nedjelja, 20. listopada 2019.

Jedan je premalo

Moje ime je Mirjana, udana sam žena, imam dva sina, od 17 i 16 godina. Ja sam veoma seksualna i perverzna  osoba, koja je posle dosta vremena odlučila da se upusti u nešto novo, i ono što se pri tome desilo je nešto najlepše što mi se ikada desilo.

***

Brak u kojem sam se našla bio je prilično jednostran jer moj muž jako puno vremena van države. To me ostavlja kod kuće samu sa dva sina. Ponekada mi muž ostaje mesecima van kuće i ja žudim za dobrim kurcem. Počela sam da koristim dildoe i vibratore, i to je postao jedini seks koji sam dobijala.Ali, ja volim da drkam, i radim to jako često, tako da vibratore u svojoj sobi i ne sakrivam jer mi stoje na noćnom ormariću pokraj kreveta. Mogu vam reći da imam veom izraženu želju za seksom i treba mi nekakav odušak. Imam 38 godina i imam poprilično velike grudi koje obožavam da masiram dok drkam. Spavam gola i retko kada nosim gaće. A i kada ih nosim onda su to pretežno tange i to  stalno manji brojevi. Svoje stidne dlake NIKADA nisam brijala, tako da sam među nogama jako rutava, i kada obučem manje gaće  redovno mi se uvuku među usmine i tada mi pička u uskim helankama izgleda još mesnatija i izraženija. Jako me pali kada vibrator ili dildo turam u sebe a on nestaje u mojoj  gustoj šumi, ili kad se jebem pa mi kurac ulazi u šumu i izlazi iz nje.

**

Počelo je to jedne noći kada sam se igrala sa jednim svojim velikim dildom. Bila sam toliko napaljena te večeri da sam svršila nekoliko puta. Inače sam veoma glasna osoba, mora da sam bila malo glasnija dok sam svršavala. Nikada nisam ni razmišljala o tome dok sam ležala tako ispod pokrivača. Tako je bilo dok nisam čula da se vrata otvaraju dok je moj stariji sin po prvi put ulazio u moju spavaću sobu, jer inače to nikada nije radio, ni on niti njegov brat. Pravila sam se da spavam, a on se penjao u moj krevet i šapatom me pitao da li sam budna.
 Još uvek sam se pravila da spavam jer sam htela da vidim šta hoće i   zašto je došao u sobu. Ležala sam tako na leđima i osećala kako pokrivač polako silazi sa mene. Osetila sam da mu je sada moja šuma na izvolte i čula ga kako je uzdahnuo. Legao je kraj mene.
 O BOŽE, MAMA. IMAŠ TAKO PRELEPU PIČKU, TAKO MESNATU I DLAKAVU. kLADIM SE DA BI SADA VOLELA VELIKI KURAC, ZAR NE?, PITAO ME JE ŠAPATOM, A JA SAM SE I DALJE PRAVILA DA SPAVAM. DA LI BI VOLELA MOJ KURAC U TOJ RASNOJ PRELEPOJ PIČKI? NEMAŠ POJMA KOLIKO Ć7ŽELIM DA TE JEBE KADA SAM TE ČUO KAKO STENJEŠ VEČERAS, ZNAM DA SI ŽELJNA. Mogla sam ga osetiti kako je uzeo kurac  u ruku i počeo da drka gledajući moju   rutavu pičku.

Polako sam otvorila oči da on ne primeti i videla gde gleda. Tada sam nekako slučajnuo i neprimetno raširila malko butine kako bi mu omogućila još bolji pogled, a i sama sam počela da se uspaljujem ponovo razmišljajući o kurcu koji je do mene i koji je spreman da me pojebe. Zastao je na nekoliko trenutaka jer sam se ja pomaknula a one se prepao jer je mislio da se budim. Ali srećom je počeo ponovo da ga navlači, a ja sam osetila kako njegovi prsti ulaze u moje kovrdžave dlake i dodiruju mi pičku. Glavić mu je bio naslonjen na moju butinu. Da li da mu dopustim da se malo poigra samnom i možda me izjebe, pitala sam se u sebi, i dalje sam držala zatvorene oči i pravila se da spavam. Koliki mu je to kurac i da li ja u stvari želim da se to dešava, jesam preverzna ali da li sam baš toliko?, sve su to bila pitanja koja su mi jurila kroz um dok sam ležala  tako kraj sina, gola, raširenih bedara, podajući mu se na izvolte, sa njegovim rukama na mojoj rutavoj pički i njegovom glaviću koji mi je doticao bedro. Njegovi istraživački pokreti prstiju  počeli su da mi prijaju dok je prelazio preko pičke.
VIDEO SAM KAKO SI JEBALA TU RUTAVU MINDŽU VEČERAS SA ONOM  VELIKIM DILDOM. VIDEO SAM KAKO SI SVRŠAVALA POD DILDOM. Šaputao mi je sin na uvce, očigledno napaljen onim što je video, jer je video golu ženu kako se zadovoljava, i to mu je očigledno bilo dovoljno da u meni više ne gleda majku koja ga je rodila i odgajala, i tako se odvažio da uđe u sobu, jer pred njim je sada bila samo žena željna kurca. A ja sam slušala šta mi šapuće. SAMO DA ZNAŠ SA IMAM NEŠTO BOLJE ZA TEBE, BOLJE OD TE PLASTIKE I GUME S KOJOM SE ZADOVOLJAVAŠ. ŽELIM DA TI STAVIM OVAJ MOJ VELIKI KURAC U TU TVOJU PRELEPU PIČKU. DA LI BI ŽELEA OVAJ KURAC DA OSETIŠ U SVOJOJ PIČKI? Sada je bilo stvarno dosta! U tom trenutku sam znala da želim njegov mladi kurac u sebi i tada sam mu otvorila svoja bedra još više i smešila mu se, i dalje se praveći da spavam. Malko sam uzdahnula dok sam gurala svoju pičku prema njegovim prstima, on je mislio da i dalje spavam a ja sam izvila malo dupe. Počela sam da vlažim, a on je i dalje mesio moje usmine i trljao mi pičku pazeći da me ne probudi, mada me je moja pička odavala. Prsti su mu bili na mom klitorisu, a kurac mu je i dalje ležao na mom bedru. Bilo je to sada ili nikada! MMMmmmmm, to mi jako prija, trljaj me sada malo višlje, šaputala sam mu, dajući mu do znjanja da sam budna i da želim da nastavi.  Da samo znaš koliko me činiš vlažnom sada, svoju rođenu mater, uživaš li da se igraš sa tom dlakavom pizdom? sviđa mi se jako to što radiš, slobodno me trljaj malko snažnije. zela sam ga za glavu, prinela je svojim prsima, uzevši jednu sisu u dlan i privukla mu glavu k sebi. Otvorio je usta i počeo lagao da sisa moju sisu, a osetila sam da je upravo tada počeo da me trlja jače među nogama. Povukla sam ruku sa sise ostavivši mu je da je sisa, spustila sam ruku malo niže proverim koliki kurac ima, i bila sam iskreno iznenađena i dužinom i obimom. Jedva sam ga obujmila svojim tankim prstima. Mogu vam reći da je to bio lep primerak kurac nekog dobro obdarenog muškarca iako je još bio jako mlad, činilo mi se da je obdaren kao konj! Osećaj njegovog kurca u svojoj ruci je prodrmao moje telo, imala sam oserćaj da su žmarci prostrujuli kroz mene. Sviđao mi se taj veliki glavić, dok su mi prsti držali taj prelepi vreli komad čvrstog mladog mesa. Kurac mu je bio toliko vreo! Tada sam znala da ga želim u sebi, moram imati taj prelepi masivni komad u sebi, jednostavno moram, previše sam vlažna!

A JAOOOO, SUNCE MAMINO, TAKO PRELE I VELIKI KURAC IMAŠ, ZNAŠ LI TO? upitla sam ga, jer sam osećala kako raste pod mojim prstima i dalje. DA LI BI VOLEO DA MI GA STAVIŠ? DA LI BI VOLEO DA SI JEBEŠ MATER SA TIM VELIKIM KURCEM? pitala sam ga. Da, mama, želim te jebati kao što ti to tata radi! Želim da mi dozvoliš da te guzim", odgovorio mi je. Video sam nekoliko puta da to voliš kad ste se jebali, i dok si mislila da mi spavamo, ja sam vas gledao. Tako da već znam šta i kako voliš, hoćeš li mi dati da te i ja naguzim kao što to tata radi kad je tu?

PA NARAVNO DA HOĆU LJUBAVI. I SAMA SADA ZNAM DA I KOLIKO ŽELIM DA MI ZAVUČEŠ TU TVOJU MLADU KURČINU S GUZA, I, DA, U PRAVU SI, GUŽENJE MI JE OMILJENA POZA, šaputala sam mu dok sam prstaima razdvajala svoje debele usmine za njegove prste. OBEĆAVAŠ LI MI DA NEĆEŠ MIKOME REĆI ZA OVO ŠTO MI RADIŠ SADA, NIKO NIKADA NE SME DA SAZNA DA SMO IAKDA POJEBALI JEDNO DRUGO, JEL VAŽI?, POGLEDALA SAM GA. Obećao mi je da nikada živoj duši neće reći, a ja sam se već spremno okretala i postavljala na sve 4, i dupe sam izbacila visoko i dotaknula mu kurac njime.  Uzela sam mu kurac u ruku i njime protrljala svoj rutavi procep celom dužinom, od dodira njegovog glavića samo počela pojačano da vlažim. NJegov mladi kurac je bio stvarno velik za mene, a njegov veliki glavić je imao za rezultat to da sam ga samo želela još jače u sebi. Bio je dosta veći nego onaj na koji sam navikla, znala sam da će mi trebati malo vremena da se naviknem na tu dužinu i debljinu u sebi, a malo sam se i bojala da muž ne primeti da nisam toliko tesna kao pre i ne zapita se. BUDI NEŽAN SAMNOM, DOSTA SI VEĆI, A JA SAM MALO TESNA DOLE.Rekla sam mu, upozorivši ga, a u isto vreme sam nameštala njegov glavič na otvor svoje obrasle mesnate pičke.

PAZI SAMO DA ME NE POVREDIŠ, HOĆU DA UŽIVAM NA NJEMU VEČERAS, TAKO DA TE MOLI MAMA DA MI DOPUSTIŠ DA JA VODIM I DA SE NABIJAM ONOLIKO KOLIKO MI ODGOVARA, JER NISAM NAVIKNUTA NA TOLIKO VELIKI KURAC, MENI JE OVO SADA KAO DA ĆE KONJ DA ME JEBE, A NE ČOVE, ZATO PRIPAZI MALO. Držala sam mu kurac i polako sa nabila malko nazad tako da je samo glavić ušao u mene, i to je stvarno dosta raširio, osećala sam kako me popunjava. Jebem ti život! Stvarno je veliki! Osećala sam kako mi se zidovi pičke šire kako je polako prodirao u mene šireći me. Osećala sam se blaženo kako je prodirao u moju tesnu picu. Ruke je držao na mojim bokovima i polako me je navlačio na svoj prelepi, tvrdi mladi kurac, cent po cent. Osetila sam kako mu jaja igraju na mom klitorisu dok je u incestnom koraku gurao svoj kurac u mene, kurac koji sam ja sama stvorila i rodila sada mi se vraćao. Sada sam imala pičku punu kurca, bila sam ispunjena i popunjena! Trebalo mi je minut ili dva da se naviknem na veličinu njegovog mladog, tvrdog kurca, ali toliko sam ga željna bila. Njegov tvrdi, mladi kurac, zabijao se i nabijao u mene prvo lagano, a onda pomalo sve brže, sve dok nije dotakao dno, čineći tako da je njegov glavić ulazio u moju matericu dok me je jebao.

Svaki put kada bi mi didirnuo matericu, ja bi svršila! Pod njegovim kurcem sam svršaala za redom nekoliko puta. Drhtala sam celim telom jer sam i dalje svršavala pod njim, iznova i iznova, osećavši kako mu kurac pulsira u meni. Znala sam i sama da je i on sam bio na rubu da me napuni spermom jer sam se i ja sama nabijala na njega i tako ga i sama jebala. A JOOOOJ, JEBI ME, MOLIM TEEEE, NABIJ MI TU KURČINU DUBOKOOO, NABIJAJJJ MAJCIIII! vRIŠTALA SAM GLASNO, kad bi mi ga nabio toliko jako i duboko i pri tome zadržao ga u meni nekoliko trenutaka i počeo da svršava i da me puni spermom. NAPUNI MAMU LJUBAVIII, DAAJ MAJCI SVOJE VRELE SPERMEEE, DAJ MIII JOŠŠ! jEBI ME! JEBI ME! DAAA! DA! dA! DAAAA! TO! TOOOO! SAMO ME TAKO JEBIIII! JEBI MI PIZDURINU DLAKAVU! NAPUNI MI ŠIČKU SPERMOM SINEEEE! DAJ MAJCI SPERMEEEE! Držao je taj prelepi tvrdi kurac u meni dok me je punio vrelom spermom, a ja sam se derala kao kobila, i uživala u svakom trenutku, zaboravljajući da imam još jedno dete u kući a da ovaj stariji nije zatvorio vrata od sobe kad je došao da jebe majku. Počela sam osećati kako mi se unutrašnjost  tela puni  vrelom spermom,  puneći mi matericu ljubavnim semenom, dajući mi tako najače i najdivnije orgazme ikada.

Svršavala sam toliko žestoko i toliko snažno, a one me je idalje punio spermom. DA, DA, DA, DAJ MI JOŠ, DAJ JOŠ MI DAJ! OBOŽAVAM TO! STVARNO ME NEVEROVATNO DOBRO I PRAVILNO JEBEŠ! OOBOŽAV VRELU SPERMU U SEBI! jEBI ME SINE, JEBI MATER SVOJU! JEBI MAMINU PIČKU, JEBI JE, RAZVALI JE TAKO USKU! Vriskala sam i uzdisala glasno dok je on ponovo počeo da me širi i nabija se u mene iako je svršio upravo u mene sa svojim incestuoznim kurcem kojeg sam sama tražila! O mamice moja, tako si vrela, ta tvoja pička dlakava je toliko vruća, govorio mi je sin dok me je jebao i upravo podmazao sa lepim količinama sperme. Imaš stvarno prelepu pičku, dlakava je jako baš kako mi se sviđa, toliko je uska i toliko dobra! I svršiću ponovoooo...

Tako si  tesnaaaa! Kako je to rekoa, ponovo je svršio u mene. Osetila sam da mu je kurac počeo da mekani kako je izlazio iz mene. Pustio mi je bokove i povukao kurac napolje, osetila sam neku prazninu u pički, ali su nam  pomešani telesni sokovi curili iz mene, niz moja bedra, pa na krevet. Toliko sam bila puna te vrele, mlade, guste sperme! Pokušavala sam da što više te sperme zadržim u sebi legavši na leđa, ali je nastavlio da mi curi iz pičke, među guzove, preko šupka i pod mene, a ja sam mu se smešila kao neka zadovoljno izjebana klinka koju je priveo kući, a bila sam žena koja je širila noge kako bi ga iznela na svet. LJUBAVI MAMINA, BIO SI ODLIČAN! UPRAVO SI SVOJOJ MAJCI PRIUŠTIO NAJBOLJU JEBAČINU MOG ŽIVOTA! TRWBAŠ BITI PONOSAN NA SVOJU KURČINU!, REKLA SAM MU DOK SAM MU PRSTIMA PONOVO HVATALA ZA KURAC. VEČERAS SI STVARNO ZADOVOLJIO MAMINU PIČKU! DA LI JE I TEBI PRIJALO KAO MENI? KAKO TI SE SVIDELA MAMINA RUTAVA PIČKETINA? Reći ću ti samo da sam očaran tobom i tvojom pičkom! Toliko mi se svidela da želim da te oližem. Da li bi želela to? Da li bi želela da ti ližem pičku?, pitao me je a u isto vreme mi širio noge i nameštao se među njih. Želim da te okusim! I želim da nastaviš da svršavaš dok te ližem. MMMMMmmmm. ČINI MI SE DA BIH VOLELA TO SINE!, odgovorila sam mu.

ALI ŽELIM DA TI PUŠIM KURAC DOK TI MENE LIŽEŠ!, REKLA SAM MU I NASMEŠILA SE KAO NEKA ĐAVOLICA. Sin se okrenuo i ponudio mi svoj prelepi mladi kurac koji je ponovo počeo da se diže. Uzela sam mu glavić u svoja mala usta i počala lagano da da sisam a on je počeo da mi liže pičku. Stavila sam si jastuk pod dupe, tako da je nešto sperme ostalo u meni a nešto je iscurilo van ostavljajući slani trag koji mu očigledno nije smetao. Osećala sam mu jezik na svakom delu pičke, pa čak i kada je prelazio preo usmina i spuštao se do šupka. Svidelo mi se to što radi i poželela sam da mi jezikom jebe šupak a ja sam se nabijala na njegov jet+zik kada bi došao do otvora mog šupka. JEBEO TEEE SINEE! PA PONOVO ME UZBUĐUJEŠ, DA LI ŽELIŠ DA JEBEŠ MAMU U DUPE? DA LI ŽELIŠ DA MI NABIJEŠ TU KURČINU U USKI ŠUPČIĆ?pitalla sam ga, vadeći mu kurac iz svoji usta ne tren, JA MISLIM DA BIH JA ŽELELA DA ME JEBEŠ U DUPE! A SADA, DA SI SE USTAO I JEBAO ME PONOVO, ŽELIM JOŠ. OVAJ PUT JEBI ME U ŠUPAK! Nakon što sam mu dala i taj poslednji deo sebe, postali smo ljubavnici, i sa njim sam delila krevet kada mi muž nije bio kod kuće. Jebali bi se i lizali jedno drugo svako veče, a taj prelepi debli kurac davao mi je iznova i iznova najbolju jebačinu mog  života. A pred drugima bi smo glumili uzornu porodicu, a ja bi i kada bi neko došao ispod kućne haljine koju bi nosila bila gola, neobrijana, sve šire i pičke i šupka, jedva sedela normalno na stolici.

Tada, sam počela primećivati mlađeg sina. Nalazila bi njegove zaspermane gaće, znala da već uveliko drka i on. Našla sam čak i nekoliko komada svojih tangica i grudnjaka u korpi za veš a koje znam da nisam nosila i to bi bili umazani spermom. Tada sam znala da je vreme da proverim koliko kurac ima. Uhvatila sam ga jednom prilikom da drka i nije me primetio kada sam otvorila vrata sobe. Ležao je opušteno na svom krevetu, kurac mu je bio u ruci, tvrd. Nije bio toliki kao u starijeg mi sina, ali bio je to kurac pristojne veličine. "Joj mama, ala bi te jebo", začula sam iz njegovih usta dok sam stajala iznad njega kraj kreveta i posmatrala ga, pička mi je ponovo počela da vlaži, kada sam čula njegove reči. ŠTA TO RADIŠ PILE MOJE? IGRAŠ SE SA SOBOM? upitala sam ga, a on je pokušavao da iznenađeno sakrije kurac od mog pogleda i oblizivačkih usana. NEMOJ DA TE JA ZAUSTAVLJAM, SAMO NASTAVI, I POKAŽI MAMI KAKO TI TO RADIŠ. ŽELIM DA VIDIM KAKO TI DRKAŠ TU PRELEPU KURČINU, HOĆEŠ LI DATI MAMI DA GA PIPNE? To je bio početak jebačine s drugim dinom, prvi me je slučajno izjebao a sa drugim sam ja započela, morala sam naučiti dete kako da jebe svoju mater pravilno. Itekako je savladao ponuđeno mu gradivo! U početku sam to krila od starijeg sina, ne dozvoljevajući mu da sazna da mu se jebem s mlađim bratom. ALI, jednog dana, odlučila sam da ih želim obojicu u isto vreme. Pozvala sam ih obojicu u svoju spavaću sobu i rekla im da se skinu. I od tada je to kada bi bili sami kod kuće bila NAŠA SPAVAĆA SOBA...

Ali to je  druga priča...

Moja tašta

Vec sam dugo u braku,a stalno kad vodim ljubav sa zenom, sam joj pricao o njenoj majci, tojest o mojoj tasti.
To je trajalo mesecima i jednom mi je rekla da je pricala sa njom i da joj je rekla kako me pali.
Ona zena se nasla u cudu, kaze pa ja sam sasvim obicna, nikakva riba nisam, da bi se on palio na mene,ti
to izmisljas vidis kakav je tvoj muz kao glumac,moja zena kaze nemoras verovati mama! al je stvarno tako.
Malte ne svaki put kad vodimo ljubav,on te spomene,kaze moja zena.Moja zena se zove Vesna tako da znate kad je spomenem da znate o kome se radi.Vesna joj je po drugi put rekla za to kako me pali, mama joj nije verovala nastavile su da piju kafu,i kaze joj mama, odakle ti sad stalno to da tvoj muz tako prica dok vodite ljubav.
Vesna joj kaze nije to od sad, ima to poduzi period,kako pricamo o tebi dok se jebemo.Kaze Vesna kako sam izgovorila jebemo,kako me je pogledala mama, i pocne da se smeje, ju kceri kako si rekla jebemo.Vesna joj kaze da mama jebemo,on je lud za sexom ai tvoja cerka,tojest ja, nisam bas daleko od njega.Ti znas da je i ti mozemo sve da pricamo mama al je stvarno tako.A joj da znas kako jebe mama,uf uf uf!!!znas koliki kurac ima kad se nadzori da se poplasis hahahahha!!!kaze joj moja tasta pa videla sam ja par puta onako kad je u gacicama i kroz donji deo pizame tacno se vidi da nema gace.Vidi se da mu se klati izmedju nogu veliko nesto.Meni je Vesna to ispricala,kurac je poceo odma da mi se dize ja pkazem Vesni vidi ovo majke ti pa samo pricamo,a on vec poludeo.
Kaze mi Vesna pa vidim,ja sam joj stvarno ispricala, a ona neveruje kaze kako si lep ko glumac a ona obicna zena.
Prvi put kad smo dosli kod moje taste,ja sam morao nesto da preduzmem,bilo je leto krecili smo stan
ja sam na sebi ima samo sorc i to onaj plavi sporski tanki,tako da mi se kurac dobro ocrtavao,Vesan je bila u nekoj suknjici tako cim cucne nesto da izbrise videle su joj se gacice i napucenost od njene picke.Moja tasta je imala obucenu kucnu haljinu,sa velikim izrezom,tako da su joj se videle povece sise kad se sagne.
Seli smo da popijemo kafu,smejali smo se i zezali a Vesna me stalno provocira cim joj se mama okrene,ona rasiri noge i pokazemi kako su joj se uvukle gace u picku.I normalno uz svu onu pricu da njena mama zna za moju fantaziju,ja prihvatim igru,polako sam nadrkao kurac ispod stola,i kazem naglas ovo jos jednom uradis, onda cu je tebi pokazeti sta ja imam.Ja kazem tasta ti nevidis sta mi tvoja cerka radi,ona kaze sta ti radi zete,pa kako se ti okrenes ona siri noge i meni sad nije dobro.Ona kao daj Vesna oces muzu da ti pozli,kaze Vesna njemu da pozli pa ja znam sta se njemu sad vrti po glavi.
A i ti znas, vec sam ti ispricala,a ti mi neverujes pa kako da ti verujem vec sam ti rekla on mozda gleda mladje a ne mene.Mama gresis sigurno,on voli samo pervrzno a i do duse mastovito nemogu da kazem ,ma pravi umetnik jel tako muzu pitala me je Vesna, ja joj kazem jeste a mogu to i da vam potvrdim moje dame,iz nogavice sorca sam izvukao ukruceni kurac sa pomodrelim glavicom,rukom sam ga uspravio,i kazem, pa sta kazete sad moje dame zezao sam se.Njih dve su ostale bez teksta,samo su se pogledale kaze joj Vesna eto al sam ti pricala a ti neverujes.
Tasta mi je ostala bez teksta,i poce da se smeje pa deco viste skroz ludi,kaze joj Vesna mislis on,pa dobro i on i ti!!!i pocese da se smeju,kaze joj Vesna mama ja ti onda sve ispricala a ti neverujes.
Sad si se uverila,dok one to pricaju, ja kurac ne ispustam iz ruke nadrkavam ga sve vise,i vise, i gledam u njih, kaze mi Vesna ti si lud stvarno! ja ih samo gledam i pratim im poglede i jedna i druga neskidaju pogled sa mog kurca.I sad je Vesna pita pa sta sad kazes za tvog zeta,tasta se nasmeje i promuca pa pa pa ostala sam bre deco bez teksta!!!!Vesna opet ma dobro to,vec te pitam za ovo sto drzi u ruci tvoj zet,a ja da eksplodiram, nemogu da verujem sta je Vesna pita.Tasta sad bas gleda meni u ukrucen kurac,ja sad sklonim saku sa njega da moze lepo da ga oceni,kaze tasta vidi se da je sramota,strasno bre kakav je, kako se naduvao,uf ma ekstra sta drugo da kazem.

Moja tasta kao ajde na posao!mora da se radi, nema zezanja imamo jos dosta posla mislim, to joj je bila uzrecica,i uzme neku krpu i pocne da brise pod,namestila se cetvoronoske a meni pozlilo,ja pokazem ocima Vesni na nju kao mmmm,a ona me pogleda i kao cccc.Ja sam,samo ustao onako sa dignutim kurcom kleknem iza njenog dupeta i naslonim kurac izmedju guzova,Vesna gleda nemoze da veruja sta radim,i pocinje da se smeje a i tasta,pa stvarno niste normalni ja je hvatam za kukove i trljam ga onako izmedju guzova preko haljine.I samo klik u mojoj glavi zadizem joj haljinu pomeram joj gacice,namestam glavic na ulaz picke,i uvlacim joj u picku i sve to vreme gledam u Vesnu.Samo je pocelo bubnjanje u glavi i cuo sam kako mi lupa srce.Tasta se samo okrenula i pogledame,ja je tog trenutka hvatam za kukove i pocinjem tako da joj ga nabijam,neznama kako je tasta u licu izgledala ali znam da je Vesna samo pitala jel ti dobro,ono nije bilo jebanje nego kidanje,nije proslo jos mnogo svrsio sam u mlazevima,sigurno deset puta ,sperma je letela svuda po sobi.onda ga vratim u picku jos je cimnem par puta,izvukao sam ga iz tastine piceke,usta seo na kauc,skinuo sorc skroz,kurac mo je jos bio u elementu odnosno dignut.Tasta je isto ustala i sela na fotelju,Vesana je gledalai jos nemoze da veruje sta se desilo.Cutali smo jos neko vreme,ja sam prvi prekinuo tu tisinu i rekao Vesni da skuva ponovo kafu.Svi smo se slozili, ja sam ostao go da sedim, a kurac mi se napola spustio tako sedimo i pocnemo da se smejemo, kaze tasta pa ja pa jaaa ovo nisam mogla ni da sanjam.Ali da se sve ovo desilo i to sa tobom zete i jos pred cerkom da se jebem,ja joj kazem tasta to nije jebanje ovo je bilo za tvoje zdravlje dobro jer ti je i doktor rekao da bi ti to bilo pozeljno.Kaze mi tasta vidim zete da si dobro informisan o mom zdravlju,ja joj kazem pa koce i smejem se a tasta ce auuu zete al sad stvarno vidim zasto moja cerka tako lepo izgleda.Ja se smejem i kazem joj eto sad si se uverila kako pricamo, tako pocne opet kurac da mi se dize,opet ga uzmem u ruku i nadrkam ga opet je stajao kao koplje dignut.Kaze Vesna oxooo evo ga opet da da tacno sam znala,ja sam ga drkao i gledao u njih dve glas je poceo da mi drhti od uzbudjenja,ja kazem Vesni e sad si ti na redu da ne budes ljubomorna jer ti si i glavni krivac za ovo sto se desilo sa tvojom mamom.Vesnu sam uhvatio za ruku i povucem je ka meni,ona dodje kao sta je sad i smeje se ja kao nista zavucem joj ruku ispod suknjice pa ispod gacica,a ona mokra samo sam joj svukao gacice i naguzio je na kaucu zavucem joj polako i pocnem da je jebem pred njenom mamom,e sad sam vec jebao kako treba, kazem tasti po sto sam video da je pocela da se gubi i da neveruje sta vidi,idi zakuvaj kafu vri voda! tasta je ustala ode za zakuva kafu, ja se sgnem kod Vesne i pocnem da je ljubim od srece,kazem joj hvala, A ona kroz osmeh vidis sta sve radim za tebe aaaa.Sad je vec jebem kao da nema nikog, krenuo je prvi orgazam onako se trese i pocnem da je skidam i brus i majcu skinem je celu do gole koze.Tasta nosi kafu ja je zezam da pazi da neprospe jer joj drhte ruke,Vesna se isto smeje i uzdise duboko,e sad nju mama njena pita, kceri al je tebi dobro!!! kaze Vesna mmmmm mama kako je dobro uffff!!!!a kurac mislim da mi nije u zivotu bio toliko tvrd i napumpan ja kezem Tasti gledaj ga sad i polako ga izvucem iz Vesnine picke i pokazem joj, a on sav se sija i picecih sokova a modre boje zile samo sto ne explodiraju.Ja je zezam Ljubice sta kazes a ona jeeeebooo te pa kako joj to stane ja nemogu da verujem ja ga zavucem ponovo ali sad bas zestoko!Vesna je propratila dubokim uzdahom, e sad joj ga nabijam silovito i mnogo brze guzica joj poskaku je pod mojim naletima,izvucem ga iz picke i kazem mala pauzica da srknemo kafu.Ustanem kurac onako nadignut samo se klatio levo,desno uzmem kafu i srknem i kazem e sad opet ti tasta, polako joj pridjem skinem joj gace i kazem da legne pored cerke da im uporedim picke,bile su identicno iste, samo sto je tastina opustenija kazem im da se ntrce,one se natrce ono je bila slika za slogiranje dve picke mama i cerka.Uhvatim tastu za kukove kurac nemestim na ulaz picke i uvucem ga polako do kraja samo se culo duboko mmmmmmmm!!!!sad i nju jebem srednjem tempom pozamsana guzica moje taste se tresla pod naletim,izvucem ga polako onda sam im rekao da se okrenu na ledja,pa predjem na Vesnu podignem joj noge na ramena i jebem je sad spreda onda se uspravim tako da moze da se vidi kako joj ulazi kurac.Ivucem ga Vesni namestim ga naulaz tastine picke nisam mogao vise gubio sam kontrolu i kazem joj e sad moram da jebem i pocnem da je odvaljujem a tasta nista samo mmmmmm ce i smesi se. Ja je pitam jel dobro ona kaze daaaaa daaaaa ufffff kazem dali si nekad videla kako kurac prska spermu, ona kaze ne, izvucem ga malo protresem kad je siknula sperma, sve po majci i po licu.Ona kao jao zete pa po licu ja joj kazem nebrini nista!!!!kaze tasta kako joj se gadi ufff poceli smo da se smejemo!!!!a ono mlaz bas preko obraza ja uzmem maramicu i obrisem joj.Kazem eto kao da nista nije bilo, kaze tasta axa a dole mi je haos! kako je rasirila noge a picka slinava i uzarene crvene boje i natecena od jeba.Ja je zezam ovo je tek pocetak a ona kao auuu bre meni je sad malo dosta,kaze tasta pa ti kceri svaka ti cast al ga primas to je strasno ja joj kazem pa kad voli.
Seli smo na krevet ja i Vesna onako goli, tasta je navukla gace,uze onu krpu i nastavi sa brisanjem, mi smo se obukli i nastavili sa poslom i tako do kasno u noc.

Zavrsili smo posao klopali i sad na tusiranje prvo smo pustili tastu da se sredi pa onda mi,onako osvezeni seli smo u dnevnu sobu i prepricavali danasnji dan,Vesana kaze mama po tebi se vidi da ti nije jos jasno sta ti se desilo.Tasta kaze neee ali mi je tako neko osecanje lepo i super se osecam.
Ja joj kazem kako imam jos jednu fantaziju da nadjemo jos jednog obdarenog da jebemo zajedno Vesnu na smenu malo ja pa on,ona pogleda u Vesnu i kaze pa ono sto sam videla danas,izdrzala bi ona to super!!!

Pitam ja tastu da li je nekad pusila kurac,kaze ona ne ali ako ja zelim moze da proba da vidi kako je to i pocnemo opet sa smejanjem,ja kazem Vesni da bih to voleo i da uzme moj telefon i da snimamo malo, kaze tasta staaa da snimamo,ja kazem da sto da ne.Vesna je uzela telefon i pocela da snima,zeza se kao ajde klapa pocinje meni je kurac polu dignut,bio sam u belim sleep gacama tako da se dobro ocrtao,dodjem do taste izvadim kurac uzmem njenu ruku i stavim na kurac i kazem joj sad ga stavi usta i usnama polako idi gore dole,tasta tako i uradi Vesna pocne da snima,tasta priblizi kurac ustima polako otvori usne,stavi kurac usta poce da ga sisa ali odma je dobio cvrstinu tako da je jedva zinula da moze da ga pusi.Kaze Vesna mama pa nemoze da ti stane usta, jeeeeboooo te kaze tasta pa sta je ovo hahahhaahha i nasmeja se,liznula je bas onu slinu sto se pojavi pred jebacinu iz glavica,kaze mmm sto je ovo ludo.Nastavi da ga drka ja joj kazem ako ima tih njenih penzionerki da im treba jebac,neka me slobodno preporuci jer meni je jebacina potrbna jer ga drkam sto puta dnevno i da je steta da to prosipam tako bezveze,kad mogu da nekom pomognem.posto mi je dignut kurac i stajao sam go kazem joj gledaj sad ovo uzmem Vesnu za ruku otvorim vrata od stana kaze tasta hiiiii!!! pa sta to radi te!!! pa vide ce vas neko,ja Vesnu naguzim na sred hodnika naslonim je na ogradu od stepenista uvucem joj kurac u picku pocnem da je jebem na sred hodnika,tasta kad nije pala u nesvest,pocne da jacim sapatom da vice ulazi te unutra,ulaaaziii te pa niste normalni stvarno.Ja ga izvucem i udjemo unutra.

Mame u iskušenju I ( Yoga mama)

Skriven u mračnom hodniku, Logan je tiho uzdahnuo.
Tajno je posmatrao sunčanim zracima osvetljenjnu prostoriju dnevnog boravka.
Unutra je stajala njegova atraktivna mama, Ava, podignuta naprijed rukama je dodirivala pod , izlažući svoje tvrdo sexi dupence pogledu svom 18 godišnjem sinu.

O, moj Bože ... Logan je pomislio dok joj je duga,  kosa pomela pod , a  blistavo crne yoga hlače zategnule njeno  tijelo tako jako da je šav upao duboko u procijep , oslikavajuci tako svaku liniju njene prelijepe guzićice.



On nije mogao odoljeti porivu da protrlja otvrdli kurac prekriven trapericama.


"Uh jebote ...", promrljao je šapatom, kad se njegova majka polako spuštala na sve četiri i postavila svoje tijelo u kravlju pozu - spustila je  njezin trbuščić na pod, a prsa i guzu podigla  prema stropu. Zatim, i dalje na sve četiri, ona je spustila prsa i straznjicu, a izvila leđa.



Po prvi put, Loganov um je bio ispunjen neizrecivom seksualnom željom,  dok se njegova majka pomicala natrag i naprijed menjajući dva položaja. Činilo se kao da njena okrugla, seksi guza koketno pleše samo za njega.Nnemoćan da  kontrolira sve veću potrebu, oprezno je krenuo otvorsati rajsfešlus na  hlačama, u nadi da oslobodi svoj  nadiguti kurac.

Međutim, kad je pomaknuo svoju težinu, pod je lagano zaškripao, upozoravajući ga da požuri prije njegova majka postane svjesna njegove prisutnosti.

NEVEROVATNA ANA-MOJA MAMA 2

Našu prvu zajedničku noć proveli smo pripijeni jedno uz drugo…Spavao sam mirno i rastererečeno kao dete u majčinom zagrljaju.
Svanuo je i petak,poslednji radni dan za tu nedelju.Probudila me je nežnim poljupcem u vrat.Otvorih polako oči i ona mi reče: „Hajde sine,skuvala sam kafu, osam sati je moraš na posao!!!“Pogledao sam je umiljato i sneno,bila je privijena uz mene…Poljubio sam joj slatke usne…Uzvratila mi je poljubac i nabila mi jezik duboko…Nisam se nadao…Uzvratio sam i ja majci…Počela je da me mazi po vratu i da me pomahnitalo ljubi…Po žaru u njenim poljupcima videlo se da voli svog sina najvise na svetu…Kurac mi je bio u punoj jutarnjoj erekciji…Polako se moja mati spustila do njega…Krenula je da ga ljubi po vrhu…Pulsirao je u ritmu…srca…
Lizala ga je lagano i nežno od vrha prema korenu!!To je radila tako dobro da mi je sopstvena koža postala tesna…Uh majko,ne bih te menjao ni za jednu ženu na svetu!!! –kroz zube sam uspeo da joj kažem.Ne bih ni ja tebe,lepi sine moj,kratko je rekla i nastavila da mi obradjuje glavić…Ne postoji naćin da opišem svoju sreću.Spustila se do mojih jaja i krenula da uvlači jedno po jedno u svoja usta.Pri svakom uvlačenju napravila bi vakum i moja muda su krenula da lude i da se ispunjavaju spermom…Nisam mogao ovo ludilo više da izdržim…Užitak je počeo da se meša sa bolom u jajima…Poželeo sam da se što pre oslobodim celokupne količine sperme u mudima..Rekao sam joj: Mama,dovedi me što pre do vrhunca!! Nije joj trebalo dva puta reći. Krenula je da mi lagano nateže nabrekli kurac dok me je jezikom lizuckala po vrhu.Nakon par pokreta njene ruke sperma je krenula da šprica iz mene…Nabila je moj kurac u svoja usta i krenula da ga sisa…Pulsirao je kurac u njenim ustima a ja sam drhtao kao prut….Ne pamtim da sam za poslednje šest godine doživeo lepše buđenje od ovog…Pogledao sam na sat,morao sam odmah da krenem da bih na vreme stigao….
Na poslu tog dana uobičajeno,samo sam razmotavao  filmove i želeo da što pre odradim do 5 i da idem svojoj dragoj mami…
Stigao sam kući.Na stolu me je čekao moj omiljeni ručak.Dok smo ručali majka mi reče:
-„Sećaš li se  Srečko onih papira koje si izvlačio?
Klimnuo sam glavom…
„Vidiš sine,svaki od njih je bio po jedna tema…Na prvom je pisalo Ulje na vatri,i shvatio si sigurno da je juče sa onim masažama bilo upravo to!! Raspalili smo jedno drugo!Današnji dan je  –Usne vrele višnje!!! Mislim da shvataš šta to znači?
Rekoh joj uz ozmeh: Da Ana,shvatam itekako shvatam…
Nakon ručka otišli smo u dnevnu sobu zapalili po cigaretu.Nakon neobaveznog razgovora rešio sam da svojoj majci pružim užitak približan onom koji je ona meni jutros pružila za dobro jutro.
Bez previše okolišanja spustio sam se do njene pičkice..Počeo sam da je ljubim…Imala je najtopliju pičku na svetu,sa velikim crvenim usminama..Ljubio sam se sa njenom pičkom kao lud,a majka je sve glasnije i glasnije stenjala…“Tako je srećo mamina“,povremeno bi izmedju uzdaha progovorila…Pička moje majke sve se više opuštala i vlažila a ona je sve jače dahtala…Sisao sam joj klitoris i uvlačio ga duboko u svoja usta praveći joj vakum.Isto kao i ona sa mojim jajima…Obradjivao sam joj klit svojim jezikom,širio joj usmine i gurao jezik u pičku  što sam dublje mogao…Bukvalno sam je tucao jezikom..Ona je kvasila i ispuštala sokove…Unutrašnjost joj je bila jarko crvene boje…Celim telom je drhtala dok sam joj zabijao jezik…Onda bih za trenutak zastao,izvukao jezik i krenuo da je oblizujem od dna ka vrhu.Nakon par  puta ostao sam na klitorisu i krenuo da palacam jezikom po njemu.Jedan prst sam joj gurnuo i krenuo da joj šetam prstom po unutrašnjosti.Sve vreme sam kao zmija palacao jezikom po klitorisu.Osetio sam nakon nekog vremena da je počela da diše sve brže i brže,stenjala je kao raspomamljena kučkica a onda sam na prstu osetio kako je pička počela da ima kontrakcije.Stezala se i opuštala…Svršila je….Rekla mi je,dobro je sine,uffff,dovoljno je…polizao si pičkicu svojoj mami za zlatni medalju!
Zapalili smo po cigaretu,onako goli i nakon par dima njena ruka spustila se do mog ukručenog kurca…“Želiš li da spustim svoje usne na njega   ili da ovaj kamen tvrdi nabijem u sebe?“
Rekao sam joj:“ Sedni mama,slobodno sedni i nabij ga u sebe duboko!“
Sela je odnosno stavila je kurac u  njenu raskvašenu pičku…U jednom potezu ceo moj organ bio je u njoj.Još uvek su nam cigarete gorele,pušili smo,gledali se pravo u oči i uživali jedno u drugom…Kurac je ceo bio u njoj i ona je blago počela da  njiše kukovima,neprestano me gledajući u oči.Njihala je i vrpoljila se po njemu a kurac je šarao po zidovima njene vagine…Počeli smo da se ljubimo a zatim je ona krenula da se lagano izvija i da se brzinom svetlosti vraća  u prvobitni položaj.Nabijala se na kurac kao pomahnitala,neko vreme a onda je svoju desnu ruku stavila na moja jaja i počela da ih meša….Poludeo sam od uzbudjenja i počeo da prosipam spermu duboko u njenu pičku….Još jednom se izvila i nabila do kraja a kurac njenog sina pulsirao je u njoj…..
-„Ana,stvarno si neverovatna mama!!!! Volim te!!!“-rekao sam joj kroz uzdah opijen od strasti,sreće i zadovoljstva.Kroz glavu mi je prošla nakon toga misao: Šta li znači:“Teatar snova“ koji mi se sprema sutra!!

Neverovatna ANA-moja mama

Pre oko šest godina dogodilo nam se prvi put,i na našu obostranu sreču i dan danas traje.Od tada do sad u mom životu dogodile su se mnoge krupne stavri ali to naš odnos ni jednog trena nije dovelo u pitanje.Ja sam se za ovih šest godina oženio,završio fakultet,zaposlio, dobio dete i mogu da kažem da mi je život postao udoban i lep.Moje ime je Srečko.Ime koje doista odslikava ceo moj život.

Događaj koji vam ovom prilikom opisujem dogodio se letos.Negde sredinom jula moja keva je došla sa posla,svratila do mene i žene  jer živimo u  istom dvorištu ali u posebnim kucama .Rekla je da postoji odlična varijanta za letovanje last-minut odredište Tasos.

„Deco,da li želite da idete na more? Ove godine nisam vam ničim pomogla i želela bih da vas častim odmorom.Odlazak je 25.jula a povratak nakon petnaest dana,mada ako vam bude lepo slobodno možete i da produžite!“Moja žena se nasmejala i rekla da joj se baš negde putuje.Jedini problem je bio taj što sam imao odmor tek u avgustu.Našli smo rešenje da moja keva odveze na aerodrom i isprati moju zenu i klinca a da ja cim uzmem odmor zapalim  kod njih na letovanje.

Par dana pred njihov odlazak moja majka  Ana pozva me da dodjem kod nje.

„Mili moj,reče mi. Sedi i pogledaj dobro to što stoji na stolu.Želim da te papire izabereš nasumično i da mi daš redosledom kojim ih izabereš.To je deo mog iznenadjenja za tebe.Ja sam smislila ovo letovanje,nije to nikakav last-minute.Želim da jednu nedelju ostanemo sami i da uživamo jedno u drugom!“

Bilo je sedam papirića i krenuo sam sa prvim.Na njemu je pisalo „Ulje na vatri“. Na drugom je pisalo „Usne vrele višnje “,zatim „Teatar snova“ pa onda „Trg Slobode “.Poslednja tri izvukao sam ovim redom:“Tesnac robova “ ,“Iznenadjenje-raspoloženje “ i na posletku je pisalo „Poslednja slika leptira“. Ni sluteo nisam sta mi se sprema ali sam vrlo dobro poznavao svoju majku da je žena od ideja!!

Na dan odlaska pozdravio sam se sa ženom i klincem,poželeo im srećan put i otišao na posao.Kada sam se vratio stigla mi je poruka od majke: „odmah dodji kod mene!!“ Ušao sam kod nje i ona mi rece ljubeci me nežno…-„Ovih šest godina,sine moj,svašta smo radili.Ovih sedam dana želim da te usrečim koliko god mogu…Volim te  sreco moja najviše na svetu i veruj mi baš sam se potrudila da ti spremim iznenađenje.Napolju je vrelo,idi ohladi se pod tušem,čekam te u dnevnoj sobi.

Ušao sam u dnevnu sobu.Postavila je jastuke po podu,spustila roletne i pustila neku laganu muziku.Na podu je postavila jastuke  i pokazala mi rukom da legnem na njih.Na sebi je imala tesnu belu majcu i neki mali šorc.Ja sam bio potpuno go isto kao kad sam i izašao iz njenog stomaka.Legao sam na stomak a ona me je polako opkoračila i sela mi na donji deo ledja.

„Sad će tvoja mama  lepo da te izmasira ovim mirisnim uljem.Milo moje, je celog dana radilo i sigurno je umorno puno!

Krenula je da mi masira najpre vrat.Njene andjeoske ruke tako su to lepo radile…

„Mmmmmm mama,volim te najviše na svetu….

Polako je prelazila na ledja.Masirala me je lepo da sam poželeo da nikad ne prestane.Zatim je počela da mi masira ruke i ramena.Nakon toga prešla je i na noge…Masirala me je a zatim nežno prelazila preko mog golog i maznog tela noktima…Kurac je počeo da mi se ispunjava krvlju.Počeo je da raste…

Nakon toga,počela je da me dira i mazi u području oko čmara.Mazila me je i polako mi jedan prst stavila unutra.Polako mi je mazila analni otvor povremeno mi unutra  stavljajuči prst.Napalio sam se do krajnjih granica,kurac mi se okamenio.Počela je da mi masira prostatu.Ovaj osećaj je bio neopisiv i dešavao se prvi put u mom životu.Promrljao sam stenjajuči:“ Mama,najbolja si!!!“Ona mi je na to kratko rekla:“Sve za mog jedinca!

“Poželeo sam da je istog trena izjebem ludački,medjutim nisam ni želeo da prestanje njeno neponovljivo masiranje!Srednjim prstom mi je šarala po unutrašnjosti čmara  dok mi je palcem mazila predeo ispod muda.Bio sam na sedmom nebu od zadovoljstva.Rekla mi je zatim da promenim položaj i legnem na ledja.Onda  je levu ruku stavila na jaja,koja su bila puna sperme.Počela je da kruži po njima i da ih blago stiska i meša.Grebuckala me je povremeno noktima ali je to bilo tako nežno da se graničilo sa golicanjem.Zastala je na tren,dolila još malo ulja na oba dlana i nastavila tamo gde je stala…Srednji prst desne ruke u meni,palac u područije ispod muda a leva ruka na jajima.Onda je noktima krenula da mi mazi i da me dodirije i po kurcu.Kako mi je bilo lepo,ne postoje reči koje bi opisale…

Kurac mi je drhtao i pulsirao kako mi je srce kucalo,sve brže i brže…Zatim mi je sa obe ruke uhvatila kurac.Počela je i njega da masira,polako i nežno…Moja divna i neponovljiva mama!Najbolja mama!Krenula je da mi levom rukom mazi jaja i držala me za koren kurca dok mi je kažiprstom druge ruke dodirivala glavič kružnim pokretima.Posebno nežno mi je prstom prelazila preko dela na kraju glaviča koji ima najviše senzitivnih čelija.Nisam dugo masažu kurca izdržao,počeo sam da svršavam u mlazevima…Ona je nastavila da me masira,kao da se ništa dogodilo nije…Nakon nekog vremena počeo je da se smanjuje u njenim rukama…Kada je videla da mi se kurac smanjuje i da me prolazi želja,uzela je i jezikom je počela da skuplja spermu koja je bila po mom stomaku.Polizala je sve do poslednje kapi. Onda,upitala me je:

-„Želiš li sine da ti mama još nešto učini ?“

Rekoh joj da sam za sada prezadovoljan i da bih najradije otišao pod tuš a zatim popio kafu i zapalio cigaretu…

Ustala je bez reči,uz veliki osmeh i otišla ka kuhinji…Oči su joj sijale od sreće.

Ja sam otišao pod tuš i razmišljao o tome kakva me još šest iznenadjenja očekuju.Shvatih da je ovo bilo prvo u nizu i da je ova masaža značila onaj prvi izvučeni papir na kom je pisalo:ulje na vatri!!

Mislim da postoji jos neki deo

Mama zeli bebu svog sina

Zelim da vam ispricam o svojoj mami. Ona ima 42 godine i veoma je seksi. Vrlo je lepa i vodi racuna o sebi pravilnom ishranom i redovnim vezbanjem. Uprkos njenim godinama, vecina ljudi misli da je u svojim ranim tridesetim ili kasnim dvadesetim. Osim njenog izgleda, stil njenog oblacenja (mini suknje i haljinice do pola budine, i uske majicice na bretele ili bluzice bez ramena, i uvek nosi najlonke i stikle), takodje cini da izgleda mladje.

Jebemo se redovno sada vec cetiri godine, od moje dvadesete. Kad god tata nije tu. Srecom za nas, on je vlasnik eksport-import firme i ima skladista u Meksiku i Floridi, zbog cega je cesto dugo odsutan. Nikda nisam koristio kondom zato sto je mama uzimala pilule, dok nije presla na anti bebi flastere koje nosi malo iznad svog zbunica, od pre mozda godinu dana.

Prica koju zelim da vam ispricam pocela je jedno tri meseca nakon sto je mama pocela da nosi flastere. Tata je pakovao svoje stvari da ode za Meksiko narednog jutra. rekao je da nece biti tu jedno mesec ipo dana, i rekao mi je da se brinem o mami dok on nije tu. Covece, kad bi samo znao! Znao sam da cu za to vreme spavati u maminom krevetu i jedva sam cekao. Pitao me je da ga odbacim do aerodroma ujutru.

Tog jutra dok se tata tusirao i oblacio, sisao sam dole u kuhinju da uzmem kafu. Mama je vec bila tu. Rekla je, “Jedva cekam da se vratis kuci.” Onda je uradila nesto sto me je totalno sokiralo. Zadigla je svoju mini suknju do svojih kukova i povukla svoje gacice na dole, otkrivajuci njen flaster, rekla je da njen bioloski sat otkucava i da zeli jos dece, ali da tata nije zainteresovan i da zato zeli da joj ja napravim bebu. Zatim je skinula svoj flaster i bacila ga u kantu.

Kurac mi se odmah ukrutio, Kad samo pomislim da moja mama, koja me je rodila sada zeli da rodi moju bebu! Okrenuo sam je, povukao joj suknju ponovo na gore i spustio joj gacice do njenih butina, presavivsi je preko kuhinjskog stola. Svukao sam svoje pantalone, otkrivajuci svoj debeli kurac od 20cm. Stajao sam iza nje dok sam navodio svoj kurac u njen ljubavni kanal i poceo da je jebem kao zivotinja. Rekla je, “Pozuri pre nego sto ti otac sidje dole.” Onda smo ga culi kako silazi niz stepenice i rekla mi je tiho da stanem pokusavsi da se ispravi, ali ja nisam mogao. Zadrzao sam je na stolu levom rukom i nastavio da je jebem. “rekla je, “O moj Boze!” Tata je viknuo iz druge sobe da ide da odnese svoje torbe u kola, i ja sam rekao, “Ok. Mama me je zamolila da pozurimo.”

Culi smo da se tata vraca unutra i otvara ormar da uzme svoj sako. Ubrzao sam svoj tempo, bacio pogled na flaster koji je lezao u kanti za djubre i pomislio na to kako moja beba raste u maminom stomaku. Napumpao sam obilno punjenje svog semena duboko u majcinu vaginu. Izvukao sam ga, zakopcao pantalone, dok je mama povlacila gore svoje gacice i namestala svoju suknju, bas kada je tata usao u kuhinju. Dao je mami dugi poljubac i rekao “Idemo, sine.”

Nakon sto je izasao, dao sam mami jos duzi poljubac i sapnuo joj da je volim. “Nasmejala se i rekla, “Pozuri kuci.”

Kada sam se vratio kuci, otisao sam gore uz stepenice, svlaceci se dok sam trcao. zatekao sam mamu kako lezi na svom krevetu, samo sa osmehom na sebi. Dok sam prilazio do kreveta ona je rasirila svoje noge. Bacio sam pogled na njen stomak i video da nije bilo flastera, zbog cega sam bio veoma srecan. Domileo sam izmedju njenih nogu i zario svoje lice u maminu izbrijanu picku. Lizao sam, sisao i grickao njen klitoris. Svrsila je. Lizao sam i gladno gutao njen slatki nektar. Onda sam se popeo na mamu i jebao je jos nekoliko puta tog dana, potapajuci njenu pickicu svojom spermom. Ustajali smo iz kreveta samo da odemo do wc-a. Nismo cak ni jeli ceo dan, ako se mamina picka ne racuna.

Sledeceg jutra, ustali smo i jebali smo se u svakoj prostoriji u kuci. Cak smo se jebali i na verandi, sve dok tata nije bio tu. Kad smo vec kod tate, on je morao da ostane u Meksiku jos jedan mesec, na cemu smo mama i ja bili vrlo zahvalni. Ipak, nije nam bilo ni potrebno dodatno vreme da ostvarimo svoj cilj, jer je test za trudnocu koji smo kupili pokazao da je mama ostala trudna jos prvi mesec dok tata nije bio tu.

Kada se tata vratio kuci, mama je bila skoro u drugom mesecu sa mojom bebom. Mama je ispricala tati za nas, i rekla mu je da ce tako biti od sad pa na dalje. U pocetku je bio besan, ali bilo mu je drago sto je to bar ostalo u porodici. Mama mu je takodje rekla da smo se slozili da moze da nastavi da je jebe dokle god je trudna sa mojom bebom.

Mama je rodila jos jednog sina, samo ovaj put od svog prvenca… mene. Decak je zdrav i prav- toliko o tabuu. Radujem se da objavim da je mama ponovo trudna sa mnom. Siguran sam da ce mi mama roditi jos nekoliko dece pre nego sto prestane da ovulira. Ona kaze da bi zelela da radja bar do svoje pedesete godine. Covece, puno je jebanja preda mnom! Hvala Bogu i mami.