nedjelja, 22. lipnja 2014.

JEBAČINA SA KOMŠINICAMA

Živim sa sinom u velikom gradu. Komšinica Dana, inače udovica živi, sa svojom kćerkom na istom spratu. Imam 45, a komšinica 47.godina. Njena kćerka ima oko 22.g. moj sin je nešto mlađi od nje. Djeca su nam se od malena družila, pravi su prijatelji, kao brat i sestra. Ona ima dečka, a i on ima poodavno djevojku. Ja sam razveden, ne mojom krivicom.
Živimo, dosta dobro, stanovi solidni, vozimo skupocena kola, a ja imam i vikendicu u jednom prelijepom selu. Živeli smo kao jedna familija. Komšinica Dana, udovica je nešto više od tri godine, rasna i očuvana žena. Visoka 175.cm. crne duge kose, krupnih zelenih očiju, pravilnog i mladalačkog lica, idealnih dimenzija (grudi, struk i kukovi), dobrih sisa, zanosnih guzica i dugih dobro oblikovanih nogu. I u tim godinama izgledala je kao boginja, i pored ikonske ljepote,bila je inteligentna, obrazovana, prelijepih manira.
Bio je januar 2008.godine. Sin mi je sa društvom pošao u diskoteku. Poslije napornih dana (službeno putovanje, neka svađa sa bivšom ženom), otišao sam kod moje dobre komšinice da se malo odmorim. Odmah po ulasku u njen topao stan, sa malo prigušenim svetlom, sa još okićenom jelkom, sa osmjehom na njenom licu, umor mi je nestao, raspoloženje mi se promenilo. Poslije uobičajene priče, ponudila mi piće.
Postavila je dobru mezu i nasula nam pune čaše crnog vina. Ćaskali smo o svemu.
Istovremeno smo podigli čaše, kucnuli se ,pogledao sam je u oči i nazdravio.
- Živjela, neka smo zdravo mi i naši i da nas u životu sreća prati. Gdje ti je Nina?
Pogledala me je malo čudnim pogledom, zastala i odgovorila:
- Živeo! Sreća je relativna. Naka nam bog čuva decu i neka budu zdrava i srećna. Komšija, vidiš naše sudbine, ja ostadoh mlada bez Milana, a i ti imaš i dan danas problema sa ženom. Nismo to zaslužili…….. Nina mi je otišla kod devera. Tamo će ostati. Prekosutra, u nedelju pozvala sam ih na ručak. Gde ti je večeras Miloš.
- Komšinice Dano, ti si dobra, vrijedna i plemenita žena. Pripazila si mi mog Miloša kad je god to zatrebalo. Bog će ti vratiti dobro i tebi i tvojoj Nini. Naći će mo i mi nešto , nećemo biti sami. Ljubav u stare dane je najljepša.Miloš je izašao sa društvom u diskoteku, do kasno će ostati.
- Skuvaću nam po jednu kaficu. Kasnije će biti kasno i meni i tebi…..
- Ne, nemoj, naspi nam još po jednu čašu vina.
Uz mezu , popili smo cio litar vina, na komšinicu Danu već se osjetilo. Bila je raspoložena. Pitao sam je da li ima kakvog, od kada nema muža.
- E, moj komšija bar ti to znaš, primetio bi. Uvek smo zajedno. Znam i za tebe da ništa žensko ne gledaš. Ja ne mogu, imam odraslu Ninu, šta biše joj rekle drugarice. Mama ti ima švalera, ti ćeš biti ista kao mama. Ne mogu to dozvoliti, da idem od ruke do ruke, ja sam udovica. Ti si drugo.
Pogledao sam je od glave do pete. Bila je u kućnoj haljini. Pola bujnih sisa sam joj vidio i butinu do kuka. Kurac mi se već davno digao. Ona je primijetila. Suzdržava la se. Zagrlio sam je, povukao ksebi i poljubio. Skočila je kao oparena.
- Šta to radiš komšija. Zar ćeš da pokvariš naše istinsko prijateljstvo za jednu noć. Smatrala sam te kao da si mi rođeni brat. Svi ste isti…Hoćete da jebete i ništa više.
Ustao sam i ja.
- Znaš šta Dano, nisam mogao više izdržati. Draga si mi, gledam te odavno. Prijatelji smo i to dobri. Željna si i ti muške ruke i ja žene. Gdje si našla da se neprijatelji jebu. Samo dobro prijateljstvo i osjećanja su preduslovi za dobru jebačinu.Bog nam je podario ovu noć da budemo još bolji prijatelji, da se opustimo i da se dobro izjebemo.
Privukao sam je, zgrabio rukama za guzove i poljubio je. Nije se udupirala. Bio sam prema nje; visok oko190cm , težak 90 kg. crne prosijede kose. Mogao sam dobro popiti, pojesti i dok sam imao šta mogao sam svu noć jebati. Osjetila je dignuti kurac na njenim butinam. Sa uzdahom, rekla je -upravu si. Počela me je divljački ljubiti. Uzeo sam je u naručje i ponio u spavaću sobu. Znao sam bez bračnog kreveta nema dobre jebačine. Ispod kućne haljine imala je samo gaćice. Zabezeknuo sam, kada sam vidio tu ljepotu; sise dosta velike ukrućene kao da nisu dirate, guzice, butine bez traga celuloita. Neznam odakle da počnem. Prava boginja, tijelo nježno bez ijednog mladeža. Skinuo sam se i ja. Krišom me je posmatrala. Kada je ugledala moj debeli kurac dužine 20 cm. uzdahnula je : Nisam znala da imam takvog komšiju. Počeo sam da je obrađujem, ljubio, mazio i lizao svaki djelić njenog tijela. Nije ni ona ostajala dužna, bila je iskusna žena. Uzela je kurac u svoje ruke, ljubila ga, i kao kakva maloljetnica divila se koliki je. Drkala ga je, stavljala među sise a ja sam je vješto mazio po njenoj pički dok nije svršila. Jauknula je, zgrčila se i pribila uz mene kao da smo jedno. Posle kratke pauze podigao sam joj duge noge preko mojih ramena i kurcem postepeno ulazio u njenu već pripremljenu pičku. Kada sam joj ga do kraja nabio jauknula je tako glasno da su je sve komšije mogle čuti. Jebačina je bila nezapamćena. Nije ni čudo, obadvoje se odavno nismo jebali. Skakali smo ko ludi, miješala je, vriskala, uvijala se i kad je osjetila da je kraj razderala se:
-Svršavaj u mene, nisu opasni dani.
Svršavao sam dugo, kao da nikad nisam jebao, izvadio sam ga i nastavio da svršavam po pupku i njenim tvrdim sisama. Ona je sve to u grču, jaučući, mumlajući primila.
Zagrlila me je, nježno pogledala, uzdahnula i rekla:
-Nikada mi lepše nije bilo, a i tebi dobro bilo.
Tu veče smo se još jednom pojebali, još strastvenije i duže. Oko dva poslije ponoći otišao sam u moj stan. Milan mi je malo kasnije došao.
Od tada često jebem komšinicu Danu, čak i na njeno insistiranje. Prija nam druženje i jebačina.
U poslednje vrijeme primetio sam da me njena kćerka Nina češće odmerava i pogleduje. Mislio sam da je primetila da joj jebem majku pa ljubomorna. Nisam tome pridodavao pažnju. Nina je inače student, mnogo ružnija od majke, ali mlada puna energije, živahna je i odavno se jebe. Jednom kad je bila kod mene, rekla mi je da zna da sam u šemi sa Danom i da se ševimo uveliko. Iznenadio sam se. Ostao sam bez riječi.
- Znam sve, snimio vas je moj momak. Imamo dokaz. Dobar si jebač, a onaj moj iako je duplo mlađi od tebe nije nizašta. Jado jedan. Hoću da me izjebeš i razvališ kao moju kevu. Svaki vaš seks je super, moja mama je preporođena, sasvim druga žena. Odvraćao sam je od toga. Počela je da histeriše, ako nećeš vriskaću…..Skinula se….Jebačina je pala.
Šta da radim? Može da ucenjuje i mene i njenu majku. Neznam o kojem se snimku radi. Volim svoju Danu, život mi je učinela sasvim lepši i drugačiji. Njenu kćerku izbegavam i mrzim je zbog takvih podlosti.. Šta ako i dalje isistira? Zakuvalo se. Nekad i jebačina izađe na nos.

Doček Nove godine

Ovogodisnje pretpraznicno raspolozenje podsetilo me je na dogadjaje koji su se odigrali prosle godine. Taj nazaboravni docek 2009-te mi je danas ponovo bio pred ocima.
Imam 22 godine, jake gradje, 170 cm visoka sa 62 kg uvek sam se oblacila “siroko” – farmerke i sportska (sto sira) majca. Iako jako druzeljubiva, imam uzak krug prijatelja koji su (sticajem cudnih okolnosti) svi muskarci.
Kako je te godine novogodisnja groznica vec bila u jeku moji prijatelji i ja smo se dogovarali sta cemo za docek. Dogovor je pao na “kucnu varijantu”. Ja, Bogdan, Stevan i Andrej. Bilo je vise nego dovoljno.
Tog 31.12.2009. dugo sam stajala pred ogledalom birajuci sta da obucem. Crna cipkana haljinica do polovine butila ili plameno crvena haljinica do kolena sa dubokim dekolteom. Na kraju sam se ipak odlucila za crvenu haljinicu. Sminkala sam se dugo i pazljivo, stavila srebrnu ogrlicu, otvorene cipelice na visoku stiklu i bila sam spremna.
Oko 20h drustvo je pristiglo. Andrej – visok, crnomanjast, Bogdan – nesto nizi od mene, kratke kose i cudno dugih prstiju za njegovu visinu i Stevan – duge kovrdzave kose, neznih crta lica… Sva trojica su bili savrseno gradjeni.
Pricali smo, djuskali uz muziku, pili vino… Ponoc je dosla i prosla a ta velika soba se punila dimom cigareta i mirisom vina. Vec sam uveliko bila pripita kada smo odlucili da legnemo i malo odspavamo.
Razvukli smo siroki cetvorosed i poslagali se kao sardina – ja u sredinu, Andrej sa moje leve, Stevan sa moje desne strane i Bosko koji je odlucio da ce spavati na fotelji. Pustili smo tihu muziku, prigusili svetlo i tada je sve pocelo.
Opijena od vina i dobrog raspolozenja drolja u meni je polako izlazila na povrsinu. Samo sam trazila razlog da rasirim noge ili da povucem dekolte jos nize. Legla sam na ledja i na trenutak zatvorila oci kada sam osetila Andrejev topao dlan na mojoj butini. Pogledala sam ga iznenadjeno. Prijalo mi je. I dok mi je Andrej mazio butine povlaceci haljinicu na gore Stevan mi je ljubio vrat. Nisam znala sta cu sa sobom… Pozuda je rasla, zelela sam ih obojicu, ali sam se suzdrzavala.
Prosaputala sam im:”Polako momci, pustite me bar da se skinem.”
Ustala sam, stala ispred njih i polako pocela da svlacim haljinicu. Sva trojica su me pozudno gledali kako se svlacim i jedan po jedan poceli da otkopcavaju pantalone. Tri vec dignuta kurca cekala su samo na mene.
Ostala sam u crvenim cipkanim tangama i istom takvom brusu. Bosonoga, dosla som do njih i legla na ledja. Uz jedno pozudno:”Radite mi sta god hocete, vasa sam.” prepustila sam se uzivanju.
Bogdan je klecao ispred mene nezno mi mazeci vrelu i navlazenu pickicu preko tangi, Andrej mi je ljubio stomak a Stevan mesio bujne grudi. Dahtala sam, uvijala se u napadima strasti.
Bogdan je jednim trzajem pokidao moj tange i svojim toplim jezikom presao preko mojih glatko obrijanih stidnih usni. Uvila sam se, glasno uzdahnuvsi. Stvan mi je vec skidao brus i grickao moje tvrde bradavice dok je Andrejev jezik bio u mojim ustima.
Stenjala sam, dahtala… Bogdanov jezik je palacao po mom klitorisu, grickao ga je, jezik nabijao u moju vrelu pickicu…
Rekla sam Bogdanu da dodje na krevet. Postrojila sam ih i tri povelika kurca nasla su se ispred mojih ociju. Zelela sam ih sve, odjednom. Lizala sam im glavice, nezno ljubila jaja a onda, jednog po jednog, uvukla do kraja. Pusila sam im sto sam bolje mogla dok su oni glasno uzdisali.
Klekla sam, naguzila se i samo rekla:”Zelim vas! ODMAH!!!”
Nisu dugo cekali. Andrej je stao iza mene i glavicem mazio moju guzu, Bogdan je legao ispod mene i trazio moju pickicu a Stevan je klecao ispred mene samarajuci me njegovim velikim, tvrdim kurcem.
Andrej i Bogdan su se pogledali i klimnuli glavama. Nabili su ih u isto vreme i to do kraja… Vrisnula sam! “Hajde, jebite me! Jako! Ahhhhhhh!! Toooooooooooo!!!!” urlala sam dok sam u pauzama Stevanu obradjivala karu.
Menjali su mesta, jebali su me kako su hteli. Svrsavala sam u naletima. Vristala sam dok su me razvaljivali kao pohotnu drolju. Nisu stajali. Kada sam osetila da ce Andrej svrsiti rekla sam mu da ga izvadi i pocela sam da mu pustim tako brzo i strasno. Svrsio mi je u usta. Ni jedna kap se nije prolila po mom licu. Bogdan i Stavn su nastavili da me razvaljuju. Grudi su mi se tresle dok me je Bogdan razvaljivao od pozadi i Stevao odozdo. Bogdan mi je nedugo zatim isvrsavao po ledjima a Stevan po stomaku. Otisla sam da se otusiram na brzaka. Kada sam se vratila sva trojica su sedeli goli na kaucu sa cigaretama medju prstila. Bacila sam se pored njih, svakog strasno poljubila i legla da spavam.
A sta mislite sa kim cu provesti ovu novu godinu?

Želja

Do sada smo probali svašta u sexu,klasiku,oral anal ,trojku,četvorku, blaže S/M igrice ali to nije bilo sve,Tek sam pomislila da je Markovoj mašti kraj on mi servirao nešto novo.
Izašli smo u šetnju,razledali malo i spontano se uputili ka plaži,tu smo se par puta žestoko pojebali dok smo se zabavljali. Pomislila sam kako bi bilo lepo to ponoviti. Letnje veče,topao povetarac,muzika u daljini , ma sve kao nekada. Marko me je držao za ruku i rekao da ima jednu želju ali da misli da je to mnogo da trži od mene. Gotovo je već me zainteresovao,molila sam da mi kaže šta je u pitanju a on je odugovlačio. Pa neće ti se svideti ,pa nisi ti za to,puno je da tražim to od tebe i sve tako a ja sam postajala sve radoznalija.
Ćutao je neko vreme pa počeo:znaš moga kolegu Gorana? Da,znam rekoh. To je bio tip od svojih 40g,dobro negovan,mišićav,nije se ženio nikada,jedino je imao manjak kose na temenu,tri četiri puta bio je kod nas i to u prolazu.I šta sa njim- pitala sam – hoće trojku? Ma ne ,neće trojku već nešto drugo. Moja znatiželja je rasla. Znaš ,reče Marko,on se jako loži na tvoju guzu,stalno mi priča kako si dobra pička i zamišlja kako te ima . Ok pa šta je tu čudno? Znaš,nastavi on,pitao me da mu te dam na sat dva i ja sam pristao. Malo sam se nasmejala i rekla pa šta u tome ima strašno? Daću mu da me jebe i ništa posebno,čak nisam ni ljuta što si pristao pre nego mi kažeš. Da ali nisi čula sve,on je perverznjak i ima jedan uslov a to je da mu budeš bezuslovno poslšna. Pa dobro,šta bi to on mogao tražiti od mene a da nisam to već radila. Sama neizvesnost me je dodatno palila,a kada želi da me ima? Sutra naveče,dao mi je detaljna upustva šta kako i gde. Odjednom sam se setila,ej ako je u pitanj zoo sex nema šanse Nije ,samo ga slušaj,ok slušaći kao tebe i poljubila sam Marka. Pošli smo kući. Uz put mi je pričao da trebam obući brus ,suknjicu gaćice ne i mantil preko. I da me Marko odveze u njegovu vikendicu a on će doć.
Posle podne počela sam se sređivati i oblačiti po njegovim upustvima,otišli smo do vikendice ,tu sam ostala a Marko se vratio. Ušla sam unutra mislila sam da me čeka,na sve strane su gorele sveće ali nikoga nije bilo,na stolu flaša žestine i čaša a pored parče papira na kojem je pisalo:”Draga Sanjice drago mi je da si došla,posluži se pićem a onda ga skloni sa stola i svuci suknjicu do kolena i naguzi se preko stola ali tako da guza bude okrenuta vratina.” Učinila sam tako,ležala sam neko vrme i već mi je postajalo dosadno,bila sam uverena da me gleda kroz prozor,došlo mi da idem mada sem se plašila ići sama kroz pustoš.
Taman kada je mom strpljenju bio kraj čula su se vrata i ušao je. Molim te da se nepomeraš-rekao je i nešto je spremao,samo sam čula kako šuška. Odjednom sam osetila njegov dlan na guzi,trljao je mazio gnječio. Da li si spremna ga me bespogovorno slušaš i udovoljiš?Htela sam da pitam šta ali jednostavno sam rekla samo da.To je dobro reče on,skini brus ali nemoj da ustaješ,dobro,skinula sam. On je nešto zveckao,preturao pa me ponovo dirao po guzi i niz noge do članaka,nisam se pomerala samo sam ostila da mi nešto veže na noge dole.Pokušala sam da mrdnem noge nisam mogla,savio mi je kaiševe i na ruke i vezao. Pito me da kažem deo tela,pošto mu se dopadala moja guza to sam i rekla,pitao me za broj odgovorila sam pet,i još jedan broj kažem tri. E ovako tri je redni broj kaiša,pet su broj udaraca a izabrala si po guzi. Jebo te kada me je ošinuo prvi put mislila sam da ću poludeti,drugi udarac bio je još jači preko cele guze,onda je po jednom svaku polovinu i na kraju ponovo preko cele. Guza mi je gorela. on se ludački napalio,rekao mi da sačekam malo da se smiri. Predožila sam da me pojebe pa da onda nastavi,a on me opomenu da je moje samo da slišam.Uzeo je resasti bič,udario me preko leđa, uh kako boli,stisla sm usne zubima da ne bi vriskala,nastavio je sa unutrašnje strane butina ,uvijala sam se. Kada me je dohvatio po pici ja sam se upiškila,mislim da ga je to još više napalilo. oslobodio me je i nabio mi kitu u usta cimno dva puta i već mi tuširao krajnike spermom,izvadio je kurac i obrisao mojom kosom.Pomislih šta li me još čeka. Na moje čuđenje poslao me pod tuš. Leđa su me pekla,tuširala sam se ledenom vodom. Kada sam ušla u sobu bio je potpuno go,tražio je da mu pušim mlitavu kitu,uzela sam u usta i sočno sisala,palacala jezikom po gaviću,onda je tražio da mu stavim prst u dupe ,sisala sam tako baš je bio nabrekao. E sada ždrebice aj naguzi se,učinila sam i to ,neočekivano mi je sjurio kurac u guzu ,karao me udarajući mi šamare po dupetu. izvadio kurac i svršio mi po leđima. Obuci se neću te jebati u pičku,to ipak pripada Marku, Za prvi put bila si dobra – rekao je. Pitaću Marka da te zajedno dresiramo. Pošli smo i ostavio me pred vratima stana rekavši da mu utiske javim po Marku sutra.Jbg šta reći boli a prija!

Moj prvi put

Ja sam Mina,trenutno imam 23 godine,ali one večeri,samo 16….
Bio je to 12.maj,žurka kod nekog ortaka,dugo sam očekivala tu žurku,jer je to jednim delom bio gay party.Marko je bio gay.Ustala sam da se tuširam,i da polako počnem da se spremam,dok sam skidala sve sa sebe,mislila sam o Marku,i njegovom dečku Ognjanu,kako bi im samo dala da mi ga nabiju obojica…Ali bili su homoseksualci,ubrzo sam ovlažila,bradavice su mi nabrekle,a prsti ubrzo skliznulu u moju pičku,drklala sam je tako snažno,da sam počela da vrištim,svršila sam litar pičkinog soka…Da se razumemp,inače imam velike grudi,visinu,stas,guzu za deste,tako barem većina kaže.Izašla sam iz kupatila,i gola odjurila u sobu,gledala sam šta ću da obučem.Odlučila sam se za uske bele pantalone,ali bez gaćica,i sexy crnu majicu sa otvorenim dekolteom,dok sam se divila svojim grudima,na vrata mi je pozvonila Ana,drugarica,vrata je otvorio moj brat,i pustio je unutra.Na vratima moje sobe pojavila se Ana i uzviknu “Jao mačko,svršiću na tvoj look”,na šta sam ja rekla “Ma daj,ništa posebno”.
Posle trola,i drugih sranja upala smo na Žurku,vrata nam je otvorio Ognjen,tako visok,plav mišićav,zgodan i nežan,skočila sam mu oko vrata i rekla “Pa gde si bre,što si mi sexy večeras,gde je Mare?”dok me je grlio ovlažila sam,ne znam šta je bilo sa mnom te večeri,ali sam imala jaku želju za kurcem,i to velikim debelim,kakvog ima samo na filmu.Sati su prolazili mi smo igrali ludovali,ja sam se svo vreme uvijala oko Marka i Ogija,koji su me u šali pipkali za guzu,štipkali za grudi i ljubili me u vrat,u među vremenu su razmenjivali svoje jezike,jako me je to palilo gorela sam,povukla sam Marka u stranu i dovela ga u WC.Čim je zatvorio vrta rekla sam mu “Ne mogu više”otkopčala sam pantalone,i njegovu ruku zavukla u moju pičku.Pogledao me je,i rekao “Ništa vlažnije u životu nisam opipao,šta ja treba da radim?”.Ruka mu je i dalje bila u mojoj pizdi,privila sam ga uz sebe i počela da uzdišem,kroz uzdahe sam govorila “Daj Mare,kako te ne pali žena,jebi me samo večeras,ja sam nevina,treba mi kara,zovi i Ogija,objasni mu sve”.Gledao me je zbunjeno,odjednom me je poljubio strasno, rekao “Sačekaj tu”.Ostala sam sama u wc-u čitavih 15 minuta,bila sam malo pijana,ali svesna,i mnoogo vlažna.Nakon tih 15 minuta,Ogi i Mare su ušli u wc,Ogi me pogledao i rekao “Pa šta je mačko?”uz osmeh,Marko mi je prišao i podigao me na uvo mi je šapnuo “Pa da pređemo u sobu”.Čvrsto sam ga uhvatila za ruku i krenula za njima,ušli smo u sobu njegovih roditelja,u njoj je bio ogrooomni francuski ležaj.Sa leđa mi je prišao Ogi,svukao mi pantalone,majicu i brus…”Nevina,a?Obožavam krv.Mi smo fini momci,a ja volim i žene,drugarica si nam,nije ok da ove vruće trenutke provodiš sama.”Okrenula sam se prema njemu,spustila se na kolena, otkopčala mu pantalone,i izvadila njegovu kurčinu,prelepu veliku,nabila sam je u usta do grla,iza leđa mi je pišao Marko,go,ruke su mu bile na mom klitorisu,srce mi je kucalo kao ludo,a pička pulsirala.Marko me je ubrzo pridigao,bacio me na krevet,Ogi mi je prišao,i raširio noge,počeo je da prodire u mene,jako sam krvarila,a stenjala koliko me grlo nosi,nije me bolelo naprosto sam uživala.Nakon petnestak minuta Ogi je svršio u meni,a Marko po mom licu,lizala sam njegov spermu.Marko je ustao,obukao se i otišao iz sobe.Dok sam pokušavala da se pridignem Ogi mi je uz osmeh rekao “Gde ćeš,lezi,treba da se počisti ovaj nered”.Moja pička vlažna od krvi i sokova bila je još uvek vrela,Ogi je zabio glavu medju moje noge,lizao mi je klitoris,i sisao krv,uz “mmmm,krv,kako volim tvoje kurvinjsko telo”.To me je dodatno uspalilo.Pridigla sam se i dudlala mu kurac,mazio me je po glavi,zatime me je pridigao,i opet jebao,gorela sam,došao je i orgazam.U oko mi je zapao sat,bilo je šest sati,shvatila sam da moram da krenem,spustila sam se lagano niz Ogijeve noge,i dudala njegovu kurčinu,svršio mi je u usta.Uživala sam!
Pridigla sam se,sredila,Ane nije bilo ništa mi dugo nije preostalo,krenula sam kući.
Sutra mi je stigla Ogijeva poruka “Mačko bilo je divno,moraćemo da ponovimo”.

Pogubljen razum - II dio

Izazovno jako izazovno.Jedna naramenica spavacica skliznula je niz moje rame,napola otkrivena dojka i bradavica koja se nazirala nestajuci u njegovim usnama dok ju je njezno sisao.
Mjesala sam polako,nisam se nigdje zurila.Guzvao je spavacicu na mojim guzovima,stiskajuci moju guzu kojom sam mjesala do ludila ali tako polako.Kurac mu je bio jako tvrd,onako sav u meni uzdisali smo obadvoje od ljepote.
Skidala sam spavacicu sa sebe mjesajuci i dalje,grudi su se ukazale ispred njegovog lica.Milovao ih je njezno ljubeci mi bradavice,tako sam tonula u ekstazu dok sam se nabijala skroz na taj veliki kurac.Spojeni usnama uzdisali smo zajedno.Hocu te odozada.Okrenula sam se gledao me neko vreme.Pomilovao me po guzi,pocela sam da mjesam sa njom.Onda sam ga osjetila kako ulazi i popunjava cijelu supljinu moje socne mokre picke.Stavio mi ga je do kraja a onda sam ja preuzela igru u svoje ruke.Mjesala sam kao broj osam,tako velik kurac nikada nisam imala u sebi,mjesala sam sve brze i jace sam ga pustala u sebe.Cula sam ga kako jako uzdise.Promjesala sam onako za kraj skoro.Tacno sam osjetila kako me puni spermom tj punio je kondom ali svrsavao je u mene.Na moje veliko iznenadjenje nije ga vadio nastavio je da me jebe.Tada sam dozivjela nesto nezaboravno.Svrsila sam za nekoliko minuta.Drzao me za kukove tako sam jako u zanosu mjesala dok sam se nabijala na kurac do kraja.Izvukao ga je van skinuo kondom i stavio ga unutra ponovo.Ahhhhhhhhh,kako si vruca nastavio je da me jebe nisam se protivila.Kao masina,legli smo na krevet,legao je medju moje noge,podigao je jednu na svoje rame i onda je pocelo sa mojim cvilenjem,cvilila sam jako,naprosto me tada derao tada sam bila van sebe nista nisam znala samo sam jaukala.Onda ga je izvukao van i svrsio na moj stomak,nije bilo puno sperme.
naprosto mi se vrtjelo u glavi,sva sam bila nekako van dogadjaja sta se desil,nikada me niko tako nije jebao u zivotu.Gledala sam taj lijepi veliki kurac dok se polako spustao.Uzela sam ga u ruku i stavila si u usta,osjetila sam miris svoje picke,sav je bio sluzav.Nastavila sam da ga pusim,poceo je da raste u mojim ustima.Cula sam kako lagano uzdise milujuci moju kosu.Uskoro je bio ponovo onaj tvrdi kurac na kojem sam bila prije 10-ak minuta.Nastavila sam da ga pusim.Bilo mu je ljepo a i meni.
Ustala sam se i ponovo sjela na taj tvrdi kurac.Neznam odakle mu tolika energija pa mladost je to.Kad mi je jezikom lizao bradavice tada sam u ritmu mjesala,nabijala sam se do kraja.Svrsi u meneeeeeee ahhhhhhhh.
Poslije nekoliko minuta osjetila sam ljepotu koja je nadolazila iz dubine moje picke,svrsila sam ludo.Polako sam usporila ali sam mjesala i dalje.Izvukla sam ga do samog kraja i tako mjesala nekoliko minuta ne da je uzdisao nego stenjajuci nesto je izgovarao.Stiskao mi je sise,milovao mi guzu i kukove.Nisam prestajala tako je i svrsio u sam ulaz moje picke,sperma se cjedila iz nje niz njegov kurac van.
Onda kad je svrsio nabila sam se nekoliko puta do kraja na kurac tada je ispustio nekoliko krikova zadovoljstva.Stvarno sam ga pojebala kao nikada nikog do tada.Zaspala sam,zadovoljna zaspala sam na njegovim prsima.
Probudila sam se pred samo svitanje,bila sam snena,zadovljna ali i malo nestretna zena.Nisam vise znala sta da uradim,gubila sam razum koji je tonuo u ekstazu zadovoljstva.neznam kako bi on reagirao da mu kazem da bi sa tim prstala,ne to nikako nemogu da uradim.
zatvorila sam oci i donijela odluku.Donela sam odluku milujuci ga po prsima,ljubila sam ga po stomaku dok se polako budio.Ljubila sam mu svaki dio tjela,jer sam samo to zeljela da radim.Budio se i gledao me snenim ocima.Spavaj,spavaj samo sam se probudila sanjajuci da se uvjerim da si tu.kasnije sa se ustala i otisla na posao.
Niko nista nije znao a dalo se primjetiti na meni kako sam srecna,naprosto sam uzivala u zivotu koji zivim!!!!!!

Bio sam iznenađen

Pozdrav. Zovem se dario i imam 23 godine. Živim u Bosni. Inače moja opsesija su starije žene dobro očuvane, dobre tete, nečije mame. Ali ni sam nisam znao da i moja mama je takva. I tu počinju problemi.
Inače, jednog finog ljetnog dana sam došao ranije sa treninga. I čim sam ušao u stan začuo sam krike. Bilo mi je malo čudno ali opet…
Mislio sam moji roditelji, nisu planirali da ću doći pa se krešu. I nešto me interesovalo pa sam zavirio u sobu. Čim sam zavirio šok za mene, ostao sam skamenjen i nepomičan.
Moj najbolji drug, mi kreše mamu do iznemoglosti. Iživljava se na njoj.
Mama u samodržećim crnim čarapama, halterima. Gaćice spuštene do gležnjeva. Ona na štiklama. Suknjica dignuta na leđa, košulja raskopčana. Ovaj kreten je bukvalno ubija sa leđa od kurca, kida je. Čupao ju je za kosu. Mislio sam došla je sa posljel je tako obučena, ali zašto sa njim? Udarao ju je jako, pljeskao po guzi, ulazio celim kurcem u nju u naletima. čak i pljeskao jajima u dupe, a što sam do tada vidio samo u prno filmovima. Nisam verovao svojim očima. Mama je zapomagala i jaukala iz sveg glasa, ali se jebala kao prava.
Za čudo mi se počeo dizati na sve to.
Udaro ju je, kidao od kurca, ona jauče i šakama stišće čaršaf, i on počinje da jauče. Znam da svršava. Odmah sam izletio iz kuće, nisam htio da me skontaju. Ne znam kako je završilo ni počelo to. Celi dan sam bio vani, samo sam mislio o tom prizoru, nije mi bilo jasno. I od tada sam počeo da je pratim.
Inače moja mama Kornelija ima 48 godina, crnka je. Nije neka riba kako kažu, ali kada se utegne izgleda fino, zanosno.
Ljeti obavezno kratke suknje, iznad kolena, nekad čarape, nekad gole noge. Nema neke velike grudi. kada je na štiklama izgleda fino.

Iskrena ženica - III dio

Nakon sočne jebačine, na plaži hotela “Neptun”,moja draga ženica Zdenka se vratila na spavanje u sobu iznad kafića u kojem je radila.Zaspala je s mirisom sinoćnje jebačine, na sebi , a taj napaljivi miris, bio je prvo što je osetila, kada se probudila.Bila je blago popaljena, što od mirisa koji se širio iz njenog medjunožja, što od pomisli na ponovo vidjenje s Davorom. Ovlaš se otuširala, želeći da zadrži deo tog mirisa na sebi, obukla najkraći minić i usku majicu, koji su isticali svu njenu pojebljivu lepotu i otišla u kafić gde je radila.Gaćice su izvirivale gotovo pri svakom koraku, a ona je, smešeći se sama sebi, osećala kako se zaostala sperma cedi iz nje. Nije se brinula zbog toga. Još sinoć je je popila tablete za “dan posle” i srećna i zadovljna uživala u pohotnim pogledima, koji su joj upućivali gosti.Godilo joj je to, ali ona je samo izvirivala, kada će naići njen sinoćnji jebač, koji ju je tako usrećio. Pri samoj pomisli na njega, osećela je vrelinu u mačkici, koja je već bila mokra od zaostalih grumenčića njegove sperme i njenih vrelih sokova, stvarajući flekicu na njenim crvenim gaćicama.Pred kraj smene,Davor se pojavio. Ušao je u kafić, a njegove užarene oči, govorile su umesto njega. Gutao je pogledom moju ženicu, prišao joj,lagano je poljubio u obraz – kao prijateljski i samo šapnuo. “Idemo li… vodim te na jedno posebno mesto…” “Evo odmah…”,zacvrkutala je moja jebežljiva ženica. Završila je smenu i pokupila stvari za plažu. Gledala je kradom u Davorovo medjunožje i bila sigurna da mu je kurac bar poludignut. Krenuli su u pravcu luke, gde ih je čekao njegov prijatelj Milan, koji je trebao da ih preveze na to posebno mesto, a posle da ih pokupi. Kad su ušli u barku, Milan je kormilareći krenuo u pravcu jedne divlje plaže u blizini mesta Zaton, koja je imala prilaz samo sa mora.Videla je da je Milan povremeno gleda i merka i posumnjala da se Davor pohvalio prijatelju na kakvu je jebulju sinoć naleteo. Plaža je zaista bila divna, sa sitnim peskom i par velikih stena, obrasla u mediteransko zelenilo.
Odmah su ušli u vodu, do pojasa, koja joj je baš prijala, rashladjujući njenu uspaljenu pičkicu. Davor je iznenada počeo prskati vodom na šta je moja jebežljiva ženica samo vriskala. Videla je da Milan usidruje barku i skače u more, a ona je jedva čekala da ode i ostavi ih same da se “kupaju”.Davor je to primetio, povukao je k sebi, uhvatio za dupe, liznuo po uhu i šapnuo: “Sad će on da ode… samo da se malo rashladi…”, a onda počeo da joj licka vrat. “Neeemojjj…pred njim, jebozovno se uvijala moja “poštena ženica”, gledajući prema Milanu, koji je bio destak metara dalje, u vodi, do grudi. Bila je sigurna da je merka. Davor je nastavio da je ljubi i liže po vratu, a onda je zavukao ruku pod vodu, u njen kupaći i počeo da mazi i miluje pičkicu, koja je od toga počela da bubri i treperi. Njegova nabrekla kurčina veće je bila van gaća i šarala po ravnom stomaku moje ženice. Uhvatila ga je za kurac i pri samoj pomisli da će ponovo biti jebana tom “konjskom” kurčinom, sva je samo je zadrhtala i nije se više branila. U trenutku je osetila da je ostala bez gornjeg dela kupaćeg, koji je spao, ili ga je Davor skinuo – svejedno.Njene lepe čvrste sise, našle su se pred Davorom, on je spustio glavu i počeo da ih ljubi i liže. Žmarci su joj prolazili celim telom, a on je nastavio da ljubi i liže ukrućene bradavice, kružeći jezikom . Moja ženica se tresla i stenjala, a onda je obavila ruke oko njegovog vrata i raširenim nogama naskočila na Davorov struk, osećajući tvrdu kurčinu, kako šara po kupaćem, tražeći ulaz u njenu pičkicu.Počela se divlje ljubiti sa Davorom, koji je jednom rukom pomaknuo njen kupaći u stranu. Sledećeg trenutka njegov glavić je dodirivao natečene usmine pičke moje ženice, a ona je samo zastenjala, kada je osetila prodiranje u njenu vrelu unutrašnjost. On je samo spustio na kurac i nabio se u nju do jaja. Jedva se suzdržavala da ne počne vrištati,ali nije smela, znajući da ih Milan sigurno gleda. Sa svakim sledećim nabijanjem, sram je nestajao, a moja ženica je počela glasno stenjati, dok joj se pička sve više širila na toj tvrdoj batini.To je Davora palilo do te mere, da je u sebi osetila pulsiranje njegovog kurca, koji je udarao glavićem baš na “ono mesto”, gde treba. Više se nije obazirala, počela je ples na njegovoj kurčini, a vrelina kojom je kupala Davorov glavić, duboko u njoj i njega je dovodila do ludila. Počeo je divljački da se zbija u nju, a onada je moja ženica, kao kroz maglu, čula nešto od čega se za malo onesvestila od uzbudjenja:”Kako si dobraaa…. jebačice moja slatkaaa….” tako bih voleo da te sad možemo OBOJICA RASTURATIII…” Bio je to grom iz vedra neba. Sve joj se pomutilo u glavi od nevidjenog uzbudjenja da će ostvariti jednu od svojih kurvanjskih fantazija. “Ooooooh…”, zastenjala je moja ženica , osećajući pravi jebotres u pički,a kao znak odobravanja, još se jače nabila na njegov kurac. Bez pardona, koketno i mazno, šapnula je na uho svog jebača: “Sve za tebe… ljubavi moja…”, a kao odgovor, osetila je propinjanje Davorovog kurca u sebi. Znala je da će je napunuti, pa ga je još jače zagrlila i stegla mu kurac svojom slatkom pičkicom. Šibnulu su topli mlazevi sperme u pičku moje ženice, a ona je počela da svršava vičući: “Tooooo… jebaču moj…napuni svoju droljicu do čepa…Svršavaaaaaam!” Davor je samo režao i nabijao je na kurac vičući:”Ooooo…kurvetno…ubićemo te od kurca!”, a onda je još jednom divljački zabio kurac u razjebanu pičkicu moje ženice izbacujući poslednji mlaz sperme u nju, a moja fufica je stenjala i gubila se u valovima svršavanja.
Voda je prštala oko njih, Milan je blenuo, neverujući u ono što vidi.Zdenki je sve tutnjalo u glavi. Samo je skliznula s kurca u hladnu vodu, koja ju je vraćala u stvarnost.Davor je uzeo i poneo na plažu,a ona ga je zagrlila oko vrata. Spustio je na pesak pored vode i otišao po prostirku, na koju je legla.Videla je da je nešto šapnuo Milanu, onako, u prolazu.Ležala je i teško disala.Srce joj je preskakalo od divlje jebačine i uzbudjenja zbog onog što je čeka…Davor je legao do nje i počeo je ljubiti.
Videla je da je Milan izašao iz mora, a “šator” koji je napravio njegov kurac, jasno je govorio koliko se naložio, dok je gledao njihovu jebačinu na vodi.Kad je skinuo kupaći, videla je da ima kurac ne manji od Davora,ali zato prošaran velikim žilama,prav i neverovatno debeo,pravi “izvrtač” pičke ,najdeblji koji je moja lomikurka videla u svojih 26 godina.Milan je prišao i legao do njih. Ona se okrenula prema njemu i drsko ga pogledala u oči. Bez uvijanja je uzela u ruku Milanovu batinu i počela da je liže, a on je samo zastenjao i uhvatio za kosu.Jedva ga je gutala,pa je počela da ga liže od glavića do korena. Kad se spustila i vrelim jezikom počela da obradjuje njegova velika jaja, Milan je samo uzdahnuo u počeo stenjati.Ovo je popalio Davora, koji je došao iza moje ženice i strgao joj kupaće sa dupeta. Ostala je potpuno gola izmedju hjih dvojice, halapljivo gutajući Milanov kurac, koji se sav zaslinio od silnog uzbudjenja. Osetila je kako Davorova sperma izlazi iz njene tek jebane pičke i sa još većim užitkom počela lizati Milanovu budžu,koja se trzala u njenim ustima. Davor se napalio kao stoka i prinio joj svoj kurac u lice. Uzela ga je u ruku i počela ljubiti, lizati i gutati…Mirisao je na nju. Ponovo je strpala Milanov kurac u usta i pogledala bezobrazno Davora u oči. On je kao i Milan bio na “sedmom nebu”,uživajući i gledajući moju ženicu , kako im naizmenično obradjuje batine. Čulo se njihovo dahtanje i mljackanje moje ženice koja je ostvarivala svoju kurvinsku fantaziju.
Po prvi put začula je Milanov glas:”Uuuuh, kakva je ovo fuksa. Moram joj staviti…” Volela je ona bezobrazluke u seksu, po se još više uzbudila,a pomisao da će debela kita iz usta da razvaljuje njenu pohotnicu dovodila je do ludila. Milan je izvukao kurac iz usta i došao iza nje, a ona se samo blago izvila, nudeći mu svoju već jebanu picu,koja je kljucala od uzbudjenja. Davorovu kurčinu nije vadila iz usta.Osetila je kako ga Milan prislanja i povlači kurcem par puta po otečenim usminama, razmazujući glavićem njene sokove i Davorovu spermu. Okrenula se prema njemu i onako nagužena izazovno i jebežljivo mu rekla:”O perverznjaku jedan, šta mi to radiš? “, a sledećeg trena je osetila kako taj moćni kurac razglavljuje njenu pohotnu pičkicu.Sreća pa je bila već bila dobro podmazana i raširena.Polako joj ga je zabijao šireći je još više, a moja ženica je počela ponovo da divlja i uživa u razglavljivanju.Vrištala je i drala se kao životinja,što je Milana još jače uzbudio, uhvatio je za kukove i počeo rasturati.Ona je vriskala u ritmu njegovih probadanja i besramno uživala u orgijanju.Sise su joj letele na sve strane, a njegova jaja su je udarala po izjebanoj pički.Iz nje je tekla poplava sokova, pomazujući iznova Milanovu batinu koja je rovarila po njenoj uzavreloj utrobi.Čulo se njihovo stenjanje i šljapkanje pičke moje nezaježljive ženice. Milan je uživao i sve se brže zakucavao u Zdenku, koja je počela ludački vrištati:”Samo me jebiteeeee….ne štedite meeeee….vidite kakva sam fuksetinaaaa!” Ovo ju je uvek dodatno ložilo u seksu, a njena besramnost samo je delovala i na Milana,koji je počeo da se životinjski zabija u nju.”Ooooh kako je dobro…..razvali mi pičketinuuuu…” Nije mu trebala dva puta reći. Okrenuo je kao igračku, podigao noge na ramena i bez milosti se ponovo zabio u nju do balčka, a Zdenkica je samo vrisnula i ponovo poplavila kurac. Uživala je kao nikada, i sama se nabijajući na njega, dok su je njegova jaja sada udarala po dupetu.”Oooh… Davoreeee…, pa ovaj me rasturaaa…i razglavljujeee…”!, “žalila” se moja ženica uživajući i vrišteći. Osećala je kako se Milan grči i sve jače zabija, nešto mumla, a onda se zakucao u nju i počeo da viče:”Evo ti moja sperma, droljetino razjebana!” Ona se samo izvila, da ga primi još dublje , dok je u njenoj utrobi goreo požar, koji su vreli mlazevi Milanove sperme samo razbuktali. Svršavala je u naletima derući se i vršteći, dok je sperma ispunjaval njenu pulsirajuću utrobu.Ovaj prizor je izludeo Davora pa joj je ponovo gurnuo kurac u usta,koji je ona spremno prihvatila.
Milan se odvojio od nje, izvukao svoju još uvek tvrdu kurčinu i doneo joj pred lice. Nije ni njega odbila… .Perverzno je pogledala Davora, kao da ga poziva da gleda kako liže Milanovu kitu, kupeći sa nje mešavinu njihove sperme i svojih sokova. Sa užitkom je to radila ponovo ih uzbudjujući.
Davoru je kurac od od ovog prizora postajao sve tvrdji.Legao je na ledja i pozvao je da se nasadi.ona je poslušno ustala i jednim potezom se nasadila na njegov tvrdi kurac. Počela se izvijati na njemu, a iz pičke joj je curelo, kvaseći Davorova jaja. Milan je uhvatio za kosu i jebao u usta…
Svi su uživali, a najviše kurvanjska pičkica moje ženice.Plažom su odjekivali krici, vrištanje, parenje…
Nije htela da stanu. Ponovo je čula sebe kako bezobrazno bulazni:”Tooooo,…..jebite svoju droljicuuuu,….samo me rasturajteeee…ja sam vaša kurvetinaaa!”
Milan se totalno otkačio i iznenada kriknuo. Prvi mlaz je dobila u grlo. Izmakla se , uhvatila kurac u ruku, otvorila usta da vidi to prskanje sperme. Vrela sperma je udarala po licu, jeziku, bradi, razlivala se po sisama…Jezikom i prstima je kupila ostatke sa lica i gurala u usta,a onda slasno olizala Milanovu kurčinu, koji je samo dahtao.
Od ove scene,Davoru se kita ukrutila do bola. Navukao je za struk i zabio se u moju ženicu svom snagom. Ona mu je uzvratila mešanjem, kao da hoće da mu polomi kurčinu ,koja je ponovo rovarila u njoj, izazivajući nalete novog svršavanja. Osetio je za kako mu iznova kupa kurac vrelim sekretom i počeo je da puni uzavrelu, raširenu i izjebanu pičku moje ženice. Ona je po pulsiranju kurca znala da će dobiti još jednu porciju sperme u svoju nezajažljivicu…
Svršili su istovremeno, urlajući kao živitinje, dok je ona htela pičkom da isisa zadnje kapi iz Davora…
Osećala je kako joj se pičkica steže i grči,primajući poslednji mlaz iz Davoorove kite. Bila je ulepljena njihovom spermom,samo se stropoštala na Davora i zažvalila ga…Prihvatio je…
“Hvala ti ljubavi.”, promucala je i pala po njemu dok su svo troje uzdisali i dahtali.

Trojka


Ćao ja sam Sanja,živim u sasvim ok braku sa Markom. Imamo sasvim normalan i raznovrsan sexualni život.Marko često gleda porniće i voli to da primenjuje u praksi. Probali smo sve moguće i nemoguće poze,svršavao je gde je hteo,probali S/M igrice – jeste da posle šibanja po guzi nisam tri dana sedela al aj neka bude. Jedino nisam htela da mu dam da me tuca u guzu i ako je skoro uvek navaljivao,ima jako debeo kurac i nisam htela da mu udovoljim. Jednim smo gledali pornić kako dva tipa cepaju ribu u sendviču,ponovo se naložio i hteo da me kara u guzu,navaljivao je ubeđivao me tako da sam pristala ali pod jednim uslovom. DA SVE BUDE KAO NA FILMU,znala sam koliko je ljubomoran i da ću ga tako odbiti za svagda . Jebo te kako je poludeo,kurvo to hoćeš,tržiš dva kurca ,malo ti jedan itd… U sebi sam mislila super postigla sam šta sam htela. Narednih dana bio je toliko ljut da smo jedva i komunicirali a o sexu ni reči. Posle par dana vrati se on sa posla,popijemo kafu i on mi kaže da se spremim idemo na jedno mesto. Pitam gde – kaže iznenađenje! Spremim se krenemo a on će :dobićeš šta si tražila! Pitam šta to ,a on se nasmeja pa kurvice htela si dva kurca evo dobićeš idemo kod jednog prijatelja,ima da te rasturimo.Nisam mogla verovati svojim ušima,sto misli brujale su mi kroz glvu,kako da se izvučem,ala sam guska nisam htela jednog a dobiću dva,da kažem bilo šta bilo bi glupo,stisla sam zube pa šta bude. Po traženju stana videla sam da se ne radi o prijatelju već o naručenom jebaču.zazvonili smo na vratima stana,izašao je lepo građen tip od oko 33g visok,mišićav u maici i bermudama ,ušli smo seli na trosed ,prihvatili hladan sok.Pogledom sam pratila njegovo međunožje,jedino bitno mi je bilo koliki mu je. Video je da nemamo iskustva pa je preuzeo igru,zadigao mi maicu u rukom išao preko stomaka ka sisama a Marko mi je zavlačio ruku u gaćice,nemam pojma kada sam ostala gola,njihove ruke i jezici bili su svuda po meni. Poželela sam da im sisam kite da bi videla veličinu Goranovog.Svukao je gaće a iz njih je iskočio poludignut povelik kurac ,pomoslih najebala sam . Trudila sam sa da im što sočnije puim da bi bilo lakše da prodru,nisam znala koji će prvi pa sam im pušila naizmenično.Odjednom je Marko legao na leđa i tržio da ga uzjašem, nasadila sam se na već poznat kurac a Goran je raširio mi guzu i polušavao da me tuca jezikom u guzu,to me dodatno naložilo,onda je rekao Marku da sam spremna,naguzila sam se Goran mi je opalio dva šamara po guzi a marko je naslonio glavić i krenuo da mi nabija kurac u nevinu guzu,jako me je bolelo,čini se peče,taman kada sam htela da vrisnem Goran mi je dao kurac u usta i prigušio me ,pokušala sam da rukom dohvatim da uidim koliko je Marko ušao,čini se oko pola je,brzo je počeo da pulsira,napunio mi je guzu za tren oka. Goran mu je rekao da se tako neradi nego u guzu treba dugo jebati. Prošao je iza mene,još malo mi raširio noge ,čvrsto sam stiskala čaršav i dledala Markovu mlitavu kitu kako je nadrkava. Goran je gurao,vadio,gurao malo više,pljuvao mi po dupetu,razmazivao tako dok nisam osetila jaja kako lupaju po pici,onda me uhvatio za kukove i zestoko razbijao,čak mi je prijalo,Marku se pomovo digao i ponovo je brzo napunio mi usta.Istog trenutka je Goran punio guzu tako puno da je posle sperma samo lila.
Od tada ima tri godine i tri godine kako swingujemo,guza mi nije više tako tesna a i nije mi više bitna veličina kite,kako Markoreče prava sam kurvica…

Oralno - III dio

Otvorila sam vrata,kad me je ugledao?????
Bio je veoma iznenadjen ali nije bio sam.Tako sam se i ja iznenadila!
Gledali smo se svi troje onako iznenadjeni.Zoki ovo je ta zena sto sam ti pricao,moja partnerka.Lepi ste i zgodni gospodjo Mila.Mila,iznenadila sam se jos jednom kako mi je ime dao.Goran mi je samo namignuo,prihvatila sam igru da ga ponovo ne izgubim.Usli su u kucu.Sad cu ja samo da.Ne ne nema potrebe ostani tako,samo nam donesi nesto da popijemo svi zajedno.Nasula sam nam po casu crvenog vina,nazdravili smo svi.Casa po casa,razgovor onako bez veze.Mila hteo sam te nesto zamoliti?Pa da cujem!
Ja sam Zokiju pricao da ti volis seks u troje.Da volis sve,da si jako vatrena u krevetu,da volis mlade muskarce.
Gledala sam ga,ali nisam mogla da odolim iskusenju.
Bila sam spremna samo za njega a sad me navlaci na igru koju mozda i nezelim ali prihvacam.
Smanjila sam svetlo,pocela polako da se skidam,njihala sam se u ritmu lagane muzike dok su me njih dvojica naprosto jeli ocima,posebno Zoran.Kad je haljina pala na pod,ostala sam u erotskom rublju i crnim carapama koje je drzao halter.
Plava divlja kosa kojom sam pomalo skrivala izazovno svoje lepe grudi.Stikle su davale zvuk od parket dok sam lagano plesala polugola ispred njih dvojice.Tange,kad sam se okrenula,moja guza je bila podeljena samo tankom niti koja se krila izmedju mojih lepih i cvrstih guzova.Promesala sam onako kako samo ja to znam.Ispod tankih tangi izvirivale su male divlje dlacice,stvarajuci jezu u muskarcima pa i u njima dvojici kojima se kurac jako brzo dizao.
Zoki se prvi ustao i poceo se lagano skidati.Bas sam bila radoznala koliki mu je penis.Ali kad sam ga ugledala,bilo je to prijatno iznenadjenje.Imao je jako velik penis,puno veci od Goranovog.Prisao mi je,zaplesali smo zajedno,osetila sam njegovu kost koja se dignula do maksimuma.Poceo je da me miluje,ljubi.Stiskao je moje sise koje su ispadale van iz cipkastog grudnjaka,ljubio mi je bradavicu sva sam se najezila.Goran nas je samo posmatrao sa trosjeda.Prisli smo mu,pocela sam da mu otkapcam kosulju.Ustao se otkopcala sam mu hlace,ostalo je skinuo sam.Milovali su me obadvojica.Goran je seo na fotelju,tako sam mogla da mu ljubim i sisam penis.Zoki se spustio i poceo nezno da mi lize vaginu,osecala sam se lepo.
Sve sam se lepse osecala dok mi je taj mladi covek lizao kokicu ja sam Goranu cmakatjuci pusila kurac.
Onda se desilo ono sto sam mozda i zelela ceo zivot.Zoki mi ga je stavio u vrelu kokicu,polako je ulazio u mene bila sam jako tesna.Mila imate tesnu kokicu rekao mi je dok ga je stavljao u mene.Ahhhhhhhhhh,to je bio odgovor kad je usao u mene.Imao je dosta velik kurac.Pocela sam da mesam onako lagano dok sam Goranu pusila kurac stenjao je tiho zatvorenih ociju.Zoki je nastvio da me jebe polako odozada,svi troje smo uzivali svako na svoj nacin.Onda me Zoki zamolio da sednem na njega da ga zajasem.Legao je na pod a ja sam sela na njegov lep,tvrd i velik kurac.Jos sam bila jako tesna,usao je u mene sa malo boli koju sam osetila ali samo kratko.Nastavila sam da se jebem.Goran se ustao i prisao mi spreda.Uzela sam njegov kurac u ruku i stavila sebi u usta.Sisala sam ga strasno dok je on tiho uzdisao a ja sam pocela da stenjem i uzdisem sve jace i sve brze.Goraneee ahhhh hoces da me jebes i ti,ahhh,ahhh?
Kasnije,kasnije samo ti uzivaj.Ahhh,joj,ahhhh joj.Zoki me jebavao bas onako kako volim,pustio je sve da ja radim.
Milovao je i ljubio moje bradavice.Goraneee,hocu saddd ahhh tebe,molim te ahhhh,ahhh.
Samo mi ga pusi,volim to,uhhhh.
Idemo u sobu,ahhhhh,ahhhhh,ahhhhhhh,joj milim vassss ahhh,joj idemo u sooobuuu.
Zoki me skoro nabio celu na svoj kurac.Kad bi ja stala on bi nastavio tako da me jebavao bas lepo,nezno i onako strastveno.
Ustala sam se sa Zoranovog kurca.Idemo u sobu na krevet.
Usli smo u sobu.Legla sam na krevet.Zoki je legao medju moje noge i poceo da me jebe.Goran je ugasio svetlo.Bili smo u mraku.Tako me dobro Zoki jebavao da sam se skroz zanela.Ahhhhh,ahhhh,jako sam stenjala,jebavao me dugo skroz sam zaboravila na Gorana.
Mesala sam,sve sam davala od sebe zelela sam da svrsi pa da me onda Goran jebe dugo,zelela sam Gorana.
Osetila sam da se blizim kraju,lepo sam se osecala dok me je taj mladic jebavao.Pocela sam da svrsavam.Naprosto sam se derala od lepote.Nakon nekoliko minuta i Zoran je spricnuo,izvukao ga je van i spricao po mojim grudima i stomaku.Bio je zadihan.Uzela sam kurac u ruku i iscedila sve sto je bilo u njemu.Lep komad lepog kurca kojeg sam nezno navlacila dok je Zoran uzdisao kraj mene.
Upalila sam svetlo.Gorana nije bilo tu.
Ustala sam se pozvala ga ali se nije odazivao.Otisla sam u dvevnu sobu,nije bilo ni njegovih stvari.Otisao je ostavio me samu,bila sam potistena.
Vratila sam se u sobu.Zoki je hteo jos da jebe ali ja nisam bila za to vise.Zamolio me za jos jednom ali nisam htela.
Pokupio je svoje stvari,tj obukao se i otisao.
Ostala sam kao poslednja drolja sama.Kaznjena za sve,da sve mi je bilo jasno,pa on je mene kaznio.Kaznio me Oralno,kaznio me ponizno u troje.
Gadila sam se sama sebi,zelela sam da sve zaboravim ali nisam mogla.Okrenula sam njegov broj.Tel je bio ugasen.
Ugasila sam se i ja,nisam imala vise ni volje ni snage.
Eto,tako zavrsavaju nesrecne i zabranjene ljubavi,kaznjeno.Napola,Oralno ili vec kako.

Rođendan


Ćao,ovo vam je priča o jednom rođendanu i jednom nesvakidašnjem iskustvu.
Par dana Marko (moj muž) je nagoveštavao da moj rođendan proslavimo u intimnijoj atmosveri a sledeći vikend da to proslavimo sa prijateljima,bilo mu je jako bitno da to bude tako mada mi je to i odgovaralo. Ja sam planirala kućnu varijantu večere u dvoje,piće malo žešće i sex do iznemoglosti.Nagovestio mi je dan ranije da kupim što erotičnije krpice za sutra,to sam naravno učinila rado ,izabrala sam žitu boju ,lepo mi je išla uz moj preplanuli ten,čipkane čarape,tangice,podvezice,minić,maicu ma sve naj naj.
Toga dana on je otšao na posao ja ostala duže u krevetu i već se ložila od pomisli šta mi donosi veče. Spremala sam večeru,tuširala se i obukla krpice već je bilo 17h ,trebaao je svakoga trenutka da se pojavi. Ja sam gucnula jednu votku dok sam čekala i taman otpila malo čulo se zvono (zvonio je i ako je imao ključ,pomislila sam da hoće da tako obučena ili bolje reći svučena ja mu otvorim). Da to je bio on iza velikog bukete ruža. Srećan rođendan Sanjice,rekao je i poljubio me na vratima,ušli smo u sobu ljubeći se. Izvoli ruže mada pravi poklon stiže kasnije. Uh to me malo naljutilo,pomislila sam da je naručio neku hranu a ja se toliko trudila. Ništa trudila sam se da budem ljubazna dok se ne uverim šta je to. Sipala sam piće a on je uvukao neku fotelju u spavaću sobu(pomislih :šta mu je sada? Sigurno neka nova poza za koju treba fotelja). Seli smo za sto,večerali ćaskali i tako. Super pomislih čim večera znači nije naručio hranu a sve ostalo što dobijem je ok. U tom se začulo zvono.Molim te otvori ti i onako je za tebe – rekao je. Otvaram vrata a tamo dva tipa (i to kakva tipa).Dobro veče,vi ste Sanja,da-odgovorih a nisam skidala pogled sa njih,izvolite šta vam treba? Pa znate – rekoše oni skoro u glas mi smo vaš rođedanski poklon. Svašta mi je prolazilo kroz glavu ali ovo ne,stajala sam zatečena bez reči. Marko prekide tišinu i neizvesnost. Prišao mi sa leđa,dodirnu mi guzu u skoro prošaputa na uho:drga zar ti se nije dopao poklon,pozovi ih da uđu.Svašta sam očekivala ali ne i ovo.jedva se pribrah i pozvah da uđu,bilo mi malo neugodno jer su me videli tako obučenu. Marko je nasuo piće i dok sam kuvala kafu on (manijak jedan) im je već pričao da sam u sexu prava tigrica. Servirala sam kafu a osećala sam kako me očima skidaju. Sanjice da li ti se dopada poklon,rekao je i pre nego sam išta rekla dodao je:ti si strava u sexu i zaslužuješ dva tipa(kurca) a ja ću da vas posmatram.Nagla sam se da im dospem piće i u tom trenutku osetila njihove dlanove na guzi,momci već krenuli u akciju,beše mi malo neprijatno,nisam znala šta da radim , srećom Marko reče;aj da pređemo u spavaću ,lakše je. Piće,prigušeno svetlo i dva tipa koji me dodiruju delovelo je baš napaljujuće,Marko se zavalio u fotelju.Jedan je stjao ispred mene i ljubio me po vratu a rukama oslobađao me brusa a grugi je klečao iza mene i palacao mi jezikom po guzi. Svukli su me,izvadili su kite,ovaj od napred ponidio mi je da mu sisam kurac a ovaj iza šarao je poludignutim kurcem po guzi. Ovaj isperd mene imao je lep prav kurac od nekih 19-20cm,izdepilirana jaja i koliko sam mogla da primetim super guzu, Pica mi je bila u plamenu,isturila sam guzu što više nazad da bi mi ovaj lizao međutim on mi opali takva tri šamara po guzi da sam se jedva uzdržala da ne vrisnem. Tip ispred dohvatio me je za kosu i bukvalno tucao u usta. pustio me i legao na leđa,ja sam ga uzjahala a onaj što je bio iza ponudio mi je minstruma od kite u usta,bio je kriv,ogroman išaran venama sa ogromnim glavićem,ličio je na šampinjon.Od tog prizora malo me uhvati jeza,pogledala sam u Marka on se blago smeškao i poslao mi poljubac. Bilo mi je teško da ga stavim u usta. Preno me glas onog ispod:nabi se mala da ti razvalim picu. Nabila sam se do jaja bez problema jer je iz pice bila poplava.Pomislim razvaljivanje tek dolazi kada me ovj dohvati.Nabijala sam se sve žešće tako da je to ličilo na šljapkanje po barici a ovom sam balavila po kiti mada sam se vie zadržavala na jajima.Silovito se nabijao u mene,pica mi se grčila,ječala sam,u meni je ključalo,eksplodirao je prvi orgazam.Ovaj me je kitom šamarao po obrazima bila sam van sebe.Sišla sam sa ovoga a on je rekao evo druže pica je spremna za tebe. Pito me da li pristajem da budem njegova kučkica,rekla sam kratko aha,ok ako je tako onda se naguzi,odmah sam tako i učinila,jako sam raširila noge i isturila guzu.Stvio mi je prst u picu samo malo pa onda razmazivao po guzi ,širio je pa zavlačio ceo prst u guzu. Na to nisam bila spremna pomislila sam ako pokuša da me kara u guzu odmah ću d vrisnem i sklonim se. Upak to je bila samo njegova igra .Nanišanio mi je u picu,malo je bolelo ipak je isuviše velik,skliznuo je do jaja a onda sve brže i žešće se nabijao u mene,imala sam osećaj da se neka kugla kotrlja kroz pičku. Onaj je pokušavao 69 ja sam mu sisala balavu kitu a on mi grickao kliću dok me ovaj raturao ,mumlala sam,uzdisala,cvilela.Ponovo orgazam. Kada je prestao da me trese pala sam i legla na stomak,kurati je dlanovima raširio guzu i kitu stavio na njen otvor,silno mi ga nabio tako da sam osetila neki jak grč i vrisnula,onaj drugi me dežao za ruke.Pogledala sam Marka ,sedeo je zabačen u fotelju i drkao. I ovaj što me je držao za ruke ,pustio me i drkao. Osetila sam da mi kurac pulsira u guzi i kako me puni.Onaj mi je svršavao po faci. Ustali su obukli se i krenuli,jedan je dobacio kao da li ti se dopao poklon,Marko ih je ispratio,vratio se u sobu,doneo mi piće i rekao:aj istuširaj se pa da se malo tucamo,čuj malo. Nisam mogla da ustanem,noge su mi podrhtavale. Imala sam silnu želju da to veče Marka maksimalno zadovoljim,u znak zahvalnosti polizaću mu i guzu,malo sam perverzna,ali ću ga i pitati kakav polon dobojam za godišnjicu braka koja je za dve nedelje!?

Oralno - III dio

Halo…………….
Zacuo se njegov glas sa one strane.Bila sam jako uzbudjena i srecna sto ga cujem.Nisam mogla da sakrijem svoju srecu,svoje uzbudjenje.Halo,hvala sto si se javio,nisam te cula ni videla godinu dana,izgovorila sam to drhtavim glasom kroz suze.
Zana,kako si?
Uzbudjena,srecna!Dobro sam,dobro sam,kako si ti?
Kazes uzbudjena si,jel tako?Jesam veoma sam uzbudjena i srecna sto si pristao na razgovor samnom!!!!
Kako to mislis uzbudjena si?Jel u srcu ili si sva uzbudjena?
Bojala sam se reci,pa sam se odlucila reci.Da u srcu sam uzbudjena jako!Zana,samo u srcu?Cutala sam,bilo je to tesko pitanje.Zana cujes li me?Cujem te!
Da uzbudjena sam sva,sva sam uzbudjena kad cujem tvoj glas!!!Reci mi nesto o sebi,nesto lepo?Reci mi nesto,kako izgledas,onako kako to samo ti znas,reci mi nesto i o meni,samo pricaj,slusam te?
Pa,ovaj,znas,neznam sta da ti kazem,ja,ja sam.Polako,nezno,slusam te ja,polako hocu,reci mi sve?
Sta zelis da znas?Sve,nismo se dugo videli ni culi,mora da ima mnogo toga.Recimo kreni o svom izgledu,reci mi sve ali onako znas onako hocu,spontano i lepo,onako nezno?
Pa znas ja sam,ovaj malo sam oslabila ali jos uvek izgledam dobro,tako kazu.Promenila sam frizuru.Ne to nego lepse stvari,stvari intime,ono sto te cini divljom,to mi reci?
Nisam imala vise sta da izgubim!!!!!
Pa grudi su mi jos lepe i dosta cvrste,guza mi je lepo oblikovana jer jos uvek vezbam.Slusam te,slusam.tako govoreci osetila sam da lebdim ponovo,govorila sam mu sve,bas sve.Sta imas sad na sebi?Spavacicu,i donje rublje.
Spavacicu kazes.Da u spavacici sam imam tanke gacice prozirne sa cipkom i takav grudnjak kroz koji se vide bradavice.Osetila sam kao je poceo brze da dise.
Vaginu nebrijem vise cesto,dlacice mi sad pomalo izlaze van gacica.Kao i pre kokica mi je jos uvek dosta tesna.
Reci mi nesto o meni?
Ti si lep,zgodan misicav muskarac.Imas lepo telo,imas lep i tvrd penis,ostao mi je jako u secanju.Imas sve sto je potrebno nekoj zeni.Sta bi radila da sam tu pored tebe sad?
Pa mozda neznam da kazem ali sigurno umem da pokazem,mislim da bi ti bilo lepo!
Pricaj,slusam te!Pa ljubila bi te dugo,ljubila bi te po celom telu.Sisala bi ti penis,nezno ga navlacila.Onda bi sela na penis i krenula zajedno stobom na voznju koju bi oboje pamtili dugo dugo.
Volela bi da mi ga stavis do kraja,volela bi da mesam da uzivam na tvom tvrdom mladom penisu.Volela bi da me jebes koliko zelis i kako zelis………..Disao je sve brze i brze.Sta sad radis?Milujem se i zamisljam da me ti milujes.
Gde.Po celom telu a najvise se milujem po grudima i po kokici.Sva sam vlazna,naprosto gorim sva,posebno mi gori unutra u vagini.Usao je prst u nju,ahhhh,ahhhh,kako je mokra,ahh,kako je vruca,ahh ahh.Jako sam tesna ahhhh,ahhhhhhh,ahhhhh,kako mi je lepo,reci mi nesto to me jos vise uzbudjuje,reci mi sta zelis da radim jos?
Nastavi samo da se milujes i da si milujes picku,to volim da slusam.Ahhhh,joj,ahhhhhhh dodji molim te ahhhhh,zelim te ahhh,joj kako je tesna,mokra i zeljna,ahhhhhh.
Kako ti je lep kurac,tako bi ga volela sad poljubiti,sisati dugo,ahhhh,joj sto je mokra kako je vruca i tesna,ahhhh,dodji da je uzmes,dodji da me jebes koliko hoces tvoja sam.
Ahhhh,joj joj sto mi je lepo.Znasss,ahhh,znasss,nisam imalaaa,dugooooo seks,dugo,joj ahhh sto je vruca i mokra.
Upravo sam na kolenima kao da si odozada i stavljas mi ga unutra ahhhhhhhhhh,joj,to,jebi me jako,ahhhhhh,joj to jebi me jako molim te.
Tako sam zeljna tvog tvrdog i mladog kurca u svojim ustima,da ga sisam da ga ljubim da ga sama sebi stavim unutra da se jebem dugo ahhhhhhh,joj sto mi je tesna kokica.
Bradavice su mi tvrde od uzbudjenja ahhhh,joj ahhhh,daj mi ga dodji dodji da me jebes mlim te.
Ahhhhhhhh,joj evo joj ahhhhhhhhh,ahhhhhhhhh,jojjjjjj svrsavam joj sto je lepo,ahhhhhhhh,reci mi nesto ahhhhhhh,ahhhhhhhhhh joj joj.Polako sam se smirivala,sve mi se okretalo.Gorane jesi li tu?
Jesam,slusam te.
Mozes li da dodjes?
Ne,nemogu!
Zasto?
Pa bilo bi to previse za veceras!
Dodji da razgovaramo,nemora nista da bude izmedju nas ionako je to nasa tajna.Ali doci cu u Subotu oko 10,moze tako?Moze,moze kad god zelis.Pa sutra je subota.
Ne danas je Subota.Cekaj zvoni mi neko na vratima.U redu idi vidi,cekam te.Pogledala sam kroz otvor nikoga nisam videla.Opet je zvono zazvonilo.Uzela sam telefon.Gorane sama sam a neko mi zvoni nikoga nevidim.
Otvori vrata slobodno.Otvorila sam vrata.
Goran je stajao imao je mobilni tel u ruci i tri zarko crvene ruze.Bila sam sokirana,iznenadjena.Jednostavno sam vrisnula od srece.Zagrlila sam ga bio je lep visok,miris parfema me odma osamutio.Usao je u kucu,svoju kucu.
Odma sam ga pocela ljubiti u hodniku.
Polako Zana,polako,rekla si da razgovaramo.A da.
Ali nisam se mogla kontrolisati vise.Ugasio je svetlo.
Ruze su pale na pod i obadva telefona na kojima smo bili jos uvek na liniji.Podigao me u svoje narucje i odneo me u spavacu sobu.Posmatrala sam ga dok se skidao,misicavo mlado telo i lepa dimenzija penisa koji se digao do maksimuma.
Prisao mi je do kreveta.Onako gol stao je isperd mene.Odma sam mu pocela sisati nezno penis,uzdisao je lagano.
Nesno sam ga sisala dok sam ga levom rukom lagano drkala,lepo je mirisao.
Podigao me,stajali smo slepljeni jedno uz drugo,ljubili smo se nezno.Osetila sam toplinu njegovih ruku kojima je milovao moju guzu.Ali kad mi je dodirnuo vaginu zavrtelo mi se u glavi.Legao je lagano na krevet,ja sam nastavila polako da mu sisam i drkam kurac.
Okreni mi picku molim te.Okrenula sam se u pozu 69,tako sam ja njemu sisala i ljubila penis a on je meni lizao kokicu,potrajalo je dugo.
Kako ti je cista i lepa picka,mirises sva.Tako strasno mi je lizao picku da sam u transu gubila kontrolu.
Najvise me iznenadilo kad mi je polizao anus,tada sam sva drhtala,to nikada nisam dozivela u zivotu bilo je tako lepo da sam uzdisala jako od lepote dok mi je lizao vaginu i anus zajedno.Nakon nekoliko sekundi pocela sam da svrsavam,sve brze i jace mi je lizao obadve rupice da sam svrsila uz jaukanje.Ahhhhhhhh,jojjjjjjjjj,ahhhhhhhhhhhh Goraneeeeee,to sto je lepooooooooo,ahhhhhhhhhhh.
To je bilo drugi put u sat vremena da sam svrsila.Odjednom sam osetila mlaz vruce sperme u mojim ustima,pa i drugi i treci,spricao je u moja usta a ja sam ga jos jace sisala.
Sperma je curila iz mojih usta po krevetu dok je on jako uzdisao.Uhhhhhhhhh,uhhhhhhhhhh toooooooooo.
Okrenula sam se i legla kraj njega dok mu se penis polako spustao.Zana uh,sto je to bilo lepo.
Malo samo razgovarali,pa je onda rekao nesto sto me jako razocaralo.Zana moram da idem,nazovi me sutra.
Gde ides pa nismo!
Samo me pogledao,sve sam razumela.Dobro,nazvacu te.
Otisao je a ja sam po drugi put ostala nesrecna.Ne toliko ja koliko moja kokica koja ga je zelela unutra.
Prespavala sam tu noc skoro bez sna.Ujutro sam ga nazvala.
Nije se javljao,bila sam ljuta.
Okretala sam njegov broj vrlo nervozno.Ali nije se javljao.
Prosla su dva,tri dana,prosla je cela sedmica,skoro mesec dana ali on se nije javljao.
Neznam sta da radim,zovem ga svaki dan.
Nadam se da ce se javiti,znam sve je to bilo Oralno,sve cemo zaboraviti pa nista se nije ni desilo da bi se ljutio.
Sve je to bilo Oralno.Telefon mi je zazvonio.Halo Zana,kako si?Bila sam van sebe.Dobro sam,sve sam zaboravila koliko sam bila ljuta.Kako si ti Gorane?
Dobro sam,nego veceras hoces biti kuci hteo sam da navratim.Da,da bicu kuci.Vidimo se onda,cao.Glas mu je nestao a ja sam ponovo zablistala.Sredjivala sam se.Obukla sam se tako izazovno da sam se sama sebi svidela,sve je virilo van iz tesne garderobe,bila sam spremna na sve ovaj put.Zvono je zazvonilo.Otvorila sam vrata.Kad me je ugledao???????????

Iskrena ženica - II dio


Čudio sam se sam sebi. Bilo je neverovatno koliko sam se ložio na bezobrazluk i iskrenost svoje drage ženice Zdenke. Iako je bilo jasno da je u pitanju prava lomikurka, njene jebačke avanture su bile pravi afrodizijak za mene.Nije mi smetalo ništa, samo sam hteo da čujem kako je svoje jebače ostavljala bez daha i sperme.Ona je znala koliko sam “navučen” na njenu mesnatu i mirisnu pičku, pa je bez imalo blama pričala o sočnim jebačinama. A kad mi je rekla da je bilo jebanja sa strane, dok smo u braku, nije mi bilo svejedno, ali uživanje nije bilo manje, pogotovo kad sam saznao da to i sada traje, da voli da se kresne kad ima dobru priliku .Ova se priča odnosi na jedan period kad smo se razdvojili,skoro razveli,a ona je otišla da radi na more.
…Bilo je leto, ona je tada radila u kafiću,a iznad je imala sobu gde je spavala, ako duže ostane na poslu. Ona, zgodna plaviša kovrdžave kose u miniću, vrckastog ponašanja, mamila je muške poglede, a udvaranja je bilo svaki čas. Pošto sam bio duže odsutan iz njenog života, odlučila je da ipak sebi priredi malo “radosti”.
-I šta je bilo dalje,pitao sam? -Ništa posebno se nije dogadjalo, dok u kafić nisu ušli dva tipa, malo pripiti i odmah počeli da se se zezaju. Smena je bila pri kraju,ja sam htela što pre da završim s poslom , pa da idem u provod.Svi su izašli, osim ove dvojice, Davora i Milana,kako sam kasnije saznala da se zovu.Davor je bio baš zgodan, visok dva metra, crn,mišićav, sa kratkom kosom, preplanuo.Bio je iz unutrašnjosti,a Milan je bio meštanin,kod koga je Davor odseo.Rekla sam da zatvaram, da je kraj radnog vremena, na što je Davor rekao: -Pa mogli bi malo da ti pravimo društvo,ako si sama? Gledao me bezobrazno,u sise i medjunožje, znala sam šta hoće …
Tada je moja ženica odlučila se kresne s Davorom, pa mu je rekla da je čeka posle posla na plaži hotela “Neptun”, da kao idu na noćno kupanje. Pri pomisli da će biti jebana, pička joj je već počela da bubri, a kad je otišla u sobu da se tušira, gurnula je prst u pičku,stresla se od slasti, pri pomisli šta je čeka na plaži. Obukla je samo majicu,skoro providnu i mini suknju, pravi dopičnjak, ispod koje nije htela da oblači gaćice. Neka zna zašto sam došla,rekla je sebi i uputila se na plažu. Davor je čekao ispred, oči su mu sijale, a onda joj je pogled privukla izbočina medju nogama – znači i on zna što ona hoće.Pričali su onako bez veze,odakle je,šta voli,jeli udata i td. Kad je čuo da je udata, ali trenutno bez muža, samo se nasmešio…
Otišli su na kraj plaže, gde nije bilo nikoga, ona je mislila samo na jedno… Kad su prišli do mora, Davor se skinuo i ostao u kupaćim gaćicama koje su bile “pune”. Kad je to videla, moja draga ženica, je skinula majicu,ispod koje su iskočile njene divne sise, sa već ukrućenim bradavicama.Davor je blenuo, nije to očekivao,uzeo je za ruku, privukao k sebi i počeo da je ljubi po vratu, licu,liže vrat,a onda je počeo divljači ljubiti i sisati njene sočne usne. Uzvratila mu je žestoko,kako ona zna,a već je osećala na stomaku njegov tvrdi kurac. Kad je počeo da joj liže sise počela stenjati i uvijati se, a kad je prešao na bradavice, stresla se od užitka i uhvatila ga za kurac, koji je iskočio iz kupaćih gaćica.Bio je to onakav kurac kakav je uvek želela: tvrd, sa žilama po sebi , malo kriv na gore, sa širokim glavićem,baš debeo.,Lagano ga je drkala,on je izgledao tvrd ko kamen, a kad mu je spustila ruku na velika jaja,mazno mu je rekla: -Nadam se da su puna… , na šta je on poludio i zavukao joj ruku pod minić, ispod koga je napipao njenu već zjevnutu, mokru, mesnatu pičku, sa vlažnim dlačicama. -Pa ti si gola…oooh,kako ti je vrela pička!Počeo je da joj zavlači prst koji je sav za čas bio okupan njenim sokovima,a miris njene pice lebdio je medju njima.
Davor je tada ,povukao iza stene, legao na pesak, a moja ženica ga je zajahala. Uzela je njegovu nabreklu kurčinu i stavila na usmine i povukla glavić po njima par puta.On više nije mogao da čeka,počeo je da je navlači na kurac, sve do jaja. Bez problema je u nju uklizao do jaja, a moja draga je samo vrisnula i okupala mu kurac i jaja vrelim,mirisnim sokom koji je lio iz njene pičkice.
Počeo je ples na Davorovoj batini.Izvlačio ga je do glavića, a onda ga bez milosti ponovo sjurio u nju.Zdenka je vriskala,i nabijala se,dok je on jednom rukom držao za struk,a drugom za sisu.Njeno stenjanje i vrištanje,moglo se čuti po čitavoj plaži, ali oni nisu na to obraćali pažnju.Imala je osećaj da joj taj moćni kurac ulazi u matericu,ali se još jače nabijala na njega, svesna da će svršiti. Počela je da stenje i da ga moli: -Jebi me s tom, kurčinom,rasturi me, da te pamtim, hoću da isprazniš muda u mene, oooh, kakav ti je kurac…. celu me razglavio!Ovo je na jebača moje drage ženice delovalo kao grom. Okrenuo je na ledja, pa onako krupan i jak uzeo za struk i počeo da je divljački jebe, a ona je počela da vrišti i svršava.Istovrmeno je osetila kako mu kurac postaje tvrdji i kao se propinje u njenoj pički,a onda je uz krikove pomešane sa mumlanjem osetila kako joj puni pičku. To je kod nje izazvalo još jedan orgazam,a pička je ponovo puštala vrele sokove, koji su se mešali sa mlazevima sperme,duboko u pički moje žene.
-Skoro da sam se onesvestila,ne znam gde mi je dupe, a gde glava…, rekla mu je teško dišući,dok se on još tresao na njoj.-Napunio sam te, hoće li biti problema?, pitao je Davor svestan količine sperme koju je istresao u njenu pičku.Rekla mu je da ne brine,jer uvek ima tablete “Postinor”,za dan posle. Nastavili su da se miliju, a onda je moja pohotnica izvukla kurac iz pičke, stavila mu glavu u krilo i počela da radi ono što je u nestrpljenju preskočila. Gledala je u taj veliki kurac koji je usrećio i počela da ga ljubi i liže.Bio je sav od sperme i mirisao je na njenu picu. Osetila je kako joj iz pičke curi njegova sperma, a na jeziku je osećala zaostale guste grumenčiće.Davor je tada rekao da nikada nije imao tako dobar sex i da je želi ponovo, da ga loži to što je udata, a to se videlo i po ponovo ukrućenoj batini, koja je ponovo rasla u ustima moje žene. Kad mu je počela lizati muda ponovo se pogubio, okrenuo je i naterao da se naguzi, dok mu se njena natečena pička našla pred očima. -Ohh,kakva si kurva i pornićara…., rekao je i sagnuo se,a već sledećeg trena, počeo da liže ljubavne ostatke sa slatke pičke . Moja ženica ja pala u trans, jer to nije očekivala, pička joj je ponovo gorela. Tražila je da nastavi, a onda da ga moli: -Molim te stavi mi ga ponovo,jebi svoju kurvu,vidiš kako te želi…biću tvoja drolja celo leto.
Znala je šta hoće i bestidno je to tražila, a već sledećeg trena, osetila je Davorovu batinu u sebi. Pička je počela da slini i da “pršti”. Davor je nabijao, kao tudju,a plažom su odjekivali njihovim životinjski krici. Moja ženica je uživala, dok je Davor jebao kao da mu je zadnje. Jaja su je lupkala, što je uvek poosebno volela.
-Molim te, jebi me kao kobilu s tom konjskom kurčinom, bez vadjenja, jebi svoju fufu,aaaaahhhh, bulaznila je Zdenka, dok je osećala kako se on loži i zakucava do balčaka,a njena pica “frkće” pri svakom nabijanju.
-Aaaaaahhh…., derao se njen jebač,… sad ću da te napunim kurvetino,a već sledečeg trena, osetila je kako je puni.Imala je osećaj da joj se sperma razlila po celoj utrobi.Bila je puna i srećna. Kad je izvukao kurac, samo su dahtali ko životinje,a iz nje je curila Davorova sperma kao u pornićima.
-Dobar si i sutra ćemo na kupanje… rekla mu je jebežljivo moja ženica i lagano olizala ostatke sperme.

Pogubljen razum

Moje ime je Sanja,zena srednjih godina 40 plus.Pisem ovo jer mi se cini da polako gubim razum.Citala sam dosta prica na dosta raznih stranica pa sam i ovde nasla nekoliko koje su na neki nacin Enigme ili je to samo gubljenje razuma.
Ja redovno imam seks sa mladim muskarcom,vrlo mladiim.Malo je to sve nezgodno.Desilo se spontano i traje vec duze vremena.Njemu je tek 19 godina,sve to sto radimo traje kao sto sam rekla duze vremena mozda godinu i vise.On je najbolji prijatelj moga sina,strasno sam nesretna zbog toga ali sam veoma sretna sa ti mladim muskarcem u krevetu.
Ispocetka taj seks je traao veoma brzo,brzo je svrsavao,nisam stigla ni da mu promjesam vec je bio gotov i tako nekoliko puta u sat vremena.
Sada je sasvim drukcije nas seks traje dugo po nekoliko puta.Mladic je naucio mnoge stvari tj ja sam ga naucila.
Omiljena poza mu je odozada,to najvise voli kaze da imam ljepu guzu i voli kad mjesam a on me jebe odozada.
Puno puta sam ga pitala dali moj sin ista sumnja posto on cesto dodje kod nas.Ne sumnja samo kaze kako sam dosadan i kako ce me njegova majka jednom potjerati iz kuce.Sali se.
Prije dva mjeseca stvarno smo imali dobar seks tri puta skoro zaredom.Prije toga nismo imali seks nekoliko dana jer sam imala periodu a kasnije malo sam se prehladila pa sam imala jako bjelo pranje u to vreme nisam imala seks.
Poslije tog dobrog seksa.Mladic me je stvarno rastimao to vece svu,curila je sperma satima iz mene.
Malo smo razgovarali i tako malo po malo dosli do teme djevojke i tako nesto.Bili su na nemom tulumu,kasnije su pokupili dve djevojke i onda ludi provod.Sve mi je opisao.
Slusala sam ga sa smjeskom.Opisivao je mog sina u krevetu sa tom djevojkom.Izvini ali moram da kazem.Sta.
Pa on je kao konj,mislim ima kurcinu kao konj.Ta djevojka ne da se derala ispod njega nego je vristala dok ju je jebavao.Bilo mi je malo neprijatno ali slusala sam ga,nisam ga prekidala.I onad sta je bilo kasnije?Pa nista onda smo se promjenili.I ona sto je bila samnom derala se kao luda dok ju je jebavao,kazem ti ima kurcinu,bas ono veliku kurcinu.Pa nije bas ljepo da mi to tako govoris.Pa samo sam htjeo da ti kazem.
Nastavila sam da se vidjam sa njim,uvijek mi je ljepo sa tim mladicem.
Neko vece dosli su kuci,nesto su jeli i otisli u njegovu sobu.Stalno su se smijali,a i pivo su nosili iz frizidera svakih desetak minuta.Kasnije mi je rekao da ce prijatelj spavati kod njega.Slozila sam se naravno.
Ja sam gledala Tv u dnevnoj do kasno,gledala sam neki film i pila vino,pravo sam se odmarala dok su njih dvojica cugali i smijali se u sobi.Poslije ponoci posla sam u svoju sobu da spavam.Cekala sam njega da se iskrade iz njegove sobe i dodje da imamo malo ljepog vremena ali sam se ujedno i plasila toga sta ako mi se sin probudi pa nas uhvati na djelu.Valjda mi je vino davalo takve lude ideje u glavi.
Probudio me vjetar,prozor je lupao pa sam se ustala da ga zatvorim.Pomislila sam da nije i kod njih otvoren prozor pa sam posla da ga zatvorim.Usla sam u sobu spavali su obadvojica.Bilo je toplo,onako u gacicama samo,imalo se sta vidjeti,posebno u mog sina.Skroz mu se digao i izvirio iz gacica do pupka,stvarno je to bio velik kurac.
Zatvorila sam prozor i izasla van iz sobe.Neznam ali razum mi se polako gubio.Prevrtala sam se po krevetu,nisam mogla da zaspem.Dirala sam svoju picku i sise ali nije mi to bilo dovoljno.Picka mi je polako slinila ali zato kad zatvorim oci sva sam plamtila od zara.
Pokusavala sam da se smirim i da zaspem ali nije islo.Popila sam nekoliko tableta ali sam zaboravila da sam popila nekoliko casa vina.Sve se u meni isprebacivalo.Ali nikako mi nije htjeo san na oci.Mislila sam na onog mladog muskarca koji me je vec jebao vise puta a poneka misao je isla i na onaj veliki kurac koji sam vidjela ali sam izbjegavala takve misli,tjesila sam se da je to od vina i tableta.Pomjesane tablete za spavanje i vino malo su mi krv uzburkali.Bila sam gola,zeljela sam da imam kurac po svaku cjenu.Minute su izmicale a ja sam se sve vise palila.Nije me zanimalo ko to bio samo da me jebe cjelu noc.Ustala sam se bio je totalan mrak u stanu.Pomalo teturajuci jer mi se malo vrtjelo u glavi.
Prisla sam vratima njegove sobe,polako ih otvorila i tiho htjela da ga dozovem,prijatelja od mog sina.
Hej,hej tiho sam govorila.Sjena mladica se pomjerila.Dodji u moju sobu,tiho sam mu rekla.Dodji molim te tako te zelim,molim te dodji,nisam bila ni svjesna sta sam govorila skroz sam bila popaljena i pijana od vina i tableta.
Onda sam onako gola otisla u svoju sobu nisam zatvarala vrata.Nista se nije vidjelo bilo je gluho doba mozda 3 sata ujutro.Posto je bilo vjetrovito zatvorila sam prozore i navukla paravane.
Odjednom usao je u sobu.Napipala sam njegovo tjelo i ruke.Nista nismo govorili,bojala sam se da se sin neprobudi,bilo bi me stid kasnije.
Bila sam jako popaljena,odma sam ga pocela ljubiti.Milovao me je svu,najvise je dirao moje sise.Kad mi je stavio prst u picku kad nisam svrsila od ljepote.Milujuci mu tjelo dosla sm rukom do njegovog kurca.Bio je cvrst,tvrd i jako velik onako osamucena nisam ni obracala paznju.
Bila sam totalno uzbudjena.Polako samo molim te da ga ne probudimo.Legao je izmedju mojih nogu.Ali kad mi ga je stavio unutra!!!!!!!!!
To je bilo nesto nezaboravno.Neznam od iznenadjenja sta bi uradila!!!!!Znala sam odma da to nije on jer njegov nije toliko velik.Poceo je da me jebe,ispocetka polako pa sve brze i jace.Pocela sam da skoro jaucem.Prevelik je bio i za mene.Nisam znala sta da uradim,izgubila sam razum totalno.
Osjetila sam miris marihuane iz njegovih usta,pomjesan sa alkoholom.Nista nije govorio,samo je mumnjao onako uzdisuci dok me je jebavao a jebavao me je zestoko,pocelo me malo boljeti ali sam ga primala cijelog u nadi da ce brzo biti gotov.Pocela sam izbjegavati njegove usne ali me je uporno ljubio nisam imala izbora prihvatila sam poljubce,ljubili smo se jezicima dok me je jebavao.
Samo u jednoj pozi,on na meni medju mojim nogama,nisam mjesala nisam se micala ali sam i te kako osjetila taj komad misica u sebi,ogroman je bio.
Saptala sam mu a uho skroz tiho.Svrsi molim te svrsi,nemogu vise,svrsi molim te,jojjjjj,jojjjjjjjj.
Nije jos dugo trajalo,izvukao ga je van i svrsio na moj stomak i po mojim sisama.Stenjao je jako dok je sperma izlazila iz tog ogromnog kurca.Bila sam u strahu nisam mu ni dodirnula kurac dok ga je on izdrkavao na mene.Sreca pa je bio totalan mrak a on pijan i drogiran pa neznam jer uopste zna skim je i sta radi.Idi sad da spavas molim te.Poljubio me jos jednom, ustao se i otisao.Ostala sam da lezim,bila sam izgubljena,neko me jebao a nisam vidjela ko.Samo sam po prici znala i sad sam i osjetila taj misic koji je bio kao moja ruka.Picka mi je bila sva slinava.Uzela sam nekoliko maramica i obrisala sam si picku.Obukla sam spavacicu i okrenula se da spavam.Sutra dan sam bila onako bez pameti,neznam ni sta se desilo ni skim sigurno,ma bila sam ono totalno van sebe.Mamorna od vina i tableta ustala sam se i skuvala kafu.
Bilo je oko 9 sati ujutro,oni su jos spavali.Nedeljno jutro,sve je mirovalo samo u meni neka praznina neka tuga neka neobjesnjiva sitoacija.
Pila sam kafu,nervozna pusila sam cigaretu za cigaretom,gubila sam strpljenje.Bila sam sigurna sta sam uradila samo sam se nadala da on nezna sta je uradio.
Oko podneva probudili su se obadvojica,bili su mamorni.Skuhala sam im kafu,samo su se smjeskali.
Kako ste spavali?Super,kao bebe hahahaha,rekao je njegov prijatelj.
A ti kako si ti spavao sine?Ma kao beba pogledao me i nasmjesio se.Ja bas nisam spaval dobro,vjetar je jako puhao.
Moram da idem rekao je prijatelj,imam utakmicu danas.Pa zar vec,ispraticu te rekla sam mu.Na vratima sam mu rekla za veceras,rekao je da ce se javiti ako bude mogao.
Vratila sam se i sjela za stol,pila sam svoju drugu kafu zajedno sa njim.
Hej Sanja cuj,uvjek me tako zove nikad se nisam ljutila.
Reci sta je bilo?Bas smo se napili sinoc.Samo napili?U redu cuj bilo je malo i trave ali ne puno.
Meni se cini da je bilo vise i alkohola i trave.Pa je malo vise malo smo se opustili.Vidjela sam kako spavate kad sam zatvarala prozor.Ti si ulazila u sobu?Da,zasto?
Nista cini mi se.Sta ti se cini?Ma nista bio sam kao ciciban hahahaha.Ti mora da si nesto sanjao?
Ma uvjek ja nesto sanjam neke gluposti kad se malo opustim.
Idem se istusirati.U redu rekla sam mu.
Otisao je bio je jako mamuran,niceg se nesjeca a meni je bilo puno lakse.Navecer sam zvala nekoliko puta njegovog prijatelja nije se javljao.Bila sam nervozna malo.
Trebalo mi je drustvo,sredila sam se i izasla malo u jedan mali kafe bar.Bilo je dosadno,dosadni Njemci i njihovo pijancenje pa sam krenula kuci.Dosla sam u stan oko 11 malo kasnije.Skinula se u spavacicu te legla u dnevnu i gledala Tv tako sam i zaspala.Nekoliko casa vina me uspavalo skroz.
Cula sam vrata,sin mi se vratio kuci,malo sam se pokrila tankim pokrivacem jer sam imala samo tanku spavacicu na sebi pa mi je bilo malo neprijatno.
Usao je i sjeo pored mene osjetila sam da je pio i ponovo se osjetila trava.Kako si ti?Dobro sam a ti vec vidim,ponovo si u elementu.
Malo,smijanje opet,zagrlio me i poljubio u obraz,nagnuo se na trosjed,bio je skroz pijan.
Polako sam mu skinula cipele.Otkopcavala sam mu kosulju da ima zraka tako nagnuta na njega moj dekolte spavacice pokazivao je gotovo cijele moje sise.Progledao je onako s polu otvorenim ocima u moj dekolte.
U jebo teeeeeeee!!!!To je samo rekao i ponovo zatvorio oci.
Ostavila sam ga tu a ja sam otisla u sobu na spavanje.
Kad je nesto bubnulo,nesto tesko kao da je palo na pod!!!!!!!!
Ustala sam se bio je totalan mrak u stanu.Upalila sam lampu,on je bio na podu.Pocela sam da ga dizem na krevet,bio je pijan opusten jedva sam ga uspjela dignuti gore.Mumnjao je nesto,pijan skroz na skroz,mozda i drogiran.
Poceo je da me grli,pipa miluje,oci su mu bile zatvorene a dirao me po cjelom tjelu.Izmicala sam se stalno ali on je bio uporan.Nekako sam se otela i otisla u sobu.Ali mi je malo kasnije bilo zao da je tamo sam,mozda mu bude zlo.Vratila sam se po njega te ga odvela u njegovu sobu.Skinula sam mu hlace i kosulju,legao mumnjajuci nesto.
Malo sam otvorila prozor da ima zraka i ja sam otisla da spavam.Nekako sam zaspala.Ali sam osjetila da je neko tu kraj mene!!!!!
Uvlacio se jako nespretno ispod mog pokrivaca.Nemoj molim te,idi u svoju sobu,nemoj joj nemoj molim te.Pipao me po grudima i rukom silazio medju moje noge,branila sam se,drzeci njegovu ruku.Poceo je da se penje na mene,osjetila sam njegov dignut kurac medju svojim nogama.
Ne,ne nemoj molim te,ne,bio je gol a ja sam se branila bez uspjeha.Kad sam ga osjetila u sebi vise se nisam branila,skroz sam se opustila,usao je cijeli u mene tako sam brzo naslinila dole da sam ga primila cjelog.Polakoooooo,jojjjjj.Promjesala sam tom ogromnom kurcu,kako je samo tvrd i velik.
Okrenula sam ga na ledja i sjela na njegov kurac,pocela sam da se jebem ludo totalno.Dugo je trajalo dvaput sam svrsila on jednom.Evo to vec traje prilicno dugo nekoliko mjeseci.
Vise njegov prijatelj nije dolazio,sve je stalo,samo nas dvoje bez razuma postojimo u ovoj prici.

Malena - II dio

Dugo sam spavala,probudila sam se oko podne bila sam jako raspolozena imala sam dobar sex,maca me je malo bolela ali secanje na cika Micu i njegovu kurcinu mi je prijalo.Ustala sam hiljadu poruka na telefonu moj Dragan kao i svakog dana,drugarica Sanela i naravno poruku koju sam zelela i ocekivala cika Mica.Javila sam mu se dogovorili smo se da se nadjemo u stanu malo ranije oko 20h.Celog dana sam razmisljala sta da obucem probala jednu drugu haljinu zelela sam sto lepse da izgledam,blizio se nas suret odluka je pala na kratku crnu haljinu koja mi je jako lepo stojala,istusirala se obukla i posla.Mojima sa kazala da cu ici do drugarice pa cemo kasnije izaci.Brzo sam stigla vrata su bila otkljucana po dogovoru usla sam sedeo je na dvosedu ustao je i rekao je prelepo izgledas,zahvalila sam se ponudio mi je da sednem sela sam pored njega,poljubili smo se.Ustao je otisao da zakljuca vrata,ulazeci u sobu skinuo je farmerice i prisao mi je,bokserice su mu bile uske,mazila sam mu kurac i jaja preko bokserica bio je tvrd kao kamen oh kako mu je dobar,skinula sam mu bokserice i pocela lagano da ga pusim,lizala sam mu glavic pa do korena sam se pslustal lizal jaja grickala ih vracala na glavic pljuvackom ga valzila da bi mi mogao sto vise udje u usta.Pusila sam zestoko drzeci ga za jaja,stezala uvijala ih ogramna jaja,prijalo mu je hvalio je moje pusenje,dahtao je glasno,najbijao mi je u usta dubogo da sam u pojedinim prenucima htela da ispovratim.Usta su pocela da me bole,izvadila sam ga ustala sam i svalavila sam se sa njim,skinuo mi je haljinu,brus ostala sam u tangama,okrenuo me je i spljepkao po guzu,hvalio je kako ti je dobra guza jako je samarao guzu bas je pucalo,ostajalo je crvenilo od njegovih velikih saka,uh sto imas dobru guzu stalno je komentarisao,jos par puta je sljepnuo posle svakog sljepkanja sam glasno jauknula,skinuo mi je tange oborio na dvosed kleknuo i poceo da mi lize macu.Lizao je tako dobro da sam jako brzo svrsila,bila sam sva mokra glasno uzdisala a on je tako dobro lizao moju mladu i malenu pickicu.Bila sam jako napaljena da sam pocela da ga molim da me jebe,ustao je ja sam lezala rasirenih nogu na dvosedu,par puta je protrljao kurac po mojoj vlaznoj maci i lagano ga ubacio.Jebao me lagano pa sve zesce i zesce,kako mi je prijalo,glasno sam dahatala,pricala svakakve nebuloze,dizala noge sto vise da mi bolje udje,razbijao me je.Hteo je odpozadi ali sam ja pre toga htela da ga zajesam,seo je na dvosed uhvatila sam ga za kurac i lagano ga namestila na ulaz moje mace,uh kako mi je ulazio skakala sam po velikom kurcu,govorila sam da sa njegova kurva da ce me jebati uvek kada pozeli svsavala sam u naletima,rukama je mazio moje sise koje su poskakivala od mog zestokog jahanja,grickao ih je stezao rukama do bola kojeg nisam osecala.Okrenuo me je bila sam naguzena uleteo je u mene zestoko poceo je zestoko da mi nabija kurcinu,ceopao je moju malenu pickicu vristala sam,nisam mogla vise da izdrzim molila sam ga da svrsi,izvadio ga okrenuo me je i poceo da svrsava po mom licu svrsavao je obilno po kosi po ocima ustima sva sam bila umazana spermom,kada je zavrsio odisla sam do kupatila umila obrisala i vratila.Kada sam se vratila lezao je na dvosedu sav znojav i umoran,legla sam pored njega pogedala u sat nisam mogla da verujem 2sata smo se jebali,lezali smo mazili se pricali.Otisli pod tus tusirali se i ponovo se mazili poceo je da mu se dize,nisam mogla vise zamolila sam ga da odlozimo sto je bez problema prihvatio,kada smo se vratili u sobu skuvala sam mu kafu naravno i meni natocila pice i ostala sa njim do ponoci gledajuci tv i caskajuci.Malo posle ponoci me je kao i prosli put odvezao kuci,i dogovorili se da se sutra cujemo i dogovorimo o sledecem vidjenju.

Komšija sa drugog sprata - I dio

Avgust… napolju pakao, sunce prži…
Komsija sa drugog sprata, još više pali vatru u meni. Tamnoput, zelene oči, mišićav, snažne ruke.. Uf, kako bih volela da me da me zgrabi njima!! Duže vreme sam bez dečka. Želim seks!! Treba mi to!!! Odlučim da odem do njega pa šta bude. U kratkoj sam suknjici, majica na brtele, nemam brus, a i šta ce mi, idem iz samo jednog razloga! Napaljena sam do ludila, bradavice mi se ocrtavaju na beloj majici, toliko ga zelim da i ne razmišljam šta će biti ako me odbije. Otvara mi vrata, on je u šorcu , bez majice, pravi smešak kada me vidi,a ja vrela, osećam da mi je pičkica već vlažna! Pita me kako sam, poziva me unutra, sedamo u trepezariju za sto. Pita da li sam za kafu.. ja kao luda ne progovaram ništa, skačem na njega, stavljam ruke oko njegovog vrata, noge oko njegovih bokova, stavljam moje usne na njegove, jezici nam se dodiruju, osećam njegov kurac kako postaje čvršći, želi da iskoči!! Pristao je na igru!! Olakšanje… Stavlja me da sednem na sto, skida mi majicu, ljubi po vratu, ljubi mi grudi, grize bradavice, strasno, divlje, podiže suknju, pomera gaćice u stranu, ljubi po klitorisu, ljubi unutrašnji deo pičkice, sisa, dolazi do otvora, jebe me jezikom.. Skroz sam mokra, osećam moje sokove po butinama. Skida se, kurac je veliki, čvrst…. Mnogo ga želim!!! Vičem mu da me jebe!! Tražim da ga stavi, da ga pičkica oseti.. Dodirne je jednom, stavi glavić, pa izvadi. Poigrava se samnom, nekoliko puta, i onda ga nabija jako, jako, brzo, vrištim, uzdišem ,baš me briga da li će me neko čuti. On ga nabija, gnječi mi grudi, grize vrat…
Okreće me na stomak, ljubi guzu, skroz me je raširio noge, opet ljubi pičkicu, jebe me i jezikom i prstima, opet stavlja njega, vičem opet da me jebe, da me razvali od jebanja! Orgazmi se ređaju jedan za drugim, tresem se, gorim… Svršavam nekoliko puta.. Pomerio se od mene, uzimam njegov kurac stavljam ga u usta, lizem glavić, stavljam ga celog do grla, zatim sisam, ližem ga vrhom jezika celog, ližem jaja, čvrst je, samo što ne eksplodira… Svršava mi po licu, ispušta uzdahe zadovoljstva… Nasmeši mi se. Kazem: može sada ona kafa!!

Moja kuma - I dio

Ovo je moja prva prica. Istinita je, kao i sve o cemu cu pisati u nastavcima.

Sve je bilo spremno. Drustvo se okupilo, bilo nas je dvadesetak. Odlucili smo da provedemo dva dana na planini. Vrijeme smo planirali provoditi u zabavi, druzenju, setnjama… Bilo je tu i ljubitelja fotografije koji su na planini imali brdo motiva za skljocanje. Pronasli smo jedan planinarski dom koji je bio sasvim dovoljan za nas, a pri tom vrlo jeftin. Ja sam pozvao nekoliko mojih drugova, oni su zvali neke svoje. Bilo je tu i meni nepoznatih ljudi. Sa mnom je posla i moja djevojka sa kojom sam bio u vezi preko dvije godine. Nagovorio sam svoja dva druga koji su krenuli sa nama.

Noc prije polaska sam u gradu slucajno naletio na moju kumu Tamaru. Pozdravili smo se i usput sam joj pomenuo za nas plan. Ona i njena drugarica su se odmah zgledale i Tamara me upitala zasto je nisam zvao, toboze ljuta. Rekoh joj da jos nije kasno, i da ako zele da idu sa nama moze mi se javiti te veceri da potvrdi. Svidjela mi se njihova ideja, jer je njena drugarica bila izuzetno zgodna i privlacna djevojka, i pomislio sam da se muski dio drustva nece buniti sto u zadnji cas dovodim dvije jako sexy djevojke. Kazem dvije, jer je i Tamara bila djevojka fenomenalnog izgleda. Imala je bozanstvenu figuru i jebozovnu facu, ali zbog nasih porodicnih odnosa je nikada nisam posmatrao na taj nacin.

Nasi ocevi su bili vjencani kumovi, a nase porodice u bile u izuzetno bliskim odnosima, i cesto smo se posjecivali. Nikad mi nije palo na pamet da sa Tamarom pokusam ostvariti bilo kakav intimniji odnos. Bili smo dobri drugovi, znali s vremena na vrijeme zajedno izaci u grad… Bila je par godina mladja od mene (ja imam 27), i vec dugo je bila u vezi sa momkom koga sam znao iz vidjenja.
Poslala mi je poruku posle ponoci: “Nas dvije idemo, gdje i kad se nalazimo sjutra?”. Odgovorio sam joj, razmijenili smo jos par poruka oko toga i dogovor je pao.

Krenuli smo oko 5 sati popodne, i sat vremena kasnije smo se nasli ispred planinarskog doma. Predivan ambijent nas je sve odusevio, i pozurili smo da se smjestimo i veceramo. Tamara i njena drugarica Mina su bile u sobi do nas. Ja i moja djevojka Andjela smo dobili malu sobu sa velikim krevetom, i odmah s vrata sam joj dobacio da ce krevet biti odlican za nase prljave igrice. Samo se nasmijesila, poljubila me, i krenula da se raspakuje.

Za vecerom smo se dogovarali sta cemo raditi tu noc. Dogovor je pao. Ostajemo u restoranu, da se svi malo upoznamo, a kasnije cemo donijeti nasu muziku i napraviti zurku. Primijetio sam da su Tamara i njena drugarica Mina u centru paznje muskog dijela drustva. Njima ta paznja nije nimalo smetala, cak naprotiv. Mina se pokazala kao vrlo slobodna, i naglas je otvoreno koketirala sa momcima. Tamara je bila mnogo uzdrzanija, i uglavnom je razgovarala sa mnom i mojom djevojkom. Iznenadilo me je to sto Andjela nije pokazivala ljubomoru zbog Tamarinog prisustva.
Casa po casa, alkohol je poceo da radi svoje. Neko je predlozio da igramo masne fote, i svi su sa odobravanjem prihvatili. Ja sam odmah sapnuo na uvo Andjeli: “Ljubavi, sta ako fote postanu previse masne, povlacimo li se ili idemo do kraja?”. Andjela, koju je votka vec dobro odradila, mi je samo kratko rekla: “Ljubavi, pa to je samo igra” i usput mi jezikom liznula uvo. Znala je da me to mnogo pali.

Posjedali smo u krug, prigusili svjetlo, pustili laganu muziku u pozadini i poceli smo. Krenulo je sa nekim bezazlenim zadacima, i sve smo radili uz smijeh. Usput smo i dalje pili kao ludi. Prva prava masna fota je bila da se dvije djevojke poljube pred nama, i boca koju smo vrtjeli se okrenu na Andjelu, a zatim na Minu. Poceli smo da aplaudiramo, da ih ohrabrujemo i svasta dobacujemo. Mina je odmah ustala i prisla mojoj Andjeli koja me je pogledala ispod oka, a onda je ustala i tako zazvalila Minu da smo svi odjednom ucutali. Kladim se da se svim momcima digao od tog prizora. Strasno su se ljubile nekih desetak sekundi, a kad su prestale Mina je pogledala oko sebe i kad je vidjela kako smo svi mirni rekla: “Sta je, kao da nikad niste vidjelli ovo? Nadam se da cemo do kraja dobiti neki bezobrazniji zadatak!”, nakon cega smo svi prasnuli u smijeh. Andjela je sjela pored mene, sva crvena u licu, i mazno se privila uz mene.

Nastavili su se zadaci. Zanimljivo mi je bilo da od pocetka Tamara nije dobila nijedan zadatak. Kako se nalazila sa moje lijeve strane nagnuo sam se ka njoj i sapnuh: “Kumo, tebe nocas bas nece ova boca”, na sta se samo nasmijala i rekla mi: “Nadam se da cu dobiti neki zanimljiv zadatak, ovo do sada je sve za malu djecu”. Nije moja kuma naivna, pomislio sam u sebi. Jedva sam cekao da je vidim na djelu.

Moj drug Davor je dao sledeci zadatak: naredna fota ce prvoj osobi suprotnog pola sa svoje desne strane igrati prljavi ples u krilu, najmanje 2 minuta. Boca se zavrtjela, i zaustavila se. Boca je pokazala ka Tamari. Prvo sam se zadovoljno osmjehnuo jedva cekajuci da je vidim na djelu, a onda sam shvatio da sam ja njen partner u toj igri. Andjela se ispravila u svojoj stolici i zagonetno me pogledala. Znao sam da nema nazad, i igra je mogla poceti.
Tamara je sklonila svoju stolicu i zamolila Andjelu da odmakne svoju, da nam oslobodi prostor. Prisla je laptopu sa kog je isla muzika, pustila neku meni nepoznatu stvar i prisla. Tek tada sam obratio paznju na preuske gotovo providne bijele helanke koje je imala na sebi. Bila je prava sex bomba. Ovo ce biti previse, pomislio sam u sebi. Pocela je da lagano njise kukovima prilazeci mi, a onda me jednostavno opkoracila i sjela mi u krilo. Poceo je njen show. Bezobrazno se trljala o moje prepone, izvijala svoje zmijsko tijelo u ritmu muzike nabijajuci mi sise u lice. Kurac mi se digao nevjerovatnom brzinom. Osjetila je to, i samo je jos jace nabila svoje medjunozje na njega. Trljala se o njega svom druzinom, a onda je pocela da raskopcava duks, i ostala je u uskoj majici na bretele. Ja sam prokuvao, jedva sam se odrzavao na stolici. Odjednom se Tamara okrece na meni, okrece mi ledja, a ostalima je ponudila na uvid svoje bozantsvene grudi i lice koje je jasno pokazivalo koliko uziva u tome. Naslonila se ledjima na mene, pocela je da mijesa guzom u mom krilu, i odjednom je uzela moje ruke i stavila ih na svoje grudi. Mahinalno sam ih stisnuo i ostao zbunjen cvrstinom njenih bradavica, nikad nisam osjetio takvo nesto pod prstima. U tom trenutku se cuo Davor: “2 minuta su prosla, mozete da stanete.” Tamara je ustala kao da se nista nije desilo, a ja sam i dalje bio u cudu. Zaboga, pa ovo kao da je trajalo pola sata, nisam mogao vjerovati jos uvijek sta se upravo desilo. Cuo sam zamor oko sebe, smijeh, aplauze, cuo sam i Andjelu kako mi nesto govori na uvo, ali nisam nista razumio. U glavi mi je i dalje bubnjalo, a kurac samo sto mi nije pukao. Ovo su bili najvreliji momenti u mom zivotu.

Igra se nastavila, a ja sam kao u sali rekao da me ne biraju narednih pola sata, jer mi treba da se oporavim. Andjela mi je sapnula “Odmori se ljubavi, trebace ti snaga za kasnije.” Ali ja nisam razmisljao o tome, samo mi je Tamara bila u glavi. Nekoliko puta sam je pogledao, izgledala je kao da se nista nije desilo, potpuno odsutno je djelovala. Alkohol je dosao po svoje, poceli su padati predlozi koji su bili isuvise perverzni cak i za nas ovako pijane, neki su se poceli buniti i izbjegavati da urade zadato, i igra se polako zavrsila.

Ustali smo, ja i Andjela krenusmo u sobu. Morao sam je pojebati istog momenta. Nju ili bilo koju drugu, u tom trenutku mi je bilo svejedno. Dok smo odlazili, primijetio sam da je Tamara krenula za nama u svoju sobu. Znao sad da se u susjednim sobama sve cuje, jer su zidovi bili drveni. Usput smo se ljubili, bezobrazno sam je hvatao za guzu, u jednom trenutku sam joj zavukao ruku ispod suknjice i mazio joj ribicu. Znao sam da Tamara ide iza nas i da sve to gleda. Popeli smo se na sprat, stigli do sobe, a ja sam Andjelu pritisnuo uz vrata dok smo se divljacki ljubili. Moje ruke su bile svuda po njoj, zelio sam je nenormalno, kao nikad do tad. Cuo sam da se vrata od susjedne sobe otvaraju, znao sam da je Tamara sada u sobi. Otvorio sam nasa vrata, zgrabio Andjelu u narucje i unio je unutra. Cim sam zatvorio vrata ona se nasla na koljenima i pocela mi rukom prelaziti preko prepona. Gledala me je u oci, bio je to zaljubljen pogled, istovremeno jako perverzan, vidjelo se da me zeli. Kurac mi se trzao u pantalonama, morao sam ga izvaditi. Krenuo sam otkopcavati kais, ali mi Andjela skloni ruke i nastavi sama, i dalje me bezobrazno gledajuci u oci. Samo sam zazmurio i naslonio se na zid, prepustivsi se njenim rukama. Ubrzo to nisu bile samo ruke, cim je svukla bokserice osjetio sam vreo dah medju preponama. Vec je bio tvrd kao kamen, gladila ga je rukama od korijena do vrha, a onda ga je lagano jezikom olizala od glavica do jaja. Znala je da obozavam kad mi lize jaja, i to je koristila da me izludi. Ono sto nije znala je da u tom trenutku u glavi imam nekog sasvim drugog. Mislio sa na Tamaru, zamisljao kako mi ona pusi, zelio sam da je to njen jezik. Svejedno sam uzivao. Dodatno me je palilo to sto sam znao da je Tamara u drugoj sobi, i da nas moze cuti. Andjela ga je pocela zestoko pusiti, osjecao sam da nestaje u njenim ustima. Tiho je mumlala i dahtala dok ga je lizala i gutala, postajalo je neizdrzljivo vruce. Kad sam otvorio oci vidio sam da je jednu ruku zavukla ispod suknjice i da veoma brzo trlja ribicu, bila je napaljena do bola. Lagano sam je uhvatio za kosu i povukao navise, da ustane. Poljubio sam je socno, jezici su nam se isprepletali. Jednom rukom mi je drkala kurac a drogom je i dalje masirala ribicu. Uzeo sam joj ruku, prinio je ustima i polizao. Andjelina pickica je bila ukusna kao najsladji krem, uzivao sam u njenim mirisima i ukusima.
Gurnuo sam je jako na krevet, pala je i istovremeno je radosno vrisnula. Znala je da ce biti dobro izjebana, i radovala se tome. Znao sam da je Tamara to cula, i odlucio sam da joj priustim pravu audio predstavu. Krevet se nalazio do zida koji je dijelio nase sobe. Prisao sam krevetu dok je Andjela lezala naslonjena na laktove. Zavodljivo me je gledala, mamila me je svakim pogledom. Poceo sam da je ljubim, od listova navise, jedva sam cekao da uronim jezik u njenu vrucu i vlaznu pickicu, da sisam njene sokove, ali ona je imala drugacije planove te noci. Bila je previse napaljena, nije mogla da ceka. Kad sam poceo ljubiti unutrasnju stranu njenih butina zacuo sam tiho “jebi me”. Podigao sam pogled i vidio njen molecivi pogled, ponovila je jos jednom – “Jebi me, molim te, ne mogu da izdrzim vise…”. Lagalo sam joj prstima protrljao pickicu, i rekao joj: “Ne cujem te, sta hoces?”. Prihvatila je igru, glasno je viknula “Jebi meeeee!!! Hocu da me jebes odmah sad, necu tvoj jezik, hocu tvoj veliki kurac u sebi, hocu da me rasturis sada!” Znao sam da Tamara ovo cuje, i samo sam se slatko nasmijao… Lagano sam se usunjao izmedju njenih nogu, jednu sam stavio na rame, i polako poceo kurcem da joj mazim pickicu. Odavno je nisam imao ovako vlaznu, tocalo je iz nje. Polako sam je lupkao glavicem po klitorisu, izvijala se kao luda, dahtala, molila me je “Ajde, jebi me ljubavi, molim teeeeee”. Ja sam samo htio da bude sto glasnija, i u tome sam uspio. Zapalio sam moju djevojcicu kao rijetko kad prije toga, da je samo znala ko je razlog tome… Stavio sam joj glavic u pickicu, krenuo polako da ga nabijam, i onda sam se odjednom nabio do kraja, poklopivsi je svojim tijelom. Vrisnula je jako, mislim da se culo na cijelom spratu, stisnula me svojim nogama i sama se nabila karlicom na njega koliko je god mogla. Stali smo par momenata tako spojeni, mogli smo cuti kako nam srca jako udaraju. Andjela me je oborila na ledja, ne vadeci ga, udobno se namjestila i pocela je da se nabija na njega. Jahala me je kao luda, nikad nije ovoliko vatre iz nje izaslo. Prvo se dizala i spustala cijelim tijelom primajuci ga do kraja, a onda se umirila i samo mijesala guzom. Svo vrijeme je glasno stenjala, nikad nije bila tako glasna, kao da je znala da je upravo to ono sto zelim u tom trenutku. Znao sam da ne mozemo izdrzati dugo. Rekao sam joj da hocu da je jebem otpozadi, to je voljela vis od svega. Skinula se sa mene, i tako se jebozovno naguzila, gledajuci me preko ramena. Svo medjunozje joj je bilo potpuno mokro, a posto se tek izdepilirala sva se sjajima. Taj prizor me je zapalio kao da je jebem prvi put. Sagnuo sam se i jezikom presao od klitorisa do anusa, sto je ona ispratila glasnim uzdahom. Ustao sam, uhvatio je rukama za kukove i lagano ga smjestio do kraja u njenu vrucu picku. Bilo je u njoj vruce kao u paklu. Odlucio sam da joj priustim nezobaravnu jebacinu. Desnom sakom sam je lagano pljusnuo po guzu, na sta se samo nasmijala i rekla “MMmmmmmm, hocu jos!” Uhvatio sam dobar ritam, nabijao sam ga svaki put do kraja, skoro je pribijajuci uz sami zid koji nas je dijelio od Tamare. Voljela je kad je zestoko jebem, i nije mi ostajala duzna. Mijesala je guzom, a jednu ruku je provukla izmedju nogu i masirala mi jaja dok sam prodirao u nju. Lijevom rukom sam je uhvatio za kosu, snazno je povukao k sebi, a desnom sam je snazno opalio po guzi. Vrisnula je jako: “Ajde, ajde ljubavi, daj mi ga, jebi svoju malu droljicu, rasturi me…” Prvi put sam od nje cuo takve rijeci, i to me je dodatno raspalilo. Povukao sam je za kosu, podigla je gornji dio tijela i prislonila je svoja ledja na moja prsa. Uhvatio sam je cvrsto za sise objema rukama i kratkim ubodima je jebao snazno. Culo se kako nam se znojava tijela sudaraju, ljubio sam joj vrat, snazno stiskao bradavice. Jednu sam ruku spustio i snazno joj poceo masirati klitoris. To je bilo previse za nju, odjednom je pocela da se grci sva, a po stisku misica njene pickice sam znao da svrsava. Pocela je bukvalno da vristi “Aaaaaaahhhhh, svrsavam ljubavi, ne mogu vise, svrsavammmmmm”. Dok se grcila ja sam ga polako gurao i vadio, htio sam da produzim trenutak sto je vise moguce. Polako se smirivala, i kad je konacno bila gotova okrenula se i pocela da snazno drka moj kurac. Legla je na ledja, namjestivsi glavu tacno ispred mojih prepona, cekajuci da eksplodiram. Osjetila je da sam pri kraju i uz nekoliko poteza njenog jezika sve sto se skupljalo u meni te veceri je izletjelo vani. Snazno sam svrsio, zalivsi spermom njeno oznojeno lice i kosu. Drkala ga je dok poslednja kap sperme nije izasla, lizala ga je dok nije skroz splasnuo. Djelove sperme koji su pali oko usta je prstima pokupila i polizala ih, onda je ustala i posla u kupatilo. Strovalio sam se na krevet, umoran i znojav, pod utistok ovog sjajnog tucanja. Vratila se ubrzo, i privila uz mene. Zaspala je, a ja sam razmisljao o tome sta je sve Tamara mogla cuti za to vrijeme. No, kako sam bio umoran zaspao sam i ja nedugo potom. Ne sjecam se jesam li nesto sanjao

Ujutru sam se probudio vrlo rano. Odmah nakon budjenja su mi se po glavi poceli vrzmati detalji od sinoc. I pored sjajnog sexa koji je zacinio taj prelijepi dan, meni je na umu bila Tamara. Morao sam je imati, odlucio sam dok mi je djevojka spavala pored mene. Posto ona inace duze spava odlucio sam ustati. U sobi nismo imali nista za pice, pa sam nakon kratkog tusiranja posao u restoran. Za divno cudo, kad sam usao u njemu je bila samo jedna osoba – Tamara. Bila je sama za stolom, sva zamisljena i pila je caj. Primijetila me je odmah, i njen izraz lica se skroz promijenio.

Prisao sam njenom stolu.

“Dobro jutro kumo, jesi se naspavala?”
“Jesam, a ti kume?”
“I ja sam lijepo spavao. Mogu li da ti se pridruzim?”
“Naravno, samo izvoli kume.”