utorak, 14. travnja 2015.

Mamine magicne ruke 6

U svakom slučaju, oboma nam se orgazam stišavao i postajali smo svjesniji šta se upravo desilo. Moja kita je tako dobro napunila moju mamu, moja kita je tako dobro istucala ovu ženku ispod mene, da je to bilo nevjerovatno. Mislim da takav seks nije dostupan u regularnim odnosima. Mislim da takav intenzitet nije moguće doživjeti u normalnim odnosima. Ali da je jedini momenat kada se taj i takav intenzitet može doživjeti upravo taj i takav seks, zabranjeni, tabu seks, kao što je bio upravo ovaj naš seks, kada sam ja tako dobro tucao ženku ispod mene i napunio je sa milionima razigranih spermića koji su raspoloženi za lov na ženske jajne ćelije. Tek sad sam i postao svjestan da sam ja tako dobro napumpao moju mamu i da sam je tako duboko tucao da ima ne da zatrudni nego da odmah dobije trojke!

Ali moji kukovi su i dalje se kretali gore dole i pumpali picu moje mame, iako sam već osjećao da mi je kita oslabila u njoj. Joj koji prelijep osjećaj kad vam kita isklizne iz pice ženke koju ste upravo tako dobro tucali i napumpaali spermićima!!! A pogotovo kad je to vaša mama, to je tek pogotovo dobar osjećaj. Mama je ispod mene i dalje dahtala, ne shvatajući šta joj se to upravo dogodilo. To sigurno nije mogla ni predvidjeti, a definitivno ni spriječiti. Jer kad je moja kita uletila u njenu picu, to je bio nevjerovatan trenutak koji je, koliko je bio spontan-toliko i ekstatičan! I to je bio onaj finalni okidač koji je učinio da sve ono što se sa nama dešavalo prethodnih dana – dobije onako jedan finalni čin! Jer tek moja kita u njenoj pici je imala smisla. To je bilo jasno iz njenog pogleda kada ga je vidjela onako izbrijanog, a to je bilo i jasno i kad sam ja prvi put skinuo svoje donje rublje i kada ga je ona uzela u svoje ruke!

Ja sam se lagano pomjerio sa nje i moja kita je iskliznula iz nje. Odmah za kitom je iscurila i sperma. Koliko je toga bilo-nisam mogao vjerovati. Ja sam se okrenuo na bok, tek toliko da je ne pritišćem, ali današnjim iznenadjenjima nije bilo kraja... Moja mama je sa obe ruke pokupila svu spermu koja je curila iz njene izjebane pice i polako je mazala po svome tijelu, a najviše po grudima! Ostao sam zapanjen, ali to nije bio kraj. Kad je lijepo pomazala svu spermu po sebi a pogotovo po bradavicama, onda mi je jednostavno rekla: Dođi!

Povukla me je rukama na svoje grudi i jasno stavila do znanja da želi da je sisam. Bio sam šokiran-pogotovo što je na njima bila moja sperma pomiješana sa njenim sokovima, ali ja se nisam bunio. Otvorio sam usne i naslonio ih na njene naspermane bradavice, i počeo da ih sisam. Ona je svoje ruke koje su bile takođe sve od sperme počela lijepo lizati, svaki temeljito, i dok sam je ja sisao ona ih je sve olizala do kraja, i u slast progutala. Nisam mogao vjerovati da je mama tako perverzna, ali to me je strašno palilo, kita mi je počela da pulsira, pogotovo to što sam ja sisao njenu bradavicu sa mojim i njenim sokovima. U trenu mi je glavu premjestila na drugu bradavicu a ja sam spremno polizao sve što se nalazilo na njoj. Moja sperma i njeni vaginalni sokići su bili veoma ukusni! Nikada ranije to nisam uradio, ali u ovom aranžmanu sve sam lickao, sisao i gutao! Nevjerovatna situacija, ali ja sam bio kao hipnotisan. Mama je uzdisala, rukama mi je pritiskala glavu, vodila me sad na jednu sad na drugu bradavicu, baš kao malo dijete koje sisa, a ja sam zaista i sisao i uživao kao nikada u životu.

Onda mi je počela gurati glavu ka niže. Nije mi bilo jasno šta hoće, ali sekund kasnije sam shvatio. Vodjen njenim rukama, moja glava je išla sve niže i niže, ka njenom stomaku. Lizao sam sve što sam stigao, sisao sve od reda, a bilo mi je jasno da ova žena želi da joj ližem picu. Nije mi smetalo što je to pica moje mame i što iz nje cure moji i njeni sokovi. Kada su moje usne stigle do njenog klitorisa ona se lagano stresla i prodrhtala. Bilo mi je jasno koliko je bila uzbudjena u tom trenutku. Ja sam je polako lickao, a pica joj je bila sad sa uredno podšišanim dlačicama i moja glava je, vodjena njenim rukama, stigla do pravog odredišta. U trenutku me je pustila i dohvatila jastuk i stavila ga pod kukove tako da sam imao savršen pristup njenoj pici. Slijedilo je odspermljivanje br 2! Sad je trebalo vratiti mami ono što je ona meni sinoć uradila. Ja sam bio spreman.

Mamina pica se nalazila ispred mene, izdignuta i spremna za oralni seks. Prvo sam joj polizao butine, kao i naše sokove koji su se razlili na obe strane. Njene usmine su bile baš onako seksi razvratno slatke! Mogao sam sisati jednu pa drugu, jer su bile kao škrge kod riba-izražene i veoma zavodljive. Iz ove blizine mi je postalo jasno zašto sam bio u tolikom transu kada je moja kita klizila po maminoj pici a pogotovo kada je moja kita uronila u nju! Sisao sam je polako, moj jezik i usne su radile svoj posao, a mama mi je rukama polako vodila glavu tamo gdje ona želi, a njeni kukovi su opet počeli da rade! Da, mamini kukovi su opet otpočeli svoj ples, ples koji sam zavolio istog trenutka. Moje usne i jezik su bili na njenoj pici, uživao sam u njenim mirisima i sokovima, a ona je, kao profesionalka, radila kukovima tako da mi je glavu držala na svojoj vreloj pici i trljala se o moje usne i jezik! Na meni je bilo samo da budem miran i da jezikom pomalo doprinesem njenom uživanju. Ova uspaljena ženka je znala šta hoće, znala je šta želi, a iznad svega je znala kako da do toga dodje! Njeni kukovi su radili sve brže i brže a ja sam uživao u njenim trljanjima o moja usta. Nevjerovatan doživljaj! Tako ekstatičan trenutak, i moja kita je bila spremna za ponovno parenje. Mama je sve brže drkala svoju picu o moje lice i znala je da mi je kita opet tvrda! Kako je sve brže disala i pomjerala svoje kukove, bilo je logično pretpostaviti da će veoma brzo svršiti. I to se upravo tako i desilo! Uz maltene životinjski urlik moja mama je svršila na mojim usnama i jeziku, a ja sam halapljivo sisao i sisao sve njene sokove koji su tog trenutka pokuljali iz nje. A toga je bilo dosta. Ja sam bio na sedmom, ma kakvi – na sedamdeset i sedmom nebu. Oduvijek sam volio lizati – ko se sjeća iz prve priče pisao sam da sam moje prerano svršavanje nastojao kompenzirati oralnim seksom – ali ovo je bilo naj naj lizanje ikad. Možda zato što sam lizao i sisao picu moje mame koja je itekako to voljela i željela? Ne znam. Znam samo da sam to uradio momački, kao da mi je poslednje što ću u životu da uradim. A mama je tako lijepo svršavala. Osjetio sam njene kontrakcije koje su joj potresali picu, karlicu koja podrhtava, stomak i cijelo tijelo. To tako posebno i ekstatičko vibriranje ženskog tijela koje svršava a koje se ne može osjetiti nikako drugačije osim ako su vaša usta na njenoj pici a ona vas zagrli nogama.

Mamine magicne ruke 5

Ono što mi se najviše dopadalo je bilo to što smo malo po malo ulazili u fazu gdje poslije svakog akupresurnog masiranja mama i ja funkcionišemo kao da se ništa ne dešava. Naši životi su i dalje tekli onako kao prije, iako ništa više nije bilo kao prije. Isto tako, poslije jučerašnjeg dana koji je završio tako što mi je mama olizala kitu od svih spermića (novi termin: odspermljivanje haha) naredni dan je počeo sasvim normalno.
Žena mi je sada bila u drugom planu, dobila je, tako da tu nije bilo čačkanja, ali taman se sve poklopilo! Mama je bila tu da mi zamijeni ženu i da mi pomogne da riješim problem preranog svršavanja. Mada, bilo je očigledno da se mama skoro svaki put htjela malo namiriti mojom kitom, što meni nimalo nije smetalo, mada tu nije bilo seksa. Ako ste čitali pažljivo prethodne priče, još uvijek nisam ni vidjeo maminu picu (osim onda sa prozora) a kamoli da sam joj prišao bliže. Za naše seanse birali smo momente kad je žena bila na poslu. A mama je bila pravo vrijedna. Em ga je dirala, em ga je drkala, em je uživala u mojoj spermi. Poslije svega, ipak je ona već nekoliko godina bez kite, tako da kakav bih ja to sin bio kada ne bih pomogao mojoj mami, jel da? No, poslije nekoliko puta masiranja, kao da mi je kita malo bila izdržljivija, ili mi se učinilo. Kako god, moja kita je bila u maminim rukama i to je bilo nešto najljepše što je moglo da mi se desi. A, sudeći po maminoj priči, njeno masiranje i akupresura tih nekih posebnih tački po mojoj kiti trebalo bi da mi pomogne oko preranog svršavanja. Ma super! Ja sam na dobitku i ovako i onako, jer kako god okreneš moja kita je u njenim rukama, a sinoć je, poslije moga sisanja njenih bradavica moja kita bila čak i u njenim ustima! Evo i sad me žmarci prolaze ufff!

Poslije prethodnog druženja sa mamom, ja sam zaspao, ali sreća uspio sam da se probudim dovoljno rano da se sredim prije nego što žena dođe, kao i da posteljinu uspermanu svu zamijenim. Uspio sam to svući i naći istu u ormaru tako da žena i nije primjetila razliku. Pošto sam se malo osjetio na alkohol, izletio sam vani da se malo izduvam, i to je bio dobar potez. Kad sam se vratio kući žena je već bila došla, nešto po kući, a mama je svakako bila na svom spratu tako da i nije bila blizu. Jer, svaki put sam nekako sramotno gledao u nju, ali i pohotno. Noć je prošla mirno, svi smo bili umorni i nije bilo nikakvih egzibicija. Samo sam tokom noći imao erekciju, pa sam se ženi pribio sa ledja, no nije bilo moguće ništa čačkati jer je dobila, tako da sam ja guzeći je polako nastavio spavati. Ujutro je žena mijenjala kolegicu pa je radila obe smjene, malo se ljutila što mora raditi skoro cijeli dan, a meni je to odmah rodilo nove šeme sa mamom.

Probudio sam se negdje oko 10 sati, žena je već bila otišla, i naravno, prva misao što mi se rodila bilo je kako se opet povezati sa mamom, mada sam već sticao utisak da se i ona razigrala. Juče sam joj tako lijepo sisao bradavice, ona mi je dok sam kao spavao tako lijepo jezikom  očistila kitu od spermića, i to je već bilo nešto više. E tu sam želio da nastavim.

Sišao sam dole do mame samo u šorcu i majici, onako kako sam spavao, a mama je bila isto u nekoj suknjici i majici. Osjetio sam da nešto lijepo miriši, kafa i doručak su već bili spremni, i to prženice sa bijelom kafom. To mi je inače omiljeni doručak-zna mama šta njen sin voli.

-    Jutro mama-rekao sam ulazeći
-    O dobro jutro sine-reče ona malo sa osmjehom, - jesi se naspavao, odmorio?
-    Uff jesam mama, samo malo me glava boli i ne sjećam se sinoć pola stvari, izgleda da me je ono pivo dobro omlatilo-lagao sam ja onako vrlo uvjerljivo
-    E ako se ne sjećaš i bolje je sine-reče ona uz osmjeh sa kraja usana.
-    Ajme, da nisam šta uradio mama-pitam ja praveći se kao da ne znam
-    Ma nisi sine, sve je bilo dobro-reče ona, - sve je bilo dobro, ja sam ti malo pripomogla da dodješ do sobe, bio si baš puno popio juče
-    Ma ja nemam blage veze, juče samo znam da sam stigao kući, da smo pričali, da sam krenuo u wc i poslije mi se sve muti nešto-lagao sam ja kao zadnji lažov.
-    Ee sine, i bolje je možda što se ne sjećaš-ponovi mama i zagonento se opet nasmijala. Bilo je jasno da joj godi ova moja priča da se ne sjećam.
-    Mada-rekoh ja-kao kroz maglu se sjećam ponečega, no ne znam da li je san ili java.
-    A čega se sjećaš?-upita me ona
-    Pa, kao da sam ili sanjao ili već šta je moglo biti, da sam ležao na krevetu a ti me okretala, kao da si me masirala, znaš ono moje itd, ajme, nadam se da nisam propustio tvoj tretman, jer si mi rekla da treba da se radi svaki dan-rekoh ja i kao zabrinuto sam je pogledao, kao najveće nevinašce.
-    Ništa se ne brini, ništa nije propušteno, mama je to sve lijepo odradila-reče moja mama ponosno, a ja sam pomislio u sebi: e stvarno i jesi mama, ali ni ja tebi nisam ostao dužan, i ona nastavi: Hajde sad lijepo doručkuj pa ćemo vidjeti šta ćemo dalje.
To što je mama rekla je za mene bila zapovijest, i ja sam sjeo za sto i prihvatio se prženica i bijele kafe.
-    Dobro, samo da ti kažem da je Sanja danas dupla smjena, mijenja jednu kolegicu pa je nema do večeras.
To je za mamu bilo dovoljno, tako da ona već može da smišlja moje dalje tzv liječenje. Mada sam ja već skoro svršavao njenim rukama svaki dan, kitica mi je bila u 5.brzini, imao sam osjećaj da su mi testisi u tri smjene počeli raditi, jer sam više svršavao nego što je to bilo do sada. Doručkovao sam, u tome je mama nešto radila u kuhinji, a ja sam morao pitati mamu:
-    Mama, hoćeš imati vremena danas, znaš, da mi malo ono...-govorio sam ja kao neko nevinašce
-    Hoću sine, naravno, eto tamo poslije 2 sata, imam nekog posla oko veša.
Super, to je bilo taman super. Ja sam onda lijepo otišao do kupatila, okupao se, saprao sa sebe ostatke sperme, bar ono što mama nije pokupila, i onda lijepo uzmem pa kitu cijelu obrijem-nisam to imao neku praksu da radim, ali sad sam imao poseban razlog. Pošto me je mama masirala svaki dan sa uljem, to će još veći užitak biti kada ne bude dlaka i kada bude sve glatko. Nasuo sam sebi lijepo kadu vode, sve se pušilo, i lijepo sve obrijao dokle sam mogao stići. Naravno, kita mi je bila cijelo vrijeme dignuta, kao u tinejdžera. Ta misao šta će se sve desiti za par sati me je palila bolje od bilo kakvog pornića!

Poslije kupanja sam se vrtio po kući sa daljinskim, malo gledao o kablovskoj gdje šta ima, sport uglavnom, i nestrpljivo čekao da prodje vrijeme. Negdje oko pola 3 čuo sam kako me mama zove. Skočio sam kao oparen i javio se. Zvala me je da dodjem dole i da dodjem do nje u sobu. Oho, znači ovaj put smo kod nje u njenom setingu. Ja sam, naravno, bio sav čist, namirisao se, sve lijepo izbrijao i krenuo sam dole

-    Ovaj put ćemo kod mene, juče je kod vas sve bilo po krevetu, pa ovaj put je bolje, znaš, da je kod mene-reče ona sa uvjerenjem da tako treba. Dok je to govorila, preko svog francuskog kreveta je stavljala malo deblji pokrivač roze boje, da prekrije one standardne prekrivače na krevetu.
-    Dobro mama, važi, ja se svakako i ne sjećam juče ništa-petljao sam ja i dalje
-    Jel se baš ne sjećaš?-reče ona sa osmjehom, a stajala je preko puta mene sagnuta u majici i zatezala pokrivač i vidjeo sam joj dekolte kroz izrez i skontao da nema grudnjaka!! To me je tako opčinilo da nisam ni čuo da me je nešto pitala. U tom ona pogleda prema meni, a grudi su joj se tako lijepo i zanosno njihale. – Jel se baš ne sjećaš? - ponovi ona gledajući u mene i kao da je skontala zašto sam ja zastao pa se uspravila.
-    Ma kažem ti, nešto kroz maglu, ja, krevet, nešto ti pričam, ti pored mene-lagao sam ja
A ona kako se uspravila, tako je mahinalno rukom povukla majicu nazad a koja se pod teretom njenih masivnih grudi povukla naprijed i kako je to uradila tako u joj se obline ocrtale na majici ali i bradavice koje su se skoro primjetno vidjele jer je majica bila tanka. Osjećao sam već kako mi kita pulsira.

-    E hajde sad-reče ona-lezi ovdje. To mi je rekla kao da se radi o nekoj običnoj stvari a ne masiranju kite rodjenog sina. Pored sam već vidjeo peškire i ulje
Ja sam lijepo legao, opet skinuo majicu i ostao u šorcu.
-    Hajde, i to-reče mama, misleći na šorc, ali ja sam samo bezobrazno podigao kukove, dajući joj do znanja da hoću da mi ona to uradi. Ona se samo osmjehnula i povukla za šorc.
U tom trenutku je ugledala moju kitu koja je bila sva lijepo izbrijana, ma ni dlačicu nisam ostavio, a ja sam pomno gledao kako će ona reagovati, jer onako izbrijan izgledao je još duži i deblji nego što je bio. I nisam se prevario. Mama je reagovala tako da mi je žao što nisam imao kameru da to snimim. Njene oči su načisto bljesnule od divljenja, a usta su joj ostala poluotvorena.
-    Oh sine, pa ti si njega...ti si njega sredio lijepo-bilo je više nego očigledno da joj se to ne dopadalo, nego je bila zadivljena izgledom moje obrijane kite. Donja žila je bila veoma istaknuta, a korijen kite je sad baš dolazio do izražaja u svojoj punoj debljini.
-    Da mama, morao sam malo, vidjela si da je bio sav začupavio. Jel ti se dopada ovako?-pitah ja kao da se radi o ko zna čemu, mada je to bila mala zamka za mamu.
-    Da, sine, dopada mi se, ovaj..nisam mislila tako-zbunila se mama jer mi je upravo dala veliki kompliment, a to mame svojim sinovima ne rade, ne govore im da im se dopadaju njihove obrijane kite! – mislila sam da je tako bolje za samo masažu, znaš-pokušavala je mama da se ispravi.
-    E znao sam ja to, zato sam ga i sredio ovako-rekao sam ja, naravno misleći na ono što je prvo rekla.

Toliko je bilo od mene. Ja kao njen sin sam ležao na njenom bračnom krevetu, obrijane i dignute kite, blago raširenih nogu i time sam joj davao prostor, pozivao je i čekao sam je da mi svojim nježnim rukama dodirne kitu i da počne sa svojom kurom akupresure. A mama nije dugo čekala. Otkako ga je vidjela obrijana nije skidala pogled sa njega, a njene grudi su se tako lijepo nadimale, a od pogleda na njene bradavice koje su se ocrtavale na majici ja sam se nesvjesno obliznuo. Bilo je jasno da je mama danas namjerno bez brusa i da je ta majica tanja od onih koje ona inače nosi. Sve je bilo jasno, a bila je tanka i njena suknja koja je, kad je ona zakoračila prema krevetu, tako brzo kliznula uz nogu, oslobadjajući pogled na njenu butinu. Ja sam ležao raširenih nogu a ona mi je sjela izmedju, tako da joj se suknja podigla skoro do kukova, što je bilo do sada nezamislivo. Moj pogled je dopirao do njenih gaćica koje su bile kao nešto roze sa nekim cvjetićima, ali nisam mogao vidjeti sve. Do sada je sjedila pored mene, a ovo je prvi put da mi je sjela izmedju nogu. Predosjećao sam poseban doživljaj.

I mama nije dugo čekala. Uzela ga je u ruke odmah. Čak je i ulje zaboravila, a izraz na njenom licu je govorio sve. Izgledala je kao da ga nije do sada vidjela nikako, izgleda da joj je obrijana kita baš godila.
Da malo razbijem tišinu, pitao sam, tek reda radi:
-    Mama, jel bolje kad je obrijano, kad je glatko
-    Naravno sine, onda bolje klizi, ovaj..ruka bolje klizi-mama se zbunila kad je shvatila šta je rekla, pa se nastojala popraviti, no, meni je sve bilo jasno. Ovoj ženi se dopada OVA kita i tu nije bilo sumnje! A meni je bilo posebno drago što je to bila upravo MOJA kita.
-    Eto, moja žena nikad nije bila oduševljena kad ja njega sredim-govorio sam ja lukavo
-    E sine moj, ne zna ona šta valja-reče mama i osmjehnu se
Zatim je uzela ulje i nanijela na kitu. E tek tad se vidjelo koliko je mami drago ono što vidi. Jer moja kita ne samo da je bila obrijana i glatka, nego je ulje učinilo da sve sija i blista. A njena ruka je tako lijepo pritiskala te neke tačke po mojoj kiti da sam ja mogao da predem kao mačka od zadovoljstva. No, malo zatim su se moje ruke opet našle na maminim kukovima. Ovaj put kako je sjela izmedju mojih nogu prekrštenih nogu bilo joj je malo neugodno pa je opružila jednu nogu preko mene. Suknjica joj se fino zategla da sam već skoro mogao da vidim njene butine. A kako je mamu zatezala ona ju je jednim pokretom povukla ka gore tako da sam odjednom ugledao mamine gaćice, tanke kao paperje, a ispod njih crnu slatku picu. Srce mi je stalo.
-    Jel ti nezgodno mama?-rekoh ja kad sam vidjeo da se namješta
-    Ma malo mi je nezgodno, ne znam šta sa nogama reče ona
-    Pa pruži ih obe pored mene-rekoh ja, što će mi onda dati savršenu poziciju za dalje.
I stvarno, ona pruži i drugu nogu a suknja joj se skroz skupila u tanku liniju ispod stomaka. Noge su joj bile raširene pored mojih, prelazile su preko mojih, pa mi je i taj dodir njenih nogu po mojima isto prijao. Čak se i malo primakla meni kukovima da ne mora da ispruža ruke daleko. Moja kita je sva sijala i blještala od ulja a na samo nekih dva pedlja se nalazila mamina vrela pica koja je bubrila nadomak moje kite. Da je mogla da priča rekla bi da ga strašno želi probati. No, umjesto mamine pice govorile su njene oči. Vidjelo se da ga ova žena hoće! Vidjelo se da ga strašno želi.

I kako mi je mama masirala kitu, tako kao da sam primjetio da mi se sve više približava svojim kukovima. Kao da je nesvjesno htjela da se približi mojoj kiti koja je stajala uspravna i sjajna od ulja. Tada sam mojim rukama počeo polako i ja da je približavam sebi, kao da je vučem sebi. Mama je kao bila fokusirana na masiranje, a njene ruke su obe letile po mojoj kiti i po mojim jajima. Kako je to bio divan osjećaj! Ruke zrele pohotne i uzbudljive žene su letjele po mojoj kiti a u njenim očima je sve sijalo od ljepote prizora koji je gledalala. A njeni kukovi su bili sve bliži meni. Ja sam je lijepo masirao rukama i privlačio ali moj cilje su bile njene grudi čije bradavice su se kao dva dugmeta ocrtavale na tankoj majici. Od tog prizora je meni krenula voda na usta. Želio sam da ponovim ono od prije, da opet probam njene bradavice, da je sisam, da je ližem, ali ovaj put je tu bila i njena crna mačkica koja je već bila opasno blizu moje kite. Krenuo sam rukama ka gore, a mama se samo malo promeškoljila, no ja sam kao zatvorenih očiju i dalje ležao, samo su moje ruke išle polako ka gore, ka njenim napetim grudima koje su se već ubrzano dizale, što je značilo da je i mama uzbudjena. Znala je mama šta ja hoću, i više se nije bunila. Dapače .

Kad sam je dodirnuo, njene grudi, ona je već svojim kukovima bila veoma blizu mojih kukova, a ja sam tada već dodirnuo njene grudi odozdo, sa donje strane. I mama je uživala, a to se moglo vidjeti i na njenom licu, dok su njeni kukovi već bili blizu mojih. Moje noge su bile pružene a njene preko mojih u obliku slova V prema mojim rukama. Njene ruke su i dalje masirale moju kitu, sve je šljapkalo od njenih pokreta, s tim što je bila veoma blizu i svojim kukovima pa je imala veliku slobodu rukama. U tom trenutku ja sam prstima lagano prešao preko njenih bradavica-nisam više želio da čekam ništa. Odlučio sam da predjem na konkretne stvari.

Pomazio sam joj bradavice prstima i ona je uzdahnula, samo je rukama prodrkala kitu ravnije gore dole. A njenim bradavicama se moj dodir itekako dopadao. Kao da je gurala svoje grudi prema mojim rukama. Stavio sam svoje dlanove na njene grudi i polako stisnuo, skupljajući prste na bradavicama. Osjećaj je bio božanstven. A njene ruke su mi i dalje išle sve više pravolinijski. Mama se pomalo gubila u uzbudjenju koje je osjećala od mojih dodira ali to mi je i odgovaralo. Polako sam počeo izdizati moja koljena, što je činilo da mamini kukovi pridju mojima. U sekundi su njeni kukovi nalegli na moje, i kad sam još malo podigao koljena gore, raširivši ih, mama je sad imala odličan pristup mojim kukovima. Povukao sam je još koljenima prema meni, tako da je mamina pica skoro nalegla na debeli i nauljeni korijen moje kite. Toje bilo to. To je bio prvi trenutak, konkretni  trenutak gdje je mamina pica meni bila i vidljiva ali i na dodiru moje kite. A moja kita je bila sva išarana venama. Ja sam bio pred svršavanjem. No, kako mi je mama kitu masirala, uočio sam da ona njega stišće povremeno ispod glavića, i u korijenu. A to je činilo da se orgazam odlaže. Mama je definitivno znala znanje.

Moje ruke su masirale mamine grudi a njene su izbliza masirale moju kitu. Njeni kukovi su bili naslonjeni na moje, njena pica na mojim jajima i kiti, a ja sam tada privukao moje pete ka njenoj guzi i praktično je još nabio na mene. Imao sam savršenu poziciju, mama je bila u šah-mat pozi,i da je htjela ustati ne bi mogla. Njene sise u mojim rukama, a kukovi stisnuti mojim nogama o moju kitu. Tada sam počeo da polako radim kukovima gore dole, i da moju kitu trljam o njenu picu. Ona je imala gaćice ali tako tanke da su bile zanemarive. Naravno, pošto je moja kita već bila nauljena, klizila je bez ikakvih problema. Mami je ovo očigledno godilo. Nadrkavao sam joj bradavice rukama, a moja kita korijenom klizila po njenoj pici. Divan pogled i divan osjećaj na ženu koja se sva predala meni, zatvorila je oči i samo uživala u mojim pokretima. Sad više nisam ja bio objekat nego ona. Sad više nisam ja bio onaj koji se ’’liječi’’, nego je ona bila ta koja dobija ono što joj treba. A ono što sam ja imao medju nogama joj je itekako trebalo. Moja kita je mazila njenu macu, a njena pica je skoro progutala gaćice.. Tad je mama uradila nešo što definitivno nisam očekivao. Budući da rukama više nije mogla puno da me masira, ona je jednom rukom pomjerila gaćice u stranu a moju kitu namjestila na picu, ne da udjem u nju nego da joj moja kita klizi po maci i klitu a potom je pomjerila obe ruke iza ledja, naslonila se na moja koljena i polako počela da kukovima hvata ritam mojih kukova.

Sada je to već bilo nešto! U suštini, drkao sam mamin klit sa kitom, a rukama sam joj nadrkavao i stiskao bradavice, mjesio joj te prelijepe grudi dok je ona naslonjena na moja koljena. Nije bilo mamine namjere da joj udjem unutra, a ni ja nisam htjeo insistirati. Ova poza je bila super! U vazduhu se osjetio miris mamine pice koja je bila sva sjajna, što od ulja sa moje kite. Što od njenih sokova. Mislim da bolje masturbiranje mama nikada u životu nije doživjela. Naslonjena na ruke i moja koljena, moja mama je doživljavala prelijepe trenutke jer se mogla potpuno prepustiti meni. Svojim kukovima je ušla u savršeni ritam mojih kukova, tako da je moja kita savršeno klizila.
-    Jel ti lijepo mama – pitao sam je tiho, ne želeći da narušim tišinu trenutka
Ona je samo zaklimala glavom u znak odobravanja, ne mijenjajući ritam kukova
-    Jel ti tata ikad ovo radio-upitao sam ja opet pomalo bezobrazno
Mama je opet zaklimala glavom, ovaj put u znak negacije. Znači, ovo mama još nikada nije doživjela, a ja, njen sin sam bio taj koji joj to radi. I to veoma dobro.

Vidjelo se na mami da uživa, disala je sve brže, svojim kukovima isto sve brže je klizila po mojoj kiti, a ja sam joj onda polako podigao majicu i preda mnom su se ukazale njene prelijepe grudi. Ovaj put ih nisam mogao dodirnuti ustima, zbog položaja, ali zato sam dohvatio ulje, nasuo u ruku i onda nauljio jednu pa drugu.

Od tog prizora, njenih grudi koje se sijaju u mojim rukama dok joj stišćem bradavice, prizora gdje se mama picom trlja o moju kitu koja kao štap ponosno stoji, od svega toga mi se mutilo u glavi. Kao da sam gubio dah od silnog uzbudjenja. A imao sam tu sreću da mi je mamina pica klizila po kiti sa donje strane, ne toliko po glaviću, pa mi nije uzbudjenje toliko brzo dolazilo. Ali zato mami jeste. Osjetio sam da je mama sve bliža orgazmu.
-    Mmmm-začulo se tada po prvi put iz njenih usta
-    Jooj sine, jooj...kako je.... ovo..... dobroo...-rekla je mama isprekidano
-    Aaaj kako mi je ovo dobrooo, kako lijepo kliziii, jooj što mi lijepo klizi – rekla je mama i time me podsjetila na ono prije kad je rekla da fino klizi.
-    Aaaj, kako mi je ovo dobro, jooj sine kako je ovo dobroo-mama je bila u transu, vidjelo se kako joj je orgazam sve bliži

Mama je miješala kukovima na mojoj kiti koja je klizila po njenoj pički koja je bila sva crvena, usmine su joj bile velike, načisto su mi grlile kitu, i to je bio nevjerovatan prizor. A onda je krenulo. Mama je počela svršavati, moja kita ju je dovela do nevjerovatnog orgazma, budući da je klit imao svu moguću podršku za to.

-    Aaaj sine, aaaaj, aaahh...sad...sad....daj još...daaaaaaj mi.... – svršavala je mama na mojoj kiti, iako nije bila u njenoj pici bila je na njoj.
Tad sam ja još više stisnuo njene bradavice, uspravio se koliko sam mogao i usnama halapljivo uhvatio njenu sisu i počeo je sisati. Mama me je zagrlila rukama po ledjima, naši kukovi su se još više približili u klinč, a ja sam joj kao gladno dijete sisao bradavicu dok je ona dole i dalje miješala kukovima po mojoj kiti. Poza nam sada i nije baš bila neka prijatna, ali to nijednom od nas nije smetalo. Ja sam joj sisao bradavicu, a ona je svršavala trljajući se dole o moju kitu. Mama je maltene skakutala kukovima gore dole na krevetu, madrac je poskakivao.

-    Aaj sine, jooj...kako je dobroooo...jooj...aaah... – svršavala je mama

A onda se odjednom desilo!!!

Kako je mama kukovima miješala i skakutala, maltene nepravilno pomjerajući kukove svršavajući, moja kita je odjednom ULETILA u njenu pičku dok je svršavala. To je bilo nevjerovatno!!!! Ona mi je načisto  progutala kitu, jeste da mi je kita velika i debela ali odjednom mi je kita našla put u najdublje i najvrelije zone mamine pice. Uletio sam u njenu pičku tako moćno, mama je odjednom vrisnula od zadovoljstva:
-    AAAAAhhh, sineeee, aaaaah
Nijednome od nas nije padalo na pamet da stanemo. Meni nikako, a njoj pogotovo. Mamin orgazam je trajao i trajao, ali sada je to već bila posebna priča. Njena vrela pica je skakala na mojoj kiti, a ja sam odjednom pustio njenu sisu iz usta, legao na ledja i povukao mamu za sobom. Mama je bila u transu, uzdisala je i svršavala, a ovo je već bila pozicija za uživanje. Ja sam ležao na ledjima a mama je nabijena na moju kitu i dalje miješala kukovima, a njene grudi su se samo njihale . Ja sam samo ruke stavio na mamine kukove i nabijao je na moju kitu.

Mama me je doslovno tucala, žestoko se nabijala. I dalje je jecala, uzdisala, imao sam osjećaj da njene kontrakcije traju i traju u nizu, nekad sam čitao o tome da žene mogu da dožive višestruke orgazme, i ako je to bilo tačno evo ovo što se sada dešavalo je to potvrđivalo! Moja mama je plesala na meni, nasadjena na moju kitu koja je sve opasnije i opasnije pulsirala u njenoj mačkici. Nabijala se na moju kitu i mislim da sam joj dodirivao zone koje je mislila i da ne postoje. Ako je bilo dna i kraja njene pičke, moja kita je udarala u to samo dno!!! Uživao sam u tom trbušnom plesu moje mame, koja je izgleda željela da nadoknadi sve godine nejebice. Nabijala se i miješala guzom po meni da je to bilo čudo jedno. Jebala se kao djevojka, kao tinejdžerka koja je po prvi put otkrila čari seksa. No, ovo nije bio obični seks, ovo je bio zabranjeni, možda zbog toga i poželjniji i sladji!!!

Kako god da je bilo, žena koja me je jahala i nabijala se na moj kurac je u tome maksimalno uživala i nije ni pomišljala da stane. Ja sam bio kao na sedmom nebu, mama je radila sav posao, podigao sam ruke i stavio na njene grudi i uživao u tvrdoći njenih bradavica. Iako je bila svršila, mama nije stajala, mada sam ja osjetio da ću uskoro ja biti gotov. Ne zaboravite, moj problem i jeste brzo svršavanje, a pogotovo ako zamislite da mi je na kitu nasadjena jedna rasna, pohotna žena koja se toliko raspalila strašću da joj nije smetalo što jaše svoga rodjenog sina, i čija kita joj je priredila već tako mnogo užitka. No, ovaj put sam ja htjeo da malo učestvujem. Osjetivši da ću da svršim i ja ubrzo, podigao sam se i pomjerio mamu desno, prebacio sam je na ledja, ne vadeći kitu iz njene pičke, i ona je odmah shvativši šta hoću, legla spremno na ledja, raširivši noge, prihvatila moju inicijativu. Sad je ona bila na ledjima, a ja sam je tucao tako kao da mi je poslednje!! Moja jaja su lupetala po njenoj guzi, tucao sam je tako dobro da je sve odzvanjalo. A mama je bila kao hipnotisana. Samo je ječala i uzdisala od zadovoljstva, sastavila je pete na mojim ledjima kao što sam ja prethodno na njenima, ja sam se držao na rukama, a ona mi je svojim rukama pronašla bradavice i počela ih dirati vrhovima prstiju. Bilo je više nego jasno po maminim uzdisajima da će da svrši opet, ali ovaj put sam i ja bio gotov, pogotovo kad mi je ona počela uvrtati bradavice. U mome tijelu se počelo dešavati nešto nevjerovatno. Iz donjeg dijela kičme mi je krenula eksplozija u kojoj je učestvovalo moje cijelo tijelo. Ispod mene mama je sve brže uzdisala i stenjala.
-    Mama jooj, evo ideee...evo ideeee.....buncao sam ja, maltene nerazgovijetno govoreći
-    Svršiću mama, jooj kako si topla...... vlažna, jooj .......svršićuuu.... buncao sam ja, i dalje pumpajući maminu pičku strahovitim nabijanjima, vadio sam ga skoro cijela i ponovo se zabijao u mamu kao klipom od motora.
-    Hajde sine, daj mi ga..daj mi tvoju spermuuuu...daj mi....tako je lijepaaaa...i sinoć sam je probala....daj mi sine...daj...evo svršavam opeeeeet...

Bilo je očigledno da je i mama u potpunom ekstatičnom delirijumu i da joj nije na pamet padalo da vadi moju kitu iz sebe. Jedno je bilo lizati moju spermu, ali šta ako je još plodna pa je napunim!!! Sve to je prošlo kroz moju glavu u desetini stotinke, ali nekako perverzno sam se osjećao tako nadmoćno nad ženkom koja je ispod mene gutala moju kitu, i sama pred svršavanjem, a moja jaja i kita su već bili spremni da istovare sav svoj tovar u tu ženku koja je vrelo i pohotno uzdisala poda mnom.

-    Jooj mama...joooj...evo idee...ide.... – uzviknuo sam ja, više ne mogući razmišljati ni o čemu.

Iz mene je krenula prava lavina, erupcija, eksplozija. Počeo sam se još više nabijati u maminu vrelu pičku, a milioni i milioni spremića su krenuli u maminu vrelu unutrašnjost. Mama mi je još jače uvrtala bradavice, što je učinilo sve još uzbudljivijim, ali u tom trenutku mi se i mama pridružila. Izgleda da je taj osjećaj muškog sjemena u njenoj pici učinio ono što je nedostajalo. I mama je počela da svršava, po ko zna koji put. Ova žena i ovaj muškarac su se parili takvim intenzitetom da je to bilo nevjerovatno
-    Tooo sineee..daj mi sveee...daj mi...aaaaj kako je lijepoooo..aj..aaah...-svršavala je mama glasno
-    Jooj mama kako si dobra, kako si dobraaaa, aaaj kako je dobroooo – i ja sam stenjao i dalje pumpajući mamu, nisam bio sposoban da ništa brojim, ali mislim da mi je kita špricala i špricala kao nikada do tada. Kita mi je bila kao zmaj koji je rigao vatru u duboku pećinu gladnu i žednu te iste vatre. Jer mamina pica je upravo bila to – vrela pećina gladna i žedna muške sperme. Toliko se bila poželila muškarca, da joj uopšte nije bilo važno to što je taj muškarac koji ju je bukvalno rasturao svojom debelom kitom, i što ju je punio svojim muškim sjemenom – u stvari bio njen sin!!

I dalje smo zajedno svršavali, moji pokreti kukovima su se pomalo usporavali..oboje smo dolazili do daha, maltene vraćajući se iz nekog polunesvjesnog stanja u kojem smo bili tek par minuta ranije, svršavajući zajedno! Nikada u životu, do tog trenutka nisam doživjeo tako snažan orgazam, i tako velike i dugotrajne kontrakcije!

Mamine magicne ruke 4

Iz sna me je probudio neki čudan osjećaj. Prvo, što sam osjetio veliku glavobolju, izgleda da mi pivo baš i nije sjelo. Ali ono drugo je bilo drugačije. Osjetio sam kako me ispod pojasa nešto kao dodirnulo, i u polusnu sam se okrenuo na ledja jer sam nekako ležao polubočno. Kad sam se okrenuo imao sam šta da vidim, mada nisam otvarao oči, onako kao u polu snu vidio sam mamu kako sjedi pored mene!! A  bio sam sav ulijepljen od sperme jer samo što sam svršio odmah sam i zaspao. Nije mi bilo poznato koje je doba dana, u sobi je bila kao polutama, mada je meni sve bilo mutno i od pića, glavobolje, no dobre vibracije ispod pojasa su mi itekako godile!

Osjetio sam na kiti njen dah! Sagnula se i mirisala me, jer je po meni sve mirisalo po spermi! Neprimjetno sam gledao, kao pravio se da spavam, a mama me je pažljivo mirisala, bez da me dodirne. Njene usne su bile svuda po meni, mirisala me je iz neposredne blizine. Odjednom sam osjetio dodir – srce mi je zakucalo jače a kita mi je počela pulsirati – to je bio njen jezik na mojoj kiti – mama mi je lizala spermu koja je bila ulijepljena po mojoj kiti! Ali to je bilo tako nježno i osjetljivo , samo dodir jezika, no u meni je to pravilo dar mar! Kita mi je već čvrsto stajala a kako me je lizala on se saginjao ka dole i opet se ponosno dizao. Prelijepa scena! Ja sam se i dalje pravio da spavam, mada sam bio itekako budan. Mama mi ga je lickala tako nježno i osjetljivo, kružno po glaviću i ispod a onda ga je pridržala jednim prstom i usnama mi ga progutala, samo glavić je stavila u usta, vrh kite mi je bio u njenim ustima a jezikom je polako palacala po otvoru i kupila ostatke sperme sa njega. Ljepše odspermljivanje nisam mogao zamisliti (haha evo izmislio sam novu riječ). Već sam imao problema da ležim mirno, jedva sam se sputavao a jasno vam je i zbog čega.

Mama mi ga je tako lijepo i nježno pušila, njene usne su zarobile moj glavić a jezikom ga je kružno čistila. Osjetio sam njen dah na stomaku i na kiti, a on mi je već bio dosegao bolnu tačku istezanja! Svaka žilica je bila puna krvi, a mama mi ga je polako gutala. Kako je mic po mic čistila spermu sa njega, tako je usnama išla dublje, uzimala ga je sve dublje a jezikom je polako palacala i čistila od sperme. Strava! To nije bilo klasično pušenje, to je bilo lizanje koje je išlo sve dublje i dublje po mojoj kiti tako da nisam mogao vjerovati da mi to mama radi! Sve prethodno je bilo korak po korak naprijed, ali ovome se zaista nisam nadao. Bilo je više nego očigledno da je moja draga mamica zavoljela moju kitu – čak i ovaj detalj gdje ga je pomalo gutala, lizala i čistila od sperme je to potvrdjivao. To nije bilo klasično pušenje, ne..ovo me je podsjećalo na film Duboko grlo. Jer njene usne su mic po mic klizile po mojoj kiti kao da nikada neće stati. Vidjelo se da je mama ovo nekada itekako dobro radila. Ali pazite, moja kita je izuzetno debela i dužine 19 – nije to nimalo lak zadatak! No, mojoj mami to nije predstavljalo problem. U jednom trenutku sam osjetio njen nos na mom stomaku-što je bio dokaz da je cijela moja kita bila u njenim ustima. Osjećaj je bio nevjerovatan – mogu reći da to nikada nisam doživio ni osjetio. Osjetio sam kako se mama već bori sa disanjem, ali sve što je radila je bilo tako nježno da je to bilo nevjerovatno.

Strašno sam se borio da se ne pokrenem, bojao sam se da će stati, da će otići. Ali u kiti mi je strašno pulsiralo od te toplote, vlažnosti njenih usana i dodira jezika! Dao bih sve samo da ga usnama prodrka par puta! Ali i dalje taj naš odnos još nije bio toliko otvoren, jer da sam se ja probudio ona bi definitivno prestala. Kada mi je progutala i polizala cijelu kitu polako se počela vraćati nazad. Iako je u sobi bila polutama, i od to malo svjetla vidjelo se da mi kita sija od njenih sokova, kako je usnama klizila unazad tako mi je kita ponosno iskočila iz njenih usana, a ona ga je pri vrhu samo jednom usnama prodrkala i pustila da joj izađe iz usta. Ja sam se malo promeškoljio, bio sam već sav utrnuo kako se nisam micao, to je trajalo nekoliko minuta već, i ne znam, za mene je u tim trenucima vrijeme načisto stalo! Mama se malo osmjehnula i polako ustala sa kreveta i krenula van. To je bilo to, mama se potrudila da mi na najljepši, najhigijenskiji način očisti kitu od svih spremića. Cool, zar ne?? 

Mamine magicne ruke 3


Poslije mamine prve masaže izmedju nas je sve postalo drugačije. Pa i izmedju mene i žene, jer naš seks kao da je bio ušao u neku petu brzinu. Jebao sam je češće nego prije, tucao je, lizao je, svršavao kao lud, a ona se čudila no nije joj smetalo, iako sam ja i dalje prebrzo svršavao. Sav taj odnos sa mamom me je ubacio u neko ekstatično stanje, ali to je bilo daleko od konkretnog napretka. Puška je i dalje opaljivala prije vremena.
I mami i meni je bilo jasno da to što je započelo mora imati kontinuitet, mora trajati više od 40 dana, inače neće biti uspjeha.

Poslije onog maminog ekstatičnog svršavanja u toaletu i mazanja mojom spermom vjerovatno joj je bilo nezgodno da opet prva pokrene priču. Ovaj put sam ja to uradio.

-    Hej mama..
-    Da sine – rekla je kao nezainteresovano
-    Znaš, kao da sam malo primjetio da mi ona masaža pomaže...
-    A jel? – reče ona, radeći u kuhinju nešto
-    Pa da, ali kako ti reče da to mora biti svaki dan, pa znaš, možda bi mi mogla opet danas pomoći dalje...
-    Kad Sanja radi? – pitala je ona odmah, što je iza sebe krilo sve što mi je trebalo
-    Danas je druga smjena, od dva – rekao sam ja, a bilo je nešto oko podne.
-    Pa dobro – rekla je ona kratko, i dalje ne gledajući u mene – kad Sanja ode.
I to je bilo to! Ne mogu vam opisati taj adrenalin koji je tada udario u mene. Kita mi se digla istog trenutka, i bilo mi je jasno da će za dva sata na njemu opet biti ta mamina topla i nježna ruka. Morao sam se izgubiti iz kuće ta dva sata, da me žena ne vidi, da se nekako sakrijem, jer bi primjetila na meni neku promjenu. Sjetio sam se jednog kolege koji me je uvijek zivkao na piće i taman mi je to sad odgovaralo da izadjem. Uzeo sam telefon, ženi doviknuo da odoh malo vani, mama je isto čula i ja sam izletio vani. Srećom kolega je bio raspoložen, tako da smo se našli na piću. Pili smo točeno, jedno, drugo, treće, i ja sam ušao u posebno lijep štimung – pogotovo što sam non stop gledao na sat da žena ode na posao. I kako smo cugali meni se malo otelo i vrijeme, pa sam ja poslije pete točene pogledao na sat i vidjeo da je već oko 3 sata i da je žena otišla, ali i ja sam bio već malo pod gasom, no, kita mi je stajala kao strijela. Na brzaka sam ispio svoje pivo, kolega se začudio kud ću sad kad je taman sve kako treba, ali ja mu to nisam mogao objašnjavati. Kako nekome objašnjavati to da će mi za 15 min moja draga mama uzeti kitu u svoje njegovane ruke i masirati ga.

Krenuo sam kući, kolega je naručivao novu turu ali mene nije zanimalo.  Iskreno, i piće me je malo bilo opilo, ali taman toliko da sam savršeno raspoložen – a zašto nebi i bio kad će mi se desiti nešto prelijepo. Kad sam stigao kući, mama je nešto radila po kući, i ja sam se kratko javio, vragolastim osmjehom. Mama me je vidjela, malo me čudno osmotrila, vjerovatno sam joj bio malo sumnjiv.

-    Hajde sine gore, sad ću ja – samo je rekla kratko. No, meni se zbog piva opet išlo u toalet, pa sam krenuo da se olakšam.
Ušao sam u toalet, ali kako nisam zaključao vrata, iskreno, malo mi se i vrtilo, prišao sam da obavim šta treba, kad odjednom se vrata otvoriše i mama udje. Blago rečeno šokirao sam se, ali kita mi je stajala uspravno i nisam mogao da obavim šta treba jer sam bio uzbudjen.

-    Sine, jesi ti dobro – upitala me je mama, jer je vidjela da se držim za ormarić, dok pokušavam da skinem hlače.
-    Jesam, mama, sve ok – ali pošto sam se ljuljao ona je shvatila o čemu je riječ.

Prišla mi je i prihvatila me ispod ruke. – Pa ti si pijan – reče ona. Njen dodir, kao i njene grudi koje sm osjetio sa boka su me još dodatno napalili. Pošto je vidjela da ja imam silnih problema da otkopčam kaiš i pomjeram se tamo ovamo, ona ga je jedne ruke otkopčala (meni to nikako nije polazilo za rukom, hm), svukla mi gaće i kita se praćaknula u svoj svojoj dužini. Ona ga je jednostavno uzela u ruku i spustila dole ka školjci. Taj dodir mi je prijao.
-    Ma nisam pijan, malo sam sjedio sa kolegom – lagao sam ja, i naslanjao se na nju bezobrazno, samo da što više osjetim njene grudi na ruci, na laktu, dok je ona moju kitu spuštala ka dole.
Ali, kako mi je bio dignut, nikako se nije dao spustiti, a kamoli da obavim šta sam došao da uradim.
Situacija je bila zeznuta, mama me drži jednom rukom, drugom mi kitu savija ka dole, a kita nikako da obavi svoj posao jer mi je bio tvrd, ja sam se držao za nju jer mi se mantalo i trljao se od njene grudi, čak sam i drugom rukom se uhvatio za njen struk, tik ispod grudi. Iako sam bio polu pijan, iskorištavao sam ovu situaciju maksimalno. Pomalo sam se smijao, ona me je držala, a ja sam se sav pomalo okrenuo prema njoj, čak sam i glavu naslonio na njeno rame, na vrat i mirisao joj vrat i kosu. Mama je bila u totalnoj klopci. Držala me je i više nije mogla da se izvuče, ja sam čak spustio svoje usne na njen vrat, rukom sam kao nehotice zahvatao ka gore po njenim grudima, a ona se izmicala ali tu više nije bilo pomoći. Osjetio sam kako se se stresla kad je osjetila moje usne na svome vratu, a ruku ispod grudi.

 I konačno sam ja uspjeo da nekako obavim tu malu nuždu, da prostite propiškio sam nekako i mama je uspjela da mi kitu usmjeri u školjku. Situacija skroz luda, ali ja sam se bezobrazno o sve to okoristio. Već sam usnama itekako sisao mamin vrat, rukom sam se kao pridržavao za nju ali sam joj stiskao grudi, dole me je ona držala za kitu koja je odradila svoj posao i već me je polako oblačila, dizala mi gaćice.
-    Sine, stani lijepo – govorila mi je, a ja sam raširio noge da bolje stanem, da budem stabilniji, a ona je onda sa obe ruke povukla mi gaćice gore, stavila kitu unutra, i dok je to radila, kao da ga je jednom prodrkala, a možda mi se i učinilo.
Ja sam se i dalje smiješio, pala mi je na pamet neka pjesma iz kafića i ja sam je pjevušio, vrtilo mi se dobrano, ali ja sam to uzeo kao paravan za moje postupke. Dok je ona mene oblačila moje ruke su i dalje šarale po njoj, ona se otimala, govorila mi da stanem, ali nisam stao sve dok me nije obukla. Kad se uspravila rekla je: idemo u sobu. Ništa ljepše nisam mogao čuti. Music to my ears .
Mama me je povela, meni je već zujalo u ušima. Nisam nešto naviknut na piće, ali očigledno je da sam popio više nego što mi je trebalo.
Došli smo do sobe, ona me je spustila na krevet, ponovo mi je otkopčala  kaiš, svukla hlače, sa njima i gaćice. Kita mi je bila na pola dignuta, a ja sam se onda malo bolje namjestio pa mi je mama skroz skinula i hlače i gaćice. Opet je otišla do toaleta i donijela peškire, kao i ulje. Ja sam sam skinuo i majicu, mada to nije bilo potrebno, ali ja sam igrao svoju igru. Iako sam bio pod cugom, želio sam da doživim doživljaj prethodnog dana. Mama je sjela do mene, izmedju mojih nogu koje su bile raširene, uzela ulje i polako ga posipala po mojoj kiti. Kako je curilo tako se on dizao. A ja sam moje ruke polako stavio na njene kukove do mene, bez nekih pokreta. Ona me je čudno pogledala i vratila mi ruke nazad, ali ja sam i dalje pjevušio moju pjesmicu i opet vratio ruke na nju.
Ona je već namazala moju kitu i krenula sa masiranjem. Naravno, skočio mi je kao strela.
-    Mama, da te pitam nešto – palo mi je nešto na pamet.
-    Reci sine-rekla je ona dok mi je kitu muzla i masirala.
-    Pošto si ti to tati isto radila, da li se to tebi dopadalo tada.
Mama sigurno to nije očekivala, pa se malo osmjehnula.
-    Eh sine moj, pa i ja sam od krvi i mesa – rekla je, i dalje nastavila da me masira i da pritišće te neke  tačke po mojoj kiti palcem i kažiprstom, mada meni onako pripitom se činilo da ona meni samo laganim ritmom drka.
Dok je ona to radila, ja sam opet stavio moje ruke na njene kukove i polako ih mazio.
-    Znam mama, svi smo mi od krvi i mesa-rekao sam i ja, i polako je mazio, dok je ona prodrhtala, a moje ruke su polako mazile njene kukove. Ja sam opet počeo polako da šetam kukovima jer njeno masiranje me je uzbudjivalo, njene ruke i ulje su djelovale strašno na mene.
Ali, ovaj put je to trajalo duže, da li zbog alkohola, da li zbog te akupresure, nemam pojma. Kako god, ja sam polako šetao kukove, rukama dirao njene praveći lagane krugove po njoj, a primjetio sam da je i ona počela pomalo dublje da diše. Iako mi se mantalo, kao da sam vidjeo obrise njenih bradavica na majici.

Dok me je ona masirala, ja sam polako krenuo rukama ka gore, prema rebrima. Mama se izmicala, nije htjela da joj to radim. No, znao sam da je uzbudjena, vidjelo se to po njenom disanju, ali po bradavicama koje su se već dobrano ocrtavale. Kako me je ona masirala, tako sam ja rukama polako išao ka gore. U jednom trenutku sam došao do obrisa njenih grudi, koje su ponosno stajale, masivne i krupne. Mazio sam joj grudi sa donje strane skroz lagano, ona se izmicala ali ja sam već stigao gdje je trebalo. U jednom trenutku sam okrenuo ruke i dodirnuo joj grudi po bradavicama. Ona se naglo trgla i svojim rukama sklonila moje.
-    Ne, prestani!-rekla je.
-    Joj mama izvini-rekoh ja, to mi je navika kad sam sa Sanjom, pa kad je konačno namolim da mi uradi oralku ja je onda mazim po grudima-bulaznio sam ja supjan kao da pričam sa ko zna kime a ne sa majkom.
-    A što to sine, jel ona neće kad je moliš? – upitala me je mama, malo veselije muzeći me dole
-    Ma kakvi, nema šanse da ga ona uzme-sad sam i ja kalkulisao, mada nije to baš bilo tako, i govoreći to ovaj put sam uzeo malo ulja i stavio na moje bradavice i počeo se maziti
Naravno, mama je to vidjela ali nije reagovala. Malo sam se štipkao po bradavicama, dok mi je ona muzla kitu sve više pravolinijski. Sad je to išlo kako treba, ali ja sam htjeo još!
Opet sam vratio ruke na njene kukove, kao praveći se da joj pomažem, ali u sekundu su mi opet bile ispod njenih grudi. Kako je ona veslala po mojoj kiti, tako sam ja u ritmu mazio donje dijelove njenih grudi. Bio sam na tik do bradavica i polako sam ih dodirnuo još jednom. Ih kako su se probijale kroz majicu! Žena ispred mene je bila strašno napaljena! Žena ispred mene mi je već skoro sigurno drkala kitu a ja sam tako bezobrazno joj istom mjerom vraćao tako što sam joj vrhovima prstiju nadrkavao bradavice. Ovaj put smo otišli malo dalje nego prvi put! I to mi se itekako dopadalo.

Alkohol me je ubijao! Mutilo mi se u glavi, orgazam mi je sve brže i brže bubnjao u jajima, ali nisam to htjeo još! Izgledalo mi je kao vječnost dok sam mamu dirao po bradavicama! A ona je i dalje predano masirala mi i drkala kitu, već ga je muzla onako po mjeri. No, odjednom se mama trgla kao iz sna, odmakla se van domašaja mojih ruku, kao da se probudila iz uživanja, a ja sam samo moje ruke mogao vratiti na moje bradavice da ih dalje mazim.
-    Joj mama kako je ovo lijepoooo – počeo sam ja govoriti – samo naprijed to mama, to...
-    Sine, ali ne smijem tako, nije to način-mama se pomalo opravdavala
-    Ma samo ti njega muzi mamaaa-govorio sam ja
Mama se na to nasmijala i rekla: - Isti si svoj otac.
-    Jel i on bio ovakav? Upitao sam je, dovodeći priču baš gdje treba
-    Ma isto tako, sine – rekla je mama i počela da ga drka ono baš.
-    Hajde mama, sad ga lijepo sredi – rekao sam ja, ponovo vraćajući moje ruke na njene bradavice – a ja ću tebe isto pomaziti da i tebi bude lijepo.
-    Joj sine, nemoj to – rekla je ona ali nije se ni odmicala niti sklanjala moje ruke.
U tom trenutku, kada sam joj ponovo dodirnuo bradavice, tad je konačno pukla brana u mome mozgu. I alkohol i uzbudjenje su odradili svoje, ali taj dodir maminihh bradavica najviše. Ja sam je mučki muzao i mjesio bujne grudi a mama mi je drkala kao prava profesionalka. Počeo sam svršavati i svršavati, pustio sam joj grudi i dodirnuo svoje, a kita mi je špricala i špricala.
-    Sad mama, saaaaaad, tooo, takooooo mamaaaa, joooj kako to dobro radiš, najbolja siiii – bulaznio sam ja dok me je mama tako dobro odrađivala!
Mama mi ga je tako dobro izmuzla, vidjelo se da uživa.
-    Joj mama, to mi nikad niko nije tako dobro radio joooooj – i dalje sam ja uživao dok je njena ruka sva od sperme i dalje plesala po mojoj kiti.
-    Eh sine moj, i tata je to jako volio, pa sam ja to naučila sa njim – rekla je mama, ne skidajući pogled sa moje kite. U tim trenucima je najblaže rečeno, bila kao hipnotisana.
Dok je ona polako usporavala, ja sam svojim prstima pomazao spermu sa mog stomaka i krenuo ka mojim bradavicama. Sjetio sam se onoga što je mama radila prvi put, kada je moju spermu mazala po svojim, i onako bezobrazno sam to htjeo pred njom da i ja sad uradim.
-    Mama – počeo sam ja – da li je i tata ovako puno imao sperme? Pitao sam ja, a polako sam mazao spermu po mojim bradavicama. Uzeo sam njene ruke i polako kružnim pokretima krenuo po mom stomaku. Opirala se, ali nije ruke povlačila nazad.
-    Pa jeste sine, ali nije ovako puno kao ti – vidjelo se da joj se dopada to što vidi, a njene ruke su vođene mojim kružile po mom stomaku i doveo sam ih do mojih bradavica.
-    Joj mama kako ja ovo volimmm-govorio sam joj dok sam joj polako davao do znanja kako će svojim rukama mazati spermu i ulje po mojim bradavicama.
-    Ne smijemo to sine...znaš..ja sam ti mama...ne smijemo to tako...znaš to nije dozvoljeno – ali njene ruke su već dirale moje bradavice koje su već bile tvrde, što mi je slalo nove impulse ka mojoj poludignutoj kiti.
Povukao sam je za ruke da priđe bliže meni, jer nisam ja mogao da dohvatim njene grudi. Začudo, veoma brzo se primakla meni. Dok je prišla meni, ja sam odmah moje zaspermane ruke spustio na njene bradavice.
-    Joj mama, znam ali meni je tako lijepo, niko mi nije tako to radio, niti pomagao da riješim svoj problem-pričao sam ja i zapetljavao jezikom, kao postavljajući stvari u smislu njenog pomaganja da riješim problem. A moje vlažne ruke su već smokrile njenu majicu tako da su se tamni kolutovi njenih bradavica već primjetili.
-    A evo mama, i ja želim da tebi pomognem, vidi kako su ti se lijepo bradavice pokazale, vidi kako su tvrde, jel da da im se ovo dopada, jel da mama, jel da – govorio sam ja dok sam joj stiskao bradavice i grudi sve intenzivnije.
Mama je samo klimala glavom, nije imala snage da odgovori. Disala je sve brže, pomalo miješala kukovima u ritmu mojih ruku, a i dalje mi je dodirivala bradavice sa svojim prstima. Baš znalački, baš kako treba, onako sa osjećajem i sa taktom.

Slika je bila prelijepa. Meni je kita već ponovo skočila, alkohol me je i dalje podgrijavao, orgazam se približavao ponovo, ali ovaj put moja mama je bila u predekstatičkom stanju.
-    Joj sine, jooj, joooj – mucala j ona sve više, zatvorenih očiju, uživajući u mome dodiru – joj sineee kako mi to trebaa – govorila je
-    Vidio sam te juče mama, vidio sam te u toaletu, vidio sam kako si se mazila sa mojom spermom – rekao sam joj,
-    Znam sine, znammm, joooj, jooj, joj sinee – i rekavši to vidjela mi je kitu dignutu, i uzela ga opet u ruku da ga drka. Ovaj put je uradila nešto što me je dodatno upalilo. Pošto se ulje i sperma malo razmazali, ona je sagnula glavu i nanijela je svoju pljuvačku na moju kitu, zadržavši se malo dole, kao da je htjela da ga pomiriši..
Ja sam se zaprepastio, jer išli smo sve dalje i dalje, mama je uzdisala, bilo je jasno da će uskoro svršiti samo na osnovu mojih dodira po bradavicama.
Više se nije imalo šta čekati. Ja sam rukama zavrnuo njenu majicu i krenuo ka mekoj koži njenih grudi.
-    Mama, skini majicu molim te-zamolio sam je.
Mislim da mi je mama bila u takvom stanju uživanja da sam je upitao za milion dolara da bi mi dala. Odjednom je zahvatila majicu i skinula je preko glave. Ispred mene su zasijale dvije prelijepe, divne, masivne mamine dojke koje su bile tako nadrkane da ih je brus jedva držao. Ne pitajući ništa ja sam samo brus povukao ka dole, na šta su mi se njene grudi ukazale na najljepši mogući način. Ona je samo zabacila glavu a moje ruke su je mazile po grudima koje su se ponosno njihale.
-    Jel ti se dopada ovo mama – pitao sam je. Ona je samo klimala glavom.
-    Dopada mi se sineee joooj – govorila je isprekidanim glasom drkajući mi kitu i dalje.
Meni se od tog prizora maltene u trenutku glava razbistrila.
-    Mama želim da ih sisam, grudi su ti prelijepe, divne, joj kako ih želim da probam, jel mogu, mama, jel moguuuu – umiljavao sam se ja kao malo štene.
-    Jooj sine, jooj, ne smijemo too, jooj uhhh sine uhh
Ali i ne čekajući ni da kaže, ja sam kao najgladniji stvor na svijetu, kojemu je krenula voda na usta kad vidi sočan odrezak, uspravio se u trenu, podignuo njene grudi i spustio svoje usne na njih. Efekat je bio strašan, mama se stresla na dodir mojih usana. Jednu sam joj sisao, drugu i dalje mazio. Nije mi smetalo što je na njima bila i moja sperma. Čak to me je i više palilo nekako bezobrazno i perverzno.
-    Jooj sine, sisaj ih sinee, jooj kako mi je to nedostajalo, jooj sinee, uhhhh – govorila je mama isprekidanim glasom, boreći se za vazduh. I dalje mi je pomalo drkala, sad joj je bilo nezgodno jer sam joj bio blizu ali meni to sada više i nije bilo važno. Moje usne su sisale njene tvrde bradavice, lizao sam ih, sisao, gutao, grickao, ma pomamio sam se načisto.
-    Jel ti tata isto ovako sisao – pitao sam je, prelazeći na drugu bradavicu, sisajući je, a mama je pustila moju kitu i svojim rukama me uzela za glavu i nježno me vodila ka bradavicama, navodeći me kao da je sisa mala beba. Ova žena je uživala i to se moglo i vidjeti ali i osjetiti na njenom tijelu, na disanju
-    Jeste sine, jeste, joooj uhhhh – uživala je mama
U tom trenutku sam osjetio da će mama svršiti. O tome sam čitao nekad, da neke žene mogu da svrše bez penetracije, samo na osnovu stimulacije erogenih zona, ali to nisam nikad vidjeo... Do sada. Mama je pocela glasno da stenje..neko drhtanje je krenulo cijelim njenim tijelom, a ja sam jos predanije poceo da joj sisam jednu sisu a drugu sam stiskao po vlaznoj bradavici...

-    Aaaaj sineee, aaaj sine, aj, aj, jooj, jooj sineeeee – svršavala je moja mama sa mojim usnama na bradavicama.. Da li je to zbog dugogodišnje apstinencije od muškog dodira, da li zbog uzbudjenja i svijesti da je to zabranjeno – ne znam, ali ovakav orgazam je bio nevjerovatan. Ja sam bio zapanjen, pogotovo što joj nisam mačkicu ni dirnuo.
Dok je svršavala spustila je jednu ruku ka svome medjunožju i blago trljala svoju picu..To je dodatno učinilo da je drhtaj maminog tijela bio duži, a orgazmičke kontrakcije produženije. Mama je stenjala, ma borila se za dah – a u isto vrijeme mi je i dalje stiskala glavu na svojim grudima, a ja sam se davio njenim sisama i bradavicama koje sam sisao kao mala beba...

Kako se orgazam stišavao, mama je odjednom ustala i potrčala ka toaletu. Njene grudi su se zanosno njihale onako vlažne od moga sisanja, a na plati gdje je sjedila ostalo je vlažno mjesto. Bezobrazno sam se sagnuo dole i pomirisao! To je bio taj blagi miris koji sam oduvijek voleo! Miris mamine pice, one kroz koju sam došao u ovaj svijet me je omadjijao totalno! Mirisao sam ga i mirisao, bio je tako blag, meni tako prijatan, lickao sam jezikom po plati, usnama sam klizio po plati uživajući i utrljavajući taj miris u svoje nosnice, da mi zauvijek ostane u sjećanju. Mama je bila u toaletu, a ja sam onako napaljen, mirišući njenu vlažnost počeo da drkam i da konačno ispustim svoje sokove nagomilane tokom mamine masaže! Nije mi trebalo nimalo dugo-ovo od danas je bilo i previše za mene koji tako brzo svršavam. Muzao sam ga znalački, tačno onako kako mi muški znamo gdje ga treba uzeti, i poslije par zaveslaja počeo sam i ja svršavati. Lice mi je bilo na plati, a kako sam ležao na boku, istresao sam svu svoju spermu ispod sebe. Kita mi je špricala u velikom zadovoljstvu, izbacio sam dosta guste sperme, doživljaj je bio vrhunski!

I dalje nisam imao pojma šta je sa mamom, valjda me je i piće konačno savladalo, a uz svršavanje, kako sam mirovao uživajući u trenutku, počeo sam drijemati, ebga nikad se ljepše ne zaspe nego kad se svrši! To muški dobro znaju hehe. 

Mamine magicne ruke 2

Poslije našeg prvog razgovora izmedju mene i mame nije se dogadjalo ništa posebno. Ja nisam započinjao priču ponovo, ni ona isto tako. Ali bili je primjetno da naš odnos nije više isti. Što se mene tiče dizao mi se na tu misao da će mi mama pomoći i skoro svako veče sam jebao ženu strašno dobro..jeste da sam svršavao isto brzo ali kako sam bio baš uzbudjen, žena me je gledala čudno ali ništa me nije pitala nego je samo zadovoljno uzdisala ispod mene. Jednom sam je tako jebao da sam bio skoro sludjen mišlju da mi ga mama drka, da špricam spermu, da su mi njene bradavice pred očima onako uzbudjene, tako da kad sam ženu okrenuo u doggi pozu, jebao sam je kao nikada do tada!! U tom trenutku mi je, kao nikada prije, došla ideja da mamu tako jebem (a imala je isto široke kukove), i to je tako djelovalo na mene da sam moju ženu tako snažno nabijao da je počela da uzdiše kao one na porno filmovima! Izjebao sam je tako moćno da nije mogla vjerovati, nego me je poslije pitala šta se dešava sa mnom! A ja joj to nikako nisam mogao ispričati. Rekao sam joj samo da sam tokom dana jeo suve šljive i orase, na šta mi se ona samo smijala. I dalje sam ja brzo svršavao, ali kita mi se nije spuštala jer sam bio kao u transu!!

Tako sam ja malo-pomalo počeo razmišljati o mami kao seksualnom objektu! Imao sam ženu da je jebem kad hoću, ali kita mi se dizala u rekordnom vremenu kad bih se sjetio mame i ja sam ga praznio svako malo vremena. Naš odnos je bio ok i dalje, vidjeo sam da se mama snebiva kada priča sa mnom, imao sam osjećaj kao da se lomi oko toga, ali jednostavno nisam znao da li i kako, šta da joj opet kažem. Ali zato sam prolijevao litre sperme na tu temu! Jebiga, podsjetio sam se na one dane kada smo kao tinejdžeri drkali svakih sat vremena. A i kod mene je nivo estrogena (ako je to onaj muški hormon?) definitivno bio uduplan jer mi se kita non stop dizala, kao kad smo djeca bili.

Nekih sedam dana poslije našega prvog razgovora, mama me je pozvala:
-    Sine, dodji da ti nešto kažem. Došao sam, a ona je produžila:
-    Slušaj, donijela sam odluku što se tiče one naše priče od prije neki dan. Meni je srce počelo da bubnja, a pritisak mi je odmah počeo rasti.
-    Da, mama, reci – rekao sam ja koliko je bilo moguće smirenije.
-    Sine, ja sam odlučila da ti pomognem oko onoga...-zastala je malo – ako se ti slažeš i ako to tebi neće biti problem – rekla je i pogledala me onako direktno u oči. Vidjeo sam da je to-to. Majčin instikt je progovorio i ona je odlučila da pomogne svome sinu prvencu, iako je to sve bilo pomalo čudno.

-    Pa, pa..-i ja sam zamucao-pa ako tebi to nebi bio problem...
Sad je već i mama shvatila da ja u stvari to želim i da bi ona poslije više godina, mogla u svojim rukama da osjeti nešto živo, nešto što se kita zove, ali da je ona opet u posebnoj misiji. Kako je nekad svoga supruga masirala po kiti i tako učinila da ne svrši tako brzo, tako je sad trebala da to opet ponovi – ali ovaj put sa svojim sinom! Koliko god da se i ona pokušavala smiriti, ipak njen pogled je govorio da ova izbočina koja je rasla i postala vidljiva preko odjeće je mnogo veća nego kod supruga nekad! To mi je poslije priznala.
-    Neće to meni biti problem – rekla je mama, i ustala, te otišla u kupatilo. Bilo je više nego jasno da se uzbudila, a ja sam samo mogao pretpostaviti šta je to ona tamo radila.

Kad se vratila, mama mi je rekla da odem u kupatilo i da se istuširam. Da zaključam vrata, donesem par peškira i da dodjem u njenu sobu jer tamo ima dosta prostora na krevetu. Supruga je dolazila tek poslije podne tako da nas niko neće ometati. Dok sam se tuširao bio sam načisto sludjen, kita mi je bila tvrda kao kamen, bilo mi je jasno šta će se uskoro desiti, iz kite mi je skoro pa već curila sperma, ali žurio sam da završim pa da što prije izadjem.

Mama me je dočekala u sobi, rekla da legnem, da prostrem jedan peškir ispod mene, da skinem trenerku, legnem na ledja  i da se pokrijem drugim peškirom što je ostavila na bračnom krevetu. To sam i uradio, a ona je opet otišla u toalet.

Kad se mama vratila, u rukama je imala flasicu ulja a zatekla je situaciju na koju se morala nasmijati, jer ja sam ležao na krevetu sa peškirom koji je prekrivao moje kukove, ali ja sam bio toliko uzbudjen da je moja kita visoko podigla peškir u vazduh, kao da imam nešto na stomaku što odiže peškir!
Ja sam ležao na ledjima, a ona mi je prišla i rekla:
-    Jesi spreman? – Ja sam rekao: da.
Dok mi je prilazila vidjeo sam da je veoma uzbudjena onim što predstoji, jer na njenoj majici su se tako ocrtale bradavice da su bile jasno vidljive izbočine njenih grudi. Prišla mi je i rekla da ovo što će se desiti ne smijem nikada nikom reći, i da ovo radi samo da mi pomogne. Otvorila je flasicu ulja i počela da maže ruke. Zatim je prišla rubu kreveta i polako povukla peškir ka dole. Kad je sklonila peškir, moja kita se praćaknula u svoj svojoj dužini. Kad ga je vidjela, mama je zastala i nehotice rekla: Sine, zar je toliki?
-    Da, mama, toliki je-rekao sam sa ponosom, i shvatio da ovo što je mama sad vidjela da joj se itekako dopada.
Skoro da nije mogla sakriti svoje divljenje mojoj kiti, što je meni itekako imponovalo. Ona ga je gutala očima, nisam mogao vjerovati da je to moja mama, ta ozbiljna žena, uvijek odmjerena i tiha, da tako reaguje na moju kitu koja je sva išarana venama stajala ponosno ispred nje! A moja kita je oko 19 dužine no izuzetne debljine!

-    Znaš, tatin je bio mnogo manji-rekla mi je mama, isto deblji ali manji.
Sjela je pored mene, bila je uzbudjena, duboko je disala, grudi su joj se napinjale, bilo je vidljivo da je veoma nervozna. Pružila je polako ruke prema meni, a moja kita je stajala pod 90 stepeni. Ne mogu vam opisati kako sam bio uzbudjen. Ruke su joj bile masne od ulja a kad je stavila svoju ruku na njega ja sam se stresao kao da me je struja udarila. Uzela ga je odozdo, polako ga je mazala uljem odozdo ka gore, kao i testise. A kita mi je poskakivala svakim dodirom. Osjećaj je bio nevjerovatan. Kada ga je već cijelog namazala onda je sklopila prste oko njega i nesvjesno povukla gore-dole nekoliko puta, odozdo ka gore do vrha pa nazad. I vjerovali ili ne, od te cijele situacije, pogleda na njene grudi ispred mene, njene nauljene ruke kako mi maze i drkaju kitu, meni je odjednom krenulo uzbudjenje iz malog mozga ka donjem dijelu tijela.
-    Mama...zamucao sam...stani, sad će...
Mama se zaista nije tome nadala. I kako je ona još par puta prodrkala moju kitu, mene je pogodio strahovit orgazam. To je bila strahovita erupcija sperme koja je pokuljala iz moje kite. Prvi spric je otisao u vazduh jer je mama držala moju kitu uspravljenu u tom trenutku. Ali kada je vidjela šta se sa mnom dešava, ona je jednostavno nesvjesno nastavila da mi ga pumpa. I pumpala ga je onako nauljenog a moja kita je špricala i špricala... ja sam samo mogao da rukama grčevito uhvatim platu i peškir na kojem sam ležao..Gledala je u mene kao hipnotisana, nije mogla vjerovati da sam tako brzo mogao da svršim.
-    Joj sine, ja..isprekidano je govorila-joj, izvini, nisam mislila...nisam znala...
Ali htjela ili ne htjela, ona je upravo meni, svome sinu, izdrkala kitu tako dobro i moćno da je na mom stomaku ležala prava mala lokva sperme, a špricevi su išli skoro do moje brade! Ja sam bio kao van sebe, sav sam treperio, borio sam se za dah, nisam mogao vjerovati šta mi se to dogodilo. To mi nikad niko nije do sada uradio na ovaj način, još od prvih mojih sexualnih iskustava sa djevojkama bilo je svega, ali ništa se nije moglo porediti sa ovim. Bilo je više nego očigledno da je moje svršavanje i na nju djelovalo tako da je jednostavno ženski to odradila i izdrkala mi ga baš kako treba!

Oboje smo bili zatečeni situacijom. Ona je i dalje držala moju kitu u ruci, sperma je bila svuda po njenoj ruci, cijedilo se iz moje kite na stomak, sve je mirišalo na blagi miris sperme, a odmah na prvu sam mogao vidjeti da se ovoj ženi to dopalo!!! Još par puta ga je prodrkala, onako znalački, ali shvatila je da je to previše, da sad mora i treba stati. Ali žena u njoj, žena koja je već nekoliko godina bez muške kite, ta pohotna žena se bunila protiv toga. A siguran sam da joj je iz gaćica takođe pulsiralo da nastavi.
-    Izvini, molim te, znaš, nisam htjela da...-uzela je peškir sa strane i počela me polako brisati
-    Joj mama, izvini ti, molim te, eto vidiš kako ja...-počeo sam se ja pravdati
-    Ma dobro sine, znaš tako je i tata, samo nije ovako...-govorila je dok me je polako brisala
-    Kako misliš, nije ovako – rekoh ja, a ona je polako brisala spermu sa mene, polako preko bradavica što me je opet uzbudilo, pošto sam onako obrastao dlakama, nije se dalo obrisati pa je nekoliko puta nježno peškirom preko jedne bradavice, pa druge
-    Pa, nije ni ovako brzo, a ni ovoliko-rekla je ona ne gledajući me u oči.
Ali kako me je brisala preko bradavica, kita mi se opet počela dizati, mada iskreno nije se ni bio puno spustio. Sve ovo je djelovalo na mene tako da mi je od onog svršavanja još uvijek zujalo u ušima!
Mami je bilo jasno da će sa mnom imati itekako posla.
-    Izvini sine, izgleda da sam ja malo zaboravila kako treba – počela se ona pravdati – pa sam uradila više nego što treba. Znaš, sa tatom sam ja to dobro bila naučila, ali moram sad da se prisjetim...- govorila je ona, više se pravdajući sebi nego meni.
Ali, kako me je brisala, dodir njenih ruku i peškira, miris sperme, ja na krevetu pored nje – sve je to djelovalo na mene, i shvatio sam da je ovaj scenario itekako dobra kombinacija za mene. To što ona nije više tačno znala kako će me masirati za mene je značilo samo jedno – a to je da će moja kita biti u njenim rukama  duže nego što je ona uopšte mislila. A meni se ta ideja strašno dopadala!!

U tom trenutku me je već bila obrisala, ruke su joj bile sve ulijepljene mojom spermom pa je brisala i njih. Njene bradavice su opasno prijetile da će joj potrgati majicu, ta dva dugmića su bila itekako tvrda.

-    Sine-reče ona-da li mogu da probam još jednom? – upitala me je, a tome se zaista nisam nadao.
-    Pa..-rekoh ja, želeći da gromoglasno kažem da – ako ti nije problem mama.
-    Nije sine-reče ona i opet stavi ruke na njega.
Kita mi je već stajala uspravno. Ovaj put je uzela ulje i nanijela direktno na njega, odozgo na glavić koji je bio pomodrio od ponovne navale krvi u njega. Kako je ulje išlo ka dole, onaj ga je opet namazala svega.
-    Prvo treba stisnuti ovdje-reče ona pa sa dva prsta pritisnu jednu tačku sa donje strane kite, prema testisima – pa onda ovdje-pomjeri ona prste pa opet pritisnu, - pa ovdje –pomjeri prste do ispod glavića i snažnije pritisnu..
Sad je već bilo malo drugačije, ona je njega baš masirala, to je bila ta akupresura, ali ruka joj je i dalje klizila po mojoj kiti. Pomjerila mi se bliže, njen dekolte mi je parao oči je bila blago nagnuta prema meni, počeo sam polako da radim kukovima, želio sam još jednom da svršim. Ovo je za mene bilo sve a ne neka procedura liječenja. Krv mi je opet nadirala u kitu i njen dodir je ponovo činio da ću da svršim.
-    Znaš sine, kod tebe to ide zaista prebrzo, ja njega moram dobro izmasirati da bi to bilo uspješno-govorila je ona, a ja sam bezobrazno miješao kukovima polako, iako mi njena ruka nije drkala kitu nego pritiskala te neke tačke.
Polako sam se primicao njoj, primjetio sam da se ona pomalo namješta na krevetu, bilo je više nego očigledno da je dole veoma uzbudjena. A kako i nebi bila kad je ispred sebe, na svom bračnom krevetu imala muškarca čiju je debelu kitu držala u ruci, koju je baš malopije dobro izmuzla, a sve su prilike da taj muškarac to opet hoće. Borila se ona sa ženom u sebi, ali i majkom koja želi da pomogne svome sinu. Bilo je više nego jasno da ono što ovoj ženi treba godinama upravo sada se nalazi u njenoj ruci, i da ona to ne namjerava da pusti. To što je u njenoj ruci bila kita njenog rodjenog sina – to sad uopšte nije bilo važno. Ona je u ruci imala najveću i najdeblju kitu ikad i to je bilo sve što je bitno i važno. Uostalom, moj otac joj je bio i jedini muškarac u životu. Ali nikad nije ni slutila da će joj drugi muškarac u životu biti niko drugi nego njen sin!

Kako je ona pritiskala tačke, ja sam se već primakao njoj, moji kukovi su već dirali njenu butinu. Nije se odmakla, nije reagovala. Malo po malo, njena ruka je opet kliznula po mojoj kiti od vrha do dna. Bilo je jasno da se taj dio masaže ne uklapa, ali isto tako je bilo jasno da je to bilo jače od nje. Ja sam polako podigao ruke na stomak, jer sam bezobrazno želio da sebi diram bradavice i da tako, dok mi ona masira kitu, tj.drka, da uz masiranje bradavica, da svršim kako volim. Njoj je to očigledno postalo jasno, a ja sam već stavio ruke na moje bradavice i dirao ih, i osjetio sam kako me polako obuzima toplota.
-    Ne, sine, nemoj to, nemoj da..-rekla je ona, pošto joj je bilo jasno po mojim pokretima kukova, diranjem po bradavicama, da će se desiti opet nešto slično onom maloprije.
-    Sad mama, sad, sad...-rekao sam ja u tom trenutku i počeo polako izdizati kukove gore dole, jače stežući bradavice, a u tom trenutku je i ona brže zaveslala po mojoj kiti. Tu i takvu molbu nije mogla odbiti svome prvencu.
U tom trenutku sam opet počeo svršavati, ovaj put je sperma bila tečnija, nije bila gusta kao maloprije, tako da je kita špricala opet po meni, ali kako mi ga je drkala ovaj put je otišlo i po njenoj majici, i kako se nehotice bila nagnula ka meni, a njena ruka je bukvalno poletjela po mojoj kiti, špricnuo sam je i po dekolteu. Mene je i ovaj orgazam strahovito pregazio, a ona mi je muzla kitu rukom iskusne mljekarice. Oboma je bilo jasno da ovo što se upravo desilo nije pomoć majke sinu da riješi problem, nego susret želje i strasti kod obadvoje. Iako se to na početku nije tako činilo.
-    Uh sine-reče mama-pustivši mi kitu koja je opet kao ranjena zvijer bila sva zalivena uljem, spermom.
-    Pa ti svršavaš obilno-reče ona, primjetivši da i po njoj ima sperme.
-    Da, mama-rekoh.
Uzela je peškir i opet me počela brisati, a kad me je obrisala, još uvijek su joj ruke bile od sperme pa sam joj rekao:
-    Evo malo je ovdje otišlo-pokazujući na majicu – jel mogu ja da...
Ona je rekla: - da, da, obriši. I ja sam uzeo rub peškira i polako krenuo da brišem. Ali, kako je kita špricnula duž majice, i malo na dekolte, tako sam brišući morao dodirnuti i njene grudi. Brisao sam spermu i po prvi put dodirivao majčine grudi. Brisao sam a moji prsti su išli duž njenih grudi, više nego jasno sam dodirivao bradavice, koje su buknule pod mojim dodirom. Bilo je jasno da je ova žena ispred mene napaljena do bola. Brisao sam majicu, stigao do dekoltea i zamolio da malo povuče majicu ka dole. Ona je to i uradila i onda sma imao priliku da još dublje vidim njene grudi, kao i da ih dodirnem vrhovima prstiju.

-    E dobro-trgnula se ona odjednom. Ustala je, ponijela peškire i krenula.
-    Idem ja da se operem-rekla je.
Ali tad sam primjetio da nije obrisala ruke do kraja, na njima je još uviek bilo moje sperme. Ustala je i otišla do toaleta, a ja sam navukao trenerku i kao hipnotisan krenuo za njom. Kao kad sam bio tinejdžer, kao kad sam tek počinjao drkati.
A mama je došla do kupatila (srećom, naše kupatilo ima ono gornje staklo providno, samo stora navučena), i ja sam se popeo na stolicu i provirio kroz storu. Kad je ušla u toalet, spustila je peškir sa mojom spermom na mašinu i skinula majicu. Ostala je u brusu koji je pucao od nabreklosti njenih grudi. Brzim pokretom je skinula brus i njene grudi su se moćno razlile da mi je zastao dah. Potom je svojim rukama zamazanim spermom pomazila natečene bradavice i onda sam se šokirao! Uzela je onaj peškir sa svom mojom spermom i polako, tražeći grudvice sperme, mazala ih preko svojih bradavica. Prizor je bio nevjerovatan. Jedna zrela, uspaljena žena, koja je maločas dva puta izdrkala kitu svome sinu, stajala je u toaletu nagih grudi i tu istu spermu mazala po sebi! Jednim pokretom je skinula i donji dio veša i ostala je naga ispred ogledala, pa sam vidjeo i naprijed i otpozada. Njena mačkica je bila veoma čupava, crna kao ugarak, ali vidjelo se da je uspaljena jer sam primjetio crvenilo izmedju, usmine su joj bile natečene! Mazila se po grudima mojom spermom, a onda je uslijedio još jedan šok! Sa dva prsta je prikupila spermu sa bradavica, podigla nogu na kadu i raširila svoju mačkicu, a onda drugom rukom malo raširila usmine i gurnula dva zaspermana prsta koji su se bijelili – gurnula ih u svoju crvenu pičku! Tačno sam čuo njen uzdah u tom trenutku. Nastavila se tako jebati sa dva prsta, skoro da sam čuo i zvuke kako prsti ulaze i izlaze iz njene mokre pičke!! Iako sam već svršio dva puta, kita mi je na ovaj prizor opet skočila. Morate priznati da se ovakve scene ne gledaju svaki dan, pogotovo da mama sinovu spermu maže po grudima a potom je skupi i sa dva prsta gurne u svoju čupavu pičku, i tako se pomahnitalo jebe u toaletu!!!

Jednom je rukom tako sebe jebala, drugom je mazila nabubrele bradavice, čas jednu čas drugu.
Kako je već bila uzbudjena, nije joj trebalo dugo. Moja mama je počela svršavati, duboko uzdišući, zatvorenih očiju, uz skoro nekontrolisane pokrete kukova, ruku i nogu. Utom, odjednom se srušila na pod, bio sam se prepao, ali ustvari ona je legla na pod i skupivši noge u koljenima, nastavila sebe jebati prstima, s tim što je tu sad bilo njene pola šake! Mama je svršavala u naletima, imao sam osjećaj da joj orgazam za orgazmom para utrobu, jecala je od uzbudjenja, prizor je bio nevjerovatan! Ali kako je ona sad bila na podu malo se pomjerih da vidim bolje, izgubih ravnotežu, umalo ne padoh sa stolice, ali pomjerih onu storu na prozoru. Nisam bio siguran da li je mama to vidjela, ali više nisam smio tu ostati.

Dignute kite vratio sam stolicu nazad, potrčao u moju sobu na krevet, skinuo trenerku i počeo ga drkati po treći put! Ovaj put sam isto svršio brzo, ali niti sam gledao kuda će sperma štrcnuti niti gdje ću svršiti – poslije svega vidjenog i doživljenog to sad više nije uopšte imalo nikakvog značaja. Špricnuo sam opet par rijetkih mlazeva, mada je to već sad bilo skoro pa bolno!

Bilo je više nego jasno da će u našoj kući poslije ovoga dana sve imati drugi smisao i drugi značaj i da je ovo tek jedna mala uvertira u jedan poseban odnos izmedju mame i mene njenog sina!

Mamine magicne ruke


Život je čudo i čovjek nikad ne zna kako i šta mu se može dogoditi.
Evo jedne priče koja je nevjerovatna, a kao takva je originalna i nije prevedena sa nekog sajta. Priča je o meni i o tome kako sam kao oženjen čovjek doživio da sa mojom majkom imam nevjerovatno seksualno iskustvo. U stvari, moja mama mi je pomogla da riješim jedan veoma veliki problem u mom životu, mom seksualnom životu. A evo kako se to dogodilo i šta se sve dešavalo.

Meni je sada 35 godina i kasno sam se oženio, bar kako je to ranije bilo kad se ženilo sa 20. Nisam bio neki Don Žuan da se za mnom otimaju cure, i tako sam ostao stariji momak, no uspio sam pronaći djevojku po mjeri  i oženio sam je poslije kratko vremena. Obdaren sam onako solidno, da se ne hvalim neka srednja 19-ka :), ali tih nekoliko mojih cura su mi se divile uglavnom zbog debljine. No, imao sam jedan veliki problem, a to je da kada sam veoma uzbudjen, tokom odnosa vrlo brzo svrsim. Zamislite kako je neugodna situacija kada vam partnerka slatko uzdiše kad joj udjete dole, i nakon samo par uboda stigne moj orgazam i sve pokvari!! Nekako sam ja to znao kompenzovati, bilo je tih brzinskih sex avantura tako da to i nije toliko bilo drastično, jer ipak dužina i debljina odrade svoj posao pa su poda mnom moje cure vrlo brzo i svršavale. No, kad sam se oženio, problem je postao veći-žena mi je bila uvijek raspoložena na duge staze a ja, iako dobrog alata, nisam mogao da je zadovoljim uvijek. Snalazio sam se ja, ali to mi je sve više i više predstavljalo problem. I poslije svih čitanja raznih savjeta o ovim i onim vježbama, internetskih informacija itd, odlučim se ja i obratim se jednom poznaniku koji je bio doktor za te stvari, da zatražim savjet od živog čovjeka.

Prvo što mi je rekao kad sam mu objasnio o čemu je problem je bilo da to uglavnom ide genetskim putem, pa me pitao za oca. No, nažalost moj otac je umro nekoliko godina ranije tako da to nisam mogao provjeriti, da li je i on imao taj problem. Doca me je pitao za majku i onako bez dlake rekao: pa pitaj majku za to, tj da li je otac isto tako prerano svršavao, pa da znamo kako dalje.

Ja sam se šokirao, jer mi nije padalo na pamet da to pitam majku, kako ću to! Majka je bila jedna vrlo ozbiljna žena, uvijek naklonjena nama djeci, pogotovo poslije smrti oca. I dalje je izgledala lijepo, imala je uredan i miran život sa mojim ocem, ali kako sad da je to pitam! Doktor mi je rekao da mu je to vrlo važno i da to treba da saznam. Tako sam ja počeo da smišljam kako da je to pitam. Snebivao sam se, te ovako ću početi razgovor, te onako itd... A sa majkom o onim stvarima nisam nikad pričao, mada se sjećam da su ona i otac itekako bili seksualno aktivni, kao mali sam virio sa vrata i slušao njene uzdisaje i orgazme, još dok nisam ni znao ništa o sexu.. A kad sam počeo masturbirati onda sam svako veče čučao kraj vrata i čekao da čujem njihove uzdahe.
I jednom ja stvarno prelomim i upitam je, nekako sam pobjedio sram.
-    Mama, nešto želim da te pitam, molim te nemoj me pogrešno shvatiti.
-    Reci sine-odgovorila je kratko i sjela pored mene.
Oduvijek sam se divio njenom tijelu, pogotovo grudima koje sam nekoliko puta vidjeo kad sam bio mladji. Imala je prelijepe i masivne grudi sa tamnim bradavicama. I sad kad je sjela pored mene, imala je kratku majicu sa V izrezom pa sam mogao da vidim njen dekolte, iako je to bila tek obična majica.
-    Znaš, imam jedan problem...pa ...ovaj...- zamucao sam ja, gubeći cijelu koncepciju. Fak, niste baš često u situaciji da pitate rođenu majku kakav je otac ljubavnik bio!!
-    Znaš-nastavio sam ja, - moram te nešto pitati, ali malo je nezgodno, pa...
-    Ma hajde već reci sine, šta je bilo, da se nije nešto desilo?
-    Ma nije se ništa desilo, nego imam problem pa tako...
-    Pa hoćeš li već jednom reći ili već šta – povisila je ona ton na mene, očito već malo gubeći živce.
Pošto je bilo ljeto, ja sam bio u sorcu i kratkoj majici, i nekako mi je nešto počelo raditi u stomaku.
-    Eto, bio sam nekidan kod doktora...
-    Doktora?! Sine, pa šta je bilo? –mama me je pogledala zabrinuto.
-    Eto, imam jedan problem, znaš, kad ja i Sanja (moja žena) imamo odnose..ja tako... – opet sam zamucao od sramote ne znajući kako da kažem, a mama me je netremice gledala.
-    Kad imamo odnose ja brzo svršim, a doktor me je pitao da li je i tata tako, da nije zbog genetike? – ispucao sam ja sve odjednom, pa ko živ ko mrtav!
Kad sam ja to izgovorio, mama se trznula. Definitivno nije to pitanje od mene očekivala, ne od svoga sina miljenika, koji se tek oženio.
-    Pa sad, znaš... – sad je bio red na mamu da zamuca, jer pitao sam je nešto što vjerovatno nikad nije nikome ni rekla, niti je to očekivala. A to je trebala da kaže svome sinu.
-    Eh sine, jeste, i tata je tako isto – rekla mi je mama, blago se osmjehnula i spustila pogled dok mi je to govorila, a onda je nastavila: I tata je isto tako brzo svršavao, u početku.
Nije mi bilo jasno na šta j mislila kad je to rekla ’u početku’ pa sam je pitao šta to znači.
-    Eh sine moj, sad će ti mama to ispričati – rekla mi je to a primjetio sam da su joj se grudi počele nadimati, očigledno da ju je to nešto čega se sjetilo malo natjeralo da diše dublje, pa je nastavila:
-    Kada smo se tata i ja vjenčali, tad smo po prvi put i vodili ljubav, znaš kako je to bilo u stara vremena, nije to kao sada – pogledala me je sa malim rumenilom u licu. Prvo naše bračno veče kad smo..oklijevala je.. – kad smo spavali, tata je svršio za minut, a ja..ja sam ostala nezadovoljena. To se ponovilo dosta puta poslije, pa smo i mi potražili pomoć.
Sad je vec bilo sve jasno. Dakle genetika je u pitanju. Ali mama mi je bila vrlo interesantna, ova prica joj i nije bila toliko neugodna-vjerovatno sam je podsjetio na te neke lijepe dane koje je provela sa mojim ocem. A sa druge strane, kao da se malo i uzbudila, jer sam vidjeo na njenoj majici blage obrise bradavica, ocrtale su se, iako je nosila grudnjak.
-    Joj mama, molim te, reci mi šta je bilo dalje – pitao sam da mi to sve objasni; i ja sam se sada oslobodio, a na neki čudan način sva ta priča me pomalo uzbudjivala, i priča, i njen dekolte, i bradavice, mada nikad, kažem, nikad nikad nisam moju mamu posmatrao na taj način.
-    Tih davnih godina godina, kada se ti i sestra još niste bili rodili, tata je isto tako prebrzo..-i dalje joj je bilo malo neugodno-svrsavao, pa sam ga ja nagovorila da nesto uradi oko toga. –sad joj je još vise bilo rumenila u obrazima. – I on je onda pronasao od nekog starog doktora neko uputstvo i mi smo to tako primjenili i tako smo to riješili-završila je mama priču.
-    Čekaj, kakvo uputstvo, kako riješili? Gdje vam je to, šta ste radili? – pitao sam ja.
Nisam mogao vjerovati da postoji riješenje i da je to tako blizu. Sve što sam želio jeste da mojoj Sanji priuštim to zadovoljstvo, kad već imam i čime, pa da mogu da je zadovoljim do kraja!
-    E, tog uputstva više nema! – rekla je mama, a meni je odmah splasnulo oduševljenje.
-    Pa daj reci mi, reci mi kako, šta se radi, šta treba, jel ide neki čaj, nešto itd – upitao sam ja već onako unezvjeren.
E sad je mama malo me čudno pogledala i rekla:
-Znaš, sine, ja sam to tada naučila, a uputstvo je bilo na papiru koje se pocijepalo slučajno, ali kako sam ja to naučila, nije bilo potrebe da to opet pišemo... –rekla je ona.
-Pa hajde, napiši mi, ako se sjećaš, nisi valjda zaboravila?? –pitao sam ja nadajući se da će reći da će to uraditi.
No mama me je tada zaprepastila kad je rekla:
-    To se ne može sad pisati, nije to neki recept za popiti, to se treba uraditi.
Srce mi je počelo brže kucati, ništa mi sad nije bilo jasno. Postoji način, postoji rješenje, ali iako nije napisano, ne može se napisati.
-    Čekaj, kako to misliš? – pitao sam je.
-    Pa tako, ja sam to naučila, ali ne može se napisati, ne znam sad sve to napisati, bila je tu i neka slika sa, sa... – zamucala  je – sa polnim organom i tačkama na njemu, a ja to sad ne znam...
-    Čekaj, pa daj reci kako, šta? –nastojao sam sad ja od mame da to isčupam.
-    Eh sine, pa ne mogu ti ja to sad, znaš...-kao da joj je postalo malo neugodno pa je htjela da se izvuče iz ovog razgovora.
U tom zazvoni telefon, sto bi rekli Ameri: saved by the bell! Ona brže bolje ustade, a tad sam primjetio da su joj se bradavice skroz ukrutile, ali mi nije bilo jasno kako i zašto je to bilo, mada mi je poslije sve to priznala. Izašla je vani pričajući, a ja sam čekao da se vrati, želio sam da mi kaže ostalo.
-Sine, ja odoh do komšinice, zvala me je nešto. – čuo sam iz hodnika mamu a potom vrata kao se otvaraju i ona izlazi.

Jedva sam dočekao da se mama vrati. Izgledalo je kao da ne želi da opet o tome priča, i da nije zainteresovana. Ali meni je ostala u glavi ona njena riječ kad je rekla da se to radi. Kako se radi, šta se radi, morao sam to saznati, da mi kaže pa da to uradim!
-    Mama, molim te, sjedi ovdje-rekao sam ja i pogledao ka mami
Ona je kao nešto radila i htjela da se izgovori ali ja sam navalio pa je morala doći. Sjela je preko puta mene kao i prije, i ja sam nastavio:
-     Molim te reci mi šta je bilo na tom uputstvu i šta je bilo na slici i kako je to izgledalo. –bio sam odlučan da mi to kaže.
-    Ma nije to baš tako jednostavno-rekla je ona, i vidjeo sam da joj je opet malo neprijatno, ali nisam shvatao kako i zašto.
-    Hajde mama-navaljivao sam ja, - hajde reci mi kako se to radi, kako je to tata radio?
-    Joj sine, ne razumiješ, nije to tata radio-odgovorila je mama.
Tek sad mi ništa nije billo jasno, i ono malo razuma mi je bilo pomućeno, sad sam pomislio da je to bio doktor, a potom je mama rekla nešto od čega sam se trgnuo:
-    Nije to tata radio sine-to sam JA radila!
Kad je to mama rekla, ja sam se baš bio iznenadio. Sve sam očekivao ali ne to. Ovaj naš razgovor je bio po svemu čudan, majka nikad o tome ne razgovara sa svojim sinom, nit nju sin pita kako otac svršava. Ali, kad je to mama rekla, opet neko čudno uzbudjenje mi je proradlo u stomaku.
-    Kako to misliš? –to je bilo jedino što sam mogao reći u tom trenutku.
-    Pa, – sad  je i mama vidjela da nema povratka nazad – Pa uputstvo je takvo da sam ja radila to što treba da se radi, a ne tata, on je samo sjedio ili ležao.
-    Kako to misliš? – ponovo sam izvalio jedino što sam mogao i znao u toj zbunjenosti.
-    Joj sine, kako da ti to kažem sad...
Mama je počela malo oklijevati. Pošto se i ona počela nekako nervozno namještati, opet sam primjetio njene ukrućene bradavice, počela je dublje disati. A pošto je shvatila da ja neću odustati, onda je nastavila dalje:
-    Sine, sad ću ti nešto ispričati što majke  nikad ne pričaju svojim sinovima, ali molim te da o ostane izmedju nas.
-    Dobro -odmah sam se složio, ne znajući šta je ono što slijedi, mada sam već bio napet kao struna i od te napetosti i kita mi se polako počela dizati.
-    Doktor nam je pokazao tehniku kako se kod mušarca može uz određene vježbe odložiti svršavanje, a to se radi rukama, i to radi..žena..tj. partnerka. –na sve ovo meni se sve više dizao, i skoro da se već moglo primjetiti.
-    Znači, muškarac sjedi ili leži, a žena ga svojim rukama...tj uzme njegov.. njegovu kitu...-kad je izgovorila tu riječ meni je odmah srce poskočilo , a ona je nastavila: – uzme njegovu kitu i na poseban način masira i pritišće određene tačke na njemu, i sve to tokom perioda od 7 nedelja.

Ovo je zaista bilo previše za mene. Nisam mogao vjerovati, da je to taj način. Ali kako sam se iznenadio ovim što sam čuo, tako me je to strašno uzbudilo, ne znam ni ja zašto. Ali u tome nisam bio sam. I mama se bila uzbudila, njene bradavice su već vidno bile vidljive, a kod mene na šorcu se već takodje bilo primjetilo. Učinilo mi se kao da je u nekim momentima njen pogled bježao dole ka mome šorcu, ali nisam bio siguran.

-    E pa super, mama-rekao sam ja-hajde objasni mi kako ide pa ću ja... – htjeo sam ja da nešto kažem, ali sam shvatio da to nema smisla. Jer nisam ja bio taj koji to radi, nego partnerka.
To znači da bi to mogla Sanja da radi, ali kako sad Sanju naučiti?
-    A kako sad naučiti Sanju-produžio sam ja-Da li bi ti htjela Sanji to objasniti nekako – razmišljao sam ja naglas
-    E sine, tu i jeste problem. Ja to njoj ne mogu objasniti niti vrijedi njoj pokazati. Tamo na uputstvu je bila slika sa...sa kitom...-ovaj put kao da je to lakše rekla nego maloprije-I ja sam to dugo vježbala i naučila...radeći...-sad me je mama pogledala opet, ali sad bih se zakleo da je njen pogled bio na mome šorcu – I ja to njoj ne znam pokazati-završila je mama nervozno.

E jebiga! To sam jedino mogao i reći i pomisliti. Kad je ona to rekla, zavladala je neka mrtva tišina. Izgledalo mi je da je sve izgubljeno, da su sve moje nade potopljene, kako su se javile tako su i nestale.
-    Ali mama, molim te, molim te, da li bi ikako mogla, ma znaš koliko će meni to značiti, pa da nekako to napišeš a ja da Sanji dam, reći ću joj da je to kao dao mi doktor... – pokušavao sam ja smisliti neki način.
-    Ne vrijedi, sine – rekla je ona – ja to ne znam sad ni napisati ali ni nacrtati kako je tamo bilo.
Bilo je očigledno da je sve izgubljeno, ali onda je mama rekla nešto što me je opet šokiralo:
-    Ali sine, znaš, možda... možda... – zamucala je mama opet, i nije mi bilo jasno šta želi da kaže.. – možda ipak postoji rješenje!
-    Joj mama reci reci – sa oduševljenjem sam rekao, očekujući šta će reći.
Njen pogled je opet preletio preko moga šorca, i to mi je bilo skroz čudno. Mama je morala primjetiti da mi se digao i da mi je šorc nabrekao i skoro sam sigurno mogao reći da ga je gledala. A potom je ona rekla nešto od čega, da nisam već sjedio, definitivno bih se srušio:
-    Znaš, sine, možda bih ti ja mogla...eto...pomoći...kao što sam tati...pa tako da...
Kad sam ovo čuo, skoro da mi je počelo zujati u ušima, polako sam shvatao šta u stvari mama predlaže. Ona predlaže da mi ona svojim rukama masira kitu, pritišće te tačke i tako ustvari da mi pomogne da spriječim prerano svršavanje!!! Kroz mene su prošli neki žmarci, srce mi je udaralo ludo a skoro da su mi usta bila skroz suva!

-    Ali, ne, sad to ne mogu, ja...ja, vidjećemo – rekla je ona odjednom i izašla.

Ne mogu vam opisati kako sam se osjećao u tom trenutku. Pomalo šokiran, ali toliko uzbudjen, da, kada sam čuo vrata da je izašla, odmah sam otrčao u wc, skinuo šorc a kita mi je bila dignuta do maksimuma. Počeo sam ga drkati, a u mislima su mi se miješale razne slike, ali najčešće ona slika maminih grudi i bradavica..i poslije samo nekoliko puta počeo sam svršavati da je sperma letjela na pola metra od mene! Svršio sam nevjerovatno obilno, jako... Uff kako sam bio uzbudjen!!! Ali ono što me je dodatno palilo jeste bila ta mogućnost koju je mama spomenula, a to je da bi mi ona mogla pomoći da riješim svoj problem, a to je značilo da bi mi ga ona rukom masirala! Kako sam i dalje drkao, poslije prvog svršavanja i dalje sam bio uzbudjen, sperma ja kapala sa moje ruke, a nošem mislima da mi to mama radi meni je uzbudjenje ponovo krenulo iz kičme, i poslije nekoliko pokreta počeo sam ponovo da svršavam!!! Pokuljala je sperma iz mene opet, opet mi je kita špricala, bilo je nevjerovatno, i dalje sam ga drkao i svršavao! 

Susret sa profesoricom 2

Taj dan sam ustao nešto ranije nego inače, čak šta, mnogo ranije. Kada sam se probudio, bilo je negdje oko 08:15. Nisam baš najbolje spavao zbog dešavanja u prethodnom danu, a na sve to, danas se nastavlja. Ostaje mi da ustanem i očekujem poruku ili poziv. Ustao sam, otišao pod tuš da se razbudim, a usput sam stavio da se kuva čaj. Sjedam za stol, sipam čaj i donosim nešto za doručak, čisto da ubacim nešto u usta i ugasim glad, jer mi apetit to jutro i nije bio baš nešto. Završavam sa doručkom kad čujem zvuk telefona u sobi „Ona je! Šta li će sada reći? Šta da kažem? Kako da se opravdam?“, milion glupih pitanja. Uzimam telefon, taman da vidim ko je, kad ono, dvije poruke od mobilnog operatera. „Nabijem vas, više!“ – pomislio sam. Uzimam telefon i krećem ka dnevnoj sobi, kad telefon opet „A šta hoće opet?!“ – mislim u sebi, ali kada sam vidio ko je, ukočio sam se u momentu. Ona je!

-       Halo. – javih se i rekoh joj.
-       Nisam te probudila? – upita me, a boja glasa kao da se izvinjava.
-       Niste, razrednice. Budan sam odavno.
-       Dobro. Nema potrebe da mi persiraš, osim u školi.
-       Kako ti kažeš.
-       Da, kako ja kažem. Zovem te da pričamo o onome od sinoć i nema potrebe da ponavljam o dogovoru da se nikome ne priča o tome.

-       To se podrazumijeva. Znate, ono sinoć, ono je bil... – prekide me i reče:
-       Nema potrebe da se opravdavaš i da se pokušavam opravdati. Razumijem te. Mlad si, još sam primjetila tvoje ponašanje od kada sam preuzela funkciju razrednog starješine. Na neki način sam i ja kriva za ono. Dopustila sam da nam se kontakt previše zbliži, a slagala bih kada bih rekla da onaj poljubac nisam priželjkivala.

Kada mi je to rekla, ostao sam bez teksta. Ta cura, slobodno je mogu tako nazvati, moja razrednica, osoba koju priželjkujem mi govori takve, skoro pa magične riječi za mene. „Priželjkivala je moj poljubac? Pa nije me, očigledno, pozvala da pišem maturski kod nje, nego zbog toga.. Šta sada odgovoriti? Da postavim pitanje da li je to stvarno očekivala, bilo bi previše glupo. Nemoj zajebati sada.“ – pomislih u sebi.

-       Znači, nećete me kazniti zbog toga? – našalih se.
-       Nisam rekla da neću, vidjećemo kako ćeš se ponašati. Moraš biti dobar dečko.
-       Vi znate, pardon, ti znaš da se sa mnom sve lako može dogovoriti.
-       Znam, znam, zato te očekujem sutra naveče kod mene. Dogovreno?
-       Dogovor je postignut uz obostranu saglasnost. U koliko?
-       A, šta znam, možeš oko sedam doći?
-       Mogu.

Razgovor se završio, i dogovoren je sastanak kod nje. Na moje iznenađenje, prošao sam bolje nego što sam očekivao, čak šta, bio sam pesimista povodom cijelog događaja, a i razgovora.

Vratio sam se iz škole, više nego srećan, jer znam da se približava veče, a i samim tim odlazak kod Nataše. Legao sam po navici, da odspavam do pola šest, pa da se krenem pripremati za polazak. Ustao sam, večerao sam neki krompir i istuširao se. Obukao sam neku bezveznu, crvenu, kratku majicu sa nekim natpisom, hlače, uzeo telefon sa stola, jaknu pod ruku dok ne izađem iz busa i krenuo. Sjedim u busu i razmišljam o tome šta će biti. Na neki način, razmišljnja van svih očekivanja i realnosti. „Ako niko ne bude otvarao vrata, uđi i zaključaj. Otišla sam pod tuš.“ – tako glasi poruka od nje.

Izlazim iz busa, jaknu i dalje držim u rukama, jer neki jug piri, pa nema potrebe za njom i dolazim pred kuću. Zvonim. Nema odgovora. Šta ću, otvaram vrata, kao što mi je i rekla u poruci. Razgledam – nema je. Iz kupatila dopire zvuk odvrnute slavine. Prilazim vratima, zvuk se stiša. Sada razmišljam da li da otvorim vrata kupatila, da li da uđem ili da sjednem i pričekam je. Odlučio sam da uđem, pa šta bude! Otvaram vrata, a ona na sebi ima samo čipkane, crne gaćice, sa malo crvene boje. „Kakav đavolčić.“ – pomislih u sebi.

-       Hajde, kada si već došao, uzmi peškir sa mašine i obriši mi leđa.

Postupam kao vojnik po naređenju. Odlazim do mašine, uzimam peškir i prilazim joj,  a ona je sve vrijeme okrenuta leđima ka meni. Peškirom prelazim polako preko vrata, pa preko njenih leđa i nježno brišem ista. Ona samo ćuti i stoji dok izvršavam njeno naređnje. Kada su već bila suva, ispuštam peškir, hvatam je oko struka i krećem je ljubiti po vratu s leđa. Nije se bunila, niti je davala bilo kakve znakove nelagodnosti. Dok sam lagano prelazio ustima po vratu, ona me je, svojim mekanim, nježnim, ženskim rukama milovala po glavi. Okrenula se, pogledala me u oči. Imam osjećaj da je taj pogled trajao vječnost dok istu nije prekinula. Privukla mi se i počela me ljubiti, i nije trebalo da mi naređuje bilo šta, znao sam šta da radim. Ljubeći je, okrenuo sam je i pribio uz zid koji je, do tada, bio iza mojih leđa. Ljubio sam je kao ni jednu do tada, prešao sam sa njenih, mekanih, sočnih i toplih usana, na vrat. Od uzbuđenosti je samo rekla „Vodi me u sobu“. Nema potrebe dva puta ponavljati. Uhvatio sam je i podigao. Noseći je u rukama do sobe, nismo prestali sa razmjenjivanjem poljubaca. Bacio sam je na krevet i brzinom skinuo majicu sa sebe. Dok smo se ljubili, ona mi je već otkopčala hlače, a ja sam ih samo svukao sa sebe. Lagano sam, gotovo neprimjetno prešao sa usana na vrat i tu se malo pozabavio dok sam skidao gaće sa sebe. Kurac je već bio krut, jer njemu ne treba cratati neke stvari. Sa vrata sam prešao na te male, dugo očekivane sise, koje su me dozivale kad god bih je vidio u školi. „Tako male, a tako lijepe“ mislim u sebi. Sa svakom sam se pozabavio određeno vrijeme i krenuo opet ka usnama. Taman da prihvati poljubac, povukao sam se i stvorio se na stomaku. Samo se slatko nasmijala i opustila. Prelazio sam polako sa stomaka do gacica. Uhvatio sam gacice, ona se malo uzdignula da ih lakše skinem i prešao na ribicu. Ribica i ja, oči u oči. Da mi je neko rekao da ću obrađivati razredničinu ribicu, rekao bih mu da posjeti psihijatra, a gledaj sada. Skupila je noge u koljena i milovala me po glavi dok sam svojim jezikom, prelazio preko njenog, malenog i sočnog klitorisa. Dok sam lizao klitoris, mazio sam je rukama po stomaku, sisama, butinama, a onda, na njeno iznenađenje, ubacio dva prsta u pičkicu. Osjetio sam da se samo malo mrdnula i ispustila uzdah. Pošto sam vidio da joj godi, nastavio sam radnju. Njeni uzdasi su postajali sve brži i brži, pa sam odlučio da obustavim igru dok je vrijeme. Samo sam je poljubio i legao na leđa. Pogledala me i spustila se do moga međunožja. Kada sam osjetio njeno disanje iznad glavića, kurac je postao toliko tvrd, da je i mene iznenadio. Lagano je jezikom prelazila po „vratu“ kurca, prije nego što je došla do glavića, a onda je jezikom počela da ga obrađuje. Mislio sam da sanjam, kako je ona to dobro radila. „Izgleda da nije pogriješila profesiju. Profesorica je, ali i ovog zanata“ – mislim u sebi dok ga ona već stavlja u usta. Malo ga ubaci u usta, malo obradi jezikom, pa se spusti do „vrata“, a onda ubaci jaja u usta i poigra se. Kada je vidjela da se bliži vrhunac, počela ga je još sporije pušiti, a uz to milovati mi jaja i stiskati butine, što me je još više izluđivalo i stimulisalo. Svršio sam joj u usta, sve i kap je izvukla iz njega. Kako sam svršio, još malo se igrala da ga pripremi i nasadila se na njega. Počela je da polako mješa, a ja sam je uhvatio za sise i počeo ih milovati. „Ma da, šta za šta će dijete prvo, nego za sisu“ – rekla mi i nasmijala se. Uhvatio sam je za glavu, privukao sebi i poljubio jako. Dok smo se ljubili, odigao sam se malo i počeo nabijati sve brže i brže. Ona mješa, ja nabijam sve jače i brže, njeni uzdasi se povećavaju i povećavaju. Okrenuo sam je i sada sam bio na njoj. Podigao joj noge na svoja ramena i počeo zabijati, svoj tvrdi kurac u nju. Dok sam nabijao, ujedno sam i rukama obrađivao klitoris. Ubrzavao sam i usporavao tempo, što je nju dovodilo do ludila. Kada sam vidio da ću svršiti, a i da će ona, ubrzao sam tempo, njeni uzdasi, a i moji su se ubrzavali i svršio sam joj po stomaku. Dok sam svršavao, ona je rukom nastavila da se igra sa ribicom i počela je da se grči. Samo se nasmijala i poljubila me. Onako, već pomalo izmoren sam se izvalio kraj nje.

-       Acika, bio si dobar. Dala bih ti desetku, da mogu. – nasmijala mi se i rekla.
-       Ne bih ni da komentarišem, znaš i ti znanje.

Ležali smo malo, onako mokri od znoja, sve dok nije rekla da idemo pod tuš. Ustala je prije mene i krenula ka kupatilu. Posmatrao sam je i dalje sa nevjericom. Takvo tjelo, takav karakter, na prvi pogled dobra, mirna, cura ili žena, kako god, koja radi u školi, a ovako dobro se jebe. Misli da ću je pamtiti, dok god mozak funkcioniše normalno. „Ideš li? Neću da se sama kupam.“ – dobacila je. Ustao sam i krenuo za njom. Ušli smo u kabinu, pustila je toplu vodu, koja je dobro došla, kao kiša poslije suše. Ona je uzela sapun i počela da prelazi istim preko moga tijela. Mom gospodinu nije dugo trebalo da se vrati u život i zauzme stari stav. Primjetila je i nasmijala se „Vidi, vidi, mali bi još da se igra“ i dala mi sapun. Počeo sam sapunom da prelazim preko njenog, mokrog i vlažnog tjela, a onda, napokon i na obostranu radost stigao do njene pičkice. „Uh, ta uska, slatka pičkica je baš željna kurca.“ – pomislio sam, dok sam jezikom počeo da obrađujem klitoris i ubacujem prst u njenu, usku pičkicu. Oboje smo bili spremni za još jednu rundu. Podigao sam joj nogu i ubacio kurac u njenu, usku i vrelu ribicu, koja je jedva čekala da uđem u nju. Topla voda nas poliva, ljubimo se i grickamo, dok moj gospodin obrađuje njenu ribicu. Uhvatio sam je za obe noge, gurnuo uza sid i počeo još jače nabijati, dok sam je držao. 


Taj dan sam ustao nešto ranije nego inače, čak šta, mnogo ranije. Kada sam se probudio, bilo je negdje oko 08:15. Nisam baš najbolje spavao zbog dešavanja u prethodnom danu, a na sve to, danas se nastavlja. Ostaje mi da ustanem i očekujem poruku ili poziv. Ustao sam, otišao pod tuš da se razbudim, a usput sam stavio da se kuva čaj. Sjedam za stol, sipam čaj i donosim nešto za doručak, čisto da ubacim nešto u usta i ugasim glad, jer mi apetit to jutro i nije bio baš nešto. Završavam sa doručkom kad čujem zvuk telefona u sobi „Ona je! Šta li će sada reći? Šta da kažem? Kako da se opravdam?“, milion glupih pitanja. Uzimam telefon, taman da vidim ko je, kad ono, dvije poruke od mobilnog operatera. „Nabijem vas, više!“ – pomislio sam. Uzimam telefon i krećem ka dnevnoj sobi, kad telefon opet „A šta hoće opet?!“ – mislim u sebi, ali kada sam vidio ko je, ukočio sam se u momentu. Ona je!

-       Halo. – javih se i rekoh joj.
-       Nisam te probudila? – upita me, a boja glasa kao da se izvinjava.
-       Niste, razrednice. Budan sam odavno.
-       Dobro. Nema potrebe da mi persiraš, osim u školi.
-       Kako ti kažeš.
-       Da, kako ja kažem. Zovem te da pričamo o onome od sinoć i nema potrebe da ponavljam o dogovoru da se nikome ne priča o tome.

-       To se podrazumijeva. Znate, ono sinoć, ono je bil... – prekide me i reče:
-       Nema potrebe da se opravdavaš i da se pokušavam opravdati. Razumijem te. Mlad si, još sam primjetila tvoje ponašanje od kada sam preuzela funkciju razrednog starješine. Na neki način sam i ja kriva za ono. Dopustila sam da nam se kontakt previše zbliži, a slagala bih kada bih rekla da onaj poljubac nisam priželjkivala.

Kada mi je to rekla, ostao sam bez teksta. Ta cura, slobodno je mogu tako nazvati, moja razrednica, osoba koju priželjkujem mi govori takve, skoro pa magične riječi za mene. „Priželjkivala je moj poljubac? Pa nije me, očigledno, pozvala da pišem maturski kod nje, nego zbog toga.. Šta sada odgovoriti? Da postavim pitanje da li je to stvarno očekivala, bilo bi previše glupo. Nemoj zajebati sada.“ – pomislih u sebi.

-       Znači, nećete me kazniti zbog toga? – našalih se.
-       Nisam rekla da neću, vidjećemo kako ćeš se ponašati. Moraš biti dobar dečko.
-       Vi znate, pardon, ti znaš da se sa mnom sve lako može dogovoriti.
-       Znam, znam, zato te očekujem sutra naveče kod mene. Dogovreno?
-       Dogovor je postignut uz obostranu saglasnost. U koliko?
-       A, šta znam, možeš oko sedam doći?
-       Mogu.

Razgovor se završio, i dogovoren je sastanak kod nje. Na moje iznenađenje, prošao sam bolje nego što sam očekivao, čak šta, bio sam pesimista povodom cijelog događaja, a i razgovora.

Vratio sam se iz škole, više nego srećan, jer znam da se približava veče, a i samim tim odlazak kod Nataše. Legao sam po navici, da odspavam do pola šest, pa da se krenem pripremati za polazak. Ustao sam, večerao sam neki krompir i istuširao se. Obukao sam neku bezveznu, crvenu, kratku majicu sa nekim natpisom, hlače, uzeo telefon sa stola, jaknu pod ruku dok ne izađem iz busa i krenuo. Sjedim u busu i razmišljam o tome šta će biti. Na neki način, razmišljnja van svih očekivanja i realnosti. „Ako niko ne bude otvarao vrata, uđi i zaključaj. Otišla sam pod tuš.“ – tako glasi poruka od nje.

Izlazim iz busa, jaknu i dalje držim u rukama, jer neki jug piri, pa nema potrebe za njom i dolazim pred kuću. Zvonim. Nema odgovora. Šta ću, otvaram vrata, kao što mi je i rekla u poruci. Razgledam – nema je. Iz kupatila dopire zvuk odvrnute slavine. Prilazim vratima, zvuk se stiša. Sada razmišljam da li da otvorim vrata kupatila, da li da uđem ili da sjednem i pričekam je. Odlučio sam da uđem, pa šta bude! Otvaram vrata, a ona na sebi ima samo čipkane, crne gaćice, sa malo crvene boje. „Kakav đavolčić.“ – pomislih u sebi.

-       Hajde, kada si već došao, uzmi peškir sa mašine i obriši mi leđa.

Postupam kao vojnik po naređenju. Odlazim do mašine, uzimam peškir i prilazim joj,  a ona je sve vrijeme okrenuta leđima ka meni. Peškirom prelazim polako preko vrata, pa preko njenih leđa i nježno brišem ista. Ona samo ćuti i stoji dok izvršavam njeno naređnje. Kada su već bila suva, ispuštam peškir, hvatam je oko struka i krećem je ljubiti po vratu s leđa. Nije se bunila, niti je davala bilo kakve znakove nelagodnosti. Dok sam lagano prelazio ustima po vratu, ona me je, svojim mekanim, nježnim, ženskim rukama milovala po glavi. Okrenula se, pogledala me u oči. Imam osjećaj da je taj pogled trajao vječnost dok istu nije prekinula. Privukla mi se i počela me ljubiti, i nije trebalo da mi naređuje bilo šta, znao sam šta da radim. Ljubeći je, okrenuo sam je i pribio uz zid koji je, do tada, bio iza mojih leđa. Ljubio sam je kao ni jednu do tada, prešao sam sa njenih, mekanih, sočnih i toplih usana, na vrat. Od uzbuđenosti je samo rekla „Vodi me u sobu“. Nema potrebe dva puta ponavljati. Uhvatio sam je i podigao. Noseći je u rukama do sobe, nismo prestali sa razmjenjivanjem poljubaca. Bacio sam je na krevet i brzinom skinuo majicu sa sebe. Dok smo se ljubili, ona mi je već otkopčala hlače, a ja sam ih samo svukao sa sebe. Lagano sam, gotovo neprimjetno prešao sa usana na vrat i tu se malo pozabavio dok sam skidao gaće sa sebe. Kurac je već bio krut, jer njemu ne treba cratati neke stvari. Sa vrata sam prešao na te male, dugo očekivane sise, koje su me dozivale kad god bih je vidio u školi. „Tako male, a tako lijepe“ mislim u sebi. Sa svakom sam se pozabavio određeno vrijeme i krenuo opet ka usnama. Taman da prihvati poljubac, povukao sam se i stvorio se na stomaku. Samo se slatko nasmijala i opustila. Prelazio sam polako sa stomaka do gacica. Uhvatio sam gacice, ona se malo uzdignula da ih lakše skinem i prešao na ribicu. Ribica i ja, oči u oči. Da mi je neko rekao da ću obrađivati razredničinu ribicu, rekao bih mu da posjeti psihijatra, a gledaj sada. Skupila je noge u koljena i milovala me po glavi dok sam svojim jezikom, prelazio preko njenog, malenog i sočnog klitorisa. Dok sam lizao klitoris, mazio sam je rukama po stomaku, sisama, butinama, a onda, na njeno iznenađenje, ubacio dva prsta u pičkicu. Osjetio sam da se samo malo mrdnula i ispustila uzdah. Pošto sam vidio da joj godi, nastavio sam radnju. Njeni uzdasi su postajali sve brži i brži, pa sam odlučio da obustavim igru dok je vrijeme. Samo sam je poljubio i legao na leđa. Pogledala me i spustila se do moga međunožja. Kada sam osjetio njeno disanje iznad glavića, kurac je postao toliko tvrd, da je i mene iznenadio. Lagano je jezikom prelazila po „vratu“ kurca, prije nego što je došla do glavića, a onda je jezikom počela da ga obrađuje. Mislio sam da sanjam, kako je ona to dobro radila. „Izgleda da nije pogriješila profesiju. Profesorica je, ali i ovog zanata“ – mislim u sebi dok ga ona već stavlja u usta. Malo ga ubaci u usta, malo obradi jezikom, pa se spusti do „vrata“, a onda ubaci jaja u usta i poigra se. Kada je vidjela da se bliži vrhunac, počela ga je još sporije pušiti, a uz to milovati mi jaja i stiskati butine, što me je još više izluđivalo i stimulisalo. Svršio sam joj u usta, sve i kap je izvukla iz njega. Kako sam svršio, još malo se igrala da ga pripremi i nasadila se na njega. Počela je da polako mješa, a ja sam je uhvatio za sise i počeo ih milovati. „Ma da, šta za šta će dijete prvo, nego za sisu“ – rekla mi i nasmijala se. Uhvatio sam je za glavu, privukao sebi i poljubio jako. Dok smo se ljubili, odigao sam se malo i počeo nabijati sve brže i brže. Ona mješa, ja nabijam sve jače i brže, njeni uzdasi se povećavaju i povećavaju. Okrenuo sam je i sada sam bio na njoj. Podigao joj noge na svoja ramena i počeo zabijati, svoj tvrdi kurac u nju. Dok sam nabijao, ujedno sam i rukama obrađivao klitoris. Ubrzavao sam i usporavao tempo, što je nju dovodilo do ludila. Kada sam vidio da ću svršiti, a i da će ona, ubrzao sam tempo, njeni uzdasi, a i moji su se ubrzavali i svršio sam joj po stomaku. Dok sam svršavao, ona je rukom nastavila da se igra sa ribicom i počela je da se grči. Samo se nasmijala i poljubila me. Onako, već pomalo izmoren sam se izvalio kraj nje.

-       Acika, bio si dobar. Dala bih ti desetku, da mogu. – nasmijala mi se i rekla.
-       Ne bih ni da komentarišem, znaš i ti znanje.

Ležali smo malo, onako mokri od znoja, sve dok nije rekla da idemo pod tuš. Ustala je prije mene i krenula ka kupatilu. Posmatrao sam je i dalje sa nevjericom. Takvo tjelo, takav karakter, na prvi pogled dobra, mirna, cura ili žena, kako god, koja radi u školi, a ovako dobro se jebe. Misli da ću je pamtiti, dok god mozak funkcioniše normalno. „Ideš li? Neću da se sama kupam.“ – dobacila je. Ustao sam i krenuo za njom. Ušli smo u kabinu, pustila je toplu vodu, koja je dobro došla, kao kiša poslije suše. Ona je uzela sapun i počela da prelazi istim preko moga tijela. Mom gospodinu nije dugo trebalo da se vrati u život i zauzme stari stav. Primjetila je i nasmijala se „Vidi, vidi, mali bi još da se igra“ i dala mi sapun. Počeo sam sapunom da prelazim preko njenog, mokrog i vlažnog tjela, a onda, napokon i na obostranu radost stigao do njene pičkice. „Uh, ta uska, slatka pičkica je baš željna kurca.“ – pomislio sam, dok sam jezikom počeo da obrađujem klitoris i ubacujem prst u njenu, usku pičkicu. Oboje smo bili spremni za još jednu rundu. Podigao sam joj nogu i ubacio kurac u njenu, usku i vrelu ribicu, koja je jedva čekala da uđem u nju. Topla voda nas poliva, ljubimo se i grickamo, dok moj gospodin obrađuje njenu ribicu. Uhvatio sam je za obe noge, gurnuo uza sid i počeo još jače nabijati, dok sam je držao.