utorak, 29. rujna 2015.

Sa zetom

Već sam bila u braku sa „N“ kada se moja dve godine mladja sestra udala.Zetić je bio sladak, lepo gradjen jednom rečju baš OK.Moja sestra je potpuna suprotnost od mene. Koliko sam ja provokativna u oblačenju toliko je ona konzervativnija.Ona je pravi tip domaćice i poštene verne žene, za razliku od mene koja više voli da se zabavljam od kućnih poslova.Koliko puta me je samo opominjala da se pazim jer se svašta priča o meni.Naravno nije znala da moj „N“ sve zna i da smo odavno u fazonu sa drugima.
Zeta sam već i dok su se još zabavljali primećivala da gleda i da mu prija to što vidi kod mene.Pošto mi je brak takav kakav je, potpuno slobodan,slobodno sam pričala sa „N“ o tome da mi se zet dopada i da ne bih imala ništa protiv i ako bi se nešto desilo.Naravno ni mom mužiću to nije smetalo.Uvek sam vodila računa da maksimalno sam sredjena kada on dolazi, a često sam išla kod njih kada je on bio kući a ona radila. Svake druge nedelje imaju suprotne smene.I tako vremenom postalo je normalno da navratim kod njih kući čak i kada je sam kući.
Tog dana pošla sam kod njih i znala da ću osim kafice verovatno kao i uvek „slučajno“ sesti ili se pomeriti da zet vidi šta mi je ispod suknjice. Imala sam crnu kraću suknjicu i belu košulju na kojoj sam otkopčala malo više. Grudi su mi 3-ka, a sobzirom da nisam dojila čvrste su.Crni brus ih je još više podigao i učvrstio.Došla sam kod njih.Naravno, zet sam kući.Otvara vrata, pozdravljamo se, poljubim ga u obraz, što je svima normalno bilo kada se pozdravljamo.Počinje priča šta ko radi, da li su bili kod mojih i slično.Pita naravno za kafu i ja pristajem.On izlazi iz dnevne sobe gde smo seli i ide staviti kafu.Sedela sam okrenuta prema vratima sobe i kao slučajno noge mi bile malo razmaknute.Vrativši se u sobu videla sam da je odmah pogledao ispod moje suknjice.Još malo sam zadržala razmaknute nogice, a onda ih prekrstila.Malo još pričamo. Rekao je:
„Idem zakuvati kafu dolazim odmah.“
„Neka ja ću zakuvati sedi.“ Odgovorila sam i ustala.Znam da me je gledao dok sam prolazila pored njega.Otišla sam u kuhinju i čula da i on kreće zamnom.
„Koje šolje da uzmem?“ –pitala sam.Ušao je i on u kuhinju i stavio šolje na radni deo.Stao je iza mene, namerno sam malo se prebacila sa noge na nogu. Baš da ne ispadne da namerno se vrckam.Pomeram lonče i kašikom zahvatam kafu da sipam.U tom trenutku osećam njegove ruke koje me hvataju za kukove.Okrećem glavu unazad: „Šta ti je?“-pitam naivno.
Namerno se prilikom okretanja glave unazad oslanjam na njegovo telo.Osećam njegove grudi na mojim ledjima.Rukama kreće ispod moje košulje.Jednom rukom već mi preko brusa dodiruje sise.Spuštam posudu sa kafom, okrećem se prema njemu.Počinjemo se ljubiti.Znala sam gotovo je jebaće me zet.Super baš da vidim šta ima sestra u krevetu.Ruke su mu već na mojoj guzi, mazi je.Pošto sam imala tange potpuno osećam njegove ruke na guzi.Podiže me i ja ga nogama obuhvatam oko pojasa još uvek se ljubeći.Nasmejao me je isključuje šporet, kakav domaćin.Nosi me do njihove spavaće sobe.Ležemo na krevet.Rukom mi počinje dirati picu.Počinje polako da me skida, a i ja njega.Bio je brži pre je on mene skinuo.On je ostao u gaćama i trenerkama sklečkanim do kolena.Srednjim prstom me mazi po pici gore-dole.Izludjuje me, super mi je.Počinje da mi gricka bradavice. UH zavukao je prst u moju picu i još jedan.Počinje da kruži u meni prstima.
„Vlažna si da li ti je lepo?“
„ Samo nastavi AAAAAAAHHHH“
Osetila sam da je prste stavio do kraja. „Daj mi ga da ga vidim“ molećivo sam rekla.Ustao je sa kreveta skinuo trenerke i gaće.Nije loš videla sam odmah da je baš prav i da je malo deblji prema korenu.Sela sam na ivicu kreveta, a on je stojao izmedju mojih nogu.Uhvatila sam ga u ruku i stavila u usta.Pušila sam kurac koji je pripadao mojoj sestri.Jednom rukom sam mu blago drkala dok je ulazio i izlazio iz mojih usta, a drugom sam mu mazila jaja.
„Polako ne bih još da svršim“ rekao je, a ja sam počela da oblizujem njegov glavić.Gledala sam ga dok sam mu lizala glavić.Gledao je i on mene i rukama mi mrsio plavu kraću kosu.
„Jebi me“, klekao je pored kreveta, ja sam legla na ledja, a guza bila na ivici.
MMMMMMM stavio ga jeeeeeeeeeeeee.Obema rukama me je držao za kukove i zabijao se.Kad god ga je stavio do kraja osećala sam kako mi širi picu jer mu je bio deblji kod korena.Počeo je jako, čula sam kako dole šljapka.Krenuo je sve brže i brže.Naglo ga je izvadio i počeo da svršava po mom stomaku.Ubrzano smo oboje disali.
„Jebote nisam trebala da ti dozvolim ovo“ rekla sam, a u sebi bila sva srećna što se to desilo.
„Izvini ne znam šta mi je bilo.Uvek si mi se dopadala i provocirala tvojim izgledom.“
Legli smo u krevet, ležala sam mu na ramenu, njegova ruka je mazila moja ledja, a ja njegove grudi.Ćutali smo, ja sva srećna što se desilo. Pomislila sam kako jedva čekam da ispričam mom „N“ šta se desilo.
Posle nekog vremena ležanja ustali smo.“Idem se istuširati“ rekla sam.Bila sam u kadi kada sam videla da moj zetić ulazi u kupatilo i odmah sam primetila da mu se kurac pridigao.Bez pitanja ušao je i on u kadu.
„Operi mi ga malo“, tuširala sam ga i rukom mazila.Digao se želela sam ga opet.Okrenula sam mu ledja rukama sam se oslonila na zid.Uterao mi ga je jebao me je baš dobro tada, menjao je ritam, čas brže čas sporije.
„„M“ da li mogu da ti svršim u usta“
„AHAAA“
„Ne zezaš me smem jel da?“
Izvadio ga je ja sam se okrenula i klekla ispred njega.Dobar mu je sada sam ga baš lepo pogledala.Počela sam mu pušiti, rukama me je pokušavao što više navući na kurac.Dala sam sve od sebe osetila sam da je blizu kraju, samo mi je u tom trenutku njegov glavić bio u ustima, počeo je svršavati.Nešto sam progutala nešto je skliznulo iz usta.Videlo se da je uživao tada.
„Tvoja sestra mi ne daje da svršavam po njenom licu, a čak i ne voli da puši.Ti si predivna“M“ volim te“
Istuširali smo se obukla sam se i otišla kući.Jedva sam čekala da stignem, već sam telefonom zvala „N“ i rekla da imam nešto da mu kažem.
Ušla sam u kuću i svrata počela da šapućem „Jebao me je, jebao me je.......“
„KO???“
„Zet“
„Stvarnooo??“
Oči su mu zasijale videla sam da se uzbudio, poljubili smo se.
„Da znaš da sada ljubiš mog zeta u kurac hahhahaha „, zezala sam se.To ga je baš popalilo.....

Svekrvina snaha

Situacija je bila takva, da je i svekrva morala da zivi kod svoje snahe, odnosno sina.
Ubrzo se razbolela i smestili su je u gradsku bolnicu. Bolnica se nalazila u blizini trgovacke cetvrti u kojem je snaha imala butik, cesto je posecivala "Mamicu", kako joj je tepala...
         Kako joj je svekrva bila u poznim godinama, a nije se mogao naci uzrok bolesti, kako je i red, konsultovali su i mladog ginekologa... Upravo je on, porodio njenu snahu, "Carskim Rezom", i to dva puta u poslednjih dve i po' godine... I lekar i snaha su bili vrlo zadovoljni zbog uspesne operacije, koja nije ostavila gotovo nikakvog traga na mladoj i lepoj zeni... Oziljci se gotovo i nisu primecivali, tako da "havajka" na vrh kukova i samo dva - tri prsta iznad venerinog brega, i kratka tik iznad grudi, majica na bretele, su otkrivale njen obli stomacic, i cvrste male grudi, koje su se belasale, cas ispod, cas kroz dubok dekolte, u zavisnosti iz kojeg ugla ste gledali mladu snahu, kada bi se saginjala baveci se oko svoje svekrve...
         Mladi lekar, predlozi, svojoj "pacijentkinji", da posle posete svekrvi, svrati na kratki rutininski pregled, u njegovom kabinetu...
         Pokucala je na vrata, i odmah ih otvori nasmejan, i po malo zajapuren lekar...
         U kabinetu su bili, udobno zavaljeni na trosedu, doktor koji je vodio odeljenje na kojem je lezala njena svekrva, i mlada lekarka, inace njena skolska drugarica, i "Veza" i za ginekologa i internistu...
         Pili su viski, i vec malo bili pripiti...
         "Skolska" joj predlozi, da im se pridruzi, popije pice, pa ce je kasnije kolega pregledati...
         Vec joj je prva casa "otvorila oci", i stvari je posmatrala drukcije...
         Doktorica je ispod belog mantila, imala cipkasti ljubicasti ves, koji se nazirao kroz providno,tanko platno, i svega tri, ili cetri nehajno zakopcanih dugmeta... Bas ta dugmad, su pokazivali mesta gde su izgleda lutali prsti mladih lekara... A, njene kolege, su bili veoma mladi i vrlo lepi...
         - A, sada, da pregledamo mladu damu! - rece lekar, i umestu da povuce paravan koji je odvajao ginikoloski lezaj od ostatka prostorije, on ga sklopi tako da su i njena drugarica i drugi lekar mogli sve da vide!
         - Prvo da vam pokazemo, izbliza, moje remek delo... Skinite majicu! - gotovo zapovedi...
         Ona postidjena, pogleda u svoju drugaricu, trazeci zastitu, ali ju je ona pogledom ohrabrivala...
         Kako, naravno ispod majice nije imala nista, ostade do pjasa gola! Lekar joj malo sroza "Havajku", kako bi se bolje videli oziljci... Onaj gornji crvenkasti, je odavao "Carski Rez" od pre dva - tri meseca, ali se donji blizi venerinom bregu, gotovo nije ni video!
         - Sta se snebivate, i onako cu vas pregledati kako dolikuje ginikologu... - rece, pa povuce vezicu, na kuku mlade zene, i suknja trenutno pade na pod, otkrivajuci njeno predivno telo...
         Onako, sa sakama kojim je pokrivala svoje sisice, i raspustenom plavom kosom, licila je na Brizit Bardo u filmu: "I bog stvori zenu", koji je Vadim rezirao petnaestak godina pre njenog rodjenja!
         - A sada da vidite, ono, zbog cega sam se odlucio na porodjaje "Carskim Rezom"... - pa joj pokaza, na genekoloski sto...
         Naravno, da se podrazumevalo da skine i taj jedini tekstilcic, na njoj... Uz lekarevu pomoc, se pope na lezaj i podize noge, rasiri ih i gleznjeve stavi u predvidjena mesta...
         Dva mlada lekara i njihova koleginica, ushiceno su se divili lepoti njenog medjunozja!
         Ginikolog ukljuci ogromni reflektor i usmeri ga tako da se kroz veliku lupu video i najmanji detalj, i plavetne dlacice, fazonirane a la Ciroki...
         Od, neskrivenog odusevljenja mladih lekara, poceli su da je podilaze zmarci, a mackica polako ali sigurno vlazi, zarumene se jos vise i grudi su joj se nadimale od uzbudjenja...
         Kada joj je lekar prstima jedne ruke rastvorio gornje usmine, ukaza se poveci klitoris koji je sve vise bubrio, i vec licio na pasulj tetovac, npr...
         Svojim kolegama je objasnjavao, da nista vece od "Penisa" nije, ni ulazilo a ni izlazilo iz njene "Vagine"...
         - Ali, ovde ima jedna rupica, u kojoj, po mom skromnom misljenju - ni penis nije ulazio! - rece, pokazujuci na anus...
         Pominjanje kurca i picke, makar i na latinskom, dodatno ovlazi njenu "vaginu"...
         - Kolege, oduvek sam zelela da polizem jednu dobru pickicu... - rece doktorka, i ne caseci ni cas, saze se i zari joj jezik medju usmine...
         Mladici, skidose sve sa sebe, a internista zaskoci svoju koleginicu, pomerivsi joj gacice, jer je mantil bio vec zadignut od sirine kukova, i do balcaka sjuri svoj palamar u njenu vlaznu picku!
         Ginekolog pridje svojoj pacijenkinji, moleclivo je gledajuci, sa svojom vec nadignutom ogromnom kurcinom...
         Nije zelela da je moli, vec pruzi ruku, malo ga pomazi i povuce prema svojim usnama... Ljubila ga je i lickala, a onda zinula, koliko je mogla i gutala ga je kao udav... Iako je bio natprosecno veliki, pa jos i debeo, dobro se snalazio u njenim ustima...
         Mlada doktorica, uz krike na njenoj picki, svrsi i od siline orgazma se skljoka na pod... Kada se opasuljila, onako klececi, sprovede kurac interniste, onde gde je ona doskora lizala...
         Sada ju je internista rokao u picku, a ginekolog u usta!
         Doktorica, dobaulja do otomana, i drkajuci picku je komandovala: - A sada ROKADAAAA!!!
         I ako joj je pickica bila vec ovlazena neslucenim sledom dogadjaja i drugaricinim lizanjem, kao i jebanjem interniste, ipak vrisnu, kada ga joj roknu njen lekar... To iskoristi njegov kolega, i nabi joj se do jaja u njena usta, i svrsavajuci punio njeno zdrelo...
         Burno svrsavajuci, kontrakcijom "vagine" stade da tako nadrazuje mladog lekara, da i njemu pokulja sperma, i lekar, ne znajuci, da li se pridrzavala upustva o "Zastiti od trudnoce", brzo ga izvadi iz njene pickice i izroka joj se u usta!
         Naravno da je mlada zena svu spermu od oba lekara, u slast - progutala!!!
         "Pacijentkinja" i lekari se umorno skljokase na sofi, i posegose svako za svoju casu i iskapise viski koji im je u medjuvremenu sipala mlada doktorica njena skolska drugarica...
         Malo su se facarili, uzajamno grlili i ljubili, u cemu je narocito prednjacila lekarka, ljubeci svoju drugaricu, duboko joj zavlaceci jezik u grlo, kao da je zelela da dosegne jos koju kap sperme svojih kolega...
         Onda su mlade zene, momcima pusili kurceve, naizmenicno se takmicile, koja ce ciji palamar vise da proguta... Ne malo su bili iznenadjeni, sto je sampionka bila mlada snasa, koja je do pre neko vreme, negovala i brinula se o svojoj bolesnoj svekrvi koja je lezala u gradskoj bolnici...
         Kada su se kurcine toliko narajcale da su pretile da ce eksplodirati, stadose da njima kidisu na obe zene...  
         Doktorica se izmigolji, braneci se da joj je za danas jebacine dosta!
         Pacijenkinja to jedva doceka, i sede na kurac interniste, nudeci tako, da joj ginikolog zaposedne nevin supcic... Lekar, strucno namaza svoj penis, librikacionom kremom, malo ga joj prstima unese u rektum...
         I pored tih priprema, kada joj ga je nabijao u guzni otvor, mlada zena je krestala kao kada krmacu kolju...
Ipak, ne dade da prekine sa prodiranjem i osvajanjem onog mesta gde niko nije do sada zalazio!
         Kada su se muda oba lekara nasla prikljestena jedna o druga, uskladise pokrete, i ubrzano dovodise i sebe i mladu damu do orgazma!
         Uz krike sladostrasca su je npunili sa obe srane, i ona osetivsi strcanje toplog semena u njene dubine, takodje dozive seriju orgazama!
         Obukla se, rutinski, kao posle svakog pregleda, i izasla, ostavivsi mlade lekare i njihovu koleginicu, totalno iscrpljene...
        Jos po jednom je bila na "pregled" i kod interniste i kod ginekologa, ali nikada vise zajedno...
         Kada joj je svekrva napustala bolnicu, videla je da dvojica lekara odvlace na "rutinsku kontrolu" mladu snasu, koja je zajedno sa svojim muzem, dosla da poseti svekrvu, njegovu majku, uz napomenu da je saceka uz "Majkicu", jer ce ona brzo zavrsiti sa kontrolnim pregledom...

Njena Stara

Ovo je prica o mojoj punici koja je imala 43 godine kad su se ove stvari idogadjale. Moju zenu sam upoznao na poslu I odmah mi se svidjela , dobra guza I struk do bola , uvjek je nosila stikle sa visokim petama ali sto je najbitnije znala je da hoda u njima onako bas sexy I zavodljivo.
Poceli smo se druziti privatno skoro svaki dan tako da me je zvala njenoj kuci na dorucak prije posla I tako sam ja upoznao njenu staru prvi dan  kad sam dosao. Njena stara je bila vitka I u odlicnoj formi drzala se bas dobro imala odlicnu guzu , kad je vidis sa ledja rekao bi 20 godina plafon.
Bila je jako otvorena I stalno se zezala na seksualan I dvosmislen nacin. Cim sam sjeo za sto ona je rekla pa vidis cerko da znas da nadjes pravog muskarca za drustvo , tu me je uhvatila za ruku I na tren pogledala prema mom kurcu I lagano se obliznula po usni.
Svaki put kad bi dolazio ona bi imala neke doskocice ili bi se oskudno oblacila pa mene pitala “reci mi onako ko muskarac jel mi velka guza u ovoj suknji” I onda bi mi se okrenula I pogledala me kao da hoce da joj ga odmah gurnem u supak.
I tako smo se mi druzili oko godinu dana I smuvamo se ja I moja sadasnja zena ali nismo nikome rekli da smo zajedno jer nam je bio zanimljiv sex na svakakvim mjestima .
I jedan dan dogovorimo se mi da gledamo neki film kod nje kuci i ja dodjem oko 10 ona mi otvori sa smjeskom I povede me gore u sobu gdje cemo gledati film , ali prije toga ja sam samo usao u dnevu sobu da pozdravim njene starce. Rekao sam dobrovece I njena stara ustade u spavacici koja je bila prozirna onako kao zamagljeno staklo , nisi bas video ali su se bradavice navirale , pridje meni I kaze odkud ti u ovo doba . ja sam rekao “ ma idemo gledati neki film” na sta me je ona uhvatila za ruku I samo rekla “joj , joj” I gurnula me prema svojoj cerki.
Otisli smo gore I pustili film , nije ni prva scena prosla ona me je uhvatila za kurac I pocela da ga mazi , ja sam joj stavio ruku na guzu I poceo da je pipam I diram. Pocela je da mi liska kurac lagano po vrhu glavica onako kao da me izaziva , toliko mi se digao kurac da sam mislio da ce puci. Skinula je majicu i grudnjak , ustala je sa kreveta okrenula meni guzu I skinula hlace iz kojih je iskocila tako socna guza spremna za jebacinu. Tako je samo u tangama uhvatila moj kurac I pocela da ga socno pusi I stenje MMMMMMMM pa bi ga izvadila I oblizala od jaja do glavica. Onda sam je ja okrenuo na ledja I poceo da lizem picku koja je bila topla I vlazna , a ona me je hvatala za glavu I nabijala u sebe , stenjala je i grcila se jer nije mogla bas na sav glas da stenje zbog svojih staraca.Stavio sam joj 3 prsta u bicku I poceo da joj drkam I nabijam ruku u nju a ona se zgrcila I otvorila usta kao da hoce da vristi ali nije smjela. Nabio sam joj kurac u picu odmah jako I do kraja tako da je jaja udare ona je zabacila glavu I samo ispustila neki blazeni zvuk aaaaaaaahhhhhhhhh. Poceo sam da joj nabijm kurac u picku , pa sve brze I brze gledao sam je kako joj sise skacu a ona ih na kratko uhvati za bradavice pa ih sa dva prsta pritisne , grizla je usnu I stenjala. Okrenuo sam je na sve cetiri uhvatio za kosu povukao ka sebi I poceo da karam s guza , kako je dobra guza kad joj guras kurac a ona se sva treska. Jebo sam je tako sve brze I brze zabila je glavu u jastuk I pocela da stenje u njega. Kako me je to jos uzbudilo , ona je onda pocela da svrsava drhtala je I vrpoljila se a ja sam bio jako blizu kad ona stade okrenu se prema meni I rece “ kako hoces da svrsis” , ja sam rekao “ocu da mi pusis I da ti svrsim u usta. Nasmijala se I pocela da mi pusi kurac , ah kako dobro pusis rekao sam joj a ona se samo nasmjesila onako sa kurcem u ustima I nastavila da pusi. Taman pred svrsavanje njena stara otvori vrata I rece “hocete mozda soka” I ugleda svoju cerku kako pusi kurac I samo je pogledala u mene a moja zena skoci I brzo zalupi vrata. Rekla joj je da necemo nista kao da se nista nije dogodilo. Jas am bio toliko nalozen da se nisam ni probao pokriti ili tako nesto. Rekla mi je joj izvini oces moci sad da svrsis ja sam samo klimnuo glavom I nastavila je da pusi , I ja sam poceo da svrsavam u njena usta . Poslije toga je otisla do wc-a I kad se vratila poceli smo da gledamo onaj film opet.
Nakon nekih 15 minuta sam rekao da moram do wc-a I ja , obukao sam se I sisao dole . vidim da je upaljeno lagano svetlo u spavacoj sobi njenih I vrata su bila malo odskrinjena. Prisao sam I video njene starce kako se jebu. Njen stari je bio okrenut ledjima prema meni I jebao je njenu staru s guza a ona je gledala u ogledalo na kojem su se vidjela vrata na kojima sam ja stojao. Vidjela me je I pocela da grize usnu i gleda mene u oci. Jas am nastavio da gledam , ona je rekla jebi brze ocu brze , I njen stari je poceo da je guzi jos jace a ona je gledala mene kako drkam kurac na vratima. Stenjala je I govorila brze , brze. Sise su joj skakale na sve strane a ona je gledala mene I on je onda rekao svrsavam ona se orenula I on joj je svrsio po sisama , svu ju je isprskao a ja sam bio skoro gotov kad je ona rekla odoh da se sredim a ti me cekaj u dnevnoj , ja sam ga stavio u sorc I krenuo uz stepenice , ona je izasla gola I samo mi pokazala prema wc-u I ja sam krenuo. Kad smo usli ona onako sva prekrivena spermom rekla mi je tiho “ kako pusi moja cerka” , ja sam odgovorio totalno zbunjeno “odlicno” . Rekla je ajde drkaj I izvadila mi je kurac , ja sam ga uzeo I nastavio da drkam. “jel imam dobru guzu” pitala me je dok se guzila ispred mene ja sam se samo oblizao I onda se ona samo naslonila na moj kurac malo ga protrljala I onda ga stavila u supak. Aaaaaaa kako je uska I topla , pocela je da se nabija a ja sam poceo da svrsavam u njenu guzu , ona je na to rekla samo “tako , tako puni me”, kad sam zavrsio sisal je sa mog kurca I naguzila se meni u facu , sperma je pocela da curi iz supka sve po picki koja je vec razvaljena I otvorena. Stavila je prst u picu pa ga je oblizala. Kad je zavrsila rekla mi je “da mi je sad tu I druga cerka mogao si da nabodes sve tri , ajde sad gore mozda hoce jos sexa”.

Tetka Branka

Gledao sam je pohotno s dignutim kurcem, stajala je naguzena i cekala da udjem u nju. Razmisljao sam se da li je mojih 16 santimetra dovoljno da zadovolji teta Branku. Kruzile su price da se naprimala kurcina i kurcina, da li je moja minijaturna kitica bila dovoljna da je zadovolji bio sam u dilemi
-Udji duso, zabiberi mi ga, sta cekas.
Cutao sam uplaseno, cekajuci da dobijem hrabrost da uradim nesto. Ponestalo joj je strpljenja okrenula se ka meni i bacila me na krevet.
-Tako mi i treba ko se s decom igra upisan se budi.
Umirao sam od stida, srama, anksioznosti. Ali opet pogled na njeno jebozovno telo, na te velike sisetine nije dao mojoj kari da spadne.
-Zar sve moram da radim sama, do vraga!
Izgovorila je a zatim skocila na moju kitu. Osetio sam njenu toplu, vrelu unutrasnjost na svom penisu. Po prvi put sam osetio picku, prvi put sam karao sa nepunih osamnaest godina. Za divno cudo karao sam prijateljicu moje Bake teta Branku. Teta Branka je imala cetrdeset cetiri, ali je bila prava bombica, testerisala se svaki dan, hobi joj je bio tucanje sa mladjim momcima. Kako je ona govorila: "piletina se lepi za prste".
Imao sam cast da je karam, da karam teta Branku cije sisetine su u tim momentima letele ispred moje face, okretale su se za celih trista sezdeset stepeni od zestine kojom mi se Branka nabijala na karu. Njeno stenjanje, njeni nokti zariveni u moju kozu i njeno eksplozivno nabadanje na kurac moj kojim nisam bio tako ponosan, dovelo me je do vrhunca i za nepunih devedeset sekundu napunio sam kondom spermom.
-Aaaaahhhh neeee.....
Izgovorio sam samo.
-Sta je bilo, nisi valjda, nisi valjda Nikola!!!
-Jesam zao mi je.
-Ne mogu da verujem.
Besna je bila, video sam da se suzdrzava jer zna da sam nevin da mi je prvi put, uzdisala je duboko pokusavala da se smiri i onda rekla.
-Nije strasno imamo jos tri sata i gomilu kondoma, znam da me neces razocarati.
Poceo sam da se opustam nakon te njene recenice.
-Zaista tako mislis tetka Branka.
-Da duso, tek ces ti nauciti da tucas a zato imas mene, da se vezbas na meni, tek ces ti mene jebati, razvalices me kao kobiletinu.
Tetka Brankine reci zaista su mi ulile nadu i veru da ce biti jebaca od mene jednog dana.
-Dodji sada pile polizi mi pickicu.
Krenuo sam da joj lizem mackicu i da pratim njene instrukcije, bio sam spreman da budem jako poslusan kako bih naucio zanat.
-Malo nize duso, uh jos, nize,jos, jos.
-Ali dole nije ribica.
Zacudjeno sam izgovorio.
-Duso ako zelis dobar jebac da budes, lizanje guze je obavezna stvar, ajde polizi cmaric tvojoj tetka Branki.
Nisam bio odusevljen idejom ali ipak sam poslusao i nabio svoj jezik duboko u njen cmar.
-Aaaahhhh tako duso, kasnije ces me u dupe jebati, mmmm.
Nakon tih reci pocela mi se dizati kita, oduvek sam zeleo da iskaram nekoga u cmar. To mi je bila potajna zelja. Uziveo sam se u lizanje njenog cmara, gajeci nadu da cu je kasnije jebati u dupe.
-Uh stavi mi ga duso.
Rekla je tetka Branka .
Poceo sam da ga prislanjam uz njen cmar misleci da zeli u guzu.
-Ne!!! Ne jos sreco, nisam spremna jos u pickicu mi ga stavi.
Kao poslusan decko, zeljan znanja i iskustva momentalno sam je poslusao. Gurnuo sam kitu do samih muda u njenu pickicu, ovog puta sam bio opusteniji, poceo sam da hvatam dobar tempo, dobar ritam i da punim tetka Branku.
-Uh tako duso, udri me, upri u me, razjebi me, pastuvcino aaahhh.
Dopalo mi se stenjanje tetka Branke koja je stenjala kao da kurca nije dobila mesec dana. Nastavio sam da je testerisem, sada mnogo opusteniji i spreman da je unistim.
-Tako duso, jebi svoju tetka Branku, to mi treba, nabi mi kobasicu, nabi mi ga uh.
Napalilo sam se kao mlad majmun pred parenje, ponovo sam poceo da gubim kontrolu nad sobom i bas u momentima kada je tetka Branka trebala da svrsi, eksplodirao sam u kondom po drugi put. Ovoga puta nisam cekao da se naljuti vec sam navalio na njenu picketinu, lizajuci joj klitoris i karajuci je sa dva pa zatim tri prsta doveo sam je do orgazma.
-Uhhh umalo da me ponovo razocacas.
Rekla je a zatim me sa blagim osmehom pogledala.
-Nastavi da lizes sta me gledas.
Rekla mi je.Skinuo sam kondom, pun sperme u koji sam upravo ejakulirao i nastavio da lizem njenu mokru picketinu.
-Uh lizi Dzoni, lizi muskarcino moja mala ah....
Dopalo mi se kurvinsko stenjanje tetka Branke u tim momentima joj je zazvonio telefon.
-Aahhhhh..... Vidi koje Nidzo baci pogled, ako nije hitno necu se javiti.
-Stanislav!!!
Izgovorih ja. Bio je to tetka Brankin muz.
-Daj mi brzo duso, moram mu se javiti, ugasi muziku brzo molim te!!
Poslusao sam je a istovremeno se i uplasio da ne bude nekih problema.
-Stanislave ljubavi.
Javila mu se Branka. Nazalost njega sam mogao samo da tiho nacujem sto nije bilo dovoljno jako da bih razumeo. Iako se glasno culo, telefon ipak nije bio ukljucen na spikerfonu.
-Da duso ne brini....Aha....Naravno....Da naravno ne brini. Zar sumnjas u mene kada sam te ja razocarala?
Nastavila je Branka da prica sa Stanislavom, dok ja blage veze imao nisam o cemu se radi.
-Duso slobodno ti dovedi svog dragog kolegu, sve ce biti spremljeno ne brini nista, znas da imas zenu lavicu?
Sada sam vec poceo da kapiram o cemu se radi.
-Da dusice, volim i ja tebe ljubim te puno, cmokic.
Inace imbecilni Stanislav bio je mladji od Branke deset godina i ni u ludilu mu nije moglo pasti napamet da mu Branka redovno nabija rogove sa svakim ko joj se dopadne.
-Uh boze.
Uzdahnula je Branka.
-Duso moracu da odem, znas treba da spremam neki rucak, Stanislavu dolazi neki kolega, zao mi je.
Razocaran sam bio ali razumeo sam.
-Nadam da razumes, sutra sam opet slobodna mozes ponovo da me tucas, sada moram da idem da spremam taj jebeni rucak i sredim jebenu kucu.
-Razumem te u potpunosti odgovorih joj.
-Zao mi je a bas mi se osladio tvoj kurac, sada bih se tek jebala s tobom. Ali dobro bitno je da si ti postao muskarac, da nisi vise nevin, kako se osecas sada nakon prvog tucanja?
Nasmejao sam se ne znajuci sta da kazem, osecaj je zaista bio cudan, pomalo neprijatan ali opet rekoh joj:
-Osecam se savrseno.
Nakon toga tetka Branka je otisla da izigrava domacicu a ja sam iskulirao uz neki pornic. Jedva sam cekao sledeci put s tetka Brankom, jer tetka Branka je zaista bila vatrena zena, ko tetka Branku nije tucao ne zna sta je jebanje.