nedjelja, 28. rujna 2014.

Ivanin tata

IVANIN TATA Mislim da nikada neću zaboraviti svoj prvi posjet Ivani. Bilo je to u prvom razredu srednje škole. Tada smo se još uvijek svi upoznavali, a ja sam išla kod nje da vježbamo matematiku za predstojeći test. Kada smo stigle kod nje, dočekala nas je njena mama Ivanka. Izgledala je prilično dobro za svoje godine.
Pomogla sam im da postave večeru, i baš kada smo sjedali za stol, stigao je Ivanin tata s posla. Bila sam leđima okrenuta ulaznim vratima, pa sam ustala da mu se predstavim. Kada sam se okrenula, ostala sam bez teksta. Otac joj je bio nevjerojatno seksi! Nekako sam promucala svoje ime, i sjela natrag za stol posramljena.
To je bio prvi puta da mi s svidio muškarac toliko stariji od mene. Od tada sam dosta često boravila kod Ivane, isto kao i ona kod mene. U međuvremenu smo postale najbolje prijateljice. Njen tata me je i dalje privlačio, ali već sam bila navikla na to, i naučila sam ignorirati te svoje osjećaje.
Kako sam često bila kod nje, zavoljela sam njene roditelje, a čini mi se i oni mene, jer sam se u njihovoj kući osjećala kao u svojoj vlastitoj. Vrijeme je prolazilo, i potkraj trećeg razreda srednje škole dogodilo se nešto što uistinu nisam mogla predvidjeti. Kao i obično, spavala sam kod Ivane. Bile smo same na drugom katu.

Bar sam ja tako mislila. Probudila sam se u toku noći jer sam morala na WC. Na sebi sam imala samo grudnjak i gaćice, jer je bilo uistinu vruće. Baš kada sam se digla sa WC školjke, u kupaonicu je ušao Ivanin tata Mirko.
Meni su gaćice bile oko gležnjeva, a on je stajao na vratima gledajući me. Nisam znala kao da se ponašam. Promucala sam, “Jao, oprostite, mislila sam da smo same na katu, pa se nisam zaključala
. ” On je i dalje stajao na vratima ništa ne govoreći. Bilo mi je neugodno, i sagnula sam se da obučem gaćice. Kada sam ga opet pogledala, ušao je i zatvorio vrata.
Tada sam shvatila kako me jebozovno gleda. Prošaputao je, “Jano, gledam te kao rasteš i razvijaš se, i svakim danom si sve ljepša. Sada stojiš tu ispred mene polugola, i ja to jednostavno više ne mogu izdržati. Od prvog sam dana vidio kako me gledaš, ali ti si bila mala prijateljica moje kćeri, i nisam sebi dozvolio da me privučeš.
Ali sada je već kasno . ” Polako mi je prišao, i ja sam primijetila da je napaljen.
Kurac mu je praktički stršao iz bokserica! Došao je do mene i pitao me smije li me poljubiti. Samo sam klimnula i već u sljedećem trenutku njegove usne su bile na mojima. Osjećaj je bio izvanredan. Ljubili smo se kao da nam je to posljednje u životu.
Spustio se niže i počeo me ljubiti po vratu, a onda i po grudima. Osjećala sam da radimo nešto zabranjeno, ali bilo mi je tako lijepo da sam taj osjećaj neugode jednostavno potisnula. Milovao me je po sisama, i na kraju mi je skinuo grudnjak i počeo me ljubiti po ukrućenim bradavicama. Ja sam glasno uzdisala, a on mi je rukom prekrio usta i rekao da se stišam jer bih mogla probuditi Ivanu koja je mirno spavala u susjednoj sobi ni ne sluteći šta se događa.
Stišala sam se, a on se spustio niže i skinuo mi gaćice. Stajala sam pred njim gola, i svjesna da su sada sve barijere srušene. Odmaknuo se malo od mene i rekao, “Jebem ti, kako si dobra! Lizat ću te
. ” Digao mi je nogu na rub kade i počeo mi obrađivati pičkicu. Nisam mogla vjerovati da se to stvarno događa. Pomislila sam da sanjam, ali me moja uspaljenica uvjerila u suprotno.
Jedva sam se suzdržavala i bila tiho. Grizla sam usne i pritiskala njegovu glavu o svoju pickicu. Osjećaj je bio neopisiv. Tiho sam jauknula.
Orgazam me stresao kao struja, a poseban osjećaj je davala činjenica da radim nešto zabranjeno. Tada se on podigao i pitao me da li mi se svidjelo kako mi je polizao pičkicu. Rekla sam mu da sam uživala, a on je pitao da li želim još. Klimnula sam, i počeli smo se ljubiti još strastvenije nego prije.
Osjetila sam njegov veliki kurac na trbuhu. Lagano sam ga dodirnula rukom a on se odmaknuo, pogledao me u oči i pitao želim li ga vidjeti. Moj mu je pogled govorio sve. Skinuo je bokserice, a kurac mu je stajao ravno poput strijele.
Bio je veći od kurca moga dečka i ja sam ga uhvatila i počela ga lagano nadrkavati. Bio je napaljen do krajnje granice. Rekao mi je, “Namjesti se nekako, želim te jebati, moram te jebati. Nasloni se preko kade!” Poslušala sam ga i već u sljedećem trenutku zabio mi ga je odostraga.
Bio je grub, ali to mi je odgovaralo. Uzbuđeno sam šaputala, “jebite me čika Mirko, razvalite mi pickicu, to, to, ah jebiiiiite me .
” Vidjela sam da ga uzbuđuje to što mu govorim, i njegovi naleti su postajali sve žešći. Osjetila sam da je blizu svršavanja, i tada me je prestao jebati i izvukao je kurcinu iz moje pičke, okrenuo me prema sebi i naslonio na zid. Podigao me je na sebe i ja sam mu ovila noge oko struka. Držao me ispod guzova i stao žestoko nabijati.
Uzdisala sam i rekla, “Oooooooooh, sad mi se čini još veći!” Osjetila sam nadolazeći val orgazma. Očito je i on to primijetio, jer mi je u narednom trenutku zabio jezik u usta i na taj me način spriječio da vrištim. Jebao me je kao lud, a ja sam dahtala što sam tiše mogla. Krenuo je još jedan orgazam, jer me je tako žestoko nabijao da sam pomislila kako će se moja uska pica rasparati, ali bilo mi je neopisivo dobro.
Moj dečko me nikad nije tako dobro tucao, i ja nisam ni bila svjesna kako mi paše žestoka jebačina. Odvojio je svoje usne od mojih i spustio me na pod rekavši da će uskoro morati svršiti. Tad sam ga uhvatila za kurac i rekla mu da želim da svrši u mene, jer pijem pilule pa nema opasnosti. Kupaonica je bila mala pa nismo imali mnogo izbora, zato me opet naslonio na kadu i u jednom potezu mi ga je utjerao do jaja.
Nakon nekoliko unutra – van poteza, iz njegovog macana su se prolile goleme količine sperme direktno u moju usku picu. Uživala sam u tom osjećaju. Nisam mogla vjerovati da je uspio toliko dugo izdržati tako intenzivno jebanje, jer moj dečko je bio dosta neiskusan i rijetko kada me uspijevao zadovoljiti do kraja, jer nije mogao dugo izdržati. Ovaj put sam bila zadovoljna.
Okrenula sam se i poljubila ga. Rekao je da mora ići, jer se ujutro dosta rano diže. Ja sam se brzo istuširala i otišla u krevet, pored Ivane koja je mirno spavala. Iako je već bilo 5 ujutro, još dugo nisam mogla zaspati jer mi je u glavi stalno bilo to da sam spavala s Ivaninim tatom, i unatoč tome što je seks bio fenomenalan, osjećala sam se nekako loše, pogotovo jer je on tako brzo otišao na spavanje, ne rekavši mi ništa.
Ali sjetila sam se one, “Poslije jebanja nema kajanja”, pa sam naposljetku nekako zaspala. Ujutro sam se probudila oko 9 sati. Ivana je još spavala, i znala sam da se neće probuditi bar do 11 jer si je tada navila sat, a u školi smo bile poslijepodne. Obukla sam njen kućni ogrtač i krenula na prvi kat u dnevni boravak da pogledam šta ima na TV-u.
Znala sam da smo same u kući kao i obično, jer je Ivanina sestra bila u školi od 8, teta Ivanka je radila od 7, a Mirko od 8. S jedne strane mi je bilo drago što ga neću odmah vidjeti, a s druge sam jedva čekala da ga opet vidim, da vidim kako će se stvari dalje odvijati. Otišla sam u kuhinju da si natočim čašu vode, i tada mi je netko prišao s leđa i ovio mi ruke oko struka. Bio je to Mirko.
Iznenađeno sam ga pitala otkud on kod kuće, i ispostavilo se da je to jutro trebao ići na službeni put, pa je planirao krenuti oko 10. Nisam znala kako da se ponašam, ali on mi je dao odgovor na to pitanje. Podigao me je na radni stol, odvezao mi ogrtač i počeo skidati gaćice. Zaustavila sam ga jer sam se bojala a se Ivana ne probudi.
Rekao mi je da ne brinem, da smo sami na katu i da je zaključao vrata. Prepustila sam mu se. Skinuo mi je gaćice i zaronio glavu među noge. Ja sam raširila noge i digla ih na stol pokraj sebe, tako da je imao slobodan pristup svim mojim intimnim dijelovima.
Ubrzo sam počela uživati. Nisam bila ni primijetila kada je izvadio karu iz bokserica, jer sam se žmireći prepustila njegovom iskusnom jeziku. Grizao mi je nabrekli klitoris i tucao me jezikom. Tada me je počeo jebati i prstima, prvo jednim, pa sa dva, pa tri, istodobno ne ostavljajući moj klit na miru.
Narajcana do krajnjih granica, rekla sam mu da želim da me jebe kao što me je sinoć jebao. Kada je osjetio da sam se dovoljno navlažila, sjurio je svog macana u moje dubine. Stao mi ga je žestoko nabijati, a ja sam uzdisala prilično glasno jer sam znala da je Ivana dovoljno daleko od nas, i da nas ne može čuti. Tucao me je tako neko vrijeme, i onda je izvukao kurcinu iz moje pohotne pičkice, sjeo na stol do mene i rekao mi da ga zajašem.
Prebacila sam mu se u krilo licem okrenuta prema njemu, i namjestila njegov natekli glavić na ulaz u svoju pohotnicu. Prvih nekoliko puta se nisam spuštala do kraja, ali kako sam ubrzavala ritam, primala sam ga sve dublje. Mijesila sam kao luda i uživala nabijajući se do korijena, a on mi je stiskao guzove. Uživala sam, a to sam potvrđivala i uzdasima i riječima, “Aaaaah! Oooooh! Aaaaah! Kako ti je tvrd i velik! Aaaaah! Kako je dobro! Oooooh!” Stao me je ljubiti po sisama i gristi mi bradavice i ja sam osjetila da nam je oboma vrhunac blizu.
Ubrzali smo tempo i uskoro se izlio po mojoj unutrašnjosti. Ustala sam mu iz krila i sišla sa stola. Pogledala sam njegovog polu spuštenog macana i nježno ga stala nadrkavati. Nasmijao se i pitao me: “Nije ti dosta? ? ? ” Ne odgovorivši mu ništa obuhvatila sam ga usnama i počela pušiti.
Gledala sam ga u oči jer sam znala da muškarci to vole. Uskoro je njegov macan bio spreman za novu turu seksa. Sišao je sa stola i poveo me do dvosjeda u dnevnom boravku. Rekao je, “Mala, nemamo još puno vremena, uskoro moram krenuti na put, a i Ivana će se brzo probuditi.
Ali možemo još malo . ” Polegao me na dvosjed, legao na mene i počeo me ljubiti po sisama, spuštajući se sve niže.
Rekla sam mu, “Uh, jebi me! Aaaah, stavi mi ga, razvali me!” Raširila sam noge koliko sam mogla, a on me nekoliko puta liznuo po pički. Tada mi ga je, bez ikakve prethodne najave, utjerao skroz do jaja. Kao i obično
. Digla sam noge na njegova ramena i potpuno se prepustila njegovim nasrtajima. Dvosjed ispod nas je škripao kao lud, ali mi se nismo obazirali. Tada me je prestao pumpati i počeo mi opet lizati pičkicu.
Izvila sam se na dvosjedu, i uživala. Poželjela sam i ja njega zadovoljiti, pa sam mu rekla da se okrene, i počela sam mu pušiti. Pomislila sam kako bi Ivana uistinu doživjela šok kada bi u tom trenutku ušla i zatekla mene i svog tatu u pozi 69. Ali na sreću, to se nije dogodilo.
Prestala sam mu pušiti kada je bio blizu vrhunca jer sam željela što je moguće više odgoditi svršavanje, i onda sam ga zajahala, a on mi je počeo mijesiti sise. Jebali smo se tako još malo, i onda se nezaustavljivo približio vrhunac. Imala sam osjećaj da će mi sperma izaći na usta od siline njegova svršavanja. Priuštio mi je neviđen užitak.
Ni ne silazeći s njegovog BiiiiP, legla sam mu na prsa i još smo se ljubili, a ja sam se zapitala koliko će vremena trebati mom dečku da me uspije tako zadovoljiti. Mirko je rekao da je vrijeme da se spremi i krene, jer će u protivnom zakasniti. Otišli smo skupa u kupaonicu. Ušli smo u kadu i ja sam pustila vodu.
Nasapunao me i rekao, “Mala ja bih te opet jebao, ali ne mogu više. ” Uzela sam njegov mlitavi kurac i stavila ga u usta. Lizala sam mu glavić, i gutala kurac do pola, jer više nisam mogla. Nisam mu propustila polizati ni dlakava jaja.
Reagirao je, ali ne dovoljno. Izvukao je kurac iz mojih usta, i povukao me gore. Ovila sam mu ruke oko vrata, a on mi je iznenada zabio dva prsta u pičkicu i stao me njima jebati. Iznenadila sam se, ali sam uživala.
Digao mi je nogu na rub kade, a ja sam se pridržavala za njega da ne izgubim ravnotežu u klizavoj kadi. Uzeo je tuš i uperio mi jaki mlaz prema pički. Uživala sam i uskoro svršila po ne znam koji put to jutro. Tada je on otišao na put, a ja sam se zavukla natrag u Ivanin krevet kako bi ona mislila da sam spavala cijelo vrijeme.

Tetka ,rodica i mama ( I dio)

TETKA, RODICA I MAMA (I dio) Oduvjek sam se palio na djevojke i zene iz moje uze i sire porodice. Volio sam da zamisljam kako guzim rodice, tetke sestre i nikada nisam mislio da cu to moci da ostvarim. Nikad mi nije bilo jasno sto me to vise pali od obicnog sexa sa djevojkama ali valjda je sladje ono sto je zabranjeno! Ja zivim u Sarajevu i imam 18 godine a porodica mi je rasprostranjena po cijeloj Bosni i Hercegovini. Imam tetku koja zivi u Mostaru koja ima svojih 40 godina ali se drzi za svoje godine bolje od pojedinih djevojaka sa 25. Uvjek sam se palio na nju.
Dolazila je u Sarajevo cesto jer je bila vrlo poslovna zena a ja sam najvise volio kada dolazi ljeti. U ljeto je bila tako izazovna da sam ludio od nje. Bio je august i tetka se najavila da dolazi, roditelji su mi bili na moru tako da sam bio sam u kuci. Tetka je bila razvedena vise od dvije gdine imala je jednu kcerku od 17 godina koja je zivila sa njom.
Ja sam taj dan pripremio rucak ohladio vino i nervozno ocekivao da zazvoni na vratima. Pojavila se u bijeloj kosuljici koja je bila raskopcana vrlo izazono tako da se vidio bjeli cipkani grudnjak, sise su bile trica ali su izgledale vrlo cvrsto, nosila je bjele uske i providne pantalone tako da su se lijepo oslikavale bijele cipkane tange koje su najvjerovatnije bile u kompletu sa grudnjakom. Poljubili smo se na vratima ja sam je kao pozelio pa sam je stisnuo uz sebe kako bi osjetio njene sise na mojim prsima i stvarno su bile cvrste ko kamen. Pomogao sam joj sa stvarima, isla je ispred mene tako da sam joj vidio guze, cvrste , podignute tj.

Savrsene. Struk sam joj mogao obuhvatiti rukama ma sve u svemu bila je to jako dobra picka!!!!!!!! Taj dan u Sarajevu je bilo jako vruce, prije rucka je htjela da se tusira uzela je nesto stvari iz kofera i otisla u kupatilo, kada sam cuo tus kako radi polako sam se prisunjao do vrata kako bi je vidio kroz kljucaonicu, srce mi je lupalo dvjesta u minuti a u maksimalno dignutom kurcu svaka zila je pulsirala, kleknuo sam ispred kljucaonice pogledao sam kroz i nista nisam mogao da vidim jer je peskir okacila na vjesalicu koja je bila zakacena sa unutrasnje strane vrata. Ostao sam nao popisan, nisam mogao da vjerujem da je necu vidjeti golu. Vratio sam se u trpezariu i servirao rucak.
Bio sam napaljen do bola, tetka je usla u trpezariju u uskom bjelom sorcu koji je vise otkrivao nego pokrivao njenu pickicu, sa prednje strane joj je upao u procjep od kokice, gore je imala bijelu usku majicu ispod koje sam nazirao bradavice koje su strsile, pogledao sam je od glave do pete i nisam mogao sakriti zadovoljni pogled, tetka ili nije primjetila kako sam je pogledao ili se pravila budala. Okrenula se prema baru da uzme case za vino a sorc joj je upao u lijepe guze a pokrivao je samo dvije trecine guza. Meni se kurac digao i oslikao na sorcu koji sam nosio. Tetka me pogleda ali se pravila da nevidi oslikanu kurcinu.
Sjela je do mene nasula nam vino a ja sam izvadio da jedemo. Uz rucak caskali smo o svemu i svacemu popili smo vino i na moje veliko iznenadjenje tetka me pita ima li jos vina? Naravno, rekoh i donesoh jos jednu flasu iz frizidera. Otvorio sam vino i nastavili smo pricu ali sada u dnevnom boravku, teta je sjela na ugao a ja u fotelju. U jednom momentu poce prica o mojoj rodici Maji, vidila ju je jedne noci kako se samozadovoljava u svojoj sobi ali nije joj bilo kao jasno da se Maja ne ustrucava da vrlo glasno svrsava iako je znala da je ona u stanu.
Ja sam je slusao a kurac je bio vrlo ukrucen morao sam promjeniti polozaj da se nevidi. Vino me je fatalo tako da sam se lagano opustao a i tetka je. Onda me je pitala da li je normalno, posto sam skoro vrsnjak sa Majom da se samozadovoljava po 9-10 puta za noc? Malo sam se zbunio sto i tetka primjeti pa me ohrabri kao sta mi sa njom mogu da pricam o svemu i svacemu i da ce to ostati nasa tajna. Ohrabren rekoh joj da je to normalno jer i ja drkam toliko puta na dan.
Nasmijala se i rece mi da sjednem na kauc, kada sam sjeo prisla mi je i uzela moju ruku u svoju i pogledala u nju. Rece mi toliko drkas a nemas zuljeva i ponovo se pocela smijati, a i ja sam se cerekao. Popili smo i drugu flasu vina tetka ustade i krenu u trpezariu, ispratio sam je pogledom a imao sam osjecaj da namjerno mjesa guzama kad hoda da me izazove. Kurac mi se opet digao.
Tetka se vrati sa jos jednom flasom i ne pitajuci me otvori je i nasu nam u case. Opet je pocela pricu o Maji, kao da je znala da me je Maja privlacila, rekla je da zna da je Maja nevina i da je radoznala sto se tice sexa pa se boji da se ne pocne sexsati sa nekim ko nece voditi racuna da ne zatrudni. Vec je uhvatilo vino takoda je vrlo otvoreno pricala krenula je da ustane malo se spotakla i pala na mene, mahinalno sam je uhatio za goli struk ali nisam cvrsto tako da mi je skliznula jedna ruka na sisu a ona mi je sjela u krilo, nije se ustala nego se smijala a i ja sam. Ruku nisam sklonio sa sise a kako je sjela na mene znao sam da mi je morala osjetiti tvrdi kurac na svojoj guzi.
Kako je sjedila obje je ruke provukla iznad glave i uhvatila je za moju glavu i privukla uz svoju i njezno me poljubila u obraz. Kako se izvila tako je njena sisa jos ljepse upala u moju ruku, nisam je smio stisnuti samo sam je njezno drzao, osjetio sam bradavicu ispod ruke, a kurac je pulsirao kako mi je kucalo srce. Rekla je da me najvise voli od svih bratica i sestrica. I ja uzvratih kako je ona moja najbolja tetka.
Ustala je stajala ispred mene tako da mi je njena koka bila na nekih desetak centimetara ispred ociju tacno sam mogao da vidim ispod sorca oslikanu koku ucinilo mi se kao da ima samo malu crtu dlacica iznad a ostalo je sve obrijano. Tetka se pocela lagano njihati uz ritam muzike koji je dolazio sa radia. Uhvatila me je za ruku i zamolila za ples. Ustao sam privukla me je uz sebe tako da mi je svoje sise prislonila uz prsa jednom rukom drzeci za ruku a drugu je stavila na moj kuk, ja sam je drzao za ruku a drugu sam stavio skoro pa na njenu guzu.
Nismo se dirali donjim djelom tjela je sam sve izbjegavao da mi nebi osjetila dignuti kurac. Pricali smo i plesali a ona je onim rukama kojim smo se drzali spustila je moju ruku na svoj kuk a svoju stavila na moju guzu tako da me je privukla uz sebe. Sada su nam se tjela spojila , a ona je morala osjetiti kurcinu na svom tjelu isto kao sto sam ja osjetio njene sise na svojim prsima. Lagano mi je pricala na uho tako da me je njen dah jos vise uzbudzivao.
Stisnula mi je guzu i rece mora da djevojke padaju za ovakvom guzom i opet se nasmijala. Rekoh da neznam nisu se izjasnjavale, znam ja i ja sam zensko znam sta zenske vole. Ja sam sjeo a tetka mi je spustila glau na krilo i legla na krevet. Rece da imam sexsi guzu, ja se ko unezgodih jer me je gledala pravo u uci a ona me opet ohrabri, ne stidi se tetke, sve mozes tetki teci pa mi smo raja.
Pitala me je sa koliko sam djevojaka vodio ljubav a kada sam joj rekao da sam nevin, nije mogla da vjeruje. Takav momak a jos nisi guzio uzviknu ona. Pa ti si ko med mozes da imas bilo koju zensku, Maja mi je pricala da kad dodjes u Mostar da su sve njene kolegice zaljubljene u tebe a meni se cini da je i rodica luda za tobom, ja sa cudjenjem pogledah u tetku a ona rece Maja je zaljubljena u tebe meni je to rekla a onda sam joj objasnila da ste vi porodica i da od toga nema nista. Ja sam pitao tetku kakav je osjecaj sex a ona se nasmija sine ta ti se dobrota nemoze objasniti.
Posto mi je rekla da je mogu sve pitati, rekoh a kada si ti prvi put, tetka rece hoces li istinu e imala sam 17 godina isto kao i Maja sad i prvi put sam to uradila na derneku kod drugarice u njenoj sobi. Tako pricajuci tetka je zaspala u mom krilu, pustio sam je da tako spava i kada sam joj osjetio po dahu da je ucvrstila polako sam jednu ruku stavio na njenu sisu, bila je tvrda stegao sam malo jace, nije se pomjerala, onda sam odlucio da joj vidim sisu na golo polako sam uhvatio rub majice i njezno je digao. Sisa je bila kako sam je i zamisljao, govorio sam u sebi da sam poludio ali morao sam je uhvatiti na golo ponovo sam je lagano uhvatio, tetka je spavala onda sam je malo stegao, nije reagovala , presao sam rukom preko bradavice kurac mi je pulsirao ispod njene glave, poceo sam da joj gnjecim sisu, nije reagovala valjda je bila pijana pa nije osjetila nista ili mi je pustila da je diram. Prestao sam jer sam se bojao da se ne probudi , onda sam jednom rukom uhvatio za guzove bili su cvrsti, opet sam poludio ali htjeo sam je uhvatiti za golu guzu, zavukao sam ruku ispod sorca i uhvatio je punom rukom za guz.
Kurac sam lagano trljao od njeno lice a guzu cvrsto drzao. Morao sam prestati jer se pocela buditi. Bilo je vec deset sati ustala je poljubila me je u kraj usta i pozelila laku noc. Otisla je u sobu do moje na spavanje.
Meni je sperma udarila u glavu skinuo sam sorc , zatvorio oci i poceo da ga drkam, zamisljao sam tetku kako mi pusi kurac, otvorih oci kad tetka izlazi iz sobe i gleda u moj kurac pa u mene, ostala je izgubljena od prizora a i ja sam se zbunio htio sam da pokrijem kurac ali nisam imao cim, vidjevsi moju zbunjenost, tetka rece izvini molim te ali moram u toalat samo ti nastavi. Ustao sam dok je ona jos bila u sobi i znam da se zbunila jer vidjela je sestrica sa kurcem od 22cm u punoj erakciji u rucu. Uzeo sam sorc i obukao i otrcao u svoju sobu. U jutro me je bilo stid, ustao sam tetka je vec bila na nogama pravila nam je dorucek kada sam usao u kuhinju i vidio je u gacicama i grudnjaku opet mi se digao kurac.
Ona je normalno prisla mi poljubila kao da je bila potpuno obucena . Upadno sam je gledao grudnjak je bio providan tako da sam joj lijepo vidio sise, gacice su bile tange guze cvrste lijepo izvajane noge davala je odlike kao da joj je 25 godina. Vidjevsi kako je gledam rece kako to gledas, pa ja sam ti tetka mogu pored tebe i gola da hodam, a ja sam te kupala kad si bio mali nemoj se stidit. Nije to nikakva bruka sto si radio sinoc.
Opet mi je digla moral a i kurac. Sta je koda nikad moja sestra nehoda ovako pored tebe, ma hoda ponekad rekoh, eto vidis nemoj se stidit sve je to prirodno. Neznam ni kako sam pojeo ni sta sam jeo jer je ona sjedila za stolom u grudnjaku tako da sam joj gledao samo u sise. Nakon dorucka ja sam otisao u kupatlo i izdrkao kurac misleci na tetku, izasao sam iz kupatila tetka je vec bila obucena i rekla mi je da ide na sastanak i kad se vrati da zeli da je veceras izvedem negdje na ludi provod.
Cijeli dan sam razmisljao gdje ce mo i skontao sam, idemo u Aqvu na muziku znam da ce biti guzva a I petak je garant neko gostuje. Dosla je negdje oko 17 sati, nije izgledala umorno iako sam mislio da ce odustati od izlaska nakon napornog dana, rece jesi li smislio gdje ces da izvedes svoju tetku, naravno rekoh idemo u Aqvu, super rece ona otisla je da se istusira ali opet je nisam moao vidjeti kroz kljucaonicu jebeni peskir mi je smetao, posto je bilo rano vecerali smo u kuci uz jednu flasu vina i pocei se spremati za izlazak. Ja sam bio u svojoj sobi skinuo sam se u gace stao ispred ogledala izvadio kurac i stvarno je bila mocna masina u ogledalu taman sto sam obukao gacice , tetka pokuca na vratima necekavsi odgovor otvori, izvini rece ona zelila bi da mi pomognes da se odlucimo zajedno sta da obucem. Zelim da se ne stidis svoje tetke veceras.
U ruci je drzala dvije haljinice jedna je bila bijela a druga crvena. Rekao sam da mi se crveno vise svidja. Otisla je da se obuce, kada se pojavila ispred mene bila je to sex bomba, haljinica je bila vrlo lagana, isla je iznad koljena ustvari nekih deset centimetara ispod guze, vrlo siroka tako da je pri hodu klizila oko njenih nogu, ledja su joj bila skroz gola, vidilo se da ne nosi grudnjak, a prednj strana je lahuril po njenim sisama, obukla je crne crape sa velikim kockama a na nogama je imala stiklice sa tankom igla petom od nekih deset centimetara, kosu je pustila a u kombinaciji sa crvenim karminom bila je najljepsa zena na svjetu. Ja sam ostao bez daha rekao sam joj da izgleda kao djevojcica , laskao sm joj a to joj je godilo.
Oko 22h zaputili smo se ka Aqvi kada je sjela u auto tek sam onda viio da njene carape dolaze do izrazaja jer kad sjedi vidi joj se cipkana ivica koja je bila malo iznad kraja suknje. U Aqvi je bila luda kuca jedno na drugom, jedva smo se probijali, uhvatila me je oko struka i lagano smo se probijali kroz masu, provukla se ispred mene, prislonio sam svoje tjelo uz njenu uhvatio sam je cvrsto oko struka . Probilo smo se do naseg stola jer sam ja vec izvrsio rezervaciju. U kifli u kojoj smo bili smjestili su se jos jedan par, bili smo u polumraku, narucila nam je vino, krenuli smo na ples i da smo htjeli nismo mogli biti odmaknuti jedno od drugog, plesali smo i pili, plesali pili, plesali, pili, mene je podobro uhvatilo vino a i tetku je.
U jednom momenu sam je uhvatio za guzu, nije se bunila pogledala me je pravo u oci i onda je i ona mene uhvatila za guz. Posto je bila guzva nisam obracao paznju da ce me neko vidjeti. Pohasio sam se, plesali smo sentis tako da sam de privukao uz sebe, uhvatila me je jednom rukom za vrat privukla i poljubila u uho, sav sam se stresao a ona je spustila glavu na moje rame. Kurac mi se digao a ona je to morala osjetiti i namjerno mi je nogom pritiskala prepone, kroz glavu mi je brujalo sta sad da li da je dalje pocnem dirati ili ne, sta ako se naljuti, sta ako kaze mojoj mami da sam je dirao.
Pustio sam da ona krene dalje ja nisam smio. Sjeli smo, nakon duzeg plesa, vino nas je malo popustilo ali ona nije dala te je narucila jos. Par pored nas je bio pijan ko letva, on joj je otkopcao kosulju i ljubio sisu ne ustrucavajuci se od nas. Ja rekoh blago njemu a tetka me pogleda i poljubi u obraz nasloni moju glavu na njeno rame.
Pricali smo o paru do nas ja sam rekao tetki hajmo se opkladiti da ce joj zavuci ruku u gacice tetka rece nema teorije, kladim se u sta hoces da nece. U sta se kladimo rekoh , rekla sam u sta hoces. Ja se nasmijah i rekoh kao u sali ako on njoj zavuce ruku u gacice zavlacis i ti meni ruku u gacice. Tetka se poce smijati bili ti rece ona, ali dobro posto on njoj nece zavuci ruku 100% pristajem na opkladi, a sta ako ti izgubis, tvoja zelja moja zapovjest rekoh ja.
Dobro onda ces ti, malo je stala sacekaj da razmislim e onda ces ti da go trcis krug oko kuce i da mi otpjevas iz baste pjesmu pod prozorom. Rekoh moze!Daj ruku rekoh opklada je pala. Pili smo i cekali sta ce se desiti, ona je poceo da je dira po picki ali preko suknje, rekoh tetki jos malo pa si izgubila, ona se smijala i rekla vidjecemo ko ce izubiti. U tom momentu djevojka preko puta raskopca njegove pantalone izvadi mu kurac i poce da ga drka, tetka je gledala bez daha, ja sam iskoristio guzvu , zagrlio je, suknjica joj se skoro digla do gacica ja sam joj gledao u noge a ona u djevojku koja je drkala frajeru.
Rece ovo je bolje nego da sam gledala pornic, a ja rekoh ako ovako nastave ja odoh u wc da ga izdrkam. Nije proslo ni minuta frajer svrsi uvuce ga u pntalone pozdravise se sa nama i odose. Tetka rece ko ce veceras trcati go oko kuce, i poce se smijati. E necu rekoh, hoces hoces a da sem ja izgubila ti bi me natjerao da ti zavucem ruku!.
Bilo je oko dva kada smo krenuli kuci, upali smo u auto ja i tetka dobro pijani, kako je sjela tako sam joj vidio crvene cipkane gacice, upitah je gdje to kupuje tako izazovne gacice, mali mali rece tetka gledas tetki pod suknju i poce se smijati. Dosli smo pred kucu tetka rece hajde mali skidaj se go , krug oko kuce ja odoh da sjednem na prozor i cekam te da mi pjevas pjesmu. Skinuo sam se , prije nego sto sam dosao pod prozor kurac sam doveo u polu dignuto stanje da tetka malo pati za njim. Sjela je na prozor digla noge na susjedni stok prozora tako da joj je se suknja skroz zadigla te sam mogao vidjeti guz i dio gacica, u ruci je drzala casu sa vinom.
Kada sam stao ispred nje rekao sam gospodarice vasa zelja moja zapovjest, spustila je noge okrenula se prema meni , sjela na prozor sa rasirenim nogama suknju je jos vise zagrnula tako da sam gledao pravo u njenu picku. Rece pridji mi, kada sam dosao na nekih metar od nje dodala mi je casu vina i rekla pij i pjevaj mi pjesmu. Kurac mi se digao jos vise tetka je gledala pravo u njega , rece masala neka i mi u porodici imamo ovako lijep kurac. Uzeo sam ga u ruku prisao sam joj stavio ga na njeno koljeno , rekao sam joj hajde sada ti meni pjevaj ali na moj mikrofon.
Tetka je ustala jednim potezom skinula svoju haljinu sa sebe, ostala je samo u crvenim tangama, nisam mogao vjerovati da gledam tetku u ovom izdanju ispred sebe uzela ga je obadvjema rugama , rece ovo ce samo tetka da mazi i pazi od sad pa na dalje. Pocela ga je drkati ali tako jako da sam ja odmah poceo da svrsavam, sperma je u mlazovima udarala po njenim sisama, ali kurac mi se nije spustio tetka ga je nastavila drkato jednom rukom a drugom je uzela jaja i pocela ih je stiskati ali vrlo njezno, onda ga je stegla sisama , kroz spermu koja se slivala niz sise drkala ga je, ja sam bio totalno izgubljen, osjetio sam bol u svome supku pogledao sam a ona je je svoj srednji prst gurala u moj supak, uzela je kurac nabila ga u usta zeljela je da ga cjelog stavi ali nije mogla dva tri puta se zagrcnula ali nije popustala. Ponovo sam svrsio ali ovaj put punio sam njena usta spermom, tetka je gutala i kurac i spermu. Izvadila ga je a on je jos uvjek stajao dignut, onda ona rece volim sto imam ovako zdrebca, nakon toga je sjela na prozor pomakla gacice u stranu , rece hajde sada lizi ti tetki picku.
Ja sam kleknuo na koljena zabio jezik u njenu mokru picku zastenjala je , glavu mi zabila jos jace, lizao sam je a ona se trljala malo od moj nos malo od jezik, svrsila je odmah, ja sam nastavio da je lizem jednom rukom sam joj zabijao prst u picku dok sam drugom rukom drkao kurac, opet je svrsila ustao sam dok je jos vristala , kurcem udarao po njenim sisama tako svrsivsi. Ustala je poljubila me, ali ovaj put mi je zabila svoj jezik usta drzeci me za kurac jednom rukom. Rekla je bi li ti mali guzio svoju tetku na sta je kurac odmah ponovo bio u punoj erakciji, ja bi rekoh ali moras mi pomoci. Tetka se nasmija rece e moj sine to nesmijemo raditi mi smo porodica, nasmijala se i otisla da se istusira.

Matematika

Matematika Došle su da im pokažem matematiku, a bilo je daleko zanimljivije Lucija i Lana Ove jeseni, jedno toplo popodne, dok sam radio u radioni, zazvonio je mobitel. Bila je Lucija. moja kćerka. „ Tata, imaš li vremena danas predveće, došle bi ja i Lana da nam pokažeš matišu, imamo ispit u ponedjeljak, a puno nam toga nije jasno. “ „ Naravno da imam, samo dođite, ili da ja dođem po vas autom? “ „ Ne, lijepo je vrijeme, provozit ćemo se biciklima okolo i na povratku doći k tebi“ „ Ok, samo čini mi se da se sprema nevrijeme , sa zapada dolaze oblaci, nemojte da vas uhvati.
“ „ Ne brini, sve će biti u redu, pusa, bok“ Ja sam prekinuo s radom, sredio stan, naložio centralno da nam bude toplo i otišao po sladoled, sokove i odreske za večeru, jer goste treba i nahraniti. U međuvremenu se natmurilo, kao što sam i mislio i počeo je gadan pljusak, a i naglo je zahladilo. Lucija i Lana su dojurile za par minuta nakon početka pljuska, sve mokre do kože. Bile su obučene u traperice koje su se priljubile uz njih kao druga koža , te majice preko kojih su se ocrtavali oblici njihovih mladih sočnih tijela.
Lucijine sisice su napele tanku tkaninu , prijeteći da šiljastim bradavicama probiju van iz majice, dok su se Lani ocrtavale krupne polulopte s bradavicama kao šumske jagode. Lana je bila još nešto niža od Lucije, no popunjenog stasa, smeđe duge kose i lijepih bademastih očiju, nije bila ljepotica, ali simpatična curica, kojoj nebi dao njenih 19 godina, izgledala je puno mladje. Pojurio sam ih u kupaonu da se istuširaju toplom vodom i posuše fenom

Lucija nije imala kod mene nikakvih suhih stvari, pa sam pronašao jednu svoju i jednu sinovu trenirku, te dvije majice i to im dao da se presvuku u suho. Dok se iz kupaone čuo veseli cvrkut moje kćeri i njene prijateljice, ja sam im skuhao vruć čaj. Kad su izašle svi smo prasnuli u smijeh, jer je Lani sve bilo predugačko , a Ani preširoko. Sjeli smo za stol, svaka s jedne strane, ja u sredini i počeli raditi.
Nije mi bilo lako, sa svake sam strane imao mladu lijepu mirisnu mačkicu, a nisam znao ima li šanse da bar jednoj uvalim kurčinu, jer sam bio prilično napaljen zbog njih, ali i višednevnog posta , Jedno su vrijeme lijepo slušale, ali onda je pala koncentracija i počele su cendrati kako je ta matiša smrtno dosadna , prava muka. „ Ovako dalje ne ide, hajdemo malo razbiti dosadu, pa se poigrati uz rad. “ Odlučio sam ih malo animirati. „ Kako, hajde predloži“ Odgovorila je Lucija, uz vragolast smiješak, pogledale su se i veselo nasmijale.
„ Ovako, ja zadam zadatak, tko ga ne riješi ima kaznu po izboru onog tko riješi. Ako riješite obje imam kaznu ja po izboru one koja riješi brže, a ako ne riješite nijedna onda kaznu dajem ja objema “ „ Odlično, probajmo, jer ovo je stvarno dosadno dozlaboga“ Odgovorile su uglas. Prvi zadatak nije riješila Lucija, Lana joj je naredila da joj mora donijeti još čaja. Drugi zadatak nije riješila Lana, Lucija joj je naredila da mora reći što joj je rekla na putu ovamo.
Malo se pobunila da to nije fer, no kad smo oboje rekli da nema izbjegavanja i da će ona imati isto priliku zadati zadatak bilo Luciji ili meni, pristala je i nevoljko priznala da je rekla kako bi se rado pomazila s Lucijinim starim, tj samnom, no tek kad joj je Lucija ispričala kako smo se poigrali zadnji put, a i samo onako platonski jer nije spremna ići predaleko. Bio sam ugodno iznenađen i rekao da bi i ja to s velikim zadovoljstvom učinio ako žele još i danas. Nisu komentirale dalje, odlučio sam ne navaljivati previše i zadao sljedeći zadatak, pazeći da bude lak da ne izgube volju. Riješile su obje, Lana prva pa je ona meni zadala zadatak da moram reći što mislim o noj.
„ Lijepa si i seksi mačkica, mogu ti reći da me opasno pališ, volio bi pomaziti tebe i Luciju zajedno“ Odgovorio sam , obje su pocrvenjele, no opet nisu odgovorile pa smo nastavili. Nije riješila Lucija, a Lana jest, pa joj je postavila zadatak da mora ispričati što je predložila na putu. Lucija se očito ufurala, bez srama je rekla da je predložila da Lani pokažemo kako je seks ugodan, a onda i nju nježno razdjevičim, da nebude jedina nevina cura u razredu. Rekao sam da sa zadovoljstvom prihvaćam, može li odmah? „ Ne, idemo dalje, nije to tako jednostavno, treba nam još puno da se opustimo“, uglas su zacvrkutale.
Temperatura među nama je rasla, jedva sam se suzdržavao da ostanem priseban, a i s njima je očito bila slična situacija. Nakon sljedećeg zadatka Lucija je bila pobjednik i naredila Lani da skine majicu , na što je ova oštro protestirala, no na obostrano naše nagovaranje skinula ju je , a njene krupne polulopte izazvale su buru u mojim gačama , makar ih je prikrivala rukama . Bilo je već jako toplo, tako da nije bilo opasnosti od prehlade, a i atmosfera se zahuktavala
Bio sam zadovoljan, jer su počele raditi i truditi se puno bolje. Uzbuđivala me njihova blizina, mirisi i dodiri ispod stola, slučajni ili ne. Stol je bio mali, pa su nam se koljena doticala, a one nisu izbjegavale dodir. Sljedeći su zadatak riješile obje i ja sam morao skinuti svoju majicu.
. Isto se dogodilo i Luciji. Koja nije skrivala svoje lijepe tvrde sisice, a onda kad je izgubila Lana Lucija se duboko zamislila. „ Lana, moja je kazna da poljubiš tatu u usta.
“ Ja sam odšutio, a u utrobi su počeli žmarci, no Lana je rekla: „ Nismo se tako dogovorile, ali ako želiš, može, samo pazi kad ja dođem na red“ „ Može, nema više ograda, slažeš li se tata? “ „ Slažem se, dakako, pa to je igra, a i koristi, vidiš da nam ide posao odlično „ Lana se nagnula prema meni i lagano priljubila svoja usta uz moja, a ja sam ju zagrlio oko vrata i usnama se poigrao po njenim. Pocrvenila je kao paprika, ali se nije bunila. Sljedeći zadatak namjerno sam dao lakši da pobijede. „Skidaj gače“ Uskliknula je Lucija, a meni nije preostalo drugo nego da ustanem i skinem gače preko sad već dignutog kurca, koji je iskočio kao gumena palica.
Lana se pravila da ne gleda, no vidio sam da su joj se oči raširile i malo je obliznula usne. Sljedeći je zadatak riješila Lana i vratila Luciji zadatak da se mora samnom poljubiti u usta Lucija i ja poljubili smo se strasno, Mutilo mi se pred očima, a kurac samo što nije eksplodirao Lana je i dalje bila crvena u licu, a pomalo i ja i Lucija.
Igra je postala prilično napeta „ Hajde, još jedan zadatak, pa idemo na večeru, slažete li se? “ pokušao sam na neki način doći do prilike da bar jednoj uvalim užarenu kurčinu, a nisam bio siguran da bi jedna dala u nazočnosti druge. „ Baš je zanimljivo, možemo još par zadataka“ rekla je Lucija, a Lana je potvrdila da bi radije stala , no nekako kao da bi se dala nagovoriti na dalje.
„ OK, dakle da vidimo ovaj, a onda ćemo odlučiti što dalje“ zadao sam jedan srednje težak zadatak. Lana ga nije riješila i sad joj je Lucija naredila da skine donji dio trenirke. Stisnula je noge koliko je mogla, no ipak je skinula trenirku ispod koje nije imala gačice. Pičkica joj je bila skoro sasvim gola, sa tek naznakom rijetkog busenčića svilenkastih dlačica.
Brzo je sjela i zadao sam im sljedeći zadatak. Lana je sad već bila očito dekoncentrirana, pa opet nije riješila. „ Što da ti sad zadam, a, sjetila sam se, moraš tatu primiti za kurac i malo ga podrkati“ rekla je Lucija glasom promuklim od uzbuđenja „ Ne, to ne može, pretjerala si, pa to nije prirodno“ Negodovala je Lana sva crvena u licu dok su joj ruke drhtale. „ Dogovor, je dogovor, zašto nisi riješila zadatak? “ Rekao sam ja shvaćajući da je Lucija stvarno odlučila ići do kraja.
Ustao sam i okrenuo se prema Lani, koja je drhtavim prstićima uhvatila kurac, napet kao puška, s jarkocrvenom glavom, bojažljivo ga obuhvatila i pomalo pomakla ruku gore dolje natežući kožicu preko stabla. Dodir me ludo uzbudio, umalo sam opalio već u toj početnoj fazi. „ Dosta, idemo još zadataka“ Veselo je zacvrkutala Lucija- Dodir golih nogu ispod stola palio mi je kožu, a i moj njima, vidio sam da su se narajcale opasno. Sljedeći zadatak Lana je rješavala jako dugo ali ga je riješila, a Lucija nije.
Na moje iznenađenje umjesto da traži Luciju da skine i ona donji dio Lana je tiho rekla: „ Tražim da ga staviš u usta, to želim vidjeti uživo već dugo“ Luciju nije trebalo nagovarati. Ustao sam a ona ga je s guštom polizala od glavića do jaja, a onda stavila u usta glavić, pa i dobar dio tijela. Mislio sam da je prijeđena granica i da sad slijedi seks, no Lana je rekla. „ Ok, dosta, idemo dalje na zadatke.
“ Jaja su me boljela, bio sam nadražen do ludila, a mačkicama je to bila igra. Zadao sam zadatak koji nisu ni jedna ni druga riješile. „ Tražim da mi dozvolite da vas obje izmasiram, a dok masiram jednu da mi druga pomaže“ „Odlično, baš mi treba dobra masaža, dugo se već nisam masirala“ Uskliknula je Lucija, ali Lana se nećkala: „To nije u redu, nisam to nikad radila, a užasno me sram, ne mogu ja to“ „ Ma daj, nemaš pojma kako je to dobro, evo ja idem prva“ Lucija je skinula svoju trenirku i ispružila se na kauču. Ja sam ju zajašio, sjeo joj na bokove, dok se kurac uvalio duž žlijeba njene guze.
Ulje sam imao pripremljeno, namazao si ruke i počeo s masažom ramena. „ Hajde, Lana, masiraj joj ti noge, takav je dogovor. “ Rekao sam ne želeći da ostane po strani i eventualno čak odustane. Nisam znao dokle će djevojke ići, no već sada je situacija bila izvrsna, veoma napaljena.
Lucija se opustila i izmasirao sam joj vrat, ramena, leđa i prešao na guzove. Pomaknuo sam se malo dolje i podigao se u klečeći položaj , ona je blago raširila noge, tako da je kurac upirao u same usmine njene pičkice. Osjetio sam da ju Lana masira po natkoljenicama i unutarnjoj strani bedara, sve do moje guze . Kad sam mislio da će Lucija malo podići guzu, pa da joj kurac uleti ona je rekla: „ Dosta, sad je red na Lanu, hajde da nju izmasiramo, pa idemo još na jedan krug zadataka“ Ustao sam a kurac je stršao kao antena ispred mene.
Nisam se usudio protestirati da ne odustanu od igre, pa da ostanem suha kurca, sad kad je već mirisao vlažnu pičkicu. Lana ga je gledala raširenih očiju, no legla je na Lucijino mjesto i ja sam ju opkoračio zauzevši položaj kao malo prije na Luciji. Dok sam sjedao vidio sam da joj je Lucija malo jače povukla noge širom, tako da su jaja upala u prostor između guzova a kurac je strčao iznad njene trtice. Što to radiš, Lucija, sram me, nemoj“ Opirala se malo Lana, no nije stisnula noge.
Počeo sam s masažom od vrata nadolje. Bila je čak malo i predebea, no glatke čvrste kože. Pomalo sam se kružnim pokretima spuštao niz leđa, a kad sam se približio lijepoj, obloj i jedroj guzi osjetio sam da se i Lucija s donje strane približila skroz do moje guze, draškajući mi jaja i njeno međunožje do same pičkice. Sagnuo sam se u gornjem dijelu i podigao guzu u klečeći položaj.
Počeo sam Lanu ljubiti po vratu, a Lucija me uhvatila za kurac drkajući ga i vrhom mazeći Laninu pičkicu: Pod glavićem sam osjetio da pomalo prstima druge ruke širi latice pripremajući teren za mog glavonju. Lana je počela uzdisati, očito se jako uzbudila. „ Lijepo je, jako lijepo, ali ja to nisam radila, nemogu, boljet će me, nemojte…“ Povukao sam se niže, uspravio gornji dio tijela, a Lana je podigla guzu i moj je glavić polako utonuo među njene usmine. Pičkica joj je bila sva rosna, nabubrena od uzbuđenja, zrela za ubod.
„ Vidiš Lana da ništa ne boli, bit ću nježan , uživat ćeš jako“ tepao sam joj pomalo povećavajući pritisak . Povukao sam se koji centimetar par puta i pomalo vračao , svaki put sve dublje , dok se njena pičkica vlažila i otvarala. Lucija ju je draškala po klitiću i usminama jednom, a mene po jajima i guzi drugom rukom, „ Ne i ne, bojim se i neću, ako ti Lucija hočeš ja ću se dići i gledati, to može ali ja neću“ Gotovo je zaplakala Lana, stisnula noge i okrenula se na bok, te izvukla ispod mene. „ Ok, jako rado, nek ti bude žao, ali obečaj da ćeš opet probati kad vidiš da ide bez problema“ Rekla je Lucija i legla na kauć na leđa, raširivši noge, a ja se nisam dao moliti, kleknuo sam između njenih butina i počeo joj maziti unutarnju stranu butina.
Što sam bliže dolazio pičkici bilo je sve sluzavije , očito se opasno narajcala. Sagnuo sam se i poljubio joj busenčić, pa jezikom pokupio sokove oko pičkice, a onda povukao jezikom potez od čmara do klitića, od čega je zaječala. Još sam malo kružio oko kliće, a ona je prostenjala. “ Daj mi ga, nemoj me više mučiti, želim taj tvoj veliki kurac u sebi“ Pošao sam usnama preko trbuha i sisa do usana, a kad smo se poljubili i kurac je došao na pravo mjesto, jednim trzajem je uletio u nju do jaja, na što se sva stresla i počela gibati guzu prema meni i nazad, dok sam ja podigao bokove prepuštajući joj da miješa po svojoj želji.
Imao sam teškoća da ne svršim isti čas, želio sam ga sačuvati pod svaku cijenu i za Lanu, pa sam ga izvukao i rekao:“ Dođi gore, nek Lana vidi što znaš“. Promijenili smo se, ja sam legao na leđa , a ona je zajašila na kurčinu i počela se dizati i spuštati stenjući i jecajući sve više. U tom sam položaju mogao dugo izdržati, znao sam to otprije. Uhvatio sam ju za sise i mijesio ih, a ona je brzo polegla po meni, poljubila me strasno , a onda svršila uz jako grčenje pičke i zalijevanje mog junaka potokom sokova.
Pogledao sam Lanu i vidio da sjedi u fotelji, širom raširenih nogu i jednom rukom drka a drugom se dira po sisama. „ Hajde, dođi sad, vidiš da je to predivno“ Rekla je Lucija, podižući se s mene. Ja sam kleknuo pred Lanu, počeo ju ljubiti po unutarnjoj strani bedara, a prstima milovati okolinu pičkice. Lucija ju je, na moje iznenađenje, poljubila i primila ju rukama za sise, što sam iskoristio i pomaknuo se naviše da kurac dođe u pravi položaj.
Njene su noge bile širom, pičkica rastvorena, sva sluzava i glavić je uklizio između latica bez otpora. Polako sam se pomicao naprijed osjećajući neizrecivu nasladu. Osjetio sam otpor i samo malo jače gurnuo , kurac je uletio do jaja, a Lana samo jeknula, više od iznenađenja nego od boli. „ Joj, kako je velik, osjećam da me svu raširio, a tako je lijepo, baš kako si mi pričala Lucija.
“ Očito su nešto takvo isplanirale, kurvice male. Počeo sam polako pumpati, uhvativši ju za guzove, a Lucija ju je draškala po klitiću i sisicama koje je dohvatila desnom rukom. Imao sam predivan osječaj , mala uska pičkica milovala me kao svilena rukavica, a pri svakom izlasku kurac on je bio sve mokriji , dok se pičkica napinjala za njim, kao da ga ne želi pustiti van. Nije trebalo dugo i Lana je zadrhtala, počela se nabijati sama na kurac i svršila uz jecaje.
I ja sam bio gotov, brzo sam ga izvadio, a Lucija ga je spretno ulovila i čvrsto podrkala dok je on rigao spermu po Laninom trbuhu. Kad samo se malo opustili obukli smo se i večerali. Od matiše više nije bilo ništa. Javile su se doma i dogovorile sa Laninim starcima da ostanu spavati kod mene.
Mile.

Maserka je kriva za sve

To nije bila klasicna velika kuca,to je bila vila.Svega je tu imalo ali ja sam najvise koristio spoljni bazen okruzen visokim rastinjem,tako da komsije,takodje iz viseg sloja gradjanstva,nisu mogle da vide ama bas nista iz svojih dvorista.Nije to bila nasa prava kuca,vec od mog ocuha.Mama ga je upoznala u nasim najtezim danima i on nam je pomogao na svaki nacin.Tada mu je bila samo kucna pomocnica,ali se desilo ono izmedju njih i on je zaprosio.Mislim da ga nije volela,ipak je on vec prebacio 55 godina,verovatno nije imala drugog izlaza i postala je gospodja Markovic.
Gledam ih tako ponekad dok leze na suncu pored naseg bazena i cudim se…Ona prelepa,prezgodna,bomba sa svojih 35 godina, a on dvadeset godina stariji,nekako je delovao sitno i istroseno.Ali kada sam joj to jednom prebacio i upitao je sta joj se svidelo na njemu,ona poce da place i objasni mi da je to vise zbog mene uradila,da imam sadasnjost i buducnost,inace bi morala da radi kao rob i opet nebi imali nista.
Razumeo sam je,ili bar probao sa mojih 17 godina,zagrlio i pustio da se isplace na mom ramenu.
Da vam opisem mamu u par brojeva: 90-70-80, 175cm 60kg. Crnka duge kose,zelenih ociju,te boje sam nasledio i ja od nje,pa su nas ponekad pitali dali je ona moja starija sestra.
Moj ljubavni zivot je bio jos uvek u potrazi za tom pravom,devojkom iz snova,ali nje nema pa nema.Sve su mi bile na isti kalup,lova,auto,popularnost.Imao je tu jos jedan problem…kao da sam svaku sa kojom je bilo sansi za nesto vise,odmah uporedjivao sa mojom mamom.Svaka je gubila na kraju,nije mogla da se poredi,bar po mojim kriterijumima.
Moj ocuh je bio jos uvek veoma aktivan sto se tice poslovne strane,a seksualni zivot je imao isti kao i ja: nikakav.E sad,ja nisam imao sta a bilo me je i strah od tog famoznog gubljenja nevinosti,a on verovatno nije vise imao cim.Prosto nisam mogao da poverujem u reci moje mame kada se njenoj drugarici jednom jadala da od njega nema u krevetu nikakve koristi.Pa kako je moja mama izgledala,ma svako bi je pokidao.Eto meni sluzi kao inspiracija za masturbiranje i bez dodira.Dovoljno mi je da vratim film u glavi,kako sedim za trpezarijskim stolom i cekam dorucak a ona se vrti tu na dva-tri metara od mene po kuhinji.

Moja mama je bila neverovatna zena.Uvek,ali bas uvek je bila doterana i sexi obucena.Svaka njena garderoba je imala nezniju nijansu bilo koje boje,i sve je bilo tonirano na njoj od glave do pete.
Tog jutra je obukla crvenu maicu na bretele,duzine iznad pupka,a grudi su je nategle samo sto ne popusti tanak materijal.Dole beli minic,takoreci dopicnjak.Duge,jebozovne noge nikad da stignu do crvenih sandala sa visokim tankim stiklama,a kopcale su se sa dve trakice iznad zglobova.Oko vrata takodje crvena trakica ista kao naramenice od maice.Ah ta maica,cim se malo savije odmah se pojavi deo grudi gde se odmah uoci kontrast osuncanog i jos uvek belog dela koji je bio zasticen ispod bikinija.Htedoh da joj pomenem da ima bikinija koji propustaju sunceve zrake i ako su na telu,pa bi bila cela bakarne boje,ali bolje to precutah da se ne odam u sta gledam.
Sedim tako za stolom,gledam,prstima diskretno mazim moju dignutu kitu preko trenerke,nema sile da bih tada ustao od stola,pa to bi bio blam godine.
Savi se ona da iz rerne izvadi vrucu gibanicu,guzovi se napeli bas kao i moja dika u gacama.Ma i bez tog savijanja dovoljno je da stane ispred sudopere sa malo rasirenim nogarima,i dok nesto pere,trlja,cela pozadina joj podrhtava a mene samo srcka sto ne strefi.Necujno ustanem a onda brzim koracima pravac kupatilo.Ne treba mi vise od dva minuta da se ispraznim pa se onda praznih jaja vratim nazad i koliko-toliko lakse sve to podnosim.
Tog popodneva,na nasem kucnom bazenu,samo nas dvoje.Ona lezi na stomak,uziva u suncevoj toploti,a ja skacem sa metarske daske i stalno joj dosadjujem:
-Gledaj mama…a gledaj sad…
-Pa ti si pravi sportista,bravo…
-Hajde i ti?!
-Aaa,ne,mrzi me
-Ma hajde,i onako mokar trcim do nje,hvatam je za ruku cimajuci je da ustane.Nije mogla da se odbrani pa ustade, dodje samnom do daske,ali nece na nju nikako.Ja se zainatio pa je guram,smejemo se,ona se zainatila,nece,i kad sam joj sa obe sake pogurao tvrde guzove,ona skoci na dasku u trenu.Verovatno joj je bilo neprijatno kada je osetila moje mokre dlanove na vrelom debelom mesu.
-Evo,pobedio si,skaceeem…Dok je ranije lezala na peskiru i suncala ledja,ona je povremeno odvezivala bikini da joj ne ostane bela trakica,neosuncanog dela na ledjima,i verovatno nije dobro svezala.Skoci sa rasirenim nogama,pljas,i bikini spade sa grudi i odlete na dva metra od nje.Smejala se zbunjeno,panicno jednom rukom plivala a drugom pokrivala predivne sise,.,a ja sam sve to gledao zapanjeno,sirom otvorenih ociju.Ipak resi da otpliva sa obe ruke i pokupi bikini,a ja sam uhvatio pogledom u jednom trenutku obe mesnate sise.
Kad videh da je predstavi kraj,legoh na peskir potrbuske,kao nisam ni zevao u njenom pravcu,a i da sakrijem nabudzeni sorc.Uhh,njene sise su mi se i dalje klatile pred ocima,takve nisam vidjao ni u porno magazinima koje krijem ispod kreveta.Wow,ti veliki tamni oreoli oko bradavica,kao kruna neosuncanih sisa.
Vratila se i legla na peskir pored mene.Bila je nasmejana,i bese mi drago sto joj malopredjasnja scena nije stvarala nervozu ili ljutnju na sebe zbog nepaznje.Ma kakvi,kao da se bas nista nije ni desilo,ona me zamoli da joj namazem kremom za sucanje ramena i ledja.
Gledam je tako ispruzenu,rukom je pomerila dugu kosu u stranu da mi ne smeta,obe ruke ispruzi gore,spoji ih i stavi pod celo. Gornji deo tela je malo uzdignut,sise joj nisu dozvoljavale da se prilepi za peskir,cak su se i sa strane razlile pa sam deo mogao da vidim ispod obrijanog pazuha.Uzeo sam bocicu i istisnuo malo tekucine na njena ramena a onda ispod steznika bikinija,i na ledja.Drhtavom rukom krenuh u nova iskusenja.
Mazio sam je dlanom,razmazivao mleko,a oci nisam skidao sa tih uzdignutih,prelepih guzova bakarne boje.Poce da se jezi po telu,prijala joj je, a Bogami i meni.Kao hladan tus,prenuse me njene reci:
-Hajde malo mi i noge namazi.
Odvojih nekako oci sa njene jebozovne zadnjice i usredsredih se na novi zadatak.Iskapah malo vise mleka po njenim butinama, listovima,i sa velikom nervozom poceh sa obe ruke da je razmazujem.Kada sam njena bedra malo pomerio u stranu, mogao sam ponovo da vidim razliku boja njene unutrasnje strane guzova,gde sunce nije moglo da dopre.
Tamne noge su sijale od tog mleka i suncevih zraka.Cak sam joj i pete namazao i uz jedno,puuh…izbacih gomilu natrpanog vazduha iz pluca i nagovestih da sam gotov.Nije reagovala,uzivala je u suncevim zracima,a ja primetih ispod guze nerazmazano mleko,pa sa dva prsta razmazah i to.
U mom sorcu se kao smiri situacija,ali osetih neku vlaznost.Zakljucih panicno da sam verovatno ispustio par kapi iz glavica.Ma ko nebi,a narocito u tim godinama kada sam bio napaljen 24 casa na dan.
Sutrasnji dan je bio i te kako ispunjen dogadjajima,nemilim,bar za mene…
Ulazim u moju sobu,ono sve sredjeno,spakovano…mama sa usisivacem u rukama prva progovara:
-Evo sredila sam ovaj lom…
-Heh,bas ti hvala,nisi morala,mogao sam i ja.
-I,svasta je tu bilo,nastavi u istom tonu koji mi i nije bio bas druzeljubiv.Glavom mi prodjose zle slutnje i ona mi odmah potvrdi da sam imao razloga za njih.
-Hajde,ove porno casopise mogu i da razumem,to su te godine…Ja vec oborio glavu osramocen,kao da sam se upiskio. -Ali.!!.Ispod duseka,nadjem ti ja i jos nesto,i preko toga ne mogu nikako da predjem!
-Sta?Upitah iznenadjeno,a znao sam i te kako na sta misli.
-Sta,pitas jos?Njene zelene oci su me streljale pogledom,osecao sam to iako nisam ni gledao u tom pravcu.
-Pa pogledaj sta! Nevoljno podigoh glavu i u njenoj ruci ugledah,meni veoma dobro poznate,narandzaste,cipkaste gacice.
-Neznam samo dali si ih uzeo iz ormara ili mozda cak i iz korpe sa prljavim vesom! Strasno! Pa polomila bih te, i krenu ka meni,ali ipak stade ispred mojih ispruzenih ruku za samoodbranu.
-Pogledaj samo kako su se betonirale,jer su bile natopljene,da ne kazem cime… Imas nesto da kazes na sve ovo!?
-Nemam pojma odakle su tu,izvalih najvecu laz i da je u tom trenutku nije ocuh pozvao iz kuhinje,jer je upravo stigao kuci,ko zna sta bi bilo…
-Pricacemo jos o ovome,budi siguran,i nazva me imenom,sto uglavnom nikad ne radi.
Sledecih dana skoro da i nismo kontaktirali,progovarala bi samnom po koju rec samo dok je ocuh bio tu.Zivot je tekao dalje.Ona bi i dalje svoje telo suncala pored naseg bazena ali vise nije trazila moju pomoc,sama se mazala kremom,razmazujuci cak i po guzi gde ja ipak nisam smeo.Pratio sam to prikriven sa balkona moje sobe.Zavlacila je prste i ispod bikinija,masirala te teske polulopte,a ja bih drkao i punio saksiju sa cvecem u zamenu za njene gacice.Prisluskivao sam nocu ispred njene sobe,ima li tog odnosa sa ocuhom.U pocetku se nesto desava,uzdasi,skripa kreveta…ali na kraju uvek cujem taj njen glas nezadovoljstva i cini mi se da je i plakala.
Nekako smo tih dana svi bili cutljivi i melanholicni.Bacila bi mi po neki nezni pogled,kao da zeli da izmedju nas opet bude po starom,ali kada ja izbegnem susret sa njenim ocima i svoj pogled spustim na njene guzove ili batake, ponovo osetim onaj isti prezir kao i onog kobnog dana.
-Ne mrda decko iz kuce,pricala bi kao za sebe…Umesto da izadje sa drustvom,da se udvara devojcicama,on samo blene…ko da nikad nije video…
-Pa i nisam,zacudih sam sebe hrabroscu da se umesam u njen monolog.
-Maa!Prosikta…baci krpu u sudoperu,i izadje na terasu…
Bas tada je dosao mladji postar i za tih par minuta je uspela da bude ljubazna sa njim,da dvolicno prica,flertuje, da bi i lud shvatio da joj ona stvar viri iz ociju.Uh kad bi samnom takva bila kao sa njim,da se smeje,izaziva, mastao sam pokunjen na fotelji.I opet, razne slike mi prolaze pred ocima,i ponovo mi se dize kita na samu pomisao na neki deo njenog tela i tako opcinjen ubrzano odlazim u kupatilo da se ispraznim.
Novo jutro,ocuh odlazi na svoj posao,mrzovoljan bas kao i ona.Nema ni pozdrava od nje a kamoli poljupca.Usput mu rece da ne zaboravi da kupi,on je verovatno znao sta.Spremila je dorucak i sede za sto preko puta mene i gleda me u oci.Skupih hrabrost i uzvratih joj pogled.Njene zelene oci su tuzno sjackale a primetih da su joj se pojavili podocnjaci od neprospavanih,dugih noci.Spusti ona pogled prva jer je htela da pogleda neki katalog.Ja odmah nastavih da napajam moje zedne oci po njenom telu.
Haljinica nebo plave boje,sa nekim belim sarama,joj je stajala savrseno.Prekrstene noge su otkrile seksi kolena a ispod izdignute butke je sevalo golo bedro.Uz malo naprezanje ociju,mogao sam da vidim i deo guze a i da naslutim kao kroz maglu,gde su vrata raja.
Prelistavala je katalog nervozno,i u jednom trenutku zameni prekrstene noge i odglumi tu predamnom onu jezivo sexi scenu iz niskih strasti.Preznojih se u sekundi,u gacama alarm,pitam se ima li ih na sebi ili ne.Ako ono nisu cipkaste crne gacice,onda znam sta sam video.Ustade manekenski,i odleprsa do viseceg dela kuhinje da nesto uzme, isteze se da dohvati,listovi sexi nogu se nategli,haljinica se propinje ka istrcenoj guzi…
Ustajem,tesko suzdrzavajuci uzdah i pravac kupatilo.Nisam hteo u solju vec sam ga ovaj put samarao nad lavaboom.
Pred sklopljenim ocima jasno vidim obrise seksi guze ispod plave haljine,zamisljam kako haljinicu podizem od pozadi,sklanjam cipkastu traku izmedju mekanih,socnih guzova u stranu i pocinjem da spricam tu u razdeljak ali kapi od prejakog uzbudjenja strcaju i vislje,po njenim ledjima…
U daljini cujem kako odzvanja svaki mlaz iz moje kite po porcelanu lavaboa,ali sa nevericom i u transu,cujem takodje i otvaranje vrata.Kroz vrata se prvo promolise njene divne grudi,ali sam znao da sad na scenu stupaju i te ponekad jezivo zelene oci.Brzinom munje vratih dignutu i sluzavu kitu u sorc i pustih vodu da nekako otera polepljenu tekucinu iz lavaboa.
-Pa da,tu si…rece i izadje zatvorivsi vrata bezosecajno.Ajoj,dali je videla sad i ovo ili je ljuta zbog ranijih dogadjaja,tutnjalo mi je glavom.
Tog popodneva je gospodja Markovic,to jest moja mama,imala ponovo termin masaze celog tela, i to kod nas kuci. Maserka je bila jos uvek mlada riba,nekih 28 godina,mrsava,po meni veoma jebozovna,a tvrde bradavice su strcale ispod uske bele kosuljice.Sve se odvijalo na lezaljci pod tremom iza kuce.
Uhh,kako je znala svoj posao i sva sreca da smo i sa te strane imali balkon pa sam sve mogao odozgore da posmatram. Gledam kako joj zavlaci ruke cak i izmedju guznih polulopti,dok mama cini mi se jedva suzdrzava uzdahe zadovoljstva.Okrenu se onda na ledja i tu su se nesto raspricale a ja i uz naculjene usi nisam mogao nista da cujem.
Vidim moja mama pokazuje rukama velicinu neceg,a maserka stavlja u neverici dlan na usta.Pocese glavom da mi tumaraju misli sta bi to moglo da bude,i kad pogledah moju kitu u ruci,uplaseno pomislih da nije na njega mislila.
Masaza se zavrsi, njih dve udjose u kucu pa resih i ja da sidjem u dnevni boravak.Kad me ugledase ,ko po komandi
prestase da se cerekaju i bi mi krivo sto im pokvarih dobro raspolozenje.
-Hej cao,obrati mi se maserka,kako se ti zoves?
-Odgovorih joj ladno,cudeci se cemu tolika ljubaznost a prvi put se vidimo.
-Lepo ime,odgovara ti,nastavi da me zbunjuje.Ja sam maserka Ceca,ako si za masazu samo kazi…
Neki strah od nepoznatog mi prodje telom,klimnuh i rekoh vazi ala sada ne bih,neki drugi put.
Ona ustade,polazi,pozdravlja se uz osmeh sa mamom i cim je izasla u hodnik mama me pozva u kupatilo.
-Sav prljav ves je tu u masini samo tvoj jos cekam,rece malo ostrije.
-Izvini mama,zaboravio sam da se presvucem.
-Ajde skidaj pantalone da ih ubacim na pranje,naredi ipak malo mirnijim glasom.
Kroz glavu mi prodje misao da je to suludo,jer na sebi nisam imao ni gacice.
-Skinuces sam ili da ih ja skinem?Sad vec ostrije ponovi mama naredjenje.Sta sam mogao,okrenuh joj ledja iz pristojnosti,skidoh farmerice i tako gologuz izleteh iz kupatila u dnevnu dok mi se kita klatila izmedju nogu.
Koliko sam dosao do troseda,razmisljajuci da izadjem gore i uzmem cisti ves,iz predsoblja u dnevnu ponovo upade maserka,kao nesto je zaboravila.
Pogleda u moju kobasicu razrogacenih ociju i izlete joj:
-E imala je pravo…
Pokrih rukama instrument,donoseci zakljucak ko bi to mogao da ima pravo.Pridje mi maserka i molecivo me upita dali sme samo da ga dotakne.
U normalnim uslovima kao i u mojim erotskim zeljama,takvo pitanje bi mi bilo kao nedosanjani san,ali tog momenta sam se neckao i zbunjeno rekoh da to jos niko nije dodirivao.Kao da je to jos vise popali,pridje uz mene i svojim dlanom pokri moj kojim sam skrivao mog vojnika.Uskoro pobedi njena upornost i moja zila bese plen njenog malenog,neznog dlana.Sela je na stakleni stocic,ja stajao kraj nje,i nezno mi mazila otvorenim dlanom kitu niz celu duzinu.Nesvesno joj prebacih ruku oko vrata i pogledi nam se sretose…
-Pa ti si vec veliki momak?Upita me, ujedno mi delivsi kompliment.
-A ti ces me uciniti jos vecim,odgovorih jos uvek zbunjeno,a oboje smo sada gledali u moju poludignutu kitu.
-E sada ce da vidimo koliko si stvarno veliki,obrati se ona verovatno mom prijatelju i u trenu ga strpa u halapljiva usta.
-Ohh,izlete mi,usta su ti tako vrela…
-cuti i pusti me da radim,odbrusi profi maserka.
-Samo nemoj sad da prestajes,slozih se sa njenim radom vec totalno popaljen.
Klekla je na tepih tu predamnom i gutala moju kitu sve do jaja.Onda me povuce ka podu,ja legoh na ledja a ona nastavi da ga sve teze usisava.
-Polakooo,svrsicu ako tako nastavis,umirivao sam i nju i sebe u tim neverovatnim trenucima.Sada je uspevala tek pola kite da strpa u usta jer sam u medjuvremenu dostigao maksimalnu erekciju.Ali sve sto je lepo kratko traje, kaze jedno zivotno pravilo pa i nas prekinu ostriji zenski glas,meni veoma dobro poznat:
-Sta radis to decace!??
-Mama!..tvoja prijateljica me je napala,nisam nista kriv kunem se,odgovorih nevino,a kita mi je sada pola bila u maserkinoj saci a pola strcela ka plafonu.
-Ja samo da mu pomognem,profesionalna deformacija,neznam sta bi sam radio sa ovolikom napetoscu,opravdavala je svoj postupak maserka.
-Pa pogledaj i sama koliko mu je veliki? Dodade jos potpaljivo i nadasve perverzno.
-Pa jel ti prija ta njena masaza,upita me sada mama,podbocivsi se rukama i izbacivsi grudi napred na uvid…
-Oh da, malo mi je falilo da joj sv… u usta.
-Jeste,potvrdjivala je moje reci maserka,vec sam mu u ustima osetila prekum,usijavala je atmosferu profesionalka.
-Mama,tako se cudno osecam…
-Oh da moj decace,osetio si nesto novo,vreme ti je da izgubis nevinost,govorila je mama vidno odusevljena scenom.
-Ne mislis valjda da bih ja…upita maserka nedoreceno moju mamu…
Mama je uhvati prijateljski za ruku kao da hoce da sklope dil…
-Da,mislim,a sta bi ti pa falilo da nam ucinis to?Upita je mama.Pogledase se,pa zatim pogledase i maserkine mrsave noge ispod krem haljine.
-Da ne bude ovo preveliki zalogaj za moju malu,hmm…jebozovno prokomentarisa maserka…I u sledecem trenutku svuce haljinu preko glave,tvrdi sisici iskocise,videh da na sebi nije imala ni gacice.
Sedosmo svo troje na trosed,ja u sredinu,maserka mi ne pusta dignutu kitu iz ruke.
-Nista ne brini,rece mi mama mazeci me zastitno po ledjima preko maice,koju sam jedino i imao od garderobe na sebi.
Praticu ja i paziti da te ne povredi,dovrsi misao mama.
-Uh kakva kita,odusevljavala se maserka,ima ovde dovoljno za obe,hehe…
-A ja sam mastao da sa tobom izgubim nevinost,tuzno i pre svega hrabro sapnuh mami na uvo naslonivsi joj se na rame.
-Stvarno,upita me mama kao sa nevericom.Maserka se spustila na kolena izmedju mojih nogu i dudla kao luda.
-Uhh,joj,skoro sam kukao,stezala me je usnama i ukljucila usisivac na maksimalnu snagu.
-Pomisljala sam i ja na to,iznenadi me mama recima,ali je ipak bolje sto je ovako ispalo.Vec je previse i sto gledam sve ovo a kamoli i da ucestvujem,hmm…
-Uhh,gledaj sta radi,otkinuce ga,aah…zalio sam se mami a ruku sam joj spustio na golo koleno koje se dodirivalo sa mojom rasirenom nogom.Mama se tada nasloni glavom na moje grudi gledajuci u moje medjunozje i u maserku koja je obradjivala moju bananu od jaja do zaguljenog glavica.Ruku sam sad sklonio sa njenog kolena i prebacio je na njena ledja.Mazio sam je u ritmu kojim je meni maserka dudlala i spustao prste sve do kozne garniture dodirivajuci joj guzove preko tankog materijala.Na moje cudo,uopste se nije bunila,cak se savijala sve vise ka maserki i mom krilu, pa sam joj sve lakse prilazio rukom ispod guze.
Tako,to,lizi mu,sisaj…podrzavala je moja mama maserku,vidno i sama popaljena.Tada mama ustade,povuce i mene a maserki rece da legne ledjima na trosed.
-Opkoraci je ovde,naredi mi pokazujuci mi na njenu glavu.Tako,sad joj ga stavi u usta.
Naslonih se rukama na naslon troseda,njena glava je lezala izmedju mojih kolena, i poceh da je bukvalno jebem odozgore u usta.Uterivao sam joj samo do pola,dalje nije islo,ali je ipak i to tesko izdrzavala.
Kada je pocela da uzdise i jeca,ustanovih da je to zbog maminih prstiju kojima joj je obradjivala pickicu.Nekako me je maserka odgurnula sa svog lica,izvukla se i mene polegla na trosed.Kara mi je gledala ponosno u plafon a njih dve u njega.Maserka je sela izmedju mojih nogu,sakom stegla kitu iznad jaja,a onaj visak lickala,grickala i svo vreme gledala u moju mamu koja mi je sedela pored glave.
-Hajde dodji,sta si se stegla,pozva je maserka a mojim telom prodje neka neobjasnjiva jeza.Mama se sad bez dugog razmisljanja spusti licem u moje krilo,njene sise se svom tezinom pripise na moje grudi i uskoro osetih da moj glavic lizu dva carobna jezika.Woow,nisam verovao sta mi se desava,pa ovo je ludilo…Onda su ga i dudlale naizmenicno,a uvek bih tacno znao kada sam u maminim ustima.Usta mama,spade njena haljina na pod,gledam,san snova.
Telo je bilo jos lepse nego sto sam i zamisljao,sise su stajale cvrsto i pored svoje velicine.Frizurica iznad njene obrijane,poluotvorene pickice,je bila carobna.Dalje razgledanje mi nije dopustila maserka koja se meni okrenuta ledjima prosto nasadi na moju facu.Sta sam drugo mogao,vec uposlih moj jezik i strpah joj u vrelu,vlaznu mackicu,bas kao sto sam video u casopisima.Rukama sam joj obuhvatio guzove,sto zbog uzivanja dok sam ih sirio i stezao,sto da bih se zastitio sam da mi ne sedne svom snagom na lice.
Mamu vise nisam video,ali sam tacno znao da njena ruka drka moj buzdovan tako nezno i osecajno.Tada osetih njenu nogu uz moju butinu do naslona troseda i zakljucih da me je opkoracila tacno iznad mog jarbola.
-Hajde slobodno,sta ti je,cujem maserku kako je bodri,i uskoro moj odgoljeni glavic dotaknu nezna sluzokoza.Osetih na kratko i dodir one male cube,pa ponovo istu mekanu uvalicu,kao da je kruzila po njemu svojim medjunozjem odlucujuci sta da radi.Nekako u istom trenutku nasede maserka svojim dupetom na moju facu ali i moja kita bi obavijena mekanim,vlaznim zidovima a u pravcu glavica je nadolazila sve veca vrelina lave vulkana koji je ponovo proradio.
Bilo mi je fantasticno…Pvi put i to sa mamom,dali sanjam?Ne,bio sam siguran jer su iz maserkine pickice krenuli sokovi,pa sam se malo pomerio u stranu i tako je lizao i grickao.Njeni sekreti mi nisu smetali,cak su mi bili ukusni,ali toliku kolicinu bi covek morao da guta a to vec nisam mogao.
-Too,jace,jasi,too…dirigovala joj je maserka rukama je drzeci za ramena i gurala je svom snagom na moj kurac.
Mama je cicala,vristala,nabijala se i meni njoj priredjivala neverovatne uzitke.Onaj jak stisak zidova njene pickice je sada popustio pa se bez problema nasadjivala prelepom guzom na moja jaja.
-Uhhh,ahhh, culi su se moji uzdasi…ohh mamaaaa…
-Nikad me niko nije ovako ispunio…aaaah…uzivala je mama.
-Uzivaj samo,rece joj maserka,ja mogu da cekam na moj red…
-uhhh,i duzi je i deblji nego kod njegovog oca sto je bio, a tek mu je 17…
-Mama,ostace takav dokle god ti zeles,oooh…
-Ajde ti malo da radis i kod mene i maserka mi nabi pickicu u usta opkoracivsi me kolenima.
-Aaaah,gotovaaa sa…am, svrsavam,aajooooj,uuuuh…urlala je mama dupetom mi sljepkajuci po jajima i preponama.
-O..ooh,pocela je i meni sperma da se potpaljuje u mudima,pa mama strucno ispade iz sedla da bi mi odlozila vrhunac.
-E sad ja,veselo se javi maserka i zavali se na trosed sa rasirenim nogama.Kleknoh na tepih izmedju mrsavih butina mama mi je mazila ledja i guzu,i lagano krenuh sad maserku da busim.
-Hocu da vidim kako je razvaljujes,iskreno ce mama…
-To veliki decace,natakni me na taj kolac..
Sve te perverzne reci a i veoma uska pickica od maserke,ucinise moju kurcinu jos vecom pa nikako da udjem u nju celom duzinom.Neznam sta se desilo,ali ona uskoro pobeze gore na trosed a mama se lepo zavali zeleci jos.Jednu maminu nogu podigoh na moje rame,tako sam video u magazinu,i krenuh da je derem svom snagom.Sad maserka sede na njenu facu i mama joj je halapljivo sisala mackicu.
Kada sam ponovo bio blizu vrhunca,mama se smace sa troseda na pod,a odmah zatim leze na tabure.Sidje i maserka i sede preko nje.Rasirile obe noge,zevaju obe crvenkaste,otvorene pickice.Pozurih i ja do njih i sad prvo uterah maserki,bila mi je i bliza u stojecem stavu a i zeleo sam da vidim dali ce sada bolje izdrzati.
Da,ovaj put se bolje opustila,i skoro da je ceo bio u njoj.Zatvorila je oci,cicela,a noktima stezala kozu taburea da su ostali tragovi.Izadjoh iz nje,malo se spustih nize celim telom i nabih kurcinu u maminu picu do jaja.
-Oooh,daaaaa….stvarno je prijalo mami,pa resih da se stvarno potrudim.Kao oslonac uhvatih se za maserkine male guzove i krenuh da se nabijam u mamu u ubitacnom ritmu.
-Aah..Ooooh…jooooj…tooooo..cepaaaaj…aa…aaaggr…Mama je urlala,ja poludeo i samo osetih da velika lavina krece iz mojih mudi.Nisam ni znao a ni mogao u tim trenucima da se setim da treba da ga vadim,vec krenuh da spricam kao konj po njenoj utrobi…
-Gotov je,progovori tuzno maserka,a ja sam se vec ispruzio na tepih i gledao kako iz mame curi bela tekucina nazad slivajuci se niz njena bedra.Obe dodjose do mene i svojim neznim jezicima pokupise i zadnje kapi sa crvenog, izmucenog glavica u obliku pecurke.Cak su i jedna drugoj u medjuvremenu sisale jezicine,palacale njima u krug, trazile su jos…
-Sad ce on,podici cemo mi njega,hrabrila je mama maserku,pa i da mu se samo malo podigne,bice dovoljno za tvoju usku guzu.
-Sta?! Mislis da ga pustim i u guzu sa tim cudom?
-Aham,nasmeja se mama oblizujuci dugim jezikom ostatke sperme na gornjoj usni.
-Moze,iznenadi me maserka,ali samo posle tebe.
-Dogovoreno,hladno se slozi moja socna mama.
Uhh,zar za moj prvi put da osetim dve vrele pickice,dva uska grla a izgleda da cu i dve preslatke analne rupice.
Pogledah to maleno maserkino dupence i vrteci glavom, u mislima zakljucih da od tog posla nema nista.
Ali mama je vec iz fijoke vadila tubicu sa kremom,za koju sam mislio da je za suncanje

Uspaljenice

Zajedno sam sa svojom prijateljicom Majom sa fakulteta redovno išla na utakmice naših dečkija iz odjeljenja. Obje smo volile fudbal ali mislim da smo ipak radije gledale igrače nego igru. Ali zabava je zabava. Ja sam imala dečka, već godinu dana i bila sam sretno u vezi. Ali primjetila sam da je Maja stalno pokušavala da mi nabaci nekog drugog frajera, bilo to prilikom izlaska u diskoteku ili kao sada – na utakmici.
Njen omiljeni igrač bio je Jovan. Utakmice na sportskom fakultetu su bile česte, ali Maja je na svaku dolazila u kojoj je igrao i Jovan. Osim toga, on je i trenirao u jednom gradskom klubu. Bilo mi je uvijek neugodno poslije utakmice čekati maju, da se ona pozdravi s Jovanom.
I slijepac bi primjetio da je Jovan umišljeni “bog” koji je Maju smatrao samo djevojkom za jednu noć. Dok je ona ludila za njim, pokušavala je sve, samo da bude makar trenutak uz njega. Ali kada bolje razmislim, Maja je bila zaljubljena u svakog igrača iz tima. Ona je jednostavno bila (iako meni bliska prijateljica, moram tako reći) kurva.
Tako sam jednog popodneva ponovo čekala Maju. Ona je vjerovatno otišla za njim da ga sačeka ispred svlačionice, pa sam i ja otišla tamo. Ali od nje nije bilo ni traga. Već sam se počela ljutiti, jer mi se činilo da je ona otišla zajedno sa dečkima na predavanje i to bez mene.

Ali onda sam začula čudne zvukove iz svlačionice. Bila je to Maja. Ljubila se s Jovanom. Sve sam bez problemavidjela kroz otvor za ključ u vratima.
Nisam bila puno iznenađena i već sam htjela krenuti sama, ali onda sam vidjela nekog drugog muškarca koji je Maji iza leđa počeo da stavlja kitu u pičku. Ona je uhvatila dvojicu da jebe. Spustila sam svoje stvari i kleknula na koljena. Pažljivo sam posmatrala kako se Maja već spustila da ga popuši Jovanu, dok je ovaj Jovanov drug jebao sa zada.
Koliko sam se šokirala, toliko me je i uzbudilo sve ovo. Maja je tako lijepo pušila, pažljivo i precizno. Kao da liže lizalicu. A Jovanov drug je brzo i žestoko zabijao svoju karu u njenu picu.
Maja je stenjala dok joj je Jovanov kurac bio u ustima. Jovan je uhvatio za glavu i počeo joj zabijati kurac u usta. On je imao lijepo tijelo, Čvrste ruke, blago mišićave, ravan stomak i mišićave noge. Nemilosrdno je iskorištavao Majinu zaljubljenost, samo da je pojebe.
Ali je nisam žalila, kako da je žalim u tom trenutku kada sam upravo sebi trljala već vlažnu mačkicu. Željela sam da budem tu sa dečkima i da poližem njenu picu. Da pokažem dečkima kako se jebe. Tada sam po prvu put skužila da mi se dopadaju i žene.
A Majina guza je tako lijepo primala kurac od ovog fudbalera. Volila bi da je sada ja jebem, da joj zabijam prste u vrelu pičku i da se trljamo jedna od drugu. Jovanov drug je Maju sve brže i brže tucao. Pažljivo sam posmatrala njenu guzu, i kako lagano ulazi kita u njenu picu.
A Jovanov drug je odjednom počeo da stenje. Dečki su svršavali Maji na lice. Ona je jače stenjala i držala širom otvorena usta. Tada sam podigla svoje stvari s poda, navukla hlače, i diskretno se povukla u hodnik.
Kasnije sam je pitala ispred sale za sport gdje se tako dugo zadržala, a ona mi je ispričala nešto o romantčnom poljupcu s Jovanom. Nasmijala sam joj se, u znak da mi nastavi dalje pričati o tom “poljupcu” .

Sin u maminim stiklicama 2

Jasmina predstavila sam se svima Uljudno su pozdravili, predstavili se i sjeli pokraj mene Ljepotice.
. Opusti se, pokusavali su razbiti moju napetost Biti ce nam predivno, nemozemo vijerovati da decko moze biti tako ljep i sexy.
. Tepali su mi Ivan mi je prisao s leda i poceo me masirati.
. Mmmm Pasalo mi je jako!dok sam se otapala pod njegovim dodirima kreso me poceo ljubiti po vratu.
. Aaahhh!!!nisam vise mogla izdrzati i potpuno sam im se prepustila Pocela sam se zvaliti sa kresom.
. Lizali smo jedno drugo Sokici iz guze su opet potekli.
. Mmmhhh Mmmmhhh.

. Uzdisala sam!!ivan mi je skinuo majcu tako da sam ostala samo u korzetu minici i sexy stiklicama Otkopcao mi je i gornji dio korzeta tako da mi sisice ispadnu van.
. Bruno me polego na krevet i poceo lizati i cuclati moje slatke sisice Mmm.
Mmmmhhh
Mrmljala sam Mmhhh
Mhhhh . Dok mi je bruno skidao minicu kreso i ivan su dosli sa strane i poceli mi nuditi svoje kurceve.
. Nisam mogla vijerovati sta radim, mogli bi mi biti tate svi Nisam obracala paznju na mamu i tetu.
. Ustvari nisam znala gdje sam? !bila sam totalno napaljena i zeljna kurca Jasminica hoces probati liznut kurac od striceka krese? zapitao je priblizavajuci se sve blize.
. Aaauuuhhaaa uzela sam ga sva mokra ko najsladu lizalicu i pocela lizati sve dublje mi ga je gurao.
. Aaammmmammm!!gusila sam se u sokovima njegovog kurca koji je pulsirao u mojim ustima Aaammm.
. Aaammm Drzala sam ga za jaja i gutala njegovu batinu suze su mi krenule od srece.
. Za to vrijeme bruno mi je poceo skidati tangice koje su bile vec doslovno mokre od mojih sokovica Kako sam pusila kurac kresi tako je ivan lizao slinu koja mi se izlazila na usta i usput masirao sise.
. Osijetila sam brunu kako mi gura jezik u guzu, rasirila sam glatke nogice tako da mu bude sto lakse lizati moju uspaljenu i mokru guzu Aaaahhh!!vristala sam od uzbudenja!kreso je izvadio kitu iz mojih ustiju i pustio ivana da ga lizem.
. Prekoracio me je stavi svoju kurcinu izmedu mojih sisica i poceo me sevit u sise Aaahhh!.
. Mmmmm Ivan je krenuo polako sa kurcem prema mojim ustima, al ja nisam mogla izdrzati te sam ju uzela i doslovno ju nabila do grla.
. Agagagaaa!!gusila sam se Pogledaja sam krajcicem oka di je kreso otiso.
. Stajao je pokraj mene dok mu je moja mama pusila kurac Teta kiki nije stedjela maminu pickicu, lizala ju je tako jako da sam mislila mama ludi sad negdje!ivanu sam tako dobro popusila da je poceo svrsavati dok je drkao iznad mojih ustiju i dok sam cekala tu vrucu spermu.
. Bruno je uzviknuo:nemogu vise izdrzat!dodi da te jebem! Daa.
. Daaa!!jebi me!jebi me brunica stenjala sam!gurnuo je svoju ogromnu kurcinu u moju usku guzu i krenuo me jebat Jakoo!!ivan je puknuo.
. Svrsit cu, svrsit cu!!primio me za glavicu i poceo sipat vrucu spermu u moja usta i okolo Mmmm.
Aaahhhh!!vristala sam od uzitka, dok sam oblizivala spermu sa lica
Mmm Bruno se sve vise nabijo u mene
Jos!jos!derala sam se!!aaaaa!!!JEEEBBBIII MMEEE!!!poceo je svrsavat, lego je na mene, i zadnjim trzajima izbacivo spermu u moju guzu Osijetila sam takvu toplinu u supku. Gola, samo u stiklicama dopuzala sam do mame, htijela sam ju zazvaliti al cim sam kleknula iz guze mi je potekla sperma kojom me bruno napunio.
. Stavila sam ruku ispod da sperma u nju iscuri I ponudila ju mamici svojoj koja ju je polizala sa zadovoljstvom i prosljedila teti u njena usta.
. Dok je kreso drkao i ja cekala njegov mlaz, bacila sam se na tetinu pickicu i pocela lizati Mmm.
Mmm Mama je samo saputala lizi kikinu macu
Lizi joj pickicu slatku Svrsavammm!aaaaahh!!!zaderala se i zgrcila od orgazma
Mama teta i ja smo se nastavile lizati i zvaliti dok smo cekale kresinu spermu Uskoro je i on svrsio po nama
A mi smo ju podjelile medu sobom Mmm
Aahhh Decki su se zurili pa su ubrzo i otisli
Pozdravile smo se s njima i nastavile se maziti u kreveti vlazne jos od jebanja i mokre od sperme Teta je otisla spavat u drugu sobu a mama i ja smo odlucile isprazniti i moju kitu
Rasirila je noge i rekla:dodi jebat svoju mamicu Njenoj obrijanoj maci nikako nisam mogo odoljeti
Nije mi dugo trebalo da joj pickicu napunim sa svojom spermom Spustio sam se jos do njene mace posisao spermu iz pickice
Prekoracio sam ju i ispljunuo vrucu spermu u njena usta Zazvalio ju i tako smo zaspali

Sestra od Tetke 2

Posle druge flase vina na sje bas uhvatilo vino, Tanja je jedva pricala oci su joj se zatvarale koliko je popila, a moja Teta Dragica je bila bas mnogo pijana, ali manje od Tanje koja vec nije mogla da prica, jer one nskoro nisu ni pile alkoholna pica. Ja sam isto bio dosta pijan, ali ne toliko kao one dve one su bile bas ono do kraja, jer kako je vreme prolazilo sve vise smo bili pijani, a moja Dragica je nekako ustala i donela jos jednu flasu i rekla sa smehom:kada smo dovde stigli idemo do kraja. Vise case nismo koristili, pili smo iz flase i negde na pola odpijene case, Tanja je htela da ide do toaleta, da Piski, ali nije mogla da ustane jer je bila Kontuzija!!(Pijana). Posto sam ja bio najtrezniji, ako se ta rec u svemu ovome i sme upotrebiti, jer sam i ja bio bas pijan ali sam mogao da se krecem, jer Tanja je jedva sedela, a kamoli da ode do Toaleta. Tetka kaze ja nemogu, ali ce ti moj Sestric pomoci sigurno.
Ja sam nekako ustao i pomogao Tanji da ustane, umalo nismo zajedno pali, ali smo uspeli da stignrmo do toaleta, a ja sam tek tada registovao da je ja celo vreme drzim za Dupe, da nebi pala, a drugu joj drzim na ramenu, jer nije mogla da me zagrli jer sam bio veci dosta od nje. Kako smo usli u gostinjski Toalet, jer je bio blizi od kupatila, bilo je usko pa smo se stiskali jedno uz drugo, da bi ona sela na WC solju, da bi piskila, a ja sam je usput sto od vina sto od njenog izgleda bas dobro propipao po celom telu osim picke. Kada je sela na WC solju jedva je gledala, ja sam joj tada pomogao oko skidanja gacica i usput prosao preko picke kao slucajno, rekla mi je da ostanem tu pored nje jer joj je pomalo muka i dok sam stajao tako navaljen uz vrata jedno 60-70cm od njenog lica je bio moj kurac koji je bio mlitav ali pomalo nateknut koliko da se vidi preko preko sorca. Dok je ona piskila pricala mi je nesto bezveze i ja sam morao pisati pa rekoh pozuri moram pisati i ja, ona me je pogledala onako pijana i rekla ja sada nemogu ustati, pisaj i rasirila noge, ja sam je pogledao i bilo mi je u onom stanju svejedno, kleknuo sam ispred solje ali nisam mogao dohvatiti bas kako treba, ona se celo vreme smejala i odjednom me uhvatila za kurac i zimala cinimise da ga otkine i sada je moj kurac bio skoro do do njene picke delila nas je samo njena ruka, ja jos uvek nisam mogao pisati, pa sam ga ja nekako uhvatio tako da mi je vrh kurca dodirivao njenu picku i to mi je pocelo da mi se svidja, a koliko sam mogao i Tanji, pa se malo kao pomerila prema meni tako da mi je kurac sada bas jako udarao u njenu picku pola glavica je bilo izmedju njenih usmina, ona se osmehnula i uvalila mi takvu zvaku da se umalo nisam onesvestio, ja sam hteo nesto da kazem, a ona je samo rekla PSSST.

Meni je sada iako onako pijan kurac skoro dostignuo punu velicinu, a pucao sam od toga sto jos nisam pisao, ja sam poceo onda da pisam direktno u njenu picku i dok je ona kapala od moje mokrace ona me je mazila po lizu. Kada sam zavrsio, rekla mi je da je zedna da joj donesem vodu.
Otisao sam polako i kada sam se vratio dragica je ispila sve do kraja iz flase i samo me je jedva pogledala i rekla dodji kod mene odmah rekoh samo da joj odnesem vodu. Kada sam Dao Tanji vodu bilo joj je muka, ali nije mogla da povraca, ja san joj rekao stavi prst u usta, ali nije pomagalo. Onda se ona cerekala i rekla imam bolju ideju ustala polako sa Solje iklekla ispred i rekla izvadi kurac i stavi mi ga do kraja u usta, meni je bilo tog momenta svejedno sto smo rodbina, jer je ona htela, pa sam ga poludignutog izvadio i polako joj ga gurao do krajatako da mi se digao do kraja, a isto je ona pocela da povraca, a ja sam joj prisao odpozadi i drzao, tako da mi je kurac dosao izmedju njenih guzova. Kada je zavrsila bilo joj je puno bolje i oprala je usta i rekla, hajde da se malo opustimo, da se malo izjebemo, samo nikom ni reci.
Nije mi trebala reci dvaputa sa dignutim kurcom, onako pijanu sam je naguzio i poceo da nabijam ko nenormalan, a bila je tesna na moje cudjenje, neznam koliko sam je jebo, ali nikako na Svrsim stvar, a ona je bila neloliko puta gotova i nije vise mogla, mno go dobra pica, hvatao sam je i jebo, otkidao joj sise i nabijao do jaja. Ona nije miogla vise ni da stoji, pa je rekla idemo na krevet, pa ako Dragica spava ti nastavi, ja nemogu vise stajati. Otisli smo do spavace sobe i Dragica je vec spavala, ja sam proverio, uhvatio sam je za sisu, za nos nije reagovala. Poceo sam Tanju ponovo da rasturam koliko sam mogao, bilo mi je svejedno sto je tu Dragica njena Majka, ali spavala je ko top, napila se i ona bas.
Menjao sam poze koliko sam mogao i sada sam bio iza Tanje i postala je sve vise suva, a nisam je vise ni cuo, ali pravo zadovoljstvo je bilo, zamislite jebes Kcer, a mama spava pored i nema pojma da joj sestric Cerkinu Picku razbija pravi rupu od njene picke, stvarno do jaja i danas mi se dize kada se setim toga. Kada sam ja pogledao u Tanju ona je zaspala, nemogu da verujem koliko je bila onda pijana, ja se razmisljam pa jebacu je jos koliko mogu i dok sam joj ponovo podmazao picku ni nabijao moj jos uvek dignuti kurac, kako sam je savio, moja je glava tacno dosla do Tetka Dragicine guze koja se super videla, posto joj se spavacica podigla nagore, Ja se pomislih mogao bih je videti bar izbliza i pomerih se jos blize, pa joj sa teskom mukom skidoh gacice i sada mi je ogromna guza i njena crna dlakava lepotica bilo ispred nosa, tako sam je uhvatio za guzove rasirio ih i poceo da je lizem picku i guzu i bio sam maksimalno napaljen, Tanji sam polako nabijao, a njenoj mami sam lizao Picku i guzu, divota!!!Pala mi je ideja da jebem Tetku, pa se malo pomislih, pa sta ako se probudi kud puklo da puklo, izvadim ga iz Tanje i Posto sam Dragicinu picku dobro navlazio ja joj polako rasirih noge koliko sam mogao i poceh da joj nabijam kurac, milimetar po milimetar, bila je sira, ali cinimi se zesca picka od Tanjine. Neznam koliko sam dugo Nabijao Dragici kurac, samo znam da sam se skroz oznojio, a tetka ili je spavala ili se pravila svejedno mi je bilo, svrsio sam do tada nekoliko puta i opet mi je dignut, pa sam video kako je Tanja izbacila Dupe tako da sam joj video Cmar, pa sam ostavio Tetu i lepo namazao Tanjinu guzu i moj kurac i poceo da joj nabijam, pomalo je nesto mrmljala i uzdahnula nelokoliko puta, ali sam ja vec bio u njenoj guzi do jaja, jebo sam je dok nisam svrsio, pa sam otisao u kupatilo istusirao se i jos, sad manje pijan kurac skoro skroz dignut, ja podmazah Tetinu guzu i moj kurac, podigoh joj noge na ramena i kada sam joj nabio kurac do pola otvorila je oci i rekla sta radis to? ? ? Pa duso moja nasta ovo izgleda rekoh, jebem te Teto, pa u dupe aa? ? ? Pa picku sam vec razradio teto sada je red na guzu. Pa uredu, prvo me nisi pitao, a drugo ja sam ti teta, pa si mene nasao da natices na kurac? ? ? Pa svidjas mi se Teto imas picku strava.
Ona se osmehnu i rece izvadi ga odatle i stavi ga u picku, ali ga prvo operi, ne teto hocu tu u guzu, ma daj bre mom Zoranu nikada nisam dala tu, a jos mi ga niko nabio u guzu, jesam ja teto sada, a moj kurac je celo vreme pulsirao u njenoj uskoj guzi, koja je vec polako popustala pritisak mog kurca. Pa teto nekiput je prvi put, dobro rece teta ti si mi znaci prvi, ali polako ga nabijaj i nemoj ceo, bolece ma nesekiraj se teto svidece ti se i poceo sam polako da joj nabijam i posle nekoliko minuta se Dragici toliko svideo kurac u guzi, da je samo tako uzivala i pricala, joj kako je samo lepo, zasto ranije nisam probala, joj kako je super, cepaj sada, bas se bila primila, na Analni jebo sam je do zore, menjali poze koliko smo mogli, ljubili, hvatali, sve moguce radili, samo nije vise htela da joj ga vadim iz guze i mnogo se dobro ljubila, moja teta i Tanja se super ljubila, ali Teta je bila Genije perfektna je bila, a i jebala se bolje od Tanje, a Tanja je bila Bomba. Kada smo zavrsili otisli smo istusirali smo se pod tusom sam joj lizao picku, ona meni pusila mnogo dobro je pusila i jos je bilo jedno nabijanje, ali ovog puta u picku, razbijala se od kurca koliko je bila dobra. Kada smo zavrsili sa tusiranjem otisli smo da legnemo bilo je jutro.

Gresi moje majke

Zovem se Dalibor,imam 31 god,rodjen sam i zivim u Beogradu.Do septembra 2010 god bio sam ne sto vise od 3 god u braku,iz kojeg imam i preslatkog sincica Nemanju.U kuci smo ziveli:moja majka,moja supruga,moj sin i ja.Oca ne pominjem iz razloga sto ga nikada nisam ni upoznao.U kuci su cesto izbijale varnice izmedju moje supruge i majke,ali se tenzija brzo i smirivala.Skoro uvek bih se i ja umesao u njihove svadje skoro uvek stajeci na strani majke,jer ipak je u vecini slucajeva ona bila u pravu.Tako je dosao i taj famozni Septembar 2010.god,kada sam u svadji udario zenu i slicajno joj ispod levog oka napravio posekotinu.Nakon cega se moja zena i ako sam je preklinjao da to neradi,spakovala i sa detetom otisla kod svojih.Vec narednog dana sam otisao kod njenih da je molim da mi oprosti i da se vrati sa mnom kuci,ali je njen otac izleteo ispred kapije i oterao me ko zadnjeg dzukca.Zvao sam je telefonom,ona mi je rekla da je pustim neko vreme da o svemu razmisli,sto sam i uradio,ali mi je najzalije bilo sbog moga Nemanje.Naredni dani su mi bili preteski bez njeh dvije,majka me je tesila,ali bih onda zapocinjao svadju sa njom okrivljujuci je za sve sto se desilo.Onda je i majka sve manje vremena provodila u kuci,jer imala je trenutno tada nekog Bobana,coveka koji je bio 12 god mladji od nje.Inace moja majka je kao mlada bila sex simbol Karaburme,to znam iz prica njenih prijateljica i prijatelja.I sada sa 50 punih god bila je veoma privlacna zena.To je zena izrazito crne kose do malo ispod ramena,oko 170cm,sa ne punih 60-ak kilograma.Za svojih 30 god mozda sam je svega par puta video u farmerkama,eventualno samo po kuci.Od uvek je volela da se doteruje,suknje,haljine,cipele obavezno sa visokom stiklom.Zato je i kao mlada,a i sada sa 50god cesto menjala muskarce.Nikada se to negativno nije odrazilo na kucu,sve dok se sve ovo nije izdesavalo.Izlazila bi negde oko 22h,lepo doterana sa puno sminke i zanosnom mirisom koji bi dugo nakon nje i dalje ispunjavao kucu,a vracala se negde pred zoru pod vidnim dejstvom alkohola.Par puta sam cak u kanti za djubre nasao njene pocepane gacice,koje bi verovatno bacila nakon bancenja prethodne noci.

Nije mi bilo jasno o cemu se radi?Pa sam opet nakon samo par dana prosipajuci pepeljaru u kantu,naisao na sklupcane svilene carape.Izvadio sam ih iz kante,odmotao ih i video da su napred skroz bile iscepane,kao da fali ceo jedan deo.Stvari su se pogorsavale,bilo je kada se u opste ujutru ne bi pojavila kuci,a ja sam se tresao misleci da joj se nesto dogodilo.Za svo to vreme sam polako izgladio stvari sa svojom zenom,cak je i pristala da se vrati,ali ja sam je odvratio od toga rekavsi joj da prvo moram da sredim stvari sa majkom,da vidim sta joj se desava.Posto je moja majka inace vlasnica jednog od boljih butika u gradu,imala je para,a i mi pored nje,zato su je mnogi,a narocito mladji muskarci koje je okupljala oko sebe iskoriscavali.Jednog popodneva cinilo se da je dosla u normalu,spremila je i rucak i bila nasmejana,rekavsi da od danas okrece drugi list.Kao da je predosecala da hocu sa njom da popricam.Mislio sam da joj je stvarno doslo iz dupeta u glavu,pa joj nisto ni nisam rekao.Pitala me sta imam u planu veceras,a meni u momentu pade na pamet da odem malo sa starim drugarima na po pice ,jer i ovako se odavno nismo videli,pa sam to i njoj rekao.Izasli smo negde oko 21h,atmosfera je bila trula,a i ja sam ipak bio ozenjen za razliku od njih,tako da su mi zena i sin bili stalno u glavi.Posle nekog vremena seo sam u kola i krenuo kuci.Negde oko ponoci sam stigao kuci.Nisam zvonio da majku ne bih probudio,,uzeo sam kljuceve da otkljucam,ali vrata ni nisu bila zakljucana.Usunjao sam se polako unutra,video upaljeno svetlo u kuhinji i neko stenjanje,jecanje koje je dolazilo iz mamine sobe.Uplasio sam se da su neki lopovi,jer i onako su vrata bila otkljucana.Nisam ni razmisljao vec sam svom snagom nasrnuo na vrata njene sobe.Secam se da nisam mogao da udahnem vazduh,a ni da zaustim ni jednu rec od prizora koli sam video.Majka je bila na krevetu u kucecem polozaju,neki mladic ju je jebao od pozadi,a drugi jos mladji,mozda mojih godina je klecao ispred njene glave drzeci je za kosu dok mu je pusila.Od soka sam izleteo iz sobe i otisao da se umijem pod kuhinjsku cesmu,u glavi mi se vrtelo,a noge nisam osecao.Nije proslo mozda 2,3 minuta,obojica u brzini spustenog pogleda izleteli iz kuce.Majka se nije pojavljivala,vec je ostala u sobi.Meni su lile suze niz lice,nisam znao kako da odreagujem.Kada sam se malo smirio,ne znam posle koliko,usao sam u njenu sobu.Sedela je u krevetu pokrevena jorganom do grla,a pored kreveta je bilo par casa i jedna ili dve flase pica,ne secam se.A po krevetu su bile razbacane njene crne gacice i crni brus.Rekao sam joj da se obuce i izadje da porazgovaramo i izasao iz sobe.Nakon 10-ak minuta smilovala se da izadje.Obukla je njen plavi plisani badel mantil,polako se dogegala i sela u fotelju.Kako je prekrstila noge,videla se cipka njenih crnih carapa.Ocigledno je i to imala na sebi dok je bila sa onom dvojicom.Bila je sva bleda,skoro bez sminke na licu.Pitao sam je kako moze to da uradi u ovoj kuci,pa zar posle svega sto se dogodilo i to sa klincima,kome jednom moze i majka da bude.Rekla mi je da ako mi se ne svidja odem kod zene.Onda sam pukao i rekao joj da je moj deda bio u pravu kada je par puta dok je bio ziv rekao da je ona drolja koja je imala ko zna koliko abortusa.Pocela je da povraca po sebi i tepihu,a cela soba je pocela da smrdi na alkohol.Posto je jedva isla,pomogao sam joj do kupatila.Drzeci joj glavu nad wc soljom dok je povracala,badel mantil se otvorio u predelu njenih grudi i jasno su se videle njene prelepe sise,ko dve pomorandze.Uhvatio sam sebe da gledam majcine grudi,ali bilo je jace od mene.Onda mi je rekla da joj pomognem da sedne na wc solju,sto sam naravno i uradio.Ne svesno je zadigla badel mantil ispod kojeg nije imala nista sem crnih carapa koje su davale sjaj njenih nogu i tada sam prvi put video maminu picku.Necu da lazem da je bila obrijana itd.,vec je imala pravi crni busen medju nogama,doduse lepo potkresan.Rekla mi je da izadjem i ostavim je samu.Otisao sam za to vreme u njenu sobu da sredim krevet da bi kada izadje iz wc-a legla.Namestajuci krevet video sam da je skoro cela jedna strana carsafa bila vlazna i uflekana,u mrljama sto verovatno od sperme one dvojice,sto od sokova iz mamine picke.Onda sam ispred sobe cuo prasak,otvorio sam vrata i video majku kako polu gola lezi ispred sobe,verovatno nije mogla sama da dodje do sobe,pa je koliko je trezna bila pala.Podigao sam je i smestio u krevet,svaka moja rec bi bila uzaludna,jer je ko zna gde vec bila u mislima.Ujutru sam ustao pre majke jer me zena probudila telefonom pitavsi me sta se to desava kad joj ne dozvoljavam da se vrati i pocela da me nabedjuje kako je druga zena u pitanju i spustila mi slusalicu.Nisam imao snage da se sa njom objasnjavam,bio sam tako besan,a opet umoran.Skuvao sam kafu za mene i majku i cekao je za trpezarijskim stolom da ustane.Popio sam skoro celu kafu i popusio par cigara dok se ona nakanila da ustane.Rekla je da zuri da odnese valjda neke virmane za butik i nema vremena za kafu i otisla da se sredjuje u kupatilo.Izasla je skockanako da ono od prethodne noci ni malo nije uticalo na nju.Sva u crnom od glave do pete,pocev od njene lepo ocesljane crne kose,haljine malo do iznad kolena,kao neki crni blejzer preko,crne carape i naravno crnih cipela sa otvorenim prstima.Dobro se secam toga,jer sam je pitao da ne ide na neku sahranu?Nije progovorila ni rec,videlo se da joj je uzasno neprijatno zbog prethodne noci,uzela je kljuceve od kola i izasla.Posto vec danima nisam imao zenu pored sebe,uzeleo sam se sexa kao i svako zivo bice.Otisao sam u kupatilo da se istusiram i tusirajuci se vracao polako slike od prethodne noci.Nisam moga jos da verujem da sam majku zatekao sa dvojcom.Poceo je polako da mi se dize kurac i poceo sam da drkam zamisljajuci kako se jebe i sta sve radi sa onom dvojicom mladica.To mi nije bilo dovoljno pa sam onako mokar izasao iz kade i otisao u njenu sobu,legao na njen krevet i polako navlacio svoj kurac.I dalje sa kurcem u ruci u stao sam i otvorio njen plakar sa odecom,jer je pocelo da me pali sve u vezi nje.Dole na dnu plakara sam video onako zguzvan crni brus i ispod njega crne cipkane gacice.Uzeo sam gacice i video da su iznutra bele od maminog sekreta,one iste od prethodne noci.Jos vise sam se uzbudio,opet sam legao na krevet primakao gacice nosu i uzivao u prelepom opojnom mirisu.Nije dugo trebalo da iz mog kurca izleti ogromna kolicina sperme,koja je zavrsila delom po meni,delom po maminom krevetu.Gacice sam vratio gde sam ih i nasao i otisao nazad pod tus da razbistrim svoju ludu glavu.Zatim sam otisao da porazgovaram sa zenom i vidim sina.Opet se pred kapijom pojavio zenin otaci rekao mi da nemam tu sta da trazim.Medjutim zena je izasla ispred,izvela mog Nemanju i rekla da bi najbolje ipak bilo da ona ostane kod svojih.Ubedjivao sam je da ne postoji druga zena,ali ona je tako odlucila.Poljubio sam sina u glavicu i sa suzama u ocima seo u kola i uputio se ka gradu.Svratio sam u jedan kafic i pio vodku za vodkom.Kad mi je vec bilo muka,ustao sam i jedva se odvezao do kuce.Valjda sam bio zaspao,jer su me probudila vrata od kuce koja su se zalupila.Dobro me uhvatilo ono pice,pa sam onako mamuran podigao glavu i video majku na vratima.Sela je za sto uzela flasu i natocila sebi pice.Pitao sam je gde je bila,a ona mi rece da me se to ne tice.Ustao sam i lupio rukom o sto i opet je isto pitao?Ona rece da joj ja nisam otac da bi se meni ispovedila.Rekao sam joj da je ona svog oca barem poznavala,a ja mog u zivotu nisam video i da od silnih njenih jebaca kao sto su ona dvojica od prosle noci,ne zna ni ona ko je moj otac.Ustala je i posla da me udari.Uhvatio sam joj obe ruke i nazvao je kurvom,droljom…Onda se ona istrgla i otrcala u sobu.Pokusao sam da udjem,ali se zakljucala.Opet sam je nazvao kurvom i rekao joj da otvori ili cu da razvalim vrata.Nazvala me ludakom i rekla da ce da zove policiju.To me je jos vise razbesnelo,nisu to bila vrata od hrasta ili bukve,bio je dovoljan malo jaci udarc ramenom da ih razvalim.Uleteo sam u sobu i pitao je ko je ludak?Ona je stajala u cosku sobe i ponavljala da ce da vice i da ce neko zvati policiju.Posao sam ka njoj,potrcala je misleci da ce proci kraj mene i pobeci iz sobe,ali sam je uhvatio i gurnuo pored kreveta.Opet sam je pitao kako je mogla to da uradi i to sa dvojicom.Onda je rekla sta me zabole kurac da je i sa petoricom.Kako sam joj prilazio tako se ona uspinjala na krevet.Bio sam jos pod dejstvom vodke,tako da mi krv udarila u glavui na krevetu,sva u crnom,izgledala je jebazovno.Koliko sam tada bio zeljan sexa,cini mi se da bi jebao i babu od 60 god,a kamo li ovako zgodnu,doteranu picku,pa i ako mi je majka.Bila je u polusedecem ili polu stojecem polozaju naslonjena dupetom o ivicu kreveta sa iskoracenim nogama.Te noge su me izludjivale..stajao sam ne pomicno i blenuo u njih.Ocigle
dno je to primetila i pitala me sta hocu,da izadjem iz njene sobe.Osetio sam kako mi se dize ona stvar u gacama,otkopcao sam slic i izvadio ukrucen kurac iz gaca.Tog momenta je presla na drugu stranu kreveta i stala uza zid,skrecuci pogled sa mog kurca i pricajuci da nisam normalan.Pitao sam je da li to voli?Pocela je da place i jeca i cucnula uz zid.Uvukao sam kurac i izaso iz sobe vodeci polemiku sa sobom u glavi.Seo sam za sto i uzeo da potegnem pice iz flase.Ona je izasla i klekla pored mene,stegla mi ruku i ponavljala kako ona nije kurva.Dok je klecala,to govorila i gledala me sa ocima punih suza,gledao sam kako joj se sminka razmazuje po licu i dobija izgled one prave drolje iz kojekakvih filmova.Rekao sam joj da ustane sto je i uradila,jos uvek placuci i jecajuci.Zagrlila me,a ja sam je cvrsto privio uz sebe.Ona me polako odgurivala,ali je ja nisam ispustao.Uhvatio sam je obela rukama pozadi za dupe,ona me pitala sta to radim?Onda sam joj povukao haljinu sa grudi i stvarno joj ne hotice pocepao.Ostala je gore samo u crnom brusu.Posao sam da joj svoju glavu stavim medj grudi,ali me ona udarila sakom po licu.Onda sam je okrenuo ka stolu i i poceo da je guzim odpozadi.Drzao sam joj cvrsto ruke,pa nisam mogao da joj zadignem suknju niti da izvadim svoj kurac,tako da je ostalo sve na guzenju preko suknje i mojih pantalona.Kako sam je guzio,sve manje je plakala,stajala je u mestu i bez i jedne reci.Mislio sam da se prepustila pa sam joj pustio ruke,ali se opet otrgla i uletela u sobu.Stigao sam je i bacio na krevet.Lezala je na ledjima,posao sam ka njoj,ali je pocela da se koprca nogama.Uhvatio sam joj obe noge,izuo joj cipele i poceo da joj koliko sam mogao u tom trenutku ljubim prste i stopala njenih preslatkih nogu.Ponavljala je da stanem,da ne radim to,da idem da se umijem,da sam pijan.Kako su joj noge bile dignute gore,jer sam ih ja drzao,tako se i suknja sama zadigla.Jednom rukom sam joj uhvatio crne hulahopke gore kod pojasa i svom silinom povukao.pocepale su se taman toliko da su se jasno videle i crne gacice koje su skrivale njen preslatki busen.Rasirio sam joj noge i zario glavu u njeno medjunozje.Odgurivala je rukama moju glavu cupajuci me za kosu.Poceo sam usnama i jezikom da rovarim po njenoj picki,koja je ma koliko se ona ustezala bila vec uveliko vlazna.Svaku dlaku i svaki deo njene picke zeleo sam da predjem jezikom.Bila je tako ukusna,lepljiva.Lizao sam i svojoj zeni,ali ovakvo zadovoljstvo nikada nisam osetio.Sve manje se opirala,pocela je da stenje,cak sta vise da svojim rukama sve jace nabija moju glavu ka svojoj picki.Zubila sam joj grickao klitoris,a ujedno tri prsta joj nabijao u picku.Rekla mije,ali milim tonom,ludaku jedan pa sta mi to radis.Onda sam kleknuo,pogledao je u oci i bez i jedne reci privukla je svoju glavu mom kurcu i pocela prvo jezikom da ga dodiruje,kao da ga ispituje.Ja sam joj skinuo brus i poceo da joj milujem prelepe sise,a po koji put bih joj i stipao nabrekle bradavice.Stavila ga je celog u usta i od zadovoljstva mumlala.Dok ga je pusila jos malo sam joj pozadi pocepao carape,pomerio gacice u stranu i poceo prste da zabijam u njenu picku.Zeleo sa da legnem ispod nje a ona da nastavi da mi pusi,poza 69.Lizao sam joj ne milosrdno svo lice mi je bilo vlazno od njene picke koja je curela.Okrenula me na ledja i pocela da mi lize jaja svo vreme ne spustajuci svoj pogled sa mojih ociju.Ustala je,stala iznad moje glave i rekla da joj skinem carape i gacice.Toliko sam bio zeljan njene picke da sam je dok je stajala iznad mije glave celu oblizivao,a rukama na dole povlacio njene carape i gacice.Kad vise nista nije imala na sebi,okrenuo sam ja nju na ledja,stavio podigao joj obe noge na moja ramena i polako kurac uvlacio u njenu picku,a onda sve jace i jace.Razbijao sa je od kurca,i ona i ceo krevet sa nama dvoma se tresao.Onda sam joj rekao da dodje gore,a ona mi onda rece nesto cudno,sto mnoge zene ili devojke ne zele,ne vole.Pitala je kad cu da je jebem u guzu?Zapanjio sam se,jer ma koliko ja to obozavao,moja zena nije bila pristalica toga.Ali sad cu zato majku da pojebem u guzu kako ona to kaze.Odmah sam promenio pozu,ona se namestila u kuceci polozaj.Ma kolki grozno bilo ili zvucalo,morao sam prvo da joj polizem cmar,zeleo sam to.Bio je tako uzan,ko da je ona dvojica tu nisu ni jebali.Svideo mi se i miris njene guze.Malo sam pljunuo da bi kurac lakse usao.Polako sam glavic naslonio na njen rucicasti cmar,a onda polak uvlacio unutra,milimetar po milimetar,dok nije skoro ceo usao.A onda sam nabijao koliko god mi je kurac bio dugacak.Vec sam bio pri kraju i rekao da svrsavam,ona se odjednom izmakla,okrenula se ka meni,uhvatila moj kurac u ruku i pocela da ga pusi,isti onaj kurac koli je do pre par sekundi bio duboko u njenom dupetu.Poceo sam da svrsavam,deo moje sperme je ostao u njenim ustima,a deo se slivao niz njene usne niz grudi.To je bio prvi i poslednji put da sam spavao sa majkom,jer jedini uslov da se pomirim sa zenom,a najvise zbog mog sincica je bio taj da ne zivimo ni sa mojom majko,a ni sa njenima zbog njenog oca,vec smo iznajmili stan u kome od sredine Januara zivimo zajedno.Ko god kaze da ovako nesto ne moze da se desi,nek nikada ne kaze dva puta,jer ni ja nikada u zivotu nisam ni pomisljao tako nesto,a desilo mi se…