utorak, 6. listopada 2015.

Jebao sam u guzicu mamu mojeg prijatelja

Jutro je bilo predivno. Kraj mjeseca svibnja a ja daleko od gradske vreve okružen prekrasnom prirodom i tišinom koju je jedino remetio pjev ptica. Naslonjen na staru kovanu ogradu fotografirao sam staru kamenu kuću koja se nalazila tridesetak metara niže. Naime nalazio sam se na terasi ispred stare kuće u jednom selu desetak kilometara udaljenom od mora. Sjeverni Jadran nikada me nije posebno privlačio jer više sam težio k jugu odakle su i moji roditelji rodom. Onda sam jednog ljeta s prijateljem Draženom otišao na vikend u Crikvenicu i Novi Vinodolski. Njegova mama Slavica bila je rodom iz jednog malog sela koje je, kako sam već spomenuo, desetak kilometara udaljeno od mora, tj. od Crikvenice i N. Vinodolskog. I tada, tog vikenda, prvi puta sam posjetio to selo i rodnu kuću Draženove mame. Oduševio sam se tim malim pitoreksnim selom i nakon toga dolazio sam s Draženom u to selo u još nekoliko navrata.




Dražen živi u mom kvartu, poznavali smo se ali nismo se intezivnije družili sve dok me jednom prilikom nije zamolio da fotografiram "gitarijadu" koju je njegova udruga organizirala u našem kvartu. Naime, bilo je to nekakvo takmičenje mladih glazbenika u sviranju gitare a nastupilo je i nekoliko mladih i nadobudnih bendova. Dražen je znao da se amaterski bavim fotografijom pa me se sjetio. Inače ja sam više bio orijentiran na sport i sportska događanja a kako sam se bavio planinarenjem često sam fotografirao prirodu i životinje. No da skratim... Prihvatio sam njegov poziv i tako se dogodilo da se nakon te "gitarijade" zbližimo.


Znao sam da su se prije nekoliko godina Draženovi roditelji razveli. On je ostao živjeti u kući s ocem a majka se odselila. Što je bio razlog rastavi braka ne znam i nikada to Dražena nisam pitao. No, iz raznih priča i pričica koje su kružile kvartom načuo sam da je Draženova mama nabijala rogove njegovom ocu i da ga je prilično intezivno varala ili prosto rečeno, kurvala se sve u šesnaest. Koliko je istine bilo u tome ne znam. Njegovu mamu viđao sam povremeno u prolazu, kako se to kaže. Pamtio sam je kao ženu zrelijih godina koja se ni po čemu nije isticala. Mene osobno svojom pojavom nikada nije ponukala na način da je gledam kao neku atraktivnu, ženu ili da je zamislim kao nečiju ljubavnicu. Djelovala mi je nekako obično, da se tako izrazim, pa su me pomalo čudile te priče o njoj kao nezasitnoj kurvi. Mislio sam da ljudi pretjeruju.


A onda se dogodilo da me Dražen zamoli da odem s njim u to rodno selo njegove mame. Nisam baš nešto bio raspoložen ali kako sam tih dana imao neke verbalne okršaje sa svojim roditeljima mislio sam kako to i nije loša ideja. Maknuti se na dva-tri dana iz kuće bilo je najpametnije što sam mogao učiniti u danim okolnostima. Jedan od razloga što je Dražen išao dolje bio je rođendan njegove sestrične koja živi u Vinodolskom a drugi razlog je bio dolazak maminog brata koji je nakon dosta godina doputovao iz Australije. Naravno, ujak iz Australije želio je vidjeti i pozdraviti Dražena. Tek kada smo već bili na pola puta Dražen mi je rekao da će dolje biti i njegova mama. Nakon razvoda od Draženova oca njegova mama je dosta često boravila dolje u blizini mora gdje je uz staru kamenu kuću izgradila novu, ne baš veliku ali zato lijepu, kuću. Bilo mi je svejedno jer mislio sam kako ćemo se možda vidjeti na kratko i to je sve.


Uvijek me iznova oduševljavao stari visoki zid od kamena koji je zaklanjao pogled s ulice u unutrašnjost dvorišta. Sve odiše starinom i imate osjećaj kao da ste se vremeplovom vratili mnogo godina unazad. Kamenom popločeno dvorište iz kojeg se stepenicama spušta u donji dio kuće, tj. podrum, sjajilo se na proljetnom suncu. Stepenicama se penje na prostranu terasu koja je većim dijelom natkrivena vinovom lozom a onda se s terase ulazi u staru kamenu kuću. Draženova mama nije željela dirati staru kuću niti mijenjati bilo kakve detalje i to je bilo super. Čak su ulazna vrata i prozori ostali isti onakvi kao kada je kuća izgrađena. I unutrašnjost kuće najvećim dijelom zadržala je taj starinski štih. Stari kuhinjski kredenc, masivni stol i obični drveni stolci. U jednoj sobi osim kreveta i noćnog ormarića nije bilo ničeg više. U drugoj sobi nalazi se stari veliki krevet, masivni ormar a zidovi su krašeni starim fotografijama i raznim predmetima iz prošlog vremena. Naprosto možete osjetiti mirise i energiju davno prohujalog vremena koje kao da je ovdje stalo i to mi je nešto fantastično.


Dakle, stigli smo već kasno poslijepodne. Draženove mame nije bilo. Odlučio sam malo prolunjati selom dok je Dražen bio u obilasku ono malo rodbine što je ostala živjeti u selu. Nakon večere sjedili smo na terasi, ispijali crno vino i uživali u svježem zraku koji tu ima posebnu aromu valjda zato jer se tu miješaju mirisi okolnih brda i mora koje nije daleko. Otišli smo na spavanje a na Draženovu mamu gotovo da sam zaboravio. Dok smo mi bili budni ona se nije pojavila.


I tako sam u to prekrasno jutro naoružan fotografskim aparatom uživao u miru, tišini i pjevu ptica. Malo sam fotografirao i hodajući preko terase došao na novi dio terase koji se nadovezuje na ovaj stari a s kojeg se ulazi u kuću koju je Draženova mama naknadno izgradila. Ta nova kuća malo je zavučena iza bočnog zida stare kuće i iz dvorišta ju je gotovo nemoguće zamjetiti. Kazao sam da je kuća relativno mala i jednom prilikom sam je obišao. U gornjem dijelu u koji se ulazi s terase nalaze se dvije sobe, kupaonica i wc a drvenim stepenicama spušta se u doljnji dio gdje se nalazi kuhinja i blagovaonica. Ispred ulaza u kuhinju nalazi se malo popločeno dvorište koje je s jedne strane zagrađeno kamenim zidom stare kuće, tj. zidom podruma, a s druge strane nalaze se čempresi ili nešto vrlo slično tom drveću.
Vrata sobe na novoj kući bila su širom otvorena i u prvi mah pomislio sam kako ih je otvorio Dražen u namjeri da se soba prozrači. Naime, još dok sam ja spavao Dražen se zaputio u N. Vinodolski. Iako mi je noć prije predložio da pođem s njim odbio sam jer želio sam se odmoriti i uživati u samoći. Dakle, ništa ne sluteći došao sam do širom otvorenih vrata i zastao kao ukopan. Na krevetu u sobi ležala je Draženova mama i držeći mobitel na uhu s nekim razgovarala. Bila je oslonjena na lakat ruke, noge je lagano savila prema naprijed i svoje dupe isprćila ravno prema meni. Ne, nije bila gola... Imala je na sebi neku bluzu ili majicu ali nije imala spavaćicu već samo gaćice koje su joj se dijelom uvukle u guzu i pičku. Ustuknuo sam i najradije bi se sklonio ali prekasno. Slavica me uočila i mahnula mi rukom. Za razliku od mene ona uopće nije djelovala iznenađeno a ni zbunjeno.


Pet-šest sekundi stajao ne znajući što i kamo a onda je ona završila razgovor i ugasila mobitel.
-Bok Davide!- pozdravila me ne mijenjajući pozu na krevetu.-Fotografiraš?-
Klimnuo sam glavom i nekako jedva procijedio kako eto malo fotkam i taman kada sam se želio ispričati i reći joj da nisam znao da je ona u sobi ona me preduhitrila.
-Što fotografiraš?-
Slegnuo sam ramenima rekavši kako ništa određeno već onako općenito.
-Hoćeš li i mene fotografirati?- Pitala me široko se osmjehnuvši.
Sad me totalno zbunila i što mi je preostalo nego da i ja uz suzdržani smiješak kažem kako nema problema.
-Pa hajde... Fotkaj me onda.-
Progutao sam slinu i fotografirao je. Tek tada je sjela na rub kreveta i pozvala me da uđem i da joj pokažem njenu fotku na svom digitalnom foto aparatu. Konstatirala je kako grozno izgleda i kako pod hitno mora kod kozmetičarke i frizera.


Pozvala me da sjednem na terasu dok ona skuha kavu. Ubrzo je donjela kavu i uopće se nije potrudila odjenuti se. I dalje je bila samo u gaćicama i toj tankoj majici. Grudnjak također nije nosila jer su joj se kroz tanku majicu nazirale bradavice. Ispili smo kavu razgovarajući o svemu pomalo. Bio sam ugodno iznenađen Draženovom mamom jer pokazala se vrlo otvorenom i elokventnom tako da mi je tih pola sata, kolkio smo ispijali kavu, brzo prošlo. Ispričala se rekavši kako ide pod tuš pa potom u Rijeku. Pitala me kakve planove imam za navečer. Slegnuo sam ramenima jer uistinu ništa nisam planirao. Slavica je predložila da odemo do Crikvenice. Nisam imao ništa protiv. Ostatak dana proveo sam u šetnji selom i po okolnim brdima, usput sam svratio u malu i jedinu trgovinu koja se nalazi u selu. Poslijepodne, nakon ručka koji se sastojao od salame, sira i jogurta, izležavao sam se na terasi. Na kraju sam se odlučio istuširati i obrijati.

Nisam sa sobom ponio nešto posebno od garderobe pa sam obukao lagane ljetne hlače i košulju. Zakopčavajući košulju izašao sam na terasu i iznenadio se jer za plastičnim stolom sjedila je Slavica i strpljivo me čekala. Vjerojatno sam bio u kupaonici i nisam čuo kada je stigla. Iznenađenje je bilo dodatno začinjeno Slavičinim izgledom. I dalje je to bila žena zrelih godina ali nakon posjeta kozmetičarki i frizeru izgledala je znatno svježije i ljepše nego ujutro. Decentno našminkana, i valjda izblajhane kose djelovala je mlađe i, morao sam to priznati, privlačno. Uz to bila je odjevena u prozračnu crnu haljinu a na nogama je imala štikle. Pohvalio sam njezin izgled ispričavajući se što ja baš nemam neki izbor kad je odijevanje u pitanju. Vidio sam da joj je moj kompliment godio a na opasku o mojem odijevanju samo je odmahnula rukom rekavši kako to uopće nije važno.

Autom smo vrlo brzo stigli do Crikvenice. Slavica je poželjela nešto slatko pa smo za početak svratili u slastičarnicu. Lagano smo šetali gradom i uz more da bi naposlijetku sjeli u jedan restoran. Iako sam se tomu protivio Slavica je inzistirala da me počasti večerom. Nakon večere uz butelju vina Slavica je započela zanimljiv razgovor. Spomenula je kako je iz razgovora s Draženom doznala kako sam ja prilično svestran tip. Bavim se sportom, planinarim, fotografiram a čula je i da pomalo pišem. Malo sam bio iznenađen spoznajom da je o meni razgovarala sa svojim sinom. Pitala me što točno pišem. Objasnio sam joj kako malo pišem poeziju, eseje i kratke priče ali sve to onako za svoju dušu. Podbočila je dlanom ruke bradu pogledala me u oči i sa zagonetnim smiješkom na usnama pitala:-A erotske priče? Čujem da se baviš i tom tematikom.-
Nije moguće da joj je to Dražen rekao, baš je kreten, pomislio sam u sebi.


-Pa da... Pišem malo... Onako rekreativno.-rekoh
Očito joj je bilo zabavno gledati me kako se od nelagode vrpoljim na stolcu.
-I ja pišem erotske priče.- rekla je.
Šutio sam ne znajući što bi sad trebao reći. Spasila je stvar jer umjesto mene ona je rekla kako bi voljela da pročitam neke njene priče i kažem što mislim o njima. Što mi je preostalo nego reći kako nemam ništa protiv. Platila je račun i krenuli smo nazad. Na putu do kuće opet me uspjela pomalo iznenaditi. Posve otvoreno rekla je kako ima bujnu maštu i voli pisati o seksu. No da bi uobličila i do kraja napisla priču neki put treba joj i desetak dana. Bez da napravi pauzu dodala je kako nakon što napiše takvu priču nastoji je pretvoriti u stvarnost.
----------

Pričala je to tijekom vožnje i za trenutak me pogledala u oči valjda stoga da vidi moju reakciju na njene riječi. Pročistio sam grlo prije nego sam se osmjelio pitati je kakva su joj iskustva glede tih pokušaja da maštu pretvori u stvarnost. Mijenjajući brzinu na autu odgovorila je kako je u većini slučajeva dobrim dijelom ostvarila sve ono što je u priči napisala ali bilo je i razočarenja. No ako se i razočara ona opet pokušava iznova. Iskreno, ni u ludilu nisam očekivao da ću ovakvu vrstu razgovara voditi s Draženovom mamom ali ona je o tome pričala bez imalo suzdržanosti i nelagode, kao da pričamo o bilo kojoj drugoj temi koja veze sa seksom nema.


Došli smo do kuće i pozvala me da uđem u njenu kuću. Spustila se drvenim stepenicama a ja sam je slijedio. I prije sam vidio drvena masivna vrata u blagovaonici ali mislio sam da je to ulaz u smočnicu. No, nije bilo tako. Kroz ta vrata ulazilo se u malu sobu koja je bila uređena kao radna soba. U stvari bio je to dio stare kuće, tj. podruma. Unutra se nalazio pisaći stol, dvije stolice i polica s knjigama. Na stolu se nalazio njezin laptop. Sjela je i otvorila laptop. Sačekala je da se program digne a potom ga okrenula prema meni. Pokazala mi je gdje se nalaze njene priče i pitala imam li želje to čitati. Naravno da sam imao želju. Pružila mi je laptop i ispričala se rekavši kako je prilično umorna što je meni bio očiti znak da odem. Ispratila me do terase a na vratima mi rekla kako jedva čeka da joj ujutro kažem svoje mišljenje. Zaželio sam joj laku noć a ona se nagnula prema meni i poljubila me.

Ušao sam u sobu stare kuće i sjeo na krevet. Počeo sam čitati Slavičine priče. Što reći nego to da su priče uistinu bile vruće i napaljive. Bit će dovoljno da vam kažem samo nekoliko naslova:-Seks u liftu, Bičevanje, Vruće igre s klincima, Silovanje... Čitao sam sa zanimanjem i pitao se što je ona od svega ovoga isprobala ili kako je ona rekla, pretočila u stvarnost. Moje priče su za razliku od njenih bile prava kamilica. Toliko sam se zanio u čitanje da uopće nisam čuo kada je u kuću ušao Dražen. Začudio se što sam još budan. Pogledao je laptop i podigao obrve.
-Zar to nije mamin laptop?- pitao je a osim toga znao je da ja svoj nisam ponio. Oklijevao sam s odgovorom jer nisam znao kako mu objasniti razlog zašto je laptop njegove mame kod mene.
-Sigurno te zamolila da pročitaš njene priče, jelda?- pitao je Dražen široko se osmjehnuvši. Što mi je preostalo nego priznati da je tomu tako. Pitao sam ga zašto je uopće mami spominjao to da ja pišem erotske priče. Glasno se nasmijao rekavši da joj je to rekao zato što zna da ih i ona piše.


S time je razgovor na tu temu za njega završio jer pitao me želim li sutra s njim poći do Delnica. Naime, njegov ujak iz Australije ima osim sestre, tj. Draženove mame, još dva brata. Jedan je živi u jednom selu nedaleko od Delnica a drugi u Rijeci. Rano ujutro zaputit će se s ujakom do tog sela blizu Delnica a potom će svi zajedno svratiti ovdje, pokupiti mamu pa se zaputiti u Rijeku kod najmlađeg od braće. Odbio sam njegov prijedlog rekavši kako ne želim biti smetnja.
-Dobro, kako želiš.- rekao je Dražen i zaputio se u svoju sobu. Prije nego je zatvorio vrata zastao je, pogledao me, osmjehnuo se i rekao:-Možda zajedno s mamom napišeš kakvu novu priču.-
Buljio sam u zatvorena vrata na znajući što je točno Dražen mislio kada je rekao to što je rekao.


Iako sam kasno zaspao rano sam se probudio. Na brzinu sam se istuširao i obukao bermude. Raskopčane košulje sa Slavičinim laptopom ispod ruke krenuo sam prema njenoj kući. Dražena nije bilo. Uistinu je rano otišao. Vrata Slavičine sobe bila su otvorena. Krevet složen... Nagnuo sam se preko ograde i vidio je kako sjedi u dvorištu i čita neku knjigu. Glasno sam je pozdravio zaželjevši joj dobro jutro. Skinula je naočale i podigla glavu prema meni. Nasmiješila se i mahnula mi. Pozvala me da siđem dolje. Djelovala je odmorno i svježe. Na sebi je imala košulju i šos. Spustio sam se u blagovaonicu a ona se već ustala i išla mi u susret.
-Idemo u radnu sobu.-rekla je.
Sjela je za radni stol a ja nasuprot nje. Opet nije imala grudnjak a gornja tri gumba bila su joj otkopčana. Nagnula se prema meni i omogućila mi lijepi pogled na svoje sise. Pitala me kako su mi se svidjele priče. Iskreno sam rekao kako su priče vrlo zanimljive i svidjele su mi se. Osjetila je da oklijevam i da želim još nešto kazati. Potakla me da kažem što želim. I jesam. Pitao sam je koliko je od svega napisanog uspjela pretvoriti u stvarnost.


-Ha, ha,ha, ha...- Glasno se nasmijala zabacivši glavu unazad.-Uistinu te to zanima?-
-Da.-
-Prije nego ti odgovorim želim da mi kažeš koja se od priča tebi najviše svidjela, ali iskreno i bez oklijevanja.- priprijetila mi je prstom. Ponovo se nagnula prema meni još više nego prije i opet sam blenuo u njene sise.
-No, reci!- rekla je
Počeškao sam se po glavi i priznao da me se najviše dojmila priča gdje joj partner veže ruke na leđima, zadigne joj suknju, žestoko ju ispljuska je po guzici i pojebe je u šupak.


Izgovorio sam to u jednom dahu ne znajući kako će reagirati. Uozbiljila se i pružila svoje ruke naprijed stavivši ih na moje.
-Zanimljivo... To je jedna od priča koju još nisam pokušala pretvoriti u stvarnost.- rekla je gledajući me oči a moje oči bježale su na njenu razdrljenu košulju. Možda je i lagala kada je rekla kako tu priču još nije pokušala realizirati u stvarnosti no meni je sad bilo sasvim svejedno govori li istinu ili laže.
-O čemu razmišljaš?- Pitala me - Možda o tipu iz priče koji me...-Zastala je i raskopčala još dva gumba na košulji. Kurac u mojim bermudama počeo je divljati. Pružio sam ruke preko stola prema njoj i gurnuo ih u rastvorenu košulju. Čvrsto sam je zgrabio za sise a trenutak kasnije palcima i kažiprstima uhvatio sam njene nabrekle bradavice i potegnuo ih, nimalo nježno, prema sebi. Lice joj se, mada uz bolnu grimasu, razvuklo u osmijeh nakon kojeg je ispustila glasni uzdah.


Ustao sam i stao iza nje. Preko ramena natezao sam njene bradavice baš kao i njezin imaginarni partner iz priče. Ispuštala je bolne uzdahe ali ni jednom gestom nije pokazivala da to ne želi. Otvorila je ladicu stola i izvukla tanko ali čvrsto bijelo uže. Znači stara kuja je na sve mislila, pomislih. Podigao sam je na noge... Uzeo sam uže i stavio joj ruke iza leđa. Dlanom ruke gurnuo sam je naprijed i ona se poslušno presavila preko stola. Vezao sam joj ruke pa potom zadigao šos iznad bokova. Svukao sam joj gaćice... Pogled na njeno golo, isprćeno, dupe dodatno me raspalio. U svega nekoliko sekundi svukao sam sa sebe košulju i bermude.


Raspalio sam joj žestoku pljusku po dupetu... Vrisnula je a odmah potom uslijedila je druga pljuska. Nakon svake pljuske ispustila bi prigušen vrisak... Pljusako sam je prilično jako ostavljajući crvene tragove svojih prstiju na njenim guzovima. Dupe joj se opasno zacrvenjelo. Sagnuo sam se i prstima joj raširio guzove. Pljunuo sam joj ravno u šupak nekoliko puta... Prstom sam po šupku razmazivao pljuvačku povremeno joj ga gurnuvši u unutrašnjost guze. O da, odmah mi je bilo jasno da je ova guza već primila lijepu količinu kurčeva jer otpor anusnog mišića bio je vrlo slab.


Lica oslonjenog o plohu stola procijedila je:-U ladici... U najdonjoj ladici.-
Što u najdonjoj ladici pitao sam se ali sam otvorio ladicu. Unutra se nalazila tuba lubrikanta. Uzeo sam tubu i istisnuo lijepu količinu gela. Natrljao sam joj šupak a potom i svoj kurac. Vrhom glavića trljao sam je po šupku a ona je spremno lagano raširila noge i još se više isprćila. Uhvatio sam je rukama za bokove i zabio joj kurac u šupak. Iako me lagano zapeklo kod podnožja glavića zabijao sam joj ga do kraja ne mareći za to peckanje. Podigla je glavu, široko razjapila usta i ispustila glasan krik. Nemilosrdno sam joj ga zabijao do jaja povremeno je raspalivši dlanom ruke po guzovima.




Glasno daščući uspjela je reći kako je žulja rub stola. Odmaknuo sam je od stola i polegao na tepih. Ležala je na boku sklopljenih očiju i poput prave poslušne kuje čekala da je nastavim jebati. Legao sam na bok iza nje i rukom joj malo podigao nogu. Nastavio sam je jebati u guzicu. Na svaki moj ubod kurca glasno bi zastenjala. A onda sam ja kriknuo poput zvijeri... Sperma je nezadrživo šibala iz mog kurca obilno puneći unutrašnjost Slavičine guze. Čekao sam da se skroz ispraznim i tek onda lagano izvukao kurac iz njenog šupka. Odvezao sam joj ruke... Ležala nepomično možda još punu minutu prije nego se dlanovima ruku oslonila o tepih. Gledao sam njezin šupak iz kojeg se cijedila sperma. Opalio sam joj pljusku i sperma iz šupka špricnula je po tepihu. Glasno je vrisnula i stavila dlan ruke na guzu dajući mi time na znanje da joj je bilo dosta.


Bila je na koljenima i zabacivši glavu unazad rukama je popravljala kosu... Zavukao sam prste ispod nje, tj. između njenih nogu, i protrljavši joj pičku prstima sam prešao preko šupka. Na vrhovima prstiju ostalo je sperme koja se cijedila iz njene guze. Prišao sam joj sprijeda i prst na kojem je bilo sperme gurnuo joj u usta. Pocuclala ga je uz osmijeh na licu. Upravo tako je ona završila svoju priču. Dudlajući i ližući prst natopljen spermom. Pomogao sam joj da ustane. Podigao sam njene gaćice i pružio joj. Otvorila je vrata i zastala... Okrenula se prema meni i stavila prst na usta dajući mi time na znanje da budem tiho. Učinila je to s razlogom. Sad sam i ja mogao čuti Draženov glas. Dozivao je nju ali i mene. 


Slavica je stavila ruku na usta i smijala se ali tiho. Ja sam na brzinu obukao bermude i navukao košulju. Tiho mi je rekla neka odem gore i kažem Draženu da se ona sprema i neka je sačeka na terasi. Popeo sam se brzim koracima a Dražen je stajao na vratima mamine sobe. Podozrivo me promatrao čekajući da ja nešto kažem. Rekoh mu kako se Slavica sprema i ubrzo će izaći. Krenuo sam preko terase prema staroj kući pozvavši Dražena da me upozna sa svojim ujacima. Cinički smiješak s njegova lica nije silazio. Iako ništa nije rekao shvatio sam kako on vrlo vjerojatno pretpostavlja zašto mu se nismo odmah odazvali. Nisam se baš osjećao ugodno ali nastojao sam se praviti blesav. Dražen me upoznao s ujacima a desetak minuta kasnije dolje u dvorište spustila se Slavica. Obukla je traperice i majicu a kosu je svezala u rep. Ušla je u auto ispričavajući se zbog toga što su je morali čekati.


Ostao sam još dva dana kod Dražena. U stvari, preciznije bi bilo reći da sam ostao kod njegove mame. Dražen i ja nikada nismo razgovarali o tome što se između njegove mame i mene dogodilo a i dalje se događa. Znam da on vrlo dobro zna zašto sad rado vikendima idem s njim u to malo selo kao što zna zašto njegova mama dolje provodi vikende baš kada i nas dvojica. Zna on da se ja noću iskradam iz sobe i odlazim kod njegove mame. Sve to zna ali ne zna detalje a i ne pita. Ne zna da gotovo nema dijela kuće gdje mu nisam pojebao mamu ili gdje mi nije popušila kurac. Na terasi, u dvorištu, u podrumu između bačvi za vino gdje sam joj u pičku ugurao pipu s bačve, u njenoj sobi, kuhinji, radnoj sobi na stolu, pa čak i u njegovom autu... Ali i u njegovoj kući u Zagrebu dok je on bio na fakultetu a njegov tata na poslu.  

Mama mi ga je izdrkala u moru i tako je sve počelo

Već su me pomalo umarale te fešte u konobi kod Jere. Osim te konobe u samom mjestu postoji jedan restoran, dva kafića i slastičarnica. Moj tata je dugogdišnji prijatelj spomenutog Jere. Od njega je i kupio gradilište na kojem je potom sagradio kuću. Moj stari je obožavao to malo mjesto čije ime ovdje iz opravdanih razloga neću spominjati. Sada kada je u mirovini tu tijekom godine provodi velik dio vremena. Odlazi dolje već u svibnju i ostaje sve do kraja rujna. S lokalnim mještanima ide na ribarenje, priprema ribu na gradele, igra balote, karta, ispija vino i rakiju... Meni osobno to malo ribarsko selo, kako ga ja zovem, nikada se nije posebno svidjelo. Nije tu bilo nekih sadržaja tako da osim mora i kupanja nisi imao gdje izaći. Sva sreća da sam u kasnijoj fazi položio vozački ispit pa sam očevim autom odlazio u obližnja veća mjesta gdje se imalo što za vidjeti a moglo se i zabaviti. Kasnije sam skroz izbjegavao odlaziti dolje s roditeljima. Mama i tata odlazili bi dolje a ja bi navratio na koji dan pa se zaputio negdje drugdje gdje ima života.

Onda sam se oženio pa sam sa suprugom i kćerkom opet češće boravio u toj našoj maloj ali lijepoj kući na moru. Mada kuća i nije baš uz more. Malo je zabačena izvan mjesta, ili bolje rečeno sela. U početku je tu bila samo naša kuća a uokolo nigdje nikoga. Nismo imali ni vodu a ni struju već smo koristili gusternu i agregat. Kasnije je do kuće ipak stigla struja i voda pa je uokolo niknulo još nekoliko vikendica. Dakle do same plaže imamo pješačiti nekih desetak minuta no nije to tako strašno. Danas već to selo ima benzinsku crpku, pekaru i jednu pristojno opskrbljenu trgovinu. Moj stari već dugo jadikuje kako će modernizacija tog malog mjesta uništiti njegovu draž. Sad kada sam stariji čini mi se da je u pravu.

No dobro... Kako je ljeto već teklo a ja nisam imao novca nije mi preostalo ništa drugo nego se zaputiti s mamom dolje kod tate koji je već uvelike uživao u suncu, moru i ribarenju. Mama je tek prije godinu dana otišla u mirovinu tako da je ona većinu vremena provodila doma a tata dolje. Ni mama baš nije ludovala za tim da dolje provede nekoliko mjeseci. Otišla bi za ocem i ostala nekih petnaestak dana pa bi se vratila kući u Zagreb. No moram reći da sam nakon razvoda od žene ostao i bez posla. Žena i kćerka ostale su živjeti u stanu a ja sam se, nemajući baš neke alternative, preselio, ili bolje rečeno vratio, roditeljima. Nisam želio biti smetnja pa sam se umjesto u kuću uselio u malu kućicu koja se nalazila u istom dvorištu ali nekih tridesetak metara od obiteljske kuće. Kvart u kojem moji roditelji žive nekada je bio prigradsko selo većinom sazdano od starih drvenih kuća. Kako se grad širio tako je i to selo postalo dio grada. Stare hrastove kuće polako su nestajale a niknule su nove obiteljske kuće. ulice su proširene i asfaltirane. Izgrađeni su nogostupi, nova osnovna škola, vrtić, ambulanta...


Moj otac je bio seosko dijete i nije imao volje srušiti staru hrastovu kućicu koja je bila u prilično derutnom stanju. Govorio je kako ga ta hrastova kuća podsjeća na rodno selo i djetinstvo. Kuća je tako ostala i dugo vremena služila je kao spremište za sve i svašta sve dok ju jednog dana otac nije odlučio obnoviti i urediti. I uistinu se ta drvena, oronula i trošna kućica od ružnog pačeta pretvorila u labuda. Neko vrijeme roditelji su tu držali podstanare ali od toga su odustali jer tati je smetalo što podstanari sustavno devastiraju kuću u koju je on uložio toliko truda. Bio sam sin jedinac i roditelji su se nadali da ću se jednog dana oženiti pa ostati živjeti u obiteljskoj kući koja je prilično velika i prostrana. Međutim moja, sad već bivša, supruga imala je stan koji je naslijedila od roditelja pa sam se ja preselio k njoj. Nakon skoro deset godina braka koji je zapao u debelu krizu, najviše zahvaljujući meni, moj brak se raspao. Navukao sam se prvo na kladionice a potom sam sve više vremena provodio po automat klubovima i casinima. Gubio sam mnogo novca, obitelj je trpjela a vrhunac je bio kada sam dobio otkaz na poslu.

Sada sam bio svjestan svega ali bilo je kasno za popravni ispit. Više ne idem u automat klubove a i kladionice zaobilazim u velikom luku. Radim na crno i pomalo vraćam nagomilane dugove dok dio novca uredno šaljem ženi i kćerci. Imam krov nad glavom, ne moram brinuti za režijske troškove a hrane u maminoj kuhinji ima dovoljno. Svjestan sam svojih grešaka i čvrsto sam se odlučio promijeniti. Iskreno sam se nadao da ću doskora naći i stalno zaposlenje. Moja mama Štefanija mi pružala veliku podršku i razumijevanje što mi je mnogo značilo. No ja vrlo dobro znam zbog čega sam uživao maminu podršku i razumijevanje u tolikoj mjeri. Za to je zaslužan jedan događaj iz sad već davne prošlosti.

Išao sam u prvi razred srednje škole i kao dobar dio mojih vršnjaka znao bi propustiti koji sat nastave, tj. markirali bi, kako se to popularno kaže. Odlazili bi u park nedaleko od škole gdje bi ispijali pivo i pušili ili bi se klatarili po gradu. Tog dana uvjeren da su mama i tata na poslu zaputio sam se kući ranije nego obično. U školi smo razmijenjivali VHS kasete s pornićima koje bi potom kriomice gledali. Tako sam i ja nestrpljiv da što prije pogledam jedan pornić odlučio doći doma dok mi nema roditelja pa u miru odgledati film. Došavši do ulaznih vratiju kuće posegnuo sam za ključem. Gurnuvši ključ u bravu iznenadio sam se što se ključ ne vrti u željenom smjeru. Pritisnuo sam kvaku i shvatio da su vrata otključana. Nije moguće, pomislio sam. Dobro sam znao da su mi roditelji trebali biti na poslu. Uostalom tatinog auta nije bilo u dvorištu niti ispod nadstrešnice gdje je obično bio parkiran. Oprezno sam ušao u hodnik i osluškivao.

Glasno stenjanje i jecaji isprekidani prigušenim vriskovima dopirali su iz sobe mojih roditelja. Niz kičmu su mi prošli trnci. Nije bilo dvojbe, to je bila moja mama a ja sam naivno pomislio kako joj se nešto strašno događa jer zašto bi tako glasno i "bolno" stenjala te ispuštala vriskove. Spustio sam ruksak na pod i jurnuo prema vratima sobe... Adrenalin mi je porastao do neslućenih razmjera i banuo sam u sobu spreman se suočiti s onim ili onima koji mi ozljeđuju mamu. Širom sam otvorio vrata i ostao akamenjen prizorom koji sam vidio. Mama je ležala na krevetu široko razmaknutih nogu dok se neki tip svojim velikim kurcem surovo zabijao u njenu pičku. Trebalo mi je nekih sekundu-dvije da postanem svjestan onoga što vidim. Njima je trebala još koja sekunda više da postanu svjesni mog prisustva. Prvo me uočila mama i stala rukama sa sebe odgurivati svog jebača... I on je zastao s dubokim oranjem i okrenuo glavu... Bacio se s mame u stranu i stao hvatati plahtu kako bi se njome ogrnuo. Mama je brže bolje skupila noge gledajući u mene razrogačenih očiju.

Osjećao sam se poput ispuhanog balona i izašavši iz sobe zatvorio sam vrata za sobom. Popeo sam se na kat u svoju sobu. Iz misli mi nikako nije izlazila maloprijašnja scena iz mamine i tatine spavaće sobe. Ležao sam i blejao u neku nevidljivu točku na plafonu sobe. Ne znam koliko je vremena prošlo kada sam začuo kucanje na vratima sobe. Mama nije čekala da odgovorim... Otvorila je vrata i ušla. Bila je odjevena u kućni ogrtač a lice joj je bilo blijedo poput školske krede. Nije imala snage pogledati me u oči već joj je pogled lutao po sobi dok mi je govorila da siđem dolje na ručak. Šutio sam a ona se okrenula i tromim korakom izašla iz sobe. Tek tada i mene je počela hvatati nelagoda iako nisam znao zbog čega točno. Najradije bi izbjegao sresti se njom oči u oči ali to nije bilo moguće. Zasigurno se i ona slično osjećala. Ušao sam u kuhinju teškim korakom i s osjećajem koji valjda imaju oni koje čeka streljački vod, barem mi se tada to tako činilo. Mama je bila okrenuta leđima pa iako je bila svjesna mog ulaska nije pokazivala želju da se okrene već je nešto petljala oko tanjura.

Sjeo sam a mama je ne okrečući me pitala želim li da mi podgrije varivo od jučer ili ću sačekati da zgotovi ručak a ako želim može mi napraviti sendvič. Odgovorio sam kako baš i nisam gladan pa mogu sačekati. Napokon se okrenula i kao da me uopće nije slušala. ispred sebe je držala tanjur s varivom i stavila ga na stol ispred mene izbjegavajući me izravno pogledati. Nervozno je lomila prste na rukama a lice joj je djelovalo opušteno i tužno do bola.
-Reci mi Branko, kako to da si ti tako rano došao iz škole?- Napokon je prozborila prekinuvši neugodnu tišinu koja kao da se nožem mogla rezati.
-Markirao sam zadnja tri sata.- Otvoreno sam rekao nemajući snage ni volje bilo što izmišljati.
Tek tada se trgnula i pogledala me u oči:-Zadnja tri sata si markirao? Pa to je pola nastave. Zašto?-
I tek tada sam odlučio malo lagati:-Nisam se osjećao dobro.-
-Jesi li se javio razrednici ili nekom profesoru.-Pitala je.
-Nisam. Zamolio sam kolege iz razreda da to učine jer ja sam se osjećao prilično loše.-
Znao sam da vrlo dobro zna kako lažem ali ništa nije rekla.
Opet je zavladala neugodna šutnja...
-Branko... Čuj, moram ti reći da mi je žao... Žao mi je zbog onoga što si vidio.-
Sad joj je lice iz blijedog postalo rumeno od silne nelagode koja ju je prožimala.
Nagnula se preko stola prema meni i stavila svoju ruku na moju. Gledala me u oči a ja sam imao osjećaj da je na rubu plača.
-Branko molim te, najiskrenije te molim, nemoj o ovome nikome ništa govoriti. Preklinjem te. Nemoj da tata sazna, molim te.-
Sada nije bilo dileme da je na rubu plača jer suze samo što joj nisu krenule.
-Neću.-kratko sam odgovorio.
Ustala je i stala iza mene. Obgrlila me rukama pa potom svoju glavu spustila na moju.
Desetak sekundi stajala je tako sve dok ja nisam rekao kako nisam gladan. -Idem malo do "Točkice" na flipere pa ću kasnije doći na ručak.- Točkica je bio kafić u kvartu gdje smo igrali flipere. Podigla je glavu i maknula ruke. Ustao sam a mama je rekla neka sačekam. Posegnula je za svojom torbicom i izvukla novčanik. Izvadila je nekoliko novčanica i pružila mi rekavši kako ne mogu na flipere bez novca. Bila je to lijepa svota. Uzeo sam novac i izašao.

Danima iza toga mama me podozrivo promatrala u prisustvu tate. Prema meni je bila krajnje ljubazna i izdašno mi je davala novac bez da sam ja to tražio od nje. Uistinu nikada ništa tati nisam spomenuo niti mu čak dao bilo što naslutiti. Uživao sam u maminoj dobroti i novcu koji mi je davala. Nisam je ucjenjivao niti sam joj ikada spomenuo ono čemu sam svjedočio. Vrijeme je prolazilo i situacija se s vremenom normalizirala. Mama je prestala djelovati plaho i uplašeno no i dalje je prema meni bila krajnje ljubazna i darežljiva. No meni se duboko u misli urezala slika maminih raširenih nogu i kurca zabijenog u njenu pičku. Kako je vrijeme prolazilo ja sam bivao sve više i jače uzbuđen kada bi pogledao mamu i sjetio se prizora iz sobe. Godinama samom sebi nisam želio priznati da bi ja volio biti na mjestu onog tipa koji ju je razvaljivao. Kako sam sazrijevao postajalo mi je jasnije da mama tati nabija rogove. Zasigurno joj ono u sobi nije bila prva prijevara a ni zadnja. Sada, toliko godina kasnije, kada je tata velik dio vremena na moru mama je opet bila u akciji. U stvari mislim da ona nikada niti nije prekidala akciju, tj. varanje tate, samo što je sada imala dovoljno slobodnog prostora da to čini bez problema jer tate ionako mjesecima nije bilo od kuće.

Sada sam već bio zreo muškarac s propalim brakom iza sebe i lako sam iz maminog odijevanja i spremanja za izlazak mogao isčitati to da ona ne ide tek na običnu kavu s frendicama. Tim više što se kući vraćala kasno noću i to taksijem. Imao sam dovoljno svojih problema i briga te joj ništa nisam zamjerao a nije mi padalo na pamet bilo što pitati. Kada me tog rano ljetnog dana pitala želim li s njom poći do tate na more te se malo opustiti, zaboraviti na brige i probleme nisam imao razloga tu ponudu odbiti.

Ljeto još nije bilo u punom zamahu ali dani su bili prekrasni. Mislio sam kako mi ne može škoditi malo kupanja, sunčanja i uživanja u miru. Restoran u mjestu još nije počeo s radom kao ni jedan od dva kafića. Sezona je u tom malom mjestu ionako počinjala kasnije i zavrašavala ranije nego drugdje. To mi je odgovaralo jer turista gotovo da nije bilo. Mama i tata su gotovo svake večeri odlazili su kod Jere u njegovu konobu. Meni se nije išlo. Radije sam vrijeme provodio u šetnjama prirodom ili izležavajući se u mreži na terasi ispred kuće. A onda me tata nagovorio i sad sam gotovo svake večeri s njim i s mamom išao do konobe gdje se pekla riba, jeo pršut i pilo domaće crno vino. Bilo je tu društvo iz mjesta i svi su se dobro zabavljali. Te večeri Jere je slavio unukov rođendan ali njemu inače nije bio problem pronaći razlog za nešto slaviti. Pekla se riba, janjetina ispod peke, domaći kruh, rakije i vina bilo je u izobilju.

Ukusno vino lagano me smantalo. Mama je također bila dobro raspoložena. Ispila je lijepu količinu bevande. Bila su već dva sata iza ponoći i većina žena se povukla na spavanje. Muškarci su se razgalili i nije im padalo na pamet prekinuti pijanku. Iako su me nagovarali da još malo ostanem rezolutno sam to odbio ne želeći se dotući. Uostalom nisam ja ni blizu forme kakvu imaju domaći ljudi. jere mi je na ispraćaju ugurao bocu vina u ruke. Mama je također odlučila poći kući na spavanje. Išla je pored mene lagano teturajući. Bila je jako dobro raspoložena i pjevušila je neku pjesmu pucketajući prstima u ritmu muzike koje nije bilo nigdje osim u njenoj glavi. Iznenada se počela smijati sjetivši se kako je Jere, vlasnik konobe, pijan posrnuo noseći tacnu s mesom te se opružio preko stola dok je meso letjelo na sve strane. Mama se savila u struku smijući se i uhvatila me ispod ruke. Zastao sam čekajući da se prestane smijati kako bi nastavili hodati prema kući. Kada se smirila i smijeh ju je popustio krenuli smo dalje.

Hodali smo uz more koje je lagano šumjelo. Noć je bila topla i svukao sam košulju jer valjda me i ispijeno vino palilo. Mama je trenutak zastala i izula platnene mokasine koje je imala na nogama. Zasukala je hlače do koljena i zagazila u more. Hodala je iza mene gazeći po vodi. U jednom trenutku me zazvala imenom. Zastao sam i okrenuo se.
-Znaš što već dugo nisam radila?-
-Što?-
-Ne sjećam se kada sam zadnji puta išla na noćno kupanje.-
-Ni ja.-
Prišla mi je uzevši bocu vina iz moje ruke. Nagnula je i otpila lijepi gutljaj. Vratila mi je bocu pa sam i ja otpio nekoliko gutljaja. Krenuo sam lagano dalje a mama me opet pozvala da stanem.
-Zašto se sad ne bi okupali? Noć je prekrasna i topla... Što kažeš?-
-Ne dolazi u obzir, kakvo kupanje.- Odgovorio sam.
Dok sam ja to govorio ona se počela svlačiti. Ispod majice i hlača imala je kupaći kostim.
-Daj mama ne budi blesava. Kakvo kupanje... Popili smo gomilu vina i sad bi mi samo falilo da se utopiš.-
-Pa nećemo ići u duboku vodu... hajde skidaj se.-
Nije mi padalo na pamet a osim toga nisam imao kupaće gaće. Ispod podrezanih tarperica nisam imao ni gaćice. Mama je i dalje inzistirala da se skinem i da uđemo u vodu. Gledao sam je u kupaćem kostimu i zaključio kako usprkos godinama koje nosi još uvijek ima lijepo tijelo. Vidjevši kako je promatram piatla me zašto je tako gledam?
-Ne sviđa ti se moj kupaći kostim?-
-Sviđa mi se.- odgovorio sam -Izgledaš baš seksi.-
Nasmijala se kazavši mi da ne pričam gluposti pa me nastavila nagovarati da se skinem. Bio sam dovoljno pijan da joj kažem kako u stvari nemam što skidati jer košulju sam već skinuo a ispod hlača nemam gaćica. Opet se grohotom nasmijala.
-Pa kupaj se onda u hlačama, što fali? Ili se skini do gola.-
Odmahnuo sam rukom i okrenuo se u namjeri da krenem dalje kada sam čuo mamu kako kaže da će se i ona skinuti do gola. Okrenuo sam se a mama je već svlačila gornji dio kupaćeg.

Golih grudiju gledala je u mene. Zamolio sam je da se odjene. Pitala je zašto?
-Mama, uzbuđuješ me takva polugola.-
Smijući se pitala me kako bi me ona mogla uzbuditi, pa ona je moja mama.
-Pa što ako si mi mama... ali si i žena.- Da nisam bio pijan vjerojatno to ne bi nikada rekao.
Došla je do mene i počela mi otkopčavati dugme na hlačama. Nastojao sam se odmaknuti ali sam posrnuo i pao. Umalo da se boca s vinom nije razbila. Mama me opkoračila i stajla je iznad mene.
-Ili se kupaj u hlačama ili gol... Biraj.- rekla je.
Ponovio sam kako se ne želim kupati.
-Ok, onda ću se i ja skinuti gola ali moraš i ti.- rekla je to i počela skidati gaćice.
Podbočila se rukama o bokove i posve gola stajala iznad mene. Gledao sam odozdo u njenu obrijanu pičku i opet mi se u mislima stao vrtjeti film iz davne prošlosti.

Pružila mi je ruku i pomogla mi ustati. Mirno sam stajao dok mi je ona raskopčavala i skidala hlače. Gledala je u moj već napola dignuti kurac i oči su joj se zacaklile.
-No dobro... idemo u vodu.- kazala je uzevši me za ruku.
Ušli smo u more koje i nije bilo tako toplo. Mama je zaplivala veselo pdvriskujući. Hladna voda donekle je umirila moj kurac. Čuo sam samog sebe kako joj govorim da ne pliva dalje a u mislima sam vrtio film o tome kako sam ja taj koji mamu nabija na kurčinu. Bio sam dovoljno pijan da se ne postidim tih misli. Voda mi je dopirala malo iznad prsiju... mama je doplivala do mene uhvatila me za ruke i povukla za sobom. U idućem trenutku na svojim prsima osjetio sam dodir njenih nabreklih bradavica i to me skroz raspametilo. Osovio sam se na noge i primivši je za ruke privukao sam je k sebi. Priljubila se svojim golim tijelom uz mene i tek tada sam osjetio malu nelagodu. Govorio sam kako je bolje da ostanemo tu jer nije pametno ulaziti dublje u vodu a u stvari sam tim riječima želio opravdati to što sam je privukao k sebi. Moj kurac dodirivao je njen goli trbuh i očito da joj je to godilo. Stavila je ruke oko mog vrata i ne skidajući osmijeh s lica pitala me smatram li zaista da još uvijek izgleda seksi?
Progutao sam slinu ne znajući što reći a već u idućem trenutku mama je spustila ruku u vodu i primila me za kurac.
-Rekao si da te uzbuđujem, jel to istina?-Pitala je ne ispuštajući moj kurac iz ruke.
-Istina je.- procijedio sam kroz zube.
-A od kada ja to tebe uzbuđujem?-
Sad mi je više sve bilo ravno pa sam joj odgovorio:-Još od onoga dana kada sam te zatekao u sobi gdje si se jebala s onim tipom.-
Naglo se uozbiljila i pomislio sam kako se naljutila no umjesto toga ona je licem krenula prema meni i u idućem trenutku mi je gurnula jezik u usta. Gnječio sam mamine sise dok su nam se vlažni jezici ispreplitali u ustima.

Čvrsto je zgrabila moj kurac i stala ga drkati... zavukao sam ruku između njenih nogu i počeo joj trljati obrijanu pičku. Glasno je zajecala kada sam joj u pičku gurnuo srednji prst. Grizao sam joj i ljubio sise ne prestajući je zadovoljavati prstom. Jecala je kao da plače... Drkala mi je kurac i uskoro se sperma iz mojih jaja iscijedila u more. Držala je i dalje kurac u ruci starsno me ljubeći. Stiskala je bedra glasno stenjući. Naslonila je glavu na moja prsa glasno dišući... Potom je izvila glavu unazad i ispustila jedan glasni uzdah. Jedno drugo doveli smo do vrhunca i nismo se toga stidjeli. Tek tada postao sam svjestan situacije. Osvrtao sam se oko sebe. Bio je mrak i nadao sam se da nas nitko nije vidio. Uzeo sam je za ruku i poveo van iz vode. Brzo smo se odjenuli i bez riječi krenuli prema našoj kući.

Hodali smo šutke držaći se za ruke. Skrenuli smo iz sela na cestu koja je vodila prema kući. Iako su duž ceste bili postavljeni rasvjetni stupovi rasvjete još uvijek nije bilo. Pod okriljem mraka privukao sam je k sebi i poljubio u usta. Uzvratila mi je strasno mi gurajući svoj jezik duboko u usta. Oboje smo ponovo bili napaljeni. Zagrljeni smo došli do kuće i ušli unutra. Držeći me za ruku mama me odvela u svoju sobu. Svlačila se brzo ne skidajući pogled s mene.
-Skidaj se, što čekaš?- rekla je
-Misliš da je to pametno... što ako se stari vrati doma?-
-Pusti starog, on je već pijan ko batina i zasigurno će ostati spavati kod Jere. Neće mu biti prvi put.-
Govorila je to skidajući moje hlače. Kleknula je i uzela moj kurac u ruku. Drkala ga je a iz vrha glavića lagano se cijedio ostatak sperme. Jezikom je pokupila to malo sperme i progutala kurac gotovo do jaja. Pušila ga je rukom mi nježno pumpajući jaja. Polako ali sigurno moj kurac opet je bio u punom elementu. Gorio sam od želje da je zakucam na krevetu isto onako kako ju je zakucao onaj tip prije mnogo godina. Uzeo sam je za ruke i podigao na noge. Polegao sam je na krevet i raširio joj noge. Pogled na njenu obrijanu pičku koja se lagano razjapila dodatno me napalio. Zabio sam joj kurac brutalno i bez milosti. Zacvilila je glasno i bolno poput prave kuje. Dok sam je razvaljivao zabijala je nokte u moja leđa. Doslovce je skvičala pod naletima mog kurca. Kolutala je očima i hvatala zrak poput ribe na suhom. Svršavala je vrišteći... Mišićima pičke stezala je moj kurac koji je rigao spermu duboko u njenoj utrobi.

Zaspali smo goli i zagrljeni. Trgnuo sam se a kroz prozor je dopirala zasljepljuća svjetlost sunca. Mama je ogrnuta u kućnu haljinu skupljala stvari s poda.
-Diži se budalice... Hoćeš da se stari vrati i nađe te ovdje?- Smijala se dok je to govorila. No ja sam to itekao ozbiljno shvatio. skočio sam iz kreveta i navukao hlače.
-Idi u kuhinju i pristavi kavu dok ja redim sobu- rekla je.
Poslušao sam je. Spremila je krevet i maknula sve tragove. Potom je otišla na tuširanje. Sjedio sam za stolom uz kavu koja se pušila i razmišljao o onome što smo učinili.
-Majko mila, nismo normalni.-Mislio sam u sebi.
Mama je ubrzo izašla iz kupaonice. Bila je odjevena u kratku ljetnu haljinu. Nagnula se prema meni i poljubila me u usta. Sjela je nasuprot mene zapalila cigaretu i uzela šalicu kave.
-Lud si... jel znaš da si lud?- rekla mi je.
-Valjda na tebe.- odgovorio sam.
Nasmiješila se a potom stisnula zube i napravila bolnu grimasu.
-Pravi si divljak. Razvalio si me. Kao da si me prebio a ne...-zastala je naginjući šalicu kave a oči iznad šalice su joj se smiješile.

-I što sad?- pitao sam nakon kraće šutnje.
-Kako misliš što sad? Ja imam ideju.- rekla je
-Kakvu ideju?-
- Uzet ćemo ovaj naš kamper koji tu u dvorištu ionako bez veze stoji a nitko ga ne koristi. Bez veze plaćamo tehnički i registraciju za njega. Dakle uzmemo kamper i odemo tjedan dana na malu turneju. Što kažeš?
-Tko da ide na turneju?-
-Pa ja i ti, budalice.-

Da, moj tata je svojevremeno kupio autokamper iz tko zna kojeg razloga jer gotovo da ga nije koristio. S njim je odlazio dolje na more ali kamper je uglavnom stajao parkiran u dvorištu ispred kuće. U zagrebu bi ga ponekad koristio kada je išao u ribičiju pa bi u njemu prenoćio. Mama ga je kritizirala govoreći kako taj kamper samo stvara troškove i kako bi ga najbolje bilo prodati ili barem iznajmljivati ali otac nije želio ni čuti. Sada je mama došla na ideju koju mi je predočila. Uzela me za ruku i odvela do kampera. Ušli smo unutra i fakat sam ostao iznenađen činjenicom da je kamper sređen, uglancan i besprijekorno čist. Uopće se nisam mogao sjetiti kada sam zadnji put bio u tom vozilu. Nakon desetak minuta razgledavanja izvana i unutra mama je osjetila potrebu da me povali na ležaju kampera. Polegla me na krevet, zadigla je haljinu i skinula gaćice. Pomogla mi je skinuti hlače... opkoračila me i nataknula se na moj kurac. Vrtjela je guzovima nabijena na moj kurac gledajući kroz prozor na cestu. Naime, trebalo je biti na oprezu i pravovremeno uočiti tatu ako se bude vraćao kući. Još jednom sam ispraznio jaja u njenoj užarenoj pici atata je došao tek dva sata kasnije. Nije se protivio maminoj želji da ona i ja uzmemo kamper i provedemo nekoliko dana, kako je rekla, vozeći se jadranskom obalom. Štoviše pohvalio je maminu ideju jer uistinu nema smisla da kamper stoji neiskorišten.

Već iduće jutro mama i ja smo se spakirali i krenuli na kratku turneju kamperom. Odlučili smo da se malo maknemo od mora i krenemo put Plitvičkih jezera. Mama se totalno raspojasala i nisam je mogao prepoznati. Ni izdaleka se nije ponašala kao moja mama. Bila je ono što stvarno jest, raspojasana i napaljena drolja. Koristila je svaki mogući trenutak da se baci na mene i moj kurac. U tih nekoliko dana mama mi je popušila kurac više puta nego zajedno sve djevojke i žene koje sam do tada u životu imao. Ponašala se totalno ludo i razuzdano. Gotovo gola upravljala je kamperom. Više manje stalno je bila polugola ili gola. Nije se libila u mom prisustvu brijati pičku. Bilo je to sedam, kako rekoh, totalno razuzdanih dana. Imao sam osjećaj da je iz mene iscijedila svu spermu. Naime nakon Plitvičkih jezera vratili smo se na more. Obilazili smo puste uvale gdje smo se kupali posve goli. Jebali smo se, osim u kamperu, u moru, na plaži pa čak i na odmorištima uz cestu.

Osmi dan vratili smo se u naše malo misto. Odlučio sam se vratiti u Zagreb. Osim što mi je trebao predah od razuzadanih orgijanja s mamom morao sam se vratiti i zbog posla. Znao sam da ovo što mama i ja činimo nije normalno ali dogodilo se i nije mi bilo žao. Pitao sam se što će biti kada se mama vrati doma. U međuvremenu je iz Zagreba kući, u malo mjesto, stigao mladi Jerin nećak Toni. Nabildani mladi dečko koji je studirao medicinu u Zagrebu. Mama ga je dobro poznavala a uskoro mi je postalo jasno da ga poznaje i previše dobro. Način na koji ga je gledala i kako se prema njemu ophodila jasno mi je govorio da taj mladi pastuh praši moju mamu. On je bio razlog zbog kojeg je mama odlučila produžiti svoj boravak u tom malom ribarskom selu. Bio sam uvjeren da se mama s tim mladim Dalmatincem viđa i u Zagrebu i kasnije se pokazalo da sam bio u pravu. Mladi potentni Dalmoš nije jebao samo moju mamu već i neke od njenih prijateljica sve redom starijih koka željnih mladog kurca.

Ljeto je prošlo. Mama se vratila nekoliko dana prije tate. Iskoristili smo te dane kako bi nastavili tamo gdje smo stali. Ona je doslovno uživala u ulozi pohotne kurve i sada joj činjenica da sam njezin sin više apsolutno ništa nije značila. Čini mi se da to što joj otvoreno kažem da je stara napaljena kuja uopće ne smeta, štoviše to joj dođe kao kompliment. Ne jednom pomislio sam kako ona nije baš normalna ali nisam imao namjeru niti želju prekinuti našu perverznu i nastranu vezu. Mama se uredno sastajala s drugim muškarcima, između ostalih i sa već spomenutim Tonijem. To mi ne smeta niti mi predstavlja neki problem. Zahvaljujući jednom od njenih ljubavnika dokopao sam se stalnog zaposlenja. Zadovoljava me to što mi se mama jednom do dva puta tjedno uvuče u krevet. Kako se opet bliže lijepi sunčani dani tata će uskoro krenuti put mora. već je krenuo s pripremama. Mama i ja imat ćemo jako puno vremena za nesputani seks ma koliko god vam to ludo zvučalo. U svakom slučaju jedva čekam. Možda ni ja više nisam normalan ali tko to danas uopće jest?

Moja nastrana i perverzna mama Helga

Bili smo na makadamskom putu posve sami okruženi šumom . Lijevo od nas se protezala livada. Mama se nervozno osvrtala oko sebe plašeći se da bi netko mogao naići ili biti tu negdje u blizini. Uvjeravao sam je kako nema nikoga i kako nema potrebe da se brine. Stavila je ruke na moja prsa govoreći kako sam izrastao u pravog i zgodnog muškarca.

No, zastanimo na trenutak pa krenimo s pričom iz početka. Do ovog dijela i nastavka onoga što je slijedilo stići ćemo nešto kasnije.





Ova priča može izgledati pomalo komična, možda čudna ali u svakom slučaju jest bizarna. Zovu me Švabo a zašto saznat ćete kada pročitate priču, odnosno jedan njen dio. Moj djed je kao mlad otišao na rad u Njemačku. Prethodno se oženio i iz tog braka rodila mu se kćer i dva sina. Jedan od tih sinova jest i moj otac Darko a drugi je moj stric Veljko. Razlika u godinama između njih dvojice iznosi tek nešto više od godine dana.  Nakon što su odslužili vojni rok oba su se zaputili kod djeda u Njemačku.  Obojica su inače radišni i svestrani kada je posao u pitanju pa su se bez problema zaposlili u građevinskoj firmi gdje je radio i djed. Šef im je bio Bosanac Radovan koji je bio oženjen za Njemicu. S tom Njemicom Radovan je imao kćer Helgu. Moj djed i Radovan bili su vrlo bliski. Sprijateljili su se pa su se često družili i izvan radnog vremena. Radovan je u nekoliko navrata dolazio s djedom u naše selo koje mu se jako svidjelo kao i okolica. Stoga je odlučio kupiti građevinsko zemljište i započeo je gradnju kuće u susjednom selu. Naše selo ali i čitava okolica svidjela se i Radovanovoj ženi. Planirali sa da jednog dana kada odu u mirovinu dođu živjeti ovdje, baviti se pčelarstvom i vrtlarenjem. Njihova kćer Helga bila je mlada vrckava kurvica, kako je to moj djed govorio pa je zbog toga baš nije impatizirao, a slučaj je htio da ta vrckava kurvica postane moja mama.

Helga je zavrtjela pamet mom ocu i on se napalio preko svake mjere. Otac nije bio neki tip koji je osvajao ženska srca. Mnogo je radio i kada mu je Helga raširila noge bio je gotov. Mlada Helga je zatrudnjela i moj tata odlučio ju je oženiti na užas moga djeda. Zbog djedovog negodovanja i stalnih verbalnih sukoba tata je s Helgom odlučio napustiti Njemačku i došli su živjeti u tatino rodno selo.  Otac je izgradio vlastitu kuću i pokrenuo obrt. Nakon nekoliko mjeseci rodio sam se ja. Otac je puno radio. Često je izbivao iz kuće i putovao na relaciji naše selo, Zagreb. Helga, moja mama, nije radila. Brinula se za mene i kuću ali usput je tati nabijala rogove. Helgi, kao vrlo mladoj ženi, život u malom provincijskom mjestu nije odgovarao. Počele su trzavice i bilo je izgledno da brak između Helge i mog oca nema neku perspektivu. Jednog dana mama je pokupila svoje stvari i jednostavno nestala iz mog i očevog života. Tata je ubrzo saznao da se vratila u Njemačku.

Ja se mame uopće nisam sjećao. Odrastao sam bez nje ali uz baku i tetu, tj. očevu sestru, i njezinu obitelj. Sve u svemu imao sam lijepo djetinstvo i nisam imao nikakvih trauma ili kompleksa zbog toga što nisam imao mamu. Ništa mi nije nedostajalo a iz Njemačke je uredno svakog mjeseca stizao novac za mene. Mislim da je taj novac slao Helgin tata Radovan ali to sad nije ni važno. Eto, sad vam je jasno zašto sam dobio nadimak Švabo.


Godine su prolazile i ja sam, kako je moja mama rekla, izrastao u zgodnog muškarca. Svo to vrijeme mog odrastanja o mami Helgi sam malo toga znao. Prema toj ženi koja mi je bila mama nisam osjećao baš ništa. Iz razgovora koje sam načuo, a koje je moj tata ponekad vodio sa svojom sestrom, saznao sam da mama Helga dobar dio godine provodi negdje u okolici Zadra gdje je Radovan kupio kuću i uredio tri apartmana za iznajmljivanje. To je vjerojatno bilo točno ali mama se nije javljala niti meni a ni ocu.


A onda jednog dana za vrijeme ručka tata me iznenadio rekavši mi kako se čuo s Helgom. Nazvala ga je telefonom. Izrazila je želju da dođe u naše selo i posjeti nas. Tata nije imao ništa protiv a meni je tog trenutka bilo sasvim svejedno. Možda sam trebao biti uzbuđen zbog skorašnjeg susreta s mamom koju tolike godine nisam vidio ali ja uistinu nisam osjećao baš ništa. Nakon nekih desetak dana vozeći se autom prema kući na cesti sam s leđa ugledao ženu koja je hodala nogostupom noseći vrećice u ruci zavodnički vrteći guzom. Malo je nedostajalo pa da joj zatrubim ali kako nisam bio siguran tko bi to mogao biti suzdržao sam se. Pretekavši je pogledao sam u retrovizor i pomislio kako žena uopće ne izgleda loše. Trenutak kasnije do svijesti mi je doprla misao kako bi to mogla biti moja mama ali zatresao sam glavom misleći kako to zasigurno nije ona.

Ali prevario sam se... Bila je to moja mama. Doputovala je dan ranije i smjestila se u kući koju je njen otac izgradio. Kuća nije bila dovršena ali jedna soba, kuhinja i kupaonica bili su uređeni u dovoljnoj mjeri da se unutra moglo boraviti. Tata se s njom našao istog dana kada je stigla. Kasnije mi je tek rekao da su se sreli i dugo razgovarali. Kada sam dan kasnije ugledao oca kako ulazi u kuću u pratnji zgodne plavuše koju sam vidio iz auta shvatio sam od prve, bez da mi je tata išta rekao, da je to moja draga mama koju uopće nisam poznavao.


Moj tata definitivno nije bio zlopamtilo kao ni ja. Mama i on su došli do zaključka da su bili premladi za brak i obitelj pa je to vrlo brzo rezultiralo majčinim odlaskom i razvodom. Mama Helga izrazila je želju da sa mnom otvoreno i o svemu porazgovara. Kako ne bi izazivali znatiželju i pozornost mještana odlučili smo se sutradan naći dalje od sela, tj. u gradu. Tako je i bilo.



Našli smo se u jednom restoranu u centru Zagreba. Mama me častila ručkom tijekom kojeg smo vodili jedan dugački i otvoren razgovor. Bilo joj je izuzetno drago što se ne ljutim na nju i ništa joj ne zamjeram. Prešutio sam činjenicu da prema njoj ne osjećam ništa. Niti ljubav a niti mržnju. Iako to nisam glasno rekao mislim da je ona to shvaćala. U stvari, moram biti iskren i kazati kako sam već prilikom tog našeg susreta prema njoj osjetio neke sasvim drugačije osjećaje no ni to joj nisam rekao, barem ne tada. Njene iskričave oči i zavodljiv smiješak koji joj je stalno titrao na usnama, kao i čitav njezin izgled, kod mene su pobudili osjećaje koji su mi potaknuli neke pervezne misli. Zračila je nekim seksipilom i doista ju je krasio neki kurvanjski štih. Mislio sam tada:-Eh, da mi to nije mama vrlo rado bi je nataknuo na kurac.-

Jedna druga stvar me iznenadila a pomalo i nasmijala. Naime, moja mama sada je živjela s mojim stricem, tj. tatinim bratom Veljkom. Stric Veljko ostao je u Njemačkoj onda kada je moj otac s trudnom Helgom došao kući. Stric se ženio dva puta i oba puta razveo. Jedna žena mu je bila Njemica a druga Slovenka s kojom je imao kćer Mojcu koja je nakon razvoda ostala živjeti s majkom. Kako su se na kraju spetljali moja mama i stric ne znam a nije me previše ni zanimalo. Uglavnom, stric Veljko i moja mama odlučili su se napustiti Njemačku i doći živjeti u susjedno selo. Morate priznati da je to na prvi pogled postala pomalo delikatna i čudna situacija.


Tata je već ranije znao da su Helga i njegov brat u vezi i da su se vjenčali. Nije mi to spominjao. Nakon povratka iz grada razgovarao sam s njim. Rekao mi je kako je smatrao da nema potrebe zamarati me tim pričama. On je Helgu davno prežalio i prema njoj nije osjećao apsolutno ništa. Osim toga tata se oženio drugi put s jednom ženom iz susjednog sela. Očeva žena koju sam zvao po imenu, Željka, bila je posve ok. Imao sam već trinaest godina kada ju je tata doveo u kuću. Brinula se za mene i tatu i ja sam je poštivao. Ocu nije smetalo  to što je Helga sad u braku s njegovim bratom. Vjerovao je kako se Helga nakon toliko godina promijenila i čak mu je bilo drago što mu se brat skrasio, smirio i odlučio vratiti doma. Nakon nekoliko mjeseci mama i stric doputovali su iz Njemačke bez namjere da se tamo više vraćaju. Stric je odmah prionuo poslu i sredio je Radovanovu kuću koju im je ovaj ustupio i kojoj su Helga i on odlučili živjeti.



A što reći o mojoj mami Helgi? Ukratko rečeno, to je žena kojoj kurac iz očiju viri, tako kaže jedna izreka koja eto baš za nju itekako vrijedi. Mom stricu to je sad već bio treći a mami drugi brak. Iskreno, ja mislim da je mama imala više od dva braka. No, bilo kako bilo pričalo se da joj je brak s mojim stricem drugi brak. Inače moj stric radio je sve i svašta. Po struci je bio auto mehaničar mada je u Njemačkoj dugo radio u građevini, no on je uistinu jedan svestran tip. Imam dojam da ne postoji nešto u što se on ne razumije. Radio je kao konobar, krovopokrivač, bravar... Zna popravljati veš mašine, postavlja keramičke pločice... Vrativši se s mamom u Hrvatsku zaposlio se i izvjesno vrijeme radio u poduzeću koje je grcalo u dugovima i plaća je redovito kasnila a ionako je bila minimalna. Stoga je dao otkaz i započeo vlastiti biznis.

Nije prošlo mnogo vremena a započele su priče uokolo da mu Helga nabija rogove i da ga vara sve u šesnaest. Nisu to bile tek puste glasine.  Čak sam i ja dosta priča na tu temu čuo. Muškarci iz našeg sela, ali i iz okolnih sela, opasno su se palili na kurvanjski izgled moje mame Helge. Kako oni stariji tako i oni mlađi. Mnogi pubertetlije su opasno drkali na nju. Pa i ja sam prema mami, još od onog razgovora u restoranu, osjećao kako me seksualno privlači. Nisam znao da li su te glasine o maminoj nevjeri spram strica istinite ili ne. Bio sam sklon vjerovati da ljudi izmišljaju i pretjeruju.  Spomenuo sam već da mama Helga i stric Veljko žive u susjednom selu. To je od mog sela razdaljina od nekih 2-3 kilometara. Tu je stric dovršio uređenje kuće a uz to je napravio lijepu radionicu gdje su on i moj tata povremeno radili, popravljali aute, kako bi zaradili koju paru više. Inače stric Veljko je desetak kilometara dalje zakupio jednu poveću salu, odnosno dvoranu, koju je solidno uredio i sad ju je iznajmljivao za svadbe, krštenja, krizme i razne druge svečanosti.


Jedne subotnje večeri s društvom sam se zadržao u lokalu "Šansa" koji je negdje na pola puta između mog i stričevog sela. "Šansa" je bila poznata po tome što je gazda uredno zapošljavao zgodne konobarice u minicama pa smo tu bili redoviti i česti gosti. Inače lokalu je radno vrijeme do 23 sata ali nerijetko, pogotovo vikendom, radno vrijeme se zna produljiti i do dva-tri sata ujutro. Okupili smo se u "Šansi" i raspravljali kamo krenuti i gdje se dalje zabaviti te subotnje večeri. Vrijeme je prolazilo i na kraju smo tu dočekali jedan sat iza ponoći. Gazda lokala zamolio je sve prisutne da popiju piće i napuste lokal jer je želio zatvoriti. Gosti su se pomalo razišli a nas četvorica još smo bili na parkiralištu i dogovarali se kamo sada krenuti. Domagoj i Luka krenuli su u klub "Point" ali nama četvorici tamo se nije išlo jer su tamo, u "Pointu", prašili narodnjake a mi nismo baš neki ljubitelji te vrste muzike.


Zazvonio mi je mobitel. Pogledao sam i vidio da je poziv upućen od strica Veljka. Začudio sam se jer znao sam da je stric u svojoj svadbenoj sali. Bila je u tijeku velika svadba i on je imao pune ruke posla. Javio sam se a stric me pitao gdje sam trenutno, a kada sam mu objasnio zamolio me da odem po njegovu ženu, tj. mamu Helgu. Ona je otišla s nekim prijateljicama, koje je poznavala jer su ljetovale kod nje na moru u apartmanima, na neku feštu koju je jedna od njih organizirala povodom svog rođendana. Pitao sam gdje je to mjesto, tj. lokal, gdje je Helga s prijateljicama tulumarila. Lokal se nalazio  gotovo na pola puta do Zagreba. Pokušao sam objasniti stricu da sam već dosta popio i da bi me vrlo lako mogla zaustaviti policija. Pitao sam ga zašto mama jednostavno ne pozove taksi i doveze se kući. Objasnio mi je da ju je već zvao sedam-osam puta ali ona se raspojasala i prilično popila te uopće ne pomišlja krenuti doma. Sad mu se više uopće ne javlja na mobitel pa se zabrinuo.


A što sad? Nisam strica mogao odbiti i obećao sam mu da ću se pobrinuti za mamu koja mi je sad bila ujedno i strina. Prijateljima sam objasnio kako stvari stoje. Kratko su razmislili i odlučili poći sa mnom, odnosno za mnom, jer bili smo s tri auta. Ja sam bio sam, Vlatko također u svom starom golfu, a s Nevenom u autu je bio Mislav. Nije im se žurilo kući pa su odlučili poći sa mnom. Osim toga Neven nije pio pa je on vozio prvi u slučaju da se na cesti pojavi policijska patrola. Stigli smo nakon gotovo pola sata oprezne vožnje do lokala gdje se trebala nalaziti mama Helga. I uistinu je tamo i bila. Odmah mi je bilo jasno da je prilično pijana ali ona je inače, kako sam već ranije shvatio, voljela popiti koju čašicu više pa to nije bila neka novost. Jedva sam je nagovorio da krenemo. Posrtala je jer, osim što je dosta popila, na nogama je imala cipele s malo višom petom, pa sam je uhvatio oko struka i doveo do auta. Neven je autom odmah krenuo prvi, za njima Vlatko a ja iza njih. Mama je bila vidno raspoložena. Pronašla je u autu na radiju postaju "Banovina" i pojačala ton. Pjevala je narodnjake i cerekala se. Haljina joj se povukla prema gore i sad su se joj se lijepo vidjela gola bedra pa sam svako malo pogledavao njene lijepe noge. Primijetila je moje poglede pa mi je priprijetila prstom i poravnala haljinu.


U jednom trenutku tražila je da zaustavim auto. Pitao sam je zašto? Kazala je kako joj se piški i neće moći izdržati do kuće. Zaustavio sam auto sa strane. Mama je poravnavala neposlušne naramenice svoje elegantne haljine a ja sam opet spustio pogled na njene noge. -Opet zuriš u moje noge!- Prekorila me. Nasmijao sam se rekavši kako ne zurim. -A zašto ti se onda kuronja digao, a?- Pitala je. Uistinu sam teško mogao prikriti izbočinu na mojim hlačama i osjetio sam nelagodu. Dok se ona cerekala shvativši da sam se zacrvenio u licu ja sam se vrpoljio na sjedalu čekajući da izađe i ode na pišanje. -Sviđam li se ja tebi?- Iznenadila me svojim pitanjem. A što sad da joj kažem? Što odgovoriti kada vam vlastita mama postavi takvo pitanje? Odlučio sam biti iskren a opet suzdržan rekavši kako je lijepa i seksipilna žena pa je onda logično da mi se sviđa. Na tom dijelu cesta je bila izuzetno dobro osvijetljena pa sam joj predložio da produžimo još malo naprijed no ona je inzistirala da ostanemo baš tu. Igrala se naramenicama svoje haljine gledajući me ispod oka pijanim pogledom. U jednom trenutku povukla je naramenice i kako nije nosila grudnjak sise su joj istrčale napolje. Blenuo sam u mamine gole sise a ona je jezikom oblizivala usne. Gledajući svoje gole sise opsovala je haljinu i naramenice koje je čitavu večer živciraju.

Podigla je obrve i pitala me što mislim o njenim sisama. S jedne strane razum mi je nalagao da joj kažem kako bi najbolje bilo da podigne naramenice a s druge strane uživao sam u pogledu na njene sise i poput telca sam ih gutao očima. -Mama, ovo baš i nije pametno.-Pokušao sam joj objasniti nadajući se kako je to neće odvratiti od nauma da još malo ostavi sise golima i izložene mome pogledu. Opet je lascivno oblizala usne bacivši pogled prema mom kurcu.  -Mama, daj podigni naramenice dok netko nije naišao.- Rekao sam joj. -Ma nemoj!- rekla je i već idućeg trenutka uhvatila me za kurac preko hlača. Trgnuo sam se kao oparen. Ni u ludilu nisam mogao očekivati da će stvari otići u tom smjeru. Opet je ponovila pitanje:-Reci mi iskreno, ali stvarno iskreno, sviđam li se ja tebi?- Ponovio sam i rekao da mi se sviđa ali ipak je ona moja mama. -Ma zajebi to. -Rekla je i idućeg trenutka spustila se prema meni otkapčajući mi dugmad na hlačama. Uopće nisam imao želje opirati se mada je ovo bila luda i bizarna situacija. Izvukla je moj kurac iz gaćica i uzela ga u usta. Nisam mogao vjerovati da mi mama puši kurac. Zazvonio je mobitel jednom pa drugi put ali nisam pomišljao na to da se javim. Tek što sam svršio a lijepa količina sperme se iz maminih usta cijedila po mojim hlačama mobitel je opet zazvonio. Bio je to stric Veljko. Dok je mama otvorila vrata i iz usta izbacivala ostatke moje sperme ja sam stricu Veljku pričao kako je sve u redu i kako se vozimo prema kući.



Mama je dlanom ruke brisala usne. -Uh, stvarno ću se upišati.-Rekla je i nastojala se iskobeljati iz auta. Pitao sam je trebam li joj pomoći. Odgovorila je kako nema potrebe. Držala se za vrata auta i opasno njihala tako da sam se uplašio jer činilo se kao da će svakog trenutka pasti. Nedaleko od auta uz cestu nalazila se nekakva drvena ograda koja je nekada, barem tako mislim, imala funkciju da priječi izlazak stoke na prometnicu. Nekako se doteturala do te ograde i primila se rukama za nju. Pitao sam se što će sada? Naime ona nije bila u stanju ogradu prekoračiti ili se provući između gredi pa doći do grmlja koje se vidjelo s druge strane. Stajala je nekoliko trenutaka kao da razmišlja. Onda se okrenula prema meni i doviknula mi da ne gledam.  Okrenuo sam glavu u stranu ali naravno da sam svako malo pogledavao u njenom smjeru. Spustila je gaćice jednom rukom, jer se drugom držala za ogradu, pa ih potom skroz skinula i ostavila na tlu uz cestu. Potom je zadigla haljinu i onda raširila noge ali jednu nogu je stavila na prečku drvene ograde. Mlaz guste mokraće šiknuo je iz njene obrijane pičke. Pišala je smijući se i dovikujući mi zašto je gledam. Sva sreća cesta je bila pusta i nije bilo drugih auta.
Poravnala je i popravila haljinu. Držeći se jednom rukom za ogradu sagnula se i podigla gaćice s poda. Gaćice je uzela u ruku i zavukla je ispod haljine pa njima obrisala pičku.


Opet posrćući došla je nazad do auta. Nagnula se prema meni i rekla mi da sam prostak jer sam je gledao dok je pišala. Pokušao sam slagati kako nisam ali ona je, glumeći da je ljuta, bacila svoje gaćice prema meni i opet me nazvala prostakom. Uzeo sam njene gaćice i bacio ih na stražnje sjedalo. Krenuli smo. Nismo prošli ni stotinjak metara kada se iz suprotnog smjera pojavio auto i zablendao nam svjetlima. Bio je to Vlatko koji se  vidjevši da nas nema iza njega odlučio okrenuti i vidjeti gdje smo i nije li nam se možda štogod dogodilo jer nisam se javljao ni na mobitel. Opet sam skrenuo u stranu na travnati dio i stao. Vlatko je izašao iz auta i došao do mene. Otvorio sam prozor rekavši Vlatku kako je sve u redu a stali smo radi više sile, tj. pišanja. Mama je papiranatom maramicom brisala usne a ja sam rukom pokušavao skriti napola raskopčane hlače i mrlje od sperme.  Po Vlatkovom pogledu shvatio sam da nešto sumnja ali šutio je.

Krenuli smo dalje. Neven i Mislav čekali su nas na ulazu u selo gdje je mama sa stricem živjela. Parkirali smo ispred stričeve kuće. Mama je izašla i popravljajući haljinu zahvalila se na vožnji. Pijana i s naramenicama koje samo što nisu pale izgledala je jebeno droljasto. Sva četvorica izašli smo napolje i pitao sam mamu trebam li je otpratiti do kuće. Odgovorila je uz smiješak kako nema potrebe pa potom nesigurnim korakom krenula prema kući. Naravno da su Neven i Mislav željeli znati gdje smo se i zašto zadržali a osim toga Vlatku s lica nije silazio zagonetni smiješak.


Spavao sam gotovo do ručka kada je tatina druga žena, Željka, ušla u sobu i natjerala me da ustanem. Otac je već sjedio za stolom i smješkao se zagonetno. Nisam shvaćao razlog njegovom smijuljenju. Još sam bio pod dojmom događanja protekle noći no bio sam siguran da se otac ne smijulji zbog toga. Uostalom sumnjam da bi se smiješio zato što mi je njegova bivša žena, moja mama a sad žena njegova brata popušila kurac. Kada smo završili s ručkom otac je prvi ustao i pozvao me da dođem u garažu. Izašao je iz blagavaonice a ja sam upitno gledao za njim. Sad mi je u glavi pomalo zvonilo na uzbunu.


Sjedio sam još nekoliko minuta pa polako ustao i krenuo u garažu. Otac je u ruci držao metlu i meo pod garaže. Auto je bio parkiran vani i sva četvora vrata su bila otvorena. Bilo je očito da je čistio unutrašnjost auta. Ugledavši me razvukao je usta u široki osmijeh i glavom pokazao prema kutu garaže gdje se nalazio stol. –Tamo ti je trofej koji si zaboravio izvaditi iz auta.- Rekao je otac. Pogledao sam prema stolu i zbog polumraka u garaži nisam odmah shvatio o čemu priča. Prišao sam bliže i tog trena kroz čitavo tijelo kao da mi je prošlo nešto poput struje. Na stolu su se nalazile gaćice moje mame. One koje sam nehajno bacio na zadnje sjedište tatinog starog ali očuvanog Mercedesa.

Stari na svu sreću nije pojma imao čije su to gaćice. Mislio je kako sam u autu obradio neku djevojku koja je zaboravila pokupiti svoje gaćice. Po izrazu njegova lica shvatio sam da je zbog toga čak i ponosan na mene. Rukama sam zgužvao gaćice gurnuvši ih u džep hlača. Krenuo sam prema kući a tata mi je uz smijeh dobacio:-Vrati curi gaćice... Možda niti ne zna da su ostale u autu.- Odnio sam gaćice u svoju sobu i stavio ih na svoj radni stol pored monitora kompjutera. Gledao sam gaćice i prisjećao se maminog pušenja mog kurca. Ma koliko god bio svjestan činjenice da je to ludo, bizarno i nastrano nisam mogao a ne osjetiti kako mi se kurac diže. Zaključao sam vrata sobe i stao iznad gaćica. Izvadio sam kurac i izdrkao se prosipavši spermu po gaćicama na stolu.

Tek što sam pospremio kurac nazad u hlače začuo sam Željku kako me doziva imenom. Mamine gaćice pune moje sperme gurnuo sam u ladicu stola te izašao iz sobe. Željka mi je rekla neka se javim na telefon. Prolazeći pored nje prema telefonu dodala je kako me mama zove. Osjetio sam slične trnce koji su mi prošli kroz tijelo kao i u garaži. Željka se vratila u kuhinju a ja sam se javio na telefon. Začuo sam mamin glas:


-Možeš li razgovarati?- Pitala je... Pogledao sam preko ramena. Željka je u kuhinji bila zabavljena pranjem suđa.
-Mogu, reci.-
-Jesam li jučer onako pijana napravila veliku glupost?-
-Pa... Kako bilo da bilo meni se svidjelo.- Iskreno sam odgovorio.
Nastao je kratki tajac...- Svidjelo ti se?-
-Jako mi se svidjelo... Toliko da bi to volio ponoviti.-
-Ti si lud! Jesi li ti svjestan što pričaš?
-Jesam, svjestan sam a ako sam lud, kako ti kažeš, onda je to valjda na tebe.-
Glasno se nasmijala prije nego je rekla:-Mislim da je pametnije da to što prije zaboravimo, ako je moguće.-
-Da zaboravim? Teško... Kako zaboraviti nešto takvo i k tome još jako dobro.-
-Budalice jedna... Što misliš da za to sazna Veljko ili tvoj stari? Bila bi to potpuna katastrofa.-
-A kako će saznati? Ako sam lud, kako ti kažeš, nisam toliko lud da im kažem a mislim da ni ti nisi toliko luda.-
-Budalice jedna pervezna i nastrana.- Rekla je kroz smijeh
-Pa rekoh ti već da sam na tebe.-
-Nego, reci mi gdje su završile moje gaćice?- Pitala je.
Za trenutak sam krenuo reći joj da su u mojoj sobi ali suzdržao sam se jer mi je nešto palo na pamet.
-Mislim da su ostale negdje tamo gdje si pišala.-
-Pa nije valjda?!-
-Čini mi se... Možda su još tamo. Hoćeš da ih odemo potražiti?-
-Mogli bi, ako nemaš pametnijeg posla.-
-Nemam. Doći ću kod tebe za nekih pola sata a možda i prije.-
Tata je završio s čišćenjem auta i garaže. Sjedio je u fotelji i listao novine. Došao sam do njega rekavši mu kako ću posuditi njegov Mercedes. Podigao je glavu i nasmijao se. Nešto tišim glasom pitao me da li idem vratiti vlasnici njene gaćice. Klimuno sam glavom i namignuo mu. Zatresao je glavom a osmijeh mu nije silazio s lica dok se vraćao čitanju novina. A da je samo znao čije su to gaćice.


Kroz nekih desetak minuta parkirao sam tatin Mercedes ispred stričeve kuće. Stric Veljko tvrdo je spavao nakon noći provedene na svadbi. Treba do jutra odraditi svadbu, pa nakon odlaska gostiju spremiti i počistiti dvoranu, pospremiti i oprati suđe, isplatiti osoblje... Kasno je došao kući a bio je preumoran da mami postavlja pitanja vezana za njen sinoćnji izlazak. Mama je sjela u auto i krenuli smo u potragu za njenim izgubljenim gaćicama. Pojma nije imala da sam se izdrkao na gaćice i da se sad nalaze u ladici moga stola.
Bilo joj je neugodno zbog protekle noći i to se na njoj jasno vidjelo. Nikako nije imala snage pogledati me u oči. Vozili smo se šutke neko vrijeme a kako bi prekinuo neugodnu tišinu pitao sam je što ako se stric probudi i zapita se gdje je ona? Odgovorila je kako kod sebe ima mobitel a reći će mu da smo otišli negdje na kavu. -Zašto mama i sin ne bi zajedno mogli popiti kavu?- Dodala je napokon me pogledavši  s osmijehom na licu. Bila je u pravu. Stricu ništa neće biti neobično u tome da mama provodi vrijeme sa svojim sinom.



Naravno, ni na kraj pameti mi nije bilo tražiti gaćice za koje sam ionako znao gdje se nalaze. Skrenuo sam na sporednu cestu koja uopće nije išla u smjeru iz kojeg smo sinoć vozili prema selu. Upitno me pogledala pitavši kamo to vozim. Na sreću njoj naše seoske sporedne ceste nisu baš bile poznate pa sam joj slagao kako smo izbjegavali glavnu cestu zbog policije. No kada sam skrenuo na makadamsku cestu bilo joj je jasno da to nema veze s traženjem njenih gaćica. Gledala je oko sebe i konstatirala kako je, bez obzira na njeno pijanstvo, sigurna da se ovuda nismo vozili. Šutio sam i vozio dalje. Makadamska cesta vodila je kroz šumovit dio da bi naposlijetku izbili na jednu livadu okruženu šumom i šipražjem. Parkirao sam auto te smo oboje izašli napolje. Mama se osvrtala oko sebe da bi me napokon upitala zašto sam je dovezao na ovo mjesto?


Objasnio sam joj kako želim u miru i dalje od radoznalih očiju i ušiju porazgovarati o onom što se između nas dogodilo. Gledala je u pod a lice joj se zarumenjelo. Zagrlio sam je i nije pružala nikakav otpor. Bez suvišnih riječi ili uvijanja otvoreno sam joj rekao kako bi volio da to ponovimo.

-Ne znam... Ne znam koliko je to pametno. U stvari mislim da to uopće nije pametno.-Rekla je.
Privio sam je k sebi i poljubio u usta. Uzvratila mi je poljubac i vlažni jezici su nam se nemirno ispreplitali. Osjetio sam uzbuđenje koje mi je uzdrmalo utrobu a po njenom ponašanju shvatio sam da i mama slično osjeća. Odmaknula je glavu i rukama mi prelazila preko prsiju.
-Uistinu si izrastao u pravog i zgodnog muškarca.-
Raskopčao sam šlic na hlačama i počeo izvlačiti svoj kurac koji je iz sekunde u sekundu postajao veći. Uzeo sam je za ruku i stavio je na svoj kurac. Primila je rukom moju sad već nabreklu batinu. Gledala me u oči. Njene oči su se sjajile i bilo je očito da se napalila.
-Što ako netko sazna? A osim toga ovdje na otvorenom netko nas može vidjeti.-
-Ma nema šanse da nas ovdje netko vidi. Osim toga ovom cestom u ovo doba dana rijeko tko da prolazi a ako bi netko došao onda bi došao autom ili traktorom a nema šanse da ga ne čujemo prije nego on nas ugleda.- Odgovorio sam joj.



Zadigao sam joj haljinu i pomogao joj svući gaćice. Mrmljala je nešto u stilu jesam li svjestan što joj činim? Osvrtala se oko sebe i uvjerivši se da smo posve sami čučnula je. Držeći jednom rukom moj kurac drugom je gladila svoju pičku... Usnama je obujmila glavić moga kurca. Dudlala ga je poput prave profesionalke gladeći moja jaja puna sperme. Lizala ga je čitavom dužinom ne zaboravljajući jezikom pomaziti i jaja. Želio sam je jebati i gorio sam od želje da joj zabijem kurac u pičku. Kao da mi je čitala misli. Zadigla je haljinu iznad bokova i prišla jednom starom odvaljenom drvetu. Stavila je jednu nogu na to drvo i naguzila se.


Rukom sam joj pomazio pičku koja je već lijepo vlažila... Namjestio sam glavić kurca na vlažan otvor njene pičke. Glavićem sam nekoliko puta protrljao njene usmine i zabio joj ga. Zajecala je glasno kao da plače. Praskao sam je držeći je za bokove dok je ona svo vrijeme glasno jecala. Kroz jecaje je isprekidano govorila kako bi bilo dobro da se maknemo s ceste. Izvukao sam kurac i odveo je malo dalje do ruba livade. Ponovo se naguzila. Prašio sam je toliko žestoko kao da joj uz kurac u pičku želim ugurati i jaja. U jednom trenutku kleknula je s obje noge na srušeno deblo drveta. Bujica sperme krenula je iz nabreklh jaja i mlazovi guste tekućine punili su njenu utrobu. Izvukao sam slinavi kurac iz mamine pičke osječajući se sjajno. Spustila je haljinu i okrenula se prema meni. Lice joj se crvenjelo od uzbuđenja. Opet se osvrnula oko sebe nastojeći se uvjeriti da smo posve sami. Podigao sam hlače i zagrlio je te joj gurnuo jezik u usta. Bili smo na samom ruba livade i sjeli smo na srušeno stablo na kojem je do maloprije mama nagužena klečala . Pitala me hoćemo li krenuti nazad. Nasmijao sam se rekavši kako još nismo gotovi. Čemu žurba.


Pomogao sam joj svući haljinu i sad je ostala posve gola. Uzela je gaćice i njima obrisala pičku. Ja sam svukao hlače i gaće te od nje uzeo gaćice i njima obrisao svoj kurac. Mazili smo se tu na otvorenom posve goli i uskoro sam opet bio spreman za akciju. Sjeo sam na drvo i mamu prema sebi okrenuo leđima. Držeći je rukama za bokove nataknuo sam je na svoj kurac. Sad je igra trajala nešto dulje... Preuzela je inicijativu... Skinula se s mog kurca i okrenula mi se licem prema licu. Opkoračila me i nasadila se na moju batinu. Vrtjela je bokovima i dupetom nataknuta na moj kurac i glasno uzdisala. Mišići njene pičke stezali su moj kurac  a glasni uzdasi pretvorili su se u vrištanje... Vrištala je i svršavala poput zadnje kuje. Još jedna runda moje sperme ispunila je njenu pohotnu pičku koja je poput usisivača usisavala moj kurac iz kojeg je rigala sperma. Ostali smo u toj pozi neko vrijeme nježno se ljubeći.


-Ti nisi normalan a ni ja nisam normalna... Oboje smo totalno ludi.- Napokon je izustila. Pomogao sam joj odjenuti se. Ušla je u auto i gledajući se u retrovizor popravila frizuru. Odjenuo sam se i krenuli smo nazad. Onda se sjetila da smo krenuli tražiti njene gaćice. Sada sam joj konačno mogao priznati da su gaćice kod mene u ladici stola. Prešutio sam to da sam ih zalio spermom. Bili smo blizu njene i stričeve kuće kada sam je pitao kada želi da joj vratim gaćice. Nasmijala se i kratko razmislila.
-Pa sutra idem s Veljkom u grad. Ja idem na frizuru i kod kozmetičarke a on ima svog posla. Njega neće biti do navečer a ja se vraćam doma. Navrati negdje između četiri i pet sati popodne ako ti to nije problem.-


 
Nasmijao sam se misleći u sebi:-Ma kakav problem?- Bili smo ispred kuće i mama me pozvala da uđem na kavu. Prljave gaćice zgužvala je ispod haljine pridržavajući ih rukom s vanjske strane. Čim smo ušli odjurila je u kupaonicu a ja sam sjeo za stol u kuhinji. Dok je mama još bila u kupaonici ušao je tek netom razbuđeni stric Veljko. Srdačno me pozdravio pitajući me što ću popiti. Rekoh mu kako sam došao samo na kavu. Pojavila se i mama. Na sebi je sad imala drugu suknju. Pozdravila je strica i poljubila ga. Skuhala je kavu a stric mi je zahvaljivao na tome što sam išao po mamu. Kritizirao ju je zbog toga što se toliko opustila i zadala mu brige. Mama ga je zagrlila ispričavajući mu se. Obećala je kako se to više neće ponoviti. Stric me ispratio do auta još jednom mi zahvalivši na svemu. A da je samo znao svu istinu tko zna kako bi reagirao.
Sutradan sam nešto prije četiri sata nazvao mamu. Javila se na mobitel rekavši kako je upravo tog trenutka stigla kući.
-Stižem kroz desetak minuta.- Rekao sam joj.
-Jedva čekam.-Odgovorila je.



Ušao sam u auto i sjetio se da su njene gaćice i dalje u ladici stola. Uostalom, jebeš gaćice. Reći ću da sam zaboravio na njih pa ću joj ih odnjeti neki drugi dan. Osim toga kako ću joj objasniti da na njima ima tragova moje sperme mada mi to više nije bilo ni važno. Parkirao sam ispred njene kuće. Vrata kuće bila su odškrinuta. Gurnuo sam ih rukom i ušao. Pozvao sam je imenom. Čuo sam kako mi iz sobe dovikuje da uđem i zaključam vrata. Zaključao sam vrata i krenuo hodnikom... na podu u hodniku nalazile su se mamine cipele a na njima njene gaćice koje je valjda svukla onda kada se i izula. Naravno, čekala me u kratkoj prozirnoj spavaćici s čašom u ruci i bez gaćica.

Varam muža s njegovim sinom iz prvog braka

Danas sam, već drugi puta, razvedena žena a razlog mojoj rastavi je upravo ono što i naslov ove priče kaže. Kada se jedna srednjovječna žena napali na klinca koji je tek navršio 18 godina onda se može očekivati da to možda i neće dobro završiti. No, moram biti posve iskrena pa reći kako mi je moj suprug Zoki već dulje vrijeme išao na živce i vjerujte, uopće mi nije žao što smo se razveli. A kako je sve počelo? Radila sam kao profesorica fizike u jednoj srednjoj školi. Moj suprug je bio vrlo uspješan poslovni čovjek. Oboje smo završili fakultet i poznavali smo se iz studentskih dana ali ljubav nam se desila kasnije. Naime ja sam napravila kardinalnu grešku u svom životu kada sam se prvi put udala. Prvi suprug Damir bio je sve samo ne uzoran. Iznad svega je volio društvo i provode. Zanemarivao je mene a time i naš brak. Ludovao je, provodio se a i varao me s raznim fuficama. No bio je zgodan i markantan tip, ono kako se kaže pravi frajer i istinski sam bila zaljubljena u njega. Naivno sam mislila kako će se smiriti ako zatrudnim i rodim. Rodila nam se kćer i vjerovala sam kako će to biti razlog da se moj Damir napokon smiri. Nažalost to se nije dogodilo. On definitivno nije pokazivao želju niti namjeru da se promijeni. Kada mi je jednog dana rekao kako odlazi raditi na neki brod i kako je to samo privremeno odlučila sam zatražiti razvod. Mislim da je i njemu kao i meni laknulo. Moj drugi muž Zoki bio je dijete imućnih roditelja. Nakon završenog fakulteta njegov tata vrlo brzo mu je preko svojih veza našao posao. Zokiju se ne može predbaciti da nije bio ambiciozan. Uz posao završio je još jedan fakultet. Oženio se i rodio mu se sin. No, ni njegov brak nije potrajao, i on se razveo.

Kako sam već rekla poznavali smo se još iz studentskih dana. Sretali smo se povremeno, znali bi kratko popričati a ponekad bi otišli i na piće. Zoki je bio zaokupljen poslom i karijerom i kad bi se god sreli pričao mi je o svom poslu i planovima. Onda se dogodilo da ni sama ne znam kako... Počeli smo se sve češće viđati, sastajati, odlaziti na kave a uskoro i na večere. Započeli smo vezu koja je na kraju rezultirala brakom. Ništa mi nije nedostajalo ali malo, po malo počelo me smetati Zokijevo trčanje za poslom. Odlazio bi rano, vraćao se kasno, nerijetko je radio i vikendima ili bi vikende provodio s poslovnim partnerima i prijateljima. Njegova bivša žena i sin živjeli su u drugom gradu. Redovito je sinu slao novac a posjećivao bi ga barem jedan vikend u mjesecu. Mene nikada nije zvao da pođem s njim a ja baš i nisam bila zainteresirana. Nisam imala neku želju družiti se s njegovom bivšom ženom.
Shvatila sam da je Zoki zabrinut zbog sina. Naime, njegov sin Dario, nije bio, što se škole i učenja tiče na svog oca. Pao je i ponavljao prvi razred srednje škole. Drugi i treći jedva je nekako prošao a sad, kada je trebao maturirati, skroz je popustio u učenju. Dodatni razlog tomu možda je bio i to što se Zokijeva bivša žena odlučila ponovo udati. Stoga je Zoki predložio bivšoj supruzi da se Dario preseli kod nas i da tu završi četvrti razred. Zoki je gajio nadu da će promijeniti Darija i da će ga upisati na fakultet. Najveći problem Dariju predstavljali su matematika i fizika a to je bilo moje područje pa sam spremno prihvatila ulogu instruktorice. Zokijeva bivša žena nije imala ništa protiv da se Dario preseli k nama čak mislim da joj je bilo drago zbog toga. Dario je bio glazbeno nadaren i jedini predmet koji je još u osnovnoj školi volio bio je glazbeni ili, kako se to prije zvalo, muzički. Mama ga je tjerala da ide u glazbenu školu i uči svirati klavir a on je htio naučiti svirati gitaru. Jedno vrijeme išao je u muzičku školu. Naučio je čitati note pa je čak i sam skladao pjesme. Zbog toga su mu u školi nadjenuli nadimak Amadeus.

Dario uopće nije bio glupo dijete. Naprotiv, bio je vrlo inteligentan ali lijen za učenje. U stvari bio je natprosječno inteligentan i to sam vrlo brzo shvatila. Već prilikom prvog susreta stekla sam dojam da mu se sviđam kao osoba. Rado sam mu davala instrukcije a on je na Zokijevo zadovoljstvo i iznenađenje odlično napredovao. Žena sam i znam prepoznati neke znakove. Kako smo često bili sami kod kuće uočila sam da me Dario gleda na malo drugačiji način. No ipak sam mislila da si samo utvaram i da je to za jednog osamnaestogodišnjaka posve očekivano i normalno. Osim toga mali je bio zgodan dečko i da sam ja njegovih godina zasigurno bi me privukao. Moja kćerka Ariana bila je nepunu godinu dana starija od Daria. Uglavnom je vikende provodila kod mene a ostale dane bila je kod bake, tj. moje mame koja je živjela u stanu. Ariana je radila i studirala pa joj je zbog blizine fakulteta i posla više odgovaralo da živi s bakom a osim toga bila je baki na pomoći. Prvo sam pomislila kako bi se Dario mogao zainteresirati za Arianu i nisam baš bila načisto s tim bi li to bilo dobro ili loše. No kako je vrijeme prolazilo shvatila sam da sam ja ta koja zanima Darija. Osim toga Ariana mi je priznala kako ima dečka. Nisam imala ništa protiv toga jer Ariana je bila zrela, pametna i odgovorna osoba, tako sam barem mislila.
Škola je završila a Zoki je potegnuo svoje veze i uspio Daria upisati na fakultet. Ljeto je uzimalo maha i unaprijed sam se veselila odlasku na more. Prošlo ljeto boravili smo tri tjedna u Rovinju i to u apartmanu Zokijevog poslovnog partnera i prijatelja. Bez problema nam je ustupio apartman a pozvao nas je da i ove godine ljeto provedemo tamo. Svidjelo mi se i nisam imala ništa protiv. U želji da se osunčam i nabacim malo boje koristila sam lijepo vrijeme i sunčala se iza kuće u dvorištu. Jedno poslijepodne pojavio se Dario donjevši mi hladnu limunadu. Pogledom me mjerio od glave do pete i mada mi je bilo pomalo neugodno na neki čudan način to mi je ipak imponiralo. Ponudio se da me namaže uljem za sunčanje i nisam ga odbila. Nježni dlanovi njegovih ruku godili su mi i na trenutke negdje u podsvijesti budili grešne misli koje sam nastojala brzo otjerati iz glave.
U petak smo trebali krenuti put Rovinja, no moj muž Zoki rekao je kako zbog obveza na njegovom poslu moramo odgoditi put. To me naljutilo. Shvativši da sam jako ljuta predložio je da ja, Dario i moja kćer krenemo kako je bilo planirano a on će nam se pridružiti kroz nekih 4-5 dana. Nisam imala ništa protiv. Nas troje, Ariana, Dario i ja, spakirali smo stvari i u petak ujutro krenuli smo put Rovinja. Ariana mi je već najavila kako će s nama u Rovinju biti samo do nedjelje kada putuje za Rijeku gdje se treba naći sa svojim dečkom. Naime, roditelji njenog dečka imaju kuću na Malom Lošinju pa će ona s njim put M. Lošinja a tamo će im se pridružiti i neke prijateljice i prijatelji s fakulteta tako da će ljetovanje nastaviti tamo. 



Sretno smo stigli i smjestili se. Komforni apartman s terasom nalazio se u prekrasnoj kući koja nalikuje pravoj vili. Nakon ručka ostatak dana proveli smo na kupanju. Idući dan malo je zahladilo i rominjala je kišica. Iskoristili smo vrijeme za obilazak prekrasnog Rovinja. Navečer smo u jednom kafiću na plaži popili piće i ja sam se povukla u apratman. Odlučila sam odmarati i čitati. Ariana i Dario otišli su se malo prolunjati gradom, otići na pizzu pa možda odu, kako su rekli, u neki klub. Nisam čula kada su se vratili. Već sam čvrsto spavala. Ujutro kad sam se probudila Ariana je već spakirala svoje stvari i bila je spremna za odlazak. Malo sam se iznenadila jer očekivala sam da će za Rijeku krenuti tek poslijepodne. Ponudila sam joj da je ja autom odvezem skroz do Rijeke no odbila je. Pozdravila sam se s njom i krenula spremati doručak. Dario je čvrsto spavao i nisam ga željela buditi. Otišla sam do plaže mada je bilo dosta vjetrovito ali sunca nije nedostajalo. Ležala sam potrbuške i čitala knjigu. U jednom trenutku sam čak zadrijemala. Probudio me dodir nečijih ruku na leđima. Trgnula sam se i podigla glavu. Pored mene je na koljenima klečao Dario i mazao mi leđa kremom za sunčanje. Sa smiješkom na licu opomenuo me kako nije pametno zaspati na suncu. Opet su mi godili njegovi dodiri i nisam se protivila njegovoj želji da me namaže kremom. Krasan grad Rovinj, sunce, šum mora, opuštena atmosfera i nježni dodiri ovog mladog ždrepca u mom trbuhu probudili su nemirne leptiriće. Nasmijala sam se u sebi i lagano zatresla glavom nastojeći odagnati grešne misli koje su mi počele paliti maštu.
Navukli su se oblaci i sakrili sunce. Predložila sam Dariju da odemo u apartman pa nakon tuširanja odemo u jedno malo mjestašce nedaleko do Rovinja gdje se nalazi mali ali jako dobar restoran u kojem pripremaju odlična jela ispod peke. Meni je inače Istra čarobna a posebno mi se sviđa njena unutrašnjost i ta mala pitoreksna mjesta. Prošle godine sam sa Zokijem otkrila ovaj restorančić u koji sam namjeravala odvesti Daria. Sjeli smo u auto i krenuli. Vidjevši restoran i Dariju se svidio. Taj mali gad mi se očito nabacivao i to više nije bio samo plod moje mašte. Tijekom ručka dijelio mi je komplimente a svako malo dok bi nešto pričao dodirivao bi moju ruku što je bio očiti znak želje za zbližavanjem. Ugodan ambijent restorana, mir i prekrasna priroda činili su me dobro raspoloženom. Izvrsno jelo začinili smo ukusnim domaćim vinom i to me još više opustilo. Nakon ručka odlučili smo još malo prošetati mjestom. Dario mi je uz smiješak na licu rekao da su mi se obrazi lagano zarumenjeli, što je očito bilo od vina, i da sam mu sad još više seksi. Pravila sam se da sam iznenađena i nastojeći se uozbiljiti pitala sam ga od kada sam ja to njemu seksi.
-Od prvog dana kada sam te vidio... a posebno od onda kada sam te vidio u kupaćem kostimu gdje se sunčaš... Još više od onda kada sam te vido golih grudiju.- Odgovorio je na moje pitanje Dario.
Zastala sam i kroz stisnute vjeđe pitala ga kada me to on vidio golih grudiju.-Pa kada si se sunčala a mislila si da nikoga nema kod kuće. No ja sam te gledao s prozora svoje sobe.-
Da, mali perveznajk je bio u pravu. Jednom sam, misleći da sam posve sama, skinula gornji dio kupaćeg kostima.

Prolazili smo pored jedne stare konobe i Dario me nagovorio da odemo na još jednu bevandu. Bili smo jedini gosti i sjedili smo u hladu vinove loze uživajući u hladnoj bevandi. Nisam mogla ne primjetiti kako Dario stalno pogledava u moje sise. Ispod haljine nisam obukla grudnjak a bradavice su mi lagano nabubrile te su izazovno stršale kroz tanko platno haljine. Oblaci su se skroz razišli i granulo je sunce u punom sjaju. Rekla sam kako se još stignemo okupati osunčati pa je bolje da krenemo. Platila sam i krenuli smo prema autu. Dario nije izdržao a da me ne pita hoću li se sunčati u toplesu. Odgovorila sam mu kako to ne dolazi u obzir. Želio je znati zašto? Nisam željela pokazivati svoje sise a osim toga baš i nemam neke velike dude.-Možda nisu velike ali su prekrasne.- rekao je Dario.
Vjerojatno je vino učinilo svoje jer zastala sam i pitala ga želi li stvarno vidjeti moje sise?-Naravno, vrlo rado.- Sav ushićen je odgovorio. Osvrnula sam se oko sebe i uvjerivši se da nema nikoga raskopčala sam gornji dio svoje haljine. Razglićenih sisa smijala sam se svojoj ludosti zbog koje se uopće nisam osjećala loše. Dario me s oduševljenjem fotografirao. Sada me više nije trebao nagovarati da ostatak dana na plaži provedem u toplesu. Mali perveznjak oblijetao je oko mene kao pčela oko cvijeta i to mi imponiralo i činilo me opet mladom i poželjnom.

Navečer smo odlučili otići negdje na večeru. Odjenula sam samostojeće čarape i haltere.  Osjećala sam se uistinu seksi. U meni je tinjala žeravica koja je prijetila da preraste u plamen ali mislila sam kako sam dovoljno stara i zrela da se znam obuzdati, kontrolirati i kako ću si dati samo malo oduška i zadovoljstva flertujući s Dariom te kako će na tom flertu sve i završiti. Dario je izabrao restoran. Odveo me u prekrasan restoran koji se zove "Monte". Bila sam izuzetno dobro raspoložena i opuštena. Istinski sam uživala u udvaranju mladog mužjaka koji mi je pravio društvo. Kako je vrijeme odmicalo sve više me brinula ona žeravica koja nikako nije gasnula, naprotiv. Nakon večere i nekoliko čaša izvrsnog i skupog vina Dario je predložio da desert pojedemo na nekom drugom mjestu. Odveo me do jedne ljetne terase gdje je svirala živa glazba. Pojeli smo ukusni kolač a Dario je naručio i butelju vina. Zamolio me za ples i nisam ga odbila. Tijekom plesa privio me uz sebe više nego bi to bilo uobičajno. Privijena uz njega nisam mogla ne osjetiti njegov mladi, nabrekli kurac. Nije mi smetalo, naprotiv godilo mi je i lagano me palilo.
Večer smo odlučili zaključiti laganom šetnjom uz more. Kad me je pitao smije li me primiti za ruku kratko sam razmislila i dozvolila mu. Zastala sam gledajući nebo po kojem je bilo razasuto tisuće zvijezda. Osjetila sam Darijevu ruku oko svog struka i trenutak kasnije kada me privio k sebi i gurnuo jezik u moja usta ona žeravica buknula je pravim plamenom. Strast koja me preplavila ljubeći tog klinca već dugo nisam osjetila. Gorjela sam poput šibice i sve moje kočnice i predrasude su nestale. Rukom sam mu stiskala kurac preko hlača i istinski sam uživala. Dario mi je pomogao raskopčavši hlače i otvorivši šlic... Držala sam u ruci njegov mladi kurac i lagano mu ga drkala. Čučnula sam i to isukano mlado koplje uzela u usta. Pohlepno sam gutala kurac svog posinka i uopće nisam razmišljala o eventualnim posljedicama svog čina. Tog trenutka jedino što sam željela bilo je osjetiti njegov kurac u svojim ustima a za sve ostalo baš mi je bilo svejedno. Dario me rukama čvrsto držao za glavu i nastojao mi ga ugurati sve do jaja. Nisam ga ispustila iz usta ni kada je počeo svršavati. Usta mi je punio velikom količinom tople i ljepljive sperme koja mi se cijedila niz grlo... Izvukla sam njegov kurac iz usta hvatajući zrak. Spustila sam se do mora i slanom vodom isprala usta i lice. Dario je u međuvremenu zakopčao hlače. Uzela sam ga za ruku i požurila ga prema našem apartmanu uz objašnjenje kako moram nešto popiti i isprati usta. Dijelom je to bilo i točno jer u ustima su mi se izmiješali okusi slane vode i sperme. Pravi razlog je ipak bio to što sam gorjela od želje da budem izjebana.
Dok smo se stepenicama penjali do apartmana Dario me čvrsto držao za guzu što me još više palilo. Vodom iznad sudopera ispirala sam usta a Dario me držao za sise i ljubio po vratu. Iako sam imala namjeru prvotno se istuširati odustala sam. Krenula sam u sobu usput se oslobađajući haljine. I Dario se vrlo brzo oslobodio odjeće. Pušenje njegova kurca od prije nekih dvadesetak minuta nije na njemu ostavilo neke posljedice jer vidjela sam da mu se kurac opet nemirno propinje poput mladog ždrepca. Osjećala sam se poput napaljene kuje i uživala sam osječajući se kao kuja. Stoga sam na krevetu zauzela i takvu pozu. Naprćene guze, oslonjena na dlanove ruku čekala sam da Dario u mene zabije svoj kurac. Prstima i dlanom ruke trljao je moju vlažnu i užarenu pičku. Svidjelo mu se što sam obrijana. Prasnuo mi ga je do jaja i zaridala sam glasno od slatke boli koja mi je prožimala utrobu. Gledala sam samu sebe u ogledalu na vratima ormara i to me još više uzbuđivalo. Nakon ustiju sada mi je i pičku napunio svojom spermom.
Otišli smo na zajedničko tuširanje nakon čega smo uzeli mali predah kako bi na terasi popili kavu koja nam je oboma godila. Nakon kave vratili smo se u sobu i nastavili tamo gdje smo stali. Dario se uistinu pokazao kao izdržljivi mladi pastuh. Nisam se mogla sjetiti kada me netko izjebao tako žestoko i s toliko strasti. Zaspali smo zagrljeni i iscrpljeni. Probudila sam se prije Daria. Ustala sam i osjećala se kao da sam čitavu noć kopala vinograd ali bila sam zadovoljna i sretna. Istuširala sam se i pristavila kavu. Tek tada sam polako počela shvaćati u što sam se upustila i razmišljati o eventualnim posljedicama. Iz razmišljanja me trgnula zvonjava mog mobitela koji se nalazio na ormariću pored kreveta. Odložila sam šalicu s kavom i još uvijek posve gola pohitala u sobu. Zvonjava mobitela probudila je Darija. Uzela sam mobitel u ruku i pogledala tko zove. Bio je to moj suprug Zoki. Prošli su me trnci u trenutku dok sam mobitel prinosila uhu. Dario me uhvatio oko struka i povukao na krevet. Izgubila sam ravnotežu i legla na leđa. Stavila sam ruku na mikrofon i tiho upozorila Darija na to tko zove. Njemu to ništa nije značilo... Smiješio se i raširio mi je noge. Bila je to totalno bizarna situacija. Ja razgovaram mobitelom sa Zokijem a njegov sin mi istovremeno liže pičku. Uglavnom Zoki mi je rekao kako će uskoro krenuti put Rovinja te nam se pridružiti. Jedva sam se suzdržavala da ne pustim glasan uzdah zbog Darijevog jezika kojim mi je obrađivao klitoris. Lizanjem pičke Dario me doveo do vrhunca. Nikada ne bi mogla pomisliti da netko tako mlad tako dobro odrađuje posao. Objasnila sam Dariju kako mu uskoro dolazi otac. Nakrivio je glavu i napravio ružnu grimasu. Djelovao je razočarano. Ni meni sad više nije bilo drago zbog Zokijevog dolaska. Da bi ga oraspoložila popušila sam mu kurac jer sam htjela još malo uživati u mladom kurcu i gutanju sperme.
Otišli smo do plaže gdje nas je i Zoki pronašao nazvavši me prije toga na mobitel. Prije Zokijevog dolaska iskoristila sam priliku jer, zanimalo me gdje je Dario stekao iskustvo što se seksa tiče pa sam ga to pitala. Odlučio je biti iskren pa mi je priznao kako je već sa šesnaest godina počeo održavati vezu s jednom ženom iz susjedstva koja je bila udovica i imala je 48 godina. Ona ga je podučila tajnama seksa. No ne samo njega već i njegove prijatelje. Kazao je kako nije bila ni upola zgodna kao ja ali voljela je "mlado meso" i naučila ih svakavim stvarima. Nažalost, neposredno prije nego se Dario doselio k nama ta starija susjeda se udala i odselila iz kvarta. Sada sam bila uvjerena da je ta gospođa kriva zbog toga što se Dario pali na starije žene, pa i na mene. Na moru smo ostali još deset dana ali sada smo se zbog Zokija Dario i ja morali suzdržavati od seksa. Ja sam se ponadala kako je čak i dobro to što je Zoki došao jer ovo što se dogodilo između mene i Daria biti će samo jedna avantura koju treba što prije zaboraviti. No nije bilo tako. Žudjela sam za Darijevim mladim tijelom i njegovim izdržljivim kurcem. To nije bilo dobro, znala sam to.
Dario je koristio svaku priliku dok Zokija ne bi bilo u blizini da me primi za guzu ili poljubi na brzinu. Jednog dana dok je Zoki zadrijemao ispod suncobrana s raširenim novinama preko glave Dario i ja ušli smo u vodu i udaljili se od ostalih kupača. Izdrkala sam mu kurac u vodi a Zoki pojma nije imao. Dario je inače izlazio svaku večer. Vraćao bi se kasno ili bolje rečeno ujutro. Spavao bi čitavo prijepodne a ustajao bi tek za ručak pa bi nakon ručka išao na kupanje. Iskoristila sam priliku jednog jutra kad smo ja i Zoki došli na plažu a ja sam se kao tek tada sjetila da sam zaboravila uzeti knjigu koju sam čitala. Zoki je u međuvremenu sreo jednog znanca s kojim se zaputio prema kafiću. Pozvao je i mene ali ja sam se ispričala rekavši da se moram vratiti u apartman po knjigu. Odjurila sam do apartmana i odmah uletjela u krevet usnulog i zbunjenog Darija. Pojebali smo se na brzinu ali divlje i žestoko.
Po povratku s mora kući uvjeravala sam samu sebe kako ovu avanturu sa svojim posinkom moram svakako prekinuti. Ali nije išlo. Dario me salijetao čim bi se za to ukazala prilika. Na ruku mu je išla i činjenica da Zokija često nije bilo kod kuće. Mali, pervezni i nezasitni gad doslovce me razvaljivao svojim kurcem a ja sam poput zadnje napaljene kuje uživala u tome. A onda se dogodilo... Ne znam što je Zoki tražio u Darijevoj sobi. Mislim da je nešto sumnjao. Bilo kako bilo Zoki je u Darijevoj sobi pronašao dvije moje fotografije. U stvari Dario je te slike isprintao sa svog laptopa i Zoki je kopajući po njegovim ladicama pronašao te fotke. Na jednoj fotki bila sam gola na terasi apartmana a na drugoj sam mu pozirala u samostojećim čarapama, napućenih usana i u bezobrazno kratkoj minici koju sam zadigla otkrivajući svoju obrijanu pičku. Darija nije bilo kod kuće jer je vikend provodio kod svoje majke. Zoki me dočekao ljut kao ris sjedeći za stolom u kuhinji. Na stolu ispred njega nalazile su se kompromitirajuće isprintane fotke. Kada sam ušla u kuhinju i vidjela slike na stolu srce mi je gotovo prestalo kucati. Problijedila sam i ukočila se od straha i nelagode. Zoki je urlao na mene i tražio objašnjenje ali ja sam ga jedva čula zbog adrenalina koji me obuzeo i bubnjanja u ušima. Nijemo sam buljila u slike i u jednom trenutku proradio mi je obrambeni mehanizam.
Ne znam kako mi je ta izmišljena priča pala na pamet ali tog trenutka bilo je to najbolje što sam mogla smisliti. Gledala sam Zokija u oči i lagala mu. Ispričala sam mu kako smo ja i Dario odlučili posjetiti nudističku plažu. Bili smo samo znatiželjni a onda smo ipak došli u iskušenje pa smo se oboje svukli do kraja. Željeli smo da to ostane naša tajna i da njemu, Zokiju, ništa ne govorimo. I narednog dana smo otišli na istu plažu a obzirom da smo jedno drugo vidjeli gole nisam imala razloga golotinju skrivati ni kad smo bili u apartmanu. Priznajem da sam pogriješila ali tada nam se to činilo zabavnim. Zoki me nekoliko sekundi netremice gledao u oči valjda procjenjujući govorim li istinu. Potom se stao prstima nervozno češkati po glavi govoreći da nisam normalna. Skinuti se gola pred njegovim sinom i još mu gola, i odjevena kao kurva, pozirati, to definitivno nije normalno. Uvjeravala sam ga da je to bio trenutak slabosti i da mi je žao. Zoki je psovao poput kočijaša govoreći kako pojma nije imao s kakvom ženom živi. Možda jest sumnjao da je osim golotinje bilo još nečega ali ipak je želio vjerovati da je to bilo samo to. Odlazeći iz kuće dobacio je kako bi možda najbolje bilo da se odselim.
Tek kada je on otišao i kada sam ostala sama a napetost je popustila počela sam drhtati čitavim tijelom. No brzo sam se smirila. Uostalom mogla sam očekivati ovakav kraj priče. Nazvala sam Daria na mobitel. Prvo sam ga pitala je li ga otac zvao. Odgovorio je da nije. Tada sam mu ispričala što se dogodilo a ispričala sam mu i priču o nudističkoj plaži koju sam ispričala i Zokiju. Dario je rekao kao neka ne brinem jer i on će se držati te priče a stari će se nakon nekog vremena smiriti. Na kraju sam Dariju rekla kako sam ja ispala glupa dozvolivši mu da me fotografira a on je ispao teška budala kada je išao isprintati te slike. Sva sreća da nije isprintao neke druge slike jer tada nikakva izmišljena priča ne bi pomogla. Uzela sam one slike sa stola, poderala te ih bacila u smeće. Potom sam otišla do Darijeve sobe. Njegov laptop stajao je na stolu. Uključila sam ga ali nisam ga bez lozinke mogla aktivirati. Pokušavala sam ime, prezime, godinu rođenja... A onda mi je sinulo da sam na nekim njegovim tekama iz škole vidjela napisan njegov nadimak "Amadeus". Taj nadimak je bio točna šifra.
Pronašla sam u laptopu svoje fotografije. Najprije sam ih pohranila na svoj mail a potom ih izbrisala. Jedna mapa mi je privukla pozornost. Pisalo je: vivasex. Otvorila sam mapu i tu se nalazilo nekoliko fotki s mora ali to su bile one skroz bezazlene, da se tako izrazim. Potom je tu bilo fotki nekih jako mladih cura koje su bile odjevene, polugole ili skroz gole. Slijedile su fotke na kojima je Dario gol u društvu nekih od ranije viđenih cura. Neke je on držao za gole grudi, neke su njega držale za kurac... Potom je uslijedilo nekoliko slika malo korpulentnije starije plavuše. Na nekim slikama bio je s njom u društvu sam Dario a na nekima Dario i prijatelj. Obojica su obrađivali tu gospođu istovremeno. Zaključila sam da je to ona žena koja je Darija i prijatelje podučila tajnama seksa. A onda je uslijedio novi šok. Odjednom se pojavila slika moje kćeri Arijane... Lica u krupnom planu zašpricanog spermom. Nisam mogla vjerovati! Trebalo mi je desetak sekundi da se priberem i dođem k sebi. Bilo je još nekoliko slika gole Arijane a potom i one gdje se miluje s Dariom da bi naposljetku naišla na sliku gdje je Ariana nataknuta na Darijev kurac. Gad prokleti, ševio mi je kćer a ja o tom pojma nisam imala. Istovremeno je jebao mene i moju kćerku. Da mi je tad bio blizu oči bi mu iskopala. Mlado, perverzno đubre pokvareno do srži.
Pribrala sam se i trebalo mi je malo vremena da razmislim o svemu. Konačna odluka bila je da spakiram svoje stvari i iselim se iz ove kuće. Učinila sam tako. Privremeno sam se na dan-dva smjestila kod kolegice s posla. Ona mi je pomogla i već treći dan pronašla mi jednu garsonjeru u koju sam se smjestila. Zokija sam nazvala telefonom i priopćila mu kako se nemam namjeru vraćati i kako je najbolje da se rastanemo u miru. Nije uopće burno reagirao. Štoviše mirno je primio tu moju vijest. Dogovorili smo se da si damo malo vremena pa se potom nađemo i dogovorimo o konačnom i službenom razvodu. Složio se sa mnom rekavši da mu se nikamo ne žuri. Kada sam to riješila odlučila sam nazvati kćer Arianu i ozbiljno porazgovarati s njom. Nisam joj rekla na koji način sam otkrila da ima vezu s Dariom samo sam joj rekla da znam i da želim čuti njenu stranu priče. Došla je kod mene. Djelovala je posramljeno i bilo joj je nelagodno. Priznala mi je kako je one večeri u Rovinju, kada sam ja otišla u apartman a ona i Dario na pizzu, popustila Darijevom udvaranju. Otišli su na pizzu pa potom u jedan kafić da bi na kraju završili u jednom klubu. Oboje su malo više popili i završili su na jednoj klupi u parku. Ujutro kada se otrijeznila shvatila je što je napravila pa je zato onako na brzinu i otišla. Svom dečku nije ništa govorila a kada se vratila s mora Dario ju je nazvao. Priznala je da joj se Dario sviđa i uspio ju je nagovoriti da se opet nađu na kavi. Mislila je da će sve završiti na toj kavi ali uskoro su se počeli viđati sve češće i sada uz stalnog dečka viđa se i s Darijom. Nije mi padalo na pamet da joj priznam kako Dario ševi i mene. Nastojala sam biti obzirna i savjetovala sam joj da se okane Daria ako misli sačuvati vezu s pravim dečkom. Što sam drugo mogla?
Vjerovala sam kako će sve sjesti na svoje mjesto. Iskreno sam se nadala da će Ariana prestati viđati Daria. Iako sam se rado prisjećala seksa s Dariom mislila sam da je to gotova stvar. Nešto čega ću se sjećati ali i ostaviti iza sebe. A onda jednog dana uslijedilo je novo iznenađenje. Na stepenicama zgrade u kojoj stanujem sjedio je nitko drugi do Dario. Priznao mi je odmah da me je pronašao jer mu je Ariana rekla gdje stanujem. Nije imalo smisla da tu raspravljamo pa sam ga pozvala u stan. Odmah sam mu rekla da sam jako ljuta na njega zbog Ariane. Nije joj se trebao petljati u život. Kazao je kako mu je žao ali Ariana je njega zavela a ne on nju. Nije imao hrabrosti to mi reći. -Ali imao si hrabrosti snimiti one i onakve fotografije?- Prekorila sam ga. Nasmijao se rekavši kako mu je fotografiranje djevojaka slaba točka. Pitao me bez mnogo uvijanja bi li se mogli ponekad viđati. Rekla sam mu da to više ne dolazi u obzir. Zoki ionako sumnja a sad bi samo trebalo da opet započnemo vezu pa da sazna. Osim toga to više ne dolazi u obzir ni zbog Ariane. Ispratila sam ga iz stana i zamolila ga za diskreciju rekavši mu da sve ono što se između nas dogodilo zadrži samo za sebe. Obećao je da hoće. No, mislite da je odustao od mene?



Nije. Nazivao bi me mobitelom, u poštanskom sandučiću ostavljao mi je ljubavne poruke i stihove, napisao mi je i pjesmu... Molio me da se makar sretnemo negdje na kavi. Uz to rekao je kako je prekinuo s Arianom. A ja, stara koza, opet sam se zagrijala i napalila, te naposlijetku popustila. Nakon jedne poslijepodnevne kave s njim pozvala sam ga u stan. Nedostajalo mi je dobrog seksa i pustila sam ga da prenoći. Tako je opet započelo. Dolazi kod mene dva do tri puta u tednu i uistinu oboje uživamo u nesputanom i divljem seksu. I sve bi to bilo dobro da mi neki dan nije došla Ariana i rekla kako je definitivno prekinula sa svojim dečkom te se sada viđa samo s Dariom. Bilo je to gotovo isto kao da mi je opalila šamar. Dakle, Dario i nadalje ševi mene i moju kćer. Dokle će to trajati i koliko dugo ću uspijevati to skrivati od Ariane ne znam. Pitam se što ako mi Dario jednog dana postane zet? Mali gad sad me drži u šaci. Iako mi nije to direktno rekao shvatila sam da me Dario ucjenjuje. Kažem, nije mi to otvoreno rekao ali shvatila sam to iz njegovih riječi. Ako bi se usudila prekinuti odnos s njim vrlo vjerojatno bi sve ispričao Ariani a možda i svom ocu Zokiju. Zamislite te strahote i sramote koju bi prolazila, kako na sudu prilikom razvoda, tako i u javnosti. Neki dan mi je mali perveznjak Dario rekao kako mašta o seksu s mamom i kćerkom istovremeno. Taj mali gad u stanju je svašta napraviti pa me ne bi previše čudilo da jednog dana završimo u krevetu zajedno moja kćer, ja i Dario.