četvrtak, 14. kolovoza 2014.

Indy - II dio


'Kako jak seks', mislio sam u sebi dok mi je njena glava bila na ramenima. Mazio sam je po leđima, guzi, nogama.

„Mi ovo moramo ponoviti, zar ne?“ – pogledala me nasmijana i cmoknula me u nos.

„Divna si...“ – prelazio sam prstima po njenom licu.

„Žao mi je što moram ići, ostala bih s vama cijelu noć.“ – ustala je i počela se oblačiti.

Osjećao sam se... Čudno! Moje fantazije su se ispunile, ali osjećaj da radim nešto što je u suprotnosti sa mojim svjetonazorom nije me napuštao. Zapalio sam cigaretu i stao kraj prozora. Osjetio sam Indyne ruke na ramenima i usne pri dnu vrata.

„Je li sve u redu?“ – pitala me, kao da je znala o čemu razmišljam.

„Naravno da jeste...“ – trudio sam se da zvučim prirodno, primaknuo joj njegovane prste usnama i poljubio ih.

„Zašto ste onako grubi prema Maji?“ – okrenula se i uzela torbu sa stola.

„Kako misliš... Ne razumijem?“

„Pa, rekla mi je da joj uvijek zvanično odgovarate, da je ne gledate kad pričate s njom, a prema svima ste prilično srdačni. A, i ono danas, kad je niste htjeli pustiti...“

„Žao ti je što nije ostala?“ – provokativno sam se nasmijao.

„O, ne... Zapravo... Ma, ne, sve je uredu, ali... Stvarno, zašto vas nervira? To sam osjetila i ja.“

„Ne znam, Indy, iskreno... Nemam pojma, jednostavno me nervira. Nekako mi je sva turbo-folkerski namazana. A, znate da ne volim taj stil, taj način razmišljanja, života.“

„A, ne biste je jebali?“

Ostao sam zatečen Indynim izravnim pitanjem. Na trenutak sam bio zaboravio da sam imao jak seks sa ovom vatrenom i inteligentnom djevojkom, pa mi je njeno pitanje zaparalo uši.

„Šta, krivo se izražavam?“ – pogledala me kao da me prekorava.

„Indy...“ – zbunio sam se.

„Uredu, uredu... O, vi, petrarkistički raspoloženi profesore. Nema jebanja, ima vođenja ljubavi, nema sisa, imaju grudi, nema pičke, ima venerinog brijega. Dakle... Ne biste vodili ljubav sa njom?“ – napravila je grimasu i podrugljivo izgovorila „vodili ljubav“.

Iznervirala me, osjetio sam se na trenutak i povrijeđenim.

„Slušaj, mala...“ – povisio sam ton i krenuo prema njoj.

„Pali me kad ste grubi prema meni...“ – u trenu je promijenila izraz lica i mazeći se po bokovima uvijala tijelo. Gledala me ravno u oči i prešla jezikom po usnama.

Situacija je bila van svih mojih očekivanja. Indy je kompleksna ličnost. Ona nije niti mala jebulja, niti napaljena klinka, niti glupa studentica... Ko je ova djevojka?

„Mislim da kasniš... Čeka te prijateljica.“ – manir, pažnja prema drugom, deus ex machina za situaciju u kojoj nisam imao odgovor.
„Da, u pravu ste... Dakle... Bilo mi je lijepo.“ – nasmijala mi se.

Prišao sam joj i nježno je poljubio.

„Indy, divna si. Čujemo se.“

„Čujemo se...“ – cmoknula je prstić i prislonila mi ga na usne.

Dugo sam stajao pred zatvorenim vratima. Nakon fantastičnog seksa, o kojem sam fantazirao, desila se situacija u kojoj me Indy svojim ponašanjem dovela pred nekoliko pitanja na koja  ne samo da nisam znao odgovor, nego nisam ih ni znao formulisati. Zvuk mobitela metrgnuo iz razmišljanja.

„Profesore... Ima l' studentica, profesore...“ – bio je to moj drug iz djetinjstva, koji me redovno zezao na račun studentica.

„E, manijače, gdje si?“

„Evo me u pubu, haj' na piće!“

„Dolazim!“

Obradovao me Goranov poziv. Odlično, muško društvo u pubu, šuplja priča, zezanje dobro će mi doći... Da zaboravim pitanja čija imena nisam znao.

***

Atmosfera u pubu je bila odlična. Drečavi glas Shane McGowana (veče Pougesa u pubu) izmamio mi je osmijeh. Goran, Damir, njegova kolegica Jelena, Toma sa djevojkom, Mirelom, i ja. Solidno društvance.

„E, profesore, da te pitam...“ – primaknuo mi se Goran, zagrlio me i kao da mi šapuće imitirao polusvijet neprosvijećenog puka – „Ima l' pičke, profesore? Jebu l' se one studentice, a?“

„De, Gorane, ne seri. Čut će te ove žene ovdje.“ – odgurivao sam ga od sebe.

„A, profesore, profesore, mutan si ti meni, skroz. Aaaa...“ – tapšao me po ramenu. – „Raja, ovaj naš profesor ovdje, mnogo je zajeban lik. Sve neku finoću ganja, a 'vam... Uh, ko te ne zna, ko te ne zna...“ – vrtio je glavom i naiskap popio piće. – „Ja kada ga vidim“ – nastavio je svoju blesavu tiradu – „Boga mi se uplašim ko će nam djecu učit'!“

„Kakvi su studenti danas? Imam dojam da ih sve više zanima, osim onoga zbog čega su na fakultetima.“ – pitala me Jelena, zgodna crnka, napucana kao gimnazijalska šminkerica. Crna kosa, vezana u rep, osrednje alke na ušima. Diskretno otkopčana dva dugmeta na uskoj, bijeloj košulji, otkrivala su početak procjepa između njenih ovećih grudi. Plave oči, lijepe obrve, osmijeh iskusne djevojke i boja glasa odlučne žene. Godilo mi je njeno prisustvo.

„Pa, ne znam šta bih ti rekao... Opće rasulo u zemlji, totalan nedostatak sistema vrijednosti osjeti se i među studentima.“ – odgovorio sam općim mjestima, naime... Ova crnka je imala divan vrat, uljepšan podignutom kragnom košulje, i ja sam, zapravo, želio preći jezikom po njemu.

„A, šta je sa ovim seksualnim aferama? Čuo sam da su neki metuzalemi na Pravnom fakultetu ucjenjivali neke studentice.“ – pitao je Damir.

„Ili su one ucjenjivali njih. Ahaha...“ – blesavio je Goran.

„Pa, to je na sudu.“ – odgovorio sam, kao da branim čast univerzitetskih profesora, sistema, države...

„Gospode Bože, to je danas, izgleda skroz normalno.“ – Tomina djevojka, inače prava malograđanska guska, koja je ubila svaku ambiciju u mom prijatelju, e ne bi li svojima dokazala da je našla pravog muškarca koji redovno plaća račune.

„Šta je danas 'Gospode Bože normalno'?“ – izazivački sam je pitao, nimalo se ne osjećajući prozvanim, mada sam se, valjda, tako i trebao osjećati.

„Pa, to...“

„Koje?“ – unio sam joj se u lice.

„Hej, šta ti je?“ – obratio mi se Toma.

„Šta je, ne smijem da pričam sa tvojom ženom?“ – ljutito sam ga pogledao.

„Koji ti je, idiote? Čemu takav ton?“ – Toma je osjetio da nešto nije kako treba.

„Kakav ton? Samo je pitam šta 'to', odnosno 'Gospode Bože normalno to'. Dakle?“ – naslonio sam se na sećiju, i prebacio ruku iza Gorana. Gledao sam je ironično u oči.

„Pa, to... To... Seks!“ – glasno je izgovorila i zakovala pogled u visini mojih prsa. Na trenutak je zaćutala i kao da se nečega oslobodila, nastavila mirno govoriti – „Izgleda da je danas normalno da profesori imaju seks sa tudenticama.“

„Pa, šta misliš je li to normalno?“ – mirno sam je pitao.

Krajičkom oka primijetio sam da me Jelena gleda ravno u oči i zadovoljno se osmjehuje. Pravio sam se da ne primjećujem, a, zapravo, osjetio sam da mi se diže; odlično sam se osjećao u ulozi nekoga ko dominira kako na djelu, tako i u riječima kada je po srijedi seks. Alfa-mužjački porivi u meni su tu noć bili zadovoljeni do maksimuma. Izjebao sam najjebozovniju studenticu na faksu (i to kako izjebao!), provociram društveno prihvatljivu koordinatorku nevladine organizacije, ženu svoga prijatelja, pali se na mena zgodna pravnica iz ministarstva finansija... Kakva noć!

Razvezao se razgovor o (ne)normalnosti seksa između profesora i studentica u kojem sam učestvovao povremeno. Tu i tamo razmijenio bih po koju riječ sa Jelenom, odnosno Jecom (rekla mi je da joj se tako obraćam), pokoji znakoviti osmijeh i... Razmišljao sam o Indy.

***

„Profesore, oprostite što vas ometam. Trebam doći do vas, ali sam izgubila ključ. Dok se moji ne vrate, ne mogu izaći iz stana, a oni dolaze sutra popodne. Hoće li biti neljubazno s moje strane da vas zovnem da dođete do mene?“ – čitao sam SMS koji mi je poslala Maja. Nije me začudilo što mi se obraća, svi studenti imaju broj moga mobilnoga, ali poziv da dođem kod nje me je na neki način uplašio. Indy joj je zasigurno rekla šta se desilo među nama. Kakav jebeni seminarski rad, Maja me zove na seks. Ko je još vidio da profesori idu studenticama u stan i pregledavaju njihove radove. Ponovo zbunjen... Dominiram u društvu svoje generacije, okružen osobama koje su moj intelektualni i iskustveni nivo, a ne snalazim se sa onima koje bih, valjda, trebao upućivati u život.

Gledao sam u SMS... Lagao se da trebam pozivitivno odgovoriti, prihvatati njen prijedlog kako bih dokazao sebi da ne pravim razliku među studentima, odnosno kako bih dokazao Indy da ne diskriminiram one koji su različiti od mene, a upravo to trebam uraditi, dokazati Indy, jer iako smo imali seks ipak trebam odgojno djelovati u smislu praktičnog potvrđivanja mojih lamentovanja o poštovanju i uvažavanju Drugog i Drugačijnosti... A, zapravo sam osjetio kako mi se grči u stomaku pri pomisli na lančić oko Majinog zgloba. Odlučio sam prihvatiti igru: „Uredu, Majo! Napiši mi svoju adresu.“–

„Ulica Kralja Tvrtka 27, preko puta Mercatora. Treći sprat, vrata lijevo od lifta. Hvala Vam, mnogo! Unaprijed zahvalna, Maja.“ – odgovor je stigao istog trena, kao da je bio pripremljen. Ili sam samo želio da je odgovor pripremljen, da sam samo dio igre ili igrica koje se igraju, u kojima ja ne učestvujem, a zapravo želim biti dio njih? Nekako mi je izgledalo manje bolno da me neko uvuče u te igrice, kao da to umanjuje moju odgovornost. Jer, u njih bih ušao jednim dijelom sebe, onim animalnim, prirodnim. Pa, ko ne bi volio imati neobavezan seks sa zgodnim i najarcanim studenticama, mladim djevojkama?

Izašao sam iz zgrade fakulteta. Noć je bila lijepa, lagani vjetar nosio je miris lipe iz aleje Alije Izetbegovića, miris koji me je i smirivao i podizao nivo adrenalina, istovremeno. Otvorio sam vrata tek kupljenog „Peugeota“, kroz glavu mi je prošla misao da sam konačno i ja ostvario jednu od svojih želja, auto kakav želim, a ne kakav mogu imati, sjetio sam se filma „Sudar“, koji sam gledao sa svojom bivšom djevojkom, kako smo ga prekinuli na pola zaključivši da umjetničko djelo ne mora biti začinjeno eksplicitnim scenama nasilja i seksa, bizarnim i perverznim dovođenjem u vezu saobraćajne nesreće i seks, pitao se da li se ja mijenjam, odustajem li od čvrstih, stamenih uvjerenja... Tok svijesti prekinuo je divan glas odlučne žene.

„Profesor puno radi i izgleda kao da će nastaviti sa poslom.“ – iza mene je stajala Jeca.

„O, dobro veče!“ – ljubazno sam se osmijehnuo i pružio joj ruku.

Gledao sam je u oči i jedva se suzdržavao da ne pogledam u njen divan dekolte. U nekoj laganoj proljetnoj haljini, sve čari Jecinih oblina dolazile su do punog izražaja. Otmeno i lijepo, nenametljiv, a jak seksipil. Duge, divne noge na štiklama, pramen kose koji joj je padao preko lica i vrhom dodirivao rub dekoltea. Čista erotika! 'A, ne kao one moje male droljice.' Pomislih u sebi i automatski se nametnu pitanje: 'Zašto droljice, zašto ne samo droljica, Indy?'

„Krenula sam u hotel, na neku večeru sa kolegama. Ne znam zašto, ali pomislila sam da bi ti bilo zanimljivo da ideš sa mnom.“ – mirno i polako je govorila, odavala i zainteresovanost, ali i potrebnu distancu, odnosno namjeru da se podrazumijevana distanca (tek smo se upoznali i vidjeli samo onu noć u pubu) polako ukloni.

„Kako si znala da sam ovdje?“

„Rekao mi je Goran. Kaže da ti ne izlaziš iz zgrade fakulteta.“

„Ah, Goran...“ – rekao sam tek da nešto kažem. – „Žao mi je, Jeco, imam dogovoren sastanak.“

„Sa studenticom? Hahaha...“ – nasmijala se i dugim prstima prekrila usne – „Oprosti, šalim se... Zapravo tako bi Goran rekao.“

„Ma, lud je to lik...“ – nasmijao sam se i ja – „Ali... Možemo se dogovoriti za drugi put.“

„Uredu! Želim ti lijepu noć.“ – pružila mi je ruku. Blago sam se naježio od njenog dodira.

Gracioznim hodom, Jeca je krenula prema hotelu. Zbunjeno sam gledao za njom... 'Kako ćemo se čuti, nemam ni njen broj telefona?'

„Uzela sam broj telefona od Maria, nadam se da ne smeta.“ – okrenula se u hodu i osmijehnuvši se odgovorila kao da mi je pročitala misli.

„Ne, ne... Uredu je... Lijepo se provedi.“

Mahnula mi je rukom ne okrenuvši se. Gledao sam za njom. Pitao se šta se to meni dešava. Čime privlačim žene? Gdje idem? Ako sam bio sa Indy, odakle mi ideja da i njena prijateljica želi isto što i ona? Jeca, možda žena želi samo da me bolje upozna. Sjeo sam u auto i ne razmišljajući ni o čemu opušteno vozio do Ulice Kralja Tvrtka 27. Muzika sa kolekcije Caffe del Mar uljepšavala je ionako lijepu noć.

Jebačica


Zivim na selu, u kuci koju smo zena i ja kupili prije 30 godina doselivsi se iz Bosanske posavine. cim smo se skucili dobili smo sina a kasnije i kci, Branku. Te godine parcelu do nase kupio je par koji je u mjesto dosao trbuhom za kruhom iz jednog dalmatinskog otoka. Dobro im je islo u poslu imali su sina nesto mladjeg od naseg Marka i kci Antoniju, rodjenu istog dana iste godine kao i nasa. Djevojcice su se ubrzo sprijateljile, skupa su se igrale, isle u skolu, poslije i u kafic. Mala je u nasoj kuci provodila isto vremena kao i u svojoj, a cesto bi i prespavale jedna kod druge. Kada je moja zena umrla od infarkta, a sin otisao radit u Zagreb, ostao sam sam sa Brankom i naravno Antonijom. Kcerka je nakon majcine smrti u potpunosti preuzela njenu ulogu, kuhala je, prala i izvrsavala sve zenske duznosti, osim naravno seksa. Supruga i ja na tom smo polju bili vrlo aktivni, ali kako je osim samog cina medju nama bila i snazna ljubav, nisam se mogao vezati uz nijednu drugu zenu, udovicu iz kraja koje su mi se doslovno nudile a koje mi je stalno mala namijestala u zelji da se izvucem iz depresije. Nisam stari pokveranjak, no iskoristavao sam svaku priliku, kada bi Antonija bila kod nas po ljetu, da je odmjeravam u kratkim hlacicama i grudnjaku. Nikada se nije skrivala ili oblacila predamnom, vjerojatno zato sto nije znala kolike sam sate proveo u zahodu drkajuci na njeno mlado napeto tijelo. Jednom sam ravno izvana krenuo u kupaonicu. Kako sam usao, ugledao sam Antoniju s hlacicama i gacama oko kljena kako sjeda na skoljku. Oh, oprosti , zamucao sam i brzo s eokrenuo. Nema problema, stricek , skroz mirno je rekla a da se ni onda nije pokrila. Oci su mi se zalijepile na kukuruzne dlacice medju njenim nogama, a ona je samo sa smijeskom zatvorila vrata. Taj cijeli dan natezao sam kurac ko lud! Sljedeci bliski kontakt bio je kada su mi cure prisle i rekle kako su se obadvije uspjele upisati u istu srednju skolu u koju su zeljele. Zagrlio sam ih jednu pa drugu, a kita mi se opet digla dok se mala Antonija trljala o mene sa nezrelim sisicama. cim su otisle, opet sam otrcao drkati. Bilo je tih dogadjaja jos. Tako sam provirio u sobu da ih pozdravim dok su se spremale u disko, a mala susjedica se bas oblacila. Nije me vidjela jer je bila nagnuta i navlacila gacice. Sise su joj bile gole i vece nego kad sam ih zadnji put vidio. Kako se nagnula tako su joj se guzovi isprcili a medju njima se pokazala uska roza pickica. Iskrao sam se na prstima da me ne cuje i pravac u svoju sobu na drkanje! Tako je to bilo sve dok Branka nije otisla posjetiti rodbinu u Bosnu, a Antonija nije mogla s njom. Spremao sam se spavati, vec sam usao u krevet i primio se novina kada se vani cuo nekakav sum. Otisao sam do prozora i vidio susjedicu kako se skroz gola u vrtu zalijeva s crijevom. Brzo sam bacio pogled na njenu kucu sva su svjetla bila ugasena - ili je bila sama ili su joj svi ukucani zaspali. Smjesta sam ugasio svjetlo u sobi i nastavio je promatrati. Ubrzo je iz kuce izasao neki mladic, skinuo se i on i stao kraj nje. Prvo su se malo smijali dok ga je spricala iz smrka bila je to iznimno vruca ljetna noc a onda su se poceli ljubati sve dok mu se nije dignuo. Tada ga je mala primila za kurac i pocela izdrkavati. Decko ocito vise nije mogao stajati na nogama pa se sjeo na klupu, a Antonija mu je kleknula medju noge i pocela ga pusiti. Izvukao sam kurac iz gaca i natezao ga. Mali se nakon nekog vremena ukocio i ispraznio joj se po licu. Moja mala Antonija je odrasla! Nastavila ga je pusiti deranu sve dok opet nije ocvrsnuo, pa se onda sjela na njega i uvela si ga unutra. Polako ga je jahala kao da je to vec radila nekoliko puta pa je onda ubrzala ritam. Mislim da sam svrsio u istom casu kada i taj balavac u nju. Svako vece sam spijunirao njen vrt u nadi da ce se ponoviti. Prije nego sto se Branka vratila vidio sam je jos nekoliko puta u razlicitim kombinacijama s tim deckom. Sljedeci put kada je dosla posjetiti moju kci nisam se mogao praviti kao da nista nije bilo, samo sam buljio u nju. Mala nije dosla bezveze, javila mi je da njeni zele razgovarati samnom i da ako mogu doci do plota. Hej Ivane, kako si? , njen stari me pitao. Odlicno, Perice, a ti? , kratko je dodao da je sve po starom ali da bi me trazio uslugu ako moze. Samo reci domacine , ljubazno sam rekao. Zena i ja idemo ovaj tjedan dolje njenima na more, baba ce umrjeti, pa ako mala moze biti kod vas jer nece s nama. Boji se groblja i tih stvari, netreba dicu opterecivat. Srce mi je ubrzalo ritam. Ma naravno, bit ce ovoj mojoj drago , odgovorio sam. Oboje su mi zahvalili i vratili se u kucu. Antonija mi se bacila u zagrljaj i snazno me stisnula, Hvala vam stricek! , poljubila me na usne dok su joj se sisice lijepile o moja prsa, pa otrcala u Brankinu sobu ostavljajuci me sa dignutom kurcinom. Dosao je petak i njeni roditelji su svratili da mi zahvale sto sam im izasao u susret. To vece gledao sam televiziju, cure su se motale po kuci, povremeno bi se spustale iz Brankine sobe kako bi pogledale seriju ili uzele nesto za pice. Oko 11 Antonija se spustila i rekla da je Branka zaspala, no da ona nije pospana i, ako smije, rado bi gledala televiziju samnom. Naravno , rekao sam i zagledao se u njenu kratku spavacicu. Bradavice su joj prekrasno provirivale, kako bi ih bilo lijepo staviti u usta! Nakon nekog vremena spuzula je s kauca i sjela na pod ispred ekrana. Vidite od mene? , pitala me. Da duso , odgovorio sam pokusavajuci joj vidjeti gacice. Dok se prebacivala s noge na nogu zapazio sam da su joj se gacice skroz ukalupile u mladu pickicu.
Kada se ispruzila ispred mene na trbuh i rasirila noge, poceo sam lagano drkati preko hlaca spreman maknuti ruku ako se kojim slucajem okrene. To je tako trajalo kojih sat vremena. Tesko sam se suzdrzavao da ne svrsim jer su joj se gacice skoro skroz usijekle u picku. Kada je zavrsio film nagnula se nad mene, naramenice su joj spuznule pa sam iz bliza mogo na sekundu uzivati u sisicama, i poljubila me uz laku noc u obraz. Te sam noci drkao gotovo do jutra, zamisljajuci kako joj s prstom micem gacice u stranu i jebem, jebem, jebem tu usku pickicu. Cure su skoro cijeli sutrasnji dan bile doma. Oko 6 su se pocele spremati za neku zabavu. Antonija se niz stepenice spustila odjevena u kratku bijelu minicu i potkosljicu koja joj se skroz priljepila za grudi jer nije nosila grudnjak. Neko im je potrubio ispre kuce i klinke su ubrzo nestale. A ja sam se po starom smjestio ispred televizora i ubrzo zaspao. Oko dva ujutro probudio me telefon zvali su iz bolnice. Taj Antonijin pijatelj se napio i udario u parkiran auto. Bili su u novom Opelu, tako da su malog i nju spasili zracni jastuci ali Branka, koja je sjedila otraga, nije tako dobro prosla i nju su htjeli zadrzati preko noci. Bolnicari su Antoniju prenjeli u moj auto s napomenom da su joj dali sedativ kako bi se primirila. Na putu prema kuci mala je cvilila, ali nije bila budna. Pred kucom sam otvorio suvozacka vrata i viknuo, Antonija! , ali nije odgovarala pa sam je u rukama unio unutra. Posjeo sam je na Brankin krevet i pokusao je probuditi. Jel me cujes? Onda sam je prodrmao za ruku isto bez odgovora. Zatim sam joj skinuo majicicu i prvi put dobro pogledao te sisice iz bliza. Antonija! , i dalj nista. Trljao sam snazno bradavicu u dlanu, kada sam je ustipnuo samo je jauknula. Polegao sam je na krevet i sada joj skinuo i suknjicu, pa je okrenuo. Antonija!!!! , i dalje nista. Nesto hrabrije izgulio sam gacice sve do gleznjeva. Mala je bila cura iz snova svakog muskarca, a sada je lezala gola pred mojom nabreklom kurcinom. Prosao sam joj ovlas rukom po dlakicama, na sto joj se oteo uzdah a moj kurac jos vise poskocio. S telefona u sobi nazvao sam bolnicu da provjerim kako je Branka. Stabilna je, nemorate biti zabrinuti , rekla mi je dezurna sestra. Zadovoljno sam poklopio i vratio se petnaestogodisnjoj ljepotici cije sam svjeze tijelo nastavio maziti. Rasirio sam joj jako noge na sto se iz pickice pocela cijediti prozirna tekucina; bila je to sperma, mog andjela to je vece tucao neki mali bezveznjak! Jos bolje, pomislio sam. Necu je morat seviti s prezervativom. Odnio sam je u kupaonu i posjeo na skoljku. Sva sreca da od zenine smrti nisam nista bacao tako da sam brzo uspio pronaci njen klistir, napunio vrecicu toplom vodom a cijev stavio u Antonijinu picku. Ponovno je zajecala kada ju je mlaz poceo puniti. Od tog pritiska se i popiskila pa same je morao iznova oprati. Osusio sam joj piku rucnikom i vratio je natrag na krevet. Pobacao sam odjecu sa sebe i skocio kraj nje. Igrao sam joj se sa preslatkim, tek propupalim siscama i trljao joj njeznu pickinu kosicu. Onda sam se obezobrazio i stavio u usta jednu bradavicu a prst u vrucu mokru pickicu. Mazio sam je tako i groznicavo razmisljao kako da iskoristim ovu priliku. U ormaru sam imao video kameru… Upalio sam sva svjetla u sobi, smjestio je na tronozac pa snimio par kadrova picke iz bliza. Svrsio sam joj na prsa i to sam snimio, onda sam joj, isto za kameru, rasirio usmine i tucao je prstom. Kada sam joj poceo trljati klitoris glasno je uzdisala i tu sam se stvarno uplasio da ce se probuditi i napraviti generalno sranje. Svjestan da jos nemam puno vremena ugasio sam kameru, pokmaknuo tronozac, malo ga spustio tako da savrseno lovi kadar u kome cu jebati maloljetnu jebacicu. Ponovno sam prekidac stavio na on , primio joj noge u ruke i spustio usta na tu mokru, slatku pickicu. Prvo sam je ljubio po velikim usnicama a onda malo po klitorisu pa joj gurnuo jezik u picku i poceo ozbiljno lizati. Mala je dahtala bez prestanka, sto me s vremenom vise nije bilo briga. Miris picke me izbezumio, mahnito sam je prstario, lizao, gutao sokove koji su se cijedili iz njenog tijela. Slucajno sam bacio oko na sat i shvatio da je lizem vec pola sata! Ubacio sam u kameru novu kazetu, vratio se na curicu i legao na nju. Ljubio sam joj cice pustajuci da mi kurac sam udje u malu bludnu rupicu. Kada je skliznuo i dalje sam grickao usiljenu bradavicu pustajuci joj pickicu da kao svilena rukavica stisne pravu musku zilavu kurcinu. Kada sam ocijenio da ga je dobro primila, poceo sam se u njoj micati sve brze i brze, a uskoro sam joj u malu upumpavao spermu. Srusio sam se na nju tako da su mi njeni sitni uzdahici na uhu pokazivali da je svjesna da je jebena. cekao sam da mi kurac ispadne iz nje, pa je poljubio s jezikom u usta. Iako mi nije odvratila poljubac kita mi se opet ukrutila. Okrenuo sam je na trbuh i podigao joj noge tako da joj je guzica strsala u zrak. Ukljestio sam je medju koljenima i nabio joj ga u picku odostraga. Nije bilo lako jebati onesvjestenu zenu u ovom polzaju; sise su joj lupale o madrac, stalno se rusila, glavom zabijala u rub kreveta, ali kako sam jasno vidio svoju staru, smedju, naboranu kurcinu kako sevi mladi djecji picic, opet sam svrsio. Skinuo sam se s curice, maknuo kameru i dobro sakrio kazetu u ormar na ovo cu drkati do kraja zivota. Ponovno sam odnio Antoniju u kupaonu, oprao je, vrato u Brankinu sobu, obukao u odjecu u kojoj je bila i pokrio. Sljedce jutro cuo se tus u kupaonici. Dobro si, duso? , pitao sam preko vrata. Jesam, stricek , odgovorila je. U Brankinoj sobi na podu je lezala njena razbacana odjeca na gacicama se sirila velika mokra mrlja. Nazvao sam bolnicu da vidim kako mi je kcer. Odlicno! , odgovorila je ona ista sestrica, U podne moze kuci! Zahvalio sam joj i poklopio. U sljedecem trenutku Antonija je usla u sobu pognute glave, Oprostite, molim vas…. tako mi je zao! Nije Branka kriva, ja sam! Morat cu reci tvojim roditeljima sto se desilo, znas , rekao sam strogo. Morate im reci i da sam pila? , molila je. To je jako ozbiljno Antonija, i ti i Branka mogle ste poginuti. Spustila je bradu na prsa, A jel bi mogla nesto uciniti da izostavite taj dio sa alkoholom? , pitala je. Onda mi je sjela u krilo i poljubila me u obraz. Mislim, jako dugo ste sami, stricek Nikola… Vidjela sam vas kako me gledate…. Mozda bi vam mogla dati pickicu? Jel bi vas to podplatilo? Nisam mogao vjerovati! Bacio sam oko na sat bilo je tek deset. Sigurno bi htjeli malo ovoga… , uvukla mi je ruku u svoje gacice i prstima trljala po mokroj rupici. Moja mala ljepotica mi se nudila! Za dva sata moramo po Branku. Ako me dobro izjebes u ta dva sata, dogovoreno! Posao smo zakljucili strastvenim poljupcem. Otisli smo u moju sobu, mala se skinula gola i skocila u krevet. Uvijek ste mi bili seksi, ali sam vam se bojala ponuditi jer ste Brankin tata… i susjed… Kurvica je sada bila moja. Skinula mi je majicu, pa hlace od trenirke i nesto stidljivije gace. Ulovila sam vas jednom i kako drkate…nadala sam se da to radite misleci na mene , nasmijala se i vjesto ga primila u ruku pa stavila u usta. Prvo mu je sisala glavu gledajuci me u oci, pa po cijelj duzini, a onda je popusila i jaja. Nevjerojatno vjesto za tako mladu zenskicu. Gnjecila mi je i guzove, sama se nabijala, ja nisam gotovo nista morao raditi. Na isti nacin se i jebala. Ja sam samo lezao, a ona me jahala, mijesala, stisakala kurcinu s misicima, pa na kraju spermu primila u usta. Od onda pa nadalje svaki put kada bi prespavala kod Branke uvlacila se u moji krevet nakon sto joj je prijateljica zaspala. Nisam budala, znam da muskarac od skoro 60 godina i djevojka od 19 mogu imati samo erotsku avanturu i da mi ona ne moze zamijeniti zenu, ali za jebacinu je i vise nego dobra!

Mara

Bilo je leto. Moj dolazak sem rodbine je okupilo to vece i blize komsije sela u planini. Bio sam zaduzen za sve odgovore koje su mi postavljali, posto se dugo nismo videli.
Sestra me je upoznala sa mladima koji su se za tih par godina mnogo izmenili. Moj pogled se zajedno s dahom najvise zadrzao na lepoj Mari. Ona je svoje skolovanje nastavila u jednom vecem gradu, tako da su nam talasne duzine bile slicne. Brzo smo se sprijateljili. Razgovori su se vodili do kasno u noc.
Sutradan, ostao sam dugo u krevetu spavajuci. Svi su sem tetke otisli svojim poslom. Ostala je da zavrsava poslove po kuci. Posle kasnog dorucka izasao sam napolje u setnju. Trazio sam kucu Mare. U njoj je bila samo njena majka.
- Ona sinko negde uci.
Trazio sam je. Cuo sam njen glas.
- Ja sam gore, ako mene trazis.
Ispred mene je bila velika kolicina sadevenog sena. Lestvice su vodile ka njoj. Lezala je na cebetu s knjigom ispred sebe.
- Ja ovde ucim. Suncam se. Dole je dosadno.
Gledao sam u njen lep minijaturni kupaci kostim. Oci su mi state. Ona se prva snadje.
- Imas li jos onog pica?
Nije mi trebalo dvaput reci. Vratio sam se po liker "Kruskovac". Jedva sam pronasao manju flasu i u nju odlio, tako da je tetki nesto ostalo. Kad sam se vratio Mara se blago nasmejala.
- Sta? Neces mi nazdraviti!
Prvi sam potegao. Zatim ona. Brzo je nestajalo. Bili smo mnogo veseliji. Uz osmeh me upita:
- Sto se i ti ne suncas?
- Nemam kupaci.
- Nije ti potreban. Ovde te niko ne vidi. Mozes i u gacicama.
To sam i uradio. Pricali smo o svemu i svacemu. Odjednom me ona prekinu.
- Bas je lep!
- Ko? - upitah.
- Pa on, budalo mala.
Bilo mi je jasno kada ga je uzela u ruku. Nisam ni primetio kad je izasao iz gacica. I to bas u svojoj najboljoj velicini. Milovala ga je prvo s jednom, zatim s drugom rukom. Nije ga ispustala. Drzala ga je cvrsto tako da nisam imao mogucnosti da joj ga otmem. Nisam se mnogo ni trudio.
Njena se kosa prosula po mom stomaku kad je on ulazio u njena usta. Bila su puna vatre. Skamenio sam se kad je izdala zapovest da se obucemo. Sta je tu je, poslusao sam je. Njen kupaci se nasao u mojim dzepovima. Do svoje radosti je dosla vrlo brzo i to sama, posto je znala gde ga je ostavila. Otkopcala je svoju bluzu. Video sam ta dva stvorenja zbog kojih bih i ovog trenutka otisao na bilo koji front. Nije zaboravila gde je stala. On i ona su se lepo slagali kao da se poznaju godinama.
Iz trenutka u trenutak se nije dala obuzdati. Jezik joj je bio zesci od zmije. Posle svakog dodira, ja sam se uvijao. Mrsio sam joj kosu. Pogledala je prema meni s cudnim pogledom. Moje oci su pratile svaki njen pokret. Nagla se, tako da su njene bradavice bile uz moje usne. Stavio sam ih u usta. Sisao sam.
- Molim te, stezi mi dojke sto jace. Nemoj da stedis. Tako, tako. Jace, jace.
Imao sam utisak da cu ih otkinuti. Gnjecio sam sto sam zesce mogao. Nisam primetio kada se spremala da sedne na njega. On se nasao u vreloj pecnici. Uvijala se. Skakala. Imao sam muke da se njene dojke ne otmu iz mojih ruku. Vristalaje. Morao sam da ubrzam tako da nas ne bi slucajno culi.
Za kratko vreme bili smo na vrhuncu. On je eksplodirao. Razlio je svoju tecnost negde duboko u njoj. Stegao sam je na svoje grudi, kad se cula njena majka.
- Sta radis Maro?
- Ucim, majo. Pa se ubodoh na trn iz sena. Zato sam vrisnula.
Ja sam se smejao, dok je ona na njemu zakopcavala svoju bluzu da bi se javila majci.
- Sad me vise ne bode. Zacepio sam usta rukom da ne eksplodiram od smeha. Ona se polako njihala tako da je on ponovo oziveo. Brzo se snasla i stavila ga tamo gde je vec bio. Skakala je veselo, sto joj je majka poverovala. Bez svoje kontrole kretanja ponovo je vrisnula.
- Sta je Maro?
- Opet me ubode trn.
- Jesam li ti vec rekla da ne ucis na senu? Silazi dole.
- Odmah majko, samo da zavrsim lekciju koju sam zapocela. Opasno je prekidati. Mogu zaboraviti. To bi bila velika steta.
To nas je malo smirilo, dok je njena majka otisla u kucu.
- Budalo, vadi mi dojke napolje. Puci ce mi.
Moje su ruke brzo zadigle njenu bluzu. Za kratko vreme ponovo smo uhvatili onaj ritam od pre. Bili smo blizu kraja.
- Sad. Jace, jace. Brze, molim te.
Njena utroba je progutala novi sok koji je on velikodusno dao.
- Bas si zlatan. Molim te, dodji i posle rucka. Samo gledaj da te niko ne vidi.
Tu zapovest sam vrlo rado prihvatio.
Dosao sam radostan kuci. Tetka sretna sto sam veseo, pa uz ponude za rucak, kao za sebe govori:
- Mora da ti se ovde svidja.
- Da tetka.
Misli moje su bile kod Mare.
I vazduh ti ovaj prija.
- Da, da tetka.
Na brzinu sam rucao.
- Odoh ja sad malo u setnju da obidjem okolinu.
Mara me je vec cekala.
- Idemo u setnju. Hocu da ti pokazem kolibu. U njoj ima svega. Tu se okupljamo kad je kisa. Nekad budemo i po citav dan. Lepo je, veruj mi.
- Boga, Maro, ona je podaleko.
- Eno je tamo, u onom sumarku.
Stvarno lepa koliba. U njoj dve klupe i veliki sto i to jos pravo drvo. Miris drveta i svezina cistog planinskog vazduha, prosto da poletim. Mara se prva snadje. Obavi mi ruke oko vrata. Nezni poljubac me vrati u stvarnost. Ona pridje i sede na sto.
- Molim te, ljubi mi kolena.
Sretan sam klekao pred nju. Ruke su milovale, usne ljubile. Pred mojim ocima se pojavio njen crni cvet. Bio je na slobodi. Svojim mirisom je mamio moje prisustvo. Poleteo sam prema njemu kao leptir. Trudio sam se da mu latice ne polomim. Usnama sam mu polako prisao. Njegov opojni miris je delovao na mene tako da sam izgubio kontrolu. Postao sam orkan koji se srucio na najlepsu sumicu na svetu.
Vulkan je proradio. Tekla je vrela lava. Ona je izgubila kontrolu i postala je divlja zver. Tigrica u okovima. Moje su ruke za nju bile stege iz kojih nije mogla pobeci. Znam da i nije zelela. Ona je cekala. Cekala je svog ratnika, cekala je njegovu strelu da je probode. Ratnik ponosan i uspravan lutao je kroz njenu sumu trazeci put za pecinu u kojoj se ispunjavaju sve njegove zelje.
Srecan sto je pronasao, ulece. Ona postaje riba na suvom. Bori se. Vristi. Moje usne na njenim. Ruke na njenim jastucicima. Mekanim, lepim. Crvene jagode u mojim usnama.
- Polako, molim te. Poludecu.
Ja sam hteo da joj ispunim zelju. Bilo je kasno. Bili su to krici divljih zivotinja. Njena malecka je dobila sok.
Umorni, zaspali smo zagrljeni na stolu. Probudila su nas deca koja su se vracala sa ovcama kuci. Zbunjeni i uplaseni, za trenutak smo propratili njihov prolazak pored kolibe. Jedno drugo pogledasmo i uhvatismo se u nov zagrljaj. Poljubac bez kraja. Ona zatim dodade:
- Za danas je dosta. Ja sad idem. Ti kreni kasnije. Obavezno dodji sutra kad ustanes ovde u kolibu. Ja cu te cekati.
Svaki dan me je sadcekivala u kolibi dok sam bio u selu. Zadnji dan mi je poklonila kupaci kostim za uspomenu. Moja uspomena je ostala u njoj i u kolibi.

Burek sa kitom


“Dobro veče momci!”, rekla je crnka svelte puti dok stajala na stražnjem ulazu pekare, a potom se vragolasto osmehnula dvojici kolega. Stavila je ruku na bok, isprsila se i dodala: “Ja sam Sanja”. Iskusni majstori za pecivo odmerili su devojku i uzvratili su joj osmehom. “Gazda nam je rekao da ćemo dobiti novu koleginicu”, kazao je stariji od dvojice pekara dok je otvarao džak brašna. “Ti si verovatno Stevan!?”,  rekla je devojka očekujući potvrdu. “Bingo!”, uzviknuo je pedesetogodišnjak, a onda je dodao: “Ovo je Uroš”, pokazujući rukom u pravcu čoveka koji uveliko troši četvrtu deceniju života. “Kolegi je maca pojela jezik”, našalila se nova radnica i uputila se ka omanjoj prostorij u nameri da uzanu suknjici i duboko deklotiranu blizu sa cvetnim dezenom zameni belom pekarskom uniformom. Prethodnog dana gazda joj je opisao kolege sa kojima će raditi, pa lako zaključila ko je Stevan, a ko Uroš. Tom prilikom, vlasnik pekare, koga je njen otac zamolio da je zaposli, pokazao joj je sve prostorije u svom lokalu, tako da je znala da bi trebalo da se presvuče u sobici u kojoj su naslagani džakovi brašna. Znala je i to da je nedavno izbio kuršlus, tako da u tom sobičku ne može da se uključi svetlo. “Nadam se da nećete viriti”, kazala je i za sobom gurnula vrata, ali ne sasvim. Dok su njene bele butke sevale u tami, Stevan i Uroš su  se bez reči priblišili vratima ne bi li jasnije videli prizor koji je razbio monotoniju na koju su navilki u noćnoj smeni. Šanse da nije primetila da je kolege skeniraju pogledom bile su ravne nuli, ali se vešto pretvarala. Nameštajući kapu izašla je iz prostorije u kojoj se presvukla, pa je iz torbice izvadila ogledalce. Kada je proverila da li je kapu namestila kako treba rekla je: “Hoće li mi neko reći gde su kvasac i aditivi?”. Pokazujući u pravcu frižidera stariji pekar je objasnio gde su kvasac i aditivi, a potom je naglasio: “Tu smo mi da ti pomognemo sve što treba”. Nezadovoljna odrazom u ogledalu Sanja je otkopčala poslednje dugme na mantilu i kada je otkrila dekolte tek onda se po izrazu njenog lica moglo zakljuiti da je zadovoljna.  “Gazda je rekao da nisi ranije radiala u pekari, pa je predložio za početak da mesiš testo samo za belo pecivo”, oglasio se Uroš koji je do tada ćutao, a onda je dodao da će joj, kada savlada najosnovnije, pokazati kako se priprema lisnato testo i da će je uputiti u sve tajne pekarskog zanata.
Pozdravljajući se sa kolegama na kraju prvog radnog dana Sanja je rekla: “Baš ste zlatni, ubeđena sam da ćemo se dobro slagati”. Naredne večeri vrckanjem je nastavila da provocira kolege. Samo im je stvarala zazubice jer se nisu usuđivali direktno da odgovaranju na njene provokacije, jer im je gazda naglasio da je ona kćerka njegovog prijatelja i da bi lako mogli da “zarade” otkaz ukoliko se ona požali. Međutim, kako su dani prolazili nova radnica je sve više izazivala stare vukove, tako da su se oni sve teže obuzdavali. Jedne večeri ukazala se prilika koju nisu hteli da propuste, pa maker i po cenu otkaza. “Hleb je spreman da se ubaci u peć”, rekla je ona, a potom je dodala da je još rano da se hleb peče, pa je predložila: “Da se kladimo da mogu da uradim više sklekova od vas dvojice zajedno”. Iznenadivši se ovim predlogom Stevan se počešao po glavi, a Sanja je dodala: ”Ako dobijem opkladu vas dvojica ribate pekaru umesto mene!”. Stevan se šeretski osmehnuo i rekao: “Ako izgubiš opkladu, popušiš nam kurčeve!”. Sanja se glasno nasmejala i prižula ruku u znak prihvatanja predloga. Naravno, opkladu je izgubila i nije imala kud nego da ispuni obećanje. “Uključi peć, i dok se hleb peče ti možeš da nam podudlaš”. Devojka je tako i uradila, a onda se okrenula prema Uroši i Stevanu. ''Momci, prvo na partiju drkanja da vidim kolike su vam kite. Čija mi se bude više svidjala, može prvi da mi liže, a drugi neka gleda dok ne smislim šta ćemo dalje'', rekla je. Stevan je odmah ''zaveslao'' obema rukama, a Uroš desnicom. Dok su drkali nova koleginica je bila nestrpljiva pa je već tri prsta gurnula sebi u izbrijanu pičku. « Mmmm, nisu veliki, ali su deblji. Pravi radnički kurčevi », rekla je, a onda se odlučila za starijeg, pa ga je pokretima kažiprsta pozvala da se da je liže, a Uroša je uhvatila za karu i pokušavala celog da ga strpa u usta. Dok je jezikom palacao po njenom klitorisu, starijeg majstora za peciva je valjda popalilo kada je video kako nevaljala devojčica njegovom kolegi vešto oblizuje kurac od jajca do glavića, pa joj je zabio sve prste desne ruke u njenu pičku, a lizao joj je i čmar. Posle kraćeg vremena tražila je da i Stevan stane kako bi i njemu popušila, a onda je pokušala u isto vreme da dudlala dve kite. Uspala je. U međuvremenu se i Uroš spustio i zabio se u koleginicu. Ona je legla na ledja, a Stevan ju je opkoračio i jebao među sise dok se ona dernjala se kao da je neko tuče! Posle nekoliko minuta izdigla se oslanjajući se na laktove, pa je dvojici jebača dala nove instrukcije – naredila im je da jedan stane sa desne, drugi sa leve strane, da im puši naizmenično, ''stereo''. Rukom je trljala nabrekli klitoris sve dok nije prvi put svršila. Dok je u zanosu orgazma podrhtavala, zubima je malo jače stegla glavić Stevanove kite, pa je on za kaznu rešio da je izjebe najžešće što može, da joj razvali pičketinu. Manijački joj ga je nabio, i sa svojom kitom još dva prsta je gurao u vlažnu pičku. U telu su joj pulsirali nervi i svakim trenutkom  bila je sve više napaljena. Uhvatila ga je za jaja, stegla do bola, a on joj je podigao noge na ramena i sve snažnije i žešće prodirao u njenu utrobu. Osećao je kontrakcije njenih unutrašnjih mišića. Na trenutak je zastao, rukom obrisao kapljice znoja sa čela, a onda su zamenili su pozicije. Dok je ležao na podu, Sanja ga je opkoračila i nabila se na njegovu kurčinu. Najpre lagano, a onda sve brže i brže mešala je bokovima. Za nekoliko minuta drugi put je svršila, ali joj nije bilo dosta, pa je tražila je da je neko jebe i u bulju. Stevanu se to malo gadilo, pa je obrađivanje analnog otvora raspommaljene devojke prepustio mlađem kolegi. Uroš je seo na džak, a Sanja mu je s leđa sela u krilo. Bez podmazivanja nabio joj je svoju motku u guzu. Stevan je stao ispred nje i zabio joj kitu u usta. Bila je sva napunjena. Gutala ga je celog i lagano stezala zubima koren njegove batine. Potom bi ga izvadila iz usta, drkala I iynova uvlačila duboko, do ždrela. Stevana je to toliko izludelo da je kao iz topa, počeo da svršava po njenom licu. Prvi mlaz sperme pogodio ju je u rame, i ona je bila izneđena, ali već drugi mlaz spremno dočekala i počela halapljivo da gutati spermu. Imao je utisak da spermi i svršavanju nema kraja. Sve glasnijim uzdasima i Uroš je nagoveštavao da se približava vrhuncu, pa je Sanja ustala i natrtila se ispred njega namestivši zadnjicu tako da može da je isprska. Istresao joj je svoju spermu po guzi. Podigla se i jednom rukom je razmazivala sluzavu tečnost po licu i guzi, a drugu drugu ruku nabijala u pičku sve dok nije doživela i treći orgazam.
Iscrpljena dugom i žestokom jebačinom klonula je i legla na pod dok su kolege stajale iznad nje smeškajući se i mlatarajući mlitavim kurčevima. U tom trenutku škripa vrata je prekinula tišinu. “Kupci su počeli da dolaze”, kazao je Stevan navlačeći bele pantalone. Sanja je dohvatila krpu koja se našla u blizini, obrisala je lice, nespretno je navukla beli mantil na golo telo i pohitala ka pultu za kojim je stajala sedokosa starica.
“Komšinice, molim vas jedan crni i jedan beli hleb”, obratila se baka ne sluteći da pekarka posle seksa nije oprala ruke. Dok je starica iz novčanika vadila novac ušla su još dva kupca, pa još jedna sredovečna žena i za čas se stvorila manja gužva zbog koje Sanja nije imala vremena da opera ruke kojima je do pre desetak minuta držala kurčeve i razmazivala spermu po svom telu. Kupci su iz pekare izlazili nasmejani neznajući da su tog jutra po uobičajenoj ceni kupovali hleb obogaćen proteinima iz Uroševe i Stevanove sperme.

Pojas

Rijetko susrećemo bračni par iz susjednog grada koje smo upoznali prije nekoliko godina na moru. Planirajući praznik 2002. sjetili smo se ugodnih trenutaka s prethodnog ljetovanja i predložismo poznanicima da letujemo u isto vrijeme i na istom mjestu. Simpatični oni nama ai mi njima, tako da pade dogovor o zajedničkom ljetovanju.
Oni su četrdesetih a mi tek preko trideset godina ali postoje zajednička interesovanja prema sportu, umjetnosti, politici ...
Moja žena zna za moje neobične avanturističke sklonosti; neostvarene želje da upoznamo odgovarajući par gdje bi ponekad razmenuli partnere u smislu vikend slobode i zato me ljubomorno čuvala i od Mile, koju Branko također sebično pazi. Preostalo mi je da žudno zagledam Milu i njezine bujne sise, tražeći zadovoljstva u preostalim detaljima koji naš praznik čine zabavnim.
Ipak se jednostrana avantura dogodila:
Jednom prilikom, dok se Mila posvetila djeci - Bane, moja Ljilja i ja veslajući rukama na malom gumenom čamcu, desetak metara uz obalu, udaljismo se od kupača. Ponašanje suputnika mi je dalo do znanja da se među njima nešto događa i odlučih da ih ostavim same. Kada smo bili na pravcu jednog restorana rekoh da idem na pivo jer je čamac premali za troje, na što Ljilja uzvrati da će oni okružiti oko uzvišenog poluostrvca pa će mi se pridružiti. Ja sam pošao prema restorao i kad oni zamakoše za greben poluostrvca, reših da kibicuje što će se među njima dalje događati. Pritajio sam se iza žbuna na uzvišenom grebenu, odakle je mali gumeni čamac bio udaljen najviše tridesetak metara. U njemu Branko ljubi i miluje Ljilju dok se ona strastveno uvija uzvraćajući poljupce. Ona je ubrzo legla na njega i počela da se nabija, vrteći svojom pohotnom guzom. Bili su sigurni da ih nitko ne vidi jer su divlja plaža lijevo i naša javna desno prilično udaljene od tog kutnog kamenitog izoliranog prostora. Vrlo brzo su prešli na glavnu stvar: Zaiđe on među butine moje raspaljene ženice i poče da se zakiva u njen vulkan. Gledam kako mu se ona odozdo podbija da bi ga što bolje primila. Moja izraslina u šorcu je bila toliko moćna, da sam poželio da im se pridružim. Ipak sam ih ostavio na miru jer bi to za njih bilo neugodno iznenađenje. Ta strastvena jebačina je trajala desetak minuta. Branko vjerojatno napuni njenu pohotnu ribicu a zatim zadovoljno razmjenit strastvene poljupce. Kada su iz čamca ušli u vodu da se peru, odstupih u restoran da pijem pivo, spreman da častim zadovoljni par. Nisu tako brzo došli jer su im trebale psihološke pripreme.
Nakon dvije-tri večeri, legosmo oko ponoći, kada se začu prepirka između Branka i Mile. On joj s vrata reče: odoh da se napijem, pa kad ti dođem. Ljilja ustade i, kao, ode da pita Milu što je među njima? ... Možemo li što pomoći? Nema Ljilje petnaestak minuta. Ustao sam i oslušnuo da ona nije kod Mile. Zaključih da je dogovor između Branka i Ljilje sve inscenirao i krenem na obalu da ih potražim. Bio sam uvjeren da je odgovarajuće mjesto za susret na plaži; kod stolova i klupa gdje se kupači preko dana osvježavaju u hladovini. Kada sam zaobilazeći pažljivo kroz nisko raslinje prišao blizu male borove, primijetih da se maze ispod drvetom kod stolova. Koliko starstvenih poljubaca, uzdaha, nježnih dodira a zatim mu ona skida maicu i šorc kao i on njoj. Uvija Ljilja guzom da bi uske hlačice mogle sići preko guze s zgodnih kukova. Navalio Bane ustima na sise dok ona držeći ga jednom rukom oko vrata sva popaljena zabacuje glavu unatrag tražeći drugom rukom njegovu muškost.
Zauzeo sam povoljnu poziciju iza najbližeg žbuna i uzbuđen posmatram nesvakidašnju scenu iz ležećeg položaja sa sedam-osam metara. Ponoćna mjesečina blago zatamnjena krošnjama drveća stvara romantičnu scenu. Branko ima neku čudnu tehniku ​​uvrtanja bradavica tako da se ona uspaljena topi s velikim izljevom strasti. Grabi mu ona kurac i najprije nježno oblizuje glavić a zatim polapno stavlja cijelog usta, gušeći se od zadovoljstva. Neposredno poslije toga on je povali na drveni stol, izliza pičkicu dva-tri minuta i poče da joj nabija pripremljenu kurčinu. Ljilja sve glasnije pusta neartikulirane glasove zadovoljstva. Kada su uhvatili ritam ona otpoče glasno da proiznosi svoje želje i osecanja- kao najveća kurva: Bane hoću te, želim te, jebi me, stavi mi cijeli kurac ... On se nabija u nju dok ona neprekidno ponavlja: Bane, volim te! Izjebi mi vrelu pičku! Cepaj me jače! Tvoja sam noćas - izgovarajući riječi koje su palile njega - moram priznati i mene. Srce mi je kucalo prejako tako da je uz njihove uzdahe i jecaje, čini mi se, ravnomjerno narušavalo ponoćnu tišinu na plaži. Pažljivo sam ih promatrao i osluškivao, gledajući njihova dobro izvajana tijela koja uživaju u svim pozicijama - dok me je posebno uzbuđivala svaka njihova riječ, uzdah, strastveni jecaj. Kada ga je zajahala i otpočela snažno miješa povremeno poskakujući na kurcu, on je rukama navlači guzove dok bi zatim mesi sise koje su uslijed strašnog drmoguza povremeno izlijetale iz njegovih šaka. Posumnjao sam da je to zaista moja žena. Novi momenat mi stvara sliku kose koja se previja mulujući joj ramena i ljubavnikovo lice, sise su od milovanja nadošle kao i bradavice da mi izgledaju masivnije nego ikad. Znam da ima duge noge ali zar su ovoliko dugačke i da ova jebozovna butka, koju s ove strane posmatram, prelazi u guzu ovoliko izraženu i nemirnu? Da, iz ove perspektive na mjesečini i na tuđem kurcu je nikada nisam vidio. Ta slika mi više ne izlazi iz glave. Ne mogu se riječima opisati glasovi koji su se čuli u momentu kada se on praznio u moju jebozovnu ženicu. Bezbroj vatrenih poljubaca i uzdaha govore koliko im sve prija iu kom se stanju nalaze.
Kada je završena prva runda, potražiše na obali slavinu za osvježenje a zatim su onako goli prošetali pored plaže, udišući miris mora uz dim cigareta. Gledao sam sve ovo kao najcudnite erotski film u kojem moja, navodno vjerna supruga, ima ulogu kurvetine, kujice ... Vratili su se pod drvo i seli na sto, pričajući petnaestak minuta o bračnim okovima, dijeleći jedno drugom komplimente.
Nakon dvadesetak minuta, dok on sjedi na stolu i mazi je, ona se spusti na klupu i otpoče da mu liže jaja a zatim puši opušteni kurac, pripremajući ga za sljedeći sudar. Branko počinje uzdiše i rukama nježno navlači njezinu glavu dajući ritam. Kada su bili u potrebnoj ekstazi, pohotno i nezasitno kidisaše jedno na drugo. Ona se naguzi oslonjena na stol dok on od pozati zavlači najprije nježno, stavljajući do kraja i vadeći cijeli - uz usklađen ritam i tihe uzdahe. U jedno momentu ona poturi na sto pod laktove odjeću a zatim, kao kuja, istrče guzu još više, da bi on stojeći na Sjediš od stola počeo snažnije da prodirao u nju, grubo tucajući pomahnitalu ribicu. Kočnice su popustile tako da se strastveni partneri nekontrolirano karaju; digla mu je noge na ramena i on rokao nekoliko minuta, zatim sa strane jedna noga u zraku dok on snažno zavlači, pa zatim od pozadi da je njena glava polako otišla dolje ka sjedištu stola a ruke oslonjene na zemlju ... Slušao sam njega: Moja si razvaliću te, hoću tvoju pomahnitalu pičkicu, ti si moja kurvica, jebeš se kao ... - da bi «moja čedna» Ljilja uzvraćala: tvoja sam rasturaj i razvaljuj to želim, uzeo si me i jebi, tvoja sam kurva i kuja i sve što želiš da budem!
Ona se ponekad okretala da mu gleda facu, nudeći da joj davi sise tražeći da je izjebe za pamćenje. Izmenjali su razne poze uz škripu stola, da sam posumnjao da se ne polomi pod raspaljena parom.
Ljilja spermu ne voli na tijelu, i naslutih dogovor da je napuni. U tom trenutku sam i ja zalio borove iglice ispred sebe, smirujući moj prenadošli kurac, čije mjesto je zauzeo drugi komad. Kada se kod njih uz urlike dogodilo, neki minut se primiriše, razmjenjujući Buić poljubaca, zatim se uhvatiše za ruke i kao zaljubljeni par na nudističkoj plaži otišli u vodu na pranje.
Prosto da ne povjerujem da moja žena ovako uživa u seksu. Promjena ... Čini mi se i ljubav je prisutna ?!
Za desetak minuta sam bio u krevetu dok se ona uvuče petnaestak minuta kasnije. To čekanje je izgledalo kao vječnost. Tucali smo se fantastično, dok je izjebana i podnatekla, vlažna ribica djelovala kao izvraćeni. Tijelo moje ljubomorne ali ipak drage ženice je imalo tisuće pokreta, vjerojatno maštajući da je Branko i dalje rastura....

Kakva je to majka - II dio

Sljedećih nekoliko dana pekla me savijest zbog toga što sam dozvolila da se onaj incident desi. Kako sam samo mogla tako nešto pustiti? Na kraju krajeva, bila sam roditelj, odrasla osoba. Uništila sam povjerenje među nama. Više to nisam mogla izdržati. Kada smo bili sami kod kuće zapoćela sam razgovor.
«Sine, moramo prićati.»
«Kaj je bilo, mama?», spuštao je pogled sve dok mu se nije zalijepio za moje sise.
«Zorane, ono neku većer… bilo je krivo. Nisam ti smjela dozvoliti da to snimaš», zbunjivao me drskošću kojom mi je gutao sise. Nosila sam ćednu košulju koja nije bila zakopćana do vrha tako da mi se malo vidio dekolte. Muž to jutros nije ni zapazio.
«Zakaj? Zbilja ne kužim. Bila si prekrasna, ni jedna cura se ne može mjeriti s tobom», to je rekao tako strastveno da sam mu povjerovala, znala sam da zbilja misli svaku rijeć.
«Ma dušo hvala ti, i lijepo si ti to snimao, ali…ja sam ti majka, a mame se nebi smjele toliko pokazivati djećacima kao što sam se ja tebi, ljubavi.»
Razgovari smo u kuhinji, za stolom, sjedeći jedno pored drugog. Oći su mu stalno bježale na moje grudi, a ja sam se od tolike pažnje poćela napaljivati. Sama ćinjenica da me neko tako jebažljivo gleda vlažila me.
«Pa nije da si mi pokazala sve… još ti nisam vidio sise.»
«Zoki…», sva crvena u licu sam prošaptala.
«Gle, kad već otvoreno prićamo morao sam reći. Mislim, sigurno su genijalne…Ali bed je u tome što bi ih ja rado malo i posnimio. Molim te…»
Nisam mogla vjerovati koliko je otvoren, direktan! Takav je bio i kao mali, što je meni i mužu bilo iznimno simpatićno, to s kojom lakoćom je komunicirao s odraslima. Govorili smo da će sigurno postati direktor, a deda ga zato i dalje tako zove. Nisam znala što bi mu još rekla, znala sam samo da mu moram misli skrenuti sa svog tijela. S druge strane, ja sam reagirala kao kada me slikao. Pica mi se vlažila…
«Sine, to nije u redu, nije normalno…nije prikladno.»
Prikladno? Zašto se nisam izderala NE! I dalje mi je gledao u sise. Onda mu je izvirio jezik i poćeo se oblizivati.
«Mama. Odmah se vraćam, idem po fotić.» Otrćao je uz stepenice.
«Ne dolazi u obzir, jesi me ćuo!», derala sam se za njim.
Osjetila sam kako mi se među obrvama skupljaju kapljice znoja. Nije išlo po planu. Htjela sam ovo prekinuti, a do ćega me doveo razgovor o problemu? Do novog snimanja! Užurbano se vratio s foto aparatom, stao ispred mene, onda je kleknuo spreman na okidanje.
«Zorane molim te. Makni to», rekla sam puknuto.
Klik, klik, klik. Sjedila sam na stolici i gledala ga kako me snima.
«Mama, možeš otkopćati još jedan gumb?»
«Ne. Rekla sam ti da ugasiš kameru», nasmijala sam se.
«Ma daj…Neću prestati dok ga ne otkopćaš», klik, klik, klik…
«Dobro, ali samo jedan.»
To je bilo bezazleno, rekla sam si. Otkopćala sam ga i pokazala mu još malo linije među sisama. Kugle su mi se sada lijepo vidile. Sin se namjestio na podu tako da je skoro ležao. Iz tog ugla gotovo sigurno mi je mogao gledati pod suknju. Stisnula sam koljena za svaki slućaj.
«Zorane, nisi baš u položaju u kome se snima majka.»
«Aha…al nemaju svi ovako jebenu mamu kao ja», i dalje je snimao.
Svidio mi se taj odgovor, to što mu se sviđam. Naslonila sam se i prepustila užitku. Osjećala sam kako mi se tijelo zagrijava i pica topi.
«Daj sad skroz otkpćaj tu košulju.»
«Ne…Zaboravio si da sam ti ja majka? Osim toga…nemam grudnjak.»
Te rijeći sludile su mi sina. Klik, klik, klik. Imao je oćitu erekciju u hlaćama, sve se lijepo vidjelo…ta strašna velićina. Bože, mora da je bio ogroman. Oblizala sam se.
Samo se skini i stavi dlanove na cice. Ajde, mama….», cvilio je.
«Oh Isuse…al to je onda sve, nemoj da bude daj sad još ovo i ono!», opet sam se uvalila u sranje, ali, poslušno sam otkopćavala sve do dolje…
Raširila sam košulju tako da se držala samo na ušiljenim bradavicama, a mali je mogao napasati po kuglama koliko je htio. Usne su mi bile suhe, srce je snažno tuklo. Pogledala sam sina da vidim u kojem je on stanju.
«Oh mama, ovo je predivno… A sada stavi ruke na stol..Jako ih raširi.»
Napravila sam kako je rekao i naslonila se. Od tog pokreta košulja mi se skroz otvorila. Jel mali to planirao? Uostalom, zašto mu i nebi pokazala sise? Već mi je vidio pićku. I ćmar.
«Ok, vidim gdje to vodi… jasno ti je da ćeš ih odmah izbrisati?», nisam mogla vjerovati koliko sam se napalila.
Odlućila sam se prepustiti sinu do mjere koja će meni biti ugodna. Nećemo otići daleko kao u garaži, a ako stvar izmakne kontroli uvijek se mogu dignuti. Izvila sam kićmu i ponudila mu sise. Klik, klik, klik. Sin mi je sada snimao gole grudi, a bluza je spala. Sama pomisao da se tako eksponiranam pred malim bila je strašno uzbudljiva.
«Mama, pićku materinu, sise su ti preljepe…mogu…mogu ih probati?», nesigurno me gledao.
«Ne, Zorane…Nebi ti smjela dati ni da me ovako snimaš.

Zapravo sam silno željela da me mali dira. Klik, klik, klik. Sve mi se više približavao. Sada je bio zaljepljen za mene i snimao groplanove grudi.
«Mogu te ovako…?», pogledao me.
«Ohhh…Ok…Snimaj», osjećala sam se kao da sam popiškila gaćice.
Tijelo mu se stisnulo uz moja koljena, koja sam automatski raširila, a on je uletio među njih. Tako me mogao lakše snimati, a nije mi bilo nelagodno jer sam nosila gaće. Sin mi je bio među nogama, kameru je stiskao uz mamin trbuh i snimao mi gole sise. Suknja mi se popela skroz oko bokova, tako da su mi se lijepo vidjele mokre gaćice. Što je bilo još gore, onda se spustio i snimao od dolje, obrazom zalijepljen za gaće. Znala sam da će me nanjušiti, osjetit će ženkine pićkine sokove.
«Mama, predivna si», klik, klik, klik.
Dečkov dah na mokroj maci izbezumljivao me. Smrznula sam se, nisam htjela da tako završi, sa tim snimanjem.
«I znaš šta? Pićka ti strašno dobro miriši…» Bila sam u potpunosti pod njegovom kontrolom. Kamera, dah, dodir ruku na nogama, tijelo mi se treslo od uzbuđenja a jedva da me uopće dirao. Zbog tih rijeći osjećala sam se kao kurva, kao njegova kurva. Moja tajna fantazija…
«Opa…da vidimo koliko si mokra», pogledao me i ćekao nekakvu reakciju. Skamenjeno sam sjedila. Tom inertnošću davala sam mu zeleno svjetlo. Uvukao je prst pod tanki materijal i pomaknuo ga sa uskipljele majćine pićke.
«Bože dragi, mama….pa ti se cijediš…tako si jebeno mokra!», uzbuđeno mi je zurio u pićić.
«Uhhhhhh…Oh ….», Uživala sam u tome što se sin ovako bolesno ponaša prema meni.
«Daj da te prvo skinemo», poćeo mi je otkopćavati suknju. «A onda ću te ovako slikati…samo u mokrim gaćicama», ustao se i poćeo okidati.
«Sad mi se još više raširi mama, tako da ti ulovim vlažnu fleku na gaćama.»
«Isuse Zorane…, daj prestani s tim…»
«Ma joj…znaš da i ti to želiš…da mi se hoćeš tak pokazivati. Cijela…Sad raširi noge.»
Zašto bi se zavaravala da to nije tako? Mali je bio u pravu. Htjela sam mu pokazati sve, strgnuti odjeću sa sebe i raširit mu se kao jeftina kurva. Raskrećila sam se kao što je sin tražio.
«Taaakoo…lijepo…», klik, klik, klik… «Sad ih podigni, i gurni koljena…prema sebi ih povuci…»
Prislonila sam koljena uz prsa. Bila sam tako raširena da su mi se mokre gaće ful zaljepile uz pićku. Sin je to sve sa poda snimao. Pogledala sam kameru i oblizala usne.
«Tako želiš da ti mama pozira, Zorane? Ovako…raširena?»
Nisam si mogla pomoći. Toliko me napalilo to što smo radili da su prostaćke rijeći same kuljale. Nisam mu se obraćala kao mama sinu već sa droljastim tonom žene koja je spremna udovoljiti u SVEMU svom muškarcu.
Sin me pogledao iznenađen naćinom na koji mu se obraćam.
«Oh mama…. Sve hoću vidjeti….Hoću da skineš te glupe gaće i pokažeš mi pićku…svoju mokru pićkicu…», tresao se. Znao je kako ovo znaći da ćemo ići do kraja, da ga u nićemu neću zaustavljati.
«Vidio bi maminu picu…? Oh, to je jako zloćesto….tražiti mamu da ti pokaže pićku…», ne znam što me obuzelo da sam mu to rekla.
Što sam se prljavije osjećala to sam bila napaljenija. Primila sam rubove gaćica, spojila koljena i povukla ih preko guze. Ostavila sam ih na koljenima, nogu podignutih u zraku.
«Sad je vidiš…Jel mi vidiš mokru pićku? Sviđa ti se mamina?», gorila sam, više nije bila barijera, htjela sam biti ono što sam oduvijek osjećala da jesam, KURVA.
Sin me gledao hipnotiziran maminom picom. Skroz sam skinula gaće i bacila ih na drugi kraj sobe.
«Ahhh slikaj me, ljubavi….slikaj…oh Bože….daj…da ti pokažem…pićkicu…i šupćić, mili….i njega bi želio vidjeti..?»
Skroz sam se raširila i podigla noge na prsa. Htjela sam da me snimi skupa s ćmarom. Zgrabila sam se za guzove i razvukla ih. Malome je kurac divljao u gaćama. Klik, klik, klik. Bože, šta je snimao…mamu koja širi guzicu…
«Isuse mama, tvoja guzica….pićka…tako si mokra…mogu probati?» Pogledao me izvan sebe od želje da me razbije.
«Dušo, možeš probati…. Pipaj me gdje god želiš… Možeš me i tucati….», prišao mi je i stao skroz ispred mog pulsirajućeg, kurvinjskog tijela.
«Zar ti nije jasno, Zokica, da sam ja tvoja kurva…. I da ću napraviti sve što želiš?»
Ispružio je ruku i dodirnu mi pićku. Njegovi prsti na tom napetom, prenadraženom mesu, samo taj jedan dodir bacili su me u provaliju orgazma i ja sa poćela svršavati. Razdvajao mi je usmine i klizio jagodicom među njih dok me drmao žestoki orgazam. Jedva da sam uspjela ostati na stolici. Prsti su mu punili moju rupu, sin me tucao s tri stisnuta prsta, bar mi se tako ćinilo. Nisam mogla dobro vidjeti, ali bilo me baš briga, mogao je u mene gurnuti i ruku do lakta da je htio.
«Jebemti mama…tako si vruća…ahhhhh», pumpao je prstima i grćevito me gledao.
«Jesi stvarno mislila ono…. ono da si moja kurva…?»
«Sine…ahhhh…jel bi htio da mamica bude tvoja drolja?», nadala sam se da će reći da.
Prsti u pićki su me izluđivali, nisam mogla razmišljati.
«Da, mama. Moraš biti moja…moja droljica jebaćica…moja kuja….kurva… Mogu te tako zvati? Jesi moja fufica?»
Približavao mi se drugi orgazam…
«Da! Ahhhhh….da….sine, sve ću ti biti…sve ću raditi za tebe…»
Odjednom me prestao prstariti ali nije izvukao ruku iz nje.
«Ne, mili, ne! Nastavi…nemoj prestati…jebi me…molim teeee….», plakala sam pred djećakom.
«Mislim da ti fali još jedan prst nutra», Zoran je rekao proućavajući mi u pićku.
Uplašeno sam ga pogledala. Još nikada nisam primila više od tri prsta, ćak i to mi se ćinilo puno, a sada je sin htio guirnuti još jednog! Izvila sam se gledajući kako uvlaći ćetri stisnuta prsta u otvor moje mokre pićke. Polakao ih je gurao, a pićka se prilagođavala, širila se.
«O Bože….Ohhh…jebemti……», urlala sam od ispunjenosti.
Mislila sam da će me boliti, no onda sam shvatila da osjećam samo snažan pritisak na rubovima pićke, i da je taj filing izvrstan. Rastezanje me još više uzbudilo, raširila sam se koliko je najviše išlo i prepustila se sinovom iživljavanju.
«Mama…kako si uska», gledao me u pićku.
«To je zato što….ahhh….ahhh…. me širiš….o bože…..još, još…..ohhhh…..više nego što sam ikad bila otvorena….», jedva sam mu uspjela odgovoriti.
Zaboga, skoro da je ćitavu šaku imao u meni. Sama ta pomisao me izbezumljivala…Još jedna moja prljava fantazija… Dat sinu da me ovako jebe, nateže rukama….
Jedva sam se držala dok me gađao prstima, zabijao do dna pa skoro skroz izvlaćio. Nisam mogla dugo izdržati, jako sam mu svršila, tako jako da sam srušila stol na koga sam bila naslonjena. Kad sam došla sebi pogledala sam mog velikog sina kako mi nježno trlja pićkicu. Pružila sam ruku i primila ga preko hlaća za kitu.
«Moj red», rekla sam ustajući.
«Lezi na stol.»
Ispružio se na stolu a ja sam mu skoro strgnula hlaće s tijela.
«Kako si velik», omotala sam prste oko kurca.
Gledala sam u njegovu vlažnu erekciju prekrivenu predsvršotinom i polako ga drkala. Sviđalo mi se kako je mirisao. Zaklopila sam oći i strpala si ga u usta jednim pokretom.
«Oh mama….oh bože……ooooooo», jecao je.
Skroz sam si ga zabila u grlo tako da su mi sinove stidne dlake škakljale nos. Gušila sam se, debeli glavić zabijao mi se u mandule, a onda je skliznuo dublje. Povraćala bi da se nisam uspjela suzdržati. Htjela sam to, trebalo mi je. Željela sam sinovu karu u svim svojim rupama. Htjela sam mu ga pušiti i to ne kao neka mamica već kao kurva, kao što se sisaju kurćevi u javnoj kući. Suzdržavala sam se bez zraka najviše što sam mogla. Kurac mu je bio prekriven mojom slinom.
Pogledala sam ga u oći, «Sviđa ti se kad ti mamica ovako puši?»
Ležao je na našem kuhinjskom stolu, ja sam mu bila među nogama, lickala ga i ćekala odgovor kao gladna kurva.
«A kaj ti misliš, mama? Super je…ahhhh…»
Nije mogao dovršiti rećenicu, rijeći su ga izdale kad sam ga opet stavila u topla usta. Ovog puta sam gledala dok mi je nestajao duboko u grlu, a kada je došao do dna, oći su mi se napunile suzama. Kurac mu je sigurno bio dugaćak 25 centimetara, debeo, i od takvog bi se svaka žena poćela gušiti. Ostali smo u tom položaju gledajući se u oći. Sin je od struka dolje bio gol, oslonjen na laktove i raširenih nogu, a mama skroz gola među njegovim nogama kurca duboko zabijenog u grlu. Gušila sam se, grlo mi se stiskalo, htjela sam ispljunuti meso ali nisam se pomicala.
«Oh bože, daaaaa..jebbbbeeem….tii…..!!!»
Mali je jecao jer ga je maminio grlo svojim grćevim doslovno muzlo. Zabacio je glavu, morala sam udahnuti, malo sam se zakašljala i opet ga usisala. Bože sveti pušila sam sinu grlom. Do tog dana o tome sam samo slušala kao o zahvatu kojeg znaju porno zvijezde… nikad nisam ni probala! Svako malo bi udahnula i opet mu ga usisala. Slika sina, mene i onog fotografiranja izluđivala me. U tom trenu zamislila sam kako je oko nas cijela ekipa; porno režiser, kamermani, rasvjeta. Sve strastvenije sam fafala, miješala guzom, širila se do bola, prćila pićkicu da je svi vide! Djećak je uživao, znala sam, jako je uzdisao topeći se pod maminim usnama. U kakvu sam se to drolju pretvorila? Jeftinu kuravu koja sisa balavcu, svom malom, stenje, prći se i još sanja o snimanju! Osjetila sam da mi se sin ukoćio – došao je do toćke gađanja. Zadnji put sam ulovila zrak i zabila mu se nosom u tijelo.
«Mama…svršit ću….da….»
Na pola je sjeo, pridržavao se lijevom rukom a desnom me primio za glavu da se ne odmićem.
«Sve popi..mama, sve….da…tako….Oh bože….pa ti kurva!!!!»
Jao…ta rijeć! U trenutku mi se pićka bolno zaćvorila i svršila sam sinhronizirano sa sinom. Ma kako samo jedna rijeć izgovorena u pravom ćasu može ženu natjerati na takav orgazam?! Stvarno jesam. Drolja gladna kurca. Uživala sam u vlastitom žestokom orgazmu dok mi se sin praznio u trbuh. Nisam mu probala spermu, nisam mogla. Bio mi je preduboko zabijen u grlu. Nisam mogla ni disati, ni pomicati se. Bila sam u totalnoj ekstazi. Držao me za glavu dok mi se praznio u mlazovima. Kada me konaćno pustio nalazila sam se blizu nesvjesti. Brzo sam disala, soptala sam, kašljala….
«Mama jesi ok?», uplašio se.
Držala sam se iznad sinove kite kao nakon serije iscrpljujućih sklekova i teško disala. Mali me mazio po kosi pokušavajući me smiriti, pomoći mi da se oporavim.
«Ok sam, bit ću dobro…»
Polagano sam se vraćala u normalu. Djećakova kita se smanjivala. Pomisao na pijenje sjemena blijedila je a zamjenjivala ju je monstruozna realnost o svemu što se odvijalo u kuhinji. Stajala sam gola među njegovim nogama.
«Sine, ja…O bože…», suze su mi punile oći.
Kako sam mogla??? Zoran mi je sin! Mali me brzo primio za ruku.
«Mama, molim te, ja sam kriv. Iskoristio sam te. Ti…ti nisi ništa loše…»
«Ali…ja sam ti majka…Ja sam ovdje odgovorna, odrasla, punoljetna!»
Sjeo se na rub stola i privio me na prsa. Trbuh mi se trljao po njegovoj kari.
«Mama slušaj me, ti si najljepša žena koju sam ikada vidio i… ja te volim. Zašto te ne bi usrećio…? I dalje si mi majka…To ćeš uvijek biti…Samo želim da ti bude lijepo…i kao ženi.»
Bio je takav gospodin. Na kraju krajeva, tu je o tome bila i rijeć. Stavila sam dlanove na njegovo lice.
«Znaći, ne misliš da sam kurva…?»
«Mama…ti si prije svega moja majka, ali ako želiš biti…ako želiš biti kurva…onda je i to uredu. Mislim, zašto i mame nebi mogle biti kurvice kad požele?»
Tako je nevino to sve doživio, nikako mu nisam mogla reći da stvari i nisu baš tako jednostavne. Prislonila sam usne uz njegove a on ih je željno prihvatio. Ljubila sam ga s takvom strašću kakvu već godinama nisam osjetila. Kurac mu je opet poćeo bubriti, ali nisam smjela dozvoliti da se ovo nastavi. Bilo je pre opasno, moja kći će uskoro doći iz škole i zato sam ga odgurnula.
«Dosta je bilo, molim te… Moram, moram razmisliti o svemu.»
Još jednom sam ga poljubila, i to u obraz. Onda sam pokupila odjeću s poda i izašla. Znala sam da gleda zamnom, u moju golu guzu, i od toga sam opet osjetila one trnce. Iz nekog razloga kojeg nisam mogla shvatiti voljela sam mu se pokazivati. Tako je sve i poćelo, to me i dovelo dovde. Popela sam se uz stepenice i otišla u svoju sobu.