subota, 6. kolovoza 2016.

Napaljena prodavačica

Ako sam nešto izbjegavao to je kupovina odijela i sve ono što ide uz to, isprobavanje hlača, sakoa, pa košulja, a onda i kravata. Pa kad nađeš odijelo koju košulju, pa koji remen i kravatu, a onda se sjetiš da ti cipele ne odgovaraju, ma užas.. .

Uglavnom, ovaj put sam čekao da mi mladoženja pošalje sliku svog odijela, tako da se ja kao kum prilagodim njemu. I tako, stigne meni slika mog kumčeta u odijelu, pa se ja zaputio u potragu za svojim. A još sam morao i razmisliti koga ću pozvati kao pratnju, pošto sam prije dva mjeseca prekinuo sa Dajanom. Ali u najgorem slučaju ću ići sam.

S tim mislima sam obilazio grad u potrazi za traženim odijelom, pa sam nakon brojnih trgovina stigao i u ovu, od jednog poznatog dizajnera muških odijela. Znao sam da su cijene paprene, ali ako tu ne nađem onda sam u gabuli.
I tako ja uđem u trgovinu, a unutra nikoga. Malo se zakašljem, a u taj tren iza jedne zavjese se pojavi crnka, tridesetih godina, izraženih oblina i širokog osmijeha:

- Dobar dan! ! ! -pozdravila je veselo, valjda zato jer sam bio jedina mušterija u ne znam kojem vremenu, a odmah je nastavila- Kako Vam mogu pomoći?
- Trebao bih odijelo.. . -rekoh sa izrazom lica kao da je to očito jer sam ušao u ovu trgovinu, a ne u mesnicu.
- U redu.. . nešto posebno ili .. .. -ostalo je visjeti ono 'ili' u zraku, pa sam brže bolje izvukao mobitel, našao sliku i pokazao joj.
- Evo, nešto da se uskladim sa mladoženjom, ja sam kum -rekoh sa smješkom kao da sam Faraon u najmanju ruku.
- Lijepo -rekla je i okrenula mi leđa, pa sam mogao vidjeti lijepu stražnjicu ispod uske haljine na koju su se nastavljale crne najlonke i cipele sa visokom petom, a koje su joj isticale listove, tako da sam osjetio trnce u gaćama.

Prišla je do vješalice sa odijelima, pogledala me iskusnim okom i izvukla tri odijela, te mi ih dala i pokazala na kabinu:

- Tamo se možete presvući, pa izađite da vidimo da li Vam pašu.

Otišao sam u kabinu i počeo se skidati, te sam uvidio da mi se kurac na pola ukrutio. Odmah sam pomislio da ću se izblamirati pred ovom crnokosom ljepoticom, pa sam počeo razmišljati o glupostima kako bi se malo spustio. Obukao sam hlače i sako, te izašao iz kabine da se pogledam u ogledalu. Kad sam stao ispred ogledala ona se stvorila kraj mene i pogledavala me sa svih strana, a ond rekla:

- Ako dozvolite? -pogledala me pa sam shvatio da želi nešto na meni popraviti, na što sam joj kimnuo, a ona je odmah zadigla sako i primila mi hlače, pa sam i ja shvatio u čemu je problem.. .. bile su malo uske, a znao sam i izazivača problema.

Odmahnuo sam rukom i sav crven ušao natrag u kabinu. Bio sam ljut na sebe jer nisam obukao slip gaćice, već bokserice, pa se mačak počeo meškoljiti u njima. Obukao sam drugo odijelo i ponovo izašao iz kabine van, a ona je i dalje stajala tamo i sa smješkom me gledala. Odmah je pogledala na hlače i zakimala niječno glavom, a ja sam se samo zacrvenio i okrenuo natrag prema kabini. Skinuo sam sako i hlače i ostao samo u boksericama i majici, kad se odmakla zavjesa i ušla je unutra, te tiho rekla:

- Mislim da znam u čemu je problem, ali sad ćemo to riješiti.. . -klekla je ispred mene i povukla bokserice niz noge i odmah strpala moju kurac u svoja usta, te ga počela pušiti.

Radila je to fenomenalno.. . grickala ga, lizala, usisavala, mijesila mi jaja, natezala kožicu na njemu, lizala rupicu na vrhu glavića i sve u svemu dovela me do delirijuma, a kad sam se počeo prazniti u njena usta bio sam u sedmom nebu. Sve je progutala i oblizala mi kurac od jaja do glavića ne dopustivši da i jedna kap ostane. Međutim, moj kurac je odbijao suradnju i dalje je stajao tvrd kao jarbol ne pokazavši namjeru da se spusti što je izazvalo sljedeći komentar kod nje:

- Hmmmm.. . vidim da je ovdje teži slučaj nejebice, pa ćemo morati poduzeti drastičnije mjere.. -ustala je i zadigla haljinu preko bokova i okrenula mi leđa.

Vidio sam da nosi samostojeće najlonke, a u raskošnu stražnjicu se urezala traka crnih tangica. Malo se nagnula naprijed, pa mi se kurac našao na njenoj guzi, točnije između njenih guzova. Pomilovao sam joj guzu i ona se je malo promeškoljila sa guzom tako da mi je kurac klizio po njoj. Malo sam se odmaknuo, potegao njene gaćice niz noge i sagnuo se kako bi joj polizao pičku. Imala je onaj miris vrele i spremne pičke sa natruhom nekog parfema, a bila je mokra i spremna. Sokovi su bili slankasti sa tragovima mokrače što je mene još više napalilo. Uspravio sam se i namjestio kurac na otvor pičke i gurnuo ga. Skliznuo je u nju kao u da sam ušao u dobro nauljeni stroj. Odmah mi je stisla kurac sa picinim mišićima i malo me usporila, a onda se opustila, tako da sam ju primio za bokove i počeo ju nabijati na kurac svom snagom. Ona je glasno stenjala i cvilila, a onda sam osjetio njene prste na svom kurcu dok je trljala svoj klitač. Uskoro je iz nje krenula poplava i kurac mi je sad bio kao u vodi, te je šljapkao kližući u njenu pičku. Jaja su mi lupkala po njenim butinama, a guza njena se ljepila za moj trbuh.

Ja sam ju i dalje pumpao, ali sam ju sad sa obje ruke primio za sise i mijesio ih onako preko haljine, pa sam ju i uspravio, tako da je sad bila naslonjena na moja prsa, ali sam joj kurac i dalje zabijao u pičku. Zabila mi je nokte u guzicu i privlačila me k sebi da ju čim jače jebem. Meni još nije dolazilo da svršim, pa sam ga izvukao iz nje i okrenuo ju, te joj zadigao nogu i stavio ju na stolicu, a ja sam joj ponovo prišao i zabio joj ponovo kurac u pičku za koju sam sad vidio da ima tanku crtu dlačica na pubisu. Jebao sam ju, a ona me obgrlila i počela ljubiti, pa smo uskoro isprepleli jezike i dodatno se napalili. Tada sam osjetio da ću uskoro svršiti, pa sam ga htio izvaditi iz njene pičke, ali me je zaustavila i tiho rekla:

- Nemoj.. . napuni me.. .. mmmmmm.. . sperma ti ima tako dobar okus pa ni tu neće škoditi malo nje.. .
- Onda u redu.. . -rekao sam i nastavio se zabijati u nju, a onda nakon još par trzaja istresao sam ostatke iz jaja u njenu vrelu pičku.

Dok sam se praznio u nju i ona je svršila još jednom i pritom mi zabila nokte u leđa lagano vrisnuvši. Ostali smo još neko vrijeme spojeni tako, a onda smo se razdvojili. Ona je spustila svoju haljinu niz noge, te otišla do pulta i vratila se sa papirnatim ručnikom da se obrišemo, a dok sam se ja oblačio ona mi je stavila svoje tangice u vrečicu i namignula mi, pa sam se ja obukao.

Napokon sam izabrao odijelo i košulju, te kravatu, a kad sam otišao vidio sam da mi je uz račun dala i neku cedulju koju sam vani pogledao, a na njoj ime i broj telefona, uz poruku 'Nazovi me.. . čim prije! ! ! ! Emina'.

Da li sam ju nazvao, hja.. .. imao sam pratnju za svadbu, a što je bilo tamo.. . u drugoj priči.

Seks u hotelu-nastavak

Bio sam nestrpljiv kad je pala večer. Odlučio sam ju dočekat potpuno gol na krevetu sa dignutim kurcem. Nakon par minuta pokucala je i rekla jel slobodno pastuše. Rekoh je samo naprijed.

Ušla je unutra obučena u civilu sa dugačkim kaputom. Bilo mi je neobično pošto je bilo vruće vani. Odmah ga je skinula a ispod uhhh. Korzet crveno-crni, halteri i tangice sa samo koncem iza. Pravo me iznenadila. Ali i ka nju tako gol na krevetu. Skočila je na mene da se nisam ni snašao i izvadila lisice iz korzeta te mi ruke vezala za krevet.

Zinio sam od šoka. Zatvorila mi je usta prstom i otišlaa pa prigušila svijetla i pistila muziku te započla prljavi provokaciski ples. Palila me abnormalno. Prelazila po mom kurcu guzom pičkom rukama. Zabijala mi picu skroz pred glavu ali dovoljno daleko da je nemogu ni liznut. Kad je sve skinula osim haltera. Povuko sam se bliže rubu kreveta da nevidi. Kad mi je gurnila svoju guzu i picu pred lice pošo sam glavom naprijed i zabio jezik u picu pa joj malo zesce gricnio klitoris. Vrisnula je i tako jako nabila picu u usta da mi je glava udarila od zid. Doslovno me počela gušit svojom pičkom koliko jako je naslonila na moja usta i šupčić na nos.

Onda se okrenula naprije i opet picku stavila u usta.. Svršila je ubrzo po meni još jače nego sinoć. Te legla pored mene i mazila mi prsa. Kad je došla sebi rekla je "vidim da voliš grubo. Volim i ja i izjebi me kao najveću kurvu i drolju tako žestoko i grubo da se raspadnem od kurca" te mi počela pušit. Zabijala ga je naglo na svoje lice i to duboko u grlo. Doslovno sam ju jebo u usta a to nisam jako dugo nijedkoj radio. Rekao sam joj da imam nešto za nju i da me odveže. Oslobodila me, polego sam ju na krevet a glava van ruba koja je visila van. Prišo sam joj kontra i zabio ga u usta a prste u pičku i u guzu istovremeno. Tako sam ju silovito jebao u usta i zabijao svih 21 centimetar u usta. Suze su joj tekle niz lice. Nije mogla disat. Slina joj se sljevala iz usta niz glavu. Bio sam pri kraju i počeo najžešće i najviše jebat u usta da je vrištala koliko god je mogla od kurca u ustima. U jednom trenu mi je gurnila prst u cmar i ja sam momentalno puno njezina usta duboko u grlu. Nikad tako nisam svršio sav sam se treso.

Lego sam da dođem ksebi ona se ustala i poljubila mi glavić i rekla "kako je ovo bilo dobro, nikad niko mi nije ovako izjebo usta" donjela nam je sok da dođemo ksebi. Kad sam ga popio kroz minutu dvije se opet digo i ukurutio. Rekla je "oho već djeluje" pitao sam ju što djeluje? Onako začuđeno i reko kako nisam dugo karao i da se mora dić. A ona je rekla "otopila sam dvije vijagre u soku i sve si popio i sad si gotov" zajašića me opet i vezala ruke za krevet. Dva sata je skakala po mome kurcu. Tri puta sam svršio a ona sigurno sedam ili osam. Već me bolio kurac od tolikog seksa aći nije se spuštao.

Onda mi je gurnila u usta stopala da joj ližem kaže da ju to jako pali. Ali nije znala da je to i moj fetish tako am joj nježno ljubio stopala kroz najlonke da je svršila za deset minuta. A onda me odvezala. Podigao sam joj noge na ramena i ljubio joj stopala još uvjek. Uživala je i stenjala zatvorenih očiju. A onda sam ja njoj ruke povezo za krevet i naglo gurnio kurac u pičku a dva prsta u guzu. Vrisnula je da je pola hotela moglo čut. A onda joj još jače zadigo noge i počeo namještat kurac na ulaz u guzu. Počela se vrpoljit i govorit. "samo polako molim te nisam ni upola ovoliki primila u guzu da mi nebio podero sluznicu i da ne prokrvarim" rekao sam da se ne boji i da ću polako i nježno.

Ulazio je dobrih 20 minuta malo pomalo a ja sam za to vrijeme ljibio njezina stopala. Onda je rekla da otvorim torbu sa ormarića i uzmem igračkice.. Izvadio sam dva vibratora. Jedan manji (16) i sa dodatkom za klitoris i jedan veći (18) obični. Nisam nikad koristio takve igračke u seksu. Rekla je da joj ovaj sa dodatkom upalim na najjače i gurnem u picu i tako ostavim a drugim da ju jebem u usta rukom kao na početku. I tako sam i napravio te počeo i žestoko jebat u guzu.. Vrištaa je izvijala se kao zmija svršavala je svakih deset do petnaest minuta a ja sam sad nju tako karao sat i pol. I četri puta svršio u nezin šupak. Jer onaj vibrator tako dobro djeluje na kurac sa je božanstven osjećaj. A usto sam joji sise stiskao i mjesio jednu pa drugu..

Oslobodio sam ju od kurca i igračaka te odvezo lisice. Pičla joj je bila natečena kao mandarina a guza crvena kao ruža. Legao sam i ona onakva sva izjebana na mija prsa i lagano me ljunola uz komentar kako joj je trebao ovakav maratonski seks. A bome je i meni. I kako ovo sa viagrom uopće nije bila loša ideja.. Onda smo otišli skupa pod tuš. Okupali jedno drugo. A morao sam pazit na tu natečenu pičkicu jer je bila stvarno rasturena..

Vratili smo se u krevet a ona me pitala dal može ostat tu prespavat jer je slobofna dva dana a i nemože baš puno hodat koliko ju boli pica i guza. Naravno da sam pristao i još malo smo se ljubili pa zaspali..

Proveli smo cijeli moj godišnji skupa a pna planira za svoj doći kod mene u hrvatsku na nastavak. Očekujem ju što prije a i još koju igračku sam nabavio samo za nju.

Seks u hotelu

Pošto sam se friško razveo odlučio sam otić na godišnji sam. Uplatio sam dva tjedna u Antaliji u hotelu pet zvjezdica. Imam firmu i dosta sam imučan pa si to mogu priuštit. Nakon mjesec dana spremio sam se i otišo na avion. Kad sam sletio u Istambul prijevoz me čekao na aerodromu do hotela. Smjestio sam se otišao na ručak pa u sobu da se presvučem i na masažu. Koristio sam sve blagodati hotela od masaža do saune i golf terena.

Jedno veče odlučio sam pstat u sobi i odmarat uz tv i laptop. Otišao sam pod tuš da se osvjžim i po izlasku iz kupatila sa ručnilom oko sebe zatekao sam sobaricu. Koja je vrisnula "joooj izvinite" ostao sam u čudu jer govori hrvatski. Zvala se Almida i bila je iz Sarajeva ali radi u Antaliji već godinama.. Razgovarali smo par minuta i otišla je. A ja am samo o njoj razmisljao. Bila je nižeg rasta većih sisa utegnute guze i malo jačih nogu i bokova. Ma pravi pičić. Ujuto smo se sreli na hodniku i pozvao sam ju na kavu. Odbila me jer je išla kući ali obećala kavu navečer kad dođe na smjenu. Ali reko sam pod uvjetom da nebi imala problema sa šefom. Možemo kod mene u sobi kad dođe zamjenit posteljinu. Začudo odmah je pristala.

Navečer je došla u kratkoj suknjici sa najlonkama crnim. Baš se skockala kao da je znala što volom vidit. Pili smo kavu a ona je provokaciski mjenjala postećjinu. Zabijala mi sise pred oči naguzivala se. U jednom trenu sam popustio i prišo joj odozada i uhvatio za sise te ju privuko na sebe. Zabacila je glavu na moje rame i samo rekla uhhh. Kao da je očekivala da ću joj prić.

Počeo sam joj ljubit vrat i mjesit tvrde sise. Samo je uzdisala i muumljala a bradavice se ukrutile kao kamen. Zavuko sam ruke ispod košulje jer nije grudnjak imala. A ona je mene za kurac uhvatila i polako ga milovala i stiskala već jako krutog.

Zavuko sam joj ruke pod suknjicu. Bila je u samostojećim crapama i bez gaćica a iz pičkice je isla poplava.. Zabio sam joj prst unutra i masirao unutrašnjost. A ona je tiho stenjala i izvijala se.

Onda me bacila na krevet i svula sve sa mene moj kurac je izašao van u punoj veličini (21) i malo deblji. Samo je ciknula "uhh jebo te koliki je" i strpala ga u usta. Onda se okrenila u pozu 69 i zabila mi svoju obrijanu i vlažnu pičku u ista.

Pušila mi je vrhonski kao nijedna do sada. Lizala ga cijelog od vrha do dna i masirala mi jaja. A ja sam joj jezikom razvaljivo picu i klitoris. Skupljao sve njezine sokove. Uburzo se počela meškoljit i izvijat te svršila po mo licu i tp jako.. Cijelog me zalila.. A onda pojačala tempo pušenja da sam i ja bio ubrzo gotov. Napunio sam joj usta maksimalno. Jer sam patio od nejebice odkako sam se rastao. Sve je pokupola i progutala te očistila kurac.

Taman sam mislio da će mo drugu rundu ali ona se ustala naglo i pokupila stvari te izletila kao furija iz sobe bez pozdrava.

Nisam znao što se dešava ali nije me bilo puno ni briga jer sam zaspo praznih munda..

Ujutro me na recepciji dočekala koverta. Otišao sam u sobu i otvorio. Pisalo je -" sorry za ono sinoć. Puno sam se zadržala kod tebe ali nadoknadot ću ti zo večeras kad dođem ako si za. Ali imam i iznenađenje za tebe i tvoj trud sinoć jer nikao tako nisam svršila na nečiju glavu. Toliko sam se napalila da se i sad tresem.

A iza tog papira je bio papir presavijen na pola. Otvorio sam ga a na njemu otisak njezine pice. Namazala ju je crvenim ružem i sjela da ostavi otisak. Te je pisalo "večeras mora biti tako crvena od seksa i razvaljivanja tvog kurca" ps. uzivaj u neizvjesnosti-pusaa. A ono sto je sljedilo bilo je nezaboravno. O tome u nastavku.

Na cesti

U Osijeku mi bude super svaki put kad dođem, ali ovaj put je bilo fantastično. Upravo sam si kupio Toyota RAV4 što mi je bio san iz mladih dana.
Par puta sam se provozao po gradu i zatim odmah otišao u hotel i uzeo si sobu, jer sam planirao da se vratim rano ujutro u Požegu. Prespavao sam, doručkovao i malo se još provozao po gradu do osam. Nisam ni znao da je RAV4 malo viša od drugih automobila, pa se gledalo u aute sa strane sa fine visine. Uskoro sam ispred sebe primijetio kabriolet Renault Megan koji je vozila neka plavuša. Ja sam vozio malo brže nego ona tako da sam uskoro bio jako blizu nje.
Kako sam se približio začuo sam glazbu iz njenih zvučnika, glazba mora da je bila jača od zvuka RAV4 jer djevojka nije reagirala dok sam ja vozio uz nju. Na moje oduševljenje mlada dama je imala nešto drugo na umu. Njena suknja je bila podignuta, a njeni prsti su bili u njenoj pičkici, a sve je bilo u ritmu glazbe. Bilo mi je teško održavati koncentraciju na cestu i u isto vrijeme gledati u nju. Nadao sam se da me neće primijetiti i da ću moći neko vrijeme uživati u pogledu, ali naposljetku posegnula je za nečim sa strane i primijetila me. Njezina jedina reakcija je bila ta da je spustila sunčane naočale i bolje me pogledala. Mora da joj se svidjelo ono što je vidjela jer je ruku zavukla nazad u pičku i nasmiješila mi se.

Nisam ni primijetio da smo u stvari izašli iz Osijeka i da smo na cesti za Požegu. Gledajući u retrovitor nisam vidio ni jedan auto iza nas. Ona je napravila isto i počela otkopčavati svoju bluzu. Otkopčala ju je i mogao sam vidjeti njene velike sise i bikini gaćice. Pogledala me je a ja sam se smiješio kao idiot i mom je kurcu postalo neudobno jer se digao istog trena.
Posegnuo sam rukom u hlače, ta mala me stvarno pali. Pogledao sam prema njoj, a ona je skinula svoje gaćice i mogao sam vidjeti dio njene picke koja se sjajila od vlažnosti.

Zatim je upalila tempomat pobrinula se da upravljač stoji ravno a zatim ga je uhvatila jednom rukom a lijevu nogu je okrenula prema meni. Sada sam vidio njenu pičku u cijelosti.
Drugom rukom je ušla u pičkicu i otvorila mi je svoje usmine pokusavajući mi pokazati svoj klitoris. Njene oči gledale su na cestu dok mi se je pokazivala a svoja dva prsta luđački je zabijala u pičku. Zatim je izvadila prste iz mačkice i kružnim pokretima je mazila klitoris. Zatim je vratila prste nazad u picu i počela još jače ulaziti i izlaziti iz pičkice. To je već postalo opasno pa sam zatrubio da bih privukao njenu pažnju. Pogledala me staklenim očima a ja sam pokazao na sebe, na nju i sa strane. Gledala me je nekoliko sekundi a zatim mi pokazala da je pratim. Spustila je krov i uskoro smo jurili 120 km na sat.

Iskreno sam se nadao da nema policije. Uskoro je dala desni žmigavac i mi smo skrenuli u nekakvo polje. Izgleda da je već bila ovdje. Stala je ispod starog velikog hrasta a ja sam parkirao iza nje. Izašla je iz auta i sjela na haubu. Ja sam izašao sa glupavim smiješkom na licu. Pitao sam je za ime, a ona je stavila dva prsta na moja usta da zašutim. Legla je na vruću haubu i raširila je noge. Pogledao sam u njenu predivnu picu iz koje su još curili sokovi. Stavio sam joj glavu između prepona. Jezikom sam joj prelazio preko klitorisa.
Izdigla je svoje noge koliko je god mogla, a ja sam joj počeo sisati klitoris. Podivljala je i počela je glavom vrtjeti uzdišući. Bez ikakvog upozorenja sam zabio tri prsta u njenu pičku zakrivljujući ih da bih došao do njene G-točke. Svršila je snažno i sokovi su potekli oko mojih prstiju.

Nakon nekoliko trenutaka, dok je došla do daha, sišla je sa haube i kleknula je ispred mene grozničavo otkopčavajući moje hlače. Napokon je uspjela da me otkopča i u jednom potezu je skinula moje hlače i gaćice. Moj kurac je bio krut i lupio je o njeno lice. Usne su joj se obavile oko mog kurca kojeg je uvukla duboko u grlo jezikom me je izluđivala. Bila je veoma zahvalna pušačica jer sam mogao osjetiti njene mišiće kako mi miluju kurac duboko u njenom grlu. Bilo je to previše.
Pogledao sam prema dolje i vidio kako je ponovo zabila prste u picku samozadovoljavajući se dok je meni pružala užitak. Napokon uhvatio sam ju za ramena i povukao prema gore, okrenuo i polegnuo na trbuh. Sad je njeno prelijepo guza bilo u zraku a guzovi fino rašireni.

Nisam mogao odoljeti a da je još jedanput ne poližem. Polizao sam je od klitorisa do šupka jednim dugim lizom, a jezikom sam pokušao ući što dublje.
Zatim sam ustao i postavio se iza nje. Posegnula je za kurcem i dovela me pred pičku. Pričekao sam trenutak da bih ju izludio iščekivanjem, a zatim sam joj ga zabio što sam snažnije mogao izlazeći i ulazeći što brže. Počela je lagano vrištati, a ja sam znao da sam pred svršavanjem pa sam usporio da nju pričekam, ali sam po stezanju njenih vaginalnih mišića znao da ulazi u još jedan orgazam. Zabio sam svoj kurac još snažnije kako je počela svršavati i mogao sam osjetiti svoju spermu kako vrije u mojim jajima. Kako je svršavala počela je vrištati zapravo i ja sam se uplašio da nas netko ne bi čuo jer nismo bili puno udaljeni od ceste, ali prestao sam mariti kad sam i ja eksplodirao. Kako sam ja ispraznio jaja u ovu predivnu djevojku njena pička me je još uvijek stiskala ne bi li izvukla i posljednju kap iz mene.
Iscrpljen pao sam na zemlju sa rukama preko očiju, još uvijek uživajući u čudnom užitku jebanja žene kojoj nisam znao ime. Čuo sam njen auto i pridigao sam se da pogledam. Obilazila je hrast i zatim se zaustavila ispred mene i dala mi komadić papira. Sa hlačama još uvijek oko mojih gležnjeva i njenim sokovima koji su se cijedili iz mojeg sad mlohavog kurca ustao sam i uzeo papirić. Nasmiješila mi se i otišla. Pogledao sam papirić i vidio na njemu njeno ime i telefonski broj Osijek.

Jebanje deblje cure

Bio je petak navečer, a ja kao ja, uvijek napaljen tražio sam preko neta cure za seks i samo za seks. Prošao sam puno cura i bilo je puno zgodnih, ali i onjh manje zgodnih. Nakon mnogo javljanja napokon mi je jedna od njih odgovorila. Bila je malo deblja nego druge, ali barem je imala dobre atribute. Imala je velike grudi i veliku guzu srcolikog oblika. Počeli smo se dopisivati i vidio sam da i nije tako loša. Pošto nije neka ljepotica nije baš uspjela naći dečka, a i ona se voli jebati kao i svi ostali.

Dogovorili smo se za "quick date" i tako je i bilo. Dogovorili smo se da ju pokupim u 20:00 sljedeći dan i tako je i bilo. Otuširao sam se, obrijao, te oprao zube. Pospremio sam stan jer ću ju vjerojatno u njega dovesti poslije spoja. Spremio sam se i krenio po nju. Došao sam pred njezin stan i pričekao ju par minuta, kad je izašla nisam mogao vjerovati da je to ona. Jako lijepo se dotjerala i u stvarnosti je izgledala mnogo bolje nego na slikama. Zagrlio sam ju i rekao da mi je drago što ju vidim. Otvorio sam joj vrata auta i zatim smo otišli do restorana.

U restoranu smo pričali o svemu. Rekli smo jedno drugome šta volimo u sexu i svidjeli smo se jedno drugom. Platio sam i odvezao ju kod sebe. Kad smo došli bacila me na moj krevet i rekla e sad ću ti pružiti ono što si mogao samo zamišljati. Otkopčala mi je hlače i svukla ih dolje i odmah počela drkat. Kurac mi se ubrzo ukrutio i počela ga je pušiti, mogla ga je duboko pušiti. Prijatelj mi je bio u pravu kad je rekao da deblje najbolje puše. Stavila ga je cijelog u usta i lizala mi muda tako. Odlično je pušila. Skinula je haljinu i otkopčala grudnjak, njene velike grudi bile su sada slobodne. Počela mi je lagano drkati ponovno i lupkati moj kurac po svojim grudima. Zatim je stavila kurac između grudi i počela ga drkati njima. Nov, ali odličan osjećaj.

Ustala se, okrenula mi leđa i skinula onako zavodljivo svoje gaćice. Zatim je kleknula, stala u pozu 69 i približila svoju guzu mom licu. Odmah sam ju počeo lizati cijelu, a ona je ponovno počela pušiti moj kurac. Nakon kratkog lizanja približila se mom kurcu i spustila se na njega. Počela se brže nabijati na moj kurac i počela je stenjati. Gledao sam kako se njena lijepa guza nabija na moj kurac. Nisam mogao odoljeti, a sa ju ne lupim po njoj. Okrenula se i rekla: "Svidja ti se moja guza vidim", na šta sam potvrdno odgovorio. Ustala se s kurca i okrenula prema meni te nastavila s nabijanjem na moj kurac. Sasa sam gledao i mjesio njezine grudi dok se ona nabija. Počela je stenjati sve jače i vidio sam da joj godi. Uhvatio sam ju za guzu i počeo ju jebati dok se ona nabijala na moj kurac. To je dovelo do tog da am ulazio u nju i dublje. Osjetio sam kako joj se pica steže i ona stenje sve jače. Ona se prestala nabijati, ali zato sam ju ja nastavio jebati, a onda je doživjela orgazam. Počela je biti još glasnija dok sam ju tako jebao, zatim se nagnula naprijed i poljubila me.

Jebao sam ju sve brže i brže. Zatim se kurac izvukao iz njene i pice. Ona ga je uzela i namjestila na svoju rupicu. Kad se spustila na moj kurac osjetio sam veći užitak, bila je uža, zatim sam skužio da ju jebem u guzu. Nisam se bunio, ionako mi više odgovara ta rupica. Nabijala se jako, nisam znao da voli primat u guzu, no zašto ne bi voljela pogotovo kad je moj kurac u pitanju. Odmah ga je cijelog primala i stenjala jako glasno. Cijeli moj kurac je ulazio u nju i bilo je lijepo gledati njenu ruoicu na mom kurcu, ali ubrzo sam rekao da ću svršit. Ustala se s mog kurca i ponovno ga počela pušiti. Pušila ga je vješto dok nisam više mogao izdržati. Svršio sam joj u usta i sve je progutala, vidio sam da voli okus sperme. Očistila je moj kurac cijeli od sperme a zatim rekla da joj je bilo odlično. Legla je kraj mene i zaspala.

Seks na plaži

Jedva sam dočekao kraj radnog vremena, a Ingrid mi je poslala poruku na mobitel gdje je točno plaža. Na brzinu sam se otuširao, te malo namirisao područje oko kurca, kao da sam zaudarao.. .. hahahahaha. U biti, nisam htio ispasti neuredan, jer se na roštilju i preznojiš, a bogme i nadimiš.

Kad sam krenuo ka plaži odmaknuo sam stotinjak metara od restorana i skinuo kupaće sa sebe, pa sam nastavio potpuno gol sa ručnikom preko ramena. Bilo mi je malo čudno, ali je osjećaj bio fenomenalan i mogao bih se naviknuti na to. Dok sam išao prema plaži privukao sam poglede nekih poljakinja, nizozemki i njemica, ali i dvojice starijih muškaraca, za koje sam znao da su gay, jer su dolazili u restoran na večeru.

Nakon nekih dvadesetak minuta sam stigao na plažu koja je inače bila van granica kampa, ali je bila pusta, ako ne računam na Ingrid i ciku malog Bastiana koji je skakao po plićaku sa narukvicama za plivanje na rukama. Oboje su bili goli, pa sam se spustio do njih. Ingrid me pogledala i nasmješila mi se, a kad sam se smjestio kraj nje nagnula se prema meni i dala mi poljubac. Uzvratio sam, pa smo se malo mazili dok nas nije prekinuo Bastijan dotrčavši do nas sa kanticom punom vode i kamenčića, pa nas je poprskao. Ingrid je vrisnula, a ja sam brzo ustao i prihvatio njegovu igru, pa smo trčkarali natrag do mora i prskali se u pličaku. Nakon nekih dvadesetak minuta je postao cendrav, pa ga je Ingrid smjestila u mali šatorčić u hladu gdje je ubrzo zaspao. Ja sam se krenuo okupati malo, kad sam već na plaži, a Ingrid mi se pridružila nakon par minuta. Doplivala je do mene, pa smo se malo ljubili u vodi, a onda mi je počela drkati kurac, pa je uskoro bio spreman za uron u njenu picu. Otplivali smo do plićaka, pa me je obgrlila rukama i nogama, a ja sam namjestio kurac u njenu picu i odmah je skliznula niz njega. Osjetio sam kako me steže picom, a onda kako mi zabija i nokte u leđa. Samo je zajecala i na svoje iznenađenje sam shvatio da je svršila, pa sam ju upitao:

- Zar sam ti tako puno nedostajao?
- Ohhh.. da.. -rekla je i poljubila me, a onda nastavila- Sad me samo jebi.. .

Počeo sam joj ga zabijati koliko sam mogao, jer nisam imao baš previše prostora za micanje sa bokovima. Stisla se uz mene kao priljepak. Ali s obzirom da sam cijelo vrijeme mislio na nju znao sam da neću trebati dugo. I bio sam u pravu, jer sam nakon pet minuta, nazovimo to pokušajima jebanja, svršio u nju i punio joj picu što je ona popratila vatrenim poljupcima. Razdvojili smo se i oko nas je zaplivala pomješana kombinacija moje sperme i njenih sokova. Izašli smo na plažu, a ona je odmah provjerila maloga koji je još uvijek spavao.

Izvalili smo se na ručnike, pa sam joj obrisao leđa, a onda mi je dala ulje za sunčanje da ju namažem. Počeo sam ju mazati od ramena po rukama, pa na leđa i kad sam došao do guze samo je raširila noge, ali ne previše. Pogledao sam ju, a ona mene ispod oka i samo je namignula. Nastavio sam joj mazati guzu i lagano prstima dolaziti do pice, a ona se samo promeškoljila i duboko uzdahnula. Izvukao sam ruku i počeo joj mazati noge, a kad sam ih namazao, sjeo sam uz njenu guzu, ali tako da joj ne zaklanjam sunce i počeo ju milovati. Onako nauljenih prstiju sam došao do šupčića i počeo ga masirati. Samo se trznula i uzdahnula, a onda i opustila, pa mi je prst uskoro bio u njenoj guzi. Jebao sam ju lagano prstom u guzu, a ona je lagano stenjala, a u jednom trenu mi je stisla prst i počela se tresti, a nakon skoro minute ga je napokon pustila i tiho rekla:

- Ohhhh.. . bože.. kako je ovo bilo dobro.. .
- Ovo ti je prvi put da si dobila nešto u guzu? -sa nevjericom sam ju upitao.
- Da.. zašto pitaš?
- Pa mislio sam da si ga već dobila -malo sam zastao, pa nastavio- .. . ja sam cure u školi jebao isključivo u guzu, jer su, kao, trebale biti nevine u pici.
- Ooooo.. . znači iskustva imaš -gledala me je postrance- A jel boli? Ja sam čula da boli.
- Malo, ali ne smije na suho, već se mora podmazati sa uljem ili kremom.
- Hmmmm.. . -zastala je i zamišljeno me gledala- Voljela bih probati jer je maloprije bilo fenomenalno, ali.. . -pogledala je moj kurac- .. velik ti je i širok, razvalit ćeš mi šupak.

Ja sam se nasmijao, stavio još ulja na njenu guzu i opet joj stavio prst u guzu. Ponovo je ušao bez problema, ali sam sad ubrzo stavio još jedan, pa sam joj širio guzu, a ona je samo stenjala i stiskala ručnik na kojem je ležala. Zatim sam stavio i treči prst. Sad je zastenjala glasno, te sam pogledao prema malome, ali on je i dalje spavao. Stavio sam još ulja i uguravao joj prste u guzu. Počela se migoljiti i tresti, pa sam znao da je opet svršila. Meni se je kurac već digao, pa sam i njega nauljio drugom rukom, a onda sam ustao, izvukao prste iz njene guze i kleknuo između njenih nogu. Naslonio sam se rukom kraj nje i stavio kurac na prošireni ulaz u guzu i počeo ga lagano uguravati. Na moje iznenađenje ušao je odmah do pola pa sam ju počeo lagano jebati. Ona je tiho cvilila i gužvala ručnik ispod sebe, a ja sam joj ga nastavio zabijati i uskoro sam skoro do jaja ušao. Dodao sam malo ulja na šupak i nastavio dalje. S obzirom da je bila uska ubrzo sam i ja svršio, te sam joj napunio guzu spermom. Ručnik je bio mokar što od vode, a dosta i od njenih sokova. Izvalio sam se kraj nje, a ona je još ležala sa glavom zabijenom u ručnik, a kad me pogledala samo je rekla:

- Bilo je dobro, ali neću moći sjesti.. .
- Malo u more i biti će bolje.. -rekoh joj sa osmjehom.
- Nadam se.. . sutra mi starci dolaze, pa ne bih da ne mogu hodati ili, još bolje, da hodam raširenih nogu -tu smo se oboje nasmijali, a onda se zagrlili i ljubili se dugo, pa otišli u more gdje sam joj nježno ljubio sisice.

Nastavili smo se jebati naizmjence kako je Bastian bio budan ili dremuckao, a u vodi mi je još jednom u plićaku sjela na kurac dok je on trčkarao po plaži i tada smo zajednički svršili.

Kada su joj starci došli imali smo više vremena za seks i za sebe, pošto su oni čuvali Bastiana. Upoznao sam ih i bili su jako dobri ljudi, a i njena mama je malo škicnula moj kurac dok suprug nije gledao i samo se nasmješila. Nadao sam se da neću i nju morati zadovoljiti, mada je bila zgodna sa svojih 49 godina i još su joj sise prkosile gravitaciji. Jedino je nakupila malo više oko guze i trbuha, ali ništa odbojno.

Kada je došlo vrijeme da odu teško nam je pao rastanak, pa sam morao obećati da ću doći kod nje, a njen stari mi je napomenuo da bi i gore kod njih mogao naći dobar posao kao kuhar. Rekao sam da ću razmisliti o ponudi, jer nikad se nije znalo što donosi sljedeći dan koliko god mi planirali.

Da li sam otišao i da li sam joj pojebao mamu.. . o tome drugom prilikom

Moja susjeda Anka

Od kada znam za sebe tu je bila moja susjeda Anka. Žena od nekih 60 godina, crna kosa, ogromne guzice i veće sise. San svakog dječaka. Bila je udovica već godinama. Često sam prije spavanja zamišljao nas dvoje kako se jebemo.

Jednom prigodom, kada sam imao 14 godina, ušao sam u prostoriju gdje je bila, noge su joj bile raširene, na sebi je imala bijele gaćice, a ispod su se mogle vidjeti crne stidne dlake. U mojim hlačama se pojavila nabreklina, vidjevši to samo se nasmijala i lagano skupila noge. Od tada skoro svaku večer sam maštao o sexu sa susjedom. Često bi znala proći kraj moje kuće u šetnju, obično u nekoj haljini ispod koje su se nazirale ogromne sise i guza. Ja bih se sakrio i drkao i drkao. Još više bi me uzbuđivala pomisao da je to ona znala.

Prošlo je par godina, ja sam otišao na studij u Zagreb i već sam zaboravio na susjedu a kući bih dolazio samo preko ljeta. I nakon prve godine fakulteta sam se vratio kući, bio sam sam u kući jer su moji otišli na more. Zazvonilo je na vratima, ja sam otvorio vrata a na njima je bila moja susjeda. Na sebi je imala bijelu haljinu, koja je na suncu bila providna. Pitala je gdje su moji, rekao sam da sam sam u kući i da sam se tek probudio i ako hoće da popijemo kavu. Ušla je, sjela na fotelju a ja sam spremio kavu. Spustio sam kavu na stol i sjeo preko puta nje na dvosjed. Tada sam mogao vidjeti, susjeda je raširila noge, vidjele su se bijele gaćice ali ovaj puta maca joj je bila obrijana. Nisam mogao skrenuti pogled.

Ona je pitala: "Sviđa ti se to što gledaš? ", rekao sam:"Da, mnogo sam puta maštao? . Ona je mogla vidjeti izbočinu u mojim bermudama a ja sam počeo da crvenim. Ona je rekla:"Hajde, hajde ne stidi se". Na te njene riječi sam skočio i prišao joj, a njene ruke su krenule prema bermudama, lagano mi je povukla bermude i pred njenim očima je iskočilo moje 18-cm dugo koplje. Uzdahnula je rekavši:"Opa, nisam odavno vidjela kurca a posebno ovoliku veličinu. Onda se spustila, lice joj je bilo tačno ispred mog glavića. Podigla ga je, isplazila jezik i počela da liže, najpre jaja, pa cijelom dužinom sve do glavića. Stavila ga je u usta i počela da puši, mrljajući jezikom po njemu u svim pravcima. Mislio sam da cu se onesvestiti od uzbuđenja. Rukom ga je stegla dole, oko korena i pocela da ga drka, lagano, pa sve brže. Bez riječi počela je da dodiruje jezikom vrh glavića koji je promjenuo boju. Stala je sve više i više da ga uvlači, dok je lijevom rukom mjesila moja jaja. Osjećao sam da dolazi orgazam i mislio sam ga izvaditi iz njenih usta, međutim ona to nije dopustila i svaku kap je primila u svoja usta i progutala.

Bez obzira na to kurac je i dalje stajao uspravan, a moja ruka se spustila i došla do njenih gaćica. Spustio sam se i krenuo jezikom prema njenoj pički koja je već bila dobrano vlažna. Haljina je sam spala i negdje su se i gaćice izgubile. Kako se jezik bližio nabreklom klitorisu, tako je ona sve više vlažila i uzdisala. Moje lice je bilo puno pičkinog soka a ona je doživljavala orgazam za orgazmom. Gurao sam jezik što dublje unutra, lizao joj nabrekle labije, sisao klitoris. Osjećao sam kako njeno veliko telo potresaju sve češći trzaji. Disala je šumno, ubrzano, dahćući. Lice mi je ubrzo bilo skroz umazano od njenog safta. Tada smo otišli u sobu i sex je trajao dobrih 2 sata.
Promenili smo pozulegao sam na krevet, a Anka je čučnula iznad mene i nasadila se na kurac. Sa obe šake oslonila se na moje grudi i počela da miješa. Postepeno je ubrzavala, pomjerajući se lijevo desno, čas napred nazad, čas ješajući u krug. Pica joj je radila kao drobilica, dahtala je poput parne mašine, lomila me svojim teškim, zahuktalim telom. Anka se nabijala i nabijala. Poslije se zahvalila a mi koristimo svaku priliku da ponovimo ovo iskustvo

Kako sam jebao arhitekticu

Nedavno sam kupio staru kuću u Gorskom kotaru, pa sam ju odlučio iz temelja preurediti. Tražio sam nekog kvalitetnog arhitekta da mi napravi projekt, ali nitko se baš nije htio zabavljati sa starinama u vlažnoj klimi.
Onda mi je jedan frend preporučio jednu arhitekticu, tu kod nas, iz unutrašnjosti Istre, čije mi je ime bilo poznato, ali nisam znao da je arhitektica. A onda sam ju našao na svom profilu na fejsu i malo pobliže pogledao. Bila je u braku, par godina mlađa od mene, dobrog tijela, duge plave kose i, što je najbolje, bavila se starinama i zvala se Loredana.

Kontaktirao sam ju preko messengera na fejsu, a brzo mi je i odgovorila, te smo dogovorili sastanak kod nje. Uputio sam se iz Pule u Buzet, te sam nakon četrdesetak minuta vožnje bio kod nje. Kad smo se upoznali vidio sam da je zgodnija uživo nego na slikama, a bila je niža skoro za dvije glave od mene. Vidio sam vitko tijelo, sa povećim sisama, uskim tajicama i lijepom guzom. Brzo smo prešli na posao, pa sam joj pokazao snimke kuće i okoline kako bi mogla napraviti skicu izgleda objekta. Nakon toga me odvela u svoj showroom da mi pokaže neke od idejnih rješenja, a u jednom trenutku sam u odrazu prozora primjetio kako odmjerava moju stražnjicu, pa sam se, čisto iz zafrkancije, nagnuo naprijed i isturio svoju stražnjicu u zrak, pa su se ocrtali guzovi, a i kurac se nazirao kroz bokserice. Vidio sam kako me gleda i kako gricka donju usnicu. Samo sam se nasmješio i uspravio sam se, a onda okrenuo prema njoj i rekao:

- U redu, spreman sam Vas angažirati ako ste Vi spremni prihvatiti projekt.
- Naravno -nasmješila se, pa dodala- Ali, morat ću doći na lice mjesta i napraviti procjene .. . za potrebne radove, naravno, jer se kod starina nikad ne zna.. .
- Nema problema -rekao sam i malo popravio hlače, što je odmah privuklo njen pogled, a ja sam se pravio da nisam primjetio- Samo mi recite kada bi išli gore, da se dogovorimo.. .
- Može, javim se. -rukovali smo se i ja sam izašao, ali sam osjećao njen pogled na svojim leđima, pa sam se samo glasno nasmijao i sjeo u auto.

Zvala me nakon tjedan dana da bi mogla doći u petak, pa smo se dogovorili da dođe oko 11 sati. Objasnio sam joj kako da dođe, a ja ću ju čekati na odvojku sporedne ceste.
Tipično ženski, kasnila je nekih petnaestak minuta, ali nisam se previše zamarao time. Pokazao sam joj da vozi za mnom i nakon desetak minuta smo bili kod kuće. Bila je na osami uz malo već potok, tipični planinski, ljeti jedva da ima vode, a u jesen i proljeće bujica. Bila je oduševljena okolinom i odmah je iznjela par prijedloga koji su uključivali kamen i drvo. Meni je kamen, kao Istrijanu već dosadio, ali nisam ništa komentirao, jer sam ju promatrao. Bila je u laganoj ljetnoj haljinici, odmah iznad koljena, skoro pa prozirnoj, jer su se vidjele bijele gaćice i grudnjak ispod njih. Ja sam bio u lanenim uskim hlačama, pa su moje bokserice lagano skrivale moju mrcinu, ali bi se ocrtavao kad bih se istegao ili naslonio pa bi se hlače zategle. Vidio sam da je i ona to primjetila, pa je predložila da odemo unutra, da vidi kuću iznutra.

Ušli smo, bila je prazna, osim još kojeg komada namještaja. Šetkala je po kući, a ja sam ju promatrao, napravila par snimaka, a onda mi prišla:

- Ova kuća ima potencijal i moglo bi se puno toga od nje napraviti.. .
- Da, slažem se -kimnuo sam glavom- a kad bi projekt mogao biti gotov?
- Paaa.. . inicijalni za tjedan, dva, a glavni bi radila nakon Vašeg odobrenja.
- Onda mislim da možemo prijeći i na 'Ti', šta ti misliš? -malo me gledala zbunjeno, a onda se nasmješila.
- Slažem se, ali.. . -malo je zastala, te mi prišla još bliže i primila me za kurac preko hlača- .. ne prije nego što me upoznaš sa ovim gospodinom.
- Oooo.. . -malo sam se cimnuo, a onda počeo otkopčavati hlače i skinuo ih sa boksericama, pa je mrcina izašla na zrak na njeno oduševljenje.
- Vauuuu.. . koliki je -primila ga je sa obje ruke, pa me pogledala i nastavila- Ovako nešto nisam dugo vidjela, osim u pornićima kod crnaca.
- Oooo, pa hvala ti na komplimentu -smješkao sam se dok je ona milovala moj kurac koji se polako počeo buditi u njenim nježnim rukama.

Zatim je čućnula i strpala ga u usta i počela lizati i cuclati, mijesiti jaja, ljubiti ga, grickati, ali tako nježno da je za dvije minute bio u potpunosti uspravan i tvrd u svih svojih 25 centimetara. Odmaknula je glavu sa njega pošto ga nije mogla cijelog strpati u usta, te ga lizala i gledala me u oči, a onda sam ju podigao i tiho joj rekao:

- Ja bi volio mog gospodina upoznati sa tvojom gospođicom.. .
- Ohhh.. . hvala ti, ali je to već gospođa -sad se i ona nasmješila, pa je zadigla haljinicu, a ja sam stavio ruku između njenih nogu i počeo joj trljati pičku preko gaćica koje su već bile mokre.

Samo je uzdahnula i zatvorila oči, a ja sam pomaknuo gaćice i gurnuo prst unutra što joj je izmamilo tihi jecaj. Izvukao sam prst i onako mokrog ga stavio u usta i cmoknuo usnama uz jedan dugi 'Mmmmmmmmmm'. Raskopčala mi je košulju i počela me ljubiti po prsima, a ja sam se oslobodio hlača i gaća, pa sam uskoro gol stajao pred njom. Ona se također požurila riješiti svoje haljine, a ja sam joj pomogao oko grudnjaka dok je gaćice sama skinula. Poveo sam ju do jedinog ležaja u cijeloj kući koji je bio u dobrom stanju i prekriven plahtom, te sam ju polegao na njega, raširio joj noge, te se sagnuo i počeo joj lizati pičku. Bila je mokra kao da je izvor u njoj, a ja sam volio lizati dobre pičke. Dok sam ju lizao ona si je stiskala sise, četvorke prema petici i gnječila bradavice, te su uskoro bile crvene. Onda sam se uspravio i stavio glavić između vlažnih usmina, te ih malo trljao njime. Ona se je meškoljila, a onda zajecala:

- Stavi mi ga.. . mmmm.. . staviiiiiiii! ! ! ! ! !

Ovo na kraju je bilo otegnuto i prešlo u vrisak jer sam joj ga gurnuo skoro do pola. Bila je neočekivano uska, pa sam ga malo vratio i nastavio laganim potezima ju ubadati. Nakon početnog šoka je raširila još više noge, pa sam ga ubrzo ugurao do kraja uz njen duboki jecaj i poticanje:

- Daj, daj.. . jebi me.. . mmmmm.. . koliki jeeee.. . ahhhhh.. .

Jebao sam ju žestoko držeći joj raširene noge i povremeno joj stiskao tvrde sise sa velikim bradavicama. Trajalo je to dobrih petnaestak minuta dok nisam osjetio da ću svršiti. Ona je u međuvremenu svršila tri ili četiri puta. Kad sam osjetio da ću svršiti htio sam ga izvaditi, ali je zavapila:

- Ne, neeee.. . ne vadi ga.. . napuni me.. . mmmmmm.. . daj me ispuni do kraja..
- U redu -rekoh i zabio sam ga još par puta i počeo se prazniti.

Bilo je jako puno toga u mojim jajima i uskoro je počelo izlaziti iz njene pičke. Bila je to kombinacija mojih i njenih sokova, a cijedila se niz njenu guzu i po šupku. Izvukao sam kurac koji se još nije spustio, pa se ona brže bolje klekla i počela ga pušiti kako bi ostao čvrst. Nakon par minuta lizanja okrenula mi je guzu i rekla:

- Hajde, samo ti daj.. . već dugo nisam dobila pošteni kurac u pičku.
- Šta stvarno? -mislim, da budemo iskreni, ni ja nisam već par mjeseci ništa pojebao, a zadnje je bila neka šveđanka kad smo se nacvrcali u jednom kafiću u Puli, a i to je bilo maglovito, osim njenog pušenja za dobro jutro i svršavanja po njenim sisama.
- Da.. . muž nema toliki, a takvog nisam imala nikad.. .
- Onda da ne gubimo vrijeme -privukao sam ju na rub kreveta i odmah joj ga zabio uz grleni uzvik iz njenog grla.
- Toooo.. tooo.. . samo daj.. .

Jebao sam ju divljački držeči ju za bokove jednom rukom, a drugom mjeseći njene divne sise. Duga plava kosa joj se lijepila za leđa od znoja, ali nismo posustajali. Stiskala mi je kurac svojom picom i svršavala na njemu tresući se kao šiba, a svršavala je kao na pokretnoj traci, pa sam imao osjećaj da uranjam kurac u toplu vodu. Ovaj put je to potrajalo dosta dugo, tako da smo promjenili par poza, a uspio sam napokon svršiti dok je ona jahala na njemu i nabijala se do mojih jaja. Kad sam završio sa pražnjenjem jaja i odizanjem od kreveta, umorno se strovalila na mene.

- Ohhh.. . kako mi je ovo trebalo.. . -govorila je ležeći na mojim prsima.
- Baš si slatka, znaš? -smješkao sam se.
- Šta da?
- O da.. . još dok si škicala moju guzu u tvom studiu.. .
- Bezobraznik jedan -lagano me lupnula po prsima, pa dodala uz osmjeh- Ja bi te već tamo pojebala da sam znala da znaš.. .
- Ali eto, to smo napravili sada.. .
- Da jesmo, ali nije to sve -poljubila me u prsa, pa dodala- Sutra imam nekog posla u Puli, pa mogu navratiti na kavicu.. .
- Nema problema.. . onda ćemo sačekati do sutra za drugu rundu? -pogledala je na sat, pa rekla:
- Baš tako, sad moram natrag u ured dolaze mi neki Talijani, ali sutra ćeš se iskupiti za to.. .
- Naravno -pljesnuo sam je po guzi dok smo se na brzinu oblačili, a onda mi je dala poljubac i pomazila mi kurac preko hlača, te otiša uz pozdrav 'Do sutra! ! ! '

Moja kuma

Navršio sam 18, završio srednju, maturirao sa odličnim i mama je odlučila da napravi neku malu obiteljsku fešticu. Pozvala je cijelu familiju, sve bratiće i sestrićne, neke nisam ni poznavao, a najviše sam se obradovao mojoj krsnoj kumi Branki, inače frendice od moje mame još od malih nogu. Bile su si vjenčane kume, pa je nekakva logika bila da mi bude i krsna kuma.

Branka je bila brineta zamamnog tijela, a iako je navršila 40 ove godine izgledala je barem deset do petnaest mlađa. Imala je dvije blizanke od 15 godina, ali na njoj se uopće nije vidjelo da je rodila.
Prvi put sam se zagledao u nju kad sam imao 16, a bili smo na zajedničkom ljetovanju u kući bake i dede u Pirovcu. U biti, tada sam se i zagrijao nekako za seks, pa sam ga drkao svaki slobodni trenutak. Pucali me hormoni i to sto na sat. Tada sam i skužio da me vršnjakinje ne privlače toliko, već starije žene. Zato sam gledao susjedu kroz lovorov grm dok se presvlačila i drkao na njene ogromne sise, a nisam bio imun ni na strankinje na plaži koje su se sunčale uglavnom u toplesu. Mamu i Branku nisam ni gledao na taj način do jednog dana kad sam stao na ježa, pa sam morao ostati u kući, dok su svi otišli na plažu, a baka i deda su otišli za Zadar, pa ih neće biti cijeli dan.

Nisam znao šta bih sam sa sobom, a ni susjede nije bilo kod kuće, pa ni nju nisam mogao špijati. Nije mi se gledao ni TV, pa sam se zavalio u vrtu na viseću ležaljku i prelistavao nekakav strip, kad sam čuo da je netko ušao u kuću. S obzirom da sam čuo ključeve znao sam da je netko od mojih, pa sam se odlučio ušuljati unutra i iznenaditi ga.
Došuljao sam se do kuće i ušao unuta, te sam čuo nekoga u kupaonici, a kad sam provirio vidio sam kumu Branku, golu i sa guzom okrenutom prema vratima i nagnutom prema naprijed, pa se lijepo vidjela njena pica. Trenutak ili dva sam stajao kao skamenjen, a onda mi se kurac ukrutio, te sam brže bolje izašao van i otišao iza kuće i odmah ga izvadio i počeo drkati. Nije mi bio mali, ali je zato bio jako debeo, što je kod nekih mojih vršnjaka izazivalo podsmjeh, jer inače nisam bio debeo, ali sam dobio nadimak 'Debeli' što će mi poslije biti korisno kod žena.

Uglavnom, natezao sam ga kao blesav, tako da nisam ni vidio Branku da je došla do mene, dok me nisu presjekle njene riječi:

- Igore! ! ! ! Što to radiš? ? ? -to me je tako izbacilo van kontrole da sam u istom trenutku počeo svršavati.

Mlaz je poletio preko dvorišta i pao ispred Brankinih nogu, a ona je gledala u moj kurac i samo tiho rekla:

- Odmah u svoju sobu.. . o ovome ćemo kasnije.

Pokunjeno sam otišao u svoju sobu crven kao rak, ali nisam mogao izbiti iz misli njenu guzu i picu koja se lijepo vidjela, pa sam ga još dva puta izdrkao dok se nisu vratili sa plaže. Poslije nitko ništa nije spomenuo, pa je to nekako palo u zaborav, do mog 18-tog rođendana.

Taj dan sam bio ljubljen od svih, pa sam već mrzio da me grle i ljubakaju, pogotovo starija rodbina. Jedino mi je godio Brankin poljubac, a kasnije je došla do mene i rekla tiho:

- Igore, navrati sutra do mene popodne kad dođem s posla. Imam poklon za tebe, a nisam ga mogla nositi ovamo.
- Može. A šta sam dobio? -bio sam znatiželjan, a kuma je znala da mi je želja brdski bicikl, pa sam se ponadao.

Jedva sam dočekao sutrašnji dan i oko 17 sati sam došao kod Branke. Blizanke su bile još u školi, a Brankinog muža Stjepana nisam već duže vidio. Znam samo da je kao građevinac radio negdje vani. Branka je već bila kod kuće kad sam pozvonio, pa mi se široko nasmiješila kad je otvorila vrata:

- Hajde, ulazi! -pošao sam za njom u dnevni, pa me upitala da li ću nešto popiti, te sam zatražio samo sok.

Otišla je do kuhinje i nije je bilo skoro pet minuta, a kad se vratila bila je, na moje ogromno iznenađenje, potpuno gola, ako ne računamo veliku plavu mašnu oko njenih bokova i tacnu sa dvije čaše i bokalom soka. Mora da mi je faca bila jako komična, jer se samo nasmijala, a onda spustila tacnu i rekla:

- E pa moj Igore.. . sretan ti rođendan! ! ! ! -raširila je ruke i njene velike sise su se samo zalelujale.
- B.. B.. Branka.. -zamuckivao sam, a ona me je prekinula:
- Hajde, ne moraš se sramiti, znam da već dugo drkaš na mene, a ja već dugo nisam dobila kurac, a tvoj mi se odmah svidio prije dvije godine.

Ja sam šutio i gledao njenu obrijanu picu, njene velike sise sa velikim aureolama i tvrdim bradavicama, a moj kurac je samo rastao i rastao u hlačama, na što se ona sagnula, poljubila me i otkopčala moje hlače. Izvukla je kurac van i oduševljeno rekla:

- Ohhhh.. pa on je još veći i ljepši nego onda! -poljubila me i naslonila na trosjed, a onda se sagnula i uskoro mi je glavić bio u njenim ustima, a jezik na vrhu glavića.

Osjećaj je bio fenomenalan, puno bolji nego kad mi ga je frendica iz razreda popušila prije mjesec dana, jer je htjela vidjeti razlog zbog kojeg sam dobio nadimak.
Branka je to radila fenomenalno, spuštala se polako po njegovoj cijeloj dužini i samo sam gledao kako nestaje u njenim ustima. Koliko mi je bila velika želja to se uskoro i očitovalo, jer sam u grču počeo svršavati i puniti Brankina usta. Ona je samo gutala i gutala, a kad sam se smirio, poljubila me, pa sam osjetio okus svoje sperme na njenom jeziku i nastavila mi je lagano drkati kurac. Ja sam se napokon opustio i primio ju za sise i počeo ih mjesiti. Nastojao sam biti nježan, ali sam par puta malo jače stisnuo bradavice, pa joj se oteo uzdah. Pomogla mi je da se skinem, pa smo oboje uskoro bili potpuno goli, a ona još sa onom mašnom oko bokova. Podigla me sa trosjeda i povela u spavaću sobu.

Tamo me bacila na krevet i opkoračila, pa mi je njena mokra pica bila na licu i počela se trljati po mom nosu, a ja sam ispružio jezik kako bi ju mogao lizati. Trljala se sve brže i brže dok sam ju držao za bokove, a onda se stresla i iz njene pice je potekao potok njenih sokova. Čim sam sve polizao ona se je podigla, prodrkala mi malo kurac i odmah se nasjela na njega. Ušao joj je odmah do kraja, a kad je došla do jaja malo se umirila i onda lagano počela miješati i vrtiti bokovima. Lagano me je grebla noktima po trbuhu i trljala je svoj klit o korijen mog kurca, a onda se oslonila na moja prsa i počela nabijati na moj kurac. Gledao sam kako kurac ulazi i izlazi iz njene pice sve više i više prekriven njenim sokovima. Odjednom se ponovo počela tresti i grčiti se, pa su mi jaja uskoro bila zalivena njenim sokovima.
Malo se smirila, a onda nastavila sa nabijanjem na moj kurac. Ja sam bio u sedmom nebu, prvo pravo jebanje u mom životu i to sa tako divnom ženom. Osjećao sam da mi se bliži svršavanje i to sam joj rekao, a ona mi je smireno rekla:

- Samo se ti olakšaj i ne brini.. ..

Uskoro sam osjetio da mi dolazi i počeo sam odizati bokove i puniti joj picu svojom spermom. Ona je samo tiho zajecala i još jače se nasadila na moj kurac, pa po treći put svršila, pa je sada po mojim jajima bilo pomješanih sokova.

Izvalila se na mene i počeli smo se ljubiti i maziti, a onda mi rekla:

- Ovo mora biti tajna između mene i tebe, nitko ne smije znati za to, jel može?
- Naravno, pa nisam lud da okolo pričam.

Nastavili smo se ljubiti i maziti, a onda sam ju još jednom pojebao s guza i ponovo joj napunio picu, te sam otišao kući praznih jaja i sa dogovorom za sljedeći susret.

Sex sa bratovom curom

Imam brata koji je 3 godine stariji od mene i uvijek je, na moje čudjenje, imao sexy cure.
Kako smo studirali u istom gradu odvojeni od roditelja, živjeli smo u istom stanu.

Ja sam tada imao 20 a brat 23 godine. Pošto imamo sličan glas, rijetko ko nas može poznati ako nas ne vidi.

Jedne prilike, dok sam bio sam u stanu otišao sam da se tuširam. U tom trenutku, zazvoni mi interfon. Kako sam čekao svoju tadašnju curu izašao sam go iz tuš kabine i otvorio joj te se vratio pod tuš. Čuo sam da je neko ušao u stan i mislio sam da je to moja cura. Pošto sam završio sa tuširanjem viknuo sam "može peškir". U tom trenutku u kupatilo ulazi bratova cura i dodaje mi peškir jer je mislila da ju je moj brat zvao. Medjutim kada je vidjela mene i moj poveći kurac kako landara samo se nasmiješila i rekla "imaš veći od brata". Mene je bilo stid uzeo sam peškir i pokrio kurac i zamolio ju da izadje. Medjutim ona je počela da se skida i da ulazi u moju tuš kabinu. Kada je ušla onako gola uhvatila me je za kurac, sagela se i rekla mi "nek ovo bude naša mala tajna" te moj kurac stavila u usta i počela da mi puši.

Kako je dobro pušila nisam mogao da ju odbijem. Kada mi je kurac bio skroz čvrst naguzio sam je dok je ona vikala "to mali, jebeš bolje nego brat ti". Posle nekog vremena guženja, okrenuo sam ju i uhvatio za noge te jako jebao u picu. Nedugo zatim, osjećao sam da ću da svršim a ona se sagela i izdrkala ga sebi na sise. Brzo smo se saprali, obrisali i obukli i izasli u dnevni boravak. Nedugo zatim dolazi u stan moj brat sa mojom curom i pita me što ne otvaram djevojci kad zvoni na interfon, a nas dvoje smo se samo pogledali i rekao sam da nismo čuli, slušali smo muziku.

Nakon nekog perioda brat je raskinuo sa svojom curom a i ja sam sa svojom. Pošto je brat završio faks prije mene te se vratio u rodno mjesto, ja sam ostao sam u stanu.

Često sam zvao njegovu bivšu na sex i nikad me nije odbila. Pušila je nevjerovatno dobro a ja sam bio sve iskusniji u seksu.

Jedne prilike je sa sobom u moj stan dovela i svoju drugaricu sa povećim sisama. Kada su me vidjele gole rekla joj je vidi koliki mu je kurac, ovo u životu nisam vidjela a nećeš ni ti. Drugarica joj se baš napalila kad mi je vidjela kurčinu i odmah je počela da mi puši. Dok mi je pušila ja sam lizao pičku bratovoj bivšoj. Dok sam joj lizao pičku toliko se napalila da se tresla i ubrzo mi je svršila u usta. I dalje je bila napaljena i tražila je da prvo nju jebem. To sam i učinio. Dok sam ju jebao ona je lizala pičku drugarici. Kada sam trebao da svršim rekla je ovaj put ćeš u usta i izdrkala moj kurac sebi u usta a spermu progutala. Njena drugarica dok je to gledala lezala je i trljala sebi pičku. Upitsla me a kad ćeš mene da jebeš i počela mi drkati kurac. Nisam mogao da ju odbijem, jebao sam ju baš žestoko. Kada sam joj svršio na sise u glas su rekle hoćemo još a ja sam im rekao ne mogu više, drugi put ćemo.

Dolazile su još nekoliko puta kod mene u stan na sex. Uvijek sam ih rado primao u stan i žestoko jebao, iako sam imao curu u većini slučajeva. Pošto sam i ja završio faks, došlo je vrijeme da se vratim doma. Nikad nisam priznao bratu da sam mu žestoko jebao bivšu i to godinama.













Imam brata koji je 3 godine stariji od mene i uvijek je, na moje čudjenje, imao sexy cure.
Kako smo studirali u istom gradu odvojeni od roditelja, živjeli smo u istom stanu.

Ja sam tada imao 20 a brat 23 godine. Pošto imamo sličan glas, rijetko ko nas može poznati ako nas ne vidi.

Jedne prilike, dok sam bio sam u stanu otišao sam da se tuširam. U tom trenutku, zazvoni mi interfon. Kako sam čekao svoju tadašnju curu izašao sam go iz tuš kabine i otvorio joj te se vratio pod tuš. Čuo sam da je neko ušao u stan i mislio sam da je to moja cura. Pošto sam završio sa tuširanjem viknuo sam "može peškir". U tom trenutku u kupatilo ulazi bratova cura i dodaje mi peškir jer je mislila da ju je moj brat zvao. Medjutim kada je vidjela mene i moj poveći kurac kako landara samo se nasmiješila i rekla "imaš veći od brata". Mene je bilo stid uzeo sam peškir i pokrio kurac i zamolio ju da izadje. Medjutim ona je počela da se skida i da ulazi u moju tuš kabinu. Kada je ušla onako gola uhvatila me je za kurac, sagela se i rekla mi "nek ovo bude naša mala tajna" te moj kurac stavila u usta i počela da mi puši.

Kako je dobro pušila nisam mogao da ju odbijem. Kada mi je kurac bio skroz čvrst naguzio sam je dok je ona vikala "to mali, jebeš bolje nego brat ti". Posle nekog vremena guženja, okrenuo sam ju i uhvatio za noge te jako jebao u picu. Nedugo zatim, osjećao sam da ću da svršim a ona se sagela i izdrkala ga sebi na sise. Brzo smo se saprali, obrisali i obukli i izasli u dnevni boravak. Nedugo zatim dolazi u stan moj brat sa mojom curom i pita me što ne otvaram djevojci kad zvoni na interfon, a nas dvoje smo se samo pogledali i rekao sam da nismo čuli, slušali smo muziku.

Nakon nekog perioda brat je raskinuo sa svojom curom a i ja sam sa svojom. Pošto je brat završio faks prije mene te se vratio u rodno mjesto, ja sam ostao sam u stanu.

Često sam zvao njegovu bivšu na sex i nikad me nije odbila. Pušila je nevjerovatno dobro a ja sam bio sve iskusniji u seksu.

Jedne prilike je sa sobom u moj stan dovela i svoju drugaricu sa povećim sisama. Kada su me vidjele gole rekla joj je vidi koliki mu je kurac, ovo u životu nisam vidjela a nećeš ni ti. Drugarica joj se baš napalila kad mi je vidjela kurčinu i odmah je počela da mi puši. Dok mi je pušila ja sam lizao pičku bratovoj bivšoj. Dok sam joj lizao pičku toliko se napalila da se tresla i ubrzo mi je svršila u usta. I dalje je bila napaljena i tražila je da prvo nju jebem. To sam i učinio. Dok sam ju jebao ona je lizala pičku drugarici. Kada sam trebao da svršim rekla je ovaj put ćeš u usta i izdrkala moj kurac sebi u usta a spermu progutala. Njena drugarica dok je to gledala lezala je i trljala sebi pičku. Upitsla me a kad ćeš mene da jebeš i počela mi drkati kurac. Nisam mogao da ju odbijem, jebao sam ju baš žestoko. Kada sam joj svršio na sise u glas su rekle hoćemo još a ja sam im rekao ne mogu više, drugi put ćemo.

Dolazile su još nekoliko puta kod mene u stan na sex. Uvijek sam ih rado primao u stan i žestoko jebao, iako sam imao curu u većini slučajeva. Pošto sam i ja završio faks, došlo je vrijeme da se vratim doma. Nikad nisam priznao bratu da sam mu žestoko jebao bivšu i to godinama.

Brankino iznenađenje

Moja krsna kuma Branka i ja smo se potajice jebali već skoro tri godine, od mog osamnestog rođendana, kada sam dobio najbolji poklon u životu - seks sa kumom.

Hvatali smo svaki trenutak da se pojebemo, a najčešće smo to radili kod nje kući kad nije bilo muža i blizanki. Inaće, blizanke što su bile starije to su bile zgodnije i sve privlačnije. Međutim, mene su privlačile starije, pa sam tako nastavio jebati svoju kumu Branku. Jedan dan smo se jebali u njenoj spavaćoj, tj držao sam ju za bokove i gurao ga kao manijak u njenu pičku, dok su mi jaja lupala po njenim nogama. Ona je stenjala i zabijala glavu u jastuk da ne bi bili preglasni, pošto je jednom, kad smo se jebali u njenom autu vrištala kao da ju koljem. tada sam shvatio da voli biti glasna dok ju netko jebe.

Uglavnom, uskoro sam svršio i napunio joj picu sa vrelom spermom koje je bilo dosta, pošto se nismo jebali već skoro tjedan dana, pa se nakupilo toga, a i ona mi je dozvoljavala da svršavam u nju. Sjedili smo na krevetu i hvatali zrak, a nakon nekog vremena je rekla:

- Očekujem da si u subotu na rođendanu Sare i Lare -mislila je na blizanke koje su punile 18, pa se podrazumijevalo da sam pozvan, kao član obitelji- a u nedjelju već ujutro kod mene.
- Tako rano? Zašto? -upitao sam još zadihano.
- Imam nešto za tebe -rekla je i nasmješila se tajanstveno.
- Šta to? -bio sam znatiželjan- Hajde reci! ! ! !
- Samo mala natuknica.. . -smješkala se unoseći svoje sise meni u lice, pa me zagnjurila među njih i šapnula- Doživjet ćeš nešto što nikad nisi.. .

Taj dan smo se pojebali još par puta, a prvi puta sam joj stavio i prst u guzu, te ju jebao zadnjim snagama tako dok se nismo izvalili u obostranom svršavanju.

Došla i subota, a blizanke izgledale fenomenalno, u kratkim ljetnim haljinicama i dugoj valovitoj kosi, te nešto manjim sisama nego njihova mama. Moram priznati da mi se mališa uzvrpoljio u gaćama, ali čim sam vidio Branku u sličnoj haljini i kad se nagnula prema mojoj mami, mislio sam da će mi kurac izletiti iz hlača. Mislim da je znala na kakvim sam mukama, ali sam zbog mame morao biti miran i dobar sin. Jedva sam čekao sutrašnji dan i da ga stavim Branki, a na odlasku sam primjetio da mi se blizanke smješkaju i Branka me poljubila na vratima.

Ujutro sam u 9 već bio na Brankinim vratima, a otvorila mi je u kratkim hlačicama i prozirnoj majici ispod koje nije nosila ništa. Poljubili smo se i povukla me je unutra, a dok je hodala ispred mene primjetio sam i da su joj se hlačice uvukle u guzu, pa sam shvatio i da ispod njih ništa ne nosi. Došli smo u kuhinju gdje je ona pila kavu, pa je i mene ponudila. Pijuckali smo kavu u tišini, a onda sam ju upitao:

- Branka.. . -pogledala me je smješkajući se kao da je znala šta me muči- .. . o onom iznenađenju.. .
- Tiho.. -stavila mi je prst na usta- .. . kasnije o tome.

Ostao sam sjediti zamišljen, napeta kurca i pijuckajući kavu. Tiho smo sjedili i nakon nekog vremena je ustala i pokupila šalice, te me primila za ruku i odvela u sobu. Rekla mi je da se odem istuširati, a ona da me čeka. Brže bolje sam otišao u kupaonicu i na brzinu se istuširao, posebno opravši kurac i jaja, a onda se obrisao i izašao gol u sobu, a tamo.. .. Branka i blizanke gole na krevetu.
Stajao sam u šoku na vratima sobe, sa polukrutim kurcem ispred sebe, a Sara i Lara su se samo oblizivale sa stršećim i ukručenim bradavicama na naježenim sisama. Pogledao sam prema njihovim picama i svaka je imala tanku crtu tamnih dlačica po sredini. Lagano su raširile noge da se vide otvorene pice, a Branka se između njih dvije smješkala, pa tiho rekla:

- Kao što si ti dobio poklon za rođendan, sad ga trebaju dobiti i one, zar ne?

Stajao sam tamo i gledao ne vjerujući šta se događa, a kurac mi je rastao i protiv volje, na oduševljenje Sare i Lare kojima se u očima vidjela pohota i velika želja za kurcem. Branka je ustala sa kreveta i došla do mene, te me primila za ruku i povela do kreveta, te me posjela između njih dvije. Sad ne znam točno koja od njih dvije se prva bacila na moj kurac i odmah ga progutala do kraja, jer me Branka ljubila u usta i grlila, a druga blizanka mi je ljubila bradavice i grebla me po trbuhu. Uskoro mi je kurac bio kao kamen, pa su sad njih dvije lizale ga od korjena do glavića, pa natrag do jaja, a svaka je usisavala po jedno jaje. Bio sam van sebe i imao osjećaj da se to ne dešava meni, već nekom drugom. Branka mi je stavila jednu svoju sisu u usta, pa sam sad sisao njenu bradavicu koja je ubrzo postala tvrda, pa me je polegla na krevet, tako da je moj kurac sad stršao u zrak. Opkoračila me i stavila svoju picu na moje lice i počeo sam ju lizati, a blizanke su se igrale mojim kurcem. Onda sam osjetio da se jedna ustala i ubrzo vratila, te sam osjetio kako stavljaju kondom na kurac. a onda me jedna, ne znam koja, opkoračila i počela se spuštati po njemu dok mi je druga mijesila jaja. Malo je zastala, a onda se naglo nabila uz lagani vrisak i stala kad je došla do kraja. Mirovala je i tresla se na meni, a onda polako počela vrtiti sa bokovima na mom kurcu.

Nakon nekog vremena je počela ubrzavati sa nabijanjem na moj kurac, pa smo uskoro svršili istovremeno. Zgrčila se na meni, a kako se Branka u međuvremenu okrenula, vidio sam da je Lara u pitanju, a sad joj je Branka davala podršku. Ja sam nastavio lizati branki klitoris i sad je i ona svršila po mom licu, ali se nije micala sa mene, pa sam joj gurnuo prst u šupak i nastavio joj lizati pičku i jebati ju prstom u dupe. Dotle je Sara makla Laru sa mog kurca, skinula kondom i oblizala mi kurac, te ga strpala u usta dok se nije potpuno oporavio, pa i ona stavila kondom i odmah se nabila na njega do kraja uz prigušeni cvilež kad sam joj probio himen. Sad su obje bile riješene nevinosti i spremne za seksualne avanture. Sara se odmah počela nabijati na moj kurac i jahati kao divlja na njemu, te je nakon pet minuta svršila uz lagani vrisak i grčenje, a odmah ju je Lara odmakla i sjela na njega bez obzira što je na kondomu bilo tragova krvi od Sare. Žustro se nabijala, a sa sam sad uhvatio njene sise, pošto se branka napokon ustala sa mene i sad Sari i Lari trljala klitorise. Sara je ležala krej mene i ljubila me po licu dok joj je Branka mazila klitoris. Jedna moja ruka je bila na Larinoj sisi i stiskala joj bradavicu što je kod nje izazvalo novi val svršavanja, pa su obje sad ležale uz mene dahčući, a Branka je makla kondom s mog kurca i zajahala me, te počela stiskati picinim mišićima moj kurac. Osjetivši poznatu okolinu i moj kurac se opustio te sam uz jaki grč svršio u Brankinu pičku.

Nakon toga smo svi ostali ležati na krevetu i dolaziti k sebi, a onda je Lara rekla:

- Mama, hvala ti na rođendanskom poklonu! ! ! ! A i Igoru, takođe puno hvala! ! -gledala me nasmiješeno i zadovoljno, a zatim se okrenula Sari koja je vlažnim ručnikom brisala moj kurac i jaja- Ovo je super zar ne Sara?
- O da.. . još kako -rekla je i Sara širokog osmijeha, a onda dodala- Nadam se mama da ćeš nam ga koji put posuditi?
- Paaa.. . ovisi -rekla je Branka kroz smijeh- Koliko svi budete dobri, a Igor pogotvo.
- Hmmm.. . a mene se ništa ne pita, ha? -ubacio sam se i ja u razgovor.
- Ma tebi sve odgovara -ciknula je Lara i bacila mi se u zagrljaj i začepila mi usta svojim usnama, a Sara je valjda samo to čekala, pa se bacila na moj kurac, dok se Branka samo smješkala i otišla pod tuš prepustivši me njima da utaže mladenačku glad za seksom.

Tu večer sam otišao kasno od njih, a za mjesec dana sam otišao sa njima na more, pa smo nastavili naše druženje u krevetu, a i u moru, dok se nije pridružila i Branka, ali o tome drugi put.

Prvo seks pa onda učenje

Upoznao sam sam jednu curu na faksu , dobro smo se sprijateljili išli smo na kavu svaki dan poslije faksa.
Ona je bila jako simpatična nasmješena i vedra osoba zato sam se i sprijateljio sa njom, upoznao sam i druge cure i dečke i onako bilo su Ok , ali ne blizu kao i ona.
Kako je vrijeme sve odmicalo počeli smo osjećati nešto jedno prema drugome to sam vidio , naravno nismo jedno drugome ništa govorili ali bilo je očito , to se moglo vidjeti u njezinim očima koje su me gledale nekako zaljubljeno ali i napaljeno jer smo dosta pričali o seksu.
Opis:Plavuša 170 cm kosa do guzica , sa sočnim malo povećim usnama, s prelijepim očima plavim, a sise su bile male , guza je bila savršena onako oblikovana taman da je zgrabim objema rukama za guzu .
I sve je počelo kada mi je rekla da dođem kod nje da ćemo zajedno učit , znao sam već do čega če doći po njezinom uspaljenom glasu i po njeznim uspaljenim pogledima prema meni.
Kada sam pozvonio na njena vrata otvorila mi je ona sredila se , utegla se i našmikala se.
Rekao sam joj gdje se tako sredila pa učit čemo samo , odgovorila je ne mogu biti nikakva ispred tebe , sjeo sam na stolicu ona je došla do mene te me upital pa je li tako?
Ništa nisam odgovorio a zatim je došla do mene pomazila me po licu rukom , uhvatio sam je čvrsto za guzicu ona je vrisnula a potom nasmijala raširila je noge te sjela onako na mene.
Počeli smo se žvalti usne su joj bile tako sočne o oči zbog napaljenosti kao nadrogirane , skinuo sam joj majicu i počeo ljubiti po tjelu po sisicama kako je samo drhtala.
Uzeo sam je i stavio na krevet i počeo joj skidati hlače do tu sam došao a zatim ustima prešao preko gačica preko pice , a onda samo joj stavio ruku u gaćice i tako je mazio po pici a s njom se ljubio.
Iz pice su se sokovi cjedili sve više i više a ja nisam prestajao.
Počela je ona preko hlača maziti moj nabrekli kurac a potom je bilo vrijeme da se ušteka u njezni usku slatku obrijanu picu.
Ležao sam na leđima ona je sjela na moju kitu, eh kako kako je samo mojoj kiti odgovarala njezina rupa pa to je neopisivo nebi ga ni vadio baš mu lijepo toplo i vlažno.
Počela je jahat držao sam je za guzove dok je ona jahala jako sam uživao , povemeno stali bi ona bi ostala na kurcu pa bi se koji put i zažvalili .
Da ne bi bili stalno u jednoj pozi odlučili smo promjeniti pozu , naguzila se tj naslonila se na klupicu od prozora ja sam joj ga stavio u guzu počeo da je jebem a i znala je da mi je dogy poza omieljna poza jer smo več nekad pričali o tome.
Dok sam je jebeo i do jaja zabijao čvrsto sam je držao rukama za vrat a i za struk , guza joj se tresla jako kako sam tucao .
Sva sreća ljudi nas nisi ni uočili da smo na prozoru ali moglo se vidjeti ali nije se moglo čuti jer je prozor bio zatvoren .
Sjetih se da mi je kurac duboko u njezinoj guzi nisam ga mogao izvuči jednostavno želio sam tu da bude jer mu je baš lijepo , jebao sam je jače i jače a onda mi je došlo da svršim snažno sam je uhvatio za struk i snažno nabio na kitu koliko sam mogao dok sam svršavao.
A onda ga polako počeo vaditi iz njezine guze proširo sam joj rupu a iz rupe je sva sprema se iscjedila na pod po parketu .
Kurac mi još nije spadao a kako če spasti kad mu se sviđa baš onakva guza , ja sam ga opet onako stavio u guzu no ona više nije mogla stjati na nogama.
Držao sam ga u njezinoj guzi dok je ona došla do kreveta lega potbuške a ja joj ga opet stavio u guzu malo je raširila noge a ja sam jebo klupajući je po guzi a onda mi je opet došlo da svršim zabio sam ga opet duboko i svršio u guzu rupa se još više proširila rekao sam dosta i meni a i njoj.
Pitao sam je je li zadovoljna odgovorila je i previše , govorila je da je sva razvaljena da sam i divlji a da je to mogla i predpostaviti po našim razgovorima na kavama.
Ima li smo jedan dogovor a to je da ćemo prije učenje prvo seks pa onda učenje lakše če na biti i biti čemo opušteniji i zadovoljniji.

Mama i kčeri

Nakon desetak dana nam se pridružila i Branka, pa sam se mogao malo odmoriti od blizanki i posvetiti se njihovoj mami. Inače, Sara i Lara su me dobrano cijedile svaki dan, a svaku večer bi mi se jedna zavukla u sobu i ne bi se micala dok mi nisu bila prazna jaja.

Svršavao sam u njihove pice, po sisama, po trbusima, gutale su spermu i uglavnom iscijedile jaja do kraja. Malo sam se brinuo da koja ne ostane u drugom stanju, ali su me one stalno ohrabrivale riječima da su na pilulama, pa da se ne brinem.

Kad je Branka stigla dočekao sam ju na autobusnom, pa smo se izljubili i izgrlili kad je izašla iz autobusa, a onda me pogledala:

- Igore moj, pa ti mi izgledaš totalno iscrpljeno! ? ! ? Pa nisu te valjda one moje tako uništile? ? ? -ovo zadnje je bilo rečeno sa smješkom.
- Još kako.. . -rekao sam i kimnuo glavom- Noćas sam zaspao tek oko pola četiri kad je Lara otišla od mene.
- A gdje su njih dvije? ? ? -okrenula se i pogledala po kolodvoru- Zašto nisu došle pred mene?
- Još spavaju -nasmijao sam se glasno, pa joj uzeo stvari.

Kad smo stigli kući, njih dvije su taman ustale, a baka i dida su dočekali Branku kao da im je kčer, uostalom ona i moja mama su odrasle zajedno i svako ljeto provodile zajedno.
Nakon ranog ručka je Branka rekla da bi se mogla ići okupati i da li joj se želimo pridružiti. Ja sam pristao, ali su blizanke rekle da bi ostale u kući danas, tako da me je Branka odvela na jednu plažu nedaleko grada, nekih pola sata hoda od kuće.
Mala uvalica sa šljunkom, okružena borovima i pjesmom cvrčaka, te ono najbitnije.. . nigdje nikoga.
Odložili smo stvari na plažu, malo u hlad, pa se skinuli potpuno goli i otišli u vodu. Brankina pička je bila potpuno obrijana, a sise su se lagano ljuljale u hodu. I prije nego sam ušao u vodu kurac mi je stajao poput jarbola što je Branki izmamilo osmjeh:

- Izgleda da on nije iscrpljen?
- Kad vidi tebe nikad nije -rekao sam sa širokim osmjehom.

Uronili smo u more i malo otplivali, a onda se vratili u plićak, pa me povukla u zagrljaj i primila moj kurac i lagano ga mazila i natezala kožicu preko glavića. Ja sam se okrenuo prema njoj i lizao joj bradavice na sisama koje su virile iz vode, te sam imao onaj slankasti okus u ustima uz okus kreme za sunčanje kojom se namazala u kući. Jedva sam čekao da joj ga zabijem u pičku. Blizanke su bile odlične, ali Branka je bila ono što me interesiralo. Lagano je raširila noge i povukla me na sebe, pa je moj kurac bez problem kliznuo u njenu vrelu pičku. Usisala ga je u svoju pičku tako pohotno, da sam imao osjećaj da bih odmah mogao početi svršavati. Počeo sam ju jebati zdušno gurajući ga do jaja i voda je samo pljuskala oko nas. Kao što rekoh, znao sam da neću moći dugo izdržati i nakon pet minuta sam se počeo prazniti u njenu pičku. Zabijala mi je nokte u leđa i stenjala dok sam se praznio, a onda sam shvatio da je i ona svršila kad i ja. Podigao sam se sa nje i poludignutog kurca legao kraj nje u vodu, pa smo ležali tako jedno uz drugo dok nas je voda zapljuskivala.

Nakon par minuta smo se izvukli iz vode, pa se povukli na ručnike i ležaljke. Izvalili smo se i započeli razgovor milujući jedno drugoga. Nije nam trebalo dugo i moj kurac je bio spreman, a kad sam stavio prste u njenu picu vidio sam da je i ona spremna. Okrenula se na trbuh i raširila noge, a ja sam se odmah prebacio između njenih nogu i namjestio kurac na ulaz u pičku i lagano ga gurnuo unutra. Koliko je bila mokra dokaz je to što je kurac kliznuo bez ikakvog otpora unutra. Jebao sam ju lagano i bez žurbe. Uguravao sam ga polako i do kraja, a ona je stisla noge tako da je osjećaj bio fenomenalan. Cijeli kurac je bio stisnut i lagano je klizio duž cijele pice i njenih butina. Jebali smo se dobrih pola sata dok joj nisam ponovo napunio pičku spermom, a ona je svršila dva puta u međuvremenu. Ostao sam ležati na njoj dok mi se kurac nije opustio i sam kliznuo iz njene pice. Izvalio sam se krej nje, a na guzi su ostali tragovi moje sperme i njenih sokova.

Ostali smo još neko vrijeme na plaži i okupali se par puta, te se vratili kući. Blizanke su bile u kuhinji i pomagale baki oko večere, a djeda je radio nešto na staroj barki u dvorištu. Tu večer nismo išli van već smo do kasno razgovarali na terasi, a ja sam se konačno nspavao.

Drugi dan smo svi rano otišli na onu plažu od jučer, a ponovo nije bilo nikoga na njoj. Smjestili smo se uz onaj red borova kao i jučer. Branka sa moje desne, a Sara i Lara sa moje lijeve strane. Skinuli smo se goli i otišli u vodu, a kupanje ubrzo preraslo u igru provociranja i seksualne napetosti. Prvo je Sara zaronila i uzela mi kurac u usta, a Branka mi je milovala guzu i trljala mi šupak dok sam se ljubio sa Larom. Čim je Sara izronila hvatajući zrak zaronila je Lara i nastavila tamo gdje je stala Sara. Uto mi je Branka gurnula prst u šupak i počela masirati prostatu, pa sam naglo svršio u Larina usta, a što ona nije očekivala, pa je naglo izronila dok joj se moja sperma cijedila niz bradu i malo se zakašljala sa kombinacijom vode i sperme u ustima. Pogledala me je žmireći na jedno oko i progovorila:

- Ti si lud! ! ! Mogla sam se zadaviti.. .
- Ajde, malo vode i sperme nikog nije ubilo -umiješala se Branka koja je i dalje masirala moju prostatu od čega mi je kurac još uvijek stajao, a onda mi šapnula- Stavi i ti njima prste u guze da osjete i to.

Dok me je Sara grlila spustio sam joj ruku niz guzu i stavio joj prst na šupak i lagano ga počeo uguravati unutra na što je ona samo zastenjala, a bradavice se ukrutile. Privukao sam i Laru sa drugom rukom i nju poljubio, te i njoj spustio ruku do guze i počeo joj uguravati prst u šupak. I ona je počela stenjati, a ubrzo su oba prsta bila u njihovim guzama. Branka je u međuvremenu izvukla prst iz moje guze i obišla nas, te je sad ljubila mene, a svojim rukama trljala njihove pice, na što su njih dvije sve jače i jače stenjale, te uskoro počele svršavati uz jake grčeve. Tako jake da su mi stisle prste svojim čmarovima. Nakon nekog vremena su se opustile i uspio sam izvuči prste, a kurac mi je i dalje bio tvrd. Branka mi je dala znak, te sam stao iza Sare i namjestio kurc na ulaz u njenu guzu i počeo ga polako gurati unutra. Usprkos tome što smo bili u vodi trebalo mi je neko vrijeme da uguram glavić, a kad je ušao sara je samo glasno zastenjala i ubrzo je to njeno stenjanje prešlo u dugačko 'mmmmmmmmmm' uživanja. Guzio sam Saru dok su se Branka i Lara međusobno milovale, a Lara je i sari milovala sise. Nakon dvije minute jebanja je Sara ponovo svršila, pa ju je Lara odmakla i namjestila svoju guzu da joj stavim kurac. Išao sam isto polako, ali je glavić ušao puno brže i bez njenog jaukanja, a ubrzo se samo čulo njeno dahtanje, te je isto tako brzo kao i njena sestra svršila uz cvilež.
Ja još nisam svršio, a kurac je i dalje bio tvrd, te se sad Branka okrenula, pa sam i njoj stavio kurac u guzu. Tu nije bilo poteškoća i ušao je bez problema. Držao sam ju za sise i nabijao se u njenu guzu, a ona se uskoro počela tresti od svršavanja, što je i mene potaklo da joj svršim duboko u guzi nakon što sam joj ga zabio do kraja i istresao svu spermu u guzu.

Izvadio sam ga iz njene guze i malo se odmakao, a sperma je krenula iz njenog šupka i uskoro je plivala oko nas. Izašli smo iz vode nakon toga, te se izvalili na plaži. Vani smo se nastavili ljubiti, tj Branka i ja, a Sara i Lara su se zabavljale sa mojim jajima i kurcem, te ih oblizivale, a onda su jedna drugoj počele ljubiti sise i lizati bradavice.. .

Ja sam razmišljao o tome kako mi je ovo najbolje ljeto, a i godina općenito, jer rijetko tko može imati sex sa majkom i sa blizankama.