subota, 1. rujna 2018.

Komšinica je htela da mi se oduži

Živim u jednom mirnom susjedstvu gdje ima jako puno usamljenih dama i gospođa. Kako živim sam uvijek bi mene zvale za neku pomoć oko nošenja stvari, popravaka, itd. Bilo je jedno glupo subotnje popodne ja sam došao s posla jeo i izvalio se na kauč da pogledam neku utakmicu na televiziji.
Odjednom netko zvoni na vrata. Ja otvorim a ono susjeda Ana. Ana je bila zrela i seksi gospođa u nekim srednjim četrdesetim godinama, malo punija ali s velikim sisama i velikom guzicom. “Hej susjed jel mi možeš pomoći odnijeti fotelju u podrum? “Naravno da sam pristao. Rekao sam: “Samo da se obučem i za 5 minuta sam kod vas. Obukao sam se brzo i sišao na drugi kat da odradim to i vratim se kući gledati tekmu. Pozvonim ja a susjeda Ana samo u tajicama i nekoj prozirnoj majici iz koje velike sise ispadaju.
“Uđi, uđi… fotelja je u dnevnoj sobi.” – rekla je. Ja uđem uzmem fotelju, ključ od podruma i krenem nositi. Fotelja je bila prilično lagana ali ipak velika tako da sam se namučio ali sam ipak uspio ju odnijeti. Kad sam to obavio krenio sam gore da vratim ključeve. Pozvonim, otvori Ana, ja da ću odmah predati ključeve a ona: “Ajde, pivo sam otvorila, valjda si bar to zaslužio ako ne i nešto drugo” – smješkajući se. Odmah sam pomislio o čemu se radi ali ajde popit ću pivo ionako je tekma pri kraju. I tako sjednem ja na kauč, pivo sipam u čašu i dođe i Ana ali ona je pila vino. Sjela je pored mene a njene sise su bile točno pored mene gledale su mene ali bogami i ja sam njih. I tako pričali smo neke glupe nevažne teme kad je u jednome trenutku rekla: “Sviđaju ti se?” Ostao sam bez teksta i zacrvenio se. “Ajde probaj ih” – rekla je Ana. Odmah sam ih počeo mjesiti a tako su bile velike i sočne. “Mmmm… tooo… cuclaj mi sise..” Odmah sam skinuo njenu majicu i počeo cuclati njene već tvrde bradavice. A ona je lagano trljala moj ionako tvrd kurac. Kad sam iscuclao sise i izmjesio ih ustao sam se skinio trenirku i rekao:
“A ovo je za tebe”. I ispao je moj nadignuti i tvrdi kurac a ona ga je vješto počela pušiti. Gutala je i pušila kurac tako dobro da sam mislio da sam u svemiru. Gutala je i gutala kad je rekla “Lezi macane ja ću tebi pušit tvoju kurčinu a ti meni malo pripremi picu za jebanje”. Legao sam skinuo tajice a njena velika guza i pička su ispale.
Odmah sam turnio jezik u picu a prstima ravno u šupak. Lizao sam i lizao njenu picu i masirao i bušio šupak s prstima. Bili smo u toj pozi kad je samo se digla i počela se nabijati na kurac. “Aaaa, izjebi meee… hoću da me dobro iskaraš… !! ! “Tako se žestoko nabijala da sam mislio da ću eksplodirati. Jebala me kao zvijer kad se naguzila i rekla”Želim ga u šupku! Izjebi svoju susjedu Anu u guzu! “Ustao sam se i lagano ga turnio u šupak. Prvo polako a onda jače i jače. Jebao sam ju s guza i pljeskao jako po njenim velikm guzovima. Jebali smo se tako oko 3 minute kad sam ja osjetio da ću svršit. “Aaaa… svršit ćuuu… “A ona se okrenula i stavila ga između sisa i tako da dobro izdrkala do svršavanja. Cijelu sam ju poprskao sa spermom. A ona ga je još malo popušila i počistila. Nakon toga goli smo sjeli i zapalili cigaretu malo odmorili a Ana je samo šapnula”Želim se još igrati s tvojim kurcem”! Uhvatila ga i počela opet pušit i drkati sa svojim sisama ja sam uživao i kurac mi je postao tvrd i spreman za akciju. Ali onda je tako dobro drkala sa sisama da sam odmah svršio po njoj opet. Nakon toga ja sam uhavtio nju za guzove i zabio jezik u pičku i lizao je dok i ona nije svršila i pustila sve sokove po meni.
Poslije sam zaspao i tek sam se ujutro probudio u njenom stanu. Ali to je za drugi pu

ZGODNA MAMICA

Imam dvadeset i sedam godina i završio sam medinicu u Zgarebu ima par godina ali nažalost nisam mogao odmah da pronađem posao. Jednom prilikom mi je ponuđen posao u jednom malom fudbalskom klubu da radim kao njihov doktor i fizioterapeut. Pošto volim sport uopšte a i trenirao sam fudbal pristao sam. U klubu sam bio prihvaćen jako dobro, klinici su slušali moje savjete.

 Prilikom jedne utakmice nam se povrijedio jedan mališa. Pružio sam mu pomoć i na sledećem treningu je došao sa svojom mamom Jasminom koja mi se htjela zahvaliti. Upoznali smo se i ona mi se na prvi pogled jako dopala. Bila je to žena koja je imala oko trideset i pet godina, tek nedavno razvedena imala je samo jedno dijete. Imala je jako vitku liniju, dugu plavu kosu, sise odlične veličine dobre četvorke a noge i guza su bila posebna priča.

Voljela je da nosi jako uske majice a dolje je nosila uske trenerke pa bi njena linija dolazila do izražaja. Jako me je palila da bi mi se kurac odmah podigao. Imao sam jako veliki kurac dug otprilike oko osamnaest cenitimetara ali jako debeo.

Poslije jednog popodneva trener mi je prišao i rekao mi da se spremim jer ujutru idu na turneju koja traje pet dana. Pristao sam i sa nama je i krenula Jasmina jer je pazila na klinca. Kada smo došli u hotel zatekao nas je problem sa sobama tako da je Jasmina završila u sobi sa mnom. Nije mi smetalo nego što više i željan sam je bio vidjeti u brusu i gaćicama. Došla je noć ja sam prvi legao a ona se otišla tuširati i za jedno pola sata legla do mene na krevet. Imala je jako opojan miris na sebi koji mmi je pomutio um. Počela mi je pričati o svom mužu kako je varao sa mlađom od nje a ona njemu nije vraćala za to.

U jednom trenutku dok je pričala primakli smo se jedno drugom toliko blizu da su nam se usne same dotakle. Počeo sam da je ljubim nježno. Nije se bunila. Polako sam rukama pošao ka njenoj pici, koja je već počela da mokri. Ušao sam jednim prstom u nju a već je počela da stenje. Samo mi je rekla da nastavim da ne stajem. Dok mi je to rekla njena ruka je bila na mom kurcu koga je uveliko drkala. Rekla mi ja da imam jako veliki kurac i da želi da ga proba večeras. Nisam imao ništa protiv nego sam samo nastavio da je jebem prstima. Poslije jedno par minuta skinula je sve sa sebe i njene sise su slobodno pale, prišla je ustima mome kurcu i počela ga lagano pušiti. Uvlačila ga je u usta koliko je god mogla, zatim bi prelazila na moja jaja koja je prvp lizala a potom uvlačila u usta. Nisam više mogao da izdržim nego sam joj rekao da legne na leđa i raširi noge. Poslušala me je a ja sam prinio moj kurac na otvor njene pičke iz koje je sada uveliko curilo. Prvim ubodom osjetio sam da je jako uska a ona je već počela sve jače da stenje i dahće. Nogama se obuhvatila oko moje guze a noktima je parala moja leđa dok sam je jebao sve jače i jače. Na uvo mi je šaputala kako do sada je niko ovako dbor nije jebao i da ne želi da prestanem je jebati. Na tu samu pomisao sam ubrzao ritam koliko sam mogao da se krevet ispod nas počeo jako tresti. Moja jaja su udrala u njenu pičku i sada već se počela derati i moliti me malko da usporim. Nisam htio da usporavam već sam nastavljao sve divlje da je jebem da je na mom kurcu ispod mene poskakivala sa kreveta.

Nakon jedno dvadeset minuta iz njene pičke je počelo da izlazi kao iz hidranta od vode. Svršila je jako uz ogroman krik. Ja sam je nastavio jebati još jedno pet minuta i poslije toga sam ga izvadio i svršio po njenim lijepim sisama. Ostali smo ležati zajedno jedno pet minuta a potom se otišli zajedno istuširati gjde mi ga je još jednom dobro popušila. nastavili smo se jebati tokom tih pet dana redovno.

Milf komsinica

Komšinica ima 45, ja 27 godina. Jednog popodneva me je pozvala na druženje jer joj muž nije kod kuće već neko vreme. Otišao sam , znajući šta me čeka.
Bila je u dnevnom boravku obučena u bade mantil. Poljubio sam je u obraz i seo pored nje. Ona je ustala i pozvala me u kupatilo da se zajedno istuširamo. Ušao sam za njom u kupatilo i ona je skinula bade mantil i počela da pusta vodu. Dok je ona namestila vodu, ja sam se svukao i počeo da joj mazim guzu. Kurac mi se polako dizao, ušla je u kabinu i pozvala me.

Počeli smo da se ljubimo dok je voda padala po nama kao kiša. Mazio sam i grickao njene bujne grudi, ljubio njen stomak i na kraju sišao do ribice. Lizao sam je polako i nežno, uživala je, nabijala mi je glavu, svojom rukom među noge.

Ustao sam, podigao njenu nogu i stavio svoj kurac u njenu vrelu pičku. Nabijao sam ga spreda sve jače i jače, uživala je i počela brzo da stenje. Izvadio sam ga polako i okrenuo je ka zidu, stavio sam ga od pozadi i počeo da je jebem i da joj mazim sise. Tražila je da je udaram po guzi, volel je to i njeno se uživanje osjetilo u pokretima koje je pravila.

Počela je da iz tuša izlazi hladna voda i tada smo odlučili da se osušimo i odemo u sobu. Otišli smo u sobu, potpuno goli, legao sam na krevet, ona je legla do mene. Uzela je moj kurac u ruku i počela da ga drka. Stavila ga je u usta a on je tako prijatno rastao u njenim ustima. Sela je na moj kurac i počela da Meša guzu, nabijala se sve jače i jače sise su skakale na sve strane i svaki njen pokusaj da ih pokupi je bio uzaludan. Stiskala ih je i nabijala mi jednu po jednu u usta.



Oborio sam je na bok, podigao jednu nogu i ubacio moj kurac koliko sam jače mogao. Jebao sam je snažno a ona mi je samo rekla da želi moju vrelu spermu u ustima. Kada sam bio blizu izvadio sam ga i nabio u njena usta, da proguta svaku kap koju sam ja cedio. Bila je vesela kao devojčica