srijeda, 24. studenoga 2021.

Mlada maćeha

Došlo je leto I ja sam napokon maturirao.Živeo sam sat atom nakon što su mi se roditelji razveli kada sam imao 13 godina.Odlučio sam da malo odmorim od škole I počeo sam raditi s tatom na građevini da zaradim nešto para.
Moje zadnje godine škole tata se oženio svojom seskretaricom,sisatom Olgom,kako su je zvali.Stvari su bile pomalo čudne kada se ona doselila kod nas jer je bila dosta mlađa od tateBila je bliže mojim godinama nego očevim. Imala je 28 godina a tata 42.Olga je veoma privlača žena,crvene kose I prelepimh zelenih očiju,bila je I dosta visoka,čak 180 cm.

Olga voli da nosi tesnu odeći da tako naglašava svoje obline I pokazuje svoje telo.Išla je u teretanu svako jutro,zatim bi trčala svako veče posle posla,kako bi joj telo ostalo snažno I zategnuto.Olga I svo vreme bila u svojim tajicama za jogu I tesnom topuposle vežbanja.Mislim da me je par puta zatekla kako je odmeravam. Moji drugovi bi svraćali do mene samo kako bi napasali oči na njoj.

Primetio sam da joj godi pažnja mladića.

NAkon što su se tata I Olga venčali,ona je nastavila da radio kao sekretarica,ali je dolazila u kancelariju samo nekiko puta nedeljno I ostatak vremena bi radila od kuće.


Jednog dana,ponedeljak je to bio,sam se probudio I nešto mi nije bilo dobro I poslao sam poruku ćaletu da mi nije dobro I da ću sotati kući dok mi ne bude bolje,a ako mi bude bolje da ću doći kasnije a posao.
Ležao sam u krevetu napaljen, misleći na svoju devojku,Miru.Ona je otišla kod svojih preko leta u Srbiju I poslala bi mi ponekad pokoju svoju svliku,gde bi bila gola.
Tek što sam počeo da trljam kuraczačuo sam lavež psa.Pogledao sam kroz prozor I video  jedan od tatinih vozila od firme na kućnom prilazu.Pretpostavio sam da je to tata I vratio se nazad u krevet da završim započeto.

Svršio sam I odlučio da skoknem do kupatila,pod tuš.Imao sam stan koji je ćale napravio znad garaže I bio je preko puta  glavne kuće. Kada bi otišao u svoje kupatilo imao sam pogled na bazen  u zadnjem dvorištu.

Pogledao sma kroz prozor I video maćehu pored bazena,bez topa na sebi. Stajao sam pored prozora,gledajući u njezine ogromne I razlivene sise.Oduvek sam se pitao kako one izgledaju,a sada su bile predamnom.
Ponovo je počeo da mi se ukrućuje kada sam primetio Branislava kako dolazi I seda pored bazena.Branisalav je jedan od tatinih predradnika na poslu. Nisam mogao verovati šta vidim.Olga je izašla iz bazena I prišla Branislavu.Počeli su se ljubiti I tada sam ugledao maćehu kako se spušta na koleana I kako počinje da Branislavu puši kurac.

Uzeo sam mobitel I počeo snimati prizor pred sobom. Pretpostavljam da je mislila das am već otišao da radim I da je sama.NAstavio sam snimati čak I dok joj je Branslav stavio ruke na teme držeći joj tako glavu na svom kurcu I nabijajući joj ga sve dublje u grlo I ona je morala disati na nos da se ne bi udavila tolikim kurcem. Nije dugo prošlo I Branislav je izvukao kurac iz njezinih usta I isvršavao joj se po licu I po sisama. Olga je ušla u kuću I Branisalav je uzeo svoj telefon.Skontao sam da priča s nekim I par minuta posle sam čuo lavež pasa ponovo I pogledao na prednji deo kuće I video ga kako odlazi.


Počeo sam gledati video ponovo,kada mi je zazvonio telefo.Bio je to tata,zvao je da me proveri I da vidi kako sam.Rekao mi je da se ne brinem oko dolaska danas,I da je poslao Branislava da pregleda gradilišta koja sam ja nadgledao I da mi kaže das am ja pošto sam kod kuće odgovoran za ženu mu.Pomislio sam u sebi,e ćale moj,da samo znaš šta ti je Branislav radio ženi danas.

Obukao sam se I otišao do glavne kuće.Kada sam ušao u kuću Olga e bila pod tušem,tako das am ja legao na krevet I upalo TV.

Ležao sam na krevetu,a Olga je taman ušla u devni boravak,samo u gaćicama,a sise su joj se ljuljale kao lude.KAda me je ugledala,skočila je,trgla se I otrčala niz hodnik.Vratila se u ogrtaču I pitala me šta ja tu radim.Vdelo se da ju je sramota što sam je video I ja sam joj se izvinuo.

Rekao sam joj das am došao da vidim Branislava jer sam ga video da je došao malopre. Videlo se po njoj koliko je nervozna po izrazu lica kada mi je rekla da je bio da ostavi neke papire. Zagrnuo sam se dok sam joj pričao kako sam ga video šta se dešavalo malopre.Gledao sma je I slušao kako je izgovarala izgovore za izgovorima pre nego što sam je suočio sa istinom. Isprva je krenula da poriče sve,a onda sam joj pokazao video,I pogledao u njezina crvena kolena. Sela je pored mene I počela plakati I preklinjati me da ništa ne kažem.Reče mi kako je svesna greške I da je moj otac kriv za to jer ne obraća dovoljno pažnje na nju I da non stop radi.


Tu bi moglo biti istine,jer je upravo to razlog zbog kojeg su se moji roditelji razveli pre dosta godina. Složio sam se s njom da nikome ne govorim ništasve dokle dok ona pristaje da raskine vezu s Branislavom  I dok je moj otac sretan,a ne bi želeo da on izgubi I drugu ženu kao ni svog najboljeg prijatelja.
Stvari sun a poslu u firmi bile neugodne malo jedno vreme,I I koliko sam mogao videti,Olga je rasknula s Branislavom,inače očevim najboljim drugom I on me je jedno vreme izbegavao takođe..

Posle nekoliko meseci je sve nekako leglo,incident je zaboravljen,barem većim delom,jer ja nikako nisam mogao da prestanem da mislim na svoju sisatu maćehu,I njezine salaste sise kao I na njezinu veštinu sisanja kurca.Često sam drkao na nju,a snimak sam čuvao kao oči u glavi I drkao na njih dvoje.
Blo je t negde nedelju dana pred dolazak moje devojke I veselio sam se jer napokon neću morati više drkati.Večerao sam s tatom I Olgom I pričali smo o povratku moje cure.ĆAle reče da on mora ići na konferenciju građevinaca na nedelju dana I da ja I Olga moramo da se pobrinemo da sve u firmi savršeno funkcioniše bez njega.

Nekoliko dana kasnije sam odvezao tati I Branislava na aerodrome I ostavio ih. Rekao mi je da se dobrinem o Olgi I o poslu.Dobacio sam im da će sve biti u redu kao I to da se pobrinu da ne upadnu u neke nevolje dok sam odlazio.
To veče kad sam se vratio s spolsa prmetio sam da se Olga proteže I priprema za svoju večernju jogu.Izašao sam iz pikapa koji sam tada vozi I ona mi reče da će ići da trči prvo,I onda me je pozvala da večeramo skupa,da ne bude sama.Reče mi da dođem oko 7 uveče.Otišao sam se otuširati I otišao malo ranije do nje kako bi još malo mogao da napasam oči na njoj u svojoj tesnoj odeći za vežbanje. ZAkasnio sam,jer,već se bila vratila I tuširala se. Seo sam na kauč I sačekao je da završi. Čim je bila gotova,došla je do mene u svojoj garderobi za veče.

Odlučili smo da zbog toga jer se kasnije vratila ne kuva nšta,nego da naručimo picu I gledamo neki film. Ona je bila obučena u nekakv šorc,koji je jedva prekrivao njezine oble guzove I pripadajući top koji je dobro naglašavao njezne bradavice.

Posle večere ona reče da bi želela da pogledamo neki horror.Natrćila se ispred televzora I njezin opušteni šorc je prikazao sve.Trudio sam se da ne buljim da me ne uhvati na delu I moj kurac me je odao,počevši da se diže.


Pustila je film I pričala mi kako ni sama ne zna zašto ih voli gledati kada se jako plaši dok ih gleda. Počeli smo gledati film I na svaku strašniju scenu ona bi poskočila I vrisnula.

Nasmejao bi se malo I rekao bi joj da je to samo film I da nema razloga da se plaši.
Negde usred filma me je pitala bi li imao šta protiv da sednem pored nje na kauču, ja sam se malo ustručavao da ne primetio koliko mi se digao,ali sam joj prišao. Svaki čas kada bi bilo nešto strašnije ona bi me zgrabila za ruku I stisla je. Do kraja filma,praktično mi je bila u krilu.

Nakon filma rekoh joj da idem nazad u stan I zahvalio joj se na pici. Bio sam u stanu I spremao se za krevet kada sam začuo kucanje na vratima. Otišao sam da otvorim I zatekao Olgu.Rekla mi je kako se uplašila od filma I pitala me da li bi se ljutio ako bi spavala kod mene na mom kauču.Rekoh joj da uđe,I da ne mora da spava na kauču nego može kod mene na kravetu.

Nakon nekoliko minuta uspeli smo se dogovoriti da ni ja ne spavam na kauču nego da spavamo u mom krevetu,ali svako na svojoj strain. Okrenuli smo leđa jedno drugom I zaspali.Negde usred noći probudio sama se I shvatio das am pritegao Olgu uza sebe,da sam je čvrsto zagrčlio I da je ona čvrsto uza mene. Probao sam polako da pomerim ruku s nje kada se I ona probudila I pitala me što se pomeram.Rekao sam joj da mi je žao I da nisam shvatio  šta radim,misleći od nje da je moja devojka,pa sam se prikrpeljisao uz nju.


Olga se namestila ponovo I njezina glava je bila na mojim prsima I reče,kako joj to uopšte ne smeta I da joj je ustvari I godio napokon pravi muški dodir. Ležao sam tako u nekakvom bunilu.I moja zaista zgodna maćeha mi je ležala na prsima.Zatim sam je čuo kako šapuće o tome kako moje srce kuca brže.Počela je da mi trlja stomak I pre nego što sam uspeo išta I reći  osetio sam kako mi ljubi bradavice.

Moj kurac koji se već ukruti sam stekao utisak da je sada bioj još krući.Zatvorio sam oči I uživao u svemu,osetio sam da je prestala I otvorio sam oči a ona me je promatrala s osmehom. Pitala me je da li mi se sviđa I ja sam potvrdio.



Zatim je to počela ponovo da mi radi, s tim da sam ovaj put osetio kako joj ruka klizi pod pokrivač,dok je grabila moj ukrućeni ud. Pogledala me je u oči dok je počela rukom sve brže I brže da mi nadrkava kurac.Krenula je da me ljubi niz prsa,I stomak,I svukla je pokrivač s mene. Zatim mi je svukla bokserice. Krenula je da mi ga ljubi od jaja pa sve do glavića.Zatim bi jezikom kružila po njemu I svo vreme me je gledala u oči,pogled s mene nije skidala. Zatim mi ga je počela sisati I svo vreme mi je masirala jaja.Osetio sam da ću uskoro svršiti,tako das am I ja krenuo da nju ljubim,iako joj je malopre moj kurac bio u ustima,sada sam joj ja burlao s jezikom po ustima.

Krenuo sam da joj skidam majicu I šorc.

Nisam odoleo I krenuo sam joj ljubiti pink bradavice koje su bile velike I debele I da joj gnječim drugu sisu.Bile su tako meke ali ipak nekako salaste,debele I obešene,zbog težine.Svidelo mi se to kako su tople na dodir.Pomerio sam ruku dole njoj među noge,na pičku,I bila joj je skroz,ali skroz mokra,slinavi nectar je surio iz nje.Trljajući joj klitoris I prstenjačio sam je,a ona je počela da stenje. Spustio sam joj se među noge,raširio joj,idigao ih gore I raširio ih u veliko V I krenuo da joj ljubim otečene I debele usmine koje su virile iz kovrdžave šume.ZA koju mi je posle rekla da se I ne brije jer je ionako niko ne jebe,a moj otac je ne liže dole nikada.

Bila je jako ukusna dole I klitoris joj bio baš dosta tvrd I nekako dug,kao omanji kurčić,a ja sam ga sisao sa zadovoljstvom,kao bombon.Nije joj trebalo dugo I počela je da iz uzdaha I stenjanja krene u deranje I vikanje,toliko da je izvijala leđa I nabijala mi se na usta I lice.Noge I telo su počeli da joj se tresu I grče I u jakom orgazmu je vikala da ne prestajem ni za živu glavu.

Jak mlaz iz njene pičke okupao mi je lice,a ja sam pokušavao svaku kap da uhvatim I posrčem iz nje.Kako je slabilo prskanje nektara tako se I ona vraćala nazad iz orgazma ,I popela se na mene,zgrabila me je za kurac I trljala si mojim glavićem svoj klitoris. Poravnala je moj glavić na sred svoje rupe I sela na mene svom težinom..

“Jebi me sineee,jaoooo majko milaaaa,jao kurče moj miliii,jebi ovu gladnu pizduuuu,jao majkoooo milaaaa,uhhhhhh!”,vriskala je.

ZAstali smo na tren.Zatim je ona počela da se polako odiže I spušta na njega a ja bi u tome krenuo da joj idem ususret I da joj ga zabijem.

Šaputala mi je,kao da se stidi,da krenem polako,I da budem pažljiv,jer ovoliko debeo I dugačak kurac kao što je moj nije nikada imala u sebi.

Pustio sam tada Olgu da radi sav posao,da me jebe svojom pičkom kako njoj odgovara,tempo,ritam kao I dubinu.Ostavio sam je da radi sve sama,dok sam ja ljubio I sisao njezine dugačke sise koje su mi udarale o lice I grabio sam joj rukama I gnječio joj okruglo dupe. Osetio sam kao mi sokovi iz njezine pičke cure niz kurac pa do jaja. Nekoliko minuta posle je počela ponovo da se dere I jauče.Svršavala je.JA sam je pljuskao I lupao po golim guzovima,a ona je bila sve gora I počeo sam I sam da joj ga nabijam sve brže I što sam dublje mogao.

Ruski joj je bio maternji jezik I sada se derala I jaukala na Ruskom,dok joj se telo grčilo. Nisam mogao više ni sam da izdržim I nabrzinu sam je nekako okrenuo u misionarsku pozu I gurnuo joj noge što sam vipe mogao unazad a ona je prebacila ruke na svoje butine,isprčivši mi tako dupe skroz. Trljao sam joj kurac po kovrdžavim dlakama riđim,pre nego što bi joj ga ponovo zabio u pičku.

Ponovo sam krenuo da je jebem sve brže I što sam jače mogao osećajući kako izvija leđa podamnom,I da mi zabija nokte u leđa.Tada je počela ponovo da svršava,ja sam izvadio kurac iz nje I počeo da ga nadrkavam svršavajući joj po licu u mlazevima.Sledećih nekoliko malzeva joj je zalilo lice,kao I stomak.Čini mi se da je to bilo moje najobilnije svršavanje do tada.
Kada sam I ja bio gotov, Olga mi je zgrabila kurac I počela da sisa glavić kao da se trudila da isisa svaku kap sperme iz mene.

Ležali smo tako nekoliko minuta pokušavajući doći sebi. Oboje smo bili okupani znojem I u sokovima onog drugog. Olga me je uhvatila za ruku I povela me u kupatilo I pustila tuš,gde smo se još nekoliko puta jebali iznova sve dok se voda nije ohladila skroz.

Tada smo se vratili u krevet I držali jedno drugo čvrsto u naručju.Mislio sam u sebi dok sam tonuo u san kako je sve neverovatno I kako se desilo to da sam sasvim slučajno pojebao svoju maćehu.
Bila je to najbolja pička koju sam ikada jebao. Ostatak nedelje smo ostali skupa kao venčani par.Tata se vratio s puta I moje devojka od svojih I stvari su se vratile u normalu.Prošlo je nekoliko nedelja od našeg provoda I Olga je I tražila da joj pozajmim makaze.

Pozajmio sam joj ih I ona je izašla.Vratila se posle nekoliko minuta,dajući mi ih u ruku I s njima parče tkanine,pokazujući mi prstom da budem tih.Otvorio sam platno u koje su bile zamotane makaze I s njima su bile parče gaćica I bilo je to natopljeno skroz.Zadigla je nabrzinu haljinu I video sam da je bilo isećeno međunožje na njezinim gaćicama,pička joj je bila ispala van I vidljivo je mokra bila. Zatim sam dobio poruku da se vidimo kod mene u stanu za pola sata.

Počeli smo se jebati kad god smo uspeli,iako su tata I moja cura bili tu u blizini.Maćeha je super jebačica I takve pičke se nisam želeo odreći,ali ni ona moga kurca,jer ovakav seks nije imala s nikim I to mi je I priznala I zamolila me da je jebem non stop jer joj je sada pička toliko gladna I jedva je ovih nekoliko nedelja izdržala a da se ne natakne na mene…Sada se uzimamo kad god nema nikoga u blizini…

Motori

 Oduvek sam ga želela, ali roditelji nisu hteli da mi kupe. Čekala sam da dođem do prve samostalne love i...

Konačno – IMAM GA!

Kupila sam MOTOR!!!

*

Vozala sam se po čitavoj zemlji, odlazila na mesta na koja inače ne bih. Volim brzu i oštru vožnju. Često se tokom naročito uzbudljive vožnje osećam kao da se seksam. Čitavo mi telo uzdrhti i lebdim na ivici orgazma.


Nekoliko puta sam čak morala da skrenem s puta, na brzinu raskopčam kožni kombinezon i zabijem prste u sebe.

Trebalo bi mi svega nekoliko sekundi da izazovem veoma intenzivne orgazme.

Moje vožnje su počele da imaju i drugu svrhu, osim uživanja u predelima i brzinama.

Seks!

*

Naravno da me nije zadovoljavalo samo to povremeno stajanje, iako su orgazmi uvek bili lepi i snažni.

Kupila sam veliki dildo, pričvrstila bih ga za sedište. Na kombinezonu sam, među nogama, napravila dovoljno veliku rupu kroz koju je mogao da uđe u mene i podigla svoju vožnju na novi nivo!

Bila bih uvek toliko uzbuđena pre početka vožnje s dildom u sebi, da mi nikad nije trebao lubrikant. Potpuno vlažna, sela bih na njega i pokrenula motor.

Vozala sam se poskakujući guzom u sedištu. Kako nikad nisam ništa oblačila ispod kombinezona, i dodir čvrste kože na bradavicama, preponama, guzi, strašno me je palio.

Kad ne bih imala konkretan plan, vozala bih se po gradu dok ne svršim bar dvaput. Nisam vadila dildo ni u jednom trenutku i kad bih se vratila kući, onako vlažnog od mojih sokova, čitavog bih ga polizala.

Uživala sam u vožnji svojim motorom...

*

Vozim uz Košutnjak. Već dugo sam na ivici orgazma i poskakujem sve bešnje na dildou pričvršćenom na moje sedište.

Nisam je primetila. Trčala je uzbrdo, u šorcu i majici.

Iako sam vozila sasvim polako, gotovo obnevidela od orgazma koji mi se upravo privlačio kroz svaku ćeliju, prošla sam neposredno pored nje. Gotovo da sam je okrznula.

Preplašena, bacila se u stranu.

Zaustavila sam se nakon dvadesetak metara i, smlavljena orgazmom, jednim od najjačih u poslednje vreme, sišla s motora, ne mareći što bi svako ko prolazi mogao da vidi dildo pričvršćen na sedištu, i doteturala do nje.

Polako mi se bistrilo u glavi.

Ustala je i čekala me.

-   Ma, nije mi ništa, stvarno, govorila je, stresajući trunje i prašinu.

Zagrlila sam je, gotova da zaplačem. Strah da sam mogla da je povredim, preplavio me je i počeh nekontrolisano da je ljubim, po licu i kosi.

-   Izvini, izvini...

Zbunjena, nemoćno je držala ruke uz telo.

Nakon nekoliko minuta, konačno se sabrah.

Prepipala sam je po čitavom telu.

-   Stvarno si dobro? Ništa nisi polomila? Ništa, ništa??
-   Ma, odlično sam, nisi me ni dodirnula...

Zagrlih je s olakšanjem i povedoh prema motoru.

-   Idemo na piće...

*

Sele smo u baštu malog kafića. Iako sam u onim trenucima potpuno zaboravila na dildo, nije mi bilo ni najmanje neprijatno da ga pred njom odvežem sa sedišta, smestim u torbu i pozovem je da sedne iza mene.

Držala me je čvrsto, iako sam vozila polako. Čak i kroz debeli kožni kombinezon, osećala sam njene sise na leđima, čak i bradavice.

Obuhvatila me je nisko oko struka i pomislih kako bi bilo sjajno kad bi spustila ruke još niže. Nije se to desilo, naravno.

Bila je mojih godina, jako lepa, zgodna i neznatno niža od mene. Imala je dugu, plavu kosu i telo zategnuto treninzima, kako mi je kasnije objasnila.

Osim što se malo izgrebala u žbunju, kad je pala, nije joj bilo ništa, pa smo brzo prešle na druge, obične teme.

Bila je jako prijatna, reklo bi se – tiha osoba. I ona je upravo završila fakultet, radila je u agenciji za edukaciju odraslih.

Nakon što smo se obe potpuno opustile, kao da se znamo oduvek, odgovorih joj i na pitanje koje se nije usudila da postavi.

Ispričah joj o motoru i dildu, potpuno otvoreno. Smejale smo se mom čudnom fetišu.

-   Volela bih da se provozamo nekad, reče tiho i obori pogled.

Zagrlih je.

-   Ma, naravno, kad god poželiš...

*

Dogovorile smo se za subotu.

Odlučila sam da se popnemo na Frušku Goru, zbog krivina, uspona i uživanja u vožnji kroz šumu.

Spremila sam joj kacigu i objasnila kako da se obuče, iako je bilo leto.

Imala sam tremu dok sam se spremala da pođem po nju, kao da idem na ljubavni sastanak.

Trenutno nisam imala dečka, jer sam s prethodnim raskinula čim sam kupila motor. Upravo zbog toga, zbog motora. Marko nije mogao da razume tu moju potrebu, svađali smo se oko gluposti, iako je sve ostalo bilo sasvim u redu.

Za Maju sam spremila iznenađenje i uzbuđeno sam treperila dok sam na golo telo navlačila kombinezon, kao i uvek pričvršćivala dildo za sedište i sedala, primajući ga u sebe.

Bila sam neverovatno napaljena, osećala sam svaki njegov milimetar.

Stala sam ispred njene zgrade i zatrubila. Istrčala je u nekoj debeloj jakni i letnjoj suknji, iako sam joj savetovala da obuče pantalone.

Ne silazeći s motora i dilda, skinuh kacigu da se poljubimo, prekorih je zbog suknje, ali ona samo odmahnu glavom.

-   Mislim da će mi lepše biti ovako... Zbog vetra, nadodade, smejuljeći se.

Navukosmo kacige, ona zajaha motor i smesti se iza mene.

-   Imam iznenađenje za tebe, rekoh dok sam polako kretala...

*

Osećala sam njene sise na leđima i njen čvrsti stisak nisko oko stomaka. Njena glava naslonjena uz moj vrat. Dildo u meni je već pulsirao i, dok sam lagano vozila, uživajući u svakom trenutku, sve vreme sam lebdela na ivici orgazma.

Kad ugledah benzisku pumpu na koju sam nameravala da svratim, uzdigoh se nekoliko puta u sedištu i spustih niz dildo.

Ona me steže još čvršće, svesna mog orgazma, koji me je čitavu potresao. Sigurno je mogla da ga oseti, jer je trajao sve dok se nismo dovukle do pumpe.

Stadoh malo sa strane. Verovatno je mislila da mi treba benzin, ili da želim da se odmorim od upravo doživljenog.

-   Uh, bilo je sjajno, rekoh, svlačeći kacigu.

Svuče i ona svoju.

-   Haha, stvarno si blesava, reče i poljubi me, tik uz usne.

Zatim siđe i zaglismo se, smejući se...

-   Imam mali poklon za tebe, rekoh i iz kutije sa motora izvukoh ranac.

Gledala me je upitno.

Široko se osmehujući, izvukoh upakovanu kutijicu.

-   Želim da ga odmah upotrebiš. Biće nam sjajno...

Začuđeno, odmota paketić.

Unutra se nalazilo vibro jaje, s daljinskim upravljanjem i desetak brzina vibracija.

-   Ali..., pokuša ona nešto da kaže.

Privukoh je i poljubih u usta.

-   Utrči u toalet i stavi ga... Molim te, dodadoh, vadeći iz ranca i malenu tubicu lubrikanta...

*

Vozila sam brzo. Stiskala me je sve jače kako su se vibracije u njoj pojačavale, naročito u krivinama.

Penjale smo se uz Frušku Goru, i moje se uzbuđenje se vraćalo uprkos malopređašnjem orgazmu. Uživala sam u njenom telu uz svoje.

Na jednoj krivini, ona nehotično spusti ruke naniže, gotovo na moje prepone, da bi se čvršće pridržala. Kad je pokušala da ih vrati na staro mesto, odlučno ih dograbih i dadoh joj do znanja da ih želim baš tu.

Kad stigosmo na vrh, ne zaustavljajući se, krenuh nizbrdo.

Još se snažnije pripi uz mene, čvrsto me držeći.

Na jednoj krivini, sasvim sam jasno, po uzbuđenom talasanju njenog tela i snažnijem stisku rukama, shvatila da upravo doživljava svoj prvi orgazam.

Sačekala sam da se smiri, pa skrenuh s puta, među drveće.

*

-   Sjajno je, zar ne?

I dalje je sedela iza mene, samo smo svukle kacige i položile ih na travu.

Tiho je stenjala, ostaci orgazma su je još drmali.

Podiže nogu i siđe s motora.

Gledajući me sneno, leže u travu i zažmuri.

-   Neverovatno, promuca, ovako nešto nikad nisam doživela...

Siđoh i ja i izvalih se pored nje, na bok. Spustih joj ruku na stomak, preko jakne.

Pogleda me čudnim, snenim pogledom, koji je mamio.

Ne oklevajući, spustih usne na njene.

Raskopčah joj jaknu i ugurah ruke na sise, dok smo se ljubile kao pomahnitale, zubi o zube, besno mačevale jezicima.

Povuče me na sebe.

Legoh preko nje, spuštajući ruku među njene noge.

Gaćice su joj bile potpuno mokre.

Ljubile smo se, grčevito lutale rukama po telu one druge, milovale sise i uzbuđene bradavice jedna drugoj. Kako je vibro jaje i dalje bilo u njoj, ona najednom poče da ječi, trese se i ja se smesta spustih među njene noge.

Zadigoh joj skroz suknju, smakoh prevlažne gaćice u stranu i zaronih licem u njenu picu.

Prvi put u životu!

Bila je depilirana, glatka, mirišljava i neverovatno ukusna.

Sisala sam joj usmine i pomalo gurala jezik, dok je svršavala i trzala nogama, čvrsto mi stežeći glavu preponama.

*

-   Izvini, reče, kad se sasvim primirila.

Ponovo sam ležala pored nje i milovala joj sise ispod majice. Jaknu je u međuvremenu svukla.

-   Nikad mi se ovo nije desilo, šaputala je. Nikad. Nisam bila sa devojkom, ali ovo je nešto najlepše što sam ikad doživela...

Poljubih je u obraz, pa obuhvatih usnama ušnu resicu.

Jaje je i dalje vibriralo u njoj.

Strese se od mog jezika.

-   Hvala ti, hvala ti, ponavljala je, žmureći i milujući me po kosi, vratu, ramenima.
-   Ni ja nisam nikad bila s devojkom, samo da znaš, nasmejah se glasno.

*

U ribljem restoranu ispod mosta, na obali Dunava, pile smo hladno vino i čekale naručenu ribu.

Gledala me je zaljubljeno. S vremena na vreme, ćutke bi uzela obe moje šake, milovala ih nekoliko trenutaka, pa se povlačila, obazirući se oko sebe.

-   Šta li bi ljudi pomislili, kad bi samo znali šta imaš u sebi, nasmejah se.
-   Uh, baš si luda. Ne pada mi na pamet da ga vadim. Hvala ti, poklon je divan.

Primače lice uz moje, ali se uzdrža da me ne poljubi.

-   Šteta što i ti nemaš. Hoćeš da ga sad malo dam tebi? Hajde, to bi bilo divno, zar ne?

Utrčasmo u toalet, držeći se za ruke. Ona zadiže suknju, smače gaćice i izvuče jaje. S njega su se cedili njeni sokovi.

Gledala me je napeto, verovatno očekujući da ću morati da svučem kombinezon.

Dohvatih jaje, onako musavo, zadigoh nogu uz zid i jednim pokretom smestih ga u sebe, kroz rupu na kombinezonu.

Preplavi ne neopisiv osećaj ispunjenosti, zadrhtaše mi noge.

Maja podesi brzinu na daljinskom, koji je ostao kod nje.

Njeni se su sokovi talasali u meni, držala je daljinski kao da me upravo jebe! Oči su joj sijale!

-   Svuci gaćice, promucah.

Ne oklevajući, učini to.

Njena prelepa pica je svetlucala, blago isturena pubična kost me je neodoljivo mamila.

Nisam mogla da verujem šta se upravo događa.

-   Ja nisam depilirana. Tvoja je... divna, šapnuh.

Čvrsto me zagrli i poče da me ljubi.

Spusti ruku među moje noge.

-   Želim da i ja vidim tvoju, propašuta mi na uvo. Ako želiš, ja ću te depilirati...

*

Brzo smo završile s ručkom. Vratismo se na motor.

Jaje je bilo u meni, ona je kontrolisala brzinu vibracija, menjala je s vremena na vreme.

Pre nego što smo krenule, u sebe je smestila moj dildo.

Vozila sam uživajući u svakom trenutku.

Čvrsto pripijena uz mene, bodući me sisama i napetim bradavicama, stiskala mi je prepone, milovala međunožje i grudi.





*

Sama sebi ne verujem dok ovo pišem:

ZALJUBILA SAM SE!

ZALJUBILA SAM SE U DEVOJKU!!!!!!

Kao u neprekidnom transu, viđamo se svakog dana, naskačemo jedna na drugu.

U roku od svega nekoliko dana, shvatila sam i još jednu neverovatnu stvar – VOLIM DA JEBEM! Ispunjava me taj osećaj posedovanja, nadgledanje i kontrola njenog prepuštanja mojim milovanjima.

Od prvog trenutka naše veze, predala mi se potpuno i bez ustezanja. Dala mi je čitavu sebe i neprekidno ponavlja kako mogu s njom da radim šta poželim, da zatražim i najluđe stvari, sve će mi ispuniti.

Dolazila bih po nju na motoru, s mojim dildom, naravno.

I njoj smo kupile crni kožni kombinezon, na kome smo napravile identičan otvor kao na mome.

Lude od uzbuđenja i zaljubljenosti, jurile smo van grada, u prirodu. U samoću.

Ona je uvek u sebi imala ono jaje.

Učile smo šta ona druga želi i voli. U vožnji bi me milovala po preponama, međunožju, grudima, stiskala i gnječila.

Otvorila sam još jednu rupu na svom kombinezonu, kako bi mogla da ugura ruku među moje noge.

Potpuno bi se pripila uz mene, zavukla ruku kroz tu novu rupu i milovala mi klitoris, nežno i polako, dok bih se ja uzdizala i spuštala uz i niz dildo.

Drugom bi mi rukom mesila prepone, ili sise i vodila prema snažnim orgazmima.

Želela sam da to nikad ne prestane. Njene mekane, divne ruke su me dovodile do ludila.



Svršila bih po nekoliko puta, pre nego što bismo skrenule na neko pusto mesto.

Svlačila bi me vešto i bacala se među moje noge, na preuzbuđenu picu koju mi je ona i izdepilirala i sisala je, jebala jezikom. Jebala me je u obe rupice, klizala od anusa do klitorisa, pa nazad.

Zatim bi počinjao najlepši deo.

Izmoždena mnogobrojnim orgazmima, gledala bih je kako se svlači, samo za mene. Bila je neodoljiva.

Zgodna, čvrsta, vitka, poželjna. A, opet, tako meka i podatna. Oči su joj uvek blještale užarenim pogledima.

Fiksirajući me tim magičnim pogledom, spustila bi se pored mene na četiri i napeto čekala moj znak. Na moj znak, spuštala bi glavu i uzdizala kukove.

Zašla bih iza nje, razmaknula joj kolena, pa je lizala od anusa do pubisa, jebala i ja nju jezikom, podešavajući jaje na najveću brzinu.

Zatim bih joj dildo postavila na ulaz u guzu.

-   Želiš li ga?
-   Sve, sve želim, govorila bi tiho.
-   Uzeću te sad, moja si!
-   Jebi me! JEBI ME, kriknula bi.

Spočetka sam ulazila polako, ali ona me je hrabrila, iako joj je anus bio netaknut, baš kao i moj:

-   Ne boj se, ne boli me. Uzmi me, radi mi šta god želiš!

Nakon samo nekoliko dana, njena me je guza primala spremno. Oduševljavalo me je što su se njeni orgazmi pojačavali. Dupla penetracija u nju je postala moja omiljena aktivnost.

*

Nagužena, s glavom na travi i široko raširenim rukama u stranu, tiho mi dobaci.

-   Imam poklon za tebe, u rancu.

Jaje je zujalo u njoj, dildo spreman za akciju, a ja preuzbuđena kao i uvek.

-   Pogledaću kasnije, sad želim da te jebem.
-   Pogledaj odmah, molim te...

Otvorih ranac.

Dvostrani dildo u boji kože, s tankim vezicama i kožnom membranom po sredini, čekao je umotan u šareni papir.

Oduševljeno odmah kraći krak smestih u sebe, u picu. Vezice mi se zavukoše među guzove. Opasah ga čvrsto.

Mogla sam da vidim kako ona treperi, spremna za mene, srećna, baš kao i ja.

Opkoračih je i postavih debeli, duži krak dilda na njenu razrađenu manju rupicu.

-   Hajde, zamoli me...
-   Molim te, molim te, uzmi me, tiho je došapnula. Uzmi me, tvoja sam.

Neznatno ga pogurah u nju. Guza se spremno podavala.

-   Glasnije!
-   UZMI ME, MOLIM TE! UZIMAJ ME KAD GOD TI SE PROHTE!

Preuzbuđena da bih pazila, naglo povukoh končić koji je virio iz njene pice i jaje iskliznu iz nje.

Trgnu se, kao da sam je ošamarila.

Raširih joj kolena još više i zabodoh se u njenu prevlažnu picu snažnim pritiskom.

Ona kriknu, svršavajući!

Osećaj posedovanja nečeg prelepog, osećaj moći, snage, ne znam čega sve ne, preplavi me.

Jebala sam je najbolje kako sam umela, jebući istovremeno i samu sebe.



*

Jebala sam je čitavo popodne. Nismo mogle da se zasitimo novog, neshvatljivog zadovoljstva. Obe smo svršile nebrojeno puta.

Na povratku kući, još dok smo se vozile, već sam skovala plan.

U roku od nekoliko dana sam pronašla stančić i napustila roditelje. Objasnila sam im da želim da se osamostalim i za početak ću živeti s prijateljicom.

Nisu bili presrećni, ali sviđala im se ideja da ne živim sama, naročito zato jer im se Maja veoma dopala.

Kad bi samo mogli i da pretpostave da smo ljubavnice!

Želela sam da je jebem sve vreme, to je bio glavni motiv preseljenja. Čitav smo stan zvučno izolovale, kako naši ljubavni krici ne bi uznemiravali komšije.

S Majom mi je svakim danom sve lepše, obožavam njenu ženstvenost, njenu podatnost i mekotu, spremnost da ispuni i najmanju želju.

Svaku priliku koristimo i da zaskočimo na motor i izvezemo se negde, unapred se radujući slastima koje nas čekaju u samoj vožnji i nakon nje.

Trenutno ni ne pomišljam na muškarce, ni na kurac. I ona jebe mene, naravno, iako znatno ređe nego ja nju.

Pomislim na kurac samo kad poželim da svojoj ljubavnici priuštim pravu duplu penetraciju – dildo i muška snaga. Sigurno bi neopisivo uživala.

Verujem da ću to nekad organizovati.

Moja Pičkica, kako je sad zovem, rođena je za jebanje, još i više nego ja. Kad je već tako, priuštiću joj sva moguća zadovoljstva.

Dok ovo pišem, leži mi među nogama. Obe smo gole, naravno.

Liže me i sisa, miluje po preponama kako najviše volim. Traži da joj pročitam svaku reč, a iz guze joj viri raskošan lisičji repić koji smo nedavno kupile.

Lagano kruži karlicom, iz pice povremeno, kad se na tren uzdigne, začujem jedva čujno zujanje našeg jajeta.

Pored nas je i dvostrani strap. Čeka da dovršim ovu našu priču, pa da ga pripašem i navalim na svoju Pičkicu.

Već drhtim od sreće i uzbuđenja što mi je priuštila da je uzimam ponovo i ponovo...

Lude noci

Bila sam sa Stefanom dve godine. Pre početka zabavljanja imali smo zajedničke prijatelje, a u toku veze sam se zbližila sa svim njegovim drugarima i počela da ih smatram i svojim. On je time bio oduševljen, jer smo odlično funkcionisali u društvu, i kad izađemo.

A onda je postao ljubomoran na Filipa… Filip je bio jedan od dvojice njegovih drugara koje sam najviše volela. Bio je dobar dečko, pametan, duhovit, lep i zgodan. I imao je svaku devojku koju je poželeo. Svi su znali da je bio žestoka švalerčina. Međutim, on sam to nikad nije isticao, niti se time hvalio. Ipak, ja sam ga uvek posmatrala samo kao Stefanovog druga. Odlično smo se razumeli i lepo se družili. Kada je Stefan počeo da mi ljubomoriše zbog Filipa, bez ikakvog razloga, smanjila sam svaki svoj kontakt s Filipom i trudila se da i kad ga vidim ili sretnem, Stefan bude tu. Ubrzo je Filip otišao u vojsku, pa nije bilo potrebe da ga izbegavam i da se trudim da ga ne viđam, naš kontakt se potpuno sveo na nulu.

U međuvremenu smo Stefan i ja raskinuli. Dve godine, navika, neslaganje, različite ambicije i svađe doveli su nas do dna. Nisam patila, jer sam prestala da osećam svaku strast prema njemu, ostala je samo ljubav koja je bila više prijateljska.

Jedno veče sam se setila svog starog (Stefanovog) društva, i odlučila da se javim Filipu. Više nije bilo razloga da ga izbegavam. Krenula su dopisivanja, telefoniranja, svaki drugi, treći dan, po 30ak poruka ili sati priče. Teme su bile svakojake, malo zezanja, podbadanja, pa onda i flert. Viđali smo se, izlazili u grad, i dočekivali jutra u razgovoru o svemu i svačemu, ljudima, vezama, sexu i našim iskustvima.

Posle jedne takve noći, čim smo se razišli, stigla mi je poruka. “Anđela, ja sam imao gomilu dobrih drugarica, ali nijednu nisam želeo ovako kao tebe.” Znala sam da je bilo pitanje vremena kad će se to desiti, jer je sav naš odnos vodio tome. Potajno sam to priželjkivala, iako nisam htela to sebi da priznam. On je tada imao devojku godinu ipo dana, ja dečka 8 meseci. I povrh svega, bio je jedan od Stefanovih najboljih drugova! Na poruku sam mu odgovorila da nešto postoji i da treba da razgovaramo o tome.

Sledećeg petka sam imala praznu gajbu. Planirala sam da dovedem dečka da prespava kod mene i da najzad vodimo ljubav, pošto za tih 8 meseci, verovali ili ne, nismo nijednom! Međutim, on je radio sutradan i nije mogao doći, a kamoli ostati. Pomalo razočarana i besna, došla sam to veče iz grada u pola 1 i dok sam otključavala vrata, stiže poruka.
“Gde si? Voleo bih da te vidim…”
“Kući. Dođi kod mene.”
Ušla sam u kuću, pustila muziku, atmosfera je bila spremna, doduše za drugu osobu, ali, možda i bolje ovako

Pozvonio je. Otvorila sam vrata i čim sam ga ugledala, osetila sam leptiriće u stomaku. Crna kosa, visoko, ekstremno razvijeno telo, prelep osmeh i još lepše oči. Nasmejao se, uhvatio me oko struka, podigao i počeo da me vrti.

Moj stomak nije prestajao da treperi dok sam nam sipala vino. Osećala sam se kao devojčica pred svoj prvi poljubac. Ruke su mi bile ledene, a znojila sam se. Nisam znala šta me snašlo.

Sedeli smo na kauču, izvaljeni, okrenuti jedno prema drugom, pričali i pili vino. Jedna ruka mu je bila na mom kolenu, a drugom je držao moju ruku. On je počeo prvi:
– Anđela, šta ćemo mi?
– Ne znam, Filipe. Sve me ovo zbunjuje. Ne znam šta da očekujem…
– Očekuj samo da ti bude lepo, kao što je meni s tobom, jer mi se neverovatno sviđaš.

Privukao me je sebi i poljubio. Sva sam zadrhtala i stresla se. Ljubili smo se dugo i strasno. I dalje sam bila nesigurna. Nisam smela da otvorim oči i da ga pogledam. Rukama je krenuo da istražuje moje telo. Mazio me preko struka i kukova, od vrata, preko kičme, pa do dupeta, koje je čvrsto stezao rukama. Mesio mi je sise sasvim polako, a snažno, izluđujući me. Skidao me. Duks, majicu, grudnjak. Počeo je da me ljubi po vratu, sva sam se ježila. Spuštao se sasvim lagano, ližući me i ostavljajući užarene tragove na mom telu tamo gde je prešao jezikom. Došao je najzad i do bradavica. Lizao ih je i sisao, a ja sam mislila da ću da eksplodiram. Prstima sam prolazila kroz njegovu kosu, a drugom rukom sam ga uhvatila za nabreklinu na pantalonama. Bio je nenormalno tvrd i napaljen. Lizao mi je stomak, pupak, ja sam vlažila i vlažila neprestano.

Skinuo mi je i pantalone i zavukao prste u moje gaćice. Prst mu je potpuno skliznuo u mene, i ja više nisam mogla da ostanem tiha. Uzdahnula sam duboko. Želela sam ga tako jako u sebi, a istovremeno se plašila, kao da mi je prvi put. Najzad je skinuo i poslednju prepreku, a ja sam mu svukla pantalone i bokserice. Sedeći je prebacio moju nogu preko sebe. Bila sam mu u krilu, a on je sedeo. Moja omiljena poza.

Namestio je kurac na ulaz u moju vrelu, užarenu pičkicu i počeo. Ulazio je jako teško, jer ja nisam imala sex skoro godinu dana, a i njegova veličina je bila pozamašna. Bio je nežan, išao je mic po mic, ali kada je ušao do pola, zabio se u mene svom silinom do kraja! Vrisnula sam i izvila se od bola. Ovo nisam očekivala, ali bol je u sekundi nestao i mene je preplavilo neverovatno zadovoljstvo, a svaka dlaka na mom telu se naježila. Uhvatio me je za kukove i počeo da vodi ritam. Nabijao se u mene brzo, do pola, i vadio ga skoro do kraja. Desetak minuta tako žestoke jebačine i ja sam svršavala tresući se i grčeći. Nisam mogla da dođem do daha.

Sačekao je da se smirim i onda prepustio igru meni. Krenula sam polako. Mešala sam kukovima na njemu, nabijala se jako, polako, pa brzo, do kraja, pa samo na glavić. Izluđivala sam ga, a isto tako i sebe. Neverovatno sam uživala, a rukama sam mazila celo njegovo prelepo telo. Pogled mu se zamutio, disao je teško i stezao mi dupe rukama iz sve snage.

U jednom momentu me bacio sa sebe na kauč, legao između mojih nogu i nabio se u mene bez upozorenja, svom silinom. Počeo je da se zabija žestoko i do kraja! Ja sam ludela! Pičkica mi je bridela, ma celo telo mi je bridelo, na samom vrhuncu! Konstantno sam bila pred orgazmom i suzdržavala se, ne bi li osećaj potrajao što duže. Muzika se skoro i nije čula od nas dvoje. Posle 15 minuta, oboje smo bili nadomak orgazma. Gledali smo se direktno u oči. Gutao me je pogledom, kao što je moja pičkica gutala njegov kurac, kao savršeni kalup. Njegov pogled, potpuno napaljen i zamućen, još više me uspalio. Moji mišići su počeli da se grče oko njega u naletima orgazma. Svršavala sam neverovatno, svaki mišić u telu mi je bio zgrčen, a do vazduha nisam mogla doći. Rukama sam stezala njegovo dupe, nabijajući ga još dublje u mene, a onda sam osetila njegove zube na svom vratu. Ujeo me je snažno, i tog trenutka sam osetila vrelinu sperme koja je kuljala iz njega, duboko u mene. Usporavao je ritam, još uvek se nabijajući, gurnuo mi jezik u usta i punio me narednih pola minuta, dok ja još uvek nisam mogla da se smirim od orgazma, stežući mišićima njegov kurac.

Posle minut, dva prestao je da me ljubi. Podigao se malo, nasmejao se i poljubio me u čelo. Izvadio je sad već potpuno mlitavi kurac, dok su se naši pomešani sokovi slivali iz mene. Legli smo jedno pored drugog, mazili se, ljubili i pričali do zore…

Kada sam ga ispratila, otišla sam u kupatilo da se spremim za spavanje. Legla sam, a na telefon je stigla poruka: “Hvala za divnu noć.”