četvrtak, 5. prosinca 2013.

Dvije nevinosti za noć

Posmatrajući i studirajući ženski svijet sam shvatio da one to više vole nego mi muški
samo što vjerovatno zbog podnevlja gdje živimo one to moraju kriti.

Marina i Vesna su dvije kolegice sa kojima sam uživao u brojnim provodima.
ponekad bi tu još bile njihove dvije tri kolegice a ja jedino muško.
Vraćanje kući iz noćnog života je bilo ustaljeno. Svi pijani i svi kukaju zašto se nisu poljubile, kresnule.
Slušajući to noćima, ja sam odlučio da nešto promjenim.

počeo sam lagana ispitivanja o tome šta bi voljele i na koji način.
one su mene pitale šta to mi muški volimo. I jedne prilike sam rekao da mene lično strašno loži ženski veš,
kao i analni sex sa ogledalima, dok su one na meni i okrenute mi leđima.
Jednostavno sam volio da gledam kako im ulazi moj srećković.

Jedne večeri sam kupio 5 litara vina jer smo svi mogli popiti,i otišli smo na vidikovac našeg grada.
Počele su škakljive teme, i Vesna koje je sjedila pozadi me je pitala da li više volim crni ili bijeli veš.
Rekao sam da u vezi nje i marine to apsolutno ne igra nikakvu ulogu jer su njih dvije stvarno modeli.

Vesna je imala bijelu košulju sa široko otvorenim dekolteom, koji je bio ukrašen bijelom čipkom.
Njene crne oči su uvijek sjajile kad smo pričali o seksu dok je rukama motala uvojek kose i nekako se izvijala vratom. Sve to mi je ličilo na izazivanje ali šta ako pogriješim i nikad ih više ne vidim.

Marina me je samo posmatrala i smješkala se sa flašom u ruci, lagano mi je spustila ruku na nogu i pitala me čega se plašim. Kurac mi je nabrekao i počeo pulsirati da me je bolio koliko se digao. Vesna je u tom trenutku počela otkopčavati farmerke i lagano se izdigavši pokazala mi čipku njenih crnih čarapa. moje ponašanje je sve teže bilo iskontrolisati, ubrzano sam disao i više nisam znao šta ću sa sobom, prekinuo sam to rekavši
a da mi odemo u jedan hotel i nastavimo žurku što su nih dvije bez pogovora prihvatile.

Ulaskom u sobu marina me je ščepala i prislonila uza zid milujući ga preko hlača, dok je Vesna polako počela da se skida. Ostala je samo u donjem vešu. duge noge, duga crna kosa, profesorske naočale kao iz fantazije svakog muškarca i grudi četvorka su dovoljne da opišem koliko je moćno i jebozovno izgledala.

Marina je nakon toga počela lagano da me otkopčava i skinula je i moje farmerke. Uhvatila me za majicu i lagano je podigla meni preko glave i počela da me ljubi po stomaku koji se počeo uvijati od ljepote. prišla je mom vratu i lagano me ljubila dok sam joj ja dirao vrelu macu kroz farmerke koje su poprilično ovlažile od njenih sokova.

Vesna nas je posmatrala sa kreveta i polako počela da se mazi po cijelom tijelu, ispuštajući neke predivne zvuke koje se riječima ne mogu opisati. Ja sam snimio mali frižider i u trenutku mi je sinula ideja. VEČERAS STE VAS DVE MOJE ROBINJE, ALI SAM JA VAŠ SLUGA, SVE ŠTO ĆU DA RADIM JE IZAZIVANJE VAŠEG UŽIVANJA.

Ščepao sam marinu za guzu i lagano je odnio do kreveta gdje sam je skinuo, imala je bijele polu tange, crne čarape sa silikonom i crni grudnjak sa nekim kamenom u sredini. Počeo sam da je ljubim po vratu, diravši joj usne prstima. stavio sam prst u njena usta i ona ga je počela sisati kao najljepši sladoled na svijetu. Stavio sam ruku ispod nje i otkopčao joj grudnjak iz kojeg su izašle dvije najljepše sise koje sam u životu vidio. Okrugle i velike, pravilnog oblika sa prelijepe dvije kupine u sredini.

Izvadio sam vlažni prst iz njenih usta i polako počeo da je milujem po bradavicama. Nabrekle su do tačke pucanja. Prelazio sam jezikom preko njih spuštajući se na stomak do erogene zone ispod pupka. Osjećao sam kako se uvija i polaKO prepušta uživanju. Lagano sam svukao gaćice i vidio njenu prekrasnu obrijanu macu kako me zove da joj ga stavim. Vidjevši da dominiram nad marinom počeo sam lagano da mazim vesnu prstima. Ona je već napaljena od nas dvoje uzela moju ruku i stavila je sebi na picu. Mazivši je po pici koja je vlažila ja sam počeo razmišljati o sljedećem koraku.

Sačekajte koji trenutak da nešto donesem. Otišao sam do onog frižidera i uzeo hladno piće kao led. Sačekao sam da mi ruke postanu hladne i rekao im da legnu i da se prepuste užitku. samo su me gledale i smješkale se. Moje hladne ruke su ih počele milovati po vrelim tijelima, a one su pokušale da me uhvate za kurac što ja nisam dozvolio, ponovivši da su one moje robinje koje mi se ne smiju protiviti zarad njihovog zadovoljstva. To ih je izludilo još više jer njihova želja za mojim nabreklim kurcem sve više i više jačala, a ja sam trpio i slatko patio uživajući u svojoj nadmoći.

Pitao sam ih želite li da idete do kraja, a one su samo klimnule glavom i promrmljale nešto. Želite li stvarno da Vam večeras oduzmem nevinost ( znajući da su već hipnotisane sexuaalnom željom ) na šta su rekle da.

Marina je prva došla na red. Legla je u misionarsku pozu, dok sam je polako otvarao prstom. Taj mali himen se polako otvarao bez kapi krvi. Osjećao sam kako joj sloj po sloj polako prodirem do bunara želja i nemira naših tijela, sve dok nisam osjetio nikakav otpor za moj prst. Uzeo sam svoju kurčinu lagano u ruku i prislonio na ulaz njene pice, mrdajući se lijevo desno kako bi postepeno raširio svaku prepreku do potpunog zadovoljstva. Vrelina je bila neopisiva, moj ritam spor jer sam bio nenormalno napaljen i nisam želio da uđem naglo u nju kao ni da prerano svršim. Sokovi su postajali jači i jači dok u potpunosti nisam shvatio da više otpor ne postoji. Ubrzavajući ritam vidio sam vesnu kako samu sebe probija prstom i kako joj je prst krvav. Taj prizor me je nekako ekstra napalio i prešao sam na vesnu koja je samo rekla idi naglo i do kraja molim te. Odmah sam se sjurio u njenu od krvi crvenu picu i počeo je divljački jebati što se njoj nenormalno svidjelo. Samo je dahtala i mlatila glavom lijevo desno dok je rukama gužvala postelju na kojoj smo ležali. Njena krv je samo jače podmazivala ljubavnu bob stazu mog srećka koji je već počeo da me boli pred svršavanje. U trenutku sam ga izvadio i istreaso se po njenim sisama, trzajući se od zadovoljstva.

Legao sam između njih i rekao NE MOGU DA VJERUJEM ŠTA SMO UPRAVO URADILI, DJEVOJKE HVALA VAM, A ONE SU SAMO REKLE NE HVALA TEBI, NAMA JE VEĆ I BILO VRIJEME DA TO URADIMO. oSTALI SMO ONAKO GOLI I SREĆNI.

Marina na jednom a Vesna na drugom ramenu.

Moj ostvareni san

Imam 23 godine, još kao klinka sam se palila na mog straijeg brata. Sva moja maštanja su bila vezana za njega. Kad god bih se zadovoljavla zamišljala sam sex sa njim. Jednom prilikom smo razgovarali o sevemu i svačemu i dodinuli smo se i teme sexa, u jednom momentu sam pomenula da incest i nije tako redak samo se vešto prikriva. Rekao mi je da to nije normalno i da mu se to gadi. Svi moji snovi su se tog momenta srušili. Bila sam jako razočarana i svesna da se moja maštanja neće nikada ostvariti. Vremenom sam još intezivnije imala želju za njim, sada sam i dok sam imala sex sa dečkom zamišljala kako me brat jebe. Bila sam prosto luda za njim. Moja opsednutost se graničila sa ludošću.
Vremenom moja želja za njim je stalno rasla. Rešila sam da pokušam da ga zavedem. Kad god sam bila u prilici ponašala sam se slobodno. Oblačila sam se slobodnije pred njim ali nikada nisam primetila nikakvu reakciju. Jednoga dana sam ranije došla kući, napolju je bilo jako vruće, otišla sam da se istuširam, nikoga nije bilo u kući. Ušla sam u kupatilo, vrata su bila poluotvorena, osećaj vode koji klizi po mojoj koži ostavljao se prijatan osećaj. Uzbudila sam se i počela da milujem grudi, isu bile velike, solidna trojka, sa tamnim bradavicama koje su od uzbuđenja bila jako podignute. U jednom momentu sam u odrazu ogledala na vratima ugledala brata kako gleda prema meni. Inače sam lepo građena, dugih nogu, oble i čvrste guze i pičkica obrijana na crtu. Kad sam htela da se okrenem ka njemu nestao je tako brzo kao što se pojavio. Bila sam razočarana jer sam htela da mu se pokažem u punoj nagosti.
Dani su prolazili i ništa posebno se nije dešavalo. Stalno sam mislila o njemu. Prošli su i meseci i ništa nije ukazivalo da se kod njega bilo šta promenilo. Jednog vikenda su roditelji otišli do moje bake da je obiđu. Bilo je veče u stanu prilično hladno, istuširala sam se obukla kratku bebi dol spavćicu ispod nje sam imala samo veoma mini tange. Skuvala sam kafu sela podigla noge na ležaj pokrila se pokrivačem i gledala neku bezveznu seriju na TV. U sobi je svetlo bilo ugašeno, bila je samo osvetljena svetlosti sa TV-a.
Šta radiš pitao je.
Ništa pijem kafu i gledam nešto bezveze na TV.
Bi li i meni skuvala kafu dok se istuširam, pitao je
Hoću, odgovorila sam
Skuvala sam kafu i stavila na stočić i dalje bezvoljno gledajići TV. Nakon izvesnog vremena pojavio se bio je samo u boksericama, odmah sam osetila toplini po dnu stomaka. Seo je na ležaj kraj mene zapalio cigaretu i počeo da pije kafu.
Šta ti je to na TV, upitao je
Ma neka glupost, odgovorila sam
Hladno je prilično izgleda da grejanje ne radi baš najbolje, rekao je
Mogu li i ja malo pod prekrivač upitao je.
Ništa nisam rekla samo sam podigla prekrivač pomerio se i ja sam ga prekrila. Bili smo jako blizu jedno do drugog, ja sam odjednom osetila da sva gorim. Ćutke smo pili kafu, zatražila sam cigaretu i pružila se da je uzmem. Tada sm mojom nogom dodirnula njegovu, ostavila sam je u tom položaju nije se pomerio, čak mi se učinilo da osećam blagi pritisak njegove noge na moju. Pomerila sam lagano nogu i sada su nam se butine dodirivale. Nije se pomeri. Ćutke smo pili kafu i gleadli TV. Nakon izvesnog vremaena pitao me je
Hoćeš nešto da popiješ
Ne rekla sam
Ja ću jedan viski rekao je
Ustao je i krenuo po piće, pr svetlosti TV uočila sam da mu je kurac dignut, bilo je to zaista dobar komad, bila sam besna na sebe što sam ugasila svetlo. Brzo se vratio sa čašom u ruci, podvukao se pod prekrivač i jako prislonio svoju butinu uz moju. Sva sam gorela od uzbuđenja. Lagano je pijuckao viski, svemena na vreme pomerio ni nogu kao da je želeo da svojom butinom mazi moju. Sad ohrabrena takvim razvojem događaja gurnula sam ruku pod prekrivač kao da se počešem po stomaku i dok sam vraćala ruku napolje kap slučajno dam ga dodirnula i za tren osetila nabrekli glavić njegovog kurca, ostavila sam ruku za tren duže nego što je trebalo. Učinilo mi se da sam čula blagi uzdah koji je ispustio. Malo ohrabrena ustala sam i rekla moram u WC. Sada je mogao da vidi moju kratku spavaćicu i guzu jer se spavaćica podigla a ja je namerno nisam spustila. Otišla sam u WC skinula tange i vratila se. Sada ispod spavaćice nisam imala ništa. Zavukla sam se pod prekrivač ali tako dok sam se spuštala na ležaj, on je mogao da vidi moje međunožje i možda da u polumtaku nasluti da nemam gaćice. Blago me je zagrlio i rekao baš je ovo sranje na TV-u. Naslonila sam se na njega tako da je mogao da oseti deo moje sise na grudima. Lagano je počeo da mi miluje ramena, podigla sam ledja od naslona ležaja i njegova ruka je počela da se spušta niz moja leđa. Došao je do kraja leđa malo zastao i onda mu je ruka završila na mojoj guzi, sva sam se ukočila. Spustila sam ruku na njegovu butinu i počela lagano da je milujem, osetila sam kako je blago raširio noge, krenula sam rukom ma gore i došla do ivice bokserica i zastala. Tada sam osetila da mi vuče spavaćicu da hoće da je podigne malo sam se pridigla i sada mi je guza bila slobodna. Spustio je ruku na nju i počeo je da je miluje jednim prstom je počeo da me miluje između guzova. Ja sam rukom krenula još višlje i došla do njegovog nabreklog kurca milovala sam ga podigla sam ruku do gornja ivice gaćica i pokušala da ih povučem naniže. Pridigao se i ćutke skinuo boksertica. Čim je seo uhvatila sam ga za kurac i počela da ga drkam. Podvukao je ruku pod moju guzu i srednjim prstom malo ušao u moje vlažnu i vrelu pičku. Oboje smo ćutali.
Onda je rekao imaš predivnu guzu seko.
Okrenuo se prema meni i strasno me poljubio, jezici su nam se isprepletali. Jednim potezom ruke je pocepao moju spavaćicu ostala sam gola. Počeo je da mi ljubi grudi sisa bradavice koje su sada bile tvrde ko kamen, počeo je nezno da ih gricka to me je prosto izludelo, bilo je lepše od bilo kog mog maštanja.
Ljubio je i lizao moj stomak,jako raširenih nogu sam žudno iščekivala njegov jezik. Prosto je iz moje pičke sve curelo. Napokon je njegov jezik stigao do nje gurnuo ga je duboko u mene, jebao me je jezikom. Prosto sam bial luda od strasti, zarila sam nokte u njegova leđa. Vrahom jezika mi je lizao klitić a onad je spustio usne na njega i počeo da ga sisa. Bila sam izgubljena vreme je prestalo da postoji. Okrenuo me je na stomak raširio je moje guzove i počeo da me liže. Više nisam znala gde sam. Onda sam rekla jebi me pocepaj mi pičku. Onako s guza je žustro prodro u mene njegovi ubodi su bili divljački, prosto mi je raznosio picu, bolelo me je i bilo predivno, ne znam koliko je trajalo onda sam osetila vatru u stomaku i svršila kao nikada do tada istovremno sam osetila spermu koja me puni. Štrcao je kao da nikada neće prestati. Iuvukao se iz mene tada se niz moje butine počela da sliva naša izmešana tečnost, stavila sam prst u nju i onda u svoja usta i slasno lizala....

Sa klupskim drugarima

"Duso, nikad vise necu ovo uciniti....." Prekinuo je moj monolog podigavsi glavu, odmaknuvisi usne sa moje pice i pogledavsi me razocaranim pogledom. Zato pozurih da nastavim svoju recenicu:"Da, nikad vise ovo necu uciniti...sa devetoricom." Zagnjurio je ponovo glavu u moje medjunozje i lizao me prouzrokujuci grcenje moje utrobe i bol kud god je njegov jezik prelazio. Nedelju dana prije toga sam luckasto i uspaljeno otisla za Andrejem u bar hotela gdje se tog cetvrtka sastao sa suigracima iz tima, a sve sa namjerom da me svi pojebu. Izdrzala sam tu noc, na pocetku je bilo predivno, redali su se, tucali su me onako zestko kako volim. Moram da priznam da ne volim mrljav sex. Volim da osjetim svaki udar kurcem, volim da osjetim cak i bol pri svakom ubodu, pri svakom prodoru u moju uspaljenu pickicu. Kasnije te noci, moje tijelo je postajalo umorno, ali neki djavo u meni me podsticao da ih izaizivam i trazim jos. Znate onaj osjecaj kada ste toliko gladni da mislite da cete biti u stanju pojesti ogromnu kolicinu hrane, pa si natrpate sve sto je ponudjeno na stolu u tanjir, da bi na pola shvatili da ne mozete vise, ali i dalje jedete, jedete, jedete....sve dok vam ne pozli. Tako sam i ja te noci primala kurceve i kurcine, gutala ih, lizala, lomila ih nabijajuci se na njih, ludovala i izivljavala se skupa s njima nad samom sobom. Poslije, moja pickica je bila vec toliko izudarana i utrnuta da nisam vise nista osjecala...samo je svaki pogled na neki od tih kurcina u meni budio tu nezasitost i potrebu da ga gledam kako neastaje u mojoj socnoj, glatko izdepiliranoj pici. Odmah nakon tog dogadjaja, samo sto smo se malo odmorili, otisli smo kuci, Andrej se spakovao i otputovao na dva dana na utakmicu. Kao pokosena, provela sam 2 dana u krevetu. Moja pica je bila uzasno natecena, potpuno tamno ljubicasta od krvnih podlijeva. Dok sam se tusirala, pokusala sam da si zavucem prst u pickicu. Bilo je to kao umakanje u zivu ranu. Ustajala sam samo da se istusiram, na brzinu nesto pojedem, a zatim ponovo tonula u san. Treceg dana, pred vecer sam se istusirala, dotjerala i obukla pazljivo, cekajuci Andreja da se vrati.
Zgrabio me odmah s vrata i podigao ljubeci me posvuda. Vecerali smo, a zatim je otisao da se istusira a ja sam se samo zavukla u krevet. Nisam mu govorila o svojim bolovima, ali se priblizao trenutak da mu kazem. Izasao je iz kuptila zamotan peskirom oko pojasa, sa njegove kose su se slijevale kapljice i spustale se preko njegovih misicavih prsa, preko stomaka, skroz do peskira. Odbacio je peskir i legao pored mene. Poceli smo da se ljubimo. Moja utroba je pulsirala, ali sam pored tog divnog osjecaja imala i osjecaj tupog bola. Zeljela sam taj debeli kurac u sebi, ali bol je bila jaca. "Sreco, moram ti reci nesto.." Odmaknuo se od mene i pazljivo me promatrao. Ispricala sam mu za bolove, njezno masirajuci njegov kurac. Zeljela sam da mu pruzim zadovoljstvo, zeljela sam da i ja uzivam. Pocela sam da se spustam a zatim ga pocela lizati. Sisala sam mu jaja, usisavala sam ih duboko u usta, a onda pocela usisavati kurcinu, sve dublje i dublje. Oh, kako sam ga zeljela....ali, bol je bio presnazan da bih pokusala. Nakon nekog vremena, Andrej je poceo da mi ljubi i grize grudi. Zelio je da se opustim i da mu se prepustim. Ljubio mi je stomak i spustao se sve nize. Moja modra pica je bila sva natecena i ruzno ljubicasta. Kako joj se primicao, mislila sam:"Sada, kada ju vidi ovako razbucanu i modru, ta njegova divna kurcina ce da se zgrci, kao puz kad se uvuce u kucicu, ali , on je poceo da me lize kao nikad do tada. Kada je pokusao da uvuce jezik u moju vaginu, ukocila sam se od bola i zajecala, te se odmah povukao. Lizao me posvuda uokolo, bila sam na granici svrsavanja ali nisam mogla da dozivim vrhunac. "Boze, kako sam ga zeljela u sebi!"
"Uh, srecoooo" stenjao je Andrej.
"Jaooo, sto smo ti uradili od pickice....ljubaviiiiii....oh....." nastavljao je da lize i stenje sve glasnije. Moja napacena pickica ga je bas takva jos vise palila. Nikad u zivotu nisam vidjela njegov kurac tako cvrst, modar....skoro iste boje kao moja pomodrela pickica. Kleknuo je i poceo da mi ju njezno trlja svojim kurcem sa kojeg se obilato cijedila bijelicasta sluzava tecnost. Osjetila sam glavic na ulazu i vec slijedeceg trenutka je poceo da prodire....kao da nozem prodire, ostar bol se sirio mojojm utrobom. Kada je prosao glavicem, stao je, pridigao se na laktove i pogledavsi me upitao:"LJubavi, da prestanem? BOli li te jako?"
"Polako duso, daj mi ga polako. Jako me boli!"Kada je cijeli bio u meni, zagrlila sam ga i zamolila:"Sreco, nemoj se pomjerati, daj mi samo trenutak da skupim snagu....." Opustio se na meni, nije se pomjerao, a zatim se nalaktio i gledao me u oci. Stisnula sam misicima pickice i osjetila njegovu debljinu u sebi. "Uh, sreco, kako ti je debeo! Oh, kako ga divno osjetim!" saputala sam. "Ako te tako ne boli, nastavi, ljubavi! I ja tako divno osjecam!" govorio je gledajuci me u oci. Moja pickica je neprekidno pulsirala, ali je on bez pokretanja bio zabijen u meni. Osjecala sam kako raste jos vise i nastavljala da ga muzem picinim misicima dok nije eksplodirao, skupa samnom. U naredna 3 dana smo se tako jebavali po nekoliko puta. Pica mi se oporavljala, a moja sexualna zelja je postajala jos veca.
I tako, dok me prestravljeno pogledao kada sam izjavila da necu to vise da radim ( govoreci o redaljci sa njegovim drugarima), sa nekom strijepnjom u glasu je upitao:"Nikad vise?" Nastavljao je da me lize, ali sam osjscala kako nestrpljivo iscekuje odgovor. "Da li bi bio razocaran kada bih ti rekla da necu vise....?" Ukocio se, a ja sam nastavila:"Ili bi ti vise prijalo da ti kazem da su mi devetorica bila previse, ali da bi rado ponovo to uradila sa trojicom, cetvoricom...." Poceo je da me zesce lize dok mu je kurac poprimao ponovo onu abnormalnu debljinu i cvrstocu. Dok sam mu ga njezno gladila rukom, pitala sam:"Sto se desava, duso....?" "Uh! Ni....sta draga. Oh!"
"Sta te toliko uspalilo, seceru.....?" pitala sam.
"Uh, sjetio sam se kako si ih socno primala redom, skupa samnom, ali mi je najljepse bilo ono zadnje, kad smo se nas dvoje pojebali ....volim kad ih primas, volim kad vidim kako su se drugari napalili i cekaju u redu, a svaka pomisao na to da je to sve moje, da je ta pickica koju tako nemilorsrdno razbijaju, moja, ucini da moj kurac postane tvrd k'o kolac...uh....pozelim da te kaznim kurcem za to jebanje s njima...."
Okrenula sam se na stranu, izbacila guzu i zastenjala:"Kazni me jos!"
Kada je uklizao kurcem u moju pickicu, bol je bio skoro beznacajan. Prvi put nakon redaljke sa njegovim suigracima, jebao me ponovo zivotinjski, bas kao sto je rekao, kao da me kaznjava. Vratili smo se nasem ustaljenom zivotu, moja pickica je ponovo bila gladna i koristena svakodnevno. Jedne veceri, lezali smo i mazili se, a onda je Andrej poceo da dise duboko i da sapuce....uh duso..zazelio sam se gledati kako te drugi nabijaju na kurceve, kako ti razvaljuju tu tvoju lijepu, socnu pickicu. Zar ne bi voljela osjetiti dva kurca u sebi...oh...kako te sire i razvlace.....?"
"Bih!"
Odmaknuo se od mene, uzeo telefon i pozvao nekoga. Pricali su i onda je rekao:"Kod kuce smo! Upravo se spremamo za dobar sex!" Zatim je nastavio:"Sta, hocete da nam se pridruzite? Pa jedino ako mozete biti kod nas za kratko vrijeme!..." Odbacivsi telefon na stranu, smjeskao se, a ja sam znala da cu te noci biti ponovo izjebana. Jezikom je prodirao u moju pickicu, zabijao prste obadviju ruku u nju, razvlacio ju, a zatim mi nabio kurcinu u nju. Odgurala sam se od njega dok nije ispao, okrenula sam se na stomak, podigla na koljena i kao kucka pocela da mrdam guzom, mameci ga da me uzme. Promuklo je prostenjao:"Jooj, sto volim kad se ponasas kao droljica......onda nemam osjecaj krivnje sto te jebem kao drolju.....Kada se nabio u moju pickicu, mislila sam da ce mi izaci na usta. "Jel se mojoj droljici dopada ovo?" "Daaaa!"
"Hoce li droljica jos?" "Uh, jebi me! Pokazi mi kako se droljice jebu!"
Zivotinjski se zarivao u mene...uzivala sam dok je svojojm debelom kurcinom rovao po mojoj utrobi. Taman kad sam se pocela priblizavati vrhuncu, zaculo se zvono na vratima. Ustao je, otkljucao vrata, primaknuo se interfonu i promuklo rekao:"Hajde, ulazite! Vrata su otkljucana!" Dok se vracao, gledala sam njegov veliki kurac sav mokar od nasih sokova i zavristala:"Jebi meee!" Ponovo me zakucao za krevet i nastavio da me jebe. Vrata su se otvorila i dvojica njegovih drugara su usli . Nastavili smo da se tucamo kao dvije zivotinje. Za tren je kurcina jednog od Andrejevih drugara bila u mojim ustima, dok je drugi namjestao svoj kurac na moj cmar. Poceo je da prodire polako. Za cas se moja guza adaptirala na kurac i sada su sinhronizovano njih dvojica ulazili i izlazili iz moje pickice dok mi je treci rasturao vilice. Sto su me vise jebali, sve sam bila napaljenija a orgazmi su se redali. Jedan od njih je svrsio i sjeo u fotelju, poigravajuci se svojim kurcem i ne dozvoljavajuci mu da omlohavi potpuno. Trazila sam da me pojebu u pickicu obojica. Andrej me nabio na kurac i povukao na rub kreveta, a zatim ustao samnom nabijenom na njegovu batinu. MOje ruke su bile ovijene oko njegovg vrata, moje noge oko njegovog struka dok me on tako stojeci zestoko jebao. Znao je da to volim. Za cas bih svrsila kada bi tako zvjerski, na stojeci poceo da me rastura, no on je zastao za trenutak da omoguci drugu da mi i on zavuce svoju kurcinu. Predivan osjecaj me ispunio dok su mi dva kurca kidala pickicu kao dva manijaka. "Oh! Oh!" jecala sam. Osjetila sam kako se Andrejev kurac jos jace ukrutio a zatim je iz njega nahrupilo kao lava. Ljubili smo se dok mi je punio pickicu u kojoj se njegov kurac najprije sudarao sa kurcem njegovog drugara, a zatim zajednicki, jedan do drugog uranjali u moju unutrasnjost. Samo jos par uboda i drugi je svrsio. Zadovoljno sam se protezala po krevetu kao mackica, a zatim sam ustala i otisla da se tusiram. Zoran, drugar koji je prvi svrsio je usao odmah zamnom i rekao ulazeci pod tus:"Moram da te jos jednom nataknem na kurac, jednostavno, to je jace od mene...." Okrenula sam guzu i natrcila se. Najprije mi ga je uvukao u mokru, razvaljenu pickicu, a zatim mi ga poceo uvlaciti u guzu. Nabijao je zestoko gnjececi moje grudi. Bilo je divno ali nisam mogla svrsiti, no on je ubrzo poceo da nabija jos jace i brze a zatim da stenje dok mi je zalijevao unutrasnjost mlazovima vrele sperme. Izasao je ispod tusa i ostavio me da zavrsim tusiranje. Dok sam se vratila, Andrej je bio sam, lezao je na ledjima s casom vina, a kurac mu je i dalje bio kao strijela. "Mmmmm, duso?" Gledala sam to debelo svrdlo koje me busilo nebrojeno mnogo puta i kleknula ispred njega usisavsi ga u usta halapljivo. Sisala sam ga mahnito. Uhvatio me za kosu i poceo da se nabija razvaljujuci mi vilice. Najednom je prestao, grubo me zgrabio i bacio na krevet, poceo da mi grize i lize pickicu, zabijao je 4 prsta ruke u nju, kidao mi ju prstima a onda ponovo poceo da ju grize. Podigao se na koljena i namjestio mi ga na ulaz u pickicu.
Znala sam da mi predstoji kazna. Uzivala sam dok me kaznjavao sve zescim udarcima. Podigla sam se na laktove I gladala kako mi njegov kurac uvrce pri ubodu I izvrce pickicu prema van pri svakom izvlacenju. Izludjivalo me da gledam kako mi se pickica savrseno zatvorila oko njegove kurcine. Zabio ga je zestoko I ostao tako zariven arimau mene. Znao je da to volim. Kruzio je kukovima tako zariven u meni, dok mu je kurac jos jace ocvrsnuo. Svrsili smo skupa i klonuli na krevet.

Na putu za Mostar

Zovem se Mario,imam 28 godinu,visok,crn,sportske gradje i zivim u jednom malom mjestu u zapadnoj hercegovini nadomak Mostara.Kao djete uvjek sam bio voljen medju starijima jer sam bio poslusan a moji roditelji su bili dosta prilicno strogi u mom odgoju.Kako su godine prolazile tako sam se ija razvijao i izrastao sam u jednog stasitog momka.Kako smo zivjeli u maloj sredini mogucnost zaposlenja je bila jako mala ali sam ja imao dosta srece jer je u nasem selu zivio bracni par a koji su bili jako dobri prijatelji mojih roditelja i cesto su dolazili kod nas na druzenje i rostilje a ja sam se druzio sa njihovim najstarijim sinom tako da sam nakon zavrsenog fakulteta ubrzo poceo da radim ija u banki.Nada je bila sefica u jednoj od nasih banaka a njen je muz bio poslovodja u jednoj gradjevinskoj firmi pa je cesto isao po terenu tako da je Nada cesto bila sama sa djecom kuci.Nada je bila dosta stroga zena i djeca su bila maksimalno krscanski odgojena.Nada je bila stasita zena,duge crne kose,duge noge,lijepa i obla guza a sise su joj sigurno bile 4 i uvjek su cvrsto stajale,drzala je do svog izgleda jer je ipak bila sefica a ja sam kako sam isto radio u banki cesto sam je ispod oka znao pogledati i diviti se njenom izgledu a nocima sam znao dosta puta da drkam svojih 24cm na Nadu.Mnogo puta sam dolazio u iskusenje da nesto probam sa Nadom ali sam znao da je to rizicno jer sam znao koliko je bila stroga zena i krscanski odgojena i da joj to nije padalo napamet.Prolazilo je vrjeme a ja sam sve vise i vise poceo da mastam o Nadi,zamisljao sam je u raznim pozama,kako izgleda gola,njene predivne sise,ufffff kako bi ih samo ljubio.Pamtim taj dan kao da je bilo jucer,bila je nedjelja i krenuo sam kod njenog sina misleci da odemo na kavu,pozvonio sam na vrata ali mi nije nitko otvarao pa sam kao i uvjek usao u kucu kao i u svoju nonsalantno jer smo uvjek bili dobri prijatelji.Kada sam usao u dnevni boravak ostao sam zatecen,Nada je spavala ali kako je spavala njena kucna haljina je se dosta zagrnula pa sam u tom polozaju njene duge noge a sto je jos bolje bilo vidio sam da je nasebi imala bjele prozirne tange kroz koje se jasno vidjelo da je njena picka bila obrijana,nisam mogao vjerovat a moj kurac od 24cm se poceo munjevito da se dize.Izasao sam iz kuce i otisao kuci i vrtio film o Nadi,nisam mogao vjerovat da Nada u 48godini nosi tangice ali me to nije nista cudilo jer je ipak drzala do sebe.Tog dana na poslu sam razmisljao samo o Nadi i koristio svaku priliku da je vidim u prolazu jer sam od tog dana toliko puta ga izdrkao na nju da su me jaja zabolila od toga.Proslo je od toga par dana da bi me Nada nazvala uvecer i pitala dali ona moze ujutro samnom na posao jer se njeno auto pokvarilo a muz je na terenu i nece se vratit za nekih 20 dana,naravno ja sam odgovorio da nije problem i da mozemo zajedno ici na posao dok se auto napravi ali sam i mislio da mi evo prilike da se ispricamo na putu do Mostara.To jutro sam dosao po Nadu i krenuli smo na posao prema Mostaru,pricali smo o svemu i svacemu a tokom voznje bacio sam pogled par puta na njene noge i bile su savrsene,crne carape su prikrivale pravu ljepotu a koja je tek ljepota bila medju njenim nogama.Kako je moj ured bio nasuprot njenog jasno sam mogao da je vidim sta radi,svaki njezin poziv sam mogao da vidim i ono sto sam mogao primjetiti da se ovih 3-4 dana stalno se tipkala na telefon pa mi je to postalo sumnjivo ali sam opet mislio nije moguce da ima ljubavnika jer Nada nije taj tip.Tog dana nakon posla Nada mi je prisla i rekla da ce ostati u Mostaru kod neke prijateljice na kavi pa da se nece samnom vracat kuci,ja sam rekao da je ok ali sam odmah u svojoj glavi smislio da je pratim.Nakon posla ja sam otisao prema autu a Nada je otisla u drugom smjeru.Sjedio sam par minuta u autu i krenuo sam za Nadom u autu a onda je nakon nekog vremena Nada stala na uglu jedne zagrade i nesto cekala.Bilo mi je to sve sumnjivo a onda je u jednom trenutku stao crveni mercedes i Nada je usla u auto.Odmah sam shvatio da Nada ima ljubavnika i da se sanjim vidja kad je muz na terenu.Krenuo sam autom zanjima jer me zanimalo gdje idu,covjek koji je vozio mercedes je bio dosta stariji mozda nekih 55-60 godina,sta li je samo u njemu vidjela pored toliko mladih momaka koji imaju dobre kurceve a ona je nasla dedu.Kako sam isao zanjima nastojao sam da me neprimjete a onda je doslo skretanje za jedno selo Kozice i oni su tu skrenuli.To je selo koje nema puno kuca a sve kuce su udaljene jedna od druge po nekih kilometar.Mercedes je stao preed jednom starom prizemnom kamenom kucom i njih dvoje su usli u tu kucu.Ja sam svoje auto ostavio podosta od te kuce i krenuo sam pjeske prema njihovoj kuci,polako sam se prisunjao i nastojao da vidim sta se dogadja u kuci medjutim nista se nije vidjelo pa sam morao naci bolje mjesto a onda sam otisao na drugi prozor i imao sam sta da vidim,Nada je se ljubila sa dedom a on je rukama sve stiskao Nadinu guzu i sise a onda je Nada kleknula ispred njega i izvadila njegov kurac i pocela mu je da ga pusi,nije bio bog zna sto obdaren ali je njegov kurac nestajao u njenim ustima.Nisam mogao da vjerujem da je to moja susjeda i sefica Nada,tako ga je slasno pusila da je se i moj kurac sav ukrutio gledajuci cjeli ovaj prizor izvadio sam svoj kurac i poceo ga drkati ludjacki.Jedva sam cekao kada ce dedo skinuti Nadu a onda je se ito desilo,dedo je skinuo Nadu a ona je ostala samo u crnim samostojecim carapama,halterima i crnim tangicama a gore je nosila crni cipkasti grudnjak koji je cvrsto drzao njene velike sise,izgledala je odlicno sobzirom da je troje djece rodila,nisamo mogao vjerovat da se ovo dogadja,dedo joj je skinuo tangice i stavio joj svoj kurac u picku i tako je poceo jebati,Nada je sve teze disala i stenjala je od uzitka a on je se sve jace i jace zabijao u nju drzeci je za sise ja sam dok sam ih gledao u jednom trenutku svrsio ali je on nju jos uvjek jebao a onda je dedo sjeo na jednu staru stolicu i jasno sam vidio da je dedo imao kurac od nekih 17-18cm,Nada ga je opkoracila i pocela da se nabija na njegov kurac,kurac je sve vise i vise nestajao u njenoj picki i dok se nabijala na njega dedo je razvlacio njenu oblu guzu i sve je teze disao,molila ga je da nesvrsi ali je ubrzo nakon toga on izvadio kurac i poceo da svrsava po njenom licu a ona je spermu gutala ludjacki.Nisam mogao da vjerujem da se ovo desilo pa sam se potajno odmakao od kuce i otisao prema svome autu i krenuo sam svojoj kuci.Putem sam mislio sta bi rekao na sve ovo njen muz da je vidi i da se jebe sa drugim.Nakon ovog dogadjaja ja sam odlucio da moram krenut u akciju dok je muz jos na terenu jer nakon ovog sto sam vidio znao sam da je Nada zeljna dobrog seksa i dobrog kurca.Sutradan smo krenuli na posao i Nada je se pravila kao da nista nije bilo,vrlo malo smo pricali ali sam primjetio da nasebi ima iste carape koje je jucer nosila pa me je to napalilo jako.Dan na poslu je prosao brzo jer je bila subota a radilo se skraceno do 13 sati.Dok smo se vracali kuci Nada je pricala kako su djeca otisla na rostilj sa prijateljima i da nezna kuda ce od dosade.Ja sam rekao da ima puno nacina da se dan skrati i da uvjek ima sta da se radi oko kuce.Rekoh ija imam nesto raditi oko kuce samo nemam jedna velika klijesta pa ako moze da posudim od njenog muza a ona je rekla da moze.Kad smo dosli pred njenu kucu ja sam rekao da znam gdje je alat u podrumu pa cu potraziti a ona je usla u dnevni boravak i nesto radila u kuhinji.Dok sam bio u podrumu odlucio sam da mi je sada prilika da pojebem Nadu,vratio sam se iz podruma a Nada se jos nije presvukla nego je radila nesto u kuhinji za radnim stolom onako obucena.Odlucio sam da je sada prilika pa sam Nadi prisao iza ledja i stavio ruku na njenu guzu nasto je ona skocila kao oparena i poce da galami namene govoreci dali sam normalan,kako me nije stid ali ja nisam odustao nego sam je snazno pivukao prema sebi i rekao ja ti mogu vise pruziti nego onaj jucer dedo sto te jebo u kamenoj kuci.Nada je ostala zatecena i sokirana govoreci da pricam gluposti i da to nije istina.Kako sam je privukao prema sebi osjetila je na svom trbuhu kako je moj kurac tvrd i velik.Jos uvjek se opirala govoreci da prestanem i da bi mogla djeca doci ali ja nisam odustajao a onda je pocela da popusta i spustila je ruku na moje hlace,kad je osjetila moj kurac pod rukom nije mogla stati,otkopcala je moje hlace sto brze i izvadila moj kurac od 24cm,nije mogla da vjeruje da je tako velik i halapljivo ga je stavila u usta ali jednostavno nije mogao da cjeli stane,osjecao sam taku napetost da vam namogu opisati ali Nada je se doslovno davila u njemu a onda sam ja Nadi podigao suknju i spustio glavu medju njene noge,sklonio sam njezine tangice u stranu i poceo jezikom da prelazim preko njene picke koja je bila uredno obrijana,Nada je se pocela grciti od uzitka,osjecala je kako se moj jezik igra sa njenim klitorisom a onda sam osjetio na jeziku kako njena picka ispusta sokove,bila je skroz vlazna a onda sam se ja ustao uhvatio za guzove i podigao na radni stol,njene noge sam stavio na svoja ramena a svoj tvrdi kurac sam polozio na njenu picku i prelazio glavicem po njoj.Nada je govorila da budem njezan jer jos nikad nije nesto ovako veliko vidjela a ja sam samo rekao da nece boliti,jos koij put sam presao preko njene picke a onda sam poceo lagano da ulazim u nju mjeseci njene ogromne sise,osjecao sam da postaje tjesno ali sam nastavio da ulazim,Nada je se trzala ali joj je godilo,prvo sam ulazio do pola jer nisam zelio da je povrjedim,poceo sam da hvatam ritam ulazeci u nju dopola a onda sam poceo da ulazim u Nadu do kraja,Nada je osjecala veliki uzitak i tresla je se od uzitka a ja sam se sve vise i vise zabijao u nju,molila me je da neprestajem govoreci da nikada nije imala ovakav seks i da sam pravi tigar.Naravno ja sam pozurio da je sto vise izjebem jer su mogli svaki cas da dodju njena djeca.A onda sam nakon nekog vremena uhvatio Nadu za guzu i dok je moj kurac jos bio u njoj podigao sa radnog stola i odnjeo je na stolicu,zelio sam da ponovim ono sto je i dedo uradio,sjeo sam na stolicu a Nada je pomahnitalo pocela da se nabija na kurac do korjena,kako kaze Nada osjecala ga je do maternice a ja sam joj rukama razvlacio guzu a ustima sam sisao njene socne bradavice a onda sam osjetio u Nade neku napetost,osjetio sam kako se njena picka steze oko mog kurca i da se sve jace nabija a onda sam osjetio kako Nada svrsava a nakon par minuta je Nada osjetila moj mlaz sperme u picki.Nakon toga smo se obukli i pravili kao da nije nista bilo ali mi je na izlasku iz kuce rekla da ovo definitivno moramo ponoviti u nekim drugim uvjetima na sto sam se ja slozio.Nakon ovoga nas je odnos postao mnogo bolji a moje prijateljstvo sa njenim sinom je nikada bolje.Ovo je samo jedna prica a bit ce ih jos sobzirom da se moje druzenje sa Nadom i dan danas nastavilo.

Nakon Mostara u kući Nade

Nakon dobrog seksa sa Nadom nastavili smo nase druzenje a na poslu smo se ponasali kao da se nije nista desilo da nebi netko nesto primjetio ali su pogledi govorili mnogo vise.Nakon razgovora sa Nadom priznala mi je da imam poprilicno velik kurac i da jos nikada nije osjetila toliki val orgazama i da sam muskarac kojeg svaka zena zelli imati.Inace u prethodnoj prici nisam opisao ali imam poprlicno velik kurac,24cm,malo je odeblji sa izrazenim glavicem. Kako je vrjeme prolazili tako je i nase druzenje odmicalo i svaki slobodan trenutak sam gledao da budem u blizini Nade a svoje druzenje sa njenim sinom sam jos uvjek nastavio ali naravno kad bi bio njen muz kuci izbjegavao sam da dolazim.Nakon napornog tjedna dosla je nedjelja,odlucio sam da nedjelju provedem u odmoru i da nigdje neidem ali me ujutro u 9,30 sati probudio telefon i bas je zvao njen sin pitajuci da odemo na nedjeljnu misu u 12 sati.Naravno ja sam to prihvatio i brze bolje poceo da se oblacim jer sam htio da ranije dodjem kod njega a istovremeno da vidim i Nadu.Kad sam dosao pred kucu vrata kuce su bila otvorena a ja sam samo proforme pozvonio i usao u kucu.Nada je stajala u kuhinji u kucnoj haljini spremajuci dorucak sinu,ja kada sam usao u kucu Nada me pozdravila i rekla da sjednem dok se njen sin kojega cu nazvati Nikola spremi a onda sam cuo Nikolu kako silazi sa kata i koji mi je rekao da sam malo poranio ali da ga sacekam dok se on okupa ,Nikola se opet vraatio na kat a ja sam ostao sjedeci u fotelji i divio se Nadinim dugim i jebozovnim nogama,kroz glavu su mi prolazile razne misli ali opet nisam smio nista da uradim jer ipak je tu njen Nikola bio pa nisam htio rizikovat,malo smo pricali neformalno a onda je Nada iz kuhinje presla kod mene u dnevni boravak,pricali smo o poslu jer kao sto sam rekao u prethodnoj prici radimo u istoj banki gdje je Nada sefica,dok smo pricali Nada je sjedila preko puta mene tako da sam imao fin pogled na njene noge i tu je moj kurac poceo da sve vise i vise raste i postajao je sve tvrdji i tvrdji a Nada je to primjetila i u tom je trenu lagano rasirila noge i ja sam u tom polozaju imao savrsen pogled na njenu picku,imala je nasebi crne cipkaste gacice koje su prikrivale njenu picku,tako sam zelio da spustim glavu medju njene noge ali sam se suzdrzavao,tako sam zelio da joj slasno lizem picku a onda sam ja u jednom trenutku ustao i krenuo prema hodniku a Nada je krenula zamnom,stali smo u jednu cosu gdje nas nije nitko mogao vidjeti i odmah sam zavukao ruku medju njene noge i prelazio rukom preko cipkasti gacica i prko njene picke dok je Nada rukom prelazila preko mojih hlaca i nabreklog kurca,osjecao sam kako joj je picka vlazna i bio sam siguran da bi Nada rado voljela da primi moj kurac u picku,sklonio sam gacice u stranu i ugurao srednji prst u picku a ona je ocima samo zakolutala,tako sam ga zelio staviti u Nadu ali sam se ustrucavao,saptala mi je na uho da me zeli do besvjesti,da zeli da osjeti moj kurac u sebi i rekla mi je da se pripremim za veceras i da cemo se cuti a onda sam cuo klapanje njenog sina kako izlazi iz kupaone pa smo sve brzo prekinulli,vrativsi se u dnevni boravak praveci se kao da nije nista bilo a u tome trenu je njen sin sisao sa kata koji je caskom nesto pojeo i krenuli smo na misu.,pozdravili smo se na vratima i otisli.Prosla je misa a u mojim mislima je bila samo Nada i jedva sam cekao kada ce me nazvati jer sam jako zelio da je pojebem.Sati su prolazili a Nada nije zvala tako da vec u 7 sati navecer sam izgubio svaku vjeru da cu je vidjet a onda je stigla poruka u kojoj je pisalo:“Dodji u 7,30 sati kod mene djeca su otisla u Mostar sa drustvom u MepasMall.To me jako obradovalo pa sam pozurio sa oblacenjem,dok sam isao prema kuci osjetio sam val uzbudjenja,pozvonio sam na vrata a Nada mi je otvorila vrata,usao u hodnik a Nada je samo rekla da moramo nastaviti zapoceto,imala je nasebi istu kucnu haljinu ali sam primjetio da ta haljina prikriva nesto vise,u hodniku kuce Nadu sam prislonio uza zid i odvezao pojas od kucne haljine,izgledala je savrseno,imala je nasebi crne tange,crne halter,samostojece carape i prozirni crni grudnjak kroz koji su se jasno vidjele njene ukrucene bradavice.Nada zna da obozavam kada ima nasebi sto vise seksi rublja jer to odaje jednu dozu zenstvenosti.Poceli smo da se ljubimo,jezici su nam se ispreplicali a Nada je osjecala moje ruke po svom tjelu,tiho je stenjala od uzitka govoreci da zeli da osjeti pravog muskarca,muskarca koji zna sa zenom,ljubio sam je po vratu,spustajuci se na njene sise,jezikom sam prelazio preko vrhova bradavica a Nada je sve jace i jace pocela da stenje od uzitka,jos uvjek smo bili u hodniku,a Nada je rukama prelazila preko mog kurca koji je bio u punoj snazi,kleknuo sam ispred Nade i poceo da jezikom kruzim po njenon trbuhu i pupku,bilo je nevjerojatno a onda sam jezikom poceo da prelazim preko njene picke koja je bila totalno vlazna i mokra,dva tri puta sam jezikom presao preko njene picke a onda sam se ustao,uhvatio je snazno za guzove i podigao a Nada je mene nogama obgrlila oko kukova,ponjeo sam Nadu na kat kuce u njenu sobu spustivsi je na krevet na ledja,dok je tako lezala na ledjima njene noge sam stavio na ramena i nastavio da lizem njenu picku koja je bila totalno obrijana,sa dva prsta sam razdvojio njene usmine i jezikom usao duboku u njenu picku,dragi moji Nada je se tresla od uzitka,osjecao sam kako se njeni sokovi cjede meni na jezik a onda sam sa tako vlaznim jezikom napravio veliki liz od anusa pa sve preko picke,molila me je da prestanem ali ja nisam odustajao,rukama sam dirao njene bradavice,zelio sam da je dovedem do ludila a onda je dragi moji Nada uzela moj kurac u ruke i pocela da ga navlaci,lizala ga je po cjeloj duzini ali je najvise obozavala da jezikom kruzi po glavicu,mene je to izludjivalo a onda bi ga par puta svojim socnim usnama obuhvatila oko glavica,divila je se mom kurcu,a onda sam dragi moji ponovo Nadu spustio na ledja,njene noge koje su jos uvjek bile u samostojecim carapama stavio na svoja ramena a svoj nabrekli i vlazni kurac sam stavio na njenu picku,prelazio sam par puta preko njene picke a onda sam glavicem poceo da razdvajam njene usmine,Nada je doslovno vristala od uzitka,imao sam osjecaj da je njena picka uska ali nije bilo povratka,prvi put sam usao dopola a onda sam nakon par puta poceo da ulazim do kraja,njena picka je seprilagodjavala mom kurcu,poceo sam da ulazim do kraja,njeni guzovi su podskakivali pod mojim ulascima,Nada mi je govorila da neprestajem,da zeli da je rasturim pa sam se ja sve jace i jace zabijao u njenu picku,jebao sam je bez milostia onda sam nakon 15minuta izvadio svoj kurac a Nada se namjestila u psecu pozu,prisao sam joj straga cvrsto drzeci kurac u ruci i 2-3 puta je mokrim kurcem je udario po guzi a onda sam ga zguza ugurao u njenu vrelu picku,ona je samo zastenjala a ja sam poceo da hvatam ritam,cvrsto drzeci je za bokove zabijao sam se zguza,njena picka je doslovno curila od sokova,osjecao sam da je Nada na vrhuncu i siguran sam da je to bilo 3 put da je svrsila a onda sam izvadio svoj kurac legao sam na ledja a Nada me opkoracila i sjela na moj kurac dok se rukama naslonila na moja prsa a onda je pocela ritmicno da se navlaci na moj kurac,prvo se navlacila dopola a onda je se spustila do samog korjena mog kurca,znala je tada reci da ga osjeca u maternici koliko je velik,ja sam cvrsto drzao njene guzove i razvlacio ih dok se navlacila a jezikom sam se igrao sa njenim bradavicama,poceli smo da hvatamo zajednicki ritam,osjeco sam taku napetost u jajima a onda sam nakon nekog vremena ispustio mlaz sperme u njenu picku a Nada je u istom trenu dozivjela orgazam,izvadio sam kurac iz njene picke,jos ga malo drkao i jos malo sperme izbacio po njenim samostojecim carapama i sisama.Moja sperma i njeni sokovi su doslovno se izmjesali i cjedili iz njene picke.Legli smo jedno kraj drugog i tako lezali par minuta a ja sam se nabrzinu obukao,poljubio Nadu i otisao.

Moja sekica

Ovo mi se desilo pre par dana.Mozda je neverovatno,ali je istinito.I dalje volim da mislim da je to ocekivala i htela,jer neretko sam je zaticao dok se presvlaci,ali nije reagovala kao da je i htela da je vidim.Inace ona je moja sestra od tetke.Da opisem malo sebe i nju.Ja sam visok oko 186 cm,106 kg,ali svaka devojka s kojom sam bio je govorila da mi dobro stoji.


Kurac oko 18 cm,deblji.Treniram kosarku,centra.Crna kosa,plave oci,sve u svemu,prosek.A moja sekica,e ona je sasvim druga prica.Visoka je kao ja,gradjena je kao model,moje visine,oko 47 kg,smedja,kovrdjava kosa.Sise male,ali preslatke.Guza taman da lepo legne u saku.Mladja je od mene 4 godine,ali za svoje godine je razvijena.Ja sam nju odmalena cuvao dok su tetka i teca bili na poslu.


Gledao sam je dok je rasla,pricala je sa mnom o svemu.Nikome se nije poverila nikada kao meni.Uvek sam na nju gledao kao na klinku,kao na moju rodjenu sestru.Medjutim kad je napunila 15-16 god,sve je pocelo da se menja.Pocela je ispred mene da se skida,isprobava odecu,seta se u donjem vesu.Nije to nista novo,kad je bila dete,ja sam je presvlacio.


Ali je odjednom pocela da se zanima za moj sexualni zivot.Pocela je da mi prica kako se mazi i zamislja neke momke,opisivala ih je kao mene,ali nisam to shvatao ozbiljno.Nisam ni obracao paznju.Pre nekih par meseci,pocela je non stop da me zivka da dodjem kod nje kad je sama,jer joj je dosadno.Kad zavrsim sa poslom,isao bih kod nje,ona bi mi kuvala kafu,dok se ja tusiram i presvucem za trening.


Isla bi sa mnom,pravila mi drustvo,drzala me za ruku,kao da smo u vezi,ali meni je sve to bilo ok,jer nije nam prvi put.Kad god zavrsim sa treningom,isao bih opet do nje,pomagao joj oko ucenja,dok ne dodju tetka i teca,i tako svaki dan.Ono sto je sve izmenilo,bio je dogadjaj,koji cu pamtiti citav zivot.


Dok je ona bila pod tusem,kad smo se vratili sa mog treninga,u njenom telefonu sam nasao poruke njenoj najboljoj drugarici koja se lozila na mene,kako joj opisuje kako bi mi ga pusila,kako bi se nabijala,itd.Sekica je odgovarala,nesto u stilu:Blago tebi,nije ti brat,mozes da se jebes sa njim.A ja sto se palim na njega i mazim pickicu,dok mislim na njega,ja nemogu nista,jer mi je brat,a i izgleda da me ne primecuje kad se presvlacim,sta god da radim ne vredi .Tu sam se malo sokirao i trebalo mi je par trenutaka da se priberem,a onda sam nastavio sa citanjem poruka.


Ta drugarica joj je rekla da mora da napravi prvi korak,i da nije bitno sto sam joj ja brat,jer i da sam njen brat(te drugarice),ona bi me kresnula bez razmisljanja.Sekica joj je odgovorila da ce smisliti nesto za ovaj vikend sto dolazi.Taman sam pregledavao zadnje poruke,cujem vrata od kupatila,ona izlazi samo u peskiru,ja se pravim da przim jaja i sira,ona me grli odpozadi,i ljubi me u vrat i kaze mi:Kako je moj bata vredan,kako da ti se oduzim?Meni se kurac digao od onih poruka,pa ne smem da se okrenem i samo kazem:Nista,samo mi budi dobra i slusaj batu,vazi?


Ona se nasmeja i okrete se da ide,a ja kao slucajno, umesto za ruku,uhvatim je za peskir i on padne na pod.-Jaoj izvini sekice,nisam namerno.A ona me pogleda i rece:Nije da si me prvi put me video golu.-:U pravu si,ali sad si postala prelepa devojka,pa me malo blam.Ona me pogleda u medjunozje i kako sam nosio samo sorc,bez bokserica,rece: Nije bas da se stidis.Vidi se po sorcu.


Ja se stidim,ali on ne.Sta cu,nisam imao devojku,sad vec ima par meseci.


Samo mi je namignula i rekla:Imaces ovog vikenda.Tad sam shvatio da ce pokusati da se kresne sa mnom.Shvatio sam do tad da se opasno lozim na nju,i bas me je bilo briga.


Nisam imao trunke krivice u sebi.Cak sam i prizeljkivao to.Za vikend njeni su trebali da idu do sela,ali su otisli u cetvrtak.Sto je meni odgovaralo,jer su mi rekli da ostanem sa njom,da ne bi pravila gluposti.Kad sam im obecao da cu je paziti,otisli su.Ja sam poneo par stvari da imam sta da presvucem,i dosao sam kod nje.Zvonio sam,a ona mi je rekla udji,i spavacoj sam.


Usao sam kod nje,a ona je bila samo u tangicama i gledala se u ogledalu.Pitala me je sta mislim,jel joj dobro stoje,a ja sam samo stojao otvorenih usta.Nasmejala se i rekla da je ocigledno da joj extra stoje,nasta sam ja samo klimnuo glavom.


Otisao sam do kuhinje da podgrejem veceru,a ona je dosla samo u nekoj spavacici,providnoj,bez donjeg vesa.Nisam mogao da skinem oka sa nje,samo sam buljio.Kurac je poceo da raste i stvara izbocinu na trenerci,a ona je spustila ruku medju noge i stresla se.


Te veceri sam morao da je imam.Ko da ceka vikend?Vecerali smo,ja sam pokupio sudje,oprao a ona je pustila na kompu neki pornic,kao hoce da uci.Ja sam samo slegao ramenima i seo na trosed,gledajuci neku utakmicu na TV-u.Ona je dosla i i legla mi na noge,migoljeci se sve dok nije naslonila glavu na moj kurac,koji je vec bio toliko krut,da sam mislio da cu explodirati.


Okenula se licem na njega,kao da joj bude lakse da gleda pornic,a ruku je stavila ispod glave tacno na kurac.Ja sam se pravio hladan,ali u sebi sam se molio da brzo ode u krevet da mogu u VC-u da ga izdrkam.Posle nekih sat vremena pocela je da zeva,ustade,iskljuci komp i poljubi me za laku noc.Ja sam ostao uz TV,cekajuci da ona zaspe,pa da idem u VC.


Medjutim,kad sam se setio sta je ona radila,i sta se dopisivala sa drugaricom,odlucio sam da idem kod nje u sobu,i da je pojebem,jer vise nisam mogao da izdrzim sve slike od te veceri.Ustao sam,skinuo se u bokserice,usao sam u njenu sobu,upalio svetlo,otkrio je i video sam da spava gola.Izvadio sam kurac,stavio ga pored njenih usta,a onda sam ga trljao po njenom obrazu.Ona se probudila,pogledala me,kao sta to radis,jesi normalan,a ja sam joj samo rekao:To sto si htela,sad ces da dobijes.


Podigao sam je iz kreveta,poljubio je,a onda sam poceo da joj trljam pickicu,iz koje je curilo kao sa vodopada.Uzeo sam malo soka na prstima,polizao ih,a onda sam je opet poljubio,seo na krevet privukao je i poceo da joj lizem pickicu.Pocela je da stenje,i da se sama nabija na moj jezik.


Nije joj trebalo dugo da svrsi.Kad je svrsila,spustio sam je na krevet,legao sam preko nje,poceo sam da joj lizem i grickam bradavice,dok sam kurac namestao na rupu.Posto je bila nevina,polako sam probao da udjem,ali nije islo.Rekao sam joj da se opusti,jer ce je ovo malo zaboleti,a onda sam joj ga nabio iz sve snage.Zavristala je,dok sam na kurcu osecao nesto toplo,kako se sliva do jaja.


Pustio sam je da dodje do daha,a onda sam poceo polako da joj nabijam kurac do pola,dok se nije privikla,a onda sam poceo divljacki da je jebem,ne obaziruci se na njeno vristanje.Pocela je i ona da se nabija,vec je lakse islo,grebala me je po ledjima,ljubila me,i citavo vreme je ponavljala:Ispunila mi se zelja,ispunila mi se zelja…..Kako me jebe bata,kako jebe moju nevinu pickicu,aaaaaaaaahaaaaahhhhhhhhhh……


Osetio sam da cu da svrsim,ali me nije bilo briga,nastavio sam jos brze da je jebem,dok je ona vristala da hoce jos,da je blizu.Osetio sam da podrhtava,pa sam nastavio istim tempom,dok nismo zajedno svrsili.


Izvadio sam ga iz nje,bio je jos po malo krvav,obrisao sam ga o njenu majcu,koja je lezala na podu,a zatim sam joj prisao i rekao joj da pusi.Iako joj je bio prvi put,zahvaljujuci pornicima,brzo je shvatila sta treba da radi.


Kad je opet bio dovoljno tvrd,okrenuo sam je na kolena i laktove,uzeo sam kremu,namazao joj cmar,namazao kurac i rekao joj:Sad cu ti skinuti nevinost i u bulji.Samo je stegla carsave,a ja sam joj polako gurao.


Nije islo,pa sam morao na silu da ga gurnem,na sta je ona zavristala,tako da je citav komsiluk mogao da nas cuje.Izvadio sam ga,pa sam opet nabio do kraja,a onda sam poceo da je pumpam.Stenjala je i vristala,a ja sam je nemilosrdno udarao po guzi,govoreci joj kako je moja kurvica,samo moja,a ona je ponavljala to,i klela mi se da je niko nece jebati,dok ja tako ne kazem.


Nije dugo trajalo,osetio sam da cu svrsiti,izvadio sam gai rekao joj da se okrene,da proguta.Uzela ga je u usta,pocela je sperma da kulja,mislim da sam i drugi put svrsio obilno,i sve je progutala,bez da se zagrcne ili ispljune.Kad je progutala,rekao sam joj da spava,a sutra cemo da nastavimo.


Ja sam otisao pod tus,znajuci da cu je odsad imati kad god pozelim.Ujutru sam je jos jednom pojebao,dok se tusirala,a uvece smo izasli u grad,i pojebao sam je u VC-u jednog kafica.Od tada je proslo nedelju dana,a svaki dan se jebemo,makar po jednom.I sad je kod mene,gleda sta pisem,da nesto ne izostavim.


Moracu da je napunim jednom makar pre spavanja. Pozdrav od mene i moje sekice.

Nevaljala mama

Bio je to dan ko i svaki drugi... Sredina 3 razreda srednje škole. Sa svojim najboljim drugarom koji živi par kuća do moje, krenuo sam u školu... Prohladno jutro. No već nakon dva sata u školi drugar i ja odlučili smo otići kući. Taj dan škola nije bila za nas.
On i ja smo uvijek maštali kako zajedno jebemo neku žensku, no u zadnje vrijeme su nas počele naše mame opasno paliti. Često smo razmišljali o tome kako ih zajedno jebemo, ili jednu pa drugu ili obje istovremeno. Drkali smo zajedno na te primisli. Uvijek smo voljeli drkati kod njega ili kod mene u sobi dok su nam mame bile u kući... pogotovo kad su zajedno pile kavu i prićale. No nikad nismo imali sreće da nas uhvate ili da im to damo do znanja na neki drugi naćin. Ponekad bi uzeli njihove gačice i svršavali u njih nekoliko puta dnevno... Nisu one dvije bile nekog prejebozovnog izgleda. No voljele su se tako oblačiti. Kratke minice i topići, neko čipkasto rublje (tangice i tako). Obje su bile visoke oko 175, sa nekih 62-68 kg. Moja mama je imala crvenu kraću kosu, dok je njegova bila crnka s podužom koso, imale su osrednje sise ali zato su im guzice bile odlične. Poveče no dosta zategnute. Nadali smo se kako ćemo ih jedan dan zateći kako se zabavljaju dok smo mi u školi no nažalost nikad ništa.
Po povratku kući odlučili smo da idemo prvo k meni te se dogovorili da smo ranije pušteni iz škole zbog nekog već "unaprijed odrađenog projekta". Po ulasku u našu ulicu primjetili smo ispred moje kuće neki nepoznati automobil. Nije nam ništa bilo jasno. Pošto sam imao kljuć od kuće otvorili smo vrati i imali smo što ćuti. Stenjanje moje mame kao da ju neko jebe sa kurčinom od 25 cm. Moj drug i ja smo se pogledali i odma nam je sve bilo jasno. Kite su nam se već počele dizati od same pomisli na to što bi mogli vidjeti. Krenuli smo stepenicama prema spavaćoj sobi. Vrata su bila malo odškrinuta. I u odrazu u ogledalu smo imali šta vidjeti. Moju mamu kako se nabija na kurčinu nekog lika. Nisu nas primjetili. Nismo znali što učiniti. Te smo se odlučili još malo pogledati i nakon toga se spustiti u dnevni boravak i pričekati da završe. Tako smo i učinili. Pričekali još nekih 20-tak minuta u dnevnom boravku. I eto silaze oni dva. On obučen, a ona u gačicama. Kad su nas ugledali kako sjedimo u dnevnom ostali su bez riječi. Lik je izjurio iz kuće bez riječi. Digao sam se i pitao je: "Ko je to bio i šta ste radili?". Nije znala što da kaže. No vidjeli smo kako je spustila pogled i vidjela u našim hlačama kako su nam kurčevi već tvdi ko kamen. I u tom trenu na kućna vrata pokuca drugareva mama... Pogledavši kroz špijunku mama vidi ko je i otvori vrata. Drugareva mama ostane malo zatečena prizorom, no brzo se sabrala i upita moju mamu: "Što uhvatili su te kako se jebeš sa Markom?" (valjda se tako zvao lik kojeg smo zatekli). Na što je ona potvrdno kimnula glavom. Drugareva majka se nasmije i kaže: "Pa gle naši dečkći su već dosta zreli da znaju da svi imamo potrebe, a i naišla sam na moje i tvoje gačice umljane spermom u košari za veš a sigurna sam da to nismomi napravile ". S čim se i moja mama složila. Te nakon par pogleda drugareva majka odlučila je svući svoju majcu i hlaćice. Ispod nije imala ništa. Krenule su prema nama, s rijećima da se skinemo pa da možemo nekako se dogovoriti oko prijašnjeg incidenta. Nije nam trebalo dvaputa reći. Za tili čas bili smo potpuno goli sa kitama u zraku tvrdima kao kamen...
Mame su započele svoj posao kao da su profesionalke. Moj drug i ja nismo mogle vjerovati da nam se ispunjava životna želja. Gutale su naše nabrekle kurčine kao da su im zadnje u životu... Nismo više mogli izdržati te smo rekli da ćemo svršiti. na što su se njegova mama nasmijala i rekla da ćemo bar moći dulje izdržati u njihovim pičkama. Na to smo počeli svršavati im u usta kao ludi. Sva sperma im je završila u ustima. Nisu potratile ni kap. Krenule su jedna prema drugoj i počele se ljubiti. Naši kurčevi nisu se ni uspjeli spustiti. Njegova mama krenula je prema meni a moja prema njemu... Namjestile su nam se u krila i stavivši kite točno ispred ulaza u njhove vlaže pičkice počele su se polagano spuštati. Prošla mi pomisao kroz glavu kako sam najsretniji čovjek na svijetu jer jebem drugarevu mamu i gledam svoju kako ju on jebe. Počele su se nabijati sve brže i brže. Stenjale ko lude. Jebale se kao da im je zadnji put. Nakon nekih 20 minuta koje su meni prošle ko par sekundi podigle su se sa nas. Počele se ljubiti. Gurnule su prste jedna drugoj u pičku te ih nakon toga polizale. Naprčile su se preko stola i rekle: "Šta je mališani ajde dajte nam te kurčine i pokažite što znate da netrebate više gledati tuđe aute ispred svojih kuća.". Počeli smo ih jebati s leđa ko ludi. Kako sam jebao drugarevu mamu koja je bila taman do moj pljusnuo sam svoju mamu po guzi i odlučio joj gurnuti prst u guzu. Jedva sam ušao u njezin uski šupak. Pogledala me i rekla" Više nas niko neće jebati osim vas dva". Mi smo bili na vrhuncu. Moj drug je počeo svršavati u pičku moje mame. Gledao sam kako je puni i nabijao njegovu mamu sve jače i jače. Kad sam vidio kako je iz moje mame potekla sperma eksplodirao sam. Počeo sam svršavati. Drugareva majka je stenjala i govorila mojoj kako imaju najbolje sinove na svijetu.
Otišle su u kupaonu te se vratile za koju minutu, obućene i rekle nam kako one idu popiti kavu a mi neka se malo odmorimo te da čemo kasnije pričati o svemu. Mi nismo mogli doči k sebi. Zaključili smo da više netrebamo maštati o našim mamama nego da smo postigli ono što smo oduvijek htjeli. Od onda više nismo trebali drkati na njihov donji veš nego smo samo došli i rekli što želimo. Jebali smo ih svako malo. Ili moju ili njegovu, i par puta se još ponovilo da smo ih jebali zajedno. To je sve što nam je trebalo!

Njena mlađa sestra

Ja i moja devojka Karolina smo u vezi skoro godinu dana . Ona studira u Beogradu , a vikendom dolazi u nas rodni grad Jagodinu gde smo se i upoznali . Super nam je veza , sem te cinjenice da nas razdvaja daljina i da mnogo nedostajemo jedno drugom u svakom smislu , narocito u seksualnom . Ima 19 godina , plavu kosu , visoka je oko 1.70 , vitka , ima malo kruskasto dupence i slatke grudi kolko da stanu u saku . Atletski gradjena . Jednog petka sam je sacekao na glavnoj autobuskoj stanici i otisli smo na pice da se malo osvezimo a potom sam joj predlozio da skoknemo do mene kako bi se kresnuli , na sta mi je osmehom odgovorila da me zeli .Stigli smo kod mene , pozdravila se sa mojim roditeljima i otisli smo u moju sobu . Pustio sam muziku , zakljucao vrata i poceo da je ljubim i svlacim . Zavukao sam ruku u njene trenerke i poceo da joj mesam guzu . Sklonila je moje ruke sa njene guze , kleknula na tepih , i pocela da mi otkopcava farmerice . Opasno sam bio napaljen i pomislio sam u sebi : - Stavi ga u usta vec jednom ! - Izvukla mi je kurac iz gaca , povukla kozicu na dole i pocela da mi lize glavic dok me je gledala u oci . To me je tako uzbudjavalo ...Rekao sam joj da bolje prestane sa tim i da mi malo fali da svrsim . Nasmejala se kurvinski a ja sam je podigao i bacio na krevet . Skinuo sam joj trenerke i gacice i onako napaljen nabio kurac u njenu sluzavu vrelu pickicu . Poceo sam da je jebem lagano zato jer sam bio 5 dana bez seksa i previse napaljen , ali iako sam prodirao u nju polako , osetio sam da cu za minut svrsiti . Rekla mi je da stavim kondom , na sta sam zastao i rekao joj da sam zaboravio da kupim kondome . Pitala me je sta cemo sad ? Izvadio sam kurac iz nje i pitao je dali zeli da mi da guzu , na sta se naljutila i rekla da nije ona neka kurva koja se jebe u dupe . Odgovorio sam joj da ne panici oko toga i da je to samo pitanje . U sebi sam se osetio razocarano , zato jer mi je oduvek bio san da probam analni sex , ali svakog puta me je odbijala . Rekao sam joj : - Otvori usta onda , zelim da ih napunim ! - na sta je preko kurca otvorila usta i gledala me mrko , a ja sam joj prisao sa strane i stavio samo glavic unutra , i rekao joj : - Ovo ti je za kaznu ! - Zagonetno me je pogledala , a ja sam je rukama cvrsto uhvatio za glavu i poceo da ga nabijam duboko u njeno grlo ! Gledala me je ljutito dok sam se nabijao u njena usta do korena , a pljuvacka joj je curela niz bradu i kapljala po majici . Cak su joj i suze krenule . Posle dva minuta poceo sam da se praznim u njenom grlu i jos jace sam se nabio do korena dok nije i zadnja kap sperme napustila moja muda . Odgurnula me je od nje i rekla ljutito : - Ti si lud , zamalo da se ugusim , koj ti je kurac ? Nisi normalan ! - na sta sam joj odgovorio da joj je to kazna za takvo ponasanje i zato sto nece da mi da guzu . Ustala je iz kreveta i otisla da se tusira , a ja sam zapalio cigaru i lezao u krevet slusajuci rok muziku . Spremali smo se da izadjemo u grad uvece , i otisli smo u jedan klub gde je bila uzivo muzika . Posle izlaska , odpratio sam je njenoj kuci i otisao mojoj kuci da spavam . Poljubili smo se na rastanku i pozeleli laku noc jedno drugom . Sutra dan me je probudio mobilni telefon . Bila je to moja devojka , rekla mi je da se spremim i da dodjem kod nje kuci , njeni roditelji su me zvali na rucak . Posle budjenja uz kafu i cigaru , lepo sam se doterao i krenuo kod nje . Pozvonio sam na vrata i ubrzo ih je otvorila njena 4 godine mladja sestra , Milica . Usao sam i pozdravio se sa svima . Seli smo , pili kafu i razgovarali . Rucak je bio spreman i Karolinina majka ga je postavila . Dok smo jeli , primetio sam kako me njena mladja sestra stidljivo gleda . Oduvek je bila stidljiva . Potajno sam i ja nju uvek gledao , zato jer je neopisivo slatka i mila . Imao sam i sta da vidim na njoj ... Iako je imala samo 15 godina , bila je razvijenija od Karoline . Bila je niza od nje , ali imala je izbacenu okruglu guzu , krupne butine , uzak struk i velike okrugle , savrsene sise , kakve sam retko vidjao kod devojaka njenih godina , okruglo lice sa slatkim obrazima , male ali prodorne okice i talasasta smedja kosa . . Cesto sam drkao na nju dok sam mastao u svojoj sobi . Nikada nisam prevario Karolinu , sta vise bila mi je i prva devojka sa kojom sam spavao , ali kada bih bio u situaciji da spavam sa nekom drugom devojkom , to bi bila njena mladja sestrica . Posle rucka , resili smo da gledamo neki akcioni film a potom smo razgovarali o Karolininom studiranju i o tome sto je steta sto tako malo vremena provodi sa nama . Pao je mrak , vec je bilo kasno , a ja i Karolina smo otisli u njenu sobu da joj pomognem oko pakovanja za Beograd i da se pojebemo jos jednom posto sutra ujutru rano krece nazad na fakultet . Posle petnaestak minuta jebanja , legla mi je na grudii pricali smo dok se nismo uspavali . Ujutru sam poceo da se budim , i cim sam se pomerio osetio sam da je Karolina jos uvek pored mene . - Sranje , uspavala se ! - pomislio sam . - Sta sad , dali da je budim ? Hm ... Probudicu je itekako ... - razmisljao sam zlocesto u sebi . Lezala je na stomak , a ja sam primetio da ima helanke na sebi . Hm ... verovatno je pocela da se oblaci kada je odlucila da legne jos neki minut pa se tako uspavala ... Spustio sam joj polako helanke i gacice do butina kad sam primetio nesto sto me je sokiralo ! Dok sam joj pipao guzu i butine , osetio sam da su mnogo vece od Karolininih ! Sta koj kurac ? Sta je ovo ? Milica ? Njena mladja sestra lezi pored mene ? Ali kako ? Sigurno sanjam ! Ovo je zaista cudno ! Mnogo sam se napalio ! Razmisljao sam tako 5 minuta i odlucio da se pravim lud ... pa ipak su roletne spustene i u sobi je totalni mrak ... a roditelji su im otisli na posao jos u 6 ujutru ... krenucu sa mojim ludilom , pa sta bude ... Opkoracio sam njenu guzu polako , pazeci da se njena sestra ne probudi . Guza joj je tako topla , mekana , glatka i okrugla , slatka kao med , lepi se za prste sto bi stariji ljudi rekli ... Rasirio sam joj guzove kako bi oslobodio put do njene male pickice ... Uh , kakvo meso ... - pomislio sam . Kurac mi se ukrutio kao celicna cevka , a glavic je poceo da luci obilan sekret od uzbudjenosti ... Povukao sam kozicu na dole , namestio glavic na ulaz njene male vaginice i poceo da guram napred , kad sam primetio jos nesto cudno ... Nije hteo da udje ! Hm ... jos je nevina ! Vau ! Sta da radim sad ? Ovo sto radim nije normalno ... bolje da prestanem ... - rece mi zdrav razum , ali kurac je mislio drugacije ... Sta da radim sada ovako napaljen ? Ko zna dali ce mi se ikada u zivotu pruziti ovakva fantasticna prilika ako prekinem sada ? Posle kraceg razmisljanja i malo grize savesti , odlucio sam da nastavim i poceo sam da guram glavic napred , na sta se Milica trznula i jauknula ! Presekao sam se ! Sta sada da radim ? Najebao sam ! Stajao sam nepomicno minut , i kada sam video da nista ne govori , nastavio sam da prodirem ... Droljica mala - rekoh u sebi ... Zeli da proba kurac , e pa dacu joj ga , pa sta bude ! Dok sam pousavao da udjem u nju i da je deflorisem , Milica se pomerala na gore i jaukala . Tako nije islo , tako da sam celim telom legao preko njenih ledja kako bi onemogucio da se pomera , uhvatio je rukama za kukove i poceo polako ali snazno da ulazim u nju ... Jaukala je i jecala a ja sam konacno osetio kako moj glavic cepa njen cvet nevinosti i kako pocinje da tece njena devojacka krv ...Nisam stajao , vec sam nastavio da ulazim dublje , dok je ona pokusavala da se izvuce iz mojih kandzi ... Svo vreme ni rec nije rekla ! Samo je jecala i tresla se ... Bila je toliko uska , topla i vlazna da sam od uzbudjenosti satzmurio jako i zagrizao donju usnu kako bi se kontrolisao da ne svrsim prerano ! Toliko se zadihala i jecala da sam pomislio da joj nije dobro , ali moj kurac nije znao za bol i nije znao da stane ... Postao sam pravi egoista koji neocekivano iskoriscava nevinost mladje sestre svoje devojke ... Svest je pocela da mi se pomracuje i uzaludno sam se kontrolisao da sto duze traje moje prodiranje u Milicu ali moj kurac nije mogao vise da izdrzi slast njene uske pickice i osetio sam kako mi se more sperme sakupilo u jajima i kako zeli da sto pre prokulja u njenu , mojom krivicom iskvarenu unutrasnjost ... Nisam imao vise kondoma kod sebe a nebi se usudio da joj stavim u usta sluzavi i krvavi kurac , tako da sam odlucio da rizikujem i da se ispraznim u njoj ... Ubrzao sam naglo najvecom brzinom gurajuci ga unutra do korena ne obracajuci paznju na njene jecaje i trzaje i posle par sekundi poceo sam da svrsavam u nju , najlepse i najduze svrsavanje u zivotu , barem desetak mlaza je prokuljalo iz glavica u njenu utrobu dok sam i ja poceo da jecam , ali od zadovoljstva ! Toliko sam je napunio da je sperma pocela da curi iz njenog picica dok mi je kurac jos bio u njoj ! Smirio sam se nekako i poceo lagano da ga izvlacim iz nje , pa sam ga opet uvlacio unutra i izvlacio , tako jos nekoliko puta , zeleo sam da ssto duze traje ovaj neopisivo redak i prelep magican dogadjaj ! Legao sam pored nje , sav zadihan i poluonesvescen od najjaceg orgazma koji sam doziveo , a i ona se okrenula i legla na ledja , jos uvek jecajuci . Cutali smo nekoliko minuta u mraku i onda sam cuo kako mi kaze : - Hvala ti . Volim te ! - Cuvsi te reci u pocetku sam se zbunio , ali mi je kasnije bilo jasno o cemu se radi i zasto me oduvek onako stidljivo i milo gleda ... - Objasni mi ovo , malo sam zbunjen . - rekao sam joj praveci se lud . - Oduvek si mi se svidjao i vec neko vreme sam zaljubljena u tebe , nisam htela sestri da kvarim srecu , a bilo me je sramota da ikada pokusam nesto , sve do danas , kada sam jutros srela sestru kada je krenula za Beograd i rekla da budem tiha kako te nebi probudila zato jer si se uspavao , a njoj je bilo zao da te budi ... Onda sam se vratila u moj krevet i razmisljala o tebi , pa mi je sinula ova ideja , da udjem u sekinu sobu i da legnem pored tebe u mraku i da se pravim da spavas kako bi videla sta bi moglo da se desi medju nama ... Srecna sam sto si mi prvi muskarac i zelela bi da budes i moj , da te delim sa sestrom , iako me vec grize savest . Jednostavno , to je jace od mene ... Oprosti mi ako sam negde pogresila ... - Ne , stvarno nemam reci ... ovo mi je najlepsi dan u zivotu i ne kajem se ni malo , i ja sam tebe oduvek gledao na takav nacin i zeleo sam te . - odgovorih joj . Ustali smo a ja sam spakovao krvav carsav u jednu kesu kako bi je bacio usput u neki kontejner . Potom smo otisli u kupatilo i zajedno se istusirali i doruckovali , a oko podneva je krenula u skolu a ja mojoj kuci . Pozvala me je Karolina da mi javi da je stigla u BG i da je sve ok i pitala me kako sam spavao i dali me nije njena sestra probudila . Rekao sam joj da sam dugo spavao i da sam se naspavao kao nikad , kao i da smo zajedno doruckovali i da je posle otisla u skolu . Sutradan sam ujutru tajno dosao kod Milice kuci , znajuci da su joj matorci od ranog jutra na poslu . Jedva sam cekao da je vidim i osetim . Hteo sam i da je iznenadim mojim nenajavljenim dolaskom . Vrata na kuci su bila otkljucana i ja sam tiho usao . Cuo sam kako iz Milicine sobe dopiru glasovi i priblizio sam se sobi . Polako sam odskrinuo vrata i video kako sedi za kompjuterom i prica na mobilni telefon sa nekim . Uplasila se i iznenadila mojim dolaskom zastavsi na cas da razgovara na telefon , a potom se nasmejala i nastavila da prica . Ja sam usao i poljubio je tiho u vrat , a zatim sam zavukao ruke u njenu majicu i poceo da joj mazim sise . Zacudjeno me je pogledala a ja sam joj namignuo i podigao joj majicu sve do vrata . Savio sam se i poceo da joj ljubim velike nabrekle bradavice , pa sam zatim krenuo da joj lizem sise . Najlepse i najvece sise koje sam imao i koje cu ikada imati ... Mlecno bele boje , okrugle i podignute , a opet meke , sa savrsenim bradavicama braonkaste boje . Otkopcao sam farmerice i spustio ih dole , kao i gace koje su mi vec bile navlazene sekretom koji je kurac poceo da luci , i namestio sam ga izmedju njene dve mesnate bombice i poceo da ga trljam o njenu kozu izmedju grudi . Zapanjeno me je gledala dok je pricala telefonom i nije mogla verovati sta radim . Potom sam joj uzeo obe dojke i spojio ih jednu uz drugu napravivsi sendvic od moga kurca i njenih sisa . Poceo sam polako da idem gore dole , da je jebem medju sise , i ujedno da dozivim po prvi put jedno takvo iskustvo ... Do sada sam to vidjao samo u filmovima a moja Karolina nije imala dovoljno velike sise kako bih je jebao izmedju njih . Jos jedna zelja mi se ispunjava . Setio sam se jedne scene iz filma i tiho sam ispustio mlaz pljuvacke izmedju njene sise , kako bi ih jos vise navlazio . Osecaj je postao jos lepsi a kurac mi je jos vise sluzi lucio . Neznam dali je lepse jebati je u pickicu ili medju sise . Posle par minuta poceo sam da strcam mlazove sperme koji su se razlivali izmedju njene mesnate loptice , a po koji mlaz joj je pogodio bradu i usne , cak je malo i mobilni telefon bio uflekan spermom ! Milica je siroko otvorila oci i zaprepasceno me gledala ... nije mogla da veruje sta sam uradio upravo ... Glavicem sam razmazivao spermu izmedju po sisama i bradavicama dok mi se nije spustio . Napokon kada je zavrsila razgovor rekla mi je : - Pricala sam sa sestrom budalo jedna , ti nisi normalan ! - Osetio sam malo grizu savesti , ali sam takodje osetio jos jedan nezaboravan orgazam . Obrisala je telefon od majicu i skinula je i rekla da ide da se istusira , a ja sam je bacio na krevet i rekao da zelim da lezim sa njom . Pricali smo tako o seksu i njenoj sestri i napomenuo sam da mi je jedino krivo sto mi nikada nije dala guzu na sta me je upitala dali to mnogo boli , a ja sam joj rekao da ako se lepo podmaze , analni sex moze biti vrlo prijatan i opustajuc ... Kada sam osetio da mi se opet dize gledajuci njene sise na kojima se susila moja sperma , upitao sam je dali zeli da proba nesto , a ona me je upitala sta . Rekao sam joj da je to iznenadjenje i da treba da klekne na tepih , da mi izbaci guzu i da se rukama osloni na krevet , sto je poslusno ali malo uplaseno uradila . Klekao sam iza nje , razmakao njene povece mesnate guzne polutke i poceo da joj lizem guznu rupicu ... Nabio sam joj i srednji prst kako bi je pripremio za jebanje , kako se opustala nabio sam joj i kaziprst na sta je jauknula i rekla da pazim i da budem nezan , na sta sam se jos vise napalio jedva cekajuci da probam analni sex i nestrpljivo sam namestio nabrekli glavic na njen cmaric . Rekao sam joj da opusti guzu i da zna da me cini najsrecnijim deckom na svetu , na sta mi je uzvratila da me voli i sklonivsi moje ruke sa njene guze , sama svojim rukama rasirila guzne polutke najvise sto je mogla ... - Spremna sam , uradi samnom sta zelis i uzivaj . - uplaseno ali iskreno mi je rekla . Poceo sam sa nabijanjem glavica i osetio jos vecu uskost nego dok sam joj oduzimao nevinost ... Nisam verovao da tolikio prija taj osecaj ! Izvlacio sam ga pa uvlacio i napokon sam usao do pola kurca , kada me je zamolila da ne idem dublje , sto sam je i poslusao ... Nagnuo sam se preko nje i desnom rukom joj masirao klitoris a levom rukom sam joj dao da mi sisa srednji prst sto me je totalno uzbudilo ... Posle pet mozda tri minuta sam se polako odmakao malo od nje i gledao kako kurac ulazi i izlazi iz njene upravo deflorisane guzne rupice i jedva sam cekao da napunim tu rupicu znajuci da mi nije potrebna zastita kako nebi zatrudnela , pomislio sam kako bi bilo super da joj uvek pre svrsavanja nabijam kurac u guzu kako bi se opusteno praznio u njeno mlado meso ! Na tu pomisao sam osetio da ne mogu vise da se kontrolisem , te sam je uhvatio snazno na bokove i poceo da je nabijam na kurac i posle desetak pokreta sam poceo da se praznim duboko u njenoj guzi dok je jaukala i vukla carsav prema sebi ... Dok sam je punio spermom , ujedno sam joj podmazao debelo crevo te sam mogao konacno da ga nabijem do korena unutra , sto je bio maksimum orgazma , te sam cini mi se i zadnju kap sperme izbacio iz jaja ! Srce mi je toliko snazno kucalo da sam pomislio da cu dobiti infarkt ! Polako sam poceo da ga izvlacim gledajuci taj bozanstveni prizor kako obilna sperma izlazi iz njene unutrasnjosti i curi medju njenim krupnim cvrstim butinama kao i kako se skuplja izmedju picke ! Ne postoji eroticniji i zivopisniji prizor ! Sledeceg dana sam bio pozvan u goste na veceru kod nje i njenih i poneo sam flasu jeftinog vina kako nebi svaki put dosao praznih ruku , i dok smo vecerali i pricali , razmenjivali smo poglede a ja sam u sebi mastao kako je nabijam u kurac i svrsavam u nju . Kurac samo sto mi nije iskocio iz farmerica , te sam rekao da moram do vecea i otisao sam kako bi ga na brzaka izdrkao u vc solju . Bas pred svrsavanje sam zacuo kucanje vrata , sto me je preseklo i zacuo Milicin glas : - Moram u vc , piski mi se . - Rekao sam joj da udje i kada je usla namestio sam je na vc solju . - Sta to radis , roditelji me cekaju , a i tebe , nemamo vremena za to ! - Kako sam bio pred svrsavanje , rekao sam joj da otvori usta i na brzinu sam joj ga nabio unutra do pola , na sta se zagrcnula i rekao sam joj da cu biti brz , samo neka me pusti da radim sta sam zamislio ... Uhvatio sam je za glavu i poceo da je nabijam na kurac i posle svega petnaestak sekundi sam poceo da joj punim usta spermom , i odmah nakon toga sam ga jos uvek onako ukrucenog vratio u farmerice i jedva ih zakopcao ! Brzo sam sisao dole i rekao da me malo boli stomak , te sam se zadrzao . Milicina majka mi je dala tabletu koju sam popio kako bi bio uverljiv i kada se vratila Milica nastavili smo razgovor . Bilo je vreme za spavanje , te smo se pozdravili i otisao sam kuci da se slatko ispavam , totalno opusten i ispraznjen , misleci koliko sam srecan covek i koliko smo ja i Milica stvoreni jedno za drugo . Iako mi je sa Karolinom super isla veza , barem na emotivnom planu , shvatio sam da i Milicu volim kao i nju , mozda cak i za nijansu vise !
Od tada se vikendom nisam odvajao od devojke , a radnim danima bi se vidjao sa Milicom , ne svakoga dana , ali cim bi se ukazala prilika . Cuvamo nasu vezu kao najstrozu tajnu i svaki put uzivamo kao nikad pre ...

Moja svingerska tajna

Prosli put sam se vama izvinila sto ne mogu najbolje da se izrazim na srpskom jeziku,jer sam Makedonka .Izrazom dragi prijatelji obracam vam se jer ste stvarno moji najblizi prijatelji ,pa samo vama mogu da iznesem moje najintimnije dozivljaje.Molim vas, jel je moguce to shto mi se desilo da kazem mojim roditeljima ,mom sinu ili mojoj cerci,sigurno da ne mogu, makar da su mi oni najdrazi i najvishe ih volim,ali vama dragi moji prijatelji mogu da kazem kako sam se jebala ,ko me jebao i koliko sam bila zadovoljna time.Vi ste dragi moji povlasceni da ovo saznate.Pa mi, iznoseci nase dozivljaje ,istinite ili izmishljene,i citajuci ih, mi se druzimo i tako postajemo prijatelji.
Procitala sam ,da ne kazem sve,ali dosta vashih prica od kojih sam neshto naucila ,a ima i koje se meni ne svidjaju,kao shto i ova moja nekome ce se nece svideti, ali nikada,nisam pomislila,niti napisala,a uopshte i ne zelim da kazem za nekog autora tih prica da je bolestan ,da je blesav ili da mora da se leci,ili da je nepismen .Ni jedan od njih ne zasluzuje takvih epiteta ,on se trudio , u zavisnosti svojih sposobnosti da iznese ono shto je doziveo ili bi zeleo da dozivi.
Poshtovani citaoci!
Vecinom prica sam procitala,ali ovo mi je prvi put da i ja opishem jedan licni sexualni dozivljaj i to najsladji ,jer sam osecala potrebu da ovo saopshtim nekome,a kome cu ako ne vama.Radi toga ,a i radi slabog izrazavanju na srpskom,jer mi nije maternji jezik,verujte mi imam malu tremu.Znam da ova moja prica ide pred citalackom publikom sa vise iskustva i zbog toga ne ocekujem i pozitivne kritike za mog prvenca.
Moja prica,mislim da ce biti obicna prica,a u nekoj ruci za mene i nije obicna,ali ipak u njoj nece biti incesta ,jer ne mogu da zamislim da sin jebe majku ili otac cerku.Ne osudjujem autore takvih prica ,ali ja jednostavno to ne mogu da zamislim jer sam i ja majka,a oca i dan danas najvise postujem i nikada nisam ga zamisljala ili pozelela kako muskarca.
U mojoj prici nece biti”jebacine radi rasturanja kurve”,ja nikada nisam bila kurva/jer znate da kurva to radi za novac/,uvek sam se jebala iz zadovoljstva i cela sam se predavala svom partneru.Moj partner je bio frajer-kavaljer a njegov penis -mister kurac,koga volim jer me pravi srecnom. Ovim hocu da kazem da veoma volim i upraznjavam sex,ali ne volim brutalnosti, vec neznost i postovanje, uostalom ,mislim da to vole ,skoro,sve zene.
Zovem se Mirjana,imam 38 godina, prema nekim iskazima, najbolje godine za sex,a i ja se slazem sa tim ,jer stvarno sexsualno sam veoma aktivna.U braku sam 19 godina sa covekom koga veoma volim i sa njim zivim od svoje 17 godine,on se zove Nikola,pa ja u shali cesto mu kazem”Ti si moj Sv.Nikola”.Nash brak je veoma skladan,slazemo se u svakom pogledu,posebno u sexualnom odnosu.Nikola je dobar ljubavnik i veliki kavaljer liberalnim svatanjima ,zbog toga nikad nisam ni pokusala da ga prevarim,a ako sam bila sa drugim ,onda je morao znati,a pocela sam sa drugima /najceshce sa Nikolom kako svingeri/ posle ovog dozivljaja koji ce biti opisan u ovoj prici. Htela bih da napomenem da Nikola ne raspolaze isuvise velikim kurcem ,vec sasvim normalnim od oko 17 do 18 cm.ali zato mu je pravi lepotan.Slobodno mogu reci ,da za mene ,kako zenu, nije najbitnija velicina(25,30 cm.)vec vise ko poseduje taj kurac i dali je lep i sladak za koriscenje i gledanje.
Imam drugaricu Suzanu,sa kojom druzim od detinjstva,pa sve do dan danas.Bile smo veoma verne jedna drugoj i sve smo znale jedna za drugu,pa cak i najintimnije stvari nismo krili izmegju sebe.Suzana je u srecnom braku sa Dejanom .
Posle udaje,mi smo produzile sa druzenjem,a u to drustvo su u usli i nasi muzevi Nikola i Dejan, pa tako ziveli smo, tako reci nerazdvojeno.Svaki slobodan trenutak smo bili zajedno,svaki odmor smo koristili zajedno ,a Nikola i Dejan su se prosto voleli kako braca i postovali.Svaki posao su zajednicki zavrsavali i pomagali se u svemu ,a ja i Suzana na sve to smo gledali kako na zajednickoj porodici.Cesto puta zbrinjavali smo mi njihovu decu ,a oni nasu,kada je bilo u pitanju neka potreba.
Deca su nam vec odrasla i regje su sa nama,ali zato mi cetvoro cesto smo organizovali vecernje zaednicke sedeljke na kojima smo pricali,salili se ,kazivali viceve ,jednostavno zezali smo se megjusobno.Na tim druzenjima bili smo veoma opushteni i nismo zazirali jedni od drugih,a u tim zezanjima cesto puta smo govorili i o sexu,a pogotovo, kad smo gledali neki pornic, slushali su se razni komentari. Najcesce smo komentarisali o lepotama porno glumaca i glumica,naravno mi, zene, vishe smo posvecivali paznju jebacima i njihovih kurceva: velicine, lepote i tehnike njihove upotrebe .Muskarci,pak,normalno su se vise osvrtali na lepotu sisa i zenskih guza.
Jedno vece situacija je bila slicna kao i mnogo puta ,samo shto te veceri smo dosta popili i da ne kazem preterali ,ne samo u picu, vec i u ostalim stvarima.Primetila sam da smo otisli suvishe daleko,poceli smo da se ljubimo medju sobom svak sa svakim.Ja sam isto bila pripita ,ali ipk sam bila domacica i kad sam uvidela da gjavo je odneo shalu,prekinula sam tu upaljenu atmosveru recima :”Ja mislim da je za vecaras dosta ,videcemo se sutra “,a verujte mi najmanje sam mozda htela da to prekinem.
Sutrshnjeg dana ,javila mi se Suzana telefonom,i odmah je pocela da se izvinjava za sve shto se zbivalo sa njihove strane i trazila je izvinjenje za tako bahato ponashanje.
Ja sam joj odgovorila da nema mesta za izvinjenja jer je bilo sve u najboljem redu i mi smo sa Nikolom bili veoma zadovoljni od njihovog ponashanja.Suzana je rekla neshto shto me iznenadilo,i za uvek promenilo moje misljenje,a rekla je: “Mira, jesi normalna,pa mi samo shto se nismo ispojebali, a ti nishta”.Ja, kao u shali, sam odgovorila: “shteta sto to i ne ucinismo”na shto Suzana me prekorila da sam ja kriva ,jer sam prekinula sve.Odgovorila sam joj, sada sasvim ozbiljno :”Suzana nikad nije kasno ja i ti cemo to sve da sredimo,a onda cemo upoznati partnere”,na shto sam cula samo”okej vidimo se sutra kod mene”.
Otishla sam sutradan kod nje , zapoceli razgovor shto je dobro ,a sto nije i na kraju dosli do zakljucka da to ucinimo ,samo je trebalo da odredimo dan i diskreciono da pripremimo muzeve.Nakon dva dana eto ti kod mene Suzane i kazala mi da ima neki predlog koji ce da mi iznese ,pa ako se slozim da utanacimo sve kako treba.Rekla mi je da planira ,naredne subote ,da izvedemo neshto shto do tada nismo ni sanjali i to kod nas, jer njihov sin zakazao neko drushtveno vece,pa oni mogu da odu i da se vrate kad zele.Ja sam se slozila i ostalo je samo da to dobro organizujemo,a poshto smo bile velike prijateljice, nije bilo teshko da se dogovorimo i organizujemo.Obezbedile smo dobre pornice ,koje se odnose na razmenu partnera, obezbedile dobro pice i meze i dogovorile se kako izazovno da se obucemo.
Muzevima nismo kazali shto smeramo,samo su doznali za zajednicko druzenje te veceri.Kod mog Nikole sam primetila neko posebno zadovoljstvo kad sam mu saopstila da Suzana i Dejan nam dolaze u goste u subotu uvece.
Bilo je vruce julsko subotnje vece,po sobi smo ishli tako reci polugoli.Oboje smo bili u shorcevima,ja sam nosila samo majicu ,a odozdo nishta,pa bradavice mojih sisa ocrtavale su se na mojoj beloj majici,jer sam bila napaljena od same pomisli za to shto ce biti teveceri..Nikola osim sorceva nije nishta nosio,bio je go.Trudili smo se da atmosfera bude svakidashnja ,a ustvari nije bilo tako.
Najzad su stigli Suzana i Dejan i veselo seli na trosedu.Oboje,isto tako, su bili u shortcevima i oboje su nosili bele maice.Zapoceli smo uobicajeni razgovor,ja sam napravila kafu i posluzila. Posle kafe ,poshla sam u kuhinju po meze,jer Nikola je vec nalio pice.U kuhinji je dosla Suzana i pitala me dali mi treba pomoci,a onda mi rekla da je bez gaca i da je toliko uzbugjena sto se samo nije upisala.Uzele smo meze i otisli u sobi,gdesu muzevi prijateljski caskali i pijuckali. Pridruzile smo im se sedajuci ,ja na tepih ,a Suzana sela pored Dejana na trosed.Kavaljeri su nam nalili pice,Dejan meni,a Nikola Suzani.Nakon nekoliko pica ,koja su nas opustila i podgrejali atmosveru,Suzana je ustala,jer se osecala kako u svojoj kuci,i pustila pornic.Gledajuci kako u filmu prijatelji menjaju zene,taj film je namerno tako odabran sa moje i Suzanine strane,poceli su komentari koji je bolji jebac ,a koja je srecnija i veshtija pri jebanju . Iznenada ,u to vreme, Dejan ,shaleci se, je rekao: “Ljudi pa ovaj film ko da je snimljen o nama”,ja sam se slozila sa Dejanom,a Suzana nas je upitala da li bi hteli i mi to da radimo ,ja sam odgovorila potvrdno.Mi smo sa Nikolom pricali o takvom sexu i zato sam ja bila slobodna tako da odgovorim,jer sam znala da bi me on podrzao.Suzana je zahtevala da sednem do Dejana ,da bi videla kakav bi bili par.Ustala sam sa tepiha sela izmedju Dejana i Suzane. Prebacila ruku preko Dejanovog vrata, privukla ga sebi i poljubilaga u usta.Dejan mi uzvratio.Onda su Suzana i Nikola poceli da se ljube.
Od ovog trenutka film nas nije interesovao.Uhvatila sam Dejana za ruku i povela u spavacoj sobi ,a dnevni boravak smo ostavili Suzani i Nikoli.Kad smo ushli u sobu ,zatvorila vrata i nezno poljubila Dejana,pitajuci ga da li stvarno ima zelju da me jebe.On mi nije odgovorio,vec mi uzvratio poljubac uzeo u ruke ,podigao i nezno spustio na lezaj. Skinuo mi je majicu i sorc ,gaca i nisam imala ,jer je takav bio dogovor sa Suzanom i skidajuci sebe gledao u mene.
Posle svlacenja legao je do mene ,metnu mi ruku ispod glave i rekao”Mila ,pitala si me dali stvarno zelim da te jebem,ja ne mogu da ti odgovorim jer se to bolje dokazuje ,pa prepusticu sama da se uveris”.Strasno smo spojile usne preplicuci jezicima i ljubili smo se bas ko da nam je prvi put.Pruzila sam ruku ka njegovom kurcu koji je bio u punoj jerekcii.”Mira, sad da se okrenemo”,rekao mi Dejan i glavom se spustio prema mojim nogama,a moja glava se nasla megju njegovim nogama.On je poceo da me ljubi od malog prsta leve noge,a zatim ljubio noge naizmenicno,krecuci se nagore ,tako da njegova jaja su dosla na mojim usnama .Poljubila sam mu jaja i uhvatila njegovog lepotana,njegovog prelepog kurca.Njegov kurac nije bio veci od kurca mog Nikole, samo se meni ucinilo da je malo deblji.Imao je malo vece i roze glave sa malom rupicom na njoj.Ukratko, kurac mu je bio fenomenalan ,onda sam primakla kurac i slatko poljibila glavic ,tacno u rupicu ,a zatim sam ga ljubila od glave do korena u isto vreme posmatrajuci ga kako pulsira.Prvo sam pocela da sisam kurcevu glavu, a sisala/napominjem sisala, a ne pusila/dalje dok ga nisam progutala celog.Ne bi htela da vam kazem kakva mi je bila picka, koju je lizao i ljubio Dejan mislim da svako moze da pretpostavi,sva mokra.Toliko smo hteli da stavimo jedno u drugo,ali smo odugovlacili jer smo hteli da uzivamo prvo ocima.
Na kraju vise ja nisam mogla da cekam i zamolila ga da ga metne u picku.Legla sam na ledja i digla noge u vis. Namestio je kurcevu glavu na ulaz picke i stao .Ona je toliko bila zeljna kurca i pocela polako da ga uvlaci unutra,svojim misicima, uvukla ga celog i tek tada je Dejan poceo da radi ,da ga vadi i nabija prvo sasvim polako,a onda sve brze i brze dok na kraju nije se zalepio jajima za guzu i rekao da ce da svrsi,a ja sam mu rekla da sam slobodna ,neka puni do kraja.Kad sam mu ovo odobrila ,moja je picka jako stegla njegov kurac i zajedno smo svrsavali tako silno i poceli prvi put ,to vece, da urlamo kako divlje zivotinje.
Posle svrsavanja ,kurac je ostao u pici ,a mi pregrnuti, cutali i gledali se.Bili smo oboje sretni ,a onda ce Dejan: “Mira ,toliko sam te voleo i cenio kako prijatelicu,i nikad nisam mislio da cu ovako slatko da te pojebem,josh uvek ne mogu da verujem”,a onda mi dao strastven poljubac.Kurac mu je vec bio dignut,pomakla sam se ,uzela ga u ruke, poljubila ga opet u rupicu na glavi i okrenula mu guzu.Cula sam ga kako kaze da mi je strasno lepa guzica,poceo je da je ljubi i na kraju zguza sjurio mi ga u picku.Ovo jebanje je trajalo dosta duze i na kraju opet se zalepio o mojoj zadnjici i ponovo punio prijateljicinu picku.
Posle treceg jebanja ,ustali smo i tako goli otisli kod svojih,oni su bash tada svrsavali i drali se iz sve snage.Ostavili smo ih da se smire,a mi otishli na tushiranje.U medjuvremenu su zavrsili Suzana i Nikola I pridruzili su nam se na tusiranju.Posle jebanja i tushirnja popili smo kafu i razdelili se ,oni otisli svojoj kuci ,a mi ostali i do ujutro, komentarisali, za ono sto se desilo i kako smo to doziveli. Josh jednom se izvinjavam citaocima za napravljenih gresaka i ako prica nije bila dobra,znate ipak to je samo moj prvenac a za dalje videcemo. Ukoliko neko zeli neshto vishe da sazna shta je dalje bilo ,moze sa javiti.

Prvi put sa starijim

Cao. Ja sam Ljubica. Sada imam 20 godina. Ovo se desilo kada sam imala 18god. Inace sam visoka oko 161,2cm, mrsavija, grudi nikada nisam imala, ali sam zato uvek bila ponosna svojom trcastom guzom, imam i dugu crnu kosu i mislim da sam jako fotogenicna.
Sve je pocelo 2009. godine kod mog decka tadasnjeg na slavi. Sa tim deckom sam tada bila par meseci zajedno, on je bio 2 godine stariji. Imali smo od pocetka veze sex. Nije mi bio prvi, spavala sam sa jednim deckom pre njega. Sve u svemu, sex nam je bio onako ok i prosecan. Ja bih legla, on na mene i tako. Ja sam jos i bila skroz istripovana i bas mu nisam davala nista specijalno, ni oral, ni da me jebe sa upaljenim svetlom, ni da mi prica tokom sexa... Nista...
Na slavi je bilo ok. Moj decko, ja i njegovo drustvo smo bili u jednoj sobi, dok su u dnevnoj sobi bili deckovi roditelji i neko njihovo drustvo. Posto sam ja zivela na drugom kraju grada, dogovor je bio da me uvece poveze sef deckovog tate, jer je on ziveo blizu mene. Zvao se Zoran, visok oko 190cm, obrijane glave i zgodan za svojih 45 godina. Secam se da je na sebi to vece imao sivo odelo i belu kosulju. Ja sam bila u farmerkama, majici na vretele i kosulji i obicnom pamucnom vesu. U glavnom, mi smo se zezali kod decka u sobi, standardna bleja, prica, zezanje. Negde oko 1h posle ponoci, Zoran je kretao kuci, pa sam se i ja spremila, pozdravila se sa deckom i krenula sa Zoranom iz zgrade.
Sisli smo ispred zgrade i krenula ka njegovim kolima. Vozio je neki dzip, mislim da je bio audi. Usli smo u kola, sela sam napred i pocela da neobavezno pricam sa njim. Poceli smo razgovor:
-"i mala...kako ti ide sex?" pitao me je Zoran. Bila sam u soku malo, ali sam mu odgovorila
-"Pa ok je."
-"Jel te redovno tuca klinac?" nastavio je Zoran.
-"Pa imamo sex kada mozemo.."
-"Pusis li mu?" pitao me je. Vec mi je bilo neprijatno ali sam mu iskreno odgovorila
-"Ne. Nikada nisam to radila. Probala sam jednom bivsem, ali to je trajalo mozda jedan minut"
-"Pa mala to ti nikako ne valja. Moras to da naucis." rekao je Zoran.. Zatim je odmah zaustavio kola i parkirao ih na parking pored jedne zgrade usput. Uh, pretpostavila sam odmah sta ce se desiti, ali sam se bila skamenila.. Ali da budem iskrena, mislim da mi je odmah tada vec bila poprilicno vlazna.
Zoran je pomerio svoje sediste unazad, otkovcao pantalone i izvadio svoj kurac. Uh, bio je ogroman. Skoro duplo veci od mog decka i dosta deblji. Kao hipnotisana sam samo gledala u njegovu kurcinu. Zoran me je samo uhvatio za glavu i spustio ka svom krilu, samo sam otvorila usta i usao je. Pocela sam da ga sisam koliko sam umela, stiskajuci ga usnama, sisajuci ga i lizajuci koliko sam mogla. Jedva mi je bio nesto vise od glavica u ustima. Rukom sam ga drzala za kitu i lagano drkala. Nisam mogla da verujem sta radim, ali mi je uzasno prijalo i palilo me. Zoran je stenjao, drzajuci me lagano za glavo i govorio "To kurvice", "Pusacice mala"....to me je dodatno palilo i pocinjala sam sve vise i vise da se uzivljavam u pusenje. U jednom trenutku Zoran me je uhvatio za glavu, i poceo da se nabija kukovima u moja usta. Znala sam sta mi sledi, da ce uskoro svrsiti....ali ja sam se gusila... On je samo ubrzavao svoje nabijanje, ne pustajuci mi glavu... Samo sam osetila u jednom trenutku kada se nabio pravu eksploziju u ustima, sperma. Joj kada se samo setim koliko je toga teklo...napunio mi je skroz usta... Refleksno sam samo progutala. Nije bilo ni priblizno gadno kao sto sam mislila da ce biti...
Zoran me je samo gledao. Razmenili smo brojeve tu. Rekao je da ce me zvati uskoro....i odvezao me je kuci

Prosla su 3 dana od kada sam pusila Zoranu u kolima i sve sto sam mogla da razmisljam bilo je o tome. Mislim da sam samo o tome razmisljala, zamisljala...svaki put kada bih mogla jednu ruku bih gurnula u gacice i mazila se, dok sam sebi sisala prst zamisljajuci da je Zoranov kurac. Izludjivala sam samu sebe time.
I tako...3 dana su prosla, ja sam sedela sa deckom na kafi, kada mi je zazvonio telefon...ja pogledala kada ono Zoran! Uh, samo sam osetila kako mi se stomak grci i javila sam se. Samo mi je rekao da dodjem do Trga za 20min, ja sam pokusala da mu kazem da sam sa deckom i da ne mogu, medjutim samo mi je odgovorio da bi mi bolje bilo da dodjem i da ceme cekati na trgu. Odmah sam rekla decku da me je mama zvala da moram hitno kuci jer bla bla...neka prica, i samo sam se pokupila i posla.... Uh, odmah sam usla u bus, a u glavi mi samo Zoranov kurac kako ulazi u moja usta... Nisam mogla ni da progovorim koliko sam bila napaljena i nervozna.
Stigla sam na Trg. Zoran mi je samo pokazao da krenem za njim i krenula sam. Isli smo ka garazi na Obilicevom vencu, usli u garazu i krenuli ka kolima. Cim smo dosli do njegovog dzipa, okrenuo se ka meni i po prvi put mi se obratio:
-"Kasnis! Cekam te 15 minuta!", a zatim me je prebio uz kola jednom rukom, a drugom mi zviznuo samar. Probala sam da kazem izvini, medjutim samo sam zamuckala i odmah dobila jos jedan samar. Sok. Sto je najgore, ovo me je samo jos vise napalilo.
-"Ulazi u kola" rekao mi je i otvorio zadnja vrata i ja sam usla. Krenuli smo. Odmah mi je rekao da idemo kod njega na weekendicu na Avali. Posmatrao me je preko retrovizora. Na sebi sam imala gornj i donji deo bele trenerke, crnu majicu i nazalost opet obican beli pamucni ves. Zoran bi samo povremeno bacio pogled na mene i vozio u tisini. Vec smo bili skrenuli ka Avali kada je samo pogledao u retrovizor i rekao mi da se skinem. Pocela sam odmah i ubrzo ostala samo brusu, gacicama i carapama. Nasmejao se i rekao da skinem i ostalo. Ucinila sam to i ostala skroz gola na njegovom zadnjem sedistu. Nastavio je da se smesi i prokomentarisao da skoro nije video tako zeljnu malu kurvicu. Ubrzo smo stigli do te njegove vikendice. Lepo naselje, sve su kuce do kuce, sa velikim dvoristem. Stao je ispred kapije jedne od kuca i nizu, ugasio kola i izasao. Ja sam krenula da se oblacim, medjutim on je odmah otvorio zadnja vrata i rekao mi da izadjem. Ja sam rekla
-"Samo da se obucem..." medjutim Zoran me je scepao za kosu i izvukao iz kola. Bila sam u soku.. Skroz gola hodala sam pored njega u sred bela dana. Videla sam kosmiju u dvoristu kuce do njegove kako me posmatra dok pije kafu, pa sam pokusala da pokrijem rukama grudi i picu dok sam hodala pored Zorana.
Usli smo u kucu. Bila je jako lepo namestena, sa velikom koznom garniturom, sankom sa barskim stolicama i velikom trpezarijom iz koje se izlazilo na isto tako veliku terasu. Zoran je stajao ispred mene. Pogledao me i upitao
-"Sta hoces mala?"
Cutala sam. Zoran mi je opet udario samar i ponovio pitanje.
-"Da pusim..." promucala sam.
Zoran je otkovcao svoje pantalone, pustio ih da padnu na pod, a zatim i spustio boxerice skroz i rekao
-"Klekni mala i pocni". Klekla sam ispred njega, a njegova kurcina je bila vec dignuta. Bio je ogroman, veci nego sto sam mislila prosli put....mislim da je njemu spusten skroz bio veci nego mom tadasnjem decku dignut. Pocela sam da ga sisam, ljubim, lizem. Sisala sam ga i drkala, a zatim lizala i ljubila celom duzinom, da bih opet pocela da ga sisam i drkam. Zoran se nije pomerao i pustao me je da se sama igram. Posle nekih 10 minuta, samo ga je izvadio iz mojih usta, i seo na fotelju pored. Naredio mi je da dodjem i da mu uzjasem kitu. Prisla sam mu zeljna, opkoracila ga nogama i pocela da se spustem na njegovu kitu. Uh, osecaj kada je poceo da ulazi u mene je bio neopisiv. Jako debela kita, osecala sam kako mi skroz siri picu dok sam se ja spustala niz njega. Kada sam najzad osetila da je usao do kraja, mislila sam da mi je vrh njegov u stomaku, ali mi je potpuno ispunio. Podigla sam se onda skoro skroz i ponovo nabila. Osecaj je bio fenomenalan. Pocela sam da se nabijam brze, stenjuci glasno. Krenula sam da ga poljubim u usta, medjutim Zoran mi je udario jos jedan samar i rekao
-"Sa kurvama se ne ljubim! Mozes ovo da dobijes jedino!" i gurnuo mi svoj srednji prst u usta. Pocela sam odmah da ga sisam. Mmm, njegov prst u mojim ustima i njegov kurac u meni su bili previse, svrsila sam nabijacu se na njega. Zoran me je zatim zgrabio za guzu i krenuo i on snazno da se zabija u mene. Uvukao je jednu moju sisu u usta i poceo da je gricka. Uhh, samo sam glasno stenjala u uzivala u njegovom nabijanju. Osecala sam kako ponovo svrsavam. Nisam mogla da verujem koliko uzivam. U jednom trenutku Zoran me je samo sklonio sa sebe, ustao i povukao za kosu da kleknem. Klekla sam dok ga je on drkao i uzela ga u usta. Odmah ga je ispraznio u moja usta...mmm... Nastavila sam i lagano da ga sisam posle njegovom svrsavanja...videla sam da jako uziva u tome..
Zoran me je odveo u spavacu sobu i deo mi kesu sa stvarima koje mi je rekao da obucem a zatim je otisao da se istusira. Pogledala sam u kesu. U njoj su bile crne tangice, jako plitke i jako uske, crni brus i sandale sa jaako jaako visokom platformom. Obukla sam se u to i otisla u dnevnu sobu da ga sacekam. Zoran je ubrzo izasao samo u bade mantilu. Stao je ispred mene i samo otvorio bade mantil. Odmah sam uzela u usta njegovu polu dignutu kitu. Lagano sam je sisala i klizala jezikom po njoj, osecala sam kako rasta u mojim ustima. Zoran me je drzao za glavu sve vreme govoreci kakva sam mala kurvica i jebulja... Najzad je bio skroz dignut, a moje usne su lagano klizale duz njega. Zoran me je uhvatio za kosu i poveo prema barskoj stolici i stavio me preko nje. Barska stolica je bila vrlo visoka, jedva sam vrhovima sandala doticala pod. Osecala sam njegove ruke kako mi stezu guzu, igraju se sa njom, a zatim je i pljesnu povremeno.. Rekao i je da ostanem tako, otisao po svoju kravatu, a zatim mi je njom vezao ruke iza ledja. Pomerio je tangice skroz u stranu i lagano ga ugurao i picu i izvukao... Zastenjala sam, i gotovo odmah osetila njegov prst kako mi ulazi u guzu. Krenula sam da kazem "NE!" ali mi je u tome prekinuo njegov samar cim sam podigla glavu. Znala sam sta sledi. Izvukao je prst iz moje guze i odmah prislonio glavic na rupicu i poceo da ga gura. Stisla sam guzu, medjutim gotovo odmah je uprkos tome njegov glavic poceo da ulazi. Moja rupica na guzi se sirila, osecala sam kako me lagano pece, dok je njegov glavic napredovao u moju guzu. Vristala sam iz sveg glasa. Osecala sam kako mi se svaka dlaka na telu najezila. Nastavio je da ulazi, lagano klizeci. Osecala sam svaki santimetar sve dok nisam osetila njegova jaja na mojoj pici. Zastao je tako. Imala sam osecaj da me je njegova kita potpuno ispunila. Preznojila sam se. Bolelo je, cela guza. Naglo ga je izvukao, a ja sam se osetila potpuno prazna, a zatim ga nabio snazno do kraja. Poceo je da ubrzava. Bio je cudan osecaj, bolelo je, ali opet i jako prijalo. Uhh, sve je vise i vise pocinjalo da prija, stenjala sam od prijatnog osecaja ispunjenosti u mojoj guzi. Svrsio je unutra, lagano ga izvukao a zatim i odvezao mi ruke...
Ostala sam jos neko vreme da lezim tako preko stolice, razmisljajuci o svemu ovome..