četvrtak, 2. siječnja 2014.

Seoska Drolja

Godina 1985. bila je presudna za moju budućnost. Tada sam bila klinka od petnaest godina, slatka i lepo razvijena, svesna svoje seksualnosti i privlačnosti za muškarce. Od malih nogu sam živela sa ujakom van grada na njegovom seoskom imanju. Te godine sam pošla u prvi razred srednje škole koju nikad nisam završila. U gradu, u školi bila sam od cura koje su bile najviše na udaru, što mi je imponovalo. Više sam brinula o svom izgledu nego o učenju. Kao pravi devojčurak, sve sam činila samo da se dopadnem momcima, a toga je bilo na pretek i ljubavi i koketiranja.
Već na samom početku školske 85/86, bila sam opominjana od profesora da se uozbiljim i prionem na učenje. Ali mene je sve drugo više zanimalo od škole. Bilo je očigledno svima da sam devojka koja ne šljivi ama baš nikoga. Počela sam furati sa klincima, dok sa jednim nisam doživela svoj prvi seksualni odnos. Kako sam svaki dan vozila par kilometara do sela, u autobusu sam upoznala jednog momka koji je radio u fabrici u gradu. Na prvi pogled momak nije loše izgledao, bio je pristojan. Upoznavali smo se pri svakom putovanju sve više i više u lokalnom busu. On je imao ambicija za ozbiljniju vezu sa mnom. Kad sam ga poljubila prvi put, krenuo je na mene odlučno, ne hajući što sam maloletna. Malo po malo smo se mazili i on se napalio pristojno, ali nismo išli do kraja, jer nismo imali gde. Bilo je samo pitanje dana da ja pristanem da me tuca; odmah bih dobila njegov tvrdi kurac koji sam osećala u njegovim farmerkama kad bi me privlačio k sebi.Nekoliko puta sam ga dovodila do ludila, a on je teško savlađivao seksualnu požudu prema meni. Jedno veče sam ga iznenadila:
- Hoćeš da ti ga izdrkam? — zavodljivo sam ga upitala. Zinuo je od iznenadnog pitanja i dok je s nevericom gledao u mene, držeći šake na mojim sisama, ja sam mu povukla zip na farmerkama, oslobađajući njegov kurac. Strasno smo nastavili da se ljubimo dok sam mu drkala kurac, ubrzavajući ritam. Tad sam po prvi put uživogledala s radoznalošću kako muškarac svršava. Tri-četiri mlaza sperme šiknuše iz nadrkanog kurca na njegovo veliko zadovoljstvo. Znala sam da sam učinila dobru stvar, bio je napet i morao se isprazniti. Sutradan nisam otišla u školu; moj ujak nije bio kod kuće, a ja sam to iskoristila da isplaniram susret s mojim momkom. Imala sam čistu poziciju. Ujak je udovac a sinovi su mu bili odsutni, studirali su. On je čovek od 45 godina, seljak, vrlo bogat. Momak je došao i odmah navalio na mene.
- Čekaj bre, moram najpre da pripremim ručak za ujaka — rekoh. Dok sam se motala oko šporeta on me je pipkao, istraživao moje obline, ljubio i uspaljivao me. Godilo mi je da se neko tako muva oko mene. Bila sam, već tada, svesna da sam postajala vrlo poželjna pičkica i mada maloletnica — spremna na seks. Kad sam sve spremila i stavila da se kuva, mogla sam se prepustiti njegovim strastvenim zagrljajima. On je bio tako napaljen da ga je mogla smiriti samo prava jebačina. Eskivirala sam ga u kući, otrčavši u štalu, gde je bilo nekoliko bala sena. Skinula sam gaćice i legla na sargiju razastrtu po senu. Uleteo je odmah za mnom, u trku otkopčavajući šlic. Raširila sam noge i spremno dočekala njegov kurac koji mi je namah sjurio u malu tesnu pičkicu. Nije me puno zabolelo. Tucao me je žestoko i bio je mnogo bolji od mog prvog dečka. Uzbuđeno sam počela stenjati pri svakom udarcu kurca u moju pizdicu. Onda mi je zadigao noge sastavljajući mi kolena sa mojom bradom i u sledećem naletu njegovog nabreklog kurca osetih novi bol koji me natera da kriknem.
Nastavio je žestoko da mi ga nabija i tek tada sam bila jebana kako treba! Razvaljivao je moju malu vaginu koja nije bila spremna za takav debeli komad. Ipak, topila sam se od milja. Bio je to seks sa odraslim mužjakom koji je znao da jebe dobro i dovoljno dugo da mi pomuti svest. Bolelo me je sve, dugo sam već bila u tom položaju, a on nije prekidao, čak je bio sve kurčevitiji. A onda, sam doživela pravi šok! Moj ujak, ne znam kako, pojavio se na vratima štale i zaprepašćeno buljio u prizor ispred sebe. Momak skoči kao oparen, brzopleto se oblačeći dok sam ja iznenađena i postiđena pokušavala da dođem k sebi! Ležala sam raširenih nogu okrenuta prema ujaku. Srećom, jebač je bio toliko priseban da mi prebaci majicu preko bedara. Ujak ironično dobaci momku da izađe, prilazeći mi. Nespretno sam se dizala navlačeći gaćice, kad me dočeka šamar.
- Droljo mala, . .. uh, kako bih te . .. — reče i ljutito izađe. Potom sam dugo sedela u štali, pušeći cigaretu za cigaretom nemajući hrabrosti da uđem u kuću. Nisam znala šta da mu kažem. Predveče dođe po mene pozivajući me na večeru. Bilo me je stid i nisam smela u oči da mu gledam. Koliko se dalo primetiti, ljutnja ga je prošla.
- Tako ti, a jebeš se okolo! … a škola? — paleći cigaretu prozbori moj ujak. Nisam znala šta da mu odgovorim, iščekujući šta će dalje biti … Nije me moj ujak nikad udario bio je uvek dobar prema meni, nežan i predusretljiv. Stavio je bocu pića ispred sebe na stočić i zavalio se u udoban trosed u dnevnoj sobi. Osetih u njegovom pogledu nešto što do tada nisam videla, nešto što je slutilo na neki novi odnos među nama.
- Ako si jela, idi u krevet, sutra ćemo popričati o svemu, o školi. . . reče ujak i nastavi:
- Danas si kidnula, a? Zbog onog picopevca? Hoćeš li se kurvati ili ćeš se školovati? — Bila sam zatečena onim „kurvati“, želela sam da propadnem u zemlju od srama, da pobegnem od njegovog prodornog pogleda. Osećala sam nelagodnost pa sam otrčala u sobu. Ujutru, kad sam sišla u dnevnu sobu, ujak je već bio budan i leškario je na trosedu.
- Ne moraš žuriti u školu, rekao sam im da si bolesna i da ćeš biti odsutna par dana.
Stajala sam ispred njega na pola puta do kupatila u prozirnoj spavaćici koja je otkrivala moje mini gaćice. Produžih do kupatila i taman sam se oprala kad on uđe za mnom i približi mi se, otpozadi. Osetih dah na vratu; njegova blizina me uznemiri. Osećala sam veliku uzbuđenost kod njega. Šta će se desiti, pomislih panično.
- Koliko si se puta jebala do sada? — Direktno pitanje me zbuni, ali sam nekako promucala da sam se jebala samo sa dvojicom, do danas.
- Dobra si, tek ti je petnaest, lepo si počela . .. — reče ujak i stavi ruke na moje kukove. Drhtala sam od neke čudne jeze koja je strujala mojim telom.
- Nevaljalice, ne ide ti škola, ali izgleda da ti jebanje prija sa momcima, a? — reče i zadiže mi spavaćicu.
Jednim potezom mi skide gaćice grabeći me za dupe svojim velikim, grubim šakama, gnječeći moje guzove. Zatečena i zbunjena nisam se pomerala, ubrzano dišući u iščekivanju šta će se još dogoditi. Kada sam osetila toplo, debelo meso njegovog kurca orijaških dimenzija na svom dupetu, snvatila sam da ću biti jebana od ujaka!!! Ne znajući kuda ću sa sobom prepustih se, a on konjski falus stavi između mojih butina. Spustih pogled i ugledah balvan medu nogama i glavić kurčine koji njuška oko moje pičkice. Uplašila sam se. Ali tek kad mi je silovito zabio, vrisnula sam kao oparena, shvativši da će me ovo konjsko kurčevo meso pocepati! Za maloletnu pičkicu kao što sam ja, to je izgledalo kao da mi neko zabija užarenu štanglu u utrobu . .. Kriknula sam a izraz mog lica u ogledalu zapamtiću do kraja života.
- Aoooh, boooli… jooj . . .ooooh, joj! — vrištala sam na sav glas. Pomislih da mi se karlica raspada, da me razvaljuje i da me više niko neće moći normalno jebati posle ovoga! Ta njegova seljačka kurčina će od moje pizde napraviti grotlo, pomislila sam izbezumljena.
- Kurvice mala, sada ćeš videti šta je pravi kurac! — prostenja ujak i poče životinjski da mi zabija otpozadi kao pastruv! Od siline nabijanja njegovog klina u moju šupljinu udari mi krv u obraze, zanesvestih se od te siline, gorela sam ritaiući se kao kobila pri parenju! Čvrsto sam zgrabila lavabo kako me ne bi zalepio za ogledalo. Kako li je životinjski gurao to nenormalno nadrkano meso u mene. Stisnuh zube, jedva sam izdržavala to čerečenje. Molila sam boga da što pre svrši. On nije prestajao da me divljački jebe. Zajauren kao vepar, šišteći, stenjući sve žustrije, zakucavao je svoju seljačku kurčinu u moju vaginu, u utrobu, žareći i paleći je. Samo da što pre ištrca i ostavi me da predahnem. Počela sam drhtati i grčiti se u neugodnom položaju, primajući u suludoj jebačini žestoke udarce u potpuno neravnopravnoj borbi — orijaški kurac protiv moje male pičkice!
Rovario je moj ujak silovito kao kad se pastuv ropne na rasnu kobilu … A ja sam se osećala kao ždrebica kad se pari sa rasnim vrancem! A, onda, uh, hvala bogu, osetih tople mlazeve sperme kako kuljaju u moju vaginu. Praznio se on, đubre seljačko, mlazeve sperme je istresao i punio me, a kad je napokon, izvukao to idiotsko veliko kurčevo meso, odahnula sam sa olakšanjem. Ovako natrćena, raširenih nogu, stajala sam neko vreme drhteći, a onda sam osetila kako se iz mene izliva topla sperma, cedeći se niz unutrašnje strane butina sve do poda kupatila između mojih stopala. Dahtali smo ubrzano oboje, a ja se nisam mogla pomeriti onako izjebana kao kobila!
On zadovoljno navuče odeću na sebe, ostavljajući me samu sa svojim utiscima. Malaksala i iscrpljena, bukvalno razvaljene pičke, oprala sam se a potom legla u svoju sobu razmišljajući o svemu. Nekakav čudan i nepoznat osećaj me prožimao, osećaj da sam iskorišćena u zabranjenom seksu. Na bol sam potpuno zaboravila, bol moje razvaljene pičkice nastao od silovitog nabijanja. U stvari, više sam se stidela nego što sam brinula o samom činu. Vrtela sam film unazad i da nije bilo onog nespretnog seksa sa mojim momkom, možda se ovo ne bi desilo, jer kako se može zamisliti da se jebem sa odraslim čovekom od 45 godina, ali u punoj snazi. A uz to on je moj krvni rod i staratelj! Opšta zbrka u mojoj glavi. Razmišljala sam šta će doneti dani koji slede. Da li opet seks sa ujakom, odlazak od kuće u nepoznato, u neizvesnost. . .
Pa ja uopšte nisam pružala otpor, pomislih, već sam tako jednostavno prihvatila tu orijašku kurčetinu koja me temeljno preorala. Da li ću imati snagu, a i želju da ga sledeći put odbijem? Mnogo pitanja za mene . . . Moj dotadašnji odnos prema ujaku je bio više prijateljski. On je čovek bez žene i možda više nije mogao izdržati. .. Počela sam da ga pravdam, a kasnije sam ga čak razumela. Ali tada nisam tako razmišljala, on me je naprosto izjebao kao neku mladu drolju čim mu se ukazala šansa, a ja sam imala taj peh da me je zatekao onako raskrečenu u štali. ..
Par dana sam ga izbegavala na sve načine, a i on mene, činilo mi se. Oboje smo bili pod utiskom one divlje jebačine. Kuvala sam i radila sve po kući. I tako, raspremajući njegovu sobu otkrila sam nekoliko pornografskih časopisa, izlizanih od duge „upotrebe“. Drkao je, dakle, nije želeo da se ženi. Kad je trebalo da ponovo krenem u školu, upitao me je da li ja uopšte želim da učim. Bila sam loš dak i na njegovo pitanje sam samo slegla ramenima. Ako nećeš da učiš, zaposliću te, reče promatrajući me znatiželjno. I gle čuda: iako sam bila maloletna klinka osetila sam da on želi da me ponovo jebe. Nevična razgovorima sa starijim muškarcima, samo sam ćutala i prepuštala da on donosi odluke. Ja sam do tada želela samo da se lepo obučem, namontiram i dopadnem se momcima iz grada i seoskim đilkošima.
- A, šta da radim?
- Možeš i ovde, ima puno posla. Zavalio se na trosed, pijući rakiju. A ja mu nisam smela odgovoriti da neću zauvek ostati na selu da čistim štale, muzem krave i širim noge za njega. Zgražavala sam se od te pomisli!
- Možeš gde hoćeš, da ja ti nudim da radiš, kad školu ne jebeš dva posto. — Pošto nisam reagovala, ujak je odustao od svog predloga. Morala sam ići u školu, a posle škole — učenje i rad na imanju. Od našeg prvog tucanja prošlo je nekoliko dana, ali sam osećala da na reprizu neću dugo čekati. Na to su me podsećali njegovi požudni pogledi. Ali, ovog puta sam bila spremna.
- Malena, dođi ovamo — doviknuo mi je iz hangara, a onda mi je pokazao šta sve treba da uradim. Približio mi se, uhvatio za lakat i primakao se tik uz mene. Oboje smo bili napeti u iščekivanju. On naglo skide pantalone, otkrivajući svoj već nabrekli debeli kurac. Uhvati me levom rukom za glavu stavljajući mi do znanja da kleknem. Kurčina je štrčala ukočena tik uz moje lice. Zgranuto sam razgledala to nadrkano spolovilo, kurac nad kurčevima, žilav i tvrd kao konjski. . .
Glavić se kočoperio čekajući da ga usisam. Desnom rukom je drkao koren kurca i insistirao da ga strpam u usta. Nije čekao više, ugurao mi ga je bez obzira na moje protivljenje. Počeh nespretno, kao prava klinka početnica, da ga pušim ali nisam mogla u prvi mah da dovoljno raščepim usta da ga celog primim. Koliki je bože! — pomislih i onda se upreh da ga usisam . .. Trudila sam se da ga zaglabam usisvajući ga uz razrogačene oči. Pušila sam ujaku kurac kao pomahnitala, terao me je na to. Teško sam dolazila do daha. Gurao ga je u moja razvaljena usta i više nego što može da mi stane, ne osvrćući se na moje mumlanje i mlataranje rukama. Čoveče uguši me, panično sam razmišljala. U jedan mah sam se zagrcnula, kao da mi je drašnuo krajnike. Dao mi je kratak predah, pa mi ga je ponovo strpao u usta . . .Sisam, pušim i pokušavam da mu udovoljim, uvlačeći ga maksimalno do grla. Lizuckam mu glavić — gle! — sad mi on postaje interesantan. A jaja su mu sigurno puna sperme, za mene . . . kakva lekcija iz sisanja debelog kurca mog ujaka! Kada zatim leže svom težinom na moje mlado krhko telo, raskreči mi noge, i sjuri mi razgoropađeni kurac u pičkicu, kriknula sam.
- Boooli, čoveče … ej . . . oooh, jooj, boliiii! Joj bre … uf. . . jeh . . . ooh! Kako je zabijao kurčinu u moju rupu ja sam vrištala od bola, stenjala, šišteći kroz stisnute zube, zgrčena lica. On je razvaljivao moju pičku! Bukvalno tako, to debelo tvrdo kurčevo meso mi je nateralo suze na oči. Vrištala sam kao kreten, zgrabila sam ga za ramena, zarivajući nokte u meso, i stenjala od silovitog zabijanja batine u moju pizdu. Ubiće me, pomislih, kad on naglo izvuče kurac iz moje pičke i prosu spermu po meni, štrcajući na sve strane, po licu, grudima i stomaku. Baš sam kučka, pomislih drhteći, i ostadoh u ležećem položaju raskrečena i rastočene pičke; topla sperma mi se slivala niz bradu. Bio je to samo početak! Pričekala sam da ode u kuću, a zatim sam otišla do kupatila. Pogledala sam se u ogledalo i zapitala se šta ja to radim? Da li je to normalno? Počela sam da se istinski jebem, a još sam maloletnica. Ali tu je bilo i jedno novo saznanje: klinka jesam, ali među nogama imam rupu, imam pičku spremnu za jebanje. A slučaj je hteo da mi prvu obuku iz jebanja pruži moj ujak.
Dok sam se posmatrala u ogledalu osećala sam se nekako čudno. Gledajući svoje mlado telo razmišljala sam o tome da sam ipak veoma brzo pristala na seks sa ujakom, bez obzira što sam se kao protivila. Zašto? Odgovor je bio jasan: postala sam žena!
Legla sam na krevet gola i pušeći cigaretu pokušavala da se opustim. Ujakov dolazak u moju sobu me nije iznenadio. U međuvremenu se okupao i izbrijao. Odbacio je mantil, a ja ugledah ogroman otromboljeni kurac koji je visio među njegovim dlakavim nogama. Ćutali smo, samo se čulo naše ubrzano disanje, prišao je lagano i blago mi privukao glavu. Ovog puta se nisam protivila. Sisala sam mu ponovo sve dok nije narastao i zapušio mi usta. Činilo mi se da u usnoj šupljini imam konjski ud! Treptala sam, ne verujući da gutam to debelo kurčevo meso, široko razjapivši usta kako bih ga mogla primiti duboko, u samo grlo! Sada sam to radila sa zadovoljstvom!
- Ah . . . dobra si, ti kučko mala . . . aaah, da, tako . . . samo ga sisaj . . . uf. . .
Stenjao je dok sam mu ga pušila, gutala, sisuckla, drkala pa ponovo uvlačila u svoja usta. Nesvesno sam se vežbala u pušenju i gutanju kurca, postajala sam sve bolja pušačica, sisačica, gutačica i drkačica ujakovog seljačkog kurca. Obrađivala sam ga kao prava kurvica. Ujak je dahtao kao pastuv, očigledno je bio presrećan što mu jedna klinka puši. Ja sam se sve više prepuštala i oslobađala od stida. Okrenuo me je i onda mi ga otpozadi zabio, krvnički. Vruć pendrek u mojoj pički. Kriknula sam pa zatim se opustila i pripomogla, nabijajući se sa svoje strane na njegov kurac. Kako je žario u mojoj utrobi. Nametnuo mi je žestoki tempo pa sam pokušavala da usporim njegove brutalne prodore u moju pizdu. Činilo mi se da će mi njegov kurac izleteti na usta. Ali tu je bila i slast koja je palila moje telo, za mene jedan sasvim novi osećaj, i onda . . . da li je to moj prvi orgazam? Čvrsto sam stezala ivicu kreveta, boreći se da me ujak i njegov kurac ne raznesu! Čerečio me je, cepao mi pičku divljački. Vrišteći sam svršavala, a onda osetih kako njegov paorski kurac opasno vibrira. Izvadi ga i ubrzano ga drkajući štrcnu dva tri mlaza sperme po meni. Plašio se valjda da ne začnem pa nije svršavao unutra.
Tako je počeo totalni seks sa mojim ujakom. Maloletnica i odrasli muškarac. Sledovala mi je svakodnevna porcija, dve seanse . . . Dva meseca kasnije shvatila sam da sam iako klinka postala seksualno zrela ženka, uvek spremna a i željna dobre jebačine. Postala sam ovisna o seksu, željna da budem jebana non-stop, tako me je naučio moj ujak . .. U školi sam bila reda radi, a onda sam okinula godinu. Za kaznu nisam mogla nigde na letovanje, morala sam ostati celo leto u selu što je najviše pogodovalo mom ujaku, ali i meni!
Došlo je leto i puno poslova na imanju. Mnogo muških ruku je trebalo da završe sve radove na vreme. Tu su bili sinovi od ujaka i neki rođaci. Ja sam im pomalo pomagala i onda postepeno postala njihova mala slatka kurvica! Drolja za pražnjenje njihovih natečenih jaja punih sperme! Već posle nekoliko dana jebao me ujakov stariji sin. Pokušala sam da ga eskiviram, a on mi je rekao da sve zna, i kad može ujak . . . Odveo me je u štalu i jebao me prostački, gotovo celo posle-podne, tri ili četiri puta. A uveče sam, naravno morala zadovoljiti ujaka.
Ušao je u moju sobu gde sam ga spremno čekala. Postalo je to uobičajeno svaki dan, svako veče. Ustima sam mu nadrkala kurac dok nije postao masivan i ukrućen, a onda sam mu okrenula dupe i istrćila ga. U međuvremenu sam naučila da moja pica nije jedini izvor uživanja. Samo sat pre toga njegov sin me je jebao u dupe. Raširila sam guzove šakama, oslobađajući mu prostor da mi lakše zarije kurčinu u mali šupak. Napaljen nije dugo čekao da mi ga zguzi.
- Aooh, što je ovo . . . uh . . . dobro, kučko mala, uh!
Vrisnuh i rukama raširih guzove još više da bi ujaku olakšala prolaz, a svoju patnju smanjila. Njegova jaja su me ritmički lupkala po pizdi. Zabijao ga je divljački, šireći mi dupe maksimalno. Cepao mi je šupak, ispunjavajući ga vrelom kurčevinom … Začudo, moje dupe je sad spremno primalo sve njegove ubitačne ubode. Ritala sam se kao mlada ždrebica pri svakom sledećem zabijanju kurca, ali kao da sam počela da priželjkujem da me pocepa, da mi uništi šupak, da me rasčereči da me tako razjebe da ne mogu da hodam! Napunio je moju guzu toplom spermom i kad je izvukao kurac oko čmara se slivalo njegovo gusto mleko. Šupak mi je žario . . .
Zaspao je odmah, a ja otiđoh do kupatila da se operem. Nisam se čestito ni smestila u krevet, a ujakov sin pokuca na moj prozor. Zvao me je da izađem.
- Ne mogu, umorna sam.
- Ma, hajde, jebo te … šta ti je, nećeš valjda spavati? Kada sam provirila kroz prozor ugledala sam još par momaka koji su tih aana pomagali ujaku na imanju.
- Jesi li lud, ketenu … ujak će nas sve … ako ga probudimo!
Nije upalilo. Na njegovo nagovaranje tiho iskočih kroz prozor, polugola i pridružih se grupi. Momci su bili pripiti i očigledna raspoloženi za zabavu. Ušli smo u staju, bilo nas je šestoro, popeli se na gornji deo ispod krova. Dočekalo me je iznenađenje. Hrana, piće, kasetofon i par prostrtih ćebadi. Nije trebalo puno mašte da se zaključi da su oni i planirali susret sa mnom, ali kakav!
- Hajde mala, popi.. zamezi — neko je dobacio, puštajući tiho muziku. Otpila sam nekoliko gutljaja žestokog pića i atmosfera se popravila. Oni su pre toga već bili urokani. Cerekali smo se i pričali masne viceve.
Počeo je ubrzo pravi orgijaški meč! Pet na jednu! Ta jedna sam bila ja! Jebo te, rekoh sebi, ovi će me uništiti! Raširila sam noge za prvog tipa koji mi iz zaleta nabi kurac u pičku, do korena. Drugi mi strpa kurac u usta tražeći da mu pušim. Približili su se i ostali, pa sam redom i njima sisala kurčeve. Nešto kasnije su me natrćili i redom jebali u dupe. Prepustila sam se sudbini. Rasturali su mi dupe tako neobuzdano i divljački da sam roktala kao prase! Stenjala sam, ječala pri svakom novom prodoru u moju analnu rupu.
- Pocepaćete me, svinje . . .oooh … uh . . . jebo … te! Nisam više mogla trpeti pa sam vikala, vrištala i vrtela dupetom kao mešalica, ali su oni nemilosrdno prekopavali po mom dupetu. Usladilo mi se . . . A onda mi nabiše u usta i u dupe istovremeno, nisu zaboravili ni pičku. Začepili su mi sve rupe — usta, pičku i dupe. Onda izmena, jedan mi ga sjuri u usta, u grlo, drugi ga zabi ispod mene u pičku, a treći mi životinjski ugura u moje rascvetalo dupe. Osetih da gorim. Sapeta kurčevima, kao da ih je bilo stotinu koji su radili bez prestanka. Bila je to sjajna predstava pet veličanstvenih kurčeva i tri rupe! Da li sam patila ili uživala? Izgleda mi ovo drugo više nego prvo.
- Oh, bože . . . jebite me, oooh … jooj… d . .. jebite me, razvalite meee, pocepajte mi pičku, rasturite mi šupak, svinje … tako … tako .. pederčine, izjebite meee… — Vrištala sam idiotski.
Sperma poče da kulja, da bljuje i štrca na sve strane, po meni, po licu i sisama, po stomaku, prljali su me, prazneći svoja muda . . . Osećala sam se kao da plivam u moru tople, lepljive sperme! Blaženstvo! Tražili su da im posisam još jednom svima, da poližem svaku kap sperme … Toliko sam bila izjebana da se nisam mogla mrdnuti od iscrpljenosti. Svaka koščica me je bolela, ležala sam na podu, onako ulepljena oskorušenom spermom, i ubrzo sam utonula u san. Ujutru me je ujak našao onako golu i uprljanu.
- Kurvetino! Postala si seoska drolja! Nisam reagovala. Ovaj susret sa ujakom bio je hladan, rekao mi je da se spakujem i idem. Momci koji su me prethodne noći izjebali, potrudili su se da to rade sa mnom nekoliko narednih noći. Doista sam postala njihova mala seoska drolja.
Kasnije sam otišla u susedni grad i zaposlila se u jednoj kafani. Niko nije postavljao pitanje šta jedna šesnaestogodišnja klinka radi tu. Ali su mnogi znali šta bi trebalo da radi. Moji seoski doživljaji su se raščuli. Postala sam kurva, i to sa šesnaest godina. Moja profesija je bila predodređena, a osnovno sredstvo za rad je bilo moje telo — mlado, atraktivno i spremno na totalni seks.
To što sam u isto vreme konobarica i šankerka, samo je paravan. Moj glavni zadatak je prostitucija, da zadovoljim goste svojim telom. Kad gazda namigne, spremna sam da raširim noge. Zadovoljni su i gazda i gosti i, naravno, ja. Dokle će to da traje, ni sama ne znam. Ali je sigurno da će doći dan kada ću se gorko kajati.

Sasvim slucajno..sa mamom

Sta da kažem To se desilo sasvim slučajno sa mamom. Da budem iskren, već dugo čitam incest priče koje me strašno pale, ali nikada nisam smio da učinim bilo šta što bi mojoj majci dalo do znanja da je želim. No, nekako su se kockice posložile pa da vidite i kako… Ja sam oženjen, i kada smo dobili prvu bebu bila je vrlo nemirna, tako da je uvijek neko morao da bude uz nju i da je uspavljuje.
A ja sam uvijek volio ženi se privući sa boka, izvaditi ga, razmaknuti joj noge i polako je maziti dok ne ovlaži, ili dok leži uvući joj se tiho medju noge, na šta bi ona samo pomakla noge i pustila me do mačkice, jer je i ona voljela da me osjeti dole… A bilo je važno da bude vlažna, drugačije nisam mogao ući jer je bila vrlo uska iako je radjala, a u mene debeo. Mama je udovica već dugo godina, 12 godina, ima 55 godina, fino izgleda, i grudi najljepše na svijetu… Tako, jednoga jutra se desilo i sledeće supruga je rano izašla dok sam ja spavao, a pošto se beba budila a ja spavao tvrdim snom jer sam prethodnu noć malo zalomio, mama je došla do kreveta kod nas u sobu da je umiri, i tako je prilegla na drugoj strani kreveta.

I ona je zaspala, baš na boku prema bebi, a kako sam se ja budio, osjetio sam da sam tvrd, ma kao stijena hehe, jutarnja erekcija, i tako sam se privukao njoj, misleći da je žena prišao sam joj onako u gaćicama, a rukom zagrlio i dohvatio dojku koja je bila velika, no kako je žena radjala imala je veće nego inače. Kad sam je dodirnuo ona se promrdala malo, ali ja nisam ništa skontao, nego sam i dalje mazio bradavicu a kukovima polako išao naprijed nazad.
Ona se opet pomjerila malo, kao da je htjela da ustane, ali ja sam je stisnuo ne dajući da ustaje, misleći da je moja žena Eh kako joj je bradavica bila tvrda, no ja sam bio tako uspaljen, onako iza sna da nisam povezao da to što držim u ruci je mnogo veće nego što sam navikao… A grudi me pale, ma ništa me tako ne digne kao grudi… Kitom sam šarao po njenoj guzi a ona se izmicala, ali nije pustala glasa, a ja sam opet mislio da ona neće da se mazi, pa sam je malo sputavao… Skinuo sam gaćice i pustio ga napolje tako da je tek sad imao prostor za akciju. Ona je imla svilenu spavaćicu po kojoj sam joj klizio po guzi i mačkici i osjetio sam da je mokra jer onako sa boka sam šarao pravo po mačkici.
Bradavica joj je bila tako tvrda da mi je išla voda na usta, ali kako sam navikao sa ženom, krenuo sam polako ka dole, i dalje ne shvatajući da to nije moja žena, nego moja majka, i da to što ću upravo da uradim, ću da uradim ženi koja me je rodila, da grudi koje ću da sisam su grudi žene koja me je na njima dojila, i mačkica koju ću sisati je ona iz koje sam izašao na ovaj svijet. Krenuo sam ka dole, ka njenim kukovima, a ona je i dalje bila na boku, ne shvatajući šta ja to radim. Kada sam stigao glavom do guze čuo sam tiho ’ne, ne’, ali ja sam bio tako napaljen, ona me je rukama odgurivala, gurala mi je glavu od sebe, ali moje usne su već bile na njenim kukovima, a rukama sam joj dizao spavaćicu. Kada sam joj podigao spavaćicu već sam bio na koljenima ispod nje, i onda sam je gurnuo na ledja i kada je legla, usnama sam već bio na njenim koljenima… To je bila igra mene i moje žene, samo što ovaj put to nije bila moja žena, nego moja majka.
. Usnama sam joj ljubio koljena rukama išao ka kukovima, polako ih raširivao, i bilo je nevjerovatno osjetiti kako ona drhti pod mojim dodirima ruku i usana. Ona je žena kojoj muškarac nije prišao preko 10 godina
A ovo što joj se sada dogdjalo, mislila je da joj se u životu više nikad neće desiti. Raširio sam joj noge i uvukao se ka mačkici Bila je vrela kao oganj.
. Bila je čupava, a mačkica je bila otvorena vidljivo Jbga, sve je to bilo tako uzbudljivo da ja nisma povezivao stvari uopšte.
. Taj njen miris me je tako omadjijao, da sam samo želio da uronim u nju I kako sam joj prilazio bliže lizao sam butine i raširivao joj noge, tako da sam osjetio da je njeno opiranje rukama postajalo sve slabije i konačno sam jezikom stigao do njene mačkice.
Kako je to bilo lijepo, kako sam je samo lizao osjetio sam kako diže kukove i kako me sve više prima dole
Rukama gura moju glavu ka unutra, a moje ruke su išle ka gore i tako sam stigao do njeni grudi Do izvora mojih maštanja. Eh kako je bilo prelijepo imati ih u rukama, te grudi koje su me dojile i o kojim sam maštao već godinama… Sisao sam je dole i upijao njene sokove, ma bio sam omadjijan tom ljepotom.
Žena mi nije nikad bila za te oralne igrice pa sam se malo i začudio kako to da sad toliko uživa, a nisam imao pojma da oralno zadovoljavam ženu koja je o tome već prestala da sanja… U sobi je bilo mračno ali sam već po pokretima polako osjetio da se nešto čudno dešava Jer ova žena je već bila u tako ekstatičnom transu jer sam osjetio kako sve užurbanije diše i rukama mi daje pravac lizanja, a nogama me je zagrlila oko glave, tako da je to bio jedan ekstatički klinč iz kojega se nije moglo izaći. Postajući sve svjesniji da ova žena koja je pred erupcijom orgazma nije MOJA žena, maltene sam se stresao postajući istovremeno svjestan KOJA je to žena…mozak mi je radio 100 na sat, ali nije bilo povratka, tako me je držala nogama da mi nije bilo povratka, a ta činjenica da u stvari ližem moju mamu i da ta slast koju osjećam dolazo od njene mačkice koja je točila neprestano koliko je bila vlažna, to me je načisto naježilo od uzbudjenja! Stenjala je sve jače a rukama sam je i dalje držao za grudi i bradavice mazio dlanovima i vrhovima prstiju.
. I tada je počela da svršava Joj ljudi koje je to svršavanje bilo.
. Ma to je bila prava erupcija, grčila se onako kako može da se grči žena koja nije doživjela da je neko tako oralno zadovolji preko 10 godina Tada sam cuo ’dodji gore’, i krenuo sam ka gore, usnama ka stomaku pa jezikom do bradavica, a kita mi je išla ka gore i u momentu kada sam došao usnama do bradavica kita mi je stigla do njene mačkice.
Nisam joj mogao vidjeti lice jer je glavu zabacila unazad, tako da sam joj počeo sisati bradavice i počeo se ispunjavati moj davno sanjani san Eh kako sam je sisao, jednu pa drugu, a ona je svojim rukama pomjerala mi kukove, vodila me da udjem u nju. Sisajući joj bradavice tako sam i došao kitom do njenih usmina koje sam maloprije tkao sočno lizao.
. Malo sam zastao, kao u strahu nekom…ali ona je rekla ’jos’, i rukama mi gurala kukove ka sebi I onda sam usao u nju.
. Prvo glavicem malo, ali kako mi je debeo nisam nikad išao naglo ni jednoj Moja prva mi je rekla da mi ne padne na pamet nikada da nekoj oduzimam nevinost hehehe, pa sma je i poslušao hehehe.
Ušao sam glavićem naprije pa sam izišao, ja sam vraćao kukove ali mama je htjela sve, htjela ga je cijeloga. Poslije mi je priznala da me je jednom vidjela u gaćicama dok sam bio u sobi u punoj erekciji kroz otškrinuta vrata, i da nije mogla vjerovati da mi je toliki, jer tati nije bio niti dug niti debeo A to što je ona vidjela i što sam ja imao bilo je nešto što je ona željela samo u snovima.
I eto, taj san joj se upravo i ostvarivao, imala je muškarca medju svojim nogama, koji ju je polizao tako dobro da se ne sjeća da je ikada tkao jako svršila, i isti taj muškarac ima alat koji će je ispuniti tako i toliko koliko u životu nikada nije bila ispunjena. Taj muškarac je bio njen sin, u svojim najboljim 30-tim godinama, ali to njoj sada nije ništa smetalo. Ta silina užitka koji je upravo doživljavala blokirala je sve svjesne reakcije, i kako mi je rekla, kada sam je onako polizao, tada je samo mislila na jedno – a to je da ga osjeti kako joj ulazim unutra. I taj san joj se upravo ostvarivao – ušao sam joj polako unutra, pokreti su mi bili sve dublji, njeni kukovi su se dizali prema meni, otvarala se da ga primi sve više i dublje.
. Tucao sam je kratkim pokretima koji su postajali sve duži, sisao sam je sve jače, sisao sam je i time ostvarivao moj san i tako sam u jednom momentu ušao sav u nju.
. Svih 18ipo i debljine zavidne Osjetio sam kako joj jajima udaram u guzu od inercije pokreta, a ona je počela dahtati i sa bradavica sam odvojio usne da je ušutkam, i u tom momentu mi je rukom povela glavu ka njenom vratu i rekla.
. Sisaj mi vrat Tako sam joj sisao vrat i osjetio sam kako joj srce sve brže kuca, a dole sam je tucao nevjerovatnim ritmom.
. Tucao sam je kao nijednu do tada, izvijala se poda mnom kao ždrebica, propinjala se kao da ima 18, a bila je tkao vrela da sam i sam osjetio da više neću moći Vjerovatno me je malo i sinoćna cuga malo usporila, ali bio sam uzbudjen na podeoku 10 od 10…u tom trenutku mi je rekla ’sad, nemoj stati, daj mi ga još’.
. I još se više izvila u ekstatičkom transu, povukla mi je glavu i jezikom mi kružila po uhu Osjetio sam njen dah.
. I tad mi je rekla ’nemoj ga vaditi, napuni me, napuni me sine, napuni svoju mamu, svrši u svoju mamu’ I to je bio trenutak koji me je tako upalio da sam istog momenta počeo da duboko svršavam u mojoj mami.
. I u tom trenutku je i ona počela da svršava Osjetio sam kako joj se kukovi trzaju ka meni, nogama me je stisla još jače.
. A ja sam špricao i špricao Ma to je bio nevjerovatan doživljaj, mama je svršavala poda mnom, naša oznojena tijela su se onako ljepljiva spojila u jedno, ona je svršavala jecajući, a ja sam špricao u nju i svršavao kao nikada u svome životu… I kada sam pomislio da je kraj.
. Jer smo sve laganije se pokretali u kukovima, odjednom me je gurnula sa sebe i rekla ’lezi’, ja sam legao, a ona mi je sjela n stomak, osjetio sam kako je mokra i tad mi je posisala jednu pa drugu bradavicu (kao da je znala da su mi bradavice najosjetljivija erogena zona) i krenula ka dole i već kitu upola spuštenu odjednom stavila u usta, onakvog uljepljenog od sperme i njenih sokova Nisam mogao vjerovati sta mi se desava, poslije svega sto se dogodilo, mama mi je tako dobro sisala kitu da nisam to mogao da skontam da je java.
. I naravno, digao mi se kao strela, a ona me je lizala, glavić, pa dole do jaja, i poslije mi je rekla da joj je to oduvijek bio najveći slatkiš, okus sperme u momentu kada kita svrši, i da je tati uvijk to radila, sisala ga poslije svakog svršavanja, mada se tati nikada nije tako brzo dizao kao što je meni se sada digao Sisala me je tako lijepo, ma bio sam na sedmom nebu, ali nije ga htjela više unutra, nego je htjela da još jednom svršim.
. što je meni bilo ekstra, jer žena mi to zadovoljstvo nikada nije htjela rado da ucini, cak sta vise, nikada i nisam svrsio unutra A ovo što se sada dešavalo, mamino sisanje moje kite, sve je govorilo da joj ne pada na pamet da ga vadim iz njenoh usta sve do samoga kraja.
I tako je bilo Kako me je sisala lijepo, ma to je bila fantazija, rukom ga je kružno drkala a sve je bilo vlažno da sam svakim njenim pokretom glave i ruke vidjeo zvijezde, i nije mi dugo trebalo, rekao sam da cu svrsiti a ona je rekla ’daj ga mami sine, svrsi mami u usta, svrši ljepoto moja’, i počeo sam svršavati, a ona je glavić ostavila unutra i jezikom mi i dalje drkala po njemu, a rukom isto tako drkala dole niže
Glavić mi je eksplodirao i sperma je iz mene ponovo pokuljala Njena usta su bila vrela, ali cijela ta situacij je bila tako ekstatična da mislim da je iz mene izletjela sperma koju nisam ni mislio da više imam. Usnama me je i dalje cijedila, prateći moje kontrakcije, i to je bio kraj.
. Usne su joj bile umazane moje sperme, progutala je sve uz oblizivanje Zatim je prst gurnula u svoju mačkicu.
. Legla pored mene, stavila malo na jednu pa na drugu bradavicu i šokirala me riječju ’poliži mi bradavice’, povukla mi glavu na sebe prema bradavici pa sam kao u transu polizao joj jednu pa drugu bradavicu, osjećajući u ustima mješavinu mojih i njenih sokova na njenim bradavicama.
. Na tim maminim bradavicama sa kojih će od toga momenta moje usne piti nektar sladosti dugo dugo… .

Ivanina incest prica

Ovako Ivana i ja smo bili razdvojeni skoro dva meseca, zato sto smo prodali stan u kojem smo ziveli a ja sam otisao na rad u inozemstvo, Ivana je sa decom otisla da zivi kod brata u stanu koji su nasledili od roditelja da bi Ivana mogla da odrzava nas lokal, inace im roditelji zive u drugom gradu Kada sam dosao u svoj rodni grad nakon dva meseca i kada smo se malo skrasili u jednom iznajmljenom stanu ikada je sve doslo na svoje a naravno samim tim je na red uvece dosao i sex. Kao i obicno bili smo otvoreni u svemu pa sam pitao Ivanu dali je bio neki sex dok ja nisam bio tu i td… Kao sto vec znate iz predhodnih prica Ivana se ranije vidjala sa nasim drugom i jebali su se kad god su stigli… e tu pocinje Ivanina prica… Znas nisam ogla da se vidjam sa njim ipak bi bilo nezgodno da Jovan (njen brat) sazna nesto
ali se desilo nesto sto ne mogu ni sama da verujem, od kako si otisao sex mi je jako nedostajao i smisljala sam planove kako da se vidim sa njim ali deca i brat su mi bili velika prepreka, kao sto znas brat je spavao u dnevnoj sobi, deca u jednoj a ja u drugoj sobi… Naravno pred Jovanom sam se oblacila slobodno ipak mi je brat i on me naravno ne gleda kao sexualni objekat, medjutim prevarila sam se u tome! Od tih reci meni se kurac odmah digao-sta je bilo reci mi, rekla je polako, slusaj me redom uh jedva sam cekao da cujem…

Jednu noc kada sam uspavala decu Jovan nije bio kuci i ja sam od dosade sela malo za kompijuter u histori su bile samo stranice sa sexom i to mozes misliti kakve, sve sami incesti brat i sestra u prvimah mi je to bilo cudno jer je ipak on povucen decko ali onda sam vratila film i setila se svega sto sam smatrala nevaznim, kako mi prilazi, kako me sve cesce ljubi u obraz, kako prica kakav si ti srecnik i tako to Sama pomisao na to me je malo palila ali me je mnogo i plasila ma da nisam to odavala vaznosti, Jednostavno sam otisla na spavanje ali kada sam legla nisam mogla da se uspavam, kako sklopim oci, tako su mi te slike kako brat jebe sestru pred ocima od samog razmisljanja sam se jako napalila i ovlazila dobro… Naravno pocela sam da mazim ribicu, nisam ni cula kada je Jovan usao u kucu a iskreno zamisljala sam kako me bas on tuca sa njegovim velikim kurcem, inace jednom prilikom nam je njegova devojka Dragana onakokroz salu rekla niko nema tako veliki kao moj Jovan… Ja sam bio vec uzasnonapaljen ali nisam hteo jos da pocnem da ga drkam jer bi svrsio za sekund dok sam polako gurala prste u ribicu jednom rukom sam trljala klitoris i taman kada sam bila na vrhuncu cula sam neki udarac u vrata u trenutku sam stala i pokrila se ali se vise nista nije culo razmisljala sam o Boze koliko sam ja bolesna sta sam radela do sad, dobro da se to desilo pa sam prekinuta ali mi je onda palo na pamet da me je to mozda Jovan posmatrao dok sam drkala ribicu mmm opet sam ovlazila ali sam resila da ustanem i da se istusiram da ohladim glavu
Navukla sam samo bade mantil i krenula u kupatilu ali u dnevnoj sobi sok Jovan je gledao neki porno sadrzaj, zapravo to je bilo na kompu a on je drkao svoju ogromnu kurcinu ali pazi ogromnu, mnogo vecunego tvoja Sale zatvorenih ociju i trabunjao nesto to Ivanice kako si dobra uh…. ja sam se skamenila ali kako sam povukla vrata tako se on trgao i prestao sa drkanjem pogledao je u mene, verovatno nije znao koliko dugo stojim tu, ustao je tako go i posao prema meni, ja sam rekla Jovane idiote sta to radis, samo je rekao Ivana oprosti mi molim te, znam da zvuci poremeceno ali palis me mnogo, mnogo dobro izgledas i ako si rodila decu i posle su mu suze, ja sam mu prisla i zagrlila ga ali kako je bio go a njegov kurac dignut osetila sam ga na svojoj butini i to je pocelo jako da me pali kako je on nizi od mene zagrlila sam ga oko vrata a on mene oko struka, dugo smo stajali tako zagrljeni ili se meni cinilo ali sam od jednom osetila njegove ruke na mojoj guzi, to me je jako napalilo i resila sam da ako nesto pokusa… uhh da mu se prepustim, ja sam sada vec uveliko drkao kurac i slusao moju zenicu sta mi prica… Polako je spustio ruke nize od guze na moje gole butine i vracao ih na gore Boze pa rodjeni brat me hvata za golo dupe a ja ne mrdam pomislila sam bas sam kurvica… cutali smo i jedan i drugi ja sam samo tiho uzdahnula kada sam osetila njegovu ruku na mojoj sada vec skroz mokroj picki tada je prvi put progovorio Ivana ja moram da te jebem, rekla sam ne moze to ja sam ti sestra a tako sam zelela ali sam tvrdila pazar u trenutku se tuzno cuteci odmakao od mene, ja sam mu ponovo prisla i rekla Jovane ajde zeli ovde na krevet evo sestrica ce da ti ga izdrka da se smiris malo ma da sam znala da ce biti sexa cim ga dodirnem po kurcu, znas Sale koliko volim kurceve… on je legao na ledja a ja sam legla na stranu pored njega i polako ga uhvatila za kurac i pocela nezno da ga drkam, sve me je to jako napalilo pa sam krenula polako ustima prema kurcu… kada sam ga osetila na usnama dobila sam zelju da se odma nabijem na taj predivan komad ali naravno nisam pocela sam da mu ga pusim a on je samo dahtao i drzao me za glavu… ja sam izvadila kurac iz usta na trenutak i pitala ga Jovane jel ti je lepo? Uh predivno je seko samo nastavi molim te, ja sam se nasmesila znajuci da se svima svidja kako ja pusim i nastavila da ga oblizujem po onoj rupici i polako ga ponovo uvlacila u usta on se vec oslobodio i pricao je to ivana najbolja si, najbolje pusis uhh kako sam mokra bila nemas pojma u trenu nisam mogla vise da izdrzim ustala sam skinula bade mantil i opkoracila ga, uzela sam njegov kurac i polako ga nacentrirala na moju ribicu… nisam mogla da budem nezna, sve me je isuvise palilo, krenula sam odma divlje da se nabijam na kurac i uzivala sam kao nikada do tad uhh jahala sam ga veoma kratko jer je on rekao stani i odigao me sa sebe, sacekaj seko malo da ne svrsim, zelim da ovo traje dugo, nasmejala sam se i prvi put ga poljubila, predivno se ljubi moj bata malo smo se mazili a onda me je kao da se probudilo neko stvorenje u njemu naglo okrenuo, bacio na kolena i nevidjeno jako mi je zabio kurac u picku uhhh poceo je jako da me trti a meni je to tako prijalo, bila sam na sedmom nebu pocela sam bukvalno da vristim bilo me je briga i za decu i za sve, ma sam Bog da je doso ja nebi prestala, drzao me je za bokove i nabijao s guza tako jako na tu kurcinu ja sam pocela da bulaznim to bato tako jebi svoju sestricu jebi me jako moooolimmmm teeee jebiii meee ja samm rodjena zajebanje, tvoja sestraaa je kurviiicaaa jaooo bato kako ti je dobar kurac on je takodje komentarisaooo tooo seko najbolja si, dragana kukka da mije veliki i da je boli a tebi bas odgovara uhhh bato odgovara mi kao da su ga mama i tata pravili za mene jebi svoju sekuuu skoro sam plakala od zadovoljstva a on me je divlje jebao uhhh kako mi prijas bato tucaj svoju sestricu tucaj me Jovane, obecaj mi da ces uvek da me jebes i kad se ozenis i uvek uhhh hocu seko pale me te tvoje reci uhhh i ti mene ceo palis i pali me ovo sto me rodjeni brat jebe jaooo seko svrsicu akoooooo toooo ne izlazi iz mene napuni mi picku na pilulama sam mmmmm kako sam to rekla tako je on poceo da me puni a ja sam dozivela najveci orgazam na svetu, samo se svalio preko mene ljubeci me po ledjima, ne vadeci kurac izmene i tako smo i zaspalimmmm ja sam vec svrsavao po treci put… i sad ga drkam dok vam ovo pisem… VOLIM SVOJU ZENICU .

Podstanar kod gastarbajtera

Tražeći sobu za predstojeći semestar, jedan od oglasa me je odveo u kafanu na periferiji grada. U njoj sam zatekao Dragicu – jako prijatnu, ali i jako privlačnu gazdaricu kratke crvene kose, krupnog, ali čvrstog tela u tankoj haljini tigrastog dezena. Kafana je bila prazna, jer je bilo rano ujutru. Dragica i konobarica su sedele za stolom u uglu, pušile i gledale TV. Predstavio sam se i rekao zbog čega sam došao, a Dragica me je pozvala da im se pridružim i ponudila kafom.
Razgovor smo počeli upoznavanjem – odakle sam, šta studiram i slično. Rekla mi je i dosta o sebi. Ona i njen muž su nekada radili u Nemačkoj, ali već nekoliko godina drže kafanu, a kućni budžet dopunjuju izdavanjem sobe u svojoj kući. Pratio sam svaki pokret njenih usana, iako mi je konobarica – svojom, takođe, izazovnom pojavom – skretala pažnju. Bilo je divno gledati ih obe kako usnama miluju filter cigarete.
Nakon pola sata razgovora, gazdarica je predložila da me odvede do kuće i pokaže sobu. Išli smo njenim kolima, a ja sam maštao kako je ližem na zadnjem sedištu. Mislim da je već tu primetila da mi je pridobila pažnju, jer sam počeo da se “saplićem” u govoru.
Soba mi je odgovarala. Imala je lep pogled, udoban krevet i bila dovoljno prostrana.
Dogovorili smo se i dao sam joj kaparu.
“Drago mi je da ti se dopada. Malo sam se plašila kakvog ćemo podstanara imati, ali ti deluješ kao jako fin dečko.”
“I vi se meni dopadate. Dopali ste mi se još u kafani. Lepa ste žena.”
Odgovorila mi je osmehom i zavodljivim pogledom.
“Ma, da nisi ti neki mangup, srećo?”
“Ne, ali volim da dajem komplimente lepim ženama.”
“U svakom slučaju ste lepi.”
“Pa, šta ćemo onda, srećo?”
“Smislićemo nešto. Pametni smo ljudi.”
Uhvatio je za bokove i nabio joj jezik. Ona me zagrlila oko vrata. Ljubili smo se dugo, a onda se odmakla i rekla „Doneću peškire, pa idemo na tuširanje.“
Kada im je bila mala, pa nije bilo puno mogućnosti za nešto više. Ipak, mazili smo se i
ljubili. Na kraju, obrisali smo jedno drugo.
U spavaćoj sobi je bila spuštena roletna, ali se sunce probijalo kroz rupice na njoj. Sela je na ivicu kreveta i otpuzala unazad do sredine, gledajući me pravo u oči, a ja sam legao preko nje. Opet smo se ljubili, a zatim sam se, usnama, spustio do njenih grudi, lizao ih i mazio. Nastavio sam preko stomaka do pičke i uvukao klitoris među usne. Milovao sam ga usnama i sisao. Dopadao mi se njegov ukus. Nabio sam joj prste u pičku. Svršila je nakon par minuta. Legao sam pored nje. Privila se uz mene i tiho stenjala.
“Samo uz pravu inspiraciju”, odgovorio sam, navlačeći kondom.
Ustala je i opkoračila me, nabivši se na moj kurac. Liznuo sam svoj palac i milovao joj
klitoris. Druga ruka mi je bila na njenoj butini. Nabijala se jako lepo, a stenjala tako zanosno.
Grudi su joj skakale, a ona ih je uzela u ruke i stiskala. I ja sam je nabijao, da bi joj bilo lakše i lepše.
Sišla je sa mene, a ja sam svršio u kondom, Skinuo ga i zavezao. Uzela ga je i pokidala zubima. Deo sperme se razlio po njenom licu. Ustao sam i olizao je, nastavljajući da je ljubim.
“Da. Je l’ vam smeta?”
“Ne, naprotiv. I moj muž je biseksualac. Biće mu drago da te upozna. Jesi aktivan ili pasivan?”
“Univerzalan, ali više volim pasivno.”
”Odlično.”
Uzela je mobilni i nazvala ga.
“Jesi sam? Možeš da pričaš? Slušaj, imamo novog podstanara. Upravo sam ga probala. Odličan je, a još je i biseksualac. ‘Ajde, požuri.”
“Baš mi je drago što nam je podstanar, konačno, biseksualac, da ne moramo više i od podstanara da se krijemo. Nego, da pojebem ja tebe?”
Iz noćnog stočića je izvadila ulje i dildo, i rekla mi da se okrenem da bi me podmazala.
Zavukla mi je prste i polako razvlačila. Povremeno me i jebala prstima, ljubeći mi guzu. Bilo mi je prelepo. Nema ničeg lepšeg od ženskih prstiju u guzi.
Navukla je kondom na dildo i podmazala ga, a onda ga mi je polako nabila.
”Je l’ te boli? Je l’ možeš?”
“Ne … aah … samo … nastavite!”
Jako lepo mi je nabijala. Videlo se da joj nije prvi put. Onda se začula brava. Stigao je i on – Ljubiša.
Ušao je u sobu i poželeo dobar dan. Odgovorio sam i predstavio se. Pružio mi je ruku, a ona je još uvek rovarila u meni.
Divno je razrađen. Beži na tuširanje.
“Odoh!”, rekao je Ljubiša.
Promenili smo položaj. Okrenuo sam se na bok, ona je klekla pored mene, raširenih nogu, i ponovo mi ga nabila. Nabijala mi je brže nego pre.
”Je l’ ti se sviđa?”
“Aah… aah… itekako!”
“Pa, Mateja, kako je bilo? Ume ona dobro da pojebe!”
“Uh! Bilo je divno! Ali, pravi kurac je pravi kurac!”
Pustio me je da se odmorim, a onda pitao kako bih voleo da počnemo.
“’Ajmo u 69-ku. Ja ću odozgo, a ona neka nastavi da me jebe.”
Oboje su se složili. Oblizao sam usne i spustio ih na njegov glavić. Kurac mu se trgao. Milovao sam ga usnama, zatim jezikom, a onda ga progutao. Oslanjao sam se na obe ruke, jer me je ona prilično žestoko jebala, dok sam ja pokušavao da mu što bolje popušim.
“Daj ga meni malo”, rekao je.
Izašla je iz mene. Ja sam uzeo kondom i navukao mu ga, okrenuo se prema njemu i nabio. Osećaj pravog kurca me je još više napalio. Skakao sam po njemu izbezumljen od uzbuđenja, a ona mi je drkala i mazila mi leđa.
Sišao sam i naguzio se. Svačija omiljena poza. Uleteo je u mene i razvalio mi anus. Jeste bolelo, ali je bilo prelepo. Svršio je u meni, izašao, skinuo kondom i sasuo sadržaj njoj u
usta.
Srušio sam se na krevet, na bok, i počeo da drkam. Gurnula me je na leđa, zgrabila mi kurac preko moje ruke i drkala kao da hoće da mi ga otkine. Ipak, dopale su mi se te sitne grubosti.
”Svršiću!!!”
Stavila je drugu ruku iznad mog kurca da sperma ne bi završila po zidovima i dovela me do vrhunca.
“Vidim ja da ćemo se lepo slagati”, rekao je.
Istuširali smo se redom i popili po piće. Par dana kasnije, vratio sam se u Niš sa stvarima. Vrata mi je otvorio neki mladić.
“Jesi to ti, Mateja?”, začulo se iz stana.
“Ja sam!”, odgovorio sam.
“Sine, pusti ga da uđe. To nam je novi podstanar.”
Momak je imao oko 20 godina. Zvao se Danijel. Bio je krupan i lep. Nisu mi ga pomenuli kad sam tu bio prvi put, pa sam ga zagovorio da saznam nešto o njemu. Bio je prijatan i fino smo se ispričali. Dragica je sedela sa nama, ali se nije uključivala u razgovor. Sat vremena kasnije, njihov sin je otišao u grad, a meni je Dragica odmah rekla da moramo da pazimo da nas ne uhvati jer on ne zna za njihove “igre”.
Jednog dana sam primetio da mi je neko preturao po erotskim časopisima jer sam ih uvek ostavljao složene po redu, a sada su bili pomešani. Ponovo sam ih složio, ali i narednog dana sam ih pronašao u drugačijem redosledu. Ipak, bio sam sam u kući i rešio malo da ih prelistam. U jednom časopisu, stranica na kojoj je bila gej priča imala je “uši”. Poruka primljena. Uzeo sam marker i prevukao reči “ponoć”, “soba” i “spreman” i vratio časopise gde su bili, ali sam časopis sa „porukom“ stavio na vrh.
Sutradan sam se ponašao uobičajeno, sve dok nije pao mrak, a onda sam ih pitao da li će im trebati kupatilo, jer bih se istuširao. Ljubiša je odgovorio da neće, ali rekao da uključim bojler kad završim. I dalje sam mislio da se radi o njemu.
Bio sam jako napaljen i morao sam prvo da izdrkam da ne bih posle prerano svršio. Zatim sam se istuširao, a onda podmazao i prstima razvlačio da se što bolje opustim. Nakon petnaestak minuta, anus mi je bio spreman da primi čak i najveći i najdeblji kurac.
Vratio sam se u sobu. Bilo je oko 22 časa. Čuo sam kako neko ulazi u kupatilo. Bio sam napaljen do bola, ali sam se trudio da ne mislim na to da ne bih “sagoreo” prerano. U mračnoj sobi, slušao sam muziku i gledao kroz prozor. Na sebi sam imao samo majicu i donji veš.
Bližila se ponoć. Par minuta pre ponoći, odškrinuo sam vrata i čekao. Tačno u ponoć, na mojim vratima pojavio se Danijel. Čim je zatvorio vrata, izvadio je kurac. Zbunio sam se, ali me je želja, ipak, nadjačala.
“Dođi. Nemamo puno vremena. Mora da izgleda kao da sam otišao u WC.”
Rešio sam da ga pustim da se prvi isprazni, a ja ću se sam dovršiti kasnije. Seo sam na krevet i zgrabio ga za kurac. Odmah sam ga primio u usta i žestoko mu pušio. Drugom rukom sam mu mazio guzu i nogu. Nisam mu dugo pušio. Ipak je on želeo nešto drugo. Okrenuo sam se i naguzio. Bio sam dobro podmazan, pa mi ga je lako nabio. Jebao me je sve brže i brže. Uživao sam u svakom centimetru njegovog kurca, nabijajući lice u jastuk da se moje stenjanje ne bi čulo. Naglo ga je izvukao i potapšao me po guzi da se okrenem.
Nisam stigao. Već je prskao po mom licu. Uspeo sam da uhvatim samo par kapi. Ostatak sam omazao njegovim kurcem i polizao sa njega. Pušio sam mu još par sekundi, a onda je rekao:
„Da ponovimo sutra u ponoć?“
“Laku noć”, rekao je tiho i izašao.
Tako je i bilo. I u ponoć, i narednih nekoliko meseci. Mada, ni Dragicu i Ljubišu nisam
zapostavljao. Naprotiv. Jebao me je ko je i kada je stigao, a ja sam koristio svaku priliku da
rasturim predivnu Dragicu – i u pičku i u guzu. Najviše sam voleo da joj svršim u usta, a onda
nabijem jezik, gutajući što više mogu.
A onda su nas uhvatili. Mene i Danijela. Dragica je primetila da Danijel odlazi u WC svake noći oko ponoći, pa je pošla da vidi da nešto, možda, nije u redu. WC je zatekla prazan. Jedino mesto gde je mogao da bude je bila moja soba. Stajala je pred vratima i osluškivala. Čula me je kako stenjem. Sve je bilo jasno. Ipak, nije reagovala.
Narednog jutra, imala je čudan, ali bezopasan pogled u očima. Nisam odmah shvatio o čemu se radi.
Kad je Ljubiša došao sa posla, pozvala me je da ručam sa njima. Ljubiša je doneo vešalice iz njihove kafane. Ručak je protekao lepo.
Nakon ručka, pili smo kafu u dnevnoj sobi. Ipak, umalo mi nije presela.
“Momci, moramo o nečemu da porazgovaramo. Nema više svrhe da se to krije. Noćas je Dragica čula vas dvojicu”, rekao je Ljubiša.
“Ne brinite, ne zameramo vam”, nastavio je.
Pogledao sam Danijela. Delovao je zbunjeno.
“Pa, recite nešto”, rekla je Dragica uz osmeh.
“Ja nemam šta da kažem. Ja sam biseksualac otkad znam za sebe. Danijel mi se dopada. Bilo mi je lepo sa njim.”
“Meni je to bilo prvi put sa muškarcem”, rekao je Danijel, pomalo uplašen.
“Opusti se, srećo. Volimo te, bez obzira na sve. Želimo samo da budeš srećan, a poslednjih dana se primećuje da si dobro raspoložen.”
Naravno, nismo mu rekli za nas troje. Nas dvojica smo se i dalje jebali u mojoj sobi – i danju, čak i kad su Ljubiša i Dragica bili tu. Počeli smo i da se ljubimo pred njima. Ipak, kad bi Danijel negde izašao, Ljubiša je grabio svaku priliku da me pojebe. Dragicu više nisam jebao, mada sam je, par puta, polizao. Oni su pronašli novi par sa kojim su menjali partnere. Vikendom bi, navodno, zajedno izlazili “u provod”, “ostavljajući nas dvojicu same”, što smo mi umeli dobro da iskoristimo. Danijel nije shvatao gde vikendom odlaze njegovi roditelji. Shvatiće. Ima vremena.

Verbalni zahtjev za sexom

Otvoreni zahtjev za seksom
Bilo je to u proljeće, sedamdesetih godina.
Ono što sam tada doživio nije mi se ponovilo i vjerojatno neće ponoviti niti jednom u životu!
Plesali smo u maloj dvorani za zabavu. Plesalo se u mraku, ali je netko od nas palio( da vidi) i gasio ( neka hvata tko što može) svijetlo – tako da se vidi tko je sa kim i u kakvoj pozi, stadiju i sl. Bilo nas je otprilike jednaki broj muškaraca i žena.
Plesao se neki „sentiš“, „stiskavac“, pa je stoga bilo interesantno vidjeti što „onih dvoje“ rade određenog trenutka.
Ja sam zaplesao s ženom zrelih srednjih godina. Onako punačka, sisa izbačenih naprijed. Plešući vrlo rado se približavala k meni. Osjetio sam da voli moj dodir, da joj je veoma ugodno priljubiti se uz moje tijelo.
Plesali smo, gibali se u nekakvom „sentišu“, kad će ona: „Čuj, bili ti htio biti malo moj, onako, par puta, ali bez obaveza“!?Ostao sam iznenađen pitanjem, ali nisam je odbio, iako sam bio u nevjerici što zapravo hoće. Zar jedna ozbiljna žena, mene mladog muškarca pita za tako nešto? Nisam vjerovao ušima. Odgovorio sam nešto, kao: ima tu neka mlada kolegica, pa da vidim što može biti s njom, pa ako,….
Ona je odmah odgovorila, onako tihim glasom, po malo se već nadajući ispunjenju želje : čuj, neka, ti budi par puta moj, pa se njoj vrati, onako, znadeš!? Neću ti praviti probleme, samo ti budi malo moj! Hoćeš li?
Ništa joj na to nisam odgovorio. Sutra novi dan, nova sreća. Išla je za mnom kuda bi ja išao, onako gledajući – bili „to“ moglo biti, mjerkala me i očito o tome jako razmišljala. Na večer bi opet plesala sa drugima, ali i sa mnom. Nije propustila priliku da me opet priupita; što misliš, kada bi „ono“ moglo biti? Rekao sam, onako – bit će, ovih dana, ne znam, vidjet ćemo. Bio sam još u nevjerici, nisam znao što da odgovorim! Još nisam bio siguran da li o „tome“ ozbiljno govori, ali me ovaj drugi upit malo zdrmao. Jer, ako te žena zrelih godina dva puta upita da li „bi je htio biti malo moj“, onako bez obaveza, mene, muškarca u najboljim godinama, onda je to već nešto ozbiljno za razmisliti. Sutra sam bio vani, u šetnji, a ona opet sa mnom, onako me pratila, da me gleda, da još ispituje – da li bi „ono“ moglo biti ili ne!?
Treći dan, na večer sjedili smo za jednim dugačkim stolom sa bancima, ja, ona i drugi iz društva. Ona je sjedila na suprotnoj strani, okrenuta prema meni. Osjetio sam njene noge ispod stola da me diraju. Kada sam pogledao ispod stola, vidio sam njene gole butine, onako ispružene prema meni. Ona je primijetila pogled i lagano raširila noge, da je vidim bolje, želeći da je diram. Pružio sam ruku ispod stola, stavio na njena koljena, a ona je raširila noge još malo, koliko je mogla, jer je sjedila do nje jedna kolegica, pa nije mogla i više. Ta je kolegica primijetila da je diram po koljenima i malo dalje, te se smiješila, gledajući u mene, pa u nju. Kužila je što to znači. Tako, ja diram tu punačku gospođu, a ona sva onako po malo – uzbuđena, gledala i uživala kako je hvatam za bedra i malo dalje prema mjestu gdje se sastavljaju noge, milujući je sve do gaćica. Mislim da je već tada bila uspaljena, da je njena „pičkica“ bila sva vlažna, i spremna, odmah tada.
Bila je u velikoj nadi da ću biti malo njezin, da će „ono“ biti. To što sam je dirao, što sam je raspalio, dalo joj je poticaja da razmišlja o onim stvarima – da budem njen, što prije.
Šteta što nisam predložio da odemo tada na kat do sobe gdje je spavala, jer bi se odmah skinula i ponudila na jebanje, garant. Ali prošao vlak…. Kasnije smo plesali. Ona je čekala da je onako primim, malo slobodnije, da je diram, ali nije moglo biti bog zna što, jer pred drugima to i nisam mogao, mada nju nije bilo sram da je malo hvatam za stražnjicu, da se tarem od njene sise. Ona je nastojala biti što bliže, što više da se dira od mene. Uživala je da je dodirujem. Tarem se od njene sise, moj vršnjak je dirka dolje, ona ga osjeća,…. I ona bih tada najradije predložila, tako mi se čini, da idemo u krevet, ali nije bila sigurna da li bih ja to prihvatio – mislila je da je to samo igra, pa je želju potisnula. Tako je ta večer i završila – diranjem, nadanjem i strahom da ne uprska od preranog nabacivanja – kao hajdemo u krevet, ja bih se jebala, a ono muškarac ne bude spreman, pa se ponizila bez veze. Dvostruka greška – najprije moja a zatim i njezina. Propustili smo jedno sigurno jebanje, ali eto dogodilo se tako,…
Sutradan me je opet u prolazu upitala; „kada bi „ono“ moglo biti, što misliš“!?
Rekao sam nešto, onako; bit će kada hoćeš, nema problema, ako ti hoćeš,…!
Došla je to popodne u moju sobu, u drugu zgradu udaljenu 500 – njak metara od kuće svoju gdje je imala svoju sobu.
Nije mogla više čekati te je sa vrata upitala drhtećim glasom: pa dobro, kada će „ono“ biti? Kao da je rekla, pa čovječe kada ćeš me izjebati, dosta sam te čekala, sada budi moj, sada pojebi me, ne mogu više čekati, daj sada,…
Rekao sam – sada!
Jedva je dočekala moj potvrdan odgovor. Odmah je u strci počela sa skidanjem, raskopčavala je suknju vrtoglavom brzinom. Više je dugmadi pokidala na toj suknji nego otkopčala. Sve je letjelo s nje, a ona se brzo bacila na krevet. Ostala je u gaćicama i grudnjaku, legla na leđa i čekala,… Ja sam se brzo skinuo do gola, meni je kurac skočio tvrd kao kamen. Vidjela je moj ukrućeni kurac, što ju je dodatno uspalilo. Prišao sam krevetu i počeo joj skidati gaćice, u čemu je ona naravno pomagala. Brzo je ostala gola, ukazala se njena uspaljena pička. Ostao je na njoj samo grudnjak. Njega nisam skidao – nije bilo vremena. Ja sam joj prišao odozgo, a ona je već raširila noge do kraja. Polako sam se popeo na nju, postavio moj glavić na otvor njene pičke. Bila je ne samo vlažna i spremna, već puno više od toga. Strastveno ga je primala, onako raširenih nogu, dugo, dugo. Gurajući ga do kraja, osjetio sam da ga prima požudno, strastveno, željno, stišćući ga. Poniranje u njenu pičku bilo je nešto neopisivo. Sada mi je bilo jasno zašto je trčala za mnom i pitala kada će „ono“ biti. Kasnije mi je priznala da se nije jebala dvije godine, pa eto tako se i ponašala požudno, jedva čekajući jedno lijepo jebanje. Takvog strastvenog jebanja još nisam doživio.
Kako sam u nju gurao kurac do kraja, ona je sve više širila noge i dizala ih prema glavi, tako da su noge mogle prelazile preko glave. Njihala je s nogama, širila ih pomamno. Kao da je time rekla: udaraj me, jebi do kraja. Požudno i strastveno se jebala kao prava uspaljenica. Vikala je : jebi me, jebi me, hoću se jebati u svojoj kući, jebi me, hoću da me jebeš,dobro me izjebi, …..
To je tako glasno vikala da sam joj morao začepiti usta, jer se čulo po čitavoj zgradi. Bio je dan, okolo se moglo čuti.
Nastavio sam da je jašem, tuckajući po pički i bedrima, gurajući ga i skačući po njoj onako divljački. Uživala je. Zadigao sam joj grudnjak, stiskao sise. Još više je širila noge, mene je odozgo pritiskala, stezala rukama na sebe, i jecala – jebi me, dobro me izjebi,…..Ovo sam dugo čekala, sada me pojebi, … Sva se pretvorila u požudnu pičku koju je trebalo dobro pojebati. Kao da je čekala jedno čitavo stoljeće.
Ja sam se previše uzbudio , kurac mi je bio napet kao kost. Upadao je u njenu pičku do kraja, tuckao sam je po bedrima, zabijao ga do kraja,…
Nakon par minuta, pošto sam više skakao po njoj nego ga zabijao, pa sam brzo svršio u njezinu pičku. Nisam ni pitao da li mogu svršiti u pičku, ili,.. Bilo je to svršavanje onako u mlazovima. Svu sam joj uspaljenicu napunio, sokova je bilo vani i unutra. A kako i ne bih pa imao sam 25 godina, mlad i zdrav, a ona onako uspaljena, digla noge i čeka,…. Čekala je nekoliko dana, dočekala da joj ga stavim, da je dobro pojebem. Pitala je kada sam svršio : jeli tebi ovo dosta? Ništa nisam rekao,a ona je dodala: meni ovo nije dosta, ja bih još !Ja na žalost nisam bio spreman za nastavak, za drugo jebanje iza jednog. Svršio sam do kraja, nisam je čuvao, pa sam mislio malo i na posljedice. Pa ona je još plodna, ne znam što zapravo hoće osim jebačine.
Na kraju je pitala: jesam li ti bila dobra, ha?
Ali smo sutra ponovili jebanje. Bilo je dobro, bolje nego prvi dan. Bila je mirnija, dobro se jebala, nije divljala. Opet je strastveno širila noge i jebala se s guštom, onako pravo kako može jedna žena srednjih godina, s iskustvom.
Ja sam polučio još jedno iskustvo u jebačini. Vidio sam da ima i takvih žena koje ne treba moliti za jebanje, one same traže. Ona mi se sama ponudila, a ja slobodan, zdrav, snažan prihvatio izazov jedne žene koja je bila željna kurca.
Kasnije, nakon te dvije jebačine, nisam je imao. Bila je tip koja je tražila dalje, nova iskustva. Ja imam jedno nezaboravno iskustvo.
Bila je loš karakter kao čovjek, ali izvrsna jebačica. Prošla je tegobe u bračnom životu, pa je tako izgubivši muža tražila stalno zamjenu koju nije mogla naći. Zadovoljavala se tako povremeno s jednim, pa sa drugim, itd., ali nije našla ono što je tražila. Jebanje joj je ostalo sve što ima, ali na žalost to nije sve u životu.
Za to je kroz jebanje nastojala zaboraviti na gorak život.

Luuda Noc

Moja draga i ja doživjeli smo svakakva iskustva i probali gotovo sve vezano uz dobar jeb, no ovo iskustvo čemo pamtim kao nešto doista posebno i strašno perverzno. Sve je krenulo za nas posve uobičajeno ali ovaj put neplaninirano. Dakle, bila je to pretprošla subota kada smo odlučili da nam se životi ne smiju odvijati na relaciji posao-spavanje-posao pa smo dogovorili subotnji izlazak no ovaj put odvojeno ,barem je tako trebalo biti.
Ja sam dogovorio izlazak sa svojim kumom ,a ona sa svojom najboljom frendicom. Draga se po običaju obukla na granici izazovnog i pretjeranog. Gledao sam je tako u dnevnom boravku i nervirao se što tako obučena ili bolje reći neobučena ide van bez mene. No , kurac u mojim hlačama je sve više rastao. Kako i ne bi, na nogama je imala crvene štikle kao iz nekog pornića koje su se odlično nadopunjavale sa svježe polakiranim nožnim noktima u istoj boji. Noge je namazala nečim svjetlucavim ,a gore je obukla besramno prozirnu crvenu haljinu. Kada sam kupovao tu haljinu mislio sam, biti će to onako za po doma da uljepša sex i to. Ona je oćito imala druge planove. Zašto to govorim, osim što je bila prozirna, haljina je imala i jako dubok dekolte te izrez do ruba gačica sa strane, pa još crvena. Taman sam si kurac mislio riješit napetosti ,a čuje se zvono. Draga je otišla otvorit frendici ,a ja pomalo ljut sam zapalio pljugu.Nemalo sam se iznenadio kada su ušle ,frendica inače pristojnog izgleda stala je preda me preobučena u high class kurvu. Kao da to nije bilo dosta dobio sam i pusu ,nehotice ili ne, u usta no ipak samo prijateljsku. Kurac se opet budio ,a ja sam počeo maštati da je moja kujica opet nešto organizirala kako bi me razveselila.No nije ,cure su se samo malo jače sredile. Inače, prijateljica je bila rasna crnka ,preplanulog tena , odličnih nogu i prekrasnih cica koje sam jedanput kriomice uspio vidjet. Usko pripijen kompletić svjetlo plave boje koji se sastojao od tajica i topa još je više isticao sve njene čari. Pošto sa njom nismo imali nikakva iskustva jako me palila pomisao na njih dvje dok sam iz kuhinje gledao u dvje prekrasne guze i tange koje su se vidjele doslovno kao da su gole. Pošto više nisam znao što ću sreća je bila da je kum završio sa poslom nešto ranije te me nazvao da dođem u obližnji birc. Obje sam ih poljubio na što se draga samo nasmijala ,a frendica pomalo zbunila iako nije djelovala kao da joj je krivo i napustio harem ljepote. Kad sam stigao kum me upoznao sa dvojicom svojih kolega sa posla. Jedan je bio domači dečko ,a drugi iz zadra na kojeg su se ženski pogledi doslovno lijepili. Bio je onako neki latino lover tip ,a to očito pali kod pripadnica nježnijeg spola. Počeli smo cugat i razglabat standardne spike :pice,auti,nogomet,posao … ,a onda je kum pokazujući slike sa moba svojem prijatelju dalmatincu došao i do one od prošlogodišnjeg ljeta na kojoj je bila moja mala. Dečko je ne znajući o kome se radi samo rekao “ko je ova ća bi ja ovo jebo”. Tada sam mu rekao ,jebi ako hočeš ,a on je u istom trenutku shvatio o kome je riječ. Inače nisam se naljutio niti ga krivim. Na toj slici bili smo na plazi na hvaru ,a ona je bila u topllesu prekrasno preplanula u žutim tangama imali šta ljepše. Naime sada sam kuma počeo zajebavat za sliku ,zašto ju još čuva i jel drka na nju ,na što je on nesigurno odgovaro da ne. Po glavi su mi se počele odvijat svakakve prljave igrice te sam odlučio nazvat dragu i vidjet kako je njima. One su bile nedaleko več poprilično pijane i očito dobro raspoložene pa sam odlučio da se nađemo sa njima. Kad smo stigli cure su se doslovno valjale što od smijeha što od cuge ,a moj novi prijatelj dalmatinac nije skidao pogled sa moje vruče kujice. Otada na dalje svaka je priča počinjala i završavala na sexu. Alkohol je počeo činit svoje ,a razgovori su postajali sve slobodniji. Onda me draga zamolila da je otpratim do wc-a. Čim smo ušli zgrabila me za kurac i rekla ,pušit ću ti ako mi daš da obradim M…. Tako se zvao Zadranin ,a ja sam ko iz topa vratio ,karaj se ali zauzvrat neka mi ona puši,aludirajući na frendicu. Doslovno nekoliko sekundi nakon toga u wc je ušetala i ona ,a draga nije uspjela ni odgovorit. Dok je izlazila samo mi je mignula i rekla izvoli. Frendicu je to malo zbunilo pa me pitala o čemu se radi ,a ja sam odgovorio nešto u stilu” interna zajebancija”. Tada me potpuno zbunila ,zagrlila me i počela cviliti o tome zašto ona ne moze imati takvog dobrog dečka ko što sam ja. Neko smo vrijeme ostali tako zagrljeni ,a onda sam rekao sam sebi “ko ga jebe ide,ide ne ide,ne ide” i počeo spuštati ruke na njenu božanstvenu guzu što je ona prihvatila te me nježno počela ljubit po vratu. Preuzeo sam inicijativu i uvalio joj jezik ,podigao je za guzove i odnio je u zatvoreni dio wc-a. Čim sam zatvorio vrata počela me dirat po kurcu i šaptat mi “jebi me ,izjebi me odmah”. Odmah sam je okrenuo ,povukao tajice dolje,tange na stranu i zabio joj kurac do kraja, Zajecala je ,a ja sam je počeo razvaljivat sve jače. Nije prošlo dvije minute ,a ona se počela grćit u orgazmu grizući wc kotlić. Izvadio sam kurac i rekao joj da mi puši na što se onako pijana nasmijala i rekla “naravno ,samo me vidi kako piškim prije”. Skinula je tajice skroz ,povukla top prema dolje ,sjela i počela mjesiti par prekrasnih sisa. Polagano je pomicala gačice ulijevo gledajuči me ravno u oči. Skinuo sam majicu i predložio joj zašto to ne bi obavila po meni. Malo se zbunila ,a onda je rekla da kleknem primila me za potiljak i poćela mi piškit ravno u facu. To me je dotuklo i više nisam mogao pa sam joj rekao da ću svršit. Na to mi je podmetnula štiklu pod kurac i rekla izvoli. Počeo sam izljevat spermu po njenoj nozi i štikli ,a ona mi je privukla glavu snažno na njenu macu. Popišan ,jezika duboko uronjenog u picu najbolje frendice moje drage svršavam po njenim štiklama aaaahhh. Dignula je štiklu polizala sve do zadnje kapi moje kreme i rekla hvala ti. Sredili smo se bez rijeći i izašli van iz wc-a. Drugog frenda mojeg kuma više nije bilo ,a kada smo sjeli vidio sam da draga obojici masira kurčeve preko hlaća. Pogledala me i rekla ajde idemo di ste vi. Platili smo i otišli prema autima pa dalje prema stanu od kuma. U autu smo bili sami ,ja i moja draga pa sam je zamolio da mi preprica malo sta se desavalo dok nas nije bilo. Rekla je da su gledali iste one slike te da su je momci zasipali komplimentima na što je ona skupila hrabrost i primila ih za kurčeve. Stigli smo i bez rijeći ušli u stubište pa u lift. Da razbije taj čudan muk moja kujica se počela smješkat meni u lice istovremeno dirajući za kurac našeg novog prijatelja. Otkopčala ga je i počela mu pušit što smo mi ostali otvorenih usta gledali u čudu. Stigli smo na naš kat kada je otkopčala i tako oslobodila i ogroman kurac moga kuma. Zadigla je suknju i ostavila je da tako stoji. Stala je ispred njih i drkajuči im krenula prema vratima stana. Kada smo svi ušli doslovno smo strgali odjeću sa nje i u roku od 5 sekundi sve rupe su joj bile pune. Kum joj je svojom kurčinom punio usta,ja sam je jebo ,a dalmatinac joj je širio guzu. Frendica sada savim gola sumanuto je gurala prste u oba svoja otvora gledajući nas ,a moja draga je jecala kao nikad do sad. Dosta smo se izmjenjivali i doista joj pružili nezaboravno iskustvo.
Bila je u nebesima ,a kada joj je kum htio napunit usta rekla mu je “ne ,u mene molim te”. Poslušao ju je i napunio joj picu spermom, poučen tim primjerom i ja sam učinio isto ,a naposljetku i naš novi prijatelj. Tako potrošena ležala je znojna na podu ,a iz pice su joj curili potoci sperme. Pomalo zapostavljena frendica vidjevši to svršila je jako i glasno spuštajući se na pod prema međunožju moje kuje. Srkala je spermu iz pice moje drage sve dok joj sve nije bilo u ustima.Punih ustiju bijele tekučine krenula je prema dalmatincu da ga poljubi no on je odbio kao i kum.Ostao sam još samo ja . Prihvatio sam mokar poljubac i podijelio sa njom sve što je imala u ustima. Tada je bilo oko 2 u noći ,a orgijanje je prestalo oko 9. Šta reći, cure su bile jako zadovoljne-luda noć.

Ljubila sam prijateljicu

Probudila sam se kasno, vec je odavno proslo podne. Bolno tijelo, a pogotovo intimni dijelovi podjsetili su me odmah na proslu noc. Obuzela me cudna mjesavina osjecaja krivnje i srama, ali i uzbudjenja sa druge strane, zbog svega sto se desilo. Pogotovo kad sam se sjetila Vesne, koja je ocito bila zgadjena mojim postupcima i svime sto je vidjela. A onda sam se sjetila i Krese, koji je takodjer sve vidio. Barem sam pretpostavljala da je.
Dugo sam lezala na ledjima u polumracnoj sobi i razmisljala o svom zivotu, o svemu sto se desilo u zadnjih par dana, o tome u sto sam se pretvorila, sto sam napravila i sto mogu ocekivati kao posljedice. Grad u kojem sam zivjela nije bio mali, ali nije bio ni New York ili London, gdje sam se mogla izgubiti u masi, preseliti se u drugi dio grada ili slicno. Nije definitivno bio mjesto gdje sam bila samo jedna anonimka bez obzira na svoje postupke. Znala sam da ce se glas brzo prosiriti i da nece dugo proci prije nego ce vise ili manje svi, pogotovo muskarci, znati tko sam i sto sam radila. Sjetila sam se i slika na internetu, sa gangbanga od prije samo par dana, koje su tamo bile i nisam ih mogla skinuti jer nisam vise znala lozinku na stranici. Sjetila sam se i kamera koje su sinoc snimale i skljocale cijelo vrijeme. Sve u svemu, bojala sam se pomalo za svoju buducnost. Bojala sam se i da moji roditelji i rodbina ne saznaju o svemu tome.
Vrtila sam mobitel po rukama. Htjela sam zvati Vesnu, ali nisam znala kako bi reagirala. Nekoliko sam puta prevrtila njen broj iz adresara, ali nisam mogla napraviti i korak naprijed i pozvati je. Mozda da joj napisem SMS? Pocela sam ga pisati, ali rijeci mi nisu dolazile, bar ne suvisle rijeci koje su mi izgledale smisleno.
Lezala sam tako sigurno preko sat vremena nemajuci snage ustati, kad me prenuo zvuk mobitela. Pogledala sam u displej, broj mi je bio nepoznat. Nisam se javila. Zvao je jos nekoliko puta, ali sam i dalje ignorirala poziv. Tada sam cula zvuk dolazeceg SMSa. Otvorila sam ga. U njemu je bilo samo nekoliko internet adresa i nista vise.
Ustala sam i sjela za kompjuter. Upisala sam prvu adresu u browser i stisnula Enter. Ono sto sam vidjela smrzlo me, svaka mi se dlacica na golom tijelu najezila. Bila je to prilicno popularna domaca stranica sa besplatnim amaterskim porno sadrzajima, i na samom vrhu bio je link sa naslovom "Divlja redaljka na parkingu". Vec i na maloj slicici kraj linka bilo mi je jesno o cemu se radi i tko je glavna zvijezda stranice.
Otvorila sam stranicu sa doticnom "pricom". Sastojala se od tridesetak slika snimljenih sinoc na parkingu. Na vecini sam bila na haubi auta, okruzena nekolicinom muskaraca u razlicitim pozama, ja potpuno gola, oni u meni, na meni, po meni, kraj mene... Kao iz najzescih pornica, bilo je brutalno i zestoko, i vrlo dobro se vidjelo da sam ja djevojka koju rasturaju. Popratni tekst je objasnjavao o cemu se radi, cak me i imenovao pravim imenom.
Otvorila sam i ostale stranice iz SMSa. Slicne stranice, slicni sadrzaj, a onda i nesto sto me dodatno sledilo, web stranica domaceg trac-magazina, poznatog po zutilu i sklonosti skandalima. Web clanak je pokazivao nekoliko najeksplicitnijih slika, uz najavu mnostva novog i ekskluzivnog sadrzaja u tiskanom izdanju. Opisivali su me kao poznatu, najvecu droljicu grada, vrlo sklonu slicnim akcijama. Nije bilo sumnje da ce se "vijest" i slike vrlo brzo prosiriti internetom i da ne mogu nista uciniti u vezi toga.
Ugasila sam kompjuter i vratila se u krevet. Sklupcala sam se i plakala dugo, mozda i pola sata. Ponovo sam zaspala.
Probudio me zvuk mobitela. Ponovo je zvonio, ovaj put poznati broj. Bila je to Vesna.
- Halo? - javila sam se bojazljivo.
Proslo je desetak sekundi prije nego je progovorila.
- Nikolina, sto se to s tobom desava? Jesi li ti svjesna sto si sinoc napravila? Jel se ti uopce sjecas icega? - govorila je tiho, pomalo uplaseno, svakako zabrinuto.
- Da, sjecam se svega, neznam... neznam sto da ti kazem... molim te, dodji kod mene, trebam te... - mucala sam, ponovo kroz suze.
- OK, evo me za 10 minuta, ne idi nigdje. - uzdahnula je i poklopila.
Desetak minuta kasnije zacula sam zvono na vratima. Ustala sam se, ogrnula plahtom preslaba da se na brzinu oblacim i otvorila joj vrata. Usla je, njezno smo se zagrlile. Nekoliko smo trenutaka stajale tako, dok ja ponovo nisam briznula u plac i zagrlila je jako. Stisla me uz sebe i milovala mi kosu, a ja sam jecala dok su mi suze u potocima tekle na njeno rame.
- Nikolina... Niki, Niki... - ponavljala mi je ime, ocito neznajuci sto bi mi rekla, sto bi me pitala.
Stajale smo tako nekoliko minuta, a onda se lagano odvojile. Plahta kojom sam bila ogrnuta skliznula je sa mene ostavivsi me potpuno golu. Vesna se sagnula i pokupla je sa poda, te me ogrnula, zagrlivsi me oko ramena i odvevsi me natrag u sobu. Legla sam na krevet, a ona je sjela do mene i milovala mi kosu.
- Oprosti mi... - jecala sam.
- Ne brini se za mene, nije bitno... - odgovorila mi je. - Samo neznam sto cemo napraviti u vezi tebe... Znas i sama kakva je selendra ovaj grad, neznam sto ces napraviti...
- Z-znam... - briznula sam u jos veci plac. Vesna me zagrlila i smirivala me neko vrijeme.
Ispricala sam joj sve, od samog pocetka, od onog kobnog trenutka kad sam otkrila Kresovu gnjusnu tajnu sjedeci za njegovim kompjuterom. Slusala me uz izraz nevjerice i soka na licu, gotovo bez rijeci. Grlila me i milovala mi kosu cijelo vrijeme, pokusavaju smiriti moje bolne jecaje.
Kad sam zavrsila sa pricom podigla me u sjedeci polozaj i zagrlila me jako. Plahta mi je splasnula sa golih grudi i osjetila sam tkaninu njene lagane majice na svojim bradavicama. Nije bilo prvi put da sam bila gola u njenom prisustvu, tako da nije bilo neugodnosti ili srama.
- Niki, Niki... sto si si to napravila?! Jel vrijedan svega toga? Jel vrijedan da si unistis zivot zbog njegove perverzije? - postavljala mi je retoricka pitanja stiscuci me snazno u zagrljaju i milujuci mi ledja.
Sutila sam i uzivala u toplini njenog zagrljaja. Bilo mi je ugodno, osjecala sam se sigurno, prvi put od kad je sve ovo pocelo. Pocela sam biti svjesna toga koliko mi je ugodno u njenom zagrljaju, koliko mi gode njeni topli dlanovi i dugi prsti koji su mi klizili ledjima. Koliko mi ugode donose kad prodju niz moju kicmu prije nego se zaustave tik iznad moje gole guze. Tada sam se sjetila sinocnjeg plesa u klubu, dok sam se trljala uz nju, dodirivala njene grudi i guzu, i na kraju je i poljubila. Sjecanje na njene tople usne, topli slatki dah i mekani, topli i mokri jezik pocele su me polako uzbudjivati. Nisam vise cula sto mi govori, nisam vise bila svjesna nicega osim dodira njenog tijela, njenih golih ruku uz moju kozu. Pocela sam joj uzvracati milovanja, dirajuci ju po ledjima. Kliznuvsi dlanovima do dna njenih ledja, pocela sam joj polako zadizati majicu osjecajuci njenu toplu, glatku kozu pod svojim prstima.
Osjetila sam da se lagano ukocila i uzdahnula od ugode. Nastavila sam kliziti vrskovima prstinu uz njenu kicmu, drugom rukom joj milujuci zatiljak, klizeci prema vratu i obrazima. Udaljila se malo iz zagrljaja, zbunjeno me gledajuci. Zaustila je nesto reci, ali sam je brzo prekinula njeznim poljupcem. Usne su nam se dodirnule, sto je izazvalo val struje koja je prosla kroz cijelo moje tijelo.
- Nikolina, sta... - prekinula sam je ponovo u pola recenice novim poljupcem.
- Nemoj, ne zelim... - pokusavala je doci do rijeci izmedju mojih poljubaca, mada sam osjecala kako polako gubi bitku izmedju razuma i strasti trenutka i situacije u kojoj smo bile. Pocela mi je uzvracati poljupce. Ljubile smo se njezno, ali strast je polako rasla. Podigla sam joj majicu preko glave i otkopcala grudnjak, koji je skliznuo sa njenih ruku, ogoljevsi njene ne prevelike, ali lijepe grudi. Imala je dugacke, ispupcene bradavice koje su okruzivali veliki, tamni kolutovi. Grudi su nam se dodirnule, pomakla sam se da bi spustila svoje bradavice na njene, te ih pocela tako lagano trljati. Ljubila sam joj vrat, prolazeci prstima kroz njenu kosu, po straznjoj strani vrata, niz ledja, uz bokove. Uzvracala mi je, uzdisuci njezno i tiho uz moje uho, sto me dodatno uzbudjivalo. Priljubila se potpuno uz mene, njezno smo se grlile i poljupcima prekrivale svaki milimetar lica i vrata jedna drugoj.
Nogom sam odgurnula plahtu sa sebe i sa kreveta, ne prestajuci je ljubiti i milovati. Ruke su mi sada klizile preko i oko njenih grudi, milujuci ih i gnjececi lagano. Trljala sam joj lagano bradavice, sto je izazivalo nove uzdahe. Milovala sam joj grudi i trbuh, nagano je spustajuci na krevet. Nakon sto je legla i sto smo se jos malo ljubili i dodirivali, spusila sam svoje usne preko njenih grudi i bradavica na pupak i njezno ga ljubila. Otkopcavala sam joj kratke jeans hlacice, milujuci joj gola bedra. Pomogla mi je podizuci guzu u zrak, pa su joj hlacice skliznule sa bokova. Spustala sam ih polako preko njenih dugih nogu, ljubeci i lizuci joj svaki milimetar, narocito se zadrzavajuci na straznjim stranama koljena i noznim prstima. Vratila sam se natrag do njenog medjunozja i ponovo njezno skinula joj gacice.
Njezi brezuljak bio je obrastao jako kratkim. svjetlim dlacicama koje su oblikovale usku crticu po sredini. Nije bila plavusa, ali su joj stidne dlacice bile svjetlo smedje boje koja se presijavala na popodnevnom suncu sto je provirivalo kroz prozor moje sobe. Vrhovima prstiju sam ih pomilovala. Podigla je lagano guzu prema gore i uzdahnula. Spustila sam glavu dolje, moje tople usne prelazile su put preko njenog pupka prema medjunozju. Ljubila sam joj dlacice, lickala golu kozu sa strane njenih prepona. Rasirila je lagano noge. Lizala sam joj i ljubila unutrarnju stranu bedara i spoj njenih nogu, tih do vanjskih stidnih usana. Uzdisala je, milujuci mi kosu. Rukama sam posegnula za njenim grudima. Bile su napete, bradavice su bile tvrde kao kamen. Igrala sam se njima, trljajuci ih izmedju prstiju. Uzdisala je uzbudjeno, sve glasnije.
Spustila sam jezik na njene vanjske stidne usne. Pickica joj se otvorila kako ju je lagano gurnula naprijed, otkrivsi potpuno mokru ruzicastu unutrasnjost. Spustila sam usnice na njenu vlaznost izazivajuci nove uzdahe. Jezikom sam pocela razdvajati unutrasnje stidne usne, klizeci lagano oko rupice, izmedju vanjskih i unutarnjih usnica, po sredini njene socne pickice, svuda. Moje jezik dovodio ju je do ludila, pocela me jace stiskati po glavi, gurajuci se naprijed na moj jezik. Sad sam joj vec lizala pickicu socnim, mokrim lizevima, sisajuci njene sokove. Rukama sam prelazila preko njenih ruku, grudi, trbuha, bokova. Osjecala sam kako je sve uzbudjenija i sve blize vrhuncu.
Zaustavila me i povukla gore, na sebe. Jezici su nam se susreli, oblizivala mi je usne jos mokre od njenih sokova. Jedna joj je ruka bila na mojoj mokroj pickici, milujuci me njezno, drugom je kruzila mojim sisama. Bacala me u trans svojim dodirima.
Opkoracila sam joj jednu nogu, naslonivsi svoju pickicu na njenu. Trljale smo se tako jedna o drugu, i dalje se ljubeci i izludjujuci jedna drugu dodirima. Brzo smo se uskladile, postavsi jedno tijelo koje se u skladnim pokretima lagano priblizavalo vrhuncu. Valjale smo se tako sklopljene po krevetu, izmjenjujuci se na vrhu i ispod. Jezici su nam se isprepletali, ruke su nam se isprepletale, grudi su nam se spajale i trljale, medjunozja su nam gorila u zaru dodira. U jednom trenutku posegnula sam za njenom vlaznom pickicom. Klitoris joj je bio potpuno nabrekao, otvoren, lagano sam ga pronasla i vlaznog i sluzavog lagano trljala izmedju kaziprsta i srednjeg prsta, klizeci gore-dolje po njenoj toploj vlaznosti. To ju je gurnulo preko ruba, pocela je zestoko svrsavati, stisnula se svom snagom o mene ispustajuci glasne, duge i duboke uzdisaje. Zabacila je glavu unatrag, sklopljenih ociju, izvijajuci tijelo pod mojim njeznim prstima. Dugo je svrsavala, uzdisuci i trzajuci se.
Dosla je lagano sebi, gledajuci me velikim, vlaznim ocima. Pridigla se, okrenula me na ledja, i pocela ljubiti po grudima, klizeci rukama po unutarnjoj strani mojih bedara. Lizala mi je sise, prelazeci jezikom preko bradavica. Usisavala ih je njezno ih grickajuci. Rukom mi je milovala pickicu, potpuno mokru. Spustila se lagano dolje i pocela me lizati. Moja vlaznost cijedila se niz njen jezik i bradu, kruzila mi je jezikom oko rupice, lagano ga gurajuci unutra, dok joj je nos bio gotovo potpuno naslonjen na moj klitoris. Pocela je jezikom kliziti prema klitu, dok mi je prstom kruzila oko rupice. Gurnula je prvo jedan, a zatim i dva prta duboko u mene, ne prestajuci me lizati. Njen topli, vrckavi jezik pelucao je oko i preko mog klitorisa, dok me je prstima sevila duboko u unutrasnjosti. Izludjivala me totalno. Bila sam sigurna da je to vec radila s nekom, mada nisam imala pojma o njenim iskustvima sa curama.
Vrlo brzo dovela me do vrhunca. Kad je osjetila da pocinjem svrsavati, usisala mi je klitoris u usta, zabivsi mi 2 prsta duboko u pickicu. Svrsila sam nevjerovatnim orgazmom koji me tresao dugo i snazno. Cijela se soba vrtila oko mene, a cijelo mi je tijelo trzalo u transu. Nisam bila svjesna koliko je vremena proslo dok orgazam nije poceo popustati. Vesna se podigla i legla kraj mene. Okrenule smo se jedna prema drugoj, zagrljene, i tako lezale neko vrijeme, ne govoreci nista. Bilo mi je lijepo u njenom zagrljaju, toplom i mekom, dok su se mirisi nasih sokova sirili sa nasih usana i jezika. Ljubile smo se tako jos malo i zaspale.
Kad sam se probudila, bila je vec noc. Vesna je spavala na ledjima, potpuno otkrivena. Gledala sam njeno skladno, cvrsto tijelo. Bilo je gotovo nestvarno da smo vodile ljubav prije samo par sati. Jos jedno prvo iskustvo, samo jedno u nizu u zadnjih nekoliko dana. Bila je lijepa, topla, njezna, sve ono sto mi je trebalo. Toliko drugacija od svega ostaloga sto sam dozivljavala, od surovog svijeta oko mene. Stisnula sam se uz nju zagrlivsi je i ponovo zaspala.

Tetkin ljubavnik

Zovem se Ruška. Imam 49 godine i siromašno seksualno iskustvo. Nikada nisam bila neka riba koju su muškarci želeli. Pomalo ružnjikava i stidiljiva uvek sam privlačila neke nesretnike koji nisu mogli ništa drugo da upecaju pa su se lepili za mene. Doduše, imam dobro telo koje je poprilično očuvano. Kažu mi da sam zgodna, ali nedojebana sigurno jesam. Prvi seks sam imala kao studentkinja sa nekim bezveznjakovićem koji je svršio posle nekoliko uboda I nikada se više nije javio. Drugi put sam sam se kresnula sa jednim Holanđaninom na letovanju u Grčkoj sa trideset godina. Treći put pre nekoliko godina sa jednim lokalnim alkosom koji je bio toliko pijan da mu se jedva digao. I to je bilo sve od mojih tucanja, dok mi se nije dogodilo nešto što je raspalilo moju strast više nego išta.
Ove godine je moj sestrić Joca upisao fakultet u Beogradu. S obzirom da živim sama I da je on oduvek bio tetkino omiljeno dete prva tri meseca dok je čekao studenstki dom živeo je kod mene u Železniku. Joca je odrastao u lepog mladića. Zgodan, šarmantan, pričljiv, inteligentan. Imao je sve što bi trebalo da ima jedan normalan mladić. Nije mi nijednom palo na pamet da je postao muškarac dok nisam primetila jednog jutra kada je pošao u WC nabreklinu u njegovim gaćama. Tada mi je postalo jasno da to više nije onaj mali Jocika i postideh se svojih misli.
Jedne večeri vratila sam se sa posla umorna. Joca je gledao neki film. Popili smo čaj i otišla sam da se tuširam. Skinula sam sve sa sebe I sela na wc šolju. Razmišljala sam o tome šta me sve čeka sutradan I u tom šetanju izgubljenog pogleda shvatih da je ključaonica zamračena. Svetlo u hodniku je ostalo upaljeno ali je Jocino oko želelo da otkrije nešto što je zabranjeno i neuobičajeno. Shvatila sam da je tu I da nas dele samo vrata. Želeo je da me gleda golu. Želeo je da vidi svoju tetku u najintiminijim trenucima. Želeo je da vidi moju picu. Taj mali voajer je isti kao i ja. I sama sam kao klinka volela da virim kroz ključaonicu. Sećam se svog oca i svoje majke. Gledala sam ih jednom krišom kako vode ljubav. Špijunirala sam I svoju lepu sestru sa momcima. Sada mi se u vidu bumeranga vraća sestrićev skriveni pogled. To me je uzbudilo. Rešila sam da nastavim sa igrom. Ustala sam I ušla u kadu. Imao je dobar pogled. Pustila sam tuš i počala da se sapunjam. Od same pomisli da trenutno drka kurac spustila sam ruku na međunožje I krenula sa masturbacijom. Bradavice su mi se ukrutile I telo mi je podrhtavalo. Bila sam van sebe. Posle nekoliko minuta sam svršila I ispustila uzdah koji je izazvao neki lom u hodniku. Čula sam neko lupkanje. Joca je verovatno pobegao u sobu. Posle toga smo se ponašali sasvim normalno. Pravila sam se kao da ništa ne znam. Rešila sam da aktivno učestvujem u njegovoj voajerskoj igri. Koristila sam priliku da idem na tuširanje samo kada je Joca kod kuće. Bio je to jedan novi vid seksualnog oslobađanje I lečenja mojih seksualnih frustracija. Na granici incesta, ali još uvek bez suštinskog kontakta.
Sve jo trajalo mesec dana dok jedne večeri nisam poželela svog Jociku u sebi. Zvala sam gad a me izmasira. Skinula sam kućnu hačjinu i legla ne stomak. Bila sam u gaćicama I brushalteru. Primetila sam da je pocrveneo.
-Ajde, tetkino dete, leđa su mi se ukočila. Deder, protrljaj me malo.
Krenuo je da me masira. Sedeo je stidljivo kraj mene i rukama prelazio po leđima. Predložila sam mu da me zajaše jer će mu tako biti lakše. U tom momentu sam osetila da mu se digao jer mi je dodirivao butine I guzove. Okrenula sam se prema njemu. Pocrveneo je I spustio pogled. Pomazila sam ga po licu I rekla mu da se ne stidi. Sve je to normalno. Spustila sam mu ruku na na kurac i rekla mu da se skine. Počeli smo da se ljubimo strasno. Za par minuta bili smo skroz goli. Zaskočio me je setrić I zavukao svoj mladalački kurac u moju napaljenu čupavu picu željnu dobrog seksa čitav život. Tucali smo se celu noć bez prestanka. Isprobavali različite poze, lizali jedno drugo, gutala sam mu spermu, ljubila mu mošnice, lizala čmar. Joca mi je uzvraćao tako što je želeo da uđe u svaku moju rupu. Izgrizao mi je bradavice na grudima, sisao klitoris, jezik, uvo, nožne prste. Svršavala sam kao nikada u životu. Bila sam njegova kobila a on moj pastuv. On je sada moj jedini ljubavnik. Viđamo se stalno i čuvamo našu tajnu.

Grm

Retko susrećemo bračni par iz susednog grada koje smo upoznali pre nekoliko godina na moru. Planirajući odmor 2002. setili smo se prijatnih trenutaka sa prethodnog letovanja i predložismo poznanicima da letujemo u isto vreme i na istom mestu. Simpatični oni nama a i mi njima, tako da pade dogovor o zajedničkom letovanju.
Oni su četrdesetih a mi tek preko trideset godina ali postoje zajednička interesovanja prema sportu, umetnosti, politici …
Moja žena zna za moje neobične avanturističke sklonosti; neostvarene želje da upoznamo odgovarajući par gde bi ponekad razmenuli partnere u smislu vikend slobode i zato me ljubomorno čuvala i od Mile, koju Branko takođe sebično pazi. Preostalo mi je da žudno zagledam Milu i njene bujne sise, tražeći zadovoljstva u preostalim detaljima koji naš odmor čine zabavnim.
Ipak se jednostrana avantura dogodila:
Jednom prilikom, dok se Mila posvetila deci – Bane, moja Ljilja i ja veslajući rukama na malom gumenom čamcu, desetak metara uz obalu, udaljismo se od kupača. Ponašanje saputnika mi je dalo do znanja da se među njima nešto događa i odlučih da ih ostavim same. Kada smo bili na pravcu jednog restorana rekoh da idem na pivo jer je čamac premali za troje, na šta Ljilja uzvrati da će oni okružiti oko uzvišenog poluostrvca pa će mi se pridružiti. Ja sam pošao prema restorau i kad oni zamakoše za greben poluostrvca, reših da kibicujem šta će se među njima dalje događati. Pritajio sam se iza žbuna na uzvišenom grebenu, odakle je mali gumeni čamac bio udaljen najviše tridesetak metara. U njemu Branko ljubi i miluje Ljilju dok se ona strastveno uvija uzvraćajući poljupce. Ona je ubrzo legla na njega i počela da se nabija, vrteći svojom pohotnom guzom. Bili su sigurni da ih niko ne vidi jer su divlja plaža levo i naša javna desno prilično udaljene od tog ugaonog kamenitog izolovanog prostora. Veoma brzo su prešli na glavnu stvar: Zaiđe on među butine moje raspaljene ženice i poče da se zakiva u njen vulkan. Gledam kako mu se ona odozdo podbija da bi ga što bolje primila. Moja izraslina u šorcu je bila toliko moćna, da sam poželeo da im se pridružim. Ipak sam ih ostavio na miru jer bi to za njih bilo neprijatno iznenađenje. Ta strastvena jebačina je trajala desetak minuta. Branko verovatno napuni njenu pohotnu ribicu a zatim zadovoljno razmeniše strastvene poljupce. Kada su iz čamca ušli u vodu da se peru, odstupih u restoran da pijem pivo, spreman da častim zadovoljni par. Nisu tako brzo došli jer su im trebale psihološke pripreme.
Posle dve-tri večeri, legosmo oko ponoći, kada se začu prepirka između Branka i Mile. On joj sa vrata reče: odoh da se napijem, pa kad ti dođem. Ljilja ustade i, kao, ode da pita Milu šta je među njima? … možemo li šta pomoći? Nema Ljilje petnaestak minuta. Ustao sam i oslušnuo da ona nije kod Mile. Zaključih da je dogovor između Branka i Ljilje sve inscenirao i krenem na obalu da ih potražim. Bio sam uveren da je odgovarajuće mesto za susret na plaži; kod stolova i klupa gde se kupači preko dana osvežavaju u hladovini. Kada sam zaobilazeći pažljivo kroz nisko rastinje prišao blizu male borove, primetih da se maze ispod drvetom kod stolova. Koliko starstvenih poljubaca, uzdaha, nežnih dodira a zatim mu ona skida maicu i šorc kao i on njoj. Uvija Ljilja guzom da bi uske pantalonice mogle sići preko guze sa zgodnih kukova. Navalio Bane ustima na sise dok ona držeći ga jednom rukom oko vrata sva popaljena zabacuje glavu unazad tražeći drugom rukom njegovu muškost.
Zauzeo sam povoljnu poziciju iza najbližeg žbuna i uzbuđen posmatram nesvakidašnju scenu iz ležećeg položaja sa sedam-osam metara. Ponoćna mesečina blago zatamnjena krošnjama drveća stvara romantičnu scenu. Branko ima neku čudnu tehniku uvrtanja bradavica tako da se ona uspaljena topi sa velikim izlivom strasti. Grabi mu ona kurac i najpre nežno oblizuje glavić a zatim polapno stavlja celog usta, gušeći se od zadovoljstva. Neposredno posle toga on je povali na drveni sto, izliza pičkicu dva-tri minuta i poče da joj nabija pripremljenu kurčinu. Ljilja sve glasnije pusta neartikulisane glasove zadovoljstva. Kada su uhvatili ritam ona otpoče glasno da proiznosi svoje želje i osećanja- kao najveća kurva: Bane hoću te, želim te, jebi me, stavi mi ceo kurac … On se nabija u nju dok ona neprekidno ponavlja: Bane, volim te! Izjebi mi vrelu pičku! Cepaj me jače! Tvoja sam noćas – izgovarajući reči koje su palile njega – moram priznati i mene. Srce mi je kucalo prejako tako da je uz njihove uzdahe i jecaje, čini mi se, ravnomerno narušavalo ponoćnu tišinu na plaži. Pažljivo sam ih posmatrao i osluškivao, gledajući njihova dobro izvajana tela koja uživaju u svim pozicijama – dok me je posebno uzbuđivala svaka njihova reč, uzdah, strastveni jecaj. Kada ga je zajahala i otpočela snažno da meša povremeno poskakujući na kurcu, on je rukama navlači guzove dok bi zatim mesi sise koje su usled strašnog drmoguza povremeno izletale iz njegovih šaka. Posumnjao sam da je to zaista moja žena. Novi momenat mi stvara sliku kose koja se previja mulujući joj ramena i ljubavnikovo lice, sise su od milovanja nadošle kao i bradavice da mi izgledaju masivnije nego ikad. Znam da ima duge noge ali zar su ovoliko dugačke i da ova jebozovna butka, koju sa ove strane posmatram, prelazi u guzu ovoliko izraženu i nemirnu? Da, iz ove perspektive na mesečini i na tuđem kurcu je nikada nisam video. Ta slika mi više ne izlazi iz glave. Ne mogu se rečima opisati glasovi koji su se čuli u momentu kada se on praznio u moju jebozovnu ženicu. Bezbroj vatrenih poljubaca i uzdaha govore koliko im sve prija i u kom se stanju nalaze.
Kada je završena prva runda, potražiše na obali česmu za osveženje a zatim su onako goli prošetali pored plaže, udišući miris mora uz dim cigareta. Gledao sam sve ovo kao najčudni erotski film u kojem moja, navodno verna supruga, ima ulogu kurvetine, kujice … Vratili su se pod drvo i seli na sto, pričajući petnaestak minuta o bračnim okovima, deleći jedno drugom komplimente.
Posle dvadesetak minuta, dok on sedi na stolu i mazi je, ona se spusti na klupu i otpoče da mu liže jaja a zatim puši opušteni kurac, pripremajući ga za sledeći sudar. Branko počinje da uzdiše i rukama nežno navlači njenu glavu dajući ritam. Kada su bili u potrebnoj ekstazi, pohotno i nezasito kidisaše jedno na drugo. Ona se naguzi oslonjena na sto dok on od pozati zavlači najpre nežno, stavljajući do kraja i vadeći ceo – uz usklađen ritam i tihe uzdahe. U jedno momentu ona poturi na sto pod laktove odeću a zatim, kao kuja, istrći guzu još više, da bi on stojeći na sedišu od stola počeo snažnije da prodirao u nju, grubo tucajući pomahnitalu ribicu. Kočnice su popustile tako da se strastveni partneri nekontrolisano karaju; digla mu je noge na ramena i on rokao nekoliko minuta, zatim sa strane jedna noga u zraku dok on snažno zavlači, pa zatim od pozadi da je njena glava polako otišla dole ka sedištu stola a ruke oslonjene na zemlju … Slušao sam njega: Moja si razvaliću te, hoću tvoju pomahnitalu pičkicu, ti si moja kurvica, jebeš se kao … – da bi «moja čedna» Ljilja uzvraćala: tvoja sam rasturaj i razvaljuj to želim, uzeo si me i jebi, tvoja sam kurva i kuja i sve što želiš da budem! Ona se ponekad okretala da mu gleda facu, nudeći da joj davi sise tražeći da je izjebe za pamćenje. Izmenjali su razne poze uz škripu stola, da sam posumnjao da se ne polomi pod raspaljenim parom.
Ljilja spermu ne voli na telu, i naslutih dogovor da je napuni. U tom trenutku sam i ja zalio borove iglice ispred sebe, smirujući moj prenadošli kurac, čije mesto je zauzeo drugi komad. Kada se kod njih uz urlike dogodilo, neki minut se primiriše, razmenjujući buicu poljubaca, zatim se uhvatiše za ruke i kao zaljubljeni par na nudističkoj plaži otišli u vodu na pranje.
Prosto da ne poverujem da moja žena ovako uživa u seksu. Promena … Čini mi se i ljubav je prisutna?!
Za desetak minuta sam bio u krevetu dok se ona uvuče petnaestak minuta kasnije. To čekanje je izgledalo kao večnost. Tucali smo se fantastično, dok je izjebana i podnatekla, vlažna ribica delovala kao izvraćena. Telo moje ljubomorne ali ipak drage ženice je imalo hiljade pokreta, verovatno maštajući da je Branko i dalje rastura.

Tattoo

Moji bajkeri, kada ih covek pogleda, mozda se i najezi na trenutak, jer prvo sto ugleda jesu kozni prsluci bez rukava i ruke gole, izsarane sa bezbroj slika. Neke od tih slika za njih imaju posebno znacenje…neke su simboli teskih vremena, neke uspomene na drage im osobe, neke predstavljaju bitne prekretnice u njihovim zivotima. Mada ima i onih slika koje ne znace ama bas nista, ali su tu da popune recimo preostalo mesto na ruci, cisto da ne bude ,,rupe,,. Heheh slatki su moji drugari i ja njih ne vidim kao nakaze i frikove, vec vrlo srcane i dobre ljude kakvi zapravo i jesu. A to sto se oni saraju, pa neka im je. Sto da ne. Sta fali. Verujem da svet oni vide kroz slike, kroz boje i umetnost, i da im ta osobina upravo probudjuje i onu ljudskost i covecnost. Volim moje bajkere.
U nasem klubu, na jednom zidu stoji od pamtiveka jedna slika koja se meni narocito dopadala. Na slici je tocak motora, a oko njega plamen. Zapaljena guma i malo traga otopljene gume na asfaltu. Slika nije nista posebno, ali kad god udjem u klub prvo nju vidim, i nekako je postala deo mene. Kada drugima pricam o klubu, o drugarima o nekom desavanju, pred ocima mi je prvo ta slika pa onda sve ostalo. Mozete vec pretpostaviti da mi se javila zelja da ta slika bude na mom telu.
Kada sam jedne kisne veceri prolazila ulicom gde su sve sami ducani i tezge, primetih da iz jedne jos bije svetlo. Tattoo shop je jos radio i to je bilo to. Resila sam da udjem i trazim da mi urade sliku.
Udjoh i jos ne rekoh ni dobrovece, momak, koji je stajao za pultom i brisao ruke o peskir, viknu ,,Ne radimo vise, dodjite sutra,,. Stajala sam samo par trenutaka onako kao u vakumu i ko zna kako sam ga ja gledala kada je ponovo momak progovorio: ,, Ah ne gledaj me tako, slamas mi srce. Dodji i reci sta si htela mlada damo,, . I razvukao je lep osmeh na jako lepom licu. Osmehnuh se i ja i onako kroz zube rekoh da zelim jednu malu slicicu…. Nije komplikovana….cak sta vise jako prosta… ,,Reci curo sta zelis,, . Izvadih iz zadnjeg dzepa lepo presavijen papir na kome sam nacrtala sama onu sliku sa zida moto kluba, onako kako sam najbolje umela i pokazala mu je. ,,Evo…tocak, plamen i malo traga od gume na putu…nista vise,,. On je pogledao sliku, pa je mene osinuo pogledom koji je sada bio nesto drugaciji,nekako ispitivacki. Kaze: ,, A reci mi, gde zelis da istetoviras tocak,,. Neki blagi sram mi je protutnjio kroz telo i udario u glavu i obraze pa oborih pogled, ali ipak izustih da zelim sliku bas na donjem delu stomaka, ispod pupka u desnu stranu i poceh da mu pokazujem rukom to mesto. ,,Dobro, ne moras sutra dolaziti za tu malu slicicu, mozemo je uraditi sad. Hajde, svuci pantalone i lezi tamo na onaj sto, ja sam za minut spreman i pocinjemo.,, Srecna sto cu dobiti tetovazu jos koliko odmah pojurih ka stolu, ali opet me neke stege uhvatise, posto moram skinuti farmerice. No hajde kada sam vec tu, nema povratka. I skidoh farmerice, odlozih ih na neku malenu stolicu i legoh na krevet prekriven nekim orandz carsafom. Prisao je kroz neki trenutak i ovaj momak,na rukama je imao rukavice i montirao pistolj za tetoviranje. Da li je primetio da sam napeta, verovatno, ipak su ovi ljudi delom i psiholozi, te je poceo da me zapitkuje o svemu i svacemu, ne bi li me makar malo opustio. I tako kroz razgovor saznaje da sam deo bajker tima, da volim voznju, miris benzina, kozne jakne i teksas farmerice, i da sam eto resila da i ja imam jednu sliku ali malenu i na skrivenom mestu da je ne moze niko videti. Samo ja. Na tu moju recenicu, on se samo osmehnuo i rekao da krece da crta. Morace prvo olovkom jer posle nema ispravki. Rekoh ,,Ok, kako god smatras da treba,,. I poceo je crtati po donjem delu stomaka ali primetila sam da se nekako muci. Stalno je izvrtao i krivio ruku, okretao glavu, mrstio se. Ja cutim i cekam. Na kraju, podigavsi pogled koji se susreo s mojim rekao je ovako: ,,Znas sta duso, moraces da skines gacice. Jbg smetaju mi, ne mogu prici mestu gde zelis tetovazu ovako,,. Skupila sam usne u znak da se ljutim i da necu skidati gacice na sta je on ponovo rekao: ,,Opusti se malena, ja sam profesionalac, hiljadu puta sam crtao i na gorim mestima od ovog tvog pa se devojke i zene nisu bunile. Moram tako ili jednostavno menjaj mesto tetovaze. Hoces na ramenu? Na plecki?,, ,,Ne ne,, , izlete iz mene kao iz puske, ,,tu cemo, skinucu ih, a ti nemoj da gledas,,. Nasmejao se slatko ovaj momak sto je izmamilo i meni neki ludacki smeh. I skinuh ja gacice i legoh opet. ,,Slusaj muziku i razmisljaj kako vozis dok ja budem crtao. Ne obracaj paznju na mene,, kaze on i pusti neki cd koji je vec bio u plejeru. Muzika se prosu po studiju, neka mirna, nekako romanticna i zaista me je smirivala. Zurila sam u plafon, slusala te mile tonove a on je crtao…i crtao.
Dok je jos drzao flomaster u ruci i izvlacio savrsene linije, druga ruka mu je bila naslonjena na gornji deo moje butane. Tu ruku bi pomerao svaki put kada bi crtez tako zahtevao, da bolje zategne kozu, da bolje iscrta moj tocak. Sam djavo zna zasto me je to plalilo. Osecala sam neku vrelinu dole, podrhtavanje misica. Mackica mi je vlazila zbog njegovih ruku i daha koji sam mogla na butini da osetim, jer je savio glavu i priblizio je crtezu, da sto bolje vidi. Grizla sam usnu i gledala u plafon, pokusavajuci da budem sto mirnija. Oci su mi se punile nekim cudnim suzama, onim koje se jave kada si nemocan da bilo sta uradis.
Zavrsio je sa flomasterom i rekao da ce sada poceti s masinicom. Jedno ,,Mhm,, izletelo je kroz moj nos i stegoh usne iscekujuci sada vec bol. Zujanje pistoljcica za tetoviranje je nadjacalo onu divnu muziku u studiju, i ja krvnicki zazmurih dok su me one sitne iglice bole. Zastajao je povremeno, da dodjem do daha jer sam vise puta ispustila ono mucno ,,mmmhhh,,. Svaki put bi me pogledao u oci, blago se osmehnuo i potvrdno klimnuo glavom. Ulivao mi je neko narocito poverenje pa sam vremenom postajala sve mirnija. Nezna mu je ruka. Blazio je moju bol levom rukom i nekom mekom maramicom svaki put kada bi se na kozi nakupilo vise boje. Ponovo sam cula muziku. Bol od igli je potpuno nestao, sve sto sam osecala bili su njegovi prsti i povremeni dah iz njegovih usana. Opet sam pocela da se palim. Vec sam duboko disala, verovatno je to i primetio. Mislim da je dole bila poplava… Gledala sam u njegove prste, u njegov ozbiljan izraz lica i mozda glasno uzdisala. Kada je zavrsio, uspravio se i pogledao svoj rad. Onda je, primetila sam, gledao mene, onaku bez gacica kako lezim na stolu. Valjda je sagledavao celu sliku i ocenjivao kako mi to stoji… Uzeo je zatim nekakvu pumpicu i stcnuo nekakvu tecnost na tetovazu i cistom maramicom prebrisao. Ja sam i dalje duboko disala i upijala svaki njegov pokret. Nisam ocekivala, mada sam prizeljkivala; spustio je usne na tetovirano mesto i najneznije me poljubio. ,,Ah,, izpustih naglas i podigoh se na laktove. Posmatrao me je kao kakva zver. Neka divljina mu je sevala iz ociju. Uhvatio me je za butine cvrsto i poceo da ljubi svud ukrug gde je bila naslikana slika. Moje noge su se same nekako sirile i omogucile mu da pridje mackici i jezikom sara preko nje. Njegov nemirni jezik je golicao usne moje mace, klitic, pa rupicu, pa bi ljubio unutrasnji deo butine, pa bi se opet vratio i sisao usmine do mog potpunog ludila. Noge su mi vec potpuno rasirene i njegova glava izmedju njih. Poceo je gurati prst u macu…jedan, pa je dodao drugi i prodirao sve dublje. Palcem je masirao klitic, a jezikom sarao od njega do pupka i nazad. Gibala sam se kao zmija, jer sam sve manje mogla da izdrzim njegove dodire. Muzika kao da je bila sve glasnija i dobijala neki brzi ritam, a on je taj ritam pratio i tako me dobro lizao da sam cak dva puta svrsila. Graske znoja na njegovom celu govorile su da nece jos dugo ni on izdrati i da je zeleo da mi ga da. Dadoh mu znak da me uzme, da sam njegova sva. Za tren oka bio je u meni i prodirao duboko i brzo. Narocito sam volela taj trenutak jer me je gledao u oci i posmatrao moje reakcije. Pogledom mi je govorio da ce jos vise ubrzati. Pogledom sam mu govorila da je slobodan da uradi sta zeli. Svrsio je po pom stomaku i po tetovazi u nekoliko uzastopnih mlazeva. Dugo mi je ljubio usne i samo jednom prosaptao da sam lepa.
Ne, nije me on jebao te noci, dok je kisa pljustala napolju i dok je muzika plavila studio. On je vodio ljubav samnom. On me je voleo…
Puno puta sam prosla istom ulicom kasnije, cak i do dana danasnjeg prodjem onde i pogledam u izlog. On tamo nije, ko zna de je. Tamo je samo jedna tajna o jednom tocku zahvacenog plamenom…