subota, 26. travnja 2014.

Momak i udata zena

Bilo je to odmah posle osluzenja vojnog roka u jugoslaviji. bilo mi je 23 godina i kao sin starog patriote koji zivi i radi u inostranstvu morao sam da izgubim 12 meseca svog zivota Na nesto sto mi je bilo do tada sasvim strano, no o tome drugi put. Posle dva meseca odmaranja sreo sam starog skolskog druga koji je otvorio firmu koja se bavi ciscenjem i odrzavanjem biroa, firmi, itd. Posle duzeg pricanje i par krigla piva ponudio mi je posao da obidjem te firme i biroe sklapam poslove i kontrolisem radnike dali su cistili i bili na poslu. Posto mi je bilo dosadno a plata ok prihvatio sam ponudu.
Vec sledeceg dana poceo sam da obidjem firme i upoznam radnike, bile su to veci deo zene iz raznih krajeva jugoslavije vecinom tada za mene starije zene oko 35 godina i vise. Jedna mi zapala za oko bila je veoma mala negde oko 1,50 crnu dugu kosu u minivalu ali sa veoma dobrom figurom i prevelikim sisama. Upoznali smo se i saznao sam da se zvala Nina.
Negd oko mesec dana kasnije bilo je veoma hladan novembarski dan koji zna samo ovde da bude, dobio sam informaciju da u jednoj turistickoj agenciji nisu zadovoljni sa odrzavanjem Objekta tako da sam obecao da se pobrinem za to, no imao sam toga dana veoma puno posla pa sam ostavio to za kraj.

Vracajuci se kuci setih se kad sam vozio praznim ulicama da sam na to zaboravio i stadoh posto sam prolazio tuda da pogledam dali je mozda jos neko tamo iako je vec bilo pola osam uvece. Svetlo je gorelo. Pokucao sam na velika staklena vrata u nadi da je tu jos sefica turisticke agencije umesto toga ugledah Ninu.
Nina se iznenadila a i malo uplasila mom dolasku, otvorila je vrati i usao. Pozdravila me sa dobro vece sefe i gledala me sa pitanjem u njenim smedjim ocima koje su isle malo ukosu kao kod japanke sta li je sad sta je pogresila? . uzvratio sam joj ma kakvi sam ti ja sef i nasmejao se da bi stvorio prijatniju situaciju, i ona se nasmeskala. Dosao sam da vidim o cemu se radi jel su se zalili da nije nesto uredu? pitao sam ona je vec bila okrenuta ledjima prema meni tako da sem video da ima na sebi crni dzemper, crne herlanke i neke jebozovne cizme do kolena. Sagnula se da iscedi krpu i tada sam video njeno prelepo dupe se ocrtavalo na pantaloni, dupe okruglo kao dve polulubenice. Moj kurac je odmah poceo da se dize.
Rekla mi je da joj veoma zao ali ima problema sa covekom, kada se okrenula video sam da su joj posle suze niz obraz. Iznenadila me ja tako da nisam znao prvo sta cu, imam veoma Dobro srce i dusu tako da mi je odmah bilo zao pogledao je i seo u najblizoj stolici. Kad sam se malo pribrao rekao sam joj da sedi i ponudio joj cigaretu. Uzela je cigaretu i pocela
Udata je ima 20 godina, sina od 3 godine muz voli kocku i voli da pije. Trosi pare maltretira je nocu je budi trazi pare itd.. klasika ovde u inostranstvu. Medjutim pocela je jos jace da place instinktivno sam joj pruzio ruku a ona se bacila u moj zagrljaj i stegla me jako. Kad sam malo dosao sebi osetio sam da mi sedi u krila moj kurac se u trenu toliko digao da me je bolelo. Osetila je da mi se kurac digao i plakajuci pocela je lagano da okrece sa guzom. Poludeo sam poceo sam da joj ljubim vrat a ona se jos vise pritegla uz mene i sve jace i brze Da se okrece sa njenim dupetom. Ljubili smo se sve divlje i jace. Stavio sam ruku ispod pulovera i osetio veliku ali tvrdu sisu, digao sam joj pulover i ugledao dve prekrasne dinje sa cicama dugackih kao dugmice na starim radio aparatima. Polako sam poceo da ih dodirujem prvo sa usnama zatim jezikom bila je u ekstazi dok sam to radio ona je u medjuvremenu odkovcala moje dugmice sa pantalona i drkala mazila je moj kurac tako da sam mislio da cu da eksplodiram. U jednom trenutku ustala je i sagla se ispred mene tako da sam ja sedeo a ona izmedju mojih nogu, pocela je da mi pusi sa levom rukom mi je mazila jaja a desnom drkala i pusila. Ja sam joj mazio cice, gnjecio i mesio kao da mi je to zadje sto radim, po svakom malo jacim pritisku uzdisala je i jos jace sisala. Nisam mogao vise da izdrzim digao se uhvatio je u narucje i isao sam snjom u drugu prostoriju tamo je bila kuhinja stavio sam je na kuhinji i svukao herlanke do cizama i digao njene noge.
Stavio sam ruku na njenu picu bila je skroz mokra i topla. U tom trenutku sam pozeleo da je lizem. Stavio sam glavu medju njenih butina i poceo da joj lizem usmine, lizao od dole na gore prema klitorisu pa malo ostao na njemo sisaju ci ga ona je samo dahtala i ponekad jaukala od zadovoljstva. Nije se brijala dole njene dlacice su bile rastopljene u njenim sokovima a to sto je bila dlakava jos vise me palilo. U jednim mahu sam se uspravio i Znala je sta ce se sada desiti pogledao sam je ona je samo klinula glavom kao neko odobrenje. Usmerio sam ga prema njenoj picki i bukvalno kliznuo u nju. Taj osecaj tople socne picke bio je nemoguc jedva sam se uzdrzio da ne svrsim. Gurao sam sto jace a ona je udarce uzvracala i mesala. Zeleo sam sto vise i sto duze da osetim taj fenomenalni osecaj. Poceli smo da budemo sve glasnije i glasniji iako je bilo hladno u kuhinji mi smo bili do gole koze u znoju.
Nisam vise mogao da izdrzim, gurno sam jos jednom i tada sam poceo kao nikad do sada da je prelivam sa plasmama sperme prego stomaka, sisama cak sam je i po licu malo poprskao. Zagrlili i ljubili smo se jedno par minuta jos na kuhinji pa smo morali opet da se vratimo u realnost. Nazalost.
Nakon sto smo se obukli pocistili i pospremili vozio sam je kuci. Dve ulice ispred njene kuce Rekla je da stanem, jer njen muz je dosta ljubomoran i ove dve ulice ce peske, Pitao sam je kada mozemo opet da se vidimo ali ona me je poljubila i rekla da mi zeli sve najbolje u zivotu da sam veoma dobar partner i dobar u seksu ali nece i nesme da se uvali u probleme jer zna da ljubav i veza izmedju nas nije moguca. Izaslja je. Ostao sam zbunjen.
Sutradan oko podne kad sam dosao u firmi moj drug mi je rekao da nam treba nova radnica za turisticu agenciju ! Ostao sam skamenjen, i jedva ga upitah Sta? Sto? Gde je Nina? Rekao mi je da je bila sa muzem tu i da je dala otkaz. Najezio sam se.
Ninu nikada vise nisam video, ali cuo sam posle par godina da se razvela od muza ostavila dete i otisla u nepoznatom pravcu.

Kućna pomoćnica

Dani kod Marka i Andje su sporo tekli, da nije bilo svakodnevnog sexa sa Markom ne znam koliko bih dugo tu mogla da izdrzim. Gradic u kome su zivjeli nije nudio nista, osim gomile nasih doseljenika, sa kojima nisam toliko ni kontaktirala jer Andja nikog nije podnosila.
Dani kod Marka i Andje su sporo tekli, da nije bilo svakodnevnog sexa sa Markom ne znam koliko bih dugo tu mogla da izdrzim. Gradic u kome su zivjeli nije nudio nista, osim gomile nasih doseljenika, sa kojima nisam toliko ni kontaktirala jer Andja nikog nije podnosila.
Ja i Marko smo koristili svaku priliku da se potucamo i nalazili smo razne mogucnosti. Marko mi je rekao da Andja svake subote u 1 sat poslije podne kada djeca odu na poslijepodnevno spavanje, zove svoju sestru u Austriji i onda zove svoju mater u Bosni sto otprilike traje i po vise od sat vremena.
Te Subote tacno u jedan sat Andja je privukla telefon a kako je bila skrta jos uvijek je imala onaj starinjski teleofon sa kablom, te se uvalila u fotelju u dnevnom boravku, ja sam joj donijela casu soka i dosta cipsa i cokolade, kad sam to zavrsila ona mi je naredila da perem kupatilo, Marko je sjedio u kuhinji, a djeca su spavala.

Ja sam usla u kupatilo cekajuci da ona pocne razgovor, znala sam da ce Marko doci za mnom. Sjela sam na ivicu kade i cekala da on udje. Marko se polako kroz sobu uvukao u kupatilo, vrata su bila sirom otvorena. Bez rijeci mi je prisao, spustio trenerku i izvadio svoj vec upola nabrekli ud, stao je ispred mene dok je sa strane mogao da gleda preko hodnika u dnevni boravak.
Pohlepno sam ga zgrabila rukom i usmjerila prema ustima. Prvo sam jezikom presla preko glavica pa sam ga liznula sa svih strana, i onda polako pocela da ga uvlacim unutra, jednom rukom sam drzala za jaja a drugom za njegovo dupe koje sam stiskala i privlacila ga vise sebi. U pozadini cula sam krestav Andjin glas i znala sam da je usla duboko u pricu sa svojom sestrom.
Marko me drzao za glavu i lagano ulazio dublje i dublje do grla. Obozaovao je da mu ga pusim a i mene je to izvrsno palilo te sam pokusavala da ga izludim igrajuci se jezikom po glavicu. No vrijeme je brzo prolazilo i znala sam da rizikujemo i vise nego sto je potrebno, Marko mi je dao znak da ustanem, sto sam brzo uradila, okrenula sam se ledjima prema njemu i navila preko kade, zadigao je suknju razmaknuo mi usmine, pomilovao po mojoj pickici, gurnuo prst unutra izvadio ga i prislonio svoj pulsirajuci ud na sam ulaz u picu, bacio je jos jedan pogled na hodnik i onda drzaci me za kukove skliznuo unutra.
Sa strane stajalo je veliko ogledalo pa sam se okrenula i gledala ga kako ulazi u mene, svrsavala sam i vlazila se od samog prizora. Marko je tesko disao dok me nabijao do korjena ali ipak necujno. Njegova kurcina je izlazila i ulazila sve brze i brze, pod naletima koljena su mi klecala, drzala sam se za zid u polu oduspravljenoj pozi,nakon par minuta zabio je prste u moje dupe mrdnuo jos dva tri puta i ja sam osjetila njegovu pulsiracuju kitu kako svrsava duboko u meni.
Culi smo kako Andja pozdravlja ovog i onog te je on brzo navukao trenerku i izasao iz kupatila ja sam tek onda zgrabila cetku i pocela da ribam umivaonik, krv mi je jos uvijek vrela u venama i srce ludo lupalo.
Par dana kasnije Andja se prehladila i uzela 5 dana bolovanja, ja sam se vec bila navikla na svakodnevno tucanje tako da mi je smetalo to sto ce ona provesti toliko dana kuci. No na moju srecu doktor joj da neke jake tablete za prehladu kojih je trebala da uzme samo jednu na dan. Naravno djavo mi nije dao mira te pred spavanje stucam dvije tablete u njen caj i dam joj da pije, samo 10 minuta kasnije bila je pod transom u dubokom snu.
Nedugo zatim i djeca su spavala a ja sam otisla u moju sobu, Marko je kao po dogovoru usao odmah iza mene. Sjeo je na stolicu milovao je svoj ud i posmatrao me dok sam se svlacila. Kada sam bila potpuno gola njegova kita je stajala uspravno izvadjena iz njegovih hlaca. Zakoracila sam ga i sjela na njega.
Kara je bez problema skliznula unutra, ja sam mjesala guzicom po njegovom krilu dok je me on ljubio po vratu, lizao me, hvatao za grudi, drzao za kukove i upravljao ritmom. Odupirala sam se nogama o pod te sam se izdizala na kurcu i onda polako spustala na dolje. Onda me on polako odgurnu i pokaza glavom na krevet. Prvo se on ispruzio a ja sam ga zakoracila, moja picka se nasla na njegovom licu a moje usne na njegovoj kari.
Rukama je usmjerio moje dupe i onda sam osjetila njegov dah, pa onda jezik koji je klizio po mom klitorisu. Uzela sam njegovu krutu mokru kitu i pohlepno ga stavila u usta, brzo sam ga uvlacila dok je on zabijao jezik u moju picu. Osjecala sam da mi gura prst u supak sto me totalno napalilo, nekontrolisano sam se izvijala na njegovoj faci, moleci ga da udje u mene, da me svu ispuni.
Onda sam skliznula sa njega i klekla pored kreveta, Marko se nasao iza mene, usao je prvo u moju pickicu, usao par puta, izvadio ga i onda ga gurnuo u moju guzu, usao par puta, ponovo ga izvadio i stavio nazad u picku, i tako nekoliko puta.
Osjecaj je bio jedinstven, vlazila sam nekontrolisano i svrsila sam par puta tokom te igre, osjecala sam da se i on blizi kraju, izvadio ga je iz moje pice, rekao mi da se okrenem, stavio ga ponovo u usta i drzeci me za kose poceo da ga nabija do kraja, to je isto trajalo minut dva, onda je izvadio i svrsio svuda po meni.
Sperma se slivala sa mog lica i padala na moje nabrekle sise. Marko je brzo pokupio svoje hlace i otisao nazad u svoju sobu. Isto smo ponovljali narednih 5 noci dok je Andja bila totalno drogirana ljekovima.

Letovanje kod tetke na selu

Prošlog leta zbog izuzetno loše finansijske situacije nisam mogao sebi da priuštim pristojan odmor na moru,nekoj banji ili planini.Mislio sam da ću celo leto provesti kući,odlaziti na gradsko kupalište i uživati u čarima lepotica koje još nisu otišle na more,ili su se vratile sa njega.Prvi deo leta pratio sa Svesko prvenstvo u fudbalu,tako da na odmor nisam ni pomišljao,sedeo sam s društvom pio pivo i zajebavao se.Kada se prvenstvo završilo bilo je totalno smaranje,svi su negde otišli,činilo mi se na će ovo biti najgore leto u mom životu,ali nije bilo tako.
Jednog jutra zazvonio je telefon,sa druge strane žice bila je moja tetka koja živi sa dedom i ćerkicom u jednom selu na jugu Srbije.Pitao sam je da li dolazi ovog leta,odgovor je bio negativan,takođe su pare bile u pitanju,ali me je pozvala da dođem kod nje,jer tamo je mnogo lepo,čist vazduh netaknuta priroda itd… Godinama me je zvala da idem,ali ja sam odbijao jel je selo malo,nema gde da se izlazi i provodi. U jenom trenutku sinula mi je ideja da malo obiđem taj kraj,neće me mnogo koštati,ali dobro bi mi došao jedan takav odmor,da pustim mozak da slobodu, da jednom rečju uživam.Odlučio sam da odem tamo,na šta se tetka oduševila,a onda mi je rekla da će tamo biti i moja sestra Irena,njena sestričina koja studira u Beogradu,i izgleda fantastično.Mlađa je od mene 2 godine(inače imam 25).Kada je imala 17 godina,dolazila je kod mene,i ja sam pokušao da je pojebem,naravno tada je bila nevina i nije bilo ništa od toga.Kasnije nismo se tako često viđali,kada se vidimo bilo je na brzinu,video sam da sam pogrešio.Tetka inače ima 40 godina,dva puta se udavala, prvi puta sa 18 godina i to se brzo rasturilo,ostala joj je ćerka koja sada ima 22 godine i živi kod njenog prvog muža,kasnije u 28-oj godini drugi put se udala,ponovo se brzo razvela,a opet joj je ostala ćerka koja sada ima 12 godina. Tetka inače izgleda dobro,malo je punija,ima velike sise,dobro oblikovanu guzu,vidi se da je očuvana,sa dugom crnom kosom i velikim sisama podsećala je pomalo na čuvenu Kay Parker.

Kada sam stigao na selo,tetka me se sa oduševljenjem dočekala,posle uobičajenih pitanja o porodici,pitao sam je gde je Irena,a ona je odgovorila da stiže za 2-3 dana.Ceo dan sam sa tetkom i sestrom obilazio selo,a za sutra mi je obećala sunčanje na terasi kuće,koja je velika.To mi je zvučavo fantastično jer će tetka biti u kupaćem kostimu i gledaći u njene sise,ali da bi učinio nešto moram nekako da se otarasim male sestre.Kada smo se penjali na terasu nisam skidao pogled sa tetke,upaći kostim iz dva dela,bele boje sa crnim nijansama.Dok smo se sunčali,pozvao sam sestricu i rekao joj da ode do prodavnice da nam kupi sladoled,imajući u vidu da joj treba pola sata da ode i da se vrati do najbliže prodavnice.Kada je krenula,ja sam odma prišao tetki i krenuli smo u neki neobavezni razgovor.Rekao sam joj da mi pokaže kuću koja još nije završena,kako bi trebala da izgleda. Čim smo krenuli u obilazak ušli smo u jednu sobu u kojoj je bio samo krevet!
,,Šta će tetka ovaj krevet ovde,čemu služi” radozbalo sam upitao
,,Pa kad se radi na kući,da se malo odmori” odgovori tetka
”Može ovaj krevet još nečemu da posluži,hm,hm”dao sam konstataciju
”Al si bezobrazan,ha,ha,ha” kroz smeh je govorila tetka
”Tetka,kako živiš ovde bez muškaraca,mora da je teško?” dao sam konkretno pitanje
”Šta te briga kako je???,naravno da je teško,ali snalazim se” odgovori ona
”Kako se snalaziš,ima u selu još momaka za tebe?”,bio sam joj konkretniji
,,Ma kakvi momci,sve je to pobežalo u gradove,teško je pronaći nešto dobro”
Uvidevši iz razgovora da dugo nije imala seks,rukom sam joj zagrlio za struk i rekao sam:
”Pa tetka,ako ja mogu nekako da ti pomognem tu sam?”
,,Kako da mi ti pomogneš” upitala je zbunjeno
Onda sam ja iz šortsa izvadio kurac!
,,Šta to radiš???,vraćaj to u šorts,mi smo rođaci jel si ti lud???”,vikala je tetka
,,Daj tetka uradimo to,niko nas neće videti,a i tebi i meni je potreban seks,jel je bolje da se sad kresnemo,ili da ja drkam kurac u jednoj sobi,a ti mažiš pičku u drugoj??”,ubeđivao sam je
Gledala je u moj kurac i razmišljala se,a onda je moj kurac uzela u svoja usta!
,,Bravo teto,bravo za izbor!!!” sad sam ja vikao od zadovoljstva,i jednim podezom ruke joj skinuo gornji deo kupaćeg.
,,Ćuti bre!!!,ćeš da nas čuje neko i zatekne nas ovako!
Ubrzo sam svršio,a onda smo krenuli u pravu akciju,prvo je tetka skinula donji deo kupaćeg kostima,pička sa gustim dlakama,podsećala je na one iz starijih porno filmova,Legla je teta na krevet ja sam krenuo jezikom da obrađujem njeno dlakavo međunožje.U jednom trenutku mi je glavu podigla od pičke,počela je više da širi noge. Shvatio sam da je to znak da joj stavim kurac,krenuo sam ka njenoj pičkici i ušao u nju. Bio je to fantastičan osećaj,matora kuja od moje tetke i je samo zadovoljno dahtala.Pička joj je bila dobro razrađena,primala je moj kurac bez problema.Onda smo začuli sestricu kako ide uz stepenice,brzo sam izvadio kurac iz tetke,brzo smo se obukli i krenuli sestrici u susret.Kada je sestrica rekla da stiže sladoled,tetka je samo prokomentarisala:
,,Ja sam jedan već probala”,na šta smo se oboje nasmejali.
Ipak bilo i je krivo jel nisam svršio,a i na njoj se videlo da joj je teško što nismo zajedno svršili.Kada smo se spremali da legnemo,tetka mi je rekla kada,sesrtrica i deda zaspu,ona dolazi kod mene u sobu!
Čekajući je zaspao sam,probudio sam se kada je neko uhvatio moj kurac,naravno to je bila tetka,na sebi je imala samo bade mantil koji je odmah skinula.
,,Dušo moja jedva sam čekala da ovi zaspu,mislila sam samo na tvoj kurac”,govorila je tetka
Onda je krenula da jaše moj kurac,radila je to sjajno,njene sise samo su ”skakutale” gore-dole,nekako sam stigao i malo da ih mesim,a onda sam tetku skinuo sa sebe da bi svršio,tetka je bila ponovo ljuta što sam je skinuo sa sebe i uskratio joj uživanje.
”Šta mi ovo radiš,jel hoćeš da me jebeš ili ne,malo,malo pa prekidamo”ljutito je govorila
,,Ali tetka,zar je trebalo da svršim u tebe,pa da zatrudniš,i šta bi onda!!!” objašnjavao sam joj zašto sam to učinio.Onda je ponovo krenula da mi puši,ovaj put da bi mi ga podigla.Kada je dostigao zadovoljavajuću dužinu i tvrdoću,tetka je ponovo krenula da jaše mog konja.Nabijala se na njega iskusno,vidi se da joj je kurac bio preko potreban,krenula je od jednom da se trese kao luda.Doživljavala je žestok orgazam,sokovi su samo kipteli iz njene pičke,kada je prestala sa jahanjem rekla je samo:
,,To je to!,ovakav orgazam dugo nisam doživela,hvala ti dušo moja,ajde sada da svršiš ti”
Ponovo je tetka raširila noge,ja sam krenuo da je trpam kao lud,ubrzo sam svršio i to po tetinim sisama.
Kada se sve završilo tetka mi je obećala seks,sve vreme dok sam kod nje,a onda sam se setio da za koji dan stiže moja sestra Irena,pa su mi na pamet pale incest orgije!Razgovaću sa tetkom sutra u vezi toga.

Čudna porodica

Sada sam gledao mamu kako se tusira prvi put sam je gledao kao zenu bila je savrsena, kosa plava grudi ne prevelike i ako je bilo nas troje koje ju je sisalo, veoma vitka i utegnuta za svoje godine, prva sestra se rodila dok mama i tata tek krenuli na fakultet druga se rodila na kraju fakulteta a ja sam malo kasnije kad je mama vec bila direktor. Jednostavno bila je zena dostojna svog poloza- ja. Bila je uredna, cak sam video i obrijana. Polako sam skupio snage i poceo da se oblacim u tom je i ona izasla iz kade obrisala se, obukla svileni bade-mantil onako na golo telo. Pre nego smo izasli rece mi da sad veceramo pa posle mogu kad sestre odu u svoje sobe na spavanje da idem snjom u spavacu sobuako ja to zelim. Vecerali smo skupa svo cetvoro ja nisam mogao pogled da podignem, nisam mogao ni je- sti. Posle vecere sestre su otisle spavati rekose da su umorne a sutra ih ceka da rano ustaju i idu u grad zbog nekih papira iz skole. Mamina spavaca soba je bila na drugom kraju kuce a moja soba je bila tamo. Mama pospremi sto opra sudove i sede za sto. Pusili smo po cigaretu bez reci, ja sam razmisljao sta ce biti dalje, kurac me je boleo od toga koliko je bio podignut cak u jednom trenutku sam primetio kako mimama gleda u krilo i smeska se. Tisinu prekinu njen glas, ides li samnom u sobu. Ustao sam bez reci i krenuo za njom, dok je isla ispred mene njihala je kukovima pa mi je doslo da je zaustavim zadignem kucnu haljinu i da je jebem ovde u hodniku, ipak usli smo u spavacu sobu. Sela je odmah za svoj nocni stocic i uzela neke kreme da se maze. Ja jos uvek nesvestan situacije stajao na sred sobe i cekao. Kada seokrenu da me pita zelim li mozda ja da je mazem

mlekom za telo, nasmeja se pa mi rece da se skinem pa valjda znam zasto sam u njenoj spavacoj sobi a i red je da joj se revansiram za ono u kupatilu. Skinuo sam se ali i dalje stajao na sred sobe. Ona ustade i samo zabaci sredinu svilene haljine nastranu i ona skliznu na tepih iza njenih nogu. Stajala je predamnom samo u halterima i crnim svilenim carama, gledao sam je dok je uzimala mleko za mazanje izgledala je kao porno glumica iz onih italijanskih pornica. Legla je na krevet i pruzala mi bocu sa mlekom dozivajuci me da dođem. Skupio sam hrabrosti i krenuoka krevetu. Krenuo sam u blud koja idalje traje i jos mnogo, mnogo gore. Uzeo sam joj mleko iz ruku i sav sam drhtao, seo sam pored nje na krevet i pokusao nasuti mleka u sakuuhvatime za ruku i poce plakati, zar mislim da je njoj lako, nezna sta nosi dan a sta noc, da treba da preuzmem ulogu glave kuce i da razmisljam gde cemo da idemo da ovde postaje sve teze za nas zivot zna da sam mlad ali me smatra dovoljno pametnim da odlucujem o daljem zivotu. Poceo sam je polako maziti po kosi, po licu brisao joj suze poceo je ljubiti u obraze dok jednom je poljubih u usta i tu pocese gromovi da sevaju. Usne nam se spojise u dug poljubac prelazio sam rukom po njenom, telu bila se sva najezila, ruka mi kliznu muđu njene noge iz picke joj je curilo koliko se napalila, gurnuo sajoj prst ali jojje to bilo malo, krenuo sam da je jebem prstima trljao joj klitoris svrsavala je u talasima, tresla se cak vristala. Zastao sam u jednom trenutku mi se ucinilo da sam nesto cuo, ona je iskoristila to i strpala kurac u usta, tako ga je sisala da sam mislio da ce ga progutati. Sada sam malo dosao sebi uzeo sam mleko i poceo je mazati svuda po telu uvijala se kao zmija, koza joj je sada masna iglatka tako da ruke jednostavno klize. U tom zanosu legao sam naleđa i ona prekide sa dudlanjem opkoraci me nacentrira svoju obrijanu picku i sede na mene. Pocela je polagano a onda sve brze i brze, njihala je kukovima trljala se zatim ga izvadi leze na mene a kurac namesti između butina da joj trlja o picku, sada me je tako jebala svrsavanja su krenula obostrano. Sperma je strcala po njenim butinama i dupetu sva se umazala. Klonuli smo oboje, uzela je peskir i malo se obrisala pa je dodala meni bio sam sav mokar. Ispusili smo po cigaretu i malo dosli sebi. Pocela je da mi prica kako se odlucila na ovakav potez da bi me zadrzala u kuci samo da nikud neidem a priznala je da se vec i ona zazelela seksa pa je spojila dobro i korisno. Dok je tako pricala polako smo poceli ponovo da se mazimo, lizao sam joj sise grickao bradavice, jezikom sam prelazio polakosvaki deo njenog tela spustao sam se dole ka međunozju a ona se sve vise uvijala lizao sam jo picku punu sokova, jebao je jezikom, zatim sam kleknuo podigao joj noge na ramena prislonio kurac na ulaz u picku ipolako je sitno poceo jebati. Nisam hteo dajoj ga skroz uteram nego samo glivic izvijala se nudila sve bolje picku da joj nabijem do kraja ali sam ja krenuo sa svojom taktikom polagano. Pocela je da se grci, trza uhvatio sam je rukama oko guzova i sad poceo sa zestokim nabijanjem. Posto sam ga vadio skroz i vracao ga unutra, zbog polozaja u kojem sam bio kurac se sam namesti da joj je na ulazu u analni otvor, nisam odmah shvatio sta se desava vidio sam da nesto ide tesko rupa joj je bila uska ali posle par trzaja sve je islo glatko, mama je stenjala dahtala sve vise se nabijala poceo sam da svrsavam punio sam joj dupe svojom spermom. Posle ovog okrsaja legli smo jedno pored drugog pokrili se i zaspali.

Katja – moja nova baka

Danas treba da nam dodje u posetu moj deda I njegova treca po redu zena.On je najmladji brat moje babe I sa svojih 56-57 godina izgleda dosta mladoliko I veoma je pokretljiv I sposoban covek.
Nisam ga nesto preterano gotivio,verovatno zbog toga sto je stalno dolazio sa nekom od svojih zena koje su mi bile odvratne I antipaticne.Mislio sam da ce tako biti I sa ovom novom,ali sam se grdno prevario.
-Kada su stigli I usli u kucu,videh da je to jedna plavusa od oko 45-46 godina I u tom casu nisam mogao da poverujem.Nisam verovao da je nahvatao takav komad posle ona dva predhodna gabora.Pogledala me je u oci,pruzila ruku I rekla da se zove Katja.
Dok sam joj se predstavljao I otpozdravljao rukom,primetih njene malo krupnije,plave oci,povece grudi,siroka,ali u skladu gradjena ramena,malo jace I dugacke noge.Bila je vislja od njega za oko 7-8 cm.Nisam verovao svojim ocima.
Bila je neverovatno mladolika za svoje godine.Lagao bih da je lepa,ali je bila extra simpaticna I jebozovna. -Posto smo seli I poceli pricu,saznah da je bila u braku I da ima dvoje dece mojih godina,kao I to da radi kao medicinska sestra.Primetio sam da je veoma komunikativna,otvorena I iskrena.
Ne znam da li je,ali se meni ucinilo da me svo vreme gleda nekako ispod obrva onako zavodljivo.U tom casu sam to pripisivao njenoj otvorenosti I komunikativnosti.Ipak nisam bio u pravu.

Dok smo caskali,pitao sam se sta je ona nasal na njemu.Ipak zena takvog izgleda zasluzuje boljeg I mladjeg muskarca.Ja sam momak koji ima 23 godine,1,83 m visine,77 kg ,simpaticnog lica.Skladno sam gradjen,a sto se psihickih predispozicija tice moglo bi se reci da sam blesav u svako pogledu.
Znaci jedan prosecno normalan decko.Nikad mi nije predstavljalo problem pronalazenje devojaka.Ipak zivim u provincjskom mestu I toga tu uvek ima na pretek. -Kako je razgovor tekao dalje,njih dvoje rekose da ce samo prespavati veceras I da sutra idu na Zlatibor u neku vikendicu nihovih prijatelja.
Tada me Katja upita da li bih hteo da idem sa njima posto je vikendica prazna,a veoma velika.Posto nisam radio nista tih dana,resih da prihvatim ponudu,a oni rekose da im je drago sto ce mo biti desetak dana zajedno u cistoj prirodi.Te iste veceri sam se spakovao I legao u krevet razmisljajuci o sutrasnjem putu I odmoru na planini.
-Sutra smo se pozdravili sa mojima I oko podneva krenuli putem vikendice.Put je prosao brzo I u nekom neobaveznom razgovoru.Kada smo stigli do vikendice,Katja je htela da uzme njihove stvari,ali sam joj ja bukvalno oteo iz ruku torbe I pri tom uzimanju ruke nam se dodirnuse,a ona se samo osmehnu I pogleda me opet onim svojim tajanstvenim pogledom.
Inace vikendica je bila jedina u tom delu sume,ali je imala struju I vodu.Posto je bila na sprat, ja sam izabro gornji.Dok sam se raspakivao,deda rece da ide da se proseta po sumi I da udahne svez vazduh.Naravno,Katja je ostala da raspakuje njihove stvari.
Posto sam sve skockao krenuh dole I dok sam silazio niz stepenice mahinalno pogledah kroz staklo iznad vrata njihove sobe kroz koje se sve videlo kad dodjes na polovinu stepenica.I tu za malo da me udari slog.
Katja se presvlacila,okrenuta meni iz profila.Kakvo telo.Pa ona cak nosi tange.Sise su joj bile malo visece,ali punije tako da su joj se super uklapale sa ostatkom tela.Stomak nije bio savrseno ravan,ali ipak za njene godine veoma pohvaljujuci.
Gledao sam tako par minuta dok se oblacila,a kita mi se digla do maximuma.Sidjoh dole da me ne bi primetila I sedoh u dnevnu sobu.Malo zatim dodje I ona obucena u neku usku majicu koju je upasala u trenerku.Nije imala brus pa su joj se bradavice ocrtavale u punom sjaju.Nekako su bile bas uocljive,verovatno zbog tog sto je bilo malo hladnije.Ja sam kao ukljucio tv da gledam,a ona se sagla da potpali vatru.
Dupe je istcila pravo prema meni.Sevnuse crne tange ispod sive trenerke.Kakva guza.U tom polozaju je izgledala malo sira,ali I dalje pozeljna I jebozovna.Nakon sto je zapalila vatru otpocesmo neki razgovor u kom je ona mene ispitivala oko posla,devojaka Itd.
Ne prekidajuci da me gleda pravo u oci.Namerno sam I ja nju streljao ocima,ne dozvoljavajuci joj da me natera da se postidim I skrenem pogled.Video sam odmah da to nisu cista posla sa njom,ali sam ipak pustio da stvari idu svojim tokom.
Posle vecere sam im rekao da cu ranije reci jer me je voznja smorila,a I promena klime.Oni su ostali da gledaju tv.Naravno da mi se nije spavalo,samo sam hteo da odem u sobu da ga izdrkam na ove danasnje dogadjaje.Zamisljao sam golu Katju I lagano drkao.Posle sat vremena cuo sam kako se njihova vrata od sobe zatvaraju.
Pomislih kako ce je onaj nesretnik stari sad karati,a ja morati da samo drkam.Vrtio sam se po krevetu nemogavsi da zapspim.Onda odlucih da sidjem do kuhinje da popijem casu vode.Dok sam silazio niz stepenice cuo sam njih dvoje kako pricaju.Ha.
Pa njemu nije mogao da se digne.Katja ga je malo zezala zbog toga,a on se branio time da ce sigurno moci za koji dan posto pocne priroda I druga klima da uticu na njega.Pomislih u sebi kakav je on Sonja.
Zar da lezi pored nje I da ne moze da mu se digne.Pa ja bih je odvalio od sexa.Bilo mi je drago sto sam to cuo.nastavih polako do kuhinje.Posto sam popio casu vode krenuh nazad u sobu.Na kuhinjskim vratima se sretoh sa Katjom koja je bila u nekoj beloj,providnij spavacici.Na trenutah se izgubih kad videh da ispod nje nema nista.Posto je dolazila iz mraka pravo na svelost iz kuhinje,odmah zapazih njene sise I crni trouglic iznad pice.
Nije se nimalo iznenadila niti postidela sto me vide.Rece da je zedna I prilikom mimoilazenja me kao slucajno dodirnu rukom po kurcu koji je vec bio odebljao od malopredjasnjeg prizora.Kad ga oseti samo se nakaslja pa se malo nasmesi.Vratio sam se u sobu I ponovo ga izdrkao kao lud.Bio sam opcinjen sa njom.
Nisam zaspao do negde pred zoru. -Sledecih nekoliko dana su bili slicni.Klasicne setnje po prirodi,cepanje drva za ogrev,gledanje tv-a,skeniranje Katje.Tih dana mi se cinilo kao da je I ona pocela da sve vise gleda mene krisom.Dok smo se setali,ja sam namerno skidao majicu,a ona se guzila ispred mene kad god je za to bilo prilika.Znao sam da I one nije ravnodusna prema meni.
Cekao se samo najpovoljniji momenat da se nesto desi.Upoznali smo se sa nekim ljudima cija je vikendica bila prva do nase,a udaljena oko 2 km.Deda je svako jutro I vece dzogirao do tih komsija.Jedne noci kada smo Katja I ja ocekivali da se vrati sa trcanja,zazvonio je njen mobilni.Zvao je on I rekao da se zapio sa komsiom I da je kasno da se vraca kuci,te ce doci sutra ujuto.
Katja je poludela kada je to cula.Prokomentarisala je vise za sebe da je magarac.Ocito je bila nervozna.Kako I ne bi kad je vec nedelju dana bez kurca,a mozda I vise.Tu sam video svoju sansu.Rece da ide da se istusira I tako proba smiriti.Pretpostavljao sam na kakvo smirivanje misli.I tako dok se kupala ja sam stao ispred vrata I gledao kroz kljucaonicu.Kao sto sam I mislio.
Samozadovoljavala se pod tusem.Sedela je u tus kabini I drkala tacno naspram vrata.Tad sam video njenu picku u punom izdanju.Gurala je neki mali vibrator u picu.Bila joj je izuzetno mala za zenu njenih godina I gradje.Drkala je tako nekih 5 minuta,a onda nastavila sa kupanjem.Kada je izasla iz kupatila ja sam vec sedeo u fotelji I nezainteresovano gledao tv.
Bila je u bade-mantilu,a u ruci je nosila onaj vec koristeni ves.U jednom trenutku Iz tog vesa ispade onaj isti vibrator,koji je malopre tako lepo gurala u svoju picu,I otkotrlja se do moje noge.Podigao sam ga I kroz osmeh joj ga ponovo vratio.
Tada se ona zacrveni I poce da se pravda kako joj je los sexualni zivot I da joj vibrator pruza jedino zadovoljstvo.Bez razmisljanja sam ustao dosao do nje I poceo da je ludacki ljubim.Ona je odmah uzvratila istim tempom.Mirisala je na neku kremu.Odvezao sam joj bade-mantil I poceo da joj stiskam sise.
Pri svakom stisku ona je uzdisala.Tako smo ljubeci se krenuli do njihove sobe.Kurac mi se nije ni spustao od scene iz kupatila.Dosli smo do kreveta na koji ona sede dok sam ja stajao.U sekundi mi svuce trenerku I boxerice pa poce halapljivo da pusi moju karu.Necu da se hvalim,ali kita mi je preko 20 cm dugacka,ali nije nesto extra debela.
Dok je pusila pohvali ga kako je lep I dugacak.Zatim I rece da ce konacno nesto tvrdo da oseti.Bio sam pri svrsetku kad ona to opazi I poce jos brze da ga prima ustima.Jak orgazam je krenuo iz stomaka,preko jaja da bi na kraju kroz kurac poceo da izbacuje veliku kolicinu sperme pravo njoj u grlo.Upao sam u trans od jacine orgazma,ali I od pomisli da je Katja progutala svu spermu.
Malo posle dok sam ja dolazio sebi,ona skinu do kraja ogrtac sa sebe.Moj je bio sledeci korak.Legla je na ledja,a ja joj rasirih noge I gurnu prema njenoj glavi sto vise,tako da je picka bila otvorena I spremna za lizanje.Nekako mi se oduvek svidjalo da lizem picke,mada ni sam ne znam zasto.valjda zbog cinjenice da jedan mali jezik moze da pokrene vulkan u telu.
Poceo sam polako,pa sve brze I brze da joj lizem macu.Nije proslo mnogo,a ona se vec tresla u naletima orgazma.Stenjala je I jecala tako glasno da me je bilo strah da joj ne pozli.Kada je intezitet orgazma poceo da se stisava,uzeo sam kurac I polako poceo da guram u njenu picu koja je bila jako uska,ali mokra neverovatno.
Dok sam ubrzavao rad,ona me je stezala noktim po ledjima,ujedala za ruku I vrat.Vristala je od zadovoljstva.Govorila mi je da je ne stedim I da je zeljna kurca kao nikad do sad.Poceo sam jebati divljacki gurajuci ceo kurac u nju.Vrhom glavica sam dodirivao dno materice I pri svakom tom dodiru ona je jecala sto od slasti sto od bola.Svrsavala je kao luda,pojedinacno I u talasima,a ja sam bio neumoran.
Blizio mi se vrhunac,ali tad sam stao I pitao je da li bi htela u guzu da se kresne.Rece da je jednom probala,ali je bolelo,pa je prekinula.Tada sam uzeo neku njenu kremu I polako poceo da podmazujem anus prvo jednim pa onda sa dva I tri prsta.Kada je bio dovoljno otvoren poceo sam polako da guram vec vlazni kurac u cmar.
Tiho je jecala,ali vise od zadovoljstva nego od boli.Vibrator je jednom rukom gurala u picu,a drugom sirila svoj guz.Jebao sam je tako duze vreme sve dok nije svrsila,ali ovaj put cini mi se najace do sad.
Nedugo posle sam I ja poceo da se praznim u njen anus.Napunio sam joj guzu do vrh.Kakav je to osecaj. -Legli smo I zapalili cigar.Priznala mi je da joj je ovo najzesci sex do sad.Ostali smo celu vec zajedno I karali se jos par puta,ali ovaj put malo neznije.
Pred zoru sam otisao u svoju sobu I zaspao.Sledecih nekoliko zadnjih dana smo se druzili svaku noc kad bi imali priliku.

Usluga prijatelju

U braku sam vec 13 godina i sa suprugom se sex svodio na ispunjavanje bracnih duznosti. Kad god bi vodili ljubav, zamisljao bih je u jebacini sa drugim kako bi mi se digao, zazmurio bih i sex bi bio perfektan, ali kad bi samo ona znala zasto je tako, ubila bi me. Dugo sam razmisljao sta da uradim i kako da ubacim nekog da je jebe sa mnom a da se ona ne naljuti i ne otera me u pizdu materinu. Sumorno jutro, ja na poslu, kad me trze zvuk mobilnog telefona, pogledah ko je, a ono moj dobar prijatelj sale. Razmisleh se, sta hoce ova budala ovako rano i javih se. Zdravo druze rece-radis? Ma idi bre u bestraga rekoh, el si naso da me zezas od ranog jutra. Nasmeja se njegovim dobro znanim smehom i rece: ne bre nego mi treba jedna usluga ako mozes sutra. Kakva usluga, pitah ga, a on rece da treba prebaciti neke stvari do novog sada, pa posto nema cime da li mogu ja kolima da mu ih prebacim. Pomisleh u sebi: eh do kurca, ko ce toliko da putuje, kad mi se odjednom rodi ideja. Rekoh mu vazi ali pod jednim uslovom! Nasmeja se i pita kojim? Rekoh mu : kad zavrsim s poslom doci cu kod tebe i reci cu ti. Vec mi se ideja stvorila u glavi da ih smestim obadvoje na zadnjem sedistu a stvari kao ne mogu u gepeku nego moraju na prednjem sedistu. I vec vidim svoju zenu u minicu na zadnjem sedistu sa svojim prijateljem koji navaljuje na nju a ja kao ne znam i ne vidim nista. Samo je moram nekako nagovoriti da obuce minic!!! Toliko me ova misao popalila da sam morao da otrcim u wc da ga izdrkam. Dodje i kraj radnog

vremena. Uputih se pravo u stan prijatelja sa zebnjom hoce li prihvatiti predlog ili ce me isterati napolje. Poznajuci ga verovatno ce prihvatiti jer smo orgijali snjim vise puta samo sto nam to nisu bile zene nego cure koje bi pokupili u gradu! Udjoh u njegov stan a on vec skuvao kaficu. Pricajuci uz kaficu on mi objasni na brzinu o kakvim stvarima je rec. Odlicno pomisleh, mogu na prednje sediste. I dok tako ja razmisljam i srcem kaficu, pita me on o kakvom uslovu je rec. Eeee, trenutak istine !!! Budi sad hrabar i trazi od nekog da ti jebe zenu !!! Ali sta je tu je stisoh zube i pitah ga :sale napravio bih svojoj zeni jednu predstavu ali mi ti moras pomoci !! Ok rece, o cemu se radi? Hocu da joj poklonim jebacinu. Pa dobro, sto cu ti ja za to? Pa, hocu da je ti jebes, rekoh kroz zube gledajuci ga pravo u oci. . Ha ha ha ha el si ti lud bre ili me zezas? Ma ne zezam te bre, ozbiljan sam kazi mi da li ces da mi pomognes ili da trazim drugog, a o ovome ni reci nesmes da zucnes nikome inace cu biti ocrnjen dok sam ziv! E sad je vec slozio ozbiljnu facu, razmisli, nasmeja se i rece: pa bolje ja da budem taj nego neki covek. Odlicno, rekoh i krenu da mu izlazem svoj plan: -tvoje stvari cemo kao da stavimo na prednje sediste jer ne mogu na drugo mesto a vi cete morati nazad. Pobrinucu se da obuce minic i to bez gacica, a ti kad krenemo pocni da je pipas po ruci i butini i uzmi joj ruku pa je stavi na tvoje pantalone da oseti kurac da vidimo da li ce da prihvati igru. Uostalom nema sta da vidimo moras da je nateras da prihvati!! A ja cu da vozim i kao ne vidim nista. Nasmeja se i rece: vazi ali ako me otera u pizdu materinu, jebacu ti mater. Ma nece bices ti ubedljiv. Pozdravismo se i ja odoh kuci da saopstim zeni da idemo za novi sad na mali izlet. Stigoh kuci, od vrata poljubih zenu sav radostan. Sta ti je rece. Zeno, stalno kukas kako nigde ne idemo, evo vodim te u novi sad, hoces? Novi sad, pogleda me zbunjeno? Da! Treba da prevezemo saletu nesto i da prodjemo malo, da upoznamo novi sad, posto nikad nismo tamo bili. Dobro, prihvati ona sa osmehom i neznajuci sta je ceka. Nego el bi uradila ti nesto za mene. Pogleda me i upita: sta? Ajde sutra da obuces minic kad krenemo i to bez gacica. El si ti lud, zveknu ona. Ma cekaj da ti objasnim do kraja, ne prekidaj me. Posto ja i sale sedimo napred ti ces biti sama nazad i sesces na sredini da te gledam malo na retrovizoru, vazi!!! A sta ako me on vidi? Pa neka te jebe ako te vidi rekoh ja malo onako ljutito. Kako te moze videti kad on nema retrovizor na svojoj strani a i ako pocne da se okrece imaces dovoljno vremena da skupis noge i da on ne vidi nista!! Ala lazem jebo te, pomisleh u sebi. Videvsi da sam se uspalio pricajuci ovo, rece pristajem samo ako ces me pojebati i to sad odmah, gledajuci u moj kurac koji se nadimao ispod farmerki. Skinuh u zurbi farmerke presavih je preko stola i zamisljajuci sutrasnji dan nabih joj svoj kurac odjedanput do jaja. Vrisnu ona i rece polako koji ti je? Eh kad bi samo znala. . Poceh da je jebem silovito ne obazirajuci se na njene reci. Od silnog uzbudjenja moj je kurac bio veci nego obicno i sa silnim nabijanjem ona poce da vristi. Stavih joj ruku na usta kako komsije ne bi cule viku i poceh jos jace da je nabijam. Posle nekoliko minuta pocela je da se trese i svrsava ugrizavsi me za prst koji je bio na njenim ustima. Od tog ugriza moj kurac naraste jos vise i poce da izbacuje tekucinu u njen stomak. Sedoh na stolicu da ne bih pao, jer su mi noge klecale. Okrete se, poljubi me, pa rece: ti si lud i ode da se spere u kupatilu. 06.00 zvoni alarm na mobilnom, budim je: hajde vreme je. Oblacimo se; ja svecane pantalone, zelenu kosulju a ona kao po dogovoru minjak i poce da oblaci gacice. A ne nismo se tako dogovorili, skidaj ih! Pogleda me, skinu ih i opet rece da sam lud. Dodjosmo kod saleta, on izbacio stvari napolje samo da utovarimo i idemo. Pogledavsi stvari rekoh mu : u jebote pa sve ovo ne moze da stane u gepek. Probasmo kao da ih smestimo u gepek, namignusmo jedan drugom i krenusmo sa psovkama, kako ne moze da stane. Da probamo na prednjem sedistu, predlozi on. Kad se javi moja zena kao oparena: ne !!! Ajde bolje da probamo na zadnjem sedistu pa cu ja nekako da sedim preko njih, rece i pogleda me iskolacenih ociju da mi da do znanja da nema gacice. Ok rekoh ajde da probamo na zadnjem sedistu. Namignuh opet saletu, probasmo kao da ubacimo stvari nazad ali ne ide, ipak mora napred. Opet se buni moja zena ali sta ce kad ne moze nigde osim na prednjem sedistu.

Vrela majka

Dugo sam ovo čuvao kao svoju tajnu. Ipak, odlučio sam da malo olakšam dušu, da se ispovijedim nekome, da ispričam moje nesvakidašnje događaje. Ja sam Dragutin, oženjen sam, otac dvoje djece. Ali tema ove priče nije ni moja supruga, ni dvije preslatke ćerke, već doživljaji iz moje mladosti. Tih devedestih godina moj otac je odlučio da potraži posla na crnogorskom primorju. Radio je, crnčio, slao novac i dobro smo živjeli. Završio sam srednju školu i počeo studirati agronomiju. Moja majka , tada zrela žena od 45 godina, brinula je o domaćinstvu, bila je praktično glava porodice. Živjeli smo na selu, desetak kilometara od grada. Lijepo smo živjeli.
U nekoliko navrata sam primijetio da se očev drugar Pero vrzma oko naše kuće. Okretao je auto u našem dvorištu, dolazio zbog raznih sitnica, sve češće je pio kafu sa majkom. Posumnjao sam s pravom da je u vezi sa njom. I ništa ne bi bilo neobično, da me jednom ta bitanga,polupijana u kafani nije napala i počela vrijeđati. Nisam želio sukobe, izašao sam iznerviran i odlučio da mu napakostim.
Rekao sam majci da neću biti kod kuće 4 dana, da ću otići kod druga u Doboj, kako bismo zajedno pripremali ispit iz botanike. Spremio sam svoje stvari, pozdravio se sa majkom i otišao na autobus. Mahnula mi je kad sam se smjestio na zadnjem sjedištu, a ja sam kovao plan. Nakon tri sata sam je nazvao iz govornice i rekao da sam stigao, da sam dobro i da idemo par dana na Ozren sakupljati biljke neophodne za ispit. Ali vratio sam se prvim autobusom. Svoje stvari sam ostavio u praznu djedovu kuću, iz koje sam špijunirao, čekajući komšiju Peru. Noć je bila lijepa, mjesečina, vidljivo kao usred dana.Pero je došao sa svojim starim „stojadinom“, parkirao ga ispred kapije i odvažno krenuo ka stepenicama. Dočekala ga je majka, sva ushićena, a potom su se vrata zatvorila i vanjsko svijetlo ugasilo. Nakon desetak minuta došao sam, ponijevši staru stolicu na koju sam stao, kako bih mogao motriti kroz dio oštećenih roletni. Sjedili su i cerekali se kao dvoje pubertetlija. Pio je rakiju,pušio i dobacivao nešto majci. Ona, sva zajapurena u licu, na sebi je imala suknju i majicu bez grudnjaka. Sise su joj kipjele, bradavice probijale kroz majicu. Nakon druge-treće čašice Pero ju je počeo ljubiti po vratu, dirati sise mumljajući nerazgovijetne riječi.

Stara je ustala, provjerila vrata i vratila se, skidajući majicu sa sebe. Bljesnule su velike čvrste sise. Skinula je i suknju ostavši u bijelim gaćicama. I one su potom skliznule niz noge. Ugledao sam lijepu crnu obraslu pičku. Kikotala se i šepurila ispred bitange.Zavalila se na kauč, a on je počeo da joj mijesi sise, ljubi joj stomak i napokon da liže međunožje. Stara je ječala, pristiskajući mu glavu, a onda odjednom skoči i kaže, svjetlo. Ugasila je i nisam ih mogao više gledati, pretvorivši se sav u uho. Ljubili su se i mazili i nakon desetak minuta znao sam da Pero prodire u moju majku. Govorila je, lakše, lakše, budi nježniji. Nije hajao za to. Navaljivao je kao mutav,majka je ječala. Izgubio sam razum, poludio sam i krenuo u akciju.
Legao sam na zvono kao manijak, a potom sam nekoliko puta jako kucao po vratima. Uslijedio je muk, tišina… Ponovo sam zvonio, uporno ne dajući znak da ću prestati. Čula su se vrata, majka je došla sva usplahirena, otvorila i rekla, otkud ti. Obukla je onu majicu i navukla suknju. Bitanga Pero je iskočio kroz prozor, čuo sam verglanje stojadina i potom zvuk u daljini. Otišao je preplašen.
-Ma sve se iskomplikovalo , rekao sam i prošao unutra pored majke. Upalio,sam svjetlo u boravku i primijetio punu pepeljaru na stolu, flašu rakije i njene gaćice pored kauča.
-O majko moja, rekao sam. Pa zar da ti dolazi onaj bitanga Pero. Pa zar on da se provodi u našoj kući dok otac crnči na građevini. Bjesnio sam i šutao stvari ispred sebe. Majka je počela plakati, zagrlila me i rekla da se smirim, da će mi sve objasniti. Iako nisam pio, nagnuo sam jak gutljaj rakije iz flaše, a onda ponovio još dva puta.
-Izvini sine, nisam se nadala da ćeš doći. Taj čovjek me je salijetao. Ranije nam je nešto pomogao i mislio je da smo njegovi dužnici. Molim te i preklinjem da ne govoriš ocu. Ubiću se, ako kažeš.
U tom trenutku sam se sažalio. Pomislio sam , pa možda i otac juri žene poslije radnog vremena.
-Majko, izvini. Pomislio sam da te siluje, čuo sam kako mu govoriš da te boli, mislio sam da je sve drugačije.
Tek tad je primijetila svoje gaćice pored kauča, uzela ih je u ruku i rekla sve ću ti objasniti sutra. Hajde sad spavaj, pokušaj da zaspiš.
Istuširao sam se hladnom vodom i legao u svoju sobu. Ali san mi nije htio na oči.Ni meni ni majci.Čuo sam je da plače, bilo mi je žao. Pošao sam onako u gaćama do nje.
Ležala je, pokrivena po glavi i jecala. Stavio sam ruku preko pokrivača i rekao, oprosti, ne boj se neću nikome ni riječ.Otkrila je lice , gledala me u oči i preklinjala da joj oprostim.
-Sve je u redu,ne boj se.
Ustala je i otišla do toaleta. Onako u spavaćici bez ičeg ispod, stvarno je izgledala izazovno. Nazirale su joj se noge, lijepa guza i ogromne sise sa velikim bradavicama. Kurac mi se jako digao, jedva da je ostajao u gaćama. Vratila se , sjela na krevet i brisala lice peškirom. Ustao sam sa namjerom da pođem u svoju sobu. Ali tog trenutka sam želio da vidi da mi je čudovište u gaćama dignuto, da sam uzbuđen.
-Da sam znao da vam je lijepo, ne bih zvonio, pustio bih vas, lagao sam joj.Oprosti mi rekao sam.
Ustala je sa namjerom da me poljubi, zagrlila me jako. Potrudio sam se da joj tvrdim glavićem uprem u stomak i uspio sam. Zagrljaj je trajao dugo, kao da se opraštamo jedno od drugog. Ona je osjetila moj glavić na stomaku, a ja njene sise na svojim grudima. Znao sam da me ne želi pustiti. U tom momentu sam joj stavio ruku na sisu, osjetio bradavicu na dlanu.Ludio sam od uzbuđenja. Majka me nije puštala iz zagrljaja, nije se bunila što sam joj držao ruku na sisi.Pripila se jako uz mene, a onda mi stavila dlan na glavić.
-Pa ti si pravi muškarac. Mamin muškarac. Ponosna sam na tebe.Uvukla mi je ruku u gaće, obuhvatila prsztima debeli kurac i rekla joj kako si vreo.Skinuo sam joj majicu, povukao suknju sa gumom dole i pošao rukom među noge. Bila je mokra, sluzava. Ubacio sam joj srednji prst u vrelu pičku i pretraživao po vreloj rupici. Povukla me je za ruku na krevet . Sjeli smo oboje.gurnula me je drugom rukom po ramenu. Legao sam na leđa bez opiranja. Ćutali smo oboje, kao nijemi.
Sjela je na mene bez ijedne riječi, nabila se na mladi kurac i počela glasno ječati.
-Ovo želim godinama. Mlad,tvrd i debeo kurac u sebi. Nabijala se sumanuto i svršavala kao luda.
-Goriiiiiiiiiiiim i umirem, napuni me do jaja, istresi sve u mene.
I zaista nakon dva-tri minuta zalio sam je spermom. Ležala je na meni, a potom se vješto okrenula na leđa, ne vadeći kurac iz sebe. Ljubila mi je grudi, milovala i tepala. Ponovo se dizao, bio sam izvan sebe. Jebao sam je divljački, neiskusno, ali žestoko. I tako cijelu noć. Naša idila trajala je iz dana u dan. Nije nosila gaćice, pa sam je uzimao dok je prala suđe, peglala, dok je čistila kupatilo.
Kad je otac došao povukao sam se u svoj kutak i uživao slušajući ih. Nisam osjećao ljubomoru, veća malu grižu savjesti. Ali samo do ujutro, kad je otac otišao u opštinu po rodni list i neke dokumente. Tad sam je ponovo pumpao do iznemoglosti. Jebali smo se narednih deset godina, a onda sam se oženio i posveti porodici. I danas, dok jebem ženu često zamišljam svoju vrelu majku i evociram uspomene.

Sex u taxiju

Bilo je tri sata posle ponoći, vraćala sam se sa trule ćurke na kojoj su svi bili ili suviše napušeni ili suviše pijani da bi jebali. Pica me je svrbela koliko mi se jebalo jer sam nedelju dana bila potpuno bez kurca. Sačekala sam taksi ispred zgrade i besno ušla unutra. Kako sam bila izazovno obučena za žurku, primetila sam da me vozač neprekidno promatra u ogledalu. Zagledala sam i aj njega, imao je preko 50 godina sigurno, debeljuškast i zadrigao. U momentu sam se zapitala da li mu je i kurac tako debeo, i shvatila da opako vlažim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njegovom kurcu. Pošto smo se približili mom kraju, morala sam nešto hitno da učinim i zavukla sam ruku pod haljinu i počela vidno da masturbiram. Uskoro sam počela i da duboko uzdišem, dok on oči nije skidao sa ogledala. Primetila sam da pokušava da polako otkopča. Uskoro se na vidiku pojavio njegov kurac. Bio je i deblji nego što sam zamišljala i dlakav. Nisam mogla da provalim dužinu odmah jer ga nije celog izvukao. Prošlo je minut dva u uzajamnom masturbiranju dok nije pronašao pogodno mesto da se parkira. Izašao je iz auta dignutog kurca i ušao na zadnja vrata kod mene. Ja sam legla na leđa i spremno ga čekala. Balavio je iznad mene otkopčavajući pantalone, a ja sam mu dohvatila kurac rukom, da ga malo drkam pre nego mi ga zabije. Volim da osetim kurac u ruci. Ispod nije nosio veš i njegova zver od kurca je

landarala iznad mene, dok me iznenada nije gurnuo i silovito se zabio u mene. Gotovo da sam vrisnula od užitka kada me je taj gigant ispunio. Jebao me je divlje dok smo oboje dahtali, a njegova jaja me lupala po guzi. Osećala sam se fenomenalno kao da imam poludelu zver u svojoj pici, tako je divlje pulsirao njegov kurac i kretao se neverovatno brzo u meni. Odjednom se opustio i pritisnuo me celom težinom, osetila sam trzaje duž celog njegovog tela kao i toplinu koja se razliva mojom unutrašnjošću. Ispustio je dug uzdah:”Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!” Ja još uvek nisam dolazila do daha. Izvukao ga je iz mene. Čak i tako omlitaveo bio je impresivnih dimenzija. Uzela sam ga brzo u usta da ga osetim i poližem ostatke sperme i svoje pičkice. Svog sam ga olizala on se zakopčao i vratio na vozačko sedište. Ništa nismo rekli jedno drugom, samo me ćutke je odvezao do doma, a ja sam ostatak noći provela sećajući se i masturbirajući.

Uciteljica sa sela

Bio sam 14 godina, zivjeli smo na selu.
Posto smo se premjestili iz jedne opstine u drugu(naravno na drugo selo) ja sam krenu u novu skolu.Seoske skole(za one koji nisu upuceni) rade zavisnosti od broja djaka koji pohadjaju skolu , u mom slucaju prvi do cetvrti osnovne idu u jutarnju smjenu a od petog do osmog(u ovom slucaju sedmog ) idu u posljepodnevnu smjenu.
Uciteljica je bila samo jedna , iako je vjerovatno bilo naporno raditi prakticno od jutra do skoro mraka njen stan je bio u skolskoj zgradi tako da je poslje svakog casa bar ako nista drugo isla kuci, nekad spremala rucak izmedju casova….
Nego da ne davim s tim sitnicama ona je tad bila oko 35 godina ,udata, omanja , uvjek utegnuta u odjelo, velika guza , sise samo sto ne predju preko katedre, crne najlonke ,jeback naocale , uvjek stiklice koje mozes cuti sve od kad krene iz stana do ucionice kako lupkaju i prva stvar sto je u mojoj glavi bila da vidim one sise i sjecam se svaki put bi mi se digao kad bi otvorila vrata i pozdravila razred.
Posto je nekad prolazilo do 20 minuta casa dok bi ona zadala razredima ispred mene sta da rade(sve ukupno je bilo 5 ucenika)ja sam se nekad ubijao od dosade . Posto nizi razredi imaju manje predmeta neki su odlazili kuci i obicno zadnji cas sam ostajao samo ja ( i ona naravno). Prije tog casa na odmoru ona je obicno isla u stan i ja sam bio sam.

Posto sam mogao da radim sta hocu po ucionici desavalo se da pregledam dnevnik , ponekad ako ostavi sako preko stolice koji tako mirise nanju(uvjek je bila namirisana) dok jednog dana vise nisam znao sta da radim a buljeci u one sise sam toliko bio napaljen poceo sam da se otkopcavam i polako izvadio kurac na stol, dodirnuo naocale sa njim , srce mi je kucalo 100 na sat , drkao ga zamisljao uciteljicu sa druge strane i njene gole sise ………u tome sam cuo zvuk stiklica i uhvatio me strah medjutim odjednom sam svrsio po onim naocalama i po stolu i cak jedna kap je pala po dnevniku . Na brzinu sam obrisao naocale sa majicom(koliko sam mogao) i stol i brzo se vratio na mjesto nemajuci vremena cak ni da zakopcam slic.
Ona je usla i sjela za stol(dam se kladiti da se na mom licu vidjelo da nesto nije u redu posto sam znao da ona kap sto je ostala na dnevniku mora da primjeti.Otvorila je dnevnik i pao mi je kamen sa srca , reko mozda nije primjetila…….. Pocela je da prica o nekom gradivu rekla da otvorim knjigu , ja sam jedva cuo sta je rekla od straha i uzbudjenja .Krenula je da uzme naocale i ruka joj je zastala na tren ali je na kraju posegla za njima i stavila ih spremajuci se da nesto procita iz knjige.Ja sam bio u haosu , da li je strah , neko uzbodjenje pomisleci da sam ja prije 2ije minute izdrkao na te naocale i tako sam ih slabo ocistio da je morala primjetiti da nesto nije u redu. Ustade i kaze mora da ode do stana na tren posto joj je kozica za ciscenje naocala ostala u stano.Ja podignem pogled da snimim situaciju i kazem u redu , ja cu citati nesto o cemu smo ucili.Skinu naocale i izseta iz ucionice.Kurac mi se bio digao opet , hiljadu mi misli krece kroz glavu i nemogu da se uzdrzim da ga ne izvadim i pocnem da drkam dok slusam one stiklice sto odzvanjaju hodnikom.Pomislim necu da previse rizikujem idem u WC jer ne mogu vise da izdrzim.WC (muski) je imao 2ije odvojene pregradjene solje i ja sam usao u jednu i bacio se na posao.Odjednom cujem zvuk stiklica i to me jos vide napali , dolazim do vrhunca kad odjedom uciteljica ulazi u WC i ja zastade ……….udje i otvori vrata iza kojih sam ja bio sa tvrdim kurcem u ruci i uplasenim izrazom na licu…..Sranje , mislim se , uhvatila me je …..ima da najebem za ovo …..Poslje par trenutaka gledanja u mene , kurac sto jos uvjek pulsira rece”sta to radis!?” ja nisam odgovarao …. “odgovori mi!” …ja kazem stidljivo”drkam..” “pa sta si stao , drkaj ga dok te ja gledam kad mislis da si neki mangup ” ja polako poce da ga drkam , sav zbunjen i izgubljen , ni sam ne znam sta se desava, gledam u one bujne sise , najlonke i za mozda dvadeset sekundi izdrka na pod ispred sebe tacno ispred njenih nogu.Stajao sam uplasen razmisljajuci sta ce mi se sad desiti , zvace roditelje , jaoj sramote mislio sam, cijeli svjet mi se srusio u tom trenutku.Ona se okrenu , rece da mogu da idem kuci i izadje iz WC-a.Ja sam ostao jos minutu sam depresivan i sjeban , krenuo sam da pokupim stvari iz ucionice , otvorih vrata kad imam sta vidjeti, uciteljica lize onu kap sperme sa dnevnika , i onako iznenadjeno pogleda u mene , primjetih da su joj sise skoro ispale iz grudnjaka, zastade i krenuh prema njoj , divljacki je uhvati za sisu , pa za drugu, ona isplazi jezik, ja obadvjema rukama uhvati sisu i poceh da joj lizem bradavicu.”nemoj nikome da kazes za ovo ” kaze ona , “necu ako ti ne kazes nikome za sto sam ja radio maloprije”, kaze “necu ako mi obecas da cemo se ponovo vidjeti u WC-u’Po treci put mi se dize kurac i trgam sve sa sebe “daj mi ga , stavi mi ga u usta”kaze pohotno , nikad mi niko nije pusio do tada …stavih ga u usta i poceh nabijati jako , ona ispusta neke tada meni nepoznate zvukove , grglja , kao da se davi , za par minuta osjetio sam da cu opet da svrsim , zabi joj ga do grla i spusti svoje sokove duboko u njeno zdrelo …jaoj kako je osjecaj bio ljep, kao nista prije sto sam osjetio u zivotu…….obukoh se , moja se uciteljica jos uvjek smjesi , sise ispale na stol, kaze” mozes da ides kuci , sutra imas jedan vise cas nego obicno ,moramo ponavljati gradivo”
Nasmjesim se i izadjem iz ucione , ne znam da li cu moci i zaspati veceras od silnog uzbudjenja……….
Nastavak sljedi uskoro….

Sex sa radnom koleginicom u šumici


Sex sa radnom koleginicom u šumici

February 11, 2014

Ispričaću vam istinit događaj o nevjerovatnom seksu koji sam imao sa radnom koleginicom. Radili smo zajedno u kancelariji, i prema njoj sam osjećao privlačnost od prvog dana, a kasnije se ispostavilo da i ona misli i osjeća isto.
Ja sam bio oženjen i imao dijete a i ona je imala ozbiljnu vezu, i to nas je dugo sputavalo da pokažemo jedno drugom šta osjećamo. Tek nakon godinu dana rada u zajedničkoj kancelariji desio se prvi poljubac.
Prije prvog poljubca stalno smo se gledali, onako “ispod oka” izmjenjivali poglede. Dodirnuli bi se ponekad kao slučajno a u stvari smo oboje znali da nije slučajno. Kada bih je samo ovlaš dodirnuo struja bi mi prošla kroz cijelo tijelo, i jednostavno sam znao da će jednog dana nešto da se desi, da će stvari da izmaknu kontroli, koliko god se ja trudio da se kontrolišem. A da budem iskren, nisam se ni trudio da se previše kontrolišem.
I na kraju se desilo neizbježno. Nakon godinu dana mučenja i odlaganja neizbježnog, desio se i prvi poljubac. Desilo se to jednog toplog julskog dana. Radili smo nešto zajedno. Stajala je iza mojih leđa dok sam ja sjedio na stolici. Bila je jako blizu. Prijala mi je njena blizina, ali bio sam jako nervozan i ruke su mi se tresle. Razmišljao sam šta da radim. U jednom trenutku sam glavu lagano zabacio unazad i naslonio je ravno na njene bujne grudi. Par trenutaka je nastupila tišina, mislio sam da će otići, ali nije, ostala je tako da stoji i nastavila da priča. Pomislio sam kako ima divne grudi, velike i čvrste. Uživao sam tako i skupljao hrabrosti za sledeći korak. Znao sam da je pravi trenutak za to i da moram nešto preduzeti. Ona kao da je osjetila o čemu razmišljam, i ohrabrila me je dodatno tako što je spustila ruku lagano na moje rame i počela da me mazi. Nisam više mogao izdržati, ustao sam naglo, okrenuo se i počeo da je ljubim. Uzvratila je. Ljubila se nevjerovatno dobro, uživao sam u svakoj sekundi. Usne kao da su joj stvorene samo za mene. Trajalo je nekoliko minuta, a onda je ona bez riječi istrčala napolje i pobjegla kući, a već se i bližio kraj radnog vremena. Ubrzo nakon toga mi je stigla poruka “Zaboravi da se ovo desilo, među nama ne može biti ništa”. Ali oboje smo znali da to nije istina.
A da. Već sam uveliko u priči a nisam vam rekao naša imena, ja sam Danko a ona Nataša (mala slatka garava Nataša).

Nakon tog prvog poljubca, mnogo se promijenilo u našem odnosu, kada smo shvatili da su osjećanja obostrana. Prvo smo počeli da pričamo o svemu, bez mnogo stida odavali smo jedno drugom najveće tajne,bez straha da bi to mogao saznati neko treći. Najjednostavnije rečeno osjećali smo se nevjerovatno dobro kada smo sami i zajedno. Istovremeno sa našim pričamo počeli smo sve češće da razmjenjujemo poljubce, prvo stidljivo a vrlo brzo sve smjelije. Vrlo brzo ljubljenje na poslu postalo je svakodnevna praksa. Ljubili smo se kad god i gdje god stignemo. To je bio veliki rizik jer se kancelarije ne zaključavaju, ali toliko smo željeli jedno drugo da smo često zaboravljali da bi neko mogao naići.
Ipak jednog dana smo ne znam sjećam se ni kako došli na ideju da to sve prekinemo. Rekli smo jedno drugom da smo oboje zauzeti, da naše ponašanje ne vodi nigdje, da među nama ne može ništa biti i da je vrijeme da prekinemo sa našim igricama.
Ali to je kratko trajalo, prvom prilikom kada smo ostali sami vratili smo se na staro, počeli smo ponovo sa našim igricama, koje su vremenom postajale sve smjelije.
Sa poljubaca smo lagano prešli na maženje, čak i najintimnijih dijelova tijela. A ja sam uvijek bio taj koji je predlagao da idemo dalje i dalje. Nataša je bila dosta stidljivija. Ali ni ona nije mogla protiv sebe, i ona je popuštala sve više i više.
Bilo je dana kada smo se mazili i ljubili, čitavo radno vrijeme, ali nikad nismo imali ni hrabrosti a ni pravu priliku, da idemo do kraja. Zbog toga sam često posao „nosio“ kući da bih stigao ispuniti sve obaveze. Naravno, ženi sam lagao da imam previše posla i da ne mogu sve stići u toku radnog vremena.
Često smo planirali, nekad u šali a nekad ozbiljno, da se vidimo poslije posla, da organizujemo sastanak. Ali to je dugo bilo samo priča, tako da sam počeo vjerovati da to nikad neće da se desi. I tako iz dana u dan takvo stanje je bilo do idućeg proljeća.
A onda je jednog aprilskog dana iznenada došlo do obrta situacije. Ponovo smo po ko zna koji put došli na temu, “druženje poslije posla”. Ja sam želio da iznajmimo negdje sobu da bi mogli u potpunosti da uživamo. Ali zbog situacije u kojoj smo se oboje nalazili to je bilo skoro nemoguće izvesti. Takođe Nataša je bila dosta stidljiva i nije željela odmah u sobu jer bi to automatski značilo pristanak na sex, a ona nije željela još uvijek da prizna da to želi. Zato je predlagala da pronađemo neko skriveno mjesto u prirodi i da tamo odemo poslije posla, da budemo sami, ali bez sex-a.
Plan je bio jednostavan, slagali smo svojima da zbog velike ponude koju završavamo moramo ostati duže na poslu. Zbog prirode posla koji smo radili taj izgovor nije bio ni malo sumljiv, niti mojoj supruzi ni njenom dečku.
I tako je došao i taj dan, nakon svega što se dešavalo nisam mogao da vjerujem. Ja i Nataša sami napokon. Iako smo se odlično poznavali imao sam malu tremu, šta će se desiti, kako će nam biti. Toliko smo maštali, nadao sam se da će biti barem približno dobro kao u našim maštarijama. Naravno Nataša je rekla „nema sex-a“ ali ja sam znao da će to biti nemoguće ispoštovati.
Bio je to fin, sunčan proljetni dan. Već je bila druga polovina aprila, tako da je i u popodnevnim satima bilo sunčano i prijatno toplo. Našli smo se u jednom šumarku, na lokaciji koju sam pronašao ranije baš za ovu priliku. Nije bilo udaljeno od glavne ceste ali je bilo skriveno i pristupačno za auta.
Izašli smo iz auta i Nataša na zemlju stavila deku koju je imala u autu, ali nismo odmah sjeli, nego smo stajali oslonjeni na auto. Oboje smo bili jako nervozni, iako smo se poznavali jako dobro, ovo je bila nova situacija i nismo znali kako da se ponašamo. Tako da smo uglavnom radili neke nebitne stvari da razbijemo tremu. Grickali smo neke slatkiše, pili sok i pričali o nekim neobaveznim stvarima.
U jednom trenutku smo se našli lice u lice i samo smo počeli da se ljubimo. Ljubili smo se dugo stojeći na jednom mjestu i osjećao sam kako trema i nervoza lagano nestaju. Kada je bilo jasno da je trema nestala počeo sam lagano da je skidam. Ona mi je lagano šapnula „Ne, rekli smo bez toga danas“. Ja sam stao i pogledao je u oči, pogled joj se promjenio u trenutku, shvatio sam da je odustala od zabrana taj dan i nastavio sam da je skidam. Nataša je počela lagano da mi raskopčava košulju. Za nekoliko minuta oboje smo bili skoro goli, samo u gaćicama. Nataša je imala dosta taman ten, a s obzirom na to da su gaćice na njoj bile bijele, izgledala je nevjerovatno dobro. Osjećao sam kako mi kurac pulsira u gaćicama, bio sam napaljen kao nikad do tada.
Ona je legla a ja sam sjeo pored nje. Skinuli smo i gaćice i ostali potpuno goli. Želio sam da legnem pored nje i da je ljubim, ali bila je prekrasna i nisam mogao da odvojim pogled sa njenog tijela. Mazio po cijelom tijelu i gledao, uživao u pogledu. Sve na njoj je bilo idealno. Preko lica joj je padala duga crna kosa, ispod koje su se nazirale crne oči koje su sijale. Koža kao svila, njegovan i zategnuta, bez i jedne mane. Grudi velike i čvrste, okrugla i čvrsta guza, ravan i čvrst stomak, jednom riječju SAVRŠENA. Nisam mogao da odvojim pogled. Bila je ljepša od ijedne djevojke sa kojom sam do tada bio. Gledao sam je i nisam mogao da vjerujem da ću za nekoliko trenutaka da jebem takvu lepoticu. Ko zna koliko bih je tako mazio i gledao da me ona u jedno trenutku nije povukla prema sebi i počela da ljubi.
Bili smo pripijeni tijelo uz tijelo, osjećao sam je cijelu, bila je vrela, kurac mi je bio u punoj erekciji, u prvom trenutku sam poželio da odmah uđem u nju ali sam se u poslednjem trenutku stao. Nisam želio ništa na brzinu, bilo je prvi put i želio sam da bude savršeno.
Ležala je na leđima. Počeo sam da je ljubim od vrata prema dole. Divno je mirisala, koža meka kao svila. Gledao sam je i ljubio dok su zraci sunca koji su se probijali kroz drveće padali po njenom tijelu. Bila je prekrasna, želio sam da je ljubim svuda, da ljubim svaki milimetar njenog tijela. Ljubio sam je po vratu i ramenima pa se onda lagano vraćao prema usnama. Onda sam krenuo niže prema grudima. Imala je divne i čvrste grudi. Znao sam to još iz kancelarije. Bile su fine za gledanje, ali uživanje koje bih osjećao kada ih diram se ne može opisati. Naizmjenično sam joj ljubio jednu dojku a mazio drugu i tako u krug.
Bradavice su me prosto izazivale da ih diram. Ljubio sam ih, dirao i povremeno lagano gricnuo a ona bi se lagano trznula, ali ne od boli osjećao sam da uživa. Ja sam uživao u svakom trenutku. Krenuo sam dalje da je ljubim po stomaku, dok je jedna ruka neprekidno gnječila grudi. Stomačić (kako volim da ga zovem) je bio savršen kao i sve drugo. Ljubio sam ga dugo i lagano se približavao opasnoj zoni. Ona me je cijelo vrijeme mazila, povremeno mi je lagano drkala kurac i mazila jaja ali nisam joj dozoljavao da to radi previše dugo.. Čuvao sam ga za kasnije, nisam htio da ga potrošim prerano.
Tada sam je lagano okrenuo i legla je na stomak. Prizor je bio fantastičan. Guza okrugla, čvrsta i privlačna. Legao sam na nju. Legao sam tako da je moj jako ukrućeni kurac došao u kontakt sa njenog guzom. Pamet mi je stala. Bio sam ludo napaljen. Iako sam prvobitno planirao da je još ljubim i da joj poližem pičkicu, kada sam kurac prislonio na njenu guzu morao sam odmah da uđem u nju. Nataša kao da mi je čitala misli, samo je rekla „mmmmmmmmmm, želim ga i počela lagano da širi noge“.
Zamolio sam je da se okrene i legne na leđa. Želio sam da prvi put prodrem u nju dok je gledam u oči. Mnogo puta sam zamišljao kako će oči da joj sjaje dok joj budem svoj ukrućeni kurac gurao do jaja. Taj pogled nisam želio da propustim taj, prvi put. Nagnuo se iznad nje. Čim joj je kurac bio na dohvat ruke lagano ga je uhvatila i počela da ga drka. Povukla me je bliže sebi, štimajući moj kurac prema položaju svoje pičkice. Tada sam osjetio da mi je glavić dodirnuo pičkicu. Rekla mi je „uđi u mene, želim da ga osjetim cijelog“. Počeo sam da prodirem u nju lagano malo naprijed malo nazad, osjećaj je bio nevjerovatno dobar, pičkica joj je bila vlažna i dosta uska.Vidio sam da je izluđuje ovo moje lagano napredovanje pa sam namjerno usporio. Želio sam da mi ponovo govori koliko ga želi.Uhvatila me za guzu povukla prema sebi i povikala, „uđi do jaja, želim ga u sebi“. Tada sam prodro do kraja, brzo i naglo nabio sam joj ga do jaja. Nabio sam ga tako jako da sam je pomjerio. Sve vrijem sam je gledao u oči, i molio je da i ona gleda mene. Nataša ima prelijepe oči, a u tom trenutku su sjajile jako, jače nego što sam ikad zamišljao. Njene oči su mi govorile koliko uživa.
I počeo sam da je jebem laganim pokretima naprijed nazad, a pičkica je obuhvatala kurac tako snažno da nisam mogao da vjerujem koliko mi odgovara. Povukla me bliže sebi i šapunula mi na uvo, „tvoja sam dragi, radi mi šta god želiš“. Te riječi su me napalile još više i počeo da je nabijam sve brže i brže dok smo oboje glasno stenjali. Držala me je za guzu i svaki put me privukla da je nabijem što jače. Vidio sam da joj tempo odgovara. Ja sam se toliko zanio i jebao sam je tako brzo i jako da je malo nedostajalo da svršim, a to nisam želio. U poslednjem trenutku sam se zaustavio. Kada sam stao shvatio sam da joj je pičkica puno vlažnija nego što je bila. Usudio sam se da je pitam, da li je to ona svršila. Uz lagani osmjeh rekla je da jeste ali da me sad želi još više. To je bila muzika za moje uši. Želio sam da promjenimo pozu. Da se namjestim tako da mi je teže da svršim, jer sam već bio na granici. Predložio sam Nataši da ona ide malo gore, i ona je naravno pristala. Nisam želio da pomisli da sam lijen ali više od toga nisam želio još da svršim. Poza gdje je ona gore mi je odgovarala jer sam znao da tako mogu duže da je jebem bez straha da ću da svršim, a i imao sam priliku da je gledam iz malo drugačije perspektive. Nataša se odmah nabila do jaja i počela brzo da se pomjera gore dole. Ja sam joj gnječio grudi i gledao kako kurac nestaje unutra, pa se ponovo pojavljuje napolju a povremeno je nagnuo prema sebi da je poljubim. Kada bi se nagnula prema meni na kratko bi se zaustavila a ja bih iskoristio priliku i počeo bih da se podižem i nabijam je odozdo. Ali ona bi se vrlo brzo ispravila i ponovo počela da mi se jako i brzo nabija na kurac. Imala je savršeno tijelo ali sam ipak bio pomalo iznenađen kako je u dobroj kondiciji. Dugo se tako nabijala jako i brzo ne pokazujući znakove umora. Sve vrijeme smo oboje glasno stenjali, skoro smo vrištali. Tada je Nataša ponovo svršila, svršavala je jako jako obilno, ispod nas je za trenutak sve ostalo mokro. Ja sam se u trenutku dosta iznenadio jer tako nešto nikad do tada nisam doživio da djevojka tako obilno svršava. Nataša je vidjela koliko sam iznenađen i samo se nasmijala. Tada sam poželio da sam ponovo gore i da je jebem onako kako ja želim, zaustavio sam je, lagano nageo prema sebi i samo smo se okrenuli tako da sam se ja našao iznad nje. Kurac je sve vrijeme bio u njoj, nabijen do jaja.
U ovoj pozi sam ponovo uživao u pogledu dok se kurac gubio u njenoj pičkici. U stvari gledao sam dole onoliko koliko mi je ona dopuštala, jer me cijelo vrijeme privlačila prema sebi da me ljubila i grickala mi uvo. Znala je još iz naših maženja u firmi koliko mi to odgovara.
Kada je shvatila da ne mogu još dugo rekla mi je, „želiš li malo da me guziš odpozadi“. Naravno, rekao sam. Kleknula je, oslonila se na ruke, lagano okrenula glavu i uz lagani osmjeh rekla, sviđa li ti se pogled. Rekla je to tako samouvjereno jer je znala koliko je dobra i koliko je želim. Sada ću da ti pokažem, rekao sam, uhvatio je za bokove i snažno joj ga nabio do jaja. Stenjali smo glasno, ja sam je držao za bokove ne dopuštajući da mi se izmakne i nabijao sam je snažno. Vidio sam da ću brzo da svršim. Kroz vrištanje sam je samo upitao „smijem li u tebe“. Okrenula se, pogledala me preko ramena i uz osmjeh mi rekla „naravno dragi“i istovremeno je jednu ruku provukala ispod nogu i lagano me uhvatila za jaja, počela da ih mazi i tiho rekla „isprazni ih u mene ljubavi, napuni me. U tom trenutku sam počeo da svršavam, da ga praznim u dubinu njene pičkice. Bilo je to jedno jako, jako dugo svršavanje. Osjećao sam da je to najduže i najbolje svršavanje u mom životu.
Legao sam pored nje i zagrlio je. U tom trenutku smo shvatili da je sunce već zašlo i da je zahladnilo. Tada smo shvatili da je vrijeme i da idemo,ali Nataša mi je samo rekla „želim da ostanemo ovako zagrljeni bar još par minuta, lepo mi je“. I meni je bilo lepo. Ostali smo još neko vrijeme tako zagrljeni, a onda smo otišli svako na svoju stranu.
To je bilo prije otprilike dvije godine. Od tada ja i Nataša redovno idemo na partije seksa nakon posla i jebemo se do iznemoglosti. A i posao u firmi od tada obavljamo mnogo bolje. Ne znamo kuda to vodi i do kada ćemo tako, ali smo se dogovorili. Dok uživamo radićemo to.
Zato pazite. Ako vam partner često ostaje duže na poslu. Provjerite dobro gdje je i šta radi ili ga pustite da uživa. Na vama je da odlučite.

Seks na motoru

Vraćao sam se od drugara kući, motorom, zelenom jamahom, na koju su mnoge curice iz naselja drndale danima svoje pičkice. Bile su željne da protrljaju rupetine po mašini. Na nekih par kilometara od gajbe sreo sam Vesnu, drugaricu, rasnu crnku ogromnih zategnutih sisa, ali nikakve guze. Zbog toga ju je dečko, moj dobar drug karao među sise najčešće. Kaže da je bolje i od zadnjice. Nisam verovao. Stao sam i pokupio je, sela je iza mene i uhvatila me jako oko struka. Počela je odmah nešto da priča, kao i svaka riba, ali je nisam slušao, vozio sam napred. Nisam inače neki paćenik da se kurčim motorom, ali sam ovaj put dao veći gas zbog Vesne. Stezala me je sve jače oko struka, nabivši svoju glavu na moja leđa. Vikala mi je da usporim, što sam i uradio, nisam hteo da je zentam više. Kako smo pičili dalje, Vesna je sve više spuštala ruke prema mojim mudima, ali sam mislio da je mahinalno. Ali Vesna je ispraksovano išla prema onim što želi. Kao i sve ribe, željna je dobrog sočnog kurca. Nisam joj ništa govorio, a ona se spuštala niže, da bi ga na kraju iskusno uhvatila. Išao sam sve sporije i sporije, zbog adrenalina i uzbuđenja koje me je oblilo. Nosio sam samo šorc, tako da je lagano mogla da ga obuhvati. Nastavio sam da vozim, i nisam pridavao tome značaj. Drkala mi je kurac i navlačila preko šorca. Držala se za moju kitu dok sam vozio, to do sada nijedna riba nije radila, pa ni moja žena. Jesam je jebao na motoru ali mi nije drkala u toku vožnje. Stezala je kitu sve jače i nadrkavala ga snažno. Gubio sam razum, i sve više usporavao.

Nisam mogao normalno da vozim. Kada sam naglo skrenuo pustila mi je kurac i uhvatila ponovo oko struka. Bio sam napaljen ko stoka. Sada me je jednom rukom mazila po bulji, pokušavajući da dođe do čmara. Uživao sam. Od uzbuđenja sam krenuo da šoram, u šorc. Primetila je i krenula da trlja šorc oko kite. Išorao sam se i šorc mi je bio mokar. Trljala mi je kitu preko mokrog šorca ponovo, i navlačila kitu. Nisam mogao više da izdržim, skrenuo sam sa puta i srećom da smo naišli na neki šumarak pored autoputa, stali smo tu. Svukao sam šorc i bacio sa strane. Bio sam mokar od svoje pišaćke, ali i ona je delom. Otišao sam iza motora, postavio nju da leži na njemu na leđima i gurnuo joj odmah kitu duboko. Zacvilela je i izvijala telo. Gurao sam joj svom brzinom, treskajući jajima o njeno dupe. Lepljivo telo od mokraće je pljeskalo o njeno, razvaljivao sam joj pičkicu sve jače. Uzdigla se i krenula da me ljubi. Razmenjivali smo pljuvačke naizmenično. Gutala je moju pa ja njenu. Već sam bio duboko u njoj i tresao je jako koliko sam mogao. Lizala mi je obraze, uvo, grickala obrvu. Bila je napaljena kuja, željna muškarca. Mesio sam joj ogromne sise i shvatio zašto Nemke voli da tuda provlači kurčinu. Uhvatio sam je za struk i obrnuo, sada je na motoru ležala na stomaku. Pljunuo sam joj par puta na čmarić, promrljao prstima malo i nabio kurac u njega. Vrisnula je jasko, ali se videlo da je razrađena i da joj punjenje u bulju nije strano. Uhvatio sam je za guzove i nabijao palamuru u čmar. Stenjala je a i ja sa njom. Vesna je lizala sedište na motoru gde sam malo pre sedeo, skupljala je ostatke moje vodice koju sam malo pre prolio. Mirisala je i pohotno oblizivala sedište. Zabacivao sam glavu u nazad u naletima adrenalina. Razbijao sam čmarić ortakovoj ribi, i znam da bi on voleo sve ovo da gleda. Želeo sam i ja njega da gledam kako mi razjebava ženu, ali ribe to ne vole. Ili se samo prave. Važno da ne kriju svoju glad za kurcem. Kada je polizala sve sa sedišta, okrenula se i nabila kurac u usta. Svoju pičkicu je sada trljala od još uvek vruć motor. Mešala je guzom napred nazad, dok je rukama halapljivo nabijala moj kurac u usta. Ušao je skorz do jaja, i nije ga vadila. Sisala je i grcala. Oči su joj se iskolačile, a ja sam jaukao od zadovoljstva. Držala je par minuta moju kitu u grlo, nakon čega me je odgurnula i naglo povratila na zemlju. Disala je duboko posle par minuta davljenja. Udisala je vazduh pohotno kao moj kurac pre par sekundi. Ošamario sam joj par puta već modro lice, uhvatio za kosu i zamenio sa njom mesta, i seo sam na motor normalno u položaju za vožnju, a njenu glavu spustio iza mene do moje bulje. Nabio sam joj facu u čmar. Trljao sam njenu glavu od moju čmarinu sve dok nije i sama ukapirala šta treba da radi. Isplazila je jezik i počela da mi liže bulju. Čistila mi je čmar kao kučka. Gurala je jezik u njega i oblizivala ga. Uživao sam u tome i bio pred svršavanjem. Ujedno dok sam trljao čmarom po njenoj faci, trljao sam kurac od motor nadražujući ga tako još više. Kako je prodirala u moj čmar, mislio sam da ću se iskenjati. Noktima mi je grebala kožu na butinama, a ja sam trpeo bol. Bilo je fenomenalno. Sve jače sam trljao kurac od sedište da bi na kraju počeo da se tresem i grčim, i svršio obilno po motoru. Ustao sam, uhvatio je za kosu i primakao joj glavu sedištu. Uzela je sama da liže spermu i skuplja je sa jamahe. Zadovoljno sam je gledao, mlatarajući kurcem pored njenog lica. Iscedio sam glavić do kraja i obrisao ga o sedište. Pokupila je sve. Kada je skupila spermu, uhvatio sam je ponovo za kosu i digao. Nabio sam joj jezik u usta i krenuo divljački da je ljubim. Nabijao sam joj jezik u grlo, i muljao po njoj. Vidno je uživala. Odvojio sam je od sebe naglo, da je pala na zemlju. Pogledao sam u šorc na žbunju sa strane i rekao joj da mi ga donese. Otišla je po njega, donela, i pre nego što mi je dala, pomirisala ga je. Verovatno je smrdeo na piss. Navukao sam šorc, seo na motor, i odvezao je kući. Rekao sam joj da ću sledeći put da joj karam grudi, kao i Nemke. Nasmešila se i poljubila me u obraz. Vratio sam se kući, i čim sam ušao, skinuo sam šorc i bacio ga sa strane, da žena ne bi videla da je mokar. Krenuo sam i nju da punim istog momenta, ali ne tako divljački kao Vesnicu.

Izjebana u sumi

Vec neko vrijeme sam se dopisivala sa trojicom na jednom erotskom sajtu. Imam 26 god, crnu kosu do ramena, plave oci, pune usne, sise trojku i na svojih 1,71 50 kg. Vitka sam i muskarci se gdje god dodjem okrecu za mnom. Dosadilo mi je da me tretiraju kao lutkicu koju treba cuvati pa sam otisla na sajt pronaci nekoga s kim bi se bez otkrivanja identiteta nasla i pojebala bez puno price. Njih trojica svi oko 50 god su me privukli mastom i naravno slikama velikih kurceva. Predlozila sam da se izmedju sebe dogovore i da me sva trojica jebu istovremeno. Svidjelo im se. Pao je dogovor.
To vece oko 18h je bio dogovor da me pokupe na jednoj autobusnoj stanici. Jos dok sam se oblacila, tek obrijana mackica mi se od same pomisli dobrano navlazila. Vani je bilo hladno ali sam obukla minic i samostojece carape, majicu sa dubokim v izrezom i kaput. Dok sam stajala na stanici osjecala sam se kao kurva koja ceka musterije i taj osjecaj me palio. Stao je auto i otvorila se vrata. Odmah sam usla na straznje sjediste. Dogovor je bio da necemo puno pricati i bez imena. Dvojica su sjedila naprijed jedan iza. O, zgodna si..dobit ces sta zasluzujes. Nema bolje nego jebat nezasitnu kurvicu koja ne moze bez kurca, doda drugi. Ma kako cudno zvucalo ovo me raspamecivalo, osjetila sam da mi kapa iz pice. Rekla sam:onda mi dajte sta zasluzujem. Jedan je bio procelav, dvojica prosjedi ali su izgledali odlicno za svoje godine.

Skinula sam kaput, istog trena sam osjetila ruku kako mi miluje butine. Sjedio je pored mene i bilo je logicno da krene. Rasiri joj noge da gledamo sta cemo jebat uskoro. Ucinio je to, jednim potezom mi je razmaknuo noge i moju lijevu nogu stavio sebi u krilo. Bila sam raskrecena i dvojica naprijed su se okrenuli pizudno gledajuci. Ovaj do mene mi je poceo rukom prelaziti preko tangica. Mokra je! Prava si kurvica…zatim krenuo prema sisama i izvadio mi sise iz majice. Ovaj na suvozacevom mjestu se okrenuo i maknuo mi tange u stranu. Uska picka..mm kako ce ovo bit dobro jebat decki. Mokra si kurvice.. Mmmm kako cemo te razvalit. Ovaj do mene mi je mjesio sise a suvozac gurao prst. Pocela sam stenjati, sto ih je raspametilo jer ubrzo smo stali. Primjetila sam da je duboko u sumi..ovaj do mene me prebacio da legnem na ledja preko njega, zatim su se otvorila lijeva i desna vrata. Vozac je dosao iznad moje glave i izvadio poprilicno debel zilama prosaran kurac odmah sam ga stavila u usta, pocela cuclati i lizati poput prave profesionalke. Suvozac je dosao s druge strane i rasirio mi noge, strgnuo tange i pidigao suknju na struk. Poceo me isti tren jebati sa dva prsta veoma brzo iz picke su mi curili sokovi. Treci je ispod mene otkopcao slic i rekao drkaj ga mala kurvice. Drkala sam pusila i bila jebana prstima. Culo se samo dahtanje. A onda sam osjetila glavic i potom cijeli dugacki kurac koji je do kraja nabio i poceo ga je zestoko nabijati. Vozac me u tom casu poceo debelim kurcem jebati u usta. Napunimo joj picku! Raspametili su se i pretvorili u pohotne zvijeri. Osjetila sam mlaz sperme kako mi puni picku. Zatim su me namjestili cetveronoske na sjedalo. Suvozac koji me jebo do maloprije se namjestio da mu lizem spustenu kitu, vozac se namjestio do njega pa sam im pusila paralelno dok mi je treci sjurio pozamasan kurac u picku punu sperme. Gurali su mi dva kurca u usta a od iza me zestoko zivotinjski nabijao iz sve snage treci. Svrsila sam i stenjala ko nikada do tad. Suvizacu se ponovno bio digo a vozac mi se istresao u usta. Gutaj. Nikad toliku kolicinu sperme nisam imala u ustima. Osjetila sam da i trecu svrsava, sperma mi se pocela sljevati niz butine. Lupio me po guzi. Dobro odradjeno prava si kurvetina! Hehe..izadji van. Vani je bilo hladno ali nisu marili. Ustala sam i izasla. Skinuli su me golu i dali mi samo pernatu jaknu da obucem. Oni su bili obuceni samo su im kurcine bile vani. Klekla sam na deku iz otkopcane jakne su mi ispale sise koje je treci sto me maliprije jebo poceo mjesiti i gnjeciti, vozac mi je stavio spustenu debelu kitu u usta a suvozac mi sjurio tvrdu batinu u picku punu sperme. Uzivali su sto mi je hladno pa su polako gurali i govorili uzivas kurvo. Uh koja si dobra kurva rasturit te treba sto cemo i napravit..svima su vec kite bile tvrde, spremni za jos jednu rundu. Digla sam se. Treci je legao na deku. Odmah sam mu sjela na kitu i nabijala se do kraja.treci sto me do maloprije jebo mi ga zabije u usta a vozac debelu kitu bez milosti u supak..vrisnula bi sto od boli sto od uzitka da mi treci nije zacepio usta kurcem. Sve rupe su mi punili, satima..izmjenjivali su mjesta i jebali me kao kurvu bez milosti. Ni sama ne znam koliko sam puta svrsila dok viagra nije popustila i oni me ispricali gdje su stigli. Obecali smo ti da ces stalno nesto imat u picki..i pokaze crni dildo. Evo dok se ne dignu opet jel ti dovoljan jel bi jos kurca..daa jos sam napaljena joos bi. Evo ti kurvo i pocne mi siriti picku dildom od 20 cm. Gurao je polako ali cvrsto, ostala dvojica su gledala…dirali mi klitoris i sise naizmjence. Kako si dobra jebulja, puna si sperme droljo a bit ce jos! Daj da joj ja guram umjetni kaze vozac. Rasturit cemo ti picku, bit ces razjebana ko nikad! Too rekla sam radite sto hocete. Kad su im se ukrutili ponovo napravili su klasicnu redaljku i onda je pocelo svitati morali smo ici. Obukla sam se vani i usla. Iz picke mi se sljevala sperma. Sjela sam iza rascupana i kose uljepljene spermom. Koja jebacina rekla sam sa smjeskom. Bome, prava si nezasitna kurvica odgovore sa smjeskom. A sad opet rasiri noge da gledamo putem picku koju smo razvalili. Rasirim noge i opet prebacim jednu preko ovog sto je sjedio do mene da svi imaju pogled. Sperma mi se sljevala niz guzove. Prava kurvanjska picka decki ha?kaze ovaj do mene i sa lijevom rukom mi rasiri usmine, suvozac se okrene i pocne gurati dva prsta. Vozaci ostalih auta su vidjeli sta se desava neki cak i trubili. Sad me jebu cesto, postala sam njihova kurvica i uzivam u tome.

Suzi Incest Mama,Bata i Ja !!!!

Cao svima zovem se Suzana imam 23 god i zivim u Beogradu…Citala sam dosta Incest prica pa sam resila i ja da napisem jednu,ali veoma veoma istinitu.Imam mamu koja ima 42 god i koja je u veoma lepom stanju i izdanju.Pored mame imam i brata koji ima 18 god i koji je takodje lep i zgodan,a kako bih njegove male droljice rekle i neophodan :)Sa mojih 23 god sam promenila dosta momaka a i devojaka ali ovo sto cu vam sad sve ispricati je nesto neverovatno dobro…Tatu nemam poginuo je u saobracajnoj nesreci 2001 tako da kao sto sam vec i napisala zivim sa Mamom i mladjim bratom.Nikad nisam verovala da je Incest toliko lep i da se moze desiti uvek sam mislila da su to lazi i gluposti sve do jednog dana…Ranijih god sam sumljala da brat drka na mene ali nisam to kontala jel sam smatrala da je mlad i u pubertetu a ja napucana uvek sexi izdanje i tako provokativna…Jednog dana sam dosla kuci i krenula da bacim prljav ves u korpu a na korpi sam zatekla moje gacice pune sperme,nisam n
i slitila da su od mog brata…Pomislila sam da je moj decko to uradio posto je on veoma,veoma opsednut seksom i raznim igrama.Uhvatila sam moje gacice i bacila ih u masinu da mama nevidi…Posle toga je proslo nekih 3 do 4 meseca kod brata je dosla neka veoma napucana klinka sa silikonima u ustima,guzi,sisama sobzirom da volim i lez ja sam se pogubila kad sam je videla…Ona je otisla sa bratom u sobu da se pokaraju.Posto je njegova soba odmah do moje sve sam cula i morala sam da odem do kljucaonice da pogledam malu fuksu kako izgleda,ali ona je izgledala bozanstveno i unistavala mi brata Posle nekih 5 6 min gledanja pocela sam da se mazim ali ne na mog brata vec na nju,otisla sam u svoju sobu pored zakljucala se legla i pocela se maziti..Kad god da sam pomislila na nju ja sam svrsavala kao krava…Cula sam kako se vrata otvaraju i kako je Nikola prati kuci.Ustala sam brzo otkljucala svoja vrata i vratila se u krevet i gledala tv…Nakon nekih 5.min Nikola je usao kod me

ne u sobu onako u Boksericama ali sobzirom da je tako stalno setao nisam obracala paznju na to,rekao mi je Suzana dodji do moje sobe,nasta sam mu ja odg nemoj da si dosadan gledam film docicu za 10 esetak minuta.Nasmesio se i izasao iz sobe…Ja sam onako drhtala i dalje od svrsavanja i razmisljala sto me je pozvao u sobu i pomislila na to da ce mi pokazati neku njenu golu sliku jel ima obicaj da ih slika gole pa da pokazuje meni,ustala sam i krenula ka sobi..Kad sam zakucala rekao je :SLOBODNO: usla sam u njegovu sobu a on je lezao pokriven i gledao u lap top…Pitala sam ga sta je bilo sto me je zvao,Nikola mi je rekao dodji seko sedi pored mene da vidis nesto…Taman sam se obradovala da su sluike kao i sto sam mislila…Sela sam i rekla mu da vidim…Nikola mi je rekao ovo sto ces sad videti neces verovati i dao mi je lap top bila sam u soku…Nikola mi je dao lap top a na ekranu je bio snimak kako sam se ja dok je on jebao onu mazila,bila sam Sokirana i nisam znala sta
da mu kazem u momentu.Pitala sam ga odakle ti ovo majmune bolesni,a on se samo nasmejao i rekao mi imam ja svasta nesto i sad cu ti reci da se lozim na tebe i da zelim da te pojebem…U trenutku sam zanemela nisam mogla da verujem sta me pita rodjeni brat…Pitala sam ga opet Nikola dali si ti bre normalan,a on je samo cutao i smejao se i u jednom trenutku sklonio jorgan sa njega a kurac mu je stojao pravo kao strela,i pitao me je dali mi se svidja…Ustala sam i bacila lap top rekla sam mu da je bolesnik i majmun i krenula da izadjem iz sobe,on je skocio ispred mene i bacio me na krevet i zakljucao vrata i rekao neides ti nigde dok se nepojebemo…Pocela sam da placem jel nisam verovala da to hoce.Seo je na fotelju podigao lap top sa poda pustio je pornic smejao se i poceo da ga drga…U momentu sam cula :TO FILIPE JEBI TVOJU DROLJU: tad sam shvatila da gleda moj pornic sa bivsim deckom ustala sam pocela sam da ga cupam,udaram i grebem.Ustao je udario mi je takav samar da m
i je glava zazvonila bacio me je opt na krevet i legao preko mene onako go i poceo je da se dere na mene…Slusaj me Suzana znam sve o tebi svidjate mi se ti i mama i ja sam lud za vama onako u suzama sam ga pitala dali je lud i dali zna da je ti bolest.On je poceo polako da me mazi po kosi i duva za vratom nisam prestajala da placem…Imala sam na sebi Bebi Dol sorc poceo je polako da spusta ruku prema mojoj ribici i da me pipkapo guzi i ribici.Kurac mu je stojao pravo kao Bandera…U trenutku sam mu rekla da hocu da se pojebem snjim ali da me nece vise nikad smarati i pitati za to ali to sam rekla samo zato da bih se odbranila od njega i da bi izbrisaoi klipove,slike i tako dalje i dalje…Rekao je ok…Pustio me je ja sam ustala pocela polako da se skidam i pitala ga sta hoce da radimo,a on je odgovorio hocu da mi ga lepo ispusis kao i svim tvojim jebacima i da mi gurac taj tvoj kurvinski jezik u guzu…Klekla sam i pocela da mu pusim kad sam ga stavila usta osetila sam
neku veoma veoma neznu i lepu toplinu,pusila sam mu i lizala jaja a on je govorio to droljo moja pusi tvom bati…Pusila sam mu tako nekih 20 edesetak minuta odjednom je ustao uhvatio me za kosu i bacio na krevet…Poceo je da mi lize ribicu od tog trenutka sam poludela uhvatila sam ga za kosu i navlacila na moju vec vlaznu picku toliko sam bila napaljena da sam zaboravila sta je se pre svega toga desilo i da je on moj BRAT.Navlacila sam ga dugo dugo a on je pljuvao po njoj gurao jezik u nju i u guzu…Odjednom je ustao i gurnuo mi je kurac u ribicu ljudi lagacu vas ako vam kazem da mi nije bilo lepo takav osecaj nikad nisam dozivela poceo me je jebati tako dobro brzo i lepo da sam kad god je on gurnuo kurac pocela svrsavati…Jebao me je tako jako i perverzno mi je govorio da sam ja njegova kurva i da ce me jebati stalno a ja sam mu odgovarala da bato samo tvoja i od sad ces samo mene jebati…Jebao me je tako pola sata u raznim pozama i kad je hteo svrsiti uhvatio me je za
kosu i tako mi je napunio usta da sam se htela udaviti…Rekao mi je gutaj batinu spermicu okrenuo me je i tako mi je jako nabiop kurac u guzu da sam vrisnula toliko da mi je pola sperme ispalo iz usta na krevet odjednom me je uhvatio za glavu i rekao lizi to kucko dok te jebem polizala sam sve sa krevta dok mi je on cepao cmar…Nakon 15 estak min je opet svrsio…Legli smo jedan pored drugog i nismo progovarali sat vremena.Ja sam razmisljala i shvatila da mi se desilo nesto najlepse u mom zivotu…U trenutku mi je rekao izadji iz sobe a ja cu obrisati slike,klipove i sve ostalo naravno da tad nisam htela da izadjem nego sam mu digla prekrivac i pocela mu lizati njegovu guzi i pljuvati mu po kurcu sa recima ja sam od sad samo tvoja kurva.Nakon tog treceg sexa smo seli i pricali a on mi je rekao da se lozi na mamu Vesnu…Sobzirom da znam nasu mamu i da sam snjom pricala o svemu i svacemo o sexu pa smo se cak i poljubile rekla sam ma nema sanse ako si mene ucenio nju nemas
cime,nakon cega se Nikola nasmejao i rekao mi mislis seko…Ustao je i doneo lap top a tu je bilo svasta nesto,nasa mama je imala klinca koji je imao 17 god i kad god mi nismo tu ona je se jebala snjim i bila je veoma ali veoma perverzna kurvica…Ona je inace plavusa,grudi 4 guza veoma veoma sexi i lepa,voli da se oblaci sexi i veoma provokativno,a dok sam gledala njene klipove sa tim klincem videla sam da je kurva prava ista cerkica Rekla sam Nikoli da cemo i nju da ucenimo i da cemo da se pojebemo i sa njom sto je mog brata veoma ali veoma obradovalo…Nakon dva dana Vesna je bila kuci,a ja sam se dog sa Nikolom da se skine legne go u krevet i da se pravi da spava sve dok necuje da se ona dere i vristi…Sobzirom da sam znala da ce tako reagovati…Sisla sam kod nje u sobu ona je lezala u kratkoj beloj suknjici na krevetu i gledala film,pitala sam je Mama dali mozemo malo da pricamo,rekla je da naravno bila je veoma veoma raspolozena sto je nama i odgovaralo…Sela sam
pored nje i pitala je jeli mama kako bre nemas nikog vec ovo vreme od kad je tata poginuo o cemu se radi kako izdrzavas???Rekla je mama pa eto trudim se i tako…Ja sam se nasmejala i rekla joj da ja bez kurca nemogu ni 2 dana a kamoli tolike god Nasmejala se i Vesna i rekla pa jbg neko nemora a neko mora…Spustila sam ruku na njenu butinu i rekala joj vidi kako je lepa ova butina pa to mora neko da masira opet se nasmejla a ja sam se polako priblizavala prema njoj dok je ona sirila nogice…Osetila sam da se jezila dok sam je mazila po nogici i u momentu sam videla njeno medjunozje i beze gacice.Prisla sam veoma veoma blizu i rekla joj mama ja sam se toliko napalila kad sam te pipnula daj me poljubi molim te nasmejala se i rekla dali si luda Nikola je tu a ja sam moj rekla da spava i da necuje nista…Vecili se nasmejala i poljubila me je na blic ja sam je uhvatila i gurnula jezik usta nakon cega je skocila i rekla dali si bre ti normalna sta to radis videla sam da ne
ma nista od toga i da moram da je ucenim….Pitala sam je dokle ce da laze i dokle ce da krije malog klinca iz kraja koji je jebe rekla je da nema nikog…Ustala sam pomerila krevet podigla tepih i nasla oko 20 slika nje i njega bacila sam joj u lice okrenula se i ispod kreveta izvadila vibrator,i jos neka sexi pomagala…Bila je uspanicena i pitala me je otkud ja znam za to???Rekla sam joj da sve znam samo se pravim luda,i rekla sam joj da krene samnom u sobu da vidi otkud znam onako besna je krenula…Usli smo kod Nikole on je kao po dogovoru spavao,ja sam joj rekla da sedne na ivicu kreveta i da gleda u lap top sela je a Nikola je se polako okrenuo i skinuo jorgan sa sebe a kurac je bio prav…Nisam ni uspela da joj pustim sta sam htela a Nikola je rekao Mama kad se okrenula htela je da slogira kada je videla Nikolin kurac istog momenta sam ustala i zakljucala vrata i uzela kljuc…Vesna onako u cudu nije rec progovorila samo je rekla deco dali ste vi normalni i zdravi…
Pocela sam ja da se skidam i rekla sam Nikoli hajde ustani gurni ga seki Nikola je poceo da ustaje a Vesna je bila sva u cudu naguzila sam se a Nikola mi ga je jako gurnuo…Vesna je poceka da place Nikola je se okrenuo u udario joj takvu samarcinu da odmah prestala da place seo joj je na grudi i rekao zasto se nejebes snama nego sa onim majmunom malim vidi kako je nama lepo a Vesna je i dalje plakala i nije nista rekla…Ja sam iskoristila priliku klikla sam i pocela da joj lizem butine i polako joj mazila ribicu a Nikola je mazio kurcem po licu i rastrljavao joj suze kurcem…U momentu sam osetila da je se opustila i da se nesto cudno desilopocela sam polako da joj skidam gacice i nije se bunila…Na brzinu sam pocela da joj lizem pickicu tako je bila lepa i slatka sva glatka nigde nijedne dlacice a Nikola je i dalje mazio…Odjednom sam cula cekajte deco da ustanem nemogu ovako…Vesna je ustala a Nikola i ja smo seli i gledali u nju pocela je da skida onu haljinu bila je
bozanstvena kao iz porno filmova kada je skinula brus ja sam se upiskila koliko sam se napalila na njene sise.Rekla je vasa sam samo sad ako se pokazete bicu uvek vasa,klekla je uhvatila Nikolu za njegov debeo kurac i pocela je da ga guta,a ja sam brzom brzinom klekla iza nje i pocela da joj lizem guzu i picu…Tako smo se dugo lizali i hvatali bilo je svacega u momentu sam ja otkljucala vrata sisla po onaj njen vibrator i kad sam se vratila ona je sedela na Nikolinom kurcu i drala se jebi me bre olosu mali jebi tvoju mamu kurvu a meni je rekla dodji droljo mala da lizes bratu jaja uhvatila me za kosu i nabila iza njenog dupeta i terala me da lizem nikoli jaja i njij cmar lizala sam kao luda to je bilo nesto divno.U momentu sam cula Nikolu kako je rekao da ce da svrsi Vesna je klekla pored mene a NIKOLA je ustao pocela je da mu drka naglo i da mu govori napuni kurvi usta hajde bre udarila mi je samar i rekla zini droljo zini zinula sam i osetila Nikolinu spermu a Vesna je t
oliko zeljno nabila Nikolin kurac usta da je sve isisala i okrenula se prema meni pljunula me po sred face i pocela opet to da lize a desnom rukom mi je tako jako drljala picku da sam mislila da cu umreti….Nakon toga smo popusili cigaru ona je pusila cigaru i mazila i Nikolu i mene i reklaa DIVNI STE…Ustala je i otisla mislili smo da se nece vratiti a Nikola i ja smo toliko srecni bili da je to nesto neobjasnjivo.Odjednom se otvaraju vrata i ulazi mama Vesna u halterima,cipkastom brusu,tanka gacicama i crnim visokim stiklicama i kaze nam STA JE DA SE NISTE UMORILI SLUCAJNO hajde klenkite ispred Nikola i ka smo klekli ona je sela i rekla hajde lizite kerovi moji…Nikola i ja smo joj lizali picku nekih pola sata dok je ona stenjala i vristala na sav glas toliko je svrsavala da je u momentima poceka da piski po nama ali Nikola i ja smo sve gutali i bili veoma srecni…Nakon toga je podigla Nikolu bacila ga na krevet a mene nasadila na njegov kurac Nikola je poceo da me jeb
e a Vesna mi je polako gurala vibrator u guzu i odjednom sam osetila da sam cela ali cela ispunjena bilo je divno…U momentu me je Vesna tako jako povukla za kosu i svukla sa nikole popela se iznad njegove glave uhvatila ga za kosu i pocela da piski po njemu Nikola je otvorio usta u gutao a meni je rekla sta gledas droljo lizi bratu guzicu pocela sam da je lizem…Nakon toga smo se jebali i jebali sve do svanuca i bili veoma veoma pervezni…

Susjedino letovanje

Kao i svakoga ljeta, moji roditelji su me poslali nekoliko dana prije njihovog odlaska da provjetrim apartman, počistim itd. Inace, imam 19 god., i tih par dana je u biti jedino vrijeme u godini koje provodim u tom apartmanu. Mjesto mi nikad nije bilo previse zanimljivo, a pogotovo ne ljudi. Medutim, ove godine nisam isao tamo autobusom, ni jednim od nasih automobila… Moji susjedi, bracni par s dvoje male djece, imaju apartman tocno pored naseg,na trecem i posljenjem katu sa skoro pa zajednickom terasom koja je odijeljena jednometarskom pregradom. Zbog toga sto su i oni isli istog dana, uzeli su mene sa sobom, da im pravim drustvo, a i mislili su da cu im mozda koji dan pričuvati djecu da oni odu u provod. Da ne duljim, susjedi su isto godiste, trenutno imaju 32.god. On je trgovac, solidnog izgleda, redovito vjezba. Ona je pak, prava bomba. Visoka oko 175cm,crnka, vitka, ionako previse ne radi pa ima dosta vremena za odrzavanje izgleda. Savrseno oblikovana guza, onako pomalo prčasta, sise savrsena 4, prilično čvrste za ženu koja je rodila dvaput. Uvijek nasmijana i pristojna, pomalo djevojacki zaigrana… No, znate kako kazu, tiha voda brege dere… Prva dva dana redovito su me zvali na rucak, da ne jedem sam i da se ne mucim radeci sam sebi rucak… Uzivao sam u pogledu na njeno savrseno tijelo u bikiniju, prekriveno laganom i prozirnom maramom. Uvijek joj je prijalo da je muskarci skidaju pogledom. Ipak, ja sam najvise uzivao poslijepodne, kad je susjed odveo djecu na plazu, a ona se sunčala u toplessu na terasi
misleci da nikog nema. Sljedece jutro oni su otisli na plažu nakon doručka, ja sam spavao. Kasnije sam i ja krenuo na plažu. Nakon nekog vremena Marija(susjeda) krenula prema apartmanima da napravi ručak. Muz i klinci su ostali na plaži čekajuci njezin poziv za ručak. Ni minutu nakonn njezinog odlaska ja sam skuzio da mi je baterija na mobitelu prazna i da je moram ici napunit, jer uskoro ocekujem prijateljev poziv za dogovoru o nasem ljetovanju. Bilo mi je čudno što na plaži nisam vidio dva Slovenca, rekreativna odbojkaša koji su skoro pa 24sata provodili na plaži. Kad sam došao u svoj apartman lagano sam otvorio vrata na terasi, stavio mobitel na punjenje, popijem sok i taman da cu krenut nazad na plažu začujem neke uzdisaje… Lagano krenem prema terasi, vidim da su i susjedina vrata otvorena, baš toliko da ja direktno mogu gledati na trosjed na kojem se odvijala radnja. Jedan od onih Slovenaca ljubio je Mariju, dirao ju po cijelom tijelu, mjesio predivne sise, natezao kupace… Ona je samo uzdisala, potiho… Dirala ga je po bermudama ispod kojih je vec bila vidljiva izbočina. Sjeo je na trosjed, ona na njega. Savršen prizor, guzica opičena direkt prema meni. Moja alatka je vec bila dobro uzdignuta. Odjednom se na njezinom dupetu pojavila jos jedna ruka. To je bio drugi Slovenac. Prvi joj je lizao bradavice, a drugi skinuo kupaci i poceo lizati dupe i prstima dražiti po pici. Ah, Ah, uzivala je… Sišla je s njega, naguzila se na podu da je ovaj drugi moze nastavii lizati, a ona je pocela dirati kitu ovom preko bermuda. Ubrzo ga je izvadila i nakon par laganih poteza gore-dolje, lagano jezikom pocela lizati glavič. Nakon što je drugi sjeo na trosjed, njegov kurac je izvadila i pocela ga drkati dok je ovaj cijeli strpala u usta. Pušila ga je svjetski, njih dvojica u uzdisali: To mala, samo daj, doci cemo ti opet, puši… Kreteni, nemojte samo sjediti tu, želim osjetiti kurac u svoj pički! Ko kurvica je vikala. Tad su ju zajedno ulovili i bacili na trosjed, jedan joj je vratio kurac u usta da ga pusi, a drugi rasirio noge i bacio glavu u picku, lizao ju ko da mu je zadnje… Ahh, STAVI MI, DAJ MI TAJ KURAC UNUTRA! Nije mu trebalo dvaput reci stavio je kurcinu, (koje ni u jednog nije bila prevelika) u njenu picku i poceo se žestoko zabadati u nju. TOOOOO, samo daj, stvarno se uzivila ko kurva, pohotno je gutala ono kurcinu u ustima dok ju je ovaj zestoko jebao… Zamijenili su se nakon 2 minute i nastavili istom brzinom i zestinom, dok je ona sve jače i jače stenjala. Ujednom trenutku je ispustila kurac iz usta, uzdigla se lagano i stenjala glasno: Jebi me, jače, jače, svršit cu… U tom je trenu okrenula glavu prema vratima terasi, pogledi su nam se sreli, ali nije reagirala… Ja sam se malo odmaknuo, ali ubrzo sam nastavio gledati, ona je svrsavala dok ju je ovaj nabiijao… grudi su se tresle u ritmu nabijanja, prelijep prizor… Jel ti dosta kujo, a? Samo daj, da vidim kakvi ste vi jebači, aaaa… Nabijao ju je bez milosti, ja sam vec tad svrsio. Izvadio je kurac iz pičke, stavio joj i svoj pored lica dok je ona pušila kurčinu onom drugom. Našla je vremena i za njegov, cuclala ga je s velikom strascu, ko da nije pusila godinama. Prvi je počeo stenjati dok je bio u ustima, trznuo sem izvadio ga i prolio spremu po sisama… Prizor savrsen, posisala je to malo spreme sto je ostalo na kiti, počistila ga je… Ovaj drugi je isto bio pri kraju, ali ju je ipak krenuo jos malo jebat, stavio ga je u picku i poceo nabijati, no ubrzo ga je, doslovno u zadnji tren izvadio i svrsio po tijelu… Njemu nije počistila, brzo im je bacila stvari da odu, ja sam se maknuo sa terase… Nije mi nista tad rekla, žurila se napravit ručak dok muž i djeca ne dođu. Bio je to uzbudljiv početak ljetovanja, zapitao sam se što sam sve propuštao ovih godina kad sam izbjegavao ovo mjesto.