nedjelja, 5. siječnja 2014.

Adela (Prelepa pickica)

Oduvek su pe mrivlacije devojke suprotne vere, nisam zelio da imam nesto specijlno njim osim cistog sexa. I tako pre jedno 9 godina igrom slusacaja upoznam Adelu, curica je imala 16 godina a ja 22. Poceli smo dopisivanje onako totalno nevazno, kroz njene poruke sam primjtio da sam poceo da joj se svidjam, naravno nisam ni ja bio ravnodusan prema njoj. Nisam nista htjeo da joj govorim isto sam joj davao do znanja da mi se kao svidja sto je nju dovodilo do ludila. Jednu noc dopisivali smo se do kasno, negdje oko ponoci poslala mi je poruku moji su legli, e jesu li tvoji? Ja sam joj rekao da zivim sam, kao i sto sam zivio. Stigla je sledeca poruka koja me je jako iznenadila.“Jako sam se napalila zelim da me neko lize ili da mi mazi pickicu.“ Ja nisam ni sanjao da ce ona prva povuci pricu, i ako sam ja planirao kako da pocnem s tom temom i kako da je na kraju uzmem, ali me ona preduhitrila. „Adela, ja sam iznenadjen sada, sta te je napalilo?“ Ona me nazvala. „Ej cao, sta radis?“
-Evo nista, smaram se ti?
-Evo sam se skinula gola i mazim pickicu,iskreno da ti kazem pali me jako tvoj glas, kada me god nazoves ili se kratko cujemo ja odem na sprat kuce i drkam pickicu. Ne znam sta mi je ali tvoj glas je uh tako mmmmmm….
-Sta fali mom glasu? Ja sam se cudio, to mi se jos nije desavalo.
-Tvoj glas u meni budi zelju za seksom, zelim da se tucam, jesam je drkala pre ali ne toliko kao sada od kada sam te upoznala ne znam sta mije tolika mi se zelja javlja za sexom da te svako vece zelim u sebi. Ona mi je prekinula vezu, sto me je jako iznenadilo, nisam mogao da vjerujem da je to uradila, ali odmah je stigao sms: „Uh nemogu da izdrazim vec je drkam, malo me muka da me slusas kako dahcem na telefon, zasto ne dodjes po mene da odem kod tebe na stan da udjes u mene, da me lizes da mi ga strpas u picu usta u dupe? Ja sam joj kratko odgovrio: „Jel to zaista zelis, ako zelis evo mene dolazi za tebe?“ Posle nekih desetak minuta mi je stigao sms: „Dodji cekam te ispred stana!“
Ja sam obukao i istog trena sam otisao po nju, mislim da nije proslo ni 5 minuta da sam vec stajao ispred nje. Adela je na sebi imala plavi kratki minic da joj se moglo vidjeti dupe, gacice nije nosila. Ja sam izasao da joj otvorim vrata od auta, ali ona je to vec uradila i sjela rasirenih nogu, tako da sam joj lakom mogao vidjeti obijanu pickicu, ja sam sjeo za volan i nisam mogao a da joj ne pomazim pickicu koja je vec curila, kako sam je prosao preko klitorisa i takao jojrupicu ona je lagano jeknula i rekla mi.
-Jebi me ili me ne ne izludjuj vise!
Ja nisam slusao sta je ona govorila nego sam nastavio jos malo da joj diram rupicu, ona me uhvatila za kurac i pocela da ga draka preko trenerke. U meni je sve zivo kljucalo, kurac mi je poceo jako da pulsira a jako sam zelio da je lizem i da je tucam prvo jezikom i da mi ga ona pusi. Nisam vise zelio da je diram, nego sam dao po gasu. Cim smo usli u stan ona je pocela da se skida, legla je na trosjed i pocela da mazi pickiku, sirila je usmine, gledala me tako da me prozdirala pogledom i rekla skidaj se!Ja sam se skinuo ona kada mi je vidjela kurac kako stoji kao koplje ustala je i ne najavljeno ga je strpala usta, ja sam je uhvatio za glavu i poceo da je lagano navlacim, tucanje usta nije potrajalo nesto dugo vec sam poceo da svrsavam u njena usta sto joj nije smetalo, ali je smetalo to sto je mislila da necu moci da je tucam.
-Stoko sada neces moci da me tucas?
-Nemoj to dva put reci!
Ja sam je uhvatio za noge i spustio je na podu, i poceo sam da je lizem da joj guram jezi u rupicu, ona je pocela da se uvija da se mazi sise, da ih stiska da stenje, pilako je vristala uvijala se kao zmija, svaki moj ulaz jezikom u njenu picu doovodio le do ludila. Od pice sam poceo lagano da se penjem prema njenim sisama koje sam prvo rukama lagano stezao i igrao se jezikom. Moj kurac je poceo da se lagano primice njenj uspaljenici i da trazi ulaz, ona nje imala zivaca da ceka dok ona sam nadje put u nju nego ja uzela i sama ga namestila i uhvatila me nogama oko dupeta i jako me stegla sebi, i ja sam usao u njoj, tako sam malo stojao ali ona nije mogla nego je mrada guzom, toliko da ga osjeti i pocela da se dere.
-Tucaj me vise seljaku jedan, ne muci me!
Ja sam psolije ovih njenih reci namjerno stao i nisam hteo da je tucam nego sam se prepustio da ona mesa i da se muci, koliko me god vredjala toliko sam je mucio, svaki njen pokret je u menibudio nesto jako i toliko zeljno ali se nisam dao izdati vec sam se kontrolisao koliko sam mogao.

Sestra od ujaka

Moja sestra Jelena i ja rođeni smo iste godine,stariji sam od nje samo dva meseca,i od uvek u druženjima sa familijom sa njom sam bio najbliži.Kad smo bili klinci pokazala mi je svoju pičkicu,a ja sam njoj pokazao moj kurčić. Bili smo mali i ništa nismo znali o seksu,čak smo i kao imali seks jednom prilikom,međutim ja sam samo svoj kurčić ubacivao među njene butine.Kako smo rasli sve moja želja da imamo pravi seks je bila sve veća,ali Jelena nije pokazivala takvo interesovanje.Uvek kada smo išli na plažu ja sam biljio u njene već narasle sise,dupe i buljio u vidljivi žbun između nogu.Kasnije sam odlazio u prvi wc i žestoko izdrkao voj kurac. Jednom prilikom kada se Jelena tuširala kod nas,posmatrao sam je kroz ključaonicu,sjajna pičkica,guza za medalju,sise odlične ko zna koliko puta sam svršio na taj prizor.Jednom prilkom sam joj ukrao gaćice crne boje sa žice.Bila je ljuta na tog lopova,jer kako je kazala to su joj jedine crne gaćice koje je imala.Nakon toga vratio sam gaćice na žicu. Kad smo pošli u Srednju Školu bili smo u istom odeljenju,a Jelena se sve više razvijala,i izrasla je u jednu dobru pičku.Uvek je imala momke, čak i po nekoliko godina starijih od nje,Počela je da se jebe vrlo rano,a moja želja za njom bila je eve veća.
Bližio se kraj školske godine,a Jelena je imala jedinicu iz matematike,pa se ponudila da joj pomognem.Kada je došla god mene grudi su joj buktale ispod majčice.Malo sam joj objašnjavao matematiku,malo joj buljio u sise. Primetila je to,ali nije bunila. Kada smo zavrišili poslednji čas uoči pismenog rekla mi je:
,,Ako dobijem dvojku iz matiša bato,biću tvoj veliki dužnik,možeš od mene i mojih da tražiš bilo šta''
Meni je u glavi prohujala misao da bih mogao da joj tražim seks! Pismeni je dobro prošao za nju,dobila je pozitivnu ocenu,snažno me je zagrlila i priplia grudima uz mene.
,,Šta želiž dobićeš batooooooooooo,ova dvojka mi garantuje more sa dečkom,jao biće ludo!!!'' skakala je od sreće moja Jelena.
Seli smo da popijemo kafu u jednom kafiću,a ja sam onda pitao sestru:
,,Jel hoćeš da mi ispuniš želju koju si obećala,ako dobiješ dvojku?''
,,Samo kaži koja je tvoja želja bato,sve ću ih ispuniti'',srećno je govorila Jelena
Pozvao sam je da joj šapnem na uvo šta želim,da ne bi čuli svi.
..Hoću da te jebem!!'' bio sam kratak i jasan
''Šta?? Koga??? Mene??? Jel si ti lud???,bila je zbunjena Jelena
''Da! To želim od tebe kao poklon,dugo te želim i drkam na tebi!'' bio sam uporan
,,Pa mi smo brat i sestra,to nije prirodno,to je greh'',govorila je Jelena
,,Ja bi želeo da mi ti budeš prva,želim teeeeeeeeee!!! bio sam uporan
''Imaš moje drugarice,nabaciću ti bilo koju,nemoj da budemo grešni'',Jelena je molila da svoju želju promenim
Pozvao sam konobara,platili smo račun i krenuli ka mojoj kuću,usput više seks nisam spominjao.Kada smo stigli Jlene je rekla da će malo da se zadrži,a ja sam zaključao vrata i rekao:
,,Skidaj se!!!''
''Šta je ovo neka zavera??,bila je zbunjena Jelena
Ja sam se skidao i bio u nameri da je pojebem makar na silu.Bio sam potpuno nag,kada je Jelena opet progovorila:
,,Bem ti ovaj život,za dvojku moram da dam pičku svome bratu'',shvatila je Jelena da će biti jebena,i počela je da se skida,imala je na sebi lila kombinaciju gaćica i brusa.Sise su joj bile sjajne,a kada je skinula gaćice ispod kojih je imala sjajnu pičkicu sa kovrdžama stidnih dlačica.Prvo je na redu bilo pušenje,spustila je glavu na moj kurac. Osećaj je bio sjajan,pušila mi je kurac,a ja sam uživao.Ubrzo sam obilno svršio pored sekinih usta.
''Već si svršio,ha,ha'',smejala se Jelena
Potom ga je opet uzela u usta i podigla ga,usledilo je ono najlepše,usledio je ulaz moju sestru koji tako dugo čekam.Legla je Jelena na krevet,raširila noge i naredila da joj ližem pičku. Nikada to ranije nisam radio,ali pošto je ona imala moj kurac u ustima,pa je red da ja ližem njenu picu. Svideo mi se ukus njene ribice,ja sam je lizao,a ona se grčila. Od jednom je uzviknula:
''Stavi mi ga već jednom,šta čekaš!!!!!'',bila je napaljena
Nije trebalo dva puta da mi kažu,ušao sam u nju,kao da sam bio na vrhu sveta.Jebem Jelenu ne mogu da verujem, uživam u njoj.
''Nemoj slučajno u mene da svršiš'',opominjala me da ga na vreme vadim
Ubrzo sam veliku količinu spreme prolio na jelenin stomak.
''Jesi li zadovoljan,ovo smo sad uradili i više nikada'',govorila je Jelena dok je na sebe navlačila gaćice i ostale delove svoj garderobe.Nakon toga,nekoliko dana smo slabo razgovarali,a onda je sve bilo kao da se ništa nije deslilo.
Prošlo je više od godinu dana od našeg greha i kretali smo na matursku ekskurziju u Grčku. Iako smo se pojebali,ja sam i dalje želeo seku,koja je sada ocene dobijala jebajuću se sa profesorima i sinovima od profesorki. Nekoliko dana smo se zabavljali na grčkom moru,a onda sam jedne noći primetio da sestra sa jednim Grkom odlazi u sobu.Želeo sam da budem njihov voajer i krenuo sam za njima.Seks u sobi je već uveliko trajao,kada sam ja pokucao na vrata sobe,bili u oboje u strahu,pomislili su da je profesor,Grk je onako poluobučen izašao iz sobe,a ja sam u nju ušao.Seka me je pogledala,znala je šta želim od nje,skinula je posteljinu koja je bila preko nje i ostala je kao od majke rođena.Ovoga puta pičkica joj je bila skroz obrijana.Skinuo sam se i legao u krevet pored nje,odmah je krenula u oralnu obradu mog kurca,kako je lepo pušila,onako sa zadovoljstvom,a ne kao prvi put kada sam je naterao.Kada sam svršio krenuo sam u obradu njene mačkice,sada mi nije trebala opomena kad da joj ga stavim,ušao sam u nju i sve dublje prodirao u njeno telo.Zadovoljno je vrištala,grebala je moja leđa,što me je mnogo palilo.Svršio sam i drugi put,kada je seka preuzela inicijativu.Počela je da mi puši kurac,a ja sam ležao na krevetu i uživao.Malo joj je bio u ustima,malo među sisama.Ubrzo je opet bio krut.Jelena je krenula da ga jaše, žestoko se nabijala na moj kurac,počela je da se trese i onda je doživela jak orgazam.
''Jao batoooooo,kako je lepooooooo'' vrištala je Jelena
''Ovo ćemo od sad češće raditi,jel da??'' pitao sam znatiželjno
''Kad god te budem poželele zvaću te,želiš li još nešto??'',Jelena je odgovorila u upitala me
''Želim da ti ga stavim u dupe!!'',bio sam odlučan da joj uđem u guzu
''Ha,ha, znajući tebe kako si uporan,bolje da odmah pristanem!'',naguzila se Jelena i zatražila da joj iz torbe izvadim nekakvu krenu i njoj joj namažem guzu.
Guza joj je sijala,vila je spremna za moj kurac.Polako sam ulazio u nju,kada je seka rekla da je dosta,krenuo sam da joj nabijam svoj kurac. Obema rukama sam joj mesio sise,tako da sam u jednom trenutku,jebao najbolje dupe i mesio najbolje sise u Školi..
Kasnije sam je ljubio po vratu i leđima,a onda je okrenuo i mlazove svoje sperme istresao po njenim sisama.Oboje smo bili zadovoljni,a seka nije htela da se vraća u diskoteku,a ja sam onako umoran morao,da neko nebi posumnjao.Sutradan smo bili na plaži,i s nogu smo se pojebali u wc-u hotela. Naše avanture tek su počinjale.....

Mama u kuhinji 2

Odma posle seksa,mama se uozbiljila”Jasno ti je da za ovo ne sme nikad,niko da zna.Znas kakve su posledice”.Zabrinuto me je pogledala.
“Znam,ne brini,bilo bi strasno za oboje”.Posle toga istusirao sam se I izasao napolje da se izluftiram.Celi dan sam mislio samo na jutro u kuhinji I prezivljavao svaki trenutak.
Zatim je dosla radna nedelja,tata,kod kuce I nista se nije desilo,pretvarali smo se kao da nije bilo nista. Jas sam svako vece drkao I u mojim mislima fantazirao o novim trenutcima.
I onda opet subota.Ovaj put mama u sasvim pristojnoj haljini servira dorucak.Kako je prilazila udario me dobro poznati miris.Crna raspustena kosa,mesa kukovima I nosi dorucak.Kad je prisla srce mi je tuklo kao ludo.Prislonio sam lagano ruku na dupe.”Znas mislim da je najbolje da zaboravimo epizodu iz prosle nedelje”,rekla mi e ali nije napustila sto.”Da to bi bilo najbolje”,odgovorio sam ozbiljnim glasom.Samo sam spustio ruku pod haljinu na unutrasnji deo butine.Nije rekla nista, aIi nije se pomaknula ni za milimetar.Lagano sam mazio unutrasnost butine I dizao ruku polako prema picki.”Mislim da je dovoljno” rekla je drhtavim glasom.Nisam nista odgovorio.Pri samom vrhu vec sam osetio sluz od pickinih sokova koji su poceli sve obilnije da cure.Kad sam dosao do gacice vec su bile mokre I dobro zalepjene za picu.Kratke kovrdzave vlasi vec dobro podmazane od pickinih sokova palili su me jos vise.Kurac mi je pulsirao,ali sad sam se nekako kontrolirao da ne svrsim.Spustila je grudi I telo na sto.Podigao sam haljinu I spustio gace na pod.Pred mene se opet pojavio fantastican prizor.Visoke vajane noge,divni listovi,socne butine,socna guza I crna vlazna pica.Vise se nije opirala.Samo je tiho stenjala.Rasirio sam guzu rukama I poceo da lizem picku.Lizao sam I gurao jezik unutra.Kako je samo uzivala.Stid I zadovoljstvo pomesani u sladostrasnom grcu.”Uuuhh,sta mi radis,poludecu”,jecala je I dahatala sve dublje.Zatim je ona preuzela komandu.
Okrenula se prema meni,sela na sto I rasirila noge.Dok sam sisao lakirane prste,lizao stopala,listove I unutrasnost butine,rukama sam otkpcao haljinu.Pred mene se ukazao fantastican prizor. Krupne cvrste sise nabreklih bradavica lepo su stajale na cvrsto telo bez sala.
Rukama sam mesao stomak a zatim mesio sise I gnjecio bradavice..Jedna ruka je mesala grudi,sa drugom sam mazio picku,gurao prst u vreli crni vulkan koji je obilno izlivao sluz, lizao sam jezikom naimenicno I srkao sokove.Uzela je ruku iz grudi I pocela da sisa moje prsti da stisa jecaj, dok sam ja dole gurao dva prsta u socnu picketinu I skupljao jezikom sok sa siroko rascepljenih krupnih butina.
Sada je ona vodila situaciju.Ispravila se klekla na kolena I svukla mi bokserice . Hlapljivo je strpala kurac u usta.Kako je samo pusilaJezikom je sarala po glavicu,gutala kurac koliko je mogla,rukom strezala jaja.Sokovi sa usne slivale su se niz tvrdog kurca,lizala sve to do jaja I vracala se na vrh kurca,sisala samo nabrekli glavic.Poceo sam da svrsavam u talasima.Gutala je I lizala vrucu spermu,sa kurca,jaja,noge.”Sad hocu sve”,ustala je.
Sad sam ja lezio na pod.Stajala je iznad mene raskosna ppopaljena zenka zeljna jebanja.Pohotno je gledala u rumenog 20 cm trvdog kurca.Nasadila se celom tezinom na njega I mesala kukovima.Podizala se na cvrstim listovima I ponovo sadila I mesala naizmenicno.Bio je to velicanstven prizor.To nije vise bila moja mama nego kobila zeljna kurca,sto veceg to boljeg.
“Ahh,too,jace,dublje” jecala je i mesala, Kako je samo nabijala vrucu crnu socnu picku.
“Zelis jos?” palio sam I sebe I nju.”Daa,jebi me,hocu jos,uuhh”U stvari ona je sve radial dok sam ja lezio.Okrenula mi je zatim ledza I nabadala na kurac dok sam je gledao odpozadi kako mesa guzovima.Ustali smo,,uhvatila se za sudoper I podigla jednu nogu.Zjapila je u mene picketina.Jebao sam je odpozadi svom snagom.nabijao sam kurac I mesao kukovima.
Usledio je zatim orgazam, poznati grc na licu,drhtanje tela.
“Uuf sinko o ovom nikom ni reci”-opet ista fraza.
“Ne brini mama,niko nece znati ,ovo ce biti nasa tajna”.
Tog leta svakog vikenda jebao sam je u svim mogucim pozama na svim mestima kod kuce.
UUjutru bi se ponekad uvukla kod mene u krevet sama trazeci kurac,,nekad ja,nekad ona bi se uvukli jedno drugom pod tus,mazili se samponom zatim bih je na rukama sadio na kurac,uvece kad bi tata prespavao na vikendici, kad sam se vracao sa izlaska u sitne sate,,budio je I jebao do zore.
Zatim sam uhvatio devojku.To leto mi je bila odlicna skola.Vise se nismo taknuli I nikad nismo pricali o tome,kaoda se nikad nije ni dogodilo.Ostala je nasa tajna.

Moja žena, nas trojica

Za seks je uvek bila spremna,ostovremeno smo bili jako mladi iraspoloženi sa ѕa svaki eksperiment. Da budem iskren ja sam bio več u vezi sa kumom i njegovom ženom,koristili smo svaku priliku da s e seksamo, pokrivajuči to fazonima kao sto je slikanje,na kraju je ti+o bio dobar seks koji smo upražnjavali kad godsmo stigli.Posle nekog vremena bilo je normalmo a i ubudljivo daprobam da uvucem svoju devojku,nisam znao kako ,osim da ponovim kumov fazon.Inali smo oar desetina fotki i trebalo bi da imamo zajednicke,nije bila protiv a ni za,Jedno vece smo sa kumovima zaglavili u gradu,mmalo popili i oni nas pozovu kod njih na jos malo druškanja.Bio sam potpuno zatečen, kuma se skoro skinula ostavši u providnoj košulji,imalaje najbolje sise na svetu, Moja devojka je ispratila bez kompleksa i bez košulje, kum je drvio nešto o tome kako ljudi kad s eskinu goli onda su najiskreniji, nasto je moj adevojka koja je inače celo veče zavodila kuma da je to u jednom momentu bilo vidljivo, pa je izazvalo Eminu reakciju. To poprati tako što skinu gaćice. Ostala je samou čarapama i halterima, inače je savršeno građena.njen potez je izazvao posebnu atmosveru koja s e završila tako što je svako vodio ljubav sa svojom devojkom.Bio sam iznenađen svojom devojkom. Posle toga slikanje, gde je fotograf bio moj kum je bilo najobičnije popodne, da nije bilo skrivenih akcija koji su oplemenile to veče. Bilo nas je troje , Mira se skockala,o iѕvela pravi striop tiz, srce da ti stane ,odavno nisam video erotičnije skidanje završno sa maženjem i pravim ženskim orgazmom.Slikanje je prošlo bez veze, efikasno i smeta, nameštanje, tek što smo završili Mikica donese drugi aparat profi formata, predloži da napravi nekoliko fotki tim aparatom, ali istovremeno Mira mi reče da će se slikati pod uslovom da s ei on skine kao i da ja odem da spremim večeru,jer u mom prisustvu ne može da se opusti, Mikica se skinuo njegov kurac je hteo da pukne,ja sam zadovoljan i začuđen otišao u kuhinju, dok sam spremao, iz sobe gde su vrata ostala otvorena čuli se uzdasi, strasno sam želeo da pogledam mada sam znao da Mira pali sebe i druge i da uživa. U jednom trenutku nisam izdržao , provirio sam kroz vrata, video svoju devojku kako se uvija po podu dok je Mikica opkoračivši je stojao iznad nje i pogrbljen slikao, škljocao kao blesav. U jednom trenutku ona pruži ruku uhati ga za kurac prodrka par puta i kad se on ukočio , krenuo da svrši ona ga strpa usta i poče da puši drkajući ga . Skrenu pogled ka meni i kao d a mi namignu, leva ruk ajoj je bila na pici koju je isto tako žestoko trljala. Očigledno ds je bila blizu orgazma jer ga je najednom ispustila iz usta i povukla nadole nespretno trpajući ga u sebe.Nisam izdržao dok sam gledaoim slušao , svršavanje svoje devojke napunio sam šaku...Te noći smo radili svašta, ona i ja , sa Mikicom nije htela nikako, pravdajući se d aje ono, bilo jednostavno slucajno i da joj nepada napamet. Više nije htela da čuje takvu varijantu premda sam ih ja pravio nekoliko puta. Još jednom sam bio napravio atmosveru gde smo učestvovali svo,četvoro i to je bilo to. Par godina iza toga kad se Mikica ženio Jam sam bio kujm, proveli smo veselo momačko veče, ka dsmo s e razilazili Mikica nas pozva kod sebe, ja sam odmah pristao a ona se malo razmislivši rekla, znamm šta hoćete. Ajmo ovako ja ću da uđem sad a ti nakon sat vremena.. Mikica i ja smo bili zapanjeni, rekla je prirediću vam takvo veče das ćete pamtiti.Pristao sam ,mada izgleda glupo ali imao sam plan... Ona je ušlau auto pozadi sa Mikicom i odmah su počeli da s ljube. Mene je sve to uzbudilo, jedva san čekao da dođemo do Mikicine kuće- Ušli su jedva se piozdravljajući samnom. Otišao sam malo dalje paarkirao auto i vrativšoi se nazad vešto uzverao na tarasu koja je bila u vezi sa spav. sobom. Ono sto sam video bilo je predivnom moja devojka je potpuno gola pušila kumu kurac dok je on nameštao kameru na spram kreveta. Kad je završio poneo je do kreveta i ljubeći joj međuniožje očigledno doveo do prvog orgazma , to sam zaključio jer se bacakala i vrištala., Ja sam svršio nakon minute gledanja.... Pojavio sam s eposle nešto više od sat vremena. Dočekala me je u crnom kombinezonu i vrlo raspoložena. Nisam izdržao da je upitam dali su se kresnuli, odgovor je bio ne samo sam ga palila čekali smo tebe....Nisam joj protivrečio očigledno to njoj nešto znači. Te noći smo radili sve sto nam je palo napamet čak smo usopeli da je jebemo istovremeno, vrištala je i cičala ali se upornio nabijala govoreći da hoće da umre...Mikica je zaista zapamtio momsačko veče, nakon toga bar jrdnom mesečno smo pravili trojku, kasnije i četvorku, A za moje ,naše , momačko veče ja sam proveo sa Emom kumovom ženom solo u skupom hotelu dok je moja buduća , tvrdila da je bila kući dok su se Mikica i drugi kum uvek smeškali kad počnemo tu priču ,pogotovo što sam ja pričao da sam tu noć proveo sa kumovima.Miri je trebalo dvadeset godina da mi to kaže , a kumovi nisu smeli, jedino sto se ona iz osvete jebe sa obojicom već dvadeset godina,što solo što sa trojicom,tu racunam i sebe.

To se zove prijatelj


Ja sam Nenad,imam 24 godine, i sa mojom devojkom Ivom sam 3 godine. Sa njom imam sve. Savrsenog prijatelja,savrenu vezu,savrsen sex. Ona je veoma atraktivna devojka. Skladno gradjena,guza na svom mestu,lepe malo vece cvrste grudi,jednostavno devojka koja me veoma pali iako sam sa njom u vezi 3 godine,i stvarno nikada nisam imao potrebu da je prevarim.
U sexu smo probali mnogo toga;od raznih poza,preko raznih mesta,parkovi,sume,tus kabina,kuhinja,wc u kaficima,ma bas dosta toga… Cak i dosta blagih perverzija. Stvarno smo dosta otvoreni jedan prema drugome,i nemamo predrasude.
Nikada nismo razmisljali o tome da nekog ubacimo u nas sexualni zivot. Jednostavno nije ni bilo potrebe za tim. A i kada bi se kao nesto slozili,ona bi htela nekog lika,a ja naravno dripac,bi da spavam sa dve devojke.
Iva i ja zivimo sami i cesto nam uvece dolazi neko drustvo da se ispricamo. Skoro svako vece nam je kuca puna ljudi,ali tog vrelog petka kod nas je bio samo moj drug iz detinjstva i iz kraja Nikola.
Dosta se tu pilo. Kada sam primetio da alkohol pocinje da me obuzima,odlucio sam da odem pod tus,da malo ohladim glavu. Ustao sam i pitao onako iz sale: “Hoce li neko na tusiranje?”; nasta sam dobio odgovor da idem samo ja pa ce oni posle mene na hladjenje. Hladan tus mi je bas prijao,i pored dosta popijenog alkohola,osetio sam pritisak u kurcu. Moj mali je poceo da raste. Malo sam ga izdrkao,ali nisam svrsio,vezao peskir oko struka i izasao iz kupatila. Otisao sam do spavace sobe,obukao boxerice,zapalio cigaru i krenuo prema dnevnoj sobi. Malo mi je bilo cudno jer se iz dnevne sobe nista nije culo. Iva i Nikola nisu nista pricali,ili ja nista nisam cuo. Kada sam zastao na vratima sobe,nisam mogao da verujem svojim ocima. Iva i Nikola su bili jedan na drugome,ljubili se,on samo u boxericama a ona u tanga gacicama i sandalama. Nisam mogao da verujem,ljubili su se,on je njoj lizao sise,ona ga je grebala po kosi,poceo je da se spusta nize,da je lize po celom telu,ona je bila u grcu,videlo se da uziva. Nisam mogao da verujem,moja verna devojcica i moj verni drug su bili veoma napaljeni i vec uveliko u predigri iz koje se moglo videti da je u najavi divlji sex. Stajao sam zapanjen,nisu me primetili,cigara u mojim rukama je gorela,a ja kao skamenjen… Odjednom,Iva se okrenula prema meni,ja sam mislio;jebote,sta sad,sta da kazem;ali ona se samo nasmejala,stavila prst preko usta,kao da mi kaze da cutim,i opet slatkim prsticem me pozvala da pridjem. Nikola je bio zauzet Ivinim grudima,stomakom,nogama,tako da me nije ni primetio. Nisam znao sta da radim,stojim kao budala,kita mi se nazire ispod boxerica,bio sam vidno napaljen,ali ipak,moja Ivica,sa mojim drugarom,nije mi se to bas uklapalo…
S’obzirom da znam koliko me Iva voli,i da me nikada ne bi prevarila,a ovo ipak nije prevara,pomislio sam u tom trenutku,jer se to desava u mojoj kuci,pred mojim ocima,sa mojim drugom i sve mi je odjednom izgledalo postenije i perverznije. Prisao sam lagano njima,Iva se samo slatko nasmejala sa njenim savrsenim zubicima, a Nidza je podigao glavu u tom trenutku,pogledao me je zabrinuto,a ja da bi ga oslobodio “krivice” samo sam mu namignuo,i nasmejao onako drugarski. Kada je to video,shvatio je da je to to,i nastavio sa obradjivanjem Ivinog tela. Polako je prelazio na stopala,ja sam ga posmatrao,jer sam znao da mu je to bio fetish. A Iva,ima prelepa stopala i znao sam da ce se samo tako napaliti. U tom trenutku skinuo je Ivi sandalu, strpao je celo Ivino stopalo u usta,naglo je sputio bokserice,i iz njih je izletela njegova kurcina(oko 24cm) i poceo da ga drka. Ja sam se samo blago nasmejao, i poceo da ljubim Ivu,divlje kao da mi je prvi put. Skinuo sam boxerice i iz njih je izletela moja kita,koja je veoma debela,i dugacka oko 19cm. Iva se uhvatila za njene gacice da ih skine;ali ih je docekao Nikola,i svukao ih polako prelazeci sa njima preko njenih stopala. Iva me je uhvatila za kitu,par puta prodrkala, i strpala ga u njena usta. Ona bas zna da “odradi” lika oralno. Lizala ga je,polako uvlacila i izvlacila;i sto je najbolje, balila je po njemu. Bio mi je skroz ukrucen i izbalavljen. Jednostavno,obozavam taj osecaj. Pusila ga je dugo. Bas sam uzivao. Na trenutak sam se osecao kao da sam sam sa njom u sobi. Ali,onda sam se naglo trgao,izvukao ga iz Ivinih usta,okrenuo se da vidim sta radi Nikola. Nikola je bas bio zauzet. S’obzirom da je Iva lezala na ledjima, izdigla je stomak,i Nikola joj je obradjivao ribicu. Posmatrao sam ga. Nikada nisam imao priliku da tako nesto gledam uzivo. Pogotovo sa mojom devojkom. Bas je uzivao,lizao je od pupka do klita,zadrzavao se na klitu,grickao ga je,i videlo se da je ona bas ovlazila. Iva se grcila od zadovoljstva. Poceo sam da se igram sa njenim prelepim velikim grudima, i u tom trenutku se Nikola prvi put oglasio: “Da li bi ti smetalo da je probam?”; nasta sam mu ja odgovorio: “Naravno da ne bi,ipak smo mi prijatelji”. Jedva je docekao,ja sam se malo odmaknuo,drkao ga,a ona onako na ledjima lezi i ceka. Onda joj je on samo podigao noge na gore,priblizio joj se i polako je prodirao u nju. Ona je skroz bila ovlazila,tako da mu to i nije bio neki problem. Video sam da uziva. Ubrzao je tempo,bas je divljacki jebao,a onda bi zastao izvadio ga celog,pa ga ponovo ubacivao. Znao sam da Iva to voli. Prisao sam i pitao je da li je sve ok,nasta mi je ona odgovorila da uziva i da bi volela da se i ja malo opustim. Ubrzo sam je poslusao. Stao sam iznad nje. Njena stopala su bila blizu moje glave,jer su joj noge bile visoko podignute,jer je Nikola bas duboko prodirao u nju. Skinuo sam joj i drugu sandalu, i poceo strastveno da joj lizem stopala. Osetio sam miris alkohola na njenom levom stopalu, i osetio sam da je izbalavljeno. Cudno,kada sam se setio da je to ostalo od Nikole,njegove bale na njenom stopalu,neverovatno sam se nalozio. To mi je u tom trenutku delovalo bas perverzno. Polako sam joj obradjivao stopala. Kada sam polizao levo,koje je bilo skroz mokro,sada od moje pljuvacke,bacio sam se i na njeno drugo stopalo. Pogledao sam u Nikolu,grcio se,ubrzavao je tempo i video sam da je blizu vrhunca. Poceo je da stenje,Iva je vristala, a ja sam se od cele te situacije bas napalio. Osetio sam da sam i ja blizu. Nikola je pitao gde da svrsi,meni je sve jedno bilo jer znam da Iva koristi tablete. Ivana je rekla da ga zeli u njenim ustima. On je ustao sa kreveta,stao iznad nje,i svoje seme je ispraznio u svoja usta. Iva je gutala,ali joj je curelo sa strane i bas je bila ulepljena po licu. Pusila mu ga je onako balavog od njegove sperme,on je dahtao kao konj. Bila je musava kao kada se dete umaze cokoladom. Meni je pritisak udario u glavu,prisao sam i poceo da prskam po Ivinoj faci,kosi,grudima… Nikada u zivotu nisam tako obilato svrsio,a cak ga nisam ni umocio. Svrsavao sam,cinilo mi se da je trajalo godinama. Nikola je bas bio uzbudjen,jos uvek mu je jedna noga pulsirala,prisao je Ivi poljubio je. Ivu je to bas nalozilo,jer nikada nije dozivela da su joj usta pune sperme i da se ljubi sa nekim. Iskreno,uvek mi je to bilo gadno,ali tada mi je to delovalo tako nestvarno,s’obzirom da znam koliko je Nikola homofobican mislio sam da on to nikada ne bi uradio. Bas mi je prijalo da posmatram moju devojku koja je bila toliko srecna, da se ljubila sa njim bas dugo,video sam da se sperma razvlaci po njihovim ustima,a ipak samnom to nikada nije dozivela. Onda je Nikola “pokupio” moju spermu sa njenih grudi i “grudvu” je ubacio u njena usta. Ja sam sam stajao kao skamenjen i posmatrao ovaj prizor,koji sam mogao da vidim samo u nekom dosta perverznom pornicu. Ivana je progutala “grudvicu”,pogledala u mene i pitala me,zar ne zelis da poljubis tvoju devojku. U sekundi sam joj prisao,kao da sam jedva cekao,i poceo se zvaliti sa njom. Osetio sam slankast neobican ukus sperme,nisam znao ni cija je,ali mi je prijalo. Bas neobican osecaj. Ljubili smo se dugo,sperma mi je prolazila kroz zube,mogao sam da je osetim. Napalio sam se kao bik. Kao da to nisam ja. Polizao sam sve sa njenog lica,delova koji su cureli iz njenih usta,njene kose. “Grudvao” sam je,a ona je sve progutala. Oduvek je to radila sa spermom. Voli da je guta. Kaze da je to dobro za ten. Doduse,do tada samo moju,i to se zavrsavalo njenim tusiranjem. Nikada je nisam poljubio u tom trenutku. Izgleda da nisam znao sta moja devojka zeli sve ove godine.
Iva je ustala,otisla do kupatila da se umije,a ja i Nikola smo sedeli jedan do drugog onako znojavi,i ni rec nismo rekli jedan drugome. Onda sam ja ustao,da malo opustim situaciju,otisao do kuhinje doneo viski’s ledom ,Ivi gorki list,nasmejao se i rekao Nikoli:”hajde da speremo ovaj slani ukus iz usta”. Nikola se nasmejao,kucnuli smo se i popili viski na ex. Prijao je. Bas je imao sta da spere. Moja kita jos nije spala. Jeste bila olabavljena,ali jos uvek pod pritiskom. Pogledao sam u Nikolu, njegova ogromna kita kao da nije vec svrsila. Jos uvek je bio pod potpunom erekcijom. Nikola me je pogledao,i poceo da mi prica kako je savrsena,da ovo nikada nece zaboraviti Onda je okrenuo pricu,pricao je da ce razumeti ako pozelim da ga vise ikada vidim. Video sam da mu je neprijatno,sigurno bi i meni bilo da sam u njegovoj poziciji. Ipak se mi druzimo vec 15 godina. Ja sam mu rekao da je sve ok,da znam da mu je neprijatno,ali da smo svi uzivali,i da ne bi zeleo da se vece zavrsi na tome. Pogledao me je,nasmejao se i videlo se da se polako opusta. Ja sam mu onda rekao da Iva voli analni sex,znao sam da ga do tada nikada nije probao a zeleo je. On se odusevio. Rekao sam mu da bi voleo da probamo duplu penetraciju,i da sam se uvek lozio na pornicima na to,a da do sada nisam imao priliku to da probam. On se pogubio. Zamolio me je da mu sipam jos jedno pice,sipao sam nam po jos jedan viski. U medjuvremenu Iva se vratila iz kupatila,sela je na krevet pored nas,zapalila cigaru,pila gorki,i poceli smo da pricamo onako neobavezno,kao da se nista nije ni desavalo. Sedimo onako goli i cavrljamo,nastavljamo pricu koja je i bila pre nego sto se sve desilo. Vidno je bilo da smo svi napaljeni jos uvek i da je pred nama duga noc. Pricali smo dugo. Pili i pravili se da se nista nije desilo. A desilo se mnogo toga. I dalje sam bio veoma napaljen. Zamislite situaciju gde vi,sa svojom devojkom i drugarom,posle dobrog sexa pijete pice goli,i ponasate se kao da je sve ok. Onda sam pogledao u Ivu. Na njenoj “zlatnoj” kosi video sam ulepljene pramenove. Prokomentarisao sam to,i prica se okrenula u drugom pravcu. U tom trenutku,bili smo mnogo opusteni. Onda sam rekao Ivi da Nikola nikada nije probao analni sex,a da ima zelju,a i da bi mogli da ispunimo moj san o duploj penetraciji,gde bi je jedan tucao u anus,dok bi joj drugi “usrecio” ribicu. Ivi se dopala ta ideja,rekla je, idem da se klistiram,uvek je to radila pre analnog sexa,jer je to higijenski i prijatniji je sex. Predlozio sam da i ja i Nikola odemo do kupatila i istusiramo se,jer smo vec bili skroz mokri od znoja. Sex i alkohol odavno su nam pomutili mozak. Iva je usla u tus kabinu,za njom ja,a onda je usao i Nikola. Sada smo svi bili pod tusem,Iva je pustila skoro ledenu vodu,i bas nam je prijalo. Malo je bila guzva pod tusem,ali je bas prijalo. Iva je uzela sapun,ja sam joj prisao i poceo da je sapunjam. Ubrzo mi se i Nikola pridruzio i zajedno smo je kupali. Iva je uzivala. Ubrzo nase kite bile su u punom sjaju,i ja sam osetio da me Nikolina kita povremeno “bode” u moju butinu. Onda je Iva prisla meni,i poceli smo strastveno da se ljubimo. Nikola nas je posmatrao i mazio svog dzina. Onda je Iva prisla Nikoli i pocela da se bali sa njim. Kada je zavrsila sa njim,stala je pod tus i pocela skidati sapunicu sa nje. Onda je ona rekla nesto sasvim neocekivano:”Nije fer da se samo samnom ljubite,volela bi da vidim vas dvojicu.” Ja sam to momentalno odbio,a ni Nikola nije bio odusevljen. Nastavili smo sa tusiranjem,a Iva je onda rekla,da ako ne zelimo da se poljubimo,da barem popusimo jedan drugome. Nikola i ja smo se pogledali, video sam da mu je neprijatno,ali odjednom na moje iznenadjenje sagnuo se i poceo obradjivati moju kitu. Osecaj je bio stvarno cudan. Gutao ga je kao da mu nije prvi put. Balavio je i gledao je Ivu pravo u oci. Osecao sam kako me njegova brada grebe po stomaku. Iva je sve to posmatrala, i nije skidala osmeh sa lica. Pusio mi ga je iskusno. Bas sam bio nalozen. Valjda sam taj osecaj da ti ortak pusi kitu te nalozi. Nikada se nisam lozio na likove. Iva nas je posmatrala neko vreme,a onda je skinula tus sa drzaca,odvrnula tus od creva,podmazala guzu,i nabila crevo u njen anus. Pocela je da se klistira,punila se i praznila,Nikola ju je posmatrao i ubrzavao ritam. Video sam da ga to pali. Ubrzo,doveo me je do vrhunca,i ja sam poceo da svrsavam u mlazovima po njemu. Pokusavao je da ga ne vadi iz usta,ali nije uspevao jer sam obilato svrsavao,tako da je prskalo i po njegovoj faci. Iva je bas tada zavrsila sa “ciscenjem” i tusiranjem,prisla je Nikoli i poljubila ga. Sada je ona skupljala spermu sa njegovog lica,uloge su bile zamenjene. Prisla je meni.poljubila me,i opet sam osetio spermu u svojim ustima. Pomislio sam da ludim. Kita me je mnogo bolela. Zvalio sam se sa Ivom,usta su mi bila puna sperme,gutao sam,curelo je i uzivao sam. Pogledao sam u Nikolu. Njegova kita je bila u punoj erekciji,izgledao je kao da ce puci. Pomislio sam da bi bio fer da sada ja njega “odradim”. Sagnuo sam se i onako izbalavljen strpao njegovu kitu u usta. Zagrcnuo sam se,jer sam pokusao da ga celog strpam u usta,a mnogo je veliki,pa sam ga izvadio,sacekao da se malo saberem,i nastavio sa dudlanjem. Bio je to cudan osecaj. Osetio sam kitu u ustima,i usresredio se na to sto sam radio. Trudio sam se da budem sto bolji. Grickao sam mu ga,lizao i trpao u usta sto sam vise mogao. Pogledao sam u njega,uzivao je, Iva mu je prisla,natrcila njen mirisljavi cmar i on ga je odradjivao jezikom. Mislio sam da ce umreti. Osetio sam da mu kita pulsira,i da je blizu vrhunca,ubrzao sam tempo,radio sam to kao da sam pusio kite ceo zivot. Odjednom,Iva se pomerila od Nikolinog jezika,stala je iza mene,i sirila mi guzove najjace sto je mogla…

Kažnjena u teretani

Trening u teretani je bio kao i svaki do sada. Trenirao sam tri puta nedeljno sa dvojicom drugara, Markom i Borisom. Danas smo radili na bendžu, propadanje i tricepse. Bio sam najgori od nas trojice, ali nisam odustajao. Kaća je volela da dok me mazi oseti mišiće na rukama, i moja jaka ramena. Teretana je bila prazna, samo dečko za pultom i nas trojica. Dizao sam ovaj put sedamdeset, napredovao sam od prošlog puta. Od jednom su se otvorila vrata teretane kada je Herkan, lokalni diler, šipac, uleteo sa devojkom, bacivši je na pod. Svi smo odskočili u momentu. "Kurva narkomanska mi duguje 600 eur već godinu dana! Jebaću joj mater!" drao se Herkan opkoračivši uplašenu devojku. Izvadio je pištolj i uperio u nju, pa u nas. "Sad ćeš kurvo da platiš! Jebaće te cela teretana!". Nije skidao nišan sa nas trojice, dok smo ukopani stajali i gledali prizor. "Dođite ovamo mocmi, dođite da karamo narkomanku!!" govorio nam je, pozivajući nas pokretima pištoljem. "Daj Herkane, iskuliraj!" dobacio mu je Boris. Bilo mi je žao devojke, koja je na podu ležala uplašena, ali vidno urađena, ali sam osetio kako mi se kita u gaćama već ukrutila. "Skini ćega Borise, izvadi tvoju poznatu palamuru!" kezio se Herkan, mlateći pištolj ciljajući Borisu u muda. "Daj bre Herk, koji ti je kurac?" odgovarao je Boris, pokušavajući da smiri strasti. "Izvadi močugu Borise, koji je vama kurac, daj da jebemo kurvu!". Svako od nas je sa žaljenjem gledao ribu, ali smo svi želeli ipak da je izjebemo kao drolju. Marko je već vidno napaljen iskoračio: "Ajde da karamo kuju, ali nećemo mnogo, samo do 600 eura!". Smejali smo se. "Tako vas volim jebači, mala najebala si!" kroz smeh je izgovarao Herkan, nogom pomerajući devojku na podu. "Zove se Ilna, čisto da znate, ako budete hteli da je ženite posle jebačine" kezio se Herk i dalje. Mi smo uglavnom bili iskusni kada je grupna jebačina u pitanju, dosta puta smo jebali zajedno, još od vremena kada smo bili klinci. Marko je skinuo gaće, opkoračivši Ilnu, pljunuo joj u usta i odmah karu strpao u njena usta. Herkan je iznad njega nogama stao na njene ruke kako se ne bi opirala. Nabijao je kurac u njeno grlo radeći sklekove iznad nje. Kako se spuštao prema podu, tako je njegova kita upadala duboko u Linino grlo. Poslusvesna Ilna je samo grcala u pljuvačci, ali svesno gutala kurčinu. Mislim da se prepustila jebačini, svesna da ne može protiv nas. Ustao je i stao pored nje, kada je Herkan zašlajmario Ilnu pravo u usta. Mi smo uradili isto, napunili smo joj usta pljuvačkom. Mešala ju je sa svojom i progutala. "Ako se budem iskarala sa vama, jel mi opraštaš lovu?" pitala je Ilna Herkana mlatarajući glavom levo desno. "Ako te dobro razbijemo mala, sve ti je oprošteno" smešio se Herk, zašlajmarivši Ilnu još jednom, ovaj put u čelo. Podigao je noge sa njenih ruku, i iznad glave stavio svoj airmax. "Lži kujo, očisti mi đon!" mlatarao je nogom iznad nje. Ilna je isplazila jezik i počela da liže maksice. Sagao sam se , skinuo joj farmerke i počeo da ližem pičkicu. Drndao sam joj kliću jezikom, gurajući srednjak u čmar. Dečko za pultom, Igor je prišao i krenuo da drka. Marko je zajedno sa Herkanom pružio svoje maksice. Ilna je stenjala i lizala njihove đonove. Boris je stajao iznad i pljuvao po njoj. Vadio sam prst iz njenog čmarića, oblizivajući ga. Nastavio sam da jezikom mlataram po pičkici. Ovlažila je do jaja, sokovi su cureli iz kuje. Herkan je uhvatio za ruku i podigao, prislonivši je uz jednu od sprava. Uzeo je šipku za bendž, i jedan kraj joj ugurao u usta. Ilna je iskolačila oči, jedva primivši šipku u usta. Nabijao joj je šipku do grla, dok je ona stenjala, i krenula da plače. Boris je legao na spravu, A Marko je postavio na njegovu karu. Borisova kara joj je ušla u čmarinu. Zajecala je, gušivši se od šipke. Dudlala je kao luda, a Herk joj nije davao da stane. U pičkicu joj je Marko ubrzo ugurao kitu, karajući je žestoko. Herk je izvadio šipku, koja je pomalo bila krvava, i zamenio je svojim kurcem. Uhvativši je za kosu, nabijao ju je na kurac kao da je lutka. Kako je ležala na Borisu, a sve rupe su joj bile ispunjene kurčevima, prebacio sam nogu preko nje, i počeo da joj karam sise. Stegao sam ih, trljajući kurčinu između. Igor je stajao pored i sa njenim gaćicama u ruci drndao kitu. Boris i Marko u naizmeničnu uguravali svoje močuge u njene rupice. Suze su joj tekle niz obraze, a Herk joj ih je brisao kurcem. Okrenuo se i sada skoro seo na njenu glavu, nabivši čmar na njena usta. "Liži kujo, oliži mi čmarinu!" narednički je govorio Herk, trljajući čmar o njenu facu. Krenula je da liže, prelazeći preko njegove bulje gore dole. Kada mu je olizala čmar, podigao je i bacio na pod. Uzeo je šipku od malo pre i sada gurao u njenu pičkicu iz koje su curili sokovi. Nabijao je sve jače i jače, a Ilna je vrištala od bolova. "Zapuši kuji usta!" prodrao se Herk, cimajući šipku. Ja sam skinuo patiku i svoju čarapu sklupčao i nabio joj u usta. Stegla ju je zubima, ispuštajući sada već prigušene zvuke. Igor je stao iznad nje i ubrzo svršio. Sperma se slivala po njenoj faci, upadala u oči, usta i nos. Gutala je moju sada već mokru čarapu. Boris se sagao i nastavio da gura svoj kurac u njenu guzu. Iz pičkice je sada već curila krv, što je bio znak da stanemo sa šipkom. Marko se sagao i sve to skupljao, prvo sa nje pa posle i sa šipke. Lizao je sokove, gutajući ih. Ja sam se sagao do njene glave i šamarao je kurcem, što me je napalilo još više. Nabio sam joj kitu u usta, gurajući joj čarapu još dublje u grlo, i uz grčenje i trzanje slivao mlazove sperme u nju. Gušila se i davila, nije mogla da diše. Bljuvala je moju spermu zajedno sa pljuvačkom. Izvadio sam joj čarapu kako bi došla do vazduha. Herkan ju je podigao i nabio uza zid, gurajući svoju palamuru u pičkicu. "Sada ću da ti napravim male narkomančiće kujo" drao se na nju, šamarajući je. Ona je stenjala kao isprebijana kučka, ali ne glasno kao malo pre. Prišli smo ponovo i zasuli je pljuvačkom, opet su joj usta bila puna. Gutala je pohotno. Marko joj je prišao i podigao ruku, nabijajući glavu pod pazuh. Prvo je omirisala, pa je krenula da mu liže majicu. Skupljala je znoj ispod ruke, sisajući. Skupljala je sokove i gutala. Herkan je ubrzo svršio u pičkicu. Prišao sam joj i ponudio moj mokri pazuh. Lizala nam je naizmenično, skupljajući znoj sa njega. Rukama sam joj drndao klit, ližući sokove koje sam uspeo da skupim. Herkan je uzeo moju patiku i dao je Borisu. "Svrši u nju!" dobacio je. Boris je uzeo tiku i drndajući kitu, napunio je moju patiku spermom. Kada je završio dobacio je Igoru koji je isto to uradio. Herkan je prišao, sklonio nas dvojicu i krnuo joj žvaku, razmenjujući sokove sa njom. Posle Igora je Marko svršio u moju tiku, pa ja. Patika je bila puna sperme, mlatarao sam je levo desno, mešajući je. Herk mi je onda oteo iz ruke i naredio Ilni da zabaci glavu i otvori usta. Sipao joj je svu spermu iz tike u usta. Nije mogla sve da proguta, pa je pljunula jedan deo na pod. Herk joj je iznervirano lupio šamar i bacio je dole. Svojom nogom skupljajući spermu sa poda, nabijao joj je u usta. Na kraju je morala da zguta sve. Izjebana je ležala na podu i lizala strunjaču gde smo radili trbušnjake. Navukli smo trenerke i nastavili sa radom. "Mala, sledeći put pazi kada mi budeš ostala dužna, ovo je bilo ništa za sledeći put!" pretio joj je Herkan, pokupio stvari i izašao iz teretane. Dok smo mi radili vežbe, Ilna se nije pomerala, palacajući jezikom po strunjači. Mazila je svoju krvavu razjebanu pičkicu. Kada smo završili, isvršavali smo po strunjači još jednom i otišli na tuširanje. Kada smo se vratili, Ilna je posrkala svu spermu sa nje, ližući sada teg od 20 kila. Pokupili smo se i otišli, a ona je ostala da sačeka sledeće momke.

Ljubav pre svega

Ja sam jedna sesnaestogodisnjakinja(Natalija),koja je vec godinu dana u ozbiljnoj vezi sa muskarcem od trideset godina(Zeljko).Ocekivano svi su protiv nase veze,sem mog oca.On me jedini razumije,zato sto posle razvoda od moje mame zivi sa curom koja mu kcerka moze biti.E zbog toga sto sam ja njega tad podrzala,i on mene sada podrzava,i ja sam mu na tome zahvalna.sa njim sam zivela dve godine,ali sam se osecala kao visak,jer su on i Natasa imali svoj zivot.Ja sada zivim sa Zeljkom.Ovaj dogadjaj koji cu opisati desio se ovog leta.Zeljko i ja smo bili na moru sa mojim rodjakom(Slobodan) i njegovom curom(Manuela),bili smo u Slobodanovom stanu.Dok su Slobodan i Manuela bili na plazi,Zeljko i ja smo ostali u stanu,jer sam bila umorna od sinocne zurke.Ja sam zgodna devojka,crnka,visoka sam 184cm a teska 69kg.Moj Zeljko redovno posecuje teretanu,pa zato ima lepo oblikovano telo,visok 198cm,a tezak je 104 kg.Ono sto me je privuklo na njemu je njegova “frizura”,koje nema je celav,naravno ne prirodno.Toga dana dok sam ja lencarila na krevetu on je otisao do trgovine.Kupio je nekih stvarcica,i odmah otisao u kuhinju.Nakon par minuta uao je u sobu,noseci u zdelicama jagode sa slagom,znao je da ih vooolim.Opkoracio me je i poceo da mi kasikicom daje ih,a nakon toga me zazvalio i ostavio zdelicu na stranu i legao na mene.LJubili smo se dugo,uzivala sam u njegovim poljupcima,niko se nije bolje ljubio od njega,znao je znanje.Skinila sam mu atletsku majicu,i okrenula ga tako da je sada on lezao na a ja sedila na njemu.Ustala sam,obozava kada izvodim striptiz.Polako sam skinula topic sa sebe,a onda mazila cice,preko brusa.Zavukla sam ruku u gacice i nadrazivala klitoris,Skinula sam sortsic koji sam imala na sebi,i ostala u crnom cipkanom vesu.Sela sam na njegove grudi tako da je moja guza okrenuta ka njemu.Mazila sam mu stomak,jezikom kruzila oko pupka,a nakon toga skinula sam mu boxe dok je on meni skinuo tange i brus.Primila sam njegov kurac u ruku i pocela ga obradjivati,kruzila sam jezikom ivicom glavica,onda se spustala do jaja,stavljala ih u usta jedno po jedno,svo to vrijeme on je lizao moju pickicu i gurao dva prsta u nju,godilo mi je to.Okrenula sam se i lagano se spustila do njega,onda sam glavic namjestila na ulaz u moju mackicu,i polako se spustala istovremeno ispustajuci uzdahe zadovoljstva:mmmmm.aaaah.
Uhvatio me je za kukove i nabijao me je sve brze i jace,tda sam vec nekontrolisano pocela ispustati uzdahe:ahaahahahahahah da,to jebi me dudo,aaaaah,ja sam samo tvoja kurvica,da.Svrsila sam.Legla sam na ledja,a svoje noge digla sam na njegova ramena,usao je u mene brzo,nije mnogo bolelo jer se moja mackica navikla na njegovu velicinu,polako je ubrzavao ritam sto je mene dovelo do jos jednog orgazma,guzvala sam i grizla plahtu sa kreveta dok mi je on gnecio sise,bljelo je to,ali ako to njrmu pricinjava zadovoljstvco z a njega sam spremna sve uraditi.I on je poceo glasno uzdisati,znala sam da je brzo gotov,tako je i bilo,jos dva tri puta mi ga je nabio do kraja i osjetila sam da se prazni u mene.Nakon sto mu je kurac ispao sam iz moje pickice,svalio se pored mene i ljubio me je njezno provljaceci prste kroz moju kosu,otisli smo se zajedno istusirat.Nakon sto smo se istusirali,pridruzili smo se Slobodanu i Manueli na plazi.

Drndanje u javnosti

Od početka naše veze primećivao sam Kaćinu nezasitu želju za mojim kurcem, a verovatno i za bilo kojim drugim. Postoji mnogo žena koje jednostavno obožavaju naše kurčeve, i navučene su na njih. Volim svoju ženicu jer ne krije svoju ljubav prema našem drugaru, već i previše to pokazuje. Voli da me uhvati za kitu preko šorca, pantalona, gaća, gde god se nalazili, pa me je tako sto puta mazila po mudima u prisustvu najboljeg ortaka, kuma itd. Dok je kum imao ribu, čak su nam i drkale zajedno, da vide koji će pre da svrši, ali to je druga priča. Jednostavno ta situacija kada je neko može uhvatiti na delu, i primetiti, nju strašno pali, a Boga mi i mene. A kako da se iskuliraš kada ti devojka uhvati kitu u javnosti...


U autobusu je čest slučaj da mi ga uhvati, mazi glavić, ili trlja. Naravno kada nemamo direktne poglede u nas, kada je polu prazan autobus. Tada sam obukao trenerku jer smo išli na Adu da vežbamo. Ona bi išla da trči a ja malo da vežbam na spravama. Ispod trenerke nisam nosio gaće, nosim ih isključivo samo na farmerke, kod ostalih stvari volim da mi bude slobodan, da mlatara. Seli smo predposlednji red u busu, dok su sledeći bili dva sedišta ispred nas. Retko sam je ja terao da me hvata za kitu, jedino u slučaju da pregorim pa želim njen dodir. Muškarci će se složiti da je osećaj kada vam devojka drži kitu u rukama fenomenalan. Ubrzo me je uhvatila za kitu, malo jače, stegnuvši ga. Ja sam malo poskočio sa sedišta i pogledao je. Nasmejao sam se. Kako sam nosio trenerku, mogla ga je uhvatiti celog. Još uvek mlitava kita ispunila je njenu šaku. Krenula je da ga mesi i steže. Ustao je za čas, ispunjavajući prostor koji je u trenerci inače bio rezervisan za njega. Sada ga je obrglila, dok je palcem masirala glavić. Uživao sam. Gledao sam kroz prozor ali ništa nisam video. Mislio sam na svoju kitu, kako Kaća to dobro radi. Kružila je svojim palcem po vrhu glavića, trljajući trenerku u krug po vrhu kurca. Osetio sam da je glavić ovlažio malo i namokrio trešu u predelu njenog palca. Nastavila je sa kružnim masiranjem kite. Jebeno dobro to radi. Nesvesno sam ispuštao prigušene zvuke stenjanja, ali se niko nije obazirao na to. Kurac mi je pulsirao, dok je glavić hteo da pukne. Malo mi je falilo da prsnem, što je ona uvidela i sklonila palac, gurajući ruku pod trenerku. Osetio sam njenu hladnu ruku na mudima, i prijalo mi je. Spustila je ospod kurca i svojim dugim noktima češkala dlakava jaja. Jaja su nabrekla u momentu, u želji da se isprazne. Glavić je vapeo za nastavkom ali ga je ignorisala. Hteo sam sam da nastavim sa masiranjem ali sam se uzdržao. Na sledećoj stanici je ušao dečko, mlađi, oko osamnaeste i krenuo ka nama. Kaća nije vadila ruku iz treše, a ja nisam reagovao. Prošao je pored nas snimivši njenu ruku na mojoj kiti, ali je ignorisao sve to. Seo je iza nas dijagonalno, tako da je imao pogled na moju kitu. Kaća ga nije ni pogledala, već je samo češkala moja jaja puna sperme. Gledao sam krišom u dečka koji je isto tako krišom gledao prema mojoj treši. Ženica je izvadila svoju ruku, i opet ga obgrlila preko trenerke. Jednu ruku je vratila ispod, navukla kožicu preko glavića, i opet izvadila. Krenula je da trlja trenerku o moj kurac, nadrkavajući ga. Ovo je bio vrhunac, te više nisam mario na lika iza nas. Mislim da je mali i sam drkao. Trljala je i nadrkavala ga sve jače, a ja sam video da je vrk trenerke na mojoj treši ponovo mokar. Navlačila je trešu preko mog kurca, izazivajući mnogo dobar osećaj. Uvek mi je bilo senzibilnije drkanje kada sam imao nešto preko kurca, dal trešu, šorc, njene gaćice, ili mrežaste čarapice... Sada sam već glasnije stenjao, što je jedna starija gospođa čula, okrenula se i pogledala u mene. Nekako sam prikrio uzbuđenje, praveći se lud, pogledao sam je u oči. Vratila je pogled, ustala i premestila se par sedišta ispred. Okrenuo sam se ka Kaći i gurnuo joj svoj jezik u usta, gurajući ga i muljajući s njim po njenim ustima. Kita je puslirala i bila pred erupcijom. U ekstazi sam. Sve je jače nadrkavala moju kitu, a ja nisam vadio jezik iz njenih usta. Pljuvačka se slivala niz jezik u njena usta. Mešao sam je sa njenom. Stresao sam se i grčio, da bi odjednom nekontrolisano krenuo da prskam. Nisam stigao odmah da izvadim kitu pa sam delimično napunio trešu spermom, a nešto malo je završilo na sedištu ispred nas. Kaća je prevlačila kožicu preko sad golog kurca, cedeći poslednje kapi sperme, koja je padala na pod autobusa. Poljubio sam je još jednom, i pogledao u trešu. Bilo je dosta sperme unutra, krenula je prstima da je skuplja ali je dečko koji je sedeo iza nas ustao, krenuo ka izlazu, a u prolazu nam pružio papirnu maramicu. Kaća se samo nasmejala i uzela maramicu, a ja sam ga bledo pogledao. Kratko je i mene pogledao namignuvši mi, pa još jednom razmenio pogled sa mojom umazanom kitom. Bila je to ona muška podrška "Svaka čast!". Kaća je već brisala trešu i moju kitu. Ipak je ostala treša na par mesta mokra, ali boleo me je kurac, ja sam uživao. Kaća je uvek znala da me izludi, a pogotovo moju kurčinu. Kada smo silazili bacio sam pogled na mesto gde je klinac sedeo. Pod ispod je bio prekriven spermom. Kaća je pogledala u mene i nasmejala se. Kada smo izašli samo je dobacila: "Volim kada ste mi vi muškarci zadovoljni". Lupio sam je po guzi, zagrlio i nastavio da hodam. Nekolicina njih je bacila pogled na moju trešu u predelu kurca. Ništa strašno.

Drugo iskustvo koje ću vam ispričati je iz Mekdonaldsa kod Fontane. Redovno smo zajedno išli u Mek, i nije inače imala naviku da mi tu drnda kitu zbog mnoštva dece koje se vrzma okolo. Ali jednom smo se zadesili u njemu negde pre ponoći i seli u uglu na spratu, tako da nas niko nije video, ili smo mi barem tako mislili. Verovatno postoje kamere ali Kaća nije marila na njih, po ko zna koji put uhvatila je mlitavu kitu, gnječivši je. Ja sam nastaio da jedem svoje čizburgere. Nosio sam zeleni šorc koji mi je bio za fudbal inače, naravno bez gaća ispod. Mnogo je jak osećaj kada vam kita lebdi i mlatara u svojoj slobodi, a u ovakvim slučajevima laka za rukovanje. Brzo ga je nadrkala i kurčina je već stajala uspravno, zategnuvši šorc. Krenula je kao i uvek da navlači porc preko njega, nadrkavajući ga rukom. Hranio sam je svojim čizom pošto joj je ruka bila zauzeta. Drugom je uzimala pomfrit i jela uzastopno. Uživao sam kao i uvek. Osećao sam se kao kralj, što je moja ženica uvek od mene i pravila. Uvek je davala sve da ja budem zadovoljan. Nakon par minuta je navukla moju nogavicu na gore tako da je kita ispala iz šorca. Bio je crven i nadrkan, spreman za erupciju. Hranio sam Kaću čizburgerom, ali sam imao neverovatnu želju da je nahranim kurcem. Mislim da je i ona imala iste misli. Drkala je golu kitu, mlatarajući je gore dole. Uzdisao sam, nekako žvakajući svoj čiz. Glavić je ispuštao sluzavu tečnost. Kaća je ni manje ni više pomfritom pokupila to sa glavića i ubacila u usta. Smeškala se, a i ja sa njom. Drndala je kurac, skupljajući sokove sa njega. Kečap joj nije trebao. Pojeo sam svoj čiz i sada se samo uvalio, gledajući kako uživa u svom pomfritu. Disao sam jako i glasno, grčeći prste na nogama. Bio sam pred svršavanje. Zabacio sam glavu unazad i zažmurio. Osećao sam mlazeve vrele sperme kako izleću iz mene. Kaća je nastavila sa nadrkavanjem. Kurac mi je pulsirao izbacujući sve iz sebe. Polako me je bolelo njeno nadrkavanje, kada više nije bilo ništa u njemu, ali je nisam prekidao. Pustila ga je ubrzo i poljubila me. Uhvatio sam levom rukom kitu, a desnom uzeo malo pomfrita, skidajući sa njim nešto sperme sa glavića. Nasmejao sam joj se i rekao "Kaži aaaaaa!". Uradila je kako sam želeo, i gurnuo sam joj krompir preliven spermom u usta. Zadovoljno ga je sažvakala i još jednom me poljubila. Prešao sam rukom po glaviću skidajući ostatke, i vratio šorc. Na podu ispod nas se ocrtavala linija sperme, razmazao sam patikom. Kaća je oblizavala moje prste na desnoj ruci.

Moj zloćasti dečko

Zovem se Ana. Imam 22 godine. Visoka sam 171 cm, brineta, sise cetvorka, uzak struh, ali malo jace butine... Guza dignuta zbog mnogobrojnih treninga iz proslosti dok sam sve i svasta trenirala...U vezi sa deckom sam sada vec dvije godine, a prije njega sam spavala s dvojicom. Bili su ok u krevetu,ali ni priblizno dobri kao moj sadasnji decko. Njemu je ime Marin. Spavali smo nakon pola godine veze. Toliko sam se zaljubila u njega da uopce o tome nisam ni mislila, furala sam se na romantiku, ljubav i to. A on nije pretezito ni pokusavao jer me postovao i odlucio je cekati pravo vrijeme. Sve do te subote. Pozvala sam ga kod sebe doma, napokon sam ostala sama. Dosao je... Odlucili smo gledati filmove... I prije toga bi ja na sam njegov dodir vec osjetila da mi gagice postaju mokre, jer je on zaista atraktivan, visok, jak, kao pravi muskarac, i ta njegova finoca kakvom mi se predstavljao me jako palila jer nije izgledao kao tip koji bi cekao zensku tako dugo... Karakter mu se kosio s izgledom i zato me tako palio... No da nastavim... Dok smo lezali, ja na boku a on iza mene sam osjetila njegove snazne ruke na svojim bokovima... Sama pomisao da ce on napokon biti u meni me ostavljala bez daha... Znala sam da je to to, poceo me ljubiti po vratu, grickati mi bradavice, ljubiti po trbuhu...zatim po mojoj vreloj mackici koja je samo cekala... Prstima je poceo njezno je masirati, a ja od samog soka sto se dogada sam pocela stenjati, koliko sam samo to cekala... Nadvio se iznad mene i poceo me skidati... Ta pomisao da sam gola pred njim i da je on nakon toliko vremena preuzeo inicijativu me jos vise napalila... Bio je samo u boksericama i vec tada sam vidjela da cu s postenim komadom mesa u njima imati posla... Spusta se dole, a ja nikada mokrija... Kada je jezikom poceo oblizivati moj klitoris htjela sam vrisnuti od uzbudenja... Nisam mogla kontrolirati uzdahe, sa obje ruke sam ga primila za kosu i nisam mu dala da prestane, ljubio se s mojom pickom istovremeno gurajuci svoj prst u nju, to je bio moj prvi orgazam s njim... Nisam vise mogla cekati, htjela sam ga sto prije u sebi... Kada je skinuo bokserice,imala sam sta za vidjeti... I veci nego sto sam mislila, o debljini da ne pricam. Istovremeno su u meni bili i zelja za njim a i strah od tolike masine, s takvim se nisam susrela. Nadrazivao mi je picu kruzeci svojom velikom kurcinom po njoj,kao da jos namjerno nije htio uci... Jebi me,rekla sam,molim te,jebi me...To ga je dodatno razdrazilo. Kada je ulazio, ne znam jesam vise stenjala od boli ili uzitka. Vidio je da me boli,ali bio je sve grublji... Kao da je htio da me boli... Stavio je moje noge na svoje remena, pridigao se a mene skroz stisnuo uz krevet,nisam imala di,cak je i ruku stavio na moj vrat kao da ce me ugusit... AAAAhhhHHH,,ahhhh.... kako sam li samo stenjala... toliko me nabijao da sam mislila da cu iskocit iz svoje koze...gleda me u oci i nabija znajuci koliko sam ovo htjela...rukom mu pritiskam guzove dajuci mu do zanja da hocu jos, neka pokaze sta zna...napokon vidim njegovo zlocestu stranu...i njemu prepustam inicijativu...okrece me na trbuh,dok ja vec iskusno spustam tijelo svo nize,a guzu dizem...volim biti drolja u krevetu i to mu pokazujem...stavlja svoju nabreklu kurcinu opet u menu,a ja od prvog ulaska odozada se izmicem...uzima me rukama za ramena i snazno nabije i pocne ponovo jebat...Ovo si htjela,ha? govori mi dok me sve jace i jace jebe...da,,,jebi me jace,ajde,pokazi sta znas...odgovorim mu...zatim stavlja svoje ruke na moje bokove nabijajuci me tako da mi se na tren zacrnilo pred ocima...ooohh,,ah,,ah...ovo sam cekala,govorim mu...znam kujo,evo ovo je tvoj zlocesti decko,jel volis da te jebem,kaze on..svrsila sam drugi put,i treci...on je isto pri kraju..napuni me,govorim mu...svrsi u mene..to ga je jos vise napalilo...koliki mlazovi sperme u meni,mislim si...od tada dana moj seksualni zivot je drukciji,bolji...do danas je sve kako treba...iako smo imali jos svakakvih iskustava mozda vam ih ispricam... samo sam htjela ispricati kako je super kad “dobri” decki postanu “zlocesti”......

Iznenada kod Ane

Te večeri otišla sam kod najbolje prijateljice. Imala sam samo 14 godina. Česta nam je tema bio seks, o tome smo puno razgovarale. Jednom prilikom sam joj priznala da sam sama sebi oduzela nevinost, nažalost sasvim slučajno, ali desilo se. Njeni su bili na moru, pa smo odlučile provesti noć uz alkohol. Smijale smo se cijelo vrijeme, iako nismo bile pijane. Neko je pozvonio na vrata, a ona je spremno rekla :”Stigli su!” , “Šta?!” povikala sam uplašeno,a ona se nasmijala i stavila prst na usta da šutim. U sobu su ušli njen rođak Marko i njegov najbolji prijatelj Danijel. Prijatelja nisam znala, ali rođak je uvijek bio privlačan. “Ana , znaš da niko ne smije znati? Jesi poludjela?!” , bila sam u panici. “Šutat će oni.”, i cijelo vrijeme se smijala Danijelu. Marko je sjeo pored mene, i natočio čašu vina, bio je polupijan, gledao me cijelo vrijeme, jednom je kao slučajno dotakao moju sisu, ali ja sam se nasmijala tome, jer nisam imala izbora. Imali su oko 18 godina. On mi se baš sviđao. Danijel je počeo ljubiti Anu, koja je imala tek 13 godina, ljubio ju je po vratu, dirao joj sise, i otišli su u drugu sobu , preko puta. Ja i Marko ostali sami na velikom bračnom krevetu. Vidjela sam da mu se digao, bio je u trenirci. Samo sam si natočila još jednu čašu, i naslonila se na krevet. On mi ju je uzeo i ostavio na sto. Bila sam u kratkoj pidžami, vidjele su mi se i grudi , i guza pomalo. Stavio je ruku na moje koljeno i išao prema gore. “šta ti je?!” , povikala sam ,, “Tiho..” ,, zastao je na tren i čula sam kako Ana glasno uzdiše, nisam mogla da vjerujem! Počeo me ljubiti po sisama, dirao mi je guzu, i ja sam se otrgnula, i rekla: “Pusti me, znaš li koliko imam godina?!” ,, “Dovoljno!” odgovorio je. Tako me snažno privukao i bacio na krevet. Skinuo se, a ja sam se otimala. “Ne, nemoj, molim tee, ne!” ON se nasmijao. Izvadio je kurac , zanijemila sam, bio je prevelik, samo sam ga posmatrala. Skinuo mi je kratku pidžamicu, i grudnjak “Kolike sise , jebote!” , pokrila sam ih rukom. Ali nisam se opirala. Polako mi je skidao gaćice, primakao se mojoj pički, i počeo ju lizati, osjećala sam se predivno, ali jako kratko, bio je previše napaljen za to. Malo ga je nadrkavao, i onda ga prislonio na otvor, i počeo ga polako gurati :” Heheheh , zašto si ovoliko vlažna ako nećeš da te jebem?” Nasmijala sam se, a on je ostatak kurca presnažno nabio ,, “UU, baš si uska!” ,, počeo je da me nabija, uhvatio me za bokove , i jebao me, gurao ga je tako snažno da sam nadglasala Anu. Svršio mi je po licu. Pritisnuo mi je sise, stavio kurac između njih i jebao između njih. Zatim je legao na mene, i ljubio me u usta ne uzimajući daha, lizao mi je sise, stiskao, mjesio, gnječio.. Kad smo se oboje napalili, okrenula sam mu guzu, i opet mi ga je ugurao u pičku , jer nisam htjela u dupe. Opet me jebao jako, da sam za to vrijeme dvaput svšila. i opet je ponavlajp sve nekoliko puta dok se nije umorio. Zaspao je brzo a ja sam ostala budna. Otišla sam do sobe gdje su bili Ana i Danijel. Oni nisu ni do pola došli , pušila mu je vrhunski, i svršio po licu. “Ana prava si profesionalka!” , “Bićeš i ti!” , povikala je. Zatim mi je Danijel bez riječi prišao i gurnuo mi ga je, vrisnula sam, “O ne i ti!”, Ana se smijala, prišla i poćela me lizati po sisama, “Ana!”, i dalje se smijala, Marko je ušao ljut, istrgao me od Danijela i jako mi ga gurnuo u dupe, suze mi je potekla od bola, jako me nabijao, preklinjala sam ga da prestane, no on nije htio. “Tako ti je kad se jebeš s drugima, Ana mu je nešto šapnula Danijelu , i on me je jebao u pičku, ne znam ni kako su uspjeli, ali imala sam dva kurca istodobno u sebi, osjećala sam neopisivu bol. Ona je bila zadovoljna mojim bolom. Svršavali smo do zore. Ana je htjela da sve tako bude, i planirala je to, i priređivala je ovo svaki put kad njeni nisu tu, ali samo s Danijelom. Sljedećih puta je mene zvala, i bilo je bolje u četvoro.

Prelepa šurnjaja

Njoj je bilo trideset pet godina bila je fenomenalna riba i mnogo mi se dopadala, bio je glas da lako daje i folirant, bila je udata za mog kuma, nije bila lepotica ali je zračila seksipilom , Samo smo nas troje znali za varijantu koja funkcioniše već neku godinu. Mi smo trojka u kojojoj sam ja spoljni momak, uspešna trojka u kojoj ja mnogo bolje prolazim nego moj kum , sa njim i svojom bivšom ženom činili drugu trojku. Malo komplikovano,, ali i nije, posle razvoda tu je bila samo jedna trojka. Bio sam samac i uvek na raspolaganju. Svake druge nedelje smo pravili kermes, i ѕnao sam da oni zbog toga dolaze, Navodno to je bla iicijativa mog kuma , nisam ni sumnjao0 ali je ona to sve kurvinski o0digravala. Bilo aj e sjajnih kombinacija za jebanje a da moj kum navodno ne zna?KAo i sinoć nekoliko puta je ulazio i izlazio iz sobe i nekoliko puta sam joj ga stavljao i vadio, na kraju sam se iznervirao nategaoje čvrsto i ѕakuco za kerevet, nije uspela da se pomeri, kad je kum ušaosamo smo se je pogledala, on s e nasmešio i ona se konacno opustila, bio je dobar seks u kome smo ucestvovali aktivno svo troje.Pade mi napamet trenutak kad sam ja slavio momacko vece, do tada smo onas i ja bili iskučivo na petingu, nas dvojica smo je zajedno mazili ljubili a onda su se njih dvoje jebali a ja sam drkao .Šapnula mi je na uvo,veceras ćeš me zapamtiti, niko niječuo, jedva sam čekao da se drustvo rasturi, i da nas troje odemo kod mene u atelje. Na sebi je imala široku haljinu, gotovo providnu,u gornjem delu koji je sakrila sakoom koji je bio raskopčan i povremeno se pomero do bradavice koje su se jasnio videle, nekom ko je gledao sa strane a to sam bio ja,Vozili smo se u dvoje kola, tako da kad je izasla , stigao sam pre njih atelje i pojačao grejanje isčekujući ih, pojavila se i očarala me u kolima je skinula potsuknju i gaćice a gore tanki grudnjak, bila je potpuno gola ispod tila,imala je pojas i čarape.Odmah smo krenuli da se ljubimo nakrevetu,moj kum je izasao u drugu prostoriju da bi nas ostavio same,Počela je da me hvata a zatim i da drka moj kurac,Nije potrajlo dugo ,stavila ga je sa obe ruke u sebe.Toplina njene pičke i uskost ubrzo dovedoše do situacije da sam počeo da svršavam kao lud,ona je stenjala i uvijala se a kadsam počeo da je polivam po sisama i razmazujem i dasvršava jedva suzdržavajući jecaje i krike.Pridružio nam se i Vanja ito se uskoro pretvorilo u klupko užitka. To je bila jedna od retkih prilika, kad s nije vadila na muža da ne može da s e opusti, a ustvari je uživala u skrivalici. Uvek je to bilo na sladeći način , pribije se uz mene. S obzirom da smo iste visine, ona malo raširi noge, dok moj kurac ne uleti unutra i onds s e jebemo, kao njen muž ne zna da me je zajašila. Sutra dan je na svadbi bila u centru pažnje da s epovremeno noje znalo ko je mlada. Na pola svadbe dok smo igrali predloži mi da se izgubimo na kratko rekavši da ima strašnu želju da s e pojebe samnom. To mi je vuiše puta rekla alisam mislio da je tonjena fora na koju me pali.Rekla mi je da ima ključ od sobe gde je gardaroba , i da ćemo samo nas dvoje i da kum ne zna.Otišla je prva,ja sam desetak minuta izaašao žaleći se na glavobolju, dočekala me je potpuno gola i još na vratima krenula da mi puši kurac. Bio je to divlji kratki seks koji s e pamti, Osećao sam je fenomenalno, nikad se tako dobro nisam osećao, dok mi je držala noge na ramenima, ponavljala je , kako volim da me jebeš., ja sam kurva, jebi me rasturi me...Tad sam je pitao šta je to ja poseban, rekla je volim tvoj prljavi seks, tvoju pokvarenost i moj kurvanjski karakter..Nastavili smo svadbu kao da nista nije bilo , jedino n a snimcima se vidi ko se najviše zabavlja. Dolazio sam kod njih u Bgd, imali seks ipo, ali uvek je postojala ta doza sakrivanja koju su onio negovali. Nekoliko putA je u raznim okolnostima tražila da mi popuši kurac ui uvek kre to bilo žestoko, jer je tom prilikom umela da svrši...
Evo sad sedimo , i ona se razvela od mog kuma, otišla za Italiju tamo j e već šesta godina po prvi put je u svom grdu od tada,Prvi dolazak, sa pratiocem Italijanom, između ostalijh bio sam i ja pozvan, Veliko društvo desetak parova, ja sa ženom, koja je ubrzo morala kući, Veselo pijano društvo, u neko doba , igrajući počeh da joj milujem diskretno sise, skloni mi ruku i upita da li bime jebo, normalno d abih. Dođi večeras kod mene, za ostalo ne brini, po dogovorupojavih se sa buketom ruža, dočekala me je oskudno odevena. Tačnije u ѕelenkastom kombineu ispod kogas esve videlo. Pogorovu jer je tu bio im italijan, poljubu+i me ljubavnički gurajući jezik među moje zube.ja je uhvatih ѕa sisu ona jeknu i priljubi se još više. Uvela me u ѕagrejanu sobu gde je njen italijan več razvlačio svoj pozamašni kurac, bar 22 cm Nije dozvolila das eskinem učinila je to ona , jedva je dočekala da mi ga strpa u svoja usta. Nisam ni stigao da me prođe nalagoda već sam u uigranom tndemu sa DE Lukom jebao svoju kumu i njegovu devojku kao nekad.. Posle dok smo sedeli objasni mi da su oni u tom , fauzonu, De Luka je pustio kasetu na kojoj moja kuma razapeta na dva kurca lovi trećeg , rekla mi j eda joj je to poslednji film koji je snimila i to pre dva meseca, to da je glumca? To nisam znao mad aje uvek imala tu žečju. Iѕašao sam ujutru, sa poklonjenom kasetom

Nasa prica (incest)

Tog jutra su se Miloseva mama Marija(Mara), i njen brat , Misin ujak, Djordje (Djoka), strasno svadjali. Razlog je bio i te kako veliki, a glavna tema je bio mladjani Misa. -Pa ja te primila kao najrodjenijeg, da ti pomognem kad ti je najteze a ti mi tako vracas!? Skoro je vristala Mara. -Ja stvarno neznam sta da ti kazem, nemam ni jedne reci koja bi bar malo ublazila moju glupost, snuzdeno je saputao Djoka. -Znam samo da te volim najvise na svetu i ako postoji nacin da se iskupim, ti samo kazi.
Pokusao je da je zagrli ali ga je ona ljutito odgurnula… Svadja se odigravala u dnevnom boravku a Misa je to prikriven iza ograde posmatrao sa sprata. -Evo seko, obecavam ti da cu nazvati Anu , pokusati da se pomirim i vratim kod nje, sirio je ruke Djoka, pokusavajuci da umiri Maru koja je jecala. -Ne zovi me “seko”! Od danas mi vise nisi brat, odbrusila je Mara i istrcala iz kuce… Misa se vratio u svoju sobu, u svoj krevet, gde se pre samo pola sata dogodilo to sto je izazvalo bucnu raspravu. Pokrio se carsavom i premotavao film.

Njegov ujak Djoka je tek juce uselio privremeno kod njih, izasao je posle 2 godine iz zatvora, i posto nije imao gde, mama ga je primila kod njih. Inace i Mara je vec duze vremena bila razvedena, Misin otac ih je ostavio zbog druge, duplo mladje od njega. Djoka je te noci prespavao u Misinom krevetu, ali kada je jutros sanjivi Misa otvorio oci, imao je sta da vidi. Djoka je lezao otkriven i drkao ogromnu kurcinu koja je stajala kao jarbol.
Od cuda nije ni uspeo da se pretvara da i dalje spava, vec je zabezeknuto gledao u to cudo, koje je vidjao samo u novinama i na netu. Ujak je primetio da se Misa probudio, ali ga to uopste nije omelo, vec je nastavio sada sporije da navlaci kozicu preko nabrekle pecurke. Nasmejao se i upitao Misu dali mu se svidja njegova alatka, dali bi zeleo da je dodirne… Misa nije odgovarao, radoznalo je cuteci pristao na perverziju i kada mu je ujak uzeo ruku, poslusno je preuzeo sad on da mu drka debelu kitu. Ujak je zatvorio oci i uzivao u tom nevidjenom cinu, a samo mu je minut trebao da pocne da sprica i ponovo je sam preuzeo svoj buzdovan da bi se bolje ispraznio.
I dok je cedio zadnje kapi po stomaku u sobu upada Mara i sa nevericom gleda jos uvek nabreklu bratovu kurcinu, usne pokriva dlanom i skrhana pada na kolena… -Ujkin, sta radis, spavas? -Ne, samo razmisljam sta cemo sad, mama je odlepila nacisto, oteracete sigurno… -Ma nece, smirice se ona, otisla je malo na svez vazduh, bice joj bolje. Uvuce se Djoka pod pokrivac, privivsi se uz Misu. -A jel tebi nezgodno zbog onog sto se desilo, upita Djoka prstima sarajuci po Misinoj goloj nozi, bio je samo u boksericama. -Pa…nelagodno je birao odgovor Misa dok mu je prijatna jeza prolazila celim telom od ujakovih dodira… -Kako tvoj misko, jel porastao, imas li neku devojcicu…redjao je Djoka pitanja vrhovima prstiju vec dodirujuci preko bokserica ocvrslu zilu.
-Ujka…naici ce opet mama, stani…uuh…kita je vec bila u ujkinoj velikoj saci. -Mmmm…kako je tvrd, ljubi ga ujka, pa ti ces da rasturas devojcice za koji mesec -Aaa.
. Joooj…stani booliii…nemoj tako jako… -Gde boli? I djokina glava nesta pod pokrivac…jel ovde, mumlao je tamo dole i Misa prstima samo steze posteljinu kad oseti njegove usne i jezik na svojoj kiti. Gutao ga je sada celog, cak je tvrda jaja trpao u usta. Tada se desilo nesto prvi put u Misinom zivotu, iz njegove pise je spricala tekucina a iz teorije je znao da se nije upiskio.
Prvi put je svrsio i to u ujka Djokino grlo…Izbezumljen i zbunjen novim osecajima, nekako je uspeo da se izvuce ispod carsava i samo u boksericama otrcao u kupatilo… Sedeo je na Wc solji, gledao spustenu kitu umazanu belom tekucinom, mesalo mu se zadovoljstvo, strah… Tih dana ga je strasno interesovalo kako izgleda telo drugih osoba, bez obzira muskaraca ili zena, cak je uzivao gledajuci kako komsijin konj rastura kobilu…Privio se tada uz Marino krhko telo koje je drhtalo dok je posmatrala tu scenu, mislio je da je to od straha…Okrenula bi mu glavu ka sebi da ne gleda, lice mu stisnuvsi malo jace na svoje malene grudi. Gubio je vazduh a mama kao da to nije shvatala dok joj se celo telo treslo kao da je drma groznica. Jedna ispupcena bradavica je strcela ispod tanke letnje maice i vise od svega je zeleo da vidi kao izgleda kada je gola… Spijunirao je na svakom koraku nebi li video neki deo njenog tela obnazen. Posle ovoga sa ujkom, poceo je i sam da drka, mastajuci o njihovim telima, njemu podjednako interesantnim.
Ujkinu kurcinu je vec video, opipao, ali maminu, u mislima, dlakavu picu jos nije imao prilike. A tako je imao zelju da je iz blizine pogleda, dodirne, ljubi… Ali desilo se nesto , sasvim neocekivano u Misinom zivotu, nesto sto nece nikad zaboraviti. Tog jutra su se mama i ujak ponovo zakacili, naravno tema je bio Misa. -Hoces da mi sin zastrani! Da ne juri devojcice nego momke! -Ma daj Maro, ti bas ides u krajnost…Evo iskupicu se, obecavam ti… Istog popodneva je slucajem okolnosti kod njih dosla komsika Milica, krsna zena, cista suprotnost od Marinog krhkog tela.
-Heej, Djole…pa nisam znala da si tu, heh. Pozdravi se ona sa njim, iz njene uske haljine je sve kiptalo i Misa je sa paznjom posmatrao te obline zavaljen u fotelji. -Nego treba mi Marija, jel tu? -Joj komsika pa ti si sve bolja, sta ce ti Mara pored nas dvojice, hehe… -Ne lupaj tu pred detetom, nego mi kazi gde je? -Moj Misa dete? Pa ti neznas sta pricas, juce smo merili, stize me za godinu dana. -Haha, pa onda si ti bas dobar, haha…Cuti tu, ne izazivaj me da lupam svasta, znaci nije tu? -Nije, ali sedi, popi jedan hladan sokic kad si vec dosla.
I komsika sede na trosed preko puta Mise koji je diskretno posmatrao te polurasirene butine. Djoka donese sok i sede uz komsiku i dlan joj uz pljesak zalepi na koleno. -Ma sta tije pobogu, ti si bas …tamo gde si bio… -Uhh, da znas i da jesam, ne zelim to ni najgorem neprijatelju da prozivi. Sad kad bi mi kojim slucajem nesto palo, razbio bih je od kurca, i ruku joj zavuce medju butine.
-Ma smiri se budalo!Dete nas gleda… Misa se malo zacrvenevsi nasmeja, kao da je sve to shvatao kao ujakovu salu. -Uhh, kako me izazivas tim krivinama, i saku sad prebaci na njenu veliku sisu ali samo na kratko jer mu ona skloni ruku i usta sa troseda. Pogleda levo desno i smesti se pored Mise na stranicu fotelje. -E tu sam i hteo da sednes, hehe, kezio se ujak, rukom mazeci svoje medjunozje preko farmerica.
-Sto, pa bar je on miran, vidi kako se smeska ljubi ga komsika, i rukom pomazi Misu po kosi. -Pa poljubi ga, sto lazes decka, pricas mu prazne price… -Pa njega i hocu, a tebe nebih nikad, hehe…provocirala ga je Milica sto recima sto razmaknutim nogama. -Jedva cekam to da vidim, mmmm, trljao je ujak izbocinu na farmericama. Taman kad se Milica savi ka Misi, sa namerom da ga poljubi u obraz, otvorise se ulazna vrata i Mara udje.
Pogleda po sobi, probajuci da poveze desavanja. Misa, iako nista nije skrivio, ustade sa fotelje i pobeze na sprat. Kroz odskrinuta vrata svoje sobe je cuo da je komsika uskoro otisla ali i ponovnu raspravu izmedju mame i ujaka. -Ma sta ces ti da se iskupis, namestas mu polovnjacu, perverznu nimfomanku…pa ona ne izlazi po celi dan iz stale, ko zna sta radi sa onim pastuvom, ovolika mu je ona stvar… -Ma sta kazes, krese se sa konjem.
-Zavezi vise, odkud znam dal se ili ne, tako prica selo…A video si i sam, Misa pobeze od nje kao oprljen, zene ga ne interesuju, upropastices mi dete! -Zbunio se decko kad si ti naisla, sta pricas, naravno da ga interesuju zene, polako… -Kuku meni, sta cu da radim… Sledeceg dana je Djoka morao na put u grad, neka papirologija posle odlezane robije, te vadjenje novih dokumenata. A rekao je da ce da ode i do bivse zene, Ane, da je moli za oprostaj.
Naime, zbog nje je i zaglavio na robiji jer je prebio kad je posumnjao da ga vara sa rodjenim kumom Jocom. Nasao je neki sms u telefonu i to mu je bilo dovoljno ali je neko pozvao policiju i nakraju je najebao. Tog dana je Mara bila nekako drugacija, vesela, bas druzeljubiva i nadasve zenstvena. Misa je gledao TV, ali nije mogao da ne primeti mamu u tesnoj, kratkoj, letnjoj haljini.
Ispruzila se na trosed, haljina joj otkri koscate, misicave noge, ali butine su joj bile prelepe, oble. -Uhh, meni je vruce, odoh u kadu… -Ok, prosaputa Misa, prateci utegnutu guzu kako cudno mesa nestajuci u kupatilo. Nije proslo ni 5 minuta kad je zacuo Maru: -Miso!Miso, dodji cas…Bio je sav zbunjen, ali nevoljno krenu ka vratima kupatila. -Mama, evo me, gde da dodjem? -Udji slobodno… Usao je lagano, ne verujuci sta se desava.
-Zatvori vrata i dodji ovamo, sta ti je? Staklenim hodom je prisao do kade. Mara je bila vidljiva do polovine sisica, ostatak je skrivala samo debela sapunica. -Sedi, pokaza mu na deo kade pored ramena. Hocu malo da popricam sa tobom…znas u vezi cega, jel da? -Znam.
-Koliko je to ostavilo traga na tvoj zivot, dali bi to ponovo uradio? Uhh, ovde me boli vrat, ajde malo me izmasiraj, molim te. Drhtavim rukama je stezao vratne zile i ramena, pokusavajuci da sroci odgovor. -Ma desilo se, bio sam sanjiv, neznam ni sam kako se to sve izdesavalo. Ne, nebih to vise nikad uradio mama.
-Obecavas? Tu napred, bole me nesto i grudni misici, i prebaci mu ruku na pocetak uzvisenja njenih tvrdih grudi. -Obecavam mama, ne brini, nije to u sta sumnjas, ne volim ja muskarce… -Pa i ja mislim, valjda je lepse telo kod devojcica nego kod decaka…Dodji da ljubi mama, i podize se u sedeci polozaj da bi ga poljubila, sise behu otkrivene a narocito tamne, ukrucene bradavice. Ljubila ga je po licu, celu, kosi a Misa nije skidao pogled sa njenih bradavica, tako bi ih posisao. -Ti si sada vec momak, mi mozemo da pricamo kao odrasle osobe, nema vise tajni i tabu tema, jel da? -Da mama, mislim da je tako bolje, odgovorio je, ni sam nerazumevsi sta je rekao.
-Dodaj mi peskir. Misa usta, donese joj peskir a onda usta i Mara… Ono o cemu je sanjao poslednjih dana, sada je stajalo na samo pola metra od njega. Izgledala je bozanstveno tako mokra, sapunjava. Jos je brzo bacio pogled na svilu izmedju njenih butina a onda se ona okrenu njemu ledjima, tj.
Prelepom, tvrdom guzom. Trljala je kosu peskirom dok joj je telo podrhtavalo, presla je sada na grudi i ledja a kada je trebala i mackicu da obrise, Misa je vec bio u susednom malo WC-u. Drkao je pomahnitalo, a onda svrsio u solju ali mu se sad pred ocima pojavi slika ujakove kurcine kako sprica metar prema plafonu. -Muskarac, cuo je Maru pred vratima WC-a, obrisi lepo sve kada zavrsis, a onda kao da je u daljini odzvanjao njen zadovoljni smeh… Vratio se ujak predvece sa dobrim vestima, Ana ce mu verovatno oprostiti, ali mora da saceka dok ona ubedi njegovog tasta.
Bilo mu je drago kad je video Maru nasmejanu po prvi put posle onog nemilog dogadjaja i upitno je gledao u Misu, ocekujuci da on ima odgovor. -Ma odkud znam, lagao je Misa, danas je ponovo ona stara, dobra mama. Nego kako si uspeo da ubedis ujnu da se pomirite? Umesto odgovora ujak se samo zadovoljno nasmeja a sakom steze kitu preko farmerica. A ha, shvatao je Misa koliko je mogao za svoje godine.
Nedelja, nema skole, mama ne ide na posao a ujaku je i onako sve jedno koi je dan. Napolju 30 stepeni i mama sa peskirom preko ramena ode na travnjak ispred kuce, obavijen gustim, uredno orezanim zbunjem. Ujak se vec przio na suncu i Mara leze pored njega. Misa je legao na terasu na spratu, odakle je imao dobar pogled na ono dvoje dole a da tesko moze da bude opazen.
Culjio je usi da cuje o cemu pricaju, zasto se ujak tako zadovoljno smeje, ali ipak su to pricali poluglasno i mogao je samo da nagadja da je mama otkrila svom bratu desavanja iz kupatila dok je bio odsutan. Bas su oboje bili opusteni i raspolozeni, a ujak je nekom dugom travkom golicao mamu po ledjima i nogama da se ona cerekala kao tinejdzerka. Posle su lezali potrbuske a ujak je prebacio snaznu ruku preko njenih ledja, pa Misi su vise tako izgledali na par nego na brata i sestru. Kada je Mara uzela kremu i njom pocela da maze ujakova snazna ledja, Misa oseti zelju da izvadi svoju kitu iz kupaceg i poce mahinalno da drka.
Becio je oci da proprati svaki pokret njenih prstiju po ujakovom telu a onda ujak ustade i stade uz zivu ogradu. Misa nije mogao da veruje kada je cuo mlazove po zbunju dok je ujak pisao na samo metar-dva od Mare. -Ma jesi li ti normalan, skoro je vikala Mara. -Sto, upita ujak slezuci ramenima a onda se okrete bocno ka Mari ocekujuci njena prigovaranja a mogla je sada da vidi i njegovu alatku kako zaliva zbunje u svoj svojoj velicini.
Nista vise nije rekla, samo je sokirana spustila lice na peskir. -E, a sad ja malo tebe da namazem mlekom, rece kleknuvsi uz nju. Misa je mislio da ce ga odbiti, ljuta zbog predjasnje perverzije, ali nije se cuo njen glas. Misa je sve zesce stezao tvrdu zilu gledajuci kako ujkine rucerde klize po skoro celom telu mama Mare.
Ona promeni polozaj, leze bocno a on se smesti tik iza nje, tako da je njena guza bila u njegovom krilu. Pa da su bili obuceni u zimsku odecu morala je da oseti tu rudu na njenoj guzi a kamoli tako u tankom bikiniju. Ona je lezala ne mrdajuci, a on je stalno pomerao kukove, pricao joj nesto na uvo, prstima joj mazio stomak…i Misa poce da zaliva vreli beton terase… Ujak Djoka je ipak svojim dolaskom uneo neke fatalne promene u zivotima Mare i Mise. Kao da toj njegovoj kiti niko nije mogao da kaze “ne”.
Iznenadna poseta ujne Ane iste veceri, je samo potvrdila da njegova kita ostavlja malo izbora. Ana je izgledala predivno, bela haljina sa dubokim dekolteom do pupka je otkrivala deo savrsenih grudi, bakarne boje kao sto je bilo i celo njeno telo. Izgleda da je sate provodila u solarijumu. Cime li se mazala po telu niko nije znao, ali su njene noge sijale, prosto izazivale na dodir.
Duga plava kosa je blistala kao i njene zelene oci Jednom recju “bomba” iako je imala 30 godina. Svo troje su je celo vece odmeravali, diveci se toj pojavi, na neki nacin joj zavideci.
Zalilo se te veceri, cak je i Misa popio casu vina. Raspolozenje na nivou, a Ana i ujak su jedva docekali vreme polaska na spavanje. Bile su samo dve spavace sobe, pa su se oni smestili u Misinu a on je morao kod mame, posto mu nije dozvolila da spava u dnevnoj. Letnja noc, vrucine…Misa samo u gacicama, mama se malo prikrila iza otvorenog plakara i na sebe navukla satensku spavacicu koja hladi telo.
Koliko su se smestili ispod laganog carsava, iz sobe pored njih, je krenulo bombardovanje. Skripa Misinog kreveta je bila sve glasnija i Mara se privi uz Misu moravsi da mu uputi par reci objasnjenja. -Ti vise nisi mali i verovatno znas sta se tamo desava, jel da. ? -Pa…znam, prosaputa Misa malo zbunjen ovim razgovorom.
-Pa to moramo da razumemo, dugo su bili odvojeni, pa…znas sta mislim. Prosto, moramo da ih istrpimo ovu noc, nece to dugo, a ujna sutra ide, ok? -Ma nema problema mama. -O ljubi mama pametnu glavicu, i poce da ga ljubi po obrazu, ali on se nespretno okrenu, pa im se spoise i usne. -laku noc, prekide trenutke neznosti Mara.
-Laku noc, odgovori Misa. Ali od spavanja nije bilo nista…Ana je cicala kao da je kolju, krevet samo sto se ne raspadne pa jos je naslonjac udarao u zid koji ih je razdvajao. Mara se vrpoljila, mrdala, tesko disala a verovatno je mucilo i sto Misa mora sve to da slusa. Misa odluci da je najpametnije da je ubedi da je zaspao pa ce joj verovatno biti lakse.
Uskladi on nekako disanje, lagano poce i da hrce kao savrseni glumac, a pred ocima mu je bila slika ujkine kurcine kako ulazi u ujninu, plavu, razvaljenu pizdu… Mara je bila sigurna da je Misa zaspao pa je svoje prste uvukla u gacice, necujno se mazeci po nabubrelom klitorisu. Pred ocima bratov kurac kako prska po Misinom krevetu onog jutra, pa kako zaliva zbunje, njegove snazne sake kako joj razmazuju kremu po telu…Malo su joj bili prsti za sve to…necujno otvori fijoku ormarica pored kreveta i izvadi 20 cm dugi vibrator, samo sto nije smela da ga ukljuci da vibrira. Zatvorila je oci, tangice smakla na kolena i iz prve ga celog smesti u grotlo vec ugasenog vulkana. Bila je vec u transu i nije mogla da cuje to pljackanje dok se jebala plasticnjakom ali Misa vise nije znao sta ce sa sobom.
Zeleo je i on da ga izdrka ali kako… Nije vise imala osecaja za mesto i vreme, njena leva noga je bila rasirena i koleno je naslonila na jadnog Misu. Stezao je misa dignutu kitu koliko je mogao preko gacica ali to je bilo malo. Uhh, znojio se od nervoze… U neko doba Mara poce da se grci, drhti, stenje i napokon umiri a nekako u isto vreme presta i skripa iz susedne sobe. Ok, pomisli Misa, vreme je da svi spavamo… Cuo je tumaranje dole po kupatilu, kretanje ono dvoje srecnika, razgovor, ali se bas iznenadi kad cu kucanje na vratima a odmah i lagano otvaranje… -Miso, saputao je ujak, Misooo, ajde ustaj… -Sto? Prosaputa i Misa da ne probude Maru za koju je sigurno znao da i onako ne spava.
-Hajde da spavas kod nas, dodji… Neka jeza mu je prolazila telom dok se takav u gacicama selio kod ujke i ujne. -Evo ga, veselo ce ujak. -Ljubi ga ujna, dodji kod mene i za tren je vec bio u njenom toplom zagrljaju. Ljubila ga je po obrazu i vratu a u sobi se osecao miris kao kad je ujak zadnji put svrsavao u tom istom krevetu , samo izmesan sa jos nekim njemu nepoznatim mirisima.
Polu gola tela su im bila spojena, ujna nije imala spavacicicu, gore brus a dole verovatno samo gacice. -Pa pricaj malo sa ujnom, nismo se videli jos kad si bio klinac, a vidi ga sad, muskarcina, i kod tih reci privi svoje medjunozje uz njegovo… -Ej, odoh ja da popijem dole jedno pivce, ozedneo sam od onog vina, rece ujak i to bese Misi bas sumnjivo. -Ok, idi ti, rece mu ujna
On izadje, zatvori vrata, a Ana zavrsi zapocetu recenicu… -Mene ono vino izgore, sva sam vrela, pogledaj misicu, i spusti Misin obraz na polugole, povece grudi. Prstima mu je sarala po kosi i sakom upravljala njegovom glavom tako da su mu usne dodirivale nasiljenu bradavicu preko brusa. To je potrajalo samo trenutak, jer uskoro povukla brus na dole i bradavica mu upade u vlazne usne. -Ohh, misicu, sisi, sisi, oooh, baci carsav sa sebe, rasiri noge i njegov dlan spusti na unutrasnji deo njene vrele butine… -Sta radis tu sam? Upita Mara brata koga je nasla kako navija pivo zavaljen u trosed.
-Nista posebno, cekam… -Sta cekas? -Iskupljenje, koje sam ti obecao… -Ne mislis valjda da ce Ana da… -Da, ubedio sam je da je ona prosto stvorena da mladica uputi pravim putem, da jadnik ne zastrani… -O moj Boze, pa ujna mu je! -Pa sta, nije to nikakvo krvno srodstvo a istovremeno je i extra riba. Posle nje nece mu pasti na pamet da ponovo uzme ovu kurcinu u ruke, i na Marino zaprepastenje, Djole ustade, izvadi salamuru kroz otvor bokserica i pusti ga da se klati izmedju kolena. -Ovo je napravljeno za zenski rod, jel da seko? Krenu korak napred, ona korak nazad ali iza nje bese fotelja i ona se stroposta na nju. Prilazio joj je lagano, gledala je pitona kako joj se priblizava i sad je bio tu, na dohvat ruke.
Te noci je bila previse napaljena da bi glumila nevinasce i moralnu osobu, obuhvatila ga je sa obe sake a ono sto je ostalo nepokriveno, strpala nekako u vrele usne. Onaj vibrator je bio igracka u poredjenju sa ovo kurcinom. Lagano joj je pomerio jednu saku sa kurca i uzivao gledajuci kako se gusi gutajuci skoro polovinu buzdovana. Sakom joj je razdvojio skupljene nogice, i prstima napipao vlazne gacice, pomerio ih u stranu i igrao se njenim klikerom koji je te noci bio masiran preko svake mere.
Njoj vise nije trebala predigra, trebala joj je kurcina! Izvadio je kobasicu iz njenih ustiju, podigao joj noge na ramena… -Spremi se za uzitak malena -Ohhhhh, hajdee, ne muci me vise… -Mama! Mama! Cuo se Misa sa vrha stepenica, gde si? ! -Evo me, sta hoces? Skoro je siktala Mara. Culo se kako Misa uzurbano silazi niz stepenice, Mara se na brzinu uredi a Djole se zavuce u kuhinju da bi prikrio do maksimuma dignutu kitu.
-Mama, ujna mi je pricala neku strasnu pricu, i ja sam pobegao, slaga Misa nabrzinu. Istina je bila ta, da se uplasio kad je trebao ujni da zada poslednji udarac, to jest da postane muskarac. Ili je on bio premlad za taj cin ili je ona bila pogresna osoba… -Laku noc, rece Djoka u prolazu totalno razocaran, niti je Misa zavrsio posao, a nije ni on… Mara, sva unezverena i nervozna se ispruzi na trosed ne obracajuci vise paznju ni na sta i sklopi oci. Jeste bilo mracno u dnevnoj, ali je Misa jasno mogao da vidi njeno polurasireno medjunozje, a mokre tangice su sjackale pod uticajem svetlosti TV-ea.
I Misi je te noci vec svega bilo preko kite, pa se ispruzi i on na trosed sa suprotne strane. Gole noge je nekako upakovao, jednu uz naslon troseda pored maminih a drugu tu negde izmedju njenih butina. -Sto ti je noga hladna, razboleces se tako go…Povuce mu nogu medju njene butine i skupi ih da ga tako ugreje. Pod prstima je osetio vlaznost njenih natopljenih tangica i poce jeza da mu prolazi celim telom.
Spavacicu je povukla na dole preko kolena i pokrila desavanje izmedju butina od ko zna koga. -Tako, sad ti je toplije, drhtavo je govorila osetivsi palac kako joj masira izmuceni klitoris. -Mama…prosaputa Misa, ti si se upiskila, a? -Neee…to je nesto drugo, to se nalazi unutra i ispusta neku tecnost, slicno kao kod tebe, znas kad mu ono radis. -A ha, priseti se Misa spricanja…pa ti svrsavas…oh, izvini, izlete mi.
. -Ne, jos ne, treba mi jos malo Uhh…cuti samo, gledaj TV, dremaj….
Aah… Pomerila je tange u stranu i palac je vec zaronio u vlaznu pickicu. Sirila je noge savijene u kolenima, birajuci najbolji polozaj da proguta sve prstice. Misa je nestasno mrdao prstima pa joj je otezavao u tome ali je istovremeno dovodio i do ludila. -Sad ne mrdaj, ok? Oooh.
. I prsti upadose u vlazni, vreli procep. Uhvatila ga je za petu , nabijala se, zidovi mackice se borili da sprece prolaz, nesto je pucketalo, Misa se uplasio, izvuce nogu i ponovo pobeze u maminu sobu… Uskoro za njim udje i Mara, leze uz njega i placnim glasom ga zamoli za izvinjenje… -Ma nista mama, ja bih da ti pomognem, ali…uplasio sam se, izvini ti… -Nista mace, vec je odavno vreme za spavanje. Zagrlise se i resise da stvarno spavaju.
Ali…Iz susedne sobe poce neka vika, dreka, pa cak i samaranje i uskoro Ana sva rascupana ulete u sobu. -Maro, vozi me pod hitno kuci, onaj majmun me je ponovo tukao, netreba mi vise nikad u zivotu, plakala je i jecala plavusa samo u gacicama na sebi. Misa je gledao cas u njenu rascupanu kosu, cas u te prelepe grudi a mama poce da je umiruje. -Ma smiri se, nece vise, dodji lezi ovde kod mene pa cu sutra da te vozim, ne brini nista.
Pridje Ana i uz plac se stroposta na krevet, zabivsi lice u jastuk. Mama upali stonu lampu na najmanji stepen i poce da je mazi po kosi i ledjima. Misa nije odvajao pogled od prelepih ujninih guzova koji su podrhtavali od njenog jecaja. Kao da je tek sada shvatao sta je malo pre propustio.
Izbezumljen i popaljen na prizor leze preko maminih ledja i uz reci: -Nemoj ujna da places, molim te…poce da je nespretno ljubi po donjem delu ledja prelazeci lagano usnama na istrcene guzove. -Eto, i nas Misa te moli da se smiris, jel vidis, dodade Mara a rukom koja je bila ispod Aninog stomaka, poce da joj mazi pickicu preko gacica. Umiri se Ana ubrzo i cak poce da uzdise od svih tih dodira i poljubaca. -Cekaj Miso, sta ti je…pomerila je Mara sina od Ane, koju okrenu na ledja, spretno joj skide gacice i glavom zaroni u njeno rasireno medjunozje.
Ana joj ne osta duzna, vec je smesti preko nje u pozu 69, pa sad i Marine gacice zavrsise na podu. Misa nije mogao da veruje sta se desava pred njegovim nevinim ocima…Ujna i mama se razvaljuju jezicima i stenju kao kobile a on to sve gleda a mozda bi mogao i da se prikljuci u igru. Gore je bila naguzena mama pa je resio da krene od nje, i krenu da joj ljubi ledja a kad vide da se ne buni poce i sve dalje, ka guzi. Kita mu je pulsirala pa se okurazi da i on skine bokserice i glavicem je dodirivao po slabinama i gurao ga izmedju dva pripijena stomaka.
Mirisi pickica su ispunjavali sobicu i pozivali na greh. Navio je glavu nad maminu guzu i sa cudjenjem video da joj je i guza bila ispunjena sa dva Anina prsta koji su u laganom ritmu ulazili i izlazili iz uskog anusa. Prikljucio je jezik podmazujuci guzni otvor a usput i ujnine prste. Mara je vrecala od zadovoljstva.
Ana izvadi prste i prepusti Misi da jezikom sada obradjuje guzu. Poucen vidjenim, Misa prikljuci i srednji prst i naizmenicno je obradjivao prstom i jezikom. Prostora je bilo dovoljno pa prikljuci jos jedan prst, pa jos jedan…Mara presta da lize Aninu pickicu, podize glavu i hvatala je ritam Aninog jezika u pickici i Misina tri prsta u anusu. Tada i Ana jezik zameni prstima i jebali su je zajedno prstima u oba vrela otvora.
Misa se seti za vibrator, otvori fijoku i dade ga Ani koja ga odmah ukljuci i zabi celog u Marinu picu. Aj, kako je Mara uzdisala od zadovoljstva… -Miso, progovori ujna, ajde stavi joj ti sad kitu u guzu pa da je dobro zadovoljimo. Misa, sav zbunjen upita: -Smem li stvarno? -Ma naravno da smes, bodrila ga je ujna i Misa opkoraci mamu i nacentrira u razjapljeni guzni otvor. -Aaah, ispusti Misa uzdah zadovoljstva kada njegova tvrda zila nesta u maminoj guzi… -Jooj, strah me je ujna, malo me boli… -Ma stisni zube i upadaj jace, pa budi musko majku mu…Na trenutak nespretno mu ispade kurcic iz mamine guze ali odmah oseti nov talas zadovoljstva jer ga je Ana strpala u svoja vrela usta sisajuci, pa je onda naizmenicno jebao mamu u guzu i anu sve do grla.
Najednom Ana rasiri Marine tvrde guzove sakama i rece Misi da je sad jebe u picu. Ooooh, uzivao je Misa…ovo je super, ne boli me vise ni malo…hocu ovo svaki dan, aaah… Uzivala je i Mara dok je tvrda zilica rovarila po ulazu u njen vulkan ali falilo joj je, trebalo joj jos dublje i sire…Trebala joj je kurcina njenog brata, ali kao da je to za sada bila samo pusta zelja. Misa je bio pred spricanjem, ali profesionalke su to osetile, Mara se pomeri napred a ujna ga proguta i uskoro joj je punio grlo vrelom tekucinom. Kad je izbacio i poslednju kap, stroposta se na ledja pored njih, ne verujuci sta je upravo doziveo.
Odmah je imao zelju da ovo sa nekim podeli, isprica, ali kome? Oseti vlazne usne mama Mare na svojima, mirisale su na Anine sokove. -Ljubi ga mama, sad je postao pravi muskarac i nece nikad pozeleti nesto drugo osim vrele pickice… -Nikad mama, potvrdi i Misa…

Sex na tvrđavi

Sve je pocelo igrom slucaja kada smo se moja tadasnja cura i ja upoznali preko jedne nase zajednicke prijateljice.Pogledi su nam se sreli,samo rukovanje je zamenilo hiljade reci.Nakon toga smo poceli cesce dopisivanje i kuckanje sms poruka.Jedne veceri smo odlucili da krenemo na izlet.Dogovorili smo se sta ce ko poneti.Jutro je osvanulo izuzetno lepo,plavo,mirno,tiho.Krenuli smo.U samom nasem pogledu se videlo da zelimo jedno drugo.Koracajuci sklapali smo plan i program provoda kad stignemo na odrediste.Stigli smo za nekih pola sata.Ja sam se odmah bacio na spremanje rostilja a ona na spremanju svega ostalog.Dok se rostilj raspaljivao gledao sam je onako iz daleka.Na sebi je imala tanku,skoro prozirnu pink haljinicu koja se od nadmorske visine i vetra lagano treperila.Gore je imala majcu na bretele koja joj je do detalja ocrtavala sise.Bila je jako privlacna..prisao sam i poljubio je u vrat.Pogledala me je onako jebozovnim pogledom,uzdigla se i pocela da me ljubi.Spustio sam je na travu,nezno ljubio svuda dok je ona uzivala i pricala mi da ne prestajem.Naravno da ni sam nebi prestao..Polako je spustila ruku i uhvatila me za guzu..stegla i jace privukla ka sebi.moja ruka se nezno podvukla pod njenu majcu i napipala jako cvrste grudi.Nabrekle bradavice..mmmm..poceo sam je skidati i nezno ljubiti.Uskoro je ostala bez icega na sebi.Polako sam se okrenuo tako da sam tada bio na ledjima.Ljubila me je po vratu,ramenima i spustala se sve nize.Svukla mi je sorc ispod koga je stajao vec polu nadignut i tvrd kurac.Pocela je prelaziti preko gacica jezikom sto me je dodatno napalilo..Lizala ga je preko a onda svukla gacice i pocela ga uvlaciti u svoja usta.Lizala ga je tako socno da sam je brzo povukao i prepustio joj dalje da radi sta oce samnom.Sela je i pocela da se nabada,skakala je na njemu i sve se jace nabijala.Pocela je da vristi,medjutim sreca nasa sto nikog nije bilo tog dana tu..inace …
Promenili smo pozu,jebao sam je sguza stojeci,jebao dugo dok nije jednostavno pocela da svrsava,sokovi su joj izlazili i padali na svezu utabanu travu..Rekla je da ne prestajem sto naravno nisam ni imao nameru..jebao sam je sve zesce,svrsila je jos nekoliko puta dok se jednostavno nije primakao i moj vrhunac,izvadio sam ga i nabio usta,poceo sam da svrsavam nakon par njenih pokreta usana i jezika…napunio sam joj grlo da se na kratko zagrcnula,progutala je sve i oblizala se jezikom…naravno rucali smo nakon toga i jos jednom sve ponovili

Svastika, najmiliji rod..

Ova priča se dogodila davno,ali je ostala u mom sećanju uz još neke posebno drage.
Tada sam sa ženom živeo u stanu,imao fiću kao i većina radnika,a fićo se kvario često,kao i svi.
Tako mi je jednom otišla lamela,pa sam morao da skidam menjač,a pošto u stanu nisam imao kanal oterao sam auto kod ženinih,pošto su imali garažu sa iskopanim kanalom.
Tamo je živela ženina majka,tada 45.godišnja udovica,i ženina sestra sa mužem,koja je preselila kod majke pošto se nije slagala sa muževljevom familijom.Naravno i muž je došao za njom.
Uglavnom,ja sam prionuo na posao,rasturio auto,skinuo menjač,ali se već smračilo,tako da sam odlučio da prespavam u tazbini,i ujutro zavrsim posao.Snaja mi je namestila krevet u dnevnoj sobi,pošto su spavaće bile zauzete,u jednoj je bila ona sa muzem,a u drugoj njena mama.
Naveče je njen muž otišao na posao,radio je treću smenu,a mi smo ostali u dnevnoj da gledamo tv.Bilo je to vreme kad su se pojavili prvi videorekorderi,i oni su kupili jedan malo pre toga,pa nam je još uvek sve bilo interesantno.Malo kasnije i njena mama ode u sobu,tako da smo ostali sami.Tad mi se pohvalila da je dobila neki pornić,pa ako hoću da pogledamo.Retko ih se moglo videti u to vreme,pa sam rado pristao.Dok smo gledali,pojavio se u filmu neki tip,sa alatkom,blago rečeno velikom.Na to se svastika pohvali: I moj muž ima toliki.Ostao sam bez teksta.Pa tip je imao bar 25 cm,na šta me ona ispravi,27cm.Toliko barem ima ovaj moj.Pomislio sam u sebi,takav tebi i treba,pošto sam znao da je kao devojka bila vrlo „nestašna“ i da joj nisu bile strane ni redaljke,da se hvalila kako je izašla na kraj sa petoricom,a mogla je i više,uglavnom voz nije prešao preko nje,ali svi putnici jesu.Ja je nažalost nisam poznavao tada,upoznao sam je preko moje žene kad se već udala.A na glas sam izgovorio:blago tebi,tebi drugi nece pasti na pamet,pored njega.Ali me je demantovala,rekavši da on skoro i da ne može,jako retko mu se diže,i kad se digne,brzo svrši i onda opet nema nista nekoliko dana.Na kraju je završila sa: veruj mi,željna sam da kurac bude u meni,da ulazi,izlazi,da menjam poze,da ga osećam u sebi,nebitno koliko duboko,ali da bude dugo.
Nastavili smo razgovor,ja sam nastojao da izbegavam „vruće“teme,i nakon oko pola sata rekla je da joj se spava i otišla je u svoju sobu.
Ja sam legao,ali bez trunke nade da cu zaspati.Prevrtao sam se u krevetu,lomio sta da radim,bojao sam se,ako odem kod nje,a ona neće,još i bruka,nastradao sam i od žene a i od tazbine.Na kraju odlučim, nek sve ide dođavola,idem.Krenem lagano u njenu sobu,uhvatim za bravu ,prtisnem,kad sa druge strane stoji ona.Kud si krenuo,upita me.Ja onako zbunjeno,u wc,ali sam izgleda zalutao.A ti,ideš li ti u wc,ja ću sačekati.Na to se ona nasmeja i reče,ma videla sam da te nema,pa sam pošla po tebe.Prišao sam joj,zagrlio,poljubio,žedno mi je uzvratila poljubac,priljubila telo uz moje,osetio sam njene čvrste nevelike grudi ispod tanke spavaćice,njene bradavice koje su se zabijaleu mene.Uhvatila me je za ruku i povela prema krevetu.Negde usput je odletela njena spavaćica a i moje gaće i majca.Goli oboje,na krevetu,počeli smo da uživamo u svemu što smo imali na raspolaganju.Ali napaljeni oboje,moj je stojao kao kamen,a ona mokra kao da ima česmu,jako brzo sam završio na njoj a i u njoj.Tada sam osetio šta znači praksa.Pokretala se ispod mene,kružila zadnjicom,nabijala,izvlačila,jebala ona mene ,ne ja nju.Setio sam se je dnog drugara koji je za nju rekao,tvoje je da joj ga staviš.Sve ostalo je njena briga.Naravno tim tempom,nisam mogao izdržati dugo.pošto me je upozorila da ne smem svršiti u nju,morao sam da je zaustavim i kažem da sam skoro gotov.Ona me je gurnula da legnem na leđa,pomerila se malo i tiho mi rekla,dobro,ne brini,popušiću ti.Moja žena nije volela da mi puši,a o svršavanju u usta da ne pričam.Ali svaja ga je spretno usisala,obrađivala tako žestoko,da sam joj brzo ispraznio sve što se skupljalo čitavo veče u usta.Sve je lepo progutala,uživajuči u svakoj kapi,i još ga sisala iako je već odavno posrkala zadnju kap.To je uslovilo da mi se nije spustio posle svršavanja,malo je samo omekšao,ali se brzo ukrutio ponovo.To ju je posebno razveselilo,i odmah se popela na njega.Pošto joj sad nisam smetao,jer sam bio dole,pokazala mi je kako žena može da te rasturi.Propinjala se ,kružila guzicom,nabijala,malo pliće,pa dublje,pa opet…
Pustio sam je da me jebe kako ona želi.Nek se zadovolji koliko može sa mojih 17cm.U nekom drugom kontekstu to bi bila pristojna veličina,ali u ovom…teško.
Ona je stenjala,grizla se za usnu da ne bude glasna isvršavala.Svaki njen orgazam sam osetio,pošto je iz nje pljusnula prosto tečnost u tom trenutku.
Naravno uz njeno nabijanje i žestok tempo koji je nametnula,i ja sam opet bio blizu da svršim.I opet je to uradila ustima,progutala sve kao dobra devojčica i još ga malo lizala,dok se nije skroz spusti i omekšao.
Legla je pored mene i tiho smo pričali.O svačemu,ali nekako se stalno vraćali na temu seksa.
Nakon nekih pola sata,osetio sam da mi se počinje dizati polako.Pošto me je sve vreme držala za kurac,mazeći ga pomalo,primetila je i ona,spustila glavu i majstorskim ustima pretvorila ga u kamen.
Ali ovog puta sam ja nju stavio ispod sebe i počeo da jebem ja nju.Blago je mešala,pomerala,ali umorna od prethodnog rasturanja,nije se bunila što ja preuzimam inicijativu.Ni sam neznam koliko sam je dugo jebao,menjali smo poze,pokazala mi je nekoliko za koje nisam ni ja znao.Bio sam gola voda,kad sam ga konačno po trći put stavio njoj u usta da mi isprazni jaja do kraja.
Obukao sam gaće i majcu,ona spavaćicu,hteo sam da krenem u svoj krevet,ali me ona zamoli da ostanem još malo sa njom u krevetu.Legao sam,ona se priljubila uz mene,i neprimetno smo oboje zaspali.U jednom momentu,nešto je lupilo i ja sam se probudio.Kroz prozor sam video da se razdanjuje i sevne mi kroz glavu da joj muž treba doći sa posla.Na brzinu sam izleteo iz sobe,pretrčao u svoj krevet,i samo što sam se pokrio čuo sam ulazna vrata kako se otvaraju,njenog muža kako ulazi,stavlja hleb u kutiju,pošto ga je on kupovao kad radi treću,dok je još vruć,i na prstima ulazi u svoju sobu kod žene, uspavane i zadovoljne.
Sreća naša da je vetar lupio kapijom, dok je on gurao bicikl unutra,tako da me je probudio.Pa voli bog i švalere ponekad,kad čine dobro i humano delo,zar ne?
Tako je počela moja avantura sa svastikom,koja sa kraćím i dužim pauzama traje i danas.Imena sam namerno izostavio,šta je sigurno,sigurno je.