srijeda, 22. listopada 2014.

Porodične igre

U mojoj porodici sex je bio tema o kojoj se nije mnogo pričalo,jer je za naš narod to uvek bula tabu tema.Nikada nisam verovao niti razmišljao o temi incesta u porodici, sve dok moja mlađa sestra nije završavala srednju Školu i kada su sise počela naprsno da joj rastu.
Do te večeri nikada svoju dve godine mlađu sestru nisam posmatrao kao neku dobru ribu,već kao ”dobru” devojčicu i odličnu učenicu,međutim to veče kada je izlazila sa društvom obukla je fantastičan dekolte i njene sise su praktično kiptele iz njega.Nisam mogao da verujem šta sam video moja sestra je izgledala kao seks bomba,onukla je još i neke tesne crne pantalone iz kojih su se jasno ocrtavale tange.Kurac je počeo da mi se diže na rođenu sestru,čim je izašla iz kuće ušao sam u kupatilo i žestoko ga izdrkao.Celu noć sam mislio o njoj kad su joj porasle te sise,kako se brzo promenila,ali iznenađenja su tek predstojala.
To veče duboku posle ponoći stao je jedan auto ispred kuće, pogledao sam kroz prozor i video sestru kako se ljubi sa nekim dečkom.Nikada mi nije pričala da ima dečka,a sada onjednom neki i to u besnom autu.Izašla je iz auta,a ja sam se sklonio sa prozora da me ne vidi. Pokušao sam se da spavam,kad sam čuo da je ušla u svoju sobu,ali je ubrzo izašla i otišla u kupatilo.Želeo sam da je špijuniram dok je u kupatilu ali je ključ bio u ključaonici,tako da mi je ostala samo mogućnost da je gledam kroz prozor od kupatila.

Na prstima sam izašao iz kuće i lagano se popeo na stepenice sa kojih se iskosa video prozor koji je bio malo odškrinut,ali sam ga ja još malo rukama otvorio,a sestra nije primetila.Kada sam bacio pogled imao sam šta i da vidim, sestra je bila samo u brusu i tangama i gladala se ispred ogledala.Fantastične sise i fantastična guza,izvadio sam ga iz gaća i počeo ponovo da ga drkam. U jednom trenutku je skinula brus i oslobodila svoje sisurine,bile su predivne, držala ih je u rukama i gledala ih na ogledalu i nije imala pojma da je neko posmatra.Zatim je skinula i tangice i predivan crni žbun ukazao se pred mojim očima bio sam zaprepašćen i ubrzo sam svršio ko lud. Posmatrao sam je dok se tušita i u jednom trenutku je stavila svoje prstiće u pičkicu i počela da mastrubira prizor je bio fantastičan.
Kada je završila sa tuširanjem brzo sam se opet na prstima vratio u svoju sobu da me ne bi primetila.
Sutradan kada sam otišao u kupatilo u prljavom vešu sa pronašao njene tange i izdrakao se u niih,bio sam potpuno opčinjen njome,čak sam iz ključaonice izvadio ključ i stavio rezu na vrata da bi mogao da je gledam još ključaonicu.Nekoliko puta smo zajedno išli na kupanje, ja sam tokom celog dana buljio u njeno dupe i sise. Bio sam redovan svedok njenih tuširanja(kad je god postojala mogućnost za to,tj. kada roditelji nisu kod kuće ili kada spavaju). Počela je redovno i da brije svoju mačkicu,koja je izgledala fantastično,a i momci su se redovno smenjivali ispred kuće. Znao sam da je počela da je jebe,što se i po njenom ponašanju videlo,oblačila se sve provokativnije i ponašala se prilično slobodno.Morao sam poshitno nešto da preduzmem.
Bio je sparan letnji dan setra je na sebi imala kratni šorts i neku tesnu majicu koje je jasno očitavala njene sise. Nikoga nije bilo kod kuće,a seka je otišla da se tušira,to je bio povod za mene da zauzmem svoje mesto ispred ključaonice,gledao sam je celo vreme kako se tušrira i sređuje svoju pičkicu.kada je izašla,odmah sam ja ušao u kupatilo i žestoko se izdrkao.Kada sam izašao seka nije bila u dnevnoj sobi,potražio sam je po kući i video kako je legla da spava u svojoj sobi.Pošto je bilo jako sprano pokrila se samo tangom posteljinom,tako da je u jednom trenutno posteljinu malo zbacila i dupe u tangama je ostalo slobodno! Kakav prizor! Nisam mogao da se suzdržim i hrabro sam krenuo ka njoj,poljubio sam joj butine,malo tangu pomerio na stranu i video ljubičasti otvor koji sam počeo lagano da ližem,nije primećivala kako je ližem pa sam rešio svoj kurac da stavim u nju!
Skinuo sam svoj šorts i krenuo ka pičkici, polako sam ulazio u nju,kada sam ušao kolko sam mogao krenuo sam da je jebem,ali ona se probudila i uzvuknula:
”Šta to radiš”!?,a ja sam ko iz topa odgovorio:
”Zar ne vidiš jebem te”!!!
”Ti si lud, ja sam ti sestra smesta prestani ili ću da vrištim”!!! nastavlja ona
”Vrišti slobodno,ja ovo čekam godinu dana”, rekoh ja dok je držim za ruke dok se ona otima.Što se više otimala to me je više palilo.
”Prestani”!!!,vikala je plačući.
U jednom trenutku sam ga izvadio iz nje i počeo da svršavam po njenom telu,ona je uspela da se izvuče iz kreveta i pobegne.Ušla je u kupatilo i počela da plače,molio sam je da me pusti unutra da joj objasnim,ali nije bilo šanse.Izašla je tek kada su roditelji došli,posle dva sata.Bio sam u strahu da me ne izda,međutim nije,kada su je pitali što je plakala,odgovorila je da je to zbog dečka.
Uveče kada us svi legli otišao sam u njenu sobu s namerom da joj se izvinem.Kada sam ušao rekao sam:
”Izvini seko molim te,nisam mogao da ti odolim,znaš odavno ništa nisam pojebao,pa nisam tebi mogao da odolim i hvala ti što me nisi rekla mami i tati”.
”OK je bato,to je možda i meni bila opomena da se više ne oblačim ovako,mogu da zamislim kad sam rođenog brata napalila,šta li tek drugi momci misle o meni” odgovorila je ona.
Zagrlili smo se i poljubili,skuvala je kafu,i krenula je da priča o današnjem događaju.
”Nisam očekivala da ćeš da me napadneš,ali moram priznati da mi je bilo dobro,fino si me kresnuo, dobru karu imaš moram da ti nađem neku devojku da je puniš”!?
Nisam mogao da verujem šta priča,ali sam rešio da i jabudem perverzan:
”Seko u tebe je ušlo sam pola moje kare,toliko si mogla da primiš” hvalio sam sebe”
”Samo pola!” odgovori ona,
”Pokaži mi ga celog!!”
Odmah sam ga izvadio iz gaća i u punoj veličina ga pokazao njoj,bila je oduševljena.
”Bato jel mogu da ga pipnem????”
”Možeš”,odgovorih
Kada ga je uzela u ruku počela je da ga drka,a ja sam bio najsrećniji čovek na svetu.
”Želim ga celog,ap kud puklo da pullo”!!!
Brzo je skinula sve sa sebe,a i nije imala mnogo samo majčicu i obični crni brus i gaćice,bila je kao anđeo, krenula je da mi puši kurac i da se smeje kurvanjski.
Bio sam mnogo napaljen pa sam ubrzo svršio na tepih, ona je moju karu opet uzela u usta i ubrzo ga podgla.
U jednom trenutku je lagla na leđa i prstima pokazala za obrijanu pičkicu koja je imala samo mali trouglić da dnu.
Krenuo sam jezikom da joj obrađujem ribicu i bilo mi je mnogo lakše nego u toku dana kada sam joj to radio dok je spavala.
”Stavi mi ga celog batooooo!!!”,uzvuknula je,a ja sam polako ubacivao karu u nju,kada sam konačno ušao ceo krenuo sam silovito da je jebem,uzdahivala je glasno,a ja sam se plašio da ne probudi roditelje,koji su spavali,ne tako blizu sobi,ali ovo je moglo da se čuje daleko…
Menjali smo razne poze,prvo je ona bila na meni,pa sam joj jednu nogu podigao iznad glave i jebao je,pa kada su joj obe noge spuštene na boku itd. Bližilo mi se svršavanje, izvadio sam ga iz nje,a ona me je zamolila da ne svršim nego da se strpim još malo jel ga žei i dupetu. Automatski sam prihvatio njen predlog,i ona je izbacila svoju divnu pozadinu.Čmar joj je bio crven,krenuo sam da ga ližem,a ona me je zamilila da joj ga nečim namažem da bi joj lakše ušao, u fioci je imala šampon tamo da sam joj namazao bulju koja se sijala. Krenuo sam polako da ulazim u nju milimetar po milimetar,kada mi je rekla da se zaustavim krenuo sam da je silovvito jebem u dupe,ulazio je lako u nju,a ona je vrištala,a ja sam je držao za usta,u jednom trenutku sela mi je na kitu,tako da su njene siste bile ispred mene, uzeo sam ih u šake i počeo da ih mesim.
Kada više nisam mogao da izdržim izvadio sam joj ga iz dupeta i naredio joj da mi postavi sise jel želim da svršim na njima.Nije se mnogo protivila,već je počela da ga drka sisama,ubrzo sam svršio kao lud,počeo sam da je ljubim po celom telu.

Priznao sam joj da sam je nekoliko puta posmatrao do se tuširala,da sam joj se izdrako u gaćice,a ona se smejala ko luda i govorila:
”Ti si lud 100%,nikada te nisam primetila,svaka ti čast, znači ti si taj koji mi je krao gaćice,aaaa”!!!
Bio sam zbunjen tom njenom izjavom jer joj nikada nisam ukrao ni jedne gaćice,već sam se samo izdrkao i ostavio ih!
Bila je iznenađena time,pomislili smo oboje da je neki napaljeni komšija uzimao gaćice sa žice,ali nije bilo tako!
Ubrzo sam zaspao pored nje,kada sam se ujutru probudio video sam je kako mirno spaava,nisam želeo da je budim,već sam pogledao da li su roditelji budni,kada sam video da nema nikoga vratio sam se u svoju sobu.

Zajebana situacija

Vec je kasno popodne,subota.Umoran od poslova po vinogradu,zakljucao sam vikendicu i krenuo kuci,iako sam sam jer je zena otisla kod svojih na dva dana.Do glavnog puta moram proci nekoliko kilometara kroz sumu sljuncanim putem.Na ulasku u sumu sam morao upaliti farove,i tek tada sam shvatio koliko sam se dugo zadrzao.Vozio sam polako,izbegavajuci rupe koje je voda vremenom napravila po putu,i u daljini sam video senku nekog muskarca kako stoji pokraj puta.Polako sam mu prilazio,video sam da drzi neku metalnu polugu,verovatno montirac od automobila.Polako sam prolazio,on me je namrgodjeno gledao pravo u oci,kao da zeli da me uplasi.Onda sam kroz drvece nedaleko od puta video nesto od cega sam se skamenio.
Trojica muskaraca,krupni,visoki verovatno sportisti,parkirali su auto sa upaljenim farovima,i uperili ih u drveni sto koji je napravljen za izletnike,i na njemu jebu devojku plave duge kose.Video sam da se ona otima,ali je jedan od njih cvrsto drzi za ruke i vuce ih nagore dok se drugi uglavio izmedju njenih nogu i divljacki joj nabija kurac u picku.Treci,bez gaca,joj je stajao naspram glave cupao je za kosu i terao samarima da mu pusi.Istog trenutka sam zakocio i poceo da otvaram vrata,a vec se pored mene stvorio onaj mladic sa onom metalnom sipkom,i rekao;Sta si stao matori,vozi dalje da ti nebi razbio glavu,i nemoj da bi zvao policiju jer sam ti zapamtio broj tablica,naci cu te ma gde bio.Dobro,dobro rekao sam i produzio,razmisljajuci kako da jadnici pomognem.Otisao sam pedesetak metara dalje i parkirao se nekoliko metara u sumu,tu me nikako nisu mogli videti odande.

Uzeo sam pistolj koji mi je ostao od pokojnog oca,i polako se poceo prikradati silovateljima.dosao sam dosta blizu i ponovo gledao divljacko izivljavanje na neznoj devojci,sada je onaj sto je prvi jebao u picku,lezao na stolu,a nju je natako na sebe.Drugi je stajao sa ledja i grubo joj nabijao kurac u savrseno oblikovano dupence,a treci joj je taman svrsavao po licu.Tada se pojavio i onaj sa puta.Nema nikog vise a ako i naidje videcemo farove,ocu i ja da je jebem.Uzeo je neku krpu,ostatak od njene poderane odece,obrisao joj lice i nabio joj poveliki kurac duboko u grlo.Pocela se gusiti,a ostali su se samo smejali,i kao da su se takmicili ko ce vise da joj naudi.Brzo sam prisao i ovom sa puta nabio pistolj pod rebra,u tom trenutku se i sam cudim sto nisam opalio,jer sam bio van sebe od straha besa i uzbudjenja.Celo telo mi je drhtalo,ali sam uspeo progovoriti.Pustajte je,vikao sam nekontrolisano,ili cu pucati.odmah su je pustili,onaj je samo prevrnuo sa sebe i ustao.Devojka je pala pored stola,potpuno gola sva crvena od njihovih udaraca.Kipio sam od besa i nekoliko puta udario pistoljem ovog u glavu.Drugovi su poceli da se meskolje pa sam okrenuo pistolj prema njima.E sada cu da pozovem policiju,mamu vam jebem manijacku,psovao sam i polako birao broj.U tom trenutku sam jedva cuo glas,nemoj molim te.Bila je to ona,plavusica.Ponovo je rekla,:nemoj zvati policiju,molim te.Prekinuo sam vezu.Sta cemo sada,pitao sam nju,a znao sam da ne mogu dugo da ih drzim pod kontrolom.Ona vise nije odgovorila.
Vidite ovako,sada sedite u auto,i idite sto brze inace cu vas stvarno poubijati.Bio sam potpuno ozbiljan,i valda su to i osetili.Svi su polako sedali u auto,samo je onaj sto sam ga udario nesto gundjao i rekao,jebacu ti mater matoru,zapamtices me.Dohvatio sam onu polugu sa zemlje i jos jednom ga udario preko ledja.Cetvoronoske je usao u auto.Vozi sto brze inace cu pucati u auto,nekog cu sigurno pogoditi,pa vi gledajte,shvatili su da se ne salim i odjurili prema gradu.Tek tada sam seo i poceo da se tresem od straha.Ostali smo u potpunom mraku u sumi pogledao sam devojku,sedela je nepomicno,Brzo sam pojurio po svoj automobil,i za nekoliko trenutaka dosao po nju.Pokupio sam njene krpice,stavio je na sediste pored mene i spustio ga,prebacio moju jaknu preko nje i povezao do grada.Video sam da gleda u mene,i pitao:jesi dobro,vodim te u hitnu.Nemoj molim te,vodi me kod tebe malo da se sredim,dobro mi je.Dosli smo kuci.Auto sam uterao u dvoriste da neko ne vidi od komsija golu devojku kako mi izlazi iz kola,i ide u kucu,nebi me ni Dunav oprao pred zenom.Otkljucao sam i usli smo u kucu.Ona je odmah otisla u kupatilo,a ja sam trazio sta da joj dam da obuce.Nasao sam neke zenine stvari koje je retko oblacila,i pokucao na vrata da joj kazem da su tu.Ona je viknula,ma ajde udji,nema nista sto vec nisi video.Tek tada sam shvatio koliko je zgodna.Prelepo telo,niz koje se slivaju mlazovi vode,kosa skoro do dupeta,plava,noge sportske,jake,guza savrsena,obla,jos uvek crvena od udaraca,sise tvrde cvrste.Malo sam se divio prizoru,a onda brze bolje gledao da pobegnem jer sam osetio da mi se poceo dizati,bilo me je sramota sebe.Primetila je i nasmesila se onako ispod oka.Operi mi ledja,okrenula se ledjima prema meni,i pokupila kosu napred.Kafa je gotova,rekao sam,i izasao iz kupatila.Moze mi biti cerka,mislio sam u sebi,i posle svega ovoga,sta se ovo desava.Cekao sam da izadje,i potpuno zbunjen razvojem dogadjaja,seo i cekao objasnjenje.Izasla je gola i polako brisala kosu peskirom,i sela da pije kafu.gledao sam to savrseno telo,bilo je kao u snu,sise su toliko lepe da mi se odmah nadigao,pickica mala,uredno obrijana,noge blago razmaknute,tako da mi nista ne remeti pogled na nju.Dobro,nadam se da cu sada cuti objasnjenje.
Opet me je pogledala onako ispod oka,i pocela da prica.Zabavljam se sa momkom vec tri godine,i u pocetku smo se zabavljali kao i svaki normalan par,medjutim on ima neke pomalo nastrane ideje,a ja posto ga mnogo volim,trudim se da mu to i priustim.Vise puta smo zamisljali kako dovodimo jos jednu devojku ili mladica,pa smo posle to i probali.Svidelo nam se naravno.Kada se njemu svidi neka zenska isla sam i muvala je za njega,a isto tako i on kada mi se svidi muskarac.
Nedavno sam mu rekla da bi volela da me siluje nekoliko momaka,ali onako,bas sadisticki,kao da sam objekat za jebanje,i da im vidim nesto ludacko u ocima.Sve je pocelo kako sam zamisljala.Nasao je tri momka,odbojkasa,i sa njima sve dogovorio,svaki detalj.Otisli smo u sumu,i poceli glumiti silovanje.Jako sam se uzbudila,i taman kad je bilo naj bolje,videli su se farovi,molila sam ih da ne prestaju.Moj momak je brzo reagovao,uzeo iz auta montirac i pojurio na put da poplasi vozaca ako ista primeti.
Taman smo mislili da si otisao, i moj Slobodan se vratio,jedan od njih je svrsio po mom licu,kako smo se i dogovorili,Slobodan vise nije mogao da izdrzi da gleda,obrisao mi je lice od sperme,i gurnuo svoju kurcinu duboko u moje grlo.Tada si uleteo ti,sa onim ludjackim pogledom,dalje vec znas sta se desilo.Tada sam se stvarno jako uzbudila i vec tada resila sam da te pojebem kao niko nikada.           Sve su se kockoce slozile.
Ne zelim to,dosta mi je uzbudjenja za jedan dan,rekao sam joj,iako sam goreo od zelje da joj se prepustim,ali sam bio besan na sebe,mogao sam napraviti svasta.Obuci se pa cu te odvesti gde hoces.Nemoras nazvacu decka da dodje po mene.Nazvala je i posle petnaestak minuta pojavio se on,zamotane glave,ali puno pitomiji nego u sumi.Jel moja Dragana kod vas,tek tada sam saznao kako se zove.Tu je,sada ce.Ala imas tesku ruku,rekao je. Izvini,Dragana mi je sve objasnila.Samo je odmahnuo glavom u znak odobravanja,i ja bih verovatno isto tako reagovao,rekao je.
Na vratima se pojavila Dragana,uhvatila me i poljubila lagano me dotakavsi jezikom po usnama.Ostavila sam ti broj na stolu,ako se predomislis,rekla je.Sigurno cu te nazvati,ali kada tvog dragog prodje glava,i kada dodje moja zena,pa mozemo napraviti neku kombinaciju.Ostali su zbunjeni,a ja sam polako zatvorio kapiju.

Jebanje matorki: strina Nada

Moj ujak je kasnije popodne pristigao, pozdravili smo se, popricali. Bilo mi je neprijatno da mu gledam u oci, jer sam mu celo prepodne jebao zenu! Morao sam da izadjem napolje, da prosetam. Ujna me isprati do vrata i tiho mi rece na uvo:
-“Slatkisu, idi kod Nade, ona nas verovatno ocekuje. Bice joj drago da te vidi samog.”
Krenuo sam u uverenju da ne treba skoro da se vratim, jer sam osetio da ujka hoce da jebe moju ujnicu! Neka, i treba! On ce sutra opet otici na teren, a ja cu mu, siguran sam, opet jebati zenu!
Kad sam stigao kod moje strine Nade, sedela je sa svojom prijateljicom, susetkom, pile su kafu. Strina se bas obradovala kada me je videla, a susetka me je znatizeljno zagledala i upitala ko sam ja! Naravno, posle objasnjenja i ona je promenila svoje ponasanje prema meni. Bile su obucene u tanke i kratke haljinice i kako su sedele videle su im se cele butine do dupeta. Moja je strina pocela pomalo da siri butine tako da sam joj video i gacice! Nisam siguran da je to namerno cinila, ali sam primetio da je susetka pocela da se vrpolji zbog toga! Ja sam ih obe podrobno zagledao i susetka se posle izvesnog vremena oprosti od nas.

-“Maki, Maki, sta si to uradio! Ani je bilo neprijatno kako si nas gledao i piljio u nase noge. Nas dve ti mozemo biti kao mame!” izgovori moja strina.
-”Strina da ti kazem nesto! Sve sto je izlozeno i sto se vidi, sve sto je lepo, treba gledati i uzivati!”
-“Pa nisi valjda gledao i meni medju noge i uzivao?” upita kao iznenadjena moja strina Nada.
-“Ma strina, sve sto se otkriva treba videti. Jesam gledao medju tvoje noge i uzivao, jer ja to volim. Pogotovo ako je to lepo. Drago mi je da je moja strina tako zgodna i da ima sta da se vidi.”
-“Cekaj mali, jel’ znas da sam ti ja rod? Znas li ti sta govoris?”
-“Boze strina, kako ne bih znao! Ali nisam znao da imam tako zgodnu strinu za koju se mnogi interesuju” rekoh joj.
-“Kako to mislis “interesuju”? Odakle ti to? Na sta mislis? Ko ti je to rekao?” zacudjeno ce moja strina.
-“Ujnica mi je rekla da si zgodna i da bi mnogi hteli da te …” bezobrazno rekoh.
-“Sta bi hteli…? Sta ti je Mira rekla, ta kurva? Ona nesto da kaze! I ti, tek si tri dana kod nje, a vec si je zajasio!” srdito rece strina.
Ostao sam bez reci!
-“Otkud ti to strina?” rekoh.
-“Pa vidi se to na Miri! Nikad nije tako sijala od srece i zadovoljstva!”
-“Ajde kazi da nisi, a! Samo ne znam koliko si je puta … koliko si joj puta bio medju nogama!”
Nista nisam progovarao.
-“Maki, da znas, ja sam Miru uvukla u drustvo seksa. Bolje receno, ja sam je uvela u drustva koja medjusobno traze seks partnere. Koliko smo puta samo zajedno bile na istim sastancima i zajedno bile jebane. Da pricamo otvoreno! Seks, ‘ajd da kazem, jebanje nije ruzna stvar. To je normalni odnos! Cak je lepo! Maki, ja volim da se jebem, volim da me jebu! Ne zameram ni Miri ni tebi sto si je pojebao! Samo da nisi ti mali za tako nesto?” upita moja strina.
Nisam mogao nista da progovorim od iznenadjenja. U licu sam bio crven kao bulka, a u kurac mi udarila krv! Dig’o mi se! Dobro mi je ujna rekla da ce strina traziti da je jebem.
-“Cim ne progovaras, znaci da si je jebao! Reci koliko si joj puta rasirio noge? upita me strina.
-“Ma nisam … strina … mnogo!” izgovorih ja.
-“Koliko?” insistira ona.
-“Ma samo … dvaput!
-“Kada?” ona ce.
-“Jutros … danas” odgovorih.
-“Pre nego sam ja dosla? Jesam li vas prekinula u jebanju, a, kazi mali moj…?”
-“Nisi strina, nisi! Bili smo gotovi, nismo smeli vise zbog ujke!” odgovorih joj.
-“Pa znaci da mozes i vise puta, a! Koliki ti je taj tvoj … kurac kad mozes toliko da jebes!? Daj da ga vidim!” i ne cekavsi da joj “dozvolim”, ona mi zavuce ruke u sorc i uhvati me za dignuti kurac.
-“Strina, nemoj…!”
-“Sta nemoj! Miru mozes da jebes a ja nemogu da ti vidim kurac! Uuuhhh koliki ti je, joooj, ala je tvrd! Uh, moraces i mene da jebes!”
Saze se strina i strpa kurac u usta. Nisam verovao svojim ocima da mi rodjena strina sisa kurac! Uh, al’ je to dobro radila! Odmah ga je strpala celog, do jaja! Ni rec nisam prozborio.
-“Strina svrsicu…!
Nista nije progovorila, samo ga je jos dublje usisala. Napunih joj usta i grlo spermom! Svrsio sam! Kad ga je strina izvadila sve je bilo cisto, bez sperme! Sve je progutala i olizala dok joj je kurac bio u ustima!
-“Uh al’ ti je dobar kurac1 I ovoliko sperme! Imas li jos toga, a?”
-“Imam strina”.
-“Vidim da ti kurac ne spada, ‘ajde onda da me jebes! Jel’ hoces?” upita strina.
-“Hocu, kako da necu! Malo pre, kada si rasirila butine dok je bila susetka, video sam ti ili gacice ili … picku. Daj da je vidim! Jel’ si dlakava?”
-“Evo ti je, gledaj je…” i podize strina tanku haljinicu. Ukaza se njena izuzetno dlakava picka! Sva se vec presijavala od picinih sokova.
-“Pa ti strina ne nosis gacice! A tvoja susetka!”
-“Ni ona. ‘Ajde da me jebes, dodji zamnom”.
Povede me strina u sobu za spavanje, i opruzi se na bracni krevet. Bila je potpuno gola. Ja sam je zadivljeno gledao.
-“Bas dobro izgledas strina!”
-“Pred nama je cela noc i ima da me jebes dok mi ne utrne picka! Osecam da ces me dobro i dugo jebati!”
-“Necu moci da ostanem nocas kod tebe. Moram da se vratim kod ujne, brinuce se!” rekoh joj.
-“Da se vratis Miri? A ne, njoj je dosao muz i on ce je jebati celu noc! I sta ces ti tamo, da ih slusas kako se jebu i da ga drkas! Zar nije bolje da si ovde na meni i da me jebes do mile volje, a!?”
-“Pa…”
-“Nema, pa! Skini se i lezi na mene. ‘Ajde daj ga, nisam ga dugo osetila, nisam dugo jebana. Uzelela sam se dobrog kurca i dobre jebacine. Cim si ti Miru dvaput jebao za pre podne mocices i mene dobro i dugo da jebes”.
Dok je ona to pricala, ja sam legao na strinu, ona je rasirila noge, a kurac sam joj namestio na ulaz u picku. Bio sam spreman da joj ga nabijem!
-“Auh” zavapi moja strina i sva se zgrci od slasti! Nabio sam joj glavic i dok sam ga lepo podmazao u njenoj picki, poceh da jebem moju strinu!
Bila je to siroka picka i kurac sam joj bez po muke nabio do jaja! Dobro je bila razradjena! Bez obzira sto joj je picka siroka, slatko sam je jebao. Lepo je rasirila noge pa sam mogao lepo da ga uterujem. Njena picka mi je bila tacno u visini kurca pa sam je bez ikakvog napora jebao. Napred-nazad, napred-nazad i jos jednom tako, pa onda ubod u stranu ili malo dole ili gore! Imao sam utisak kao da se njena picka okretala tamo gde ja ubadam kurcem.
Strina je zazmurila i tiho stenjala od pocetka kako sam poceo da je jebem. Poljubio sam je u zatvorene oci i spustio poljubac na njene usne. Nije bilo nikakve reakcije. Rukama me je uhvatila za dupe i ritmu mog nabijanja u nju, navlacila me je na sebe.
-“Strina … strina … jesi li ziva” dahtao sam joj na uvo. -“Javi se strina, jel’ ti je lepo, slatko, jel’ te dobro jebem! Otvori oci strina” opet ja.
Kao i svaka zena kojoj je kurac u picki, i moja strina se jedva javi. Otvorila je oci, pogleda zamucenog i uprtog u mene.
-“Se-ce-ru … moj … niko me … ovako … nije … jebao … jebaooo” jedva izusti moja strina, moja jebacica.
Imam utisak da mi je kurac jos vise narast’o posle ovog njenog dahtanja. Malo ubrzah jebanje i jace je udarah kurcem, a ona me obuhvati nogama oko struka. Nisam je cuo da svrsava! Niti sam je osetio! Osetih trnce u jajima sto je bio znak da cu ubrzo picku da joj napunim spermom!
-“Strina … strina … mogu li … unutra da … svrsim … da ga … istresem … u tebe … u tvoju … picku” sapcem joj na uvo u ritmu jebanja.
Ona otvori oci i prozbori:
-“Jebacu … moj … nemoj prestati … jebi me”, ja spustih usne da je ljubim, gledali smo se u oci, i tad poceh da je punim spermom, da joj ga istacem u picku! Zajedno smo dali oduska nasoj slasnoj jebacini, a ona je samo ponavljala “jebacu … jebacu … jebacu …”
Kad je i poslednja kap izasla iz mog kurca i usla u njenu picku, nisam hteo da se spustim sa nje. Iako sam bio tezi i veci od nje, ni ona nije pokazivala zelju da se skinem sa nje. A meni je bilo bozanstveno u njoj, u njenoj picki! Nisam prestajao da se pomeram napred-nazad jer sam zeleo da nastavim da jebem moju strinu! To je bilo lagano klizanje mog kurca kroz njenu picku, ono kako se kaze jebuckanje!
-“Seceru, pa ti hoces jos da jebes svoju strinu, a? Pa kakva sam ti bila jebacica! Sigurno dobra cim ga ne vadis! Kakva mi je picka, kako se jebem, jesam li bolja od “tvoje ujnice” Mire, a, jebacu, kuronjo!?” oglasi se ona.
-“Eh strina, ti si prva koja me nije pitala da li mi je prva koju jebem. Ali da ti kazem, vec godinu dana u mom mestu jebem tri zene. Sve su one matorke, jedna je u godinama kao ti. I sve tri nece da cuju za drugi kurac! Samo za moj! Danas sam pojebao i ujnu i tebe, i mogu ti reci, da mi je sa tobom sladja jebacina! Nekako te slasno osecam, ne samo na kurcu, nego te slasno osecam ispod sebe. Mnogo mi je lepo kurac klizio kroz tvoju picku. Tvoje telo, jos pre nego sam legao na tebe da te jebem, cinilo mi se da ce mi biti slatko. A tek kad sam ti ga ugurao i poceo da te jebem, osetio sam kao da mi se uvlacis pod kozu! Uh, opet mi se ukrutio, opet cu da te jebem, strino moja, jebacice moja, picko moja!” ispricah se ja mojoj strini na uvo, sto ju je dobro napalilo.
Pocesmo lagano da se pokrecemo u susret jedno drugom, ona me zagrli rukama oko vrata, nogama oko struka i prosapta:
-“Seceru, jebi me, jebi, jebacu moj, ostavi ga zauvek unutra! Kad si mi ga gurnuo u picku, odmah sam pocela da svrsavam i nisam celo vreme prestajala! Uh, uh,uh samo tako me jebi kuronjo moj! Niko me nije tako dobro jebao sa tako dobrim kurcem! Kad sam ti ga sisala, pomislila sam kako bi dobro bilo da mu ove kurceve zile osetim i u picki! Da znas da sam svaku osecala i da sam zbog svake njegove zile po deset puta svrsila! On ce biti samo moj, a! Samo mene ces da jebes! Uh, uh, uh jebiiiiiiii, seceru, kuronjo, jebiiiiiiiiii-iii-iii.”
Pocesmo zesce da se pritiskamo, ja ubrzah ulazenje kurca u njenu picku, i posle jedno 45 minuta zesceg jebanja ja joj se nanovo istresoh u picku!
Nismo se odvajali jos jedno 15-ak minuta a onda se strovalih sa nje, sa moje jebacice, sa moje strine! Ljubila me je pocelom telu, nogama, rukama, kurcu, jajima! Nije prestajala.
Tako sam i zaspao. Neznam koliko sam spavao, ali sam osetio da mi sisa kurac.
-“Samo se ti odmaraj, a ja cu njega da cuvam da se ne prehladi. Jebacu, seceru moj, kuronjo, ovo ce biti kurac samo za mene! Za moju picku!”
Te noci sam moju strinu jebao jos tri puta sve sladje i sladje.
Ujutro kada sam se vratio u krevet posle jutarnje toalete, zgrabila me je i morao sam opet da je jebem. Taman kada je pocinjalo da bude slatko, najsladje, u sobu banuse moja ujnica i susetka!!
Kao da je grom udario u mene!
-“Maki, sta radis to, kako te nije sramota, pa to ti je strina” povika moja ujna blagim glasom.
-“Znala sam da se nesto dogadja i posumnjala sam na ovo” prozbori toboz iznenadjeno susetka.
Ja i moja strina smo se skamenili od iznenadjenja! Nisam mogao da poverujem u to sto vidim! Prestao sam da jebem strinu, ali ni ona ni ja nismo pokazivali zelju da se razdvojimo! Strina je samo prebacila nekakav carsav preko nas, ali nije otvorila noge da se skinem sa nje! Bili smo u soku!
-“Pa zar ne vidite sta mi Maki radi! Isto sto je i tebi juce, Miro! I tebe ce Ana kada zavrsi samnom! A sad ili izadjite ili sedite i cutite dok me Maki ne izjebe! ‘Ajde seceru, nastavi da me jebes!” rece moja strina.
-“Ma kako cu strina!?”
-“Sta kako ces!? Kao i dosada! Guraj ga u mene, jebi me, poludecu!”
Polako sam poceo da se pomeram napred-nazad na mojoj strini i trazio sam da skine carsav sa nas! Poceo sam da se nenormalno znojim. Tad se zacuse uzdasi nasih posmatracica, pa zavukose ruke u gacice jedna drugoj. Povratismo se moja strina i ja od soka i uhvatismo ritam! Zestoko sam je jebao i sarao sam rukama po njenom telu! Ona me rukama zagrli oko vrata, a nogama oko mojih kukova, ali tako da sam je bez napora jebao! Stalno me je ljubila po licu, a ponekad i pomalo ugrizla za vrat, rame!
Trajalo je to nase jebanje dobrih pola sata, ta nasa jebacka predstava za nase gledateljke!
Kao po dogovoru, moja strina i ja pocesmo zajedno da svrsavamo! Bas je bilo zestoko svrsavanje!
Svi su cutali samo smo nas dvoje dahtali i stenjali, ljubili se. Bio je to neopisiv osecaj jebati zenu pred drugim zenama a obe ocekuju da i njih jebes! Na kurcu sam osecao izuzetnu slast! Da je moglo, ne bih ga vadio iz picke moje strine!
Znao sam, cim se budem odvojio od nje, da cu morati neku od ovih zena da jebem!
-“Auh, ala je bilo dobro! Bas sam se umorio, trebace mi odmor!” rekoh.
-“Pa kad si jebao Nadu celu noc, moraces i nas” javi se moja ujnica.
-“Ujnice, moracemo da se dogovorimo! Da pricamo otvoreno. Tebe sam jebao juce, istina, samo dvaput, ali sam te jebao…” rekoh.
-“Sta je to dvaput? Nista to nije! Nadu si jebao celu noc…! usprotivi se moja ujnica.
-“Pa tebe je tvoj Aca jebao celu noc! Zar ti nije dosta?” javi se moja strina Nada.
-“Svi ste se jebali celu noc, a ja!?’ umesa se zustro susetka Ana. –“Ja nisam dugo jebana! Bilo bi fer da mene pustite da se izjebem sa ovim momkom.”
Svi smo se zgledali i shvatili da je Ana u pravu! Samo mene niko ne pita da li mogu da jebem!
-“Cekajte, a ja? Kako cu ja da izadjem na kraj sa vas tri nezajazljive jebacice, a!”
Opet svi zacutasmo jer sam i ja bio u pravu!
-“Ja volim da jebem i radujem se sto vas ima! Vas dve ste namirene, a Anu mogu da jebem tek popodne, posle rucka, kada se odmorim i odspavam. Jel’ vazi tako?” upitah ih ja.
-“Vazi, vazi, lepotane, mene da jebes posle rucka!” skoci sva radosna Ana.
Moje ujna i strina se samo pogledase.
-“A gde ces ti Ana da primis decka u sebe? Deca su ti kod kuce, na raspustu, muz ti dolazi s posla…” upita moja strina.
-“Ja racunam da cete mi vas dve pomoci. Ti Nado, dobro bi bilo da mi pricuvas decu, a muz mi danas radi u drugoj smeni pa se nece vratiti do 11 uvece. Ja cu sada da odem kuci da mu dam da ruca i onda ti dodji kod mene. Najsigurnije je da me decko jebe ovde kod tebe, a? Tebi niko valjda nece dolaziti? Iako bude neko dolazio necemo mu otvarati vrata, jel tako ljubavi!” izrece to susetka Ana, sede pored mene, poljubi me, gurnu mi jezik i protrlja me po kurcu!
Na ovaj njen predlog niko nije stavio neku primedbu i Ana ode. Ostadose Mira i Nada, ujna i strina, atmosfera zategnuta, niko ne progovara.
Posle nekog vremena, upita moja ujna:
-“Kako si Nado mogla da prevaris Makija! Juce si ga prvi put videla i vec si mu skocila na kurac!”
-“A ti si ga videla pre dva dana, pa i ti si mu skocila na kurac! Sta je tu lose!? Da nismo htele da nas jebe, mozda nas ne bi ni jebao! A ovako, sta nam svima fali? Nista! I on je hteo da nas jebe i sada nam je svima lepo. I da nas jebe dok je tu kod nas” odgovori na to moja strina.
-“Cekaj te, nemojte se prepirati. Najbolje je da se svi slazemo. Tu cu kod vas biti dva meseca i moci cu da vas jebem svakog dana. Valjda je dovoljno da vas jebem svaki dan” rekoh.
-“A sta cemo sa Anom?” upita ujna.
-“Nisam sigurna da ce ona moci svakog dana, ali moracemo da je pustimo po neki put. Kada joj muz ode na posao ja cu da joj pricuvam decu, a ona neka dodje ovde kod mene pa neka je Maki jebe celo vreme dok joj se muz ne vrati !” odgovori strina.
-“Nema druge, to bi bilo najbolje. Ipak je Maki nas i nas dve imamo prednost da nas jebe! Jel tako, a?” moja ujna ce.
-“Ajd’mo da se osvezimo i doruckujemo i Maki da ode se odmara. Imace zestoku jebacinu sa Anom. Ona se jebe maksimalno, k’o stuka!” rece strina, a mi sa odobravanjem prihvatismo njen predlog.
U toku dorucka razvi se prica.
-“Bogati Miro, kako ti je palo napamet da dodjes, i to sa Anom, kad znas kod koga je Maki otisao? Znas da sam ti rekla da bih volela da me ovaj momak jebe.” upita strina.
-“Ocekivala sam i ja i moj Aca da ce se Maki vratiti na veceru. Ja sam znala gde je, ali kako da kazem Aci? Da mu kazem “eno Makija kod Nade i jebe je”. Istina, celu noc me je jebao, ali ja nisam oka sklopila zbog Makija. Kako ga ni ujutro nije bilo, Aca me je “naterao” da vidim gde je. Morala sam da krenem da ne bi on krenuo! Tako sam posla kod tebe i usput sretnem Anu. Rekla sam joj kuda sam posla, a ona rece da te je sinoc ostavila sa nekim malim. I tako smo nas dve banule u sobu” isprica ujnica.
-“Pa kako si mogla da udjes?” upita strina.
-“Bilo je otvoreno! Ti verovatno od uzbudjenja sto ce te jebati ovaj kuronja nisi ni zakljucala kucu” odgovori ujna.
-“Ma bila sam se sva izgubila! Nisam bila dugo jebana, a ovaj kurac mi je pao s neba! Uh, kako sam uzivala, sva sam se istopila. Seceru, pa ti imas stvarno dobar kurac i stvarno dobro jebes!” rece strina.
-“Iako me je jebao samo dvaput, sva sam zivnula. Prosto neverovatno kako ovaj decko ima dobar i veliki kurac i dobro jebe” moja ce ujna.
-“Nemojte toliko da me hvalite jer je opet poceo kurac da mi se dize! Obecale ste da cu da jebem Anu popodne, a ako ovako nastavite jebacu su vas obe” rekoh im.
-“Uh, sto bi to bilo super! Moraces tako da nas pojebes! Ne bi nam bilo to prvi put. Mnogo puta smo bile zajedno jebane” rekose obe u glas.
Tako mi je proslo podne. Otisao sam u sobu i zaspao, a moje jebulje, ujna i strina, ostale su da pricaju. Ujna ode kuci, a strina krenu kod susetke Ane po dogovoru. Tada sam vec bio budan.

Djevojka voli cure

»Hajde s nama, idemo u Ganimed,« zove me Marina.
Njeno priznanje da zapravo više voli cure, unatoč svim znacima donekle me iznenadilo. Unatoč tome bio sam spreman razmisliti, bismo li se i nadalje družili kao par – bar dok ne skupi hrabrost i otkrije to roditeljima. U Marinu sam se zaljubio već nekako treći dan nakon toga što sam utvrdio da smo oboje brucoši na bibliotekarstvu. Mislio sam da se najvjerojatnije sviđa samo meni, jer po izgledu nije bila ništa posebno; najradije je nosila uniseks hlače, sportske majice, a kosi ili make-upu nije uopće posvećivala nikakvu pažnju. A isijavala je ludu privlačnost, mogao sam osjetiti njenu toplinu i uvijek mi je mirisala na jednu te istu stvar – seks. Marina je imela vrlo uske rupice, jedna je mirisala po lubenicama, a druga po divljim travnjacima – bar sam si tako zamišljao. Kada sam je prvi puta pofukao, što je bilo u WC-u jednog lokala, uplašio sam se da je djevica, ali se samo podsmjehnula.

Lijepa je večer, idemo zajedno na brucošijadu; Marina nije ništa uređenija nego inače – no, samo joj je kosa svježe oprana. Držimo se za ruke, s kažiprstom crtam nježno kružiće na njen dlan kroz neko vrijeme me pogleda s lagano pritvorenim očima kroz svoje male naočale. Pogled je pun obećanja. Na brucošijadi plešemo tijesno pripijeni, moje nabreknuće se povećava od njenih pokreta. Zatim je gledam naslonjen na šank kako pleše sa suučenicom Žanom. Žana je vitka djevojka s obojenom crvenom kosom i božanstvenom guzom. Isprepliću noge, Žanine u uskim hlačama su vrlo seksi, a Marinine gole u kratkim hlačama se nježno trljaju uz njih. Narajcati me želi, pomislih. Marina klizi rukama po razgolićenim leđima suučenice i na kraju klizne na njene bokove. Uhvativši je za savršene hljepčiće, pogleda me izazivački. Pjesma završi i Marina sva crvena ode prema WC-u. Pođoh za njom i uhvatih je upravo dok je zatvarala vrata. Otvorih ih uz nešto guranja. Marina se nonšalantno popiški bez namjere da nakon toga navuče gaćice. Odlučno odvede moju ruku do svog voljnog svjetlog grmića. S uzdahom se zakopah među njene oštro usječene stidne usne. Kada dodirnuh klitoris, glasno zastenja.
»Tiho, da nas netko ne bi čuo,« upozoravam je i dalje istražujem. Njena se mala rupica cijedi od svježih sokova. Želim je istražiti, i to odmah. S prstom prodrem u nju, Marina se trgne. Nekoliko puta se pomaknuh unutra i van, a Marina izgleda prilično indiferentno. Pomirisah i oblizah prst, svjetlucajući od vlažnosti njene mačkice. Oči joj se mrvicu jače zaiskre i spuštam se na koljena. Dlanovima joj donekle proširujem stidne usne i jezikom odlutam do nabreklog klitorisa. Cijelo joj se tijelo streslo. Prisisavam se na njen ustobočeni klitoris. Dam joj da osjeti zube, nežni gumbić lupkam s tvrdim jezikom i opet joj guram prst u usku, vruću pičkicu. Rukom me čvrsto grabi za kosu i pomiče mi glavu gore i dole, a ja ostajem prisisan uz nju. Po disanju, što ga prekidaju stenjajući zvuci zaključujem da će joj uskoro doći. Zaustavljam se i ustajem. Ljutito me gleda, no ljutnju rastjerujem poljupcem. Guram joj jezik duboko u usta, a pri tome prstom kružim po njenoj uskoj, vrućoj rupici. Kada zastenje, otgnuh se od nje i podigoh joj sportsku majicu. Pod njom me čekaju napete kruškice s tamnim bradavicama. Zagrizoh u jednu i Marina ne može zatomiti krik ogorčenja, ali znam da je i to uzbuđuje. Od tog šoka prelazim na poput pera lagano oblizivanje. Marina želi više, stenje, moju glavu si pritišče na prsa i kruži s bokovima, a moj se prst zabija u sve stijenke njene mačkice.
Otvaram svoj šlic i svlačim bokserice. Marina hvata mog pjetlića bez gledanja. Njeni su pokreti za mene prenježni, zato snažno obuhvaćam njenu ruku svojom i diktiram joj tempo. Gledamo se u oči, već pogledi su dovoljno uzbudljivi. »Hoćeš li ga uzeti u usta?« pitam je raznježeno. Bez razmišljanja se spusti na koljena i uzima me u mala usta. Primam ju za glavu i nježno, pažljivo fukam u usta. U dlanu drži moja jaja. Htio bih već jednom osjetiti njenu pičku, pa se zaustavljam i ližem je. Jednu nogu joj dižem i naslanjam na poklopac zahodske školjke. Želim prodrijeti u nju od sprijeda, ali odmahuje i okreće se. Namješta svoju guzu pred mene i počne se milovati po klitorisu. Širim njene guzove i na trenutak uživam u pogledu, a zatim pažljivo prodirem u nju. Od alkohola su moja osjetila donekle zamagljena, pa mi ne dolazi već od samog prodiranja u tu nevjerojatno usku pičku. Marina se temeljito miluje i stenje dok ju polagano i oprezno fukam.
»Jesi li u redu?« pitam je. Potvrdi oteglo. »Samo, velik ti je,« reče nekako kroz zube. »Ne boli te?« Odmahne i doda: »Pa to je dobra bol.« Dolazi mi u njoj, zadnjih nekoliko pokreta je za nju prebrzo i preduboko, a pijan si ne mogu pomoći da se ne zarinem u nju onoliko koliko želim. Topla, bijela tekućina cijedi joj se po unutarnjoj strani bedara, dok ga izvlačim iz nje. Obrazi su joj crveni i oči gotovo da su suzne. »Oprosti,« govorim i počinjem je milovati po glavi, a drugom rukom se prihvaćam njenog klitorisa koji je još niti sada nije doveo do orgazma. Oslanja se na mene i prepušta se mojoj ruci, koja ju napokon vinu preko ruba. Čak se i njeno sitno tijelo oslonjeno na mene trza od naslade.
I sada stojim pred klubom s njom i njenim prijateljicama i prijateljima, koji se seksaju pretežno s pripadnicima istog spola. Gledam ih, sasvim obični mladići i djevojke, samo što su te večeri obučeni nešto zanimljivije nego inače. Njihovi mi razgovori počinju biti dosadni, zatvaram uši za tu muziku.
Na drugoj strani kluba susrećem se sa zanimljivim, jako namazanim i ponešto kosim očima. Na trenutek se pogledi zaustave, zatim se oči pomaknu, i uhvatih bljesak bijelih, jako oblih obraza i punih usana. Vrata se konačno otvore i počesmo se gurati prema zaštitarima.

Velika, crna stvar

Spremao sam se za “posao”. Njegovi roditelji mirno su večerali i nisu imali pojma kuda odlazi njihov sin. On je rođen u Hrvatskoj, iako mu otac i majka potječu iz malog sela, blizu Omdurmana u Sudanu. Naplaćivao je svoje usluge zbog novca koji je volio trošiti iznad svega, iako većinom nije u seksu s postarijim gospođama osjećao ništa. Još je jednom provjerio adresu i svojim audijem, starim već čitavo desetljeće, stao ispred dvokatnice s velikim željeznim vratima.
– Tko je, molim? – glas je djelovao mladenački i on poželi da je to istina.
– Zvali ste me radi kvara na stroju za pranje posuđa – odgovorio je naučenu šifru i vrata su se automatski otvorila.
Nije ga iznenadila bogata unutrašnjost, već ona. Stajala je ispred njega u svilenoj spavaćici, crne raspuštene kose i proučavala ga zelenim očima.
– Dođi, možeš početi. Ne znam kako se trebam ponašati, jer mi je ovo prvi puta da želim voditi ljubav s nekim drugim, osim sa svojim mužem – iznenadila ga je nota sramežljivosti u njenom glasu i on joj je prišao.

Rukama je lagano dodirne ispod tanke spavaćice i osjeti mirišljave dojke koje su se napinjale poput dviju jabuka. Digne je u naručje i odnese do velikog ležaja u sredini sobe. Drhtala je pod njegovim rukama i on osjeti zadovoljstvo. Njeni nožni prsti bili su mali i on ih počne lagano sisati i ljubiti. Ležala je još uvijek u čipkastim gaćicama iz kojih su se razlijevale tamne nježne dlačice. Njegove ruke bile su temeljite. Milovao je gležnjeve, ljubio koljena, a ona je počela uzdisati. Nije želio odmah napasti njezinu privlačnu pičkicu, već se prebacio na ravan trbuščić i rupicu pupka. Svaki njegov lagani prijelaz jezikom kod nje je izazivao duboki uzdah. Njegov crni sapeti kurac u tanga gaćicama počeo se propinjati i on stane iznad nje i senzualnim pokretima ga oslobodi.
Njegova crna koža presijavala se na svakom dobro osmišljenom naboru mišića. Bio je ponosan na svoje tijelo koje je vježbanjem doveo do savršenstva.
Tada se pridigne i lagano joj ljubeći unutrašnjost bedara počne svlačiti čipkaste gaćice boje pudera. Prinese ih licu i duboko ih pomiriše, a tada se njima krene maziti po vratu u sve niže prema mišićavom torzu. Gledala ga je širom otvorenim prekrasnim očima, poput prestrašene srne i on tada shvati koliko blago leži pred njim. Nije se žurio. Legao je kraj nje i njezine nježne ruke prislonio na svoje napete grudi. Vodio ih je pokazujući joj kako da ga miluje. Počela je sa strahom i on nije ustrajao. Osjetio je neodoljivu želju da je poljubi u ta malena usta, ali to je bilo zabranjeno. Nadao se da će ona sama poželjeti njegov jezik isprepleten s njenim.
Kurac mu se ustremio u svoj veličini. Ponosio se ne samo njegovom veličinom već i izdržljivošću. Bio je poznat po tome da može jebati nevjerojatno dugo prije nego što svrši i isto tako u kratkom vremenu nakon jebačine mogao je početi opet. To su vjerojatno bili afrički geni ili je jednostavno imao sreće. Često je razmišljao kako se on mora bar jednom na dan isprazniti i kako je imao sreće što pronalazi mušterije spremne da udovolje njegovim zahtjevima. Teško da bi njegova djevojka bila spremna na svakodnevni seks, a ponekad i više puta u toku dvadeset i četiri sata, kolike su bile njegove potrebe. Polako je skinuo tanku spavaćicu i primio je za ruke. Okrenuo je dlanove i lizao ih svojim mesnatim jezikom dok je slina natapala baršunaste plahte. Kad se prebacio na podlaktice ona se počela izvijati i primila ga je za tvrdi kruac. Zastao je na trenutak od zadovoljstva i pomogao joj da ga obuhvati. Njezina ruka bila je toliko mala da ga nije mogla primiti u svom obujmu. Milovala ga je poput lahora i njega je to više uzbuđivalo od seksa s pohotnim gospođama koje su nakon lizanja odmah htjele prodor u njihove masne pičke zapletenih dlaka.
Tek sada je prvi puta dodirnuo njene grudi. Čvrste i jedre izgledale su kao isklesane, a on ih je u svoj njihovoj veličini primio u šake. Jezikom ih je mogao čitave polizati u jednom povlačenju. Kad je spustio svoje debele ogromne usne na ružičaste bradavice nije mogao odoljeti i odmah je dojku strpao u toplu unutrašnjost usta. Sisao ih je i obrađivao jezikom, a ona je počela drhtati i tada prvi puta rekla:
– Ljubi me, pojebi me… želim te… – samo to je čekao.
Postavio se iznad nje i podbočio rukama na krevet dok mu se kurac klatio iznad njene uzdrhtale pičkice. Lagano je spustio svoje usne na njene i ljubio je bez jezika, nježno. Njene ruke milovale su ga po napetim guzovima i povlačile duž toplog procijepa. Polako je uvukao jezik u njena malena usta i susreo se s njenim. Odjednom je postala strastvena i u ludom ritmu pokušavala ga pratiti, a on je ponesen strašću gurao svoj jezik sve dublje. Mislila je da će ju ugušiti, ali je i beskrajno uživala, jedva dolazeći do daha. Tada ga odgurnula i povukla mu glavu prema dolje. Shvatio je što želi i smjestio se između njenih nogu s pogledom na malenu pičkicu. Bila je prekrasna. Nije se mogao sjetiti je li ikad jebao neku žensku koja je imala takav primjerak. Usmine su joj bile glatke poput dječje guze, a mali brežuljčić nježne ružičaste boje slatko je izvirao van. Mirišala je na proljeće, na svježinu i on je osjetio snažno pulsiranje kurca. Pobojao se da će svrštiti prije nego što je u potpunosti zadovolji.
Prislonio je jezik na to savršenstvo i osjećaj je bio obostran. On je uspio obuhvatiti čitavo područje od zavodljivog gumbića do nježnog čmara u jednom potezu jezika, a ona je prvi puta doživjela takvo lizanje i nakon nekoliko pokreta svršila bacakajući se po izgužvanoj plahti. Nije joj dopustio da stane bez njegovog kurca koji je spremno čekao ulaz u mirišljavu toplinu. Podigao ju je i dok je klečao na krevetu ovio njene noge oko svojeg struka, a tada gurnuo svoj glavić u njenu pičkicu. Bila je uska i pobojao se da je ne povrijedi. Ona mu je pomogla, jer se počela sama lagano namještati i dopuštati ogromnom kurcu da klizi sve dublje. Kad se smjestio i osjetio njene mišiće koji su ga stezali počeo ju je nabijati podižući je u zrak. Ubrzo je prihvatila igru i on je dozvolio da ona jebe njega. Za svo to vrijeme uvlačio je u svoja ogromna usta jednu po jednu dojku i beskrajno uživao u osjećaju snage.
Svojim dlanovima pokrio je njezinu cijelu malenu stražnjicu i podizao je s lakoćom.
Umjesto vriska kakvim su većinom njegove ljubavnice navještavale jači ili slabiji orgazam, ona je počela jecati, isprva tiho, a tada sve glasnije. Nabio ju je do kraja i primio rukama za prelijepu glavu. U njenim očima caklile su se suze, a on ih je polizao zapanjen ljepotom trenutka. Naslonila je glavu na njegovo rame dok su joj malene dojke žarile njegove bradavice. Nije pokazivala namjeru da se odvoji od njega, a on se smirio, poštujući taj trenutak potpunog zadovoljstva.
Kurac mu je još uvijek bio u erekciji i mislio je da će eksplodirati. Ona je i dalje sjedila na njemu i dopuštala mu da je miluje duž kičme i ljubi njenu kosu. Bojao se da je ne povrijedi. Bila je poput malene djevojčice kojoj je potrebna zaštita. Kad je podigla glavu i pogledala ga svojim zelenim uplakanim očima bio je očaran. Gledala ga je bez riječi i tada se lagano podigla, a tvrdi kurac je iskliznuo iz nje. Kad se prignula i pokušala ga uvući u svoja usta, jako se iznenadio.
On je bio plaćen da zadovolji njih, a ne ona njega. Ali, nije imao ništa protiv. Uz sve napore, nije ga uspjela strpati među svoje bijele zube, već ga je obuhvatila s obje šake i počela lizati glavić koji se sjajio oslobođen zaštitne kožice. Njen mali jezik dovodio ga je do ludila i osjetio je nevjerojatnu želju da joj svrši u usta. Kako to nije bilo moguće prvi je put požalio njegovu veličinu. Njene usne prilijepile su se za velika jaja i počela ih gnječiti, dok joj se jezik poigravao s prijelazom do ustremljenog stupa. Tada je legla na njega i ugurala ga između svojih usmina. Povlačila se po njemu ljepeći se svojom vlažnošću poput priljepka, a on je ležao držeći je za guzu.
Želja je u njemu sve više rasla i on se protivno svom pravilu da dozvoli mušteriji da radi što želi, prepustio nagonima. Podigao ju je iznad sebe poput lutke i spustio je na krevet, okrenuvši je na trbuh. Očekivala je tako nešto, jer se odmah podigla leđima i ponudila mu svoju malenu glatku stražnjicu bez ijedne mane. Bila je tako zavodljiva da nije čekao ni trenutak. Lizao je pukotinu s ogromnim zadovoljstvom dodirujući i ulaz u njenu pičkicu. Kad je gurnuo jezik u njen čmar osjetio je da se iznenadila, ali nije se pomaknula i on je ohrabren krenuo dublje koliko mu je to uskoća otvora dopuštala. Znoj mu je kapao na njene napete polutke i miješao se s njenim sokovima. Bila je uzbuđena i mirišala je pohotno, a on ju je rukom primio za čitavu pičkicu i jednim prstom nadraživao uspaljeni brežuljak.
Mislio je da će tako moći još dugo, ali poznati grčevi signalizirali su mu da je i njegov vrhunac blizu. Zadnjim naporima odgodio je snagom volje erupciju, ali nije mogao zatomiti duboki uzdah. Osjetila je njegove muke i primila njegov kurac povlačeći ga u sebe. Zabio se u nju straga očaran kontrastom njene bjeline i svog snažno crnog kurca koji je ulazio u dubinu dok su jaja lupala po njenim slabinama. Pružila je ruku ispod sebe i obuhvatila jedno jaje. Povukla ga je do svog klitorisa i pritiskala na njega dok se neumorno zabijao. Unatoč snazi volje znao je da više neće izdržati. Izvukao ga je van nešto prije samog izlijevanja, od straha da se ne prolije po njenoj unutrašnjosti, ali tada je doživio još jedno iznenađenje kada je drhtavim glasom zamolila:
– Svrši u meni, ispuni me…
Zabio se ponovno i nakon nekoliko udaraca u mokru pičkicu slijedila je erupcija bjelkaste tekućine. Rasipala se u njoj i izlazila van, te se činilo kako nikada neće prestati. Toliko sperme je ostavio u njoj da je vjerovala kako će se cijediti iz nje još satima.
Spustila se lagano na krevet, a on je još uvijek bio u njoj i nije želio napustiti toplinu pičkice, a ni ona nije pokazivala želju da se odmakne od njega. Ležali su tako spojeni i čitavim tijelom uživali u sjedinjenju. Njegov kurac polagano se smanjivao, ali i u mlohavom stanju bio je dovoljan da je ispuni. Kad se počeo izvlačiti iz nje, ona se nenadano okrenula i obuhvatila ga svojim dojkama, a tada ga poljubila u sjajan glavić i priljubila se uz njega.
– Divan si, a tvoj kurac je kralj među kurcima.
Vjerovao je da govori istinu i morao joj je priznati da nikada do sada nije imao ovakvu sreću. Podigao joj je stražnjicu svojim snažnim rukama u visini lica i zagledao se u malenu pičkicu ljepljivu od njegove sperme i poljubio je među usmine, a tada zaronio svoj nos među dlačice. Želio je još jednom udahnuti njen miris i zapamtiti ga, jer nije bio siguran hoće li imati prilike ponovno uživati u njoj.
Milovala ga je po kratkoj oštroj i nakovrčanoj kosi svojim dugim noktima i tada ga nevoljko odgurnula od sebe i ustala. Izgledala je nevjerojatno i nije mogao vjerovati da svakim danom ne uživa u seksu. Ispunjena zadovoljstvom zavodnički se počela oblačiti. Gledao ju je opčinjeno, osjećajući novi val uzbuđenja i znao je da je može imati opet. Podigla je kosu u repić i obukla prozirnu spavaćicu, a tada iz ladice izvadila novčanik.
– Ne, ja bih tebi trebao platiti. Učinila si da se osjećam sretnim nakon dugo, dugo vremena. Neću to nikada zaboraviti – sjetno je rekao i počeo tražiti svoju razbacanu odjeću.
Stajala je i gledala njegove napete mišiće i sjajne grudi orošene znojem. Primijetila je čvrstoću kurca koji se jedva ugurao u malene gaćice i tada mu se bacila u zagrljaj. Ovila je noge oko njegovog struka i ljubeći ga u oznojeni vrat promrmljala:
– Moraš ići, kasno je… ali ja te želim svaki dan i nadam se da ćeš doći kad te pozovem.
Klimnuo je glavom i utisnuo joj zadnji poljubac. Prije nego što je izašao kroz vrata dotrčala je do njega i propela se na prste da mu zakopča maleni lančić s privjeskom ribice.
– Nemoj me odbiti. Želim biti tvoja malena ribica – gledala ga je velikim zelenim očima i on prinese privjesak usnama.
Dok je odlazio stajala je na prozoru i znao je da je ispunio svoju zadaću. Jedino čega se bojao bio je osjećaj nezadovoljstva zbog posla kojim se bavi i uvjerenja da nakon nje više neće moći jebati ostarjele gospođe. Previše mu se uvukla pod kožu, a vjerovao je i on njoj.

Seks u hulahopkama

Koleginica moje mame, Mirjana, bila je žena sa svojih 40 godina, koje je ponosno nosila. Bila je ginekolog i nije imala porodicu. Mislim, nije bila udata. Mene je to uvek čudilo, jer je bila prijatna žena, a izgledala je vrlo poželjno, tako da mi nije bilo jasno kao nije pronašla svog životnog saputnika…A njen izgled..Pa kao sa naslovnih strana, ali nikada prosto i prenaglašeno. Nosila je firmirane komplete, diskretne suknje, do kolena, a na nogama uvek neke, što bi rekli italijanske cipele, po poslednjoj modi. Grudi taman kolike trebaju da budu, uvek uredna frizura i šminka, te jarko crveno nalakirani nokti i na rukama i na nogama. Zato i kažem da je izgledala kao žena iz modnih magazina…
Te njene noge i ta obuća su me uvek naročito privlačile. Koliko sam samo puta drkao pri pomisli na njene skladno izvajane listove, na njene gležnjeve i pete obavijene nežnom svilom čarapa, na njene nalakirane prste na nogama, koji svojom crvenom bojom prave kontrast sa crnim ojačanjem svilenih čarapa. Ma bio mi je dovoljan i samo detalj na njenoj nozi, pa da svršim u potocima…
Vratio sam se jednom prilikom sa košarke i zatekao mamu i tetka Mirjanu u popodnevnom razgovoru. Mama je pripremala večeru, a tetka Mirjana je sedela sa njom u kuhinji i ispijala kafu. Bila je u kućnoj haljini koja je dosezala do pola listova, a na nogama je imala svilene čarape boje kože i crne nanule, koje su još više isticale lepotu njenih stopala i nogu. Javio sam im se i odmah otišao u kupatilo da se tuširam. Kad tamo, a ono nema vode! Izleteh besno iz kupaonice. Tada saznadoh od komšinice da su neki radovi kod nas u bloku, te da vode u stvari ima, ali kod nas na 10 spratu je slab pritisak, i ona mi predloži da odem kod nje u stan, na prvom spratu, i da se tamo istuširam, jer kod nje u stanu vode ima. Ja prihvatih predlog, jer sam trebao da se spremam za izlazak u grad. Uzeh peškir i čiste stvari, a tetka Mirjana mi nezainteresovano dade ključ od stana i nastavi razgovor s mojom mamom.

Čim sam ušao u njen stan, otišao sam u kupatilo, sa namerom da požurim da se istuširam, kako bih se što pre spremio za izlazak. U kupatilu, na korpi za veš, stajale su crne najlonke, koje je tetka Mirjana verovatno izula taj dan kad je došla sa posla. Bile su to neke vrlo kvalitetne hulahopke, koje na mestu gaćica nisu imale nikakve šavove. Kao da su bile izatkane iz jednog komada. Na mestu, gde dođe pička, nazirao se lepljiv trag, i meni odmah pade na pamet, da tetka Mirjana taj dan nije nosila gaćice, nego je njena pička ispuštala sokove direktno na nežnu svilu najlonki. Uh kako sam se napalio. Brže bolje se istuširah, i čim sam završio sa kupanjem, navukao sam njene čarape na sebe i otišao u dnevnu sobu, legao na trosed i počeo da trljam jaja i kurac u najlonkama, zamišaljajući tetka Mirjanu. Moj kurac se slobodno kretao u najlonkama, jer su one bile ekstra velike (zaboravio sam da kažem da je tetka Mirjana nadprosečno visoka i krupna, ali ne debela žena), i nije bio „sapet“ nekakvim šavovima i umetcima, koje su imale hulahopke manjih brojeva. Pade mi napamet i da pretražima malo stan, i u jednoj fijoci regala, pronađoh na desetine čarapa i hulahopki raznih boja i tekstura, korišćenih i opranih, ili pak neraspakovanih. Bejahu tu raznorazne markirane vrste najlonki. Volford, Kalzedona, Falke, ali i one obične, svakodnevne, Jadran, Polzela, San Pelegrino…Shvatih tada da moja komšinica ima fetiš najlona i najlon čarapa, jer bez obzira što je samica i što kao lekar ima solidna primanja, dati 3000 dinara za hulahopke je, u današnje vreme luksuz, koji sebi mogu da priušte samo istinski posvećenici ovog fetiša. Dok sam tako prebirao levom rukom po fijoci, a desnom trljao svoj kurac, začuh tu u blizini zvuk udarca drvo o drvo, odnosno, tada shvatih, da je tetka Mirjana ušla u stan, koji nisam zaključao i da je u svojim nanulama, upravo ušetala u sobu i stala tik iznad mene.
„Pa Rale, šta to radiš?“, upita me ona sa odglumljenom ljutinom u glasu. Ja sam se u prvi mah zgranuo i uplašio, ali sam sledeće sekunde već shvatio da ona glumi iznenađenje i ljutnju, te mi je bilo lakše, pa sam joj, čak drsko odgovorio:“Evo drkam tetka Mirjana!“ „Pa dođi dušo, ne moraš da drkaš, sad će tebi komšinica da pokaže šta zna!“. Polegla me je po trosedu, raširila noge i uhvatila batinu u svoje prelepe šake i počela je da mesi jaja i puši kurac, i to sve preko najlona. Kakav je to uživanje. Kurac vam se slepi za svilu, a toplina usta ga još više iritira. Kada izvuče kurac iz usta, a on onako, bude sav balav i slepljen od njene tople pljuvačke. Nije mi trebalo mnogo da svršim. Uvukla ga je tri-četiri puta i moja sperma je štrcnula, ali pošto se nije mogla napred od najlonki, sva se sperma slila niz koren kurca i natopila mi je jaja…Onda Tetka Mirjana pocepa gaćice od najlonki i oliza mi jaja i kurac, te reče: „Sad ćeš ti mene malo da zadovoljiš zlato! Malo ćeš da mi ližeš stopala i prstiće na nogama, malo pičku, a onda ćeš da jebeš tetka Miru! Jel` da da hoćeš?“ Joj, pomislih u sebi, ne da hoću, nego ću da te jebem i dan i noć, biću tvoj ponizni sluga i rob, ma oženiću te, ako treba…Tetka Mirjana skide kućni ogrtač i ostade samo u crnom grudnjaku i onim hulahopkama boje kože, koje sam već pomenuo. I ove najlonke su bile istog tipa, kao i one u kojima me je ona zatekla. Nisu imale klasične gaćice niti bilo kakve šavove, tako da mi je njena pička pokazala svu lepotu pičke od 50 leta, upakovane u kavalitetnu svilu. Kao da mi je čitala misli, ona reče:“Šta se čudiš dušo!? Ne nosim gaćice. Njih nosim samo kad oblačim čarape, one prave, samodržeđe i one što se vezuju na haltere. Kada nosim hulahopke, onda ne nosim gaćice, jer me stežu! To ti je kao da nosiš gaće na gaće. A i ovo je neka vrsta gaća. Pa zar se ne zovu, čarape sa gaćicama!?“ Ja sam samo nešto promumlao i halapljivo krenuo da joj sisam i ližem pičku preko hulahopki. „Polako, dušo! Prvo stopala i prstići, pa onda listovi i butina, pa tek onda pička…“ Poslušao sam je, izuo joj nanule i počeo da ližem i sisam prelepe prste na nogama, dok je ona jednom rukom stezala svoje grudi, dok je drugom trljala pičku i sve veći klitoris. Počela je nešto nerazgovetno da mumla, a ja sam joj sve više i više balavio stopala, listove, butine, dok nisam došao do njene obrijane pičke, koju su uokviravale ogromne usmine…Kako sam se samo bacio na nju, počeo sam valjda i da je grizem, zubima sam pocepao nežnu svilu, a ona ječala kao da joj je poslednje. Lizao sam je, gurao joj jezik u pičku, trljao sise, a ona se samo uvijala od sladostrasnih bolova. Svršila je u potocima…Jebote, štrcalo je iz nje, da li pičji sokovi, da li mokraća, barica se stvorila na podu ispod nas…“Sada će mene moj mali komšija da jebe…“, uzviknula je, a ja ko pastuv navalih, dok me nije blago i prekorno rukom zaustavila. „Sačekaj zlato! Tetka Mira ima fetiš najlona, i taj fetiš njen ide do kraja!“ Ustala je, onako rasna i visoka i iz one fioke uzela pakovanje dokolenica. Zapamtio sam da su bile marke Gambaleto. Bile su to crne svilene dokolenice, sa crvenim šarama, koje su pri vrhu, kroz onaj lastiš, imale provučen, ajd` da kažem učkur. Ponovo me polegla po trosedu, i počela, sad ona, da sisa moje prste na nogama i da mi liže stopala u crnim najlonkama. Kad je došla do kurca, uzela ga je malo u usta, obalavaila ga, a onda je na njega navukla one dokolenice skroz do korena kurca, ispod jaja, a onda je zategla onaj učkur, tako da je moj kurac bio obučen u svilene dokolenice, poput nekog ogromnog kurtona, koji je prekrivao i jaja. „E sad dušo, jebi!“, rekla mi je dok me podizala sa troseda i šireći noge zauzimala moje mesto na krevetu. Osećaj koji sam imao prilikom ulaska u nju, tako „obučen“, nije se mogao meriti ni sa čim, što sam do tada probao u seksu sa drugim devojkama. To trenje, taj osećaj, ta sila akcije prodiranja, i reakcije trenja o zidove vagine, pojačana trenjem svile čarapa, e to sami treba da iskusite. To se neda rečima opisati. Jebao sam je, a ona je samo govorila nešto nerazgovetno, ispuštala nekakve zvukove, da bi pri kraju, levu ruku podvukla ispod svoje butine i uhvatila me za jaja i nežno ih trljala, da smo oboje svršili, kao da nam je bio to poslednji seks.
Dok smo ležali na krevetu, počela je da priča. „Znaš mili, posao ginekologa je lep, kao i poziv svakog lekara, jer pomažeš ljudima. Ali vremenom, dok sam ga radila, izgubila sam malo osećaj za muške i sve više su me počele privlačiti žene! Ne, nisam lezbejka! Ali te prelepe pičke, raširene na ginekološkom stolu, samo su me odvukle od muških, u smislu da se nisam udala. Viđam se povremeno sa jednim gospodinom, ali ni on ni ja ne želimo brak. Ja sam inače postala specijalista ginekolog zato što sam još kao studentkinja imala tešku upalu jajnika, nakon koje nisam mogla da ostanem u drugom stanju. Fetiš najlona, hulahopki i čarapa pak, otkrila sam, kada mi je jednom prilikom na pregled došla jedna gospođa. Dok sam je upisivala u protokol, jer sam taj dan radila sama, pošto mi je sestra bila bolesna, ona se skinula i legla na sto i postavila noge u predviđeno mesto. Kada sam se okrenula ka njoj, ugledala sam prelepo, zrelo telo, velike grudi sapete u crni čipkani korset i divnu pičku, uokvirenu crnim svilenim čarapama sa žabicom i cipelama sa visokom štiklom. Tada, kao da me je struja drmnula. Sve je to ostavilo na mene veoma jak utisak, i ja sam tada sa njom imala prvo i do sada jedino lezbejsko iskustvo, a nakon toga sam shvatila da mi se sviđa da nosim kvalitetan donji veš, čarape, a naročito hulahopke, jer samo kada svoju macu trljam preko njih, doživljavam nezaboravne orgazme. To se sviđa i mom sadašnjem partneru, a vidim i tebi, mili moj. Primetila sam ja da odavno ti gledaš u mene i moje noge. Svesna sam svog izgleda. Gledaju u mene i drugi muškarci, ali sam kod tebe primetila taj skriveni pogled, koji se često fiksira na moje nožne prste, na pete, na stopala… Nisam mislila da do ovoga dođe, na kraju, tvoja mama i ja smo odlične prijateljice, i ti mi možeš biti sin, i tako na tebe i gledam. I kada sam ti dala ključ od stana, da dođeš da se istuširaš, u prvom trenutku, nisam imala nikakve namere. Ali, kada sama se setila da sam u kupatilu, na korpi za veš ostavila hulahopke koje sam danas nosila, palo mi je na pamet, da ćeš ih obući i malo se poigrati, i brzo sam ispila kafu i sjurila se dole do stana. Moje sumnje su se obistinile zlato moje. I da znaš, pošto se tvoja mama stalno žali kao su ove čarape lošeg kavliteta, i kako joj se stalno izvlači žica i pucaju, odmah sam shvatila da to ti uzimaš mamine hulahopke i drkaš, ali pošto muška noga nije tako nežna kao ženska, često ih i pocepaš i tako pocepane ostaviš, a onda, tvoja mama, kada ih oblači, kuka na loš kvalitet. Da se to ne bi ubuduće dešavalo, daće tebi tetka Mira dušo, nekoliko svojih hulahopki, da imaš kada ti zatrebaju za drkanje i trljanje, premda ne treba to tebi, imaš divnu devojku, a od danas i mene, ako hoćeš, pa kad god ti padne napamet seks i ovaj naš zajedniči fetiš, a ti nemoj oblačiti hulahopke i drkati, no se spusti do tvoje tetka Mire, da uživamo zajedno, u našoj maloj tajni. Jel` hoćeš?“ Moj odgovor je prekinula zvonjava telefona. Tetka Mira se javila i objasnila mojoj mami da su joj izgoreli osigurači te da sam morao da promenim nekoliko, i da sada pijemo kafu. Mama me je požurila, jer me je već devojka zvala, zato što kasnim za izlazak.
Tetka Miri nisam odgovorio ništa, ali se od tada redovno viđamo i zajedno uživamo u čarima seksa u hulahopkama…

Uzbudljivo putovanje

Krenuvsi toga dana na putovanje iz Istre za Dalmaciju, bila sam zadovoljna jer sam uspjela sve dobro isplanirati, tako da nemam dugog cekanja u Rijeci. Na toj ljetnoj vrucini beskonacno cekanje nije bas bilo nesto sto bi me cinilo jako sretnom. Ali ubrzo mi je postajalo sve jasnije da moj autobus nece stici u Rijeku na vrijeme i da cu dalje ipak krenuti sa zakasnjenjem koje me je prilicno nerviralo. Ali nije bilo sanse da ista promijenim pa sam dosavsi u Rijeku kupila kartu za prvi autobus koji je isao u mom pravcu.
Usla sam u autobus i pronasla sebi mjesto u zadnjem dijelu. Na polasku je autobus bio prilicno popunjen ali je vecina putnika isla na krace relacije. Ubrzo se i straznji dio autobusa prilicno ispraznio. Osim mene tu je sjedio jos samo jedan mladi decko, po mojoj procjeni od nekih 20-ak godina. Koristila sam prilike da ga malo bolje osmotrim i bilo mi je zanimljivo to sto se dalo vidjeti. Visok, crne kose, u modernim momackim bermudama i crnoj majici bez rukava i sa onim crnim suncanim naocalama kroz koje nikad ne vidis gdje zapravo gleda. Ali ipak sam ga u par navrata uhvatila da pogledava u mom pravcu…oko toga nisam imala nikakve dileme jer tu nije bilo nikoga osim nas dvoje. Ostali putnici su sjedili prilicno naprijed.

Na sjedistu ispred mene primjetila sam ugradjen radio i sjetila se da u torbici imam svoje male slusalice….pomislila sam da bi mozda mogle pasati tu,pa sam ih izvadila i probala ubosti na predvidjeno mjesto. Na moje zadovoljstvo, funkcioniralo je pa sam uskoro uzivala u glazbi bez da naprezem usi pokusavajuci cuti ono sto je jedva dopiralo iz zvucnika u autobusu.
Povremeno sam zatvorenih ociju slusala glazbu, a kad bi ih otvorila nekoliko puta primjetila sam da me momak preko puta nekako radoznalo promatra. Skinuo je i naocale pa su nam se pogledi susretali ali sasvim na kratko, jer bi skretao svoj pogled cim bi se sa mojim susreo. Prosli su me oni slatki trnci koji su bili jasan znak da mi situacija i te kako pase. Vec neko vrijeme pali me pomisao na sex sa mladjim momkom, a odkad sam to prvi put i probala, moj apetit za mladim cvrstim mesom porastao je jos vise. Momak je bio mlad, taman kako treba, a i zgodan, u to nije bilo sumnje. Da li je zagrizao na udicu koju zapravo nisam ni bacila, bar ne svjesno….to sam tek trebala ustanoviti.
-“Zelis li i ti malo slusati muziku?” – upitala sam ga u jednom trenutku uhvativsi njegov pogled na sebi .
-“Kako to mislis?” – upitao je ocigledno iznenadjen time sto sam mu se uopce obratila.
Umjesto odgovora ustala sam sa svog mjesta i presla na sjediste do njega. Primjetila sam njegov brz pogled prema mom bedru koje se u tom momentu pokazalo kroz prorez na mojoj ljetnoj suknji. Brzo ga je vratio u visinu mojih ociju vjerojatno se nadajuci da ja to nisam ni registrirala. Ubola sam slusalice u predvidjeno mjesto, jednu dala njemu, a drugu stavila sebi u uho. Malo smo slusali muziku, pogledavajuci se povremeno, ja njega otvoreno i sa smjeskom, a on mene nekako ispod oka i pomalo sramezljivo. Nisam bila sigurna u to kako da protumacim te njegove poglede, moglo je to biti bilo sto…od radoznalosti i iznenadjenosti do zainteresiranosti za nesto vise od slusanja muzike. U svakom slucaju, moj interes je polako ali sigurno rastao. A onda su nastale smetnje i sum u slusalicama, pa je slusanje postalo uzaludno jer se vise nije imalo sto cuti.
Oslobodili smo se slusalica i poceli razgovarati. On ima 20 godina, studira u meni susjednom gradu i upravo se vraca na fakultet radi ispita koji su pred njim. Pitao me samo kratko o meni, kao da nije siguran da li bi to uopce smio. Rekla sam mu otvoreno da sam u braku i da mi je muz cesto poslovno odsutan pa dosta vremena provodim zapravo sama.
Dok smo pricali gledala sam ga otvoreno, sve cesce spustajuci pogled na njegova ramena i ruke. Svidjao mi se sve vise, imao je tijelo muskarca, a pogled djecaka…gledala sam u njegove ruke i pitala se kako bi bilo osjetiti ih na svojoj goloj kozi. Prosla me ona slatka jeza, a medju nogama osjetila sam lagani nemir. Promeskoljila sam se na svom sjedalu, toboze da se malo udobnije namjestim, a pravi razlog za to bila je pomisao na nasa dva tijela spojena u jedno…Zeljela sam ga, to je bilo jasno.
-“I, kako inace prolaze studentski dani?”- sljedilo je to banalno pitanje koje je uvijek moglo sluziti kao odskocna daska za druga pitanja.
-“Ah, nista posebno..”- odgovorio je – “uvijek isto…faks, ucenje, prijatelji…”
– “A cure?” – pitala sam dalje zainteresirano, usmjeravajuci vodu na svoj mlin.
Rekao mi je da nema trenutno curu, imao je jednu ali ta veza nije dugo trajala i sad je sam jer se boji zapoceti novu vezu. Zainteresiralo me kad je rekao da se boji zapoceti novu vezu, pa sam ga upitala zasto se boji, cega se boji.Probala sam ga uvjeriti da mi kaze o cemu se radi. Tu se malo zbunio jer je shvatio da smo uplovili u njegove intimne vode, pa nije znao kako sad da se tu ponasa i sta da mi kaze. Rekao mi je da mu je malo neugodno da o tome prica.
– “Ma daj, pa ovo ti je sad odlicna prilika da o tome pricas ako zelis.” – rekla sam mu tiho –
“Mene vidis sad i tko zna kad opet. Slobodno mi ispricaj ako zelis.”
Znala sam da se igram vatrom jer mogao je reagirati bilo kako. Mogao je reci da ne zeli o tome pricati i da se ne petljam u ono sto me se ne tice. Time bi situacija mogla postati neugodna. Vidjela sam da razmislja sta da radi, kako da mi kaze to sto mu je na pameti i da li da mi uopce kaze. Morala sam reagirati brzo i ne dati mu previse vremena za razmisljanje. Jedini nacin da od njega dobijem otvoren odgovor, bio je taj da postavim otvoreno i direktno pitanje.
– ”Da li ste mozda raskinuli zato jer ona nije htjela sa tobom u krevet?”
Iznenadjeno me pogledao i promijenio nekoliko boja na licu jer sigurno nije ocekivao tako direktno pitanje. Bilo je ocito da sam pogodila pravu temu i da je u tome bio problem ali ne tako kako sam ja to mislila.
– “Ma htjela je ona….” – zbunjeno je odgovorio i opet promijenio par nijansi kad sam ga upitala da li su i sexali koji put. Odgovorio je da jesu, dva puta. I nakon toga je ona prekinula vezu sa njime. Pitala sam ga da li on mozda zna tocan razlog zasto je to uradila? Sav se bio uzvrpoljio i zacrvenio, jer je bilo ocito da smo dosli do biti problema.
– “Ajde reci mi slobodno, mozda ti mogu reci u cemu je stvar. I ja sam zensko, mozda ti mogu pomoci da razumijes i dati ti neki dobar savjet.”
– “Ajde dobro, reci cu ti….” – napokon se odlucio da mi isprica sta se to dogadjalo. Oboje su bili mladi i neiskusni, ona je njemu bila prva i iako je to znala, ocekivala je od njega da joj pruzi zadovoljstvo, a nije htjela (ili nije znala) uzvracati istom mjerom.Buduci da on nije ispunio njena ocekivanja gospodjica je digla nos i nije vise htjela biti sa njim.
– “Problem je jos bilo i to sto sam uvijek prije nje svrsio, pa bi me ona nekako cudno pogledala jer je ocekivala sex koji bi trajao satima….njeno ponasanje je dovodilo do toga da se osjecam jako neugodno pa je sve ostajalo na tome…ona bi se obukla i otisla.” – dopunio je svoju pricu moj mladi suputnik.
-“Sad mi je jasno zasto te je strah ali to su normalne ljudske reakcije. I iskusniji muskarci svrse brzo kad su jako uzbudjeni.” – rekla sam mu otvoreno gledajuci ga u one slatke smedje oci.- „Ti si mlad i zgodan momak, trebas samo malo iskustva i samopouzdanja i sve ce biti bolje.” – pricala sam mu dalje dok sam medju nogama osjecala vrucinu i vlagu moje sve napaljenije pickice koja je i te kako pozitivno reagirala na ovog slatkog momka.
– „A kako ti izdrzavas bez sexa….mislim….posto ti je muz cesto odsutan?“ – vidjelo se da sad on malo skrece temu sa sebe na mene, ali pustila sam ga malo…pa zasto da ne?!
-„A kako…nikako….kad nema njega, onda je susa. Snalazim se sama, zadovoljim se necim umjetnim, a mastam o necemu zivom i pravom.“ – odgovorila sam otvoreno dajuci mu do znanja da i on moze sa mnom tako pricati.
Najprije mi je ponovo uputio onaj pogled koji ga je odavao svaki put kad bi ga nesto iznenadilo,a onda se zadovoljno nasmijesio jer je shvatio da je dobio iskren odgovor. Pitao
me koliko imam godina i zablenuo se u mene kad sam mu potpuno iskreno odgovorila da imam 35. Po njegovoj procjeni trebala sam imati bar 5 godina manje. Rekao mi je da odlicno izgledam za svoje godine i da se cudi da me muz tako dugo ostavlja samu.
-“Pa ti bi sigurno lako nasla nesto sa strane dok ti muza nema.” – rekao je gledajuci nekako niz mene dok sam se ja pitala da li on to misli na sebe ili prica samo onako opcenito.
-“A tebi bi, koliko ja vidim, najbolje doslo malo repeticija od nekoga ko ima iskustva da te uputi u neke bitne stvari i slatke tajne.” – krenula sam polako u napad, gledajuci ga pravo u oci. Najprije se samo nasmijao, a onda kad je shvatio sta sam mu rekla uozbiljio se malo i upitao kako to mislim.
-“ Pa … evo ovako recimo…..” – prosaputala sam tiho i polako podigla svoju svijetlu ljetnu suknju preko bedara oslobadjajuci mu pogled na moja gola, vec i preplanula bedra, sve do crnih cipkastih tangica.Vidjela sam vec do tada da mi cesto gleda u noge, a narocito u ono bedro koje se pokazivalo kroz otvor na suknji, a lagano otkrivanje i onoga sto je do tada bilo sakriveno od pogleda, bilo je sigurno nesto cemu se ni u ludilu nije nadao.Ne trepcuci je gledao medju moje noge, ne usudjujuci se da uradi nijedan pokret, vjerojatno iz bojazni da bi svaki pokret mogao biti pogresan. Pogledala sam ga u oci koje su odavale i iznenadjenost i napaljenost u istom momentu, uzela ga za ruku i polozila je na svoje bedro, a onda je lagano povela duz bedara…jednog, pa drugog. Topli dodir njegove mlade ruke tako me uzbudio da sam osjetila kako vlaga nadire iz moje uspaljene pickice. Uhhh, kako je to bilo paljivo, skoro sam vrisnula od uzbudjenja.. Prelazio je rukom po mojim bedrima, ne odvajajuci pogled od njih i malog crnog trokutica mojih tangi koje su mu zaklanjale pogled na moju mokru picu.
Dok je njegova ruka sve slobodnije mazila moja gola bedra, pruzila sam i ja svoju do njegovog krila i presla dlanom preko mjesta na kojem se primjecivala pristojna izbocina.
Ono sto sam pod rukom i osjetila potvrdilo mi je da ga je cijela situacija zaista jako napalila. Bio je prilicno nabrekao, vjerojatno jos od same price o sexu, a o tom momentu i prizoru moje suknje podignute preko bedara da i ne govorim.
Cesto me je gledao onim mladalackim radoznalim pogledom, u kojem sam vidjela pitanje….milijun pitanja. Znala sam da se ne bi usudio prvi bilo sto poduzeti. A meni se svidjala ovakva situacija i ova uzbudljiva igra za koju jos ni sama nisam postavila bilo kakve granice do kojih bi mogla ici.
-“Evo vidis….ovako bi mogao poceti prvi sat.” – rekla sam mu gledajuci ga u oci dok sam pod dlanom osjecala nabreknuce koje mi je punilo saku.
Samo se nasmjesio, bez da ista odgovori, djelovao mi je totalno zbunjeno. Ponovo sam ga uzela za ruku, koja je lagano stezala moje bedro koje je bilo blize njemu, i povela je ponovo tako da mi dirne gacice, ali samo vrhovima prstiju, a pod rukom sam osjecala kako mu kurac dalje raste. Napaljena pickica bila je sva mokra, tange su se usjekle u nju, potpuno mokre od picinih sokova. Dok je on tako preko tangi prstima mazio nabrekle usmine moje pice, ja sam mu polako raskopcala bermude. U mislima sam vec vidjela lijepi komad kurca u mojoj ruci….ali onda je autobus stao na jednoj stanici. Vrata su se otvorila i netko je usao. Vec smo bili poceli vracati sve u normalno stanje, ali je novi putnik na srecu sjeo dva sjedala ispred nas. Sa olaksanjem smo odahnuli pogledavsi se onako zavjerenicki, zahvalni sto mozemo neometano nastaviti nasu igru.
Vratila sam svoju ruku na mjesto gdje se nalazila prije zaustavljanja autobusa i zavukla je u njegove raskopcane bermude. Iz gacica koje je na sebi imao virio je mokri glavic…presla sam preko njega vrhovima prstiju, pa ih olizala jezikom da osjetim njegov ukus. Cinilo mi se da u tim momentima nije ni disao, kao da se bojao da bi mozda njegov udah mogao izbrisati ovo sta se upravo dogadjalo. Vratila sam ruku u njegove bermude i stisnula svoj dlan oko njegovog tvrdog kurca.
-“Mmmm….imas dobar komad….napunio mi je cijelu ruku….” – tiho sam mu sapnula na uho, da nas slucajno neko ne bi cuo.
-“Uhh….” – to se jedino culo od njega dok sam oslobadjala taj lijepi komad iz gacica i izvadila ga skroz na vidjelo. Lagano sam ga stegla u svojoj saci, a onda mu nekoliko puta navukla kozicu gore-dolje, uzivajuci u njegovoj napaljenosti i uzbudjenosti.
-“Da li bi volio viditi kako bi mogao izgledati drugi sat repeticija?” – pitala sam ga tiho, nastavljajuci tu uzbudljivu igru. Bila sam tako napaljena da sam bila spremna na sve, samo da ga dobijem, bar za jedan dan…bar za jedan sex.
-“Paaa…..moze…” – odgovorio je, vjerojatno ni sam ne znajuci sta da ocekuje. Odvojila sam ruku od njegovog napetog kurca i obje ruke zavukla sebi pod suknju. Malo sam odigla guzu od sjedala i spustila tange niz noge. Skinula sam ih i brzo strpala u svoj torbu. Uzbudjeno je gledao sta radim, ne progovarajuci ni jednog slova. Ponovo sam se udobno smjestila u sjedalo i podigla suknju skroz i oslobodila mu pogled na moju obrijanu picu. Samo je gledao i nije se usudjivao nista prvi uraditi, valjda ne znajuci sta mu je zapravo dozvoljeno.Opet sam ga uzela za ruku i povela je preko bedara, ovaj put sve do mokre pickice.
-“Ajde….diraj je ….pomazi je malo…” – sapnula sam mu sasvim tiho, dok je izraz na njegovom lijepom licu izgledao kao upravo pokusava shvatiti da li je to san ili java. Vodjena mojom, njegova ruka dodirivala je nabrekle glatke usmine moje pickice. Pritisnula sam malo njegove prste pa je jedan samo uklizio medju mokre usmine i odozdo klizio prema gore u pravcu klitorisa. Bila sam sva mokra, u nozdrvama sam osjecala miris moje napaljene picke.
-“Uhh….” – pomislila sam u sebi – “nadam se da su ostali putnici dovoljno udaljeni od nas i da nece osjetiti taj izdajnicki miris.” Do tada niko nije obracao paznju na nas dvoje.
Uzbudjenje medju nama bilo je bukvalno opipljivo. Atmosfera je bila vise nego paljiva, bilo je ocito da oboje ulazemo napore da ostanemo mirni i tihi da ne bismo privukli bilo ciju paznju. A ja, ja sam se osjecala kao napaljena kurva koja zavodi mladog momka u autobusu….ta pomisao da radim nesto tako zlocesto i skoro zabranjeno, palila me je jos vise.
Pickica mi je uzivala u ovom nenadanom dobitku, zadovoljno je vlazila sve vise dok je njegov prst napipao moj sve nabrekliji klitoris i piercing iznad njega. Kad je osjetio pod prstom kuglicu i prstencic, prvo je zastao, a onda ponovo presao prstima po istom mjestu. Podigao se malo i pogledao medju moje noge.
-“Ajme…odakle ti ovo?” – rekao je vjerojatno prvo sto mu je u tom trenutku palo napamet.
-“Pa kupila sam.” – odgovorila sam, tek toliko da nesto kazem.
-“Mmm, ovo bas dobro izgleda.” – cula sam sljedeci komentar, a onda se poceo igrati sa novom igrackom. Kad je spustio kuglicu direktno na klitoris, trgnula sam se od jakog osjecaja koji to u meni izaziva. Primjetio je odmah da me to jako uzbudjuje i da jako reagiram na to, pa je stalno gadjao na isto mjesto uzivajuci u tome sto je pronasao nesto cime me moze jako uzbuditi. A ja sam morala dobro paziti da drzim jezik za zubima i da ne ispustim ni jedan nekontroliran glas, sto i nije bas tako jednostavno, pogotovo s obzirom na to da sam u sexu uvijek jako glasna.
U medjuvremenu sam i ja ponovo u ruci imala njegov lijepi mladi kurac. Stajao je tvrd i napet u punoj svojoj velicini, a na svaki prelazak mog dlana preko njegovog mokrog glavica, moj mladi napaljeni suputnik je na trenutak prestajao disati. Znala sam da se jedva suzdrzava da ne svrsi.
Sam pogled na taj cvrsti komad muskog mesa u mojoj ruci, izazivao je kod mene sve jacu zelju da osjetim nesto tvrdo medju nogama. Drkajuci ga i dalje lagano, sapnula sam mu:
-“Zavuci mi jedan prst u picu!” – i povela svojom rukom njegove prste tocno na ulaz u moju mokru napaljenicu. Osjecala sam njegov prst kako polako ulazi u moju vrucu pickicu gladnu dobre jebacine. Ulazio je polako…malo po malo…sve dublje i dublje….izludjivao me nacisto. Pickica se stezala oko njegovog prsta, trazila je jos….jos tvrdje, jos deblje….jos dublje…
-“Dodaj jos jedan prst !” – rekla sam mu sasvim tiho i sa zadovoljstvom osjetila kako se njegovom prstu u mojoj mokroj vrucoj pici pridruzio jos jedan, pa su je sad zajednickim snagama lagano jebali, nabijajuci se u nju do kraja. Bila sam gotova, osjecala sam da mi je vruce, oblio me onaj izdajnicki znoj, ona vrucina koja prethodi orgazmu. U tih par trenutaka izbacila sam potpuno iz svijesti cinjenicu da se nalazimo u autobusu, da ima jos ljudi ispred nas, da nas u svakom trenu neko moze vidjeti …ili mozda nesto cuti ili na bilo koji nacin primjetiti…Nista nije moglo zaustaviti vrhunac koji se priblizavao. Svojom jednom rukom uzela sam njegovu koja mi je bila medju nogama i nabila njegova dva prsta duboko u pickicu, stisnula sam i zube i usne da ne bi ni glasa ispustila dok mi se cijelo tijelo treslo od orgazma koji me preplavio. Iz druge ruke ni trenutka nisam ispustala njegov napeti kurac koji je pri kraju mog orgazma poceo pulsirati u mojoj ruci, dajuci mi znak da je i on upravo pred svrsavanjem. Nisam imala vremena nista drugo uraditi nego sam ga jos par puta prodrkala i stavila drugu saku oko glavica. Svrsavao je, puneci mi saku vrucom spermom, dok su njegova dva prsta jos uvijek bila zabodena u moju picu preplavljenu sokovima od svrsavanja.
-“Je l vidis da ja brzo svrsim?!” – komentirao je dok smo se polako vracali u normalu.
-“Pa sta?” – odgovorila sam kroz osmjeh – “Pa moras svrsit inace bi puko….a osim toga, je l ti ne vidis da sam ja bila brza?” – Htjela sam da se ne zamara toliko sa time, pa smo dalje malo pricali o svemu sto ga je zanimalo u vezi teme sex. Rekao mi je da jos nikad nije imao oralni sex, on je svoju curu zadovoljavao jezikom ali ona njega nije. Analni sex isto nije probao…u biti nista osim misionarske poze i malo lizanja. Da nije ta dva puta umocijo svoj slatiki kurac u picu…skoro nevin. Ionako sam se bila jako napalila na njega, taj dozivljaj koji smo upravo dozivjeli bio je samo vrh ledenog brijega. Zeljela sam puno vise, a pogotovo kad sam cula njegove zelje, znala sam da to necu propustit.
Ponudila sam mu da razmjenimo brojeve mobitela i da se cujemo, pa da se dogovorimo kad bi se mogli vidit, ako i on to zeli. Odmah je pristao na to, a kad smo se razisli, poslije pet minuta zacula sam signal na mobitelu koji je javljao da sam dobila sms:
“Jako mi je drago da sam te sreo. Nadam se da cemo se uskoro opet vidjeti.“

Eminina tajna

Emina je bila sasvim obicna devojka. Imala je osamnaest godina, volela je drustvo i da izlazi subotom uvece u grad, muziku, beskrajne razgovore preko telefona i uglavnom sve ono sto vole mladi. Zavrsavala je srednju, gimnaziju i bila solidan djak. Profesori su je hvalili, a drugovi voleli, a bogami i mladici i te kako smekali jer je Emina bila vrlo lepa devojka, smedje duge kose, krupnih ociju i sa poprilicnim atributima.
Ipak, izgledalo je kao da je muskarci ne interesuju. Nikada nije imala decka i uvek je odbijala tipove koji su je muvali, bez obzira koliko god da su dobri frajeri bili. Emina je naime, imala jednu tajnu: bila je zaljubljena u svog oca! Zivela je sama sa njim, posto ih je majka napustila i otisla sa drugim muskarcem. Njen otac, Miroslav, bio je prilicno zgodan covek, aktivno se bavio sportom pored svoga posla i za svojih 38 izgledao vrlo dobro.
Imao je prilicno slobodan odnos prema svojoj cerki i vrlo cesto se setkao po kuci samo u belim slip gacama, skakutao kao crni panter dok su se na njemu dobro videli svi misici. Ono sto on nije znao je da njegova cerka i te kako zeli da ga oseti u sebi, u svojoj jos uvek nevinoj pici i svojim ustima. Jednom je ranije dosla iz skole i kada je usla u kucu, videla je da su vrata od kupatila odskrinuta. Tiho je provirila i videla scenu od koje je osetila trenutno uzbudjenje.

Miroslav je stajao skroz go na sred kupatila i masirao svoj penis jednom rukom, a drugom je otpozadi mazio svoja povelika jaja. Da bi mogao lepse da ih mazi, jednom nogom se oslonio o lavabo. Bio je sav u zanosu i nije primetio da ga cerka gleda. Ubrzo je pojacao pokrete divlje mrdajuci karlicu napred nazad i svrsio uz krike. Sperma je siknula cinilo joj se preko citavog kupatila. Malo je zastao a onda usao u tus kabinu da se istusira. Jadan, pomislila je Emina sa osmehom na licu, sigurno mu nedostaje zena.
Ta misao joj je upravo dala ideju. Miroslav se tusirao ne ocekujuci nista, a onda je na njegovo zaprepascenje njegova cerka naglo povukla zavesu od tus kabine. I to nije bilo sve ?bila je potpuno gola! Gledao ju je netremice ne mogavsi da veruje. Gledao je te nje punu usnice, sisice koje su strcale ka njemu sa lepim, rumenim bradavicama i njenu picu sa malo dlaka, smedjih, kovrdzavih. Nije mogao da se iskontrolise iako je to bila njegova rodjena cerka i kurcina mu se u momentu digla.
Usla je unutra sa njim, poceli su da se ljube dok mu je ona svojom sakom trljala kurac. A onda se spustila na kolena, uzela ga u usta i pocela da sisa. Shvatila je da je to nesto divno, oralno zadovoljavati takvog muskarca. Voda je prstala po njima, i on otvori sampon i nasapunja svoje ruke a onda ih utrlja u njenu kosu. Poceo je da je mazi po kosi, da je samponira, da je pere dok mu je ona gutala kurac sve vise i vise.
Sampon se slivao niz njene sise i telo, niz njenu natrcenu guzu. Dok joj je tako prao kosu, laganim pokretima joj je nabijao kurac u usta a onda ga izvadio, prodrkao i usledilo je sada drugacije samponiranje- strcao joj je spermu po kosi. Zatim je on odlucio da zadovolji svoju mezimicu. Podigao je obema rukama, stavio noge preko svojih ramena i zagnjurio u njeno medjunozje. Ona je cicala, vriskala i rukama se pridrzavala za tavanicu. On ju je lizao celim jezikom, neretko njime uranjajuci u nju. Ipak najvise se bavio njenim klitorisom. Nije joj dugo trebalo i svrsila je na tatinom licu.
Penis njenog tate je i po treci put stajao uspravno. Ovog puta ga je osetila u pici. Sela je na ormaric sa pomadama dok ga joj je on nabijao spreda gledajuci je kako prima njegovu kurcinu, isto kako ga je i njena mama primala nekada pre. Uhvatio ju je za sise i stezao ih, lizao, uzivao je kao nikada u tom mladom mesu. A ona, zaboravila je na bol prvog snosaja i uzivala zajedno sa njim, onako nazljebljena na kurac svoga oca. Njegovi pokreti postajali su sve jaci i osecala ga je celog u sebi, dok su je muda lupkala po guzi. Trazio je da mu ih mazi i ona je obema rukama prihvatila te impozantne primerke.
To ga je nagnalo da joj ga nabije jos jace, osecala je svaki udar njegove karlice i kako je svaki od njih sve vise priblizava orgazmu. Dok se mazila sama nikada nije uspela da dozivi dva orgazma jedan za drugim. A to joj se sada desavalo, a kako i ne bi, njen san se obistinio! Uskoro su svrsili zajedno. Dalje se vise nije moglo?. Bar za sada. Uvece su sve to ponovili u njegovom krevetu, i naredni dan i onaj posle? Postali su ljubavnici otac i cerka koji imaju svoju tajnu.

Gips

Evo jutros je pocela cetvrta nedelja mog oporavka. Cetvrta nedelja kako nisam video sopstvene noge , stomak, kolena. Lezao sam u gipsanom koritu i jedino sto sam mogao da pomeram bila je leva saka, a od skoro i cela leva podlaktica. Samo to pomeranje je bilo prilicno bolno, kazu doktori atrofija misica. Nisam se bunio, moj pad sa motora bio je toliko zajeban da nikome , pa ni meni samome nije jasno kako sam preziveo. Ne samo da sam preziveo nego nemam ni jednu trajnu posledicu, bar tako kazu. Ali cu zato morati da lezim, i da lezim i da lezim. Dr.Kostic, sef odeljenja kaze minimalno 6 nedelja u koritu a posle cemo videti.
Bolovi polomljenih kostiju su prestali, nagnjecenja misica i razne ogrebotine, oguljotine ,razderotine i sta ti ja jos znam kakve …tine polako prolaze ali sada se javlja novi problem, nepodnosljivi svrabez po kozi koja se usparuje u gipsanom skafanderu. Sve ce to proci jednog dana , samo kad.

Roditelji i brat su mi dolazili svakog dana u posetu. Bili su najpre potpuno izgubljeni ali kako je vreme odmicalo a sa njim i svest da je najgore proslo postajala jaca poceli su i prekori. Znam da su bili na mestu, sve sto mi se desilo napravio sam sopstvenom idioterijom, ali sta sad ja tu mogu da radim.Sta bi bi.
Najpre nisam mogao ni da jedem , primao sam infuzije, onda su mi posle desetak dana po prvi put dali solju caja, zatim i keks . Sada vec jedem manje vise normalnu hranu samo neko mora da me hrani. Jos veci problem od hrane je problem nuzde. I tu je bilo raznih faza , najpre nista, zatim kateter za mokrenje a od skoro kao i svi nesrecni polomnjenia nepokretni na ovom spratu bolnice, guska i lopata.
Prvi mi je gusku postavio moj rodjeni brat, a zatim i svi ostali koji bi se tu zatekli.Prilicino ponizavajuce, zar ne. Ali cudo ti je zivot. Slatko je ziveti i kada se raspadas od raka a kamoli u mojoj situaciji, privremeno imobilisanog a trajno blesavog.
Pre par dana moj oporavak usao je u novu fazu. Probudio sam se u sred noci i shvatio da imam erekciju.Prvo sam pomislio da mi se pisa ali ipak sam uspeo da razaznam razliku. Pade mi napamet da pozovem sestru da mi donese gusku i kada zamislih zensku ruku kako mi namesta nabreklu karu u prljavu flasu, moja erekcija se pojaca.
I pozvah sestru. Prizeljkivao sam Milicu, mladu crnku tek izaslu iz skole , kratke kose i prilicno velikog dupeta, ali pojavi se Rada, debela, znatno starija i prilicno ruzna plavusa, normalno, farbana plavusa.
“ Sta je bre Sumaher,sta se deres? “ odbrusi sa vrata ,” probudices celo odeljenje”
“ Treba mi guska sestro” rekoh razocarano sto nema moje Milice
“ Pa sta se deres, imas zvonce na krevetu” ponovo progundja saginjuci se pored labavoa gde je guska stajala.
“ A sta ce meni zvonce” upitah je iznervirano.
“ Auu, izvini zaboravila sam da ti nemas ni jednu ruku slobodnu” rece ona zaista izvinjavajuci se, nekako pomirljivo.
Zatim mi bez reci podize carsav koji je pokrivao jedini deo moga tela koji nije bio oklopljen, moje genitalije. Kita je malo splasla dok smo se mi raspravljali ali i dalje je to bila erekcija. Ona ga rutinski uhvati levom rukom a desnom na njega nasadi tu plasticnu hladnu flasu sa sirokim grlicem. Iako se obicno tu zavrsavao prvi deo procesa “ davanja guske” njena ruka zadrzala se nekoliko sekundi duze od uobicajenog vremena. Kao da ga je odmeravala, njegovu tezinu, toplotu ,ukrucenost.
“ Ajde majstore toci pa da dremamo , tek je pola tri “ rece nekako obicno ,kao da je u pitanju administrativna usluga a ne najintimniji dodir zene jednom muskarcu. Za nju je i bio pomislih ali ni to nije pomoglo da otpocnem sa punjenjem posude.
“ Pa sta je bilo , imas neki problem? “ upita ona zabrinuto. “ Ajde samo se opusti”
Mene uhvati panika , sta ako me provali, sta ako se naljuti? Pokusavao sam da se napnem, ali jednostavno nije islo.Moj kurac je rastao sve vise. Nabijao se u zidove prljave flase ,zaboleo me. Zastenjao sam , ne znam da li od muke ili od zadovoljstva.
Rada se trze, kao da je dremala.
” Pa sta je bilo ? Cekaj , cekaj da vidim” rece glasom kojim se stariji obracaju detetu u nevolji. Smakla je gusku i moja se kita ispravi svom duzinom ka njoj.
“ Opa , sta mi to imamo” prosaputa i pogleda ka meni. “ Pa nama se ne piski jel da?” poce da se mazi “ nama se nesto drugo radi” U njenim ocima caklilo je nesto. Nesto tako uzbudljivo, tako strasno tako zenski.Ono sto seljaci kazu, viri joj kurac iz ociju. Vec sam rekao da je bila i matora i ruzna i debela ali u tom trenutku bila je zena , bila je zenka spremna da se nabije na moj nesrecni natekli komad mesa koji strcao iz gipsane skoljke.
Uzela ga je u ruku ,stisnula ga jednom ,pa drugi put, kao kada zagrejavate plastelin da bi mogli da ga vajate. Prilicno jako, cak bolno, a zatim je pocela da ga drka.
“ Sad ce Rada tebi da olaksa, samo ti cuti , opusti se i uzivaj “ saputala je , gotovo siktala .Shvatio sam u trenutku da je pukla.Da iz nje govori pohota, da se nesto polomilo i da to nije ona Rada koja umela sve nas jako da nervira svojom bahatoscu i dranjem po hodnicima. Njena figura se najpre udalji od mene a zatim se gornji deo polako poce spustati prema mojim preponama. Kurac nije ispustala iz ruku. U polumraku sobe nazirao sam samo njenu senku koja se nadvijala nad mojim stomakom, pa zatim podskakivala i trzala se. Osetih njene usne na glavicu, vreli dah okupa mi vec nadrazenu kozu a zatim mi kurac nestade u toplini njenih usta.Pusila ga je iz sve snage. Zazmurio sam. Prisecao sam se raznih pusenja koja sam do tada imao. Raznih zena koje su ucile mene, drugih koje sam ucio ja.Kako se to radi , kako se usisava, lize,gricka ali ni jedno moje dosadasnje pusenje nije bilo kao ovo.
Lezao sam kao klada , potpuno nemocan , Rada mi je pusila a ja nisam mogao ni prstom da maknem.Lazem, sakom leve ruke sam guzvao carsav ali to je bilo sve.
Mogla je da mi radi sta hoce, da ga ljubi, sisa ali i da ga odgrize ,odsece a ja pri tome nisam mogao nista. Taj osecaj bespomocnosti preplavi me celog i ja svrsih u trenutku.Rada je izmakla glavu , da joj ne istresem bas sve u usta ali nije prestala da ga drka.Tek tada shvatih da je raskopcala uniformu i da svoju levu ruku zabija sebi u picku. Drkala je sebe drkajuci meni. Savrsena slika.U polumraku razaznah da zmuri, kao u transu. Stiskala mi je karu, cimala je sve jace, povremeno cak bolno za mene ali cutao sam, pustio je da se izivi. Nakon nekoliko polu-uzdaha koji su bili praceni bolnim cimanjem mog kurca, ispusti dubok ali ne i glasan uzdah. Svrsila je.
Cutao sam . Ona se polako sredjivala , zakopcavala uniformu ,brisala znoj sa cela.
“ Super si Sumaher” rece “ steta sto si tako izlomljen”
“ Rado, hvala ti” rekoh
“ Hvala tebi , i ja sam uzivala” , krenula je da izadje a ja osetih da mi se pripisalo:
“ Ej Rado daj sada tu gusku “
“ Evo ti, ali daj zavrsavaj nemoj da me zamajavas” smejala se
“ Kada opet dezuras “ upitah sa namerom da zakazem novo zezanje
“ Tek za mesec dana, idem sutra na odmor” rece pa dodade “ ali sacekaces ti ovde Radu “ i kucnu me po gipsu.

Gospođa Anđelić

Hmmm ponekad se stvarno pitam gde treba povuci granicu,a gde je treba preci ?…sada sam evo u kolima,sa zgodnom starijom zenom,raspustenicom,caletovom koleginicom iz banke…sa tobom! Veceras je 30-o godisnjica braka mojih roditelja i bila je velika proslava kod nas kuci…a vi ste gospodjo Andjelic malo vise popili i sad treba neko da vas odveze kuci jer ne mozete ni da gledate,a kamoli da vozite kao treba…A ja kao svaki dobar ,fin,poslusan sin uglednih roditelja uvek sam na usluzi porodicnim prijateljima…Pogotovo kada znam da ih kuci vise ne ceka niko…Muz otisao sa nekom klinkom,mladjom od sebe 10g i ostavio ovakav rascvetali cvet da vene sam…Cvet koji sam ja,do pre par godina,mastao da oprasujem…Jer malo je bilo zena koje i u svojoj 39-oj godini izgledaju tako zategnuto i sveze,a opet ozbiljno i odmereno i sexipilno u svakom pogledu,kao vi…gospodjo Andjelic Hmmm cak i sad dok vozim auto,razmisljam sta da vam kazem i sta da pricam…a opet i u svojim mislima se obracam sa “vi” iz strahopostovanja…osobi koja je od mene starija samo deset godina,ali svojim zivotnim iskustvom daleko zrelija i iskusnija…Ali da predjemo na “ti”,ipak sam ja sad ovde zrelija i razumnija osoba,ja sam trezan i u stanju da vozim…Ha,kako nama muskarcima treba malo pa da se osecamo superiorniji…Auto…sada shvatam zasto je i cale kupio ovaj BMW prosle godine…jbg prestala kita da mu se dize,pa mora da se na druge nacine frajerise ….Uglavnom…
Dug je put do tvoje kuce,a meni je malo nezgodno i uzbudljivo sto bas tebe vozim od svih ljudi sa zabave…Oci su mi na drumu,a nekako se i stidljivo bojim da pogledam u tebe,a zelim…Zelim da bacim jos koji pogled na to sicusno haljince koje vise otkriva nego sakriva…

zelim da jos malo pogledam sta viri iz tog dekoltea…zelim jos malo da pogledam te duge ,glatke noge sto vire ispod prekratke haljine…zelim da vidim i taj tananin vratic koji samo ponekad prekriva tvoja duga,crna kosa…zelim jos malo da sve to pogledam,kao sto sam gledao celo vece na zabavi,krisom…zelim da pogledam ,ali nesmem…Ne smem jer neznam dali stvarno spavas na suvozacevom sedistu ili samo drzis oci zatvorene i cekas da me uhvatis u necemu sto mozda nebih odoleo da uradim,proucavajuci te ,meni pozeljne prizore…Nesmem da pogledam ,ali ipak moram i hocu…Evo bas sad!…Stvarno spavas…zavalila si se u tom sedistu kao u fotelji.Noge si blago rasirila i ruke stavila pored njih,kao ostavljajuci prostora za nesto da stane i izmedju njih?! Telo opusteno glava zabacena i naslonjena na vrata od automobila…Nezni vratic se nevidi od pramena kose i tada me neki neodoljivi osecaj vuce…vuce moju saku da ga pomeri u stranu…
“Gospodjo Andjelic…” rekao sam tiho,da proverim dal si budna…Tisina.Ta tisina mi uliva hrabrost.Hrabrost koja mi govori da si ipak previse popila i da nisi svesna sta mogu,i sta cu ,da ti radim…
Krenuo sam svojom slobodnom rukom,dok mi je druga jos bila na volanu da uklonim taj pramen kose sa tvojih ramena da te pomilujem spoljnim delom sake po vratu,da osetim tu svilenkastu,mirisnu kozu…Mmm,kao da sam osetio neko naelektrisanje tim dodirom,srce mi je malo brze kucalo i sve sile mog bica su me vukle da taj dodir klizi nize, nize niz tvoj vrat do kljucne kosti,pa do otvorenog dekoltea.Do malenih cvrstih,jedrih grudi…Jos na zabavi mi je bilo primetno i ko dan,jasno da na sebi nisi imala grudnjak…Skliznuo sam sa prstima i dlanom u tvoj dekolte i u tvoju haljinu.Kaziprst i srednji prst su mi se zaustavili na tvojoj bradavici i obuhvatili je u neznom stisku…Osetio sam kako ti se bradavica ukrutila i koza najezila.Malo sam se uplasio da te ne probudim i postao jos pazljiviji u dodirivanju…ali ti si samo nesto zamumlala i malo pomerila glavu,da se jos bolje ugnjezdis u sedistu…Bio sam bezbedan,i ohrabren da nastavim.Malo sam jos kruzio prstima oko tvoje oreole,a onda sam moramo da uzmem celu tvoju sisu i moju ruku…da je obuhvatim sakom i nezno stisnem.Da osetim ja tu mekocu i cvrstinu…Nisam se nimalo razocarao,upravo su bile takve kakve sam ih i ocekivao,na dodir…Bivao sam sve uzbudjeniji i to je pocelo i da se primecuje po rastu zapremine moga medjunozja.Bokserice i pantalone su mi postajale tesne…Kita se krutila i dizala…Dobio sam zelju da je dodirnem,ali nisam hteo da prekinem dodir sa tvojim telom…Izvadio sam saku iz tvog dekoltea i lagano dlanom presao od tvog ramena,do tvog lakta nezno milujuci tvoju ruku…Dodir je skliznuo i na tvoju rucicu i prstice,koji su delovali tako nezni i sicusni ,dok se tvoja saka nalazila u mojoj…Neznost i svilenkastos tvoje sake su krasili dugi i ostri nokti…Nokti koje bih voleo da vidim i kako mi saraju ledja u ljubavnom zanosu…
Polako sam uzeo tvoju saku u mojoj i podigao je lagano sa tvoga sedista…i preneo na moju blizu butinu,gde sam je i spustio,ali nisam pustio…Imao sam zelju da dodirujem sebe i moje razjareno medjunozje…ali sa tvojom rukom.Prevlacio sam je malo preko moje butine,milovao sebe,izazivao se i najezivao…zamisljao sam kako ti to radis samovoljno i samoinicijativno…kako me zelis i ne mozes da docekas da zaustavim kola,vec moras odmah da mi ga izvadis i uzmes sebi medju prste.Zamisljao sam i sve se vise trudio da ostvarujem svoje misli.Usmerio sam tvoj dodir preko mog kurca koji mi je pravio sator od farmerki.Kita mi je zaigrala na pomisao i osecaj da je tvoja rucica na njemu.Zapulsirao je tako jako od silne krvi koja se u njega sjurila da je tvoja saka skoro poskocila.Pritisnuo sam je na njega sa mojom.Stisnuo sam je malo jace,da ona pritisne njega…Bio sam tako uzbudjen i tako spreman da ga izvadim iz dzinsa,ali sam se onda setio da sada kada imam tebe da dodirujes mene…mogu i ja ponovo i tebe…Pustio sam moj stisak tvoje ruke i ostavio je tu gde jeste,medju mojim nogama…samo je dodatno ucvrstio tako sto sam skupio svoje noge i prikovao je…a mojom sakom sam krenuo na tvoja sjajna,glatka kolena…
Moj dlan je milovao tvoja kolena i spustao se na nezne,ispupcene listove…Mazio ih je kao da ne zeli da ih stisne cvrsto,a zelim…samo nesmem.Ne smem da rizikujem da te probudim.Ali zelim i nesto vise…da dodirnem nesto vise od tvojih nogu…nesto izmedju tvojih nogu.Polako sam isao rukom ,gore uz tvoju oblu butinu,sa njene unutrasnje strane…Ruka mi je sad vec zasla ispod tvoje suknje.Blago sam sa njome razmakao tvoje butine,da mogu da dodirnem i ono stoje stisnuto skroz gore ,izmedju njih.Gle! Zamisli ti ovo! Ne mogu da ih napipam!Ne mogu da napipam gacice! Nema ni brusa ni gacica! Ovome se nisam nadao ali sam se itekako obradovao…Najpre sam uspeo kaziprstom da dodirnem tvoje ispupcene,naborane unutrasnje usmine i nezno ga postavim bas izmedju njih.NIsam hteo da ga gurnem unutra…bila si suva i sigurno bi se trgla jer nebi neprimetno usao…Pokusao sam malo da prsticima ispitam oblik tvog medjunozja.Ispupcene unutrasnje usnice koje su virile izmedju manjih ,spoljasnjih su kao cibzar delile tvoje bice i tvoju breskvicu na dva dela.Krenuo sam kaziprstom nezno gore dole uz taj procep.Krenuo sam od dna ,skoro od same guzne rupice…pa lagano i nezno nagore do ono sto je oznacavalo i kraju pickice,klitorisa.Poveceg ,nabreklog…Kao da je i on malo odreagovao na jezenje tvoje koze?! Tu sam se malkice duze zadrzao i jedva primetno i nezno milovao.A onda i krenuo malo iznad i osetio malo ostriju,kracu dlaku na venerinom bregu,u obliku malog trougla.E to sam sad vec morao da vidim i ocima!Izvukao sam ruku ispod suknje i uvatio se za njen obod i polako je zadizao na gore.Polako i pazljivo.Pogled sam na trenutke odvajao od druma,ali sam i zeleo da ga ne odvajam od tvoje ribice.Koja kad je sevnula pred mojim ocima u svoj svojoj lepoti koju sam dodirom i prljavom mastom vec egzaktno i detaljno i zamislio…Nisam mogao oka da odvojim od te,za mene dugo mastane, pecine…
Odjednom sam osetio da je auto krenuo da hvata bankinu jer ja nisam gledao drum i panicno sam se trgao i spustio joj suknju.Od trzaja auta ona se malo uzmeskoljila i zaljuljla…Blago je otvorila oci…
“Mmmm Vladimire…sta to radis?”
“Nista,nista gospodjo Andjelic…n n nnista nisam radio,majke mi!”
“Hmmm kako nista momce? Jel hoces da nas ubijes kako vozis?”
Ukocio sam se za trenutak jer sam mislio da si skontala sta se desavalo dok si dremala…ali sam i odahnuo kad sam shvatio da nista nisi primetila…A sad sam i ja primetio da smo jako blizu tvoje kuce…
“Hmmm izgleda da ti nista nisi radio,ali izgleda i da ja jesam…”
Pogledao sam te i video da se blago,opijeno smeskas i pogledom gledas u moje medjunozje,tj u svoju ruku koja je jos pritiskala moj nabrekli kurac…
“Ovaj…gdjo Andjelic svr…,ovaj stigli smo do vase kuce…Dovezli smo se…” ,promucao sam sav zabunjen i crven u licu…
“A gle stvarno…pa parkiraj auto decko…i pomozi mi da se smestim u krevet…”
Tvoje zabunjene ,kroz alkohol oslobodjene reci su me jako zbunjivale i uzbudjivale…dali me ti to zavodis? Dali mi nesto prekriveno govoris i nudis?
Podigla si svoju ruku iz mojih prepona i stavila mi je na rame…
“Ajde decko,pomozi mi da izadjem iz auta…nemogu bas da hodam I gledam pravo…malo sam vise popila…ali to vec valjda znas…Evo ti ,drzi kljuceve od kuce…”
Ugasio sam auto i izasao napolje do suvozacevih vrata.Otvorio sam ih i prebacio jednu tvoju ruku preko mog ramena ,radi boljeg oslonca koji ti je trebao.Duge stikle i hod u pripitom stanju – ubitacna kombinacija! Strucnula si malo usput,samo sto zglob nisi iscasila…Prihvatio sam te cvrsce oko sebe…rukom svojom stisao te oko struka.Dosli smo i do ulaznih vrata.Hteo sam da pozvonim,mozda su ti deca tu,pa da te “preuzmu “…
“Zasto zvonis Vlado? Nema nikog kuci…onaj skot od muza me je napustio…to znas…”
“Ali vasi sinovi,mozda bi bilo bolje da oni…”
“Moji sinovi su na ekskurziji par dana sa skolom…Kuca je prazna…Otkljucaj vrata I pomozi mi da udjem…ajde vrti mi se u glavi…”
Sve sam uradio kako si mi rekla,otkljucao vrata,uveo te unutra…zamalo da mi ispadnes ali sam rukom malo skliznuo na tvoju guzu i dodatno te scepao,cvrsce,u moj stisak.Mahinalno sam to uradio,ali sam shvatio da mi to i prija…pogotovo sto ti ne primecujes…ili uopste ne pridajes paznju tome.Mislim da dok nisam poceo da te sprovodim do stepenica nisam stvarno ni primetio koliko si ustvari pijana.zapinjala si za prvi stepenik,nisi ga ni videla,i samo se rukom cvrsce stezala meni oko vrata.Osetio sam se muzevnije,snaznije i jednostavno te uzeo pod kolena u ruke i poceo da te nosim gore uz stepenice.Cvrce si me stegnula,sada sa obe ruke oko mog vrata…
“Odnesi me…idemo u moju spavacu sobu…gore levo na kraju hodnika…”
Pratio sam uputstva do detalja…Uneo te u zamracenu sobu,nisam nasao gde se pali svetlo,ali sam ugledao bracni krevet i spustio te na njega.Ispruzila si se i zaklopila oci momentalno.
“Jaooo Vladice…cela mi se soba vrti…muka mi je…moram malo da sklopim oci…Tako bih sada zaspala…tako bih i jos nesto…nestoooo…”
“S,Sta gdjo Andjelic sta bi ste hteli?!…Gdjo Andjelic?!…Gdjo Andjelic?! “
Gotovo, ti vise nisi svesna,zaspala si…u dubok san.A sta ja sad da radim ,ucinilo mi se da pokusavas da mi nesto kazes ? Da mi kazes nesto sto sam ja zeleo da cujem od tebe…ali sada nemogu da budem siguran…I sta sada ja da radim?!Tako bih te jebao! Tako bih te iskoristio ,tu vec, na izvolte ,pijanu,razgacenu i razgolicenu…I mislim da bi i ti to volela…Ali morao sam da budem siguran,drugacije nisam mogao da znam…Ali ti si se komirala…Prodrmao sam te rukama za ramena…NIsta…Opet,i …nista! Nemogu da verujem da neko tako brzo ,padne u tako dubok san…ali opet ja nikada i nepijem,pa otkud znam…Jebem ti vece…Prvo sam se zanosio mastanjima i napalio ko majmun,pa onda pomislio da ce necega stvarno i biti,da I ti hoces…a sada ,hladan tus…nista…Ustao sam sa kreveta na cijoj sam ivici sedeo i krenuo dole,u prizemlje…Svo vreme razmisljajuci cemu ja to okrecem ledja…I nisam ni stigao do ulaznih vrata,kada me je zaustavila misao…Ipak si ti gore,polugola,u minijaturnom haljincetu,bez donjeg vesa,bez svesti…hmmm,bez svesti…samo sam se nasmejao i zakljucao kucu iznutra.Krenuo sam nazad u tvoju sobu.Cim sam se vratio nazad u spavacu primetio sam da si sada bila i bez haljine,potpuno gola! Samo sa stiklama na nogama…Ali otkud sad to,kako si skinula haljinu ,u bunilu se probudila,trgnula…Ne kapiram…Ustvari, sada vidim…tvoju haljinu naboranu oko tvoje ruke ,iznad tvoje glave na jastuku…u bunilu i meskoljenju,si krenula da se instiktivno u snu svlacis…Ali nebitno je sada kako,jedino mi je bitno da lezis gola ispred mene.Lezis postrance,sa nogama sklupcanim i savijenim u kolena.Pruzio sam se polako na krevetu,iza tebe…Lagano te obuhvatio jednom rukom i poceo da te nezno ljubim po vratu.Lepo,lagano,upravo onako kako ja to zelim…a ti tu ama bas nista nemozes da ucinis.pomazio sam te niz ruku,pa onda ispod nje ,preko plecke struka bokova,klizili su moji prsti po tvojim trcastim guzovima…pa nize po butinama…Lep sam te odmeravao i osecao celu…kako sam zeleo.Opipavao sam teren jos jednom,kao i u kolima.Presao sam istom rukom na tvoje ,sada potpuno ogoljene grudi,na spicaste zaobljene bradavice.Lagano sam ih uzimao medju prste i nezno ih stiskao.Malo jace sam i uhvatio celu tvoju sisu u moju saku.Primetio sam da malo teze uzdises i da malo ispustas mumlajuce zvuke…ali nista glasno ,sto bi mi ukazivalo da si svesna desavanjima koja se odvijaju na tvom telu…Spustao sam polako svoju ruku,ispod tvojoih grudi ,preko glatkog,zategnutog stomaka…kaziprstem nezno pravio krugove oko pupka…nekako sam se igrao “reljefom” oko venerinog brega.Nezno sam dodirivao celu regiju oko tvoje vulve…
Ali nisam vise mogao da izazivam sebe sa igranjem na tvom telu…trebalo mije da predjem na nesto konkretnije…kurac mi je zahtevao da se i on oslobodi bespotrebnih krpica odece na sebi i oko sebe…uzdigao sam se sa jastuka i malo odmakao od tebe.Skinuo sam sa sebe dzemper,kosulju,atlet majicu…pa zatim, pantalone i bokserice…Kurac mi je stajao prav ko strela i spreman da se negde i zabode! U tebe! Ali prvo sam hteo da izbliza pogledam i onjusim tvoju rascvetalu mindzu,koja je stojala eksponirana od tvoje pozadine…Prelepa napupela,rascepljena breskvica…Prisao sam svojim licem i usnama tom magicnom procepu…Jezikom sam lagano lizuckao po liniji koja je oznacavala mesto sirinenja i razgranicavanja tvojih stidnih usana.Polako sam spartao jezikom po linijici,polako i sve vlaznije…Skoro da vise nisam ni koristio svoju pljuvacku toliko,vec upijao tvoje slatke sokice,koji su sve vise curkali… Moj jezik je sve vise tonuo i sirio tvoje usmine,zaranjao je u tebe…tada sam pozeleo da zaronim i prstima u tvoju ribicu…a jezikom i malo,u drugu,vise kruznu…guznu rupicu.Lizao sam prsten oko rektuma u krug,sve vise pritiskajuci sto je bio blize centru…Koristio sam pljuvacku,da ti sto vise oslobodim i otvorim ulaz u guzu…A istovremeno sam kaziprstom lagano ulazio u tvoju vlaznu i toplu pickicu…Ulazio sam kaziprstem ,a uskoro i srednjakom…I to sve brze i kliskije! Tvoja pica-zderavica je sve bolje uvlacila i gutala moje prste…a palac sam malo snaznije prislonio na cmar i pricekao dokj I on nije skliznuo unutra u tu,sad vec isto razradjenu rupu…Zapazio sam I jos teze disanje I mumljanje od tebe…Tvoje telo, i verovatno podsvest u snu,postaju svesni osecaja koji se siri kroz celo telo i sve te vise greje i ispunjava.A i moja kita je sve vise pulsirala i poskakivala,zeljna da se zagnjuri i izgubi u toj dubini i toploti koji su osecali prsti oko sebe…Stvarno vise nisam zeleo,a ni mogao da odlazem jebacinu…Morao sam da te odmah pojebem,da udjem u tebe! Ponovo sam se pridigao,prisao ti sa ledja,scucurio se I pribio uz tebe otpozadi i prislonio svoj ogoljeni glavic medju tvoje usmine…Malo sam pogurao I kurac mi je sam krenuo unutra,u tvoju vrelu picku…Rukom sam se prihvatio sa tvoju butinu I kuk,I lagano navlacio tvoju karlicu na moju…Kita mi je klizila u tvojoj vlaznoj mackici,slobodno,skoro bez trenja I osecaj je bio prelep…Jeza me je prolazila duz cele kicme.Srce mi je sve brze kucalo,temperatura tela mi se brzo dizala,pa mi se i tempo kojim sam te jebao ubrazavao…I silina i zelja se pojacala…a i kita kao da je sve bila tvrdja i tvrdja u tebi…trzala se od pulsiranja i uzitaka…Svoju drugu,donju ruku,na koju sam se oslanjao,sam zavukao ispod tebe i scepao te za vrat…Isprva nezno,a zatim sve vise pozeleo da te stezem malo,pa jos malo jace…Osecao sam ritam tvog disanja i kucanja srca…sada se vec toliko ubrazao I ti uzbudila ,da si otvorila usta I pocela na njih glasnije I glasnije da uzdises…
”mmmm…aaaaah…aaaa….” Jos uvek si samo kao saputala ,ali mene je to toliko palilo da sam poceo sve snaznije i brze da te se nabijam u tvoju pecinu.Izludjivalo me je koliko mi prija tvoje telo i moja sonda u njemu…Udarao sam svojim mudima o tvoju pozadinu sve jace i jace.Rukom sam pustio tvoju butinu i zavukao je medju tvoje noge da ti masiram i nadrazujem klitoris…zeleo sam da te cujem da uzdises jos brze,jos glasnije…da vidim koliko se tvoje telo raduje mladom kurcu…Kurcu koji ce uskoro da te napuni svojim semenom…da te napuni celu! NIsam se vise ni pitao dali mozes da se probudis,nije me bilo ni briga…sad mi je bio samo stalo do ovog osecaja koji delimo oboje I koji se sve vise blizi vrhuncu! Morao sam I recima da izrazim svoju strast;
“Jel vam se svidja kako vas jebem gdjo Andjelic? A?…aaah,aaahh…Jel volite tvrd,mlad kurac u sebi da vas rastura i razbija?…mmmm…Ma sigurno da volite…Andjele…aha “
Skoro u bunilu sam govorio i ponavljao i sve vise slusao i njene ubrzane rekcije i dahcanje…Morao sam ,morao sam da se ispraznim u njoj i to odmah,ili cu eksplodirati!
“Aaaahhh…svrsicu…ahaaaaa…napunicu te…aahhhhh…evo,evo sipam,sipam…mmmm”
Proskicao sam sebi kroz zube osecajuci kao se tvoja vec vrela pickica oko mog kurca sve vise greje od talasa moje sperme koje sam upravo praznio u tebi…Osecajh je bio izvanredan i dugacak…bas dugacak orgazam!Skoro dva minuta sam se tako tresao od orgazma i siline kojom sam svrsio u tebi…I osecao sam kao mi se sperma cedi iz tvoje,kurcem jos uvek zapusene picke,preko mojih muda lagano curkala…prijatno me golicajuci…
“Aaahh…MMM…Sssta..sta je ovo?…Ko je to iza mene? ..KO je to u MENI?! O moj boze ,ko je to u MENI??!…joaooj!!!”
Zaprepastio sam se kada si pocelka da se budis i postajes svega svesna…ali nisi me videla sebi sa ledja,samo si me jos uvek osecala,tvrdog u sebi…Panicno i mahinalno sam stezao svoju ruku oko tvog vrata,nekontrolisano! Nekontrolisano i panicno! Uplasio sam se sta sam uradio! I kao cu se sada izvuci iz svega toga?! Stezao sam sve jace dok te uopste vise nisam cuo da ispustas glas!…Tisina…