petak, 13. prosinca 2013.

Razvaljena maloletnica

Dolazim na zurku oko jedanaest uvece. Stojim ispred vrata, u stiklama od dvanaest centimetara, a imam samo tangice ispod minica, i majicu sa velikim dekolteom. Nisam mnogo visoka, nekih 165, i zgodna sam. Imam dobru guzu, sise srednje velicine, sa mojih 17 godina naravno jako cvrste. Drug kod koga je zurka mi otvara vrata. Na njega se mnogo lozim, ali mu nisam rekla to, vlazim cak i kad me pogleda. Grli me i ljubi u obraz. Stiskam se uz njega, sto ni njemu ne smeta, a izmedju mojih nogu postaje sve vlaznije. Kaze mi da sipam pice, pa da dodjem na dvosed gde on sedi sa drugom. Guzva je. Sipam Vodku, i sedam njemu u krilo. Osecam kako njegov drug ne skida pogled sa mog dekoltea, i nogu. Namerno se mrdam malo u njegovim krilima, i osecam da mu se digao. Pravim se da se nista ne desava. Zbog pica sam se jos vise oslobodila, pa sam krenula korak dalje. Rekla sam mu da mi se vrti u glavi, slagala sam, i pitala ga gde mogu da legnem da me prodje vrtoglavica, pa me je poveo do svoje sobe.
Srucila sam se na krevet. Pitao me je da li mi treba nesto, rekla sam da sedne pored mene malo. Minic mi se povukao na gore, i malo je provorivala moja guza. Njegova kita se ocrtavala kroz pantalone. Podigla sam se i poljubila ga u vrat. Otkopcala sam mu pantalone i izvadila kitu. Ubacila sam ga u usta, ali nije mogao ceo da udje. Mazila sam mu jaja, i drkala mu lizajuci mu glavic. Onda je u sobu upao njegov drug, i poceo da se izvinjava, rekao je da mu je dosadno tamo, pa je usao. Rekla sam mu “Dodji”. Nije trebalo dva puta da mu se kaze. Otkopcao je pantalone, i legao na krevet poludignutog kurca. Lizala sam mu jaja i kurac, dok sam Mladenu drkala. Sad je obojici bio u punoj snazi. Mladen je svukao sve sa mene, i nabio dva prsta u picku. Uhhh. Stenjala sam glasno, van sobe je bila muzika, valjda me nisu culi. Tako dobro je mrdao prstima unutra, uhhh. svrsila sam. Srdjan mi je nabio kurac u usta, i obradjivala sam ga neverovatno. Ceo je nestajao u mojim ustima. Zelela sam kitu u sebi. Rekla sam Mladenu “Kurvica sam, ozozavam kitu, nabij mi ga jako” i uleteo je u sekundi, do kraja, uhhh. Vrisnula sam, a on me je lizao po crvstim bradavicama, a za to vreme sam drkala i Srdjanovu kitu, a onda su htela obojica da me nabiju. Vec sam se jebala u guzu, i obozavala sam to. Obe rupice popunjene, mmmmm. Sokovi su mi se slili i do guze, nije je trebalo vise vlaziti, Jebali su me bez milosti. Onda su mi naizmenicno ubacivali kite u usta. Mladen je hteo da mi svrsi u guzu, pa sam mu se naguzila preko kreveta. Hvatao me za sise, mesio ih, uhhhh, i oboje smo stenjali kao nikad. Srdjan je sve posmatrao i drkao ga. Osetila sam Mladenovu vrucu sprermu u guzi, svrsila sam. Mmmmm. Srdjanu je i dalje bio kao kamen, strpala sam ga u usta, dok me je drzao za kosu i nabijao mi glavu, a sperma se cedila iz moje guze. Onda su mlazevi krenuli da pune moja usta. Sve sam progutala.Razvalili su mi pickicu toliko da nisam mogla da sedim.

Iznenadjenje sa mamom

spričaću vam kako je sve počelo.
Tog junskog podneva sam spremao u svojoj sobi ispit iz književnosti. Trebalo je da polažem kroz nekoliko dana. U tom sam se setio da bi trebalo da se javim Darku mom kolegi te podigoh slušalicu telefona. Kako sam je prineo uhu čuo sam da neko već razgovara. Ništa neobično, jer na jedan broj smo imali četiri aparata. Čuo sam kevin glas koji kaže:
Nisi normalan majke mi. Zatim joj odgovara muški glas: znaš da sam normalan, ali to je jače. Bio je to glas mog ujaka Duleta, to je kevin brat od tetke. Ćutao sam slušajući razgovor, koji je dalje tekao otprilike ovako:

mama: i šta je dalje bilo?
dule: prišao sam ti odpozadi i taman ti zavukao ruku pod suknju i počeo da ti mazim picu, a ti se trljaš dupetom o moj kurac i savijaš se preda mnom, kad me Sandra (duletova žena) probudi za posao, pička joj materina.
mama: i ništa.
dule: ništa jebote, a kurac mi je bio dignut ne pitaj.
mama: e šteta sad ne znam kakav je kraj.
dule: šta me zajebavaš i sad mi je dignut do plafona
mama: majke ti, jer ga drkaš?
dule: drkam ga, ali bi voleo kad bi mi ga ti drkala.
mama: ma da, zamisli da ti ga ja drkam, da čujem
dule: žmurim i zamišljam te tvoje sisetine, kako ih mesim, zamišljam tvoje dupe kako si nagužena ispred mene, zamišljam kako ga stavljaš usta i medju sise, zamišljam kako mi ga pušiš, zamišljam kako te razvaljujem od kurca
mama:šta još zamišljaš (isprekidanim glasom) kako me razvaljuješ
dule: zamišljam kako ti je pička sva mokra i sluzava i kako bi je sad polizao sve dok ne utrneš, a posle bi te razbio od kurca
mama: kako bi me razbio, reci mi kako bi me jebao, da čujem
dule :onako kako ti voliš, kako god ti hoćeš, spreda, odpozadi, sa strane kako god ti se svidja
mama: kako bi se sad pojebala skroz sam mokra
dule: jer se maziš
mama: aha, trljam svoju mokru crvenu macu, stavila sam dva prsta unutra jer čuješ kako šljapće
dule: jao Snežana ubiću te, moram da te jebem, hoćeš da dodjem?
mama: znaš kolike su mi bradavice na grudima kao palčevi, ah ah
a maca bi da primi nekog mačora, da je zadovolji, kako bi se sad pojebala,kako bi ga sad primila, do kraja
dule: svršio sam Snežanaaa, svršio sam jaooo
mama: i ja ću još malo i ja ću pričaj mi šta bi mi još radio
dule: namestio bih te da mi sedneš na kitu odozgo, mesio bih ti sise i grickao bradavice, jebo bi te tako danima, ne bi silazio sa tebe, a kad bi se zadovoljila stavio bih ti ga u to tvoje jebozovno dupe pa bih te jahao još mesec dana, lizao bih ti pičku jer ti to voliš, jer tako reci šta najviše voliš
mama: volim, ah ah volim, šta jao kako bi me jebao
dule: odpozadi bih te razvalio, primila bi ga do kraja, pa bi onda mešala i nabijala se na moju kurčinu, jer i to voliš a?
mama:volim, aaah volim ah ah aaaaaah
Dule: šta još voliš, kaži šta još voliš
mama: volim da se jebem, volim da se nabijam na kurac, volim da ga pušim, volim da ga primam aahh volim sve volim aahh aah gotova sam gotovaaa ah

Zatim je nastala pauza tridesetak sekundi, a onda se ponovo čuo duletov glas:
Dule: jer si ok, a?
mama: aha super, ali sad mi se ne priča.
dule: zamisli kako bi ti tek bilo kad bi mi stvarno dala, što si bre takva, znaš da te sanjam noćima, molim te, Marko(moj ćale) te i onako ne kreše, siguran sam, treba ti jedan dobar kurac, ko će da sazna, niko

mama: daj Dušane, ne kvari mi, rekla sam ti sto puta ne mogu, razumeš ne mogu i ti ja se palimo na ove stvari ali ne mogu
dule: samo jednom Snežana pa ne moram da jebem više nikad u životu
mama: kako si nedokazan, ovo mi prija, ali ne mogu dalje od ovoga
dule: kako ja mogu, ti nećeš, možeš ali nećeš
mama: hajde dosta, sad si mi sve pokvario, čućemo se ćao
dule: ljubim te u tvoju picu, ljubim te u deholte
mama: ha ha ha, prekini bre, ćao
dule: ćao, ljubim te, sanjaću te ponovo
mama: sanjaj a sad stvarno ćao - reče mu i spusti slušalicu.

A ja sam zblanuto držao slušlicu još par sekundi na uhu i kad sam shvatio da je ovaj hot line izmedju njih prekinut, spustih i ja slušalicu. Bio sam izgubljen, još nisam shvatao šta se dešava.
Moja keva Snežana i njen brat od tetke Dušan, imaju svoj lični hot line, ne mogu da dodjem sebi. Moja keva kao kakva drolja, stenje i svršava preko telefona, dok ga ovaj mamlaz drka i prska sve oko sebe. Čoveče, kad se sad nisam šlogirao neću nikad. Zapalio sam cigaru dok sam se trudio da razmišljam racionalno, šta sad, kako da je pogledam u oči, kako da sidjem dole u dnevnu sobu, pa da li je ona normalna, nije, definitivno nije.
Šetao sam po sobi kao izgubljen, i palio cigaru za cigarom, kad se odjednom otvoriše vrata moje sobe.

Bila je to Snežana: šta radiš - prošaputla je - jer se preslišavaš?
Da preslišavam se, šta ti radiš?
Pa mislila sam ako hoćeš da nam skuvam kafu, da se odmoriš malo.
Može skuvaj. Hoćeš da sidješ dole, ili da donesem da pijemo ovde?
Kako god ti hoćeš, svejedno mi je.
Zatim zatvori vrata za sobom i ode dole u kuhinju.
Posle dva tri minuta sam sišao i ja.
Mama je bila u kuhinji i zakuvavala kafu. Seo sam na trosed u dnevnoj sobi i zurio kroz prozor u dvorište, pokušavajući da se saberem od šoka koji me je zadesio. Mama dodje spusti šoljice na sto i sede preko puta mene na dvosed.
Jesi li se umorio? Jesam, malo me i glava boli, taman mi dobro dodje ova pauza, šta si ti radila - upita je ne razmišljajući.
Završila sam ručak, pa kad dodju tata i Ivana da ručamo. Ivana je moja starija sestra, i radi kod ćaleta u servisu, vodi knjige, fakture i slično. Pili smo kafu ćuteći neko vreme a zatim keva poče nešto o moru. Nisam mogao da se skoncentrišem na njenu priču, nego sam nekako odsutano zureio u nju klimajući glavom. Pogled mi se zaustavio na njenim velikim sisama pod svetlo zelenom pamučnom majcom. Stvarno su ogromne, kao lubenice, kako je gestikulirala rukama one su se tako klatile levo desno, jer su bile slobodne bez brusa. Primetio sam da su joj čak i bradavice malo ispupčene, ali nisu kao palčevi što je rekla malo pre Duletu, verovatno što sada nije napaljena kao pre pola sata otprilike. Zatim ustade i krenu ka kuhinji da sipa čašu vode. Nosila je neke tamno zelene bermude koje su isticale njeno okruglo poveće trćasto dupe, kojim je mešala levo desno dok je hodala. Usne su joj punije, onako čulne, a lice uvek našminkano da bi prikrila svoje 52 godine. Butine su joj jače malo punije u odnosu na listove koji su veoma lepi i graciozni. Ona je onako krupnija žena, ne debela već ima je, kako da vam objasnim i strašno vodi računa o svom izgledu. Nju nikada ne možete videti bez šminke ili frizure, ali ona je i nastrana žena, koja se pali na incest što sam danas saznao.
Hoćeš da ti sipa mama sok - prekinu me u razmišljanju. Sipaj ako je hladan. Dok se vraćala iz kuhinje hodajući ka meni, sva se njihala, sve na njoj je bilo nekako izazovno i jebozovno, što bi rekao moj ujka Dule. Ona mi prinese sok i sede kraj mene:
baš mi deluješ iscrpljen i umoran, pa nemoraš danas više da učiš, ostavi za sutra, nekako si mi tužan.
Zatim me zagli i poljubi i u tom trenutku sam osetio njene velike grudi na svojim grudima koliko me je jako stegla. Bile su masivne i meke kao dva balona.
Važi kad ti kažeš da delujem iscrpljeno onda stvarno… - bila je nekako baš nežna, što me je malo iznenadilo jer ona inače važi za strogu ženu i majku. Ma da bre položićeš ti to zna mama, jer tako. Samo sam se nasmejao. Zatim mi reče: idem malo da se istuširam, nešto mi je mnogo vruće. Ajde idi. Ona ustade i krenu stepenicama gore ka kupatilu. Dok je odlazila posmatrao sam kako njiše kukovima i dupetom, stvarno je jebozovna - prošlo mi je kroz glavu - kako bi je sad nešto karao. Na tu pomisao počeo je da mi se diže, nikada ranije u životu mi to nije palo na pamet, ali sada verovatno zbog onog rzgovora. nakon minut sam ustao i trkom krenuo ka kupatilu uz stepenice, palo mi je na pamet da virim kroz ključaonicu, mada je naspram vrata od kupatila lavabo nemam baš velike šanse da nešto vidim ali probaću, kada je levo od vrata. Kleknuo sam ispred vrata zažmurivši na jedno oko nišanivši kroz ključaonicu, bingo vidim je, svlači bermude i ostaje u belim gaćicama koje su joj jednom polovinom zavučene izmedju guzova. U kakvo dupe ima al je dobro za jahanje, zatim vadi polovinu gaćica iz dupeta i svlači ih, jebote kakav prizor, vidim joj golo veliko dupe. Onda se okrenula ka vratima a ja za malo da se preturim na ledja. Činilo mi se kao da je njen crni čupavi trougao tu pred mojim nosom, jasno sam gledao maminu pičku koja je bila crna i čupava. Kačila je majcu na vrata koju beše skinula, ali ja nisam mogao da vidim njene sise jer mi mali otvor ključaonice to nije dozvoljavao. Zatim se mama ponovo okrete ka ogledalu iznad lavaboa dok sam ja zurio u njeno golo dupe. Nakon toga se okrete i udje u kadu. Čuo sam samo vodu koja šušti.
Kurac mi je bio toliko dignut usled ovoga što sam video a u glavi su mi odzvanjale mamine reči koje je govorila ujka Duletu preko telefona: kako bi se sad pojebala, skroz sam mokra, a moja maca bi da primi nekog mačora da je zadovolji, kako bi se jebala, kako bi se jebala, pričaj mi šta bi mi radio, kako bi me jebao, trljam svoju mokru crvenu macu, stavila sam dva prsta unutra, bradavice u mi kao palčevi, kako bi se jebala, kako bi se pojebala, volim da se jebem, volim da se nabijam na kurac, sve volim, volim da ga pušim

U tom voda prestade da šušti, a ja se ponovo namestih na ključaonicu. Evo je tik ispred vrata, vidim ponovo maminu dlakavu pičku, koja svetluca od kapljica vode po njenim dlačicama. Briše se peškirom oko stomaka i ledja a zatim se savija da obriše listova nogu. Kako se savila tako sam ugledao dve ogromne sise koje vise nadole u svoj svojoj veličini, brate kolike su kako su masivne i teške. Kurac je hteo da mi eksplodira u gaćama, ali sam gledao dalje. Video sam kako navlači čiste crne gaće , zatim je navukla suknju a ne bermude koje je nosila malo pre, pa sam onda video crni brus koji visi iz njene ruke zatim nestaje nagore, verovatno ga stavlja, bilo je vreme da se sklonim od vrata. Otišao sam u svoju sobu i seo za sto. Glava mi je pucala od požude i želje za mamom a kurac od tvrdoće i dignutosti. Pokušavao sam da se umirim. Moja mama je tako dobra pička za kurac, kako to ranije nisam primećivao, kako ni jednog trenutka za sve ove godine nisam ni mogao da naslutim na šta se pali, kako je perverzna dok priča o jebanju, kako izazovno izgovara ono kako bi se pojebala.

Prošlo je nekoliko dana od tada a ja nisam mogao da prestanem da razmišljam o mami. Svakim danom mi je postajala sve izazovnija i jebozovnija. Imao sve veću želju da je jebem, da joj dotaknem sise, sa kojih nisam skidao oči, dok sam ih posmatrao kako se njišu i klate dok hoda ili se savija. Želeo sam da je uhvatim za dupe kojim je tako jebozovno mešala dok je hodala ili dok je brisala parket po kući. Kad god bi se savila i naguzila da nešto dohvati meni bi kurac počinjao da se diže. Zamišljao sam kako mi puši kurac njenim punim čulnim ustima, zamišljao sam kako je jebem medju sise, kako je prskam po faci, kako mi drka kurac dok joj jaližem njenu crnu čupavu pičku, zamišljao sam kako je jebem u dupe pa u picu, maštao sam non stop. Mama je postala objekat moje požude i mojih snova, postala je sve o čemu sam razmišljao i maštao. Svaki puta kad bih imao priliku gledao sam je dok se svlači za tuširanje kroz ključaonicu, maštajući o sexu sa njom iznova i iznova. Trajalo je to danima, prisluškivao sam svaki njen telefonski razgovor, nadajući se da ću je opet uloviti, kako svršava preko telefona sa ujka Duletom. I desilo, posle otprlike mesec dana nakon onog prvog telefonskog razgovora, tog prepodneva desio i ovaj. Slušao sam neko vreme, a kurac mi je bio dignut do neba, ukrućen i tvrd.

mama:pričaj mi još, kako bi me jebo, da čujem šta bi mi radio?
dule: razvalio bih te kako nikad niko nije, nabijao bi se u tvoju pičku koliko god bih mogao, do kraja, stezao bih ti guzove dok ne pocrvene, posle bih ti ga zavukao u dupe, lagano jer ti to voliš jer tako
mama: volim, volim
dule: šta voliš, pričaj mi šta voliš, kako voliš da se jebeš, gde voliš da ga primaš
mama: volim da se jebem,lagano nežno polako, volim da osetim tvrd kurac u svojoj maci, volim da ga osetim u svojoj guzi, volim da ga osetim u svojim ustima, volim ga i medju sisama

Spustio sam slušalicu kraj telefona i onako napaljen rešio da odem u njenu sobu iz koje je vodila razgovor, da je presečem, morao sam da je vidim dok se mazi, pa kud puko da puklo ako nju nije sram nije ni mene, ali u stvari nju i nije jer ona ne zna da je ja slušam.
Izašao sam u hodnik i prišao vratima njene spavaće sobe i prislonio uho na vrata. Kroz vrata sam čuo kako tiho i dalje govori.
Otvorio sam naglo vrata i ukočio se pred prizorom.
Mama je ležala na ledjima raskrečena na krevetu, sa suknjom zadignutom do stomaka, polusavijenim nogama i gaćicama koje su bile spuštene do kolena i rukom je rovala po svojoj dlakavoj pički medju jakim butinama, držeći slušalicu drugom rukom na uhu i govoreći:
\’\'volim da se jebem volim, volim da ga primam volim ga u svojim ustima volim\’\’ i kad me je ugledala na vratima stala je kao ukočena, ne verujući svojim očima, bila je zbunjena i smesta je zaćutala i dalje držeći ruku na pički a slušalicu na uhu, ukočila se, izraz lica joj je bio neverovatan, ne umem da opišem. To je trajalo možda pet sekundi, a ja se onda okrenuh i izadjoh napolje iz sobe zatvarajući vrata za sobom. Otišao sam u svoju sobu i zatvorio se unutra.
Posle par minuta mama je došla zamnom. Ušla je zatvorila vrata za sobom gledajući u pod stala je ispred mene. Lice joj je bilo crveno od srama.

Ivane, da ti mama objasni, nije ono što misliš
Nego šta je, što bar vrata nisi zaključala - pravio sam se nevešt
Razgovarala sam sa mojom doktorkom ginekologom, jer mi se učinilo da mi nešto nije u redu unutra, pa mi je ona objašnjavala, kako to da osetim - kako je samo smislila laž u sekundi, nisam mogao da verujem - ljubi te mama, stvarno
Sa kojom bre doktorkom, šta izmišljaš, nisam bre ja malouman.
Stvarno Ivane, pa zar misliš da bi mama…
Šta, šta da bi mama?
Pa što si takav što mi ne veruješ?
Kako da ti verujem kad znam da me lažeš?
Kako znaš, šta ti je Ivane.
Pa šta si izgovarala kad sam ušao u sobu, pre nego si zaćutala, ne smem ni da ponovim

Samo je ćutala, bila je bez odgovora. Pogledao sam je pravo u oči i rekao: sedi ovde, pored mene. Ona sede kraj mene na krevet.

Mama Nemoj samo da me praviš budalom, jer znamo i ti i ja da to nije bila doktorka, već ujka Dušan, prepoznao sam njegov glas, zato molim te,
Činilo mi se da se zajapurila još više od sramote, a pogled joj je bežao negde u stranu. I dalje je ćutala.
I, nemaš ništa da mi kažeš, o toj \’\'doktorki\’\’
Sine ubiću se majke mi - zajecala je.
De de de, šta ti pada napamet, kakvo ubijanje, samo mi reci o čemu se radi, šta je to izmedju tebe i njega, hot line.
Ne znam, Ivane majke mi.
Pa ako ti ne znaš ko zna, reci mi slobodno smiri se, hajde smiri se, hoćeš čašu vode.
Hoću. Ustao sam i izašao da joj donesem čašu vode, a mama je i dalje sedela nepomično na krevetu, kao skamenjena.
Popila je vodu, stavila šaku preko očiju i naslonila se na krevet.

Jer si se smirila malo?
Jesam - prošaputa.
Hajde sam mi samo reci o čemu se radi, šta je to izmedju vas.
Ne znam kako, kako to da ti objasnim?
Lepo polako, bez straha sramote i napetosti, koliko to traje?
Već nekoliko godina.
I, kako ste došli na ideju, majke ti.
Ne znam ni sama, jednom prilikom pre sedam osam godina, mi je rekao nešto u fazonu, kako dobro izgledam, kako i da mu nisam sestra…
I šta je dalje bilo?
Pa onda smo se posle toga čuli telefonom, onako bez veze, on je bio sam kod kuće, a vi ste sve bili ovde dok smo razgovarali, i onda je on ponovio to, kako sam najzgodnija u familiji i da nismo rod da bi me jurio.
Šta si mu ti rekla na to?
Nisam ništa nisam mogla da odgovorim, svi ste bili tu.
I šta se dalje dešavalo?
Onda me je on opet pozivao telefonom uglavnom prepodne, sa posla ili ako bi znao da sam sama, i stalno ponavljao istu priču, davao mi je komplimente
A ti, šta si mu ti rekla na to ?
Ništa slušala sam ga i smejala se.
I jer ti je prijalo, dok ti je tako govorio.
Pa jeste, u početku je hvalio moje obline i izgled, govrio mi je kako sam privlačna i zavodljiva, neodoljiva i tako to
A ti?
Šta ja, prvo nisam ništa, bilo mi je onako, prijalo mi je i posle sam shvatila da me čak i uzbudjuje.
Kako te uzbudjivalo, sexualno?
Da.
I kako se dalje razvijalo?
Pa onda je … počeo da mi priča kako me sanja, bez odeće, kako mašta o meni, kako ga baš to što smo rodjaci još više uzbudjuje.
A ti šta su mu rekla?
Pa ništa, shvatila sam da to što smo rodjaci i mene uzbudjuje.
I onda?
Pa onda je počeo da mi priča šta bi mi radio, o čemu mašta, …
i ?
Pa šta i rekla sam ti.
Pa reci mi sve.
Šta hoćeš da ti kažem više - planula je - shvatila sam da me to pokreće i da mi prija, pokretalo je i moju maštu.
Kako?
Kako, lepo, i ja imam slabosti, palilo me to, jer to hoćeš da čuješ?
Da to, znači pali te incest, to te pokreće baš zato što je zabranjeno, što niko ne sme da zna, jer sam dobro shvatio.
Ona samo potvrdno klimnu glavom.
Dobro mama, neka ovo ostane izmedju nas, mislim da je tako najbolje za sve.
Jer stvarno Ivane?
Stvarno, ne mogu da te osudjujem zbog onoga što ti prija, ali bar vodi računa da te još neko ne uhvati tata ili Ivana, možda neće imati razumevanja kao ja.
Ljubavi moja, srce mamino, zlatan si, najzlatniji dečko moj - reče mi te me jako zagrli i poče da me ljubi - hvala ti, hvala ti milion puta.
U redu je samo vodi računa šta radiš.
Neće ovo više da se ponovi kunem se tobom, veruj mi, gotovo je.
Možda je tako i najbolje, ko zna .
Gotovo je kad ti mama kaže, hvala ti do neba, sunce mamino.

Od tada je prošlo dve tri nedelje, trudio sam se da se ponašam kao da ništa nije bilo. Ipak se u vazduhu izmedju nas dvoje nešto osećalo, kao da smo se oboje pretvarali, barem sam ja imao takav utisak da je sve isto kao i pre. U stvari više ništa nije bilo isto, mama je i dalje ostala objekat mojih sexualnih želja. Bilo mi je žao što joj onda to nisam rekao, što joj nisam pomenuo da sam se i sam napalio možda više nego ona dok sam je slušao kako govori kako voli da se jebe, kako voli da ga prima, kako voli da ga puši. Možda je trebalo da joj kažem kako sam je gledao kroz ključaonicu kupatila, kako sam i sam počeo da maštam o njoj.
Negde oko deset sati izjutra tog ponedeljka, sišao sam u kuhinju da doručkujem. Mama je već bila dole u kuhinji.
Dobro jutro.
Dobro jutro.
Šta ima za doručak.
Hoćeš da ti ispržim jaja ili nešto drugo.
Može, šta ti je najlakše.
Seo sam za sto i čekao da mi donese da jedem.
Posle par minuta mama donese tanjirić sa šunkom, zdenka sir i jogurt.
Skuvaću kafu, taman da popijemo kad završiš doručak.
E super si kevo.
Posle desetak minuta smo seli u dnevnu sobu da popijemo kafu.
Mama sede na dvosed a ja na trosed, kao i uvek. Nosila je tanju letnju tigrastu haljinu, do malo ispod kolena, sa dugmićima sa prednje strane. Čini mi se da joj je malo tesnija jer joj je isticala i onako velike sise i dupe. Kako je sela i prekrstila noge, haljina joj se malo rastvori napred otkrivajući donji deo butina. Ispod miške joj se video beli brushalter koji je nosio njene velike sise. Bila je lepo našminkana kao i uvek. Polako sam počeo da se uzbudjujem gledajući sve njene atribute ženstvenosti. Kurac u gaćama mi se krutio dok sam joj gledao u deholte na haljini.

Mama, jer mogu nešto da te pitam.
Reci, šta, jer treba nešto?
Ne, ne treba ništa samo sam hteo nešto da te pitam?
Pa pitaj, u stvari znam šta hoćeš.
Šta, baš da vidim da li pogadjaš?
Pa verovatno nešto u vezi onoga jer tako.
U vezi čega?
Hajde Ivane nemoj da se praviš, u vezi čega, znaš ti na šta ja mislim.
Da u vezi toga, jeste.
Pa ja sam mislila da smo sa tim završili.
Jesmo ali ovo je nešto drugo.
Šta da čujem?
Malo mi je nezgodno, ne znam kako da ti kažem.
Ivane ne uvijaj, reci šta imaš.
Pa malo sam razmišljao. interesuje me kakva je to vrsta uzbudjenja koju si osećala dok si, onako preko telefona, da li me razumeš, šta si osećala, na koji način ti je prijalo?
Što te to interesuje?
Pa tako voleo bih da znam.
Pa ne umem to da ti objasnim, čovek se valjda radja sa tim, u početku ne znaš, nisam ni ja znala, a posle nekako shvatiš, nešto se desi potakne te i šta ja znam.
Nisi mi odgovorila ali mislim da te razumem.
Ne verujem da razumeš, ali nije ni važno.
Da li imaš neki čudan osećaj u stomaku, kao da ti radi neki točkić, ili ti srce baš brzo lupa, onako kao kad se uplašiš a ipak ti je extra lepo?
Otprilike, kako znaš?
Pa rekao sam ti da te razumem i ja ponekad imam takav osećaj.
Stvarno?
Stvarno, kako bih inače znao.
Na kratko smo zaćutali.
Šta u stvari hoćeš da kažeš Ivane.
Pa biću iskren do kraja mama, sećaš onda kad sam se spremao za ispit, kad si skuvala kafu?
Sećam se i?
E taj dan si isto pričala sa Duletom preko telefona, jer se sećaš?
Ona me pogleda zbunjeno - čuo si i tad?
Nisam čuo, već sam prisluškivao čitav razgovor.
Gledala me s\’nevericom - i tad mi ništa nisi rekao.
Pa šta je trebalo da ti kažem.
Ona slegnu ramenima i reče: nastavi, slušam te!
Pa sve te stvari koje si mu govorila u meni su izazvale osećaj, kako da ti objasnim,
Kakav osećaj?
Pa u najmanju ruku isti kao i kod Duleta ako ne i jači.
Gledala je nekao kroz mene prekrštajući noge, a zatim reče kao iz topa.
Uzbudio si se jer to hoćeš da kažeš.
iskren da budem jesam i to puno, da sam čak….
Šta da si čak?
Ne mogu da ti kažem sramota me je.
Sad kad si počeo završi do kraja, rekao si da ćeš biti iskren do kraja, i ja sam tebi sve ispričala, hajde reci hoću da znam.
Malo sam ćutao a zatim sam rešio da joj kažem sve:
prvo sam te gledao kroz ključaonicu kupatila dok si se skidala i oblačila pre i posle tuširanja, a u glavi su mi odzvanjale tvoje reči…
Koje moje reči?
Pa ne mogu mama.
Reci hoću da čujem.
Volim da se jebem, volim da se nabijam na kurac, volim da ga primam, volim da ga pušim i onda sam počeo da maštam.
Šta si počeo da maštaš?
Pa, ovaj, rekao sam ti.
Nisi reci mi hoću da te čujem, šta si maštao o čemu?
Pa šta bi ti radio i kako bi te …..
I šta bi mi radio i kako bi me?
Ovo i nju pali, razmšljao sam, ili me samo loži kao majmuna, ako me loži jebaću joj mater.
Kako bi te razvalio od kurca, eto o tome maštam, jer to hoćeš da čuješ, jer to, kako mi je i sad dignut i tvrd dok mi ti tu prekrštaš noge, dok se meškoljiš tim tvojim jebozovnim dupetom - puko sam malte ne sam vikao - dok ti gledam u sise, maštam o tebi dok hodaš mešajući, gledam te dok se savijaš nagužena, poludeću bre jer ti jasno.
Gledala me minut a zatim ustade i sede kraj mene.
Nemoj da poludiš, vidim da si jako uzbudjen i ja sam sine, ako hoćeš mazi se, izdrkaj ga, eto tu predamnom, olakšaj se, reci mami šta bi mi još radio, slobodno, bez stida, voli mama to da čuje, jer je i mama maštala o tome da to čuje od tebe, zato mi reci, hajde želim da znam ,želim da čujem.
Izvadio sam svoj dignuti kurac iz farmerki i uhvatio mamin pogled koji ga je odmeravao. Počeo sam lagano da ga drkam.
Prvo bih voleo da mi ga ti ovako lagano drkaš, a posle bi ja tebi lizao tvoju crnu čupavu macu a posle bi ti meni sela u krilo i nabila se na njega i primila ga do kraja celog, a onda bi…
U tom mama ustade sa kreveta i poče da svlači gaćice ispod haljine.
Zatim me uze za ruku povede i spusti na stolicu i reče mi: spusti pantalone dole i sedi.
Seo sam na stolicu a ona me opkorači, zadiže haljinu nagore lagano se spuštajući u moje krilo. Bio sam u šoku
Hajde namesti ga, brzo.
Uzeo sam kurac i nameštao ga na usmine mamine dlakave pičke.
Evo ga tu je.
Osećam ga osećam, ulazi, jer si o ovome maštao.
Da, da da jesam mama.
Uhvatio sam je rukama za dupe dok su mi njene sise u udarale u lice. Stezao sam joj guzove i mazio ih a mama je mene jebala podižući se napred nazad i nabijajući se na moj kurac do kraja.
Jaooo umreću aaa -promucao sam.
Nećeš, nećeš, kako ti se svidja, kako se mama jebe reci mi?
Mama jebeš se fantastično aaa, kako ti je dobro dupe aaa,
Jer si o ovome maštao, da jebeš svoju mamu, a, jer si ovo hteo reci mami reci.
Jesam mama,jesam, jer ti se svidjaaa mamaaa?
Svidja mi se ah svidjaa.
jer voliš da se jebeš, jer voliš
volim ljubavi, volim
Zatim sam joj raskopčao gornje dugmiće haljine, iz koje su sevnule dve velike sise u brusu. Počeo sam da ih ljubim gurajući lice izmedju njih. Onda sam ih uzeo ruke i počeo da ih stežem, kako u velike i masivne, kao baloni, kako su pune, osećao sam ih u svoj njihovoj veličini u svojim rukama, a mama se i dalje nabijala na moj kurac koji je bio u njoj do kraja. Zatim stadne i polako se podiže i ustade a onda mi okrenu ledja i opet zadiže haljinu otkrvajći njeno veliko belo dupe i poče da se spušta naniže kako bi se opet nabola na moj kurac. Uzeo sam kitu u ruku nameštajući ga na čupavu maminu pičku. Sela je lagano, bio je unutra, ušao je, a onda ona poče da se nabija polako sve više i više. Kad je moj kurac bio do kraja u njenoj pički ona poče da meša dupetom kružnim pokretima, a ja joj zavukoh ruke pod haljinu i uhvatih je za sise skidajući brus nagore i oslobadjajući ih. Kako su velike i masivne, pa ovo je sisa o kojoj sam maštao, koju sam toliko želeo da imam u svojim rukama.

Jao mama, kakve su ti sise jao kako je ovo dobro aah
Kakve su dušo, kakve, reci mami kakve su
najbolje mama, najbolje,
Pričaj mi srce, pričaj mi - govorila mi je dok se nabijala ma kitu
Jer ti prijamoj kurac, a reci mi
Prija mi, dušo prija
Hoćeš ga još, reci šta hoćeš
Hoću da me jebeš, hoću da se jebemo, hoću da….
Hoćeš ga u guzu posle a?
Ahaaa, srce aha - i poče da vrti još jače kukovima i guzovima da sam počeo da svršavam
Mama svršavam, svršavaaam aah
Izdrži jo malo molim te još samo malo ahah

Bilo je kasno već sam svršio puneći je vrućom lepljivom spermom i snažno joj stiskajući sise, praktično sam se drzao za njih. Klonuo sam dok je mama i dalje nastavljala da me jaše i nabija se uz sve češće jauke i uzdisaje, zatim poče da njišti nekako čudno i da se trza. Svršavala je u etapama od po par sekundi. Onda je stala, i dalje sedeći u mojim krilima dok joj je moja kita bila u pički. Nije se pomerala niti govorila. Osećao sam kako mi se kurac smanjuje kako gubi na veličini u toplini mamine pice. Bio sam malaksao.

Mama.
molimm dušo?
Ovo je bilo nezaboravno, sex stoleća, bar za mene
Nisam ni ja znala da ćeš ovako da mi prijaš, i za mene je iznenadjenje

Maja zubarka

Sedim na zubarskom stolcu u ordinaciji, onako “fino” - blago nagnut …. otvorenih ustiju i uperenim svjetlom u facu. Zubarka Svetlana snimila situaciju impaktiranog umnjaka – a bila je predivna … uvijek dotjerana, zracila je senzualnošcu i seksepilom … cesto sam maštajuci drkao na nju. Znam, da kad sam je posjecivao zbog sitnih pregleda jarcala me i sama pomisao na …

Bijeli suknjic do iznad koljena privijen uz te predivne dugacke noge, na koje su navucene crne sitno-mrežaste carape; a što se skriva iza te odjece pitao sam se sjedeci na jebenom stolcu dok je ona obavljala sitna telefonska caskanja. U takvima pauzicama uglavnom sam smišljao razlicite scenarije u kojima ju divljacki jebem … a i kurac mi se tada redovito dizao … uvijek sam se pitao primjecuje li cudne aktivnosti u mojim boxama.

Nisam ni slutio u što ce se ta vecer pretvoriti. Ona, predivna plavuša – zrela gazela, kratke zurke, izrazito zelenih ociju u kojima sam se topio kad god bi me pogledala, breskaste tvrde guze, preplanulog tijela; i to sve pakirano u 35-togodišnji vamp paketic.

19:20h … plavuša spušta telefon i prilazi mi, provjerava mi stanje i prica ko navijena … kako ce vjerojatno štrajkati i u petak jerbo je procitala kako je doticni ministar izjavio kako “oni” i ne zaslužuju vece place jer se ordinacije uglavnom, tokom radnog vremena pretvaraju u kupleraj … ma zamisli ti to Danci (govori sestri koja je pisala po nekim papirima) – a ja nisam bio pretjerano zahtjevan pacijent te veceri. I meni kao meni spontano iskoci fantasticna glupost … kažem

– kako to nije sigurno tocno i pretpostavih kak ministar cita neke nemoralne casopise …. izvukoh im lagani osmijeh … a ona primijeti obrise mog nabreklog kurca u trapericama kako pulsira na što me pogleda i pocne se još više smijati i kašljucati (inace je bila strastvena pušacica), odmaknuvši se od mene… Pitam ju, glumeci nevinašce

– pa doktorice što vam je, ste dobro …

– sve je u redu Borise, i pogleda me ocima punih požude …. te rece sestri….

- Danci (kako ju je odmilja zvala), Boris je vjerojatno zadnji pacijent veceras na što ona jasno potvrdi.

- Ništa, onda draga moja, kako si mi i rekla danas, muž ti se veceras vraca s puta – valjda ti je sve jasno … slobodna si kao ptica.

Ja nisam mogao vjerovati što se dogada, napokon ostajemo sami a Danijela je izletila iz ordinacije dok si rekao keks.

- Izgleda da ce Danijeli biti ludo veceras, rekoh …

- Da, da (rece uzdišuci) … dovršimo mi posao dokraja. Prislonila se uz stolac s moje desne strane te se sbalansirala cicama o moj torzo (a to je redovito radila … obožavam kad se žene koriste svim svojim alatima) te cackajuci malo po zubima provjeravajuci nepotrebno …. rece kako nece dopustiti da tako besposleno sjedim u ove kasne sate …. (ja sam samo promatrao kako se odvija ovaj scenarij a ovaj put u režiji Svetlane – plavuše u bijelom). Vidjela je, dakako moj zadivljeni tupi pogled i veselo se nasmijala … zatim je otišla izvan ordinacije i vratila se u tili cas, te zakljucavši vrata rece kako smo izgleda ostali sami veceras. Kad sam cuo škljocaj vratiju shvatio sam da je vrag odnio šalu i odlucio prepustiti se toj igrici.

- Ja izgleda, puno pricam, kaže Svetlana

- Ma ne, nikako, razgovor uglavnom opušta situaciju, zar ne … (rekoh primijetivši otkopcanih par gumbica na svilenoj bluzici)

I pocelo se odvijati … tim gracioznim hodom prišla mi je s prednje strane, zaustavljajuci se uz prozor, prekriživši ruke, okrenula se prema meni, izbocivši lijevu mrežastu “crnu” nogu prema naprijed i tlapkajuci po podu, promatrajuci me studiozno. Bila je prekrasna, cice su joj se skupile od prekriženih ruku i zlatile od sjaja … nešto nevjerojatno … ja sam ludio. Prišla mi je i pocela otkopcavati remen, citavo vrijeme ne skidajuci pogleda s mojih ociju, traperice je svukla zajedno s tenkama

– E sad .. progovori … da vidimo taj tvoj stroj maleni – a on izletio spreman ….

U u uh … promrmlja nježnim glasom … simpatican i božanstven … vrijeme je da obradim ovaj mjenjac.

- Morate ga prvo zaraditi, draga doktorice … rekoh i nogama je privucem k sebi i zažvalim strasno svukuvši joj bluzu i provlaceci ruke kroz crni cipkasti grudnjak izvlacim joj sise i ližem bradavice …

- You are a notty, notty boy …. rece i odgurne me natrag u stolac.

Ona je opet preuzela uzde i spustila se onomu što je i naumila … provukla je kožicu preko glavica nekoliko puta i pocela ga pušiti, lizati okretno i znalacki …. ližuci od korijena kurca prema vrhu, plackajuci jezikom i sisajuci ga ko kakvu jebenu lizalicu …. svršio sam joj ravno u usta trzajuci se i slušajuci njeno mumljanje … pogledala me blago otvorenih ustiju kako prevrce spermu po jeziku … te proguta … smijuci se.

Vracam je k sebi i polegnem na stolac i ljubim ju po tijelu, vratu, ližuci bradavice, gladim je svojim glatkim rukama po unutrašnjoj strani leda, spuštam se i ja sve niže i niže …. svlacim joj suknjic , a pickica izletila obrijana s laganim srebrnim dlakavim potezom, sva vlažna i spremna na obradu – guram svoj jezik duboko, nalazim klitic, nadraživam ga a pickini sokovi su tekli i tekli … moja doktorica se izvijala i jecala od uzbudenja … bila je spremna za jebacinu, no nisam joj ga htio dati još iako je stenjala i tražilaaa da joj ga zakucam.

U tim trenucima želio sam da doživi tisuce malih orgazama, pocela se tresti i duboko dahtati … nahrulio je val sluzi i soka – pickica joj je mirisala i bila je jebeno slatka …. svršila je, no htjela je još

– daj mi ga, daj mi ga … daaj …. molila je …

Primio sam svoj nabrekli tvrdi alat u ruke igrajuci se s glavicem po ulazu u vaginu … te sam prodro polagano u nju kako bi se kanal prilagodio debljini – ona je pocela steenjati i procijedila je kroz zube kako je debel i kako takvog još nije probala …. Lagano sam ju nabijao a ona se rukama ucvrstila o rucke stolca i cvrsto se opirala mojim nabijanjima …. podrhtavala je od užitka.

Njen pica-snatch me uvlacio svaki ciklusom duboko u sebe – rotirao sam i prepustio se naboju … cijelo joj se tijelo pocelo grciti … svrši u mene vikala je – pijem pilule, želim osjetiti kako tvoja vruca sperma štrca u meni i razlijeva mi se niz noge…. Ja sam samo nabijao u tu najebeniju picku koju sam probao u životu … Dahtanja su nam postajala sve grlenija …. mišici njene slatke pickice sve su me više stiskali … kraj je bio blizu. Svršili smo znojni, uzdihani i ujedinjeni …. koja jebacina vikala je sva zadovoljna.

Iscrpljen odmaknuh se od nje i oslonih o prozor, gledajuci taj prizor nasuprot sebi … bila je nevjerojatna – dirala se po pickici prstima i lizala sokove i spermu te se s onim crnim mrežastim nogama spretno spusti sa stolca i krene prema meni spuštajuci se na koljena i bez rijeci mi uze kurac u usta te ga obliza gledajuci me ravno u oci dok je jednom rukom još uvijek draškala svoju još nabubrenu pickicu i prste pune našeg nektara oblizivala zajedno s mojim kurcem.

Popaljen time okrenuh je i zguza joj uvalih jezik duboko u picu sišuci te sokove i jebajuci je jezikom – još je više sva zadovoljna izbacila guzu unatrag raširivši još više noge … tražila je još … primih je za bokove i ubacih nabrekli kurac nabijajuci je snažno – stenjala je i vrištala … vukao sam ju za kosu i nabijao ejakulirajuci u nju opet.

Svršili smo zajedno ko neke jebene srodne duše … legnuli smo na hladne plocice u ordinaciji i smijali se, pogledavajuci se ….

– rekoh, vidite draga doktorice Svetlana, sad smo pokazali našem ministru kako se to radi …..

Zločesta strina

Imam 18 godina i uvijek sam mastao da pojebem neku stariju tetu koja voli kurac.Masta sam o oj komsinici ali nisam smio da joj pridjem i sve je ostalo samo na mastanju i drkanju.

Jedne noci zvoni telefon,javi se moj stari.Na telefonu je moj stric koji zivi u Americi i kaze da dolazi u maju,ovaj put dolazi i strina koja nije dolazila od kada je otisla u SAD,a to je od 95 godine.Posto sam bio mali kada je otisla ja se nje uopste nesjecam,pa mi je bilo svejedno dali ce doci ili ne.Gledao sam neke njene stare slike,nista posebno.I umjesto u maju,oni su dosli pred kraj aprila tacnije 27.

Moj drugi stric je otisao na aerodrom po njih a mi smo cekali kuci.I onda dolaze,prvo ulazi strici pozdravlja se sa svima,a onda ulazi ona.Kada su je vidjeli svi su bili zacudnjeni.Zena koja je otisla odavde je bila zena koja nije brinula mnogo o svom izgledu,kada je otisla imala je 30 godina i bila je punija dama a zena koju sada vidimo je nesto nevjerovatno.Isfenirana smedja kosa,osuncan ten,plava kosulja iz koje vire njene prekrasne sise,crna uska suknja,malo iznad koljena koja istice njenu guz i crne najlonke(mislim da se tako zovu).

Kada je mene vidjela nije mogla da me prepozna sto je i normalno.Kada je dolazio stric prosli put a to je bilo prije pet godina uzeo je neke nase slike ali od tada sam se ja mnogo promijenio.Rekla mi je nesto u stilu kad sam otisla odavde bio si beba a sad si pravi frajer.Oni su tu vece ostali da spavaju tu a mi smo se razisli svako svojoj kuci.Kad smo dosli kuci odmah sam otisao u wc i i drkao zamiljsajuci da je jebem.

Dogovorili smo se da za prvi maj idemo u grad odakle je moj tata porijeklom.Stgli smo tamo i ja sam sjedio u dvoristu,a onda je dosla ona i tada smo prvi put pricali nas dvoje nasamo.Pitala me kako ide skola a onda ima li djevojaka.Rekao sam da nema a ona se zacudila  i rekla da bi svaka djevojka voljela da bude samnom,rekao sam joj da sam malo stidan,a onda je ona rekla da nema razloga da budem stidan jer saam presladak i da bi se ona zaljubila u mene daje mojih godina.Tada mi je bilo malo neugodno,spustio sam pogled a ona se nasmijala i rekla da nemoram da se stidim svakako je ona prestara.Ja sam joj rekao da nije stara i da izgleda prelijepo,na sta mi se ona zahvaila. Sledeci dan smo otisli na vikendicu na planinu koja je bila blizu grada.Posto smo brojna familija bilo nas je oko 20.Meni je bilo dosadno jer su vecinom bili starijji ili manja djeca i cijelo vrijeme  sam posmtrao moju strinu koja je ovaj put bila u uskoj sivoj trenerci i  maici pa su se sada sise vidjele jos bolje.Na toj vikendici na kojoj smo bili nema vode,a bunar je daleko oko 800 metara,pa kada nestane vode neko mora da ide.Posto sam bio jedan od mladjih stalno su mene slali.Oko 5 sati popodne svi muskarci u drustvu su bili pijani,a  neko od zena je rekao kako je nestalo vode i opet su mene zamolile.Krenuo sam a onda je strian rekla da ona hoce samnom da mi pomogne.Posto je ona gost nisu joj dali ali ona je rekla da hoce da proseta i da me malo bolje upozna.Kurac mi se odmah ukrutio.Krenuli smo, i niko nista ne pregovara.Meni je vec postalo neugodno pa sam postavio neko glupo pitanje samo da pocnemo pricu.Stigli smo do bunara stavio sam kanistere da se pune, i sjeli smo  na klupu koja je napravljena pored bunara. A onda se desilo nesto sto nikad necu zaboraviti.Strina je spustila ruku na moj kurac i pocela da ga masira preko sorca.Iako se to moglo ocekivati ja sam bio iznendanjen njenim postpkom ali naravno da sam prihvatio tu igru.Spustila mi je sorc do koljena i pocela da mi pusi.Radila je to kao da je neka porno glumica.Cuclala mi je glavic a onda ga je citavog trpala  u usta a ja sam  poceo sam da joj mijesam velike sisurine.Ustala je skinula trenerku a onda i crne tange koje sam uzeo i pomirisao.A kada se skinula i vidio sam prelijep prizor.Po sredini je imala jednu veliku crnu gustu liniju a sa strane je bila obrijana,picka joj je izgledala kao Severini u pornicu J.Stao sam ispred nje i poceo da ljubim sise a prstima sam mazio njenu gustu picku.Legla je na travu a ja iako nisam bio iskuan pogledao sam milion pornica do sada pa sam nesto i naucio pa sam joj rasirio noge i poceo da lizem njenu vrelu picketinu.Pocela je da stenje,i da me rukama mazi po kosi.Presao sam na sise i poceo da ih sisam,ljubio sam je po vratu  a onda sam namjestio ukrucenu kurcinu i ugurao joj ga u vlaznu picku,glasno je uzadnhnula.Snazno sam joj ga nabijao a ona me je uhvatila za glavu ,povukla i pocela da me ljubi i promrmljala joossssssssss.

Jebao sam je oko minutu i onda ga izvadio i svrsio po njenoj stomaku.Ustali smo,oprala je sprmu sa sebe napunili smo jos jedan kanister kkoji i krenuli.Rekao sam joj da mi je prvi put i da nisam mogao duze,a ona se nasmijala i rekla da cemo trenirati.Kada smo stigli,svi su nas pitali zasto smo se zadrzali jer su vec poceli da brinu.Nisam znao sta da kazem,a ona je rekla da smo sreli ljude koji zive na ovoj plnini pa smo sa njima popili kafu.Otisli su 20-tak dana kasnije a do tada sam je jebo jos 2 puta,jer nismo mogli da se sastanemo.Pozvala nas je da dodjemo u SAD i da budemo njihovi gosti.Bas se radujem!

Sekina pomoć

Pokušaću da vam ispričam svoju priču, nadam se da će iako duga, biti i zanimljiva. Ja imam 40 godina a sestra 45. Ona je udata, ima dvoje djece, a ja sam još uvjek neoženjen. Moje incestne primisli počele su još kad sam imao 13 godina, a sestra 18. U to vrijeme, pošto je otac bio vrlo strog, sestra nije mogla do nekih doba biti vani. Tako me je jednom, pošto je već počela raditi, a voljela me je jako kao malog bracu, posjela preko puta sebe i objasnila mi neke stvari.

Tako sam doznao da ona ima momka i da joj ja budem ta veza kad on dođe da idu na "sudar", zato jer nije smjela gubiti ni sekunde.Rekla je ako ikome kažem da mi nikad više neće ništa kupiti, a ako budem dobar, biće i ona prema meni. Tako sam ja bio kurir između nje i tadašnjeg njenog momka, koji je bio 7-8 godina stariji i imao je "tristaća". To je sve izvrsno funkcioniralo tako da me je Miro, naime tako se zvao, zavolio kao partnera i čak je obožavao ljubiti i fatati moju seku preda mnom, govoreći mi da ću i ja kad odrastem imati takvoga komada. Ja bih se crvenio i okretao oči , ali kad bi se oni zanijeli i zaboravili da sam i ja tu, bez srama bih gledao šta rade, a naročito šta rade njegovi prsti.

Naime šarali su od dugih plavih uvojaka moje seke, preko nježnih, ali velikih i čvrstih grudi, do njenog međunožja,koje bi ona neko vrijeme uporno držala čvrsto stisnuto, ali bi noge svaki put, to sam primijetio vrlo brzo, širila, trzajući se u grčevima. Prvi put kad sam to vidio i doživio, toliko sam se prepao da sam počeo vikati. I Miro i seka su se trznuli ne znajući o čemu se radi, a ja sam sav prepadnut i skoro na rubu suza objasnio da sam mislio da seka ima srčani napad. Oboje su se počeli smijati, a meni nije bilo ništa jasnije. Kasnije, kada smo pošli kući (jer sam ja seki bio isprika i opravdanje pred roditeljima), seka mi je rekla da nikome ništa ne govorim i da ono nije bilo ništa. Kako sam ja navaljivao, jer sam bio jako znatiželjan seka je morala obećati da će mi objasniti o čemu se radi. . .

A to se desilo uskoro.Ja sam već pomalo kontao očemu se radi pošto sam već imao noćne polucije i trenutke sladostrašća kojih bi se rado prisjećao kada bih se probudio. Međutim problem su bile gaćice, koje bi bile mokre i ljepljive. Mene je bilo sram od mame da ona to ne vidi, iako sam ih prvi put uspio ubaciti u mašinu za veš umotavši ih u ručnik.

Međutim sve viće sam se ložio na seku,gledajuši njene sise, guzu i u njeno međunožje, zbog kojeg se i nalazila sa Mirom. Počeo sam i da drkam kao sumanut po pet-šest puta na dan zamišljajući seku kako se u autu ljubi i hvata sa momkom. Ulazio bih u njenu sobu, mirisao njen jastuk, preturao po njenim stvarima i vešu, i od svega toga dobivao nenormalno uzbuđenje. Školu sam gotovo zanemario, samo čekajući dan i sat kada ćemo seka i ja ići na njen ljubavni sastanak. Grozničavo sam smišljao plan kako da i ja osjetim šta znači ženski dodir i piljubac.

Već sam imao četrnaest godina, a kurčić iako ne baš tako velik, stalno je stršio nebu, pogotovo ako bi seka bila u blizini. Jednu večer sam odlučio da krenem u akciju pa šta bude. Sestra je nešto bila zahladila odnose sa starcima, a kako je stari čvrsto držao stvari pod kontrolom, barem što se tiče izlazaka i njihove duljine, ja sam smislio plan. Kad smo se vraćali sa "ljubavne"seanse, a upravo smo izlazili iz parka, sav drhteći upitao sam je:-Kad ćeš prestati da mene vodiš na ove izlete?? Ona mi je odgovorila da ću uvijek ići sa njom, pa da znam da joj je to jedini način da izađe u grad i tako to. Ja sam rekao da ovo ne može više ovako, da ja glumim majmuna na spoju i da ja više ne mogu gledati šta joj Miro radi, a biti miran.
Oooooo, pa moj braco već postaje veliki- nasmijala se i pogladila me po kosi.

Da, postajem veliki, i ne mogu ovo mirno gledati a ništa ne raditi- ljutito sam odgovorio, ne vjerujući u ove svoje riječi.

Hajde braco ne ljuti se, ti znaš koliko te seka voli i da će sve učiniti za tebe, pa zašto i ti ne bi nešto za mene- rekla mi je.

Ti ne znaš kako je meni, ja sam popustio u školi, stalno mislim na tebe, a i kad sanjam, sanjam tebe.

Mirko, šta ti je ti se šališ - rekla mi je u nevjerici.
Ne šalim se, i ako hoćeš da ti nastavim pomagati, odsad ćeš mi ti ubacivati veš u mašinu da mama ne vidi jer po noći izdrkam i dvaput na tebe, a i sada mi kurac puca kako je tvrd, a ti si u blizini.

Mirko- rekla mi je, nemoj tako govoriti, ja sam ti ipak sestra.
Da, sestra koja se žvali i hvata sa momkom pred svojim rođenim bratom. Pa stotinu sam puta gledao kako ti uvlači ruke u gaćice i prstari te, došlo mi je da ga ubijem i zauzmem njegovo mjesto, toliko sam ljubomoran na njega. Seko, ti si najbolja pička na svijetu, svi moji u školi sline na tebe i govore mi kako si dobra, a ja to moram trpiti.

Oooo, maleni moj bratek. Pa pojma nisam imala da si u takvim problemima. Moraš hitno naći neku curu da se olakšaš. Hajde da te ja spojim sa Andrijanom, koliko znam, ima iskustva i može ti pomoći, jeste da je starija od tebe, ali i teba da bude iskusnija, zar ne?
Nemoj da se praviš luda rekao sam ti da maštam samo o tebi i da hoću tebe.

Sestra je ostala zabezeknuta i otvorenih usta i vidjevši da je vrag odnio šalu, zaustavila se i rekla da se vratimo do jedne klupe na osami. Sjeo sam pored nje i ona je ozbiljnim glasom rekla- Mirko to što ti govoriš je incest, i zabranjeno je ako znaš šta ti govorim. Rekao sam da me nije briga, da sam joj otvorio srce i očekujem da mi pomogne kao i ja njoj.

Ali to ne smijemo, to je bogohuljenje Mirko- rekla mi je ozbiljnim glasom valjda shvativši u kakvoj smo se situaciji našli. Smijemo, smijemo-počeo sam govoriti hrapavim glasom, a kurac mi se napinjao u hlačama. Izdrkaćeš mi ga, svakako hoće da pukne koliko je tvrd, ako želiš da i ti i dalje pomažem- igrao sam na kartu ucjene dobro znajući koliko sestri značim kao izgovor za izlaske. Zaboga, pa bio sam joj jedini prozor u svijet, ako je htjela ostati pod našim krovom.
Stajala je zureći u mene par trenutaka, valjda misleći da ću se ja predomisliti, a ja sam nagonski osjetivši da je ovo biti ili ne biti krenuo kao sivonja. Uhvatio sam je za ruku i prislonio na moj kurac, a drugom sam već počeo otkopčavati hlače. Počela je nešto nerazgovijetno mrmljati, ne znam šta jer mi se već mutilo, i izvadivši ga stavio joj ga u ruku govoreći- požuri jer može neko naići. Seka je vidjevši da je vrag odnio šalu brzo povukla rukom nekoliko puta gore dolje i vodopad sladostrašća ju ju pogodio ravno u lice. Počeo sam se grčiti i izbacivati nenormalne količine sperme.
Međutim bilo je tu još nešto važnije. Duboko u podsvijesti znao sam da smo pršli crtu nakon koje više nema povratka...

Nasledstvo

Tih dana sam prolazio kroz veoma težak period svog života. Bio sam u finansijskoj krizi i nisam imao ni nagoveštaj ideje kako da se izvučem iz toga. Živeo sam u Londonu, gde sam se sklonio od Slobinog “lepog života i švedskog standarda”, i dobro sam se snalazio sve do tog leta. Povratak u domovinu jednostavno nije dolazio u obzir iako pomenuti lik više nije bio među živima. Presedeo sam čitavo popodne u jednom pabu pokušavajući da smislim neko rešenje uz pivo i cigarete ali takvo se šta nije naziralo na horizontu. Odvukao sam se u stan negde oko osam uveče. Zaključao sam vrata za sobom kada je zazvonio telefon. Nisam baš goreo od želje da se javim i učinio sam to samo zato što mi je zvonjava išla na nerve. U stvari, tih dana mi je sve išlo na nerve.

“Zdravo Aco. Nataša ovde.” Čuo sam iz slušalice.

Nisam pojma imao koja Nataša iako mi je glas u tom trenutku bio donekle poznat. Prelistavao sam osobe sa tim imenom u glavi ali niti jedna Nataša mi nije pala na pamet. Moju uzaludnu potragu prekinuo je njen glas.

“Deda Mirko je umro Aco.”

Tada sam shvatio da je u pitanju moja rođaka, sestra od strica tačnije, i nisam znao šta da kažem na to. Moj dolazak na sahranu jednostavno nije dolazio u obzir, ako se ima u vidu moja katastofalna finansijska situacija.

Srećom Nataša nije čekala da bilo šta kažem već je nastavila.

“To je svakako loša vest, ali ima jedna dobra. Nas dvoje smo jedini naslednici njegove celokupne imovine. To je kuća i sedamnaest jutara zemlje. Veoma kvalitetne. Znaš, raspitivala sam se malo.”

“Kada se to desilo?”

“Sinoć. Sutra je sahrana.”

“Ne znam da li ću uspeti da stignem.”

“Nema veze i ako ne stigneš. Hoću samo da sledećeg ponedeljka budeš ovde. Imam dva zainteresovan kupca i volela bih da budeš tu kada se to bude prodavalo.”

“To je već izvodljivo. O kojoj cifri pričamo Nataša?”

“O četerdeset hiljada evra. Nije ti teško da izračunaš koliko je pola od toga.”

Naravno da nije. Dogovorili sme sve i prekinuli vezu. Bilo mi je žao deda Mirka ali tih dvadeset hiljada je rešavalo sve moje probleme. Osmehnuo sam se, sipao sebi piće i tek tada shvatio koliko sam bio napet tih dana. Zavalio sam se u fotelju i razmišljao o svemu po malo. Biće lepo videti ponovo rodno mesto. Najviše sam u stvari razmišljo o Nataši. Nas dvoje smo bili generacija. Bila je ubedljivo najbolja riba u školi. Siguran sam da nije bilo pubertetlije u to vreme koji nije vežbao desnicu zamišljajući je. Naravno, i ja sam bio pripadnik tog plemena. Nataša je imala najveće i najlepše sise od svih devojčica u to vreme. Bila je i višlja od njih. Igrala je košarku za školski tim i uvek se nekako isticala u gomili. Pored toga bila odličan učenik. U srednjoj školi je naletela na jaču konkurenciju među ribama, ali je i tamo bila u prvih pet bez ikakve sumnje. Zanimalo me je šta je ostalo od svega toga. Čuo sam da se udala i da ima petogodišnju ćerkicu. Nataša je bila stomatolog i koliko sam tada znao imala je privatnu ordinaciju.

U dogovoreni dan pojavio sam se u rodnom gradu. Vrlo brzo sam primetio da se ništa nije promenilo, kako to u proviciji obično biva. Čuo sam se sa Natašom i dobio poziv da je posetim u njihovoj kući. Pojavio sam se na pragu sa cvećem, parfemom, bocom viskija i nekom lutkom za malu i vrlo se prijatno iznenadio kada mi je Nataša otvorila vrata. Kod nje se kao u gradu ništa nije promenilo. Bila je u nekoj pamučnoj trenerci, koja joj se pripijala uz telo, sjajno ističući njene obline. Talasastu, crnu kosu koja joj je padala na ramena zamenila je duga i ravna, koja joj je dopirala skoro do polovine leđa. Sa svojih trideset i dve bila je i dalje lepa, zrelija i, imao sam utisak, izgledala bolje nego što sam je pamtio. Za razliku od nje suprug joj je bio čista katastrofa. Bio je debeo, ćutljiv i nekako smotan. Jedan od onih tipova koji gde padnu tu i ostanu. Naravno, radio je kao kacelarijskoi pacov u nekoj ubi bože firmi i to je bilo sve. Klasičan seljober kojima uvek nekako padnu šaka dobre ribe. Devojčica je srećom bila sva na Natašu. Lepa, fino vaspitana i već tada se dalo zaključiti da će biti visoka kao mama. Proveo sam prijatno veče sa njima i pored tunjavog muža. Dogovorio sam sa Natašom pregled zuba kod nje u ordinaciji za sutrašnji dan i oprostio se od njih nešto pre ponoći. Deda Mirkova imovina je trebala biti prodata prekosutra.

Pojavio sam se u Natašinoj ordinaciji u pet popodne. Bio je kraj njenog radnog vremena pošto je jedino tako mogla da me uglavi u svoj pretrpani raspored. Seo sam u maloj čekaonici i slušao zujanje iz ordinacije. Nekoliko minuta kasnije na vratima se pojavila neka starija gospođa u Natašinoj pratnji. Nataša mi se javila i jedva sam odpozdravio. Bio sam u totalnom šoku. Stajala je tamo i govorila nešto toj gospođi a ja nisam čuo ni reč. Beli mantil joj je bio raskopčan, crvenu košulju su napinjale njene fantastične sise, a crna, uska suknja joj je dopirala do kolena. Nosila je naočare a na golim nogama imala je crvene cipele na visokim štiklama. Noge su joj bile fantastične i samo sam nemo blenuo u njene pune usne koje su se pomerale dok je govorila. Gospođa je napokon otišla i ona me uvede u ordiaciju. Rekla mi je da sednem na onu zubarsku stolicu i otišla da zaključa vrata čekaonice.

“Tako. Sad nam niko ne smeta. Da počnemo?”

“Hajde.”

Nagnula se nad mene i istog trenutka me je prekrio miris njenog parfema. Posle pregleda rekla je će da mi skine kamenac i uradi jedan mali karijes.

“Imaš sjajne zube Aco.” Nasmešila mi se i pogledala me u oči. Tada sam osetio onu uzajamnu privlačnost mada u tom trenutku nisam to hteo sebi da priznam. Nataša je brzo završila sa mojim zubima i sela na stolicu za svojim stolom.

“Jesi li za neko piće?”, upitala me je, “Ili hoćeš da odemo negde?”

“Neka. Dobro je i ovde. Sipaj šta imaš.”

“Imam Chivas. Odgovara?”

“Naravno.”

Sipala nam je po čašu i ja joj se pridružim za stolom. Prekrstila je noge tako da joj se suknja malo zadigla ali je nije vratila ne mesto. Podigla je naočare i ostavila ih u kosi. Lomio sam se u stravičnim mukama. Svaka njena reč, pokret, uzdah bio je poziv da preduzmem nešto. A ja nisam preduzimao ništa. Razgovarali smo o sutrašnjoj prodaji ali su meni misli išle drugim smerom. Ono što nisam znao je kuda idu njene.

“Koliko sam ti ja dužan za ovo Nataša?”, upitao sam je očajan zanjući da to pitanje nagoveštava kraj naše seanse.

“Ma daj ne lupetaj. Naši smo.”

“Ma sve je to u redu ali kako da ti se odužim za ovo? Ovo bi me u Londonu debelo koštalo.”

“E Aco.”, rekla je uz uzdah i iskapila ono malo što joj je ostalo u čaši.

“Možda bi i mogao nekako. Ma ne. Nema veze.”

To je bilo to. Sve je bilo jasno i povratka više nije bilo.

“Pa reci sad. Ne volim te nedorečene fore.”

Nataša je ćutala i gledala u praznu čašu okrećući je prstima. Njeni dugi nokti su lupkali po kristalu i najednom prestali. Podigla je pogled i uprla ga u moje oči. Više ništa nije trebala da kaže. Ustali smo gotovo iste sekunde i pali jedno drugom u zagljaj. Ljubili smo se tako strasno i izgladnelo da sam se na trenutak gotovo uplašio. Strah je, ako ga je i bilo, odgnala njena ruka kojom je našla moju ukrućenu batinu. Užurbano sam joj otkopčao košulju i izvadio joj sise iz čipkastog, crnog grudnjaka. Bile su još uvek lepe, malo spuštene ali još uvek okrugle. Velike braon bradaice su joj štrčale uokvirene širokim braon areoluma i kada sam spustio ruke na njih potpuno sam poremetio pameću. Nataša je našla rukama ono što je tražila i strasno uzdišući čučnula ispred mene. Počela je da mi ga sisa kao sumanuta. U jednom trenutku je dohvatila naočare i bacila ih negde u stranu. Držala mi ga je u korenu i grcala gutajući ga što je više mogla. Davno mi neka riba nije priredila takvo pušenje. Uspela je da ga zguta celog na sekund i mislio sam da ću momentalno svršiti, osetivši kako joj se glavić ošešao o krajnike. Zagrcnula se malo i nastavila nesmanjenom žestinom. Izvadila ga je i počela da mi liže jaja drkajući ga. Nisam više mogao. Morao sam je zaustaviti da je ne bi pre vremena zalio spermom.

“Ustani.”, jedva sam izgovorio.

Poslušala me je i ja joj raskopčam košulju do kraja. Poljubio sam je i počeo da joj naizmenično ližem i sisam bradavice, držeći joj sise obema rukama. Okrenuo sam je i stao joj iza leđa. Ljubio sam joj i grickao vrat stiskajući joj sise, dok joj je moja uzdignuta kurčina podbadala preko suknje između guzova. Nije dugo izdržala. Izmigoljila mi se iz zagrljaja i ponovo čučnula pred mene, halapljivo trpajući moj kurac u svoja usta. Iskoristio sam to da skinem majicu i rešio da joj pružim jebanje koje će pamtiti. Nije mi bilo teško da shvatim da je onaj njen tunjavi kod kuće uopšte ne tuca. Uhvatio sam je obema rukama za kosu i počeo da je namilosrdno jebem u usta. Grcala je i mumlala, pljuvačka joj se slivala niz bradu ali nije se ni jednog trenutak pobunila. Podigao sam je i povalio je na stolicu koja joj je obezbeđivala egzistenciju. Zadigao sam joj suknju i skinuo joj gaćice. Raširila je noge i ja zaronim između njih spuštajući usne na njenu potpuno izbrijanu, mokru pičku. Zacvilela je zabacujući glavu unazad kada sam počeo da joj obrađujem klitoris. Trzala se i buncala nešto nerazumljivo. Oslonila se na laktove i kliktala uzbuđeno i dalje nerazumljivo govoreći. Lizao sam je nekoliko minuta, uživajući u njenim sokovima i uzdisajima. Trebalo mi je to kako ne bih ekspresno svršio ali nije dugo trajalo.

“Daj mi taj kurac Aco… Ohhhh… Daj mi ga jako… Ahhhahhh…”

Zadigao sam joj nogu na svoje levo rame i smestio joj ga tako potpuno raskrečenoj. Nisam mogao u tom položaju da joj ga sjurim do jaja, te sam je obuhvatio rukama oko vrata i privukao je sebi. Njenu levu nogu sam prebacio na svoje desno rame i zabio joj ga svom silinom. Vrisnula je i počela vrlo razumljivo da priziva boga.

“O bože… Aaaaahhh…. O bože dragi…. Uuuuaaaahhh… O gospodeeee… Ahhhhaaahhaaah… ”

Uhvatio sam je za levu sisu i čvrsto je stisnuo. Vrisnula je još jače i strasnije. Tucao sam je menjajući ritam. Polako, pa sam ubrazavao. Ponovo sam vraćao u spori ritam, pa najednom nastavljao silovito i brzo. Zabio bih se u nju i kružio kukovima, da bi ga potom izvadio i glavićem joj prelazio preko klitorisa. Sjurio sam joj ga ponovo i ubrzao ritam skidajući joj mantil i košulju sa ramena. Ščepao sam je za sise i snažno ih stisnuo. Tucao sam je sve brže isve jače joj stiskao sise dok se trzala na mom kurcu u orgazmu i glasno vrištala. Poslednji trzaji orgazma su joj potresali telo kada sam morao da ga izvadim kako je ne bih napunio. Sela je i skinula mantil, košulju i grudnjak. Okrenuo sam je i naguzio je preko stolice. Svukao sam joj suknju i počeo ponovo da joj ližem pičić, zabivši nos između njenih čvrstih guzova. Zadigla je desnu nogu i oslonila je na rukohvat. Moj jezik je našao put do njenog anusa i ona strasno cikne, izvivši se u leđima. Lizao sam joj naizmenično razvaljenu pičku i čmarić i nekoliko sekundi kasnije se uspravio. Namestio sam joj glavić na anus i prelazio njime između guzova.

“Jesi li ikada…”

“Da… Ali davno… I samo jednom. Budi nežan molim te. Jako ti je… Baš ti je velik…”

Raširio sam joj guzove i namestio ga na ulaz. Krenuo sam da joj ga gurnem ali je bila toliko mokra da je skliznuo u pičić. Nastavio sam da je tucam tako. Nisam imao nerava da gubim vreme tempirajući ga. Tucao sam je žestoko. Pička joj je bila toliko razvaljena da je opasnost od mog svršavanja bila otklonjena u tim momentima. Jebao sam je kao ludak dok je vrištala dočekujući novi orgazam. Uhvatio sam je za zglobove njenih ruku i povukao ih ka sebi. Noga joj je spala sa rukohvata i prućila se po stolici svom dužinom. Svršila je prskajući me svojim sokovima i urlala kao da sam je na kolac nabio. Okrenuo sam je na leđa dok se još smirivala i za noge je povukao na dole. Opkoračio sam je i smestio joj ga u usta, oslonivši se rukama o naslon iznad njene glave. Napravio sam dva ili tri trzaja kukovima i počeo da se praznim, slušajući je kako grca ispod gutajući vrele mlazeve. Sišao sam sa nje kada ga je celog isisala i seo na jednu od stolica za stolom. Na moje iznenađenje bio mi je još dignut. Ne baš da bih mogao odmah ponovo ali u odličnoj formi. Nataša je primetila to i prišla mi. Klenula je i smestila ga u usta. Sisala ga je predano i taman kada sam bio ponovo spreman zazvonio joj je mobilni. Dohvatila ga je sa stola ne puštajući mi kurac drugom rukom.

“Da. Ne mogu ja da idem.” Obuhvatila mi je kurac usnama i vrhom jezika mi brzim pokretim prelazila preko rupice na glaviću. Izvadila ga je.

“Kažem ti da ne mogu ja da odem po nju. Zauzeta sam.”

Moj kurac joj je do polovine nestao u usnoj duplji. Povukla je snažno sisajući i izvadila ga.

“Dovezi je kući i nemoj praviti pitanje iz ničega.”

Podigla ga je i počela da mi liže jaja.

“Pacijentkinja me čeka.”, brzi pokreti jezika po mojim jajima, kurac mi se krutio u njenoj ruci.

“Doći ću za sat. Možda sat i po.”

Moj kurac ponovo nestaje do polovine u njenim ustima.

“Ne. Ne mogu ranije. Ćao.”

Bilo mi je jasno da je malopre razgovarala sa tunjavim sisajući mi kurac u pauzama. Moram priznati da me je na nekoliko sekundi grizla savest. Ali brzo sam stvorio sliku tunjavog u svojoj glavi i zaključio da je takvima prosto merak jebati ženu, pa bila ti ona i sestra od strica. Nataša se postarala svojim jezikom i usnama da ponovo budem spreman. Kako sam i dalje sedeo okrenula mi je leđa i opkoračila me, smeštajući mi kurčinu u svoju uzavrelu pičku. Jahala me je kao sumanuta dok sam ceo prizor posmatrao u velikom ogledalu na zidu pored nas. Njene sise su odskakale u ritmu njenog jahanja dok je uzbuđeno vikala.

“Brže… Oh… Brže… To… Ah kako je lepo… Tako… Tako… Tuuuu… Ahhaa…”

Spustio sam ruku na njen klitoris i počeo da ga trljam prstima. Nataša je urlala, vrištala i uvijala se jašući kao nikada kurac videla nije. Počela je opet da svršava. Pljesnuo sam je po pičiću i ona zavrišti. Uradio sam to još tri puta, svaki put jači od predhodnog. Svršila je dižući noge sa poda i primajući ga svom dužinom. Presavila se u pojasu unapred i dahtala ali joj nisam dao da predahne. Bilo je vreme da ga dobije u dupe. Bio sam daleko od novog svršavanja i hteo sam da zapamti ovo popodne. Ustao sam sa njom na kurcu i postavio je ispred ogledala. Podigla je ruke i naslonila se na ram. Raširila je noge i ponovo se nabila na kurac do jaja.

Izvadio sam ga i namestio joj glavić na anus. Taj put nisam promašio. Osetio sam kako mi glavić prolazi kroz tesnu rupu i slušao je kako mi govori.

“Polako… Ahhh… Polako… Tako… Ah, boli… Još malo… Ooohhh… Da, da….”

Centimetar po centimetar. Prodirao sam polako i na kraju ga smestio do jaja. Nataša je je jecala oborne glave i ja ga povučem malo. Naslonila je lice i sise na ogledalo i rekla:

“Daj mi ga sad… Jako…”

Gurnuo sam prvo polako. Već tada je vrištala prilično glasno. Počeo sam da ubrzavam. Njen dah je zamaglio ogledalo ispred njene glave. Urlala je i vrištala dok sam se ja nabijao u nju sve jače i silovitije. Obuhvatio sam joj sise rukama i pritisnuo ih na ogledalo, nabijajući kurac do jaja u njeno dupe. Prikucao sam je na to ogledalo i nastavio da je razbijam svom silinom. Što zbog tesnije rupe, što zbog Natašinog vrištanja i fantastične jebačine umalo nisam svršio. Izvadio sam ga iz nje i ona okrene glavu ka meni. Nije čekala ni sekunde. Kleknula je i strpala ga u usta, sisajući ga kao sumanuta. Uhvatio sam je za kosu na potiljku i nabijao je na kurac koji je do pre koji sekund bio ceo u njenom dupetu. U jednom momentu sam potpuno izgubio kontrolu nad sobom i zabio joj ga do jaja. Zagrcnula se i ustuknula ali ga nije ispustila iz usta. Nisam mogao više. Prikupljao sam snagu za poslednji nalet. Izvadio sam ga iz njenih usta i okrenuo je. Uhvatio sam je za slabine, grubo je pritisnuo uz ogledalo i smestio joj ga ponovo u dupe. Počeo sam da je tucam najsilovitije do tada. Urlikala je kao divljakuša, lupala šakom po ogledalu, vrištala i ponovo svršavala. Pljesnuo sam je po dupetu jako. Zatim još jače i nabijao se u nju do jaja takvom silinom kao da nameravam da je proteram kroz zid.

“JEBI ME SVRŠIĆU….AAAAAHHHHH….JEBI ME JAKO… AAJJOOJ… TUCAJ ME ACOOO…”

Mislim da u tim trenucima nisam bio naročito priseban. Potpuno sam se sludeo tucajući glavnu ulogu mojih dečačkih vlažnih snova. Nataša je pod mojim naletima počela da jeca, uvijajući se na kurcu na novom talasu orgazma. Pljeskao sam je po guzovima jednom rukom a drugom je vukao za kosu. Zavrištala je koliko je grlo nosi i izvila se u leđima svršavajući. Zabio sam se u nju i ostao tako dok je svršavala. Izvukao sam ga malo i natakao je u kratkom, silovitom trzaju. Ostao sam u njoj i kružio kukovima. Ponovio sam to još tri puta i svršio puneći je od nazad.

Potpuno iscrpljeni smo se spustili na pod. Dahtali smo dok sam je držao u naručju i razmišljao o njoj i njenom životu. Nije mi izgledao preterano sjajno. Obukli smo se i pošli njenim autom ka mojoj kući. Pričala mi je kako odavno nije imala nikoga. Ispostavilo se da sam bio potpuno u pravu kada sam zaključio da je tunjavi ne jebe, već samo otaljava jednom mesečno. Rekla mi je da se plaši da ga prevari jer će se to u malom gradu vrlo brzo pročuti. Nisam znao zbog čega, ali Nataši je taj brak bio zbog nečega bitan. Predpostavio sam da je dete u pitanju ali nisam išao dalje od toga, niti sam je pitao. Pre nego što ću izaći ispred svoje kuće dogovorili smo se da sutra dođe po mene i da odemo do deda Mirkove kuće koja je sad naša. Kupac će doći u dva popodne. Nisam znao kako da joj pomognem da oživi svoj seksualni život. Znao sam samo da se radujem sutrašnjem danu i ponovnom susretu sa njom na novim osnovama. Za sve ostalo Nataša će morati sam da se pobrine.

Pijane klinke

Konacno je dosao vikend posle naporne skole…bio je petak, secam se ko da je juce bilo! drugarica i ja smo se dogovorile da to vece izadjemo solo i da se provedemo ko nikad…tako je i bilo! kod mene smo se spremile, obe kratke minice, visoke pete i cipkaste uske majicice, niko nam nije mogao odoleti….al nas dve smo zelele samo jednog, i nije nam bio problem da ga osvojimo….posle cetiri eksirane tekile krenule smo u zivot! na ulazu u diskoteku skontale smo to drustve jer se nekako izdvajalo od drugih, tu je bio i on….decko koji nas je obarao…prisle smo mu polako i pocele da igramo oko njega, druge su nam zavidele jer je on bio decko na dobrom glasu….posle malo vremena tekila nas je skroz udarila u glavu i nismo znale sta radimo a on je vec naveliko bio napaljen, toliko da smo ga osetile…on je takodje uzvracao dodire svojim carobnim jakim rukama, mi se nismo bunile… u diskoteci je bio mrak, pa nismo obracale paznju da li ce nas neko videti….pocele smo ga skidati, na sta se on samo nasmesio i rekao bas ste lude samo nastavite, skinuo nam je majice, tako da smo ostale u brusevima ne razmisljajuci koju smo paznju privukli.u tom trenutku dosao je izbacivac do nas troje i rekao nam je da ako zelimo da nastavimo tim putem da predjemo u posebnu sobu za goste sto smo naravno i uradili…tamo smo presle na stvar…

gurnule smo ga na krevet a posto je vec bio skinut nezno smo ga lizale po celom telu.u tom trenutku drugarica se samo spustila nize i pocela da mu pusi kao nikad u zivotu.na njegovom licu se video samo izraz zadovoljstva dok mi je masirao grudi…toliko smo se napalili da smo se i izgubili u vremenu… spustio nas je na krevet i u to je upao dosadni izbacivac koji je rekao da je fajront, da moramo da odemo.a posto zadovoljstva nikad dosta on je predlozio da idemo malo da se provozamo…tekila je i dalje delovala, ali i za jos jednu je bilo mesta…odvezli smo se do obliznje sumice gde smo zelele nesto skroz divlje a to smo i dobile.. vezao nas je za drvo kanapom za slepanje i skinuo nas gole…poceo je divlje da nas lize…samo smo cekale da udje u nas sto je i usledilo…jebao nas je do iznemoglosti, malo jednu pa drugu…vristale smo kao nikada, cela suma se orila, bilo je to jebanje do zore…potom nas je odvezao jer sam ja dobila silnu zelju da mu popusim a drugarica da joj lize…nakon samo 20 sekundi pusenja on je svrsio….to je bila jedna od nasih avantura koje prolazimo zajedno ali i najbolja… odvezao nas je kuci i posle toga smo ponovili isto to jos nekoliko puta, naravno u tajnosti.

Pumpaj, pumpaj

-Bane,sine,vreme je da i ti pocnes da zaradjujes za nasu kucu-rekao mi je tata Joca jednog dana.Zaradi barem za svoje potrebe.

Tada sam ima sesnaest godina i tek sto sam zavrsio prvi razred srednje skole.Na mom spisku planova za raspust,rad nije bio ni pod tackom razno.Ipak,kako je oceva bila poslednja u nasoj kuci,morao sam da se povinujem njegovoj odluci.On mi je nasao posao na benzinskoj pumpi,koja se nalazila uz auto put Beograd-Zagreb.

Moj posao bio je da perem prozore (stakla) na automobilima i kamionima koju su svracali na pumpu po gorivo.Sundjer,brisac i bocica sa vodom bili su moj osnovni alat.Tih dana bilo je dosta posla na pumpi.Letnja turisticka sezona tek sto je pocela – Guzve na pumpi bile su svakodnevne.Bilo je tu i dobrih napojnica od zadovoljnih musterija.Osim toga,nikada mi nije bilo dosadno.

I bas tu,na pumpi,jednog dana dogodilo se nesto sto je dovelo do promene u mom mracnom junferskom zivotu…Ugledao sam svetlo.

Bio je topao junski dan,oko deset sati pre podne.Na auto putu slab saobracaj,skoro da se dosadjujem.Nervozno setkam pored puta ocekujuci da neki auto skrene na pumpu.

Iznenada,ispred mene se zaustavlja kabriolet crvene boje,nisam ga primetio dok nije zakocio isped mojih nogu.Malo je falilo da mi se parkira na prstima.

Dobar auto-bogat vlasnik,ocekujem dobru napojnicu.Vreme je da se bacim na posao.Po nekom nepisanom pravilu prvo pogledam na suvozacko sediste,tu obicno sede zene…Tako je i sada.

Lepa,sredovecna zena privlacnog izgleda sedi u kabrioletu na mestu suvozaca.Duga,plava kosa spusta se na njene cvrste grudi.A grudi!To nisu grudi,to su dva meteora,koji izbijaju iz dubokog dekoltea.Lepo,negovano lice odaje zenu koja drzi do svog izgleda.Telo bujno,jako,izrazitih oblina koje izbijaju iz sive haljine na bretele.Par lepo vajanih nogu protezu se iz haljine.

Zablenuo sam se u njene grudi kao dete u izlog poslasticarnice.Uzbudjen sam,osecam laganu jezu kako se proteze mojim telom i zaustavlja se u jajima.

-Maco,ti sedi u autu dok ja budem trazio telefon na benziskoj.Kad momci naspu gorivo ti pomeri auto u kraj-zacuo se duboki muski glas vozaca.Tek tada primecujem celavog,snaznog,muskarca kako izlazi iz auta.

“Maco”,prisetih se kako je oslovio tu zenu.Ne znam da li joj je to ime ili nadimak,ali znam da joj svakako odgovrara:zaista je dobra macka.

-Da li mogu da vam operem prozore?-sramezljivo upitah Macu.Izgubio sam se u njenim azurno plavim ocima,potpuno sam hipnotisan.

-Mozes – odgovara ona lezerno.- ali ako usput operas i mene.Sva sam znojava-rece vragolasto se nasmesivsi.

Oprao bih te vrlo rado-pomislih.Vec zamisljam kako sapunjam njene bujne grudi,prstima spiram penu sa njenih stidnih dlacica,straznjice

Toliko sam se zaneo u mastanju da zaticem sebe kako rukom trljam po haubi auta kao da je Macino telo.

Na usne mi naviru reci,zelim smekerskim komentarom da uzvratim na njenu provokaciju.Bezuspesno,nista mi ne pada na pamet.Previse sam zbunjem i dekoncentrisan da bih mogao da razmisljam.

-Ja perem samo stakla na automobilima-glupo prevalih preko usana.

-Ja se ne salim,i meni bi trebalo pranje.Ova vrucina me izludjuje.Sva sam mokra-rece,ruku zavlaceci u dekolte svoje haljine,prstima prelazeci preko nagih grudi,kao da brise znoj sa njih.

Mene taj njen gest asocira na na nesto sto sam procitao u sestrinom zenskom casopisu:”Zena koje se nesvesno miluje po telu dok razgovara sa muskarcem,podsvesno zeli da je taj muskarac miluje”.

Teorijski sam bio dobro potkovan,sto se tice seksa:praksa je predstavljala moj problem,tu sam bio potpuna neznalica.,pravi junfer.

Moj najveci uspeh bio je kada bih neku drugaricu uhvatio za dupe.

U ovom momentu ne znam da li me Maca podsvesno zeli,ali znam da ja umirem od zelje da je jebem.

-Zaista bi mi prijalo kada bi me malo poprskao tom vodom-Maca ne prestaje da me izaziva,pokazujuci na flasicu sa vodom koju drzim u ruci.

“Poprskao bih ja tebe spermom”,junacim se u sebi.

-Poludecu od vrucine.Toliko sam nervozna da sam popusila kutiju cigareta od jutros-zali se ona vadeci novu cigaretu iz kutije.Saginje se ka odeljku za rukavice,trazi upaljac.

A tada ugledah vrh njenih sisa.Bradavice koje su bile otkrivene dok se Maca saginje,ispadaju iz njenog dekoltea.Vec tada sam bio spreman da skocim na Macu koliko sam bio uzbudjen tim prizorom.Disem sve teze,borim se da dodjem do daha.Osecam da mi srce snazno dobosa u grudima,hoce da iskoci.Moj palamar vec se propinje u gacama.

“Moram da se smirim inace cu svrsiti pred njom”,mucim se.Mokrim sundzerom kvasim staklo.Zamahnuh rukom I brisacem napravim jedan potez po sofersajbni.Kroz oprani deo stakla pogled mi se zaustavlja na Macinim nogama,medjunozju.

-Zalepicu se za sediste koliko se topim-oglasava se Maca,uhvativsi rub svoje haljine.Polako mlatara haljinu,rashladjuje medjunozje.

I meni je vrucina.Primecujem da Maca haljinu zadize sve vise.Tanka linija stidnih gacica na njenoj picki bljesnula je pred mojim ocima,izazvavsi sok.

Zatecen sam tim prizorom.Iskolacenih ociju,otvorenih usta,zabezeknuto gledam u sumicu izmedju Macinih nogu.Znam da put kroz njih vodi do vrata raja…koja ja jos nisam otvorio.

Vise nisam u stanju da se koncentrisem na pranje prozora.Maksimalno sam napaljen.Moj kurac se dobranu ukrutio.Izbocina na trenerci sve je uocljivija.

Ne zelim da Maca primeti moje uzbudjenje.Sundjer spustam na izbocinu.Bez reci objasnjenja,hitrim korakom se odvajam od auta i krecem ka WC-u.Osecam trnjce u jajima,osecam da cu svrsiti.Samo da stignem do toaleta pre nego sto svrsim,mislim se…Prekasno,ejekulaciju dozivljavam na dva metra od vrata WC-a.

Boze,kakav blam,zar da svrsim u gace.Potajno se nadam da niko nije primetio moju sramotu.Mahnito ulecem u WC.Sta je-tu je.Otkidam komad toilet papira,skidam gace i brisem ostatke sperme sa kurca i gaca.

Samo da ne ostane fleka na trenerci,razmisljam.Ako se to desi,necu smeti da izadjem iz WC-a dok ne padne mrak i zastiti me od pogleda okoline.

Iznenada zacuh skripu ulaznih vrata.Trgoh se panicno razmisljajuci “Dokle da traje moja agonija”…Ocigledno jos dugo,shvatih ugledavsi Macu kako ulazi unutra.

-Hmmm,sad mi je jasno zbog cega si onako panicno nestao sa pumpe-rece Maca,pogledom fiksirajuci moj obalavljeni kurac-Primetio si da ne nosim gacice,zar ne?

Blesavo,klimnuh glavom,stojeci kao ukopan na sred WC-a.Nisam stigao ni da odreagujem kako treba.Maca me je zatekla sa spustenim gacama,a tako i sad stojim,dok mi mlitavi kurac mlatara izmedju nogu.Sakom ga tek sada pokrivam,da spasem barem malo dostojanstva.

-Ne treba zbog toga da se stidis-tesi me Maca shvatajuci da sam svrsio pre vremena.-To se desavalo i starijim muskarcima od tebe.Oni su predamnom svrsavali i pre nego sto su mi videli picku,kao ti-rece samouvereno.

Verujem joj na rec,dovoljno je izazovna da izazove erekciju i kod mrtvaca.

-Osim toga,mozes biti ponosan na svoj kurac.Tako dobar primerak odavno nisam videla;kurac mog muza je saka jada prema ovom tvom.

Lepo od nje sto mi upucuje kompliment.Siguran sam da bi mi prijao da me nije zatekla u ovako ponizavajucem polozaju.Kako sada mogu da se osecam ponosno,kao pravi muskarac,kada sam ejekulirao u gace.

Setih se da bi bilo bolje da se obucem.Saginjem se,dohvacam gace,a zatrim ih polako navlacim.

-Stani!-ciknu Maca.-Steta da propadne tolika sperma-rekla je,krenivsi ka meni,usput se oblizujuci.

Stojim ispred lavaboa,ukrucen kao kip,prepusten Macinoj volji.Toliko sam zbunjen da zelim da pobegnem odavde,ipak,ujedno ceznem da saznam sta Maca zeli od mene…Nekako mi to jos nije jasno.Jebote,zar je moguce da se ovo meni dogadja?Cime sam ovo zasluzio?Ne mogu sebi da dodjem od cudjenja.

A Maca ne gudi vreme.Uzima moj balavi kurac u usta,usisava ga u sebe,celog.Rukom pocinje da povlaci kozicu gore-dole.Njena nepca stiscu se oko kurca kao da ispituju tvrdocu,prstima blago gnjeci moj jaja.

Zbunjeno je posmatram kako slasno guta kurac.Moj balavac raste u njenim ustima.Sada je vec velik,spreman za jebacinu.

-Hoces li da me jebes?-oglasila se Maca vadeci moj kurac na kratko iz usta.

Potvrdno klimnuh glavom,kao da je na to pitanje potrebno dati odgovor.Podrazumeva se da sam zeleo da je jebem.

Maca me odvede do klozeta.Desnu nogu podigla je na ivicu solje,a zatim zadigla haljinu i natrcila se ka meni.

-Dodji-pozvala me je,jebozovno me gledajuci preko ramena.-Gurni ga tu,odpozadi-daje mi instrukcije kao da zna da mi je prvi put.Sigurno sam delovao tako zbunjeno,da nije bilo sumnje u moje jebacko (ne)iskustvo.

Mada,iako sam junfer,nije bilo potrebna da mi pokazuje gde joj se rupa nalazi:to znam od ranije-video sam u porno casopisima.Osim toga,dovoljno sam napaljen da se prepustim zivotinjskom instiktu da me vodi do njene picke.

Prisao sam joj s ledja sa podignutim kopljem,spreman da joj ga nabijem do jaja.

Maca uhvati moj kurac i polako ga privuce ka svom dupetu.

Polako,mislim se,nisam bas toliko blentav da mi treba pomoc I da ubodem.Zamahnuh kukovima i nabih kurac u njenu rascvetalu,vlaznu picku,preduhitrivsi Macu da to uradi za mene.

-Aaaaa…-zavapi ona-lakse malo…mnogo ti je velik…

Lakse,kurac moj,junacim se.Sada sam ja glavni.Bilo mi je potrebno samo da mi neka ponudi picku,da skinem junfer,a sada ja znam kako se to radi.

Mahnito nalecem u nju,navlaceci je na sebe,cvrsto stiscuci njene kukove.Nabijam se drcno,snazno.Sada se osecam kao pravi muskarac,ponosan na svoj kurac,na sebe.

-Nabij ga jace…celog…to…probusi me…-stenje Maca.-Pumpaj,pumpaj,ti mali pumpadzija-lupeta u delirijumu,vise netrazi “polako”.

Njene instrukcije vise mi nisu potrebne,sada bih je mogao jebati danima,bez prestanka.Sakama scepah njene bujne sise,gnjecim ih strasno.

Polako pocinjem da osecam trnjce kroz telo.Prijatna jeza najavljuje vrhunac.Grcevito grlim Macino ustrptalo telo,stiskam je uz svoje.Pricvrsio sam se za nju kao brodolomac za plutajuci balvan.Svrsavam u njenu vlaznu picku,ispunjavajuci je spermom u kratkim mlazevima zadovljstva.

Gotovo istovremeno,Maca je ukrutila svoje zanosno telo,dozivljavajuci snazan orgazam propracen njenim prigusenim kricima zadovoljstva.

-Hvala ti!-sapnuh joj na uvo,izbacujuci poslednje kapi sperme u nju.Zaista sam bio zahvalan za ono sto mi je priustila.

-Bilo mi je zadovoljstvo-uzvratila je uz osmeh.A zatim se upristojila i napustila WC.

Pola sata sedeo sam na solji pokusavajuci da ubedim sebe da to nije samo san.

Trojica za veče

U petak je dogovoreno da se u subotu ide na zurku, privatnu, kod jednog prijatelja… moja prijateljica Jelena, njen verenik Pedja i ja… pre par meseci sam upoznala Pedjinog druga, Vladu. kaze, opasan decko u krevetu, zverka. Ko bi rekao za onako slatkog i finog decka. Sredila sam se najbolje moguce, ne bi li privukla Vladinu paznju. Uklonila sam svaku nezeljenu dlacicu sa tela, obukla crne cipkaste tangice, podvezice, korset koji je jos vise isticao moje prelepe grudi, finu suknjicu, ne prekratku i bolero. pustila sam divlju talasastu kosu, nenapadno se nasminkala, obula omiljene stiklice i krenula po golupcice. Stigli smo na zurku oko ponoci, i vec je bilo dosta ljudi. posto nikoga nisam znala osim vladimira, hodala sam polako izmedju gomile ljudi koji su me gutali pogledom, trazeci vladu. neko me je uhvatio oko struka od pozadi i naslonio glavu na rame… to je bio Vlada… “mmm, kakav divan parfem…”, rekao je uz onaj jebacki uzdah i jos jace me stegao.“nadam se da ti je sad jasno zbog koga sam ovde”, rekla sam usporeno, i dodala “mogao si bar da se javis posle one kafe. nije valjda da nisam bila dobra?”. “malena, uvek si dobra, samo sam imao puno obaveza na faxu. ajde da se lepo ispricamo u sobi”. uhvatio me je za ruku i nezno povukao ka vratima neke sobe, izvadio kljuc iz dzepa i rekao “nadao sam se da ces doci, pa sam obezbedio kljuc”. iskrao mi se jebacki osmeh. usli smo u sobu u kojoj se sampanjac vec hladio. povukao me je ka sebi i okrenuo ka ogledalu. videla sam samo njegovu glavu i nemirne ruke koje istrazuju moje napaljeno telo. “te sise… aaa… i ono vece sam pozeleo da ih mazim, ali nisam hteo da budem napadan. sad cu definitivno morati”. poceo je da me mazi po celom telu, da mi mirisi kosu… skinuo mi je torbicu sa ramena, kao i bolero… zadigao mi je suknjicu, poceo da me mazi po nogama… malo je raskopcao korset i opustio mi grudi, poceo da ih mazi i stiska. stao je sad ispred mene i krenuo lagano da ih sisa, grize, lize… rekao mi je da se ne pomeram i da radim sta mi on kaze… vratio se iza mene, uhvatio me za desnu nogu i naglo je podigao. provukao je ruku ispod, da bi mogao da mi mazi vrelu pickicu. pomerio mi je tancice u stranu i poceo da kruzi prstom po klitorisu. zabacila sam glavu na njegovo rame, a on je pazljivo pratio svaki moj trzaj na ogledalu. drugom rukom je skinuo svoje farmerke i izvadio vec krut ogroman debeo kurac. “ajde sad, uhvati ga polako i mazi ga lagano… uuff… taaako… mmm… stavi sad te prstice u usta…”. i dok su meni prsti bili u ustima, on je vec svoj vreli glavic stavio na ulaz u moju pickicu. i odjednom… boom… zabio ga je nenormalno jako! vrisnula sam, i nisam ni pomislila na ljude koji sigurno stoje kod vrata zbog guzve. drzao mi je nogu i jebao me od pozadi. gledali smo se u oci preko ogledala. jasno sam mogla da vidim kako mi ta batina ulazi u pickicu. stenjala sam i pricala svasta. odjednom ga je izvadio i savio me, pa je polako poceo da mi ulazi u guzu… “aaa, malaaa… ooohhh… nabi se sama na njega, brzo, molim te!!!”. to sam i uradila… poceo je da stenje i osetila sam kako u meni bukti vulkan sperme… nabio mi je jos dva-tri puta jako, i izvadio ga. “nadam se da ces ga ti sad srediti malo”. “naravno, sperma je dobra za ten i kosu” – namignula sam mu i stavila jos uvek velik kurac u usta… lizala sam ga sa svih strana, sisala polako i ustala. “e, sad. znam da sam svrsio pre nego sto sam tebe zadovoljio. ajde uzmi casu sampanjca pa da ti se oduzim”. “ne pijem nista veceras, vozim kuci…”. “e, onda postoji druga metoda. sedi tu na krevet i opusti se skroz. ” sela sam na ivicu kreveta, on je cucnuo ispred mene, zubima mi sklonio tangicu u stranu, i poceo lagano da mi lize klitoris… “znam da vi devojke volite jak pritisak, u svakom smislu”. nisam mogla ni da sanjam to sto je uradio. uzeo je bocu sampanjca, otvorio ga bez muckanja, zatvorio prstom i promuckao. a onda… mlaz ledenog sampanjca mi se sjurio po pickici, sto u rupicu, sto po klitorisu! svrsavanje za pamcenje! trostruki orgazam! vristala sam kao da me ubija! prelep osecaj, pogotovo kad je krenuo da lize sav onaj sampanjac sa mojih nogu i pickice… aaahhh… fantasticno… posle nekih pola sata lezanja i gledanja jedno u drugo, ustali smo i obukli se. pomogao mi je da vratim kosu u normalno stanje, popravila sam sminku i izasli smo. kao da nista nije bilo. uzimam telefon, kad ono, poruka od marka, nekadasnjeg jebaca. “mala, gde si? nadam se da si negde u gradu? hoces da te pokupim da idemo negde malo? nismo se dugo culi. zovem te za 10 min.”… hmmm… pa, iskreno, marko mi je ostao u dobrom secanju. nasla sam jecu i pedju, dala im kljuceve od auta i rekla “idem, i neka kljucevi budu kod vas za slucaj da se ne vratim ovde, posto mozda imam prevoz kuci.” namig i pozdrav… vlada dolazi, gleda me zacudjeno… “ej mackice, nije valjda da vec ides?”. “moram srce, cucemo se, mozda navratim ujutru po njih pa se vidimo. cao cao”. kako sam izasla iz stana, zove marko. “tu sam za 3min, cekaj me na stanici”. extra… sedam u njegov auto sa pitanjem “kuda me vodis veceras? pije mi se nesto zestoko”. “joj sreco, meni se jebe nesto zestoko, samo treba da nadjem mesto. salim se mala, idemo kod dekija, mog ortaka, on bleji sam gajbi.”. krenuli smo autoputem kod dekija, za kog cujem prvi put. i stigli smo… fin decko, napucan, fitnes trener… divota… nije imao devojku 8 meseci… sto znaci da sam jebena unapred… deki i marko su razmenili par cudnih pogleda, nakon kojih sam ja otisla u wc da se molim da prezivim ovo vece. ulece marko… fuck… “mala, da li mi verujes da ce mi puci pantalone koliko mi se digao. daj da se kresnemo jbte, molim te! evo, polako cemo izaci odavde, nece ni primetiti, idemo u njegovu sobu casom, 10min samo, molim te!”… jebes sve, ajde… ulazimo, mrak, skida mi gacice sa vrata, baca me na krevet i kao zivotinja ulece u mene… stenjala sam najtise moguce… jebao me je jaaako, do kraja ga je zabijao… primecujem svetlo na zidu, i vidim dekija kako ulazi u sobu sa dignutom kurcinom. prilazi mi, i pocinje da me samara kurcinom po faci… jbga, ne smem nista da mu kazem kad sam u njegovoj kuci. dok me marko zivotinjski jebe, pusim kurac dekiju. marko se podize, legne na ledja pored mene i povuce me ka sebi. okrenuta ka njemu, nabijam mu se na kurac… skroz sam zaboravila na dekija, dok nisam osetila drugi kurac kako me samara po guzi. moj san se ostvaruje, neplanirano… dok me marko jebe od dole u picku, deki me jebe u dupe, i to jako…. osetim u sebi kako se njihovi kurcevi dodiruju, sto me jos vise pali. jebali su me tako dobrih 20min, dok nisu bili pri kraju. brzo su me skinuli sa kurceva, okrenuli i zasuli u isto vreme sa sto litara sperme! posle toga, otisli smo u ogromno kupatilo, da uzivamo u lepotama djakuzija… ja izmedju dve vatre… drkam oba kurca pod vodom…marko se provlaci ispod mene i sa lakocom mi zabija kurac u guzu, dok ja i dalje drkam dekiju… u jednom trenutku deki je ustao, povukao i mene i rekao mi da kleknem bas iznad jednog mlaza vode, koji je pod vodom udarao pravo u moj klitoris… onda mi je zabio vrelu kurcinu u pickicu od pozadi, a marko je seo ispred mene i ja sam progutala njegov kurac… jebali su me u savrsenom ritmu. za tih pola sata jebanja u djakuziju svrsila sam bar 7-8 puta. svrsili su mi u usta, i ja sam gutala lagano dok su oni pratili svaki moj pokret. posle toga sam se cula sa jelenom i dogovorile smo se da se vratim na zurku jer njih dvoje nisu u stanju da voze. marko, deki i ja smo uzivali jos malo, pa me je marko odvezao na zurku. usput je ispunio svoju zelju, tj ja sam mu ispunila. pusila sam mu dok je vozio. autoput, nigde nikoga. obradjivala sam ga najbolje sto sam mogla. kad sam osetila da auto ubrzava, cekala sam trenutak kada ce da mi oblozi grlo vrelom spermom. progutala sam i to. kada smo stigli ispred te zgrade, dobila sam najzesci poljubac ikada. zahvalio mi se za prelepo vece i rekao “mala, nadam se da cemo se opet videti, ali se isto tako nadam da cemo uzivati sami. ljubim te puno pa cemo se cuti”. zahvalila sam mu sto me je vratio ovde, poljubila ga i otisla. noge su mi se tresle jos uvek. muzika i dalje ubija, iako je bilo pola 6 ujutru. a kad sam usla… 3 lika spavaju na krevetu kao mrtvi, u jednoj sobi spavaju moji golupcici, a u kupatilu se cuje stenjanje. naravno, kakva sam radoznala, morala sam da zavirim. imala sam sta i da vidim. vlada lezi u kadi punoj vode i drka kurcinu. nije me video odmah, a ja sam jebackim glasicem samo tiho rekla “sreco , pa sto me ne zoves da ti pomognem”. na prvi mah se cimnuo, ali se onda nasmejao slatko i rekao “mogla bi sad malo”. podigao se iz kade i rekao da pridjem. jbga, kako odoleti takvoj kurcini. prisla sam mu, jako ga uhvatila za jaja i pocela da mu lickam glavic. kako sam ga celog progutala, tako je poceo da se grci i trese. nisam mogla vise da gutam, pa sam ga samo pustila da mi svrsi na sise. izgledalo mi je kao da svrsava celu vecnost. malo sam ga jos liznula i rekla mu da se slobodno vrati u kadu da uziva, a ja moram da idem. “cekaj da te ispratim, i da ti pomognem da ne probudimo ove tvoje”. obukao je bade mantil i krenuo samnom. otpratio me je do parkinga i pomogao Pedji da se smesti, jer je bio uzasno pijan… tako da su njih dvoje nastavili da spavaju u kolima. do kuce sam premotavala celu noc unazad… i skapirala da samnom definitivno nesto nije u redu xD a posto ce se opet odrzati slicna zurka, ocekujem dobru jebacinu sa Vladom…

Ucena

PUNILA SAM 40 GODINU, I BILA SAM POMALO NERVOZNA I BESNA, SVODILA SAM RACUNE SA SAMOM SOBOM I KRAJNJI REZULTAT MI SE UOPSTE NIJE SVIDJAO: IMALA SAM DVOJE DOBRE DECE, SINA I CERKU, 16 I 18 GODINA, SOLIDAN BRAK, DOBAR POSAO, MUZA KOJI JE BIO LOVATOR I POLITICAR, NARAVNO NIKAD NIJE BIO KUCI I TO ME JE SVE VISE NERVIRALO. IZGLEDALA SAM ODLICNO, VISOKA SAM 165 CM TESKA 50 KG, U TOP FORMI, REDOVNO SAM VEZBALA, ALI OPET MI JE NEKAKO BILO DOSADNO. SEX SA MUZEM SAM IMALA VRLO RETKO JEDNOM U DVA MESECA I JEDNOM RECJU BILA SAM FRUSTRIRANA. NA POSLU SU ME SPODAVALI KOJEKAKVI GNJAVATORI ALI SAM JA PREMA SVIMA BILA UZDRZANA I HLADNA.
ALI….
JEDNOGA DANA SIN SE VRATIO IZ SKOLE SA MODRICOM NA OKU RECE DA GA SU GA DVOJICA MANGUPA PRESRELA PRED ZGRADOM I IZUDARALA OTEVSI MU MOBILNI TELEFON I NESTO MALO PARA, INACE JEDAN OD NJIH JE STANOVAO U SUSEDNOJ ZGRADI I BIO JE VRLO PROBLEMATICAN IAKO JE IMAO ISTO GODINA KAO I MOJ SIN.
VEC IONAKO BESNA I NERVOZNA OBUKLA SAM SE I OTISLA DO RODITELJA TOG MANGUPA DA IM KAZEM DA PRIPAZE NA SVOJE DETE I NARAVNO DA POVRATIM TELEFON I NOVAC KOJI SU MU UZELI.
LJUDI SU ME LEPO PRIMILI I SASLUSALI.
NAKON NEKOLIKO SATI POZVAO ME JE OTAC TOG MOMKA I DONEO MI JE TELEFON I NOVAC UZ MOLBU DA NE ZOVEM POLICIJU I DA SE TO VISE NECE PONOVITI. I TAKO JE TO POCELO, MOJ SE ZIVOT IZ JEDNE TESKE DOSADE PRETVORIO U HOROR FILM.
NEKOLIKO DANA POSLE TOG DOGADJAJA VRACALA SAM SE SA KOKTELA KOJI JE BIO PRIREDJEN U MOJOJ FIRMI, POSTO JE BILO LETO, BILA SAM OBUCENA U NAJMINIMALNIJU HALJINU KOJU MOZETE DA ZAMISLITE, NIJE BILO KASNO NEGDE OKO 17 CASOVA I ONDA SE TO DESILO.
NA ULASKU U ZGRADU ISPRED SAMOG LIFTA SRELA SAM NJIH DVOJICU. ISTI ONI STO SU MI OROBILI SINA, SAMO SAM PROSLA PORED NJIH I MIRNO KREULA PREMA LIFTU, NARAVNO NISAM SE PLASILA, I TO MI SE OSVETILO.
DOSLA SAM DO LIFTA ALI I NJIH DVOJICA SU STALI DA CEKAJU SAMNOM.
LIFT JE STIGAO I USLI SMO UNUTRA, PRITISNULA SAM 7 SPRAT I LIFT JE KRENUO
ODJEDNOM JEDAN OD NJIH JE PRITISNUO DUGME I LIFT JE STAO.
“JE LI MATORA JEL TI ZNAS KO SMO MI?” UPITA ON, “SLUSAJ DECKO, ODMAH DA SI POKRENUO TAJ LIFT ILI CU ZVATI POLICIJU I PRIJAVICU VAS OBOJICU. KRENULA SAM DA IZVADIM MOBILNI ALI SU MI GA ODMAH ISTRGNULI IZ RUKE.
VIDI TI MATORU KOKU KAKO SE PICNULA, A GDE SMO TO BILI,- UPITA ONAJ KOD CIJIH SAM RODITELJA BILA. “ TO SE TEBE NE TICE BARABO MALA” REKOH BESNO. I VRACAJTE TAJ TELEFON JER CU POCETI DA VRISTIM.
JEL TI ZNAS KAKVE SAM JA BATINE DOBIO OD CALETA ZBOG TVOG TUZAKANJA, E SAD CES DA VIDIS STA CEMO DA TI URADIMO, PAMTICES NAS DO KRAJA ZIVOTA, RECE ON VADECI SKAKAVAC IZ DZEPA.
ZANEMELA SAM OD STRAHA.
PRIBLIZIO JE NOZ MOM LICU I REKAO “NA KOLENA DROLJO”. KLEKLA SAM,
ONAJ DRUGI POCE DA OTKOPCAVA FARMERICE, JA SAM U TOM MOMENTU ZAZMURILA, OTVARAJ OCI KURVESTINO MATORA I POGLEDAJ STA SMO TI PRIPREMILI, UHVATIO ME ZA KOSU I LUPIO ZESTOK SAMAR, OGROMNA KURCINA JE BILA PRED MOJIM LICEM. A STA KAZES DA TE MALO IZJEBEMO, SIGURNO GA NISI ODAVNO PRIMILA, RECE ONAJ SA NOZEM, AJDE DA SE MALO SLIKAMO RECE ROSAVI I PRISLONI MI KURCINU NA OBRAZ, BIO JE TO OGROMAN KURAC PROSARAN PLAVIM VENAMA, NISAM SE OPIRALA JER SAM SE BOJALA ZA ME NE POVREDE, ZA TO VREME ONAJ DRUGI IZVADI FOTOAPARAT I POCE DA SLIKA. OKINUO JE PAR SNIMAKA I RECE DA USTANEM.
USTALA SAM I ON ME JE NABIO LICEM PREMA VRATIMA LIFTA ZADIZUCI MI SUKNJICU DRUGOM RUKOM, OHO ,PA VIDI TI MATORU STO FURA TANGICE, A LEPO SI OCUVANA NEMA STA I SPUSTI MI GACICE DO KOLENA, RASIRIO MI JE GUZU I OPET POCE DA SLIKA SA APARATOM, PA STO NISI OBRIJALA PICKICU, NECE SLIKE LEPO ISPASTI, AJDE VLADO PRISLONI JOJ KURAC NA GUZU DA OKINEM KOJI SNIMAK PA DA PALIMO ODAVDE RECE ROSAVI SA APARATOM, OSETIH KURCINU NA GUZI I SKLJOCANE APARATA. I ONDA SU ME PUSTILI.
SVE JE TO TRAJALO PAR MINUTA, LIFT JE PONOVO KRENUO I UBRZO JE STAO NA MOM SPRATU, ZURNO SAM IZASLA ZGROZENA I UPLASENA.
DUGO SAM SE KUCI TUSIRALA I RAZMISLJALA STA DA URADIM, IPAK ME NISU SILOVALI NI POVREDILI, ALI IMALI SU SLIKE I KO ZNA STA CE SA NJIMA DA URADE.
NISAM DUGO CEKALA NA NASTAVAK TORTURE. DVA DANA POSLE TOGA STIGLA MI JE POSTA, PISMO ADRESIRANO NA MENE, OTVORILA SAM I UGLEDALA FOTOGRAFIJE IZ LIFTA. STRASNO.
DOLE JE PISALO, OVO JE SAMO OPOMENA, AKO NE BUDES URADILA STA TI KAZEMO SLEDECE PISMO IDE MUZU NA RUKE, FOTOGRAFIJE NA INTERNET I U FIRMU U KOJOJ RADIS PA TI ONDA VIDI STA CES. SUTRA UJUTRO DODJI U SUSEDNU ZGRADU PETI SPRAT STAN 18, TACNO U 11H.
UJUTRO SAM DOSLA DO TOG STAN BILO JE OKO POLA 12, POZVONILA SAM I VRATA SU SE OTVORILA, KASNIS MATORA, SLEDI KAZNA, UHVATI ME ZA KOSU I UVUCE UNUTRA, BACIO ME JE NA KREVET I POCEO DA ME SKIDA ONAJ DRUGI JE OVOGA PUTA PONEO KAMERU I ZNALA SAM STA SLEDI. BILA SAM UBRZO POTPUNO GOLA I LEZALA NA LEDJIMA NA VELIKOM KREVETU.
SLUSAJ KURVO NECEMO TE SILOVATI JER NISMO MI TAKVI LIKOVI ALI CEMO SE MALO POIGRATI SA TOBOM, ZA POCETAK CES OBRIJATI TU SVOJU DLAKAVU PICKETINU A POSLE TOGA CES NAM NAPRAVITI DORUCAK, UBRZO SU MI DONELI PENU I PRIBOR ZA BRIJANJE, POCELA SAM DA SAPUNJAM PICU I UBRZO JE BILA OBRIJANA, ONDA SU MI NAREDILI DA SE NAGUZIM PA MI JEDAN OD NJIH OBRIJAO GUZU. KAD JE ZAVRSIO PLJESNUO ME I REKAO, A SADA DORUCAK.
MORALA SAM GOLA DA IDEM U KUHINJU I DA IM SPREMIM DORUCAK ZA SVE TO VREME SU ME SNIMALI, I SMEJALI SE. KAD SU DORUCKOVALI PUSTILI SU PORNIC NA TV-U IZVADILI KURCINE I DRKALI PREDA MNOM.
PICA MI JE BRIDELA I UPRKOS STAHU OSETILA SAM DA SE VLAZI KAO NIKAD DO TAD. OBOJICA SU PRISLA MOJOJ FACI I SVRSILA MI PO LICU UZ KIKOTANJE, NARAVNO SVE JE BILO SNIMLJENO.
ONAJ MRSAVIJI POCE DA MI MASIRA SISE I NABREKLE BRADAVICE A ONAJ DRUGI SPUSTI RUKU NA PICKICU I RECE, PA MATORA JE SKROZ MOKRA, JEBOTE OVA MORA DA SE NIJE JEBALA MESECIMA, HOCES DA TE KARAMO? MISLIM NEMAS NEKOG IZBORA ILI CES PRISTATI DA TE LEPO POKARAMO KAO PRAVU DROLJU ILI OVI SNIMCI IDU ZNAS VEC NA KOJE SVE ADRESE? CUTALA SAM, LICA UMAZANOG OD SPERME, PICA MI JE PULSIRALA I BRIDELA, DVE KURCINE OMEKSALE SU MI SE KLATILE PRED OCIMA. AKO NE PRISTANEM ZNALA SAM DA JE MOJ ZIVOT OTISAO U MATERINU A AKO PRISTANEM MOZDA I USPEM NEKAKO DA SE IZVUCEM, ZATO REKOH DA,
IDI I ISTUSIRAJ SE PA CEMO DA NASTAVIMO, RECE ROSAVI.
OTISLA SAM U KUPATILO I ISTUSIRALA SE, KAD SAM SE VRATILA NJIH DVOJICA SU LEZALI NA KREVETU SA FLASOM VISKIJA I PETLJALI OKO VIDEO KAMERE, AJDE KURVICE DODJI DA TE ZADOVOLJIMO, POPI MALO PA PROSETAJ PO SOBI DA TE MALO GLEDAMO. ISKAPILA SAM PUNU CASU VISKIJA. DOK SAM SETALA PO SOBI, TERALI SU ME DA ZAUZIMAM RAZNE POZE I DA SE PIPKAM PO PICI I SISAMA, POPILA SAM JOS JEDNU CELU CASU I OSETILA KAKO ME PICE HVATA.
AJDE SADA NA POSAO KURVICE, RECE ROSAVI I GURNU MI KURCINU U USTA, LEPO DA MI GA SISAS DO JAJA., ONAJ MI DRUGI PRIDJE SA LEDJA I POCE DA LIZE GUZU I DA PRSTIMA PRODIRE U PICU. POTPUNO SAM SE PREPUSTILA OVOJ DVOJICI KLINACA, BILA SAM NAPALJENA KAO NIKAD DO TADA. KURAC U USTIMA POCE DA RASTE I NISAM MOGLA VISE OD POLOVINE DA PROGUTAM, ROSAVOM SE TO NIJE SVIDELO PA ME POLOZI NA KREVET NA LEDJA I SEDE MI NA GRUDI, SLUSAJ DROLJO IMA DA GA CELOG PROGUTAS . ZINULA SAM ON SE MALO IZDIGAO I NABIO MI GA U GRLO CELOM DUZINOM, OPSETILA SAM KAKO MI JE USAO U GRLO I SKORO SAM POVRATILA, KAD GA JE IZVADIO BIO JE SAV MOKAR OD PLJUVACKE, PONOVO MI GA JE NABIO DO KRAJA U GRLO, POSLE DVA TRI NABIJANJA DIGAO SE I RECE, LIZI MALO JAJA, JAJA SU MU BILA IZBRIJANA I VELIKA, LIZALA SAM IH MAHNITO I POZUDNO, ALI TO NIJE BILO SVE STO JE ON ZELEO, MALO SE OPET POMERIO I NAREDI A SAD MALO CMAR LIZI DROLJO I GURNI JEZIK MALO UNUTRA, TI DEJO SNIMAJ NEMOJ NESTO DA SI PROPUSTIO, LIZALA SAM MU CMAR I GURALA JEZIK UNUTRA, ZACUDO NIJE BILO UOPSTE TAKO GADNO KAO STO SAM MISLILA.
ZA TO VREME DEJA JE SVE SNIMAO, UBRZO OSTAVI KAMERU NA STATIV I GURNU JEZIK U MOJU SAD VEC VEOMA NAVLAZENU PICU, TOTALNO SAM POLUDELA, RADIO JE JEZIKOM BRZO I TACNO JE ZNAO RADI. BILA SAM NA IVICI ORGAZMA I ON IZNENADA PRESTADE, A NECEMO TAKO KURVICE, NEMA POTREBE DA ZURIMO. ZAMENILI SU MESTA I SAD SAM NJEMU PUSILA I LIZALA A OVAJ DRUGI JE OTISAO DO KUPATILA I VRATIO SE NEKOM KREMOM KOJU JE POCEO DA RAZMAZUJE PO MOJOJ GUZI I PICI.
BATE, MISLIM DA GA MATORA NIJE NIKAD PRIMILA U GUZU VREME JE DA JOJ POKAZEMO KAKO JE TO LEPO….
OKRENULI SU ME NA STOMAK I POCELI DA MAZU CMAR, KAD SU GA DOBRO NAMAZALI ROSAVI MI ZABI JEDAN PRSTU GUZU, NIJE BOLELO ALI KAD MI UTERA I DRUGI MALO ME JE ZABOLELO, STA JE MATORA, BOLI, A, CEKAJ DOK TI UTERAM OVU MOJU KURCINU OD 25CM IMA OCI DA TI ISPADNU, PRISLONIO JE GLAVIC NA OTVOR I POLAKO POCEO DA GA NABIJA UDARAJUCI ME PO GUZI, BOLELO JE JAKO, ALI KLIZIO JE SVE VISE I VISE, ODJEDNOM SE TRZNUO I CELOG GA ZABIO, VRISTALA SAM OD BOLA ALI I OD NOVOG ZADOVOLJSTVA, NABIJAO ME JE KAO KUCKU, STENJALA SAM I MUMLALA. UBRZO GA IZVADI IZ GUZE POSTAVI ME CETVORONOSKE I RECE, AJDE BATE SAD JE TI MALO POCASTI U GUZU DA MENI OLIZE KITU, OVOM DRUGOM JE KITA BILA NESTO KRACA ALI DEBLJA JEDVA MI JE NABIO U GUZU, ROSAVI GA POSTAVI KOD MOJIH USTA U NAREDI, LIZI KUJO DA OSETIS STA JE PRAVI MIRIS KARACINE.
RITMICKI SU MI IZLAZILI I ULAZILI JEDAN U DUPE DRUGI U USTA, STENJALA SAM I MUMLALA, USKORO OSETIH TALAS VRELE SPERME KAKO MI ZALIVA UTROBU A ODMAH ZATIM JE I ROSAVI POCEO DA SVRSAVA U MOJIM USTIMA, HTELA SAM DA MU IZVADIM KURAC IZ USTA ALI ME JE UHVATIO ZA GLAVU I CEO SE ISPRAZNIO U MOJE GRLO.
DUPE I USTA SU MI BILI PUNI SPERME. IZVUKLI SU KURCEVE I JA SAM MALAKSALA OSTALA DA LEZIM NA LEDJIMA. ROSAVI UZE KAMERU I RECE, NAGUZI SE DA SNIMIM KAKO TI SPERMA IZLAZI IZ SUPKA, POSLUSALA SAM GA, OSECALA SAM SE KAO ROBINJA A STO JE NAJGORE OD SVEGA NISAM USPELA DA SVRSIM, PICA MI JE OSTALA NETAKNUTA.
KAO DA SU CULI MOJE MISLI, REKOSE, VIDI MATORA, DVA PUTA SMO TE POPRSKALI, DOSTA TI JE ZA DANAS BILA SI DOBRA, OBUCI SE I MARS KUCI.
OBUKLA SAM SE I KRENULA. PICKA MI JE TOLIKO BILA VLAZNA DA SAM JOS U LIFTU POCELA DA JE MAZIM.
KROZ GLAVU SU MI PROLAZILE SLIKE BESTIJALNE JEBACINE SA DVOJICOM KLINACA, SVRSILA SAM U SEKUNDI.
JEDNO VREME SE NISU JAVLJALI I NIJE BILO NIKAKVIH PISAMA I PORUKA.
PROSLO JE SKORO DVA MESECA I TAMAN SAM POMISLILA DA IH VISE NIKAD NECU VIDETI KAD JEDNO JUTRO OKO 9 SATI BAS U VREME PAUZE NA POSLU POJAVI SE U MOJOJ KANCELARIJI ROSAVI I RECE, DODJI U ZENSKI WC ODMAH.
OTRCALA SAM U PANICNOM STRAHU U WC BOJECI SE SKANDALA ALI FIRMA JE BILA PRAZNA VECINA RADNIKA JE OTISLA NA PAUZU. WC JE BIO PRAZAN, UVUKAO ME JE U JEDNU KABINU OTKOPCAO FARMERICE I REKAO, PUSI GA KURVO NABIJAO GA JE BESOMUCNO SKROZ DO KRAJA, ONDA ME JE PODIGAO STAO IZA MENE ZADIGAO SUKNJU POCEPAO MI GACICE I NABIO GA TAKVOM SILINOM U MOJU PICKICU DA SAM ZAGRIZLA USNU DA NE BIH VRISTALA, JEBAO ME JE SILOVITO I USKORO SAM OSETILA KAKO CU DA SVRSIM, ZA TRENUTAK MI SE SVEST POMRACILA, ORGAZAM KAKAV ODAVNO NISAM OSETILA TRESAO MI CELO TELO, ON JE JOS GURAO TOG MONSTRUMAU MOJU NAKVASENU PICU, ODJEDNOM JE STAO I REKAO, IDEMO SAD U TVOJU KANCELARIJU. DIGAO JE FARMERICE I KRENULI SMO. U PROLAZU SMO SRELI JEDNU MOJU KOLEGINICU, BILO ME JE MALO STRAH ALI NISTA NIJE PRIMETILA, SVA SRECA. CIM SMO USLI U KANCELARIJU NAREDIO MI JE DA KLEKNEM, IZVUKAO JE KURCINU JOS MOKRU OD MOJIH SOKOVA I NABIO MI JE U USTA, GUTALA SAM TAJ VELIKI KOMAD MESA KAO POMAHNITALA DRHTECI OD STRAHA DA NEKO NE NAIDJE, NABIJAO GA JE SVE DO JAJA, MISLILA SAM DA CU SE UGUSITI, ONDA ME JE GRUBO DIGAO ZA KOSU, NASLONIO LICEM NA RADNI STO I ZABIO MI GA DUPE, JEDNIM KRATKIM SILOVITIM TRZAJEM, GURAO GA JE KAO POMAHNITAO I PONOVO SAM SVRSAVALA KAO LUDA, ONDA GA JE IZVADIO IZ GUZE NATERAO ME DA KLEKNEM I NABIO MI GA PONOVO U USTA, BRZO JE SVRSIO, A JA SAM PONOVO SVE PROGUTALA, NIJE MI DOZVOLIO DA GA IZVADIM. OBUKAO SE I REKAO, SLUSAJ KUCKO, VIDIM DA OPET NISI OBRIJALA PICOKARU I GUZU, OVAJ PUT CU TI PROGLEDATI KROZ PRSTE ALI NEMOJ DA TI SE TO VISE PONOVI, INACE NISI BILA LOSA, CUJEMO SE USKORO.
OTISAO JE, A JA SAM OSTALA ZABEZEKNUTA I UZASNUTA, NISAM MOGLA DA VERUJEM DA MI SE TO DOGADJA. IMALA SAM SRECE DA NIKO NIJE NAISAO. TI KLINCI STVARNO NISU NORMALNI I IZGLEDA DA IH SE NECU TEK TAKO OTARASITI, MEDJUTIM ONO STO ME NAJVISE PLASILO BILO JE TO DA SAM POCELA DA UZIVAM U TOM NJIHOVOM IZIVLJAVANJU I DA SAM JEDVA CEKALA STA CE SLEDECE DA URADE SA NJIHOVOM KURVOM TJ, SA MNOM…
ZNALI SU SVE O MENI, GDE RADIM BROJEVE TELEFONA KO MI JE MUZ U KOJU SKOLU MI IDU CERKA I SIN S KIM SE DRUZIM ITD, IZGLEDA DA SU ME PRATILI PRE NEGO STO SU KRENULI U AKCIJU.
NARAVNO DA SAM POCELA REDOVNO DA BRIJEM PICU I GUZU JER BOJALA SAM SE DA NE POSALJU SLIKE I SNIMKE TAMO GDE SU PRETILI DA CE IH POSLATI.
SUTRADAN OKO 11 PRE PODNE MI JE STIGLA PORUKA NA MOBILNI, ZA POLA SATA DODJI NA KALEMEGDAN, CEKAMO TE.
REKLA SAM SEFU DA IZLAZIM I UZELA TAXI DO KALEMEGDANA ALI NISAM USPELA DA STIGNEM ZA POLA SATA, KASNILA SAM OKO 30 MINUTA, NA KALISU JE BILO LEPO, PENZIONERI SU SETALI I UZIVALI U LEPOM VREMENU, ODABRALA SAM JEDNU KLUPU I SELA. GLEDALA SAM U SETACE ALI NJIH NIJE BILO, POSLE 15 MINUTA RESIH DA KRENEM ALI NOVA PORUKA STIZE NA MOBILNI, “OPET KASNIS, BICES KAZNJENA” VIDIMO TE BUDI TU GDE SI>
I UBRZO SU STIGLI, ROSAVI, DEJA I JOS JEDAN NABILDOVANI CELAVI U TRENERCI. REKOSE DA USTANEM I DA PODJEM SA NJIMA.
MALO DALJE OD TE KLUPE BIO JE JEDAN ZBUN OIVICEN GUSTIM RASTINJEM SA USKIM PROLAZOM, UGURALI SU ME UNUTRA I NADJOSMO SE NA MALOJ CISTINI OIVICENOJ ZBUNJEM I DRVECEM, NIKO NIJE MOGAO DA NAS VIDI SA SETALISTA. ROSAVI RECE SKIDAJ SE FUFO. POSLUSALA SAM GA I SKINULA SVE SA SEBE. VIDIM LEPO SI SE SREDILA SAD CE OVAJ NAS DRUGAR DA TE KARA PLATIO JE 50 EVRA NEMOJ DA ZABUSAVAS KAMERA JE TU.
CELAVI JE SKINUO TRENERKU. PAZI SAD BOKI (TAKO SE BILDER ZVAO), NA KOLENA I JA KLEKOH, VIDIS KAKO JE POSLUSNA, RADI JOJ STA GOD HOCES, VLADA NEK SNIMA JA ODOH DA CUVAM STRAZU DA NEKO NE KRENE OVAMO DOK RADITE RADNJU.
KLECALA SAM KAO KUJA I CEKALA, CELAVI JE IMAO TAKODJE VLEIKI KURAC MALO ZAKRIVLJEN ULEVO LEPO IZBRIJANIH JAJA, OSETIH KAKO MI SE PICA VLAZI.
GURNU MI GA U USTA I JA POCEH DA MU GA DIVLJE SISAM, NIJE DUGO IZDRZAO, IZVADIO GA JE I POPRSKAO ME JE PO LICU. ROSAVI RECE, STA BI BATE VEC SI GOTOV. DOBRO AJDE OBLACI SE.
CEKAJ RECE BILDER EVO TI JOS 50 EVRA. PUSTI DA JE POKARAM KAKO TREBA. PONOVO MI GURNU KURAC U USTA I JA NASTAVIH DA SISAM ALI NIJE MU SE DIZAO, ROSAVI MU RECE OKRENI JOJ DUPE DA TI GA POLIZE, BILDER TO I UCINI, GURNI MU JEZIK U CMAR NAREDI MI, KAKO SAM MU GURNULA JEZIK U GUZU TAKO MU JE SKOCIO KURAC, A SAD AKCIJA RECE ROSAVI. BILDER ME JE POSADIO CEVORONOSKE I SJURIO MI GA U VRELU PICKU, NABIO MI JE JEDAN PRST U DUPE I TAKO ME JE BUSIO DA SAM DAHTALA KAO KOBILA. ROSAVI JE NARAVO SVE TO SNIMAO IZ RAZNIH UGLOVA. U JEDNOM MOMENTU JE OSTAVIO KAMERU I NJEGOA NABREKLA KURCINA SE NASLA U MOJIM USTIMA. BAS JE VOLEO DA MI GA NABIJA DOK NE POCNEM DA SE GUSIM, BILDER JE POCEO DA ME LUPA PO GUZOVIMA KOJI SU USKORO POCELI DA BRIDE, OPET DVA KURCA U MENI, SVRSILA SAM KAO POMAHNITALA.
ZAMENILI SU MESTA ROSAVI GA JE GURNUO U GUZU CEPAO ME JE KAO LUD, BILDER MI SE ZABIO U USTA I USKORO JE POCEO DA SE TRESE, ROSAVI MU RECE NAPUNI JOJ SLOBODNO USTA TO JE PALI, SVRSIO MI JE DIREKTNO U GRLO SVE SAM MORALA DA PROGUTAM JER NIJE HTEO DA GA IZVADI DOK MU NIJE SKROZ OMEKSO, ROSAVI MI USKORO NAPUNI GUZU I PONOVO DOHVATI KAMERU DA SNIMI DOK MI SPERMA CURI IZ NJE. ODMAKOSE SE, BILDER IZVADI LOVU I DADE JE ROSAVOM, MATORI OVA KOKA JE DO JAJA IZNAJMICU JE ZA SLEDECU ZURKU, NE PITAM STA KOSTA, I ODE. A JA SAM JOS SVA UMAZANA OD SPERME CEKALA. USKORO BANU I DEJA IZVADI KURAC I NABI MI GA U USTA, SLINILA SAM PO NJEMU VEOMA KRATKO, OKRENU ME I NABI MI GA U PICKICU KOJA JE CVILELA ZA DOBROM JEBACINOM, SVRSILA SAM PONOVO NA NJEGOVOM DEBELOM KURCU. UBRZO MI JE I ON NAPUNIO USTA I GRLO SPERMOM. NAREDILI SU MI DA SE OBUCEM I DA IDEM.
POSLUSALA SAM. DRZALI SU ME NA UZDI. POSTALA SAM NJIHOVA KURVA.
MUZ NISTA NIJE PRIMECIVAO A TAKODJE NI DECA. SVE JE NA OKO BILO NORMALNO I UOBICAJENO.
TOG ISTOG DANA ALI UVECE OKO 20 CASOVA MUZ MI JE OTISAO NA NEKU POSLOVNU VECERU, DECA SU OTISLA U GRAD I CIM SAM OSTALA SAMA TELEFON JE ZAVONIO. GLAS SA DRUGE STRANE ZICE REKAO JE, KURVESTINO ISTUSIRAJ SE I DOTERAJ, OBUCI NEKI SEKSI VES, DOLAZIMO DA TE KARAMO. PRVI PUT SAM SE POBUNILA I REKLA IM DA TO NE DOLAZI U OBZIR U MOJOJ KUCI, VEZA SE PREKINULA I JA SAM ZNALA DA CE DOCI. NA BRZINU SAM SE ISTUSIRALA I OBUKLA CRNE HALTETE I TANGE I CRNE VISOKE STIKLE A PREKO TOGACENU PROZIRNU SPAVACICU. ZVONO SE OGLASILO I JA SAM OTVORILA VRATA. ROSAVI SE KEZIO SA KAMEROM NARAVNO, DEJAN ISTO TAKO, ALI PORED NJIH DVOJICE BILA SU JOS DVOJICA NJIHOVIH DRUGOVA VIDNO PIJANIH I NEUREDNIH. GURNULI SU ME U STAN ZAKLJUCALI VRATA. GDE TI JE WC RECE ROSAVI, TAMO CE TE PRVO JEBATI OVAJ CRNI, PAZI PLATILI SU DOBRO NE SME DA BUDE GRESKE, AKO NE BUDU ZADOVOLJNI NAJEBALA SI. UGURALI SU ME SA NJIM U WC. IZVADIO JE KURAC IZ PRLJAVIH FARMERKI I RECE DA MU SISAM, ZINULA SAM I PRLJAVA KURCINA JE ULETELA U MOJA USTA, POVRACALO MI SE ALI MORALA SAM DA RADIM SVE STO MI SE KAZE, KADA MU SE DIGAO OKRENU ME JE KA WC SOLJI I NATRCIO MI JE DUPE, RASIRIO GA JE I ZABIO JEZIK PRVO U PICU A POTOM I U GUZU, POCELA SAM DA SE PALIM I DA STENJEM, JEZIKOM JE SARAO OD MOJE CELAVE PICKICE DO CMARA SVE DOK NISAM POCELA DA SE UVIJAM KAO ZMIJA ONDA MI GA JE SJURIO U MOKRU PIZDU DO BALCAKA. ONDA ME JE OKRENU KA SEBI I NABIO MI JEZIK U USTA, SRMDEO JE NA PIVO I CIGARE ALI MORALA SAM DA SE LJUBIM MADA MI JE BIO ODVRATAN, DOK ME JE BALAVIO, NABIJAO MI JE PRSTE U PICU I STEZAO SISE. PONOVO ME JE NATERAO DA KLEKNEM I NABIO MI GA JE U USTA, POSLE DVA TRI TRZAJA VRELE SPERMA MI JE ZALILA USNE OCI I OBRAZE. NAJZAD JE SVRSIO POMISLIH. ALI TO JE BIO TEK POCETAK, OSTAO JE JOS JEDAN.

IZASLA SAM IZ WC, ONAJ CRNI JE PLATIO I OTISAO A OVAJ DRUGI ME JE GLEDAO NEKIM LUDACKIM POGLEDOM. VIDI MATORA, RECE ROSAVI, OVAJ VOLI MALO GRUBLJE ALI NE BOJ SE NECE TE POVREDITI.
IDI SE SREDI I DODJI, HOCE DA TE JEBE NA KUHINJSKOM STOLU. NA BRZINU SAM SE UMILA I SREDILA I DOSLA U KUHINJU. IMALA SAM STA I DA VIDIM, TIP JE SEDEO NA STOLU NABREKLE KURCINE, REKAO MI JE DA SE SPUSTIM I DA MU ZA POCETAK POLIZEM JAJA, KRENULA SAM DA LIZEM TA VELIKA DLAKAVA JAJA, A ONDA MI JE REKAO DA PREDJEM NA CMAR ALI DA MORAM DA ZABIJEM JEZIK STO VISE MOGU. POKUSALA SAM ALI BILO MI JE GADNO, SMRDEO JE NA ZNOJ, KAD SAM STALA RASPIZDIO MI JE TAKVA SAMAR DA SAM VIDELA SVE ZVEZDE, LIZI KURVO ILI CES VIDETI SVOG BOGA. NABIO MI JE GLAVU U SVOJE DUPE I MORALA SAM DA GA DOBRO OLIZEM. ONDA ME JE NASLONIO NA STO I NABIO MI GA U PICKICU, NABIJAO SE JAKO I BRZO, USPUT ME JE UDARAO PO GUZOVIMA I URLIKAO MESAJ KURVO, IMA DA TE RASTURIM OD KURCA, SVRSILA SAM PO PRVI PUT TAKO JAKO DA SU MI SE NOGE TRESLE. IZVADIO JE SMRDLJIVU KURCINU IZ MENE I REKAO DA SEDNEM NA STO I DA RASIRIM NOGE STO VISE. KAD SAM ZAUZELA POLOZAJ POCEO JE DA MI GA NABILA U DUPE, POSTO JE BIO SAV MOKAR OD MOJIH SOKOVA BRZO JE USAO, JEBAO ME KAO KONJ NE MARECI NA MOJE URLIKE, NAPUNIO MI JE BULJU DO KRAJA I ONDA GA JE IZVUKAO, SPUSTIO ME DOLE I NATERAO DA GA LEPO OLIZEM. NARAVO DA JE ROSAVI SVE TO SNIMIO.
ON I DEJA SU CUGALI MUZEVLJEV VISKI UZIVAJUCI U PREDSTAVI. KONACNO JE I OVAJ DRUGI OTISAO. SKLJOKALA SAM SE UMORNA NA FOTELJU.
DEJA RECE ZARADICEMO KINTU NA OVOJ KURVESTINI, JEBE SE KO LUDA. SLUSAJ ODMORI MALO, PA PRAVAC TUSIRANJE, ONDA CEMO TE NAS DVOJICA MALO POCASTITI
KAD SAM SE VRATILA U SOBU ONI SU VEC BILI GOLI A KURCINE SU IM PULSIRALE. DODJI RECE ROSAVI I SEDI MI NA KURAC. POSLUSNO SAM URADILA STO MI JE RECENO, NABIJALA SAM SE NA NJEGA OSECAJUCI KAKO MI PONOVO UZBUDJENE RASTE, DEJA MI JE PRISAO SA LEDJA I NASLONIO SVOJ DEBELI KURAC NA CMAR, POCEO JE DA ULAZI I JA SAM PONOVO ZASTENJALA, USAO JE SKROZ, SADA SU ME OBOJICA BUSILI, BILO JE TO NESTO NOVO ZA MENE, SVRSILA SAM BRZO I SNAZNO. NIJE IM DUGO TREBALO OBOJICA SU ME NAPUNILI SKORO U ISTO VREME. KAD SU IZVADILI KURCINE, OSETILA SAM DA MI SPERMA CURI IZ OBE RUPICE. OBUKLI SU SE I OTISLI.
NEKOLIKO DANA SE NISU JAVLJALI, MADA SAM SE JA NA SVAKO ZVONO TELEFONA ILI PORUKU TRZALA.
TOG JUTRA SAM DOBILA MENZIS NA POSLU I OTISLA SAM DA STAVIM TAMPON U WC, TAMAN SAM ZAVRSILA I KAD SAM SE VRATILA U KANCELARIJU, IMALA SAM STA DA VIDM, NA STOLICI JE SEDEO ROSAVI SA TORBICOM U KOJOJ JE BILA KAMERA I REKAO MI., JAVI SE NEKOM PA IDEMO NA JEDNO MESTO. REKOH MU DA SAM UPRAVO DOBILA MENZIS I DA NECU DA IDEM NIGDE. SLUSAJ FUFICE NISI U PRILICI DA PREGOVARAS, U OSTALOM DA OSTAVIM JA PAR SLIKA KOD TVOJIH KOLEGA IONAKO SAM IH PONEO. ALI DOSTA JAKO KRVARIM I BOLI ME STOMAK PROTESTOVALA SAM, NIJE VREDELO. OBUKLA SAM SE I POSLA ZA NJIM. SELI SMO U KOLA I CIM SMO KRENULI RECE, IZVADI GA I PUSI GA DA SE MALO ZAGREJES, IZVADILA SAM GA IZ FARMERICA I POCELA DA DUDLAM. JEDNOM RUKOM JE VOZIO A DRUGOM ME UHVATIO ZA KOSU I NABIJAO ME NA KURCINU, SVRSIO MI JE OPET U GRLO I ONDA ME JE PUSTIO. JOS MALO PA SMO STIGLI, NAMESTI FRIZURU I SPREMI SE ZA KARACINU.
KAD JE STAO VIDELA SAM DA SE NALAZIMO KOD ZELEZNICKE STANICE, RECE MI DA IZADJEM I DA PODJEM SA NJIM, USLI SMO U NEKI SMRDLJIVI BIFE I SELI ZA STO. KONOBAR JE DOSAO I ROSAVI JE NARUCIO DVA PIVA I DVE RAKIJE KOJE SAM MORALA DA POPIJEM. USKORO DODJE I DEJA I RECE ROSAVOM, SAD CE DOCI ONI LIKOVI STO SU NARUCILI KARACINU. KURVA IMA MENZIS RECE MU ROSAVI, MA NEMA VEZE NE VERUJEM DA CE IM SMETATI OBOJICA SU ALKOSI I MATORI, DAO SAM IM POPUST JEBACE JE ZA 30 EVRA OBOJICA.
U BIFE TAD UDJOSE DVA MATORCA PRILICNO PIJANA I OFUCANA I SEDOSE ZA NAS STO, JEL TO TA FUFICA UPITASE. IZGLEDA SUPER, MALA PLAVUSICA KOJOJ VIRI KURAC IZ OCIJU. SLUSAJ MALA SAD CEMO TE IZJEBATI OBOJICA IMA DA NAS PAMTIS DO KRAJA ZIVOTA. DEJA MU RECE VODITE JE U WC I JEBITE, RECI CU KONOBARU DA ZAKLJUCA VRATA DA VAS NIKO NE OMETA, ALI LOVA MORA UNAPRED. ONAJ RUZNIJI LIK IZVADI 30 EVRA I RECE, VALJDA VREDI OVOLIKO.
ODVUKOSE ME U WC, VRATA SU SE ZAKLJUCALA I POCESE DA ME VATACE I DA ME SKIDAJU. WC JE SMRDEO NA MOKRACU A NJIH DVOJICA NA RAKIJU I DUVAN. SKINULI SU MI SVE O OSTALA SAM SAMO U TANGICAMA, MALO SU SE ODMAKLI I DIVILI SE MOM TELU, JEBOTE PA OVAKVU PICKU NIKAD NISAM KARAO U ZIVOTU MALA JE SEX BOMBA. AJDE SKINI GACICE DA DI VIDIMO PICKICU I DUPE RECE ONAJ RUZNIJI, POSLUSALA SAM IH I SKINULA TANGICE, IZ PICICA MI JE VIRIO KONCIC OD TAMPONA, ONAJ DRUGI TO PRIMETI I RECE, PA MALA IMA MENZIS UHVATI ONAJ KONCIC I TAMPON IZLETE KRVAV NAPOLJE, NEMA VEZE NECE NAM SMETATI RECE ON DOK MI SE KRV POCELA SLIVATI NIZ BUTINE..IZVADILI SU KURCINE KOJE SU BILE PRILICNO VELIKE I REKOSE AJDE MALA DA VIDIMO STA ZNAS. SISALA SAM IH NAIZMENICNO JEDNOG PA DRUGOG, KADA SU IM SE DOBRO UKRUTILI OKRENULI SU ME I PRVO MI JEDAN NABIO U PICU A DRUGOM SAM SISALA, JEBALI SU ME DIVLJACKI, PICA MI JE SVA CURILA I OD KRVI ALI I OD UZBUDJENJA, MATORI KOJEM SAM PUSILA RECE AJDE DA SE MALO ZAMENIMO I IZVUCE KURAC IZ MOJIH USTA SAV BALAV OD PLUVACKE A ONAJ DRUGI MI PINESE SVOJU KURCINU SVU KRVAVU DA MU PUSIM, GADILO MI SE I OKRENULA SAM GLAVU ALI ON ME JE OSAMARIO I UHVATIO ZA KOSU A DRUGOM RUKOM ME JE NATERAO DA ZINEM I SJURIO MI GA PRAVO U USTA, SISALA SAM TU KRVAVU PRLJAVU KURCINU DOK ME DRUGI KARAO I SIBAO PO GUZOVIMA. USKORO MI JE NAPUNIO USTA I SMRDLJIVA SPERMA JE JURNULA NIZ GRLO, SVE SAM MORALA DA PROGUTAM. DRUGI GA E NAKRATKO IZVADIO IZ PICKICE I SJURIO MI GA JE U DUPE, VRISTALA SAM OD BOLA ALI NIJE VREDELO, NABIJAO GA JE SVE JACE I JACE, JEL UZIVAS KUCKO, POVIKA ON, JEL TE DOBRO JEBEMO A? POCELA SAM DA SVRSAVAM ZGADJEMA NAD SAMOM SOBOM I CELOKUPNOM SITUACIJOM. USKORO JE VRELA SPERMA NAPUNILA MOJE DUPENCE I ON GA JE KONACNO IZVADIO IZ MENE. A SADA KURVICE DA NAM LEPO OLIZES KURCINE PA DA SE RAZILAZIMO BILA SI DOBRA VIDECEMO SE OPET. MORALA SAM DETALJNO DA IM OLIZEM KURCEVE SKORENE OD SPERME KRVI I MOJIH SOKOVA I DA SVE TO PROGUTAM. KONACNO SU IZASLI A JA SAM OSTALA ZGROZENA NAD SAMOM SOBOM, ROSAVI UDJE SA KAMEROM I POCE DA ME SNIMA ONAKO UMAZANU I PRLJAVU. KAD JE ZAVRSIO RECE EVO TI SUNDJER OPERI SE I DODJI ZA STO. OPRALA SAM SE OD KRVI I SPERME I DOSLA SAM ZA STO. NA STOLU ME JE CEKALA RAKIJA KOJU SAM POPILA SA EKS. ROSAVI UPALI KAMERU I POKAZA MI SNIMAK, POCELA SAM DA PLACEM. IZGLEDALA SAM KAO NAJVECA KURVA IZ NAJGORIH PORNICA. IDEMO, RECE ROSAVI, NE BI SMELA PUNO DA IZOSTAJES SA POSLA I GROHOTOM SE NASMEJA. SELA SAM NA ZADNJE SEDISTE I TIHO JECALA, ROSAVI RECE, MATORI,MENI JE PUSILA U KOLIMA DOK SMO DOLAZILI SAD JE TVOJ RED, SEDI I TI NAZAD NEK TI LEPO POPUSI , DEJA SEDE PORED MENE I NABI MI GLAVU U KRILO, KURAC MU JE VEC BIO NABREKO I GURNUO MI GA JE U USTA, PLAKALA SAM I GUTALA KURAC SVE DOK SE I ON NIJE ISPRAZNIO U MOJE GRLO. DANAS SI BILA DOBRA I POSLUSNA, PA CEMO TE NEKOLIKO DANA PUSTITI NA MIRU DOK MENZIS NE PRODJE. IZBACILI SU ME IZ KOLA ISPRED FIRME……
KADA SAM SE VRATILA SA POSLA POVRACALA SAM OD MUKE I OD SVEGA STO ME JE TAJ DAN SNASLO, KLINCI SU SMISLJALI SVE GROZNIJE I GROZNIJE STVARI, SVE SU TO SNIMALI A JA SAM TONULA SVE DUBLJE I DUBLJE. NISAM VIDELA IZLAZ IZ OVE SITUACIJE,BILA SAM POTPUNO U NJIHOVIM RUKAMA....