četvrtak, 8. siječnja 2015.

Razočarn u mamu

Pošto sam naišao na jednu priču na ovom sajtu koja je slična mom događaj od pre deset godina,ponovo mi su se probudila sećanja za isti.
Glavni akter price je moja mama Vesna jako zgodna i
doterana zena,koja je sa tadašnjih 45 godina budila uzdahe muškaraca.Jednog jesenjeg dana krenuli smo na selo mama tata i ja na godišnjicu tatinom stricu.Rodbina i prijatelji se skupili na rucku.Mama je odmah krenula da pomaže ostalim ženama u služenju i spremanju.Zapao joj je posao da ode do garaže da donese meso koje je tetak sekao.Pošto je zaboravila ponijeti neku tepsiju ja sam morao odneti.Čim sam prišao blizu garaže video sam dasu vrata zatvorena sto mije jako bilo čudno,pa sam na jedan mali prozor pogled,i imao sta videti.Rodjenu mamu sa spustenom suknjom i crnim najlonkama naguženu preko stola dok je tetak snažno nabija otpozadi,držeći je za sise svojim prljavim rukama.Staja sam ukopan i posmatrao dok je mama dahtala ko najveća kurva,i požurivala tetka govorećimu da će neko naići.On je nije slušao nego sve jače nabijao,dok u jednom trenutku se nije smirio i izgleda napunio je spermom.Za čas posla je navukao trnerku i otišao,a mama je ostala i počela brzo da oblači crne gaćice čarape i suknju.Popravila frizuru uzela meso i odnela.Ja sam još ostao tu ne znajući sta me je snašlo.Posle sam ija otišao do kuće ručak je već bio počeo,mama baba i tetka su služile.Tata me je pitao gdje sam dosad,a ja htede reći pitaj svoju ženu.Razmišljao sam damu kažem,ali ne znam zbog čega nisam.To je ostala moja tajna koju sam vam ispričao.

Samo orgazam

2 godine i 8 mjeseci od kraha 5 godina veze s Ruthefordom prošlo je kao putovanje avionom na relaciji dva grada na istom kontinentu. Šećem sad sama parkom kojim smo koračali poletno zbog nas i nas i samo nas. Rutheford… Muškarac, frajer ili možda samo istrošeni kurac kojeg sam upoznala u discu dok sam ljetovala u Mallorci s tadašnjim dečkom Xavierom. I tad kao i sad nevažan, no ipak spomenut, jer da nije bilo njegovog poklona (dvije karte za Mallorcu) povodom mojeg upisa na fakultet, ne bih bila s Ruthefordom nikada, a možda i bih, ali zasigurno samo površinski. Bilo je to vrlo vruće ljeto. Meni samo 18 godina. Tek sam upoznavala sebe i život. Bila sam hrabra i smjela. Toliko hrabra da sam prevarila Xaviera već treću večer s Ruthefordom lažući da sam na brodu s novim prijateljicama Španjolkama, a ja…Nisam bila na brodu, već na pijesku pored mora…S dj-em Ruthijem…12 godina starijim, s 3 godine propalog braka iza sebe, bistrih plavih očiju, osebujnog lica, nježnih ruku pa tako i zagrljaja te neodoljivog jezika i kurca za sve moje ulaze. Još uvijek se naježim, nakon toliko godina, kad se sjetim kako jebe Rutherford. To su bili razlozi moje prevare. Ne krivim se…Svaka žena bi to učinila na mom mjestu, no ne bi svaka priznala.
Moja smjelost stigla je do izražaja poput šibica do požara. Drugi dan, nisam zatvarala usne pred Xavierom govoreći što sam učinila. Biti prevaren i znati je blaže od biti prevaren i ne znati. Xavieru sam priredila ono blaže. Tako sad zna da je sve ovo oko nas bila laž, jer ja sam podlegla noći koja mi je zatvarala oči i kovitlala uzdahe od užitka, a otvarala oči da Xaviera uopće ne volim. Xavier se kao ljubavnik ne pamti, ali Rutherford….mmmm. Još uvijek ne razumijem zašto pričaju one otrcane izreke o tome da je jutro pametnije od večeri. Ja sam uvijek u noćima, otkrivala istinu, a jutrima samo novi dan. Xavier je bio slomljen, ali ne toliko da nije mogao nastaviti ljetovanje. Ja sam otišla kući i prijateljski se rukovala i pozdravila za zauvijek. Nakon takvoga kraja snjim, otvorila sam se za novi početak…
U novi početak bila su upisani bezazleni seksualni činovi u prolazu za jednu noć ili popodne, vrlo dobro položena prva godina fakulteta, nova poznanstva. Uglavnom muška, a pomalo i ženska. Clara me uspješno lizala do orgazma. Uživala jesam i u stvarnosti i u mašti. U mašti sam se družila s Ruthefordom, vodila ljubav na njegovom neumornom kurcu predatoru i kreirala sam njegovu osobnost. Da bude iskren, jer zablude umaraju; samopouzdan, jer kompleksi ubijaju, da mi se divi, jer me to raspaljuje, da nije dosadan, jer je dosada glupa i od nje bježim. Je li uistinu bio takav, otkrila sam kad sam mu poslala još jedan veoma intimni email , a nakon toga, sve je krenulo u smjeru: druženje-veza-brak-razvod. Vezu su tiho nagovještavala zvona u obliku druženja na relaciji Mallorca – moj rodni grad Amsterdam, njegovi pokloni u obliku orhideja, mošusa, čokolade, sandalovine, svile, komplimenata i divljenja. Veza je ubrzo zvonila 4 godine, filološki fakultet u roku suma cum laude apsolviran, a ta glasna zvonjava najavljivala je brak kojega su nagovarale njegove osobine koje su bile identične mome modelu tzv.“idealnoga muškarca“ i odluka da se preselim iz Amsterdama k njemu u novokupljenu kuću u Barceloni koju je kupio isključivo za djeljenje našega života, a čime da to upotpunimo, nego našim brakom. Nakon vjenčanja u matičnom uredu njegovog rodnog Londona, vjenčali smo se ovaj put uz prisustvo roditelja s obje strane i crkveno prema mojoj želji u Islandu, pored gejzira, gejzira između, pored i unutar nas. Simbolično. Mi smo poput gejzira. Prštali smo od topline koju smo stvarali zajedno izmedju, pored i unutar nas.
Brak je bio bajkovit. Jutrima kava i doručak u krevetu, s pogledom na more. Ručci u tradicionalnim katalanskim restoranima, večere uz svijeće, kad je imao slobodno kao Dee Jay. Česti odlasci na razna putovanja, divljenja, uživanja, lješkarenja i moja povremena zaradjivanja u njegovom ili nekom drugom disco klubu u kojem sam pjevala hitove 70.ih i 80-ih godina prošloga stoljeća. Novac nije bio potreban, ali rad kao potvrda moje vrijednosti mi je bio potreban. Niz zeleno brdo našega braka počele su se kotrljati grude snijega. Te grude bili su naši problemi. Moja ambicija da postanem slavna glumica. Ako ne slavna, onda samo glumica. Ruthefordovo oduševljenje, bodrenje i trud pretvorili su se u hvalu samoga sebe. Kad je pronašao režisera i „nagovorio“ ga da glumim u filmu „La vendetta“. Isprva nisam ništa slutila od tsunamija sreće i zadovoljstva. Kad je krenulo snimanje filma, svaka hvala upućena meni od drugih, on je meni predbacivao da je njegova zasluga. Nakon premijere i uspjeha, zarade filma, sve kritike bačene meni bile su pozitivne, a jedino je on bacao riječi „njegova zasluga“. Prelazila sam preko toga u znak zahvale ne obazirući se previše, jer sam znala da je moj talent zaslužan. Uspjehe sam nizala u još par filmova, a posljednji „La Route“ zbog kojega smo morali živjeti u Nantesu nekoliko mjeseci me i udario i milovao. Udarci su bili Ruthijeve riječi da njega nema, ostala bih obična anonimka, a milovanja su bila pohvale i ogroman uspjeh koji mi je dao sopransku slavu. Svi su čuli za mene, a on više nije mogao čuti za mene, jer talent koji sam posjedovala i posjedujem je moja zasluga.
Podsjećao me sve više i više na moju mamu koja je uvijek predbacivala to što me rodila nakon moga uspjeha uz riječi: „Da te nisam rodila, ne bi bilo to ili ono…“ Polagano sam se bojala i njega. Počela sam ga izbjegavati, bježeći u seksualne avanture koristeći svako međuvrijeme svoga umjetničkog posla. Nisam se puno dvoumila skim ću ga sve varati. Nisam ga više mogla podnijeti, jer je sve predbacivao. Predbacivao mi je odjeću koju bih odabrala, a on kupio uz riječi: „moja zasluga“, kad bi mi se udvarali razni obožavatelji, tješio se rječju „moja zasluga“, jer je smatrao da je dao meni jedini slobodu, novac i slavu. Kad sam shvatila da se nakon moga uspjeha ne veseli, već tješi, odlučila sam baciti kockicu na kojoj je šestica bila razvod. Bol i ljubav u jednakom omjeru, a kraj presudan. Ne znam ni sama zašto ga se toliko sjetim. Često, ma ponekad i prečesto. Sad kad sam svoja bez slušanja predbacivanja, kad sam u ljubavnoj vezi s Collinom, mojim kolegom glumcem. Sad kad idem k njemu. U stan. Na divljački seks, profinjeni desert zvan sperma i neobuzdani smjeh… Mogu možda samo jedan razlog iznijeti: „samo ljudi koji nas duboko povrijede ili tako obožavaju gmižu našim mislima. Često ili prečesto. “ Seks ne liječi prošlost, ali ublažava sadašnje misli, jer u seksu jedino mislim na sebe i svoje zadovoljstvo.
Dodirnuvši zvono Collinova stana, uronila sam u to sebeljublje…Tako sam sebično skidala Collina već u predvorju stana, a on je bio dovoljno glupav da počne skidati mene ne shvaćajući da ga uopće ne volim. Volim samo seks, jer mene voli seks. Doživljeni orgazam mi nikad ne predbacuje kad sam sretna, a muškarac uvijek, stoga sam ih sve počela promatrati kao figure u Kinder jajetu. Igračke premazane slatkim slojevima. Nisam više dala da me ometaju u sreći i jedino sam tragala za orgazmom koji mi se nesebično podavao bez uvreda, lažnih komplimenata, privida sreće i pravih suza. Orgazam je jedino iskreno što kurac daje, a ostalo je sve zabluda. Gnječila sam Collinovu glumačku guzu, lagano zaobljenu od sjedenja dok pamti scenarij i didaskalije, lizala sam mu usne nabubrene od strasti koju mu je poklanjalo moje skladno tijelo. Zatim sam ga rasprostrla na veliki okrugli krevet i škakljala mu trbuh svojim sebičnim jezikom, gladila dlakava jaja svojim sebičnim rukama te mu počela lizati i uvlačiti kurac u moja sebična usta. Uhvatio mi je glavu da mu brže i jače pušim, da mi ga nemilosrdno gurne do krajnika, a ja sam ga bezobrazno udarila po rukama i sjela mu inatno na već visoko podignuti kurac. Bila sam škrta i nisam željela saugati, već samo orgazmirati i osjetiti istinu koja oslobađa.
Vrištala sam nesputano kao divlja zvijer na njegovom ponosnom kurcu, isto kao i na nebrojenim kurcima prije njega, a i paralelno pored njegovog, a on se naivno smijao od muškog zadovoljstva, preponosan na svoju muškost, ne znajući da ne volim njega, njegov humor, njegove teme za razgovor, manire, poklone, već samo orgazam. Njegov kurac, kao i sve ostale kurce tek trebam. Ah, ti muškarci… Volim orgazmirati na kurcu. Skakutala sam po njemu, kao na trampolinu i zamišljala da se seksam sama sa sobom. Željela sam osjetiti samo sebe, sebe i svoj orgazam. Samo moj orgazam, samo moja sebična pohota, oohhh. Uspjela sam na žmirečki i bilo je divno osjetiti kako se isprepliću razum i nagoni i kako nagon mojeg iskona nadjačava varljivi razum, sve misli i boli, sva sjećanja. Osjetih tu iskrenost nagona. Collin mi je grlio struk pa me držao za grudi palcima dirajući ispupčene bradavice. Kosa mi je bila na očima da ga ne vidim, već samo osjećaj. Osjećaj topline klizećeg kurca u meni i svršavanje. Ona, ta moja predivna, dlakava i debela breskva curila je od vladanja njegovim kurcem i mojim nesputanim željama. Zadovoljstvo je neprestano raslo i udaralao u glavu. Ubrzo sam se svršavajući privila uz njegova čvrsta i dlakava prsa, naslonivši glavu i uho da čujem kako mu srce uzbuđeno kuca zbog mene. Zagrlila sam ga i stenjala u ekstazi orgazma te se opet vratila u visinu stavivši mu ruke na moje bokove da mi ih neumorno gnječi. Slatka bol koja pojačava i upotpunjava užitak orgazma. Brzo, brže i sve brže sam jahala ka drugom orgazmu. On umirao od napora nesvjestan mojeg prikrivenog sebeljublja, a ja od orgazama. Svršavala sam opet, silovito, glasno kao da me netko proganja, a to je bio samo dugi orgazam koji me ulovio, a ja sam plakala, smijala se i grizla Collinove prste. Vrištanje je grijalo zidove našim toplim uzdasima i toplim usnama. Zadnji trzajevi drugog orgazma srušili su me na Collina i zaboravila na sve, samo na sebe NE. Zato volim samo orgazam!

Mali razbojnici 5

Amidza pridje Belmi,zagrli je i pobljubi je u obraz:“odkud tebe u ovoj birtiji?“.Belma se nasmijesi i pogleda u Ajlu:“moja me prijateljica malo izvela u grad“.Amidza pogleda u Ajlu i bezobraznog osmjeha rece Belmi:“pa imas bas slatku prijateljicu“,te pridje Ajli,spusti ruku na stol i bez imalo stida joj pogleda u dekolte i polako podize glavu i pogleda je u oci i upita:“a kako se zoves slatkisu?“.Ajla njeznim osmjehom odgovori:“Ajla,a kako tebe mogu da zovem?“.“Amidza“ odgovori „kao i svi ostali sto me zovu“.Prije nego sto je ista vise mogao da kaze momak sa oziljkom ga uhvati za rame i doda mu mobitel.Amidza pocrveni u licu i svi bijesno izadjose iz kafane.Ajla zacudjeno pogleda u Belmu:“sta im bi?“.Belma takodjer zbunjeno odmahnu glavom „ni sama ne znam“.Nastavile su sa pricom i ispijanjem votki,kad ponovo pridje konobar i spusti im 2 case votke:“ponovo od gospodina sa sanka“.Obje su podigle case i osmjehnuli se gospodinu za sankom.Kako je noc odmicala tako je se i birtija sve vise punila,ali ih je i dalje matorac castio picima.U jednom trenutku Ajla eksira casicu,pogleda u Belmu i rece:“Pa ovaj matori nas citavu noc casti,mislim da bi mu se trebale oduziti,sta ti kazes na to?“.Belma je zbunjeno pogleda:“Kako mislis da mu se oduzimo?“.Ajla se bezobrazno nasmija,stavi torbicu na rame i priblizi se Belmi:“samo izadji pred kafic i sacekaj na mene“.Belma ustade sa stolice i laganim korakom izadje pred kafic.Stala je i gledala kroz prozor kako Ajla prilazi matorcu za sankom i nesto mu sapnu na uho,te i ona izadje iz kafane.Belma je pogleda i upita:“i sta sad?“.Ajla je uhvati za ruku i povede sa sobom:“nista se ti ne brini Belmice“.Otisle su obliznji parkic i stale iza jednog starog spomenika.Belma i dalje zubnjena upita:“sta cemo ovdje?“.Ajla otvori torbicu i izvadi kutiju cigara i izvuce sebi i Belmi po jednu,zapalise te Ajla napokon odgovori Belmi:“Nista ne brini,samo jos malo sacekaj“.Nije proslo ni 5 minuta kad zacuse teske korake kako se im se priblizava neko.Ajla proviri malo i izusti:“Evo ga“.Matorac se pojavi iza spomenika,poprilicno pijan,pogleda Ajlu i Belmu i upita:“Pa drage dame,zasto ste me ovamo zvali da mi se zahvalite?“.Ajla baci cigaru na pod,priblizi se matorcu i kroz smjesak rece:“Pa ne bi smo se mogle ovako zahvaliti u kafani“ te spusti ruku i preko hlaca poce lagano da mu mazi kurac.Matorac poce duboko da dise,dok je Belma prepasteno gledala kako njena prijateljica bez imalo stida nepoznatom muskarcu mazi kurac.Ajla se spusti na koljena i otkopca slic matorcu.Izvukla je matorcev kurac kojeg su obrasle guste crne dlake.Lagano mu ga je drkala i pomalo lizala glavic.Polako je poceo da se podize te ga sada Ajla uze u usta i poce da mu pusi.Matorac je zatvorio oci i poceo da uzdise.Ajla je bila veoma vjesta,sa uzitkom ga je pusila.Belma je i dalje kao zacarana stajala i posmatrala Ajlu.Odjednom Ajla zastade,uhvati kurac rukom i okrenu se Belmi:“Pa Belmice,nije valjda da se ne zelis zahvaliti ovom gospodinu?“.Belma je zaprepasteno pogledala Ajlu,ali se brzo pribra i lagano priblizi matorom i spusti na koljena pored Ajle.Gledala je u kurac koji je Ajla i dalje drzala pred njenim licem.Ajla je malo gurnu ramenom i sa smjeskom rece:“Hoces li ga samo gledati ili ces ga malo i okusiti?“.Ajla okrenu kurac prema Belmi i drugom rukom je uhvati za potiljak glave i lagano poce da je gura prema njemu.Belma otvori usta te ga lagano poce da pusi.Jos uvijek nije mogla vjerovati da se kurac nekog nepoznatog matorca upravo nalazi u njenim ustima koji je lagano sisala.Odjednom osjeti udarac po dupetu „hajde zivni malo“ sapnu joj Ajla na uho.Belma ga izvadi iz usta pogleda Ajlu i sad sa smjeskom odgovori:“nema problema“.Ponovo ga uze u usta i poce da ga stravstveno pusi i cijelog guta.Ajla se osmjehnu:“To mi se vec vise svidja“.Dok ga je Belma pusila,Ajla ustade,zagrli matorca jednom rukom a drugom izvuce svoje socne sise iz majice na bretele.Matori je kao budala zurio u njene sise,te ga Ajla uze za glavu i zaburi je u svoje sise.Matori je poceo da poput djeteta lize njene bradavice i usnama ih capi.Ajla mu je prstima cesljala kroz prosjedu kosu gledajuci kako mu ga Belma pusi.Odjednom ga Ajla odmaknu od svojih sisa i uhvati za ruku.Matorac je zbunjeno gledao u nju dok je se ona samo smjeskala.Lagano mu je vodila ruku i zavlacila pod svoju suknjicu.Matori se osmjehnu kad je osjetio pod svojim starim hrapavim prstima vrelu i vlaznu ribicu.Matori poce da joj trlja i zavlaci prste u vrelu ribicu.Ajla je od uzitka zatvorila oci,tiho uzdisala i pocela da mjesa kukovima.Matori nije popustao te je sve zesce poceo da joj zabija prst u pickicu.Ajla vise nije mogla da izdrzi,uhvatila je njegovu ruku i izvukla je ispod suknjice.Matorac je pomalo zbunjeno gledao,ali Ajla potapsa Belmu po ramenu:“Dosta je,dizi se“.Ni Belma ni Matori nisu znali sta se desava.Ajla se okrenu i podize torbicu sa poda i izvadi kondom iz nje,razguli omot i kleknu pred Matorog.Bez problema mu navuce,ustade,podize suknjicu iznad kukova i naguzi se,naslonuvsi dlanove na zid spomenika.Matori bez oklijevanka stade iza nje,i nasloni glavic na ulaz njene pickice.Lagano ga je poceo da gura u nju,cent po cent,sve do kraja.Lagano ju je jebao,gledao je kako njegov kurac sporo klizi u Ajlinu pickicu.Belma je stajala pored njih i osjecala kako i njena picka polako pocinje da vlazi.Prstima je preko koznih hlaca pocela da mazi svoju mackicu dok je matori poceo da sve jace i jace nabija Ajlu.Belma nije vise mogla da izdrzi.Otkopcala je svoje koze hlace i svukla ih do koljena,te stade direktno pored Ajle i naguzi se.Ajla pogleda Belmu,bila je radosna sto joj se pridruzila.Matori ugleda pored sebe prelijepe okrugle Belmine guzove,koja je cekala na svoj red.Bez oklijevanja Matori je zgrabi za guzu i poce da je njezno pljeska.Sklonio je ruku,uhvatio Ajlu za kukove i snazno je nabio na kurac jos nekih 5 puta.Pustio je Ajlu,izvukao svoj kurac iz nje i stao iza Belme.Ajla se uspravi i gleda kako ga stari Belmi bez pardona citavog uvali u picku.Belma se malo ukoci i glasno uzdahnu.Matorac nije nimalo cekao te je odma poceo da je silovito nabija.Guzovi su se tresli od naleta matorceve kite.Uhvatio ju je za guzove i stiskao ih.Ajla se malo sage i uhvati Belmu za sisu preko tanke majice.Mijesala joj je sisu dok joj matori rasiri guzove i pljunu po supku.Samo je malo smanjio tempo jebanja i ugura joj palac u supak.Belma glasno zastenja.Matori jos vise uspori i u isto vrijeme kad joj je gurao palac u supak tako je i kurac u isto vrijeme zabijao.Belma je uzivala glasno.Odjednom matori ugura palac i kurac do kraja i ukoci se.Poceo je lagano da se trese,svrsavao je.Izvukao je lagano palac i kurac iz nje i svukao kondom.Zakopcao je slic i izmoreno im se obratio:“Hvala vam drage dame,rado cu vas ponovo castiti picem“,te teskim korakom ode od njih.Belma i Ajla su i dalje polugole stajale pored spomenika i gledale kako matori odlazi.Ajla ljutito navuce majicu preko sisa i namjesti ponovo suknjicu:“kakva je ovo jebacina,nije nas ni pojebao kako treba“.Belma je navlaceci kozne hlace tjesila Ajlu:“jbg,matorac je to…“.Zapalile su po cigaretu i lagano krenuli kuci.Ajla se cijelo vrijeme jadala kako je zeljela da se dobro izjebe,psovala je matorog skoro cijelo vrijeme.Belma je samo sutljivo slusala,kad odjednom spazi na 50 metara ispred sebe stari bijeli kombi u kojem sjede Amizda i ostali.Belma zagrli Ajlu i sapnu joj na uho:“Zelis dobro biti izjebana?“.Ajla je cudno pogleda:“Pa to ti govorim cijelu noc“.Belma se nasmjesi:“Bez brige,dobit ces ti svoju jebacinu veceras“….

Mali razbojnici 6

Ajla i Belma su lagano setkale prema kombiju.Glumile su da nisu primjetile Amidzu i ostale u kombiju,te su sporim korakom prolazile pored njega.Ali nisu daleko stigle,vec nakon par metara sto su prosle otvorise se vrata kombija i zacu se grubi Amidzin glas:“Belma,Ajla,gdje ste vi krenule?“.Zastadose i okrenuse se,glumeci da su izenadjene:“Ooh,pa nismo vas ni primjetile“,te pridjose otvorenim kliznim vratima.Unutra su svi sjedili oko malog Rifata,kojem su bile suzne oci te lice i tijelo ispunjeno modricama i ogrebotinama.Belma zaprepastena upita:“Sta je njemu bilo?“.Amidza potapsa Rifeta po ramenu i sa gorcinom u glasu odgovori:“Nekakvi ga klosari safatali,srecom jedan prijatelj je bio u blizini koji je nas pozvao i uskocio u pomoc malom“.Amidza obori glavu i pogleda u malca,primjetio je kako mali svojim ocnim suzama odmjera Ajlu od glave do pete.Amidza se malo nasmijesi i pogleda ponovo u Belmu:“Bila nam je ovo naporna i stresna noc,mogle ste sa nama da se rijesimo ovoga stresa“.Ajla zainteresirano upita:“A gdje bi ste da idemo?“.Amidza se pocesa po glavi:“Ma ne znam,naci cemo nesto,bitno je samo da ste vas dvije sa nama“ te se bezobrazno nasmija.Ajla i Belma su se pogledale.Belma je mogla da vidi u njenim ocima gorucu zelju za sexom,i samo je trazila mali znak potvrde.Prije nego sto je Belma ista uspjela da kaze Ajla izusti „Hocemo“ i uskoci u kombi.Belma se nasmijesi i sjede na suvozacevo mjesto i sapnu Amidzi:“Idemo kod mene,prazna mi je kuca“.Amidza samo klimnu glavom,upali kombija i krenuse.Nisu presli ni 100 metara a vec se iz pozadine culo komeskanje i uzdisanje.Belma se okrenula da vidi sta se desava.Primjetila je da Ajla sjedi izmedju Jasara i Emrana na zadnjem sjedistu,obe sise izvadjene iz majice.Na srednjem sjedistu su bili Rifat i momak sa oziljkom,dok je se Rifat okrenuo i posmatrao sta se desava na zadnjem sjedistu,momak je samo mirno sjedio i zurio u Belmu.Belma se malo postidjena okrenu i ponovo sjede na sjediste,ali je tijekom cijeloga puta bacala pogled na njega,a ni on nije skidao pogleda sa nje.Na nekih 50 metara od kuce na skretanju Belma naredi Amidzi da stane:“Nas dvije cemo ovdje izaci,da ne bi komsije nesto slutile,a vi produzite uz put jos 20 metara pa skrenite puticem iznad basta,na mojoj ogradi ima jos jedna mala kapijica pa mozete na nju uci“.Izasle su,a oni su nastavili kako je Belma rekla.Na ulazu Ajla zgrabi Belmu za dupe i sapnu joj:“Mislim da ce ti Milan guzu poderati“ i glasno se nasmija.Belma je cudno pogleda:“Milan??“,Ajla sa smjeskom odgovori:“Onaj opasni sa oziljkom“ i namignu.Usle su u kucu i sjele na seciju.Nisu dugo morale cekati,na vratima su se pojavili ostali.Usli su u sobu i sjeli na seciju,Jasar i Emran pokraj Ajle,Milan pored Belme,a Rifat pored Milana,dok je Amidza na fotelju nasuprot secije.Jasar i Emran su se ponovo bacili na Ajline sise koje su izvukli iz majice i stravstveno stiskali i lizali.Amidza ih je kratko posmatrao i glasno dreknuo:“STANITE“.Obojica u soku prestadose i gledase u Amidzu.Amidza sa smijeskom i nizim tonom:“sta ste navalili,znam da ima dobre sise,ali sacekajte malo“,te se sad obrati Belmi:“jel se moze ova secija razvuci u lezaj?“.Belma samo potvrdno klimnu glavom.Amidza pogleda u Jasara i Emrana i naredi:“ajde,sklonite stol u stranu,razvucite to i nabacite kakvu deku“.Ucinili su sto je Amidza rekao i ponovo se zavalili,te su dalje sutljivo zurili u Amidzu.Amidza se grohotom nasmija:“sta sad u mene buljite,takva sisulja pored vas i vi mene gledate“.Jasar i Emran pogledadose jedan u drugog,nasmijesise se i u istom trenutku zgrabise Ajlinu majicu i silovito je svukose s nje.Uhvatise je za ramena i oborise na lezaj.Skupa je uhvatise za suknju i svukose je.Lezala je potpuno gola medju dvojcom ciganskih klinja koji su drapali svoje kurceve preko hlaca i oblizivali usne zbog njenih socnih sisa i njene slatke obrijane pickice.Ponovo su se prihvatili njenih sisa,stiscuci ih i stipkajuci bradavice.Amidza je zamisljeno gledao u Ajlinu pickicu,i polako poceo da svlaci odjeci sa sebe.Rifat je radi boljeg pogleda stao kraj Amidze i posmatrao kako se ona dvojice zabaljaju sa Ajlinim sisama.Milan je i dalje sjedio pored Belma koja je gledala Ajlu.Milan spusti ruku na njenu nogu i poce da je miluje.Belma je gledala u ruku koja joj klizipo utegnutim koznim hlacama.Osjetila je kako prsti prolaze kroz kosu i dah na uhu.Milan joj sapnu:“Voleo bi da vidim i tvoje lepo telo“ i poljubi je u vrat.Belma uzdahnu,lagano ustade i svuce svoju tanku crnu majicu.Milan je posmatrao Belmine slatke sise.Belma mu okrenu ledja i sporo otkopca dugme na hlacama i lagano svlaci rajsferslus.Kako se rajsferslus spusta tako se otrkiva i tanka crtica crnih kratnih stidnih dlacica.Mjesala je kukovima i svlacila hlace sa sebe.Pred Milanom se ukaza socna okrugla guza s kojom je Belma vjesto mjesala.Belma prestade mjesati,nagnu se naprijed i lagano svuce hlace sa sebe.Okrenu se ponovo prema Milanu,koji je gledao u njenu pickicu.Milan je rukama uhvati za dupe i pogura je prema sebi.Poceo je njezno da joj ljubi pickicu.Belma je uzdisala i lagano rasirila noge.Milan je i dalje njezno ljubio,lagano poceo i da lizka.Odjednom prestade,lupi Belmu po dupetu i rece:“Budi dobra kucka,ajde doggy style“.Belma bez prigovora pope se na lezaj,spusti na koljena i dlanove,te se lijepo naguzi.Milan stade iza nje i pomazi njeno dupe.Sage se i ponovo joj sapnu:“Ostani tako,sad cu ja doci“,te nestade u kupatilu.Brzo je se vratio i u ruci nosio bocu baby ulja.Stao je ponovo iza nje,otvorio bocu i sipao ulje po njenom dupetu.Gledao je kako se sliva niz te prelijepe obline.Dok se ulje slivalo niz dupe i butine,Milan je svukao odjecu sa sebe i tvrdim kurcem stajao iza Belma.Razmazivao je ulje po njenom dupetu,ponovo uzeo bocu i sipao po njenom supku i picki.Prstima je razmazivao ulje,lagano masirajuci supak i picku.Nanio je malo ulja po prstu i sporo ga zavuce Belmi u supak.Belma glasno uzdahnu i malo se ukoci.Izvuce ga iz nje i naredi joj da se okrene prema njemu,te nanese malo ulja na svoj tvrdi kurac.Belma se okrenu i zacudjeno pogleda u Milanov kurac.Prvi je put uzivo vidjela neobrezan kurac.Milan je pomazi po kosi:“Ajde kucko,drkaj ga“.Belma ga njezno uze u ruku i poce lagano da drka.Imao je nekih 19cm i bio tvrd kao kamen.Belma ga je i dalje cudno posmatrala dok je drkala taj od ulja masan kurac.Dok mu ga je drkala,Milan potapsa Emrana po ramenu kojem je kurac bio u Ajlinim ustima.Dodao mu je bocu baby ulja i upitao:“Ocete vi svoju kucku namazat?“.Emran se nasmijesi,uze bocu,izvuce svoj kurac iz Ajlinih usta i rece:“Budider mirna kuckice“.Okrenuo je flasu i ulje se slivalo po Ajlinim socnim sisama.Emran nije nimalo stedio na ulju,sise su joj bile prekrivene uljem,te je lagano mlaz uljao spustao preko njenog ravnog stomaka pa do obrijane pickice.Jasar objema rukama uhvati Ajline sise i stisnuo ih tako da mu se ulje medju prstima cijedilo.Poceo je da masira sise i da razmazuje ulje.Prolazio je rukama preko stomaka i razmazivao ulje.Prstima je prelazio preko pickice i zabijao joj masni prst.Ajla je malo zastenjala,uhvatila debelog Emrana za kurac i ponovo ga uze u usta.Amidza je gledao Ajlino sjajno tijelo.Sjedio je samo u boxericama u fotelji,a monstrum se jasno ocrtavao ispod njih.Ajla se malo podize i sa naslona secije dohvati svoju torbicu i izvadi iz nje dva kondoma i dade ih Jasaru i Emranu.Jasar upita:“koji ce nam ovo kurac?“.Ajla se arogantno nasmija i odgovori:“no condom no sex“.Tad Amidza iskoci iz fotelje,strgnu boxerice sa sebe,zgrabi Ajlu za noge i privuce je na rub lezaja.Brzo namjesti glavic monstruma na ulaz njene masne picke i silovito ga zabi.Ajla vrisnu,te svi ostali zastadose i gledase nju i Amidzu.Amidza ga nije vadio iz nje,drzao ga je zabijenog u njenoj ribici,i posmatrao njene sise.Lagano ga je izvuko do pola i ponovo silovito zabio.Ajla zastenja i pogleda u krupnog Amidzu koji joj se udomacio medju nogama.Ponovo ga izvuce do pola,pogleda je u oci i rece:“Kucko,ima da potpuno osjecas cigansku kurcinu,te kondome navlaci svom mlitavom muzu“.Ajla je samo njemo gledala u njega.Opet ga silovito nabi i poce da je svom snagom jebe.Od siline naleta sise su se tresle,stenjala je glasno.Ajla poce da svrsava,Amidza ga izvuce,pope se na nju i postavi monstruma medju njene masne sise i objema rukama ih stisnu.Ajla je malo podigla glavu i gledala glavic tog monstruma kako nestane medju sisama i ponovo izleti.Amidza ponovo progovori:“Vidis li kucko sta je kurcina,vidis li?“,te ga gurno do kraja,sise joj jos jace stegnu i obilno svrsi Ajli po licu.Ajla obori glavu na lezaj od iznemoglosti,a Amidza se vrati ponovo u fotelju.Svi su sutili i gledali u Ajlu,pogotovo Belma.Pljesak po Belminom dupetu prekide tisinu i Milan rece:“Ajde kucko,ocisti svojoj frendici lice“.Belma ga poslusa,pridje Ajli,spusti glavu prema njenom licu i jezikom poce da lize spermu sa njenog lica.Marljivo je lizala svaku kapljicu sa lica i gutala.Ajla je samo tiho disala.Kad je pokupila svu spermu,Milan je zgrabi za kukove i privuce je sebi na drugi kraj lezaja.Milan se uspravi,uhvati masni kurac rukom i nasloni glavic na supak.Pojaca pritisak i glavic poce da nestaje u njenom supku.Belma tiho zastenja,a Milan sa smjeskom tiho rece:“Budi dobra kucko,primaj ga u guzu“,te nastavi da ga dublje gura,sve dok citav nije nestao u njenom dupetu.Drzao ga je tako u njenom dupetu.Belma je oborene glave duboko disala.Izvlacio ga sporo iz nje,dok nije citav izasao.Odmahnu glavom:“Covece kako dobar supak“,te ponovo nasloni glavic i lagano ga ugura do kraja.Jasar i Emran su gledali u Ajlu kako jos uvijek izmorena lezi tu.Odlucili su je pustiti da dodje sebi i spustise se na koljena pred Belmu.Jasar je uhvati za kosu i podize joj glavu:“Kad ne moze ova tvoja frendica,budi nam ti od koristi“ i ugura joj kurac u usta.Sisala je Jasaru kurac dok je Milan uzivao u njenoj guzi.Sad je Emran zgrabi za kosu,ispade joj Jasarova kita iz usta i Emran svoju uvali.Sisala je njegovu,pa je caskom i Jasaru pusila.Milan je pojacao i jace ga zabijao u njenu guzu koja se tresla od jacine udara.Milan poce da divlja i da joj pleska dupe,naglo se smiri,uvali ga do kraja i objema rukama stisnu guzove.Svrsio joj je u guzu.Rukama joj rasiri guzove i sporo ga izvuce iz nje te se zavali na drugi cosak secije.Jasar i Emran nisu dozvolili da Belmi rupice ostanu prazne.Jasar sjede i nasloni se:“Aj kucko,znas kako ide,jasi Jasara“.Belma se podize,opkoraci Jasara i primi ga u svoju picku.Emran dopuza iza nje,uspravi se na koljena,natovari svoju stomacinu na njene nauljene guzove i zavuce svoju kitu u njen razradjeni supak.S obje rupice zacepljene Belma poce da mjesa kukovima.Dok se Belma nabijala,Ajla je lezuci posmatrala Belmu.Odjednom osjeti neciji jezik kako je skakilja po ribici.Ajla se osmjehnu i podize glavu.Iznenada joj nestade osmjeh kad je vidjela glavu maloga Rifata medju svojim nogama kako joj jezikom ribicu lizka.Ajla se pobuni i drskim tonom viknu na malca:“Ma sta ti hoces picule jedno!“.Rifat se prepade i podize glavu gledajuci Ajlu zbunjenog i tuznog lica.Tad Amidza ponovo ustade i stade kraj Jasara,i dreknu se na Ajlu:“Sta mislis sta hoce kucko?Vidis da hoce picke malac,nemoj biti neposlusna kucko!“.Ajla ga je bojazno gledala,nije se usudila nista reci.Amidza je podize sa lezaja i uze u naramak i rece Rifatu:“Ajde mali ides zamnom“.Otisli su u spavacu sobu i Amidza spusti Ajlu na bracni krevet:“Slusaj kucko,ako mali hoce da te jebe ima da rasiris noge i da zacepis!“.Ajla se tiho pobuni:“Ali ne zelim da me picule jebe…“.Amidza se nasmijesi i nage glavu na lijevu stranu:“Ma he,kad bi doveo pseto kakvo da te jebe ima ga primas“.Ajla se usuti i spusti glavu.Amidza potapsa Rifata po ramenu:“Eto je mali,uzivaj u njoj,tebi je to veceras najpotrebnije…ne moras da brines nece ti niko smetati,ja cu zatvoriti vrata i nema nikome ulaza dok ti ne izadjes“.Malac sa osmjehom pogleda Amidzu koji mu namignu i izadje iz spavace te zatvori vrata.Rifat se okrenu i siroka osmjeha gleda u Ajlu kako gola sjedi na krevetu.Poceo je da se skida i Ajla ga je postidjeno gledala dok se on i dalje bezobrazno smjeskao i odmjerao njeno tijelo.Skinuo se potpuno gol i gledao je Ajli direktno u oci dok je drkao svoj kurac.Popeo je se na krevet i sjeo kraj Ajle.Neko je vrijeme sutljivo posmatrao njene sise koje su se presijavale od ulja.Rifat objema rukama uhvati Ajlinu sisu i poce da je stiska i treska.Ajla je nakratko zazmirila,a malac uhvati obe i jednu od drugu ih stisnu.Pustio joj je sise i ugnjezdio medju njene noge te lagano prstima poce da mazi masnu pickicu.Ajla je tihim umiljatim glasom govorila:“Nemoj,ne radi to“.Rifat joj ugura svoja dva prsta i upita:“A sto?“.Ajla uzdahnu te istim glasom:“A nije,nije to za tebe,mlad si ti jos“.Malac izvuce prste iz nje i nasloni glavic na ulaz pickice i sa sirokim osmijehom odgovori:“Pa sto,jebao sam Belmu vec dva puta“ i uvuce svoj kurac u nju.Ajla tiho uzdahnu i cudnog izraza je gledala u malca koji je zabijao svoju kiticu u nju.Nije mogla da vjeruje da se to desava,niti da je on vec Belmu dva puta jebao.Rifat je laganim i konstantim tempom jebao Ajlu.Ispruzio je svoje ruke i uhvatio je za sise,te malo pojaca tempo.Ajla je tiho uzdisala i nije mogla vjerovati da je malac tako fino jebe.Ali odjednom Rifat jace stisnu sise,sporije ali jace da ga zabija i sa sirokim smjeskom gleda Ajlu u oci.Malac ga zabi do kraja i malo se zgrci.Ajla ga upita:“Sta si to uradio?“.Rifat nije skidao osmjeh sa lica i veselo joj odgovori:“Svrsio,sta cu uraditi“.Ajla nije mogla da vjeruje,samo je gledala kako ga mali izvuce iz nje i tako gol otrca nazad medju ostale.Lagano je ustala i otisla za njim.Amidza je pogleda i kroz zajebanciju rece:“Pojeba te mali,ha?“.Ajla je samo sutila dok je se on glasno smijao.Gledala je u Belmu kojoj su jos uvijek obje rupice bile zacepljene Emranovom i Jasarovom kitom i kako je uzivala u tome.Emran poce da pljeska Belmino dupe dok je svrsavao u njen supak.Izvuce ga iz nje i sjede dok je Belma ostala na Jasaru.Sad je on svuce sa svog kurca i obori je na ledja i ugura ga i on u njen razradjeni i napunjeni supak:“Da ne budem izuzetak“rece Jasar.Nije ga svega par puta zavuko te i on istrese svoju spermu u njenu guzu.Jasar ga izvuce iz njene guze,dok je Belma bocno legla i sva sperma lagano pocela da se curi iz supka po dupetu.Svi su gledali u Belminu guzu,a Amidza tiho izdahnu i rece:“Ahh,momci lijepo ste je napunili…“napravi malu pauzu i dade kljuceve od kombija Milanu“…ajte vi odvucite Ajlu kuci,ja cu prenociti ovdje“.Momci su se oblacili i podjebavali kako „Belma nece oka sklopiti citavu noc“,dok je Belma samo sutljivo lezala.Obukli su se i skupa sa Ajlom otisli preko baste u kombi.Sjeli su i zaputili se na drugi dio grada.Cim su izasli,Amidza pomilova Belminu nogu:“Ajmo nas dvoje pod tus“,uze Belmu za ruku i podize je sa lezaja.Setkali su prema kupatilu dok se Belmi sperma iz guze slivala niz nogu.Usli su pod tus i pustili vodu da se slijeva po njima dok su se oni medjusobno sapunali.Amidza okrenu Belminu guzu prema sebi i sa tus baterijom poce da ispire spermu sa njene guze i supka koji se pretvorio u rupetinu.Cim su zavrsili zaputili su se u spavacu sobu.Amidza je legao dok je Belma stajal i posmatrala njega kako lezi na mjestu gdje mu joj inace muz lezi.Legla je kraj njega,oboje goli,okrenula mu je ledja i osjetila kako njegovi prsti pipkaju guzu.Osjetila je dah na vratu i Amidzin sapat:“veceras ti necu nista,prvo cu da odspavam malo…“

Javni bazen

Bio je četvrti mjesec i još uvijek prerano za sunčanje vani pa sam se odlučila malo ići kupati na bazen. Inače volim bazene ali ono što me smeta je kupaći kostim. Na moru sam uvijek gola pa sam navikla da mi gola pica slobodno pliva i da je maze sunce, valovi i vjetrić. Međutim, s obzirom da na javnom bazenu čak ni toples nije dozvoljen, nudizam nikako ne dolazi u obzir. Zbog toga sam u torbu stavila svoj dvodjelni kupaći kostim i krenula na bazen. U svlačionici sam sa sebe skinula donji dio trenirke i žene koje su bile tamo mogle su vidjeti da ne nosim donje rublje. Skinula sam i gornji dio trenirke i taman krenula uzeti badić kad mi je na pameta pala luda ideja: Što ako odem ipak gola plivati? Što bi se moglo dogoditi? Ljudi bi me sigurno gledali čudno… ali jebe mi se za njih. Što bi mi spasioc mogao reći? Bi li me privela policija? Ili bi me samo izbacili s bazena? Ova posljednja opcija činila mi se najvjerojatnijom i najmanje strašnom. Odlučila sam vidjeti što će biti. Uzela sam samo ručnik i krenula tako gola kroz hodnik prema bazenu. Kad sam došla do tuševa neka žena s dva mala klinca gledala je šokirano u mene ali nije ništa rekla. Produžila sam dalje bez ustručavanja. Došla sam do vrata i hrabro zakoračila u prostor bazena. Nije bilo puno ljudim međutim bilo ih je dovoljno i svi su me gledali kao da sam s Marsa pala. Produžila sam do malog bazena za neplivače jer sam se htjela prvo malo kupati u toplijoj vodi pa tek onda ići plivati u veliki bazen. Došla sam do staklenih vrata malog bazena i ušla unutra. Bio je prepun vrišteće djece i roditelja koji su ih nadgledali. Stavila sam ručnik sa strane i gola ušla polako u vodu. Osjetila sam toplu vodu na svojoj goloj guzi i obrijanoj pičkici. Sjela sam i naslonila se na rub bazena dok su pokraj mene neki klinci igrali lovice po vodi. Moje gole sise stršale su izvan vode s bradavicama krutim kao kamen. Dirnula sam se po vršku bradavice i polako počela močiti sise vodom. Osjećala sam poglede prisutnih ali mi je bilo predobro da bih me to brinulo. Počela sam osjećati potrebu za masturbiranjem. Ruka mi je sama krenula prema pički i sekundu poslje prsti su mi već bili na stidnim usnama. Polako sam se igrala s klitićem i promatrala oko sebe. Djeca su potiho ispitivala mamice što ona teta tamo radi i zašto je gola. Oteo mi se smješak kad sam vidjela kako im ne znaju dati odgovor na to pitanje. Sad sam već bila usred drkanja i odlučila se na korak dalje. Ustala sam se i voda mi je bila malo ispod razine guze tako da mi se cijela pička vidjela. Sjela sam na rub bazena i raširila noge. Počela sam se trljati sve brže i brže. Izdrkala sam se naočigled svi prisutnih uz štrcanje iz pice po bazenu. Sjela sam nazad u vodu i laktove naslonila na rub. Pogledala sam prema ljudima. Svi su skretali pogled. Osjetila sam nadmoć. Okrenula sam se i vidjela kroz staklo da mlada cura od možda 20ak godina u majci spasioca dolazi do malog bazena. Mislila sam da će me sad izbaciti pa sam se već spremila na to da napustim bazen, međutim cura je samo prošla pokraj mene, bacila pogled na moje golo tijelo i brzo produžila dalje upozoriti 2 dečkića da se prestanu naguravati jer će pasti pokraj bazena. Pomislila sam kako sam ovo odavno trebala pokušati, ali mi je falilo hrabrosti. Zašto se ne bih kupala kako ja hoću kad već plaćam istu cijenu kao i svi ostali. Ponovno sam se počela dirati po pici i neka curica sa maskom za ronjenje stala je dva metra ispred mene i zaronila. Odlučila sam biti bezobrazna. Raširila sam se koliko sam mogla i zavukla prste u pičku. Drkala sam maloj doslovno pred nosom. Svršila sam uz glasni uzdah i zabacivanje glave unazad. Tad sam osjetila da mi se piški. Kako je wc skroz na drugom kraju bazena u hodniku, odlučila sam da ću se tu popiškiti. Samo sam prstima raširila stidne usne i mlaz vruće pišaline krenuo je iz mene farbajući vodu u žuto. Nisam ni primjetila da imaju onu glupost koja označava kad se netko popiša crvenom bojom. Sve oko mene se crvenilo. Cura koja radi kao spasiteljica pogledala me sa smješkom a ja sam joj smješak uzvratila i rekla da mi je malo pobjeglo. Ona mi je samo klimnula glavom i produžila dalje.

Zabranjeno Voće

Poštovani, podeliću sa vama neke događaje koji su mi se iznenadno desili. Dugo sam smagao snage da ovo stavim na papir i podelim sa vama.
Zovem se Igor imam 24 godine, živim sa ocem i majkom.
Moja mama je zgodna žena dosta, očuvana, doktorica. Ima plavu kosu, malo kovrdžavu, veće sise i jače dupe. Dosta očuvana matorka, što kažu, a zna i da to pokaže svojim oblačenjem.
Nikad je nisam uopšte posmatrao tako samo što sam bio svestan da je ona zgodnažena sa svojih 44 godine i primećivao sam kako je moji drugari odmeravaju. Čak sam znao da joj neko od njih krade veš sa štrika i znao sam da čujem kada se ona i tata krešu.
Sve je počelo jedne subote kada smo svi išli na svadbu kod sina mamine dobre drugarice sa posla. Pozvani smo bili mama Belma, ja, tata, mamina sestra tj. Moja tetka i njen muž, moj tetak.
Moja tetka Elizabeta (svi su je zvali Liza) je bila možda i zgodnija žena od mame. Sa svojih 42 godine moglo se reći da je bomba. Imala je veće sise koje je uvek utezala i izbacivala, jače dupe, cre oči i jače ali jako primamljive noge. Da kažem bio sam joj miljenik, jel mi je od malena kupovala sve i davala najveći džeparac i podvoravala mi se.
Na svadbi je tetka Liza obukla crnu sexysuknju iu jednog dela sa jako dubokim dekolteom i štikle sa jako visokom štiklom. Čim smo došli u salu gde se održavala fešta nakon vjenčanja svi su buljili u moju mamu i tetku, primetilo se to. Ja sam poveo na svadbu i moju djevojku sa kojom sam nedugo u vezi.
Seli smo zajedno za jedna sto, pričali zezali se počeli odmah da pijemo vino.
Počela je muzikau čast mladenaca i tetka me je zamolila za ples. Muzika je bila lagana pa me ona privukla sebi tako da sam osetio njene dobre sise na sebi što me uzbudilo. Rekla mi je:
„Slatka ti je djevojčica“.
„Hvala tetka“ odgovorio sam.
„Mora da je jako srećna s atobom zlato“ nastavljala je.
„Da, jako, bar u početku“ odgovorio sam.
„Pa, kakva je mala u početku“ pitala je tetka.
Meni je ta sva njena pita malo bila sumnjiva i dvosmislena. „Dobra je za sada“ odgovorio sam.
„Vidiš da samo tebe prati, mora d ate pazi od ovih curica ovde“ rekla je i smijala se.
„Ali tetki mora da da prepusti malo“ nastavljala je. „Da red je“ rekao sam.
Liza se samo nasmijala na to i tada je pjesma završavala te smo se vratili za sto.
„Jesi ga ti učila d apleše“ pitala je moju devojku.
„Haha, nisam, što jel dobro pleše“ odgovorila je M. (zbog privatnosti staviću smao incijal imena devojke).
„Nije loš“ odgovorila je tetka opet dvosmisleno i nastavljala:
„Ako bude prilike večeras naučiću ga ja malo bolje plesu“ smješkala se.

Večera je prošla i noć je odmicala a svi smo bili malo i popili. Tetka je bila u kolu igrala a neki tip se muvao oko nje, pijan neki, video sam da joj nije zanimljiv. Iznenada je došla do stola.
„Kako ima napornih ljudi ovde“ rekla je.
Tetak je bio dosta pijan pa joj je rekao: „Pa kako ne bi kad si polugola tu, mogla si još da se skineš“.
Tetki nije bilo svedno pred svima nama pa mu je odbrusila:
„Skinuću se koliko ja hoću“. I pila je vino.
Ja sam hteo da smirim sve pa sam rekao tetki da odemo da plešemo. Ona mi je odbrusila:
„Nije mi do plesa“. Bila je vidno jako ljuta.
Tetak je bio baš pijan pa je rekao njoj: „A možda bi ti radila nešto drugo, a „
„Rado pijanduro, ali ne s tobom takvim sigurno“.
„Pa hajde, imaš ih tu koliko hoćeš“ rekao je pijan tetak.
Tetka se jako naljutila tada i ustala od stola i izašla van. Ja sam rekao M da idem da vidim šta joj je. M mi je rekla da idem do nje da je baš glupo ovo bilo sve i da probam da je nagovorim da se smiri.
Izašao sam iz sale ali nje nije bilo. Prošao sam okolo i primetio tetku Lizu kako ide prema parkingu. Otišao sam za njom. Zvao sam je ali ona nije htela da stane. Stala je kod auta izvadila cigare i zapalila.
„Da li si vidio onog kretena, nemam reči“ rekla je jako bjesna.
„Smiri se tetka, nije vredan, vidiš d aje pijan jako“ rekao sam pokušavajući d aje smirim.
Preddložio sam da se vratimo unutra. „Neću nazad“ rekla je bjesno.
„Ovde mi je bolje na čistom zraku bez njega, a sve me unutra nervira“ nastavila je.
„Iizvini tetka ako te ja nerviram ovde samo izašao da vidim kako si“ rekao sam fino.
„Ma dušo moja ti si divan, nikad mi ti nisi naporan“ rekla je milujući me po licu.
„Da su svi kao ti sve bi bilo super“ nastavila je.
„Onda ću ja da ti pravim društvo malo da ne budeš sama“ rekao sam joj.
Ona se samo nasmijala. Kada je ispušila cigaru pustila je neku laganu muziku u autu i privukla me naglo sebi da sam se ja izgubio. Vino je radilo svoje i meni i njoj.
„Hajde da plešemo sada“ rekla je
Stavila je moje ruke na svoj struk i mene uhvatila oko vrata te privukla sebi. Jako me stisla da sma osetio baš njene sise. Počeo sam jako da s epalim da mi je počelo da bude tesno u gaćama. Mislim d aje tetka to osetila jel je ipak ona iskusna žena. Ćutali smo oboje i plesali a ja sam tu tišinu prekinuo rečima:
„Hoćemo da se vratimo unutra sada“
„Zašto, nije ti fino ovde s amnom“ rekla je.
„Ne, nego da se ne brinu gde smo“
„Ma neće“ rekla je sigurno.
Ona ona poče da spušta ruku dole i d ame dira preko hlača po skroz već dignutom kurcu, na šta sam s eja trgnuo. „Tetka, nemoj, šta radiš to“.
„Što smetat ti“, rekla je i nastavila „Ne bi rekla da njemu smeta“ i nasmijala se.
Onda me je gurnula na auto i otkopčavala kaiš i šlic, zavukla je ruku i uzela ga.
„Mmmmm, kako si narastao sunce tetkino“ rekla je
„Neee tetka ne smemo ovde, videće nas“
„Ne brini zlato, neće, parking je zavučen, oko nas je šuma“ rekla je.
Čučnula je i stavila ga u usta odma počela da dudla. Ja sam poludio tada, bio sam na sedmom nebu.
Oko nas je bila tišina i samo s ečulo hlapljanje njenog dudlanja. Ja sam izbacivao teške uzdahe, jel ni jedna mi nije tako dobro pušila kao tetka, videlo se da je preiskusna.
„Vidim ja da ti mene gledaš u dekolte celo veče a i prije“ rekla je ustajući.
Naslonila se na haubu auta balgo raširivši noge i izbacujući ono moćno dupe van.
„Hajde sunce tetkino da vidim šta te ona tvoja naučilla, šta znaš“ rekla je izazovno
Na te reči ja sam poludio i otišao iza nje.
Dirao sam je preko haljine po dupetu i onda je udario po dupetu da je skiknula.
Zadigao sam suknju na leđa, gaćice sam joj svukao do kolena i anmestio glavić na vlažnu joj pizdzu obrijanu.
„Uhhh tetka“ rekao sma i zabio s eu nju do kraja odmah.
„Mmmmmm“ „Daaaaa“ rekla je tiho.
„Jebi me dušo , daaa“ zapomagala je.
Ja sam počeo odmah jako da je jebem. Držao sam je ta kukove pa za guzove mesnate i nabijao s eu nju kao u najveću kurvu. Želeo sam da je pokidam.
„jebi, jebi meeeee“ „Želim teeeee“ govorila je.
Ja sam kao manijak s ezabijao u njenu pičku.
Tada mi je zazvonio telefon na haubi, zvala me M.
„Ne javljaj se, ne prekidaj sad, ko jebe malu, hoću d amene jebeš“ rekla je prokleto tetka.
Ja sam samo nastavio d aje jebem onako jako, jaja su lupala dole od nju udarao sam rođenu tetku kkao pomahnito.
„Aaaaaa, tooo Igore, šta radiš ti u međunožju pogrešne cure“ rekla je bjesno.
Bio sam gotov. „Aaa ne mogu tetka više svršiću“ rekao sam.
„Vadi ga jebote“ rekla je tetka i čučnula opet, drkao sma ga dok nisam prsnuo kao vulkan, poprskao sam joj lice i sise. Tetka izvadi vlažne maramice i pokupi sve sa sebe, a onda uze moj kurac koji je spao i pokupi ostalo s anjega.
„Ne mogu da verujem da sam prevario M“ rekao sam.
„Hahhahaha, pa opusti se zlato tetkino, ona je samo balavica i ne može ti pružiti ono što ja mogu“
Navukla je gaćice, spustila haljinu i vratila sise na mesto.
„Hajdemo sada nazad“ rekla je.
Vratili smo se i seli nazad za sto.
„Evo jedva sam je ubedio da se vrati“ rekao sam.
Tetka nije bilo pa sam upitao gde je.
„Odvezli su ga, pijana budala“ rekla je mama.
„Pa hajde živeli a posebno ti Igore što si me smirio“ rekla je tetka i gledala me u oči.
Nazdravili smo svi, čaše su kucale.
——————————————————————————————————————————————

Nakon događaja sa tetkom par dana narednih je sve teklo mirno. Jedne večeri mama me upitala šta planiram. Rekao sam da ne planiram ništa, a ona mi je rakla da bi ona izašla sa Žanom, njenom najboljom drugaricom da prošeta malo. Rekao sam da ide slobodno da ću ja da ostanem kući da gledam utakmicu.
„Kako je tebi bilo na svadbi prošle sedmice“ pitala m eje.
„Fino, baš je veselo bilo“ rekao sam.
„Aha, jeste“ reče ona.
Ja sam se nadovezao: „Malo je tetak Milan pokvario veče sa pijanstvom“
„A tetka Elizabeta, ona nije kvarila ništa“ reče mama, a što je meni malo zapelo za uho.
„Ne bila je ok, što mama“
„Onako pitam“ reče.
Otišla je da se spremi i kad je izašla imam osećaj da sam usta oblesio do poda. Mama se obukla imao sam osećaj posebno nekako. Obukla je usku haljinisu svilenu uz telo, iznad kolena je bila. Štikle koje su bile jako visoke i vezale se oko zgloba. Gore bluzu sa malo dubljim dekolteom tako da je svako mogao da bleji u njene veće sise koje su bila na izvolite. Suknja joj se toliko pripila uz telo da su se ocrtavala tangice koje je obukla. Zjevao sam kao lud i ako mi je mama.
Stala je na sred sobe i odmeravala se sama u ogledalu. Počela je da se šminka, stavlja karmin. Tada joj je ispao karmin a ona se sagla da ga dohvati. Kako se sagla suknja joj je došla skoro pod sami guz. Uspravila se.
„Igore, kako mi stoji ova haljina“ pitala me je .
„Pa, dd..dobro, fino“ uspaničio sam se.
Zazvonio joj je telefon. „Da Žana, eto me idem“ rekla je.
„Idem onda, neću dugo“ reče i izađe.
Nakon dva tri sata sam čuo auto ispred kuće. Provirio sam na prozor. Mama je izašla onako namontirana i teturala malo na onim štikletinama. Ušla je u kuću, bila je malo pripita.
„Igoreeee“ rekla je.
„Tu sam mama“ rekao sam.
„Ne spavaš“ reče.
„Baš sam se fino provela, bila sam sa Žanom u klubu, neki momci mladi su bili sa nama, naplaćali su se pića, hahahahaha“ smijala se.
„Od kud sa momcima, mama, znaš da tata ne bi voleo da to čuje“
„Štooo, ne bi se ljutio, veruje on meni“ rekla je i nastavila:
„Zamisli davali su mi komplimente, jedan je bio baš fin i rekao je da imam 30 godina, hahahaha“
„Ako ti je bilo tako fino zašto si se vratila ranije“ rekao sam ljutito malo.
„Pa Žana je morala da se vrati, a momci su hteli da ostanem pa da me oni vrate, ali ipak sam se vratila“.
„Pa dobro mama, neka si, drago mi je“ rekao sam.
„E znaš šta, idem ja da se vratim nazad“ reče.
„Daj mama gde ćeš ovako kasno sama“ rekao sam.
„Pozvaću taxi“ rekla je i uzela telefon.
Telefon joj je ispao iz ruke, ne znam jel namerno ali sagla se da ga podigne. Ponovo sam zevao u njeno dupe i počeo je da mi se diže. Pomerao sam ga u stranu da ona ne vidi, ali mislim da je to primetila.
Dizala se i govorila: „Možeš i ti s amnom, d ame štitiš“
„Od koga da te štitim mama“ pitao sam.
„Od onih momaka“ rekla je i smjala se jel je znala da me to provocira.
„I da jedan je pitao za tebe, sigurno te zna“ rekla je.
Opet joj ispada telefon, sada sam znao namerno. Opet se sagla a ja sam opet dirao se po dignutom kurcu
„A jel se ti to brineš za mamu, kad kažeš da ne idem sama sad“ pitala me provokativno.
„Pa naravno mama, majka si mi“ odgovorio sam.
„A jel se i za tetku brineš“ pitala me već ozbiljnija.
„Zašto sada tetku, što nju pominješ stalno“ već sada pitam ozbiljno i sumnjičavo.
„Onako pitam“ reče i nastavlja:
„Ne brisi se ti za mamicu, znam ja sama da s esnađem, a ima slatkih momaka tamo. Uhh izvini sine, baš sam s ezanela, kao da pričam sa Žanom a ne sa tobom, hahaha“
Tada me pogledala onako dole i videla da mi je dignut.
„O pa ti si spreman da me čuvaš, hahaha“ smijala se.
„Daj mama, na šta misliš“ rekao sam.
„Ne znam na šta ti misliš, ali vidim da misliš na mene“ rekla je.
Mene je tada bilo sramota i smao sam sageo glavu.
„Pa Igore, ako već hoćeš da me sačuvaš večeras“ rekla je i počela lagano da mi prilazi i nastavila:
„Nemoj da me pustiš da idem, jel će onda neko drugi d ame čuva“.
„Onda ostani sa mnom mama“ rekao sam.
Ona se okrenula i rekla: „Ma idem ja, šta ću ovde u kući a i tata je na putu idem da s emalo opustim“.
„Ostavićeš me samog ovde u ovoj kući“ rekao sam sve ne bi li je odvartio.
„Pozovi svoju tetku Lizu da te čuva“ rekla je promenjenim tonom.
„Što si zapela za nju, šta je stalno pominješ mama“ rekao sam već ljut skroz.
„To bi ti trebalo da mi kažeš Igore“ rekla jeokrećući se meni.
„Na šta misliš mama“?
„Na svadbu Igore“
Ja sam se tada zaprepastio, noge su mi se odsekle. Shvatio sam da je mama videla mene i tetku na parkingu.
„Mama, nisam mogao“ počeo sam da mucam.
„Šta nisi mogao“? derala s ena mene.
„Da se obuzdam, okrenula me je“ rekao sam.
„Vidim ja“ derala se i gledala me dole po hlačama i nastavljala: „O čemu ti razmišljaš“?
Ja od muke sedam na kauč.
„Ne znam mama, napravio sam glupost i još prevario M“.
„Ma kakva M, jebao si tetku, a sad ti se i na mene diže, idiote“ dernjala se.
„Izvini mama, baš sam idiot“ skoro sma plakao.
„Ma šta izvini, sada ću da odem u klub i daću svima da me jebu, u inat tebi, jebao si mi sestru a tvoju tetku kretenčino“.
„Nemoj mama to da radiš, ona me je zavela“
„Kako može tetka da te zavede idiote, jesam te i ja zavela“ rekla je i prišla mi. Uhvatila me za kurac.
„Vidi  idiote i na mene ti se digao“.
„Pa i ti si se namerno tako obukla“ proderao sam se iznenada.
„Jesam, namerno, da vidim kako ćeš d areaguješ na mene nakon onoga sa Elizabetom“.
Ja sam ponovo pognuo glavu.
„Gledaš me isto kao oni u klubu, hoćeš i ti da me jebeš, a“? Skroz je bila besna.
„Ne mama, neću to, ti si mi mama, tebe volim naravno“ pravdao sam se.
„A digao ti s ena mene idiote“ i nastavljala je:
„Idem sada u klub odmah, jebao si mi sestru a nisi smeo, pa da poravnamo račune“.
Piće ju je te sada izgleda hvatalo i nije znala šta priča.
Molio sam je kumio da ne ide, pravdao sam se da sam svestan svoje velike greške, ali kad sam vidoe da me ne sluša rekao sam odlazeći u svoju sobu:
„Ako ne želiš da mi oprostiš razumem te mama, ja te ne mogu zaustaviti da odeš“.
Otišao sam u sobu.
Ušla je u sobu za mnom.
„Igore, pustio bi me znači d aodem, zar me smatraš takvom, razočarao si me“
Ušla je u sobu i zatvorila vrata, sela ja kraj mene na krevet.
„Igore, pa ti bi me pustio da odem u klub na sex“ rekla je upitno.
„Ne, ne bih mama, samo sam pustio malo da vidim da li ćeš stvarno otići“ odgvorio sam.
„Vidiš da sam se vratila“ rekla je istavila ruku na moje koleno.
„Mama izvini, kreten sam ispao ono veče“ rekao sam smireno“.
„Ma nema veze sine, glupo je što sam rekla onako da sam vas videla, a još gluplje što sam htela da uradim sve večeras“ rekla je već smirenije.
„Stvarno si htela da ideš sa onim momcima u klub“ pitao sam je.
„Jesam, i to sve zbog tebe i moje sestre, a i tvoj tata više ne može kao pre pa mi fali Igore“.
„Ne znam mama, ali ti si stvarno zgodna za svoje godine“.
„Hvala maco“ rekla je i počela da pomera ruko prema gore.
Meni se uatomatski opet počeo da diže jako.
„A vidim da mi sestra ovih dana cvrkuće, mora da si je dobro zadovoljio sa tim što imaš“ rekla je mama i uhvatila me za dignut kurac preko hlača i nastavljala:
„Možda bi hteo i mene, bolja sam od nje u ovim stvarima“ gledala me provokativno.
„Nee mama, ne“ rekao sam i otimao se.
„Nego šta je, šta je ovo ako me nećeš“ rekla je dok me mazila preko hlača po kvrgi.
„Ne mama, nemoj to da radiš, ne smemo ovo“
„A sa tetkom smeš Igore“ rekla je.
Otkopčavala mi je hlače lagano dok nije izvadila kurac dignut skroz.
„Moja fina sestra je uvek znala da izabere pravi“ govorila je smješkajući se.
Ja sam već ubrzano disao. Rekao sam:
„Nemoj mama, ne smemo ovo da radimo“.
„Nemoj da mi glumiš sad nevinašce Igore“ rekla je i kleknula ispred držeći kurac nabreko u ruci.
„Kako ti je šećeru mamin“ pitala je, jel je vidila da se grčim.
„Alaaa, ovo s ene dešava“ rekao sam.
„Dešava se“ rekla je i počela je da ga puši lagano.
Tako ga je jako stisla usnama i sve žešće navlačila da sam mislio da ću d aprsnem. Priznam da mi ni jedna do sada nije tako dobro pušila. Videlo se razlika u iskusnoj ženi i recimo mojoj devojci.
„Mmmmmm“, mumlala je mama dok ga je jako navlačila. Ja sam dahtao jako i tresao se.
Ustala je i legla na krevet, podigla suknjicu i raširila noge.
„Hajde dušo dolazi, treba mami“ rekla je.
Ja drkajući prilazim joj. Zavlačim ruke i koliko sam poludio strgao sam tangice s anje. Ona je samo ciknula. „Aa“.
Stavio sam joj ga na usnice i naglo uletio u nju do kraja. Jauknula je. Počeo sam da hvatam odmah ritam.
Obuhvatila me nogama oko struka i stisla, tako me navlačila još više u sebe.
„Jebi me sine, jebi, takoooo, željna sam, tata me mesecima ne jebe“ zapomagala je.
„Ja sam tu mama, i ako sam jako mlad“ rekao sam.
„Daaa, daj ga vrućoj mamici“ rekla je.
„Videla sma te kako me gledaš mali, sad me jebi jakoooo“ zapomagala je.
Ja sam ubrzao ritam samo malo.
„Namerno si obukla tu provokativnu haljinicu i izbacila sise“ rekao sam.
„daaaa da vidiš kakvu mamu imaš“ rekla je.
Onda me ona odgurnula sa sebe. Ustala je.
Srušila je sve sa stola u sobi. Namestila se na sto, nalaktila se fino. Izbacila je ono zrelo dupe van, zadigla suknjicu i podigla nogu tako da je kolenom s eoslonila na sto.
„Hajde Igore, ovo si želeo“ rekla je.
Prišao sma joj lagano bez reči i ponovo ušao u nju skroz, sada s aguza. Tucao sam je lagano pa sve više ubrzavao ritam tako da sam je dovodio do ludila. Dok nisam počeo snažno da je tucam. Držao sam je za one mesnate guzove i tako jako tucao da su jaja lupala od nju.
„Aaaaaaaa“ zapomagala je napaljena.
„Jebi meeeee, jebi mamicu, jooojjjj odavno nisma jebana sine“ zapomagala je.
Držala se rukama za sto koji se skroz ljuljao i škripao, a ona je jaukala od zadovoljstva.
Udarao sma je baš jako. Već sam se sav bio oznojio malo od svega. Počeo sam da je koji put ošamarim po dupetu onom.
„Aaaaaa, tako sine, baš si đavo“ rekla je i nastavljala:
„Daj mi gaaaa“.
Tada joj je zazvonio telefon. Tata je zvao. Nije s eobazirala što on zove, uživala je u mladom komadu mesa. Bukvalno sam je rasturao, ubijao dok sam joj izvadio one sisurine i mjesio svom snagom, sve dok nisam pukao.
„Aaaa mama, ne mogu više, gotov sam“ zajaukao sam.
„Vadi ga, nemoj u mene idiote“ rekla je.
Tresao sam se izmoren već dok sam svršavao kao konj, prsnuo sam kao vulkan na njene sise.
„Aaaaaaaa“ zajaukao sam.
„Tako dušo“ rekla je dok je razmazivala spermu po sisama.
Pao sam na krevet i rekao samo jedva: „Uhh mama“.
„Igore, zaboravi na ovo, malo sam se zanela baš“ rekla je zapovjedno i nastavila:
„Idem da se istuširam sada“.
„Ajde mama, pa moram i ja“ rekao sam.
Mama je otišla u kupatilo, a ja sam ostao onako na krevetu izmoren.