četvrtak, 24. travnja 2014.

Zanosna komšinica

U zgradi do moje živi moja komšika na koju se dugo ložim jer je ona veoma seksipilna žena. Ona ima 40 godina i veoma zanosne obline. Uvek kada dolazi kod moje mame na kafu ona ima na sebi tesnu odeću koja oslikava njene predivne grudi ali i ono najbolje na njoj, njenu veoma seksi guzu. Uvek kada izađe na svoju terasu ja se trudim da je što više odmeravam iz svog stana. Ja sam jedno nedelju dana bio sam kući jer su mi roditelji otišli u selo. Ona je to znala ali se pravila kao da ne zna. Pozvala me je telefonom kao da traži moju mamu i ja sam joj odgovorio da su mi roditelji u selu. Pa je onda krenula sa pričom - „Jao kod mene ovde nema tople vode i ne mogu da se kupam. Ne znam šta da radim.“Ja sam je onda pozvao kod mene da se istušira. A ona je onako uplašeno rekla – „Pa ne znam…“, a ja sam joj rekao – „Ne brinite se, neću reći nikom“. Čekao sam nestrpljivo njen dolazak jer sam imao veliku želju da iz blizine gledam njene bujne grudi i njenu seksi guzu.

Pozvonila je na vrata i ja sam potrčao da ih otvorim. Otvorio sam vrata i kada sam je ugledao mogao sam da osetim erekciju u mojim gaćama. Nosila je svoju torbu u kojoj je nosila svoj veš i peškir a na sebi je imala tesne farmerice preko kojih su se videle njene sjajne noge i jedva sam čekao da se okrene da joj vidim guzu. Gore je nosila tesnu belu bluzu a ispod nje se je mogla videti tesna majčica koja je oslikavala njene bujne grudi. Ušla je unutra i krenula je da me poljubi u obraz a ja sam naravno to isto hteo da uradim i krenuo sam i ja da poljubim nju. Onda mi je ona uzela ruke i stavila ih na njen struk čisto samo da mi malo zagolica maštu a i da me još više uzbudi.

Odveo sam je u kupatilo i pokazivao sam joj kako da se služi sa tušem u mom kupatilu. Kad sam joj objasnio i kada sam krenuo da izađem iz kupatila ona me je uhvatila za ruku i rekla mi – „Ajde i ti se kupaj sa mnom, ne znam da li ću se snaći sa ovim vašim tušem“, ja sam joj odgovorio – „Pa ne znam…“, onda je ona rekla – „Ajde nemoj da te je stid, nećemo biti goli, ti se kupaj u gaćama a ja ću se kupati u gaćama i brusu“. Ja sam pristao potom iako sam se kao navodno dvoumio.

Krenula je da skida bluzu, a ja sam se u tom trenutku toliko napalio da sam i ja krenuo da se skidam. Kada je skinula bluzu imala je na sebi tesnu belu majicu preko koje se mogao videti njen crni brus a ja sam se toliko uzbudio jer sam znao da će se u tom brusu kupati. Skinula je majicu i video sam taj prelepi brus i prvi put polu-golišave njene grudi koje su bile obimne i predivne. Onda je rekla – „Ajde, skidaj se i ti, neću valjda samo ja“, pošto sam do tog trenutka skinuo samo majicu, i potom se nasmešila a ja sam joj naravno smešak uzvratio. Krenuo sam da skidam i pantalone a ona se u tom trenutku naguzila prema meni i gledao sam ono najbolje na njoj, njenu guzu, iako je sve bilo predivno na njoj. Polako je skidala svoje pantalone i tako se lepo guzila prema meni da sam se oduševio njenim crnim tangama. U tom trenutku ona je imala na sebi samo crni brus i crne tange a ja samo zategnute pamučne gaće.

Zatim je krenula da me uhvati za ruku kako bismo zajedno ušli u tuš kabinu. Uhvatila me je za ruku ali je u tom trenutku i prislonila svoju bulju na moj kurac. To je namerno uradila i držala je zadnjicu pripijenu uz moj kurac nekih 5-10 sekundi. Kada je to uradila primetio sam i da je malo izdahnula. Onda sam pomislio ako joj ovoliko prija samo dodir mog kurca preko odeće kako bi samo bila bučna kad bi je jebao. Ona je prva ušla u tuš kabinu a ja sam za to vreme brzo prislonio moj kurac na stranu kako ne bi primetila veliku erekciju u mojim zategnutim gaćama.

Ušli smo oboje unutra, pritom je ona zatvorila tuš kabinu i ponovo mi se guzila. Ja sam potom pustio vodu iz tuša i na početku je ona bila hladna, a ona čim je osetila hladnu vodu stavila je njene ruke oko mog vrata i pripila se uz mene. Rekla je – „Jao kako je hladna voda, ajde da se zgrejemo malo dok ne dođe topla voda.“Bili smo tako zagrljeni jedan minut a svo vreme su njene ruke bile oko mog vrata a moje ruke su bile oko njenog struka. Pritom je snažno prislanjala njene grudi na mene. Kada je došla topla voda malo smo se udaljili a ona je krenula da trlja svoju kosu i u tom trenutku sam video predivan prizor njenih sisa dok se voda slivala na njih. Potom smo se sapunjali i ona mi je rekla da joj se približim i ponovo se okrenula i prislonila njeno dupe na moj kurac. Samo što mi nisu gaće eksplodirale koliko sam se uzbudio i dok sam gledao njenu guzu pripijenu uz moj kurac dok se voda slivala kroz njena leđa i kroz njene tange. Prislonila je svoje ruke na pločice i rekla mi je da joj sapunjam stomak. Bila mi je leđima okrenuta a ja sam ruke stavio oko njenog struka i krenuo sam da joj sapunjam stomak. Potom je rekla – „Ajde malo i gore me sapunjaj“. Shvatio sam da hoće da joj mesim sise i polako sam približavao moje ruke njenim grudima. Polako sam krenuo brus da joj sapunjam a potom sam uhvatio i deo gde su joj sise bile golišave pa sam u tom trenutku mesio cele njene obimne i seksi sise. Radio sam to umereno i pitao sam je da li joj prija. Ona je odgovorila – „Super je“ i krenula je da stenje – „A, aa, aaa kako je dobro, nemoj da staješ molim te. Samo tako nastavi, jaooo kako je dobro.“ Potom me je pitala – „Da li i tebi prija ovo, jer te ne maltretiram?“ Ja sam joj odgovorio – „Šalite se, ovako zgodnu i lepu ženu mogao bih da sapunjam ceo dan.“ Ona se nasmešila na to i rekla mi – „Jao, pa hvala ti, samo nema potrebe da mi persiraš“. I tako sam joj nekih 5 minuta mesio sise a ona je normalno od uzbuđenja mešala svoje dupe na moj kurac. Bio sam presrećan kada sam video da joj mešam sise a u isto vreme ona je mešala svoju bulju i pripijala je na moj kurac. Potom se okrenula prema meni, stavila njene ruke oko mog vrata i rekla mi je da joj sapunjam leđa. Pošto je bila sada okrenuta prema meni ponovo sam morao da stavim moje ruke oko njenog struka da bih je sapunjao. Dok sam joj masirao leđa stalno sam hteo da krenem da joj masiram tu njenu zanosnu guzu. Onda je kao grom iz vedra neba rekla – „Ajde sad malo dole da me masiraš“. Ja sam se oduševio i ruke su mi momentalno skliznule do njenih tangi. Krenuo sam polako da joj trljam bulju i mislim da sam tada bio najsrećniji čovek na svetu. Onda sam malo ubrzao a ona se toliko uzbudila od mog masiranja a i zbog toga što je osetila erekciju u mojim gaćama. Sve brže i brže sam joj masirao guzu a ona je krenula da stenje – „Ah, ah kako je dobro, jao kako je dobro, poludeću koliko mi ovo prija. Ah, ah, ah..“.U tom trenutku sam imao nenormalnu želju da je jebem.

Završili smo s kupanjem izašli smo iz tuš kabine i ja sam krenuo da izađem iz kupatila kako bi se ona presvukla tu a ja u mojoj sobi. Ona mi je u tom trenutku rekla da obučem bademantil. Obukao sam nove gaće i potom bademantil i otišao sam u dnevnoj sobi na kauču da je čekam. Izašla je iz kupatila i izgleda da je imala po dva para crnih bruseva i tangi koje je obukla posle kupanja. Imala je na sebi i bademantil koji nije zavezala pa sam mogao da vidim sve njene obline. Sela je na kauč i rekla – „Jer hoćeš još da me masiraš, tako mi je prijalo masiranje u kupatilu da bih volela opet da me masiraš.“ I čim sam prihvatio ona je došla i sela u mom krilu. Pomislio sam u sebi kako bih je jebao. Onda posle minute masiranja rekla je – „Ajde da skinemo bademantile baš je vrućina.“ I krenula je da skida prvo moj bade mantil a potom je skinula i njen, a ja sam se toliko uzbudio da sam pomislio ako je sad ne jebem nikad neću. Ona je bila u crnim tangama i brusu a ja u gaćama i tako mi je sedela u krilu i držala njene ruke oko mog vrata i raširila je njene noge oko mog tela. I krenula je s pričom – „Jao jer mogu da te poljubim zato što si tako dobar prema meni.“ I krenula je da me ljubi po obrazu a potom i po vratu i grudima. I rekla je – „Jao kako bih volela da me jebeš, nisam imala seks odavno i nemaš pojma koliko bih volela da me puniš iz sve snage.“ Ja sam rekao onda – „Ko ne bi voleo da jebe takvu ženu.“ A ona je rekla – „Ali ja hoću ti da me jebeš.“ I krenula je da me ljubi u usta na šta sam ja uzvratio i dok smo se ljubili tako mesio sam njenu guzu a ona je prislanjala svoje sise na mene.

Krenula je da skida svoj brus i svoje tange a ja svoje gaće. Potom je rekla – „Neću da ti pušim kurac jer hoću da se ljubim s tobom još ali imam veliku želju da ti ga još više učvrstim za jebanje drkanjem.“ I tako je krenula da mi ga drka dok sam ja mesio njene gole sise. Rekla je da prvo hoće da je jebem tako što ću leći preko nje (misionarska poza), a i kauč je bio veliki. I prvi put sam joj ga uvalio i bio sam presrećan što je napokon jebem, a i ona je isto bila presrećna što ja napokon nju jebem. Dok sam ležao preko nje punio sam je polako a onda je usledilo sve brže i brže. Tako sam je razvaljivao da je ona krenula da stennje – „A, aaa, aaaaa jebi me. Tvoja sam, radi sa mnom šta god poželiš. Tooo, samo tako nastavi. Aaa, aaaaaa…“Posle smo prešli u pozu gde smo bili na kolenima a ona je bila okrenuta leđima prema meni (takozvana dogy poza). Jebao sam je tako dok sam je u isto vreme hvatao za sise. Naravno sve brže i brže sam je punio a ona je vrištala sve jače i jače. I posle je rekla – „Ajde sad na kraju hoću da me jebeš u pozi kao kada smo se masirali, kada sam ti bila u krilu i kada sam ti stavila ruke oko vrata i raširila noge (cowgirl poza)“. Tako smo se i namestili i naravno ljubili se za to vreme. Ja sam joj rekao da je i meni ovo omiljena poza. Krenuo sam da je jebem i u isto vreme sam joj lizao sise. Prvo se je ona nabijala na moj kurac i polako je stenjala. Onda je rekla – „Ajde ti sad kreni da me razvaljuješ, preuzmi inicijativu.“ Ja sam onda krenuo najjače što sam mogao, razvaljivao sam je tako jako i brzo da nije prestajala sa vrištanjem. – „Aa,aaaa, a jebi me, razvali me, samo tako nastavi, nemoj da staješ, još jače, još jače. Ah, ahh,aaaaaa…Ja sam je naravno sve jače i jače jebao a ona se toliko pripila uz mene da mi je gurala na facu njene sise. Onda smo usporili i počeli smo da se ljubimo ponovo. Onda je rekla – „Hoću da svršiš u mojoj pički.“ I ja sam to hteo da uradim jer sam znao da pije kontraceptivne pilule. Jaja samo što mi nisu eksplodirala posle tolikog jebanja i samo što nisam svršio. Onda sam ustao i jebao sam je dok sam stajao, i držao sam joj noge a ona je njene ruke stavila oko mog vrata. A ona se baš iznenadila tom pozom i rekla je – „Nisam znala da i ovako možeš da me jebeš. Bravo, samo jebi i jebi i na kraju svrši u mojo pički.“ Prislonio sam je uza zid i jebao sam je samo tako da sam svakog trenutka mogao da svršim. Ona je vrištala – „Jebi, jebi me. Ahh, aaaaaa. Svrši slobodno.“ Onda sam je razvalio u narednih 10 sekundi i usledilo je moje svršavanje u njenij pički.

Bila je presrećna, kao i ja, i odmah smo otišli u kupatilo da se ponovo okupamo samo što smo se ovog puta i tamo jebali a ja sam i dalje svom snagom punio njenu neverovatnu guzu a ona je naravno svo vreme stenjala i vrištala od sreće. Posle smo još nekoliko puta kod mene a i kod nje kući imali neverovatan seks.

Sreću nađoh kraj mame

Zovem se Aca, zivim u Bgd-u i imam 25 godina. Dogadjaj koji su opisati desio se pre 5 godina, kada sam jos ziveo sa roditeljima. Otac Marko je direktor jedne velike firme u Beogradu, majka Biljana radila je u skoli kao profesor tehnickog i informatike. Uvek je bila u toku sa novim informatickim desavanjima. Otac je dobro zaradjivao tako da je bila opustena i mogla da se posveti sebi i svom usavrsavanju. Ja sam web design-er i programer pocetnik. Ali odavno vec zaradjujem sam.
Oduvek sam voleo da citam o tudjim incest iskustivma, najvise o odnosu majke i sina, ali nisam nikada pomisljao da i ja tako nesto uradim. Jeste da mi je majka jako lepa i privlacna zena, ali je nikada nisam gledao kao sexulani objekat.
Primetio sam par puta, vise slucajno da je neko sedeo za mojim kompom i gledao moj history. Greskom nisam brisao nista, tako da je taj neko ko je to video, mogao da provali gde sam bio i sta sam citao. Izmedju ostalog, bilo je dosta erotskih prica na temu mama i sin. Kada sam konacno bio siguran da neko trkeljise po mom kompu, odmah sam se usrao da nije cale slucajno. Bilo bi jako lose da on to vidi. Ipak bi kevimogao da objasnim na neki nacin, njemu bas i ne bi, malo je tezi covek za razgovor. Resio sam da uhvatim kada se to desava da bi bio siguran. Dan ranije sam najavio da necu biti ceo dan kuci i da cu doci kasno ili ostati da prespavam kod druga u Novom sadu. Aktivirao sm program koji prati gde je ko isao i sta je gledao u koje vreme sa sve screen shot-ovima. Kada sam dosao da proverim bio sam siguran ko sedi za mojim kompom. Moja mama. Nista mi nije pricala niti promenila ponasanje. Sto mi je bilo cudno. Spremio sam novi test. Kamericu na vrhu plakara koji gleda na stolicu i komp, koja ce snimati ceo dan. Ponovo me nije bilo celog dana. Jedva sam cekao da dodje noc da se uvucem u samocu svoje sobe i pogledam snimak. I ne sluteci da ce bas taj snimak promeniti moj zivot skroz. Mama i tata su zapsali i ja konacno zakljucah vrata i stavih slusalice na glavu. Pustio sam snimak i udobno se smetio u moju stolicu.
Malo sam premotavao i cekao kod nije dosla mama i sela u stolicu. Proverio sam po vremenu da je otvorila stranicu sa erotskim pricama i otvorila jednu sa temom mama i sin. Bilo je 10 sati ujutru, cale je bio na poslu i bila je sama. Posle 15 minuta njenog mirnog citanja desilo se nesto sto nisam ocekivao. Ustala je i proverila da li su ulazna vrata zakljucana i vratila sobu. Razdvojila je svoju plavu kucnu haljinu, skinula gace i stavila ih na moj krevet. Sela u stolicu, rasirila noge i tada sam prvi put video njenu uredno osisanu picu. Oci su mi se zakovale na ekran, pritisnuo sam pauzu i lepse pogledao. Skamenio sam se. Pomalo uplasen, pomalo napaljen, ponajvise nem, sam gledao u picu moje mame. Osvrnuo sam se oko sebe kao da ce me neko videti. Nastavio sam da gledam. Prstom je razdvojila usnice i pocela da trlja svoju ribicu, prvo lagano, nezno, pazljivo. Da bi vremenom postalo zestoko, gurala je prst u svoju, videlo se, podmazanu ribicu. Kurac mi je pulsirao, nisam mogao da verujem da sam se napalio na svoju majku.
Ona je sve zesce dirala svoju picu, izvukla je prst iz pice i olizala ga celog. Sve je igralo u meni. Olizala je ceo srednji prst a onda podigla nogu na stolicu da bi bolje prisla svojoj pici i pocela da gura prst u nju kao da je kurac. Stenjala je i bila vidno napaljena. Posle nekih par minuta svrsila je na svom prstu i onda ga ponovo onako socno olizala. Nisam mogao da verujem. Kao da sam gledao neku drugu zenu, a ne moju mamu. Ustala je i navukla gace, zatim je rakopcala celu kucnu haljinu i raazstresla je malo, verovatno da se malo rashladi. Tada sam video i njene sise. I bez brusa su lepo stojale, bile su prelepe. Bradavice malo tamnije, lepog oblika. Ostao sam sam sa svojim mislima. Posle pola sata cutanja i razmisljanja provalio sam da sam se zaljubio u tu zenu. Pogledao sm snimak mnogo puta te noci. Nisam skoro ni spavao.
Sutradan sam bio pogubljen po kuci. Po njoj se nista nije moglo videti, ali sam ja od tog jutra znao sve. To je zena koja je postala moja zelja, moja fantazija. Te noci sam desomucno drkao gledajuci taj snimak. Pregledao sam ga sto puta, zapamtio svaki detalj. Zaljubio se u tu zenu i to telo…
Pozelo sam je jako. Ali kako joj sve to saopstiti, kako joj reci da znam to sto znam.
Morao sam da ostanem nasamo sa njom.
Sledeceg vikenda mi se ukazala sansa. Cale je otisao za Holandiju sluzbeno, neki sajam valjda. Probudio sam se u subotu ujutru i video da smo konacno sami u kuci, i bicemo sami do srede.
Keva je skuvala kafu i ja sam posle umivanja i tusiranja dosao da je zajedno popijemo.
Pricali smo o standardnim stvarima, ona je bila u njenoj plavoj kusnoj haljini, i nije imala brus, to sam odmah video.
“Idem ja da spremim dorucak.” rece mama. “Sta ti se jede?”
U sebi pomislih, ti mi se jedes, cela na velikom francuskom lezaju.
“Sta god mama, nisam nesto gladan.” rekoh kao da mi nije nidocega.
“Sta je bilo? Nesto mi nisi sve volje?”
“Pa nesto me lomi, razmisljam o necemu i zeleo bih da sa tobom popricam o tome.” Konacno sam prevalio preko usta.
“Ajde da pricamo. Muci te nesto?” pitala me i vratila se u fotelju.
“Hocu da mi nesto obecas. Da ce moje reci ostati izmedju nas, i da ovo o cemu cu ti pricati biti samo nasa tajna.”
Pomalo cudnog pogleda cekala je moje reci.
“Moras da mi obecas jos da se neces smejati i da ces pricati samnom o ovome, da neces ustati i otici, vazi?”
“Naravno da vazi, mada mi jos uvek nista nije jasno.”
“Cekao sam da ostanemo sami.”
“Ovo vec zvuci tajnovito, zasto ti mama treba sama.”
Kroz glavu mi je proslo, trebas mi sama da vodim ljubav sa tobom.
“Trebas mi sama da te pitam jedno prosto pitanje. Per toga da znas da sam i ja taj koji to voli, koji o tome cita i zna mnogo o tome, ali preko prica”
“Pomalo me plasis, ali ajde” tada je skontala sta hocu da je pitam.
“Hoces ja tebi da kazem nesto. Sigurna sam da mislis na ono sto si video kao zaostavstinu na tvom racunaru? Nemoj o tome da razmisljas duboko. Kao sto i sam znas (posto je provalila da i sam to citam) to su samo price, i ja volim da ih citam. Zena sam i prosto me pali nesto, kao i tebe. Nemoj to za ozbiljno da uzimas.”
“Sada tesko, posto sam postao svestan koliko je daleko otislo”
“Daleko?” zacudjeno me pogledala. “Citanje je. krajnjen ista strasno, ne znam nasta mislis.”
“Mama, prosle nedelje sam snimao ceo dan moje sobe, da vidim ko seda za moj komp. Kamera je bila iznad stola, i sve sam video”
Zacutala je, i zastala. Verovatno da sredi misli.
“Kao sto rekoh, ja sam samo zena. To sto si video, nisi smeo da vidis. Ali moras da zaboravis” glas joj je pomalo drhtao, kao da je malo uplasena.
“Mislim da me nisi razumela. To sto sam video jeste zabranjeno, ali ja zbog toga ne mogu da se smirim. Mama, ti me ocito ne razumes. Ja sam zaljubljen u tebe. Nisam niti ljut niti zbunjen. Hteo sam da ti kazem da od tog dana ne spavam dobro, ne jedem dobro. Samo mislim na tebe”
Cutala je i slusala sta joj pricam. Nisam mogao da provalim sta misli. Pogled joj je bio cudan, niti pogubljen, niti nespreman. Nisam razumeo.
“Sine, da ti kazem. To je samo fetis, znam da ga i ti imas, videla sam u tvom history-ju sta gledas. Prosto volim da citam o tome.”
“Znam, i ja volim da citam o tome. Svidja mi se ta tema”
“I sta sad hoces od mene, sta da ti kazem”
“Ne zelim nista da mi kaze, zelim nesto drugo”
“Sta?” bila je je iznenadjena.
“Zelim da se ljubim sa tobom”
“Kako da se ljubis samnom?”
“Kao muskarac sa zenom!”
“I ti mislis da je to normalno?” vrpoljila se po stolici.
“Znam da nije, ali moram da te pitam. Tj moram da te poljubim.”
“Ne moras naravno. Nego zelis.”
“Moram mama. Hoces li da se ljubimo?”
“Ti nisi normalan stvarno. To se mama ne pita.”
“Kao sto ti rekoh, ne mogu da spavam, niti da zivim dalje dok to ne uradim. Sami smo, niko nece saznati, i samo cemo se ljubiti.”
“Ne znam kako mislis da to uradimo i da posle toga bude sve normalno.”
To sam cekao, nije me odbila, ustala i otisla. “Ispuni mi tu zelju mama, molim te.”
Vec sam bio siguran da ce se to desiti. Razmisljala je i cutala, onda je ustala i krenula ka wc-u.
Vratila se posle par minuta i rekla mi.
“Podji u sobu samnom”
Ustao sam i bez reci krenuo sa njom. Nisam znao sta hoce, ali onda sam skontao.
Roletne su u njihovoj sobi bile spustene, svetlo upaljeno. Sto znaci niko ne moze da vidi sta se desava u sobi. Vec sam poceo da treperim. Poljubicemo se.
“Kad vec to treba da uradimo, moram da budem sigurna da nas niko nece videti.”
“Poljubicemo se?” pitao sam
“Hocemo”. srce mi je toliko tutnjalo da sam mislio da cu se onesvestiti.
Stali smo jedno ispred drugog i gledali se. Cutali smo, i gledali se.
“Ja sam spremna, kad god ti hoces…”
Skoro da nije ni zavrsila recenicu spojio sam usne sa njenim.
Prvo je izgledalo kao miran poljubac. Samo smo spojili usne i malo pomerali glave.
Onda sam pokusao da da joj razdvojim usne jezikom, pustila me je unutra.
U sekund nasi se jezici zamrsise, i ja osetih nalet takve srece i miline da ne mogu opisati.
Pazljivo sam je zagrlio oko struka, da ne bih prekinuo ovaj divan trenutak.
Ona je istog trena zagrlila mene oko vrata. Okretali smo glavu sa jedne na drugu stranu, okusili svaki cosak
jedno drugom, opustila se skroz. To je postao pravi poljubac, poljubac ljubavnika koji su to cekali.
Ukus njenih usana i sokova si imali primesu narandze, verovatno od zvake koju je imala u ustima.
Bez obzira, bila je mnogo ukusna.
Trgo sam se i poceo da smisljam sledeci korak, nisam zeleo da se zavrsi samo na poljubcu.
Zeleo sam da vodim ljubav sa njom. Sta uraditi, mislio sam. Sta uraditi a da ovo ne prestane.
Osecao sam kako joj se telo lagano leluja levo desno. Takodje sam bio siguran da je osetila moj dignuti kurac u gacama.
Resio sam da krenem dalje. Lagano sam, ne prestajuci da je ljubim napravio korak napred i poceo da je spustam na francuski krevet.
Prihvatila je i mi sedosmo zajedno. Jedno pored drugog. Ruke mi odose sa njenog struka i spojise se sa njenim prstima. Upleli smo se i dalje ljubili. Dirala mi je dlanove svojim palcem, mazila mi prste. Nije bilo tesko videti da je i ona napaljena.
Odvojio sam desni dlan i krenuo ka njenim nogama. Razdvojio sam kucnu haljinu i polozio ruku na butinu. Ne samo da mi nije dranila, vec je lagano rasirila noge i ponudila mi prolaz do vrha.
Kako sam ja sve vise prilazio njenim gacicama, tako se ona priblizavala rubu kreveta i ostavljala mi sve vise mesta da rukom dodrinem njenu picu.
Nisam mogao da verujem, ali konacno sam je dodirnuo preko gacica. Oteo joj se uzdah, prijatan i tih. Topla je bila, osecao sam da su joj gace malo mokre, sto sam i ocekivao. Sigurno nije samo od napaljenosti. U wc je otisla da bi se oprala, znala je sta ce biti.
Poceo sam da je mazim, da joj milujem picu i dodirujem butine. Svojom levom rukom je prisla gacicama i uz malo odizanje guze svukla ih na pod ispod nas.
Srce je jos jace pocelo da mi lupa. Tu na dohvat ruke je bila pica moje mame…. Dala mi je svoju ribicu bez uztezanja. Podigla je jednu nogu na rub kreveta i ja sam krajcem oka pogledao dole. Gola pica cekala je moj dodir.
Tiho je kroz poljubac rekla “Mazi me”
Nije morala da ponavlja. Toliko sam zeleo da je mazim da nije ni bila svesna.
Mazio sam je i prstom razdvajao usnice. Osecao sam njen klitoris kako topao i mekan igra pod mojim prstima. Oboje smo dahtali kroz poljubac, uzivali. Ja sam se topio. Dosao sam do ulaza u njenu nutrinu i srednji prst primakao jeziku, olizao ga i spustio. Za trenutak smo prestali da se ljubimo. Oboje smo gledali u njenu ribicu. Prst mi je polako nestao u njoj i tada se nasi pogledi konacno sretose.
“Samo budi nezan i uvek ces me imati…” rekla mi je glasom koji je bio hrapav i drhtav.
Spustila je glavu na moj vrat i dahtala sve glasnije kod sam je jebo prstom. Njen dah na mom vratu me je jos vise palio, ako sam uopste mogao biti napaljeniji. Mazila me po ledjima i grudima. Grebuckala noktima po sredini ledja i ljubila mi vrat.
Podigla je spojene noge na moje desno rame i spustila telo na krevet.
Nisam vise mogao da se uzdrzavam. Ustao sam i skinuo sve sa sebe.
Ostao sam go. Gledala me je par sekundi, nije se cudila sto me vidi golog.
Popeo sam se na krevet i podigao je u narucje.
“Moj ljubavnik. Eto to si ti.” i poljubil me.
Spustio sam je na sredinu velikog kreveta i raskopcao joj haljinu. I ona je bil skroz gola.
Uzivao sam gledajuci je. Bila je skladna. Malo opustenog skomacica, ali mi nista nije smetalo. Sve na njoj me privlacilo. Sta sam iznad nje i pogledao je celu. Zatim samo joj razdvojio noge i stavio ih meni na ramena. Nisam ni primetio kada su se njene ruke pojavile na mom kurcu. Lagano je navlacila kozicu preko glavica.
“Zbog mene je ovakav?” pitala me ne pustajuci ga.
“Odavno je zbog tebe ovakav. Svidja ti se?”
“Da ljubavi. Pravi si muskarac. Jako lep kurac imas.”
Osmehnuo sam se i spustio medju njene noge.
U pogledu joj se videlo da ceka moj liz, ali isto joj se moglo videti da ne moze da veruje koga gleda medju svojim nogama. Bila je spremna da se prepusti jeziku svog sina. Da je taj sin zadovolji i zove svojom, da je voli i mazi.
Prilazio sam i u neverici posmatrao kako me mamina ribica gleda. Uredno osisana, kao sto sam i video na snimku, usana boje koze, prelepa pica. Prvim lizom sam osetio kako nikada necu prestati da je zelim.
Miris napaljene zene, pomesan sa poznatim mirisom mamine kupke i vlazna od vode i napaljenosti, imala je ukus prelepog koktela.
“mmmmmm” joj se ote, dok sam ja sve ohrabreniji nastavio da je lizem.
Rasirio sam joj i podigao noge i drzao je za butine. Tako sam je celu imao samo za moj jezik.
Ruku je spustila na moju glavu i mazila me po kosi.
Uzvala je, samo ne znam ko vise, ona ili ja. Punio sam usta njenim sokovima. Lizao je polako i dugo.
“aaaaa” Pocela je glasnije da stenje.
Vec sam jednom rukom razdvajao usnice i lizao je celu, a srdnjim prstom druge ruke sam bio u njoj koliko sam mogao dublje.
Osecao sam da svrsava, ali nisam prestajao.
Uhvatila me je za vrat, podigla i srela sa svojim ocima.
“Samo par puta zestoko udji u mene, moram da svrsim…”
Nisam ni stigo da se sabreme vec me je drzala za kurac i prinosila svom ulazu, brzo dahcuci. Bas je bila napaljena. Protrljala je moj glavic o svoju vlaznu picu par puta da bi me spremila za ulazak. Prizor je bio prelep. Gledao sam mamu kako me drzi za kurac i napaljena ceka da je jebem.
Uvukla me je unutra i hitro mi zabacila noge na ramena.
“Ajde brzo, ajde ljubavi moram da svrsim.”
Oslonio sam ruke na krevet drzeci njen butine visoko.
Nisam oklevao vec sam poceo zestoko da ulazim i izlazim. Ceo napolje, pa ceo van.
Posle nepunih minut izvila je ledja i pocela da vristi. Tako glasno je vristala da je sigurno neko u zgradi cuo.
Ruke su joj bile cas na mojim grudima cupajuci mi dlake, cas u njenoj kosi, cas na pici gde smo se spajali u jedno. Izvukla mi je kurac iz nje i par puta ga zestoko prodrkala i dalje dahcuci i jureci vazduh…
“Bas ono sto mi je trebalo. mmmm, lepoto moja. pa sta se ovo desilo sada?”
pitala me drkajuci mi kurac i gledajuci me u oci sa malim smeskom zadovoljstva.
“desio se moj san. ne mogu jos da verujem. mislim da sanjam.”
“ne sanjas, i za mene je ovo shok. ali mnogo lep shok. ovo ni u ludilu ne smes nikada nikome da pricas. jasno?”
“nisam lud da se okolo hvalim kako vodim ljubav sa mamom.”
“ti to u mnozini, znaci vec je decko siguran da ce me opet imati” rece mi uz smesak. Znajuci i sama da ovo nije poslednji put.
“Ajde trk pod tus na brzaka, cekam te”
Bilo je bas na brzaka. Uleteh u sobu i stadoh pored kreveta.
Sagla se do mog kurca i par puta ga uvukla u svoja usta. Ovo je stvarno bio san. Gledao sam mamu
kako mi pusi, i to jako lepo, nezno.
“Lezi na ledja sreco.” rece mi umilnim glasom.
Legao sam i pustio nju da vodi.
Uvlacila ga je jako dobro. Mada ko bi mogao da nasluti kako mama pusi? To ni u najludjim snovima nisam mogao.
Drzala ga je u korenu a ostatak joj je bio u ustima. Drugom rukom me je mazila po stomaku. Tiho mumlala nesto nerazgovetno,
sto je mojim usima zvucalo kao pesma. Stustio sam ruku na njenu kosu i mazio je po glavi i mrsio njenu kosu.
Smeskala se na to i gledala me u oci ne pustajuci moj kurac iz ruke i usta. Shvatio sam tada da je ona jedna velika devojcica
koja je zeljna mazenja. Da joj nedostaje paznje i neznosti u krevetu. Da joj je dosadilo samo jebanje koje zadovoljava
jednu stranu (mog oca), vec da zeli vodjenje ljubavi. Da je neko vodi u krevetu, da se ona prepusti i uziva.
Odvojio sam je tada od mog dignutog kurca i postavio je da kleci naspram mene. Malo me cudno pogledala, kao da je htela da kaze,
zar ti se nije svidelo. Pogledao sam je u oci, nasmesio se i rekao joj.
“Kako si ti jedno divno i prelepo stvorenje” skontala je tada zasto sam je odvojio.
“Koliko te zelim i trebam, mazis mi se, ljubis mi se. Nemoj to vise da radis, deluje mi kao da te ponizavam”
“Ali ja to volim sreco, nemoj da mislis da…” Nisam joj dao da zavrsi recenicu vec sam je poljubio i zagrlio.
Poljubio sam je strasno i toplo, nisam joj stiskao guzu niti grudi, nisam je sposadao, niti bio brz i grub.
Spojio sam dlanove sa njenim i upleo prste. Dlanovi su nam se dodirivali a jedino sto se culo je nase disanje dok smo
odvajali usne i sudarali se jezicima. Ovo vise nije bilo naivno, ovo je bilo divno i opasno u isto vreme….
Poljubac je stao sam od sebe i nasi se pogledi ponove sretose
“Sta mi ovo radis ludo jedna? Hoces da odlepim?”
“Hocu da vidis koliko te volim i zelim. Koliko mi znacis!”
Znao sam da sad sledi sex, ali sam hteo da ostanem dosledan i budem nezan do kraja.
Lego sam na ledja i pozvao je na sebe. Obgrlila me je oko struka i ja namestih kurac na ulaz njene pice.
Zagrlio sam je i spustio joj glavu na moje grudi dok sam lagano ceo usao u nju.
Jednom rukom sam joj drzao glavu i kosu, mazeci je po obrazu i vratu. Drugom sam drzao njen levi guz i polako je navlacio
na kurac. Gole grudi su nam se dodirivale, a ona me je grlila sa obe ruke tako jako, kao da cu joj pobeci.
Skladno je disala i vidno uzivala dok se prepustala svakom mom naletu. Uzela je moj kaziprst i sisala ga kao lizalicu.
Okrenula se ka meni sa mutnim pogledom i savrsenim osmehom koji mi je dokazao da uziva. Trepnula bi polako kod svakog
mog ulaza u nju, sto me je dovodilo do ludila. Svrsila je vec, tako da sada samo uziva, a to je ono sto sam hteo da joj
priustim. Ljubila mi je grudi i vratila obraz na njih da je mazim.
Mazio sam joj guzu i lagano je stiskao, spustao ruku do samog spoja nasih tela. Dodirivao joj usnice i razdeljak do
samog ulaza u guzu.
Podigla je usne do ruba mojih, prislonila ih i pricala mi tiho.
“Nemam snage da ti pricam nista. Ali moram da ti kazem da sam od danas tvoja ako me zelis. Samo tvoja”
Odigla se od mene, stavila dlanove na moje grudi i drugu ruku mi spustila na njenu guzu.
Uhvatio sam je i poceo malo brze da je jebem. Glava joj je bila opustena i kosa joj je onako mokra lelujala. Topio sam
se dok sam je gledao kako opusteno uziva. Podigao sam glavu i ne pustajuci guzove ljubio sam joj i lizao sise. Sisao sam
joj bradavice i uvlacio ih u usta koliko sam mogao. Uzela je obe sise u ruke i spojila ih tako da
su bradavice bile jedna do druge.
“Rucaj ih ljubavi, rucaj ih puno, vidis kako vole tvoje usne, vidi…”
Pustio sam guzove i dohvatio se sisa, spojio sam bradavice i obe ih uvlacio i lizao, cele sise su joj se sijale od moje
pljuvacke.
Ona me je milovala po kosi i ljubila me u glavu. Bas kao sto mama ljubi svoje dete koje doji, samo sto je to dete sada
ne doji hrane radi, vec iz ciste i divlje strasti, zabranjene pozude….
Sve ovo nije moglo dugo da se trpi, ona nameni, njene sise u mojim rukama i ustima, njene reci koje su gadjale tako jako,
da sam mogao samo od njih da svrsim.
“Sisaj mamu ljubavi, ljubi mi sise… Sreco moja lepa. Kako me lepo jebes nisi ni svestan. Mama uziva na tebi. Vidi.”
Rece i polako se odize tako da mi je samo glavic ostao u njoj, a onda se polako vratila na njega
“Vidi” i ponovo je to uradila. Pokazujuci koliko je vlazna od mog kurca u njoj.
“Vidi zlato moje sta si mi uradio?!”
“Svrsi ljubavi kad god hoces, nemoj da se uzdrzavas….”
“Hajdemo zajedno…. Hajde svrsi sa mamom!”
Stisnuo sam joj jace guzove i brzo je navlacio na mene. Povukao sam joj glavu i poceo da je ljubim.
Odmah je prihvatila moje usne i jezik, drzeci me za obraze kako poljubac ne bi prestao od mojih naleta.
Osecao sam da cu uskoro da svrsim, a i ona je.
“Slobodno ljubavi svrsi u mene” rece mi za sekund prekidajuci poljubac. Te reci su me jos brze dovodile do vrhunca.
A onda je opet na kratko odvojila usne od mojih i stenjuci rekla.
“Svrsi u mamu slobodno, ne brini.” To je vec bilo previse i ja osetih kako sam krenuo da sipam u nju vrelu
spermu i da strcam, verovatno je prskajuci po samoj materici. Ubrzala je poljubac da bi verovatno utisala moje mumlanje
od lepote koju sam osecao dok sam po prvi put u zivotu svrsavao duboko u maminoj nutrini.
Svrsavanje je trajalo i trajalo, kao da sam se celog zivota samo za nju cuvao.
Pred ocima mi je igralo, soba mi se vrtela od uzbudjenja, nisam ni provalio kada je sisla i legla pored mene.
Okrenuo sam se na stranu i zagrlio je jako. Pustila je da je pripijem uz sebe, da bude cela u mojim rukama, u mom narucju.
Prijala joj je ta snaga koju je osecala u mojim rukama. Cinimi se da je nekako bila sigurna u mene, iako smo uradili to
sto smo uradili, nije se kajala, vec je volela, mene je volela.
Moj kurac nikako nije spadao, a nisam hteo da kvarim ovaj divan trenutak dok mi se prepustala.
Uzela ga je u ruku i ponovo uvuklau sebe, onako sa strane kako smo lezali. Uzela je frotir i pokrila nas.
“Hajde da odspavamo malo. Ali nemoj da ga vadis iz mene, zaspi sa njim u meni molim te.”
Okrenula se srecnog i ozarenog lica, poljubila me je jedno u obraz i jedno u usne.
“Hvala ti sin. Hvala ti sto si me odmah razumeo kao zenu. Tacno si znao sta treba a sta ne. Znao si me.”
Zavrtela je guzom jednom da me celog primi u sebe i smirila se.
Uzela je moju levu ruku i stavila na svoj stomak, ceskajuci mi celu ruku polako, pa sve sporije. Konacno sam cuo ujednaceno
disanje moje mame i znao da mirno spava. Poljubio sam je u vrat i u glavu i zaspao pored nje.
Sanjao sam tada prelep san, san koji nazalost nije za ovde.
Probudio sam se okruzen prelepim mirisom, mirisom moje mame, moje zene, mog greha.
Ustala je pre mene, lepo me pokrila i ususkala.
Cuo sam da je u kuhinji, i cuo sam zvuk przenja i osetio pohovano meso. Moje omiljeno jelo.

Starka

Uvjek sam se palio na starije dame... cak sam kao i mladji uvjek drkao na pornice sa sisatim starkama.
Iz malog sam mjesta pa nije ni cudo sto se brzo procula vest (jos dok sam bio u srednjoj skoli) da imam kurac kao kod konja!
punih 27 cm. Naravno prijalo mi je to sto imam ogroman kurac, skoro duplo veci od svacijeg!
Klinke ko klinke, htjele su da se igraju sa njim. Puse, lizu, drkaju, a rijetko koja se usudjivala da stavi makar polovinu.
I bas u to vreme kada sam ludacki zelio da stavim celu kitu u picku, da osjetim tu slast, dosal je Mira!
Mira se razvela od muza i dosla sa decom da zivi u nasem gradu.
Bila je to prava sexy dama. Prelepog iygleda i savrsenog tela! Sise su joj bile trojek,a guza jaca, bas kao i sto sam voleo.
Mira je bila u 40-tim, a fenomenalna, a ja 23 a napaljen!
Odmah sam, kao i svi, bacio oko na nju. Zivjela je nedaleko od mene...
Iskreno, nisam znao na koji nacin da joj pridjem... Jesam zgodan i lijep muskarac, ali ona je puno starija od men, cak joj najstariji sin ima 18 god.
Smisljao sam plan iz dana u dan jer kada god bih je vidio bila je utegnuta u neke helanke ili trenerkicu gdje joj je guza dolazila do izrazaja...
Necu da krijem, drkao sam na nju!
Sva ta moja razrada plana je bila neuspjesna i nerealizovana... a dani su prolazili...
Sve sam vise ludio za njom, cak mi ni klinke nisu bile interesantne...
Ali, doslo je leto i sa njim sve lepo, kao i uvje. Ne sjecam se jesam li vam pomenuo da je moj gradic na moru i da upravo u leto vri sve od picke!
Ali me to nije puno interesovalo jer mi je u glavi bila samo Mira.
Jednog dana sam se probudio ranije nego uobicajno. Stao na prozor onako sanjiv i gledao prolaznike. Kad kriso oka spazih Miru u nekom dopicnjaku. Trebam li reci da mi se piton probudio i trgnuo na taj prizor?!
Nisam puno razmisljao, navukao sam najkraci sort koji sam imao, bez postave i bez gacica i spustio se ispred kuce.
Nisam ni obracao paznju da mi je kurac vecinom izasao kroz jednu nogavicu!
Ljudi su me gledali cudno, posebno klinkice koje su se okretale i cerekale. Nije mi ni to bilo cudno jer se i ovako okrecu mnoge za mnom.
Sve je to prekinula Mira recima: \"pobogu komsija zar nisi primijetio da ti je nesto ispalo kroz taj kratki sorts\"?
Sagao sam glavu i vidio na desnoj butini moju debelu kurcinu!
Samo sam zinuo, nisam uspio nista da kazem, a Mira mi reci, dodji do mene na limunadu da se osvjezis, vidim da se jos nisi probudio.
Samo sam klimnuo glavom i potrcao nazad u kucu da se presvucem. Ovaj put sam obukao bermude, nasto je ona odmah sa osmjehom rekla: \"za velike decake i veliki sortsevi\".
To me je napalilo i jasno dalo do znanja da cu je tucati.
Dok smo setali do njene kuce, samo sam je pitao gdje su joj djeca, nasta mi je odgovorila da su ovaj vikend kod oca na selu.
Cim smo usli u njenu kucu, sa vrata sam je uhvatio za guzu i jako stisnuo. Lupila mi je samar!
To me nije obeshrabrilo, naprotiv, uhvatio sam je za ramena i jako sputio na kolena. Stala je tako da joj je glava bila tacno naspram mojih bermuda. Malo je bila zbunjena, ali se nije opirala, a ja sam odmah spustio bermude i ispred nje je ispala moja nabrekla kurcina koja se klatila.
Ostala je bez texta. Samo je gledala, dok joj nisam uzeo ruku i spustio na kurac. Polako ga je mazila. Uspjela je samo reci da u zivotu nije vidjela nista slicno, Vjerovao sam joj jer mi je kurac 27 cm a u obimu ima 19 cm.
Prava posebna salama, sto bi moji ortaci rekli.
Rekao sam joj da zelim da je tucam, nasta je odgovorila da je vec vlazna jos kada ga je vidjela napolju u opustenom stanju i da zeli da proba. Ali nisam joj dao odmah da se dize vec joj nabio glavu na njega i rekao da proba da mi sisa glavic, kao fol zelim da vidim moze li ga usta staviti.
Tesko joj je islo, ali glavic je matora kurva mogla staviti. Gutala ga je kao da joj je zadnji. Lizala, oblizivala, drkala, sisala, lizala mi muda, guzu, sve, sve mi je radila.
Nisam mogao vise da iydrzim vec sam je podigao i okrenuo preko dvosjeda, tako da se odmah naguzila i ispred mene je sjevnula obrijana previse mokra picka. Bio sam oduzevljen prizorom, ali onako u zanosu, prislonio sam joj glavic uz cmar i poceo da guram. Starka se nije bunila, i ja sam nastavio dok mi glava nije usla,a onda sam vidio u cemu je problem. Iznenadio sam se jer mi je glavic jako debeo i velik, a ona ga je lagano primila u cmar!
nastavio sam da gura sve dok se malo nije izmakla i rekla DOSTA!
Tako me jebi i zelim da mi saspes spermu u supak!
Nije mi trebalo puno, vec posle par trzaja sam poceo da joj pnim guzu...
Svrsavao sam jako i obilno sve dok se ona nije izmakla i uzela ga usta. Pusila ga je i sisala, htjela je svaku kap da iscijedi iz njega.
Opet sam je okrenuo na taj trosjedi zabio cijelu kurcinu u nju! Jauknula je i ostala ukocena. Poceo sam polako da ga vadim jer sam se prepao na momenat da joj se nije sto desilo. Prekinu la me je naglim pokretom guze kojim se nabila opet na njega. Gdje si posao mali? rekla je.
Poceo sam da je jebem sve brzre i brze. Ona je kristala, dahcala, grcila se i stiskala onaj trosjed sa obije ruke.
Sve sam je jace i jace jebao, nabijao sam joj ga do muda koja su sljapkala o njenoj mokroj pickici.
Rekla je ne moj da ga vadis, svrsi mi u picku molim te!
Naravno da sam je poslusao.
Opet sam je punio kao prvi put u zivotu da svrsavam. Bili su to mlazevi i mlazevi.
Kada sam zavrsio, izvukao sam kurac i stao ipred njene glave. Ocekivao sam da ce ga opet pusisti i ocistit sve, ali joj nije bilo do toga. Samo se zgucila i legla. Uspjela je da kaze da je svrsila 7 puta za redom i da joj se to nikada nije desilo u zivotu!
Pokrio sam je nekim cebetom koje je bilo na stolici, obukao i izasao.
Bio mi je to najsrecniji dan u zivotu, a Miru sam tucao non-stop, bas sam je razbijao, a ona je voljela sve i mnogo cemu me naucila.

Milanov mali

Milanov mali Žurio sam na posao i kad sam izlazio na vratima se skoro sudario sa nekim visokim mladičem. Tek kad je rekao izvinite vidio sam da je sin mog nekadašnjeg suradnika iz katnice nasuprot naše. Smo je rekao izvinite i potrčao niz stepenice a ja otišao na posao.Tek na poslu kod pauze počeo sam da razmišljam o Milanu, kako mi je pričao da njegov mali ima več sada veči kurac od njega. A tek je punoljetan. Bilo je to prije dve godine. Razmišljao sam kako je njegovoj djevojci kad ga primi jer znam da Milan ima oko 20 cm. Znači mali ima djevojku u našoj zgradi. Baš me zanima koja je to kurvica kad može da primi toliku batinu.Poslije posla došao sam kuči i poljubio moju ženu ko svaki dan. Pričala mi kako je bilo dosadno cjelo jutro i slični a onda me natjerala da idem u trgovinu. Malo ispred trgovine bio je kafič sa stolovima ispred i okružen sa ljepim drvečem i grmljem. Vidio sam Milana i njegovog sina kako piju i pričaju i htio ih iznenaditi. Došao sam sasvim blizu grmlja i baš kad sam htio skočiti i viknuti čuo sam malog kako mu priča kako je danas bila ta njegova kurvica sasvim poludjela i kako je žestoko jebao.Pa rekao sam ti da joj nikad dosta kurca pričao mu Milan.Stari baš ti hvala pričao je mali i hvatao se za kurac. I sad mi se digao. Odmah bi otišao da je opalim da nije njenog drkađije kod kuče.Hahaha. Smijao se Milan. Jebačeš je dok je on na poslu. Pa znaš do smo prijatelji i da znam kada radi. Al znaj i ja je jebem ponekad. Podjeličemo je. Bože to oni o mojoj ženi. Sad znam zašto me stalno pitao kad mi je smjena. Otišao sam da me nevide i kad sam došao kuči odmah navalio nanju i izjebao je ludo ko nikad dosad. Samo se smijala da sam lud i ništa drugo nije rekla.Nikako nisam mogao da zaspim. Razmišljao sam šta da uradim sutra. Kurac me boleo toliko mi se digao jer sam skroz imao pred očima njegovu veliku batinu i moju ženu kako je sisa, kako se nabija na njega i kako tek svršava na njemu. Izdrkao sam ga dvaput na brzake dok je Ana spavala a onda zaspao. Probudio sam se ranije i odlučio da prije odem na posao i da si sredim da mogu da uzmem godišnji. Spremio sam se na brzake i otišao. Več kod lifta čuo sam neke muškarce kako pričaju i pošto ga nikako nije bilo krenuo polako pješke. U prvom katu primjetio sam neke dečke kako sjede na stepenicama. Čuo sam kako pričaju o jebačini. A onda odmah prepoznao Milanovog sina, kako priča onoj dvojici o dobroj kurvi kojoj nikad dosta jebacine. Stao sam stranu i slušao. Nabio sam joj do jaja kurac i još se derala da joj ga uteram dublje cerio se. Bila je presretna kad sam joj rekao da ču dovesti još kojeg mladog jebača.Koja je to . Daj reci. Ispitivao ga onaj mršavi. Pa znaš onu sisatu na osmom katu. Njen stalno radi a njoj treba kurac. Znam. Jebo je ja. Več sam drkao na nju. Majku mu sad če mi se ostvariti san da je jebem pričao je mršavi. Onaj treči samo je šutio i navlačio si kurac u pantalonam.Iskrao sam se i popeo brzo nazad dva kakta i sa liftom se vratio dolje.Dobro jutro pozdravio me Milanov mali a onda i ostala dvojica. Kako ste. Opet na posao?.Da rekao sam šta mogu. Takav je život.Pa da. A mi uživamo rekao je onaj mršavi.I trebate rekao sam. Mladi ste i otišao. Odmah iza ugla pozvao sam na posao i sredio si slobodan dan. Na brzinu sam došao nazad do ulaza i čuo još kako je mali rekao ajmo sad je otišao. Otišli su liftom a ja pješice. Kod vrata stana zastao sam i slušao. Još su bili na hodniku. Milanov mali je tejrao onu dvojicu da se skinu a moja se Ana smijala. Što si mi to doveo. Sviđaju ti se kurvice moja?Mmmmmmm da rekla je Ana. Imaju batine skoro ko ti. Bože što volim velike kurce.Bičeš naša kurva dok tvoj stari ne dođe ispitivao je Milanov mali a uz to čuo se smijeh one dvojice.Daaaaaaaaaa, daaaaaaaaaaa. Čuo sam. A kurac mi se digao do bola.

Aleksina keva

Aleksa i ja se znamo nekoliko godina. Sa njim sa prvi put zapalio cigaru, prvi put se napio i isprobao kondome, dok smo ga drkali kod njega u sobi. Njegova keva se zove suzana, a svi smo je od miloste zvali tetka suza. Kad god bi ona izasla da sredjuje basticu ispred zgrade, pola komsiluka bi se okupilo da je gleda dok se naginje. Celo nase drustvo ga je drkalo na nju, sto aleksi nije smetalo. Kada smo pusili u podrumu, krijuci se da nas ne vide, umeo je da kaze: sta ste, brepalite na curenje kao na moju kevu!? Mi bismo se samo nasmejali. Cale ih je napustio, ali je bio direktor neke dobre firme, tako da su ziveli kao bogovi, a teta suza je ponekad radila u prodavnici koju su drzali. Cale bi dolazio ponekad kod njiih i tada smo mi, klinci, morali da nadjemo drugo mesto za druzenje, jer bi se po obicaju njih dvoje zestoko kresnuli. Jednom smo ih prevarili i otisli iza wc u prostoriju koja se, mislim, zove lodja, i posmatrali ih. Njegov cale je bio dosta krupan covek, cak i debeo i veoma dlakav. Tucao ju je od pozadi, a aleksa mi je dozvolio( to mu nikad necu zaboraviti) da ih posmatram, dok je on kenjao. Tucao ju je veoma jako otpozadi i sljepkao po guzovima. Cak ju je pomalo i vredjao, nazivao ju je kuckom i jebuljom, mada to njoj nije smetalo, a ni aleksi. Saznao sam da mu ne smeta, jer kad god ih poseti cale, aleksu napuni parama, dakle, kresala se sa njim zbog dodatnog novca. Jednog dana smo se dogovorili da idemo na neki ispracaj, ali je aleksi pozlilo, tako da sam sam otisao. Bila je malo podalje od grada, pa sam ipak pozvao druga da me vrati autom kuci. Polozio je samo dan nakon punoletstva, a imao je i auto. Rekao je da ce doci po mene, samo da se obuce. Ja sam izao ispred restorana da ga cacekam. Posle nekih 20 minuta, dosao je crni audi, da ga jebem koje marke(ali sigurno dobre), a iz auta je izasla suzana. Ja sam se iznenadio, kada mi je rekla: cao, gagi, aleksa ima temperaturu, pa sam ja dosla po tebe. -izvinite, teta suzo, sto je ovako kasno, nisam hteo da vas budim. - ma, ok je, i ja sam bila na nekoj proslavi. Usao sam u auto i zagledao je. Teta suza je rano rodila aleksu, sa nekih 18-19 godina, tako da je imala najvise 37 i jos uvek je izgledala bozanstveno. Rasna crnka, sa crnim ocima i blistavim osmehom. Grudi je imala povece, jako cvrste, jer sina nije dojila, a noge duge, pa jos na stiklicama, u crnim cipelalama. Kod dupeta sam joj prucio svaku tacku, imala je savrene guzove. Razlog tome su bili stalni odlasci u teretanu, jer nije imala brojne obaveze. Suknjica joj je bila malo iznad kolena, takodje crne boje, a gore je imala neku bluzu bele boje sa malo otvorenim grudima. Krenuli smo prema kuci. Pustila je neku laganu muziku i ponudila mi neke skupe, duge crne, cigare, koje sam prihvatio. -kako si proveo raspust, pitala me je, posto je bio skoro kraj avgusta. - nije lose, rekao sam, ali sam malo slagao, jer nisam uspeo devojku da pojebem, pa sa raskinuo. - jel bilo nesto na ljubavnom planu? -ne, nista, na zalost, raskinuo sam skoro. - ma, desava se, takav je zivot, odgovorila je, a izgledalo je kao da je uzivala sto nemam curu. . . -nemoj da juris za njom, jer zene su kao autobus, ako ode jedna doci ce druga, rekla je i nasmejala se. - ma, ove klinke ne znaju sta hoce. Pomalo besno sam joj rekao. -sta je bilo, momku se pritucalo, a cura ne da? Iznenadila me je pitanjem, ali sam ostao pribran. -pa, tako nekako. Vise bih voleo neku zreliju, koja zna sta joj treba, rekao sam, pa kad sam pogledao da smo jos dalkeo od kuce, , ziv sam se usrao, jer sam mislio da ce me izaciti iz auta. - haha, pa jeste, treba ti neka da te tome nauci, nije samo stos da ga nabijes iz sve znage i sprcas se u nju kao mlado bikce. . . Haha. . . . Moras biti i malo nezan. -ma. . . Bio bih ja nezan, samo da neka bude fina i hoce da me nauci. Pocutala je 5 sekundi i pitala: mali, da se ne palis ti to na mene, a? Mene uhvati neka groznoca, preznojile su mi se sake, ali sam skupio hrabrost. -da, odavno. . . Ali, molim vas, nemojte da se naljutite. - ma daj, meni je to simpaticno, ali ja sam mama tvog druga. - znam, bas me to i pali. . . . - hajde da napravimo dogovor. Ja da te naucim carima seksa, a ti sutra da ides do poste da mi nesto podignes, mene jako mrzi da cekam, hoces li? - pristajem, odgovorio sam kao iz topa. - idemo onda, rekla je, samo nemoj da neko sazna, aleksa bi se bas naljutio. Rekao sam da nikada nece saznati. Uzela je mobilni i pozvala neku drugaricu. Objasnila mi je da joj je ona dobra prijateljica i da mozemo kod nje, jer ce ona da prespava negde drugde. Otisli smo u taj stan, popili casu nekog zestokog pica. Zatim mi je rekla da odem u sbou i skinem se, a da ona odmah doci. To sam i uradio. Krevet je bio prostran i sa belim carsavima, a pored je bio neki stocic, na kome su bili kodnomi. Onda je usla teta suza. Bila je skoro gola, imala je samo gacice i sandale na sebi. Legla je pored mene i pocela da me ljubi. Ja sam odmah poceo da joj grickam i lizem bradavice, da bih joj posle gurnuo jezik u pupak. To joj se izgleda svidelo, jer je ispustala uzdahe, tipa: mmmm. . . . Aha. . . Aha. . . . . . Ajde. . . . . . Jos, jos. . . . . . Rekao sam joj da hocu da joj liznem pickicu, sto je uzbudilo i mene i nju. - hajde, mali, pojedi, je. Rasirila je nozice, a ja sam joj skinuo gacice i sandale. Imala je jako lepa stopala, a nokti su joj bili lakirani u neku rozikastu boju. Nisam je lizao ni dva minuta, a vec e trazila da je pojebem. Uzela ja pakovanje kondoma, otvorila ga i nezno mi navukla kondom. Onda se naguzila( boze, kakvo je dobro dupe imala da zena) i rekla da je razvalim. Napalio sam se kao lud, pa sam je nekoliko puta poljubio u dupe, a onda je i sljepnuo. -uhhhh, ala si jak. . . . . . Nemoj jako, bolece me. . . . Nemoj iz sve snage, budi nezan. Ja sam joj ga sve jedno nabio jako, jer sam zeleo da joj razvalim picku. -aaaaa, . . . . Pa neznije. . . . . . Nemoj odmah. . . . Nisam mario, samo sam je povukao jako za kosu i poceo da jebem. Dupe joj se treslo, a ja sam se oznojio kao svinja i pustao razne uzdahe. Nakon nekoliko minuta me je zaustavila i rekla da legnem na ledja. To sam i ucinio, a ona me je uzjahala, cupkajuci mi dlake na grudima i grebajuci me po njima. -kako lepo, kako je dobro. . . . . Jebi me, luce. . . . Jebi me jako. . . . . Radi sve sto hoces. . . . . Sve cu da ti dam. . . . . Govorila mi je u prekidima. Onda je uzela moj srednjiprst da sisa, govore mmmmmmm. . . . Daaaa. . . . Mhhmmmm. Uzeo sam i ja njen, li sam se ubrzo podigao i poceo da joj lizem sise. Grickao sam joj bradavice dosta jako, a ona je pokusavala rukama da mi skloni glavu od njih, sto joj nisam dozvolio, jer sam zeleo malo da je boli. Onda me je ona naglo poljubila, a ja sam joj grickao jezik i ljubio je po obrazima. Mesio sam joj guzove, kada je rekla da zeli da joj stavi orst u guzu. -polako, polako. . . Ne jako. . . . . . Nezan budi. Ja sam onda bio nezan, ali se ona sve jace i jace nabijala da sam se uplasio da cu da svrsim. Rekao sam joj da stane i sklonio je sa sebe. - sta je bilo, pa dobro je. . . Lepo jebes? Ja sam je onda malo jace gurnuo, tako da je legla na ledja, podigao joj noge, poljubio u koleno i opet nabio. Tada mi je ona stavila stopala na grudi, sto me je dovelo do ludila, jer se na stopala palim. Uzeo dam joj nogu u ruke, i poceo da sisam prvo palac na nozi, a zatim i sve ostale prstice. Boze, kako je lepa ta zena stopala imala. Bila su mala, glatka, slatka, sa sitnim prsticima lakiranim u neku seksi boju. -a, jel volis prstice, jel ti se svidjaju? - da, jako su lepa, odgovorio sam, a potom nastavio da joj grizem petu i lizem stopalo celom duzinom. Osetio sam da cu da svrisim, pa sam je pitao gde bi zelela moju spermu. - gde ti hoces. . . . Samo ne u usta, gadim se malo. . . . Mozes na sise. . . . . Daj ga na sise. . . . Izvukao sam ga, skinuo kondom i poceo da drkam. Ona se pridigla, stavila mi sise pored kurca i pocela da mi ljubi stomak, a jednom rukom da mi ceska i stiska muda, dok mi je drugom stiskala guzove i mazila cmar. Nisam znao da je to tako dobro, pa sam ubrzo svrsio. Iskamcio sam litar guste i skroz bele sperme njoj na sise, jer nisam jebao, a nisam ga ni drkao, bar mesec dana( sto je za mene skoro nezamislivo). Malo joj je cak otislo i na bradu, ali se nije naljutila. Samo sam se okrenuo i legao, da bi mi ona potom stavila cigaru u usta, a i sebi zapalila jednu. -ne smes nikom ovo da kazes. Pogotovo ne aleksi, jako bi ga to povredilo. - ma, ne boj se, rekao sam, nisam takav tip. Proslo je oko deset minuta i ona je krenula da se oblaci. - pa gde si ti krenula, hocu jos da te jebem. - pa zar ti nije bilo dosta?- ne, odgovorio sam. - pa, ne mozemo, aleksa ce da posumnja. Onda sam je zamolio da mi popusi, sto je ona prvo odbila, jer, kaze, nije to radila i misli da ne bi umela. - ma daj, opusti se, pokazacu ti. Rekao sam joj da mi prvo polize muda i da ih malo gricka. Pocela je i nasmejala se. - ala su ti dlakava jaja, kao kod simpanze, hehe. -ma cuti tu, sta ti fali, odgovorio sam. -dobro, mazo, samo nemoj da se ljutis. . . . . Pusila je oko tri minuta, a onda sam je scepao za kosu, izvadio kurac i opet joj svrsio na sise, ovaj put sa malo manje sperme. Nakon toga smo se pokupili i otisli. . . . Iduceg dana aleksa mi je rekao da mu je zao sto nam se auto pokvario, pa smo kasnili. Tako mu je keva ispricala. On i ja smo nastavili da se druzimo. Njegovoj kevi sam otisao u postu i doneo paket. Rekao sam joj da necu da joj ga dam, osim ako se ne naguzi opet. Pogledala me je strogo, pa se nasmesila i rekla: more. . . . Dacu ja tebi guzenje. . . . . Ima da te razvalim sad. - ne, nego cu ja tebe, odgovorio sam. Kresnuo sam je posle joj nekoliko puta, uvek lepse i bolje nego drugi put.

Sex sa mojom tetkom

imam 20 godina i extra mi se digne svaki put kad POMISLIM NA SVOJU TETKU svoju tetku>ona je extra picka i ako ima 41 godinu,uvek se uteze i oblaci provokativne stvari!Stalno drkam na nju!ona je rodjena sestra moje mame ali mene naboj kad ponese ja to sve zaboravim!Udata je i ima sina tj meni dodje brat i on je stariji od mene,ali to mi nesmeta da bi mu jebao mamu a da on ne zna!!extra se slazem sa tim bratom ali to nema veze sa ovom pricom!tetka mi se zove Sneza i ima fantasticno dupe mislim da kada bi joj stavio u guzu mogao bi da ostane ceo dan a da se ne opusti koliko ima dobro dupe,visine je kao ja oko 178 ,a grudi ima jaku 4,kratku crvenu kosu...........sve u svemu izgleda mnogo bolje nego pola riba sa 25 godina!po zanimanju je pekarka i radi u jednoj pekari u gradu!Teca je stariji od nje 13 godina i u poznim godinama je vec i mislim da nikako ne moze da je zadovolji sto se tice sexa,u cega sam se posle i uverio!UVEK SAM RAZMISLJAO KAKO DA JOJ PRIDJEM,KAKO DA JE PITAM SKORO NIKAD SE NISAM NASAO SAM SA NJOM OCI U OCI I BOJAO SAM SE AKO JE PITAM DA CE SE BUNITI I RECI MOJOJ MAMI!NIKAKO NISAM MOGAO DA NADJEM SMELOSTI DA JE PITAM!Ali od jednom kao sreca da mi se osmehnula!bio je to radni dan prole godine ja sam bio na raspustu a tetka je izlazila iz trece smene a posto imam familiju 120 km od beograda i tamo imam i svoju vikendicu!Bila je slava kod famile u selu a radan dan i moji mama i tata nisu mogli da idi jer su radili,a teca i brat su isto radili i nisu mogli da izostanu sa posla a ja ne idem u skolu a tetka izlazi iz trece smene!moji su se dogovorili da mi tata da kola i da idemo ja i tetka jer nema smisla da niko ne ide!OSETIO SAM TO KAO NAJBOLJU PRILIKU!razmislja osam kako da je pojebem i kako da je pitam i sinila mi je ideja da kupim vijagru i da je tetki razmutim u sok u selu!kupio sam vijagru i par kondoma i to sve pripremio!u 7 sati sam otisao po tetku i krenuli smo u selo!bila je extra kao i uvek!sve joj se ocrtavalo i kurac mi se digao trudio sam se da ona to ne primeti dok smo u kolima ali mislim da je primetila jer je nemoguce ne primetiti kurcinu od 22 cm u punoj erakciji!rekla je da je umorna i da ce da odspava dok ne stignemo u selo!Svakakve misli su mi prolazile glavom kad je zaspala!dal da ga izvadim ida pocnem da je udaram po faci i da joj iz svrsavam i tako je probudim!nisam imao smelosti za tako nesto!Cekao sam noc da legnemo i da je tu uvatim na vijagru!Stigli smo u selo i isli na slavu kod rodbine i obisli svu familiju i dosli u vikendicu kod mene trebali smo prespavati i sutra se vratiti kuci!to sam cekao ceo svoj zivot!bilo je oko 10 sati kada smo dosli u vikendicu!Vikendica je na dva sprata i gore su dve sobe za spavanje a dole dnevni boravak i kupatilo!Tetka je otisla prva da se okupa !to sam jedva cekao da je prvi put vidim golu i uvek me je kopkalo da li joj je maca obrijana ili dlakava!i razmotrio sam tu nedoumicu bila joj je dlakava kao i vecini zena u njenim godinama!okupala se i otisla gore u sobu da legne ja sam ostao da se okupam i da smislim kako da joj podvalim sok sa vijagrom!kada sam se okupava i krenuo gore ona me je presekla njenim glasom rekavsi sine jer te ne mrzi da mi poneses casu koka kole usta su mi se sva osuslila,rekao sam ne mrzi me i misleci u sebi ja cu ti ih napuniti spermom pa ti nece biti suva!i sisao sam u dnevni boravak i stavio joj tabletu vijagre u casu,sacekao da se rastopi i odneo joj!POPILA JE DO KAPI I REKLA BAS SAM ZEDNA BILA!nisam mogao da verujem da da je tetka sa koka kolom pipila i vijagru bio sam odusevljen!I SAMO JE TREBALO SACEKATI SAT VREMENA DA ODREAGUJE VIJAGRA!REKAO SAM JOJ DA CU LECI S NJOM U KREVET JER ME MRZI DA RASPREMAM DRUGI U DRUGOJ SOBI!REKLA JE NEMA PROBLEMA I NEMOJ DA SE STIDIS PA JA SAM TE KUPALA DOK SI BIO MALI!SKINUO SAM MAJCU I LEGAO SAMO U GACAMA TETKA JE CUDNO POGLEDALA ALI SE PRAVILA DA NE PRIMETIM CUDJENE!LEGAO SAM TETKA SNEZA JE BILA U SPAVACICI NA BRUTELE I BEZ BRUSA BRADAVICE SU JOJ SE OCRTAVALE!LEKAO SAM NA LEDJA I ONA JE SVOJU RUKU STAVILA NA MOJ STOMAK I POCELA DA ME CESKA I MAZI KURAC MI JE EXTRA PULSIRO BIO JE EXTRA DIGNUT ZATIM SAM POCEO DA SE PRAVIM DA SAM ZASPAO A ONA JE SVOJU RUKU NABILA U GACE I TAD SAM BIO SIGURAN DA VIJAGRA DELUE POCELA JE DA TRLJA SVOJU MACU I TIHO DA STENJE!REKA SAM SEBI SAD ILI NIKAD I USTAO I IZVADIO KUTU I SAO ISPRED NJENOG LICA I REKAO JOJ tetka ja vise ne mogu da drkam natebe moram te pojebati,cudno je gledala u kitu i nije verovala ali je bila extra uspaljena i nije mogla da odoli i stavila ga je usta i pocela da mi pusi na trenutak sam se u sebi setio njene zedji i o na ga je puslila svrsio sam ubrzo u mlazovima po faci ustima njenim i sperma joj se slivala niz facu a moj malisa je i dalje bio cvrst,rekla mi je mali ja ne mogu da verujem da ti imas ovako lepu i veliku kitu!jako mi se svidja jel si u staju da me guzis rekao sam naravno tetka pa to cekam ceo zivot ustala je skinula spavacicu i naguzila se rekla je uteraj mi tvoju tvrdu kurcinu,kurac je bio i dalje tvrd ko pre svrsavanja nije mogla verovati!stavio sam joj ga i poceo sam je seviti u picku ali sa guza tako se njeno socno dupe samo nabijalo da sam bio fasciniran stenjala je i nabijala se u isto vreme uzivao sam a o tetki i da ne pricam kako je uzivala ubrzo sam ga nakon 5 min izvadio i opet prskao u mlazovima sperme njeno dupe!kurac je sada vec poceo malo da opada nije bio tako cvrst ali se jos uvek drzao rekla mi je ja sam fascinirana velicinom cvrstocom i izdrzljivoscu ali sam ga jos zeljna mali jel mogu da se nabadam na njega rekao sam naravno tetka ja zivim za ovu noc mogu te jebati celu noc ako treba!nasmejala se i uzjasila ga i pocela da skace po meni njene butine su me jako palile kad su udarale od mene i odmakad je selo opet se ucvrstio kao da prvi put treba da svrsim jahala me je i u stenjala i od jednom sam osetio podrhtavanje tetkine kokice i ustala mi se sa kite i svrsila po mom stomaku stavio sam joj ponovo ali je rekla da je strasno boli i da nemoze vise da ga prima ustao sam i nastabvio da je jebem medju sise svidelo mi se i posle par minuta sam svrsio po njenim sisama poslisala mi mlo djoku i otisli smo i istusirali se i legli ponovo u krevet ali ovog puta goli i zagrljeni i zvalavili se!rekla mi je da nije za njenu 41 godinu imala bolji sex i da nije srela vecu i izdrzljiviju kurcinu!SNEZA MJI JE REKLA DA JE ZELNA SEXA I DA OVAKO MOGLI CESCE DA SE SAMOZADOVOLJAVAMO JER KAKO KAZE TECE MOZE JEDNOM U 2 MESECA I TO MU SE NE DIGNE KAKO TREBA I MAZE DA JE SKORO NI JEDAN KURAC NIJE NAPALIO DA SVRSI!ZASPALI SMO I UJUTRU SMO SE VRATILI U BEOGRAD I DAN DANAS SE VIDJAMO I JEBEMO!

Drugar mog sina

Moje ime je Marina, a imam sina Adama koji je sada 20 godina. Pre par dana smo se preselili u novo mesto i u ovom gradu nikoga ne poznajemo. Poceo je Adam da ide u novu skolu i stice nova prijateljstva. Upoznao je jednog druga koji se zove Nikola, stariji je od Adama godinu dana, pa ga je doveo kuci da ga upoznam i ja. Nikola je izgledao kao dosta lep momak. Jednog dana Adam je ostao posle skole da igra fudbal. Bila sam se tusirala, nakon nekog vremena, cula sam da je neko pokucao na ulazna vrata, pokusala sam da ignorisem to i da ne izlazim iz kupatila ali se lupanje nije prekidalo, pa sam pomislila da je neka nevolja u pitanju. Obmotana peskirom sam otrcala do vrata, kada sam ih otvorila, tamo je stojao Nikola. Rekla sam mu :”cao Nikola, nesto nije u redu?”, a on je je kratko odgovorio :”ne”. Gledao me je od nogu pa sve do glave. Pitala sam ga sta mu treba, i rekla mu da Adam nece biti kuci jos neko vreme. On je rekao da zna to vec. “Pa sta radis onda ovde?”, “malo mi je dosadno pa sam hteo da prosetam” rekao je on. Rekla sam mu da idem da se obucem a on moze da dodje posle kada dodje Adam. Zatvorila sam vrata i otisla u kupatilo da se obucem. Posle par sekundi sam cula da su se ulazna vrata otvorila, pomislila sam da se Adam vratio ranije. Viknula sam :” Adame jesi li to ti”, odgovora nije bilo. Krenula sam ka spavacoj sobi da uzmem jos odece i ugledala tamo Nikolu, koji je rekao :” Boze kako dobro izgledate”, odgovorila sam mu na to:” dodjavola Nikola, rekla sam ti da dodjes malo kasnije” a on ce meni :” I jesam dosao malo kasnije”, rekla sam mu da napusti kucu, da mogu da se obucem. On je to odbio i krenuo ka meni, dok sam se ja povlacila skroz do zida. Pitala sam ga sta zeli od mene, a on ce na to, nista posebno, samo ovo, i pri tome je zavukao ruku ispod peskira do moje vagine. Gurala sam mu ruke od mene koliko sam mogla. Rekla sam mu :”Nikola ovo nije u redu ti si jako mlad, sta ce ljudi da pomisle”. On se priblizio jos blize i rekao mi koga briga ko ce sta da misli. Pokusala sam da ga odguram, ali nisam uspala, uzeo je peskir sa mene i ostala sam tada samo u grudnjaku i gacicama, a on je neprestano gledao moje telo. Gurnuo me je na krevet i izvadio noz, i priblizio ga mom vratu. Rekao mi je d ace me ubiti ako pokusam da vristim. Bila sam prestravljena. Drzao je noz u jednoj ruci pored moje glave dok me je drugom dodirivao po grudima i vagini. Poceo je da mi ljubi vrat i grudi. U jednom trenutku kasnije je ispustio noz i poceo dirati grudi sa obe ruke, pa se preselio do vagine, bola je jako vec vlazna…, kada je to video, nasmejao se i rekao :” uzivas aa?” ponovila sam mu opet da je jako mlad, bas kada sam to rekla on je zabio jezik u moju vaginu i lizao je jedno 10 minuta. Pocelo je da mi prija, a on se nasmejao samo kada je cuo moje stenjanje. Ustao je odjednom, skinuo pantalone i namestio se u pozu 69. Gurnuo mi je penis u grlo kao divlja zivotinja. Zatim je krenuo prema vagini da me jebe, ali su se onda cula vrata. Pomislila sam to je Adam, hvala Bogu. Nikola se brzo obukao i podsetio me da ako bilo sta kazem, da ce me ubiti. Otrcao je napolje na zadnja vrata. Adam je vikao:” mama vratio sam se”, rekla sam mud a cu odmah sici, samo da se obucem i ponasala sam se kao da se nista nije desilo.

Jebozovna mama 3

I tako idu dani. Svi bi nešto maznuli ali nije to uvijek tako. Ja dijelim sexualni život s starom i to nije loše. Volim kad je dotjerana, blještava, sexi odjeća ćini je izvrsnom za jeb. Na plaži bi izložila svoje okrugle dojke, raja bi upijala, a pogledi šarali od sisa do međunožja u kojem se krila napeta, debela pička. A k tome i dobro izjebana u više navrata. Bacala bi se po moru, plivala, a ja bi kao pristojan dečko, sve to gledao sa strane i uživao. Stara nikad nije bila halapljiva na muškarce, nikad ih nije upijala očima, ali kad je došla šansa da je netko dobro pojebe, to nije propuštala. Žao mi je bilo samo što sam je kasno počeo pratiti, ali bila je to posebna uživancija.

Nekad sam jedva čekao da se nešto dogodi pa da je netko pojebe. Ali trebalo je ponekad nešto smisliti, ubrzati akciju, i tu su bile moje patnje, smisliti nešto što prije. Ali nisam propuštao priliku da, kad bi nekud išli, imam primjedbu, ili prijedlog, kako bi se trebala obući. A ona, za divno čudo, uvijek bi to prihvaćala. A volio sam i kad je pripita, tada bih iskoristio priliku i dodirnuo je za pune sise, ili međunožje, koje je u takvim situacijma bilo žedno, vrelo, spremno za dobar kurac. Zamišljao sam da bil bilo dobro staviti joj cijelu šaku u tu njenu jamu, pa nek se trese. Uzdisao sam nestrpljivo kad će akcija. To me nije spriječavalo da koristim svaku priliku da je dotaknem, osobito za njezinu pičku. Nije se bunila. Nisam je žalio. Na plaži sam doplivao do nje kad je izlazila iz vode. A kako je bio betonski dio i željezne ljestve za izlazak, stara je doplivala do ljestvi za izlazak. Pohitao sam do nje iza leđa i ulovio je oko pasa dok je još bila cijela u vodi. Nisam joj dao da izađe. Prvo sam je objema rukama prihvatio za njezine velike dojke. Ona se rukama držala za ljestve, s glavom iznad vode. Bila je prepuna plaža. Dojke podatne u mojim rukama, naslonjen na njenu veliku guzu, sa, već, tvrdim kurcem. Daj da te pojebem – rekao sam joj. Šutila je. Počeo sam joj gnječiti sise a kurac joj sve više zabijati u njeno tijelo, obučeno u gaćice. Nije me smetala raja, mada sam primjetio da, osobito muškarci, gledaju prema nama. Nije mogla ništa reći ni izvući se iz mog zagrljaja. Spustio sam ruke na njeno međunožje, uvukao ih u gaćice i raširio njenu pičku.To ljudi s plaže nisu mogli vidjeti jer smo bili zaklonjeni betonom. Nemoj – rekla je. Te tada sam joj uvalio ruku u pizdu, a ona je lagano uzdahnula. Mješao sam prstima po njenoj pički, a ona je sve manje držala kontrolu nad sobom. Znao sam da će ubrzo biti gotova.Mljackao sam po njezinoj pički, ona se uvijala, guzu gurala čas prema meni čas od mene koliko je to mogla zbog mene, nisam je štedio, razvalio sam joj pičku koliko god sam to mogao, nije mi bilo važno tko nas gleda. Lud si – rekla je jedva. A pička joj velika, razvaljena. Mislim da nema tako debelog kurca koji ona ne bi progutala. Prsti su mi bez problema upadali u nju, mješajući sokove njene pičke i mora. Stara je bila svjesna da je pojebljiva, i s time je bila ponosna, a i ja na nju. Uistinu sam volio što je takva, jedino mi je bilo krivo šta i ja ne mogu do kraja uživati u njoj.

Zato sam odlučio, ovaj puta idem do kraja. Kad je mogu jebati drugi, mogu i ja. I da se vratim njenoj izuzetno pički, masna i slasna, reklo bi se. Za divno čudo, upoznao sam mnogo mlađe cure, razvaljivao sam im bjesomučno pičku, jebavao ih ko krave, ali nisu bile ni približno mojoj staroj, uglavnom, imale su ishlapjele pičke, nisu bile ni do koljena mojoj staroj.Stara je bila uvijek za jeb, mada nije to, barem ne na prvi pogled, davala do znanja. Ovaj put, rekao sam sam sebi, idem do kraja. I ovako u nezgodnoj poziciji, u moru, s rukama u pički svoje stare, htio sam joj dati do znanja da nema više izvlačenja, jebanje joj ne gine, i to gdje god ja to hoću. Rekao sam joj, ok, idemo van iz mora, u svlačionicu, inače si gotova ovdje u moru. Nije odgovorila, nije ni mogla, već je bila dobrano rasturena, moji prsti je nisu štedjeli. Ali morao sam stati, ipak, bilo je na previše uočljivom mjestu, usred dana, uz betonsku obalu. Mada, pojebao bi je i tu, pred svima.Odmaknuo sam se od nje, nažalost. Trebalo joj je neko vrijeme da se sabere, popavi gaćice, a to što su joj se bradavice ukrutile nije marila. Takva je izašla iz vode, pred budnim pogledima nekolicine muškaraca. Ipak crvenilo u licu joj nije nedostajalo, vidjelo se na njoj da se nešto događalo u vodi. Krenula je k našim ručnicima, ali, produžila je do svlačionice, mada sam ja bio u vodi. Očigledno je trebala još nešto dotjerati na sebi. Brzo sam se popeo na ljestve i izašao iz vode, te, gotovo trčeći došao do poluotvorene svlačionice. Nije se nadala, gledala je u pravcu svoje pičke i nešto popravljala oko nje. Digla je glavu s rukom na svom međunožju. Odmah sam i ja produžio svoju ruku na njenu pičku. Tj. u njenu pičku. Nemoj, rekla je. Nisam je slušao. Sagnuo sam se i uvalio njenu golu sisu u moja usta. Uvlačio sam je u usta, lizajući ukrućenu bradavicu. S desnom rukom opet sam palacao po njnoj pički, potpuno mokroj. Vidjela je da se nema smisla opirati, nisam ni mislio stati. Ljevom rukom obuhvatio sam je oko struka da je još više privučem k sebi. S njenom dojkom u ustima i rukom u njenoj pici. Šutjela je, s kratkim uzdasima. Ja sam sve jače mješao prstima u njenoj pički. Gotovo je doveo na rub svršavanja. Nemoj tu, molim te, jedva da je izustila. E to mi se već svidjelo, znaći može, samo gdje.Gdje onda, pitam je. Gdje god hočeš, odgovori jedva. Još jače sam sisao njenu dojku, gotovo je do pola uvukao u usta, a prsti su mješali u njenoj pici. Bila je gotova, bez izbora, morala se nagoditi sa mnom, inače ću je pojebati tu, usred plaže, pred svima, u gotovo otvorenoj svlačionici. Nemoj, opet je zaustila. Lažeš, rekao sam joj, pojačavajući tempo. Ne, kaže. Ok, onda raširi noge. Raširila je, nadajući se da ću prestati.Tek tada sam je počeo obrađivati, zabio sam joj sva četiri prsta u pizdu mljackajući po njoj. Pička joj je slinila, bila sve vlažnija. Ona se naslonila na mene, nije više mogla izdržati, suzdržavajući se da ne počne glasnije jecati. Pustio sam joj dojku, videći da je gotova, digao glavu i lagano je poljubio u njena poluotvorena usta, ne vadeći prste iz njene pičke. Obuhvatila me oko vrata, s grimasom na licu, gotovo svršavajući, pička joj je bila toliko mokra da je iz nje počelo curiti po njenim jakim butinama. Kad sam vidio da sam postigao što sam htio, rekao sam joj: jebat ćeš se gdje god ja kažem i s kim ja kažem.

Jebozovna mama 1

Znao sam da su žene jebozovne, da se vole jebati, i to je dobro. Samo bolesne žene ne vole kurac u svojoj utrobi. Odnosno, žene koje se ne vole jebati,ne trebaju nam, naka idu kamo žele, samo što dalje od nas.

Moja štorija je dugačka, u dijelovima. Bit će nastavaka, hvala Bogu.
Počet ću od svoje famili, mama, sestra, djevojke, žena.
Moju dragu mamicu sam uvijek doživljavao u punom erotskom smislu, jebozovnu, uvijek željnu kurčine. Kao klinac bio sam svjestan toga. S godinama shvatio sam da bi i ja mogao podijeliti koji trenutak s njom! Početak je krenuo. Znao sam za njezine slike, među kojima su bile i one s “malo zadignutijom suknjom”, gdje su na svjetlo dana izašle njene pune noge, pune butine, moglo bi se reći. Pregledavajući ove slike, zamišljao sam njezine jebače, nije bilo loše, mora da su uživali.

I tako, malo po malo, odlučio sam krenuti i ja u akciju.
Jednom, sasvim sučajno, mama me pozvala u spavaću sobu. Uh, kakvo iznenađenje! Stajala je u sobi obućena kao da ide na neki sex party, u crnom kompletu, mali grudnjak, minijaturne gačice kroz koje je bila vidljiva njena pička i svilene samostojeće crne čarape do vrha njenih punih butina. Kako ti izgledam – pitala me, te nastavila – kupila sam si ovaj sexy komplet, za sexy izlaske, kako ti se sviđa? Nisam baš bio pri sebi, mama mi stoji polugola u sobi s istaknutom pičkom pod mojim nosom, ravnim trbuhom i finim razdvojenim sisama, koje su se njezinim, malo istaknutijim disanjem, podizale gore – dolje. Nisam znao da li da joj priđem još bliže i da je jednostavno pojebem ili da dođem do nje i dotaknem je, dotaknem tu njenu veliku pičku, koji je to prorez bio među njenim punim, okruglim butinama. Odlučih, idem bliže da je bolje vidim, na jedan metar. Ona se prpošno smješkala, čak malo raširila butine, izbacila pičku. Jebao bih je u šutu, bez imalo milosti. Ali odustah! Nije još vrijeme. Mislio sam, moram malo srediti misli, pa tek onda odlučiti.
Nije loše – rekoh, i okrenuo sam se prema izlazu. Zatvorih sobna vrata i povukao sam se u dubinu svojih razmišljana. Jebozovna mama, nema šta. Željna kurca, bilo je vidljivo “iz aviona”. No, odlučih. Neću odustati. Idem dalje. Jednu večer, predložih joj da izađemo na pićence, uvijek je bila za to. Nije voljela sjedenje u četiri zida. Pazi kako se obućeš – namjerno joj napomenuh. Ona se nasmija – da, a što bi ti želio – pita? Pa mogla bi neku kratku haljinicu ili suknju, što kraću, prozirnu bluzu da ti se vide sise, nek narod uživa – odgovorih malo zaokruženo, nisam se usudio ići toliko direktno. Dobro – potvrdi s smješkom i vrati se u sobu. Izađe nakon petnaestak minuta, kratka suknje, iznad koljena, do polovice butina, bluza svilena, poluprozirna, ispod ništa, mali sportski lagani sako, otvoren ali tako da je prekrivao sise, ocrtavao se samo prostor između tih jebozovnih sisa, štiklice, dugonoga. Nisam se uzbuđivao, prihvatio sam to hladnokrvno, te krenuo ka autu. Sjedosmo u auto, ona do mene, usljed sjedenja suknjica joj se pripila uz butine i otišla joj malo ispod međunožja. Jebao bih je tu, usred auta. Nisam sakrivao pogled, te joj rehoh – raširi malo noge – onako malo oszbiljnije. Raširila je noge i rukama još malo zadigla suknju. Suknja ravno do gaćica ali gaćice nisam vidio iz svoje ptičje perspektive. Dobro? – pitala je. Kako sam se suzdržao da joj ne stavim srednjak u tu jebozovnu rupu među nogama. Krenuh, polako s autom. Dođosmo do caffe bara, malo ovećeg. Ona zajedno samnom, ruku pod ruku. Pogledi se digli, svatko nas je odmjeravao, osobitu nju. Vjerojatno nitko nije pomislio da mi je to mama. Muški pogledi spuštali su se niz njezino tjelo, jebozovno dupe joj se još više pemještalo gore dolje, ljevo desno. Svatko bi joj ga istresao, bilo je vidljivo. I odlučih, zašto ne. Nisam joj pridodavao veliku pažnju, tek kad smo sjeli, naručili piće, rekoh joj – izbaci malo te butine. Poslušala me, podigla suknju malo ispod međunožja i ovlaš raširila nogice. Ja joj stavim ruku na noge, kao da nešto provjeravam, s unutarnje strane butine. Glatka kože, par centimetara od njene pičke, i pomislih koliko je kurčeva ušlo između tih butina. Vratih,naravno, ruku. Ona glada ispred sebe, poluozbiljna. Šampanjac se pio te većeri. Raspoloženje odlično, sve bolje i bolje. Skini gaćice – rekoh joj. Kako? – upita. Ok, nemožeš, raširi maksimalno noge da ti se vide gaćice. Ona bezpogovrno raširi noge, suknja ode do gaćica i preko. Barski stolovi, sve se vidi. Noge raširene, debele butine raširene i crne, napete gaćice između njih. I sad ono na što nisam računao. Iste one polušupljikave, poluprozirne gaćice koje mi je pokazivala onaj dan, prikazivle su pićku moje mame. Pićka napeta ko praćka. Pogledi obližnjih gostiju se spustili na međunožje moje mame. Ok, super – nasmijah se. Natoćih joj još jednu čašu šampanja. Bila je pripita, što od šampanja,,što od prodornih muških pogleda. Nisu znali što ćiniti. Ona, svjesna situacije, još malo raširi noge. Pićka, bilo je vidljivo, malo joj se otvorila. Ukazala se tamno smeđa krijesta, ali, ćinilo mi se malo vlažna. Ne treba žuriti, pomislih. Natoćih joj još pića. Pijuckala je i pomalo se ljuljala na barskoj stolici. Kod svakog pomaka, suknja joj je otišla malo na gore. Kao da je htjela sjesti direktno s guzom na stolicu. Imao sam osječaj da joj ta suknja smeta. A guza široka ko barka, okrugle polutke, puno puta sam je gledao kako hoda, zamišljao kako ju je ljepo držati u ruci kad se jebe. I odlučih. Tebe treba pojebati. Rekoh joj- digni skroz suknju i sjedni direktno na stolicu. Ona se, polupijana i omamljena od jebozovnih muških pogleda, koji su već vidno počeli trljati svoja podeblja međunožja, digne s stolice, rukom vidno zadigne suknju iznad šupljikavih gaćica, gdje se ukaza gotovo obrijana pičketina moje mame, i ponovo se popne na barsku stolicu, ali s guzom direktno na kožu stolice.
Bila je već ponoć. Gosti pijani ili pripiti, uskomešani oko nas. Mama kao da čeka daljne moje naredbe. Bio sam i ja toga svjestan. Konobari su sve više pažnje posvećivali našem stolu. Svaki puta smješak i mig prema mami. I ona se svaki put nasmiješi, uz to i malo zanjiše na stolici. Kao da je nešto svrbi među nogama. Stara moja, vrijeme je za daljnu akciju. Podigoh ruku, sad i ja bez srama, na njeno rame i rekoh joj – vruće je, otkopčaj koje dugme na bluzi. Ona s smješkom raširi sako i otkopča dva dugmića na bluzi. Vidio se prostor između sisa, i pola sisa s unurarnje strane. Raširi tu bluzu i sako – rekoh. Ona se ispravi, raširi sako iza sisa i to isto učini s bluzom, te otkopča još jedno dugme. Predivne sise s bradavicama se ukazaše iza bluze. Bila je spremna za jebačinu. Ali ja sam oklijevao, namjerno. Uživao u prizoru. Polugola mama sjedi tu kraj mene, u prepunom lokalu. Pripita, poslušna, čeka moju odluku. Izaberi si nekoga i otiđi s njim u wc – rekoh. Nasmješena, zadovoljno prošara pogeledom po lokalu, obližnjim gostima. Upija muške poglede, i vidjeh je kako se jače nasmješi prema jednom muškarcu 28 – 30 godina. Muškarac uzvrati osmjeh. Postalo mi je vruće. Čekao sam akciju moje mame. Ona još više raširi noge u smjeru tog moškarca. Međunožje se ukaza u svojoj cjelosti. Jebote gaćice, pomislih. Iako šupljikave i prozirne, šta će joj. Jasno mu dala do znanja šta želi. Muškarac u nedoumici, razumio je poruku ali nezna kako. Mama shvati situaciju, pa se još malo ispravi da mu pokaže sise, lagano sakrivene iza svilene bluzice. Digne se i krene u smjeru m – ž wc-a. Hoda lagano, sako raširen, sise se lagano njišu, a suknja joj ostala zadignuta na guzovima. Guzovi polupokriveni gačicama premještaju se ljevo desno, otiđe u wc. Meni pomalo krivom što ja nisam uplovio između tih guzova. Širokih guzova, dugih nogu, punih okruglih butina. Kako je život ljep, pomislih. Muškarac je, očigledno, razumio poruku te i on ulazi u wc. Nisam znao što dalje. Sačekah, pomislim, dat ću im malo vremena. Usta su mi suha, otpih malo šampanjca. Uzavrela atmosfera u meni. 15 – 20 min je prošlo. Nitko ne izlazi. U meni ključa, neznam šta se događa. Krenuh i ja prema wc-u, onako polupijan, teturam se šta od pića, šta od situacije. Otvorih vrata wc-a. Hodnik, pa dvoja vrata, muški i ženski wc. Stadoh i osluškujem, napet, treperim. Čujem neko šuškanje u m wc-u. Lagano, nečujno se približavam zatvorenim vratima. Ne vidim ništa, zbog vratiju, lagano ih guram i vidjeh oćekivani prizor. Moja mama sa suknjom oko pasa, bez gačica, raskopčane bluze, raširenih nogu visi oko tipa, zagrljena njemu oko vrata, opkoraćila ga dugim nogama. Tip je drži za one poželjne guzove, spušta i podiže gore dolje na svom kurcu, dobru zabitom u vlažnu pičku moje mame. Zastadoh, prestanem disati i gledam. Mama mu se grčevito uhvatila oko vrata, raširene bluze i sakoa, gole sise joj se trljaju u prsa muškarca, bradavice i krugovi oko njih nekako tamno crveni, gotovo zapaljeni. Sise joj se žestoko pritišću u polugolu kožu muškarca a pička joj mljacka, sve jače i jače. Lice joj u grču, prigušuje uzdahe, tip je diže i spušta na kurcu. Ludnica. U jednom trenutku mama zabacuje glavu unazad i još više otvara usta, potpuno žmiri, tip je pritisne uza zid, traži joj usnama vrat i gricka je, dva tri trzaja, smire se i pušta je na njezine noge. Ona potuno omlohavila, u polusnu gleda i jedva se drži na nogama. Raširenih nogu i pičke stoji ispred svog jebača, ruke mu ovlaš drži oko ramena, a njegov kurac, u svoj svojoj debljini i veličini stoji ispred glatkog trbuha moje mame. Vidljivo je da mu se sperma cijedi iz kurca po trbuhu moje mame, očigledno joj je svršio u pičku, jer joj je pička maksimalno mokra,raširena, i cijedi se iz nje njegova sperma. Tip spušta glavu i gricka joj sise, jednu gricka a drugu mjesi, pritišće do tjela, ona uzdiše, potpuno mu se prepustila. Jednom ruku spušta i ulazi joj u pičku, gotovo s tri prsta, te vrti cijelom šakom, pička joj se širi sve više i više, gricka joj sise, ona uzdiše, glave zabaćene unazad, kleca u koljenima i još više se nabada na šaku svog “prijatelja”, a ovaj, vidio da je gotova, vrti šakom još jače, pridržava je oko pojasa da ne padne, gricka i oblizuje bradavice i krugove sisa. Njoj se otrgne – joj, žmiri, kleca sve jače, širi noge u koljenima i potpuno mu predaje svoju pičku na obrađivanje. Kakav prizor, kakva pička. Pomalo mi je krivo što to nisam koristio sve ove godine. Jebote glupi tabui, pomislih.Iz pičke joj curi po butinama, sva je mokra po nogama, tip joj stavio sva četiri prsta šake u pičku, koja se poptuno otvorila, vjerojatno bi ušla još jedna šaka, njemu šaka propada do palca u pičku moje mame, te vrti sve jače i jače. Mama je u potpunom ludilu, jednom rukom se pridžava za njegov vrat a drugu spušta na svoju sisu, hvata je i gura mu u usta crvenu bradvicu, oteklu od grickanja i jezika. Tip u jednom trenutku ugura cijelu svoju šaku u njezinu pičku i vrti, stara je u ludilu, posrće i skoro padne, okreće se leđima prema meni. Guzovi joj rašireni, crveni, vidjeh da tip u jednom trenutku, gura jedan prst u guzu moje mame…
Tada čujem da se otvaraju vrata wc-a, ja brzo zatvorim vrata od jebačnice moje mame i tipa, te krenuh ka izlasku. Ulazi neki tip, neznam kamo, ja sam morao izaći iz wc-a. Sjedam za stol, onemoćao i ja. Sabrah se, gutljaj pića i čekam. Pogledam na sat, 2 sata iza ponoći. Nakon desetak minuta, izlazi iz wc-a tip koji je naknadno ušao. Čini mi se da se zadržao duže nego inaće. Na licu mu osmjeh, dolazi do svoje ekipe i nešto žurno prepričava. Nakon pola sata, iz wc-a izlazi moja mama. Crvena u lice, osmjeh, pomalo rašćupna. Bluza gnjecava, zakopćana, suknja spuštena, noge crvene, pomalo izgrebane. Pa nije je bilo dosta dugo, pitam je – šta je?
Idemo – prozbori, otpi gutljaj pića i krene prema izlazu. Nasmješena, prođe pored društva iz kojeg je tip bio u wc-u, ne skida osmjeh. Ja krenuh za njom, napet, pomalo ozbiljan. Ulazimo u auto, pitam je opet – šta je bilo – i smješkam se. Budala me rasturila – kaže, zavali se u sjedalo, lagano raširenih koljena. Tada se i ja odvažih, stavim joj ruku na nogu te krenem prema njenom međunožju, ona se ne pomiće. Dođem joj do pićke, bila je bez gaćica, mokra joj i raširena pićka, unutarnja krijesta joj vani, diram je lagano i srednjim prstom joj lagano širim unutrašnjost pičke. Ona se ne pomiće. Bilo je dosta za danas, mada se igra mogla i nastaviti. Ali ima vremena. Krenulo je.
Tada shvatih da svaka žena nosi tajnu svoje jebačine, one najpojebljivije su i najsretnije, najvedrije, prpošne. Takve nam i trebaju. One nepojebljive nam netrebaju, nek idu što dalje od nas…

Jebozovna mama 2

Eh, puno komentara, a koliko toga još ima. Stara voli da se jebe, a ja nemam ništa protiv. Ali, bilo i škakljivih situacija. Upravo u Beogradu, inače ne putujem puno sa starom. Jednom, ne tako davno, bili smo na par dana u Beogradu. Malo vidjeti grad, pa na večer provod. Provod ko provod, nigdje nije loše. Inače u Rijeci znamo kamo, dva, tri lokala, klubovi, uvijek se nešto nađe. Pogotovo za maznuti. Stara na svoju stranu, ja na svoju. Uglavnom idemo tamo gdje nema klinaca.
Beograd je posebna priča. Kroz dan vukli smo se po gradu. Stara, ko stara, sve bi htjela vidjeti, dućani, šoping, restorani...Meni već malo dosadilo. Zezam staru da ću joj naći nekog jebača pa nek je voda. Staroj ne treba puno da se zapali, odmah se smješka, misli u sebi “ne daj Bog dugog čekanja”. Još mi iz glave nisu išle slike iz posljednje njezine jebačine (koju sam ja gledao, a mislim da ne zna za to). Obično izađe sama, mislim bez mene. Često se vrati kasnije kući, međutim, to ne znaći da je dobila po pički, nije svaki dan nedjelja, he he.Volimo dobre provode, pa ako je sve nabijeno sexom, super.
Tako šetkamo, a stara, dobra koka, i ne primječuje muške poglede za njom. Ja se koji put, iz dosade, naslonim na njezina leđe, tek da osjetim te njezine guzove, široke guzove. Tako mi jednom ruka sklizne po njezinoj suknji, po crti njezinih guzova, gotovo do pičke, dok je ona razgledavala izlog. Nije bilo loše. Kako da sam malo osjetio, pod prstima, pičku. Uh, dobra stara, nema što. Popismo piće u kafiću, i ja onako iz dosade, pitam je kamo navečer. U lov - kaže stara, i smješka se. Ok, super, mislim, konačno nešto napeto. Dođosmo do hotela, naše sobe, večera, odmor, pa spremanje za van. Uh, konačno. Starka prebire po koferu, vadi stvari, vidim, pažljivo bira, znaći bit će nešto. Stara, molim te, samo bez gaćica, kažem joj. Nije me poslušala. Drži u ruci neke svilenkaste gaćice, minijaturne doduše, ali ipak gaćice. Skida se i odlazi u kupatilo. Iz kupatila, druga slika. Stara opet u minjaku s prorezom, kao neka kratka haljinica, ne znam kako da to nazovem, a gore poluprozirna tamna bluza. Ispod bluze sise, nema ništa, hvala Bogu. Sise se naziru, ali ne vide se skroz, tek malo bradavice provire. Izlazimo, prvi lokal je naš. Cuga, jedna, druga, ništa zanimljivo. Kao da se nikome ne jebe. Uh, ne volim takve komorne atmosfere. Zabadava staroj kratka minica, zabadava se ja namirisao. Ajmo ća, kažem i dižemo se sa stolica. Izlazimo na ulicu, pogledom tražimo taksi, nek nas odvede na neko mjesto gdje ima života. Slaže se i stara, pitat ćemo taksistu gdje je najbolje. U kratkom vremenu, stiže taksi, kao da čekao da se mi pojavimo. Ajde, bar nešto dobro. Gledam staru kamo će sjesti, taksista otvara stražnja vrata staroj a mene posjedne do njega. Ok, malo neobično ali ništa čudno. Vozimo se par minuta, gotovo u tišini, taman da pitam gdje je dobar provod, kad se taksi zaustavi uz cestu, malo pričeka, koju sekundu.U tom momentu, neočekivano za nas, dolaze još dvojica putnika. Sjedaju svaki sa jedne strane, a stara ostaje u sredini, gotovo kao po nekom dogovoru. Pogledam staru,ona još uvijek u ležernom položaju, gleda me upitno, gotovo da joj je neugodno. Uh, pomislim, ne miriše ne dobro. Taksista vozi, ja brže bolje pitam, gdje je najbliži pub. Taksista se nasmješi te mi odgovori da i oni idu tamo. Ok, vozimo se do nekog proplanka, gotovo do nakakvog parka, tko bi znao, mrak je, oko 10 sati navećer. Otraga muk, stara se gotovo i ne pomiče, kao i oni tipovi. Činilo mi se da su gotovo stisli staru, sasvim su bili blizu nje, naslanjajući se na nju. Sise se lagano pomiću u zavoju, te to nije promaklo likovima do nje. Eh, gdje je sada grudnjak, vjerojatno je to i stara mislila. Mislio sam da će je svaki čas uloviti za golu nogu, golo bedro, koje je ostalo nepokriveno, a minjak se još i malo otvorio po sredini, tako da se pri svjetlu nazirala unutrašnjost bedra. Mislio sam u sebi, bit će šta će bit, nekad treba platiti ceh jebozovnosti. Ako je žele jebat, nek je jebu. Više sam se brinuo za sebe, šta ja tu radim, kao da sam suvišan. Kažem taksisti da zaustavi, idem se radije malo prošetati. Taksista uspori i prije nego što stane, javi se stara: daj ostani tu, kaže. Taksist me pogleda, ok - kažem. Vozili smo se cijelu viječnost, kao da idemo u krug. Napetost sve veće. Likovi iza mene, još su se više približili staroj, bar mi se tako ćinilo. Jasno je bilo i meni i njoj da ona neće moći samo tako izaći iz auta. Ovi trojica u auto, taksista i tipovi iza nas, kao da su igrali na kartu strpljenja. Nije se vrijedilo ni igrati, da ne krene na gore i gore. Gotovo da sam rekao, stani, stara skidaj se. U tom momentu, taksista se zaustavi u mrkom mraku. Ulična lampa negdje daleko. Okrenem se prema staroj, ona gotovo uplašena, ne diše. Pogledam je prema sisama i međunožju, bila je u potpunom strahu. Ja se malo nasmješim, tek da razbijem strah, mada mi do smjeha nije bilo. Sjedimo u mraku, vjerojatno, očekujući moju reakciju. Shvatio sam to, i pomislim, bolje da ne kažem ništa. Tad se taksista okrene prema mojoj staroj, meni kaže: izađi! Ja izlazim, a on pali svjetlo u autu. Ponovo se okreće prema mojoj staroj, hvata je za gole noge ispod koljena, diže joj noge te je povlači i širi noge u koljenu, tako da joj sad noge vise preko naslonjača prednjih sjedala. Minica joj ostala oko pojasa, međunožje se ukazalo, minijaturne gaćice sakrivaju napetu pičku moje mame. Mislio sam, sva sreća da su tu gaćice, a rekao sam joj da ide bez njih. Stara gotovo leži na zadnjem sjedalu, ne može se pomaknuti od one dvojice otraga koji uživaju u prizoru polugole moje mame. Predivne duge noge, okruglih bedara, sad su na jasnom svjetlu. Promatraju to sva trojica, vjerojatno im se magli pred očima. Jedan od one dvojice izvlaći mali nož, skakavac, iz đepa, te prereže kod starinog kuka mali dio gaćica, te odmiće gaćice u stranu. Ukaza se pička moje stare, frizirana, ne obrijana do kraja. Tipovi s divljenjem i pohotom gledaju taj prizor, pičku moje stare, raširenu, gotovo ponuđenu. Stara nije ni trepnula, pogotovo kad je vidjela nož. Leži tako raširena na zadnjem sjedalu, između dva tipa, ponuđena. Tip, koji je prezao gaćice, stavlja ruku na pičku moje stare, malo prođe po njoj, pa naglo gurne srednjak u rupu moje stare. Stara uzdahne, cijeli crednjak je propao u ne malu pičku moje stare. Tip napravi nekoliko pokreta s rukom, unutra van, gotovo da je ševi s rukom i srednjakom, čeka reakciju moje stare. Stara se teško suzdržava, onaj drugi lik hvata je za dude, shvati da nema grudnjaka, pa ih malo jače, grubo zamjesi, te trga bluzu moje stare po dugmima. Na svjetlo izlaze gole sise moje stare, tip ih bjesomučno hvata, a tko ne bi. Sad je obrađuju obojica, a i vozač pruža ruku po bedrima moje stare. Stara se dobro obrađuje, ovaj sve jače mjesi sise, dok je ovaj dobro ševi sa srednjakom. Ni bedra joj nisu pošteđena. Stara se više ne može suzdržavati, počinje uzdisati sve jače. Imam osječaj da joj se i pička navlažila. Vozač ne može više gledati kako je ova dvojica obrađuju, miče sjedalo na kojem sam ja sjedio, prema naprijed, i prilazi mojoj staroj od sprijeda. Gura glavu u njeno međunožje, onaj miče ruku, a vozač je grize za pičku kao kakav dobar komad mesa. Stara uzdahne, otvori usta i zažmiri. Vozač znalački gricka i liže je duboko u unutrašnjost, jebe je jezikom. Staroj podrhtavaju bedra, vozač, osjetivši reakciju stare, gura jezik još dublje u unutrašnjost moje stare, gricka joj sikilj. Onaj bjesomučno trlja sise, a treći uživa u prizoru. Dugo su je tako obrađivali, čakajući da se stara potpuno preda. Nisu trebali dugo čekati, stara je opustila bedra, raširivši ih još više, ovaj puta sama. Jeca, nemoćna da bilo šta spriječi. Vozač podiže glavu, pogleda staru u lice, vidi joj grč uzbuđenja, ponovo pogleda prekrasnu pičku moje stare i predivne okrugle butine. Uspravi se, otkopčava šlic i vadi debeli masni kurac. U tom momentu i stara otvara oči, pogleda ga u taj debeli, masni kurac, koji joj se, ovako u klečećem položaju približava. Gleda kako se približava njenoj otvorenoj, vlažnoj pički. Vozač,ne čekajujući, gurne svoju kurčinu u rupu moje stare do kraja. Stara to nije mogla izdražati, glasno uzdahne, a vozač je žastoko nastavi jebati, ljuljajući cijeli auto. Ova dvojica prasnu u smjeh, vozač jebe kao lud, ne da joj da dođe do zraka, hvata je za cice s masnim šakama i jebe žestoko. Jebao je dobrih deset i više minuta žastoko. Stara je jecala, uzdisala, želeći pustiti što manje glasa, ali nije joj uspjevalo, kad bi se počela suzdržavati, vozač bi počeo jače udarati, a pička joj se pretvorila u pravu jamu, nije mogla spriječiti da curi iz nje. Jebote, daj je malo nama, kaže jedan od one dvojice, koji su uživali u nesvakidašnjoj jebačini. Vozač svrši u pičku moje stare, i polako izvuče kurčinu iz nje. Nakon njega, pička je ostala otvorena, gotovo se mogla vidjeti unotrašnjost moje stare, bila je dobro pojebana. Crvena u lice, tražila je moj pogled.Vidjevši me, ja joj namignem i nasmješim joj se. Ohrabrena i osokoljena mojim odobravanjem i osmjehom, nasmješi se i ona. Nije više bila tako uplašena. Pička joj raširena i puna sperme. Ajde digni se, kažem joj. Ona se lagano uspravi i sjedne. Za to vrijeme, ona dvojica skinuše hlače do koljena, jedan prihvati moju staru oko pazuha i podigne je tako da je kleknula na zadnje sjedalo, pokazujući dobre, okrugle guzove onom drugom i meni. Stara me ponovo pogleda, ja joj kimnem glavom. Ona se odvaži i opkorači ovog do nje, naslanjajuči se na njega rukom. Vidi, vidi, kaže ovaj, iznenađen što se stara, sad sama ponudila. Uspravi svoj kurac, ne tako debel kao od vozača, ali potpuno zakrivljen i dugačak kao glista, te posjedne moju staru na kurac, zarivši joj ga duboko u utrobu. Stara se uspravi, jaukne, tip je primi za kukove i počne je micati naprijed natrag, ljevo desno. Stara me ponovo pogleda, ja joj opet kimnem glavom, a ona se tada posveti tipu koji je jebe i sama počne vrtjeti kukovima, naprijed natrag, gore dolje. Žestoko su se jebali, kao da se takmiče tko će koga pojebati, ona njega ili on nju.
U jebote koja jebačica, kaže ovaj treći, koji još nije probao moju staru. Priđe rukom do guzova moje stare i nekako potraži njezinu rupu, jedva je pogodi i gurne joj, onako u pokretu, srednjak u guzu do kraja, grubo odjednom. Meni je bilo dosta, okrenem se i odšećem da se malo odmorim od prizora. Vratim se nakon dvadesetak minuta. Stara sjedi u otvorenom autu, a tipovi se odmaraju, šetajući oko auta. Sjedosmo, kao da se ništa nije dogodilo, samo što je stara bila rumena u licu. Jedan predloži da idemo na cugu kod njega u stan. Meni je bilo svejedno, i kažem, može. Dođosmo do stana, stara jedva hoda, golih sisa, pocjepane bluze. Haljinica joj zgužavana. Sjedosmo na trosjed,popismo cugu, jednu, drugu. Koji si ti, pita me jedan. Prijatelj, odgovaram. Stara izjebana, ne može doći k sebi. Još je uplašena. Šta se bojiš, pita je jedan, podigne je iz trosjeda i raširi joj bluzu. Sise joj ispadnu, ovaj joj potrga minicu i stara gola stoji pred njima. Raširenih nogu, razjebane pičke i guze. Gledaju je pohotno. Pa neće valjda opet, pomislim. Stara ima liniju za bogove, pomislim, to joj je sada mana. Nisu izdržali, ovaj joj skine i bluzu, uhvati je za pičku, grubo uđe u nju, pokušali su je pojebati ponovo, ali kurčevi su ostali mlohavi, srećom. Tako da se ovaj samo zadovoljio rukom, rasturajući joj pičku i dupe. Stara je klacala ali joj je bilo svejedno. Ionako su sva trojica svršila u nju. Bila je dobro podmazana. Kad su bili gotovi, stara obuče ostatke bluze i minice, te krenusmo na ulicu, bez pozdrava. Hodali smo u rano jutro, po mraku do hotela. Stara je stiskala bluzu, skrivajući sise. Bez gaćica je ionako odavno ostala. Uđosmo u hotel, te u našu sobu. Jedva sam odahnuo. Stara ode pod tuš. Izađe i zavuće se gola u krevet. Ja u drugi, te joj kažem: svaka čast, dobra si....

Samo ne to!!! 2

Otisao je sa mojih vrata...
Ostala sam sama sa sobom,misli su plovile mojom vijugama,gresna sramom okicena kao kurva i vise od toga.Prljava,kao iznosana kosulja.Izjebana,da bas ta rijec izjebana,ludo izjebana,gadila sam se sama sebi.
Sledeceg jutra sat je zazvonio,uplaseno sam skocila,misleci uh,boze pa ja sam luda u mislima.Sredila sam se i otisla na posao.Nisam mogla da radim stalno sam razmisljala o svemu sto se dogodilo one noci,one novogodisnje noci.
Odgovoran posao sam radila,trebala mi je koncentracija i mir.Ja sam arhitekt,ali ja sam drolja bolje reci.Skolovana i kao pametna zena,poslovna i uticajna ali drolja reci cu to sama sebi.Niko nije ni slutio sta se krije iz tog mog ljepog izgleda.Niko nije ni slutio sta se skriva u dubini moje intime,niko.Ali ja sam znala.Ja vam ovo pisem da nekako podjelim taj teret srama,da me razumijete ako uposte mozete.Citala sam dosta prica,istinite ili ne neznam.Ali jedno znam,da ovo moja nije samo prica to je zivot.
Nikako se nisam mogla skoncentrisati na posao i nacrt koji sam zavrsavala.Odustala sam i otisla van.Hodala sam vani kao luda.Trebao mi je neko,da trebao mi je neko,da me saslusa da mi pomogne,ali nisam se usudjivala ikome do dan danas da ista kazem.Zato i jesam pod ovim imenom Elena,mada se skroz drukcije zovem,a njegovo ime nesmijem i necu da spominjem.
Sada kad imam 45-t godina i kad se svega sjetim,zaplakala bi najradije.
Svi kazu da sam jos uvijek jako ljepa zena.Uvijek sam izgledala sredjeno i dotjerano.Uvjek sam drzala do svog izgleda.Muz me prevario i sve je puklo.Od tada ja zivim kao u plemenu gdje se pare,gdje jednostavno kao u sektama jebe svako svakoga.Koristim se malo vulgarnim rijecima jer se tako i osjecam kad imam seks i kad o tome pisem.
Tako me to uzbudjuje i nemogu da kontrolisem svoje strasti.
Vratila sam se s posla,umorna od misli,umorna od svega.Zeljela sam da razgovaram sa njim.Uporno je odbijao,zeleci samo jedno.Rekla sam mu da to nije dobro i da mi oprosti na ludosti i sramoti koju sam nam ucinila.Rekla sam mu da sam bila pijana i da nisam znala sta radim.Da je on mlad i da nije kriv nista.
Sta bi se desilo kad bi ja ovo sve ispricao,nekome?Totalno sam se izgubila od tih rijeci!
Desila bi se velika sramota i tebi a posebno meni!Uzbudjena ruke su mi se tresle od straha sta ako stvarno isprica?Morala sam da promjenim taktiku i da smislim nesto.Ali samo mi je jedno ostajalo.
Dobro,reci mi sta ti zelis od mene?Gledao me nekoliko sekundi,a onda mi prisao i zagrlio me jako.Osjetila sam taj zagrljaj da je od srca.Pomislila sam da mi je oprostio????
Zagrlila sam i ja njega.Poljubio me u usta i pomilovao po kosi.Tada sam shvatila da sve to tek pocinje,za sve je bilo i suvise kasno.Nista nismo vise govorili.
Idem da se istusiram pomislila sam u sebi,jer nije vise bilo pomoci niti spasa da se incest prekine.Nisam mogla da djelujem na njega,pa sam pomislila.Necu mu pruzati uzitak,samo cu lezati onako mrtvo,neka shvati,mozda ce shvatiti?
Tusirala sam se dugo,razmisljala o svemu i donela odluku.
Za mene vise oprosta nema,boze oprosti mi ako mozes,jer ja sam luda i sebicna zena koja je iskoristila svoje strasti samo za sebe i sada placam taj ceh.
Usla sam u sobu on me je cekao.Legla sam mrtva hladna kraj njega.Nije dugo cekao,odma je poceo da me ljubi.Mirovala sam ali polako tjelo je samo izdavalo sve.Dok mi je ljubio grudi ja sam sve vise tonula u strast,vlazila sam sve vise.
Nisam mogla da se koncentrisem.Pocela sam da se prepustam,uzdasi zadovoljstva koje mi je pricinjavao,sve su pokvarili moje planove.Poljubio me u usta,jezikom,nisam vise mogla da se pretvaram.Prepustila sam se uzivanju.
Spustao se niz moje svjeze oprano tjelo,sva sam drhtala.
Kad je stavio jezik u kokicu zasenjala sam jako.Milovala sam njegovu kosu dok je on lizao moj klitoris,stenjala sam jako.Daj mi ga vise nisam mogla da izdrzim.Uspravio se.Kad sam ga ugledala onako velikog i tvrdog.Popunio je moja usta,usnama sam ga sisala milujuci mu jaja.Duboko je uzdisao.Spusti se na ledja stavio kondom zeleci da sjednem na kurac sto sam odma i ucinila.Ulazio je u mene polako.Sva sam se tresla toneci u greh za kojeg vise nije bilo mjesta u tom trenutku.Ljubio je moje grudi koje su se topile u njegovim toplim usnama.Izvijala sam se kao zmija.Jebavali smo se polako,nikud nismo zurili.Ljubili smo se i grickali,stenjali obadvoje.Uzdisala sam sve jace i sve vise.Ulazio je u mene duboko.Mjesala sam na kurcu koji je popunjavao moju kokicu,bio je to pravi kurac za nju ali i ne prava osoba ali vise nisam na to mislila.Placala sam ceh srama sama sebi.Ali ne novcano nego kao kurve nekada u tom najstarijem zantu na svejtu.Da u tom trenutku ja sam bila prava kurva.
Skinula sam se sa njega i okrenula na bok.Kad ga je stavio u mene jako je stenjao.Volio je tu pozu tako me jebavao,ljubio i milovao mi grudi,uzivala sam do bezsvesti.
Nakon nekoliko minuta,zalelio je pozu odozada.Ustao se kraj kreveta a ja sam kao kuja unazad trazila njegov kurac da udje u mene.Usao je polako svojim toplim rukama uzeo je moje kukove.Sve brze ga je zabijao u mene,pocela sam da vristim od zadovoljstva,svrsavala sam preljepo.Nastavio je da me jebe,van sebe sam bila.Nabijala sam se na kurac kao luda.On je samo stajao i uzivao.Zastenjao je jako zanala sam da svrsava ubrzala sam.Polakoooooooo,rekao je usporila sam,uzdisali smo oboje nekoliko minuta do kraja.
Legli smo na krevet.
Duboko sam disala.Jel to zelis stalno upitala sam ga?
Zelim!Vise nije trebalo pitanja!!!!!
Shvatila sam gresku koje se vise nije mogla ispraviti.
Ostalo je da visi ono “Samo ne to”