utorak, 3. ožujka 2020.

Kako sam razotkrio da je moja mama ,,svetica'' u stvari kurva

Prvi put kada sam posumnjao da je jebu bio je pre oko pet godina.Sve je počelo od poruke u kojoj je pisalo ,,Napraviću ja od tebe pravu jebačicu,bićes moja poslušna kurva'',neću zaboraviti tu poruku...Poruka je stigla sa nepoznatog ,ali ne i skrivenog br.Mama je pitala ko je to zajebava,da ona nije takva žena...Sledećeg ili nekoliko jutara kasnije na  vratima pojavio čovek kog nisamo poznavali jer smo se u taj kraj preselili mesec dana ranije.Bio je krupan,sa velikim stomakom,masnom kosom,proćelav,pomalo je zaudarao na znoj,prosto je bio odbojan,nije me zanimalo da slušam,pa sam otišao na sprat da,zaboravio sam šta radim,Mama ga je primila,ponudila mu da sedne i dalje nisam slušao,sada mi je žao zbog toga.Nakon nekog vremena,oko pola sata,čuo sam da mama viče,ne sećam se šta tačno,suštinski,isterala ga je iz kuće.Čuo sam i video deo kada on odlazi i kako se cinično smeška.Zbunjen sam pitao šta se dogodilo,rekla je da sam odrastao i da zanm da muškarci muvaju žene...otezala je,ne sećam se baš i na kraju je objasnila da je muvao i da je hteo da je jebe,ne tim rečima.Odmah sam to povezao sa porukomm i ,sada znam,bio upravu.Posle toga je bilo sve uobičajeno,smor u srednjoj,mama je vodila svoj mali restoran,koji je loše poslovao i imao dugove.Otprilike mesec posle svoje posete debeljan je ponudi nešto mami,sećam se da je bil zamišljena i zabrinuta,nisam znao za ponutu,i dalje ne znam šta je tačno u pitanju.Na kraju je pristala i on je kupio mamin restoran,nakon što je platila dugove,nije joj ostalo novca,pa je prihvatila i ponudu da tamo radi kao neki ''aisistent-menadžer'',čak mislim da je to bio jedan od uslova i ko zna šta sve još.Mene je lagala,ne znam sve tačno.Odmah pošto je ispotpisivala ugovore...vratila se kuci,bilo je podne.Pitao sam je šta se dogodilo,da li je sve u redu...Rekla je da jeste i da mora još neke stvari, oko restorana,da završi,nije imala odgovor koje stvari,izbegla ga je.Otišla je da se sprema i zadržala duže nego obično.Kada je izlazila,zaprepastio sam se koliko je zgodna,zažalio sam što nije odvratno ružna,obukla je jako uske farmerke,crne štikle i nešto sa dekolteom što je ličilo na majicu,kosu je vezala u rep,izgledala je vrlo uredno,dekolte je pokusala da sakrije,ali nije uspevala.Na licu su joj se videli strah zabrinutost.Na telefon se nije javljala,vratila se tek pred sledeće jutro.Uspeo sam da je vidim samo na kratko,ali je to bilo doboljno da zapantim.Kosa joj je bila zamršena,raščupana,tada sam je prvi put video da otežano hoda,nije uopšte imala snage,lice joj je bilo potpuno bez šminke,neki nokti su pukli,bluza je bila izguzvana i skroz mokra,a farmerke pocepane na više mesta.Pravdala se na razne načine,kada sam se naljutio što me laže,tražio sam po telefonu,posle nekih sat-dva otkada se vratila,stigla je poruka,nju baš nisam dobro zapantio,u glavnom:,,Sad si moja kurva i moraš sve da slušaš''.Eto,tako je počelo...

Samohrana majka

detektiv pušinski nije mnogo obraćao pažnju na njenu komšinicu gospođu stamenković i njenu mladu ćerku milijanu. sve dok se jednog dana nije našao sa njima u prljavom liftu. u hodnicima zgrade u kojoj su živeli su bili oblepljeni plakati u kojima jasno piše da se zgrada ne sme prljati ni na koji način, a opet zgrada je uvek bila prljava osim ponedeljkom kad je očisti čistacica. kao da se prljavština sama širi. pušinski je otpočeo razgovor sa gospođom i njenom ćerkom iako u njegovom pogledu ponašanju i sveopštim manirima nije pokazivalo ni najmanju brigu za to što se dešava oko njega, sem u retkim toplim pogledima koje je pokazivao ćerci.
-svud gde odem vidim štroku, prljavštinu, raspad, smeće, đubre. ne mogu više da živim detektive. isključuju nam struju i vodu svakih pola sata, hranimo se iz narodne kuhinje, pasta za zube je pri kraju, šampon je pri kraju...
gospođa stamenković je bila privlačna gospođa u četrdesetim godinama, a njena ćerka je bila mnogo mlađa i lepša ali je i mnogo ličila na majku.
-shvatam vaš bol, gospođo, rekao je pušinski gledajući u pune usne njene ćerke.
-šta vam je bilo sa mužem?
-ubio se kad mi se rodila ćerka. imao je psihičkih problema, jedno vreme je bio u prihvatilištu za stara i odrasla lica.
-znate šta, gospođo, možete preći kod mene na nekoliko dana dok se ne sredite, zajedno sa ćerkom. mislim da bi to bilo korisno za vas.
-detektive, stvarno ne znam kako da vam se zahvalim za to.
ćerka milijana je gledala u pušinskog sa određenom vrstom podozrenja.
-mama, ovaj tip me plaši...
-ćuti, dete, on služi redu i zakonu.
i tako su se preselili kod pušinskog na neko vreme. on ih je lepo ugostio, dao im neke knjige-uglavnom krimiće da čitaju-i opskrbljivao ih hranom i svim ostalim potrepštinama.
-mora da ste mnogo usamljeni bez muža...
-pa jesam...
-treba vam muški dodir...
-treba...
pušinski i gospođa počeše da se ljube i skidaju. guzio je dok nije svršio pa je posle zapalio cigaretu i seo u fotelju.
-ah, detektive, mnogo mi je ovo trebalo...
-služim redu i zakonu, gospođo, reče pušinski i uzme novine u ruke. bacio je pogled na crnu hroniku. u koordinisanom napadu bande kriminalaca opljačkano je tri draguljarnica i benzinskih stanica, dve trafike, a desila se i saobraćajna nesreća gde se momak bez vozačke dozvole zabio u autobus usmrtivši petoro ljudi pod uticajem kokaina, heroina, ekstazija i lsd-a.
gospođa je otišla da spava pa je detektiv otišao do njene ćerke koja je mazila svoju mačku.
-mnogo si lepa milijana. imaš li dečka?
-nemam detektive. siromašna sam i niko neće da bude sa mnom.
-ja ću biti s tobom, reče detektiv i uhvati je za ruku.
-tako ste ljubazni i fini...
počeli su da se ljube i maze. milijana skine gaće detektivu i poče da mu sisa kurac.
-mmm...kako volim da sisam kurac...20 godina sam čekala na ovo...
stvarno ga je dobro gutala, toliko da je detektiv posle dva minuta svršio u njena usta. progutala je spermu i zaspala pored njega.
neko vreme potom pojavila se gospođa, videvši njenu ćerku sa detektivom razbesnela se.
-vi ste đubre, detektive, rekla je i povela svoju ćerku natrag u svoj pređašnji stan.

PONIŽENJE 4

Ana je klečala na podu. Izgleda da ni sama nije baš očekivala ovakav scenario. Bane je krenuo ka toaletu. U, jebem ti, gde ću sad? Vrata su se otvorila i on je ušo. Po izrazu njegovog lica siguran sam bio da je bio iznenađen.
- Ooo, ribice, pa ti si sve ovo gledao, a?
Ja sam ga samo gledao i nisam znao šta da odgovorim. Da stvar bude gora, kurac mi je bio maksimalno tvrd a pošto sam bio go, to je govorilo više od hiljadu reči.
- A vidim da ti se i dopalo ono što si video! hahaha – reče nadmeno
- Nego, moram da ti priznam da sam prijatno iznenađen tvojom kurvicom. Veoma je opuštena, zna šta želi i samo joj fali malo iskustva i biće prava kurva. Ali, sredićemo i to, jel da? – govorio je dok je podešavao vodu na lavabou, kako bi verovatno oprao svoj govnjivi kurac.
- Komšika, dođi, treba mi pomoć – pozvao je Anu
Iako sam posle svega očekivao bar malu dozu neposlušnosti, Ana ustade i dođe. I dalje je bila u cipelama i čarapama.
- Ajde, majke ti, meni malo groza da ga perem jer je mnogo prljav. Ti si ga ionako sisala, pa ajd malo da mi ga opereš. Može? – reče joj i okrenu se ka meni i namignu
Bez pogovora je prišla, jednom rukom uhvatila je njegovu karu a drugom je vodom čistila ostatke svog izmeta. Meni se kurac i dalje nije spuštao. Prosto sam bio nem. I dalje sam bio u šoku, dok sam gledao svoju ženu kako drugom muškarcu, kome je prethodno i pušila i koji ju je jebao na moje oči, sada čisti kurac.
- Ok, dosta je. Nestrpljiv sam da vidim šta je Mladen snimio. A ti seronjo, šta si se ukipio? Pa nisam ti jebo žensku prvi put, valjda si se već naviko? ahahaha
Navuko je pantalone i majicu i krenuo ka vratima.
- Komšika, ništa ne brini što nisi skuvala kafu. Spremi se večeras vodim ja tebe negde u provod. Ako hoće može i ovaj tvoj sa nama. Dolazim po vas oko 11. Obuci nešto lepo, nemoj da mi se ne dopadne pa da te ja oblačim! vidimo se večeras – podiže ruku i ode
Čim je Bane izašao Ana mi pridja i sa govnima po obrazu poče da me ljubi. Smrdela je neverovatno. Pokušao sam da je odgurnem ali me ona čvrsto držala i ljubila po licu.
- Kako si mogla ovako nešto da mi uradiš? – pitao sam je drhatim glasom
- Ne seri, uživao si više nego ja – reče i uhvati me za kurac koji je i dalje bio kao kamen i povuče me ka tuš kabini
Istuširali smo se. Ja sam izašao i opet otišo do terase. U glavi mi je bio haos. Gledao sam susedne zgrade i pokušavao pogledom da nađem tog Mladena koji je snimao. Ana je izašla iz kupatila kao da se ništa nije dogodilo. Spremila je sebi nes i sela da čita neki magazin. Sa sebe je jedino skinula one čarape. I dalje je bila gola. Ćerkice su bile kod njenih, a nikoga nismo očekivali od gostiju, pa je i mogla tako da se ponaša. Obukao sam se i brzo istrčao napolje. Krenuo sam ka pijaci automobila, računajući da ću malo da skrenem misli. Nabasao sam na neke prijatelje sa fakulteta i sa njima se majao celog dana. Neverovatno je kako sam sve ono što me mučilo jednostavno gurnuo sa strane i proveo dan kao da je sve OK. Pošto nisam bio kolima jedan od ovih kolega se ponudi da me odbaci do kuće. Kako je pomenuo kuću sve mi se vratilo! Ostavio me ispred zgrade. Već je pao mrak, a u našoj zgradi sijalice u prizemlju nisu radile. Dok sam čekao mali lift, uhvatio sam konverzaciju dvojice koji su čekali veliki, sa druge strane zgrade.
- …. ma ribica je fenomenalna. Ne možeš da poveruješ kako se jebe, a on joj to izgleda i dozvoljava! – pričao je jedan.
Zaledio sa! on je pričao o mojoj Ani i meni! Da li je moguće da se sve tako brzo širi?
- A deca? – upita drugi
- Pa decu šalje kod roditelja kad treba da se vidimo
Ana me je varala i pre ovoga?! Srce mi je već lupalo kao ludo i već sam razmišljao da zovem hitnu pomoć.
- Trenutno je na moru, ali čim se vrati vodiću te nekad zajedno da je obradimo, hehehe. A i ne živi daleko odavde, kod igrališta je
Ufff, kakvo olakšanje, ipak je govorio o nekoj drugoj.
Ušao sam u stan. Ane nigde nije bilo. Ušao sam u kuhinju i potražio nešto da jedem. Posle dva minuta čuo sam kako se otvaraju ulazna vrata.
- Ej, stigla sam. Nisam imala adekvatnu garderobu za večeras pa sam išla kod jedne prijateljice da pozajmim nešto. Oćeš da vidiš šta imam? – pitala me s vrata
Na sebi je imala dug mantil. Nije sačekala odgovor. Otkopčala ga je i ja se umalo nisam zagrcnuo! čarape koje su izgledale kao paukova mreža, fenomenalne crne cipele sa visokom štiklom koje je kupila par dana ranije, usku crnu suknju koja je išla negde do kolena. Gore je imala belu košulju, kao one što ih u stripovima nose mlekarice, ali je preko nje imala crni korset, pa je njena figura bila maksimalno naglašena.
- I, kako ti se čini? Ti najbolje znaš Banetov ukus. Jel će da mu se svidi? – pitala me dok se okretala da bih bolje video.
- Ana, zašto ovo radiš? Zar…. – zvono me prekinu u pola rečenice
- To mora je Bane – reče i okrenu se da otvori
- Komšika, pa izgledaš i lepše nego što sam zamišljao – čuo sam Banetov glas a potom i udarac rukom o nešto i njeno “ej”. Pretpostavio sam da je šljapnuo po dupetu.
- Lave, šta je sa tobom? još se nisi spremio ili ne ideš sa nama? – pitao je i mene
- Bane, daj ko muškarci da sednemo… – opet me prekinuo
Prišao mi je i rukom me uhvatio za potiljak.
- Kao muškarci? pa kakav si ti muškarac? nego, ajde da se lepo presvučeš pa da idemo malo u zezanje.
Iz džepa je izvadio nešto i stavio mi u ruku.
- Ana, gde su ti one čarape od danas? – upitao je Anu
- U korpi za veš – odgovori mu ona
- Idi i donesi i njih i haltere. A ti, obuci ove gaćice odmah a čarape i haltere ćeš kad ih ova kurvica donese.
Tek tada sam shvatio da mi je dao ženske gaćice. Preciznije neke čipkaste tange.
- Nema šanse da to obučem – ogovorio sam uvredjeno
- Ti bi baš voleo da ceo komšiluk gleda kako sam štemovao bulju tvojoj ženi,a? Kako će tvoje ćerkice da reaguju kada to vide? Ajde, lepo obuci svuci te pantalone i gaće, i navuci ovo i sve će biti OK.
Ana se već vratila iz kupatila i donela one čarape i haltere po kojima je na sve strane bilo sasušene sperme.
- Dok se ti oblačiš, da vidim šta ja imam ovde – uhvati Anu oko struka i privuče je sebi.
Počeo je da je žvalavi i rukama da joj mesi guzove. Ana je sve to prihvatala i nije se bunila. Podigao joj je rukama suknju i rukom pomilovao ribicu.
- Ooo…. ponovo bez gaćica! Pa ti si veća drolja nego što sam mislio. Ajde na kolena, brzo! – reče i pritisnu joj rukama ramena.
Ana je več otkopčavala kaiš na njegovim pantalonama. Izvadila mu je kurac iz gaća i počela da ga liže.
- Toooooo… možda nemaš iskustvo, ali talenat je evidentan. Uuuu…. – mumlao je dok mu je Ana pušila.
Ja sam već navukao one čarape ali sam imao problem sa halterima. Od uzbuđenja nisam uspevao da ga zakopčam. Bane je to video i rekao Ani da mi pomogne.
- Dođi ovamo. Ana, ti ćeš da mu zakopčaš ali moj kurac ne sme da ti ispadne iz usta ni slučajno dok to budeš radila! Jel jasno?
Prišao sam svojoj ženi koja je klečala na kolenima ispred drugog muškarca, u ustima imala njegov kurac.
- Dobro je. Ajde sad i ti krele klekni da vidimo kakva su tvoja iskustva po pitanju pušenja.
Pogledao sam ga blego.
- Daj, Bane…. – pokušao sam
- Ana, molim te objasni mu da je bolje sam da klekne nego da tvoje umeće vide i ostale komšije. – reče Ani
Ana me uhvati za ruku i povuče na dole. Nisam mogo da verujem. Moja žena, posle svega što je uradila, sada me vuče da kleknem da bih pušio nekom kurac! U tom trenutku opet zazvoni neko.
- Ana, idi otvori a ti otvori usta – reče Bane
Ana sa zadignutom suknjom ode da otvori vrata.
- Uaauu…. – čuo sam dva muška glasa
- Šta je miševi? ajde upadajte, ima ovde i za vas – reče Bane glasno
Pokušao sam da pomerim glavu, ali me je Bane zadržao.
- Samo se sedite ovde na trosed, ja ću za minut – reče im Bane
Uhvatio me za uši i podigao.
- Ajde da nam doneseš po jedno hladno Lav pivo.
- Nemam hladno – odgovorio sam mu
- Pa onda idi da kupiš. Ali, pazi, možeš samo da obučeš farmerice, nikakva zatvorena obuća ne dolazi u obzir, samo sandale ili neke papuče. Jel to jasno. Ajde, beži dok se mi ovde zabavimo.
Dok sam išao ka liftu razmišljao sam kako da objansim nekome zašto na sebi imam mrežaste čarape. Srećom, po mraku se to nije videlo. U prizemlju zgrade imamo dragstor, ali tu nisam smeo da uđem jer bi neko već provalio šta nosim, pa sam odlučio da odem i do susedne trafike. Verovatno su me videli sa prozora pa su me pozvali na mobilni.
- ej, obavezno kupi i kondome. I požuri!! – reče mi Ana
Kada sam se vratio, Ana je sedela na trosedu između Baneta i još jednog, a treći je sedeo na fotelji, pored.
- Skini pantalone i dođi da nas poslužiš – reče Bane. Ova dvojica su se samo smejala
Kada sam im prišao, Bane izvadi svoj kurac iz pantalona i reče mi da kleknem ispred njega.
- Ajde, malo da me pripremiš za ovu malu droljicu – okrenu se ka njoj i poče da je žvalavi, dok je jednu ruku zavukao ispod njene suknjce.
Kleknuo sam i uzeo njegov kurac u ruku. Samo što sam liznuo glavić, ovaj koji je bio u fotelji je ustao i prišao iza mene. Čuo sam kako otkopčava šlic a uskoro sam osetio i njegov kurac na svom dupetu.
- Ana, uzmi one kondome i stavi Ljubi jedan – reče joj Bane
- Ej, donesi i malo zejtina – dobaci joj Ljuba, koji je trljao svoj kurac o moje guzove
- Nemoj zejtin, daj majonez! – povikao je Bane – a ti samo nastavi gde si stao – reče mi
Osetio sam nešto hladno na čmaru. Zakačila me je noktom, pa sam shvatio da mi to Ana maže otvor. Kada je završila sela je pored Baneta i pružila mi ruku da posisam majonez koji joj je ostao po rukama.

PONIŽENJE 3

Ostao sam skamenjen. Izašao sam na terasu, naslonio se na ogradu i gledao u…. pojma nemam u šta. Komšije iz okolnih zgrada uživale su na suncu. Žene su širile veš i ćaskale, dobacujući jedna drugoj doskočice sa terase na terasu… A meni se život u poslednja 24 sata okreće naopako!
- Hoćemo da ručamo? – prekinula me u neko vreme
Okrenuo sam se i samo klimnuo glavom. Osetio sam kako mi je prišla s ledja i zagrlila me.
- Ajde, nemoj da si dete. Nemoj da se duriš
I dalje sam ćutao.
- Ajde… napravila sam lepu salatu od krastavca. Svideće ti se – reče bezobrazno i gricnu me za uvo.
Naježio sam se. Okrenuo sam se i opet šok – ona je bila gola. Tačnije, na sebi je imala samo čarape sa halterima i cipele sa štiklama.
- Ne pomeraj se, inače će pola komšiluka da vidi nešto što ti možda ne bi želeo da oni vide. Ili možda i bi – reče i stisnu me jače kako se ne bih više pomerao.
Odjednom kleknu na kolena. Od mene je verovatno niko nije video. Srećom, i ograda terase je od nekog peskarenog stakla pa, osim onih koji su preko puta nas ali na baš visokim spratovima, niko nije mogao da vidi ni njenu “garderobu”. Sada, kada je bila na kolenima, i bukvalno niko nije mogao da je vidi. Počela je da mi otkopčava šlic i izvadila mi je kurac napolje. Počela je fenomenalno da ga sisa. Počeo sam da prevrćem očima od užitka. Gledao sam opet u one iste ljude, ali neverovatno je koliko mi se sada život činio lepšim! Pogledao sam ka njoj i prosto uživao u prizoru. Sve što sam zapravo video bile su nečije usne na mom kurcu, plava kosa i fenomenalna guza iznad koje su se videle trakice haltera. Osetio sam da ću uskoro da svršim. Ana mi inače nije dozvoljavala da joj svršavam u usta. U stvari, nije mi baš branila, ali je to smatrala odvratnim i uradila je to samo nekoliko puta, i to kad je bila pijana. Počeo sam da svršavam. Činilo mi se da sam joj već napunio usta koliko sam bio napaljen. Nisam mogao da verujem kada sam shvatio da je progutala sve!
- Mmmm… – oblizala se dok me je iz klečećeg stava gledala pravo u oči – oćemo sada da jedemo? – upitala me i počela da ustaje.
Probao sam da je uhvatim za ramena kako ne bi ustala jer će je tako videti pola komšiluka. Ali, bilo je kasno. Ne bi vredelo ni da sam pokušao svojim telom da je sakrijem. Ne bih uspeo tako brzo. Već sam mogoa da primetim kako su dve žene blenule ka nama.
- I, šta si odlučio? – pitala me i krenula da udje u sobu.
Kako je koračala ka vratima od terase, mislim da je još nekoliko komšija imalo zadovoljstvo da uživa u njenim fenomenalnim guzovima. Ja sam bio maksimalno crven u licu.
Uleteo sam unutra i počeo da je ljubim svud po telu.
- Šta ti je, ej – govorila je kroz osmeh.
Ja sam joj u najveće grickao bradavice i stiskao joj guzu. Ona je uzdisala. Poneo sam je do kauča, bacio na leđa i glavom krenuo ka pici. Uživala je. Gurnuo sam prst unutra, više nije bila tako raširena kao prethodne večeri. Ustao sam i sjurio joj svoj kao kamen tvrdi kurac. Počela je da vrti kukovima i da se uvija. Prosto nisam mogao da je prepoznam. Bila je i ranije opuštena u krevetu, ali sada je bila nekako i suviše divlja. Nogama me obuhvatila oko struka a nokte mi sve dublje zarivala u ledja. Iskreno, to me je i bolelo, ali me mnogo više palilo sve što se dogadja. Iako sam neposredno pre toga svršio u njenim ustima, ponovo sam se bližio vrhuncu. Počeo sam da joj punim picu. Tresli smo se od strasti o ona i ja. Ležao sam neko vreme preko njenog oznojenog tela. Šta se sa nama dešava, razmišljao sam. U stvari, više sam pokušavao da otkrijem šta se dešava u njenoj glavi.
U jednom trenutku neko je zazvonio.
- Idem ja da vidim ko je, ti se za to vreme istuširaj, pa ću da ti se pridružim – reče i krenu ka vratima.
- Nećeš valjda tako da otvoriš? – upitao sam je iskreno jer zaista više nisam znao šta mogu od nje da očekujem. Ona me samo pogleda vragolasto, dohvati svoju laganu letnju haljinu i nabaci je preko sebe. Haljina je tek bila čista i tek ispeglana, ali ona je samo navuče preko svog znojavog tela i krenu ka vratima. Naravno, ispod je imala i dalje one iste čarape sa halterima i cipele sa visokom štiklom, i ništa više. Bradavice su joj i dalje bile maksimalno ukrućene, a što je možda najgore, niz noge joj se slivala beličasta tečnost! Ja sam već bio na vratima toaleta kada sam sve ovo shvatio, ali je ona već otključala vrata i krenula da ih otvara. Provirio sam samo da bih video ko je na vratima. Bio je to Bane, komšija iz susednog stana, sa kojim sam se još kao klinac stalno svađao. Od kako smo porasli jedan drugom se javljamo, ali ništa više od toga.
- Komšika, zid u kuhinji mi vlaži, pa mi je majstor rekao da to može da bude od vaše kuhinje, pošto nam je taj zid zajednički – promrmlja provlačeći ruku kroz kosu, kao iskusni frajer.
U suštini, Bane nije bio ni ružan ni debeo. Šta više, oduvek je važio za facu, što me je verovatno dodatno nerviralo. Ako se na celu priču doda i to da mi je “ukrao” nekoliko devojaka, a da su me dve zapravo prevarile sa njim, jasno je što ga nisam voleo. Ana je znala skoro celu istoriju našeg sukoba. Tačnije, iako živimo vrata do vrata, ni njih dvoje nikada nisu bili naročito bliski. Očekivao sam da će nekako već da ga otkači, ali….
- Uff, komšija, stvarno se ne razumem u sve to. Najbolje bi bilo da uđeš pa sam pogledaj.
Koji joj je đavo? zašto ga pušta unutra? bio sam zbunjen. Kako je Bane bio leđima okrenut, ja sam sve vreme mogao da virim iz toaleta a da on mene ne vidi.
- Nego, komšija, jel bih mogla nečim da vas uslužim? – upitala je po malo dvosmisleno
- Prvo pos`o, pa zadovoljstvo – iskusno je odigrao Bane – Nego, jel mogu da pogledam tu gde vam je kuhinjski bojler, da ne curi nešto tu?
- Naravno, samo da pomerim ove stvari – odgovorila je Ana pokušavajući da skloni gomilu šerpi koje su se nalazile u delu kuhinje gde je bio bojler. Pošto je to bilo ispod sudopere, Ana je morala da se savije. Kako je to uradila Bane se rukom počeša za međunožje. U meni kao da je bilo sto stepeni, hteo sam da puknem. S obzirom da je njemu pažnja bila zaokupljena, ja sam promuvao ruku kroz vrata od toaleta i dohvatio svoj mobilni telefon koji je bio na cipelarniku ispred toaleta i odmah pozvao Anu na mobilni. Telefon joj je bio na trpezarijskom stolu. Počeo je da zvoni, ali, pošto sam joj ja sam podesio da drugačije zvoni kada je ja zovem, znala je ko je traži.
- Čini mi se da te zove ovaj tvoj klipan – reče Bane pošto je očito video na displeju moje ime.
- Neka zvoni, javiću mu se kad završim ovo – odgovori iako je znala da sam ja i da je zovem iz kupatila
Šta li je naumila izjedalo me. Ovaj majmun je samo gledao njeno dupe kako meša ispred njegovog nosa. Sve češće je češao jaja i verovatno zamišljao kako je guzi.
- Nego, komšika, gde ti je ovaj šmokljan? – upita šeretski
- Pa izašto pre pola sata. Kao otišao da peca, mada on više ide da drugarima nosi čuvarke sa ribom jer mu pecanje nikad nije bila jača strana – odgovori Ana
Čoveče, šta ona to radi?! Posle ove njene izjave, i da sam planirao da izađem iz toeleta sada ne smem. Hodnik je bio spojen sa trpezarijom i skoro da su bili izjedna.
- Kad je pre uspeo da pobegne kad sam vas malopre video na terasi?
Uuuuu…. čoveče, pa on je video sve što se malopre dešavalo! Telefon je i dalje zvonio i Bane ga uze sa stola i dodade Ani.
- Javi se čoveku, nemoj svašta da pomisli – nasmeja se
Ana ostavi one lonce koje je već uzela, ispravi se i uzede telefon.
- Alo, ljubavi…
- Jel si ti luda? Šta to radiš? – pričao sam tiho da me Bane ne bi čuo.
- Evo, vadim upravo šerpe i lonce iz kuhinje. Došo je komšija Bane nešto da pogleda oko vode, pa da mu pomognem – pričala je po malo zadihana
- Ma daj ne glupiraj se i molim te nemoj da praviš scene..
Nisam stigao da završim rečenicu
- Pa zadihana sam od toga, od čega bi drugog bila. Nego, kada da te očekujem nazad? – upita me opet onim zavodničikim glasom
- Ana šta ti je?
- Ništa, onda ću ja sa komšijom da vidim u čemu je problem sa vodom. Nego, ako treba da se zameni gumica, jel imamo mi to negde?
Kakve bre gumice, zbunila me na trenutak. Aaaa… gumice za slavine. Tada sam tek svatio na šta je mislila.
- Ana, ko Boga te molim da ne radiš nešto zbog čega ćemo da zažalimo…
- Dobro, naći ću već negde gumice, a ako ne otići ću da ih kupim. Znači nećete još sigurno 2 sata? Ok. Ma ne brini, neće mi biti dosadno… dobro, dobro, sredićemo to što curi, ako ne bude mogo Bane sam pozvaćemo još nekog komšiju. Važi, ćao
I `ladno mi spusti slušalicu i pri tom izmisli skoro celu priču. Ja sam se samo nervirao.
U tom trenutku Bane izvadi nešto iz džepa i priži joj.
- Evo, komšika, ja imam gumicu
Jebo te, pa on joj je dao kondom!!
- Uuu, komšija, pa ja to nisam godinama koristila, a ne planiram ni da počinjem ponovo. U stvari, to koristim samo ako ne poznajem tipa, heheheh – nasmeja se izazovno i savi se ponovo da vadi one šerpe.
U tom trenutku Bane joj pridje bliže i mrtav ladan zavuče ruku ispod haljine.
- Da vidim da li je i ovde vlažno – reče pre nego što je Ana stigla da odreaguje
Umesto Anine reakcije usledilo je samo pitanje
- I, jel vlažno? – reče Ana kratko
Bane je već izvadio svoj kurac i zaista sam bio iznenađen njegovim dimenzijama. Bio je garant duži od mog za par santimetara, ali je i deblji za par santimetara. Izgledao je kao prava kobasica!
- Uu…. komšija, pa nisam ni znala da ste tako dobar majstor – reče mu dok se rukama držala za sudoperu.
Ovaj joj je zadigao haljinu i oduševio se kada je video šta ima ispod i odmah joj ga sjurio.
- Ajooooj…. polako, boli… polako….
Već sam pomislio da joj ga je stavio u guzu koliko je cvilela
- Ne brini, to je samo u početku – reče i krenu da je tovari
Sevali su mu guzovi, a za to vreme mesio joj je sise preko haljine.
- Jao, molim te polako, vidiš da sam uska – reče Ana
- Pa uska si bila do sada, a sad ćemo to da sredimo
Nastavi da je jebe žestoko.
- Ovaj tvoj je uvek umeo da odabere dobre ribe. Jel ti pričao kako sam na jednoj žurci kresnuo njegovu tadašnju u WC? – pitao je dok ju je guzio
- Neeee veeeeeruuuujeeeem tiiiii! – govorila je dok je Bane nabijao
- A nije ti pričao ni kako je meni i mom bratu druga njegova pušila na njegovom 18 rođendanu?
- neeee… seee.. riiiii…
- Ni on nije verovao sve dok mu to nisu i same priznale. To je bilo pre 20 godina.. samo da mi je da znam kako bi sada reagovao da vidi kako mu jebem ženu hahahahah
- mmmmmm…..
- Nego, znaš da ni jednoj njegovoj nisam jebao guzu
Pre nego što je Ana stigla da reaguje, Bane joj ga izvadi iz pice i nasloni na guzu
- Neeeee… – vrisnula je
- Tiše kurvo, nemoj ceo komšiluk da nas čuje!! Vidiš da si ga već primila do pola – već joj ga je nabijao
Stavio joj je ruku preko usta da se ne bi čulo kako se dere
- Znaš kako si me napalila dok si mu malopre pušila na terasi? Mislila si da možeš da izvučeš dupe tako lako? nee… – ali još ćemo mi da se družimo
U tom trenutku počeo je brže da je jebe. Znao sam da će uskoro da svrši. Ona je i dalje vrištala, što se od njegove šake nije previše čulo, ali nije pokušavala da se izvuče! U jednom trenutku Bane ga izvadi iz guze, uhvati je za kosu, povuče da klekne ispred njega i zalepi joj govnjiv kurac na obraz.
- Otvori usta! Otvori da ti ne razmažem sve ovo po faci – reče strogo
Sada i da sam hteo da reagujem ne bih smeo. Puko bih od poniženja kada bi Bane znao da sam sve ovo gledao.
Ana u jednom trenutku otvori usta i ovaj joj stavi glavić unutra. Gurnuo je dva-tri puta a onda ga izvadio i počeo da je prska spermom po licu. U tom trenutku poče da zvoni njegov mobilni i on se odmah javi
- Jel si snimio sve? hahah jel sam ti reko? naravno, sledeći put ćeš i ti da je jebeš, ne brini ništa!! Ajde, samo da se umijem i istuširam pa dolazim kod tebe da pogledam materijal. Mladen iz zgrade preko puta je sve ovo snimio! bićeš glavna zvezda u komšiluku

PONIŽENJE 2

Krenunuo sam da ustanem ali sam se setio Svetlaninog naredjenja. Ana se upoznala sa preostalom dvojicom i sela za njihov sto. Konobar (onaj isti koji je i nas služio) im dones novu turu pića. Ana je ionako već bila polu pijana i samo joj je falilo još malo da predje crtu. Odlučio sam da kao odem u WC i da pri tom vidim šta se tamo dešava. Dok sam prolazio bacio sam pogled i video ih kako se kikoću. Na jednom, shvatih da je ruka onog ružnog na Aninoj butini i da je trlja sa unutrašnje strane a Ana ni najmanje ne reaguje, samo se smeje ko blesava. U toaletu sam se umio hladnom vodom i razmišljao šta da radim. Kada sam se vratio njih više nije bilo. Šlog me umalo nije strefio kada sma shvatio da nema ni Aninih stvari za našim stolom! Prišao sam konobaru i zamolio ga da me spoji sa Svetlanom.

- Da li znate prezime možda – upita me

- Svetlana, gospodja koja je… – zbunih se na trenutak, kako da mu objasnim a da ne koristim ružne reči

- Pitajte nekog drugog kolegu, zaista nisam siguran da mogu da vam pomognem.

Otišao sam do recepcije i tražio je i tamo ali nigde ništa. Drhtao sam od straha. U momentu ipak osetih kako mi je kurac tvrd kao kamen. Pa ja sam se ponovo napalio! Pozvao sam Anu na mobilni. Telefon je zvonio ali se ona nije javljala. Da li je moguće da se ovde radi samo o osveti? Kako mi se kurac digo zatego je gaćice pa mi se ona tračkica od tange uvukla u dupe, što me je strašno nerviralo. Obišao sam sve toalete, hodnike, proverio sam parking, iza restorana, sve. Nigde ni traga od moje Ane. Već sam razmišljao da zovem policiju, ali šta bih im rekao? morao bih da im ispričam sve. Tada mi je palo na pamet da je Svetlana upravo to htela – da pozovem policiju i da im ispričam i kako nosim tange i kako je moja žena jela spermu nepoznatog muškarca, bilo bi to maksimalno ponižavajuće. Otišao sam do naših kola, otključao i seo. Stalno su mi kroz glavu prolazile Anine slike. Već sam počeo da se bojim i za njenu bezbednost. Znao sam da je reč o nečemu što bi trebalo da je bezazleno, ali ipak sam počeo da se bojim. Mobilni poče da zvoni. Sakriven broj.

- Macane….. – dobro poznat Svetlanin glas

- Samo da ti javim da ti je ženica dobro, da je u dobrim rukama – govorila je smireno i, rekao bih sa nekim bezobraznim osmehom

- Pa ubiću te kad te budem video – počeo sam vec da vičem

- Zašto da me ubiješ? Pa ja samo želim da ti pokažem koliko sam ja poniženje osetila sinoć. Inače, sva tri gospodina sa kojima je tvoja ženica sada su lekari, ginekolozi, i mislim da su samo rešili da je pregledaju malo detaljnije, hahahah….

- Reci mi gde su? – upitao sam ljutito

- Nemoj da vičeš na mene! Da tvoja žena to nije htela, verovatno ne bi ni otišla sa njima

- Ana je bila pijana….

- Pa, možda bi trebalo da se zabrineš! Znaš onu izreku “što trezan misli, pijan ti kaže”, samo u ovom slučaju će pre biti “što trezna misli, pijana radi”, hahahah

Nisam znao šta da kažem. Bio sam besan i verovatno bih ubio Svetlanu da je bila pored mene.

- Ali, ništa ne brini. Neće joj se desiti ništa što ne bi želela, a smem da se kladim da se i tebi ukrutio pri samoj pomisli na to šta joj doktori rade? Jesam li u pravu?

- Bude li joj falila samo dlaka sa glave… – krenuo sam ljutito

Prekinu me u pola recenice

- Ma jedino što može da joj fali je malo garderobe i, znajući one doktore, nekoliko dlaka sa ribice i guze, hehehehe…. Idi kući, odmaraj i izdrkaj ga jednom za mene, a ženicu ćemo da ti vratimo nasmejanu, videćeš – reče i prekinu vezu.

Već sam eliminisao policiju, a gde su Anu odveli ne mogu ni da pretpostavim, pa sam zaista rešio da se vratim kući. Dok sam vozio non stop sam zamišljao Anu kako igra sa onim tipom i kako joj ovaj mesi dupe. Kurac mi je bio tvrd kao nekom tinejdžeru. Čim sam ušao u kuću popio sam prvo piće koje mi je palo pod ruku. Ubrzo i drugo, i treće. Kada sam pogledao na sat već je bilo 4 ujutru. Ubrzo sam čuo nečija kola. Pogledao sam kroz prozor i video Anu kako se pozdravlja sa nekim u kolima i kako izlazi iz njih. Dok sam strčao do ulaznih vrata kola su već otišla a Ana je bila na par koraka od mene.

- Jel si dobro? – pitao sam je i prtrčao joj

- A što ne bi bila? – odgovorila mi je i odmah sam video da je i dalje pijana

- Jel te nisu povredili? – nastavio sam sa pitanjima

- Da me nisu šta? – nasmejala se i krenula da me poljubi.

Poljubac joj je bio neverovatno…. vlažan. Ne znam kako bih drugačije opisao. Gurnula me je kroz vrata i nastavila da me ljudi.

- Jel si bio dobar dok nisam bila tu? – reče i nastavi da me ljubi.

Gurnu me da legnem na trosed u dnevnoj sobi, ali ona ostade da stoji. Gledala me je kratko i samo podiže suknju i krenu da mi sedne preko glave. Iako je soba prilično slabo osvetljena jer je samo jedna lampa bila uključena, jasno video da joj je se ribica sija koliko je vlažna i da na njoj nije bilo ni jedne jedine dlake! Već u sledećem trenutku sela mi je na lice i ja počeh da je ližem. Ne sećam se da je nekada bila toliko napaljena. Rukama sam joj sve vreme sirio guzove i dodirivao joj čmar. Obično mi ne bi dozvoljavala da joj bilo šta stavim u tu usku rupicu, ali sada se nije bunila. U stvari, moj prst je prilično lako ušao. Bio sam u jako nezgodnom položaju, pa nisam uspeo bolje da proverim, ali mi se činilo da je njoj i guza mokra. Dok sam gurao jezik u njenu ribicu, u jednom momentu mi je samo prošlo kroz glavu da ja zapravo sisam nečiju spermu koja se cedi iz obe rupe !!

Odgurnuo sam je sa lica i gledao je bez reči. Gledao sam je kako leži na krevetu i smeje se, zadignute suknje, u samodržećim čarapama, kako iz nje curi tudja sperma! Iako sam bio svestan šta se desilo, poželeo sam da je jebem! Krenuo sam da otkopčavam šlic i da vadim svoj kurac.

- A ne, za tebe večeras nema mesta! U stvari, ima i više nego što ti treba.. – reče smejući se

Ja sam već izvadio kurac, lego preko nje i počeo da je jebem. Ona se samo smejala. Najgore je to što sam imao utisak da guram u prazno! Nije bilo one Anine uske ribice na koju sam navikao.

- Pa rekla sam ti, ima i više mesta nego što ti možeš da zauzmeš – reče smejući se neprestano.

- U životu nisam videla veće kurčeve! – prvi put sam je čuo da izgovara takve reči.

Prestao sam da je jebem i gledao sam je u oči.

- Ne znam ni sama koliko sam orgazama doživela večeras.

Umalo nisam puko od besa. Odgurnula me samo i otišla laganim koracima ka toaletu. Otišo sam do kreveta i pravio se da spavam. Iz toaleta se vratila potpuno gola. Legla je do mene i iz momenta zaspala. Šta se desilo sa mojom finom i lepom ženicom? Šta se dešava sa mojim životom? Nemam pojma koliko je bilo sati kada me uhvatio san, znam samo da sam ujutru jedva ustao a da Svetlane nije bilo u krevetu. Pozvao sam je na mobilni. Telefon je dugo zvonio a ona se nije javljala. Svakakve misli su mi prolazile kroz glavu.
Bio je prvi dan vikenda. Po navici nastavio bih da se izležavam po krevetu bar još jedan sat. Medjutim, u ovakvoj, vanrednoj situaciji, skočio sam iz kreveta kao poparen i obišao celu kuću. Njen mobilni pronašao sam u kupatilu, a zvono je bilo isključeno. Razmišljao o tome šta se dogodilo i zbog čega je njen mobilni bio kod kuće. U jednom trenutku čuo sam je kako ulazi u kuću. Strčao sam dole i video je svu nasmejanu, obučenu u neku razbarušenu belu bluzicu i laganu letnju suknju.
- Dobro jutro. Probudio si se? – obrati mi se kroz osmeh
Dal sam ja sve ono sanjao, pomislio sam. Prišla mi je, zagrlila i poljubila.
- Šta ti je? Šta si se ukupio? ajde pomozi mi da odnesem sve ovo do kuhinje.
Tek tada sam shvatio da je išla do pijace, što, kad sam malo razmislio, i inače radi svake subote. Dodavao sam joj redom povrće i voće koje je kupovala, a ona ih je redjala u frižider.
- Šta ćeš da spremaš za ručak? Ali, ovog puta, ne moraš da udovoljavaš meni, već napravi nešto po svom ukusu. Može? – upitah je i poljubih je u obraz.
- Hmm…. znaš šta bi mi leglo? – upita me uz neki zagonetni osmeh
- Lazanje? – lupnuh
- Karadjordjeva šnicla! – reče kratko i iz friza izvadi neke zaledjene šnicle.
- Pa šta će ti toliko mesa? imaš i one male šnicle, one su zgodnije za punjenje – rekoh
- A, ne! Sada pravim po novom kalupu – reče mi a u ruci je držala neki poveći krastavac
Već sam pocrveneo. Malo zbog toga što se ranije nije baš šalila tako indiskretno, a malo i zbog toga što više nisam bio siguran da li sam sve što mi se do tada dogodilo sanjao!
- Da se nisi precenila?
- Mislim da nisam! – reče kratko.
Kako je bila zadnjicom naslonjena na sudoperu, jedno rukom je zadigla suknju i ja tada shvatih da nema gaćice na sebi, a drugom rukom prodje onim krastavcem preko svoje glatke ribice.
- Mmmm…. – zastenja
U jednom trenutku shvatio sam da je ona krastavac počela da gura u sebe! Jebo te, pa njena šaka je jedva mogla da obuhvati onaj krastavac! Ona se, bez ustručavanja samozadovoljavala preda mnom !! Kurac mi je bio tvrd kao kamen. Ne znam zašto. Gledao sam je nepomičan neko vreme, ne znam koliko dugo. U jednom trenutku ona se zaustavi, izvadi krastavac iz sebe i poče da ga ljušti, kao da se ništa pre toga nije dogodilo!

Ponizenje

Znao sam da ću u životu da najebem zbog pičke, kao i većina muškaraca. Nisam jedino znao da ću ovloliko da najebem. Ana i ja smo u braku bili već 14 godina. Imamo dve ćerkice. Ana je tip žene o kome nisam nikada maštao kao seks objektu. Školovana je, iz dobre porodice. Negovana. To je tip žene koja je stvorena za bračnog druga. U krevetu je prilično slobodna, ali za moj ukus nedovoljno. Na jednom koktelu upoznao sam Svetlanu. Devojku za koju ne možete reći da je seks bomba jer ima takvo telo, ali njeno držanje, stil oblaženja i ponašanje nesumnjivo pokazuju da je reč o pravoj seks životinji. Nisam mogao da odolim iskušenju. Obrušio sam se privučen njenom neverovatnom privlačnošću. Bila je prilično obrazovana, što me je iznenadilo. Očekivao sam ćurkastu sponzorušu. Razmenili smo komplimente i veoma brzo krenuli u prilično otvoreni flert. Neočekivana gužva bila je razlog da se približimo, a alkohol u našim čašama samo je podgrejao atmosferu. Završili smo u toaletu ljubeći se kao napaljeni tinejdžeri. Zavlačili smo jedno drugom ruke ispod garderobe i mislim da nije bilo dela njenog tela koji još te večeri nisam istražio. Bila je divlja. Ljubila se strašno halapljivo. Mislio sam da će da me proguta. Pomerio sam joj gaćice u stranu i onako stojeći joj sjurio. Vrisnula je. Vrtela je svojm čvrstom guzom po lavabou dok sa ja pumpao iz sve snage. Toliko sam se zaneo da sam potpuno zaboravio da nemam kondom. Počeo sam da je punim. Najgore je bilo što ni ona nije primetila. Ja sam nastavio da je jebem kao da se ništa nije dogodilo, toliko sam i dalje bio napaljen. U jednom trenutku čuli smo kako neko doziva njeno ime. Zapravo, na koktelu je trebalo da budu dodeljene neke nagrade, a Svetlana je bila jedna od nagradjenih. Samo je skočila sa lavaboa i otrčala da primi nagradu. Na sebi je imala crnu suknju do kolena. Samo je na brzinu spustila dok je trčala ka vratima od toaleta. Nisam stigao da joj kažem, u stvari možda mi nije ni palo na pamet u tom trenutku, da se moja sperma nalazi u njoj. Kada je izašla razmišljao sam da li je uopšte primetila da sam svršio. Izašao sam i ja posle par minuta i video je kako crvena u licu stoji iza nekog tipa koji je držao neki govor, a pored nje su bila još dvojica dobitnika nagrade. Gledala me kao da bi me pojela. Ipak, nisam bio siguran da li je to bio pogled ženke spremne na paranje, odnosno nastavak parenja, ili serijskog ubice. Dodela nagrada se odužila a već sam morao da nastavim dalje. Sa onim osećajem praznih jaja posle seksa nastavio sam svojim putem.
Sutradan je trebalo da idem na neki drugi koktel. Bila je to neka priča o nekom naučnom projektu u kome je učestvovala i kompanija u kojoj radim. Poziv je bio upućen i za moju suprugu. Ana je pokupila poglede svih prisutnih muškaraca još sa vrata. Na sebi je imala usku suknju i neku braon bluzicu koju sam ja odabrao. U stvari, celu garderobu sam ja odabrao. Bio je to naš mali ritual. Ja bih odabrao garderobu za nju, a ona za mene. Birali smo bukvalno sve. Od čarapa i donjeg veša do cipela i kravate. Ana izgleda prilično lepo. Seksi garderoba pojačava taj utisak. Te večeri za nju sam odabrao kompletnu garderobu, osim gaćica. Gaćice nije ni obukla. Strašno me je palila pomisao na njenu sveže obrijanu ribicu, mojim prstima dostupnoj u svakom trenutku. Već smo popili po koje piće kada sam spazio Svetlanu. Izgledala je izazovnije nego prethodne večeri. Ostavio sam Anu sa nekim kolegama a ja sam prišao Svetlani.
- Mislim da dugujem izvinjenje za ono sinoć – rekao sam bez pozdrava
- I više od izvinjenja – odgovorila je odsečno. Već tada mi se učinilo da nešto nije kako treba.
- Moj posao nije lak. Treba sve to postići. Morao sam da požurim….
- Kretenu! Ne mislim na to što si otišao! – prekinu me – mislim da mi se polovina onih debila sinoć smejala zbog tebe – gledao sam je zbunjeno
- Pa tek kada sam krenula da preuzmem nagradu osetila sam kako mi se nešto sliva niz noge. Da li možeš da zamisliš blamažu? Primam nagradu i stojim kao kreten dok mi se tvoja sperma sliva niz butine i listove!
- Pa mislio sam da si osetila…. – pokušah da se izvadim
- Ma mislio si ti, samo pogrešnom glavom – reče i ja se nasmejah
- Kretenu, tebi je to smešno. Da li ti uopšte znaš ko je sve sinoć bio na koktelu? Pa zamisli da se sve to dešavalo tvojoj ženi? – ja sam se i dalje smeškao kao neki šmeker
- Smešno ti je? E pa neće tako smešno da ti bude kada tvoja žena bude saznala za razlog tvog osmeha
- Zašto misliš da bi ti poverovala? – upitah je pun samopozdanja
- Pa kako bih inače znala da si obrezan i da imaš ožiljak na dupetu? – U trenutku mi je nestao osmeh sa lica. Na dupetu sam zaista imao ožiljak. Ne tako veliki, 2-3 cm. To je bilo još iz detinjstva, kada sam preskao komšijsku ogradu.
- Ma daj. Šta ti imaš od toga ako njoj kažeš? – pokušao sam da nešto napravim
- U pravu si. Nemam ništa, ali ćeš i ti malo da osetiš poniženje.
Reče, okrenu se i ode. Pomislio sam da će se na tome sve završiti. Posle par minuta ponovo mi je prišla.
- Dodji na terasu za čas – reče kratko – Nešto sam razmišljala. Upravo sam se kresnula sa jednim od konobara – već sam iskolačio oči. Srećom, ovog puta moj jebač nije svršio u meni. Ipak, svoju alatku obrisao je mojim gaćicama. – reče i pruži mi nešto u ruku. Osetio sam da su skoro mokre.
- To su moje gaćice. To što si upravo osetio su moji sokovi pomešani sa njegovom spermom. Hoću da odeš u toalet, da skineš svoje gaćice, da navučeš ove i da mi doneseš svoje. U suprotnom, tvoja supruga bi mogla još večeras da sazna za našu malu avanturu.
Gledao sam je nemo. U rukama mi se već ljigavilo.
- Ma daj. Nisam namerno…
- Ne interesuje me da li je bilo namerno. Ovo što ćeš ti da osetiš neće biti ni delić onoga što sam ja osetila sinoć. Imaš 5 minuta da uradiš ovo što sam ti rekla. Vreme već teče.

Ubedjivao sam se sa njom još neko vreme ali sam iz njenog pogleda shvatio da nema mesta pregovorima. Stavio sam gaćice u džep od sakoa i uputio se ka toaletu. Čoveče, šta će ovoj kučki još da padne na pamet? dok sam oblačio njene gaćice razmišljao sam kako da izbegnem eventualni Anin pokušaj da mi zavuče ruku u gaće, pošto to ima običaj da radi. I dalje me je čekala na terasi. Pružio sam joj svoje gaće i ona ih samo brzo ubaci u svoju tašnu.

- Ok, da vidimo šta još da uradim da bi se i ti osećao kao ja? u stvari, mislim da sam se upravo setila! Čućemo se kasnije, ćao. – reče i ode ka kuhinji.

Ja sam se vratio do svog stola. Ana je primetila da nisam baš u najboljem redu, ali sam je slagao kako sam upravo saznao da je jedan moj prijatelj teško bolestan. Dok smo razgovarali Ana je izula svoje cipele i stopalom mi češala medjunožje. Ovo često ima običaj da radi, ali sada sam se plašio da ne provali šta imam na sebi. Posle nekog vremena konobar nam je doneo neke kolače.

- Ovo kuća časti – reče kratko i ode

U trenutku mi kroz glavu prodje da je Svetlana poslala “svog” konobara, i ko zna šta nam je poslala. Ana je već probala kolač.

- Mmm….. jagoda, malina i kupina, ali i ovaj preliv mi je poznat ali ne mogu da se setim na šta me podseća – reče dok je halapljivo jela onaj kolač

Probao sam i ja i samo što se nisam šlogirao. Pa Svetlana je kao preliv stavila spermu!! Okretao sam se tražeći je pogledom. U tom trenutku mi stiže SMS – vidim da se tvojoj ženi dopalo, a ti samo probaj da ne pojedeš!

Odmah sam obrisao poruku da je Ana ne pročita. Nisam mogao da verujem dok sam gledao kako Ana jede onaj kolač a ko-zna-čija sperma joj se čak sliva niz bradu. Samo je prstom pokupila i vratila u usta. U tom trenutku pridje mi onaj isti konobar

- gospodine, imate telefonski poziv. Možete se javiti na recepciji.

Šta li je sada smislila? Znao sam da je Svetlana.

- Halo – rekoh kratko

- I, kakav ukus ima kuvar?

Ćutao sam. Nisam znao šta da kažem.

- Šta je? maca pojela jezik? Nego, kako mi je konobar upravo javio ti nisi pojeo ceo svoj kolač! Mislim da znaš šta ovo znači?

i dalje sam ćutao. Ali, valjda je primetila da ubrzano dišem.

- Šta je macane? ali priznaj da ti se digo! Nego, konobar će ti doneti nekoliko stvarčica. Nekoliko pića i svećnjak. Bolje bi bilo da se potrudiš da tvoja žena popije sve što konobar bude doneo. U svećnjaku je mali mikrofon i tu će biti da ja čujem sve što me interesuje. Jesi li me razumeo?

- Ali Ana ne pije puno alkohola….

- Ne interesuje me, smisli kako ćeš da je ubediš! – i spustila je slušalicu

Dok sam se ja vratio do stola, dve čaše su već bile tamo.

- Otkud ovo piće? – upita me Ana

- Pa moram da častim, rekoh kroz osmeh i već počeh da smišljam zašto častim

- Za šta? – upita, logično

- Dobio sam bonus na poslu,¸ živeli !

kucnuli smo se i Ana otpopi pola čaše.

- Uuu…. šta je ovo? koliko ovde ima alkohola? – reče kroz osmeh

- nemam pojma, konobar mi je predložio.

Posle treće čaše više nisam znao šta da lažem Anu i kako da je ubedjujem da popije.

- gospodine, opet imate telefon – niotkuda se stvori ponovo onaj konobar

Nisam mogao u oči da ga pogledam, nisam bio siguran da li on uopšte zna šta se trenutno dešava. Šta ako zna da je moja žena malopre pokusala njegovu spermu?

- Macene, vidim da ti dobro ide ubedjivanje

- kaži – rekoh kratko

- slušaj me dobro, vratićeš se za sto i početi da ubedjuješ ženu kako je trojica muškaraca iz susednog separea stalno gledaju. Hoću da joj postavljaš što prljavija pitanja – šta misli, koliko su im veliki? da li su obrezan i sl. Ali, pazi, u onom svećnjaku se nalazi mikrofon, pa ću slušati sve što se bude dešavalo! Na kraju, prići će vam jedan od njih i bolje bi bilo i za tebe i za nju da ona prihvati njegovu ponudu za ples! Jesi li me razumeo? Šta god da se desi dok budu igrali ti ne smeš da reaguješ!

- ali….. – pokušah nešto da kažem

- nema “ali” !! nije valjda da toliko nemaš poverenja u svoju ženu? čućemo se kasnije

U normalnim okolnostima ne bih ni pomislio da bi Ana mogla da me prevari. Ali, sada je bila pijana! Uz to, znam da je bila maksimalno napaljena. Vratio sam se za sto smišljajući priču koju bih mogao da joj prodam. Ipak, rešio sam da primenim najjednostavnije rešenje.

- Jel si provalila ona trojica kako te gutaju pogledom? – upitah je tiho

- Mmm, nisam ali ne izgledaju loše, ne bih se previše bunila – odgovarala je zavodljivo, pri tom po malo jezikom zaplitala

- šta misliš, kako bi reagovali kada bi znali da nemaš gaćice na sebi?

- šta ti misliš? – upitala me i nogom počela da mi češa medjunožje, što me je opet podsetilo da na sebi imam Svetlanine gaćice.

Gledao sam povremeno onu trojicu preko Aninog ramena. Oni su je stvarno proždirali pogledom. Sva trojica su bila u nekim skupim odelima i maksimalno doterani. Recimo da su bili u nekim četrdesetim. Jedan je bio upadljivo debeo i ružan, ostala dvojica su, bar po mom ukusu, izgledali kao da su sišli sa modne piste.

- Izgleda da su puni ko brod – prokomentarisala je Ana. Ovo inače nije bilo karakteristično za nju.

- Nisi mi odgovorila, šta misliš da bi ti radili? – vratio sam na temu na koju sam morao

- Nisi ni ti meni! – odseče

U tom trenutku primetih jednog od one dvojice zgodnih kako se približava našem stolu.

- Mogu li damu da zamolim za ples? – upita ozbiljnim glasom

Ana me zbunjeno pogleda.

- Samo ako ćete da je vratite brzo – odgovorih uz osmeh.

- Budite bez brige – odgovori mi ovaj pri tom gledajući Anu u oči

Dok su hodali ka podijumu za igru, nisam mogao da ne primetim kako je samo zanosno mrdala njena guza. U onoj tesnoj suknji i bez gaćica koje bi kvarile pogled na te fenomenalno oblikovane obline, izgledala je savršeno.

Dok su plesali sve vreme su bili ispred mojih očiju. Imao sam utisak da je ovaj isuviše čvrsto drži i da je pribija uz sebe. U jednom momentu učini mi se da je jednu ruku spustio na njenu zadnjicu! Pogledao sam malo bolje. Pa on je stvarno spustio ruku na njen guz a ona se ni najmanje ne opire! Da stvar bude gora, ona je spustila glavu na njegovo rame a on joj je sve vreme nešto šaputao. U jednom trenutku ona naglo podiže glavu i pogleda ga u oči. Učinilo mi se da je na sekund pogledala u mom pravcu, ali brzo je vratila pogled. Ovaj sada spusti i drugu ruku na njenu guzu. Uh, hteo sam da puknem. Kada se završio ples Ana krenu ka našem stolu ali je ovaj uhvati za ruku, privučke je k sebi i reče joj nešto. Izgledala mi je neodlučno, ali ipak podje sa njim. Jebo te, pa ona ide da sedne sa njima u separe!

Krenunuo sam da ustanem ali sam se setio Svetlaninog naredjenja. Ana se upoznala sa preostalom dvojicom i sela za njihov sto. Konobar (onaj isti koji je i nas služio) im dones novu turu pića. Ana je ionako već bila polu pijana i samo joj je falilo još malo da predje crtu. Odlučio sam da kao odem u WC i da pri tom vidim šta se tamo dešava. Dok sam prolazio bacio sam pogled i video ih kako se kikoću.

Sestrina priča 2

Ležala sam u svom krevetu, mokra od toplote letnje sparine, i od sokova koje je puštala moja maca. Misli su mi stalno bile na onom dogadjaju sa Bekimom. Osećala sam se kao blagoslovena njegovim semenom koje je bilo u mojoj utrobi, a koje mi je on u naletu užitka ušpricao kroz usta.
U tišini duboke letnje noći kada se od napolje ne čuje više ikakav zvuk, ja ležim u laganoj spavaćici, sa sisama koje sam izvadila napolje, mazeći svoje bradavice, Povremeno bih sebi stisla jednu sisu, oponažajući ljubavničku grubost koju mi je Bekim pružao dok sam klečala na prljavom madracu u dnu dvorišta u Cigan maloj i sisala njegov veliki, crni obrezani kurac.


Moje umeće u sisanju pružalo je Bekimu zadovoljstvo i to mi je pričinjavalo tako romatnično i preverzno uzbudjenje. Druga ruka mi je bila na pici i samo par poteza dovela bih sebe do vrhunca. I to onda kada bih sebe mentalno podsetila kako je Bekim počeo da stenje, njegov kurac u mojim ustima se ukrutio i njegove reči koje sam čula “Bacam dva metra spermu”.... Tu počinjem da svršavam i sebi pojačavam orgazam stiskajući svoju sisu onako kako ju je stiskao Bekim.....i orgazam tutnji mojom telom dok se prisećam kako mi je ušpricao muški, i nezadrživo prvi mlaz ciganske sperme u grlo, kada sam pokušala da instinktivno povučem glavu unazad iznenadjena njegovom muškom snagom, i osetila njegovu šaku kako mi pridržava teme da ne ispustim njegovu kurčinu dok nisam popila svaku kap koju sam mogla....

Kada se samo prisetim i sada drhtim....dobar orgazam ostavlja drhtavicu....

Dok sam se vraćala tog dana kući sa sisanja moje prve ciganske kite, Bekimova sperma polako se spuštala mojim telom ka mom želudcu. Znam, možda sam to umislila, ali osećala sam se predivno znajući da je to sperma koju sam u slast primila... samo primanje sperme od tog momenta postaće mi dodatni užitak.

Mama me je malo grdila  pto sam okasnila, ali sam u njenom glasu osetila neko odobravanje. Kao da me je na sili grdila, što je tako red. Sedela sam za stolom i večerala dok je Bekimova sperma već – mislila sam – carevala u mom želucu.

Mislila sam, sada sam primila cigansku spermu. Hoće li mi se rastvoriti u telu?.... Hoće li mi ući u krv? Nisam znala...ali sam jako zavolela da je u meni.

Sada padam u san i mislim na to kako ću ponovo videti Bekima...

Sutradan kada sam išla po gradu pogled mi se zadržavao na svakom tamnoputom muškarcu, na svakom ciganinu kojeg sam srela. Da li i oni vole bele žene? Da li su imali šanse da dožive tu slast?.
Počela sam da kaa prolazim kraj njih, čak i onih prljavih, i zapuštenih oko kontejenra, da izazovno vrckam mojom loptastom guzom. Želela sam da im pružim makar malo užitka. Da, tada bih se ispravila, izbacila svoje sise napred i guzom mešala, sa osmehom na svojem belom, pegavom licu dok bi mi letnji vetar mazio crvenu kosu.

Okretali bi se zamnom, i svaki njihov uzdah shvatila bih kao divan kompliment. Bez osuda, bez nipodištavanja.

Prolazili su dani a ja nisam videla Bekima. Jesam svaki dan mislila o njemu. Mislila sam i o malim kumovima, i starom kum Irfanu. Prisećala bih se Bekimovih reči, da svaka devojak mora da legne prvo sa ocem pa onda sa sinom. Mama je tako radila, i to mi je ulivalo pouzdanje da su moje strasti ispravne.

Sada sasvim drugačije shvatam pohvale kuma Irfana, kada mi je govorio kako sam izrasla u lepu devojku, sada se drugačiej sećam njegovih pogelda ka mom telu i njegovih osmeha....

Tih nekoliko dana, stajala bih ispred velikog ogledala u svojoj sobi, posmatrajući se  u njemu, sa jednom rukom zavučenom u šorc a drugom stiskajući svoju sisu isped majice. Pričinjavala sam sebi neugodnosz stiskanjem koej se pretvaralo u slast, u ljubavnu grubost koja pojačava moje maštanje o Bekimovom kurcu.

Otišla sam sa bratom kod njih. Pod izgovorom da ga vodim da se družimo sa kumovima. Dočekali su nas kao i obično. Samo bekim i ja smo se geldali kao ljubavnici. Ne znam, možda su nas pogledi odavali.

Bekim je bio do pojasa go, što je često radio. Sada sam gledala njegovo izdefinisano preplanulo telo sasvim drugačije. Brat i deca otišli su da se igraju, a čika Irfan nije bio kući, samo kuma i njena deca.
Iskoristili smo prvu priliku da budemo sami. Svi su bili napolje, sem njegove majke koja je spremala po kuhinji. Ušunjali smo se kod nejga u sobu, pazeći da nes niko ne vidi. Dok se iz kuhinje čula lupa posudja, bili smo sigurni. Mrak i blagi miris memle u sobi bez prozora i miris mog ciganskog ljubavnika činili su da moja čula budu maksimalno napeta. Zagrlili smo se i odmah poljubili. Čini mi se da su mi i oči blago ovlažile od suza radosnica kada su moja usta primila nejgov vreli jezik.

-”Jeli ti bilo lepo?” upitao me je dok sam ja samo glupasto klimnula glavom.
-”I meni je. Niakda nisam tako jako svršio. Gotovo me je bolelo od orgazma. I ni jedna mi nije tako lepo progutala kao ti”

Ovo je bila pohvala, majlepša pohvala za mene.
Pohvala kako sam lepo priuštila ušitak Ciganinu i progutala njegovu spermu. Moej telo bilo je gnezdo za tečnost koju daruje njegov obrezani kurac.

Prosto sam klekla na ćilim koji su imali mesto tepiha.
Bekim je malo bio iznenadjen. Nema ništa prirodniej ni ženstvenije nego da žena klekne pren muškarcem kojeg ceni.
Pogeldala sam ga u oči dok sam mu lagano povukla betmude na dole. Zabila sam nos u nejgove crne bokserice koje su mirisale na mušku vlagu, slankastu i kiselkastu i na pola lica osetila njegovu kurčinu.

Bekim je pogeldao ka vratima, da ne naidje njegova majka, a meni je bilo sve jedno.
Izvadila sam njegov crni polu dignuti kurac i počela da ga sisam što sam bolej umela. Nisam želela oiralno vodjenje ljubavi niti smo imali vremena za to, želela samda ispušim njegov kurac i primim u sebe blagoslov njegovog semena.
On je tiho jecao dok sam očima prikovala nejgove. Kurac mu je bio čvrst za svega nekoliko sekundi, milovao je onako obrezan unutrašnjost mojih obraza dok sam ja jezikom klizala ispod.
Sve brže sam nabijala svju glavu i grlo na njegov kurac pazeći da moja grcanja ne budu glasna. U momentu mi je pribio glavu obema šakama a ja iz sve snage nabila se grlom na ngenov kurac i pustila da u mom grlu pulsira izbacujući svoju spermu direktno meni u želudac, stiskajući svoju sisu kako bih sebi priuštila grubist muške ljubavi, jer je moj jebač bio obuzet svojim užitkom.
Bekim je drhtao od orgazma.
Izbacio je 5-6 mlazeva. Ni kap nije izašla van.

Povukla sam vazduh kada je izvadio kurčinu iz mog grla. Suza mi je išla niz obraz i imala sam osmeh zadovoljne žene.
Odmah sam ustala i poljubila ga.
-”Hoću sada ja” rekla sam
Onda sam se odmakla i prišla komodi za posteljinu u dnu sobe.  Spustila sam lagani pamučni šorc i naslonjena na komodu pokazala Bekimu moju rasplakanu i vrelu picu.
Bekim mi  eprišao i klekao. Jezik mu je razmakao moje usmine poslavši me u carstvo orgazma.  Lizao me je majstorski, svršila sam na brzinu dvaputa. Brzo smo se  uredili .
On je spustio šake na moju guzu. I pored svršavanja koej sam upravo imala, preplavili su me trnci. Mazio mi je guzu i privukao sebi da me još ljubi. Nameštala sam mu dupe u njegove šake da ga što bolje obuhvati..... kao poslušna devojčica, spustila sam šorc i gaćice dole, da nema prepreka izmedju šaka mog romskog ljubavkina i moje bele guze... Njega je moja poslušnost i podatnost osvojila. Rukom sam povukla svoj guz u stranu oslobodivši Bekimu put medju guzovima, ka mojoj guznoj rupici. On je svoej iznenadjenje zamenio muškom odlučnošću i svoj crni prst prineo mojoj guzi koja nikada nije u sebe do tad primila meso. Ponekad dršku od četkice za zube, namazanu sapunom koje bi prijatno iritiralo i peckao unutrašnjost mog čmarića, ponekad dobro kremom namazanu dršku tankog tatinog šrafcigera, onog što se njiem proverava struja..... čisto da pojačam orgazam kada sam masturbirala....
Sada je Bekimov prst pritisao ulaz u moju guzu.
-”Želim da primim tvoj kurac u dupe....da me konačno jebeš” Prozborila sam.... i dodala “Hajde, pritisni malo jače slobodno da ga primim malo”
I Bekim me poljubi u obraz....Jedan guz sam ja vukla u stvarnu, drugi Bekim a prstom druge ruke mi isprobavao analni ulaz u moju utrobu. Ja sam glavom naslonjenom na nejgovom rame stojala tako u mračnoj, memljivoj sobi u coganskom kraju i puštala sa šorcem i gaćicama na podu svoj ciganina da osvaja moej dupe.

Prst je uz bol ulazio dublje, jagodica mu je bila unutra, a moja guza kao da se podmazivala, kao da se pretvorila u picu...
Počeo je da ga pomera napred- nazad jebući prstom moj čmarić. Tiho sam stenjala. Uživala u tom osvajanju.Rupa koja uvek služi kao izlaz sada je služila kao ulaz....perfektno.
Zavukla sam ruku medju naša tela i otkrila da mu se kurac dobrano ponovo ukrutio. Pogledala sam ga devojački naivno, puna slasti, zabranjene strasti i rekla:
-”Možeš da mi ga staviš ako želiš. Umem da trpim”....

Zvuci iz kuhinje su prestali, i kućom je vladala tišina. Osećala sam da smo sasvim sami. Čula sam daleko, iz dvorišta kuma Suadin glas kako priča sa decom. Bekim je tiho prišao vratima i zatvorio ih. Sada je samo blagi svetlost dolazila u sobu. Stajala sam tako sa spuštenim šorcem i gaćicama u sredi ciganske sobe, sa osećajem praznine u čmariću koji je pulsirao od maločašnjen isporbavanja. Nisam osećala ni gram sramote. Osećala sam da je ovo ono pravo, prirodno. Mekim mi je prišao i slinu majicu i tanki brus kojis am imala. Iskoračila sam iz donjeg veša dok me je Bekim držao džentlmenski za ruku. Odbacio je i svoju odeću i tada sam mog romskog ljubavnika videla po prvi put sasvim golog, tamnog sa bronzanom tamnom kožom koju je milovao tek poneki zrak svetlosti iz hodnika. Poveo me je ka debelom sundjeru u kraj sobe.
-”Ne smemo na kravet. Škripi čuli bi nas. Babo bi se ljutio da zna da te prvi uzimam, čak ako je i u guzu”
Osećala sam se u isto vreme počastvovana što će me Bekim jebati a opet i tužna što zbog mene krši tu tradiciju.

Polegao me je na taj sundjer, prekriven ćilimom koji im je služio da sede kada mu dodju gosti. Ćilim je bio grub i kada smo spustili naš anaga tela, jedno belo drugo crno, legli smo jedno uz drugo.
Malo smo se ljubili, njegove ruke mazile moje napete sise, uzbudjeno dupe.
-”Lezi na stomak i izbaci guzu” rekao mi je tiho, ali sasvim odlučno
Poslušala sam. Crvena kosa rasula mi se po ćilimu, kolena se nabila u sundjer.
On se odvojio od mene i prišao mi od pozadi.
-”Raširi guzove, da ti vidim prkno”
Poslušala sam i njegov prst je opet pronašao svoj cilj. Čula sam kako pljuje i trlja svoj kurac
Pritiska je prstom sve dublje, ali nije išlo.
Iznerviran glupavim otporom mog anusa Irfan je ustao i užurbano izašao iz sobe,, sve na vrhoviam prstiju kao lopov. Osetila sam se napušteno onako gola na čilimu, sa polu otvorenim devojačkim anusom. Ubrzo se vratio sa kašikom u kojoj je bilo nešto
-”doneos am loj, da ti podmažem da bolje udje.....”
-”Loj?”
-”Da, od njega se čmar opušta a i kita klizi lakše u guzicu”

Okrenula sam glavu na drugu stranu ponovo zauzevši ponizni polžaj i rasčepila svoje dupe oslobodivši put za podmazivanje. Stresla sam se od hladnoće loja koji je dodirnuo sluzokožu mog čmariča, Bekim, je mazao prvo okolo čmara, jer mu je kurac bio pozamašan i da mu dupe oko čmara en pravi otpor. Onda je odjednom, ceo njegov prst uleteo prosto u moj čmar koji je nenadano odustao od otpora. Proleteo je do zglavaka a meni se aktivirao neki nerv od dupeta ka pici koaj je počela da zeva strašno.
Nervi oko sfinktera su bili u ekstazi a bol od širenja minimalna. Bekim je izvlačio prst, nanosio  još loja koji je prosto ubacivao u dubilu mog dupeta.
Niej mu bio prvi put
-”Babo i ja jebavamo ženska dupeta....dodju žene da im prodžaamo čmareve da bi lakše davale muževima i momcima....” govorio je dok me je podmazivao za jeb. “Ponekad momci sami dovedu devojke da im skinemo djanu i čmarićima”
-”A mojom mami....?”
-”.....I tovjoj mami. Ali njena je bila već proširena kada mi ju je dala”
Svršila sam glodjući guzom njegov prst našta se Bekim samo osmehnuo

Osetila sam przninu.
-”Nećeš dva prsta da mi staviš?” Pitala sam
-”Nećemo da gubimo vreme, kurac će to da odradi. Obrezan je i lakše uleti u bulju....”
Ćutala sam pred rečima majstora.... osećala kako vazduh miluje ulaz mog  anusa i čini mi se čak ulazi u gušnje cdrevo koje se nije zatvaralo posle prsta...valjda je loj uradio svoje....
Osetila sam levu Bekimovu ruku na svom kuku... a onda osetila veliki glavić na ulazu u moje guzno carstvo. Zastresla sam se blago. Dobro me je fiksirao, čvrsto pritisnuo za kuk da ne mrdam.Malo je upro kurcem o moj anus.
-”Milice...napni se kao da hoćeš da kenjaš, opustiće ti se crevo i čmar a kurac će lako da ti uteramo”
Same reči su mi pričinjavale uzbudjenje.
Zgrčila sam stomak iz sve snage i pritisla creviam što sam čaje mogla. Bekim je to osetio i gurnuo kurac napred.
Anus iako dobro nalojan, niej se lako predavao, i ciganski kurac je morao nekoliko puta da dobro upre glavićem u njega a ja da se napinjem sve dok uz bol, glavić niej praktično proleteo odjednom u dubinu moje utrobe. Bol širenja čmara koji se obujmio oko ciganskog kurca me je prenula, a li je Bekim dohvatio prstima moju picu od ispod i u sekundi talasi orgazma su mi zatresli telo, pojačani predivnim bolom iz guze.
-”Milice...kako si guza glodje moj kurac”
Drhtavim glasom upitala sam ga “Da li ti prija?”
-”Da” i gurnuo je kurac dalje..... svojim obrezanim kurcem osvajao je centimetar po centimetar moje guze, širio mi creva
-”Pritiskaj juš kao da kenjaš, da ti crevo bude rašireno...zato tako dobro ti ulazi”
I slušala sam svog ljubavnika, grčila se dok mi je kurčinu instalirao u moje dupe.
Ubrzo kukovima je udario o moje buzove.
Od snage njegovih bedara, pustila sam svoej guzove i rukama se oduprla o ležaj na podu.
Udario je kukovima koš dva tri puta, kako bi iskazao svoj uspeh, uspeh romskog ljubavnika u osvajanju nutrine bele devojke i kako bi mi zabio i poslednji milimetar kurca.
-”Kako ti je utroba vrela, Milice.....primaš kurac kao zaljubljena ciganka”
-”Sada sam tvoja Bekime..”
-”Moraćeš i sa babom mojim, tako su nam običaji....ali on će te prvi u pizdu pa ću i ja da ti je zalijem semenom posle babe...”
-”Ako je tako običaj...uredu” rekla sam prepuštajući se svojoj ciganskoj sudbini koja je užitak svim ženama naše porodice...
Bekim je počeo da kruži kukovima i tako mi širio i masirao čmar svojim kurcem. Iako maksimalno napet, moj anus je užicao isećajući obim Bekimovog kurca.
-”Da mi s emalo navikneš i opustiš” rekao je
Moj stomak je bio namiren i opušten dok je plima sreće kretala od Bekimovih kukova, preko veličanstvenog obrezanog kurca koji je uspešno osvojio još jedno belo dupe, preko mog debelog creva do želuca....prosto sam osećala.

Bekim je polegao po mojim ledjima, nateravši me svom svojom težinom da stomakom legnem, kada su mi kolena popustila.
Bila sam pritisnuta tako da je Bekim svu težinu preneo na svoj kurac koji mi se maksimalno saterao u dupence. Čini mi se da mi iznutra dodiruje želudac...
Podvukao je šake pod moje sise i stegao ih a ja sam se meškoljila levo desno da ih što bolje uhvati, boreći se sa nejgovom težinom. Počeo je prvo malo a podom lagano ubrzavajući da me jebe karlicom. Kurac mu niej mnogo ulazio i izlazio ali sam osećala divno trenje preko sfinktera a učinilo mi se i još negde u dubini, valjda je užitaj preko nerava uhvatio u debelo crevo...ili sam u bunili tako mislila.
Loj je lepo odratio, anus mi se raširio i ipak je malo bolelo...možda i više je bolelo ali meni je bilo lepo.
Bekim se trudio da mi stiska sise čas elvu čas desnu dok mu je čurac rovario po mom dupetu, Stiskao je levu, desnu, pa obe zajedno i onda bi se zakucao do kraja, a ja bih jeknula. On em je utišavao da nas enko ne čuej ako udje slučajno....a niej mi bilo briga i da su si poredjani i da nas gledaju i njegovi i moji, ja sam davala svoej dupe mom ciganskom ljubavniku. Davala sam sebe. I uživala da budem ciganska jebulja.
Niej me bilo briga šta misli o meni. Niti ko drugi, primala sam taj crni kurac kako sam znala i umela u želela da ovaj jeb u čergi traje što duže. Čitavu večnost.
Ubadao me je i u stranu, levo desno, sebi činio čare i užitak. Da bolej oseti moj čmar okos vog kurca. Ja nisam imala snage više nizašta, predala sam se potpuno pretvorena  u kučku koja se jebe.
U sobi više niej bilo ni malo svetla, jeb je trajao, ja sam doživela orgazam za orgazmom, pica se grčila...a sise...više nisam osećala... tu gde su sise osetil asam mušku snagu, i neki predivni užitak, koji boli ali je neverovatan...

-”Blizu sam, Milice....”
-”Čini šta ti je volja...bespomoćna sam” rekoh..... “Svrši u mene da ti bude najsladje”
Njega su ove reči prenule i zakucao se u mene toliko jako da sam rukama udarila i uprla se o zid ćoška.
Njegov kurac je divljački šibao mlaz za mlazom u moj želudac. Pritisnuo je svoju glavu o moju i ječao
-”Aaaaa Milice evo ti ciganska sperma...da se podmladjuješ ko sve vaše žene!”

Ostali smo spojeni dugo. Mrak je pala. Sigurno su me svi tražili. Čula sam cvrčke od napolje, onako sa Bekimovim kurcem još uvek u mojoj osvojenoj guzi. Bio je opušten, ali još uvek moćan ostavljen u mom dupetu da nam produšava obema užitak od ovogveličanstvenog doživljaja....
-”Kod nas je sevap poniziti žensko....ali kada se žensko samo ponizi za nas je to vrhunski užitak” šapnuo mi je na uvo.
Nakon skoro sat vremena, ćutanja, ljubljenja odvojili smo se.
Ogromna praznina ostala je kada ga je izvukao iz mene. Guza se niej zatvorila, kako sam mislila. Osetila sam hladni vazduh kako ulazi... i toplu tečnost kako mi izlazi iz razvaljenog anusa, preko guza na ćilim.
Bekim je opalio svetlo na telefonu i pogeldao moju guzu.
-”Pustila si suzu...ne brini niej strašno...često se desi”
-”Šta je to?”
-”Odrao sam ti kurcem kožicu guze.... raspametila si me, Milice...”
Uplašila sam se, ali e je umirio
-”Nisam te povredio. Kada je guzni jeb dobar kao večeras, malo se odere anus, mi kažemo da guza pusti suzu...pogotovo ako je bilo prvi put....sačekaj ovde, doneću nešto”
Otišao je iz sobe. Kao da se se spolaj čuli zvuci i govor. Posle par trenutaka, tišinu su narušili koraci i u hodniku s eupalilo svetlo. Zraci iz hodnika, kroz staklo na vratima, pali su na mene. Videla sam dve senke. Sada sigurno neko zna da samo se jebali.
Pogeldala sam svoej grudi, bile su crvene i videli su se otisci Bekimovih prstiju. Bradavice su bile ukrućene, roze....
Neko se pojavio na vratima a drugi koraci i nejasna prilika odaljili su se hodnikom ka dvorištu.

Vrata su se otvorila i ta prilika je upalila svetlo. Sijalica je obasjala sobu i ja sam u trenu, pre nego mi se oči zatvoriše od navale svetla, ugledala sam kuma Suadu.
Brzo sam pokušala da se pokrijem odećom, ali mi je ona prišla.
-”Dete ne boj se. Naše smo, žene, razumemo se.....”
Kuma je klekla pored mene.
-”Donela sam ti mast da ti ublaži bol i ivida ranice u dupencetu. Tako se dešava kada je veliak strast medju dvoje”
Bila sam postidjena i posramljena, ali nije mi bilo žao onog što se desilo, pa ni ovog sada.
-”Hajde okreni se prema zidu i otovri dupe rukama da ti vidim čmarić”
Poslušno sam se okrenula i povinovala.
-”Ehhh kumice moja, niej to ništa strašno malo krvi ti pustila guza, a ostalo je seme od mog Bekima...Seme pojačava osećaj peckanja... Sada će kuma Suada da te sredi.”

Mazala mi je prstom kuma pojebani čmar. Pomada je magično uklanjaja peckanej i nelagodu.
-”Daću ti ovu mast da je mažeš par dana. Dobra je da se stavi i ovako kada se pojebeš u guzu i kad ne krvari. Opusti ti guzu”
kuma Suada je pustila prst sa pomadom i u moju guzu par santimetara, pa nanosila opet. Nekoliko puta, uz obazrivost mi je prodrla u anus nanoseći pomadu.
-”Voliš u guzu?”
Klimnula sam glavom postidjena.
-”Ako, dobro je to, a ne zakačiš...dobro će ti doći u životu kada se jebeš i sa belim ljudima... a i napi,  to vole da rade ženama.”
-”Lepo je...boli ali je lepo”
-”Znam čedo boje” - rekla je završavajući kuru lečenja mog anusa - “Ali daznaš da oboje morate da ćutite o ovome, da Irfan ne sazna, mora da ti bude prvi, takav ej običaj a posle se jebi sa Bekimom i kim god hoćeš, imate prava posle da radite kako vam volja”
-”Hoću kumo” rekoh oblačeći se

Izašla sam napolje. Bekim je sedeo zavaljen u baštensku stolicu i pušio, flaša rakije pored njega.
Poljubili smo se za rasanak a kuma Suada je dodala
-”Hajde,tiho sada, sve sam sredila sa tvojom majkom, decu sam opravila kod vas da se igraju”

Napustila sam dvorište u Cigan maloj izjebane guze, zadovoljenih želja, ali sam znala da je ovo tek početak moje ženskosti i seksualnog života....

Sestrina priča

Sve velike stvari u životu dešavaju se leti. Ljubavi, raskidi, odrastanje. Uvek postoji ono jedno leto kada si odrasla, kada si pestala da budeš devojčica i kada si krenula da budeš žena. Ali nije to jedan tren, niti jedno veče. Kada otkriješ svoje telo u sparini letnjih noći, zavaljena na plast sena sa prstićima na svojoj ribici. To je put kojim svaka devojka mora da podje da bi postala žena.
Put o svoje seksualnosti.

Ja sam drugačija. Meni majka nikada nije branila da otrivam seksualnost. Dala mi je tu slobodu kao i njoj moj otac. Žena je slobodno seksualno biće i seks nikada nije greh. On je božanski napitak koji krepi telo, učvršćuje prave veze i zrele brakove. Vodjenje ljubavi nikada za mene nije razlog raskida, ili prestanka ljubavi već upotpunjavanja i oplemenjivanja.

Poželjna i lepa devojka. Imam crvenu kosu, prirodnu, pegice po licu, prćasti nosić, kožu belu kao kreč. Na majku imam malo krupniej grudi i zadnjicu oblu i onakvu da sam vrlo rano shvatila da je predmet obožavanja suprotnog pola. Shvatila sam da me ljudi mnogo više vole kada obučem uske pantalone, kratki šorc i usku majčicu. Prirodno crvena, sa belom kožom, bila sam princeza u našem kraju.
Nikada nisam krila svoej telo, i shvatila da mi je ono dato na poklon.

Tako me je majka učila. Otkrila sam svoju seksualnost kada je vreme došlo za to.
Druženja su postajala sve manje zabava a sve više zageldanje. Prve muške dodire sam osetila u srednjoj, prve pohvale i vulgarnosti za moej grudi i guzu. I komentare šta bi mi radili dočekivala sam blagim osmehom, onim da ne znaš da li bih te ošamarili ili popušila kurac.
Bila sam želja i drugova i nastavnika. Prvi put sam videla uživo kurac u dvorištu škole. Pozvali su nas neki stariji momci u kraj dvorišta, mene i dve drugarice. Imaju da nam nešto pokažu. Jedan je izvadio kurac i pokazao nam ga. Drugarice su sve bile kao “Fuuuj pervertiti”, a meni se dopao. Kurac – muški i ničim izazvan. Shvatila sam odmah da je kurac sam po sebi i samom sebi dovoljan. Romantika, večere, sveće sve je to nepotrebno i mizerno u odnosu na kurac.
Vrlo brzo sam drugu izdrkala kurac u WC-u. Zadigla sam svoj duks i iz brusa izvadila svoje sise. Njemu su ispale oči pri pogledu na krupne četvorke sa roze ukrućenim bradavicama, u prohladnom školskom WC-u. Ja sam mu ga uzela u ruke, i lagano prevlačila kožicu preko glavića.
-“Hajde, stisni mi sisu da i ja nešto osetim” rekla sam. I on je uhvatio drhtavom rukom, i stiskao. Meni je pica ovlažila, naravno ali nisam mislila da mu dam da joj pridje. Uskoro, mi je ostavio sisu i zgrabio obema rukama za struk i privukao sebi, tresući se. Kurac mu je bljuvao spermu meni po farmerkama i džemperu. Tri jaka mlaza.Drhtao je i u kolenima kada sam ga odgurnula. Ali sačekala sam da se nauživa. Greota prekidati mušku slast.

Kritikovala sam ga što me je uflekao, a on se izvinjavao.... ma brzo sam to sredila vlažnim maramicama, od kojih se u budućnosti neću razdvajati.

Volela sam starije momke, jer su znali da ćute. Mala drkica iza nekih zgrada, ili u haustoru bila je tada dovoljna za njih, ali mi je bilo jasno da taj muški alat, tu pulsirajuću žilu kojabljuje životni sok želim u svojim ustima.

Išla sam u grad i dolazila sve kasnije. Stariji momci voelli su da mi u WC-u kluba izdrkaju na sise i uskoro sam im drkala sisama. Dolazila sam sve kasniej i mama je počela da se brine z amene. Rekla je da treba da čuvam dobar glas o sebi.

Otkrila sam seksualnost... i ubrzo puni i pravi seks.

Otkrila sam je kada sam videla kako majka ulazi u gostinjsku sobu u dno našeg dvorišta sa dva naša kuma, koji su došli da nam pomognu u krečenju. Oni su romi iz susedne cigan-male. Oduvek smo bili zajedno i družili se. Majka je insistirala da brat i ja idemo i družimo se, ali da ne pričamo drugima o tome.

Gostinjska soba odzvanajla je njenim uzdasima i njehovim mumlanjem kao i škripanjem starog kreveta. Škripa, sinhronizovana sa jecajima, i letnja haljina moje majke složena preko stolice.... Nisam ih videla, pogelda mi je zaklanjao orman. Virila sam i čula kako majka traži još i još, njendrhtavi glas i miris blage memle pomešan sa mirisom znoja dva crna muškarca...mogla sam se zakleti da sam to osetila onako skrivena ispod prozora gostinjske sobe....

Kum irfan je gadno opsovao...mama uzdahnula i čula sam škripu rkeveta...neko je ustao... Mama se osmehnula dok se blago ljuljuškanje kreveta čulo i dalje....
Polako sam pogledala... Videla sam ledja kuma Irfana kako prilazi stolu na kojem je bio lavor.... pravo je svoj kurac... nisam ga videla kakav mu je.....do tada... okrenuo se i videla sam polu podignut skoro pa da ga sa dve ruke držiš! Znači, doživeo je vrhunac u mami..... njegov sin, Bekim, još se zabavljao na krevetu sa mamom... veče se već skoro spustilo a iz sobe dolazili su zvuci vodjenja ljubavi....
Odmakla sam se, prepuštajući mamine uzdahe i poneku njihovu psovku nadolazećoj večeri....
Vratila sam se i otvorila kapiju i zatvorila je, kao da sam sada ušla u ajnfor... U kući dočekao me je tata, veselog izraza lica, rekao mi ej da je mama spremila večeru i da slobodno uzmem da jedem....

Vreme je prolazilo i noć je odveć pala.Osećala sam prazninu ali i neki napon u stomaku.... i napon medju nogama.
Zaspala sam u svom krevetu zamišljajući Bekima kako vodi ljubav samnom.
Uvek me je privlačio...
Kada smo išli kumovima u posetu, majka bi ostajala na kafi, u dvorištu ili njihovoj kući, a mene i brata bi slala da se igramo i družimo sa Bekimom i Suadom...
Kako je vreme prolazilo, bivali smo bliskiji, a ubrzo, naša kuma Suada, poslala bi svoju ćerku Mirsadu da se igra sa nama, u stvari da se druži sa mojim bratom.
Mirsada je bila najlepša medju tri ćerke. Skoro je bila bela, ali sa onim ciganskim žarom u očima, niska, guzata i sisata an majku. Divno ej mirisala i uvek je išla za mojim bratom, koji je nije primećivao iako se ona vema trudila oko njega.
Valjda mi žene ranije sazrevamo.
Mirsada bi  ga hvatala za ruku, mazila po kosi, a moj brat to nije shvatao... pripremalis u nas oboje da imamo svoje romske partnere....

Zaspala sam,kako sam rekla, sanjala da vodim ljubav sa Bekimom....probudila sam se ulepljena sopstvenim sokovima....

Jedan dan, bila je subota popodne. Gluvo doba, nikog nigde na ulici. Bilo mi je dosadno i brat i ja smo otišli kod kumova u cigan malu. Na sebi sam imala ono obično, kućno. Crveni šorc i belu majicu. Dobili smo sok od kumova, a ja i pohvalu od starog kum-Irfana

-“Kako si lepo porasla Milice, skoro si žena, vidi kako si lepo izrasla”,
a kuma Suada ga je blago prekorila, da ne smara kumicu.
- “Neka kumo, neka, ne smeta meni, kum Irfan lepo kaže” branila sam starog kuma, već svesna da u meni gleda poželjnu mladu ženu....
Moj bata je otišao napolje da se igra sa njihovom decom. Izašla sam i ja, ali sam zatsala pod prozorom kupatila iz kojeg se čuo zvuk vode. Čula sam i glas Bekima, njihovog naj starijeg sina.

Djavo u crvenokosim ženama nikada ne spava. Pa ni u meni. Nije mi dao mira. Stavila sam hoklicu i popela se na nju, da bih krišom pogeldala Bekima kako se tušira.
Otvoren prozor i toplina vodene pare i miris šampona su mi ušli u nozdrve. Prizor je bio onaj koji menja svest u mladih devojki. Stasit i mišićav mladi muškarac, stariji od mene, sa tamnom, gotovo crnačkom kožom i bela, bela pena koju razbazuje po svojim bokovima i oblim, čvrstim guzovima. Pevao je nešto na romskom, i trljao se. Kosa mu je bila nasapunjana, i onda se okrenuo bokom i dugim pokretima ruke počeo da pere svoj kurac. Kakav je bio!

Dugačak, duži i deblji od onih koje sam videla i drkala, videla sam kako nema kožicu peko glavića, svi njegovi su bili obrezani po njihovoj veri. Glavić je bio krupan i pomalo zastrašujući. Pomislia sam “Kako ću mu ga izdrkati kad nema kožicu” mislim, svašta od mene.....ali to sam pomislila...A onda sam sišl jer sam osetila slabost u kolenima, stegu u donjem stomaku. Naslonila sam se na zid, zadihana kao da sam trčala. I sise su mi se napele. Uhhh pogeldala sam medju noge i opipala da mi je šorc mejdu nogama vlažan....

Otišla sam dalje u dvorište do brata i kumića jkoji su se zabavljali svojim stavrima, pričama o filmovima, školi i slično....
Sedeli smo na nekom klupicama i praznim gajbicama. Ja sam bila odsutna i misli su mi bile na crnom telu kuma Bekima.... posle malo vremena, prenuo em je nejgov glas.
U kratkim pantalonama i beloj majici, došao je do nas. Pozdravio mei dodirnuo šakom po obrazu. Kakos am sedela, onako pomalo savijena, od erotskog uzbudjenja u stomaku, osetila sam još veće leptiriće.
Ponašala sam se bleskasto i klinački
-”Zacrvenela si se” rekao je bekim. Pogledala sam ga u oči a ona njegova šaka na obrazu bil aje najbekša i najdivnija stvar koja mi se desila u životu..
-”Uh... tpolo je” prozborila sam.
-”Pa da... treba držati otvorene prozore.. samo da neko ne viri kroz njih”

Jao majklo mila, on me je video. Zemljo otvori se da propadnem i da me nema.
Mislim da sam dobila ne crvenu nego ljubičastu boju.
-”Hej...ljudi smo. OK je” reče i sede kraj mene, spuštajući svoju ruku na moje koleno.

Ni malo mi nije smetala, zašto bi? To je sasvim normalno i ok..a njegov miris sveže oprane crne kože...znate, tamna kože sasvim drugačiej miriše nego bela, cigani ne smrde kako svi misle, divni i oprani, muškost izbiaj kroz njihove pore....
Razmenili smo par reči, nije skidao ruku sa mog golena. A ja nisam tražila.
-”Videla sam te kako se kupaš”
-”zato sam ga i nadrkavao toliko dugo”
Osmehnula sam se....
-”Videla sam tebe i tvog oca kako jebete moju majku”...šapnula sam mu u uho

Malo se prenuo...
-”Znaš....izvini..ja..”
-”Ćuti...uredu je...”
spustila sam svojuruku na njegovo koleno i bacila pogelda na brata i klince koji su se odvojili i krenuli da idu negde ka ulici.
Ostali smo samo.
Moj ciganin koji je uživao u mojoj majci, koji je zano da jebe bele žene kako se valja, čiji je obrezani kurac donosio sreću i užitak.

-”Idemo iza” - prozborio je i poveo me u najzadnji deo dvorišta. Zidom sasivm izdvojen od svega. Na sedini bio je stari madrac. Flekav. Kasniej ću saznati da se tu dovode jebulje. Kako ciganke tako i bele žene koje bi na brzinu da se nasade na veliki ciganski kurac, poneke i prime cigansku spermu u svoju rodnicu, za sreću jer se valja.
Tu smo stojali jedno naspram drugog. Bekim mi je lakano sklonio crevenu kosu sa lica, podigao prstima bradu i poljubio. Mislimd a sam doživela orgazam u usnama. Teško je to opisati.
Njegov ciganski vreli jezik rastavioej moje usne. Prodrao je nežno ali odlučno bez otpora. Stajali smo na toplom letnjem povetarcu, obuhvaćeni požudom. Uskoro sam na svom stomaku osetila čvrstoću njegovog kurca.
Ljubio me i mazio po kosi a ja sam se sasvim izgubila i zagrljaju mog roma....
Miris njegove kože potpuno mi je ispunio um.
Odmakla sam se malo od njega. On jepomalo bio razočaran. Ali sam jednim brzim pokretom skinula sa sebe majicu koaj je u ovim momentima užitka bila suvišna.
Ispale su moje dve dojke, koje je Bekim odmah uzeo u svoje krupne, crne ruke. Moja mela kao mleko koža prošarana pegicama bila je posedovana od strane mog komrije ciganina, ciganina koejg je moje telo želelo....

Gnječio mi je dojke, povećavajući mopj užitak, ljubioli smo se nanovo i nanovo a niz noge slivali su mi se sokići iz prenadražene mace... Stajali smo u zabačenom kutku zajedničkog dvorišta u cigan maloj, moj romski ljubavnik i ja, bela kao mleko devojka crvene kose, gola do pojasa.....
Disao je duboko i brzo, šorc mu je bio prenabrekao.
Klekla sam na onaj uprljani madrac.
Još jedna kučka koja će da se nasladi ciganskom kurčinom.
Otkopčala sam mu šorc i povukla ga nadole, oslobodivši prelep, crni obrezani kurac sa čije veliek glave se cedila ona tečnost koja teče kada se muškarci narajcaju prek jeb....
Pogeldal sam ga, klečeći od dole u oči, preko velikog glavića njegovog kurca. Osmehnula sam se i vrhom jezika dodirnula rupicu, izvorište muškog soka... blago se zatresao kao da ga je protresla struja. Brzo ej skinuo majcu sa sebe i ugeldala sam lepo izdefinisane pločice i mišiće na crnom telu dok mu se kurac koji je još balavio brecao predamnom. Ozela sam za nežno u ruke, obe moej šake i glavić je virio. On je teško disao i geldao me, kao da je molio.
Videla sam izvor svojih želja i strasti, pičkica mi je komandovala i uzela sam tu glavu u svoja usta, maksimalno ih otvorivši.
Kada je sam osetila frelinu i masu ciganskog kurca u svojim ustima, odmah sam svršila a da macu nisam ni dotakla.
-”Hajde Milice....oseti ciganski kurac” rekao je Bekim tiho...

Počela sam da mu pušim, moje prvo pušenje i to crni obrezani kurac koji je balavio maksimalno...trudila sam se da progutam što više tog meda koji je  curio, nevična sisanju, pokušavala sam da ga uvučem što sam dublje mogla, ali bih se zagrcnula, i ispljunula ga napolje, sasvim se umazavši njegovim pred-svršom i mojim balama koje su spojene se cedile niz moju bradu an moje gole sise.

-”Milice, gde siiii?” čula sam brata kako doziva od početka dvorišta
-”Moramo kući, zvala je mama!”

-Nemoj stajati....nastavi” rekao mi je Bekim, stavivši svoju moćnu šaku n amoje teme. Gde bih i mogla da idem onako sa polovinom ciganskog kurca u ustima do krajnika....Brat je zvao dok sam ja dudlala cigansku kurčinu.... neće nas naći ovako skrivene.....
Bekim je davao ritam moj sisanju, koej se ubrzo pretvorilo u lagano jebanje mojih usta. Miris muškog znoja širio mi je nozdrve. Pica vibrirala maksimalno....Pila sam poslušna pušačica crnog kurca mom ciganskom ljubavniku, kao moja mama....

Bekim je kukovima počeo da radi sve odlučnije, ja se trudila da raširim grlo što više mogu i ovo je postala prava jebačina mojih usta. Bekim mi je uzeo suzu sa obraza svojim prstom...suzile su mi oči od slatke muke. Moju suzu je stavio sebi u usta kao najveći slatkiš.
Uzeo je i sa drugog obraza i stavio na svoj kurac da je poližem sa ciganskog kurca....
-”Ovako ćeš da budeš moja suza na kurcu” nasmejao se... i prijamo mi je to što je rekao....
-”Ovako ćeš više da voliš moj kurac”
Jebavao me je sve žešće, hvatala sam vazduh izgubljena u strsti u cigan mali.
Majka me je tražila a ja sam sisala crni kurac....tako se odrasta.....

Bekim je počeo da stenje....i rekao mi:
-”Pazi jako svršavam, bacam dva metra”
Ja sam htela da se otmaknem ali njegova snažan ruka na mom temenu me je zadržala u mestu kada se kurac skamenio, proširio i iz njega kao lava izletela vrela ciganska sperma meni na krajnike!
Gutala sam preneražena, gutala da se ne zagrcnem, svaki vreli svrš iz njegovog glakog obrezanog kurca sam gutala,a  Bekim je stenjao i pokušavao da mi pojebe grlo dok je svršavao....
Opustio se... j sam osećala kako topla sperma klizi u meni ka mom želucu... prvi put muškarac je ubacio u moje telo svoju tečnost koja daruje život....

Izvadio je kurac iz mena.... uvatila sam vazduh i suze, bale i možda još koja kap Bekimove sperme pala je na moje grudi.
Legli smo jedno pored drugog. Srećni na prljavom madracu.
Zagrlio em i rekao da sam mu lepa i da bi voleo da budem njegova....
-”Ali moramo da ćutimo, niko ovo ne sme da sazna....moj daidža Irfan bi te tražio ze sebe”
-”Kako!?”
-”Kod nas je običaj da prvo otac pojebe žensku pa je onda tek sin uzme. Po običaju tako je i tvoja majka prvo legla sa pokojnim deda Dževadom pa tek sa mojim babom...”
Bekim me je obrisao svojom majcom... popušili smo po cigaretu dok su njegovi prsti zavučeni u moj šorc meni dali još jedan jak orgazam
-”Nevina sam”
-”Znam, ne smem da ti probijem djanu” - rekao je Bekim

Ali sam ga želela jako. Isto tako već je padalo veče i ja sam se obukla i popravila s. Krenula sam kući pustivši bekima da gleda moju zanosnu guzu kakos am odlazila...

Njegova majka

Noć je bila ista onakva kakvu sam je ostavio kada smo krenuli Suad i ja da gledamo jabačinu moje majke u Cigan mali, sa njegovim ocem, našim kumom. Ista onakva topla i nema letnja noć u kojoj je crni obrazani ciganski kurac punio vaginu moje majke, a nas dvojica kao omadjijani posmatrali to otkrovenje.... Noć je bila ista ali mi nismo, ja nisam.
Suada nas je otkrila. I priznao sam joj da sam sve video i sve saznao. Ležao sam u mom krevetu i sam u sobi. Kuma i njena deca povukli su se u spavaću sobu mojih roditelja. San mi naavno nikako niaj išao na oči. Iako sam nevoljno doživao seksualni vrhunac na prizor seksa moje majke, još uvek u donjem stomaku osećao sam neku napetost, slatku, nepoznatu i jaku. Žežao sam na ledjima, u pidžami na kojoj je bila fleka od mog semena. Iz dubine mraka roditeljske sobe čuo sam neko domundjavanje. Suadov glas, tih i isprekidan i odgovore njegove majke. Bili su udaljeni i sve da i nisu pričali na Romskom, nisam mogao ništa da razaznam.
Nastala je tišina. Pred mojim očima radjale su se slike kojih sam upravo bio svedok. Od straha da će mi majka biti silovana do spoznaje da ona želi seks sa drugima. Da ga je i ranije imala. Gotovo pred mojim nosem, da moj otac to sve zna, toleriše i možda mu se dopada. Ako mislite da mi se majka od svetice pretvorila u kurvu... ne. Te večeri spoznao sam da žene nisu svetice niti kurve, da su jednostavno - žene.
U meni niej bilo niti gadjenja, niti prezira, niti mržnje. Doživeo sam seksualno otkrovenje.
Čuo sam šuštanje laganog ženskog hoda. Kuam suada, prišla je mom krevetu. Sela je u dno mojih nogu. Na sebi imala je srebrnastu svilenu spavaćicu. Jedva je pokrivala njene velike grudi, tanke bretele,činilo se jedva su obuzdavale da joj dve veliek petice ne ispadnu. Spavaćica je bila kratka, preko dupeta tek, i oan se podigla kada je postrance sela na krevet. Video sam joj butine i naznaku njene masivne guze. Mesećina od spolja bacala je senke sa prozora preko njenog tela. Lice joj je bilo lepo kao i uvek.

- “Kumiću moj....večeras si spoznao naj važniju stvar o ženama... nešto što većian muškaraca nikada ne spozna. Vidiš... takve smo ti mi žene. Sve. Neke otvoreno ako tvoja majka, neke tajno, krijući od muževa.....
- “Ne želim da pričam o tome”... rekao sam tiho
- “Ali moramo. Treba da znaš sve. Vidiš....hajde da se presvučeš.... čini mi se da si mokar dole”
Lagano le povukla čaršav kojims am bio pokriven.
Otkrila je veliku fleku na mom mejdunožju.
- “Uh, kako si obilno svršio....” rekla je uz uzdah.
Ćutao sam.
Geldala je u nabreklinu ispod moje pidžame i veliku felku, ozbiljna smirena i skoncentrisana.
- “Kod nas mulsimana običaj je da uek kada se svrši mora da se opere...ne valja da ti svrš ostaje po kurcu”
Polako je povukla rub lastiša moje pidžame.
Nisam se opirao, strastveno sam želeo to.
-”Lep ti je i veliki, kao svi u vašoj porodici” rekla je kada jada joj se ukazao moj kurac koji je blago pulsirao i balio iz rupice na vrhu...
Pogeldala me je u oči, i raspustila iz pundje dugu crnu kosu. Geldala me je sve vreme u oči dok ej obe ruke zabacila iza glave da odreši kosu. Sise su joj se napele i spavaćici i jasno sam video krupen bradavice.
Zamahnula je kosom i glavom kada je razdrešial kosu. Nasmejala se.
- “Ja sam večeras tvoja kao što je tvoja majka večeras kod mog muža”
Nešto sam zaustio da kažem, ali ona je spustila svoje grudi na moje. Osetio sam dve masivne ciganske sise na mojim grudima. Prinela je usne mom uhu. Mirisala je predivno.
- “Suad me je zamolio da legnem sa tobom...tvoj majbolji drug te jako voli i ceni....i ja isto moj kumiću”
Nisam stigao ništa da kažem a ona se ponovo osmehnula, sa sjajem u očima, i spustila i drugu bretelu sa ramena...povukla spavaćicu na dole i iz nje su iskočile dve velike, masivne sise sa velikim crnim krugovima i krupnim bradavicama na sredini.
Suada je uzela moje ruke u svoje, i stavila ih sebi na sise.
- “Oseti ih kumiću, stisni ih ponovo, budi slobodan, one su te dojile kada si bio mali. Pio si moje mleko kada tvoja majka nije imala dovoljno. Sada si veliki, sada si muškaac, završavaš srednju. Sada ćeš a pojebeš kuma Suadu”
- “Ja...” zaustio sam
- “Ne.. ćuti.. Pokazaću ti sve”

Moj kurac se trzao i malio pritisnut njenim stomakom. Suaa me je blago poljubila u usta, a podom se spustila njima do mog kurca. Prvo je lagalo jezikom pokupila sluz sa vrha kurca, a onda povukla kožicu na dole.
- “Više volim neobrezane...nemoj nikom da kažeš hihihi” tiho se nasmejala.
Uzela ga je u šaku i smestila glavić u svoja usta. Bila su pretopla. Vlažna, sluzava i savršena. Počela je lagano da sisa, a jezikom ispod glavića da mi muze kurac. Uvlačila ga le sve dublje i dublje,s koro do pola....
- “Uzmi me rukom za potiljak i odredjuj ritam koji ti odgovara”
Poslušao sam. Nisam ništa još znao o ritmu, gurao sam joj glavu onako kako sam znao.
Njen dah iz nosa pomerao mi je dlaćice iznad jaja. Kurac mi ej odavno bio čvrst.
Onda je podigla glavui rekla mi da se uspravim i sednem u krevet. Poslušao sam je. Onda je bila kraj mene. Rukama sam se igrao njenim sisama. Biel su teške, baš teške. Proturio sam joj ruke ispod pazuha da joj uhvatim obe odjednom. Onda je lagano dgala moj kurac i ljubila.
- “Guraj mi jezik u usta” učila me je da se ljubim. Shvatio sam da volimd a se ljubim, ulepšavalo je seks, povećavalo želju, libido....
Polako se uspravila na krevetu a njena težina je učinial da on zaškripi. Uzela mi je blago glavu i savila ka sisi. Podigla je desnu sisu i prinela mojim utima.
- “Sisaj kao nekad, gnječi je. To je ljubav prema ženi.”
Sisao sam dojku, stidkao je rukama. Suada je stenjala i uživala. Kada bih prekinuo iz pomisli da sam je povrenio, samo bi rekla, da nastavim i da se ne obazirem.. da žene vole strast...
Onda me je polegla nazad an ledja.
- “Sada ćemo se jebati. Slušaj. Sešću ti na kurac,kao voja mama mom Irfanu. Gledala sam ih koliko puta... kod nas je običaj da žena može da gelda muža kako jebe drugu ženu.....”
Te reči su me narajcale još više. Suada me je opkoračial i video sampotpuno golo medjunožje, bez i jedne dlake. Uzela je moj kurac i postavila sebi an usmine.Osetio sam vlagu i toplotu. Kao u njenim ustima..ali još jaču.
- “Uzmi je za struk i polako me spuštaj na kurac, onako kako tebi odgovara.. ja sam tu za tvoj užitak”

Znaos am da će se sama spuštati na moj najmanji pritisak.... tako je i bilo, glavić, poal kurca i ceo za nekoliko sekundi.
Ali, čvrsto sam joj držao bokove. Nisam joj dao da se pomeri. Maksimalni ulazak kurca u pizdu je neverovatan osećaj.
Priroda je preuzela. Pogelda na njene viseće sise me je nagnao da krenem karlicom da je jebem od dole.
- “Hmmm ti nisi više kumić, sada si mi kum.... pravi kum, veliki.. kako samo zabija.. ohhh”
Počeo sam joj jače i jače.
I oan je odgovarala, majka mog druga, kao što je i moja majka radila upravo to isto upravo sada, nekoliko kuća, ulica dole, na crnom obrezanom ciganskom kurcu.. i svršalava.
- “Ahhh, kume naterao si me da svršim... aaaah!”
I osetio sam još više vlage kako mi se sliva niz jaja.
Uhvatio sam je za guzove. Bili su masivni. Navlačio sam je na sebe. Njene sise su mlatarale onako velike i teške, masivne. Jednom rukom sam joj uhvatio sisu i stegao. Tada se ukrutila tekom, spustila do kraja i zgrčila.
 Ja sam osetio kako mi pizdom žvaće kurac. To me je naterao da uriknem i izbacim more sperme u njenu nutrinu, unutra pizde, a ona mi je stavila ruku na usta da joj ne probudimo decu.

Legla je preko mene, pa pored mene. Zagrlila me je.
- “Red je da ostanem kraj ebe do jutra. Zagrli me, mazi, ljubi kuma Suadu. Sada smo se pravo okumili”
Bio sam presrećan. Osetio sam zatvaranje kruga započetog otkrićem seksualnosti moje majke....
Krajičkom oka, video sam kako Suad izviruje iza vrata. Sve ej video. Ja sma bio miran. I on je. Samo se povukao u sobu.
Okrenuo sam se kuma Suadi
- “Kumo, želim da Suad vodi ljubav sa mojom majkom”

Otkrovenje

Ležao sam u krevetu i san nikako da mi dodje na oči. Mislio sam na majku koja je otišla onako sama da smiruje kuma Irfana. Nije bio prvi put, a bojao sam se. Znao sam da je umeo da bude nasrtljiv prema ženama kada popije. Okretao sam se u krevetu sa tim mislima. Hoće li biti nasrtljiv prema majci? Hoće li ona uspeti da ga umiri? Zašto je izašla onako obučena. Samo će ga još više uzbuditi.
Njena odeća više je otkrivala nego što je sakrivala.... prolazili su minuti, pola sata....sat... Kuma suada ležala je u maminom krevetu. Mislim da ni ona nije spavala. Okretala se i ona u krevetu. Pravio sam se da sam zaspao a neka čudna čežnja javila mi se u donjem stomaku. Neka čudna mešavina nervoze, uzbudjenja, bespomoćnosti a opet neki čudan osećaj, ne sasvim negativan. Tada to jeoš uvek nisam razumeo. Tu čežnju, nemir, neizvestost i zamišljanje šta ti sada radi voljena osoba i šta joj se dešava....
Čuo sam korake niz nemu ulicu. Poznao sam po zvuku mamine štiklice. Udarci njenih koraka prošli su pokraj otvorenog prozora i otvorila se kapija. Kuam Suada je brzo ustala iz kreveta da dočeka mamu na vratima.
- “Nije još sve gotovo”...rekla je mama tiho. Video sam kroz poluzatvorene oči, još uvek se pravećid a spavam kako su se kuma Suada i mama zagrlile.
- “Hvala ti Ceco šta činiš za nas” rekla je kuma. Mama ju je pomazila po kosi. Video sam da joj je ona crvena haljina bila raskopčana na grudima. Satenske spavaćice ispod, u kojoj je izašla - više nije bilo. Bila je samo u haljini. Pri svetlu sam video da joj je kosa bila vrlo neuredna. Mama se okrenula kuma Suadi držeći je za ruke.
- “Provešću noć sa njim da se sasvim smiri do jutra. Moram se okupati. Za to vreme ti uzmi decu i dovedi ovde da nas ne gledaju”
Onaj nemir u stomaku mi je proključao, popeo se u srce. Htelo je da iskoči.

Suada je mamu još jednom poljubila i zagrlila. Zatim je nestala brzim koracima ka svojoj kući. Mama se okrenula ka meni. Žmurio sam. Prišla je nežno, da me ne probudi i nadnela se nad moj krevet. Pomilovala me je nešno po kosi i poljubila u obraz ovlaš mi dodirnuvši obraz usnama. Osetio sam miris soli...znoja, pomešan sa maminim parfemom i blagim alkoholom. Okenula se i zanjihavši zamašnim kukovima krenula ka kupatilu. Čula se voda a ja sam se orkenuo ka zidu. Ljubila se. Sigurno. Sasvim sam siguran. Bio sam crven u obrazima a ona napetost u stomaku, me je sasvim obuzela. Otkrivao sam nešto novo, novo poglavlje života. Ljubila se sa kuma Irfanom. On pije. Mama ne. Ono je njegov miris na njoj. Ne verujem. Pa ipak.... Iz razmišljanaj me prenuo bat koraka. Suada sa decom. Došla je sa dva sina i ćerkom. Dve stariej su bile kod rodbien u poseti.
Suada im je rekal da budu sasvim mirni i da odmah polegaju u tatin imamin krevet u velikoj sobi. Mama je izašla iz kupatila. Pričala je nešto sa kuma Suadom.
- “Bekim je u njegovoj sobi, bije hteo da dodje...a i veliki je već si se okumila sa njim. Nemaš sramote od njega” reče Suada mojoj mami. Mama klimnu glavom.
- “A i da vam neko čuva stražu da neko ne bane i svašta da vidi” dodade Suada.
- “Mudro kažeš. Odoh” reče mama. Bila je samo u krem kućnoj haljini. Zavezala ju je oko struka da se njena nagost ne bi videla na ulici po letnjem toplom povetarcu. Ionako je samo par ćoškova do njihove kuće. Izašla je i njeni koraci su se opet izgubili.

Kuma je odvela decu u sobu i legla sa njima. Meni je bio pakao. Na ulici ni zvuka, otvoren prozor. Opet minuti prolaze. Mislim na mamu. Ispod kućne haljine nema ništa. Sramota je tako biti sa muškarcem. Videće joj sve kada sedne pored njega. Ma gledaće joj u grudi, velike su. A ljubili su se. Zašto je morala da ga ljubi. Na silu ju je poljubio sigurno. Zašto mu se vraćala? I zašto da ih Bekim čuva? Pa što ako ih neko vidi, šta kriju?
Okretao mi se želudac. Želeo sam da odem tamo. Da vidim. Nisam smeo. Ležao sam sa tim islima, koej još uvek nisam razumeo a koje ću kasnije u životu toliko puta ponovo osetiti...zavoleti.
Prošlo je skoro sat vremena.
Traje to kada mama smiruje kuma Irfana, znam ja. Sada razumevam kako ona dolazi od njega ujutru umorna...
Čujem korake iz velike sobe. Mala silueta. Moj drugar Suad. I ovako je crn i jedva se vidi.
Prišao mi je.
- “E.....spavaš...” reče blago me drmajući za ruku
- “Ne...”
- “Ni ja nisam mogao....znaš uzbudio sam se”
Seo je pokraj mog kreveta.
- “Tata vas je tukao?” - pitao sam ga
- “Nije... samo je vikao i razbijao po kući... a onda je došla tvoja majka da ga smiri. Ona ga uvek smiri. Onako kao žena to ume”
- “Kako kao žena?” lagao sam sebe da ne razumem a kunem se da mi ej suza pošla na oko. Stomak ne prestaje.
- “Kao žena muškarca....ja to nisam video....ali sam čuo iz kuhinje kada je ušla... čuo sam šta su govorili, zato sam se uzbudio..onako se uzbudio, razumeš?”
- “Šta su govorili?”- nisam obraćao pažnju na naj bitniju reč “uzbudio se” - nije mi tada bila od značaja....
- “.....prvo se ništa nije čulo...tišina. Posle je tata rekao....rekao je...”
- “Šta je rekao, govori?”
- “Rekao je - Poslala te ona moja kurva da je tvojom pizdom spasavaš od batina”
Grom udara meni u glavu, stomak....
- “Kako to....pizdom” jedva zaustih da pitam Suada
- “Tako.....tako tvoja mama umiruje mog tatu”
I Suad i ja imali smo osamnaest godina. Samo što sam ja o svemu tome znao daleko manje od njega. On je već imao seks. Ja ne. Ja sam išao u gimnaziju, Suad u uličnu školu.

Nisam razumeo a sve sam u stvari shvatio..samo nisam hteo da odmah prihvatim..... morao sam još da čujem
- “Šta su još govorili, pričaj Suade..”
Suad spusti glavu i on postidjen:
- "Ništa od govora...bilo je tiho neko vreme ...Tata je počeo da mumla kao..- To, da...dobro je...i čuo sam neko šljapkanje...kao da ga je tvoja mama ljubila, ali on je govorio i mumlao u isto vreme....a onda samčuo kako škripi stolica...ili sto...onako kao kada smo se igrali konjića.....”

Misli su mi bile haos. Sve sam video u glavi.
- “Trajalo je to dosta, a onda sam čuo kako je sto udario o kredenac, kako je tata zaarlaukao i opsovao - Kurvo, evo kurvo spermom vas plaćamo vekovima, evo spreme kurvinu ti majku!!!” ionda je sve zamrlo....posle desetak minuta tišine čuo sam šuškanje i korake tvoje majke...kuma Cece kako ide prema vratima i pobegli smo u dvorište....Onda je Suada došla po nas. Bekim nije hteo da ide, on je veliki i ne plaši se.
Rekao je : - Okumio sam je već po puta, ostaću da pazim da je ne povredi i da neko ne naidje. - Znaš, Bekim jako poštuje tvoju mamu. I ja isto.
- “Suade, druže, moram do njih.” rekao sam odlučno. “Moram odmah”
- “Neće ti Bekim dati da udješ....ali ja znam puk preko bašte do iza kuće....tu prolazimo kada krišom gledamo kako babo jebava neke kurave, ima prozor na tu stranu ka bašti. Sve se vidi a nas neće videti. Ja ću te povesti”

Obukao sam se tiho i na brzinu....Suad je bio obučen u ono u šta je došao. Izašli smo kroz prozor na dvorište. Bio sam u kućnim papučama. Otišli smo u baštu. Naše bašte su se u malom ćošku dodirivale iako je bilo nekoliko kuća izmedju naših i jedna slepa ulica čak. Dosta nam je trebalo, kako smo se približavali meni je uzbudjenje raslo. Video sam kuću i upaljena svetla. Bilo je zajedničko dvorište i pazili smod a ne probudimo druge komšije njihove. Suad me je uhvatio za ruku i poveo pod prozor oronulog zida. Tu se nikada nismo igrali, bial je to stara kočina, sada polu srušena. Kroz prozor dolazilo je svetlo.
Suad me je pogledao i tiho rekao: “Tu je spavaća soba.”
Polagano smo se popeli.
Pogledali smo unutra.
Suad je video nešto što je često video kada njegov tata Irfan dovodi ženske u sobu
Ja sam video nešto što je promenilo moj svet.
Oronulu spavaću sobu.
Klimav bračni krevet.
Na krevetu tamno, skoro crno telo kuma Irfana, ledjima okrenutog ka nama i dve bele raširene noge, savijene u kolenima, koje se petama odupiru u krevet, dok kum Irfan se zabija iz sve snage, toliko da dve bele ruke se drže uvis, iznad njihovih glava za šipke metalnog okvira.
Krevet se trese. Belo telo ispod crnog tela se odupire nasrtajima. Svaki put. I ponovo, i ponovo, ruke stisnute u pesnice oko šipki kreveta.
I maminu zlatnu kosu.
Grudi, velike, prosute levo i desno.
Mamino lice zgrčeno i snažno stegnute oči.
Prvi put sam video seks uživo.

- “Jebe je”- kratko reče Suad

Trajalo je. Irfan bi ponekad stisnuo maminu dojku, ljubio po vratu. Ali nije prestajao da se nabija. Nismo ništa čuli. Samo smo gledali nemi film strasti ispred nas.
A onda ju je poljubio. To me je dokusurilo. Taj poljubac. Ona je odgovorila. Moja mama je otvorila usta i pustila njegov ciganski jezik u svoja usta.
I jednu ruku je spustila sa šipke naslona kreveta. Na njegova pleća.
Zagrlila ga je.

Ja sam osetio toplu vlagu u donjem delu pidžame. Svršio sam. Ne sećam se orgazma, samo olakžanja praćenog slivanjem tople sperme preko jaja niz butine.
Suad me pogleda. Pa fleku na mojoj pidžami.
- “Ja sam izdrkao na zid, da mi se to ne desi....kada se vratimo ti ga izdrkaj u krevetu da se smiriš”
Pogeldao sam i video fleku na zidu sa koej se slivala Suadova sperma i kako stavlja kurac u trenerku.
- “Kume, vidiš ovako se jebu žene... znaš..... Bekim je isto jebe tvoju mamu”
- “Znam” - priznao sam konačno sebi.
- “Kume.... - nastavio je Suad dok je moja majka sada i nogama obgrlila kuam Irfana... naše dve porodice to rade.... mi vam jebemo žene....odvajkada..... Babo je rajcao i tvoju pokojnu babu kada su bili mladi... a mama kaže da je red da se i tvoja seka pojebe ciganskom kitom kada se vrati sa studija. Valja se to je običaj.
- “Šta to pričaš kume!?” - bio sam zapanjen...ali sam i osetio da sam na pragu razrešenja svih onih tajni na koje nisam imao odgovor.
Na sve posete kuam Irfana, na sve mamine pozive sa prozora dok smo se igrali na ulici Bekimu i nekom njegovom drugu isto ciganinu da joj pomognu, ali da ja ostanem da se igram, čak se sećam kada je baka bila živa da je kum Irfan noćivao u našoj sobi za goste u dnu dvorišta, a baka uveče išla “da mu odnese kolače pred spavanje”

Setio sam se i poseta našim romskim kumovima, koej su bile česte, kad bi mama otišla u sobu “da pomogne bekimu oko matematike”....setio sam se i nekih ciganskih svadbi, punih veselja, kada bi i tata i mama bili lepo obučeni, a tata bio presrećan što je mama obukla najkraće suknje.... i kada bi tata i mama se odvojili sa nekim kumovim rodjaciam koji su došli na svadbu, i otišli u drugu sobu...posle bi tata izašao, zapalio cigaretu i sa osmehom mi odgovorio na pitanje:
“Kada će mama izaći” sa:
- “Kada je puste” i odveo me kući, i smestio u krevet i on sam legao....a ja čekao mamu....i ona bi došla posle dosta vremena.... A nije se ni istuširala već legla pored tate da se ljube....

I stojali smo tako pred prozorom i geldali .... meni ostvoren sasvim novi svet....i jasno mi je bilo da moram da pričam sa ocem.... i tu odluku sam doneo u trenutku kada je mama obalila kuma Irfana na ledja....Uzjahala ga i levom rukom nacentrirala njegovu ogromnu crnu, cigansku kurčinu na svoju vakivu i jednostavno sela...tada sam čuo njen uzdah, a i njegov....

Vratili smo se mojoj kući....Ja u mojoj odluci da prekosutra dočekam oca sa pitanjima koaj će mi razjasniti naš svet i moju ulogu u njemu. Bio sam besan. Dočekala nas je kuam Suada i kada je zinula da vikne i da nas izgrdi, videla je moj pogled. Oslala je sina u krevet. Okrenual se ka meni i samo upitala: - “Jesi li video?”