nedjelja, 19. siječnja 2014.

Stariji čovjek 3

Sutradan u uobicajeno vreme nije bio kod kuce. Pozvonila sam na njegova vrata uvece u isto vreme kada znam da ce biti sa prijateljima, istom onom gospodom privlacnog izgleda i otmenog drzanja. otvorio je , pricajuci o tome kako je imao nekih obaveza preko dana. . . Izvinio se prijateljima i opet me odveo do sobe ovaj put spavace. Veliki lezaj bio je nasuprot vratima, jedva blaga svetlost dopirala je od lampe sa poda, pored koje su stajale rastvorene novine, kao da ih je u trenutcima odmora citao. “upravo igramo jako vazne partije gde ce se veceras znati pobednici u ovoj turi.
Znas igramo i sakupljamo poene na nedelju dana i sada je zavrsno vece, ako ne zuris mozes ostati sa nama taman mozda ako hoces skuvas koju kafu isl. “Pitao me je. Nisam mogla verovati da mu je to prece od mene, ali ona zelja je bila jaca i pristala sam. “samo malo”rekao je , “ipak imamo malkice vremena, “Gurnuo me lagano na krevet, legla sam kao i uvek na stomak okrecuci mu svoju guzu. Namestio se pored mene, vrata su nam bila za ledjima.
Ljubio me oko uveta i gurao jezik u usnu skoljkicu, a rukom mi zadizao haljinicu i stiskao guzu. Spustio je ruku na moju ribicu i mazio je. . . osetila sam njegov prst u ribi prvi put . . . vlazna, zeljna primila sam ga skroz u nju. . . nekoliko puta ga je ugurao nezno, ti njegovi prsti su me izludjivali. . . tog trenutka iz ledja cula sam kako vrata skripe. . . nisam se smela pomeriti. . . shvatila sam da njegovi prijatelji stoje i gledaju nas. . . . ali on je nastavio, a ja se nisam smela okrenuti, samo sam zabila lice u jastuk jos vise. . . on se pravio kao da nisu tu na koji metar od nas. . . postala sam svesna da on vadi kurac iz svojih pantalona, leze preko mene i pocinje da jebe moju ribicu po prvi put. . . boze. . . kako mi je prijao taj kurac. . .
kako je duboko ulazio i kako me je samo sirio. . .blazene misli su mi letele kroz glavu. . . pocela sam da stenjem zadovoljna od njegoviih nabijanja kurca u mene. . . a ako oni stvarno stoje i gledaju kako ga primam u sebe, sta sam onda ja? jedna mala kurvica u njihovim ocima. . . bilo me stid ali nisam mogla prekinuti. . . nisam mogla da zadrzim uvijanje svog tela pod njim. . . a taj stid kao da je dadao jos vise neke zelje za kurcem, jos vise strasti i perverzne zelje da me neko gleda dok se srecno jebem. . . dok primam taj kurac. . . moje telo je reagovalo. . . dizalo se i spustalo pod naletima njegovog kurca, pod naletima mojih skrivenih perverznih zelja koje su se tada otkrila. . .nisam se vise suzdrzavala, moje jecanje i uzdasi su ispunili prostoriju. . . odjednom su trzaji mog tela i jecanje oznacili jako svrsavanje , svrsavanje sa zeljom da se nastavi, da me jebe jos. . . sperma, vrela sperma bila je po mojim butinama. . . Ustao je poljubio me prvo u nos, usta u obraz i pitao da li vazi ono za kafu. Rekla sam. . “da. . . , vazi. “Smogla sam hrabrosti da se okrenem-niko nije bio na vratima, tako da sam se morala pitati da li mi se samo pricinilo ili su oni stajali.
Ustala sam, otisla do kupatila, namestila kosu i neoprana sa mirisom seksa, otisla u sobu gde su oni bili zadubljeni u kartanje. Oni se nisu ni osvrnuli na moje prisustvo, pa sam otisla u kuhinju da napravim kafu. Sva besna besna sam odlucila da nesto preduzmem iz osvete. Pucala sam od muke na njih, cutke kartaju i niko da me pogleda. Ima da me zapamtite veceras. Vec par godina me naprosto progone razni snovi i mastarije. Sve to do skoro je bilo samo u mojoj glavi. Nisam imala hrabrosti da ih priznam ni samoj sebi. Stavila sam grickalice, 4 tacnice, kavu i solje na posluzavnik , skinula sam brus i raskopcala kosulju do pupka, napola sam raskopcala haljinu spreda i skinula gacicee i stavila ih na posluzavnik, pored djezve. Na svu srecu fleka od sperme na gacicama je bilo dovoljno uocljiva izdaleka.
Najpre sam prisla njemu i stavljajuci prvo moje gacice, pa tacnicu na sto, osetila sam njegovu ruku na mojim butinama. Stresla sam se. Stajala sam pored njega a njegovi prsi su doticali moju pickicu, jos mokru od malopredjasnjeg jebanja. Otela sam se nekako tome i krenula dalje. Zastala sam pored sledeceg gospodina naginjuci se nad sto. Osetila sam jezu prijatnosti kada je i njegova ruka kliznula uz moje noge. Prisla sam sledecem, isti moj pokret nad stolom, isti osecaj, drugacijji dodir treceg muskarca medju mojim nogama.
Cetvrti je pitao ”Cero, mogu li dobiti casu vode?” ”Da, odmah cu” odgovorih dok sam najpre tacnicu stavljala pred njega i njegov dodir sam osetila, ovaj put iza kolena. Donevsi mu casu sa vodom, zastala sam u polusavijenom polozaju jer je njegova ruka zasla ispod moje suknje, a prst, napipao moju ribicu. Ko u bunilu od neobicne strasti pomakla sam se, gledajuci oko sebe sta cu. Tada je moj starac , ako ga tako mogu nazvati jer po godinama jeste bio star ali ostalo. . . , pokazao na stolicu u uglu i pokret koji je znacio da je prinesem i sednem kraj njega.
Vece je odmicalo, ja sam ih sluzila, sa istim onim dodirima medju mojim nogama, a on je gubio. . . U dimu cigareta, mirisima skupih muskih parfema osecala sam se cudnije nego ikada, a moja neodredjena zelja i strast su se pojacavali. . . Igra je postajala napetija i jednog trenutka on je progovorio. . . “dodji sedi mi u krilo, jedino jos ti mozes da mi doneses srecu” Ustala sam , on se malo odmakao od stola, i htela sam sesti na njegova kolena. Osetih da me obuhvata oko pasa i namesta drugacije, sela sam duboko u njegove skute, a pod haljinicom osetila njegov opet nadignuti kurac, koji se nasao tacno izmedju mojih nogu.
Pogledala sam okolo i videla da su lica ostalih igraca bila i dalje ozbiljna kao i pre, zadubljena u igru. NJegov se kurac poceo mrdati, a ja sam morala ostati mirna. . . U jednoj ruci je drzao karte, a drugom je lagano podizao skutove moje haljinice. Shvatila sam da je on pre nego da sednem izvadio svoj kurac iz pantalona. . . Misli su mi stale. . . jednostavno nisam mogla vise da mislim . Polako, polako moja se haljinica zadizala i jednog tenutka sam osetila kozu njegovog kurca medju mojim nogama. Malo se spustio nanize, drzo karte i dalje, a drugom rukom preko mog bedra, namestio kurac na ulaz u moju pickicu, vrelu, mokru. . .
Trudila sam se da se na meni ne vidi sta se desava. . . Poceo je da ulazi, da ulazi tako lako, a opet terajuci me svojom debljinom da sam morala koliko tliko se malo namestiti. Nagnuo me je napred tako da sam rukama bila oslonjena o sto. Sva lica su i dalje bila ozbiljna udubljena u karte. “uzmi karte a ja cu ti pokazivati sta da igras”rekao je i dodao mi ih. Uzela sam ih u ruke, a on je svojim hvatao moje kukove i namestao me kako bi mi ga sto dublje nabio. “Baci prvu s leva” Cula sam ga. . “AHMMMa odgovorila sam jer je tog trenutka usao skoro skroz. . . tresla sam se od neke cudne drhtavice. . . “jesi li igrala nekada ovu igru ” Pitao me je a glas mu je poceo podrhtavati. “NNe, ah, nnisammm” Odgovorila sam svesna da se ne mogu prikriti. Pogledala sam , ali lica saigraca su i dalje bila ozbiljna kao okrenuta razmisljanju i kartama. “Hoces li da te naucimo ovoj igri” pitao me ponovo, nabijajuci mi istovremeno kurac jos vise. . . ” DDa, dddda, hhhtella bbih”, ruke su mi pocele drhtati i tek sada sam videla da ostali poprimaju crveniju boju u licu, a pogledi im skrecu ka meni, . .
Sada sam vec sama pocela da se nabijam na njega, gledala sam siroko otvorenih ociju, cas jednog, drugog, cas treceg. . . karte su mi ispale iz ruku. . . odigao se od stola, odigavsi i mene, sada je stajao i zustro jebao sledja, dok sam je bila polegnuta napred obuhvatajuci rukama ivice stola. . . “ah. . . ahhhhhh, . . . ahh. . . ahhhhhhhhhh. . . . aaaaaaaaaaaaaaaaaaa”svrsavala sam potaknuta cudnom i perverznom situacijom u kojoj sam bila. “Cekaj malo, ipak sam ja star covek treba mi malo odmora, . . . dodji ovamo. . . . poveo me je a kolena su mi klecala. . . . u njegovoj spavacoj sobi, ugasivsi lampu, ostao je mrak i samo je iz susedne sobe svetlo st obasjavala konture namestaja i nas.
Kazem nas jer za nama su posla i ostala trojica. Polegao me na krevet. Lezala sam lica zagnjurena u jastuk. . . prisao mi je nezno i rekao ”cero, svesna si svoje lepote, a svaki od njih ce osetiti drugu mladost ako te samo maze. . . ucini im to molim te. . . zbog mene. . . nisu oni kao ja , oni ne mogu tako, ali i meni treba odmor bicu tu u fotelji, a ti se opusti, ne mogu oni mnogo. . . ja sam drugaciji, ajde cero, . . .
“Cutala sam, on se odmakao i cula sam kako je seo u pomenutu fotelju, a krevet se ugibao od njih trojice koji su se peli ka meni. Osetila sam njihove ruke na mojim nogama, guzi. . . neciji prsti su mi sirili ribicu i guzu. . . osecala sam jedan prst u ribi drugi u guzi. . . ulazili su, necije ruke su bile svuda po meni. . . u meni. . . . pocela sam se uvijati na krevetu od slasti, . . . jednog trenutka napipala sam jednog od njih shvativsi da su mu pantalone otkopcane i da slobodnom rukom drka. Dodirnula sam mu ruku i on je sklonio a mlohavi kurac mi se nasao u ruci. I dalje s am imala punu guzu i ribicu prstima ostalih.
Pocela sam da mu drkam , drkala sam mu i mazila jaja, dok nije poceo da se dize. Jos jedan se nasao pored mene, sa druge strane. Uhvatio me za drugu ruku i prineo svom kurcu. Sada su dvojica bili pored mene, drkala sam im a jedan sa prstima u mojoj guzi. Primicali su se blize i blize mom licu. . . nisam mogla da odolim . . . otvorila sam u sta i pocela da im pusim, naizmenicno, jednom, pa drugom. . . treci je legao preko mene i ugurao poludignuti kurac u moju picku.
Cudno, ali i tako poludignut prijao mi je unutra. Jebao me svojim smezurenim kurcem. “Auhh, auhh, aaa, ahhhhh. . . AAAAAAA”cula sam sebe kada je starac koji me jebao sve vise ubrzavao nabijanje izvadio ga i svrsio po mojoj guzi. On i ovaj sa moje desne strane su zamenili mesta. . . sada me je drugi jebao a ovome sam pusila, drkala naizmenicno sa trecim. . . na trenutak sam bacila pogled sa strane i videla da moj pravi jebac, starac sa velikim , debelim kurcem, sa jakom potencijom uprkos godina, drka i ne skida pogled sa mene. . . ako sam sve to tacno videla u skoro tami sobe. Jos jedan mlaz sperme po mojoj guzi. . .
Na red je dosao treci. . . opet sam bila jebana u picku a dva kurca su se smenjivala u mojim ustima. . . . i treci mlaz sperme. . . “Cero, vracas nas u zivot”promumlao je jedan od dvojica kojima sam pusila i kome je zacudo kurac bio ponovo dignut, cini mi se cvrsci nego malocas, dok mi ga je nabijao u picku.
“dodji sedi na mene” opkoracila sam ga i nabila se na taj staracki kurac, uspinjala sa i ponovo nabijala. . . “aaaaaaa. . . . . aaaaaaaaa. . . ahhhhhhhhhhhhh”otelo se iz mene kada su me cvrste ruke stegle oko ramena i najdeblji kurac , kurac moga pravog jebaca poceo jebati u guzu….bila sam u sendvicu, a NJEGOV kurac mi je ispunjavao rupicu. . . Svrsavala sam kao pomahnitala…Njegova sperma me je opet napunila. Gledala sam oko sebe, svi su lipsali. Niko ni reci, samo hropac i borba za vazduh. Moja osveta je uspela. Prisla sam stolu, uzela gacice , obrisala jos curecu spermu i namerno ostavila na stolu za uspomenu i dugo secanje i vratila se u moj stan. Da me nije prekinula mama telefonom, zaspala bi u kadi.

Stariji čovjek 1

Proslo je dosta vremena od gimnazije i nezaboravnih uspomena. Sada sam u braku, mogu reci sa zadovoljstvom, jako srecnom. No o tome mozda nekom drugom prilikom. Ovo je nesto cega se uvek rado secam. Desilo se pre jedne decenije.
Nesto pre nego sam napunila 17god, u nasu zgradu državnih namestenika u Novom Beogradu, vrata do vrata uselio se jedan stariji covek, tek penzionisani spiker RTSa. . . nesto oko 60g, vitalan, cist, a njegova pojava, lik i parfem me mislima vratilo u vreme jos iz osnovne skole i mojih prvih odnosa sa starijim gospodinom iz parka, kad sam tek napunila 13 godina. Upoznali smo se u liftu, a i cesto vidjali sa balkona na balkon, razvojem dogadja nesto kasnije ili ja kod njega ili on kod mene. kada sam bila sama kuci. Koristili smo vreme dok je moja majka bila na poslu, u Traumatoloskoj, a otac pukovnik nije ziveo snama jos od razvoda. Ti susreti sa tim starijim covekom su unosili vedrinu u mene koja mi je tako nedostajala. Dozivljavala sam ga ko da sam ceo zivot provela snjim i osecala se neverovatno zadovoljno i posvema ispunjeno. Neverovatno me podsecao na gospodna s kojim sam iskusila prvi sex, kad sam napunila 13 godina. Satima posle sam vrtila u sebi nase susrete i razgovore i poredila sa tim likom, koji je misteriozno dosao i misteriozno nestao iz mog zivota. Jedva sam cekala da se sretnemo opet. Toliko sam bila opcinjena njime da sam za manje od mesec dana zanemarila i momka, skim sam bila u vezi. Proredila sam izlaske. Proredila sam telefoniranje sa drugaricama. Sva sam se menjala zbog njega.
Kad sam shvatila te promene u sebi, pocela sam da se sve vise i vise doterujem za njega. Za njegove posete meni volela sam da oblacim maminu kucnu haljinu, njen bademantil ili slicno kada god bi bio kod mene, mada to pre nisam nikad nosila. . . palila me misao da se njegovi pogledi zadrzavaju na mojim namerno nevesto pokrivenim grudima bez brusa. Spremala sam se dugo u mislima za nove trenutke. Pocela sam da oblacim kratke haljinice; posebni trenuci su bili za mene kada sam mu okretala ledja nalazeci neki izmisljeni posao, samo da se sagnem ne savijajući kolena, tako da mi guza strsi visoko. Osecala sam jako uzbudjene dok se delovi haljinice zatezu i dizu, jer je mogao slobodno da vidi moje cipkaste gacice i guzove. Imala sam osecaj kao da nesto jako nezno mili uz moje noge od stopala, navise. . . navise. . toplina u stomaku je postajala sve veca. Ribica mi se u tim trenutcima jako vlazila, adrenalin je plavio moj stomak. . . Onda sam nasla jos jednu mogucnost koja me palila. Nabavila sam za njega nekoliko novih nemoguce kratkih haljinica koje su se kopcale napred. Kada sam bila sa njim ostavljala sam donje dugmice raskopcane, a namestala se tako da je mogao videti barem donji deo moje ribe u poluprozirnim gacicama od cipke, koje su uvek odgovarale boji haljine. Namerno sam ih zatezala na gore da se lepo vidi obris poluobrijane i fazonirane ribe. Ne mogu opisati kako sam osecala u sebi jake impulse, talase zestokog uzbudjenja. . . da li zbog tog zavodjenja i igre koju sam igrala sa njim ili pomisli na njegovu pojavu koja je za mene bila pravi izazov. . . ili me je mozda palio njegov parfem vracajuci me u proslost i sva ona divna moja prva jebanja u skolskom parku sa starijim gospodinom. Silno sam zelela da mu pricam o tome.
Malo pomalo , poceli smo pricati i o ljubavi, seksu. Tada bi se moje lice crvenelo od uzbudjenja, dok je njegov barsunasti , topao i dubok muski glas drhtao da se suzdrzavao kako bi govorio razumljivo. Rekao je u jednom momentu, gotovo molecim glasom da dugo nije imao seks. Prvo sto sam pomislila: “kako bi to bilo kada covek nije godinama imao seks nisakim, koliko bi me onda zeleo. . . sta bi mi radio. . . sa koliko strasti i nestrpljivosti. . . ?” Dala bih sve da zagospodarim njegovim strastima, da ga jasem kao konja i da me nose njegove strasti. Morala sam nesto da preduzmem.
Tog dana je opet sedeo na trosedu kao i obicno. . . nosila sam jednu od mojih besno prekratkih haljina donje dugmiće nisam zakopcala namerno i sela preko puta njega, dozvoljavajuci mu da moze da prepozna moju ribicu kroz jedva skrivajuce gacice . Nesto snazno. . . nesto sto se cini se moglo ne samo osetiti , moglo se dodirnuti bilo je medju nama tog trenutka. . . Njegov topao glas prekinuo je tajac: “Kada bih ponovo mogao da osetim dodir zene i miris zenskog tela, mislim da bi mi to bilo zadovoljstvo vece od bilo koga koje covek moze da ima“, rekao je, gledajuci kroz mene, pogledom koji se kretao kratkom putanjom od donje ivice moje haljinice do mesta gde se mogla razaznati moja vlazna ribica. Htela sam da ustanem, legnem preko njega i nabijem sa na taj kurac koga vec neko vreme zelim u sebi. Nesto mi nije dalo. . . nisam se mogla pomeriti,,”pppa sta bih ja. . . mislim. . mogla uciniti. . . “, jedva sam mu promucala. “Ako ti nesmeta. . . dozvoli mi. . ja bih hteo. . . ako hoces mozes mnogo. . . lezi ovde pored mene. . . necu ti nista. . . voleo bih samo da mogu da . . . lezi na stomak. . . ako moze . . . ja bih samo da osetim tvoju guzu pod rukom. . . samo to. . . da je malo mazim. . . nista vise. . . samo to. . . molim te. . . “. Ustala sam kao hipnostisana, legla polagano na krevet, prisao je sa troseda pored mene, legao postrance do mene. Osetila sam toplu ruku na onom mestu iza kolena. . . drhtala je. . . lagano. . . lagano. . . kao da se plasi da cu pobeci ili nestati kretao ju je navise. . . jos vise. . . pribio se uz mene. . . njegov kurac sam osecala na butini preko njegovih pantalona. Pulsirao je . . . Ruka mu se nasla na mojoj toploj guzi. . . mazio je , stiskao nezno podizuci tako moje guzove da mi se i ribica pomerala i vlazila. . . Cula sam da dise uzbudjeno, da se suzdrzava od zelje . . . tada sam shvatila kako i ja disem kao nejebana devica kojoj je po prvi put da oseti pravog muskarca pored sebe. Okrenula sam se da se oslonim ledjima na njega, moja guza na njegov kurac. . . Pravio je male pokrete nabijanja. . onako preko odece. . . Trudila sam se da kontrolisem svoj dah. Najednom osetila sam da je ustao. . . izvinio sa da mora ici i nestao. Ostala sam zbunjena, popaljena. Pokusala sam se otrezniti od zelje pod tusem ali nije pomagalo. Sledeceg dana pozvonio je , otvorila sam vrata a pogledi su nam bili cudni, vezani. . . bez reci, tiho i polako prisla sam krevetu, ne gledajuci u njega. Legla sam kao juce. Prisao je. . . ponovo isti dodir, isti osecaji, ista vrelina u meni. . . ocekivanje. . .
Kada sam ocekivala da osetim makar njegove prste ispod mojih gacica, ustao je naglo i otisao, kao i juce. . Sledeceg dana otisla sam ja kod njega. Gledao me je jos sa vrata njegovog stana kao ulazim i stajem nasred sobe. Sada je on prisao krevetu i legao postrance. Namestila sam se pored njega, a kako mu je ruka krenula navise uz moje noge. . . pomerila sam svoju slobodnu ruku do njegovog kurca i. . . pocela ga trljati. . . onako preko odece. Imala sam potrebu da ga jako stegnem iako znam da bi ga zabolelo. Neka ga boli, neka oseti i podeli bol moje zelje. Drhtavim prstim sam mu otkopcala pantalone i osetila kako raste u ruci i razdvaja mi prste. Bio je nabrekao bas kako sam volela, nestrpljivo sam ga obuhvatala svojom sakom. Pocela sam da mu povlacim kozicu gore , dole, ujednacenim pokretima kako je on mesio moju guzu. Kakav je to dodir samo bio. . . osetiti tako vreli i nabrekli kurac u svojoj ruci. Ribica mi je sva bila mokra, zelela sam ga u sebi. Drkala sam mu polako ne ubrzavajuci da ne bi svrsio brzo, zatim masirala mu koren kurca ispod jaja pa opet drkala, nezno mu stiskala i jezikom mazila jaja koja su postajala sve vlažnija od mog jezika. Nagradio me uzdasima, koji su jos vise palili moju pozudu i mastu.
Drugom rukom sam uspevala da mazim ribicu dodirujuci klitoris.Polako sam milovala jer sam znala da bih i ja brzo svrsila, ako ubrzam. Njegova saka je uplovila ispod mojih gacica, a jedan prst se priblizio mojoj guzi, stvarajuci u meni vrelinu i opijenost. . . “Aaaaaaaahhh” jeknula sam kada je njegov prst jedva malo rastvorio i pokusao uci u moju guzu. . . oboje smo shvatili sta sada treba! Tajac i paraliza. Neko vreme smo goli lezali u krevetu i razmisljali.
Uradila sam ono sto mi nije padalo napamet da cu uraditi, ustala sam i onako kao pripita, pomalo se teturajuci otisla iz njegovog stana. . . bila sam opijena od zeljeza njim, od iscekivanja kurca u sebi i kajala se onog trenutka kada sam zakoracila u svoju sobu zbog toga sto nisam otisla dalje zajedno sa svojom zeljom, sto ga nisam podstakla da uradi sta mi je trebao da uradi, sto sam prekinula nasto tako jako, a mocno, osecaju kojem se nisu mogli porediti ni sa cim od pre.
Narednog dana, nisam cekala uobicajeno vreme kada se vidjamo, krenula sam malo ranije u jednoj od mojih prekratkih haljinica sa kopčanjem napred. Ostavih ju raskopcanu sem gornjeg dugmica. Dosla do vrata svog stana i zastala, vratila se nazad, svukla gacice i iz kupatila dohvatila mirisljavu kremu . Posula sam je na vrhove svojih prstiju , rasirila butine i nezno namazala otvor svoje guze, gurnuvsi kremicu svojim prsticem dublje unutra. Ne brisuci ruku i prste od kreme, jer mi nije ni palo napamet, otisla sam k njemu. Ovaj put nisam zvonila, pokucah i gurnih kvaku. Nije bilo zakljucano, kao da je znao da cu doci.
Stajao je nasred sobe, a kada me video, skinuo je svoje pantalone i gace brzinom odmah i brze od odmah. Cak i onako jedva mu podignut kurac davao je prave signale od sebe. Prisla sam krevetu i legla na stomak. Bez reci legao je pored mene i osetila sam kako se krevet njise pod njegovom tezinom. Njegova ruka je bila medju mojim butinama i zavlacila se pod haljinicu. Na trenutak je vrludala po meni, dok nije shvatio da nemam gacice. Spustio je svoje prste do otvora moje guze i osetio vlaznost kreme, na trenutak ponovo je zastao.
A onda. . . prevalio se preko mene, . . osetila sam njegovo telo na meni, njegov kurac koji je sad porastao, medju mojim butinama. Odigao se malo, uzeo ga u ruku i. . . dodir vrha njegovog kurca na otvoru moje guze, naterao me je da se stresem od zelje. . . “Mmmmmmmm. . . . mmmmm. . AAAAA. ahhhhh” izlazilo je iz mene, kako sam osetila da ulazi. Mislila sam da je veci deo usao u moju guzu. . . kad me je obuhvatio rukama ispod pazuha i ramena, ali tek onda je pocelo nabijanje u mene. Imala sam utisak kao da njegovo nabijanje traje. . . traje kao da se milimetar po milimetar taj kurcac zabija u mene i kad god sam mislila da je skroz usao, on je nastavljao dalje, dalje , polako. . . jos. . . moje telo se bez moje kontrole pocelo da izvija, mota, drhti pod njegovim , moje ruke su pokusale da me odignu od kreveta, ali su njegove bile jace i drzale me pod sobom. A on je jos ulazio. . i. . . napokon. . . osetila sam kako njegova jaja udaraju o moju ribu, a kurac cinilo se da je usao u grlo. . . kako je samo zabolelo. . . o Boze kako je samo bio lep taj bol, opijao me i bilo mi ga malo. . . kako me samo sirio sada ne mrdajuci se i kako je bio mocan u svojoj starosti, velicini, mirisima parfema i nasih tela koji su se mesali tu i sada dok sam ga imala u svojoj guzi, tako zeljnoj pokreta i topline kurca .
A onda je taj prvi bol prestao i razvedrilo mi se pred očima. Izgleda da je kurac u meni od tog momenta delovao ko tableta protiv bolova i smirivao me. Ko da je znao šta se desava u meni poceo da se pomera vrlo malo napred nazad, a kurac je klizio kroz mene izazivajucu neverovatan osecaj srecnog bola. To sporo pomeranje i to malo nabijanje meni se cinilo kao nesto ogromno sto se ne pomera samo u guzi, vec pomera moje telo, dusu i moju zelju za onime sto sam iskusila od pre da je vrhunsko. . . jos vise. . . jos vise u samo Nebo strasti. . .
Prodirao je , a ja sam srecna drhtala. . . nabijao ga je sve jace. . . ja sam ga rado primala. . . nabijao je. . . nabijao ga do jaja pa izvlacio polako stvarajući slatku bol, koja je sve manje bolela. Krv je sikljala kroz glavu i celo telo i sve mi zujalo u glavi. Ispustih krik olaksanja, a on ga na to brze i jace poce gurati klizavi kurac u moju rastvorenu guzu, koja je bila za njega namazana i vlazna, sad spremna za njegov kurac u sebi, . . . ubrzavao je jos . . . jos vise, . . a onda sam cula sebe kako vrištim od strasti, lepote bola, lepote uzitka. . . aaaaaah. . . aaaaaaaaaah. . . . . . . . aaahhhhhhhhhhhhhh. . . . spustio je ruku ispod mog tela, ne prestajuci sa jebanjem do moje ribe, . . . . mhhhhhhhhh. . amhhhhhhh. . . mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, nežno je dodirivao moj klitoris, milovao prstima. Jebao me u pravilnim ritmovima koje sam sve spremnija sacekivala i uzvracala kako sam znala i umela. Uspela sam da se konsolidujem sa njegovim naletima kurca u mene i uzvratim mu istom merom. Gorila sam i buktala od uzivanja, zelela da vecno traje. Ma sta vecno, vekovima duze od vecnosti. Osetih da nešto struji po meni, od kicme, stomaka, pa sve jace i jace. Tad sam se pocela tresti od orgazma koji je odizao i moje telo i njega zajedno, kolena su mi se sama grcila a on pokusavao da me zadrzi i nastavljao da me jebe po svaku cenu. Htedoh da mu recem, stani da uhvatim vazduha, ali ne smogoh snage od lepote uzitka i prepustih se njegovom kurcu da me nosi i vodi gde god zeli.
Pod tim njegovim naletima kurca dozivela sam za par minuta novi i jos jaci orgazam. . . svrsila sam tako jako, duboko, neobicno. . . da cinilo seda bas taj nikada necu moci da zaboravim. Drhtavica u meni se ponovo javila, ko onda kad sam sa 13 prvi put svrsila sa gospodinom u parku iza skole. Riba mi je procurila, kao da sam se jebala u ribu. Kapala je po carsavu i prosirivala se fleka ispod mog tela. Tezina njegovog tela me sprecila da poletim na Nebo i ostanem tamo. Stisci njegovih ruka na mojim ramenima su me vratili u stvarnost, on je stenjao i stiskao zube, cvileo pupajuci spermu u mene. Ne shvatih što je govorio, ako je i bilo suvislo. Bespomocno se svalio na mene i hvatao vazduh. Nije ni pokusavao da ga vadi, a i nebi mu ni dozvolila. Neka ga u meni. Tako je najlepse. Zaspala sam. Probudio me i rekao da moram da se vratim u stan, preko nego mama dodje sa posla.

Stariji čovjek 2

Gledala sam TV i cekala da mama ode u nocno dezurstvo. Radovalo me što traje do ujutro i subotom je uvek svega i svacega i nikada me ne zove kuci. Vrtila sam daljinsko i grickala semenke. Iako sam znala da obicno uvece igra karte sa svojim prijateljima pribliznih godina, htela sam do njega. Nije mi to bilo vazno, jedino sam htela da ga osetim isto kao pre. . .Lomila sam se u sebi, sve nekako glumeci mir dok keva konacno nije otisla da radi. Odjurih do telefona kao sumanuta. Promucala sam mu neko izvinjenje sto ga iznenada zovem subotom posle 9 i zamolila ga da na trenutak barem budemo nasamo.. . nekoliko sekundi tisine zabile su mi se u srce kao noz. Proklela sam sebe sto ga zovem, zar ce da me odbije..przila me tisina. Zatim spas, njegov glas: „Svakako, samo da odlozim drustvu za preferans, da necu da stignem na vreme . Ti dodji, dok ja telefoniram.“ Spustih slusalicu i sjurim se u sobu da odbacim gacice i nabacim najkraću haljinu što imam. Uhvatila me panika, jer nijedna mi nije bila dovoljno kratka. Izabrala sam belu sa kopcanjem spreda. Zatim sam u kupatilu obavila predradnje i brzim koracima krenula do njega. Sacekao me pred vratima i bez reci odveo me do radne sobe. Par koznih fotelja i dvosed, kao i polica sa knjigama odavale su neku vrstu njegove privatne biblioteka. Lampa je bila upaljena. Naslonila sam se ledjima na jednu od fotelja. Gledala sam ga pravo u oci dok se cutke skidao i raskopcala sam haljinu da je sama pala. Mislim da ne treba pominjati da je mojoj guzi bila mirisljava krema, koja se topila. Prisao mi je bez reci i skinuo kosulju. Grudnjak nisma imala. Okrenuo me tako da sam bila stomakom oslonjena na zadnji deo fotelje. Jednom rukom me uhvatio ispod pazuha i ramena i savio unapred, a drugom podigao zadnji deo moje haljine. Trenutak cekanja, a onda sam osetila kako nabija kurac u mene u moju guzu. . . nimalo sporo kao nekidan, najednom, u samo jednom nabijanju bio je ceo u meni. “Aaaaaaaaammhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaa”, nisam mogla a da ne jeknem od slatke boli. Udarila mi je krv u glavu i poceh disati na usta.
Sada me je obema rukama obuhvatio oko ramena i zestoko jebao u taj moj mali otvor koji je primao taj nabrekli kurac ni sama neznam kako. Jebao me svom snagom, nabijao ga do jaja, tako da je celo moje telo odizao od poda. .mutilo mi se u glavi, stenjala sam i pokusaala da uhvatim vazduha dok me njegov kurac bez pardona i respekta jebao, onako dusmanski. Pocela je da me hvata nesvestica od boli a onda je bol nestala i postajalo je sve lepse i lepse, dok me besramno jebao. Probijao me i probijao, jedva sam uspela da uzvratim pokrete i onda jos nekoliko trzaja i dubokog nabijanja, kolena su mi klecnula kad je predorgazam krenuo, dalje se nicega ne secam. Izgubila sam se na neko vreme od snage orgazma. Pojma nemam kad i kako je njegova sperma napunila moju guzu, jos me drzao taj orgazam. Bila sam jos uvek nagnuta nad foteljom kada ga je izvadio. Osetila sam ga tek kad je uzeo maramicu i poceo da me brise od sperme. Kad je zavrsio zagrlio je moje moje butine, poljubio ih pa poljubac pravo u supak i ceprkao ribicu koja je jos curila od orgazma i pomilovao mi klitoris. Uspravio se i drugom rukom mi milovao grudi i podigao te ljubio vrat i potiljak. Zatim me okrenuo oko sebe, ljubio vrat, bradu u usta. Osetih na ribi kako mu se opet dize ta zver od njegovog pohotnog kurca. Mrdao je bokovima i milovao kurcem po ribi i dalje ljubio. Uhvatila sam ga za kurac i pocela trljati uznemirenu ribicu njegovim opet nabreklim kurcem. „Jesi li vecerala?“ upita me? „Nisam“, odgovorih. „Izvoli“ , rece on. „Hvala, ne mogu, mozda drugom prilikom“. „Punudjena –pocascena“ rece on. Nisam mogla staviti ga sad u usta, bih da mi nije bio u guzi, ali nisam jos bila spreman za ovo. Bilo mi je mnogo. Navukla sam haljinu i krenula, otpratio me do ulaznih vrata. Namerno se nisam odmah kupala, zeljna njegovog mirisa po meni, natocila sam Martini i polako ispijala. Tu noc sam sam dugo ostala budna razmisljajuci o svemu, o meni, o mami, o ocu, o njihovom razvodu, o njemu, a na kraju sam samo o njemu mislila, o njegovom kurcu, o onome sta sam osecala. . . Mislila sam o tome otkud coveku u tim godinama takva potencija? Znam da ima jako vitalnih ljudi, koji mogu do kasne starosti, ali ako je tako a on godinama nije imao seks, onda je znaci cesto masturbirao. . . razmisljala sam o idealnoj velicini njegovog kurca. . . sve mi je to prijalo kao najuspaljenijoj siparici a istovremeno zbunjivalo. . . pa nisam ja klinka bas bez iskustva i tome slicno. Na jedvite jade sam se odvukla do kreveta. Svejedno dugo sam spavala nekim cudnim snom u kome je bilo samo strasti i zelje. Mama je uspela da me probudi tek za rucak i izvuce iz kreveta. Gledala me sa smeskom svedoka koji je sve video i znao. Nisam se osvrtala. Rekla mi je da promenim carsav jer je sperma i dalje curila iz mene dok sam spavala i zagrlila me i poljubila u oko i obrvu i tapsala po ledjima, kao znak odobravanja. Ohrabrena stegla sam ju oko struka koliko sam mogla i ponavljala: „Volim te mama.“ Otisle smo u trpezariju da rucavamo i polako smo jele dok smo cavrljale o svemu i svacemu. Kad smo zavrsile, mama me uhvatila za ruku i rekla: -„ Nemoj da zatrudnis pre mature, jer izbacice te iz skole“. -„Ma necu zakeviti, ne brini“. -„A što ti je sa momkom, da ga nisi ostavila zbog njega“? –„Ma nema veze, vidjamo se u skoli i posle“. „Ostavices to dete, znam kako to ide. Kad osetis pravoga u sebi , ne zelis da to ikad vise prestane. Jedva si prebolela onoga kad si isla u 7.mi osnovne“, nastavila je mama. „Kad je nestao dugo dugo nisi nisakim razgovarala. Jedva sam te vratila u normalan zivot. Bojim se da ne puknete pre mature. Nadam se da ce da te isprati do mature, da te ne salomi raskid“. Nisam nista govorila, samo sam stisla mamu oko struka u naslonila glavu na njene grudi. Jecala sam od srece, ona mi je mazila kosu. Zazvonio je telefon i mama je podigla slusalicu. „Kolega sa posla zovem, idem na drugi telefon“ i otisla je u primacu. Ja sam se znatizeljno primakla telefonu i prisluskivala nepoznati muski glas:

Cucala si u tus kabini prislonjena uz zid, ruke su ti vezane lisicama za cesmu,topla voda se slivala po tvom prelijepom tijelu u tvojoj glavi ludilo strah panika a ipak si osjecala pozudu.Usao sam u kabinu uzeo sampon i tusirao se stojeci pored tebe gledala si u moj nabrekli kurac pokusala si da ga dohvatis jezikom ali ja se okrenuh i odoh.Vrijeme je prolazilo a nista se nije desavalo pokajala si se sto si pristala na tu igru al sad je bilo kasno osjecala si se ponizeno cuceci vezana u kupatlu.Usao sam na trenutak i odmah si zavristala odvezi me ne zelim,uzeo sam tvoje gacice nabio tih usta izgasio svjetlo i izasao,ostala si u mraku potpuno bespomocna.Cinilo ti se da si citavu vjecnost tu,osjetila si jak stisak na bradavici nisi mogla da vristis od gacica,bol je prosao kroz citavo tijelo i najednom prestao nista se nije desavalo osluskivala si ali nikakvi zvuci nisu dolazili do tebe!osjetila si jezik na vratu koji je lagano klizio niz kicmu dosao je do guze i tu zastao,namjestila si se u pogodniji polozaj i isturila guzu zeljela si da predje preko nje da osjetis taj njezni dodir jezika na svom cmaru ali umjesto uzitka dobila si par samara po guzi boljelo te bila si na granici placa tijelo ti se grcilo ne znajuci sta da ocekuje.Opet si osjetila jezik priblizavao se guzi i presao lagano preko cmara pokusavala si da se nabijes na njega da ga osjetis sto jace sspustio se na tvoju pickicu i polako prelazio preko nje prijalo ti je al ubrzo je uslijedila kazna malo uzivanja malo bola,uhavatio sam te za kosu snazno da nisi mogla da pomjeris glavu cuo sam tvoje mumlanje od bola ali nisam na to obracao paznju vec sam poceo da te udaram po pickici nisi mogla da se odbranis bila je izlozena na milost i nemilost mojim rukama,naizmjenicno sam te udarao i prodirao prstima u tvoju natecenu picku.Pocinjala si da uzivas u toj igri,ubacio sam ti dva prsta u guzu tijelo ti se zgrcilo od bola i iznenadjenja kad sam ih nabio do kraja nisam ih pomijerao poslije par sekundi pocela si da vrtis guzom bol je lagano iscezavao a dolazio uzitak,drzeci prste u guzu nastavio sam samaranje picke,bol je bio na granici izdrzljivosti al jedino sto te brinulo je sto si pocela da uzivas u njemu osjecala si kako ti nadolazi orgazam.Izvukoh prste iz guze okrenuh se i odoh zapalio sam cigaru dok si ti i dalje bila vezana i uskracena za orgazam.Imala si osjecaj da si citavu noc zarobljena vec je pocela da ti klone glava kad osjeti ruke na tvojim bokovima cekala si sta je sledece i osjeti kurac na ulazu u guzu mazio te zeljela si da prodre u tebe,zabio se u tvoj cmar svom snagom do kraja i pored gacica u tvojim ustima zacuo se krik,izlazio je polako a onda se zbija punom snago u nju,jebao sam te zestoko u guzu nisi mogla da uzmaknes suze su ti isle od bola uhvatih te snazno za pickicu ne prestajuci da te jebem i poceh da stiskam klitoris drugom rukom izvadih gacice iz tvojih usta drala si se stani molim te ne mogu vise boli boli,ali strast je obuzimala tvoje izmrcvaljeno tijelo i pored placa i molbi da prestanem uzivala si i sad vec sama pokusavala da se nabijes na kurac uhvatih te za kosu osjecala si moja jaja kako te udaraju po pickici orgazam se priblizavao vristali smo oboje tresli se od uzitka i nabujale strast svrsavali kao nikad do tada …

Dalje nisam mogla slusati jer su me preplavili talasi orgazma od drkanja moje ribice.

Svingerska žurka na moru

To leto je u potpunosti promenilo nas dalji seksualni zivot.Sa Dusanom i Emilijom smo kao sto smo i planirali otisli na more i upustili se u avanture koje nismo ni sanjali.Mesto na koje smo otisli po preporuci Dusana i Eme bilo je kao stvoreno za to.Apartman je imao dve zasebne sobe i kupatilo i veliku terasu koju smo delili sa jos jednim apartmanom,na terasi su bile cetiri lezaljke sa suncobranima od trske.Kako smo bili u prizemlji sa terase se moglo na plazu koja je nekih pedeset metara udaljena.Ema i Ana su odmah otisle na plazu a ja i Dusan smo otisli malo da razgledamo popijemo po koje pivo i kasnije im se pridruzimo.Kad smo stigli na plazu njih dve su se vec suncale naravno u toplesu.Izgledale su prelepo i jedna i druga.0ne su nas izazivale golim sisama,ponasale su se slobodno i izazovno i mamile i poglede sa strane.Nekoliko puta smo ostajali na terasi i tu caskali i mazili se provodili vreme,obicno popodne kad je na plazi bilo vise ljudi.Posle par dana dobili smo komsije u apartmanu pored nas.Bili su to dva momka iz holandije.Ana nije bila bas odusevljena rekavsi da nece moci vise tako slobodno da se ponasa na terasi,mislila je na to da smo se par puta tucali na terasi.Ema se zbog toga nije uzbudjivala bilo joj je svejedno i nije ih primecivala.I dalje se suncala skroz gola iako su oni izlazili i videli je,Ana je samo bila u toplesu nije skidala vise gacice dok se tu suncala.Ja i Dusan smo posle izvesnog vremena bili ubedjeni da su pederi jer su se medjusobno mazali zastitnim sredstvima da ne izgore i non stop su nesto pricali kao dve zene,ni Ema i Ana nisu toliko pricale,i bili su im pokreti nekako feminizirani.Demantovali su nas ubrzo kad su jedne veceri doveli neku devojku na terasu kao na pice koja je bila vec poprilicno pijana i tucali je zajedno tu na terasi kao da su znali sta smo o njima mislili pa su je namerno tu da i mi vidimo.Nedugo zatim smo posle jednog vecernjeg izlaska ostali smo terasi da popijemo jos po koje pice kad su Ema i Ana pocele da nasto kao igraju i da se skidaju.Holandjani nisu bili tu i nase orgijanje se nastavilo.U trenutku dok je Ana pusila Dusanu a ja sam je guzio upalilo se svetlo u sobi kod komsija Ana je zastala izvadila kurac iz usta i rekla hajdemo unutra.Ema sva uzbudjena nije htela,ma sta te briga ko ih jebe i nastavila da se ljubi i mazi sa mnom,Dusan je uhvatio Anu a glavu i natako je ponovo na kurac.Ja sam nastavio da je guzim,zatim Emu i jednog trenutka je jedan od holandjana banuo na terasu.Ema i ja smo u tom trenutku bili okrenuti ka njima.Komsija je samo gledao i smeskao se usao unutra i pozvao ortaka da i on vidi prizor.Emu je to mnogo uzbudilo pocela je jos vise da se nasadjuje na moj kurac i osetio sam njeno grcenje dok je svrsavala.Sutra je pricala da je u trenutku dok su nas gledali svrsavala kao luda.Ana koja je kasnije primetila da su nas gledali nije bila u pocetku oduevljena sto nas gledaju ali je priznala da je to mnogo uzbudilo.
U narednih nekoliko dana komsije holandjani su sve vise vremena provodili na terasi i imali smo osecaj da jedva cekaju da se neko od nasih zena pojavi na terasi odmah bi se i oni tu stvorili.Ana nije previse paznje obracala na to ali Ema je sve vise s njima komunicirala.Ponasala se kao i uvek otvoreno i pomalo kurvinski,mazala je gole sise tu pred njima,namestala se guzila pomerala tangice da se guza lepo sunca i povremeno ih skidala kad oni nisu tu ali kad bi izasli ona je kao zbog stida oblacila gacice sve to smisljeno i izazovno.
Jedne veceri su njih dvojica dugo vodili razgovor s njom na losem engleskom ali ih je Ema ipak razumela.Nas troje smo nezainteresovano pili pivo i nismo obracali paznju o cemu pricaju.Ema je sva nasmejana nekako vesela dosla do nas i pocela nam pricati o razgovoru koji su vodili.Rekla je da su bili odusevljenei scenom od pre neko vece i da njihov prijatelj pravi zurku slobodnog tipa pa nas pozivaju u goste,naravno bez ikakvih obaveza ako smo za.Ana je na moje iznenadjenje odmah prihvatila i rekla idemo kazi im bas sam znatizeljna.Znali smo otprilike o cemu se radi ali...
Vila se nalazila stotinak metara od nase ali mnogo lepsa i luksuznija.Lezaljke veliki baldahini za masazu i slicne stvari.Na ulazu su nas nasi susedi predstavili domacinu po imenu Lars.To su bili bracni par u kasnim cetrdesetim godinama solidnog izgleda.Njegova zena je s osmehom na licu odmerila nase zene i po izrazu lica se moglo videti odusevljenje izgledom nasih zena.Tu su bili i nasi komsije sa istom onom devojkom koju su dovodili na terasu,zatim jedan mladi bracni par tipicnog holandskog izgleda sve preplanuli od sunca.Na kraju terase nekako izdvojeni su stajali tri coveka ozbiljnog izgleda biznis klasa kako ih je Ema nazvala.Pozdravili su nas osmehom i nastavili s pricom.Nakon nekoliko pica i neobaveznog caskanja primetio sam da tri tipa gledaju u nas i komentarisu o nama.Nas domacin Lars je nakom par minuta prisao i zamolio Anu da podje s njim ako ja nemam nista protiv da malo poprica s gospodom.Mi smo svi vec bili odlicnog raspolozenja smejali se komentarisali o drugim osobama.Ana krenu s njim a matori je odmah dohvati oko struka skoro za guzu.Gospoda su nesto pricali
a Lars je Anu hvatao za dupe,spustio ruku ispod haljine i uhvati je za gacice.Ja Dusan i Ema smo to s osmehom gledali i komentarisali kako se matori uzeleo nesto mladje ribe.Ana je bila mladja bar petnaest godina.Nasi susedi su vec vacarili onu devojku ljubili je naizmenicno i nesto kao plesali s njom.Nakon nekog vremena Ana se vrati kod nas i rece kako su ljudi odusevljeni nasim izgledom i da znaju da se tucamo zajedno verovatno su komsije to ispricali.Ana ocigledno mnogo napaljena poce da me hvata svuda po telu,da me ljubi i sapuce kako je toliko napaljena da moram da je tucam ako necu ja ici ce kod ovih.Bili smo toliko uzbudjeni da u trenutku nismo ni primetili nikog oko nas,vec uigrani znali smo sta volimo i samo se prepustili.Bacio sam pogled oko sebe komsije su vec guzili onu svoju na smenu onaj mladi par isto,njih trojica su samo uz osmeh posmatrali.Domacin je vacario svoju zenu.Ana me dovukla do lezaljke lego sam na ledja otkopcala mi slic izvadila kurac i pocela da mi pusi,Ema isto tako Dusanu.Kako su imale na sebi kratke letnje haljinice guze su im sevale.Emi koja nije popustala tange bukvalno je bila kao bez gacica.Dok su nam pusile njih trojica pridjose sasvim blizu da bolje vide.Tada Lars skinu pantalone i izvadi kurac impozantne velicine,dvasetpet najmanje o debljini da ne pricam kao pivska flasa.Poludignut je bio ogroman u punoj velicini ne smem da pomislim.Pridje nama i dohvati jednom rukom Anu za kuk a drugom drzeci svoj kurac poce nisaniti Aninu picku i polako ga gurati.Ana kad je osetila da je neko hvata samo se okrenu i pogleda ko je i nastavi da mi pusi.Medjutim kad je osetila kolika joj kurcina ulazi poce da stenje i kao da me pogledam upitala sta je ovo.Izvadi moj kurac iz usta i uz vrisak rece uh koliki je majko mila.Lars ga je polako nabijao,dobio je punu velicinu tek kad je skroz bio u Ani.Ujednacenim ritmom je guzio,Ana je pokusavala da mi pusi ali je sve cesce vadila kurac iz svojih usta da bi dosla do daha.Ema koja je pusila Dusanu pogleda ka nama i Ana joj rece koliku kurcinu ima matori samo da znas.Ana je posle sve zesceg Larsovog tucanja svrsila uz glasno vristanje.Lars izvadi kurac iz Ane i pridje Emi koja je i dalje bila u naguzenom polozaju i isto uradi i s njom.Polako pa sve zesce.Tri tipa su vec bili goli,pridjose Ani koja se malo odmorila sedeci na lezaljci priblizise dignute kurceve njenim ustima,oni poce pusiti naizmenicno.Jedan leze i dohvati Anu nasadi je na sebe a drugoj dvojici je i dalje pusila naizmenicno.Uzbudjena skakala je na kurac i pusila onoj dvojici sa zadovoljstvom.Domacica je prisla meni pocela mi pusiti,komsije su i dalje tucali onu svoju,Lars guzio Emu,mladi par to nekako stidljivo posmatrao.Jedan od trojice podize Anu namesti je za guzenje i pozva me da pridjem.Shvatio sam da zeli da ja tucam Anu,prisao sam i zabio ga Ani uhvatio za kukove i guzio zestoko ona je idalje pusila na smenu svoj trojici.Posle nekoliko minuta mog guzenja jedan od njih me odmaknu i pozva mladi par tj muskarca i race mu da guzi Anu,posle njega pozvase Dusana pa komsije.Na kraju su njih trojica na smenu guzili spustise je dole na kolena i pocese ga drkati ispred njenog lica i svrsavati joj po licu,ona im je pusila i drkala,sperma je tekla po njenom licu i sisama.Oko njih se jos mnogo toga desavalo domacica mi je pusila svrsio sam u njenim ustima Ema je slicno prosla s komsijama koji su je razguzili ali ja sam najvise gledao kako Anu tucaju.

Rastur razrednice Regine

«Petre…? Pero Penavić?»
Okrenuo sam se s pripremljenim osmijehom prema ženskom glasu koji mi se obraćao. Očekivao sam da ću susresti ponekog profesora u staroj srednjoj školi, ali iskreno, mislio sam da me se niko neće sjetiti. Gospođa Radonjić stajala je predamnom, i kao u zoni sumraka, nije se nimalo promijenila. Sve te godine odvrtile su se unazad.
«Oho…profesorice! Dobar dan, kako ste??? Ne mogu vjerovati da ste me se sjetili!» Radonjićka je bila jedna od najstrožijih. U četvrtom razredu nije nam samo predavala biologiju već je bila i razrednica. No, nije spadala u one poremećene nastavnike koji se na djeci iživljavaju jer imaju nesređene živote i mrze sve oko sebe, već je kao neka stara partizanka vjerovala da se moramo žestoko uznojiti i izboriti za ocjenu.

Kraj takvog karaktera sam profesoričin izgled padao je u drugi plan. Ma nije bila rugoba, ali ni lijepa žena. Privlačnost joj je davala ta nevjerojatna snaga i neka pravičnost kojom je vladala svojim razredom. Naravno da kad sam bio njen učenik o tome nisam tako razmišljao. Gledao sam je očima tinejdžera, a one ne vide dalje od enormnih grudi po kojima je Radonjičeva bila poznata sigurno i izvan školske zgrade.
«E pa sada više stvarno nema smisla da me zoveš profesorice. Regina…Ili Gospođa Radonjić, ako ti više paše. Ma ja tebi govorim 'ti', a vidi, odrastao muškarac!», s tim riječima raznježeno me privukla jednom ukočenom kretnjom i poljubila u obraz. Jesam, bio sam već sređen čovjek, a ipak sam se zacrvenio. Sve one dječačke fantazije o njenim sisama ponovno su oživjele kada mi se njima ostrugala po ruci.

Htio sam testirati koliko je bila vezana baš uz mene, a koliko se tako uporno sjeća svih nas i zato sam započeo razgovor o najupečatljivijoj figuri te generacije, malom Korenjaku.
«Znate da Tin i nije takav idiot kakvim smo ga svi doživljavali?»
Malo se mrštila, al onda joj se u sivim očima pojavila iskra, «Ah da! Znam! Pa on je…ja mislim da sam vidjela njegovog tatu na televiziji…Jel on nešto sad u vezi sporta?»
«To stvarno ne znam. Sjedio je kraj mene… Znate da je uvijek mucao…Mislili ste da je retardiran, ali zapravo…»
Prekinula me kao da zna gdje ovaj razgovor vodi, «..Jel ti znaš…», počela je grickajući naočale, «Da sa on meni udvarao na godišnjici mature? A moj muž je stajao iza njega cijelo vrijeme! Hahaha!»
«To je Tin! Eto, to je Tin…ma ništa se nije promijenio!», nostalgično sam odmahnuo. «Oduvijek je bio zaljubljen u vas.»
«U neke dijelove mene, Pero… Ja sam prestara dama da bi se zavaravala i dok ste vi dečki bili u mom razredu, a kamoli sada.»

Nasmijao sam se i zapiljio u te sise, a kada sam shvatio što radim brzo sam maknuo pogled. No, bilo je prekasno. Već me registrirala.
Profesorica Radonjić uvijek se ozbiljno oblačila. Nikada svojim izborom garderobe nije pokušavala privući pažnju, odnosno potpiriti učeničke maštarije, a iako je bila vrlo stroga, čak i kada je neke dečke ulovila da za vrijeme sata otvoreno drkaju na nju, nije se pretjerano uzrujavala. Riješila bi problem kao bilo koji drugi prijestup i nastavila dalje. Smatrao sam to dijelom njenog čvrstog karaktera, ali sada mi je sinulo da je korijen bio negdje drugdje; Regina je uživala u pažnji koju su joj priskrbljivale njene bujne grudi i bila je očito preponosna na njih da kažnjava druge što su očarani kad je to bila i ona sama.
«Što je sad s Tinom…?», pristojno je pitala.
«Diplomirao je pravo. Mislim da radi u T-comu. Oženio se relativno nedavno…hah, zapravo mu supruga liči na vas… Sve je kod njega na kraju završilo bitno bolje no što smo mislili. Zapravo su ovi super odlikaši, Bekavica i Rastić, propali. Čak ni jedno nije završilo faks. Matićka se udala za nekakvog industrijalca iz Švicarske. Naš čovjek, tj. Bosanac, al tamo živi i bavi se naftom…»

Vidjelo se na njoj da me prestala slušati tamo negdje kada sam spomenuo Tinovu ženu. «Kako misliš slična je meni? Isto biologinja? Visoka ko ja…?»
«Ne, ne na taj način», odgovorio sam.
«…Pa kako mi onda može nalikovati?», podigla je obrvu.
«Kak ste i sami rekli; jednom, odnosno dva vaša dijela.» Sada sam je namjerno značajno šacnuo u grudi.
«Oh….», radoznalo me pogledala, «Barem si se riješio stidljivosti, Penaviću…»
«Puno je Save proteklo od onda, razrednice…»
«Je…», sjetno he gledala u jednu točku dišući sve dublje. «Zašto, što si došao?»
«Trebaju mi neki dokumenti, nadao sam se da možda postoje kopije u arhivi… I vidjet
profesora Nemeca. Čuo sam da još predaje tjelesni.»
«Je, je. Matko je još tu. Al nema ga danas. Kćerka mu ima promociju, diplomirala je medicinu.»
«Mala Koraljka je diplomirala?!», šokirano sam buljio prisjećajujući se curice koja je često tati 'pomagala' na nastavi.
«Ne stariš samo ti, Perica!», Regina se nasmijala.

«A ne znam ko sve stari, al vi mi izgledate na las isto», i sam sam sebe iznenadio svojom otvorenošću. Profesorica se prvi put zacrvenila.
«Oh, trebao bi nam češće navraćati, još ću se sva uobraziti!», nervozno je petljala po pramenu kose.
«Jeste možda za kavu?», bio je kraj školskog dana, djeca su se već razbježala kućama. Razrednica Radonjić niječno je vrtila glavom, ali topao smiješak govorio mi je da me nije otpilila.
«Vrlo rado, no moram spremiti praktikum. Sutra idem na jedan produženi izlet.»
Ljubazno sam pitao, «Oh, gdje vi i suprug idete?»
«On može ići pravo u onu stvar, što se mene tiče!», smjesta je odrezala pa nešto smireniji tonom nastavila, «Idem posjetit sestru u Lovran. U domu je.»
«Oprostite. Nisam znao da ste se razveli; spomenuli ste da je suprug bio i na godišnjici mature… Ja ga nisam vidio, jer nisam ni bio. Vjerojatno su vam rekli da sam otišao u New Jersey.»
«Znam sve, oprosti Pero… Nisam se htjela otresati na tebe. Još se nismo razveli. Formalno. Lani se sve saznalo, i za tu drugu ženu i sve. Ma, gadarija!»
«Baš mi je žao», nisam znao što da drugo kažem, a ona je samo tužno slegnula ramenima.

«I nije neka tragedija, znaš. Takve stvari ne padnu s neba. Dugo to već nije ništa valjalo. A ti? Što je s tobom? Kolko malih Penavića si napravio?»
«Oženjen. I razveden.»
«Mala…Joj, pomozi mi…kako se zvala…»
«Jelena.» Jelena je bila moja cura cijelu srednju školu. Išli smo u isti razred, tako da su svi pratili kako ćemo završiti.
«Bio sam premlad da shvatim što je bitno za brak, koje osobine. I kako sačuvati odnos. Šta znaš s toliko godina…ništa.»
«Ma joj, pa ipak postoji razlog zašto si od svih djevojaka odlučio oženiti baš nju. Nije lijepo kad stvari zahlade ili nestanu distancirati se od osobe za koju bi nekada dao život. Taj dio prošlosti, danu ljubav, niko ti ne može oduzet. Niko! Zapamti to!», bilo je očito da ne govori samo o mom slučaju.
«Jesam, oženio sam je…jer je jebačina bila genijalna!»
«Uh!», prekrila je uši rukama i smijala se ko luda, «Neka, neka! Zaslužila sam!»
«Sigurni ste da ne možete srediti praktikum kad se vratite s puta? Stvarno bi htio da popričamo ko ljudi.»

«Žao mi je, moram to sad da se kolega na zamijeni ne žali…ali, ako ćeš mi pomoći, brzo ćemo biti gotovi i možemo na kavu!»
«…Kad već toliko čekamo, ja bi sad ponudio i nešto konkretnije?» Iznenađeno me gledala razmišljajući što mi to znači, pa da insinuacije ne bi bile lascivnije no što jesu brzo sam ponudio rješenje, «Tu je iza ugla dobar restorančić.»
«Vidjet ćemo…», nekako je zbrzano odgovorila i odmarširala u praktikum. «Što se ceriš, ha?», ispitivački me gledala.
«Ma ništa…al kao da sve ove godine nisu prošle. Ništa se nije promijenilo! Komotno mogu sutra u osam ujutro sjest u prvu klupu i izvadit teku.»
«Pravo čudo da se sjećaš kako je razred izgledao. Nije da si buljio kao Tin, ali moglo bi se reći i da nisi nešto pretjerano obraćao pažnju na proteinske spojeve, Pero…», zezala me. Veselo sam tresao glavom, a razrednica je nastavila, «Kaj stvarno misliš da nisam zapazila?»
Ovo se moglo riješiti jedino pravim smijehom…a i pod hitno sam trebao prestat razmišljat o njoj kao profesorici Radonjić..već Regini.
Iz nekog razloga voljela je balansirati na samoj granici s ovakvim primjedbama, a kako sam i ja ništa manje rado zadirkivao nju, ocijenio sam da je vrijeme za taj sljedeći korak.

«To je bezveze, Regina. E, da ste znali što sam točno zamišljao…», sad se poštenski zacrvenila.
«Nije vrag da se i tih dječačkih maštarija sjećaš?»
«Sjećam? I dalje ih imam», samouvjereno sam odgovorio.
«Ma gluposti!», zbunjeno se zapiljila u model kostura.
«Aha…zašto vas onda lijepo vidim u uskoj crvenoj minici?»
«Ja nikad nisam nosila crvenu minicu! Nikad nisam nosila nikakvu minicu!», vriskala je, a onda sva zajapurena u licu nastavila nešto mirnijim glasom, «Bar ne na nastavu…»
«Tako sam vas zamišljao….», provocirao sam…, «A gore ste imali mikro trokutiće. Isto žarko crvene!» Sad je prasnula u smijeh od kojeg su skoro popucale epruvete.
«E tako nešto nisam nosila ni u slobodno vrijeme!»
«Niste? Šteta!», cmoknuo sam jezikom i kao fol razočarano zavrtio glavom.
«Pero, samo složi ove knjige u kutiju», okrenula je očima. «Idem u ostavu po neke stvari.»
«Okej…a kad se vratite možda ću vam ispričati svoju verziju onog ljubičastog kostimića kojeg ste stalno nosili!»
«Ah nemoj mi ga spominjati… Prije koju godinu sam ga zašpricala tintom. Nije se dalo očistiti.»
«Stvarno vam je odlično stajao», iskreno sam primijetio, iako je ona to primila sa snebivanjem

«Pero! Možeš malo doći…?», Regina me pozvala baš kad sam stavio zadnju knjigu u kutiju. Zalijepio sam je i odložio na pod, pa krenuo u malu sobicu gdje je na zidu bio ormar nakrcan knjigama, starim mikroskopima i ostalim predmetima koji nisu bili u svakodnevnoj uporabi, a preko puta je bio smješten stolić za kojim je profesorica mogla nešto nesmetano raditi.
Sad je stajala na stolici i pokušavala dohvatiti nešto s vrha.
«Možeš držati stolac da ne padnem?», iziritirano je pitala. «Nikako da dohvatim kofer od mikroskopa, domar ga je stavio na vrh!» Stajala je na prstima i sva se propela, ali falio joj je koji centimetar. Kao i uvijek, nosila je konzervativnu suknju, no iz mog kuta otkrivala je lijep komad nogu, a što je još gore, košulja joj se od tog batrganja skroz izvukla.
«Dajte siđite, ja ću vam to», nastojao sam ne gledati, al nije išlo.
«Ma ne treba, sad ću ja to! Samo drži naslon!», još se više istegnula kad je bila sigurna da neće pasti, a od tog rastezanja bluza joj se totalno napela na gumbima. Ispod se fino vidio nježno ružičasti grudnjak. Ne sjećam se kad mi se zadnji put dignuo na nešto tako naivno, ali sad mi se desilo upravo to.

«Regina…ako ovako nastavite mučiti tu košulju, ostat ćete i bez nje…», duboko sam disao previše zbunjen da bi se zbunio zbog vlastitih riječi.
«Molim?», pogledala je prvi put prema dolje, i iako je djelovala kao da me nije čula, još nikada nisam vidio da je žena doslovno pocrvenila. Profesorica Radonjić poprimila je bordo nijansu.
Onda je naglo zirnula na sebe i zavapila brzo se spuštajući sa stolice.
«Ti to skini….»
«I još se čudite što i dalje fantaziram o vama!»
«Pero!», totalno je izgubila kontrolu nad situacijom.
«Pardonček, al samo sam iskren!»,
U jednom skoku sam skinuo taj koferčić i pružio joj ga, no razredničine okice bile su prikovane za kvrgu u mojim hlačama. Nije da ga je morala tražiti pogledom, bio joj je u razini lica, no gospođa učiteljica zurila je u njega stisnutog pogleda i grizla donju usnu uopće ne primjećujući da joj nešto pružam.

Zato sam skočio na pod praveći se da se ništa nije desilo, ali baš zbog tog ponašanja bilo je teže nego da je zločesto prokomentirala u svom stilu. No, i dalje ništa se nije dešavalo. Još je jednom promotrila moju erekciju prije no što je primila kofer u ruku.
«Petre, sve ove godine profesure profesionalno…pedagoški sam se ponašala», uzdahnula je. Nisam mogao vjerovati u kom smjeru idemo! «Ne znam, možda je to zbog razvoda od promašenog čovjeka, možda zato što me kao muškarac jako privlačiš, no prvi put u svom životu ja želim napraviti nešto suludo! Možda čak i…ne, nemam riječi…»
Bila je strašno nervozna, jezik joj se petljao i po tome sam bolje nego po objašnjenju shvatio koliko riskira. U djeliću sekunde palo mi je napamet da sam krivo shvatio, no prije daljnjeg promišljanja privukao sam je sebi i strastveno poljubio u usta.

Dugo smo se ljubili, ja sam i dalje bio onaj dječak iz četvrtog C kome je položit ruku na razredničinu dojku veći pothvat od osvajanja Mont Everesta, no kad sam to konačno napravio kurac mi se tako jako napeo da me presjekla oštra bol. Stisnuo sam zube i drugu položio na veliki zreli Radonjićkin guz.
Prepone su nam se spojile, uzdisali smo si u usta…tako sam je jako mijesio.
«Ahhhh», procvilila je. «Kako ono idu, što si rekao, te tvoje fantazije?», zagrlila me. «Znaš, ako budeš dobar, možda će ti profesorica demonstrirati i svoje!»
Mahnito sam otkopčavao šlic jednom rukom, dok sam drugom tražio zatvarač od njene bapske suknje.
«Suknju…? Ne bluzu?», iznenađeno me pitala.
«Oduvijek sam se palio i na vaše dupe!», iskreno sam odgovorio. «Osim toga, toliko sam godina ovo čekao da neću ni sekundu više!» Izgledala je kao da će provalit neku šalu, no onda je izletila moja kurčina i tu je zanijemila.
«Oh, pa ovo će biti stvarno nešto…», primila ga je u ruku. Suknja je već bila na podu, a ja sam je nastavio ljubiti. Raska je podigla nogu i sama si ga trljala po već vlažnom međunožju.
«Ako misliš proći razred kod mene, morat ćeš se potruditi, Penaviću!», zakesila se nekim nepoznatim osmijehom koji me malo i preplašio. Pretpostavio sam da smo prešli na njene fantazije, ali ipak me stresla, kao da se u profesorici probudila druga ličnost. Nisam se time zamarao, jer ko ne bi za bolju ocjenu pristao poševit profu?
«Profesorice Radonjić, al to nije u redu!», uživio sam se i ja.

«Još odgovaraš? Srušit ću ja tebe balavac jedan, pa se žali komisiji u ljeto! Samo nek mi dođe mamica kukati kako si učio i da znaš, jedinica te čeka ako se TU ne potrudiš!», luđački raščupana signalizirala je na svoju pičku!
«A pa ak ćemo tak, dajte mi zadatak za pet, glupo je da me cijedite za duju!», malo sam se trznuo da joj uleti glavić i motivira ju.
«Pet? Ma nisi ti dovoljno muško da me odradiš za odličan!», posprdno je otpljuvala drsku uvredu, a ja sam je hladno gledao u oči i zarokao u jednom potezu do jaja.
«AHHHH!», zaskvičala je ko stara kokoš.
«E to ćemo još vidjeti!», počeo sam iz sve snage jebati svoju staru profesoricu biologije. Ne prestajući ševiti zgrabio sam je za ogromne guzove i s tako podignutom odgegao se do katedre na koju sam je položio. Nemilosrdno sam joj raskrečio noge, a starka je zabacila glavu i životinjski se derala.

«Pero, nevjerojatan si!!!»
«I vi…», nagnuo sam se i zažvalio je.
«Uh uh uh..jel bi te smetalo da ovako nastavimo…s pričom?»
«Ha, profesorice Radonjić..? I što kažete sad? Jesam zaradio pet iz biologije?», pokušavao sam zvučati mlado i drsko.
«Možda tri», nadureno je sasjekla miješajući po mokroj iverici.
«Kaj sam tri?!»
«Još si ti mlad i neiskusan…ah, ah, ah…» Na to sam joj u jednom potezu raščerupao bluzu.
«Pero?!», šokirano je dreknula i još mi se više isprčila pičkom.
«Oh, oprostite profesorice, ali u svom neiskustvu morao sam vam vidjeti grudi!» zalijepio sam joj se usnama za vrat i slinio.
«Sise! Sisetine!», očito je nije smetalo što su se gumbi razletili po cijelom praktikumu.
«Molim..?»
«Dečki ne govore 'grudi'. Sise!!!», smijala se loveći dah.
«Ako mislite da koristimo samo tu riječ, nemate pojma kolko pričamo o njima» , namignuo sam joj. «Tin je stalno govorio 'dude' ili 'mljekare' za zbilja velike.»
«Ah ah ah…mljekare? Tako je zvao i moje?», i dalje sam je ševio, tako da je očito iz sekunde u sekundu bila sve napaljenija. Strašno ju je uzbuđivalo što se učenici bave s njenim sisama na prljav način.
«Ponekad, ali Balenović je počeo za vaše govorit 'kravice', tako da se to primilo!»
«Oh!!! Kako ste zločesti vi dječaci!», lamatala je glavom, kosa joj je sad skroz ispala iz punđe. «A ti ne bi izvadio kravice iz štalice i malo ih pomuzao, ha Penaviću?! Tebi govorim, mali! Drugi red do prozora! No, kako se već zoveš!», opet ju je probio film profaćice.

Nije bilo lako otkopčati starkin grudnjak, bio je napet ko praćka. Bradavice su joj bile velike ko dlan i žarko crvene od uspaljenosti, a ona ih je sama štipkala da se još izvuku van. «Što misliš? Komentiraj!»
«Mislim da će me Tin mrziti kad mu ovo ispričam», promuklo sam rekao.
«Ma ne bi se to usudio….!», začepio sam joj usne poljupcem, a onda posisao jednu bradavičetinu.
«Ajjjjj!!!», smjesta je zaboravila na Tina. «Jako su mi osjetljive!»
«Zapazio sam.»
Čim sam vratio sisu u usta nastavila je zavijati. Nije se prenemagala, stvarno su joj bradavice bile nevjerojatno nježne, čisti živci. Ne znam kako se žena tuširala ili oblačila grudnjak, a da ne svrši. Već za nekoliko momenata Reginina glava bacakala se od orgazma.
«Ne mogu više izdržati!»
«Onda i nemojte», nasmijao sam se gledajući je ravno u oči. «Ajmo profesorice…svršite mi, da čujem koliko sam dobio!»
«Ohhhhh!!!! Zaradio si! Zaradio si čistu peticu!!!! Ahhhhh!!!! I pohvalu nastavničkog vijeća, Penaviću!!!!» Iako je već bila razrađena kao i svaka žena u njenim godinama, fino sam osjećao kako joj se pička grći oko kare. Bilo je fantastično, nije nimalo zaostajala za mojim vršnjakinjama. Čak je u ovoj jebačini bilo nešto neusporedivo bolje.
Sam sam htio što duže izdržati; čovjek ipak ne ševi razrednicu svaki dan. Toliko sam toga još želio isprobati, ali kad joj je pica počela špricati sokić izgubio sam se i napunio je nekontrolirano kao tinejdžer.
Zbog mog orgazma i nju je zdrmao još jedan mali, ili sam joj samo produžio prijašnji.
Sva sreća da je bila posjednuta na katedru i da sam se držao za nju jer inače bi sigurno kolabirali na pod.
Starka je gledala u stranu. Od dubokog disanja zarumenjene sisetine su joj se nadimale, a iz pičke se cijedio mlaz sperme. Nije joj bila obrijana, ali nije ni imala puno dlake na sebi; tek koju mekanu las na maloj, puflasto okrugloj rupici tipičnoj za starije babe. Do sada sam zrele pičke vidio sam na slikama, razredničina je prva koju sam ševio, tako da sam daleko od eksperta.
«Nismo ovo smjeli…», pogledala me očima u kojim je još plamtilo ludilo. Vidjelo se da to ne misli.
«Jel to znači da mi nećete dati pet?»
«Ko je spominjao pet? Daj molim te, saberi se Pero!», zezala se, baš kao i za ono da je ovo što se desilo bilo krivo.
«Pa rekli ste da ćete mi dati petaka…», tu me prekinula. Uozbiljila se i počela zakopčavati košulju.
«Petre, ovo je bio najbolji odnos kojeg sam imala zadnjih…možda čak i najbolji u životu. Mislim, ovakav orgazam…»
«Ni ja nisam mislio da sam se u stanju toliko uzbuditi…»
«Znači…uzbudila sam te?»
«Ne», napravio sam dramsku pauzu. Tek kad joj je pogled poprimio potpunu dozu začuđenosti nastavio sam, «Uzbuđujete me.»
«Pa ne bi se baš reklo…», gledala je podignutih obrva prema dolje.
«Ne mislim samo na to. Iako, dajte mi par minuta pa ćete vidjeti da obojica mislimo isto.»
Napravila je iznenađenu facu, «Malo me zbunjuješ…Nisam navikla na ovakve razgovore…» Pravila se da razmišlja što sa bluzom koju sam joj poderao, a zapravo je bolno željela da joj dam do znanja da nije napravila najveću grešku u svom životu. Primio sam je za bradu i podigao je. Nervoza se malo smirila nakon poljupca.
«Gospodin Radonjić je idiot. Jebena budala…», prošaputao sam kad su nam se usne razdvojile. Regina se od srca nasmijala.

«Mislim da si s ovim zaslužio ispunjavanje još jedne fantazije.»
«Koje? Imam ih toliko…»
«Sjedi na stol, vidjet ćeš», znatiželjno sam se počeškao i pratio je pogledom kako se spušta na koljena među moje noge. Nisam zakopčao hlače, tako da je i dalje imala pristup kurcu. Onda se nagnula, zažmirila i ko mala curica cmoknula ga u glavić.
Zatim se tako ponosno nasmijala da samo što nije zapljeskala rukama, «Svaki muškarac sanja da mu žena to napravi. Bar je to tako bilo u moje vrijeme, al malo koja je pristajala na teške perverzije. Zato se ovo i posebno cijeni.»
Skoro sam puknuo od smijeha nad učiteljičinom naivnošću. Nije ni bila svjesna da, što se seksa tiče, živi u daljoj povijesti od prastarog školskom mikroskopa. Sigurno bi se onesvijestila da zna kako njene učenice, i to sve od reda, puše dečkićima po veceima.
«I što ćemo sad…?», gledao sam je od gore kako ga drži u ruci neznajući ni sama kako bi prije počela nadoknađivati izgubljeno vrijeme. Zgrabila ga je u obje šake, ozbiljno me pogledala, a onda si ga, ne odvajajući pogled, stavila među sise.
«Ohhhh!», zacvilio sam.
«Priznaj da si i na ovo masturbirao, Pero...» Bile su joj tako velike i mekane da je u potpunosti nestao među bijelim jastucima. «Zamisli samo Tina kad ćeš mu reći da si staroj profaćici pokarao SISE!»
«Neću mu reći… ionako mi ne bi vjerovao!»

Više skoro da nismo ništa govorili. Regina mi ga je drkala među sisama, povremeno bi licnula glavicu, a pritom me obavezno pogledavala u oči.
Mislim da još uvijek nisam bio svjestan kako moja bivša razrednica, žena na koju sam prolio toliko sperme, kleči predamnom i drka mi ga među svojim velikim sisama! Da stvar bude bolja, bila je to ista gospođa koja me kao klinca toliko puta izbacila iz razreda i izvrijeđala, a sad je davala sve od sebe da svršim.
Čak mi je ubrzo počela i pušiti jaja. Oprezno ih je trpala u usta jedno po jedno, pa pažljivo pojačavala pritisak jezikom. Znala je da je muškarcima to mjesto osjetljivo, no unatoč zrelim godinama nije imala dovoljno iskustva s anatomijom u praksi. Ipak, bilo je fantastično.
«Svršit ću!»
«Gdje mi hoćeš?», mahnito je vadila muda iz usta da može govoriti, «Da progutam ili po sisama?»
«Oboje!», projecao sam i počeo se prazniti. Prvi mlaz pogodio ju je taman kad se počela smješkati mojoj nezasitnosti. Brzo je zijevnula i drugi metak primila kako se i pristoji, u grlo. Ostatak joj se slio u dekolte. Ni sam se nisam mogao načuditi koliko je te sperme bilo, pogotovo kad se ima na umu da mi je to bio drugi orgazam u jako kratkom roku.

Jedino mi je bilo žao što to ona nema s čime tj. kime usporediti…
«Lijepo, Penaviću….», brisala je kutove usana. «Jesi ti zadovoljan?»
«Zadovoljan da, zadovoljen…nikada do kraja kad ste vi, profesorice, u pitanju.»
«Oh bože, pa više nisam sigurna jel me zezaš ili ti to stvarno….»

Nije stigla dovršiti, začuo se muški glas, «Regina, jeste unutra?»
Totalno je pobijelila i gledala me kao da od mene očekuje rješenje, ali nije mi ništa padalo na pamet.
«To je upravitelj Babura!», histerično je prošaptala. Ovog puta zbilja je pokušala obući strganu bluzu, a ja sam joj je iščupao iz ruke i šutke pokazao na kutu koja je visila na vratima.
Odskočio sam sa stola, povukao šlic i jurnuo van, «Vi se uredite, ja ću ga zavlačiti!»
«Upravitelju!», hodao sam prema njemu raširenih ruku, kao da smo u najmanju ruku kumovi koji se nisu vidjeli godinama. Stari je zastao i podigao obrvu. Naravno, nije imao pojma ko sam.
«Ko ste vi?!»
«Penavić. Išao sam u ovu školu dok ste predavali Engleski. Baš mi je drago da me se ne sjećate, ja sam onaj koji je razbio prozor na vašem satu.»
«Ti si onaj mali što je završio u Americi…?» Začudilo me što je to pratio, al tako sam dobio ekstra vrijeme za Reginu.
«Da, da… Al vratio sam se prije dvije godine.»
«Ahhh…», razočarano je vratio neprijateljsku grimasu. «A što ćeš sad tu? Što si došo?», Nevjerojatno da mu uopće nije padalo napamet da mi govori 'vi', iako sam sada bio već prosjedi čovjek, a ne onaj klinac. Ponovio sam istu pjesmu kao razrednici, o papirima iz arhive, profesoru tjelesnog…
«On je danas odsutan. Kćer mu je diplomirala.»
«Znam, znam. Rekla mi je razrednica Radonjić.»
To ga je podsjetilo, «Jel ona tu?»
«Je, je», al nemojte ulaziti! Prolila je neku kiselinu, pa se ne smije nutra biti bez maske. Sad će ona izaći…»
U tom trenutku pojavila se i Regina. Brzinski je potpisala papir kojeg joj je diša donio, a onda smo opet ostali sami.
«Prvi put u životu sam napravila nešto ovako, i skoro me ulovio!»
«Joj dajte nemojte zezati! I vi i ja znamo da itekako trošite učenike!» Zbunjeno me pogledala, al kako nisam uspio suspregnuti smijeh i ona je shvatila da se šalim.
«Znaš da si me zeznuo…na sekundu si me baš digo na štos, Pero! Sam da znaš, ti si prvi i zadnji učenik kojeg sam zavela.»
«A dobro, bar priznate da ste vi mene zaveli. Sve je snimljeno…biiip!», izvadio sam mobitel iz džepa praveći se da je diktafon.
Više se nije dala navući, iz zajebancije govorila je baš u njega, «Pa nisi loš…Zgodnički mali. I fino zabavljaš za nekog tako neiskusnog.»
«…A kad smo kod toga… Još mi dugujete karačinu u toj kutici koju nosite. Na to se drkalo sam tak. Idemo nutra, Regina, opet mi se diže…»
«Pa ti skroz perverzan! Nije čudo da si se rastal kad bi sam jebal profesorice! Nemaš ni jednu maštariju u kojoj smo kod tebe ili mene doma?»
«Naravno…Al sad smo tu, a vi se još niste spakirali.
«Samo to ćemo i raditi!», zaprijetila mi je prstom i okrenula se prema praktikumu.
Naravno, čim se nagnula zašlatao sam je preko suknje po pički.
A onda se i protrljao karom. Imala je tako mesnatu picu da joj se jasno ocrtavala preko odjeće.

«Dečko dragi, pa to s tobom je neka dijagnoza!», opaska je bila oštra, no nije me odgurnula.
«Je, sad me liječite…doktorice!», uvukao sam ruke pod kutu i zgrabio je za sise.
«Idemo kod mene. Što se prije spakiram, to smo prije u stanu», promrmljala si je u bradu.
«Aha. Al to ćemo poslije.»
Naglo se okrenula prema meni, vjerojatno me htjela izvrijeđati, al kad je vidjela silnu požudu u očima, mogla je reagirati jedino kao i svaka normalna žena – osmjehnuti se.
«Šta bi radio?»
«Vidjet ćete», zagrlio sam je i poljubio u usta. Žvalili smo se kao da smo se tek susreli, a ne već isprejebani ljudi. «Profesorice, za početak morate biti goli ispod kute!»
Zakikotala se ko curica i počela bacati krpice sa sebe. «Joj, kad me sestra sutra vidi mislit će da je mene pogodio moždani udar. Mislim da od umora neću moć normalno govoriti!»
«Voze autobusi za dolje i u ponedjeljak…», značajno sam je pogledao.
«Vidjet ćemo»
Sviđalo mi se; kad profesorica Radonjić kaže 'vidjet ćemo' to znači sate nabijene zrelim seksom. Ščepao sam rasno tijelo ovijeno samo u bijelu laboratorijsku kutu i mahnito je natazeo. Regina je bila konzervativna, strog i pravedan pedagog, ali duboko u sebi samo ženkica gladna pažnje, ali i beskrajne potrebe da zadovolji svog muškarca na sve - kako se ispostavilo - i najperverznije načine.

Rađanje kurvice 1

Tri i pol godine braka i još pokoja godina poznanstva prije, upravo smo odgledali film na televiziji, koji i nije bio nešto to otišli u krevet. I inače smo bili prilično otvoreni u seksu, ili sam barem tako mislila do te večeri, jer ovo je još malo pomaknulo granice naše intime. Znala sam skoro sve o njegovim željama koje je imao samnom, ali spremala sam se te večeri otkriti još nešto novo.
Zavezao mi je oči s maramom. Polegao me na leđa i počeo skidati gaćice. Dok su mi klizile niz bedra razmišljala sam što bi se moglo dogoditi večeras. Rekao je da skupim noge i priljubim koljena svojim prsima, što sam i poslušala. Počeo mi je rukama prelaziti po bedrima i ljubiti mi stražnju stranu koljena.

- Koncentriraj se na vrhove mojih prstiju koji te dodiruju..
- Okej… - odgovorila sam ionako već prepuštena njemu.

Spustio je usne i jezik niže od koljena i počeo mi ljubiti bedra s unutrašnje strane, a prstima lagano prelaziti preko pičke, šireći mi usne, donje naravno. A onda je u jednom pokretu polizao mi jedno bedro i prešao jezikom preko pičke sve do drugog bedra, samo sam se stresla od užitka. Nakon toga, se nastavio igrati prstima po mojem klitorisu i pički, a ja sam tako izložena, na izvolte, ležala pred njim, s povezom na očima. Mogao je samnom što je htio i očigledno uživao u tome. Lagano je drkao svoj kurac drugom rukom, a ja sam si i dalje pridržavala koljena.

- Ljubavi?
- Da?
- Znam da nisi u životu isprobala baš previše kuraca, zamišljaš li ikad kako bi bilo s nekim drugim umjesto samnom?
- Ne, znaš da si mi ti dovoljan – pokušala sam se izvući.
- Joj, ne seri…
Odjednom mi se nije svidjelo kud ovo ide, ali odučila sam još ništa ne poduzimati. Svezao mi je oči i sad me ispituje da li sam mu bila vjerna ili ne? Mislim li o drugim muškarcima? Ljubomora, nesigurnost?
- Što ne seri?
- Sigurno misliš o drugim kurčinama kako te šire.
- Što oćeš ti od mene? – polako sam se već ljutila.
- Pa znaš… - s dva prsta u meni i jednom na mojem klitorisu… - pali me pomisao da misliš na druge kurčine.
- Molim?
- Pali me pomisao da ti moj kurac neće biti dovoljan zauvijek i da ćeš htjeti isprobati nešto drugačije.
- Molim? Jesi li ti normalan? – dio mene se naljutio, ali bome, pička mi je zapulsirala na ovu ideju.
- Opusti se. Nisam te prestao voljeti, samo me pali…
- Što?
- … da si moja…
- Što da sam tvoja?
- … mala kurvica.

Pička mi se samo dodatno ovlažila kad je to izgovorio. Dirty talk me oduvijek palio ali me još nikad nije nazvao kurvicom. Bila sam malo šokirana ali na pozitivan način, definitivno mi se sviđalo. Nikad još nije bio takav prema meni. A i imala sam povjerenje u njega. Ipak, znali smo se dovoljno dugo i sve samo ne površno.

- Kurvica kažeš?
- Da, kurvica. Onda? (palilo me da to opet čujem)
- Što onda?
- Misliš li o drugim kurcima? Maštaš li o njima?
- Da, ponekad.
- Uhhhh… - maknuo je prste i od pičke i lagano me lupuno njima po njoj, pa mi nastavio drkati klitoris. – pali me ta tvoja seksualna želja za novim.
- Zaista?
- Da
- Pali te pomisao da me širi druga kurčina? Pičkicu tvoje curice?
- Da, da se nabadaš na kurčine i da pritom uživaš nesputano.
- Oh, nabijala bi se itekako… - prepustila sam se, a osjetila sam po trzajima njegova tijela da je i ona počeo žešće nego prije drkati svoj kurac. Palilo me to što sam ga toliko napalila.
- Mogla si mi i prije to reći…
- Što, da dok te nema, gurnem ruku u gaćice i zamišljam da pušim kurčinu nekom neznancu na stubištu u polumraku, da jedva čekam gurnuti ruku njemu u bokserice i izvaditi van novu igračku s kojom ću se zadovoljiti? – provocirala sam ga.
- Da, da mu ga izvadiš i strpaš u usta kao poslušna kurvica. – nije izdržao više, raširio mi je noge i gurnuo jezik u pičku. Zavikala sam od užitka. Spustila sam ruke na njegovu glavu, primila ga za kosu i zabila mu pičku u facu.
- A ja baš bi… probala još koji kurac… onako da imam 3 frajera koji leže na ležaljkama i drkaju kurčine… a ja mogu sjesti na svakog i voziti se po kurčini i onda isprobati drugoga, pa trećega… da mi tuđi kurci šire pičku i pune usta…
- Uffff… obožavam kad si tako zločesta.
- A što bi ti radio za to vrijeme dok bi se ja jebala.
- Pa znaš ti što ti voliš.
- Što? – nisam znala od užitka na što misli sad.
- Gledati me kako drkam.
- Ahhh… da. Obožavam to. Drkao bi ga dok bi se ja jebala s drugim nekim?
- Da, da me pogledaš onako kurvinski kako me gledaš s mojim kurcem u ustima, samo ovaj put s tuđim ili da me gledaš dok jašeš po nekom drugom.
- A ti da me gledaš i drkaš?
- Da..
- Da sam tvoja privatna kurvica koja radi show samo za tebe nabijajući se na neki drugi kurac?
- Daaa… da mu naređujem kako i gdje da te jebe, a da ti stenješ od užitka, da budem režiser te jebačine, pa onda… - vratio mi je usta na pičku i na kratko prekinuo razgovor. Bila sam mokra kao nikad prije.
- Što onda?
- Onda bi te izjebao skupa s njim da imaš dva kurca na korištenje.
- Daaaaaa…. Jedan u usta drugi u pičku, da napunite ovu kurvu.
- Da, a mogli bi i trećeg pozvati. Čini se da ti ni dva neće biti dosta!
- Da, oću i trećeg! – ugrizao me za guzicu lagano i nastavio gurati prste u pičku.
- Da sjedneš na rub kreveta i pušiš nama trojci. Jedan u ustima, dva u ruci.
- Da, da, da ne znam kojeg ću prije staviti u usta, da mi dobro izjebete facu, da pokušavam gurnuti dva kurca istovremeno u usta…
- Da, tako je…. Kao prava poslušna curica. Željna kurčina.
- Jako sam željna. Želim ih svuda u sebi i po sebi.
- Da te polegnemo na leđa, kao sad, da te jedan jebe u pičku, drugi među sise a trećem da pušiš koji kleči sastrane.
- Ahhhh da… bila bi vam poslušna kurvica. Da određuješ kako i kad ću biti izjebana. Da nikad ne dopustiš da mi fali kurca. Da mi punite rupe…uhhhhhh…
- Da, bila bi jebana jako dobro. Tako me pali pomisao da se jebeš s drugim ljudima i da te gledam ili jebem skupa s njima.
- I mene, ajme, da drkaš taj kurac meni pred facom dok me guzi straga, to hoću. Da znam da sam tvoja kurvica. Da me daješ drugima na korištenje i da oboje uživamo..
- Da….

Okrenuo me u jednom trenutku a ja sam podigla guzicu i ponudila mu je na izvolte. Prvo me polizao po pički a onda i po šupku. Tako mi je pasalo.

- Hoćeš li me izjebati napokon?
- Da. Više si nego zaslužila.

Jebao me tako s guza i znali smo oboje da nećemo dugo izdržati. Možda pola minute i ja sam se grčila i orgazmu. On je izvadio kurac i prinio mi ga sisama. U takvom post ograzmičkom stanju jedva sam čekala da me dobro otušira spermom. Ali u meni je ostalo još malo zloće…

- Gdje bi njima naredio da svrše?
- Gdje bi ti željela?
- Ti si šef ove kurvice.

- Svuda po tebi, trbuhu, sisama, faci, da te za nagradu zalijevaju mlazovima sperme… Ahhhh…
Počeo je obilno svršavati po mojim sisama, bilo je prekrasno. Propisno me otuširao. Nakon toga smo legli jedno pored drugog i ljubili se još dugo…

Rađanje kurvice 2

Nakon cijele te priče, idući dan na poslu nisam te misli mogla izbiti iz glave. Sve o čemu sam mislila je bila jebačina i kurčine. U uredu je vrijeme sporo prolazilo i nikako da se vratim doma svom mužu. Kako su kolege prolazile pored mene tako sam im samo gledala u prepone i zamišljala kako im izgledaju napeti kurci. Zamišljala sam kako bi bilo da nekog od njih odvedem u wc, naguzim mu se i pustim da me izjebe i napuni spermom. Pička mi je valjda bila konstantno mokra od svega toga a i teško sam se koncentrirala na posao koji me čekao. Nisam izdržala i poslala sam sms mužu koji je glasio kratko „jebi se, narajcao si me do krajnjih granica“. Došao mi je ubrzo odgovor „izdrkaj na poslu a poslije ću te ja opustit“. Razmišljala sam o toj opciji, ali nekako mi je to bilo malo previše, ljudi bi mogli naići i vidjeti me. Ured mi je imao doduše vrata koja su me odvajala od ostalih, te me nije mogao čuti, ali bila su od onog mutnog stakla i vidjelo se mnogo toga unutra, a tu su bili i prozori. Doduše mogla sam se nekako priljubiti stolu i zavući ruku… no iz tog mog razmišljanja ubrzo me prekinuo novi sms „znam da nisi gurnula ruku u gaćice, što čekaš? Nazovi me, na wc-u sam“. Gledala sam u sms jedno 10 sekundi i zaključila da me „gad“ vrlo dobro poznaje. Nazvala sam ga.

- Halo?
- Ej, evo me, jesi još uvijek u wc-u?
- Jesam, zatvorio sam se u kabinu, otkopčao šlic i izvukao kurac. Čekam tvoj poziv, lagano drkam i zamišljam te naguženu. Jesi li u uredu?
- Jesam.
- Stavljaj ruku u gaćice.
- Jesam… (stavila sam ju kao hipnotizirana)
- Što je, fali ti kurca?
- Da, fali mi jedno dobro jebanje.
- Dobit ćeš kad dođeš doma. Jedva čekam svoju najdražu kurvicu da dođe kući.
Na spomen kurvice skoro sam svršila, ali odlučila sam još malo ostaviti prostora za uživanje.
- Nemoj ga izdrkati sad. Želim da budeš pun sperme kad se vratim. – čula sam kako je zastenjao s druge strane slušalice.
- A tako ćemo dakle. O čemu si mislila cijeli dan?
- O kurčinama.
- To sam i mislio, tako treba.
- A što mogu, tako si me odgojio da je dobro.
- Jesam jesam…
- Da budem kurvica. – nisam se mogla suzdržati.
- Jel bi pušila sad tuđi kurac?
- Joj znaš da bi.
- Ja bi te držao za kosu i nabijao na njega dok ti ne isporuči toplu spermu u usta kurvice.

Na te riječi nisam više se mogla suzdržati i svršila sam stisnutih usnica da me netko ne čuje. Do kraja radnog vremena sad mi je bilo malo lakše ali još je trebalo proći dosta do toga. Možda i srećom ušla mi je direktorica u sobu i s riječima da nisam ispunila današnju normu natjerala me da radim, pa sam se htjela ne htjela morala malo sabrati i odagnati bludne misli. Posao se sastojao danas samo od kontrole nekih podataka i unosa istih na pravilan način, ali za nešto kreativno i kompliciranije nisam imala ionako ni snage ni volje. Jedva sam čekala da završi smjena i gotovo potrčala doma.
On je stigao prije mene, odmah smo se s vrata izljubili i počeli svlačiti odjeću jedan s drugog, nisam mogla dočekati ovaj trenutak. Zavukla sam mu ruku u hlače i odmah izvukla kurac na svijetlo dana, ali on me primio za ramena i odmaknuo. Hm, što je sad pomislila sam. Kurac mu je bio čvrst ko kamen. A onda me počeo skidati, ubrzo sam ostala gola. Stajala sam nasred dnevne sobe potpuno gola, a on me pogledao gotovo pa cinično i sebe skinuo hlače i gaće (majicu sam ja već ranije riješila), te smo tako ostali oboje goli.

- Spusti se na koljena. – poslušno sam se spustila. Uzeo je kurac u ruke i lagano mi ga drkao pred licem. Pička mi je gorjela od želje, ali odlučila sam biti strpljiva. Primio me je s jednom rukom za kosu a s drugom je držao kurac u ruci.
- Nemoj mi ga pušiti, pusti me da malo uživam, a poslije ćeš ga dobiti. Ako baš ne možeš izdržati, možeš ga poljubiti tu i tamo.
- Okej, bit će teško, ali probat ću se suzdržati. – uzeo je kurac i počeo me njime maziti po licu. Bio je prošaran žilama, velik, krut i topao. Glavić mu je bio jako gladak, što sam obožavala. Prelazio mi je s njim po obrazima, jednom pa drugom, pa usnama, bradi, vratu popeo se gore po bradi do nosa i čela, a ja sam uživala. Uživam osjetiti kurac po sebi.
- Znaš našeg mladog susjeda iz zgrade do, onaj s motorom? – pitao me i dalje ne skidajući kurac s mog lica.
- Znam koji je.
- Čuo sam iz priče da mu žena gotovo nikad ne puši.
- A da?
- Mislim da sanja o tome. Možda da mu ponudimo tvoja pušačka usta?
- Sigurno da bi mu trebali pomoći. – izazivala sam ga malo a onda nastavila – Znaš da obožavam imati kurac u ustima. – uzeo je kurac u ruku i lagano me ošamario njime po obrazu.
- Jel bi mu i spermu protugala?
- Smijem li?
- Ne da smiješ nego moraš, nećeš me valjda u lošem svijetlu predstavljati? – nakon toga sam dobila lagani šamar kurčinom i po drugom obrazu. Obožavala sam to.
- Poslušno ću pričekati da mi uštrca svu spermu u usta, budi bez brige.
- Tako je.
- Oću li mu samo pušiti ili želiš da me i jebe?
- Njemu ćeš samo pušiti.
- Okej- rekla sam malo razočarano, namjerno. I dalje ga je drkao meni po faci. Nisam izdržala pa sam gurnula ruku među noge i počela se igrati s picom.
- Bilo bi super da mu popušim dok mu žena gleda, pa da nešto nauči od mene. – kurac mu je na tu rečenicu samo pusti onu tekućinu prije sperme pa mi je smočio obraze i čelo i to razmazao s glavićem. Počela sam mu ljubiti kurac znajući da se suzdržava jednako kao i ja.
- Jedan kolega s posla mi je rekao da nije jebao 2 godine dok smo bili na pijanci, kad se konačno opustio. Da od silnog posla i stresa nema vremena za ozbiljnu vezu, ali da bi rado nataknuo neku kurvicu na kurac.
- Jesi li mu rekao da imaš jednu kod kuće? – uzeo je kurac u ruku i sad me s njim lupkao po faci. Pička mi je gorjela, a ja sam mu nudila svoje obraze na izvolte. Uživao je u tome a i ja.
- Nisam još.
- Pojebala bi se s njim u uredu a tebi ostavila odškrinuta vrata da nas možeš gledati. Trpala bi njegov kurac u usta a onda mu se naguzila na radni stol da me dobrano izjebe. – muž mi je disao sve teže, a udarci kurcem postajali su sve intenzivniji kako sam ja postajala sve slobodnija.
- Želim da ti liže šupak. Da ti gura jezik unutra, da širiš rukama svoje guzove i nabijaš mu guzicu na facu.
- I ja bi… - ali nisam dovršila rečenicu, ušutka me kurcem u ustima, konačno.
- Da mu sjedneš na facu i trljaš pičku po licu. Da zna da s tobom nema zajebancije, da drka na tebe pet puta dnevno, a onda ako bude dobar, da će te jebati do mile volje. Pa da poslije dođeš s pičkom punom sperme u moj ured i tako mi popušiš pa da ti ja napunim usta. Ionako si nezasitna zar ne? – očekivao je moj odgovor ali je zaboravio da me jebe u usta pa da ne mogu odgovoriti. Izvadio ga je.
- Želim da me povodiš uokolo da me jebu, da me pune kurcima i spermom, da sam tvoja kurvica. I želim da znaš da ma koliko kurčina probala da ću uvijek biti tvoja. – primio me nježno za vrat i podigao tako da sam ustala, a onda me snažno zažvalio. Digao mi je jednu nogu i tako stojećki nataknuo na kurac. Pička mi je bila potpuno mokra pa je ušao bez problema. Jebao me tako stojećeki pa smo se onda prebacili na trosjed, on je i dalje bio na meni. Pogledao me u oči dok mi je širio pičku.
- Obožavam te.
- I ja tebe. – gurnuo mi je prste u usta. Počela sam ih sisati.
- Jel bi voljela još jedan kurac sad u ustima?
- Bi, voljela bi još jedan kurac u svojim pušačkim ustima. Gledala bi te ravno u oči s tuđim kurcem u ustima. – poljubio me još jednom snažno a onda je počeo štrcati spermu u mene. Svršili smo gotovo istovremeno nakon što sam osjetila tople mlazove u svojoj pički.

Ležali smo tako iscrpljeni neko vrijeme, a onda sam ga pitala;
- Znaš li onu pripravnicu iz mog ureda, onu mladu, mislim da ima 20 godina?
- Sjećam se da, upoznala si me.
- Mislim da joj treba jedno dobro razvaljivanje…

Zavođenje

Kraj juna 2010 godine.Bas me je uhvatio nekakav smor,I resila sam da tog petka izadjem sa Kacom na pice u obliznji kafic.Bilo je oko 19h I sedele smo u basti tog kafica kada nam je prisao konobar I upitao sta zelimo da popijemo jer “mladi gospodin za susednim stolom zeli da nam plati pice”.Tek tada sam primetila da za stolom do naseg,sedi moj…pa mogu reci komsija Dejan.Dejana inace do tada nisam nesto puno poznavala.Zivi sa roditeljima u kuci koja je,nekih,7-8 kuca od moje,niz ulicu.On je inace godinu dana mladji od mene I njegova porodica je izuzetno imucna.Otac mu je vlasnik jedne turisticke agencije a majka mu je doktorka ili tako nesto.Njihova kuca se nije mogla lako videti sa ulice jer je bila sakrivena betonskom ogradom a u velikom I prelepom dvoristu su bili zasadjeni veliki borovi.Inace,do tada sa Dejanom nisam progovorila ni rec.Vidjali smo se povremeno na ulici ali se nikada nismo javljali jedno drugome…
-Pa dobro,komsinice,sta cete da popijete?Red je da vas castim jedno pice.-pitao nas je.Sa njim su za stolom bila jos neka dva momka.Kaca I ja smo popile po sok I malo porazgovarale sa njima o nekim ne bitnim stvarima:kako je lepo vreme,kako je smor u gradu,o tome kako su spori konobari…..I tu je sve pocelo.
Narednih par dana sam ga cesto vidjala.Onako u prolazu,na ulici.Uvek je bio odusevljen kada me vidi I obavezno smo stajali na ulici po nekoliko minuta.Nije mi bilo tesko da provalim da se zestoko zacopao u mene.Stalno mi je delio komplimente I pozivao da izadjemo u grad zajedno.Dejan je ok decko ali nesto mi se kod njega jednostavno ne dopada.Pomalo je razmazen,detinjast,uobrazen i umislja da je neka faca.Od oca je za 18-I rodjendan dobio neki dzip,ciju marku nemam pojma,I stalno je blejao sa njim po gradu glumeci nekog smekera.Ono sto Dejan nije imao pojma je to da mi se od njega mnogo vise svidjao njegov tata…
On se zove Milan I ima (kako sam kasnije saznala) 48 godina i poznat je kao veliki zavodnik I zenskaros.Cesto sam mogla da cujem da je u vezi sa nekim devojkama(cak su se pominjala I neka manje poznata imena iz domace javne scene) I pitala sam se sta njegova zena misli o svemu tome.Upoznala sam ga jednog dana kada sam sa Dejanom otisla kod njega kuci da mi nareze neki program za komp.Usli smo u veliku I vrlo elegantnu dnevnu sobu I tu je sedeo on,Milan,zavaljen u fotelji,citao je novine.
-Cale,ovo je moja drugarica,Jelena.-predtavio me je Dejan.
Milan je ustao,odmerio me od glave do pete I pruzio mi ruku.
-Drago mi je Jelena.Ja sam Milan.Poznata si mi…mislim da sam te vidjao ranije ovuda…-pruzila sam mu ruku I moram da priznam da sam se najezila od njegovog dodira.Ne mogu da opisem koliko je njegova pojava ostavila jak utisak na mene.Visok,lepo gradjen,crnokos,sa nekoliko sedih pramenova sa strane,tamnijeg tena,dubokog glasa….
-Je…Jelena…drago mi je…-jedva sam uspela da promrmljam od nekog cudnog uzbudjenja.
-Ona zivi tu,u blizini.Gore na vrhu ulice.Verovatno si je vidjao u prolazu.-odgovorio je Dejan umesto mene.
-Da,da…Sad se secam.Pa dobro deco.Druzite se.-rekao je uz seretski osmeh I nastavio da cita novine.
Narednih sat vremena,Dejan je non-stop obigravao oko mene u svojoj sobi,a ja sam samo razmisljala o njegovom tati.Nadala sam se da cu ga videti kada podjem kuci,ali taman kada smo izasli na vrata videla sam kako iz njegovog dvorista izlazi veliki,crni “mercedes” I bila sam bas nekako razocarana.Dva dana kasnije,posla sam sa Dejanom u grad.Obecala sam mu da cemo jednom izaci zajedno da se provozamo po gradu I popijemo pice.Kao I uvek kada izlazim,skockala sam se bas kako treba.Malu,leprsavu,letnju,haljinicu crvene boje I zlatne sandalice sa visokom stiklom.Cekala sam ga ispred njegove kapije kada sam videla da se parkirava “mercedes”.Iz njega je izasao Milan obucen u belu majicu I crveni sorc.Oko vrata je nosio peskir a u ruci veliku,sportsku torbu.
-Dobro vece,cika Milane.Kako ste?-uctivo sam mu se obratila.
-Ej,cao mala.Evo,bio sam na fudbalu sa nekim drugarima.Sta radis ti?-mmmm…taj osmeh….
-Cekam Dekija da izadje.Idemo malo u grad.-siroki kez mi nije silazio sa lica,a primetila sam da I on onako mahinalno prelazi pogledom preko mog tela.
-Aaaa…pa bas lepo.Vidim da se vas dvoje bas lepo druzite.Imali tu nesto vise od prijateljstva,a?-namignuo mi je,onako smekerski I stipnuo me nezno za obraz.Mislim da je moje lice u tom trenutku bilo crvenije od moje haljinice.
-Pa da,da…u stvari neeeee!Mi smo super drugari i…to je to…samo se druzimo.-jedva sam uspela da povezem reci.
-Ma zezam se ja malo.Doduse,ne bih imao nista protiv da se Deki zabavlja sa tako lepom curicom.-u tom trenutku je naisao Dejan a ja sam mogla da da puknem od neke nervoze zato sto nas je prekinuo.
-‘de si,cale?E,Jeko,izvini,molim te.Pricao sam na ‘fon sa nekim ortakom.
-Ok je.Nisam te dugo cekala….
To vece je bio zesci smor…Sa nama su jos bili neki njegovi ortaci sa devojkama I prosto sam se “divila” koliko su ne zreli I detinjasti.Dejan se verovatno vec pohvalio ortacima da me je kresnuo cisto da bi ispao frajer ali mene to uopste nije doticalo.A da budem iskrena,vecinu vremena sam provela razmisljajuci o njegovom zgodnom tati.
Sutradan je Dejan otisao na Zlatibor,gde ce provesti narednih 10-ak dana u nekom kosarkaskom kampu.Pre nego sto je otisao,rekao mi je da mu se jako svidjam I da za vreme dok on bude odsutan,razmislim o tome kako bi bilo da pocnemo “redovno” da se zabavljamo.Rekla sam mu da cu razmisliti ali o tome zaista nije bilo potrebno razmisljati.Jednostavno nije moj tip…Sada sam vec aktivno razmisljala o tome kako da se priblizim Milanu I uspostavim malo bolji kontakt sa njim.Jedna ideja mi je pala na pamet I resila sam da vec sutra krenem u akciju!
Bio je 1.jul I sunce je nemilosrdno przilo.Oko podneva sam se lepo iztusirala,doterala kosu,nabacila malo sminkice,velike naocare za sunce I krenula u grad.Obukla sam crvenu kosuljicu bez rukava I teksas,mini suknjicu.Obula sam bele nanulice sa visokim stiklama I krenula u ostvarenje mog plana.Taxi-jem sam dosla do Milanove turisticke agencije I primetila sam da je njegov auto ispred.Savrseno.Usla sam unutra I ljubazno rekla devojci u kancelariji da bih volela da razgovaram sa njihovim gazdom,ako je moguce.
-Evo,gospodin je unutra.Upravo je izasla jedna stranka.-ljubazno mi je odgovorila.
Pokucala sam I na njegovo odobrenje usla.
-Dobar dan,cika Milane!-veselo sam uzviknula.-Da vas ne prekidam u necemu?Imate li samo par minuta?
-Dobar dan,Jelena!Naravno,naravno,izvoli!-ustao je I rukovali smo se.Izgledao je sjajno u nekoj bordo kosulji I crnim pantalonama.Pre nego sto sam usla,odkopcala sam jos jedno dugme na kosulji,cisto da bude malo izazovnije.Nisam mogla da ne primetim njegov nonsalantni pogled,a mislim da je posebnu paznju obracao na moje noge.
-Sedi,Jelena.Hoces li nesto da poijes?
-Uh,moze neki sok,ako imate.Bas sam ozednela.Napolju je pakao.Ovde kod vas je bas lepo.Klima hladi bas,onako,prijatno.
-Jeste,jeste…Prija,ali samo da znas,da ova klima nije bas zdrava.Mada,dobro,vama mladima I onako nista ne smeta.Mi stariji moramo puno da pazimo.-govorio je Milan svojim dubokim,sexy glasom dok je spustao casu hladne “coca-cole” na sto.Seo je u svoju fotelju,preko puta mene.
-Ma dajte,molim vas…”vi stariji”…pa niste vi toliko stariji.Bar ne izgledate tako.
-Pa hvala ti,duso.Ja se godinama bavim sportom I vodim racuna o ishrani.Danas je tako;zivi se brzo,puno se radi,puno je stresa I covek mora da nadje vremana za sebe…No,dobro,necu te smarati o tome.Reci mi,cemu dugujem tvoju posetu danas?-pogledao me je zamisljeno ,a krajickom oka je posmatrao moje,gole,prekrstene noge preko puta.
-Evo ovako:moja drugarica Kaca I ja smo planirale da idemo na more uskoro,pa me,eto,interesuje sta imate da ponudite.Znam da sam o tome mogla da se raspitam kod vasih radnika,ali vas poznajem pa se osecam malo…slobodnije.-tu poslednju rec sam malo naglasila-Konkretno,interesuje nas Canj.Kakve ponude imate?
-Hmmm…dobro.Pa,Jeko,bas za Canj nemamo trenutno ponude,ali radimo na tome.Koliko za dan-dva cemo I to imati u ponudi I tada cu moci da ti kazem detalje.Kakav je smestaj,kada se ide,koliko kosta…
-Ah,pa u redu,onda.Evo ovako,ja cu vam ovde ostaviti moj broj mobilnog,pa mi vi javite cim to bude gotovo.Jel’ moze?-vec sam pisala broj na jednom papiru sa njegovog stola.
-Dogovoreno.Posto Dejan sada nije tu,licno cu ti to obezbediti.
-Pa super!Puno vam hvala!Kad smo vec kod Dejana,znate li koliko dugo ostaje?-glumila sam zainteresovanost,a ustvari me I nije to puno zanimalo.
-Ne bih znao tacno,ali bice sigurno jos nekih 10-ak dana.Inace,I moja supruga veceras putuje u Nis.Od juce je na odmoru pa ide da poseti roditelje.Tako da cu morati da se priviknem na samacki zivot u narednih nekoliko dana…-neverovatno kako dobro su se sve kockice slagale.
-Ih,vi…vama ce biti tesko da budete samac!?-vragolasto sam se nasmejala ustajuci.-Idem sada,a vi mi javite kada to bude gotovo.I hvala vam jos jednom na usluzi!
-Nema na cemu.Hvala tebi na poseti!-osmehnuo se izpracajuci me do vrata.
Naredna dva dana sam nestrpljivo cekala njegov poziv.Bila sam sigurna da mu se dopadam,samo mu je verovatno bilo glupo da mi se nabacuje,kao drugarici njegovog sina.Zato sam ja resila da preuzmem podpunu inicijativu.Bila sam u kuci kada mi je zazvonio telefon.Javila sam se na neki nepoznati broj I zacula Milanov glas.
-Cao,Jelena.Ovde Milan,iz turisticke agencije.-zapazila sam da se nije predstavio kao Dejanov tata-napravio sam ti neke ponude,pa kada budes imala vremena,svrati u agenciju da ih preuzmes.
-Super!Hvala vam puno,samo…ja bih volela vec veceras da ih pogledam sa Kacom…kada ste vi kuci veceras,pa mogu ja da svratim da ih uzmem od vas.-prosto sam se zadivila sopstvenom snalazljivoscu.
-Paaa…vazi…bicu kuci veceras,negde oko 9.Ako ti nije kasno…
-Ne,ne,naravno.Vidimo se veceras oko 9.
Sva uzbudjena,dala sam se u smisljanje daljih koraka.Bila sam sigurna da ce veceras biti moj…Obukla sam moju,letnju,leprsavu belu haljinicu sa nekim cveticima.Bila je prilicno kratka I skoro providna.Takodje ,dekolte je bio prilicno dubok pa je nisam cesto oblacila jer bi leti na suncu bila skoro,potpuno providna.Ispod sam obukla roze tangice I grudnjak I obula moje najnovije,crne,sexy sandalice sa visokim stiklama.Tacno u 9 sam pokucala na njegova vrata I on je otvorio odeven,onako lezerno u sivu,kratku majicu I bele bermude.
-Ah,stigla si…izvoli.-primetila sam da se prilicno obradovao mojom pojavom.
Sela sam na veliki,kozni trosed,a on preko puta mene u fotelju.Otvorio je flasu crvenog vina I malo smo razgovarali uz pice o nekim nebitnim temama.Doneo je I te ponude za koje sam I dosla I citao mi sta se sve nudi.Dok je bio zadubljen u citanje,ja sam presla kod njega I sela na naslon za ruke na njegovoj fotelji.Oslonila sam se na njega I nagla,kao posmatrajuci sta sve ima.Moja glava je bila pored njegove I mogao je da oseti moj dah na svojoj kozi.Ja sam se I dalje pravila da citam ponudu,a on je sada otvoreno gledao u moje grudi,koje su se jos malo odkrile kada sam se nagla.Prstima sam se ,kao mahinalno,igrala sa njegovom majicom na ramenu.
-Imas…imas bas lep parfem…-promrmljao je zbunjeno.
-Molim?Ah,hvala.-glumila sam iznenadjenost…Kada sam se okrenula ka njemu,pogledi su nam se sreli.Gledao me je pravo u oci I mogla sam da primetim strast I napetost u njegovom pogledu.Dosta je bilo zajebancije….Taman kada je krenuo nesto da kaze,prislonila sam svoje usne na njegove.Hiljadu leptirica u mom stomaku je potpuno poludelo!Uzela sam papire koje je drzao u rukama I bacila ih na sto.Bacila sam se u njegovo krilo I pocela da ga ljubim.
-Jelena,Jelena….stani!-zbunjeno je izustio drzeci me za ramena.
Umesto bilo kakvog odgovora,samo sam ustala I krenula ka stepenicama koje vode na sprat kuce,ka njegovoj spavacoj sobi.Primetila sam da je krenuo za mnom.Ranije sam vec vise puta bila u ovoj kuci (sa Dejanom) tako da znam koja je soba njegovih roditelja.Usla sam unutra.Sobom je dominirao ogroman,francuski lezaj.Izula sam sandalice,odlozila ih sa strane I legla na lezaj,oslanjajuci se na laktove.Milan me je gledao pogledom punim strasti I zudnje.
-Kako divna soba…bilo bi bas steta da takav muskarac ovde spava sam,zar ne?-govorila sam tihim,neznim,umilnim glasom dok sam se vrhovima prstiju igrala sa pramenom kose.
Milan nista nije odgovorio.Samo je jednim potezom svukao majicu.Njegove siroke,razvijene grudi I stomak bili su prekriveni crnim maljama.Odmah se videlo da je pravi sportski tip.Prisao mi je I poceo da mi ljubi koleno I unutrasnji deo butina.Mislila sam da cu se u momentu istopiti.Zatim je legao preko mene I poceo strasno I pohotno da me ljubi.Svuda po licu.Mislim da sam probudila zver u njemu,ali to sam ,iskreno,I zelela.
-Ahhh…Milane,tako te zelim…-on je samo nastavio da me ljubi po usima,vratu I obrazima.
-Mmmmm….mala,mala…sta cu ti uraditi….
Tako sam uzivala dok je pohotno ljubio moj vrat,lice,ramena…Radio je to sa takvom strascu I zaljom.Spustao se nize ljubeci moje grudi I stomak preko haljinice.Zatim moje butine,kolena,listove a onda je uzeo moj clanak I poceo nezno da ljubi I miluje moje stopalo.Pozudno je lizao I sisao moje duge,pravilne nozne prstice.Odvajao ih je jedan po jedan I halapljivo ih sisao.Nikada do tada nisam imala takav dozivljaj I mogu reci da mi se jako svidelo.Zatim je zadigao moju haljinicu I svukao moje roze tangice.Kao I uvek,moja pica je bila podpuno obrijana I izdepilirana.
-Mmmmm…divna,mlada pickica.-prosaputao je Milan I u tom momentu “zaronio” u moje medjunozje.
Sladki trnci su prosli citavim,mojim telom.Radio je to tako dobro da sam momentalno ovlazila.Prstima je razdvojio moje usnice I lizao moju unutrasnjost.Sa obe ruke sam zgrabila njegovu kosu I jako ga privukla ka mojoj pici.Zelela sam da nikada ne prestane.Ali on je to ipak uradio.Naglo me je odgurnuo I ustao pored kreveta.Gledao me je sa takvom napetoscu I zeljom.
-Dodji,Jelena.Da vidimo sta znas.-naredio mi je svojim autoritivnim,dubokim glasom.
Nisam mu nista odgovorila,samo sam mu uputila jedan,ostar,zavodnicki pogled.Klekla sam ispred njega I polako svukla njegove bermude I bokserice.Sada mi je bilo jasno zasto se zene otimaju oko njega.Njegov dugacak I debeo kurac bio je polu dignut I pulsirao je lagano.Bio je gladak I cist,izbrazdan debelim venama.Stavio je ruke na kukove I prepustio se mojoj inicijativi.Uzela sam ga u ruku I nezno presla njime preko svog lica.Od dodira moje nezne koze postao je veoma tvrd I napet.Nekoliko puta sam navukla kozu preko velikog glavica I pljunula na njega.Zatim sam ga uzela u usta I pocela nezno da ga sisam osecajuci u ustima njegov predivan ukus.Spustila sam ruke pored sebe I pocela sam halapljivo I brzo da pusim njegov napaljeni kurac.Bio je prilicno veliki pa sam jedva uspevala da progutam polovinu.Milan vise nije mogao da izdrzi I zgrabio me je,grubo,za kosu I poceo da navlaci moju glavu napred-nazad.Moja pljuvacka se cedila iz mojih usta nekontrolisano I slivala se niz bradu,vrat I natapala haljinicu.
-Ufffff..mala…pusi ga…tako je…Hajde,progutaj ga!-procedio je kroz zube dok je grubo navlacio moju glavu na svoj kurac.
Jednom rukom je drzao moju kosu a drugu je spustio na moj potiljak I snazno privukao sebi.Osetila sam kako je njegov ceo kurac skliznuo u moja usta dok moja brada nije dotakla njegova velika,nabrekla muda I osetila sam njegov glavic duboko u grlu.Pocela sam da kasljem I grcam boreci se za vazduh dok su se suze kotrljale niz moje obraze.Pljesnula sam ga rukama po butinama pokusavajuci da mu stavim do znanja da ostajem bez vazduha.Milan je samo izustio jedno snazno “aaaaaahhhhh” I grubo me odgurnuo na pod.Lezala sam naslonjena na krevet konacno disuci punim plucima dok se iz mojih usta cedila sveza,gusta pljuvacka.
-U,jebote…umalo da ti svrsim u grlo,kuckice mala.
Zatim je legao na krevet masirajuci svoj nabrekli kurac lagano.Znala sam sta sledi.Svukla sam haljinu I grudnjak.Obkoracila sam ga I cucnula na njega dok je drzao svoj kurac.Osetila sam kako svojim vrhom razdvaja zidove moje napaljene pickice.Oslonila sam se rukama o njegove maljave grudi I resila sam da mu pokazem sta znam.Vrtela sam kukovim polako,nezno dok se ne priviknem na njegovu velicinu.Bio je tako vreo I tvrd…Milan je samo zabacio glavu unazad drzeci rukama moje slabine.Postepeno sam ubrzavala ritam praveci sve brze I jace krugove.Osetila sam kako se niz moja ledja,ruke I grudi slivaju krupne kapi znoja.Podpuno sam izgubila kontrolu I pocela divljacki I grubo da skacem gore-dole dok je on cvrsto stezao I masirao moje grudi koje su igrale u ritmu mojih skokova.Vise nisam mogla da izdrzim I osetila sam da cu svrsiti.Za trenutak se moje citavo telo ukocilo I kao da je struja prolazila kroz moju kicmu.Kriknula sam glasno,nekontrolisano,dok je orgazam prolazio kroz moje napeto,znojem okupano telo.Milan me je oborio na ledja dok sam jos osecala sladke trnce duboko u stomaku.Legao je preko mene I poceo snazno I brzo da gura svoj nabrekli penis duboko u moju napaljenu pickicu.Pozudno me je ljubio dok je njegov vreli kurac parao moju utrobu.Osecala sam ga tako duboko I snazno…
-Da,da…daaa…jebi me Milane!Jebi me kao kucku…pocepaj mi matericu…-vikala sam nekontrolisano.
Zatim se uspravio I podigao moje noge na svoja ramena.Jakim I brzim udarcima mi je prosto izbijao vazduh iz pluca dok sam rukama grebala posteljinu koja je pucala pod naletom mojih dugih noktiju.Osecala sam da se blizi jos jedan orgazam.Milan je idalje gurao svoj kurac u mene mumlajuci kako sam dobra I kako mi je picka vrela I da vise ne moze da izdrzi.Grizao je moje pete I stopala a ja sam osetila ponovo kako mi u dubini stomaka krece snazan orgazam.Moji nozni prsti su se grcili,butine vibrirale a ledja izvijala.Nisam mogla nista da izustim osim jednog dugog I glasnog vriska.Niz noge su mi se slivale kapljice znoja koje je Milan lizao.U jednom trenutku sam osetila kako njegov kurac pulsira u meni.On se samo izvio,zabacio glavu cvrsto drzeci moje clanke na svojim ramenima.Tek u tom momentu mi je palo na pamet da nismo koristili kondom a nisam ni bila na pilulici.
-Neeee,neee….ne unutra!!!!!-kriknula sam boreci se da ga odgurnem iz sebe.
Poslednjim atomom svesti je izvadio svoj kurac I jedan pokret njegove ruke bio je dovoljan da iz njegove velike rupice na glavicu izbije ogroman,dugacak mlaz njegove guste,bele sperme.Prvi mlaz me je pogodio tacno iznad ociju I napravio dugacku liniju niz moj nos,usne,bradu,vrat,sve do mojih grudi.Naredni je zavrsio u mojoj kosi I po ramenima a ostatak je izlio po mojim sisama I stomaku…Strovalio se pored mene na krevetu disuci duboko I glasno.Cvrsto me je drzao za nadlakticu dok sam ja drhtavim prstima razmazivala njegovo toplo,gusto seme po licu I grudima.
-Uuuuuuuhhhh…Mala…ti nisi normalna…-Jedva je izustio Milan.
Postelja ispod nas je bila izguzvana I skroz mokra od naseg znoja.Primetila sam I da je na par mesta pocepana od naleta mojih dugih noktica.Lezali smo tako premoreni I nepomicni 2-3 minuta.
-Za malo da svrsis unutra…jebote,skroz sam zaboravila na gumicu,mogla sam ‘ladno da zakevim…ha,ha,ha…-glasno sam se nasmejala dok sam prstima lagano masirala svoju pocrvenelu I vlaznu pickicu.
-Ma ne boj se nista,samo sam hteo da te malo izprepadam.A,doduse,sta bi ti I falilo.Bas bi bila sexy mamica.-prokomentarisao je uz lezeran osmeh.
Samo sam ga pljesnula po stomaku I otisla do kupatila.Naravno,Milan je usao odmah za mnom…….. Tog jutra sam dosla kuci oko 4.Kaca je spavala a ja sam se samo uvukla u krevet jer sam se pre toga iztusirala kod Milana.Razmisljala sam o tome sta se sve nocas desavalo I sladko sam se nasmejala…Krivica?Neeee…krivicu nikako nisam osecala,a ni sada,da budem iskrena.Uopste mi nije problem to sto je ozenjen,mnogo stariji od mene I otac mog druga.Bitno je da se kapiramo I da je strast obostrana.
Narednih 10-ak dana,svaku noc sam provodila kod Milana.Kresali smo se kao divlje zivotinje.Mislim da smo to radili u svakom delu njegove kuce:u sobi,kuhinji,kupatilu,dnevnoj sobi,cak I na stepenicama…Jednostavno,fantasticnih 10 dana.Za to vreme,Dejan mi je poslao milion glupih poruka,sve dok mu nisam rekla da sam o svemu razmislila I da ne zelim da budem sa njim.Po povratku njegove supruge iz Nisa I sina sa Zlatibora,Milan I ja smo nastavili da se vidjamo.Samo mnogo redje I morali smo da budemo veoma oprezni.Najcesce smo se vidjali u njegovom stanu na Novom Beogradu a ponekad bi smo to radili u njegovim kolima.Moja cimerka Katarina je,naravno,bila upoznata sa mojim “aktivnostima” ali je ipak bilo previse riskantno da se sada vidjamo kod mene jer su nase kuce blizu……