srijeda, 9. rujna 2015.

Upravo sam svršila dok sam mislila na tebe i ono sinoć

Od skora sam počela da posećujem sajtove sa erotskim pričama, ne da bih se ložila i masturbirala, ma da moram priznati da sam i to počela da radim. Naime počela sam čitati erotske priče da bih videla ima li ljudi kojima se dešavaju slične stvari koje se i meni događaju. Imam osamnaest godina, stanujem sama sa svojom mamom u Beogradu. Mislim da je to dovoljno podataka o meni, a videćete i zbog čega. Sve je počelo prošle godine. Moja drugarica i ja smo bile u gradu, upoznale smo neke momke, divno se provele i popile malo više. Pošto je moja mama rekla da će prespavati kod prijatelja dogovorile smo se da spavamo kod mene. Često smo to radile, bile smo oduvek bliske drugarice, ali ono što se te večeri dogodilo učinilo nas je još bližim…
Momci su bili super. Zgodni, druželjubivi, duhoviti, da li sam rekla zgodni? BAŠ ZGODNI! Već sam bila popaljena dok smo đuskali na splavu. Pošto je već bilo kasno, ili bolje reći rano, zamolile smo momke da nas odvezu do mog stana. Na parkingu ispred zgrade smo se još malo „pomazile“ sa njima u automobilu, i jedva izdržale primenu zajedničkog pravila „ništa na prvom sastanku“. Dok smo se vozile liftom komentarisale smo momke i kako smo obe užasno napaljene.
– Ne znam kako sam uspela da se suzdržim! Komentarisala je moja drugarica
– Malo je falilo da ih pozovem u stan. Odgovorila sam.
– Još uvek nije kasno da ih pozovemo!!! Rekla je, onako ushićena.
– NE!!! NIŠTA PRVE VEČERI!!! Podsetila sam je na dogovor.
Ušle smo u stan dok smo komentarisale dvojicu momaka koji su nas toliko naložili večeras. Obe smo se složile da je dobro što ih nismo pozvale u stan jer bi zasigurno prekršile pravilo.
– Prva se tuširam! Uzviknula je moja drugarica i pošla put kupatila.
Rasklopila sam krevet u svojoj sobi i počela da se svlačim. Srce mi je tuklo u grudima, a kroz telo su mi prolazili žmarci. Još uvek sam bila popaljena od „maženja“ od maločas u automobilu. Setila sam se njegovih usana na mome vratu, njegovih ruku na mojim grudima, njegovog slatkog jezika u mojim ustima. Osetila sam kako sam vlažna, zavula sam ruku pod svoje gaćice i prstom prešla preko svoje ribice. Bila je veoma vlažna, prst mi je bio natopljen sokovima, a samo sam ga prevukla preko nje. Osećala sam se nekako seksi, bila sam žestoko naložena, morala sam da učinim nešto po tom pitanju. Čula sam vodu iz tuša u kupatilu i pomislila kako imam nešto malo vremena da bar zavaram svoju ribicu prstima, kada već neće dobiti ništa večeras. Zavrnula sam gaćice u stranu i sela na krevet. Prstima sam razdvojila ribicu. Telo mi se uvijalo dok sam se jedva suzdržavala da ne ispuštam krike zadovoljstva. Počela sam da se trljam po klitorisu dok sam drugom rukom stiskala svoje grudi. Pod prstima sam osetila svoje ukrućene bradavice. Počela sam da ih štipkam dok sam sebi stavila prst u ribicu. Bilo je tako dobro! Potom sam se setila da mi je drugarica u kupatilu i da bi svakog časa mogla da izađe. Bila sam tako popaljena, trebalo mi je jedno „opuštanje“, ali sam nekako ostala pribrana i pomislila kako ću „posao“ završiti kada ja budem ušla u kupatilo da se tuširam. Nedugo zatim drugarica je izašla iz kupatila i ušla u moju sobu.
– Malo je falilo da se „zadržim“ u kupatilu. Rekla je dok je prstima aludirala na masturbiranje.
– Pričaj mi o tome! Rekla sam joj i pokazala joj svoje mokre gaćice.
– NISI VALJDA!?! Rekla je ona i smejala se.
E onda se TO dogodilo. Ni dan danas ne znam da li se to dogodilo jer sam bila jako naložena, ili je alkohol progovorio iz mene, uglavnom sam joj rekla:
– Nisam još, ali hoću čim uđem pod tuš!
Nas dve jesmo bile bliske, pričale smo uvek o svemu, ali prvi put sam ne samo njoj, već bilo kome rekla da ću masturbirati.
– Zezaš me… Rekla je ona
– Ne zezam te! Do sad sam se mazila tu na krevetu i čekala da ti završiš tuširanje pa da ja „završim“ tamo u kupatilu… Moja iskrenost me je još više naložila.
Uzela sam čiste gaćice i majicu iz fioke i krenula u kupatilo.
– I ja sam!!! Rekla je ona, pokrila lice rukama i okrenula se prema zidu.
– Počela sam… Pa sam shvatila da ćeš provaliti ako se toliko dugo zadržim u kupatilu… Nastavila je.
Smejale smo se kao blesave.
– Koji blam! Rekla sam.
– Zašto blam!? Pa ko to ne radi! Rekla je ona.
– Uostalom, kad muškarci to mogu da rade jedni pred drugima, zašto ne bismo mogle i mi! Rekla je i zavrnula svoje gaćice baš kao i ja maločas počevši da mazi svoju ribicu.
– Koji muškarci!?! Bila sam toalno zbunjena, i time što je rekla i time što je upravo radila predamnom.
– Pa muškarci… SVI muškarci! Odgovorila je dok je i dalje mazila svoju vidno vlažnu ribicu.
Gledala sam je onako zbunjena. Dok su joj prsti šarali po njenoj obrijanoj mačkici. Počela sam da se ložim na taj prizor. Osetila sam kako curim među nogama.
– Oni to rade u društvu! Nastavila je ona.
– Dok gledaju porniće, ili prepričavaju jedan drugome svoje jebačine! Rekla je dok su joj prsti lagano nestajali u ribici.
– Ti nisi normalna! Rekla sam joj i otišla u kupatilo.
Zakljućala sam vrata iza sebe dok sam rukom već počela da tražim svoju ribicu. Bila sam napaljena kao nikada do tada. Zamišljala sam ribicu svoje drugarice dok sam pomahnitalo trljala svoj klitoris. Nikada do tada nisam nijednu ženu gledala tim očima. Taj prizor je ostao urezan u mojoj glavi. Ona na mom krevetu, u mojoj majici, sa zavrnutim gaćicama i sa svoja dva prsta u ribici…
– Drkaš! Priznaj da drkaš unutra! Čula sam njen glas pred vratima kupatila.
– Aha! Izustila sam nekako.
– Otključaj! Pusti me unutra! Kucala je.
Nesvesno ili svesno, ja sam joj otključala vrata. Ušla je unutra, bila je bez gaćica, rukom se mazila po ribici dok je drugom stiskala svoje grudi. Ni ja nisam prestajala da se mazim. Gledale smo se dok smo trljale svoje vlažne ribice i uzdisale.
– Kako su ti ukrućene bradavice! Rekla mi je.
– Hajdemo u sobu! Predložila je.
Bez reči sam prihvatila i pošla za njom. Ušla je u sobu, skinula majicu i potpuno gola legla na krevet. Svukla sam se i legla pored nje. Nastavile smo da se mazimo. Gledale smo jedna drugu dok su nam prsti ludački leteli po klitorisima. Stenjale smo, sve jače.
– Ah, svršiću! Viknula je.
Gledala sam dok je uvijala svoje telo i uguravala sebi prste dok je drugom rukom trljala svoj klitoris. Njeno glasno stenjanje me je toliko popalilo da sam i ja osećala da je vrhunac blizu. Ubrzala sam trljanje klitorisa i počela sam da štipkam svoje bradavice. Uskoro sam i ja počela da svršavam. Svršila sam kao nikada do tada, bukvalno sam imala „blackout“. Kada me je orgazam popustio okrenula sam se ka svojoj drugarici koja je ležala pored mene naslonjene glave na ruci, gledajući me kao nikada do tada. Njen zadovoljni izraz lica, oči koje su sijale i taj smešak na licu neću nikada zaboraviti. Bilo me je sramota u tom momentu.
– Ali bradavice su ti „extra“. Rekla je i na brzinu posisala moju ukrućenu bradavicu.
Obe smo zatim počele nekontrolisano da se smejemo. Smejale smo se kao da smo na nekim drogama. Kada smo se nekako smirile, ustala sam i otišla u kupatilo. Dok sam se tuširala u glavi sam premotavala film od maločas. Dugo sam se brisala i sređivala za spavanje. Bilo me je sramota da izađem iz kupatila. Kada sam nekako skupila hrabrosti da izađem, videla sam da je moja drugarica već zaspala. Legla sam pokraj nje, trudeći se da i ja zaspim što pre…
Probudile smo se oko podneva, bila je nedelja, moja mama se još nije vratila. Neverovatno, ali obe smo se ponašale kao da se prošla noć nije ni dogodila. Skuvala sam kafu, upalila TV. Pričale smo o momcima od sinoć i raspravljale da li da ih zovemo već danas ili da ih pustimo malo da „kuliraju“. Kasnije se vratila i moja mama, pa smo zajedno otišle na piće do grada. Sve je bilo potpuno normalno, na trenutke sam imala „flashback-ove“ ali ništa strašno. Moja drugarica je takođe delovala opušteno. Vratile smo se kod mene u stan i dok smo na trenutak ostale same jer je moja mama morala u toalet samo mi je prošaputala na uvo:
– Bilo je super sinoć!
Ja sam već počela da pomišljam da je to sve bio samo san, ali me je ovaj njen komentar ponovo vratio u ekstazu od sinoć. Ribica mi je bridela pri samoj pomisli na prošlu noć.
– Mi nismo normale! Rekla sam joj.
Potom se moja mama vratila iz toaleta. Posedele smo još malo a zatim je moja drugarica otišla kući. Te večeri smo mama i ja gledale TV a ja sam samo razmišljala o prošloj noći. Nisam više mogla da izdržim. Pozdravila sam se sa mamom i otišla u krevet. Legla sam i osetila miris svoje drugarice na svome jastuku. Ribica mi je pulsirala dok sam u glavi premotavala film od sinoć. Nije mi puno trebalo i počela sam da se mazim. Ponovo sam je zamišljala kako se mazi ovde na mom krevetu u onoj mojoj majici. Oblizivala sam svoje usne zamišljajući njena dva prsta zabijena u njenu vlažnu ribicu. Brzo sam svršila. I taman kada sam pomislila na onaj njen pogled od sinoć, stigla mi je poruka na mobilnom telefonu.
„Upravo sam svršila dok sam mislila na tebe i ono sinoć“
Srce mi je lupalo u grudima dok sam je čitala. Počela sam da razmišljam o celoj toj situaciji. Jesam li ja lezbejka? Nisam mogla zaspati celu noć. Razmišljala sam kako me do sada nikada nije privukla nijedna ženska osoba, kako volim muškarce, seks sa muškarcima. Ništa mi više nije bilo jasno. Nekako sam zaspala. Mama me je probudila za školu. Dok sam se spremala za školu ponovo sam pročitala poruku od sinoć. Shvatila sam da sam pogrešila što joj nisam odgovorila. Ko zna šta je pomislila kada joj nisam odgovorila.
„I ja sam “ Napisala sam i poslala.
Ponovo mi je srce lupalo u grudima. Osećala sam se nekako čudno. Kao da se dopisujem sa nekim slatkim dečkom, pa strepim da dobijem njegov odgovor. U školi sam pokušavala da shvatim kakav je sada odnos između mene i moje drugarice. Jesmo li i dalje drugarice, ili ljubavnice. Jeste smešno ali svašta mi se motalo po glavi. Pošto nismo išle u istu školu, jedva sam čekala da je vidim i popričam sa njom….

Goran mi ostavio zenu na spavanje

Goran mi ostavio zenu na spavanje
Procitao sam dost a prica ovakvih sadrzaja a posebno me zanimaju price kada muz dozvoljava svojoj zeni da se jebe s drugim covekom.
Citajuci ove price dosta sam razmishljao koliko od njih opisuju neki istiniti dogadjaj a koliko su samo mashta nekih mushkaraca,napominjem mushkraca jer mislim das mo mi nushkarci skloni vishe tog mashtanja.Licno mislim da su ove price plod istinitih dogadjaja a dosta od njih su mashata ili zelja da se nekome to desi.konacno zakljucujem da svi autori zele da im zenu jebe neko drugi,ili mozda vec je dozvolio zeni da se jebe sa nekim.
Ne bi vam ovo pisao ali ,poshto imam izvesnog iskustva ovakvog dozivjlaja zelim da I ja dam svoj mali udeo u razjashnjavanju ovog nacina sexualnog zivota u braku,kod dosta bracnih parova.
Zelim prvo da kazem nekoliko reci o sebi.Zovem se Srdjan,rpdjen sam 1976 godine,u Kumanvo,a zivim u Skoplju.Bio sam u braku 6 godina iz koga imam dve slatke curice koje zive kod svoje majke ali ja sam stalno sa njim u kontaktu.Od 2006 godine pa do danas zivim sam slobodan jer sam razveden.Shto se tice sexa ,neoskudavam jer imam svaki put po koju prijateljicu sa kojom zivim bez nikakvih obaveza sem sexualnix zadovaljavanja.
U kumanovo zivi moj najbolji drug od detinjsta, koji je ozenjen zgodnom brinetom I u baraku imaju sina I kerku.Moj drug se zove Goran a njegova zena liljana/imena su promenjena/
Gorana ,sa zgodnom zenom, sam spomenuo radi toga shto od 2008 godune oni su izmenili moj nacin zivota I od tada ja zivim neki drugi zivot ,a I oni su se promenili.
Ovom pricom imam za cilj da vam opishem shto se desilo sa mnom I mojim prijateljima .Od trenutka kad sam ostao sam ,razveo sam se od zene,poceo sam da da ih posecujem ceshce u Kumanovo jer su me I oni ceshce zvali.Zblizii mo se ,pa sa Goranom tako reci smo bili skoro svaki dan zajedno. Pricali smo o svemu ,pa normalno I o mojoj samoci ,dokle cu tako I shta namervam. Odgovarao sam onako kako sam gledao na stvari tog trenutka,a jednom prilikom,nehotice mu rekoh”E Gorane kad bi sreo zenu kako tvoju Ljlju ja bi se ozenio odmah bez razmishljanja”.Goran je zacutao I neshto se zamislio,a ja sam produzio da hvalim njegovu ljilju. nisam slucajno povredio njegov ponos.Goran mi je zatim rekao da moze da se nadje , samo treba se potraziti , a da ne sumnja da cu se snaci ,obzirom mojih sposobnosti.
Jednog nedeljnog vikenda ,2008 godine,doshao sam kod svojih prijatelja u Kumanovo.Svi skupa ,Goran sa ljiljom I ja smo otishli na izlet do Kumanovske banje .Ja I Goran smo otili da se kupmo a Ljilja je ostala van sa nekom svojim prijateljicama.Vreme za kupanje u banji bilo je odredjeno na 25 minuta.Za to vreme smo pricali bez veze pa cak se zezali na racun nashih kurceva.Iznenada mi je Goran kazao da je rekao Ljilji da sam je pohvalio I da se ona meni svidja I cak bi se ozenio njome.Kad sam hteo da pojasnim na cemu sam mislio ,on je samo rekao da je neke stvari nakalemio da bi ispitao njene reakcije kad cuje neshto tako o sebi.Josh je dodao da se to njoj jako dopalo I rekla mu da da se veoma priatno oseca shto to cuje I dodala da sam ja ,sa njenog stanovishta , zgodam covek.Kad sam ovo cuo ,nishta nizam odgovorio ,ama ,da budem iskren pozeleo sam ljilju shto do tada mi se nikad ni je desilo.
Kad smo izashli iz banje ,Ljilja nas je cekala,sama ispred banje, smejla se I u shali obratila nam se “jeste li ih dobro okupali”,Goran joj uzvratio da ce ih videti I sama ce da proceni.
Ceo ovaj razgobvor mi je bio nerazumljiv a ipak priatan.Ceo dan smo proveli u Banji ,tu smo rucali I cello vreme smo se zezali najvishe na Ljiljin racun.Dogovorili smo se naredne nedelje da budu moji gosti.
Naredne nedelje su doshli ja sam se, kako dobar domakin ,angaziraao do maksimiuma da im bude shto prijatnieje.Taj dan je za mene bio presudan jer ja sam se zblizio sa Ljiljom I svaki pogled ka njoj me napaljivao ,a ona je to primecivala I josh vishe me zezala.Rekla mi je da sve vraca za ono shto sm joj radio u Kumanovo.Otisli smo kod mene u stan I zeleo sam da napravim kafu a Ljilja mi ni je dozvolila I rekla da ce pokushati da odigra rolje domakice u mom stanu.Kad nam je servirala kafu ,zelela je da nam pozeli prijatnu kaficu I to poljupcima.Kako je polubila Gorana neznam ali mene njen poljubac me poslao na sedmom nebu.
Posle popijene kafe Goran je ustao I rekao da zeli da ide kuci,ja sam se pobunio jer nam je bilo prijatno da ostanu josh,pa ako zele i da prespavaju kod mene. Na to mi je Goran rekao- Srgjane ,slushaj me dobro ,ovo shto sam ti doneo kako poklon nema da odbijesh I ja cu biti veoma zahvalan ako ga primish ,a ja moram kuci imam neke obaveze”.Misam video nikakav poklon , a to je primetila Ljilja I rekla da ce mi ona pokazati poklon, kad Goran ode. Bio sam iznenadjen ,ali moram priznati ceo dan sam zamishljao Ljilju u svom narucju,a sada bio inenadjen prijatno I bio sretan.Goran je poshao, a mi smo poshli da ga dopratimo,na ulaznim vratima obratio mi se recima-Srdjane ,ostavljam ti zenu ,zelim da budesh pravi mushkarac ,jer ce mi ona sve ispricati nemoj da obrukash mushki rod.Poljubili smo se I on je otishao.Kad sam zakljucao vrata I okrenuo se ispred mene je stajala ljilja sa neznim I prijatnim osmehom na licu.Srdjane,poljubi me—rekla je… ja sam je poljubio a ona mi uzvratila vrelim I dubokim poljupcem.
Posle poljupca , zamolila me,kako shto mladozenja unosi mladu u kucu da I ja nju unesem.Zelela je rukama da se uhvati za vrat , a ja da je uzmem u narucju I da je unesem u sobu.Nosila je samo tanku svilenkastu haljinu,do iznad kolena ,ispod koje ni je imala grudjak, a dole je nosila mini tange gacice.Uhvatila me za vrat I pocela da se pripija uz mene ljubeci me strasno a ja sam je uhvatio za guzove koji su bili fenomenalni I polako I stiskao.Najzad uzeo sam je u narucju I odneo u spavacu sobu,polozio na krevet I poceli da se ljubimo ko to da nam je I prvi I zadnji put.
Kurac mi se digao I nikad mi nije bio tvrdji,Ljlja je bila zena koja moze svashta da uradi.podigao sam haljinicu njena picka je bila skroz mokra kao I njene tange koje se izgubile.Ljilja je podivljla kad je osetila ruku na njenoj picki,otkopcala mi pantalone I pocela da sisa mog dignutog I tvrdog kurca.Ja sam je prstima drashka po klitorisu .Nismo mogli izdrzati svrshili smo oboje a ni smo uspeli ni da udjemo jedan u drugog.
Nakon toga svukli smo se skroz I poshli u kupatilo.Posmatrao sam ljlju golu,mislim da u tom trenutku ni je bilo lepshe I jebozovnije zene.U kupatilu smo pustili tush da nas malo rashladi I poceli da se milujemo meni se digao opet,kad je ona to primetila samo mi rekla je sada je ona na red ,ja sam ga samo upropastila malo pre ,naguzila se I rukama ga namestila na rupici mokre picke,odmah je ushao,nabila se do jaja I celu igru je ona vodila .Meni je rekla da samo pomazem I da vidim shta Ljilja zna da radi sa kurcem,nabilajuci se opomenula me dag a ne vadim nikako I sloboddno da je punim mojom spermom.
Posle svrashavanja,a napunio sam je skroz,okupali se dobro I tako goli otishli u dnrvni boravak.Legaoa sam na trosed a ona tako gola je pocela da nam pravi kafu,jer kako je rekla da smo zasluzili da popijemo kafu I da popushimo cigaetu.Pijuci kafu pricali smo o svemu I svacemu,a najvishe o nama ,rekla mi je da imam dobar kurac I da josh bolje ga koristim.Sretna je shto ce nocas njena picka da bude ta koja ce biti pocashcena takvim kurcem,I josh mi rekla da ne mislim da cu nocas spavati,ler sam nocas samo njen I ona ce da odlucije shta ce sa nama.
Namestila je carshafe na podu I legla na ledja ,rashirivshi noge da joj se vidi pica,pozvala me kod nje.Legao sam pored nje na ledja a ona mi legla na grudima I pocela da me ljubi po celom telu.Kad je doshla do kurca nezno ga poljubila I metnula u usta I pocela ga slatko I nezno sisati kako kad beba sisa sisu.Kurac mi se odmah digo,a ona se popela na meni opkoracila me I rukom ga namestila sebi u picu.Pocela je prvo polako da se nabilja ,gledala me u oci I me pitala da li sam jutros mislio da cu da je jebem.svakako da sam joj odgovorio da mi se ona svidela ali nikad se nisam nadao da cu da je jebem.Tada mi ona rekla da je ona poklon od njenog muza I da zeli da pokaze sve shto zna o jebacini.Kad je svrshvala ko da sam video suzu u njenom oku ,ali nikad mi nije nishta rekla o tome,a mozda se I meni samo pricinilo.
Zaim smo legli ma boku ,moj kurac je bio tvrd pa sam ga namestio na otvor guze,a ona me upitala da li bi zeleo da I tu udjem I rukom mi je pomogla da odma udje unutra.Ne bih sada sve to opisivao,ali celu noc je bila na mom kurcu ili ja u njenoj picki sve do sutro ujutro. Oko 6 sati smo zapali I spavali do 11 sati.Probudio je nas Goran teleonskim pozivom.Pitao je kako smo proshli a Ljilja sva srecna uzela je telefon I pocela da ljubi apatrat I da mu prica da to shto je dozivela ove noci,nece nikada.Pitala me dali zelim da se javim Goranu ,uzeo sam telefon I pozdravio Gorana.Pitao je I mene kako je bilo I da li bi zeleli da ostanemo josh jednu noc ili cemo se vratiti u Kumanovo,Ljilja je rekla da se vracamo .
Oko podne smo bili kuci kod Gorana u Kumanovo.Goran je bio veoma radoznao I zeleo je da cuje puno stavri ali Ljilja mu je rekla d ace mu nocas sve ispricati.Posle vecer e,vratioa sam se kuci I pitao se jeli ovo sve bilo tacno, ili sam sanjao,da se desi toliko toga za tako kratkog vremena nisam moga ni da poverujem.
Od tada nashe se prijateljstvo pojacalo,jebao sam ljilju kad smo se zazelleli jedan za drugog.Ljilja je za mene velika dama ,nikad je nisam nazvao kurvom I mislim da je ona najlepshi cvet u mojoj I goranovoj bashti cveca.

Parenje

Evo i moje price koja je uglavnom istinita uz manje detalje koje sam izmijenila.Ovo se odigralo prije 2 godine,tad sam bila vec 4 godine u braku sa svojim muzem,koji sad ima 37 godina a ja 31.Imamo jedno dijete,…..ja sam crnka,sirih bokova i vecih grudi,..kazu ljudi zgodna.Uglavnom da pocnem,moj dragi me je tad vec neko vrijeme nagovarao da probamo sex u troje,on me je zelio vidjeti u akciji sa drugim muskarcem dok sam ja to uporno odbijala,nije mi to padalo na pamet.I tako jednog dana moj muz je cistio okucnicu , garazu i podrum i navukao vecu kolicinu otpada koju je trebalo baciti,bilo je tu svega i on je rekao da bi trebalo naci kojeg Roma kad kupe otpad sa kamionima pa da odveze i to kad budu ici kraj nase ulice.Uglavnom nakon par dana mi je muz rekao da ce ujutro doci dvojica Roma sa kamionom i da ce to pokupiti.Tako je i bilo,dosao je jedan djecak od mozda 16 godina i neki mrsavi brko koji su to poceli tovariti,..posto je bilo vruce,8 mjesec, ponudila sam ih ledenim picem i pozvala ih u kucu da se malo ohlade u klimatiziranoj kuci,malo su pricali sa mojim dragim i kad su popili pice i dovrsili ukrcaj otpada otisli su.Nakon nekih sat vremena muz je rekao da nigdje ne moze naci svoj mobitel,i nakon pretrage kuce zakljucili smo da su ga vjerojatno ona dvojica ukrali,ja sam mu rekla da odmah ode na policiju i uspanicila sam se jer su u mobitelu bile snimke nas dvoje kako se sexamo i mene kako ga obradujem oralno i razne slicne snimke,pokusavali smo i zvati ali niko se nije javljao na njegov mobitel i on je otisao do policijske postaje.Cim je on otisao od kuce ,za 5 minuta se pojavio onaj mrsavi brko i kad sam ga napala da mi vrati mobitel,on mi je odgovorio,..droljo zacepi i saslusaj me,nasto sam mu ja odvalila samar iz sve snage,on me tad cvrsto uhvatio za ruke i ugurao me u kucu i rekao,..za ovo ces mi dobro platiti,a sad zacepi i slusaj sta cu ti reci,…stajala sam preplasena i rekla mu da mi je muz otisao na policiju,a on je odgovorio,jebe mi se za policiju i tvog muza,u mobitelu sam nasao neke lijepe snimke i ako me ne poslusas sad cu ici po susjedstvu od vrata do vrata i svi tvoji susjedi ce ih moci pogledati,jasno droljo,….Ja sam samo stajala i nisam znala sta da kazem,….On je rekao,…..tako,lijepo,ne zelim cuti ni rijeci od tebe,samo ces raditi sta ti kazem,jel jasno,….Ja sam samo klimnula glavom,a sad skini sve sa sebe,ja sam ga gledala u cudu,a on se samo okrenuo prema vratima i rekao,..a nista odo ja do susjeda,a ja sam odmah pocela skidati sve sa sebe,i kad sam stajala gola ispred njega,rekao mi je,…a sad lijepo obuci neki kucni ogrtac ili neki mantil,..ja sam iz ormara izvukla neki stari kucni ogrtac i on me povukao van,…Izasli smo na ulicu i usli u neki stari poluraspadnuti jugo,i krenuli smo,…Ja sam samo sjedila i preznojavala se u onom ogrtacu sta od vrucine sta od straha.On je samo vozio i sutio.Izasli smo iz grada i vozili kroz polja dok nismo naisli na neku livadu gdje je bilo nekih 7,8 kamp kucica i jos Roma i djece i zena.Zaustavio je auto i usli smo u jednu kamp kucicu i on je odmah strgnuo ogrtac sa mene,a ja sam stala gola golcata ispred njega,i on mi rece,ajde droljo sad na koljena i poigraj se sa mojim kurcem i skinuo je gace…..Ja sam doslovce pala na koljena ispred njega i pocela ga lagano lizati i pusiti,kurac mu je smrdio na pisalinu i ko zna koliko se nije oprao.Imao je nekih 16 centimetara,toliki je otprilike i od mog muza.Dok sam mu ja pusila,netko je usao na vrata u kucicu,…vidjela sam onog decka koji je bio s njim po otpad i jos nekog debelog starog tipa od mozda 65 godina,koji nije imao ni jedan zub.Kad su oni usli brko me podigao i bacio na lezaj prekriven nekim sporkim dekama i vec sljedeci moment je bio medu mojim nogama i gurao mi kurac u picu,malo je pljunuo na kurac i uvalio mi ga u jednom potezu i poceo me zestoko jebati.Debeli se poceo skidati i smijati,a tad sam vidjela da decko ima kameru i da je poceo snimati,a ucinilo mi se i da ima istu kameru kao ja i moj muz.Brko mu je rekao,.. Zef snimaj sve i neka se drolji dobro vidi lice,na to su se sva trojica nasmijala,i debeli je dosao do moje glave i polozio mi svoj kurac na lice i rekao,…ajde gazdarice cuclaj i ponovo su se svi nasmijali,imao je kurac isto od nekih 16,17 centimetara ali strasno debeo,kao boca od pive.Cuclala sam ga i lizala koliko sam mogla,a brko je jebao sve brze i brze,izvadila sam debelu batinu iz usta i rekla brki,…nemoj u mene molim te,a on se samo nasmijao i rekao nego u koga u moju majku i ponovo su se svi nasmijali i vec u sljedecem trenutku sam osjetila kako mu se kurac trza u meni i kako mi utrobu ispunjavaju vruci mlazevi sperme.Cim ga je izvadio iz mene debeli me okrenuo na trbuh i legao na mene i poceo mi ga gurati u picku s guza,osjetila sam kako mi ta debela kurcina siri picu i cini mi se da je sreca sta mi je pica vec bila puna sperme pa je sve bilo dobro podmazano i nije me toliko bolilo.Tako me je zestoko nabadao i zabijao me u krevet da sam zbog tih zestokih naleta i zbog njegove tezine ostajala bez zraka.A toliko me zestoko nabadao da sam se i napalila zestoko,samo sam mu rekla,molim te da bar stavis kondom ako ces u mene svrsit,a oni su se ponovo svi nasmijali i rekli,a odakle nama kondomi….Samo me je jebao sve zesce i zesce i osjecala sam da cu i ja svrsit,pocela sam sve glasnije stenjat i puhati,nasto mi je brko rekao,cuj droljo budi tise jer se sve ovo cuje van prikolice pa ces privuci i nase rodake pa ce se ovo parenje nastaviti i dalje,bices parena ko kuja na ulici koju zaskoci svaki pas koji naide.Na ove rijeci sam se totalno raspametila i pocela svrsavati,kad sam osjetila da me pare ko kuju totalno sam poludila.Kad sam svrsila i dosla do zraka,debeli mi je rekao,sad ces ga malo u guzu gazdarice,viknula sam,ne,ne,jer me je to bolilo i nsam ni muzu dala u guzu,a on se samo nasmijao i izvukao ga iz picke i poceo ga gurati u moj supak,pritisnuo me svom tezinom i nabio mi ga skroz do jaja i dmah ga poceo zabijati svom snagom,urlala sam iz petnih zila od boli,a brko mi je rekao,…moli droljo,ako ga dobro zamolis vratice ti ga u picu,a ja sam pocela moliti,..molim te izvadi ga,..molim te pari me ko pravi pastuh u picu molim te,i on ga je stvarno nakon par zestokih uboda izvadio,okrenuo me na leda digao moje noge na svoja ramena i ponovo me poceo zestoko jebati u picku,…Tad sam zacula neke glasove i jos ljudi je uslo u kucicu,neka 3 tipa i neka stara baba,tad im je brko rekao,parenje je u tijeku kuja je nasa jos 1 sat i ko zeli neka navali,…Tad je debeli poceo puhati i osjetila sam kako svrsava u mene.Kad se i on ispraznio uhvatio mi je jednu nogu,a brko drugu i tako su me drzali rasirenom dok su se i ova trojica skinula i pocela se redati na meni,a debeli i brko su mi drzali noge rasirene i visoko u zraku,jos dvojica su se ispraznila u mene a stara baba me cijelo vrijeme pljeskala po sisama..Kad se i posljednji popeo na mene,baba me je pocela gristi za bradavice sa ona 3 zuba sta je imala i gurala mi svoje prste u usta da ne vristim toliko.Kad je i zadnji ispraznio jaja u mene,baba me je uhvatila za kosu i dovukla do decka koji je sve i dalje snimao i rekla mi,ajde sad popusi Zefu,…i ja sam mu popusila i progucala sam i zadnju kap sperme,tad me brko ogrnuo mojim ogrtacem i vratio u auto i odvezao kuci,…kad smo dosli u moje dvoriste,dao mi je i kameru i rekao,…evo nosi ovo muzu da vidi parenje svoje kuje,bili smo se s njim dogovorili malo drukcije ali sam to malo imijenio da ti naplatim onaj samar…..Eto toliko za sad,a nastavak slijedi

Razočarn u mamu

Pošto sam naišao na jednu priču na ovom sajtu koja je slična mom događaj od pre deset godina,ponovo mi su se probudila sećanja za isti.
Glavni akter price je moja mama Vesna jako zgodna i
doterana zena,koja je sa tadašnjih 45 godina budila uzdahe muškaraca.Jednog jesenjeg dana krenuli smo na selo mama tata i ja na godišnjicu tatinom stricu.Rodbina i prijatelji se skupili na rucku.Mama je odmah krenula da pomaže ostalim ženama u služenju i spremanju.Zapao joj je posao da ode do garaže da donese meso koje je tetak sekao.Pošto je zaboravila ponijeti neku tepsiju ja sam morao odneti.Čim sam prišao blizu garaže video sam dasu vrata zatvorena sto mije jako bilo čudno,pa sam na jedan mali prozor pogled,i imao sta videti.Rodjenu mamu sa spustenom suknjom i crnim najlonkama naguženu preko stola dok je tetak snažno nabija otpozadi,držeći je za sise svojim prljavim rukama.Staja sam ukopan i posmatrao dok je mama dahtala ko najveća kurva,i požurivala tetka govorećimu da će neko naići.On je nije slušao nego sve jače nabijao,dok u jednom trenutku se nije smirio i izgleda napunio je spermom.Za čas posla je navukao trnerku i otišao,a mama je ostala i počela brzo da oblači crne gaćice čarape i suknju.Popravila frizuru uzela meso i odnela.Ja sam još ostao tu ne znajući sta me je snašlo.Posle sam ija otišao do kuće ručak je već bio počeo,mama baba i tetka su služile.Tata me je pitao gdje sam dosad,a ja htede reći pitaj svoju ženu.Razmišljao sam damu kažem,ali ne znam zbog čega nisam.To je ostala moja tajna koju sam vam ispričao.

Javni bazen

Bio je četvrti mjesec i još uvijek prerano za sunčanje vani pa sam se odlučila malo ići kupati na bazen. Inače volim bazene ali ono što me smeta je kupaći kostim. Na moru sam uvijek gola pa sam navikla da mi gola pica slobodno pliva i da je maze sunce, valovi i vjetrić. Međutim, s obzirom da na javnom bazenu čak ni toples nije dozvoljen, nudizam nikako ne dolazi u obzir. Zbog toga sam u torbu stavila svoj dvodjelni kupaći kostim i krenula na bazen. U svlačionici sam sa sebe skinula donji dio trenirke i žene koje su bile tamo mogle su vidjeti da ne nosim donje rublje. Skinula sam i gornji dio trenirke i taman krenula uzeti badić kad mi je na pameta pala luda ideja: Što ako odem ipak gola plivati? Što bi se moglo dogoditi? Ljudi bi me sigurno gledali čudno… ali jebe mi se za njih. Što bi mi spasioc mogao reći? Bi li me privela policija? Ili bi me samo izbacili s bazena? Ova posljednja opcija činila mi se najvjerojatnijom i najmanje strašnom. Odlučila sam vidjeti što će biti. Uzela sam samo ručnik i krenula tako gola kroz hodnik prema bazenu. Kad sam došla do tuševa neka žena s dva mala klinca gledala je šokirano u mene ali nije ništa rekla. Produžila sam dalje bez ustručavanja. Došla sam do vrata i hrabro zakoračila u prostor bazena. Nije bilo puno ljudim međutim bilo ih je dovoljno i svi su me gledali kao da sam s Marsa pala. Produžila sam do malog bazena za neplivače jer sam se htjela prvo malo kupati u toplijoj vodi pa tek onda ići plivati u veliki bazen. Došla sam do staklenih vrata malog bazena i ušla unutra. Bio je prepun vrišteće djece i roditelja koji su ih nadgledali. Stavila sam ručnik sa strane i gola ušla polako u vodu. Osjetila sam toplu vodu na svojoj goloj guzi i obrijanoj pičkici. Sjela sam i naslonila se na rub bazena dok su pokraj mene neki klinci igrali lovice po vodi. Moje gole sise stršale su izvan vode s bradavicama krutim kao kamen. Dirnula sam se po vršku bradavice i polako počela močiti sise vodom. Osjećala sam poglede prisutnih ali mi je bilo predobro da bih me to brinulo. Počela sam osjećati potrebu za masturbiranjem. Ruka mi je sama krenula prema pički i sekundu poslje prsti su mi već bili na stidnim usnama. Polako sam se igrala s klitićem i promatrala oko sebe. Djeca su potiho ispitivala mamice što ona teta tamo radi i zašto je gola. Oteo mi se smješak kad sam vidjela kako im ne znaju dati odgovor na to pitanje. Sad sam već bila usred drkanja i odlučila se na korak dalje. Ustala sam se i voda mi je bila malo ispod razine guze tako da mi se cijela pička vidjela. Sjela sam na rub bazena i raširila noge. Počela sam se trljati sve brže i brže. Izdrkala sam se naočigled svi prisutnih uz štrcanje iz pice po bazenu. Sjela sam nazad u vodu i laktove naslonila na rub. Pogledala sam prema ljudima. Svi su skretali pogled. Osjetila sam nadmoć. Okrenula sam se i vidjela kroz staklo da mlada cura od možda 20ak godina u majci spasioca dolazi do malog bazena. Mislila sam da će me sad izbaciti pa sam se već spremila na to da napustim bazen, međutim cura je samo prošla pokraj mene, bacila pogled na moje golo tijelo i brzo produžila dalje upozoriti 2 dečkića da se prestanu naguravati jer će pasti pokraj bazena. Pomislila sam kako sam ovo odavno trebala pokušati, ali mi je falilo hrabrosti. Zašto se ne bih kupala kako ja hoću kad već plaćam istu cijenu kao i svi ostali. Ponovno sam se počela dirati po pici i neka curica sa maskom za ronjenje stala je dva metra ispred mene i zaronila. Odlučila sam biti bezobrazna. Raširila sam se koliko sam mogla i zavukla prste u pičku. Drkala sam maloj doslovno pred nosom. Svršila sam uz glasni uzdah i zabacivanje glave unazad. Tad sam osjetila da mi se piški. Kako je wc skroz na drugom kraju bazena u hodniku, odlučila sam da ću se tu popiškiti. Samo sam prstima raširila stidne usne i mlaz vruće pišaline krenuo je iz mene farbajući vodu u žuto. Nisam ni primjetila da imaju onu glupost koja označava kad se netko popiša crvenom bojom. Sve oko mene se crvenilo. Cura koja radi kao spasiteljica pogledala me sa smješkom a ja sam joj smješak uzvratila i rekla da mi je malo pobjeglo. Ona mi je samo klimnula glavom i produžila dalje.

Tetin kurac

Sjećam se još uvijek događaja iz djetinjstva kad sam imala samo 8 godina i živjela sam s mamom u jednoj zgradi na zadnjem katu. Imali smo široku terasu koju smo dijelile s još jednom tetom maminih godina.  Bio je sedmi mjesec i jako vruće pa samo mama i ja iznesle ležaljke na terasu da malo pocrnimo prije nego odemo na more. Ja sam prva izletjela van iz stana u svom novom kupaćem kostimu i bacila se u ležaljku dok je mama još uvijek po stanu tražila kremu za sunčanje da ne izgorimo. Pogledala sam na drugi kraj terase i vidjela našu susjedu da isto u ležaljci hvata boju. Čitala je novine pa nisam odma vidjela da je gola. Nije obraćala pažnju na mene, a pomislila sam da je moram otići pozdraviti da ne ispadnem nepristojna, pa sam se prošetala tih par metara i pozdravila je.  Pomaknula je novine i odzdravila mi smiješeći se, a njene velike sise brončane boje zaljuljale su se. Kad je vratila novine u ruke i nastavila čitati vidjela sam da ima nešto što ja nemam-obrijani dignuti kurac. Taman u tom trenutku mama je dolazila na terasu i pozvala me k sebi. Pozdravila je susjedu i rekla meni: -Pusti tetu na miru da čita. Susjeda je odgovorila: -Ma ne smeta mi, bez brige i nasmješila joj se. Mama je skinula gornji dio kupaćeg i sise krenula mazati kremom kad sam je ja potiho pitala: Zašto ona teta ima pišu među nogama? Mama mi je rekla da me se to ne tiče, ali ako me baš zanima da odem pitati susjedu. Ponovno sam otišla do nje, a njen kurac u punoj veličini stršao je na suncu u znak pozdrava. Susjeda je pomaknula novine. -Reci zlato, što trebaš? Pitala je. Pitala sam kako to da ona ima pišu kao dečki a sve ostalo kao moja mama, na što mi je ona odgovorila da se osjeća kao žena iako se rodila s pišom. Govoreći to primila ga je i počela navlačiti kožicu i gladiti obrijana jaja. Mama se došetala do nas i pitala: -O čemu to vas dvije pričate. Susjeda je još uvijek držeći kurac u ruci rekla da mi objašnjava otkud joj pimpač, a mama se nasmijala i sjela u ležaljku do. Zapalila je cigaretu i pogledala u susjedu koja je sve brže navlačila kožicu na piši dok joj se glavić sjajio na suncu. Pitala sam je zašto to radi-Kad to radim bude mi lijepo i iz jajčeka mi izađe sperma. Od toga nastaju male bebe.  Odgovorila mi je. Tad se mama ubacila u razgovor i rekla susjedi da bi voljela da umjesto muškaraca dio žena ima kurac, pa bi mogle praviti djecu a žena ženu razumije i bolje se slažu. Susjeda je odgovorila da s s njom u potpunosti slaže, i dalje drkajući kurac, i rekla joj da bi ako ništa drugo bar njoj mogla priuštiti to. Mama se tad nasmijala i rekla da nema ništa protiv. Ustala se i prišla susjedinoj ležaljci.Sagnula se i primila susjedin kurac u ruku. Uvukla je dim pa puhnula u njen glavić, a tad usnama obuhvatila kurac. Pušila joj je kurac preda mnom bez ustručavanja. Ja sam samo gledala pozorno i nestrpljivo čekala da vidim što će se dogoditi. Susjeda se primila za naslon ležaljke i podizala guzu i bokove dok su joj glatka jaja lupala mami po licu. Prije nego što će svršiti mama je izvadila kurac iz usta i prodrkala ga još malo. Mlaz sperme štrcnuo joj je po golim sisama. -Odi mi molim te po maramicu. Rekla mi je dok je rukom i dalje mazila tetina jaja. Dok sam odlazila po maramicu gledala sam preko ramena kako se susjedin kurac opet diže pod maminim dodirom. Kad sam se vratila opet joj je bio u punoj veličini. Drkale su ga naizmjenice još dva sata dok sunce nije zašlo.

Komsinica Daca voli da se seksa

U svojoj sedamnaestoj godini prvi put sam spoznao sta to znaci seks. Secam se kao da je to juce bilo. Moja komsinica Dragica no mi smo je svi zvali Daca iz miloste, scepala me je jcdnog letnjeg popodneva pravo sa ulice dok sam se vracao iz skole koju sam pohadjao u Loznici. Ne kaze se dzabe mladost je lepa sama po sebi. Nije da se hvalim, ali sam zaista bio mlad, lep i zgodan. Koliko se secam na sebi sam tada imao samo atlet majicu sa nekim divnim natpistom NO SMOKING. To sam dobio od tetke iz Nemacke bas za sedamnaesti rodjndan. A dole sam imao fine tanke pamucne bermude koje su bile toliko tanke da se kroz njih se moglo lepo naslutiti i vclicina i debljina, pa cak i on koju stranu se prostirala moja kurcina koja je istini za volju jos u mojoj sedamnaostoj godini bila dugacka oko 20 cm. I kao sto rekoh vracajuci se iz skole ni sanjati nisam mogno da cu tada moj cesto drkani BiiiiP ugurati u vrelinu prave pravcate slatke i vrele pickice. No, Daca je bas bila iskusna. Imala je svojih trideset godina, al je bila devojka i nije se udavala. Bila je to divna crnka, duge crne kose i crnih ociju kao dve ziske. Sve sam to samo kradom do tog dana naslucivao, a bogami, vise puta sam i BiiiiP gledajuci Dacu u obliznjem kutku komsijskog prozora.Da. tog letnjeg junskog dana, nogde pred kraj skolske godine, vracajuci se iz skole, usao sam u zgradu u kojoj sam stanovao i krenuo oz stepenice.
Iznenada u hodniku se zaculo zapomaganje:
– Komsija. Pomozite mi, nezgodno sam stala i uganula sam nogu.
Ubedljivo je isprod svojih vrata zapoma-gala Daca. Toliko je to ubedljivo pricala, da je i sama povorovala da jo to istina, iako sam kasnije doznao da je to bila samo takticka varka kako bi me dobila u njenom stanu posto je tog dana bila sama u stanu, a prohtevi su joj bili za jednom partijom do-brog seksa sa mladom piletinom naravno.
Pomogao sam joj da udje u stan i maltene odneo je do kreveta. Umalo se nisam onesvestio od prizora koji sam ugledao. Moja komsinica je bila u providnoj kucnoj haljini. Naravno ponudu sa sokom i kafom nisam odbio, naravno, i sam sam zeleo gle-dati to predivno golo telo na kom se leprsala providna kucna naljina.
Mladost, kao mladost. Bilo mi je do-voljno da mi krv izvri pa pa da se moja kurcina nadigne do to more da se toliko ukazivala kroz tanke pamucne bermude kao da sam u gace stavio najveci klip kukuruza. Sve je to Daca s paznjom posmatrala i pratila, al se pravila kao da nista ne vidi dok dobro ne ispita teren, da li sam spreman za zestok seks ili ne.
Doduse, iskreno receno, meni je tada bio prvi put magicne jebacine mada sam imao prilike cuti da se Daca jebala ko luda, sto se na kraju ispostavilo da je tako. Sise su joj bile velicine povece sake, proplanule od sunca sa nabreklim bradavicama.-
Sve je to jos vise povecavalo moje uzbudjenje sto se vidno odrazavalo na muski ponos koji je zeleo probusiti pantalone. U stvari, da budem do kraja iskren prema sebi, a i prema ostalim citaocima, kao i ostali moji vrsnjaci u nodostatku prave BiiiiP BiiiiP sam costo gledajuci gole zenske iz casopisa erotske sadrztine koje sam redovno kupovao. Prosipao sam seme po slikama nepoznatih lepotica sa postera. Cinilo mi se da ce mi se jaja raspasti koliko su natekla od sperme, iako sam samo pre dva dana svrsio citajuci Erotiku ni manje ni vise vec tri puta.
U tom trenutku Daca je shvatila da nema vise vremena za cekanje. Skinula je sa sebe providnu kucnu haljinu. Potom je u dva pokreta sa mene bacila majicu i bermude.
Dakle, za par sekundi i ja i Daca smo os-tali kao od majke rodjeni, goli, golcijati.
Jasno je bacila pogled prema mome medjunozju i uzviknula sa cudjenjem:
Joj, Zico sta je to toliko kod tebe? Da li je moguce da tako mlad, a voc tolika kurcina. Pa to je nemoguce. Da li je to zaista tvoje?
Lakonski sam se osmehnuo i rekao:
– Pa, kao sto vidis. Trudio sam se.
Cini mi se nisam ni zavrsio, a Dacine prelepe usne su voc ljubile moj buzdovan od BiiiiP tako strucno i tako zestoko da mi se ucinilo da necu tako dugo izdrzati.
Daca kao iskusna jebaljka sve je to vesto primecivala i dodala:
– Zico, nomoj jos da svrsis! Hocu da ga dozivim u potpunosti.
– Ne brini! – rokoh. – Pa i ako svrsim za par minuta ce ponovo biti kao da nisam svrsio, a takav postupak mogu ponoviti sig-uran sam nokoliko puta uzastopno.
Komsinica se samo osmehnula i cini mi se jos zesce nabijala na moju kurcinu.
Na mom docackom telu odvazno je do-minirao odebljali kolac medju nogama od svojih dvadeset centimetara koji je Daca uspela primiti do kraja, do samih jaja. Cini mi se da je jecala od zadovoljstva i po izrazu njenog lica dalo se primetiti da bi zelela da to traje vocno.
Tog trenutka, nadrazivanje je kod mene provrsilo gra nicu
samokontrole. Pokuljalo je iz mene kao iz vulkana. Pomracilo mi se pred ocima. ovaj osecaj prevazisao je, ako je iskreno reci, sva moja dosadasnja samozadovoljavanja drkanjem. Svrsio sam po Dacinim ogromnim sisama. Prskao sam kao spricem po telu, sisama, kosi obrazima. Bela tecnost cedila se po njenim obrazima, a ona me je sve zesce muzla da iscedi svaku kap moje guste i slatke sperme.
Kmsinica je od odusevljenja gnjecila moja muda, drkala BiiiiP i jezikom oblizivala svaku kap ljubavnog soka.
Daca je dobro znala sta ima u rukama. Drzeci me za jos uvek nabrekli BiiiiP, povela me je u spavacu sobu, zavalila na krevet i tu smo odradili jos dve zestoke jebacine, a potom smo se istusirali i rastali uz silne poljupce i cvrste zagrljaje.
Moja komsinica se jos nije udala, a kada god pozeli jebacinu i dobru partiju seksa, obrati mi se.
Naravno, uvek sam joj izasao u susret.
Cesto je posle jebacine mogu cuti kako je vesela i raspevana, ali uvek peva istu pesmu: Moj komsija ima sina, majka ima mene…