nedjelja, 6. kolovoza 2023.

Punica

 Punica ima 64god i  udovica je već 4 god. Kratko ošišana. Velike guze i srednjih grudi. Živi u malom selu od djetinstva. U tom selu ima puno rodbine. Velika je vjernica mislim da noći u crkvi. Takva je i moja žena. Često ode kod punice i pričaju i pijuckaju kavicu.

Nisam je uopće gledao kao ženu nego kao punicu sve dok......

Pošto nije bilo punca pozvala me da dođem joj pomoć istovarit drva. Otišao sam bez žene.Bilo je prohladno jutro. Pokucao sam stražnja vrata na terasi (koja su ostakljena) niko nije se javljao. Provirio sam kroz prozor na vratima i u tom trenutku se sve promjenilo......
Punica je doviknula "Evo zete stižem!" I došla je i ostao sam paf. Bila je u kratkoj prozirnoj spavačici bez gačica i grudnjaka. A njene velike bradavice su napele spavačicu. Prizor od kog mi se je odmah digao. Pošto sam imao trenerku na sebi osjetio sam da se je napela. Pošto sam bio u boksericama rukom sam namjestio kurac da me ne žulja.Ona je pričala a ja sam samo buljio u njene bradavice i žbun dolje. Otključala je i pozvala me da uđem. Neočekivano me poljubila dva puta u obraz i prislonila se uz mene (inače to ne radi osim ako je neko slavlje). Osjetio sam na prsima krute bradavice a kurac mi je zapeo od njene butine. Osjetila ga je i kao da se malo stresla.
Ja sam ušao u sobu i rekao da moram na wc. U WC-u sam krenio drkat nabreklu kurčinu i spazio na korpi za prljavi  veš puničine gaće. Bile su to obične bijele ženske gaće. Uzeo sam ih i omirisao. Na njima su bile dvije kovrčave dlačice i malo soka od pičke. Polizao i pomirisao ih i omotao kurac oko njih. Pet šest poteza i svršio sam kao konj uz uzdah. "Jel sve u redu? Sad ću nam stavit kavicu." reče punica. Nisam znao šta bi s umrljanim gačama. Otvorio sam korpu za veš i začudo bila je prazna. Uhvatila me panika i počeo sam vraćati film. Možda je ona htjela da se pojebe sa zetom da selo ne priča? Odlučio sam provjerit. Ostavio sam gačice pune sperme točno gdje su bile. oprao ruke i izašao. Osjetio sa kako mlohavi kurac leluja u boksericama. Mislio sam to je to.

Kad sam se vratio u dnevni boravak na moje iznenađenje punica se nije obukla nego je još bila u spavačici. (nikad dosad nije bila u spavačici predamnom) Bila je okrenuta leđima i veliko dupe se lijepo ocrtavalo. Kuhala je kavu i pjevušila neku svetu pjesmu (nešto o . Ja sam sjeo točno da mogu gledat ogromno dupe. opet sam osjetio kako se kurac diže. Ubrzo je zakuhala kavu i doniojela na stol. Kada je meni davala šalicu nagnula se i sise su mi bile vidljive skoro pred nosom. A bradavice strše veličine nokta. Ostao sam opet paf. Sjela je prekoputa mene a ja sam odlučio vidjet i pičku. Dok sam stavljao šećer namjerno sam ga prosuo po podu. Ona je ustala i htjela da pokupi ali uzeo sam joj spužvicu iz ruku i rekao da ću ja to riješit. Nek ona sjedne. Kleknuo sam ispod stola i počeo čistit. ona je nešto pričala ali nisam je slušao. čekao sam da sjedne. To je trajalo oko 10 sek dok nije sjela. Noge su joj bile poluraširene. Ogromna dlakava pizdurina moje punice bila je pola metra od mene. Osjetio sam miris stare pičke i počeo preko trenerke navlačit kurac. Prekinula me je s pitanjem "Jel gotovo zete" Usto sam i rekao "Gotovo". Odneo sam krpu u sudoper. Popio sam kavu i otišao istovarit drva. Punica mi nije izlazila iz glave. Još sam jednom izdrkao u bašći i istovario drva. Tada su došli žena i dijete i znao sam da je ovoj našoj igri kraj.

Punica nikad nije spomenula umrljane gaće ili to jutro napaljivanja.

Pokušao sam još par puta kada sam bio kod nje očešat kurcem guzicu kada sam se metiljao s njom po kuhinji ali ona se samo izmicala. Ponaša se kao da nije ništa bilo. I sad dok razvaljujem ženu mislim na punicu.

Zanima me dali je tko imao slično iskustvo
Dali da dalje pokušavam pojebat punicu?
Što se zapravo desilo tog jutra?
Dali je htjela zetovog kurca ili je samo provjeravala moju vjernost prema njenoj kćerki?


Nema komentara:

Objavi komentar