nedjelja, 6. kolovoza 2023.

Muz obozava svoju zenu

 Iako su im noge tokom noci bile isprepletene, iako su se trljali nogama, iakoju je muz mazio po debelom mesu i butinama i na kraju, iako je muz imao strasnu erekciju odbila ga je tiho, mazno, izazivacki:
     "Ne moze ljubavi on bas uvek da dobije ono sto trazi, taj tvoj bezobraznikpo malo smeseci se rekla mu je  pa naglo ustala, navukla unihop i kucne papuce sa stiklom, sva njena obuca je bila sa stiklom, pa njiseci se otisla u kuhinj, stavila dzezvu za kafu te otisla u wc da isprazni besiku od tecnosti nakupljene tokom noci. Za to vreme, muz se u kupatilu umivao, brijao, spremao za posao... Posle zakuvavanja kafe i serviranj dok je muz sedeo ona se muvala levo, desno sve da bi ga izazivala. Majica u kojoj je spavala bila je jako uska i sezala je do pola dupeta, oklembesene sise sa ocrtanim bradavicama, golo dupe sa minimalkama gacicama i njeni bokovi koji su se njihali, namerno je to radila, izazivali su buru njegove krvi i hormona ali mogao je samo da gleda skoro pa suznim ocima.
     I koliko je god njemu bilo tesko ona je likovala, njena pobeda nad muzem je bila overena, samo je jos ostalo da ga zgazi i pokaze mu ko je glavni u braku, braku koji je sto se nje tice sjajno funkcionisao. Imala je svaku sigurnost pored muza, materijalnu obezbedjenost, sva vrata za resavanje problema u zivotu otvorena i imala je veliku kolicinu bezobrazluka da muzu na svakom koraku namice rogove. Kada bi je muskarci koji su je imali pitali kako kod muza regulise kasnjenja prilikom dolaska kuci lakonski bi odgovorila da mu niko nije kriv sto je toliko zaljubljen u nju. Onda bi dodala:
     "Ko ga sisa sto pre mene nije video zensku, njegov problem"! Naravno da bi to bio znak muskarcu koji je tog trenutka sa njom da jos vise navali sa rasturanjem, da je otkida kao tudju, udatu, slobodno da je trosi koliko god hoce, da svrsava u nju i po njoj... Koliko li je samo puta iz auta izlazila zguzvana kao da je neko zvakao, sva ulepljena i puna sperme... Ali, dolaskom u kasne sate kuci dok je muz spavao istusirala bi se, obavezno namirisala, spremila za spavanje i uvukla u toplinu bracnog kreveta na momenat probudivsi muza tek toliko da mu se cesto smrzuta, uvuce u krilo. Tada bi joj se brisala svaka griza savesti zbog osecaja da je obicna drolja, kurva koju svako ko zeli moze da ima vrlo lako. Osetivsi ruku muza na svom debelom mesu, njegov vise nego nezni dodir, utonula bi u san kao malo dete uzivajuci u toplini koja ju je cekala bez obzira odakle bi dosla. A kao sto smo rekli...
     Muzu je, dok su pili jutarnju kafu, saopstila da ce iz druge smene u domu zdravlja gde je bila zaposlena otici "na neku proslavu u kafic, koleginica Ljubica nesto slavi" sto je on prihvatio bez primedbe i konstovao da to vece ima neka utakmica na TVu koju ce da gleda sa drustvom u obliznjem klubu. Ubrzo se muz spremio i ona ga je ispratila do vrata ali ga nije direktno poljubila nego mu je poljubac poslala rukom.
     "Svraticu kod tvojih na rucak i odnecu im nesto" rekao joj je na rastanku a ona mu je opet rukom poslala poljubac i mahnula prstima, dugackim i belim besprekornih noktiju, sa puno zlatnih prstenova i ozbiljnom zlatnom narukvicom.
     Odmah se dohvatila telefona i poslala kratku ali vise nego jasnu poruku: "otisao je"! Onda je brzo otisla do kupatila, oprala zube, docesljala se, stavila malo sminke, dotegla se i stala pored ulaznih vrata cekajuci da se oglase vrata lifta i da po tom tiho otvori vrata. Ubrzo se zaista cuo lift i ona je otvorila vrata da njen najnoviji decko, jedan od mnogih koji su je imali, udje. Tiho je skljocnula automatska brava, pa reza, i ona je pala u zagrljaj mladica koji je bio dvanaest godina mladji od nje. Odmah je svoj vreli i debeli jezik gurnula mu u usta i pocela da mu trazi krajnike... Toliko puta ponovljenim pokretom otkopcala mu je kais pa dugme na pantalonama, bila je jako napaljena i brzo mu je nasla dignutog vrsnjaka... Onda je i on uzvratio, pun strasti i zelje da smiri svoju krv na toj kurvi, vec se raspitao o njoj iako su bili u vezi tek dve nedelje, poceli su da se drpaju ali tiho sapucuci i stenjuci. On se jos uvek plasio njene teritorije, njenog muza, iako odrastao na beogradskom asfaltu nije kapirao njen totalni kurvarluk... Tako je izmedju ulaznih vrata i njenog bracnog kreveta ostao trag od njihovih odevnih stvari i oni skroz goli, jedino je ona bila na papucama od 12cm, i ona je sela na ivicu kreveta, tu gde je sa muzem delila postelju pa je njegovih 16-17 centimetara uzela u usta. Sa dvadeset godina staza u pusenju, sada je imala trideset i pet a pocela je sa petnaest, popusila je na stotine i stotine kurceva ali je nikad nije prosla zelja da ih i dalje sisa, uziva u tome, uziva dok je napusavaju sa zapusenim nosom do davljenja... Koliko puta je i kao devojka i kao udata bila izbecena iz auta, sva mokra i balava posto bi se muskarac zadovoljio u njenom grlu... Sada je to usavrsila i njega je sisala kao cuclu, onda mu je zadigla jednu nogu na ivicu kreveta pa se podvukla lizuci mu jaja i cmar... Tiho su stenjali i uzdisali dok ga nije postavila na ledja pa uzjahala. Dok ga je jahala, dok je mesala i lomila mu ukrucenika zmurila je. Po malo savijenoj sise su joj tako visile da se sticao utisak da su do pupka i to njega puno uzbudi:
     "Volim kurac, volim kad me jebes, vooolimmm... Uhhh kako si dobar" tiho je stenjala dok se trzala i dok su je predorgazmicke konvulzije  istresale iz pameti. Onda se izvukla, pa legla na ledja vulgarno rasirivsi noge:
     "Dodji, jebi me misionarski i daj mi jezik"... Momenat kasnije bio je u njoj obavijen njenim nogama i onda nastupi njegov orgazmicki hropac, njegova mlada i gusta sperma punila je njen stomak sto proprati njeno jaukanje... On se strovali na nju ali mu nije pao i oni ostase u zagrljaju iako se on oslanjao kolenima i laktovima na postelju.
     "Volim kad mozes dva puta bez vadjenja, ona ga tako zeli" sapnula mu je na uvo, tiho, zavodnicki...
     "Ali iscurece sve, ostace fleka, primetice ti muz, sta ces da mu kazes"?
     "Neka, osusice se do veceras a i neka si obelezio svoju teritoriju, neka spava na takvom carsavu, to me jako uzbudjuje, volim to"!
     "Tebe jebu i drugi ovde, zar ne" dodade decko.
     "Pssst, to je samo tvoja i moja tajna... Volim kad ga ubedim da je on kriv za sve to, kad guta knedle, volim kad je radostan jer mu dam posle toga" rece pa ponovo poce sa pokretima koji su pokazivali zelju za jos jednim koitusom. Ubrzo je njen vreli jezik pravio cuda po njegovim krajnicima i desetak minuta kasnije mlada jaja su se ponovo ispraznila ostavivsi cudo medju njenim rasirenim nogama... On je negde zurio pa naglo ustade ali sa glavica mu je curila bala od sperme i njenih sokova. pna ga uhvati za ruku da ne ode pa ustima i jezikom mu ocisti smezuranu muskost.
     Coktala je i mljackala dok ga je cistila!

 

 "Sada moras da ides, ne zelim neprilike" onako sva nikakva posle qoitusa sa duplom ejakulacijom, cupava i zguzvana rekla je svom decku pridrzavajuci mu jaknu sto je bio znak da nema pogovora, nema druzenja dodajuci
     "Danas si bio sjajan... Uhhh, koliko je tu bilo materijala, sva sam mokra dole"govorila mu je dok je navlacio jaknu. Ali, sve to mu je pricala ne toliko da njemu podidje, napali ga, odobrovolji ga, koliko da sebi napravi film da je pozljna, privlacna, da je muskarci hoce... Volela je da sebi pravi filmove, njene misli i masta su bili perverzni do krajnjih granica. Ona je u stvari bila nimfomanka, ali vrlo nacitana i inteligentna nimfomanka koja je savrseno vladala situacijom oko sebe, svojim brakom i muskarcima koji su je imali. Tako, cim je zatvorila vrata za jednim od mnogih svojih ljubavnika odmah se bacila na spremanje stana, otvaranje prozora, promenu posteljine, usisavanje.
Sve je to radila jako brzo, po tom se istusirala, namirisala, nasminkala, obukla na izvote, spustila roletne, upalila stonu lampu, pustila tihu jazz muziku. Kada je cula zvono sa intefona jos jednom se pogledala u veliko ogledalo...
      Par trenutaka kasnije, direktor njenog diraktora sa buketom cveca u ruci i ukrasnom kesom, sadrzaj ukrasnih kesa je vise volela od buketa cveca, je usao u njen stan.

   Kada joj je direktor ugovarao dolazak svog direktora kod nje rekao je samo da je taj direktna veza sa ministrom i zbog cijih veza firma ima unosne poslove... Pomislila je da je to neki matorac sa kojim ce lako da izadje na kraj, jer hvala bogu toliko je njih imala do tada...
     "Sreco, toliko smo poslova dobili preko njega, ako mu pridjemo i budemo jos blizi sa njim samo ce nam nebo biti granica" rekao joj je dok je ona gledala u planer rada pre nego sto je pao dogovor za termin susreta.
     Ali, direktor njenog direktora je bio mladji od nje, skoro pa vidno mladji, izgledao je kao da nema ni trideset godina. Bas je dobro izgledao, visok, stasit, pravo muskih crta lica, kovrdzav, tipican primer novokomponovanih menadzera sa privatnih univerziteta... Bio je tako samouveren i od prvog trenutka njihovog susreta neki nevidljivi talasi ophrvali su je i ucinili potpuno nemocnom.
     Nikada se u zivotu nije tako osecala sto je on i odmah primetio pa je krenuo u materijalizaciju svog dominantnog polozaja, nije cekao ni sekunde. Sve je znao o njoj i posto su tako stojeci pregledali sadrzaj ukrasne kese, parfemi Yves Saint Laurent Mon Paris i Yves Saint Laurent Black Opium, konjak Hennessy V.S. 0,70 l, ukrasno pakovanje jednog kilograma bajadera, Jacobs cronat gold 300 grama i jedna ukrasna kovertya.
Potpuno iznenadjena sadrzajem kese, skoro pa prvi put zbunjena, crvena u licu i vec vlaznih ociju i usana pitala ga je sta je u koverti samo za trenutak ga pogledavsi u oci. Ali, i taj trenutak je bio dovoljan da se oda: zelela je kurac u sebi i to sto pre, nikakav uvod, nikakva predigra.
     "Pogledaj" bilo je sve sto joj je rekao. Kada je otvorila kovertu i izvadila sadrzaj bila je prenerazena kad je izbrojala deset banknota od po pedeset Eura. Prica njenog direktora o milionskim poslovima, njegov izgled, njegovi pokloni i na kraju novac potpuno su je sludeli, zbunili i iako je bila inteligentna i iskusna nesto ju je teralo da se ponasa kao glupaca i nedozrela siparica. Ocigledno je bilo da joj se ruke tresu, da je pocrvenela, da mucajuci spustenog pogleda pita kakav je to novac.
     "Gledaj me u oci" cula je kako joj odjekuje u glavi i stidljivo ga je pogledala.
     "Tolika je tarifa za udate kurve koje jebes u njihovom bracnom krevetu nisi to znala... Nisu te valjda besplatno jebali... Ajde Dusan (njen direktor), on ti je direktor pa nekako ide da te besplatno jebe ali drugi..."
Onda je zacula nesto po prvi put u zivotu, neki prasak, rezak zvuk... Bio je to neki njen pokret izazvan necim...
Kada je shvatila da je ono sta je obukla pretvara u neupotrebljive krpice samo je zazmurila: za nekoliko sekundi, mozda desetak, na njoj su visili dronjci!
     Dugo ce pamtiti taj dogadjaj.
     Kada je sve strgao sa nje i ona suznih ociju ostala potpuno gola poveo ju je za ruku kroz stan.
     "Gde ti je bracni krevet"? Smogla je snage samo da poslusno pokaze u pravcu njihove spavace sobe. Nije joj ispustao ruku sve do kreveta.
     "Skini me" kratko joj je naredio. Bez pogovora ga je drhtavim rukama skinula do gola i kada se pokazao vec erektirani penis sa prilicnom kesom, kao dete kroz naplakivanje ga je pitala da mu pusi.
     "Jel volis da pusis kurceve" pa par trenutaka pocutavsi dodade:
     "Jel vise volis da pusis ili da te jebu u grlo, udata kurvo"? Nikada do tada nije tako bila ponizena, nikada do tada nije bila tako bespomocna i potpuno nesposobna da pruzi bilo kakav otpor. To stanje u ocekivanju da kurac za nekoliko trenutaka udje u nju i to ponizenje ucinise da oseti strasnu vlagu izmedju nogu. A onda ju je postavio u misionarski polozaj i polako usao u nju. Ubrzo je pocela da se trese kao da je dobila epilepticni napad, on je imao samo da uz pomoc laktova i kolena kontrolise tezinu koju ce da osoni na nju.Skoro da pokreti napred-nazad nisu bili ni potrebni, njegov kurac je bio u bozanstvu njenog stomaka.
     Ona nije znala za sebe, njene oci su pokazivale da nista ne rasudjuje a kada je postavio cetvoronoske i poceo da je guzi cvrsto je drzeci za bokove pocela je na glas neartikulisano da jauce. Nije cula njegove uvrede na racun nje kao zene samo je glavu zagnjurila u sake drzeci se za kosu ne bi li mu pomogla u uspostavljanju ritma kojim joj je cepao picku. Ni njegov strasan stisak njenih bokova od kojih je imala modrice danima posle tog cina, ni njegove samare po svom dupetu, nista nije osecala... Iako jako iskusan, iako je zbog svog materijalnog stanja jebao najkvalitetnije beogradske kurve, starlete i pevaljke sa televizije tako nesto nije doziveo ali je shvatio da ne sme da stane, da mora da ide do kraja pa ju je opet okrenuo u misionarski polozaj i posto je opet usao u nju potpuno je svoju tezinu oslonio na nju. Sebi je dozvolio da u njenom stanu ne bojeci se da li ce neko da cuje uz urlik svrsi u nju. I ona sa ucutala vec umorna od nosenja tezine njegovog tela. Lezali su na ledjima cuteci nekoliko minuta kad joj je naredio da ga odvede u kupatilo. Teturajuci se ispred njega dovela ga je do tus kabine.
     "Udji" strogim glasom joj naredi da udje sto ona sa malo zebnje to i uradi.
     "Jel znas sta dobijaju za nagradu udate(zar je morao ovo da kaze, ona pomisli) kurve kad su ovako poslusne kao ti i koje se jebu pored svojioh muzeva na sve strane, a"? Slegla je ramenima opet krijuci pogled.
     "Zlatni tus, zlatni tus dobijaju... Klekni i stavi ruke na ledja udata kurvo"!

  Izjebana, izvredjana, popisana i na svaki nacin ponizena, posle tusiranja stajala je po njegovom naredjenju gola, samo u papucama sa stiklama, dok ga je cekala da se on buce. Kada se obukao u potpuno elegantno odelo naredio joj je da im sipa po pice pa su tako stojeci kao na nekom koktelu sa casama u ruci pricali. Tacnije, odgovarala je na njegova pitanja ili ga slusala sta prica. Ta zenska golotinja, taj osnovni stid kao da je bio pobedjen u njenoj glavi ali dole, dole izmedju njenih lepih nogu je pravio haos.
      Videlo se, ocigledno je bilo da je napaljena, nije mogla to da sakrije makar koliko je pokusavala. stavise, taj nespretni pokusaj sakrivanja njene prirode jos je vise otkrivao njenu ranjivost i krhkost njene zense pohote. On je savrseno vladao situacijom:
     "Jel si bila nekada na nekom koktelu ovako obucena"?
     "Pa ja sam gola, nisam obucena", pokusala je da bude ravnopravna u dijalogu.
     "Ti si sada u Evinom kostimu, ha, ha" ironicno se nasmejao, gucnuo pice pa dodao:
     "Bila ne bila, vidim da nisi bila(spustila je pogled u znak priznanja) ja cu da te vodim"!
     "Kako to, kako(mucajuci), muskarci obuceni a zene gole, kako to"? (sve zbunjeno i mucajuci)
     "Lepo, muskarci u specijalnim fantomkama da im se ne prepoznaju lica a zene, klinke, matorke gole".
     "Njima se vide lica", gotovo zacudjeno upita.
     "Da, gole, vide im se lica i jos im visi deklaracija" odsece.
     "Kakva deklaracija" zbunjeno, sada krajnje zbunjeno, porazeno i iznenadjeno upita.
     "Ime i prezime, adresa, gde rade, sta rade..."
     "Pa to kao neka roba, kao neki butik" zaprepasceno dodade pocrvenevsi.
     "Naravno, ne kao roba nego roba, to je fina gospoda koja ne moze da ceka da se isprazni nego kad im dodje tog trenutka moraju, oni nemaju vremena za udvaranje, trazenje..." naglo prekinu pricu, otpi gutljaj kvalitetnog zestokog pa dodade ostavljajuci casu u njenu ruku(jos jedno ponizenje):
     "Nemoj da me pratis".
     Kada je cula zvuk automatske brave, sasvim sludjena sela je na trosed i zaplakala. 

   Obicno bi otplakala posle jebanja, naravno kada je bila u situaciji... Sebe je ubedila da joj je zao muza ali to bi brzo proslo... Ovoga puta plakala je malo duze jer se setila vrenmena kad je pocela da se zabavlja sa muzem. To subotnje vece on je gostovao kod nje kuci, tu su joj bili "mama i tata"... Posle upoznavanja sa njima usli su u dnevnu sobu a tata je otisao u svoju sobu da pije i gleda utakmice.. Mama je posluzivala cerku i njenog decka i to bi bila dosadna prica da cerka po nagovoru mame nije bila izazovno obucena... Sve vreme ga je izazivala ali on nije mogao nista jer nisu bili sami:
     "Budalo, obuci se izazovno pa kad te napadne samo mu reci mama i tata su tu... E bre, nista ne znas, vidi kako si zgodna, moje kolege sa posla te gledaju budalice... Sve moram da ti crtam..." poljuljanog samopouzdanja i sumnjom u svoju pamet nekoliko puta mu je to rekla to vece kada je pokusao da je polju i pridje joj. Meze, kolacici i za njega pivo, tastina "ljubaznost" zavrsili su se posle jedanaest pa je on morao na zadnji autobus. Posto je tata pun alkohola vec spavao mama se spremala za pocinak ali je ipak ispratila decka:
     "Mama, izaci cu samo da ga ispratim" sapnula je i greskom ili namerno obukla sako tako da joj je ultra mini ostao vidljiv za prolaznike. To je dodatno uzbudilo decka ali morali su da pozure na autobus. Na rastanku joj je rekao da je ocekuje sutra na rucku kod svojih i da ce je pozvati za oko pola sata kada stigne kuci.
     Kada je autobus otisao odjednom se pojavio lokalni krimos koji se sticajem okolnosti zatekao kod kioska i sakriven sve cuo sta su njih dvoje pricali. Pretrnula je jer ga je dva puta ispalila prosle godine, u medjuvremenu je odahnula jer je bio na nekom dosluzenju zatvora...
     "Ti, tiii... Mislim odkud ti.." mucajuci ga je upitala sa velikom dozom straha pa dodala "kad si izasao"?
     "Izgledas bolje nego prosle godine, ono kad sam te cekao" rece dajuci joj do znanja da ga ne interesuje sta ona prica i da tacno aludira na dogadjaj vrlo neprijatan za nju.
     "Izvini (preplaseno) nisam htela ali... Bas je bilo glupo" pokusala je da izvrda i da se opravda za dogadjaj kada nije dosla na sastanak sa njim jer se, kasnije se to saznalo, jebala sa njegovim najvecim suparnikom.
     "Daj mi telefon", pruzio je dlan prema njoj. Bio je previse dominantan i ozbiljan i ona mu ga pruzi bez otpora.
     "Izvini jos jednom, molim te" pocevsi da place.
     "Idemo", uhvatio je za ruku i poveo. Isla je poslusno puna straha, nije imala izbora, on je bio opasan tip... Neugodnost sto oskudno obucena ide ulicom sa krimosem i jos se drze za ruke dok je njen telefon u njegovom posedu izazvala je u njoj neko cudno uzbudjenje... Imaginarni alfa muskarac koga je podsvesno trazila bio je tu ali ona je bila u losoj situaciji, sve je bilo tako pomesano... Laknulo joj je kada je otvorio suvozaceva vrata i rukom joj pokazao uz kratko i hladno "sedi" bar niko nece da je vidi sa njim u drustvu pa sta bude. Njene gole noge se pokazase sve do samog medjunozja i ona to primeti ali nije imala sta da navuce "prokleta mama" pomislila je.
     "Jel neces da me tuces" bojazljivo ga je pitala ali on joj nista nije odgovorio, samo je pustio tihu muziku sa svog telefona. Onda je poceo da je otkopcava i skida... Cutala je i uz veliku nelagodu i ponizenje saradjivala.
     Bila je potpuno gola kada se javio njen telefon. On joj pruzi aparat i ona uzevsi vezu poce razgovor... Potpuno gola, skinuta kao od majke rodjena ispred tek iz zatvora izaslog krimosa pricala je sa deckom... Nesto kasnije, po zavrsetku razgovora, na oborenom suvozacevom sedistu sirila je noge da bi robijaski, kao kamen tvrd kurac probio njenu plot. Sada vec nije bilo potrebe a ni svrhe za foliranjem i ona ga primi kao sto se bog prima, uz glasno stenjanje. Radosna jer je lepo prosla i bez osvete tog surovog coveka osetila je njegovo misicavo telo i narocito njegov misic u sebi. I na kraju, iako je bila u rizicnim danima nije imala hrabrosti da ga zamoli da ne svrsava u nju. Njisteci kao magarac dugo je svrsavao u nju, dugo i bez trunke obzira i milosti prema tom telu...
     Kada je poceo da se oblaci i sredjuje pomislila je da je gotovo pa je i ona onako totalno gola pocela da trazi svoje razbacane po autu svoje stvari ali:
     "Ne oblaci se, gde si posla, imam plan sa tobom za ovu noc..." rece joj pa pozva izvesnog prijatelja: cula je da mu kaze da je upravo jebao "avion picku koja obozava da se jebe sa nama krimosima", da je iz "fine kuce", cista i zdrava "samo sam je malo uprljao dole izmedju nogu", "ako se ne gadis posle mene dodji", "ne, ne treba ti zastita, sigurna je, ima decka", "ko, prijatelj, moze, nema problema" i na kraju "ti znas da ja jebem i iznajmljujem samo extra robu, dodji slobodno pa probaj"...  Gola i ponizena, u raljama mafije cekala je njegove prijatelje da je jebu.
     "Upamti, necu da ti diram decka, zabavljajte se kod tvoje kuce, kod njegove, na vasim fakultetima ali u nasem kraju, ovde na Zvezdari se zabavljamo ti i ja, jel ok"? Naravno, sta je mogla da kaze nego da prihvati svoj status mafijaske kurve. Njena flertovanja i promena muskaraca sa kojima je bila doveli su je u tu nezavidnu situaciju. Te noci dvojica nepoznatih su je jebali po dva puta na tom sedistu... Bila je sva mokra, sto bi se reklo do pola ledja kad su placali njene usluge. Naravno ona je to nemo posmatrala dok se oblacila. Onda mu je kad su njih dvojica otisli onako obucena popusila progutavsi do zadnje kapi. Pri rastanku nije je pustio da odmah izadje "da se nesto zakaci, mi volimo da jebemo trudnice"...
     "Zapamti sad se jebes sa kim ti ja kazem, jel ok"?
     "Jel neces nikom od mojih da kezes, molim te"?
     "Samo budi poslusna, sjajna si picka, moje drustvo obozava sisate kurve kao sto si ti... Pomoci cu ti u zivotu ako me budes slusala a sad idi i ne zaboravi da imam njegov broj telefona i da cu da ti kontrolisemtelefon i mail, jel jasno"?
     Tiho se uvukla i stan, otac je hrkao dok se mama nije cula, spavali su u razlicitim sobama. Tusirala se skoro pola sata kao po obicaju, namirisala i legla da spava. Ujutro rano roditelji su otisli u Nis na neki parastos i ona se tome obradova. Krmeljiva od nespavanja stavila je dzezvu da si skuva kafu, pustila muziku i otvorivsi telefon sa zaprepascenjem konstatovala da je nocasnji susret sniman i da se jasno vidi kako je jebu.

     Iz tog secanja prenu je zvuk telefona, direktor je zvao na rucak.
     "Sreco, ajde dodji sa tvojim dragim na rucak u Lipov lad, dodjite u pet, sto je rezervisan, cao imam drugu vezu".
     "Ipak, sta mi fali" pomislila je pre nego sto je pozvala muza da mu prenese poziv na rucak. Naravno, muz je bio prijatno iznenadjen i odmah prihvatio poziv.

 Dugo se setala kroz stan potpuno gola, na sebi je imala samo elegantne lakovane cipele sa stiklom od 12cm. Prolazeci pored velikog ogledala postavljenog u predsoblju zadrzavala se po desetask sekundi ogledajuci se kojom prilikom je zabacivala kosu i zauzimajuci razne poze. Svi blamovi i ponizenja tog prepodneva nje kao udate zene su polako iscezavali iz njene glave, psiholoski aparat udate drolje, a za nju je bilo malo reci drolja, i posle desetak minuta ona je potpuno istisnula iz glave, potpuno je zaboravila sta se desilo.
     "Da, sjajno izgledam, nije cudo sto me muskarci hoce... Imam sve, stas, noge, sise... Malo su vece, nebi bilo lose da su malo cvrsce ali ok je... Imam i lice... Muza koji me voli i obozava, novac, familiju, sve... Mogu samo da mi zavide kokoske i zenturace..." razmisljala je dok se tako gola setkala bas kao da se nudi muskarcima, bas kao da je na nekakvoj zamisljenoj pisti za kurve pa jebaci sede sa strane i biraju zensko meso...
     U jednom trenutku cula je telefon.

 Bio je to njen direktor koji je vec imao informaciju sta se desilo tog prepodneva kod nje u stanu, tacnije u njenom krevetu. Dok se ogledala, modrice na bedrima u bokovima su vec postale bas vidljive i na dodir izazivale ugodnu bol, direktor je imao monolog:
     "Odlicno, odlicno, Sekretar(to je bilo kodno ime za svemocnog) je jako zadovoljan provedenim vremenom (kakav eufemizam za ispraznjena jaja) kod vas(ovde je mislio na muza i nju) u stanu... Kaze da se skoro nije tako dobro proveo i neces verovati sta mi je rekao kad sam ga pitao za tebe(tu nije dozvolio da ona bilo sta kaze vec je nastavio), rekao mi je da je po ponasanju objekta video da ce dalja saradnja odlicno funkcionisati"... Pricao je tako direktor desetak minuta o predstojecim izborima, mogucim poslovima ako se dobro prodje na izborima, o znacaju da Sekretar(ovo je vec nadimak pa je velikim slovom) u svakom momentu bude rasterecen i zadovoljan...     
       "Zato cu malo bolje da pozicioniram objekat od posebnog znacaja za Sekretarovo telesno zadovoljstvo, znas, mi pola politicari pola menadzeri volimo da sve pratece stvari u zivotu funkcionisu besprekorno pogotovo kada su u pitanju tako vazne stvari kao sto su izbori" pa je onda nastavio sa pricom da objekat(u pocetku joj se nije bas dopalo sto je tako zove ali posle par puta se pomirila) treba da se izmesti blize Sekretaru i da ce joj novo radno mesto biti na Vracaru, na jednoj mansradi:
     "Nasao ti je samo jednu malu zamerku, kaze imas sjajne sise ali da su malo tvrdje nebi bilo lose pa sam mu obecao da cemo to malo da popravimo, imam sjanog plasticara ali o tome cemo drugi put"... U tom momentu pogledala je u svoje sise i ugledala tragove Sekretarovih zuba u vidu modrih tackica. Vratio joj se fles kako je Sekretar strasno grize za bradavice i kako je jebe izmedju njih dok joj kroz izraze zadovoljstva i strasti saopstava da priznaje samo "sisate kurve". Ophrvana golotinjom  svog tela, ponizenjima prezivljenim toga jutra, onim sto cuje od direktora i svojom prirodom pocinje da crveni u licu i da joj leptirici krilima golicaju stomak...Srecom:
     "Hajde da skratim, pokupicu te u cetiri na starom mestu, picni se maximalno, veceras te vodim kod mene u blok(blok 45, jedan od mnogih stanova koji je posedovao), da iskoristim dok ne predjes kod Sekretara( tu se srdacno nasmejao, perfidno ironicno) i stavi puno Lobela, nesto sam napet da da mi pomognes pre rucka da se oslobodim te dosadne napetosti. Ocekujem tvoju bespogovornu saradnju(kakqav cinizam)". Cule je samo tu, tu.
     Nije bila svesna da je latentni sub, nije bila svesna nicega u malignom ponasanju direktora prema njoj, nije joj padalo na pamet ni da je savremena prostitutka, obicna lutka kojom manipulisu osobe bez trunke ljudskosto i kojima je sve u novcu i imovini koja na kraju krajeva nista i ne znaci, koja je svrha sama sebi. Nije ulazila u sustinu onoga sto joj se dogadja jer su joj muskarci koji su je imali, fizicka bol koju je trpela tom prilikom te ponizavajuci razgovori pretpostavljenih sa njom izazivali neko misteriozno uzbudjenje i sto bi rekli mangupi, stalni svrab i potrebu da bude uzeta. Zato je i onako istusirana, namirisana skupim uljima sa puno nakita obukla usku, elasticnu mini haljinu sa skupim brusom koji je teskom mukom drzao njene petice plus i kroz koji su se savrseno vidljivo ocrtavale bradavice, najtanje hulahopke boje koze i lakovane cipele. Mantil preko toga.
     Direktor je bio na dogovorenom mestu nesto ranije. Dzip sa zatamljenim staklima bio je spreman da je primi. Nesto kasnije, dvadesetak minuta mozda, gutala je direktorovu spermu kruzeci jezikom oko bolno osteljivog glavica.
     "Tooo, tooo, takoo, gutaj sve, gutaj...Takooo jezikom kruzii, polako, nezno, osetljiv jee.." stenjao je direktor dok se culo "ssfffljljlj, glo, glo"...
     Usli su na dogovoreno mesto petnaestak minuta ranije, seli jedno pored drugog u rezervisani separe. Njene butine blesnuse i direktor stavi dlan na butinu do njega:
     "Lepe su, Sekretar kaze da nije tako dobro veslao od kako je bio u vojsci" pa dlan prevuce do medjunozja gledajuci je u oci.
     Blago je pocrvenela.

    Na spomen Sekretara nesto ju je brecnulo ali se potrudila da to direktor ne primeti, neka nevidljiva struja je zavrsavala u vrtlogu njenog stomaka, njene oci su ovlazile, spustila je pogled.
     "Znas, on je jako opasan covek, ni ja nista ne znam o njemu ali znam da ono sta naumi to je to" nastavio je direktor da je plasi na vrlo perfidan nacin...
     "Ako udjes u njegov tim zavrsili smo posao" rece dok mu se dlan nasao izmedju njenih nogu:
     "Nadam se da ce i ona dobro proci, bar nece da bude gladna" rece aludirajuci na njenu picku i nekoliko trenutaka pre nego je muz pristupio njihovom stolu. Naravno, muz nije nista posumnjao ili se pravio. Direktor je pro forma ponudio da se pomeri ali njen suprug je izrazio zelju da sedi nasuprot njih:
     "Direktore, ja cu ovde, nasuprot, ja volim da gledam moju zenu u lice" nasmejali su se svi...
     Muz je vec bio pripit, pa je dolivanje jos dva aperativa ucinilo da prihvati direktorovo dvosmisleno izlaganje. Dok je njegova ruka milovala njenu levu butinu direktor je davao na znanje njenom muzu da mu je supruga jako potrebna za predizbornu kampanju, cak i posle izbora... Da ekipa ima poverenje u nju, da sa njom sve ide kako treba... Da ako ponovo osvoje vlast bice toga i toga... Opcinjen sexepilom vlastite supruge, u tom momentu nije mu padalo na pamet da je direktorova ruka izmedju nogu njegove zene, slusao je kao djak uciteljicu i odobravao.
      "Nadam se da nece biti problema sa tvoje strane da je imamo 24/7 i 30/30 od danas do kraja juna, pretpostavljam da ce do tada sve biti ok" pitao je direktor njenog muza ustinuvsi je blago za butinu.
     "Kako da ne direktore, valjda cemo da pobedimo" vec pijan je odobravao prljave planove politicke mafije koja je trosila zene i devojke kao toalet papir pa su tako odlucili i sa njegovom zenom.
     "Pre nego sto se oprostim od vas, zurim sa drustvom na utakmicu, otisao bi do toaleta" rece njen muz pa zurno se udalji. Onda je presece direktorov glas:
     "Srozaj hulahopke i gece, brzo" pa ona oseti direktorovu ruku kako se skroz zavlaci ispod haljine i hvata je za rub hulahopki. Vrlo neodlucnim pokretima i ona mu pomoze u tome i njene hulahopke i gacice sliznuvse do njenih clanaka. Kada oseti golotinju svog medjunozja, najezi se od uzbudjenja i protrlja kolena.
     "Skroz skini" pa joj sagnuvsi se izu ciopele strgnuvsi sa nje hulahopke i gacice. Ona navuce cipele na bosu nogu dok je direktor pravio smotuljak od njenog doznjeg vesa. Po povratku iz toaleta muz nije vise sedeo vec se pozdravio sa direktorom preko stola a njoj poslao poljubac.
     "Onda smo se dogovorili, vama puno uspeha u vecerasnjoj utakmici a ja ti vodim zenu sa sobom veceras"!
     Da li je pijani muz razumeo ili nije, ili ga je sve to uzbudjivalo, nije ni vazno, tek, sledeceg momenta direktorov srednji prst je nezno prelazio preko njenih usmina. I ne sklanjajuci prst sa njenog leptira zavali joj jezik tako duboko da joj je promesao krajnike. Ali kada je dublje gurnuo prst u njenu picku uzdahnula je, nije vise mogla da se krije zelju da bude ispunjena, neke tajanstvene hormonske sile su imale vlast nad njom...
     "Jako si vlazna... Skini brus".

   Njen muz je bio lak plen za direktora i politicku mafiju koja je stajala iza njega i svih zloupotreba ljudi i novca kojima je sistem bio sklon a u kome su direktor i narocito sekretar vesto plivali i imali ogromne materijalne koristi. Stvar je olaksavalo sto je njen muz bio u pravom smislu veselnik, samo da mu je alkohol, posete utakmicama, bezvezne diskusije i sportu i dnevnopolitickim dogadjajima, nerad i izbegavanje bilo kakvih obaveza, jednom reci linija manjeg otpora u zivotu. Uz to, od fizickog izgleda svoje zene on nije nista drugo ni video, to da je njegova zena u stvari javna zena nije sebi priznavao, nije ni hteo da vidi pa je time stvar bila olaksana. Ona je jos i pruzala neki otpor u sebi, jos se nesto i borilo ali brzo su je kokteli, vecere i prijemi, proslave naterale da izgubi orijentire, bude razoruzana i da postane "meso". I na kraju, da oboje zavole taj zivot.
     "Sta fali vama dvoma da imate lepe zivote, lepa zena o kojoj se prica i da budemo iskreni, koju muskarci gledaju,(tada pogleda nju u oci ali ona odmah spusti pogled) i muz koji ima sjajan posao, putuje sa svojim klubom, ima puno novca"... i tako dalje, i tako dalje farbao ih je direktor i hipnotisao dok je svoj desni dlan drzao na njenoj levoj butini. Vec pijani muz je potvrdjivao sve sta je direktor govorio:
     "Jeste, i ja joj kazem da volim kad se sexy oblaci ali ona se stidi direktore" kao skolarac koji tuzaka drugaricu ponizavao se pred direktorom.
     "Sta fali starletama pitam vas ja, mlade, lepe, popularne, pune zlata i para, muskarci ne pitaju za cenu da dodju do njih... Ajde, ajde da vas cujem golubovi, ajde da direktor cuje sta bracni par misli o tome" toboz u sali i dobronamerno direktor ih je provocirao i pravio majmunima. Kako je rucak proticao tako je muz bio sve pijaniji i direktor sve slobodniji pa joj je hulahopke srozao do iznad kolena, sada je njegova odvratna direktorska ruka odnosno dlan prelazio preko njene butine golom kozom. I kako se rucak blizio kraju tako su hulahopke bile sve blize podu. Na kraju, ona izu cipele pa skroz smaknu hulahopke smotavsi ih u dlan.

 

Nema komentara:

Objavi komentar