petak, 8. siječnja 2016.

Izazovno tjelo,namjestena preljuba?

Vece je mirisalo,na lov kao na ribu iz mreze,kao komadi zadovoljstva,presjeceni na dva djela,jedan za nju a drugi za njega,koji nije ni zanao u kojem komadu srece plovi,nesretnim veslom otplovio je tako daleko.Tako daleko da se kopno mira u kojem je zivio nemoze ni nazirati a kamoli nanizati dane srece,kao nekada.
……………..Kad vino zaplovi venama i kad to osjeti neko kome si zrtva,slijedi kazna,koja moze da bude i njezna ali kasnije se skupo placa.
Tulum,princeza i bitangi,rock i rap zvuci koji su se smjenjvali kidajuci calsic facama nerve,odlutali su po sobama zeleci mir ili neku njeznost skrivenu,laz,koja se placa znojem koje kupe svileni carsafi.
Ustala se iz kozne fotelje,lijepa kao kiparskim rukama valjana,u toj crvenoj kratkoj haljinici izgledala je kao,neko,ali neznam ko na koga sam se lozio kao brzi za Vinkovce.Crveni karmin,plava kosa,krupne oci i isturene grudi koje su kipjele zeljne mazenja,tiho mi je rekla kao gluhom u autobusu ima izic,molim rekao sam.Ovaj put cuo sam jako dobro,noge mi se osjekle,glas zastekao kao 10 000 dinara pred prvi.Rekao sam hocu sve,onako pijan i lud,samo se nasmijala,i ja isto rekla je!
Razvaljena kravata za koju me povukla zasobom,tihi topot njen stikle,kao zatvorski cuvar vodila me na grijeh koji sam htio,vino me vodilo a srce molilo ne,ali ja sam se predao i bez borbe.
Lorena,sta Lorena,tako mi je ime rekla je dva puta,shvatio sam odma pa da zove se Lorena,a zaboravio kako se zove moja Lorena koja vise i nije bila bitna u sledecem poluvremenu od 45-t minuta,nemorala koji ce me skupo kostati,srama,ma nisam ni mislio o tome,vino je marsiralo mojim venama,puneci krvnim zrncima koplje ponosa koje ce me kostati,ljubavi za koju sam kamen temeljac davno ukopao.
……………….Udoban kreven na koji sam se prosto srozao,osmjeh i divota kaja je trajala dok se skidala,izgledala je kao Eva,ali bez jabuke,kao san u koji tonem,gledao sam te obline i sve bio spreman da reskiram,pijan i lud zgrabio sam je i poceo da ju ljubim po cijelom tjelu.Uzdasi zadovoljstva,posebno kod dodira intime,koja je bila pokrivena kratkim dlacicama koje su mirisale,polizao sam joj krunu za koju muskarci i ponos bacaju u blato.Poceo sam se brzo skidati kao da me jure Dobermani,zavalio sam se medju njene duge noge.
Uzdah i osmjeh,gledala me ravo u oci,pijane oci koje su gledale neznaju vise ni sta,samo duboko uzbudjen muski pozelio sam da ju nabijem na kurac kao vrhunac muske casti.
Nije se branila,pustila je sve,pustila se jednostavno nosena u cvrstim rukama,momcine koji se zavalio pijan,lud i
podmicen tjelom boginje,zaboravio na tjelo postene,zaboravio na cast i obecanje zakazano za august 2004-e godine.Duboko u njoj uzivao nabijajuci je na postenje koje je jedino u tom trenutku imao.
Mamila ga stenjanjem,uzivao sam u ritmu nosen,nabijala se na moj kurac,mokra od znoja,trajalo je to duze nego je zamislila.Izvukla se ispod mene,zeleci igru za kraj,kao kraljica na zmaju da vijori kao zastava pobjede,sjela i zajahala me pustila je moje koplje da je ubode.Klizav put mokre vagine ubrzo je pronasao put,taj ostri ud koji nije imao oci,ni mozak kao ni ja sam,spojeni uzivali smo prepusteni talasima tjela koja su se skladno njihala u ritmu kao ljubavi,ma nista tu nije bilo osim golog seksa.
…………..Stenjala je tiho,poneki put jace kad je dublje prodirao u njenu mokru vaginu,oslonjena rukama na moja prsa,pritiskala me sve jaca i brze kad bi se nabijala do kraja,uzdah se cuo i dalje i sve jace.
…………….Noseni zanosom,dubina seksa te dodira,znoj i mokra koljena,grudi su joj se presijavale,poneki put drmale u mojim pijanim ocima,htjela je dugo da traje i potrajalo je sa mojim pijanim krvnim zrncima.Polu dignut,popunjavao je njen otvor za ljubavne vibracije u kojima je uzivala a ja nosen zanosom ljepote tog tjela,jebavao sam ju kao ni jednu prije,ili je to sve zbog loseg vina.
Vrata od sobe naglo su se otvorila,sjetlost uperena sa hodnika ravno u oci,me gledala moja Lorena,ili vec ko nisam mogao ni imena da se sjetim,ali sam je prepoznao.Gledao sam i ja nju dok se Lorena i dalje nabijala lagano na moj kurac koji se spustao brzinom svjetlosti uperene sa hodnika,sve je trajalo nekoliko sekundi i moja Lorena,ma sta Lorena moja Branka,sjetio sam se,nestala je kao magla.Zgurao sam sa sebe Lorenu,koja se kao zacudila,prva pomisao bila je da se ispovracam ali bilo je kasno jer neko je vec povratio na nas,nekom je vec muka ali nije pijan kao ja,nekom ko je neko a ja sta sam ja?Stid me bilo i pijanog da pomislim,jer sam dosao malo sebi.Branka je zakljucala vrata od kupatila,cuo se tihi plac,bilo je tu nekoliko mojih odanih prijatelja koji su kumovali,ovome sta se dogodilo,koji su to i zeljeli,koji su naveli ili zaveli moje oci sa Loreninom
crvenom haljinom i mojom glupom pozudom,doslo mi je da cast bacim u wc skoljku i pustim vodu.
…………….Lorena me samo prekoracila,nasmijesila se i rekla,mali super si a kako se zoves?
Sjedio sam na hodniku,u hlacama nisam stigao ni gacice obuci,razvaljena kosulja i miris Loreninog parfema svuda po meni,nisam mogao nista vise da sakrijem ni da pokrijem,sramotu,gledao sam ravno u bravu kupatile i cekao kad ce se pomjeriti.Tako sam i zaspao,pijan i lud,bez sna u kojem sam sve pokvario,nosen nekim oblakom nade iz kojeg je sve curilo.Polijevanjem vodom tako me prijatelj probudio,hajde idemo odavde,rekao je umorno!
Sjeo sam u njegov auto,vozio je polako,nismo nista pricali,dosao sam kuci.Tusiranje je trajalo dugo kroz neko kajanje,osjetio sam poraz,osjetio sam bol i kaznu osjetio sam izazovo tjelo kao namjestenu preljubu,osjetio sam da gubim svoju Branku,a tako mi je i sudjeno.
Nisam se usudio ni broj da zavrtim,pustio sam nek vreme radi za nas ili za mene samoga,ma ni bog vise nezna.
A neznam ni ja,45-t minuta kao polu vreme za seks koji vinom nosen,priznajem da sam uzivao u oblinama Loreninog tjela,priznajem da se jebavala onako kako mnogi muskarci vole,jer zbog takvih zena i ponos bacaju u blato.
Branka je otisla svojim putem a ja svojim,vise se nismo sretali,a vise nisam vidio ni Lorenu,ali svaki dan vidim sebe,kad se u ogledalo pogledam,pomislim,dali je sve to trebalo?
Dali je to sve trebalo?Dok miris na sebe stavljam u potragu za nekom novom Lorenom krecem,i svaki put kao da je isto,samo nema vise ono nikada ona svjetlost sa hodnika i nasa tjela gola obasjana u preljubi,gola istina.Seks je ponekad kao zabluda ali svejedno je lijepo dok traje…

Mladi kamerman i napaljena zena

    Ralph...dječarac s kojim sam djelila djetinje trčkurac i igrarije po osunčanim šarenim poljima Burgundije. Jurio je svakom prilikom zamnom s očevom kamerom, da me snima pa sam ga iz zezanja prozvala kamerman. Malen, nestašan, sladak i vječito zaljubljen u mene on je sad odrastao, nefeminiziran i markantan modni kreator. Sjedi (nakon 6 godina neviđanja) pored mene za stolom terase londonskoga kafića, dok se isprepliću zvuk glasa Franka Sinatre i zvukovi zlatnog lišća rasplesanog jesenjim vjetrom. Ralph se razvio u vrlo zgodnog mladića s izmješanim crtama majke i oca. Plav pogled s iskrenim zjenicama preuzeo je od majke Francuskinje kao i maslačnu put. Duguljast nos s laganim povijenjem dodjeljen je od oca. Otac mu je bio Grk koji je radio u Parizu te tako upoznao Ralphovu majku. Na moju sadašnju sreću, tako je i nastao Ralph. Ralphova crna i sjajna kosa poput panterine dlake bila je malo razbarušena i ona se savršeno uklapala uz njegov stil kako slaže krpice na sebe i visinu njegova tijela. Bio je poprilično viši od mene. Glavu i vrat senzualno bih pružila kad bih mu na stoječki tražila pogled. Ono što mi se posebno svidjelo na njemu bile su čake i prsti dakako. Kad mu gledam u duge i lijepe prste, rekla bih da je pijanist. Kad mu pogledam lice, svakako bih pomislila da je slikar, a gradja tjela bi me opet zbunila i pomislila bih da je maneken. On je uostalom bio to sve. Dok je imao 7.g. počeo je kod svoje majke profesorice poduku sviranja klavira i u tome se usavršio kao akademski pijanist, no on svira samo sebi za dušu. Ne traži svojoj svirci publiku. Sjećam se da je u gimnaziji imao nekoliko izložbi svojih slikarskih djela i taj posao mu se predviđao, no brižno njegovan mamin dečko koji obećava je završio u svijetu kiča, šarenila, mode, ukusa i neukusa, manekenki i manekena i promiskuiteta.

"Desiree, ovaj posao sada mogao bih raditi do smrti ako modna industrija nastavi ovakvim tempom." - potpuno je ispunjeno govorio o svome poslu i svojoj modnoj kuci Rablo koju je nazvao prema imenu njemu omiljenog slikara Piccassa s tim da je na "Pablo" kao prvo slovo dodjelio prvo slovo svoga imena. Njegova modna kuća osmišljavala je kreacije isključivo za žene. Unio je kao trend "strukirani" boho-style. Hrpa pohvala modnih kritičara pršti njegovim egom. Ja mu se divim kao kreatoru. Pričajući mi o svemu tome dogodio mi se deja vu u njegovu pogledu. Opet me gledao zaljubljeno kao u onim danima s Burgundije. Sjaj dok je pričao o sebi gledajući u mene dosegao je blještavilo novogodišnjih prskalica. Ruke su mu bile suzdržane, što je bilo razumljivo. Nije znao ništa o mom ljubavnom životu, a i da me pitao ili da me pita ne bih mu dala konkretan odgovor, jer to se samo mene tiče. Komplimentiranje moga izgleda i pjevačkog uspjeha nadoknadilo je suzdržavanje njegovih prstiju od mojeg tijela.
-"Izgled ti je fantastičan. Uvijek si bila lijepa, ali danas kad te vidim...nisam ni slutio da ćeš biti takva..." - s divotom u svojim iskrenim zjenicama me gledao. . .
-"Ralph, moj izgled je zaista fantastičan, ali zato što ima karakter." - nasmijao se uz potvrdno "naravno", a ja sam pomislila u sebi "naravno da muškarac ne razlikuje izgled s karakterom i bez karakterom. Fantastičan je samo onaj izgled žene, na kojemu im se smjesta digne kurac i najvećom brzinom napune testisi." Razmišljajući tako u sebi da je svaki muškarac poseban i ima karakter, sve dok mu se ne digne kurac. Tad su svi isti. Tad i jedino tad. Svi dišu kao razjareni bikovi, sline požudno kao psi i mahnito guraju kurac kao da se utrkuju na Tour de Francé.

Ralph me uvijek poštivao i to je i sad bilo vidljivo. Ja ga pamtim kao veselog klinca najviše i nešto malo kao talentiranog i posebnoga gimnazijalca. I u gimnaziji je još nosio kameru, no u gimnaziji svoju, digitalnu i snimao me, moj kamerman, moj voajer. Moj drkadžija. Nisam ga nikad pitala, drka li na mene, jer pitanje nije bilo ni potrebno. Pravila sam se da ga ne vidim, dok me iz potaje snima. Sad ga vidim razvijenoga i potpuno svojeg. Ovaj put nema kameru. Ta slika njega mi se svidjela najviše od svih prijašnjih s kamerom. Kako su se praznile čaše napunjene vrućom lokoladom s čilijem, moje pažljivo slušanje njegovih uspjeha lagano je gubilo pozornost od nemirnih misli "kakav li je ljubavnik? Da li bih mogla spojiti svoje tijelo s njegovim, a da pritom bude do kraja strastveno? svidjam mu se...to je sigurno, ali ne djeluje mi samoinicijativno što se mene tiče...zašto? Je li to strah da ne uništi prijateljstvo od dječjeg vrtića, ako pukne za mnom...mora da je to." -nakon tih misli, prekrenula sam temu razgovora na samo naše zgode i nezgode, koje smo imali bez trećih lica pa smo se smijali smjehom koji je vedrio maglu. Račun bezalkoholnih pića prepustila sam njemu da plati. Imala sam već gotov plan za njega. Nakon što smo izašli iz kafica, ja sam ga izazivački potapšala po ramenu uz zapovjed: "ti loviš" i trkom ispunjavala Hyde park . Trčao je za mnom i smijao se kao i prije bezazleno, jedino dublje. Kao pravi muškarac. U svemu dubok. Nadam se. Trčeći brzinom iskusne gazele pred neiskusnim lavom, sprovodila sam moj plan. Ako mu pokažem stvarnost, da sam brža od njega, povrijediti ću mu čast i ponos muškarca pred ženom. Ako usporim i pustim ga da me uhvati, kao što sam to radila namjerno u pubertetu, znati će da sam namjerno usporila. Ostalo je još samo jedno rješenje situacije, ono solomonsko. Kao slučajno, poskliznula sam se niz vlažno lišće i pala na guzicu. Čekala sam ga u zasjedi, praveći se da me boli. Tek tad uspio me stići, a ja mu rekoh dok se smijao i dizao uz pitanje jesam li dobro:
-" Namjerno sam pala... Drugačije me ne bi ni ulovio. Kao što nisi nikad ni dok smo bili djeca. Uvijek sam te puštala da me uhvatiš, digneš."- pogledao me odjednom zamisljeno prislonivsi me na svoje rame, a ja se udubih u tu svoju rečenicu. Pomislih:"kako li spontane izjave uvijek imaju više smisla od onih koje smišljamo dugo... Tako i sad ova moja ~ da nisam pala, ne bi me ulovio~... To je zbilja tako. Čovjek se najbolje pridobije kad pada, kad je očajan, a najteže dok hoda i dok se bori. Tako je i u ljubavi izmedju muškarca i žene... Muškarcu je lakše uloviti očajnu i o njemu ovisnu ženu, nego sretnu i samostalnu."- nadalje, Ralph i ja pružili smo korak uživajući u i veselom i tmurnom parku. Odjednom me uhvatio za ruku i počeo skakutati pa sam ga i ja pratila. Pjevušili smo neku francusku poskočicu i ljudi bi nas u prolazu simpatično pogledali. Osjećala sam se rasterećeno i potpuno spontano, a njegov stisak ruke me obuzeo nekom čudnom strašću. Osjetih ju na bradavicama grudi i u mojoj nabubrenoj i vlažnoj femme fatale. Njegovo disanje je postalo malo jače i zagrlio me oko struka kad smo se već nalazili na nogostupu. Poljubila sam ga brzo i suho u usne da osjetim što osjeća. Osjećaj koji sam osjetila bio je da mi želi dati i svoj jezik, a možda i... Ma sigurno. Zaustavio nam je korake kraj jednog od crvenih simbola grada Londona. Kraj telefonske govornice.
-"Moram obaviti jedan poziv."-ušao je u govornicu, a mene je smjeh spopao. Pomislila sam da moraju obaviti razgovor njegovi dugi prsti i kurac, no Ralph je konačno shvatio da ženi ne treba kamerman, voajer i drkadžija, već muškarac. Sad je on meni spremio zasjedu, koju sam od njega čekala još od prve menstrruacije.. Njegovi prsti su uhvatili kragnu moje šarene košulje i povukli me u tu usku poput moje fatalne kurac i crvene poput mojih bujnih usana prostoriju. Zalupih vratima i bez ikakvih riječi počela sam mu praviti poljupce na donjoj i gornjoj usni. Jezik mi je gurnuo u usnu šupljinu i rukama mazio snažno oba brda guzice. Ubrzo je nestrpljivo gurnuo ruke u moje hlače da osjeti nježnost i čvrstoću guzice, a ja sam zahvaljujuci tamno ljubičastim tangama odmah kožom o kožu osjetila njegove prste kako me štipkaju. Nakon toga moju dugu kosu povukao je prema nazad i tako me naslonio na govornicu i ljubio vrat te grickao dio grudi u grudnjaku te ih pokušavao izvući snažnim nabijanjem jezika pod grudnjak. Pomogla sam mu tako što sam ga gurnula na drugu stranu govornice i počela se skidati. Bio je dovoljno nestrpljiv za moj ukus. Baš onako kako ja volim pa se počeo i on skidati. Nakon najkraćeg mogućeg vremena, ostali smo potpuno nagi u telefonskoj kabini Hyde parka.. Lizala sam ga od vrata preko trbuha pa sve do poludignutog kurac. Bio je u toj fazi već pretpostavljam preko 15cm. Glavić boje mog najnaj cvjeća azaleja, ali u svjetlijoj nijansi, a puna jaja umjetnički lijepa. Kad sam vratila svoj jezik na njegova prsa, on mi je gurnuo svoje prste i počeo svirati skale i harmonije po mom klitorisu. Znala sam da odlično svira Bachove skladbe na klaviru, no nisam znala da prstima dobro prati moju strast na nabubrenoj klitorini. Sad znam.

Primio me za guzove, a ja sam naciljala rukom njegov azalejski kurac u izvor strasti. Sad će mu još narasti. Tako je i bilo. Lagani uzdisaji pa sve teži i teži stavili su moje ruke oko njegova vrata i noge oko pasa. Jahala sam ga kao konja. kurac mi je najbolje sedlo. Mrdali smo bokovima. On je prodirao duboko i svakim njegovim prodorom, osjećala sam da mu raste milimetar po milimetar, ali taj milimetar bio je snažan poput centimetra. Dodirivala sam mu desnu usnu resicu jezikom da mu odzvanja moja fatalnost u bubnjicu. Ponavljao mi je da sam fantastična s pratnjom mnoštva glasnih uzdaha. Smireni engleski mentalitet nam je pogodovao i šetači su zaobilazili tu govornicu i tako pokazali svoju veliku pristupačnost. Njegov kurac takodjer je bio sve pristupačniji, digao se do kraja, a ipak vidjela su mu se samo jaja. Morala sam mu dati veću slobodu pokreta, tako da sam izvila svoje tijelo do kraja. Sišla sam s njega, okrenula mu leđa – naguzila mu se, spustila sam glavu na i dlanove na pod, a stopala držala i na podu i na staklu govornice.Vijorila sam guzom i rasplenanim nogama. Gledao je u moje tijelo potpuno opijen. Djelovao je kao da nije pio šalicu vruće čokolade, već bocu najjačeg škotskog viskija. Pogled na moje čvrste i savršeno zaobljene guzne polutke u skakutavom pokretu imale su snagu vjetra, jer su njegove oči kovitlale poput vjetrenjače. Opkoračio me i stavio je cijelu dužinu svog ponosa u fatalnu toplinu moje ženstvenosti. Curila je na sve strane po njemu, dok je prodirao. Moja Venera je spretno plesala na vibracijama njegovog Marsa. kurac me neprestano dok sam se penjala dlanovima po stijenkama kabine naviše.Ispravila sam se i okrenula mu glavu, gledali smo se licem u lice i jebali. Dok je gledao moje polurazdvojene nabujale usne, jezikom je plesao u zraku. Guzicu je sve jače udarao, bokove štipao i ja sam se uvijala oko svoje dužine da bi ga ljubila usnama i jezikom u njegove usne i jezik. Dugo sam ga ljubila dok nije predorgazmički znoj potpuno zasjajio moje tijelo kapljicama zadovoljene ženstvenosti.

Svršavala sam na njegovom pupoljku i drugom mozgu. Sve snažnije sam ga seksala, a on rado uzvraćao najsnažnije. Vrištali su mi nokti po njemu, a glas je grebao zamagljena stakla. Svršavala sam na svom nekad dječarcu, slikaru, pijanistu, bezveznom drkadžiji kamermanu, a sad na muškarcu Ralphu. Uzbudjenje svršavanja me nosilo. Osjetih da i njega nosi. Jaja sam mu gladila prstima, a to mu je dotuklo jaja. "Aaa-aaa-aaa!"-derao se kao da ga boli, a zapravo je samo trebao svršiti. Odavno sam se uvjerila da su tu svi muškarci isti. Svi svrsavaju isto. Deru se isprekidano kao da ih netko lovi, a to su samo žensko tijelo i orgazam. Tad su bespomoćni. Kucnuo je zadnji čas, plodni mi je dan i sišla sam s njegovoga kurac opijena sveobuhvatnom toplinom orgazma te odlučno gurnula šupak na njegov stršeći kurac. Zadnje trzajeve on je nesvjesno i neobuzdano udarao u moj šupak koji je mirisao na moju ženstvenost. Kao utopljenik hvatao se za moje čvrste grudi, kapima svoga znoja je optočio na moja ledja poput dijamanata Tiffany te me tako još više zasjajio. Lizao mi je gornji dio leđa i vrat. Sad smo nezadrživo mlatarali jedno u drugo. Jaja mu osjetih na svojim klapnicama kurac, koja je curila od sreće. Najjači stisak grudi mi je dao svršavajući i svršio je tamo gdje sam i namjestila, u šupak... A vi žene pokušajte se žaliti da su muškarci manipulatori. . . Pravila igre postavljam ja, a tko ih ne želi prihvatiti, nije za mene... Nakon ovoga svršavanja, samo smo se jako zagrlili i bez riječi plakali od sreće... Obukli smo jedno drugo. Pogledi su jedino pričali. Nismo ništa mogli reći. Sve je to bio najugodniji šok...Govornicu smo napustili ostavivši u njoj samo miris istinske žene i istinskog muškarca.
-"Desiree, nikad ne bih rekao da će mi se najveća želja mog života ispuniti. Uvijek si mi djelovala nezainteresirano i nepristupačno"- gledao me iskreno mazeći mi lice.
-"Eh Ralph, razmisli o sebi. Naravno da i neće nikad sve dok juriš kamerom zamnom kao dijete, umjesto kurac kao muškarac."- rekoh mu i namignuh.
-„Sad mi dođe da se ubijem za propušteno, koja samja budala bio.“ Pukao je i poljubio me uz osmjeh. Smijao se sam sebi i urlao od muke istovremeno. Nakon tog veličanstvenog orgazma pao je dogovor iz naših usana da večeramo u 21h na brodu na vodenom tepihu rijeke Themse...

Obećao je doći bez kamere. Jedva čekam da provjerim.

Gubljenje nevinosti sa starijom maminom prijateljicom

Toga jutra su me probudili topao ,mekan poljubac u vrat i njezna ruka koja mi je milovala ledja…U trenu sam bio budan a dogadjaji iz prosle noci munjevito su mi proletili mozgom : teta Lela,mamina prijateljica iz Londona,I ja sinoc smo spavali zajedno..Bila je to noc u kojoj sam ja, na prelijep nacin, izgubio svoju musku nevinost.Preplavila su me sjecanja-sve se mjesalo : njeno zrelo podatno tijelo,moja glava medju njenim nogama,moj jezik na njenoj vlaznoj picki,u guznoj brazdi,njeno stenjanje I grcenje dok je svrsavala… moje prvo svrsavanje u njena socna usta…sjecao sam se svoga kasnijeg istrazivanja njenog tijela,njene ruke na mom opustenom I vlaznom kurcu…
Sa dozom stida I straha,lezeci jos na stomaku, za tren sam ostao nepomican,prepustajuci se njenim milovanjima I poljupcima…Dok se to toplo mekano tijelo pribijalo uz mene,dok mi je vrat grijao njen topli dah I vlaga njenih usana,njena ruka se, slijedeci svoj put niz ledja, spustila na moje guzove, vrhovi prstiju su ,blago ispitujuci dubinu brazde, posli jos nize I zaustavili se na svom cilju ,u mom medjunozju blago milujuci taj dio raspora I donje dijelove mojih jaja….
***** mi je u trenu bio tvrd kao kamen,moga stida je nestalo I ja sam se okrenuo prema tom pozudnom zenskom tijelu uzvracajuci poljupce,Usta su nam se spojila,jezici isprepleli…jedno drugom smo naizmjenice sisali vrskove jezika.Grlili smo jedno drugo,osjecao sam ponovno mekocu njenog tijela,guzova,spustao sam glavu da joj ljubim I grickam dojke… U grcu ,oba nasa tijela su tezila za spajanjem..Ne znam ni sam kako ali odjednom je teta Lela lezala na meni ,ljubila me ,grlila,gotovo silovala- Preplavilo me saznanje da ona ovaj puta zeli da me sto prije ima u sebi- beskrajno sam uzivao ,ali sicusan dio mene je sa cudjenjem sretao prvi puta nekontroliranu zensku pohotu …rukom,je lezeci na meni, gotovo utrpala moje otvrdnuce u svoju veliku ,vlaznu,vrelu BiiiiP.Pocela zestoko da me jebe…bila je van sebe,zadihana,glasno je stenjala ,cvrsto me pritiskujuci svojim tijelom kretala je kukovima…U par navrata moj ***** je ispadao iz njene vreline,ali ga je ona odmah,sada bez pomoci ruke ,na lazila svojom gladnicom pa se ponovno, pozudno nabijala na njega…Osjecao sam da mi sjeme nadolazi ,svijet oko mene je prestajao postojati,snazno sam odozdo svojim kukovima docekivao njene… Ohrabren njenim strasnim glasom I ja sam, u trenucima pred orgazam nekontrolisano stenjao..S krikom sam se ukocio a ***** mi je poceo izbacivati spermu u vrelu pecnicu njene *****.Grc za grcem je nadolazio,stezao sam to bogato zensko tijelo uza se,upirao da budem sto dublje u njenoj vlaznoj ,glatkoj utrobi…Poslije mog posljednjeg trzaja, u onom blazenom trenutku seksualnog olaksanja, osjetio sam da je I ona pocela svrsavati- Jos zesce se nabijala na moj *****,upijala svom svojom snagom u moje tijelo ,grcevito trazeci moja usta sisala je moj jezik …Trajalo je to kratko vrijeme a onda je I njen grc popustio. Najprije je olabavila svoj zagrljaj a onda pocela sve sporije da radi kukovima dok na kraju nisu ostali samo blagi,jedva primjetni unutrasnji pokreti kojima je picinim misicima bla go isisavala moj BiiiiP… Grlili smo se I ljubili oboje iscrpljeni I sretni…

Poslije kratkog vremena otisli smo zajedno u kupatilo : gledao sam je kako sjedi I piski -prelijepo golo zensko tijelo,obilni guzovi lako deformirani na dasci wc skoljke,cvrsta malo razmaknuta bozanska bedra,teske jedva opustene dojke,sretno, nasmijano lice I zvuk zlacaste tecnosti kako obilno zubori iz sjajne, vlazne, obrijane *****.. I meni se piskilo ali sam cekao da ona zavrsi>Dok sam je gledao ***** mi je opet poceo rasti…Sjedeci na solji ona je pruzila ruku , blago pomilovala moju poluuzdignutu kitu I predlozila da ja piskim u lavabo.To sam cesto sam inace radio ali sada me je bilo stid… sa oklijevanjem, pritisnut potrebom ,prisao sam lavabou I poceo mokriti u njega…Sada su se cula istovremeno dva curka…,gledali smo jedno drugo dok smo piskili Dok razmisljam o svemu tome ,sjecam se koliko sam dubok osjecaj bliskosti I gotovo poistovjecenosti nasih tijela imao u tom trenutku…,I kako me je potpuno prozimala spoznaja o njenoj zenskosti…Kratko zatim zrak je ponovno, er uptivnim inenzitetom, poceo bivati nabijen seksom, Sada sam sve poceo osjecati na jedan novi nacin-cinilo mi se puteniji iskonskiji,primitivniji,zivotinjskiji ,ako hocete… Kao sto sam osjecao kad sam jednom gledao pastuha dok je naskakao kobilu,ili na jednom tv filmu jelena kako **** kosutu …odjednom to vise nije bila teta Lela to je bilo samo podatna zenka a ja sam bio samo uspaljeni muzjak… ***** mi je ponovno stajao tvrd kao kost u svih svojih desetak centimetara velicine…
Oboje smo , poslije kratkog ljubljenja I milovanja, zajedno usli pod tus. Topla voda se slivala niz nasa dva tijela,sapunali smo jedno drugo,smijali se ,igrali zavlacili ruke jedno drugom medju noge ,medju guzove,pripijali se jedno uz drugo,grlili… U jednom trenutku, dok smo pripijeni tijelima milovali jedno drugom ledja, njena ruka se spustila u moju guznu brazdu. Prst joj je napipao moj guzni otvor I blago ga milujuci, bez teskoca,onako sklizak I nasapunan usao u mene -Osjecaj je bio lijep ali moje iznenadjenje je bilo jos vece-bola uopste nije bilo,moja guza je sa uzivanjem osjecala taj prst u sebi ,njegove blage kretnje I masiranje unutrasnjosti….Napravi I ti meni isto sapnula mi je radeci u meni I pripijajuci se jos vise…Volim njenu guzu,volim njene guzove,jos od prvog trenutka sam uzivao da ih lizem,ljubim,da prislanjam lice uz njih.Jos od prvih trenutaka sa uzivanjem sam lizao I njen cmar.Zelja da udjem u nju prstom preplavila me je. Ruke su mi sisle medju te prelije pe guzove ,srednjakom desne ruke sam napipao njen guzni otvor ,blago gurnuo I odjednom moj citav prst je bio u njoj ,bez otpora ,bez teskoca…Kratko smo tako milovali jedno drugo ,radili prstima jedno u drugom a onda nas je ona razdvojila.. Okrenula mi je ledja ,naslonila se rukama na zid,blago rasirila noge I zatrazila da udjem u nju .Ja sam to zelio svim svojim bicem.Nasa tijela su bila skliska,nasapunana,topla…usmjerio sam ***** prema guznoj brazdi,najprije ga polozio u nju,a zatim ,blago savivsi koljena ,spustio sam vrsak do guznog otvora…Sve je bilo toplo,mekano,podatno ,sklisko…nije uopste bilo otpora, Moja pulsirajuca ,tvrda alatka je, prelivajuci me slascu ,uletjela u njeno crijevo bez otpora.Ona je dodatno natrcavala guzu prema meni.Moje ruke su same zgrabile njena ramena,pa presle na skliske klatece dojke .Poceo sam se svom snagom nabijati…Oboje smo stenjali…"Miluj ,miluj mi picu..." zatrazila je ona izmedju uzdaha…Zasao sam joj desnom rukom u medjunozje.Makar smo oboje bili skliski I topli od sapuna I tusa, ***** joj je bila vrela.Njen rascjep se ugibao medju mojim prstima,osjecao sam narasli klitoris kao vrsak olovke ili debljeg flomastera …Zestoko sam se nabijao I zdusno trljao njenu bozansku BiiiiP….Kricali smo,jecali,stenjali….Bili smo dvije seksualne zivotinje sa jednim jedinim ciljem : isprazniti se, dozivjeti orgazam izbaciti sjeme,primiti muzjaka u sebe…
Trajalo je to …a onda smo oboje ,gotovo istovremeno, poceli osjecati nadolazeci val orgazma,najprije je ona zakricala: "brze,brze,pritisni,trljaj,dolazi mi ,oooohh …"I ,dok je to odjekivalo u toplom ,zaparenom kupatilu ,moj ***** je poceo da sipa spermu,moja koljena su pocela klecati...U grcevima, sva moja snaga pocela je da me napusta...I Sa posljednjim valovima orgazma pao sam po tom zanosnom ,skliskom,toplom zenskom tijelu….Oboje smo se tako odmarali nekoliko minuta.Moj ***** je polako kopnio u njenoj guzi I na kraju iskliznuo iz nje….Ona se okrenula.Blago smo se ljubili i grlili…
.Nedugo poslije, zavrsili smo tusiranje,posusili jedno drugo,obukli se. Ja sam izasao da kupim novine I svjeze pecivo a teta Lela je ostala da nam pripremi obilan okrepljujuci dorucak- Trebalo je povratiti izgubljenu snagu I unijeti novu dozu energije za slatke napore koji su nas ocekivali slijedecih nekoliko dana…

Seks u taksiju

Vozimo se u taksiju na zadnjem sedistu. Ti si izazovna ukratkoj suknji, dodirujem tvoja kolena, ti se namestas, siris noge, zavlacim ruku izmedju tvojih nogu, osecam vrelinu tvoje kurac. Zabijam ti dva prsta u nju skroz, vlazna je, disanje ti se ubrzava. Ne sedis skrstenih ruku, vracas mi istom merom, odkopcavas mi slic I zavlacis ruku unutra, napipas veliku I tvrdu batinu, kurac mu je vec vlazan.Bestidno ga vadis napolje I drkas brzo nervozno, dodje mi da glasno uzdahnem, ali se uzdrzavam. Taksi polako klizi kroz gradsku guzvu...
Nalazim tvoj klitoris, mazim ga vlaznim prstom. Ne mozes vise da se uzdrzis, okreces se na bok I nabijas mi svoju guzu u krilo. Zadizem ti suknjicu i zabijam ti moj ogromni kurac u tvoju vlaznu, napaljenu picketinu. Docekujes ga spremno svojim misicima i sokovima, tako lepo klizi kroz nju celu te ispunjava, jako ga osecas. Namestas se jos bolje da ti udje sto dublje. Trudimo se da nas taksista ne primeti, ali lepljivi miris se siri u malom prostoru. On pomeri retrovizor, baca cesto pogled na njega. Stoji na semaforu, prolaznici mogu da nas vide, bas nas briga, mi pratimo svoj ritam, sve smo brzi i brzi. Raskopcavam ti kosulju I scepam te za grudi, nabijam te zestoko, dahces glasno, pri kraju si...
Orgazam trese nasa tela, sve kontrole su popustile, urlamo vristimo...
Kada se sve smiri, zakopcavamo se i pravimo kao da nista nije bilo

Planinska noc

Moja supruga I ja krenuli smo na nas prvi, zajednicki odmor. Opcinjavale su je cvetne livade I bistri, planinski izvori.Vise volim guzve na morskim, pescanim plazama i pomislih da cu se uzasno dosadjivati, ali za Mariju bih ucinio sve!Stigavsi u hotel, otisli msmo u restoran, na veceru.Odmah sam primetio prelepu, crnokosu devojku.Nisam skidao pogled sa nje, veliki dekolte koji je otkrivao lepe grudi je mamio moj pogled!Cesto bi me obarala svojim zavodljivim pogledom...Sretali smo se barem tri puta dnevno, smesila mi se zavodljivo i nije joj smetala Marija da polize nabubrele usnice, crvene kao krv.Bese to sesti dan kada je Marija okliznuvsi se u sumi izgulila kolena I laktove, pa sam otisao da joj nesto donesem za veceru .Svratio sam u restoran na picence ali nisam sreo crnokosu devojku. Razocarao sam se, a cinilo mi se da bi zbog nje ostavio sve pa cak i Mariju! Pognute glave krenuo sam u sobu, ali u hodniku ugledah siluetu devojke, kolena su mi klecala izasdadoh kraj nje.Neocekivano me je Scepala za ruku I pozudno pocela da ljubi po vratu. Ugurala me je u svoju sobu I kao lavica se bacila na mene.Dugmad na mojojn kosulji je pucala, cepala je odecu sa mene I glasno dahtala grickajuci mi uho.Ljubola me je po celom telu dok su njene topple ruke skliznule u moje gacice iigrale se samojim nabreklim testisima...Moj veliki ud za cas se nasao u njenim ustima, sisala ga je kao veliki, socni sladoled.Milovala je moje guzove kao damesi velike jufke testa.Bradavice njenih grudi sisao sam tako strasno dok je ona dahtala od miline.Mirisale su na tek obareno sveze mleko. Drhtao sam kao ranjena zver u rukama pohlepnog lovca.Moj vlazni penis gurnula je medj vrele butane.Svom snagom sam joj zabio svoju muskost,dok mi je sisala prst...Koza joj je bila meka I nezna, grickao sam njeno izvajano rame.Zastenjao sam zer je seme jurnulo, a ona je penis zabila sebi u usta i pohlepno progutala svak spermatozoid..Lezali smo neko vreme bez reci aonda je crnokosa mog heroja ponovo stavila medj svoje velike, nabrekle grudi. Klizala ga je tamo - amo i svaki put bi ga liznula i uvukla sebi u usta. Ponovo je porastao moj junak i ona me je zajasila.Uvijala se kao zmija. Punio sam je dok je
Vristala od strasti...Krenula je u kupatilo I rekla mi zat da sto pre nestanem jer joj se vraca drugarica...Mariju sam nasao kako spava.Sutra uvece crnokosa je bila u drustvu svoje prijateljice I njenog momka, nije me ni jednom pogledala...Smeskala se tamo nekom nabildovanom momku ...A ja, ja sam bio spreman da izgubim sve, cak I ovu moju divnu Mariju koja nije bas toliko strasna kao crnokosa, ali znam da me bas voli!!!

Letovanje u Turskoj

Ove godine sam trebala da idem sa momkom na more, medjutim, on je bukvalno u zadnji cas odustao od toga sa izgovorom: Moram da radim”, nemam vremena”. Posle 3 godine zabavljanja i prilike da odemo zajedno negde me on ispaljuje u zadnjem trenutku!
E nece moci! Dogovorila sam se sa drugaricom Tinom da odemo same na more, i izabrale smo Tursku kao zemlju gde je, kako smo cule, lud provod. Spakovala sam svoje stvari, poljubila momka koji mi je na rastanku rekao “Nevena, nemoj tamo da otkacis!!!” E bas hocu, pomislila sam u sebi, platices mi za sve!
Prvi dan bio je upoznavanje sa Turskom, prekrasan smestaj u privatnoj vili, more na 100 metara, bazen pored apartmana… Pravi raj na zemlji. Tina i ja smo se lagano opustale pored bazena pijuckajuci pice, zadovoljne sto mozemo da uzivamo u miru. Medjutim, to je kratko trajalo. Moja uspaljena picka vapila je za necim tvrdim!!!
Vec prvo vece u diskoteci prevarila sam momka. Obucena u letnju haljinicu, bez brusa i gacica, igrala sam kada mi je prisao jedan stariji gospodin, od nekih 45-50 godina. Bio je Nemac, i pitao me da li moze da igra sa mnom. Rekla sam zasto da ne, i pocela seksi da se uvijam ispred njega. On se malo oslobodio od takvog mog igranja, pa se pribio uz mene uhvativsi me za kukove.
Ja sam se onda izvila, i okrenula mu svoju guzu, koju sam prislonila uz njegovu izbocinu na pantalonama. Kako nisam imala gacice, pocela sam da trljam svoje mekano dupe o njegov vec dobro ukruceni kurac. Mesala sam tako na njegovoj karini, a on me je uhvatio za sise i poceo da stipa bradavice. To je mene dovelo do ludila, najvise volim kada me stipaju za sise, okrenula sam se i zarila mu jezik pravo u grlo. prihvatio je izazov, ljubili smo se kao ludi, a onda me je odveo do toaleta.
Usli smo unutra, ne mareci na poglede okupljenih ljudi. Cim je zatvorio vrata, ja sam kleknula i izvadila mu kurac iz pantalona. Pred mojim ocima nalazio se lep, tvrdi kurac koji sam slasno usisala. Dudlala sam dlakavu kurcinu, a matorac je stenjao od zadovoljstva. Onda sam se rukama oslonila o zid, a on mi je podigao haljinu na ledja i jednim potezom kurcem napipao ulaz u moju vlaznu rupu. Nabio je svoj kurac, a ja sam zamesala od zadovoljstva.
Ubrzali smo ritam, i uskoro se njegov kurac zgrcio i izbacio svoje toplo seme pravo u moju raspomamljenu vulvu. Bio je to lep pocetak mog letovanja. Vec sutradan smo Tina i ja pronasle lepu plazu gde su se ljudi slobodno setali razgoliceni, ne mareci nizasta. Ja sam na sebi imala samo mali ruzicasti tanga kupaci, koji je vise otkrivao nego skrivao. Gledala sam mlade kurceve kako se setaju tu pored mene, i resila da krenem u akciju.
Upoznala sam Davora, mladog Bosanca koji je tu sa prijateljima provodio odmor. Posle krace price iznajmili smo pedalinu, i krenuli ka pucini. On nije prestajao da zuri u moje sise i dupe, sto je i mene cinilo sve uspaljenijom. kada smo se dosta udaljili od obale, on je poceo jednom rukom da mazi moju picu preko gacica. Uskoro je pomerio gacice u stranu, i gurnuo prst u moju sjajnu picku vlaznu od sokova. Ja sam se potpuno prepustila milovanju, a on je poceo da mi gricka ukrucene bradavice. Kakva ekstaza!!!
Skinuo je svoj sorc i poceo svoj glavic da trlja o moj klitoris, sto me je dovodilo do ludila. Onda je legao, a ja sam se nasadila na tvrdi trofej, sireci rukama guzove da ga bolje primim u sebe. On je poceo da stenje, “Aaaaahhhh, to nabij se, vidjeces kako jebe obrezani kurac, aaaahhh, kako ti je podmazana picka, mjesaj kucko, aaahhhh”. To je i mene popalilo, pa sam mu rekla “Tako, tucaj me, daj mi svoju kurcinu, razvali me, daj, jebi me u dupe”.
Davor je izvadio svoj kurac i sjurio ga u moj anus, vrisnula sam od zadovoljstva jer me je ispunio do kraja. Jebali smo se tako jedno 10 minuta, a onda je on rekao da hoce opet da me jebe u picku. Legla sam na ledja i rasirila noge, a on je sjurio svoju batinu duboko u moju vaginu. Stegla sam ga nogama oko struka i pocela da svrsavam, sto je i njega dokusurilo. Izbljuvao je svoju spermu duboko u meni, sve je grgotalo od muskog semena koje se slivalo niz moje noge.
Moje letovanje bilo je prava parada sexa i zabave, smenjivali su se nadignuti kurcevi koje sam slasno primala u sebe, ali, letu se blizio kraj. Pretposlednjeg dana, resile smo da ne mrdamo od bazena. Gazda apartmana sedeo je sa nama, Turcin srednjih godina koji je ocigledno, trazio priliku da umoci svoj kurac u nase mlade picke. Tina, koja je kao i ja na moru imala preko 20 jebaca, predlozila je da ga obradimo zajedno. Otisle smo u njegov apartman, skinule se i pocele da zanosno igramo pred njim. On je pozudno gledao svaki nas pokret, a mi smo pocele da se milujemo i ljubimo.
Tina je pocela rukom da miluje moju ruzu medju butinama, a zatim jezikom da obradjuje moj klitoris. To je i Turcina dovelo do ludila, priblizio nam se i poceo da lize Tinu. Svo troje smo stenjali, on je legao na ledja, Tina ga je opkoracila nogama i sela mu na kurac, a ja sam svoj klitoris prinela njegovim ustima. Kako me je samo ludo lizao, svrsila sam grceci se na njegovom licu, ali tu nije bio kraj. Stala sam cetvoronoske, a on je isukao svoj debeli jatagan i sjurio ga u moje vlazne korice, dok je Tina rukom masirala njegova velika jaja.
Guzio me je tako dok mu je Tina stiskala jaja, pocela sam da vristim i da se zestoko nabijam na taj tvrdi, veliki kurac, a onda je on naglo izvadio svoju kurcinu koju smo mi prihvatile ustima. Zestoko je svrsio po nama, lizale smo njegov kurac, razmenjivale vrucu spermu koju smo razmazale po sisama. Bio je to zavrsetak nase male seksualne avanture, koju cemo pamtiti jos dugo, dugo…

I jos novih iskustava :)

I,da,kao sto se dalo procitati iz prethodne price,uglavnom sve svoje fantazije ispunjavam sa svojim deckom.I,tako nas dvoje,posle uobicajenog sexa,resimo da se nadjemo sa njegovim drugom,a mojim komsijom,popijemo koje picence,pa odemo na maskenbal.Moj decko i ja smo resili da napravimo foru,te se on maskirao u zombija,a ja u crnu udovicu.Kako je njegovog druga sve to podsetilo na porodicu Adams,resio je da se maskira u batlera iz istoimenog filma.
Kao po dogovoru,nasli smo se kod njega(drugara).I ranije sam odlazila tamo,cirkala,drogirala se zajedno sa njim,bez decka,i nikad nista nije pokusao da uradi sa mnom.Medjutim,nakon velike kolicine dzin-tonika,nas dvoje pocesmo nesto perverzno da se prepucavamo.Najednom,zacutasmo oboje.Sigurno mogu da tvrdim da je u svacijem zivotu postojala situacija gde je tisina i samo gledanje u oci sa odredjenom osobom izazivalo takvu reakciju,da se prosto priupitas zasto si i dalje skamenjen,a ne ceo prosut preko doticne osobe.
Ali,onda kad je postalo najzesce,kad je disanje postalo najteze,a moj donji ves natopljen,nailazi i moj decko.Naravno,naglasila bih da ja njega volim,i obozavam sex sa njim,ali mislim da sam isuvise mlada da bih se zadrzavala samo na jednom kurcu,i vrlo rado bih skocila na mnoge,pod uslovom da,naravno,moj decko sve to odobrava,posmatra ili ucestvuje.
Nego,da se vratim ja na poentu price.Nailazi moj decko,te izadjosmo na terasu koja gleda na ulicu,a blago je zaklonjena krosnjom drvoreda koji pocinje tu,da zapalimo dzoru.Primetila sam da mene vutra radi tako da moje erogene zone postaju mnogo nadrazenije nego inace.No,stigosmo mi tako do kraja sa svim tim duvanjem,te ostasmo malo na terasi,s obzirom na to da je bilo relativno toplo.Nosila sam dugu crnu haljinu sa nekim cudnim,svetlucavim dezenom,i ogromnim slicem napred.Ispod toga nosila sam podvezice boje koze sa halterima i crni donji ves koji je,zbog mog lika,ipak morao blago da se nazire.Jednostavno volim da privlacim paznju na taj nacin.Nosila sam i crveni karmin,koji,inace,obozavam.
Moj decko je prokomentarisao upravo moje usne,posto mu se karmin bas i nije svideo,dok je njegov drug stao u moju odbranu i rekao da ne postoji lepsa stvar od toga kad ti devojka ostavi crveni karmin ili po usnama,ili oko penisa.On se samo nasmejao i poljubio me.Kad mi se priblizio i pripio uz mene,osetila sam kako me onaj njegov,meni dobro znan kurac pribija uz telo.To me je zbunilo,znam da on stalno prica kako mu se ne dize od trave.Sela sam na bastensku stolicu koja je bila iza mene.Izvadio ga je,dok je njegov drugar blago razdvojenih usana piljio u nas.A ima jako lepe usne i cesto sam ih zamisljala na svom klitorisu.No,zgrabih nabrekli ud svog decka usnama,progutah ga celog i,dok sam ga balavila sto vise,gledala sam njegovoh drugara direktno u oci.I on se bio napalio,ali ostao je hipnotisan i delovalo je kao da nije disao dak sam ja obradjivala svog decka.Onda me je on uhvatio za ruku i povukao gore.Nastavili smo da se ljubimo.Nista od ovoga nije imalo neki brz,razvaljujuci ritam,vec se sve to desavalo toliko senzualno,i toliko napeto,da sam osecala svaki dodir u svakom nervu,na svakom centimetru svog tela.Polako mi je zavrnuo haljinu,kada sam osetila da me njegov drug ljubi po vratu.Blago sam istrcila guzu,koliko da je oseti,a i da ja osetim njegove jos uvek neotkrivene delove tela.Dok mi je decko vrhom jezika dodirivao gornju usnu i vlazio je,ja sam vec bila toliko napaljena,da mi se ribica stegla skroz.Njegov drug me je mazio preko tangica,nezno prstima prelazio preko guzova,do struka i polako se spustao do klitorisa.Ocajnicki sam zelela da samo jednom predje prstom preko njega,svrsila bih momentalno.Ali,on kao da je to znao.Namerno je izbegavao ikakv direktan kontakt sa mojim slabim tackama,a to me je jos vise napalilo.Onda je moj decko krenuo polako da se spusta,da mi jezikom obradjuje bradavice,provlazi prste ispod haljine.Zavrnuo mi je tangice i samo jednom presao jezikom preko mog klitorisa i usnica.Naterala sam sebe da ne svrsim tad,zelela sam da svrsim sa kurcem u sebi.Dok je on to radio,ja sam se samo zavalila nazad i uzivala u ljubljenju sa njegovim drugom i u njegovim prelazima jezikom duz mog vrata.Napipala sam i njegov,koji je bio nesto malo duzi nego mom decku,ali i nesto malo tanji.Otkopcala sam mu slic,izvukla ga napolje.Moj decko je vec poceo da se vraca gore,ka mojim usnama,dok sam ja njegovom drugaru polako zavrnula kozicu,tako da mogu svojim vlaznim usnama da prihvatim njegov glavic.A onda je seo na stolicu.I ja sedoh preko njega.Bila sam toliko klizava i vlazna,da sam iz tri puta vec celog bila primila.Njegov drug se okrenuo ka meni.Da…lepo sam ga procenila.Krenula sam da se igram sa njegovim glavicem,i jezikom prelazim preko istog.Malo se poigravala usnama.Naravno,nisam zapostavila decka.Ali,umesto da se cela pomeram i mesam,ja sam samo stezala i opustala vaginalne misice,sto znam da voli kad radim,jer ga jos vise napali.A onda sam pocela da ga gutam celog.Nista nije menjalo ritam,sve se i dalje odvijalo onako kako sam opisala.Sve nam je teze bilo da se odupremo kidanju,nabijanju i ostalim klasicnim stvarima,ali to nam je priredjivalo jos vecu draz.Nismo je obazirali na lajanje pasa,prolaznike tek nekoliko metara ispod nas.Jednostavno smo uzivali u harizmi koja nas je obavijala.E,onda sam ustala i okrenula se.Zbunilo me je kad je i moj decko takodje ustao.Opet sam se nasla izmedju njih dvojice.Drug mi je gurnuo svoja dva prsta u usta,sa namerom da ih dobro izbalavim,sto sam i ucinila.A onda je poceo da mi masira anus,dok se nije manje vise opustio.Stavio mi je glavic i samo tako stajao jedno desetak sekundi,koliko da bol nestane.Kao da smo ceo zivot vodili ljubav.Moj decko je samo prelazio glavicem preko moje pizde,koja je bivala sve vlaznija i vlaznija.A njegov drug je vec hvatao ritam i malo brze,koliko da ne poremeti “ovo nase”,ga ubacivao u moju guzu.A onda je moj decko ubacio svoj kurac tamo gde je i planirao.I poceli su naizmenicno da me pune.Kad su tek bili poceli,svrsila sam jednom i zamolila ih da prestanu.Oni su samo onako,u meni,napravili pauzu,pa nastavili dalje.Htedoh da prepuknem,koliko god da mi je bilo divno,imala sam osecaj da ne mogu vise da izdrzim nijedan njihov centimetar,a opet,primala sam ih sve vise i vise.Osecala sam cak i kako se se zadnje strane zida moje vagine spajaju,sve dok ga njegov drug nije izvadio,a moj decko ga gurnuo do kraja.tada sam svrsila drugi put,a znajuci da moj decko ne moze da pretrpi dva moja orgazma,nagla sam se napred i otvorila usta,kako bih pokupila sve,sto njegovo,sto svoje,od izlucevina.Obozavam to da radim.Do poslednje kapi istresao se u moja usta,te,kad sam sve to progutala i okrenula se,njegov drug me je cuteci gledao sa i dalje uspravnim kurcem.Moj decko je seo na stolicu i zapalio cigaru.Neznim hvatanjem oko struka,malim mazenjem po klici vratio mi ga je u guzu,ali sad vec malo zesce.Kao da je prosli put samo postovao drugara,te nije hteo da ubrzava,ali ovaj put je bio jako grub.U pocetku me je bolelo,ali nisam htela da viknem…ipak smo i dalje bili na terasi.Kako ga je gurao sve jace,i kako sam osecala da je sve blize zavrsetku,tako sam sve brze i ja mazila svoj klitoris,u zelji da svrsim kad i on.Tako je i bilo.Dok sam se ja tresla od orgazma,on ga je ubacio jos dva,tri puta,na sta sam tiho zastenjala,izvedio ga,zavrnuo mi haljinu jos malo gore i isprskao me po guzi.
Onda me je obrisao peskirom koji je stajao u njegovoj sobi,obukoh se,popismo po jos neki dzin-tonik i zapalili na maskenbal.

Preko firme na letovanje

Na kraju leta pre tri godine otišla sam na more iznenada i bez velikih priprema onako slučajno da se odmorim i uživam.Put i jutro kad sam stigla nisu obećavali dobar provod i uživanje ali sve što se tada desilo totalno je izmenilo moj život.To jutro sam se na recepciji posvadjala sa jednim kolegom oko smestaja ali opet neznajući da će me sudbina baš posle nekog vremena smestiti u sobu do njegove ja sam pomislila da je neki divljak.Posle nekog vremena neznajući da je on baš taj bezobraznik počeo je da mi se udvara i dobacuje a meni je bilo simpatično jer nije bio vulgaran a ipak zanimljiv.Na plaži smo se vidjali ali tada medju nama ničeg nije bilo. To veče posle večere bila sam umorna od puta i otišla sam da spavam.Negde oko pola tri ujutro osetila sam kako je neko pod prozorom.Otkrila sam zavesu i videla kolegu kako sedi na verandi uz more.Pošto mi se više nije spavalo izašla sam da popušim cigaretu.Kolega je bio iznenadjen ali se videlo i da me je gledao onako ispod oka kao da bi me pojebao.Ja sam mislila da to umišljam i nisam puno obraćasla pažnju.Šum mora i topla letnja noć su me namamile da sidjem medju stene ispod kuće.Sela sam medju stene i osetila da je neko iza mene na stepenicama pogledala sam i videla kolegu.Bio je simpatičan i onako na mesečini činio mi se jako napaljen.Sišao je i seo pored mene i onako neobavezno mi je ponudio i da me izmasira a ja oduševljena pristadoh.Posle kraće masaže osetila sam kako mi njegova ruka skliznu medju sise i trgla sam se ali bilo je tako lepo da ništa nisam rekla već sam mu dopustila da me mazi.Poljubio me za vrat a za tren oka njegova ruka je bila u mojim gaćicama i dodirivala mi klitoris koji je počeo da pulsira i da se grči od želje za kurcem.Nisam ni osetila kako je njegov kurac bio već u mojoj ruci,sagla sam se i počela da ga sisam tako snažno da sam čula kako kolega cvili od uzbudjenja a ja sam počela sve jače i jače da ga pušim.Samo sam čula kolegu koji kaže sad ćeš videti koga si ti zavela i šta ću da ti radim.Uzeo me u naručije i snažno me bacio na pesak,skinuo mi gaćice i zario mi svoj kurac tako duboko da sam od bola i užitka počela da svršavam skoro u momentu.Posle toga sam svršila još nekoliko puta i sve jače i jače.Kolega je svršio po meni a ja sam mu još i posisala njegov kurac da neostane ni kap u njemu.Sledećih dana smo išli po raznim plažama i isprobavali razne stvari.Nisam ni slutila koliko će mi to letovanje promeniti pogled na seks i život.

Zadnja soba

Da bi postojala sansa da vidite svoju zenu kako se pali na drugoga muskarca, treba imati puno srece i treba biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Boris, 42. godine, sveucilisni profesor, imao je tu sansu da vidi svoju dvadesetpetogodisnju zenu na konvenciji u Makarskoj u jednom od hotela. Ana je obukla vrlo izazovnu haljinu tu vecer. Bila je kraca od bilo cega cto je Boris vidio, a da je to ona obukla u javnosti. To je bila formalna vecera sa potencijalnim profesionalnim kontaktima i on nije bio odusevljen sto ona oblaci tu haljinu. Ali, Ana koja je imala savrsene mjere bila je uvjerena da je to upravo haljina koju treba obuci.

U stvari, gledajuci svoju zenu u haljini, Borisu su kroz glavu prosle razne fantazije dok su dijelili bocu pjenusca u svojoj sobi prije vecere. Za njihovih pet godina braka, Boris se igrao sa idejom da upita Anu kako bi ona mogla zavesti drugoga muskarca. Ali on se nije usudio i sve je ostalo na razini fantazije. Ona je, pak, bila pametna zenska i uvidjela je neke stvari na Borisu i znala je da jednoga dana kada bude prava prilika ona ce moci ispuniti suprugove fantazije i omoguciti ce mu da ju gleda. U medjuvremenu sevila se sa strane. Muskarci se nisu libili BiiiiP plavu drolju.

Kako su Ana i Boris sjeli za stol sa drugim parom, on je primijetio da su se Anine bradavice ukrutile i da se vide kroz tanki materijal. Imala je male ali cvrste grudi i ponekad je izlazila bez grudnjaka. Ovaj put nije obukla ni gacice, samo crne haltere. Sva ta njezina igra bila je pod prismotrom pazljivog Borisa, a on nije bio siguran kuda to vodi. Ana je plesala sa nekoliko Borisovih kolega koji su dobili puno vise nego sto su se nadali. Kada se vratila za stol nakon jednog vruceg plesa bila je prilicno bez daha.
" Tvoji prijatelji imaju nestasne ruke " rekla je Borisu dok je zabacivala svoju plavu kosu. " Nadam se da ne zamjeras. "
" Mislis li da znaju da nemas nista ispod? " pitao je dok je njegovo srce tuklo kao cekic.
" Znaju, znaju, " rekla je sa zavodnickim osmjehom.

Jedan sat kasnije, nakon laganog plesa sa krupnim tamnokosim muskarcem, Ana je signalizirala Borisu za njegovim stolom. Pokazivala je na straznji izlaz i elegantno se udaljila iz prostorije sa visokim, tamnokosim i zgodnim muskarcem, kojeg Boris nije poznao, ali koji je privukao Aninu pozornost. Plesuci s njim otkrila je njegovu veliku erekciju. Penis je iz njegovih gacica dosezao skroz do kosulje i ona ga je mogla osjetiti sa rukama. Bio je vruc, pulsirajuci i jako velik, veci i od Borisovog, pa cak i najveci BiiiiP s kojim se sevila. Njezina BiiiiP se vec navlazila. Sada je bila sama sa njim i znala je da ce je BiiiiP. A, sada ce i Boris gledati. Uvijek se voljela BiiiiP dok ljudi gledaju.

Boris je pogledao uokolo, ustao se i probio se kroz guzvu prema vratima. Tu je bila mala skladisna prostorija i kratki mracni hodnik gdje je cuo glasove. Kada je ucao unutra vidio je svoju zenu sa muskarcem. Nitko nije rekao nista u pocetku, a onda je Ana zatvorila vrata.
" Mislim da je to ono sto si zelio; mozda samo nije gdje si zelio. "
" Ne, ne, u redu je. Spontano je. " rekao je dok se njegov glas lomio od uzbudjenja kao u nekog tinejdjera. Sa Borisovim dopustenjem, stranac je podigao Anu na stol i poceo ju obljubljivati. On je stao izmedju njezinih rasirenih nogu koje su visjele na kraju stola. Njegove ruke su klizile njenim tijelom sve do bokova. Zatim je zadigao njezinu suknju, stavljajuci svoju desnu ruku na njezinu navlazenu, uredno obrijanu BiiiiP. Ana je zastenjala od uzitka dok je stranac masirao njenu BiiiiP sa rukom, a zatim je kleknuo. Sada je Boris vidio izmedju Aninih nogu kako muskarac lize njezinu mokru BiiiiP. Stavila je svoje ruke iza sebe i naslonila se, izgubljena od uzitaka, i ne primjecujuci svoga supruga pet metara udaljenoga od sebe. Boris nije znao, da ce se prijatelj od neznanca isto tako pridruziti.

Kad je prijatelj stigao, stranac je sada stajao nasuprot zidu i Ana mu je pusila.
" Udji covjece, ova riba je luda. " rece neznanac. Boris koji je vec bio dovoljno zapanjen, ovim je bio gurnut preko ruba. Novi gost otvori bocu vina koju je podijelio sa Anom koja je vec sad dovoljno pretjerala. Pila je izravno iz boce dok su ju dva muskarca skidala i postavljala ju na ruke i koljena. Boris je znao da ce je pojebati. Njena mala guzica bila je visoko u zraku dok je cekala da joj ga zabiju. Lizala je usnice da bi joj bile navlazene. Licilo je na vjecnost za Borisa cekajuci da prodru u nju. Njena BiiiiP je bila sva mokra dok je stranac izvlacio svoj BiiiiP.
" Hej ,covjece. Prima li ga u supak? " upitao je neznanac.
Prije nego li je Boris odgovorio "ne" Ana je viknula.
"Da. Molim BiiiiP moj uski supak! "
" Dobro, mozda i hocemo srce. " rece drugi mu?karac koji je bio ispred nje.

Boris je gledao kako stranac siri njezine noge i naglo prodire u nju sa svojim ogromnim BiiiiP. Kako samo moze podnijeti tako veliki BiiiiP? Pitao se Boris ne znajuci da se ona jebala i sa vecim BiiiiP od ovog. Sa strane njezine mackice curili su njeni sokovi. Drugi covjek joj ga je gurnuo u usta, a ona ga je omotala sa svojim sjajnim ustima. Oni su ju punili gotovo pet minuta sa obadvije strane. Njezini su guzovi zatalasali pri svakom njihovom prodiranju u njenu mackicu. Svaki put kad bi joj BiiiiP usao unutra ona bi se nagnula naprijed zeleci ga progutati cijeloga. Dva muskarca su promijenila poze prije nogo li su odlucili staviti joj ga u supak. Visoki muskarac ju je digao sa stola i prebacio ju na ledja. Sa nogama pritisnutim koliko je god mogla, drugi joj je muskarac lizao guza, a zatim je prodirao sa jezikom dok joj se supak nije otvorio sasvim lijepo. Pazljivo, i sa njenim supkom spremnim za primanje, visoki covjek je prinio svoj BiiiiP blize njenom supku i gurnuo BiiiiP sa lakocom.
Boris je zapanjeno gledao svoju zenu i ni u najludjim snovima nije pretpostavljao, a kamoli sanjao, da je njegova zena sposobna za takvo nesto. Muskarac ju je BiiiiP snazno, dajuci joj fantastican osjecaj zadovoljstva. Njen uski supak se rastezao do krajnjih granica. Ona je nekoliko puta svrsila, prije nego li je on bio spreman svrsiti. Kada je svrsio napunio je njen supak i zatim ga izvadio van. Iz njenog supka curila je lagano sperma. Drugi muskarac svrsio joj je na lice, i zatim joj ga zabio u supak u misionarskom polozaju. Ana je imala jos dosta energije da ga obradi natjeravsi i njega da joj jo?som svrsi u supak.

Poslije toga, dva muskarca su brzo i nervozno izasla van. Boris je gledao Anu koja je se tesko ustajala. Njezina seksi haljina sada je bila na podu. Njena kosa je bila puna sperme, a iz njenog supka niz nogu je isto tako curila sperma. Jos uvijek joj je pogled bio mutan, ali je uspjela vidjeti muza koji je bio bez rijeci, ali BiiiiP cvrstoga kao stijena.
" Sada je tvoj red, dragi. " rekla je dok se vukla polako po prljavom podu. Slaba, ali voljna zadovoljiti svoga supruga, Ana je pocela pusiti Borisu BiiiiP dok se on igrao sa njenim grudima. Iako ju je zelio pojebati, eksplodirao je u njena usta, a ona je sve progutala.
" Svaka djevojka ima potrebu ponekad biti drolja. Ja bih htjela jo?. " re?e.
I samo tako cijeli susret je trajao sat vremena. Oni su se o?istili i vratili na ve?eru kao da se ni?ta nije dogodilo.

" Gdje ste bili? " upita netko za stolom " Ovo je najduza pjesma veceri. " Boris i Ana se nasmijece.
" Izacli smo na svjezi zrak. " rece Boris.��Znas previse okusa i mirisa.Nekoliko sekundi kasnije Ana se nagne Borisu i sapne mu u uho. " Svi ti okusi i mirisi sad mi se cijede niz nogu. Otici cu se srediti. "

Kako je odlazila od stola, muskarac koji je sjedio do Borisa rece mu " Nadam se da mi ne zamjeras ako primijetim da ti je zena vrlo seksi. "
" Ni ne znas koliko seksi. " odgovori mu Boris.

Cerka pa majka

Kada sam se nakon doceka nove godine na trgu vratila kuci sa cerkom i zetom, nisam mogla ni zamisliti sta ce se sve desiti u narednih nekoliko sati.
Nije da nije bilo hladno, a i verovatno zbog velike guzve, odlucismo da krenemo nesto ranije. Kada smo usli, sipala sam nam svima pice i ukljucila tv.Pili smo,salili se, smejali i ne obracajuci mnogo paznju na program. Verovatno smo popili malo vise nego sto treba te su “pali” i neki malo slobodniji komentari – ali nokome nije smetalo, docek je.
Oko dva i trideset mi se prispavalo, vise pod uticajem velike kolicine alkohola nego vremena, te sam razvukla kauc i legal dok su oni ostali na drugom da gledaju tv. San me jos posteno nije ni uhvatio kada sam zacula komesanje i kikotanje. Nesto su prosaputali i ustali da priguse svetlo. Bilo mi je jasno sta se desava, i nastavila sam da se pravim kao da spavam. Cini mi se da je mu je pusila. Nisam mogla da odolim radoznalosti, te sam se promeskoljila i okrenula na drugu stranu. Za trenutak su zastali, ali kada su videli da spavam, nastavili su kao da se nista nije desilo, kao da nisam tu. Malo sam prockiljila na jedno oko, bila sam upravu – pusila mu je. Klecala je dok ju je on drzao za glavu i nabijao na BiiiiP… i sve to na manje od dva metra od mene. Moram priznati, imao je jako lep komad, ne predugacak, taman kako treba, cvrst i mesnat. Cim sam to pomislila osetila sam kako mi se pica vlazi. Povukao je za glavu na gore i spustio da sedne na kauc pored mene. Pocela je da se buni tiho ali joj je samo rasirio noge i zario jezik dole. Nije proslo puno do neckanja do prigusenog stenjanja. Posle par minuta samo ju je okrenuo i polozio na stomak do mene, legao preko nje i uterao joj odjednom. Zacvilela je i pocela da ga opominje kao ce me probuditi, da predju u drugu sobu, nasta joj on prosaputa kako sam mrtva pijana, umorna i da spavam. Nastavi je navlaciti bez ustezanja te se krevet poce ljuljati a njena setnjanja vise uopste nisu bila tiha. Nek uzivaju, mladi su, pomislih, a i mene ja palila situacija, a onda osetih njegovu ruku na mojoj guzi. Smrad mali! Nisam znala kako da reagujem, i dok sam razmisljala, on poce da mi zadize spavacicu i zavlaci ruke u gacice. Odlucih da ne radim nista, da vidim sta ce se desiti… a i prijao mi je muski dodoir, koji nisam osetila vec duze vreme. Nastavio je da mi jebe cerku ceprkajuci mi po gacicama i konacno je nasao put do pice. Mislim da ona nije nista primecivala a on mi je vec zavukao dva prsta. Sigurno je shvatio da sam budna, cim je video koliko sam mokra. Kada je pocela da svrsava, brzo je izvukao ruku i spustio mi spavacicu. Povuka je gacice na gore i tiho mu rekla, da spava veceras na drugom kaucu. On se pomakao a ona zaspala u trenu. Seo je, malo prevrtao kanale, a onda sam osetila kako je ponovo prisao. Povukao mi je spavacicu i spustio gacice, legao preko mene i namestio ga na ulaz u picu. Ljutito sam se okrenula i pitala ga da li je normalan. Nije vam smetalo malopre, i uterao mi ga celog bez imalo neznosti. Sreca da sam bila skroz vlazna. Poceo je da me jebe kao i nju malopre, ne obaziruci se na to sto je mozemo probuditi. Na to mi je odgovorio, da bi bas voleo da se to desi, pa da nas jebe obe istovremeno. Bez obzira na njegovu aroganciju i grizu savest koju sam imala zbog cerke… pocela sam da uzivam kao nikada do tada. Kliac je stvarno znao znanje. Zamolila sam ga da me okrene na ledja sto je odmah i uradio. Rasirila sam noge da udje i nako toga mu ih odmah digla na ramena… hocu da svrsim u ovoj pozi, rekla sam, dok se on samo bezobrazno nasmesio i sagnuo se da me poljubi. Necemo to, rekoh, ali me nije slusao, jezik mu je vec bio u mojim ustima. BiiiiP me je dok smo se ljubili a onda se odjednom spustio i poceo da me lize. Bas sam uzivala, uhvatila sam ga za kosu povukla na gore i reka “jebi me jako” i ovaj put ja njemu uvalila jezik. Ljubili smo se i jebali dok je Natasa spavala pored. Priblizavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnjececi mi grudi. Svrsila sam osecajuci kako mu se BiiiiP trza, izvadio ga je i prineo mi grudima. Isprskao me je po licu i sisama. Par kapi uletelo mi je i u usta. Sperma je bila prelepog ukusa. Odgurnula sam ga o odjurila u kupatilo da se sredim.
Nadam se da vam se svidelo… jer je tek posle tog dogadjaja postalo zamrseno… ali i zanimljivo.


Napaljena tetka

Ležao sam na krevetu, u mraku svoje sobe, potpuno sam i nag, a BiiiiP mi nije dao da spavam. Tvrd i žilav, drhtao mi je na trbuhu, željan bilo kakvog vrućeg otvora u kojem bi se smjestio obavijen znojem i ljubavnim sokovima. Bio sam očajan. Kakva ševa? Sam, zatvoren među četiri zida, kasno u noći... Primio sam ga desnicom i pokušao drkati. Gotovo je boljelo, koliko je bio napet, no ruka noćas nije mogla zamijeniti mokru pičku. Uporno sam ga natezao, kada se najednom upalilo svjetlo iznenadivši me u tolikoj mjeri da sam ostao nepomičan s kurac u ruci zuriti prema vratima. Ondje je stajala ona... Tetka Rozi, postarija žena, od barem četrdeset i pet godina, nimalo privlačna lica, ali golemih dojki i široke guzice. stajala je ondje u prozirnoj spavaćici i hipnotizirano motrila u nabrekao ud. Nisam znao što bih. No ona je ZNALA.

"Ovome se nisam nadala... Kao da mi čitaš misli," prozborila je u čudu.
Zurio sam u nju, ne shvaćajući apsolutno ništa.
"Baš sam osjetila želju... Znaš, želju... I pomislila, možda bi ti... No, kako vidim... Ovo je i bolje od mojih nadanja..." zbunjeno je mrmljala, pa se, kao tek probuđena, trgnula, i pohitala prema mom krevetu. Gotovo da mi se bacila među noge, i hitro obuhvatila kurac punašnim usnama natežući ga gore, dolje. Bila je vrlo dobra. Njene usne klizile su uz čvrst kurac ostavljajući mokar trag, a glavić je šamarala jezikom istodobno mi prebirući prstima po jajima.

Uhvatio sam je za kosu i zadao joj još brži ritam, tako da su mi jaja poskakivala lupkajući ju u bradu, pa natrag, o moje guzove... Ruka joj je kliznula pod spavaćicu i blago šuštanje tkanine odalo je žustar tempo njene masturbacije.
Gurnuo sam ju u stranu, na krevet, i užurbano joj podigao spavaćicu. Bila je debeljuškasta, ali njen savršeno oblikovan crni četverokut bio je dovoljna motivacija za treptaje mojeg BiiiiP. Ogolio sam joj i sise koje su svojim dimenzijama pozivale da uronim licem u njih, da svršim na te natekle bradavice... Praktički sam zakucao BiiiiP u njenu ljepljivu pičku, izmamivši iz nje provalu dahtaja. Sise su joj abnormalno poskakivale, a ona ih je dočekivala slinavim jezikom.

"Hoćete ga u šupak, tetka Rozi?" upitao sam smješkajući se.
"Daj... Daj ga, sinko, daj ga tetkici u čmar," prodahtala je.
Zapanjila me širina njenog guznog otvora. Ušao sam joj u anus kao da je podmazan vazelinom, bez ikakvih problema, i odmah nametnuo divlji ritam jebačine. Podigla je noge i ja sam ih uhvatio oko gležnjeva, pa usisao nekoliko prstiju u usta ližući ih energično, što joj se očito svidjelo, jer mi je trpala u usta koliko god prstiju je stalo. Dotle je nekontrolirano ritala guzicom na sve strane, izluđujući moj narajcan ud koji je vapio za svršavanjem. Ipak, obuzdao sam se izvukavši ga na čas i vrativši ga u njenu žednu pičku.

"Bravo, sinko, daj teti, daj..." dahtala je. "Samo tako, napuni mi picu, taaaakooo..."

Zagnjurio sam lice u njene sise i usisao jednu bradavicu u usta, pa ju stao grickati i istezati. Stenjala je kao životinja privlačeći moje lice još bliže, ne bih li ga potpuno utrljao u njene sise.
Svršila je uz vrisak. Srećom, moji roditelji nisu bili ovdje, već na putu. Srećom, zbog vriska, ali i zbog otvorenih mogućnosti za čitav jebački vikend.

Prevrnuo sam ju na trbuh, tako da mi se pred očima rasprostrijela njena bujna guzica, pa prodrkao malo i svršio joj po proširenom čmaru. Oboje smo zatim legli bezživotno, znojni, prazni, puni mirisa seksa.

"Mogu li prespavati u tvom krevetu?" upitala je tiho.
"Jasno, da možete," nasmiješio sam se i utrpao joj omlohavjeli kurac u usta.

Tucanje i orgije

Tulum se pretvorio u orgije i to potpuno neplanirano. Bar ja tako mislim. Prvi ulazak u ogromnu sobu sa zelenkastom rasvjetom poljuljao me u mom uvjerenju kako lovim jednog određenog tipa. Kud god se okreneš komadi - jedan ljepši od drugog. Pa dobro, možda ne baš ljepši, ali nevjerojatno erotični. Ženske su se svijale u ritmu muzike dok su im grudi iskakivale iz preuskih majica, a noge im se ocrtavale skroz do bokova. Izgleda da su baš sve odlučile obuči minice. Frajeri razgaljenih prsiju, neki dlakaviji, neki nježniji, ali s vatrenim pogledima. Pratili su svaku od nas, znalački odmjeravajući.

I, kako to inače biva, netko je pustio blok sentiša. Moja Tina bi takav ples nazvala stiskavac i moram se s njom složiti. S leđa me neki tip obuhvatio rukama i stisnuo svoju muškost na moju napetu guzu. Odmah mi se to dopalo i ne gledajući o kome je riječ počela sam vrtjeti bokovima u ritmu. Topli dah na ramenu, jezik na vratu, osjećaj kao da mi pas diše u uho i znala sam da u tom trenu može očekivati moju potpunu suradnju ukoliko me zaželi poševiti. Lagani okret i susrela sam se s najdubljim i najcrnjim očima koje sam ikada vidjela. E pa sad, možda taj dojam mogu pripisati mraku, ali facer me baš oduševio. Visok iznad svake granice, s ogromnim dlanovima koji su već lutali po mojoj guzi. Dok sam mu se prepuštala u zagrljaj, pažnju mi je privukao par na trosjedu.

Ona je upravo zavitlala grudnjak preko čitave prostorije, a on se halapljivo bacio na njene grudi. Moj partner je prstima napipao moju pičkicu i pritiskao je vrućim dlanom. Dok sam "miješala" guzom, frajer je na trosjed povukao još jednu žensku koja je prolazila pokraj njih. Sjela je s njegove druge strane i počela mu otkopčavati hlače. BiiiiP mu je ispao, nabreknut i željan, a ona je spustila svoje usne i "pušila" ga, očito uživajući. Za to vrijeme on je uspio skinuti drugu i povući je prema sebi. Ne znam je li to polustojeći ili poluležeći stav, ali raskrečila se iznad njega i gurnula mu doslovce svoju picu pred usta. Ja sam se totalno ovlažila i napipala BiiiiP svog partnera. Zadovoljna njegovim obujmom stiskala sam ga preko napetih traperica.

- Hoćemo na trosjed? - pitao me i, ne čekajući odgovor, odvukao me do samima sobom zaokupljene trojke.

Gucnula sam malo ponuđenog pića i prepustila se. Skinuo me, bacivši moje gaćice na pod. Dok je otkopčavao hlače odnekud se do nas stvorio neki drugi frajer i bez riječi gurnuo svoju rundlavu glavu među moje noge. Zaprepaštena, pogledala sam svog partnera, a on se samo nasmiješio i počeo "žvaliti" curu do sebe. Zaokružila sam pogledom po sobi i imala sam što vidjeti. Skoro da nije bilo posjetioca koji se nije skinuo. Gola tjelesa na okupu, dobra muzika, cuga i toplina... ludnica.

Nemoguće je opisati osjećaj divljenja, zaprepaštenosti i zadovoljstva istodobno. Toplina i mirisi oznojenih tijela, mirisi seksa, požude i nečeg životinjski sirovog. Netko je ugasio svjetla i ostavio samo malu lampicu u kutu sobe. Odjednom su se svi maksimalno oslobodili. U polutami, iako više tami nego svjetlu, osjetila sam nečiji jezik na svojim dojkama. Orgazam me iznenadio i eksplodirao u trenu, ali, iako sam gurala frajerovu glavu s moje pice, on se nije micao. U nekom polusvjesnom stanju u ustima sam osjetila BiiiiP i opipala ga rukom. Jaja su bila dlakava, pravo muška, i s užitkom sam ih počela stiskati i sisati nepoznatu batinu.

Nečije ruke su me okrenule na trbuh i netko me počeo ševiti straga. Iznenađena, otvorila sam usta i ispustila nabrekli BiiiiP, uživajući u ovom fascinantnom jebanju. U istom trenu dotakle su me nečije nježne usne. Osjetila sam miris ženskog parfema i zagledala se kroz mrak. Da, bila je to duga kosa u loknama cure koja je sjedila kraj vratiju. Prepustila sam se nježnosti i spustila glavu, ližući njene bradavice. Moj jebač upravo je svršavao po mojim leđima, a ja sam klonulo legla na trosjed. Potpuno zadovoljena, nisam više očekivala nikoga, ali me prenuo glas:
- Krenuli smo se poševiti, a kako je završilo? Valjda imam ja neku prednost?

Bio je to moj plesni partner, koji me okretao i širio mi noge. Ušao je u mene grubo, ali začudo nije mi smetalo. Osjetila sam nečiji jezik na svom klitorisu i ruke na dojkama. Činilo mi se kao da sam otupjela, kao da sam u transu. Neko me sisao i potezao za usmine, a ja sam prestala brojiti orgazme. Istina, više ih nisam ni razlikovala. Sve se odvijalo u neprekinutom nizu. Bila sam potpuno nesvjesna jesu li to orgazmi ili sam možda u snu. Ne, to nije moglo biti stvarno. Jebačina se otegla u nedogled. Ljepila sam se po guzi, trbuhu, licu...

Soba prepuna mirisa i uzdaha i nevjerojatnih riječi u stanju ekstaze polako je utihnula. Umorni i iscrpljeni, svi su se prepuštali ugodnoj obamrlosti. Tu i tamo začulo bi se koje šljapkanje kao da se riba nasukala u mulju i onda tajac. Muzika je i dalje svirala, neki su se počeli dizati i nastavljati plesati goli, a neki su se oblačili i krenuli prema izlazu. Svjetlo se vratilo u sobu. Protrljala sam oči i susrela nasmijana lica, tu i tamo zacrvenjena, da li od neugode, zajapurenosti od tolike jebačine ili požude i želje za nastavkom, ali vidjelo se da su svi doživljeli nešto fantastično.
- Kako ti se dopalo? - pitala me Mirna, preko koje sam u stvari i došla na ovaj tulum.

Bez srama je podigla moje gaćice i počela me oblačiti. Moj smiješak, blažena faca i pusa koju sam joj poslala rukom bili su dovoljan odgovor. Obukla sam se i oprostila od nje, jer u stvari i nisam znala tko je ovdje organizator svega. Izašla sam u hladnu noć opijena doživljajem, u nadi da ću i dalje biti pozivana na ovakva druženja. Zadala sam si obećanje da narednih par dana neću tražiti seks, ali sam se brzo ispravila: neću ga tražiti, ali ako on pronađe mene, neću se sakriti.

***

No, izdržala sam do ponedjeljka, dakle puna dva dana. Ležala sam u kadi i polijevala se toplim tušem i nisam mogla izdržati a da ne uperim mlaz vode na svoju picu. Uf, kako sam uživala podizati stražnjicu i osjetiti udarce kapljica vode. Redovito sam brzo svršila, pa i tada. Nakon prvog orgazma užitak je u toploj vodi promatrati svoje nabrekle bradavice, maziti ih prstima i lagano gurati prste u picu punu pjene. Kako mi je tada trebao BiiiiP! Ne razmišljajući puno ogledala sam se po kupaonici, tražeći pogledom nešto što mogu ugurati u sebe. Drške četki za kosu, bočice šampona, regenerator, čak i dezodorans. Sve me privlačilo, ali ništa od toga nije bilo dosta savitljivo. Moj najbolji prijatelj u samoći bio je gumeni BiiiiP koji sam čak voljela trpati u usta, ali sad mi je bio daleko. Trebalo je izaći iz kade i otići do spavaće sobe, ali tada nestaje čar.

Uvijek treba iskoristiti trenutak. Odustala sam i nastavila gurati prste u sebe, tražeći onu slavnu točku koja te dovodi do žestokog orgazma. No, prije nego što sam je napipala, tijelo mi se samo počelo svijati i bacakati, udarajući o glatke stranice kade. Smirena i zadovoljna, milujući svoje grudi, uspjela sam nakratko zadrijemati. Baš razmišljam kako u kupaonicu moram pod hitno spremiti na dohvat ruke jedan zamjenski BiiiiP za hitne slučajeve.

Danas je srijeda. Uspjela sam kupiti jedan vibrator, jedan dobro dimenzionirani gumeni BiiiiP, male lisice; tko zna kad će mi zatrebati, i kutiju prezervativa s mirisom mošusa. Sve to je pohranjeno u ormariću i upravo razmišljam da li da se opet prepustim užicima u kadi. Ne, pokušat ću izdržati, jer danas izlazim sa susjedom. Nikada do danas nismo razgovarali, ali izgleda da sam ga dojmila. Pozvonio je na moja vrata vrlo rano ujutro i ja sam otvorila u prozirnoj spavaćici. Kako spavam bez gaćica njemu se valjda mozak okrenuo. Jedva je izbrbljao kako treba potpis za uređenje zajedničke prostorije u prizemlju i odmah zašutio, buljeći u moje grudi. Pogled mi je pao na njegove hlače i jasno se ocrtavalo da mu je BiiiiP u erekciji. Naravno, preuzela sam inicijativu i pozvala ga na kavu. Nažalost, morao je do ostalih stanara, ali me uspio pitati jesam li za piće navečer. Pristala sam jer nisam imala ništa drugo u planu. Frajer izgleda sasvim solidno, uredan, dotjeran i sramežljiv. Bit će to zanimljiva večer.

No, o tome drugi put. Moram do frizera i kozmetičarke i bio bi red da se primim čišćenja. Kroz glavu mi prolazi kako bi mogla obrijati svoju picu. I njoj je potreban novi look. Obožavam kad je glatka, bez i jedne dlačice, ali je problem kad počnu nakon par dana izbijati van. Pica me onda toliko grebe i svrbi da se ne mogu ni u javnosti kontrolirati. Tko zna što misle ljudi kad vide kako se grubo češem po njoj. Moja frendica Dolores stalno brije picu baš zbog tog razloga. Jednom je to napravila i sviđalo joj se kako izgleda. Frajeri su prolupali govoreći joj kao izgleda poput djevojčice. Znala je tada kosu plesti u pletenice i dolaziti na sudar bez šminke praveći se nevinom. Ludirala je sve koji su znali za to. Da izbjegne to češanje i pikanje, obrijala ju je opet i to joj je sad postala rutina. Kako frajeri briju svoju bradu, tako ona obrađuje svoju picu. To je njen zaštitni znak, po kojem je već postala poznata. Jednom sam bila kod nje kad se brijala bez imalo srama.

Buljila sam u njenu glatkoću i čudila se kako prelazi po njoj žiletom sigurnim potezima. Isprakticirala se da nije za vjerovati. Kad se isprala i namazala je kremom bila je tako savršeno glatka i seksi da sam zamalo skočila i na silu je počela lizati i sliniti po njoj. No, uspjela sam se suzdržati, jer mi je jednom prilikom rekla da bi svašta učinila u životu, ali ne bi bila sa ženom. Ipak, čini mi se da je znala kakav učinak je to ostavilo na mene i da je svaki potez radila preračunato. Znala je da volim biti i sa ženama i time me “narajcala” skoro do orgazma. Moram priznati da sam tada otišla u kupaonicu, okrenula ključ i zadovoljila se prstima, misleći na nju. Činilo mi se da je znala što se desilo, jer me dočekala i dalje sjedeći u fotelji raširenih nogu. Objasnila mi je da se pica mora naviknuti na zrak, jer je sada izritirana i “šokirana, bez kaputa". Ali baš me briga. Stvarno je imala picu za poluditi.

A da! Moj susjed na kojeg sam računala za kako se kaže “seks na eks” stvarno se tako i ponio. Ne mogu se potužiti na večeru i na njega kao vrlo zanimljivog i duhovitog sugovornika, ali sama jebačina se odvijala takvom brzinom da uopće nisam svjesna jesmo li se pofukali li ne. Završili smo u mom stanu i prije nego što sam uspjela skinuti jaknu on me već grabio među nogama. Nisam htjela odbiti, jer ima onih koje takav stav odmah vodi do impotencije. I tako, gurnuo je ruku u moje hlače i brzinom vjetra uspio me skinuti. Stisnuo je BiiiiP na mene ili u mene, nemam pojma. Za par sekundi već je duboko disao i mrmljao nešto o tome kako je moja pica najbolja na svijetu i trla baba lan… Sve u svemu gluposti.

Potegnuo je gaće i hlače i izašao iz stana. Osjećala sam se kako BiiiiP kojoj nisu platili. Tko mi je kriv kad uvijek očekujem da su svi na vrhu zadatka, a izgleda da su se muškarci počeli mijenjati. Uvijek nekud žure, imaju nekog drugog posla i nikada nisu čuli za romantiku. Meni se takve stvari ne dešavaju toliko često, jer smatram da znam procijeniti dobrog jebača. No, nije sve izgubljeno. Od njih deset bar dva moraju biti OK. Ruku na srce, nisam ja od jučer i unatoč svemu još sam pojava, pa nimalo ne strepim da neću privući još puno dobrih mužjaka.

Nasela na kitu jednog maturanta

Biti samostalna, neudana, ambiciozna žena u kasnim tridesetima zaista ima svojih čari. No, naravno, postoji i druga strana priče, ona u kojoj vlada tišina u stanu; dosadna kišovita jutra, iritantan zvuk televizije koja pokušava ispuniti prazninu. Ladice natrpane svim mogućim erotskim pomagalima kao da skupljaju prašinu jer sam odavno shvatila da nikakva plastika ili guma ne može zamijeniti pravo, toplo, žilavo ljudsko meso. A takvih sam u posljednje vrijeme, zbog prenatrpanog rasporeda, dobivala sve manje i manje.

Jedno sam lijeno nedjeljno poslijepodne otvorila bocu uvoznog viskija, nasula poprilično preko uobičajene granice i naslonila se na ogradu balkona. Ljudi su migoljili na sve strane, blagi povjetarac lahorio mi je tkaninu kućne haljine po mekoj koži. Točno ispred zgrade nalazilo se košarkaško igralište na kojem je nekolicina maturanata iz kvarta nabijala loptu. Prepoznala sam među njima snažne konture malog Marina, slatkog i snažnog mladca još neprocvijetale ljepote.

"Hej, Marine!" viknula sam, a crnokosi mladić pogledao je u mom smjeru. "Budi srce pa mi skoči do dućana po crveni Marlboro!"
Mahnuo mi je rukom i odlepršao do trgovine. Ušla sam u stan, stala pred ogledalo i dobro se promotrila. Haljina od ružičastog prozirnog tila dosezala mi je do zglobova, ali se dobro nazirala čupava mačkica, uredno izbrijana u oveći trokutić, te tamnoružičasti kolobari i stršeće bradavice. Kroz nekoliko trenutaka začula sam zvono na vratima. Još sam jednom bacila pogled u ogledalo i uputila se u hodnik otvoriti vrata. Iskreni osmijeh na Marinovom licu davao mi je samopouzdanje.

"Uđi, Marine, da ti dam novce za cigarete."
Samo je kimnuo glavom, a pogled mu je šarao preko mojih sisa, koje su se tresle s kretnjama tijela.
"Sjedni na kauč i raskomoti se. Je li Marine, što ti misliš, je li ova haljina ipak malo preprozirna? Mislim vidi li se ono što se ne bi smjelo vidjeti?"
"Ne, gospođo Kovač, mislim da je haljina u redu."
Jadničak mi nije uspio ni gledati u oči dok mi se obraćao koliko me oblizivao pogledom. Zaljuljala sam guzom i prišla k njemu, on se nesigurno naslonio i iščekivao.
"Sviđaju li ti se moje grudi? Morat ću ti ih malo otkriti da ih bolje proučiš!"
Jednim potezom izvukla sam sise iz haljine i zaljuljale su se, priljubljene jedna uz drugu.
"Dda... sviđaju mi se."

Odlučila sam krenuti u akciju, zadigla sam haljinicu i popela se na Marinovo krilo. Zajahala sam ga i meku, okruglu guzu spustila na njegove prepone u kojima se ukrućena batina već neko vrijeme borila sa čvrstim trapericama. Zadrhtao je i jedva disao. Otkopčala sam mu košulju i prislonila svoje sise na njegova dječačka prsa. Gledao me u oči kao hipnotiziran. Uzela sam njegove ruke i položila ih na svoje gole guzove.
"Mijesi mi guzu, da mi se pičkica ovlaži od tvog dodira!"

Jezikom sam ga podraškala po usnama i lagano mu ga uvukla u usta. Mazila sam mu jezik i kada je uhvatio ritam osjetila sam da je pojačao miješanje moje guze i počeo me tiskati na svoj BiiiiP. Podigla sam mu se iz krila, i dalje stojeći na kauču, i rukama raširila svoju dlakavu šumicu. Promatrao mi je picu kao čudo, ja sam rastvarala stidne usne i lagano si dirala klitoris.
"Hajde, liznu ju malo, pasat će joj tvoj jezik na klitaču!"

Marin je prstima držao picu raširenu i pružio joj svoj jezičac. Milovao me nježno i nesigurno, no ta nesigurnost ubrzo je prešla u energičnost i strast. Ljuljala sam bokovima i gurala pizdu na njegov jezik, već sam bila sva mokra, koliko me mali uzbudio.
"Mmm... divno ti to ide... a ja bih sada tako htjela kušati tvoj BiiiiP, puknut ću ako ti ga ne popušim!"

Skinula sam se s njegovih usana, raskopčala mu traperice i zajedno s boksericama povukla ih do gležnjeva. Mlada batina ugledala je svjetlo dana, napinjala se predivno išarana žilicama, a ružičasti glavić ponosno je stršao prema mojim ustima, poput napetog pištolja spremnog da se ispuca. Čučnula sam mu između nogu, u ruku stavila kamenu zvjerčicu, a jezik položila na jaja. Dobro sam ih izmasirala, progutala ih oba i posisala, dok se BiiiiP sve više napinjao u mojoj šaci. Odlučila sam i njemu pokloniti svu svoju pažnju i podarila mu liz od korijena, preko cijelog uda, do glavića, na kojem sam se zaustavila i nastavila vrtjeti jezikom oko njega. Oblizivala sam ga, punila svoja ustašca mladim mesom. Drapao me po usnama, jeziku, grlu, zubima, željela sam ga cijelog u sebi, bio je mokar, gladak i sklizak i uvidjela sam da bi mi se brzo mogao potrošiti u ustima.
"Želim da me pojebeš, vidim da imaš moćnu spravu, tako ju je fino oblizivati. Bit će divno kada zaoreš po mojoj napaljenoj pički koja te strašno želi."

Marin me gledao s oduševljenjem, prepustio mi se u potpunosti. Ponovno sam se uzverala na njega, čučnula mu iznad BiiiiP i lagano nasadila svoju picu na kitu. Cijelu me ispunio; sise su mi se podigle, a Marin je kao hipnotiziran, otvorenih usta, uhvatio moje bradavice i počeo ih sisati. Guza mi je poludjela u njegovom krilu, nabijala sam mu pičku do jaja, stenjala sam od ugode, dok mi je malac i dalje lickao sise.

"Jebi me zguza! Tako će ti biti najbolje! Želim da mi svršiš po guzi!"
Začas sam se naprčila na kauču, a sada već iskusni Marin dohvatio je moje poveće guza i utrpao mi svoju zmiju u pizdu.
"Ah, Marine, stvarno znaš dobro BiiiiP! Nabij me snažnije, svršit ću!"

Nekoliko pokreta prsta po klitorisu bilo je dovoljno da me oblije orgazam i da mu se počnem još jače prčiti na kurčinu. Mali je požestio ritam, dahtao je i stenjao, prste zabijao u moje guza i nabreklu karu na vrhuncu izvukao iz mene i svršavao mi po guzovima. Bili smo slijepljeni svježom spermom, srca su nam lupala, a ja sam bila zadovoljna što sam razbila rutinu monotonosti samostalne, neudane žene u kasnim tridesetima.

Jedno cudno iskustvo

Vec dugo sam sa svojim deckom…Naravno,imamo redovan sex,volimo da eksperimentisemo,”overavamo” kojekakva mestasca…Ali,ovo sto cu dalje ispricati je ipak zadrzalo neku vrstu normalnosti:za divno cudo,bili smo u krevetu.
Naime,jedno obicno vece.Sredili smo njegovu kucu,posto je, po tom pitanju,potpuno nezainteresovan da neke obavezne stvari uradi bez drustva,narucili pizzu,pojeli je,istusirali se zajedno.Obukla sam gacice,brus i bodi,sela na kreveti zapalila cigaru.Ubrzo je dosao i on, pricali nesto,krenuli da se golicamo i gnjavimo.Odjednom,legao je preko mene i uhvatio me za obe ruke sa namerom da me,je l’te,golica.Pocela sam da se opirem.”E,’ladno bih mogao da te silujem sad”,rekao je,sto sam ja negirala.Medjutim,ne znam kako,ali obe ruke mi je prihvatio jednom,otkopcao mi bodi i skinuo gacice,cisto radi demonstracije,i,potpuno normalno,rekao:”Vidis da mogu!”.Iako volim da dominiram,ova situacija me je uzasno napalila.”Usudi se”,rekoh mu kroz stisnute zube,kad je on shvatio sta ja zapravo zelim.Pogledao me je u oci,stisnuo ruke jos jace i trljao se o mene.Svom se svojom tezinom spustio preko mene,tako da nisam mogla da mrdnem.To,naravno,ne znaci da nisam pokusavala da se “opirem”.Spustio je svoje koleno izmedju mojih nogu,te sam osetila dotok hladnog vazduha preko svog uzavrelog medjunozja,sto me je samo jos vise nadrazilo.Idalje me drzeci jednom rukom,drugom je sebi spustio gace i pantalone do iznad kolena.Ugrizao me je za vrat i odmah ga je stavio celog.Iako sam bila vlazna,zabolelo je.On se nije obazirao na moj krik,i nastavio je sve jace i jace.Ruke mi je iznad glave stezao sve vise,a ja sam osetila kako se,sa svakim njegovim stezanjem oko mojih ruku,sve vise i vise steze moja vagina oko negovog poveceg i nimalo neznog penisa.Kad je osetio da cu da svrsim,pustio me je i pomerio se od mene.Nije mi bilo jasno zasto je to uradio,te sam,zbunjena,krenula da ustanem sa kreveta.Ali,kako sam stekla ravnotezu,tako me je gurnuo preko stola koji stoji pored kreveta.I nabio ga celog ponovo.I ponovo.Ubrzao je ritam,a ja sam odvaljivala.Isprva sam imala osecaj da mi ja picka toliko uska da njegov penis jedva ulazi u nju.A onda je krenuo prvi,slatki orgazam.Svu sam svoju tezinu prebacila na sto,tresla se,vristala,pulsirala,ne samo u predelu medjunozja,vec u celom telu.A on je nastavljao,iako zna da ne volim sex posle prvog orgazma.Vec me je bolelo i iritiralo dalje njegovo prodiranje,te sam ga zamolila da prestane.Uhvatio me je za kosu,nabio ga celog i sapnuo mi na uvo:”Zar nisi ovo trazila?Sad cemo da zavrsimo zapoceto”.I nastavio je.Kad zam ovo cula,ponovo sam se uzbudila.Zbog iritiranja,a i njegovog brzeg tempa,osecala sam kako nadire i drugi orgazam.Ovaj put smo svrsili zajedno.Masirao mi je klicu dok sam svrsavala srugi put,a onda ga je ubacio jos jednom ili dvaput,izvadio ga,gurnuo me celom duzinom gornjeg dela tela preko stola,taman koliko da istrcim svoju pozadinu i svrsio mi po guzi.
Popusila sam cigaretu,mazila se malo sa njim i otisla kuci.

Pohotna uciteljica aerobika

Diana me izluđivala toplim i sočnim jezikom, lizovi su postajali sve dublji i nasilniji, moja rasplamsala mačkica tražila je sve više te joj se pohotno trljala o lice, pokušavajući zarobiti njen debeli jezik. Valovi orgazma približavali su se poput plime, lagano i nezaustavljivo, čvrsto sam ju povukla za kosu dajući joj do znanja da je vrhunac blizu. Nastavila je još bržim tempom, istodobno mjeseći moje nategnute sise. Grčevito sam se svijala pod njenim prstićima, upijajući s užitkom svaki dodir.

Bila je predivna, samouvjerena i izrazito ženstvena, u njenim rukama zaboravljala sam na sve i kao da sam počela živjeti za sate aerobica gdje sam ju mogla neprekidno promatrati kako izvija svoje prekrasno tijelo. Sati aerobica su bili još slađi jer sam znala da će uvijek započeti i završiti našim malim seksi igricama.

U dvorani je obično bilo petnaestak cura, no niti s jednom nisam bila pretjerano dobra, osim s Dijanom, voditeljicom programa. Uvijek mi je poklanjala najviše pažnje i obično bi na meni pokazivala sve nove vježbe, još i prije nego smo započele intimniji odnos. S vremenom mi je postajala sve privlačnija, a njeni slučajni dodiri u meni su počeli izazivati uzbuđenje koje sam nastojala potisnuti. Sve više sam maštala o agresivnijoj igrici s mojom učiteljicom, no nisam bila sigurna kakvu igru ona vodi. Sve dok jedan dan nisam došla platiti članarinu u njen mali ured i upoznala pravu Dijanu, izravnu i spremnu na sve, samo da s mene skine i ono malo krpica koje su prekrivale tek intimne dijelove.

Tijekom razgovora neprekidno me dodirivala, čas po licu, čas po prekriženoj nozi, bilo me je strah priznati, no osjećaj je bio predivan, trnci su se u trenutku raspršili tijelom i umalo da ju nisam zgrabila za tu njenu preslatku glavicu i strasno ju poljubila. Nesigurnost i lagana sramežljivost spriječile su moje nagone, no na sreću Diana je preuzela inicijativu te mi se naglo približila kao da mi nešto pokušava došapnuti. A umjesto toga, nježno me stala ljubiti po vratu i dodirivati po golom trbuščiću. Uzvratila sam joj dugim poljupcem u usta, pogledala me jebozovnim pogledom i započela otkopčavanjem pretijesnog grudnjaka, koji je već bolno počeo stezati moje nabrekle bradavice.

Obliznula ih je nekoliko puta vrelim jezikom te ih još više razdražila. Grč je stegnuo moje tijelo, pomalo me je bilo strah pokazati svu strast koju sam osjećala prema Dijani. Jezikom je vrludala po mom mekom trbuščiću, klizeći sve više prema rubu uskih, kratkih hlačica. Naslonila sam se na drveni radni stol, nadajući se da će Diana spustiti male hlačice i podragati moju već odavno sasvim mokru mačkicu. Kroz nekoliko trenutaka moja je slatkica bila razodjevena, a Dijanin tanani prst je sve dublje uranjao u podatnu dubinu. Širila sam noge koliko god sam mogla, sve dok mi Diana nije došapnula kako bi bilo najbolje da se popnem na radni stol i fino opustim, uživajući u njenim preslatkim dodirima.

Mačkica se skroz rastvorila, požudno očekujući svaki novi ubod. Bila sam oduševljena pokretima Dijaninih prstiju; jebala me je poput dobro izvježbanog BiiiiP, bokovi su se zanosno njihali prateći njezin ritam. Stala bi na trenutak kako bi mi poklonila koji sočni liz, istraživala je jezikom svaki komadić nabrekle pičkice, sokovi su joj ljepili lice, njena pohlepa postajala je sve jača. Okomila se na moj klitoris poput podivljale životinje i nije ga puštala sve dok nije iz mene izvukla jecaje i gromoglasne krikove užitka. Savršeno me lizala, istodobno gurajući u usku rupicu nekoliko prstića.

Čvrsto sam se uhvatila za rubove stola te odigla guzu pokušavajući servirati mačkicu što bliže Dijaninom pohotnom jeziku. Oduševljeno me zadovoljavala, tražeći sve moje "bolne" točke, lice joj se zajapurilo od brzinskog treninga, no izgledala je predivno svježe, kao i dok je vodila program aerobica. Odgađala sam orgazam što sam dulje mogla, željela sam što dulje uživati u Dijaninom mokrom zagrljaju. No, snažna struja orgazma preplavila je uskoro moje znojno tijelo, dovevši me u svojevrsnu ekstazu. Diana me još nije puštala iz naručja, ljubila me je po cijelom tijelu, snažno se privijajući uz mene. Rasplamsala je u meni predivne osjećaje i više me nije bilo strah pokazati što uistinu prema njoj osjećam.

Svaki novi sat aerobica uz nju je bilo neopisivo uzbuđenje, dok sam ju gledala kako izvija svoje prekrasno tijelo, poklanjajući mi osmijehe od kojih su mi tijelom prolazili trnci. Jedva sam čekala kraj šezdesete minute kako bih mogla potpuno uživati u njenom tijelu i našim slatkim igricama. Družile smo se intimno već nekoliko mjeseci kad mi je dopustila da i ja kušam njezinu pohotnicu.

Prevara sa tudjim muzem

Te godine su se u modu vratile simi cipele, pantalone na falte, maksi suknje, pesme Mikija Jevremovica i Djordja Marjanovica. Zvonko Bogdan se vec uveliko slusao, kao i Djoka Balasevic. U modi je bila preljuba. Svog dragog sam prevarila iz pakosti. Zbog ubedjenja da me nakon zenidbe moze varati sa svakom seoskom frajlom.
Ljubav je preovladala mojim srcem, glavom i telom. Pristala sam da se udam nakon zavrsene srednje skole. Da mu u startu rodim dete, ispostujem praznike, familiju i ukucane. Cak sam i njegove bivse srece prihvatala, kao davnu epizodu mladalackih ljubavi. Ali jedna od njih me je naterala da se smuvam s kim ne treba. Sa njenim muzem.
Magda je bila njegova dalja rodjaka. Devojka koju su mu kao takvu namestali, sva za racun njihovih buducih bogatstava, jer i ona i on su bili jedinci i svo imanje bi im u rukama ostalo. Ja nisam imala bas nista. Milana sam iskreno volela i iz ciste ljubavi se udala za njega. Po koju primedbu i prekorni pogled na moj racun sam muski podnosila. Pogotovu kad sam mu rodila sina i time ucvrstila nas brak. Ipak, Milan je imao potrebe za drugom. A zasto? Cele noci sam mu bila na raspolaganju. Bila sam majka deteta koje sam rodila, zena u kuci, BiiiiP u krevetu. Sta li mu je jos trebalo?
Imali smo goste za nedeljni rucak. Njegova dalja rodjaka sa muzem, postenim deckom, vrlo pristojnim i kulturnim. Sluzila sam rucak, kako dolikuje u dobrostojecoj kuci kakva je nasa bila. Na stolu je sve bilo posluzeno, ali sam stalno morala ustajati i donosit po nesto. Dnevna soba je bila ogromna. Sto nasred nje jos veci. Cesto sam obigravala oko stola i sluzila ih. Jednog trena sam osetila cudnu kretnju u muzevljevom pokretu. Presla sam preko toga i krenula put kuhinje. Muz njegove rodjake je pak otisao da proseta naseg sincica do stale. Milan se osokolio i nogom ispod stola dirnuo rodjaku medju noge. Jasno sam to osetila po njenom meskoljenju i njegovim pokretima. Nisu na mene obracali paznju, a ja sam sakrivena od njihovih pogleda pratila situaciju ispod stola.
Leto je bilo. Bez carapa, bosih nogu. Milan je bez problema nabio palac u njenu ribicu. Ona mu je stisnutih usana i sa ocitim odobravanjem svesrdno pomogla u tome. Osecala sam njene pokrete zadnjicom, kao ubode iglom. Otvarala je i zatvarala oci seoska namigusa. Jeftina droca koja ni hleb za stotom nije postovala.
Nisam htela da im smetam, mada sam u sekundi imala nameru da ih sa ostatkom vrele supe posteno okupam. Ipak, odlucila sam se za drugu varijantu.
Izasla sam do stale. Stamen je setao mog sincica i divio mu se. Mali je zadremao za vreme igre u njegovom narucju. Necujno sam ga odvela do spavace sobe i vratila se Stamenu. On se ocito razumeo oko stoke. Imali smo par prekrasnih konja i kobila koje je Milan ljubomorno cuvao. Jednom se konju digao pritisak. Naglo je skocio na najblizu kobilu i goropadnim BiiiiP napao. Jadnica je samo klekla i spremno docekala ubojit napad.
- Stamene, - obratih mu se.
- Kazi Lelice, - rece mi obazrivo.
- Muz i zena nas varaju - rekoh mu bez ustezanja.
- Kako znas - zaprepastlia sam se.
- Tako, to traje godinama. Jebu se kao stoka kad god se vide.
- Siguran si - procedih kroz zube.
- Idi, potrci i proveri. - predlozio mi je.
Vise ih nije bilo u dnevnoj sobi. Kakva drskost. Kakva sloboda. Potrazila sam ih. Nije ih bilo. Nikud. Izasla sam na sokak. Naseg auta nije bilo pred kapijom, a ni njih dvoje. Jasno mi je bilo sve.
Stamen me je docekao zabrinut. Mrk i nervozan.
- Krivo mi je sto misle da ja ne znam - rekao je ljutito.
- Kako sve to podnosis? - upitah ga u cudu.
- Isto kao i ti sada. - odgovorio mi je suvo.
Lagano me je obuhvatio oko struka i poveo duz stale. Nisam imala ni kapi krvl u telu. Moj Milan je pobegao sa kurvom u sred bela dana. Da covek ne poveruje. Kako do sada nisam primetila tako nesto.
Zaustavili smo se pred konjem koji je malo pre sibnuo kobilu. BiiiiP mu je kao amortzer automobila strcao medju nogama. Naglo sam skrenula pogled sa amortizera u vidu konjskog BiiiiP koji je ponosno strcao medju zdrepcevim nogama. Tamo je zalutao i Stamenov pogled. Primetila sam i Stamenovo izbocenje na tesnim pantalonama i stisak kojim me drzao oko struka. Znala sam da me zeli. Moj muz bolje nije ni zasluzio. On se kurvao van kuce, a a sam to uradila u sred stale njegovog gazdinstva.
Stamen me je pogledao u oci. Zazmurila sam. Naglo je spustio usne na moje. Spremno mu podadoh razjapljena usta. Dugo me je, dugo ljubio, a onda snaznim trzajem podigao i poneo put plasta sena. Uronili smo u more suvih, mirisljavih travica. Grubo mi je pokidao tanku kosulju. Jos grublje skinuo brushalter.
- Polako Stamene, imaces me. Nisam se predomislila - rekoh mu trazeci malo vise neznosti.
- Dobro, dobro ... - odgovorio je dahcuci na moje nemo pitanje.
Belina mojih grudi se rasplinula u polutami plasta. Ovlas ih je pomilovao. Nesto kasnije sam milovala tvrdjavu kosu Stamenove glave. Dugo je i strasno ljubio vrhove mojih dojki pokusavajuci na mahove da ih proguta do kraja. Malene sisice su mu to pomalo dozvoljavale i spremno menjale oblik u njegovim ustima, prilagodjavajuci im se.
Nisam se obazirala na ceste ubode osusenih travki i slamcica. Nisam razmisljala o bolu koji mi je naneo grubim stiskom leve ruke na izmucenoj dojci dok se poljupcima spustio do pupka. U glavi mi je brujalo. Razmiljala sam da prestanem. Htela sam cak i da ustanem. Onda mi je ispred ociju izronila slika mog muza i kurvice. Situacija kad joj pod stolom zariva palac noge u pizdu. Zatim slika konja i kobile koja je poklekla pod goropadnim BiiiiP rasnog zdrepca. Povratka vise nije bilo. Glavom mi je sada strujala zelja za BiiiiP.
Stamen je vec skinuo helanke i gacice do polovine kukova. Pickica je izronila sa ridjom sumicom na milost i nemilost Stamenovim zubima koji je stade na mah grickati, cas lizati, a onda snaznim zamahom jezika predje preko nje kao po klizavom terenu i sudari se s klitorisom na pocetku vec mokre razvaline koja je zudela za milovanjem.
Sad sam vec bila gola, bez icega na sebi. Zacudo nisam osecala ubode slamcica i vlasi pokosene trave. Raskrecila sam nozice i pustila Stamenu na volju. Liznuo je, s dugim zamasima i pokretima, moju rasplakanu mackicu. Zabacila sam glavu u znak zadovoljstva i odobravanja i pocela samu sebe da milujem po grudima, da mrvim krvi prepune, rumene bradavice. Ruzicasta pica je sevnuia, a ridja dlaka, nakvasena Stamenovom pljuvackom i poljupcima polegla kao pokoseno seno. Spretno je. videvsi moja milovanja krenuo rukama do mojih grudi, divljacki ih stisnuo nekoliko puta, zgnjecio tako snazno da me je do krvi zabolelo. Besna, od bola, zaslepljena malim ugrizom njegovih zubiju po klitorisu, vrisnuh kao kobila i naglo ustadoh.
Umalo nije pao, ali se spretno zadrzao rukama za moje bokove. Nije se predao, vec je jos brze postavio dlanove pod moje oznojeno guza i nastavio da me lize dovodeci me do ludila. Moj dragi, a sad i pokvareni muz to nije znao da uradi ovako strucno.
Sada sam u sedecem polozaju lagano skinula njegovu majicu. Izronio je sasvim drugi Stamen iz tesne majice. Preplanuo, divne gradje, s upola manjim stomakom no u mog muzica. Pohotno sam pomilovala njegova ledja i vrat. Podigao je pogled. Oci su se odmah dogovorile.
Skinuo je pantalone do kolena. Ispljunuo je jednu dlacicu koju je zaradio lizuci moju picu. Vec nabreklt BiiiiP je otkrio preplanulu glavu, kao osuncanu. Sagla sam se i bez ustezanja ga poljubila u vrh glavica. Jezikom sam zapalacala po otvoru na glavicu i obigrala nekoliko puta po njemu, a zatim ga jednostavno progutala. Zagrcnuh se i zakasljah, no od revansa nisam pobegla. Propisno sam ga olizala i podmazala, a zatim sam ustala i nabila se na Stamena.
Naslonio je svoja siroka pleca na direk i zauzeo cvrst stav blago savijajuci kolona. Spremno sam se popela na njega. Rukama je podigao moju oznojenu zadnjicu. Pomogao mi je da uglavim noge medju daske na boksu, a zatim namestio otvor vulve na BiiiiP. Nije islo kao podmazano, kao sto sam ja htela, a htela sam da se snaznim pokretom nabijem na kolac i probusim stomak, toliko me je svrbelo u zelucu. Sklonila sam ruku s njegovog vrata i lagano mu namestila BiiiiP na pravo mesto. U centar. Onda sam bez razmiljanja sspunila svoju zelju. Nabila sam se tako snazno i rascepila picu na dva dela. Stomak me je od siline zaboleo, a oci iskobeijile u neki unezveren i cudan pogled. Riknula sam kao lavica, no Stamen mi je zatvorio usta jezikom, usnama i zubima. Blago sam ga ujela za jezik i pustila tek kad me je bol u stomaku popustio.
Nastavila sam da se nabijam na kolac, stezuci mu pri tom vulvom BiiiiP pri izvlacenju sa njega, a snazno je sirila pri nabijanju. Tako sam ujedno drkala BiiiiP i jebala ga. To muzu nisam radlia. Nisam stizala, jer bi on nakon obilne vecere radije legao da spava nego da jebe, a i kad bi resio da jebe, uradio bi to radi svog zadovoljstva, a ne mog. Nikada mi to ne bi zasmetalo, samo da nije za stolom, preziruci hleb, poceo sa kurvanjem, a zavrsio ko zna gde i u kom mestu.
Uzivala sam u prvoj, mojoj svaleraciji. Do daske. Minut mi je trebao da se zaljubim u Stamena. Moja milovanja nisu vise bila samo osveta. Osecala sam strasnu zelju da pripadnem ovom coveku zauvek. I sam je primetio mojo pokrete i poglede. Isto je i sam posle dosadasnjih milovanja cinio. Ljubio je i milovao kao svoje najmilije. Pokrete je napokon pretocio u reci ...
- Volim te, ljubavi, volim te. Celog zivota sam te voleo ... Sanjao sam o tebi sve dok se nisi udala za njega.
Nisam verovala usima. Poljupcima sam odgovorila na njegove reci. Onako, kako ljubi zaljubljena zena. Pokreti su nam bili sve ubrzaniji. Uzdisaji sve tezi. Pri kraju smo bili oboje, pocela sam da jecam od zadovoljstva.
- Pa ti places ... duso ... - rece, ljubeci me.
- Ne, Stamene, uzivam, prvi put sam pustila takav glas. Ti si ga probudio... - govorila sam kroz jecaje, iznudjene strascu, koja je poput plime navalila na obalu mog tela.
- Hocemo li zajedno? - upita me u dahu.
- Da, hocemo... - grleno mu odgovorih.
- Samo jos malo i gotov sam, smem li da te punim...?
- Ako, puni... - rekoh mu, - ali da znas, rodicu ga ako zatrudnim. Rodicu tvoje dete.
- Rodi ga sroco, rodi, samo ga ti rodi... Ja sam vec poceo da ga pravim... - rece i snaznim pokretom se zabi u mone, nabijajuci moja ramena na dole.
-Ahhh, ahhh. Gotova sam i ja duso ... - Izustih dok su nam se glasovi mesali u vazduhu.
- Preudaj se za meno - rece odjednom, drzeci me jos uvek u narucju.
- Mozda i hocu, - rekoh mu, cesljajuci mu kosu rukama i poljupcima.
I dalje sam se lagano nabijala i spustala na njegov BiiiiP, koji je polako gubio na cvrstini. Iako vec mlohav, kurcic me je i dalje drmao kao struja. Svaki pokret mi je prelamao struk i misli u glavi. Najednom sam cula korake. Prekasno.
Na desetak metara od nas je stajao muz. I njegova zena, razume se. Besno je sutnula nogom slamu ispod stopala. Muz mi je najpre stisnuo zube i pesnicu, ali nije smeo da pokaze potpunu ljubomoru od svoje pratilje.
- Zar ti brate Stamene, zar ti? - procedio je.
- Ti moju jebes pet godina, pa nista.
- Ti sve znas - riknula mu je zena.
- Od samog pocetka. - rece oblaceci se lagano.
- A ti kurvo? - dreknu moj muz.
-- Ja sam prvi put prevarila muza, i necu nikad vise. Smatraj se od danas razvedenim i slobodnim.
- I ti, damo. - dobaci Stamen svojoj zeni.
Pukla je bruka i teske reci. Brzo sam se preselila kod Stamena na salas. Prihvatila sam njegovo dete, on moje, trece sam mu rodila iste godine. Dali smo mu ime Nikola, jer se rodio pred svetog Nikolu.
To godine su se u modu vratile simi cipele, pantalone na falte, maksi suknje, pesme Mikija Jevremovica i Djordja Marjanovica. Zvonko Bogdan se vec uveliko slusao, kao i Djoka Balasevic. U modi je bila preljuba. Svog dragog sam prevarila iz pakosti. Zbog ubedjenja da me nakon zenidbe moze varati sa svakom seoskom frajlom. Drugog muza nisam vise nikad prevarila. Ni on mene. Nasa porodica je srecno zivela miran zivot na velikom salasu.