ponedjeljak, 24. veljače 2014.

Sve o mojoj majci

Nakon duzeg vremena i nekoliko devojaka koje sam promenio,otvorio sam poznatu internet stranu poznatog gay chata.Otvorio sam i ostao dugo gledajuci u prazan pravougaonik i crticu koja je u njemu treperila misleci kakav nick sada sebi da nadenem. Secao sam se proslih.. “Napuni_mi_Usta”. “Kurva_Za_Obdarene”, “Jebi_mi_Kevu”…
Ah,”Jebi_mi_Kevu”.Kako sam samo dobru sevu imao pod tim nikom!
Taj naziv nacinio je da utonem duboko u secnjanje . Bio je omanji,mrsav,izrazito crn decko tek nekoliko godina mladji od mene. Izasli smo na pice.Susreo sam ga i vec na prvi pogled dao bih mu sebe u svim mogucim pozama,no on je ostajao gotovo potpuno hladan tokom veceri,sto me je nateralo da mu se udvaram na sve moguce nacine dajuci mu do znanja da me moze imati uvek i kako on to pozeli.
Sedeci za stolom konacno se nagnuo ka meni i prosaptao mi.
-Decko,razbijacu te od kurca,pendrecicu ti guzicu cele noci,zapusicu ta tvoja jebena usta koja nikako da zatvoris…-
Oci su mi znam zasjale u tom trenutku kada sam ga pogledao s potpunim odobravanjem.
-Hajde,vodi me-zavapio sam !
-Ne decko,ne-rekao je.Po redu ja jebem.Moraces prvo da me upoznas s kevom,da vidim jeli vredna jebanja.
Progutao sam knedlu.-Ali ja…poceo sam da zamuckujem..ali ja sam mislio tako mene da jebes kao recimo sto bi mi jebao kevu-pokusao sam da se opravdam.
-Znam decko,znam,ali ja ne znam kako bih jebao tvoju kevu ako nju ne upoznam,slazes se-upitao je ne skidajuci oci s mojih ociju i sa pokvarenim smeskom na njegovom opasnom licu.
Sta sam mogao,slozio sam se jer znao sam i verovao u to da moja majka nikoga nije imala osim moga oca.Pa sta,mislio sam,upoznacu ga,bas da vidim hoce li smeti da mi startuje kevu i ako je startuje bas da vidim,kad mu najblaze,pljusne samarcinu.Naravno da sam predobro poznavao svoju majku.Bila je stroga,kulturna gospodja sa manirima prave dame.U kuci bezobrazne reci nikada nisu smele da se izgovore,na svaku malo bezobrazniju scenu menjao se kanal na televiziji.To su bila njena nepisana pravila,cak i moj otac koji je bio oficir tu nije mogao niti sme nista da uradi.
Nakon dva dana dok je cale bio na terenu kao i mnogo puta do tada,po dogovoru rekao sam majci da ce mi doci jedan drug,pa neka me saceka ako se ne vratim iz grada,u kojem sam kao morao otici.Poljubio sam je pred vratima i mislim da sam tada po prvi put,bas onako kao muskarac,obratio paznju na njene velike sise koje su mi se priljubile uz grudi u tom kratkom poljubcu.
Nema sanse,pomislio sam zatvarajuci vrata za sobom.Pa moja keva kada bi htela mogla bi da ima kakvog muskarca pozeli,a ne nekog balavca koji je uzgred mnogo nizi od nje,a laksi za sigurno tridesetak kilograma.Jer moja je majka visoka,krupna gotovo debela crnka,punackih obraza,velikih mesnatih grudi i trtaste gotovo ogromne guzice,zbog cega se retko mogla videti u nekim farmericama.Obicno je nosila suknje do kolena iz koje su se protezali krupni i cvrsti listovi njenih nogu i koja bi obicno bila tesna tako da su joj se krupne butine i njena ogromna guza ocrtavali pri svakom koraku.
Takvu je nosila i ovoga dana.belu suknju sa crnim povezom gde se kopca oko struka i oivicena crnim povezom tu kod kolena gde se zavrsava. Nosila je bodi belu bluzu isto oivicenu crnim povezom koja je isla zajedno u kompletu sa suknjom.Ispod nje beli grudnjak,napinjao je njene grudi koje su priljubljene jedna uz drugu virile u plitkom dekolteu.
Pa moja je majka BOMBA,iznenadio sam samog sebe tom mislju prvi put je obrativsi paznju na ono sto sam gledao svakodnevno.
Podsmehivao sam se u sebi misleci kakav ce blam doziveti moj buduci jebac i to od ne bilo koga,vec od moje rodjene keve.
Setao sam par minuta ulicom,a zatim se brzo vratio do kuce,ali sa zadnje strane,povukao pozarne stepenice i uskocio kroz prozor,koga sam namerno ostavio otvorenim,u svoju sobu.
Pozvao sam Djordja,mobilni i prosaptao mu da je sve cisto i da moze doci.

Nedugo zatim zaculo se zvono.Otskrinuo sam vrata i video ga gde se pozdravja i upoznaje s mojom kevom.Obuce u otmenom odelu,nalickan izgledao je priznajem dosta pozeljno.Pozeljno,da ali za me.
Ulazivsi zacuo sam ga kako govori:-Boze,nikada ne bih ni pomislio da vi mozete biti Markova mama.
Cuo sam majku gde se osmehuje.
-Zasto,pa zar ne licimo,svi kazu da je vise na mene nego na oca.
-ma jeste,nego ipak ste vi tako lepa i bas mladalacki izgledate.ko bi rekao da ste majka tolikog momka !
-52-progovorila je moja majka.52 godine imam,zato hvala na tim divnim recima sine.
Sine,hi hi,mislio sam,vec mu je stavila do znanja da je on tek neki decko,balavac.
Skuvala je kafu,postavila ga na fotelju a ona sela na kaucu preko puta njega s druge strane stolceta.Prekrstila je noge te joj se haljina malo podigla na gore i njena bela krupna butina sevnula je pred nasim ocima.
Gotovo je,rekao sam sebi.Sad ce da pokusa i bukvalno da ga najebe od moje majke.Smejao sam se u sebi ocekujuci blamazu.No on je i dalje mirno sedeo i isto tako mirno caskao.Potom je ispricao neki svoj dozivljaj gde su se oni kao smeuljili a meni je vec postajalo odista dosadno,tu kraj vrata spijunirajuci ih.
Odjednom,promenio je boju svoga glasa-
-Dosta je sale-rekao je gotovo ljutito.Na sta je moja majka ucutala iako se do pre trena smejala.
-Ne znam-nastavio je isto prekim glasom-sta vam je rekao vas sin ko sam ja.
-Pa prijatelj,progovorila je moj majka.
-Ne prekidaj me-rekao je nervozno,to nije bilo pitanje.Nikakav ja prijatelj vasem sinu nism,pogotovo ne on meni.Ja drzim kockarnicu u gradu a vas sin je u njoj ostao duzan 3000 evra.
-Kako,kako-mucala je moja majka-pa moj sin se ne kocka.
-Ne kocka se,a? Pa sta vi mislite glupaco gde je on sada? Znao je da cu doci,pa je pobegao,sigurno u neku drugu kockarnicu da pokusa da povrati pare.
Sta ovaj prica,pomislio sam,kakva kocka.Ha,dobra fora,ali nece mu proci.Pa moja majka nije bas glupaca,vise od 20 godina radi kao psiholog u skoli i ako misli da ce je prevariti mnogo se zajebo.Ha,ha,doslo mi je da se gotovo na glas nasmejem.
Ustao je sa fotelje i nervozno setao sobom govoreci:
-Znate li vi da nema oprastanja dugova,znate li da ga cekam vec cetiri meseca i verujem mu da ce doneti pare,kako me je molio.I ja sam mu verovao,verovao mu-podigao je ton.
-Verujte onda meni-progovorila je moja majka a zatim se pridigla da ustane,no u tom trenu je Djordje uhvatio za rame i gurnuo je natrag.
-Sedi kucko lazljiva!Sedi!-dernuo se.
Gotovo je,pomislio sam i krenuo da izadjem i razbijem mu njusku sto mi gura majku,kad su moje oci ugledale kako iz sakoa vadi pistolj.Stao sam ukocen.
-Zasto-govorio je.Zasto me svi teraju da koristim ovo.-Vitlao je pistoljem.-Lepo kao coveku dao sam jedan,pa drugi,pa treci rok sam mu dao i sta sad ?
Volite li vi svog sina,gospodja-upitao je
-Volim,volim ga-odgovorila je kao iz puske.
-Pa imate li vi tih 3000 evra.
-nemam,nemam trenutno.Ali evo uzmi kompjuter,dvd,muzicki uredjaj,sve odnesi sta zelis samo ga pusti na miru,molim te.
Ne,gospodja ne,sta ce mi to.Ali…zastao je.Ali ima nesto sto bih zeleo od tebe sada,govorio je stojeci ispred moje majke koja je sedela i gledala ga nemo,cinilo mi se gotovo sa iskrama suza u ocima.
-Recice,recite sta,dacu vam sve !
-Pa za pocetak gospodja rekao je tiho,a zatim glasno,mogli bi da mi malo popusite!
Mmm..mmmolim-zamucala je moja majka !
-Sta molis kucko,nego uhvati se mog slica dok nisam skroz popizdeo.Hocu da mi ga dudlas za 3000 evra,da te karam kurvo za te pare,da jebem majku onom tvom lazljivom sinu.
Na trenutak nastala je mrtva tisina.Ona strasna u kom se iscekuje neko zlo koje ce se dogoditi ili se nece dogoditi.Sekunde kao sati dugi,gotovo da sam prestao da disem,gledajuci tog balavca nad mojom majkom.A onda…Zaskripao je kauc pod mojom majkom koja je skliznula svojom teskom guzom prema slicu tog balavca a zatim ga uhvatila za kais.
-Tooo,kurviceee-otelo mu se iz uzdaha,dok mu je otkopcavala kais.On je zato vreme svukao sako i bacio ga na pod.
Boze.pomislio sam.Boze.jebace mi kevu.Sta sam to uradio pitao sam sebe,boga i odgovor je stigao pravo iz pantalona tog balavca.
Dugacka,podebela kita ispala je iz njegovih gaca,rumena.isarana venama i to bas pred ocima moje majke.
Otvorila je usta i krenula ga staviti u grlo,kad je on uhvatio za kosu i povio joj glavu unatrag drzeci je tako.
-Polako kurvo,polako.Ti vidis kurac pa bi ga odmah u usta.A,ne moze tako droljo-izgovori je a zatim joj pljunuo posred lica.Nije se otimala,pustila je da joj pljuvacka klizi licem i pada joj na grudi.
Prineo joj je pistolj ustima i kruzio cevom po krajevima njenih usana nekoliko trenutaka a zatim joj njime otvorio usta i nabio joj cev u grlo.
Hajde da vidim kako ga dudlas kurvo.rekao je i poceo joj jednom rukom nabijati taj cev a drugom rukom vukuci je za kosu nabijati njena usta na cev pistola.Ubrzao je ritam,culo se mumljane moje majke ciji su se obrazi skupljali i sirili pri svakom ulasku i izlasku.
-Dobra si,dobra-govorio je,zatim je izvukao pistolj iz njena usta,polozio ga na sto drugom rukom ne ispustajuci glavu moje majke.Oslobodivsi ruku krenuo joj je deliti samare tom istom rukom.
Reci kurvo da zelis da te bijem reci-naredjivao je lupajuci joj,ipak reklo bi se odmerene samarcine.
-Zelim,progovorila je moja majka.Bij me!Bij me!
To ga je popalilo te su samari koje je delio mojoj majci postali jaci i jos glasniji.
Konacno pustio joj je glavu ,skinuo pantalone,nagnuo majku na naslon kauca a zatim se popeo na njega raskoracivsi siroke kukove moje majke.Ne cekajuci odmah nalegao je otegnutim mudima na usta moje majke koja je ona na mah otvorila i muda tog balavca nasla su se u ustima moje majke,kao kada bi joj se nasla jabuka ili bilo sta ranije.
-Aaaaaahhhhhhhh-uzdisao je sa jajima u usta moje majke.Zevaj kurvo,jedi mi jaja,sisaj moja muda.cela-gotovo da je zavapio a onda se jednom rukom uhvatio sa koren svojih muda,priljubio jedno jaje uz drugo i tako oba zario u rascepljena usta moje majke.
Gledao sam,njeni ionako obli obrazi postali su jos obliji ,veci,napumpani mudima tog balavca.Davila se,krkljala,gusila se tim jajima.
Konacno krenuo je da izvuce svoja muda iz usta moje majke kad se dogodilo ono sto sto za hiljadu godina i stotinu zivota ne bih mogao poverovati.
Moja majka,predobra moja majka.gotovo u trenu svojim lepim sakama stisla je tog balavca za guzove i pritisla ga jako prema sebi te su njegova jaja ponovo skroz do korena zavrsili u njenim ustima.
-Ahhhhhhh-otelo mu se jos jednom,sad snaznije,glasnije.Kurvo,volis to,a.volis?
-Marko,obratio se meni,gde god da si cuj me.Jebem ti kevu.jebem je svojim jajima,Karam joj usta.I znas sta.Ona uziva,uziva jeduci moja jaja,ta tvoja majka,ta kurva.
-Znao je dobro gde sam ja,zato je to i govorio.I time mi pokazuje da moze i ne samo da moze vec da mi uistinu jebe kevu.
Gledao sam.Slusao mmmmmmmmmm moje majke iz njenih punih usta.Gledao kako s jajima u mojoj majci kurcem lupa po njenom nosu,obrazima.
Konacno je bio van nje,spustio se sa kauca,seo na sto nasuprot moje majke.
-Skidaj se-rekao je,polako,zelim da te gledam dok to radis.
Otvorenih ustiju i crvenog lica,sakupila je noge u kolenima,dok je stopala drzala razmaknuto.Oblizala je usnice i pocela mesiti svoje ogromne i utegnute sise preko bodija.
Gledao sam i na tren se upitao da li je ova scena bas namenjena meni,Jer moja majka sedela je kao da sedi predamnom i mesi svoje ogromne sise u svojoj pozudi.Da,siguran sam,balavac je hteo da i ja vidim,da osetim bar deo onoga sto on oseca dok je gleda.
Prebacila je bodi preko glave i sise moje majke priljubljene u grudnjaku nasle su se pred mojim ocima.A ona ih je stiskala,oblizivala se,saputala.
-Kako te zelim,kako te samo zelim.Tvoja jaja,tvoj kurac.Zelim te cela,mmmmoje sise te zele.zele taj tvoj ogromni mladi kurac.Saptala je,a on ga je drkao tu ispred njenih ociju,zbog cega se tako slatko i oblizivala.
Tu je bio kraj.Moj kurac poskocio je u trenu i u trenu dobio svoj totalni oblik.Oblik jednog lepog,dugog i skladnog kurca koji se upravo digao na majku,zeleci je.zeleci je kao ni jednu drugu,kao ni jednu pre.
Otkocala je grudnjak i njene slobodne potpuno gole sise zasjale su na svetlo dana.
Oh,mamice,prosaptao sam,gledajuci te dve velike,mesnate polulopte,velikih bradavica oivicene prilicno velikim crvenim krugom.mastao sam da sam kraj nje,uzimam ih u ruke,mesim ih,stiskam te sise moje majke.
Ali to nisam bio ja,vec umesto mene neki balavac zario je kitu u te ogromne polulopte moje majke,a ona ih je gnjecila i drkala mu kurac njima.
Drkala mu je ne skidajuci pogled s njegovog pogleda.
To kurvo,to-govorio je u uzdasima.Prava si kurva.jebacu te kao najvecu kucku,kao kobilu kurvetino,kao sto te nikad nije muz jebao.
-Znam da hoces,verujem ti,govorila je kao prava kucka.Znam da ces me jebati kao sto nikad nije moj muz.MMMM,dahtala je s kurcem u njenim mesnatim sisama.
Uhvatio je za njenu bujnu crnu kosu izvukavsi kurac iz sisa moje majke.povukao je snazno te je ona svojim kolenima lupila na pod.Odgurnuo je sto nogom a zatim krenuo da je vuce .Uhvatila mu je svojim rukama ruku koja je vukla za kosu i povlacila za sobom u delu prostorije koja je bila prazna.
Ostavio je na kolenima jos ne ispustajuci glavu iz njegove ruke,a ona je svoje ruke prebacila obujmivsi ga oko butina.
Zalepio joj je jos par samara,a zatim joj prisao i lupao je svojom dugom,debelom i teskom kurcinom preko usana koje je ona pucila i ljubila tu uvek nanovo dolazecu kurcinu.
Nedugo zatim ta velika kurcina zaplovila je u usta moje majke.Sa najvecom slascu moja majka sisala je poveci ruzicasi glavic tog balavca,koji je sa svakim trenutkom uranjao sve dublje u njena pohotna usta,da bi ga na kraju snazno uhvacena za njegove butine vukla ka sebi i gutala taj debeli kurac gotovo do kraja,balaveci i daveci se njime.
-Tako je,tako je matora kurvetino-govorio je on s kurcem u ustima moje majke.
Ti znas kako treba.Vidi se da si iskusna matora kurvetina,da si ih gomilu popusila.
Sa zavrsetkom recenice izvukao joj glavu sa svog kurca,zalepio joj jos jednu samarcinu i naredio joj da se tako klececa uspravi,sto je ona poslusno odmah ucinila.Uhvatio je za povez od suknje i izvukao ,te mu se u ruci nasla duga crna traka.prisao je iza nje i njome joj vezao ruke,a zatim ponovo stao ispred nje naslonivsi se na naslon fotelje.
Gledao sam je gde potpuno omalovazeno i ponizeno kleci sa vezanim rukama i golim mesnatim sisama,potpuno razuzdana,pogledom koji gotovo da je molio za jos i jos ponizenja.Citava scena iako me potpuno emotivno uzdrmala,nacinila je da stanem mesiti i gnjaviti moj potpuno nateceni kurac u farmerica koje su mi najednom postale tesne.
-Hajde matora kurvetino-zapoceo je-hajde pricaj mi ko te je zadnji put jebao a da to nije tvoj muz-govorio je i u istom trenu gurao je prste u njene vilice koje je moja majka slasno oblizivala.
-Mmmmmm,bio je to Ratko,mmmmmm,nas kum.Mmmmmm,prosle srede,mmm.
Nisam mogao da verujem sta cujem.Ratko,covek koji je mene krstio,a ujedno ocev najbolji prijatelj.Prosle srede,pokusao sam da se prisetim.Ah,da,dosli su zajedno,majka je rekla da je susreo s posla pa je dovezao kuci.
-Gde te jebao,pricaj kurvetino-iz misli me vratio glas jebaca moje majke koji joj je upravo vadio prste iz usta i udelio joj jos jedan samar.Gledaj u pod kurvo i pricaj jebem li te u usta kurvina.
Gledala je u pod i kroz duboke uzdisaje koja su joj punila pluca a njene sise nekako postajale sve vece i vece progovorila je.
-Prvo u autu,onda kraj reke.
-Od kad se jebes s njim kurvo-upitao je prisavsi joj i pocevsi je lupati kurcem po temenu.
-Od dana pre nego nas je vencao.
-Ah,vidim ja da sam naisao na pravu jebulju.Pricaj ko te jebe jos osim muza,nabroji mi ih sisata.
-Nesa,elektricar,Iva kolega s posla,Miloje i njegov brat u selu…
-Dosta,dosta,dosta sam cuo droljo.varas muza a?! Pa to zaista nije lepo.moracu za to dobro da te kaznim kobilo debela.
…Miloje i njegov brat sa sela-pomislio sam ne verujuci u ono sto sam cuo.Pa to su bile dve najneotesanije seljacice koje sam ikad upoznao u zivotu.Krezavi gotovo bez zuba sa ogromnim pivskim stomacima,jedini ovcari u selu.Postajalo mi je jasnije sada dok sam razmisljao,zasto je moja majka svakodnevno isla kod njih i kljukala nas ovcijim mlekom,vracajuci se uvek mirisuci na na taj odvatni ovciji miris,rumena sa vlasima trave i dlake po njenoj odeci.Isla po mleko,majcica moja.Sigurno su je muzli zajedno sa ovcama.Razvlacili te njene ogromne sise i gostili se telom te pozamasne rasne gospodje iz grada.Saznanje da je ta rasna gospodja,moja majka,seoska kurva smrdljivih seljacina u meni je izazvala bes i ljutnju,a moj kurac dodatno se napumpao jos krvi,da sam morao da ga izvadim i drkam ga na svoju majku,na tu kurvu od moje majke,na muzaru,kobilu,te sam pozeleo da sam ja taj koji ce je kazniti.Ali ja nisam bio taj.
Uhvatio je za kosu i podigao je na noge,pritom neprekidno govoreci kako ce je kaznjavati.Ostavio je da stoji i poceo joj cvrsto mesiti one njene ogromne polulopte od sisa a zatim se bacio svojim zubima na njih snazno je ujedajuci sa svih strana tih sisa kojima me je dojila dok sam bio mali.
Vriskala je i jaukala u istom trenu uzivajuci za balavim zubima zarivenim u njene mesnate sise.Ugledao sam tragove ugriza kada je konacno ispustio sise iz svojih usta.Naglo je okrenuo ledjima i presavio preko naslona fotelja.Odvezao joj ruke da bi joj opet svaku ruku ponaosob vezao za rukodrzace fotelja.Njena ogromna guzica poprimila je svoj konacan oblik pred nasim ocima,cvrsto utegnuta u beloj suknji koju je nosila.
Za to vreme njen gospodar podigao je svoje pantalone sa zemlje i skinuo kais.
Polako joj je prisao iza.Zamesio drugom rukom njenu guzicu,zamahnuo i snazno je osinuo kaisem.Jauknula je od bola i sa svakim novim udarcem njeni su jauci postajali sve jaci i jaci.
-Ako,bij je,govorio sam u sebi.Kaznjavaj je.Kazni tu kobilu od moje majke.tu selsku kurvetinu.Nek vristi kurva.
Gledao sam,njena ogromna guzica samo je blago podrhtavala utegnuta u suknji pri svakom novom udarcu.Slusao sam njene jecaje,jauke,slusao i sve brze povlacio kozicu napred unazad.
Prestao je,a onda joj pocepao suknju u jednom trenu,pocepao joj gacice i njeni ogromni,beli guzovi na kojima se jasno ocrtavao kais bljesnuli su na svetlosti.Mokra picka moje majke jasno se cedila niz njenih nogu,njen ruzicasti anus gotovo da se otvorio.
-Oh,kakvu guzicu imas kurvetino-govorio je bacivsi kais i meseci joj te ogromne polulopte.Vec sledeceg trena zario je prst u guzu moje majke,drugom rukom uhvativsi je za kuk.
Dugo ahhhhh otelo joj se pri prvom ulazu i sa svakim novim i brzim postajao kraci i kraci.Uzivala je s tim prstom u guzici primetno i bez srama,kao i svaka obicna kurva.
Njen jebac izvukavsi prst iz njene guzice,plusnuo je jako te se ona zatalasala.Prisao joj s prednje strane gledajuci je,a zatim joj tiho rekao.
-Kurvo,do sad sam te obradjivao i kaznjavao ja,ali sad….zastao je…sad ce te kaznjavati niko drugi nego tvoj rodjeni i ljubljeni sin.
-Marko,kreni,nastavi-gotovo da je naredio i ja sam ne cekavsi ni casa odgurnuo vrata iza kojih sam se skrivao,napaljen,ljut,lud i besan,prosao kraj ogromne guzice moje majke koju sam jako sljapnuo u prolazu i stao pred njom.
-Marko…Marko…Sta,promucala je ne verujuci svojim ocima,onako presavijena i vezana dok je gledala svoga sina napetog kurca koji je stao pred njom,kao pred robinjom.
-Cuti kurvo- proderao sam se i zavalio joj samarcinu dok se Djordje samo smejao sa strane.
Ah,kako je bio dobar osecaj zavaliti samarcinu rodnjenoj kevi,goloj,vezanoj,spremnoj za svaku kaznu.Zasvidjao mi se taj osecaj i moja saka je krenula jos jednom,jos jednom i jos jednom.
-Marko,sine..Nemoooooj-vriskala je spremna gotovo da se rasplace.Uhvatio sam je za kosu i pokusao joj zapusiti usta svojim kurcem,no ona je stisla zube i okretala glavu,te je moj kurac samo razvaljivao usnice majke nailazeci na zid njenih belih zuba.
No Djordje joj je u tom trenu prisao od pozadi i u jednom zamahu navuko joj svoj ogromni kurac u njenu guzicu.Instiktivno je otvorila usta zavristati i moj kurac konacno je upao u grlo moje majke.
-Ahhh-izustio sam osecajuci vrelinu njenih usta. Konacno,kurac njenog sina bio je u njenim ustima,davio je i duvao joj jos vise njene naduvane obraze. Obema rukama uhvatio sam je za glavu i navlacio je svom jacinom na kurac koga je rodila.Moja majka je zaista imala razradjeno i duboko grlo.Grlo za svaciji kurac,pa cak i moj.Kurac njenog sina koga je u tom trenu gutala,dok iza nje veliko svrdlo od kurca zarijalo se u njenu guzicu i cepalo je.Decko u toj guzici je gotovo pomahnitao.Deljao joj guzicu i pljeskao je svom jacinom svojim sakama.Nismo je ispustali.Nasi ubodi postajali su sve snazniji i snazniji,brzi i brzi,njeno duboko mmmm postajalo je sve glasnije i glasnije.No,pre nego sto se moj kurac raspukao u ustima moje majke.izvukao sam ga.a jebac iza nje prestao je sa snaznim jebom i lagano joj ga zarivao.
Gledao sam je,nije progovarala,disala je duboko,gledala me pustajuci da joj se pljuvacka cedi niz bradu.Poneko Ah i lagani trzaji pri svakom novom i laganom ubodu jebaca iza nje,odavalo je da uziva.
Cutke,ne skidajuci pogled sa tog lepog lica moje majke,lagano sam prisao kurcem i milovao joj obraze,usnice.
-Mmmmmm-otelo joj se sklapajuci oci i palacajuci jezikom da ga oblize.
-Majko,prava si kurva-progovorio sam u uzdasima.jebali su te svi i svakakvi.Muzli te kao kobilu,punili ti usta,picku,dupe.reci,reci ko te je jos jebao majko,reci,zelim da znam.
-mmmm-progovarala je oblizivajuci kurac svoga sina drzeci drugi kurac u svojoj guzici.-Roki.mmmm.onaj ciganin,mmmm,sto nam kopao za temelj,mmm.Krcko,mmm,tvoj drug.mmmmm.Zoran,mmm,policajac,mmmm i njegov partner.Cika Kica.mmmm,tvoj cika Kica.
-Pa zar i s ocevim rodenjim bratom-upitao sam gotovo neverujuci.
-Da i on,mmmm-nastavila je i dalje ljubeci mi kurac,uzivajuci u laganim naletima kurca u sebi.-I sa Kurtesijem,mmmm i ko zna mmmm,kojim jos njegovim zemljacima.mmmm.koji su hteli,mmmm,jebati ,mmmm,nesto,mmmm,srpsko,mmmm.
-Ha,ha,zacuo se jebac iza nje.Pa tvoja je majka svetska kurvetina.
Ne,vristao sam se u sebi,ne,ne,ne samo snjima.Sa svima neka je,ali zasto sa njima.
Sa siptarem,ne,sa siptarima.Pa moj otac je tom siptaru zapalio radnju.Pa ona je znala da on svom svojom dusom mrzi siptare,da je kao oficir ratovao s njima na kosovu,a ona .
-Pricaj,kako,kako kurvetino -podigao sam glas i krenuo je lupati kurcem po obrazima,nosu a ona je govorila.
-Znas da je otac zbog paljenja bio u pritvoru i kurtesi je hteo podici optuzbu.ja sam otisla kod njega i dala mu se.Oh sine,nemoj me kriviti-nastavila je zatvorenih ociju,primajuci samare mog kurca sa instaliranim kurcem u dupetu koji je lagano kresao i tiho,da bi jebac mogao sve da cuje.Nemoj me kriviti.Kada sam ga prvi put osetila,kada sam osetila taj siptarski kurtesijev kurac,zaboravila sam vise ko sam i sta sam.Od velike Srpkinje zauvek pozelela sam da budem siptarska drolja .Ispustila je jedno dugo OOOOHHHH,zatim jos jedno SINEEEEEEEE,jebao me je kao nikada do tada niko.Silovao me kao ni jednu nikad niko i opet nanovo i nanovo silovao.Onda su dosla njegova braca.Svako je ponaosob zeleo silovati Srpkinju i svako me ponaosob silovao.Prvo jedan po jedan,zatim svi.
Prestala je na trenutak sama mi uzevsi kurac u usta,nasadila se par puta glavom u njega uz dugo,mmmmmm,zatim ga ispustila i nastavila-
-Punili su svojim siptarskim semenom grlo njihove kurve Srpkinje,njenu guzu,picku.Mara,moja koleginica kod koje sam isla gotovo svake trece veceri nije nikada ni postojala.Bio je to kurtesi,odvodio bi me u vikendicu i tamo me davao gotovo uvek novim siptarima.
Njen jebac iza nje ubrzao je ritam.
-Jebote-govorio je-ovo je bolje od svakog filma.Nastavi kurvo,-dernuo se i jos jednom joj snazno osinuo guzicu.Ja sam joj sad kao omamljen milovao kosu rukom i kurcem joj nanovo milovao lice.
-Dolazili su-nastavila je-raznorazni tipovi.Kurtesi ih je dovodio s kosova,svi zeljni srpske kurvetine.Secas se da sam te godine kada sam tebe poslala u Spaniju i ja otisla na more u Grcku.Pa nije bila Grcka,bila je Albanija.Jebali su me danonocno punih deset dana,mladi stari,pa i deca.Dovodili su da uce kako treba jebati Srpske kurvetine.Jos sanjam,mmmm,tu malu srecnu siptarsku decicu,koja me vuku za sise,stipaju.Njihova mila lica dok im po prvi put sisam te male siptarske kurceve.Jos uvek osecam ukus mlade siptarke spermice u moja usta,toplotu u mojoj picici dok svrsavaju ili se nekontrolisano ispiske u utrobi tvoje majke .Otplatila sam mu ubrzo poslasticaru a vec znas da je te iste godine otvorio jos jednu.Tvoja mama je to zaradila,mmmm.
Tu je bio kraj svega sto sam ranije verovao.Zasao sam joj otpozadi i gotovo odgurnuo Djordja.Podigao sam kais sa poda i stegao joj oko vrata bas kao kobili.Povukao sam je pozadi koliko sam mogao.Presavila se u kukovima,jos vise istrtivsi guzicu sa podignutom glavom i rukama jos uvek vezanim za rukodrzace fotelje.
Volis siptarski kurac,jeli majko,kurvetino!? Sad ces videti sta je kurac,Srpski kurac,kurac tvoga sina.
Bez cekanja zario sam joj ga u guzicu.Ah-zajecala je pa sam je jos jace stegnuo kaisem da je pocela krkljati.-ubicu te od kurca kobilo.Ubicu te.Umri.Umri-govorio sam ne prestajuci se zabijati u guzicu moje majke svom silinom.
Davila se,zacuo sam,ali nisam prestajao.-Umri.Umri,vikao sam a moja su se jaja lomila o njenoj guzici cineci da se ona sva talasa.Djordje se uveliko smejao.-Jebi.Ubij.Ubij je-govorio je kroz smeh,a ja sam i dalje stezao kais i sirio tu kurvinsku guzicu moje keve.
Kad,najednom…Njeno zategnuto telo,omlitavelo je pod ubodima mog kurca,Mahinalno sam ispustio kais iz ruke i zastao ne vadeci kurac iz njene omalaksale guzice.Pustena samo se presavila preko fotelje ne mrdajuce.
-Jebote,ti si je stvarno ubio=zacuo sam Djordja koji joj je dotrcao i skinuo kais s njenog vrata.Ukocen s kurcem u guzici svoje majke nemo sam stajao i cekao.
Oblizao je svoje usne nakvasivsi ih pljuvackom a zatim je usnama prisao do njenih poluotvorenih usta.
-Ha,dobro je.Kurva se samo onesvestila rekao je.Ne govoreci nastavio sam je guziti,dok joj je Djordje sirio usta kurcem.Njegov debeo kurac ponovo je nestao u usta moje majke,kao sto je moj kurac nestajao u njenoj guzici,
Nakon viseminutnog jebanja onesvescene majke,odvezali smo joj ruke i stavili je na pod .Klekao sam i zadigao joj noge,rukama je uhvativsi za teske guzove.Malo sam je podigao i sjurio svoj kurac u nju.
Ah,najednom je progovorila i obujmila me svojim rukama.Bilo mi je jasno,iskusna kurva od moje majke samo je glumila da je u nesvesti.Sada sa mojim kurcem duboko zarivenim u picki koja me rodila,ponovo je bila ziva.Zamesala je guzicom,prigrlila me i strasno se ljubila sa mnom kao sa njenim najvecim ljubavnikom.Uzivali smo oboje jedno u drugom,kada na sebi osetio sam Djordja.
-Marko,jebo sam ti kevu-rekao je.A sad cu jebati tebe.Ispustio sam majcin jezik iz svojih usta,ne vadeci ga okrenuo sam glavu i pogledao tog decka zbog kojeg sam i ja sad u picici moje majke i znam svu istinu o njoj.
-Jebi ga! Jebi nas! Zacuo sam reci kroz uzdahe moje majke,okrenuo sam se i lagano primakao usne njenim ustima.nisam se hteo pustiti iz tog predivnog poljubca,nisam ga hteo vaditi iz picke moje majke,cak ni onda dok sam osecao kako mi guzu cepa ogromna kurcina majcinog doskorasnjeg jebaca.
Jebo me je mali gotovo cele noci,Isto toliko jebao sam ja svoju majku,isto jebao je on moju majku.Na kraju smo se oboje nasli u njoj,svrsili i ispisali se u picici i guzici moje majke i ne vadeci ga zaspali,tu.Tu na njoj,na mojoj majci,na najvecoj kurvi koju sam ikada upoznao.

I dalje sam gledao u stranicu poznatog gay chata.Ponovo postao svestan gde sam .U malom pravougaoniku treperila je crtica.cekala je sve ovo vreme da upisem nick i krenem s chatom.Prislonio sam prste na tastaturi i prsti su poceli ukucavat :”Jebem_Si_Kevu”
Ostavio sam na kraju recenice crticu da treperi,ustao i otisao u dnevnu sobu.Ugledao sam guzicu jedne rasne zene,jedne kobile,najvece kurvestije koje sam ikada upoznao,moje majke,kako se trese u kuhinji dok je brisala tek oprane sudove. Zacula mi je korake i znala je da ce biti jebana cele noci,kao i mnogo puta do tada,kao i mnogo puta od veceri u kojoj sam saznao sve o mojoj majci.

Teta MIlena

Neznam kako da pocnem ovu pricu koja je i pomalo cudna,ja sam Milan i zivim u jednom malom selu u Vojvodini,kao mali ostao sam bez roditelja pa me je usvojila teta Milena,zena koja je zivela sama pa je odlucila da mene usvoji jer se sazalila,a poznavala je moje roditelje.Svoje djetinstvo sam proveo veoma mirno,bio sam miran i povucen decak koji se nije puno isticao a teta Milena se trudila da mi sto bude bolje i da se neizdvajam od ostale dece puno.Sa teta Milenom sam mogao pricati osvemu,ali slabo smo se doticali teme o seksu,pogotovo kad je to trebalo,kad sam imao 16 godina,tako da sam ostao potpuno sexualno neobrazovan,i nisam imao pojma o seksu.Sad imam 18 godina,i dalje sam sexualno zaostao,ali sam izrastao u bas zgodnog i lepog momka,bio sam razvijen jer sam radio sve fizicke poslove,a domaca hrana je isto ucinila sve svoje.Svoje sexualne potrebe sam uglavnom zadovoljavao drkajuci,na internetu sam isao o raznim web sajtovima pornografskog sadrzaja,ali meni je trebalo nesto za opipati i shvatio sam ako ubrzo nesto ne pojebem nema mi spasa.Do skora teta Milenu sam posmatrao kao svoju drugu majku,ali sto sam vise sazrijevao vise sam je gledao kao sexualni objekat,nekako me je privlacila dok je hodala po kuci,poceo sam je gledati u njene velike sise,cak sam i poceo drkati na nju,bila je slobodna sto se tice oblacenja preda mnom,cesto je ujutru samo u gacama i majici odala o kuci,a nije znala da je ja jebem u mislima.Prvo sam mislio da ce to proci ali nije prolazilo sve sam se vise palio na teta Milenu,zenu koja me je odhranila i bila uz mene u najtezim trenutcima.Kroz glavu su mi pocela prolaziti razna pitanja,kako je ona mogla sve ove godine bez kurca,ili se mozda sa nekim i jebala,ali ga nije dovodila kuci,bio sam zbunjen.Teta Milena je bila zena od 50 godina,isto malo povucena tiha i mirna,imala je crnu kosu koju je uvek uvijala u pundju,lice joj je bilo blago i uvijek sa nekim blagim osmehom,imala je velike sise,ali nikad nije nosila grudnjake tako da su se uvek lagano klatile ispod majice,i cesto su se mogle videti.Dole je bila malo sira,ne debela nego je bila krupnije gradje,siroki kukovi i velika guza a noge su joj bile vitke,sve u svemu jedna fina i pristojna gospodja koja je drzala do sebe i svog izgleda.Iz dana u dan sve sam se vise palio na nju,cak sam jedno vece kad se ona otisla tusirati gledao kroz kljucaonicu ali nisam video nista posto je okacila peskir na vrata pa se nije videlo nista od njega.Iz kupaonice bi izasla samo u badel mantilu,i tako samo sedeli navece uz tv,a ona nije ni slutila da se ja palim na njene sise koje su se dobro videle kad bi se badel mantil malo razmaknuo,sto se cesto desavalo.
Jedne veceri smo se spremili,jer su nas komsije iz sela zvali na slavu,teta Milena je obukla crnu suknju u kojoj se guza isticala,a gore je imala neku belu majicu sa dekolteom,posto je stavila grudnjake broj manje,jer ih je imala samo 2-3 i to jos od pre kad ih je jos nosila,sise su joj kipile iz grudnjaka sto se moglo i videti kroz dekolte.Pre nego sto smo krenuli upitala me je dali je pristojno to sto ona ide tako i da bi se mogla presvuci,a ja sam kao iz topa odgovorio da netreba i da je bas sexy,to je nju zacudilo i cudno me je pogledala.To je bio prvi put da joj se tako direktno obratim u vezi sexa,ipak je promenila majicu i krenuli smo.Na slavi se pilo kao sto uvek i bude,teta Milena je bila povucenija pa je samo casu vina cedila skoro citavu noc,dok sam ja ispijao i rakije i pivo.Onda sam odlucio da nazdravim jednu rakiju teta Mileni,prisao sam joj zagrlio i rekao da ja i ona popijemo po jednu pa sta bude,cudno ali je ona prihvatila i popila na eks citavu casicu rakije,posle je trazila jos vina i pocela je bas piti,ja sam se prepao sta bi moglo da bude pa sam joj predlozio da krenemo kuci,sto smo i uradili.Videlo se na njoj da je uhvatio alkhol,posto smo isli peske kuci ona je pocela da tetura,nesto je pricala nepovezano,kad je odjednom rekla da mora odma pisati,otrcala je iza nekg grma ja sam se malo udaljio nazad da bi je video,suknju je zadigla tako da su joj se videle njene bele i oble butine,cucnula je i video sam mlaz kako tece iz njene picke,brzo je ustala navukla suknju a onda sam skontao da nema gaca.Kad smo stigli kuci ona je rekla da ide da se istusira da dodje malo sebi,a ja sam otiso i legao u dnevnu i gledao tv,bio sam i ja malo pijan.Kada je dosla bila je opet u badel mantilu i legla je na suprot mene na drugi kauc,badel mantil se razdvojio i video sam njenu sisetinu kako se slobodno opustila preko ove druge,posto je lezala na boku.Onda je rekla da ima strasnu glavobolju,i da joj se vrat ukocio,a meni je odmah sevnula dobra ideja, predlozio sam joj da je izmasiram po vratu,ona je prihvatila,ustala je sa kauca dosla do mene sela i okrenula mi ledja,ja sam je poceo masirati od ramena prema vratu nezzno ali mi je smetao badel mantil,rekao sam joj kao da je to sasvim normalno da skine badel mantil jer mi smeta,ona je rekla da nema nista ispod i da ide obuci majicu,ja sam rekao onda da neide,moze slobodno malo da ga spusti da ja necu gledati,pristala je sto sigurno nebi da je bila trezna.E sad sam imao njena ledja do pola gola pred ocima,jer je samo malo skliznula badel mantil da joj nebi video sise,poceo sam lagano da joj mazim ledja,pa sam prelazio na ramena,sva je mirisala od neke kupke,poceo sam malo da prelazim preko ramena prema sisama a ona se odma malo sakretala pokazujuci gdje je boli.Odlucio sam da krenem dalje,predlozio sam joj da legne potrbuske pa da joj izmasiram ledja u popunosti jer ovako nema efekta,pristala je legla je potrbuske na kauc ja sam ustao i dalje je drzala badel mantil ispod sebe ,ja sam joj trazio govoreci da ce joj biti prijatnije ako ga skloni sto je i ona uradila.E sad je bila samo u gacama,inace ona je i ponekad cesto odala i po kuci u gacama i nekoj majici,ali to nisu neke sexy gace,nego one standarne bele gace,koje pokrivaju citavu guzu,tako da joj to i nije bilo toliko neprijatno.Legla je i sise su joj virile sa strane kako su bile velike,nije i mogla sakriti ispod sebe.Prisao sam i poceo lagano da je masiram po citavom telu,krenem od vrata i dodjem skroz do ruba gaca i tu se najvise zadrzim i pocnem da stiscem prstima,ona je cak pocela da se uvija nisam znao jer to radi od bola ili joj godi,pa sam je pitao dali je boli a ona je rekla da joj bas prija i da nastavim,onda sam krenuo na sledecu fazu,presao sam na noge bez pitanja,poceo sam od listova koje sam lagano mesio pa sve do mekani butina koja sam malo jace stiskao da je ona pocela uzdisati,sto me je napalilo da se kurac ukrurio i dosega punu velicinu.Svaki put kad sam isao od listova do butina sve sam vise prilazio medjunozju i tu jace stiskao,ona se uvijala,i mislim da joj se to svidjalo i da se ona napalila.Sad je trebalo preci na sledeci korak,presao sam opet na ledja masirao sam i poceo sam lagano kliziti rukama ispod, da malo dodirnem sise koje su od uvijanja skoro do pola virile sa strana,malo sam ih kao slucajno dodirivao i kad sam video da su joj gace mokre izmedju nogu,pomislio sam se da se upisala,ali onda sam se setio da sam citao na internetu da zena kad se napali pusta sokove na picku,to me je veoma obradovalo i onda se i ona se trznula i kao da se otreznila u tom trenutku,cak se i mao postidela,uzdigla je malo glavu i rekla da joj dodam badelmantil,a ja sam hteo da idem do kraja i rekao ako ga hoce da mora sama doci po njega,ona je kao ljuta ustala stavila ruku preko sisa i mislila je da je nesto sakrila,ustvari samo je sakrila bradavice a njene sise u punoj velicine s sevnule preda mnom,i tako je otrcala u sobu.Nasao sam se u neprijatnoj sitvaciji,da li je sad ljuta na mene ili se postidela svega,nisam znao sta da mislim nego sam kreno prema sobi da joj se kao izvinem a i da vidim sta radi,kad sam usao u sobu video sam je kako lezi,pokrivena i place nije se ni obukla samo se pokrila dekom,Ja sam prisao krevetu seo i pitao je sta nije uredu,ona je sva uplakana okrenula glavu i rekla da to nije ocekivala od mene i da sam bezobrzan,ja nisam zano sta da odgovrim na to,vec sam se pokusao izvuci na alkohol i onda sam se otvorio rekao sam da nisam nikad spavao sa devojkom i da me je ova sitvacija pomalo napalila ali da nebrine vise se nece desiti,a ona je rekla “jer ti mislis da je meni lako,nisam osetila muskarca odavno,i ti vidis malu mrlju na gacama i napalis se,priznajem i ja sam se malopre napalila ali moramo imati neke granice,odrasli smo ljudi”.
Taj njen govor mi je izgledao tako uverljivo i odma sam odustao od cinjenice da cu je nekad pojebati,legla je i rekla da izadjem da cemo sutra pricati o tome.
Ja sam usao u svoju sobu i legao,kurac mi se opet digao i poceo sam lagano drkati,taman kad sam trebao svrsiti otvorise se vrata sobe i udje teta Milena u svom badel mantilu,pita me jel sam zaspao a ja onako sav zajapuren od drkanja kazem da nisam,ona je prisla i sela pokraj mene,i rekla mi da se oseca lose jer me je malopre napala,jos je rekla da je normalno da ja u svojim godinama tako reagujem na zensko,ali da je ona kriva sto mi je dopustila da je onako masiram,ja sam se malo pridigao i rekao joj ma krivi smo oboje i da cemo sve to popraviti,i predlozio sam da legne pored mene pa da prespavamo zajedno,sto i nije bio prvi put,cesto je spavala sa mnom kad sam bio bolestan ili kad sam bio manji ali tad nije bila ista situacija kao sada,ona je pristala skinula je badel mantil,usobi je bio polumrak pa sam joj vidio malo sise,i legla je pored mene,stavila mi je ruku u kosu i pocela me maziti po glavi kao pre sto je radila,a meni je i to bilo dovoljno da mi se digne kurac i sama pomisao da lezi pored mene samo u gacama,ali izdrzo sam i ta noc je nekako prosla.
Ujutru kad sam se probudio video sam je pored mene kako spava,setio sam se da nije obukla grudnjak sinoc i kao slucajno sam povukao deku na svoju stranu,pred ocima mi je bio neverovatan prizor,njene bujne i bele sise su se razlile po njoj ,bradavice su joj bile crvenkaste i opet mi se digao kurac,ona je i dalje cvrto spavala,ja sam lagano okrenuo glavu prema njoj i buljio u sisetine koje su se pomerale kako je ona disala,neka sila me je vukla da i uhvatim ali nisam imao hrabrosti,onda sam smislio sjajan plan,pravicu se da spavam i kao da sam u snu prebacio ruku na nju i tako cu joj staviti ruku na sisetinu,legao sam potrbuske glavu okrenuo na stranu i prebacio ruku na njenu sisu,kad sam je dotako mislio sam da cu puci od neke nervoze,bila je tako mekana,nezna i topla,ruka mi je drhtila na njoj,ona se i dalje nije budila,to mi je bilo sumljivo ali sam i dalje drzao ruku na sisetini.U sebi sam mislio dali da idem dalje ili da prekinem,neka jaca sila u meni je govorila da je pocnem mesiti i da osetim tu mekocu i velicinu sisa tete Milene,i konacno sam prelomio,ruka mi je drhtala,stisnuo sam sisu onako blago i poceo je mesiti,kurac mi je pucao od tvrdoce,bilo bi dovolno da ga pipnem i da svrsim,laganim pokretima sam joj mazio i stiskao mekanu toplu sisu,ona je i dalje spavala mada sam ja mislio da se pretvara i tu sam dobio hrabrosti i malo sam se pridigao iznad nje i poceo obema rukama da joj mesim sise,stiskao sam ih divljacki,tako sam ih stiskao i mesio da su mi kipele iz ruku,i onda ono sto sam najmanje ocekivao,teta Milena pocinje da uzdise,ja sam u sebi pomislio sad ili nikad,legao sam nju i poceo da je ljubim po stomaku,i lagano prema gore,kad sam dosao do vrata lagano sam ljubio po njenoj mekanoj i mirisnoj kozi,pocela se uvijati ispod mene,vec se probudila i niko nije nista progovarao,i dalje smo nastavili sa nasom igrom.
Dok sam je ljubio po vratu,ona je vec moj kurac pronasla rukom i lagano ga je navalacila,nije mi trebalo puno i napunio sam joj saku spermom,ona se malo nasmijala i obrisala,sad sam opet presao na sise,a ona je i dalje lezala na ledjima,skupio sam joj rukama sise i zabio glavu u njih bio sam sludjen malo sam ih ljubio pa grickao,onda sam ih i lizao,vrhom jezika prelazio preko poveci bradavica ona je samo tiho uzdisala i sve vise uvijala kukovima,onda sam kreno prema glavnom cilju nadole,ljubio sam je po mekanom stomaku,onda sam dosao do gaca,lagano sam ih skinuo i ispred mene je sevnula picketina teta Milene,zacudio sam se ali je bila obrijana,bila je tako otekla i sva mokra,bas se napalila,pomislio sam,prvo sam sa dva prsta prosao kroz picku a ona je odskocila guzom od krevet,i onda je rekla stavi ga,a ja sam svoj kurac namestio na otvor i lagano je usao u mesnatu picku tetA Milene,osetio sam tu toplinu,to je bio prvi put da osetim picku,bilo je bozanstveno,citavim kurcem sam osecao mekocu njene picke i polako krenuo da ga je jebem,tetka Milena je skroz podivljala pocela je da govori jebi me,nemogu da izdrzim,ja sam krenuo u akciju uhvatio sam se rukama za sisetine i poceo da je nabijam u picku sve jace ali posle nekoliko nabijanja opet sam poceo da svrsavam i to u njenu picku,ona je govorila nemoj prestajati molim te,nastavi,i ja sam to uradio nastavio sam,kurac mi se ukocio dobio sam energiju,kad sam video teta milenu kako se sva uvija ispod mene i nabija se na kurac,neznam ni sam koliko puta sam svrsio u njoj kad sam osetio da se ona pocela grciti,sva se ukocila ,ja sam se u trenutku prepao jer nisam nikad video kako izgleda kad zena svrsava a pogotovo zena od 50 godina koja nije imala seks duze vrijeme,ja sam je pitao je li dobro a ona me uhvatila za glavu i povukla me je na sebe,legao sam preko nje tako da mi je glava bila na njenom vratu,osecao sam njeno mekano i toplo telo ispod sebe kako se uvija i grci,lagano sam je ljubio po vratu i licu,sve dok se nije umirila i onda sam se prebacio na drugu stranu,i legao na ledja,ona je isto tako ostala na ledjima samo sto je jos uzdisala i drzala ruku preko mesnate picke.Oboje smo cutali,sve dok ona nije progovorila,i rece sad si posto musko,ja sam ostao zatecen od onake fine i kulturne zene ispade prava kurva,pa i nije normalno je da zena voli kurac a muskarac picku,a i uvijek su govorili da su tihe i mirne zene divlje u seksu,sto se sad i dokazalo.
Okreno sam se prema njoj i rekao joj da je bas jebozovna i da ima dobru picku za jebaanje,neznam otkud mi ta recenica ali nekako sam joj to morao reci,ona se nasmesila i rekla sad ce tebe teta Milena nauciti sve o seksu,pridigla se i poljubila me je usta ,obkoracila me je nogama,ali mi nije sela na kurac nego je jos bila na kolenima,ljubila me je po vratu i grudima,dok su joj se teske sise oslonile na moj stomak,kurac je odma skocio i bio je spreman za novu akciju,onda se lagano spustila na kurac i pocela mesati,osetio sam da mi se nesto muti u glavi,bio je neverovatan osecaj,sedela je na mom kurcu dok su joj sokovi iz picke curili po njemu,sam je nasao put i usao u picketinu teta milene,one je samo i dalje lagano mesala i pomalo se uzdizala sa kurca,ja sam se poceo izdizati sa kreveta da je sto jace nabijem,sad nisam mogao odma da svrsim jer sam se bas iscedio,pocela je ubrzavati ritam na kurcu i sise su se pocele klatiti sto sam ja odmah sprecio i uhvatio ih rukama i poceo mesiti,ona je odjednom sisla sa mene i rekla a sad ces me jebati zguza,legla je potrbuske,tako da je njena guza bila pred mojim ocima ta velika bela guzica,ali nisam mogao doci do picke posto su njene butine bile suvise primaknute,,ona je uzela jastuk i stavila ga ispod stomaka tako da je sad guzica bila izdignuta i jasno su se videla supak i picka koja je bila tako crvena i vlazna.Pala mi je na pamet da joj polizem picku jer sam to cesto gledao na porno filmovima,lagano sam prisao jezikom i zabio ga u mesnatu picku,ona je samo uzdahnula,bila je slana i cudan je miris bio ali sam nastavio dalje,ona je sve vise nabijala tako da je moja faca skroz bila izmedju njenih mekanih guzova,kada sam izronio iz njene meke guze,prvo sam gurnuo prst u supak i malo razmakao ona je pocela glasno uzdisati,onda sam namestio kurac na otvor i poceo lagao ulaziti u nju,sve je jace uzdisala,kad sam usao do kraja zaukao sam ruke ispod nje dohvatio te ogromne sise i poceo ih mesiti dok sam je nabijao u supak,mokra jaja su udarala po njenoj vlaznoj picketini,uvijala je mekanom guzom sto je meni davalo jos veci osecaj uzivanja,nije puno trebalo i ispraznio sam se u njen supak,bio sam premoren ostao sam tako lezati preko nje,kurac je skroz omlitavio i sam ispao iz supka,ona je bila premorena i lagano je i dalje ivijala guzom a na licu je imala taj izraz zadovoljstva i uzivanja,koji nikad nisam ranije video,ja sam tako i zaspao na njoj……..

Moja baka je kurva

Kako i sam naziv price kaze,moja Baka je kurva.Sto se ovo meni desava,mirnom momku koji je samo hteo da zivi zivot normalno.a primoran sam da zivim sa bakom u jednoj sobici u Beogradu u neimastini i siromastvu,baka zaradjuje za zivot tako sto se jebe sa kim stigne a vise se jebe za dzabe nego za pare,ja imam 19 godina i radim po citav dan na gradjevini,navece dodjem kuci i udjem u tu malu sobicu u kojoj je i dnevna soba ,kuhinja i spavaca soba,ima dva kreveta,na jednom spavam ja a na drugom baka.E nebi tu bilo ni problema da baka u po noci ne dovodi tu svoje jebace,i jebe se sa njima u nasoj sobici,ja se pravim kao da spavam a ona se jebe,vec se ispraksala da uopste ne stenje i uzdise tokom jebanja,nego samo se cuje udaranje kurca po bakinoj razvaljenoj picketini i na kraju kako jebac koji put uzdahne kad svrsi…
Baka je zena od 60 godina,nije nimalo zgodna uopste neznam kako je iko i jebe,ima velike sise koje kad se ispuste iz grudnjaka spuste do picke,velika guza koja se sva njise kad hode,uvijek je bez gaca i grudnjaka,oblaci uske suknje i uske majice ,kao najveca kurva,sto i jeste,cim skupim malo para selim se od nje i iz ove sobice….
Dovodila je razne ljude,ozenjene,razvedene,starije,mladje,sto me je i najvise cudilo dosta mladi momaka je dolazilo i jebalo babu tako slasno i jako da je citava soba odjekivala skripi kreveta ali baka nije uzdisala uvijek je izdrzala da ne uzdahne tokom jebacine.
Tokom dana odala je po kuci gola,bez ijednog komada odjece na sebi,sise su joj se klatile a guza joj se njihala kao dve velike lopte,a picka joj je uvijek bila obrijana,uvijek sam joj govorio i molio da se obuce a ona je samo govorila,sta ti smeta bolje i da mene gledas nego da drkas na prazno,ja sam samo odmahnjivo rukom i nisam hteo da se raspravljam sa njom,te veceri nikog nije dovela sto me je zacudilo pa sam mogao mirno spavati,baka je legla na svoj krevet naravno gola a ja sam na svoj i taman da zaspem baka poce da nesto prica,a ja onako iznerviran pitam sta je sad,a ona kaze da bi joj trbebala sad neka kurcina prije spavanja da je malo razjebe,ja joj kazem zar ti nije dosta svaku vece pa nemozes veceras bez kurca,ona rece nemogu ja bez kurca ziviti..Okrenuo sam se na drugu stran i poceo spavati,u snu sam osetio kako mi se kurac dize i nesto vlazno na jajima,kad sam digao glavu,zaprepastio sam se,baka mi je lizala jaja a drugom rukom gurala sebi prst u picku,ja sam se odmako i skocio sa kreveta,rekao sam joj da nije normalna,ona je rekla da nemoze zaspati bez kurca i da je morala,ja sam reko bezi od mene zovi nekog svog jebaca,i lego sam na krevet,opet mi je prisla i rekla ajd me ti jebi molim te,ja sam joj rekao da se odmakne,ona je kleknula i molila me,rekla je dam me nece pustiti da spavam dok je nepojebem,skocio sam iznerviran sa kreveta,ujtru trebam u 6 ustati raditi a ona me sad tu zajebava,gurnuo sam je na njezin krevet pala je na ledja i odma je rasirila noge,skino sam besno bokserice,kurac malo prodrkao imao sam bas veliku karu,ona je vec sva bila mokra po picki,u sebi sam pomislio e sad ces videti sta je kurac ima da ga vise nikad ne pozelis,zabio sam joj kurac u picku tako jako,da se odma ugrizla za usne,i onda sam kao nenormalan poceo da nasrcem,vadio sam citav kurac pa ga onda sve snage gurao ponovo u picku,od mojih naleta citav krevet se poceo drmati,a njene dzinovske sisetine su se razletile svuda,prekrivale su joj glavu pa se opet vracale meni pod ruke,onda sam ih uhvatio i njih sam stiskao da su ostajali tragovi saka na njima,video sam da je malo i boli ali trpi onda sam smislio bolji nacin da je razglavim,jebacu je u supak,okreno sam je porbuske i rekao joj da se mao naguzi,zabio sam joj tako jako svoju kurcinu u supak da je pocela vristiti i govoriti polako,e u sebi sam mislio e sad ces videti sta je kurac,gurao sam joj cita v kurac u supak,ona je vristala od muke,bola i zadovoljstva,pocela je da mesa guzom,i ja sam izvadio kurac ona je rekla svrsi mi po licu,a ja sam onda namerno izdrko po ledjima i rekao eto ti kurac i sad mozes mirno spavati…..
Nakon ovog dogadjaja jebo sam je jos dva puta na isti nacin,sad sam ozenjen i imam porodicu,sa bakom se slabo cujem jer nezelim da je moja deca upoznaju,a kako cujem jos se jebe….

Avantura na selu

Ja sam Zoran,imam 19 godina,zivim u Nisu,zavrsio sam srednju tehnicku skolu,i sada radim kao fizicki radnik na gradjevini.Sto se tice sexa,nemam nikakvog iskustva,imas sam tako neke curice koje sam vodao po gradu za ruku pao je i tu poljubac koji ali jos nisam osetio picku.
I zato sam odlucio da nesto pod hitno pojebem,sto mi prvo naidje pod kurac,nisam izbirljiv pojebo bi sve od 18 do 60 godina,samo da ima picku.
Non stop sam na porno sajtovima i drkam kao nenormalan,stara me je vec nekolka puta uhvatila ali se pravi kao da nista nezna….
Bilo je krajnje vreme,da nesto pojebem ili cu puci…evo sad je doslo ljeto,vrucina,picke se pogradu setaju u kratkim suknjama,i providnim ljetnim majicama,iza kojih se vide sise i to me sve dovodi do ludila,kurac mi je stalno nadignut i ukrucen..
Jednog dana sam dosao kuci,i stara m je rekla jednu vijest od koje sam poludio,rekla mi je da moram ici na selo kod dede i bake da im pomognem sa kupljenem sena,i da makar ostanem desetak dana,posto su oni stari pa nemogu sve sami,odma sam pomislio u sebi da tek tamo necu nista pojebati,u tom selu ima 100 stanovnika od i to sve sami seljaci picke ni za lijeka,nema interneta,kablovske samo jebeni Tv sa deset kanala,i citav dan kupljenje sena a navece nema ni gdje izaci jer nema omladine u selu.Nisam mogao verovati sta me je snaslo,ali ipak sam morao otici,seo sam na bus u kojem je bilo 5o stepeni,putovo nekih 2 sata stigao u to selo,cim sam izasao iz busa i osetio miris pokosenog sena smucilo mi se…
Dosao sam kuci tamo su me docekali baka i deda onako sve radosni uzeli su me ljubiti,govoreci e sine zorane bas dobro sto si dosao nebi mi sve sami mogli uraditi,ja sam rekao ma dobro uradicemo mi sve to polako i otiso da se istusiram..
Sledeci dan je bila nedelja,zanci nismo nista radili,ja sam ustao oko 10 probudile su me jebene krave koje su rikale ispod prozora,izasao sam napolje a oni s vec pili kafu sa nekom komsinicom,pozdravio sam se sa njima i seo,baka mi je odma otisla kuvati kavu a ja sam ostao sa tom komsinicom i dedom,tako su me oni malo ispitivali neke gluposti a ja sam im odgovarao sto krace i brze,ispo oka sam zapazio komsinicu koja i nije bila losa,imala je kratku koosu,bucmasto lice,sise koliko sam video bile su povece,a dole je imala siroku sunju pa bas nisam mogao videti,ali i dolje je bila malo punija,sve u svemu jedna prava seljanka onako sva rumena,zaobljena,popunjena i bela.Kontao sam u sebi ova se nebi dala pojebati,sve i da joj platim.Donela je baka kafu,u tome je i komsinica otisla,a ja sam onako kao neobavezno pitao ko je ova,deda mi je rekao ,ma too je jedna raspustenica,nema nikoga tako radi po selu za pare,pa ce nam sutra pomogati kupiti seno.Odmah sam pomislio u sebi,da je to odlicna prilika da i ja osetim picku,i da ce mozda ovaj dolazak na selo isplatiti.Jest da i nije bila starija od mene imala je 40 godina ali nema veze picka je picka.
Doslo je vece,citav sam se smarao tako ispred kuce,otiso sam u dnevnu legao i upalio tv i gledao tih jadnih 10 kanala a u glavi mi se vrtelo kako da pojebem tu komsinicu,deda i baka su ustali i otisli spavati oko 9,inace oni rano idu na spavanje,ja sam im pozeleo laku noc i ostao u dnevnoj gdje sam sebi razmestio ugao za spavanje.
Oko jedanaest sam ustao u wc i prosao sam pored dedine i bakine sobe i cuo sam neko stenjanje,prvo sam pomislio da ih nesto boli pa jaucu,a kad sam prisao vratima i cuo uzdahe bake i kako govori,ajde brze cuce nas Zoran,nisam mogao da verujem mislio sam da sanjam,baka i deda se jebu,ona je imala 58 a deda oko 60 godina,pa zar on uopste moze svrsiti,stajao sam i dalje tu uz vrata,culi su se sve glasniji bakini uzdasi,onda sam pomislio u sebi pa cak se oni jebu a samo ja drkam,otisao sam legao u sobu,ali su se i dalje oni culi,neka me zelja vukla da ih vidim,izasao sam iz kuce,posto je kuca bila niska,prisao sam do njihovog prozora i pogledao,bila je upaljena lampa tako da se slabo videlo,baka je lezala na ledjima rasirenih debelih butina,dok su joj se sise razlile sa strane,a deda joj je nabijao kurac i lijevom rukom mesio sisu,izgledali su tako smesno,onda ju je odjednom okrenuo potrbuske i ona je malo izbacila guzu,sad ju je jebao zguza a ispod joj je dohvatio sise,ubrzavo je ritam sve vise i na kraju je svrsio,brzo sam potrco u kucu,i u hodniku sreo baku,bila je samo u gacama,mislila je da spavam,kad me ugledala,rekla je juuuuuu zorane otkud ti u rukom pokrila sise,ja sam kao da neobracam paznju na to sto je gola,rekao da sam isao malo napolje na svez vazduh nisam mogao da zaspem,a ona ulazeci u kupatilo rece ma nisam mogla ni ja idem se istusirati bas je vruce,A ja sam pmisli e a nije ti vruce kad se jebes,bilo mi je cak nekako drago sto se oni jos jebu ipak ih to cini veselijim i zdravijim,ali zato ja jos nista….
Ujutru je bilo budjenje u sedam,baka i deda su ustali sa osmehom a znam i zasto,vec je upeklo stigla je komsinica,e sad je bas izgledala jebozovno,ubukla je beli tanki sorc koji joj je bas isticao povece guzove,a gore kao neki plavi potkusulj,iz kojeg su kipile bele sise,pomislio sam da ce biti zanimljivo ovo kupljenje.
Deda je vozio traktor,a mi smo sedeli u prikolici,kako je put bio los prikolica je truckala sto i meni nije smetalo jer sise od komsinice su tako poskakivale na svaki udar,da sam mislio da ce ispasti iz potkosulja,stigli smo na njivu,bilo je 40 stepeni,kupili smo seno a ja nisam skidao pogled sa njenih ogromnih belih sisa,koje su kipile,mogu samo zamisliti kako su mekane i nezne….
Zavrsili smo priklica je bila prepuna,sad smo se trebali popeti na nju ali baka nije mogla posto je stara,ona je nekako sela pored dede na traktor a ja i komsinica smo gore na seno,pomislio sam da je sad prava prilika,ona je kao od umora legla na ledja gore a sise su joj se razlile pa su tako jos vise ispale iz potkusulja,a ja sam onda kao rekao e bas je danas bio naporan dan i ona to potvrdi i rece da je bas bole ramena i ruke,a ja sam joj odma kao predlozio da je malo izmasiram,a ona rece da nisam normalan sta bi ljudi pomislili da nas vide,a ja sam onda brzo odgovorio pa ko ce nas videti kad smo na vrh prikolice pune sena,nemoze nas niko videti a jos lezimo,e tu sam video da je laka,brzo se predomislila i rekla da je malo izmasiram,i dalje je lezala na ledjima i ja sam joj poceo lagano mesiti punaca ramena,pa skroz silazeci do kraja ruku,a ispred ociju su mi se nazirale dve ogromne bele sisetine koje su ispale do pola,odlucio sam da predjem na sledeci korak,rekao sam joj imate ptredivne grudi gospodjo,a ona onaklo iznenadjena rece ma kakvi predivne vidis kolike su,izgleda da joj je prijalo to sto je persiram i osecala se uvazeno pred mojim komplimentom,a ja onda pa nemojte tako vidite kako su samo bele,e kad bih i nji mogao malo izmasirati rekao sam,a ona sva zacudjena kao da mi se sazalila i rekla pa izmasiraj ih ako hoces,nisam cekao ni sekundu i kao napaljeni klinac poceo da ih mesim,uhvatio sam po jednu u svaku ruku i onako preko potkuslja ih poceo mesiti,kipile su mi iz ruku,otimale se od velicine,o kako su samo mekane i tople,onda je ona rekla pa izvadi ih ,da ih osetis ja sam joj zadigao potkusulj i kad sam ih video onako bele,poceo sam ih ljubiti i zaranjati glavu u njih,ona se smejala i govorila da je skakiljam,ja nisam prestajao,ljubio sam je po sisama lizao bradavice pa sam opet rukama mesio,i onda sam krenuo jednom rukom prema picki,a ona me uhvatila za ruku i rekla je dosta je za danas,i pridigla se i obukla potkusulj,ja tek kad sam seo skonto sam da su mi gace pune sperme,mogu mislilti koliko puta sam svrsio kako sam samo bio napaljen,ona se nasmejala i rekla pa ti si nevin,mene je to malo postidelo,i onda sam hrabro rekao pa nadam se da necu jos dugo,a ona se samo nasmijala……
dosli smo kuci,citavu sam noc razmisljao i drkao,iscekivao sam sledeci dan….

Opaljena baka

Prosle godine sam isao sam na more,nekako to mi je bas prijalo,da se odmorim od svega i zaboravim na sve i da zivim tih 10 dana novi i drukciji zivot.Imam 21 godinu i zivim u Smederevu,odlucio sam da idem u Hrvatsku jer sam cuo da ima dosta strankinja dobrih za pojebat,ali se nisam mogao odluciti za koji grad i na kraju sam izabrao Split….
Dosao sam smestio se u hotel i krenuo u obilazak grada,bas je fin grad a ima i lepe plaze i cisto more,onda sam otiso do plaze skinuo se u kupaci legao da se suncam,nisam volio puno da se kupam nego sam vise se suncao,razgledo sam oko sebe,sa jedne strane je bila neka devojka i nije bila bas nesto,a sa druge strane neki covjek,kontam u sebi da sam bas lose mesto nasao nista dobro za vidjet.Otisao sam na drugo mjesto i legao pored neke devojke iscekujuci kad ce reci da je namazem kremom,a sa moje druge strane bila je neka baba,koja se dobro drzala,i mogu reci da me je cak i ona privukla svojim ogromnim sisama i preplanulim telom,lezao sam,kad me odjednom neko tapse po ramenu,kad sam se okrenuo bila je ta baba i pitala me je:
-sine,bi li mogao namazati kremom ledja?
-nije problem-odgovorih ja.
Ustao sam ona je legla na ledja,a imala je dobru guzu,malo povecu ali se vidi da je mesnata i sigurno meka,a noge izvajane poprilicno oblikovane,pomislih u sebi ocuvana starka…
Uzeo sam u sake kreme i poceo da je mazem po ledjima,lagano sam kruzio i cak je malo pritiskao,osetio sam da se lagano uvija.
-Ocete da vas namazem po nogama,kad vec lezite-upitah je.
-Ako vam nije tesko,bas mi prija-odgovori ona.
Presao sam na noge,bile su tako meke i nezne,sigurno je neka bogatija,dok je ovako ocuvana,a i gore se videla imala je zlata oko vrata,a i prstenja na ruci,kosa ofarbana u plavu,sa crvenkastim pramenovima,dok sam joj tako mazao noge upitah:
-A vi ste odavde?
-Ma nisam,iz Austrije sam,ovde uvek letujem-odgovori ona.
-A sto ste sami?-nastavio sam sa pitanjima.
-Pa udovica sam,a imam jednog sina koji zivi u Svajcarskoj,nije mogao dobiti godisnji sad pa sam ja dosla sama-rece ona.
-Pa mora da vam je dosadno-rekoh ja dok sam zavrsavao sa mazanjem.
-Pa i jeste,ali sta cu.. - odgovori ona i ustade
-Eto sad necete priplanuti,a imate bas fin ten koze,steta bi bilo-dobaci ja.
-Hvala,moracu te castiti picem za ovo ako hoces-rece ona sa osmehom.
-Pa moze-odgovori ja
-Ako hoces mozemo otici do mog hotela tamo ima divan restoran..
-idemo.
Pokupili smo se sa plaze i krenuli prema hotelu,u glavi mi je prolazilo 100 misli,idem sa zenom sigurno od preko 55 godina u njezin hotel,a sa obzirom kako me gleda i guta ocima,samo se jedno moze desiti u hotelu a to je jebacina..
Dosli smo u hotel,bila je vrucina bas smo se oznojili,a ona rece:
-Bolje da odemo u moj apartman,da se fino istusiramo pa onda svezi na tarasi popijemo kafu.
-Meni je svejedno-odgovorih ja kao da mi to i nije bitno,a znao sam cemu ovo vodi.
Usli smo u njezin,mogu reci luksuzan apartman,ona mi rece:
-sedi ti u dnevnu idem ja da se istusiram nabrzinu,pa mozes i ti posle.
-evo ja cu skuvati kafu dok vi to uradite-rkoh ja.
-e bas si zlatan decko -dodade ona i ode u kupaonicu.
U sebi sam kontao kako da je startujem,vec je upola gotova samo trebam da krenem u akciju i bice na mom kurcu..
Dosla je iz kupanone utegnuta u beli sorc,jasno se videla da ispod nema gaca jer je bio skroz providan,a gore je obukla tanku belu majicu,sa vecim dekolteom, iz koje su kipile sisetine,pomislio sam ova me bas namerno napaljuje…
Sedeli smo na tarasi,i tako pricali o nekim glupostima,rekla mi je da se razvela od muza,prije pet godina i da je dobila pola njegovog bogastva i da je odlucila da sad malo uziva u zivotu,ja sam samo kao nju slusao u buljio u njene ogromne sisetine,kad smo popili kafu,ja ustade i rece:
-Mislim da je vreme da idem.
-Nemoj jos,bas mi je lepo sa tobom-odgovori ona,i uhvati me za ruku.
Neka jeza me obuhvatila,samo je trebalo da krenem u akciju ali nisam imao snage da krenem prvi,ja mislim da je to zbog njezinih godina,ipak sam se bojao,nikad nisam jebao zenu stariju od mene,trebalo je da ona ucini prvi korak sto je i uradila,zagrlila me je,tako da se se sva uz mene pribila i osetio sam toplinu i mekocu njezinog starijeg tela,sise su joj bile tako njezne,meke i velike da su me pritisle:
-Ostani jos,molim te-govorila je dok me je grlila
-Ajde ostacu jos malo-odgovorio sam kao kretem umesto da sam krenuo u akciju.
-Jupiii-obradovala se ona kao malo dete kad mu das cokoladu.
Kad me je pustila,nisam ni primetio da mi se kurac digao sto se ocrtavalo na kupacem kostimu,ona je pogledala i nasmesila se;
-Digo se,a?
-Izvinite-ja sam sav postidjen rekao
-Ma to je normalno,nemas se cemu izvinjavati,sad cemo mi njega spustit-krenu ona prva u akciju.
Prisla mi je lagano svukla kupace gace,i kurac je lupnuo po stomaku u punoj velicini:
-Lepa kita,a i velika-obradovala se ona.
Malo ga je mazila rukama i onda je prisla svojim napucenim mekim ustima,i pocela ga pusiti.
Malo ga je jezikom,lickala po vrhu glavica sto me je dovodilo do ludila,onda ga je pocela sisati kao dudu,nije mi puno trebao i poceo sam da joj punim usta,sve je progutala i ustala.
-idemo u sobu u krevet-rece ona i uhvati me za ruku i povede za sobom.
Kad smo usli u sobu ja sam joj prisao zadigo sam joj potkusulj tako da su sispale dve divne velike mekane sise,koje su se klatile od tezine,uzeo sam ih u ruke i poceo lagano mesiti,o kako su bile meke i nezne,prosto su se otimale od tezine,onda sam cucnuo i lagano joj svukao sorc,i ispred nosa mi je sevnula poveca obla guza,poceo sam je malo mesiti,bila je mekana i mesnata,a napred kad sam pogledo pica obrijana,pomislio sam bas ocuvana baka…
Rekao sam joj da legne na ledja i rasiri noge,sto je i uradila,prisao sam mesnatoj obrijanoj picki i poceo da lizem,vec je bila ovlazila,pocela je da se uvija ko zmija,onda sam krenuo jezikom ka gore,lizao sam je po zategnutom ali mekanom stomaku,nisam ni znao da tako stomak moze biti seksi,dosao sam do sisa,skupio sam ih rukama i vrhom jezika poceo da lizem bradavice,koje su bile otekle od napaljenosti,a onaje pocela uzdisati:
-ohhhhhhh,toooooooo,nemoj prestajati-govorila je.
Dosao sam do njenog vrata,koji je bio nezan poput bebine koze,lagano sam je ljubio dok je dole kurac vec nasao otvor od picke i lagano poceo ulaziti,poceo sam da je jebem,dok sam lezao na njenom mekanom telu i velikim sisama,ljubeci je po neznom vratu,pocela se uvijati ispod mene gocoreci:
-jebi meeee,jaceeee,brzeeee,ahhhhhh.
Ja sam pojacao ritam i nabijao do kraja svoju nabreklu kurcinu u njenu mesnatu mokru picku,sva se talasala ispod mene,osetio sam njene sisetine kako se njisu ispod mene,jer sam lezao na njima,sve sam vise ubrzavao i onda sam osetio njene ruke kako su me stegle oko struka,pocela se grciti,svrsavala je,sva se tresla,tako me je jako pribila uz sebe,da sam se prilepio uz njeno mekano i tada vec vruce telo,lagano je jos trzala guzom nabijajuci se nakurac i stenjala:
-ahhhhhhhhhh,uhhhhhhhhhhhh….
Vec se malo smirlila i lagano me pustala,na licu je imala osmeh zadovoljstva koji se retko vidje kod zena,ja sam se samo prevalio na drugu stranu,ona se okrenula potrbuske i uvijala se po krevetu,dok je guzu izbacivala u vazduh:
-oces jos kurca-upitah je bezobrzno
-ocu jos,jebi me u guzu-govorila je dok je lezala potrbuske
Prisao sam joj,ubacio jastuk ispod kukova da se guza malo izdigne,ona je i dalje lezala opustena,razmakao sam rukama guzu i gurnuo jezik u vlaznu picku,ona se samo trzla i pocela mi gurati povecu mekanu guzu u moje facu,citavo lice mi je potonulo u njenu veliku toplu guzu:
-Stavi mi ga u supak poludecu-goorila je dok je mesala
Pridigo sam se malo i nanisanio kurac pravo na usku rupu,nije lako ulazio,premestio sam kurac u mokru picku da ga malo navlazim,pa sam opet namestio u supak,e sam je vec lagano ulazio,ona je sve vise uzdisala:
-aaaaaaaaaaaah,tooooo,uuuuuuuuhhhhhhh,bas mi prija u supku-govorila je
Ja sam ga gurnuo do kraja i onda sam krenu u akciju,ubrzavao sam ritam,sve sam je brze nabijao da je pocela vristati od zadovljstva i bola,i onda sam poceo svrsavati u njen supak dok je ona govorila:
-tooo,napuni me tvojom vrelom spermom,ahhhhh.
Kad sam svrsio u njen supak samo sam pao preko njenih ledja,dok se kurac sam lagano izvlacio iz supka,glavu sam joj naslonio na rame i lagano je poceo ljubiti preko toplog neznog vrata,osecao sam je ispod sebe kako se lagano uvija i podize guzu trazeci moj kurac koji se izvukao iz guze,malo sam je jos tu guzio,sa onako mlitavim kurcem,koji je slinio po njenoj mekoj guzi,i onda sam sisao sa nje,i legao na ledja,ona je jos neko vrijeme tako lezala potrbuske i onda se ona okrenula i rece:
-Bas ti hvala,uzivala sam,a nadam se da si i ti.
-I meni je bilo lepo-rekoh
-Imas divan kurac,tako mi prija.
-A tvoje sise su predivne i guza takodje-dade i ja njoj kompliment.
-Nisam odavno dozivela orgazam,od sada samo sa mladjim-rece ona i nasmeja se
-Nisam znao da se zena u vasim godinama tako dobro jebe-rekoh
-Pa mi smo u godinama najzrelije i najvatrenije -rece ona sa onim jebackim pogledom
Malo se priblizi meni i leze mi na grudi dok je rukom dohvatila mlitavi kurac i vrtela ga rukom,ja sam joj dohvatio jenu sisu i malo je mesio,tako smo jos lezali,pa sam je pojebo jos dva puta tog dana,a tokom sledeci 9 dana ljetovana samo sam je pojebo jos 4 puta jer je ona otisla pre mene na 6 dana,ali svaki put je bio sve strasniji i divlji,razmenili smo brojeve pa se mozda i sledece godine dogovorimo da zajedno “letujemo”….
Ako tako bude bice nova prica a do tada…….

Dobar sin

U to vrijeme imao sam 18 godina, i taman krenuo na faks. Preselio sam se u podstanarski stan iako mi je Zagreb od kuće udaljen samo sat vremena vožnje, a doma sam dolazio svaki vikend. Kada sam se nakon zadnjih ispita vratio provesti ljeto s roditeljima stari mi je sav nadrkan rekao da se on i mama rastaju. Mama je potvrdila, a oboje su, kako očekivano, okrivljavali drugu stranu. «Službena verzija» glasila je da se taj brak jednostavno potrošio, da je ljubav isparila, a da je stari bijesan jer će morat plaćati alimentaciju, a nije mu padalo napamet da se iseli iz «svoje» kuće. Stara se uopće nije za to zakačila tako da se već kada sam se ja vratio, preselila u lijep stančić udaljen svega desetak minuta od kuće u kojoj sam odrastao. Ono što nisam znao je da je moje frendove još iz osnovnjaka zamolila da joj pomognu oko nošenja stvari.
Bio sam blizak sa nekoliko njih, a dvojica, Ratko i Boris, preselili su staru. Borisa se valjda sjetila zato što vozi kamion. Moja mama cijeli život bila je domaćica, nije nigdje radila pa joj je najbolje pasalo da to obave usred tjedna, dok je tata na poslu, a ja se još nisam vratio s faksa. Za razliku od mene, dečki se nisu ni pokušali upisati na fakultet pa im je bilo svejedno.
Nije mi uopće palo na pamet da u mojim vršnjacima vidi nešto više od dečki koji joj pomažu. Mlada znojna mišićava tijela, a njena pičkica bez kurca već nekoliko mjeseci. . . . to je bilo dovoljno da im ponudi nagradu u naturi. Rekla im je da im može platiti navečer, kada ode do bankomata, ako nemaju nikakve planove za večeras. Rekli su da im paše, i to veče moji prijatelji otišli su u majčin stan gdje im je uz lovu ponudila još nešto: svoju ocvalu pičku.
Stara je atraktivna, dobro građena plavuša, a iako već ima 43 godine u guzici, i dalje muškarci imaju na čemu pasti oči. Te noći Ratko i Boris tucali su mi mamu preko dva sata. Bila joj je to najbolja jebačina u životu nakon koje im je odlučila ponuditi sljedeću kombinaciju: nije joj padalo napamet da se uskoro opet uda, a neobavezna ševa s frajerima bila je prekomplicirana s bijesnim bivšim mužem na grbači, osim toga, mislila je da bi tako nešto i mene smetalo. I tako su se frendovi i moja stara dogovorili da će se sastajati preko tjedna, kad njima paše i kad mene ne bude bilo (ja i dalje živim kod starog, ali mami kapnem preko vikenda). Poprilici jednom tjedno dečki će doći do nje, i iskarat ju ko krmaču. Baš ono što joj treba.
Za nekoliko mjeseci počeo sam primjećivati promjene na njoj. Našla si je nekakav fuš poslić kako bi uz skromnu lovicu koju joj je stari davao mogla malo bolje živjeti; ošišala se kratko ali jako moderno i seksi i počela nositi puno provokativniju odjeću, poput minica koje prije nikad nije imala u ormaru.
Jedne nedjelje došao sam u njen stan kada se spremala u šoping obučena u minicu do guze. Bilo mi je čudno gledati je takvu, no kada sam se oporavio od šoka shvatio sam da mi je mama dobar komad. Stari nije imao pojma u što se pretvarala, a kako su njene prijateljice uglavnom bile žene tatinih prijatelja, s njima se prestala družiti, tako da on to nije imao ni od koga saznati. Njena jedina prava prijateljica bila je Dunja, ženska s kojom je u Splitu (stara mi je Dalmošica) išla u školu, a koja je i dalje tamo živjela.
Trenutak istine desio se jednog petka kada nisam znao što bi sa sobom već sam se išao voziti i otišao kući, iako sam se inače s faksa vraćao subotom ujutro. Kada sam stigao doma nazvao sam Ratka i Borisa, ali su mi njihove mame rekle da nisu doma. Pokušao sam i s trećim frendom, Davorom, no i on je bio negdje vani. Ne znajući što bi sa sobom mislio sam ići pozdravit staru. Kada sam parkirao pred kućom u kojoj je imala stan zapazio sam Ratkov auto. «Koji kurac on tu radi?!», pomislio sam.
Pozvonio sam, nije bilo odgovora. Bed je bio u tome što se zajebala i dala mi ključ tako da sam sam ušao. Zatvarajući vrata za sobom čuo sam kako iz spavaće sobe dolazi neko stenjanje. Kako sam se uplašeno približavao vratima, shvatio sam da staroj nije zlo, već dapače, cvilila je od užitka. Monotono «Ahhhh» i «daaa», razbio je muški glas koji je procijedio nešto u stilu « Ah. . . pičku materinu, ahhh». Sad mi je, naravno, bilo potpunpo jasno da mi se mama jebe, a bio sam i prilično siguran sa kim. Kada sam proviro kroz odškrinuta vrata oči su mi skoro iskočile iz glave. Tamo je, kao što sam i bio ziher, bio Ratko, ali i Boris i Davor, i sva trojica istovremeno jebali su moju majku! Bila je kao kuja raščepljena na krevetu na sve 4 s Davorovom karinom zabijenom u grlo, Boris se raširio po njoj trpajući joj pizdu, a Ratko podvučen ispod tresao se ko da ga drma struja dok ga joj je prašio u šupak. Činilo se da je sve malo izmaklo kontroli jer je stara pod naletima Davorove dugačke žile u ustima grcala, ali mali je bio izbezumljen, bolio ga je kurac. Tucao mi je mamu u usta bez imalo pažnje. Borisu zapravo i nisam vidio lice, iako sam bio siguran da je to on, jer mi je bio okrenut leđima i koncentrirano gurao debelu batinu u pičku iz koje sam izašao. Kada smo već kod debljine, najmasivniji kurac imao je Ratko, štoviše bio mu je toliko velik da uopće nisam mogao shvatiti kako ga je uspjela cijelog uvaljati u čmar.
Polako sam se natraške maknuo i izašao iz stana. Nisam si htio dozvoliti da me ulove kako ih gledam. Doma sam bio skroz zbunjen, a od šoka nisam ni primijetio da se i meni digao kurac. Brzo sam otišao u kupaonu izdrkati. Iako bi možda očekivali drugačije, nisam ju mrzio, bio sam ljubomoran. Ovo što sam danas vidio otkrilo je činjenicu koju si do tada nisam želio priznati; moja stara bila je napaljena stara seksi pička koja je mogla odfurati bilo kojeg frajera, uključujući i tri osamnaestogodišnjaka. E, da je moj tata znao što se događa svega nekoliko ulica dalje, sigurno bi dobio infarkt!
Taj vikend maksimalno sam izbjegavao prijatelje, a ni oni se baš nisu previše trudili da me nađu. Par dana poslije sav živčan otišao sam posjetiti mamu. Stara vještica nekako je znala da sam bio tamo. Stalno me zapitkivala «Što ne valja?» Dugo mi je trebalo, ali kad više nisam mogao izdržati pitao sam je, «Koliko se već dugo jebeš s mojim prijateljima?»
Vilica joj se razjapila, oči iskočile i pobijelila je kao duh.
«Od kud znaš?», uspjela je progovorit.
Rekao sam joj da sam svratio u petak navečer. Kako je šutila, ponovno sam ju pitao od kad mi ševi prijatelje. Obzirom da su mi oni bili najbolji frendovi, a ona majka, osjećao sam da imam pravo znati.
Razbjesnila se. «Ne moram se tebi povjeravat o svom seksualnom životu», reka je.
Zatim mi je počela objašnjavati kako je brak sa starim bio katastrofa; kako ju je on već prije nekoliko godina počeo varati s nekom ženskom s posla, kako tu odavno više nije bilo ni ljubavi ni jebačine i da je samo čekala da ja završim srednju pa da ga odjebe.
«Ali zašto se jebeš s mojim prijateljima?», i dalje sam inzistirao.
Onda mi je mama ispričala cijelu priču; kako ih je pitala da joj pomognu preseliti stvari dok sam još bio u Zagrebu. Zaklela se da nije planirala da će ih pojebati, već da se jednostavno desilo, a kada je već jednom bilo tako, onda je i nastavila s tim. Kao, nije dobila kurac već mjesecima i stvarno joj je trebao.
«Ali to je bilo prije nekoliko mjeseci», reko sam.
Malo je zastala pa rekla, «Da, znam». Nakon dubokog uzdaha ispričala mi je u čemu je stvar; ne kao mama već kao žena. Ispostavilo se da moji frendovi imaju baš ono što njoj treba: snagu i velike karine – tatin joj je uvijek bio premali. Mladi ljubavnici su bili rješenje. Voljela je biti «napunjena kurčevinom» od dva dečka istovremeno, zato je redovno ševila Ratka i Borisa koji se sjetio da bi u ševu mogli uključiti Davora kako bi joj ispunili sve tri rupe. Mama mi je rekla da to voli više od svega.
Prilično sam se raspizdio dok mi je tako ko zadnja droljica hladnim glasom razrađivala kako se voli ševiti. «Gle,» otpilila me, «ovo je moj stan i mogu se u njemu tucat s kim god hoću. Ako želim da mi tvoji prijatelji dolaze, e bogami ću ih i pozivati!»
Zavladala je tišina. «Jesi ljubomoran?», pitala me. U početku sam bio šokiran pitanjem, ali dobro sam znao odgovor na njega, a znala je i ona. Stara je nastavila. «Napalilo te što znaš da sam ti pojebala sve prijatelje?» Znam da dečki često fantaziraju o svojim mamicama. A ti?» Zatim je pogledala u moje prepone. «Oho! Eto nam odgovora, mali ti se digo!»
Pobjednički se nasmiješila, približila mi se još korak dva i spuznula na koljena. Otkopčala je gumbe na mojim trapericama no čim je primila kameno tvrdu kurčinu u ruku ispalio sam joj sjeme u facu.
«O Bože!», mama se smijala. Bilo mi je užasno neugodno. Zatim je maknula ruku s mog kurca, stavila si je u usta i počela lickati spermu.
«Spermica ti je baš fina, sine», rekla je sisajući prste. Za sekundu mi se opet dignuo, što njoj nije promaklo, tako da mi je maknula gaće da provjeri što skrivam u njima. Oblizala je usne i rekla, «Prolaziš. »
Kleknula je na pod i stavila mi kitu u svoja vruća usta dok sam ja sjedio duboko zavaljen na kauču sa skroz idiotskim izrazom lica i gledao kako joj pušačka glava pumpa gore – dolje. Kada je ocijenila da me zagrijala, ustala je i počela se skidati pitajući me da li mi se sviđa. Igrala se sa svojim bradavicama koje su bile skroz ušiljene spuštajući pomalo ruku i prema mokroj pički. Zatim se okrenula da bi mogao vidjeti i kakvo dupe ima. «Znaš što tvoji prijatelji najviše vole kod mene?» pitala me i dalje nagužena. Primila je guzove s obje šake i snažno ih razmaknula pružajući pogled na otvoren šupak.
«Što misliš?» rekla je gledajući me kroz noge. «Znaš koliko puta sam tvojim dečkima dala da mi ga tucaju? Ludi su za analom!»
Teško dišući brzo sam ga drkao očiju fiksiranih na čmar udaljen svega petnaestak centimetara od face. «U petak sam ih u bulju primila svu trojicu», to je rekla samo zato da me mući. «Jebote mali, tri puta su me punili! Kako ti se čini da ti je vlastita mama izredala tri batine, jednu za drugom, u dupetu?» Misliš da sam drolja? Koliko mama tako nešto radi?»
Onda se još više nagnula i raširila šupčinu maksimalno koliko je išlo.
«Tvoja mama je kurva!» govorila je miguljeći razjapljenim šupkom pred mojim očima. «Sviđa ti se to?», pitala je. «Ja sam drolja! Oćeš me jebati kao i tvoji prijatelji? I ti bi mi pokarao dupe?»
Više nisam moga izdržati. Dignuo sam se, zgrabio je i bacio na kauč, popeo se na nju i zakucao joj kurac u kipuću pizdu. Dok sam nabijao stara je vriskala govoreći mi da ju još snažnije jebem. Nabijao sam luđačkom snagom kako bi je natjerao da svrši, ali za još par udaraca ni ja više nisam mogao izdržati, ispraznio sam joj se duboko u pičku.
Kada sam ga izvukao, i dalje mi je bio tvrd i prekriven našim pomiješanim sokovima. Dobro je osmotrila napetu mesinu u mojoj ruci i brzo me pitala, «Oćeš me potrošit u dupe?»
Brzo se naprčila u pseći položaj, a ja sam joj ga bez problema ukliznuo u šupak i počeo muškim ritmom ševit drugu rupu.
«Da!Da!», vriskala je. «Jebi mamino dupe! Svrši mi u guzicu!»
Ševio sam ju jače i brže pazeći da joj svaki zamah muda završi na klitorisu. Nije se šalila, činilo se da joj ovo paše više nego u pičku i da stara kurva stvarno voli anal. Nakon jedva pet minuta pikanja rekao sam da svršavam, a mama mi je rekla da ga nikako ne vadim, već da želi da joj napunim šupak spermom. Ispalio sam treći metak toga dana, ovaj puta duboko u njena crijeva. Kada sam izvukao kitu strovalio sam se na kauč puštajući da mi se mlohava, natečena kita prilijepi za bedro. Stara je došla do daha i stisnula se uz mene.
«Ovo je bilo dobro», rekla je mazeći mi nogu.
«I meni se čini», odgovorio sam. Nakon nekoliko minuta nježnosti progovorila je.
«To ti je OK?», pitala me. «Jebati se sa svojom mamom? Ne peče te savjest?»
«Neee, super je», odgovorio sam. «Oćemo ponovit?»
«Preko vikenda, kada si doma. » To mi je i pasalo.
Prije no što sam taj dan otišao iz njenog stana, mama me odlučila uputiti u neke detalje. . .
«Jasno ti je da će tvoji prijatelji i dalje dolaziti kada ih pozovem?» Začkomio sam. Nisam znao što da kažem. Očito jebačina sa mnom nije bila dovoljno dobra.
«Zlato shvati, ja imam potrebe. Želim biti s tobom, ali sve što sam ti rekla ranije je istina. Čak ako mi se dopadnu neki drugi muškarci osim tvojih prijatelja, pozvat ću ih i jebat će me. »
Bilo mi je jasno da joj ne mogu određivat kako će živjeti pa sam samo tiho rekao «Znam».
«Možda ću te jednog dana nagraditi», rekla je uz zagonetan osmijeh.
«Kako?», pitao sam.
«Nešto ćemo smisliti». Zatim me poljubila i rekla da se vratim tati.
Učiti za ispite nije bilo lako s obzirom da su mi misli bile sasvim drugdje. Sve o čemu sam razmišljao bila je moja seksi mama i činjenica da se tucala i sa mojim prijateljima. Bio sam zgađen, napaljen i ljubomoran u isto vrijeme. Od onda više ništa nije bilo kao prije. Kada bi dolazio kući nisam se više viđao s prijateljima. Oni nisu imali pojma za mene i mamu, a nisam ih mogao ni spriječiti da je ševe, jer bi stara poludila od bijesa. Nastavit će im davat ma što god ja napravio. A što se može, u svakom slučaju ne volim ju ništa manje. Staro društvo zamijenio sam s curom koja je presretna što svo vrijeme provodim s njom a ne s dečkima. E da je znala s kim ju varam. . .
Prošlo ljeto svako malo sam prolazio ispred mamine zgrade gledajući čiji auto je parkiran ispred. Dio mene bio je ljubomoran, no s druge strane uvijek bi me se dignuo dok sam zamišljao što sad mama nutra radi. Od kada su se rastali, otkrila je stranu sebe koju je dugo vremena potiskivala; napaljenu kučku koja uživa u ševi. Jedne ljetne nedjelje bio sam kod nje i dok se tuširala tražeći neke svoje stvari našao sam skroz iscijeđenu tubu analnog ovlaživača koja je kada sam bio prošli tjedan bila nova novcata. Ekstra sam se napalio kada sam shvatio da se stara u toj mjeri rauba u dupe. Ja je obično bar jednom sprašim tamo kada se ševimo. Držeći u ruci praznu tubicu shvatio sam ili da ju moji prijatelji duplo više jebu ili da je u redaljke uključila čitavu vojsku mladih jebača. Poznavajući ženu koja me rodila, i to je bilo moguće! Kada se tucamo ponaša se ful kurvinjski i maksimalno se uživljava u jebačinu, ali sam siguran da je s drugima još duplo gora. Vjerojatno zato što sva trojica njenih jebača (barem onih koje sam vidio) imaju veće kare od mene, a stara se od velikih batina raspamećuje. . . to plus činjenica da je istovremeno puni više frajera. Tek kada joj balavci zaštopaju sve rupe osjeća se ko prava kurva.
Mjesec dana poslije postalo je vruće, jer taj vikend joj je dolazila jedina prijateljica koju je imala, Splićanka Dunja. To je bila atraktivna brineta u ranim četrdesetima, udana majka troje djece. Kada mi je stara rekla da stiže napalio sam se jer sam mislio da će se pridružiti mami i meni, ali stara je odrezala da neće, da sljedeći vikend preskačemo dodajući kako Dunja nema pojma o našem incestuoznom odnosu.
«Nisi joj rekla za Ratka, Borisa i Davora?», pitao sam.
«Jesam», odgovorila je. «Zato i dolazi, da me vidi, a i dogovorila sam već sve s dečkima za subotu navečer. »
Rekla je, kada su pričale na telefon prije nekoliko mjeseci, da ju je Dunja pitala jel već počela izlaziti s frajerima. Dunja je ostala šokirana što mama ševi «klince», kako ih je stara zvala, ali kada joj je izrecitirala mjere tih klinaca, i ova se napalila. E i onda ju je pozvala da dođe i pridruži se akciji.
«Dunja nikad nije prevarila muža», stara je rekla. «Ovo će joj biti krštenje. »
«A ja?», pitao sam. Samo mi je odgovorila da će kada Dunja sljedeći put dođe probat nešto organizirat.
«Znaš da joj ne mogu reći da se karam s vlastitim sinom», rekla je. «Teško je provarila i ovo s frendovima. »
«Očito i ne tako teško», ironično sam se osvrnuo na činjenicu da žena ipak dolazi na grupnjak s klincima koji bi mogli biti i njeni sinovi.
«Zato što je napaljena do bola», mama mi je odgovorila. «Seksualni život joj je za kurac. »
Pino (njen muž) ništa ne sumnja jer mu je rekla da sam usamljena i solo. Nema pojma kako zapravo živim, a i ne sanja da je njegova žena sposobna učiniti ono što smo organizirale za sljedeći vikend. »
Nije mi bilo drago što su me izostavile, ali morao sam se s time pomiriti. Tu subotu ostao sam kod kuće, a mama me natjerala da se zakunem da ih neću špijunirati.
Stara je pokupila Dunju ujutro na aerodromu, a ja sam se dogovorio s curom poslije 9 – nakon što posjetim mamu. Ne može se reći da sam ih baš špijunirao, prije bacio pogled. Kada sam prošao kraj zgrade u 9, Ratkov auto je već bio parkiran. Popeo sam se do stana ali samo da slušam na vratima. Nisam ništa čuo u dnevnom boravku, dakle, već su se prebacili u spavaću. . . i onda sam otišao curi.
U nedjelju sam nazvao mamu čim je Dunja otputovala natrag u Split.
«Mogu doći?», pitao sam.
«Ne, umorna sam», mama je odgovorila. «Tek sam došla doma. »
Pitao sam da li je Dunjina «inicijacija» bila uspješna.
«Vrlo uspješna!», mama je bila puna sebe. «Izvrsno je prošlo. »
«Nije bila živčana?»
«Je, je. . . Naravno!», odgovorila je. Cijeli dan se vrpoljila, a kada su se dečki pojavili na vratima od zvona se skoro onesvijestila.
«Kaj je imala na sebi?» Zanimalo me da si što bolje mogu predočiti.
«Nije znala kaj da obuče. Fakat nema ništa provokativno jer ona i Pino ne izlaze, a moja odjeća joj je premala. Ponijela je u torbi samo usku majcu i odrezane traperice, onak do pola bedara. Znam na što ti se prijatelji pale tako da sam joj ih ja još više odrezala. »
«Koliko više?» Počeo sam se napaljivati.
«Skroz do džepova. »
«Jebote sigurno je super izgledala. »
«Aha. Mislila je da nema noge za to, ali Dunja je dosta dobar komad, znaš. »
Iako je bila iscrpljena, stara mi je ispričala dovoljno detalja s njihovog sinoćnjeg tulumčića. Prvo je gledala moju mamu kako to radi, zajebava dečke, izvodi striptiz, vadi im kare. . . Ona je samo sjedila na stolici raskrečenih očiju i snimala mlade kurčine kako se dižu. Onda se stara odšetala do kauča na kome su bili svi dečki, spustila se na koljena i svoj trojici, liz po liz odjednom pljugala. Kada ih je razrajcala prestala je i rekla im da idu do Dunje i uvale kurčine njoj u usta. Mogao sam ih zamisliti kako se guraju oko nje, nudeći joj batine. Dunja se nervozno nasmiješila i počela ih zbunjeno sisati. Mama je rekla da je ova u početku fakat bila drvena ali onda se opustila i počela čak uzdisati dok im ih je saugala.
«Zvuči kao da joj je to stvarno trebalo. » Stara se složila i nastavila priču. Onda su je skinuli i stavili na kauč. Lizali su joj bradavice, svu su je dobro izmijesili, izlizali pičketinu da bude spremna za ono što slijedi. Dobro napaljeni pobrali su se u spavaću sobu. Tamo su se svi moji frendovi, jedan po jedan, izredali na Dunji.
«Cijelo vrijeme bila je samo s jednim ili ih je i svu trojicu odjednom primila, ono kao ti?»
«Pa naravno da je prošla punjenje!»
«Ko ju je gdje jebao?» Pitao sam sada si ga već lagano drkuckajući.
«Ne sjećam se. Svi su joj se izredali na pički, a dok bi ju jedan punio ja bi drugom pušila dok me treći karao. Onda su je sva trojica potorbala u isto vrijeme, pa su ju sprašili u dupe i to tako da je svaki bio nutra jednu minutu i puštao drugog. Sigurno su joj trošili šupak oko 20 minuta prije no što su se isvršavali nutra.
«Kaj se voli punit u guzicu?», pitao sam
«Aha, i to više nego što je priznala. Znam da je svršila dok su je jebali, po tome znam da je osjetljiva na anal kao i ja. Danas sigurno ne može sjediti koliko je natečena! Nikad prije nije toliko dobila i to još od tako velikih kurčina. Kada su napokon svršili čmar joj je samo ostao zijevati bljujući spermu. Nije se mogao zatvoriti! Izgledalo je kao da je mjesec dana imala zabijen krastavac u dupetu. Dečki su isto bili oduševljeni prizorom. Ona je samo ležala licem zalijepljenim za krevet uživajući u osjećaju i čekala da joj se šupak stisne. Kada je prestalo kapati skvrčila se i sva iscrpljena zaspala. I to ti je, mali moj, to. »
Stara je rekla da me čeka poklon kada sljedeći put dođem. Kada sam ju dovoljno namolio rekla je o čemu se radi: Dunjine gačice, koje joj je mama maznula i neke njene fotke koje je snimila na kojima je u toj uskoj majci i odrezanim trapkama. Dunja nije htjela pozirati izazovnije.
Od onda drkam na te slike. Kada sljedeći put dođe, tko zna. . . mama ju je uspjela natjerati da prizna svoje tajne fantazije. Od kada se potrošila s «maminim klincima» htjela bi da ju izjebe hrpa kuratih crnaca. Stara ju ohrabruje da bi si to trebala probat realizirati, ali Dunja nema pojma kako, no obzirom da se ista ideja vrti i po maminoj glavi, sigurno će obje uskoro pakirati kofere.
Nije sigurno da ću i ja u budućnosti karat Dunju, tako da se za sada, iako ne volim biti izostavljen, moram zadovoljit mamom i svojom curom, a vjerujte mi da to uopće nije loše. Stara i ja sada smo uigrani kao stari ljubavnici; pogotovo što su mi bivši prijatelji zauzeti kod svojih obitelji. Ovaj vikend karat ću joj dupe koliko god je to moguće.
Stari i dalje nema pojma što se događa između mene, mame i mojih bivših prijatelja. Kada ju odem posjetiti misli da sam samo dobar sin. Nije ni svjestan koliko dobar!

Boban

Ova prica skrivena duboko u tami istine,koju znaju dvoje i kriju da nebi pokvarili ljubav na dva nacina prema istoj osobi?
Zalosno je sve pocelo kao i ta prokleta kisa.Bio je sprovod cika Stanka legende naselja inace otac mog najboljeg prijatelja Borisa.Zalosno su se slijevale kisne kapi niz nase kisobrane dok smo gledali kao spustaju Stanka.Uplakani Boris i teta Branka.A i ja sam bio nekako sjeban,bilo mi je zao.Poslije tog cina koji je prosao nosen tugom otisli smo kod njih kuci na nekakv rucak u tisini i razgovoru,ljudi su pricali tiho.Prisla mi je teta Branka bila je tuzna,sve sto je imala trenutno je Boris.Gledala me nekoliko sekundi te mi tiho rekla,hvala sto si dosao Bobane to Borisu mnogo znaci,a i meni.Nema na cemu rekao sam teta Branka,mi smo dobri prijatelji a i zao mi je cika Stanka.
Zagrlila me i tiho zaplakala na mom ramenu.Boris je bio tamo sa familijom.Bobane,sad imam samo Borisa,znam rekao sam joj.
Ali Bobane moj Boris odlazi u vojsku,bas u ovo tuzno vreme,otac nije ni docekao da vidi svog vojnika.Sve je nekako bilo zalosno,svaki sekund je bio zalostan u toj kuci.
Sve je zavrsilo kao da nije nikada ni pocelo,sve se vratilo polako u normalu.Ali Boris nije pravio oprostajnu.Ja sam zivio sam sa majkom malo dalje od Borisa i njegove majke Branke,poznavale su se ali nisu bile bliske.Teta Branka je bila vise gospodja,zena koja je znala sta je zivot,zena koja je radila u opstini imala je sve.Branka je bila uticajna zena u gradu,pomogla je puno svima.Boris je otisao u vojsku,da otisao je u Ljubljanu na sluzenje vojnog roka.
Ja nisam prosao na regrutaciji zbog krvi u mokraci na odgodu od nekoliko godina.Nije me to nasekiralo,naprotiv.
Zamolio me da pripazim na njegovu majku i kucu,da ju obidjem ponekad i pomognem ako treba,sto sam svakako prihvatio,pa prijatelji smo.Nece mi to biti tesko jer svejedno pomazem svojoj majci jer nemam oca,umro je davno kad sam bio mali.
Otisao sam kod Branke da vidim kako je i dali sta treba?
Usao sam u kucu,primila me ljepo.Razgovarali smo o svemu najvise o Borisu jer uskoro mu je zakletva.Bila je fina i kulturna zena izraito lijepa za svoje godine,to kazem iz postovanja prema njoj.Nosila je crninu,jer jos je trajala zalost za Stankom.Nekako ili nesto ali neznam,posmatrao sam ju polako,govorila je tiho i razgovjetno,gledao sam je sa postovanjem i paznjom,svaku rijec sam slusao,nekako sam se osjecao ljepo,neznam zasto.Bio je to pocetak mjeseca Jula samo nekoliko dana od kada je otisao Boris.
Znas Bobane,htjela sam te nesto zamoliti?Recite sta treba?
Sama sam u kuci a nisam na to navikla,praznina ova me polako ubija,nemam nikoga tu,pa sam te htjela zamoliti da ponekad prespavas ovdje,ako se slazes?
Nema problema teta Branka.
Osjecam se umorna i sama,osjecam prazninu,osjecam se starom i odbacenom.Ma ne to je trenutno zato sto je Boris otisao,rekao sam joj da ju utjesim.Prisla mi je i zagrlila me,hvala ti Bobane.Bila je zanosna,bila je lijepa u mojim ocima bila je divna zena,osjetio sam da me obuzima neka strast neka jeza.Zagrlio sam i ja nju.Ostali smo tako nekoliko sekundi,disala je sve dublje i polako a ja sam se stezao u grlu bojeci se da nesto ne pokvarim.Ipak je ona majka mog velikog prijatelja.Brankaje zena koja je imala tada 43-i god,zena koja je znala sve i koja je bila na polozaju,zena koja je mogla sve.
Bobane hvala ti za razumjevanje,hvala ti za sve,hvala ti sto si me razumijo i sto si ovdje.Ma nista teta Branka sve sto treba ja bi ucinio za vas,sve sto zelite samo recite.
Presli smo u dnevni boravak sjela je na trosjed,da bas kao dama raskosna zena,lijepa i pametna sve je posjedovala bas sve.Pricala je svasta sve sam pazljivo slusao,polako sam ispijao svoje pivo.Branka je pila crveno vino,ne mnogo samo jednu casu.Bilo je jako toplo,znoj se slijevao niz moja prsa,nekoliko puta sam ga obrisao sa cela a to je bio dio nervoze.Primjetila je to.Ustala se i upalila ventilator koji je zapuhao iz njenog pravca prema meni,osjetio sam miris njenog parfema osjetio sam miris njenog tijela njene svjezine koja me omamila,koja me je skoro opila.
Gledao sam ju njezno,moj pogled se topio niz njeno strastveno tijelo,bio sam van sebe imao sam i ja nekih svojih tajni koje nikada nikom nisam rekao,ali da me pitala rekao bi njoj.Tajnih rekoh koje su me jos vise strastveno podizale i stvarale u meni strast i pozudu.Vise je skoro nisam ni cuo,plovio sam kroz misli mojih tajni i strasti zabranjene ljubavi.Plovio sam kroz nesto sto nitko nezna,neznam zasto ali kao kroz eter otkrivala je moju duboku krizu ljubavi,kao da me vadi iz necega i stavlja u nesto,mozda bolje mozda jos gore nego prije.
Morao sam izaci iz toga morao sam se srediti,morao sam kuci.Rekao sam joj da cu opet doci,rekao sam joj da me samo pozove.Pitala me jel nesto nije u redu,bio sam zbunjen,bio sam uzbudjen,trebalo mi je ono bas sad.
Nema problema rekao sam joj,nisam ni znao da me nije to pitala.Nazovite me sutra rekao sam joj i krenuo na vrata.
Bobane jel sve u redu?Je,je rekao sam gledajuci u njene bujne grudi,morao sam da idem da uzmem ono,da se smirim,morao sam tamo u svoje misli tamo gdje me jedino smiruje.
Pozdravili smo se i otisao sam.Vrlo brzo sam dosao kuci.Sav uzbudjen,neopisivo tresao sam se jako,usao sam u kucu.
Majka je sjedila u dnevnom boravku,primjetila je da sam u nekoj krizi.Taman se spremala za spavanje.Bobane jel sve u redu pitala me?Usao sam u svoju sobu,skinuo se gol i legao na krevet.Usla je unutra.Skinula je spavacicu.Prisla mi i pocela da me miluje plako,strast je rasla u meni,uh treba mi ono treba mi ono,ponavljao sam nekoliko puta.Ljubila me po cijelom tijelu,zatim uzela je u ruku moj dignuti kurac i pocela da ga sisa.Bobane,Bobane,Bobaneeee,moj.
Nisam mogao vise da izdrzim,uzeo sam ju i spustio na krevet,gledala me njemo,kad sam usao u nju,zastenjala je jako.Poceo sam da ju jebem polako pa sve brze i brze,stenjala je jako.Nabijao sam kurac u nju svom snagom derao sam ju u prevodu a mislio na Branku.Jauci i krici kroz stenjanje,trajalo je 20-ak minuta.Bobane joj Bobaneeeee
polako joj joj,samo sam jebavao i mislio kako jebem Branku.
To to mi treba da se smirim,jebavao sam i dalje,uzivao sam duboko u njoj a misleci da sam duboko u Branki.Nena je mjesala zeljela da me smiri da zadovolji moje ono iz djetinstva jos kad je pocelo i traje vec 6-ts godina,to niko nezna.Neno sjedi na mene i zatvori oci.Sjela je na kurac i zatvorila oci,radila je sve sto sam htio,godinama radi sve sto hocu,jer je to trazila davno jos.Uzela je od mene sve a davala mi sve,zalosno ali istina.Neznam zasto ovo sve pisem ali osjecam da treba nekome nesto da kazem,nisam se usudio nikome ikada ista reci.
Nena (Nevenka)ispunjavala je svaku moju zelju,sve sto sam htio,jebavao sam ju danima i nocima,jebavao sam ju kad god sam htio,nekada i pod menzesom,sve mi je dozvoljavala.Kao da sam bolesno djete koje treba milostinju.
Svrsio sam duboko u Nenu,po obicaju nije silazila s kurca dok se nespusti u njoj,jos neko vreme se njihala i mjesala na njemu,kad bi osjetila da je iskliznuo iz nje sisa bi sa njega i posisala ga za kraj.
Sutra dan me nazvala teta Branka,zamolila me da prespavam kod nje.Pitao sam Nenu sta misli o tome?Rekla je ako te uhvati kriza i zatreba ti ono dodji kuci u svako doba noci.
Otisao sam kod Branke.Pomogao sam joj sve sto je trebalo.
Umoran i znojan,pitao sam ju da se istusiram.
Naravno rekla je.Tusirao sam se onako mlakom vodom,uzivao sam misleci na nju,kurac mi se spontano digao.Htio sam da se spusti ali nije reagovao,dok sam se brisao stajao je kao vojnik,ponosno.Bilo je vec kasno.Samo sam obukao rifle na sebe,kurac se jasno ocrtavao na njima,izasao sam iz kupatila onako jos vlazan.Branka je otvorila hladno pivo.
Uh,kako je izgledala dobro u toj crnoj trenerki uz tijelo.
Naprosto se ocrtavala njena picka i grudi.Pocelo je da pulsira u meni,osjecao sam da cu trebati ono moje.
Potegao sam pivo,rashladilo me.
Branka je bila pomalo zalosna.To sam iskoristio i zagrlio ju da ju utjesim.Ali cvrsto kao muskarac.
Sva je drhtala u moj zagrljaju.Teta Branka nista se nesekirajte ja sam tu i poljubio sam ju u obraz.Zatim poljubio sam ju u usta,iznenadjena pogledala me u oci.Bobane,ovo je vise nego znak paznje,molim te nemoj vise.
Zbunjen uzbudjen trebalo mi je ono moje trebalo mi je i to odmah.Kroz glavu mi je prolazilo,ono svo stenjanje moje Nene.Jako uzbudjen,nisam ni primjetio da sam ju stegao uz sebe jako.Bobane pusti me stegnuo si me jako.Ja sam bio u mislima kao da je to Nena,poceo sam da ju milijem po kosi,poceo sam da joj ljubim vrat.Izmicala se.Bobane prestani vec jednom,smiri se.Dosao sam sebi.
Izvinite moram kuci treba mi nesto.Bobane jel ti pijes kakve ljekove?Nepijem,nepijem,ne ne nepijem.
Izgubljen,smusen.Bobane donecu ti casu vode.
Ne,ne Branka meni treba seks meni treba da vas jebem molim vas.Ostala je ukopana u mjestu,nije nista rekla.
Iznenadjena,samo je nesto mahnula rukom.
Izvinite ja moram da idem kuci rekao sam joj.Bobane izvini ali nemogu to uciniti,nemogu pa ti si djete za mene Bobane.
Izvinite rekao sam joj.
Obukao majicu i patike i izasao iz kuce.
Zurio sam kuci al svojoj,kao lud kao ovisnik droge trebao sam ono moje.Ono na sta sam naviknut iz djetinstva u pocetku samo na dodire malo kasnije i na tipican kontakt u kojem me majka zadovoljavala i ucila kako da ju jebem.
Ucila me svemu.Ucila me kako da najbolje zadovoljim i sebe i nju.Ucila me poze,jebavao sam ju na sve moguce nacine i svakako.Ucila me kako da ju polizem do ludila.
Dosao sam kuci,Nena je legla,istusirana cekala me.
Jebavao sam ju 3 puta za noc,derao sam svaki komad njene picke zbog Branke.Guzio sam je kao manijak,stenjala je i zapomagala ali nije mogla iz tog filma vise van.Ja sam stasavao u muskarcinu a njene su godine odmicale.
Za kraj jebavao sam dugo odozada,gledao sam kako ulazi u nju,jako je jaukala i stenjala ali kriva je za to.Kriva je za to jos od moje 13-e god,kupala me i uvijek ga milovala.Ponekad i poljubila mislio sam da je to normalno.
Kasnije se otimalo kontroli zelio sam to stalno,sa 15-st sam ju poceo jebavati i eto tako 6-st godina vec.
Da se vratim kraju price,svrsio sam po treci put u nju,umorna sam je klonula na krevet.
A ja ja sam zeloo Branku da razvalim da ju polizem da ju izjebem do iznemoglosti.
Nije me zvala nekoliko dana pa sam odlucio da ja nju nazovem.Javila se kulturno.Trebate li sta teta Branka?
Trebam dodji veceras kod mene rekla je tihim glasom.
Pokucao sam na vrata bilo je proslo 10 sati.Otvorila je vrata i pustila me unutra.Svjece su gorila na stolu,nije bilo muzike iz razloga poznatog vec.Branka izvinite zbog onoga ono vece.Nista Bobane,razmisljela sam o tebi puno.
Zelimda te pitam nesto?Pitajte.
Sta se s tobom dogadja kad se uzbudis onako,zasto zuris kuci?Ako mi ispunite zelju reci cu vam sve.Koju zelju Bobane?Zelju u kojoj vas imam i radi mnesto tamo negdje.
Mislis da me imas seksualno jel?Da upravo tako.
Dobro ispunicu ti zelju ako mi obecas da ces mi sve reci sta je to s tobom i gdje ti radis ono svoje ono.
Skinuo sam sve sa sebe,skidala se polako Branka stidno i polako.Kad je ugledala moju kost koja je stajala uspravno.
Bobane,Bobane nisam jos vidjela tako nesto veliko nikada,bas ljepo izgleda rekla je.Otisli smo u njenu sobu,veliki krevet,poceli smo da se milujemo,ljubio sam svaki dio njenog tjela,kad sam poceo da joj lizem picku zastenjala je jako stiskajuci mi glavu bedrima.
Tu ce noc pamtiti dugo,jebavao sam ju 4 puta za redom,bila je sva mokra kao mis sva se tresla.Najvise je jaukala kad sam ju derao odozada,nabijao sam ju na kurac kao da ce mi bas nju neko oteti.Imala je preljepe grudi toliko sam ju neprimjetno isisao,imal je tragove duze vreme ali niko nikada nebi ni vidio svejedno.Oko cetri ujutro,kad sam se sav iscjedio u nju i kad smo se napokon umorili oboje,pitala me opet?Bobane sta je ono tvoje ono sto moras uzeti kad se uzbudis?Sve sam joj ispricao,ostala je bez rijeci.Rekla mi je nije to tvoja krivnja to je bila njena slabost koja je prerasla kasnije u grijeh.Ali vise nije mogla iz toga van,bojala se sta je ucinila i nastavila je da smiruje tvoje strasti na samoj sebi.Mozda je i ponekad uzivala ali vjeruj mi sve je to radila zbog tebe jer se bojala.Reci mi Bobane?Da Branka.
Ti jako dugo mozes da radis seks,radis to kao da ti je 30-et a ne 21-a.Jel uzivas u tome ili?Jel te privlace djevojke?Ne uopste,eto samo me privlaci Nena i sada ti Branka.
Ali moram ti reci ja i dalje radim ono Neni a zelim i tebi ako zelis.Osjetila je da nesto nije samnom uredu samo me pogledala.Bobane ja nezeli,jer ovo sto sam dozivjela nocas nebi mogla cesto a nebi ti mogla reci prestani jer ja nisam mlada zena,ovo je previse znas.
Nema problema kad vi hocete i koliko hocete ja sam tu da vam pomognem,nasmijala se i rekla,kako bi ovo zeljela svaka mladja zena.Zaspali smo zajedno,ujutro sam morao ici.
Nazvala me za nekoliko dana.Bobane dodji veceras da pricamo,i da se dogovorimo za odlazak na zakletvu Borisu u Ljubljanu.Dobro Branka rekao sam joj dogovoreno.Spustio sam slusalicu a Nena je nastavila da se jebe polako na meni,uzdisala je tesko,prodirao je u nju do kraja,nije mogla da odoli niti da prestane a ja sam se navikao i nebi prestao jer mi to godi to moje ono iz djetinstva.Nena je pocela da svrsava a ja sam jos mogao dugo,znala je to spustio sam ju na ledja i nastavio da ju jebem ali polako,vlazila je dovoljno,svu sam ju ljubio pa ona me sve naucila bila je prava u svemu jako sam ju volio.
Boban.