utorak, 18. kolovoza 2015.

Mama zeli bebu svog sina

Zelim da vam ispricam o svojoj mami. Ona ima 42 godine i veoma je seksi. Vrlo je lepa i vodi racuna o sebi pravilnom ishranom i redovnim vezbanjem. Uprkos njenim godinama, vecina ljudi misli da je u svojim ranim tridesetim ili kasnim dvadesetim. Osim njenog izgleda, stil njenog oblacenja (mini suknje i haljinice do pola budine, i uske majicice na bretele ili bluzice bez ramena, i uvek nosi najlonke i stikle), takodje cini da izgleda mladje.

Jebemo se redovno sada vec cetiri godine, od moje dvadesete. Kad god tata nije tu. Srecom za nas, on je vlasnik eksport-import firme i ima skladista u Meksiku i Floridi, zbog cega je cesto dugo odsutan. Nikda nisam koristio kondom zato sto je mama uzimala pilule, dok nije presla na anti bebi flastere koje nosi malo iznad svog zbunica, od pre mozda godinu dana.

Prica koju zelim da vam ispricam pocela je jedno tri meseca nakon sto je mama pocela da nosi flastere. Tata je pakovao svoje stvari da ode za Meksiko narednog jutra. rekao je da nece biti tu jedno mesec ipo dana, i rekao mi je da se brinem o mami dok on nije tu. Covece, kad bi samo znao! Znao sam da cu za to vreme spavati u maminom krevetu i jedva sam cekao. Pitao me je da ga odbacim do aerodroma ujutru.

Tog jutra dok se tata tusirao i oblacio, sisao sam dole u kuhinju da uzmem kafu. Mama je vec bila tu. Rekla je, “Jedva cekam da se vratis kuci.” Onda je uradila nesto sto me je totalno sokiralo. Zadigla je svoju mini suknju do svojih kukova i povukla svoje gacice na dole, otkrivajuci njen flaster, rekla je da njen bioloski sat otkucava i da zeli jos dece, ali da tata nije zainteresovan i da zato zeli da joj ja napravim bebu. Zatim je skinula svoj flaster i bacila ga u kantu.

Kurac mi se odmah ukrutio, Kad samo pomislim da moja mama, koja me je rodila sada zeli da rodi moju bebu! Okrenuo sam je, povukao joj suknju ponovo na gore i spustio joj gacice do njenih butina, presavivsi je preko kuhinjskog stola. Svukao sam svoje pantalone, otkrivajuci svoj debeli kurac od 20cm. Stajao sam iza nje dok sam navodio svoj kurac u njen ljubavni kanal i poceo da je jebem kao zivotinja. Rekla je, “Pozuri pre nego sto ti otac sidje dole.” Onda smo ga culi kako silazi niz stepenice i rekla mi je tiho da stanem pokusavsi da se ispravi, ali ja nisam mogao. Zadrzao sam je na stolu levom rukom i nastavio da je jebem. “rekla je, “O moj Boze!” Tata je viknuo iz druge sobe da ide da odnese svoje torbe u kola, i ja sam rekao, “Ok. Mama me je zamolila da pozurimo.”

Culi smo da se tata vraca unutra i otvara ormar da uzme svoj sako. Ubrzao sam svoj tempo, bacio pogled na flaster koji je lezao u kanti za djubre i pomislio na to kako moja beba raste u maminom stomaku. Napumpao sam obilno punjenje svog semena duboko u majcinu vaginu. Izvukao sam ga, zakopcao pantalone, dok je mama povlacila gore svoje gacice i namestala svoju suknju, bas kada je tata usao u kuhinju. Dao je mami dugi poljubac i rekao “Idemo, sine.”

Nakon sto je izasao, dao sam mami jos duzi poljubac i sapnuo joj da je volim. “Nasmejala se i rekla, “Pozuri kuci.”

Kada sam se vratio kuci, otisao sam gore uz stepenice, svlaceci se dok sam trcao. zatekao sam mamu kako lezi na svom krevetu, samo sa osmehom na sebi. Dok sam prilazio do kreveta ona je rasirila svoje noge. Bacio sam pogled na njen stomak i video da nije bilo flastera, zbog cega sam bio veoma srecan. Domileo sam izmedju njenih nogu i zario svoje lice u maminu izbrijanu picku. Lizao sam, sisao i grickao njen klitoris. Svrsila je. Lizao sam i gladno gutao njen slatki nektar. Onda sam se popeo na mamu i jebao je jos nekoliko puta tog dana, potapajuci njenu pickicu svojom spermom. Ustajali smo iz kreveta samo da odemo do wc-a. Nismo cak ni jeli ceo dan, ako se mamina picka ne racuna.

Sledeceg jutra, ustali smo i jebali smo se u svakoj prostoriji u kuci. Cak smo se jebali i na verandi, sve dok tata nije bio tu. Kad smo vec kod tate, on je morao da ostane u Meksiku jos jedan mesec, na cemu smo mama i ja bili vrlo zahvalni. Ipak, nije nam bilo ni potrebno dodatno vreme da ostvarimo svoj cilj, jer je test za trudnocu koji smo kupili pokazao da je mama ostala trudna jos prvi mesec dok tata nije bio tu.

Kada se tata vratio kuci, mama je bila skoro u drugom mesecu sa mojom bebom. Mama je ispricala tati za nas, i rekla mu je da ce tako biti od sad pa na dalje. U pocetku je bio besan, ali bilo mu je drago sto je to bar ostalo u porodici. Mama mu je takodje rekla da smo se slozili da moze da nastavi da je jebe dokle god je trudna sa mojom bebom.

Mama je rodila jos jednog sina, samo ovaj put od svog prvenca… mene. Decak je zdrav i prav- toliko o tabuu. Radujem se da objavim da je mama ponovo trudna sa mnom. Siguran sam da ce mi mama roditi jos nekoliko dece pre nego sto prestane da ovulira.      

Posle 17 godina,sin...


Volela sam vežbati u svojoj rekreacionoj sobi.U srednjoj školi bavila sam se košarkom I uživala sam u vežbanju.Uspevala sam da održavam svoje telo.Ustala sam se ranije jer je bila subota ujutro I mislila sam da imam nekoliko sati samo za sebe.

Usred vežbe,moj17ogodišnji sin Jovan iznenadio me je ušavši u sobu.Posle izlaska petkom uveče jovo je spavao obično do podne I skroz me je iznenadilo otkud sad on tu.Na sebi sam imala samo tanki beli sportski grudnjak I tange.Ne treba ni reći das u mi bručke na sve strane ispadale iz tangi I bilo me je sramota.Znala sam koliko su mi I bradavice vidljive,ali sam bila preiznenađena da bih se prekrila.

Iako sam imala sina sa samo 16 godina više sam mu sličila na stariju sestru nego na mamu I kako sam kasnije saznala das u mnogi od njegovih prijatelja koji me nisu upoznali hteli da se smuvaju sa njegovom starijom sekom.Visoka sam 180 cm, I sasvim pristojno izgledam jer držim do sebe vežbajući svakodnevno održavajući tako figure na kojoj mi mnoge drugarice zavide.Imam dugu smeđu kosu I smeđe oči.Jovo nikada nije saznao da je njegov otac raskinuo samnom čim je saznao das am trudna,tako das am ceo život živela samo sa sinom.

Jovo je bio puno na svog oca,visok je 190 cm,ima 100 kila,što je ok na njegovu visinu.Ima smeđu kosu I oči kao I ja.I zajedno smo izgledali kao brat I sestra.Na sebi je imao samo šorc I ništa više.
Ušavši I videvši me,momentalno mu se digao,a meni su oči odmah skliznule  njemu među noge.Ne treba reći koliko je neugodan bio taj trenutak.Ipak,jovo me je viđao u bikinijima na sunčanju u dvorištu,ali ipak nijedan od njih nije me otkrivao ovoliko.Ne znavši šta sada,izvinula sam mu se zbog odeće u kojoj sam bila I rekla mu kako ga nisam očekivala barem još nekoliko sati pa sam se malo raskomotila.On je pokušao nekako da nas opusti rekavši kako je sve ok jer me je viđao u kupaćima već I kako je sve ok,ali smo oboje znali kako to baš I nije istina.Videvši kako mi je neugodno, I videvši kako mu se diže na moju pojavu,krenuo je da izađe iz sobe.
Rekla sam mu kako je sve ok I da može da ostane jer ju jee već video.I meni je bilo neugodno zbog šatora koji mu se razvijao u šorcu I rekla sam mu kako je to sve normalno I kako sam to sve već videla kod njega kada bi se brčkali u bazenu u dvorištu.
Jovo se okrenuo prema meni I počeo da diže tegove.Njegove oči nisu nikako napuštale moje telo.A moje oči nisu napuštale njegovo međunožje.Jedini zvukovi u prostoriji bili suzvuci tegova I naše kontrolitrano disanje.Kako se bio namestio u jednom trenutku u šorcu koji je bio dosta opušten videla sam mu jaja.Bila su predivna,činilo mi se poveća,I pička je počela da mi vlaži I svrbi.Izgleda da nijedno od nas dvoje nije shvatalo koliko nas uspaljuje ono što vidimo kao I ono što bi smo želeli videti.Našla sam sebe u mislima kako želim da vidim kurac,sinov kurac,a nemam uopšte dileme da me je sin hteo videti golu kako vežbam.Ovo se nastavilo još 15-20 minuta, I oboje smo se uznojili a požuda je čini mi se samo rasla.I napokon,Jovo me je pitao da li može biti iskren samnom.Nisam bila sigurna šta će reći,ali uvek sam imala pravilo dag a saslušam bez obzira na sve.Kada sam mu rekla da je sve ok,sin mi je počeo pričati kako sam ja veoma lepa žena I jako seksi.Zacrvenela sam se I podsetila ga da sam mu ja majka I reče on da to I jeste problem.Ovo me je začudilo I pitala sam ga kako to misli.Jovo reče kako sve majke njegovih drugova I izgledaju kao majke a da ja više ličim na njegovu stariju sestru.Nastavio je pričati I o tome kako ga drugovi zezaju zbog mene o tome kako bi me voleli videti golu I imati seks samnom.Upitala sam ga kakvo mišljenje on im o meni.Rekao je ne,zatim da,I ponovo ne,I rekao da je to pogrešno jer sam mu ja mama I da ne bi smeo imati takve misli o meni.Rekla sam mu kako mi sve to što govori laska I da razumem kako se oseća.Videla sam mu zbunjen izraz na licu.Počela sam mu objašnjavati kako neke moje prijateljice pričaju o njemu I kako bi želele da dođe kod njih I obavi im neke posliće I da bi ga zavele kasnije.Pitao me je da li sam I ja tako mislila I odgovorila sam mu kako se trudim da ne mislim,ali kad tako dobro izgleda,I ima tako veliko ispupčenje da jesam I ja pomislila kako bilo videti te golog I zavesti te.Oboje smo zatim tiho sedeli ne znavši šta da kažemo.Zatim sam mu rekla da je I više nego očigledno da želimo videti jedno drugo gole I shvatila kako je to potpuno normalno.Zgrabila sam grudnjak I digla ga preko glave otkrivajući svoje ponosne I prirodne četvorke.Jovanu kao da je donja vilica pala na pod,sedeo je ispred mene I blenuo mi u sise.Pitala sam gad a li mu se sviđaju I sve što je mogao reći bilo je to da je samo klimnuo glavom.

Zatim sam ustala I okrenula mu se leđima,otkrivajući mu svoju guzicu.Pogledala sam ga preko ramena,pogula se napred I polako spuštala tange niz noge.Kako su mi tange skliznula niz noge,naguzila sam mu se još više I moj Jovo je sada blenuo kao tele u moje usmine obrasle pičke.Blenuo je kako su mu unutrašnje usmine ispale iz šume I kako sam mokra bila.Kasnije sam saznala kako mu se sviđa kada unutrašnje usmine ispadaju I vise.Kada sam iskoračila iz tangi,polako sam se okrenula prema sinu.Nije skidao pogled sa moje šume I usmina.Crvenela sam kao klinka jer je tako zalepio pogled među moje noge I na moju pičku.Ponovo sam ga pitala sviđa li mu se to što vidi,pokušavajući pritome da se malo saberem.Rekao mi je da izgledam još više seksi I das am najlepša žena koju je ikada video.Zahvalila sam mu se I rekla mu da ne treba to da kaže samo zato sam mu majka, da me ne uvredi.Rekao je da to iskreno misli,I da cure u školi ne izgledaju ni izbliza poput mene.Gledajući mu u krilo,mogla sam videti vlažnu mrlju.Skupila sam nekako snage I zakoračila prema njemu irekla mu kako mi se čini da ima neku veliku zmiju u gaćama koja pokušava da izađe napolje.Jovo je pogledao prema svom krilu I pocrveneo.Zatim sam mu rekla kako je najbolje I za tu zmiju koju sakriva da ustane I da je oslobodi.Momentalno je ustao I brzinom munje svukao šorc.Kurac mu je iskočio samo I gledao prema meni,tačnijeprema mom međunožju.MMMMMMm,bilo je ob+no što mi je nesvesno pobeglo sa usana, I bio je moj red da buljim.Oduvek sam sumnjavala da ima veliku alatku, a sada sam zahvaljujući obostranoj iskrenosti I potvrdila.Potpuno dignut,izledao je kao da ima najmanje 20 cm a bio je I poprilično debeo.Rekla sam mu kako se I na tom polju bacio na oca.Prišla sam mu još malo I pogledala ga u oči.Kako sam ga pogledala u oči,rukom sam ga obuhvatila za kurac.Čudim se kako od samog mog dodira nije svršio.Nagnula sam se napred I počela ga ljubiti,u usta.Odgovorio mi je na poljubac,da bi tren kasnije prekinuo I odmaknuo se od mene.Šta nije u redu?,pitala sam ga.Ovo je pogrešno,rekao mi je.Pa,malopre si mi rekao da ti ja nisam mama da bi voleo da ima šansu da me pojebeš,I želim da se sledećih pola sata pretvaraš da ti ja nisam majka,nego sura iz škole koja je došla d ate zavede.Počeo je da se buni,ali stavila sam mu prst na usne,njegovu ruku u svoju I stavila si je na sisu, da bih mu odmah zatim rekla das am mu na pladnju I da želim da mu se podam.Videla sam da se pomirio sa time da ga rođena majka zavodi,ali bilo je to previše za njega.Godinama sam maštao o ovome mama,godinama,reče mi jovo.rukom je počeo da mi mazi I miluje sisu,a ja sam uspaljeno rukom počela da mu drkam.I ja sam nekoliko godina maštala o ovome,šapnula sam mu kao da se bojim da neko ne čuje.I ja sam takođe,reče jovo nazad.Pogledala sam ga ravno u oči I rekla mu;ŽELIM OVO U SEBI.Pre nego što je uspeo išta reći rekla sam mu;ZNAJ SAMO DA MAMA NIJE IMALA KURCA U SEBI ODKADA JE OTAC TVOJ OTIŠAO I NAPUSTIO NAS,ODKADA JE SAZNAO DA SAM TRUDNA,I SADA ŽELIM DA TI PRVI BUDEŠ U MENI POSLE TOLIKO VREMENA,A NADAM SE I JEDINI.Čim sam to rekla uzela sam ga za kurac I počela si trljati usmine.Jedva se nakako odupro da ne svrši čim mu je glavić dotaknuo moju rutavicu.Sedi na benč klupu,rekla sam I opkoračila ga.Kako je prošlo 17 godina od kada kurca nisam imala u sebi bila sam uska,jako.Zadovoljavala sam se igračkama,bananama,krastavcima,mrkvom I ko zna čime još ne,ali ništa od toga nije bilo debljine ovog kurca podamnom,a većinom su u akciji bili moji prsti.

Polagano sam se spuštala na njega,razdvajajući si usmine,osetila sam glavić kako prodire u mene.Bila sam preuska, I bolelo me je jako,tako das am sig a puštala cm po cm otprilike.Nakon nekog vremena je ceo ušao u mene I sedela sam mu u krilu sa kurcem duboko u sebi.Svom svojom težinom odmarala sam se na njemu.Za trenutak samse zagledala u jovine oči.I sama sam osetila kako mi se pička grči.zatvorila sam oči koje su počele da mi suze I cello telo je počelo da mi se trese.Shvatila sam tada da svršavam,a jovo me je čvrsto zagrlio I obožavao osećaj mojih sisa na svojim prsima.Orgazam mi je potresao cello telo sve do pičke.Intenzitet kojim sam se tresla nabijena na kurac do jaja je bio previše I za jovu.Pre nego što mu je ijedna reč uspela izaći iz usta počeo d+je da svršava u mene,puneći mi utrobu supermom.Ova topla sperma koja me je ispunjavala samo je pojačala snagu orgazma.Oboje,I majka I sin svršavali smo zajedno, a bilo je to bez das mo se pomaknuli uopšte.Bio je to samo erotizam trenutka koji nas je oboje pomeo s nogu.Držali smo jedno drugo čvrsto.Lice mi je ležalo na sinovom ramenu I vratu.Lep je osećaj osećati stvoje sise na sebi,reče on šapatom.Između seksualne privlačnosti I njegove mladosti,jovi je kurac ostao tvrd I duboko zabijen meni među noge.Pogledala sam ga u oči I rekla mu koliko ga volim.I on je meni rekao koliko me voli.Hajdemo u moju sobu,rekla sam.Sišla sam sa kurca.Pre nego što smo izašli iz sobe,kleknula sam na kolena pred jovu I oblizala mu kurac, očistivši ga tako I od sperme I od svojih sokova.Uzela sam ga za ruku,vodila sam ga prema svojoj spavaćoj sobi.Sklonila sam pokrivače I rekla mu da ih svejedno perem I da ne brine. Legla sam na krevet,na leđa,I otvorila mu svoje noge.Jovo je stajao u podnožju kreveta I promatrao me,moje golo telo njemu na izvolte.Kleknuo jei povukao me malo prema sebi.Počeo mi je ljubiti prstiće I polako išao uz noge.Došavši do pizde,ljubio mi je međunožje uokolo I prešao na usmine I klitoris.Zavukao mi je jezik koliko god je mogao, I mogao osetiti zajedničke sokove.Prstima mi je razdvojio usmine,gledala gad ok mi je lizao klit,cuclajući ga kao da pije sok na slamku.Ponovo,počela sam se tresti I svršavati,ponovo.Nstavio jee da mi sisa klit što je čini mi se samo produžilo moj orgazam.Moj jovo je nastavio da me ljubi prema gore I kružio jezikom oko pupka.Golicao me je jezikom I cuclao mi ga.Stenjala sam I nekako ga uspela pitati gde je naučio taj trik.Jedna od mojih cura me je naučila mama,reče mi sin.Da li ti se sviđa mama?.DA,SINE,OSEĆAM TO ŠTO RADIŠ SKROZ DOLE U PIČKI,rekla sam.Od pupka,ljubeći me,nastavio je do ispod sisa.Počeo me je ljubiti ispod jedne sise pa zatim ispod druge.Ližući tako znoj koji se nakupio ispod njih.Ljubio me je okolo sisa, a zatim stigao I do dekoltea.Ljubio me je kao niko dugo vremena, a poželela sam ga na bradavicama.A kad ih je poljubio,zastenjala sam glasno.Željno je uzeo bradavicu u usta I lagano je uzeo među zube.Počela sam se meškoljiti I uvijati pod njegovom stimulacijom,kako mi je obrađivao jednu sisu,rukama je obuhvatio drugu I uzeo mi bradavicu između palca I kažiprsta.Uzdasi su mi se pojačavali,I tako sam samom jovi dala do znanja koliko dobro radi to što radi.Posle stimulacije obe bradavice nastavio je da mi ljubi poprsje,uz vrat,sve do uha,gde me je nežno ljubio I ciuclao mi usne resice.Ljubio me je po čelu,po nosu I sve do brade.Volim te mama,toliko te volim,obožavam te,reče mi jovo gledavši me ravno u oči I ne trepnuvši.Odgovorila sam mu da I ja njega volim.Usne sun am se našle I počeli smo se ljubiti strasno,jezici sun am plesali ples ljubavi,ples strasti I požude.Jovo se pomaknuo tako I osetila sam kako mi dotačinje usmine I razdvaja ih.

Malko je ušao u mene ali nedovoljno a on nije ništa poduzimao.Ovo zezanje stvarno nisam mogla podneti I kukovima sam pomaknula se prema njemu nabivši se tako na njegovu muškost.Požuda u njegovim očima je uskladila svoje pokrete s mojima,dovodeći ga duboko u sebe sve do vrata maternice.Iako smo se seksali u vežbaoni malopre I usprkos svojoj vlažnosti I njegovoj spermi duboko u meni još uvek sam bila jako uska.Omotala sam ga nogama I nabijala sig a koliko god može da mi uđe.Istovremeno sam ga povukla rukama na sebe.Mama,jesam li ti težak,pitao me je prekinuvši poljubac.Nisi sine,nisi majci težak,želela sam samo da osetim svu težinu muškarca na sebi,muškarca koji me prca,rekla sam mu suznih očiju.Ponovo sam ga čvrste stisnula I nastavila da se tresem I grčim,a on je samo nastavio da me ubada, a ja sam svršavala po ko zna koji put,jer nisam imala snage za brojanje.Malo sam popustila zagrljaj ali ga nisam puštala.Pitao me je želim li promenu položaja, ali odbila sam to,ovako mi je odgovaralo.DA TI KAŽEM NEŠTO,;TVOJA MAJKA JE BILA TAČNO U OVOM POLOŽAJU KADA SI ZAČET,I POLOŽAJ KADA SAM TE RAĐALA,I SADA KADA SI U MENI ŽELELA SAM DA TO BUDE POLOŽAJ U KOJEM ME PUNIŠ.
To je bilo sve što je želeo da čuje I ubrzao je tempo brže I dublje,lupajući svojim telom o moje.Ulazio je I izlazio iz najuže pičke na svetu.Jebote,ovo je kao da prcam nevinu devojku,reče on.I JEBEŠ,rekla sam mu,JEBEŠ SVOJU NOVU DEVOJKU I OSEĆAM SE KAO DA SAM NEVINA JEOR POLA ŽIVOTA SVOG NISAM IMALA KURCA U SEBI,odgovorila sam mu.Popustila sam malo zagrljaj I jovo se podigao na laktove I promatrao me.Gledao je kako mi se sise ljuljaju u ritmu u kojem me prca I taj ga je prizor vidno napalio.Njegove oči srele su moje, I u njima sam videla sreću kakvu nikada pre nisam videla.Mama, oči ti zrače nekim prelepim sjajem,rekao mi je,a ja sam bila presretna.Osetila sam nekako po njegovim pokretima da neće dugo izdržati,osetila sam prve mlazeve njegovog plodnog semena,I onda još jedan mlaz,I još jedan.Bila sam iznenađena količinom,a I svidelo mi se što to ne rasipa nego polaže u moju utrobu.Jovo me je punio I punio sve dok I zadnju kap nije ostavio u meni.Sjajila sam nekim sjajem I radošću, a jovo me je ponovo počeo ljubiti.Bio mu je dignut posle prvog puta ali posle ovoga sada je smekšao.Iscrpljen I znojav,skinuo se s mene I legao na leđa kraj mene.Pomerila sam ruku I uzela njegovu u svoju I preplela prste I stisnula je.U sobi se čulo samo teško disanje I miris prcanja.Tišina je bila u zraku nekoliko minuta.OVO JE BILO NAJLEPŠE JUTRO U CELOM MOM ŽIVOTU,rekla sam sinu prekinuvši tišinu posle seksa.Slažem se mama, reče jovo krenuvši se prema meni.MAMA,JEL TI STVARNO NISI IMALA SEKS 17 godina, I da li koristiš neke pilule?,upita me sin.NISAM,I NE KORISTIM,ALI NE BRINI NIŠTA.A šta ako zatrudniš sada posle svega ovoga?.Videla sam da je bio zabrinut.Uzela sam ga za ruku I rekla mu;VOLELA BIH NOSITI TVOJE DETE,I AKO SE TO I DESI REĆI ĆU OSTALIMA DA JE OTAC NEKI LIK SA KOJIM SAM SE UPOZNALA U DISKU,I DA NE ZNAM KO JE ON.Sigurna si mama, stvarno si sigurna?.JESAM JOVANE,JESAM.BILO BI PREDIVNO IMATI DETE S TOBOM,I TO ĆE BITI NAJBOLJI POKLON KOJI SI MI IKADA DAO.Super,biću I otac I brat,a šta će biti ako iko ikada sazna istinu?.Uveravala sam gad a niko neće saznati.

Videla sam da mu je laknulo I pitao me je da li ima šanse da se ponovo seksaju ili je to bilo samo ovaj put.Uzela sam ga za kurac koji je bio poludignut I rekla mu; MI SE SADA NISMO SEKSALI NEGO SMO VODILI LJUBAV:SEKS JE ONO KAD SI SA CUROM,ALI ONO ŠTO MI IMAMO JE ISKRENA LJUBAV I TO JE DRUGAČIJE:I DA; NADAM SE DA ĆEMO VODITI LJUBAV U MNOGO NADOLAZEĆIH GODINArekla sam.Videla sam da mu prijaju moje reči.I DALJE ŽELIM DA IZLAZIŠ I IMAŠ DEVOJKE KAO INAČE I OK JE DA SE SEKSAŠ S NJIMA SVE DOK KORISTIŠ ZAŠTITU,A DA SVOJE DRAGOCENO I PLODNE SEME ČUVAŠ ZA MENE:Pit zvuči ok.ala sam ga zatim šta danas planira,rekao mi je da planira da joj pomogne da spremi kuću a onda se opusti I gleda fudbal kao I nače.Rekla sam mu da mi to odgovara.ŽELELA BIH DA ISKLJUČIM TELEFONE,ZAKLJUČAM VRATA I BUDEM GOLA CEO DAN S TOBOM,rekla sam mu I predložila da odem nabrzinu da se otuširam I odem da nam spremim nešto za jelo.OPtuširali smo se,nasapunali I oprali jedno drugo I obrisali se.Posle doručka,ostatak jutra proveli smo u spremanju kuće.Kada je bilo vreme za sport sela sam kraj jove,a ne u drugu stolicu kao inače.Bilo je normalno da gledamo utakmice zajedno.Jovo je gledao igru I kritikovao je I iznosio predloge kako se može poboljšati igra I tako0 smo komentarisali.Danas smo oboje uživali u utakmici zajedno,a ruke sun am klizile jedno po drugom.Jovo je voleo da mi masira sise,guzicu,a naročito rutavu pičku.Mama,sviđaju mi se tvoje crne gaće,nosi ih uvek,reče mi sin.HOĆU LJUBAVI,odgovorila sam mu,skontavši da pod gaće misli na moje dlake.Mada je rekao da voli I kada tange nosim,jer mi sve dlake ispadnu van.Uživala sam dag a držim za kurac I da mu ga sisam.Kada je pauza za poluvreme,naguzila bi mu se I izbacila guzicu u zrak;IMAŠ ZADATAK DA POSTIGNEŠ POGODAK U CENTAR TOKOM POLUVREMENA,rekla sam.Začas bi mi prišao I naguzio me u kerećoj pozi.Nebrojeno puta smo vodili ljubav toga dana.Pička me je jako bolela zbog tolike upotrebe I širenja,a jovi su
Jaja bila skroz prazna.Jeli smo goli,gledali utakmice goli I tuširali se goli zajedno pre odlaska u krevet.Jovo je krenuo u svoju sobu.Zgrabila sam ga za ruku I rekla mu,OD VEČERAS SPAVAŠ SAMNOM.Kada sam legal u krevet okrenula sam mu leđa I privukla mu se tako blizu da mu je kurac bio među mojim guzovima.Pre nego što sam zaspala rekla sam mu;JUTROS SMO SE PROBUDILI KAO MAJKA I SIN,A UVEČE LEŽEMO KAO LJUBAVNICi.Jovo je prebacio ruku preko mene I uhvati me za sisu.Poljubio me je u vrat I rekao mi opet da me voli.

DA SI BAREM RANIJE BIO OVAKO BRUTALNO ISKREN PREMA MENI KAO SADA PRE BI TI SE MOJE USMINE RASTVORILE,PRE BIH TI SE PODALA,NE BIH MORALA BITI 17GODINA BEZ KURCA,rekla sam mu.

Oplođavajući si mater 2

Očajnički sam želela dete das am se kao što već znate,pojebala sam se sa sinom i iznenada su mi se grudi počele puniti mlekom.Trebala sam pomoć i obratila se svom sinu,koji mi je pomogao na više načina,kao i dosada.Nisam mogla verovati.Već treća drugarica u mojim godinama mi je objavila da je trudna.Mislila sam da će mi šoping pomoći i otišla sam u tržni centar da si kupim nešto seksi da se osetim malo bolje.Ušla sam u jednu trgovinu i žena mi je rekla da je odeljenje za osobe koje žele trudnoću iza njih i da oni pomažu ženama da zatrudne.I kako to činite pitala sam ih.Žena je ispod pulta izvukla duboke crvene gaće i grudnjak.Ove gaće su  dizajnirane tako da vas učine plodnijima i poželjnijima suprotnom polu,a grudnjak potiče proizvodnju mleka u grudima uvećavajući tako grudi dok se pune mlekom čineći ih tako još privlačnijim.Razmišljala sam malo i odlučila da ih kupim, a nosiću ih samo pred Milanom.E kad bi samo prodavačica znala da sam ja već trudna,pomislila sam.I stvarno,grudnjak mi je podigao grudi,ionako bujne izgledale su i činile se još većima,a gaće su mi isticale pičku,uvlačile su mi se stalno među usmine tako da moja dlakava šuma nije mogla da se sakrije i izgledala je samo još lepše.Otišla sam malo da se sunčam na balkon,pre nego što se Milan vrati iz škole.Na balkonu smo imali maleni bazen i ležaljku za sunčanje.Sunčala sam se samo u grudnjaku i gaćama koje su slabo šta i pokrivale,znala sam da će me sin naći jer se prije vraća on iz škole nego muž s posla.Uskoro su bradavice počele da me bole, i setila sam se da mi grudi ponovo proizvode mleko i da treba da bude isisano inače će da me bole.Milan se vratio iz škole i otišao u sobu pa onda pod tuš."MILANE,BI LI MAMI UČINIO USLUGU?"pitala sam ga.Naravno,reci samo šta treba."POJAVILO MI SE MLEKO U GRUDIMA,DA LI BI TI MOGAO DA MI UČINIŠ USLUGU I DA TE MAMA DOJI DOK SE NE PORODIM?",pitala sam,znavši unapred odgovor,jer sam ga upravo od toga jedva odvojila.Pa naravno da hoću,reče Milan.Povela sam ga do kauča.Stavila sam si jastuk iza leđa i rekla mu da legne meni u krilo.Osećajući ponovo dodir mladog muškarca na sebi me je uspalio,"SKIDAJ MI GRUDNJAK I SISAJ MLEKO!",bilo je sve što sam mu rekla.Milanu nije trebalo dva puta reći,rekao mi je kako je sanjao dan kada će ponovo piti mleka iz majčinih grudi i da je živeo za taj dan.Sklonio mi je grudnjak i divio se mojim mlečno belim grudima u svoj njihovoj golotinji, i tako je bilo svaki put kada bi imali odnos,kao da nam je prvi put, i time me je svaki put osvajao. Osećala sam se jebozovno kao kada sam bila trudna s Milanom.Očajnički sam trebala dete, koje sam sada i dobila."MILANE,PIJ MOJE MLEKO!MOLIM TE! TAKO TREBAM TO".Posle mog preklinjanja uzeo je jednu moju sisu i ponovo su njegova usta bila preplavljena mojim mlekom."LJUBAVI MOJA,TAKO MI PRIJA,MOLIM TE NASTAVI,MOLIM TE!".Milan je nastavio da sisa toplo mleko iz mene,videla sam da obožava svaku kap koju sam proizvodila.Mogao je čuti kako sam stenjala,primetio je i okrenuo glavu,videvši me da sam si zavukla ruku među noge i počela se prstenjačiti."MOLIM TE SISAJ MI DRUGU SISU! MOLIM TE LJUBAVI!".Poslušao me je i prebacio se na drugu sisu koja je zahtevala njegovu pažnju.Primetila sam da se jako brzo pune mlekom i onda bole, što zahteva često pražnjenje,samo nisam znala šta ću kad je muž kući.A moraću nešto smisliti.Milan mi je počeo mesiti dupe jednom rukom,a drugom je masirao kurac."O BOŽE MILI;OVO MI TAKO PRIJA! UHHHH,MILANEEE,TREBAM TE,SVRŠAVAJ U MENE,PUNI ME JOŠ I JOŠ I JOŠ!"Odmaknula sam Milana od sebe,skidajući ga u želji za kurcem.Tražio je još mleka,bio je žedan, a ja sam ga uveravala da ću mu dati mleka,ali da sada treba da me jebe.Uvela sam mu kurac među svoje debele usmine,gaće sam pomerila ustranu jer je Milan tražio da ih ne skidam."BOŽEEEE,O BOŽEEEEEE! JEBI ME MILANEEEEE! KARAJ MEEEE! ŠIRI MI PIZDARU DLAKAVU! UHHH PIJ MLEKAAA MAMINOGGG SINEEEE!".Milan mi ga je nabijao,a u isto vreme sisao mleko iz mene,očajnički je želeo mleko kao ja kurac.”HOĆU DA BUDEM SIGURNA DA NIJE LAŽNA TRUDNOĆAAAAAA,JEBIIIIII! BOŽEEEEE;SVRŠAVAAAAAAAAAM, O JEBI MEEEEE,DAJ MAMI DETE,DAJ MIIII! NEKA MI SE STOMAK POPUNI TVOJIM DETETOOOOOM! dAAAA,O BOŽE,DAAAAA,DAAAAA,JOJ KAKO JE LEPOOOOO”.Evo ihhhhh,stižu spermići za tebeeeee,ima da ti stomak otekne još više,a onda ću terk d ate prcammmmm,evo tiiiiiii!vriskao je I Milan.”BOŽEEEEEEEEE!”,vrisnula sam I sama u ekstazi,kada sam osećala ponovo sinovu spermu duboko u sebi kako pokušava da oplodi već oplođenu ženu.Još smo jedno vreme ležali,ali kurac nije vadio iz mene.”LJUBAVI MOJA, ČINIŠ MAJKU TOLIKO SRETNOM ŽENOM,NE MOGU DOČEKATI DA BUDEM MAJKA PONOVO! IMAŠ ZADATAK DA GA NE VADIŠ IZ MENE KAD GOD SI KUĆI,IMA SAMO DA ME JEBEŠ, A NE DA VISIŠ PO INTERNETU. ČIM TI OTAC ZASPI JA DOLAZIM PO PORCIJU KURCA.ŽELIM DA SAM UVEK PUNA SPERME,NIZ NOGE DA MI SE SLEVA,DA MI SE BUTINE ULEPE OD SPERME!”.Šta mogu kada obožavam spermu I u sebi I po sebi,samo sam morala biti operzna da ne prieti muž I sve ok.”A SADA NASTAVI DA PIJEŠ MAJČINO MLEKO,PONOVO SAM PUNA I BOLE ME GRUDI PONOVO!”.Kako je trudnoća odmačinjala I uznapredovala ja sam bila sve poprcljivija I jedva sam stizala utaživati želju za kurcem,kako sa mužem, tako I sa sinom mu, nisam želela ni jednog da zapostavim.


9 Meseci posle.

Mama,kući sam,viknuo je Milan.”DOĐI,U TVOJOJ SOBI  SAM,”viknula sam svom voljenom sinu.”DOĐlI I PRCAJ SVOJU TRUDNICU PONOVO,PIČKA MI JE GLADNA!”.Sada je već bilo I 9 meseci moje trudnoće, I kao I većina žena nepotrebno je reći das am konstantno bila napaljena.Grudi su mi se povećale, I to dosta, a moj ponosni stomak nikada nije izgledao više seksi,barem nama troma.Toliko sam bila krupna sada da se uopšte više nisam zamarala da nosim grudnjak,pa čak I gaće,kako ne bi ograničavala pristup sinu.A ni mužu nije smetalo,jer je zbog toliko željene trudnoće I svog uspeha samo želeo da mi ugodi, da je zaboravljao kako izgledam I kako to utiČe na našeg odraslog sina.Kevo prelepa si,tako si slatka,reče mi sin oduševljeno.”LJUBAVI,TAKO SAM TI  USPALJENA! ODKAKO MI JE POČEO RASTI STOMAK NIKADA MI DOSTA TVOG KURCA U MENI! KLADIM SE DA SE OSEĆAŠ PONOSNO SADA,ZAR NE? GLEDAŠ KAKO MAJCI RASTE STOMAK ZNAJUĆI DA SI TI UZROK TOME. ZNAŠ LI DA JE STOMAK U KOJEM RASTE OVO DETE ISTI STOMAK U KOJEM SI I TI RASTAO? A DETE ĆE DA PIJE ISTO MLEKO KOJE SI I TI PIO?.Zadirkivala sam Milana, da ga potaknem da me jebe,iako sam I sam znala da mi ne treba puno za to.Kevo,toliko želim d ate prcam,ali toliko sam žedan tvoga mleka.”E PA TU TI MOGU POMOĆI”,ustala sam se s kreveta I raskopčala haljinu skroz,napajajući mu tako oči svojim okruglim stomakom,grudima, I dlakavom pizdom.”EVO TI,PIJ!”,I sekund zatim spustio je usne na moje otečene grudi I počeo da pije toplo mleko,osećajući uz sebe moj okrugli stomak koji raste,ispunjen detetom koje mi je on podario, a muž prihvatio kao svoj uspeh.”UHHHHH MILANEEEE,TREBAM GA U SEBi,TREBAM TE U SVOJOJ TRUDNOJ PIČKI!”,molila sam ponovo.Milan nije rekao ni reč,samo me je pognuo nad krevetom I skinuo hlače.”TOOOO DUŠOOOO,TOOOOO! KARAJ OVU TRUDNICUUUU! NEKA ZATRUDNIM JOŠ VIŠE AKO JE TO MOGUĆE! BOŽE MILI, KADA RODIM OVO DETE,ŽELIM JOŠ! PRCAJ MEEEEE!!!!”.MILAN MI JE NABIJAO DO JAKA; TOLIKO DA JE SVE PO SOBI ODZVANJALO KOLIKO ME JE NABIJAO.Joj kako dobro čovek guzi,pa to je super,mislila sam u sebi.”SAMO JEBIIIIII, JEBI OVU TRUDNU DLAKAVU PIZDUUUU,JEBIIIIII! DETE SI MI NAPRAVIO I SRETNOM ŽENOM ME UČINIO,HVALA TIIIIIIIi”.Nemaš pojma koliko si mi prelepa I seksi tako trudna,ako ćaletu ne bude smetalo ima da ti štancam decu dokle god budete hteli!,reče Milan.”MOŽE SINEEEEE! SAMO ME KARAJJJJJ! JEBI MAMU SVOJUUUU! JEBI VELIKU PIČKU SVOJE TRUDNE MAJKEEEE!!!”,vrištala sam kako sam svršavala.”MOJ BOŽE,”imala sam utisam kao da mi je stomak još veći.”SAMO TAKO NASTAVI! TO! TO! TOOOO! PRCAJ OVU TRUDNICU KURCA GLADNU,IZJEBI ME TOLIKO DA ZATRUDNIM JOŠ VIŠE!!  NAPUNI MI STOMAK SPERMOM,PA I PIŠAKOM AKO TREBA,SAMO DA BUDE JOŠ VEĆIIIII!”,molila sam sina,sva obnevidela od napaljenosti.Evo tiiii!,Milan je svršavao u mene I punio mi utrobu supermom,a ja sam uzdahnula glasno kada mu je kurac ispao iz moje natekle pičke.”MILANE,BOŽE MOJ,IMAM OSEĆAJ KAO DA SI MI PODARIO VIŠE OD JEDNOG DETETA!,rekla sam mu I protrljala svoj stomak.”SAMO MI JE ŽAO ŠTO ĆE MI OBRIJATI PIČKU KADA BUDEM RAĐALA,ALI NE BOJ SE,NARAŠĆE MAMI DLAKE PONOVO,ZNAM KOLIKO ME VOLIŠ DLAKAVU.A POBRINUĆU SE DA MI SNIME POROD PA ĆEMO POSLE ZAJEDNO GLEDATI JER ĆE TI NA PORODU BITI OTAC A JA ĆU MU REĆI DA BUDE SA STRANE DA BI TI KASNIJE ŠTO BOLJE VIDEO KAKO BEBA IZLAZI IZ MENE.NAŠA BEBA.”…
“ AUUUUUU,”MISLIM DA MI JE PUKAO VODENJAK!!!”..

Kakos am to rekla, iz grudi mi je u širokom mlazu počelo curiti mleko.Milan mi je nekako navukao gaće I grudnjak I pomogao mi da se obučem, a obukao se I on I odveo me do bolnice,sa komšijom koji je srećom bio kući.


Svaka vam čest gospođo, imate sina za poželeti, kako se samo brine za vas I bio je uz vas I doveo vas ovamo,reče sestra na odjelu.

Oplođavajući si mater

Moj muž i ja smo pokušavali dobiti dete već neko vreme.Sin nam je stariji i za nekoliko godina će otići i on, i mi smo hteli još jedno dete dok smo u godinama i u sbazi da se brinemo o njemu.Nažalost iza nas je već tri godine kako pokušavamo,a ja još uvek nisam zatrudnila.Postajala sam sve više i više besna i frustrirana sa svim tim pokušajima i seks mi više nije bio zabavan.Jeno jutro,pod tušem,razmišljala sam tako o svom životu unazad,pa i o seksu.Moram priznati da su me sećanja uspaljivala, i uskoro su moje ruke klizile po mojoj klizavoj,i vlažnoj koži,stiskala sam si sise i mesila ih,štipajući se za bradavice, i klizila prema dole milujući si pičku.Samo jedan prst mi je kliznuo među usmine, i dotaknuo je klitoris, tada sam začula kucanje na vratima."Požuri kevo!, Hitno mi je!".Bio je to moj sin,Milan.Nisam htela još da izađem van,tako da sam uradila ono što inače radim u ovim situacijama."Sine zadržaće se mama malo...ajde ti uđi nabrzinu i obavi šta trebaš."Vrata su se otvorila negde na pola moje rečenice i čula sam ga kada je uzdahnuo od olakšanja.Moj nivo uspaljenosti bio je takav da me je odjednom preplavila želja da vidim kurac,bilo čiji kurac,tako da sam morala da provirim sa kakvim kurcem moj sin raspolaže.Bio je upravo završio s pišanjem i otresao je zadnjih nekoliko kapi pišake s njega, i primetila sam da ima lep komad, bio mu je u poludignutom stanju.Nekoliko puta ga je nabrzinu nategao i videla sam da je narastao malo,ali tada ga je vratio u gaće i oprao ruke,ostavljajući me tako pod tušem, mnogo uspaljeniju i poprcljiviju nego kad je ušao.Zatvorila sam oči, i naslonila se na pločice,dva prsta sam si brzo zabila u dlakavu pičku misleći na Milanov kurac.Isplazila sam jezik i oblizivala si usne pitajući se da li je već iskusio čari pušenja.Uštinula sam se za bradavicu sećajući se kako mi je sisao mleko iz sisa kad je bio mali.Nabijala sam si prste u sebe sve jače i brže zamišljajući u svom umu kako bi to bilo da me rođeni sin izjebe svojim lepim kurcem.Svršila sam tako snažno i brzo,tako da sam se skoro srušila,disala sam teško i jedvA dolazila do daha nekoliko minuta,razmišljajući šta sam upravo uradila.Izašla sam ispod tuša i obrisala se,omotala sam peškir oko sebe i otvorila vrata da se vratim u svoju sobu.Milan je izlazio iz svoje sobe i upravo krenuo negde, i ja sam se napravila kao da ga ne vidim i pustila da mi peškir sklizne niže taman toliko da mi otkrije grudi.Zatim sam rastvorila peškir malo, otkrivajući njegov pogledu na moju golu kožu sa strane i zatvorila ga ponovo, i kao tek onda ga primetila.Zacrveneo se u licu,a oči su mu lutale gore dole po mom telu, i morao je da se trgne iz tog stanja kada sam ga pitala gde je krenuo."Aaaa...uhhhh.Krenuo sam do kolege nakratko"reče on napokon.Rekla sam mu da se lepo provede i da me nazove ako ne misli doći na večeru.Klimnuo je glavom potvrdno i počeo nameštati svoj poludignuti kurac u hlačama dok sam ja ulazila u svoju sobu.Legla sam gola na krevet, neverovatno narajcana zbog toga što sam se gola pokazala svom sinu, i morala sam ponovo da se izjebem prstima.Ovog puta,prsti kao da me nisu hteli slušati.Posegnula sam rukom do noćnog ormarića u ladicu i izvadila poveći vibrator,oblizala sam mu glavić,da ga ovlažim pre nego što ga STAVIM U SEBE I POLAGANO GA GURNULA U SEBE.Zastenjala sam kada je samo vrh ušao u mene,zastala malo gurnula si još malo i zatim ga izvukla van.Uradila sam tako nekoliko puta sve dok si ga nisam zavukla celog,ubrzala sam jebačinu,zamišljajući da je to Milanov kurac u meni,da me širi i popunjava me.Ponovo,svršila sam brzo i snažno, ovoga puta zastenjala sam polutiho njegovo ime.Poželela sam ga.Sledećih nedelju dve flertovala sam besramno s njim kada god bi bili sami.Zadirkivala sam ga sa kratkim suknjicama koje su mogle da se povuku nagore taman toliko  da mi se vide gaće, ili majicama koje su bile toliko nisko dekoltirane da bi mu mogla pokazivati svoje bujne grudi.Bradavice su mi bile tvrde svaki put kada je on bio u sobi, i uvek sam ih pritiskala na njega kad god bi se zagrlili.Nekoiliko puta sam čak ostavljala i otškrinuta vrata svoje sobe kada bih se mazila, zazivala bih poluglasno njegovo ime, ali i dalje ništa nismo uradili.Napokon,moj muž je otišao na kratak poslovni put tako da smo Milan i ja ostali sami u kući.I još jednom, bila sam pod tušem, i još jednom Milan je pokucao i rekao da mora u kupatilo.Još jednom, rekla sam mu da uđe jer ću se ja zadržati,ali ovaj put kada je završio,NIJE OTIŠAO.


Ovog puta,otvorila sam zavesu i mogao me je videti kako stojim pred njim,mokra,nasapunjata i GOLA, i ovog puta i on se skinuo i pridružio mi se.Poljubili smo se strasno,zatvorenih očiju,stapajući svoja usta u jedno.Naši uzdasi odjekivali su unutar kupaonskih zidova dok su nam se jezici preplitali,a on je svojim rukama hteo da me dodirne svuda po telu odjednom.Spustila sam ruku dole među nas  i drkala mu kurac da bi otkrila koliko mu je krut i da je i više nego spreman.Nastavila sam da mu drkam,trljajući mu glavić palcem, a on se nagnuo nad mene i počeo mi sisati grudi kao što je činio dok je bio mali.Izbacio je jezik i lizao me okolo i okolo mojih oreola,da bi me povremeno gricnuo za bradavice,čime su postajale samo tvrđe, tada je i njegova ruka kliznula među nas, duboko u moje kovrdže,zadirkivajući mi tako klitoris, i jebući me zabivši dva prsta u mene.Držala sam se čvrsto za njegova ramena dok sam svršavala,ovoga puta nisam šaputala njegovo ime,ovoga puta sam vrištala njegovo ime iz dubine svojih pluća,kao što sam žudila odavno.Naslonila sam se na njega omlitavela posle orgazma,mišići kao da su mi se pretvorili u žele,a na licu sam imala osmeh zadovoljene žene.Izveo nas je oboje ispod tuša i obrisao me je,sa pažnjom i ljubavlju,pre nego što me je u naručju odneo u sobu i položio na krevet.Kurac mu je još uvek bio neverovatno krut,a ja sam mu šapnula koliko mi treba kurac.Raskrečio mi je noge, i došao među njih,glavićem je čačkao moj još uvek vlažan klitoris.Uzdahnula sam, i izvila leđa,štipajući se za bradavice dok je on trljao moj klitoris palcem. "MOLIM TE,NE ZADIRKUJ ME LJUBAVI...ŽELIM DA ME JEBEŠ.JEBI SI MATER LJUBAVI...IZJEBI JE DUBOKO I DAJ JOJ SVOJE SPERME,ŽELJNA JE KURCA."S tim rečima,nabio mi je kurac do jaja u željnu pičku,a ja sam vrisnula koliko mi je raširio usmine.Njegov kurac mi je prijao,puneći me,ja sam omotala noge oko njegovih leđa,želeći ga dublje u sebi.Ponovo je uzeo moje grudi u svoja usta,mumljajući oko njih kako su velike i mekane i o tome kako je vlažna i uska moja pička.Ja sam samo molila da me jebe jače i brže i vriskala koliko želim njegovu spermu.Jebao me je ispočetka jako,dovodeći me do orgazma,dok sam ga ja stiskala pičkinim mišićima,nije dozvoljavao da mi kukovi miruju ni za tren.Noktima sam  grebala njegova leđa,a kukove sam odizala kako bih mu išla u susret njegovima dok je on usporio na dugu i sporu jebačinu i iznenada povećavao ulaze u mene izluđujući me.Posle jednog vremena,okrenuo nas je  i rekao mi da želi da ga jašem.Grudi su mi skakale gore dole ispred njegovog lica dok sam se ja sretna nabijala na njegov kurac koliko sam želela, a želela sam ga duboko.Podigao je ruke prema gore, uhvatio me za grudi i za njih me vukao nadole kako bih se ja nabijala dublje i brže na kurac.A to sam i činila.Zatim bih mu nabila glavu među svoje bujne grudi.Ponovo sam ga počela moliti da mi da sperme.Govoreći mu kako mi godi njegov kurac i kako me dobro jebe.Želela sam očajnički njegovu spermu kako bi mogla imati njegovo dete.Ovo poslednje  je za njega bilo više nego što je mogao podneti i zabio mi ga je još jedan poslednji put duboko koliko god je mogao u moju utrobu,i počeo je špricati lepe mlazeve sperme u mene.I sama sam svršila samo na pomisao da me je moždfa rođeni sin oplodio,i ako nije,da bi trebali pokušavati opet, i opet sve dok me ne oplodi.Srušila sam se na njega i on me je držao uza se,govoreći mi u uvce kako želi da mi podari svoje dete,kako bi mogao gledati kako se širim,kako mi grudi rastu još i pune se mlekom,da bi kasnije mogao da pije mleko iz njih,ponovo.

"I,"šapnuo mi je pre nego što smo zaspali,jednom kada budem siguran da ne trebaš više sperme u svojoj pički,PUNIĆU TI DUPE SPERMOM.Samo sam oblizala usne na to obećanje.

Goca i sin

Jovan je mladic od 18 godina koji zivi sam sa svojom mamom Gocom na periferij velikog grada.
Jovanov otac radi u Norveskoj na naftnim platformama tako da kuci dolazi jednom mesecno i to samo kad dobije odmor. Goca je domacica nije nigde zaposlena jer joj muz svakog meseca salje pare iz Norveske.
Goca je jako lepa i privlacna zena, plave kose zelenih ociju i velikih krupnih usana. Nigde nije izlazila, a nije se ni bavila nicim zato se malo ugojla, ali bez obzira a to ima jako lepe okrugle grudi i veliko dupe. Jovan je bio miran i povucen mladic u skoli nije pravio nikakve probleme slabo je izlazio jedina zanimacija mu je bila da ide u terteanu i da treninra na taj nacin je ubijao svoje vreme.
To popodne kao i uvek Jovan se javio mami i krenuo u teretanu ostao je do kasno u teretani, posto je bilo gluvo doba kada se vracao kuci mislio je da njegova majka spava pa je tiho usao u kucu i dok je na prstima prilazio svojoj soba da ne probudi Gocu. Cuo je da nekakav zvuk dopire iz Gocine sobe polako je prisao i odskrinuo vrata. Na krevetu zamracene sobe potpuno gola lezala je Goca igrajuci se sa vibratorom, koji je polagano nabijala u svoju dlakavu picku , nezno je uzdisala i polako pusila cigaru. Bilo je potpuno normalno da je zeljna sex-a jer joj muz nije tu cele godine i kao i svako bice i ona je imala svoju potrebu i zelju za jebacinom.
Jovan nije mogao da veruje sta vidi odmah mu se digao, zavuako je ruku u gace, ali istog casa se trgnuo i poceo da se kontrolise jer je ipak to njegova rodjena majka. On je bio decko koj nije imao puno iskustva sa devojkama, a jos manje u sex-u, zato mu je i trebala neka devojka da bi se osetio vise muskarcem. Ali nikada nije imao dovoljno samopouzdanja da pridje nekoj devojci.
Od te noci Jovan nije mogao da zaboravi na to sto je video poceo je da zagleda Gocu i primetio je da je ona veoma privlacna i zgodna zena za svoju 41 godinu.
Bilo je leto i velike vrucine. Goca se javila Jovanu da ide kod svoje sestre da je obidje. Jovan je jedva cekao da Goca izadje iz kuce. Otisao je u njenu sobi i preturao po stvarima. Poceo je da drka na rodjenu majku iako u pocetku nije mogao to da prihvati, ali nije mogao protiv svoje zelje da konacno u zivotu nesto pojebe pa makar to bila i rodjena majka.
Nasao je brus koj je ona tek skinula uzeo ga je mirisao lizao i uzivao u mirisu Gocinih sisa. Bacio se na krevet i poceo da svrsava po brusu zamisljajuci scene kako mu mama pusi pa onda sisama drka kurac, svrsio je nekoliko puta zatim u moran od svih uzbudjenja koja je osetio izvrnuo se i zaspao na krevetu ni ne sluteci da ce Goca za samo 10-ak minuta stici kuci.
Kada je usla u kucu prvo sto je uradila potrazila je svog sina usla je u njegovu sobi i imala je sta da vidi rodjeni sin lezi go u jednoj ruci drzi svoj kurac,a u drugoj njen brushalter. Osetila je veliko uzbudjenje prvi put vidi neki drugi kurac a da nije od njenog muza.
Iako joj je sin nije mogla da ne primeti njegov kurac prvi put ga je videla golog nakon dosta vremena takodje je videla i kako je misicav i krupan. Normalno je bilo da drka, ali najvise je brinulo to sto drzi njen brus tako da je resila da posle vecere poprica sa njim o tome. Polagano je prisla i izvukla mu svoj brus iz ruke i odnela ga jos je mirisao na svezu spermu. Bio je to za nju dugo zaboravljen miris. Nije mogal a da ne odoli tome malo je ispalzila jezik i liznula spermu.

Jovan se budi iz sna i shvata da je Goca stigla kuci primecuje da nema brusa. Ukapirao je da ga je sigurno videla i da je shvatila o cemu se radi. Izasao je iz sobe umio se i otisao u dnevni boravak pozdravio je majku i seo na fotelju da gleda televizor. Goca se pravila kao da je sve normalno.

Zatim su seli i vecerali zajedno u tisni niko nista nije progovarao mada i inace njih dvoje su slabo komunicirali i nisu bili bas bliski kao sto su majka i sin inace.
Posle vecere Jovan se vratio u fotelju i nastaio da gleda televizor. Goca je u jednom trenutku ugasila televizor i rekla
-Jovane  mislism da mi moramo o necemu da popricamo.
 Znao je o cemu se radi i iste sekunde se uozbiljio, Goca je zapalila cigaru i pocela pricu kako ga je uhavila sa njenim brusom u rukama, kako nije normalno da sin drka na svoju majku i tome slicno. Jovan je cutao i slusao je sve dok mu nije poludeo i poceo da se dere
-Imam 18 godina i nikad nisam imao devojku nikad nisam dodirnuo zenske sise, priznajem da drkao sam na tebe i hocu da te jebem!!!
Iako je bio povucen Jovan je imao kratak fitlj tako da kad poludi umeo je i da se pobije.
Kada je ovo cula Goci su suze krenule niz lice skocila mu je u krilo i pocela da ga ljubi govreci mu da joj oprosti sto je vikala na njega.
-Molim te pokazi mi svoje sise hocu da ih vdim. Rekao je Jovan.
Iako joj se to nije svidelo jednostavno je imala neku cudnu potrebu da to uradi. Ustala je sa fotelje udaljila se par koraka, Jovan je ostao zavaljen u fotelji.
Skinula je majcu a zatim  otkopcala brus i bacila ga na pod. Jovan nije mogao da veruje kako ima lepe i velike sise posao je ka njima da ih dodirne ali mu je Goca u tom trenutku lupila samar i rekal kako moze samo da gleda.

Ali i ona je zivo bice i nije mogla da prestane da gleda u njegov kurack koj je bio u ponoj snazi ispod trenerke.
Sada je ona od njega trazila da skine gace i da joj pokaze kurac 7  iste sekunde se skinuo. Goca nije mogla da veruje sta vidi bio je to mozda najveci kurac koj je videla, videla ga je i dok je sapvao ali nije bio ovako u punoj snazi. Poceka je da se oblizuje i zamislja kako ga prima vise nije razmislja kao majka nego zena zeljna kurca i dobre jebacine.
 Jovan je nasrnuo na nju upiceo da joj lize sise da joj gricka bradavice. Goca je probala da ga odgurne od sebe, ali je on pritisao na podu, bila je nemocna i resila je da se prepusti.
Jednom rukom joj je snazno stiskao sisu a drugu joj je gurnuo u gace i mazio joj dlakavu picku Goca je ispustala zvuke zadovoljstva i jednom rukom drkala sinu kurac. Jovan je poceo da gura prvo jedan pa dva nakraju cetri prsta u Gocinu picu, kako je osecala da on sve jace gura i ona je jako stegnula kurac i pocela sve jace da drka sinovu kurcinu sve dok nije prvo on svrsio i isprskao je po stomaku a zatim ona.

Jovan je legao pored nje ljubeci je po ramenu bili su oboje zadihani i oznojeni.
-Jovo sine ja mislim da je ovo dosta i da dalje od ovaga ne bi smeli idem ja de se okupam.

 Goca se prva probudila i spremila dorucak, a malo posle toga dosao je Jovan. Bilo je to jako cudno jutro za oboje sedeli su polako jeli.
-Ono sinoc mi je bas prijalo mozda bi smo mogli to da ponovim ? pitao je Jovan.
Goca je cutala malo, ali uz osmeh na licu mu je odgovorila kako to i nije losa ideja, izgleda da je i njoj prijalo ono sto se odigralo prosle veceri.
-Moze, ali moramo veceras negde izaci malo u provod da se opustimo. Predlagala je Goca
-Nije ti to tako losa ideja.
Jovan je ceo dan osecao uzbudjenje i nije mogao da doceka da izadju oprao je kola spremio sta ce da obuce.
Goca je obukla neku belu providnu koslju ispod koje su se maltene videle sise, a  dole najkracu mogucu suknju koja je bila tako tesna da joj je dupe isticala najbolje moguce i naravno viskoe stikle. Kada je sin ugledao prosto nije mogao da veruje kako izgleda, nikada za zivota je nije video tako obucenu. Poljubili su se i seli u kola otisli su u neku kafanu. Zajedno ruku pod ruku su usli unutra seli na sto i narucli vino, zavukli su se u cosak kafane kako nebi svi gledali u njih.

Lepo su se proveli popili su tri boce vina posle cega je Goca trazila da krenu kuci jer su cipele pocele da je zuljaju.
Kada su usli u kucu Goca je otisla da se potopi u kadu kako bi se malo opustila. Jovan je resio da upadne u kupatilo i da se zajedno okupaju.
Prvo je on legao, a preko njega Goca napravili su penu i poceli da se maze i miluju Jovan je ljubio po vratu sto ju je vrlo opustilo a posle toga je spustio ruke na njenu picku i poceo prvo da je trlja a zatim da joj nabija prste u njenu dlakavu picu.
Bila je vrlo uzbudjena mogao je da oseti kako joj srce lupa trista na sat prosto je uzivala u tome. Tiho je ispustala zvuke zadovoljstva, kada je dosla do vrhunca pocela je da se steze sto je Jovan osteio pa je poceo jos jace da joj nabija prstenac sve dok nije pocela da svrsava. Kada se malo smirila okrenula se ka njemu i poceli su da se ljube jezikom prvi put majka i sin prosto je bilo neverovatno bio je to sjajan osecaj za oboje.

Goca je izasla iz kade obmotala peskir oko tela i reka Jovi da podje za njom. Krenuli su ka njenoj spavacoj sobi. Rekla mu je da legne na krevet i da se opusti, a ona je navlacila roletne i upalila jednu malu stonu lampu bila je to prava sexy atmosfera, legla je na krevet pored sina i uzela njegov kurac u svoje ruke i polako drkala. Zagledala ga je sa svih strana bio je to zaista dobar komad primetila je da je sveze obrijan sto joj se jako svidelo.
Primakla ga je usnama nezno poljubil i pocela da sisa glavic kao bombonu. Jovan je lezao toliko uzbudjen da se jedva kontorlisao da ne svrsi pokusavajuci da odvrati svoje misli. Pocela je polako da ga uvlaci i jednom rukom da ga drka, bila je to prava iskusna pusacica kurca.
Jovan je brzo svrsio,  a njegova mama je sve to progutala.
Legla je na lednja i rasirila noge imao je pun prilaz njnoj picki prisao je polako i nasloni kurac na usmine njene picke bio je to za njega neverovatan osecaj koji se ne bi mogao opisati prvi put u zivotu ce da jebe prvi put ce da zavuce kurac u picu i to bas picu njegove mame. Odjednom ga je trgnuo Gocin glas govreci mu
-Obavezno stavi kondom imas ti u fioci tatine kondome.
Skocio je brzo navuka kondom ponovo stavio kurac na usmine njene picke izbrojao u sebi do tri i polako ga nabijo. Bio je to za njega stvarno dobar osecaj. Jebao je polako i nezno sto je Goci prijalo.

Promenili su pozu sada je mama bila gore, a sin dole kada se nasadila na kurac izbacila je velik krik a posle toga pocela je da mesa onom svojom guzicom kao luda skakala je gore dole Jovan je bio neverovatno iznenadjen majcinim ponasanjem sise su joj skala gde su stigle. Uhvatio ih je i tako jako stega i povukao na dole i ka sebi. Goca je sada mila nabijena na njegov kurac lezeci na grdima svog sina. Kao sto je gledao u pornicim jovan je Gocu obgrlio rukama  i privukao ka sebi karajuci je u picku kao lud bukvalno je poceo da se izivljava na njoj mada to mami i nije smetalo cak sta vise prijalo joj je. Goca je legla na bok, a iza nje Jovan isto lezeci na boku zavukao joj je u picku, ali nikako nije uspeo da je jebe u toj pozi valjda zbog neiskustva non stop mu je ispadao iz Gocine picke. Posle dosta pokusajau ukapirao je sta treba da radi bila je to neverovatna stvar oboje su bili blizu tacke pucanjam, Jovan je rukom drazo majcina usta nedjauci joj ni da vrsiti ni da dise sto je nju jos vise napalilo. Poceli su da svrsavaju u mlazevima, Jovanov kondom je bio pun sperme, Goca je lezala na lednjima preznojena i prumoran za bilo sta vise.  

Gospodja Popovic

Tog dana u Lionu katastrofa od vrucine,41 ,42 stepena !
Strasno,
nezamislivo.
U  sobi jeftinog  Euro hotela, naravno bez klime !
Ja u goloj vodi ! A jos je nisam ni poceo jebati.
Drzao sam joj levu sisu I halapljivo balavio po njoj.
Kako ima dobru bradavicu,skoro kao moj malic prst.
Mislio sam se u sebi.
Lezala je na ledja opruzena po krevetu I uzdasima me mamila I potpaljivala.
Uzvikujuci
Jos !
tako mili !
grizi mi sisu,grizi !
ne ispustaj je !
A ja kao malo dete, ne vadim je iz usta. Mesec dana nista jebao nisam. Savrsena prilika da se sada istaknem u akciji.
Ipak nije mala stvar smotati udatu ribu i to u sred Liona.
Jos ona da placa  hotel. Uz jedan uslov.

I pored mesec dana apstinencije nisam zurio da je pojebem tek tako
Da bude ono sto se kaze jebana reda radi.
Da samo ispraznim svoja mudanca.
Zeleo sam da joj pruzim zadovoljstvo kakvo nije skoro osetila
Da se trese od svrsavanja I da moli za jos.A znao sam da ce hteti jos,
Jer je svaka htela jos.
Bila je bucka, sa povecom guzom i malo debljim butinama, ali visoka skoro kao i ja, te se mozda taj nedostatak u prirodi kada je obucena nije bas nesto ni primecivao.
Zabio sam joj jezik u usta i pronasao njen, ljubeci je tako, desnom rukom sam je dohvatio za picku, vec orosenu i svu sluzavu i drazio je.
Prihvatila je moju ruku i vodila me po njenoj sluzavici onako kako je ona htela . Uterao sam joj jedan prst, odmah i drugi ne dajuci joj vremena da imalo dodje sebi. Drkao sam joj klitoris,dok se ona tresla i uvijala,grcila i grickala me.
Grizla mi je usnu skoljku i zabijala jezik u uvo. To me strasno pali i daje mi takav vetar u ledja da postajem jos bolji, dajem sebe do maxa !


Saputala mi je: sta mi to radis ?
Sta radis mojoj pickici ?
Hoces da izludim ? Aaa , hoces da me jebes ?
Hoces ? Mozes mi svrsiti gde pozelis.
Mozes da me osines i po guzi ! Mozes me I samarati po guzi !
Mozes mi raditi sta gos hoces ? Ali moram svrsiti 5 puta.
Hocu 5 puta,moras ! nikad nisam do sad!
Hocu sada !
Svest pocinje da mi se muti, nemam vise jednostavno vremena za cekanje !
Zelim da mi ga pusis sada, da ga pusis kao nikada ranije !
Zamenili smo mesta, sad sam ja lezao opruzen na krevet dok ga je ona pocela lizati.
Prvo je  polako olizala glavic, strpala moja taze obrijana muda u svoja usta I gutala. Vratila se pusenju, balavila ga je socno i  na trenutke ga vadila iz usta I mazala se po obrazima I pricajuci.
Joj.. kako dobar kurac imas… bas dobar.
Ni preveliki ne premali bas kakav ja preferiram.
Mozda malo deblji ali ga gutam u slast !
Bio sam na nebu, znalacki ga je pusila, umetnica jednom recju !
Zelim da me jebes sada !
Da mi popunis sve rupice ! Zabij ga !
Digao sam joj noge na svoja ramena, dohvatio svoj kurac i laganim pokretom joj protrljao mokru ribicu.
Uterao sam joj ga, ne zaleci je bas nesto !
Par pokreta napred nazad cisto istrazivacki a onda ?
Rokaj Zome !
Gruvaj  ! Jebi najbolje sto mozes!
Pa devojka zeli 5 svrsavanja, ne brukaj se sada. Bio si jak na recima u prepisci koju ste vodili par dana ranije. Zar hoces da je razocaras sada ?
Nemoj to sebi dozvoliti, trebas je pojebati jos koji put !
Uletao sam zestoko u njenu mackicu,jedno 30 do 50 dobrih I zestokih udaraca u minutu  je primala…. gospodja Popovic.
Znoj mi se slivao po licu, srce bije hoce da iskoci ali ne smem posustati, ne !
Popovicku treba zadovoljiti, treba…sada i odmah.
Popovicka treba svrsiti 5 puta I ja ne znam za drugacije.
Ja to moram sada ! Opstati lil nestati !
Pitanje je sada.

Okreni se, hocu  da te tucam od pozadi, da te drzim za guzove I navlacim zestoko, bez pardona, bez milosti….pricam joj sav mokar I znojav.

Noc bez daska vetra, strasno. Gledam kroz otvoreni prozor hoce li dunuti malo vetra ? Nista.
Samo negde u daljini se cuje  Perfect strangers . Deep purple.
Volim tu pesmu.

Gospodja Popovic se naguzila spremna da primi pola Liona.
Naravno da ne cekam da zove.
Drpam je za guzove i uterujem ga onako bez milost  u njenu vec razradjenu ribicu koja ga odusevljeno prima.
Levom nogom klecim na krevetu, rukama je dograbio za ono malo sala sto joj strci sa stranei bas je super kad se imas za sta i uhvatiti.
Desna noga mi je u poluklececem stavu oduprta o krevet stopalom.
I zabijam se u nju koja ispusta krike koji paraju sobu.
Udri me po guzi !
Udri !
Pljas ! Pljas!
Tako mili !! Udri !
 Jos jace,jace !!
Zvekcu samari po guzi gospodje Popovic.
Tako, mozes i jace,mozes, zelim.
Dok je tucam tako od pozadi ona je zavukla svoju desnu ruku I zajedno drkamo  njenu sad vec skroz mokru picku.
Ustresa se I vrti dupetom. Ajjjjj… jojjjjjj …. Jooojjjj  to cepaj me !
Aaahhhhhh svrsicu …. Ne vadi ga !! daj jos !!!
Grci se… sva je  u svrsavanju je. U toj igri rekla je i jos ponesto,ali meni totalno neshvatljivo i nerazumno.
Od inercije I siline udaraca  polako se krecemo ka kraju kreveta .
Ivica je blizu, bas blizu.
Padamo.
Prvo ona, pa ja na njoj i jos sam u njoj.
Ne vadi ga, ne vadi ga zbori gospodja Popovic.
Osecam da oluja nadolazi
Mrci mi se pred ocima
I dalje joj zadajem dobre udarce, ne stajem.
To sto u zivotu tako znojav nisam bio !
I sto ce mi srce iskociti iz grudi ukoliko ne stamen… za minut..dva .
To nije bitno. To je nevazno !!
Bitno je da gospodja Popovic svrsi 5 puta. !
Dva puta vec jeste u talasima,malo pre.
Jedno svrsavanje za drugim.
Hocu da te isprskam po sisama i  da mi ga izdrkas,sada,ovog trena !
Vadim ga i ona brzim okretom staje u ponizni polozaj, na kolenima je.
Prihvata ga i drka.
Drkajuci ga udara me neka, neka nepoznata energija
Nesto nevidjeno, nesto slicno eksploziji neke nove energije.
Koja je sto puta jaca od nuklearne i udara me pravo u mozak,spustajuci se tako preko kicme.. kroz jaja do vrha kurca iz koga pocinje da siklja sperma u mlazevima.
Jedan mlaz po sisama. Sledeci po nosu, treci po kosi i tako cini mi se u beskraj !
Ne mogu vise da brojim, da gledam ! Nista vise i ne vidim.
Par trenutaka tako. A onda je vidim. Svest se vraca na oci.
Gospodja Popovic je na kolenima.
Umazana ,kleci sa mojim kurcem u rukama i osmehom na licu.
Nesto prica,par trenutaka je I ne cujem. Ne mogu da se vratim u normalu, tako sav zadihan padam preko nje i oboje smo na patosu
Dahcemo kao nezdravi.
Samo me tus moze vratiti u normalu, ladan.
Da me osvezi i vrati u zivot.
Samo……treba se oteturati do tusa.
Na jedvite jade to nekako I uspevam.
Pici mlaka voda,spira mi sa tela znoj I spermu koju sam pokupio od gospodje Popovic dok sam bio na njoj.
Gledam tako u ogledalu samog sebe I smeskam se.
Jos jedna pobeda, jos jedna bitka dobijena.
Neverovatna stvar kako tus vraca u zivot.
Dok desnom rukom oslonjen stojim, u kabini dopire miris cigareta.
Nikad cigareta  ne pase tako, kao posle dobrog sexa.
Ulazim u sobu, ona sedi I pusi.
Sva je slepljena I umazana.
Sto od znoja, sperme I njenih vaginalnih sokova.
Kosa joj se zalepila po obrazima,gledam ja tako. I Ninasta ne lici.
Ali se dobro jebe ;
Jebe se kao zmaj. A ja se volim jebavati sa zmajevima.
Oni su tako …….. inspirativni …..

Mali idealni zabaceni hotel

Tog dana sam bila uzasno nervozna....nista nije islo kako treba...od ranog jutra kada me je covjek sasvim pristojnog izgleda zamolio za pare koje mu trebaju za hljeb...dana koji je bio suncan i lijep, ali se meni cinio kao najduzi na ovome svijetu, jer je posao bio ispcrpljujuci...a nepravda na poslu toliko velika da se nije mogla izmjeriti cak ni kilometrima....kobnog poziva gdje mi je receno da je pas moga tate dozivio nesrecu...nije lose ali i dalje nije dobro...upornog telefoniranja veterinarima kako bi intervenisali, jer ne mogu otici kuci tek tako sa posla...barem nesto je bilo uspjesno...intervencija uspjela, pas dobro..nesto je danas ipak proteklo uspjesno... i napokon se i dan koji me je gusio privodio kraju...pomislila sam: samo jos da se odvezem kuci uz glasnu muziku, da zaboravim na sve i da se opustim uz toplu kupku i casu crnog vina...

Muzika u autu je mozda za neciji ukus bila preglasna...ali za mene bas dovoljno glasna da razbije ruzne misli proteklog dana....vec je padao mrak i bilo je vjetrovito i hladno...ritam koji sam odjednom cula nije bio ritam od pjesme na radiju...nesto je cudno kuckalo...nakon sto sam stisala muziku, shvatila sam da cudni zvukovi ustvari dopiru iz mog auta...slag dolazi na kraju...iskoristila sam prvo prosirenje i parkirala auto...mozda to nije bio bas idealan potez koji sam napravila...vrhunac mog uspijeca oko auta je podignuti haubu, nasuti vodu za brisace i provjeriti ulje...od svega navedenog u ovom momentu mi nista nije znacilo...podigla sam haubu, pogledala unutrasnjost auta, shvatila da ne shvatam nista, pa sam se ponovo zaputila u auto...upalit cu ga, pojacati muziku, i nastaviti dalje u nadi da necu cuti ritam koji proizvodi samo auto...okret kljuca u bravi je bio bezuspjesan...dobro u svemu tome je bilo sto se ne cuje ritam kuckanja...ali nije se cuo ni rad motora....kao sto rekoh...slag na kraju...intervencija veterinara je bila puno laksa u odnosu na uzaludne pokusaje doprijeti do bilo kakvog mehanicara....ne javljaju se, ne rade, imaju puno posla, ne mogu doci na lice mjesta jer se nalazim u zabiti  i i i .....divota....mrak je vec poceo da preovladava dan...a ja se nalazim sama na mjestu kroz koje mozda svaka 2 do 3 sata prodje neko auto...zasto sam se bas danas odlucila da idem zaobilaznim putem...trebalo je da cekam u guzvi....kasno saznanje...

Vjetar mi je fijukao oko glave....kosa se pretvorila u kustravi zbun pokusavajuci bezuspjesno da se vrati na svoje mjesto....cekajuci tako ni sama ne znam sta...mozda pomoc odozgo...pojavi se u daljini jarko svjetlo...spoznah farove i ponadah se da ce to biti, ne mozda automehanicar, ali barem neko ko se vise razumije u auta od mene...kako su se svjetla priblizavala, tako brzo su mi se misli gomilale, da li da stopam? Da masem? Da ga pustim da prodje, mozda sam stane?...i odlucim se za drugo...obzirom da je vec bila noc, mozda se nisam najbolje isticala...ali auto je samo proslo...mora da zensko vozi...okrenem se prema svome autu i odlucim da cu se vratiti unutra, provesti noc tamo...bice to jos jedno iskustvo...nazvala sam supruga, rekla mu sta se dogodilo, ali on je bio isuvise daleko da bi dosao...snaci cu se sama....cim sam sjela unutra, vidjela sam crvena svjetla koja idu prema meni...sad vec i haluciniram...svjetla su se priblizavala, pa sam shvatila da ustvari auto ide prema meni u rikverc....nije moguce da se sofer-zena od maloprije vraca...auto je stalo na prosirenje ispred mog auta, ali sam mrak i zabit u kojoj sam se nalazila poceli su negativno da uticu na mene....ko ce sada izaci iz tog auta?...Misli koje su pokusavale da odgonetnu ko se nalazi u autu prekinute su kucanjem na prozor...izasla sam iz auta i pogledala ga....visok...lijepo građen muskarac...oci izrazito plave i duboke....ruke lijepe i njegovane...nemoguce da su automehanicarske...nesto me je pitao, ali nisam ga cula, valjda zbog moje moci zapazanja...i maste..."Molim?" zaustih...a on ponovi to nesto "Mogu li ti kako pomoci?" meni se ne moze pomoci pomislih..."ako znas nesto oko auta, mozda i mozes...ja samo znam da je nesto kuckalo, i da nakon gasenja auta vise nisam mogla da ga upalim" gledao me je tim prodornim plavim ocima i zamolio me da otvorim haubu...super, to je nesto sto znam...otvorila sam je i ubrzo se nasla pored njega ispod haube, ocekujuci da ce makar on nesto znati o toj silnoj mehanici unutra i reci mi da uopste nije veliki kvar...gledao je, pa cackao prstima po cijevima i sitnim dijelovima za koje uopste nisam znala da postoje u autu...nista nije govorio...nadam se da ce nesto konkretno uraditi, ali on i dalje samo upitnicki gleda...konacno se uzdigao i rekao kroz kiseli osmjeh "Znas, ja ne znam ustvari puno oko auta, izvini, mislio sam da ce biti nesto jednostavnije, ali ovo nadmasuje i moje moci popravljanja kvarova...sta ces sada?" Da mu kazem kako sam planirala provesti noc u autu...

"Iskreno...nemam pojma..." rekla sam kroz onaj osmijeh kada covjeku nista drugo ne preostane...i dalje me je prodorno gledao a onda mi je ponudio da me odvuce do naljbliznjeg hotela...nakon ovakvog dana, da li bi to bilo toliko lose?...najvjerovatnije i ne...pristala sam, uzela svoju tasnu iz auta, zakljucala ga, kao da ce neko moci da ga ukrade i odveze, i ubrzo se nasla u njegovom autu...nakon sto je poceo da vozi, poceo je i da prica...mislila sam da cemo voznju provesti u sutnji, ali gle cuda, pruzio mi je tu divnu ruku i rekao "Nisam se ni predstavio. Ja sam Milan. Nisam odavde, vec dugo vozim i ne mogu vise, pa sam u potraznji za prenocistem. Da li mozda znas gde se nalazi neki hotel?" Mislima su mi prolazile slike, toliko sam puta prosla pored tog hotela, ali nikada sa tom pomisli da bih mogla u njemu prespavati...ko bi uostalom i pomislio da hotel u takvoj zabiti moze biti najtrazenije mjesto u momentu kakav je ovaj..."Selma, drago mi je...ima jedan mali hotel, mozda jos neki kilometar voznje. Ne znam kakav je, ali obzirom da se nalazimo u ovakvoj zabiti, mislim da ce biti idealan" rekoh ironicno kroz osmijeh..hej i on se nasmijao...ipak nije tako ozbiljan kako mi se cinilo na pocetku da jeste...Ubrzo smo stigli i do tog idealnog hotela, njegovo auto ipak vozi za razliku od moga.. Bio je to mali hotel, poput neke kucice u divljini...Usli smo unutra zajedno, on sa koferom, ja samo sa svojom tasnom...cudne okolnosti su uticale na to da se pobije mit o tome kako zene nose puno vise prtljaga od muskaraca...na recepciji, ako se to moze tako nazvati, nas je docekala starija gospodja vidno iznenadjenja nenajavljenim gostima...Nakon što ju je Milan pitao da li ima slobodnih soba, gospodja se osmjehnula i cinicno rekla da ima samo jedna jednokrevetna...Pa zar moj grozni dan jos uvijek traje? Mislila sam da gore ne moze. Zbunjeno se okrenuo prema meni, pogledao me upitno i rekao "Ako ti ne smeta da delimo sobu, ja mogu spavati na kaucu..." Nije bila savrsena zamisao, ali ipak bolja od one da provedem noc u autu gdje nema ni grijanja a ipak je hladno...mislim da sam samo tjesila samu sebe. Pristala sam na tu zajednicku sobu, dok me je gospodja sa recepcije vidno odmjerila od glave do pete...los dan me je toliko iscrpio da mi ja bilo savrseno svejedeno...Nakon sto smo se nasli u sobi, vec placenoj, jer je takva tradicija u ovim malim idealnim zabacenim hotelima, shvatila sam da ova soba uopste nema kauc...i da je mozda i jedina soba u ovom hotelu, a vec sam se pitala ko bi ovdje prespavao da ga nuzda nije natjerala...Milan i ja smo se znacajno pogledali, ali oboje smo presutjeli nastalu situaciju...Nekako sam se odvazila da progovorim "Mozes dobiti polovicu mog kreveta, ipak je bolja od poda.." Osmjehnuo se i spustio svoj kofer. Sjela sam na fotelju i pocela da obavljam pozive, ne obaziruci se na Milana..Prvo sam zvala svog oca da provjerim kako je njegov ljubimac. Nakon sto mi se javio sa prizvukom osmjeha u glasu, i sretnim vjestima da je pas dobro i bolje, laknulo mi je. Nisam mu pricala za svoju situaciju, to bi pokvarilo njegovu radost. Prekinula sam poziv, pa nazvala svog supruga. Naravno, njemu nije bilo jasno kako sam uspjela da pokvarim auto, to se njemu nikada ne bi desilo, pa se nas razgovor brzo i zavrsio. Samo sam mu uspjela reci da sam se snasla za smjestaj, ali ne i da nisam sama u toj sobi...sasvim dovoljno...kada sam se vratila u realnost, cula sam vodu...Sigurno se Milan tusira...Tek tada sam shvatila u sta sam se uvalila....Nalazim se u zabiti gdje mozda ni interpol ne bi pronasao kriminalca....u jednokrevetnoj sobi sa potpunim strancem...pocele su da me hvataju jezive misli...utihnuo je zvuk kapljica po plocicama i ubrzo potom su se cula vrata od kupatila...preda mnom je stajao savrsen mokar muskarac sa peskirom oko struka...njemu ocito nije bilo neugodno kao meni, jer se nije vidjelo crvenilo na licu kao sto je to bio slucaj kod mene. "Selma neces verovati da u danasnje vreme jos uvek postoje hoteli koji nemaju toplu vodu. A ja kao stalni putnik sam zaboravio i svoj ogrtac i peskir, pa sam morao da uzem ovu krpicu od peskira." Glasno sam se nasmijala i shvatila da je peskir roze boje sa sarenim cvijeticima. "Bas ti lijepo stoji...istice ti oci" Mislim da sam u tom momentu zakljucila da ne moze biti los. Oboje smo se smijali. Tada mi je kroz glavu prosla moja zamisao o toploj kupki sa casom crnog vina. Ocito nista od toga, pa ja nemam ni drugu odjecu za presvuci, a kamoli peskir. Ponovo je otisao u kupatilo i vratio se samo u trenerci. Kosa mu je jos uvijek bila mokra i kapljice sa nje su klizile niz njegov vrat na leđa i na prsa. Zatekla sam samu sebe kako nesvjesno buljim u njega pa sam nervozno pocela da rovim po tasni trazeci ne znam ni ja sta...mozda cigaretu kako bih se smirila i odvratila misli od tog pogleda. U tasni sam provela jedno izvjesno vrijeme, jer se cinila kao bure bez dna. Konacno sam ih nasla, makar to imam. Izvadila sam ih i uputila se prema prozoru "Nadam se da ti nece smetati ako zapalim cigaretu? Pusis li ti?" Morala sam da zapocnem neku normalnu pricu nakon ove zbrke mojih misli. "Samo posle seksa..." I eto ga, ode moj pokusaj normalne price u nepovrat. Brzo sam otvorila prozor, okrenula ledja Milanu, i zapalila svoju cigaretu, kao zadnji pokusaj smirenja. Vani je i dalje puhao jak vjetar. Cula sam kako otvara rajsferslus na svom koferu i ponadala se da ce se obuci. Moja cigareta je brzo gorjela, barem se meni cinilo tako, jer me plasila pomisao da se okrenem prema njemu. Tada sam zacula tihe zvukove muzike, koji su me natjerali da se okrenem. Nemoguce je da u idealnom hotelu koji nema ni tople vode postoji radio ili tv. Milan je stajao nagnut na sto, ispred njega se nalazio laptop iz kojeg je dopirao zvuk. Pogledao me je i rekao "Ne volim kada prostoriju ispunjava tisina" "Slazem se" procijedih kroz zube nadajuci se da nece primjetiti kako ga opet odmjeravam. Brzo sam se okrenula vani i shvatila da mi je cigareta vec davno izgorjela. Bacila sam je vani brzinom svjetlosti jer me je vec pocela peci. Sta ce se desiti kada zatvorim prozor i okrenem se prema njemu, jos uvijek onako neobucenom. Moj pokusaj da zatvorim taj prozor bio je cisti promasaj. Cinilo se kao da sve drugo hoce, osim da se zatvori. Nakon bezuspjesnih pokusaja i pokoje psovke koja mi je prosla kroz stisnute zube, pojavio se Milan pored mene, i zamolio me da to njemu prepustim. Svjezi miris njegovog hladnog tusiranja mi je preplavio nosnice. Izmaknula sam se i sa divljenjem gledala kako je sa lakocom zatvorio taj prokleti prozor. Zar sam ja stvarno bila toliko smotana, ili mi je jednostavno samo bilo bitno da se ne okrenem prema njemu. Sada sam se u svakom slucaju nasla u jos goroj situaciji. Stajao je ispred mene, nag i sa seksi peskirom oko struka. Nagnuo se prema meni i rekao "Trebala bi prestati pusiti" Krv u venama mi se sledila. Jedna kapljica mi je zalutala na vrat, tacno tamo gdje se nagnuo da mi ovo kaze. Djelovala je na mene kao iskra na vatru koja tek treba da se zapali. Klizila je prema dolje. Podigao je svoju ruku i od vrata prema grudima krenuo da brise mokri trag. Kada su mu se prsti nasli izmedju mojih grudi, podigla sam pogled prema njegovim ocima. Prokleto plavim i prodornim. "To mi svi kazu" ne znam odkud mi sada pomisao o cigaretama i prestanku pusenja. Podigao je svoj mokri kaziprst i olizao ga. Nehotice sam zagrizla usnu, ruzna navika, trenutno prouzrokovana njegovim ponasanjem. Izgleda da je i on to primjetio. Uhvatio me je za bradu i rekao "Bolje bi bilo da te ja grizem" Misli su mi jurile sto na sat. Sta sad? I bez obzira sto sam tako brzo razmisljala, nista pametno nisam stigla da smislim, jer su se njegove usne vec nalazile na mojima. Uzvratila sam taj poljubac koji je bio okusa hladne vode od tusiranja, zamamnog mirisa i moje koze. Njegove ruke su me snazno obuhvatile oko ledja i privukao me je sebi. Strast prouzrokovana ovim poljupcem me je ponukala da mu prodjem kroz mokru kosu. Trebalo mi je rashladjenje. Svojim pokretom tijela mi je dao do znanja da trebam ici unatraske. Dok smo se gubili u strastvenom poljupcu i rukama po cijelom tijelu, zavrsili smo na nasem zajednickom krevetu, koji cemo svakako dijeliti. Lezala sam na ledjima, dok je Milan bio na meni. Usnama se poceo spustati sa mojih usana preko vrata, dok je rukama otkopcavao sitne dugmice moje kosulje. Grudi su mi vec nabrekle i pri samoj pomisli da bi mogle osjetiti njegove mekane usne. Skinuo mi je grudnjak sa lakocom i bacio ga na pod zajedno sa kosuljom. Spustio je jezik na moje bradavice kruzeci oko njih i uvlaceci ih duboko u svoja vlazna usta. Mucio ih je zubima i usnama, a one su se izduzile i ukrutile u slatkom odgovoru. Gornji dio tijela mi se poceo uzdizati za njegovim usnama trazeci jos. Osjetila sam njegov kruti ud izmedju svojih butina. Zajecala sam. Zarezao je tiho "Hmmm" podigao glavu, uputio mi uzavreli pogled "zelim te". Spustila sam jednu ruku sa kose preko ledja na taj divni peskir sa dezenom i uklonila ga. Dlanom sam cvrsto obuhvatila njegovu zadnjicu i privlacila ga prema sebi. Pridigao se da bi mi lakse skinuo suknju, koja se pridruzila skupini odjece na podu. Rukama mi je prelazio od clanaka sve do kukova, gdje je zavukao svoje prste u gacice i spustio ih preko mojih nogu. Uzeo ih je u ruke i prinjeo svom licu. Udahnuo je njihov vlazni miris, i za cudo, one nisu zavrsile u skupini na podu, okrenuo se prema svom koferu koji se nalazio odmah ispod kreveta i stavio ih u njega . "Ove cu da zadrzim" Ta recenica mi je izmamila osmijeh na lice. Bili smo oboje nagi. Cijelim tijelom sam ga osjecala i zeljela. Rasirio mi je noge svojim koljenom i nasao se izmedju njih. Tijelo mi se izvilo kada su mu se usne spustile kako bih upila sve nadrazaje. Prsti su mu duboko unutra a jezikom kruzi i upija socni sok. Zestoko je i ne mogu da spojim noge. Ne zelim da ih spojim. Osjecam ogromnu strast ali ne zelim da zavrsi tako brzo. Odgurnula sam ga nogama, i okrenula ga na ledja. Nalazio se ispod i izmedju mene. Noktima sam presla preko njegovih prsa i stomaka, spustajuci se do njegovog uda.
Uzela sam ga u usta i jako zasisala uzivajuci u ovlasti koju imam. Posmatra svaki moj pokret, prokletih plavih ociju ispunjenih culnim blazenstvom. Ogolila sam zube i jos jace zasisala. Zazmurio je i prepustio se. Sve brze sam ga uvlacila dok je on isturao kukove kako bi sto dublje usao u usta. Nakon sto su mi njegove ruke u mojoj kosi dale do znanja  da bih trebala prestati, okrenula sam mu ledja i kleknula na koljena. U ovom hotelu ipak postoji jedna dobra stvar. Imaju taj savrseni stari krevet koji na kraju ima zeljeznu ogradu. Rukama sam obuhvatila hladno zeljezo i podigla svoju guzu prema gore, zeljnja njegovog krutog uda duboko u sebi. Poceo je sasvim polako duboko da prodire u mene, ostavljajuci me bez daha. Njegove cvrste ruke (za koje sam pretpostavljala da nisu automehanicarske) su me drzale za kukove, i pomjerale ih u sve brzem ritmu. Uskoro sam osjetila kako me podilaze zmarci cijelim tijelom. Prekoputa kreveta se nalazilo ogledalo, u kojem sam vidjela njegovo ozareno lice, nakon sto me je snazno povukao za kosu. Zajedno smo se blizili vrhuncu. Zakucavao se u mene sve jace i jace. Moja unutranjost je bila ispunjena njegovom vrelom spermom, a moji misici su ga snazno drzali uhvacenog u klopci zvanoj orgazam. Oboje smo se pruzili na krevet, ne gledajuci jedno u drugo. Meni je trebala cigareta, a mozda i njemu, ukoliko me je nakon svega jos sluzilo moje pamcenje. Pridigla sam se i uzela kutiju kako bih ga ponudila, medjutim samo je odmahnuo glavom i rekao mi "Uzecu koji dim od tebe". Zapalila sam je i vratila se u krevet. Lezali smo u obliku slova T. On je bio naslonjen na gornji dio kreveta, a moja glava je bila na njegovim butinama. Pusila sam cigaretu i kao i dogovoreno uzeo je samo po neki dim. Cak i ruzna navika kao sto je pusenje cigarete moze ostaviti sladak okus u ustima. Ustala sam i krenula prema kupatilu da se istusiram, kada mi je ponovo mozak proradio i ponovo ustanovio da nemam sta obuci. Bez ijedne rijeci, kao da mi je procitao misli, ustao je i pruzio mi gornji dio svoje pidzame. Brzo sam se odvukla u kupatilo, da sto prije obavim to hladno tusiranje, koje ce mi mozda u ovom trenutku dobro doci da me rashladi. Po povratku u sobu pitao me je "Da li mozda u bojleru ima jos hladne vode za mene?" Nasmijala sam se i rekla da sam svu potrosila. Rashladjena i isrcpljena brzo sam utonula u san. Probudile su me prve zrake sunca u kombinaciji sa vjetrom. Nisam bas bila sigurna gdje se nalazim. Nepoznata prostorija, cudan pokrivac na meni, ali prozor koji nisam mogla da zatvorim me je podsjetio sta se sinoc desilo. Zazmurila sam u nadi da cu kad ponovo otvorim oci vidjeti sliku svoje spavace sobe. Nista se nije promijenilo ni kada sam ih otvorila. Iza sebe sam imala sam burnu noc ispunjenu seksom na razne nacine. Neznanac po imenu Milan se poceo meskoljiti, pa sam pretpostavila da se i on budi. Bila sam okrenuta ledjima i ponovo mu nisam mogla pogledati u oci. Ocito nije bilo ni potrebe. Lezala sam na strani i vec sam osjetila njegovo tijelo uz svoje, sa tvrdim udom na mojoj guzi. "Dobro jutro" su bile jedine rijeci koje sam cula, a nakon njih je uslijedilo grickanje mog vrata. Nije mi trebalo puno da se moja unutrasnjost probudi i dokaze da je tu kroz vlazno medjunozje. Tijela su nam vec bila u zanosu, iako ni jedno od nas jos nije bilo sasvim budno. Brzo je svukao donji dio pidzame, i tek sada sam shvatila zasto mi nije ponudio oba dijela pidzame. Prodirao je u mene uz strastvene uzdahe. Izmigoljila sam se i sjela na njega. Njegov ud je ponovo isao istim putem kao sinoc. Podizala sam se i spustala, dopustala mu da udje duboko, usporavala i ubrzavala ritam naizmjenicno. "Sada ja tebe zelim" izletjelo mi je prije nego sto sam uspjela da promislim sta govorim. Njegova velicina me je ispunjavala u potpunosti. Njegove ruke su mi snazno stiskale kukove, i butine, ali to me je samo jos vise uzbudjivalo. Ponovo trnci i ogroman grc koji ispunjava cijelo tijelo. Glasni uzdah i vrisak mi se otese od uzitka svrsetka. Milan je zatvorio oci i pridruzio mi se. Ispunjava me svojom vrelinom i snaznim stiskom. Spustila sam glavu na njegovo rame, i osjetila njezni poljubac u celo. Ne znam koliko smo tako dugo lezali, ali mogla sam ostati tako vjecno, barem do sljedeceg tucanja, da mi nije kroz glavu proslo moje auto. On se takodjer trznuo i rekao da je sada na njega red da prvi potrosi hladnu vodu. Izgubio se u kupatilu. Brzo sam se pridigla i pocela da skupljam svoju odjecu sa poda. Navukla sam sve sto sam nasla, spakovala cigarete u torbu, na brzinu naskrabala Milanu poruku i izletila iz sobe. Gospodja sa recepcije me je zbunjeno gledala, mislim da nisam stigla ni da se pocesljam. Potrazila sam zvaku u svom buretu bez dna, brzo je strpala u usta, i ljubazno joj pozeljela dobro jutro i dovidjenja. Potajno mislim da mi gospodja sa recepcije zavidi na protekloj noci. Nakon izlaska iz malog idealnog zabacenog hotela, uputila sam se prema svom autu uz poziv automehanicaru koji je konacno bio dostupan.

Bio je upravo tu negdje u blizini, rekavsi mi da ce me on pokupiti pa mozemo zajedno do auta. Za razliku od jucerasnjeg dana, izgleda da se ovaj mogao nazvati uspjesnim. Ubrzo se pojavio i automehanicar pa smo se uputili prema autu. Nakon sto je strucno pregledao auto, prespojio par zica, po meni, bitne su bile samo boje, kao i plus i minus, rekao mi je da probam upaliti auto. Poznati zvuk motora ovaj put bez dodatnog kuckanja je izmamio osmijeh na moje lice. Zahvalila sam mu se mozda i previse srdacno uz malo vecu naknadu. Upalila sam ponovo svoju muziku, vratila se u vrijeme prije nego sto mi se auto pokvarilo, i pokusala da odagnam misli koje su me proganjale i mamile mi osmijeh na lice. Svratila sam na pumpu, ne zeleci da izazovem jos jedan razlog da mi auto ponovo stane. Tek sada je bilo pravo jutro, suncano ali ipak vjetrovito. Odlucila sam da bih mogla neku sitnicu da pojedem, trebalo mi je da povratim energiju. Uputila sam se prema pumpi. Zapuhao je snazan vjetar, osjetila sam uzasnu hladnocu i tek tada shvatila da nemam gacice. Ponovo sam se ugrizla za usnu i odustala od kupovine. Zapitala sam se, da li ce i Milan gristi usnu kada bude citao poruku koju sam mu ostavila: