nedjelja, 27. srpnja 2014.

Pišanje u parku

Inače sam nudistica pa me moj osmogodišnji sin puno puta vidio golu, kako na plaži, tako i po kući. Nikad nisam bila sramežljiva pokazati svoje tijelo jer smatram da za svoje godine (35) imam jako dobro tijelo.
Od muža sam se rastala prije par godina i od tada se ne seksam baš redovito. Možda sam zato u zadnje vrijeme počela izlaziti bez donjeg veša. Pogotovo sad u proljeće, kad mogu obući laganiju robu.
Prije nekoliko dana krenuli smo ja i sin u šetnju jer je bio lijep proljetni dan. Dok smo šetali osjećala sam kako mi vjetrić miluje guzu ispod lepršave haljinice koja mi je bila nešto malo iznad koljena. Ispod nisam imala ništa. Prije nego ću izaći iz stana pogledala sam se u ogledalo i vidjela da mi se naziru bradavice ispod haljine. Razmišljala sam o grudnjaku ali na kraju sam rekla samoj sebi: Ko ga jebe, neka me gledaju ako baš hoće… I odlučila da neću svoje sise obuzdavati grudnjakom.
Za vrijeme šetnje odlučili smo sin i ja otići u kafić. On je naručio sok, a ja sam popila dvije pive. Zbog toga mi se kad smo nastavili šetnju jako piškilo. Kad smo došli u parkić s dječjim igralištem, sjela sam na klupu i razmišljala gdje da se popišam. Mali je otišao do ljuljačke a ja sam na klupi pušila cigaretu i sve jače stiskala noge da obuzdam mjehur. Nisam više mogla izdržati. Ustala sam i krenula pogledom tražiti mjesto za pišanje. Park je bio prepun ljudi s djecom. Znam da možda nije u redu, ali kad se mora mora se. Odmaknula sam se par metara od klupe i čučnula. Vrući mlaz je krenuo iz mene i uz priličnu buku potekao niz kamenčiće u parku. Svi su prisutni pogledali u mene, a ja sam rukom raširila stidne usne i uvukla dim iz cigarete u drugoj ruci. Otpuhnula sam prema mamicama koje su šokirano buljile u mene i mrmljale nešto u stilu: kako je nije sram tu pred djecom?!!
Umjesto srama, ja sam osjetila napaljenost! Mokra pička od pišaline pod mojim prstima postala je još vlažnnija od napaljenosti. Sjela sam nazad na klupu i bezobrazno nastavila buljiti u roditelje koji su mi očito zamjerali moje pišanje.
Odlučila sam se još malo zabaviti. Uzela sam papirnate maramice iz torbice i raširila noge. Zavukla sam maramicu i obrisala pičkicu njome. Nakon toga maramicu sam umjesto u koš bacila pokraj klupe.
Pozvala sam malog i rekla da je vrijeme za polazak. Dok smo odlazili osjetila sam poglede na sebi i namjerno sam rukom zadigla haljinu. Guzu mi je odjednom pomilovao dašak vjetrića i svi pristuni mogli su je vidjeti. Držala sam tako haljinicu i prehodala nekoliko metara prije nego sam je spustila.

Kad savjest izda

Brak nakon 20god. od supruznika napravi osobe totalno nezainteresovane za medjusobne seks! I ako za svoih 42 godine ne izgledam lose sta vise i dobro,smucila su mi se vise nabacivanja komsija,kolega,muzevljevih prijatelja jer sam prevazisla fazu sexsa na kvarno po kolima i u nepoznatim hodnicima zgrada i te klimaktericne faze gde te suprugov prijatelj presretne u WC-u kafane i nagovori te da mu bar u nuzniku ispusis kurac da be ti na kraju bezobrazno svrsio na haljinu ciljajuci grudi i ti posle provedes 15 min. cisteci spermu i peruci usta od njegovog prljavog kurca. ALI ostala mi je jos jedna zelja da me izjebe muzevljev brat,izuzeto privlacan covek koje je jos pre 20 god. shvatio da moze da me ima ali nikad nije nista konkretno pokusao,par zagrljaja gde me ovlas pomazi po guzi ili kroz salu stipne za dojku. Nisam od onih zena koje preuzimaju inicijativu ali sam sad za za vencanje neke nase rodjake resila da ga zavedem do kreja. Kupila izazovnu haljinu,brushalter za broj manj tako da mi grudi kipte iz dekoltea i izazovne najlon carape sa nekim detaljima neprikladnim za moje godine. Sve je teklo po planu,svadba prelepa,pripiti muskarci me vec skidaju pogledom,poneki se i otvoreno pred muzem nabacuju. Suprug me poziva da da se pizdravimo sa njegovim bratom koi je tek stigo s’porodicom.Sad ili nikad meslim se u sebi! Prilazimo im Zoran(muzevljev brat) me guta ocima,podravljamo se onda pruzam ruku njegovoj zeni i sinu. Njegov sin upadljivo pruza ruku dosta nisko i dok se ljubimo u obraz moju ruku prislanj na njegov kurac(klinac od dvadesetak godina) zbunjena i onako ukocena neznam kako da reagujem,klinac me gleda pravo u oci i bezobrazno spusta pogled na dekolte namenjen njegovom ocu. Mali i i nije nesto mastovit,sacekao je prvu priliku da izadjem na svez vazduh,prisao mi od pozadi i pomazio po guze,nezno je prelazio s’guza na guz. Zazmurila sam na trenutak nadajuci se da je dever iza mene,pocela sam lagano da mrdam dupetom odobravajuci nepoznatoj ruci da popipa po dupetu udatu zenu koja se nije jebala vise od mesec dana. Trgo me je prstenac koji mi je jako zavuko…
-Strina…glas koi me je trgo
Stao je pored mene…Tihim izazovnim glasom koi je odavao moju napaljenost rekla sam mu
-Ne igraj se dete strina sam ti,udata sam zena…majka mogu da ti budem!
-Strina ti si jedna matora jebulj…priznaj
Gleda me u oci a onda spusta pogled na svoje medjunozje,pogledam i ja dile i vidim da mu iz otvorenog slica izasla kurcina mlada i velka. Glasovi oko nas me primoravaju na pogresan gest.Odvlacim ga iza coska hotela de niko ne bi vido bruku kako je pijani balavac izvadio patku na strinu…to ga je okurazilo,prislana me uz zid hotelai pocinje da balavi po vratu,osecam njegov stvarno poveci kurac na stomaku
-Skloni se pijan si…dok to govorim shvatam da moram nesto da preduzmem i otresem se napasnika
Hvatam ga palcem i kaziprstom za modri i otekli glavec i pocinjem da stiskam on mi uzdise na uvo,shvatam da je pravi trenutak da ga prevarim i ne dozvolim mu da pojebe strinu vec da mu ga samo izdrkam
-Hajde mali izprazni see,govorim mu izazovnim glasom
Jednom rukom mu drkam a drugom zadizem haljinu i vrh njegovog glavica tarem o svoje butine,najlin od carapa mu drazi vrh glavic
-Hajde sreco svrsi na strinu,poprskaj strini butine spermom,hocu da ga na brzinu dovedem do vrhunca…..
U glavi mi je lom,prsnucu koliko mi se jebe ali nesmen da se podam.On me jace pritiska uzazid a onda pucam morala sam da osetim tu kurcinu pa makar i preko najlonki,stavljam kurac medju noge i stisnem ga pickom i butinama,onda on pocinje da me jebe preko providnih gacica i najlonki.Tu kurcinu osecam jako kako mi se tare o klitoris
-Toooo jebi meeeee,jos me vise pali to sto sam ti strina i sto nesmeno ovo…otvorila sam mu dusu!
Picinje da teza hvatam ga za kurac i usmeravam da prska po moim butinama,poliva ih spermom,prizor je fenomenalan najlonke su mi sve polivene spermom,klekla sam i isisavala ostatke sperme iz oteklog glavica dok sam drugom rukom razmazivala spermu po butinama……
Ostavila sam ga tamo,vracajuci se mljackala sam u ustima spermu ne zeleci da progutam……

SVASTIKA,NAJSLAĐI ROD

Pročitao sam puno priča na ovom sajtu pa sam odlučio da podelim jedno od mojih iskustava sa vama.Ova priča se dogodila davno,ali je ostala u mom sećanju uz još neke posebno drage.
Tada sam sa ženom živeo u stanu,imao fiću kao i većina radnika,a fićo se kvario često,kao i svi.
Tako mi je jednom otišla lamela,pa sam morao da skidam menjač,a pošto u stanu nisam imao kanal oterao sam auto kod ženinih,pošto su imali garažu sa iskopanim kanalom.
Tamo je živela ženina majka,tada 45.godišnja udovica,i ženina sestra sa mužem,koja je preselila kod majke pošto se nije slagala sa muževljevom familijom.Naravno i muž je došao za njom.
Uglavnom,ja sam prionuo na posao,rasturio auto,skinuo menjač,ali se već smračilo,tako da sam odlučio da prespavam u tazbini,i ujutro zavrsim posao.Snaja mi je namestila krevet u dnevnoj sobi,pošto su spavaće bile zauzete,u jednoj je bila ona sa muzem,a u drugoj njena mama.
Naveče je njen muž otišao na posao,radio je treću smenu,a mi smo ostali u dnevnoj da gledamo tv.Bilo je to vreme kad su se pojavili prvi videorekorderi,i oni su kupili jedan malo pre toga,pa nam je još uvek sve bilo interesantno.Malo kasnije i njena mama ode u sobu,tako da smo ostali sami.Tad mi se pohvalila da je dobila neki pornić,pa ako hoću da pogledamo.Retko ih se moglo videti u to vreme,pa sam rado pristao.Dok smo gledali,pojavio se u filmu neki tip,sa alatkom,blago rečeno velikom.Na to se svastika pohvali: I moj muž ima toliki.Ostao sam bez teksta.Pa tip je imao bar 25 cm,na šta me ona ispravi,27cm.Toliko barem ima ovaj moj.Pomislio sam u sebi,takav tebi i treba,pošto sam znao da je kao devojka bila vrlo „nestašna“ i da joj nisu bile strane ni redaljke,da se hvalila kako je izašla na kraj sa petoricom,a mogla je i više,uglavnom voz nije prešao preko nje,ali svi putnici jesu.Ja je nažalost nisam poznavao tada,upoznao sam je preko moje žene kad se već udala.A na glas sam izgovorio:blago tebi,tebi drugi nece pasti na pamet,pored njega.Ali me je demantovala,rekavši da on skoro i da ne može,jako retko mu se diže,i kad se digne,brzo svrši i onda opet nema nista nekoliko dana.Na kraju je završila sa: veruj mi,željna sam da kurac bude u meni,da ulazi,izlazi,da menjam poze,da ga osećam u sebi,nebitno koliko duboko,ali da bude dugo.
Nastavili smo razgovor,ja sam nastojao da izbegavam „vruće“teme,i nakon oko pola sata rekla je da joj se spava i otišla je u svoju sobu.
Ja sam legao,ali bez trunke nade da cu zaspati.Prevrtao sam se u krevetu,lomio sta da radim,bojao sam se,ako odem kod nje,a ona neće,još i bruka,nastradao sam i od žene a i od tazbine.Na kraju odlučim, nek sve ide dođavola,idem.Krenem lagano u njenu sobu,uhvatim za bravu ,prtisnem,kad sa druge strane stoji ona.Kud si krenuo,upita me.Ja onako zbunjeno,u wc,ali sam izgleda zalutao.A ti,ideš li ti u wc,ja ću sačekati.Na to se ona nasmeja i reče,ma videla sam da te nema,pa sam pošla po tebe.Prišao sam joj,zagrlio,poljubio,žedno mi je uzvratila poljubac,priljubila telo uz moje,osetio sam njene čvrste nevelike grudi ispod tanke spavaćice,njene bradavice koje su se zabijaleu mene.Uhvatila me je za ruku i povela prema krevetu.Negde usput je odletela njena spavaćica a i moje gaće i majca.Goli oboje,na krevetu,počeli smo da uživamo u svemu što smo imali na raspolaganju.Ali napaljeni oboje,moj je stojao kao kamen,a ona mokra kao da ima česmu,jako brzo sam završio na njoj a i u njoj.Tada sam osetio šta znači praksa.Pokretala se ispod mene,kružila zadnjicom,nabijala,izvlačila,jebala ona mene ,ne ja nju.Setio sam se je dnog drugara koji je za nju rekao,tvoje je da joj ga staviš.Sve ostalo je njena briga.Naravno tim tempom,nisam mogao izdržati dugo.pošto me je upozorila da ne smem svršiti u nju,morao sam da je zaustavim i kažem da sam skoro gotov.Ona me je gurnula da legnem na leđa,pomerila se malo i tiho mi rekla,dobro,ne brini,popušiću ti.Moja žena nije volela da mi puši,a o svršavanju u usta da ne pričam.Ali svaja ga je spretno usisala,obrađivala tako žestoko,da sam joj brzo ispraznio sve što se skupljalo čitavo veče u usta.Sve je lepo progutala,uživajuči u svakoj kapi,i još ga sisala iako je već odavno posrkala zadnju kap.To je uslovilo da mi se nije spustio posle svršavanja,malo je samo omekšao,ali se brzo ukrutio ponovo.To ju je posebno razveselilo,i odmah se popela na njega.Pošto joj sad nisam smetao,jer sam bio dole,pokazala mi je kako žena može da te rasturi.Propinjala se ,kružila guzicom,nabijala,malo pliće,pa dublje,pa opet…
Pustio sam je da me jebe kako ona želi.Nek se zadovolji koliko može sa mojih 17cm.U nekom drugom kontekstu to bi bila pristojna veličina,ali u ovom…teško.
Ona je stenjala,grizla se za usnu da ne bude glasna isvršavala.Svaki njen orgazam sam osetio,pošto je iz nje pljusnula prosto tečnost u tom trenutku.
Naravno uz njeno nabijanje i žestok tempo koji je nametnula,i ja sam opet bio blizu da svršim.I opet je to uradila ustima,progutala sve kao dobra devojčica i još ga malo lizala,dok se nije skroz spusti i omekšao.
Legla je pored mene i tiho smo pričali.O svačemu,ali nekako se stalno vraćali na temu seksa.
Nakon nekih pola sata,osetio sam da mi se počinje dizati polako.Pošto me je sve vreme držala za kurac,mazeći ga pomalo,primetila je i ona,spustila glavu i majstorskim ustima pretvorila ga u kamen.
Ali ovog puta sam ja nju stavio ispod sebe i počeo da jebem ja nju.Blago je mešala,pomerala,ali umorna od prethodnog rasturanja,nije se bunila što ja preuzimam inicijativu.Ni sam neznam koliko sam je dugo jebao,menjali smo poze,pokazala mi je nekoliko za koje nisam ni ja znao.Bio sam gola voda,kad sam ga konačno po trći put stavio njoj u usta da mi isprazni jaja do kraja.
Obukao sam gaće i majcu,ona spavaćicu,hteo sam da krenem u svoj krevet,ali me ona zamoli da ostanem još malo sa njom u krevetu.Legao sam,ona se priljubila uz mene,i neprimetno smo oboje zaspali.U jednom momentu,nešto je lupilo i ja sam se probudio.Kroz prozor sam video da se razdanjuje i sevne mi kroz glavu da joj muž treba doći sa posla.Na brzinu sam izleteo iz sobe,pretrčao u svoj krevet,i samo što sam se pokrio čuo sam ulazna vrata kako se otvaraju,njenog muža kako ulazi,stavlja hleb u kutiju,pošto ga je on kupovao kad radi treću,dok je još vruć,i na prstima ulazi u svoju sobu kod žene, uspavane i zadovoljne.
Sreća naša da je vetar lupio kapijom, dok je on gurao bicikl unutra,tako da me je probudio.Pa voli bog i švalere ponekad,kad čine dobro i humano delo,zar ne?
Tako je počela moja avantura sa svastikom,koja sa kraćím i dužim pauzama traje i danas.Imena sam namerno izostavio,šta je sigurno,sigurno je.

Komšinica

Taj dan sam sjedio u svojoj sobi pokušavajući zamisliti jednu osobu kraj sebe dok me mazi svojim dugim prstima. Da! Ta osoba je bila moja kona. Ne znam ni sam zašto ali me više privlačilo to što je udata nego to što ima butine kao neka striptizeta. Doduše i nije bila mnogo starija od mene, imala je 23 godine dok sam ja imao 18. Udata žena koja je uvijek imala problema sa svojim računarom. Kažem to jer bi tek onda ja stupao na scenu. Folirant prve klase uvijek sam naduvavo stvari kako je to fatalna greška, to što ima na računaru, i da će potrajati dok je ne uklonim. Sjećam se dobro tada, problem je bio u internet konekciji koja se može popraviti dok si rekao keks, ali ja sam to “popravljao” čitav dan. U tom trenutku najčudnija mi je bila situacija kada sam rekao da je taj problem riješen i ima li nešto drugo što se treba popraviti. Čudno mi je bilo jer me je pitala kako ne može otvoriti svoj usb drive. Ja sam rekao da može i otvorio ga. Zbunjeno me gledala tim prelijepim crnim očima, a ja nisam mogao da odolim a da ne kažem “Ipak se ne može otvoriti”. Kada sam to rekao odahnula je. Vidio sam da i ona želi da provedemo čitav dan zajedno. To smo ustvari i radili jer je njen muž bio na poslu i vraćao se tek nekad navečer. Nakon zamornog sjedenja u stolici i “popravljanja” računara izgubio sam strpljenje i rekao da ipak moram ići. Odmah je reagovala na to rekavši mi da pregledamo neki film zajedno i da popijem sok dok ga gledam. Ne znam zašto ali odmah sam zaboravio na obaveze koje imam kod kuće i pristao na to. Sjeli smo i počeli da gledamo neki horor. Ne sjećam se koji je bio, a ko bi se i sjećao kad pored mene sjedi udata i zgodna žena željna sexa. Na pola filma je rekla da zamračimo prozore jer će ugođaj samim tim biti bolji. Posljednje od tog njenog dnevnog boravka što sam vidio bio je tv, jer se dešava sljedeće. Zamračeni prozori, a nas dvoje sami u dnevnom boravku. Šta mislite šta je sljedeće. Nikad ne biste pogodili. Preporučila je da se pokrijemo velikim prekrivačem da nam ne bi bilo hladno jer je soba već ishladila. Pomislio sam da je to sve što nam treba da bi krenuli ka ludom sexu koji je svo vrijeme visio u zraku. Tek što sam pomislio da je pomazim po desnom guzu svojom lijevom rukom onako prekrivenom tim ogrtačem dešava se ono suprotno. Ona meni zavlači svoju glatku i nježnu ruku u bokserice milujući ga. Vidjevši da je đavo odnio šalu i da treba da uzvratim i ja sam njoj to isto uradio gurnući joj ruku u ,dobro se sjećam, crvene tange i uvlačeći i izvlačeći svoj srednji prst pravio grimase na njenom licu. Uživala je nenormalno u tome kao da nikada nije radila takvo što. Na film smo davno zaboravili pa sam ga i ugasio. Nastao je potpuni mrak. Jednom sam je rukom uhvatio za desnu sisu a drugom sam joj vrtio mokru pičkicu. Skinu sam joj gornji dio pa onda donji ,a nakon svega toga prešao na ono glavno. SEX! Izvadio sam ga i gurnuo joj duboko u pičkicu, bez kondoma. U tom trenutku sam se uplašio da joj ne napravim dijete ali su me lude misli odvukle daleko od toga i nastavio sam tako u seriji da je jebem sve dok nije počela da plače. Plakala je od sveg tog bola koji sam joj zadavao. Molila me da prestanem jer će kako je rekla umrijeti ako ne prestanem. Ali kako je ona to govorila ja sam je jebao sve jače i jače. Pokušala me odmaknuti govoreći da je zaista boli ,ali sam joj uhvatio ruke i udarao sve jače i jače. Nakon što sam vidio da mi se predala u potpunosti okrenuvši glavu na stranu i stenjajući svaki put kad bi joj ga zabio koliko sam god mogao više. To stenjanje više nije dolazilo iz njenih usta već iz dubine grla. Uživala je toliko da mi je u jednom trenutku rekla ubij me, ali nemoj slučajno da bi sada prestao. Tako smo nastavili sve do navečer kad je njen muž trebao doći. Vidio sam to na satu ali smo toliko uživali i jedno i drugo da nam nije ni palo na pamet da prestanemo. Zadnje čega se sjećam te senzacionalne i fenomenalne večeri je bilo da smo ležali jedno pored drugog ljubeći se i mazeći. Ujutro sam se probudio sav mokar ali sam na sebe i zaboravio kada sam nju vidio. Kao da je tek izašla ispod tuša. Na svu sreću te večeri njen muž nije ni došao. Kako sam kasnije saznao radio je produženu treću smjenu nakon te regularne druge smjene. Ali sve u svemu tu noć nikada neću zaboraviti. Svaki put kada dođem na facebook nadjem po 2 ili 3 poruke od nje. U njima obično piše kako jedva čeka reprizu i da će joj se računar ponovo “pokvariti”. Mislim da ćemo reprizu opet gledati jer nas samo jedna ulica dijeli od još jedne divlje noći.

Swing žurka

Poziv za zurku smo dobili od prijatelja sa kojim smo par puta imali sex.Objasnili su nam da je zurka kod njihovih prijatelja,da ce biti nekoliko parova, ali da nemoramo da usestvcujemo u nicemu ako to ne zelimo.Mozemo samo posmatrati ili se ukljuciti, ako nam se neko svidi.
Ceo taj dan imali smo tremu, jer je to bila novost za oboje.Ona je obukla dugu crnu haljinu sa velikim izrezom i dekolteom.Ispod je imala crne samostojece carape i minijaturne tangice.Naravno visoke stikle su bile obavezne, kao i nekoliko detalja od nakita. U pola devet smo bili na toj adresi i pozvali prijatelje da nas uvedu.Bila je
to poveca kuca sa lepo sredjenim dvoristem. Domacini su bili par od cetrdesetak godina,ona visoka plavusa, dugih nogu i malo jace guze.On je bio covek za koga bi se moglo reci da dobro zgleda u svojim godinama, crne kose prosarane sa ponekom sedom.
Uveli su nas u prizemlje koje je bilo uredjeno kao da se radi o nekom klubu ili cafeu.Poveci sank, nekoliko koznih garnitura, nekoliko stilskih stolova i dosta jastuka i taburea po podu.Kada smo mi stigli u prostoriji su bili nasi domacini, prijatelji, jos jedan par, dva mladja muskarca i devojka izazovno obucena koja je posluzivala
pice.Mora se priznati da su svi ok zgledali.Svetla su bila prigusena,muzika je dopirala iz skrivenih zvucnika, a prostorijom se sirio miris aromaticnih sveca.Poveli su nas u obilazak ostalih prostorija. Na istom spratu su bili jos dva velika kupatila i
tri sobe(sa velikim bracnim krevetima) do kojih je vodio dugacki hodnik.Domacin nas nije upoznao sa ostalim gostima, vec je ostavio da sami odlucimo ko nam je interesantan.U narednih sat vremena dosli su jos 3 para,dve cure(zene) i jos nekoliko muskaraca.Atmosfera je bila opustena, pice, hrana i djuskanje uz muziku.Tek oko ponoci
su pocele prve varnice u smislu ljubakanja i pipkanja medju gostima.U medjuvremenu smo prijatno caskali sa gostima o svemu. O dosadasnjim iskustvima, zeljama, mastanjima.Upoznali smo par koji je , kao i mi prvi put bio tu, tako da smo nas cetvoro sa jos jednim pojedincem stajali po strani i posmatrali sta se desava.Posle ponoci su
se dva para uputila ka jednoj od soba.To je bio znak da se atmosfera podigne na veci nivo.
U fotelju do nas je sela gazdarica sa dva mladja muskarca.Za cas je ostala samo u sandalama boje zlata.Smenjivali su se na njenim usnama i mackici. Domacin je sedeo u barskoj stolici, dok mu je hostesa pusila.Jos jedan par se mazio u cosku, dok su se ostali pogubili po sobama.Prostorije su se za cas ispunile uzdasima i dahtanjem. Odlucio sam da obidjem sobe, a zamnom je krenuo i mladic koji je do tad stajao sa nama.U prvoj sobi su bili ono cetvoro koji su prvi krenuli ka sobama. Naguzene,ljubile su jedna drugu ,dok su ih partneri tucali otpozadi.U drugoj sobi je bio pravi grupnjak.Nismo mogli prebrojati tacno, ali sigurno je na krevetu bilo tri dame sa bar pet muskaraca, plus dva muskarca koji su samo posmatrali sa strane. U trecoj sobi je bio mladji par(samo njih dvoje).On je lezao na ledjima, dok je ona jahala na njemu.Bila je u minicu,cak je imala i tangice na sebi samo malo pomerene u stranu.
Jebacina je trajala nekoliko sati.Ucesnici su prekidali samo kad bi dosli po pice ili otisli na
tusiranje.Nas petoro, iako napaljeni smo se uzdrzali od sexa. Malo smo se mazili u svojoj lozi dok smo posmatrali ostale.
Nekoliko sati posle ponoci pocelo je razilazenje,
a domacini i hostesa su poceli da spremaju sobe posle zurke.Nasi prijatelji su nam predlozili da ostanemo da prenocimo, zbog popijenog alkohola i mogucih problema sa saobracajnom olicijom.
Odlucili smo da pristanemo, te domacini pocese da prave raspored za spavanje(jer nismo bili jedini koji su odlucili da prenoce)
Ispostavilo se da nema dovoljno mesta da dobijemo sami sobu, vec smo morali da delimo krevet sa nekim.Odlucili smo se da sa nama bude tip koji je bio svo vreme sa nama. Nasi prijatelji su uzeli prvu sobu sa jos jednim parom.U drugoj sobi je bilo vise njih(prepoznali smo i hostesu medju
njima).Nas troje smo se smestili u trecu sobu. Supruga je dobila od domacina obicnu belu pamucnu majcu za spavanje.Istusirala se i smestila izmedju nas(nisam zeleo da spavam do muskarca).
Kako je on bio tu odustao sam od sexa i opijen alkoholom brzo zaspao.
Posle nekog vremena me probudilo komesanje u krevetu.Otvorio sam oci i video da njih dvoje kako se ljube i maze.Nisam reagovao vec sam se napravio kao da i dalje spavam.Ona je tiho uzdisala dok je njegova ruka verovatno bila medju njenim nogama ispod pokrivaca.Okrenula se prema meni da vidi dali spavam,a onda se zavukla ispod pokrivaca.
Osecao sam njenu vrelu guzu na svojoj butini, dok se pokrivac ritmicki dizao gore dole.Posle par minuta je povukao ispod sebe, a odmah zatim sam cuo njen uzdah.Poceo je polako da tuca moju zenu tik pored mene.
Ubrzo su prestali da se uzdrzavaju, zbacili su prekrivac sa sebe i pojacali tempo. Podigao sam glavu prema njima, a ona je kratko odgovorila:
” Morala sam, previse sam bila napaljena…”
Nekoliko puta se zabio u nju, a onda svrsio po njenom stomaku.
Cmoknula me i rekla da idu na tusiranje.Ponovo sam poceo da tonem u san(alkohol je bio jaci od napaljenosti).
Kad sam se ponovo probudio vec je bilo pocelo da svice. U krevetu sam bio samo ja.Obukao sam pantalone i krenuo niz hodnik.Iz salona su se culi
uzdasi.Neko se tucao.
Kad sam dosao do ulaza stao sam kao ukopan od prizora koji sam video.Moja zena je bila na fotelji u sendwichu izmedju dva muskarca.Jebali su je divljacki, dok je ona sa uzivanjem stenjala i uzdisala.Pored glave je bio jos jedan muskarac koji joj je povremeno stavljao kitu u usta.
U fotelji pored, sedeli su domacin i tip koji je bio u sobi sa nama, goli…
Ekipa na mojoj zeni zameni mesta, iz usta u guzu, iz guze u usta.Gledao sam svoju zenu kako svrsava i uvija se pod naletima tri muskarca.Jos malo su je jebali, a onda jedan po jedan svrsise po njenom licu i usnama.Krenuli su ka kupatilu, a ona stade pored mene:”Svrsila sam nebrojeno puta…ne znam koliko me njih tucalo….”
Bila je umazana spermom po celom licu , grlu, grudima…Ovlas me poljubi u utrca u kupatilo
Domacin mi pridje i potapsa po ramenu:” Imas vatrenu zenku, sve nas je naterala da svrsimo po nekoliko puta. ”
Prisao sam sanku i nasuo sebi povecu casu wiskija….

Gledaj

Gledaj je…gledaj kako lezi na krevetu, dugim prstima mazi vrat. Gledaj kako samo suncevi zraci koji se probijaju kroz redove roletni sibaju njeno nago telo. Vetar pomera zavesu, dasak stize do njenih bujnih grudi. Od hladnog daska jezi joj se koza. Meke bradavice postaju krute, a ona ispusta jedno slatko, tiho ”mh“… Gledaj je…
Goris smrtnice, goris od zelje da joj pridjes i dodirnes preplanulu joj kozu. Osecas li miris ljiljana? To nije ljiljan, to je njena talasasta kosa rasuta po mekom jastuku. Taj opojni miris stize do tvojih nozdrva, iz kojih krece mlaz mlake krvi…
Kosa joj je vlazna pa se tanki pramenovi zalepili na njenom celu. Onim dugim prstima pomera pramenove kose sa cela u stranu i najlaganijim pokretom spusta ruku preko ostrih jagodica do punih usana. Ljubio bi gresnice te usne, rujne kako kakvo vino, pune kao naprsli nar, a meke poput pamuka. Dosao bi u iskusenje da ugrizes da oseti bol. A onda bi trazio jezikom bolno joj mesto i hladio ga, milovao, golicao. Ovako, ostajes tu
gde jesi, grizes svoje usne, znojis se i vrpoljis i…gledas…
Gledas kako njen prst dodiruje vrhove poluotvorenih usana. Na trenutke blesnu beli zubi koji grizu prst, a za njima i ruzicasti jezik koji ga lize kako kakvu najsladju lizalicu. Blenes u ta usta, u tu lizalicu, ne trepces… medj nogama tvojim osecas nemir…blage trzaje i neku vrelinu.
Zabacila je glavu unazad, isturila lepu bradu i onaj nemirni prst vec klizi sa donje usne, preko brade na dugi, tanki vrat. Osmehuje se, najstidljivije sto se moze zensko bice osmehnuti, jer zna da je gledas.. Zna da si tu, da cutis, gledas i zudis da stavis svoje ruke na taj vrat. Dok je ona sve opustenija, ti si prijatelju sve napetiji. U pantalonama ti je sve tesnje jer ona sada prelazi prstima preko oblih grudi i hvata krute bradavice. Od tog uzitka je jos vise otvorila usta i ispustila vreli uzdah. Taj uzdah je najezio tvoju kosu i udario te hladan znoj po licu. Tvoje oci su kao staklo u koje ona dahce i magli ga dok steze grudi, pribija ih, pusta, mijuje. Povremeno kvasi prst onim vrelim jezikom i sara njime po cvrstoj dojci, ostavljajuci vlazan trag. U transu ti vidis kako se ti tragovi od njenih vlaznih usta, puse i isparavaju i znas da je ona vrela. Znas, da kada bi je dotakao, na ruci bi ti ostala opekotina. Goris i ti, mucis se, odeca se lepi za tvoje telo i ponestaje ti daha.
Topao vazduh, zuta boja sunca, savrseno ravan stomak i prsti na njemu. Glatka, klizava koza olaksavaju prstima da dodju do brezuljka. Noge njene vajane, duge, same se grce u kolenima i sire. Kako najlepsi praspukli cvet izviruje njena mackica. Gledaj kako mami. Gledaj kako svetluca tecnost kojom je umivena. Tvoja usta su puna sokova i ti gutas i gusis se i i dalje gutas. Srce ti lupa jako, oblizujes se. Njeni prsti prelaze ovals preko golih usana, i od lepote dodira ona izvija kukove. Siri jos vise noge, skoro do same granice bola. Zeli da je ti, ludace gledas. Prvim i trecim prstom ona zalazi medj vlazne usne svoje mackice i naglo ih siri. Tvoj qurac je naglo narastao i poprilicno je tvrd. (Osmehujes se i ti, nevaljalce, jer je zaista tako.) Tvoj pogled je sada kao pogled izgladnele divlje zveri. Pojeo bi ono sto vidis pred sobom. Onu raspuklu ruzu iz koje kapaju najsladji sokovi. Drugi se prst spusta na klitic, nabrekao, ogroman i masira ga kruznim, neznim pokretima. Do tvojih upaljenih usiju stizu najsladji uzdisaji, jecaji, mukla stenjanja koja dolaze iz usta njenih, koja se sada grce, pa puce, pa osmehuju. Steze zube dok joj trnci jure kicmom. Gize krvnicki donju usnu, okrece glavu i dise duboko. Ti vise nista ne vidis, ali cujes…Cujes „Аh“, „mmhhh“ pa jedno dugacko „mmmmmmm“. Sada bi najradije svoju alatku zavukao u njenu macu najdublje sto mozes u jednom najbrzem pokretu, od koga bi ona sirom otvorila one snene oci i vrisnula. Zar ne?  Eh moj, gresnice, ostajes ti i dalje tu, ostajes da se mucis i da patis dok posmatras kako joj se grudi nadimaju, kako idu gore dole, dok ona sve brze gladi nemirnu joj mackicu koja se sama siri i vapi za necim cvrstim, krutim i dugackim. Trzaji sitni ali jaki kao grom prozmamju joj celo telo. Njena koza je mokra isto kao i tvoja. Ona ce zavuci prst, hoce veruj mi, a sta ces ti? Hoces li scepati svoj ponos i osloboditi ga pantalona? …hehehe
Lukav si smrtnice, ti si ga vec odavno dohvatio i igras se. nije ti palo na pamet da mozda i tebe sada neko gleda?
Pogledaj kako slasno zavlaci onaj prst. Cujes li kako stenje i cvili? Pogledaj sta kuja radi grudima; kako ih samo nemilosrdno stiska i drma. Ipak zeli necije usne na njima, ali posto je sama, pokusava svojim jezikom dodirnuti tvrde bradavice. Zabija prst sto jace moze…nije joj dovoljno. Namesta dva…mozda ce i tri prsta i svom silinom se nabija na njih ne bi li joj ublazili ovu nesnosnu draz. Nezne njene noge guzvaju belu posteljinu dok joj se celo telo giba, uvija i previja. Vazduh je pun njenog mirisa, pomesanog sa kricima najsladjeg zadovoljstva. Ti vec mirises na socnu jebacinu iako i samo gledao. I ti volis taj miris… od njega tvoj prijatelj pulsira, napinje se i zeli da izbaci svoje sokove. Pomozi mu…
Dok gledas kako se njeno telo giba po krevetu, kako njenu mackicu ispunjavaju njeni tanki dugi prsti, kao mackica vlazi i kako iz nje cure niz butane tebi dobro poznati sokovi, ti svoj qurac navlacis, prelazis prstima preko glavica i osecas kako je mokar. Svoje sokove razvlacis duz celog ponosa, da ti gruba ruka ne grebe neznu mu kozu. Iz miline osecaja prenuo te je vrisak. Ona svrsava u onom zivotinjskom nagonu, ispusta vrisak olaksanja i pravi sve laganije i neznije pokrete kukova, ruke i dugih prstiju. Zadovoljno zatvara oci, dise duboko i udise zapaljive mirise. S rukom na mackici, ostaje da lezi dok se iz nje jos uvek slivaju bozanski nektari. A ti?

Seks na tvrđavi

Pozz svima koji budete ovo citali.Znajte da je ovo zaista istina.
Sve je pocelo igrom slucaja kada smo se moja tadasnja cura i ja upoznali preko jedne nase zajednicke prijateljice.Pogledi su nam se sreli,samo rukovanje je zamenilo hiljade reci.Nakon toga smo poceli cesce dopisivanje i kuckanje sms poruka.Jedne veceri smo odlucili da krenemo na izlet.Dogovorili smo se sta ce ko poneti.Jutro je osvanulo izuzetno lepo,plavo,mirno,tiho.Krenuli smo.U samom nasem pogledu se videlo da zelimo jedno drugo.Koracajuci sklapali smo plan i program provoda kad stignemo na odrediste.Stigli smo za nekih pola sata.Ja sam se odmah bacio na spremanje rostilja a ona na spremanju svega ostalog.Dok se rostilj raspaljivao gledao sam je onako iz daleka.Na sebi je imala tanku,skoro prozirnu pink haljinicu koja se od nadmorske visine i vetra lagano treperila.Gore je imala majcu na bretele koja joj je do detalja ocrtavala sise.Bila je jako privlacna..prisao sam i poljubio je u vrat.Pogledala me je onako jebozovnim pogledom,uzdigla se i pocela da me ljubi.Spustio sam je na travu,nezno ljubio svuda dok je ona uzivala i pricala mi da ne prestajem.Naravno da ni sam nebi prestao..Polako je spustila ruku i uhvatila me za guzu..stegla i jace privukla ka sebi.moja ruka se nezno podvukla pod njenu majcu i napipala jako cvrste grudi.Nabrekle bradavice..mmmm..poceo sam je skidati i nezno ljubiti.Uskoro je ostala bez icega na sebi.Polako sam se okrenuo tako da sam tada bio na ledjima.Ljubila me je po vratu,ramenima i spustala se sve nize.Svukla mi je sorc ispod koga je stajao vec polu nadignut i tvrd kurac.Pocela je prelaziti preko gacica jezikom sto me je dodatno napalilo..Lizala ga je preko a onda svukla gacice i pocela ga uvlaciti u svoja usta.Lizala ga je tako socno da sam je brzo povukao i prepustio joj dalje da radi sta oce samnom.Sela je i pocela da se nabada,skakala je na njemu i sve se jace nabijala.Pocela je da vristi,medjutim sreca nasa sto nikog nije bilo tog dana tu..inace …
Promenili smo pozu,jebao sam je sguza stojeci,jebao dugo dok nije jednostavno pocela da svrsava,sokovi su joj izlazili i padali na svezu utabanu travu..Rekla je da ne prestajem sto naravno nisam ni imao nameru..jebao sam je sve zesce,svrsila je jos nekoliko puta dok se jednostavno nije primakao i moj vrhunac,izvadio sam ga i nabio usta,poceo sam da svrsavam nakon par njenih pokreta usana i jezika…napunio sam joj grlo da se na kratko zagrcnula,progutala je sve i oblizala se jezikom…naravno rucali smo nakon toga i jos jednom sve ponovili

Ljubila sam prijateljicu

Probudila sam se kasno, vec je odavno proslo podne. Bolno tijelo, a pogotovo intimni dijelovi podjsetili su me odmah na proslu noc. Obuzela me cudna mjesavina osjecaja krivnje i srama, ali i uzbudjenja sa druge strane, zbog svega sto se desilo. Pogotovo kad sam se sjetila Vesne, koja je ocito bila zgadjena mojim postupcima i svime sto je vidjela. A onda sam se sjetila i Krese, koji je takodjer sve vidio. Barem sam pretpostavljala da je.
Dugo sam lezala na ledjima u polumracnoj sobi i razmisljala o svom zivotu, o svemu sto se desilo u zadnjih par dana, o tome u sto sam se pretvorila, sto sam napravila i sto mogu ocekivati kao posljedice. Grad u kojem sam zivjela nije bio mali, ali nije bio ni New York ili London, gdje sam se mogla izgubiti u masi, preseliti se u drugi dio grada ili slicno. Nije definitivno bio mjesto gdje sam bila samo jedna anonimka bez obzira na svoje postupke. Znala sam da ce se glas brzo prosiriti i da nece dugo proci prije nego ce vise ili manje svi, pogotovo muskarci, znati tko sam i sto sam radila. Sjetila sam se i slika na internetu, sa gangbanga od prije samo par dana, koje su tamo bile i nisam ih mogla skinuti jer nisam vise znala lozinku na stranici. Sjetila sam se i kamera koje su sinoc snimale i skljocale cijelo vrijeme. Sve u svemu, bojala sam se pomalo za svoju buducnost. Bojala sam se i da moji roditelji i rodbina ne saznaju o svemu tome.
Vrtila sam mobitel po rukama. Htjela sam zvati Vesnu, ali nisam znala kako bi reagirala. Nekoliko sam puta prevrtila njen broj iz adresara, ali nisam mogla napraviti i korak naprijed i pozvati je. Mozda da joj napisem SMS? Pocela sam ga pisati, ali rijeci mi nisu dolazile, bar ne suvisle rijeci koje su mi izgledale smisleno.
Lezala sam tako sigurno preko sat vremena nemajuci snage ustati, kad me prenuo zvuk mobitela. Pogledala sam u displej, broj mi je bio nepoznat. Nisam se javila. Zvao je jos nekoliko puta, ali sam i dalje ignorirala poziv. Tada sam cula zvuk dolazeceg SMSa. Otvorila sam ga. U njemu je bilo samo nekoliko internet adresa i nista vise.
Ustala sam i sjela za kompjuter. Upisala sam prvu adresu u browser i stisnula Enter. Ono sto sam vidjela smrzlo me, svaka mi se dlacica na golom tijelu najezila. Bila je to prilicno popularna domaca stranica sa besplatnim amaterskim porno sadrzajima, i na samom vrhu bio je link sa naslovom “Divlja redaljka na parkingu”. Vec i na maloj slicici kraj linka bilo mi je jesno o cemu se radi i tko je glavna zvijezda stranice.
Otvorila sam stranicu sa doticnom “pricom”. Sastojala se od tridesetak slika snimljenih sinoc na parkingu. Na vecini sam bila na haubi auta, okruzena nekolicinom muskaraca u razlicitim pozama, ja potpuno gola, oni u meni, na meni, po meni, kraj mene… Kao iz najzescih pornica, bilo je brutalno i zestoko, i vrlo dobro se vidjelo da sam ja djevojka koju rasturaju. Popratni tekst je objasnjavao o cemu se radi, cak me i imenovao pravim imenom.
Otvorila sam i ostale stranice iz SMSa. Slicne stranice, slicni sadrzaj, a onda i nesto sto me dodatno sledilo, web stranica domaceg trac-magazina, poznatog po zutilu i sklonosti skandalima. Web clanak je pokazivao nekoliko najeksplicitnijih slika, uz najavu mnostva novog i ekskluzivnog sadrzaja u tiskanom izdanju. Opisivali su me kao poznatu, najvecu droljicu grada, vrlo sklonu slicnim akcijama. Nije bilo sumnje da ce se “vijest” i slike vrlo brzo prosiriti internetom i da ne mogu nista uciniti u vezi toga.
Ugasila sam kompjuter i vratila se u krevet. Sklupcala sam se i plakala dugo, mozda i pola sata. Ponovo sam zaspala.
Probudio me zvuk mobitela. Ponovo je zvonio, ovaj put poznati broj. Bila je to Vesna.
- Halo? – javila sam se bojazljivo.
Proslo je desetak sekundi prije nego je progovorila.
- Nikolina, sto se to s tobom desava? Jesi li ti svjesna sto si sinoc napravila? Jel se ti uopce sjecas icega? – govorila je tiho, pomalo uplaseno, svakako zabrinuto.
- Da, sjecam se svega, neznam… neznam sto da ti kazem… molim te, dodji kod mene, trebam te… – mucala sam, ponovo kroz suze.
- OK, evo me za 10 minuta, ne idi nigdje. – uzdahnula je i poklopila.
Desetak minuta kasnije zacula sam zvono na vratima. Ustala sam se, ogrnula plahtom preslaba da se na brzinu oblacim i otvorila joj vrata. Usla je, njezno smo se zagrlile. Nekoliko smo trenutaka stajale tako, dok ja ponovo nisam briznula u plac i zagrlila je jako. Stisla me uz sebe i milovala mi kosu, a ja sam jecala dok su mi suze u potocima tekle na njeno rame.
- Nikolina… Niki, Niki… – ponavljala mi je ime, ocito neznajuci sto bi mi rekla, sto bi me pitala.
Stajale smo tako nekoliko minuta, a onda se lagano odvojile. Plahta kojom sam bila ogrnuta skliznula je sa mene ostavivsi me potpuno golu. Vesna se sagnula i pokupla je sa poda, te me ogrnula, zagrlivsi me oko ramena i odvevsi me natrag u sobu. Legla sam na krevet, a ona je sjela do mene i milovala mi kosu.
- Oprosti mi… – jecala sam.
- Ne brini se za mene, nije bitno… – odgovorila mi je. – Samo neznam sto cemo napraviti u vezi tebe… Znas i sama kakva je selendra ovaj grad, neznam sto ces napraviti…
- Z-znam… – briznula sam u jos veci plac. Vesna me zagrlila i smirivala me neko vrijeme.
Ispricala sam joj sve, od samog pocetka, od onog kobnog trenutka kad sam otkrila Kresovu gnjusnu tajnu sjedeci za njegovim kompjuterom. Slusala me uz izraz nevjerice i soka na licu, gotovo bez rijeci. Grlila me i milovala mi kosu cijelo vrijeme, pokusavaju smiriti moje bolne jecaje.
Kad sam zavrsila sa pricom podigla me u sjedeci polozaj i zagrlila me jako. Plahta mi je splasnula sa golih grudi i osjetila sam tkaninu njene lagane majice na svojim bradavicama. Nije bilo prvi put da sam bila gola u njenom prisustvu, tako da nije bilo neugodnosti ili srama.
- Niki, Niki… sto si si to napravila?! Jel vrijedan svega toga? Jel vrijedan da si unistis zivot zbog njegove perverzije? – postavljala mi je retoricka pitanja stiscuci me snazno u zagrljaju i milujuci mi ledja.
Sutila sam i uzivala u toplini njenog zagrljaja. Bilo mi je ugodno, osjecala sam se sigurno, prvi put od kad je sve ovo pocelo. Pocela sam biti svjesna toga koliko mi je ugodno u njenom zagrljaju, koliko mi gode njeni topli dlanovi i dugi prsti koji su mi klizili ledjima. Koliko mi ugode donose kad prodju niz moju kicmu prije nego se zaustave tik iznad moje gole guze. Tada sam se sjetila sinocnjeg plesa u klubu, dok sam se trljala uz nju, dodirivala njene grudi i guzu, i na kraju je i poljubila. Sjecanje na njene tople usne, topli slatki dah i mekani, topli i mokri jezik pocele su me polako uzbudjivati. Nisam vise cula sto mi govori, nisam vise bila svjesna nicega osim dodira njenog tijela, njenih golih ruku uz moju kozu. Pocela sam joj uzvracati milovanja, dirajuci ju po ledjima. Kliznuvsi dlanovima do dna njenih ledja, pocela sam joj polako zadizati majicu osjecajuci njenu toplu, glatku kozu pod svojim prstima.
Osjetila sam da se lagano ukocila i uzdahnula od ugode. Nastavila sam kliziti vrskovima prstinu uz njenu kicmu, drugom rukom joj milujuci zatiljak, klizeci prema vratu i obrazima. Udaljila se malo iz zagrljaja, zbunjeno me gledajuci. Zaustila je nesto reci, ali sam je brzo prekinula njeznim poljupcem. Usne su nam se dodirnule, sto je izazvalo val struje koja je prosla kroz cijelo moje tijelo.
- Nikolina, sta… – prekinula sam je ponovo u pola recenice novim poljupcem.
- Nemoj, ne zelim… – pokusavala je doci do rijeci izmedju mojih poljubaca, mada sam osjecala kako polako gubi bitku izmedju razuma i strasti trenutka i situacije u kojoj smo bile. Pocela mi je uzvracati poljupce. Ljubile smo se njezno, ali strast je polako rasla. Podigla sam joj majicu preko glave i otkopcala grudnjak, koji je skliznuo sa njenih ruku, ogoljevsi njene ne prevelike, ali lijepe grudi. Imala je dugacke, ispupcene bradavice koje su okruzivali veliki, tamni kolutovi. Grudi su nam se dodirnule, pomakla sam se da bi spustila svoje bradavice na njene, te ih pocela tako lagano trljati. Ljubila sam joj vrat, prolazeci prstima kroz njenu kosu, po straznjoj strani vrata, niz ledja, uz bokove. Uzvracala mi je, uzdisuci njezno i tiho uz moje uho, sto me dodatno uzbudjivalo. Priljubila se potpuno uz mene, njezno smo se grlile i poljupcima prekrivale svaki milimetar lica i vrata jedna drugoj.
Nogom sam odgurnula plahtu sa sebe i sa kreveta, ne prestajuci je ljubiti i milovati. Ruke su mi sada klizile preko i oko njenih grudi, milujuci ih i gnjececi lagano. Trljala sam joj lagano bradavice, sto je izazivalo nove uzdahe. Milovala sam joj grudi i trbuh, nagano je spustajuci na krevet. Nakon sto je legla i sto smo se jos malo ljubili i dodirivali, spusila sam svoje usne preko njenih grudi i bradavica na pupak i njezno ga ljubila. Otkopcavala sam joj kratke jeans hlacice, milujuci joj gola bedra. Pomogla mi je podizuci guzu u zrak, pa su joj hlacice skliznule sa bokova. Spustala sam ih polako preko njenih dugih nogu, ljubeci i lizuci joj svaki milimetar, narocito se zadrzavajuci na straznjim stranama koljena i noznim prstima. Vratila sam se natrag do njenog medjunozja i ponovo njezno skinula joj gacice.
Njezi brezuljak bio je obrastao jako kratkim. svjetlim dlacicama koje su oblikovale usku crticu po sredini. Nije bila plavusa, ali su joj stidne dlacice bile svjetlo smedje boje koja se presijavala na popodnevnom suncu sto je provirivalo kroz prozor moje sobe. Vrhovima prstiju sam ih pomilovala. Podigla je lagano guzu prema gore i uzdahnula. Spustila sam glavu dolje, moje tople usne prelazile su put preko njenog pupka prema medjunozju. Ljubila sam joj dlacice, lickala golu kozu sa strane njenih prepona. Rasirila je lagano noge. Lizala sam joj i ljubila unutrarnju stranu bedara i spoj njenih nogu, tih do vanjskih stidnih usana. Uzdisala je, milujuci mi kosu. Rukama sam posegnula za njenim grudima. Bile su napete, bradavice su bile tvrde kao kamen. Igrala sam se njima, trljajuci ih izmedju prstiju. Uzdisala je uzbudjeno, sve glasnije.
Spustila sam jezik na njene vanjske stidne usne. Pickica joj se otvorila kako ju je lagano gurnula naprijed, otkrivsi potpuno mokru ruzicastu unutrasnjost. Spustila sam usnice na njenu vlaznost izazivajuci nove uzdahe. Jezikom sam pocela razdvajati unutrasnje stidne usne, klizeci lagano oko rupice, izmedju vanjskih i unutarnjih usnica, po sredini njene socne pickice, svuda. Moje jezik dovodio ju je do ludila, pocela me jace stiskati po glavi, gurajuci se naprijed na moj jezik. Sad sam joj vec lizala pickicu socnim, mokrim lizevima, sisajuci njene sokove. Rukama sam prelazila preko njenih ruku, grudi, trbuha, bokova. Osjecala sam kako je sve uzbudjenija i sve blize vrhuncu.
Zaustavila me i povukla gore, na sebe. Jezici su nam se susreli, oblizivala mi je usne jos mokre od njenih sokova. Jedna joj je ruka bila na mojoj mokroj pickici, milujuci me njezno, drugom je kruzila mojim sisama. Bacala me u trans svojim dodirima.
Opkoracila sam joj jednu nogu, naslonivsi svoju pickicu na njenu. Trljale smo se tako jedna o drugu, i dalje se ljubeci i izludjujuci jedna drugu dodirima. Brzo smo se uskladile, postavsi jedno tijelo koje se u skladnim pokretima lagano priblizavalo vrhuncu. Valjale smo se tako sklopljene po krevetu, izmjenjujuci se na vrhu i ispod. Jezici su nam se isprepletali, ruke su nam se isprepletale, grudi su nam se spajale i trljale, medjunozja su nam gorila u zaru dodira. U jednom trenutku posegnula sam za njenom vlaznom pickicom. Klitoris joj je bio potpuno nabrekao, otvoren, lagano sam ga pronasla i vlaznog i sluzavog lagano trljala izmedju kaziprsta i srednjeg prsta, klizeci gore-dolje po njenoj toploj vlaznosti. To ju je gurnulo preko ruba, pocela je zestoko svrsavati, stisnula se svom snagom o mene ispustajuci glasne, duge i duboke uzdisaje. Zabacila je glavu unatrag, sklopljenih ociju, izvijajuci tijelo pod mojim njeznim prstima. Dugo je svrsavala, uzdisuci i trzajuci se.
Dosla je lagano sebi, gledajuci me velikim, vlaznim ocima. Pridigla se, okrenula me na ledja, i pocela ljubiti po grudima, klizeci rukama po unutarnjoj strani mojih bedara. Lizala mi je sise, prelazeci jezikom preko bradavica. Usisavala ih je njezno ih grickajuci. Rukom mi je milovala pickicu, potpuno mokru. Spustila se lagano dolje i pocela me lizati. Moja vlaznost cijedila se niz njen jezik i bradu, kruzila mi je jezikom oko rupice, lagano ga gurajuci unutra, dok joj je nos bio gotovo potpuno naslonjen na moj klitoris. Pocela je jezikom kliziti prema klitu, dok mi je prstom kruzila oko rupice. Gurnula je prvo jedan, a zatim i dva prta duboko u mene, ne prestajuci me lizati. Njen topli, vrckavi jezik pelucao je oko i preko mog klitorisa, dok me je prstima sevila duboko u unutrasnjosti. Izludjivala me totalno. Bila sam sigurna da je to vec radila s nekom, mada nisam imala pojma o njenim iskustvima sa curama.
Vrlo brzo dovela me do vrhunca. Kad je osjetila da pocinjem svrsavati, usisala mi je klitoris u usta, zabivsi mi 2 prsta duboko u pickicu. Svrsila sam nevjerovatnim orgazmom koji me tresao dugo i snazno. Cijela se soba vrtila oko mene, a cijelo mi je tijelo trzalo u transu. Nisam bila svjesna koliko je vremena proslo dok orgazam nije poceo popustati. Vesna se podigla i legla kraj mene. Okrenule smo se jedna prema drugoj, zagrljene, i tako lezale neko vrijeme, ne govoreci nista. Bilo mi je lijepo u njenom zagrljaju, toplom i mekom, dok su se mirisi nasih sokova sirili sa nasih usana i jezika. Ljubile smo se tako jos malo i zaspale.
Kad sam se probudila, bila je vec noc. Vesna je spavala na ledjima, potpuno otkrivena. Gledala sam njeno skladno, cvrsto tijelo. Bilo je gotovo nestvarno da smo vodile ljubav prije samo par sati. Jos jedno prvo iskustvo, samo jedno u nizu u zadnjih nekoliko dana. Bila je lijepa, topla, njezna, sve ono sto mi je trebalo. Toliko drugacija od svega ostaloga sto sam dozivljavala, od surovog svijeta oko mene. Stisnula sam se uz nju zagrlivsi je i ponovo zaspala.

Seks sa radnom koleginicom u šumici

Ispričaću vam istinit događaj o nevjerovatnom seksu koji sam imao sa radnom koleginicom. Radili smo zajedno u kancelariji, i prema njoj sam osjećao privlačnost od prvog dana, a kasnije se ispostavilo da i ona misli i osjeća isto.
Ja sam bio oženjen i imao dijete a i ona je imala ozbiljnu vezu, i to nas je dugo sputavalo da pokažemo jedno drugom šta osjećamo. Tek nakon godinu dana rada u zajedničkoj kancelariji desio se prvi poljubac.

Prije prvog poljubca stalno smo se gledali, onako “ispod oka” izmjenjivali poglede. Dodirnuli bi se ponekad kao slučajno a u stvari smo oboje znali da nije slučajno. Kada bih je samo ovlaš dodirnuo struja bi mi prošla kroz cijelo tijelo, i jednostavno sam znao da će jednog dana nešto da se desi, da će stvari da izmaknu kontroli, koliko god se ja trudio da se kontrolišem. A da budem iskren, nisam se ni trudio da se previše kontrolišem.

I na kraju se desilo neizbježno. Nakon godinu dana mučenja i odlaganja neizbježnog, desio se i prvi poljubac. Desilo se to jednog toplog julskog dana. Radili smo nešto zajedno. Stajala je iza mojih leđa dok sam ja sjedio na stolici. Bila je jako blizu. Prijala mi je njena blizina, ali bio sam jako nervozan i ruke su mi se tresle. Razmišljao sam šta da radim. U jednom trenutku sam glavu lagano zabacio unazad i naslonio je ravno na njene bujne grudi. Par trenutaka je nastupila tišina, mislio sam da će otići, ali nije, ostala je tako da stoji i nastavila da priča. Pomislio sam kako ima divne grudi, velike i čvrste. Uživao sam tako i skupljao hrabrosti za sledeći korak. Znao sam da je pravi trenutak za to i da moram nešto preduzeti. Ona kao da je osjetila o čemu razmišljam, i ohrabrila me je dodatno tako što je spustila ruku lagano na moje rame i počela da me mazi. Nisam više mogao izdržati, ustao sam naglo, okrenuo se i počeo da je ljubim. Uzvratila je. Ljubila se nevjerovatno dobro, uživao sam u svakoj sekundi. Usne kao da su joj stvorene samo za mene. Trajalo je nekoliko minuta, a onda je ona bez riječi istrčala napolje i pobjegla kući, a već se i bližio kraj radnog vremena. Ubrzo nakon toga mi je stigla poruka “Zaboravi da se ovo desilo, među nama ne može biti ništa”. Ali oboje smo znali da to nije istina.
A da. Već sam uveliko u priči a nisam vam rekao naša imena, ja sam Danko a ona Nataša (mala slatka garava Nataša).

Nakon tog prvog poljubca, mnogo se promijenilo u našem odnosu, kada smo shvatili da su osjećanja obostrana. Prvo smo počeli da pričamo o svemu, bez mnogo stida odavali smo jedno drugom najveće tajne,bez straha da bi to mogao saznati neko treći. Najjednostavnije rečeno osjećali smo se nevjerovatno dobro kada smo sami i zajedno. Istovremeno sa našim pričamo počeli smo sve češće da razmjenjujemo poljubce, prvo stidljivo a vrlo brzo sve smjelije. Vrlo brzo ljubljenje na poslu postalo je svakodnevna praksa. Ljubili smo se kad god i gdje god stignemo. To je bio veliki rizik jer se kancelarije ne zaključavaju, ali toliko smo željeli jedno drugo da smo često zaboravljali da bi neko mogao naići.

Ipak jednog dana smo ne znam sjećam se ni kako došli na ideju da to sve prekinemo. Rekli smo jedno drugom da smo oboje zauzeti, da naše ponašanje ne vodi nigdje, da među nama ne može ništa biti i da je vrijeme da prekinemo sa našim igricama.

Ali to je kratko trajalo, prvom prilikom kada smo ostali sami vratili smo se na staro, počeli smo ponovo sa našim igricama, koje su vremenom postajale sve smjelije.
Sa poljubaca smo lagano prešli na maženje, čak i najintimnijih dijelova tijela. A ja sam uvijek bio taj koji je predlagao da idemo dalje i dalje. Nataša je bila dosta stidljivija. Ali ni ona nije mogla protiv sebe, i ona je popuštala sve više i više.
Bilo je dana kada smo se mazili i ljubili, čitavo radno vrijeme, ali nikad nismo imali ni hrabrosti a ni pravu priliku, da idemo do kraja. Zbog toga sam često posao „nosio“ kući da bih stigao ispuniti sve obaveze. Naravno, ženi sam lagao da imam previše posla i da ne mogu sve stići u toku radnog vremena.

Često smo planirali, nekad u šali a nekad ozbiljno, da se vidimo poslije posla, da organizujemo sastanak. Ali to je dugo bilo samo priča, tako da sam počeo vjerovati da to nikad neće da se desi. I tako iz dana u dan takvo stanje je bilo do idućeg proljeća.
A onda je jednog aprilskog dana iznenada došlo do obrta situacije. Ponovo smo po ko zna koji put došli na temu, “druženje poslije posla”. Ja sam želio da iznajmimo negdje sobu da bi mogli u potpunosti da uživamo. Ali zbog situacije u kojoj smo se oboje nalazili to je bilo skoro nemoguće izvesti. Takođe Nataša je bila dosta stidljiva i nije željela odmah u sobu jer bi to automatski značilo pristanak na sex, a ona nije željela još uvijek da prizna da to želi. Zato je predlagala da pronađemo neko skriveno mjesto u prirodi i da tamo odemo poslije posla, da budemo sami, ali bez sex-a.

Plan je bio jednostavan, slagali smo svojima da zbog velike ponude koju završavamo moramo ostati duže na poslu. Zbog prirode posla koji smo radili taj izgovor nije bio ni malo sumljiv, niti mojoj supruzi ni njenom dečku.
I tako je došao i taj dan, nakon svega što se dešavalo nisam mogao da vjerujem. Ja i Nataša sami napokon. Iako smo se odlično poznavali imao sam malu tremu, šta će se desiti, kako će nam biti. Toliko smo maštali, nadao sam se da će biti barem približno dobro kao u našim maštarijama. Naravno Nataša je rekla „nema sex-a“ ali ja sam znao da će to biti nemoguće ispoštovati.

Bio je to fin, sunčan proljetni dan. Već je bila druga polovina aprila, tako da je i u popodnevnim satima bilo sunčano i prijatno toplo. Našli smo se u jednom šumarku, na lokaciji koju sam pronašao ranije baš za ovu priliku. Nije bilo udaljeno od glavne ceste ali je bilo skriveno i pristupačno za auta.

Izašli smo iz auta i Nataša na zemlju stavila deku koju je imala u autu, ali nismo odmah sjeli, nego smo stajali oslonjeni na auto. Oboje smo bili jako nervozni, iako smo se poznavali jako dobro, ovo je bila nova situacija i nismo znali kako da se ponašamo. Tako da smo uglavnom radili neke nebitne stvari da razbijemo tremu. Grickali smo neke slatkiše, pili sok i pričali o nekim neobaveznim stvarima.

U jednom trenutku smo se našli lice u lice i samo smo počeli da se ljubimo. Ljubili smo se dugo stojeći na jednom mjestu i osjećao sam kako trema i nervoza lagano nestaju. Kada je bilo jasno da je trema nestala počeo sam lagano da je skidam. Ona mi je lagano šapnula „Ne, rekli smo bez toga danas“. Ja sam stao i pogledao je u oči, pogled joj se promjenio u trenutku, shvatio sam da je odustala od zabrana taj dan i nastavio sam da je skidam. Nataša je počela lagano da mi raskopčava košulju. Za nekoliko minuta oboje smo bili skoro goli, samo u gaćicama. Nataša je imala dosta taman ten, a s obzirom na to da su gaćice na njoj bile bijele, izgledala je nevjerovatno dobro. Osjećao sam kako mi kurac pulsira u gaćicama, bio sam napaljen kao nikad do tada.

Ona je legla a ja sam sjeo pored nje. Skinuli smo i gaćice i ostali potpuno goli. Želio sam da legnem pored nje i da je ljubim, ali bila je prekrasna i nisam mogao da odvojim pogled sa njenog tijela. Mazio po cijelom tijelu i gledao, uživao u pogledu. Sve na njoj je bilo idealno. Preko lica joj je padala duga crna kosa, ispod koje su se nazirale crne oči koje su sijale. Koža kao svila, njegovan i zategnuta, bez i jedne mane. Grudi velike i čvrste, okrugla i čvrsta guza, ravan i čvrst stomak, jednom riječju SAVRŠENA. Nisam mogao da odvojim pogled. Bila je ljepša od ijedne djevojke sa kojom sam do tada bio. Gledao sam je i nisam mogao da vjerujem da ću za nekoliko trenutaka da jebem takvu lepoticu. Ko zna koliko bih je tako mazio i gledao da me ona u jedno trenutku nije povukla prema sebi i počela da ljubi.
Bili smo pripijeni tijelo uz tijelo, osjećao sam je cijelu, bila je vrela, kurac mi je bio u punoj erekciji, u prvom trenutku sam poželio da odmah uđem u nju ali sam se u poslednjem trenutku stao. Nisam želio ništa na brzinu, bilo je prvi put i želio sam da bude savršeno.

Ležala je na leđima. Počeo sam da je ljubim od vrata prema dole. Divno je mirisala, koža meka kao svila. Gledao sam je i ljubio dok su zraci sunca koji su se probijali kroz drveće padali po njenom tijelu. Bila je prekrasna, želio sam da je ljubim svuda, da ljubim svaki milimetar njenog tijela. Ljubio sam je po vratu i ramenima pa se onda lagano vraćao prema usnama. Onda sam krenuo niže prema grudima. Imala je divne i čvrste grudi. Znao sam to još iz kancelarije. Bile su fine za gledanje, ali uživanje koje bih osjećao kada ih diram se ne može opisati. Naizmjenično sam joj ljubio jednu dojku a mazio drugu i tako u krug.
Bradavice su me prosto izazivale da ih diram. Ljubio sam ih, dirao i povremeno lagano gricnuo a ona bi se lagano trznula, ali ne od boli osjećao sam da uživa. Ja sam uživao u svakom trenutku. Krenuo sam dalje da je ljubim po stomaku, dok je jedna ruka neprekidno gnječila grudi. Stomačić (kako volim da ga zovem) je bio savršen kao i sve drugo. Ljubio sam ga dugo i lagano se približavao opasnoj zoni. Ona me je cijelo vrijeme mazila, povremeno mi je lagano drkala kurac i mazila jaja ali nisam joj dozoljavao da to radi previše dugo.. Čuvao sam ga za kasnije, nisam htio da ga potrošim prerano.

Tada sam je lagano okrenuo i legla je na stomak. Prizor je bio fantastičan. Guza okrugla, čvrsta i privlačna. Legao sam na nju. Legao sam tako da je moj jako ukrućeni kurac došao u kontakt sa njenog guzom. Pamet mi je stala. Bio sam ludo napaljen. Iako sam prvobitno planirao da je još ljubim i da joj poližem pičkicu, kada sam kurac prislonio na njenu guzu morao sam odmah da uđem u nju. Nataša kao da mi je čitala misli, samo je rekla „mmmmmmmmmm, želim ga i počela lagano da širi noge“.

Zamolio sam je da se okrene i legne na leđa. Želio sam da prvi put prodrem u nju dok je gledam u oči. Mnogo puta sam zamišljao kako će oči da joj sjaje dok joj budem svoj ukrućeni kurac gurao do jaja. Taj pogled nisam želio da propustim taj, prvi put. Nagnuo se iznad nje. Čim joj je kurac bio na dohvat ruke lagano ga je uhvatila i počela da ga drka. Povukla me je bliže sebi, štimajući moj kurac prema položaju svoje pičkice. Tada sam osjetio da mi je glavić dodirnuo pičkicu. Rekla mi je „uđi u mene, želim da ga osjetim cijelog“. Počeo sam da prodirem u nju lagano malo naprijed malo nazad, osjećaj je bio nevjerovatno dobar, pičkica joj je bila vlažna i dosta uska.Vidio sam da je izluđuje ovo moje lagano napredovanje pa sam namjerno usporio. Želio sam da mi ponovo govori koliko ga želi.Uhvatila me za guzu povukla prema sebi i povikala, „uđi do jaja, želim ga u sebi“. Tada sam prodro do kraja, brzo i naglo nabio sam joj ga do jaja. Nabio sam ga tako jako da sam je pomjerio. Sve vrijem sam je gledao u oči, i molio je da i ona gleda mene. Nataša ima prelijepe oči, a u tom trenutku su sjajile jako, jače nego što sam ikad zamišljao. Njene oči su mi govorile koliko uživa.

I počeo sam da je jebem laganim pokretima naprijed nazad, a pičkica je obuhvatala kurac tako snažno da nisam mogao da vjerujem koliko mi odgovara. Povukla me bliže sebi i šapunula mi na uvo, „tvoja sam dragi, radi mi šta god želiš“. Te riječi su me napalile još više i počeo da je nabijam sve brže i brže dok smo oboje glasno stenjali. Držala me je za guzu i svaki put me privukla da je nabijem što jače. Vidio sam da joj tempo odgovara. Ja sam se toliko zanio i jebao sam je tako brzo i jako da je malo nedostajalo da svršim, a to nisam želio. U poslednjem trenutku sam se zaustavio. Kada sam stao shvatio sam da joj je pičkica puno vlažnija nego što je bila. Usudio sam se da je pitam, da li je to ona svršila. Uz lagani osmjeh rekla je da jeste ali da me sad želi još više. To je bila muzika za moje uši. Želio sam da promjenimo pozu. Da se namjestim tako da mi je teže da svršim, jer sam već bio na granici. Predložio sam Nataši da ona ide malo gore, i ona je naravno pristala. Nisam želio da pomisli da sam lijen ali više od toga nisam želio još da svršim. Poza gdje je ona gore mi je odgovarala jer sam znao da tako mogu duže da je jebem bez straha da ću da svršim, a i imao sam priliku da je gledam iz malo drugačije perspektive. Nataša se odmah nabila do jaja i počela brzo da se pomjera gore dole. Ja sam joj gnječio grudi i gledao kako kurac nestaje unutra, pa se ponovo pojavljuje napolju a povremeno je nagnuo prema sebi da je poljubim. Kada bi se nagnula prema meni na kratko bi se zaustavila a ja bih iskoristio priliku i počeo bih da se podižem i nabijam je odozdo. Ali ona bi se vrlo brzo ispravila i ponovo počela da mi se jako i brzo nabija na kurac. Imala je savršeno tijelo ali sam ipak bio pomalo iznenađen kako je u dobroj kondiciji. Dugo se tako nabijala jako i brzo ne pokazujući znakove umora. Sve vrijeme smo oboje glasno stenjali, skoro smo vrištali. Tada je Nataša ponovo svršila, svršavala je jako jako obilno, ispod nas je za trenutak sve ostalo mokro. Ja sam se u trenutku dosta iznenadio jer tako nešto nikad do tada nisam doživio da djevojka tako obilno svršava. Nataša je vidjela koliko sam iznenađen i samo se nasmijala. Tada sam poželio da sam ponovo gore i da je jebem onako kako ja želim, zaustavio sam je, lagano nageo prema sebi i samo smo se okrenuli tako da sam se ja našao iznad nje. Kurac je sve vrijeme bio u njoj, nabijen do jaja.
U ovoj pozi sam ponovo uživao u pogledu dok se kurac gubio u njenoj pičkici. U stvari gledao sam dole onoliko koliko mi je ona dopuštala, jer me cijelo vrijeme privlačila prema sebi da me ljubila i grickala mi uvo. Znala je još iz naših maženja u firmi koliko mi to odgovara.
Kada je shvatila da ne mogu još dugo rekla mi je, „želiš li malo da me guziš odpozadi“. Naravno, rekao sam. Kleknula je, oslonila se na ruke, lagano okrenula glavu i uz lagani osmjeh rekla, sviđa li ti se pogled. Rekla je to tako samouvjereno jer je znala koliko je dobra i koliko je želim. Sada ću da ti pokažem, rekao sam, uhvatio je za bokove i snažno joj ga nabio do jaja. Stenjali smo glasno, ja sam je držao za bokove ne dopuštajući da mi se izmakne i nabijao sam je snažno. Vidio sam da ću brzo da svršim. Kroz vrištanje sam je samo upitao „smijem li u tebe“. Okrenula se, pogledala me preko ramena i uz osmjeh mi rekla „naravno dragi“i istovremeno je jednu ruku provukala ispod nogu i lagano me uhvatila za jaja, počela da ih mazi i tiho rekla „isprazni ih u mene ljubavi, napuni me. U tom trenutku sam počeo da svršavam, da ga praznim u dubinu njene pičkice. Bilo je to jedno jako, jako dugo svršavanje. Osjećao sam da je to najduže i najbolje svršavanje u mom životu.
Legao sam pored nje i zagrlio je. U tom trenutku smo shvatili da je sunce već zašlo i da je zahladnilo. Tada smo shvatili da je vrijeme i da idemo,ali Nataša mi je samo rekla „želim da ostanemo ovako zagrljeni bar još par minuta, lepo mi je“. I meni je bilo lepo. Ostali smo još neko vrijeme tako zagrljeni, a onda smo otišli svako na svoju stranu.

To je bilo prije otprilike dvije godine. Od tada ja i Nataša redovno idemo na partije seksa nakon posla i jebemo se do iznemoglosti. A i posao u firmi od tada obavljamo mnogo bolje. Ne znamo kuda to vodi i do kada ćemo tako, ali smo se dogovorili. Dok uživamo radićemo to.

Zato pazite. Ako vam partner često ostaje duže na poslu. Provjerite dobro gdje je i šta radi ili ga pustite da uživa. Na vama je da odlučite.

Kava

Sedeo sam u kaficu i ispijao podnevnu kafu,kao i toliko puta do sada. Citjuci novine. . .  pobeci od stvarnosti. . .
Odjednom prenu me zenski glas: Heej. . pa gde si tii?
Trgnuh se . . i videh nju. . . devojku koju sam video tri puta u zivotu . .  devojku sa tako zelenim ocima . . .  koja kad te pogleda,pomislis. . . doslo je prolece. . .
-Eee. .  sedi. .  -rekoh. . i ona me prvo poljubi i sede tako graciozno i zenstveno prekrsti par prekrasnih nogu.
Porucio sam joj kapucino i cavrljali smo neobavezno.
Nosila je minic,bila u cizmama,a ispod raskopcanog blejzera majica sa dubokim dekolteom iz kog samo sto nije iskocio par predivnih polulopti. . .
Primetila je kako je detaljno gledam i nezno me uhvatila za ruku i sa smeskom i napucenim usnama mi je prosaputala:
-Jel znas da sam raskinula veridbu pre dva meseca?
Duga smeda kosa i par zelenih ociju nije mogao da ne primeti jedan pokret koji me je izdao. . posto se toliko nagnula,videla je kako se moj junak praćnuo kao riba na udici i izbocina na farmericama je ocrtavala sta se krije unutra.
Namestio sam ga u polozaj koji ne privlaci paznju i platio dok je ona otisla u wc.
Vratila se i ponovo me je uhvatila za ruku,dok mi je prsticima druge mazila srednji prst. . .
-Hajdemo negde. . . mazno i popaljivo mi je rekla. . .
Nije trebalo ponavljati. . . ustali smo i za tili cas smo bili u kolima. . .
Rekao sam joj da podigne suknjicu. . i rasiri butine. . .
Na moje iznenadjenje. . i odusevljenje. . . nije nosila gacice. . .  -Skinula sam ih jos u kaficu!. . .
Presao sam joj rukom preko neverovatno vlazne pice. . . curila je. . . kita mi je bila ogromna do granice bola. .
rasirila je noge jos malo . . .  vozio sam. . . stavio sam joj prst u picu. . disala je ubrzano i nabijala se na moj prst. . . naredio sam joj da skine majicu koja je ispod i ostane u blejzeru zakopcanom sa jednim dugmetom. . . predivan pogled na sise koje samo sto nisu van. . .
na semaforu sam joj malo stegao klitoris. . da nabubri. . . na sledecemjos jednom. . . izrazom lice se trudila da ne pokaze sta joj radim. . . a radim joj. . .
Dosli smo u zgradu. . .  kancelariju. .
Usli smo.  Postavio sam je u fotelju i zatrazio da ponovo zadigne suknjicu. . .
Onda sam joj rasirio noge medju kojima je strcao nabubreli klitoris. . . i onda. . . ga trljao i stiskao jednu po jednu bradavicu pa njega pa njih. . .
Naslonio sm je preko stola sa rasirenim butinama i guzom. . . stao sam iza nje i pljesnuo je jako par puta. . .
Onda sam izvadio jako debeo kurac i trljao njim klitoris dok bi jedan po jedan prst vlazan od pickice koja curi sve vreme. . . stavljao u cmar a drugom rukom pritiskao njena ledja da ne moze da se ispravi. . . dahtala je i vristala sa svakim prstom unutra vise. . . onda bi je lupao kitom iznova. . .
Trljao sam klitoris kitom sve brze. . . i ponovo uvlacio prste. . . pickica radi. . . guza radi. . . bradavice strce i taru se o sto o koji sam oslanjao tako presavijenu. . .
Onda sam ga stavio u guzu nadnevsi se nad njom,jecala  je i zapomagala ,ali je trazila
-Stavi mi ga,staviiii . . .  stavi mi tu tvoju lepu kurcinu. . . hocu ga. . . ajdeeee. . molim teeeee. . . Stavio sam ga . . tako. .  odpozadi i drzeci joj ruke fiksirane. . . i jebao sam je lagano ali duuuboookooo. . .
aaah aaah aaah. . . ahaaah aaah. . .
. . . pricao samjoj gadosti na uvo. . .  i ulazio sve dublje i brze dok se mesaju popaljivost i bol. . . bunila se. . . drala. . . zapusio bi joj usta i usporio. . . i opet ubrzao. . .
A onda sam je okrenuo. . . bacio na sto i grubo usao u pickicu. . . i jebao brzo i jako. . . sve brze i silovitije. . . stezao sam joj bradavice i vukuci ih u vis ka sebi. . . .
. . . onda jednu po jednu. . . ponovo je vristala. . . jebao sam je jos jace. . . stezao bradavicu po bradavicu a prstima druge ruke jebao sam je u usta. . blizio se vrhunac. . . spreman za svrsavanje. . . . i. . . onda smo divlje svrsili uz krike i kontrakcije i ona i. . . ja. .
. . . stezala me svojim vaginalnim misicima . . pulsirala je pickica i stezala mi kurac,koji pulsirao i strcao vrucu spermu. . . . cedila ga je dugo. . . . dok nije sve izaslo iz mene. . . a i iz nje. .
Znojavi . . . zadovoljni . . .  osusili smo se i obukli.
Posle par cigareta otisli smo,svako na svoju stranu. . .

Moja Marija

Stvarno ne znam kako bi ovakve price trebalo da pocnu..al aj da krenem ovako..ovo je stvarno istinita prica…Sve se desilo pre 2 meseca,otprilike oko dana zaljubljenih.Mnogo mi se svidjala jedna devojka.Zvala se Marija,inace to mi je koleginica sa faksa.pokusavao sam par puta da je smuvam,ali ona nije htela,pravdala mi se kako joj se svidja neki drugi lik.Posle 5 ili 6 korpe koju sam popio,odlucio sam da se distanciram od nje,da postanemo drugovi…postupio sam kako bi postupilo i 99 posto drugih ljudi.sve je islo normalno do jedne jedne studentske zurke,celo drustvo sa smera oko nas 30-ak je doslo i ona je bila tu,a zurka ko i svaka druga zurka studenata puna dobrih riba,jeftina pica,narodnjaci i mnogo pijanih ljudi,u pocetku zurka je bila dosadna,pustali su house muziku,i muvala me neka rugoba kojoj nisam znao ni ime…Marija je videla da pokusavam da se sklonim od nje i uhvatila me za ruku da igramo,vec je bila pripita,po njenim pokretima video sam da nesto zeli,otisli smo do separea i popili jos par pica,vec je bila vidno pijana,drzala je ruku na mojoj butini i meni se lagano dizao kurac,primetila je na mom licu da mi to prija i samo se osmehnula.kad sam video sta zeli odlucio sam da je ne razocaram,poljubio sam je,a ispod stola da drugi ne vide uhvatio sam je za pickicu,znao sam da joj se je to prijalo jer me je cvsto stegla u tom trenutku,kada sam gurno pst unuutra bila je skroz mokra,spremna za jebanje,pitao sam je dali hoce do vc-a ali od glasne muzike nije nista cula,posle par minuta kad se stisala muzika ponovio sam joj isto pitanje,odgovor je bio kratak i jasan,uhvatila me za ruku i ustala,krenuo sam za njom,a dtustvu rekao da je njoj muka i da idemo ispred,kad smo dosli do vc-a standardna scena red ispred zenskog,a u muskom svi povracaju…u tom trenutku mi je krzo glavu proslo da je nikad necu jebati,na moju srecu pijana Marija je krenula ka izlazu iz kluba,kad sam je pitao gde ce,odgovorila mi je dodji da vidis,izaso sam za njom,a ona je otisla pravo na parking,naslonila se na kola i pocela da se smeska,priso sam da je poljubim,ona me odgurnula i spustila se na kolena,tad sam shvatio da ona nece vezu vec da je samo svrbi picka,otkopcao sam kajs,a ona mi je skinula farmerke i boxerice pocela je da mi pusi kurac…to je bio najbolji trenutak koji mi se desio,posle par minuta ona je ustala i rekla mi da to nije uredu,uhvatio sam je za ruku,gurnuo je preko haube,pridigo prekratko haljinicu,pomerio tangu u stranu i gurnuo joj ga u picku,samo je tiho zastenjala,jebo sam je od pozadi pa brat bratu 15-ak minuta,tad su prolazile neke devojke sa faksa koje su nas znale,tako da smo cucnuli dole,doslo mi je da vristim od smeha,ali mi je u isto vreme bilo ne prijatno od njenog pogleda i osmeha,kad smo se uverili da su otisli ona je sama legla na haubu da nastavi ono sto smo zapoceli,hteo sam da joj ga gurnem u dupe,ali mi nije dala,vratio sam ga u picku i poceo da ga guram iz sve snage,u ocima joj se videlo da joj se svidja,sama je spustila brtele od haljine i ispale su joj sise koje nisu toliko prevelike,ali su bile savrseno okrugle…uhvatio sam je za jednu sisu i gurno joj prst u u sta,ne znam ni zasto sam to uradio,verovatno previse gledanja porno filmova,no uglavnom nije se bunila,nastavio sam da je jebem kad je doslo vreme da svrsim,bukvalno sam je bacio sa kola na pod,i gurnuo sam joj ga u usta,ni jedna kap joj nije ispala,progutala je moju vrelu spremu,uzela zvaku,uhvatila me za ruku i rekla mi srce idemo nazad na zurku raspitivace se svi gde smo,od tog dana smo nerazdvojni..ljubav se ispoljava na razlicite nacine i na razlicitim mestima

Full House

…Jedan grad, koji prodise, progleda, procuje kada sunce zadje je grad gde moji bajkeri povremeno odu. Kada ih duga voznja izmori, voznja koja ume da bude po vrelom suncu, po gustoj kisi, po tamnoj noci , po vetru pa cak i snegu ponekad, vole da svrate u taj grad i daju sebi oduska.
U tom gradu postoji jedna ulica…ulica u kojoj je sve moguce. Covek tada slepo prodaje dusu djavolu, izoblicuje se i pretvara u gladnu zver koja s razjapljenim celjustima jurdise na ono za cim ga nagon zivotinjski tera. Da li je to kazino, ili kockarnica, ili kladionica, ili bar sa tonama alkohola, ili nepoznata dama na stiklama koja stoji i ceka sa dugackom cigaretom u ustima, ili strip-bar, zaista nije vazno. Vazno je da se nesto od toga okusi. Vazno je da se glad zadovolji.
Leto je bilo kada smo ja i jos par devojaka posle s bajkerima nasim u voznju. Isli smo po dvoje na motoru, momci su vozili, a mi zenske, pozadi sedeci i cvrsto se drzeci za njih, kikotale se i zanosile, smejale citavim putem. Noc vec pada, zvezda niodkud. Neka mrkla, gusta noc nas je prekrila, pa smo se svi nekako skoncentrisali na put na kome su bas retko postavljene bandere. Naprezemo oci kao jedan, da bi sto bolje razaznali put, po neki znak, ili samo senku nekog drveta od koje te strah presece preko stomaka, jer mislis da je duboka rupa ispred tebe. No i tom putu dodje kraj i vec ulazimo u grad i cela grupa vozaca vec uigrano skrece u pomenutu ulicu. Tada je to bio moj prvi susret s njom, s njenim opojnim mirisima i zadivljujucim slikama. Mi cure, zadovoljne sto stigosmo i sto cemo konacno protegnuti vec utrnule noge, poskakasmo sa motora i skupismo se, neka da opsuje voznju, neka da bi razmrsila kosu, neka da zapali cigaretu. Sve je to vec nekako poznato i uobicajeno, ali ono sto sam ja po prvi put primetila i ono sto me je u trenutku ostavio bez daha jesu nasi momci. Uobicajeno je da poredjaju svoje dvotockase u niz, da nam se pridruze i svi zajedno da krenemo u avanturu. Ovoga puta toga nije bilo.
Posmatram ih kako silaze sa motora i ostavljaju ih kako je ko gde stao- na ivicnjak, na pola puta, uz zid neke kuce naslonjen, pored cesme… Kako je ko stao, tako je skinuo kacigu i tako su mu blesnule krvave oci…krvave sto od puta, sto od onoga sa cim se ce sresti u ovoj ulici. Pogledom trazim Vuka, mog dobrog drugara. Vidim da je zavukao svoju zujalicu u grm, kacigu bacio i potrcao u ulicu i zamakao u neki ulaz neke zgradice. Cile i Viktor kroz trk se izgubise niz ulicu, Milos, Peca i mali Jovan dobacise samo: ,,Vidimo se posle,, i nestase i oni. ,,Sta je ovo? Kud jure ovi alamani? A mi?,, Zbunjeno pita Milana, kojoj je isto bio prvi put da dolazi ovde. ,,Ah draga,, – kaze Jelena, ,, Cile ti je otisao da gleda gole tete na sipkama. Milos sa onom stomacinom, sta mislis gde je mogao da ode? Hehe da je jos malo pivom napuni. Najbolje ti je, kreni redom, prostudiraj sve, nacice se vec nesto i za tebe. Uostalom, idemo zajedno pa gde zaglavimo. Mozda naletimo na neki komad mesa hahahahaha,,. Uhvatise se cure pod ruku i krenuse niz ulicu.
Noc je bila topla, vazduh suv, pa se odeca lepila za kozu. Mene je zanimalo kud li se dao Vuk. Videh da je zamakao u jednu manju zgradicu pa se uputih bas tamo. Mada, ne bi mi se svidelo kada bi zatekla prizor recimo da se hvata s nekom ribom ili da mu ona pusi. Mozda mi se ne bi svidelo ni da ga zateknem kako se valja po podu mrtav pijan. Uostalom, idem da vidim. Iznad vrata okacena svetleca reklama na kojoj pise Texas poker. ,,Vuk voli poker, voli da baci ponekad neki cip, a najvise voli da likuje kada odere nekog tupsona koji misli da zna da igra. Onda je ceo svet njegov. Sve cascava picem, svakom prica da ga voli, sepuri se kao paun, curama obicno razdeli poljupce…Tako je i meni jednom gurnuo jezik u usta kada je odigrao svoj poker i uzeo sav novac. Od tada se ja nemilosrdno palim na njega, ali mu to nikada nisam pokazala. Mozda odtud i oni moji naleti ljubomore pri samoj pomisli da je sada u drustvu neke ribe.
Usla sam u zgradu.
Sokirala me je cinjenica da ovo ne lici ni malo na kazino gde se igra poker. Zasto su svetla prigusena? Cas crvena, cas zuta. Ima puno dima, plavicastog, dima koji udara u pluca i krvnicki ih steze, da se za sledeci dah moras poprilicno boriti. Dodajte na to jos isparenja alkohola i vec vas hvata blaga vrtoglavica. Hodnik je dugacak i na njegovom kraju sam uocila velika polukrozna vrata. Krecem se ka njima i bacam po koji pogled na ogledalo s leve strane koje su okacili duz celog hodnika. Od dima i onog crveno-zutog svetla se ne mogu lepo ni videti. Vec sam na vratima. Cuje se zveket zetona. Promolila sam nos i videla zadivljujuci prizor. Velika soba, puna stolova, prekrivena zelenom cojom, i puno ljudi koji sede za njima. Muskarci sa casama zestokih pica, a zene kako koja; neka drzi pice, neka cigaretu, a cak par njih i po crveni cvet. Ne vidim lepo, ali rekla bih da su ruze. Ovo njie prizor klasicnog kazina. Podseca na scene iz filmova, jer su dame narocito lepe, u crnim haljinama, na bretelama, crvenih usana, sa sljastecim nakitom na vratu ili ruci. Gospoda su pretezno u kosuljma, uglavnom mirnih boja. Svi se smeskaju, razgovaraju, igraju Teksaski poker i pijuckaju svoja pica. Sobom se prolivaju zvuci neke nepoznate muzike pomesani sa zvukom tapkanja karata.
Vidim Vuka da sedi za jednim stolom i vec mi se telo smo trznulo da podjem k njemu, ali hladan samar me udari jos koliko istog trenutka kada sam videla da se nagnuo ka devojci koja sedi pored njega i nesto joj sapuce na uvo. Ona se tako zanosno smeje. ,,Uuuu proklet da si!,, pomislih i ostah kao zakopana tug de jesam. Mozda sam se cak i malo povukla u stranu da me ne bi slucajno video. Da li me je inat terao, ljubomora ili sam bila isuvise opijena i zaludjena ovim mestom, nisam se nikako pomerala. Zelela sam da gledam sta se tamo desava.
Igra je trajala, ljudi su sve opusteniji bivali iz trenutka u trenutak. Alkohol je klizio, bivalo je sve toplije. Ma, nervirala me je ova mala koja se sada sve vise unosila Vuku u lice. Grudi su joj iskakale, onako stidljivo ali namerno pred njegov nos, a on je piljio i osmehivao se. ,, Pocni!,, prolomio se sobom muski glas. Svi okrenuse glavu u tu stranu i poce aplauz. Gledam sta se desava. Dama plave kose, ustaje sa stola, zahvaljuje se na igri, ispija pice do kraja i pocinje svlaciti haljinu! Ja gledam, ne verujem. Stezem oci da bolje vidim. Da, ona sada gola, sasvim, ko od majke rodjena, stoji i pali cigaretu. Osmeh joj je na licu jer zna kucka da je sibaju muskarci pogledima i da im se kruti palica medj nogama. Iako je izgubila u igri, ona stoji zadovoljno, isprsenih grudi i primace usnama onu cigaretu koja se, mislim, sama zapalila. Nista meni nije jasno, ali sada tek ne zelim da odem. Nije proslo puno vremana, eto je jos jedna. Potpuno isto. Haljina spada i ona ostaje naga. Seda nekom tipu u krila i cese bradavicom njegov obraz. Vidim u cemu je stvar. svako ko ispadne iz igre obavezan je da skine sve sa sebe i ostane tako dok ostali igraju. Razmisljam vec unapred, sta li se desava na kraju kada za svakim stolom ostane po jedan, pobednik.
Nisam morala puno da se mucim tim pitanjem, jer su naglo poceli ljudi ispadati. Sto muski sto zenski i soba je bila puna golotinje. Golom telu pored sebe ne mozes odoleti a da ga netaknes. Sevali su bataci, guze, qrcevi i grudi. Neka ruka bila bi na nekom dupetu, poneki brk uronjen u bujne grudi, djoka u neznoj saci… Ali sve su to bili sitni dodiri, sitna mazenja i po koji poljubac. Jos se igrala igra. Ja, ovamo iza vrata, kao poslednji spijun, bez treptaja sam posmatrala sve ovo i prizor me je palio. Ma vrucina mi je te sam bacila jaknu i pomerila kosu s vrata.
Gledam u Vuka. Sada mi je narocito lep. Vrti cipove, baca karte, ispija pice i naravno kao i svaki drugi napaljeni muskarac, sve vise gleda u golotinju oko sebe. Da skratim pricu, dodje i onaj trenutak kada je svaki sto imao svog pobednika. Vuk je naravno bio pobednik na stolu na kom je igrao. Sta sada?
,,Pobednici, znate sta vam je raditi. Izvolite po svoje nagrade, a ostalima zelimo ugodno vece i vise srece sledeci put,, opet se zacuo muski glas i sve je stalo. Bilo je po mojoj proceni oko devet pobednika. Cetiri zene i pet muskaraca. Ustali su, nepomicno stajali nekoliko trenutaka i pogledima setali po ljudima koji stoje oko njih. Jedna od pobednica je istupila i krenula ka golom muskarcu koji je stajao nedaleko od nje. Kada mu je prisla, gurnula mu je jezik u usta i poceli su strasno da se ljube. On je nju stisao za guzove i poceo ispustati ono muklo ,,mmmhhh,, kroz nos. Isto su uradili i ostali pobednici te veceri. Svako je nasao svog partnera i dao se na posao. Vuk je naravno dohvatio onu zensku sto je sedela pored njega citave veceri. Ostali gosti kazina, kao gubitnici, ostajali su da posmatraju sta ovi drugi rade. Njima je bilo dozvoljeno da se maze i miluju i nista vise od toga. Soba se pretvara u pravi jebarnik. Ali nekako prefinjen. Ovde su dvoje na stolici;on sedi a ona se nabada na nabrekli mu qurac. Tamo opet neki par dohvatio se sanka, pa on naslonjen na isti, a ona klekla i guta mu ponos do korena. Vuce mu muda,sisa, a on joj mrsi kosu i stenje. Vuk, taj prokleti djavo, dohvatio je onu malu i presavio preko pokeraskog stola. Ona se osmehuje, baca preko ramena po koji pogled k njemu i siri i zateze lepe noge na visokim potpeticama. Spusta Vuk svoje pune usne na njeno golo rame, miluje joj grudi, dok ona grize i oblizuje crvene usne. Ja ovamo vec nemogu da disem i otkopcavam dva, tri dugmeta kosulje. Moja koza je sva mokra, kosa mi se lepi za celo, pred ocima mi se magli, a dole mi je tako vruce i napeto. Gledam sta Vuk radi maloj kujici i osecam ono sto i ona sama oseca. Njegovi prsti su sa bradavica joj krutih posli ka nize, preko njenog savrseno pravog stomaka, do nabrekle joj mackice. Ona zabaca glavu unazad, gurajuci guzu u njegove prepone i sama se trljajuci o njegovu palicu koja se i te kako podigla. Jednim potezom ruke on joj je spustio glavu na sto, kada je njena bela guza izletela u prvi plan. Prstima je prelazio preko njenih guzova, dok je ona onako kroz zube ispustala ,,Daj mi ga,,. Zgrabio je svoju qrcinu i vrhom setao po njenim otvorima. Zatvarala je oci, smejala se bez tona. Videlo se da divljacki zeli da joj ga zabije sto jace moze. Tako je on i uradio. Malo razmakao guzove, pronasao vlaznu joj picu i u jednom mahu, dosta silno joj ga ugurao do kraja. Ono ,,Aahhh,, njeno, doprlo je do mojih usiju i izvuklo i meni jedno ah! Ja sam bila sva mokra. Moja maca je bridela zeljna Vukove kurcine, a ova nemoc da mu pridjem, da ga otmem od male fufe i uzmem ga samo za sebe me je jos vise izludjivala i pomerala mi pamet. Naslonila sam se na vrata i najlaganije pomerala gore dole, mesala guzom, kao da je Vuk iza mene. Pri svakom Vukovom udaru u mackicu male namiguse, ja sam trgala po jedno dugme sa svoje kosulje. Ubrzo sam stajala skroz raskopcane kosulje iza koje je cvrsto stajao crni brus. I njegove bretele sam pocela da vrtim oko prsta, a kada bi me zaboleo zbog prestanka dotoka krvi, sarala sam po vratu i grudima. Samu sebe sam milovala, stezala grudi, prelazila preko stomaka, spustala se nize… Vuk je vec jebao pokerasicu u fullu, drzeci je cvrsto za kukove i navlaceci je na qrcinu. Mozda se cak i sljapkanje culo. A mozda je to bilo i moje sljapkanje. Dahtanja, cvilenja, uzdasi mutili su moj um. Telo mi je gorelo, bilo je gladno dodira, poljupaca, milovanja. Prelazila sam rukom preko macikce, preko farmerica ne bi li umirila nemire. To me je samo jos vise uznemiravalo. Suze su mi potekle niz upaljene obraze zbog lepote ovog osecaja. Duboko sam disala, borila se za vazduh. Grudi su mi se nadimale, a maca neprestano vlazila. Cini mi se da bih od samo jednog prokletog dodira svrsila. ,,AAAAAAA,, se u trenu zaculo i mene iz zanosa trgnulo. Cura je u vrisku svrsavala dok joj je Vuk zabijao kolac sto je jace mogao, drzeci jedan prst u njenim ustima, a drugom rukom je stegnuvsi preko grudi. Nije mogla da se pomeri, naravno nije ni htela, zelela je samo njegovu qrcinu sto dublje i jace. Kada je on poceo svrsavati po njenim ledjima i guzovima, ona je lezala na stolu i mazila se, razmazivala spermu po svojoj pozadini. Ja, izgorela potpuno, zadihana, umorna, a nisam svsila, pribrah se malo, tek toliko da zakopcam bar neko dugme kosulje. Vidim da je zabavi kraj pa rekoh, bolje da pozurim da se izgubim odavde.
Izasla sam napolje, gola voda sam bila. Sve se na meni lepilo, mirisala sam na socnu jebacinu. Pronadjoh nekako motor kojim smo dosli Vuk i ja. Zora samo sto nije. Ostali clanovi nase grupe su polako nailazili. Jedan mrtav pijan, dvoje ga nosi, jedan ozaren jer jnamlatio neku kintu verovatno, jedan opet pun utisaka pretpostavljam da je dobio lap dance, pa se kezi onako podlo. I cure su se vratile. Znam sigurno da se Jelena castila dobrom porcijom seksa, samo nisam mogla da provalim cime li se Milana zadovoljila. Njene oci su bile sirom otvorene i nije puno progovarala. Sela sam na motor, navlacila jaknu najsporijim pokretima, kada se iza mene stvorio Vuk, prisao usnama mom uvu i prosaptao: ,, Gledas Misu, gledas,, . Divlje se osmehnuo, poljubio me nekako na kraj usana koje su se otvorile zbog soka jer me je video da stojim tamo i posmatram. Seo je, navukao kacigu, kresnuo motor i krenuli smo dalje, ostavljajuci za sobom ovu ulicu i ovaj grad koji je gasio kako je sunce bivalo sve vise…

Tattoo

Moji bajkeri, kada ih covek pogleda, mozda se i najezi na trenutak, jer prvo sto ugleda jesu kozni prsluci bez rukava i ruke gole, izsarane sa bezbroj slika. Neke od tih slika za njih imaju posebno znacenje…neke su simboli teskih vremena, neke uspomene na drage im osobe, neke predstavljaju bitne prekretnice u njihovim zivotima. Mada ima i onih slika koje ne znace ama bas nista, ali su tu da popune recimo preostalo mesto na ruci, cisto da ne bude ,,rupe,,. Heheh slatki su moji drugari i ja njih ne vidim kao nakaze i frikove, vec vrlo srcane i dobre ljude kakvi zapravo i jesu. A to sto se oni saraju, pa neka im je. Sto da ne. Sta fali. Verujem da svet oni vide kroz slike, kroz boje i umetnost, i da im ta osobina upravo probudjuje i onu ljudskost i covecnost. Volim moje bajkere.
U nasem klubu, na jednom zidu stoji od pamtiveka jedna slika koja se meni narocito dopadala. Na slici je tocak motora, a oko njega plamen. Zapaljena guma i malo traga otopljene gume na asfaltu. Slika nije nista posebno, ali kad god udjem u klub prvo nju vidim, i nekako je postala deo mene. Kada drugima pricam o klubu, o drugarima o nekom desavanju, pred ocima mi je prvo ta slika pa onda sve ostalo. Mozete vec pretpostaviti da mi se javila zelja da ta slika bude na mom telu.
Kada sam jedne kisne veceri prolazila ulicom gde su sve sami ducani i tezge, primetih da iz jedne jos bije svetlo. Tattoo shop je jos radio i to je bilo to. Resila sam da udjem i trazim da mi urade sliku.
Udjoh i jos ne rekoh ni dobrovece, momak, koji je stajao za pultom i brisao ruke o peskir, viknu ,,Ne radimo vise, dodjite sutra,,. Stajala sam samo par trenutaka onako kao u vakumu i ko zna kako sam ga ja gledala kada je ponovo momak progovorio: ,, Ah ne gledaj me tako, slamas mi srce. Dodji i reci sta si htela mlada damo,, . I razvukao je lep osmeh na jako lepom licu. Osmehnuh se i ja i onako kroz zube rekoh da zelim jednu malu slicicu…. Nije komplikovana….cak sta vise jako prosta… ,,Reci curo sta zelis,, . Izvadih iz zadnjeg dzepa lepo presavijen papir na kome sam nacrtala sama onu sliku sa zida moto kluba, onako kako sam najbolje umela i pokazala mu je. ,,Evo…tocak, plamen i malo traga od gume na putu…nista vise,,. On je pogledao sliku, pa je mene osinuo pogledom koji je sada bio nesto drugaciji,nekako ispitivacki. Kaze: ,, A reci mi, gde zelis da istetoviras tocak,,. Neki blagi sram mi je protutnjio kroz telo i udario u glavu i obraze pa oborih pogled, ali ipak izustih da zelim sliku bas na donjem delu stomaka, ispod pupka u desnu stranu i poceh da mu pokazujem rukom to mesto. ,,Dobro, ne moras sutra dolaziti za tu malu slicicu, mozemo je uraditi sad. Hajde, svuci pantalone i lezi tamo na onaj sto, ja sam za minut spreman i pocinjemo.,, Srecna sto cu dobiti tetovazu jos koliko odmah pojurih ka stolu, ali opet me neke stege uhvatise, posto moram skinuti farmerice. No hajde kada sam vec tu, nema povratka. I skidoh farmerice, odlozih ih na neku malenu stolicu i legoh na krevet prekriven nekim orandz carsafom. Prisao je kroz neki trenutak i ovaj momak,na rukama je imao rukavice i montirao pistolj za tetoviranje. Da li je primetio da sam napeta, verovatno, ipak su ovi ljudi delom i psiholozi, te je poceo da me zapitkuje o svemu i svacemu, ne bi li me makar malo opustio. I tako kroz razgovor saznaje da sam deo bajker tima, da volim voznju, miris benzina, kozne jakne i teksas farmerice, i da sam eto resila da i ja imam jednu sliku ali malenu i na skrivenom mestu da je ne moze niko videti. Samo ja. Na tu moju recenicu, on se samo osmehnuo i rekao da krece da crta. Morace prvo olovkom jer posle nema ispravki. Rekoh ,,Ok, kako god smatras da treba,,. I poceo je crtati po donjem delu stomaka ali primetila sam da se nekako muci. Stalno je izvrtao i krivio ruku, okretao glavu, mrstio se. Ja cutim i cekam. Na kraju, podigavsi pogled koji se susreo s mojim rekao je ovako: ,,Znas sta duso, moraces da skines gacice. Jbg smetaju mi, ne mogu prici mestu gde zelis tetovazu ovako,,. Skupila sam usne u znak da se ljutim i da necu skidati gacice na sta je on ponovo rekao: ,,Opusti se malena, ja sam profesionalac, hiljadu puta sam crtao i na gorim mestima od ovog tvog pa se devojke i zene nisu bunile. Moram tako ili jednostavno menjaj mesto tetovaze. Hoces na ramenu? Na plecki?,, ,,Ne ne,, , izlete iz mene kao iz puske, ,,tu cemo, skinucu ih, a ti nemoj da gledas,,. Nasmejao se slatko ovaj momak sto je izmamilo i meni neki ludacki smeh. I skinuh ja gacice i legoh opet. ,,Slusaj muziku i razmisljaj kako vozis dok ja budem crtao. Ne obracaj paznju na mene,, kaze on i pusti neki cd koji je vec bio u plejeru. Muzika se prosu po studiju, neka mirna, nekako romanticna i zaista me je smirivala. Zurila sam u plafon, slusala te mile tonove a on je crtao…i crtao.
Dok je jos drzao flomaster u ruci i izvlacio savrsene linije, druga ruka mu je bila naslonjena na gornji deo moje butane. Tu ruku bi pomerao svaki put kada bi crtez tako zahtevao, da bolje zategne kozu, da bolje iscrta moj tocak. Sam djavo zna zasto me je to plalilo. Osecala sam neku vrelinu dole, podrhtavanje misica. Mackica mi je vlazila zbog njegovih ruku i daha koji sam mogla na butini da osetim, jer je savio glavu i priblizio je crtezu, da sto bolje vidi. Grizla sam usnu i gledala u plafon, pokusavajuci da budem sto mirnija. Oci su mi se punile nekim cudnim suzama, onim koje se jave kada si nemocan da bilo sta uradis.
Zavrsio je sa flomasterom i rekao da ce sada poceti s masinicom. Jedno ,,Mhm,, izletelo je kroz moj nos i stegoh usne iscekujuci sada vec bol. Zujanje pistoljcica za tetoviranje je nadjacalo onu divnu muziku u studiju, i ja krvnicki zazmurih dok su me one sitne iglice bole. Zastajao je povremeno, da dodjem do daha jer sam vise puta ispustila ono mucno ,,mmmhhh,,. Svaki put bi me pogledao u oci, blago se osmehnuo i potvrdno klimnuo glavom. Ulivao mi je neko narocito poverenje pa sam vremenom postajala sve mirnija. Nezna mu je ruka. Blazio je moju bol levom rukom i nekom mekom maramicom svaki put kada bi se na kozi nakupilo vise boje. Ponovo sam cula muziku. Bol od igli je potpuno nestao, sve sto sam osecala bili su njegovi prsti i povremeni dah iz njegovih usana. Opet sam pocela da se palim. Vec sam duboko disala, verovatno je to i primetio. Mislim da je dole bila poplava… Gledala sam u njegove prste, u njegov ozbiljan izraz lica i mozda glasno uzdisala. Kada je zavrsio, uspravio se i pogledao svoj rad. Onda je, primetila sam, gledao mene, onaku bez gacica kako lezim na stolu. Valjda je sagledavao celu sliku i ocenjivao kako mi to stoji… Uzeo je zatim nekakvu pumpicu i stcnuo nekakvu tecnost na tetovazu i cistom maramicom prebrisao. Ja sam i dalje duboko disala i upijala svaki njegov pokret. Nisam ocekivala, mada sam prizeljkivala; spustio je usne na tetovirano mesto i najneznije me poljubio. ,,Ah,, izpustih naglas i podigoh se na laktove. Posmatrao me je kao kakva zver. Neka divljina mu je sevala iz ociju. Uhvatio me je za butine cvrsto i poceo da ljubi svud ukrug gde je bila naslikana slika. Moje noge su se same nekako sirile i omogucile mu da pridje mackici i jezikom sara preko nje. Njegov nemirni jezik je golicao usne moje mace, klitic, pa rupicu, pa bi ljubio unutrasnji deo butine, pa bi se opet vratio i sisao usmine do mog potpunog ludila. Noge su mi vec potpuno rasirene i njegova glava izmedju njih. Poceo je gurati prst u macu…jedan, pa je dodao drugi i prodirao sve dublje. Palcem je masirao klitic, a jezikom sarao od njega do pupka i nazad. Gibala sam se kao zmija, jer sam sve manje mogla da izdrzim njegove dodire. Muzika kao da je bila sve glasnija i dobijala neki brzi ritam, a on je taj ritam pratio i tako me dobro lizao da sam cak dva puta svrsila. Graske znoja na njegovom celu govorile su da nece jos dugo ni on izdrati i da je zeleo da mi ga da. Dadoh mu znak da me uzme, da sam njegova sva. Za tren oka bio je u meni i prodirao duboko i brzo. Narocito sam volela taj trenutak jer me je gledao u oci i posmatrao moje reakcije. Pogledom mi je govorio da ce jos vise ubrzati. Pogledom sam mu govorila da je slobodan da uradi sta zeli. Svrsio je po pom stomaku i po tetovazi u nekoliko uzastopnih mlazeva. Dugo mi je ljubio usne i samo jednom prosaptao da sam lepa.
Ne, nije me on jebao te noci, dok je kisa pljustala napolju i dok je muzika plavila studio. On je vodio ljubav samnom. On me je voleo…
Puno puta sam prosla istom ulicom kasnije, cak i do dana danasnjeg prodjem onde i pogledam u izlog. On tamo nije, ko zna de je. Tamo je samo jedna tajna o jednom tocku zahvacenog plamenom…

Ton, kamera, akcija

Bio je to prvi maj 2001, moj komša je bio već godinu dana sa jednom Jasminom, ne baš previše zgodnom, kao što on ume sa izabere, ali lepa je bila ko lutka, jedino što sam mu zamerao je bilo da je bila devojka kojoj je sve svejedno, šta god joj se predloži ili kaže ona se uvek slaže ili joj je nebitno. S obzirom da samo se svakodnevno družili to me je izludjivalo, mada je i njemu već to postalo „svejedno“. Ujutru sam ustao i otišao kod njega i on mi pokaže da je istrgovao neku kameru, večito je trgovao sa nekom tehnikom uglavnom telefonima i audio opremom, treba da kupimo traku da možemo da se snimamo. Popili smo kafu i trknuli do centra da nadjemo 8mm traku. Kupili smo pakovanje od pet traka i vratili smo se nazad kod njega. Čačkali smo je malo da otkrijemo šta sve može i kako se barata sa njom pa mi komša kaže, hoću da snimaš Jasminu i mene kako se jebemo, reko nema problema. Znam da jasmini ne smeta moja prisutnost u prostoriji dok se njih dvoje jebu, desilo se to već iks puta da se njih dvoje povataju dok se ja igram na commodore-u. Ona dolazi većeras u 8 pa ti dodji malo ranije, pa kad završimo idemo da se vidimo sa drušvom na vikendici njegovog brata gde će biti žuraja, ok nema problem rekao sam mu.
Njegovi su bili na njihovoj vikendici od ujutru, on je bio sam kući, tj i ja. Došao sam oko pola 8 i čuo sam njegov glas iz kupatila, sad sam ušao pa ako Jaca dodje dočekaj je. Ja sam uzeo kameru i ušao sam u kupatilo lagano da me nečuje i snimao ga jedno minut kako pere kurac, mada mi je to više delovalo na neko lagano drkanje, pošto je bio ledjima okrenut nije me mogao primetiti. Jaca je ušla, a ja je u opšte nisam čuo, bio sam skoncetrisan da me ne primeti komša, hteo sam to da snimim, lepo se uklapa u jednu celinu filma. Jaca mi prošaputa na uvo, šta to radiš, dobro nisam ispustio kameru. Lagano sam se odmakao od vrata i pošao sam njom u sobu.
Šta vas dvojica planirate? Misliš šta tvoj dragi planira? Hoće da vas snimam kako se jebete, a ja hteo malo da začinim snimkom iz kupatila. Komša je izašao iz kupaatila golišav naravno, cao Jaco i poljubi je. Kaže mi tvoj kum za tvoj plan, imaš li išta protiv, naravno da nemam, ajde da to obavimo pa da idemo na žurku. Otišla je do kupatila i vratila se posle nekih 2 minuta, divan kompletić na njoj je sevnuo, njeno telo je postalo savršeno, taj brus i te tange su bile kao da se rodila sa njima. Prišla mu je lagano i kleknula ispred njega i počela mu lagano lizati glavić, pa sve brže i brže, kurac mu se ukrutio za čas posla, legli su na krevet u pozu 69, ja sam polako obilazio kamerom sa jedne na drugu stranu da uhvatim svaki detalj, bio sam sa njene strane a koša je viknuo zumiraj, svršavam, počeo je da joj puni usta koja su jedva zadržavala ogromnu količinu sperme koja je u naletima izletala u njena usta. Pošto je bila ona gore, uzdigla se tako da je njegov jezik mogao dublje da ulazi u njenu picu. Počela je polako da ispušta spermu iz usta i da je razmazuje po grudima, u tom momentu sam osetio da mu se kurac već upro u šorc. Sišla je sa njega i počela strasno da ga ljubi, a jednom rukom da mu masira opušteni kurac. Pošto mu se nije baš tako brzo digao kako je ona očekivala, otišla je do svoje torbe i izvadila one kineske kuglice i lubrikant, polako je namazala svoju rupicu i počela da ubacuje u nju kuglice, znam da te pali moja guza dragi i tad ih je izvukla napolje, uzela lubrikant i počela da maže njegovo dupe, šta radiš to? Ma samo se opusti, počela je da mu ubacuje kuglice i dok je stigla do zadnje, njemu je već kurac bio kao strela. Namestila je njegov kurac na svoju rupicu od dupeta i samo se spustila uz kratak vrisak, nasedala je kao da nije dobila kurac godinama, on je viknuo svršiću ali se ona nije obazirala na to, već je nastavila da mu naseda a jednom rukom je mesila svoj klitoris, skakala je po njemu ko pobesneli ris, ja sam već mislio da će mi kurac uksplodirati, nisam ni mogao više da se skoncentrišem na snimanje, zajebte vas svoje, ja moram da svršim, rekao sam, i spustio sam kameru na sto uperenu u njih i prišao im, svukao sam šorc, popeo se na krevet i nisam ga ni 2 puta nategao kako treba počeo sam da svršavam po Jacinim sisama i komšinom stomaku, nije mi ni bilo bitno gde ću, samo da izadje iz mene. U tom momentu je i Jaca počela da svršava veoma glasno. Idem da se istuširam rekla je ideš i ti, a što bi on išao, pa tebe je snimao dok si se kupao može i mene, a, snimao si me kume, jesam, ok rekao je. Otišao sam za Jacom. Ušli smo u kupatilo a ona je počela da skida brus i tange natopljene što spermom, što njenim sokovima. Snimao sam je dok se tuširala i brisala. Vratili smo se u sobu sredili se i zapalili na vikendicu. Komša je imao zastavu poly registrovanu 2+4 sa 2 klupe nazad, a Jasmina i ja smo seli nazad da pregledamo film dok je komša vozio. Gledali smo ga i komentarisali a posle nekih minuta sam osetio njenu ruku na mom kurcu, šta radiš Jaco, nije fer prema mom kumu, misliš da će se buniti?, mislim da neće ali smo ipak jako dobri, nismo bili kumovi samo smo se tako zvali, ali odrasli smo zajedno i provodili više vremena zajedno nego sa porodicama pogotovo što nas deli jedna kuća izmedju. Nisam ni završio a moj kurac je već bio u njenim ustima, pušila ga je baš kako treba, onda se izdigla i rekla snimaj šta čekaš, izvadio sam traku i stavio novu i spustio kameru da je snima sa mojim kurcem u njenim ustima i prepustio se uživanju, nije mi puno trebalo i rekao sam joj da cu da svršim rekla mi je da sačekam, neće u usta jer ne može da proguta, odigla je suknjicu i nacetrirala je moj kurac na njenu rupicu od guze, kako mi je lagano klizio unutra tako je i sperma počela da puni njenu guzu. Sedela je tako na meni nekoliko minuta dok se nije začuo njegov glas, stigli smo, skočila je sa mene i navukla gaćice brzo.

Komša je saznao za to, naravno gledajući trake, samo mi je rekao kasnije, usta i guzu koliko hoćeš ali pičku joj ne diraj. S vremena na vreme se uključim u njihove igrarije i nekoliko puta smo sami uživali u oralnom i analnom seksu.

Na moru, putovanje - I dio

Sve ovo je istina , mozda se zbog toga nesto nekome nece svideti. To cete oceniti vi koji procitate, svojim ocenama i komentarima.

Nas stav je uvek bio “U sexu je sve dozvoljeno, pod uslovom da niko nikom ne nanosi zlo, tj. da svi uzivaju.

Posli smo busom na more, bili smo prilicno mladi(24/23), spremni i zeljni novih eksperimentisanja u sexu. Poceli smo jos u autobusu, sobzirom da je put bio dug a mi napaljeni poceo sam je dirati po sisama i oko pice preko pantalona. Ona je sedela do prozora. Posle nekoliko sati voznje , negde oko 01h ,skoro svi su zaspali ili gledali TV. Ja sam moju ruku spustio iza njenih ledja , ispod trenerke, gacice i dosao do njene guze. Pogledala me je i malo se pridigla,dovoljno da moja ruka dodje ispod njene vlazne tek obrijane pice. Lagano se meskoljila , dok sam joj mazio klitoris, glavu je oslonila na sediste ispred, gledala je u mene dok joj se pogled polako mutio. Polako sam dva prsta privlacio otvoru njene pice. Nestali su u njoj. Jezikom je olizala usnu znajuci da me to pali. Sve je brze i brze pomerala guzu ,ali ipak dovoljno diskretno da to niko ne primeti.Primetio sam da joj se blizi vrhunac pa sam treci prst sasvim malo gurnuo u njeno dupence,anuscic koji ni do dan danas nije mogao da primi kurac.
Pocela je da svrsava a istovremeno zestoko da me ljubi u usta.Cim je svrsila odmah sam izvadio ruku jer me je strasno bolela od njene tezine. Tada je samo rekla, “Duzna sam ti”.

Pre nego sto nastavim pisanje,opisacu moju tadasnju devojku i to maksimalno objektivno.
Izuzetno zgodna , mrsave prave noge sa prelepim glatkim i mekanim listovima, bez previse izrazenih kostiju , guza mala ali trtasta, pickica mala ,obrijana. Struk uzan, stomacic ravan , koza ne potpuno tamna ali nije ni svetla ona srednja nijansa. Sise slabija trojka. Faca slatka sa lepim ocima i crvenom kosom.

Ubrzo smo zastali i napravili pauzu pored nekog restorana. Kada smo ulazili u autobus insistirala je da zamenimo mesta, sad sam ja sedeo pored prozora. Posle nekih 30-tak minuta skinula je svoju tanku jaknicu prebacila je preko mojih nogu naslonila se na mene i rekla da ce malo dremnuti. Spustila je glavu na moje noge i tako sedela nekih 10 minuta. Polako je glavu pomerala ka mom kurcu (17cm deblji). Osetio sam njen obraz i kurac je poceo da reaguje. U trenutku je bio tvrd ko kamen. A ona je pocela preko trenerki da ga grize ali nezno.Ja sam vec razmisljao dokle li ce ici. Nisam dugo cekao a ona mi je povukla trenerke nanize taman toliko da mi je glavic izvirio prema mom stomaku. to joj je bilo dovoljno . Najpre ga je dirala, lickala jezikom. Prijalo mi je strasno . Zeleo sam da ga scepa ustima i izdudla kako bi sto jace svrsio. Sa druge strane zeleo sam i da nastavi da se igra sa njim sto duze jer mi je prijalo i znao sam da cu i tako svrsiti i da je to realnije s obzirom da smo u busu punom ljudi.
Jos se malo tako igrala, a onda ga je obuhvatila usnama i plako uvukla ceo glavic u usta. Naizmenicno je kruzila jezikom po glavicui sisala ga. Sve to izuzetno sporo, tako da sam osecao svaki njen i najmanji pokret usana ili jezika.Zmurio sam i uzivao, u jednom trenutku sam osetio njene prste na mojim usnama, otvorio sam usta prihvatio njene prste i osetio ukus njene pickice.(uspela je i svoju picu da pomazi) Poceo sam da ih sisam i kruzim jezikom po njima isto onako kako je i ona po mom glavicu.
Malo je ubrzala rad jezikom , a ja sam osetio da mi se blizi vrhunac. Stisnuo sam joj drugu ruku, sto je inace bio znak da sam blizu . Lagano se podigla , ruku je spustila na moj kurac drugom je prebacila jaknu preko kurca i njene ruke. Primakla mi je usne i sapnula:” Hocu i ja da osetim moju picu”. Istog trenutka je pocela SOCNO da me ljubi i da mi drka kurac. U ustima je imala sokice sa mog kurca a ja iz njene pickice.Ljubili smo se strasno i socno mesajuci sokice u ustima i prebacujuci ih iz jedna usta u druga.
Naravno svrsio sam ko lud u njenoj ruci.
Ovo je pocetak naseg najlepseg letovanja.