utorak, 27. studenoga 2018.

ja draga i njena mama

Ja i moja draga imali smo dogovor da nakon dvije godine veze da se bas malko ono bas posexsamo analno sve je bilo dopusteno posto joj strari otisao na put a mama je bila kod na proslavi 8marta dogovor je bio da to bude u njenoj kuci. Lijepa kuca nedaleko od grada sa drvecem okolo. Kada sam ulazio njezina me mama pozdravila i rekla je "sretno u ucenju". Rekla je da bi zeljela da pogledamo pornic pa onda da to isto uradimo. Pornic je bio jedno 50min ali bas je bio ajjj kurac mi je protrno. Rekla mi je da je sacekam u sobi na bracnom krevetu njenih roditelja. Makon 10Min dosal je u spavacici te je skinula imala je fantasticno tijelo sise za svoju dob predobre jedno 6 grudnjak prisao sam joj zazvalio je i stisno guzove skino sam kosulju ona je polako otkopcala kajs i skinula hlace mmm gutal ga je tako jedno 20min uzo sam je polozio na krevet noge stavio na ramena i gurno joj ga u macu ZAGALAMILA JE to duso jace-vikala je. Mokri znojni. presli smo u pozu 69 kitlos sam joj obradivao a ona mei jaja... Ujjjj AAAAAAAAAAAAAA
uletila je njena stara. Otkud ona-pomislo sam.. A pa znam ja sta ste vi naumili skontala sam ja vas-rekla je zete nisi ponio nista ni kemijske aaa znam ja... Sav sam protrno nakon 2 min drzala je moju kurcinu u ustima. Rekla je sada ces nas jebat obe... U om trenu nisam znao sta cu da li da odem ili ostanem.. Ma da ostat cu-rekao sam
Mama je skinula haljinu bila vec legla na krevet. Draga je se samo smjeskala naredila joj da joj maisra cice a meni je rekla "Zete ubaci ga" jesam je treso vristala je gore od cereke: Zatim je cetvoronoske stala a ja sam joj lizo macu a draga mi je pusila nakon pola sata utno mi je kurac nisam ga osjecao a one su samo zamjenile pozicije
obe su sisle sa kreveta i motale se oko rucke od kreveta striptiz... Mama je rekla kcerki da napuni kadu vani ( a bio je veliki jakuzi kada jedno deset ih je moglo stati a okolo jedino nas ptice vide) Draga je otisla ona je kleknula i rekla zete jebi me u usta to sam i uradio ona je mirno sjedila i nije se miscala. Nakon 15min ja stavrno nisam mogao noge su me izdavale a ona je sa ustima punih moje sperme rekkla nastavi u guzu naslonila se na sto i ceka.. nakon pola sata je se udaljila i nesto dosaptala kceri. Prisla je i rekla je ja sam tvoja zauvijek jebi me u usta ja sam zablokirao ukocio sam se. ona ga je vec drzala u ustaima a ja sam nekako sebi rekao ako trazi evo joj gutala ga je ko i mama osjetio sam da opet imam napada sperme izvadila ga je rukom zovnula majku koja je kleknula posprico am ih oboje cak su gutale niej mi bilo jasno odakle mi toliko sperme.. Srusio sam se kurac poput stuba od truje stojao je mama je sjela na njega i skakala a draga mi je prisla povukao sam joj glavu i zazvalio.... nakon pola sata a i zamjenuli su se bili cak sam se i sa mamom zvalio otisli smo u jakuzi mislim da sam ih jebao jos koji put u guzu a i da su mi ga drkali ne sjecam se kraja znam da sam se probudi sa dvije gle zene pored sebe i da mi je prije posla mama jos jednom popusila i otisla a ja i draga smo sami to sve ponovili. Prica je istinita i svaki detalj je istinit... dabogda se ponovilo da imam dvije dame pored sebe ujuro pusa  

Teta Mila

Događaj o kome ću vam pričati zbio se pre dve nedelje i moram vam ga ispričati. Počeću od samog početka.
Teta Mila i čika Velja su bili naše prve komšije skoro od kad znam za sebe. Bili su skladan bračni par kome je do potpune sreće nedostajalo samo da imaju dece. Teta Mila je plenila svojom lepotom ( aboga mi i sada pleni). Kao mlada je bila vitka plavuša, zanosnih oblina i dugih prelepih nogu (to znam sa slika). Godine su prolazile, ali se ona i dalje dobro držala. Ja sam vremenom, kako sam stasavao, sve više obraćao pažnju na teta Milu i njene kvalitete. Često sam ga drkao misleći na nju, iako je po godinama mogla da mi bude majka. Često je umela da me pita o devojkama, ima li ih, da li me slušaju i slično…Volela je da se šali i za nju nije bilo strano pričanje masnih viceva i pominjanje “ružnih” reči, čak i u mom prisustvu. A, onda je čika Velja iznenada umro. Teta Mila se prilično povukla u sebe i kontaktirala je samo sa našom porodicom. Patila je za čika Veljom godinu, dve, tri…Imao sam prilike da je čujem kako kaže mojoj majci da joj više nijedan muškarac nije potreban. Svoju lepotu je uspela da održi, iako je slabo izlazila i nije imala za koga da se uređuje. Bila je i dalje ona jebozovna teta Mila na koju mi se kurac oduvek dizao.
A, onda sam se jesenas ja oženio. Oženio sam prelepu crnku, rasnu i prilično nemirnu u krevetu. Moji su se odselili u drugi kraj grada i ostavili nam trosoban komforan stan. Teta Mila je i dalje redovno dolazila. Sa mojom suprugom se lepo družila i često joj davala savete. Često bi me iznenadila nečim novim u krevetu i to sve po savetu teta Mile. Živeo sam lepo sa svojom suprugom, imali smo dobre plate, kupovali šta smo hteli, išli gde smo hteli za ovih sedam - osam meseci, ali meni đavo nije davao mira. I dalje sam se palio na teta Milu.
I, tako, došlo je i ovo leto…Žene su se oblačile sve oskudnije,a naravno i teta Mila. Dolazila je kod nas u majicama bez brusa, pa kada je uključena klima, buljim u njene napete bradavice, koje samo što ne pocepaju majicu,u tankim i providnim kućnim haljinama, na kojima gornja dugmad obavezno stoje otkopčana…i tako redom. Znao sam da joj treba sex, jer su prošle četiri godine kako joj je muž umro, i znao sam da ako nešto ne preduzmem, da će joj ga pružiti neko drugi.
Desilo se pre dve nedelje da moja supruga mora da ode do rodnog mesta, da reši sa majkom zaostavštinu od neke raodbine na sudu. Otišla je u nedelju po podne sa nadom da će se vratiti već sutra. Te večeri me je teta Mila zvala da joj zamenim gumicu na slavini. Kada sam je video, ostao sam bez teksta. Na sebi je imala neke bermudice ispod kojih se ocrtavalo njeno dupe, a gore majicu, naravno ispod koje nije imala brus. Sredio sam joj slavinu na brzinu i krenuo da operem ruke. Ona je za to vreme krenula da se presvuče. Na putu do kupatila sam morao proći pored njene sobe, na kojoj su vrata bila otvorena. Tu sam ugledao przor koji ću pamtiti do kraja života. Teta Mila je svukla majicu. Bljesnule su njene sisetine, čvrste, velike, željne muškog dodira…Koraknuo sam nazad da me ne vidi i sačekao da završi. Ko bi rekao da žena od 51 godine izgleda tako?! Pa, izgledala je bar 10-12 godina mlađe! Terala me da ostanem na kafi, ali ja nisam hteo. Uleteo sam u moj stan i odjurio u kupatilo i izdrkao ga prvi put nakon dužeg vremena. Sutradan me zvala žena i rekla da mora da ostane do srede. Odlično, pomislio sam. Mila će pasti. U tom trenutku ona pozvoni na vrata. I ona se čula sa mojom ženom, pa me zove na ručak pošto ostajem sam do srede. Naravno, prihvatio sam. Ručali smo kod nje, ali ja nisam skidao oka sa njenog dekoltea. Žarko sam je želeo…Kurac mi je bio jako dignut svo vreme. Nakon ručka popili smo malo alkohola. Ja sam pio pivo, a ona neku žestinu. Ustala je da opere sudove, a ja sam ostao u dnevnom boravku. Odjednom, ustao sam i otišao do kuhinje. Teta Mila je prala sudove i nije me čula. Prišao sam joj i uhavtio je oko struka. Od iznenađenja joj je ispala šerpa u sudoperu.
“M…M…Milane, šta ti je?” - upitala me.
“Treba li ti pomoć teta Mila?”- odgovorio sam pitanjem i priljubio se uz nju da oseti na sebi moju debelu i nabreklu batinu.
“Šta to radiš?” - ponovo me upitala, ali je i dalje mirovala.
“Priznaj teta Mila, da ti treba dobar sex! Treba i meni!” - odgovorio sam joj. Digao sam ruku i sklonio joj kosu sa vrata. Na tom mestu sam počeo nežno da je ljubim.
“Ooohhh…” - otelo joj se - “ali…ne bismo …ooohhhh…smeli” - govorila je dok je svoju guzu sve više pribijala uz moj kurac. Levom rukom sam je uhvatio za sisu. Kako je bila dobra! Kao kod moje ženice!
“Stani, Milane! Nemoj ovde, hajdemo u sobu!” - reče ona. Odjurili smo u sobu. Bukvalno me bacila na krevet, pa se ona bacila na mene. Zbacila je sve sa sebe. Gledao sam u njene predivne sise kao omađijan.
“Znači, sviđa ti se tvoja teta Mila?” - pitala me onako napaljena.
“Ne možeš ni da zamisliš koliko!” - odgovorio sam joj.
Skinula mi je majicu, ljubila me po telu, i spuštala se sve niže. Skinula mi je šorc, pa gaćice i pred nju je izleteo moj 16 cm dug, ali i prilično debeo kurac!
“Uf, kako je debeo! Da sam znala da je ovakav, napala bih te odavno!” - reče mi i pohotno ga uze u usta. Zatim ga je olizala od korena, pa sve do vrha, pa mi je sisala samo glavić, a onda ga je uvlačila čitavog. Zatim mi je lizala jaja i drkala kurac istovremeno, pa je uvlačila moja jaja u svoja usta, a ja sam se bližio eksploziji.
“Svršiću!” - izgovorio sam, na šta ga je ona vratila u svoja usta i nastavila da puši besomučno. Čitav je klizio u njena usta i nije mi još dugo trebalo. Napunio sam joj usta, dok se mojim telom širio dobro poznati osećaj zadovoljstva. Teta Mila je progutala moju spermu do poslednje kapi!
“Sada ćeš ti mene zadovoljiti!” - rekla mi je i zauzela moje mesto. Počeo sam da je ljubim od vrata, pa na niže. Stigao sam do njenih sisa. Bile su predivne! Jaka četvorka sa velikim kolutovima i velikim bradavicama u sredini. Mesio sam joj sise, ljubio ih, lizao, grickao bradavice…Onda sam preko njenog stomaka stigao i do njene uredno ošišane mačkice.
“O, teta Mila, pa ti vodiš računa o svojoj drugarici!” - iznenađeno sam uzviknuo.
“Pa, šta si ti mislio?” - upita me onako sexy glasom.
Najpre sam je olizao celu nekoliko puta. Onda sam se usmerio na njen klit. Lizao sam ga i dražio prstom sve dok nije narastao. Zatim sam počeo da ga sisam.
“Ooooohhhh…Tooooo…” -bilo je sve što se čulo od teta Mile.
Lizao sam joj i sisao klitoris, dok sam srednjim prstom polako kružio oko njene rupice. Bila je već dovoljno vlažna, ali sam ja išao polako. Zavlačio sam srednjaka u njenu pičku. Malo po malo, i zavukao sam ga celog. Onda sam je jebao njime. Zati sam zavukao i drugi, pa i treći prst…Uskoro se teta Mila sama nabijala na njih. Za to vreme nisam prekidao da joj sisam klitoris. Izvukao sam prste iz nje i zavukao svoj jezik. Karao sam je jezikom i to je njoj savršeno odgovaralo:
“Tako je Miki! Još malo, još malo, još maloooooooo…!” - grčila se na mom jeziku i uvijala i svršavala. Osetio sam njene slatke sokove na svom jeziku. Podigao sam se i krenuo da je ljubim. Kurac mi je bio ponovo dignut i spreman za karanje. Smestio sam se između njenih nogu i bez upozorenja joj ga sjurio do kraja. Samo je bolno jauknula, a onda me pogledala, nasmejala se i rekla:
“Hajde, kuronjo, da vidim šta umeš!” - ta rečenica me je raspomamila.
“Sada ćeš kurvice, da vidiš šta kuronja ume!”- rekao sam i krenuo da je razbijam. Držao sam njene noge i nabijao joj ga iz sve snage. Teta Mila mi je zadovoljno dobacivala:
“Hajde, Miki, karaj tvoju teta Milu! Tako je, tako je!” - ja sam joj ispunjavao želju. Veoma brzo je svršila, pa onda još jednom. Verovatno posledica duge pauze. Spustio sam njene noge i ponovo se ustremio na sise. Obgrlila me je svojim nogama, dok sam ja ljubio njene sisetine. Onda sam je podigao i na kurcu doneo do zida. navalio sam je uz zid i nastavio da je karam. I dalje sam ljubio njene sise, dok me ona držala za glavu i bukvalno nabijala u njih. Mešala je teta Mila na mom kurcu i dovodila me do ludila. Spustio sam je dole i okrenuo je prema zidu. shvatila je šta sam hteo, pa se rukama pridržavala za zid, a guzu istrtila unazad prema meni. Zavukao sam joj ga tako u pičkicu. Karao sam je tako, mesio joj sise i ljubio po vratu. Nije nam trebalo dugo. Uskoro smo svršili ponovo. Punio sam joj ribicu spermom, dok smo oboje zadovoljno uzdisali.
Do srede sam je karao još 5-6 puta, a sada već nekoliko dana tražimo pravu priliku za još seksa…Uf, baš je dobra teta Mila!

Tina i njena mama

Kako su lepa stopala imale, obe. Tačno na pola puta pogleda prema televizoru. Prvo Magdalenina dva, kraća ali šira, dobila su širinu od dugogodišnjeg stajanja nad pacijentima… preko članaka koji su pogled vodili, nažalost, samo do ispod kolena. A onda, samo par santimetara dalje od njih… Kristinina. Kreacija Boga ili prirode… sve jedno, baš kao malo pre pomenuti pogled, na pola puta… do savršenstva. Sa kožom tako gletkom i mekom da bi hiljade leptira rado povila svoja krila da je od sunca zaštite. Prstiće, meke kao zrele trešnje, sa petom spajao je most. E tu je koža bila najlepša. Za dodoir… i za poljubac. Preko mosta i pete pogled je bezobrazno vodio niz celu nogu… prvo do listova koji, pogotovo na visokim tankim štiklama, znaju da pomute razum većini muškaraca koji se nadju u blizini, a bogami, ne retko… i nekoj devojci. Od kolena pa sve do gaćica, prostirala se butina idealnih proporcija u odnosu na ostatak tela. A guzom, koja se u ovom trenutku nije mogla videti, činila je savršen sklad u toku hoda, pa i nekih drugih stvari.
Često mi se desilo, u toku trajanja filma da mi sa pogledom odlutaju i misli, koje su vodile bitku estetike, erotičnosti i uživanja u trenutku sa scenama tvrdog sexa, svršavanja i vrelih, znaojavih, ispreplitanih tela. U oba slučaja bi mi se digao tako jako da sam želeo istog momenta da ga izvadim i izdrkam po njima. Elem, na sebi sam imao samo mali šorc, i svako moje pomeranje iz tog polu ležećeg položaja moglo je odati, ne baš tako časne namere. Ništa ne bi bilo strašno, da Kristina… moja devojka, nije Magdalenina ćerka.
Kako od nje nisam skrivao poglede… već samo od mame, a i bila je upućena (poprilično detaljno) u moje fantazije, brzo je primetila šta se dešava. Na sve to je počela i da provocira, da se uvija… da me bezobrazno gleda i dodiruje… dok je za sve to vreme Magdalena pomno pratila šta se dešava na TV-u. Testosteron i adrenalin su mi se popeli do kritičnog nivoa, i sada sam se već trudio da ne gledam i ne mislim o tome… dok je moja đavolica nastavila sve više i više da provocira. Da sam mogao, otišao bih u kupatilo da ga izdrkam, da se smirim… međutim, erekcija mi nije dala tu mogućnost.
Trudio sam se i da zadremam na tom krevetu, ne bi li skrenuo misli, ali bi situacija bila verovatno još gora… jer snovi često idealizuju stvarnost do te mere, da bih verovatno počeo da pričam u snu i glasno svršio, koliko sam bio napaljen. Onda iznenada začuh Magdalenin glas… jel ti to mene gledaš malo nepristojno, zete? Umesto da se ohladim, bez razmišljanja izgovorih: imam neke sexualne fantazje vezane za Vas i Tinu i upravo ih proživljavam, što se verovatno da videti po mom šorcu… a onda kao Alan Shor u seriji Boston Legal, smireno natavih kao sopstveni advokat odbrane… što ne bi trebalo da Vas puno zabrinjava, jer bih ovo što sam rekao svrstao medju čudne… ali i dalje komplimente… i smatram da sa vaših pedeset godina izgledate savršeno, čak i pored više nego duplo mladje ćerke, koja je složićete se samnom - božanstvena. Kristinin se prvobitni osmeh pretvorio u čuđenje novonastaloj situaciji, sa iščekivanjem šta će se dalje desiti… prosto nisam mogao da verujem šta sam upravo rekao… dok je njena mama, sa nekim čudnim pogledom i jo čudnijim skrivenim smeškom izgovorila: pa valjda… hvala na komplimentu. Kada je videla da joj se mama nije uvredila, Tina je pitala: a kakve fantazije imaš? Kristina!? Brecnu se Magdalena (kao). Šta? Pa samo pitam. Što nam ne bi rekao… Magdalena se okrenu prema meni i značajno me pogleda… nisam siguran šta je trebao da znači taj pogled, da li i ja da je prekorim, ili da počnem da pričam. Odlučih se za zanimljiviju opciju… iako mi je bilo malo neprijatno. Rekoh: zamišljao sam kako stojim i drkam iznad vas dok vam ne svršim po stopalima. Samo to? Reče Tina. Pa još svašta… ali… pa pričaj nam, svidja mi se. Pa bezbroj varijacija u kojima mi drkate, pušite… kako vas jebem… svršavanja… vaša, moja. Hoću detalje nemoj da nam vrdaš, reče. Zete… baš si se ukrutio, dodala je Lena. Pokaži nam ga, ako smeš, kroz osmeh izusti Tina. Ova je opet pogleda ali ovaj put bez prekora već više sa znatiželjom. Povukao sam šorc i gaće malo na dole, a on kao da je tražio vazduha izlete napolje. Obe su se nasmejale i jedna od njih, ne sećam se koja izusti: šta čekaš, drkaj da vidimo. Uzeh ga u desnu ruku, a levom sam držao šorc i polako stiskao jaja. Počeo sam da ga navlačim, ne verujući šta se dešava, a moj provokator poče da se uvija, da dodiruje Madalenino stopalo svojim i polako je spuštala majcu pokazujući mi svoje, savršeno izvajane grudi. Onda je jednom rukom počela da spušta maminu haljinu, do trenutka gde sam mogao da vidim brus. Ova je počela da se nećka, a ja sam drkao kao napaljeni manijak. Reče, da ga oraspoložimo malo, pokaži mu sike. Mada su više bile sise, velike i idalje savršeno čvrste. Magdalena otkopča prva tri dugmeta i spusti brus. Za malo se ne onesvestih, da li zato što mi se sva krv sjurila dole ili od prizora, još nisam ni došao sebi a Tina je već razmakla gaćice i počela da se mazi. Dodji bliže rekla je. Popeo sam se na krevet i stao izmedju njih dve. Kurac mi je bio na nekih ttridesetak santimetara od usana obe. Tina je nastavila da se mazi a Lena je počela da dodiruje svoje grudi i ubrzano da diše… pri samu pomisao na ovu scenu, ranije sam svršavao u trenutku, ali sada sam imao tremu!!! Bio mi je tvrd kao kamen ali nisam mogao da svršim… a tako sam želeo da ih iznenada isprskam po licima. U trenutku kada mi je to prošlo kroz glavu Tina me uhvati desnom rukom i poče da mi drka dok se levom mazila, sad već žestoko. Uhvati ga za jaja prozbori, a njena mama kao omadjijana poče da ih mazi i stiska… Sad su im se ruke vec preplitale preko jaja i kurca, on je pulsirao kao pred eksploziju i Magda se prva primiče i ovlaš me poljubi po glaviću a zatim ga liznu. Kristina se nasmeja i pokupi svojim jezikom malu kaplicu sa vrha glavića. Prestala je da drka,i sebi i meni i uze maminu glavu i polako je prinese meni i poče da je nabija. Pušila mi je tako slatko dok joj nije izvadila iz usta i nabila sebi… skoro do kraja. Drugi put kada ga je nabila ušao je ceo i počeh da je jebem u grlo na očigled majke. Izvadih ga i strasno je poljubih a ona reče… a mamu? Nemoj da je zapostavimo. Tada se okrenuh ka Magdaleni. Ovlaš smo se dodirnuli usnama… dok jezici nisu našli put jedan do drugog i počeli sa se prepliću. Za to vreme Tina mi je naizmenično sisala glavić i lizala jaja. Pridigao sam se i prislonio im glave jednu uz drugu. Levom sam držao mamu a desnom ćerku i naizmenično im gurao kurac u usta. Sada je i Magdalena razmakla gaćice i počela da se dodiruje dole. Obe su stenjale čekajući svoj red. Hoću da vas jebem, skinite se – rekao sam zapovednički, a Lena prozbori, vidi ti njega što naređuje. Moraćer da nas lepo zamoliš reče Kristina, već smo ti dovoljno učinile. Pa šta treba da uradim. Skinućemo se a ti ćeš da nas ližeš, ako budeš bio dobar, možda dobiješ još nešto. Magdalena je imala tanku letnji haljinu koja je brzo skliznula čim su se bratele razmakle. Ispod je bio crni brus, koji je pridržavao velike grudi, i neke crne gaćice, od čipke i pamuka. Tina je imala samo gaćice i majcu koje su u trenutku bile na podu. Prvo mene, rekla je… dok se ne uhodaš. Znao sam kako voli da je ližem… prvo lagano i nežno oko klitorisa pa polako na dole ka ulazu…a onda jezikom sto dublje i jače. Ona me je držala za glavu i nabijala dole ne bih li ušao što dublje. Onda me držeći za kosuprebaci izmedju nogu njene mame i odmah mi zabi glavu duboko. Davala mi je naredbe šta da radim i kako da je ližem. Imale su sličan ukus. A onda reče, hoću da mi ližeš guzu. Okrenula se na sve četiri, izdigla dupence u vis i ja sam zario jezik izmedju… polako se počela uvijati i tresti kada sam joj zavukao dva prsta izmedju usmina dok joj je mama širila guzove ne bih li joj što bolje lizao guzu. Očigledno je da sam prstima pronašao pravo mesto, jer je počela sve brže da diše i glasnije da stenje. Nisam hteo još da svrši… pridigao sam se, rekao Magdi da ga oliže i kleknuo iza Tine. Namestio sam ga na ulaz i gurnuo glavić, izvadio ga napolje i gurnuo ga celog. Vrisnula je i počela i sam da se nabija, uhvatio sam je za bokove i žestoko počeo da je jebem. Njena mama, gledajući celu scenu… koja joj se očigledno svidela, kleknu pored, namesti se u identičnu dogy pozu čekajući svoj red. Kako se naguzila, pica joj je sevnula i odmah samjoj prišao s leđa i polako ugurao glavić… santimetar po santimetar je ulazio i izlazio ne bih li je što bolje razradio. Kao i stopala, pica joj je bila šira i kraća od ćerkine. Nisam mogao do kraja da udjem u nju, mada joj nije smetalo da se zabijam koliko god može da stane. Malo sam se nagnuo preko nje, uhvatio je za grudi i počeo da je jebem u ritmu u kojem mi se učinilo da joj najviše odgovara… usledila su grčenja i počela je da vrišti ne obazirući se na komšije. Svršila je i reče: stani… stani! Moram malo da odmorim. Sela je na krevet na kojema sam ja sedeo na početku i zapalila cigaru. Već sam bio u Tini i počeo da joj mazim guzu jednim prstom koji je polako klizio na unutra. Za njim je put našao i drugi… nije mogla da izdrži… to joj je bila slaba tačka. Svršavam, prostenjala je i povukla mi ruku, da je izvadim iz guze. Par sekundi samjoj dao da se odmori, ali moza ku kojem je bila,nije mi dala mira. Namestio sam glavić na ulaz u vrelu guzu, i malo gurnuo napred. Magdalena je prišla da bolje vidi, i pitala… i u guzu će te? Ako budete dobri i Vas ću. Već sam bio u Tini, dok mi je Lena mesila jaja a ja njoj sise. Naravno, nije trebalo da puno da joj ćerka svrši. Prostrla se po krevetu, dolazeći do daha. Otišao sam u kupatilo da operem „Mićka“… i vratio se nazad. Dosta ste odmarali, lezite na ledja. Raširila je noge i ja sam se našao preko nje. Dok su nam se grudi trljale, ljubili smo se ga kurac joj je neprestano ulazio i izlazio. U ovoj pozi mogao je da udje do kraja. Pridigao sam se na kolena i izdigao joj noge ne bih li joj ljubio i lizao tabane. Kada je to videla, Tina podignu svoje. Stoplala su im bila ispreplitana, čas sam ih ljubio, grickao, čas lizao, a mamine sise su skakale pod svakim mojim naletom. Ta scena me je dotukla. Ustao sam i počeo da drkam, a kapi sperme su se razlile po rtopalima, neke su im pale na grudi a neke na lice. Tina jezikom pokupi kapi sperme sa grudi svoje mame (da sam mogao, odmah bih još jednom svršio na tu scenu). I ostasmo da ležimo tako, mokri znojavi i ulepljeni.
Odjednom začuo se presak… u celoj situaciji pokušah da skočim da shvatim šta se dešava. Prasak je dopirao sa TV-a. DODJAVOLA!!! Pomislih, smo što ne viknuh. San… Sanjao sam, zadremao sam na krevetu a njih dve su i dalje gledale onaj film. Kurac mi je bio dignut i dalje. Brzo skočih i zaputih se u wc. Pitaše me nešto usput ali sam se pravio da ne čujem, ne bih li morao da se okrenem.
Dok sam u kupatilu dolazio sebi, viknuh: da li mogu da se istuširam. Naravno, rekoše u glas. Ušao sam u tuš kabinu, pustio vodu i krenuo da se opuštam. Slike iz sna, ne dadoše mi mira i počeh da drkam… šta drugo. Čuo sam otvaranje vrata. Tina reče, donela sam ti peškir, i razmače zavesu. Kada je videla šta radim bez i jedne reči je klekla ispred i strpala ga usta, jednom rukom je drkala a drugom mi stiskala jaja. Hoću tvoju spermu, mumlala je dok joj je kurac bio u ustima. Naravno… posle svega što proživeh te noći, nije morala dva puta da mi kaže. Izvadio sam joj ga iz usta, navukao par puta i počeo da prskam. Većina je završila u njenim ustima, malo po licu i par kapi na majčici koju je imala. Progutala je sve, što retko radi i pokušala da obriše ono sa majce. Nije mogla da skine fleku skroz.
Šta si sanjao, videla sam da si „napet“, i nasmejala se. Čitaćeš sutra na netu, poslaću ti adresu na kojoj da pogledaš, uzvratih sa sličnim osmehom.U međuvremenu sam se obrisao i zajedno smo izašli iz kupatila držeći se za ruke. Njena mama nas je samo značajno pogledala, i nas i fleku, sa smeškom nastavivši da gleda televizor.

Kaća i njena mama

Kaća je bila moja devojka.Imala je 20 godina,crnu dugu kosu,sise,dobru četvorku,fantastično dupe i neverovatne noge.U krevetu je bila prava vatra.Često sam se pitao na koga je takva jebulja.A,onda sam upoznao njenu mamu i sve mi je bilo jasno.Kaća je bila njen pravi klon!Potpuno iste,s tim što je Vesna(tako joj se zvala mama),imala veće sise i za nijansu veću guzu.Tada,kada sam je upoznao,čuo sam njihovu priču:
Doselile su se skoro u naš grad,nakon Vesninog razvoda sa mužem.Udala se mlada i već sa 19 godina rodila Kaću.Nije bila srećna u braku,pa se razvela i došla u naš grad.Dodala je da joj je dosta muškaraca za neko vreme,iako već ima udvarače.Ja sam bio opčinjen njom,i u toku priče sam samo klimao glavom.Tako sam je poželeo!
Od tada sam često boravio kod njih,a Vesna je odobravala našu vezu.Ja sam se trudio u svemu da im pomognem,s obzirom da im je u stanu bila potrebna muška ruka.Ne stidim se da kažem da sam se i malo ulizivao Vesni,a sve da bih došao do nje.Često se dešavalo i da prespavam u Kaćinoj sobi,pa da tek ujutru odem kući.Tokom tih noći sam uživao u Kaćinim čarima,zamišljajući Vesnu.Kaći ništa nije bilo strano u krevetu i ja sam uživao,ali sam se uvek pitao kako bi bilo da to radim sa Vesnom.
Bilo je zimsko veče.Auto nije hteo da mi upali,pa mi Vesna reče da ostanem da prespavam.Ostao sam,ali sam malo spavao, s obzirom da je Kaća te noći bila malo zahtevnija.Ipak,svanulo je jutro i ja sam ustao.Krenuo sam u kupatilo,otvorio vrata i onda je usledilo najdužih deset sekundi u mom životu.Vesna je izašla iz tuš kabine i brisala kosu,dok joj je čitavo telo bilo nago i mokro.Video sam kapi koje se slivaju niz njene predivne grudi,zatim kapi koje se sa stomaka slivaju prema izdepiliranom međunožju…Jednom rečju video sam SVE!!!Uspeo sam da izustim:
-Izvini!
Odjurio sam u Kaćinu sobu dok mi se kurac dizao.Brzo sam se obukao i otišao kući.Kasnije,sam Kaći objasnio da sam morao da odem zbog nekih obaveza.Sledećih dana sam dolazio kod Kaće samo kada Vesna nije bila tu.To je potrajalo neko vreme,sve dok mi Kaća nije rekla:
-Dođi večeras na tortu i piće,kevi je rođendan.
Čekao sam veče kao na trnju.S jedne strane,onaj prizor je izazivao u meni ogromno uzbuđenje,a s druge strane,bilo mi je neprijatno da se sretnem sa Vesnom.Ipak,stiglo je veče.Došao sam kod Kaće.Vesna mi je otvorila vrata.Gledali smo se neko vreme,dok ona ne reče:
-Hajde,uđi!
Čestitao sam joj rođendan,poljubio je u obraz,dok se oko nje širio miris njenog parfema.Nosila je mini suknjicu do pola butina,a gore usku bluzu koja je jedva obuzdavala njene sisetine.Bilo je tu nekih njenih koleginica sa posla(moram da napomenem,dobrih pičketina),zatim jedna komšinica,Kaća,ja i njene dve drugarice.Atmosfera je bila opuštena,pilo se,pa čak i zapevalo.Nekoliko puta su sa moj i Vesnin pogled susreli.Nekako mi se činilo da me gleda pohotno i željno,ali sam se brzo vraćao u realnost:
-Šta je meni?!Gde će ona mene da pogleda?
To sam mislio u sebi,ali bi mi onda sinulo:
-Pa,dobro,lepo sam građen,lep sam,visok,crn…Možda,tu i bude nešto!
Kako se više pilo,sve sam je slobodnije gledao.Hmmmmm…kako sam je želeo!Vreme je odmicalo,pa su igosti počeli da odlaze.U sobi smo ostali samo ja,Kaća i Vesna.Tada mi ona reče:
-Lezite vi,a ja ću ovo da pospremim.
Kaća i ja smo legli.Nadao sam se da ću barem nju da pojebem,kad već ne mogu Vesnu.Međutim,ona je pod dejstvom alkohola brzo zaspala.Ja sam ležao neko vreme,pa pošto nisam mogao da zaspem,ustao sam.U nstanu je bilo toplo,pa sam izašao u dnevnu sobu u majici i boksericama.Upalio sam lampu i stao pored prozora.Gledao sam kako napolju veje sneg, i ponovo maštao o Vesni.Kurac mi se digao,pa sam već razmišljao da odem do kupatila da ga izdrkam.Tada me iz tog sanjarenja prenu Vesnin glas:
-Ni ti ne možeš da spavaš?
-Da-odgovorih ja,a mislio sam samo da mi ne vidi nabreklu batinu u boksericama.
-Idem da nam donesem neko piće-reče ona,a ja sam iskoristio priliku da sednem.
Ona donese po jedan viski,pa malo stegnuto počesmo razgovor:
-Slušaj,Vesna,što se onog dana tiče…
-U redu je-prekide me ona-Znam da nije bilo namerno!Ja sam žena od skoro četrdeset godina,pa nisi mogao bogzna šta ni da vidiš!
-Pa,nije baš tako!-izlete meni.Tek tada sam video da je ona u spavaćici do kolena.Bradavice su joj se ukrutile,pretile su da pocepaju tkaninu spavaćice!Ćutali smo neko vreme pod utiskom mojih reči.Čekao sam njenu reakciju,koja je ubrzo usledila:
-Stvarno tako misliš?-upitala je.Nisam stigao da odgovorim,a ona je nastavila:
-Znači,momak tvojih godina(imao sam tada 24)može da se zagleda u ženu poput mene?
-Može,a može i više od toga!-ponovo mi izlete.Pomislio sam da ću dobiti šamar,da sam sve uprskao,ali…Umesto toga,ona mi priđe i reče:
-To mi mnogo znači,Milane!Imala sam loše iskustvo u braku,pa i sa drugim muškarcima!
Ja sam je gledao začuđeno,a ona produži:
-Da,da i ja sam bila neverna u braku,ali su to bile samo neke avanturice sa nekim bezveznim muškarcima.Nikada nisam imala mladog,čvrstog…!
Bila mi je sve bliža,osećao sam njen dah i njen prokleti parfem!Bio sam kao opčinjen,nisam mogao da mrdnem.Ona me nežno pojlubi u obraz,dok se meni kurac ponovo uspravljao u gaćama.Nastavila je da me ljubi sve bliže ustima.Kada su nam se usne srele usledio je strastan poljubac,koji me je malo oslobodio.
-A,Kaća?-upitah je ja.
-Sada smo bitni samo nas dvoje!-odgovori mi ona.Ja sam i dalje sedeo,a Vesna mi skide majicu i poče da me ljubi po grudima.Bio sam na sedmom nebu,moj san se ostvarivao.Klizila je preko mojih grudi sve do mojih bokserica.
-Lepo si građen,Milane!-reče maznim i umilnim glasom.
Povukla je moje bokserice nadole,a moje nabreklo koplje ju je,bukvalno udarilo u usta.Prosečne je dužine(16-17 cm),ali je znatno deblji od proseka.
-Uh,ala je debeo!-prošaputa Vesna.
Olizala ga je od jaja do glavića,a onda mi je povukla kožicu par puta,i polako ga uzela ustima.Tako je lepo pušila!Ubrzavala je ritam,koji je od laganog prerastao u halapljiv.Čitav joj je bio u ustima,a često je i jaja lizala i sisala.Kurac mi je bio pred eksplozijom,ali Vesna nije stajala ni za sekundu.Pušila je i pušila,a ja sam se bližio vrhuncu.
-Svršiću,svršiću!-opomenuo sam je,ali je ona samo ubrzala.Nije porošlo mnogo i ja sam joj napunio usta belom,vrelom i lepljivom tekućinom.Vesna je posisala svu spermu,do poslednje kapi.
-Sada ću ja tebe obraditi!-rekao sam joj i bacio je na krevet.Zavalio sam joj poljubac,potpuno oslobođen straha.Skinuo sam joj spavaćicu i navalio na njene sisetine.Čista petica!Najpre sam ih mesio,pa lizao,grickao…Imala je okrugle sise sa nešto većim bradavicama,koje su me tada dovele do ludila.Kurac mi se ponovo počeo dizati,ali još nije bilo vreme za jebačinu!Spustio sam se preko njenog stomaka do ribice.Čini mi se da sam i na njoj osetio njen parfem!Lizao sam joj ribicu,dok sam rukama i dalje mesio njene sisetine.Polizao sam njen nabubreli klitoris,što joj je prijalo,jer je ubrzo počela da svoje zadovoljstvo izražava sve jačim i glasnijim uzdasima.Pica joj je već dobrano bila vlažna, i potpuno otvorena.Zario sam svoj jezik u njenu rupicu.Vesna me uhvatila za glavu i bukvalno nabijala u svoje međunožje.Jebao sam je jezikom,dok sam se istovremeno sladio njenim sokovima.Nije joj trebalo još mnogo.Obilato je svršila.Mlaz je izleteo iz njene mačkice,što po mojim ustima,po mom licu i oko nas.
-Daj mi ga!Daj mi tvoju debelu kurčinu!-zavapila je.Ali,ja sam se želeo malo poigrati.Kurac mi je bio spreman,ali nisam želeo još da joj ga dam.Raširio sam njene noge i došao kurcem do ulaza u njenu pičkicu.Dražio sam joj ribicu,mazio joj klitoris,pa spuštao kurac do ulaza u njen čmarić.
-Jao,daj mi ga više!!!Pojebi me!!!
Ubrzo sam joj udovoljio.Iznenada sam joj ga nabio snažno,celog do jaja!Iako je bila vlažna,osetila je bol,jauknula je,ali joj je prijalo:
-Tooooo!-prošaputala je-Jebi me!!!
Nabijao sam joj ga sve jače i brže.Onda sam je podigao i navalio uz zid.Obgrlila me je rukama i nogama i počela da se nabija na moju kitu.Ljubili smo se,dok je moj kurac parao njenu utrobu.Zatim sam je spustio na pod,raširio noge i nabio joj ga ponovo do jaja.Vesna je ponovo svršavala,ali nije prestajala da ponavlja:
-Jebi me,Jebi me!!!
Bližio sam se i ja svršetku,ali nisam želeo još da je napunim.Okrenuo sam je,postavio četvoronoške i počeo da je guzim.Jebao sam je svom snagom,jaja su mi udarala u njen klitoris,a Vesna je ponovo svršavala.Uskoro sam joj se pridružio.Pokuljala je sperma iz moje kurčine pravo u nju.Punio sam je nemilosrdno dok je Vesna govorila:
-To,to sam htela!
Legli smo na pod jedno pored drugog,umorni,oznojeni i zadihani.Osećao sam takvo zadovoljstvo,da ga ne mogu rečima opisati.Onda sam se setio Kaće,ustao i otišao u sobu.Spavala je u istom položaju u kome je bila kada sam napustio sobu.Vratio sam se kod Vesne,koja je obukla spavaćicu i krenula u sobu.
-Milane,hvala ti za ovo!
-Ništa,Vesnice,i drugi put!
Otišao sam do kupatila da se malo sredim,pa se vratio kod Kaće u krevet.Nisam i dalje mogao da spavam,kita mi se opet digla,pa sam odlučio da odem kod Vesne u sobu.Pozvao sam je,ali je spavala.Ušao sam u njen krevet,tik iza nje.Svukao sam bokserice i zadigao njenu spavaćicu.Malo sam podigao njenu nogu i stavio svoj kurac između.Dodirivao sam njenu ribicu vrhom svog glavića.Počeo sam da je jebem između nogu.I dalje sam dodirivao njenu ribicu,pa je počela da širi noge.Probudila se i tiho mi rekla:
-Daj mi ga opet!
Podigao sam joj nogu i ugurao ga u njenu vlažulju.Išlo je vrlo glatko i osećao sam da mi za svršetak neće trebati puno.Nije se čulo ništa,osim Vesninog tihog uzdisanja i blage škripe kreveta.Ubrzavao sam lagano i bližio se kraju.Vesna je ispružila svoju ruku unazad i stisla me za dupe.Osetio sam da joj se ribica grči i da svršava.U tom trenutku sam svršio i ja.Ponovo sam napunio Vesninu pičkicu.Zatim sam je nežno poljubio i otišao kod Kaće u krevet.Taman je počeo da me hvata san,kada se ona probudila:
-Srce,tako bi mi prijalo da me malo pojebeš!
Legla je preko mene,trljala svoju ribicu o moj umorni kurac,koji se jedva opet digao.Pomerio sam joj tangice u stranu,izvukao svoju kitu i počeo da je jebem.Malo sam je ja jebao,a malo više se ona nabijala.Skinula je majicu i brus,a ja sam dohvatio njene sise.Ona se nabijala sve žešće i počela da svršava(nije nikada bila ovako brza),a i ja sam uskoro svršio.Nakon mamine pice,napunio sam i ćerkinu.Uh,kako je bilo dobro!Najzad sam mogao onako umoran,ali slatko umoran,da zaspem!

Nakon prvog seksa sa Vesnom usledio je drugi,pa treći,i tako dalje…Balansirao sam vrlo uspešno između ćerke i majke,često bivao umoran,ali je nekako išlo.Vesna i ja smo koristili svaki slobodan trenutak da zadovoljimo svoju požudu i neutaživu želju za seksom, i to zabranjenim.Kaća nije ništa primećivala.Doduše,imala je i obaveze na faksu,tako da je ma druge stvari gledala ravnodušno.Spremala je ispite,dala mi malo slobodnog vremena koje je ispunjavala mama Vesna.
Išlo je tako sve do jednog prepodneva,kada…Uostalom bolje da vam ispričam sve.
Bio je petak pre podne.Kaća je imala ispit,pa mi je Vesna javila da neće na posao,i da možemo iskoristiti to vreme za naše ”igrice”.Stigao sam kod Vesne i bukvalno,sa vrata navalio na nju.Ušli smo u njenu sobu i nastavili sa ”igrom”.Sve je išlo svojim tokom:Vesna ga je primala u svim pozama,uživali smo oboje i bližili se vrhuncu sladostrašća.Karao sam Vesnu zguza i planirao da joj napunim utrobu,kada se vrata otvoriše.Na vratima je stajala Kaća i sa nevericom gledala u prizor koji je zatekla u spavaćoj sobi svoje majke.Neprijatna tišina je vladala nekoliko trenutaka,a onda se Kaća okrenula,zalupila vrata i otišla u svoju sobu.Vesna i ja se brzo obukosmo i krenusmo za njom.Kaća je zaključala svoju sobu i vikala da ne želi više da nas vidi.Uzaludne su bile naše molbe da nas pusti unutra.Plakala je i vikala da ne može da veruje,da smo je izdali i slično.Nakon nekog vremena,Vesna i ja sedosmo u dnevnu sobu.Ćutke zapalismo po cigaretu.Sedeli smo tako,ne znam ni ja koliko dugo,kada Kaća izađe iz svoje sobe.Samo je rekla:
-Želim da mi kažete kako se to desilo!
Vesna i ja počesmo priču.Zamuckujući i nesigurno nekako smo joj objasnili kako se sve desilo.
-Jednostavno se desilo,kažete?!-upita Kaća.
Mi samo klimnusmo glavom.
-Sada ćete to da uradite,ovde,ispred mene!-Reče Kaća odlučno.
Mi smo se pobunili,ali nas ona prekide rečima:
-Odmah,sada,ovde!A,ja ću da gledam!
Pošto smo uvideli da se Kaća ne šali,Vesna je prišla fotelji u kojoj sam sedeo i nesigurno me poljubila.Uzvratio sam joj poljubac,
-Hajde,malopre ste bili mnogo življi!-upozoravala nas je Kaća.
Vesna mi skide majicu i poče da mi ljubi grudi.Bilo mi je užasno neprijatno,dok je Kaća netremice gledala u nas.Nije više plakala,ali nas je gledala s prezirom.Vesna mi je otkopčala pantalone,skinula ih,a zatim je skinula i moje bokserice.Ruke su joj drhtale,sigurno joj nije bilo svejedno.Uzela je polako moj mlitavi kurac u svoja usta.Nisam gledao u Kaću,jer me je bilo sramota.Kurac mi se polako počeo dizati.Vesna je bila majstor,pa je i u ovoj situaciji uspela da me napali.Mislio sam u sebi da je nemoguće da ću se napaliti u ovakvoj situaciji.Onda sam pogledao Kaću i zaprepastio se.Ona je zavukla ruke ispod donjeg dela svoje trenerke,u gaćice i trljala svoju ribicu!
-Kaća…-krenuo sam nešto da kažem, ni sam ne znam šta.Vesna se,takođe okrenula,pogledala Kaću,pa mene.Kaća samo reče:
-Nastavite,možda vam i oprostim!
Vesna je nastavila da mi puši kurac,a ja sam nastavio da gledam u Kaću.Skinula je gornji deo svoje trenerke,tako da joj je gore ostao samo brus.Meni je kurac bivao sve deblji i tvrđi,a i Vesna je počala zadovoljno da mumla.
-Nemoguće!Pa,mi svi uživamo!-pomislio sam u tom trenutku.
Kaća je skinula i brus i počela polako da mesi svoje sise.Zatim je saginjala glavu i podizala sise,da bi olizala sopstvene bradavice.Počeo sam da uzdišem i da ispuštam razne zvuke zadovoljstva, i to ne zbog Vesninog pušenja,već zbog Kaće.Zatim je skinula i gaćice.Liznula je svoj srednji prst i lagano njime počela da trlja klitoris,a nedugo zatim ga je i zavukla u svoju izdepiliranu mačkicu.Levom rukom je mesila svoje sise,a srednjim prstom desne ruke je jebala svoju,kurca željnu,pičkicu.Tako sam se bio napalio da nisam stigao da upozorim Vesnu na vulkan koji će uskoro proraditi.Uz glasne uzdahe,napunio sam Vesnina usta.Ona se,tako punih usta,okrenula ka Kaći,koja je prokomentarisala:
-Hmmm…Tako je mamice!Progutaj malo,a ostatak možeš podeliti sa mnom!
Vesna joj je prišla,nakon čega je usledio neverovatan poljubac koji je inicirala Kaća.Neverovatno,majka i ćerka su delile moju spermu!
-A,sada ćeš mamice,zadovoljiti i moju ribicu!-reče Kaća,pogleda u mene i reče mi:
-A,ti gledaj i drkaj!
Vesna se poslušno spustila i,najpre nesigurno,a zatim sve snažnije i brže počela da obrađuje Kaćinu picu.Moja batina je polako počela,opet,da se uspravlja.Nisam mogao da verujem da će ova neobična situacija da se pretvori u neverovatan užitak.Kaća se napalila,počela je da mesi svoje sisetine,neprestano ponavljajući:
-To,mamice!Karaj me jezikom!
Vesna je ispunjavala njenu želju.Čuli su se zvuci ravnomernog ulaženja i izlaženja Vesninog jezika.Počeo sam da drkam svoj debeli kurac.Tada me Kaća pozva prstom da joj priđem.Ustao sam i prišao joj.
-Želim da ga popušim!Daj mi ga!
Halapljivo je strpala moj kurac u svoja usta.Počela je da ga puši skoro kao Vesna.Prosto nisam znao koja je od njih dve bolja u tom poslu.Kako je Kaća ubrzavala sa pušenjem,znao sam da je blizu svršetka.Vesna je očito znala još nešto osim pušenja!Kaća je ubrzo uz glasne uzdahe svršila,snažno se grčeći na trosedu.Ispustila je moj kurac,a ja sam to iskoristio,uzeo ga i počeo da ga drkam,jer mi je malo nedostajalo do svršetka.Povukao sam kožicu samo nekoliko puta i sperma je počela da prska svuda po Kaći.Po njeni sisama,stomaku,a malo je zakačilo i Vesnu.
-Vidite,kako je lepo u troje!Nije trebalo da se krijete!-reče Kaća,kao da nas prekoreva.
Ustala je i rekla mi:
-Idem do kupatila da se sredim,a ti digni kurac,treba i da me pojebeš!
Teško mi je išlo,kurac me je već boleo,ali sam osećao strašnu želju da razbijem Kaćinu pičkicu.Dok je ona izašla iz kupatila,nekako sam ga digao.Kaća mi reče:
-Hajde,lizni mi je malo!Osušila se!
Nisam čekao mnogo,krenuo sam da je ližem,dok sam desnom rukom drkao svoj kurac.Kaćina pica se već ovlažila,bacili smo se na pod,a ja sam ga grubo uterao u Kaćino međunožje.
-Kako si znao da hoću grubo,a?-upita me ona.
To me je napalilo,pa sam nastavio još žešće.Vesna je sedela u trosedu i zadovoljavala se.Nabijala je dva-tri prsta u svoju ružičastu macu.Kaća me je svojim nogama obgrlila,i izazivala:
-Zar,je to sve što možeš?!
Ja sam joj ga nabio još jače,što je ona dočekala sa zadovoljstvom:
-To,toooo!Daj mi ga još jače!!
Onda smo se okrenuli.Ja sam legao dole,a ona je jahala moju kitu.Svršavala je u najveće,pica joj se grčila,ali nije prestajala.Želela je još.Nabijala se na moj nabrekli i otekli kurac svom silinom.I ja sam se bližio kraju.bacio sam pogled na Vesnu.I ona je u veliko svršavala.Izvadila je prste iz svoje pice i lizala ih.Kaća je ponovo svršavala,i taman kada je završavala,počela je iz moje kite da kulja sperma po njenoj unutrašnjosti.trajalo je nekoliko sekundi,a onda je Kaća,onako umorna pala preko mene!I ja sam bio umoran,smožden i nisam se mogao pomeriti.Tada ustade Vesna sa troseda i reče:
-Možemo u moj francuski ležaj da malo odmorimo!
-Ako mi obećate,da ćemo ovo ponoviti još koji put,sve vam je oprošteno!I možemo na mali odmor!-reče Kaća.
-Naravno,da ćemo ponoviti!-reče Vesna i svi se nasmejasmo i odosmo u krevet na zasluženi odmor.

koleginica iz obezbedjenja

Nebitno je moje ime, reci cu da sam kao student baveci se rukometom upoznao odredjene osobe koji su mi ponudili radno mesto u obezbedjenju…ok rekoh, zasto da ne…nocna smena mi je odgovarala, ja ionako nisam spavao veci deo noci zezajuci ses a drustvom…no nebitno…upoznao sam je na muzickom festivalu, bili smo na ulazu, i oboje radili kao obezbedjenje, ona je sa koleginicama pretresala zenske torbe, a ja zajedno sa tadasnjim kolegama pretresao muskrace…posle uspesno zavrsenog posla, vracali smo se kuci, smejuci se i razgovarajuci, rekoh hajdemo kod mene svi, na pice… naravno neki su pristali neki otisli kucama ili ko zna gde…sedeli smo i pricali…neobavezne teme…sve sam ih ispratio i resio da se istusiram…ali ne lezi vraze, vec na pola puta neko je zvonio na vrata, sta cu, peskir oko struka, i na vrata kad ona…rece, zaboravila sam nesto, skinuo sam zastitni lanac i otvorıo sam vrata, ona se zagleda u mene i rece…zaboravıla sam da te poljubım…rekoh, to je za mene komplıment… poljubila me je u obraz, ah…kakav lep osecaj, i krenu da ide…gde ces rekoh, hajde udjı…rekoh kao hladan, ja sam se vec istusirao odoh da raspremım krevet . a ti imas tu peskir izvini nemam zenskih  kupki a sampone ne koristim( jer sam celav…) ona me je zbunjeno pogledala, nije mogla da veruje da sam tako odlucan i miran…otisla je u kupatilo…al verujte mi, srce mi je kucalo kao nikad do tad…sta sam ja imao 23 gidıne, a ona negde oko 30, ne znam zene uvek lazu za godine a ona je bila razvedena imala je cerku, drugi razred, kojoj nije isla matematika, naravno ja sam se ponudio da pomognem…buduci da sam stanovo u zgradi, stavio sam veliki prekrivac na pod, ugasio svetla i stavio puno jastuka i cekao je…tada se pojavila…a kako je dobro izgledala, iza nje je sijalo svetlo od hodnika, izvanredne obline, crvene cikane gacice i crven brus a nije bila puno visoka, lepi zubi i lep osmeh, menı dovoljno.  Rece stojeci na ulaz u sobu, dijete sta mi to radimo? Ustao sam i prisao joj, ona je gledala moje telo, bila je odusevljena …bio sam go, i u punoj snazi…rekao sam, desice se ono sto oboje zelimo…poljubio sam je…uzvratila je jezikom…morala je da se pomogne prstıma a ja sam se sagnuo…onda smo legli na pod…gotovo sapatom je pitala zasto nismo na krevet…nista nisam rekao, al jebi ga, komsıje ce cut buku a krevet nıje bıo nov…mozda nece ımatı razumevanja…a mozda ı hoce…spustıla se na ledja, pored nje sam stavio ruku oslonivsi se, a drugom sam joj mılovao telo. Pocelı smo se ljubıtı, ah kako se ljubila…ljubıo sam joj vrat, namerno oko usiju izazivajuci zmarke, onda polako sam se spustıo na grudı, lagano sam joj sısao jednu pa drugu dojku…nisu bile neke velike ali ni male…polako preko pupka sam se spustao prema njenoj pıckı…pocela je da vlazi,skinuo sam joj gacice, i poceo da joj lızem klitoris, obicno to ne radim, alı bıla se istusırala, a svosjkı sam hteo da je zadovoljım, a naravno, uzasno sam se plasio jer mı je bılo prvı put da spavam sa tako starijom zenom koja ıma dijete…ali strah je zamenıo zadovoljstvo, kad je pocela da dahce…povukla me jena sebe, al mı je prvo opıpala kurac da vidi kolik je…stavio sam kondom…necu reci da je 20cm kao sto prıcaju nekı ali ima vise od 15 ;)
Zabıo sam ga sılovıto, ona je jeknula a zatım prosaputala, polako…ja sam poslusao ı polako joj ga stavljao, i tako sam svrsıo…a ona me je pogledala, zacudjujucım i razocarajucım pogledom, zar vec? Ja sam se samo nasmejao, ne brını se…odoh da ga operem ı eto me…skinuo sam kondom…oprao kurac hladnom vodom, posusio ga peskirom i vratio sam se…kad me je videla, rece, dijete svıdja tı se moja maca, odmah ti se digao…? Rekoh naravno, ti si najlepsa o svih koleginica. To joj je prijalo. Prisao sam on je vec spremila digla je noge , i onda sam joj ga opet stavıo,ovaj put bez kondoma,  kakav divan osecaj, poceo sam da je jebem brzım pokretıma, a ona je pocela da uvıja kukovima…uh kako se dobro jebala…onda sam seo na pod i naslonio se na krevet a ona ne je obuhvatila nogama klekla na kolena i polako  nabıla na moj kurac…onda je pocela da kruzı kukovıma, jao kako se jebala, sve jace ı jace totalno preuzımajucı ınıcıjatıvu…onda smo se popelı na neıspruzen krevet ja sam seo a ona opet ısto uradi, s tım sto me je obuhvatila rukama ı uhvatıla se za naslon kreveta, najboljı seks u mom zivotu kako je samo mesala, a picka joj je bila tako vlazna…oboje smo bılı mokrı, al kako je lepo svrsıla, pustıla je krevet i drhtezı pala pored mene, rece zadihanım glasom dobar si…rekoh okrenı se, poslusno se okrenula se na kolena okrecuci mi jebozovnu guzu. Prisao sam joj polako ispruzio jednu nogu na pod drugu savio u kolenu, obuhvatio je rukama o struk i zestoko nabio u njenu picku…kako sam je cepao, ona je samo stenjala, krevet se cuo,mıslım da sam probuo komsıje, ali i da su imali razumevanja…niko se nije zalio…tek ce ona, jesi li skoro, mrtva sam umorna, ne mogu vise!

Marinina mama

U drugom razredu srednje skole, na jednom rodjendanu upoznao sam Marinu…Devojku,crne kose, vitke linije I veoma zaljubljive prirode…Ovo nije prica o njoj, vec o spletu dogadjaja, koji se desio zbog nase veze, njenog gubljenja nevinosti I veoma prisnog odnosa…Da bili smo zajedno 1,5god, zurke, rodjendani, klupe u parku. Kasnije njena soba, terasa odpozadi pred citavim korzom, pusenje po kaficima, praznim ucionicama, vruci razgovori preko tel…No, sve se to zavrsilo, proslo je par godina I jedan vikend izasao sam sa drugarom nap ice, seli smo I jedno , po jedno zapili se…Nakon izvesnog vremena, konobarica je pocela da donosi turu za turom, uz poruku da je od jedne dame..Ok…Kontali smo boli nas uvo, samo nek stize, klinci.U silnoj guzvi , konobarica nosi prazne flase pilsa I ukazujuci mi na jednu kroz buku jedva sam cuo “..etiketa..”.Uzeo sam flasu I stvarno na etiketi je pisalo …”ako si mogao Marinu mozes I mene…mama”.Nisam mogao da razumem to mama, ali znao sam da je Marina zivela sama sa mamom, koja je bila starije izdanje..

Znam kroz secanje , da mi je pricala da ona sve deli sa mamom, a cak mi se par puta ucinilo kao da cujem da neko slusa nase razgovore… pogledom sam trazio, poznat lik .vrteci se na visokoj sank stolici, nisam mogao da vidim nista…jednostavno sam popizdeo, jer sam bio svesan da ako je to istina a ne sala da bih mogao mozda da jebem to vece..Uhvatio sam konobaricu pod misku, privukao je sebi I pitao ko me zajebava I o cemu se radi..ona se nasmeja I pokaze mi na separe u uglu …”…ti odluci, zagrejana je…” Uh kada se setim kako sam pijan bio , a to me je jos osamutilo, em napaljen,em konobarica slucajno mi stala tako da mi koleno upire u njeno medjunozje em….U separeu je sedela ona sredjena ,vidno raspolozena sa pogledom zenske pohlepe za kurcem…Osmehnuo sam se I podigao pice , nazdravljajuci..Ona me ohrabri, istim gestom ..Pozvao sam joj pice I napisao na etiketu da izgleda ekstra veceras.Okrenuh se sanku, da zapalim cigaretu eto tih minut je bilo dovoljno da osetim ruku na svojoj butini.Jedna ruka joj ostade na mojim ledjima dok je drugom prstima sarala butinom..usne priblizi mom uvetu I rece “…oprosti,Bojane pice me je malo uzbunilo, ali to mi je hrabrost dalo da te pitam, zelis li me…”ne zavrsivsi misao , saka joj je bila na mojim jajima,stisnula me je opipavsi kako stvari stoje I uputila se ka izlazu…Pogledom sam je pratio , kratka kovrdzava kosa, vitak stas, izrazen struk, I obli guzovi koji su se nadzirali ispod tanke suknje ,iznad kolena, naglo se okrenula tik pred vratima I rukom uz telo zavrtela kljuceve auta…Pribio sam je uz auto, sa obe ruke uleteo joj ispod suknje I uhvatio iznenadjujuce tvrdo dupe, njeni dlanovi su me milovali po grudima dok me nije prihvatila za vrat I privukla svojim usnama, a drugom me uhvatila z avec odavno tvrd kurac…Rece “…vozi…u mrak…” Dok sam vozio njene usne su mi lizale, da lizale vrat, sisale bradavicu kroz polu otkopcanu kosulju a njega je drkala kao da je od drveta…Stao sam duboko u mrak, negde oko kanala, izasla je iz kola I na slaboj mesecini se nalaktila , na haubu, tako da vidim , kako se naguzila “…sta cekas….jebi , jebi me…ajde videces da nije strasno.,…” Kondom je pomogao da neosetim bas mnogo vec sam je navlacio sve dok nije vise mogla da stoji, sela je na haubu sirom otvorenih nogu ,prebacio sam joj noge preko ramena I ulecao sve jace I jace….Jecala je, stenjala, molila za jos…molila za guzu…Svrsavam, uzbudjeno sam joj rekao , ona skliznu sa haube u klececi stav , skine mi kondom I drkajuci ga sebi u usta….Ahhhhh,ahhh,ahhhhhhh….posle mojih uzdisaja culo se samo Mmmmmmmm,mmmm toooooo hocu…

Mamine magične ruke 6

U svakom slučaju, oboma nam se orgazam stišavao i postajali smo svjesniji šta se upravo desilo. Moja kita je tako dobro napunila moju mamu, moja kita je tako dobro istucala ovu ženku ispod mene, da je to bilo nevjerovatno. Mislim da takav seks nije dostupan u regularnim odnosima. Mislim da takav intenzitet nije moguće doživjeti u normalnim odnosima. Ali da je jedini momenat kada se taj i takav intenzitet može doživjeti upravo taj i takav seks, zabranjeni, tabu seks, kao što je bio upravo ovaj naš seks, kada sam ja tako dobro tucao ženku ispod mene i napunio je sa milionima razigranih spermića koji su raspoloženi za lov na ženske jajne ćelije. Tek sad sam i postao svjestan da sam ja tako dobro napumpao moju mamu i da sam je tako duboko tucao da ima ne da zatrudni nego da odmah dobije trojke!

Ali moji kukovi su i dalje se kretali gore dole i pumpali picu moje mame, iako sam već osjećao da mi je kita oslabila u njoj. Joj koji prelijep osjećaj kad vam kita isklizne iz pice ženke koju ste upravo tako dobro tucali i napumpaali spermićima!!! A pogotovo kad je to vaša mama, to je tek pogotovo dobar osjećaj. Mama je ispod mene i dalje dahtala, ne shvatajući šta joj se to upravo dogodilo. To sigurno nije mogla ni predvidjeti, a definitivno ni spriječiti. Jer kad je moja kita uletila u njenu picu, to je bio nevjerovatan trenutak koji je, koliko je bio spontan-toliko i ekstatičan! I to je bio onaj finalni okidač koji je učinio da sve ono što se sa nama dešavalo prethodnih dana – dobije onako jedan finalni čin! Jer tek moja kita u njenoj pici je imala smisla. To je bilo jasno iz njenog pogleda kada ga je vidjela onako izbrijanog, a to je bilo i jasno i kad sam ja prvi put skinuo svoje donje rublje i kada ga je ona uzela u svoje ruke!

Ja sam se lagano pomjerio sa nje i moja kita je iskliznula iz nje. Odmah za kitom je iscurila i sperma. Koliko je toga bilo-nisam mogao vjerovati. Ja sam se okrenuo na bok, tek toliko da je ne pritišćem, ali današnjim iznenadjenjima nije bilo kraja... Moja mama je sa obe ruke pokupila svu spermu koja je curila iz njene izjebane pice i polako je mazala po svome tijelu, a najviše po grudima! Ostao sam zapanjen, ali to nije bio kraj. Kad je lijepo pomazala svu spermu po sebi a pogotovo po bradavicama, onda mi je jednostavno rekla: Dođi!

Povukla me je rukama na svoje grudi i jasno stavila do znanja da želi da je sisam. Bio sam šokiran-pogotovo što je na njima bila moja sperma pomiješana sa njenim sokovima, ali ja se nisam bunio. Otvorio sam usne i naslonio ih na njene naspermane bradavice, i počeo da ih sisam. Ona je svoje ruke koje su bile takođe sve od sperme počela lijepo lizati, svaki temeljito, i dok sam je ja sisao ona ih je sve olizala do kraja, i u slast progutala. Nisam mogao vjerovati da je mama tako perverzna, ali to me je strašno palilo, kita mi je počela da pulsira, pogotovo to što sam ja sisao njenu bradavicu sa mojim i njenim sokovima. U trenu mi je glavu premjestila na drugu bradavicu a ja sam spremno polizao sve što se nalazilo na njoj. Moja sperma i njeni vaginalni sokići su bili veoma ukusni! Nikada ranije to nisam uradio, ali u ovom aranžmanu sve sam lickao, sisao i gutao! Nevjerovatna situacija, ali ja sam bio kao hipnotisan. Mama je uzdisala, rukama mi je pritiskala glavu, vodila me sad na jednu sad na drugu bradavicu, baš kao malo dijete koje sisa, a ja sam zaista i sisao i uživao kao nikada u životu.

Onda mi je počela gurati glavu ka niže. Nije mi bilo jasno šta hoće, ali sekund kasnije sam shvatio. Vodjen njenim rukama, moja glava je išla sve niže i niže, ka njenom stomaku. Lizao sam sve što sam stigao, sisao sve od reda, a bilo mi je jasno da ova žena želi da joj ližem picu. Nije mi smetalo što je to pica moje mame i što iz nje cure moji i njeni sokovi. Kada su moje usne stigle do njenog klitorisa ona se lagano stresla i prodrhtala. Bilo mi je jasno koliko je bila uzbudjena u tom trenutku. Ja sam je polako lickao, a pica joj je bila sad sa uredno podšišanim dlačicama i moja glava je, vodjena njenim rukama, stigla do pravog odredišta. U trenutku me je pustila i dohvatila jastuk i stavila ga pod kukove tako da sam imao savršen pristup njenoj pici. Slijedilo je odspermljivanje br 2! Sad je trebalo vratiti mami ono što je ona meni sinoć uradila. Ja sam bio spreman.

Mamina pica se nalazila ispred mene, izdignuta i spremna za oralni seks. Prvo sam joj polizao butine, kao i naše sokove koji su se razlili na obe strane. Njene usmine su bile baš onako seksi razvratno slatke! Mogao sam sisati jednu pa drugu, jer su bile kao škrge kod riba-izražene i veoma zavodljive. Iz ove blizine mi je postalo jasno zašto sam bio u tolikom transu kada je moja kita klizila po maminoj pici a pogotovo kada je moja kita uronila u nju! Sisao sam je polako, moj jezik i usne su radile svoj posao, a mama mi je rukama polako vodila glavu tamo gdje ona želi, a njeni kukovi su opet počeli da rade! Da, mamini kukovi su opet otpočeli svoj ples, ples koji sam zavolio istog trenutka. Moje usne i jezik su bili na njenoj pici, uživao sam u njenim mirisima i sokovima, a ona je, kao profesionalka, radila kukovima tako da mi je glavu držala na svojoj vreloj pici i trljala se o moje usne i jezik! Na meni je bilo samo da budem miran i da jezikom pomalo doprinesem njenom uživanju. Ova uspaljena ženka je znala šta hoće, znala je šta želi, a iznad svega je znala kako da do toga dodje! Njeni kukovi su radili sve brže i brže a ja sam uživao u njenim trljanjima o moja usta. Nevjerovatan doživljaj! Tako ekstatičan trenutak, i moja kita je bila spremna za ponovno parenje. Mama je sve brže drkala svoju picu o moje lice i znala je da mi je kita opet tvrda! Kako je sve brže disala i pomjerala svoje kukove, bilo je logično pretpostaviti da će veoma brzo svršiti. I to se upravo tako i desilo! Uz maltene životinjski urlik moja mama je svršila na mojim usnama i jeziku, a ja sam halapljivo sisao i sisao sve njene sokove koji su tog trenutka pokuljali iz nje. A toga je bilo dosta. Ja sam bio na sedmom, ma kakvi – na sedamdeset i sedmom nebu. Oduvijek sam volio lizati – ko se sjeća iz prve priče pisao sam da sam moje prerano svršavanje nastojao kompenzirati oralnim seksom – ali ovo je bilo naj naj lizanje ikad. Možda zato što sam lizao i sisao picu moje mame koja je itekako to voljela i željela? Ne znam. Znam samo da sam to uradio momački, kao da mi je poslednje što ću u životu da uradim. A mama je tako lijepo svršavala. Osjetio sam njene kontrakcije koje su joj potresali picu, karlicu koja podrhtava, stomak i cijelo tijelo. To tako posebno i ekstatičko vibriranje ženskog tijela koje svršava a koje se ne može osjetiti nikako drugačije osim ako su vaša usta na njenoj pici a ona vas zagrli nogama.

Mamine magične ruke 5

Ono što mi se najviše dopadalo je bilo to što smo malo po malo ulazili u fazu gdje poslije svakog akupresurnog masiranja mama i ja funkcionišemo kao da se ništa ne dešava. Naši životi su i dalje tekli onako kao prije, iako ništa više nije bilo kao prije. Isto tako, poslije jučerašnjeg dana koji je završio tako što mi je mama olizala kitu od svih spermića (novi termin: odspermljivanje haha) naredni dan je počeo sasvim normalno.
Žena mi je sada bila u drugom planu, dobila je, tako da tu nije bilo čačkanja, ali taman se sve poklopilo! Mama je bila tu da mi zamijeni ženu i da mi pomogne da riješim problem preranog svršavanja. Mada, bilo je očigledno da se mama skoro svaki put htjela malo namiriti mojom kitom, što meni nimalo nije smetalo, mada tu nije bilo seksa. Ako ste čitali pažljivo prethodne priče, još uvijek nisam ni vidjeo maminu picu (osim onda sa prozora) a kamoli da sam joj prišao bliže. Za naše seanse birali smo momente kad je žena bila na poslu. A mama je bila pravo vrijedna. Em ga je dirala, em ga je drkala, em je uživala u mojoj spermi. Poslije svega, ipak je ona već nekoliko godina bez kite, tako da kakav bih ja to sin bio kada ne bih pomogao mojoj mami, jel da? No, poslije nekoliko puta masiranja, kao da mi je kita malo bila izdržljivija, ili mi se učinilo. Kako god, moja kita je bila u maminim rukama i to je bilo nešto najljepše što je moglo da mi se desi. A, sudeći po maminoj priči, njeno masiranje i akupresura tih nekih posebnih tački po mojoj kiti trebalo bi da mi pomogne oko preranog svršavanja. Ma super! Ja sam na dobitku i ovako i onako, jer kako god okreneš moja kita je u njenim rukama, a sinoć je, poslije moga sisanja njenih bradavica moja kita bila čak i u njenim ustima! Evo i sad me žmarci prolaze ufff!

Poslije prethodnog druženja sa mamom, ja sam zaspao, ali sreća uspio sam da se probudim dovoljno rano da se sredim prije nego što žena dođe, kao i da posteljinu uspermanu svu zamijenim. Uspio sam to svući i naći istu u ormaru tako da žena i nije primjetila razliku. Pošto sam se malo osjetio na alkohol, izletio sam vani da se malo izduvam, i to je bio dobar potez. Kad sam se vratio kući žena je već bila došla, nešto po kući, a mama je svakako bila na svom spratu tako da i nije bila blizu. Jer, svaki put sam nekako sramotno gledao u nju, ali i pohotno. Noć je prošla mirno, svi smo bili umorni i nije bilo nikakvih egzibicija. Samo sam tokom noći imao erekciju, pa sam se ženi pribio sa ledja, no nije bilo moguće ništa čačkati jer je dobila, tako da sam ja guzeći je polako nastavio spavati. Ujutro je žena mijenjala kolegicu pa je radila obe smjene, malo se ljutila što mora raditi skoro cijeli dan, a meni je to odmah rodilo nove šeme sa mamom.

Probudio sam se negdje oko 10 sati, žena je već bila otišla, i naravno, prva misao što mi se rodila bilo je kako se opet povezati sa mamom, mada sam već sticao utisak da se i ona razigrala. Juče sam joj tako lijepo sisao bradavice, ona mi je dok sam kao spavao tako lijepo jezikom  očistila kitu od spermića, i to je već bilo nešto više. E tu sam želio da nastavim.

Sišao sam dole do mame samo u šorcu i majici, onako kako sam spavao, a mama je bila isto u nekoj suknjici i majici. Osjetio sam da nešto lijepo miriši, kafa i doručak su već bili spremni, i to prženice sa bijelom kafom. To mi je inače omiljeni doručak-zna mama šta njen sin voli.

-   Jutro mama-rekao sam ulazeći
-   O dobro jutro sine-reče ona malo sa osmjehom, - jesi se naspavao, odmorio?
-   Uff jesam mama, samo malo me glava boli i ne sjećam se sinoć pola stvari, izgleda da me je ono pivo dobro omlatilo-lagao sam ja onako vrlo uvjerljivo
-   E ako se ne sjećaš i bolje je sine-reče ona uz osmjeh sa kraja usana.
-   Ajme, da nisam šta uradio mama-pitam ja praveći se kao da ne znam
-   Ma nisi sine, sve je bilo dobro-reče ona, - sve je bilo dobro, ja sam ti malo pripomogla da dodješ do sobe, bio si baš puno popio juče
-   Ma ja nemam blage veze, juče samo znam da sam stigao kući, da smo pričali, da sam krenuo u wc i poslije mi se sve muti nešto-lagao sam ja kao zadnji lažov.
-   Ee sine, i bolje je možda što se ne sjećaš-ponovi mama i zagonento se opet nasmijala. Bilo je jasno da joj godi ova moja priča da se ne sjećam.
-   Mada-rekoh ja-kao kroz maglu se sjećam ponečega, no ne znam da li je san ili java.
-   A čega se sjećaš?-upita me ona
-   Pa, kao da sam ili sanjao ili već šta je moglo biti, da sam ležao na krevetu a ti me okretala, kao da si me masirala, znaš ono moje itd, ajme, nadam se da nisam propustio tvoj tretman, jer si mi rekla da treba da se radi svaki dan-rekoh ja i kao zabrinuto sam je pogledao, kao najveće nevinašce.
-   Ništa se ne brini, ništa nije propušteno, mama je to sve lijepo odradila-reče moja mama ponosno, a ja sam pomislio u sebi: e stvarno i jesi mama, ali ni ja tebi nisam ostao dužan, i ona nastavi: Hajde sad lijepo doručkuj pa ćemo vidjeti šta ćemo dalje.
To što je mama rekla je za mene bila zapovijest, i ja sam sjeo za sto i prihvatio se prženica i bijele kafe.
-   Dobro, samo da ti kažem da je Sanja danas dupla smjena, mijenja jednu kolegicu pa je nema do večeras.
To je za mamu bilo dovoljno, tako da ona već može da smišlja moje dalje tzv liječenje. Mada sam ja već skoro svršavao njenim rukama svaki dan, kitica mi je bila u 5.brzini, imao sam osjećaj da su mi testisi u tri smjene počeli raditi, jer sam više svršavao nego što je to bilo do sada. Doručkovao sam, u tome je mama nešto radila u kuhinji, a ja sam morao pitati mamu:
-   Mama, hoćeš imati vremena danas, znaš, da mi malo ono...-govorio sam ja kao neko nevinašce
-   Hoću sine, naravno, eto tamo poslije 2 sata, imam nekog posla oko veša.
Super, to je bilo taman super. Ja sam onda lijepo otišao do kupatila, okupao se, saprao sa sebe ostatke sperme, bar ono što mama nije pokupila, i onda lijepo uzmem pa kitu cijelu obrijem-nisam to imao neku praksu da radim, ali sad sam imao poseban razlog. Pošto me je mama masirala svaki dan sa uljem, to će još veći užitak biti kada ne bude dlaka i kada bude sve glatko. Nasuo sam sebi lijepo kadu vode, sve se pušilo, i lijepo sve obrijao dokle sam mogao stići. Naravno, kita mi je bila cijelo vrijeme dignuta, kao u tinejdžera. Ta misao šta će se sve desiti za par sati me je palila bolje od bilo kakvog pornića!

Poslije kupanja sam se vrtio po kući sa daljinskim, malo gledao o kablovskoj gdje šta ima, sport uglavnom, i nestrpljivo čekao da prodje vrijeme. Negdje oko pola 3 čuo sam kako me mama zove. Skočio sam kao oparen i javio se. Zvala me je da dodjem dole i da dodjem do nje u sobu. Oho, znači ovaj put smo kod nje u njenom setingu. Ja sam, naravno, bio sav čist, namirisao se, sve lijepo izbrijao i krenuo sam dole

-   Ovaj put ćemo kod mene, juče je kod vas sve bilo po krevetu, pa ovaj put je bolje, znaš, da je kod mene-reče ona sa uvjerenjem da tako treba. Dok je to govorila, preko svog francuskog kreveta je stavljala malo deblji pokrivač roze boje, da prekrije one standardne prekrivače na krevetu.
-   Dobro mama, važi, ja se svakako i ne sjećam juče ništa-petljao sam ja i dalje
-   Jel se baš ne sjećaš?-reče ona sa osmjehom, a stajala je preko puta mene sagnuta u majici i zatezala pokrivač i vidjeo sam joj dekolte kroz izrez i skontao da nema grudnjaka!! To me je tako opčinilo da nisam ni čuo da me je nešto pitala. U tom ona pogleda prema meni, a grudi su joj se tako lijepo i zanosno njihale. – Jel se baš ne sjećaš? - ponovi ona gledajući u mene i kao da je skontala zašto sam ja zastao pa se uspravila.
-   Ma kažem ti, nešto kroz maglu, ja, krevet, nešto ti pričam, ti pored mene-lagao sam ja
A ona kako se uspravila, tako je mahinalno rukom povukla majicu nazad a koja se pod teretom njenih masivnih grudi povukla naprijed i kako je to uradila tako u joj se obline ocrtale na majici ali i bradavice koje su se skoro primjetno vidjele jer je majica bila tanka. Osjećao sam već kako mi kita pulsira.

-   E hajde sad-reče ona-lezi ovdje. To mi je rekla kao da se radi o nekoj običnoj stvari a ne masiranju kite rodjenog sina. Pored sam već vidjeo peškire i ulje
Ja sam lijepo legao, opet skinuo majicu i ostao u šorcu.
-   Hajde, i to-reče mama, misleći na šorc, ali ja sam samo bezobrazno podigao kukove, dajući joj do znanja da hoću da mi ona to uradi. Ona se samo osmjehnula i povukla za šorc.
U tom trenutku je ugledala moju kitu koja je bila sva lijepo izbrijana, ma ni dlačicu nisam ostavio, a ja sam pomno gledao kako će ona reagovati, jer onako izbrijan izgledao je još duži i deblji nego što je bio. I nisam se prevario. Mama je reagovala tako da mi je žao što nisam imao kameru da to snimim. Njene oči su načisto bljesnule od divljenja, a usta su joj ostala poluotvorena.
-   Oh sine, pa ti si njega...ti si njega sredio lijepo-bilo je više nego očigledno da joj se to ne dopadalo, nego je bila zadivljena izgledom moje obrijane kite. Donja žila je bila veoma istaknuta, a korijen kite je sad baš dolazio do izražaja u svojoj punoj debljini.
-   Da mama, morao sam malo, vidjela si da je bio sav začupavio. Jel ti se dopada ovako?-pitah ja kao da se radi o ko zna čemu, mada je to bila mala zamka za mamu.
-   Da, sine, dopada mi se, ovaj..nisam mislila tako-zbunila se mama jer mi je upravo dala veliki kompliment, a to mame svojim sinovima ne rade, ne govore im da im se dopadaju njihove obrijane kite! – mislila sam da je tako bolje za samo masažu, znaš-pokušavala je mama da se ispravi.
-   E znao sam ja to, zato sam ga i sredio ovako-rekao sam ja, naravno misleći na ono što je prvo rekla.

Toliko je bilo od mene. Ja kao njen sin sam ležao na njenom bračnom krevetu, obrijane i dignute kite, blago raširenih nogu i time sam joj davao prostor, pozivao je i čekao sam je da mi svojim nježnim rukama dodirne kitu i da počne sa svojom kurom akupresure. A mama nije dugo čekala. Otkako ga je vidjela obrijana nije skidala pogled sa njega, a njene grudi su se tako lijepo nadimale, a od pogleda na njene bradavice koje su se ocrtavale na majici ja sam se nesvjesno obliznuo. Bilo je jasno da je mama danas namjerno bez brusa i da je ta majica tanja od onih koje ona inače nosi. Sve je bilo jasno, a bila je tanka i njena suknja koja je, kad je ona zakoračila prema krevetu, tako brzo kliznula uz nogu, oslobadjajući pogled na njenu butinu. Ja sam ležao raširenih nogu a ona mi je sjela izmedju, tako da joj se suknja podigla skoro do kukova, što je bilo do sada nezamislivo. Moj pogled je dopirao do njenih gaćica koje su bile kao nešto roze sa nekim cvjetićima, ali nisam mogao vidjeti sve. Do sada je sjedila pored mene, a ovo je prvi put da mi je sjela izmedju nogu. Predosjećao sam poseban doživljaj.

I mama nije dugo čekala. Uzela ga je u ruke odmah. Čak je i ulje zaboravila, a izraz na njenom licu je govorio sve. Izgledala je kao da ga nije do sada vidjela nikako, izgleda da joj je obrijana kita baš godila.
Da malo razbijem tišinu, pitao sam, tek reda radi:
-   Mama, jel bolje kad je obrijano, kad je glatko
-   Naravno sine, onda bolje klizi, ovaj..ruka bolje klizi-mama se zbunila kad je shvatila šta je rekla, pa se nastojala popraviti, no, meni je sve bilo jasno. Ovoj ženi se dopada OVA kita i tu nije bilo sumnje! A meni je bilo posebno drago što je to bila upravo MOJA kita.
-   Eto, moja žena nikad nije bila oduševljena kad ja njega sredim-govorio sam ja lukavo
-   E sine moj, ne zna ona šta valja-reče mama i osmjehnu se
Zatim je uzela ulje i nanijela na kitu. E tek tad se vidjelo koliko je mami drago ono što vidi. Jer moja kita ne samo da je bila obrijana i glatka, nego je ulje učinilo da sve sija i blista. A njena ruka je tako lijepo pritiskala te neke tačke po mojoj kiti da sam ja mogao da predem kao mačka od zadovoljstva. No, malo zatim su se moje ruke opet našle na maminim kukovima. Ovaj put kako je sjela izmedju mojih nogu prekrštenih nogu bilo joj je malo neugodno pa je opružila jednu nogu preko mene. Suknjica joj se fino zategla da sam već skoro mogao da vidim njene butine. A kako je mamu zatezala ona ju je jednim pokretom povukla ka gore tako da sam odjednom ugledao mamine gaćice, tanke kao paperje, a ispod njih crnu slatku picu. Srce mi je stalo.
-   Jel ti nezgodno mama?-rekoh ja kad sam vidjeo da se namješta
-   Ma malo mi je nezgodno, ne znam šta sa nogama reče ona
-   Pa pruži ih obe pored mene-rekoh ja, što će mi onda dati savršenu poziciju za dalje.
I stvarno, ona pruži i drugu nogu a suknja joj se skroz skupila u tanku liniju ispod stomaka. Noge su joj bile raširene pored mojih, prelazile su preko mojih, pa mi je i taj dodir njenih nogu po mojima isto prijao. Čak se i malo primakla meni kukovima da ne mora da ispruža ruke daleko. Moja kita je sva sijala i blještala od ulja a na samo nekih dva pedlja se nalazila mamina vrela pica koja je bubrila nadomak moje kite. Da je mogla da priča rekla bi da ga strašno želi probati. No, umjesto mamine pice govorile su njene oči. Vidjelo se da ga ova žena hoće! Vidjelo se da ga strašno želi.

I kako mi je mama masirala kitu, tako kao da sam primjetio da mi se sve više približava svojim kukovima. Kao da je nesvjesno htjela da se približi mojoj kiti koja je stajala uspravna i sjajna od ulja. Tada sam mojim rukama počeo polako i ja da je približavam sebi, kao da je vučem sebi. Mama je kao bila fokusirana na masiranje, a njene ruke su obe letile po mojoj kiti i po mojim jajima. Kako je to bio divan osjećaj! Ruke zrele pohotne i uzbudljive žene su letjele po mojoj kiti a u njenim očima je sve sijalo od ljepote prizora koji je gledalala. A njeni kukovi su bili sve bliži meni. Ja sam je lijepo masirao rukama i privlačio ali moj cilje su bile njene grudi čije bradavice su se kao dva dugmeta ocrtavale na tankoj majici. Od tog prizora je meni krenula voda na usta. Želio sam da ponovim ono od prije, da opet probam njene bradavice, da je sisam, da je ližem, ali ovaj put je tu bila i njena crna mačkica koja je već bila opasno blizu moje kite. Krenuo sam rukama ka gore, a mama se samo malo promeškoljila, no ja sam kao zatvorenih očiju i dalje ležao, samo su moje ruke išle polako ka gore, ka njenim napetim grudima koje su se već ubrzano dizale, što je značilo da je i mama uzbudjena. Znala je mama šta ja hoću, i više se nije bunila. Dapače .

Kad sam je dodirnuo, njene grudi, ona je već svojim kukovima bila veoma blizu mojih kukova, a ja sam tada već dodirnuo njene grudi odozdo, sa donje strane. I mama je uživala, a to se moglo vidjeti i na njenom licu, dok su njeni kukovi već bili blizu mojih. Moje noge su bile pružene a njene preko mojih u obliku slova V prema mojim rukama. Njene ruke su i dalje masirale moju kitu, sve je šljapkalo od njenih pokreta, s tim što je bila veoma blizu i svojim kukovima pa je imala veliku slobodu rukama. U tom trenutku ja sam prstima lagano prešao preko njenih bradavica-nisam više želio da čekam ništa. Odlučio sam da predjem na konkretne stvari.

Pomazio sam joj bradavice prstima i ona je uzdahnula, samo je rukama prodrkala kitu ravnije gore dole. A njenim bradavicama se moj dodir itekako dopadao. Kao da je gurala svoje grudi prema mojim rukama. Stavio sam svoje dlanove na njene grudi i polako stisnuo, skupljajući prste na bradavicama. Osjećaj je bio božanstven. A njene ruke su mi i dalje išle sve više pravolinijski. Mama se pomalo gubila u uzbudjenju koje je osjećala od mojih dodira ali to mi je i odgovaralo. Polako sam počeo izdizati moja koljena, što je činilo da mamini kukovi pridju mojima. U sekundi su njeni kukovi nalegli na moje, i kad sam još malo podigao koljena gore, raširivši ih, mama je sad imala odličan pristup mojim kukovima. Povukao sam je još koljenima prema meni, tako da je mamina pica skoro nalegla na debeli i nauljeni korijen moje kite. Toje bilo to. To je bio prvi trenutak, konkretni  trenutak gdje je mamina pica meni bila i vidljiva ali i na dodiru moje kite. A moja kita je bila sva išarana venama. Ja sam bio pred svršavanjem. No, kako mi je mama kitu masirala, uočio sam da ona njega stišće povremeno ispod glavića, i u korijenu. A to je činilo da se orgazam odlaže. Mama je definitivno znala znanje.

Moje ruke su masirale mamine grudi a njene su izbliza masirale moju kitu. Njeni kukovi su bili naslonjeni na moje, njena pica na mojim jajima i kiti, a ja sam tada privukao moje pete ka njenoj guzi i praktično je još nabio na mene. Imao sam savršenu poziciju, mama je bila u šah-mat pozi,i da je htjela ustati ne bi mogla. Njene sise u mojim rukama, a kukovi stisnuti mojim nogama o moju kitu. Tada sam počeo da polako radim kukovima gore dole, i da moju kitu trljam o njenu picu. Ona je imala gaćice ali tako tanke da su bile zanemarive. Naravno, pošto je moja kita već bila nauljena, klizila je bez ikakvih problema. Mami je ovo očigledno godilo. Nadrkavao sam joj bradavice rukama, a moja kita korijenom klizila po njenoj pici. Divan pogled i divan osjećaj na ženu koja se sva predala meni, zatvorila je oči i samo uživala u mojim pokretima. Sad više nisam ja bio objekat nego ona. Sad više nisam ja bio onaj koji se ’’liječi’’, nego je ona bila ta koja dobija ono što joj treba. A ono što sam ja imao medju nogama joj je itekako trebalo. Moja kita je mazila njenu macu, a njena pica je skoro progutala gaćice.. Tad je mama uradila nešo što definitivno nisam očekivao. Budući da rukama više nije mogla puno da me masira, ona je jednom rukom pomjerila gaćice u stranu a moju kitu namjestila na picu, ne da udjem u nju nego da joj moja kita klizi po maci i klitu a potom je pomjerila obe ruke iza ledja, naslonila se na moja koljena i polako počela da kukovima hvata ritam mojih kukova.

Sada je to već bilo nešto! U suštini, drkao sam mamin klit sa kitom, a rukama sam joj nadrkavao i stiskao bradavice, mjesio joj te prelijepe grudi dok je ona naslonjena na moja koljena. Nije bilo mamine namjere da joj udjem unutra, a ni ja nisam htjeo insistirati. Ova poza je bila super! U vazduhu se osjetio miris mamine pice koja je bila sva sjajna, što od ulja sa moje kite. Što od njenih sokova. Mislim da bolje masturbiranje mama nikada u životu nije doživjela. Naslonjena na ruke i moja koljena, moja mama je doživljavala prelijepe trenutke jer se mogla potpuno prepustiti meni. Svojim kukovima je ušla u savršeni ritam mojih kukova, tako da je moja kita savršeno klizila.
-   Jel ti lijepo mama – pitao sam je tiho, ne želeći da narušim tišinu trenutka
Ona je samo zaklimala glavom u znak odobravanja, ne mijenjajući ritam kukova
-   Jel ti tata ikad ovo radio-upitao sam ja opet pomalo bezobrazno
Mama je opet zaklimala glavom, ovaj put u znak negacije. Znači, ovo mama još nikada nije doživjela, a ja, njen sin sam bio taj koji joj to radi. I to veoma dobro.

Vidjelo se na mami da uživa, disala je sve brže, svojim kukovima isto sve brže je klizila po mojoj kiti, a ja sam joj onda polako podigao majicu i preda mnom su se ukazale njene prelijepe grudi. Ovaj put ih nisam mogao dodirnuti ustima, zbog položaja, ali zato sam dohvatio ulje, nasuo u ruku i onda nauljio jednu pa drugu.

Od tog prizora, njenih grudi koje se sijaju u mojim rukama dok joj stišćem bradavice, prizora gdje se mama picom trlja o moju kitu koja kao štap ponosno stoji, od svega toga mi se mutilo u glavi. Kao da sam gubio dah od silnog uzbudjenja. A imao sam tu sreću da mi je mamina pica klizila po kiti sa donje strane, ne toliko po glaviću, pa mi nije uzbudjenje toliko brzo dolazilo. Ali zato mami jeste. Osjetio sam da je mama sve bliža orgazmu.
-   Mmmm-začulo se tada po prvi put iz njenih usta
-   Jooj sine, jooj...kako je.... ovo..... dobroo...-rekla je mama isprekidano
-   Aaaj kako mi je ovo dobrooo, kako lijepo kliziii, jooj što mi lijepo klizi – rekla je mama i time me podsjetila na ono prije kad je rekla da fino klizi.
-   Aaaj, kako mi je ovo dobro, jooj sine kako je ovo dobroo-mama je bila u transu, vidjelo se kako joj je orgazam sve bliži

Mama je miješala kukovima na mojoj kiti koja je klizila po njenoj pički koja je bila sva crvena, usmine su joj bile velike, načisto su mi grlile kitu, i to je bio nevjerovatan prizor. A onda je krenulo. Mama je počela svršavati, moja kita ju je dovela do nevjerovatnog orgazma, budući da je klit imao svu moguću podršku za to.

-   Aaaj sine, aaaaj, aaahh...sad...sad....daj još...daaaaaaj mi.... – svršavala je mama na mojoj kiti, iako nije bila u njenoj pici bila je na njoj.
Tad sam ja još više stisnuo njene bradavice, uspravio se koliko sam mogao i usnama halapljivo uhvatio njenu sisu i počeo je sisati. Mama me je zagrlila rukama po ledjima, naši kukovi su se još više približili u klinč, a ja sam joj kao gladno dijete sisao bradavicu dok je ona dole i dalje miješala kukovima po mojoj kiti. Poza nam sada i nije baš bila neka prijatna, ali to nijednom od nas nije smetalo. Ja sam joj sisao bradavicu, a ona je svršavala trljajući se dole o moju kitu. Mama je maltene skakutala kukovima gore dole na krevetu, madrac je poskakivao.

-   Aaj sine, jooj...kako je dobroooo...jooj...aaah... – svršavala je mama

A onda se odjednom desilo!!!

Kako je mama kukovima miješala i skakutala, maltene nepravilno pomjerajući kukove svršavajući, moja kita je odjednom ULETILA u njenu pičku dok je svršavala. To je bilo nevjerovatno!!!! Ona mi je načisto  progutala kitu, jeste da mi je kita velika i debela ali odjednom mi je kita našla put u najdublje i najvrelije zone mamine pice. Uletio sam u njenu pičku tako moćno, mama je odjednom vrisnula od zadovoljstva:
-   AAAAAhhh, sineeee, aaaaah
Nijednome od nas nije padalo na pamet da stanemo. Meni nikako, a njoj pogotovo. Mamin orgazam je trajao i trajao, ali sada je to već bila posebna priča. Njena vrela pica je skakala na mojoj kiti, a ja sam odjednom pustio njenu sisu iz usta, legao na ledja i povukao mamu za sobom. Mama je bila u transu, uzdisala je i svršavala, a ovo je već bila pozicija za uživanje. Ja sam ležao na ledjima a mama je nabijena na moju kitu i dalje miješala kukovima, a njene grudi su se samo njihale . Ja sam samo ruke stavio na mamine kukove i nabijao je na moju kitu.

Mama me je doslovno tucala, žestoko se nabijala. I dalje je jecala, uzdisala, imao sam osjećaj da njene kontrakcije traju i traju u nizu, nekad sam čitao o tome da žene mogu da dožive višestruke orgazme, i ako je to bilo tačno evo ovo što se sada dešavalo je to potvrđivalo! Moja mama je plesala na meni, nasadjena na moju kitu koja je sve opasnije i opasnije pulsirala u njenoj mačkici. Nabijala se na moju kitu i mislim da sam joj dodirivao zone koje je mislila i da ne postoje. Ako je bilo dna i kraja njene pičke, moja kita je udarala u to samo dno!!! Uživao sam u tom trbušnom plesu moje mame, koja je izgleda željela da nadoknadi sve godine nejebice. Nabijala se i miješala guzom po meni da je to bilo čudo jedno. Jebala se kao djevojka, kao tinejdžerka koja je po prvi put otkrila čari seksa. No, ovo nije bio obični seks, ovo je bio zabranjeni, možda zbog toga i poželjniji i sladji!!!

Kako god da je bilo, žena koja me je jahala i nabijala se na moj kurac je u tome maksimalno uživala i nije ni pomišljala da stane. Ja sam bio kao na sedmom nebu, mama je radila sav posao, podigao sam ruke i stavio na njene grudi i uživao u tvrdoći njenih bradavica. Iako je bila svršila, mama nije stajala, mada sam ja osjetio da ću uskoro ja biti gotov. Ne zaboravite, moj problem i jeste brzo svršavanje, a pogotovo ako zamislite da mi je na kitu nasadjena jedna rasna, pohotna žena koja se toliko raspalila strašću da joj nije smetalo što jaše svoga rodjenog sina, i čija kita joj je priredila već tako mnogo užitka. No, ovaj put sam ja htjeo da malo učestvujem. Osjetivši da ću da svršim i ja ubrzo, podigao sam se i pomjerio mamu desno, prebacio sam je na ledja, ne vadeći kitu iz njene pičke, i ona je odmah shvativši šta hoću, legla spremno na ledja, raširivši noge, prihvatila moju inicijativu. Sad je ona bila na ledjima, a ja sam je tucao tako kao da mi je poslednje!! Moja jaja su lupetala po njenoj guzi, tucao sam je tako dobro da je sve odzvanjalo. A mama je bila kao hipnotisana. Samo je ječala i uzdisala od zadovoljstva, sastavila je pete na mojim ledjima kao što sam ja prethodno na njenima, ja sam se držao na rukama, a ona mi je svojim rukama pronašla bradavice i počela ih dirati vrhovima prstiju. Bilo je više nego jasno po maminim uzdisajima da će da svrši opet, ali ovaj put sam i ja bio gotov, pogotovo kad mi je ona počela uvrtati bradavice. U mome tijelu se počelo dešavati nešto nevjerovatno. Iz donjeg dijela kičme mi je krenula eksplozija u kojoj je učestvovalo moje cijelo tijelo. Ispod mene mama je sve brže uzdisala i stenjala.
-   Mama jooj, evo ideee...evo ideeee.....buncao sam ja, maltene nerazgovijetno govoreći
-   Svršiću mama, jooj kako si topla...... vlažna, jooj .......svršićuuu.... buncao sam ja, i dalje pumpajući maminu pičku strahovitim nabijanjima, vadio sam ga skoro cijela i ponovo se zabijao u mamu kao klipom od motora.
-   Hajde sine, daj mi ga..daj mi tvoju spermuuuu...daj mi....tako je lijepaaaa...i sinoć sam je probala....daj mi sine...daj...evo svršavam opeeeeet...

Bilo je očigledno da je i mama u potpunom ekstatičnom delirijumu i da joj nije na pamet padalo da vadi moju kitu iz sebe. Jedno je bilo lizati moju spermu, ali šta ako je još plodna pa je napunim!!! Sve to je prošlo kroz moju glavu u desetini stotinke, ali nekako perverzno sam se osjećao tako nadmoćno nad ženkom koja je ispod mene gutala moju kitu, i sama pred svršavanjem, a moja jaja i kita su već bili spremni da istovare sav svoj tovar u tu ženku koja je vrelo i pohotno uzdisala poda mnom.

-   Jooj mama...joooj...evo idee...ide.... – uzviknuo sam ja, više ne mogući razmišljati ni o čemu.

Iz mene je krenula prava lavina, erupcija, eksplozija. Počeo sam se još više nabijati u maminu vrelu pičku, a milioni i milioni spremića su krenuli u maminu vrelu unutrašnjost. Mama mi je još jače uvrtala bradavice, što je učinilo sve još uzbudljivijim, ali u tom trenutku mi se i mama pridružila. Izgleda da je taj osjećaj muškog sjemena u njenoj pici učinio ono što je nedostajalo. I mama je počela da svršava, po ko zna koji put. Ova žena i ovaj muškarac su se parili takvim intenzitetom da je to bilo nevjerovatno
-   Tooo sineee..daj mi sveee...daj mi...aaaaj kako je lijepoooo..aj..aaah...-svršavala je mama glasno
-   Jooj mama kako si dobra, kako si dobraaaa, aaaj kako je dobroooo – i ja sam stenjao i dalje pumpajući mamu, nisam bio sposoban da ništa brojim, ali mislim da mi je kita špricala i špricala kao nikada do tada. Kita mi je bila kao zmaj koji je rigao vatru u duboku pećinu gladnu i žednu te iste vatre. Jer mamina pica je upravo bila to – vrela pećina gladna i žedna muške sperme. Toliko se bila poželila muškarca, da joj uopšte nije bilo važno to što je taj muškarac koji ju je bukvalno rasturao svojom debelom kitom, i što ju je punio svojim muškim sjemenom – u stvari bio njen sin!!

I dalje smo zajedno svršavali, moji pokreti kukovima su se pomalo usporavali..oboje smo dolazili do daha, maltene vraćajući se iz nekog polunesvjesnog stanja u kojem smo bili tek par minuta ranije, svršavajući zajedno! Nikada u životu, do tog trenutka nisam doživjeo tako snažan orgazam, i tako velike i dugotrajne kontrakcije! Ne mogu vam opisati taj osjećaj, jer moj orgazam je trajao i trajao..punio sam maminu toplu i vrelu picu, a ona me je tako sočno isisala, ma neopisivo!!

Mamine magične ruke 4

Iz sna me je probudio neki čudan osjećaj. Prvo, što sam osjetio veliku glavobolju, izgleda da mi pivo baš i nije sjelo. Ali ono drugo je bilo drugačije. Osjetio sam kako me ispod pojasa nešto kao dodirnulo, i u polusnu sam se okrenuo na ledja jer sam nekako ležao polubočno. Kad sam se okrenuo imao sam šta da vidim, mada nisam otvarao oči, onako kao u polu snu vidio sam mamu kako sjedi pored mene!! A  bio sam sav ulijepljen od sperme jer samo što sam svršio odmah sam i zaspao. Nije mi bilo poznato koje je doba dana, u sobi je bila kao polutama, mada je meni sve bilo mutno i od pića, glavobolje, no dobre vibracije ispod pojasa su mi itekako godile!

Osjetio sam na kiti njen dah! Sagnula se i mirisala me, jer je po meni sve mirisalo po spermi! Neprimjetno sam gledao, kao pravio se da spavam, a mama me je pažljivo mirisala, bez da me dodirne. Njene usne su bile svuda po meni, mirisala me je iz neposredne blizine. Odjednom sam osjetio dodir – srce mi je zakucalo jače a kita mi je počela pulsirati – to je bio njen jezik na mojoj kiti – mama mi je lizala spermu koja je bila ulijepljena po mojoj kiti! Ali to je bilo tako nježno i osjetljivo , samo dodir jezika, no u meni je to pravilo dar mar! Kita mi je već čvrsto stajala a kako me je lizala on se saginjao ka dole i opet se ponosno dizao. Prelijepa scena! Ja sam se i dalje pravio da spavam, mada sam bio itekako budan. Mama mi ga je lickala tako nježno i osjetljivo, kružno po glaviću i ispod a onda ga je pridržala jednim prstom i usnama mi ga progutala, samo glavić je stavila u usta, vrh kite mi je bio u njenim ustima a jezikom je polako palacala po otvoru i kupila ostatke sperme sa njega. Ljepše odspermljivanje nisam mogao zamisliti (haha evo izmislio sam novu riječ). Već sam imao problema da ležim mirno, jedva sam se sputavao a jasno vam je i zbog čega.

Mama mi ga je tako lijepo i nježno pušila, njene usne su zarobile moj glavić a jezikom ga je kružno čistila. Osjetio sam njen dah na stomaku i na kiti, a on mi je već bio dosegao bolnu tačku istezanja! Svaka žilica je bila puna krvi, a mama mi ga je polako gutala. Kako je mic po mic čistila spermu sa njega, tako je usnama išla dublje, uzimala ga je sve dublje a jezikom je polako palacala i čistila od sperme. Strava! To nije bilo klasično pušenje, to je bilo lizanje koje je išlo sve dublje i dublje po mojoj kiti tako da nisam mogao vjerovati da mi to mama radi! Sve prethodno je bilo korak po korak naprijed, ali ovome se zaista nisam nadao. Bilo je više nego očigledno da je moja draga mamica zavoljela moju kitu – čak i ovaj detalj gdje ga je pomalo gutala, lizala i čistila od sperme je to potvrdjivao. To nije bilo klasično pušenje, ne..ovo me je podsjećalo na film Duboko grlo. Jer njene usne su mic po mic klizile po mojoj kiti kao da nikada neće stati. Vidjelo se da je mama ovo nekada itekako dobro radila. Ali pazite, moja kita je izuzetno debela i dužine 19 – nije to nimalo lak zadatak! No, mojoj mami to nije predstavljalo problem. U jednom trenutku sam osjetio njen nos na mom stomaku-što je bio dokaz da je cijela moja kita bila u njenim ustima. Osjećaj je bio nevjerovatan – mogu reći da to nikada nisam doživio ni osjetio. Osjetio sam kako se mama već bori sa disanjem, ali sve što je radila je bilo tako nježno da je to bilo nevjerovatno.

Strašno sam se borio da se ne pokrenem, bojao sam se da će stati, da će otići. Ali u kiti mi je strašno pulsiralo od te toplote, vlažnosti njenih usana i dodira jezika! Dao bih sve samo da ga usnama prodrka par puta! Ali i dalje taj naš odnos još nije bio toliko otvoren, jer da sam se ja probudio ona bi definitivno prestala. Kada mi je progutala i polizala cijelu kitu polako se počela vraćati nazad. Iako je u sobi bila polutama, i od to malo svjetla vidjelo se da mi kita sija od njenih sokova, kako je usnama klizila unazad tako mi je kita ponosno iskočila iz njenih usana, a ona ga je pri vrhu samo jednom usnama prodrkala i pustila da joj izađe iz usta. Ja sam se malo promeškoljio, bio sam već sav utrnuo kako se nisam micao, to je trajalo nekoliko minuta već, i ne znam, za mene je u tim trenucima vrijeme načisto stalo! Mama se malo osmjehnula i polako ustala sa kreveta i krenula van. To je bilo to, mama se potrudila da mi na najljepši, najhigijenskiji način očisti kitu od svih spremića. Cool, zar ne?? Poslije svega ja sam se samo okrenuo na drugu stranu i kako mi je kita sva bila ulijepljena, ovaj put od njene pljuvačke, ja sam polako miješao kukovima, imitirajući jebanje na plati..polako sam miješao guzom, uživajući, jer mi je kožica tako lijepo klizila po glaviću. Malo po malo, opet sam zaspao.

Mamine magične ruke 3

Poslije mamine prve masaže izmedju nas je sve postalo drugačije. Pa i izmedju mene i žene, jer naš seks kao da je bio ušao u neku petu brzinu. Jebao sam je češće nego prije, tucao je, lizao je, svršavao kao lud, a ona se čudila no nije joj smetalo, iako sam ja i dalje prebrzo svršavao. Sav taj odnos sa mamom me je ubacio u neko ekstatično stanje, ali to je bilo daleko od konkretnog napretka. Puška je i dalje opaljivala prije vremena.
I mami i meni je bilo jasno da to što je započelo mora imati kontinuitet, mora trajati više od 40 dana, inače neće biti uspjeha.

Poslije onog maminog ekstatičnog svršavanja u toaletu i mazanja mojom spermom vjerovatno joj je bilo nezgodno da opet prva pokrene priču. Ovaj put sam ja to uradio.

-   Hej mama..
-   Da sine – rekla je kao nezainteresovano
-   Znaš, kao da sam malo primjetio da mi ona masaža pomaže...
-   A jel? – reče ona, radeći u kuhinju nešto
-   Pa da, ali kako ti reče da to mora biti svaki dan, pa znaš, možda bi mi mogla opet danas pomoći dalje...
-   Kad Sanja radi? – pitala je ona odmah, što je iza sebe krilo sve što mi je trebalo
-   Danas je druga smjena, od dva – rekao sam ja, a bilo je nešto oko podne.
-   Pa dobro – rekla je ona kratko, i dalje ne gledajući u mene – kad Sanja ode.
I to je bilo to! Ne mogu vam opisati taj adrenalin koji je tada udario u mene. Kita mi se digla istog trenutka, i bilo mi je jasno da će za dva sata na njemu opet biti ta mamina topla i nježna ruka. Morao sam se izgubiti iz kuće ta dva sata, da me žena ne vidi, da se nekako sakrijem, jer bi primjetila na meni neku promjenu. Sjetio sam se jednog kolege koji me je uvijek zivkao na piće i taman mi je to sad odgovaralo da izadjem. Uzeo sam telefon, ženi doviknuo da odoh malo vani, mama je isto čula i ja sam izletio vani. Srećom kolega je bio raspoložen, tako da smo se našli na piću. Pili smo točeno, jedno, drugo, treće, i ja sam ušao u posebno lijep štimung – pogotovo što sam non stop gledao na sat da žena ode na posao. I kako smo cugali meni se malo otelo i vrijeme, pa sam ja poslije pete točene pogledao na sat i vidjeo da je već oko 3 sata i da je žena otišla, ali i ja sam bio već malo pod gasom, no, kita mi je stajala kao strijela. Na brzaka sam ispio svoje pivo, kolega se začudio kud ću sad kad je taman sve kako treba, ali ja mu to nisam mogao objašnjavati. Kako nekome objašnjavati to da će mi za 15 min moja draga mama uzeti kitu u svoje njegovane ruke i masirati ga.

Krenuo sam kući, kolega je naručivao novu turu ali mene nije zanimalo.  Iskreno, i piće me je malo bilo opilo, ali taman toliko da sam savršeno raspoložen – a zašto nebi i bio kad će mi se desiti nešto prelijepo. Kad sam stigao kući, mama je nešto radila po kući, i ja sam se kratko javio, vragolastim osmjehom. Mama me je vidjela, malo me čudno osmotrila, vjerovatno sam joj bio malo sumnjiv.

-   Hajde sine gore, sad ću ja – samo je rekla kratko. No, meni se zbog piva opet išlo u toalet, pa sam krenuo da se olakšam.
Ušao sam u toalet, ali kako nisam zaključao vrata, iskreno, malo mi se i vrtilo, prišao sam da obavim šta treba, kad odjednom se vrata otvoriše i mama udje. Blago rečeno šokirao sam se, ali kita mi je stajala uspravno i nisam mogao da obavim šta treba jer sam bio uzbudjen.

-   Sine, jesi ti dobro – upitala me je mama, jer je vidjela da se držim za ormarić, dok pokušavam da skinem hlače.
-   Jesam, mama, sve ok – ali pošto sam se ljuljao ona je shvatila o čemu je riječ.

Prišla mi je i prihvatila me ispod ruke. – Pa ti si pijan – reče ona. Njen dodir, kao i njene grudi koje sm osjetio sa boka su me još dodatno napalili. Pošto je vidjela da ja imam silnih problema da otkopčam kaiš i pomjeram se tamo ovamo, ona ga je jedne ruke otkopčala (meni to nikako nije polazilo za rukom, hm), svukla mi gaće i kita se praćaknula u svoj svojoj dužini. Ona ga je jednostavno uzela u ruku i spustila dole ka školjci. Taj dodir mi je prijao.
-   Ma nisam pijan, malo sam sjedio sa kolegom – lagao sam ja, i naslanjao se na nju bezobrazno, samo da što više osjetim njene grudi na ruci, na laktu, dok je ona moju kitu spuštala ka dole.
Ali, kako mi je bio dignut, nikako se nije dao spustiti, a kamoli da obavim šta sam došao da uradim.
Situacija je bila zeznuta, mama me drži jednom rukom, drugom mi kitu savija ka dole, a kita nikako da obavi svoj posao jer mi je bio tvrd, ja sam se držao za nju jer mi se mantalo i trljao se od njene grudi, čak sam i drugom rukom se uhvatio za njen struk, tik ispod grudi. Iako sam bio polu pijan, iskorištavao sam ovu situaciju maksimalno. Pomalo sam se smijao, ona me je držala, a ja sam se sav pomalo okrenuo prema njoj, čak sam i glavu naslonio na njeno rame, na vrat i mirisao joj vrat i kosu. Mama je bila u totalnoj klopci. Držala me je i više nije mogla da se izvuče, ja sam čak spustio svoje usne na njen vrat, rukom sam kao nehotice zahvatao ka gore po njenim grudima, a ona se izmicala ali tu više nije bilo pomoći. Osjetio sam kako se se stresla kad je osjetila moje usne na svome vratu, a ruku ispod grudi.

 I konačno sam ja uspjeo da nekako obavim tu malu nuždu, da prostite propiškio sam nekako i mama je uspjela da mi kitu usmjeri u školjku. Situacija skroz luda, ali ja sam se bezobrazno o sve to okoristio. Već sam usnama itekako sisao mamin vrat, rukom sam se kao pridržavao za nju ali sam joj stiskao grudi, dole me je ona držala za kitu koja je odradila svoj posao i već me je polako oblačila, dizala mi gaćice.
-   Sine, stani lijepo – govorila mi je, a ja sam raširio noge da bolje stanem, da budem stabilniji, a ona je onda sa obe ruke povukla mi gaćice gore, stavila kitu unutra, i dok je to radila, kao da ga je jednom prodrkala, a možda mi se i učinilo.
Ja sam se i dalje smiješio, pala mi je na pamet neka pjesma iz kafića i ja sam je pjevušio, vrtilo mi se dobrano, ali ja sam to uzeo kao paravan za moje postupke. Dok je ona mene oblačila moje ruke su i dalje šarale po njoj, ona se otimala, govorila mi da stanem, ali nisam stao sve dok me nije obukla. Kad se uspravila rekla je: idemo u sobu. Ništa ljepše nisam mogao čuti. Music to my ears .
Mama me je povela, meni je već zujalo u ušima. Nisam nešto naviknut na piće, ali očigledno je da sam popio više nego što mi je trebalo.
Došli smo do sobe, ona me je spustila na krevet, ponovo mi je otkopčala  kaiš, svukla hlače, sa njima i gaćice. Kita mi je bila na pola dignuta, a ja sam se onda malo bolje namjestio pa mi je mama skroz skinula i hlače i gaćice. Opet je otišla do toaleta i donijela peškire, kao i ulje. Ja sam sam skinuo i majicu, mada to nije bilo potrebno, ali ja sam igrao svoju igru. Iako sam bio pod cugom, želio sam da doživim doživljaj prethodnog dana. Mama je sjela do mene, izmedju mojih nogu koje su bile raširene, uzela ulje i polako ga posipala po mojoj kiti. Kako je curilo tako se on dizao. A ja sam moje ruke polako stavio na njene kukove do mene, bez nekih pokreta. Ona me je čudno pogledala i vratila mi ruke nazad, ali ja sam i dalje pjevušio moju pjesmicu i opet vratio ruke na nju.
Ona je već namazala moju kitu i krenula sa masiranjem. Naravno, skočio mi je kao strela.
-   Mama, da te pitam nešto – palo mi je nešto na pamet.
-   Reci sine-rekla je ona dok mi je kitu muzla i masirala.
-   Pošto si ti to tati isto radila, da li se to tebi dopadalo tada.
Mama sigurno to nije očekivala, pa se malo osmjehnula.
-   Eh sine moj, pa i ja sam od krvi i mesa – rekla je, i dalje nastavila da me masira i da pritišće te neke  tačke po mojoj kiti palcem i kažiprstom, mada meni onako pripitom se činilo da ona meni samo laganim ritmom drka.
Dok je ona to radila, ja sam opet stavio moje ruke na njene kukove i polako ih mazio.
-   Znam mama, svi smo mi od krvi i mesa-rekao sam i ja, i polako je mazio, dok je ona prodrhtala, a moje ruke su polako mazile njene kukove. Ja sam opet počeo polako da šetam kukovima jer njeno masiranje me je uzbudjivalo, njene ruke i ulje su djelovale strašno na mene.
Ali, ovaj put je to trajalo duže, da li zbog alkohola, da li zbog te akupresure, nemam pojma. Kako god, ja sam polako šetao kukove, rukama dirao njene praveći lagane krugove po njoj, a primjetio sam da je i ona počela pomalo dublje da diše. Iako mi se mantalo, kao da sam vidjeo obrise njenih bradavica na majici.

Dok me je ona masirala, ja sam polako krenuo rukama ka gore, prema rebrima. Mama se izmicala, nije htjela da joj to radim. No, znao sam da je uzbudjena, vidjelo se to po njenom disanju, ali po bradavicama koje su se već dobrano ocrtavale. Kako me je ona masirala, tako sam ja rukama polako išao ka gore. U jednom trenutku sam došao do obrisa njenih grudi, koje su ponosno stajale, masivne i krupne. Mazio sam joj grudi sa donje strane skroz lagano, ona se izmicala ali ja sam već stigao gdje je trebalo. U jednom trenutku sam okrenuo ruke i dodirnuo joj grudi po bradavicama. Ona se naglo trgla i svojim rukama sklonila moje.
-   Ne, prestani!-rekla je.
-   Joj mama izvini-rekoh ja, to mi je navika kad sam sa Sanjom, pa kad je konačno namolim da mi uradi oralku ja je onda mazim po grudima-bulaznio sam ja supjan kao da pričam sa ko zna kime a ne sa majkom.
-   A što to sine, jel ona neće kad je moliš? – upitala me je mama, malo veselije muzeći me dole
-   Ma kakvi, nema šanse da ga ona uzme-sad sam i ja kalkulisao, mada nije to baš bilo tako, i govoreći to ovaj put sam uzeo malo ulja i stavio na moje bradavice i počeo se maziti
Naravno, mama je to vidjela ali nije reagovala. Malo sam se štipkao po bradavicama, dok mi je ona muzla kitu sve više pravolinijski. Sad je to išlo kako treba, ali ja sam htjeo još!
Opet sam vratio ruke na njene kukove, kao praveći se da joj pomažem, ali u sekundu su mi opet bile ispod njenih grudi. Kako je ona veslala po mojoj kiti, tako sam ja u ritmu mazio donje dijelove njenih grudi. Bio sam na tik do bradavica i polako sam ih dodirnuo još jednom. Ih kako su se probijale kroz majicu! Žena ispred mene je bila strašno napaljena! Žena ispred mene mi je već skoro sigurno drkala kitu a ja sam tako bezobrazno joj istom mjerom vraćao tako što sam joj vrhovima prstiju nadrkavao bradavice. Ovaj put smo otišli malo dalje nego prvi put! I to mi se itekako dopadalo.

Alkohol me je ubijao! Mutilo mi se u glavi, orgazam mi je sve brže i brže bubnjao u jajima, ali nisam to htjeo još! Izgledalo mi je kao vječnost dok sam mamu dirao po bradavicama! A ona je i dalje predano masirala mi i drkala kitu, već ga je muzla onako po mjeri. No, odjednom se mama trgla kao iz sna, odmakla se van domašaja mojih ruku, kao da se probudila iz uživanja, a ja sam samo moje ruke mogao vratiti na moje bradavice da ih dalje mazim.
-   Joj mama kako je ovo lijepoooo – počeo sam ja govoriti – samo naprijed to mama, to...
-   Sine, ali ne smijem tako, nije to način-mama se pomalo opravdavala
-   Ma samo ti njega muzi mamaaa-govorio sam ja
Mama se na to nasmijala i rekla: - Isti si svoj otac.
-   Jel i on bio ovakav? Upitao sam je, dovodeći priču baš gdje treba
-   Ma isto tako, sine – rekla je mama i počela da ga drka ono baš.
-   Hajde mama, sad ga lijepo sredi – rekao sam ja, ponovo vraćajući moje ruke na njene bradavice – a ja ću tebe isto pomaziti da i tebi bude lijepo.
-   Joj sine, nemoj to – rekla je ona ali nije se ni odmicala niti sklanjala moje ruke.
U tom trenutku, kada sam joj ponovo dodirnuo bradavice, tad je konačno pukla brana u mome mozgu. I alkohol i uzbudjenje su odradili svoje, ali taj dodir maminihh bradavica najviše. Ja sam je mučki muzao i mjesio bujne grudi a mama mi je drkala kao prava profesionalka. Počeo sam svršavati i svršavati, pustio sam joj grudi i dodirnuo svoje, a kita mi je špricala i špricala.
-   Sad mama, saaaaaad, tooo, takooooo mamaaaa, joooj kako to dobro radiš, najbolja siiii – bulaznio sam ja dok me je mama tako dobro odrađivala!
Mama mi ga je tako dobro izmuzla, vidjelo se da uživa.
-   Joj mama, to mi nikad niko nije tako dobro radio joooooj – i dalje sam ja uživao dok je njena ruka sva od sperme i dalje plesala po mojoj kiti.
-   Eh sine moj, i tata je to jako volio, pa sam ja to naučila sa njim – rekla je mama, ne skidajući pogled sa moje kite. U tim trenucima je najblaže rečeno, bila kao hipnotisana.
Dok je ona polako usporavala, ja sam svojim prstima pomazao spermu sa mog stomaka i krenuo ka mojim bradavicama. Sjetio sam se onoga što je mama radila prvi put, kada je moju spermu mazala po svojim, i onako bezobrazno sam to htjeo pred njom da i ja sad uradim.
-   Mama – počeo sam ja – da li je i tata ovako puno imao sperme? Pitao sam ja, a polako sam mazao spermu po mojim bradavicama. Uzeo sam njene ruke i polako kružnim pokretima krenuo po mom stomaku. Opirala se, ali nije ruke povlačila nazad.
-   Pa jeste sine, ali nije ovako puno kao ti – vidjelo se da joj se dopada to što vidi, a njene ruke su vođene mojim kružile po mom stomaku i doveo sam ih do mojih bradavica.
-   Joj mama kako ja ovo volimmm-govorio sam joj dok sam joj polako davao do znanja kako će svojim rukama mazati spermu i ulje po mojim bradavicama.
-   Ne smijemo to sine...znaš..ja sam ti mama...ne smijemo to tako...znaš to nije dozvoljeno – ali njene ruke su već dirale moje bradavice koje su već bile tvrde, što mi je slalo nove impulse ka mojoj poludignutoj kiti.
Povukao sam je za ruke da priđe bliže meni, jer nisam ja mogao da dohvatim njene grudi. Začudo, veoma brzo se primakla meni. Dok je prišla meni, ja sam odmah moje zaspermane ruke spustio na njene bradavice.
-   Joj mama, znam ali meni je tako lijepo, niko mi nije tako to radio, niti pomagao da riješim svoj problem-pričao sam ja i zapetljavao jezikom, kao postavljajući stvari u smislu njenog pomaganja da riješim problem. A moje vlažne ruke su već smokrile njenu majicu tako da su se tamni kolutovi njenih bradavica već primjetili.
-   A evo mama, i ja želim da tebi pomognem, vidi kako su ti se lijepo bradavice pokazale, vidi kako su tvrde, jel da da im se ovo dopada, jel da mama, jel da – govorio sam ja dok sam joj stiskao bradavice i grudi sve intenzivnije.
Mama je samo klimala glavom, nije imala snage da odgovori. Disala je sve brže, pomalo miješala kukovima u ritmu mojih ruku, a i dalje mi je dodirivala bradavice sa svojim prstima. Baš znalački, baš kako treba, onako sa osjećajem i sa taktom.

Slika je bila prelijepa. Meni je kita već ponovo skočila, alkohol me je i dalje podgrijavao, orgazam se približavao ponovo, ali ovaj put moja mama je bila u predekstatičkom stanju.
-   Joj sine, jooj, joooj – mucala j ona sve više, zatvorenih očiju, uživajući u mome dodiru – joj sineee kako mi to trebaa – govorila je
-   Vidio sam te juče mama, vidio sam te u toaletu, vidio sam kako si se mazila sa mojom spermom – rekao sam joj,
-   Znam sine, znammm, joooj, jooj, joj sinee – i rekavši to vidjela mi je kitu dignutu, i uzela ga opet u ruku da ga drka. Ovaj put je uradila nešto što me je dodatno upalilo. Pošto se ulje i sperma malo razmazali, ona je sagnula glavu i nanijela je svoju pljuvačku na moju kitu, zadržavši se malo dole, kao da je htjela da ga pomiriši..
Ja sam se zaprepastio, jer išli smo sve dalje i dalje, mama je uzdisala, bilo je jasno da će uskoro svršiti samo na osnovu mojih dodira po bradavicama.
Više se nije imalo šta čekati. Ja sam rukama zavrnuo njenu majicu i krenuo ka mekoj koži njenih grudi.
-   Mama, skini majicu molim te-zamolio sam je.
Mislim da mi je mama bila u takvom stanju uživanja da sam je upitao za milion dolara da bi mi dala. Odjednom je zahvatila majicu i skinula je preko glave. Ispred mene su zasijale dvije prelijepe, divne, masivne mamine dojke koje su bile tako nadrkane da ih je brus jedva držao. Ne pitajući ništa ja sam samo brus povukao ka dole, na šta su mi se njene grudi ukazale na najljepši mogući način. Ona je samo zabacila glavu a moje ruke su je mazile po grudima koje su se ponosno njihale.
-   Jel ti se dopada ovo mama – pitao sam je. Ona je samo klimala glavom.
-   Dopada mi se sineee joooj – govorila je isprekidanim glasom drkajući mi kitu i dalje.
Meni se od tog prizora maltene u trenutku glava razbistrila.
-   Mama želim da ih sisam, grudi su ti prelijepe, divne, joj kako ih želim da probam, jel mogu, mama, jel moguuuu – umiljavao sam se ja kao malo štene.
-   Jooj sine, jooj, ne smijemo too, jooj uhhh sine uhh
Ali i ne čekajući ni da kaže, ja sam kao najgladniji stvor na svijetu, kojemu je krenula voda na usta kad vidi sočan odrezak, uspravio se u trenu, podignuo njene grudi i spustio svoje usne na njih. Efekat je bio strašan, mama se stresla na dodir mojih usana. Jednu sam joj sisao, drugu i dalje mazio. Nije mi smetalo što je na njima bila i moja sperma. Čak to me je i više palilo nekako bezobrazno i perverzno.
-   Jooj sine, sisaj ih sinee, jooj kako mi je to nedostajalo, jooj sinee, uhhhh – govorila je mama isprekidanim glasom, boreći se za vazduh. I dalje mi je pomalo drkala, sad joj je bilo nezgodno jer sam joj bio blizu ali meni to sada više i nije bilo važno. Moje usne su sisale njene tvrde bradavice, lizao sam ih, sisao, gutao, grickao, ma pomamio sam se načisto.
-   Jel ti tata isto ovako sisao – pitao sam je, prelazeći na drugu bradavicu, sisajući je, a mama je pustila moju kitu i svojim rukama me uzela za glavu i nježno me vodila ka bradavicama, navodeći me kao da je sisa mala beba. Ova žena je uživala i to se moglo i vidjeti ali i osjetiti na njenom tijelu, na disanju
-   Jeste sine, jeste, joooj uhhhh – uživala je mama
U tom trenutku sam osjetio da će mama svršiti. O tome sam čitao nekad, da neke žene mogu da svrše bez penetracije, samo na osnovu stimulacije erogenih zona, ali to nisam nikad vidjeo... Do sada. Mama je pocela glasno da stenje..neko drhtanje je krenulo cijelim njenim tijelom, a ja sam jos predanije poceo da joj sisam jednu sisu a drugu sam stiskao po vlaznoj bradavici...

-   Aaaaj sineee, aaaj sine, aj, aj, jooj, jooj sineeeee – svršavala je moja mama sa mojim usnama na bradavicama.. Da li je to zbog dugogodišnje apstinencije od muškog dodira, da li zbog uzbudjenja i svijesti da je to zabranjeno – ne znam, ali ovakav orgazam je bio nevjerovatan. Ja sam bio zapanjen, pogotovo što joj nisam mačkicu ni dirnuo.
Dok je svršavala spustila je jednu ruku ka svome medjunožju i blago trljala svoju picu..To je dodatno učinilo da je drhtaj maminog tijela bio duži, a orgazmičke kontrakcije produženije. Mama je stenjala, ma borila se za dah – a u isto vrijeme mi je i dalje stiskala glavu na svojim grudima, a ja sam se davio njenim sisama i bradavicama koje sam sisao kao mala beba...

Kako se orgazam stišavao, mama je odjednom ustala i potrčala ka toaletu. Njene grudi su se zanosno njihale onako vlažne od moga sisanja, a na plati gdje je sjedila ostalo je vlažno mjesto. Bezobrazno sam se sagnuo dole i pomirisao! To je bio taj blagi miris koji sam oduvijek voleo! Miris mamine pice, one kroz koju sam došao u ovaj svijet me je omadjijao totalno! Mirisao sam ga i mirisao, bio je tako blag, meni tako prijatan, lickao sam jezikom po plati, usnama sam klizio po plati uživajući i utrljavajući taj miris u svoje nosnice, da mi zauvijek ostane u sjećanju. Mama je bila u toaletu, a ja sam onako napaljen, mirišući njenu vlažnost počeo da drkam i da konačno ispustim svoje sokove nagomilane tokom mamine masaže! Nije mi trebalo nimalo dugo-ovo od danas je bilo i previše za mene koji tako brzo svršavam. Muzao sam ga znalački, tačno onako kako mi muški znamo gdje ga treba uzeti, i poslije par zaveslaja počeo sam i ja svršavati. Lice mi je bilo na plati, a kako sam ležao na boku, istresao sam svu svoju spermu ispod sebe. Kita mi je špricala u velikom zadovoljstvu, izbacio sam dosta guste sperme, doživljaj je bio vrhunski!

I dalje nisam imao pojma šta je sa mamom, valjda me je i piće konačno savladalo, a uz svršavanje, kako sam mirovao uživajući u trenutku, počeo sam drijemati, ebga nikad se ljepše ne zaspe nego kad se svrši! To muški dobro znaju hehe. A moj drijem je još bio pospješen pićem, tako da sam ja polako sklopio okice. Današnja masaža je bila čista desetka-mama mi je ponovo muzla kiticu, a ja sam sisao njene vrele i preslatke bradavice i na kraju mi je i svršila dok sam je sisao! Ljepše i sladje nije moglo!