ponedjeljak, 21. listopada 2019.

U bračnoj postelji sa sinom 2

Tokom svih ovih kriznih godina sin je bio jedini koji je donosio novac u kuću. Borio se kao lav da prehrani naše troje dece. Da bih mu pomogla, i da bi ga smirivala, odlučila sam se za varijantu brzog jutarnjeg seksa. Ovo mu je davalo priliku da me svako jutro pojebe i rastereti se teškog bremena spreme iz svojih jaja. To ga je opuštalo i činilo manje nervoznim za težak radni dan koji je predstojao. Naravno zabranila sam mu da ima devojku, tako da sam sama podnosila čitav teret jebanja.

Po pravilu uvek nagi spavamo u krevetu. Ja sam se svako jutro budila pre njega, a čim bi otvorio oči davala sam sve od sebe: masirala sise, drkala pičku i dupe, šaputala mu najvulgarnijim rečnikom perverzije na uvo; Moj sin nije mogao da mi odoli. Nekada je tražio samo da mu izdrkam; najčešće se dešavalo da mu na brzaka podudlam kurac, a bilo je jutara kada je hteo i dobijao kompletnu jebačinu.

U varijanti brzog jutarnjeg seksa sve se odvija hitro: čim se sin isprazni, čim svoju spermu prospe po mojim sisama i licu, okreće se i odlazi na posao. Nisam ga puštala iz kreveta dok ne istrese seme. Veoma dobro sam u stanju da predvidim šta mu kada treba. Najlakše mi je bilo da sinov kurac strpam u usta i da ga izduvam za dva minuta. Ipak, ako bi videla da to sinu nije dovoljno, posle divljačkog pušenja ponudila bi mu pičku ili bulju, i u najludjem ritmu odradila brzometnu jebačinu. U finalu je često išlo špricanje semena u moja usta, čime je on uvek oduševljen. Sve u svemu, brz jutarnji seks ne sme da traje duže od pet minuta.

Od samog početka našeg seksualnog odnosa nisam htela da sina mučim sa bilo kakvom kontracepcijom. Ovakav slobodan incestni seks spada u najopasnije, ali i najuzbudljivije radnje. Majka koja ordinira kao sinova incestna kurva eksponira se kao ženka za parenje. Njena banalna prostačka pojava i vulgarno nudjenje dovodi do totalnog ludila sina kome se nudi brza, slatka usluga – istresanje sperme za par minuta. Uzbudjenje i neobuzdana pohota da se jebe majka-drolja koja ga čeka gola, otvorene pičke i dupeta, dovodi sina u stanje animalne pohote. Takva šansa, da na brzaka u krevetu brutalno i brzo ugura svoju kurčinu u pohotne otvore majke-kurve se ne propušta tako lako. Čim bi sin ujutru otvorio oči ugledao bi golu pohotnu drolju raščepljenih genitalija koja ga mami i tada dobio šansu da svrši u svoju ličnu kurvu na brzaka.

Tipičnu jutro tih godina je izgledalo ovako: sin, vidno uzbudjen, drka kurac, trpa ga brutalno u moja pohotna usta, onda po želji u dupe ili pičku. Tada ubacujem u petu brzinu, on u grču pokušava da odloži orgazam, uz nezajažljivu želju da jebe što duže, ali ja mu ne dozvoljavam da jebe više nego što ja hoću. Muljam ga ustima, dupetom ili pičkom i seme već kulja u mlazevima, prska u meni. Ako mu kurac opet skoči tako da je uzbudjen i spreman izlazim mu ponovo u susret, ali i dalje mi je sasvim lako da ga odjebem za par minuta.

Kita sinu pulsira i jedva čeka da me kara. Posadila sam ga na krevet i u jednom potezu nasadila se šupkom na njegov kurac do korena. Momentalno je počeo manijački da se propinje. Moja karlica radi brže nego što izgleda moguće, odmah sam uhvatila ritam. Prava gužva, dahtanje i metež. Išla sam uvek na varijantu da ga u dva minuta dovedem do ištrcavanja. To je bila klasična varijanta brzog seksa: brzometno pušenje i drkanje, uz lomljenje kurčetine karlicom.

Sin je toliko zatečen radom svih delova moga tela koji služe za jebanje, da je nemoćan da spreči svoj orgazam. Vadim ga iz dupeta, i uvlačim njegovu batinu u svoju pičku. Nastaje prava cika, vriska, huktanje i stenjanje, i usled toga animalno sudatanje genitalija u petoj brzini, mumlanje i uzdisanje koje nagoveštava skoro prolivanje semenih mlazeva iz para zagorelih muda. Sin počinje da viče, nagoveštavajući kraj. Naglo ubrzava i istovaruje se u mene. Sve ukupno za pet minuta.

Jebali smo se kao ludi i nije bilo jutra kada je sin želeo da se olakša a da mu nisam pritekla u pomoć. Iz jutra u jutro, hrlio je medju moje noge da isprazni muda u meni. Svakodnevno sam usavršavala analno-oralno-vaginalne tehnike kojima ispumpavam sinove semene ejakulate.

Prekomerno ispoljavanje moje seksualnosti dovelo je do izbacivanja u prvi plan samo mojih genitalija, te oslobodjenje perverznoga u meni i pristajanje na krajnju vulgarizaciju seksualnih radnji do krajnje prostačkog opštenja. Postala sam sinova agilna bestidna pička, nenormalno raspoložena za jebanje. Kada sam jednom osetila sinov kurac, slast jebanja sa njim i njegovih semenih ejakulata, odlučila sam da postanem njegova kurva u stalnoj seksualnoj napetosti, podajući se njegovom kurcu i semenu.

Na ovaj način sam spasla svoju novu porodicu o očuvala svoj novi odnos sa sinom, bez obzira na teške okolnosti života.

U bračnoj postelji sa sinom

Moj šesnaestogodišnji sin se toga dana vratio iz škole ni ne sanjajući da će naši životi vrlo brzo krenuti nekim sasvim drugačijim tokom. Zaključavši vrata, upitno je viknuo “Mama!?” i krenuo da me traži me po stanu. Ja sam odgovorila iz spavaće sobe, rekavši mu da dodje. Kada je otvorio vrata zabezeknuo se, i ispustio iz ruke ranac sa knjigama.

Ja sam stajala pored kreveta agresivno, sa svojim mamutskim dojkama i provocirala ga, a čipkane crne čarape i cipele sa visokom štiklom su me prezentirale kao kuju spremnu za parenje. Buljio je u rasno telo zrele tridesetdvogodišnje žene. Videla sam sinu požudu u očima. Kao da nije verovao svojim očima da ima sjajnu priliku da izjebe ženu sa sisama od 141 cm koja je hrabro stala nasuprot njega i čekala njegovu nadrkanu kurčinu.

Navalio je kao žutokljunac. Namestao me je u nemoguće poze, krečio me, trćio me, savijao; vulgarno je bilo imperativ. Novo je bilo to što mi je godilo da se tako vulgarno nudim i pokazujem u detalje moje meso, da izazivam vatru u sinovim mošnicama. Pomisao da sam sinova “ženska za rasplod” i da želim biti podatna njemu, svome sinu, kao da me je razgaljivala. Otkrivala sam u sebi nepoznata prostranstva egzibicionizma, slatkih nastranosti, terala sam samu sebe: “Hajde, lutko pokaži svoje vruće telo, raspali sina, budi njegova ženka, ne stidi se, pokazi se bestidno. Hajde kučko, budi slatka perverznjakuša, to si oduvek želela i sanjala da budeš sinova kurvetina. Hajde pokaži svoju bestidnu obrijanu picu, tvoje guzno grotlo, čmar usisivač sinovog mladog kurca!”

Podivljala sam jer sam naprosto sebe isterala na čistac u orgijastički trans koji raspali moje nabreklo rasno telo do usijanja, a moje rupe u vulkanska grotla. Nisam više ništa želela da slušam osim da doživljavam nemilosrdno razvaljivanje mojih usta, čmarišta i pizdišta . . . Sinov neobuzdan kurac je tražio moje otvore, punio ih i cepao nemilosrdno i brutalno.

Sin je nešto govorio u tom trenutku, što me uopšte nije zanimalo jer sam bila histerično pomamljena. Navaljivao je kao rasni pastuv da izjebe svoju majku-kurvu sa velikim sisama. Njegov žilavi tvrdi neobuzdani falus je manijački razarao moje šupljine, razvaljivao i cepao pa mi čerečio guzicu. Trpeljivo i hrabro sam dočekivala ustima podivljan penis, spermom tankirane testise i pijavično ih usisavala. Usta su mi bila puna sinovog vrućeg kurčevog mesa. Slatka perverzija me sludjivala, šaputala sam mu pravo u uvo: “Uh, junačino mamina, samo napred, pocepaj mi šupak, samo hrabro dušo, zlato ne stidi se, želim to, oh kako želim . . .”

Navali sin da mi rasteže moje orijaške bundeve, nemilice kao da su žvaka, do bola do mog idiotskog vrištanja pomamljene ženke koja se životinjski pari sa sopstvenim sinom!

Vrištala sam kao idiot i ritala se kao oparena jer sam želela da mu vidim lice dok je sa svojom kurčinom bio u mom debelom crevu; potom ga brzo izvuče i uleti u moja usta i začepi me do ždrela. Svršavala sam kao da u dubokom grlu imam još jedan klitoris. Oh, bože kako je slatko! A onda sam se ponovo nabila na sinov kurac koji se iznova obre ispod mene, i zarila ga do materice. Želela sam da mi se zarije do bubrega i mahnito sam počela vrteti guzicom, trljati se o njegova natekla jaja želeći da i njih usisam u pičku! Kad sam brzo, drhteći od slasti raširila vaginalne usmine on ugura kurac sa sve jajima! Moja pička je sve usisala!

Ubitačni tempo je dobijao u brzini i raskalašnosti. Trzala sam se od svakog sledećeg zabijanja u moje vruće čmariste; guzni kanal je postao užareno vulkansko grotlo koje je nemilosrdno uništavalo njegov momački falus koji se gubio u dubini moje utrobe, cepajući me. Kurac u dupetu, a onda opet u pički. Svršavala sam ponovo, doživljavala sam ciklične orgazme, roktala sam ali se nikako nisam predavala jer su me serijski klimaksi održavali na površini . . .

Moja utrnula usta, guzna rupa i vagina bili su spremni za tankovanje mlečnog goriva! Sperma poče da bljuje, da kulja u mlazevima po meni, u moja razvaljena usta, u raščepljenu guzicu, pičku koju raširih maksimalno kako bi sinu otvorila put da me puni nesebično mlazevima tople sperme. Štrcalo je na sve strane — doživela sam pravi potop, izdrkavao je u transu obilne količine praiskonske sluzave tečnosti, izručivao je sav naboj iz svojih testisa kao da je seme mesecima čuvao za mene …

Želela sam sve iz njega, da me ispoliva spermom, napuni, zapuši, da se utopim u njoj! Trljala sam se po telu, po sisama, razmazivala životvornu tečnost. Sa nevidjenim i meni nepoznatim orgazmičkim užitkom krala sam sinovo seme, sladila se njegovim muškim sokovima, gutala, mazila se sa sluzavim kurcem po obrazima, trljala ga po sisama, a onda ga oblizala u slast do korena . . .

Popela sam se na krevet i drkala se u dupe i pičku raznim rekvizitima. Demonstrirala sam za sina, pijana od strasti, moje masturbatorsko umeće i fleksibilnost guzne rupe i pomamne pičke, a onda sam se frenetično drkala. Klitoris je vibrirao dok sam ga fantastično brzo drkala i svršavala vrišteći. Podavala sam se rodjenom sinu kao kučka, kao nezasita jeftina kurvetina i nasladjivala se u perverznom porodičnom jebanju. Trajalo je to još dva puna sata . . .

Ujutru, kad sam progledala, nisam znala za sebe. Svaka koščica me bolela; bila sam apsolutno razvaljena, raščerečena, izjebana gotovo u mozak. Sin je sjajan jebač. Prihvatio me je tada kao svoju majku-kurvu, a to je praktično značilo: pristanak na porodično kurvanje, da moje rasno telo služi isključivo za njegove svrhe. Želja za perverznim uživanjem u incestnom seksu, jeftino porno kurvanje sa sinom, porodično prostituisanje, nasladjivanje u prljavim perverzijama sa sopstvenim sinom. Postala sam njegova porno sisačica i porno drkačica, porno jebačica, njegova porno kurva, pornograferka, spermolizačica, analna jebačica, njegova lična porno star…

Kada se moj tadašnji muž sledećeg dana vratio sa službenog puta izbacila sam ga iz kuće naglavačke i odmah podnela zahtev za razvod. Od tada je u mojoj bračnoj postelji svake noći spavao moj sin, i tada sam sa sinom počela da živim kao žena sa mužem, uz nezasito seksualno orgijanje. Bila sam mu na raspolaganju kad god je hteo. Bilo sam mu sve, apsolutno! Majka i kurva, roditelj i partner. Moja pička je postala njegova jama za punjenje bez dna… Bio je bitan samo on – nisam mu dozvoljavala da propusti šansu da se u meni istrese, to je bio moj zadatak majke-kurve, jer je postala osnovna stvar da mu se svakodnevno nudim da se istucava na meni, da me puni sperminim ejakulatima, da štrca gde god mu padne na pamet, da se isprazni.

Nakon dva meseca pomirila sam se sa činjenicom da nosim njegovo dete. Bila sam oplodjena spermom svoga sina, osemenjena i spremna da rodim dete. Bilo je to polovinom 1993. godine. Danas sin i ja imamo troje dece i živimo (za svoje novo okruženje) kao normalan bračni par u jednom drugom gradu, a za našu tajnu komšiluk ni ne sluti…

Njena ćerka nas je krišom gledala

Sredina maja i prvi vreli dani. Vozim motor gradom i posmatram ženske u majicama, jedva su dočekale da se skinu i pokažu šta su celu zimu skrivale.

Reših da popijem kafu, pa pošto sam bio u blizini, svratio sam do moje prijateljice Branke, koja je živela sa ćerkom Zoricom, devojkom od 21 godine, koju je odgajila bukvalno preko jebačine. Naravno diskretne, jer i ja sam to jedva od nje saznao, ali meni nikako da dâ. Branka je dobro držeća žena od 44 godine, nešto mlađa od mene.

Pokucao sam i ušao u stan, a Zorica mi se bacila u naručje. Meni je bilo nelagodno, iako je to radila stalno, ali ovoga puta je bila u tankoj majici na bretele i mini-suknjici od teksasa.
– Pa gde si? Što te nema dugo? – upitala je.
– Gde ti majka? – upitao sam i pogledom je tražio sedajući na stolicu.

Zorica mi je prišla i sela u krilo.
– Eno je u kupatilu. Nešto je danas nadrkana. Onaj njen šmugnuo opet sa nekom mlađom, a izgleda je nije pipnuo 15 dana. Sva je luda.
Meni je već bilo neprijatno, jer su mi njeni sisići zapravo sise, najmanje trojka, ispred očiju, a mala guza mi se vrpolji na kurcu koji polako počinje da se kruti, dok ona sedi na njemu.
– Hajde, ustani, neprijatno mi je. Mogu da ti budem ćale.

Podigao sam je iz mog krila, a ruka mi je zakačila njenu predivnu, tvrdu sisicu.
– Ne možeš da mi budeš ćale, nisi imao ništa sa Brankom, to znam.

Zatim mi je prišla i, kao, šapnula:
– Pipnuta nije 15 dana. 7 dana menzis, a osmi, kad je htela, onaj njen vrdnuo. Pre dva dana se javio da neće biti tu mesec dana. Imaš šanse.

U tom momentu je Branka izašla iz kupatila, isto obučena kao Zorica, i iznenadila se kad me ugledala.
– Idem ja, evo svira mi Džoni, doš’o po mene. Sad ti je šansa – šapnula mi je u prolazu i osmehnula se.
– Šta ti je rekla? – upitala me Branka.
– Ništa. Zajebava me kako sam toliko mator, da me ni matorke kao ti neće. Mora da mi nađe neku klinku, njenu drugaricu, da me protrese kaže.

Branka je sela preko puta mene na niski kauč, a suknjica joj se već podigla. A sise tek… Ah, sise… Četvorka-petica sigurno. Hoće da ispadnu iz majice. Noge je raširila tako, da jasno vidim bele gaćice.
– Šta si nešto nadrkana? Koji ti je kurac? – pravio sam se da nemam pojma o čemu se radi.
– Eh, da mi je barem neki…
– Pa, evo ti moj – rekao sam i raširivši noge uhvatio se za kurac, koji je već počeo da se diže.
– Sedi ovde pored mene – pozvala me je Branka.

Odmah sam prišao i već mi je ruka na sisi. nije se bunila. Sama je skinula majicu . Pomislio sam kako će ovo biti lako i počeo da joj ljubim bradavice, a ruka mi je sama krenula dole. Osetio sam da je počela da se pali.

- Aj skini se, da vidim kakav si potencijal – zatražila je iako me je već viđala u gaćama.

Nije prokomentarisala ništa. Skinuo sam majicu, a ona je već svukla suknju. Izuo sam se i skinuo farmerke, a ona je već skinula gaćice. Onako gola je već polako drkala pičku. Svukao sam gaće i počeo i ja da drkam svoj polu-dignut kurac.
– Pa nisi loš za početak. Još ćemo ga mi podići.

Okrenula se i iz fioke komode pred kauča izvukla prsten.
– Uzmi ovo i navuci na kurac, da ne svršis brzo.

Pogled mi je pao na fioku u kojoj su bila dva vibratora.
– Zašto ih tu držiš? Zar se ne bojiš da će ih Zorica nađe? – pitao sam drkajući sve vreme ispred nje.
– Šta da ih nađe?! Pa, ona ih koristi. Pre neko veče sanjam da se jebem sa dvojicom i probudim se, hoću da poludim. Otvorim fioku, nema ni jednog. Kod nje u sobi vidim ona spava gola, pokrivena preko struka. Pogledam okolo, nema ih. Podignem čaršav, kad oba njoj imeđu nogu. Stisla ih. Ako ih uzmem, probudiću je, a njoj osmeh na licu. Možeš da zamisliš koje je imala zadovoljsvto sa dva odjednom. Šta sad je da radim… Setim se da u frižideru imam grčki krastavac. Uzmem ga, operem toplom vodom da ga zgrejem, pa u sobu. Legnem i počnem da ga uvlačim u pičku, a drugom rukom drkam klidžu. Mislim da sam svršila za manje od minuta, i to tako da sam usput i piškila, i to u mlazu. Strašno! To mi se nije desilo dobrih 15 godina.

Eeeej, pa ti imaš tako… imaš dobar potencijal… Još ću ja biti i dobro jebana.
U tom momentu sam ja, koji sam sve vreme drkao kurac dok je pričala, postao svestan da nisam stavio prsten i da ću svršiti.
– Svršiću koliko si me napalila tvojom pričom.
– Nemoj u ruku, daj meni.

Njena ruka je već bila na mojim jajima i vukla me prema sebi. Nije ni prestajala da drka pičku. Osetio sam da ću svršiti i ugurao sam joj ga u usta. Samo što ga je obuhvatila usnama, počeo sam da svršavam. Punio sam joj usta, a sperma je curila iz usana na njene velike sise. Nešto je i progutala, ali je dosta izašlo. Onda ga je izvadila iz usta i zadnje kapi iscedila na sise.
– Uzmi ga u ruku i razmaži mi spermu po sisama, dok ja drkam – naredila mi je.

Što volim kad mi kažu šta da radim!
Poslušao sam je i počeo da je mažem, dok je ona drkala i uživala.
Nisam mogao više da stojim i sručio sam se pored nje. Počela je da se smiruje.
– Pošto si ovako brzo svršio, sada moraš da odradiš kaznu. Dođi i oliži mi pičku.

Već je počela da se namešta u ležeći položaj i da širi noge, ali ni jednog trenutka nije prestajala da drka.
– Biće mi zadovoljstvo da ti je oližem. Taman da se malo odmorim, da bi mogla da mi ga digneš za jebačinu. Mi stariji moramo malo da pauziramo između dve jebačine – rekao sam joj uz smešak.

Inače mnogo volim da ližem pičku, to mi predstavlja zadovoljstvo.
Kada sam se nameštao, dohvatio sam iz fioke jedan vibrator, a drugom rukom sklonio njene ruke sa pičke na sise.
– Sad je preuzimam. Ti gnječi sise.

Počeo sam da je ližem, dok sam joj vibrator polako gurao u pičku. Dugme sam odmah okrenulo na najbrže. Odmah je reagovala, što na moj jezik, što na vibrator, i počela da meša. Ubrzavala je ritam. Vibrator je radio svoje, a ja sam mu pomagao jezikom. Odjednom sam osetio njen grč, a zatim i toplu tečnost po jeziku i licu. Ona ispustila je urlik, a mlaz tople mokraće me zapljusnuo po licu.

Zbunjen, počeo sam da lapćem jezikom, a ona je u naletima štrcala i pišala po meni. Uhvatio sam sebe da me to pali. A oonda je prestala i polako se smirila.
– Joj, izvini. Nisam znala da ću opet… Izvini.
– Što se izvinjavaš? Pa i meni je prijalo, čak mi se sviđa – bio sam iskren. Stvarno mi se svidelo, a i kurac je počeo da mi se diže.

- Hoćemo li da nastavimo? – upitao sam je stavljajući njenu ruku na svoj probuđeni kurac.
– Ajmo u sobu, da Zorka ne bane.
Ustala je držeći me i dalje za kurac i povela me u sobu. Legla je na leđa i odmah ga strpala u usta.

- Čekaj da navučemo prsten, da ne bude ko prvi put.
Navukla ga je tako stručno, skroz do jaja, i nastavila da ga diže ustima i jezikom.

Već se dobro bio podigao, kada ga je izvukla iz usta i pokazala kako hoće da je jebem.
– Jebi me prvo sa mojim nogama na tvojim ramenima, a posle ćeš zguza.

Dok je govorila, ja sam joj već prišao i nije ni završila, a ja sam joj ga već uterao. A unutra vrelo… Činilo mi se da će mi izgoreti kurac.

Počeo sam da je jebem prvo sporo, pa sve brže, a ona je samo jecala. Počeo sam i da osećam prsten, stezao me i nije mi davao da svršim. Odjednom je rekla:
– Hoću zguza. Hajde – nežno me odgurnula i okrenula se – Jebi me prvo u pičku, a posle u guzu. Imaš prsten, ne boj se, nećeš svršiti.

Što volim kad mi kažu to. Još se više napalim. Uvukao sam joj u pičku i krenuo sa jebanjem i jednim mojim pokretom, pri kom je moja žena uživala i uvek svršavala u serijama. Dok joj ga uvlačim i izvlačim, ja mešam. Meša i ona, ali ta dva mešanja kada su u ritmu, oboje uživaju, a naročito ona.

Mešao sam i uvlačio i izvlačio, tako da je on širio pičku iznutra, a ona jecala. Leđima smo bili smo okrenuti vratima od sobe.

U momentu sam osetio da neko stoji na njima. Okrenu sam se i ugledao Zoricu. Bog zna koliko je tu stajala. Dugo sigurno, jer sam primetio da joj se podignute bradavice ocrtavaju na majici. Šta sad? Gledala me je pravo u oči. Prineo sam prst ustima u znak da ćuti. Blago je klimnula glavom, a ja sam nastavio da jebem Branku. Kada sam već imao takvu publiku, bio je red i da se pokažem.

Nastavio sam još dublje da ga uvlačim, a Branka je ječala i uživala.
– Hajde malo u guzu – kroz jecaj me je molila Branka.
Izvukao sam ga i pogledao Zoricu. Gledala ga je raširenih očiju. Jednom rukom je podigla suknjicu, a drugom već drkala pičkicu. Pljunuo sam u ruku i razmazao po kurcu gledajući u Zoricu. I ona je uživala u tom prizoru.
– Hajde… Jebi me… – jedva čujno je izustila Branka.

10_1855635Polako sam joj palcem raširio otvor i odmah polako počeo da uvlačim kurac. Sve vreme sam gledao u Zoricu. Kako sam ga dublje uvlačio, Zorica je sve više širila oči, a Branka sve više jačala i jecala. Jebao sam je u guzu polako, bez žurbe, povremeno gledajući u Zoricu, koja nije odvajala oči od nas. Povukla se malo u hodnik, da je možda Branka ne vidi, ali nije prestajala da drka pičkicu. Ja sam mogao da je vidim. Od tog silnog jebanja i uzbuđenja što nas Zorica gleda, osetio sam da ću svršiti. Izvukao sam ga iz Brankinog dupeta i brzim pokretom svukao prsten, a onda joj zavukao u pičku.
– Jebuljko, gde hoćeš da svršim? -pitao sam Branku.
– Igore, na dobrom si mestu… Naaaapunu me!

Zajedno smo svršavali. Pogledao sam prema Zorici, još je stajala naslonjena na okvir vrata. Brzim pokretom glave sam joj dao znak da ide, ali ona je još stajala, gledala i drkala pičkicu.

Branka je u tom trenutku pala sa kolena na krevet, a ja sam se stropoštao na nju, dok je kurac i dalje bio u pički. Ležali smo tako neko vreme, kada se ona izmigoljila ispod mene i rekla mi:
– Dobar si. Mislila sam matorac od pedeset, pa ne može. Zato sam te i odbijala i samo ti dopuštala da mi ljubiš sise. Sad ih nisi ni pipnuo.
– Jeste moj kurac u prvom svršavanju. Bolje je to, nego ruke – rekao sam na šta smo se oboje nasmejali.

- Da te pitam nešto. Ovde si se sigurno jebala mnogo puta. Da li vas je nekad Zorica uhvatila?
– Nikad. Ali sad mi se, mislim, učinilo da nas je posmatrala. Pa i neka je, imala je šta i da vidi… I da nauči.
– Šta bi uradila da nas je uhvatila?
– Hoćeš da kažeš da nas je videla?

Već je bila u sedećem položaju, a sise su od uzbuđenja počele da joj se podižu i spuštaju. Mislio sam da će mi se ponovo dići, ali i dva puta za ovo kratko vreme je bilo dosta. Trebalo bi mi malo duže.
– Ne. Nisam je video. Ali, stvarno, šta bi radila?
– Nikad nisam razmišljala, ali pošto si joj upravo jebao mamu, to znači da si član porodice, pa bih je pozvala da gleda.

- A da nam se pridruži?
– Pa, ne znam… Možda, ali mislim da ne bi prihvatila.
– Hoćeš da probamo? Za mene bi to bilo zadovoljstvo.
– Ne znam. Bilo bi bolje kad bi bilo spontano.
Prekinuo sam razgovor, i ovako sam dosta izvukao.
Namestićemo valjda jednom tu “spontanost”.

Drugarice moga sina

Nagurao sam 39. Zena, dva sina, posao, hobi, roditelji… ludnica. Svi nesto traze, pare, paznju, vreme…
Rastrzan izmedju zelja i mogucnosti, porodice i mlade sestre sa urgentnog, poceo sam da se gubim i zarko sam zeleo promene. Nisam ocekivao ali one su bile tu samo ih ja nisam primecivao.

Leskareci toplo subotnje posle podne, zeleo sam da mi niko ne dodje, ne zelim nikog da vidim niti cujem. Mir.
I kad sam mislio da su mi zeljeispunjene: Marko… Cvrkutavi glasici curica od 16 godina, Dragane i Irene, drugarice moga sina.
-nije tu, u Beogradu je kod tetke- ogovorih nadrdndan iz sobe.
-A tetka Biljana ?- nije, svi su tamo i sutra se vracaju, sta vam treba- sad odgovaram sa terase i sacujuci male damice.
Dragana, kcer moga skolskog rivala i ne bas dobrog druga ali eto deca se druze, lepa sa dugom crnom kosom, krupnim okicama, poprilicno velikim sikama i kukovima izrazenim i zenstvenim a ispod njih lepe duge nogice razvijen zahvaljujuci rukometu koji je igrala. Neodoljivo me je podsecala na Moniku Beluci.
Irena sasvim suprotno krakata plavusa sa skoro belom kosicom na malom a lepuskastom licu. Sise male ali izrazene ispod kojih je stomacic ravan i cvrst kao u atleticarke. Ravni bokovi odavali su njeno devojastvo. Duge noge iako tanke cvrsto su stajale ocrtavajuci svaki misic jer je i ona trenirala rukomet. Naizgled mirna ali znam da je opasna i da iz nje đavoli vire.
-cika Igore, Marko je obecao da ce nam odstampati tekst iz knjizevnosti. A i htele bi na net. Kuci nam je zabranjeno -zapeva Draganica.
-mogu li ja da pomognem -ponudih se. Nisam ni zavrsio a one uletese unutra. Bilo mi je neprijatno jer sam bio u boksericama koje kao da su broj manje, a one u pantalonicama koje pokrivaju samo ono naj nuznije. Uzeh im tekstove i prepravih ih i pocnem kucanje.

One su sedele meni iza ledja i hladeci se uz kolu, kikocu se premestajuci noge jednu na drugu, malo ih sireci a malo ih stisakjuci. Ne zanju curkice da ih sve vidim sa prozorskog stakla. Povremeno im dobacim pitanje o momcima, provodu, uzivanju izbegavajuci roditeljski ton, a one u stilu; -ma sve klinci, ne ozbiljni, mi volimo starije itd.- ma ne mojte. Ja kao u cudu upravo zavrsavajuci zadnju recenicu na kompu. -ukljucio sam vam net, ajde. Ustah da im ustupim mesto medjutim, one me posedose sa izgovorom da one nista ne znaju i da ce one tu uz mene. Malo nezgodno guzenje, slatkih malih guza i majca koje su visile dok su se naginjale i pokazivale svoje sisice.
Povukao sam nosac tastature iz stola da sakrijem erekciju koja je pocela skoro da boli; kakve klinke…..pio bih im vodu iz pica.
Dok sam zaokupljen mojim stanjem trazio dostojanstven izlaz, Irena mi sede na nogu zaleci se da je bolu ledja tako savijenoj i joj je dovoljno moje koleno.
– Onda cu i ja na drugu nogu -rece Dragana. E ovo nema smisla, starijem coveku ovo raditi… udarice me srcka od mladih tela zeljnih kurca a i mog skota koji se kao za inat ukrutio kao koplje i pretio da probije tanke ,isprane bokserice.
Nisam znao sta cu sa rukama i neka vrucina me obli od ocaja. A one, male kurvice pocele da se meskolje na mojim kolenima ocigledno trljajuci svoje mackice. Svrsicu ako ovako nastave i u agoniji, zgrabih ih obe rukama za bokove nadajuci se ustjanju. One ni da mrdnu nego kao zagledane u fejs ne primecuju; znaci tu igru igramo.

Polako im primicem sake preko stomaka sisicama i na posletku zgrabih im ih i neznim ali sigurnim pokretima otpocneh masazu.A ha, meskolje se otvorenih usta savijajuci se i naslanjajuci laktove na sto. -prija vam ovo- upitah ih a one sam me gledju ali obaraju oci i male zbunjene osmehe naslucujem ispod siskica. -Radite li i Marku ovo -nastavih.
-Probale smo ali se stidi -jecajuci izusti Irena. Tako one o mom sinu, e sada ce da vide; ruke mi polako skliznuse ka dole i uguravam ruke polako izmedju nogu sireci im butine i nezno prstima trljam mace. One pocese da stenju i Draagana mi se obesila oko vrata stvivsi mi sise na dohvat usana i ja ih pocnem ljubiti kroz majcicu. -Digni majcu. Ona je dize i ja nosem gurnuh brus na gore i jezikom poceh da joj lizem i palacam bradavice koje se strvdnuse kao kamen. Zazmurila je i klonula na mene i tada osetih ruku na penisu. Irena poce ga stiskati grceci se i jecajuci od zadovoljstva vise od mene koji sam bio na ivici provalije.

Izvadila ga je iz gaca i poce ga drkati pokretima i ritmom kao da hoce da ga otkine. Stenjao sam i na prekide gubio razum; sta mi rade klinke.
-Znate li i smete li dalje. Dragana me molecivo pogleda sanjivim okicama i pogleda koplje u Ireninim rukama i sklizne ispod stola i strpa ga u usta. Ne mogu da verujem, gde je to naucila, radi mnogo bolje od moje zene i jos nekih dama koje poznajem.
Digao sam ih i svukao gole, zakljucao vrata i legao na kauc. Dragana ga odma strpa ponovo u usta a Irenu pozvah da joj ljubim i lizem sise. Visila je iznad mene i njene sisice su mi upadale u usta i ja sam ih gutao od zadovoljstva. Trenutak kasnije sam je pomerio prema mom blizancu i njena pica je bila mom jeziku na raspolaganju.
Lizao sam joj kao manijak, gurao joj jezik u vaginu a prstom joj trljao klitorist i jezik se kaziprstom menjao na smenu.
Izmedju njih je pocela otimacina koja ce da ima mog vojnika u ustima. Nisam mogao da vidim ali sam osecao gutanja na smenu i lizanje jaja. Bio sam na 10 nebu. Osecam kako me Dragana uzjahuje i malo sam se prepao na racun njihove to boze nevinosti ali ga je ona polako ali sigurno gurala u svoju macu. Pocela je lagano rimicko cupkanje i jecanje. Stipala me je kidajuci mi meso od zadovoljstva a nije ga ni pola zahvatila.
Izgubio sam strpljenje i poskocih i celog ga nabih u tesnu, jako tesnu rupicu ali vlaznu kao da je pod tusem. Osecam kako klone i cici naslonivsi se na drugaricu. -Hocu i ja …odmah, sada- cujem Irenu. I drgabna usta naslanjajuci se na trosed da ne padne od transa u kojem je bila, a Irena bez sekunde i bez laganih pokreta nabi se do balcaka u trenu i ni makac, kao da je mrtva, zaplaka jecajuci pocne klackanje jedva primetno pridrzavajuci se za moje grudi.
Dragana je na moj poziv cucnula iznad mene i ja joj videci rasirenu micu,gurnuh jezik u nju. Ona sede meni na usta meskleci se i vriskajuci kao da je seckaju. Bilo je ne izdrzivo tako i ja iz zbacih i obe naguzim sa glavama na naslon kauca, sa guzama ka meni i prvo Ireni nabi dao panja i pojacavajuci ritam i udare u njenu malu mrsavu guzu.

Imao sam osecaj da cu je raspoloviti ali vidim da uziva, divlje skoro rezajuci kao kobila i frktajuci povremeno besno okrecuci glavu ka meni sa ljutim prkosnim pogledom meni upucenim. Ja sam je jos jace nabijao i ponovo je pocela da place. Smanjio sam ritam i energiju i ljubio joj ledja mazeci joj sise koje su visile.
Cim se smirila, presao sam na Draganu. Polako sam joj nabio do kraja i tek onda poceo ples. Otrembesila se na naslon troseda i glava joj padnu na njega. Nabijao sam joj sve jace i jace. Buncala je nesto nerazumljivo i imao sam utisak da je u transu.
Izvadio sam ga i ponovo ga stavio drugarici koja je legla na ledja.Rasirio sam joj duge noge ljubeci cas nju cas guzu i ledja Dragani. Nabijao sam sve jace ,ludje, energicnije. Poce drhtavica, trnule mi ruke i noge…..svrsicu…jedva ga izvadih i nije ni strcnuo kad oseti Draganinu ruku koja zgrabi stisne i par puta cimne.Sperma kuljnu i stize skoro Ireni do usta ….
Zavalih se u fotelju i uzdahnuh a njih dve ne micuci se jo nekoliko minuta u polozaju koji sam ih ostavio.
-jel sine, pa sto ne kreses one dve smizle koje ti dolaze…..
-pa tata, bih ali su jos nevine….
-da sine ,nevine u lakat….mislim se u sebi