subota, 8. veljače 2014.

Bankarka gospođa Tanja

Kako radim u jednoj stranoj firmi,inače imam 32 godine I još uvek sam slobodan, u opisu mojih mnogobrojih obaveza je I odlazak u banku u kojoj firma ima otvoren račun, mogu reći da u centrali banke rade sve jako zgodne i šarmantne službenice, kako kaže jedna moj prijatelj, ovde možeš organizovati izbor za mis sveta u raznim kategorijama, dobrih matorki, žena srednjih godina, kao i onih mlađih devojaka do 30 godina. Uvek kada dolazim poslom malo se šalim s njima i imamo baš dobar odnos, mnoge od njih su mi pale za oko, ali mi se posebno dopala gospodja Tanja, uvek se uljudno pozdravimo i razmenimo par reči najčešće o prirodi i šetnji kraj reke jer smo ustanovili da i ona kao i ja uživa u tim stvarima. Inače gospodja Tanja je žena srednje visine, ima negde oko 50 godina, plave kose, plavih očiju, malo punija baš gde treba, dobra guza i jake grudi, uvek elegantno obučena, ali tako da je sve dosta usko uz telo što baš dobro ocrtava njene obline. Uvek kada je vidim dobro je osmotrim tako da i ona primeti da uživam u njenom telu, dugo sam pokušavao da nekako ostanem s njom nasamo da bih mogao stupiti u neku ozbiljniju akciju. Tako sam jednom prilikom došao u banku, a tamo od svih stolava gde su sedele ostale službenice samo gospodja Tanja, pridjem njenom stolu i sednem nasuprot nje,ona obučena u neku usku haljinu uz telo sa dubokim dekolteom, naravno da sam se zagledao u njene grudi, dodam joj papire koje sam doneo ona ih pregleda, osvrćem se okolo, a ona kao da je znala šta ću da je pitam kroz smešak kaže:
-Samo je nas dve ovde, a koleginica je otišla na doručak,ostale su na godišnjem tako da nema nikoga, te si samo u mojim rukama.
-Onda sam u najboljim rukama ovde, najradije ne bih išao odavde, rekoh i ponovno spustih pogled na njene grudi
-Sve za kljinte, stojimo na usluzi, dobaci Tanja, pregleda dokumenta i reče da mi nedostaje još jedna papir, ali ona će mi sve ovo što sam doneo primiti, ali da joj pošaljem faksom taj što ne dostaje, a kada sam u prolazu da joj donesem i original.
-Dogovreno rekoh, da li ste išli skoro na reku upitah u polasku
-Nažost nisam baš dugo, muž ni je slomio nogu te leži kod kuće, već mesece dana tako da nisam ni imala vremena , ali ni društva-reče Tanja
-Šteta, zadnjih dana je baš je lepo predveče – rekoh odlazeći i dok sam ustajao još jednom sam osmotrio njene grudi što je ona i te kako primetila
-Šim stignem u kancelariju šaljem vam dokumnet i dobacih, blago vašem mužu !
Gospodja Tanja se nasmeja pruži mi ruku i pozdravismo se.
Celo vreme dok sam se vozio do firme mislio sam na nju. Kada sam stigao u firmu spremio sam dokumnt i pozvao je ta joj pošaljem na faks, tako da će ga ona pogledati te da je nazovem za par minuta kada sve to pogleda.
Nakon par minuta je pozovem
-Sve si dobro uradio nemam zamerki-reče Tanja
-Uh ,dobro je, da me ne zezaju šefovi, dobar smo tim, ko zna šta bi sve mogli uraditi zajedno-rekoh
-Spoj mladosti i iskustva daje najbolji učinak – reče Tanja
-Slažem se, dobra kombinaciaj za sve, možda da se ja vama odužim nekom kafom, ali molim vas nemojte me odbiti-rekoh
-Hm, pa može, ja radim do 16;30, te možemo oko 17h, da li ti odgovara ?
-OK,i ja završavam tada, dolazim po vas u 17h.
-Važi, ali nemoj ispred banke, nego me sačekaj u ulici pored idem u prodavnicu te ću tuda proći
-Razumeo sam, vidimo se
Pogledah na sat, bilo je oko 14h, nisam moga sačekati da prođe tih tri sata, kurac mi nije dao mira, nekako sam se koncentrisao na posao i vreme je prošlo.
Stigoh tačno u 17h na dogovreno mesto, sedim i čekam je, da li će doći pomislih, baš tada sam pogledao u retrovizor i vidm da gospodja Tanja ide ka autu, njiše bokovima, na nogama cipelice sa većom štiklicom, na njoj haljina sa tigrastim dezenima pripijena uz telo, uključim četiri migavca da primeti da sam u tom autu, prilazi otvaram vrata, ulazi i seda.
Malo zbunjeni smo oboje, pruži mi ruku te se još jednom prozdravismo, palim auto i krećem, ćutimo. Osećam malu nelagodu, vozim po ulicama Novog Beograda, počesmo neku uobičajnu priču, bacih pogled na nju, grudi samo što ne iskoče, a hajina se povukla do iznad kolena, spustih pogled na lepo izvajane nogu u čarapama, vidi da je gledam i smeši se.
-I gde me vodiš-reče
-Možemo i po tvojoj želji, nadam se da vam ne smeta što vam ne persiram
-Sada nismo u banci, možeš slobodno na ti, ma nemam ideju, ali znaš malo mi je nezgodno ipak sam ja udata žena, te ti kafići nisu baš diskretni, ako me razumeš
-Razumem naravno, i spustih ruku na njeno koleno, pomilovao sam je, ona uzdahnu
-Najdiskretnije mesto je da odemo do mene, živim sam, a i u zgradi nema mnogo komšija, i dalje sam držao ruku na njenom kolenu
-Pa neznam…nemam baš mnogo vremena-reče
-Tanja svidjaš mi se baš, a i nismo deca, cenim tvoju želju za diskrecijom, uzeh je za ruku i spustih je na moj kurac, koji se ocrtavao preko panatalona
Tanja pomera ruku po mom kurcu, malo crvena u licu i ja kreneh ka mom stanu.Brzo smo stigli , parkirah se i krenusmo ka zgradi, išla je ispred mene uz stepenište, posmatrao sam je odpozadi i jedva se uzdržavao da je ne uhvatim za dupe tu ispred zgrade.
Udjosmo u lift i dok smo se vozili do 6 sprata, nisam se mogao uzdržavati, ona stoji naspurot mene spustih ruke na njeno dupe i poljubih je, ona prihvati poljubac i uvuče mi svoj jezik u usta.Otključah vrata od stana, udjosmo i s vrata nastavsimo da se ljubimo i grlimo, dovkli smo se do dnevnog boravka ,milovao sam je po ledjima i dupetu, drugom rukom sam stisako njene grudi, ona me dirala preko pantalona po kurcu. Odvojimo se, svukoh joj haljinu s tela..
-Wuuuu, rekoh.
-Svidja ti se – reče vragolasto
Tanja je na sebi imala haltere s crnim čarapama,crni brusi i crne tange, njene obline su bile još izazovnije..spustih je na trosed i osolobodih njene grudi, jaka četvorka ,bradavice iskočile, uzimam ih u usta i ližem, Tanja uzdiše, spuštam ruku do njenih bokova milujem je i osetim kako mi deo ruku dodiruje svilene čarape, a drugi deo glatku kožu, milujem je po preponama i ovlaš dodirnem njenu pičkicu, sva je mokra, uredne dlačice izviruju pored tangi, ona pušta glas, kao da prede, spuštam se jezikom preko njenog stomaka do njene pičkice, liznem je preko gaćica, osetim kakoje mokra i vrela…još brže i žustrije je ližem.
-Ah ah ah….tooooo, takooo…liži meee
Još intezivnije je ližem,vrhom jezika diram joj klitoris, uvlačim prst u njenu pičkicu i ujedno je jebem prstom.
-Too too…ahhh ahhh, kako je dobrooo, nastavi molimm teee
Spušta ruke na moju glavu i miluje mi kosu, pomeram njene gaćice u stranu i zavlačim jezik u njenu mokru pičkicu, jebem je prstom i diram joj klitoris jezikom.
-Ah ah ah …svršiću svršiću
To mi je dalo još stimulansa, volim da osetim kako žena svršava doj joj ližem pičkicu, ona ruka dira svoje grudi, izvija telo, ubrzavam liz
-da da da toooo, toooo, tooo, ah ah ah jeeeeee….evooo svršavammmm
Njeno telo se grčilo, i pičkice curi, sva je mokra i vrelaaaa, liznem je i podignem se i strasno se poljubimo.
-Wau ..bilo je baš dobro..nisam ovo očekivala, nisam dugo ovako svršila
-Još nije sve gotovo, rekoh dok sam skidao pantalone zajedno s gaćicama, moj kurac je iskočio tvrd i i dignut, skinuo sam sve sa sebe.
Gospodja Tanja skinu svoje tange, raširi noge, očekujući da je navučem na kurac,prislonio sam kurac na njenu pičkicu i duboko se zario u njenu utrobu podignula je noge visoko nameštajući se da joj što dublje udjem.
-Uh uh uh…jebi me , jebi meee, puni mi pičku
-Evo evo ti voliš li da ti se napuni pička
-Da da, volim kada je kurac u njoj volimm kuraccc
Počeh siloviti da se nabijam u nju, njenu grudi poskakuju, ona ih dira svojim rukama, vadim ga do pola pa se sjurnem do kraja, njena pička ga baš dobro pirma, guta ga prosto rečeno.
-Toooo tooo….jebiiii meeeeeee
Navlačio sam je sve brže i brže, osećao sam da neću još dugo izdržati, baš me napalila.
-Evo ti kurac..svršićuu…uh uh
-Svršii mi na sise….
Još sam joj par puta nabio do kraja izvadio sam kurac i počeo sam svršavati po njenim sisiama., baš sam se izlio…Tanja se uspravi i uze kurac u usta kupeći svoji jezikom ostatke sperme….
-Hmmmm ukusno je
Potpuno mi je iscedila kurac, seo sam pored nje i tako smo mirovali neko vreme i cutali, zatim je ona počela da prelazi rukom preko mojih grudi milujući me dok je drugom rukom počela da mi dira kurac i koji se počeo pononvno dizati, sve ga je brže dirala i uspela ga je potpuno ukrutiti, zatim ga je uzela u usta i počela ga lizati prvo glavić dok mi je rukom draškala jaja. Pušila ga je baš dobro, dubko ga je uvlačila u usvoja usta, pomislio sam da će se zagrcnuti, milovao sam joj kosu i dodirivao grudi.
-Sviđa ti se –upita me
-Da da…baš si dobra
-Hajde da me jebeš opet,- – reče Tanja i namesti se guzom ka meni, uhvati se rukama za gornji deo troseda, izbaci guzi u raširi noge.
-Kakav prizor – rekoh dok sam gledao u njenu lepu pičkicu malo otvorenu koja baš čeka da se napuni
-Hajde puni je –okrećući se preko leđa reče Tanja
Prislonio sam glavić na njenu pičkicu, a ona se sam natakla na njega i počela se žestoko nabijati, stojao sam tako nepomerajući se dok se ona nabijala na kurac, spustio sam ruke na njene bokove pridržavao je, zatim sam ja preuzo inicijativu i zabijao se u nju
-toooo toooo…-Tanja je bila sve glasnija, njene grudi su mlatarale po trosedu, prateći ritam našeg jebanja, tada sam spustio ruku na njenu guzu i raširio sam prste i polagano sam jedan prst prislonio na njenu guzu i lagano sam ga uvlačio unutra, pazeći da ne uradim nešto ne ishitreno, nisam znao da li voli da ga prima u dupe.
-mmmmm daj ga …uvuci celog- ohrabri me Tanja
-Voliš u guzu – zapitah, uvlačeći ceo prst u njeno dupe, dok se ona još žešće nabi na moj kurac, mešajući kao da hoće da mi ga slomi
-Volimmmm…..stavi mi kurac u dupe…jebi me u dupe …hajdeeee
Izvadio sam kuraci njene pičke, bio je sav mokar od njenih sokova, prislionio sam glavić na njenu guzu., Tanja spusti ruke na svoje polutke i šireći ih ijoš više izbacujući dupe ka meni
-daj mi ga u dupe ……samo polako dok se ne privikne molim tee-
Uvlačio sam glavić polagano i uvukoh ga
-kako je lepoooo –reče Tanja i spusti ruku na svoju pičkicu i poče da je dira
Ja sam izgubio kontrola i zakucah se u nju do jaja
-ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh-vrisnu Tanja
-da stanem-rekoh zbunjeno
-nee nee nastavi jebi me razavali mi dupe
Nasatvih da je nabijam u dupe, vadeći ga do pola pa ga žestoko nabijah onovo unutra, njena guza je bila baš dobra uska, osečao sam da neću još dugo izdržati, a i hteo sam da joj svršim u guzu
-svršiću ti u guzuu-rekoh
-daaaaa daaaa…napuni je napuniiii-
Uhvatih je za bokove i navukoh je do kraja, iz mene je krenula bujica, praznio sam se u nju
-ahhhhh mmmmmm……puni….volim ovooo-glasno reče gospođa Tanja
Ostadoh tako još neko vreme u njenoj guzi, dok se nije sve iscedilo iz mene, zatim se odvojih od nje i sedoh pored nje, ona se ispravi i pruži mi žestoki poljubac.
-Baš smo se dobro izjebali- rekoh
-Da bilo je odlično, baš mi odgovaraš , moramo ponoviti još koji put
Pogledah u nju, baš dobra rasna žena, iz njene guze ce cedila moja sperma, ona spusti ruku na guzu i zadraži peškir
-Mogu li u kupatilo, vreme je, moram kući
-Naravno, dadoh joj peškir, ona skide cipele i čarape i ide do kupatila
Vratila se istuširana i polagano je počela da se oblači, prvo čarape, pa tangice, brus…gledajuči taj prizor kurac poče da daje nove znake života, ona me pogleda i reče
-Pa tebi još nije dosta
-Vidiš da se i njemu dopadaš, drkajući rekoh
Priđe mi i spusti ruku na njega
-neka bude malo strpljiv. Drugi put sledi nastavak – reče Tanja
Obukla je svoju haljinu, namestila kosu, našminkala se, ponudih da je odvezem, ali ona reče da će ipak taksijem, ispratim je do vrata, poljubimo se i ona i ode.
Nakon 15 min na moj mob stiže poruka, bilo je divno, moramo ponoviti…

Potencijalna punica

Sve se desilo u jesen leta Gospodnjeg. U to vrijeme bio sam u već poodmakloj vezi sa djevojkom, i sve je normalno funkcionisalo. Redovno smo se tucali, ja eksperimentalac u seksu, ona malo više klasičarka, ali prihvatajući moje prijedloge sve je teklo kao podmazano. S obzirom na trajanje naše veze, i sa njenim roditeljima sam bio u vrlo dobrim, slobodno rečeno prijateljskim odnosima, a smatrali su me kao dobru priliku za njihovo mezimče (fakultetlija, dobar posao i ostali epiteti koji me krase). Sa svojih 26 godina, u odnosu na njenih 20, bio sam matora mačorčina koja je vapila za mesom stare koke. Poseban odnos imao sam sa njenom majkom, Tanjom (pseudonim). Po čemu poseban?U svakodnevnim situacijama imali smo jedan oficijelan odnos, međusobno poštovanje moglo bi se reći. Ali, čim bi se na kakvom veselju popila čašica više, Tanjine oči bi počele sjati onim jebačkim sjajom kokare od 40-ak godina, kada bi se motala oko mene, kao nesmotreno me dodirivajući guzovima ili sisama, grleći me, i slični fazoni, koji su davali motiva da je pokušam pojebati, ali iskreno, nikada nije bilo neke prilike. Njen muž, moj potencijalni punac, je obična bibčina koji prelazi preko njenih gluposti. Elem, negdje u ranu jesen njima u goste je trebao stići njen brat iz inostranstva, pa je neko trebao otići po njega na aerodrom udaljen nekih 160 km od nas, ili ti vožnje nekih 3 sata.Kako su svi nekako bili zauzeti tog dana (moja djevojka na poslu, inače ne bi pristala na takvu soluciju), pala je odluka da ja i Tanja odemo na aerodrom mojim autom. Došao sam pred njihovu kuću u rano prijepodne, svirnuo, i na vratima ugledao Tanju koja je okretala ključ u bravi. Tanja nije pička da te glava zaboli, ali za svoje godine, dobro stojeća. Na sebi je imala bijele hlače, koje su joj izražavale pičkin razrez, guza utegnuta, gore majica sa kružnim dekolteom, preko neka vesta, na nogama sandale sa srednjom potpeticom, u kosi vezanoj u rep sunčane naočale. Prva pomisao mi je bila kako je pojebati. Krenuli smo i počela je neobavezna priča, više bezvezna. Nastojao sam šalama što više opustiti atmosferu.Uzgred rečeno krenuli smo sat vremena ranije, radi nepredviđenosti na putu. Inače, za nju sam već čuo priče da voli kitu, tako da mi je i to davalo dodatno ohrabrenje. Priča je bila klasična trač partija o nekoj njenoj drugarici, raspuštenici, koja je imala ljubavnika.Ja sam išao u pravcu da ne vidim ništa loše u tome ako i udata žena ima ljubavnika, ako je njen muž dovoljno ne zadovoljava, i pitao kakav je njen stav prema tome.Njen odgovor je bio kako je već u godinama kada o tome ne razmišlja, ja dodao kako ne treba ponižavati samu sebe, jer izuzetno dobro izgleda, kako bi se svaki muškarac okrenuo za njom, pa da i ja sam ne mogu ostati ravnodušan. Kao da je bila iznenađena, ali nastojala je to shvatiti kao šalu.Nije bilo mjesta ustuknjivanju. “Tanja moram ti nešto reći, ali mi nemoj odvaliti šamarčinu, sletit ćemo”, rekao sam smijući se. “Reci, šta je bilo?!”, i smiješeći se, i okrećući glavu prema meni, odgovori.”Ja imam neopisivu želju da te pojebem!”, kao iz topa odvalih, stavljajući svoju ruku na njenu nogu. “Ma boli me kurac”, mislio sam, “nemam šta izgubiti”. “Pa gdje ćeš to, biću ti punica?!”, i više nego ravnodušno mi odgovori, stavljajući svoju ruku u moje međunožje, na već ukrućenu kurčinu. Sve mi je bilo jasno. Prvi sporedni put u neke njive bio je naša destinacija. Stao sam, uvaljući joj jezični u usta, imala je okus cigareta. Iskusno me žvakala, istovremeno mi otkopčavajući šlic. Iz hlača je izletjela moja dobrano dignuta kurčina. “Popuši mi!”, rekoh zahtjevno. Stavila je kurčina u svoja usta, i tek tada sam povjerovao u priče o njenoj ljubavi za kitom. Dudlala ga je kao da joj je zadnje bilo, istovremeno iskusno drkajući kurčinu. “daj da te jebem”, rekao sam u strahu da ne svršim. U nekoliko poteza je skinula hlače i gaćice sa sebe, a ja sam u međuvremenu spustio njeno sjedalo, skidajući se. “Nemoj skidati sandale”, rekao sam. Legla je na spušteno sjedalo, a ja sam se brzinski smjestio među njeno međunožje. Pičkica joj nije bila obrijana, ali je već pustila sokove što sam osjetio stavlajući joj srednjak, što je ona propratila dubokim uzdahom. “Napkon ću je jebati”, prođe mi kroz glavu. Namjestila je glavić na vrh pičkice, i ja sam se sjurio u njenu vrelinu. “Aaaaaaaaaaaaahhhhhh,tooooo!!!!”, vrisnula je primajući ga do jaja. Pičkica joj je bila iznenađujuće uska, mislio sam da ću naletiti na razvalinu, ali kurac, očuvana. Počeo sam zdušno da je tucam, dok je ona noge dignula visoko, da joj mogu što dublje ući, a sve je bilo začinjeno sočnim žvalenjem. “Kako ti je dobra pičkica, kako je samo uska. Aj, kako prima kitu dobro, kako joj kurčina dobro ulazi. Kako ću je rasturiti”, šaputao sam joj na uvce derući je, znajući da će je to dodatno popaliti. Bez stare koke nema supe, pokazalo se tačnim. Ona je izvrsno miješala guzovima, primajući kitu u jednoobraznom ritmu. “Voliš kitu, ha?, Voliš dobru karinu?”, govorio sam joj. “Volim kitu, volim da se jebem!!!Aj, dobro jebeš, dobro me jebeš!”, govorila je u transu. Prema njenim uzdasima, i pojačanom ritmu, znao sam da će ubrzo svršiti. “Ajde sad, jače, dublje, jebi, jebi me. Aaaaaaaaahhhhh, aaaaaaaaaahhhhh, toooooooooo, toooooooo, svršaaaaaaaavaaaaammm. Aaaaaaaaa, aaaaaaah, gotoooooovooooo!”, vrištala je dok mi je kurčinu zaljevala svojim sokovima.Ovo me je još više popalilo tako da sam joj još više digao noge i počeo se divljački zabijati, dok sam joj palac stavio u usta. “Daj mi da svršim”, rekoh joj. “Punićeš me, imam spiralu”, reče mi. Nije mi trebalo mnogo. “Ajde vrti guzom, primaj kitu, tooooo, tooo kurvooooo, primaj spermu, toooo kurvoooo, aaaaa!”, derao sam se špricajući spremu u njenu već dobro izjebanu pičku, dok me ona stiskala za guzove. Obrisali smo se maramicama, obukli i krenuli put aerodroma. U putu smo pričali, mislim iskreno, da smo se davno trebali pojebati, da joj godi mlada kita, i da se jednostavno voli tucati (Škorpija u horoskopu). Put je prošao bez problema, i naši životi su nastavili svojim tokom. I sada mi je potencijalna punica.

Studentkinja

Eh ,kako da pocnem, bili smo klinci mi, moja tri druga i ja svaki dan smo se okupljali ispred zgrade i gubili dan prije skole a onda i uvece tako. Najstariji od nas bio je Mirko, imao je 17god , ja sam imao 16 , a Zarko i Zoran po 15. Svi smo izgubili nevinost iste noci sa jednom prostitkom i mogu reci da je bilo bas bezveze.
Posle toga niko od nas nije jebao niti jednu djevojku, nijedna nije htjela da \’da\’ . Medju nama ,nije da se hvalim,ja sam bio najhrabriji, u diskoteki sam znao da pridjem 5-6-oro cura za jedno vece ,i obicno je ta taktika odlicno upaljivala jer je makar jedna pala ali vise od zvalanja po citavu noc nije bilo nista vise, Mirko je bio dosta povucen pa sam morao da radim i za njega ali kad se nece onda nece.
Tih dana se u susjedni stan doselila neka cura, starija od nas,imala je mozda 20-21god.Kada sam se raspitao za nju saznao sam da studira i da je iznajmila taj stan. Ja sam potpuno otkinuo za njom, nije visoka, crnka, lijepa u lice, ma san… Prvih nekoliko dana sam joj se stalno javljao a u liftu sam jednog dana namjerno pritisnuo STOP a ona to nije vidjela i lift je stao. Palio sam je da smo zarobljeni, pricali malo ali nista vise od toga nije bilo. Prolazili su dani, svi smo mislili samo na nju. Zarko je predlagao da joj ponudimo pare da nam ga makar popusi a ja takav blam nisam dozvolio jer mi je komsinica i ako odbije zauvjek cu biti izbrisan kod nje…
Nas odnos se jos vise popravio, dolazila je da joj pozajmim malko secera ,kafe i tako te sitnice.
Kada sam je vidio sa nekim momkom jedne veceri u glavi , poludio sam, citavo vece sam stojao za sto i pio kolko sam bio povridjenjen. Te noci sam se zakleo da cu je jebati kad-tad. A drugovi su se samo smejali i govorili \’samo ti mastaj,ne branimo ti mi\’
Narednih dana pocela je uz put da mi prica o momku kad se sretnemo ali sam je vjesto ignorisao.
Prevaga se dogodila sasvim slucajno, igrali smo se sa teniskom lopticom ispred zgrade, ko ce vise da je baci u vis. Posto nam je zgrada sa 5 spratova Mirko je bio najblizi vrhu. Kad nas vide sto radimo,obicno se napali neki momak i dodje da i on pokusa, u takvim slucajevima dodje jedan i pafff baci lopticu na zgradu.
Mi svi odemo da je trazimo , zgrada velika gore, sa 5 ulaza,svako je trazi odvojeno. Vidim da me Zoran poziva rukom na sredini zgrade, mora da je nasao lopticu, idem put njega a on stavio prst na usta i signalizira da cutim. Pokazeme mi da se nagnem na ivicu i pogledam,uradim ja tako kad pogled koji je moguc samo u snu, moja komsinica ,moj san, lezi na krevetu i mastrubira jako. Bojao sam se da me ne vidi ali nastavljam da gledam, kasnije dodju ostali i gledamo. Vibrator pored nje na krevetu,a ona u obrijanu picku uvlaci dva-tri prsta i stenje, potpuno gola ,citav krevet je njen. Nisam se mislio ni trena , silazim sa zgrade a ostali me cudno gledaju.
Zvonim joj na vrata jako 2-3 puta… Ona ne otvara,ja uporan ponovo, cuje se iz stana \’samo momenat\’ , otvara ona obavijena velikim peskirom i kaze \’Izvoli\’ . Ja zbunjen ne znam sta da kazem i smislim i kazem \’Izvini komsinice , pokvarila mi se kablovska televizija,mogu li samo da vidim da li je kod tebe isto\’ . Pusti me ona unutra,ja gledam kao kanale ,ona sjedi,posle nekog vremena cutanja kaze mi ona \’Iiiii?\’ , ja gorim, digao mi se kurac , mislim u sebi sad ili nikad . U ovakvim situacijama to je isto kao kad prilazim djevojci, kad krenem nema stajanja, vracanja nema… Dignem se ja i kazem \’kvar je u sobi\’ i odem tamo , ona pojuri za mnom vicuci \’sta to radis,ne smijes tamo\’ .
Ulazim u sobi, bingo, vibrator na krevetu , uzimama ga, trema me prosla, i kazem \’komsinice mogu da ga zamijenim malo\’i pribijem se uz nju i milujem je po guzi sa vibratorom. Stenje ona po malo , ja pomisljam ,gotovo je,napalila se…
Pocinje da trlja nogu o moj kurac koji samo sto ne explodira ,skidam sorc i moj kurac zasija na podnevnom suncu u sobi. Komsinica ga uzima u ruke i pocinje da drka,nalazim se na sedmom nebu i mislim samo na to da ne svrsim. Stavlja ga u usta i pocinje da ga pusi, uvlaci ga ,pa izvalaci pa uvlaci samo glavic , a ja je uhvatio za glavu i nabijam je polako. Nekako je strgnem onaj peskir i pocinjem da je hvatam za sisu,nije neke sise imala ali ja kao u pornice pocinjem da je stipam za bradavicu, \’ah,ah, extra\’ stenje ona. Mala vadi kurac iz usta i leze na krevetu i kaze \’sad si ti na redu\’ , ja nikad do tad nisam lizao picku ali se uzdam u pornice, odmah joj pocinjem obradjivati klitoris i po njenom stenjanju vrsim navigaciju gdje da je lizem. \’Ah,gore,gore, tu, dobar si, samo tako\’ . Nasladjujem se vlaznoscu njene picke i oslobodim se i jako ubacim jedan prst u picku, ona zastenja i digne guzu u vazduhu. \’Jebi me,jebi me,ne mogu vise da izdrzim\’ . Ja brzo uvlacim,izvlacim, reko da je zadovoljim da me pamti. \’Ah,ah,ah,ah , razvali me mali,ah,ah\’ , ni manje ni vise,uzimam vibrator i vrtim ga po njenoj picki. Ona samo ceka ,kad sam joj ga ubacio vrisnula je jako. To me napalilo i poceo sam da je jebem sa vibratorom. \’Uh, razvalio si me, jace,jace, nikad mi nije dosta\’ .
Posle 2-3 minuta makoh vibrator i lezoh na nju, stavih joj kurac u picku i poceh jako da ga zabijam , unutra toplina, cini mi se 300 stepeni, jebem ja malu kurvicu a pred svrsavanje sam , ona primijeti da sam ubrzao i vice \’nemoj u mene,ah,ah,ah, jebi me ,nemoj u mene\’ .
To mene popali maximalno ja krecem u zavrsnicu ,mislim da sam bar bio priblizan glumcima iz pornica kad pocnu brzo da jebu, \’aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh,maliiiiiiiiiiiiii\’ , ja svrsim u nju , nakon toga nastavim malo ,i samo se svalim na drugu stranu kreveta,
\’Budalo ,jesam li ti rekla ne u mene, smradu jedan\’ , nasmijem se ja i kazem \’Izvini\’ .
Zapali ona cigaru i cuti , ja se oblacim , mrtvu tisinu prekide ona:
\’Idi sad,vidio si kablove za kablovsku, ja odoh da se istusiram , isla je put vrata a sperma joj je curila niz butinu. Otvorila je vrata i rekla \’ajmo,brze,nemam vremena\’ . Dok sam prolazio izbjegavala je moj pogled. Izao sam i opet se penjao na zgradu, htio sam samo da svratim do stana da uzmem malo ledne vode i ohladim kurac koliko je bio vruc ali sam odustao zbog uzbudjenja i popeo se na zgradu. Drugovi su mi samo pruzili ruku ,i rekli \’ Ti si nas idol\’ ,od tada i oni idu na moju foru -ako ne pokusas ne mozes ni uspjeti\’ , momci u diskoteki u 10minuta pridju 3-4-ro cura, ako ga jedna ispali,on predje na drugaricu,jedna ce makar pasti u to budite sigurni.

Noćni užitak sa teta Mirom

Zivim na selu u Vojvodini,zovem se Mirko,imam 18 godina,zvrsio sam trogodisnju skolu za konobara u Subotici.Nisam mogao naci posao i vratio sam se u selo da se bavim poljoprivredom.Zivim sa majkom,bakom i dekom,tata ne zivi sa nama on se razveo od majke pre 6 godina i povremeno ga vidjam.Dani na selu sporo prolaze i veci deo dana provodim radeci na njivama a nocu kopam po porno stranicama po internetu.Takodje imam jos jedan cudan hobi volim da gledam zene dok se kupaju i tako navece krenem po selu i kroz prozore od kupatila gledam devojke,zene pa cak i neke bake na koje slucajno naletim.Najvise ima zena srednjih godina 30-50,dok mladji devojaka uopste nema jer su vecinom napustile selo i otisle po gradovima.Ja sam jos nevin ali zato razvaljujem kurac drkajuci po 10 puta na dan,gde god stignem.Cesto na njivama dok radim vidim neku zenu kako se skinu u grudnjake zbog vrucine,i to bude dovolno da se zavucem u neki grm da drkam zamisljajuci kako bih joj urac nabiojao u sisetine…
Najvise sam se palio na svoju komsinicu teta Miru,to je zena od 45 godina,prava seljanka,jake gradje,imala je velika ramena,sirok struk,debele velike sisetine i malo veca mekana guza,noge jake i oble,ali bila je nekako jebozovna kad hoda,sva se njise i umotava.Ali postojao je jedan problem ona je bila udata i imala je dvoje muske dece od 15 i 17 godina,ovaj stariji se cak i ponekad druzio sa mnom.
Danima sam razmisljao o njoj,citav dan sam provodio gledajuci kako kopa ispred kuce kako joj se njisu guzica i velike sisetine,a nista nisam mogao da uradim.Dolazila je ona cak i kod nas u kucu kod mame na kafu,tad sam zurio u njene sisetine koje su bile u tankoj majici bez grudnjaka,inace ona skoro nikad po selu nije nosila grudnjake,i tako su dani prolazili a ja sam se palio na njene sisetine i mekanu veliku guzu….Jednog dana sam ostao sam u kuci,moji svi su otisli u njivu da nesto rade a ja sam kao bio bolestan,pa su oni zamolili teta Miru da me malo obidje da vidi jel mi nesto treba…Naravno dosla je oko pola jedan i vec na vratima kad sam video kako se sisetine provide kroz belu majicu koja je bila mokra od znoja tako da su se sise prilepile uz majicu sto ih je skroz otkrivalo,a dolje neka suknja ispod kolena koje se leprsala otkrivajuci njene bele i oble noge…
“Mirko jel ti nesto treba” pitala je,rekao sam ma nista malo sam vruc,a kurac se vec poceo dizati a ja sam ga sakrio ispod deke,prisla je i rekla “da ti pipnem celo da vidim jesi puno vruc” i kako se sagnula da me pipne po celu dodirnula me je svojim velikim sisetinama po grudima,kad se odmakla meni je kurac tako nabrekao da je pucao od pritiska,rekla je pa ti si vruc moras se malo raskomotiti i sklonila je deku sa mene,a posto sam ja bio samo u boksericama kurac je tako bio nabrekao da je izasao kroz prednju supljinu,ona je rekla “juuu,Mirko pa sta je to” a ja sam se pridigao i kao najveci kreten poceo da joj stiskam sise,ona se istrgla i rekla mi je da nisam normalan,ja sam rekao zelim da te jebem nemogu izdrzati,drkam na tebe po ceo dan,ona se zbunila da nije imala nista da mi kaze vec je samo isrcala iz kuce.Sledeci dana sam izbegavao teta Miru sve dok ona nije dosla do mene jednog dana dok sam sedeo u basti i ispijao pivo.Prisla mi je i rekla da moramo ozbiljno razgovarati,ono sto se desilo pre neki dan vise nesmije da se ponovi,rekla mi je,ja imam muza i decu sretan brak a ti bi da to sve unistis svojom pohotom.Ja sam joj rekao da je to jace od mene i da se nenormalno palim na njene sisetine i veliku guzu,i pitao je da li bi se jebala samnom ako to ostane tajna meju nama,ona je utala i rekla “pa ti stvarno ne odustajes od te lude ideje,od toga nema nista”,onda se okrenula i otisla…
Proslo je nekoliko meseci i dosla je slava Sveti Nikola,ja sam trebao da idem u obliznjo selo na slavu dok su se moji rasporedili po selu.Kad sam se spremio i izasao napolje usao u svog golfa 3,izasao je muz od teta Mire koji je bio bas dobar i posten covek,pitao me je da li bi mofao da povezem Teta Miru do tog istog sela gde ja idem posto on mora da ide u drugo selo pa nema vremena da je vozi,ja sam naravno to prihvatio i rekao da cu je cak i pokupiti kad se budem vracao sa slave da on nemora dolaziti po nju.To je tete Miri tesko palo i usla je u auto mrzovoljno,a meni se njen muz zahvaljio a nije imao predstave da je vozim mozda i na jebacinu…Cim smo krenuli ona mi je jasno rekla,nemoj nista da pkusavas izacu odmah iz auta,ja sa rekao nista nebrini i nastavio da vozim.Bio sam smiren jer sam znao da ona voli vise popiti ponekad i preterati,pa sam mislio kad se budemo vracali bice velika sansa da se prica i situacija preokrene u moju korist…
Ja sam je ostavio kod jedne kuce i rekao da cu joj se javiti kad krenem a ja sam otisao na drugu slavu,tu noc sam i ja poprilicno popio,kad sam krenuo kuci nazvao sam teta Miru a javio se neki drugi covek i rekao da se ona tako napila da je legla spavati i da ce ostati spavati,meni to nije odgovarao tako da sam brzo odgovorio da nije problem da je ja prebacim a i njenom muzu sam obecao da cu je dovesti kuci,on mi je rekao kako hoces i ja sam kren po nju,kad sam dosao ona se malo razbudila ali nije mogla odati neko je morao pridrzavati,ja sam je uzeo oko ramena a ona se otimala polako sam je doveo do auta i ubacio je na prednje sediste i spusio sam joj sedista da fino legne.Cim semo krenuli ona je cvrsto zasspala i pocela hrkati.Bila je u suknji iznad kolena.i satenskoj kosulji sa dugmicima zakopcanim skoro do vrata,suknja joj se malo podigla kad sam je ubacivao u auto tako da se videle bele punacke mekane butine,skinuo sam ruku sa menjaca i poceo sam joj mesiti mekane butine,ona nije reagovala tako da sam krenuo sve vise i vise,onda sam presao na sise,nisam imao vremena da joj otkopcavam kosulju pa sam joj preko kosulje poceo gnjeciti sise,bile su tako mekane i velike,mogu da zamislim kakve su tek gole i slobodne…kad smo dosli ispred njene kuce pozvonio sam niko nije otvarao,sigurno se jos niko nije vratio sa slava,uzeo sam iz njene torbice kljuceve i otkljucao kucu,vrato sam se do auta i nju malo razbudio i uneo je u kucu pravo u njenu sobu,ona je pala na krevet i nije mogla ni da se skine,ja sam je pitao jel hoce da joj pomognem da se skine a ona je jedva rekla da izadjem iz njene sobe i da je pustim da spava,ja sam izasao ali jos nisam odustao,nazavao sam njenog muza da vidim kad dolazi da me ne uhvati na delu,on je rekao da se i on zapio da nece za jedno dva sata,a i sinovi su bili sa njim.Vratio sam se u sobu i seo na krevet,poceo sam joj lagano otkopcavati kosulju,nekako sam joj skinuo kosulju i dosao do velikih belih grudnjaka iz koje su kipile sise,njega sam brzo raskopcao i sise su se razlile po njenom telu,ona nije reagovala,uzeo sam sis u ruke i poceo da ih lagano mesim,a onda sam ih poceo i lizati,onda sam odlucio da joj skinem i suknju,ostala je samo u gacama ,medju neogama se videlo kako je njena mesnata i obrijana picka progutala gace,lagano sam joj svukao gace i polako sam sam prisao jezikom do otvora picke,poceo sam da lizati i sve vise ubrzavati,ona se pocela vrpoljiti i uzdisati,nesto je govorila a ja sam bio toliko izbezumljen i napaljen da nista nisam cuo oko sebe,cak nisam primetio da mi je sperma iscurila iz kurca,ona se razbudila ali nije bila svesna sta se desava bio je polu mrak,rasirio sam joj naoge i gurnuo kurac u mokru i debelu picku,poceo sam da je nabijam iz sve snage sise su pocele da letaju oko mene tako da sam ih uhvatio u rukama i poceo da ih mesim,onda sam joj zabio glavu izmedju glave i ramena i poceo da je nezno ljubim po vratu dok sam je dole nabijao kao manijak,ona se vec tako napalila i pocela da mesa karlicom sto me jos vise napaljivalo,govorila je “to mi radi,jace udri..” i onda se pocela grciti,obuhvatila me je rukama oko ledja pribila uz sebe tako da sam osetio njeno toplo mekano telo ispod sebe i onda se pocela grciti,svrsavala je,mene je sve vise stiskala uz sebe i rekla nemoj ga vaditi,nakon pola minuta skroz se opustila i odahnula ja sam ostao tako lezec na njoj,a kurac se jos nije spustao,sisao sam sa nje i okrenuo sam je potrbuske i rekao joj da se opusti,cudno ali me je poslusala.Predivan prizor ispred mene njena lepo izvajana mekana i nezan ledja,velika bela mekana guza,izmedju koje se nazirala picka,prisao sam i zabio glavu izmedju njezini veliki guzni butova,ipoceo lizati ona se malo izdigla tako da mi je citavo lice upalo u njeno ogromno dupe ,jezikom sam dosao do picke i osetio kako vibrira od uzbudjenja,lizao sam je tako dok nije svrsila po drugi put,tu sam spermu uzeo na prste i lagano joj namazao po supku,prisao sam glavicem i lagano poceo gurati,malo je teze ulazio sto je i ona je tesko podnela jako se derala,ali kad je usao do kraja onada se malo smirila,poceo sam lagano da je jebem u supak i mesnatu guzu,kako sam vise nabijao ona je sve vise mesala guzicom dohvatio sam joj nabrekle sisetine i poceo injih mesiti,kakav osecaj dok sam je jebao otpozadi mesio sam joj sise rukama,nije mi jos puno trebalo i napunio sam joj guzicu spermom…pao sam pored nje a ona se okrenula prema meni i rekla,jesi sad zadovoljan namerno sam se pravila pijana da vidim hoces li pokusati ponovo,ali kad si mi poceo lizati picku tako sam se napalila da nisam mogla prekinuti igru,ali ovo je prvi i zadnji put,a sad ustaj i bezi kuci” ja sam ostao kao zaliven ustao sam i lagano otisao.

Neočekivana četvorka 1

Uf, jos uvek mi se nisu slegli dogadjaji od pre dve noci, i to me je nateralo da po prvi put napisem ovakvu vrstu price… Necu gnjaviti… Udata sam, imam 27 godina, nemam decu, srecna sam u braku, volim mog muza i super nam je…. Sex je uvek bio dobar, ali ja kao da sam uvek zelela nesto vise…. Dok se nisam udala, nisam bas bila “cvecka” umela sam da dozvolim sebi i “sex na jedan” privlacili su me razni tipovi muskaraca, neki su bili ozenjeni, neki zauzeti, a to se mene tako nije ticalo, bitno mi je bilo da se probudim zadovoljna, rasterecena… I onda sam uplovila u “mirne bracne vode” sex se proredio, posao, obaveze, umor…. Svasta nesto, i to onda prestaje da bude zadovoljstvo a postaje opterecenje, nezadovoljstvo… Preksinoc, odemo moj muz i ja (kao i nebrojano puta do tada) kod prijatelja, momak i devojka koji zive zajedno, u vezi su, dugo su zajedno i srecni su, na veceru, pice, druzenje… Ona je moja bliska prijateljica, on je moj kolega iz firme, ali uvek sam nekako bila bliza sa njom i ako njega cujem svakodnevno na poslu, nismo bas bili bliski, uvek sam ga smatrala “malim slatkim deckom” zbog baby face-a, gradje i price, a narocito zbog osmeha… I tako smo mi preksinoc otisli do njih, ja sam vec bila kuci popila dovoljno, bio mi je prvi slobodan dan posle iscrpljujuce radne nedelje i neophodan alkohol moj muz jako brzo postane “nesnosan” kad popije, pa ja ne volim bas to ni da vidim a kamoli da slusam jednu recenicu u krug… Zavrsili smo veceru, Dalibor, Bojanin decko, seo je pored mene na krevet, sipao jednu za drugom casu vina, Bojana i Srecko su pricali (tacnije on je pricao) a Dalibor i ja se smejali… Ne znam ko je, kako i zasto pokrenuo temu sex, znam samo da smo svi ucestvovali u razgovoru i tako je to pocelo… Dalibor se zalio na velicinu Bojaninih sisa, kako on uziva u vecim grudima i kako ih ona nema. Pricao je da je komplikovana, da joj mnogo treba da se opusti i napali i da eto, njemu koji voli sex, zapadne takva, jedna u milion… Bojana se smejala, moj muz me je pogledao i rekao “ajde, pokazi mu, otkopcaj kosulju”… Smejala sam se, mislila sam da se zeza, Dalibor je rekao “ne ne ne” i svi smo bili u nekoj svojoj prici tog momenta. Onda je Srecko privukao Bojaninu stolicu ka sebi i poceo da je mazi po nogama, klizeci rukama ka dupetu. Moram priznati, napalilo me je. “ajde”, govorio je “pokazi mu”… Spustila sam ruku Daliboru na butinu i nezno povukla ruku ka gore… Nije mu bilo sve jedno, videla sam to… Presli smo u drugu sobu, nema vrata izmedju dve sobe sa jedne strane zida bio je jedan krevet sa druge strane u drugoj sobi, drugi krevet… Svetla su se ugasila… Mirno smo lezali jedno pored drugog, jos uvek zezajuci se, onda me je privukla njegova ruka i nase usne su se spojile… Ljubila sam ga gladno, kao retko kad do tada, usne su mi bile zedne i gladne a on me je hranio, kao da je osetio koliko mi to treba… Bojana nije volela da joj se dodiruju i maze grudi, bradavice su joj bile osetljive (po njenim recima) ali zato ja jesam, to me je palilo vise nego ista… Dalibor je presao na mene i skinuo mi kosulju i majcu, brus nisam nosila… Uzdahnuo je i uronio medju moje sise… Mazio ih je, ljubio, lizao, ljubio… Sa svakim dodirom je vatra u meni sve vise gorela. Jedan deo mene je jos osecao nelagodu (Boze muz i drugarica su mi tamo zajedno a ja sam ovde sa njim) ali znao je kako da me opusti… Prekidali su nas zvuci iz druge sobe (jel su se tukli il sta su radili) ali nisu bili zvuci uzivanja… Znam da je Bojana rekla “hajde da me izmasiras”, osmehnula sam se tada, znao je da masira, sad je valjda na “svom” terenu… Ali moj mozak nije dugo ostao u toj prostoriji… Spustila sam ruku Daliboru na farmerke, opipavajuci velicinu “alata” i bila sam zadovoljna onim sto sam osetila pod prstima, mazila sam ga tako, stezuci pomalo, preko farmerki, tacno osecajuci koliko gori… Znao je i kako je meni pa se onako “muski” pribio uz mene, medju moje noge da osetim… I ja sam ispod struka bila obucena, ali taj udar, uh, osetila sam ga i to dobro… Boze, kako sam ga zelela… Uhvatio me je za ruku i stavio moju ruku pribijenu uz krevet iznad glave, grcevito je stezuci, pocelo je vec da boli, polozaj mi je bio nezgodan i osetila sam se blokiranom, ali i dalje je prijalo, i dalje me je gladno ljubio, stezuci mi sise i zavrcuci mi bradavice i u naletima se pribijao o mene… Njegova ruka je krenula ka mojim farmerkama, a ja kao u blokadi, vratim mu ruku na grudi… Posle nekoliko trenutaka isto… Zasto mu nisam dozvolila ne znam, ali nisam… Mozda zato sto nisam znala dokle su oni stigli, mozda zato sto mi je bilo i malo neprijatno, ali u narednom trenutku culi smo Bojanu “ne ne ne NE” i onda je ona otisla u kupatilo… Svetla su se upalila, moj muz se oblacio, nas dvoje smo kupili stvari… Zaustavila sam taj ludi fil u mozgu, otisla da vidim Bojanu u kupatilo. Znam da mi muz nije nasilan, znam da voli mozda malo brze, ali to nije bilo po njenom ukusu, mnogo je popio i nije se kontrolisao…
Sinoc, nasli smo se opet nas cetvoro, pricali smo otvoreno kako je kome bilo… Srecko se secao ko je sa kim bio ali to je sve cega se secao, Dalibor i ja smo mudro cutali, mada smo oboje priznali da nam je bilo lepo i krivili smo njih dvoje sto mi nismo zavrsili zapoceto… Onda je nasa cetvorka slozno odlucila, da uskoro, ponovimo sve, ali sa malo alkohola kako bi zavrsili zapoceto.

Neočekivana četvorka 2

Evo mene opet, bas kako smo planirali i ocekivali, opet smo bili na okupu… Prosli ponedeljak uvece i mi… Pocelo je vrlo uobicajeno, kao da se nikada nije desilo nista neobicno, pili smo flasu za flasom, i ovog puta je bilo vino i opijalo me je svakim gutljajem sve vise… Pricali smo, smejali se… Medjutim u jednom trenutku, mesta su se zamenila u sobi… Bojana je sela pored Srecka, naslonila mu se na rame, on je nju mazio po kosi a Dalibor i ja smo se prepustili vrelim pogledima i jos vrelijim dodirima ruku… Proveli smo tako jos nepun sat vremena, ruke su bile jako nemirne, a mi smo se jos uvek trudili da ostanemo prisebni i kao, pricali, potpuno neobavezno… U jednom trenutku, Dalibor je skocio, pogledao me i uzeo kljuceve od auta “hajde” rekao je “ja ne mogu vise, idemo u punta” svo troje smo ga pogledali u soku, ali onda sam ja prelomila, ustala, uzela ga za ruku i rekla “ajde, idemo” Izasli smo iz stana, otisli do kola. Usli smo unutra, pustio je muziku i krenuo… “gde cemo?” upitala sam. “Gde hoces” “pa dobro, idemo na Kamenjar” otisli smo do Kamenjara, pronasli mesto na sljunku, pored same reke… Pogled je bio prelep, ali mene nije toliko interesovalo bilo sta sto sam mogla da vidim, interesovao me je on i njegovo telo… Poceli smo da se ljubimo zeljno, grizla sam mu usne, on je uzvracao, skidali smo jedno drugo toliko nestrpljivo i naglo da sam se u jednom trenutku uplasila kako to prebrzo ide i da je meni potreban malo drugaciji pristup. Nije bilo potrebe da bilo sta kazem, on kao da je to mogao da oseti… Prebacili smo se na zadnje sediste, vec smo bili oboje bez odece… Legao je na mene, ljubili smo se, dok su nase ruke nemirno istrazivale nova tela… Spustao je lagano svoje usne, ljubio mi svaki santimetar koze, dok na kraju nisam osetila njegov jezik na mom vec vlaznom medjunozju… Ubacio je prst, i lizao me u isto vreme, pocela sam da gorim, sama sam se nabijala i uzdisala… “mmmm, hocemo 69?” upitala sam ga. Bez reci presao je na mene i tacno mi ga ponudio kod mojih usana, prihvatila sam ga odjednom, celog, mazila sam ga po jajima i pusila kao nikad i nikome, celog mi ga je nabijao u usta i vadio, a ja sam uzivala, po prvi put mi je toliko prijalo da nekome tako pusim, ali ni ja nisam ostala nezadovoljna… Njegov prst je i dalje vredno radio, a jezik, jezik me je dovodio do ludila… Znao je to jako dobro da radi… Ustao je i opet legao preko mene, rasirio mi je noge i ponovo smo nastavili sa poljupcima. “Oh, evo sad ce” – pomislila sam, a on je u tom trenutku pritisnuo svoje telo uz moje i ja sam osetila snazan prodor, nabio se do kraja a ja sam pomislila kako mi nije izgledalo da je bas toliki dok mi je bio u ustima… Imao je malo veci od mog muza i ulazio je u mene jako, ali nije bolelo, prijalo je toliko da sam pozelela da se ne zavrsi… Dahtao je i jebao me tako dobro… Gorela sam… Prozori u autu su vec bili jako zamagljeni, rukama sam se drzala za sedista i prepustala mu se potpuno opustena i rasirena… Njegovi ubodi nisu prestajali, zadrzavao se u meni, usporavao, pa ubrzavao svaki put barem jedan milimetar vise i dublje od predhodnog uboda. Izasao je iz mene i ja sam se okrenula u “pseci polozaj” opet je usao. Poceo je tako jako da se nabija u mene, da mi steze zadnjicu da sam pomislila da cu razbiti prozor glavom, toliku su silinu imali njegovi udarci… Nekoliko puta me je ovlas rukom udario po dupetu skroz zabijen u meni, tako je prijalo… Jebao me je jako, bas me je razbijao…
“Hajde rasturi me, toooo, jace, jace, razvali me, molim te…” – urlala sam, nisam mogla da izdrzim…
“aaaaaa” – vristala sam i pocela da svrsavam. I to je osetio pa se nabio i bio u meni miran dok su se moji vaginalni misici stezali i opustali oko njega, i tek kada je mene prestao da trese orgazam, zabio se jos par puta i nakon toga poceo da svrsava… Shvatili smo tek kada smo malo predahnuli da nismo poneli cigare… Otisli smo do prodavnice, uzeli cigare i pivo, vratili se u auto i opet na istu lokaciju, kresnuli smo se jos jednom i krenuli kuci… Moje misli su tek tada pocele da se roje po glavi… Pricali smo o tome da li su moj muz i njegova devojka uradili ista ili ne? Ako nisu, upssss… Dosli smo kod mene kuci, pogledali ovo dvoje uputno i cekali. Smejali su se… Trebalo im je malo vremena da nam kazu hteli su da nas zezaju, ali na kraju smo ipak shvatili da su se i oni kresnuli… Bojana i Dalibor su otisli, moj dragi i ja smo razmestili krevet, pitao je “spavamo?” to je inace radio da potvrdi da mi nije do sexa… “Spavamo” – odgovorila sam, mrzelo me da se istusiram, bila sam mrtva i lepo razbijena, stropostala sam se u krevet… Srecko me je zagrlio i zavukao ruku ispod moje majce… “O Boze” – pomislila sam “zar opet?” mada, pocelo je da mi prija, skinuo me je u dve sekunde i spustio glavu medju moje noge… Lizao me je bas dobro, onako kako samo on to ume a ja sam pomislila kako me je do pre pola sata Dalibor lizao, a sada njegov jezik prelazi tuda… Naglo je prestao, legao preko mene i nabio ga do kraja jako i grubo kao da me na neki nacin kaznjava sto sam se jebala sa drugim… Jebao me je kao nikad do tada… Sex nam je pre ovoga postajao jako monoton i vise ni on ni ja nismo uzivali kao na pocetku veze, ali zato sada se vracao stari zar… Stvarno me je razvaljivao i kada sam pomislila da ne mogu vise, okrenuo me je na stomak i ponovo se nabio… Njegovi udarci su trajali jos nekoliko minuta i onda se zabio i istresao u meni… Primirio se tako jedno vreme i onda izasao iz mene i legao… Nije vredelo, sad sam morala da se istusiram… Vratila sam se iz kupatila i morala da se osmehnem. Srecko je cvrsto spavao na ledjima go, a kurac mu je bio podignut, prav kao strela… U bilo kojoj drugoj situaciji bi ga opkoracila i nabila se, ali to vece mi je zaista bilo dosta, legla sam pored, pokrila ga, zagrlila i mirno zaspala sa osmehom na usnama.

Samo otvoreno, pa šta bude

nisam se sjetio niceg boljeg u vezi s naslovom, pa nemojte mi zamjeriti, uostalom koliko vidim, ovdje se vecina javlja kako bi nekoga kudila, kako bi rekli da je neko bolestan, lud, neumjeren i sl. U sustini ne tangira me previse sta ce ko od vas reci na ovu pricu, ne zato sto smatram da niste normalni ili realni, vec zato sto ovo pisem iz razloga nekog licnog zadovoljstva, zelje da to negdje javno, a koliko toliko diskretno prepricamSmile Imam 26 godina, zavrsavam faks, bavim se muzikom dugo, ali ne zivim od nje vec od sasvim treceg zanimanja, zivim relativno brzo i kroz taj stil zivota naucio sam i zavolio riskirati, kako u poslu, tako I u zivotu, odnosu sa zenama, jer dok ne probas ne znas ni da li mozes Ljudi se boje prici, , boje se odbijanja, pa kako znati da li imas prolaz ili ne, ako ne pokusas?! e da se bacim na pricu….. prije par godina bio sam u vezi dugoj 3 godine, u vezi koja se zasnivala na prijateljstvu koje se kasnije pretvorilo u nesto vise.. u tom periodu, ja i moja tadasnja djevojka cesto smo izlazili s jos jednim parom, mislim vise njih je bilo u opticaju, znate i sami kako to ide, sretnete se s nekim na ulici i hajmo svi na kafu negdje sjesti. Medjutim, medju njima je bio par, zvacu ih Ajna i Sale u ovoj prici, par koji kada vidite i kada ih malo bolje upoznate nikad ne bi ste mogli naci 2 stvari zbog cega su njih dvoje bili zajedno, ona je fizicki mnogo bolja od njega, ambiciozna djevojka u zivotu, prilicno odlucna i zeljna zivota, za razliku od njega koji se nafurao da je prosao sve u zivotu i da su raja nesto najbolje na svijetu. eh sad, da li sam ja malo vise puta u zivotu shvatio sta znace “raja”, pa sam ohladio od te politike i skontao da mozes imati samo 2-3 dobra druga, pa sam vise vremena posvetio svom licnom zadovoljstvu i zadovoljstvu meni dragih ljudi, ne znam. uglavnom, za sve vrijeme moje veze, nas 4 smo skoro svaki mjesec po jednom izlazili zajedno, medjutim ja sam fakat imao super vezu, veliko postovanje, djevojku kojoj niko nikad pa ni ja sam nisam mogao naci nikakvu crnu tacku, djevojku s kojom sam mogao o svemu i svacemu na sasvim normalan i vrlo “otvoren” nacin razgovarati, hiljadu puta smo znali zajedno sjesti i komentarisati kako zene tako i muskarce, koji je dobar, koja je zgodna, koja bi bila dobra u krvetu i sl, sve kroz neku pozitivnu zezanciju. I za Ajnu smo oboje uvijek govorili kako mislimo da je ziva vatra u krvetu, samo da sa Saletom jednostavno, sva ta vatra u njoj ne moze doci do izrazaja, jer je poprilicno statican i krut sto se tice zivota i sexa. Ajna je crnka. nekih 180 cm visine, zgodna do bola, u licu nije neki andjeo, malo iznad prosjeka, ali sto se tice tijela, guze i sise-vjerujte mi kad dobro zensko za nju kaze da je beton, onda je beton. Cvrsta guza, ja volim reci utegnuta Sisu je uvijek znala na vrlo diskretan, ali jebozovan nacin dovesti do izrazaja i cesto smo par puta , dok smo onako zajedno negdje sjedili svi, ja i moja djevojka ocima jedno drugo provocirali, odnosno vise ona mene sto se zabuljim u Ajnu i njeno tijeloSmile a inace volim ljude odmjeriti, pogotovo zene, naravno trudim se da to uvijek uradim dovoljno diskretno, da ne bude seljacki i upadno, kako vecina guta ocima da se razumijemo, na kazem kako sam ja cvijecka neka, kako samo ja znam gledati diskretno, kako sam najbolji , ovo ono, nigdje veze, samo kazem da se trudim biti ne toliko upadan i ofiran zivo sam bice kao i svako drugi, samo sto s godinama ne dize mi se vise samo na dobar izgled i potvrdan znak, vec mi je potrebno malo vise od toga. e da nastavim o samom dogadjaju, nakon te 3 godine, ja sam okoncao svoju vezu, razisao se sasvim normalno i prijateljski. Nakon raskida, Ajnu dugo nisam vidio, a Saleta s vremena na vrijeme, nas dvojica nismo bili neki extra drugovi,ali bili smo prijatelji nekog nizeg ranga. Nakon godinu dana, ja sam u medjuvremenu imao dosta shema i naravno vidjao se sa bvisom djevojkom, kada nam je oboma odgovaralo, zbog cega, naravno zbog sexa moja bivsa je osoba koja po meni i mom misljenju je jedan veliki majstor u pusenju i lozenju samom prije sexa, vjerovatno iz ljubavi prema meni nije bilo stvari koji nismo probali u sexu, od analnog pa nadalje…imao sam i neki drugih djevojaka pored nje nakon sto smo raskinuli, sve su to bile samo sheme, samo sex, ali nikad nisam bio s kuravama, bar ja nisam znao da skacu s kurca na kurac, jer to nikad ne mozes znati, bar toliko sam drzao do sebe da nisam vodio u krevet sa sobom svaku koja mi se da. NAkon godinu dana, dosli su mi neki prijatleji iz Banja Luke i posto svaki put kada sam ja kod njih, docekaju me kao nekog kralja, naravno morao sam i ja njih, a i zelio sam da ih ispostujem do maximuma, Izveo sam ih u jedan od boljih klubova ovdje u Sarajevu, inace sam iz Sa. Kada smo usli, bilo smo nas trojica sami, ja i ta dva prijatelja iz BL. Vremenom kako su raja dolazila, postajalo je sve punije i punije, i u jednom trenutku vidim neke svoje prijateljice, zovnem ih na pice sa nama, one stanu za nas stol i pocela je stvarno neka ugodna zezancija i dobro druzenje. Moji prijatelji su momci od nekih 30-tak godina, obojica vrlo galantna i spretna sto se tice zena, jedan je ozenjen, ali ne bas zarazno ozenjen pice po pice, rijec po rijec, pokret po pokret, atmosfera se opustala i dizala, mada moram naglasiti da niko nije navljaivao niti forisirao nesto, sve j islo nekim svojim tokom. Jedna od njih je davno nekad javno izjavila kako sam ja anfuran ali i vrlo simpatican, naravno ja sam to naglas pitao da mi potvrdi i svi smo na neki nacin od toga napravili dobru zezanciju, provokaciju na moj i njen racun, kako jednostavno treba reci da joj se svidjam, a ne kako sam nafuran i simpatican ples vise nije bio ples, vec neka vrsta opipavanja, testiranja, trljanja tijela uz tijelo, vidilo se da sve vodi ka konkretnijim stvarima. NJih dvojica prezadovoljni, odlicno im ja ,samo zovu ture, caste sve redom, a meni iskreno onako, jer to su cure iz mog grada, oni ce otici, njih boli briga, vratice se u svoj grad sta god da bude,njima extra, vjerovatno ih nikad nece ni vidjeti,a meni onako, jer nijedna od njih me nije nesto posebno interesovala,a ako se desi nesto vise, gdje onda?! da okrenem sutra glavu, to nikad nisam radio, da spavam sa nekim ko me ni najmanje ne lozi, ne treba mi ni to, koliko god popio, ja uvijek drzim savjest budnu i mozak ukljucen, jer nema opravdanja u alkoholu, to je prica za malu djecu. U jednom trenutku, krajickom oka ugledam Ajnu,a li posto je bila prevelika guzva nisam bio siguran da je ona, malo se prosarao pogledom po sali i shvatio da me je vec primjetila i da ide prema meni. eh ovako, to nikad necu zaboraviti, ne zato sto sam pickopacenik, vec sto se sve zivo okretalo za njom suknjica neke bez boje, do malo iznad koljena , u istoj boji i kosulja na njoj, naravno kosulja u kojoj dekolte max dolazi do izrazaja, i na nogama lagane papucice-ja ih zovem “aladinke”, ako znate na sta mislim uglavnom, vrlo elegantna, jebozovna i sa stilom je uslaSmile osmijeh ne skida i ide pravo za moj stol. Naravno pozdravila je kompletno drustvo, muskarciam pruzila ruku,a curama samo usmeni pozz tipicno zenski ja sam je zovnuo da sjedne pored mene, naravno prihvatila je uz konstataciju da nije sama vec s dvije drugarica, nikakav problem reko, nadjemo jos 3 stolice i svi smo sada zajedno za jednim stolom, ne da je guzva, vec haus, ali mene uopste to nije interesovalo:)ja sam se zapricao s Ajnom posto je stvarno dugo nisam vidio, a u medjuvremenu, drsutvo koje je bilo s nama, one prve cure, vjerovatno iz neke ljubomore su odlucile da krenu dalje, ali niko se nije bunio jer su obje Ajnine drugarice vrlo zgodne i raja prava na prvu . ja sam se samo pozdravio s prvom ekipom i nastavio svoj razgovor s Ajnom, sta kako gdje, sta radi, cime se bavi i naravno kako ljubav?! na to mi je odgovorila, kako joj je ta tema glupa, da je trenutno sama, dobro se osjeca i da joj ne treba niko, odnosno ljubav vec malo vise zivota naravno, odmah sam se slozio i rekao da je dosla u pravo drustvo, da je raspolozenje na nivou i da noc dugo traje, samo se nasmijala i uz pice nazdravila recenicom kao, sad cemo vidjeti jesi li opusten i konkretan, koliko te hvale. ja sam malo zastao, nasmijao se i odgovrio da mi je drago sto vidim da je pricala o meni s nekim drugim ljudima,a li da nema potrebe, jer sve moze od mene samog saznati ona je postala asistent na jednom od fakulteta, mada je ostala na zemlji, nije se digla kao vecina ljudi sto uradi, voli i dalje dobro drustvo i ljude gleda na osnovu karaktera a ne zanimanja i zivotnog statusa.Nakon nekih sat vremena price, provokacija na racun mojih budalastina za vrijeme dok sam bio u vezi i dok smo zajedno izalzili, kako sam uvijek okretao na temu sexa,a samo me ona pratila pomno, nisam reko primjecivao da si tako pomna bila, kaze nisi gledao gdje trebas,a jel reko, ne ne kaze, ali mozes sad… na to sam malo stao, pogledao je i pitao jel sigurna u to sto prica, a ona se samo namjestila, onako kurvanjski , a opet I damski i rekla da je uvijek znala sta radi i sta zeli,a li ako sam ja neodlucan, da to nije njen problem naravno to je rekla kroz smijeh, na neki pozitivan nacin, nastavili smo s cuganjem, plesom i zezancijom, za to vrijeme jedan do mojih drugova vec je bio u dubokoj “raspravi” sa njenom drugaricom, skoro pa da su jedno drugo poceli fatati na sred kluba pocela je prica o seksu, a onda je Ajna rekla kako je pozelila i da jedva ceka sta ja imam novo za reci i neke svoje dogodovstine da prepricam, jer uziva u tome, i u tom trenutku kao slucajno se ocesala od mene. Nisam naglas nista komentarisao na racun te njene prozivke, ali sam joj uzeo ruku, privukao je i u trenutku kada sam krenuo reci to sto sam mislio, ona me prekinula i rekla da joj godi sto ne trazim njenu dozvolu , vec samo uzmem ruku i privucem je uz sebe. ja sam tu glumio pomalo naivno, odnosno ponasao sam se kao da nista ne konta, jer nisam bio siguran da li je to neka navlakusa ili zaista iskreno sve. al onda sam odlucio, jer nemam sta izgubiti, napadaj pa kud puklo, orilo gorilo ajmo svi u napad odveo sam je malo dalje od stola, medju guzvu, u dio gdje svi plesu i niko nikoga ne gleda, vec u nekoms svom folu zadaju uz hausicu. Kako smo plesali, sve vise i vise smo se pripijali jedno uz drugo, ona vise nije krila nista, vec je pocela svojim rukama voditi moje po svom tijelu, preko stomaka i bokova do guze,. do guze koja je nesto prejebozovno…naravno, na sve to meni se poceo lagano dizati, od alkohola ni u jednom trenutku nije bio sasvim dignut,ali dovoljno da ga osjeti kad je privucem,nije se bunila, cak sta vise pocela je sve jace I jace da se privija , da se smijeska svaki put kada se u toku plesa okrene prema meni, sve do trenutka kada mi je na uha rekla da je prije dok smo izalzili, cesto znala gledati prema mom kurcu i pitati se dali ce ga ikad probati. tu sam malo zastao, jer nisam vjerovao da je ikad o tome mislila,a ona ja sama dala odgovor i rekla mi da stvari nisu uvijek onakve kakvim se cine, mislis reko na moj kurac ili na to sto nisam znao kako me gledas uopste, kaze mislim na sve, a na tebi je da me razuvjeris I sebe uvjeris. naravno reko, vrlo rado i bez stida, u tom trenutku mi se okrenula ledjima, privila i rukom onako vjesto presla preko pantola, s jedne na drugu stranu prepona, bez zadrzavanja nekog velikog, okrenula se i rekla : blago svakoj koja je ovo probala, tu sam stao i okrenuo je malo jace prema sebi, stani reko i gledaj me u oci, jel ti znas da nas dovje nikad nista javno ne bi mogli imati jer bi pojeli govno prema mmogim ljudima, da kaze, znam to ali ne sumnjam u tebe , ali vidim da ti sumnjas u mene, ne sumnjam samo zelim da budemo nacisto da od veze nema nista, ali zelim te, uvijek sam te gledao i zelio, a sad mogu to i da kazem direktno, znam jer i ja sam tebe,ali nije bilo prostora niti je bilo vremena prije. Primakala mi se kao da ce mi nesto sapnuti, samo mi je jezik gurnula u uho i ruku uvukla kroz pantole, lagano ga uzela i presla prstima preko mog, tada vec dobro dignutog kurca, kad je izvukla jezik, sisla mi je niz vrat poljupcima i svaki poljubac vrelim dahom ispratila uz komentar da ga zeli jako i sto dublje u sebi…. negdje na pocetklu sam rekao kako sam direktan, konkretan I da nemam stida,a ovako kroz pricu mozda to bas I ne odajem, razlog je taj, ovo je specificna situacija jer sam sve vrijeme vodio racuna o tome da nijedne sekunde ne pomisli da mozemo biti u nekoj vezi I da od toga mozda biti nesto vise, hiljadu razloga je protiv toga, koliko god je zelio, sve sto budemo imali morao sam biti siguran da ce ostati medju nama, a I da osjetim kako ona to shvata u pravom smislu rijeci, mada ko ce ga znati sa zenama?! Zato I jesam isao, pomalo glpo I djecacki, ali sam isao to se desaval jos nekih pola sata, jednostavno nisam mogao da se odvojim od nje, sve ono sto sma prije gledao I zamisljao sada imao tu, samo za sebe, u “u svojim rukama” I na neki nacin nisam zelio se odvojiti od nje I ljepote njenog tijela. Vratili smo se za stol, kao da se nista nije ni desilo, medjutim to je prica za malu djecu, jer su se svi onako hinjski podsmjehivali I indirektno vec pravili zezanciju an racun toga da kako sad stvari stoje, pitanje je koje od nas dvoje ce prvo reci idemo li negdje drugo?!  Naravno, to sam prvi ucinio ja, jer da sam jos minutu nastavio sa nekom vrstom sumnje , ili neceg drugogo, vjerovatno bi iz inata sve prekinula. Predlozio sam da idemo negdje dalje, svi su se slozili, samo sto na samom izlazu sun am rekli da njih dvije idu s mojim prijateljima nesto pojesti, pa ce doci kao tamo gdje budemo ja I Ajna-drugim rijecima, idite vi svojim putem, mi cemo svojim I to je to, naravno nijedna strana se nije bunila Sjeli smo u auto I krenuli prema izlazu iz grada. Dok smo prilazili autu, meni je vec bilo svejedno gdeje cemo, samo sam zelio sto prije da je osjetim u svakom mogucoj pozi…razmsiljao o tome da l ice u toku voznje nesto se desavati I sl..potajno se nadao I kada smo bili skoro an samom izlazu iz grada, ali jso uvijek an glavnoj cesti, lagano ga je pocela drkati preko pantola…ti uzdasi, to lozenje, uvijanje, pokreti tijela, njeni prsti na mom kurcu, nacin na koji me ljubi, nacin na koji mi otkopcava pantole tesko da cu moci rijecima opisati….za sve to vrijeme, onako jebozovno je sebe namjestala, sirila mi noge I put ka svojoj pickici, posto sam vozio nisam mogao nista previse,a vjerujte mi, toliko mi je krv udarila u glavu da sam je zelio jebati na sred ceste na autu,to je onaj zivotinjski nagon u svakom covijeku kad se probudi… u mojoj glavi ej bio jedan privatni motel malo van grada, medjutim u njenoj je bio haus I bilo joj je svejedno. Naravno, I meni je u sustini nakon svega postalo svejedno,a li zelio sam na neki nacin da imam sto vise prostora I privatnosti, jer sam zelio max da uzivamo jedno u drugom. Na trenutak je stala I pitala me, pa zasto ovo ranije nismo uradili?! Stao sam I ja, ali u mislima, vozio sam I dalje, ne znam reko I en zelim da mislim o tome sad, jer vjerovatno ce mi biti krivo sto nismo ranije, sad smo tu I nema potrebe vrijeme trositi ni na sat drugo, medjutim kao I svako zensko njoj je taj odgovor bio nesto bitno, pa je nastavila, ali nastavila je I da mi ga drka I s vremena an vrijeme, samo vrh glavicu da poljubi I lizne, jer sam je molio da ga ne stavlja cijelog usta, zelio sam na miru osjetiti sve cari njenog oralnog iskustva, ona se na to nasmijalai rekla kako cisto sumnja da cu moci toliko izdrzati u smislu da cu ej vjerovatno, cim stanemo onako s nogu negdje dobro pojebati… prevarila se, aj nevjerovatno uzivam kad djevojka zna da pusi, kad vidim da joj je stalo an taj nacin da me zadovolji, naravno nikada nisam ostajao duzan, cak sta vise, zar ima nesto ljepse , od uredne I ciste pickice?! Meni nema, ne gadi mi se , vec mogu I vise nego dovoljno da se zadrzim na njoj I da me zadovolji svaki njne uzdisaj I trzaj tijela, kada osjetim koliko je zadovoljna…Napokon smo stali, a gdje?! Ni dan danas vjerovatno e bi mogao naci tu logu, to mjesto, to prosirenje, ustalom kao da je bitno?! Cim smo stali, krenuli smo oboje , onako ludjacki da se ljubimo, fatamo, skidamo jedno drugo…nismo znali sta bi prije, pa smo onda zbog skucenosti izasli iz auta, napolju nije bilo toliko hladno, tako da se moglo ostati I van auta. Presli smo na prednji dio auta, na haubu, ja sam je posjeo na nju, nisam zelio da skidam njenu suknjicu, jer mi ej to davalo jos bolji osjecaj, samo sam joj zadigao noge I ljubio je tako strasno, tako zeljno, po vratu, po ramenima, jezikom se sputsao prema njenim sisama, rukama ih mjesio, fatao kako sam stigao, samo je govorila kako zeli da ga osjeti,a ja to jos nisam htio, Polegao same j an haubu, polako se spustio I primakao tuj uzarenoj I vlaznoj pickici. Bila je obrijana do kraja, iako je svu noc bila u klubu I plesala, miris je bio vise I nego primamljiv, sam sebi sam u glavi govorio da nema stanja dok me en pocne moliti da je jebem… tako sma I uradio, lizao sam je I ejbao jezikom koliko sma mogao, ne da je stenjala, vristala je na sav glas, mozda nisam neki extra loverboy, ali znam da sam dao sve od sebe I da sam tu noc izvukao najbolje iz sebe, samo je mrmljala, izgovarala neke rijeci, nista je nisam razumio, nisam ni trebao, jer sam osjetio koliko me vuce za kosu I svaki trzaj nejn bio je moj veliki uspjeh.. to ej trajalo nekih 15-tak minuta, govorila je da sam lud, da sam manijak, da je moram odmah pojebati, nsiam zelio, “patio “ sam je  u jednom trenutku, vjerovatno vise nije mogla da izdrzi, samo em odgurnula I okrenula, sada sam aj bio taj koji je skoro pa lezao an haubi, sekunde jeden me nije bilo briga da li cu je udubiti, jebo haubu kad sve gori  lagano je povukla kais, prisla I jezikom preko boxerica pocela da ga lize I sisa, ja sam se samo opustio, zatvorio oci I osjetio da zaista voli da ga pusi…. Osjetio jer je sve radial polako, iako je minutu prije toga zelila odmah da pojebem… dok mi je skidala boxerice samo je ponavljala da je znala kako imam kurcinu, ali da je ovako dobar nisam znala. Ja licno mislim da I nemam nesto prevelik kurac, ali uvijek , bar do sada, sam dobijao sam pohvalne komplimente na racun izgleda I velicine svog kurca …nikada nisam pitao, vec uvijek su same od sebe davale komplimente I to po nekoliko puta prije I nakon samog sexa. Jas am samo sutio I prepustio se njoj max. Ne znam sad kako o koliko da pricam o tome, ali cura jednostavno ne da pusi, vec ophodi se prema kurcu kao prema necemu svetom, nacin an koji ga drka, ancin na koji ga polako uzima I prelazi jezikom od jaja do vrha, do glavica, kako ga usisava u svoja usta, to je jedna perverzija do bola. POlako sam spustio ruku na nejnu glavi I dobio potrvdan odgovor da mogu slobodno malo jace nabijati joj ga u usta, a ko to ne voli?!?! S vremena an vrijeme se grcne, malo stanem da uzme daha, ali ona sama vrati ga , donoso priguta ga cijelog I za to vrijeme jezikom cuda cini, pokusavao sam u svojoj glavi odvojiti tu radnju, iako ga je gutala, zelio sam da osjetim sta to tako dobro jezikom radi da sam nekoliko puta bio skoro pa svrsio, naravno svaki put sma je povukao I poljubio, samo da ne svrsim tako rano, zelio sam sto duze da ga pusi ….nakon nekog vremena, ustala je, okrenula mi se, naguzila I pitala da li imam neku posebnu zelju, ja jednostavno nisam ni razmisljao u tim momnetima, mozak mi niej bio u funkciji, samo sam zelioda ga osjeti sto prije, da osjetim vrlinu njene pickice sto prije… prisao sam joj, poljubio je I rekao da zelim da mi se okrene ledjima, I izvija to svoje jebozovno dupe koje godinama zelim jebati,, nasmijala se I rekla vrlo rado, ali molim te imaj obzira, asistenitice najvise vole kad su gore. To me dodatno napalilo, ali sam opet prisao I polako ga stavio, zelio sam da dobro memorisem u svojoj glavi taj treutak kad joj ga stavim, akd joj udje, kad ga osjeti cijelog, samo je promrmljala Bozeee… sta je ovo ovako dobro…. I rekla da ne moram biti toliko njezan, jer od njenzosti nema erotike…. Tu mi ej bio znak da ubacim u brzinu vise I da uhvatim ritam koji void na vecu stepenicu…..poceo sam da je karam sve brze I jace, ne zato sto se nisam mogao kontrolisati, vec zato sto sam volio cuti inaj zvuk kada jaja pucaju od njene guzove, svaki njen uzdah, to kruvanjsko stenjane, nip revise tiho, nip revise glasno, dovoljno da vam se kurac ne spusta nikako.. uzeo sam joj ruke, oknreuo ih ka sebi, stavio ih na jena ledja I tako drzeci ih jebao je nekih 5 minuta…..veliku borbu sam vodio sam sa sobom da ne svrsim,molio sam se da prerano ne zavrsim, da ne pokvarim sve to… ne znam kako, ali alcohol je ucinio svoje, apr puta jos pored toga sam bio skoro pa svrsio, tako da je sve to ucinilo da mogu nastaviti jos neko vrijeme….izvadio sam ga, okrenuo je I naravno spustio na koljena, rekla mi ej onako relativno drsko, sta je , sta hoces sad, da ga progutam jel, do kraja, to zelis jel, daaaaaa, samo sam to govorio, da ti jaja cucalm, jel to zelis, daaaa..uzela ga je bez pogovora I prigutala ga skoro pa do kraja, nije mogla cijelog,a li dovoljno da opet poludim, otvorio sam zadnja vrata od auta, povukao prednja sjedista, sjeo sam , I pozvao ej da udje I da mi pokaze kako to asistentice jasu kurac… samo se nasmijala I rekla da je ona jos uviejk mlada asistentica,ali da voli dobar kurac I da moze prilicno dugo I jako da ga jase…. Polako se izvila iznad mene, I njezno je pocela da se nabija na njega, polako je ulazio, malo se grcial na pocetku dok ga nije primial do kraja…na pocektu smo oboje pravili pokrete, ali nakon par sekundi rekal ej da se opustim I da gledam ono sto sam odavno zelio,,, ustala se, okrenula mi guzu I nabila se ponovo na moj kurac….hm…. to ej ono sto sam fakat zelio, zamisljao, nabijala se tako vjesto, tako prodorno, nije dala ni da mrdnem, ruke mi je samo dozvolila da joj stavim na bokove I rekal sad cu aj tebe da jebem…. Nisam se bunio, sto bi?!  nakon nekog vremena, podigla se, okrenula , spustila se ponovo I pocela da ga cucal, bio sam pri kraju, ali ga nisam zelio, podigao sam je I poceo ljubiti,a na mi je samo rekla, pusti, hocu da osjetim tvoju spermu, ne brini se, duga je noc…….nisam vise zadrzavao, opustio sam se I sve prolio po njenom licu I grudima, jer nisam bio siguran da li zeli u usta da joj svrsim, medjutim sve sto ej ostalo na njemu, progutala je sa velikim zadovoljstvo I rekla da nisam trebao preko lice, vec u usta sve….. sad je kasno,a li drugi ide sve u ustaa…. Zapalio sam, one ne pusi cigare, ali zato kurac dai to kako neko vrijeme smo lezali jedno preko drugogo, zatovrio sam sva vrata I prozore, posto smo se malo ohadlili, postalo nam je I poprilcino prohladno, nakon cigare sve se ponvoo alarmiralo, ovaj put ja nisam lizao njenu malu I vlaznu pickicu,a li ona meni jest pusila duze nego rpvi put I rekla da ne brinem, da zaista uzvia dok mi ga pusi….kao da sam ja I brinuo u tom trenutku?! sve ostalo je bilo sl kao I prvi put, samo sto nismo izalazili iz auta, sve se desavala na zadnjem sjedist,. Nisam je jebao satima, jer satim mogu jebati samo iz 3-4 puta, ali sam je jebao dobrih 30-tak minuta, tijela su nam se grcila, misici, ali niko nije posustajao, ni ja niti ona, kao dvije zivotnje zeljne ljudskog mesa, nas dvoje smo jedno od drugogo uzimali sve najbolje sto mozemo. Oko pola 5 ujutro krenuli smo, odvezao sam je kuci, poljubi li smo se u obraz-smijesno, ali istinito, rekla je nastavljamo po dogovoru, ali naravno to u obraz je bila samo zezancija,.. ne znam da li cu nastaviti, a imam sta I nastaviti, sve jos uvijek traje, samo sto sad zaista zalim sto se sve medju nama nije desilo ranije, jer ne da je slobodna I opustena, vrlo je openmind, naravno samo sa pravim ljudima, dali sam ja “pravi”, ne znam,ali znam da sad ispunjava sve sto pomislim, pa s toga… pozz svima koliko vas ima, kome se svidi, drago mi je, kome se ne svidi, opet mi je drago, znaci da ste citali.

Samozadovoljavanje 2

Na godisnjem odmoru.
Pokupili smo ljetnu garderobu,onako strpali u kofere,sjeli u auto i krenuli na more.Put je bio malo duzi i veoma interesantan,cesto smo stajali.Tanka mini suknjica koja je pomalo sakrivala Sabinino medjunozje,mali dio preljepih bedara,dok sam vozio cesto sam ju promatrao.Tanka brilete majica bez grudnjaka na kojoj su se bradavice skroz ocrtavale.Stali smo na jednoj benziskoj stanici da uzmemo gas i nesto svjeze hladno da popijemo.Sabina je otisla u wc a ja sam se pobrinuo za ostalo.Kad sam sve uradio posao sam u wc da operem ruke.Namjerno sam usao u zenski wc jer je tamo bila moja Sabina koja me cekala.Prao sam ruke polako,Sabina mi je prisla iz ledja,pocela je da me miluje da me ljubi po vratu,palio sam se polako.Kurac mi se dizao kao zastava jutarnja u stavu mirno kao da je odavao pocast Sabininim rukama u kojima se nalazio.Ljubila ga je njezno,tonuo sam u san kao ljepota palila je vene krv je sibala mojim venama,odjednom.Neko je pokucao,Sabina nije mogla da odgovori jer su joj usta bila zauzeta,a ja nisam htio da se javim iz zenskog wc-a.Pokucao-la je ponovo!Sabina se podigla,obukla majicu te svezala kosu.Idemo Bruno,nastavicemo na slijedecem stopu.Samo sam se nasmijao,vec iznenadjenje je bilo kad sam vrata otvorio.Starija gospodja nas je samo odmjerila,te nekoliko rijeci izgovorila kroz osmijeh.Sjeli smo u auto i nastavili put.Suncan dan,vrucina ali klima je hladila nasa tjela.
Sabina je zaspala,a ja sam promatrao njeno drazesno tjelo,jos se dobro drzala.Poceo sam lagano da joj milujem bedra,polako kao kroz san sirila je noge sasvim dovoljno da joj pomilujem medjunozje,bila je topla tamo dublje gdje klima nije hladila.Pomalo mokra vagina koju sam sasvim malo dodirivao,kao kontakt odma mi se dizao,ali u voznji nisam zelio.Povukao sam ruku van i samo ju milovao po bedrima.
Grudi su naprosto kipjele iz te tanke majice,bradavice su zeljele da ih poljubim osjetio sam kako lagano brze dise,nekoliko puta jezikom je pokvasila usne.Davala je signale da hoce da se pojebe,ali cekala je da joj dam odobrenje,da se zadovolji ma makar to bilo i u voznji.Ali to nikako nisam zelio.Povukao sam se u svoj mir i posvetio voznji.Preko Mostara,Metkovica sisli smo u Dalmaciju,jedno malo mjesto blizu Dubrovnika koje se zove Slano.Odma se Sabini svidi hotel uz more kao uvala,cini mi se da se zvao Admiral ili tako nesto.Parkirali smo se uzeli stvari i posli ka recepciji.Sabina je na klompama sa visom petom naprosto razvaljivala guzovima i grudima koje su poigravale pri svakom njenom koraku.Dobili smo info da imaju samo jednu dvokrevetnu sobu,prihvatili smo,pa to smo i trebali,odakle oni znaju da sam ja njoj sin.Isto prezime,jer Sabina nije mjenjala prezime sa udaje do sada.
Pokazao sam osobnu kartu,samo me pogledao nista nije rekao,bio je jako ljubazan.Soba 319,rekao je,trebate li da vam donesemo stvari rekao je?Da rekao sam mu.Posli smo prema liftu.Sabina je bila ispred mene,mjesala je sada mozda i namjerno,roksa 40 god,a izgledala je malo mladje,ofarbana u plavo,kosa je padala niz njena ramena,samo sam je gledao i u tome uzivao,kao da je to prvi put.Usli smo u sobu,Sabina se skinula gola zeleci da se istusira,usla je u kupatilo nije zatvarala vrata,neko je pokucao.Otvorio sam,bio je to nosac kofeta,tamo pored prozora rekao sam mu da ostavi,morao je proci kraj otvorenih vrata kupatila u kojem je stajala Sabina gola.Kad ju je ugledao samo je knedlu progutao ostavio kofere i izasao iz sobe.Sabina je izsla iz kupatila rekla mi,mangupe,nije ti bila fora za ono.
Istusirala se pa sam onda ja,vec se noc polako spustala,ali jos se sve vidjelo.Legao sam gol na krevet.Sabina je bila umorna.Tanka spavacica kao krpica crvena na njoj nije nista ni pokrivala a bila je jos i providna.Za nekoliko minuta je zaspala.Lezala je na stomaku.Podigao sam ono malo spavacice ispod koje je sjevnula njena cista i mirisna guza.Poceo sam da joj ljubim lagano guzove kao da se igram sa njima.Jezikom sam polako prelazijo linijom koja je razdvajala oba guza,sva je mirisala na hotelski sapun.Sigurno je guzu dugo prala jer zna da volim da joj lizem i vaginu i anus,oboje ali mora biti jako cisto.
Miris bedara miris guzova miris medjunozja polako ju je budio moj svaki dodir jezikom po anusu i prema vagini nize.
Izdizala je guzu,nastimavala se polako tako da sam sve vise jezikom prelazio preko njenog anusa,pocela je da stenje,osjetio sam da uziva i da je to uvijek voljela.
Ispocetka nije ali gledajuci zajedno porno filomove vidjela je da je to normalno i jednom me upitala.Dali bi ti se gadilo da mi polizes anus.Nebi odgovorio sam mada to nikada ni ja nisam radio do tada.Tada ga je jako lijepo sredila sve je mirisalo,tada sam joj prvi puta anus polizao i osladilo mi se pa sam svaki skoro to put radio.
Da se vratim u hotelsku sobu i pripremu seksa na dalmatinski nacin.
Lizao sam joj anus stenjala je sve jace,uzdizala guzu tako da sam vrlo brzo dosao do vec jako mokre vagine u koji je moj jezik naprosto kliznuo.Zastenjala je jako,nastavio sam da joj lizem obadve mirisne i socne rupe.Nikada ju nisam jebavao u anus,jednostavno nije zeljela ali je jako voljela kad ga lizem,voljela je da potraje.Lizao sam ju polako i njezno bas kako je uvijek voljela.Guzom je mjesala polako,sasvim polako,vagina joj je pustala sok koji se skoro neprimjetno slijevao niz nju,milovao sam joj prstima anus i nehoticno,prst je usao u njega nisam to htjeo desilo e spontano,bila je jako mokra,samo je jako uzdahnula ali njie se bunila niti okrenula.Ljubi sam joj guzove njezno plako sam prst stavljao sve dublje ali jako plako,lagano je mjesala stezajuci anusom moj prst to sam osjetio.
Nista nije govorila,nastavio sam da ju zadovoljavam pstom u anus,stvarno je uzivala iako je bila jako umorna.Pomislio sam da je to dovoljno za prvi put,te sam lagano polako izvukao prst iz njenog anusa,ostala je tako zeleci da ga stavi u vaginu.Bio je tvrd i dignut uspravno je stajao kad sam ga zavukao,bila je socna i vruca,do kraja sam ga stavio u nju,osjacao sam se preljepo,uspravio sam se na ruke i preste na nogama a Sabina se polako izdizala i nabijala na kurac.Trajalo je nekoliko minuta dok sam izdrzati mogao,onda sam se spustio na nju i poceo da ju jebem snaznije i sve dublje sam prodirao u nju,stenjanje se pretvorilo u jako izdisanje i poneki manji krik zadovljne zene koja se znala jebavati i u tome uzivala.
Slucajno sam ga jako izvukao i htio da vratim u vaginu ali za malo sam omanuo i pola vrha je uslo u njen anus,stisnula ga je jako,uzdahnula uz krik i tako samo oboje iznenadjeni ostali nekoliko sekundi,centimetar dva bio sam u njenom anusu,nisam ga povukao van bila je tijesna ali upravo to sam zelio,kao onda u vaginu posle vibratora tako sada u anus poslije prsta.Osjetio sam da popusta anus se kao malo opustio,nije ulazio u nju ali osjetio sam da bi i ona voljela ali je sigurno malo zaboljelo.
Bilo mi je zao pa sam ga izvukao van i vratio polako u vaginu,zastanjala je jako i nastavila da mjesa polako.
Ubrzo samo promjenuli pozu,sjela je na kurac zatvorenih ociju jahala me dugo,a ja sam samo o njenom anusu razmisljao.Milovao sam joj grudi i ljubio dugo smo se jebavali,osjetio sam da svrsava,nastavio sam da ga nabijam u nju naprosto je vrisnula,svrsila je kaze preljepo,i ja sam svrsio za nekoliko minuta poslije nje,sve je obavila pljeljepo znala je da volim duboko u nju.Imala je ugradjenu zastitu tako da se nismo trebali cuvati nego uzivati i svaki put bez vadjenja svrsavao sam unutra bilo je neopisivo.
Zaspali smo oboje slatko,negdje oko 4 ujutro probudio sam se zeda.Sabina je spavala gola na staomaku,guza joj se presijavala ispod prozora kroz koji je dopirala svjetlos mjeseca,onako blaga,guza joj je bila predivna,misao o njenom anusu probudila je zelju u meni da ga ponovo polizem i pojebem strasno.Ali mi je bilo zao da ju budim pa sam odustao.Sutradan smo otisli na plazu,kupali smo se dugo,suncali sve je bilo normalno osim kad se u sobu vratimo.
Eto to je dio godisnjeg sa mora,mozda vam napisem i ostalo,nebi volio biti dosadan,jer ima ljudi kojima ovakve price smetaju,razumijem ih potpuno,cao.

Ljubavnica mog starog

Vratio sam se sa mora dva dana ranije nego što je trebalo,a starcima nisam javio.Kad sam prilazio kući,vidio sam da u nju ulazi nepoznata žena.Nisam joj vidio lice,imala je dugu,ravnu crvenu kosu.Na sebi je imala majicu i hlače.Znao sam da joj je moj stari otvorio vrata jer je stara bila na službenom putu.Odmah sam skontao da stari ima ljubavnicu.Nisam znao šta da radim.Prvo sam čekao deset minuta,onda sam ostavio stvari u dvorištu,polako otključao ulazna vrata i na prstima ušao.Našao sam je kako leži na bračnom krevetu mojih staraca.Na sebi je imala samo crni čipkasti grudnjak i gaćice iste boje.Sise su joj bile premoćne.Nikad mi u životu kurac nije brže skočio.Imala je nekih 35 godina,znači mlađa od mog starog 5 godina.Bila je izvan njegove lige,a bila je ljepša i zgodnija od moje stare.Začujem korake i sakrijem se iza zida,ali i dalje sa pogledom u otvorenu sobu.U sobu je ušao moj stari,posl\’o je nju da skine i pripremi za seks (ona je,čekajući ga,zaspala),a on se išao otuširati.Na sebi je imao majicu i bokserice.Ušavši u sobu,skinuo je majicu i krenuo ka krevetu.Otvorila je oči,bile su lijepe i zelene.Stari je bio užasno napaljen.Nadvio se nad nju i počeo je ljubiti po licu,očima,nosu.A onda ju je počeo žvaljiti.Punih 5 minuta su pljuštali poljupci.Izvadio sam karinu i počeo drkati.Otkopčao joj je grudnjak,bacio ga na pod.Stisnuo joj je sise šakama jednu uz druge i stao joj ljubiti bradavice.Jebo te,al\’su joj sise bile moćne,to mi je i stari skont\’o…Nakon par poljubaca po pupku,skinuo joj je gaćice.Sijevnula je obrijana pička.Stari joj je onda počeo lizati pičku,ja nisam baš dobro vidio od njegove glave,ali je madam bila zadovoljna,kvalitetno je stenjala.Jeb\’o te,kakva noć,hvala ti bože…Skinula mu je bokserice i počela mu pušiti.Prvi put sam vidio kurac svog starog.Radila je to izvanredno.Oduševio sam se kad sam vidio da mu je stavila jaja u usta i cuclala mu ih.On ju je svo vrijeme dirao po pički.Rekao joj je onda:”De lezi na leđa.”Ona ga je poslušala,on ju je opkoračio i stavio joj kurac između sisa.Bravo,stari!”A jest lijepo”,rekao je.Vjerujem,stari.Onda je ubrzao ritam.Da mi je neko dan prije rekao da ću drkati gledajući starog kako jebe neku moćnu ribu u fenomenalne sise,ne bih vjerovao.Kad mu je bilo dosta jebanja u sise,zveknuo joj ga je u pičku.Jebi ga,tad mi se pripišalo,pa sam otišao da se popišam kroz prozor.Čuo sam škripu kreveta i njeno glasno stenjanje-”Ahh,ahh”.Pa onda i:”Ahh,ahh,to,to!”.Jeb\’o te,da mi je bilo biti na mjestu mog starog.Kad sam ponovo pogledao u sobu,ona je ležala na boku,a stari ju j,s leđa, karao u pičku.Udarao je veoma jako,a ona je samo stenjala:”Ahh,ahh,ahhh…”.Izvadio ga je i u par mlazova joj spermom išpricao stomak i sise.Onda su zagrljeni zaspali.Ja sam tiho izašao iz kuće,zaključao vrata,uzeo stvari i otišao užasno napaljen u stan moje cure.Uspio sam ju nagovoriti na seks.Nakon standardnog lizanja njene male i njenog pušenja mog kurca,nabio sam joj u pičku i udarao bjesomučno oko 5 minuta.Okrenuo sam ju i počeo je ševiti zguza.Konstantno je stenjala,baš kao i ljubavnica mog starog.Onda sam je jebao u sise,po kojima sam na kraju izuzetno oblino svršio.Poljubio sam ju.Upitala me:”Šta je ušlo u tebe?Nikad me prije nisi ovako dobro jeb\’o?”Rekao sam samo:”Šuti,ne pitaj…”.To je bila najbolja noć mog života!

Samozadovoljavanje 1

Usao sam u sobu trazeci neke casopise,znao sam da ih ponekad odnese u sobu i cita duboko u noc.Trazeci sagnuo sam se ispod kreveta.Pomalo iznenadjen ugledao sam vibrator,svakakve misli proletile su mojom glavom.Vibrator u sobi moje majke,nisam to mogao ni da sanjam ali eto.Znam da je rastavljena zena vec nekoliko godina ali nisam nikada vidio nikakvog muskarca u nasem stanu.Imam 17-st godina idem u srednju tehnicku skolu.Moja majka Sabina ima 38-m godina.Ali da se vratim vibratoru,uzeo sam ga u ruku posto nikada do tada nisam imao kontakt s sakvim stvarima.Znao sam cemu sluzi ali nisam i dalje mogao da pomislim da ga koristi moja majka,koja je jako povucena zena,mirna i tiha.
Za mene najljepsa zena svjeta,jako ju volim.Gledao sam tu malu masinicu za samozadovoljavanje,misli su se same slagale u glavi iako sam pokusavao da o tome ne razmisljam,vratio sam vibrator pod krevet i izasao iz sobe.
Ali nikako nisam mogao da prestanem da mislim na to,pocele su glupe scene da se redaju u mojoj glavi,sve sam kao vec vidjeno,kao u slajdovima gledao u dubini svojih mastanja.
Scene su se nizale,cak i poneki uzdasi,ma bjezao sam iz toga ali nisam mogao pobjeci.Zamisljao sam opusten prepusten mislima.Slike su dolazile same,nisam se vise borio da na to nemislim cak sam se poceo osjecati lijepo,neznam zasto ali i dalje sam mislio na to.U mojim mislima tekli su izdisaji u kojima je stavljala vibrator u dubinu svoje vagine,cuo sam svaki sum i svaki dubok izdisaj u kojem je uzivala i ona a i ja.Ludo stvarno ludo sam se osjecao,povezao sam nista sa nicim i u tome uzivao.Zatvorenih ociju u mojim mislima gdje je ona polako stavljala vibrator u vaginu i milovala svoje grudi koje sam jasno vidio u mislima ali ikada prije uzivo,milovala je grudi i uzivala trljajuci bradavice,lijevom rukom je polako vibratorom popujavala ulaz svoje vagine koja je bila vlazna i sluzava.Vibrator je ulazio u nju stvarajuci joj prijatan uzitak a i meni isto.Kurac mi se digao,drkao sam ga kao nikada do tada,nosen uzdisajima iz misli vrlo brzo sam ga izdrkao,spricnuo je po podu,sperma je navirala iz mog kurca,sav sam drhtao,ludo ali neopisiv dogadjaj.Kad sam svrsio dosao sam sebi,misli su se stisale ali su bile jos tu.Kurac mi se nije spustao,pokusao sam da se iskljucim da sve delitujem iz glave da se sredim ali nije islo.
Otisao sam u kupatilo po papira da obrisem spermu s poda.
Jasno se ocrtavao dignut kurac u mojim sporskim gacicama.Izasao sam iz kupatila u medjuvremenu Sabina se vratila kuci.Sav zbunjen susreo sam ju u hodniku,nisam znao sta da kazem.Pozdravila me i ja sam jedva izgovorio pozdrav sa velikom dozom stida.Pogledala me,vjerovatno je vidjela i njega kako strsi u sorcu,sramno sam se povukao u sobu.Vidjela je da nosim papir,posla je zamnom neznajuci o cemu se radi,sagnuo sam se i brzo brisao spermu sa parketa,bila je iza mene,sve je vidjela i izasla iz sobe,nista nije rekla.Ostao sam u sobi,smiren ali nekako sa stidom ali i sa dozom radoznalosti i necim unutar mene,sutio sam duboko razmisljajuci o svemu,ali onaj vibrator nikako nije izlazio iz moje glave sve je vise ulazio u Sabininu vaginu dizuci strategiju u mome kurcu,nisam se mogao vise kontrolirati.Legao sam da sve prespavam,tako je najbolje.Zaspao sam,duboko u san utonuo sam.Magla,otvoren prozor polako je ulazila u moju sobu,kad se pocela razilaziti ugledao sam Sabinu golu kako ulazi pod moj pokrivac,topla i mila,pocela je da me miluje i ljubi,nisam se ni mrdnuo,uzela je kurac u ruku te ga prinjela ustima,ljubila ga je sisala.Znam da ovo zelis Bruno,zelim odgovorio sam,popela se na njega,vruca vagina i tvrd kurac na kojeg je sjela i pocela da mjesa……
Neki dubok krik kao zadovoljstvo,probudio sam se sav mokar,sanjao sam sve,uh.Sanjao sam sve.Gledao sam u plafon,disao sam brzo i duboko,osjetio sam dignut kurac,bio sam popaljen jako,trebalo mi je hladne vode.Kakav san jebo te,sav sam se stresao,uh.Izlazeci iz svoje sobe vidio sam priguseno svjetlo iz Sabinine sobe,radoznalost strahom pracena vukla me prema vratima.
Blagi izdisaji dopirali su sa one strane njenog svjeta,odma sam pomislio na vibrator.Jasno sam cuo lupanje mog srca i izdisaje iz Sabininih usta,ritam srca lupao je sve jace i jace,ritam njenih izdisaja bio je sve brzi i brzi,kao da smo se priblizavali kraju ona s one strane duboko u svom uzitku i ja sam ove strane u ritmu srca,neznam ali bilo je kao u filmu.Sa one strane jastuka,reko bi sada.Kurac mi je stajao uspravan kao jarbol a zelja na pola koplja,lud sam znam ali lud od danas.Pokusao sam se smiriti ali uzdasi iz Sabininih usta nosili su me kao valovi bio sam kao gondola prepusten okeanu.Polako sam otvorio vrata!!!!!
Sabina je lezala gola,milovala se po tjelu,kao u mojim mislima vibrator se nalaio duboko u njenoj vagini,svjetlost lampe obasjavala je njenu dlakavu vaginu,njene preljepe grudi koje je milovala dok je stenjala zmireci,tonula je u san u kojem je trebala svaki trenutak svrsiti.Gledao sam ju iza polu otvorenih vrata,nisam disao,srce mi je lupalo jako,gledao sam kako polako mjesa dok ju je vibrator jebavao,gledao sam kako njene bradavice uzivaju dok ih njezno miluje svojim toplim rukama.Nisam treptao,nisam se ni pomjerao ali Sabina se polako pomjerala,izdizala polako,vadila i stavljala nazad u vaginu vibrator,tako sam ga mrzio,da mrzio sam ga jer je uzivao,sjebao je moje misli a jebavao moju Sabinu.Polulud van samoga sebe gledao sam tu ljepotu to uzivanje moje majke koja se samozadovoljavala s takom malom masinom koja je izgledala duplo manje nego moj dignuti kurac iz kojeg je sluz polako curila,gledao sam kako vibrator ulazi u njenu vaginu,mokru i sluzavu bas onakvu kakvu sam je vidio u mislima.Sve je brze ulazio u nju,sve se brze pomjerala,nije znala da neko gleda njen privatni film u kojem uziva,nije znala da ju posmatra neko ko joj je sve na svjetu,nije znala da vise nisam onaj mali Bruno i da mi je velik kurac sada,nije znala uzivala je,dok ju je vibrator jebavao,lud pomislim i ja bi ju sada jebao.
Otvorio sam vrata skroz,skinu sorc sa sebe i krenuo prema njoj.Kurac mi je uspravno stajao,strah vise nije ni postojao,ka programiran kao masina bez emocija i imalo stida,kao kurati idiot sa ceste prisao sam toplom tjelu Sabine.Nista jos nije primjetila,stenjala je polako,nastavila da si ga stavlja duboko.Sjeo sam na krevet pored nje.Otvorila je oci,kad me ugledala brzo je skocila,izvukla je vibrator iz vagne brzo ga stavila pod jastuk,uzela je pokrivac i sakrila svoje znojno tjelo ispod njega.Sta radis tu Bruno!!!!!!!!!!!!
Izlazi iz sobe molim te,molim te!!!!!!!!!!
Bila je jako uplasena!!!!!!!!!!
Pocela je plakati,bio sam zbunjen ali nisam reagirao sazaljivo.
Ustao sam se,okrenuo se prema njoj,moj zivi veliki vibrator stajao je uspravno,stajao sam ispred nje,gledala me dugo,gledala je u njega,suza se slila niz njeno lice,koju sam polako rukom obrisao.Spustio sam se pored nje,nista nisam govorio a ona je zanjemila.Sklonio sam pokrivac s njenog tjela,nije se branila,gledala me kao da je sudnji dan,duboko je disala.Poceo sam da ju milujem kao robot bez emocija milovao sam je po cijelom tjelu,bila je znojna drhtala je sva.Polako sam rukom dosao do njene vagine bila je mokra,sluzava,vibrator ju je jebavao sat vremena i vise mozda,neznam a nije ni bitno.Milovao sam je svu najvise grudi i vaginu,ljubio sam joj bradavice,tiho je plakala,rekla mi je samo ovo.Bruno to je greh,ali daj ako hoces da gresimo,Bruno,joj moj Bruno.
Zavukao sam se izmedju njenih nogu,rasirila ih je pustajuci zivi vibrator u mokru i sluzavu vaginu,ljubio sam joj bradavice,stenjala je ponovo.Kad je usao unutra onako polako,zastenjala je jako…….Bruno joj Brunoooo,koliki je joj sta ja to radimmmmmmm,Brunoooo,greh je ovo joj jebi me Brunooooo,nek gresimoooo,joj sto je lijepo.
Jebavao sam ju kratko,brzo sam ga izvadio i ispricao Sabinin stomak.Nakon malo vremena digao se ponovo,ovaj put je dugo potrajalo,mjenjali smo poze,mokri od znoja duboko kao masine jebavali smo se do besvjesti,a vibrator je skriven pod jastukom cekao,cekao,dok sam ja jebavao.
Svrsila je uz jak uzdah,mjesajuci stenjala je disajuci duboko,ja sam nastavio jos neko vreme.Onda sam osjetio da se blizi kraj jebavao sam je s guza tada,nabijala se tako jako,njeni guzovi lijepili su se za moj stomak,mjesala je sto me je palilo jako pocelo je da krce iz mene,izvukao sam ga van,Sabina se pobrinula za ostalo..
Danas kad ovo pisem,sjetim se svega,meni je sada puno vise godina,jos uvijek sama pomisao na to,daje kzanu ludila,ali zahvaljujuci vibratoru desilo se ono sto netreba,sad je svejedno kasno da bi se kajao i kajala.Sabina je zena u godinama sada,sada joj je 52-e godine a ja sam 31-a.
Nikada se nisam ozenio,niti razmisljao o nekom bracnom zivotu,jednostavno jos iz vremena Sabininog vibratora,zivimo zajedno,jos ponekad zasjaje njene oci kad pozeli nesto,a ja kao masina bez emocija,ali sa velikom ljubavi i postovanjem utonem u misli u kojima Sabininu potrebu zadovoljim,polako sada polako pustim je da se sama zadovolji kao nekada sa vibratorom,samo legnem na ledja a Sabina ucini ostalo.Nije vise onakvog tijela i zanosa ali je jos uvijek topla i mila,jos uvijek zajeca i zastenje kad ga pusti do kraja,jos uvijek voli da se nabije na njega i zastenje a ja zazmirim i sjetim se onih otvorenih vrata do pola,sjetim se onog dana i vibratora ispod kreveta,sjetim se svega dok se Sabina zadovoljava sama.
Mogao bi da pisem do zore koliko je ovakvih noci bilo,mozda napisem jedan dozivljaj sa godisnjeg odmora,kad smo zajedno otisli,bio sam tada 19-st godina a Sabina rosna starka 40 na ledjima a izgledala je bolje nego prije dve godine kad je sve pocelo,jer se dala oko izgleda,podmladila,nosila je drukciju garderobu unijela si stil u zivot,zatezala,bedra su se ocrtavala,grudi je izbacivala,mjesala na visokim petama pracena uzdasima drkadjija iz naseg grada.Ali niko nije znao zasto je takva ni dan danas,niko osim jednoga…
Nije mi lakse sad,naprotiv,ovo je poriv za sve koji zele nesto,probajte sve i bice vam jasno,nije bitno s kim i kada bitno je kako i zasto……….Hvala.

Kako sam nastavila

Tata I mama, naravno, nisu ni u snu sanjali da se njihova mala trinaestogodisnja djevojcica više ne igra sa svojom Barbikom i sudićima. Moje igračkice su zamijenili Donov i djedov kurac koje su vlažili moji picini sokovi kad god se za to pružila prilika. Sad sam ih već naučila obojicu uzimati u usta do dna i navlačiti ručicama dok ne bi počeli bljuvati sjemenitu tečnost. Baka mi je jednog dana pokazivala kako se muze mlijeko i ja sam bila toliko začuđena sa bijelom tečnosti koja izlazi i kravine sise da sam je pitala da li Don i djed također daju mlijeko. Zabezeknuto je gledala u mene, shvatajući lagano zašto to pitam.
‘Jesu li ti pokazali kako da ih isprazniš?’, pitala je baka.
‘Ne, uglavnom su to radili sami. Mozeš li mi ti pokazati, bako?’, mazila sam se oko nje.
‘Rado, mila, no krava je već pomužena. Moramo pronaći nekog da se možeš vježbati.’
Don se pojavio kao naručen. Baka ga je oslovila i odmah se stvorio tu.
‘Da, madam? Kako mogu pomoći?’
‘Priđi bliže, dečko.’, govorila mu je hvatajući ga za čvor na njegovim bijelim, pamučnim hlačama. Sjetila sam se tih hlača od prije dvije godine. Jedino što više nisu bile tako bijele kao onda.
No bilo je sigurno da je Don od tada samo porastao. Imao je batinu dugu bar 22 cm i debelju od moje šake.
‘No, dodji sada, zlato. Pokazat ću ti kako se muze.’ Donov kurac se počeo dizati u bakinim rukama, dok je stajala iza njega, držeći ga čvrsto za korijen, draškajući mu jaja i prevlačeći gore-dolje kožicom preko glavića. Klekla sam ispred njega i zurila u tu magičnu alatku koja se počela cakliti pri vrhu. Bakini prsti su se pobrinuli oko toga i već u sljedećem času sam vidjela kako šakom poklapa taj sjajni glavić i lagano ga steže kao da ga sisa rukom.
‘Čin muže nije samo za zadovoljstvo jednog učesnika’, reče i donese malu stolicu koju je prije toga iskoristila za mužu krave. Postavila je ispred sebe i rekla Donu da sjedne. Začas ju je poslušao, sjedajući, oslanjajući se ledjima na drvenu ogradu i podižući košulju pri čemu mu je koplje bilo pobijeno tako pravo i moćno, kao da se upravo sprema izvjesiti pobjedničku zastavu na njemu. A onda se jednim pokretom sjurila niz njega, tako glatko i brzo da mi nije bilo jasno kako joj pica nije pruzila nikakav otpor. Vidjela sam razočarenje na Donovom licu. Kao da ga je stavio u kantu punu hladne vode. Ni baka nije bila nešto pretjerano zadovoljna. Očito joj se pička već odavno toliko raskvasila i razbucala da joj je bilo potrebno puno deblje od veličine moje šake.
‘Još uvijek nisi dorastao Bijelcu.’, ljutnula se dok se skidala sa Donovog kurca. Oboje nas je uzela za ruku i odvela u drugi boks gdje se Bijelac propinjao i divlje rzao, što od vrućine, što od mirisa pičke u zraku. Rekla mi je da se smjestim u kutu i ne pomijeram previše da ne bih bila povrijeđena. Sjela sam na korito, tako da mi je daska bila direktno između nogu, pritiskajući moj klitić koji je već bio dobro narastao od uzbuđenja. Pokušavala sam si trljati grudi trudeći se da ni baka ni Don ne primjete. Nakon toga je sa Donom otišla do stolića, upravo onog istog na kom je ležala moja majka dvije godine prije, i gurala si konjski kurac u pičku, i donijela ga u boks gdje smo bili ja i Bijelac.
‘Dečko, stani tu i rasturaj mi guzu.’, rekla je Donu dok se saginjala Bijelcu pod stomak, rukama hvatala njegovu stvar i dočekivala je u usta, kao svaka dobra domaćica. Don je istovremeno sjurivao kurčinu u bakin šupak, istovremeno joj gurajući šaku u pičku kako bi je pripremio za ono što slijedi. Skidao me je divljačkim pogledom, izbezumljenim, kao zvijer. ‘Šta je, mala? Dugo se nismo vidjeli. Sviđa ti se ovo sad, a?’, a onda se satanski zacerekao i počeo režati.’Ne brini, i ti ćeš ubrzo ovako. Isto kao što su ti i mater i teta!’, već sam vidjela kako mu očni kapilari pucaju. Oči su mu postale krvave.’Samo što ću te ovaj put ja razbucati. Znam da ti niko nije derao šupčić. Ja ću ti pokazati šta znači raspeće kad te prikucam na svoju gredu’, već sam se vidjela kako izdišem probijena totalno razvaljene pice i šupka i kostiju i visim na monstrumu od kurca i klatim se već onako polumrtva. Karlica mi je sad pičila 120km/h po gredi, tamo-ovamo,i tanke hlačice nisu predstavljale baš nikakav problem. Sve je bilo ljepljivo od sluzi i znoja. Taman kad sam se počela skidati, Bijelac je počeo da se trza okolo i rže. Bakina usta su ga, izgleda, dobro obrađivala. Vidjela sam kako se jezikom zavlači po svim naborima te ogromne surle dok ga rukama navlači prema sebi. A onda je stisla guzu toliko da je Don vrisnuo, zamrmljala nešto i vidjela sam kako joj se obrazi pušu, vjerojatno pod naletom te ljepljive ljubavne mase koja se već sekund poslije slivala po njenoj bradi i starim otegnutim sisama. Donu se od bola već bio pomalo spustio i skliznuo je iz bakinog šupka ostavljajući ogromnu rupu iza sebe. A onda se baka nagnula i savila preko stola, naređujući Donu da konjski kurac nasloni na ulaz u njenu pičku.
‘No, prije toga, molim te, stavi mu na vrh onu plastičnu vrećicu i čvrsto je veži. Ne bih htjela da mi se isprazni u utrobu. Ipak mi je to malo odvratno.’
‘Smiješno.’, promrmlja Don, ‘Kćerke ti nemaju problema s tim da ih se nafiluje konjskom spermom.’
‘Ma one su se rodile kao kurve. Već sa devet su se karale sa ocem, znaš i sam. Bilo je zanimljivo vidjeti kako se djevojčice igraju nabijene na kurčinu koju ni neke žene ne mogu primiti.’
Na te riječi je već iskolačila oči i oslonila se laktovima na stolić dok ju je Bijelac satirao. U par navrata sam vidjela da rastura toliko da više nije imala oslonac ni pod nogama ni pod laktovima. Bukvalno je bila probijena konjskim kurcem. Nije pustila ni glas. Bijelac se nakon još par snažnih uboda, koji bi poderali čak i neku kobilu, počeo smirivati i izvlačiti zvijer iz babine raskrvavljene pičke. Plastična vrećica na vrhu se razvezala čim je ispala iz pičke i prosula se ispod njih. Baka je kleknula da sve to pošteno obliže.
Cijelo to vrijeme Don ga je navlačio objema šakama i samo čekao tren da se dočepa mene. Već sam se osjećala kao ptičica u kandžama orla koji će me rastrgati. ‘A sad ćeš ti vidjeti svoga boga.’ Strgao mi je hlačice i bacio me na baku koja je na koljenima jezikom skupljala posljednje kapljice konjske sperme. Bila sam joj na ledjima dok se Don u času našao meni između nogu i baki između guzova i svom silinom mi ga sjurio u pičkicu. Vrisnula sam. Iako sam bila već dobro popaljena i vlažna, ipak se nisam imala prilike karati ni sa kim već jedno određeno vrijeme pa sam ga osjetila u bubrezima. Vrištao je kako ću biti veća kurva nego sve članice moje porodice skupa nakon što on završi sa mnom. Osjećala sam udobnu ispunjenost držeći se babi za leđa dok ga je Don tek pomalo vadio a više pomjerao unutar moje rodnice. ‘Ako se sad isprazni u mene, rodit ću trojke odmah’, užasnuto sam pomislila dok mi je vrh njegovog glavića parao maternicu. ‘Pobogu, tek mi je petnaest.’ Zavrištala sam da ga vadi odmah, no nije se obazirao već je i dalje pumpao i pumpao, kao da hoće da duboko ukopa temelje narednim jebačinama. ‘Evo ti, kurvoooo!’, režao mi je u facu. Osjećala sam svaku žilicu na njegovom kurcu kako vibrira u mojoj pizdi. ‘Uf, jebote.. Pa to je pravi vibrator.’ A kad me je zalio skoro istom količinom sperme koju je maločas izbacio konj, znala sam da sam se na ovu kurčinu navukla zauvijek. Uf, kako to mrzim.
Vec sljedećeg ljeta, došla sam potpuno razvijena u mladu damu, poprilično velikih grudi. Naravno, ovaj put sam došla spremna i razrađena od kurčeva dječaka u razredu pa i kojeg profesora. No, djed mi je rekao da je Don otišao na neko kampovanje i da se vraća tek posljednih dana ljeta. Tužno sam uzdahnula misleći kako mi je ovo ljeto propalo, kad mi pogled kao prikovan stade na djedovoj alatki. Sjetila sam se kako mi je djed, tri godine prije oduzeo nevinost i kako ima poprilično veliku kurčinu. ‘Pa neću se valjda dosađivati do kraja ljeta?’ Sigurna sam da ni djed nije zaboravio kako sam se previjala i uvijala na njegovoj batini, krvavog međunožja kao pristrijeljena ptičica.
Sad je već primjetio moj pogled pa se nasmijao, dohvatio me i posjeo na svoja koljena tako da su mi grudi bile tačno u visini njegovog lica. Štipkao me je i golicao tu na klupici ne vodeći uopće računa da li će neko naići. Uvijala sam se, smijala i vrckala svaki put osjećajući glavić njegove već tvrde kite kako sve dublje prolazi kroz moje tanke gaćice ispod kratke suknje. Rukom mi je sa stražnje strane već dodirivao rub gaćica i jednim kratkim potezom sklonio ih u stranu kako bi mi ugurao glavić u pičkicu. Ovo me je toliko napalilo da sam se podigla, opkoračila ga na klupici te se žestoko nabila još uvijek onako držeći gaćice sa strane. Nisam mogla vjerovati da neko sa 70 godina može imati tako tvrdu kurčinu. Valjda jer se dodatno uzbudio jer je jebao mlado meso i k tome svoju unučicu. ‘tako, djevojčice. Jaši svog djedicu. Iscjedi taj stari kurac do kraja. Koga si sve karala od kad sam ti razvalio pičkicu, je li, droljice?’ siptao je dok je požudno dahtao. Ustao je sa klupice, podigao me i natakao na kurac a onda prislonio uz drvo i počeo da teše. Jebao je snagom kakvog konja. ‘evo ti opet, kurvo izjebana. U pičku ti mogu stati tri kurca kao što je moj. Koliko si ih to jebala?’, djelovao je ljutito, ‘E sad ćeš vidjeti šta je kurčina!’. Onako nataknutu na kurcu nosio me je do staje i znala sam šta slijedi. Usmine su mi se uvijale oko korijena djedovog kurca dok sam trljala klitić o njegov stomačić. Svršila sam bar dvaput dok me konačno nije spustio.