petak, 7. ožujka 2014.

Koleginica - nastavak

Nije mogla u petak. Bilo je tesko da se iskombinujemo. Spremaju se za porodicno letovanje pa jure pasose, vize i ostalo. Izgleda da ce ove godine da idu u hrvatsku na more. Jos uvek pregovara sa muzem. Ja sam cak malcice postao ljubomoran na njega. Kratko smo se pojebali prosli put, zureci da na vreme stignemo sa pauze. Posle toga se pravila kao da se nista nije desilo. Ipak, razumeo sam opreznost. Bilo nas je petoro u kancelariji i nije bilo mesta nikakvim glupostima. Svidjao mi se njen pristup. Samo su budale neoprezne. Moram priznati da meni ovo nije prva avantura u braku i se jednom umalo nisam okliznuo. Znaci oprez je neminovan.
Naizged sve je bilo po starom. Nismo cak ni trebali pominjati jedno drugom da o prethodnom susretu drzimo sve u najvecoj tajnosti. Meni se i dalje najstrasnije dizao na nju. Pre neki dan je dosla na posao u nekoj Benetton majicici i sise su joj izgledale fenomenalno. Dubok izrez na skoro sportskoj majicici (bilo mi je cudno da to nosi na posao) otkrivao je njene okruglaste, kruskaste sise. Jos uvek mogu da osetim njene bradavice na svojim usnama…

Opet, drugi dan je dosla u nekim ¾ farmerkama na posao koje su se tako priljubile uz njenu guzu i koje su bile prilicno plitke tako da je dobar deo stomaka ispod pupka bio nepokriven. Sva je onako visoka, socna i zrela za nenormalan seks. Prosli put mi je pomenula da ne pamti kada ju je njen muz toliko uzbudio. Ni ja ne pamtim kada je mene moja zena toliko napalila.
Juce, dok sam bio na sastanku u drugom odelenju, docekao me je sticker na stolu. Na njemu je samo pisalo: “Danas?”. Prva stvar koju sam uradio, je da sam pogledao, doduse neprimento, prema njenom stolu. Ona inace sedi dijagonalno od mene. Vec je krisom gledala u mom pravcu, kako cu da odreagujem na pitanje. Uzeo sam neki telefonski listing, koji stoji na mom stolu vec mesec dana, i nalepio na njega dugi sticker. Napisao sam samo “13h?” i dao joj listing (posto ona vrsi placanja telefona i slicnih stvari). Samo je brzo rukom napisala OK ispred mene dok je kao gledala u papir, praveci se da gleda sta je u pitanju.
Primicalo se 13h a ja sam bio sve nervozniji. Nisam cak uspeo ni kurcinu da izbrijem, kao sto sam planirao za sledeci put. Hteo sam da ovaj put bude bas perverzno. Brzinski sam se dovezao, opet do prijateljeve gajbe. Utrcao sam u zgradu i ispred lifta zatekao nju kako nervozno ceka lift. Rekla je samo “cao” kad me je videla. Kao da ne idemo da se izjebemo kao dve zivotinje?!!! Nije mi bilo jasno….Pogledao sam oko sebe i ukapirao. Neki matorac je cackao po postanskom sanducetu i preturao po gomili besmislenih reklamnih letaka. Lift je stigao. Usli smo u prilicno razvaljen starinski lift, pozatvarali sva vratanca i stisnuo sam 6-cu. U tom momentu mi je uzela ruku i povukla je pravo ka svom medjunozju. Imala je neku crnu suknju, otprilike do kolena. Kurac u gacama mi je poskocio. Voleo sam perverzne zene. Ona me je palila do bola. Onako socna. Moja ruka se vec nalazila na njenoj pickici. Od iste su me delila jos samo mokre, pamucne gace. Brazda i klitoris su sasvim jasno mogli da se opipaju. Povukao sam rukom unutrasnja vrata od lifta ka sebi i lift je stao. Negde recimo izmedju 3-4 sprata. Njen jezik je vec bio duboko u mom grlu a ja sam vec uveliko trljao po njenoj pici. Ona je bila toliko napaljena da je drhtala. O sebi ne treba ni da pricam. Morao sam da joj polizem picku. Ledjima naslonjena na “zid” lifta otvorila mi je manevarski prostor. Ja sam se vec podvukao pod crnu suknju i pomerivsi joj bele gace u stranu, liznuo joj klitoris. Stresla se kao da je grom udario. Picka joj je i ovaj put bila glatko izbrijana. Guza savrsena. Sa obe ruke je stegla moju glavu i gurala je ka svojoj pickici. Lizao sam je a picka joj je sklobotala koliko je bila vlazna. Socna picka. Prava. Brzo je svrsila uz promuklo i priguseno vristanje. Dole sa prizemlja je neko lupao i, mislim, psovao sto mu ne dolazi lift. Odlucio sam da ipak seks nastavimo u stanu. Crna i preplanula, gledajuci me svojim krupnim ocima isla je pored mene do stana. Sve vise mi se svidjala.
Nakom sto smo usli u stan, odlucila je malo da me muci. Nije htela da me odmah uhvati za kurac i da se izjebemo vec je polako krenula da me masira. U toku masaze rukom bi sve cesce prosto pretrcala preko moje nabrekle crvene kurcine. Nisam vise mogao da izdrzim. Uhvatio sam je za glavu i povukao je ka svojoj kurcini. Stavila ga je u usta i pocela ga divljacki pusiti. Svrsi mi u usta, rekla je. Nakon 10ak sekundi iz mene je prokuljala bujica sperme. Deo je zavrsio u njenim ustima a deo po sisama. Nasmesila se i zagrlila me. Pocela je opasno da mi se svidja. Ne znam koji mi je djavo.
Moja kurcina i dalje nije spadala. Ustala je, opkoracila me i nabila se na njega, istovremeno me drzeci za ruke. Sad cu ja tebe da jebem, prosaputala je. Itekako mi je prijalo. Njena duga crna kosa bila je svuda po meni. Rukama sam hvatao njenu guzu i lizao joj bradavice dok se nabijala na mene. U momentu sam preuzeo inicijativu i poceo brzo da ga nabijam odozdo u nju. Ona je zabacila glavu u polucucecem polozaju i stenjala. Skoro vristala. U momentu mi je kurcina iskliznula od brzine i vlaznosti. Pozurio sam da ga vratim i gurao da u nju. Poskocila je, nasmesila i rekla, ups….pogresna rupa. To me je tek napalilo….. Nema veze sto je bez kondoma. Morala je sad da ga primi u dupe. Okruglo i iskvarcano dupe. Nisam se osvrtao na njenu molbu da ga vratim u picu. Gurao sam ga sve jace u dupe. Iz opiranja je presla u uzivanje. Prosiktala je pohotno: “gurni ga do kraja!”. Oboje u transu i carima zabranjenog svrsili smo za tili cas. Pali smo na krevet i tako se mazili jos 10ak minuta. Tek tada smo razmenili informacije, zasto i otkada se ona meni svidja i ja njoj. Sta je na meni pali i obrnuto. Saznao sam da je njen brak otpoceo tako sto je zatrudnila…. Srece i seksa u braku nigde…

Kruševljanka

Moj bivsi….
Zvao me je jednom kod njega da dodjem.On je taj sto svaku moze da dobije. Nema sta da je lose kod njega. Visok lep zgodan PRELEPO GRADJEN. Kada smo raskinuli rekao mi je da nece vise samnom i da bolje da nastavim sama.
ALI … tog dana pozvao me kuci kod njega i ostisla sam. Posle par sati eto me u njegovom ugaoniku sedim, pusim cigaru i gledam ga. Popricali smo malo cisto da vidimo stace mo. On je meni bio prvi u svemu. Posle duge price, posvadjali smo se, pocela sam da placem od muke jer je previse bola bilo. Htela sam da odem i on me je uhvatio za ruku i reko, ako sada odes zaboravi me! Sela sam i ucutala, prisao je i seo pored mene, obrisao mi suze sa lica i hteo je da me poljubi. Maknula sam glavu na stranu i rekla da nije potrebno da me ljubi kad je takav.
Pogledao me je i reko: ako tako oces ok onda !
Tada nisam znala kako da reagujem. Video je da nema nista od toga i otisao na drugoj strani, gledao me i jeo pogledom.. nisam znala sta da radim dal da odustanem ili drugo. Prisla sam mu i naslonila se na njega, gledali smo se u oci i poceli da se ljubimo,Odma mi je stavio ruku dole preko pantalona. Pogledala sam ga i videla da mu se digo, jer 20 cm sa tolkom debljinom lako se ocrta na pantalone. Otkopcala sam mu kajs i skinula ga celog. Nabrekao mu je bio kao nikad. Legla sam tada bila i skidao me je polako.. kad me je celu golu stavio.. poceo da me mazi i reko: Oces ?
Znam da sam za to dosla. Nemogu nazad sad..

Nasmesio se i rekao, ne reci da neces jer cela si luda zamnom. (Imao je pravo )
Legao je pored mene ljubio me, i polako prste mi je trljao klitoris, pa je poceo da gura prste u picku sve jace, uvatio me je za sise i mesio ih nenormalnooo lizao me celu.. a usne mi je grizao kolko je zeljan bio……. onda sam se okrenula i
pocela sam da ga drkam i rekao mi je, ocu da ga stavis celog u usta, digla sam se i stavila nekako njegove cele 20cm do grla, drzao me bio za kosu i sve jace gurao, hteo je da eksplodira… kad je video da nisam mogla vise digo me i bacio na trosed. Kleknuo na pod i digo mi noge na rame, a tada… Jojjjjjj boze mili zvezde su mi padale, nabila sam glavu u trosed i plakala, vristala….lomio me je na komade sve jace i jace i pricao ocu da te pocepammmmm okrenuo me i naguzio uvatio me za kosu i tako drzao.. pa mi nabio mi onaj njegov debeli kurac i mlatio tako citavih pola sata non stop, vristala sam muuu JACEEEE JACEEEEEE AAAAAAAHHHH AHHHHHHHHHHHHH AAAAAAAAAAAAAAA MMmmmhhhhh, ajde pokazi mi kolko sam ti nedostajala jebacino moja, pogledao me je i reko SAD CES DA VIDIS.. uvatio me je i sela sam na trosed na naslonu, rasirio mi je noge kolko je moglo i gurao ga u picku pa u dupe, kako smo i ja i on celi bili mokri padale mi noge i okrenula sam se i nabila sam glavu na zid i rekla mu: Nabi mi ga da nemogu da ustanem. Vatao me je za dupe, jebaoooo mii pickuuu cinilo mi se da sam sva isecena stenjao samnom to me jos vise bilo napalilo… Jebao me kako je najbolje znao udarao me sa svake strane suze mi kuljale kolko me bolelo, posle mi josss vise rasirio noge i drzao mi je glavu kako je bila na zidu, to je bilo MMMMMMHHHH lomio me sve jacee a ja zid sam grebala sve vise. kako nisam mogla da stojim vise uvatio me i bacio na pod, kao zivotinje smo bili okretao me je na svakoj strani jebao me je sa svom snagom, i ako smo spavali stotinu puta do sada svaki put me sve vise boli zbog njegove debljine, ali htela sam sto vise jer mi je nikad nije bilo dosta njega, digla sam noge sve do mojih ramena i rekla sam mu nasloni see, stavio mi onu njegovu debelu kurcinu i mlatio tako, neznam dal je bilo zbog pozicije al me je nenormalno bolelo, kad je presaoo u picku pocela sam da svrsavam a on jos vise gurao mi ga, 200 na sat i samo je stenja HMMM AHH AHH AHH AHH……………
uvatio me posle bio za kosu i nabio mi glavic u usta, drkao ga i reko mi ajde me jos vise napali sadd, nabijala sam prste u picku, mazila klitorisss nepunih 5 seknudi kasnije reko mi dolazi da ga pusis sad.crvsto sam ga drzala u ustima i poceo da me punii njegovim spermom. gledala sam ga u oci i polako gutala…… kad smo zavrsili ja sam mislela da odem, otisla sam u kupatilu da se sredim. on je dosao i reko: Sreco nisam jos zavrsio sa tobom.naslonio me na plocicama i opet jebaoo u istoj poziciji citavih 20 minuta sa istom snagom..posle me je opet odveo u dnevnoj sobi i sela sam na njega… uvatila sam ga za kurac i nabijala polako glavic u meni, trljala
sam klitoris sa njim i nezno stenjala onako u golu vodu
poceli smo da se ljubimo.. i pitala sam ga: Jel si dobio sta si hteo sad? Ti samo moju picku trazis

Pohotnica

Udala sam se za Adisa kada sam imala 26 godina. U mjestu u kojem sam zivjela su za takve cure tih godina najcesce govorili: uhvatila je posljednji voz. Zivim sada zajedno sa svekrvom i Adisovim bratom u njihovoj kuci u Srbiji. Buduci da je Adis iz mijesanog braka, brat mu se zove Goran. U prvih nekoliko godina braka je za mene seks bio nesto bezveze. Nisam mnogo uzivala u tome. Moj muz se vracao a posla mrtav od umora, samo bi se na mene svalio i izjebao me. Tako gotovo svaku noc. Medjutim jednog dana sam gledala jedan porno film, koji mi je posudila prijateljica. Rekla mi je da ako me muz ne moze zadovoljiti da sebe sama onda zadovoljim.

Inace ranije nisam gledala takve filmove. Buduci da sam doskora bila djevica. Odmah sam se uzbudila kada sam ugledala sta oni rade na filmu. Jedan stariji covjek koji je imao oko 35-40 godina, jebao je skroz mladu djevojku.

Primala ga je sazada. Dole sam bila sva mokra, dok su zvukovi porno filma odzvanjali u sobi zacula sam da su se otvorila vrata. Dirala sam sebi picku od uzbudjenja i mislila sam da je to moj muz. Medjutim bio je to njegov brat Goran. Prisunjao mi se s ledja i hvatao mi grudi. Zatim je spustao jednu ruku u moje medjunozje i stisnuo me veoma snazno za picku. Znala sam odmah da to nije Adis i krenula sam da se trgnem od njega, ali mi je on stavio ruku na usta i poceo me ljubiti po vratu. Prozdirao me je, i lagano trljao kiru od moj guz. Trgala sam od njega i govorila mu da prestane, ali moja picka je govorila “Jebi me”. Stiskao me je sve jace po picki i trljao je prstima. Zatim je pljunuo u saku i ovlazio mi dodatno mackicu.

Cvrsto me je drzao za usta jednom rukom dok je drugom rukom otkopcavao sebi slic. Odjednom sam osjetila kako mi je prodreo njegov kurac u mene. Bio je golem i zaboljelo je malo. Zatim se nisam vise moga opirati, naguzila sam mu se i naslonila se na kauc dok mi ga je on sve snaznije i snaznije zabijao. Dahcala sam kao kuja, i jos uvijek gundjala: “Ne… nesmijemo… nisam ja takva” nasto se goran glasno smijao. Izvlacio je cijeli kurac iz moje picke i naglo ga zabijao unutra. Zatim sve brze i brze. Pocela sam vristati. Svrsavala sam a on je u meni. Ali nismo oboje mogli prestati. Goran je postajao sve sporiji. Stiskao mi je sise i zaustavio se. Njegov kurac je jos uvijek pulsirao u meni. Zatim ga je ponovo stavio u gace i otisao svojoj zeni. Iz mene je curila njegova sperma. Osjecala sam se doslovno jebeno.
Prevarila sam muza…. i zeljela sam jos!


Sa dvojicom

“Prvi poljubac davno zaboravljen…” pjevao je Halid Bešlić na pozornici a meni je pogled bio fokusiran na dvojicu snažnih, razvijenih i zgodnih momaka koji su plesali kraj mene. Dan prije prekinula sam sa dugogodišnjim dečkom i sama ostišla na Halidov koncert.Počeli su i oni mene primječivati. Prišli su mi i ponudili me pićem.Počeli smo tako pričati i upoznali se. Naručila sam dvije votke cole i to me udarilo u glavu. Dečki su me odmjeravali. I ako sam primjetila ne samo oni. Imala sam obučene štiklice i usku haljinicu do koljena koja je isticila moje vitko tijelo i bujne grudi. “Idemo se malo provozati “ponudio je Milan. Bez dvojbe sam pristala. Inače nisam takva ali tu noć sam bila ranjena, usamljena a i malo pripita. Još me taj prvi poljubac rastužio jer dečko s kojim sam prekinula bio mi je prvi u svemu. Sjeli smo u auto. Ja sam sjela ispred Milan je vozio a Boro je sjeo iza. Boro se primaknuo između nas i uhvatio me za sisu da vidi kako ću regirati. Nisam se opirala jer mi je baš prijalo. Zavukao je ruku u moju haljinu i počeo mi masirati sise.Prvo ih je masirao a onda ih počeo gnječiti i mijesiti. Zatvorila sam oči i po tiho uzdisala. Milan je pak jednom rukom držao volan a drugom milovao moja bedra. Zavukao je ruku pod moju haljinu i milovao me po gaćicama. Na to sam ja počela glasnije uzdisati.Pomaknuo je malo u stranu gaćice i pomilovao me po klitorisu.

“Jaaaooooj!”ciknula sam od neočekivane snažne ugode koja me stresla. Masirao mi je klitoris a Boro bradavice i ja sam se izgubila u ekstazi. “Aaaaaahhhhh….” vrisnula sam a Boro mi je uvalio jezik u usta. Drhtala sam i dahtala. Stigli smo pred neku zgradu “To je moj stan. Izvoli” rekao je Milan i ušli smo u stan. Prvo sam se ja skinula i ostala gola pred njima. “U ovom ćemo tijelu uživati. Izjebat ćemo te do besvijesti” rekao je Boro. Posjeli su me na kauč. Boro je kleknuo sa strane kraj mene a Milan ispred mene. Milan me počeo lizati pa jezik nabijati u moju vlažnu unutrašnjost. Stenjala sam dok sam otkopčavala Borine treperice. Iz njih je iskočio ogroman kurac. Bio je jako velik ali tanak. Strpala sam ga u usta i počela pušiti. Boro mi je milovao sise i dlanom gladio bradavice. Gušila sam se od užitka i ljepote. “Ahhh dečki kako je ovo dobro” stenjala sam dok sam uzimala zrak. Svršila sam sve u bunilu a brzo mi se pridružio i Boro. No nije mirovao. Rekao mi je da se okrenem i poslušala sam ga. Nasadila sam se na koljena i pridržavala se za rub kauča. Milan se podigao i otkopčao svoje hlače. Skliznule su niz njegova snažna bedra. A gaćice su mu bile pretjesne. Ja sam mu ih skinula i odmah dohvatila njegov kurac. Bio je puno veći i deblji od Borinog. Većeg u životu nisam vidjela. Polizala sam mu glavić pa od jaja do glavića i onda ga stavila u usta uvlačeći ga duboko u sebe.Za to vrijeme Boro je navlačio kožicu preko glavića. Tada sam ga osjetila na ulazu u svoju pičku koja je bila tako vlažna. I tako vrela. Gorjela je. “O da Boro….nabij ga…daaaaaaaj mi gaaaa” povikala sam dok sam Milanu drkala. I tada ga je Boro počeo gurati. A s druge strane Mile mi nije dao disati. Nabijao mi ga je u usta. Nekako su ulovili ritam. U isto vrijeme Boro ga nabijao u moju pičku a Mile u usta i u isto vrijeme ga vadili.Napokon je Milan svršio na što sam ja uzdahnula. Cijelo tijelo mi se treslo od siline Borinih udaraca u mene. Čak sam mislila da ću odletjeti naprijed. Sve glasnije i glasnije sam jecala. Svršila sam nekoliko puta za redoma onda i Boro. “sada te ja moram izjebati… Želim te” rekao je Milan napaljenim glasom. Okrenuo me na leđa i oslonio se na ruke. Počeo ga je gurati u mene. Jedva sam ga primila i zbog širine i veličine. Boro je kleknuo kraj nas i ljubio mi sise, lizao bradavice i dudlao ih. Ja sam izgubila razum od ljepote i ugode.Čak sam počela plakakati. Kako je Mile savršeno tucao, kako je izvanredno razvaljivao. Nije me štedio ali i bolje jer nikada nisam ovako uživala. “Majko milaaaa….Bože moj!!!! Nemoj stati….” to ga je još više palilo pa ga je još jače i žešče nabijao.Nisam ni sanjala da ovako žestoka jebačina može biti ovako dobra i stvarati ovoliki užitak.Cijelo tijelo mi je bilo izgubljeno u ekstazi a zatim sam se izgubila u snažnom oragazmu. Zagrizla sam dlan da stišam svoj vrisak. ” Ne…čini…jaoj…toooo…vrišti kurvice…vrišti…to me aaaahhhh…napaljuje!” vikao je Mile sve ga žešće i jače nabijajući. Mojim orgazmima je pridonosio i Boro koji mi je tako savršeno obrađivao bradavice. Ubrzo je Mile svršio uz snažno trzanje. Svi troje smo se neko vrijeme bez riječi odmarali. Boro je počeo svojim kurcem koji je već nabrekao milovati moje bradavice. Mile je još bio mlohav pa sam ja posjela Boru na kauč i nasadila se na njegov kurac. Lagano i polako sam se nabijala na što je on pristao. Opet se okupirao mojim bradavicama.Tiho sam stenjala a ubrzo se probudio Mile.Nabio mi ga je u usta i ja sam pušila. Boro je svršio čvrsto me stiščući za leđa i ramena. Ja sam bila željna još. Mile mi je to ispunio. Podigao me, digao moju nogu i držao je. Nikada još nisam u stajaćem položaju to radila. Moram priznati da je bilo ugodno. Kada sam svršila okrenuo me i držao i od iza mi ga nabijao onako kako on to zna. Cijelo vrijeme mi je stiskao sise. Zatim me polegao , digao mi nogu i sa strane mi ga zabijao i to do kraja. S lakoćom sam ga primala. “Oooohhh Mileeee!!!!” vrištala sam.
Te noći sam bila stvarno izjebana do besvijesti. Bilo je predivno. No nažalost više ih nisam vidjela…

Lepa Helena

Helena …Lepa Helena…Samo kada se setim nje!Bila je drugarica moje tadašnje devojke,i to iz srednjoškolskih dana.Nisu se dugo videle,pa ih je taj susret na ulici našeg grada prijatno iznenadio.A,i mene moram da priznam!Bio je topli april,proleće, i to kao da me je udarilo u glavu!Ili je to bilo zbog njene lepote?Visoka oko 1,65,vitka,smeđe kose koja joj je padala na ramena i prelepih zelenih očiju,kao da me je omađijala.Nosila je majicu sa dubokim dekolteom koji je ponosno pokazivao par solidnih četvorki, i suknjicu do iznad kolena ispod koje su se ocrtavale pravilne obline njene predivne guze,koja se nastavljala u fantastične noge sa najlepšim listovima koje sam video u životu!Zaboravih da kažem da je uz takvo telo,naravno,išlo i lice anđela.Bila je tako jebozovna i ja sam je morao imati!

Pošto se ispostavilo da ne žive daleko jedna od druge,pao je dogovor da se češće viđaju.Tim susretima sam vrlo često i ja prisustvovao.I to samo zbog Helene!Moja devojka nije ništa sumnjala,a ja sam ispod oka često merkao Helenine obline.
Druženje je postalo zaista intenzivno,pa sam o njoj dosta saznao.Izašla je iz duge veze i muškarci joj nisu bili ni na kraj pameti.Bar je tako pričala.Volela je nežne i osećajne momke,a ja sam se trudio da pred njom uvek budem takav.Sve češće sam je zamišljao u krevetu pokraj sebe,kako je ljubim,milujem i uživam u čarima njenog tela!Nekoliko puta je dolazila s mojom devojkom kod mene,pa bismo odatle produžili na bazen koji je u blizini moje zgrade.E,to su bili posebni trenuci!Dok su se ljudi hladili u bazenu,ja sam kjlučao posmatrajući Helenu u kupaćem kostimu.Često sam drkao zamišljajući slike sa bazena.
I,tako dok sam ja smišljao kako da pređem na završni korak,desilo se potpuno neočekivano!Bio je topli avgustovski dan,sparan,užasan!Odjednom se skupiše neki oblaci i poče pravi letnji pljusak.Pljuštalo je dobrih deset minuta,kad mi neko pokuca na vrata.Pošto sam bio sam,krenuh da otvorim.Kada sam otvorio vrata,mom iznenađenju nije bilo kraja.Bila je to Helena!Voda se bukvalno slivala niz nju,a moj pohotni pogled se zaustavio na bradavicama koje su se ocrtavale ispod mokre majice.
-Bila sam u prolazu,kada me uhvatio pljusak,a ovde samo tebe poznajem,pa rekoh da se sklonim!-reče ona i uđe u stan pored moje okamenjene figure.
-Nadam se da ne smetam?
-Nipošto!-odgovorih pošto sam se malo pribrao.
Dao sam joj bade mantil da se presvuče,pošto nisam imao ništa od ženske garderobe.Prihvatila ga je ,a meni dala njenu mokru garderobu da iznesem na terasu.U mojim rukama je bila njena majica,njen šorts i na kraju,na moje veliko iznenađenje,i njene mokre gaćice!Osećao sam njen miris iz tih stvarčica!
-Gde su tvoji?-upita me.
-Na selu!-odgovorih.
-Super!Imaće vremena da se moje stvari osuše!
To me malo iznenadilo i sve više sam osećao da će se nešto desiti.Pili smo vinjak,ona da sezagreje,a ja da joj pravim društvo.Kako smo sve više pili vinjak,tako mi se pogled sve više lepio za njene noge,a boga mi i za sise.Činilo mi se da Helena sve više povlači bade mantil na gore i otkriva noge,a činilo mi se i da joj grudi sve više vire napolje.Primećivala je moje užarene poglede,a i ja njene koji su se lepili za brežuljak na mom šortsu,jer je moja batina bila dignuta od kako je ona došla.Razgovarali smo o svemu i svačemu,pa i o seksu.Jednog trenutka joj izlete:
-Što ne mogu da nađem nekog kao što si ti?
Onda brzo ustade uz izgovor da ide u kuhinju da pije vodu.Ja sam jedan trenutak bio zbunjen,a onda pomislih:
-Sad` il` nikad!
Ušao sam u kuhinju.Ona je pila vodu i bila mi okrenuta leđima.Prišao sam joj lagano i uhvatio oko struka.Privukao sam je sebi i spustio nežan poljubac na njen vrat.Istovremeno se i moja ukrućena batina priljubila na njena leđa.
-OOHHH!Nemoj,Milane!Nije u redu!-prošaputa Helena.
-Znam,ali te tako želim -odgovorio sam ja.
Ona se okrenula i pogledi nam se sretoše.Onda je usledio jedan dug i strastven poljubac.Podigao sam je na kuhinjski sto i počeo da je ljubim.Od usta,preko vrata na dole.Svukao sam joj bade mantil i ugledao njene predivne sise.Dobre četvorke,okrugle sa malim braon bradavicama u centru.Baš,kakve volim!Pređoh na njih.Ljubio sam ih,mesio,grickao bradavice,a Helena se rukama navalila unazad na sto,uzdisala i nudila mi svoje bogato poprsje kao na tacni.Nastavio sam da je ljubim…Usledio je stomak.Oh,Bože,kako je mirisala!Na jasmin,a koža joj je bila meka kao svila.Raširio sam joj noge i ljubio je zatvorenih očiju po butinama idući ka njenom vulkanu ,čiju sam toplinu sve više osećao.Otvorio sam oči i ugledao njenu potpuno izdepiliranu picu.Navalio sam na nju.Već se cedila od sokova,koje sam tako halapljivo uvlačio u sebe.Lizao sam joj klitoris,koji je bio veličine zrna graška,a onda sam joj razmakao usmine i olizao joj ribcu čitavom dužinom gotovo do čmarića!Jebao sam je jezikom,a Helena se nabijala na njega svom snagom.Nekontrolisano je uzdisala,trzala se,a onda i svršila.Grčila se njena ribica oko mog jezika pre nego što je izbacila gomilu još slasnijih sokića!
-Hoću da ti pušim!-reče nakon što se malo pribrala.
-Nisam videla kurac šest meseci!
Žurno mi skide šorts,a ispred nje se nađe moj kurac od 16 cm,koji mi je u tom trenutku izgledao mnogo veće.Možda nije bio najveći,ali je zato bio vrlo debeo.
-Uh,kako je lep!-reče Helena i halapljivo ga strpa u usta.Pušila je tako spretno,ruke nije ni upotrebljavala.Bila je tako vešta!Njene usne su čas bile na glaviću,čas na jajima,a bilo je i trenutaka kada joj je moj debeli kurac bio čitav u ustima!Bližio se i moj vrhunac,a ona nije popuštala.Pušila je sve brže i brže i uskoro sam zalio njena usta vrelom i gustom spermom.Kurac mi je pulsirao u njenim ustima,a ona je gutala svaku kap moje tečnosti.
-Baš je ukusno!-reče ustajući.Uze me za ruku i odvede me u dnevnu sobu.Gurnu me na trosed,opkorači me i sede mi u krilo,okrenuta ka meni.Počela je divlje da me ljubi,trljajući svoju vrelu i vlažnu mačkicu o moj malo opušteni kurac.Kako sam osećao njene sokove na kiti,ona se počela dizati.Uskoro se Helena nasadila na moj kurac i počela da se ritmično nabija na njega.Ja sam se ponovo ustremio na njene sisetine.Ponovo sam ih mesio i grickao,ali ovoga puta mnogo jače.Helenu je to palilo,počela je da viče:
-Daj mi ga!Hoću kurčinu!JEEEEEBIIIII MEEEEE!
Ja sam je uhvatio za guzove i počeo da je dižem ispuštam.Moje koplje je bilo u njoj do jaja.Zatim sam joj ponovo prepustio inicijativu,a srednjim prstom krenuo ka njenom čmariću.Kružio sam oko njene rupice,a onda sam oblizao prst i krenuo da širim njen čmar.Kako je moj prst sve više prodirao,tako se Helena sve jače nabijala na moj kurac.Pune su joj bile obe rupice i orgazam se približavao,a i ja sam bio blizu.Osetio sam kako se mišići njene ribice stiskaju i grče i meni je to bilo dovoljno.Počeo sam da joj punim utrobu novom količinom sperme,a i ona je počela da svršava.Njihala se na mom kurcu dok su nam se telesne tečnosti mešale.Bili smo iscrpljeni i samo smo se stropoštali na trosed.Ubrzo smo zaspali…

Svježe meso

Ja sam jedan od onih koji su se rano oženili, ali isto tako jedan od onih u čijim je brakovima rano došlo
do nesuglasica. Kada smo se vjenčali bio sam perspektivan i mlad stručnjak, društven, širokih pogleda i prilično zgodan.
Ona je bila lijepa, ali nekako hladna, posesivna i malograđanka. Kroz nekoliko godina smo shvatili da nam ne ide i da je
jedino rješenje rastava. No, dvoje djece koju sam obožavao i njeno tvrdo nepristajanje na rastavu doveli su do moje
odluke da odem raditi u inozemsvo. Ženi sam jasno rekao da prema njoj ne osjćaam nikakve obveze, a da ih ni ona
prema meni nema. Djeci ću (a i njoj naravno) osigurati egzistenciju, a ona neka napravi scenarij za malograđansku
obitelj i sredinu.

I tako samo otišao. Za djecu i okolinu radio sam vani zbog novaca, a nas dvoje smo znali da smo uistinu razdvojeni.
Dolazio sam svaka dva mjeseca radi djece i oko toga se pravila parada, ali što je - tu je.
U Italiji sam se ubacio u dobru firmu i specijalizirao za projektiranje vila i obiteljskih kuća, što je bio jedan od boljih
poslova u firmi. Kolege su me gledale s podsmijehom, misleći da sam protežiran zbog lijepog izgleda i šarma, znajući
da je to “bossova” slabost. Istina ja sam gazdinu naklonost osjetio, ali sam pozive koje mi je upućivao, iskoristio s
njegovom ženom, obilno joj nadoknađujući ono što joj je on uskraćivao. On je to shvatio i nije postavljao daljnja pitanja.
Tako sam ustvari započeo dvije karijere. Onu uspješnu arhitekta i onu svojevrsnog playboya, a iskreno govoreći
najčešće se dešavalo da jedna ide pod ruku s drugom. Jer,kao što svi dobro znamo o izboru projekta kuće najćešać
odlučuju žene i obično sam prvo njima pokazivao nacrte. Nevjerojatno kako su oduševljene projektom i nakon koje
slavljeničke zdravice brzo padale u krevet obilno nadoknađujući ono što im prezaposleni muževi nisu davali.
Naravno da bi naša malograđanska idila bila savršena dolazila je ponekad i obitelj k meni u posjet. Ženi sam davao
novce i vrijeme je provodila u šopingu, a ja sam djeci nastojao ispuniti svaku želju. To su bili predivni trenutci. Kasnije
kada su odrasli dolazili su sami, dok je ona ostajala doma. Uvijek sam se radovao njihovim dolascima, a stan je bio
prostran i tek s njima pravi.
Jedno zgodom, prije nekoliko mjeseci došla je moja kći s prijateljicom i tu stvarno počinje ova priča. Vodio sam ih
obadvije u shopping, po znamenostima, navečer po restoranima i klubovima. Iako su imale tek petnaestak-šesnaestak
godina svugdje su bile zapažene čime sam se ponosio, jer su obje bile stvarno lijepe.
S kćeri sam imao divan odnos pun razumijevanja. Mogli smo otvoreno razgovarati o svemu i svačemu, a posebno me
radovalo što je bila pametna i svjesna potrebe učenja i rada iako sam joj ja sve pružao. Ona se ponosila uspješnim i
lijepim tatom, a majci je znala ponekad prebaciti opuštanje i vidljiv višak kilograma, zbog čega sam je često korio.
Anita, njezina prijateljica je uvijek izgledala uplašeno i zbunjeno kad bih joj se obraćao. Kad bih ju pak pogledao ili
dodirnuo, crvenila se i mucala.
Nije mi trebalo dugo da shvatim da joj se sviđam, to mi je bilo simpatično, ali nisam ni pomišljao na nekakvu pustolovinu.
Nemojte me pogrešno shvatiti ševio sam ja i jako mlade pičkice, možda tek koju godinu starije od nje, ali sve su one
bile bogate kučkice željne karanja dok je ona bila prijateljica moje kćeri.
No, ne ide sve u životu kako mi hoćemo. Dogodilo se da mi je kći jednog jutra otputovala u susjedni gradić kod prijatelja.
Dok sam još ležao u krevetu i listao neke časopise, na vratima se začulo kucanje. Ušla je Anita noseći mi kavu i doručak.
Ruke su joj drhtale, a kada me je pogledala opet se zarumenila. Uplašivši se da me ne zalije kavom sam je uzeh, a da
bih je ohrabrio ovlaš joj dohvatih ruku. Ona je drhtala sva vrela. Povukoh je k ležaju i ona sjedne sva izgubljena.
Odjednom poče plakati. Privih je k sebi nježno u namjeri da je utješim. Osjetih da se prijanja uz mene kao pijavica.
Svoje usne, očinski, spustih na njenu kosu, ali njene, vlažne i tople, osjetih kako me drhtavo ljube po prsima.
” Što je malena? Što je?”, upitah je.
” Ništa, ništa.”, mucajući je odgovorila, a zatim podigla svoj suzni pogled, čist i prelijep, kao uplašena srna i pogledala
me.” Ja vas volim. Ja vas želim. “, drhtavo je napokon izgovorila.
” O, lutko malena, pa i ja tebe volim. “, pokušao sam izvrdati mada sam bio svjestan problema.
Pričao sam joj, objašnjavao, ali ona se sve više stiskala na moje grudi. I poslije svega moje kreposnosti nestade i
osjetih je pod rukama onakvom kakva jest, osjetih je kao narajcanu mladu pičkicu.
Naziralo se da ispod široke majice nema ništa. Male, lijepe, tek propupale sisice su se ocrtavale ispod tanke tkanine.
Kad sam ju skinuo ispod vidjeh dvije najslađe breskvice koje čovjek može poželjeti i spustih usne na njih.
Ljubio sam joj sisice usput joj raskopčavajući traperice. Ni ispod njih nije imala ništa doli golu kožu i njezne plave
dlačice okolo tek procvjetalog pupoljka. Takvu, kao od majke rođenu, je polegoh na svoj krevet.
Sve ovo me je već dobrano uzbudilo i moj se kar probudio. Kroz donji dio pidžame opirao se o njena bedra i ja mu
pomogoh da se oslobodi sputavajuće tkanine. Anita je, sva usplamtjela, jecala i ljubila me naslijepo, prelazeći
svojim nježnim rukama i usnama po mojim prsima i ramenima. Bila je poželjna, svježa i vrela i ja sam se jedva
suzdržavao da je ne nabijem odmah na kurčinu, ali sam htio što dulje uživati, u tom lijepom, jedrom tijelu.
Kada sam se napokon našao preko nje i kada je moj kar ušao u njenu šumicu, još jednom pomislih postupam li ispravno.
Prstima potražih njezin procijep koji je bio sav vlažan, nabubren i vruć, ali osjetih da je to ipak uznemiruje.
” Anita, želiš li to? “, upitah, a u stvarnosti jedva čekajući da joj ga zabijem.
” Da, da, želim. Želim to prvo s vama, samo s vama. Želim da vi budete taj koji će me prvi pojebati.”
Taj me odgovor ohrabri te se odlučih da nastavim sa započetim. Ljubeći joj usne, lice i lijepe, nabrekle sisice, lagano
joj uzeh noge i razmakoh ih. Ukaza mi se njen crveni cvijet, vlažan u sjajnoj plavoj šumici. Bio je tako svjež, mirisan i
izazovan da joj spustih noge i pođoh glavom u taj izazovni predio. Dotakoh ga usnama, a jezikom potražih klitoris.
Anita se sva strese i svoje ruke zari u moju kosu. To me ohrabri i ja joj nastavih lizati cvjetić. Jezikom sam lagano
prelazio preko njenog procjepa, zatim bih stao i uzeo njen mali, nabujali klitić u svoje usne i nježno ga sisao.
Osjećao sam kako se ona meškolji ispod mojih usana i kako se izvija u plamenu nabujalih strasti.
Njen su me miris, dodir njezina jedrog tijela i vrelina njene uspaljene pičkice sve više uzbuđivali približavajući me
opasno preranome kraju i ja se vratih prvobitnoj nakani. Podigoh joj noge i svoju spravu usmjerih k cilju.Moj nabrekli
glavić prekri njezin uski otvor. Vrelina me je mamila i ja blago uprijeh. Nije išlo, ali došli smo predaleko da bi nas bilo
što zaustavilo. Nakon malo upiranja glavić je uronio, ali dalje nije išlo. Vidjeh joj na licu bolnu grimasu. Lagano popustih
pritisak i ljubeći je, zapitah:
” Boli li te, Anitice? Da prekinem?”
” Ne, ne, ne boli me. Samo nastavi. Slobodno me razvali, tvoja sam.”, rekla je i kao da se uplašila da ću odustati,
zgrabila me je čvrsto svojim rukama u zagrljaj.
Iz iskustva sam znao da je iznenađenje uvijek uspješno oruđe i oslonivši se na koljena, ja joj ga naglo zabih cijelog,
do jaja. Na lice joj se vrati bolna grimasa, zubi su joj zagrizli usnice, ali se nije javila. Bez obzira na njenu bolnu
grimasu znao sam da je sada prepreka savladana i da je taj rajski cvijetić spreman da mi se potpuno preda, te se
nastavih žestoko nabijati u nju uzivajući u njezinoj uskosti i nerazrađenosti. Ubrzo osjetih trnce oko kurca i znadoh da
sam pred vrhuncem. Koji tren kasnije se moj gejzir rasprsnuo duboko u njoj i ja se opustih i izvalih pokraj nje. Ona je
svoj vlažni obraz pritisnula uz moj i nježno me grlila drhćui kao trstika na vjetru. Kada sam skupio snage podigao sam
se i vidjeh na svom kurcu i njenoj pičkici tragove krvi. Mazeći je i tepajući joj upitah kako joj je bilo.
” Malo je boljelo, ali je vrijedilo.”, uzvratila je uz slabašan smješak.
Nasmiješio sam se na tu junačku izjavu i nježno je poljubio i ponovo se spustio pokraj nje. Nije me dugo puštala iz
zagrljaja, sve vrijeme me nježno milujući i ja osjetih kako mi se kurac ponovo budi i postaje sve tvrđi u želji da još koji
put okusi to mlado meso.
” Anita, ja te želim, ja te moram ponovo imati. Ja te se jednostavno ne mogu zadovoljiti. Ja ću poluditi ako ti ga ne
zabijem.”, požudno sam joj tepao milujći joj meku kosu i ljubeći joj jebozovno tijelo.
” Uzmi me. Ja želim da me imaš, da mi razvališ pičkicu sa tom svojom ogromnom karinom. Ja hoću da me jebeš,
da me učiniš pohotnom malom kurvicom.”, odgovorila mi je dahćući.
U ovaj pohod krenuh polako, njezno joj ljubeći i grickajući mlade sise. Ušao sam u nju pažljivo i lagano. Jebao sam
ju ulazeći skroz do jaja, a onda bih stao malo i kružio po njenoj uskoj, vreloj unutrašnjosti, da bih ga naglo izvukao pa
ponovo lagano i polako zabijao u Anitu. Ovaj je puta je i ona sudjelovala u jebačini lagano vrteći guzom i nabijajući
se na njega kada bih ga joj uvlačio obećavajući da će od nje vrlo brzo nastati izvrsna jebačica, što sam ja želio u
potpunosti iskoristiti u idućih nekoliko dana .
Bila je tijesna i moj je kurac to osjećao, a to kao da ga je tjeralo da se još više dokaze i sve vrijeme mi se činilo da i
dalje rasta i buja u njoj. Ubado sam ju lagano osjećajući da nju samo bol sprečava da doživi orgazam i ja se sav
posvetih zadatku da ju dovedem k cilju. Kada se grčevito uhvatila za mene, tresući se u svom prvom orgazmu i sam
sam živnuo i čvrstim, dubokim ubodima priveo sebe kraju. Osjetio sam kako mi jaja pulsiraju, kako mi niz leđa prolaze
žmarci, a onda sam eksplodirao zasuvši vrelu Eminu unutrašnjost mlazevima svoje sperme.
Tako isprepleteni smo dugo ležali u tišini. Kad mi je mali splasnuo, ne vadeći ga okrenuh je na sebe. Prelazio sam
rukama preko njenih čvrstih bedara, guze, leđa i sisa. Ona me je ljubila po cijelom tijelu rukama mi mrseći kosu.
Osjetih da je sretna, a i ja sam bio isto tako sretan, bez obzira na malu dozu osjećaja krivnje što sam ju tako brutalno
razvalio. Zato sam valjda sad i bio tako nježan s njom, dok se ona za to vrijeme lagano na meni poigravala, učinivši da
mi mali opet očvrsne i uživa u njenoj vrelini.
Kada je ona osjetila da mi je karina opet tvrda i spremna, prestala se poigravati i počela se nježno, bojažljivo nabijati
na nju. Primio sam ju za bokove i polako ju nabijao na moj vreli kurac. Ubrzo smo uhvatili pravi ritam. Uživajući Anita je
spustila ruke na moja prsa i počela me lagano ševiti krećući se dugim pokretima niz i uzduž mog nauljenog štapa.
Moje su ruke slobodno lutale njezinim tijelom, ovaj tren joj milujući leđa, drugi joj već gnječeći i mazeći nabrekle
mlade sisice. Nakon nekoliko minuta Anita se počela sve žešće nabijati sve dublje i dublje dahćući. Rukama sam
ju čvrsto primio za oblu, čvrstu guzu trudeći se da ju zadržim sve vrijeme na sebi. Prsti su mi za to vrijeme milovali
nježni, svilenkasti raspor između njezinh guzova, a onda sam otkrio otvor njezinog šupčića. Od njezinog žestokog
nabijanja već je bio malo otvoren i ja nemogoh odoljeti, nego naslinih kažiprst i stjerah joj ga u usku rupicu. Anita se
na iznenandno prisustvo novog podražaja u sasvim drugoj i neočekivanoj rupi izvila poput mačke, a onda se razlila po
meni tresući se u urnebesnom orgazmu. Onog trenutka kada je pala na mene i ja sam svršio puneći ponovo slatku,
malu jebežljivu Aniticu do vrha svojom vrelom spermom.
Taj smo dan, praktički, proveli u krevetu. Ne znam koliko sam puta ulazio i svršavao u to prelijepo, mače trudeći se
da joj pokažem što sve može dati i dobiti. Mali ju je bol sputavao, ali nije odustajala, bila je tvrdoglava i uporna u želji
da mi dokaže svoju ženskost. Najviše je voljela da joj ga stjeram zguza, jer ju je tada najmanje boljelo, pa smo u toj
pozi i zaspali.
Začudo, do buđenja mi nije ispao iz nje kao da je u njoj našao svoju luku.
Sutradan smo nastavili u istom ritmu utvrđujući naučeno i isprobavajući novo.Tek predvečer smo se spremili i otišli
pred moju kći. Ona je odušvljeno pričala svoje doživljaje, pa nije primjećivala ništa neobično kod svoje prijateljice
koja je sjaila onim sjajem tek pojebane žene. Mada smo naravno i mi vodili računa o tome da se ništa ne primjeti.
Sljedećih nekoliko noći Anita mi je stalno dolazila u sobu gdje smo provodili burne i vatrene sate. Više nisam bio
siguran da moja kćer nezna da joj karam frendicu jer su pojedine noći znale biti vrlo bučne, a jednom prilikom dok je
Anita bila zauzeta lizanjem i grickanjem moje nabrekle kurčine učinilo mi se da nas kroz poluotvorena vrata netko
promatra.
Tih tjedan dana bilo nam je prelijepo, ali smo bili svjesni da ovo nema budućnosti, osim zadovoljstva u možebitnim
novim posjetama. Kada su odlazile, oprostio sam se sa “svojim curicama”, a kada sam nazvao da vidim jesu li stigle,
kći mi, vragolasto rekla kako je njena “frendica” oduševljena sa mnom i da svima priča kako si bio dobar i gostoljubiv.
Te večeri nisam namjeravao izlaziti. Ležeći u krevetu mislio sam na Anitu. Pred očima mi je bilo njeno prekrasno
mlado tijelo, njen netaknuti cvjetić i prelijepi pogled. Razmišljajući, osjetih kako mi kurac raste. Pogladih ga rukom i
shvatih da se neće lako smiriti. Odavno se nisam samozadovoljavao pa to ne htjedoh učiniti ni sada, mada je njena
pica bila dobra inspiracija. Nazvah Mariju, jednu poznanicu koja je bila stalna rezerva, jedna od onih pica koje se
same nude. Kada smo se sastali, bez mnogo priča smo završili u krevetu. Ja sam mislio na Anitu i svojski derao Mariju.
Njoj moj trud nije promakao te je zaključila da su me djeca okupirala i da nisam imao vremena za zadovoljnje svojih
potreba. Na to sam se samo slatko nasmijao, naguzio ju, ćopio za bujne sise i stjerao joj svoj nabrekli, nauljeni kurac u
usku vrelu guzu.

Ervin

Mobitel je uporno zvonio i vidim na displeju,zove moja svastika,i to koja svastika. Cao zete….oooooooo cao omiljena moja svastiko… sta ima? Treba mi tvoja pomoc,danas treba da se vratim u stan,rano ujutro imam vazna predavanjaa moje cimerice idu tek sutra navece,treba mi prevoz,ako nisi nesto zauzet…ma samo reci za moju najdrazu svastiku uvijek imam vremena…super zete,najbolji si,cekam te. Uh kurac mi se vec dignuo na samu pomisao da cu je vidjeti,bila je savrsena,uvijek sam se palio na nju…bila je prelijepa,najbolje sise koje sam ikad vidio,savrsena guza,noge,tijelo,sve. cesto sam jebavajuci zenu zamisljao da ga zabijam svojoj slatkoj svastiki,cesto sam mastao o njoj.

Za deset minuta sam bio pred njenom kucom,vec je bila spremna. Uh kad sam je vidio,lagana ljetna haljinica na njoj koja je vise otkrivala nego pokrivala,odmah sam pprimjetio da nema grudnjak,sise koje su ionako bile presavrsene izgledale su jos ljepse. Usla je u auto,cmoknula me u obraz kao i uvijeki rekla hvala ti zete,najbolji si…kako da ti se oduzim…smislicemo vec nesto,rekao sam i nasmijao se na sta se i ona nasmijala…stigli smo za pola sata,vrucina je bila nepodnosljiva…hajde udji na sladoled i na pice da se malo osvjezis…neckao sam se kao neugodno mi na sta ona rece,ne budi lud…sama sam,cimerice stizu tek sutra navece…usli smo,otisla je do kuhinje i donijela sladoled i pice i ispruzila se po trosjedu,ja sam sjeo na fotelju i lagano pijuckao hladan sok…uh kako me bole stopala rece ona….cijeli dan sam pospremala nesto po kuci i stopala su mi utrnula…hajde da ti ih izmasiram…hajde rece ona…sjeo sam na trosjed,stavila mi je stopala u krilo i lagano rasirila noge…nije nosila gacice,sijevnula je njena svjeze obrijana picka…kurac mi se digao,primjetila je a ja nisam htio skrivati…sve vise sam rukama klizio prema njenim koljenima i butinama…rasirio sam joj noge jos vise i zabio glavu medju njih i poceo joj lizati socnu picku…nije se opirala,samo je stenjala…zeteee sta mi to radis…ti si muz moje sestre…ne smijemooooooo aaaaaaaaaahhhhhhhh…sve vise sam ubrzavao tempo,grickao joj klitoris,bila je sva vlazna…ubrzo je pocela svrsavati…zelis li da prestanem…neeeeeeeeee zelim da me jebes…zelim da me rasturis od kurca…gurni mi gaaaaa aaaaaahhhhhhhh zeteeeeeeeeeeeeeeee zelim da mi nabijes kurac do jaja…jebi meeeee molim teeeeeeeeeeee …nije mi trebalo dvaput reci…svom silinom sam sjurio kurac u njenu vlaznu pickicu…jako sam nabijao…ubrzavao ritam pa usporavao dok je ona sve vise stenjala i vristala…ooooohhhhhhhhh tooooooooooooooo zeteeeeeeeee…jebiiiiiiii meeeeeeeeeeeee…jebiii svoju svastiku….rasturi meeeeeeee aaaaaaahhhhhhhhhhhhh….oooohhhhhhhhh zete moj kako me dobro jebes…..hoces li uvijek da jebes svoju svastiku…hoces li biti moj jebac…molim teeeeeeeeeee reci da ces uvijek da me jebes….hocu svastiko moja….nabijacu tvoju pickicu kad god pozelis….aahhhhhhhhh zete imas najbolji kurac na svijetu….ne zelim da me nikad vise jebe drugi….ahhhhhhhhh jebi me jebi jebi meeeeeeeeeee ahhhhhhh josssssssss jebi svoju kujicu…..jebi meeeeeeeeeeeeeeee…..ja sam tvoja mala slatka kujicaaaaaaa…..priblizavala se vrhuncu a i ja sam…..daj mi ga u usta…hocu da mi napusnis usta spermom….gurnuo sam ga u usta…drkala ga je i pusila i ubrzo joj je moja sprema pocela spricati po krajnicima…..gutala je moju spermu….lizala moj kurac kupila sve ostatke moje sperme,ne zeleci da propadne ijedna kap….zagrlila me je jako….hvala ti zete,premasio si moja ocekivanja…molim??? rekao sam….o ovome mastam od prvog dana kad sam te vidjela,ali nisam se nadala da ces da me ovako dobro izjebes….koliko puta sam drkala pickicu zamisljajuci da me jebes…sjecas se kad su mama i tata otisli na odmor…sjecam se rekao sam…dosao si kod moje sestre a danas svoje slatke zenice….otisli ste u njenu sobu,ali niste dobro zatvorili vrata….malo sam virila….kad sam vidjela kako je jebes i kako vristi odlucila sam kad tad da te imam po svaku cijenu…gedala sam kako joj rasturas pickicu i kako ona uziva u tome…3 puta sam svrsila drkajuci pickicu dok sam gledala kako je nabijas na tu prekrasnu kurcinu…a kad si joj poceo svrsavati u usta pozeljela sam da uletim u sobu…otmem joj taj kurac iz usta i progutam svu spermu….ostani veceras kod mene molim te…hocu da me jos jebes….jesi luda…kako da to izvedem…nazovi je i reci da ti se pokvario auto,vec je noc,majstora moras cekati do jutra i potrajace cijeli dan dok ga popravi…imacemo noc i dan da crknemo jebuci se…sestra sam joj…nece posumnjati da pusim kurac njenog muza i da mi njen muz rastura pickicu…hajde ostani i jebi svoju kujicu molim te…poslusao sam je…nazvao sam zenui rekao joj,povjerovala je…ili mozda nije ali nije se bunila…ko zna zasto…mozda je i njoj to dobro doslo…mozda je i nju neko rasturao tu noc kao i ja njenu sestricu,ali nije me briga….uzivao sam kao nikad u zivotu…jebavali smo se do jutra…pusila mi je kurac kao nijedna do tad…jebavao sam je u sve rupe…vristala je…voljela je da joj govorim da je moja mala kujica…da je moja mala kuckica….prekrasna je…nase jebanje se nastavilo i nakon toga….vise nismo mogli jedno bez drugog…jebavali smo se ko ludi…nastavak slijedi…jos ljepsi…jos socniji…e da…bacio sam oko i na moju drugu svastiku,udatu zenu…i nju sam uspio jebati,ali o tome u nekoj drugoj prici…samo da napomenem…i ona je prava mala kujica….predobra jeeeeeeeeeeee

Drugarice iz mladosti

Maj ,prelepi prolećni mesec nad Balkanom,moja dugogodišnja devojka Dijana otišla je u posetu svojima koji žive u jednom malom gradiću nedaleko od Beograda. Mene su sprečavale obaveze oko posla tako da nisam mogao da joj se pridružim,iako sam voleo da odem tamo.Nekako je sve opuštenije i mirnije,i ne živi se brzo kao u Beogradu,ljudi su opušteniji ,a to nam je oboma prijalo. U subotu ujutro me je pozvala telefonom i rekla mi da je srela drugaricu koju nije videla još od škole,da su dva sata sedele u kafiću i i pričale i da im nije bilo dosta,jer nekad su se stalno viđale .Tanja ,kako se drugarica zvala,se odmah posle srednje škole,udala za starijeg tipa i otišla se njim preko. Vratila se pre nekog vremena,razvedena ,u kuću svojih roditelja.Našla je dečka u Beogradu. Rekla mi je da danas ide za Beograd da se vidi sa dečkom i da ako hoću možemo svo četvoro da izađemo negde ,a šta ti misliš o tome pitala me,ok nemam ništa protiv ,rekao sam. Ona će me dovesti svojim kolima tamo , a ti budi spreman oko 8 ok ,ok rekao sam.

Oko 19.30 , Dijana me pozvala sa mobilnog da mi javi da su njih dve tu za 15 min,ok ja sam spreman možemo odmah krenuti dalje.Uskoro su došle ,upoznao sam se sa Tanjom ,bila je lepa brineta ,kratke kose i smedjih očiju. Seli smo u dnevni boravak da sačekamo da se Dijana sredi. Sela je na krevet i prekrstila noge ,bila je jako zgodna ,vitka sa lepom guzom i grudima srednje veličine i kao vajanim nogama. Bila je u crnoj bodi majici sa dubokim v izrezom, koja je isticala njene grudi, toliko da sam mislio ispašće,jako kratkoj crnoj suknjici uz koju su njene savršene noge delovale još lepše i naravno cipelama na štiklu koje su celom izgledu dale još više erotskog naboja.Razmenili smo par reči uz osmeh,dok smo čekali Dijanu.

Uskoro je i Dijana izašla sređena ,u crvenoj majici ,dubokog dekoltea,bez brusa,jako vrućoj crnoj mini suknji,kao i njenim a i mojim omiljenim štiklicama sa kaišićem oko zgloba. Možemo da krenemo rekla je,ok ,samo vas dve tako izgledate da vam ja i ne trebam ,rekao sam uz osmeh,ne zezaj idemo po Mikija,Tanjinog dečka,čeka nas.

Tanja je ostavila svoj auto i krenuli smo našim,Tanja se čula sa Mikijem i ubrzo smo se našli,iznenadio sam se,Miki je bio mladić od možda dvadesetak godina,lepog izgleda ,niži od nje upadljivo,tako da je delovalo kao da mu je mama.

Dok smo se vozili ka splavu ,njih dvoje su se ljubili na zadnjem sedištu,razmenjivali reči i nežnosti,očigledno željni jedno drugog.

Na splavu je bila tiha muzika,opuštena atmosfera,seli smo u separe naručili vino .Njih dve naravno nisu mogle da se ispričaju,dok smo ja i Miki razmenili po koju reč i gledali okolo po splavu. Par puta sam mu uhvatio pogled na Dijaninim grudima ,pomislih mali bi da malo sisa izgleda,nisam mu ostao dužan, snimao sam Tanju ,bila je sex bomba. Posle nekog vremena i prilično popijenog vina njih dve su počele da se zezaju i prepričavaju svoje ljubavne doživljaje iz mladosti. Krenule su zajedno do toaleta .Kada su se vratile Dijana je sedajući pored mene lagano prekrstila noge ,Mikijev pogled je poleteo ka njenom međunožju ,to je i htela videlo se , bradavice joj štrče ispod majice,napaljena je ,zavodi ga.

A Tanja mi je ,provlačeći se do svog mesta,omogućila prelep pogled na njenu guzu,uz jedno izvini sa sexy osmehom i tokom priče sa Dijanom dizala pogled ka meni .Konobar je doneo još jednu flašu vina,sipao nam je svima ,dok smo se kucali Tanja i Dijana su nas obojicu jako bezobrazno pogledale u oči,popile su i kočnice su počele da popuštaju,za naše sexy momke, rekle su smejući se. Miki je i dalje svaki čas gledao u Dijanine natekle bradavice, a ona mu se iskusno nameštala da može što bolje da ih vidi ,dok je Tanja,prekrštala noge tako lagano,da ja mogu da vidim sve ,a da se ne naprežem suviše. Gledao sam je a ku*ac mi je bio sve tvrđi. Dijana je pozvala Mikija da igraju,kada je ustajao primetio sam izbočinu na njegovim pantalonama ,Tanja je prešla do mene i kao slučajno mi stavila ruku na koleno,imao sam želju da je uhvatim za kosu i gurnem ispod stola da joj strpam ku*ac u usta ,ova tanga mi je do grla došla ,prokomentarisala je smejući se ,i spuštajući ruku u moje međunožje ispod stola .Milovala mi je ja*a preko pantalona,ku*ac mi je bio na ivici eksplozije ,pogledao sam Dijanu , igrala je sa Mikijem ,pribivši se uz njega i trljajući svoju ri**cu o njegovu butinu,zabacivši glavu nazad .

On je jednu ruku držao na njenom ramenu dok je drugu spustio na guzu vukavši je ka sebi. Dodjite da igramo zvala nas je Dijana,krenuli smo ka njima. Tanja je preuzela Mikija a Dijana je isto onako *ebozovno igrala sa mnom. Hoćeš da mi k**sneš drugaricu ha ,rekla je ,ma daj ti mi kažeš ,ložiš klinca celo veče,dobro mu nisi s**u u usta stavila ,znam da te to pali da se neko loži na mene zar ne ,da ali šta ćemo sa drugaricom,što jel bi je t**ao,pitala me pogledavši me u oči,ne reci ništa znam šta misliš,hajdemo negde odavde ,hoću da me t**aš rekla je ,odmah ne mogu da izdržim više. Obavestili smo Tanju i Mikija i dogovorili se da krenemo kući. Dok smo se vozili Tanja i Miki su se pohotno ljubili na zadnjem sedištu,ona mu je milovala ku*ac preko pantalona ,a on je njoj zavukao ruku pod suknju ,uskoro se čulo i njeno uzdisanje. Dijana je sela na suvozačko mesto raširila noge i uzela moju ruku i stavila među noge,dok mi je svojom rukom otkopčavala šlic,gurajući ruku u gaće i mazeći me nežno,ne mogu da izdržim do kuće po**caj me sad stani negde ,rekla je poluglasno. Tanja se sagla izvadila Mikijev ku*ac i počela da ga sisa ,tako je to iskusno činila ,dok je klinac zbunjeno gledao šta se dešava.

Stani negde molim te,sišao sam sa auto puta,ušao u šumu. Čim sam ugasio motor ,Dijana je izvukla moj ku*ac iz pantalona i počela da ga sisa mazeći se drugom rukom,ni Tanja nije posustajala gutala je Mikijev poveliki ku*ac. Miki je otvorio vrata od kola ,izašao napolje,dovukao Tanju na ivicu sedišta i počeo da joj liže ri**cu,kleknuvši na put. Dijana me uhvatila za ku*ac, izvela iz kola,zadigla suknju,legla na haubu i rekla *ebi me .Malo sam je liznuo ali me je povukla za glavu i rekla dođi gore i *ebi me više. Zadigao sam joj noge i ušao u nju,duboko je uzdahnula ,t**ao sam je sve brže,dok se rukama i kukovima odbijala od haubu kola uz duboke uzdisaje. Tanja je izašla iz kola došla do gepeka i tu se naguzila,Miki je uhvatio za kukove i nabio na ku*ac ,ječala je od zadovoljstva.

Dijana je počela sve brže da diše,da bi posle samo par momenata ispustila krik svršavajući uz ludovanje kukova,i glasno uživanje. Spustila je noge na put raširila ih i naguzila se oslanjajući ruke na haubu,pi**ica joj je prelepo izgledala u tom položaju,uhvatio sam je za kukove i nabio joj ku*ac do kraja,izvukao sam joj s**e iz majice i grubo ih mesio,bradavice su bile kao kamen. Tanja i Miki su došli do nas ,Tanja je legla na haubu,Miki joj zadigao noge i gurnuo ku*ac,uz dubok uzdah,počeo je da je *ebe grubo ,vukući je ka sebi dok se ona držala za gornji deo haube,uskoro je počela da uzdiše i svršila je skoro jecajući,odmah zatim i Miki je ispustio krik izvadivši ku*ac iz njene ri**ce i prskavši po njoj i kolima .

Ja sam sve grublje nabijao Dijanu dok se ona odbijala rukama od auto,mešajući kao luda,osetio sam da je gotovo,zaurlao sam izvadio ga i isprskao joj leđa ,kosu kao i haubu auta. Ušli smo u auto svo četvoro smejući se ludo,vino nas je baš uhvatilo,Tanja i Dijana u sele pozadi a Miki do mene napred…..Kritikovali su nas da su nam priče predugačke ,zato ćemo događaje iz stana napisati u drugom delu priče.
IP sačuvana
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."



crni scorpion Poruka #658 19. Jul 2008, 10:11:18
Moderator
Svedok stvaranja istorije



i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak
Pol
Poruke 35320
Zastava

Windows Vista

Mozilla Firefox 2.0.0.16

Nokia N70
Krišom na poljoprivrednom kombinatu

Kada smo još uvek bile u srednjoj školi, Miroslava i ja smo cesto noci krišom provodile na jednom poljoprivrednom kombinatu na periferiji grada. U cestim štalskim orgijanjima do jutra, Miroslava i ja smo rado demonstrirale svoju skrivenu prostitutsku slobodu, neobuzdanost i bestidnost i to u opštenju sa konjima, psima i bikovima za rasplod, a opštile smo nekoliko puta i sa veprovima. Ulazile smo u tor i pušile konjske kurceve, bikovima omogucavale pražnjenje semena, a ponekad i bivolje pritke uvlacile u svoja dupeta, što zahteva izvanrednu koncentraciju i oprez, te smo se zaticale i u svinjskim oborima i poturale se napaljenim veprovima da naskacu na nas. Shvatile smo od samog pocetka da jedan odnos sa stokom, konjima i psima zahteva stalnu vežbu. Stoga smo nocu visile po štalama i usavršavale jebanje sa konjima, psima i bikovima, ukljucujuci i akcije sa veprovima u oboru. Demonstrirale smo pravi seks sa životinjama: stimulacija ustima, to jest sisanje falusa konjima dok mlazevi semena ne okupaju naša tela, uspešno smo uvlacile konjski kurac u picku i dupe, i zapravo potpuno seksualno opštile sa konjima. Pravi potopi od konjskih mlazeva semena po nama, u usta ili kada nas životinja puni u genitalne rupe, dokaz su da smo kao žene i te kako sposobne da potpuno prilagodimo genitalije do odredjene konjske dužine. Sasvim posvecene tom zadatku i spuštajuci se na animalni nivo, uživajuci u slobodi da se ponašamo kao stoka u toru, obe smo uspevale da izvedemo parenje sa rasplodnim bikovima uvlaceci bivolju pritku u svoje razjebane analne otvore. Desetak sekundi bik bi se trzao i napinjao, a onda bi isprcanu rupu punio mlazevima semena, kupajuci vrela razgoropadjena tela svoje dve razularene kurve, dok smo palacajuci jezicima hvatale zaostale mlazeve koji su špricali iz bivoljeg kurca u naša perverzna usta. Istovremeno smo drkale svoje picke, a onda u velikim mlazevima pocele da praznimo svoje bešike. Nedugo potom po pravilu iskenjale bi se obe kao stoka, još uvek ližuci bivolji kurac i muda. Potom smo oprezno bežale kuci.

Naši roditelji i onovremeni momci, kao i ljudi koji su radili u kombinatu, nikada nisu imali pojma šta smo Miroslava i ja nocu u štalama radile. Imale smo nas dve još puno avantura, ali o tome nekom drugom prilikom. Setite nas se sledeci put kada odete da kupite mleko!

Desilo se...

pre dve noci sam kasno dosao sa izlaska i upalio komp i pustio neki porno film.u sobi je spavala moja sestra…ima 14godina…slatka je…cvrste guze i malih lepo oblikovanih sisa.tokom gledanja pornica poceo sam drkati….kako sam se napalio i drkao uzdisuci i stenjajuci….video sam da se setra okrece…polako budi…….ali sam bio jako napaljen tako da mi to nije odvlacilo paznju……odjednom se cuo glas sta radis to bato?????
ostao sam nepomican….sa kurcem u saci….bila je sestra u majici i gacicama….ustala i gledala u mene nekoliko sekundi i onda opet……sta radis to bato?????

jnisam znao sta da kazem…..pitala je jel ti to drkas……..
pornici su jos uvek bili upaljeni…..pa jel drkas pitala sam te???
da…rekao sam………htela je da nastavim i da me gleda…polako sam drkao i navlacio kozuru sa glavica …odjednom je pocela da se skida..skinula je sve sa sebe i prisla mi…sedeo sam na stolici a ona je kleknula tako da joj je glava bila jako blizu mog kurca.
mogu li da ga pipnem..rekla je radoznalo…da….uhvatila ga je i pocela natezati….dirala mi je jaja i sve brze i brze drkala…u jednom trenutku sam poceo da se grcim i isprskao sam joj lice mlazevima vrele sperme…
nasmejala se i poljubila me jezikom…rekla je idem da proverim da li mama spava…vratila se za koji minut a meni kurac i dalje stojao uspravno i cekao jos neku njenu akciju..
rekla je da bi hteo da se jebemo nocas…od onolikog uzbudjenja sam poceo da je ljubim…lagano se sputao niz vrat do oblih malih grudi…lizao sam joj bradavice a ona se potpuno prepustila….videla je na porno filmu pozu 69 i htela je….legli smo na kra=evet ipoceli da se lizemo…klirtoris joj je jako nabubreo a pickica vrela i crvena…stavljao sam joj svoj kruti jezik u nju a ona sve jace stezala butinama i lizala mi glavic…nije vise mogla da izdrzi i rekla mi jebi me olim te….ali polako budi nezan ovo mi je 1put a i mama je kuci…
ok…
legla je na ledja i rasirila noge…jednom rukom sam joj masirao klicu i usmine a drugom natezao kitu…stavio sam ga polako i nezno…lagano sam ga gurao …sve je to pratila neznim uzdasajima i pokretima guzicom…kada je totalno riba bila opustena naglo sam joj poceo nabijati stenjala se i migoljila po krevetu…vrtela se i stezala me ogama uz uzvike jebi me jebi…keko jhe dobro…to me jos vise palilo i davalo mi veci moral da jo otkinem od kurca….tako je i bilo…..opromenuli smo pozu,…..naguzila mi se a ja joj stavio otpozadi….nisam je zalio nabijao sam ga celog u naletima….nabila je glavu u jastuk i jecala….plakala je od bolova a ujedno i srece i pozude za kurcem…..
izvadio sam ga i stavio ga u usta..gutala ga je ….sve dok je nisam napunio….otisla je da opere zube vratila se u sobu i rekla a sada nastavi da drkas na pornice i sestru koja spava…..

Sex sa starijom sekretaricom

Odlazim kao i uvek kuci zadnji od svega na poslu, ali po neko ostane tu u kancelarije sa msn i chatiraju, a naj cesce ostaje sekretarica S. ona radi neki put do 10-11 nocu, makar do zadnji trenuatk mislio sam da radi, jedan dan otisao sam kod nje i trazio joj email od msn, i tako da znam do kada je u kancelariju, S. je bila samo tako seksi, imala je plave oci dobro dupe i punjaste sise koje su uvek bili po malo pokazivane, i da je bilo pola zgrade izludjeno na nju, ali nesto sto me uvek razrocaralo bilo je godine, ona je imala 35 godina, zamislite braca 35 godina a ja samo 21. I tako pricao sa njom puno stvari danima i danima, i uvek me je pitala za cure da li imam i kakv sam u seks, da li im pruzam curicama dobar seks, i jedan noc ostao sam do kasno, i tako pricao snjome, pustila mi je kameru, braco samo da vidite to lice i te grude kao da ima 25 ili manje godina, tako super zena, i pita me da li sam spavao nekada sa starijem, i sve pitanja sledeca bila su joj u vezi seksa, i zamolilla me je da joj ka pokazem preko kamere mog kara, stvarno mi je bilo bezveze jednom, pre toga pitala me je kolko mi je dug, reko sam joj oko 10 incha, ona je poludela posle toka, trazila je da ga vidi po svaku cenu, ja sam joj reko da joj vidim sise pre nego joj ga pokazem, ona je to odmah priznala i pokazala mi…wawwww da ste to videli kako je moj 10 inchni skocio i napravio se ko drvo, i pokazao samjoj ga, poludela je trazila je po svaku cenu da idem kod nje u kancelariju, jer je ona imala svoju do sam ja bio u jednu sa kolegom, bila je sprat nize od mene, otisao sam al sa mnogo muke, jer bio mi je mnogo nadignut i bojio sam se da me ne vidi neko, i pre nego sto sam usao u vrata sav sam se treso, uzo sam bila sava napaljena, odmah prisla mi je i otvorila mi je slic i vadila ga napolje ne izgovorsi ni jednu recenicu, a ni vrata nisu bili zatvorena, na to smo dvoje zaboravili, i veruj te mi nikada nisam bio toliko izgublen dok mi je neko uzimao u usta, zamislite nisam cuo vrata dok je neko treci uso a to je bio moj kolega od drugog sprata a da bili smo dobri frendovi, i kad sam otvorio oci opsss bio sam zbunjen, ali on je vec bio ceo go i bio je u touletu, i on jeste bio malo zbunjen jer ju je on vec jebo nju pre i probao da pravi iznenadjenje uzdjivsi ceo go u kancelariju, i posle nekoliko sekondu tisine niko ne pregovorivsi nista, ja i moj frend samo smo je dohvatili i jedan je lizio sise drugi picu, ja sam pi taj na picu, kakav je ukus imala saversen , kako je bilo slatko te ne moze da se napise, i on je zamolio da pocne prvi oki reko sam mu, ali dok ju je on poceo jebati ona imala moga kuru u usta i na neki nacin sa zubima ga je stegla jako i stvarno je malo bolelo ali bilo je super osecaj posle nimut vreme jebanje pustio mi je mesto i otiso sam ja ispreda da joj ga nabijem a na to on, da da ti ga ja uzem u usta pre nego sto jebes, reci iskreno malo bilo je za mene sve ovo previse, ali ipak sam zeleo probati, i pustio sam ga a posle sam joj ga nabio, moj kura bio je mnogo veci od njegovog, i kad sam ga nabio pustila je je mnogo glas i jedva je isterpela i za mnogo kratko vreme je svrsila, jer nije mogla da izdrzi, posle toga isto je on svrsio dok mu ga je ona imama u usta, na to posle su dvoje mene pomogli da svrsim dok je ono sa usitma lizala on je drkao moga kuru, svrsio njoj na usta i sve je to pojela na neki nacin, i bila sretna kad sam izasao od kancelarije, i od tada cesto me je zvala u stan da je karam je nikada nije dobila veceg karu.

Incest

Da, istina je. Jebem si mater i ponosim se na to. Ne pričam to okolo svima, i da mi vikneš na cesti nešto u tom stilu razbio bi te ko pičku, no ovdje je druga priča. Tu sam zato da ispričam sve, kako je počelo, svaki jebeni detalj, a ti, da ti...tip kome ispadaju oči, koji drži karu u znojnoj šaci i drka na mamu i sina, ti ćeš slušati, bolje rečeno čitati. Zato ti kažem da je vrijeme da odbacimo svu hipokriziju, sav lažni moral kojeg nam nameće društvo, sve retartirane stavove i pravila po kojima se sinovi i majke ne bi smjeli karinđati.
I idiotu je jasno da privlačnost postoji. Štoviše, nenadjebiva je. Ne treba nam Frojd srati kad su već Grci pisali o dobrom, starom Edipu. A mi smo najljepši, najsenzualniji odnos od svih mogućih veza između muškarca i žene – ševu mame i njenog sina – pretvorili u ogavnu psovku, pogrdnu riječ, uvredu. Mamojebac. Muthafucka!
Uzmi za primjer ovo jutro; jebeno lijepo jutro! Nebo je savršeno plavo, nije više paklenski vruće. Idealno za vožnju biciklom ili jednostavno sjedenje u kući, buljenje kroz prozor bez nekih određenih misli.


Kroz kuhinjki prozor čujem kako pjevaju ptice, čak i leptirić svjetlozelenih krila leti oko mene i mame dok je držim za široke oble kukove i laganini joj guram kurac u mokru otvorenu pičku po kojoj šnjofa cijela kuhinja.
Vlažno, ritmičko odzvanjanje mojih muda u njenu kao bubanj napetu guzicu jedini je zvuk koji se pravilno ponavlja mjeašajući se sa pomalo histeričnim kreštanjem ptica. Duboki uzdasi koji su mami bježali iz grla kada bi joj ga baš onako dobro stavio tek povremeno razbijaju idilu. Oplemenjuju je. Poput mirisa kave.
Tucao sam trbuha punog tosta s domačim jajima i kapučina. Kurac mi je punio istu onu pičku iz koje sam došao na ovaj predivan svijet. Ja te pitam stari, ima li šta bolje? Može li biti savršenije od toga? Jaće je nego u raju; tamo ti nebi dali da si voliš mamicu... Ovo je vrhunac i gotovo, ta naša mala kuhinja u sunčano jutro rane jeseni.
Najbolje je od svega što je sve išlo potpuno spontano. Kao dar, blagoslov. Probudili smo se kao bilo koja mamica od četiri i nešto banke i njen sin tinejdžer. Doručkovali, malo se zekali, ispitivali se gluposti. I ona i ja preko pidžama nosili smo frotir mantile koje nam je kupila ovog ljeta. Mama je ispod imala tanku spavačicu, a ja bokserice. Da je neko provirio kroz prozor i vidio nas zbilja ne bi po ničemu mogao zaključiti da smo u 'neuobičajenom' odnosu.
Pojeli smo. Mama je odnjela suđe u sudoper. Ispirala je mrvice kada sam joj prišao odsotraga i zagrlio je. I dalje ništa čudno, ha? Grlio sam je malo predugo za mamu i sina, a onda i još duže.
Stvar je u njenom dupetu. Toj velikoj lopti nabitog mesa. Okrugloj planini. Samo si vi zadržite anoreksične manekenkice na koje drkate i žgoljave klinke bez grama sala koje vam povrmeno ako su dovoljno pijane popuše. Takve odostraga izgledaju ko rahitični dečki. Drugim riječima, ako te pali opisana ženska anatomija, stari sori, al ti si peder.
Čak i kroz debele slojeve frotira jasno sam osjećao mamine močne guzove. Odmah su mi se vratila sjećanja na ono kako sam joj tu istu brazdu mazao uljem i uvlačio pulsirajuću karu u stisnuti rozi šupak. U sekundi mi se napeo. Prislonio sam ga u procjep među mesom. Stara je sva prenadražena od seksanja zacvilila i smjesta se poćela pomicati naprijed nazad. I uzdisala je. Namjestio sam glavić pod boljim kutem i nabio. Nastavili smo se napaljivati još koju minutu. Veselio sam se laganom jebuckanju prije tuširanja (još bolje za vrijeme – idealno mjesto za analčić), kad me stara preduhitrila i doslovno strgnula mantil sa sebe. Onda me mazno pogledala preko ramena i seksi prošaptala, «Ševi me, dušo!»
Zbunila me. «Um, mama...a da se pokupimo..?»
«Hah! Ma baš me briga, sam nek gledaju! Jebe mi se sine, i to doslovno!»
Obožavam svoju staru. Lud sam za njenim tijelom. Njenim šarmom, načinom na koji se jebe, spikom, izgledom ...al ono na što otkidam je kad je čujem da govori kao kurve u porničima. Slatka mala mamica se pretvori u najrasniju drolju.
Pomisao da bi nas mogli vidjet susjedi, iako bi nam to definitivno sjebalo živote, napumpalo mi je erekciju adrenalinom. Dok sam se borio sa svojim ogrtačem stara se već naprčila preko pulta, podigla si rub spavaćice s guze, malo se podigla na prste i lagano raširila noge. Bila je u položaju u koji se namješatavaju sve ženke željne parenja.
Čovječe, pogled na maminu picu uokvirenu bijelim mesnatim guzovima, jaka bedra, roze ful mokre usmine ugnježđene među crnim kovrđama... ja ne znam kako me nije srce ostavilo.
Spuznuo sam bokse, čak ih nisam ni skinuo, primio se za korijen kare i usmjerio ga među nabrekle usmine. Par puta sam glavićem protrljao po ljepljivom procijepu. Valjao sam ga po maminom klitu sve dok joj se nije skroz ušiljio, a onda sam se vratio po usnama do čmara. Kad je stara počela stenjati samo sam joj ga zabio do jaja. Počeli smo se ševiti. Oboje smo dahtali. Svaki puta kada bi ulazio u svoju majku, bilo da sam joj ga stavljao u guzu, picu ili u usta , imao sam osjećaj kao da ću smjesta svršiti. Iste sekunde. Uspio bi se nekako suzdržati, no s prvim ubodima takav bi me udar zdrmao do samog dna jaja da mi se na sekundu sve zamračilo pred očima. Bio sam u njoj nekoliko trenutaka, totalno nepomičan, samo uživao u vrućem mokrom mesu mamine pizde, a onda sam je žestoko prijebao.
Nismo izvodili nikakve vratolomije. Bila je to obična, prilično konzervativna obiteljska jebica. Stoječko trpanje kakvo se prakticira po kućama šitrom zemlje. Ono, kad muž drži ženu za kukove i svako malo je poogodi po klitu. Mama je uskoro počela dublje cviliti i rokati me guzicom.
Ubrzao sam ubode da se prilagodim njenom ritmu, no ipak je svršila prije mene. Još se jednom nabila tako jako da me skoro otresla iz pizde i viknula, «O jebemti!!! Ah ah ah..tucaj, mali!!!»
Pičkica joj je pulsirala oko korjena mog kurca poput snažne šake koja gnječi tenis lopticu. Počelo mi se još jače svršavati, no i dalje sam veslao. Smirio sam se dok je nju drmalo, da je pustim da ga proživi, no čim je svršila stara mi se maknula. Ostao sam totalno zbunjen stajati s gaćama do koljena i pulsirajućom karom s koje se cijedila majčina sluz. Ona se bacila na koljena pred mene i primila ga.
Bacio sam kratki pogled na kuhinjski prozor, više nesvjesno, i baš zato me šokiralo što mi se učinilo da sam u kutu vidio pramen crvene kose kako nestaje. Zbunjeno sam zatreptao i zaključio kako je to sigurno ptica. Stara se s poda pokvareno cerila.
Izvukla je kitu iz usta, «Šta je dušo? Neko nas gleda? Vidjeli su te kako si ševiš mamicu? Ko si to napasa okice na velikog debelog pimpaća koji roni po masnoj pizdici kurvaste mamice?»
Prije no što sam joj stigao odgovoriti zločesto me licnula po donjoj strani kare. Nisam rekao ništa osim, «Ooohhhh!»
Nastavila je, «Pa... sada znaju da mi se sviđa sinov pišonja!»
Stavila si je glavić u vruća, meka usta. Oblizala ga je gledajući me cijelo vrijeme u oči. Onda ga je počela drkati i puškati istovremeno. Pomislio sam na tu osobu koja je možda vidjela majku kako puši sinu. Bezveze mi je sinulo da smo možda i fotografirani i da će to izaći na naslovnici sutrašnjih novina. Mamojebac i incestuozna pušikarička u vrtlogu srama. Sjeme mi je uskipilo u preponama. Mama je osjetila da sam na rubu, zato mi je počela maziti ono mjesto između šupka i jaja, a ja sam zajecao izbacujući prve mlazove sperme u majčina usta.
Kada je progutala i posljednju kap obrisala se i dignula s poda. Strastveno smo se poljubili. Dah joj se miješao s oštrim vonjem moje sperme. Tako samo se malo grlili a onda se odmaknula i rekla, «Idemo se okupati, sine?»
«Aha», popiknuo sam se i skoro pao. Zaboravio sam navući gaće.
Nasmijala se, «Pazi ljubi, nemoj mi slučajno slomiti pišonju jer ćeš dobiti po guzici! To je moj, znaš», seksi me poljubila u vrat.
Izazovno je miješala dok je odlazila prema kupaonici. Imala je potpuno pravo; nisam smio slomiti kurac, možda će mi trebati već jaaako brzo.

*
Tek sada sam shvatio da sam se toliko zanio da vam uopće nisam ispričao kako je došlo do toga da se ševim s mamom, a sigurno se svi vi pitate kako tip postane mamojebac.
Prije svega, jasno mi je i da vas zanima gdje je u cijeloj priči moj tata. E pa nema ga. Nemam pojma gdje je niti me to interesira. Čovjek je bio luzerski cuger i stara ga je izbacila iz kuće. Smjesta nakon razvoda. Cijela priča izdešavala se prošle godine.
Ako mene pitate, trebala je to napraviti i puno ranije. Jedina dobra strana bila je u tome što je radio, tako da smo u kući imali jednu plaću više. Što se tiće otalog, od njega nismo imali baš ništa. Čim bi došao doma spuštao se u birtiju, a cijele vikende provodio je za šankom. Ni kao otac nije bio puno bolji; zapazio bi me samo kada se htio s nekim svađati. Stara je još više najebala jer se zbog takvog muža ženska godinama uopće nije ševila. Konačno joj je dopizdilo kada ga je ulovila na svojoj sestri, tetki Branki. Vratili smo se dan ranije s mora i našli ih kako se prcaju na kauču. Oboje pijani ko marva samo su nam se blesavo cerili i nastavili miješati. Na sreću nije se ništa bunio da ostanemo u kući. Preselio se i dao otkaz. To bi bilo sve što znamo o njemu.
Kada je otišao stvari između mene i mame postale su nekako čudne. Dugo vremena, pogotovo posljednjih nekoliko godina, stari nas je, reklo bi se, razdvajao. Zajednički zadatak bio nam je pijnog ga stavljati u krevet i to bi u principu bilo to. Sada smo morali uozbiljiti uloge, jer ostali smo 1 ON 1. Majka mi se počela obračati kao 'malom muškarcu', no više uopće nisam bio tako mali. Našao sam si honorarni posao u tesraskoj radionici u kvartu ne zbog novca već da joj djelujem muževnije. Lova nije bila problem, stara je ionako zarađivala nekoliko puta više od tate jer je imala faks i dobar položaj. Osim rada u bolnici (kardiologija na Rebru) predavala je na faksu i još popodne šljakala u privatnoj poliklinici koju je nakon razvoda otvorila s s kolegama.
Čak i dok se stari motao doma zvala me 'muškarac u kući'. Na to sam joj više put skoro odgovorio da ako to zbilja misli nek ga stjera u moju sobu a ja ću se useliti u njenu, no nisam se usudio. Ne dok je otac još pod krovom.
Jeebalo me to što sam bio djevac. Išao sam u zajebanu školu, imao sve petice kako bi se bez greške upisao na medicinu, radio sam, išao na kickboks, pa i nisam imao vremena za izlaženje s curama. A istini za volju, vršnjakinje me uopće nisu palile. Pojebao bi nekuda se nudila, kako ne, no ništa više. Klinke su po defaultu glupe i isprazne. Nemjerivo su mi zanimljivije starije žene, zrelije koke sa širokim bokovima, velikim sisama i dlakavim pičkicama. Takve su prave. Vrlo lako sam si zamišljao sisatog i guzatog komada u kasnim tridesetim pa i četrdeseima kako me uči ševi.
Prva žena u koju sam se zaljubio bila je profesorica biologije. Nekoliko puta sam razbijao noseve ako sam načuo da je kreteni u razredu vrijeđaju i zovu 'krava' jer ima velike sise. Idioti nisu imali pojma koliko su tako rasne, raskošne ženske dobre, ali ja itekako jesam. Kada mi je nešto govorila samo sam se fokusirao na njene seksi usne i jezik koji je vlažno provirivao iz njih. Na to bi doma satima drkao.
Poslije zimskog polugodišta nije se vratila u školu. Udala se za nekog kretena, mislim na Braću, i tamo se zaposlila u osnovnjaku. Slomila mi je srce. Na njeno mjesto došao je smrdljivi ćelavko s brčićima, Zemunjak...tako nekako se prezivao, a ja sam i dalje bio nevin.
Em nisam jebao, em nisam kompletno znao što ću sa sobom. Mama nije našla nikog novog. Zato me jedne večeri iz vedra neba pitala želim li ići s njom na večeru. Otišli smo u mali restorančić u kvartu. Nije se za njega trebalo ništa specijalno odjevati, no ona je ipak izgledala nevjerojatno seksi. Imala je kratku, modernu frizuru kao Hale Berry, našminkala se i namirisala iznimno opojnim parfemom. Uz tiramisu na kraju počela je ispitivati što planiram, jel me i dalje drži da krenem njenim stopama, upišem medicinu i sl.
«Draško, nebi htjela da zbog mene radiš nešto što ne želiš...», brljala je žličicom po svom kolaću. Znao sam da je u bedu jer sam zadnji razred trebao ići na razmjenu u Ameriku. Plan je bio da se nakon toga ne vratim, već da pokušam dobiti stipendiju za medicinski fakultet na nekom od Ivy league sveučilišta. Recimo Harvardu.
Slegnuo sam ramenima i što sam opuštenije mogao rekao kako obzirom da još nisam siguran, možda bi bilo najpametnije da maturiram u Hrvatskoj, pa onda eventualno mogu na faks tamo...
Nasmijala se i primila me za ruku, «Pa to bi bilo najbolje, zlato! Nemoj nikako misliti da te tjeram iz kuće..ili možda zadržavam...samo želim biti sigurna da su odluke koje ćeš donjeti stvarno ono što želiš.»
Ruka joj je u mojoj bila topla i meka. Odjednom sam osjetio nevjerojatno snažnu potrebu da je poljubim. Držala me tako još nekoliko sekundi onda je izvukla dlan. Oboje nas je stresla realnost.
Noć je bila topla. Polagano smo šetali prema kući i razgovarali o fakultetima; jeli bolje kod nas ili u Americi, hoću li se snaći sa svojim engleskim i stručnom terminologijom i sl.
Nježno se držala za moju ruku, bokovi su joj se pri svakom koraku češalu uz moje tijelo. Kasno je.

Skidao sam se u svojoj sobi, obukao šorc u kome sam spavao a ona je, znao sam po zvukovima, bila u kupaonici. Čekao sam da izađe da se popišam.
Ne sjećam se, nebi se mogao kladiti jesam li zatvorio vrata. Nismo bili vrsta ljudi koja po kući hoda gola ili pišaju ne zatvorivši se, ali nismo se kao neki ni zaključavali. Kada sam se popišao slučajno sam pogledao košaru s rubljem i vidio kako na samom vrhu leže mamine popišane gaćice okrenute žutom flekom prema gore.
Promišljao sam nekoliko sekundi, kurac je u ruci. Jednom sam tako nešto posnifao kada sam bio mlađi i silno znatiželjan da saznam kakav je miris pizde. To mi godinama nije padalo napamet.
Spustio sam wc dasku, izvukao ih iz rublja, sjeo natrag na zahod i pozabavio se s maminim gaćicama. Iznenadilo me što su mokre. Jel joj se pičkica navlažila dok smo večerali ili kada smo se vračali doma? Pomislio sam na njene usne našminkane žarko crvenim ružem, bokove kako joj se trljaju o moju nogu. Dignuo mi se. Primaknuo sam gaće licu i udahnuo težak miris. Bio je jači, mošusniji no što se sjećam. Počeo sam drkati. Prvo lagano, a onda brzo do bola. Lizao sam mokro mjesto koje joj je bilo među nogama. Prvi uput sam osjetio majku.
Bližio sam se nezaustavljivom orgazmu kada se začuo glasan uzdah.
Brzo sam skinuo gaćice s lica. Mama je stajala na kupaonskim vratima, s rukom na ustima, širom raskrečenih očiju. Mislio sam da mi je srce stalo. Pustio sam da gaćice padnu, jedva nekako uspio navući svoj šorc pri čemu sam si skoro slomio karu i protrčao kraj nje. Uletio sam u svoju sobu i zalupio vratima. Koji jebeni idiot! Nisam imao bliskih prijatelja tako da ću morat spavati u parku dok se nekako ne snađem. Jedino sam se pitao hoće li me smjesta izbaciti ili će mi ipak dati da prespavam. Nije bilo govora o spavanju, tako da sam se počeo pakirati.
Najgore mi je bilo što mi se kara nikako nije htjela spustiti, i dalje je bio čelično tvrd.
Ja sam manijak. Čak i kad me stara u šoku gledala sa svojim gaćama na faci nisam mogao a da ne primjetim kako na sebi ima prozrnu spavaćicu ispod koje joj se fino vide bradavice i crni trokutić među nogama. Učinilo mi se da su joj se i bradavice ušiljile, iako se vjerojatno radilo o hladnom propuhu na hodniku. Teški bolesnik. Šteta što mi je stara bila na 'ti' sa svim psihijatrima u gradu pa nisam mogao potražiti stručnu pomoć.
Onda mi je pokucala na vrata, «Draško?»
Očito se neću imat vremena ni spakirati. Nisam od srama mogao govoriti. Vrata su se otvorila. Mama je ušla u sobu, i dalje odjevena u onu spavaćicu. Svjetla su bila ugašena, no jasno sam je vidio na mjesečini. Prišla mi je i sjela na krevet.
«Sine...ne možeš ovako bježat. Daj da pričamo. Znam da se sramiš... i da mi nećeš vjerovati ako ti kažem da nebi trebao.»
Samo sam buljio. Ni u ludilu nisam mislio da će ovako reagirati. Izgledala je smireno, baš majčinski brižno. Pogotvo kada mi je stavila ruku na prsa.
«Jasno da imaš želje..bože, što to govorim, ko neka baba! Draško, napaljen si, to je normalno. Kad ćeš izlaziti s curama? Ili učiš ili radiš ili se zajebavaš samnom! Peče me savjest zato, nemoj mislilti da nisam primjetila kako izolirano živiš. Zato sam i predložila da izađemo na onu večeru sinoć. Tretiram te kao roba, zdravo za gotovo. Muškarca koji mi je uvijek na raspolaganju. Kao muža. A ti si mi sin i itekao imaš prava na slobodno vrijeme i stvari koje nemaju veze sa nama. Ma, šta govorim...I ja bi trebala tako.»
Onda je spustila pogled na moj kurac koji je idalje napinjao šator u gaćama.
Zasmijuljila se, «Hah i to, ko da ti ga već nisam vidjela. Šta misliš ko te kupao i presvlačio kada si bio mali? Iako, više i nisi tako mali...»
Bio sam zarobljen između smrtne jeze i neopisive napaljenosti. I dalje sam u ustima blijedo osjećao okus mamine pičke. Ugrizla se za usnu, činilo se da kratko razmišlja. Onda je napravila nešto nevjerojatno – uvukla je ruku kroz nogavicu mog šorca i primila me za erekciju. Izvadila ga je. Držala ga je nježno ali vrlo odlučna u ono što radi. Onda ga je počela pomicati gore dolje. Jako pažljivo, obzirno... Do tada sam samo ja dirao svoju karu. Mislio sam kako osjećaj ni u ludilu ne može biti bolji, ma nema šanse, no onda se mama nagnula i stavila si ga u usta.
Njena usta. Usta moje mame. Majčina usta. Kurac mi je bio u maminim ustima. Pušila ga je. Felacio. Vlastita majka mi je sisala karu. Sve o čemu sam fantazirao, na što sam ga drkao, ostvarilo se, i to sam dobio od zadnje osobe na svijetu za koju sam se to nadao – mame.
Glava joj se pomicala gore dolje dok se usnama čvrsto držala za njega i jezikom lamatala po glavici.
Znao sam koliko je to krivo, vjernici bi rekli griješno, zakon kažnjivo...ali da ste mi prijetili pištoljem uperenim o glavu nebi prekinuo. Obuzeo me orgazam, tako snažno i iznenadno da nisam imao izbora nego svršiti mami u usta. Nekako sam zabrijao da ako joj svršim u usta, ako joj ispraznim mlijeko niz grlo, neće više biti povratka. Jebao sam joj lice sve brže i brže. Pokušao sam se odmaknuti, no ona me povukla jednom rukom za jaja a drugom za dupe, kao znak da me ne pušta. Vrijeme se zasutavilo i svršio sam kao nikada u životu. Imao sam osjećaj da mi se cjelo tijelo izvrće i prazni kroz penis. Kao kad iscijedite kompletnu tubu paste za zube. Ni sam neznam jesam li se nekako glasao, vjerojatno jesam.
Mama je sve progutala. Napokon, bilo je gotovo, ali i dalje su mi mali, zaostali valovi, protresali tijelo.
Noge su mi bile mokre. Podigao sam glavu. Njeno lice odmaralo se na mom bedru. Pogladio sam je po kosi. Rekla je da joj je žao..ali da tako dugo nije...i da sam bio nevjerojatno zgodan na večeri....
«Hoćeš li mi oprostiti?»
«Oprostiti što, mama? Ništa mi se ljepše nije desilo u životu!»
Pogledala me, «Ah...neću ni pitati znaš li da se takve stvari ne rade..»
Zagrlio sam majku, «Pa nisi samo ti radila, za ovo treba dvoje. Ako baš hoćeš zbilja neznam kako može biti krivo nešto što je tako fino?»
«Uživala si, zar ne?», pogledao sam je u oči.
Kimnula je nakon kraće stanke, «Počela sam razmišljati o njemu...tvom kurcu... za vrijeme večere. Banula sam ti u kupaonicu jer sam se nadala da ću ga vidjeti. Kako sam se iznenadila! Ugodno!» Nije se mogla prestat smijati a ni ja s njom. Onda je nastavila ozbiljnijim tonom, «Pretpostavljam da si bio znatiželjan kako pizda miriši...i kakav okus ima.»
«Da», rekao sam, onda zastao, jer nisam bio siguran dali sam otišao predaleko, «...To se ne da usporediti s pravom stvari.... rado bi probao od kud dolazi...»
Gledala me dosta dugo, onda se ustala i izašla iz sobe. Pomislio sam da sam pretjerao, da sam prekršio neko pravilo za koje nisam ni znao da postoji, no onda se vratila. Kresnula je šibicu. Vidio sam da u ruci drži nekoliko malih sviječica. Zapalila ih je, puhnula u plamen šibice pa skinula preko glave spavaćicu. Tijelo joj je bilo nevejrojatno, moglo bi se reći i veličanstveno. Majčine sise i dalje su bile čvrste, s velikim blijedim bradavicama ušiljenim kao gumice na olovci. Struk joj se širio u raskošne bokove, a ispod pupka i oble krivulje trbuha imala je mastan venerin brežuljak obrastao gustim, crnim dlakama. Pustila me da je malo gledam, a onda je rekla da se pomaknem i legla pored mene na krevet. Zagrlila me, «Sad je tvoj red za rad ustima. Kreni od vrha..»
Poljubio sam je u kosu, a ona se opet zasmijuljila, «Nisam mislila od samog vrha, hahaha»
Prebacio sam usne na mamina usta. Kao da je to jedva čekala, odmah mi je vratila poljubac. Ljubio sam je po kapcima, vrhu nosa, grickao uho. Majka je samo ležala, uvijala se kao mačkica i prela, «Mmmm....mamici se jako sviđa...»
Osjećao sam kako pritišče grudi uz moja prsa. Primio sam jednu u šaku. Prelazio sam dlanom po napaljenoj bradavici. Govorio sam si kako je sve pod kontrolom, da mi je ona mamica i da ću je sad pojebati. Da ću staviti kurac na mjesto iz kojega sam izašao i isprazniti se u maminu picu. Opet mi se dignuo do bola.
Poljubio sam mamu u vrat, spuštao se prema sisama. Kada sam stavio bradavicu u usta opet je zajecala, «Tako prokleto dugo...» Nisam znao misli li da je puno vremena prošlo od kada joj je muškarac grickao sise ili od kada sam ja sisao, niti mi je to bilo važno.
Spustio sam usne na mamin trbuh, škakljao joj pupak jezikom pa se počela ceriti. A onda je raširila noge. Ogledao sam najveću svetinju. Prvo su joj se među nogama vidjele samo usnice, no skužila je u čemu je problem pa se raširila prstima i rastvorila mi se. Bože, kako je predivna bila! Žene skrivaju svoj najljepši dio, tako da ga mogu vidjeti samo odabrani sretnici. Dugo sam buljio. Zatim sam je nježno pomazio po brežuljku i usminama i ugurao joj prst u rupu. Kako je samo topla i glatka i vlažna bila. Njen žesnki ulaz stisnuo mi je prst kao da mi pokazuje dobrodošlicu, pozdravlja me nakon toliko puno godina što se nismo vidjeli. Kurac mi se grčio, već je zamišljao kako će to biti kada se on uvuće u mokru jazbinu. Primakao sam lice bliže, inhalirao njen miris, toliko bogatiji i svježiji od onog s gaćica, a mama je počela miješati bokovima raspaljena hladnim dahom na vručoj pički.
Poljubio sam joj vrh klita koji je provirivao iz kožnate kukuljice, a ona mi je skoro slomila nos nabijajući pizdu o lice. Oblizao sam joj cijelu picu, čak i uvukao jezik u nju, a onda sam je počeo nekontrolirano sisati i jebati prstima.
Jecala je, čupala mi kosu, nabijala pičku na prste, a onda i prije nego što sam se snašao, zacvilila, podigla kukove u zrak. I dalje sam imao usne na njoj a prstić uvučen sve dok joj i zadnji vaginalni grč nije prošao. Pomaknuo sam se sve dok nismo bili okrenuti licem u lice, i prije no što sam uspio obrisati picin sok s brade opet me poljubila. Uživao sam što licka svoje sokove s moje face. Držala mi je glavu u rukama i rekla, «Jesi spreman za..sve?»
Kimnuo sam previše osupnut momentom da bi imao snage išta reći. Povukla me na sebe i jako raširila noge. Onda je spustila ruku i primila me za kitu. Trljala se glavićem po usminama, vlažila ga je na način kojim ću ga ja do današnjeg dana toliko puta saftati.
Prislonila je glavić na ulaz u picu i pogledala me, «Volim te, dušo.»
«I ja volim tebe, mama», odgovorio sam joj.
«Ševi me... Sad jako pojebi mamicu!»
Uvukao sam ga u nju. Majka i ja postali smo jedno. To će zauvijek biti naša tajna, no u tom trenu nisam se obazirao na nikoga i na ništa. Jebao sam si mamu, i jebao sam je jako. Trpao sam ga takvom silinom među njene noge kao do smo to radili već tisuću puta a ne ni jednom. Svaki puta kada bi joj ušao oboje bi si zajecali u bradu. Činilo se kao da se jebemo kroz cijelu vječnost, bez prestanka i početka. Ni sad ne znam koliko je ta prva jebica trajala. Tijela su nam se samo mahnito pomicala pod svejtlošću svijeća. Konačno su se moji kukovi ubrzali a majka je sve žešće odbijala prepone o mene.
Pokušala je uhvatati ritam. Omotala mi je noge oko struka i zabila pete u guzicu. I ona je gurala, sve smo glasnije cvilili sve dok opet nisam svršio puneći majku spermom, zatvarajući krug mog života.
Ljubav smo vodili gotovo cijelu noć. Isprobavali različite položaje; ona na vrhu previja se od užitka dok joj sisam bradavice; pseći – držim je za guzu i gledam kako mi kita nestaje u njoj dok sva zahajcana grize jastuk; 69 – ližem vlastitu spermu iz nje. Zaspali smo u zoru.
Ujutro smo bili skroz ukočeni i natečeni, ali sretni. Doručkovali smo..ok, možda bi se prije moglo govoriti o ručku, a onda me odvela pod tuš. Prvo smo samo sapunali jedno drugo, trljali se, a to je ubrzo preraslo u napaljivanje. Nisam mogao vjerovati da mi se opet uspio dignuti. Bio sam siguran da sam sinoć iscijedio iz sebe i posljednji atom snage. Mama mi se okrenula leđima i naspunala si guzu znakovito me gledajući. Znao sam sve o analu al ipak me iznenadilio što će mi dati da joj ga tamo gurnem. Pokvareno se osmjehnula, «Hoćeš guziti mamicu, dušo? Hoćeš staviti tu veliku kurčinu u maminu guzu?»
«O da!», zacvilio sam i uz njenu pomoć ušao joj u čmar. Mislio sam da joj je pizda uska, no ovo je bio potpuno novi svijet! Započeo sam lagano i nježno, no ubrzo me počela rokati guzicom i trljati si pičku. Anal je bio toliko intenzivniji od normalne ševe, da sam se od svšavanja skoro onesvjestio.
U manje od 24 sata ševio sam majku u sve rupe. To više ništa ne može promjeniti.
Sve skupa što vam govorim izdešavalo se prije nekoliko tjedana za vrijeme kojih smo nadoknadili sve duge i samotne noći nakupljene tokom godina.
Probali smo još neke stvari, npr ona mene jebe prstima u guzu dok mi ga sisa. Nisam imao pojma da je prostata tako osjetljiva. I lizala mi je čmar, naravno, nakon što sam ga dobro oprao.
U ovoj vrsti odnosa sve je to puno više od eksperimenta. Radi se o ljubavi, pravoj ljubavi. Naše emocije samo bubre. Jutros sam je imao u tušu. Nježno sam je držao u naručju, s karom zabijenom u dupe do jaja i šaputao kako ću je uvijek voljeti. Mama je žmirila, pućila mi usne i ponavljala iste takve ljubavne nježnosti.
Baš smo ugasili vodu kada je neko viknuo, «Ima li koga?»
Taj neko bio je u kući. Ako se tada nismo srušili mrtvi, nikad i nečemo. Za par sekundi glas je opet zazvao i majka je sva u šoku prošaptala, «To je Danica! Tvoja tetka!»
Jedina osoba osim mene i mame koja je imala ključ od kuće bila je njena sestra. To što se radilo o rodbini bilo je samo još gore ako nas je uhvati na djelu. Mama se brzo zamotala u ručnik i otralka prema tetki tako da se ja mogu neopaženo izvući iz kupaone.
Na sreću kosa mi se brzo suši, i isto tako bilo je super što danas nije smjesta otrčala u kupaonicu što inaće radi jer ima slab mjehur.
Obukao sam se i sjurio u boravak. Tetka me zagrlila, a onda onako odgurnula od sebe i dalje me držeći za ruku, «Vidi, vidi! Koliki je to dečko narastao! Svaki put kad dođem veći si za glavu!» Pokvareno se nasmijala svojim tankim usnama, «Muško u kući! A...sigurna sam da pomažeš i u kuhinji, jel Draško??»
Buljio sam u moju seksi tetku čija je kosa crvena...crvena kao neke ptice. Pitao sam se koliko je stara vještica zapravo već ovdje.
Uvijek ulazi kroz kuhinjska vrata...

Ana

Ana se namjestila najbolje što je znala, no imala je puno preširoke kukove i preveliko dupe da bi je pas uspio poklopiti. Noge je prebacio negdje ispod njenog struka, upro iz sve snage, izvio se toliko jako da je morao stajati na prstima dok mu se kičma iskrivila u jakom luku a glavicu je žmirečki stiskao uz njenu bijelu polutku.
Nije im išlo, pa sam se ja opet podigla i diskretno postavila uz ljubavnike.
Kako moja prijateljica nije bila u stanju vladati svojim tijelom, samo je pičkom nesvjesno žvakala gaće, teškom mukom sam joj odvojila jednu pa drugu nogu kod koljena od zemlje, jer morala sam podignuti i njenu težinu ali i veliko pseto navaljeno na nju, tako da joj budu skroz priljubljene i da položajem bude što sličnija ovčarki.
Onda sam joj rukom pritisla kičmu prema dolje da mu se spusti na istu visinu, čak malo niže i tek je nakon takve intervencije mogla primiti psa.
Ustala sam, primila i njega negdje iznad kurca i povukla više na Anu, da mu kara gađa ravno u njenu pičku.

Glavni problem bio je u tome što mu je ispao skroz van. Ševa se nije odigravala u prirodnom psećem ritmu, da je ona već nagužena kad on dođe, ponjuši je, malo liže uspaljenu pičku a tek je onda zajaši i prisloni dlakavu futrolu na picu, trza se i centimetar po centimetar ulazi.
Sad je trebalo spašavati što se spasit dade, jer oboje je bilo prenapaljeno na karačinu da bi se zbilja uspjeli poševiti.
Kakva je to situacija bila najbolje vam govori što su se i meni, koju niko nije lizao, tresele ruke i drhtala koljena tako da sam imala problema sa tim pomaganjem.

Kako bi ih namjestila tako se Astor počeo žestoko pomicati, tupo je cvilio željan pičke koju nije mogao naciljati. Opet sam čučnula, i više očajna primila ga za tu ogromnu žarko crvenu kurčinu koja je bila tako sluzava da se za nju zaljepilo trunje s tla. Takav joj sigurno nije mogao u tijelo, pa sam legla na pod i dobro ga očistila usnama kako joj ne bi zemljom inficirao pičkicu.
Imala sam osjećaj da u sredini mesa ima kost, a sama kurčina bila mu je inače jako mekana i vruća. Osjećao se kao rastopljeni sapun, po nečem čudnom, što nikada nisam osjetila i što je zapravo bilo strano svemu ljudskom.

Lizala sam ga strašno oprezno iako sam svim srcem htjela pušiti kako se spada ali sam se bojala da od toga ne pomahnita. Ipak je on bio velik pas čijih sam se reakcija bojala isto kao i Aninih, a da mi je kojim slučajem svršio u usta i ostavio svoju gazdaricu nedojebanu ona bi me sigurno tako prebila da me majka više ne bi prepoznala.
Zato sam samo jezikom pokupila prljavštinu, a onda sam ga počela pažljivo, da ga ne ozljedim, dizati prema njenoj pičkici.
Tek tada je nastao pravi problem. Ana je zaboravila u cijeloj frci skinuti gaćice. Pažljivo sam spustila pseću kurčinu na jaknu, da se opet ne zaprlja, primila rubove gaća i vukla prema dolje, no kako su bile priklještene Astorovom težinom nisam ih mogla skinuti. Probala sam ga malo podignuti u zrak, ali pas je to shvatio kao da ga mičem s pičke i tako je snažno zabacio glavu uz glasno režanje i škljocnuo mi očnjacima pred nosom da sam od toga morala odustati.
Ana je tupo dahtala, kao da umire, otvorenih usta iz kojih joj se cijedila slina. Prokomentirala sam da ne znam šta ću s gaćama a ona mi nije bila u stanju odgovoriti. Drhtala je sve jače.
Nisam imala druge; podvukla sam prst pod mokru krpicu usječenu u masnu pičkovinu i odlijepila je od dlaka. U nos me pogodio oštar miris pičke koja je bila prekrivena prestom debele sluzi. Kada je to vučjak nanjušio izbezumio se, toliko je snažno zatucao u prazno da ju je pomaknuo za pola metra!

Više nije bilo vremena. Mrak se ozbiljno skupljao na nebu. Skroz sam ih pomaknula u stranu, gurnula prst da proradim rupu a drugom rukom, jer su se gaće ako ih nisam držala vračale, prislonila pseći kurac. Kada je osjetio mokro meso u koje je sve više ulazio, doslovno je poskočio i jednim trzajem joj se zabio do pola. Potjerao bi ga on do jaja, ali imao je preusko tijelo, namjenjeno za objahivanje još manjih kujica da bi uspio naskočiti na tako krupnu djevojčicu. Pustila sam ga da se koji tren sam prpa s gaćama koje su mu s lijeve strane pritiskale žilu, a ja sam nabrzinu otišla po torbu i skinula svoju jaknu. S jedne strane sam namjestila jedno, s druge drugo, i stavila mu na hrpice stražnje noge da ima bolji oslonac. Kada je uhvatio ravnotežu, taman sam i ja bila na koljenima pored njih i opet pomaknula gaćice u stranu gledajući kako se žarko crvena sjajna kara zabija skroz do jaja, a onda mi je ta slika nestala u njegovim mrkim dugim dlakama.
«Aaaaahhhhh!!!!», vrisnula je. «Mhhhaaaaaaa!»
Nije mi zvučala kao u porničima, bio je to istinski krik.
«Te boli?», zabrinuto sam pitala.
«Da...ahhhhh!», opet, kao da je imala napadaj.
«Očeš da mu ga izvadim?», lovila me panika.
«Ne, ne! Samo pazi, stavi ruku da mi se ne nabija cijeli....Jebote, kolko je to?!»
Tek onda sam razmislila o dimenzijama vučjakove kare. Nije mu bio toliko debeo, s tim ne bi bilo nikakvih problema, ali je imao strahovito dugačak kurac, sigurno kojih 35 centimetara.

Danas, na osnovu svoje struke, mogu se samo uhvatiti za glavu i reči koliko smo bile neodgovorne. Mogao joj je probušiti maternicu.

Podvukla sam ruku i primila ga dok je bio u izvlačenju, tako da ga je sada dobijala 10 centimetara manje. Kada sam napravila taj 'osigurač' Anino stenjanje pretvorilo se u ugodno dahtanje. Nije se forsirala već je cvilila baš onako kako joj je pasalo a Astor je jebao šutke za razliku od mog Rinija koji je bio glasan ljubavnik, puno strastveniji.
Užasno me smetalo što nisam mogla vidjeti samo priševljivanje. Zato sam napravila obruč od palca i kažiprsta s kojim sam blokirala dublje zaveslaje a ostale prste sam podigla što mi je pružalo čist pogled na jebuću pičku.
Usmine su joj se skroz napunile krvlju. Bile su tamno crvene, skoro kao i kurac koji ih je raspolovljavao. Na početku, iako je već bila napaljena, imala je blijedo rozu pičkicu mekanog mesa, a što ju je pas duže jebao to je bila tamnija i tvrđa. Piknula sam je prstom da vidim da li mi se to možda samo čini, ali ne. Anina pizda kao da je bila od gume. Izgledala je kao crveno zrno kave i klip je u nju ulazio bez ikakvog otpora. Usnice ga uopće nisu dodirivale, već su se onako stvrdnute pomaknule u stranu formirajući savršeni krug, poput one plastike za odštopavanje lavaboa. Zato sam uspjela dosta duboko, možda kojih 5 centimetara gledati u njenu pizdu i kurčinu koja je sve večom brzinom puni.
«Kak ti je sad?»
«Ah...Mh....ah....»
«Ha?» Nije mi odgovarala.
«Ana?»
«Daj...čkomi...ah...hhhhh....»
Majica joj je visila a kako ispod nije nosila grudnjak vidjela sam kako joj se tresu sise u ritmu fukanja i da su joj bradavice barem duplo narasle i da su i one poprimile tu crvenu boju.
«Ahhh...makni ruku!», sve je jače dahtala.
«Si sigurna?»
«Miči je jebote! Daj da cijeli gruva!»
Poslušala sam je, malo se odmaknula i gledala ih sastrane. I ja sam skinula i suknju i gaće i trljala se prstima. Htjela sam svršiti u isto vrijeme kad i oni, a iskreno, nadala sam se da će me možda Astor zajašiti kad se skine s nje i nanjuši još jednu ženkicu koja se tjera.
Njena minđa sigurno je lučila jaće mirise jer je Ana bila starija, pa su joj hormoni bolje radili, no kako je i na moju Rini sasvim fino reagirao nije trebalo biti problema ni s Astorom.

Na mjestima gdje je šapama upirao u meko meso crveni ožiljci pretvarali su se u rane. Pas se bližio orgazmu, noge su mu se odvojile od tla tako da je sada jebao lebdeći, držao se za kuju Anu samo oštrim pandžama ispod kojih su se pojavili tanki potočići krvi.
Bio je cijeli u njoj. Podigla sam se i malo mu raširila kukove da uđe do jaja a drugom rukom sam mu davala zamah stiščući ga prema prijateljičinoj pički. Ona više nije prestajala vrištati. Primila sam ga za jaja i stiskala ih. Bila su tvrda kao kamen tako da mi baš i nije išlo, a on je naglo izvinuo glavu, skroz se ukočio i počeo svršavati.
Ana se bacakala, stiskala ga je u sebi, vrištala isto kao i vučjak. Na žalost, bilo je previše mračno da dobro vidim, ali koliko sam uspjela nazrijeti, pizda joj je bila u potpunosti rastegnuta, a njegov uski kurac na dnu se pretvorio u kvrgu veličine grejpa koja joj je snažno rastezala picu.
Bila je to mješavina porođajne boli i beskrajnog užitka.

«Drž ga! Primi gaaaaa!!!Ah hghh...ghhhh....», lovila je dah pred kolaps. Cijelo tijelo tresla joj je groznica, bila je bijela kao smrt, a kožu su joj prekrile krupne kaplje znoja.
Navalila sam se odostraga na pseća leđa i zgrabila Anu preko njegovih šapa za kukove da mu ne dozvolim da se slučajno iščupa i tako joj s tom gvaljom na kurcu rastrga pizdu.
Pas ju je punio mlazovima sperme i nije znao za sebe. Prestao je svršavati za nešto što se meni činilo kao 15ak minuta no vjerojatno je bilo puno krače, čega ja zbog panike nisam bila svjesna. Onda se smirio, spustio se s nje, opkoračio vlastitu kitu i okrenuo joj se s guza i dalje uštekan u pičku.

Taj prizor često se vidi na cesti nakon što su se psi lutalice parili, a kada vidite pseto tako zabijeno u djevojčici, znajte da je to jedan od najerotičnijih prizora kojima čovjek može prisustvovati. Ravan mu je možda jedino kvalitetan incest između roditelja i djece, još bolje djedova i baka, žestoko silovanje, jebanje s luđacima ili prvi seks klinaca koji još nemaju ni stidne dlake.
Sve su to situacije koje sam prošla i na koje i danas, kao sredovječna mama najjaće svršavam.

Nisam znala kako bi ja više mogla sudjelovati u ovome pa sam sjela raširenih nogu, hladeći pičkicu na večernjem povjetarcu i gledala što će se dogoditi. Ani je naglo pozlilo, malaksala je s koljena i srušila se na bok, a kako ga pas još nije izvadio povukla je i njega. Astor se legao, lizao taj sklop na kojemu su bili spojeni, vjerojatno se htio što prije osloboditi.
Iz njene pičke, kako se kvrga smanjivala, potekla je prozirna sperma, poput nekoliko bjelanjaka, pomješana s krvlju i natapala vučjakova prazna, sad sjajno crna muda.
On je veselo dahtao i upitno me gledao jedva čekajući da se oporavi i nastavi sa svojim psećim poslom. Prvi put u životu je ševio, izgubio je nevinost. Sigurno je bio sretan.

Kara mu se napokon odvojila i polako ulazila u kožu. Sada mu je virio još kojih 10,15 centimetara a on ga je uredno lickao, prao od svih tih izlučevina ne obračajući više pažnju na nas dvije.
«Ana?» Tupo je gledala pred sebe, lica prislonjenog na zemlju. Izgledala je kao da spava otvorenih očiju.
«Jesi dobro?» Prišla sam joj i maknula kosu s čela. Bila je skroz mokra od znoja. Ledena, a opet je gorila, i tresla ju je groznica.
«Nisam...»
«Šta ti je?»
«Rekla sam ti...S psima se niko ne jebe...»
«Boli te?»
«Zlo mi je užasno...Povrača mi se...»
Pomogla sam joj da se digne. Jedva smo hodale, meni su se tresle noge od straha, a njoj od nekakvog šoka. Pička joj je bila toliko natekla da se kretala kao da ima pelene. Imala je reakciju na pseću spermu. Neke žene su alergične i onda ih ulovi napadaj kao kod gripe. Tada o tome nisam ništa znala, ali instinktivno sam je povela prema vodi. Prelazile smo jedva jedan korak u minuti, a na pola se zgrčila i počela povračati. Kada smo se napokon dokopale obale udaljene svega tri metra obje smo sjele u pličak, raširenih nogu. Ja sam se hladila a ona je pustila da joj jezero ispere sjeme iz raširene pizde.

Dosta brzo joj se boja vratila u obraze ali i dalje je drhtala.
«Nisam imala pojma, meni je bilo super...Nije mi bilo zlo», pekla me savjest jer ja sam je natjerala u tu jebačinu.
«Ma nema veze... Bolje mi je.» Šutile smo.
«Znaš šta», pogledala me sa slabašnim smješkom, «Jedva čekam da me opet pojebe!»

Zagrlila sam je i poljubila u obraz. Smijale smo se ko blesave zadovoljnije sobom no ikad. Sve nam je super išlo. Dignula sam se i mokre guzice po polumraku tapkala u potrazi za cigaretama. Sjela sam opet u mulj kraj nje i pripalila nam. Otpuhnule smo. Srca su kucala normalnim ritmom. Astor je spavao.

«Kak ćemo doma?»
Problem s Furdovecom, tim našim ljetnim selom, bio je u tome što je iz zemlje noću izlazio neki tamno narančasti plin. Bilo ga je po svim poljima, a do visine od kojih 2 metra tako se gusto taložio da se kroz njega nije moglo vidjeti. Niko nije znao na kojem se to točno mjestu on isparava i jel zbilja dolazi iz zemlje ili iz tvornice, ali svi su se lokalni ljudi slagali u jednom; bio je otrovan i zbog toga se prije mraka zatvaralo u kuće.
Krave koje su ostavljane vani rađale bi dvoglavu telad a u postotku taj kraj imao je više retardiranih i deformiranih stanovnika od cijele zemlje skupa.
«Ma pusti to, to su bapske priče», odgovorila sam.
«Jok. Trebaš vidjet mog brata...»
«Šta s njim?»
Odgovor je prekinulo neko šuškanje u šumarku. Prvo smo mislile da je pas, a onda su se ispred nas pojavila dva starija muškarca. Gledali su nas ravno u raširene dječje pičkice prekrivene samo s pedljem vode.
«Kaj vi dvije tu delate?», debeli ćelavac je zagrmio.