četvrtak, 21. studenoga 2019.

Tetka Raza

Zivio sam tada u Puli,i imao sam 30godina.
Sva tezina zivota se slomila preko mene,prije 6 mjeseci me je ostavila zena,otisla je s nekime starijim biznismenome kod kojeg je navodno radila,firma sto radim u njoj totalno losa,vec godinu dana nisam plate dobio,jedva prezivljavam.
 Radim na gradjevini fizicke poslove da bih uspio platiti garsonieru od 150 eura mjesecno i imati za duhan i kruh.
Tako jednoga četvrtka dobijem poziv od tetke iz Bosne,da bi sutradan dosla do mene,pa ostala preko vikenda,jer u ponedeljak bi trebala za Austriju.
Rekao sam naravno,samo navrati,ja cu tf cekati na stanici.
Bila je to sestra od moje mame,imala je 46 godina,vrlo maloga rasta,i kratke crne kose.Inace je udovica vec 10godina,i zivi u Austriji sa sinome.
Nije bila zena za pohvaliti.Volila je tracati o svakome,pa mi je to bila jos jedna muka vise preko svega.
Nisam imao niti felera u dzepu,a morao sam je ugostiti na dva dana.Uzela me panika,cijelu noc nisam spavao,a sutradan sam isao raditi.Nisam imao niti na telefonu para da koga nazovem i pozajmim barem 50eura.
Sutradan sam otisao u radionu gdje sam radio do dva sata,i odmah se uputio kod gazde i objasnio mu situaciju.Obecao je do kraja dana nesto smisliti.Donio mi je 400kn,pa hajd jebi ga barem nesto,kupio sam par stvarcica i sacekao tetku na stanici.
Dosla je sva zivcena kako joj je dosadila voznja i otisli smo do stana.Vecerali smo piletinu sto sam napravio,podugo razgovarali o svemu,zatim sam joj rekao da cu ja spavati na duseku na naduavanje a ona na krevetu.
Ma sta ti je,rekla je lezi tu,sta fali gledaj koliki je krevet,moze jos dvoje leci.
Lezali smo gledajuci tv i ja sam brzo zaspao posto predhodnu noc nisam spavao.
Probudio sam se u pola tri ujutro i otisao na wc,zatim sam se vratio leci.Lezao sam onako i piljio u prazno u mraku,zatim sam se okrenuo na bok prema tetki. Ona je spavala tvrdime snom,lezeci na ledjima.Spavala je u nekoj spavacici zelene boje a ja u sortsu.U jednome trenutku se je okrenula prema prozoru,i okrenuvsi svoju guzu pravo prema meni,tj prema mome stomaku.
Kako je zena otisla nisam imao sexa uglavnom zbog financijske situacije,pa sada sam imao golu zensku guzu par cm od kurca koji je vec skocio,ipak mi je to bila tetka,ali reakcija je bila takva.
Izvadio sam kurac iz sortsa onako malo da viri,zatim sam sam praveci se da spavam prebacio ruku preko njene napola otkrivene guze.Poceo sam milimetar po milimetar polako ko fol u snu spustati ruku prema njenoj picki.Kada sam dosao do nje kroz gacice sam osjetio njenu toplinu.
Sad je dosao najtezi dio posla,trebao sam zavuci ruku ispod gacica da je ne probudim.Borio sam se sa svojim disanjem jer sam bio previse napaljen.Sreca gacice su joj bile extra elasticne,pa su mi lijevi prsti lagano sa strane usli pod njih.Jos samo da se spustim do picke i evo ga,sad sam ruku drzao na njenoj picki,koja je bila tako glatko obrijana i topla.Mislio sam ako se probudi reci da je to u snu i izviniti se.Lagano sam,vrlo lagano trljao prstima o ulaz u njenu picku,boreci se strahome i uzdisajem svojime.
Odjednome me je tetka uhvatila za ruku,i cvsto je prislonila na picku izbacivsi mi svoje guzove jos vise kao da mi daje znak dopustanja da nastavim igru. Malo sam se umirio,ali pod njenim pritiskom mi je prst usao u njenu vlaznu picku,osjecaj je bio bozanstven. Lagano sam izvadio kurac skroz iz sortsa,i prisao s njim na ulaz picke,zatim polako sam makeo njenu ruku,pa svoju i stavio glavic na ulaz.Lagano sam ga stavio u vrucu i mokru tetkinu picku,nakon nekoliko sekundi sam svrsio u nju veliku kolicinu sperme.Nisam ga vadio neko vrijeme dok nije pao skroz.
Onda sam je zagrlio i zaspao.
Ujutro me je bilo toliko sram,ali ona se je normalno ponasala kao da nije bilo nista. Sutradan to nisam ponovio,a u ponedeljak sam je otpratio na stanicu,ali mi uopce nije davala nikakav znak da li se sjeca cega.

Punica i njeni zetovi

Stara koka je uvijek stara koka pa makar ona bila i zakonska punica

Obitelj svoje žene upoznao sam dvije godine prije braka, majka udovica i udana sestra starija desetak godina od nje.
 Nakon vjenčanja počeo sam češće dolaziti u njeno selo u Podravini, bez obzira da li sam dolazio samo u posjet ili sam dolazio pomoći punici oko poljoprivrednih poslova. naime nakon vjenčanja žena i ja smo otišli živjeti u Zagreb gdje smo oboje radili.
Starija kćerka se udala i sa mužem živila u Sarajevu, rijetko je dolazila, uglavnom samo onda kada je bilo čega za napuniti prtljažnik njihovog golfa.
 Moji boravci u njenom selu služili su mi za upoznavanje susjedstva, običaja i ljudi, njihovih priča. Tako sam i jednom u seoskoj birtiji čuo priču kako je moja punica ostala udovica.
 Bila je rasna žena, crnka bujnih oblina, profesorica u srednjoj školi, stroga i bahata. Imala je ljubavnika, mlađeg od muža, koji je popunjavao praznine u njenom tijelu i duši. Čak jedna varijanta istine kaže da je taj ljubavnik kasnije oženio njenu stariju kćer.
Muž je presudio sam sebi objesivši se na tavanu kuće. Taj njegov potez punica je objašnjavala alkoholizmom, ali selo je pričalo drugačije.
Dvije godine nakon vjenčanja dogodilo se nešto što je promjenilo moje mišljenje i odnos prema ženskom dijelu ženine obitelji.
 Naime te jeseni, dogovorili smo se da ću ja pomoći punici oko branja i spremanja jabuka.
I tako uzeo sam par dana godišnjeg odmora sjeo u auto i krenuo u Podravinu.
 Kada sam došao pred puničinu kuću našao sam tamo parkiran Draganov auto. Dragan je bio stariji zet. Parkirao sam auto pored njegovog i ušao u dvorište. Kako nikoga nije bilo u dvorištu želio sam ući u kuću ali vrata su bila zaključana.
 Svojim ključem sam otključao vrata i ušao u kuću. Već sam htio pitati ima li koga doma kada sam iz puničine spavaće sobe čuo nekakvo stenjanje i mukle glasove.
 Prišao sam polako vratima koja nisu bila zatvorena do kraja i bio iznenađen onim što sam vidio. Moja punica, ta stroga profesorica klečala je četveronoške gola na krevetu a Dragan joj je bio iza leđa, gol sa nečim što je trebalo biti kurac ali kraće od 15 centimetara.
 Više od samoga čina iznenadio me je njihov rječnik. On joj se obraćao kao krmači koju će jebati i napraviti joj prasadi, a ona je stenjala i to odobravala tražeći da ju jebe i napravi joj prasce.
U jednom momentu izvadio je kurac iz nje, uhvatio ju za kosu i stavio kurac ispred usta. - Ne mogu, smrdi - rekla je punica, no nije uspjela završiti rečenicu kada joj je Dragan lupio šamarčinu od koje sam mislio da će joj glava otpasti sa ramena.
 Nije se stišao zvuk ni prvoga šamara a već je slijedio drugi, treći... udarci su pljuštali po njenom tijelu, punica se sklupčala i jecala. Mislio sam uletiti u sobu i spriječiti Dragana da ju mlati kada se punica okrenula prema njemu i tražila da legne na leđa što je Dragan i učinio.
Stala je iznad njega, spustila glavu na njegov kurčić i cijeloga ga uvukla u usta. Uvlačila je požudno kurac u svoja usta sve dok joj se nije ispraznio tjerajući ju da proguta njegovu spermu. Nisam želio biti otkriven, polako se isšuljao iz kuće, sjeo u auto i otišao u grad na piće.
Vratio sam se tek naveče, našao punicu i Dragana kako sjede u dnevnom boravku i gledaju tv. Dragan mi je ispričao da je na službenom putu pa eto navratio da vidi svoju najdražu punicu.
Punica je samo šutila, sipala kavu i piće u prazne čaše. Pitao sam Dragana da ostane koji dan pa da zajedno oberemo i spremimo jabuke, ali je to odbio jer se već sutra mora vratiti u Sarajevo.
 Bilo je već kasno kada je punica uz ispriku da ujutro mora rano ustati otišla spavati pa smo se i nas dvojica povukli svaki u svoju sobu. Ležao sam dugo budan i razmišljao o onome što sam vidio, zbrajao glasine o svojoj punici i polako sumnjao da su istinite. Sa druge strane moja punica iako več dobrano prešla pedesetu bila je još zgodna žena.
 Velike sise, široki bokovi i velike guzice, ali ravnoga stomaka. Bila je seksi. Crna dugačka gusta kosa i kao biser bijeli zubi, široka osmjeha krasili su njeno lice. I u tome razmišljanju osjetio sam da mi se kurac diže i da je tvrd kao kamen, a bilo ga je u dignutom stanju više od dvadeset centimetara i trebali je imati dugačke prste da ga se obuhvati. Samo mi nije bilo jasno što takva intelektualka, zgodna žena koja je mogla imati koga je htjela, radi u krevetu sa kretenom kakav je bio Dragan i sa njegovim kurčićem?
 Kako bilo da bilo zaspao sam sa željom i odlukom da i ja probam pojebati svoju punicu, bez obzira što je tada bila skoro tridest godina starija od mene.
 Ujutro sam čuo punicu i Dragana kako se opraštaju jer je on odlazio. Očito se nisu puno obazirali na mogućnost da i ja čujem njihove riječi.
Čuo sam Draganov auto kako odlazi i odlučio da još malo ostanem u krevetu. Opet sam razmišljao o onome juče i opet mi se kurac digao podižući jorgan u vis poput šatora. Čuo sam kucanje na vratima sobe i nisam stigao ni odgovoriti vrata su se otvorila a u sobu je ušla moja punica noseći pladanj sa kavom.
Na brzinu sam pritisnuo kurac na dole kako bih sakrio svoju erekciju a punica je sjela na rub kreveta stavljajući na krevet pladanj sa dvije kave i kolačom. Pili smo kavu i razgovarali o tome što trebamo napraviti ovih dana. Činilo mi se da sam osjećao neku sigurnost u puničinom glasu ali nisam želio ništa pitati. Popili smo kavicu, ona je otišla u kuhinju, a ja u kupaonicu, pod tuš, poslije čega sam se obukao.
 Dan mi je uglavnom prošao u pripremi za sutrašnju berbu jabuka. Naveče večera, malo gledanja tv i odlazak na spavanje. I opet bludni snovi sa punicom u glavnoj ulozi. Slijedeći dan smo bili cijeli dan u voćnjaku. Brali smo jabuke i vrlo malo razgovarali. Ponekad bih samo bacio pogled na punicu koja je za branje jabuka obukla hlače jer se u njima komotnije osjeća. Ali ne bilo koje hlače, negoone od lasteksa, bar dva broja manje tako da su joj se urezale i sprijeda i straga.
Pokušao sam odgonetnuti da li na sebi ima gaće ili ne ali nisam uspio. Bluza koju je imala na sebi bila je velikog dekoltea pa su joj sise skoro ispadale van kada bi se sagnula da pokupi jabuke..... Kurac mi je skoro cijeli dan bio nateknut i tvrd i bojao sam se da ona nešto ne primjeti.
Već je padao mrak kada smo se vratili u dvorište. Dok sam ja spremao jabuke, opremu i alat punica je spremila nešto za večeru.
Večerali smo i popili vina, a obrazi moje punice su se zacrvenili poput vatre. Primjetila je to nasmijala se i uz primjedbu da ne smije više piti zaputila se prema kupaonici. I ja sam popio čašu do kraja i zaputio se u hodnik. Primjetio sam su vrata od kupaonice poluotvorena i riješio da bacim pogled unutra.
 Punica je bila pod tušem, okrenita leđima, crna kosa joj je bila raspuštena i dosezala do oblih velikih guzova, bijelih poput kruha prije pečenja... gledao sam to dok mi se kurac dizao. Ponovo sam vidio svoju punicu sinoć naguženu na krevetu... i u trenutku donio odluku.
 Svukao sve sa sebe i onako gol, podignutog i tvrdog kurca ušao u kupaonicu. Vjerojatno zbog pljuštanja vode iz tuša punica me nije čula dok sam prilazio. Osjetila je tek dodir moga kurca kada sam ga naslonio na njene guzove. Pošla je rukom prema njemu, zgrabila ga a onda se iznenađeno okrenula..
- Ti!!?? Šta ti radiš ovdje?? Što hoćeš?? - govorila je spuštajući pogled prema onome što je pokušavala držati u ruci. Nije ga mogla obuhvatiti rukom koliko je bio debel. - Bože! Što je ovo? Što ti želiš? Pa ja sam ti punica, majka tvoje žene.... pokušavala je naći još neki razlog zašto ne bih smio biti u kupaonici ali glas joj je bio sve tiši. - Ovo je samo za tebe ! - rekao sam joj zadržavajući njenu ruku na svom kurcu - operi ga pa ga možeš bolje upoznati!! Govoreći to uhvatio sam ju za glavu i natjerao da klekne u kadi. Sada joj je glava bila u visini moga kurca kojeg je gledala kao hipnotizirana.... ne znam koliko joj je trebalo vremena da ga počme lagano trljati i prati ne skidajući pogled s njega. - Smiješ ga i poljubiti! Neće ti ništa biti - rekao sam joj a ona ga je obuhvatila svojim usnama, polako nesigurno, a onda ga počela uvlačiti, nije mogla ni polovicu smjestiti u svoja usta, počela je grcati.
 - Dođi za mnom! - rekao sam joj hvatajući ju za ruku, pomogao joj da izađe iz kade i poveo ju u njenu spavaću sobu. Išla je sa mnom bez riječi, kao hipnotizirana...... prvo je sjela a potom legla na krevet. Gledao sam ju tako, raširenu u punoj veličini, stvarno je bila"komad" žene. Bradavice na njenim sisurinama već su bile tvrde i uzdignute... velika čupava pizda među raširenim nogama bila je uzbudljiv prizor. Ništa nije govorila sve dok nisam kleknuo među njene noge i glavu svoga kolca naslonio na ulaz u njenu pizdu.
 - Nemoj zete!! Možda ne bi smjeli!? - govorila je osjećajući kako klizim sve dublje u nju. - Stani! Boli me! Nikada tako nešto nisam imala u sebi!.... govorila je ovaj puta ne pokušavajući me odgovoriti - čekaj da se malo rastegne.
 - Imamo vremena! - rekao sam polako ga izvlačeći ali samo da bih mogao nastaviti ga gurati seve dublje. nakon nekoliko pokušaja bio sam cijeli u njoj. Ona to nije vjerovala sve dok joj nisam rekao. Zavukla je ruku pod sebe i jedino što je mogla dohvatiti bila su moja jaja.
 Bila je zadovoljna i prvi puta sam joj na licu vidio osmijeh i biserno bijeli niz zuba. - Stani malo, želim ga osjetiti - zatvorila je oči, duboko uzdahnula i osjetio sam njenu pičku kako mi steže kurac duboko u sebi.
 - Kako je divno! Puna sam! - govorila je polagano kružeči svojom guzicom. Očito joj je to predstavljalo zadovoljstvo jer je uskoro doživjela prvi orgazam. Pričekao sam da se smiri, i onda ju počeo jebavati zabijajući se sve žešće i do kraja u njenu pičku.
 Svršila je još tri puta prije nego sam joj pičku napunio toplim mlazevima sperme. Privukla me tada sebi čvrsto zagrlila i ostali smo tako reklo bi se cijelu vječnost. Osjećao sam preko njenih sisa kako joj srce ludo lupa. Kada se malo smirila, pustio sam ju da legne na bok. Promatrala me je dok sam ležao pored nje, rukom prelazila preko moga tijela, i onda iznenada spustila svoje usne na moje, odmah sam joj uvalio jezik duboko u njena usta sve do krajnika. Nakon nekog vremena prestali smo se ljubiti. Legla je pored mene naslonivši svoju glavu na moja prsa. Pokrio sam nas pokrivačem i ubrzo smo umorni i zadovoljni zaspali. Nakon te noći proveli smo mnogo lijepih i uzbudljivih trenutaka, otkrivajući jedno drugome umijeće vođenja ljubavi. No moj plan je dio da ju odvojim od Dragana ali i da njenu stariju kćer kaznim zbog stalnog uplitanja u moj brak. I uspio sam u tome. No o tome možda drugi puta!!

Sa mamom u oblacima

Stipetići su putovali za Australiju na njihov godišnji odmor. Milica i njezin suprug  Zoran su bili ponosni roditelji troje tinejđera. Njihov sin Darko, 19, i njihove 18 godišnje blizanke Ana i Petra. Obitelj će provoditi sljedećih 12 sati u avionu, a pošto je Zoran bio vrlo imućan čovjek, uvijek su putovali u prvoj klasi. Došavši do svojih sjedala Milica se obratila Zoranu  sa smješkom na usnama.

''Dušo, zašto ne ostaneš sa curama u ovom redu. Ja ću sjesti sa Darkom u red iza tebe,  znaš kako ga letenje čini nervoznim.''

''Dobra ideja.'' Rekao je Zoran.

Sa 41 godinom Milica je bila atraktivna žena, sa smeđom kosom koja je padala do ramena i dugim zavodljivim nogama. Prijateljice su joj govorile da je sličila glumici Susan Surrandon sa sisama i guzicom koje se samo poželjeti može.

Sjela je pokraj svoga zgodnog sina Darka, koji je sjedio do prozora. Njihova sjedala su bila na kraju prve klase, a iza njih se nalazio pregradni zid koji ih je djelio od ostalih manje sretnih putnika u ekonomskoj klasi.

Sjedala su bila velika i raskošno podstavljena te Milica uopće nije vidjela glavu svog supruga  i kćeri u redu ispred njih. To, zajedno sa činjenicom da su Stipetići bili jedini putnici u prvoj klasi, je činilo sjedala Milice i njezinog sina najprivatnijim mjestom u avionu. Milica je zbog toga bila jako zadovoljna, jer jedino  je željela paziti i tješiti svog sina bez smetnje drugih ljudi.

Avion je napustio tlo oko ponoći. Sjedeći pokraj Darka, Milica je držala ruku svog preslatkog dečkića znajući kako je nervozan tijekom polijetanja aviona. Darko se oduvijek bojao letenja i kao svaka dobra mama htjela ga je utješiti.

Kada je avion dostigao potrebnu visinu znak za sigurnosne pojase se ugasio. Milica je pogledala svog dječaka u oči.

''Dušo kako se osječaš?'' šapnula je Milica.

''Dobro, mama.'' rekao je Darko.

''Zašto ne otkopčaš pojas i položiš glavu u mamino krilo?'' rekla je sa ljubavlju.

On je to napravio i pogledao gore u mamine oči, ali pažnju su mu odmah privukle mamine velike sise. Miličine grudi su rastezale tkaninu njezine bluze, lebdeći kao baloni iznad lica njezinog sina. Darko je bio kao većina dječaka, dakle sanjao je da se zavuče između maminih nogu kad je njegov otac na poslu.

Dok je Milica gladila Darkovu kosu, prekrasna stjuardesa, Miličinih godina, stigla je do njihovih sjedala.

''Dali je sve u redu?'' pitala je.

''Da. Sve je uredu, moj sin se malo boji letenja.'' odgovorila je Milica.

Stjuardesa se nasmješila, pogledavajući mladog dečka koji je bio ugniježden u maminom krilu.

''Sve će biti u redu dušo, ja isto doma imam dečka tvojih godina koji ne voli putovati avionom. Ali kao i ti, on isto zna da ne postoji sigurnije mjesto od maminog naručja.''

Milica i stjuardesa su izmjenile smislene osmjehe. Razumjele su majčinu svetu dužnost prema sinu i  tajnu koja može postojati između majke i sina.

''Kapetan će za koji trenutak zamračiti svjetla u putničkom prostoru, mogu li vam donijeti dekicu?'' upitala je stjuardesa.

''Hvala, to bi bilo lijepo od Vas.'' odgovorila je Milica.

Za nekoliko minuta kabina prve klase se zamračila i stjuardesa je donijela deku i nekoliko jastuka. Ostavila ih je na praznom sjedalu do prolaza.

''Pretpostavljam da je ono Vaš suprug u sjedalu jedan red ispred?'' pitala je stjuardesa.

''Da. Jeli možda zaspao?'' upitala je Milica.

''Još nije. Želite li da Vas obavijestim kad zaspi?'' prišapnula je stjuardesa.

''Hvala, to bi bilo lijepo od Vas.'' Sa time Milica ustane i pođe mužu poželjeti laku noć.

''Dušo, ja i Darko ćemo malo odspavati, sve u redu sa tobom i curama?'' pitala je.

''Da, sve je u redu, mislim da ćemo i mi pokušati odspavati.'' odgovorio je Zoran.

''Ok, slatko sanjajte.'' rekla je Milica i vratila se do svog sjedala pokraj Darka.

''Zašto ne izuješ tenisice i raskomotiš se?'' upita Milica.

Darko je tako napravio i Milica je stavila dva jastuka iza njegovih leđa. Izula je svoje sandale sa visokom štiklom i rastvorila deku koju je ranije donijela stjuardesa. Ugasila je svjetlo na stropu i njihov mali kutak je uronio u mrklu tamu. Podigla je naslon za ruke i stvorila komforni ležaj koji će ona i sin podjeliti.

''Stavi jednu nogu iza mene a drugu prebaci preko mojeg krila.'' šapnula je.

Darko je tako postupio i sada je praktički ležao na sjedalima. Jedino mu je glava bila uzdignuta na jastuku. Milica je podigla noge na sjedalo i sada je praktički bila smještena između sinovljevih nogu. Još se malo bliže pomakla i prislonila svoje grudi na Darkova prsa te je povukla deku iznad njih.

''Voliš se tako maziti, zar ne dušo?'' upitala je.

''Aha.'' odgovorio je Darko uzdrhtalim glasom.

Milica je čekala oko 10 minuta prije neko je njezina 'doušnica' stigla. Stjuardesa je vidjela tamno mjesto koje je Milica stvorila za sebe i svog sina. mjesto koje je bilo skriveno od ostatka svijeta. Nasmiješila se kada je vidjela majku i sina kako su priljubljeni jedno uz drugo. Pogledala je u smjeru Miličinog muža pa opet natrag u Miličine oči i lagano kimnula. To je bila tajna komunikacija i poruka od jedne majke prema drugoj: ''Tvoj muž spava, sigurna si.'' Milica se na to samo nasmješila i stjuardesa je otišla.

Milica je zavukla ruku pod Darkovu košulju i prstima prešla preko mišičavog torza. Lagano je grebla po njegovim bradavicama sa svojim dugim noktima i mogla je osjetiti njegovo teško disanje. Darko je bio nervozan ali uzbuđen jer se našao pod kontrolom te prekrase zavodljive gospođe koja mu je ujedno bila i mama. Osjetio je kako mu mama otkopčava košulju i otkriva gola prsa. Milica je zatim otkopčala svoju bluzu sve dok nije ostala samo u grudnjaku. To se sve dešavalo ispod deke, u malo privatnom svijetu majke i sina.

Milica je šapnula na uho svoga sina: ''otkopčak mi grudnjak.''

Kad je Darko tako napravio mogao je osjetiti kako se velike majčine grudi prelijevaju po njegovim prsima. Milica je raširila svoje noge i sjela na njegove. Sada je mogao osjetiti kako sa svojim rukama istražuje područje oko njegovog tvrdog penisa. Odjedanput je izvadila sada već kameno tvrd kurac i lagano ga počela musti dok je drugom rukom lagano gnječila mu jaja.

Dječak je imao puno veći kurac nego otac i Milica je jednostavno morala probati okus njegovog mlijeka, isto kao što je on pio njezino mlijeko dok ga je dojila.

Milica je stavila kurac u svoja meka i vlažna usta . Koristila je jezik da lakše pobere predsvršotinu koja se slijevela niz dječakovu glavicu. Darko je bio na sedmom nebu a mamica mu sve žešće pušila kitu i jebala glavić sa svojim grlom. Nije prošlo dugo kad su mamine usne dotakle dno kare i zabile se u njegova muda.

Darko nije mogao vjerovati svojoj sreći kad je osjetio kako mu majčine usne kližu po oteklom kurcu. Osjetio je ruku na svojem stopalu, pogledao je izvan deke i vidio stjuardesu kako mu se smješka.

''Kako si zlato?'' upita ga stjuardesa.

Mamina glava se jasno vidjela kako se pomiče ispod pokrivača ali činilo se da stjuardesu to ne zabrinjava. Ona je isto imala kod kuće sina Darkovih godina i znala je sve o posebnoj vezi koju majke djele sa sinovima. Uzbuđenje koje predstavlja kada muže nabiješ rogove ispred njegovog nosa. Odjenaput je poželjela da bude kod kuće sa svojim sinom.

''Ahhh..svrši ću!!!'' Darko je odjedanput prostenjao i zakolutao očima.

Milica je sve žešće i brže pušila svojemu sinčiću, a stjuardesa se zavukla pored Darka i stavila mu tvrdi komad plastike u usta.

''Zagrizi ovo dušo.'' rekla je.

Milica je osjetila kako se mlazevi dječakovog sjemena sljievaju niz njezino grlo. Muzla je prekrasnu kurčinu sve dok nije popila svaku kap dragocjene tekučine.

Majka i sin su samo prije sat vremena napustili Pariz na putu za daleku Australiju. Darko je imao tinejđersku kurčinu koja je mogla ostati uspravna cijelu noć, a Milica je bila sva mokra i njezina pičkica je jedva čekala da primi tvrdi kurac u sebe.

Matorke - Komšinica Ana

Neko je pokucao na vrata. Nisam znao ko bi to trebalo da bude, pa sam se prisunjao i pogledao kroz spijunku na vratima. Bila je to susetka Ana!

-“Izvolite, udjite, Ana!” rekoh joj otvorivsi vrata.

-“Jel’ tu Nada? Nisam je videla!”.

-“Ona je po dogovoru krenula ka Vasoj kuci! Sigurno je da ste se mimoisle” smirivao sam je ja. –“Samo izvolite, raskomotite se!”

-“Strasno mi je neprijatno sto nema Nade!” rece Ana.

-“Zasto? Ona nam nije neophodna” rekoh joj.

-“Da, ali situacija je delikatna” odgovori mi ona.

-“Nema potrebe da se neprijatno osecate. Znate zasto ste ovde i ne treba nam niko!” odgovorih joj. -“Idem da nam skuvam kafu”.

-“A ne, ja cu Maki! Ja cu se bolje snaci ovde kod Nade”.

Ana je bila zena 2-3 godine starija od moje strine, ali je lepo, ocuvano izgledala. Prirodna plavusa, sa jacim sisama i dupetom, imala je malo sala oko stomaka, noge lepo izvajane. Nista preterano, i u celini je izgledala jebezljiva matorka! Bila je pozeljna! Mora da se mnogima dizao kurac na nju! A i moj je poceo da se trza!

Posao sam za njom u kuhinju i sa vrata sam je gledao kako priprema za kafu. Videla je da sam tu i da je posmatram.

-“Bas mi se dopadate! Lepo izgledate! I vrlo ste pozeljni! Drago mi je da ste dosli da budete samnom” rekoh joj.

-“Maki, neprijatno mi je…” odgovori Ana.

-“Nema potrebe da Vam je neprijatno. Znate sta trazite od mene i sada ste tu”.

Kako je bila okrenuta prema sporetu, prisao sam joj otpozadi i prislonio sam se uz nju! Oh! Novo meso! Protrljah je rukama po kukovima, stomaku i uhvatih je za sise.

-“Uh, ala ste topli, vruci, mekani, pozeljni, uh, Ana, dopadate mi se” prosaputah joj na uvo.

Kurac je poceo da mi se dize i jace sam je pritisnuo uz sebe da bi ga osetila! Okrenuo sam je prema sebi i iskoristih priliku da podignem kurac u gacama i onda joj ga prilepih uz stomak! Bila je sva crvena u licu i nije mogla da me pogleda. Rukom joj podigoh glavu i spustih poljubac na njene usne! Bila je jos sva stegnuta, nije me pustila da joj gurnem jezik u usta. Pogledasmo se u oci i ja prozborih:

-“Ana, oh, kako Vas zelim… Budite moja…”

Uhvatih je za dupe da je bolje priljubim uz sebe da oseti kurac, a onda je poljubih u usta. Pustila je da joj gurnem jezik, priljubila se uz mene, promesa kukovima da bi bolje osetila moj kurac i obavi mi ruke oko vrata. Osetio sam da se predala! Ispitivali smo se rukama po telu!

-“Dodjite samnom…” sapnih joj.

-“Maki, pa ti hoces stvarno da me…” prosapta ona.

-“Hocu Ana, hocu da Vas … mazim … da Vas ljubim … hocu da … uzivamo … da se … hocu da Vas … jebem … Ana” saputao sam joj na uho i povedoh je prema sobi.

Nije se protivila. Raskopcao sam joj haljinu i skinuo. Ostala je u gacicama i brusu. Skidoh sebi sorc i moja kurcina me lupnu po trbuhu. Kada ga je videla, uzdahnula je i razgoracila oci! Polegao sam je na krevet, opruzio sam se pored nje, ljubeci je i stiskajuci za sise, dupe, slabine… Ona potrazi da me uhvati za kurac i poce da ga stiska i drka! Skinuh joj gacice i zavukoh joj ruku medju noge. Bila je mokra! Prebacih se na nju, rasirih joj noge i poceh da joj ga uterujem u picku.

-“Ne, nemoj … Maki …sta ces reci o meni … nemoj … ti si tako mlad i sladak …jaoj … sladak i tvrd … jaoj … uuuh … tvrd i veliki … ne … da … guraj … guraj ga … u picku … u mene … jebi … jebi me” dahtala je Ana ne ispustajuci mi kurac iz ruke!

Kad sam podmazao kurac sokovima iz njene picke, gurnuh joj ga do jaja, do kraja. Samo su joj jaja ostala u ruci a kad joj ga povukoh nazad, opet ga je uhvatila! I tako naizmenicno! Dok joj ga nanovo ne nabijem do jaja, imam utisak da mi ga je drkala!

Nije bila losa jebacica! Ucestvovala je u jebanju, stalno je mesala kukovima, podigla je noge oko mene! Picka joj je bila dobro razradjena, ali mi je lepo prijanjala uz kurac! S vremena na vreme je stezala pickine misice, sto mi je prijalo, i onda bih je zesce ubadao kurcem u picku. Poceh jos zesce da je jebem, ona poce da dahce i da me steze nogama, a rukom me je i dalje stezala za jaja! Bivalo mi je sve sladje i lepse! Ljubili smo se i gledali u oci neprekidno! To sam narocito voleo, da dok jebem, da se gledamo! Poduhvatio sam je za dupe a ona me zgrli rukama oko vrata.

-“Ana … sta ti … radim?” upitah je dahcuci.

-“Jebes me … lepotane … slatko jebes … kurac ti … ogroman … sladak … tvrd … veliki … jebes me … jebi me … jebi … jebi … jebiii … jaaaoooj … koliki je”

Dok je to izgovarala nisam joj ga vadio ali sam je zestoko udarao kurcem u picku! I poce da mi se javlja da cu da svrsim.

-“Ja sam gotov Ana … hocu da ti napunim picku! … Mogu li? …Ana, hocu da ga istresem u tebe! … ‘Ajmo zajedno, bice nam sladje, Anaaa…”

-“Zajedno, zajedno … jebi … spricaj … guraj ga … ne vadi …jebi me … jos guraj… joooj … jebi … guraj .. taj … kurac … u mene … u picku … jebiiiiiii iiii iii“.

Zestoko sam joj ga gurao, zestoko sam je jebao i poceh da je punim, da joj strcam spermu u picku!

Bas je bila dobra jebacina sa Anom! Jebao sam je oko 20-ak minuta, jedva smo dolazili do vazduha. Nije me pustala da sidjem sa nje. Neprekidno me je ljubila i ujedala, stipala i udarala po dupetu! Kako me ustine ili pljesne, ja joj ga zesce nabijem!

-“Maki, ‘ocu jos, bez vadjenja, kurac ti je i dalje tvrd! … Osecam ga kako mi klizi u picki! … Nemoj da ga vadis! Jos me jebi … jos jebi! … Kurac ti je fantastican, debeo i tvrd, veliki, krut … dobro si mi popunio picku … razvalio si je … bas mi prija, slatko je, jebi me, jebi jos…” izgovori Ana dahcuci.

Nije mi preostalo nista drugo, poceh opet da je jebem! Doduse, kurac mi nije bio bas tvrd ali je bio natecen i brzo se ukrutio!

-“Jebuljo, picko, jedva sam docekao da te jebem! … Mislio sam kakva li si na kurcu? … Dobra si, volim takve matorke kao sto si ti … volim takve da jebem! … Picka ti je slatka, on mi to kaze!”

Gledali smo se, svaki ubod sam video na njenom licu! Videlo se da je zadovoljna sto je jebem. Jebao sam je zestoko a ona mi je odgovarala na to! Ljubila me je i ujedala!

Posle, otprilike 1 sata jebanja, opet sam je napunio spermom. Bilo je slatko i slasno! Uvijala se kao macka oko mene. Kad sam joj ga izvadio kao da je poludela! Izljubila me je i olizala po celom telu! A kurac mi je bio ili u njenim ustima ili u njenim rukama.

-“Jaoj slatkisu, ste ces misliti o meni! Mislices da sam kurva!” rece Ana.

-“Uh Ana, ma kakva kurva, o tome nema reci. Ti si normalna zena! Samo si zeljna … dobrog kurca … slatke jebacine sto je normalno. Jos nisi za “bacanje”, jos si pozeljna, dobra … jebulja … dobra si picka za jebanje … jos uvek” odgovorih joj.

-“Lazes me…” ali joj se na licu videlo da joj prija to sto cuje.

Gledala me je u oci dok smo razgovarali. Imao sam utisak kao da je zaljubljena, ali u tim godinama…! Bila je samo probudjena njena zelja za uzivanjem, za slascu, za paznjom, za jebanjem!

-“Lepotane, hocu da me jos jebes!” iznenadi me moja jebacica Ana.

-“Ma jebacu te jos Ana, ali moram malo da predahnem” odgovorih joj.

-“Koja je bolja od nas tri? Koja ima sladju picku? Koja se bolje jebe, koja ti je bila najsladja, sa kojom si imao najbolju, najsladju jebacinu, a? Reci Maki jebacu! Kuronjo, slatkisu, seceru, jebacu moj…” nije mogla da se zaustavi.

Celo vreme mi je drkala kurac, ili rukama ili ustima.

Opet je poceo da mi se dize i kad je bio dovoljno krut ona me uzjaha i nabode se na kurac. Dizala se i spustala veoma odsecno, jaja mi je pritiskala.

-“Koliko to snage imas picko? … Jebe li te tvoj muz … kad se ovako jebes samnom? … Picketino!”.

-“Ma jebe me … ali ne ovako kao ti … I ne ovako cesto! … Imam utisak … da bi mogao … da me jebes … bez prekida … a ja sam toga zeljna … jebanja bez prekida!”

Jebao sam je tada bez prekida dok nije dosla moja strina Nada! Bila me je nacisto izmorila. Ni kurac mi se vise nije dizao! Bila je dobra, zustra jebacica, bila je zivahna na kurcu, ali me je izmorila!

Te noci nisam ni otisao kod ujne na spavanje. Ostao sam kod moje strine. Htela je ona to da iskoristi, da je jebem, ali slaba vajda… Nisam joj udovoljio!