petak, 17. travnja 2015.

Prvi put sa starijom

Ovo je istinita prica koja mi se desila prosle subote. Vracao sam se sa jedne zurke u gradu, pa kako mi je otisao nocni bus krenuo sam peske kuci. Nije proslo ni 10 minuta a pored mene se zaustavio neki mercedes koji je vozila jedna zena od 45 godina i ponudila mi da me odveze kuci,na sto sam naravno i pristao.

Voznja je protekla u neobaveznom cavrljanju, ali ja sam krajickom oka posmatrao tu predivnu zenu u zrelim godinama koja je bila obucena u nekom skupom crnom kompletu i predivnim crnim svilenim carapama i cipelama sa visokom stiklom. Mirisala je nekim erotskim mirisom zrelosti koji mi je budio iz sna moj kurac u pantalonama.Poceo sam se meskoljiti da ne primeti da sam se uzbudio ali sam zakasneo posto sam video njen osmeh na licu.Posle pola sata stigli smo kod mog stana,a na moje iznenadjenje ta zena bila je moja komsinica u drugoj zgradi koju nikad nisam video.Ponudio sam da dodje kod mene na kafu da joj se zahvalim ,a na moju radost je prihvatila.

Kada smo usli u stan ona se raskomotila na krevetu a ja sam otisao da skuvam kafu. Seo sam pored nje da bolje osetim toplotu njenog tela. Ona je stalno premestala svoje predivno oblikovane noge u svilenim carapama, da mi je krv bubrila krv u kurcu koji samo sto nije puko! Ona je primetila da je gledam stalno u stopala pa mi je rekla: -Svidjaju ti se moje noge? -Naravno gospodjo! -Pa sto se stidis da ih pipnes! Vise nisam mogao da izdrzim, uzeo sam obe noge izuo je i poceo da je ljubim i lizem sto sam sladje mogao.
To joj se sigurno dopalo,jer je pocela da stenje i uziva. Ona je za to vreme otko*ala moje pantalone,i onakvog kurca u punoj snazi stavila u usta. Nisam mogao da verujem da jedna zena u godinama tako pusi, dudla, sisa do korena da sam mislio da cu odmah da joj svrsim u usta i po kosi.

Prestao sam da joj lizem slatka stopala i polozio je na ledja.Skinuo sam sve sa sebe sto sam brze mogao,i digao njene prelepe noge na moja ramena i tako sam kurcem usao u njenu vlaznu ribu sa sveze obrijanim dlakama da je njena glava udarila sa krajem kreveta. Zasko*ao sam joj belu kosulju koja je predivno mirisala na svez zenski znoj,a njene zrele bele grudi petice su pocele da se tresu po mom ritmu jebanja. Mojoj sreci nije bilo kraja,u toj pozi sam mogao da lizem njena stopala,da jebem predivnu ribu i da rukama drzim i mesim predivne zrele sise. Pumpao sam jebao karao tako pola sata kada sam se odvojio od nje i svu svoju toplu spermu polio po uzdignutim stopalima.
Promenili smo pozu i sada je ona sedela na mom kurcu opkoracivsime da nisam mogao da mrdnem osim da je odozdo nabijam kurcem i da joj mesim sise koje samo jos nepuste mleko.Video sam po njenoj grimasi da uziva u mom dugackom i debelom kurcu koji je ulazio i izlazio sa njenim sokovima na njemu. Mazio sam joj belu mesnatu oblikovanu guzu sto sam vise mogao a ustima sam jednu pa drugu bradavicu sisao kao malo dete od srece.
Vise nisam mogao izdrzati i sav moj beli nekta*am joj sasuo u ribu a i ona je je*am osetio da nam se mesaju sokovi. Pali smo oboje na krevet onako znojavi i umorni. Ostavio sam je na krevetu onako oznojenu i punu sperme, da nam donesem neko picence da se osvezimo za nastavak!
Vratio sam se viskijem i seo u fotelju. -Dodji izmedju nogu i pocni da pusis! -Odmah! Ona skliznu do mojih nogu i svojim mesnatim usnama obuhvati moj kurac nadignut i socno ga usisa do zdrela. -Mmmmm, odlicnog je ukusa, mmm, prelep je ,mmmm! -Pusi ga do kraja -rekao sam ,i uvatio je za glavu da bih mogao da napravim ritam kakav hocu.

Osecao sam da radi jezikom po mom kurcu koji je pulsirao. Podigao sam joj sise da mi leze na nogama da osetim toplinu sisa. -Mmmm mumlala je punim ustima koliko je mogla je*am joj cela usta napunio mesnatim kurcem, i koji je sa zadovoljstvom muljalja po ustima, lizala ga od korena do glavica, pa prelazila na jaja koja je usisavala a jednom rukom mi mazila stomak, drugom drkala kurac. -Jaja su mi bila puna i red je bio da je pocastim spermom vru*! -Zini!!rekao sam i proso se po njenim ustima,kovrdjavoj crnoj kosi,celu i grudima… -To to ,vikala je ova gospodja,koja moze da bude necija majka,zeljna i poslednje kapi sperme da polize sa kurca! -Mmmmmmm sto je ukusna tvoja sperma i usisala ga ponovo do korena i tako jako da sam mislio da ce mi iscupati. -MmmmmmMmm sisala ga je neko vreme dok nije isisala i poslednju kap! -Svaka cast na pusenju!pohvalio sam je -I drugi put ! rece sva ponosna i sama zadovoljna na dudlanju kako je uradila. -Sta cemo sada da radimo?rece mazno mazeci me po stomaku. -Sada bi mogli da isprobamo da isprobamo i drugu rupu i drugu rupu? -Nisam nikad jebana u cmar,to boli!uplaseno rece i instictivno se uvati za guzove! -Neboj se i okreni se!zapovedio sam. -Ne ne! Utom joj zvoni telefon koji je bio u tasni na podu. -halo? -A ti si!(to joj je bio muz koji se vratio sa sinom i cerkom sa rodjendana)Rucak ti je u frizideru pa podgrej!

Gledao sam je onako umazanu svu od moje sperme kako naguzena prica sa svojim muzem i de* a ja sam je malo pre punio kurcem,i razmisljam kako bi bilo da iskoristim priliku da joj nabijem u cmar kurac dok razgovara sa ukucanima! Malo sam rukom navlazio kurac da bolje udje i prisao joj pozadi.Ona je krajem oka videla sta hocu ali nije mogla nista je*am je snazno uhvatio za kukove i snazno prodro u nju! -Ahh!tiho je zajauknula jer je bila na vezi,ali nije mogla nista vise.
Video sam na njenom licu bolnu grimasu od mog prodiranja povelikog kurca koji joj je cepao ivicu cmara! Mozete samo zamisliti osecaj da imate na kurcu jednu udatu majku koja sa svojim muzem razgovara o kuci i objasnjava zasto se dere ,a nemoze da prekine vezu jer joj ovaj nesto objasnjava! Predivno!

Tako sam je karao 15 minuta dok je bila na vezi, dok nisam osetio da cu svrsiti! Izvadio sam ga iz njene utrobe i cmara i poceo da strcam po njenoj guzi, ledjima i kosi! -Ahhhh!!! Viknuo sam nemogavsi da izdrzim vise! -Cmok!I ona je najzad prekinula pricanje sa muzem. -Pa dobro dali si ti normalan?smeseci se mi kaze. -Sta ti fali,dobila si ga i od pozadi!Vidis da nije bolelo!Daj mi malo da ti polizem za kraj opet nogice! -Izvoli!ona spremno mi ponudi svoja mirisljava stopala na lizanje!Posle toga smo zajedno otisli pod tus da speremo sve sa nas.Dodji sutra kod mene,moj muz radi tako da cemo biti sami! Za rastanak sam je sa strascu izljubio…

Mama

Sledeceg dana prebacio sam nesto para sa mog racuna za skolarinu da rezervisem nas odmor. Rezervisao sam sve preko interneta, let u prvoj klasi i luksuzni bungalov na samoj plazi. Mama je imala pauzu pa sam odstampao ceo prospekt putovanja i poslao ga u njenu kancelariju da je iznenadim. Pozvala me je dva sata kasnije kada se vratila sa rucka, ushicena kao tinejdzerka na svom prvom sastanku. Slusajuci maminu odusevljenu reakciju, shvatio sam koliko mi je njena sreca vazna. Kada je ona bila srecna, bio sam i ja. I kada sam spustio slusalicu, zaista sam poceo da shvatam sta znaci prava ljubav... to nije bio moj cilj da odvedem svoju majku u krevet. Sve je bilo samo zbog nje.

Petodnevno putovanje je bilo kroz mesec dana, i provodio sam vreme planirajuci dnevni raspored aktivnosti na nasem odmoru. Za to vreme odlazili smo zajedno u duge setnje, voznje biciklom, i nekoliko intimnih, romanticnih vecera. Takodje sam odlucio da prestanem da drkam kako bi sacuvao svoje seme i izdrzljivost, sto ce, nadao sam se, biti korisno tokom naseg odmora na plazi. Bilo je savrseno... nije bilo nikoga blizu nas kolimetrima unaokolo. Kako se datum priblizavao, majcini telefonski pozivi su se udvostrucili, cak i utrostrucili. Zvala bi me smo da pita sta da ponese, ili sta da obuce... luckaste stvari, ali za mene drage kao i ona sama. Obozavao sam da slusam njen melodicni glas...

Nas odmor je poceo, i mama uopste nije spavala prethodne noci. Srecom, rezervisao sam mesta u prvoj klasi tako da smo iskoristili svu  besplatnu hranu i alkohol. Dok smo stigli do naseg presedanja u Los Andjelesu, majka i ja smo bili vec pijani. Razmisljao sam sta bih mogao da uradim na Havajima kako bih je ubedio... i alkohol bi mogao dosta da pomagne u tome. Mama me je drzala ceznjivo za ruku dok smu uzletali preko Pacifika. Ubrzo potom, obavila je celu moju ruku svojom, i stjuardesa je primetila maminu pripitost.

“Gospodine?” upitala je stuardesa, “Mogu li da donesem vasoj zeni cebe ili nesto?”

Mogao sam odmah da umrem. Wow... neko je pomislio da je moja majka bila moja zena. Trenutna preplavljenost ponosom i ushicenjem ucinila je da mi srce gotovo stane.

“Naravno” odgovorio sam, uhvativsi jos cvrsce majcinu ruku.

Mamina glava je bila na mom ramenu, kada se razbudila.

“Duso,” progovorila je, “Jesam li to cula... da... je... ovaj, pitala da li sam ti ja zena?”

Uzdahnuo sam, pokusavajuci da prizovem svu hrabrost koju imam.

“Da,” odgovorio sam, oklevajuci.

“Awwwww,” mama je mazno izustila. “To je tako slatko.”

Progutao sam knedlu, nagnuvsi se da poljubim mamu u celo. Usput sam sapnuo, “Voleo bih da ti budes moja zena,”

“Ohhhh, duso.” mama je gugutala. “Ti bi mi bio prvi na listi za muza.”

Zatvorio sam oci, sa usnama zalepljenim za njeno celo, uzivajuci u cistoti trenutka. Napokon... majka je podrzala moju zivotnu ambiciju. Da li je to bio alkohol, ili ushicenje tog trenutka, nije me bilo briga. Jedino sto je bitno, bilo je nase zajednicko priznanje.

“Mozda bismo mogli da glumimo, znas?” nastavio sam.

“Mmmmmm,” majka je prela, naslonivsi glavu na moje rame, uhvativsi jos cvrsce moju ruku. “Naravno, dusice. Ali ako si mi muz, onda se ne odvajas od mene.”

MALI RAZBOJNICI


Dreka klinaca sa igralista odjekuje kroz susjedstvo Bosanske provincije.Pocetak je ljetnog raspusta,pa od ranog jutra ne prestaju da jure igralistom.Vecinom su to bila derista do 10 godina,ali su se cetvorica izdvajala od ostalih.To su to momci ciganskih porodica koje su se prije nekoliko mjeseci naselili na kraj susjedstva.Najstariji je Jasar,16 godina,atletski gradjen.Dzavid ima 14 godina,najvisi od ostalih i duge kose do ramena.Emran kao i Dzavid ima 14 godina,i pravi je debeljko.Rifat je najmladji od njih,ima 12 godina,pomrsav i Jasarov brat.Ostali klinci nisu znali kako da postupaju sa njima,pa su se pomalo odvajali i sami igrali.Oni su otisli u staru prostoriju pokraj igralista koja je nekad sluzila kao stolarska radnja.Tu su se sarkili i sjeli.Jasar iz dzepa izvuce kutiju cigara i ponudi ostale.Rifat se uznemiri i rece:“Jes’ to ukro od caleta cigare?Ubit ce nas ak saz’na“
Jasar:“Ma jook,ukro sam neki dan iz prodavnice“
Zapalili su po pljugu i poceli sa razgovorom.
Emran:“Ovdi su sve neki mali klinci,mozemo da radimo sta god ocemo.“
Dzavid:“Sad cemo da kad ispusimo malo da se umjesaamo“
Ubrzo su ugasili cigare i izasli na igraliste medju ostalu djecu.Poceli su da se umjesavaju u nogometne igre bez pitanja,a djeca iz straha nisu htjela da se protive.Nakon nekog vremena igre zacuse neki zenski glas:“Almire!!ajde kuci da ispratis oca!“.Okrenuli su se svi osim najmladjeg,i 10m od sebe iza zicane ograde ugledali njegovu mamicu Belmu.Prestali su sa glupostima i kao hipnotisani buljili u nju.Belma ima 35 godina,visoka nekih 1,70 sa crnom kracom kosom koja je njenom njeznom licu jebozovno pristajala.Nosi usku zutu majicu u kojoj su se fino ocrtale slatke B sise,i uske plave farmerice.Prilazi joj sin uzima je za ruku i okrecu se prema putu kuci.Tada im je tek daha nestalo,kad su ugledali Belmino prelijepo okruglo dupe koje se svakim njenim korakom savijalo.Jasar nabrzaka promumlja „Jebote prati kuda idje prati kuda idje!“.Pribili su se uz ogradu i gledali kako nekih 60 metara od igralista ulazi u dvoriste jedne kuce.Jasar zgrabi ovu dvojicu za ruke i odvuce ih ponovo u staru prostoriju.Tamo izvuce kutiju cigara i ponovo zapalise.Emran prokomentarisa:“U pick’u materinu koja je ono masina,samo sto mi srce ne stade“
Jasar potvrdno klimnu glavom i rece „Ajmoo sada polako prosetati do njene kuce,da pogledamo malo“
Izasli su iz prostorije i pokupili Rifata i laganim tempom se uputili ka njenoj kuci.Nekih 15 metara od kuce zastadose i ugledase kako grli i ljubi visokog,procelavog,mrsavog muskarca koji potom sjeda u auto i odlazi.Cim je auto nestalo u iducoj krivini,mali Almir ponovo istrca iz kuce i krenu prema igralistu,kad ga zaustavi Jasar i upita:“Mali,jel ti ono Cale?“
Almir:“Jeste,upravo je otisao u Sloveniju da radi“
Jasar:“Aha,koliko ga nece biti?“
Almir:“Neka 2 mjeseca,sto?“
Jasar:“Nista nako pitam“ i mali opet odjuri ga igralistu.Cetvorka se okrenu i vratise kucama sa zanimljivom ideom.Sacekali su da padne noc i pod okriljem noci se prisunjali kuci.Jasar i Rifat se uvukose u dvoriste,a ova dvojca ostadose da cuvaju strazu.Prisunjali su se do jedne nize terasice i Jasar podize Rifata da se popne.On se hitro uspenja i prisunja do strika sa vesom.Polako je pokupio Belmine gacice i grudnjake i sa njima se vratio Jasaru.Cetvorka se sa robom vrati u staru prostoriju i sa upaljenom petrolejkom pocese da gledaju njeno donje rublje.Uzeli su gacice i njima drkali svoje napaljene kurceve.Svrsili su po njima i spermu razmazali po njima.Odmah nakon toga vratili su se do njene kuce i nekako vratili rublje na strik.Vratili su se svojim kucama presretni zbog ubavljenoga.Sljedece dane su provodili samo na igralistu i u prostoriji puseci cigare.Nakon 10 dana odkako je Almirov otac otisao u Sloveniju,mali se pojavljuje na igralistu sa novom i kvalitetnom loptom.Sva djeca u cudu gledaju,a i Dzavid se priblizava i pita:“El mali,oklen ti nova lopta?“
Almir:“Tata mi poslao iz Slovenije“.Dzavid se vrati do ostalih u prostoriju sa novim vjestima.Jasar je odmah osmislio plan:“Cekaj dok se djeca izigraaju,kad se pocmu vracati kuc’am onda cem mi malo da igramo“.Sacekali su predvecerje,i kad je samo Almir sa jos dvojicom klinaca ostao,cetvorka izadje i umijesa se u igru.Almirovi drugari se prepadose te se povukose kucama.Malac je ostao sam sa njima,i ne znajuci kako da se izvuce rece im da mu vrate loptu.Jasar se nasmija i rece:“Koja lopta ovo je nasa lopta sada“.Almir vec ljut poce da se dere:“VRATI JE!!“
Jasar ga pogleda ispod oka i nabi je Almiru u lice.Mali pade i placuci otrca kuci.Oni se sa loptom pokupise i udjose u staru prostoriju da jos koju cigaru zapale.Nisu ni pola cigare ispusili kad se na ulazu pojavi Belma u uskoj roza trenerci i uskoj bijeloj majci.Ljuta i zadihana udje u prostoriju te poce da galami:“Mater vam cigansku jebem sta ste mi sinu uradili!!Vratite mu loptu!!“
Emran ustade sa bloka na kojem je sjedio i rece:“Alo ne psujj kur’vo jedna“
Belma jod vise poludi:“Ma mater vam je kurva!!“
Dzavid koji je bio naslonjen u uglu sobe priblizi se i rece:“Cu’ti kurvo ooces da ti zacepimo usta kiita’ma?“
Belma smiri glas i rece:“Ma ste cete vi balavci jedni?“
Jasar naslonjen na stari stol slozi ruke i rece:“Aajde da ti u picku kuurac zabijem“
Belma bez texta pogleda u njega.Dzavid iskoristi trenutak te joj dodje iza ledja i rukom je uhvati za guz utegnutog u rozoj trenerci i rece:“Aaj kako imas dobru guzu“.Belma vrisnu okrene se i odgurnu ga,u tom momentu joj Emran pridje te je objema rukama uhvati za dupe:“UHH pravo“.Belma se protrese te odskoci u stranu.Sad joj Jasar pridje s prijeda i gledajuci je u oci uhvati za picku.Belma zbunjenog pogleda zamahnu rukom da osamari Jasara,ali je ovaj uhvati za ruku,privuce i rece:“Ama ama staa to oces,vidis da smo jaaci od tebe.“ te je jos jace steze za picku.Belma sa prestrasenim glasom prosapta:“Pustite me odmah“.Jasar odmahnu glavom:“Nejde to tako,ako nes da ti udaramo sina,onda cem da jebemo teebe“.Belma sa ocima punim straha rece:“Nemojte,mozemo i drugacije.“ Jasar ponovo odmahnu glavom,te spustajuci sorc i vadeci kurac rece:“Ako nes da ti sin prima batine,onda ti primaj kurcine“.Belma pognute glave se spusti na koljena,i polako otvarajuci usta poce da ga guta.Jasar uzdahnu:“UHH TOOO“.Vidjevsi to,pridjose takodjer Emran i Dzavid sa nadignutim kitama.Belma poce da drka njima dvojci,te pomalo lizati i jednom i drugom.Nakon 5 minuta pusenja,ova je dvojica uzese ispod ruku i podigose.Strgnuli su majicu i grudnjak sa nje,i poceli mjesiti sise.Belma je nagela glavu unazad i uzdahnula.Potom je Dzavid uhvati za vrat te je sage preko stola.Dzavid zavuce prste ispod trenerke i poce da je svlaci polako,oslobadjajuci joj guzu postepeno.Kad je svukao skroz,Dzavid se odvali smijati:“Hahaha,vidjajte ovo,nosi gace u koje smo drkali“ te ih strgnu sa nje.Belma okrenu glavu i poce da govori:“Sta ste to djub…“ kad joj Dzavid gurnu prst u picku:“Uj kako je vlazna i vrila“.Sva trojica su se okupili iza nje i gurali prste u nju.Rifat je cijelo vrijeme kao hipnotisan sjedio na jednoj gajbi i poceo polako drkati svoj kurac.Jasar odgura ovu dvojicu,prisloni glavic na ulaz pickice i polako ga poce gurati.Belma se malo izvi u luk i zastenja.Poceo je sve jace i jace da jebe,pa je Emran prisao sa druge strane stola i gurnuo joj kurac u usta.Tako je na raznju bila 5 minuta,kad Jasar izvuce kurac i rece:“Aj je sada ti karaj a neka meni pusi“.Emran se postavi iza nje,te kao neka svinja navali svoj stomak na njeno dupe i poce da je kara divljacki bez ritma.Nakon svega 2 minuta izvuce kurac iz njene pickice i poce da svrsava po njenom dupetu.Dzavid pomalo ljut rece:“Ma sta to urade,bizi!“ te uze njene gacice i poce da joj brise dupe.Dok joj je Dzavid cistio dupe Jasar je poceo da joj svoju kurcinu gura do grla.Belma se trudila da ga sto bolje guta.Dzavid baci gacice u stranu i puce je po dupetu“IDJEMO“.Od jednom Belma prestade da guta Jasaru kurac i iskolaci oci.Jasar se zbuni te pogleda u Dzavida sta radi.Dzavid drzeci kurac u jednoj ruci i dupe u drugoj pokusava da gurne glavic u njen supak:“Ajme Jasare nece da joj udje u supak!!“.Jasar se grohotom nasmija:“Budalo,prvo je dobro namazi,obali joj supak dobro“.Dzavid skupi pljuvacke te se pljunu,pa glavicem razmaze,i tako 5 puta,dok kurac ne prokliza i polako poce da joj ulazi u supak.“Aaah jooj“ uzdise Dzavid,gurajuci joj ga pomalo.Belma sva ukocena i dalje guta Jasarov kurac,kad ga ovaj izvuce i rece:“Ajde otvor usta dobroo“,te joj poce da svrsava u usta“i sada fino progutaj“.Belma sa gadoscu pogleda u njega ali ipak proguta njegovu spermu.Dzavid se ukoci i svrsi joj u supku.Belma sva izmorena poce da se uspravlja:“Aj napokon smo zavrsili!“.Jasar je ozbiljno pogleda i rece:“Nisi nisi,ima jos mali“.Belma sva u zacudjena se okrenu i pogleda:“sta zar i on?“.Jasar se nasmija:“OOo ja i njega isto,ajde lezi na ledja i rasiri noge!“.Belma se posuti,leze na sto i rasiri noge.Rifat sav hipnotisan ne moze da vjeruje sta se dogadja.Jasar ga uze za ruku i dovede pred Belmu,postavi gajbu ispred stola,pope Rifata i rece:“Ajde Rifate,neboj se samo ga gurnu u picku“.Rifat klimnu glavom i svoj kurcic polako ugura do jaja u nju.Otvorio je usta i bez zraka poceo da mlati napred nazad,izvlaceci i gurajuci kurcic u nju.

Moja Tašta

Vec sam dugo u braku,a stalno kad vodim ljubav sa zenom, sam joj pricao o njenoj majci, tojest o mojoj tasti.
To je trajalo mesecima i jednom mi je rekla da je pricala sa njom i da joj je rekla kako me pali.
Ona zena se nasla u cudu, kaze pa ja sam sasvim obicna, nikakva riba nisam, da bi se on palio na mene,ti
to izmisljas vidis kakav je tvoj muz kao glumac,moja zena kaze nemoras verovati mama! al je stvarno tako.
Malte ne svaki put kad vodimo ljubav,on te spomene,kaze moja zena.Moja zena se zove Vesna tako da znate kad je spomenem da znate o kome se radi.Vesna joj je po drugi put rekla za to kako me pali, mama joj nije verovala nastavile su da piju kafu,i kaze joj mama, odakle ti sad stalno to da tvoj muz tako prica dok vodite ljubav.
Vesna joj kaze nije to od sad, ima to poduzi period,kako pricamo o tebi dok se jebemo.Kaze Vesna kako sam izgovorila jebemo,kako me je pogledala mama, i pocne da se smeje, ju kceri kako si rekla jebemo.Vesna joj kaze da mama jebemo,on je lud za sexom ai tvoja cerka,tojest ja, nisam bas daleko od njega.Ti znas da je i ti mozemo sve da pricamo mama al je stvarno tako.A joj da znas kako jebe mama,uf uf uf!!!znas koliki kurac ima kad se nadzori da se poplasis hahahahha!!!kaze joj moja tasta pa videla sam ja par puta onako kad je u gacicama i kroz donji deo pizame tacno se vidi da nema gace.Vidi se da mu se klati izmedju nogu veliko nesto.Meni je Vesna to ispricala,kurac je poceo odma da mi se dize ja pkazem Vesni vidi ovo majke ti pa samo pricamo,a on vec poludeo.
Kaze mi Vesna pa vidim,ja sam joj stvarno ispricala, a ona neveruje kaze kako si lep ko glumac a ona obicna zena.
Prvi put kad smo dosli kod moje taste,ja sam morao nesto da preduzmem,bilo je leto krecili smo stan
ja sam na sebi ima samo sorc i to onaj plavi sporski tanki,tako da mi se kurac dobro ocrtavao,Vesan je bila u nekoj suknjici tako cim cucne nesto da izbrise videle su joj se gacice i napucenost od njene picke.Moja tasta je imala obucenu kucnu haljinu,sa velikim izrezom,tako da su joj se videle povece sise kad se sagne.
Seli smo da popijemo kafu,smejali smo se i zezali a Vesna me stalno provocira cim joj se mama okrene,ona rasiri noge i pokazemi kako su joj se uvukle gace u picku.I normalno uz svu onu pricu da njena mama zna za moju fantaziju,ja prihvatim igru,polako sam nadrkao kurac ispod stola,i kazem naglas ovo jos jednom uradis, onda cu je tebi pokazeti sta ja imam.Ja kazem tasta ti nevidis sta mi tvoja cerka radi,ona kaze sta ti radi zete,pa kako se ti okrenes ona siri noge i meni sad nije dobro.Ona kao daj Vesna oces muzu da ti pozli,kaze Vesna njemu da pozli pa ja znam sta se njemu sad vrti po glavi.
A i ti znas, vec sam ti ispricala,a ti mi neverujes pa kako da ti verujem vec sam ti rekla on mozda gleda mladje a ne mene.Mama gresis sigurno,on voli samo pervrzno a i do duse mastovito nemogu da kazem ,ma pravi umetnik jel tako muzu pitala me je Vesna, ja joj kazem jeste a mogu to i da vam potvrdim moje dame,iz nogavice sorca sam izvukao ukruceni kurac sa pomodrelim glavicom,rukom sam ga uspravio,i kazem, pa sta kazete sad moje dame zezao sam se.Njih dve su ostale bez teksta,samo su se pogledale kaze joj Vesna eto al sam ti pricala a ti neverujes.
Tasta mi je ostala bez teksta,i poce da se smeje pa deco viste skroz ludi,kaze joj Vesna mislis on,pa dobro i on i ti!!!i pocese da se smeju,kaze joj Vesna mama ja ti onda sve ispricala a ti neverujes.
Sad si se uverila,dok one to pricaju, ja kurac ne ispustam iz ruke nadrkavam ga sve vise,i vise, i gledam u njih, kaze mi Vesna ti si lud stvarno! ja ih samo gledam i pratim im poglede i jedna i druga neskidaju pogled sa mog kurca.I sad je Vesna pita pa sta sad kazes za tvog zeta,tasta se nasmeje i promuca pa pa pa ostala sam bre deco bez teksta!!!!Vesna opet ma dobro to,vec te pitam za ovo sto drzi u ruci tvoj zet,a ja da eksplodiram, nemogu da verujem sta je Vesna pita.Tasta sad bas gleda meni u ukrucen kurac,ja sad sklonim saku sa njega da moze lepo da ga oceni,kaze tasta vidi se da je sramota,strasno bre kakav je, kako se naduvao,uf ma ekstra sta drugo da kazem.

Moja tasta kao ajde na posao!mora da se radi, nema zezanja imamo jos dosta posla mislim, to joj je bila uzrecica,i uzme neku krpu i pocne da brise pod,namestila se cetvoronoske a meni pozlilo,ja pokazem ocima Vesni na nju kao mmmm,a ona me pogleda i kao cccc.Ja sam,samo ustao onako sa dignutim kurcom kleknem iza njenog dupeta i naslonim kurac izmedju guzova,Vesna gleda nemoze da veruja sta radim,i pocinje da se smeje a i tasta,pa stvarno niste normalni ja je hvatam za kukove i trljam ga onako izmedju guzova preko haljine.I samo klik u mojoj glavi zadizem joj haljinu pomeram joj gacice,namestam glavic na ulaz picke,i uvlacim joj u picku i sve to vreme gledam u Vesnu.Samo je pocelo bubnjanje u glavi i cuo sam kako mi lupa srce.Tasta se samo okrenula i pogledame,ja je tog trenutka hvatam za kukove i pocinjem tako da joj ga nabijam,neznama kako je tasta u licu izgledala ali znam da je Vesna samo pitala jel ti dobro,ono nije bilo jebanje nego kidanje,nije proslo jos mnogo svrsio sam u mlazevima,sigurno deset puta ,sperma je letela svuda po sobi.onda ga vratim u picku jos je cimnem par puta,izvukao sam ga iz tastine piceke,usta seo na kauc,skinuo sorc skroz,kurac mo je jos bio u elementu odnosno dignut.Tasta je isto ustala i sela na fotelju,Vesana je gledalai jos nemoze da veruje sta se desilo.Cutali smo jos neko vreme,ja sam prvi prekinuo tu tisinu i rekao Vesni da skuva ponovo kafu.Svi smo se slozili, ja sam ostao go da sedim, a kurac mi se napola spustio tako sedimo i pocnemo da se smejemo, kaze tasta pa ja pa jaaa ovo nisam mogla ni da sanjam.Ali da se sve ovo desilo i to sa tobom zete i jos pred cerkom da se jebem,ja joj kazem tasta to nije jebanje ovo je bilo za tvoje zdravlje dobro jer ti je i doktor rekao da bi ti to bilo pozeljno.Kaze mi tasta vidim zete da si dobro informisan o mom zdravlju,ja joj kazem pa koce i smejem se a tasta ce auuu zete al sad stvarno vidim zasto moja cerka tako lepo izgleda.Ja se smejem i kazem joj eto sad si se uverila kako pricamo, tako pocne opet kurac da mi se dize,opet ga uzmem u ruku i nadrkam ga opet je stajao kao koplje dignut.Kaze Vesna oxooo evo ga opet da da tacno sam znala,ja sam ga drkao i gledao u njih dve glas je poceo da mi drhti od uzbudjenja,ja kazem Vesni e sad si ti na redu da ne budes ljubomorna jer ti si i glavni krivac za ovo sto se desilo sa tvojom mamom.Vesnu sam uhvatio za ruku i povucem je ka meni,ona dodje kao sta je sad i smeje se ja kao nista zavucem joj ruku ispod suknjice pa ispod gacica,a ona mokra samo sam joj svukao gacice i naguzio je na kaucu zavucem joj polako i pocnem da je jebem pred njenom mamom,e sad sam vec jebao kako treba, kazem tasti po sto sam video da je pocela da se gubi i da neveruje sta vidi,idi zakuvaj kafu vri voda! tasta je ustala ode za zakuva kafu, ja se sgnem kod Vesne i pocnem da je ljubim od srece,kazem joj hvala, A ona kroz osmeh vidis sta sve radim za tebe aaaa.Sad je vec jebem kao da nema nikog, krenuo je prvi orgazam onako se trese i pocnem da je skidam i brus i majcu skinem je celu do gole koze.Tasta nosi kafu ja je zezam da pazi da neprospe jer joj drhte ruke,Vesna se isto smeje i uzdise duboko,e sad nju mama njena pita, kceri al je tebi dobro!!! kaze Vesna mmmmm mama kako je dobro uffff!!!!a kurac mislim da mi nije u zivotu bio toliko tvrd i napumpan ja kezem Tasti gledaj ga sad i polako ga izvucem iz Vesnine picke i pokazem joj, a on sav se sija i picecih sokova a modre boje zile samo sto ne explodiraju.Ja je zezam Ljubice sta kazes a ona jeeeebooo te pa kako joj to stane ja nemogu da verujem ja ga zavucem ponovo ali sad bas zestoko!Vesna je propratila dubokim uzdahom, e sad joj ga nabijam silovito i mnogo brze guzica joj poskaku je pod mojim naletima,izvucem ga iz picke i kazem mala pauzica da srknemo kafu.Ustanem kurac onako nadignut samo se klatio levo,desno uzmem kafu i srknem i kazem e sad opet ti tasta, polako joj pridjem skinem joj gace i kazem da legne pored cerke da im uporedim picke,bile su identicno iste, samo sto je tastina opustenija kazem im da se ntrce,one se natrce ono je bila slika za slogiranje dve picke mama i cerka.Uhvatim tastu za kukove kurac nemestim na ulaz picke i uvucem ga polako do kraja samo se culo duboko mmmmmmmm!!!!sad i nju jebem srednjem tempom pozamsana guzica moje taste se tresla pod naletim,izvucem ga polako onda sam im rekao da se okrenu na ledja,pa predjem na Vesnu podignem joj noge na ramena i jebem je sad spreda onda se uspravim tako da moze da se vidi kako joj ulazi kurac.Ivucem ga Vesni namestim ga naulaz tastine picke nisam mogao vise gubio sam kontrolu i kazem joj e sad moram da jebem i pocnem da je odvaljujem a tasta nista samo mmmmmm ce i smesi se. Ja je pitam jel dobro ona kaze daaaaa daaaaa ufffff kazem dali si nekad videla kako kurac prska spermu, ona kaze ne, izvucem ga malo protresem kad je siknula sperma, sve po majci i po licu.Ona kao jao zete pa po licu ja joj kazem nebrini nista!!!!kaze tasta kako joj se gadi ufff poceli smo da se smejemo!!!!a ono mlaz bas preko obraza ja uzmem maramicu i obrisem joj.Kazem eto kao da nista nije bilo, kaze tasta axa a dole mi je haos! kako je rasirila noge a picka slinava i uzarene crvene boje i natecena od jeba.Ja je zezam ovo je tek pocetak a ona kao auuu bre meni je sad malo dosta,kaze tasta pa ti kceri svaka ti cast al ga primas to je strasno ja joj kazem pa kad voli.
Seli smo na krevet ja i Vesna onako goli, tasta je navukla gace,uze onu krpu i nastavi sa brisanjem, mi smo se obukli i nastavili sa poslom i tako do kasno u noc.

Zavrsili smo posao klopali i sad na tusiranje prvo smo pustili tastu da se sredi pa onda mi,onako osvezeni seli smo u dnevnu sobu i prepricavali danasnji dan,Vesana kaze mama po tebi se vidi da ti nije jos jasno sta ti se desilo.Tasta kaze neee ali mi je tako neko osecanje lepo i super se osecam.
Ja joj kazem kako imam jos jednu fantaziju da nadjemo jos jednog obdarenog da jebemo zajedno Vesnu na smenu malo ja pa on,ona pogleda u Vesnu i kaze pa ono sto sam videla danas,izdrzala bi ona to super!!!

Pitam ja tastu da li je nekad pusila kurac,kaze ona ne ali ako ja zelim moze da proba da vidi kako je to i pocnemo opet sa smejanjem,ja kazem Vesni da bih to voleo i da uzme moj telefon i da snimamo malo, kaze tasta staaa da snimamo,ja kazem da sto da ne.Vesna je uzela telefon i pocela da snima,zeza se kao ajde klapa pocinje meni je kurac polu dignut,bio sam u belim sleep gacama tako da se dobro ocrtao,dodjem do taste izvadim kurac uzmem njenu ruku i stavim na kurac i kazem joj sad ga stavi usta i usnama polako idi gore dole,tasta tako i uradi Vesna pocne da snima,tasta priblizi kurac ustima polako otvori usne,stavi kurac usta poce da ga sisa ali odma je dobio cvrstinu tako da je jedva zinula da moze da ga pusi.Kaze Vesna mama pa nemoze da ti stane usta, jeeeeboooo te kaze tasta pa sta je ovo hahahhaahha i nasmeja se,liznula je bas onu slinu sto se pojavi pred jebacinu iz glavica,kaze mmm sto je ovo ludo.Nastavi da ga drka ja joj kazem ako ima tih njenih penzionerki da im treba jebac,neka me slobodno preporuci jer meni je jebacina potrbna jer ga drkam sto puta dnevno i da je steta da to prosipam tako bezveze,kad mogu da nekom pomognem.posto mi je dignut kurac i stajao sam go kazem joj gledaj sad ovo uzmem Vesnu za ruku otvorim vrata od stana kaze tasta hiiiii!!! pa sta to radi te!!! 

Oženjena sestra

"Ovo je bilo fenomenalno. Hvala ti na divno provedenom vremenu, mili." rekla je, poljubivsi me u obraz i sisavsi sa kreveta. Pogledao sam je sa zaljenjem. Zeleo sam da ostane. Samo jednu noc, zeleo sam da ostane sa mnom. Srce mi se slamalo svaki put kada bi prisla do onog mesta gde joj je odeca bila bacena. Odeca nemarno bacena u vazduh dok su se nasa tela spajala, hvatajuci i stiskajuci jedno drugo gde god stignemo dok su nam se usta stapala i jezici uplitali.

Posmatrao sam je dok se savijala, pokupivsi svoje gacice sa poda. Pickica joj je jos uvek svetlucala od mesavine njenih i mojih telesnih tecnosti. I dalje je izgledala crveno i nateceno. Moje nemilosrdno tucanje od pozadi i njeno razvaljivanje dok me je jahala, i dalje je bilo veoma ocigledno. Okrenula je glavu i uhvatila me da buljim, i nasmesila se.

"Zelim da ostanes veceras," rekao sam joj. Govorio sam istu stvar svaki put dok se ona spremala da krene. Uvek mi je davala isti odgovor.

Sela je dole, i dalje gledajuci u mene dok je navlacila svoje gacice. "Znas da ne mogu to." To me je slamalo, kao i svaki put. "Moj muz ce se vratiti uskoro, i moja cerka takodje. Moram da idem da im spremim veceru. Imam porodicu kojoj moram da se vratim.

Konacno sam pukao, deruci se na nju, "Hej, i ja sam tvoja porodica, znas. Zasto ne mozes da smislis neki izgovor i ostanes ovde? Samo jednom!" Emocije su me preplavile, gotovo sam plakao. Zbacio sam posteljinu sa sebe i prisao go do nje. Spustio sam se na kolena pred njom, spustivsi ruke na njene noge. "Molim te, Rejcel... ostani... Volim te." Rekao sam to u ocajnom pokusaju da je ubedim da ostane. Ali onda sam shvatio da to i mislim.

Spustila je svoju ruku na moj obraz i nagnula se, pritisnuvsi svoje usne uz moje. Znao sam da je to samo njen nacin da se nezno oprosti.

Iznenadio sam se kada sam osetio da je posegla rukom izmedju mojih nogu, uhvativsi moj kurac, i lagano ga vratila u zivot. Oci su mi se iskolacile u soku. Prinela je svoje usne do mog uveta, i sapnula, "U redu, bato. Pobedio si. Samo jednu noc, imas me."

Napuni svoju seku

Mama i tata nisu bili kuci i ja sam bila kod mog brata u sobi. Odvojila sam ga od njegovih igrica jer sam ga ocajno zelela u sebi ponovo. Proslo je par dana od kako smo zadnji put bili zajedno i moja pica je zudela za njim.

Pomerio je svoju stolicu dalje od kumpjutera i okrenuo je ka velikom ogledalu na vratima njegovog ormara. Volela sam da gledam kako me jebe, i on je to znao. Bilo je tako seksi gledati kako se kurac mog malog brata zabija u moju picu. Bilo je posebno dobro kada bi svrsio. Noge bi mu se uvek uspravile i ukocile, i prsti na nogama zgrcili. I u ogledalu, mogla sam da gledam kako mu kurac pulsira dok me je punio.

Dok me je jebao danas, pogledala sam ka njegovom stolu i videla njegov foto aparat. Voleo je fotografiju, trebalo je da ode na fakultet za fotografiju za par godina. Posegla sam preko, ne pustajuci da isklizne iz mene i uzela je sa stola.

"Hej!" viknuo mi je, "Nemoj da je slomis, to je skupo. Mama mi je kupila za rodjendan. Nasmesila sam se ukljucivsi je, i usmerila je ka ogledalu. Na nas.

"Znam, ja sam ti je odabrala. Sad cuti i jebi me. "Okinula sam nekoliko slika u akciji dok je moj brat ulazio u mene, podizuci svoje kukove dok sam ja cupkala na njemu. Mislim da ga je malo napalilo to sto ga snimam, jer sam mogla da osetim kako mu kurac otice i poceo je da me jebe jace.

"Molim te, obavezno obrisi to kad zavrsimo," zastenjao je, ali znala sam da moram prvo da ih ubacim u svoj kompjuter. Ko zna koliko dugo ce proci pre nego sto se opet budemo kresnuli. Trebalo mi je nesto da me podseti na njega ako ne budemo dugo mogli da budemo zajedno.

Videla sam kako noge pocinju da mu se ukrucuju, i znala sam da ce uskoro da svrsi. "Hajde braco, napuni svoju seku." Uvek je svrsavao kada mu to govorim, i posle nekoliko trenutaka, mogla sam da osetim kako prska u meni. Pocela sam da svrsavam nakon prvog mlaza. Telo mi se treslo, ali trudila sam se da umirim kameru dok sam okidala sto vise slika.

Nakon trenutka koji nam je trebao da dojemo k'sebi, ustala sam sa bratovog kurca. Njegova sperma mi je curela niz nogu, dok sam se savijala ka njemu, rekavsi, "Hvala ti braco," i poljubila ga u obraz. Zatim sam se okrenula i izasla iz njegove sobe, ponevsi njegovu kameru sa sobom.

Dzosa

Kada nasi roditelji izadju, uvek pokusavam da nagovorim svog brata Dzosa da se igra sa mnom.

Danas sam dosla u njegovu sobu u svojim najsladjim gacicama i brusu, preklinjuci ga da mi pomogne da naucim kako da zadovoljim jednog decka koji mi se svidja.

Klececi na njegovom krevetu, cimala sam ga za sorts.

"Ne Saro, oni jos nisu ni izasli, sta je s'tobom?"

Osluskivala sam.

"Definitivno su otisli. Poznajem zvuk tatinih kola dok izlazi na put. Hajde, pomozi mi. Vidim da me gledas isto kao i tvoji drugovi."

"Zar ne zelis ovo da vidis?"

Bezobrazno sam svlacila njegov sorts i pre nego sto je stigao da se usprotivi, ustala sam, otkopcala svoj brus i dala mu da vidi moje napupele sise.

"Boze, Saro, prestani. Ides predaleko. Nemas pojma u kolikoj nevolji bih bio. Ti si mi sestra. Oblaci se."

Ali njegov kurac ga je odao.

Mogla sam da vidim kako se izvija ispod njegovog sortsa i brzo sam gurnula jedno koleno izmedju njegovih butina i izvadila ga, iznenadjena njegovom debljinog dok se sirio u mojoj maloj ruci.

U roku od nekoliko sekundi bio je u mojim ustima i radila sam sve sto sam videla na internetu da ga navlazim i ukrutim.

Dzos je zastenjao ali je izgledalo sam da sam slomila njegov otpor. Pogledala sam ga sirom otvorenim ocima i on me je pomazio po kosi.

"Boze seko, mislim da nemas sta da naucis. Ovo je tako dobro. Cinjenica da si to ti samo jos doprinosi tome. Ici cu u pakao sto uzivam u ovome."

Nasmesila sam se pokusavajuci da primim jos njegovog kurca u svoja usta. Moja ribica je zudela i znala sam da je Dzos bio dovoljno napaljen da ide do kraja ako bih samo priblizila njegov kurac mojoj slatkoj pickici.

Izvlaceci ga, legla sam na ivicu kreveta rasirenih nogu i zagrizla svoju usnicu.

"MOOOOLIM TE Dzos. Niko nikad nece saznati. Nije nista gore od ovoga sto smo sad radili.

Izgledao je rastrzano ali njegov debeli kurac je pritiskao moju procep i pridobijala sam ga malo po malo, gurajuci svoje kukove ka njemu dok je glavic trljao moje usnice i moj klitoris zudeo da mu kurac sklizne unutra.

Reci su se formirale na mojim usnama da nagovore mog brata, kada se on nagnuo napred i iznenada sam bila napunjena kurcem. Zastezao me je spolja i zapalio svaki zivac iznutra.

Dzos je klizao lagano unutra, trazeci pogledom moje odobravanje dok mi je nesvesno uzimao nevinost. Klimnula sam odobravajuci kada je poceo da se zabija u mene, moje telo je poskakivalo i klizalo na krevetu dok sam vristala da me jebe.

Gotovo sam izgubila svest kada me je orgazam pogodio. Nista ne bi moglo da me pripremi za to koliko je bio snazniji od onih koje su postizali moji prstici!

Stomak mi se grcio, noge su mi se tresle, nisam mogla normalno da disem. Bila sam potpuno u milosti svog brata kad ga je izvadio i upitao da ga pustim da mi svrsi po licu.

Da budem iskrena, pustila bih ga da uradi bilo sta. Rado sam mu pomogla dok je on stenjao i njegovo seme prskalo po mojim usnama, vratu, grudima. Nisam zelela da prestane.

Ostala sam na podu, oblizujuci svoje usne i pokusavajuci da ne dozvolim ni kap da ne padne na tepih.

Dzos je bio zajapuren i istrosen, lezeci pored mene dok se njegov kurac povlacio iz igre.

Pogledala sam gore, snopovi sperme su mi jos uvek prekrivali bradu.

"Znas da se mama i tata ne vracaju do kasno..."

Koliko za seks


Osetio je toplinu njene tesne pickice koja je klizela niz duzinu njegovog kurca. Zagrizla je svoju usnicu i on joj se nasmesio, pitajuci ponovo, "Znaci dogovoreno, $50?"

Osmehnula se, trljajuci se oko korena njegovog kurca, dodirujuci njegova jaja svojom guzom dok se  spustala svom tezinom na njega. "Naravno, $50, i necu te terati da ga izvadis kada pocnes da svrsavas."

Zanjihala je svojim kukovima i trebalo je samo nekoliko sekundi pre nego sto je poceo da oseca kako klizi u nekontrolisanu senzaciju. Bio je sokiran, i ona se blago zakikotala na njegovu posramljenost, ali mu je rekla da je u redu

Celo telo mu se zgrcilo i zastenjao je, "Sranje... svrsicu!" dajuci sve od sebe da se odupre koliko god je mogao. Oslonila se na njegove grudi obema rukama i promesala svojim kukovima, cineci da njena pica usisa njegov kurac dok ga je jahala.

Osmehnula mu se bas kada je otvorio oci jos jedanput, i sapnula, "... i jos $100 da ne kazem nista mami i tati o ovome."

Ujak

To je bilo leto pre mog odlaska na fakultet. Moja mama je predlozila da odem van grada na nekoliko nedelja, i isplanirali smo da ostanem kod moje ujne i ujaka. Bila sam neverovatno uzbudjena tom idejom. Od same pomisli na tu ideju osecala sam golicanje medju nogama. Dok mi je mama objasnjavala detalje posete, jedino o cemu sam mogla da mislim bilo je proslogodisnje vencanje moje rodjake. Ujka Dzo i ja smo se iskrali odmah posle ceremonije i pusila sam mu u toaletu crkve dok su ostali izlazili. Zatim smo na prijemu pronasli drugi toalet gde je napunio moju malenu picu svojim kremastim punjenjem. Vlazila sam samo misleci o tome.

Kada me je mama odbacila, pomogla mi je da ponesem svoje torbe do vrata. Kada je ujka Dzo izasao, skocila sam mu u narucje, zagrlivsi ga jako. Moja mama je progovorila kada me je spustio dole. "Dzo, vodi racuna da leze u razumno vreme, i ne daj joj alkohol. Mogu da ti verujem oko toga, zar ne?" Stajala sam ispred ujka Dzoa, okrenuta ka svojoj mami. Osetila sam kako mu ruka poseze dole i hvata me za guzu dok je odgovarao mami.

"Seko, opusti se. Nemas razloga da brines." Nasmesio joj se, presavsi svojim prstom izmedju mojih guzova. Zadrzala sam prisebnost, ali jedva.

Prvi dan tamo je bio lep ali jednolican. Ujna karen je naprevila stvarno super veceru, i pricali smo o skoli i mestima za obilazak kod njih. Pored povremenog smeska i namigivanja, nije bilo niceg neobicnog izmedju ujka Dzoa i mene.

Probudila sam se oko 2 ujutru i gacice su mi bile natopljene. Osetila sam malo razocaranje sto snovi koje sam imala o svom ujaku nisu bili stvarni. Igrala sma se sa sobom jedno minut pre nego sto sam donela odluku. Ustala sam, noseci samo svoje gacice, i dosetala niz hodnik do ujakove i ujnine sobe.

Tiho sam se usunjala unutra, i oboje su spavali kao zaklani. Dosunjala sam se na prstima do ujakove strane kreveta i nezno puvukla pokrivac sa njega. "Hvala Bogu da spava go," pumislila sam u sebi posegavsi dole i rukom ozivela njegov kurac. Osetila sam da se malo promeskoljio, ali se nije probudio. Cim je bio u punoj velicini, sela sam nezno na ivicu kreveta i spustila svoja usta preko njega. Pusila sam mu agresivno, ali sam se trudila da budem tiha. Nisam zelela da probudim svoju ujnu, koja je i dalje spavala u tisini pored njega. Nisam primetila kada se napokon probudio i pogledao dole u mene. "Nisi mogla da cekas, zar ne bonbonice?" prosaputao je, pogledala sam u njega, sirom otvorenih ociju i odricno odmahnula glavom, i zatim nastavila da muzem njegov kurac.

Okrenuo se da pogleda svoju zenu, uveravajuci se da je i dalje spavala. Zatim je vratio svoju paznju nazad na mene i spustio ruku na moju glavu, vodeci moj tempo dok sam pomerala glavu gore-dole na njegovom kurcu. Mogla sam da osetim kako mu kurac otice u mojim ustima, i znala sam da ce me uskoro nahraniti onim za cim sam zudela. Priguseno je zastenjao, prskajuci svoje gusto punjenje u moja usta, i ja sam zapecatila svoje usne oko njegovog glavica kako bih uhvatila svaku kap. Progutala sam je kao zeljna, mala droljica, i nasmesila se zadovoljno dok su poslednje kapi njegovog semena tekle niz moje grlo.

Oboje smo pogledali u moju ujnu. I dalje je lezala tu na istom mestu kao i kad sam usla, nista svesnija da je njihova necaka upravo ispraznila muda njenom muzu. Ujka Dzo je pogledao u mene i sapnuo, "Trebalo bi da se vratis u svoju sobu, bonbonice. Tvoja ujna ide u njen knjizevni klub sutra. Imamo celo popodne za nas."

Gotovo sam svrsila na pomisao...

Raskid

Usao je u svoju sobu, tromo, osecajuci se porazen i pun frustracije.

Od svih dana za raskid, morala je bas da izabere dan zaljubljenih, pomislio je u sebi upalivsi svetlo.

"Tvoja sestra mi je ispricala sta se desilo, duso," cuo je pogledavsi prema svom krevetu. "... i veruj mi, ona ne zna sta gubi."

Njegova mama je presvukla posteljinu u roze, okacila poruku, i nosila je stikle koje je uvek nosila u njegovim fantazijama. "A sad, razvedri to lepo lice, uzmi ono bebi ulje sa komode, pa da usmerimo tu tvoju frustraciju u nesto korisno. Dacu ti cak i da izaberes u koju rupicu zelis prvo da me jebes." Njegova mama se nasmesila, svukavsi svoje gacice i zadrzala ih u vazduhu svojim stopalima. Pica joj je bila sveze izbrijana i njena topla, uska guza, koju mu je davala s'vrenema na vreme, izgledala je utesnije i primamljivije nego ikada pre.

Moja porodica

Moja porodica je imala puno racuna za placanja, tako da je moja mama pocela da radi dodatne smene u bolnici. Ona je bila medicinska sestra i uvek im je bilo potrebno dodatno osoblje tako da je ostajala i po nekoliko noci nedeljno do 2 ujutru. Njeno stalno odsustvo od kuce, davalo mi je puno kvalitetnog vremena sa mojim tatom i bracom.

Pocelo je sa tatom kada sam bila mladja. Igrali bismo se kad god bismo mogli da se iskrademo. Naucio me je da budem poslusna mala droljica i obozavala sam ga zbog toga. Nije zaboravljao ni na moje potrebe. Lizao bi moju malenu picu dok mi se celo telo ne bi treslo od orgazma. Obozavala sam paznju koju mi je poklanjao, osecala sam se  kao da sam ponovo bila njegova mala princeza. Kako su godine prolazile, cuvala sam se za dan kada ce mi tata napokon oduzeti nevinost. I kada je konacno to uradio, znala sam da cu biti njegova, i samo njegova, zauvek.

To jest do dana kada nas je moj stariji brat uhvatio. Sizeo je, vristeci na tatu. Pomislila sam da ce tata da ga udari kada je moj brat zapretio da ce da kaze mami. Ali tata je samo pogledao u mene, i mogla sam da vidim na njegovom licu da mu nesto pada na pamet. "Dacu ti da je kresnes, hoces li da drzis usta zacepljena?" Moj brat je zinuo i pogledao je u mene. Pokusavala sam da pokrijem svoje golo telo carsafom sa kreveta mojih roditelja. Mislila sam da cu se osecati povredjeno sto je tata predlozio nesto tako, ali osetila sam kako mi noge klecaju i pickica je pocela da mi se cedi. Lagano sam spustila carsaf, otkrivajuci svoje gole grudi svom bratu. Dok sam ga gledala kako otkopcava svoj kais, znala sam da je ovo bio samo pocetak.

Bilo je tako dobro imati ih obojicu. Mislila sam da je tata jedini muskarac koji ce mi ikada biti potreban, ali osecaj ispunjenosti od njih dvojice istovremeno, skroz mi je zamutio um. Nikada nisam svrsila jace nego dok mi je kurac mog brata bio u ustima dok se tata zabijao u mene odpozadi. Volela sam da se pobrinem za njihove kurceve, i volela sam kako su oni brinuli za moje potrebe. Uvek bi se pobrinuli da svrim bar 4-5 puta, u zavisnosti koliko vremena smo imali za igranje. Lizali bi mi picu, igrali se sa klitorisom svojim rukama, ili cak skliznuli prst u moju guzu ponekad. Uvek su brinuli o tome da se lepo osecam. Moj brat je bio fantastican dovodeci me do orgazma svojim ustima, a od tatinih poljubaca sam se topila kao puter.

To je trajalo nekoliko godina kada smo poceli da pricamo o mom mladjem bratu. Svi smo znali da je jos uvek bio nevin, i predlozila sam da mu ja budem prva. Htela sam da ga uvedem u nasu malu zabavu. Zelela sam da se kresnem sa svojim mladjim bratom. Moj tata i stariji brat nisu bili odusevljeni idejom, ali voleli su me i znali su da zelim to pa su se slozili.

Za njegov 16. rodjendan, skinula sam nevinost svom mladjem bratu. Uradila sam to sama. Nisam zelela da bude nervozan pored naseg brata i tate. Bio je iznenadjujuce dobar ljubavnik. Takodje je izdrzao mnogo duze nego sto sam se nadala. Ali kada je napokon svsio, moj boze koliko je obilno svrsio. Moj stariji brat i tata zajedno nisu mogli da proizvedu toliko sperme koliko je moj mladji brat mogao. Njegova velika jaja su bila puna i dovodilo me je do ludila kada sam osetila da prska u meni po prvi put, puneci me do prelivanja. Svrsila sam na njemu iste sekunde.

Sada kad je mama van kuce skoro svake noci, nas cetvoro imamo vise vremena nego ikad. Tata je uvek prvi na redu u mojoj pickici dok moja braca klece ispred mene, cekajuci svoj red da me tucaju dok im naizmenicno sisam kurceve. Obozavam kada ih osetim svu trojicu. To sto sam u centu paznje, kljucna tacka njihovog uzivanja. Savrsena mala porodicna droljica. Svrsavala bih svaki put kada bih zastala u sred akcije i razmisljala o tome.

Uvek bih se pobrinula da se zavrsi na moj omiljeni nacin. Moj stariji brat i tata mi zalivaju lice i grudi dok mi moj mali brat preplavljuje cupi svojim ogromnim punjenjem. Kada smo svi zadovoljenji, lezimo znojavi na gomili nekoliko minuta da dodjemo do daha. I ja lezim u sredini gomile dok moja braca i tata leze sa obe moje strane, privijajuci me svojim rukama blize uz sebe i zadovoljni osmeh prekriva moje, spermom zaliveno lice.

sestra Stejsi

Kada je moja mladja sestri Stejsi tek zavrsila fakultet i dosla u grad zbog nekih razgovora za posao, ja sam insistirao da ostane kod mene umesto da ode u neki hotel koji nije mogla da priusti.

Moja devojka Keli je bila kul sa tim. Ona gotivi moju sestru i ne vidja je bas cesto. Proveli smo prvu noc kada je bila kod nas, popivsi nekoliko pica i pricajuci o tome kako bi bilo sjajno ako bi dobila posao u gradu. Ali svaki put kada sam pogledao u nju, secanje mi se vracalo na one noci kod kuce. kada smo oboje jos uvek bili u srednjoj skoli. Sudeci po njenim pogledima koje mi je upucivala, i ona je razmisljala o tome takodje.

Namestio sam joj kauc sa dovoljno jastuka i cebica kako bi joj bilo udobno, i onda otisao u krevet sa svojom devojkom.

Priznajem, bio sam napaljen. Secanja su me savladala. Svaki od onih puteva kada bi se moja sestrica dosunjala u moju sobu kad mama i tata odu u krevet. Sve prljave stvari koje bismo radili jedno drugom.

Obavio sam svoju ruku oko Keli i ona ju je brzo sklonila sa sebe. "Zezas me? Sestra ti je 10 metara odavde i ti bi da me jebes?"

"Oh, hajde srce," bio je jedini argument koji sam mogao da smislim. Ona se samo zlovoljno okrenula na stranu i zatvorila oci.

Porazen, i ja sam zatvorio oci takodje. Odmotavao sam secanja sa svojom sestrom u glavi. Na onu prvu noc, kada smo izgubili nevinost zajedno. Kada sam joj lizao mackicu na kuhinskom stolu. Kada smo se oboje pravili da smo bolesni, izbegavajuci skolu i jebali se u svakoj prostoriji u kuci. Bio sam napaljen kao nikad. Pogledao sam u Keli koja je vec bila komirana. Izvadio sam svoj kurac i poceo lagano da ga drkam.

Onda sam pogledao ka vratima, i ona je stajala tu, sa prstima zarivenim u njene gacice.

Zaledio sam se, sokiran sto je vidim kako stoji tu. Jos vise sam se sokirao kada je lagano krenula ka meni i nezno domilela na krevet izmedju mojih nogu.

Hteo sam da je zaustavim. Da pokusam da je ubedim da uradimo to bukvalno bile gde osim pored moje devojke. Svaki prigovor koji sam imao u glavi bio je brzo ucutkan kada su njeni prsti domileli uz moju nogu, uhvativsi koren mog kurca i usmerivsi ga ka svojim ustima. Lagano je lizala moje koplje, i zatim uzela glavic u svoja usta. Njen jezik se uvijao oko mog kurca kada je pocela da pomera svoju glavu gore-dole. Obrazi su joj se uvlacili dok mi je sisala jako.

"Oh jebo te..." zastenjao sam tiho i oci su mi se sirom izbuljile kada sam shvatio da sam to rekao glasno.

"Duso..." moja devojka je rekla pospano. Srce mi je zastalo, vristao sam, '[i]molim te ne okreci se, molim te ne okreci se[/i]' u svojoj glavi iznova i iznova. "Duso, ako ces da drkas, samo... budi tih. Tvoja sestra ne mora da zna kakav si perverznjak..." i zatim, nastavila je da spava.

I ja i moja sestra smo odahnuli u olaksanju. Ironija toga sto je Keli rekla, nije joj promakla i pocela je da se kikoce tiho dok mi je ponovo sisala kurac. Posegavsi svojom rukom izmedju mojih nogu, mazila mi je jaja dok ga je usisavala duboko. Morao sam da se ugrizem za obraz kako ne bih stenjao. To je bilo nesto sto je otkrila jos u srednjoj skoli. Volim kada se igra sa mojim jajima dok mi pusi kurac. Ona voli kako se migoljim dok mi to radi.

Pogledao sam u nju i pogledi su nam se sreli. Klimnuo sam glavom, nas tihi signal da cu da svrsim. I ona je klimnula glavom, znak da hoce da proguta svaku kap.

Pogledao sam u Keli, koja je i dalje spavala k'o top, i onda ponovo u svoju sestru. Mrdala je glavom gore-dole na mom koplju, pumpajuci mi kurac. Morao sam da zadrzim dah da ne bih zastenjao dok mi je kurac pulsirao, prskajuci moju spermu u usta moje sestre.

Ona je zatvorila oci i mogao sam da osetim kako prede oko mog kurca, gutajuci svaki mlaz koji joj je punio usta. Jos jednu stvar smo otkrili tokom srednje skole. Moja sestra obozava spermu.

Osecao sam se ispraznjeno kada je moj orgazam konacno stao. Disao sam usiljeno, ali najtise sto sam mogao. Stejsi mi je cistila kurac svojim jezikom, sa zadovoljnim izrazom na svom licu. Kada je zavrsila, oblizala je svoje usne i sisla sa kreveta bez reci. Poljubila me je u obraz i sapnula mi na uvo, " Ako mozes da se otarasis Keli na kratko, jahacu tvoj kurac taaako dobro sutra." Cak i onako iscedjen, kurac mi je poskocio.

Izasla je iz sobe, i gledao sam kako joj se kukovi njisu dok nije zatvorila vrata za sobom. Proveo sam sledecih 20 minuta razmisljajuci kako da se otarasim Keli dok napokon nisam zaspao.

Mama hoce u guzicu

Mogli smo da je cujemo kako trci niz hodnik, tako da kada je jurnula na vrata, to nije bilo iznenadjujuce za nas. "Tacno sam jebeno znala!" vikala je uprevsi prstom u mene. "Kada nisi dosao u moju sobu veceras, ZNALA SAM da si sa njom!" Oci su joj besnele, ali cak ni to me nije sprecilo da se zabijam u mamino dupe.

"Sta hoces od mene?" Neces da mi das da te jebem u dupe! Mama hoce." rekao sam, uhvativsi maminu ruku kao oslonac i povlaceci je ka sebi. Pogledao sam dole u njeno veliko, savrseno dupe i gledao kako moj kurac nestaje u njemu. Moja mama je imala najdivniju guzu.

Mama se nasmesila arogantno, gledajuci moju mladju sestru. Njih dve se stalno nadmecu za moju paznju, i u poslednje vreme, mama je pobedjivala sve cesce. Ona je mnogo poganija od moje sestre, Moze da mi diptroutuje, lize mi dupe, cak me pusta da svrsavam u nju bez zastite. Nije da mi moja sestra nije zabavna, samo sto mama stvarno zna kako da me skroz iscedi i natera me da molim za jos. Plus, oduvek sam pomalo bio mamin sin.

"Vrati se u svoju sobu, duso. Vraticu ti ga za par sati." Mama se brecnula na moju sestru, stenjuci svaki put kada bih usao duboko u njenu guzu. One su samo zverale jedna na drugu. Mogao sam da vidim da je moja mladja sestra bila besna, ali mama je bila ushicena. Palilo ju je to sto je bila u tako superiornoj poziciji, i stisnula je svoju guzu oko mog kurca, pokusavajuci da izvuce moju spermu pre nego sto moja sestra izadje.

Dok su moja mama i sestra medjusobno razmenjivale besne reci, osetio sam napetost u korenu mog kurca koja mi je signalizirala da cu uskoro da svrsim. Uspeo sam samo da promrmljam, "Mama... evo ide..." Ona je odmah okrenula glavu, kao da je moja sestra iscezla iz sobe.

"Hajde, zlato. Svrsi u maminu guzu. Napuni me, nek tvoja sestra gleda." Zaklopio sam oci i zaurlao kroz stisnute zube dok je moj kurac pumpao moje punjenje u majcino debelo dupe. Ledja su joj se izvila dok je osecala kako se cedim u njoj, ispunjeni osmeh joj je prekrio lice. "Mmmm, dobar decak. Dajes mamici tako puno svoje sperme, zlato."

Nakon sto sam iscedio sve do poslednje kapi u nju, srusio sam se pozadi na krevet, boreci se za dah, a kurac mi je strcao pravo. "Dobro..." moja sestra je konacno progovorila. "Sada si zavrsila sa njim, moze da podje sa mnom."

Mama se okrenula, i uhvatila koren mog kurca. "Oh ne, duso. Ima da iscedim bar jos dva punjenja iz tvog brata do kraja veceri. Idi u svoju sobu. Poslacu ga kad zavrsim." Osmehnula joj se djavolski. "Ali mozda ce biti malo istrosen do tad." I bez trenutka oklevanja, spustila je svoja usta na moj kurac, skliznuvi ga zkroz do kraja u njeno grlo u jednom hitrom potezu.

Kod ujaka

Obicno ostajem kod svog ujaka bar jedan vikend mesecno. Pomazem mu u stvarima oko kuce i on me pusta da prespavam u gostinjskoj sobi i koristim njegov bazen. Po njemu je to bio fer dogovor. Samo sto on nije znao da sam ja imao svoje razloge sto ostajem tu.

Moja rodjaka je izasla kroz klizna, staklena vrata na bazen. Bilo je rano. Tek sto se probudila, tako da je jos uvek nosila ono u cemu je spavala; samo tanku, belu majicicu na bretele i slatke malene bele gacice. Moj ujak je jos uvek spavao, i spavace verovatno jos ceo sat.

Pogledala me je u bazenu, i kada sam je primetio, zastao sam i prisao do plitkog kraja. Ona je dosetala do istog mesta i zatim sela na ivicu, buckajuci nogama po bazenu. Sutirala je svojim stopalima nestasno po vodi, cereci mi se sa vragolastim pogledom u njenim ocima.

Bez reci medju nama, skinuo sam svoj sorts za kupanje, i moj kurac je iskocio, vec na pola ukrucen. Posegla je dole i drkala mi dok mi se nije skroz ukrutio. U medjuvremenu, ja sam nezno trljao svoj palac po njenom klitorisu preko njenih gacica. Mogao sam da osetim kako vlazna flekica raste dok je moj kurac poceo da pulsira. Zakacio sam prstom ispod njenih gacica, okrznuvsi njene nezne polne usnice i izazvavsi je da ispusti kratki uzdah. Povukao sam ih u stranu i drugom rukom uhvatio koren svog kurca, poravnjavsi ga sa njenom vlaznom, malenom rupicom.

Usao sam u nju u jednom ostrom potezu, i zatim je uhvatio za kukove i poceo da pumpam u nju, navlaceci je na sebe dok se oslanjala na plocice u dvoristu. Nismo prekidali kontakt ocima. Zurio sam u oci moje seksi, male rodjake dok sam se zabijao u njenu usku malenu, pickicu. Njeno disanje je postajalo teze, mogao sam da vidim kako joj se grudi izdizu i spustaju dok je pumpala kiseonik u svoja pluca. Mogao sam da osetim kako joj pickica curi niz moj kurac, i znao sam da je malo njenih zenskih sokica curelo u bazen.

Njena rupica je pocela da treperi oko mene, i znao sam da se sve vise blizila. I iznanada, njene oci su se zaklopile i telo joj se grcilo dok ju je vrhunac njenog orgazma udarao u glavu. Oslonila je jednu ruku na pod i obavila drugu oko mog vrata, drzeci se cvrsto za mene dok sam ja nastavljao da se zabijam u njenu vrelu, vlaznu pickicu.

Kada je pocela da se oporavlja, osetio sam kako se i moj orgazam blizi. Povukao sam je u vodu, i gurnuo je dole na kolena. Voda je dosezala do ispod njenih grudi, i spremno je otvorila svoja usta. Nadrkao sam ga samo par puta pre nego sto su snopovi sperme poceli da prskaju iz mog pulsirajuceg kurca, pogadjajuci je u lice. Jedan mlaz je prsnuo takvom jacinom da se rikosetirao od njenog obraza, sletevsi u uzburkanu vodu u bazenu. Prsako sam iznova i iznova, moja rodjaka je uhvatila vecinu na svom licu ili na grudima, a ono sto nije, sletelo je u bazen.

Pogledao sam dole u svoju rodjaku, njeno telo je bilo natopljeno i njeno lice prekriveno mojom spermom. Nasmesila se i bucnula ispod povrsine, cisteci moj semen sa svog tela.

Zasto spavas gol

Pospano sam otvorio oci, osecaj malene ruke obavijene oko mog kurca budio me je iz mog mirnog dremeza. Pogledao sam dole, trepcuci svojim krmeljivim trepavicama, i video svoju devojcicu kako lezi gola pored mene. Njene oci su bile fiksirane na moj kurac dok ga je drkala svojim malenom rukom.

"Mmmm, dobro jutro, dusice, rekao sam promuklim glasom. Pogledala me je, siroko se osmehnuvsi, i dala mi brzi poljubac u obraz. njena ruka nije prestajala sa njenim obradjivanjem mog kurca. "Znas, mogla si da sacekas da spremim prvo dorucak."

Nisam zelela da cekam, tatice. Cekala sam celu noc!" rekla je, nagnuvsi se dole i pocela da ljubi moje grudi. "Osim toga... ako nisi ovo zeleo, zasto spavas go?"

Nasmejao sam se priguseno, "Mozda si u pravu, dusice." Zakikotala se, i zatim vratila svoju paznju na moj kurac dok ga je drkala. Mogao sam da vidim da je ocajno zelela moju spermu. Njena malena, topla rucica se obavijala oko mene kao rukavica. Drkala mi je kurac jos nekoliko minuta, ljubeci moje grudi i grickajuci mi uvo, sapucuci prljave reci koje devojcica nikada ne bi smela da govori svom ocu. Konacno, nisam mogao da izdrzim. "Duso, uskoro cu da svrsim."

Njeno entuzijasticno drkanje je postalo samo jos energicnije. "Hajde! Svrsi za svoju devojcicu, tatice. Usmericu ga tako da svrsis na svoj stomak, a onda cu da polizem sve sa tebe..." To me je uvek guralo preko ivice, razmiljajuci kakva je kurvica moja cerka postala. Telo je pocelo da mi se grci i disanje mi je postajalo usiljeno. Moji stomacni misici su se stegli kada sam poceo da prskam svoje punjenje svuda po svom stomaku i cerkinoj ruci. "Mmm, bravo tatice," rekla je nestasno, i dalje pumpajuci svojom rukom, cedeci svaku kap iz mene.

Kada sam napokon iscedio poslednju kap, spustila je svoju glavu dole. Odrzavsi svoju rec, Pocela je da lize moju spermu sa mog stomaka, cisteci svoj nered kao dobra devojcica.

Privukao sam njeno lice svom, i strastveno je poljubio. Mogao sam da osetim malo svog ukusa na njenim usnama. "Ok, dusice. Za dorucak ti treba vise od tatine sperme. Hajdemo da spremimo jaja." Nasmesila se i poskocila sa mog kreveta, skakucuci do kuhinje potpuno gola.

Uhvacen

Moj sin je blago odskrinuo vrata sobe, zavirivsi glavom unutra. Video me je i nije bas mogao da se pretvara da nije, posto sam gledala pravo u njega. "Dodji, sedi ovde. Mama zeli da pricamo." Potapsala sam krevet svojom rukom i videla sam da okleva, al nastavila sam da se osmehujem dok sam se okrenula i ulogovala na njegov kompjuter. Oci su mu se pomerile na kompjuter i cula sam glasni uzdah kada je shvatio sta sam radila. "Mama!" uzviknuo je i zatim ponovo utihnuo. Kao da sam to radila hiljadu puta, pronasla sam njegov skriveni folder ponovo.

"Hoces li da objasnis ovo?" rekla sam, otvorivsi sliku iz foldera. Bila je to moja slika kako se suncam u toplesu u nasem zadnjem dvoristu. Lezala sam na cebencetu, spustivsi glavu na peskir i moje velike grudi su svetlucale od znoja. Secala sam se dobro tog dana i svo vreme dok sam lezala tu, bila sam fotografisana. Pretrazivala sam slike, gotovo ih ozivljavajuci. Meskoljila sam se na cebencetu, moja ruka je skliznula niz moj stomak i izmedju mojih nogu. Znala sam kraj, ali nisam mogla da prestanem da gledam. Moj prst se pomerao sa svakom slikom i ponovo sam osetila uzbudjenje, iako ne bi trebalo.

Pogledala sam ponovo u svog sina i lice mu je bilo skroz crveno i gledao je u pod. "To je... to je bila greska. Zao mi je. Izbrisacu ih, Obecevam." Tiho je jecao i bacila sam pogled na njega. Moj 19-o godisnji sin, i skoro pravi muskarac. Veci od mog muz, koga sam ocajno pokusavala da zboravim nakon sto je pobegao sa cerkom naseg suseda. Ali nisam zelela da razmisljam sada o tome, "Dodji ovamo, necu te povrediti, sine. Samo hocu da sednes ovde i razgovaras sa mnom." Koracao je tesko ka krevetu i seo je."

Obavila sam svoju ruku oko njegovog ramena i privukla ga blize uz sebe. "Hajde, smiri se, rekla sam da necu da te povredim, ja sam tvoja mama. Mozes li da me gledas u oci kad pricam sa tobom? Ovo sto cu reci je vazno." Podigao je glavu i pogledao u moje oci. Suzice su mu se slivale niz obraze i iznenada sam osetila kao da mi neko jako steze srce svojom rukom. Odolela sam nagonu da se nagnem ka njemu i poljubim ga. Okrenula sam se i uzela njegov kompjuter u svoje krilo.

Pretrazili smo jos nekoliko slika i kada su moje slike prosle, usledile su porno slike koje je skinuo sa interneta. "Jel ovo tvoj folder za drkanje?" Rekla sam i pogledala u njega. Klimnuo je glavom i osetila sam malo naelektrisanje medju svojim nogama. Morala sam da zatvorim oci kako bih povratila koncentraciju. Pretrazivala sam kroz jos internet pornografije, ali nisam mogla da nadjem jos mojih slika. Spustila sam laptop nazad na kutiju. Okrenula sam se i spustila svoje prste ispod sinove brade. "Necu te povrediti, ali bih volela da sada budes iskren sa mnom, sine. U redu?" Progutao je knedlu i klimnuo glavom.

"Pa, pitacu te odmah, da li imas jos mojih slika?" Odmahnuo je glavom. Upitala sam ga ponovo i klimnuo je glavom. Uzela sam mali USB kljuc koji je lezao pored kutije na krevetu. Pokazala sam mu ga i lice mu je skroz ubledelo. "Zelis da vratis ovo nazad" Pogledao me je i mogla sam da vidim kako mu usne ponovo drhte. "Ja... nisam ja kriv. Samo... mislim da si zgodna." Njegovo priznanje me je malo zateklo i samo sam zurila u njega, drzeci kljuc medju svojim prstima. Ovo se odvijalo kako nisam ocekivala. "Ti... mislis da sam zgodna?" Osetila sam kako mi obrazi gore i onaj golicavi osecaj medju mojim nogama je prerastao u oluju.

Uznemirila sam se i prekristila sam nogu preko noge. "Pa, koliko dugo to osecas? Pogledao me je i mogla sam da vidim da su mu se oci uznemirile. "Zelim istinu, Danijele." Ton mog glasa i moje izgovaranje njegovog imena ga je trznulo i pogledao me je pravo. "Izvini, oko godinu dana," promrmljao je. Spustila sam svoja stopala na pod, blago rasirivsi noge. Donela sam odluku i njegovo priznanje ju je olaksalo. "Danijele..." Cim sam rekla njegovo ime, pogledao je u mene sirom otvorenih ociju. Kada je primetio da moja ruka pocinje da ga miluje po ledjima, mogla sam da vidim zbunjenost u njegovim ocima. "Zelim da ti kazem nesto. Ne boj se, ok?"

Nagnula sam se blize ka njemu i sapnula nesto u njegovo uvo. Pogledao me je jos vecim ocima. Pomislila sam da ce da iskoce i spustila sam svoju ruku na njegovu butinu. Osmehnula sam mu se i pocela da mazim njegovu butinu. "Ako zelis to, sve sto treba je da pitas.

Fakultet


Dok sam bio na fakultetu, moja mladja sestra i ja smo odrzavali kontakt preko skajpa. Nisam zeleo da se previse udaljim od nje, tako da smo se culi skoro svaki dan. Pricali smo o svemu, od skole, do drugova, do filmova i muzike. I na kraju, poceli smo da pricamo i o seksu.

I sto smo vise pricali o seksu, sve smo dublje zalazili u razgovor o seksu. To je ubrzo postala jedina stvar o kojoj smo pricali. Na kraju je pocela da mi prica o svemu, od toga kada je izgubila nevinost, do toga kako se dobro jebela prethodne noci. Uvek sam mislio da je moja sestra bila atraktivna, ali nikada nisam razmisljao o njoj na taj nacin, sve do sad. Pocinjao bi da mi se dize kad god bismo razgovarali, i nije mi trebalo dugo da pocnem da drkam tokom nasih razgovora.

Kako se ispostavilo, to je imalo isti efekat i na nju. Kada smo oboje shvatili da smo oboje masturbirali, poceli smo aktivno da se trudimo da dovedemo jedno drugo do orgazma. Rekla mi je dok je nabijala prtice u svoju picu, koliko je samo zelela da oseti moj kurac kako klizi u njeno grlo. Rekao sam joj kako sam drkao svoj mesnati kurac zamisljajuci kako se njena tesna pickica steze oko mene dok jase na meni. Neizbezno smo presli na video cet tokom nasih sesija. Gledajuci moju sestru kako se jebe prticima dok me preklinje da svrsim, bilo je neverovatno.

Onda je dosao zimski raspust. Nedelju pre toga, moja sestra i ja smo bili bezumno napaljeni. Niko od nas nije znao sta ce se desiti kada dodjem kuci, ali oboje smo znali da ce to promeniti stvari. Kada sam konacno stigao kuci, moja sestra je bila jedina kod kuce. Docekala me je na vratima. Nosio sam ranac na ramenu i torbu u svojoj levoj ruci. Zurili smo jedno u drugo na dugi momenat. Onda je potrcala ka meni.

Ispustio sam svoje torbe, i potrcao ka njoj, presrevsi je na pola puta. Skocija mi je u narucja, zarivsi svoje ruke u moja ledja dok su nam se usne stapale i jezici migoljili iz jednih u druga usta. Oboje smo bili ludi od pozude, kidisuci jedno na drugo. Njene ruke su posegle dole i uhvatile moje pantalone, otkopcavajuci ih i spustivsi ih do poda. Spustila se na svoja kolena, i zarila svoje lice u moje prepone, uzevsi moja muda u svoja usta sisajuci ih kao da doji. Zastenjao sam pod sestrinim tretmanom, savivsi kicmu napred i spustivsi ruke na njen potiljak, privukavsi je ka meni. Sisala mi je muda tako gladno i energicno, da sam pomislio da ce direktno da isisa spermu iz mene, ni ne pipnuvsi moj kurac.

Povukao sam joj glavu pozadi i jaja su mi iskocila iz njenih usta. Isplazila je svoj jezik i preklinjala za zamenu, i ja sam skliznuo svoj kurac medju njene usne. Sisala ga je istom energijom, i nije proslo dugo pre nego sto sam ispraznio spermu duboko u njeno grlo. Pohlepno ju je progutala, popivsi spermu svog brata kao kap vode. I kada sam je nahranio, pustila me je. I dalje na svojim kolenima, gledajuci u mene, oblizujuci svoje usne i disuci usiljeno.

Sara

Sve je pocelo bezazleno. Sedeo sam u svojoj sobi zureci u kompijuter kada je moja mladja sestra usla unutra. "Hej, um... mogu li da te zamolim da mi pomognes oko necega?"

Udaljio sam se od svog stola i okrenuo se. "Naravno, samo kazi. Sta ti treba?" Usla je u moju sobu ocigledno nervozna. Gledala je u pod, ocajno izbegavajuci kontakt ocima sa mnom. Dosetala je do mog kreveta i sela.

"Pricala sam sa Sarom danas..." Njenom najboljom drugaricom, i opste poznato u skoli, prilicnom droljom. "Pricala je o tome sta ona radi sa decacima. I..." Uzdahnula je duboko i zatvorila oci, zatim jednostavno istupila i rekla. "Rekla je da ume da "diptroutuje" decacima kurac..." Bio sam zapanjen za trenutak, nesiguran sta da kazem.

"Uh, um... Pa, da. Neke devojke to mogu da rade, pretpostavljam." Bilo mi je malo neprijatno. Delom zbog toga sto nikada pre nisam cuo svoju mladju sestru da izgovara rec "kurac", i zato sto je kurac poceo da mi se dize. "I kakve to veze ima sa tobom?" upitao sam, dajuci sve od sebe da izgladim stvari. Ono sto je rekla sledece, nikako NISAM ocekivao.

"Zelim i ja da znam da radim to isto. I ja... zelim da znam da li bi mi pokazao kako." Lice joj se zacrvenelo i drzala je oci prikovane za pod. I meni je lice pocelo da rumeni takodje i kurac je poceo da mi se ukrucuje u farmericama. Okrenuo sam se pokusavajuci da ga prikrijem.

"Sta?! Jesi li ozbiljna?"

"Da! Ozbiljna sam!" Odbrusila mi je, ocigledno posramljena. "Ja tebi verujem i volim te. Ti si moj veliki brat i uvek si bio tu za mene. Samo sam mislila da mozes da mi pomognes." Jedino sto sam mogao da uradim, bilo je da zurim u nju, zanemeo. Ok, dobro, ovo je bila losa ideja, izvini..." Ustala je i obisla oko kreveta, krenuvsi ka vratima.

Vreme koje joj je bilo potrebno da doseta do vrata moje sobe izgledalo je kao usporeni snimak. Misli su mi jurile kroz glavu. Vodio sam bitku u svom umu. Mozak mi je govorio da je ovo pogresno, i ja nisam mogao da se slozim sa tim. Moj kurac, sa svojim sopstvenim umom, govorio mi je suprotno. Svaki korak koji je pravila izgledao je kao da traje minutima dok su se dve strane borile za prevlast.

Na kraju je moj kurac pobedio.

"Cekaj," uzviknuo sam, na sta se ona okrenula iznenadjeno. "Uradicu to, pokazacu ti." Oci su joj se rasirile, i napokon me je pogledala u oci.

"Zaista? Hoces?" Glas joj je nervozno drhtao.

"Probaces da naucis kako da to radis pre ili kasnije. Pre bih voleo da to bude sa mnom nego sa nekim od onih morona sa kojima blejis." To je bilo samo delimicno istina.

Osmehnula se siroko, i dotrcala ka meni. Skocila mi je u narucje zagrlisi me cvrsto. "Hvala ti! Hvala ti puno, znala sam da mogu da ti se poverim sa tim!" Drzao sam je cvrsto u svom narucju i mogao sam da osetim kako se moj tvrdi kurac napreze u mojim farmericama, pritiskajuci se uz njenu nogu. Ona ga je osetila takodje, i kada sam je spustio dole, pogledala me je smeskajuci se i nezno presla prstima po mojoj izbocini. Pokusao sam nesto da kazem, ali samo sam promumlao nesto nerazgovetno.

"Ok, pocecu sada," rekla je polako se spustivsi na svoja kolena. Posegla je gore, i uhvatila slic mojih farmerki, povlaceci ga dole. Posegla je svojom malenom rukom unutra i uhvatila mog tvrdog vrsnjaka. Osecaj njene ruke oko mene bio je neverovatan, i trebao joj je trenutak da se privikne na moju vrelu kitu u njenoj ruci. Lagano ga je povukla par puta, izazivajuci tihi uzdah iz mojih pluca. Zakikotala se, i zatim izvukla moj kurac iz pantalona.

Pogledala me je, drkajuci mi nezno. Trebalo mi je duze nego sto je trebalo da shvatim da je cekala da joj kazem sta da radi. "Oh, uh. Ok, pa stavi ga u svoja usta. Pokusaj da opustis grlo. Fokusiraj se i pokusaj da zadrzis refleks za povracanjem." Klimnula je glavom, i zatim priblizila oci mom kurcu.

Pomerila je glavu napred, otvorenih usta. Osetio sam da su njene usne dotakle vrh mog kurca, i zatim skliznule duz mog koplja. Osetio sam kako mi trnci jure kroz kicmu dok je moja najmladja sestra nabijala glavu dublje. Osetio sam kako se moj kurac pritiska pozadi u njeno grlo, i ona je pogledala gore u mene. Posegla je za mojom rukom i spustila je na potiljak svoje glave. Zelela je da joj pomognem i da je gurnem dublje.

"Potapsi me po nozi kada zelis da te pustim," rekao sam joj, i klimnula je glavom. Dodao sam pritisak na njen potiljak, gurajuci svoj kurac milimeter po milimetar klizeci u njeno grlo.. Osetio sam kako joj se grlo grci i pulsira oko mene, ali nastavila je dalje, primajuci me dublje u svoje grlo. Zatim iznenada, oci su joj se rasirile, i brzo me je potapsala po nozi. Odmah sam izvukao svoj kurac iz njenog grla, i drzao je u svom narucju dok je kasljala i gegovala, Pomilovao sam je po ledjima dok se oporavljala, suze su joj se slivale iz ociju i pogledala me je.

"Bila si zaista dobra za svoj prvi put." Nasmesila se, jos uvek blago kasljucajuci.

"Sara mi je kupila igrackicu. Ja... *khm* *khm* vezbala sam par nedelja. Ali... ti si veci od igracke." Shvatio sam to kao kompliment, i savio se da je poljubim. Delovala je iznenadjeno, ali je privhatila moj poljubac, skliznuvsi svoj jezik u moja usta.

Nakon nekoliko strastvenih trenutaka, prekinuo sam poljubac i pogledao u nju. "Um, zelis li da probas ponovo?" Ocekivao sam da ce reci ne, ali ona se osmehnula i klimnula glavom. Ispravio sam se i ponovo je prinela svoje usne do mog kurca.

Gurnula je svoju glavu ponovo na moj kurac, i moja ruka joj je bila dodatna podrska. Primala me je sve dublje i dublje. Osecao sam kako se njene usne pomeraju napred, gotovo kao da stezu moj kurac i povlace ga dublje unutra. Stigla je do tacke gde je odustala pri nasem prvom pokusaju i zatim je presla. Odrzavajuci kontrolu, primala me je sve dublje u svoje vrelo, usko grlo.

Zastenjao sam, i mogao sam da osetim kako mi se jaja stezu. Osecaj sestrinog grla obavijenog oko mog kurca bio je previse za mene. Poceo sam da osecam ono poznato golicanje, i znao sam da cu da svrsim ako se ne skine sa mog kurca. "Seko, od ovoga cu da svrsim..." Nije prestajala, samo me je primala dublje i dublje dok napokon, moje celo koplje nije bilo zabijeno u njenom grlu.

Zadrzala ga je na sekund, controlisuci svoj refleks za povracanjem, i zatim me lagano oslobodila, ponosno klizeci moj kurac iz njenih usta. Njene usne koje su se vukle po mojoj kiti, napokon su me gurnule preko ivice i zastenjao sam glasno. Znala je sta se desava, i zapecatila svoje usne oko glavica dok su mi se muda praznila u njena usta. Zapecatila ih je cvrsto, ne prolivajuci ni kap dok sam prskao sve vise i vise. Kada sam napokon prstao da prskam, pogledala je u mene i pustila moj kurac. Mogao sam da vidim baricu moje sperme u njenim ustima, pre nego sto je zaklopila usne i u jednom ogromnom gutljaju sve popila.

"Isuse... ovo je bilo..." Misli su mi bile ometene osecajem vrtoglavice. Srusio sam se pozadi u svoju stolicu, dok mi je kurac i dalje strcao iz pantalona. Moja sestra je ustala i obrisala suze sa svog lica, i pogledala me s'ljubavlju.

"Hvala ti puno. Ti si najbolji brat koga devojka moze da ima." Zatim se nagnula dole i obavila svoje ruke oko mog vrata, poljubivsi me u obraz. "Volim te." jedva je procedila. Samo sam je pogledao i osmehnuo se.

"I ja tebe volim." Uspravila se, osmehnuvsi se siroko i okrenula se da izadje iz sobe. I Upravo pre nego sto je izasla, okrenula je glavu i pogledala me.

"Jel bi bilo ok ako bismo jos vezbali sutra?"

Prvi put

Kolena su mu zaklecala i morao je da se osloni na zid iza nje.

"Dobro je, jel osecas? Taj talas golicanja koji ti mili po nogama i oko tvojih kukova?" prosaputala je.

"D... da..." zamuckivao je, i dalje navlaceci kozicu preko glavica slobodnom rukom.

"Dobro je, tako i treba da bude. Samo nastavi," nasmesila se gledajuci ga u oci.

"Ali... ali bojim se... nikad pre nisam to radio toliko... toliko dugo," zacvileo je dok mu je ruka klizala preko kurca, natopljena kremom koju mu je dala da namaze.

"Sve je u redu. Obecavam ti. Svidece ti se. Samo nastavi tako da pomeras rukom," rekla je mazno i lagano. "Osecas li kako ti se jaja pomalo naprezu? Osecas kao da pocinju da se skupljaju?

"Da... da... sta ce sad da se desi?" upitao je nervozno dok mu se pogled prebacivao izmedju kurca i njenih ociju.

"Dobro je. To znaci da ces uskoro da svrsis. Ovo si zeleo." nasmesila mu se.

Zastenjao i jos malo se savio u kolenima. Sada je ocigledno bio blizu. Nagnula se malo napred ka njemu i otvorila usta, i dalje gledajuci u lice svog mladjeg brata dok se on naprezao pod snaznom senzacijom.

"S...sta to radis? Zasto otvaras svoja... oh... oh sranje... sta se desava? Ahhh je... jebo te," promrmljao je dok je njegova prva sperma u zivotu prskala pravo po licu i usnama njegove sestre.

Prevarena

Sa Dragisom sam bila u vezi, jedno dobrih godinu dana. Volela sam ga, voleo me je, sve je savrseno bilo. Uzivala sam u seksu sa njim uzivala sam u ljubavi sa njim. Zadovoljstvo je bilo obostrano bila sam presrecna.

Tog petka uvece moja drugarica sa faksa Andjela, uspela je da me ubedi da dodjem na rodjendansku zurku njenog brata.
-Ajde pustice te, slobodno mu kazi, nece ti praviti problema pusticete da ides solo.
-Pustice me ali ne znam da li ce mu se dopasti ideja, znas kakav je.
-Nema potrebe njemu nista da se dopadne, bitno je da ti njemu javis da ides, da ne ispadne da bilo sta radis krisom.

Tako sam i uradila poslusala sam Andjelu i polako krenula da se spremam za zurku koja je trebala da usledi. Nikada nisam bila devojka koja previse obraca paznju na izgled, uvek sam bila jednostavna, previse skromna na neki svoj nacin. Jednostavno bila sam obucena i te veceri, farmerke, bluza, malo maskare i karmina to je bilo moje kompletno spremanje.

Tako obucena uputila sam se ka Andelinoj kuci gde je njen brat Djole slavio rodjendan. Dragisa je ionako bio zauzet te veceri i da sam ga zvala ne bi dosao.

Stigla sam ispred vrata me je docekala Andjela koja me je ocekivala nestrpljivo.
-Stigla si!!! Dodji upadaj!! Svi smo tu!!!
Rekla mi je ushiceno.
-Roditelji vam nisu tu??
-Ne malena!! Poslali smo ih za selo, bice do jaja veceras.
Zargonski se izrazavala Andjela kao i uvek. Odmah posle Andjele docekao me je i Djole, imao je neki malo cudan i zastrasujuc pogled u jednom momentu, no ja nisam previse obracala paznju na to.
-Makice!!! Pa gde si ti!! Pomislio sam da neces doci veoma si me obradovala!!
Kroz osmeh mi je rekao, nekako se previse obradovao sto sam dosla. Prisla sam mu cestitala rodjendan a on me je smestio sa ostalim drustvom u dnevnoj sobi.

Dok sam se ispozdravljala sa drustvom primetila sam na stolu sokove, pivo, sangriju i votku. Andjela je sve vreme obigravala oko mene, Djole mi je bacao cudne osmehe, kojih tad verovatno nisam bila ni svesna. No sve u svemu atmosfera je bila jako dobra, dobra muzika, dobro drustvo, vecinu sam poznavala.

Ja kao fina curica sto i jesam krenula sam sa sokom, ali na nagovor Andjele i jos par drugarica presla sam i na pivo, ubrzo posle toga presla sam i na votku. Kada sam pocela da osecam jake znake alkoholisanog stanja tek tada sam stala, nisam bila previse svesna u tim trenucima Andjela mi se obratila:
-Odvesce te Djole u sobu gore da prilegnes malo, verovatno si preterala sa alkoholom.
Djole me je polako vodio uz stepenice a ja sam jedva isla uz te stepenice, teturajuci se levo desno. Smestio me je u krevet i rekao mi:
-Bice sve u redu, malo si previse popila.
-Mhm..
Polusvesno odgovorila sam mu ja. Sledece sto sam osetila kako me skida, skinuo mi je patike a zatim i farmerke.
-Djole sta to radis?
-Ne brini se samo se opusti sve ce biti savrseno.
Ubrzi posle toga osetila sam kako mi skida gacice.
-Djole ne, Djole ne, nemoj, nemoj Djole.
Nije me poslusao skinuo ih je nisam imala snage da mu se oduprem. Pokusavala sam da skupim noge medjutim on ih je sirio.
-Djole, Djole molim te ne radi to, Djordje prekini, vrisnucu, prekini molim te.
Naravno nisam imala snage da vrisnem a vec u sledecem momentu Djoletov jezik nasao se u mojoj vagini, drhtaji zadovoljstva preplavljivali su moje telo ali i dalje sam se opirala.
-Djole aaaahhhhh, prekini Djole ne radi to.
Pokusavala sam da ga odgurnem rukama ali on ih je uhvatio i stegao i nastavio pohotno da lize moji vaginu. Kada je video da ne pruzam otpor vise, stavio je dva prsta u moju vaginu pomerajuci ih napred nazad i krenuo da mi lize klitoris. To me je tek napalilo nisam imala snage da se opirem.
-Jao Djole sta mi to radis, jaooo, boze, Dragisa!! Nee!! Molim te stani, ja ga volim prekini, Djole molim te prekini.
Ponovo sam pocela da se opirem kada sam se setila Dragise. Ali djole nije prestajao vec je brzo skinuo farmerke i bokserice i usao u mene.
-Aaaahhh!!!
Vrisnula sam od zadovoljstva.
-Molim te Djole prestanio, izadji iz mene, preklinjem te Dragisa mi oprostiti nece, aaaahhh Djole prestani, prestani da me jebes, preklinjem te Djole prestani, prestani molim te.
Djole nije prestajao silovito se zakucavao u mene, bila sam na pragu da svrsim ali proklinjala sam sebe zbog toga, trudila sam se da ne uzivam ali uzivala sam.Istovremeno sam zelela da prestane, zelela sam da izadje iz mene, jer moje srce pripada drugom. Ali to se nije desilo silno me je jebao, silno je ulazio u mene tako pijanu, dok sam lezala na ledjima rasirenih nogu. Tucao me je u misionarskoj pozi, bila sam na pragu da svrsim da dostignem orgazam a suze su mi krenule mislila sam na Dragisu, na nase zajednicke trenutke, govorila sam u sebi "oprosti mi Dragisa, oprosti mi ljubavi nisam ja kriva" govorila sam u sebi to i plakala, suze su mi isle, koje je Djole video ali to ga zaustavilo nije. Moje Suze i moljakanje kao da mu je davalo jos jaci polet, jer sve me je jace i jace jebao. Tada sam krenula da svrsavam i jos jace i snaznije onako pijana da placem.
-Aaaaaahhh bozeeee, ne, izadji iz mene, ne zelim ovo aaahhh, jaoo, svrsavam prekini Djole prekini, prekini da ulazis u mene, prekini molim te.
-Izdrzi jos malo maco, uhhh, jos malo sam gotov.
-Prekini odmah ne zelim vise, pocela sam da svrsavam, vadi ga iz mene, Vadi ga Djole, vadi ga, vadi ga molim te.
Sve je to bilo uzalud Djole me je jebao tako pijanu i uplakanu a ja sam svrsavala i istovremeno krivila sebe zbog toga. Dok je Djole bio u meni Dragisa mi je sve vreme bio u mislima.
-Uhh mace evo ga otvori usta, stizem, stizem!!!
Naravno nisam otvorila usta, zatvorila sam i oci i usta a njegova sperma zavrsila mi je po licu, kosi i vratu.
-Idiote jedan platices za ovo, platices.
Uplakana i isprskana rekla sam mu.
-Ajde mace nije bilo tako lose, osecam da ti se dopalo.
-Mrzim te kretencino, dabogda ne docekao sledeci rodjendan kretenu.
Posle nekoliko trenutaka dok se Djole oblacio usla ja Andjela koja mu se obratila.
-Pa Bato kako ti se dopao rodjendanski poklon?
-Dopao mi se savrseno seko.
Kroz smeh su razgovarali a ja sam u soku bila, jer sam upravo shvatila da sam namagarcena i iskoriscena.
-Andjela!! Kako si samo mogla... Droljetino jedna.
-Ajde, ajde znam da si se lozila na Djoleta sta se zalis.
-Da ali kada sam bila peti razred idiote bolesni, ne zelim vise nista da imam ni sa tobom ni sa tvojim bratom.
-Sta je mislis da si nezamenljiva e pa duso sjebala si se, takvih kao ti ima na stotine.

Bile su to zadnje reci koje sam cula jer sam vec bila na stepenicama, jedva silazeci niz stepenice. Cula sam grohotne smehe dok sam izlazila, verovatno su svi znali sta se desilo i smejali mi se. Mozda su cak svi i ucestvovali u tome da me napiju za Djoleta vise nisam ni u sta bila sigurna. Bila sam slomljena, neznam ni koliko je sati bilo, nekako sam uspela u to nedoba da se dovucem do kuce.

Idita rod

    Džoj je osetila da je Ajvi uznemirena. Sela je pored nje i spustila glavu na njenu butinu. "Ne brini, nikad te neću napustiti. Izvini što te nisam poslušala, nikad više neću napraviti takvu grešku." - reče Ajvi i pomilova Džoj po glavi.

    Ajvi je zamišljeno sedela i pila kafu gledajući kroz prozor. Imala je još dosta vremena do polaska na posao. Živela u mirnom kraju Vankuvera. Ulica Greenchain se nalazila odmah uz Charleson i Dog Park uz samu obalu zaliva i na samo 15 minuta pešačenja od bolnice u kojoj je radila kao lekar. Priseti se prošle večeri kada je sa sada već bivšim verenikom vodila žučnu raspravu:
-"Mislila sam da si me prihvatio takvu kakva jesam."
-"Ajvi draga, nikad neću dozvoliti da moja verenica luta divljinama Aljaske. Izbi već jednom tu suludu ideju iz svoje glave!"
-"Čarls, mislim da znaš kolko mi sve to znači!"
-"Znam, ali to ne priliči budućoj ženi poznatog advokata. Uostalom, mislio sam da ćeš Džoj poslati ocu i preseliti se konačno kod mene."
-"Da napustim Džoj?! Ti si lud! Ne mogu bez nje, a volim i svoj dom. Već sam pokušala da ti objasnim da je veridba bila greška. Mislim da bi najbolje bilo da stavimo tačku na sve ovo."
 
    Dok su njene koleginice godišnje odmore koristile na izležavanja i sunčanja na tropskim plažama, Ajvi je svake godine željno iščekivla mart kada se Iditarod održavao.
    Za nju je ovaj događaj imao posebno značenje. Njen pradeda je došao u Noum kao i mnogi drugi zahvaćen zlatnom groznicom krajem 19. veka. Oženio se Eskimkom i ostao u naselju do 1925. godine kada je grad zahvatila epidemija. Zarazna bolest difterija se brzo širila, a zbog vremenskih uslova, transport seruma do grada Nouma organizovan je uz pomoć mašera (Musher -čovek koji upravlja zapregom pasa, gonič). Samo zahvaljujući hrabrim mašerima i njihovim psima njen pradeda je ostao živ.
    Iditarod ili Poslednja velika trka, kako su je još zvali, je trka koja je organizovana upravo u čast ovim hrabrim ljudima, 1973. godine je prvi put održana u obliku u kojem je poznata i danas. Iz Enkoridža, u južnoj centralnoj Aljasci, do Nouma na zapadnoj obali Beringovog mora, svaki tim sa 12 do 16 pasa i njihov mašer prelaze preko 1800 kilometara najsurovijih i najlepših predela koje Majka Priroda ima da ponudi, i to za 10 do 17 dana.
 
    Njena porodica se decenijama bavila uzgajanjem polarnih radnih pasa, a njeni deda i otac su sa svojim psima svake godine iz zahvalnosti učestvovali, kao i svi otali u tom kraju. Iako rođena u Kanadi, Ajvi je svake godine prisustvovala, a ove godine je čak nameravala i da zameni oca u trci. Svo svoje slobodno vreme je provodila u pripremama. Išla je u teretanu, na planinarenje, trčala i trenirala Džoj do iznemoglosti.
 
    Zahvaljujući napornom vežbanju, telo je dovela do savršenstva. Šetajući sa Džoj, privlačila je pažnju gde god da su se pojavile. Ajvi je bila srednjeg rasta, vitka sa lepim grudima i čvrstom zadnjicom. Sjajna crna kosa, malo kose oči i tamniji ten, bili su nasledstvo njene prabake i pravili su divan kontrast dugoj snežno beloj dlaci njene mezimice, ženke samojeda koji je dobila na poklon od oca pre dve godine.

    Svi su joj se divili na hrabrosti i upornosti, svi osim Čarlsa.

    Čarls je bio naslednik poznate advokatske porodice. Upoznali su se na nekoj humanitarnoj zabavi. Privukao ga je njen pomalo divlji izgled, a kao lekar bila je dobra prilika za njega. Neobavezno viđanje je preraslo u vezu, a nakon toga je usledila i veridba. Nadao se da će je na taj način ukrotiti, ali Ajvi nikad nije mislila tako. NIje bila naročito srećna u tom uštogljenom društvu, nije bila ni preterano zadovoljna njegovim ljubavnim umećem, a veridbu je prihvatila samo da ga ne bi dovela u neprijatnu situaciju na zabavi koju je priredio u tu čast ne pitajući je za mišljenje.

    Sinoć su izašli na večeru i posle toga otišli kod njega u stan. Htela je da razgovara sa njim ali je nije slušao. Navalio je na nju i počeo da je skida. Balavio je po licu i vratu i grubo stiskao njene nežne grudi. Nije ga bilo briga da li njoj to prija. Legao je preko nje i ušao u nju potpuno suvu. Pokušala je da se opusti i uživa ali nikako nije uspevala. Čarls joj nikad nije priuštio oralno zadovoljstvo, za njega je to bilo nešto potpuno strano. Pokušala je par puta i da uzme njegov kurac u usta, nadajući se da će mu na taj način pokazati da postoje i druga zadovoljstva osim guranja kurca u pičku. Odbio je sa izgovorom da se od nje očekuje da bude dama, a da kurac puše samo prljave kurve u pornićima. Odustala je od daljih pokušaja, očigledno je bilo da Čarls nema pojma o sexu. Po običaju vrlo brzo je svršio po njenom stomaku, a nju ostavio nezadovoljenu. Uzdahnula je i otišla da se istušira.
Kada se vratila, Čarls je po ko zna koji put je pokušao da je odgovori od njene namere da učestviju u trci. Za njega koji je svuda tražio udobnost i poslugu, bilo je nezamislivo provesti dve nedelje u divljini, prelaziti stepenaste planinske vence, zamrznute reke, guste šume, puste tundre, kilometre vetrom šibanih obala i to na temperaturama daleko ispod nule.
Takođe, nikako nije mogao da prihvati Džoj, a to je Ajvi mnogo smetalo. Ajvi nije mogla da zamisli život bez svoje ljubimice.

     Sad je sve gotovo, nije imala više nikakvih obaveza prema Čarlsu. Nije htela više ni da razmišlja o njemu. Nazvala je aerodrom da poslednji put proveri let za sutradan ujutru i krenula na posao.
Smena joj je protekla neuobičajeno mirno, kao da su i pacijenti hteli da joj olakšaju dan pre polaska u tešku i opasnu avanturu. Uveče se oprostila od kolega i koleginica koji su joj poželeli sreću i krenula kući da se naspava do jutra.

    Put joj je bio dobro poznat. Često je, čak i kolima, prelazila put od preko 5000 km da bi išla kod oca koji se, nakon smrti njene majke, vratio u rodni Noum i pomagao dedi u odgoju i treniranju pasa. Ovog puta nije bila usamljena na putovanju. Bilo je tu ljudi iz raznih društvenih slojeva, a naročito novinara koji su krenuli da bi izveštavali o trci. Naravno, već u avionu bila je obasuta pažnjom i pitanjima, tako da joj je vreme brzo prošlo.

    Stigli su u Enkoridž, najveći grad Aljaske, sa osvetljenim ulicama, autoputem i živim saobraćajem. Obavila je formalnosti oko prtljaga i papira za Džoj koja je jedva dočekala da je oslobode iz kaveza za transport.

    Džoj je veselo skakutala oko Ajvi dok su išle prema hotelu. Odjednom je potrčala prema muškarcu koji je stajao na vratima hotela i razgovarao sa upravnikom. Krenula je da mu se umiljava oko nogu i liže mu ruku.
-"Hej curo, pa to si ti!" - iznenađeno joj se obrati. "Odakle si se ti stvorila? Ako si ti tu, znači da je u blizini i..."- nije stigao da završi rečenicu kad mu se Ajvi okači oko vrata.
-"Bene! Tako mi je drago što te vidim!"- zacvrkuta Ajvi uzbuđeno, ali se sabere i učtivo se pozdravi sa starim upravnikom. Obojica su joj pomogli da se smesti u sobu, razmenuli par reči, a nakon toga se upravnik povukao, ostavivši ih same.
-"Žabice, pretvorila si se u pravu princezu." - nasmeja se Ben i štipnu je za obraz. "Mora biti da taj tvoj princ dobro ljubi."
-"Ma pusti to, to je gotova priča. Nego, pričaj mi o sebi."
-"Nema tu šta puno da se kaže. Pored posla u bolnici, pomažem roditeljima koliko mogu i to je cela priča. Ostavljam te sad, imam nekih obaveza, ali večeras idemo u provod. Skuplja se stara ekipa u gostionici."
-"Ali nisam ponela ništa od stvari za izlaske!" - pobuni se Ajvi.
-"Eh, gradske devojke... Čak i po ovoj hladnoći misle na garderobu." - nasmeja se Ben i ode.

    Kad je ostala sama mogla je da se prepusti mislima. Setila se kako je, još kao devojčurak bila opčinjena Benom. Njihove porodice bile su povezane dugom istorijom. Viđala ga je svake godine na trci i uvek je osećala trnce u njegovom prisustvu. Bio je nekoliko godina stariji od nje, iskusan mašer i Ajvi mu se divila zbog njegove snage i hrabrosti. Zbog njega je i upisala medicinu, priznala je sebi nakon toliko godina. Ugledni lekar crne kose i tamnog tena, izrazito lep, visok i krupan muškarac, bio je na meti svih žena sa kojim je dolazio u kontakt, pa čak i onih udatih. Ipak, iz nekih razloga sve njegove veze su se završvale brže nego što su počinjale.

    "Takav muškarac nam je potreban, zar ne Džoj!?" - nasmeja se i pomilova Džoj koja veselo zalaja mašući repom. "Znam da ti se on jako dopada, kao i meni, ali njega je teško osvojiti." - reče i ode u kupatilo da se osveži.

    Vreme do večere iskoristila je da prošeta po gradu i kupi par suvenira za prijatelje. U jednoj od prodavnica prodavala se garderoba. Bilo je tu svega, od kožnih kaputa, bundi raznih vrsta do džempera sa nacionalnim motivima koje su ovdašnje žene same štrikale. Našla je jednu divnu vunenu haljinu, koju je kupila za večerašnju zabavu. Vreme je brzo proletelo pa se vratila u hotel da se pripremi.

    Ben je zadivljeno gledao u nju. Haljina joj je lepo stajala, iako debela i topla, divno je isticala njene obline. Diskretna šminka joj je isticala oči, a kosu je uplela u dugu pletenicu. -"Najlepši mašer koga sam u životu video! Mi muški moramo da se pazimo da nas misli ne odvedu u pogrešnom smeru." - reče Ben. Ajvi se postidi i pogne glavu iako je znala da izgleda lepo.
"Hvala ti Bene. Ne verujem da vas bilo šta može omesti i skrenuti sa puta. Ipak ste svi vi vrlo iskusni za razliku od mene. Hajdemo, ne želimo da nas društvo čeka."

    Veče je proteklo u dobrom raspoloženju. Pilo se kuvano vino, plesalo, pevalo  i prepričavali se doživljaji od prethodnih godina. Iako je čula sve te priče i dobro se pripremala, opet je pažljivo slušala ne bi li čula još po koji savet koji će joj dobro doći u divljini.
Celo veče Ben nije skidao pogled sa nje i zbog toga je osećala leptiriće u stomaku. Kad ju je pozvao na ples, bila je presrećna. Iako nije ništa govorio, osećala je njegove snažne ruke kako je privlače uz sebe. Osećala je njegovo uzbuđenje na butini, duboko disanje, vreo dah i nemirne ruke na svojim leđima koje je sve jače stežu. Ipak ništa se nije desilo, nije čak ni pokušao da je poljubi, iako je sigurno osetio njeno uzbuđenje kao i ona njegovo.
     Kada je dopratio do hotela, pozvala ga je u sobu ali je on odbio sa izgovorom da mora da se odmara. "Ali otac sa psima dolazi tek sutra popodne, a trka počinje prekosutra."- pokušala je da ga nagovori ali nije uspela.
 
    Legla je u krevet pokušavajući da zaspi ali joj san nikako nije dolazio na oči. Još uvek je osećala uzbuđenje zbog Benove blizine. Bila je sigurna da je želi isto koliko i ona njega, ali zašto ju je odbio?
Misli su joj opet skrenule na Benovo savršeno telo. Maštala je kako je snažno privija uz sebe, kako mu se podaje, kako ulazi u nju udom, koji sudeći po onome što je osetila uopšte nije mali. Spustila je ruku ispod pokrivača i dodirivala se svuda gde je želela da oseti Bena. Uzbuđenje je vrlo brzo dostiglo vrhunac i Ajvi je svršila gurajući dva prsta u vrelu rupicu zamišljajući da Ben prodire u nju.

    Zaspala je slatkim ali nemirnim snom. Ujutru se probudila mrzovoljna i nije joj se izlazilo iz sobe. Uzela je da čita neku knjigu da ubije vreme. Ben je došao da je vodi na ručak ali se njoj nije išlo. Ipak je uspeo da je nagovori i krenuli su do obližnjeg restorana. Događaje od sinoć nisu spominjali zbog čega je njoj bilo još teže. Malo je živnula kad su počeli da pričaju o trci, potrebnim stvarima i planovima za prelaženje rute.
 Posle ručka otišli su da dočekaju njenog oca. Sa njim zajedno gledali su ceremonijalnu paradu psećih zaprega. Nakon toga proverili su pse i potrebne stvari da bi sve bilo spremno za jutro. Pošto je bila prilično umorna zbog prethodne noći, oprostila se od njih i otišla na spavanje.

    Jutro je bilo tmurno i hladno ali se Ajvi ipak osećala odmornom i spremnom. Pošto je prethodnog dana sve spremila, ostalo joj je samo da se toplo obuče, najede se dobro i krene.
 
    Na startu je bilo mnogo ljudi, što meštana što turista i novinara. Osim nje učestvovalo je još žena koje su bile dosta starije i iskusnije od nje. Ostale takmičare su predstavljali muškarci iz svih krajeva sveta, ali njen pogled je tražio samo jedan lik. Zbog velike gužve nije ga videla i bilo joj je žao što mu nije poželela sreću.
Nakon izvršene kontrole od strane sudija, trka je mogla da počne. Ajvini psi jedva su dočekali da potrče. Među njima se nalazila i Džoj bez koje Ajvi nije htela ni da pomisli da krene. Sve pse je njen otac posebno trenirao, bili su to jaki, izdržlivi i poslušni psi. Ajvi i Džoj su ih dobro poznavale. Kako Džoj nije bila stalni član čopora, nije mogla da bude vođa. To mesto je zauzeo Maks, iskusni petogodišnji haski kojem je ovo treći put da je na čelu zaprege.

    Tokom trke timovi prolaze kroz manje gradiće i domorodačka sela, ali veći deo rute je zapravo trka kroz šumu i nenaseljene površine. Takođe, postoje punktovi sa lekarskom i veterinarskom ekipom gde se timovima doprema hrana. Iako imaju svu moguću pomoć, mašeri i njihovi psi su prepušteni sami sebi, što u divljini može nositi i veliki broj opasnosti.

     Kako svaki mašer bira tempo trke koji mu odgovara, Ajvi je zbog svog neiskustva odabrala da veći deo rute pređe danju. Prvu etapu je prešla bez većih problema jer je razdaljina između naselja bila manja i priroda pitomija. Nakon polaska iz doline Matanuska kod Wasilla, napustivši autoputeve i naseljenu oblast, krenula je da se penje preko venaca Aljaske.

     Padao je mrak i morala je što pre da nađe zgodno mesto da postavi šator. Do sada je uvek nalazila mesto u blizini nekog od takmičara koje je sretala uz put. Svi su je rado prihvatali i pomagali joj, a ona se u društvu osećala mnogo sigurnije. Sada kao za inat nije bilo nikoga, ali nije se obazirala puno na to. Našla je zgodno mestašce gde će ona i psi biti zaštićeni od vetra i moguće mećave. Maks i ostalih 12 pasa je spavalo napolju ali njena mezimica je redovno bila uz nju, čak i u šatoru.
    Dok je postavljala šator, upalila vatru, hranila pse i pripremala sebi večeru, uveliko je pao mrak. Razmišljala je o Benu, pretpostavljala je da je sigurno već daleko ispred nje. Ušla je u šator, raskomotila se i zavukla u vreću za spavanje. Džoj se smestila uz nju, i tako su zaspale.
 
    Iz sna je trglo cviljenje pasa i zavijanje vetra kroz smrznuto granje. Mećava je stigla iznenada. Brzo je navukla čizme i jaknu i izašla da obiđe pse. Sve je bilo u redu za sad, ali je počeo da pada sneg, a vetar je snažno duvao. U daljini je čula lavež pasa, a Džoj koja se do tad nije odvajala od njenih nogu pojuri u mrak. Na svega par metara od sebe ništa nije videla od snega i vetra koji joj je šibao lice. Ajvi je uzalud vikala za njom, kad ugleda slabo svetlo koje se približavalo. Iz mraka se pojavi Džoj, a odmah za njom i pseća zaprega.

-"Ben! Otkud ti?!" - povika Ajvi. Brzo  mu je pomogla da zbrine pse i zajedno su ušli u njen šator. Mećava je bila sve jača tako da se nisu ni trudili da podižu i drugi šator.
-"Mislila sam da si daleko ispred!" - reče Ajvi dok mu je grejala večeru na maloj plinskoj boci.
-"Bio sam, ali jedan od mašera je imao nesreću pa sam ostao sa njim dok nije stigla pomoć." - odgovori joj.
 
    Nastala je tišina. Neka čudna napetost je vladala među njima dok su pili čaj koji je Ajvi u međuvremenu skuvala.
-"Mogu li večeras prespavati pored tebe?" - prekide tišinu Ben.
-"Naravno! Kakvo je to uopšte pitanje?"
-"Ne želim da me pogrešno shvatiš..."
-"Ali ja želim da provedem noć sa tobom." - reče Ajvi i pognu glavu svesna kako su zvučale reči koje je upravo izgovorila.
    Polako joj podiže glavu uhvativši je za bradu i zagleda joj se u oči. Zatim joj nežno dodirne usne svojima. Konačno su se poljubili! Bio je to najnežniji i najlepši poljubac koji je u životu dobila.
Polako je spustio i legao pored nje. Ljubio je sve strasnije, a ona mu je odgovarala. Zavukao je ruku ispod njenog džempera i mazio je po stomaku i grudima. Ježila se od njegovih dodira. Otkopčao joj grudnjak i prstima gnječio ukrućene bradavice. Tiho je ječala željna njegovih dodira. Želela ga je, jako, odmah tu u divljini hladne Aljaske gde kilomerima nema žive duše, a mećava divlja nad njima.
Želeo je i on nju, želeo je da usnama istraži svaki milimetar njene kože ali bio je svestan da je to u ovom trenutku nemoguće. Skinuo joj je pantalone i gaćice, ostavljajući je u džemperu i debelim vunenim čarapama. Brzo je svukao sa sebe sve osim potkušulje sa dugim rukavima, legao preko nje i pokrio ih vrećom. Raširila je noge koliko je bilo potrebno da se Ben smesti između njih i nestrpljivo izdizala kukove njemu u susret. Mazio je vrhom uda njeno međunožje, dodirivao klitoris i trljao se duž njene pičkice.
"Uhh toliko si vrela da ćeš otopiti ceo Severni pol." - reče Ben polako prodirući u njen usijani vulkan. Ušao je u nju do kraja i zastao na trenutak. Ajvi je tiho stenjala tražeći da nastavi. Posle svega par uboda, osetila je konačno olakšanje. Svršila je na kurcu posle dugo vremena. Ljubili su se strasno, a Ben je nastavio sve brže da se zabija u nju. Na svaki novi nalet vetra se stresla, ali ne zbog hladnoće već zbog zadovoljstva koje joj je donosio Benov tvrdi kurac. Nije bilo mesta za vratolomije i menjanje poza, ali je Ben bio iskusan ljubavnik. Izluđivao je menjanjem brzine i jačinom prodiranja. Ljubio je po vratu i mazio njene grudi, štipkao joj bradavice. Svršavala je kao nikad u životu. Naslonjen na lakat jedne ruke zavukao joj prste u kosu i lagano je stegao, a drugu zavukao ispod njene guze. Zabio joj jezik u usta i ubrzao tempo, što ih je oboje dovelo do eksplozije. Svršili su zajedno dok je Ben punio njenu picu i tako gasio požar među njenim nogama. Iscrpljeni, zaspali su zagrljeni dok se mećava stišavala.

     Jutro je bilo hladno ali vedro. Od noćašnje mećave trag je ostao u vidu novog sloja snežnog pokrivača, ali i posebnog sjaja kojim je zračila Ajvi. Nisu imali vremena za analiziranje prethodne noći. Morali su da požure jer ih je čekao dug spust niz planinu McKinley.

    Zajedno su nastavili put, prelazeći sve prepeke. Veličanstvena reka Yukon vodila ih je zapadno kroz arktičku tundru. Ben je bio jako ćutljiv muškarac, ali njih dvoje su se savršeno razumeli i bez suvišnih reči. Pobeda na trci više im nije bila prioritet. Preko dana su se međusobno utrkivali i začikivali, a noću strasno vodili ljubav okruženi belom pustinjom.
 
    U jednom od gradića na koji su naišli, Ben ju je zaprosio uz večeru i sveće. Naravno, sa radošću je prihvatila.
Noć su proveli mekom krevetu. Jedva su dočekali da se osete gola tela jedno uz drugo. Uz toplu vatru kamina, dugo je ljubio svuda po telu. Konačno je mogao da spusti usne svuda gde je do sada samo zamišljao. Podigao je njene noge na svoja široka ramena i zabio glavu u njeno međunožje. Nežno je prelazio jezikom preko već vlažnih usmina i nabreklog klitorisa izazivajući talase uzbuđenja kod Ajvi. Svršila je na njegovom jeziku glasno jecajući.
Konačno je bio red na nju da mu se oduži. Uzela je njegov tvrdi kurac u ruku i polako prelazila vrhom jezika po najosetljivijim delovima. lizala ga je i grickala celom dužinom. Uzela je glavić u usta i sisala ga poput lizalice, a jezikom ga masirala. Gutala ga je željno sve dok joj nije napunio usta spermom.
Nastavila je da ga ljubi i oblizuje sve dok opet nije dostigao punu veličinu, a zatim se izdigla iznad njega i vrelom picom nabila na njega do kraja. Mešala je i nabijala se dok joj je Ben ljubio sise i uvrtao bradavice. Ni sama niije znala koliko je puta svršila na njegovom kurcu.
Bio je izuzetno izdržljiv i pažljiv. Umeo je da zadovolji ženu, nije mislio na svoje zadovoljstvo nego samo kako da njoj bude što lepše. Te noći su izmenjali sve moguće poze i zaspali tek pred zoru. Narednog dana nisu ni izlazili iz kreveta. Uživali su jedno u drugom celog dana i narednu noć.

    Iako je Ben bio favorit za pobedu, u Noum su stigli poslednji. Nije im bilo žao, osvojili su ljubav za ceo život i Crveni fenjer koji krasi njihovu spavaću sobu.