subota, 11. rujna 2021.

Razvojni put mladog jebača 14

Posle jebačine sa Danicom , mislio sam da je ceo svet moj. Završio sam školu , i bio spreman da se sav posvetim  njenom veličanstvu pički. Leto je bilo u punom jeku i svakodnevne kombinacije alkohola ,a ponekad i drugih vrsta uživanja su bila skoro konstantna. Kako su ta dešavanja irelevantna za ovu priču ,njih  ćemo preskočiti.

-Dobio si poziv da se javiš  u vojni odsek, izgleda da ideš u vojsku. Sine tebe još samo to može spasiti ,teške stranputice kojom si krenuo.- rekla mi je majka jedno jutro dok sam se lečio od jutarnjeg mamurluka.

Otišao sam i saznao da mi je ostalo još samo mesec i po dana .Jebenih 45 dana ,sad kad sam počeo uživati u svim blagodatima mog jebačkog života. Stevan mi donosi vest , da idemo svi na Mirelin  18-ti rođendan . Direktor i Danica su nas obavezno zvali.Mene automatski obli  neka  milima i zatreperi mi oko srca. Odmah mi na um pade stara jebaljka i kurcolomka.Onda nastaje opšte rasulo u kući , jer je majka rekla da joj ne pada na pamet da ide kod te kurveštije ,jer joj  u životu ne treba(a meni je samo ona trebala).Dosta joj je svega , i mene i Stevana i da jedva čeka  da umre jer je mi živu sahranjujemo. Bilo mi je žao što je vidim takvu, i rekao sam ćaletu da idemo nas dvojica i da je tu kraj. Nisam dao da je više maltretira. Polako sam postajao i samostalan.

Komunistički bogataši nisu bili ništa drugačiji puno nego ovi danas,samo malo manje osioni i bahati , što se ne može reći za njihove žene. Lova i položaj uvek prouzrokuju neverovatnu sexualnu želju. Tako je bilo od kad je sveta i veka , i tako će i biti.Znao sam da će pasti neka jebačina , bar sa Danicom ako bude prilike .Mirela me nije ni interesovala ,premda bih je izjebao sa merakom ako bi mi dopala šaka. Bojao sam se da se ne osramotim ako nešto namesti m na kurac  ,pa sam dva dana jeo samo med i orase .To je kao bilo dobro za potenciju, ali meni je bilo muka  od toga.Možda sam previše pojeo. Taman kad smo trebali krenuti ,jave ćaletu da je izbio manji požar  u kuhinji hotela i da mora ostati to da sredi . Video sam da je baš bio popizdeo , jer sam ostao samo ja da spasem čast porodice.  Sine ,počeo je ,molim te nemoj napraviti neko sranje . Znaš da se ponašaš kad treba ,tako da ih treba ispoštovati . Nemoj navaljivati na onu malu ,ako ti dođe baš žuta minuta ,karaj Danicu . Slobodno je pitaj ,ona je prava jebaljka.

-Jel to zato što si je ti jebavao ,pa je sad meni podmećeš- likovao sam što sam starog držao u šaci , nije ni sanjao da sam već  pumpao staru milfaču.

- O bože kakvog sam kretena napravio,ništa se sa budalom ne možeš dogovoriti- Stevan je bio već na kraju živaca.

-Dobro ,ajde biće sve u redu –
-Nadam se sine ,nadam se -

I tako ti ja odem na taj rođus u drugi grad gde su oni živeli , Stvarno su me lepo dočekali i Direktor i Danica . Predao sam poklone Mireli i usput joj šapnuo ljubeći je u obraz :
-Jebaću te kad tad –
-Samo sanjaj moronu –i ona mi je šapatom odgovorila između poljubaca .

Kocka je bila bačena .Međutim ko i sve drugo u mom životu ,ništa nije išlo kako sam ja isplanirao već kako  sudbina odluči.
Nema dobre žurke bez pića. I to je činjenica. U restoranu , ali i u mojoj glavi vladao je haos. Morao sam da izigravam dobricu , a sam pogled na tone pičetine oko mene me dovodio do ludila. Stare ,mlade lepe one malo manje lepe , sve su bile moj predmet pažnje. U jednom momentu se pored mene stvori Danica .

-Lepi moj,imam za tebe jedan zadatak .Tu su mi sestra iz Inostranstva sa njenom prijateljicom , pa ako hoćeš da učiniš svojoj teta Dani ,da im se malo nađeš pri ruci .

-Pa jebi ga Dano, nisam ti ja lift boj I ja bi da se malo  da se zabavljam ovde .
-Mali ne seri puno ,I radi kako ti kažem- tiho odgovori i namignuvši  uhvati me za dupe.

Mojoj sreći nije bilo kraja jer sam mislio da ću ga opet uvaliti staroj jebaljki.  Posmatrao sam veselo društvo na podijumu ,kako se guraju u ritmu muzike.Muzika je bila živa ,vesela I velik broj prisutnih je već bio na nogama. Onda sam video dve žene kako idu prema meni .Hodale su pravo jebozovno ,hjišući I uvijajući kukovima.Bile su po mojo pretpostavci u najboljim godinama ,oko četiri banke.Imale su poželjna  jedra tela ,sa zanosnim oblinama. Primetio sam da razmenjuju kurtoazne pozdrave sa svima .

-Drago nam što smo te našli .Ja sam Danina rođaka Mira ,a ovo je moja druga Anka . Ti si nam određen da nam praviš društvo , a lepotane .
-Eto kad se mora- rekao sam najgluplju stvar u tom trenutku.

Sele su  pored mene i odmah su počele da me zajebavaju. Gurkale su se I došaptavale , dok smo u međuvremenu sve češće nazdravljali .U glavi mi je bubnjalo .Nisam imao nikakvih ideja čime bi ih zabavio , ni o čemu bi razgovarali . Jednostavno bio sam potpuno zbunjen .

U neka doba kad je žurka bila na vrhuncu Mira progovori :
-Joj pa mi smo zaboravile kutiju sa poklonom u sobi –
-Kako da ga nosimo u ovim štikletinama –odvrati Anka .
-Pa imamao našeg Mirka , jel da srećo da ćeš da nam pomogneš –
-Dobro ,pomoću da to donesete – rekao sam dobrodušno u svoj svojoj mlađanoj naivnosti.
-Dođi u hotel u sobu 145,idemo mi da ga upakujemo .

Kako bi vam ga ja spakovao ,mislio sam ,dok sam ih gledao kako vrckajući odlaze.Ostao sam još malo I video Mirelu kako pleše sa onim njenim đikanom od momka .Sam sam sebe iznenadio što sam bio ravnodušan prema tom prizoru.
Soba je bila lepo uređena . U ćošku je stajao stolić sa dve fotelje, krevet  je bio na sredini .Ušao sam polako ,a ono što sam zatekao me šokiralo . Danicine prijateljice ,su sedele u foteljama samo u gaćicama i imale pogled gladnih zveri .Sise su se klatile, naslonjene na stomake. Bile su jebozovne do bola ,prave  matore udaraljke.  Do pola popijena flaša viskija su bile znak da nisu gubile  vreme.
-Mirko što si tako preplašen- pitala je Mira  .

-ja..ovaj...ne plašim se ..-počeo sam mucati  i pomislio šta te snađe nesretni mučeniče.

-Je li ti neugodno?-grleno priupita Anka.- ili ti smeta kako smo obučene tj. što nismo  obučene.

Prasnula je u smeh.Stavila mi je ruku na nogu. Polako trljala farmerke ,sve bliže međunožju. Istog trena  to učini i Mira sa svoje strane .Počele su mi izbijati grašci znoja , a kurac ukrućivati.Pogledao sam prema ogledalu na zidu , a oči su mi bile kao ping-pong loptice. Mira je već bila zaronila rukom do kurca i jaja,grebuckajući ih  svojim negovanim noktima . Anka  je stajala raširenih nogu, a sise su joj se dizale i spuštale od uzbuđenja.
-Onda  mali je li sada bolje?

-Da gospođo ,ovaj ...jeste ...-progovorio sam ,a najrađe bi pobegao . Plašio sam da se ne osramotim.

Oči su mi bile prikovane za Ankinu pičku u tesnim gaćicama odakle je nekoliko dlačica je stršalo napolje. U međuvremenu mi je Mira skinula farke.

-Ne srami se lepotane ,Da vidimo čme je to Danka bila zadovoljena .Joj kako volim pušiti debele kurčeve.

Nije gubila vreme već  je kleknula  i obuhvatila  mi glavić i pravila pućkave zvukove usisavajući kurac koliko god je mogla dublje. Svidelo joj se i žustro ga je obuhvatila punašnim usnama, žestoko ližući i sisajući.  Za to vreme mi je Anka nabila svoje sisurine u lice , i naredila mi da ih sisam. Jagodaste bradavice su bile rumene i nabrekle od uzbuđenja. Sisao sam ih kao da mi je zadnje što ću uraditi na ovom svetu. Uzela  mi je ruku i stavila na svoju uzdrhtalu pičku,sada sasvim mokru i punu sluzi.Ovo je bilo savršenstvo ,dar od bogova .Dve rasne kobile  i ja napaljeni ždrebac , igrali su predivnu igru

-Spremna sam za tebe pastuvčino moja –gugutala je Anka .
-Ne prvo ja ,meni moraš dati prvoj kurac- povikala je Mira.

Anka je osetila da je prijateljičine dobro utrenirane usne stavljaju u podređen položaj. Gurnula me je na kauč  ,nadajući se da će Mira  ispustiti kurac iz usta  ali je ova udvostručila svoje napore i rad na mom vršnjaku . Glava joj se bacakala sa jedne na drugu stranu ,prebacujući ga sa jednog obraza na drugi. Videći da je đavo odneo šalu ,Anka mi sedne svojom mokrom i dlakavom pičkurinom na lice .

-Liži me ,liži mi pizdu ...oh to mi radi joj kako to volim.
-Samo me jebi . Pička mi je tako vlažna ,kako mi treba taj debeli kurac ....jebi teta Miru ..jebi staru kurveštiju  ...aaaaahhhh-

Zabijao sam ga do balčaka. Glatko sam ulazio i izlazio. Baš sam je zdušno jebao ,kao životinja uživajući u svakom njenom jecaju, u svakoj kapi pičkinih sokova koji su iz nje tekle u potocima.Anka je bila u predinfarktnom stanju dole na zemlji, pokušavajući doći do vazduha od orgazma . Sisao sam klitoris ,lizao šta sam stigao ,iz dubine pičke do  guze , a ona mi je stiskala nogama glavu sve jače i jače . U međuvremenu se Mira popne na kurac i uvuče  ga u svoje dubine. Kurac je glatko klizio u podmazani kanal .Svaki dodatni pomak prema dubini nas je lansirao u novu i višu jebačku orbitu.
-Jebi me...jebi me...liži me....liži me..-odzvanjalo je sobom.

Više nisam mogao ,počeo sam pucati spermu u Miru, a Anka osetivši da se tresem obilato me počela zalivati svojim picinim sokovima .
-SVRŠAVAAAAAAM I JAAAA-urlala je Mira, tako da smo svo troje svršavali skoro istovremeno . Ko je to doživeo zna o čemu pričam.

Ostali smo ležati u istim razvratnim položajima . Posle nekoliko minuta ćutanja ,Anka progovori:
-Jebi se kučko ti si dobila kurac ,a ja jezik, idemo ponovo. Ajde mali , šta si se stiso ko makovi kec . Nismo ti mi one tvoje male fufice . Nama treba kurčekanja.-

Ova druga je prasnula u smeh. Potom i ja ,moleći boga da mi bude u pomoći .Danica je bila jebaljka ,ali ove su sve nadjebale .  Ostalo mi je da se uzdam u med i orase.
Skočila je sa kauča i stajala je potpuno gola , a njene pičje usnice podrhtavale su od uzbuđenja .Ugurala je dva prsta u picu i počela raditi njima napred nazad . Drugom rukom je masirala bradavice . Lice joj je bilo iskrivljeno od strastvene razbludnosti. Za to vreme mi je Mira počela drkati kurac . Dok mi ga je trljala ,počela me ljubiti, sisati resicu uva , a potom ugurala jezik u školjku .Kurac je bio opet kao kamen. Neverovatno  iskustvo .Anka je klekla četveronoške na  krevet i rekla :

-Jebi me .Treba mi kurčina !
Pička joj je šljapkala od vlažnosti. U trenutku kad sam ušao u nju visoko se propela .
-Zaboga tako mi to treba ,treba mi ....

Bila je u drugom svetu , svetu užitaka i kurčine. Mira je ležala na krevetu i trljala pičku ,gledajući me u pravo u oči. Jezikom je oblizivala usne kao da puši neki nevidljivi kurac . ,,Ostavite malo kurca i meni ,,
Uhvatio sam Anku za sise i stiskao bradavice. Vrištala je u zanosu  doživljavajući vrhunac za vrhuncem. Radila je radnju kao poludela. Pička joj je radila kao klipnjača, usisavajući moju kitu.  Mira videvši da je jebačina pri kraju i da će možda  ostati bez kurca drugi put ,skoči na nas i odgurne Anku . Legne na leđa i raširi noge . Prislonio sam glavić na njenu uspaljenu pičku i oprezno ga počeo gurati. Bez problema

-Oseti kurčinu u sebi ...ti trula kurvanjska kučko- i ja sam već bio kuražan ,pomalo ponet atmosferom .
-Da ...zovi me kako hoćeš ...vređaj moju pičku ....samo me jebi .....svršit ću ....Ahhhhh- u ekstazi je bila Mira .

Gurao sam ga jače i dublje,  ako se uopšte moglo govoriti o dubini njene pičke. Hteo sam da ućuti, hteo sam je kurcem ućutkati i zarivao sam ga kao plug u njivu, jače i jače, uvek na rubu svršavanja, ali dovoljno pribran da je još  ne zalijem spermom... Vrtela je guzovima, znojna i napaljena, daščući sve teže, isprekidanije. Ritala se kao da mi želi otrgnuti kurac i zadržati ga zauvek u sebi. Obuhvatio sam joj sise šakama, gnječeći joj bradavice prstima.
Svršili smo istodobno. Eksplodirao sam čim sam osetio da lavina njenih sokova teče niz moja jaja.Osetio sam kako mi je sperma briznula u nju. Ta vrela tečnost udarila je o zidove njene materice i produžila joj žestok orgazam .
Svi smo bili u delirijumu . Ležali smo tako neko vreme, a zatim se s mukom pridigli i otišli osvežiti duše i tela šetnjom do restorana gde je žuraja još trajala.

Razvojni put mladog jebača 13

Šta sad pomislio sam .Mozak mi je radio 300 na sat . Stavio sam Emini ruku na usta i pokazao joj prstom da bude tiha i mirna.

-Gde si ,znam da si ovde –
Izašao sam i pogledao je . Bila je predivna , vitka sa prelepim telom i zlatno žutom kosom koja je letela oko njene glave. Ali oči ,one su odavale đavola u ljudskom obliku , taj pogani sjaj u njima , koji je pokazivao da se voli igrati sa ljudima.

-Mogu li ja ići slobodno u toalet ili i to gospođici smeta- rekao sam podrugljivo.

-Nije kulturno onako otrčati iz društva –

-U redu idući put ću da pišam tebi pod noge ,pa se nadam da ćeš biti zadovoljna – polako mi je sve više išla na živce.

-Dobro de što si odmah na kraj srca  ,nećemo se valjda odmah svađati .

Onda se desila moja potpuna propast. Emina je kihnula u kabini .
-Šta je to , pa mi tu imamo još nekog.

Bez ikakvog pardona otvorila je vrata, premda smo se nalazili u muškom delu , i naravno našla je onu nesrećnicu unutra.
-O vidi vidi, ko se to nama ovde zabavlja . Kurvica i ovaj razbludnik .Gotovi ste . Sad ću sve da ispričam .

Pukao mi je film uhvatio sam je za kosu i rekao joj da ako bude nešto progovorila da ću je zalepiti za zid. Vidno se uplašila ,a Emina me uhvatila za ruku i molila da je pustim jer će dobiti otkaz. Pustio sam je ,ionako mi ništa drugo i nije preostalo . Otišao sam iz hotela besan kao ris. Nisam znao šta da očekujem . Sve su opcije bile u igri ,jer je Mirela bila spremna na sve . Kad je Stevan stigao kući, stvarno sam očekivao oluju . Međutim , bio je veoma dobro raspoložen .

-Vidi sine (kad sam to čuo mal me nije šlog udario, nije to davno spomenuo) , direktor je veoma zadovoljan i velike su šanse da opet dobijem mandat upravnika . Molim te da sutra malo provozaš malu i direktorovu ženu brodićem ,a treba i njen momak da dođe . Budi im na usluzi ,nemoj nešto da zajebeš molim te .
Znao sam da mi ona veštica nešto sprema , i da postoji dobar razlog zašto nije nikom ništa rekla o događajima u toaletu. Kako je bila jebozovna , nisam bio načisto da li je više mrzim ili je više želim , to je bila mrtva trka u mojoj glavi. Odlazio sam svako malo u kupaonicu drkati, da barem malo smirim napetost u gaćama . Da ne poludim od razvlačenja kurca ,izašao sam napolje da bar spremim brodicu za sutra . Leto na Jadranskoj obali, je zapravo bila samo  paklena vrućina. Znoj. Užareni asfalt.

Odvratno. Mislim da je neverovatno što i zašto ljudi iz fino klimatiziranih država tadašnjeg zapada  skupo plaćaju da bi gostovali u ovom užarenom kotlu, da bi se kupali na pretrpanim plažama koje neizdrživo vonjaju od najrazličitijih krema protiv sunca, protiv zračenja, protiv ovoga i onoga... Manje više, te su kreme protiv svega za što, u krajnjoj liniji, ti blesavi turisti skupo plaćaju. Goreli su kao prasići I jagnjad na ražnju.
Odvratno. Imao sam blizu devetnaest godina I bilo mi je pun kurac svega . Tako to valjda ide u tim godinama ,sam protiv svih. Sredio sam brodicu ,i  otišao u kafić na plaži da se malo opustim. Bila je to za mene savršena prilika da se izležavam u hladu, pijuckam hladan gazirani sok, i s gađenjem gledam masu koja se  očajnički bori za centimetar mesta na uzavrelim plažama. Na kraju je stiglo društvo ,prešlo se na pivo ,pa žestinu I ostao sam do duboko u noć.  Ujutro me probudio telefon ,nekako sam se doteturao do njega ,gde mi je Stevan jebao sve po spisku ,zašto nisam došao po one kalašture . Opet sam zajebao stvar. Brzo sam se obukao I otišao do hotela . Gospođa Danica je bila odustala , premda mi je je I ona delovala jebozovno ,tako da su išli samo Mirela i njen navodni  dečko. Momak je pristojno izgledao,i  to je bilo to. Samo je izgledao tako, jer mu je otac bio neki politički funkcioner i bio je skot možda i još veći od njegove nazovi devojke.  Morao sam da im nosim stvari ,dok su se oni drpali I hvatali ispred mene . Nisam bio ni svestan šta me još čeka taj dan, ali sam znao da će me ona kučka ponižavati što vise bude mogla . Jednostavno bila je  divlja, neukrotiva pička. Ukrcali smo se na brodicu I krenuli prema pučini. Stalno su se došaptavali I pogledavali prema meni ,povremeno se ljubeći. U kupaćim gaćicama prekrivena bermudama , patila su mi zarobljena muda i narastao kurac. Onako je usput dobacila kako je grozno vruće, i ustala sa peškira da promeni pozu.
Bili su skinuti u kupaći. Ona, nekih 170 santimetara visine, ni grama sala. Grudi joj nisu bile veće od trojke, a guza onako, jebiga, ženski lepa i obla baš kako treba. Kroz glavu mi prostrujalo da bi se mogli pojebati ispred mene . Borio sam se sa tom mišlju , jer bih je ja najrađe imao , a njega bacio u more . Ko ga jebe . Kolateralna šteta.  Kurva je skinula gornji deo . Gledala me je direktno u oči.

Mirela  se prekrila  peškirom, nagne se prema rubu barke i u dlan zahvati mora. Poli ga preko sebe . Voda je curela do međunožja i pred mojim očima  pojavi se privid pičke.. Gledao sam  kako počinje milovati lepe, oble dojke, kružnim pokretima dlanova, povremeno pipkajući bradavice kao da proverava jesu li dovoljno istaknute. Očigledno me je zajebavala , a onaj kreten od momka je prihvatao igru. Patio sam jebeno. Ne bih sad više o mojoj golgoti tog dana ,uglavnom su se isprdali za medalju. Ja sam sve to podneo dostojanstveno iako sam goreo od besa . Uglavnom vratili smo se ,i naravno morao sam im odneti stvari do hotela . Razmišljao sam usput ako me Stevan opet nešto sjebe ,da ga pošaljem negde ,jer mi je već i njega bio pun kurac,pa da mi je sto puta otac . Kad smo stigli ,imali smo šta videti . Stevan i direktor su bili pijani ko pičke , gospođa Danica ,tako se zvala direktorova žena , je bila besna kao ris. Otprilike skoro kao i  ja tada. Ona mala kurvica se odmah počela ulizivati svom tatici , a on je stvarno bio slab na nju. Meni je sve više pogled padao na Danicu, matoru jebačicu. Bila je krupna ,ne debela ,nego baš je bilo svuda po malo viška, što i nije bilo tako loše. Moja odluka da što pre pobegnem , se pretvorila u interesovanje daljim razvojem događaja. Razmišljao sam ako bi Stevan nešto muvao sa direktorovom ženom ,mogao bi to videti i imati oca u šaci, tako da me više ne zajebava. Ionako majci nije ni bilo svrhe pričati o tom jer je već ionako oguglala na njegove jebačine sa strane.  Pijanka se nastavljala , a Danica je bila sve besnija i sad je i ona potezala sve češće iz čaše.

-Idem do grada ,dosta mi vas je- rekla je Danica i pogledavši me nastavila- Mirko ideš li ti kući možemo zajedno . Ostavi ove matorce ,samo će te pokvariti.

-Idem stvarno je kasno –odgovorio sam.
Mirela se već negde izgubila sa momkom koji je trebao već sutra da ide . Danica me uhvati pod ruku i krenusmo prema gradu .

-Mali –rekla  je iznenada I stisnula mi ruku jače.- vreme je da nešto natakneš. Kad ćeš ako ne sad. Valjda ne misliš da će ti kakva cura iz razreda ili komšinica dati  pičke.Prave žene  su najbolje za te stvari, a i nemaš briga, ne moraš se držati za ruke, rodbina te ne ženi, starci te ne gnjave.

Mozak mi je radio kao lud, kurac mi je ponovo bio budan . Hoće da se jebe ,mislio sam ,evo meni sreće iznenada . Ne smem se odati da sam već jebavao da nešto ne sjebem ,kad je već ovako dobro krenulo posle onako usranog dana.
-Hajde ne stidi se ,sad će tebi tetka Danka da pokaže malo igrica. Samo nas odvedi negde da nam ne smetaju .

Naravno gde ću nego kod komšije Jure na  brod. Znali smo  gde drži ključ . Inače on nam je to I ponudio , a uslov je bio da mu posle pričamo kako smo jebavali .Jure je bio car. Stigli smo . Danica se malo nespretno popela , ali je uspela . Čim smo ušli u prostranu kabinu ,krknula mi je jezičinu u usta , da sam mislio da ću se udaviti.

 - Znaš mali – rekla  je pojebljivo - već dugo nisam osetila mlado meso u sebi. Već dugo me nitko nije žestoko jebao, tako žestoko da vrištim od užitka, da se raspametim ... Predugo, stvarno predugo ...onaj moj vise nije za ništa…

Nije oklevala. Njena ruka munjevito se zavukla u moje bermude i čvrsto obuhvatila ukrućeni kurac. Kleknula je  pokraj mene i bez kolebanja ga  istrgla  iz gaćica, stežući ga svojim dugim prstima kao da se boji da će joj pobeći. Ukočio sam se i pomalo zatečeno, promrmljao:
- Gopođo, možda ne bi bilo pametno ,ako vaš muž ipak ...- nisam ništa mogao drugo reći u tom momentu, a i ovo je bilo reda radi.

Ućutao sam čim je njen živahan jezik zaplesao na mom otvrdlom glaviću. Osjećao sam kako mi žeđ za njenom iskusnom pičkom struji kroz svaku žilu na kurcu , čineći ga sve većim i nemirnijim. Lizala je  uvlačeći ga duboko u usta, a njen jezik divljao je po njemu dok mi je dlanom čvrsto stezala vrla jaja. Počeo sam da prevrćem očima od užitka. Znala je tačno sve fore, znala je kako se to radi. Nežno ga je sisala i pljuvačkom dosta vlažila, a ja je hvatao za glavu i nabijao što dublje, mada nije ga uspela čitavog progutati. Neverovatno koliko mi se tada život činio lepšim! U trenu je zbacila gaćice i nastavila ga sisati. Blenuo sam se u njenu golu guzicu. Gledao sam kako vrti  bokovima i onda širi noge, očito uzbuđena zbog pušenja mog kurca. Pogled mi je pao na njenu pičku. Jasno se ocrtavala rupa, raširene usmine obrasle dlakama i vlažnost koja se pojavila kao posljedica silnog uzbuđenja.

- Mmmm...Tako... - mumljala je punih usta kurca. - To mi treba... Debeo, mladi kurac...

-Hajde, rasturi mi picu, utrpaj mi ga... Molim te maleni...-sad je već bila gola u ekstazi.

Prislonio sam ga  na vlažan ulaz u njenu  pičku, pa ga polako zavukao u nju. Tiho je stenjala, dok sam lagano ulazio u to vrelo strasti, a pička joj se rastvarala kao cvet, uvlačeći me duboko u sebe. Ubrzavao sam ritam svojih prodora, terajući ju da sve brže diše, da se znoji, da jeca, da me obuhvati nogama, da me želi jače, čvršće... Sluz je potekla iz nje, vlažeći joj cijelo međunožje, prepone i guzove... Zamamne, čvrste guzove...

- Joooj, jebi, jebi, jebi, jebi!! !- vikala je.
-Pičko moja, joooj, pičketino, ufff, mogu ja jebati sve one mlade uspaljene pičkice, nema veze, uhhh, to je sranje. Tvoja pička, , ohhh... ajde još malo raširi noge. To! TO!!! Ode mi kurac u nebesa. –mumlao sam I ja u transu dok je more udaralo o bokove barke.

-Jebi me ko kučku...jebi me zguza! Tako će ti biti najbolje! Želim da mi svršiš po guzi –dahtala je.

Namestila se, a sam joj odpozadi uvalio balavu kurčinu.  Kako zbog visine kabine nisam mogao baš da se ispravim skoro sam ležao preko nje . Hvatao sam je za njene sisurine koje su letele tamo amo . Guzio sam je kao životinja uživajući u svakom njenom jecaju, u svakoj kapi picinih sokova koji su iz nje tekle u potocima. Razbuktao sam njenu strast i osećao se moćno I jako. Tada je ispustila tako glasan svršavajući uzdah, tako neverovatno glasan 'AAAAAHHHH!' je odjeknulo iz njezinih pluća, tako visoki ton u životu nisam čuo. I nije mi dugo trebalo da uzbuđenje pređe na mene, da iz njenog grla dođe do njene pičke pa se prenese na moju batinu. Još tri-četiri uboda i prskao  sam dok se ona gušila u snazi orgazma. Strovalli smo se dole , umorni i ulepljeni .
-Nemoj me sad razočarati, kauboju moj-prošaptala mi je u uho i gricnula ga.

- Daj mi... Ohhh... Trebam ga... Treba mi da me jebeš...ponovo I  ponovo  -

-Ne znam mogu li tako brzo- odgovorio sam plašeći se da ne omanem.

 

Razvojni put mladog jebača 12

Šta sad pomislio sam .Mozak mi je radio 300 na sat . Stavio sam Emini ruku na usta i pokazao joj prstom da bude tiha i mirna.

-Gde si ,znam da si ovde –
Izašao sam i pogledao je . Bila je predivna , vitka sa prelepim telom i zlatno žutom kosom koja je letela oko njene glave. Ali oči ,one su odavale đavola u ljudskom obliku , taj pogani sjaj u njima , koji je pokazivao da se voli igrati sa ljudima.

-Mogu li ja ići slobodno u toalet ili i to gospođici smeta- rekao sam podrugljivo.

-Nije kulturno onako otrčati iz društva –

-U redu idući put ću da pišam tebi pod noge ,pa se nadam da ćeš biti zadovoljna – polako mi je sve više išla na živce.

-Dobro de što si odmah na kraj srca  ,nećemo se valjda odmah svađati .

Onda se desila moja potpuna propast. Emina je kihnula u kabini .
-Šta je to , pa mi tu imamo još nekog.

Bez ikakvog pardona otvorila je vrata, premda smo se nalazili u muškom delu , i naravno našla je onu nesrećnicu unutra.
-O vidi vidi, ko se to nama ovde zabavlja . Kurvica i ovaj razbludnik .Gotovi ste . Sad ću sve da ispričam .

Pukao mi je film uhvatio sam je za kosu i rekao joj da ako bude nešto progovorila da ću je zalepiti za zid. Vidno se uplašila ,a Emina me uhvatila za ruku i molila da je pustim jer će dobiti otkaz. Pustio sam je ,ionako mi ništa drugo i nije preostalo . Otišao sam iz hotela besan kao ris. Nisam znao šta da očekujem . Sve su opcije bile u igri ,jer je Mirela bila spremna na sve . Kad je Stevan stigao kući, stvarno sam očekivao oluju . Međutim , bio je veoma dobro raspoložen .

-Vidi sine (kad sam to čuo mal me nije šlog udario, nije to davno spomenuo) , direktor je veoma zadovoljan i velike su šanse da opet dobijem mandat upravnika . Molim te da sutra malo provozaš malu i direktorovu ženu brodićem ,a treba i njen momak da dođe . Budi im na usluzi ,nemoj nešto da zajebeš molim te .
Znao sam da mi ona veštica nešto sprema , i da postoji dobar razlog zašto nije nikom ništa rekla o događajima u toaletu. Kako je bila jebozovna , nisam bio načisto da li je više mrzim ili je više želim , to je bila mrtva trka u mojoj glavi. Odlazio sam svako malo u kupaonicu drkati, da barem malo smirim napetost u gaćama . Da ne poludim od razvlačenja kurca ,izašao sam napolje da bar spremim brodicu za sutra . Leto na Jadranskoj obali, je zapravo bila samo  paklena vrućina. Znoj. Užareni asfalt.

Odvratno. Mislim da je neverovatno što i zašto ljudi iz fino klimatiziranih država tadašnjeg zapada  skupo plaćaju da bi gostovali u ovom užarenom kotlu, da bi se kupali na pretrpanim plažama koje neizdrživo vonjaju od najrazličitijih krema protiv sunca, protiv zračenja, protiv ovoga i onoga... Manje više, te su kreme protiv svega za što, u krajnjoj liniji, ti blesavi turisti skupo plaćaju. Goreli su kao prasići I jagnjad na ražnju.
Odvratno. Imao sam blizu devetnaest godina I bilo mi je pun kurac svega . Tako to valjda ide u tim godinama ,sam protiv svih. Sredio sam brodicu ,i  otišao u kafić na plaži da se malo opustim. Bila je to za mene savršena prilika da se izležavam u hladu, pijuckam hladan gazirani sok, i s gađenjem gledam masu koja se  očajnički bori za centimetar mesta na uzavrelim plažama. Na kraju je stiglo društvo ,prešlo se na pivo ,pa žestinu I ostao sam do duboko u noć.  Ujutro me probudio telefon ,nekako sam se doteturao do njega ,gde mi je Stevan jebao sve po spisku ,zašto nisam došao po one kalašture . Opet sam zajebao stvar. Brzo sam se obukao I otišao do hotela . Gospođa Danica je bila odustala , premda mi je je I ona delovala jebozovno ,tako da su išli samo Mirela i njen navodni  dečko. Momak je pristojno izgledao,i  to je bilo to. Samo je izgledao tako, jer mu je otac bio neki politički funkcioner i bio je skot možda i još veći od njegove nazovi devojke.  Morao sam da im nosim stvari ,dok su se oni drpali I hvatali ispred mene . Nisam bio ni svestan šta me još čeka taj dan, ali sam znao da će me ona kučka ponižavati što vise bude mogla . Jednostavno bila je  divlja, neukrotiva pička. Ukrcali smo se na brodicu I krenuli prema pučini. Stalno su se došaptavali I pogledavali prema meni ,povremeno se ljubeći. U kupaćim gaćicama prekrivena bermudama , patila su mi zarobljena muda i narastao kurac. Onako je usput dobacila kako je grozno vruće, i ustala sa peškira da promeni pozu.
Bili su skinuti u kupaći. Ona, nekih 170 santimetara visine, ni grama sala. Grudi joj nisu bile veće od trojke, a guza onako, jebiga, ženski lepa i obla baš kako treba. Kroz glavu mi prostrujalo da bi se mogli pojebati ispred mene . Borio sam se sa tom mišlju , jer bih je ja najrađe imao , a njega bacio u more . Ko ga jebe . Kolateralna šteta.  Kurva je skinula gornji deo . Gledala me je direktno u oči.

Mirela  se prekrila  peškirom, nagne se prema rubu barke i u dlan zahvati mora. Poli ga preko sebe . Voda je curela do međunožja i pred mojim očima  pojavi se privid pičke.. Gledao sam  kako počinje milovati lepe, oble dojke, kružnim pokretima dlanova, povremeno pipkajući bradavice kao da proverava jesu li dovoljno istaknute. Očigledno me je zajebavala , a onaj kreten od momka je prihvatao igru. Patio sam jebeno. Ne bih sad više o mojoj golgoti tog dana ,uglavnom su se isprdali za medalju. Ja sam sve to podneo dostojanstveno iako sam goreo od besa . Uglavnom vratili smo se ,i naravno morao sam im odneti stvari do hotela . Razmišljao sam usput ako me Stevan opet nešto sjebe ,da ga pošaljem negde ,jer mi je već i njega bio pun kurac,pa da mi je sto puta otac . Kad smo stigli ,imali smo šta videti . Stevan i direktor su bili pijani ko pičke , gospođa Danica ,tako se zvala direktorova žena , je bila besna kao ris. Otprilike skoro kao i  ja tada. Ona mala kurvica se odmah počela ulizivati svom tatici , a on je stvarno bio slab na nju. Meni je sve više pogled padao na Danicu, matoru jebačicu. Bila je krupna ,ne debela ,nego baš je bilo svuda po malo viška, što i nije bilo tako loše. Moja odluka da što pre pobegnem , se pretvorila u interesovanje daljim razvojem događaja. Razmišljao sam ako bi Stevan nešto muvao sa direktorovom ženom ,mogao bi to videti i imati oca u šaci, tako da me više ne zajebava. Ionako majci nije ni bilo svrhe pričati o tom jer je već ionako oguglala na njegove jebačine sa strane.  Pijanka se nastavljala , a Danica je bila sve besnija i sad je i ona potezala sve češće iz čaše.

-Idem do grada ,dosta mi vas je- rekla je Danica i pogledavši me nastavila- Mirko ideš li ti kući možemo zajedno . Ostavi ove matorce ,samo će te pokvariti.

-Idem stvarno je kasno –odgovorio sam.
Mirela se već negde izgubila sa momkom koji je trebao već sutra da ide . Danica me uhvati pod ruku i krenusmo prema gradu .

-Mali –rekla  je iznenada I stisnula mi ruku jače.- vreme je da nešto natakneš. Kad ćeš ako ne sad. Valjda ne misliš da će ti kakva cura iz razreda ili komšinica dati  pičke.Prave žene  su najbolje za te stvari, a i nemaš briga, ne moraš se držati za ruke, rodbina te ne ženi, starci te ne gnjave.

Mozak mi je radio kao lud, kurac mi je ponovo bio budan . Hoće da se jebe ,mislio sam ,evo meni sreće iznenada . Ne smem se odati da sam već jebavao da nešto ne sjebem ,kad je već ovako dobro krenulo posle onako usranog dana.
-Hajde ne stidi se ,sad će tebi tetka Danka da pokaže malo igrica. Samo nas odvedi negde da nam ne smetaju .

Naravno gde ću nego kod komšije Jure na  brod. Znali smo  gde drži ključ . Inače on nam je to I ponudio , a uslov je bio da mu posle pričamo kako smo jebavali .Jure je bio car. Stigli smo . Danica se malo nespretno popela , ali je uspela . Čim smo ušli u prostranu kabinu ,krknula mi je jezičinu u usta , da sam mislio da ću se udaviti.

 - Znaš mali – rekla  je pojebljivo - već dugo nisam osetila mlado meso u sebi. Već dugo me nitko nije žestoko jebao, tako žestoko da vrištim od užitka, da se raspametim ... Predugo, stvarno predugo ...onaj moj vise nije za ništa…

Nije oklevala. Njena ruka munjevito se zavukla u moje bermude i čvrsto obuhvatila ukrućeni kurac. Kleknula je  pokraj mene i bez kolebanja ga  istrgla  iz gaćica, stežući ga svojim dugim prstima kao da se boji da će joj pobeći. Ukočio sam se i pomalo zatečeno, promrmljao:
- Gopođo, možda ne bi bilo pametno ,ako vaš muž ipak ...- nisam ništa mogao drugo reći u tom momentu, a i ovo je bilo reda radi.

Ućutao sam čim je njen živahan jezik zaplesao na mom otvrdlom glaviću. Osjećao sam kako mi žeđ za njenom iskusnom pičkom struji kroz svaku žilu na kurcu , čineći ga sve većim i nemirnijim. Lizala je  uvlačeći ga duboko u usta, a njen jezik divljao je po njemu dok mi je dlanom čvrsto stezala vrla jaja. Počeo sam da prevrćem očima od užitka. Znala je tačno sve fore, znala je kako se to radi. Nežno ga je sisala i pljuvačkom dosta vlažila, a ja je hvatao za glavu i nabijao što dublje, mada nije ga uspela čitavog progutati. Neverovatno koliko mi se tada život činio lepšim! U trenu je zbacila gaćice i nastavila ga sisati. Blenuo sam se u njenu golu guzicu. Gledao sam kako vrti  bokovima i onda širi noge, očito uzbuđena zbog pušenja mog kurca. Pogled mi je pao na njenu pičku. Jasno se ocrtavala rupa, raširene usmine obrasle dlakama i vlažnost koja se pojavila kao posljedica silnog uzbuđenja.

- Mmmm...Tako... - mumljala je punih usta kurca. - To mi treba... Debeo, mladi kurac...

-Hajde, rasturi mi picu, utrpaj mi ga... Molim te maleni...-sad je već bila gola u ekstazi.

Prislonio sam ga  na vlažan ulaz u njenu  pičku, pa ga polako zavukao u nju. Tiho je stenjala, dok sam lagano ulazio u to vrelo strasti, a pička joj se rastvarala kao cvet, uvlačeći me duboko u sebe. Ubrzavao sam ritam svojih prodora, terajući ju da sve brže diše, da se znoji, da jeca, da me obuhvati nogama, da me želi jače, čvršće... Sluz je potekla iz nje, vlažeći joj cijelo međunožje, prepone i guzove... Zamamne, čvrste guzove...

- Joooj, jebi, jebi, jebi, jebi!! !- vikala je.
-Pičko moja, joooj, pičketino, ufff, mogu ja jebati sve one mlade uspaljene pičkice, nema veze, uhhh, to je sranje. Tvoja pička, , ohhh... ajde još malo raširi noge. To! TO!!! Ode mi kurac u nebesa. –mumlao sam I ja u transu dok je more udaralo o bokove barke.

-Jebi me ko kučku...jebi me zguza! Tako će ti biti najbolje! Želim da mi svršiš po guzi –dahtala je.

Namestila se, a sam joj odpozadi uvalio balavu kurčinu.  Kako zbog visine kabine nisam mogao baš da se ispravim skoro sam ležao preko nje . Hvatao sam je za njene sisurine koje su letele tamo amo . Guzio sam je kao životinja uživajući u svakom njenom jecaju, u svakoj kapi picinih sokova koji su iz nje tekle u potocima. Razbuktao sam njenu strast i osećao se moćno I jako. Tada je ispustila tako glasan svršavajući uzdah, tako neverovatno glasan 'AAAAAHHHH!' je odjeknulo iz njezinih pluća, tako visoki ton u životu nisam čuo. I nije mi dugo trebalo da uzbuđenje pređe na mene, da iz njenog grla dođe do njene pičke pa se prenese na moju batinu. Još tri-četiri uboda i prskao  sam dok se ona gušila u snazi orgazma. Strovalli smo se dole , umorni i ulepljeni .
-Nemoj me sad razočarati, kauboju moj-prošaptala mi je u uho i gricnula ga.

- Daj mi... Ohhh... Trebam ga... Treba mi da me jebeš...ponovo I  ponovo  -

-Ne znam mogu li tako brzo- odgovorio sam plašeći se da ne omanem.

 

Razvojni put mladog jebača 11

Sex. Ta čudna reč, taj doživljaj i to jedinstveno osećanje. Taj strahoviti ljudski poriv ,koji kako mi se čini , bez obzira koliko mu se prepuštali nikad ne gubi ni svoju čudnovatost ni svoju neodoljivost. To čto sam se sa njim upoznao tako rano pomoglo mi je da mu se i sam prepustim mnogo pre mojih vršnjaka. Želja za sexom se ne može iscrpeti . Svaki doživljaj je nov i različit. Sex je postao najsnažnija pokretačka snaga i sila mog života.
  Polazeći od filizofskog učenja da je svrha života postizanje krajnje sreće , a za mene je krajnja sreća sex. Ja živim zbog sexa. Živim za tu čarobnu ljubavnu rupu za kojom stalno trčim.
Uopšte mnogo sam razmišljao o sexu ,i kad nisam ništa jebao , besomučno sam drkao. Razbijao sam tabue tog doba, jer ono svi su bili fini i pošteni , a svi su pričali o jebačini. i svi je želeli . Međutim kao da se baš niko nije i stvarno bavio time . Bilo je tako  uzbudljivo ,primamljivo ,neodoljivo. Što se mene tiče bilo je tu nekakvog zadovoljstva i u rušenju nečeg tako svetog , sve do životinjskog nivoa. U to doba sam to znao samo podsvesno ili bolje kazati instiktivno. Jedini životni cilj je bio zadovoljenje moje sve veće požude. Došao sam do faze kad mi je ponovo trebala mlada krv, kao starom vampiru.
  Ništa mi se tad nije više sviđalo od matore pičke i većih sisa ,ali sam se poželeo moje mladosti. Već za dan dva pošto sam ispratio moju izjebanu familiju bar sa ženske strane , želja mi se ostvarila .Došlo je kao dar sa neba .
   -Čuj me ti nesrećo , dolazi nam danas generalni direktor -reče mi Stevan - i njegova kći Mirela . Sećaš je se igrali ste se zajedno . Biće ovde nekoliko dana , ako mala poželi nešto da joj se nađeš pri ruci . Jeli to jasno , nadam se da nećeš i to da usereš kao što znaš.
  - Daj tata šta ću joj ja , ona je debela ružna , pegava ...
 - Jao idiote pa nećeš ti nju da jebeš već da je ugostiš i vodiš po gradu ako to zaželi. Nemoj nešto da mi zajebeš , ubiću te na licu mesta oca mi moga. - režao je Stevan.
  -Dobro de , što se odmah pališ , izdržat ću je toliko.

Jebe mi se za nju ,pomislio sam, pegava umišljena direktorska pičkica. Pre jedno par godina kad smo se videli poslednji put , smo se dobro isposvađali. Nisam voleo te nadobudne pičkice koje su mislile da je ceo svet njihov. Ipak morao sam pomoći ćaletu jer je uskoro bio reizbor upravnika hotela , a Stevan je hteo da bude siguran za sebe , ali nadam se ne preko mog kurca.
 Došao sam u dogovoreno vreme . U hotelu je sve blistalo , jer je guzonja dolazio. Kurac me je već polako žuljao od te silne pičetine oko mene . Mogao sam i ja tu malo da se uguram , a ne da ovaj to dere sam. Joj sad bi mi i Emina valjala ko lek ,ali je nisam nigde video. Onda sam video glavonju i njegovu ženu. Moj nesretni Stevan se razleteo oko njih ko zadnji krele , ali ono što je meni zaokupilo pažnju je hodalo iza njih. Hodajuća boginja. Jebote nisam mogao verovati daje to ona mirela . Stigli su do mene. Pozravio sam se sa njima.

  -Mirko jesi li to ti , kako izgledaš . Baš sam se pitala hoćeš li biti ovde.- procvrkutala je Mirela .
 - Ja to zadovoljstvo ne bih mogao propustiti, izgledaš predivno.-
 - Vidi ti njega , rečit na oca- progovori stara.

Odmah mi je bilo jasno da , a dao bi glavu na panj , da ju je Stevan taslačio ako ne iz želje onda iz obaveze. Sedeli smo u sali za luks osobe. To su bile polufotelje sa stolićem između. Sela je nasuprot mene pa sam imao pogled na nju. Srce mi je lupalo kao poludelo , a u grlu mi je stajala knedla, tolika da nisam ni pljuvačku mogao progutati. Ona me povremeno pogledavala i upitno očima pitala zašto ne reagujem na ono što me pitaju. Onda bi se uključio u razgovor, ali nisam imao pojma o čemu da pričam sa njima . Pomalo sam već divljao u sebi ,kad sam video joj se suknjica podigla do pola bedara , otkrivajući svilenu belinu njenih gaćica. Da su mi tad dali milion dolara da ustanem ne bih. Kunem se da mi nikad nije bio tako tvrd. Počelo me boleti, a bio je tako tvrd kao da nije deo mog tela već neki komad koji me ubada. Nisam u tom trenutku znao šta ću od sebe . Bio sam siguran da me je kurvica provalila , pa se još više vrpoljila na na foteljici. Spas mi je doneo konobar kome je slučajno ispala pepeljara, pa su se svi okrenuli prema njemu. U tom trenutku sam skočio i požurio prema toaletu . Uleteo sam u prvu kabinu i izvadio kurac i počeo ga razvlačiti.  Onda sam čuo dobro poznati glas .

- Mirko jesi li dobro , kaži nešto - bila je to Emina.
Joj to je bio moj spas moja lepotica i princeza.
  -Dobro sam evo me ovde -
- Uplašila sam se kad sam te videla da trčiš u wc.-
- Onda pomozi - rekao sam joj i otvorivši vrata uvukao u kabinu.
- Vidi,vidi napalila te ona faćkalica direktorska hahaha-
- Ne zajebavaj lutko moja nego pomaži-
Neko vreme me blesavo gledala čas u mene čas u moj buzdovan.osila je samo tanku svilenkastu haljinu, do iznad kolena, ispod koje nije imala grudnjak. Uhvatila me je za vrat i počela da se pripija uz mene ljubeći me strasno, a ja sam je uhvatio za guzove, koji su bili fenomenalni, i polako ih stiskao.Onda se spustila dole i obuhvatila ga usnama . Usisavala ga je milujući mi jaja. Bio sam na sedmom nebu. Stvarno je bila dobra u tome ali joj se nisam hteo istresti  u usta . Podigao sam haljinicu. Njena pička je bila skroz mokra. Povukao sam mokre gaćice i ukazao se lep trougao, veoma ukusno uređen. Stvarno je imala predivnu pičkicu. Onda me je samo gurnula da sednem na wc šolju i nabila se na moju kurčinu. ,dajući mi da osetim toplinu njene pičkice. Polako, izazovno je počela vrtiti guzom , ulazeći sve dublje u moje prepone.
Raskopčao sam joj bluzu i otkrio prelepe sisiće . Ronio sam u njih, lizao i grickao bradavice.

-jebi,jebi me -šaputala mi je na uvo.

Disala je isprekidano i brzo. Uživao sam u izrazu njenog lica , u osećaju da neko može da naiđe . U svemu što je govorila , u tome kako je uzdizala guzu i preklinjala da joj ga dam. Mekoća njene pice me je oduševljavala . hteo sam da to i zbog mene i zbog nje potraje što duže , ali sam znao da neće proći više od još nekoliko uboda pre nego što se ne istresem. Nabila se još par puta jače , rizikujući da se wc šolja raspukne .. Htela je da vrisne od orgazma ,ali sam joj nabio prste u usta koje je mehanički zagrizla. podigao sam je i sklonio u stranu , a ja sam počeo da špricam spermu i šaram njom po vratima. Emina se smeškala na to.

- Mirko gde si , Mirko - čuo sam Mirelin glas . 
 

Razvojni put mladog jebača 10

Posle jebačine u uvali dva dana nisam mogao doći sebi. Glavić mi je bio otekao ko pečurka i bio bolan, i pri mokrenju. Jebali su mi kevu one dve kurave . Kao da su se dogovorile ,cedile su me kao suvu drenovinu. Natalija je vrlo brzo prihvatila igru one ludače, tako da su se uzajamno dopunjavale. Onda bi se milovale i mazile samo meni da prkose. Na kraju i nije mi bilo žao posle svega ,jer se ispostavilo da je to moje i Natalijino poslednje viđanje te vrste . Ubrzo je otišla u Zagreb na pripreme za studije ,i prst sudbine se poigrao da se više nikad ne vidimo. Danas je ona ugledna novinarka i urednik na jednoj državnoj televiziji. Nikad se nije udala zvanično.

Približavao se i povratak kući mog ujaka i njegove jebene familije. Još je ostalo da poseti familiju u zaleđu . Ali se na kraju ispostavilo da će on ići samo sa mojom majkom i ćerkicom, jer su ovi za moju ujnu govorili da je kurvetina i još sa kopiletom. Ova nije htela ni da čuje da ide kod njih.

-Nas će lepo Mirko odvesti na plažu, kupaćemo se i sunčati dok se vi ne vratite-rekla je ujna ponosno tresući sisama.

-Pa eto ako baš želite -odgovorio sam skrušeno moleći boga da im već jednom vidim leđa, i da nestanu iz mog jebenog života.

Petra i ujak odoše sa decom rano ujutro . Posle doručka, gde je Stevan onako polupijan i mamuran, odmerio ujnu od glave do pete krenuli smo na plažu. Primetio sam da Ana opet nema ništa ispod letnje haljine, tako da mi je već postajalo neugodno među nogama.

- Mirkić, ja i mama bi na onu nudističku plažu što si mi pričao - ko iz topa će Ana.

-Ma daj Ana daleko je , i sad je već verovatno gužva- počeo sam se pravdati, ali sam znao da sam opet najebo u startu.

-Ajde Miro svojoj ujni za ljubav , odvedi nas tamo. Nije valjda da se stidiš nas dve- ujna je rekla nekako senzualno.
Ma šta se stidim mislio sam u sebi, odrao bih te od kurca i tebe i tu tvoju ludu ćerku zajedno.
Uglavnom sam popustio i poveo ih na tu plažu. Ona je bila jedno tri kilometra udaljena  u jednoj zabačenoj uvali. Pomislio sam da ako me neko vidi od mojih drugara zajebavaće me do kraja života. Mi smo često obilazili tu plažu ,ali samo kao posmatrači. Bilo je sramota da neko od meštana bude tamo. Takvo je tada vreme bilo. Uglavnom povedem ja njih kroz prečice koje sam poznavao. Stigli smo kroz nekih sat vremena.
Nije bila neka prevelika gužva ,tek nešto oko pedesetak nudista , ali bilo je i melema za oči. Bilo je doduše i onih postarih, ali to vam je kao kad naručite mešano meso pa dobijete svega i svačega. Uglavnom ja se isprva nisam hteo skinuti do gola ,ali na insistiranje njih dve sam morao. Kad mi je ujna počela hvaliti kurac, mislio sam da će me udariti šlog.Uglavnom sam se odmah okrenuo na stomak. Kad su se njih dve počele mazati uljem za sunčanje, moj buzdovan je skočio . Ujnine sisurine su se presijavale na toplom suncu, a uredno podšišani trougao je bivao još lepši . Da nisam imao peškir ispod sebe već bi kurcom davno orao po pesku. Postajalo je sve bolnije .

- Miro okreni se malo na leđa , izgoriće ti guza , vidi kako se beli- ujna mi je govorila dok je onako kao slučajno svoje sise približavala mom licu.

Odbijao sam jer bi moja muškost štrčala kao bandera. Jedina dobra stvar usvemu je bilo to što je Ana upoznala neke Nemce, pa je vreme provodila sa njima. Ujna se macila pored mene tko jebozovno da sam posle dva tri trljanja o peškir svršio kao lud. Bilo me je tako sramota , da sam hteo da se zabijem u onaj topli pesak kao noj. Čim mi je malo splasnuo kurac , otrčao sam u vodu i nisam izlazio sat vremena . Ona je sve shvatila tako da je došla po mene .

- Dođi malo napolje , sav ćeš se ukočiti u vodi- govorila je ujna dok je polivala vodom svoje sike sa ukrućenim bradavicama.
Guzica me je pomalo peckala i prijalo mi je biti u vodi. Insistirala je da izađemo napolje i budemo na plaži. U neka doba dođe Ana i kaže nam da ona odlazi nazad u grad sa svojim novim društvom.
-Čuvaj mi majku , nemoj da je neko ukrade- još me je i zajebavala pored sve moje muke .

Ujna me je namazala uljem ,ali je zakasnila . Moja guzica je već bila crvena , ko u babuna . Bivao sam sve nervozniji. Kasno poslepodne i mi smo se odlučili krenuti kući. Kad sam navukao bermude , tek sam tad shvatio šta sam sebi uradio, svaki pokret je bio bolan. Vraćali smo se istim putem . Odjednom se ujna skloni u stranu i baci ranac dole na zemlju. Hladovina stoljetnih borova je bila predivna . Pogledala me je i rekla-

-Sviđaju ti se moje sise-rekla je to kao da je to nešto najnormalnije na svetu. Samo sam klimnuo glavom.

-Pa što se stidiš da ih pipneš !-

Više nisam mogao izdržati i uzeo sam obe dojke preko grudnjaka .Bila je visoka kao i ja, 180cm, krupna ali ne debela. Imala je lepo zaobljene noge, lepe velike grudi i široke bokove sa lepom velikom guzom. Bila je baš lepa za svojih 45 godina. Imala je crnu kosu, tamne oči, špicast nos i tanke usne. Zračila je nekom harizmom i erotikom.
Pošto sam već tada bio snažan pokidao sam ga između korpica .
-Ohoho ,vidi ti malog tigra što je napao plen-

Ispale su dve prekrasne dojke jedne zrele žene. Uzeo sam bradavice u usta i sisao ih naizmenično.

-To srećo mala , to mi radi-groktala je ujna hvatajući me za prepone.
Zbog svega toga opet mi se ukrutio .Onda se spusti dole i usnama počne coktati moj kurac.Liznula je vrh glavića i onda neverovatno brzo ga celog primila u usta. Bilo je toliko dobro dok ga je sisala i lagano grickala zubima, da sam počeo glasno da dahćem. Sisala bi ga, a potom vadila pa lizala i ponovo sisala. Prislonila mi je prst na anus i počela lagano da ga masira što mi je još više prijalo.

Onda je ustala i stala ispred mene. Uhvatio sam je za velike guzove i počeo da ih stežem i drpam dok mi je gurala jezik u usta i strasno me ljubila.Uhvatio sam je za glavu čupajući kosu.

-prelep je mmmmm- mumlala je punim ustima kad je mogla jer sam joj cela usta napunio tad već debelim kurcom, i koji je zadovoljno muljala po ustima.Kad je uzela da jaja usisava više nisam mogao izdržati jer je velika količina sperme jurnula napolje.

-Uh što je lepa topla sperma-reče isisavajući ga do korena da sam mislio ,kako će ga isčupati iz korena.
Isisavala je je svaku kap iz njega. Ustala je ponovo i zabila mi jezik u usta ,zažvalivši me tako da sam ostao ukopan na mestu. Kupio sam ostatke svoje sperme iz njenih usta.

-Sad da učiniš svojoj ujni ,mali moj jebaču- progovori i nabi mi glavu u grudi.,koje su mi se činile kao najslađe voće.
Ližem ih , ližem, stiskam , mazim grizem, a ona vodi moju ruku do svoje pičketine koja je izgledala kao poveća krofna i prislanja na njen rundavi tepih. Masirao sam joj rundavicu , a ona je tražila da je poližem.
Ja krenuo ko žedan ker da lapćem. Blenuo sam u njene široke bokove i čupavu pičketinu. Dlake su bile guste i kovrdžave. Bez reči me je opkoračila i prislonila pičku na moja usta. Razdvojila je debele usmine prstima i naredila mi da ližem. Lizao sam kliću i slušao njene instrukcije. Kada da ližem, kada da uvlačim klitoris i sisam. Onda mi je rekla da uđem jezikom u nju. Bila je topla i vlažna a ja sam jezikom skupljao njene sokove.

-Polako ,polako,nećemo nigde bežati, lagano- vodila me kroz svoje vrhunce uživanja.

Lizao sam je tako jedno nekoliko minuta ,slušajući kako doziva i nebo, i neka imena . Kako je to izgovarala ,tako mi se činilo da curi sve više u moja usta.  Kurac mi je opet bio spreman za nove pohode. Tvrd i jak.

Pomerila se i nasadila na moj kurac.Guzica me je nenormalno pekla, ali sam stoički trpeo. Nije se oslonila na kolena već na stopala da bi mogla žešće da se nabija. Pogled na moj kurac koji nestaje u šumi njenih dlaka i na njene sise koje poskakuju dok se divlje nabija na mene oduzimao mi je dah. Kao da može da mi čita misli, mazila je svoje sise i pomerala ih naizmenično gore da bi lizala bradavice. Ona stenje ,vrišti ,viče, ali ponavlja još,još,još. Stiskala je svoje sisurine koje su letele tamo amo.Moj macan se propinjao sve jače u njoj. Kad sam pomislio da ćemo svršiti zajedno, moja ujnica me uvela u još jedno carstvo koje sam tad prvi put okusio. Sišla je s mog kurca ,uzela ulje za sunčanje i namazala ga .Okrenula se leđima prema meni i stavila ga u guzu. Ostao sam u čudu, ali lepota te tesne rupe i sfinklera koji je stiskao moju kurčinu su me oduševile. Ona  se oslonila na ruke dok se sve dublje nabijala na mene, njena kosa skoro da mi je dohvatala lice. Tako sam želeo da je dodirujem.

Trudio sam se da joj gnječim sise  i konačno u tome i uspeo. Ščepao sam je jako za sise i ona je kriknula što od bola, što od iznenađenja. Povukao sam je da legne skroz na mene. Savio sam noge u kolenima i brzo ulazio u njenu razrađenu guzu.Uhvatio sam je za kosu i još jače se zarivao. Počeo sam i široko da mešam kukovima zbog čega je glasno podvriskivala. Nisam više izdržao i svršio sam u njenu guzu.

Ostao sam u njoj dok nije počeo da mi mlitavi.

-Srećo ovo ti ujna nikad neće zaboraviti-

Razvojni put mladog jebača 9

-Samo idite deco ,upoznajte se bolje vi ste rodbina- rekla je moja ujna smejući se dok su joj se sise tresle .
Sama pomisao na ujnu mi je već stvarala nervozu i onaj poznati osećaj u mom međunožju.Već sam zamišljao kako mi gnječi kurac svojim velikim sisama, a joj svršavam po njima. Već su bili napravljeni planovi da će oni ići na sa mojom sestrom na one dečije plaže, a meni je prepuštena Ana da joj pravim društvo i da je vodim gde ona hoće. Majka me je zamolila da joj se nađem pri ruci i da joj ispunim sve želje jer je htela da se osećaju ugodno kod nas. Šta ću , znao sam da moram to ispoštovati, samo nisam znao jel sam sretniji ili nesretniji zbog toga.Narednih nekoliko dana  će pokazati koliko sam bio prokleto u pravu.

Izađemo Ana i ja na ulicu, ono toplo podnevno sunce ,cvrčci se čuju i opojni mirisi drveća maslina i smokava.Ana je bila u nekom kompletiću  bez nogavica. Odjednom je stala u hladu smokvinog drveta ,i u tri poteza skinula grudnjak.Plava kosa koja je padala do ramena,zgodno telo lepotice i te hipnotišuće oči.Imala je 23 godine i studirala je u Švajcarskoj.

-Što će mi ovo samo mi smeta ,jel tako braco moj-reče Ana pogledavši me tako jebozovno da sam se ukopao na mestu.
-Ti nisi normalna šta to radiš,jebote videće nas neko- hteo sam da umrem od sramote.
-Samo ti uživaj i čuvaj me ,jesi li čuo majku- još me je i zajebavala.

Nisam više imao  izbora, već sam bio paralisan,mogao sam samo da da obigravam oko nje i da tražim bilo kakav pristup tom neodoljivom i jebozovnom biću.  Hodali smo polako ,pričali neke gluposti, a meni je pogled  sve češće padao na njene grudi koje su se nazirale ispod tanke tkanine. Pošto ni jedno zlo ne dolazi samo, tako je i ovog puta bilo. Naleteli smo na Nataliju koja je bila u gradu da isprati neke goste na stanicu. Pozdravili smo se ,i naravno moja ,,seka,, je uzela reč.

-Jao  kako nam je lepa snaja , bogami Mirko naš ima ukusa-
-Neka te Ana ,polako mi smo prijatelji-pokušavao sam vaditi situaciju i rekao da idemo na piće.
Seli smo u baštu kafića i ja sam krenuo neke bezvezne teme nebi li skrenuo priču. Ana je sela pored Natalije koja je isto primetila da ova nema grudnjak.
-Jako si mi zgodna , da te čovek posisa ko bombonu – začikavala ju je Ana.

Počela je svojim noktom kažiprsta šarati po njenoj butini. Natalija me je gledala ne verujući što se događa ,ali bi se povremeno stresla . Ja sam se toliko pogubio da me nije bilo više briga ni za šta, jer me je adrenalin tresao kao potres Crnu Goru. Jebote ova muva moju žensku na moje oči. Kurac mi je već bio u stanju pripravnosti. Ova kombinacija mi je bila samo u najluđim snovima. Uglavnom je Natalija popila brzinski piće i otišla brzo da brže nije mogla.

-Pa jebote ti mene sramotiš već na svakom koraku- rekao sam Ani, već pomalo besan zbog svoje nemoći.
- Nemoj tako Mirkić kad je lepuškasta, ko zna šta sve može biti na kraju...- odgovorila je nedorečeno, ali je meni razbuktala maštu.

Uglavnom smo se vratili i Ana je rekla kako sam bio jako dobar i da sam bio veoma predusretljiv. Naredna dva dana me je Stevan spasio tako što me je zvao u hotel u neku ispomoć. Odmah sam prihvatio jer nisam bio načisto šta da radim sa mojom novom rođakinjiom. U međuvremenu sam se čuo sa Natalijom ,koja je bila šokirana ,ali i znatiželjna u neku ruku. Ako je dovedem Ani ova će je jebati sigurno. Što ako je lezbejka ,gde sam tu ja. To me je brinulo tih dana . Uglavnom  završim ja to kod ćaleta , vešto izbegnem Eminu i požurim kući. Usput mi se pošteno pripišalo tako da sam žurio da stignem što pre. Oni su bili na plaži tako da sam uletio kao munja u kupatilo . Da me je tada Tajson nokautirao u mom rođenom kupatilu, manje bi se iznenadio. Cela scena je bila nestvarna . Moja nazovi rođakinja se na wc šolji nabadala na neku krastavčinu. Samo me je pogledala i za trenutak zastala , pa hladno nastavila. Zapanjenost u tom momentu je zamenila moja potreba za uriniranjem, što sam na kraju izveo u lavabou.
-Operi ga malo –rekla je zapovednički dok se tresla pod ubodima krastavca.

Već dignuti kurac sam oprao i stao ispred nje . Uzela ga je ustima i cuclala glavić. Počela je lagano da mi puši. Glava joj je samo išla gore-dole i levo-desno. Pokušavala je da me gleda u oči, ali je ubrzo odustala, jer sam je uhvatio za glavu I nabijao je na kurac. Uzdisao sam sve jače i jače. Znala ja da uradi neviđene stvari kružeći jezikom oko glavića, i na kraju ga zabadajući u rupicu. I  počeo sam da padam u trans. Ubrzala je ritam do svršavanja ,tresući se tako da sam mislio da će pući wc šolja. I ja sam za par sekundi eksplodirao po njenom licu i vratu. Hteo sam da nastavim igru ,ali me je ona prekinula.

-Dosta je bilo .-reče I udari me po glavi onim sluzavim krastavcem iz njene pičke. Jebote pa ona je bila navukla kurton preko njega.
– Šta bi ono?
– Šta? – odgovorila je sa izrazom lica kao da hoće da pukne od smeha.
I ja sam se jedva suzdržavao.
– Pa, ono… Što si uradila…-
– Šta hoćeš da ti kažem? Da mi je žao? Nije mi žao.-
– Zašto si to uradila?-
– To je moralo da se dogodi. Nisi morao da ostaneš da gledaš. Sam si to odabrao.
-Hehe ne znaš ti još ko sam ja – rekoh sav važan.
-To je bio samo test. Da vidim dokle si spreman da ideš. Devojkama treba čvrsta kara, ali i čvrsta ruka. Šta ja da ti radim kad si slab.-
– Slab sam na tebe. I nisam jedini koji je slab na tebe… – rekao sam.
– To nije važno – rekla je.
– Vala i nije . Jebaću ja Nataliju sa nekom drugom –
-Pa, ti bi opet bio sa mnom  I sa njom posle svega?! Ti stvarno nisi normalan – rekla je glasno.
- Okušaj me kurvice… sekice moja lepa- rekoh na kraju.
-Braco moj , jebaćeš me kad me spojiš sa njom- hladnokrvno je zapečatila naš dogovor.

Sve sam podredio tom događaju. Tražio sam Nataliju kao lud po gradu, jer se nije javljala na telefon kući. Bio sam napaljen kao rasplodni bik. Ona kurvica me je zajebavala do bola . Rekla je da će me reći da sam je napadao ako joj ne sredim Nataliju. Bio sam prokleto siguran da bi to I uradila . Nakraju sam jedva našao moju jebačicu na nekoj plaži.

-Nato srećo hoćeš s nama do uvale , samo nas troje molim te-
-S onom ludačom ,ne pada mi na pamet, premda možda …- reče zagonetno.
-Reci ,samo reci šta hoćeš –
- Ako mi se ne bude svidelo , da me uzmeš u odbranu  I vratiš nazad-
-Obećavam- stvarno sam tako I mislio.

Spremio sam brodić i pošto smo sačekali Nataliju otisnuli smo se prema uvali. Rekli smo da idemo sa nekim mojim društvom tako da ako nam bude lepo ostaćemo dva tri dana . U ovo letnje vreme postojala je mogućnost  da ima još nekoga u uvali. Čim smo se otisnuli Ana je skinula sve sa sebe I počela se mazati uljem. Ja I Natalija smo se pogledali , I on apoče kolutati očima. Meni  je postalo tesno u bermudama. Bila je kao nimfa koja se presijavala ,na još ne tako vrelom prepodnevnom suncu.

-Skini se Natalija ,ne boj se neće ti niko ništa . Bar ne bez tvog pristanka,hehe- senzualno je rekla  Ana.

Uz moje čuđenje ova se poče skidati, ali polako baš jebozovno polako. Sunce ti žarko ,pa ove se seksualno prejebavaju. Ana je pustila muziku I Natalija je počela svoj zavodnički ples. Morao sam držati čvrsto ručku pente je rbi se počeli vrteti ko ringišpil koliko sam bio napaljen. Samos am gledao okolo da nas ne vidi neko ,jer nas nebi oprala ni jordanska voda. Natalija je nastavila svoju igru , a Ana je balaveći verovatno I gore I dole milovala svoje bradavice. Na kraju je sišla do nje I počela je mazati uljem po leđima. Kurvica je znala posao ,videlo se odmah. Nije počela odmah od erogenih zona da bi se ova što vise opustila. Polako je prelazila sa leđa na guzu, pa na noge. Natalija se prepustila masaži ,zatvorenih očiju. Polako smo stigli do uvale . Bacio sam sidro u plićak I mislio se pridružiti ovim prekrasnim jebačicama. Ali me Ana pogledom koji je značio molim te, prekine u tom. Htela je ovu jebenu igru samo za sebe . Jebi ga morao sam da ćutim I trpim. Ali sam mogao da drkam , što sam pokušao  učiniti.

-Nemoj to sad raditi ,trebaće nam to kasnije- šaputala je u mom pravcu.
U tom trenutku  sam zamišljao  sebe tu sa njima, I to me jednostavno dovodilo do ludila. Natalija se potpuno  predala  Ani koja je već bila rukom u njenom međunožju. Na kraju su im se jezici stopili . Dve prekrasne nimfe u zagrljaju je bio praznik za oči , a pakao mom kurcu. Počela  ju je lizati, a ona je zatvorila oči i sve glasnije stenjala. Usresredila  se na klitoris koji je  lizala, sisala, žvakala ,a Natino stenjanje se sve više pretvorilo u vrštanje i počela je da svršava . Ova je samo nastavila, a ona je bukvano počela da potmulo reži i istovremeno vrišti dok  je lizala.

-Svrrrršššiiiićuuuuuuuuu jao meni- uzdisala je Natalija.
Samo je to govorila u krug, a ova je nastavila jedva dolazeći do daha potpuno zaronjena u njenu pičku.  Borila sa trzajima i grčevima čitavog njenog tela. Bila je toliko mokra da sam se zapitao  da li se možda upiškila po Aninoj faci. Očigledno je bila majstor svog zanata. Ova se pridigla pogledala je I gurnula na leđa.

– Moram da ti pomirišem pičku. Oduvek sam se pitala da li i druge pičke mirišu poput moje – rekla je Natalija i brzo gurnula glavu među njene noge.

Posmatrao sam je s velikim uzbuđenjem dok je proučavala njenu pičkicu. Čas ju je širila prstima, pa ju je nežno ljubila i neprestano pri tome uvlačila njen miris u sebe. Ko vas jebe droljetine jedne ,pomislio sam jer više nisam mogao izdržati. Pogledao sam na svoje kurac, glavić mi je toliko otekao, promenio je boju u ljubičastu, ni sâm nisam mogao da ga prepoznam. Isukao sam ga I uvalio ga Nati odnazad. Namakao  sam i moj nabrekli kurac u njenoj vlažnoj I sluzavoj pici. Zadovoljstvo je bilo takvo da je njen svaki mišić, pokret, jecaj, pokazivao da ona neizmerno uživa. Mene je uzbuđivao sam prizor da sam sa dve žene .

-Tako… Tako me jebi… Rasturi me… Razbij moju pičku… Uuuh…. Jebi me… mmm… Jebi me… Uuuh… Svršavaam… Ooh… – cvilila je Nata.
-Uuuh… Oooh… Jooj… Aaah… Tako…  Joj, mila moja…Jooj… Uuuh…razvali je braco ..izbuši kurvicu –  jecala je Ana svršavajući I bacajući se po podu.

Sada sam je obema rukama obuhvatio oko ramena i žestoko jebao u taj mali uski procep koji je primao moj debeli kur, . Jebao sam je svom snagom i nabijao do jaja, tako da sam celo njeno  telo odizao od poda. Njeno  telo je bez  kontrole počelo da se izvija u pokušaju da se izvuče, ali su moje snažne ruke bile jače i držale su je  ispod mene.
Ana je bila u nirvana stanju I vise se nije ni bacala. Napokon sam I ja očekivao eksploziju iz mojih muda. Izvadio sam ga iz Natine pičkice I svršio sam tako jako, duboko i neobično da mislim da to nikada neću zaboraviti. Prskao sam po njima kupajući ih spermom, I sam se čudeći odakle mi toliko tečnosti.

 

Razvojni put mladog jebača 8

Posle onog događaja u uvali Natalija i ja smo sklopili dogovor. Kako smo se usaglasili da između nas postoji samo velika seksualna privlačnost i ništa više, postali smo samo ljubavnici. To je podrazumevalo da se povremeno žestoko kresnemo. Leto je uveliko trajalo i bili smo zaokupljeni drugim obavezama tj ona, ja sam  ionako samo luftikario. Odnos između matoraca je postajao sve gori, čak je došlo dotle da je Stevan ošamario Petru .Sirota nije dva dana išla na posao od sramote, jer joj je bila natečena usna. Ja sam u najmanju ruku poludio, nisam se više fizički bojao oca, tako da mi je mrak pao na oči. Majka me je jedva smirila ,kunela me je da ne dižem ruku na oca jer je to greh. Ja sam pitao mogu li ga onda nogom, što je na kraju izašlo na šalu i smirilo situaciju kod kuće. Posle par dana Stevan se izvinuo nekim poklonima i žestokom jebačinom .Šta će sirota kad ga je tada volela.
Međutim nisam se ja smirio. Svakako sam hteo da uletim u Stevanov harem u hotelu, jer je bilo krajnje vreme da i ja tamo ostavim traga. Ovo me je samo učvrstilo u odluci da je situacija sazrela . Počeo sam praviti planove. To je u najmanju ruku bilo toliko ozbiljno ,da se moglo porediti sa planovima savezničkog iskrcavanja u Normandiji . Na kraju sam plan nazvao ,,jebačev skok,,. Jebi ga šta ću kad sam bio zaluđenik akcionih filmova. Plan je podrazumevao da se namerim prvo na Stevanovu sekretaricu Radu. Znao sam da je ona bila njegova ljubavnica ,ali i alfa i omega tog bluda i razvrata u hotelu. Radilo je oko pedesetak žena različitih godina.Desetak je bilo stalnih radnica ,a ostalo su bile sezonke. Nisu ni ove stalne bile bajne , bar one koje nisu bile udate, ali ove sezonke su se razbijale za medalju. Sve je to Stevan držao pod kontrolom uz podršku Rade. Ona je bila avion za svoje godine. Tri i po banke je nosila bez problema,da stane na crtu bilo kojoj od dvadeset. Duge noge ,lepo oblikovana guza i veličanstvene dojke koje su bile upakovane u tesne bruseve. Uglavnom kad se spremi ,pička za kojom se svi okreću.Ono što nije mogla da ima je ,dobar odnos sa mužem,a naročito seksualni. On je bio mnogo stariji i nije mogao da je zadovolji. Ipak prelazio je preko njenih jebačkih avantura.
I tako reših ja da pojebem Radu, u inat Stevanu. On je spavao kući umoran od sinoćne terevenke, tako da je to bio trenutak za napad.

-Ćao Rado, jeli ćale tu- upitah Radu.
-O Mirkić pa nema te nešto. Nije tata tu, ako imaš poruku reci ,preneću mu-odgovorila je jebozovno kao i uvek.
Seo sam u fotelju i pričao neke gluposti samo da otkravim atmosferu u kancelariji. Ali Rada je bila stara kurava , i pročitala me je kao bukvar za 15 minuta. Moram joj odati priznanje da me je tad počela sve više napaljivati, znajući svoj posao. Ja sam mesio jaja i premeštao kurac, s jedne na drugu stranu bermuda.
-Miro ,ne boj se neću reći tati za ovo,voli tebe teta Rada. Ali kad si već tu učini mi nešto, pomozi onoj maloj Emini da odnese gore posteljinu, sad će ona doći.-reče namigujući mi.
Tad se na vratima pojavi Emina ,mala plavokosa i vrckasta devojka mojih godina. Rada joj objasni da ću joj pomoći da odnese gore posteljinu jer lift nije radio. Ona se nasmešila i oči joj čudno zasijaše. Jebem te živote koja je ovo kurva banda ,pomislio sam. Ipak zgrabih ja one dve vreće i krenuh. Emina mi je celo vreme nešto mrsila ,tako da kad smo stigli zamolio sam da umukne više. Bio sam ljut zbog toga što mi je Rada ovaj put izmakla, a još više zato jer me je onako kulturno odjebala. Namestila mi je ovaj mali vrtiguz, ali pošto sam bio napaljen morao sam ga negde da ga umočim.

-A da se mi malo poigramo ovde ,šta kažeš- upitah je već skidajući gaće.
-Uh ajde ,dugo ja tebe meračim, daj mi kurac i prekini više. Oćeš ti da jebeš ili filozofiraš.
Nakon nekoliko sočnih poljubaca, već mi je nadrkavala i onako dignuti kurac. Bila je dosta niža od mene tako da sam sav bio iskrivljen. U jednom trenutku sam uzeo i otkopčao grudnjak i lepi sisići su ispali napolje. Njena ruka je i dalje muljala po mojim mudima , a sad se spustila da joj lice bude ispred onoga što je želela.

-Da vidimo koliko ima ovde snage- reče ližući glavić.
Onda je ruke stavila na moju  guzu i vešto prelazila jezikom od muda duž cele batine.Ti njeni pokreti jezikom,dok je bio u njenim ustima su me oduševljavali i dovodili do ludila. Sad sam već bio u transu i podigao je gore . Uhvatio za gaćice koje sam pocepao iz jednog pokreta , i zavukao joj prst u već dobro mokru pičkicu.Samo sam je bacio na one vreće . Raširila je noge i onako raščerečena bila je spremna za jebačinu.Stavio sam ga na klitoris i počeo da je trljam glavićem.

-Ahhhh, što mi radiš, uff jebo te  bolji si od starog- uzdišući će Emina.
Kad sam to čuo ,jako sam joj gurnuo u već dobrano mokru i sluzavu picu. Ona je samo podigla glavu i pogledala me jako vrisnuvši. Spustio sam se preko nje i ljubio je po vratu i ramenu, omamljen njenim znojem i mirisom. Jebao sam je tako da je nestajala onako minijaturna ispod mene. Ponekad kad bi se podigao ponovo bi joj ga gurnuo do kraja u nju. Osetio bi kako pomeram sve u njoj , i da joj to izuzetno prija.Ona je to potvrđivala svojim kricima i uzdasima . Kad sam ubrzao i počeo sve brže da je jebem , osetila je mala iskusnjara  da ću svršiti.

-Daj mi ga usta ,volim miris svoje pice, daaaj mmiii- uzdisala je glasno.
Izvadio sam ga i istresao joj po licu i ustima .Oblizala je kurac ,slasno i sa uživanjem, svršavajući u talasima.  Rekla mi je posle da je to zavolela ,jer se tako isprva branila da ne zatrudni. Vremenom joj se svidelo. Sve sam od nje saznao,ko koga jebe i šta su jebaljke sve spremne uraditi za mog oca. Sunce ti žarko ,pa on je bio jebeni Zeus tamo u hotelu. Bog.  Jebao je koga je hteo i nameštao pičke kome je hteo. Znao sam da ću malu morati još zadovoljavati, ako ništa drugo ono zbog dragocenih informacija. Nije mi bilo žao ,uvek bi se dobro pojebali.

Vratio sam se kući onako ni ljut ni zadovoljan. Bio sam u nekoj nirvani. Moji su sedeli za stolom i nešto opet raspravljali.
-Zašto je problem da dođe moj brat kod nas - govorila je Petra. Odmah sam skontao da su opet problem jebeni rođaci.
-Ma nije ženo problem, nego jebena škrtica može da kupi pola grada ,a hoće kod nas da letuje - odgovarao je Stevan.
-On je moj bratić, i valjda može doći kod sestre.
-Neka dođe zaboli me- dovrši ćale diskusiju.

Moj ujak, mamin brat od tetke je živeo dugo u inostranstvu. Bio je dosta bogat , ali mu je bivša žena dosta uzela prilikom razvoda. Ipak mu je nešto i ostalo. Oženio se sa ženom koja je imala ćerkicu . Sad već žive nekih deset godina i odlučili su da dođu na more . Majka kad je čula ,pozvala ih je kod nas. Naravno ja sam morao ići po njih na aerodrom. Nekako sam ih prepoznao. Ujak je bio već blizu kasnim pedesetim.

-Ti mora da si Mirko, ovo ti je ujna ,a ovo sestre.- reče ujko oduševljen što me vidi.
 Tu se mi počnemo redom ljubiti. Ujna je bila pička i po,onako na prvi pogled. Mala sekica ,dete iz njihovog braka, je bila simpatična devojčica od desetak godina. Iza njih je stajala ona, Ana. Visoka ,skladno građena ,sve na svom mestu. Plava kosa i nebesko plave oči su me zakovale za pod.
-Braco moj , kako sam te željela upoznati.- poleti mi u zagrljaj i počeše ljubiti.
Kakav sam ti ja kurčev brat pomislih, pa mi nismo ništa ,ali oćutah. Njen pogled je bio nešto neopisivo u prvom momentu. Čas je bio mio i topao, a onda malo kasnije  pogled divlje zveri kad je spremna u lov na svoj plen.

Stigosmo tako kući i ja jedva dočekah da probam pobeći. Ali prc, moja nova noćna mora u vidu moje tobožnje sestre Ane je htela da joj odmah pokažem grad i plaže.

 

Razvojni put mladog jebača 7

Došao je kraj školske godine.Provukao sam se kroz iglene uši, jer me nisu izbacili .Nataliju nisam video posle one jebačine sa Mirandom.Izuzetno se vešto skrivala od mene, verovatno od sramote što sam video da se drkala na nas. Tražio sam je ,ali bezuspešno .Nije bila ni na proslavi kraja škole. Čuo sam da se opravdala nekom virozom.Kakva kurac viroza u junu mesecu,mislio sam ja .Bio sam besan ,jer sam bio ubeđen da  beži od mene.  Onda sam saznao razlog njenog bolovanja. Krsto naš profesor fizičkog  je napustio školu. Dobio je bolje radno mesto u Zagrebu, i još da dopunski radi kao trener. Nataliju je to potpuno slomilo. Smatrao sam svojom dužnošću da joj pomognem i da joj se sad nađem. Morao sam staviti šlag na svoju tortu .
Našao sam je u jednom kafiću gde sedi sama u separeu. Normalno da sam se sam pozvao da sednem.Natalija je počela da koluta očima kad sam seo.

-Samo si mi ti falio u životu-dočekala me odmah na nož.
-Vidi lutko, ja sam ti ipak prijatelj bez obzira na sve što se desilo među nama. Čuo sam za onog skota Krstu. Mislim da si živela u zabludi, on nikad ne bi napustio ženu i decu.Samo te je iskorištavao,i emotivno i seksualno.- počeo sam ja da je tešim.
Krenula je da jeca i tiho plače.Polako sam je zagrlio, i pritisnuo na sebe. Naslonila je glavu na moje grudi I tiho uzdisala. Ona čelična ledi ,ikona škole,najobožavanija i najodvratnija devojka istovremeno sad je bespomoćno tražila utehu od osobe koju je možda mrzela najviše na svetu.
-Bože šta sam ti skrivila, da me ti tešiš,da me ti savetuješ,pa ja sam želela da ti umreš.Da te nema.
-Vidiš kako on misli na mene .Da sam umro ko bi sad bio pored tebe.-lupao sam nemilice.
Kurac mi se počeo buditi. Separe u kafiću je bio poslednji u nizu i u polu mraku.Mazio sam je po leđima  i ramenima.Videlo se da joj to prija i da se polako opušta.
-Sve sam mu dala  i sebe i svoju čednost.Čak sam i  tebe  trpela samo zbog ljubavi prema njemu. A on me je šutnuo kao kantu.
-Ja te I sad volim. To što me ti mrziš mene još vise popaljuje - krenuo sam na sve ili ništa i nastavio- želeo sam te pored sebe iako si volela oženjenog čoveka.On ti je bio sve ,a ja ništa . Sve ću ti oprostiti, ako mi dopustiš da te volim.

Gađao sam je strelama istine pravo u srce.Slušala me je i znala je da sam u pravu.Lagala je sebe da će otići sa njim,da će imati svoju decu ,i  da će biti sretna. Na kraju je završila prevarena ,postiđena ,uplašena  i uplakana. Završila je u mom naručju ,osobe od koje  je najmanje očekivala  podršku . Milovao sam je sve intenzivnije. Nije se bunila, a prestala je i  da plače. Osećao sam da se lomi. Unutrašnja borba ju je mrvila I kidala kao suvu grančicu.Znala je da je na prekretnici,i  da neću odustati od nje nikad .Naročito sad kad je imam u šaci.Lagao sam da je volim, to sam tada sa sigurnošću znao, ali sam je želio kao nikoga do tad. Želio sam je posedovati ,da je spustim sa nebesa među nas obične ljude. Da joj pokažem da na svetu ima još nešto osim njenog poimanja života. Hteo sam da vidim kako će se snaći u novonastaloj situaciji,da li je jedna obična kukavica  ili jedan izvanredno čvrst karakter,neustašiva i odlučna. Navijao sam za telesnu strast,jer ako bude nešto drugo sve će mi se srušiti.

-Mirko ja te ne volim ,ali sam ti jako zahvalna što si sad ovde I što me tešiš- rekla je  i okrenula se prema meni licem u lice.
Usne su nam se spojile .Želela me je .Osetio sam moć. Znao sam da je znala da je krenula putem bez povratka.Nema nazad . Dve godine sam čekao ovaj trenutak i ništa se nije moglo desiti da to pokvari.Godinama smo istovremeno  mrzeli jedno drugo,želeli jedno drugo i sad kad smo to dobili svako se borio sa svojim demonima.Jezici su nam se milovali, a ruke se stiskale boreći se da ne završe u međunožju.Još uvek smo se ljubili ,lizali ,izmenjivali dah i pljuvačku.Jezikom sam joj šetao vratom ,kupio suzice iz oka,i grickao ušnu resicu. Kurac mi je drobio jaja ,ali sam morao izdržati. Stigao sam do cilja,samo još jedan korak moram napraviti,onaj najbitniji.
-Želim te,kao biljka rosu,kao zemlja kišu.Kako si mi lepa čak i  ovakva ,uvek si bila samo ti.
-Mirko hajdemo sutra tvojim brodićem u uvalu,molim te –rekla je to pomalo tugaljivo-ipak si ti dobra osoba . Vidimo se sutra.

Znao sam da je vrela I vlažna dole,da joj pica bridi,da joj kolena klecaju .Nisam hteo ništa da pokvarim ni jednim mojim gestom.Hteo sam da mi se poda bezpogovorno i bezuslovno. Te večeri sam drkao do besvesti.Zamišljao neki bolji svet u kojem ćemo živeti samo ja i Natalija,jebati se beskonačno i divlje.Zaspao sam pred zoru.

Sutradan sam spremio barku i usput svratio po nju. Jebote izgledala je kao boginja. Plava kosa joj je lepršala na toplom junskom povetarcu. Ispod majice i šortsa se skrivao neki beli kupaći . Jedva sam se suzdržao da je ne zaskočim odmah tu na rivi. Kad smo izašli na pučinu,Natalija koja je ležala na pramcu,skinula je gornji deo kupaćeg i bacila mi.
-Hej ovo mi ovde ne treba –veselo je viknula.
-Ne treba ti ni ono dole- uzvratio sam .
-Požuri do drage ,pa ih uzmi sam.
Bilo mi je drago što je raspoložena . Dao sam gas na penti,da što prije stignemo. Čim smo uplovili u dragu , Natalija je skočila u more ne čekajući da se usidrimo.Sike su joj bile predivne. Inače  je imala super figuru.Ni debela  ni mršava.Nasukao sam brodicu,bacio sidro i zaplivao prema njoj. Sreli smo se kad je voda bila do pojasa .Zagrlili smo se i  počeli ljubiti.Strasno i željno. Moj nabrekli kurac ju je ubadao u stomak. Polako smo se ljubeći povlačili u sve pliću vodu . Skinuo sam joj gaćice i okačio sebi oko vrata kao trofej. Senzualno santimetar po santimetar mi je svlačila bermude.Već smo bili u vodi do članaka.Prstom me je gurnula da legnem. Jebote ona je preuzimala inicijativu umesto mene. To me je još vise popaljivalo. Ležao sam na leđima u toplom plićaku,a tada jedna od najjebozovnijih devojaka mi je uzela kurac u usta. To je bio neopisiv osećaj .More joj je milovalo bradavice,dok mi je sisala glavić i coktajući ga uvlačila. Dlanove je oslonila na moje butine. Lagani valovčići su joj zapljuskivali pičić.Mrsio sam joj kosu dok se saginjala .
-Daj mi je, da je ližem hoću da svršimo zajedno-rekao sam .
-Mmmmmm,odmah- reče nekako s kurcem u ustima i okrenu se guzom ka mom licu.Slankast okus njene pice me je dovodio do ludila. Uvalio sam jezik u njenu brazdu i lapćao kao ker .Hteo sam da je još više napalim i polako uspevao u tome.Lizala mi je kurac od korena do glavića, požudno bez ustezanja. Kad bi joj uronio jezikom u ribicu,ona bi se zagrcnula mojim kurcem.
-Jao kako si dobar,ahhh što mi radiš,ovo je preeeedddivnno, aahhh-uzdisala je nabijajući se pičkom na moje lice.
Više nije mogla izdržati I počela je nekontrolisano da se trese ,orgazam je tresao kao lud.Zalivala me je obilno i dugo.Osetio sam navalu iz prepona i  eksploziju iz jaja. Izbacivao sam lavu iz sebe ne znajući gde završava. Onda sam osetio njena usta kako mi dosisavaju glavić. Sladila se ostacima sperme. Sišla je sa mene i legla pored. Neko vreme smo ćutali,svako sa svojim mislima. Topla morska voda nas je dodatno popaljivala.
-Dobar si u ovome,ko te je naučio, nisam znala da si iskusan ovoliko-počela je Natalija.
-Haha ,pusti to ,sad si ti ovde,želim tebe da zadovoljim.
-Uzmi me ,radi mi šta hoćeš,tvoja sam-konačno je rekla ono što sam čekao.
Uzeo sam joj bradavicu ustima.Grickao sam ih jezikom i kružio oko njih. Bili smo na obali i sunce nam je već dobro grijalo naša gola tela.Prstima mi je prolazila kroz kosu.Prstima sam ušao u nju.Ona je otvorena ,vlažna i  mekana.Bila je ženka spremna za parenje.Kurac mi je ponovo rastao,i bio spreman za akciju.Galebovi su kružili uvalom i pevajući nam stvarali još erotičniju atmosferu.Bili smo u bezvremenskom prostoru i  vremenu.
-Jebi me ,samo me jebi-odzvanjalo je uvalom.
Prislonio sam glavić na njen pičić, i  počeo da mazim klitoris. Njeni sokovi su podmazivali brazdu  i kupali moj kurac koji je bio spreman za uron u picu.Zabio sam joj do balčaka.Ulećem u vulkan strasti. Uzdahnula je i protresla se .Uranjao sam kao mutav kad navali na telefon. Čulo se mljackanje ,udarajući jaja o nju.Bila je pohotna, željna I gladna mog kurca. Kad bi osetio da bi mogla svršiti,majstorski bi ga vadio i  smirivao prije novog naleta u njeno carstvo.Htela ga je sve dublje,pretvarajući se u nezasitu jebačicu. Miris njene vlažne ,raspomamaljene pice me je još vise uzbuđivalo.Natalija je bila u transu.
-Jao kako me razvaljuješ,jebi me kao kurvu,biću tvoja kurvica ,samo me trpaj-uzdisala je.
-Znam da ćeš biti.
Konačno je bila bez predrasuda,slobodna i  oslobođena strahova. Bila je sad samo moja. Više se nije mogla odupreti. Orgazmi su je tresli jedan za drugim.Režala je od siline udaraca i  nabijanja.Tresla se ko da je bila priključena na struju.  Jebo te mislio sam da će dobiti epileptični napad. Više ni ja nisam mogao izdržati. Glavić mi je bio nedefinisane boje i  kad je iz njega jurnuo gejzir ,osetio sam da mi srce tuče kao ludo.jebem ti još ćemo pomreti ovde mislio sam. Posle minut dva smo se smirili ,i prepustili odmoru.

-Znala sam još od onoga sa Mirandom da ću se jebati sa tobom,ali ovako nešto ni u snu nisam očekivala.
-Videćeš šta te tek čeka-nasmejao sam se .
 

Razvojni put mladog jebača 6

 Kad smo se vratili počeo sam kovati planove o velikom švercerskom pohodu. Sad ću ja to početi raditi ,ma Smilja će biti nula za mene, ali prc malo. Ništa ni od mog velikog biznisa ,ni od sexa sa jebačicom  Martom u Trstu. Kako je moj dosije rastao, i pretio da dostigne veličinu Tolstojevog romana ,,Rat i Mir,, narodna vlast mi je oduzela pasoš. Jbg stvar je bila u tome da sam jedno vreme u svim sranjima ja bio mirođija.namerno ili ne uvek sam bio tu .Tako da sam uvek bio naveden kao učesnik.Opet se sve srušilo. Morao sam se okrenuti postojećim događajima , koji su se naravno svi vrteli oko Natalije. Ono što me je nerviralo ,je bilo to da je ona postala sve ravnodušnija, na njene pušačke aktivnosti. Mislim da je to smatrala teškim ponižavanjem .Čuj ona ,glavni lik škole cucla kurac glavnom dripcu škole. To ,ako bi se čulo ubogaljilo bi je do kraja života. Međutim ja  nisam tražio pičke. To je bilo ono što ju je mučilo, a nije mogla da shvati poentu. Morala je ona tražiti da je jebem. Da je izludim,tako da mi se sama poda . Otvoreno i bezuslovno. Naravno ona nije znala za moje jebačke aktivnosti, tako da me je smatrala samo još jednim malo sofisticiranijim drkedžijom.
    Onda je došao taj dan.Natalija je punila 18 godina. Naravno nisam trebao biti pozvan ,ali su stvari opet krenule u moju korist. Roditelji su joj morali na put pa je rođus pravila u svojoj kući .
-Natali dušo,nadam se da ću biti pozvan na feštu, ipak smo mi jako povezani .Ako ni preko čega ono sigurno preko sperme .- rekao sam joj.
- Mirko molim te, nemoj mi to upropastiti. Evo reci šta hoćeš, sve ću uraditi ,samo me ostavi na miru.
- Možda i hoću. Ali prvo moramo još nešto obaviti. Obrijaćeš pičić i nećeš nositi gaće na rođusu. Ja te neću dirati samo hoću da te gledam, obećavam. Samo mi spremi šlaga ja to volim.
 -Stvarno samo to hoćeš. Dobro onda ,biće kako ti kažeš.
 Video sam u jednom filmu sa Ćićolinom, koja nam je tada bila kraljica pornjave, kako je mazala šlagom neki obrijani pičić. Tako sam mislio počastiti za rođendan.

Došao je i taj dan, Natin rođendan. Stigao sam kod nje predveče. Tada su takve žurke počinjale mnogo ranije nego sad. Spremio sam se kao plejboj.Pantalone i crni sako zavrnutih rukava je tad bio hit. Nisam to volio da nosim ,tako da sam verovatno tad to i obukao prvi put. Kuća je bila ogromna,na dva sprata. Jebiga čovek je bio na položaju,imalo se moglo se . Ko jebe mog Stevana što je sve davao na pičku i provod.
Kad sam se pojavio svi su skoro zanemeli. Da je udario zemljotres tada manje bi se iznenadili. Prišao sam slavljenici i poljubio je u obraz i dao joj poklon. Mali se ponašao ko da je bio đak bečke škole. Još sam ih više šokirao. Majka, kad je čula gde idem ,spakovala mi je jedan  jebački Šanelov parfem koji je dobila na poklon. Sirota nije ga ni otvorila. Natalija je ostala bez teksta. Prvi put se nasmešila pored mene . Očima sam je pitao da li je uradila kako sam rekao. Potvrdno je klimnula. Suknjica do kolena i bluzica je jebački stajalo na njoj.
Pošto mi se međunožje počelo buditi vreme je bilo da sednem negde. Odabrao sam neki dvosed . Privukao sam stolić sa flašom Štoka . Uvalio sam se i gledao kako plešu i tresu se .Muzika je tresla. Smenjivala se Azra , Čorba i Dugme .
Kulirao sam sve njih jer to nije bilo moje društvo. Sve sam se više družio sa Štokom i bilo mi je lepo. S vremena na vreme bi mi skočio kurac na Nataliju ,koja je obigravala oko gostiju.Lepršala joj je suknjica ,a jedini sam ja znao da nema gaćice. Ponovo sam nategao štoka. Počeo je da svira Valjak. Aki Rahimovski sa njegovim hrapavkom. Muzika za ples. Počeli su da plešu. Pogledao sam gde je Natalija .Verovatno je nestala videći da sam u elementu. Odjednom se pored mene stvori jedna plava devojka.
-Bok, ja sam Miranda Natina rodica iz Zagreba. Što si sam, viš kako se drugi zabavljaju.- reče nekim umilnim glasićem.
Odmerio sam je onako od glave do pete. Nije bila loša riba. Imala je prozirnu majicu sa finim sisićima spakovanih u mekani brus. Helanke su ocrtavale skladne noge.
-Miranda vidiš da se zabavljam sa štokom,i baš mi je lepo. Ako hoćeš možeš se pridružiti ,ako ne pali dalje.
- Ja bi nešto drugo drugo, ali ....- počela je pa stala .
-Lutko ne mogu da te jebem,nešto sam indisponiran- počeo sam da serem pomalo pijan.
-Ne to, imam nešto ali nemam s kim da potrošim.-šapnula mi je .
-Jao sram te bilo ,bezobzirna devojko -govorio sam dvosmisleno i očima mi pokazao da mi to da .
  Izvadila je smotuljak i dala mi ga. Krenula je da ustane . Povukao sam je za ruku i vratio nazad. Smotao sam džoksija za minut i zapalio. Gledala me u neverici. Ubrzo sam postao njen idol. Vukli smo naizmenično ,lupali ko Maksim po diviziji. Onda bi se prebacili na filozofiju i kobajagi raspredali teške teme. Uglavnom smo se odvalili.
U neka doba došla je Natalija i kad nas je videla mal se nije šlogirala.
-Pa vi niste normalni ,Miranda di si baš njega našla od svih gostiju.-siktala je Natalija.-Joj šta da radim sad s vama . Hajde odvešću vas u sobu, da vas ne vide takve.
Ja i Miranda smo se smejali i bolio nas je kurac šta ona priča jer nam je bilo lepo. Ali malo po malo odvela nas je u sobu i  ostavila nam flašu.
- Evo vam pa se dotucite budale jedne,što ovo meni sve treba.- viknula je i izašla napolje iz sobe.

Tu sad dolazi do malog prekida filma. Uglavnom posle nekog vremena ja i Miranda smo se rvali po krevetu. Bio sam iznad nje i držao joj ruke. Gledali smo se u oči. Bili smo pijani,napušeni i nadasve napaljeni. Spustio sam se prema njenom licu. Spojile su nam se usne. Počeli smo divljački da se ljubimo.Lutali su nam jezici milujući jedno drugo. Ubrzo smo bili goli. Njeno krhko telo je nestajalo ispod mojih mišićavih ramena .Kurac mi je bio u bolnoj ekstazi. Krenula je rukom ka njemu i opipala ga. Odjednom mi ga je uvlačila kao usisivač . Pri tom mi je muljala jaja rukom.
 -Jao kurvice što ti znaš ovo raditi- uzdisao sam.
 -Budeš mi je lizat.
Odmah sam zaronio u njenu sređenu podšišanu pičkicu.Bila je rumena i sočna . Tad se devojke nisu baš bile depilirale dole,osim bikini zone. Ujednačili smo nekako ritam i lizali se do besvesti. Guram joj prst po prst u picu,a ona guta moj kurac koji se propinje i pulsira u njenim ustima.
 -Jebi me odmah,sad me jebi-govorila je između borbe sa kurcem.
 U tom našem delirijumu sam čuo vrata. Malo sam zaškiljio i znao sam da nas ona gleda,premda je nisam video.Ustao sam i išamarao Mirandu kurcem još malo po ustima. Ona je halapljivo čekala da joj uteram u picu. Ja sam znao da mogu dugo, jer sam pod uticajem alkohola teže svršavao. Zato sam i radio predstavu za Nataliju. Sve sam više uživao u tome. Znao sam da se drka.
 Uterao sam joj ga do jaja,pa malo zastao.
-Joj  kak je velik,budeš me pocepal.
Stvarno joj je pica bila uska i borila se sa mojom debelom kurčinom.Onda sam počeo polako ,pa sve brže i brže da je nasađujem na kurac.
- Kako si dobra , joj draga jebačice moja -tepao sam Mirandi znajući da ova sluša.
-Jebi me životinjo moja , razvali me - uzvraćala je rečima ,kao da sam joj ja govorio šta da kaže.
Okrenuo sam je i ubacio joj zguza. Jaja su prašila po pički i odzvanjala sobom. Njeno gipko i zategnuto telo se izvijalo pod naletima mog kurca. Sad se moglo jasno čuti Natalijino uzdisanje sa vrata.
-Mirrrkkoo ima nekog uuu sobi- pokušavala je Miranda da nešto kaže.
-Nema nikog - odgovorio sam i jasno video Nataliju naslonjenu na dovratak sa rukom na pici. Udarala je besnu češagiju.
Miranda je vrištala od zadovoljstva .Spremao mi se vrhunac , jaja su se ukrućivala . Sve je bilo spremno za eksploziju.
- Šta da te sekica vidi, kako se jebeš, a voli li ona kurčinu- govorio sam u delirijumu.
- Ona je luuuddaa ak ne koristi ovu batinu, oohhhh-
To je bilo ono što sam čekao .Zakucao sam je na krevet i počeo je zalivati spermom.Velika količina tople i lepljive tečnosti slivala se po njenim leđima. Čuo se još jedan prigušen jecaj u pozadini. Okrenuo sam se prema vratima . Nije bilo nikoga ,ali su vrata bila poluotvorena .


Razvojni put mladog jebača 5

   Kad bih rekao da sam to sve podneo stoički i junački lagao bi. Ne znam da li je to bila neka depresija ili nešto te vrste , ali sam se teško vraćao u normalu. Moja pijančenja i duvanja su postala legendarna. Imao sam još nekoliko poseta kod narodne vlasti, ali me to nije dozvalo pameti . Stevan je polako dizao ruke od mene, prigovarajući majci da sam se bacio na njenu ludu familiju. Petra me molila i kumila da se urazumim i počnem živeti ko sva normalna deca mog uzrasta.
   Iz škole bi bio verovatno izbačen da direktor nije bio redovna mušterija Stevanovih jebačkih žurki u hotelu. Kad je došlo stani pani, direktor je zalegao za mene. Ubedio je članove školskog odbora da mi daju još jednu šansu.
   -Slušaj me sad budaletino jedna ,dobio si zadnju opomenu pred isključenje. Ako još nešto sjebeš ja ću lično da te izbacim i nećeš upisati ni jednu školu u okolini - urlao je direktor na mene u svojoj kancelariji .
 Znao sam da je đavo odneo šalu , i ako neću da majku i bake nosim na duši moram se strpiti još ta dva meseca do kraja školske godine. Natalija je bila u svim mojim planovima u prvom redu. Mogao sam je nabiti u toalet i zavući joj kurčinu, ali bi to osvetu činilo jadnom i nikakvom. Hteo sam da me pamti dugo .

 Izbegavala me je maksimalno kad god je mogla. Kako sam počeo malo dolaziti sebi, morao sam je malo pritisnuti. Zaustavio bih je na hodniku ,i šapnuo joj da skine gaćice i da ih ostavi iza određenog radijatora. Prvo nije htela ,ali je posle prihvatila moje igrice doduše ne baš s oduševljenjem. Uživao sam gledajući je kako funkcioniše tako. U početku je kurvica bila unezverena i bojala se da će neko primetiti, ali se posle par dana opustila kad je videla da ja ništa ne poduzimam. Tada je došlo vreme za napad. Bila je neka jebena priredba i Natalija kao predsednik omladine je vodila program. Bila je u svom elementu , sva je sjajila u beloj košuljici i plavoj suknjici. Pošto sam ja izbegavao ta sranja ,kad me je videla u prvim redovima nije joj bilo dobro.
  -Čekam te u toaletu lutko, pazi šta radiš - rekao sam joj u prolasku.
Znala je da se ne šalim,takva bruka joj nije trebala . Najuzornija omladinka škole ,najbolja učenica , ali i najgora osoba . Pošto ubrzo postaje punoletna morao sam provesti bar deo plana. Elem dođe ona u toalet posle deset minuta.
 - Ti nisi normalan ,šta hoćeš od mene , ostavi me na miru- odmah je počela sa napadom.
Samo sam se nasmejao i povukao je sebi.
- Sad ćeš mi uzeti kurac i malo ga pocoktati, kurvice jedna -rekoh smotavši joj ruku prema mom međunožju.
Zadrhtala je razrogačenih očiju, ali me je uhvatila i izvadila kurčinu.Spustila se dole jecajući ali se spustila .
- Hajde samo polako ,slobodno misli da je Krstin ne smeta mi .
 Uzela ga je naglo i strpala usta koliko je mogla. Lizala ga je misleći što brže bude radila brže će proći. Uživao sam gledajući je sa mojom kitom u ustima .
- Mazi pičkicu .
-Mmmm neću - odgovorila je mumlajući sa kurcem .
- Drkaj se pizda ti materina ,odmah.-bio sam sve suroviji.
Uhvatila se i počela da trlja picu. Osetio sam da ga dudla lepše, počela je i jaja da mi mazi .Povremeno je hvatala vazduh da dođe sebi ,jer je pojačala trljažu pice . Počeo sam da je šamaram kurcem po licu, a ona je tresla glavom . To sam video u nekoj pornjavi pa mi se svidelo. Osetio sam da se približava vrhunac . Zabio sam joj ga usta i glavu joj nabio na njega . Istresao sam se usta, a kurvica je svršavala . Nije imala kud nego da sve proguta. Osetio sam se kao pobednik.
- Jesmo li sad kvit, Mirko-nazvala me po imenu posle toliko vremena .
-Ne lutko moja nismo ni približno- poljubio sam je u obraz i nestao iz ženskog toaleta.
Ostala je začuđena i u neverici.

 Upravo nekako u to vreme, moja Petra da mi proba pomoći organizuje mi šoping do Trsta, sa komšinicom Smiljom . Ona me doduše i sama zvala nekoliko puta ,ali me to nije interesovalo. Prihvatio sam samo zbog majke jer sam joj dosta zagorčao život. Smilji je trebao neko da mu utrapi nešto garderobe da što bolje prođe na granici. Uglavnom pođemo mi nekim noćnim busom. Pred Italijanskom granicom bili smo u zoru. Odjednom jebote svi kao po dogovoru, počeše trpati ruke u suknje i pantalone. Sunce ti jebem šta je ovo. Sinulo mi je kad mi Smilja dade dvesta maraka da ih prikažem kao svoje. Sakrivali su pare. Koliko se sećam bilo je dozvoljeno nositi 750 maraka i to uz potvrdu. Uglavnom dođemo na granicu. Posle kontrole izvedoše Smilju i još dve žene. Vratiše se posle jedno sat vremena . Pretresli su ih do gola. Zamišljao sam Smilju golu. Dobro je izgledala za svoje godine . Kurac mi se počeo dizati. Sumljao sam ja da je nju Stevan gazio. I tako stigosmo do Trsta. Grad kao svaki drugi primorski . Čuveni Ponte Roso ,pijaca ili po današnjem veliki buvljak bio je odmah blizu stanice. Valjda da se nesretni jugovići ne pogube u gradu. Mene i Smilju su dočekali ,neka Marta njena zemljakinja iz Slavonije i njen brat. Mene su ostavili Marti, a njih dvoje su otišli u grad. Ja sam odmah sve spisko odmah tu na pijaci. Tražio sam od nje da odemo negde na kafu. 
  Odmah sam posumljao da njen brat jebe Smilju. Posle tri Vekije koje sam popio to sam i rekao Marti.
- Ma vidi ti njega ,što njega interesuje -
-Pa jer sam u pravu, ali baš me to briga .Doduše nisi ni ti loša, a jel si ti udata.
-Ma znaš šta mali, jebi se ti malo . On našao mene da ispituje.
- Jebo bi ja ,nego šta nego bi jebo.-više je piće govorilo iz mene, nego što sam ja bio hrabar.
-Vidi ti jebača ,ko bi reko.
-Probaj ga možda nešto i vredi  -sad sam već kenjao kao grlica.
Upravo otprilike tada naiđe Smilja sa tuce nekih kesa. Ostavi nam to i reče nam da ćemo se naći u stanu. Popismo još po piće , i krenusmo put tog stana . Usput sam bolje zagledao Martu. 40-togodišnjakinja srednjih sisa i poveće guze. Sad ja tu nešto kao opisujem,pa ja bi tada uterao između vrata i dovratka . Uglavnom se ja nameračim na nju. Kad uđosmo ona ostavi kese ,i ode negde . Ja sedoh za sto, i odmah uzmem flašu štoka sa stola i nagnem bogami podobro. Zujao sam već poštenski . Ma zabole me ,ja ću tražiti pičke pa šta bude .
- Halo jebač, oćeš ti da jebeš ili da ločeš pizda ti materina. Marš u kupatilo,nemamo ceo dan.- reče Marta gola samo ogrnuta kućnom haljinom.
 Utrčah u kupatilo i skinuo sam majicu i farke u sekundi. Istuširan izađoh nabreklog kurca u punoj erekciji. Ušli smo u sobu i legli na krevet. Kurac mi je stajao kao jarbol . Legla je preko mene i počela me ljubiti. Znalački se ljubila ,gurajući mi svoj jezik usta.Grickala mi je usne ,a ja sam joj mesio guzove. Odjednom je ubacila kurac u pičku, i uzjahala me . Nabijala se na njega tražeći da joj gnječim sise . Obuhvatio sam ih i mesio što sam jače mogao, videvši da je to pali. Šakama se naslanjala na moja prsa,dahtajući na mom kurcu nabodena do jaja.Odizala i spuštala guzu ,vadeći kitu do pola iz nje . Tresli smo se oboje od zadovoljstva.
  -Rasturaj me ,jebi svoju teta Martu ahhh.
Okrenuo sam je na kolena i ugurao odnazad. Počela je sve više da dahće od zadovoljstva ,nabijajući se na moj kurac. Proturila je ruku između nogu i počela trljačinu klitorisa.  Ja sam je nabijao sve jače.
-Nabi me, jao kako volim mladi kurac uhhhh, šta mi radiš.
Sve me to dovelo do vrhunca . Ostio sam grč u jajima i nalet sperme . Isprskao sam je po leđima ,a ona je kvasila posteljinu iz svoje pice.
  -Mali ti si fenomenalan, baš si me izjebo. Uvek sam tu za tebe .
Samo sam se nasmejao i poljubio je.
Ubrzo je stigla Smilja . Popakovali su stvari u posebne švercerske torbe, i krenuli smo nazad . Celim putem sam spavao kao jagnje. Stvarno mi nije bilo jasno, što su mi stvari u životu bile gore ,ja sam više jebavao. Valjda je to igra sudbine.


Razvojni put mladog jebača 4

   Narednih nekoliko dana što sam bio kod tetke proveo sam drkajući na Nataliju . Nisam više špijunirao njihovu jebačinu ,jer sam bio usredsređen na maštanje o Nataliji i Krsti. Kurac mi je skakao kao lud na samu pomisao njih dvoje, tako da sam prosipao more sperme. Napravio sam plan i odlučio se na povratak.
 Svima sam se izvinio za moje ponašanje. Majka ko majka , je sve razumela, a Stevana sam malo duže obrađivao. Kao da ja imam više para ,ne bi ja bio takav i ta sranja. Znao je moj Stevan da ja kenjam ko foka, i da mutim ko nevera more, ali šta će čovek nego da mi da još jednu šansu.Našao mi je posao vikendom na stovarištu građevinskog materijala. Rekao mi je koliko zaradim da će mi on dati još toliko. Taj posao mi je legao kao budali šamar, za mesec dana bio sam pun para. Bolje da ćale daje meni nego na kurave. Babi sam rekao da više ne daje popovima pare da se mole za mene , i isteruju đavola. Otišao je nema ga više, već bolje da to da meni. Moj plan je mogao početi da se ostvaruje.
  Bila je u školi jedna simpa devojka Blanka koja je bila i više nego zainteresovana za mene. Ne mogu reći da sam je volio ali sam je mnogo simpatisao. Bila je iz zaleđa, dosta siromašne porodice. Nataliji ću napakostiti tako što ću od Blanki napraviti najzgodniju ribu u školi. Ta kurvica me je morala zapamtiti. Nije mi trebalo puno da zbarim malu, jer je ona to potajno priželjkivala. Počeli smo da se zabavljamo, tako se to zvalo. Blanka je bila na sedmom nebu, veoma joj je imponovalo što je bila samnom.
 
- Vidi ih našla rupa zakrpu, baš ste jedno za drugo. Imbecil i sirotica, strašno .- dobacivala je Natalija u prolazu.
 Blanka se jadna bila potresala ,a sam se samo smijuljio i čekao svoj trenutak. Došao je brzo i neočekivano. Krsto naš profesor fizičkog mi je hteo zaključiti jedinicu jer nisam trčao kros, koji je bio obavezan. Jbg, ja sam istovarao cement ,bolio me baš za kros.
- Dobro profesore ,nemojte tako , nisam mogao..- pokušavao sam da se opravdam ,ako ne prihvati najebo je .
- Ne interesuješ me više ,dosta mi te je . Pokazaću ti ja ko je ko ovde u školi. - bahato je govorio.
-Da li tako pokazujete i Nataliji dobri moj profesore. -
Čovek je izgubio i poslednju kap krvi u licu. Pobeleo je kao kreč.
-Šštttaa pprričaš ti -počeo je da muca.
- Vidi profo, to što guziš najbolju ribu u školi je tvoj problem. Ako me ne pustiš na miru, biće i školski,i tvoje žene itd. Oblepiću celu školu vašim fotografijama.- malo sam lagao.
- Kako da ti verujem, volim je , čim završi školu razvešću se ....-govorio je nepovezano. Od straha i trepeta škole , ostao je samo jedan plačljiv govnar.
- Moraćeš da mi veruješ, nisam ja pička ko ti. Ako prekršite dogovor, gotovi ste.-
    Bio sam car, barem sam tako mislio. Blanku sam odveo na frizuru, kupio garderobu iz Italije od moje komšinice Smilje švercerke. Kad se pojavila sutra u školi pola je nije prepoznalo,  a ostali su ostali u šoku. Blanka je bila avion riba. Prvi put sam bio onako istinski sretan zbog nekoga. Njen osmeh i zahvalnost iz očiju tada, je nešto što neću nikada zaboraviti. Čak i sad mogu stvoriti tu sliku pred očima. Elem, kad se Blanki pojavila u takvom izdanju morala je doći i reakcija.
- Vidi ko se obukao, nema više starih prnja- počela je Natalija. Bilo je vreme za moj nastup.
- Šta ćeš Natali dušo, kad ima momka koji vredi , a ne konja sa hvataljkama- odgovorio sam joj aludirajući na to što se Krsto bavio gimnastikom. Niko okolo nije shvatio što sam rekao, ali ona jeste. Pogledala me u neverici i pobegla briznuvši u plač. Osveta je počela.
     Blanku nisam dirao više nego što je ona to htela. Mazili bi se , kurac mi je pucao u farkama , ali nisam je primoravao na sex. Jednom sam ne mogavši više , izvadio kurac i stavio joj u ruku. Zadrhtala je , i stresla se . Kako je to bilo fino i nevino biće, prosto da rastopi i kretena kakav sam ja bio. Približila je lice mom kurcu, i počela da liže. Nije bila ni blizu recimo Vesne ili drugih , ali je to bilo toliko slatko tada da mi je bilo najslađe . Mučila se sirotica sa njim , dok je nisam sklonio u stranu i svršio. Skinuo sam joj gaćice , da joj poližem pičkicu.
- Nemoj to, sramota me je - govorila je .
Spustio sam se među noge i pogledao u divan pičić pred očima. Mala šumica, riđe boje je okruživala kanalić koji je mamio da bude polizan. Lizao sam je stvarno sa velikom pažnjom i ljubavlju. Nije znala šta je snašlo, tresla se i uzdisala od uzbuđenja. Svršila je veoma glasno i obilno zalivajući me po licu. Zagrlila me je jako i stiskala dugo. Osećao sam se prvi put da radim dobru stvar. Počinjao sam da volim tu skromnu devojku.

Natalija je bila sve uznemirenija. Nije verovala da ću čuvati tajnu, ali se nije više tako bezobzirno i drsko ponašala . Vuk je navukao jagnjeću kožu. Par meseci smo ja i Blanka stvarno uživali jedno u drugom.
   Onda se sve srušilo, kao kula od karata.   Život mi je prvi put pokazao koliko je nemilosrdan i strašan. Blanka je bila u poseti rodbini u gradu, i kad se navečer vraćala kod njih u stan, bila je napadnuta od dvojice muškaraca. Pocepali su odeću sa nje i samo sticajem okolnosti je nisu povredili. Međutim to je na nju ostavilo strašne posledice. Prvo je završila na psihijatriji , pa su je poslali kod rodbine u unutrašnjost. Više je nikad nisam video. Posle mnogo godina čuo sam da se udala u Nemačkoj i da ima lep život.
   Znam samo da su tada neki videli Nataliju u gradu. Koincidencija ili nešto drugo , za mene je ona ostala krivac .
 Sve ću upotebiti da je uništim ...............................