srijeda, 16. travnja 2014.

Zara, carica jebanja


Vrteći guzovima oslobodila se prsta i spuznula na koljena. Hrvajući se s patentom na hlačama dograbila je njegov penis. Strpala ga je, bez milosti, duboko u usta, nepcem snažno stružući po njegovu vrhu. Žurno ga natežući, željela si je osigurati što čvršće koplje. Trljajući pičkicu uz njegovu nogu, i ostavljajući mokar i mirisan trag, prisilila ga je da stažnjicom dodirne hladne pločice

Njezino ime, Zara, zazivalo je ljepotu, ali i užitak koji nagovješćuje savršeno oblikovano, nikakvim trendovskim izgladnjivanjem nagriženo tijelo žene. Iznimno privlačna i poslovno mudra, osigurala si je lagodnu egzistenciju. Iskonska hedonostkinja mogla se prepustiti svim svojim strastima koje je, na sreću muškaraca čije je poglede halapljivo upijala, često upražnjavala.

Zara je, iskusili su samo rijetki sretnici, carica jebanja. Te večeri, iscrpljena dnevnim obavezama koje liježu na ramena savršeno odgovornih tajnica, jer to je, uistinu, i bila, požurila je kući. Sama. Svoje duge noge produžila je s nekoliko centimetara visokim potpeticama, lanena minica sive boje prekrivala joj je, doista tek, savršene i izazovne guzove, a ispod bijele košulje nazirale su se čipkastim grudnjakom ukroćene oble ljepotice, koje su u ritmu brza hoda lelujale u prohladnom jesenjskom sumraku. Ugodan miris kestena nagovještavao je, bila je uvjerena, mirnu večer uz televiziju. Zara ne bi postala to što jest da, još kao tinejdžerka, nije otkrila užitak pornića kojih je, nakon niz godina strastvenog kolekcionarstva, imala zavidan broj.

Gurnula je ključ u bravu, drsko u jednom potezu, kako je to običavala činiti s nabreklim kurčevima koji su prodirući duboko u nju otključavali prostranstva uživanja, popraćena krikovima, jer Zara je, znalo je to cijelo susjedstvo, bila glasna. I te kako glasna. Kliznula je u mračan hodnik i već s ulaza pustila minicu da padne. Napete tanga gaćice morala je izvući iz stražnjice. Za samo nekoliko trenutaka bila je gola. Hladan zrak natjerao je njezine bradavice da pogledaju u vis. Kada je u čas bila puna. Kupku je začinila s nekoliko kapi omiljenog lavandina ulja, uronila je duboko i sklopila oči.

Tijelo joj je bubrilo pod vodom. S iznenađujućom strpljivošću počela se nježno dodirivati. Mekim dlanovima, i svojim poput pijanistice prstima, plesala je oko grudi, potom sve niže, sve dok nije stigla do vodom i strašću navlažene mačkice. Voda je polako otjecala, a posve glatko izbrijana krasotica izranjala, puštajući mlazove ugode razrajcane prstima i vrelom vodom. I, kada se već gotovo dovela do vrhunca, njezinu igru prekinula je uporna zvonjava na vratima. Mokre kose, nabubrelih usana, natečenih bradavica, zagrnula je tijelo koje je isparavalo od vrele vode svilenim haljetkom. Njena razbuktala požuda nije se moglao sakriti.

Na vratima je stajao susjed koji je svoje vojaerske sklonosti prikrivao vrlo prozirnom lukavštinom. Navraćao je često posuđujući šećer, brašno, žarulje, novine, a, otkako su se zbližili, i porniće. Navraćao je strpljivo, čekajući svojih pet minuta. Čim je otškrinula vrata znao je da je ugrabio priliku. Bez riječi pritisnuo ju je uza se, kako bi mogla osjetiti dobro nabijenog malca koji je poskakivao i na sam spomen njezina imena. Nije se bunila. Jezikom, kojim je uvijek nespretno petljao kada bi upadao u njezin stan, na njezino iznenađenje, lascivno joj je oblizao uho. Njegove ruke nisu mirovale, već su mijesile njezinu vrelu i na sve spremnu guzu. Rastvorio je razbludne butove i, vođen kapljicama vode koje su olakšavale šetnju skrivenim predjelima njezina tijela, ugurao prst u stražnji otvor.

Prodorno aaahh pokrenulo je lavinu strasti. Vrteći guzovima oslobodila se prsta i spuznula na koljena. Hrvajući se s patentom na hlačama dograbila je njegov penis. Strpala ga je, bez milosti, duboko u usta, nepcem snažno stružući po njegovu vrhu. Žurno ga natežući, željela si je osigurati što čvršće koplje. Trljajući pičkicu uz njegovu nogu, i ostavljajući mokar i mirisan trag, prisilila ga je da stažnjicom dodirne hladne pločice. Hladnoću nije ni osjećao, jer uzvratila mu je divljim poskocima popraćenim glasnim krikovima.

- Daj, daj kurca - vapila je, ne dozvoljavajući mu da dođe do riječi.

I taman kada je sa žaljenjem pomislio da će svršiti, stala je naglo kao što je i počela. Izazovno se smiješeći raširila je noge i punudila mu caricu kojoj bi svatko robovao. Susjed, inače spretan na jeziku, iskazao se oblizujući njezin pobješnjeli klitoris, koji se mahnito propinjao tražeći zadovoljstvo. Nakon što su se njezini sokovi i njegova slina sasvim  izmiješali, poput pastuha ugurao je kurac i divljim ubadanjem, popraćenim ječanjem, koje je i sam znao osluškivati, doveo ju do vrhunca. Olakšan, jer dobro je obavio zadatak, izvadio je nabrekli ud i prosuo sjeme po njezinom ženstvenom trbuščiću, i po napetoj koži koja je mirisala na lavandu i strast.

BUREK SA KITOM

“Dobro veče momci!”, rekla je crnka svelte puti dok stajala na stražnjem ulazu pekare, a potom se vragolasto osmehnula dvojici kolega. Stavila je ruku na bok, isprsila se i dodala: “Ja sam Sanja”. Iskusni majstori za pecivo odmerili su devojku i uzvratili su joj osmehom. “Gazda nam je rekao da ćemo dobiti novu koleginicu”, kazao je stariji od dvojice pekara dok je otvarao džak brašna. “Ti si verovatno Stevan!?”,  rekla je devojka očekujući potvrdu. “Bingo!”, uzviknuo je pedesetogodišnjak, a onda je dodao: “Ovo je Uroš”, pokazujući rukom u pravcu čoveka koji uveliko troši četvrtu deceniju života. “Kolegi je maca pojela jezik”, našalila se nova radnica i uputila se ka omanjoj prostorij u nameri da uzanu suknjici i duboko deklotiranu blizu sa cvetnim dezenom zameni belom pekarskom uniformom. Prethodnog dana gazda joj je opisao kolege sa kojima će raditi, pa lako zaključila ko je Stevan, a ko Uroš. Tom prilikom, vlasnik pekare, koga je njen otac zamolio da je zaposli, pokazao joj je sve prostorije u svom lokalu, tako da je znala da bi trebalo da se presvuče u sobici u kojoj su naslagani džakovi brašna. Znala je i to da je nedavno izbio kuršlus, tako da u tom sobičku ne može da se uključi svetlo. “Nadam se da nećete viriti”, kazala je i za sobom gurnula vrata, ali ne sasvim. Dok su njene bele butke sevale u tami, Stevan i Uroš su  se bez reči priblišili vratima ne bi li jasnije videli prizor koji je razbio monotoniju na koju su navilki u noćnoj smeni. Šanse da nije primetila da je kolege skeniraju pogledom bile su ravne nuli, ali se vešto pretvarala. Nameštajući kapu izašla je iz prostorije u kojoj se presvukla, pa je iz torbice izvadila ogledalce. Kada je proverila da li je kapu namestila kako treba rekla je: “Hoće li mi neko reći gde su kvasac i aditivi?”. Pokazujući u pravcu frižidera stariji pekar je objasnio gde su kvasac i aditivi, a potom je naglasio: “Tu smo mi da ti pomognemo sve što treba”. Nezadovoljna odrazom u ogledalu Sanja je otkopčala poslednje dugme na mantilu i kada je otkrila dekolte tek onda se po izrazu njenog lica moglo zakljuiti da je zadovoljna.  “Gazda je rekao da nisi ranije radiala u pekari, pa je predložio za početak da mesiš testo samo za belo pecivo”, oglasio se Uroš koji je do tada ćutao, a onda je dodao da će joj, kada savlada najosnovnije, pokazati kako se priprema lisnato testo i da će je uputiti u sve tajne pekarskog zanata.
Pozdravljajući se sa kolegama na kraju prvog radnog dana Sanja je rekla: “Baš ste zlatni, ubeđena sam da ćemo se dobro slagati”. Naredne večeri vrckanjem je nastavila da provocira kolege. Samo im je stvarala zazubice jer se nisu usuđivali direktno da odgovaranju na njene provokacije, jer im je gazda naglasio da je ona kćerka njegovog prijatelja i da bi lako mogli da “zarade” otkaz ukoliko se ona požali. Međutim, kako su dani prolazili nova radnica je sve više izazivala stare vukove, tako da su se oni sve teže obuzdavali. Jedne večeri ukazala se prilika koju nisu hteli da propuste, pa maker i po cenu otkaza. “Hleb je spreman da se ubaci u peć”, rekla je ona, a potom je dodala da je još rano da se hleb peče, pa je predložila: “Da se kladimo da mogu da uradim više sklekova od vas dvojice zajedno”. Iznenadivši se ovim predlogom Stevan se počešao po glavi, a Sanja je dodala: ”Ako dobijem opkladu vas dvojica ribate pekaru umesto mene!”. Stevan se šeretski osmehnuo i rekao: “Ako izgubiš opkladu, popušiš nam kurčeve!”. Sanja se glasno nasmejala i prižula ruku u znak prihvatanja predloga. Naravno, opkladu je izgubila i nije imala kud nego da ispuni obećanje. “Uključi peć, i dok se hleb peče ti možeš da nam podudlaš”. Devojka je tako i uradila, a onda se okrenula prema Uroši i Stevanu. ''Momci, prvo na partiju drkanja da vidim kolike su vam kite. Čija mi se bude više svidjala, može prvi da mi liže, a drugi neka gleda dok ne smislim šta ćemo dalje'', rekla je. Stevan je odmah ''zaveslao'' obema rukama, a Uroš desnicom. Dok su drkali nova koleginica je bila nestrpljiva pa je već tri prsta gurnula sebi u izbrijanu pičku. « Mmmm, nisu veliki, ali su deblji. Pravi radnički kurčevi », rekla je, a onda se odlučila za starijeg, pa ga je pokretima kažiprsta pozvala da se da je liže, a Uroša je uhvatila za karu i pokušavala celog da ga strpa u usta. Dok je jezikom palacao po njenom klitorisu, starijeg majstora za peciva je valjda popalilo kada je video kako nevaljala devojčica njegovom kolegi vešto oblizuje kurac od jajca do glavića, pa joj je zabio sve prste desne ruke u njenu pičku, a lizao joj je i čmar. Posle kraćeg vremena tražila je da i Stevan stane kako bi i njemu popušila, a onda je pokušala u isto vreme da dudlala dve kite. Uspala je. U međuvremenu se i Uroš spustio i zabio se u koleginicu. Ona je legla na ledja, a Stevan ju je opkoračio i jebao među sise dok se ona dernjala se kao da je neko tuče! Posle nekoliko minuta izdigla se oslanjajući se na laktove, pa je dvojici jebača dala nove instrukcije – naredila im je da jedan stane sa desne, drugi sa leve strane, da im puši naizmenično, ''stereo''. Rukom je trljala nabrekli klitoris sve dok nije prvi put svršila. Dok je u zanosu orgazma podrhtavala, zubima je malo jače stegla glavić Stevanove kite, pa je on za kaznu rešio da je izjebe najžešće što može, da joj razvali pičketinu. Manijački joj ga je nabio, i sa svojom kitom još dva prsta je gurao u vlažnu pičku. U telu su joj pulsirali nervi i svakim trenutkom  bila je sve više napaljena. Uhvatila ga je za jaja, stegla do bola, a on joj je podigao noge na ramena i sve snažnije i žešće prodirao u njenu utrobu. Osećao je kontrakcije njenih unutrašnjih mišića. Na trenutak je zastao, rukom obrisao kapljice znoja sa čela, a onda su zamenili su pozicije. Dok je ležao na podu, Sanja ga je opkoračila i nabila se na njegovu kurčinu. Najpre lagano, a onda sve brže i brže mešala je bokovima. Za nekoliko minuta drugi put je svršila, ali joj nije bilo dosta, pa je tražila je da je neko jebe i u bulju. Stevanu se to malo gadilo, pa je obrađivanje analnog otvora raspommaljene devojke prepustio mlađem kolegi. Uroš je seo na džak, a Sanja mu je s leđa sela u krilo. Bez podmazivanja nabio joj je svoju motku u guzu. Stevan je stao ispred nje i zabio joj kitu u usta. Bila je sva napunjena. Gutala ga je celog i lagano stezala zubima koren njegove batine. Potom bi ga izvadila iz usta, drkala I iynova uvlačila duboko, do ždrela. Stevana je to toliko izludelo da je kao iz topa, počeo da svršava po njenom licu. Prvi mlaz sperme pogodio ju je u rame, i ona je bila izneđena, ali već drugi mlaz spremno dočekala i počela halapljivo da gutati spermu. Imao je utisak da spermi i svršavanju nema kraja. Sve glasnijim uzdasima i Uroš je nagoveštavao da se približava vrhuncu, pa je Sanja ustala i natrtila se ispred njega namestivši zadnjicu tako da može da je isprska. Istresao joj je svoju spermu po guzi. Podigla se i jednom rukom je razmazivala sluzavu tečnost po licu i guzi, a drugu drugu ruku nabijala u pičku sve dok nije doživela i treći orgazam.
Iscrpljena dugom i žestokom jebačinom klonula je i legla na pod dok su kolege stajale iznad nje smeškajući se i mlatarajući mlitavim kurčevima. U tom trenutku škripa vrata je prekinula tišinu. “Kupci su počeli da dolaze”, kazao je Stevan navlačeći bele pantalone. Sanja je dohvatila krpu koja se našla u blizini, obrisala je lice, nespretno je navukla beli mantil na golo telo i pohitala ka pultu za kojim je stajala sedokosa starica. “Komšinice, molim vas jedan crni i jedan beli hleb”, obratila se baka ne sluteći da pekarka posle seksa nije oprala ruke. Dok je starica iy novčanika vadila novac ušla su još dva kupca, pa još jedna sredovečna žena i za čas se stvorila manja gužva zbog koje Sanja nije imala vremena da opera ruke kojima je do pre desetak minuta držala kurčeve i razmazivala spermu po svom telu. Kupci su iz pekare izlazili nasmejani neznajući da su tog jutra po uobičajenoj ceni kupovali hleb obogaćen proteinima iz Uroševe i Stevanove sperme.   

Strasna kurva

Neumorno je lizao, sve dok njeni prsti nisu uronili u njegovu kosu, a s usana joj se oteo dug jecaj užitka. Tada je prestao, pa legao na nju i prislonio joj tvrd penis na ulaz u željnu pičku.  - Daj mi ga... - zavapila je.

Dobro je biti bogat, pomislio je Jack dok je rasna tamnoputa prostitutka ulazila u njegov stan. Gledao je opčinjeno u njene duge tamne noge i stražnjicu sakrivenu tek uskom mini suknjom. Gledao je žedno u njene uspravne grudi što su se jasno ocrtavale pod kratkom majicom. Gledao je i bio sigurniji no ikad - dobro je biti bogat.

Nije se zamarao formalnostima. Nije joj ponudio piće. Ponudio joj je samo jedno - svoj ukrućen, uspravljen kurac. I ona ga je uzela. Klečala je pred njim i polako ga oblizivala, njen jezik klizio je niz njegov ud, pa uronio u nabrekle mošnje, zatim natrag, uz penis, do glavića, da bi konačno progutala čitavu spravu.
- Lezi - naredio je pokazujući joj prstom na prostran krevet. Tiho ga je poslušala. Očaran njome, raširio joj je nježno noge pa se primakao licem njenoj vlažnoj pici. Liznuo ju je lagano, uživajući u njenim sokovima, a potom krenuo agresivnije, obuhvatio je klitoris usnama, pa ga stao žustro dražiti brzim kretnjama jezika. Neumorno je lizao, sve dok njeni prsti nisu uronili u njegovu kosu, a s usana joj se oteo dug jecaj užitka. Tada je prestao, pa legao na nju i prislonio joj tvrd penis na ulaz u željnu pičku.
- Daj mi ga... - zavapila je.

Nije poslušao. Samo je sporo milovao kurcem kapiju njene požude, dražio ju i uživao u njenom iščekivanju, u sluzi koja je tekla iz nje po njegovom otvrdlom penisu.
- Daj mi... Ohhh... Trebam ga... Trebam da me jebeš... - šaputala je.

Opreznim pokretom ušao je u nju, ali svega nekoliko centimetara, pa se ponovo zaustavio i izašao. Zatim ga je vratio, ponovo ne dublje od dva - tri centimetra.
- Što mi to radiš... Ohh... Jebi me, jebi me... Želim te... - gotovo se tresla u transu.

Čekao je još malo, samo jedva osjetno pomičući ud u njenoj ljepljivoj, mokroj nutrini, a onda, konačno, oštro zakucao penis duboko u prostitutkinu picu. Oteo joj se vrisak užitka, a on je nastavio divljim, žestokim kretnjama rasturati njenu unutrašnjost. Tresla se kao u groznici i dahtala, dahtala i stenjala. A on je likovao. Razbuktao je njenu strast i osjećao se moćno - nije želio biti samo jedna od njenih mušterija, jadnik koji plaća seks.

Želio je da ona svrši, da ga zapamti, da ga želi.
I ševio ju je kao životinja uživajući u svakom njenom jecaju, u svakoj kapi vulvinih sokova koji su iz nje tekle u potocima. I uživao je kada je pohotno zavapila - Da, i tu - dok je polako prodirao u njen čmar. Rastvarala se pred njim i on je ulazio u taj pohotan šupak, ispunjavajući ju svojom batinom. Guzio ju je grubo, gledajući kako joj se lice izvija u grimasu strasti, i tek kada se zgrčila i uz vrisak svršila, tek tada dopustio je da iz njegovog kurca poteče rijeka sperme.

Dobro je biti bogat, pomislio je dok se njegov penis praznio u čmaru rasne prostitutke.  

Trojica - zamjena za neumornog pastuha

Pozvala sam onoga koji je još uvijek imao spremnu batinu, napetu i čvrstu. - Dođi i smjesti mi ga u dupe. Poskočio je od zadovoljstva, opkoračio nas, smjestio mi se iza dupeta  i namjestio palicu na još uvijek rašireni i razvaljeni otvor. Bio je to neponovljiv užitak. Puna mi je utroba bila muškaraca. Svaka rupica ispunjena, i kako god se pomakla, osjetila bih kruto i uzbuđeno meso kako se utapa i kupa u mojim sokovima. Bilo ih je za izvoz. Liptali su iz mene kao potok. Uspjela sam uskladiti ritam s obojicom. U stvari, oni su mirovali a ja sam šetala po njihovim klipovima, sad plitko sad duboko. Kakva je to bila jebačina, da ti stane dah. Njihov prijatelj stajao je kraj nas i pokušavao uzbuditi svog mačka. - Dođi i stavi mi ga u usta - pozvala sam ga. Brzo se priključio a moja ruka i usta obavili su posao brzo i stručno

Dragi  moj  ljubljeni,

bez tebe nema dobre ševe. Možda sam trebala poslušati tvoj prijedlog zajedničkog odlaska na odmor, jer nikako da nađem nekoga kao ti, da nađem nekoga koji će me trgati i bušiti mi utrobu, šarati mi po rektumu i ubadati duboko u grlo. Sve koje sam probala su luk i voda. Fuj, ništa pošteno dok nisam naišla na trojicu koji su te dostojno zamjenili. Evo kako je to bilo.
Najveći problem čine moje velike dude, za koje  kažeš da su božanstvene i da bi mogao na njima umrijeti. Na jednu legneš a s drugom se pokriješ. Bez tebe su potpuno neiskorištene ali ovaj puta su došle na svoje. Naišla sam na trojicu koji su komentirali moje dude, dupe, noge, a nisu primijetili da ih čujem. Kada su se ispucali prišla sam im i pitala žele li me fukati. Umalo su popadali od iznenađenja. Otvoreno sam rekla da se želim s njima pofukati i pozvala ih kući. Gromoglasno su prihvatili moj prijedlog, a završilo je u sobi, gdje smo se nas dvoje ludo i nezaboravno ševili.

 Ušli smo u stan, ponudila sam im da sjednu nasuprot televizora, na onaj veliki i prostrani trosjed. Usput su kupili flašu vina, ja sam iznjela čaše i led. Izgledali su malo zbunjeno, ne vjerujući što im se događa, ali kada sam se otišla istuširati i vratila se samo u svilenoj kućnoj haljini raspoložili su se, vratila im se prirodna boja lica. Naslađivala sam se njihovim pohlepnim pogledima, kojim su me svlačili i razgoličavali. Gutali su pogledima moje sise oslobođene steznika, pratili njihovo njihanje pri svakom koraku i pokretu. Ohrabreni vinom konačno su shvatili  što im se događa. Pustila sam na videu jedan porno film i za vrijeme trajanja njegove špice predložila.

 - Ako uspijete sve obaviti kako je na filmu i tako se ponašati obećajem sutra nastavak. Ako ne, dužni ste platiti večeru u restoranu koji ja izaberem.
 - Slažemo se  - kao djeca u vrtiću povikali su glas.
 - Ako vam je vruće - predložila sam - skinite košulje, odnosno majice i cipele. Ne drugo.

Udubili smo se u gledanje špice filma, kriomice sam  promatrala njihova lica i reakcije. Više od filma gledali su mene. Pogled na njihove hlače otkrivao je nabrekline, a svaki čas bi jedan od njih premještao kolac na drugu stranu hlača. Kada je mačka na filmu poredala momke i zatražila da izvade batine, kako bi vidjela čime se mogu pohvaliti, umalo sam i ja to zatražila od njih. Suzdržala sam se i nastavila promatrati film. Što je film dalje tekao moja se ruka spuštala sve bliže mom međunožju. Kućna se haljina pomakla s jedne noge i dio moje bundice i pičkice pokrivala je samo moja ruka.

Jedan je od njih skupio hrabrosti, sjeo na pod ispred mene i zagledao se u moju ruku. Nasmiješila sam se i prstom mu pokazala neka priđe. Uhvatila sam ga za kosu i privukla mu glavu među noge. Raširila sam ih djelomično, kako bi imao pristup tek do pubisa. Osjetila sam njegov dah kako se probija između dlačica i vlaži mi mačkicu. Raširila sam noge još više i pustila ga da uđe potpuno među njih. Privukla sam mu glavu jače, kako bih osjetila njegov jezik. Njegov je vrh pronašao usmine i započeo potragu prema klitiću. Drugom sam rukom potpuno rastvorila usmine. Na klitiću sam osjetila njegov nos a jezik u dubini mog ambisa. Nisam više promatrala film, već njegovu kosu koja me je draškala po bedrima. To je ponukalo i drugog da se uključi.

Prišao mi je, ne bi li me poljubio, pa sam mu glavu povukla na sise. Bacio se kao gladna zvijer, ljubio ih je i grizao preko kućne haljine. Preko svile sam osjetila kako mi vlaži dudu. Ne mogu shvatiti od kuda mu toliko sline. Ako ima toliko i kurčevih sokova, pomislila sam na trenutak, bit će mi puna pička. Ili još bolje, puna usta. Trebalo mu je vremena da se ohrabri i otkrije je. Zijevao je i širio usta, kako bi što više mesa strpao u gubicu. Znao je posao. Počeo je jezikom obilaziti oko bradavice. Usnama bi je navlačio a zatim opet krenuo po mojoj velikoj smeđoj oreoli. Drugi je skužio moje dlačice, koje ti tako voliš dirati. Usnama ih je prihvaćao i vukao. To me je posebno razrajcalo i zamolila ga neka tako nastavi. Posljednji od njih trojice još je uvijek sjedio i promatrao malo film, malo nas.

 - Dođi k nama - obratila sam mu se. - Priključi se.
 - Bit će prevelika gužva - branio se.
 - Ne brini, naći će se mjesta i za tebe.
Ustao je brzo, ali je s nesigurnošću počeo skidati hlače. Zanimalo me kakve gaće nosi. Očarao me. Bile su tamno plave, s bijelom prugom oko pasa. Promatrala sam njegovo nezgrapno tijelo puno crnih dlačica.
- Skini gaćice - naredila sam mu.

Gledajući ga kako se predomišlja ponukala sam ga.
- Skini, što se sramiš. Raspuknut će ti se od batine u njima.
Imala sam i što vidjeti. Imao je pravu kurčinu, dugu i debelu. Oči su mi zaiskrile. Promatrala sam ga oduševljeno i zaboravila na ostalu dvojicu, koji su i dalje haračili po pički i sisama. Pomislila sam, je li ga prvo prožderati s pičkom ili ustima. Kako mi je pica već bila angažirana odlučila sam se za drugu alternativu.
 - Popni se na dvosjed i opkorači me.

Težak oko sto kila, zaljuljao je dvosjed i skoro propao kroz njega. Opkoračio me i rukama se naslonio na zid. Ispred lica nalazile su se njegove butine, pune crnih dlaka. Umalo sam svršila. Sokovi su mi se pojačali što je sigurno osjetio momak koji mi je obrađivao picu. Počela sam mu lizati bedro, uspinjući se sve više prema dlakavim jajima. Pocuclala sam mu jedno pa drugo, zajedno sa svim dlačicama na njima, a zatim se uputila uz prepone prema trbuhu.

Lizala sam sve što mi se našlo na putu. Nevjerojatno koliko me je rajcao njegov poveći trbuh, to je bilo nešto novo. Poznato ti je koliko mrzim i izbjegavam muškarce s makar i jedva zamjetnom bačvicom ali ovaj puta sam poludjela za njim. Zaobišla sam na njegovo veliko iznenađenje i razočaranje kurac i prešla na trbuh. Jezikom sam ga pokušavala probiti kroz pupak. Oprala sam ga potpuno i cijelog  zaslinila, a zatim kroz crnu šumetinu spustila se na korijen međunožne gromade.

Bio je to najveći što sam ga do sada vidjela, veći od tvoga. Počela sam ga obrađivati od korijena. Nježno sam ga obuhvatila rukom i grickala ga. Kada sam došla do glavića prepala sam se. Činio  mi se još većim nego što je bio kada je skidao gače. Da ga obiđem jezikom trebalo mi je tri dana. Obuhvatila sam ga usnama, a zatim cijelim ustima, bila su mi potpuno ispunjena. Plašila sam se i radovala istovremeno. Kada si me ti ševio u usta uvijek sam cijelog i progutala. Govorio si kako imam duboko grlo i ovaj puta pokušala sam ga progutati, zapeo je duboko u grlu a nešto manje od polovine bilo je vani.

Osim toga potpuno mi je razvalio usta. Počela sam ga rukom drkati, držeći u ustima samo glavić. Pokušala sam ga jezikom oblizati ali usta su mi bila toliko puna da ga nisam mogla micati. Moja je stručnost ipak ubrzo djelovala, momak je počeo teško disati i pomalo stenjati. Trzao se i sreća je što sam mu batinu držala rukom. Tko zna dokle bi ga ufurao, bio bi me ugušio. Pojačala sam drkanje i očekivala salvu sperme. Konačno je počeo svršavati, stenjati i vikati. Napunio mi je usta i grlo i umalo kao da mi nije sperma šiknula van kroz nos. Gutala sam brzo, ne dopuštajući da mi iscuri i jedna kap. Bio je to dobar topli sladoled. Ostala su dvojica iznenađena prekinula svoje aktivnosti. Promatrali su prijatelja kako mi nabija kurac u usta i svršavajući urliče. Napokon je iznemogao sišao s dvosjeda i uvalio se u fotelju.

 - Nastavite - obratila sam se drugoj dvojici. - Stavi mi ga u mačkicu - zamolila sam prvoga, a drugog sam pozvala bliže i uhvatila mu kurac, te ga počela drkati.

Znaš i sam kako sam ekonomična, pa sam ga lagano drkala i pomalo lickala kako bi bio spreman da mi ga uvali kada svrši njegov prijatelj. A prijatelj me je ševio znalački. Primjenio je lastin rep i udarao me u mjehur i stijenke moje male pičkice, izvodio znalačke pokrete pravog jebača. Nije bio dobar kao ti ali vrlo, vrlo blizu. Tvoje nijanse su profinjene i djelotvornije. Pasala mi je ta poza, pa sam noge držala visoko i široko razmaknute, dozvoljavajući da mi rukom gnječe bujne sise a drugom dira klitić. Nije bio borac na duge pruge i ubrzo je eksplodirao. Pogledom je pitao kamo će svršiti. Kako ja uvijek imam zaštitu, dozvolila sam da se istrese u mene. Svršavao je urlajući kao i njegov trbušasti prijatelj.

 - Pusti prijatelja, neka i on osjeti slast dobre pičkice - rekla sam mu, udaljujući ga od mog međunožja.

Okrenula sam trećem moju lijepu guzu i uputila ga da me šikne odostrag. Uvalio se kao riđan i počeo žestoko ubadati. I on je bio gotov na brzaka, kako to mi kažemo kad se ševimo na javnom mjestu. No on ga je istresao na moja leđa i guzu.
 - Prva je runda gotova - nasmiješila sam se i krenula u kupaonicu.

Ispirala sam njihove sokove i odobravala sama sebi kako je dobro što nisam pokazala kada sam svršavala. A svršila sam dva puta. Prvi puta kada sam gutala spermu onog golijata a drugi puta kada i drugi jebač. Vratila sam se u sobu a film se izvrtio do kraja. Vratila sam ga na početak i brzim okretanjem slike vratila na dio koji sam željela. U tom dijelu filma dvojica su momka ševili mačku u usta, naizmjenično, a jedan joj je jezikom obrađivao guzu. Pustila sam neka film prolazi, a kada je momak  počeo rukama širiti guzu i u nju stavio jezik, oblizujući stijenke čmara, zaustavila sam ga.

 - Gospodo, jeste li shvatili što želim? Želim vam prvo popušiti vaše ispražnjene batine i potom da mi jedan od vas obradi riticu, isto tako kao ovaj ljepotan na filmu. Mogu vam obećati da će onaj koji mi ovako dobro obradi riticu za poklon dobiti da me u nju i poševi. Možete se izmjenjivati, lizati je, pa ševiti, a drugi ili ostala dvojica nastaviti. Želim vaše jezike u mojoj ritici, a za uzvrat ću vam pušiti koliko hoćete.

 Gledali su me i nisu vjerovali. Pitali su se može li ovako lijepa žena  tako otvoreno zahtijevati orgije, bez imalo srama i ledenog izraza lica.
 - Dok mi jedan ljubi i liže riticu drugi može mačkicu a trećemu ću pušiti. Možemo početi. Koji će prvi i kamo dogovorite se, ali napominjem u ovoj fazi glavna je ritica.
 - Ja, javio - se trbušasti, kojemu nisam mogla zaboraviti divnu i ogromnu količinu sperme i slatkih sokova. - Mogu li vam uz riticu lizati i pičkicu, onako uzduž i poprijeko.
Nasmijala sam se njegovom izrazu uzduž i poprijeko i s radošću prihvatila njegov prijedlog.

 - Možete, vrlo rado, ali pretežno želim da je ližete i naslinite, da vaš veliki pastuh može ući. Preveliki je za tako malu rupicu.
 - Nemate se čega bojati. Specijalista sam za razradu i podmazivanje guze. Kada bude unutra pitat ćete zašto ga još ne stavljam. Nećete osjetiti ništa osim divotu popunjenosti. Osim toga, sve ste izvukli iz njega pa će biti manji.
 - O tome ćemo još razgovarati. Prije početka mogli bismo prekinuti s vi. Predlažem popijmo jednu čašicu i prijeđimo na ti.
Prihvatili su kao i sve moje prijedloge do sada, ispili malo vina i izljubili se.
- Tko kaže vi za kaznu ispada iz jedne runde.
 - Ako ti kažeš vi, kaznit ćemo te s jednim pušenjem više. Slažeš se?

Svi smo se složili pa je atmosfera postala opuštenija. Trbušasti me je podigao na ruke i odnio do fotelje. Kleknula sam na sjedalicu i rukama se podbočila na naslon. Izbacila sam guzu i pružila svoje rupice. Rukama mi je raširio guzove, isplazio ogroman jezik te povukao od Venerinog brijega preko mačkice i čmara do trtice. Kao da me je polio crijevom za vodu.

 - Ovo za početak - nasmijao se i počeo mi ljubiti guzove.
Grickao ih je i stavljao u svoja velika usta, dok su ostala dvojica samo promatrala. Malo zatim, spustio se niže i ušiljio jezik na čmar, pa se opet vratio na guzove. Osjetila sam kako bride pod njegovim zubima i jezikom. A zatim je ispustio više sline na čmar, prstom je razmazao, stavio prst u usta, vratio ga opet na čmar i počeo njime kružiti oko rupice. Uvijek si govorio kako mi je mala, je li? Sve se više približavao otvoru i pokušavao  prstom prodrijeti u nju, u moju malu slatku rupicu. Raširio ju je i stavio jezik dublje.

Pozvala sam drugu dvojicu, uhvatila im batine i počela drkati. Obradila sam ih da su se napeli kao lukovi Indijanaca. Prestala sam kurce držati rukama i obujmila ih oko guza. Dopustila sam da im da se guraju u moje duboko grlo koliko su htjeli. Prstima sam šarala između njihovih guzova, tražila i ubadala u čmarove. Nisam bila nježna, kao što nisu ni oni gurajući mi batine u usta do balčaka. Takav način ševe zadovoljavao je svo troje. Pažnja mi je ipak bila pretežno skoncentrirana na moje veličanstvo - guzu; pomalo je trbušasti prestao ljubiti i gristi guzove.

Skoncentrirao se na čmar. Lizao ga je, povlačeći svojim velikim jezikom po njemu, gurao u njega srednjak, dokle je dosezao, šetao po rektumu i stavljao si taj prst u usta, lizao ga i mljackao kao da liže sladoled, ne bi li me time još više narajcao. Jednom je taj prst izvadio iz anusa i gurnuo mi ga u  usta. U tom je pogledu sličan tebi. Širio mi je guzove, rukama rastvarao dupe, osjetila sam laganu bol kada je palčevima počeo grubo širiti čmar. Trnci su mi prostrujuli tijelom kada sam na njegovim stijenkama osjetila debeli vlažni jezik. Obilazio je njime stijenke a ja sam počela svršavati. Iz pice mi se cijedilo kao iz vodovoda. Sokovi su liptali po bedrima, slijevajući se niz njih. Sve je više pritiskivao palcima  blizinu otvora, širio ga  i ludo lizao dubinu anusa. Da nisam imala puna usta kuraca vikala bih od sreće i užitka. Naslinio mi je čmar iznutra i izvana i kada je mislio da je dovoljno izvukao je jezik.

 - Sada ćemo je napuniti s nečim drugim - rekao je i dalje ližući otvor i okoliš čmara.
Ustao je i uhvatio svoju ogromnu kurčinu, napetu i spremnu za borbu.

- Prvo ćemo ga navlažiti - nastavio je i usmjerio ga u mokru picu.
Glavićem si je napravio put među usminama, usmjerio ga u ponor, primio me za kukove i prasnuo ga unutra svom žestinom. Pomislila sam da mi je bomba  raznijela vaginu. Poletjela sam naprijed, a kurac koji sam momentalno imala u ustima zabio mi se u grlo. Počela sam grcati i kašljati. Trbušasti je povukao po pici nekoliko puta, zatim ga izvadio i usmjerio u čmar. Pomislila sam, gotova sam. Ako se uvali kao u picu rastepsti će me. Nježno je prislonio glavić i počeo polako gurati. Ukočila sam se umjesto opustila, pa je ulazio još teže. Sve me je boljelo i peklo, no bol koju sam osjećala ipak je bila ugodna. Konačno je ušao. Oboje smo kriknuli i odahnuli s olakšanjem. Dalje nije bilo problema. Nastavio je gurati dublje i dublje, dok cijeli nije ušao. Mislila sam da će mi izletjeti na usta.

Nikada još nisam imala kurac tako duboko u dupetu. Ni tvoj ždrijebac nije bio toliko duboko. Uvlačio ga je i izvlačio sve brže i sve žešće. Da sam imala prazna usta vikala bih u ritmu njegovog ubadanja. I druga dvojica su osjetila da je blizu vrhunac, pa su ubrzali svoje drkanje. Dozvolila sam im da me uhvate za kosu i nabadaju mi glavu na njihove batine. S njihovim alatom nisam imala problema, gurali ga lagano ili žestoko, gutala sam ih cijele. Mogla bih i više da mi se nos nije zaustavljao u njihovim dlačicama i trbuhu. Odjednom je jedan od njih, čija se batina tog trenutka nalazila u mojim ustima, počeo vikati.
 - Svršit ću, svršit ćuu... Kamo da ga istresem?

Nisam mu mogla odgovoriti punih ustiju već sam ga rukom jače privukla k sebi, ne dozvolivši da ga izvuče, a prst mu cijeli zabila u čmar. Shvatio je moj odgovor i istresao mi sve u grlo. Nije bio problem sve progutati, ali prije nego je iscijedio i posljednju kap izvadio ga je i razmazao ostatak po mom licu. Nisam to očekivala.  Razljutila sam se. Ne volim da mi bez mog dopuštenja stvara slike po licu.

 - Dođi i to poliži - oštro sam naredila.
Bio je iznenađen ali je poslušao. Kleknuo je pred mene i počeo mi lizati nos, lice oči i usta. Sve je polizao, iako mu se na licu ocrtavalo gađenje. Glupan. Bilo je to moje upozorenje da će raditi samo ono što ja želim, a ne kako si to oni zamišljaju. Trbušasti je i dalje haračio po mojem dupetu, a ja sam nastavila pušiti drugi kurac. Treći, koji mi je maloprije sasuo svoj rafal u grlo, stajao je sa strane, promatrajući. Izvadila sam kurac iz usta i pozvala ga k sebi.

 - Okreni se - rekla sam i rukom ga pokušala zavrtiti.
Morala sam ga malo udobrovoljiti nakon što sam se na njega izvikala i prisilila ga da poliže svoju spermu.
- Metni mi dupe pred nos!
Učinio je i to.
- Raširi guzove i dođi bliže!

Njegova dlakava guzica bila mi je pred licem. Rukom sam ga privukla još bliže i oblizala mu dlakavi procjep između guzova i otvor u dupe. Malo sam se zadržala na čmaru, pokušala ga ubosti jezikom a zatim ga odgurnula. Prihvatila sam se opet prijateljevog kurca. Sve to vrijeme uživala sam, osjećajući ispunjeno dupe i rektum. A trbušasti je vozio i vozio.
 - Prekini i legni na pod - naredila sam trbušastom.

Kad ga je vadio osjećala sam kako mi srsi struje tijelom. Kao da kroz mene prolazi vlak. Klekla sam pred njega i progutala polovicu njegove batine. Kada sam osjetila da je u grlu obuhvatila sam ga oko guzova i polako privlačila k sebi. Parao mi je grlo, mislila sam da će mi glasnice izletjeti na dupe. Uhvatio me za glavu i počeo polako nabijati na svoju kolčinu. Tek je tri četvrtine bilo u mojim ustima. Polako ga je opet izvadio do pola a zatim, držeći mi čvrsto glavu, naglo je nabio na kurčinu. Oči su mi izletjele iz duplja, skoro sam povratila. Držao me je tako nekoliko sekundi bez daha a zatim je pritisak njegovih ruku popustio. Ništa nije rekao već ga je izvadio i legao leđima na tepih.

Njegova kurčina stršala je u zrak kao jarbol jedrilice. Uživala sam, misleći kako ću ga jašiti. Još sam ga jednom stavila u usta i pokušala ga progutati cijelog ali nije išlo. Opkoračila sam ga i tek malo savinula koljena mojih dugih nogu a već sam osjetila kako me draška u međunožju. Polako sam usmjerila moju razvaljenu pičku i oprezno nasjedala. Ne mogu ti opisati taj užitak kada je ulazio u mene. Kao ralica odbacio je sve u stranu i čistio si prolaz, a pička mi se razvalila. U jednom sam trenutku pomislila da se nikad više neće vratiti u normalan položaj i oblik. Ulazi u mene i širi stijenke vagine, a kako glavić prolazi tako se one poslije njega skupljaju i priljubljuju uz tijelo kurca. Polako sam se spuštala, dok  nisam osjetila kako mi podiže utrobu i udara o njene mekane jastučiće.

Nagnula sam se potpuno nad njega i pružila da grize i siše moje sise, natečene i nabujale od silne strasti. Njegova velika usta halapljivo su ih gutala i grubim usnama stiskala do bola. Ali i to je bila ugodna bol. Ševila sam sada ja njega i upravljala dubinom i brzinom kako sam sama htjela. Pokušavala sam ga uzbuditi i natjerati da se isprazni i uštrca mi mlaz duboko u utrobu, da mi mačkica dobije jedan slasni topli obrok, ali vraga, nije bio spreman  za to. Ona dvojica su se muvala oko nas kao izgubljena janjad. Pozvala sam onoga koji je još uvijek imao spremnu batinu, napetu i čvrstu.

 - Dođi i smjesti mi ga u dupe.
Poskočio je od zadovoljstva, opkoračio nas, smjestio mi se iza dupeta  i namjestio palicu na još uvijek rašireni i razvaljeni otvor. Bio je to neponovljiv užitak. Puna mi je utroba bila muškaraca. Svaka rupica ispunjena, i kako god se pomakla, osjetila bih kruto i uzbuđeno meso kako se utapa i kupa u mojim sokovima. Bilo ih je za izvoz. Liptali su iz mene kao potok. Uspjela sam uskladiti ritam s obojicom. U stvari, oni su mirovali a ja sam šetala po njihovim klipovima, sad plitko sad duboko. Kakva je to bila jebačina, da ti stane dah. Njihov prijatelj stajao je kraj nas i pokušavao uzbuditi svog mačka.

 - Dođi i stavi mi ga u usta - pozvala sam ga.
Brzo se priključio a moja ruka i usta obavili su posao brzo i stručno. Njegov čvrsti komad ulazio je i izlazio iz mojeg grla u istom ritmu kao i ostali komadi u pičku i guzu. Uživala sam. Dobila sam ono što sam si tog dana toliko željela. Željela sam da ostanemo tako satima i danima. Popunili su mi sve rupe, napunili ih. Zapravo ne, tek kasnije počelo je svršavanje. Prvo je eksplodirao trbuščić. Nisam dozvolila da ga izvadi već sam u mojoj mašineriji miješala njegove sokove zajedno s mojima. Uskoro zatim njegov prijatelj napunio mi je dupe. Osjećala sam kako sokovi izlaze iz menekraj njihovih omekšalih kuraca. Treći, koji mi je svoju spermu malo prije sasuo u grlo i lice nije svršavao. Oslobodila sam ostalu dvojicu svojih rupa i pozvala ga da me opali u dupe.

Polegla sam ga na tepih, zajašila na njega i progutala ga guzom. Povremeno bih promijenila rupu i zasjela na njega pičkicom. Pa opet dupetom i tako nekoliko puta. Radila sam na njemu čučnjeve dok nisam izazvala vikanje  i urlikanje. Skupio je ipak nešto sokova i sprašio mi ih u moju slatku riticu. Toliko sperme u sebi i na sebi nisam nikada imala.

Curila je iz mene kao iz probušene bačve. Ali je bitno što sam bila zadovoljna. Nisam se obazirala na to što mi se sperma pomiješana s mojim sokovima cijedi po nogama, skupljala sam sve rukama i stavljala u usta.

Ležali smo dugo poslije toga iznemogli, posve onemoćali. Nakon jednog sata natjerala sam ih na novu ševu. Ševili smo se do jutra. Mislim da sam te noći svršila desetak puta, možda i više. Moram sada završiti jer imam spoj s curama u gradu. Obećala sam da ću im sve ispričati. Kada se vratiš ispričat ću i tebi sve u detalje.

Ciao, voli te tvoja mala razvratnica

Strastveno ljuljanje na barci

- Joooj, jebi, jebi, jebi, jebi! - vikala je, a on odgovarao: - Evo ti pičko, evo ti pičko... Svršili su zajedničkim dahtanjem, poput sprintera koji se dokazuju na kratkim stazama

- Pičko moja, joooj, pičketino, ufff, mogu ja jebati sve one mlade uspaljene pičkice, nema veze, uhhh, to su ti analfabete. Tvoja pička, jedinstvena žvakačica kurca, ohhh... ajde još malo raširi noge. To! TO!!! Ode mi kurac u nebesa.

Bili su na barci. Snažno građen muškarac odizao je teška vesla bez napora pa su brzo plovili ka slobodnoj pučini. Tamo gdje ih mogu vidjeti samo galebovi ili neki drugi jebači koji neće mariti. U kupaćim gaćicama koje tijesno obuhvaćaju guzove i donji dio trbuha, patila su mu zarobljena muda i narastao penis. Žena nasuprot njemu, u bijelom grudnjaku kroz koji su se ocrtavale nabrekle bradavice, sjedila je na provi barke. Dugačku, svilenu suknju je zadigla tako da može raširiti noge i pokazati veslaču svoje razgoljene guzove i pičketinu. Veslač je volio njezinu razrađenu rupu koja je širinom dokazivala čestu upotrebu. Imala je prirodnu, neobrađenu vaginu,  s dugačkim, tankim, zgužvanim usminama koje se samo službeno zovu malim i s busenima nakovrčanih dlaka. Prašuma. U kojoj može živjeti samo divlja, neukrotiva pička.

- Što ćemo sad? - upita.
- Diraj se!
- Tako da raspalim tebe ili sebe?
- Sebe... ja sam spreman.

Žena se prekrije komadičkom haljine, nagne se prema rubu barke i u dlan zahvati mora. Polije ga po svili preko međunožja i pred očima veslača pojavi se privid vagine. Gledao je kako se oslobađa grudnjak i počinje milovati lijepe, oble dojke, kružnim pokretima dlanova, povremeno pipkajući bradavice kao da provjerava jesu li dovoljno istaknute.

Istodobno je skupljala i širila butine sve dok ju nije obuzelo duboko disanje. Tada smakne suknju s trbuha i krene prstima prema vagini. Srednjak jedne ruke je zabila u rupu, a dlanom druge brzim kretnjama trljala područje klitorisa, sve snažnije uzdišući. Tako se dovela do stanja pred orgazmom pa legne na provu i vrisne:
- Ajde!

Veslač je čekao taj trenutak, gol, spreman za veliko finale. Vesla je već osigurao pa potrči k njoj, opasno zaljuljavši barku, što poprati glasnim komentarom:
- Nevera, spašavaj putnike!

Pa se baci na raskrečenu ženu i zabije joj nestrpljivu kurčinu, glatko u mokru, klizavu pičku, baš u trenutku kada joj je rodnica počela pulsirati u ritmu orgazma. Složno su zaplesali svega desetak pokreta, ali žestoko, raskalašeno u vrhuncu naslade, glasniji od galebova što su kreštali nad njima.

- Joooj, jebi, jebi, jebi, jebi! - vikala je, a on odgovarao:
- Evo ti pičko, evo ti pičko...
Svršili su zajedničkim dahtanjem, poput sprintera koji se dokazuju na kratkim stazama.
- Zlatna medalja - reče veslač izvaljen pokraj nje. Kurac mu se polako smanjivao i pretvaro u skromno pišalo.
- Kratko, al' slatko - odgovori žena, opružena pokraj njega.
- Bljuk, bljuuuk - udaralo je more o bokove barke što nju podsjeti na šum kakav čuje dok se samozadovoljava prstom. To mu reče.
- A, je li - zainteresira se veslač. - Mogu čuti?
- Ajde - odgovori ona i razmakne noge, a on se zagleda u svoj dlan kao da određuje kojim prstom će ju pojebati.

Zatim su more i pička složno zašumili...

Katarina M

Katarina M. se,da bi finansirala studije,morala baviti prostitucijom.Pre polaska na fakultet,iako oduvek atraktivna devojka,dodatno je poradila na svojoj privlacnosti ugradivsi silikone u svoje ionako cvrste i velike grudi.Iako je vec bila vise nego iskusna u seksu,prvo iskustvo sa prostitucijom za nju je bilo nezaboravno.Njene prve musterije,tri mladica starosti sedamnaest-osamnaest godina odvezli su je kolima u jednu sumu nedaleko od predgradja.Tek nakon sto su je svukli-sto nije bilo narocito tesko s obzirom da je izazovnosti radi morala biti oskudno obucena,brushalter i gacice nije nosila ispod gotovo prozirne kratke bele majice i crvenog minica-saznala je da ce ih morati zadovoljiti svu trojicu odjednom.Vezali su joj ruke iza ledja,a potom joj je jedan od mladica,najmladji medju njima,nevesto ugurao svoju kitu u usta,ostala dvojica su joj nabijali svoje nabrekle kurceva u picu i cmar(jedan je lezao na travi dok je drugi ostao u klececem polozaju da bi se kasnije nageo nad Katarininim ledjima i rukama joj poceo uvrtati bradavice)"mmmhhh...mmm...hhhmmmmhh.mmmhh"nije mogla glasno da stenje,a stenjala bi,nije mogla vristati, a vristala bi,cinilo joj se,kao nikad u zivotu.Marljivo je dudlala kit koja joj je bila data,trudeci se da na najbolji nacin zadovolji mladica,ali i kako bi ga naterala da sto brze svrsi kako bi se oslobodila ovog mucnog polozaja.U medjuvremenu,pica joj je ovlazila,tako da su je kurcevi preostale dvojice mogli nesmetano ispunjavati.Trudila se da mesa guzom kako bi musterije bile zadovoljne,cime je postizala dvostruki efekat,jer se mesajuci dodatno nabijala na kurac mladica koji je lezao.Uskoro je usledilo neprijatno iznenadjenje.Mladic kome je dudlala kitu promenio je polozaj,kleknuo iznad njene guze i poceo da uteruje svoj kurac u njen vec ispunjeni cmar.Nakon nekoliko pokusaja je uspeo,dva kurca su paralelno ulazila u Katrainin anus rasirivsi ga do kraja.Sad je slobodno mogla da vristi,i vristala je,od bola.Primila je istovremeno tri muskarca.Bilo je to postignuca na kome bi joj mogle pozavideti i najvece kurve u Beogradu.Mladici su ubrzo osetili da se priblizavaju vrhuncu.Ustali su,odvezali ruke devojci,(ostalo je nejasno zasto su ih uopste vezivali),i naredili joj da drka dvojici kaja su stala levo i desno od srednjeg,kome je dudlala.On je ujedno i prvi svrsio,istrcavsi nekoliko obilnih mlazeva sperme u Katarinina usta.Spermu je progutala,gadeci se,(morala je zamisljati da joj se u ustima nalazi neka vrsta mleka).Ubrzo su i ostala dvojica pocela svrsavati,zalivajuci Katarinino lice i grudi gustom tekucinom.
Brzo se obukla,nakon cega su je mladici odvezli do hotela u kome je iznajmljivala sobu.Nije stigla da se umije,te je sa onako rascupanom kosom i licem umrljanim spermom prosla pored recepcije i odvezla se liftom do sobe.Recepcionar je obarao pogled,dok su se gosti pravili da nista ne primecuju.Ubrzo se medjutim ispostavilo da je ova pocetnicka rasejanost bila od koristi,s obzirom da je upravo medju gostima hotela stekla nekoliko redovnih musterija.

Na ovaj nacin je zaradjivala je dovoljno ne samo za studije,vec je deo novca mogla slati svojoj porodici koja je bila u teskoj finansijskoj situaciji.Govorila je da novac zaradjuje baveci se manekenstvom.Bila je redovan student,istina,cesto bi s lakocom zavodila profesore,za vreme ispita namestala bi grudi,koje su joj ispadale jer nikada nije nosila grudnjak,cesto se smejala,ili bi zavodljivo grizla usne prilikom usmenog odgovaranja,dok bi joj glas postajao promukao i nezan.Profesori i asistenti su istina bili ozbijni i povuceni ljudi,ali,ipak,ljudi,retko bi uspevali da odole Katarininoj izuzetnoj privlacnosti i sve bi se zavrsavalo u spavacoj sobi gde bi ih Katarina dovodila do ludila umecem koje je stekla kao prostitutka.Doduse,za razliku od prostitucije,seks sa njima je za Katarinu najcesce bio pravo uzivanje.

Svoju porodicu u provinciji posecivala je jednom mesecno,tada bi beskrajne sate provodila u setnji prirodom,ponekad sama,ponekad sa roditeljima i mladjim bratom.Roditelji bi joj zamerali sto im se ne javlja cesce,neprekidno postavljali pitanja u vezi njenog bavljenja manekenstvom i studijama.Majka bi joj zamerala sto je ugradila "ta silikonska cuda" u grudi,upozoravala je da je "Beograd prepun manijaka koji bi je mogli napastvovati",ali bi joj Katarina,smejuci se u sebi,objasnila da se bez toga ne bi mogla baviti manekenstvom.Roditelji su se morali pomiriti sa tim sumnjivim i nesigurnim poslom,znajuci da su u teskoj finansijskoj situaciji, i da nemaju novca za Katarinino skolovanje.Posecivala bi svoje drugarice iz srednje skole,poveravala im se,istina ne sasvim,jer o sebi nije smela stvoriti losu sliku,a i nekadasnja prisnost je s godinama nestala;mnoge medju njima bile su vec udate zene,neke su imale i decu.

Primetila je takodje da se njen mladji brat u njenom prisustvu ponekad cudno ponasao,obarao bi pogled,ili bi cak nakon poprodicnog rucka ili duzeg razgovora sa njom odlazio u kupatilo.Ona ga je razumela,znala je da je u godinama u kojim izrasta u muskarca,(bilo mu je cetrnaest godina),sem toga i ona bi svoje ponasanje tesko oslobadjala zavodljivih pokrata tela na koje se u Beogradu navikla.Cesto bi razgovarala s njim,zapitkivala ga da li ima devojku ili simpatiju,da li masta o devojkama,zadirkivala ga kao kada je bio mali cime je pokusavala povratiti staru prisnost medju njima, i uspevala u tome,jednom mu je cak pomazila kitu,pred polazak u Beograd,ali nije isla dalje; bojeci se da ce ga iskvariti.U Beogradu bi sve bilo po starom,bile su ovo,cinilo joj se,zlatne godine za najstariji zanat,nedeljno bi primila tri do cetiri muskarca,koliko joj je bilo potrebno za zivot.Pristajala je na bezgranicno ponizavanje,tresla se,nabijala,strasno stenjala onoliko glasno koliko je mogla,zivela je cinilo joj se samo zarad uzitka muskog roda,cedila je udove do poslednje kapi i sve vreme se,protiv svoje volje,zanosno osmehivala.

Anamarija

Bilo je to tako ozbiljno ime. Uostalom i Anamarija je izgledala ozbiljno. Bila je dobro odgojena devojka, krhka i nezna.
A ja, stari jarac gledao sam je kako raste, kako pupa i planirao sam ubrati cvet, uciniti njeno cvetanje necim najlepsim sto ce doziveti.
Mladici su trcali za Anamarijom u coporu. S prozora sam znao posmatrati kako je prate do ulaza nase zgrade, kako pricaju na rastanku. Ne, ti njeni vrsnjaci ne mogu joj pruziti ni deo onoga sto jaimam za nju. To divno, vitko mlado telo treba ljubiti uvek nanovo, trba biti nezan, strpljiv. Treba pokucati na vrata njene mladosti neznoscu lakog leptira, dahom uzvisenog stiha. Voleti treba Anamariju.
Nasi stanovi su bili na istom stubistu, delili smo nase dolaske i odlaske u slucajnim susretima. Prijateljevao sam sa njenim ocem dok je njena majka uvek bila nekako drsko odbojna prema meni. Nezenja, mada i dobro situiran i jos uvek mlad nije bio pozeljan u blizini njene Anamarije. No grsila je, jer ja sam devojku zeleo odvesti u vrtove ceznje i pomoci joj da stasa u pozeljnu, samosvesnu mladu zenu. Gde li su oni dani kada su majke bogato darivale umetnice ljubavi da njihove decake upute u svet cula. A moja Anamarija? S knjigom u ruci, naocarima na nosu, knjigama pod miskom i u trci od lekcija klavira do baleta. Sta li je Anamarija znala o ljubavi?
Mesecima sam razmisljao kako da osvojim Anamariju. Kovao sam planove, mastao, sanjao u koloru, prizeljkivao, prisluskivao. I kako to obicno biva sansa se pruzila sasvim iznenada. Na poziv sa sela njeni su roditelji hitno otputovali do bolesne bake, a devojka se iznenadjena, bez kljuca. U zurbi, susedi su mi objasnili kako odlaze i smatrao sam cistom pristojnoscu da sacekam dete. Tada nisam znao da je bas tog dana izgubila kljuc i da je prepustena mojoj milosti.
Dakle vrebao sam iza vrata svog stana poput starog lukavog macka. Bilo je to podlo, no mogli smo oboje izvuci nesto lepo i dobro, zar ne? Osluskivao sam sumove korake. Moja zrtva ce sigurno doci. Utrcala je stubistem do stana vrlo bucno, kao i obicno i upala u kadar moje spijunke. Uporno je zvonila, no vrata su nemo i hladno ignorisala njeno nestrpljenje. Tada je nastupio veliki cas. Nastupa Branko. On ce objasniti misicu kako mame i tate nema kod kuce i kako ih ona moze sacekati kod njega. Dobro, to oni nisu porucili, no zar ima u tome nesto lose? Uostalom, ta zajednicka stubista zblizavaju ljude. Dobrosusedstvo je osnovna tacka sigurnosti u kosnicama grada.
Devojka je bila ljuta, pomalo umorna. Nije dopustala sansu da se prestaje ljutiti sto je bas toga dana izgubila kljuc. Ipak je usla u moj stan.
Bilo je to prvi put da je posetila moje skromno gnezdo i ucinilo mi se kao da je sve zablistalo, da su lusteri od najfinijeg kristala, da seta po pahuljicama perzijskog rucno tkanog saga. Ucinilo mi se da se kroz prozor naziru tornjevi Notre Dame, a da ipod nas mirno tece Seina. Sela je na fotelju ispred kamina. Bila je jesen i toplina lepog suncanog dana stvarala je miran i opusten ugodjaj. Pripremio sam topao kakao i pridruzio se princezi. Cinila se jos sitnijom no inace onako ususkana u ogromnu fotelju. Spustio sam se na tepih pored nje i jezio se od pomisli kako bi bilo divno uvesti divno bice u svet ljubavi i strasti.
Razmisljao sam kako da pocnem, a da sve ne pokvarim. Kako da skinem prvu krpicu s nje, kako da prikupim njeno poverenje. Mirno je sedela pijuci svoj kakao ne pokazujuci nikakve tragove panike i straha. Kovao sam jedan od planova, vec dobro znanih. Najpre bih ljubeci njeno nezno lice, usi,vrat svukao odecu i oslobodio telo koje bih isto tako ljubeci i milujuci osvajao milimetar po milimetar. Ljubio bih mali trbuscic, zario bih lice tamo gde jos niko bio nije. Osvajao bih latice nedirnute i ciste ljubavi. Grickao bih njene guzice, sve bi bilo moje. Mazio bih njenamala stopala ljubio prstice i slinio po kolenu.
A da naprosto zaboravim sve? Da odustanem od mog podlog cilja i ostavim dete u njenoj mladosti, bez mene. Pesimizam se upravo razilazo mojim mislima kad je Anamarija naglo ustala sa fotelje.
Brzo je stala skidati svoju odecu koju je vrlo neuredno bacala po stanu. Mozda je to trebalo izgledati seksipilno. No nimalo erotike nije bilo u tom njenom postupku. Stajala je ispred mene naga, sto bi rekao nas narod ko od majke rodjena. Zinuo sam, predpostavljam i siroko otvorenih ociju promatrao to mlado, jedro telo kako nepomicno stoji ispred mene. Bila je poput najhladnije skulpture, savrsene kamene statue u cast boginje Venere. Jednako drsko me obavestila da trosi pilule, vec godinu dana i da nemam brige. Tada je klekla, otkopcala moje hlace komentarisuci: "Ajde da vidimo sta striko ima", Nesto u tom smislu. Pre no sto sam se snasao svojim je malim belim rukama izvukla iz hlaca ono moje zaprepasceno i mlitavo sto sam mislio da ce je izludeti. Tada je zarila lice u to moje izdajnicko krilo. Odvise prenerazen, polako, sasvim sporo sam shvatao da to nije bas dete, da poznaje anatomiju bolj no sto sam ocekivao. Anamarija je zbilja znala sve.
Udaljio sam Anamariju, odgurnuo plavu glavicu od njenog toplog sladoleda, podigao je na ruke poput bebe drzeci je ispod ramena. Gledao sam te modre oci koje su spustile obrve, ali ne od stida vec da bi promatrale spolovilo koje se upravo uzbudilo. Stric Branko je blistao u punoj snazi, a Anamarija se obliznula gledajuci kazalo koje je gledalo ka nebu. Ipak sam je poneo ka krevetu. Spremno je legla siroko rasirenih nogu, a desnom je rukom odmah pocela obradjivati svoju gladnu strinu. Smatrao sam da treba da postupim pedagoski, da je kaznim za njeno razvratnicko ponasanje, da joj pricam o tome kako je mlada.
No mlada se lepotica samo protezala po krevetu otvarajuci mojim ocima toliko dugo zeljeni prizor. I dalje je mazila plave dlacice. To me je izludelo.
Hlace sam svlacio dugo, polako. Zeleo sam da ceka, da zeli strica Branka. Ustvari, zeleo sam da zaista uziva u onome sto smo smerali uciniti. Ali nisam mogao dopustiti da me na takav nacin zaskoci. A ne, dok Branko ordinira nema hop-cup.
Sada je sakupila noge, gotovo ih stisnula. Cekala je. Seo sam pored nje i stao je nezno milovati. Bila je mirna, tiha i nekako pokorna. Cekala je svaki moj dalji potez. Njeni su prsti bili slankasti, a nezna se noga izvijala ispod mojih poljubaca. Kolena su drhtala poput pahuljastog kristala maslacka. Sisice su bile male i nezno ruzicaste. Gutao sam ih citave i slusao muziku njenih tihih uzdaha. Tu i tamo dodirnuo bih retke dlacice ispod kojih se krio kanjon za mene. Lagano bih poljubio pocetak doline i kod svakog poljubca sve se vise otvarala. I opet za mene. Svaki je poljubac osvajao novi teritorij i spustao se nize do kote oko koje se svet i onako vrti.
Prekinuo sam igru i prineo njenim ustima strica Branka. Pohlepno je gutala i sisala, no nisam joj dopustio taj luksuz za dugo. Milovao sam joj belo lice njegovim sjajnim vrhom, lagano je udarao po obrazima. Protezala se za njim, lizala ga kada se ukazala prilika, zelela ga je progutati. Dao sam joj ga da ga malo sisa, a sam sam se pozabavio utezima ispod njega.
Zatim se vratih njenom telu. Gledao sam kako se predamnom otvaraju vrata, kako nastaje carolija. Jezikom sam lako ispitivao prag ulaza u lepotu njenog cveta. Citava nauka mogla bi se razviti od tih pokreta, neznosti i strpljenja koje sam ulagao. Anamarija me je sada zelela vise nego ista na svetu. Bila je spremna da je uzmem. Pod ledja sam joj stavio jastuk, oslobodio njene jos uvek zarobljene ruke, kleknuo medju njena kolena kao pred ulaskom u svetiliste, u najraskosniji i najtajnovitiji hram ljubavi. Poklonio sam se svemoci prirodne, ciste ljubavi. Voleo sam Anamariju nezno. Bila je tiha poput siroke mirne reke, bila je pitoma poput bonace pri zalasku sunca. Bila je moja svakim mojim uzdahom, svakom svojom kretnjom, svakim delom svoga bica. Bila je moja u toj ludosti od zelje i strasti.
Kao da je vekovima trajalo. Nicega osim nas nije bilo na nasem otoku ceznje i pohote. Bili smo laki poput daha, bili smo strasni i napokon malo grubi. Svrsavao sam i jos uvek izvodio ludi ples i ubrzo je topla recica potekla iz njenog kanjoncica. Stvarajuci jezerce srece na plahti ispod nas. Ponornica se izlila a planina, ta opasna okomita planina okopnila je, smirila se izvirujuci nesigurno iz svog kanjona.
Anamarija me sada ljubila i grlila, obecavala da ce pobeci od roditelja, da ce ziveti samnom i jos mnogo toga. Spustila se do strica Branka da mu osobno zahvali na ucinjenoj dobroti. A on jos onako natopljen sirupima strasti, primljen u ponovni postupak pohotnih usana Anamarije, zivnuo je i trazio jos koju porciju. Pokleknuo sam je, zario joj ga onako mokroj i otvorenoj imao sam osecaj do grla. Njene sam bokove privlacio na svoje prepone i docekivao ih blagim udarcima. Bojao sam se da ce mi izleteti iz ruku. Odbijala se od mene, stenjala i sirila ruke daleko ispred sebe, bez oslonca, nataknuta samo na zestokog strica Branka.
Bio sam muzjak, strasan i gladan, zeljan zenke, bilo je to neko davno, praiskonsko vreme u doba vecnih mitova, sunce se topilo nad nama poput kotlova uzarene sperme. Prozimali su na beskonacni talasi uzitka a moja me Anamarija gutala u zestokim grcevima pomahnitalosti. I napokon umor je savladao osecanje, umorio strasti, san je blagoslovio nase otupele zelje. Zagrljeni krenuli smo u snove snova.

Mladjana Sanja

A da sam poceo da je primecujem u poslednjih sest-- sedam meseci -jesam! Raspustila se, nabujala poput reke s proleca, procvetala; sisici porasli i zaokruglili se, postali slicni onom sto ja zovem "italijanska skakaonica"; guza ocvrsla, zaoblila se i ispunila farmerice, a jos vise crne helanke; noge joj se nekako izduzile, postale vretenaste, al ne tanke i strkljaste, a Venerin brezuljak se popunio, izbocio se, prosto poceo zvati prste da se zamrse u dlacicama.
A da je ranije nisam primecivao - nisam. No, sad je doslo drugo vreme: moja slatka kominica se zadevojcila, postala pozeljna, postala pravo zensko, a ja poludim kad mi se u blizini nade pravo zensko. I, sto je najvaznije, nimalo ne patim od onog sranja koje moralisti zovu "skrupule"! sta me boli kurac sto je mladja od mene preko deset godina, sto je tek dobila licnu kartu. I sta me boli kurac sto me u kom-siluku svi smatraju za matorog perverznjaka, koji samo gleda u ciju ce ga zenu, sestru, ili de-vojku staviti. U ljudi, pa u svakoj mu je picki boije, nego u gacama, ili, ne daj Boze, u krepa-loj macki, zar ne. A ti, sto mi seru da devojcice ne treba dirati, nek se nose u pizdu materinu! Kao da ga oni ne bi gurnuli u piletinu? Bi, ite-kako, al treba imati muda od celika pa se zale-teti na mladjano meso, treba znati sta curicama pricati, treba znati kako od njih dobiti cvetic de-vojastva!
I tako pocnem se ja vrzmati oko moje mla-djane komsinice - te je pozovem u Novi Sad, kao slucajno, te se nadjem u kaficu kad sama dodje da kupi cigarete, te pozovem da uzme pesme koje su zaostale od moje udate sestre, te tu tamo udelim po koji kompliment, sve u stilu: "ra-zlikujes se od vrsnjakinja, delujes zrelije
odraslije i, naravno, moja lepa komsinica Sanja pocne da reaguje! Osmesi pri susretima postanu sve siri i topliji, oci sve sjajnije, a bra-davice na sisama sve cvrsce. A ja pocnem da navijam sa pozivima na kafu i sok, u neko nocno doba, jer, navodno, spadoh sa guzice od pisanja, pa nemam mnogo vremena za druze-nje, sem u kasnim satima.
O, nije ni Sanja bila kuce od juce! Znala je ona sta cu ja traziti ako dode, isto kao sto je znala da cu ja to dobiti, ako se odvazi na nocnu kafu i sok.
I, jedne subotnje veceri, pozove ona mene putem telefona i najavi se za ponoc. Kao, svratice kad se bude vracala iz kafica.
U jebote! Sav sam se naostrio!
Na brzinu sam pospremio svoj cumez, usisao stoletnu prasinu, knjige slozio, ohladio sokove, tri puta se okupao, pola bocice mirisa potrosio, a kozu sa lica samo sto nisam zgulio brijuci se. A o cvrstini misica med' mojim noga-ma da ne govorim - kita mi je vec od njenog poziva stajala pravo, kao da sto godina nisam nista jebavao, kao da ce mi to jebanje sa Sanjom bit poslednje u zivotu...
Tacno u ponoc pojavila se. Kosa joj je plavo leprsala, ono malo pegica oko nosa jedva se primecivalo, a dve strcece izbocine bradavica jasno su govorile da je i sama jedva docekala susret.
Skuvao sam kafu, natocio u case hladni sok, odmah navalio!
Ljubio sam je po kosi, ruku joj pod majicu zavlacio, gnjecio porasle sise.
- Polako, Marko, polako... - drhtala je, nevesto se braneci. - istegnuces mi majicu...
- Jebo majicul - dreknuo sam, cepajuci je sa nje. - Kupicu ti sto majica!
Na Sanji ocito nikad niko nije kidao odelo, pa ju je cepanje majice toliko uzbudilo, da sam pomislio da ce svrsiti i bez prsta na klitorisu, bez kite u sebi! Dahtala je, uvijala u mom na-rucju, grabila po mojim farmericama, ne uspe-vajuci da se sa dugmicima izbori.
Pomogao sam joj, pa je moj kurac za cas bio smiren u njenoj nevelikoj saci. Cinilo se kao da nije znala sta bi sa njim.
-Drkaj ga... Polako...
I pocela ga je drkati. Polako. Gore, dole, uz i niz.
A ja sam lice zagnjurio med' njene sise poceo oprobani ples jezika i usana - kruzio sam oko jedne bradavice, lizao je. uvlacio u usta, sisao, a onda na drugu prelazio, sve to ponavl-jao, pa se na prvu vracao. 0, kako je Sanja je-cala! 0, kako mi je kurac prstima stezala!
Niz njene sise, preko stomaka, primakao sam se Venerinom brezuljku, nestrpljiv da sto pre skinem te njene crne helanke, nestrpljiv da sto pre vidim, liznem i onjusim taj nekoristeni picic, nestrpljiv da pod jezikom osetim kako joj klitoris raste i nadima se.
Povukao sam helanke niz njene noge, za-treptao kad sam ugledao minijaturne, crne ga-cice obrubljene finom cipkom, a onda jednim potezom te gadice iskidao i bacio ih negde u ugao.
- Kupicu ti sto takvih svilenih gacica -prosaputao sam, zabijajuci lice u zlato dlacica, zabijajuci lice medju njene noge, ka rumenom raspicju, koje se presijavalo od Sanjinih sokova, od Sanjine strasti i zelje.
- To, Marko, to... -zajecala je, kad sam prstima razgrnuo njene usnice na pici i jezikom kliznuo po klitorisu.
Slankasto - kiseli ukus mladog picica, miris oprane zene, raspomamio me je! Jezik mi je di-vlje lutao po njenom picicu vracao se na klitoris, a prsti desne sake sami su trazili put da se u nju zabiju, da taknu ono magicno, sundjerasto mes-to u unutrasnjosti pice, koje je kod svake zene osetljivo, koje je kod svake zene osigurac, koji kad se takne oslobada cistu energiju...
Nisam vise mogao da cekam, nisam!
Legao sam na nju, noge joj rasino, da me njima obgrli, da me stegne, da uhvati ravnotezu na ledjima, da kukove izdigne i namesti se za prvi ulazak...
Glavicem sam klizao po usnicama njene pice, pipavo i drhtavo trazio put i, kad sam ga nasao, malo sam gurnuo, tek da samo glavic udje, da osetim koliko je uska, koliko je tesna, da osetim koliko je klizava i vlazna, da osetim da je za mene spremna. A bila je! Itekako!
Uklizao sam lako, preko nauljanog prolaza, u vrelu dubinu moje miadjane Sanje. Uzdahnula je i nokte mi u ledja zabila, sama se jos malo nabila.
Mada sam pomalo gajio nadu da je jos uvek bila devica, nije mi nimalo zasmetalo gto nije bila. Jebi ga, nisam u svojoj triciesetoj mogao odekivati da du jos koji himen poderati. Proslost je to za moje godine...
- Uuuuu -jeknula je, kad sam joj ga skoro citavog uvalio. - Uuuuuu, punis me... Osetio sam elasticno stezanje njenih unutrasnjih
misica, povladenje zidova vagine pred mojim mesnatim klipom. Trenje je bilo toliko snazno, da sam pozeleo da vrisnem od srece - moja mala komsinica imala je najtesnju picu od svih u koje sam do tada imao priliku da stavim kitu!
- Jebi me, jebi me! - molila je, uvijajuci kukovima, nogama me na sebe jos vise navlaceci.
I poceo sam je jebati!
Malo napolje, pa svom snagom unutra, do jaja, koliko god sam kurca imao. A ona je na svaki moj nalet tihim vriskom odgovarala, trzala se, dahtala, stezala me nogama i rukama, uje-dala za ramena... Raspomamljen, zgrabio sam njene noge, kolena joj sa ramenima spojio, izdi-gao se i u nju, raspuklu kao kajsija, zabijao svoje meso, brzo, divlje, sve brze i brze, bez igrica mesanja, bez ikakvog cifranja, samo un-utra - napolje, unutra - napolje. A kurac je kI-izao i klizao, dirao samo dno njene pice, zabijao se u nju, cepao je i rastezao, bivao stezan mleven.... 0, Boze, gde je ta mala ranije bila?
I, naravno, ta situacija, mlado meso ispod mene, fantasticno njeno reagovanje, sve je to uticalo - osetio sam kad mi je iz prstiju na nogama i iz malog mozga istovremeno krenulo, pa sam nacinio jos nekoliko grcevitih naleta, zabio se u nju i ukocio, u magicnom pred -trenutku, treptaj oka pre nego sto je iz mene pokuljala sperma. Urlikao sam, svu je slomio stegao u zagrljaju, a ona je otegnuto vrisnula, sama pocevsi da plovi bozanskim sferama orgazma. lz mene je liptalo, Dunav je jurio, kva-sio joj utrobu, zalivao grlic materice, mesao se sa njenim nabujalim rekama sokova...
A dvadesetak minuta kasnije, kad smo se povratili, kad smo cigarete zapalili, kad je ona, zadovoljena i sva raznezena, mazila braciavice na mojim grudima, ja sam poceo misliti o tome da se nisam smeo istresti u nju. Jebi ga, mlada je, mozda pojma nema o kontracepciji...
No, kao da mi je misli procitala, ona je sama resila moje strahove. Poljubila me je u pupak rekla;
-Cuj, ne moramo paziti, ja sam se zastiti-la... i, da znas, bilo je fantasticno...
Doslo mi je da podvrisnem. Ipak nisam. Sa-mo sam sacekao da dovrsimo cigarete, a onda sam zapoceo igru iz pocetka...

Izlet


da sad nebih duzio kako smo se ja i ... upoznali
ovako bio je 2.maj i obecao sam toj djevojci da cu je voditi na izlet. dogovorlio smo se da se nadjemo kod semafora i da ona ponese deku a ja cu se pobrinuti za ostalo. i odem ja u prodavnicu kupim bezveze ono soka, chipsa i zaputim se prema semaforu. dosao sam kod semafora i vidio sam nju kako ide prema meni.na sebi je imala neke kratke hlace i gornji dio neke tanke trenerke. kosa onaj razbacana na sve strane tako da kazem a i kod mene je bila takva tak smo se dogovorili. u faci nije bila nes narocito lijepa ali eto moze proci.  stali smo malo. poljubili se (u obraze, upoznao sam je tek 2dana ranije) i provjerili jel sve na mjestu i zaputili se prema nasem izletistu. onako usput smo pricali bezveze ono gluposti neke a ja sam je u jednom trenutku pustio da ide ispred mene kako bi imao pogled na njeno slatko dupe koje je tako dobro mijesala. i tako polako i stigli smo. ona je otvorila rusak koji je nosila i izvadila deku i prostrla je. zatim je ostavila rusak i skinula gornji dio trenerke tako da je ostala u nekom grudnjaku (nije imala velike grudi vec one male slatke) i rekla meni pa skini se vidis da je ugrilao. moram reci da me time iznenadila jer ja uopste nisam imao u planu da je ... taj dan no ... ja sam skinuo ljetnju kosulju koju sam imao i ostao sam u majci. dolje na sam naravno imao hlace.
i zalegli smo na deku. i pricali ovo ono malo grickali chips, pili sok...
ja sam njoj davao chips ona meni ...i tak to pricao sam joj neke gluposti da je opustim iako ona i nije bila bas napeta no eto... legla je potrbuske tako da sam ja sad imao dobar pogled na njeno dupe skriveno u kratkim teksas hlacama. Polako sam se nageo prema njoj i saptao joj nesto pa sam joj sklonuo kosu s vrata i poceo da je ljubim lagano po vratu, ona se na sve to sam smjeskala, pa sam krenuo malo nize prelazio sam usnama preko njenih ledja pa sam dosao do kopce na grudnjaku i rekao joj pa ne treba ti ovo nemoj da izgoris pa ti ostane crta na ledjina i raskopcao sam joj grudnjak. Naravno jos joj nisam vidjeo grudi jel je legla potrbuske ja sam samo otkopcao grudnjak. Nastavio sam da je ljubim po ledjima a u mislima mi je bilo samo jedno kako da dodjem do njene guze. I polako sam se spustao sve nize i nize...tad se ona nesto trznu i rece mi kuda si se ti zaputio. A ja onak nesto kao ma ja sam turist pa sam se zagubio bil mogli da mi pomognete. Ona se tad okrenu i ispred mene se pojavise dvije malene slatke sisice. Ja podize pogled i pogleda je u oci i rekoh oprostite al mogu li biti dobiti poljubac, ona se samo nasmijesi i krenu prema meni da me poljubi. Prvo smo se lagano poljubili ono samo da se usne dotaknu pa se odvojili al onda sam je ja primakao i poceo stravstveno da ljubim, u jednom trenutku sam joj gurnuo svoj jezik u njena usta  koliko sam god mogao i zadrzao ga tako par sekundi bez ikakvog pomakinjanja, pa sam se odmakeo malo i poceo da je ljubim ponovo po vrat, pa nize nize pa sam ona kruzio oko njenih slatkih grudi, polako polako i ljubio sam svaki mm njenih sisica, jednom sam joj i gricnuo bradavicu, a ona je samo to posmatrala i jednu ruku provlacila kroz moju kosu. Kad sam se zadovoljio grudima krenuo sam jos nize malo sam se zadrzao na pupku malo kruzio jezikom i krenuo nize kad ona prekinu de me malo masiraj po ledjima, bas kada sam mislio da joj skinem one kratke hlace ona hoce da je masiram po ledjima, ok reko (iako mi nije bilo drago) i ponovo se ona okrene potrbuske i kaze de masiraj. I tak masiram je ja (bas se i ne razumijem u to vise sam je ljubio nego..) i opet krenem dolje prema njenoj savrsenoj guzi (zaista guza joj je daleko najbolja stvar na tijelu). Predjem jednom rukom preko njene guze onak preko hlaca ona se samo smjeska, ja reko treba li i ovo izmasirati, a ona odg pa mozda sta ti mislis. A ja odg pa ti bi to trebala najbolje znati (a mislim u sebi u trebao bih ti zabiti k...) ona se nasmija i rece pa pokusaj. I kazem joj ona pa prvo bi trebao da ti skinem ove hlace pa tek onda da masiram. Ona se okrenu i raskoplca hlace ja ih samo povucem dolje svucem ih skroz na nogama je imala neke sandale koje su zajedno s hlacama pale. Ostala je samo u crvenim tangicama.  Ponovo se ona oknenu potrbuske i rece mi da je masiram. Ja sam naravno rukama «masirao» njene guzove, oh kako sam samo uzivao, moj kurac je vec bio napet. Poljubio sam joj prvo desni pa lijevi guz. Ona se tad malo pomjeri i ostade lezati onako sa strane ni tamo ni vamo. Sa sam se zavalio iza nje, je zelio sam da kusam taj njen supak. Tad ona rece pa bolan kako ti nije vruce de mene svu skinu a ti nista. I skinem ja majcu. Kad ona a hlace, i svuvem i hlace i patike i ostao sam samo u boksericama a ona u tangama. Lezali smo jedno pored dr. Tj ja sam bio iza nje. Jednom rukom sam joj prelazio preko stomaka i kruzio oko pupka a dr rukom sad drzao njenu ruku koja je bila visoko vise nasih glava.  I tak par trenutaka joj krozim oko pupka i pricamo onak nes lagano i krenm ja rukom nize i zavucem joj ruku u tangice i pocnem da je masiram po pickici. Oh kakav je to bio osjecaj moja ruka u njenim tangicama koje su potpuno vlazne,  igram se prstima po njenom klitorisu kad ona odjednom. AHHHHHH JEBI ME JEBI ME STAVI MI GA VISE .... ja onak iznenadnjeno pogledam u nju i kazem pa znas da nisam s tobom radi sexa nije mi do toga s tobom sam zato sto te volim (naravno lazem joj)  a osim toga reko nemam ni kondom. Kad ona o5 uze onu rusak u kojem je bila deka i vadi iz njeg 3kondoma evo sad imas i jebi me..
reko polako ljubavi polako... svucem joj tangice i rasirim joj noge pocnem da je ljubim po njenoj socnoj pickici, ona samo uzdise a ja samo sto ne eksplodiram, ljubim je igram se s klitorisom, i pocnem da joj guram prst u pickicu ona pocinje da stenje AH AH AAAAA ja se malo odmakinjem i skidam svoje bokserice i zelim da stavim kondom kad ona, neka dopusti meni da ja to uradim i naravno dopustio sam joj da mi navuce kondom.. navauce ga i liznu ga jednom onak i kaze e sad ga stavi... zelim te u sebi...naravno nije mi morala reci 2 puta, priblizio sam svoj kurac njenoj picki i plako nariktavao glavic na njen ulaz i tad naglo gurnuo kurac do kraja u njenu pickicu. Tad ona vrisu AAAAAAAAAAAAAAAAAJ. Ja on kao jesi li ok? (nije bila nevina) kaze da da samo guraj guraj, i tad pocnem da joj lagano guram kurac, stavio sam njene noge na svoja ramena i samo joj ga gurao a ona JAAACE JAACE JACEE ja sam poceo da pojacavam tempo a ona TO TO TOOOOOOOOOOOOO i tak par trenutaka i svrsio sam. Samo sam pao preko nje i poljubio je lagano. Digao sam se svukao kondom i legao malo da se odmorim. Ona se nasloni na mene i rece hvala ti za ovo. Ja reko ljubavi nismo jos gotovi. A ona zacudnjeno kamo mislis nismo pa izjebao si me. Reko jesam u jednu rupu ali ima jos nesto. Tad se ona nasmija i okrenu se guzom prema meni jel mislis na ovo reko da da i odmah mi poce da se dize. Pa navali ona kad mozes rece ona i naguzi se. Ja sam se digao naciljao u njenu guzu i udri.. jedva sam ga stavio. pocela je da stenje puno vise nego kad sam je jebao u picic. I pucamo se tako mijenjano poze al uvijek je moj kurac u njenoj guzi ona samo stenje pocela je i da place a ja sam kao neka zivotinja poceo sve brze da joj ga zabijam u guzu...poceo sam da svrsavam u njenoj guzi, sprema je pocela da curi iz njene guze, izvukao sam kurac i samo legao. Ona je jos par trenutaka ostala onak naguzena, nije se pomicala samo je dahtala, napokon i ona se dize i rece UHHHHHHH PLATIT CES MI ZA OVO SJEBO SI ME TOTALNO, ja se samo pogledam i nasmijesim se. Legne ona pored mene i poce da me ljubi po grudima. Kasnije je uzela moj kurac u svoje rukice i pocela da ga drka lagano nije dugo trebalo da moj kurac ponovo zivne. Ona tad uze jos jedan kondom (visnja njen najdrazi) i navuce ga na moj kurac i poce ga da pusi...inace ne volim bas to ali eto i kazem joj pa de da i ja ne budem prazih usta daj i meni nesto. I namjestimo se u pozu 69 i trajalo je to par minuta kad zazvoni moj mobitel, reko ko je sad u djavla, nisam se ni zelio javiti ali neko je bio uporan, ja pogledam kad stan... javim se stara kazem moram kuci hitno. Kazem to njoj (trebi) i reko de da nes na brzake sredimo se jos jednom i krenem prema njenoj guzi kaze ona nemoj jos uvijek me boli reko ok. Skinem kondom i izdrkam ga onak nabrzinu i svrsim po njenim malim sisicama. Reko idemo sad kuci. Ona uze onaj grudnjak i obrisa spremu sa svojih grudi i ubaci grudnak u onaj rusak zajedno sa dekom i jednom kesom chipsa koju nismo ni otvorili a onaj dr sto smo otvorili dade meni da ponesem da usput jedemo. Obucemo se onak na brzake. Ona sva vlazna sto od sexa sto od sunca, kad stade ona odjednom. Reko sta je sad. Kaze moram da piskim. Oh reko ok de skini se tu i piski . cucne ona ispred mene svuce hlace i tangice i pocne da piski. U tom trenu sam pozelio da se skinem i da je jos jednom potucam dok onako piski al nisam mogao jer sam morao hitno kuci. I zavrsila je s tim. Obukla se i krenuli smo kuci. Opet smo se rastali kod semafora, poljubio sam je i uhvatio za guzu i rekao vidimo se kasnije...

Mala Napaljenica 2

Nakon tog naseg zadnjeg puta proslo je par dana, a ja nisam mogao da zaboravim tu moju malu napaljenicu, naravno kao svaki tinejdzer samo mi je zensko bilo na pameti, nisam vise mogao da odolim pa sam ovog puta ja nju prvi nazvao..

S druge strane linije sam cuo taj jebozovni glas."Halo, ko je?", zastao sam na trenutak odmah sam osjetio nenormalno uzbudjenje ali sam se trgnuo i onako zbunjeno rekao, "E cao ja sam, sta ima sta radis?", i ona je malo zastala vjerovatno nije ocekivala da cu ja biti s druge strane linije, "hej cao, nista evo spremam nesto po kuci bezveze sa sestrom sam sama u kuci jer su nam roditelji otisli kod nekih prijatelja par dana i tako", odmah sam vidio svoju sansu, mislio sam sada bih je opet mogao zovnut da dodje kod mene kao prosli put, znao sam da moze ostaviti svoju sestru samu jer je bila samo 3 godine mladja od nje dakle imala je nekih 16 godina. "Cuj, razmisljao sam o svemu i nisam nikako mogao da prestanem da mislim na tebe, volio bih da porazgovaramo o svemu sto se dogadjalo u zadnje vrijeme". Vec mi je kurac pulsirao u gacama kao da mi je govorio haj pozuri zavrsi s tim dovedi je da je opet razvalim, ali mi je samo rekla "vidi pomirila sam se sa Damirom, i ne bi bila dobra ideja da se opet vidjamo", ostao sam zapanjen nisam mogao da vjerujem nisam vise ni o Damiru mislio kao o svom prijatelju samo mi je ona bila na pameti, tako razocaran samo sam rekao "ok, cujemo se", i zalupio slusalicu.

Proslo je vec par dana od toga, ja sam slabo izlazio Damir me je zvao par puta da izadjemo al ja sam izmisljao neke glupe razloge kao nemam vremena imam nekih obaveza cut cemo se ovih dana, mislio sam da je sve palo u vodu, ali ne, izgeda da sam i ja zaradio negdje neku nafaku, jer nakon nekih jos deset dana, izasao sam u grad da pojedem nesto, i u nekom fast foodu sam sreo Vanesu i njenu mladju sestru koju nikad prije nisam vidio. Kada sam usao vidio sam je da sjedi i odmah su nam se pogledi sudarili, ostao sam bez texta i ja i ona, odlucio sam da probijem led prisao sam joj i rekao "cao", na sto je ona odgovorila istim pozdravom i opet je nastalo stanje sutnje nekih par sekundi, sto je prekinula njena mladja sestra, koja je rekla "seko pa zar me neces upoznati", pogledao sam u nju i primjetio da izgleda bas kao njena sestra samo sa mozda jos vecim sisicama i punijim usnama, stvarno je bila bomba, onda je Vanesa rekla "Elma ovo je Edo, Edo ovo je Elma, pruzili smo ruke jedni drugima njena sestra mi je rekla "drago mi je sto sam te napokon upoznala Vanesa prica o tebi toliko lijepih stvari, znam da ste dugo prijatelji ali evo ovo je tek prvi put da se upoznamo". Stao sam tako s njima par minuta pricali smo i to je to, ja sam otisao i sjeo narucio jelo.

Nakon par minuta mi je njena mladja sestra prisla i rekla "hej znala sam da si zgodan ali nisam znala da si toliko zgodan", ostao sam malo zbunjen okrenuo sam se da vidim gdje je Vanesa nije je bilo, "ma sta se brines Vanesa je vani ceka mene, meni je dala pare da platim, sto sam ja iskoristila da ti pridjem da se malo bolje upoznamo", zastao sam na trenutak al sam pomislio ko ga jebe nemam sta izgubit i onako ko iz topa sam joj rekao "daj mi broj telefona pa cemo se cuti nekad da izadjemo na pice". Pristala je odmah dala mi broj, platila, i pri izlasku mi stavila jednu pusu na lice, dobro sam je odmjerio dok je odlazila, bila je prava mala bomba, cak nesto visocija od sestre, te usne za pozelit, sise prelijepe, guza malo tanja od Vanesine ali tek joj je 16 pomislio sam, mala ima potencijala.

Odmah sam je navecer nazvao pricali smo i dogovorili se da izadjemo sutra navecer negdje na pice, rekla je da ce doci na tramvajsku stanicu da je tamo pokupim oko 8 sati, pa mozemo biti zajedno do 11, tacnije do kad ima izlaz. Sutra dan sam se fino spremio, istusirao, dosta sam razmisljao kako da se postavim sta da radim, gdje da izadjem s njom, ne zbog toga sto ima 16 jer je izgledala ko da ima 21 minimum, znao sam da ce svi buljiti u nas gdje god udjemo i bilo me je strah da nas neko ne prepozna jer ovo je jedna velika mahala i odmah bi se proculo, a nisam htio da Vanesa sazna za to. Pokupio sam je na stanici kada je ulazila u auto ugodno sam ostao iznenadjen, majica kratka pupak se vidi, neki jeans iz kojeg su samo mao virile tangice al sam to primjetio kada je sjedala u auto, pomislio sam u sebi "ima dosta sestre u njoj, ovo bi moglo biti zanimljivo". Usla je poljubili smo se u obraz i rekla mi je "gdje idemo, gdje me vodis?", "pa znas sta rekao sam joj mozda bi najbolje bilo da odemo na neko mjesto van grada naci cemo neki kafic pa cemo tu sjesti i ispricati se fino, na sto je odmah pristala brzo smo izasli iz grada stigli u jedno manje prigradsko mjesto tamo nasli neki miran kafic u kojem je bilo svega par ljudi, i udobno se smjestili u fotelje u cosku kafica. Sjedili smo tu pricali nekih pola sata, primjetio sam da me gleda pravo izazovno kada sam god nesto pricao, malo mi je bilo nezgodno, al sam se oslobodio pa to je samo balavica od 16 godina, i tako dok sam razmisljao da otvorim neku novu temu o cemu bi mogli pricat.

Naglo mi je prisla i strastveno me poljubila u usta, malo sam ostao iznenadjen,ali nakon par sekundi sam uzvratio poljubac i poceli smo strastveno da se ljubimo, osjetio sam njen jezik duboko u mojim ustima, pomislio sam zna se ljubit, al to manje vise te usne pusacke nisam nikako htio da popustim, nakon par minuta razmjenjivanja njeznosti, ustali smo i otisli odmah blizu na neki parking, pomislio sam barem da se malo fackamo u autu jer iskreno sex mi nije bio ni na pameti jer je cura bila premlada, al je fakat bila prava vatra, u autu je mi je odmah skinula majicu i pocela me je hvatat za moj ukruceni kurac preko mojih pantola, odmah sam joj zavukao ruku ispod majice i uhvatio je za njene grudi i poceo ih gnjecit, na sto je ona reagovala zestokim uzdasima, polahko mi je otkopcala pantole, i izvadila mi kurac i pocela ga drkat, dok su nam se jezici i dalje spajali, svo vrijeme je stenjala, spustio sam joj ruku na medjunozje i preko jeansa dotakao njen picic, bio je tako vlazan da nisam mogao vjerovat, opet je pustila jedan zestok uzdah, bila je tako napaljena samo se spustila i stavila kurac u usta, navukla ga je par puta svojim prekrasnim usnama i meni nije trebalo dugo da me opali orgazam, osjetio sam da nadolazi, a i ona je vjerovatno, naglo je pocela da ga pusi i da guta spermu koja je dolazila u velikim kolicinama zelio sam da ovo nikad ne prestane, mala kurva je sve zadrzala u ustima i onda kada sam zavrsio polako ispljunula van auta.

kada smo se malo smirili i obrisali, rekla mi je "sta je duso, ne mozes da vjerujes nisi se ovom nadao, jelde?", iskreno nisam pomislio sam u sebi sto sam joj i rekao na sto mi je ona odgovorila da je to prije radila mnogo puta, i da cak vise nije nevina da je spavala sa nekim momkom iz skole par puta. Jos mi je rekla da ona mene dobro zna sa slika na kojima smo ja, Damir i Vanesa, i da je uvjek mislila da sam seksi samo da se dobro iznenadila kada me vidjela i da je znala da me mora imat. Koja mala kurva pomislio sam u pm, ali hajde nek joj bude, upalio sam auto i krenuli smo, u putu mi je rekla da idemo kod nje u stan, "jesi ti luda rekao sam pa vanesa je tamo", na sto je ona odgovorila da je Vanesa odlucila kod neke prijateljice da prespava veceras, i da ce je nazvat u 11 da vidi da li je dosla kuci. Kurva pomislio sam, znam da je kod Damira i da je levat sad jebe ko zadnju kurvu, a nekako sam imao osjecaj da ce biti moja zauvijek, izgleda da nisu u pravu oni sto kazu kada si joj jednom prvi, zauvijek si njen, barem sam tada ja tako mislio. To me jos vise razljutilo i pristao sam na njenu ponudu.

Stigli smo u njen stan, putem sa ja jos uzeo dvije boce vina samo za sebe, jer sam bio vinopija prava, a to ce mi pomoci da se dodatno opustim uz ovog andjela, kojeg sam isplanirao nakon svega pocijepat veceras. Otisli smo odmah u spavacu ona je donijela dvije case, i ona je htjela da pije, nasuo sam nam, nakon kratkog mazenja nekih 15 minuta, nisam vise mogao da izdrzim nego sam skocio na nju kao razjareni bik, uzvracala mi je sve, bila je vatra ziva ta mala kurva, kurac mi se vec ukrutio, brzo smo svukli svu odjecu sa sebe, a ona je ostala u tangicama, to mlado tijelo, savrseno, nema nista bolje, a super da nije nevina pomislio sam, ipak je premlada, a onoj kurvi njenoj sestri nisam vise ni razmisljao, samo sam htio da pojebem ovu malu napaljenicu, brzo sam joj stavio ruku na picic i polako je nadrazivao bila je vlazna, molila me da joj ga stavim, al ja sam htio malo da se igram, zavukao sam joj jedan prst na sto je ona reagovala tako da joj se cijelo tijelo izvilo bila je zestoko napaljena, sada sam je polako obradjivao srednjakom, sva je bila u znoju stenjala je nekontrolisano, pripremio sam je polako za svoju batinu i nisam vise mogao cekati, polako sam joj namjestio moju kurcinu na njenu usku rupicu i polako poceo da je busim, mislim nakon ulaska mog glavica da je vec pocela svrsavat bila je uska pravo, bas kao i njena sestra, nije vise stenjala pocela je da vristi i nekontrolisano govori "polakooo...samo polakoooo molim teee", nisam vise imao osjecaja zabio sam joj ga do kraja, jako je vrisnula u tom momentu, nisam vise moga ni da vidim jesu li to suze ili znoj preko njenog lica, kada sam uhvatio ritam, kada je vec njen picic se navikao na moju batinu poceli smo oboje da uzivamo, ravaljivao sam je zestoko, vristala je, skicala, stenjala, kada sam vec bio pri vrhuncu, samo sam cuo da su se vrata otvorila, okrenuo sam se i vidio Vanesu stajal je na vratima, i u nevjerici gledala u ono sto se desavalo izmedju mene i njene sestre....

Milena

   Bila sam u Bugarskoj na letovanju 10 dana (nije preko škole). Već u busu sam se spijateljila sa jednom Milenom. Nisam lezbejka ali prepoznam lepu devojku kad je vidim. Bile smo yajedno u sobi u hotelu i ja sam videla nešto o čemu mnogi muškarci samo sanjaju. Ona ima starijeg dečka(koji nije pošao). Posle tuširanja ona je izašla totalno gola. Sada bi trebalo da sledi rečenica:"Odmah sam se napalila", ali nisam. Ali sam je dobro osmotrila. Ne izgleda kao da ima 14 godina, ima velike sise(koje su Bugari čak i previše primećivali), malo salca oko stomaka i veliko dupe, i obrijanu pičku. Ima jako dugu smeđu kosu i običnu facu, ništa posebno. Ona mi je pričala da je nevina, ali ja joj nisam nikada poverovala.
Sledećeg dana, meni je bilo muka pa sam ostala u sobi. Ona je odjednom uletela u sobu i dohvatila se dnevnika, kao ona nešo piše. Onda je pogledala u mene, ja sam se brzo napravila kao da spavam, i ona je stavila ruku među noge. Počela je da se vešto samozadovoljava, videlo se da joj nije prvi put. Izvijala je leđa, tiho ali brzo dahtala, plašila se da me ne probudi.  To je trajalo ko zna koliko dugo činio se kao večnost (ja sam, kao pravi slikar, gledala telo i pokrete mišića kako bih kasnije mogla da skiciram). Onda joj se disanje ubrzalo, vlažnom rukom je ponavljala sve brže pokrete, i stiskala zube kako ne bi vrištala. I onda kao da joj je kroz telo prošla struje, i ona je odahnula. Onda je uzela dnevnik i nešto piskarala. Ja sam zaječala pospano iz kreveta da mi donese čašu vode. Ona me je uplašeno pogledala, otišla i donela mi. Milenini prsti su mirisali na njene sokove.
   Nekoliko dana kasnije, kada smo zajedno bile na plaži, provalila sam da je ona biseksualka. Uvek me je grlila i mazila(mislim po kosi), i volela je ženski dodir. Gledala me je čudno a kada bih ja njoj uzvratila pogled, Milena bi zacrvenela i skrenula pogled. Ja sam uvek volela da nosim tesne stvari zato što imam manekensku građu(i visinu 173 cm koju mrzim) i ne moram da brinem da će mi brus odjednom iskočiti iz majice(jer nosim keca ;( ). Imam prilično veliko dupe za nekog mršavog kao ja. Uvek bih se stresla od Mileninog pogleda kako klizi niz mene kao da sam namazana uljem.
   Kasnije, te večeri, nas dve smo sa ortacima otišli u neki tamo bar. Svi smo pili, i nas dve smo, po našem ludačkom običaju, uradili nešto otkačeno. Otiše smo sa sve odećom da se kupamo na plaži. Pošto sam onako pijana zaboravila na ono od pre, predložila sam ostaemo samo u gaćama. Ja sam imala neke minijaturne bledoroze gaćice koje samo što nisu tange. Sve se videlo kroz njih. Ona je ostala u crnim čipkastim tangama. Videla sam da se ovlažila. Ja sam se nekako sručila na pesak od umora posle dosta plivanja i skakanja u vodu. Nije bilo nikog osim nas dve na plaži. Ja sam bila u polusnu, dok je Milena došla do mene i popela se. Bila je prilično teška. Nije me ljubila(hvala bogu, ne bih volela da je moj prvi poljubac sa lezbejkom). Ali mi je mazila picu, i mesila moje minijaturne grudi. Onda je zavukla moju ruku među njenu obrijanu picu. Ja sam bila toliko kilava da nisam pružala otpor. Mazila sam je kao što neko mazi kuče, ali nisam imala snage. Ali i to je bilo dovoljno da je dovede do orgazma. Onda sam prikupila snagu da se obučem i da ne znam kako prepešačim 30 km do hotela
   Sledećeg jutra sam se pravila da se ničega ne sećam. Ovo će možda mnogima služiti za zadovoljstvo,a li meni nije. Žao mi je, nemam lezbijskih sklonosti.palim se isključivo na mog najboljeg ortaka. Jadno, zar ne?
   Kad budem izgubila nevinost, javiću vam.

gospodin Matejevič

  Jedna zemlja na Balkanu.Vraċam se u ne tako davnu prošlost.Bio sam klinac i toga dana u naš grad je stigla štafeta.Gužva od naroda.Drug Matejevič će poneti štafetu.Drug Despotovič pravi red da bi omladinci sa štafetom mogli proći.Do mene stoji sisata Branka sa drugaricom.Kaže ona drugarici:"Sa njim se još nisam tucala".Sisata Branka se kresnula sa celim C.K. grada.Još je valjda ostao Despotovič.Čudim se kako je njega onako visokog i lepog dosad propustila.Ja sam pario oči gledajući u njene jake petice i duboki dekolte na bluzi.
Posle niza godina,odrastao sam i radim u posrnuloj nekada slavnoj firmi.Sada će je preuzeti kompanjoni:gospodin Matejevič i gospodin Despotovič.Veliki moćnici u gradu.Neko jebeno vreme.Beda.Nebo
je nekako postalo olovno.Neki teški oblaci se ne miču.Plata mi je minimalac i devojka me ostavila.Samo sam
dobio poruku na mobilnom:"Ostanimo prijatelji".Kakvi prijatelji kad je nikako ne viđam?Jedno veče idem bez obzira.Ne znam ni kud ni kamo.Prolazim pored motela"Dionis".Neko je slavlje kao.Proslavljaju nešto gospodin
Matejevič i gospodin Despotovič.Orgije.Sve je nekako usrano postalo.Devojke mlade hrle lovanima.Pored mene protrčaše dve gole devojke.Uplakane su.Dobile su šamare i najurene su.Neki od gostiju motela ili tačnije kompanjona gospodina Matejeviča i gospodina Despotoviča nisu bili zadovoljni kako im te devojke udovolja-
vaju.Nisu valjda dobro pušile.Na parkingu su auta sve bolja od boljeg.Na jednom je vozač otvorio vrata.Crnoko-
sa devojka kleči i puši.Valjda tako overava vizu da uđe u motel.Vozač je mlad momak.Tatin sin.Devojka je oskudno obučena.U miniću je.Taman da se lako skine kad gore ode.Motel je inače odmačen od puta i u šumi
je.Penjem se na drvo.Tamo gde su sobe je uglavnom mrak.U jednoj sobi se pali svetlo.Neki čovek uvodi onižu
plavušu.Devojka,valjda tek 20.napunila.On vadi kitu iz pantalona.Ona se stručno saginje i dudla.Čučne,puši mu,
gleda ga bezobrazno.Skidaju se goli.Mala ima neke duguljaste sise.Pa plavuša je.Dole plavi čuperak.On joj dira
rukom to mesto.Ona ga hvata za kurac i odvodi do kreveta.Svetlo se gasi.Primetim da je jedan prozor otvoren.
Jesen je i prohladno  napolju.Polumrak je u sobi.Na krevetu leži ženska.Gola potpuno,sigurno.Neki muškarac je između njenih dobro raširenih nogu.Jebe je.Devojka stenje.Ovo me uzbudilo.Devojka se baš svojski trudi da mu udovolji. "Ah,ah,ah,...aah"!Čuje se ona.Jedared joj je dobro nabio.Duboko je i seksi zaječala.Hteo sam da izvadim kurac i da drkam.Šta mi preostaje drugo.Oni uživaju,a silan narod pati.Setim se da to nije možda moja
Marina.Pa možda je.Skinem se sa drveta.Zgadilo mi se.Stužilo mi se.Zgrabim neki kamen i zavrljačim u jedan prozor.Uz ciku stakla počnem bežati.Dugo,dugo nisam stao.Nisam znao gde ni kuda to trčim.
   Kompanjoni su preuzeli moju firmu.Nebo je sve olovnije i mračnije.Zajebavanje do jaja.Mislim u firmi.Plata kao
bolja ali neredovna.Bavim se sindikalnim poslom.Posle one noći sam zamrzao ovu dvojicu.Kao sindikalni aktivista dajem otpor.Hoću da im malo barem život zagorčam.Jedno predveče došli su kući po mene ljudi gospodina Despotoviča.Crni džip.Ljudi u crnom.Nisu mi ništa govorili.Izbacili su me sa nadvožnjaka dole na prugu.Osećam bol,vrti mi se u glavi i gubim svest...
  Gore na nebesima ogromni vasionski brod.Dva bića igraju nešto kao šah.Jedan od njih diže malog prevrnutog
piona.Uspravlja ga ponovo.Ta bića liče na ljude samo što su im čela nekako izdužena.Ćelavi su. "Mislite gospodine da to oni zaslužuju"?Reče onaj koji nije dirao piona.Drugi,ustajući od stola reče:"Ma,sad ćete gospodine videti kako se igra.Sačekajte malo.Doneću piće za nas".
Ustajem loman,ali kako idem sve više postajem lak.Ojačavam naglo,kao da sam skinuo neki ogroman teret sa sebe.Dolazim do kioska.Kupio sam 5. pljeskavica.Još sam i uspeo uštinuti prodavačicu za dupence kad je izašla van,smeće da baci.Ušao sam u robnu kuću.Uskoro će nova godina pa su izložili najnovije TV aparate.Na
svakom od njih čita vesti sisata Branka.Postala je spiker lokalne TV stanice.Opa.
Sutradan preskačem ogradu velelepne kuće gospodina Matejeviča.Njegova dva dobermana mi se maze oko nogu kao kučići.Dočekala me njegova žena.Već malo vremešna lepotica.U crvenoj haljini.Telo joj je jako dobro.          "Konačno si stigao,lepotane moj.Nije ti važno što ja čekam"!Reče mi ona i uvede me u spavaću sobu.Sletela je haljina...i gaćice.Skidam se polako.Puštam da mi ošmekne moj dole palamar koji se dremljivo klatio i polako
uspravljao.Pali su žestoki poljupci u njenom zagrljaju.Matora koka je zavodljiva.Ližem joj njene izvanredno izvajane listove.Zagrizem joj guzu.Onda poza 69.Puši mi.Nekako mi je ud veći nego pre.Uživam maksimalno.
Onda je uzimam na jastuke i razvaljujem. "Oh...oooo...oo"!Zaječala je matorka.Mesim joj njene velike i još uvek
jedre sise.Ljubim ih i sisam bradavice.Jastuci su joj došli ispod krsta,a glava i ramena su bili u kosini.Vagina tačno naspram i gde treba.Prodirao sam opasno.Uvijala se od slasti kao zmija."Gde si do sad bio...ooo...oh...jao"!?Jutro je,taman sam se počeo oblačiti.Gospođa je ležala gola na jastucima.Zadovoljna,prela je kao mačka.Ulazi u sobu gospodin Matejevič.Staje ispred kreveta.On onako dežmekast,ćelav i sa bradicom."Ali ljubavi,zašto pa sad to?Čemu sve to ljubavi mog života"?Obukao sam se i prošao pored njega.Uz put sam prdnuo.On kleče pored kreveta,spusti glavu i zaplaka."Džaba ti sve matori jarče,momak je u svemu bolji od tebe.Žalim sve ove godine provedene s tobom.Ova noć je više vredela nego ceo život s tobom"!Derala se ona na njega zlobno.Napustio sam kuću i izašao na ulicu.Čuo se pucanj.Gospodin Matejevič je pucao sebi u glavu.
Gospodin Despotovič  ima isto lepu ženu.Mlađa je od njega.Ja sam bio zaljubljen u nju.Ona visoka,ne baš tako
lepa ali jako,jako seksi face.Njena smeđa kosa,zdrava i lepa,padala joj je niz ramena.Gusta kosa.Grudi nije imala velike.Bila je manekenski građena i suvonjava.Imala je malu seksi guzu.Noge joj nisu bile mršave.Super noge.Zimi čizme crne do kolena i suknja iznad.Leti u cipelama.Čarape ili bez njih.Fantastično izvajane noge.Dugo sam za njom gledao kada bi prošla ulicom.Očarala me je i opčinila.Ali moja nije bila.Sada ona stoji
na ulici ispred mene.Iste smo visine. "Misliš da nisam primetila tebe koliko me posmatraš i želiš.Piješ me očima,
ma prosto gutaš".Govori mi i smejulji se.Za par dana mi smo u onom crnom džipu sami u noći.Duboko u šumi.
Hvatamo se i ljubimo.Diram je i pipam.Stiskam joj sisiće i pičić.Izvadila mi ga je i drka mi.Kako to samo vešto
ume i zna.Jeza me prolazi od zadovoljstva.Ljubim joj svaki milimetar njenih predivnih nogu.Onda prelazimo na
zadnje sedište.Ona je sela i raširila noge.Jedna noga na levom,a druga na desnom prednjem sedištu.Ja joj
nabijam među njenim nogama.Stiskam joj sisiće.Smejulji se.Ljubimo se onako,jezikom.
Gospodin Despotovič je bio živac.Smršao je dosta.Bio je valjda i čiraš.Izgubila se ona njegova lepota.Kosa proseda,a suvonjav.Iako je magistrirao na marksizmu i to predavao kratko vreme u školi,iz dna duše je mrzeo radnike i radničku klasu.Valjda zato što mu je tata bio metaloglodač.Kao i mnogi takvi.
To jutro sam kupio 5. pljeskavica.Jedući jednu svrnuo sam u robnu kuću.Na televizorima su reklame.Odjednom
prekid programa,vanredne vesti.Usplahirena ih čita sisata Branka: "Dragi gledaoci...vanredne vesti.Kako saznajemo, jutros je sa svojim džipom i ljudima sleteo sa nadvožnjaka naš sugrađanin i ugledni biznismen, gospodin Despotovič.Auto je naglo skrenuo probijajući ogradu nadvožnjaka.Pri padu dole,u istom momentu je naišao...voz...preživelih u autu nema.Uzroci nesreće još nisu poznati".Žvaćem ostatak pljeskavice.Pa ovo kao da liči na mene.
Idem na železničku stanicu.Jedan voz staje.Izašlo je samo troje ljudi.Jedna žena i dva muškarca.Prilazim.Žena
mi pruža malo ali zastrašujuće moći oružje: "Mi smo iz istočnog dela Nemačke.Uskoro će drugim vozovima doći još naših ljudi".Reče mi žena.Zajedno smo pošli,polagano.Jer kad nekom ne smrkne drugome ne može svanuti.
I sunce se promalja iza oblaka posle dugo,dugo vremena...

More

Bilo je to pre nekoliko godina u HN. Bio sam klinac, nekih 18 godina. Tek sam stigao na more i nikoga nisam poznavao. Izasao sam oko 23h do grada i besciljno pio. Bio sam jako povucen, stidljiv...mozda zato sto sam bio ruznjikav...vrag ce ga znati? Kada sam ispio drugu konzervu piva vec sam bio pijan. Otisao sam na kamenu plazu i zavalio se medju stenje. Slusao sam talase i zaspao. Probudio me je glas nekih ljudi. Nailazio je jedan par. Bili su stariji i jako lepi. Ja sam se iz straha povukao medju stenje. Ljubili su se vatreno. Nikada tako nesto nisam video. On je ubrzo mesio njene nabrekle dojke. Milovala je njegov kruti penis... Konzerva me odala. Morao sam da izadjem iz sklonista. Ocekivao sam najgore...bar samar. "Ciko kako se odavde izlazi" upitao sam sav preplasen. "Pa samo napred!" rece mladic od nekih 25 godina, koji je odavao da sam mu simpatican i drag. Bili su zaista lep par. Ona plavusa, govorila je cini mi se ruski, on lokalni baja. Stidljivo sam pogledao njene nabrekle bradavice, i njegov celav ud. Prosao sam pored njih, ali mi djavo nije dao mira. Seo sam na 2 metara od njih i posmatrao zenu koja besomucno cima debeo ud dok se strasno ljube. "A jel smem da Vas gledam, upitah bojazljivo?" "Smes samo ne tako blizu"-rece mladic. Ja se odaljih, medjutim, on postade nervozniji, i odvuce je na samu obalu. Natakao je svoju devojku na ud i stojeci je tako jako tucao da su mnogi culi njene slatke uzdahe. Mladic je bio iskusan. Ja sam izvadio svog malisu i poceo da navlacim. Ona me je tuzila kod decka. Mladic je prekinuo vodjenje ljubavi, prisao mi je i kazao uz smesak. "Slusaj mali, ako ne zapalis odavde za 2 minuta, jebacu tebe ovom batinom umesto nje." Lik se vratio devojci, a ja sam brze-bolje prestrasen prizorom pobegao niz osjaje ulicnih svetiljki.
Ova prica je istinita uspomena, koju i danas ponekad dozivam u slatkim snovima.

Katarina

Katarina je tada imala sedamnaest godina.Bila je lepa devojka uvek sigurnog pogleda  razbarusene smedje kose i bujnih,cvrstih grudi.Bila je dobar djak i cesto je dovodila kuci skolske drugarice kako bi zajedno ucile.Jednoga dana, Katarinina majka je zacula tiho stenjanje koje je dopiralo iz njene sobe.Priblizila se vratima i oslusnula:stenjanje je bilo sve glasnije.Naglo je otvorila vrata i zatekla Katarinu koja se potpuno gola zadovoljavala vibratorom.Brzo je zatvorila vrata I otrcala do Miroslava."Miroslave,tvoja cerka se u sred bela dana nabija na ono cudo i jos glasno vristi od zadovoljstva!""Uh,pa dobro,ne moras to tako glasno,sve tinejdzerke to rade...""Vraga rade,nisu one mutave ko ova nasa pa da ne umeju da nadju momk...Miroslave,hocu da je kaznimo,i to tako sto ces dobro da je pojebes""Miroslav je nemo pogleda."Da jebem sopstvenu cerku...Sta ti je zeno ti mora da si poludela""A tebi kao tesko da ga umocis u mladu picku...Dolazi ovamo!"I odvuce ga u Katarininu sobu.Katarina se vec obukla i uplaseno ih posmatrala ocekujuci grdnju."Sad ces da dobijes sta ti sleduje."rece joj majka.Prisla joj je i zavrnula joj majicu oslobodivsi joj sise(Katarina u brzini nije stigla da  obuce brushalter)Devojka se trze, uzviknu"Jesi li ti poludela!" i osamari majku."MIroslave vidis li kako je navaspitana"pridje mu i svuce pantalone i gace.Miroslavljev kurac jos nije bio ukrucen,ali mu ga je zena brzo stavila u usta i pocela da dudla.Nije se opirao.Kurac mu je ubrzo potpuno nabrekao.Majka je potom prisla Katarini i svukla joj minic.Oborila ju je na krevet.Miroslav nije mogao da odoli,prisao je i poceo da ga uteruje cerci u cmar."Uteraj ga,odmah joj ga celog uteraj".Nakon nekoliko pokusaja Katarinin tesni cmar je bio potpuno ispunjen ogromnom kitom.Devojka je vristala od bola.Medjutim,ubrzo je uhvatila ritam jer joj guza srecom nije bila nevina;zapravo;i pored mladosti Katarina je bila prilicno iskusna jebacica."Jebi je,jebi je Miroslave,ne stedi snagu"Nabijao ga je sve brze."Aaaaaaah...aaa...uspahhhh...uspori tata molim te...uuuuhhhh..."Ubrzo je pocela da mesa kako bi naterala Miroslava da sto brze svrsi.Majka je to primetila i naredila joj da ga uzme u usta."Hoces da te napuni,je li?E pa onda mu dudlaj,bez ruku"Savila joj je ruke iza ledja.Katarina je pocela da oblizuje Miroslavljenv kurac,i ubrzo je celog uspela da ga obuhvati.Majka je uzela vibrator sa stola i pocela da joj ga nabija u picku.Devojka je ubrzo pocela da svrsava."mmmmm...mmhhhhh...mmmmmmm..."Miroslav ju je uhvatio za kosu i poceo da je tuca u usta.Osetio je da se priblizava vrhuncu."Zalij je,napuni joj usta spermom Miroslave"Izvadio ga je i poceo da drka.Svrsavao je kao nikad u zivotu izbacivsi nekoliko obilnih mlazeva sperme na cerkine grudi i lice.Potom je majka nateral Katarinu da joj onako umrljana spermom polize picku,i ubrzo je i ona svrsila.
Nakon ovog dogadjaja cesto su ponavljali ovakve seanse,s tim sto su bili mnogo opusteniji,a Katarina do kraja srednje skole nijedan jedini put nije morala da se samozadovolji.