subota, 5. kolovoza 2023.

Nismo očekivali

 Smejali smo se do iznemoglosti.
-Sale ti si trebao u komičare-rekao je Petar nastavljajući da se smeje
-i ja tako mislim-dobaci Marija
-društvo vi ste prava publika...,hvala, hvala...,može aplauz-opet nas nasmeja Saša.

   Saša je bio Petrov drugar iz detinjstva, posle dve godine napokon je došao iz Kanade da obiđe porodicu i prijatelje.  Svršeni elektro inženjer kao i mnogi, nije se snašao u zemlji kiča i šunda, zato ga je Kanada oberučke prihvatila, posao u struci, plata do neba, kuća, auto..., falila mu je još samo porodica.
-ništa se nije promenilo-rekao je, kad ga je Petar dočekao na aerodromu
-ti kao da si otišao pre 22 a ne pre 2 godine...,pa ovda se neće promeniti ništa ni za 200 godina-
-upravu si, mnogo očekujem-

    Saša je mnogo očekivao ispostavilo se i na drugom planu. U Beogradu je trebao napokon da upozna devojku sa kojom vise od godinu dana komunicira putem interneta. Imao je planove, ambicije želje...
-Marija...,vodimo ovog našeg kanađanina sutra u provod-
-Gledaj kako je ko popišan došao sa sastanka-zadirkivao ga je Petar

Bio je u pravu Saša je „nesuđenoj“ izneo celokupan njegov plan koji se ticao nje i njega...,ispostavilo se da je ona u vezi a da joj je on bio samo zanimacija preko interneta.
To ga je šokiralo.

-upravu si, ko popišan sam..., ja nikad neču pronaći ženu svog života-
-polako prijatelju, žene su ti kao plod na drvetu, ima ih raznih i koliko hoćeš, samo treba ubrati-
-hm...,a ti si kao svoju ubrao-
-znaš li Sale da nije smeo da me poljubi mesecima...,a ja sam ga pozvala i da izađemo i prva ga poljubila..., a on sad kao deli savete- dobaci Marija servirajući večeru
-kao kad ćorav deli savete kako treba da se vozi-izvali Sale i svi se nasmejaše
-tako nekako..., tako nekako prijatelju...,ali ovaj ćoravi živi već 3 godine sa ovom plavušom a sutra idemo u kafanu da tebi pronađemo jednu-povuče Mariju sebi i strasno je poljubi.
-dogovoreno-
Nazdravili su...

   Marija je bila upravu, Petar je bio štreber. Upoznali su se u studentskom gradu. Smedj, koščatog lica, krio je svoje prelepe plave oči iza štreberskih djozluka. Bio je visok ali premršav pa je u svakom trenutku izgledalo kao da će se skršiti dok hoda.
Sa druge strane Marija prirodna plavusa elegantno popunjena, kipelo je sa nje u svakom pogledu. Njene crne oči su volele kad primete da je muškarci saleću. A saletali su je nije da nisu, ali je bila samo sa trojicom pre nego što se obećala Petru.
   A zašto se obećala Petru..., čudna je ta ženska ćud. Iako su se znali celo vreme dok je studirala, nije je zanimao, osem kao prijatelj, a onda se njen tadasnji dečko, po završetku studija, vratio u Niš kao da ona nije ni postojala. Četiri  godine su bili u vezi i shvatila je da ona nije u njegovim životnim planovima.
U tom trenutku je „zamrzela“ muškarce, čak i skoro svakodnevna nabacivanja i česti flertovi nisu joj bili više toliko interesantni. Sve je bilo prazno. Svršeni student filološkog fakulteta u potrazi za poslom shvatila je da joj treba neko...,stub, oslonac, muškarac, prijatelj...

   U prebiranju svojih misli shvatila je da je joj je jedini pravi prijatelj ustvari Petar, koga je poznavala od početka studija i da je on jedini muškarac koji je nikad nije startovao i nije pokazivao interesovanje za nju ili njeno telo.
A skoro uvek je bio tu.  To je zaintrigiralo i ostalo je bilo istorija, ona je njega smuvala, prva ga poljubila. Probudila je neotkrivenu strast u njemu.

Posle se ispostavilo da se ona Petru uvek svidjala ali je mislio da je van njene lige. Kao ekonomista proračunao je da on nema šanse kod nje i smatrao je da ne treba da se zamlaćuje sa tim. Jer se sticao utisak da će svaki muškarac koji joj se nabacuje, a ona mu uzvrati flertom, da je smuva.
   
   Bili u pravu ni Petar ni Marija jedno o drugom. Sad su već zajedno više od 3 godine, poslednju godinu žive skupa, podigli su zajednički kredit i kupili stan. Nisu se još venčali jer su tražili kuma. Razmišljali su i o Saši koji je pobegao u Kanadu. On je jako voleo Petra, bio mu je kao brat. Tokom studija nisu se razdvajali.

   Saša je višlji od Petra, nažalost priroda ga nije podarila lepotom imao je veliki nos, klempave usi, upale plave oči, crna frćkava kosa mu je davala određenu dozu šarma, šake kao lopata sa jako izraženim venama. Nije imao mnogo sreće sa devojkama, ali ga nije mnogo zanimalo. Imao je jednu ozbiljniju vezu i nekoliko avantura. Nije da nije umeo sa devojkama ali više su ga zanimale studije i karijera.
Kad je odlučio da ode put Kanade, promenio je i način života. Krenuo je rekreativno u teretanu i počeo je elegantnije da se oblači, košulje, sakoi, pantalone na crtu. Zahtevao je to i posao ali mu je i prijalo, jer se osećao uzvišeno. Takodje je krenuo na časove latinoameričkog plesa. To mu je bila želja još od studenstkih dana. Telo mu se izdefinisalo, sazrelo i definitivno je postao poželjniji ženama.
To je osetio jer su „strankinje“ volele kršne krupne momke sa Balkana. Nisu one imale pojma o Balkanu ali su znale da će te velike ruke i masivno telo da ih dobro …, prepipaju, maze..., dovedu do extaze. Nisu grešile, Saša se trudio da ih zadovolji, da budu srećne ali on nije bio srećan.
Radio je u jako poznatoj i uspešnoj kompaniji. Za vrlo kratko vreme se obezbedio finansijski i hteo je nekog pored sebe, nekog od kuće. Zato je želeo da pronađe devojku iz Srbije i tako je i stupio u kontakt sa „nesuđenom“ preko fejsa..., ali ispostavilo se, da kad su se upoznali, nisu imali zajedničke interese.
Ostalo mu je samo dobro da se napije i na taj način utoli tugu.

   Marija je bila sva ushićena zbog večerašnjeg izlaska. Volela je da pleše  a znala je da je Saša vrstan plesač. Svo troje su bili u sekciji folklora u Studentskom gradu ali je Sale po odlasku u Kanadu nastavio da širi vidike i na latinoamericke plesove. Jedva je cekala da joj pokaze neke nove pokrete.
-hoćemo li ga pitati da nam bude kum, večeras – rekla je
-mislim da će mu to popraviti raspoloženje – odgovori Petar
-onda je red da ovo bude specijalno izdanje – nasmejala mu se Marija
-slažem se-

   Otvorila je ormar i izvukla haljinu za koju je znala da će privući jako veliku pažnju.
Iz fioke je izvadila crvene čipkaste gaćice i brus i položila ih pored haljinice iste boje.
Gracioznost kojom je to radila i odevna kombinacija na Petra su već ostavili utisak.
-okreni se, znaš da ne volim da me gledaš golu, ovako – pri tome misleći dok nisu u ljubavnom zanosu
-uhh ne mogu svega mi-Petar je buljio u veš na krevetu i i u peškir koji je obavijen oko Marije jedva prekrivao njeno prelepo, veliko dupe
-ajde ljubavi pa nisi prvi put ovoliko postio-
Nasmejali su se jer taj „post“ je bio zbog Saše koji je odseo kod njih u stanu. Znali su da nebi bilo uredu da vode ljubav dok im gost spava u dnevnom boravku.
-pa baš zbog toga ne mogu da skinem oči sa tebe- prišao joj je i poduhvatio je ispod peškira za dupe.
Spustio je strastven poljubac na njene usne.
Prihvatila je i prijao joj je taj njegov stisak jer i ona ga je želela, ali ga je odgurnula.
-odmakni se i sedi tamo inače ću ti zabraniti da gledaš dok se oblačim-odgurnula ga je od sebe.
-Saša je pod tušem – dodala je
Petar je nevoljno otišao i seo na stolicu u ćošku.
-ja ne smem da te gledam a svi ostali će večeras „slinaviti“ zbog tebe-
-ljubavi ali neće me gledati golu već obučenu-
Počela je da navlači gaćice ispod peškira jer je Petar „virio“kroz prste kojima je prekrio lice.
Oboje su se smejali igri u kojoj su uživali.
-viriš-
-ma ne-
Marija je podvukla brus ispod peskira i namestila korpe na svoje bujne grudi.
Dok ga je zakopčavala peškir je spao i otkrio njeno telo.
Petar je ispustio uzdah jer je ispred njega stajala njegova ljubav u crvenom čipkanom vešu. Kao Boginja antičke Grčke, lepo oblikovanih nogu, velike masivne guze koja sa strukom još uvek devojke isticala njene kukove. Prelepe bujne grudi koje su savrseno stajale u crvenom brusu, plava kosa koja je padala do ispod ramena, sveze izblajhana, još više je pojačavala utisak. Kao i njene lepe crne oči na lepo oblikovanom licu sa malim prćastim nosem i usnama koje su se razvlačile u predivan osmeh.

   Petar se često pitao kako je uspeo da je osvoji. Nikad nije dolazio do odgovora.
Počela je da navlači samostojeće čarape boje kože. Sedela je na krevetu i od nožnih prsta pocela da navlači  čarapu na nogu. Prvo desnu pa onda levu. Celo vreme joj je smešak igrao na licu jer je znala da je Petar guta očima, i da je sad već tvrd i da balavi po boksericama.
Ustala je i počela da navlači haljinu preko glave. Haljina je bila uz telo sa diskretnim izrezima na grudima i na leđima. Od struka se širila i  dosezala je do iznad kolena i zbog toga je bila odlična za ples.
Kad je krenula da oblači crvene štikle od 12 cm, Petar joj dobaci:
-želim te..., sad..., odmah-
-polako ljubavi...,možda večeras ako budeš dobar i miran-.
Namignula mu je, a on je sav u „znoju“ izašao iz sobe.
Znao je da ako ostane jos koji minut da će zaboraviti na sve i skočiti na nju.

   U dnevnom je zatekao Sašu, bio je u beloj košulji i uskim pantalonama.
-macane, kako Kanada utiče na tebe-
-haha...,teško je loše uticati na dobrog macana-
-čovek bi pomislio da si narcis- opet smeh

   Kad je Marija izašla iz spavaće sobe u crvenoj haljini na visokim štiklama, diskretno našminkana, stalo je vreme.
-au...Pero brate hocemo moći nas dvojica odbraniti ovu lepoticu od „napasnika noćas“
-hocemo Sale brate kad vratiš vilicu na mesto-pljusnuo ga je Petar po ledjima.
Saša se malo zbunio ali uspeo da odgovori:
-da ponesem, palicu ipak neku-
-ne treba..., ako ste vas dvojica nesposobni valjda se ja znam sama čuvati-
-jeste pozvali taksi- dobaci Marija
-dole je za 2 minuta-

   Petar i Marija su seli pozadi a Saša napred.
Petar je poljubi u vrat i šapnu joj na uho:
-prelepa si-
Samo se mazno uvila.
Saši je bilo drago što su njih dvoje srećni. Voleo je Petra kao brata a znao je da je Marija jako dobra devojka. Bio je srećan jer su oni srećni.

   Pola restorana se okrenulo za njima, bolje rečeno za Marijom. Njih dvojica su se samo zgledali uz osmeh, jer su i očekivali to.
Posle prve flaše vina otvorili su drugu a i dušu jedni drugima. Prepričavali su događaje iz prošlosti i prisećali se lepih vremena, detinjstva, studentskog života.
-Sale brate moj-započeo je Petar
-znaš da smo ja i Mara već 3 godine skupa i sad već godinu dana živimo zajedno-
-e da je sreće trebali ste biti od početka studija sad već 8 godina - opet ih zasmeja Saša
Petar uze Mariju za ruku i nastavi:
-odlučili smo da ćemo se venčati..., i hoćemo da te pitamo da li ćeš nam biti kum-
Bilo je to veliko iznenađenje za Sašu ali usledio je i logičan odgovor.
-naravno prijatelji moji biću vam kum, veoma ste me obradovali, hvala vam što ste me pitali-
Ustali su i izljubili se. Svo troje su bili presrećni, a naročito kum Saša
-konobar daj najbolje vino koje imaš u kafani...,biću kuuuum-uzviknuo je.


   Vino je bilo odlično ali ih je sve više hvatalo. Lagana živa svirka je došla baš u pravi čas jer su svo troje pošli ka podijumu. Muzičkim tonovima posebnu draž davao je saksofon i udaraljke. Uklopilo se u njihov stil.
Na podijumu za ples bilo je dosta devojaka i momaka ali se videlo da su njih troje najiskusniji. Sale je prednjačio. Jedna omalena crnka se uhvatila u koštac sa Sašom.
Peter i Marija su prišli stolu da se okrepe.
-Saša će napastvovati ovu malu- reče Marija smejući se
-mislim da njenom društvu nije nimalo smešno i da je za onim stolom njen dečko - Petar joj pokaza očima na sto u ćošku gde je bilo jedno veće društvo.
Jedan od momaka je nekoliko puta zadržavao malu crnku negodojući na njenu „bliskost“ sa nekim tamo na podijumu.
-preuzmi ga da ne napravimo problem- reče Petar
Marija je iskoristila pauzu omalene crnke i pridružila se Saši na podijumu.
Vino ga je baš oraspoložilo, čvrsto je zagrlio kad mu je prišla.
-kuuumooo..., gde si...-
Krenuli su da se njišu u ritmu muzike.

   Petar je ostao za stolom i počeo da sliva, niz grlo, kiselu vodu. Nije često konzumirao alkohol i znao je da mu neće prijati ako pretera. Znao je još jednu stvar, da od njih troje, barem jedno mora biti pri sebi, koliko je to moguće.
Saša i Marija su ostali na liniji da dokažu da su jači od vina, povremeno dolazeći do stola i prazneći čaše skoro do dna.
-neumoran je, znaš u kakvoj je kondiciji, nisam ovoliko plesala, ne pamtim-rekla je Marija, sva zadivljena.
-znam, vidim, eno ga i i dalje ne staje-
-skoro da je ostao sam , idem...,ajde i ti-
-neka ja ću da odmorim još malo-
Marija mu spusti strastan poljubac. Uzvrati joj.

   Saša je nešto rekao muzičarima i oni su krenuli prvo sa sambom,da bi kasnije su presli na salsu.
Bilo je prelepo gledati ih u zanosu plesa. Saša je bio odličan plesač a Marija se trudila da ga prati.
Privukli su pažnju i drugih jer su najlepše plesali na podijumu.
Doduše muškarci teško da su pratili Mariju zbog plesa.
Drugi parovi su dolazili i odlazili ali Marija i Saša su navraćali do stola samo da se okrepe vinom.
Bilu su mokri od znoja i veseli od vina.
   
   Muzika je odlucila da napravi pauzu negde iza ponoći.
Saša je seo za sto i potegao čašu.
-nisam se ovako provodio jos od studenskih dana-
-a ti brate ne ustaješ preuzeo te alkohoool aaa...- dodao je
-uživanje vas je gledati, kroz moje ćoroskope jedva da vas uhvatim na podijumu-
Marija mu sede u krilo i poljubi ga u nos.
-ljubavi baš sam se napila...,hahaha...,volim te...-
-i ja tebe ljubavi-
Saša je pokušao da ih slika ali mu je telefon zamalo ispao iz ruku. Vino je činilo svoje.
Nasmejali su se.

   Muzika je ubrzo krenula baš kad su se pripremali da njih dvoje ponovo izađu na podijum.
Medjutim jedna crvenokosa starija dama prišla je Saši i zamolila ga za ples.
Bili smo malo iznenađeni ali je Saša rado prihvatio.
Žena je imala smisla za latino ples i htela je da isproba Saleta. Njeno društvo aplauzom ih je podržalo.
Marija se meškoljila u Petrovom krilu i zdušno ih je gledala.
-Idemo da plešemo – povukla ga je za sobom.
Imao je utisak da je ljubomorna na crvenokosu ženu koja se sve više stiskala uz Sašu. Njihov ples je bio skoro na granici erotskog.
Marija i Petar su pokušali skoro da ih imitiraju. Barem su se trudili.
Ubrzo je crvenokosa žena šapnula je nešto Saši na uho. Otišla je do svog stola i pošela da se pakuje sa društvom. Odlazili su.
Ostala je poslednja, prilikom izlaza i uhvatila je Petra za ruku. Ugurala mu je papirić u ruku i rekla:
-reci prijatelju da mi se sutra javi, jer on...-pogledala ga je – ne verujem da će se sećati da sam mu dala broj-
Petar je iznenađeno pogledao u Sašu koji je idalje plesao u ritmu muzike ali vidno pripit.
-ajmo prijatelju da malo sednemo -pozvao ga je
-neeee…, ovde lebdim kao na vetru-
-pleši sa njim i pazi da se ne strovali –reče Petar i gurnu Mariju ka Saši.
Ona se privi uz njega i krenuše da plešu telo uz telo jer je muzika krenula lagan ritam.

   Nije proslo nekoliko pesama a Marija se pojavi i sede za sto.
Izgledala je zabrinuto.
Petar pogleda na podijum. Saše nije bilo.
-šta se desilo gde je Saša..., kum...,-
-hm...,otišao je do toaleta-
-pustila si ga samog u toalet-
-pa neću ja da mu ga držim- odgovori nervozno i kiselo se nasmeja.
-haha..., pa nećeš ali pripit je, može pasti negde-
-nije pripit i neće pasti-odgovori odsečno.
-ajde ti meni reci ljubavi što si se tako unervozila...,šta se desilo-
Pogledala je u Petra i nekako nesigurno , jedva čujno reče:
-digao mu se-
-šta..., nisam čuo-
Marija je prevrnula očima i sad glasnije izgovori:
-digao mu se kurac..., eto-
-haha..., kome...- Petar je sad već posumnjao o čemu se radi.
-kako kome…, Saši-gledala je u čašu.
-haha…, pa kako mu se nebi digao kad ga ona crvenokosa samo što nije tucala tu na podijumu-
-pa dobro ali plesao je samnom posle-
-haha haha...,ljubavi, ti ništa ne razumeš - privukao je njenu stolicu i pomilova je po kosi.
-ti si najlepša i najizazovnija žena večeras u ovom restoranu a i šire-
-pa i meni se digao gledajući te a da se ne digne čoveku kome si se stisla uz telo i koga je uz to opalio alkohol u mali mozak..., to je normalno - poljubi je i stavi joj ruku na svoje prepone da joj dokaže da je bio upravu.
-uhhhh...,lud si..., pa kako...-nije uspela da završi.

-ajmo gledaj koja stvar ide..., kumeeeee...-prišao je Saša i poljubi Petra u glavu.
Nazdraviše svi troje i otpiše piće.
Marija je bila još crvena u licu.
-ajmo- ponovo ih pozva krećući se ka podijumu.
-ja ću da čekam da vidim ko će od vas prvi pasti da ga nosim kući - reče Petar
-ti nikad nisi znao da piješ..., kumo polazi… - dobaci Saša i sad već teturajući ode do podijumu.
Ona molećivo pogleda ka Petru, oči su joj bile poluzatvorene.
-da li ti je lepo - upita je
-veoma-
-idi pleši, uživaj…, i opusti se… - pomože joj da se pridigne i dodade
-i neplaši se dignutog kurca-
-budalo - ćušnula ga je po glavi i strasno se poljubiše.
-dobićeš ovaj noćas, to je sigurno-
-mmm, jedva čekam – gricnu usnu i ode na podijum.

   Saša je dohvati i privi uz sebe. Krenuli su svoju igru.
Marija je bila usplahirena ali se opuštala jer nije više osećala njegovu napetost u preponama.
Znala je da su bili već jako pripiti, bila je tužna što će ova veče da se završi.
Znala je to jer su muzičari prešli na bossa novu.
Ona i Saša su se priljubljeni jedno uz drugo njihali u ritmu. Oboma je bilo lakše jer od alkohola i umora jedva su stajali na nogama.

   Osetila ga je ponovo , isprečio se između njih. Nije se pomerila, bila je previse umorna. Osetila je takvu bliskost sa Sasom, biće kumovi.
-hoceš da odeš do toaleta-
Saša se trznu od njenog šapata. Pomeri se dovoljno da ona nije više osećala pritisak na stomaku.
-mogao bih- krenuo je da tetura kao toaletu a ona je gledala da li će moći.
Prošao je kroz vrata toaleta.

   Vratila se do stola. Otpila je gutljaj vina pa malo kisele.
-opet...,opet mu se digao-
Sela mu je u krilo.
-ti ga večeras svima dižeš-
Namesti je bolje, u u svoje krilo da oseti da je i on napaljen. Njena glava je već bila klonula na njegovo rame.
-izgleda ljubavi - spusti usne na njegove.
Poljubac je bi strastan i nadovezivao se sledeći i sledeći.

   Saša se malo osvestio kad je došao u toalet umio se i krenuo da mokri.
Tad je shvatio da mu kurac cepa bokserice, nije mogao da piša, previše je dignut. Da bar ima neka sad da ga malo uzme u ruku pomislio je i istovremeno se prenu.
Možda ga je zato Marija poslala u toalet. Blam, Marija, kuma..., možda je osetila njegovu nabreklinu. Bilo ga je sramota ali shvati da navlači kurac ispred šolje. To mu prija ali ga i osvesti. Blam. Brzo je prekinuo igru izbacujući te „pokvarene“ misli iz glave.

   Dok se vraćao prema stolu videvši njih dvoje kako se strasno ljube, odahnu. Nije primetila nabreklinu, sad je bio siguran, jer je sedela Petru u krilu, u ljubavnom zanosu.
-golupčići kao da ste prvi put skupa-seo je pored njih.
Oni ga pogledaše, pokušavajući da se izvuku iz vrtloga strasti,  dok je on ispijao još jednu čašu vina.
-al si ti stekao kondiciju brate svaka ti čast..., piješ za dvojicu-
-i pleše za trojicu- dobaci Marija.
A jebao bih za četvoricu pomisli Saša u sebi i zastade jer nije siguran da li je to izgovorio ili je pomislio.
Njih dvoje su se smejali, dobro je, izgovorio je to u sebi.
-ajmo još malo plesati- podignu se i pruži ruku ka Mariji.
-mislim da ću se srušiti koliko sam pijana-odgovori Marija držeći se za njegovu ruku i ustajući sa Petra.
-onda gledajte da se sručite zajedno na pod da bude u velikom stilu- dobaci on razočarano jer je ostao bez pritiska Marijine guze na svojim preponama. Osetio je bol, koliko mu je bio tvrd.
-pa sve mora da bude u stiiiilu...,kumeeee-

   Odgegaše se do podijuma i obaviše ruke jedno oko drugog.
-ne znam da sam se ovako urokao ali i dobro proveo odavno-
-i ja isto..., i zato ću ti oprostiti ovo-
-koje - upita Saša začuđeno

   Pod utiskom strastvenih poljubaca malopre, kao da se malo oslobodila. Marija se privi uz njega još čvršće i pritisnu njegov nabrekli kurac uz svoj stomak.
-možda i jebeš za četvoricu ali moraš ga kontrolisati-pritisak njenog tela popusti
-jebote pa to sam izgovorio, nije trebalo, samo sam mislio znaš...,hah...-nasmeja se jer je shvatio da je toliko pijan da ne zna kad priča a kad misli.
Nije osećao sramotu, blam, već se samo na glas smejao i držao je u naručju. I ona se smejala i osećala ga na svom stomaku. Opuštali su se oboje, a taj osmeh im je pomogao da ta „nabreklina“ između njih ne bude više i nelagoda.
-izvini jebiga Marija..., kumoooo..., puklo me...,alkohol valjda-
-aha alkohol..., a ja..., nista... - izvali Marija uhvativši se u razmišljanju zašto to izgovori.
Volela ga je kao brata, a sad priča sa njim kao sa muškarcem.
Osećala se čudno ali usplahireno, a niz kičmu je osećakla blage trnce.
-...joj...,ti si...,ti si...,-šaputao joj je na uho dok su se njihali.
Imala je utisak da ga jos bolje oseca na stomaku, nije joj smetalo, čak naprotiv, iako nije znala zašto.
-...šta ja...
-tiiii..., ti si letnji povetarac....,na vrelom danu...-zastao je.
-bomba..., avion..., tebe bi svako....,uhhh...
Stao je jer ga je prekinula, odmakla se od njega jer su joj njegov šapat i reči izazvali strujanje niz kičmu. Sad je imala utisak da će se upiškiti.
-idem do toaleta-rekla mu je i odskakutala, dok je on pratio pogledom. Izgledala mu je zanosno, jer to ona i jeste bila.

Doteturao se do stola gde ga Petar dočeka sa osmehom.
-prijatelju pijan sam kao letva...-
-ma nije valjda..., mislim da se konobari sapliću o naše flaše, ustvari tvoje i Marijine-
Nasmejaše se obojica.
Saša prvi put uze malo kisele.
-možda sam i prema Mariji nešto pogrešio...,bulaznio...,izvini prijatelju...-molećivo ga Saša zagrli.
-opusti se brate moj..., Marija je velika pička, pardon devojka...,hahaha...hahaha
Obojica su se smejali toliko da su zamalo pali sa stolice.
-pa ti se napi od kisele prijatelju moj-čiknu ga Saša.

   Kad je ušla u toalet razmišljala je zašto je osećala leptiriće u stomaku na Sašine reči. Alkohol definitivno, mnogo je pijana, a i kad joj neko na uho šapuće koliko je lepa, ona..., ona se jednostavno uzbudi.
Oprala je ruku, podiže haljinicu i spusti gaćice. Onda učini nešto neobjašnjivo. Dodirnu se po mačkici i trznu se. Bila je mokra, vlažna totalno, pokušala je da je pogleda da utvrdi da li joj treba tampon.
Definitivno mora kući da sedne Petru u krilo. Treba joj…, treba joj... ,muškarac…, kurac.
Još jednom je prešla prstima preko nje…, totalno mokra. Bila je začuđena ali joj je i prijalo. Da se nisu čula ulazna vrata toaleta, verovatno bi nastavila sa maženjem.

   Kad se vratila, njih dvojica su se smejali kao da su nadrogirani.
-šta je smešno-upita.
-slučajno sam rekao da si dobra pička-reče Petar i nastavi da se smeje.
Marija se malo iskolači na te reči.
-očigledno nisam dok vam je smešno...- brecnu ih svojom ljutitom konstatacijom.
-ma jesi dobra kao avion..., nego je on brat rekao..., hahaha...-reče Saša i malo iznenadi Mariju jer je očekivala da će Petar nešto da joj kaže.
-ljubavi ti si naš andjeo i najjebozovnija ženska u Beogradu…, pardon na svetu...- privuče je u svoje krilo i poljubi je.
Prijalo joj je to što je rekao.  Kad je osetila njegove usne na svojima imala je utisak da će se opet upiškiti.
-tako je kumeeee, najlepša pička u...u svetu,...,kumo izvini...-ponovo se zamalo zagrcnu Saša.
Sad su se svo troje smejali kao ludi.
-hvala momci, hvala..., da nisam ovoliko pijana otkinula bih vam te kite koliko me hvalite-
-opaaaa-čulo se od Petra. Saša je samo gledao i nije ništa progovorio, njene reči kao da su opet počele da stvaraju nabreklinu kod njega.
-oprostite..., završavamo za večeras..., da vam pozovemo taksi- prekinu ih konobar.
-da, naravno-odgovori Petar.
Marija je sela na stolicu i kao da se osvestila i shvatila šta je malo pre rekla.
-izvini ljubavi, ne znam šta pričam-
-opusti se draga..., lupamo sve troje..., ionako se nećemo sećati šta je bilo koliko je sutra-
-kuuumooo…, oprošteno ti je iz više razloga…, jer si moja kuma i jer odlično plešeš…, a ono treće se podrazumeva…
Smeh opet zavlada za njihovim stolom.

   Dok su izlazili iz restorana bili si zagrljeni oko Saše, Marija sa jedne a Petar sa druge strane. On ih je naizmenično ljubio u obraze. Oduzeo se od alkohola, sreće i ko zna čega još.
Taksista je izašao da mu pomogne predloživši da njih dvoje sednu pozadi.
-naravno..., ionako su noćas par-reče Petar i namerno izostavi plesni par.
Taksista se osmehnu.
-dragi mi je totalno poludio...,pokuša Marija da objasni taksisti nešto koji je već startovao automobil, ali je petljala jezikom, pa joj baš i nije išlo.
-eto odlučili da se venčaju pa se dobro zapili a mene poveli da ih čuvam da ih neko ne ukrade - nastavi Petar da priča izmišljenu priču taksisti koji je potvrdno klimao glavom.
Njih dvoje su se još više počeli smejati valjda shvatajući Petrovu igru.
-tako jeee, ženim se ovom lepoticom-uzviknu Saša i podiže Marijinu ruku da su skoro udarili u krov automobila. Smejali su se oboje a njihove spojene ruke završiše u Marijinom krilu. Bolje rečeno medjunožju jer se njena haljina povukla do pola butine dok je sedala u taksi.
-jasno, jasno..., odgovori taksista, koga je bolelo uvo za njihovu priču, ali je kurtoazno prihvatio istu.

   Dok je slušala kako Petar nešto priča taksisti osetila je kako Sašina ruka, držeći njenu, klizi sa unutrasnje strane njene desne butine.
Nije obraćala pažnju već je pokušavala da čuje šta govore oni napred, povremeno se smejući.
Saša je osetio njene čarape na svojoj levoj ruci, mahinalno je počeo da je polako pomera i mozda uz pomoć truckanja automobila i svojih milimetarskih pokreta osetio je rub njenih samodržećih čarapa.
Osetio je njen stisak, zastao je sa pomeranjem ali ona je svoju ruku izvukla iz njegove i nagnula se napred da čuje šta ova dvojica govore na prednjem sedištu i kao nesvesno omogućila mu da nastavi dalje.
Saša je sve više bio fokusiran na čarape koju je osećao ispod svog sad već široko otvorenog dlana, a sve manje je obraćao pažnju na priču u prednjem delu automobila.
Okrenuo se ka njoj ali  ona je gledala napred, imao je utisak da je blago raširila noge.
Polako je počeo da pomera ruku. 
Mariju je prožimala jeza. Mislila je da će odustati. Osetila je njegov široki dlan kako je prekrio njenu unutrašnju stranu butine, osetila je kako blago klizi. Dodirnuo je rub čarape, a onda i golu kožu, nehotično je uzdahnula i pokušala je da ostane pribrana, smejući se.
Uplašila se, ali nije odgurnula njegovu ruku već se pomerila ka napred, hvatajući Petra za rame, pa nadlakticu, vukla ga je ka sebi. Petar je znao da ona hoće njegovu ruku iz nekog razloga. Provuko je između sedišta i njegova leva i njena desna ruka su se spojile u čvrst stisak. Čuo je njen uzdah u tom trenutku.
Okrenuo se ka njoj i video pod odsjajem uličnih svetiljki povremeno njeno lice. Bilo je blaženo i uplašeno. Pogledao je dole i učinilo mu se da vidi njene raširene noge i ruku izmedju njih.
Prestao je da priča. Osećao je da mu ud raste. Bio je u neverici kao i Marija. Prijatnoj neverici.
Petru se nije učinilo jer je Marija pomerajući se napred gotovo navukla međunožje na Sašinu ruku, koja je ionako bila opasno blizu. Nije to planirala, želele je Petra ali sad joj je ova nemirna ruka jako prijala.
Saša je definitivno prihvatio igru i uz napor zbog nepravilnog položaja njegove ruke uspevao je da dohvati njene gaćice. Na prstima je mogao da oseti koliko je vlazna.
Bila je svesna da je ruka drugog muškarca mazi izmedju nogu, dok joj budući muž sedi ispred. Želela je da joj skloni gaćice da udje u nju ali nije znala kako da mu pomogne.
A onda je taksi stigao pred zgradu. Petar je otpustio njenu ruku i krenuo da traži novac.
Ona se izvila na naslon sedišta još više šireći noge, samo je mahinalno prebacila kraj haljine preko njegove ruke. Duboko je disala.
Saša je osetio otvoren put i brzo je pomerio njene gaćice u stranu. Pičkica je bila gola i totalno mokra, uspeo je da ugura prst unutra, neznatno ali dovoljno da joj izmami uzdah. Oseti je na kratko njenu ruku kako pokušava da napipa njegov kurac preko pantalona. U nekom trenutku je uspela. Bio je tvrd i veliki, samo ga je nakratko stisnula i povukla ruku, na vreme, jer je Petar otvorio vrata i upalilo se unutrašnje svetlu automobila.
Saša je istovremeno povukao ruku.

   Petru su još odzvanjale reči taksiste koji je rekao da će se ovo dvoje kresnuti u autu. Nije mu smetalo bio je opčinjen situacijom. Prošao je sa druge strane i otvorio Marijina vrata. Pomogao joj je da izađe. Poljubili su se. Ćutala je.
-jesi dobro mačkice-
-aha-
-a ti? -
-jesam, dok god si ti dobro -
Krenuli su.
-kume možeš li sam-upita Petar
Saša ošamućen od malopređašne situacije, misleći da sanja, odgovori.
-može kume..., može jak sam jaaaa-
Ušli su u stan pridržavajući ga.  Marija se prva izgubi u kupatilu.
-kume...,brate bilo mi je odlično-reče Petar i zagrli Sašu.
-i meni kuuuume –uzvrati mu.
U tom trenutku Marija pretetura iz kupatila u spavaću sobu.
-Petreeee...dolazi-viknula je.
-idi želi te - lupi ga Saša po leđima.

   Petar nije ni išao u kupatilo već odmah otrča do spavaće sobe.
Svetlo je bilo ugašeno a ona ga još jednom pozva.
Petar se smesti pored nje u krevet i krenu da je dodiruje još nenaviknut na mrak. Bila je gola.
Poljubili su se a ona ga povuče na sebe.
-želim te ljubavi-
Raširila je noge i dohvati ga za kurac. Bio je tvrd. Obradova se i krenu da ga usmerava ka svojoj mokroj pičkici. Možda je želela da što pre uđe u nju i da zaboravi na prste koji su malopre bili na njenoj pičkici. Petar je zaronio u nju do kraja. Nikad nije bila tako mokra.
-ljubavi totalno si mokra-
-želim te u sebi jako..., jebi me molim te-
Pokušavali su da budu tihi ali nije im baš išlo od ruke.
Strast i želja i kompletna situacija izazvala je u njima životinjski instinkt.

   Saša ih je čuo. Bilo mu je drago ali malo i neprijatno, možda je bio i ljubomoran zbog scene u autu.
Iako nije planirao odlučio je da pokuša otići da se istušira. Do tad će njih dvoje završiti i moćiće spavati

   Marija je podigla noge na Petrova ramena i primala žestoke ubode njegovog tvrdog kurca. Dovodio je do ekstaze. Sve joj se mutilo u glavi. A soba je odzvanjala pod naletima njihovih tela. Nisu više znali ni gde su, ni ko su, ni da li su sami. Odlično su se tucali i bili su oboje na sedmom nebu.
Bližila se vrhuncu kao i Petar. Bilo im je previše. Oboje su zbog cele situacije bii prenapaljeni. Ubrzo je Petar počeo da svršava i puni njenu pičkicu do vrha, pičkicu svoje buduće supruge. Ona se trzala ispod njega trljajući svoj klitoris o njegov pubis i spremno dočekavši seme svog budućeg muža. Uskoro je počela da se grči. Svršila je.
   
   Imala je utisak da je pala u nesvest i da je vreme stalo. Došla je sebi kad joj se Petar privukao uz guzu. Ležala je sa strane sklupčana i osećala ga je na svojoj guzi. Bio je polu dignut. Mislila je da je spavala.
A onda je čula da je nešto lupilo u kupatilu i da se uključuje tuš. Sve joj se vratilo. Saša se tuširao. Osetila je Petrovu ruku kako je hvata za dojku. Prijalo joj je. Prvo jednu pa drugu a onda je krenuo rukom niz stomak do njene pičkice napunjene do vrha spermom. Znala je da ga želi još.
Osetila je njegov dah a zatim i usne na svojoj ušnoj resici. Mislila je da će je to izludeti.
Petar je došao prstima do njene pičkice.
-da li je osetio koliko ti je pičkica mokra-rekao je tiho na njeno uho.
Stresla se na te njehove reči i glasno uzdahnula.
-da li je uspeo da udje u ovu lepoticu-
-ooohhh…,daaaa....,ahhh...,ljubavi...-odgovorila je. Plašila se ali ovo je jako palilo
Pokušala je da iza sebe napipa njegov kurac. Uspela je, bio je tvrd i vreo, na njeno veliko iznenadjenje. To je ohrabri da ga navuče.
Njegovi prsti su rovarili po njenoj pičkici.
-celo veče mu je dignut zbog tebe..., jel znaš to-
-jaooo...,daaa...,aaaahhhh...

Znala je da priča o Sašinom kurcu. Najgore je što ga je i ona sad zamisljala. Petrova igra je uspela.
On je glavićem već njušio ulaz u pičkicu. Spremno ga je dočekala ali on nije hteo da stane. Sve ovo ga je neverovatno palilo.
-jesi ga dodirnula-
Upita je Petar ali nije dobio odgovor već samo nekoliko glasnih uzdaha.

Nastavio je da ulazi i izlazi iz nje. Okupala ga je sokovima strasti. I po tome i po njenim uzdasima je znao da je „ovo“ jako pali, kao i njega.
Ponovio je pitanje, ali ništa od odgovora, ona se zahuktavala i jako se nabijala na njegov kurac.
Petar je izvukao kurac skoro da ispadanja i stao.
-ljubavi jesi ga osetila pod rukom-
-jebi me…, molim te-
Sjurio se jednom jako u nju do kraja, vratio ga i opet zastao. Vrhom je samo milovao ulaz njene prenapaljene pičkice.
-jesi li osetila..., taj tvrdi kurac koji je celo veče dignut zbog tebe-
-malo samo..., jesam...,jebi me…, molim te-

Posle tog odgovora sjurio joj ga je do kraja, opet. Pomutio mu se mozak i nije preostalo jos mnogo puta i on je napuni. Znao je da nije svršila ali nije mogao ništa. Nije mogao da veruje kako je tako brzo svršio po drugi put. Pokušavao je da se pribere.

Marija se okrenu prema njemu. Osetio je da plače.
-ljubavi zasto plačeš-upita je
-plašim se-
-čega-
-da me ne voliš više-
Poljubi je u čelo, pa u nos, pa u usne.
-a zašto te ne volim više-
Ćutala je. Nije smela da mu odgovori ali oboje su znali čega se plašila.
-plašiš se zato što ga želiš-
-jooojjj...,neee-
-da li ti je bilo lepo dok su njegovi prsti mazili ovu prelepu pičkicu - Petar je ponovo dohvati za mokru pičkicu.
-aaahhhh-
Zatvorila je oči i nesvesna ponovo se prisetila te scene.
-jesteee-
-Da li ti je bilo lepo kad si napipala njegov kuraca koji je bio tvrd zbog tebe-

Opet je ćutala, plašila se da odgovori.
-ljubavi ne ljutim se...,želim da budeš srećna, jer te volim najviše na svetu-
-vidiš koliko sam se i ja napalio..., zato bih voleo da znam da li ti je prijalo to sve-
-jeste...,ali molim te nemoj se ljutiti - brzo je dodala.
On je nezno poljubi.
-volim te Marija-
-i ja tebe-
Ćutao je neko vreme kao i ona sa mislima u glavi.
-da li bi volela da staviš ruku na njegov goli kurac- prekide tišinu koja ih je uznemiravala
-ahhh...,joojjj..., plašim se ljubavi-
-čega..., da će dobro da te jebe...-
Te reči su joj pobudile najskrivenije želje u njenom mozgu.
-daaaa-

Gledala je u njega kroz mrak i pokušavala je da pronađe njegove usne. One će joj oprostiti.
-da li bi volela da te jakao dobro jebe…, Sašin kurac-
Već je bila u bunilu i samo je odgovorila potvrdno.
-i ja bih voleo da te jebe Marija…, Sasin kurac…, jer te volim-
Ljubili su se. Ulazili su u novu dimenziju. Neotkrivenu strast koja se budila u njima. Nešto sasvim novo.
-ne plaši se…, nego priznaj da želiš taj tvrdi kurac u sebi…, noćas-
-ljubavi, kako..., želim..., ne mogu...-
-možeš ljubavi i ja i ti želimo..., da te on jebe..., on je naš Saša…, on te voli-
-šta mi to radiš poludećuuuuu-
-poludećeš za njegovim kurcem-
-daaaa-
-on je u susednoj sobi..., čeka te-
-Petre ljubavi...,kako-upitala je i sebe i njega.

   Petar je strasno poljubi. Ustade sa kreveta i povuče je za ruku.
Marija je pratila njegovu ruku, kao da je lebdela, kao da to nije bila ona. Sve se odigravalo kao nekom drugom, kao da ona ne učestvuje u tome, nego posmatra sa strane.
Došli su do vrata i on ih otvori. Prigušeno svetlo iz hodnika donekle obasja sobu.
-ljubavi idi i uživaj..., večeras ti je sve dopušteno jer te volim najviše na svetu-spusti joj poljubac pun strasti na njene usne.

   Marija nije mogla verovati šta joj se dešava. Osetila je kako je njegove ruke lagano guraju ka mestu sa koga nema povratka. Koracima robota krenula je u dnevnu sobu, u kojoj je na rasklopljenom krevetu ležao Saša.
Stala je pored kreveta. Gledala je kroz polumrak to biće koje je ležalo pod pokrivačem i spavalo snom pravednika. Nije znala zašto je tu…, strast koja je bujala među njenim nogama sad se mešala sa razumom koji joj je govorio kako je to njihov prijatelj, njihov budući kum, njen partner za ples…, ples…, kako divno pleše taj čovek…, kako ima divnu nabreklinu…, joj.

   Ples je ponovo odvede putem strasti. Njena pičkica je gorela, jer je sad znala da nešto treba da uradi sa tom nabreklinom koja je očigledno dovela do ludila ove noći. Ugrizla se za usnu.
Mahinalno je stavila ruku na međunožje. Osećala je vatru vulkana pod prstima, a istovremeno je drhtala.
Podigla je blago pokrivač. Bilo joj je hladno, htela je samo da se ugreje, neće je jebati. Dok se uvlačila pod pokrivač on se probudi.
-Marija - šapnuo je
-hladno mi je…, samo da se ugrejem -

Saša, još u polusnu i pod uticajem alkohola, pomeri se, da joj napravi mesta…, da se ugreje, kako je rekla.
Sa druge strane bio je siguran da mu je drago, jer ona hoće kod njega da se ugreje.
Koža im se dotakla i kao da su njome počeli da se maze, jer nekoliko trenutaka, ničim drugim nisu reagovali. Marija pomeri ruku koja je bila opružena niz nju, dotaktnu tkaninu, bokserica…, a onda nabreklinu, bio je već tvrd.

Već joj je bilo toplo, možda i pretoplo, baš je dobro što je došla da se ugreje, pomisli.
-rekao mi je da dođem..., dopustio mi je…, a ja sam htela samo da se ugrejem-
Bio je začuđen ali i jako napaljen. Njeni prsti su preko bokserica već navlačili njegov kurac. Znao je samo da mora da se približi izvoru tih reči.

Osetila je njegove usne na svojima. Uzvratila mu je. Ljubili su se nežno, lepo i dugo a strast je bujala. Uvukla je ruku u te bokserice i napokon osetila tu nabreklinu koja je izludela ove večeri, zbog koje joj je pičkica zaplakala, zbog koje se skoro počela maziti u toaleti, koju je poželela u jednom trenutku, iako je kumov… Sad ga drži, tvrdog, u ruci i želi ga, ne samo da je ugreje, nego da je jebe. Petar…, on joj je dopustio...
Opkoračila ga je i nasadila se odjednom. Bio je moćan. Mislila je da je udarila struja kad je prodro u nju. Opet kao da je gubila svest. Taj kurac joj je tako godio.

Saša je poduhvati rukama ispod čvrstog dupeta i pomože joj da se diže i spušta niz njega.  Poče da je delje veoma jako. Bio je oduševljen i jako napaljen, nije se nadao ovome ni u snu ali sad je uživao u njenoj unutrašnjosti, u unutrašnjosti jedne od najlepših žena koju je video. Njegovoj kumi.
Petar je znao je da ga je njegova ljubav već primila. Čuo je njihove uzdahe i mahinalno je počeo da drka, i on je bio opet tvrd. Drkao je dok je slušao njihove uzdahe. Jebali su se kao sumanuti. Gubili su kontrolu. I znao je da uživaju, nije znao zašto ali njeni uzdasi zadovoljstva su ga činili srećnim, znao je da joj je to trebalo, znao je da je poželela taj kurac. 

   Hteo je da prođe kroz vrata ispred kojih je stajao ali ga nalet orgazma predupredi. Isprska vrata, opet začuđen i iznenađen odkud tako odjednom. Bio je prenapaljen kompletnom situacijom.
Shvatio je da ne treba da ih prekida
Trajalo je preko 2 sata a onda su se smirili. Oni su se tucali a on ih je slušao i povremeno drkao. Pokušavao je da isprati svaki njihov orgazam svojim. I donekle je uspevao.

   Posle dužeg vremena tišine, ustao ie i otisao na mesto „zločina“.
Spavali su kao nevina deca.
Uzeo je u naručje i preneo u krevet.
Nije očekivao da će se ovo veče završiti ovako.


Moja veza s 25 godina starijom ženom

 Kat iznad nas živi Olga, 55 godina, žena u braku, ima kćer dvije godine mlađu od mene. Niti je Olga neka žena za kojom bi se okrenuo, niti je kćer neka ljepotica, ali puna jaja su me navodila da okrećem glavu za ženama, pa sam krenuo da zamišljam i mlađu susjedu, Olginu kćer, kako je jebem u svim pozama. Kćer sam sretao tek povremeno, uglavnom vikendima kad bi dolazila kod svojih. Olgin muž je jedan od najboljih susjeda, pričljiv i dobrodušan, posebno zanimljivo uvijek je dobre volje, iako ga jebe sto dijagnoza i često je po nekim toplicama. Kad nije u toplicama onda ode u unutrašnjost gdje mu živi stari otac o kojem brine tako što ostane kod njega par tjedana, radi mu oko kuće, ali ne žuri kako sam kaže, jer jebiga, snaga više nije kao nekad. Olga je također uvijek fina, ali nekako damski suzdržana, nema onu toplinu kao muž joj, neće nakon pozdrava zastati pa zapitkivati kako život, osmjehne se i ide svojim putem.

Jednog subotnjeg jutra, žena i ja pijemo kavu, mali se valja po podu, mi radimo planove kud ćemo tog dana, kad netko sjeo na zvono. Žena otvara, kad Olga. Izvinjava se, prenaglašeno, pita jesam li ja kod kuće i mogu li joj pomoći. Kaže da joj se laptop stalno sam od sebe gasi, a kako zna da ja radim u trgovini s kompjuterima, možda mogu vidjeti šta je. Ja naravno odem, nije da mi je Olga od onih susjeda koji svaki dan gnjave, a i znam kakva je muka kad komp ne radi. Odem kat iznad s Olgom, uđem u stan i krenem prekapati po laptopu, dok ona objašnjava gotovo plačnim glasom kako je uzela laptop ima par mjeseci, da se čuje preko Skypea s mužem koji je sve češće i sve duže kod svog oca, a i ponekad zove kćer da brbljaju dok kuhaju ručak.

Olga stoji pokraj mene u nekoj vrećastoj trenerici, u taj čas je uopće ne gledam kao ženu, to je susjeda koja mi može biti mater, ali muški mozak jebi ga, krene zamišljati šta bi bilo kad bi sad na laptopu pronašao neku pornografiju. Možda Olga voli crne dečke pa gleda to i navukla se virusa, jebi ga, nije nemoguće, skoro stalno je sama, a svi smo krvavi ispod kože. Ali od pornografije ništa, laptop je čist ko suza, pa kako ja sve više kopam po system folderima i palim CMD i puštam svakakve naredbe, tako mi u glavi naviru nove slike. Možda se Olga skida gola za muža, možda on drka na nju preko Skypea. Možda naletim na neku takvu fotku, to bi baš bilo jebeno. Dok sam ja to tako vrtio po kompu, Olga spusti sok na radni stol, i stavi mi ruku na rame. Da se razumijemo, nikakva senzualnost, čisto prijateljski, gotovo majčinski u znak zahvale, pa krene nabrajati kako smo mi mladi pametni i snalažljivi u svemu.

Taj put nisam našao ništa što bi bio razlog da se Windowsi ruše i laptop gasi, pročistim Registry, ispraznim Temp i još par direktorija, školski prođem po Systemu i kažem da mi se čini OK.

Mjesec dana kasnije, Olga opet na vratima, sklapa ruke i izvinjava se, ali eno ga laptop se opet gasi sam od sebe, pa uz milijun isprika, jel bi ja to opet pogledao. Ovaj put uzmem sa sobom i torbu sa softverom, pa krenem za njom. Dok hodam iza nje, krenem opet po glavi vrtjeti neke muške scenarije, kao možda laptopu nije ništa, možda ona mene zove u stan jer joj treba kurac, a pri tome gledam u njezino dupe i skontam kako do tad nisam išao za tim da je gledam kao ženu. Jebi ga, matora je to žena za mene, seksualno neprivlačna jer uvijek je u dugačkim i širokim suknjama i u širokim košuljama i pletenim majicama, pa preko toga neki sako ili kaputić... i da hoćeš nemaš šta vidjeti. Ali sad Olga hoda ispred mene u trenerci, svakim joj se korakom trenerka napinje preko dupeta, i ja blenem ko tele i osjetim kako mi struja prolazi kroz jaja. Kad smo ušli u stan, gotovo sam zaboravio na laptop i pošto sam došao, mehanički nešto kucam po tastaturi, instaliram softvere za monitoring, jebem mačku mater ukratko potpuno nefokusiran na posao, i samo gledam gdje je Olga, mjerim joj dupe, pa zagledam i sise.

Dok Olga jurca po stanu, vadi čaše za sok, pristavlja kavu, traži neke kekse, ja joj stalno govorim neka se ostavi toga, da neću ništa, kratko će ovo trajati i slično. Smiri se Olga, privuče stolicu do moje i gleda šta ja radim, vrti prstom lančić, uspuhala se od neugode što me opet gnjavi, i opet kaže  kako mi mladi sve znamo i pametni smo i da tehnika nije za starije poput nje. U to se meni spoje signali, sjetim se da je to već govorila, pa pomislim želi li ona možda kompliment koji dugo nije čula, a tko zna gdje će i kako to završiti? U to mi se ukaže slika Olginog golog zrelog tijela i kako negdje naprćena mazi picu, i ja se jebeno izbezumim. Krenem da dijelim komplimente, ali ne napadno, sve s kočnicom, džentlmenski. Kao… pa dajte Olga kakva starija generacija, kakve su to priče, pa Olga tko bi vama dao te godine, pa 15 godina mlađe ne izgledaju kao vi... a Olga samo prevrće očima, smije se i gleda u stranu.

Meni u taj čas sto alarma u glavi. Jebote, ako je sad ne bih pojebao, ne bi nikog, a ne možeš biti pseto pa naskakivati na žene kao na kuje kad god ti se digne. Ljudi smo, susjedi, ona je gospođa, šta ako mi stisne šamarčinu, izbaci me iz stana uz galamu, kaže mojoj ženi? Pa onda krene red razmišljanja… Ma baš, kao da bi joj moja žena vjerovala da sam joj se udvarao, moja žena izgleda kako Olga nikad nije, a Olga je baba, nema šanse da bi došlo do toga. I već pogubljen u mislima, izvan kontrole od narajcanosti, od Olgine blizine, ko životinja odjednom osjetim i njezin miris. Napali me dodatno neki parfem, malko ustajao, možda pomiješan i s malko ženskog znoja, ja se okrenem prema njoj i pomislim, sad ću je uhvatiti za glavu i zažvaliti. No okrenem se i umjesto toga predomislim se i u zadnji čas ni sam ne znam što bih, pa je primim za ruku i krenem da serem kako suosjećam s njom jer je stalno sama, kako joj sigurno nije lako, kako je ona jedna lijepa žena i da izgleda bolje od svoje kćeri koja je također divna, na majku naravno, kako nije bilo jednom da smo mi muški susjedi komentirali njezin izgled dok je prolazila, (iako je istina da je nikad nismo ni spomenuli, ali muško će reći bilo šta u određenom trenutku) nakon čega sam se opustio i krenuo sve lascivnije, ali i dalje je držeći za ruku.

Olga se zbunila, pocrvenila, uši su joj se zažarile, mislim da ju je navala komplimenata potpuno nokautirala kao što vjerujem da desetljećima nije čula ništa slično na svoj račun, a što je najbolje, krenula je teško disati i smješkati se i mucati "Ma šta to govorite, jao pa to su besmislice"… Ali uz sve to, Olga ne izvlači ruku iz moje, a ja je držim i osjetim je kako pulsira. Zajebi sve, to je neki znak, pomislim, sad ili nikad. Nagnem se i poljubim je u usta. Ona se izmakne i okrene glavu, i ja mislim… Eto ga budalo! Pukao si svom snagom, nogom u kantu mlijeka. Ali, jesam li se ja pribrao ili pak otkačio do kraja, ne znam, u čas pomislim, pa kad smo upali ovoliko duboko, sad nećemo vani. Kleknem kraj nje i dohvatim je s obje ruke za glavu i krenem je ljubiti u usta. Ona stisne usne, okreće glavu, stenje: "Ti nisi normalan", ali ne odguruje me. To mi totalno popusti sve barijere i krenem joj ljubiti vrat. Ona se blago izmiče, ali vidim je kako rub trenerke stišće šakama, teško diše i govori: „O moj bože“.

Poljupci se pretvore u lizanje. Prvo oprezno, malo je liznem po vratnoj žili, pa grublje, pa je krenem lizati ko kučku i odjednom joj u dva poteza preko glave presvučem gornji dio trenerke. Pogledam je, ona u najobičnijoj bijeloj pamučnoj potkošulji ispod koje je veliki bijeli, čipkasti grudnjak napeo sise kao dvije odbojkaške lopte. Meni kurac pulsira, a u utrobi vrtlog. Pomislim da joj se bacim na sise, ali odustanem, pokazat ću joj da ovo nije samo napaljenost, da doista uživam u njoj i emotivno, a ne samo tjelesno. Za to vrijeme ona je potpuno odrvenila, ne zna što sa sobom, klonula je i prepustila se. Koristim to pa se dignem, kurac mi se napinje u razini njezinog lica, mislim se kako bih joj sad zario kurčinu do grla i jebao je u usta dok ne svršim, ali odustanem i govorim sebi da se fokusiram. Povučem je prema gore pa je nekako mlitavu iz trećeg, četvrtog pokušaja nagovorim da se ustane, a kako se ona pridigla ja joj jednim potezom strgam donji dio trenirke do gležnjeva.

Tad je promotrim i shvatim kakvu ženu imam ispred sebe. Debele i teške sise, guzica široka i istrćena, na njoj ima mesa mogao bi iskrojiti četiri dupeta za mlade cure, noge snažne, bedra jaka, puna… ima i sala oko uskog struka, ali više su te naslage tragovi godina i slabijeg kretanja nego pretilost. Zavučem joj ruku u gaćice, a tamo šumarak svilen i gust, odavno se Olga prestala depilirati za nekoga i gledati sebe kao predmet nečije pohote. A moja pohota je vidljiva i opipljiva, ona ne vjeruje očima dok joj trljam klit, kažiprstom rastvaram usmine i lagano je jebem prstom toplu i otvorenu. Uz to se stišćem uz nju tako da osjeti moj kurac na svom bedru. Ona uzdiše i dalje se brani, govori mi "Pusti me barem da odem do WC-a", ali to je password za ulazak tamo gdje želim, i ja je sad ne bih pustio pa da joj život ovisi o tome. 

Spustim je na pod, svučem gaćice, pička nabrekla i rumena proviruje kroz šumičak medenih dlačica, kleknem joj među noge i krenem joj gurati kurac među usmine. Ona gleda u stranu, ne želi me pogledati kao da ne želi priznati da se toj njoj događa, već nekome drugome, kao ovo se nje ne tiče, ili kao da nije zaslužila seks nakon toliko apstinencije, ali ipak mi uspije na uho izrecitirati kako je ona u godinama, kako je odavno u menopauzi, kako žena u tom periodu više ne vlaži kao nekad, neka prestanem jer ovo nema smisla.... Ja je milujem po licu, prstom joj pređem preko usana, ona ni da me pogleda. Pljunem u šaku, obalavim glavić i sjurim joj ga među noge. Odmah sam krenuo žestoko, jer mislim se, gle... nema više potrebe za nagovaranjem i bajkama, stari moj ti je jebeš.... a kako ja pumpam osjetim da se Olga počinje vlažiti. Pička joj se ubrzo nasaftala i procurila ko slavina.

Nisam inzistirao da me gleda ili da se ljubimo. Ništa, samo sam je želio dovesti do orgazma, a o svome nisam ni razmišljao, navikao da već neko vrijeme ne svršavam u seksu, bilo mi je dovoljna činjenica da uopće jebem ženu koja je po svim pravilima do prije pola sata bila nedostižna. Na moje iznenađenje, kad sam se primakao orgazmu, nije me zaobišao već sam se žestoko ispraznio duboko u Olgu. Napokon, nakon pustih mjeseci, opet sam svršio u žensko meso, i osjećaj je bio nenadjebiv. Obrisao sam se njezinim gaćicama, zatim iste gaćice gurnuo njoj među noge, što je ona i dalje gledajući negdje sa strane, spremno prihvatila i začepila se da ne curi po podu. Ja sam otišao u WC da operem ulijepljen kurac i jaja, a kad sam se vratio našao sam nju opet obučenu u istu trenirku, kako ruje po kuhinji. Bilo je očito da me izbjegava.

Kad sam se vratio u stan, žena me pitala šta je s tim Olginim kompjutorom, na što sam samo rekao da su joj prodali neko sranje i da je živa muka išta raditi na tome. Oboje smo zaključili da je Olgi život dovoljno kompliciran i bez toga.

Danima nisam Olgu izbacivao iz glave, razmišljao sam kako će izgledati naš idući susret, i odlučio da je ne opsjedam već da pustim neka ona sama priđe. Ako bude htjela opet će se pojaviti na vratima i zatražiti pomoć oko laptopa. No kako se to dobra dva tjedna nije događalo, riješio sam da to prekinem. Prvo, kako god se ovo nastavilo, mislio sam, jebi ga susjedi smo i gledat ćemo se dok god netko od nas ili ne umre ili ne odseli, pa nećemo valjda okretati glavu jedni od drugih, a kao drugo, nisam mogao prestati misliti na Olgine velike sise i ogromno dupe, a o svršavanju u nju da ne govorim. Zato sam odlučio prekinuti to i idućeg popodneva kad je žena s malim otišla u park, pozvonio sam na Olgina vrata.

Otvorila je u bade mantilu i stajala na vratima tako da nisam znao kud dalje. Niti je vrata zatvarala niti me pozivala unutra. Pomislio sam, jebi ga, ako si je uspio jebati, i opet ćeš. Totalno samouvjereno ušao sam u stan, zatvorio vrata za sobom i počeo joj lizati uho i vrat mrmljajući kako ne prestajem misliti na nju. Nakrivila je glavu, puštajući se da joj ljubim vrat, nije se bunila ni kad sam joj jezik stavio u usta, uzvratila je sramežljivo, jedva da sam osjetio da je raspoložena za takvo što. A onda sam joj, gurajući je prema dnevnoj sobi, odvezao pojas s bade mantila, okrenuo je od sebe i gurnuo je preko kauča. Dohvatila se objeručke za naslon ne puštajući ni glasa. Zadigao sam bade mantil, svukao gaćice i rukom niz debele guzove zašao do pice i krenuo je maziti. No njezino dupe je tako seksi da nisam mogao odlučiti što ću prije, maziti joj picu ili otežale guzove, pod prstima je sve to bilo prenapaljivo. Dok sam joj kružno masirao usmine, primijetio sam da je pica zadnjih dana doživjela friziranje što me dodatno uzbudilo i ohrabrilo.

U taj čas, osjetio sam kako Olga prstima mazi picu i shvatio da je nečim podmazuje. Prislonio sam glavić na usmine i prodro u nju na što je zajecala i duboko udahnula. Jebi ga, nemam kurac od 20 cm, a njezino dupe je doista komadina mesa, pa je susretljivo oslonila glavu na kauč i objeručke dohvatila guzove i raširila ih i tako mi se maksimalno otvorila. Na moje čuđenje, ubrzo se počela tresti i nerazumljivo stenjati tako da sam i ja popaljen time uskoro svršio u nju. Iz džepa bade mantila je izvadila maramicu i obrisala međunožje, a ja sam pomislio... jebote, nije samo imala kremicu pri ruci, spremnost je bila maksimalna, to je jako dobro. Okrenuo sam je i krenuo ljubiti u usta, prihvatila je mazno, ali se ubrzo izvila i rekla mi neka se gubim. Rekla je to uz osmijeh, gledajući u pod.

Već idućeg dana sam joj bio na vratima. Ovog puta me uzela za ruku i odvela u spavaću sobu gdje smo se opet jebali misionarski, a onda sam joj obje noge prebacio na svoje rame i krenuo se zabijati u nju uživajući gledati njezino rumeno lice i pramičke plave kose kako joj se zavlače u usta i lijepe se za znojnu kožu po vratu. Dok sam je ubadao vidio sam da gnječi grudi, na što sam je jednom rukom dohvatio za sisu i stao je stiskati prelazeći dlanom preko bradavice. Uzvratila je stezanjem vaginalnih mišića na što je moj kurac totalno poludio. Kako mi se učinilo da ću ubrzo svršiti jer neprekidno je stezala picu i činila je uskom, okrenuo sam je na trbuh. Raširila je noge i izvila guzu uvis, pa sam se krenuo zabijati duboko u nju mijeseći joj velike i čvrste guzove i navlačeći je za struk na svoj kurac, sve dok nakon par minuta nisam obilno svršio. Ona je skliznula s mog kurca, legla na leđa i krenula se dovršiti rukom, a pritom me povukla k sebi i rekla: „Ljubi me“. Sisao sam joj jezik i bradavice, a ona je svršila u naletima. Konačno sam shvatio da imam aferu s udanom, starijom ženom, i što je najbolje, da svršavam bez problema i da mogu imati seks kad god želim. Ona je puštala da ja dolazim k njoj, što sam ja redovno i činio kad god bi se za to ukazala prilika.

Nakon nekog vremena počela me peći savjest. Moj brak je tek počeo, sin je rastao, a u muškom društvu uvijek smo komentirali neke poznate mlade žene s TV-a, pa sam shvatio da sam ja posebna vrsta kretena koji u svojim 30-ima jebe ženu koja mi može biti majka i uz to joj poznam i muža i kćer. Ali nekako su se te dvojbe prorijedile, dobrim dijelom i zato što se Olga nakon nekog vremena konačno krenula otapati. Sjećam se kad sam jednom došao kod nje, krenuo sam je hvatati za grudi, lizati ih i sisati joj bradavice, na što je ona po prvi put uhvatila moju ruku i gurnula je među noge. Dohvatio sam je punom šakom i srednjakom odmah krenuo prodirati u nju. Klitoris joj je pulsirao na mom dlanu kad sam shvatio da osjetim vlažnost kao nikad do tad. Na to je ona kroz uzdahe rekla: "Vidi što mi radiš, vlažim se kao luda, opet si me učinio ženom". Kad sam to čuo totalno sam se izbezumio. Bacio sam se na koljena, rukom je dohvatio za guzove i krenuo joj halapljivo lizati picu. Lizao sam joj usmine i sisao klit dok mi usta nisu odrvenila… ali mi nije bilo dosta. Govorio sam joj da neizmjerno uživam u njoj, gurao joj prst u picu i govorio da joj je pičkica uska kao u djevojke, zatim bih joj opet prstima širio guzove i uvlačio joj jezik u sve rasporke, a ona je stajala iznad mene, držala me za glavu, jecala i drhtala. Hvatao sam je rukama za butine, pa odozdo za debele guzove, širio ih i štipao, a ona je stenjala, milovala me po kosi nježno i senzualno, da bi me onda u trenu krenula pritiskati na svoju picu trljajući se o moje lice. Svršila je u trzajima teško dahćući. Kad se smirila, spustila se do mene, ja sam ležao na tepihu, i po prvi puta u zadnjih nekoliko mjeseci koliko je trajala naša afera, uzela je moj kurac i krenula ga sisati. Čim ga je obujmila usnama i podmetnula jezik duž njega, sve do jaja, shvatio sam što sam cijelo vrijeme u braku propuštao.

Slinila je i lizala me tako predano i koncentrirano, da se u trenutku kad sam joj rekao neka mazi picu dok mi puši, samo oglušila i predala se tome da me dovede do orgazma. Ubrzo sam je držao za glavu i nježno ali odlučno jebao duboko u usta. Na svaki udarac glavićem u grlo ona bi se refleksno zagrcnula, ali uhvativši me objeručke za bedra, dala mi je do znanja da nastavim. Nakon desetak minuta ove miline, snažno i obilno sam svršio u njezino grlo kao da ga istresam u picu. Olga je znala kako se puši kurac, i to mi je kasnije pokazala još nebrojeno puta. Ne znam da li sam ikad prije ili kasnije toliko uživao u oralnom seksu.

Jednog ljeta, nakon godišnjeg odmora koji je bio izvrstan i gdje sam se iznova jako zbližio sa suprugom, malo po malo Olgu sam počeo izbacivati iz misli. Govorio sam sebi da je toga dosta. Probao si, bilo je sjajno, ali stvari idu dalje, u braku si, uvažavamo se i stalo nam je jedno do drugog, mali raste i sretni smo. Na koncu, lako sam se sa suprugom mogao zamisliti za deset godina, dok s Olgom to nikako nije bio slučaj. Jebi ga, vrijeme je neumoljivo i ima svoje zakonitosti. No nakon ljeta, Olga je pozvonila na moja vrata.

Krenula je s "Dobar dan susjed, izvinjavam se"... što sam prekinuo i rekao da sam kod kuće sam i da ne treba glumiti. Na to je stala na trenutak, kao da je osjetila kako je na rubu preko kojeg ne može, pa se posramljeno okrenula i krenula gore na kat. No ja sam zatvorio vrata i krenuo za njom. Šutke smo ušli u njezin stan, a meni je kurac opet oživio. Scene kako se Olga i ja jebemo, kako je ližem i drpam joj debele guzove, kako mi liže jaja i drka dok mrmlja i prstima mazi klitoris, kako je jebem zguza oslonjenu na kuhinjski stol, kako me jaši na krevetu onako teška, nabija se do kraja i vrti guzovima dok je ja držim za kukove i pomažem joj da ubrza pokrete ili joj drpam teške sise dok je ubadam odozdo, scene gdje sjedi na mom licu i govori mi neka je ližem do iznemoglosti i da se sva pretvorila u pičkicu, kako mi nježno drka dok se ja praznim u njezina usta i pri tome pojačano mumlja i prste si zabija u sve rupe… izludjeli su me toliko da sam je odmah poželio.

Strasno sam je poljubio i tako odagnao svaku stvorenu nelagodnu i time joj dao do znanja da smo na istom mjestu gdje smo i stali. Kad smo se oboje popalili, naguzio sam je, spustio joj trenirku i gaćice, i krenuo je nabijati zguza. Raširila je guzove smijući se, a ja sam u jednom času osjetio da se ovog puta događa nešto drugo. Prodro sam u nju uz otpor, uz to osjetivši kako jednom rukom širi guz dok drugom mazi picu, i shvatio da sam ušao u manju rupicu i da se što je još bolje, Olga ne brani. Osjećaj analnog seksa sam po sebi nije bog zna što. Da, drugačije je, nije da ga do tad nisam probao, ali da je to nešto spektakularno i nije. No spektakularan je u glavi, u smislu da si svjestan kako jebeš guzu, a ne picu i da upravo rušiš neki iskonski tabu što je stvaralo posebnu popaljivost, a što je potpomognuto njezinim stenjanjem - što od bola što od užitka, dolijevalo ulje na vatru koju smo zapalili. Svršio sam joj u guzu u snažnim trzajima, i nakon toga stvar je nekontrolirano za nas oboje otišla nizbrdo.

Nije bilo snage da prekinem ovaj odnos, ne samo da sam joj odlazio na vrata kad god bi mi se kurac digao, kad god bi mi bilo dosadno (da bilo je i toga, sjedim kod kuće, igram neku igricu, i padne mi na pamet Olga i kako bi se sad mogli pojebati na brzaka), već nisam mogao pomisliti na seks a da u tom scenariju ne bude i ona. Koliko uživam u njoj to se ne da opisati, sretan sam što znam da i ona uživa u meni i da joj osim seksa kojeg desetljećima s boležljivim mužem nije doživjela, (a kako mi je i sama priznala, osim jednog seksa na brzaka s kolegom s posla nakon čega je to prekinula, dok se ja nisam pojavio, osim muža nije imala muškarca u sebi) zadovoljstvo mi pruža i to što sad razumije da je i u 55 godini poželjna, jebozovna, da se nekome na nju diže kurac i da taj netko nije njezin ishlapjeli vršnjak namočen vinom i rakijom koji bi svršio samo da joj pomiriši gaćice, već puno mlađi muškarac koji bi bez problema nanizao mlade, jedre, čvrste žene samo kad bi to želio. Ali ne želi. Želim baš nju. Ona zna da drkam na nju kad je ne mogu imati i da za to vrijeme u glavi vrtim sve naše filmove u kojima mi govori da obožava moj kurac i da uživa dok je jebem u sve rupe, a posebno na jednu scenu… kad me vragolasto pogleda i smješka se dok mi pokazuje kondom dajući mi do znanja da je spremna primiti ga u guzu.

Kad bih i htio, ovo ne želim prekinuti. Moj brak ne pati, moje potrebe su zadovoljene, a jedna žena zbog mene živi novu mladost. Kad kažem žena, ne mislim na seks partnericu u smislu, kako me to forumaši pitaju u porukama... jebem li kakvu kurvicu, stariju kujicu, zrelu jebačicu, gutačicu, droljicu… Da, naravno, svašta si mi kažemo kad se strast rasplamsa, ali za vas tu, ona nije ništa od toga. Kad razgovaram o njoj, mislim baš na ženu, gospođu s kojom sam prošao dugačak put od početne sramežljivosti, sve dok se jedno prema drugome nismo potpuno otvorili i doveli vezu do toga da danas imamo otvoreni seks bez granica. Neka nam potraje barem onoliko koliko će potrajati novi laptop koji sam joj u međuvremenu nabavio.

Jebavao sam svastiku 5 godina

 Pre nego što sam oženio Anu, bio sam skoro sedam godina u vezi sa Saškom. Upoznali smo se na prvoj godini fakulteta i slobodno mogu reći da mi je bila najveća ljubav.

Problem u našoj vezi nastao je jednog leta kada nam je u posetu došla njena sestra Mina (kasnije sam saznao da su je zvali Mina Turbina). Bila je sušta suprotonost moje divne i pristojne devojke. Daleko od toga da nam je seks bio loš, naprotiv, ali Saška jednostavno nije bila bezobrazna.
Ja jesam, kao i mala Mina. Mala zato što je tek u oktobru punila 18 godina, a nas je posetila po okončanju ispitnog roka. Imali smo sedam dana za gluvarenje po Novom Sadu i nije mi smetalo to što će Saškina mlađa sestra biti kod nas. Nije ni smelo dami smeta jer je stan ipak bio njihov. Tačnije, Roditelji su Saški kupili ''stančić'' od 60 kvadrata već u prvoj godini. Za njih novopečene bogataše to je bila sitnica.

Minu sam upoznao godinu dana ranije i nekako mi se čini da je baš bila dete. To nisam mogao da kažem nakon što sam je video kako izlazi iz autobusa. Moje razmišljanje ''Uf, što je dobar pičić'' prekinulo je Saškino trčanje ka Lastinom autobusu.

- Zar je moguće da je ovo mala Mina - pomislio sam dok sam u međunožju osetio onaj dobri osećaj. ''Momčina'' od 20 cm se probudila, iako se sat vremena ranije ispraznio u Saškina usta.

Ofarbana plavuša, visoka oko 175, u crnoj majici na bretele u kojoj su su se njihale okrugle sise. Mnogo dobre sise...Na nogama obične patike, a između toga kratki zeleni šorts. Jeb'o mamu, bio sam ubeđen da ne nosi gaćice po onome šta sam video među nogama. A tamo je bio nabrekli mladi pičić...Za gaće sam se prevario jer su tangice krasile lepo izvajanu guzu koja se njihala dok je koračala prema autu.

Elem, prva dva dana su proletela za tili čas. Ja sam više vremena provodio sa drugarima nego s a nih dve. Saška je sekici pokazival grad, dok sam ja visio na Štrandu po celi dan.

Problem je nastao četvrtog dana, rano ujutru. Bio je petak. Ali najpre ćemo se vratiti u četvrtak veče. Saška i ja smo bili pozvani na useljenje kod naše zajedničke prijateljice sa faksa. Počela je da živi sa dečkom. Mina nije želela da ide sa nama, kaže ''umorila se preko dana''.

Nismo dugo ostali jer je moja draga morala ujutru da upiše ocenu koju je davno zaradila. Ipak, za to kratko vreme popilo se više nego što je trebalo. Kući smo otišli taksijem, a Saška će auto pokupiti ujutru posle faksa.

Već po izlasku iz taksija počeli smo da se ljubimo. Bili smo oboje napaljeni. Dizao sam je mini suknjicu i mešao guzove dok smo se ljubili ispred. Mazio sam je preko gaćica s leđa dok je ona otključavala. U liftu me je mazila preko već dignutog kurca, a u isto vreme je sisala moj jezik. Jedva sam čekao da uđemo unutra...

Po ulasku sam je samo odgurnuo na vrata, kleknuo i počeo da lizem pičku.
- Polako - rekla je: - Znaš da mi je sestra tu.
Na to sam totalno zaboravio. Uzeo sam je u naručje i polako odneo u našu sobu. Jebao sam je dobrih dva sata. Tri puta je svršila. Pogotovo poslednji put kada sam je istovremeno jebao u dupe i masirao klitoris.

Onako izmoreni zaspali smo pred zoru. Nisam je ni čuo kada je ujutru otišla. Spavao sam čvrstim snom kada me je iznenada probudilo zadovoljstvo prouzrokovano mojim glavićem u nečijim ustima. Logično. mislio sam da su Saškina.
- Draga, zar nisi na fakultetu - upitao sam. Čuo sam samo ššššš i ruku preko mojih usta i očiju. Nisam se bunio, ali sam shvatio da nešto nije u redu kada sam osetio pičku na svom glaviću. Kao da je bila šira. Otvorio sam oči i prvo što sam video bila je plava kosa kako se njiše u ritmu nečije glave. Bila je to Mina...
- Šta to radiš - dreknuo sam i pokušao da ustanem.
- Polako zete, uživaj. Biće ovo naša mala tajna - rekla je Mina.
Nije mi dala da ustanem, a njeno nabijanje je polako lomilo otpor i sa moje strane. Znala je da se jebe, majku joj... Prosto mi je usisavala kurac.
- Jao zete kako ti je lijep kurac. I veliki. Moja seka je baš prava srećnica. Pitam se kako je jutros otišla napolje onako razvaljena.
- Gledala si nas dok se jebemo - upitao sam je dok sam rukama držao njenu guzu i zakucavao kurac u pičkicu.
- Ahhh ahhh ahhhh...jesam - stenjala je Mina ujedajući se za donju usnu:
- Dva puta sam svršila drkajući pičkicu. Niste dobro zatvorili vrata, a ja nisam mogla da odolim kada sam je čula kako urla od zadovoljstva. Morala sam da vidim šta joj radiš...Uh, uh, uh - nastavila je da stenje dok su se sise njihale levo-desno.

Podigao sam je i okrenuo na drugu stranu. Levom rukom sam je držao za glavu i vrat, dok sam desnom uvatio obe ruke. Bila je bespomoćna, sa isturenom guzom. Na prvi udar se samo izvila. Polako je padala u trans dok je primala 20 cm ukrućenog mesa.

Nije joj puno trebalo da svrši. Stan je grmeo od jebačine, a mene nije bilo briga ni da li će Saška ući. Samo sam želeo da joj svršim na guzu. Izvadio sam kurac i poprskao je po celim leđima, guzi...Bilo je sjajno.
Tek tada sam shvatio šta se dogodilo i samo sam dreknuo:
- Brzo beži na tuširanje dok ja sredim sobu.
Sve je mirisalo na Minu i na jebačinu. Otvorio sam prozor, promenio posteljinu i čekao da mala droljica oslobodi tuš. Dok sam skidao neverstvo sa sebe, Saška je u međuvremenu stigla. Zatekao sam ih u kuhinji kako čavrljaju.

Mina je ćutala i ponašala se normalno, kao i tokom čitavog dana. Mislio sam da će se na jutru sve završiti, ali grdno sam se prevario. Ni slutio nisam šta će uslediti sledećeg dana, ali i tokom leta. Ni slutio nisam da će sve to trajati skoro pet godina.

 

Zbog korone morao sam biti sa mamom u karanteni

 Jedva sam čekao te praznike. Po prvi puta potpuno slobodan i punoljetan. Nema više škole, nema više obaveza, sledilo je 2 mjeseca uživanja. Želja za slobodom i uživanjem još je više bila potaknuta ovom vražjom pandemijom i glupim restrikcijama koje su me zakovale u sobu i potpuno promijenile moj način života i zabave. Glupiranje i bauljanje po ulici zamijenile su on line druženja, stjecanja prijateljstva sa ljudima koje možda nikad niti neću upoznati uživo i mnogo neprospavanih noći provedenih sjedeći za kompjuterom i igrajući igrice. Jedina dobra stvar bile je online nastava koja pogotovo za nas koji nismo baš bili neki dobri učenici omogućavala da kud i kamo lakše okončamo školsku godinu bez ikakvih posljedica. Završetkom škole najavljeno je popuštanje mjera, otvaranje kafića i svega ostalog u svrhu turističke sezone što je za mene značilo da ću većinu vremena provoditi vani ali smetnuo s uma da moja mama ima možda drugačije planove. Još prije smo se bili dogovorili, pošto definitivno neću ići na fakultet, da će mi ona uz pomoć svojih poznanstava u kratkom roku pronaći posao. Ipak, zbog ove korone odlučila je da ovih ljetnim mjeseci budem slobodan, da se samo provodim jer sam kako i svi zadnje vrijeme najčešće bio zatvoren u kuće, pa će na jesen početi sa traženjem posla. Eto, sve je išlo u moju korist, škola je završila a mjere su popustile.
Možda sam još u početku trebao reći da živim sa četrdeset petogodišnjom majkom Jasnom koja je valjda kao i sve samohrane majke bila vrlo zaštitnički ali i dosta popustljiva prema meni, svom sinu jedincu. Druga osoba za koju je još bila vezana osim mene je njezina mlađa sestra Verica. Iako su bile potpuno drugačijeg karaktera i temperamenta bile su zaista jako vezane. Verica zbog njene naravi nikako nije mogla ostvariti stabilnu vezu a što je bivala starija bilo joj je sve teže skrasiti se s nekim. Ipak već u kasnim tridesetim napokon je upoznala nekog i njena veza je potrajala više od 2 mjeseca. On je bio advokat iz Praga a upoznali su se tu na moru. Nakon ljetnje romanse, unatoč svim pretpostavkama oni ipak ostali u vezi a Verica se uskoro preselila u Prag. Sjećam se jednog dana kad je mama pričala na telefon i odjednom počela vrištati, Vesna joj je javila da se se upravo vjenčali. Bilo je to iznenada, nisu radili nikakve ceremonije nego jednostavno otišli na putovanje i vratili se vjenčani. Vrijeme je prolazilo, oboje su već ušli u četrdesete pa je bilo za očekivati da će uskoro imati i dijete ali to se nije dogodilo. Verica je imala nekakav medicinski problem i znam samo da je odlazila u nekakve privatne klinike na terapije. Mama je još jednom počela vriskati od uzbuđenja kad joj je Verica javila da je trudna. Trudnoća joj je bila komplicirana pa je Verica većinu vremena bila pod nadzorom, tako da po prvi puta nisu došli kod nas tokom ljeta. Rođenje djeteta se poklopilo sa početkom pandemije tako se nismo vidjeli sa njima pune dvije godina iako do Praga ima nepunih desetak sati vožnje ili sat vremena leta avionom. Iako su mogli doći ljeti, ipak nisu htjeli riskirati doći u doba korone sa malim djetetom i onda je moja mama odlučila da ćemo mi posjetiti njih čim popuste restrikcije. Verica je javila da je Češka ukinula mjere, a mama je odmah rezervirala dvije avionske karte za Prag čim je meni završila škola. Iako bih radije bio doma i uživao, nisam mogao odbiti da idem s mamom i posjetim tetku i po prvi puta vidim svog nećaka.
Unatoč tome što me mama učila da uvijek treba 2 puta provjeriti sve informacije, sada je napravila katastrofalnu grešku. Sletjeli smo u Prag i uzeli prtljagu, čekali u redu na provjeru pasoša i tada je uslijedio šok. Policajac nam je rekao da moramo u sedmodnevnu karantenu. Mama mu je pokušavala objasniti da su ukinute mjere i da karantena nije potrebna kombinirajući engleski sa nekoliko riječi češkog ali onako šokirana svaka treća riječ iz nje izašla bi na našem jeziku. Komunikacija između njih dvoje nije bila baš najbolja i nikako nisu razumjeli jedno drugog. Ja sam bio šokiran, nisam mogao zamisliti da ću opet biti zatvoren u nekoj sobi tjedan dana. Onako uzrujana rekla je policajcu da malo sačeka pa smo izašli iz reda i stali sa strane. Počela je šiziti.
Mama – Pa rekla je Verica da su ukinute mjere! Jebemu vrapca, šta ćemo sad? Zašto nemam signala?
Ja sam samo slegnuo ramenima a ona je nervozno držala mobitel i pokušavala nazvati Vericu.
Ja – A da pokušaš ugasiti avionski mod?
Napokon je dobila signal uspjela nazvati Vericu. Verica joj je rekla da se smiri i da će provjeriti o čemu se radi i nazvati je za 2 minute.
Mama – Sad će ona provjeriti o čemu se radi.
Ja – Kako bilo ja ne namjeravam u nikakvu karantenu. Idem doma.
Mama – Pa, vratit ćemo se doma onda. Provjeri kad imamo let za natrag.
Izvadio sam mobitel i počeo pretraživati Sky Scanner. Danas više nije bilo letova za nazad. Sutra je bilo a cijena je bila takva da si nismo mogli priuštiti. Našao sam let za kući po prihvatljivoj cijeni tek u petak a to bi značilo da još moramo ostati tu u hotelu dvije noći.
Mama – Ne, ne dam hiljadu eura za kartu. Čak i ovo u petak nije jeftino s tim da moramo platiti i hotel.
Ja – Kog vraga ideš na putovanje ako nemaš love i ako nisi provjerila pravila, nevjerojatno! A meni stalno prigovaraš da sam...
Zazvonio joj je mobitel. Mama je pričala sa Vericom a ja sam nervozno šetao u krug. Kad je završila pričati obratila mi se nježnim tonom.
Mama – Verica je pogriješila, ukidanje mjera za dolazak vrijedi tek od 1.7. za strance, a ne od 15. 6. Ali karantena je samo 5 dana i Jiri nam je sredio besplatno u hotelu preko svojih veza. Ako zaista želiš možemo se vratiti doma ali računaj koliko nas dođu karte, pa onda još spavanje ovdje i na kraju opet ih moramo posjetiti za desetak dana. To će koštati najmanje hiljadu i pol eura. Imam toliko novaca ali zar se nije bolje strpiti tih 5 dana pa ti ostane lova za provoditi se cijelo ljeto. Mislim... eto sam izaberi.
Ja bih zaista žrtvovao taj novac samo da se vratim doma jer mi je pun kurac zatvaranja u sobi ali realno, mama zaista ima pravo. Nismo baš toliko bogati da možemo tek tako baciti toliko novaca.
Ja – A dobro, strpit ću se.
Rekao sam to teškom mukom a mami se napokon pojavio osmjeh na licu i prišla mi je bliže i zagrlila me.
Mama – Pametni moj momak.
Vratili smo se se na šalter, rekli policajcu gdje ćemo odsjesti. Upisali sve podatke i napokon izašli iz aerodroma. Uzeli smo taksi i nakon 20 minuta došli u hotel.
Bio je to mali hotel nedaleko centra grada. Ljubazna recepcionerka je najprije pregledala dokumente i pronašla rezervacija zatim nam je objasnila da ne smijemo napuštati peti kat. Doručak, ručak i večera će nam biti dostavljeni u sobu prema dnevnoj ponudi a ako želimo nešto drugo možemo izabrati i javiti na recepciju sat vremena prije. Kava, čaj i voda su posluženi na hodniku a tu se također nalaze čisti ručnici i posteljina. Na samom kraju hodnika nalazi se balkon gdje se može boraviti na zraku. Dala nam je ključ i uputili smo se prema liftu.
Ja – Čekaj, dala je jedan ključ? Šta ćemo biti u istoj sobi?
Mama – Pa očito nam je Jiri uzeo dvokrevetnu sobu.
Taj podatak mi se baš nije sviđao. Kad već moram biti zatvoren u sobi volio bih da sam sam. Ubrzo je slijedio novi šok. Čim smo ušli u sobu vidio sam da postoji samo bračni krevet.
Ja – Pa šta je sad ovo? Zašto nema dva odvojena kreveta?
Mama – Hm, ne znam. Malo je nezgodno Valjda je tu takva dvokrevetna soba.
Ja – A jbt.
Mama – Ne psuj! Bilo bi mi neugodno sad zvati Vericu da nam treba druga soba a Jiri je sve platio...
Ja – Pa šta ovi Česi misle da samo parovi dolaze u hotele...
Mama -  Ma daj smiri se. Krevet je dovoljno velik da oboje spavamo tu bez problema.
Ja – Pa baš i nije.
Mama – Ako treba ja ću spavati na podu samo ne stvaraj probleme.
Ja – Ma ne. Nećeš spavat na podu.
Nekako sam se uspio smiriti i prihvatio činjenicu da ću 5 dana spavati s njom u istom krevetu. Ništa me više nije moglo iznenaditi i šokirati. Smjestili smo se, tuširali se... Ponuda tv kanala nije bila loša a srećom sam ponio laptop pa smo imali izbor filmova, igrica i ostalih stvari za zabavu. Spojio sam se na wi fi i pretraživao internet a ubrzo je stigla večera. Osoblje je pokucalo na vrata i predali nam tacne sa hranom i pićem. Hrana je bila zadovoljavajuća. Inače ja bih pojeo svoju porciju i pola mamine. Jedino sam imao zamjerku što bi poslužili samo jednu krišku nekakvog kiselog kruha. Nakon večere svatko od nas je bio zauzet u svom svijetu poziva, poruka i socijalnih mreža, a onda smo pronašli nekakav film i počeli gledati, ali umor i stres su napravili svoje pa kraj filma nismo dočekali nego smo oboje zaspali. Krevet je zaista bio udoban i ne pamtim kada sam zadnji puta spavao ovako dobro. Probudilo nas je kucanje na vrata i posluživanje doručka nakon čega smo se opet posvetili svatko svojem virtualnom svijetu sve do ručka.
Ajme, toliko hrane i samo ležanje u krevetu... Nakon ovog trebat će mi opet puno vježbanja, nekakva dijeta jer ovako ću postati debela prasica – Rekla je mama i stavila ruke na stomak. Pogledao sam prema njoj. Dobro, ona je možda malo punija ali onako u lijepom smislu. Ne mogu zamisliti kakva bi bila da je mršava. Ovako je čisto ok, ne mogu je zamisliti drugačiju. Nisam znao što da joj odgovorim. Naravno da neću reći – da debela si i trebaš na dijetu. A  sigurno neću ni lagati i reći joj da je mršava kao cura od 20 godina. Rekao sam joj ono što i jeste.
Ja – Mama, takva kakva jesi potpuno izgledaš zadovoljavajuće tako da par kila manje ili više nema baš nikakve razlike.
Mama  - Hm, Ne znam baš.
Mama ima jako lijepe crte lica koje joj izgleda mladoliko a to što je i prirodna plavuša,  sigurno joj pomaže da ne izgleda kao da je u četrdesetima nego desetljeće mlađa. Kao što sam rekao jeste malo punija ali s obzirom na veličinu njenih grudiju i guzice zaista se može reći da izgleda prilično dobro. Da, pogodili ste. Ima zaista ogromne sise, šire kukove i ogromnu guzu a to što je nižeg rasta obline joj dolaze još više do izražaja.
Tada smo nakon ručka napravili grešku. Zaspali smo i probudili se kasno poslijepodne. Očito se nije moglo odoljeti udobnom krevetu i toplini. Zašto je to bila greška? Zato jer nam se navečer nije spavalo. Ona je ipak uspjela zaspati oko 2 u noći a ja sam se samo vrtio u krevetu i uspio utonuti u san tek pred jutro. Naravno ništa nas nije sprečavalo da ne nadoknadimo spavanje po danu tako da sam prespavao skoro cijeli sljedeći dan i opet imao problem po noći. Imala je i ona problem ali ipak bi uspjela zaspati prije mene. Potpuno smo promijenili bioritam i spavanje više nije bilo redovito  kvalitetno. Cjelodnevni boravak u krevetu je uradio svoje. Spavali bi više puta na dan tek po kojih sat vremena i to više po danu nego po noći. Samo smo ležali i gledali serije ali nakon nekog vremena počela nas je hvatati lagana nervoza. Sve češće bi se ustajali iz kreveta i šetali po sobi. Ja sam cijelo vrijeme bio u boksericama i majici. Ona je u početku za spavanje oblačila kratku ljetnu spavaćicu i gaćice a po danu bi se presvukla u majicu i tajice ili kratke hlačice ali pošto smo zamijenili dan za noć, zapravo kao da nam je stalno bila noć tako da je i ona po cijele dane ostajala u spavaćici i gaćicama.
Bila je treća večer. Tražili smo po internetu preporuke za serije ili film. Oboje volimo trilere tako da smo se brzo dogovorili što ćemo gledati. Triler serija koju smo odabrali pokazalo se da je zapravo erotski triler sa zaista puno necenzuriranih scena seksa. Nije bilo prvi puta da zajedno gledamo nešto gdje ima scena seksa ali ovo je bilo ipak malo previše. Zapravo cijela radnja serije se svodila na seks što se prema naslovu nije moglo zaključiti. Naziv serije „Poremećaj” a za žanr je pisalo triler. Iako se meni čini da je trebalo pisati erotski triler a može se svrstati u kategoriju soft porn. Uglavnom ta mini serija je bila super ali meni je bilo tako neugodno ležati s njom u istom krevetu i gledati jebanje a najgore je bilo to što mi je cijelo vrijeme bio dignut. Nakon prve epizode prekrio sam se plahtom iako je u sobi bilo prilično toplo. Prije zadnje epizode ona je odlučila da će pokušati zaspati a ja sam stavio neki drugi film. Ipak se nisam mogao smiriti. Iako film nije imao nikakve veze sa seksom meni je kurac bio tvrd i dignut cijelo vrijeme a u glavi sam sam samo zamišljao jebanje. Znao sam da ću se morati izdrkati. Naravno, pazio sam na svaki pokret samo da me ona ne skuži. Tako sam odlučio ne ići odmah u kupaonu dok ona ne zaspi čvrsto jer sam mislio da će shvatiti da se idem izdrkati. Zato sam čekao da ona zaspi ali i ona se se stalno okretala. Kad bih već mislio da je zaspala ona napravi pokret. Bila je okrenuta leđima prema meni pa sam odlučio da izvadim kurac iz bokserica, lagano ga drkao i čekao da budem siguran da ona spava pa onda napokon ići u kupaonu da ga izdrkam. I tako sam ga počeo lagano drkati ali sam stalno pogledavao prema njoj da se ne bi okrenula prema meni i vidjela. Tako sam više gledao prema njoj nego u tv. Nisam nikako mogao da ne primijetim kako joj se spavaćica podigla preko guze kad je skvrčila koljena. Da, njena guza bila mi je kako bi se reklo na dlanu. Svjetlost od televizije pružala mi je mogućnost da vidim kako joj se gaćice urezuju u pičku. Na trenutak sam zastao i rekao u sebi – Jbt pa nisi normalan, gledaš staroj u guzu i picu i drkaš? Jesam li ja normalan? Gori sam od ovih u seriji koju smo gledali.
Tada sam shvatio da se ona ne miče iz te poze i zaključio da je zaspala. Kao što sam rekao, planirao sam se ići izdrkati kad ona zaspi ali sad sam iz nekog razloga htio još malo gledati je i drkati. I ja sam se okrenuo na bok prema njenoj guzi koja je bila na sredini kreveta. Dijelilo nas je nekih desetak centimetara a ja sam ga drkao u pravcu nje. Ne znam šta sam htio u tom trenutku ali još sam još se više približio. Osjetio sam kako diše i zaključio da spava. To je bila prilika da odem u kupaonu i izdrkam se. Iznenada sam promijenio plan. Htio sam joj se približiti, zapravo dodirnuti njeno tijelo, samo malo da se još više napalim a onda se ići izdrkati. Jasno mi je bilo da bi bila katastrofa kad bi se ona probudila i shvatila šta radim pa sam pospremio sam kurac u bokserice i polako se priljubio uz nju tako da izgleda kao da spavam i da smo se u snu tako približili slučajno. Gotovo nekoliko minuta sam bio tako priljubljen uz nju a ona se nije micala. Duboko je disala pa sam zaključio da spava duboko. Bio sam tako napet, napaljen kao nikad prije. Kurac je bio zarobljen u boksericama priljubljen uz njenu guzu. Imao sam osjećaj da bi svršio čim bi ga dodirnuo. Znao sam da se moram odmaknuti i ići se izdrkati u kupaonu. Već sam se bio odmaknuo od nje i htio sam je samo malo prstima dodirnuti prije nego odem. Mislio sam pa kad ovako čvrsto spava, nije se probudila dok sam bio stisnut uz nju, valjda se neće probuditi ako je samo malo dodirnem. Skupio sam hrabrosti i polako stavio prst preko njenih gaćica urezanih u pičku. Da, sve je bilo mokro. Zastao sam tako na nekoliko sekundi a ona se tada malo pomaknula ispruživši jednu nogu a drugu je savila u koljenima. U takvoj pozi njena pička je bila još više dostupna i bolje se vidjela. Iako sam se uplašio da se probudila pa sam potpuno stao ipak nakon nepune minute odlučio sam samo da malo razmaknem gaćice, dodirnem joj pičku i da napokon odem u kupaonu. Najgore je bilo to kako polako i neprimjetno razmaknuti gaćice. Polako sam prst ugurao između pičke i gaćica. Sve je bilo jako mokro. Onda sam polako povukao gaćice i prebacio preko njene pičke. Svašta mi je prolazilo kroz glavu tada. Znao sam kakve posljedice bi mogle biti ako se probudi i skuži šta radim. Bilo me je strah ali strast je ipak prevladala. Počeo sam prstima dirati njenu pičku. Bila je tako mesnata, ogromne raširene usne otkrivale su izbočinu s nekim dugmetom na vrhu pičke. Nisam nikad vidio tako izražen klitoris a spuštajući prst prema dolje, raširene usne su same pokazivale put i vodile do rupe koja bila tako skliska da je prst bez imalo otpora ušao unutra. Čim je prst ušao u njenu pičku ona je ispustila nježan zvuk – aaaaah. Odmah sam pomislio da se budi izvadio prst i od straha se naglo maknuo na svoju stranu kreveta a ona je još dva puta nježno izdahnula, aaaah, aaaaah. Pa ona valjda sanja? Pomislio sam. Nakon možda minute - dvije ponovno sam pogledao prema njoj. Promijenila je položaj. Sada je ležala na trbuhu. I dalje joj je spavaćica bila podignuta preko guze a noge lagano raširene. Gledao sam u tu ogromnu guzu i zapitao se: - Pa dobro jesam li ja normalan? Razum nije prevladao. Ponovno sam izvadio kurac i počeo ga drkati gledajući u tu ogromnu maminu guzu. Nije dugo trebalo da joj se opet približim i prstima dođem do njenog međunožja. Gaćice su joj još uvijek ostale onako sa strane preko pičke kako sam ih prvotno bio ostavio. Ovog puta čim sam dodirnuo joj dodirnuo pičku ona se stresla a ja se brže-bolje okrenuo i pravio da spavam. Mislio  sam: - „Ne, pretjerao sam, moram se smiriti, napokon ići u kupaonu izdrkati se i onda mi više ovakve gluposti neće padati na pamet. Počekao sam još nekoliko minuta da ponovno čujem njeno duboko disanje da se uvjerim da čvrsto spava i onda sam se okrenuo. Pogledao prema njoj a ona je sad ležala na leđima. Najprije sam joj pogledao lice. Oči su joj bile zatvorene. Disala je na usta. Čvrst u nastojanju da ovog puta idem u kupaonu ipak me nešto opet zaustavilo. A kako i ne bi kad joj je jedna sisa ispala van. Možda je kod drugih žena sisa ali kod moje mame to je ogromna sisurina koja ne može stajati ravno dok ona leži nego se sruši sa strane. Dobro znao sam kakve sise ima, znao sam i za ogromne bradavice ali sad je sve bilo drugačije. Ne mogu opisati kako sam se osjećao.  Gledao sam u tu sisu. Bože pa ta bradavica je kao prst, kako je samo tako iskočila. Naravno, odlazak u kupaonu je ponovno bio odgođen a drkanje s pogledom na mamu se nastavilo. Bio sam na rubu da svršim, zapravo cijelo vrijeme sam, još od kad smo počeli gledat seriju prije puno sati. Pogledao sam prema dolje. Imala je raširene noge a gaćice su još uvijek ostale sa strane priljubljene između njene noge i pičke. Svijetlo od televizije je baš lijepo svijetlilo prema njenom međunožju. Mogao sam detaljno vidjeti pičku. Došao sam glavom koliko god sam bliže mogao i zurio u pičku. Ma nije to pička, moja mama zaista ima pičketinu. Odmah mi je palo na pamet da je sigurno puno njih guralo kurčeve u nju. Bila je vidljivo mokra, slinava, meni se činilo da je sva nabreknuta, natečena. Nikad još nisam uživo vidio takvu pičku. Ovog puta nisam gurnuo prst nego dodirivao klit ali ona se opet počela micati pa sam prestao. Shvatio sam da je previše opasno da je tako diram, sigurno bi se probudila i skužila me. Ipak sam htio nešto više od užitka drkanja u kupatilu pa sam odlučio da ga izdrkam tamo dok ju gledam. Namjestio sam se tako da sam kleknuo po strani i počeo drkati. Malo bi pogledao u pičku, malo u sisu ali najviše sam joj gledao u lice, to jest u oči, da znam ako se slučajno probudi. Ona je još uvijek duboko disala na usta a na trenutak bi lagano zahrkala. Tada sam shvatio da mi treba nešto gdje ću se izdrkati, znao sam da će biti puno sperme i da mi dvije salvete s noćnog ormarića neće biti dovoljne nego mi treba nešto puno veće, recimo ručnik. Zato sam ustao i išao u kupaonu. Uzeo sam ručnik koji je već bio korišten u vratio se u sobu. Pažljivo sam zatvorio vrata od kupaone ali ipak se začuo onaj klik a zatim još i škripa kreveta dok sam se smjestio na svoju polovicu. To je bilo dovoljno da se ona probudi. Kako sam pažljivo zurio u nju najprije sam primjetio da je duboko udahnula, progutala slinu i nastavila disati na nos. Nije otvarala oči nego se samo okrenula na bok na svoju strane ostavivši guzu na sredini kreveta. Tada je promrmljala:
Mama – Još ne spavaš?
Ja – Pa ne.
Mama – Pa pusti barem mene da spavam, stalno se mičeš i skačeš tu po krevetu!
Nisam ništa odgovorio. Odlučio sam se smiriti dok ponovno ne zaspi. Ovog puta obe noge su joj bile jednako savijene tako da joj je guza bila potpuno naprčena. Počekao sam par minuta i na osnovu njenog glasnijeg disanja zaključio da je zaspala. Stavio sam ručnik između njene guze i mene i počeo ga lagano drkati. Nije to bilo ono što sam htio, a htio sam izdrkati dok joj gledam sise i pičku dok su joj raširene noge. Ali šta je tu je. Par puta sam ga malo brže rukom protresao i zadnji čas prije svršavanja sam stao. Zašto sam stao opet? Nisam odolio a da još jednom ne dodirnem pičku. Najprije sam je pipkao, klitić, usmine a onda sam gurnuo prst. Osjetio sam promjenu u njenom disanju i učinilo mi se kao da se malo micala. Prst je bio zabijen u njenu pičku i tako sam stao. Nisam ga micao ali sam osjetio da se ona lagano pomiče. Tako sam ostao s prstom u njenoj pički i samo lagano rukom ljuljao njenu guzu a onda sam stavio u nju i drugi prst. Zatim sam oba prsta blagim pokretima izvukao do pola van pa onda nazad unutra. Tako sam ponavljao sve brže i kad sam shvatio da je ona u snu i da ne reagira palo mi je na pamet da možda mogu s kurcem doći do pičke pa čak ga možda i ugurati malo. Priljubio sam se uz nju i namjestio kurac prema njenom međunožju. Trljao sam ga o nju ali mi se učinio da kad glavić dodirne pičku kao da se ona malo odmakne. Možda zbog dodira tako reagira. Tada sam uzeo kurac u ruku  i pokušao ga ugurati u pičku ali u trenutku kad je već počeo prodirati ona se pomaknula i legla na trbuh. Tada mi više ništa nije bilo jasno. Jel spava ili ne? Jel ona osjeti ovo ili misli da sanja? Pa ako zna zašto ništa nije rekla? Misli su mi bile zbrkane. Ipak sam ponovno stavio ruku na njenu pičku i opet nije bilo reakcije pa sam ponovno pokušao staviti kurac. Pošto je ona sad ležala na leđima morao sam se namjestiti iznad nje. Stao sam na koljena između njenih nogu i spuštao se niže. Naslonio sam se na svoju lijevu ruku a u desnu uzeo kurac i s njime dodirivao njenu guzu i pičku. Namjestio sam se da ga uguram ali tada je uslijedio šok.
„Prestani” – Izgovorila je, a sam ostao u šoku. Dakle ona zna što se događa. I nije ljuta? Hm. Bio sam u čudu. Mislio sam u sebi – Pa onda je u redu. I nastavio sam pokušaj da joj ga uguram ali ona se vješto izmicala. Tada sam shvatio da mi vjerojatno dopušta da je diram ali ne da joj stavim kurac. Slijedio je još jedan pokušaj ali završilo je isto. Rekla je ovog puta malo glasnije – „Nemoj!”. Ja sam stao a ona se izmakla i okrenula prema meni. Djelovala je potpuno budno. Bio je to šok kad se okrenula prema meni i zurila i dignut slinav kurac a ja onako u šoku izbjegavao pogled u oči ali i dalje gledao u onu sisu koja je bila ispala iz spavaćice. Srećom je ona prva prekinula neugodnu šutnju.
Mama – Ajde isprazni se pa da možemo normalno spavati.
Ja – Znači ne ljutiš se?
Mama – Nećemo sad o tome.
Shvatio sam da je bolje da šutim i nije mi bilo jasno šta je točno mislila pod ovo „isprazni se”. Da li je mislila sad ovako tu ili? Odmaknuo sam se od nje i legao na svoju polovicu a ona se okrenula leđima prema meni. Pa valjda je mislila da tu drkam? Nisam bio siguran pa sam upitao bojažljivo.
Ja – Misliš da tu...? Ili...?
Mama – Kako god hoćeš, samo da se već jednom smiriš.
Legao sam tako na leđa i počeo drkati. I dalje mi je bio dignut a nisam više bio onako blizu svršavanja. Kao da me bilo prošlo. Drkao sam nekoliko minuta i sve više ubrzavao. Valjda mi nije bilo ugodno to što je ona sad budna i zna da drkam. Snažno sam ga drkao, namještao se ovako onako ali nije mi došlo da svršim. Dugo je to trajalo.
Mama – Treseš cijeli krevet, hoćeš li već jednom?
Nisam ništa odgovorio nego sam nastavio jače drkati. Misli mi nisu bile usmjerene na pičku i sise nego sam razmišljao kako je sve ovo nevjerojatno. Pa nije mi još ušlo u glavu da sam dirao maminu pičku, da sam joj htio staviti kurac i da sad drkam pored nje. Očito su me te misli odvratile od onakve napaljenosti tako da je drkanje potrajalo dugo ali nije bilo učinka. Mama je bila sve više nervoznija. Prošlo je sigurno pola sata da sam drkao, tresao krevet tada se ona okrenula. Mislio sad da će opet prigovoriti nešto da se smirim i prestanem tresti krevet.
Mama – U redu je, sigurno se ne možeš opustiti.
Sjela je na krevet na svojoj polovici a ja sam i dalje ležao.
Mama – Ajde ovo će ti pomoći. Samo se opusti i gledaj.
Istodobno dok je govorila skinula je spavaćicu a dvije sise su ispale i stale visjeti skoro dodirnuvši njene noge. Ona ih je uhvatila rukama. Ja sam buljio otvorenih usta a ona se smješkala.
Mama – Hajde riješi to, šta čekaš sad.
Ja – A-aha.
Nekako bojažljivo sam ga uzeo u desnu ruku. Bilo mi je neugodno drkati kad me tako gleda. A očito je i ona to shvatila.
Mama – Ajde da ti pomognem jer ovako nećeš nikad.
Dok sam još pokušavao shvatiti šta je rekla ona je došla bliže i uzela ga u ruku. Smiješila se i počela ga drkati. Tresla ga je nježno desnom rukom a ja sam gledao kako joj sise skaču. Počeo sam osjećati i već sam razmišljao da li treba da kažem da ću svršiti ili će sve prskati okolo. Nakon par minuta je zastala.
Mama – Čekaj da se bolje namjestimo, ruka me boli ovako.
Ona se podigla i onda sjela.
Ja – Kako želiš da se namjestim.
Mama – Smo klenni.
Ja sam kleknuo ispred nje a ona je sjedila. To me jako napalilo, Najprije ga je malo nježno drkala. Sav je bio slinav a onda sve brže i jače, svom snagom ga je natezala i uskoro više nisam vladao sa sobom. Na svaki njen trzaj mlaz sperme bi prskao. Sperma je letjela svuda. I po njoj i po krevetu i po podu. Inače sperma prestane izlaziti nakon nekog vremena ali ovog puta se zaista skupilo puno toga.
Mama – Bože koliko toga ima!
Svakim pokretom još jedan mlaz bi izletio. Najviše toga je bilo po njoj. Sperma se slijevala niz njezine sise, trbuh a ja sam se srušio natrag na leđa. Usta su mi bila suha. Jedva sam disao. Ona je uzela onaj ručnik koji sam još prije bio pripremio i brisala se. Ja sam ispružio ruku i uzeo bocu vode. Ispraznio sam je skoro cijelu.
Mama – Daj mi molim te dodaj vlažne maramice iz torbe.
Ustao sam i dao joj maramice. Ona se još uvijek brisala.
Mama – Hm. Ništa ne pričaš, sigurno ćeš sutra imati puno pitanja. Hajde sad da napokon spavamo.
Ja – Da, trebalo bi.
Mama – I nemoj previše razmišljati o ovome.
Legli smo. Svatko na svoju stranu. Uspio sam zaspati ali nije to bilo kvalitetno spavanje. Više kao polusan. Već je bilo jutro. Iako su zastori bili navučeni preko prozora ipak je malo dnevnog svijetla ulazilo u sobu. Ustao sam i još bolje namjestio zastore tako da bude mrak. Zatim sam opet legao. Uspio malo zaspati i tada me probudilo kucanje na vrata. Da, već je bilo prošlo 7 sati i posluživali su doručak. Ustao sam i uzeo dvije tacne sa hranom, stavio  na stolić i počeo jesti. Mama se na trenutak probudila, shvatila da je doručak i nastavila spavati. Dok sam jeo pogledavao sam prema njoj i naravno opet mi se digao. Vratio sam se u krevet i pokušao opet spavati. Nije išlo. Stalno sam se okretao. U glavi mi je bila potpuna zbrka. Opet sam se stisnuo uz nju i rukom je dodirivao. Nije se micala. Prstima sam odmaknuo gaćice preko pičke i dirao je. Zatim sam ugurao prst, pa drugi i onda treći. Izvadio sam ih i onda malo trljao klit pa ih opet ugurao. Tek kad sam započeo jebanje prstima shvatio sam da ona lagano stenje i namješta se. Kružio sam prstima u mokroj pičketini, zabijao prste a ona je samo dahtala. Zatim se pomakla, zapravo ispružila nogu i samo se spustila tako da legne na trbuh a svoju desnu ruku je  provukla ispod i također stavila na pičku. Shvatio sam da trlja klit a ja sam je nastavio jebati prstima. Sve jače je stenjala. Mislio sam da ako joj ga sada uspijem ugurati, neće odbiti. Nisam stajao prstenjačiti i približio sam kurac, nadvio sam se ispred nje isto kao i zadnji puta ali ovog puta sam joj ga odmah nemilosrdno zabio. Ona je samo jače zastenjala a jasam odmah počeo jako upirati. Tako široka i mokra pička nije postavljala nikakav otpor, samo sam ga gurao u rupu. Pokušao sam što je moguće snažnije. Nisam nikad tako snažno jebao kao sad. Pomogla mi je činjenica da sam već bio svršio i te kako, pa nisam imao problema s kontrolom svršavanja a ona je stenjala sve jače. Nisam bio siguran jel ona to svršava ili ne. Bila je malo podigla guzu a ja svom snagom upirao ali pošto je široka i skliska ispao mi je. Tada je zastenjala još jače i izmakla se. Mislio sam da će se opet tako namjestiti ali se okrenula prema meni i zapovjedno rekla: „Lezi!”.
Legao sam na leđa. Ona je vješto skinula spavaćicu i gaćice. Znao sam što slijedi. Tako me je pohotno zajašila  i rekla: „Sam si tražio ovo”.
To kako me je jašila to sam vidio samo na pornićima. Uz to si je dirala sise i trljala klit. Više puta je nešto rekla. Ne sjećam se točno kojim redosljedom ali ovako je govorila: „Ti si počeo prvi”, „Htio si me jebati”. „Svoju mamu si htio jebati”, „Jel ti se sviđa ovo?”. „Sviđa ti se ovakva mama?”, „Nisi imao pojma Kakvu mamu imaš”... Bilo je i još nešto ali ne mogu se točno sjetiti. Uglavnom moram priznati da me je rasturala. Iako sam ja prilično jake konstitucije ipak i ona ima koji kilogram i zaista me je izjebala. Zaista nije bilo lako. A tek kad je počela svršavati... ne mogu to opisati. Samo sam mislio o tome da će nam iz susjednih soba pokucati da se smirimo. Takav ženski orgazam sam vidio samo na pornićima. I to je trajalo i trajalo i trajalo a ona se samo nabijala na mene dok god je mogla. Nisam više mogao kontrolirati a nisam znao smijem u nju ili ne. Pokušao sam reći: „J-ja ću svrš..”. Ali ona se nije obazirala. I dalje me jašila a ja sam počeo prskati u njenu pičku. Ipak je ovog puta bilo manje sperme. Tek kad je kurac postao mlohav ona je napokon sišla s mene. Legla je na leđa i dahtala. Sise su se sručila svaka na svoji stranu a iz pičke je curilo malo sperme. Kad se oporavila ustala je i rekla: „ Idem u kupaonu a kad se vratim imat ćemo ozbiljan razgovor”.

I meni je trebao tuš. Ležao sam i slušao zvuk vode iz kupaone. Htio sam samo zaspati i probuditi se misleći da je ovo bio samo san. Pa zaista se čini nevjerojatno da sam upravo jebao svoju mamu. Onu ženu za koju sam oduvijek mislio da je suzdržana, potpuno na zemlji. Za koju sam mislio da je zadnji puta imala seks 9 mjeseci prije nego je mene rodila. Kako je moguće da sam imao takvo mišljenje o njoj? Kako je moguće da nisam mogao niti naslutiti da se iza maske krije zapravo jedna pohotna jebačica koja očito toliko voli jebanje da se nije mogla suzdržati da se ne pojebe sa vlastitim sinom? A možda se je i mogla suzdržati ali je to uradila zbog mene? Očito je znala u kakvom sam stanju pa mi je pomogla na obostrano zadovoljstvo. Ne, mogle se to riješiti ne neki drugi način. Šta da joj kažem sad kad se vrati iz kupaone? Odnosno šta će ona reći? Da, neugodno mi je sve ovo, pogotovo sad ovo iščekivanje. Imam neki loš predosjećaj ili možda samo paranoja i osjećaj grižnje savjesti. Najizglednije je da će se sad vratiti iz kupaone i vikati na mene, ljutiti se, kriviti mene. Možda više nikad u životu neće više pričati sa mnom. Sigurno me više nikad ne želi vidjeti u životu. Koja je druga opcija? Da krivi samu sebe, padne u depresiju i tko zna šta još? Ne, to nikako ne bi bilo dobro. Namjestio sam se na bok, navukao bokserice i čekao. Nedugo zatim otvorila su se vrata. Samo sam krajem oka pogledao prema njoj izbjegavajući pogled u oči. Činjenica da je izašla gola kakva je i ušla ipak me malo ohrabrila.
Mama – Jesi zaspao?
Ja – A skoro.
Legla je na svoj dio kreveta.
Mama  - Okreni se da te vidim.
Okrenuo sam se prema njoj i pogledao je u oči na trenutak ali opet mi je pogled bježao prema sisama i pički.
Mama – Jesi dobro?
Ja – Jesam.
Mama – Dobro, nećemo sad puno filozofirati. Mislim, svjestan si šta se upravo dogodilo.
Ja – Da.
Mama – Onda se nadam da si i svjestan posljedica koje ovo što se dogodilo može uzrokovati.
Ja – Jesam.
Mama – Dozvolila sam da se ovo dogodi računajući na tvoj slobodoumni svjetonazor i jaku mentalnu stabilnost. Reci mi da nisam pogriješila.
Ja – Nisi.
Mama – Znaš, ja jako volim seks i imam potrebe možda veće nego druge žene. Znala sam da si bio zaista jako uzbuđen, počeo se me dirati. Mislim, mogla sam se ja suzdržati ali... odlučila sam tako... Možda me sad mrziš. Možda ćeš me mrziti u budućnosti...
Ja – Mama...
Nisam znao šta da joj kažem ali mi je bilo drago da nije ljuta niti na mene a ne želim joj dopustiti da krivi sebe pa sam joj se približio i zagrlio je.
Ja – Super je imati te kako mamu a tek imati seks sa najseksipilnijom osobom ikad. Pa vidiš kako si privlačna i seksi kad mi je tako došlo da se nisam mogao suzdržati.
Mama – Joj pa i meni tako bude, ponekad sam tako... uzbuđena...znaš nemam stalnog partnera...
Kao da se još uvijek pokušavala opravdavati.
Ja – Mama, shvaćam te. Pa nisam dijete.
Mama – Znaš. Ovo smo samo jer smo tu... jer...
Ja – Hej, u redu je. Idem sad spavati.
Okrenuli smo se svatko na svoju stranu i zaspali. Napokon sam dobro spavao. Ignorirao sam i kucanje na vrata kad su posluživali ručak i samo nastavio spavati. Probudio sam se popodne. Ona je još uvijek spavala. Tacne s hranom sa unio u sobu i išao pod tuš. Kad sam se vratio mama je bila budna. Ležala je na krevetu samo malo pokrivena plahtom preko trbuha. Pogledali smo se i nasmijali. Instinktivno sam joj prišao i poljubio je. Pružio sam joj ruku da ustane.
Ja – Evo ručak se već ohladio.
Mama – Baš sam gladna.
Čim je ustala odškrinula je zastore i otvorila prozor a sobu je obasjalo sunce. Nije mi baš odgovaralo toliko svjetlosti nakon dugo vremena. Oboje smo se namrštili kao da smo vampiri. Ona je najprije išla u kupaonu a onda smo jeli, pa pili kavu. Legli natrag na krevet i svatko na svom mobitelu tipkao, čitao. Komentirali smo vijesti i tekuće događaje i uskoro je došlo vrijeme za večeru. Nismo bili gladni. Ostavili smo sve za poslije. Ionako je bilo za očekivati da ćemo opet cijelu noć biti budni. Odložio sam mobitel i protegnuo se. Pogledao sam prema njoj. Naravno najviše sise i pičku.
Mama – Jel ti možda smeta što sam gola?
Ja – Ne. Ne nimalo. Mislim da možda i ja skinem...
Mama – Pa skini, ionako smo već sve vidjeli.
Oboje smo se nasmijali i ja sam skinuo bokserice. Da bio je krut i nije moglo da se ne primjeti.
Mama – Opa, ima ga...
Prišao sam joj bliže, oboje smo bili na boku okrenuti jedno prema drugom. Pogledali smo se.
Mama – Ma šta bi ti htio?
Ja – Hmm.
Ispružila je ruku i dodirnula mi kurac. Nježno ga je dirala i ponovila: -”Šta bi ti htio a?”
Nisam odgovorio nego sam se samo nasmijao. Pomaknuo sam se i istovremeno sam ustao dok je ona legla na leđa. Gledao sam u pičku i samo mi je bilo na pameti da joj ga nabijem unutra ali ipak sam samo legao na nju i prislonio glavu do njene. Polako prišao bliže usnama i tada smo se poljubili. Bilo je savršeno. Dok je ona širila noge ja sam se namještao a tada sam primjetio velike bradavice koje se ukrutile. Tako velike s takvim bradavicama je nešto zaista jako napaljivo. Krenuo sam ih sisati, dirati, gnječiti...igrao sam se s njima kako kod sam želio. U trenutku obostrane strasti kurac je bio nestrpljiv da uđe u nju čim prije. Odmah je ušao u široku mokru pičku. Oboje smo ispustili zvuk ugode. Počeo sam je jebati i gledao sam je u oči. Bila je tako lijepa. Zaista mi se sviđalo to što je malo debela. Bilo me je svuda po njoj. Mogao sam je jebati kako kod sam htio. Nježno, grubo, brzo...kako god  sam htio.
Mama: -”Odličan si, odlično to radiš, aaah”
Ja: -”Mama ti si super”
Nastavio sam jebati, kružio kurcem duboko u njenoj pički. Ona je počela stenjati sve jače.
Ja: -”Joj mama kako si dobra.”
Mama: -”Voliš jebati mamu a?”
Ja: -”Mama se voli jebati a?”
Mama: -”Daaa, mama se jako voli jebati.”
Ovakva komunikacija tokom jebanja je bila za mene nešto novo ali nešto što me tako jako napaljivalo. Ne znam koliko vremena sam je jebao, nismo niti mijenjali poze ali postao sam tako napaljen, na rubu orgazma, srećom i ona je stenjala sve jače. Iako sam htio da dokažem da mogu dugo jebati, ipak je bilo previše za mene. Samo sam se nadao da će i ona svršiti. Počeo sam nabijati svom snagom. Krevet je škripao i lupao. Njene sise poskakivale kao i njezin seksi trbuh a zatim je ispustila dugačak – Aaaaaaaah, pa onda još jednom duži i onda najduži a ja sam joj punio pičku spermom. Ostao je u njoj neko vrijeme a ja sam legao na nju. Oboje smo bili mokri. Kad je kurac napokon postao mlohav sam je izašao iz pičke. Tada sam se maknuo s nje i legao na svoju polovicu.
Mama: -”Ajme kako me lijepo dovedeš do vrhunca. Zaista si nadaren.”
Ja -”Pa kad si tako... mmmm”
Malo smo odmarali a onda gledali film. Film je bio dobar i zanimljiv ali jedva sam čekao da završi. I čim je završio odmah sam joj se probližio i počeo laziti po njoj, ljubio sam je u usta pa po vratu, gnječio sise, sisao bradavice, ljubio pupak i na kraju počeo lizati pičku. Ona je bila iznenađena.
Mama: -”Ajme, to mi radiš, to radiš mami.”
Takvu pičketinu imalo se što lizati. Klit ko dugme na playstationu, raširene usne, mesnate i na kraju rupa tako velika da ne pruža otpor kad uguraš prst. Jebao sam je prstima i lizao. Htio sam da je tako zadovoljim ali nisam znao da li je to uopće moguće. Istodobno prstenjačenje i lizanje klita dali su rezultata. Ona me čvrsto držala za glavu. Najprije jednom rukom za kosu a tada se sa obje ruke pritiskala prema svojoj pički. Stalno sam lizao klit i prstenjačio je a kad sam uspio dovući i drugu ruku onda sam zabio prst i u guzu, tada je postala glasnija i stenjala svakim putem sve duže da bi odjednom ispustila dugačak – aaaaaaaaah. Kao i zadnji puta. Znao sam da svršava tada a po prvi puta doživio tekućine iz pičke na svojim ustima. Samo je ležala i dahtala. Ja sam kleknuo ispred nje i drkao ga. Ona se malo podigla i uzela ga u ruku, približila glavu i počela ga pušiti. Radila je to savršeno. Ustima ga tako dobro sisala a rukom drkala upravo kako treba. Nije dugo trebalo da sperma ispuni njena usta. Isisala ga je do zadnje kapi i sve progutala. Legli smo i nismo ništa pričali, samo smo se smješkali.
Ja -”Sad još neki film?”
Mama: -”Može.”
Kad je film završio već je bilo skoro 3 sata. Mama je legla na trbuh i protezala se.
Mama: -”Danas bi mogli spavat malo ranije, haha.”
Ja: -”Hm”.
Nagnuo sam se nad nju a ona je okrenula glavu prema meni.
Mama: -”Zar ti možeš opet?”
Ja: -”Da, i te kako.”
Nije ništa odgovorila, samo je kratko rekla: ”Uh”, i podigla guzu. Prišao sam joj straga a ona se naguzila baš kako treba. Stao sam na koljena, razmaknuo njene debele guzove i ugurao kurac u široku pičku, čim sam ga zabio držao sam ga unutra i radio kružne pokrete a onda je uhvatio za guzove i počeo je jebati. Njoj je glava bila u jastuku tako da se stenjanje čulo puno slabije. Zaista je bio gust jebati je tako. Jebao sam je koliko god sam mogao i pljuskao po guzi a tada mi je palo na pamet da bih je mogao jebati u guzu. To još nisam nikad radio. Nakon 10-15 minuta jebanja izvadio sam ga iz pičke i prislonio uz šupak.
Mama: -”Ajoj, tu moraš pažljivo, jesi to već radio?”
Ja: -”Pa nisam baš.”
Mama: -”Molim te samo polako, usko je, boli. Možda će trebati neki lubriikant.”
Ja: -”Ma neće trebati, sve je mokro.”
Prislonio sam glavić uz šupak i polako gurao. Nije baš išlo. Nisam htio biti grub ali bio sam toliko uzbuđen da sam ga ipak gurnuo malo jače i glavić je ušao u usku rupu a ona glasno zastenjala.
Mama: -”Ah, neee, ne tako. Polako...”
Polako sam ga gurao dublje i onda izvukao van toliko da glavić ostane unutra i onda opet nabio malo jače.
Mama: -”Ah, ne. Ne tako jako, aaah,aaaah.”
Ona je stenjala i cvilila a ja sam je počeo jebati. Sviđalo mi se, osjećao sam se tako nadmoćno jebajući je mnogo užu rupu. Nisam se obzirao na njeno cviljenje i stenjanje, samo sam je jebao. Ne znam je li ona zapomagala ili uživala ili šta već, uglavnom bila je jako glasna a kad sa bio blizu svršavanja postao sam još grublji i nabio ga još jače. Svršio sam joj u guzu. Kad sam ga izvadio još je jednom zastenjala. Ostala je ležati tako na trbuhu. Ja sam išao pod tuš a kad sam se vratio našao sam je u istoj pozi.
Mama: -”Manijače, rasturio si me, jako si grub.”
Ja: -”Oprosti, ne znam šta mi je bilo...”
Mama: -”Hm, volim ja tako.”
Mislio sam u sebi – Pa ona se zaista voli tako rasturati, zaista je prava jebačica.
Zaspali smo. Ujutro sam se samo na kratko probudio da unesem doručak i nastavio spavati. Kad sam se probudio ona je izlazila iz kupaone. Čim sam je vidio odmah sam bio napaljen a i probudio sam se s erekcijom kao i svaki puta. Legla je kraj mene a ja odmah stavio glavu među sise.
Mama: -”Ma vidi ti njega, mali napaljenko.”
Nisam ništa rekao nego sam stavio ruku na njenu pičku a odmah je i ona stavila ruku na moj kurac.
Mama: -”Joj mali, stalno ti je dignut.”
Nije dugo trebalo da legnem a nju. Malo samo se ljubili a onda sam joj ugurao kurac u pičku. Zaista je dobar osjećaj kad mi je kurac u toj vrućoj mokroj pički. A to što ona odmah počne lagano stenjati, još više napali. A da ne spominjem pogled a ogromne sise da ekstremno velikim i tvrdim bradavicama.
Ja: -”Joj kako si dobra.”
Mama: -”Ma gdje si se naučio tako dobro jebati, tako si mlad a...”
Ja: -”Pa znaš da sam imao neke cure.”
Mama: -”Dobro su te naučile.”
Ja: ”A tko je tebe naučio, tata ili...?”
Mama: -”Pa nije sad važno.”
Ja: -”A daj reci.”
Mama: -”Hmm a to tebe pali, a? Želiš znati tko je jebao tvoju mamu?”
Čim je to rekla počeo sam je jebati jače.
Ja: -”Daa, želim znati sve.”
Mama: ”Ah, aaah, daaa jebali su me, puno njih, aaaah.”
Ajme kako me je to palilo, tako sam je žestoko počeo jebati.
Mama: -”Ah, voliš to, ah. Voliš da me jebu, aaah, aaah.”
Ja: -”Reci tko te je jebao, reci kurvo jedna.”
Kad sam to rekao počela je nekontrolirano stenjati a ja sam bio na rubu svršavanja. Ugurao sam ga još par puta svom snagom i počeo je puniti spermom. Oboje smo dahtali. Malo sam još ležao na njoj a kad je kurac sam ispao iz pičke legao sam na leđa. Neko vrijeme nismo ništa pričali, samo smo se gledali.
Popodne je proteklo uobičajeno, svatko na svom mobitelu, chat, pozivi, čitanje vijesti. Razgovarali smo normalno, kao i inače. Ja sam htio početi teme seksa. Zanima me sve o njoj, zanimam sve tko ju je kada i kako jebao. Kas je izgubila nevinost ali na svaki upit ona bi vješto izbjegla odgovor. Zamišljao sam kako su je jebali, možda i grupno, možda su na njoj radili redaljku. Pa takva ženska koja se jebe sa sinom sigurno se jebala ko štuka. Uostalom kakvu razvaljenu pičku ima... Ali kako to nisam nikad prije primjetio, Mislio sam da nije probala kurac još od tate. Zapravo uopće nisam mislio o tome. Tada sam je pogledao. U roku od nekoliko sekundi sam bio na njoj a ubrzo i u njoj. Igrao sam se s kurcem u njenoj pički a ona se samo smješkala.  Neko vrijeme sam je tako jebao a kad je počela stenjati ponovno sam počeo ispitivati.
Ja -”S koliko godina si se počela jebati?”
Mama: -”Nije važno.”
Onda sam je počeo jače jebati.
Ja: -”Reci, reci tko te prvi jebao.”
Mama: -”Ah, ah, neee.”
Ja: -”Reci kurvo jedna, tko te je prvi jebao.”
Postao sam grub i snažno ju jebao.
Mama: ”T-tvoj tata, ah...tvoj tata me je. Rano, ah..”
Ja: -”Stvarno? On? Koliko godina si imala?”
Mama: -”Trinaest:”
Ja: -”Uh,pa rano te je..”
Mama: -”Eto sad znaš.”
Izvadio sam ga malo i prišao joj. Stavio sam kurac  na sise i na njeno lice. Najprije sam je jebao među sisama a onda ga je uzimala u usta.
Mama: -”Lezi!”
Legao sam na leđa a ona me zajašila.
Mama -”I jesi zadovoljan kad si saznao?”
Ja: -”Jesam.”
Baš me grubo počela jašiti.
Mama: -”A ti, s kim si ti izgubio nevinost? S Martinom, je li?”
Ja: -”Ne, nisam s njom.”
Mama: -”Hm, da nije onda s onom Sanjom?”
Ja: -”Ne, nije.”
Počela me jače jašiti.
Mama: -”Nego?”
Ja: -”Dalija.”
Mama: -”Susjeda Dalija? Pa ona je starija od tebe puno.”
Tako se jako nabijala na mene, a nije baš lagana. Sise su letjele lijevo – desno, gore – dole. Jednom rukom uspjela je uhvatiti jednu i stavila bradavicu  u usta. Uh, kako me to napalilo. Od siline jahanja nije mogla zadržati sisu u ustima pa ju je pustila ali spustila ruku na pičku i trljala klit. Više nije ništa govorila samo je stenjala i divljački me jašila. Bio sam nemoćan. Orgazam je bi blizu a nisam imao nikakve kontrole. Nisam ništa više mogao. Počeo sam svršavati a tada i ona. Ispustila je vrisak a onda sama sebi rukom zatvorila usta. Svršavala je. Radila je tako snažne pokrete, da je kojim slučajem umjesto mene neki momak slabije konstitucije polomila bi ga. Jašila me dok kod je kurac bio upotrebljiv a po prvi puta sam vidio kako tekućina izlazi iz pičke.
Oporavljali smo se od jebačine. Pogledali nekoliko sezona serije i već je ponoć prošla. Mene je opet uhvatila želja i pokušao sam razgovarati o jebanju. Pitao sam je s kim je sve bila, s koliko njih, kako joj je bilo prvi puta ali vješto je izbjegavala odgovoriti dajući mi do znanja ne želi pričati. Nije bilo druge nego smo nastavili gledati seriju. Pogledali smo dvije epizode i ona je počela zijevati.
Mama: -”Mislim da je vrijeme za spavanje.”
Ja: -”Šta već?”
Mama: -”Osim ako ti ne bi nešto drugo.” - Rekla je i nasmijala se.
Ja: -”Hm, želiš se opet jebati.”
Mama: -”Ne budi tako nepristojan.”
Joj kako glumi, mislio sam u sebi. Okrenuo sam se prema njoj i stavio glavi na sise. Ljubio ih, sisao bradavice a zatim sam je poljubio u usta. Dok smo se ljubili spustio sam ruku na pičku. Naravno da je bila mokra i odmah sam je počeo jebati prstima. Čekao sam da počne stenjati a ona rekao: -”Mmm baš se voliš jebati na bilo koji način.”Ona je samo stenjala. Spustio sam glavu i lizao mokru pičketinu. Bila je tako rascvjetana, svi prsti su mi bili u njoj atada mi je palo na pamet da sa stola uzmem bočicu coca cole i jebem ju s njome.
Mama: -”Š-šta to..”
Nije stigla reći do kraja a ja sam joj ugurao bočicu i počeo je jebati. Da, uživala je. Po načinu stenjanja znao sam da je u transu.
Ja: -”A voliš to?”
Mama: -”Daa, ah.”
Ja: -”Joj mama pati se baš jako voliš jebati.”
Mama: -”Daa.”
Ja: -”Uh kurvo jedna!”
Mama: -”Daa.”
Ja: -”Uh, priznaješ da si kurva, a?”
Mama: -”Ah, daaa.”
Ja: -”Radili su redaljku na tebi. A?
Mama: -”Jesuu, aaah.”
To me je tako napalilo, htio sam reći još mnogo toga ali morao sam ga staviti u  pičku. Prestao sam je jebati s bočicom i stavio kurac. Bio sam tako napaljen, grub. Jebao sam ju kao životinja a ona je stenjala kao kujica. Nevjerojatno je kakve zvukove je ispuštala i počela je svršavati. Ja sam bio jako izdržljiv ovog puta i nastavio sam je jebati svom snagom. Dugo je svršavala. Ja nisam. Kad je svršila rekao sam joj da se okrene. Naguzila se a ja sam je jebao straga. Nakon par minuta jebanja stavio sam grlo bočice u guzu i nastavio jebati pičku. Ponovno je počela stenjati, skvičati, cviliti. Svršavala je. Izvadio sam sve iz nje i pomaknuo se ispred. Želio sam svršiti po njoj. Smo ga je malo uzela u usta a ja sam ga drkao i ubrzo izdrkao spermu po njenom licu. Sad je zaista izgledala kao prava kurva. Jedva je uspjela izgovoriti: -”Gdje si sve to naučio?” Ja sam se samo nasmijao i legao. Zapali smo.
Kao i obično, kad sam čuo kucanja na vrata ustao sam i unio doručak i nastavio spavati ali ubrzo nas je probudilo zvono maminog mobitela. „Jbt, pa tko ovako rano...” - Mislio sam. Ona se javila.
Mama: -”Molim”
Mama: -”Stvarno? Pa to je super.”
Mama: -”Odlično, stižemo čim se spremimo”
Mama: -”Ok, za sat vremena. Vidimo se, cao.”
Skužio sam šta se događa, Verica joj je javila da smo slobodni.
Mama: -”Verica je javila da su skratili karantenu na 5 dana tako da smo sad slobodni.
Ja: -”Pa, ok. Dobro.”
Koliko god mi je bilo drago da napokon izlazimo na slobodu, ipak mi je bilo pomalo žao. Ipak ovakva seksulana iskustva se rijetko događaju. Tko zna šta će biti kad se vratimo u normalu. Vidio sam na njoj da također nije oduševljena kao što bi trebala biti.
Mama: -”Pojedi doručak i onda se pakujemo, Verica je tu za sat vremena.”