srijeda, 20. studenoga 2019.

Otišla sam da operem veš,a završila na kurcu

Sišla sam u podrum u prostoriju u kojoj peremo veš.Počela sam da uzimam veš iz korpe I dag a bacam u mašinu kada sam osetila miris.To su bile bokserice moga sina Robija,Roberta.Prinela sam ih nosu I shvatila šta je to.Bio je to miris sperme.Znam da nisam smela to da radim ali ja I moj suprug Milenko se baš I ne seksamo u zadnje vreme.Taj miris me je pomalo uspalio.

Nikoga nije bilo u blizini tada.Otkopčala sam farmerice I smaknula si gaće u stranu.Počela sam si prstenjačiti pičku držeći svo vreme sinove gaće na nosu I udišući miris sperme.Pitala sam se kako je drkao kurac u njima I potom svršio u gaće.Da li je nešto od toga kapnulo po šorcevima koje je trebalo da operem? Skoro da me je bilo sramota što tako mislim o sinu.Ima 19 godina I dobro se popunio I poravio od vremena kada je bio dete.Bio je visok I mršav,I pretpostavljala sam da ima poveliku kurčinu.
Barem sam se nadala da je obdaren.Nisam čula nikakav zvuk iza sebe zbog mora svojim perverznih misli u koje sam uplovila jer je Robi sišao dole I prišao mi iza leđa.Mislim das mo boje bili iskreno šokirani onime što se desilo.

Lice mi je bilo crveno I bila sam usplahirena zbog prstenjačenja. Robi je imao još odeće koja je trebalo da se opere I doneo mi ju je dole pre nego što počnem prati.Odmah mu je bilo jasno što sam radila,a kako I ne bi.Ruka mi je bila jedna među nogama,a druga je držala njegove bokse na nosu.
Samos mo pogledali jedno drugo za trenutak.Robi je pogledao meni među noge gde mi je bila ruka. Bez ikakve najave ili izgovorene reči otkopčao je svoje farmerke,zavukao si ruku u bokse I izvadio kurac napolje.

Bio je baš onakav kakav sam I mislila da jeste.Gledala sam u kurac od najmanje 16 cm dužine,I debeo,ali baš debeo. Pretpostavljam das am tada izgubila I ono malo samokontrole koju sam imala nad sobom. Ispustila sam njegove uflekane bokse I klekla na kolena pred svpg sina.Videla sam koliko je šokiran bio kada sam posegnula za njegovim kurcem I prinela ga svojim ustima.

Morala sam ga uzeti odmah I sada,drugog nije bilo.Otkačila sam I letela jezikom uzduž kurca,gore,dole,I po korenu.Nekoliko trenutaka tako I uzela sam ga u usta.
Njegov kurac imao je taj prelepi,muški miris koji me je upalio kao šibicom.Omotala sam usne oko njega I potrudila se da ga što dublje uvučem u usta I grlo.Moji sin je glasno zdisao dok sam ja ustima obrađivala njegov organ.Sve više I više mu se dizao,I krutio.

Kada mi je bio duboko u grlu odlučila sam da se odmaknem.Znam das mo obje tada znali šta sledi dalje.Skinula sam košulju,faremke I gaće.Robi nije zaostajao zamnom u skidanju.Zatim smo goli stali jedno pred drugo.


“Mama,jebi ga, moram te imati,” tada mi je rekao.

Samo tako,zatvorio je poklopac od veš mašine I podigao me.Moj Robi mi je raširio butane I namestio se.Mogla sam osetiti žmarce kako mi struje kroz kičmu dok je Robi nameštao glavić među moje usmine,na moj otvor,otvor iz kojeg je I sam ispao. U jednom brzom potezu bio je u meni. Jako puno vremena je prošlo od kada sam bila nakurčena.Robi mi ga je nabio do korena I zadržao se u meni. Mislila sam da ću tada svršiti.Pička mi se grčila.Robi je počeo da pomera kukove napred nazad,dajući mi tako da uživam u svakom cantimetru njegovog uda.

TadA sam zatrebala svog sina na najgori mogući način.Stavila sam ruke sinu oko vrata I Robi me je podigao sa mašine. Stajali smo tako nasred sobe.Visila sam sinu oko vrata dok mi je on nabijao kurac skroz do stomaka,kako mi se činilo.Sobu su ispunjavali lascivni zvuci stenjanja I uzdisanja dok me je rođeni sin jebavao kao nekakvu jeftinu drolju sa ulice,ali,to mi je I trebalo,do duše,ne od njega,ali trebala sam biti seksana,odavno,I to od čoveka za kojeg sam se udala,a ne od njegovog tj. Našeg sina,ali,jbg,uzela sam šta mi život pruža.Njegov kurac mi se činio tako veliki tada.Potresali su me mali minijaturni orgazmi dok je sin kružio I ispunjavao moju unutrađšnjost utrobe I mog ljubavnog tunela.

Robi me je uskoro spustio nazad na mašinu I svršio. Noge su mi se spustile s njega I sin je imao otvoren I Slobodan pogled na moju izjebanu rupu iz koje je kapalo. Robi se izvukao iz mene ostavljajući samo glavić u meni.Zastao bi za tren,da bi mi ga zatim nabio skroz do korena u moj stomak.

“Treba mi tvoja dečačka sperma,” rekla sam sinu tada.
Pogledao me je nekako čudno,da bi zatim,posle nekoliko minuta eksplodirao u meni. Zabacila sam glavu u nazad.uživajući u soećaju dok sin mlazevima vrele sperme pogađa moju ali I svoju utrobu,utrobu u kojoj sam ga nosila,sa osmehom na licu,a sada sa istim tim osmehom dočekujem njegov kurac. Koristila sam anti bebi pilule,ali,preplavljivale su me misli kako me Robi oplođava I kako zatrudnjujem s njim. Kakav osećaj bi bio da moj stomak poraste I zaokruži se I to od sinove sperme. Mislim das u me te misli I bacile preko ruba. Držala sam se za rubove mašine dok su mlazevi sperme ulazili u mene.Kao I sve dobro na ovomee svetu,I ovo se završilo.Robi je kurac smekšao I izvadio ga je iz mene.

Oboje smo pogledali meni među noge I videli kako njegovo seme kaplje iz moje pičke I na poklopac od veš mašine. Znala sam,ali I osetila,koliko sam dobro potrošena od jebačine sa rođenim detetom.Uskoro sam sišla dole s mašine.Noge su mi bile slabašne I morala sam nekako da se ustabilim.Poljubili smo se filmski,s jezicima, I Robi se obukao.Verovali vi meni ili ne završila sam pranje veša.Kada sam izvadila prvu turu,otišla sam gore.Robi I ja smo razgovarali I oboje smo shvatili da će biti potrebno još seksanja I to u bližoj budućnosti.

Robi me je jebao skoro svaki dan.Pre polaska u školu mi je rekao da želi da me uzima što je češće moguće.Nisam navikla da dobijam kurca svakog dana I pička me je pomalo bolela.Jahala sam Robijev kurac više nego što sam mogla izbrojati.Dizala sam mu kurac pušenjem u svojim ustima,I tada bi ga zajahala dok smo bili u njegovom krevetu.Klizila sam niz njegov kurac dok se on podizao zamnom dajući mi svaki cm uda.Zavolela sam osećaj koji se javljao u meni dok mi je sin masirao moje velike,ali pomalo obešene sise. Štipao bi mi bradavice,I sam njim sam,prvi put u životu prosto ispaljivalja svoju svršotinu iz sebe,činilo bi se kao da pišam po njemu.Nije mi se to dešavalo svaki put,ali dovoljno često.Kada bi se jako uspalila.
Baš pred odlazak u školu Robi mije rekao da bi trebala prestati sa uzimanjem bebi pilula.Osetila sam kako mi pička pulsira kada mi je to rekao.

On stvarno I iskreno želi da mi napravi dete sa svojim debelim kurcem.Verujte mi da znam I sama kako to poremećeno zvuči ali I ja želim da mi premaže jaja sa svojom vrućom I kremastom spermom.

 Jednog dana prala sam veš,I primetila sinove supermom uflekane bokse. Bila sam napaljena I počela sam se prstenjačiti. Robi mi se prikrao slučajno iza leđa I zatekao me. Završilo se tako što smo se pojebali u sobi gde peremo veš. To sve je dovelo do leta provedenog u jebačini. Robi se vratio na faks. Ali,pre nego što je otišao rekao mi je da želi da me oplodi. JA mora das am izludela jer sam prestala uzimati anti bebi pilule. Robi treba da se vrati sutra na letnji odmor.Moja pička već sada pulsira misleći na njegov debeli kurac.


Čini mi se kao da se kockice slažu u moju korist.Moj suprug treba sutra d aide na poslovni put.To će Robiju I meni doneti nekoliko dana samoće u kući. Robi se napokon vratio.Prijatelj iz škole ga je dovazao..Otvorila sam mu vrata sa samo kućnim ogrtačem na sebi.Robi me je praktično oborio s nogu I poneo me na kauč.Odvezao mi je pojas koje držao sve stvari skrivene I otvorio mi ogrtač.Stajala sam gola ispred svog sina.Moje bradavice kada se uspaljujem poprimaju sve tamniju boju I tako je I moj sin shvatio koliko sam napaljena.


Svukao je odeću sa sebe.Skoro das am zabvoravila kako mu je debeo.Tako sam trebala BAŠ TAJ KURAC.Legla sam na leđa I Robi mi se pridružio na kauču.
“Jesi li prestala sa uzimanjem anti bebi pilula?”Pitao me je.
Klimnula sam potvrdno I to je na licu mog sina donelo široki I iskreni osmeh.Spustio je svoje lice I počeo da obrađuje obe moje ispupčene bradavice. Ja I suprug u zadnje vreme skoro I da nemamo seks.I,zbog toga,ja trebam Robija na najgori mogući način na koji majka može poželeti svoje dete.
Dok je moj sin cuclao I lizao moje sise, osećala sam  kako njegov kurac pritiska moju ljubavnu rupu.Morala sam ga imati.Uzeti.Posegnula sam rukom na dole I namestila mu glavić među svoje debele I otrombeljene usmine.Robi me je pogledao I počeo da me ubada kurcem.Bože dragi,kako mi je to nedostajalo! Povukla sam noge u nazad I tako mu olakšala pristup.
Nije me štedeo.Robi mi je zabadao kurac u po jednom potezu,nabivši mi tako do korena I što je dublje mogao u moju utrobu.Odmarao bi sa tamo malo,dajući mi do znanja koliki mu je kada se digne,iako je spušten imao oko 15 cm.Pičkinim mišičima stiskala sam mu kurac.Mislim das mo oboje imali samo jednu stvar na umu.Robi se spremao da ispali svoj prvi mlaz sperme u mene dok sam ja nezaštićena bilo čime od trudnoće.Sada je ovo bila željena trudnoća.Tako se potrefilo I tako je itrebalo biti,I to izgleda od njegovog rođenja,Izgleda das am incestni gen nosila svo vreme,I sada sam ga probudila,iako slučajno,ali presretna sam zbog toga,oboje smo.



Moj Robi me je sledećih sat vremena dovodio do jebeno dobrih orgazama.Njegov debeli ud mi je rastezao pičku kako mi je ni jedan muškarac do njega nije širio.Ponekad bi svršili skupa.

Robi je izvio leđa I osetila sam njegovu vrelu spermu kako mi ulazi u telo. Sećam se da sam dobrano vrisnula.Rekla sam mome sinu da me oplodi slobodno I da se ne ustručava uopšte.Robi mi je davao mlaz za mlazom svoje sperme.Pobrinula sam se da mu iscedim svaku kap.Uskoro je ispraznio sve što je imao u moj stomačić. Kada mu je splasnuo povukao se.Spustila sam ruku dole I osetila kako sperma curi iz moje razjapljene rupe.
“Želim da radimo ovo dok ne zatrudniš mama,”rekao mi je sin.

I sama sam bila sigurna da ćemo se nastaviti jebati dok Robi ne oplodi moje jajne ćelije.Neće dugo biti kući I treba to vreme iskoristiti kako spade.Svaki dan nam je bio važan.Robi me je uzimao kako god je stigao.Postavila bih se na sve 4,kao gladna kuja koja se tera,I sin mi ga ja znao nabiti u jednom potezu.

Opkoračila bi ga I jahala ga tako sve dok imam snage u sebi.Obožavala bi kada bi mi sin mesio sise I kada bi mi razbijao pičku.Mali je imao nepresušan izvor sperme I trebalo je to sve primiti u sebe,barem što više.Oduvek sam čini mi se osećala kako njegovi spermići plivaju po mojoj materici tokom dana.
Zabava je prestala kada je moj suprug napokon stigao kući.Taj dan je Robi morao d aide nazad I ja sam ga odvezla na autobusni kolodvor.Srećom,sin I ja smo se već bezbroj puta poprcali pre nego što je suprug stigao.Nisam ga direktno odvezla.Stali smo usput,I ja sam nas odvezla na jedan stari zemljani put.Parkirala sam I Robi me je opalio na haubi našeg porodičnog auta.Jako sam se uplašila da nas neko ne vidi,ali srećom nije.Robi mi je sklonio u stranu gaće,I svukao mi hlače I počeo se još jednom ponovo nabijati duboko u mene.
“Želim da budeš trudna kada dođem sledeći put,”rekao mi je sin.

I ja sam to htela,iz sveg srca.Žudela sam za tim da imam stomak do zuba,I to sa svojim sinom.Robi me je žestoko jebao na haubi auta toga dana.Mislim da je minimum 5 ili 6 mlazeva guste I potentne sperme ušpricao u moju pohlepnu utrobu toga dana.Napokon smo sitgli I do kolodvora.Strastveno smo se poljubili pre nego što je otišao.Vratila sam se kući I čekala da Robijevo magično seme proradi. Nisam mogla dočekati da beba moga sina počne rasti u meni.

Uskoro se I to desilo….


Postala sam ponosna majka sinovog sina.Možda će i on svoju majku/baku ponovo da oplodi,ko zna...


Trudna sam se jebala još više.Išla bi i kod sina na faks da me malo izbuši kurcem,uzela bi stan u blizini i ostajala po par dana,a on bi češće dolazio kući. Pička mi je bila baš razjebana,ali Robi je to obožavao.Voleo ju je ljubiti tako razjebanu...

Njegova Q 9 Noć kada duhovi progovore

Nisam otišla na posao. Nisam mogla. Nisam ni želela.Želela sam da provedem još malo vremena sa svekrom. Bilo gde, bilo kako. Prijalo mi je njegovo prisustvo, njegova pažnja. Osećala sam da me razume, osećala sam zahvalnost i bila radoznala šta je rekao Mikiju. Osećala sam potrebu da mu pokažem kakva zaista jesam, da pred njim nemam tajne. Sve ono što muža nije interesovalo, što nije video i razumeo njegov tata jeste. Nije imao ništa protiv, samo me je pogledao, nekako drugačije i klimnuo glavom.

-Možemo lepše i pametnije da provedemo dan od tvog odlaskana posao.

Pitala sam ga za Mikija, samo se nasmešio i rekao pričaćemo kasnije. Izašla sam iz kupatila u bade mantilu i pošla u kuhinju da nam skuvam kafu. Kao da je osećao da me guza pomalo boli prišao je podigao mantil, stegao guzu i sočno poljubio obe polutke.

-Ćero ... kako ja nisam primetio da toliko voliš kurac? Dobro si se krila, svaka čast. I ovaj moj sve na majku povukao tunja, ima vatru u krevetu a ne vidi šta ima. Sve što ti treba Ćero ja ću da ti obezbedim. Samo budi pametna i kad ti treba gurni mi guzu u krila odmah će da dobiješ.

Otvorila sam mantil i okrenula se ka njemu, spustila ruku na rub trenerke i pošla dalje

-Sise mi trebaju. Volela bih da imam sise. Pokušala sam da pričam sa njim ali njega ne interesuju.

Uhvatio me je za bokove i podigao na radnu ploču

-Ćero pa tebi nije bilo dosta? Stezao mi je sisice i bradavice. -Lepe su i ovako male ali traži mu dok ne popusti, budi žena i navaljuj dok ne dobiješ.

Prste je već ugurao i pičkicu i igrao se. Nisam ni ja zaostajala,nadrkavala sam mu skoro dignut kurac preko trenerke. Spustio je trenerku a ja sam raširila noge koliko sam mogla i zagrlila ga oko vrata. Stegao mi je guzu, podigao i ušao u mene. Samo sam zažmurela i prepustila se. Njihao me je kao na ljuljšci, stezao guzu i nabijao me. Čulo se kako vri voda u lončetu i moja pičkica koja se cepala pod njegovim snažnim zabadanjima. Obgrlila sam ga nogama iza leđa i prepustila se transu. Nikada mi lepše nije počeo dan. Nije dugo izdržao kada sam se uhvatila za njegova ramena i zamešala kukovima, pokušao je da me odgurne, nisam želela da ga pustim.

- Napuni me slobodno, stegla sam se uz njega i uživala kako se prazni duboko u meni.

Ostali smo tako spojeni dok smo hvatali dah. Kada smo se konačno razdvojili ostavljala sam trag po kuhinji. Ponovo sam stavila kafu i...otišli smo u kupatilo, zajedno. I tamo smo se zadržali u tuširanju, sređivanju guze.. Tek iz trećeg pokušaja sam zakuvala kafu.
Dogovorili smo se da on ode do salona i završi obaveze pa dolazi a da ja sredim tragove po kući i zabavljam se sa Gospodinom. Opet sam ga pitala za Mikija:

-Ma pusti pičkicu, treso se kao prut. Neće taj da pomisli nikada više da te ucenjuje. Pričaćemo, moram da krenem.

Sređivala sam tragove naših igrica i smejala se. Kao luda, omađijana, lebdela sam na oblacima zadovoljstva. Prilokom svakog prolaska pored ogledala odmeravala sam sebe, vrckala, pozirala, tražila sebi mane. Stvarno mi trebaju sise. U pravu je, počeću opet da kukam kako nemam sise i da tražim da mi ''kupi sise''. Ovoga puta neću da odustanem. Zadovoljna izgledom i postignutim sela sam na terasu da uživam u poslednjim toplim danima. Smejala sam se prepisci sa Gospodinom.
Zadovoljna i zadovoljena, ludela sam. Bio mi je tako drag u svom neznanju, a tako inspirativan...


****

-Pišite mi Gospodine kako bi ste koristili svoju robinju kako kurvu, koristite me za svoje zadovoljstvo. Pišite mi da svaki put kada udjem poželim da ste tu i da me gledate... Pričajte mi o onom menjanju svesti. Pišite mi. Tako je divno služiti vam. Hoću da budem korisna kurva

-Zaista? Ne bih ti više bio važan da si triput primila kurac u sebe?

-Naravno da bi ste bili važni, u brzini se nisam lepo izrazila. Znam da bi ste vi jos uvek bili u meni da sam kod vas.

-Znam, šalio sam se ! Pa, čija? Čija si rođena da budeš?

-Slobina robinja!!!!

-Dobro, pokušaćeš danas da mi to dokažeš. Hoću da čujem da si do kraja dana toliko raširila guzu da si u nju uvlačila po tri prsta i da si morala da se uzdržiš da ne svršiš od takvog jebanja iako pičkicu nisi ni dotakla.

-Jasno mi je, hvala Gospodine sto razumete moje potrebe. Hvala vam. Mogu li da zamišljam da ste vi u mojoj guzi dok to radim? Smem li da mislim da me vi jebete?

-Naravno da smeš, mislim, to ti je obaveza. Ne bi bilo lepo da zamišljaš nekog drugog u rupici koja pripada meni.

-Hvala Gospodine, neću da diram pičkicu samo ću guzu da koristim, da je spremam za vas! Samo vaša Gospodine, glupo sam se izrazila mislila sam da ne jebem sama sebe, nego Vi. Jasno mi je Gospodine.

-A da li bih bio u tebi? Pa za mene je seks samo uspomena !

-Kako vam je seks uspomena? Ne mučite me, pišite mi kako ulazite u mene kako me imate. Palite da gorim.

-E, pa, kako kako mi je seks uspomena? Znaš da ga ne upražnjavam.Da ti pišem kako ulazim u tebe? Ali da li si već zaslužila da uđem u tebe? Onako vezana, sa jezikom na anusu, koliko bi mokra bila?

Moja kurva bi bila korišćena na mnogo načina. Jedan od njih je izgled, oblačenje. Na primer, ne bi ti bila dopuštena ravna obuća, nikad.

-Ta zelja vam je ispunjena, osim japanki za plazu ja ravnu obucu i nemam. Dobro par salonki...

-Zar tako? Ja sam te shvatio da na poslu nosiš uglavnom ravnu obuću.
U svakom slučaju, promenili bismo tvoj asortiman obuće, štikle bi morale da budu najmanje osmica.

-Oh, koliko je dobar osećaj. Hvala Gospodine.

Ah muskarci, obuća na poslu, do posla, sa posla kuci, su dve razlicite stvari. Ja sam niska i obožavam štikle, rekla sam vam da mi je na njima guza savršena. Suknja? Mužu ne bi smetala kratka ali bi svekrva vrištala. Ali ona nije bitna. Jao sto ne ide leto.

 Naravno da nisam zaslužila, pišite kako želite da zaslužim. Koristite me kako vam je volja, ja sam vaša robinja. Šta god želite da mi radite pišite mi.

-Za sada je dobar, ali videćemo kada predveče budeš morala da uguraš tri prsta u guzu i da se njima grubo jebeš. Možda će biti i po neka suzica ali ja ću biti ponosan na robinju kada mi napiše da se toliko raširila,da su joj ušla tri i da nije želela da prestane.

Hahah, da, svekrva bi svašta rekla na stajling, to je sigurno.

 Da, dobro, lepo je što obožavaš štikle, kurvice ih uvek nose.

Šta god želim da ti radim? Pa... možda bih ti dok mi onako ležeći na leđima, vezana ližeš anus, malo kaišem prelazio preko pičkice. Tek da vidim kako se stresaš. Jer znam koliko bi ga se plašila.

-Jedan lako ulazi..

-Da, jedan lako ulazi, naravno. Ali uskoro ćeš preći na dva. O, kakva si droljica.
Tebe baš pale stvari koje do pre neki dan nisi želela?


Gospodin se uživeo u ulogu i poslao mi je nekoliko sličica na kojima su robinje vezane i gospodar i bičuje.

-Sličice su vam divne zaista me vidite ovako? Mislim želeli bi ste me ovako? Hvala vam što postojite.

-Pa, ovo što si videla na tom gifu ne boli mnogo, jer su udarci dosta lagani. Naravno, ni ja tebe ne bih udarao prejako. Ali imaj na umu, kada si tako vezana, nemoćna i potpuno se predala, ti ni ne osećaš bol na isti način. Puna si endorfina i adrenalina. Uopšte me ne bi čudilo da moliš da te šibam jače.

Pa kako bih drugačije uzimao kurvicu? Robinja je da se koristi, ona postoji da bi bila uzimana.

-Gospodine nemojte pogresno da me shvatite. Kako su druge robinje rešavale problem drugog prsta? Jedan lako uguram ali nokat drugog mi.. Pravi problem. Nema veze da li je kažiprst ili srednji? Sa četkom je lakše... Ne želim da izbegnem zadatak pitam kako su izvodile kada nokat ide napred? Trpeću ja bol mene je strah da se ne povredim. Nokti su 6-7 milimetara duži od jagodica i kada počnem da guram ide u... Znate. Zid kako da kazem?

-Dobro, onda će četka da zameni prste da se robinja ne bi povredila. Ali mora da ulazi do kraja. Jasno?

-Jasno Gospodine

-Guza će ti baš biti razvaljena danas.

-Muž ce biti silovan. Gospodine ja sam kurva definitivno...
Ako se ovako nastavi moraću da trazim dozvolu da nešto uradim...

-Nastaviće se. Ali videćemo da li ćeš dobiti dozvolu. Guza te ne boli?

-E sada me sve boli. Naučila sam da smestim dva prsta. Kada je četka odradila svoje prstići sada mnogo lakše ulaze.

******

Svekar je došao i smejao se situaciji koju je zatekao. Lap-top na stolu jednom rukom kucam a drugom mazim pičkicu ispod suknjice. Odložio je neke kese pored stolice i uzeo me u krilo. Kao zaljubljena klinka zagrlila sam svekra i prepustila se sočnim poljupcima. Sada je on jednom rukom listao prepisku sa Gospodinom, a drugom ispitivao rezultate Gospodinovog pisanja. Kikotala sam se dok me je šljepkao po guzi...

-Kurvice pa ti si neverovatna. Pa vidi šta si napravila sa pičkicom? Pa gde misliš da se zaustaviš ovako željna kurca?

-Ne znam. Ja ili sam luda ili zavisna od jebanja? Toliko mi je nedostajao dobar seks da sada kada sam ga pronašla zaista samo na seks mislim. I ja bih stvarno probala sve ovo o čemu on piše. Stvarno bih vam lizala guzu da zatražite to.

Zaustavio je ruke i pogledao me je nekim ozbiljnim pogledom.

-Ćero taj fini Gospodin je svojim finim pričicama mnoge žene napravio ovcama. Zavedene njegovom kulturom i pristupom upadnu u zamku i kada se osveste stide se same sebe. Nema taj ''Gospodin'' blage veze sa životom, nije taj video robinju veruj mi znam šta pričam. On živi od te vaše potrebe da ga slušate i pratite, a prvo ti je rekao da ne pričaš da ti pomaže.Čitav niz žena je sjebao, doveo ih u situaciju da od sramote ne smeju da se oglase. Zadovoljstvo je oko tebe. Sada kada znamo šta voliš i koliko dobićeš mnogo više. Zažmuri.

Čula sam šuštanje kesa iza leđa...osetila sam poznat oblik kako mi gura u dlan i sklapa prste oko njega. Zapanjeno sam gledala u vibrator tako realan. I još nešto. Na stolu je stajala...hihihi roze kupa za guzu i lubrikant.

-Koliko sam mogao da primetim ove stvarčice nemaš. Za vreme dok si sama i ne možemo da uživamo zajedno. Gospodin je pričao o kupi. Hajdemo da je isprobamo.

Pošla sam kao hipnotisana. Nisam verovala sopstvenim očima da mi se ovo događa. Kao da je iskusni Gospodin koji svakodnevno koristi analne kupe, svekar je raspakovao, oprao, isprao

-Dobro je navlaži.

Smeškao se dok sam poslušno sisala parče gume. Kada je bio zadovoljan zadigao mi je suknjicu i pomerio gaćice u stranu. Uhvatila sam se rukama za lavabo i prepustila. Prijalo mi je lubrikant, prst koji ulazi i razmazuje i izlazi...na trenutak, a sledećeg je zabolelo...malo...neobičan osećaj u prvom trenutku...Lupnuo me je šakom po guzi ...

-Hajde sad, pohvali se svom gospodinu kako ideš u tržni centar sa ''mužem'' i kako ispunjavaš zadatak.

Seo je pored mene dok sam ja pokušavala da se namestim sa kupom u guzi i smejao...

******

-Sada sam upala u problem... Ali lep!

-U kakav to lep problem si upala?

-Vaša robinja će popodne da bude prava kurvica. Idemo u šoping centar u kupovinu nekih krpica i do Meka, neke čizmice za ćerkicu da kupimo. Bez gaćica idem obavezno. Štikle i helanke bih obukla, neku majčicu bez brusa gore i jaknicu. Zadovolnjni izborom?

-Zadovoljan sam izborom, naravno, samo ako štikle budu pravilne visine. Naravno, u tašni ćeš imati četku? Imaćeš vremena da u šoping-centru svratiš u toalet?


******

-Polazi kurvice. Odjednom je ustao, začuđeno sam ga pogledala.-Idemo u kupovinu da nađemo nešto zanimljivo za kurvicu. Kada već tako lažeš Gospodina da se uveriš kako stvarno izgleda. Hajde pisaćemo mu dok se zabavljamo.

Bili su u pravu, svako na svoj način. Hod sa kupom u guzi je malo neobičan ....ali je zanimljivo kako pičkica reaguje. Menjala sam izraze lica i uvijala se od nadražaja. Uzeli smo neku haljinu da probam, svekar je ušao samnom i gledao kako se crvenim i uvijam guzom.

-Kurvice kako guza? Proverio je kako guza reaguje. Nije propustio priliku da uvuče prste i u pičkicu.

-Njoj vidim prija kupa- zezao me je.

Morala sam da ga kaznim za ovu lekciju. Otišla sam do toaleta...
Sledeći ulazak u butik... Simpatičan mladi prodavac, duhovit i prijatan u nastojanju da proda svoju robu. I svekar kome prijaju pohvale na račun pratilje. Muško nadmudrivanje i borba sujeta. Gomila pohvala na račun mog izgleda i očigledna netrpeljivost na račun razlike u godinama. Tražila sam da probam najkraću haljinicu u butiku. Svekrov trijumfalan ulazak zamnom i navlačenje zavese ispred nosa prodavcu. Gola bez gaćica sa guzom dovoljno raširenom...Morao je da ugura prst. I drugi. Grizla sam usnicu i uvijala se, gledala u ogledalu kako me želi...Hajde da ručamo i dopisujemo se sa gospodinom, povukla sam telo napred. Dovoljno dugo smo se zadržali u kabini.

-Jebaću te zbog ovoga kurvice...zapamtićeš svekra, pretio mi je sa smeškom dok je pokušavao da upristoji svoj izgled.

Provrckala sam ispred prodavca glumeći nesigurnost ''kako mi stoji'' i da li je dužina dobra sa naklonom ka svekru koji prodavcu pokazuje...nedostatak veša. Bio je tako sladak rumen kao ruža i nesiguran dok pakuje haljinicu... U sledećoj kabini sam morala da ovlažim kupu i vratim je sama na mesto, pa tek onda da krenemo na ručak...Bez gaćica, naravno.

****

-Proklete stepenice. A probala sam šta mi treba i ne treba samo da se dokopam kabine. Imam utisak da su mi usmine otečene. Zamolila bih da koristim ulje za guzu. Mislim da preterujemo bez lubrikanta. Slobina robinja je najveselija žena u tržnom centru. Hvala vam na ovako moćnom osećanjju. Kurva željna kurca koja rizikije da počne da vrišti.... Od sreće, bola, želje da svrši...

-Dobro, koristićemo ulje kad ti bude pri ruci. I, ne zaboravi, nema svršavanja sem sa mužem. Hoću da i on oseti koliko ti je lepo. Pretpostavljam da ti se već malo mešaju bol i zadovoljstvo, da postaje teže razlikovati ih?

-Gospodine ... ne znam čime je on zaslužio nagradu, ali sigurna sam da će to biti najkraći i najbrži seks ikada,a da me je on zadovoljio.

Jagodice sva tri prsta ulaze lako, ali dublji ulazak tera suze i gore i dole. Želela sam danas da vas pitam 1000 stvari ali ne verujem da ću imati snage...

-Dovoljno je da uđu i jagodice, pa nismo sadisti. Važno je da se kurva otvorila i da zna da će večeras biti zadovoljena. Bićeš glasna, znam.

-Gospodine ...imala sam strašno neprijatan osećaj da imam potrebu ...a nisam...mislim bila sam čista...sa Mikijem za vreme seksa nisam se tako osećla ....mislim glupo je možda da vas pitam ..da li je to naormalno? da li su i druge robinje imale problem..negodan osećaj ..razumete me ...ne želim da se žalim nemojte pogrešno da me razumete

-Verujem da je normalno ovo o čemi pričaš, to je neki nadražaj nerava.

-Veliko vam hvala Gospodine. Htela bih da mi malo objasnite onu sliku sa udaranjem po ribici..U stvari želela bih da malo''pričamo '' o svemu što se događa. Ja ne znam čime se bavite ali očigledno je da poznajete psihologiju i da dobro baratate osećanjima i emocijama. Sve je ovo za mene novo i drugačije, ja se ne osećam poniženo, ja sam sve uradila zbog vas i zbog sebe.

-Pa i ne treba da se osećaš poniženo, naravno. Treba da se osećaš uzvišeno. Poniženje je samo igra. Svaki vlasnik izuzetno poštuje svoju robinju. Baš si se namučila.

-Nisam se namučila. Radila sam to svesno i sa željom.

-To je jasno, ali opet, bolelo je. Napisala si da ti kreću suze sa tri prsta u anusu. To ipak moram da poštujem kao primer izuzetne posvećenosti robinje. Koja je pritom pre par dana napisala da ne voli bol.

-Ja ne podnosim bol...i upravo zbog toga sam vas i pitala kako da odem od ''gospodara'' i utoliko je meni neshvatljivo šta se događa. Da li je moguće da malo pažnje i svest da mi neko posvećuje pažnju i smatra me ''svojom robinjom'' može da deluje toliko da ja sama sebi guram tri prsta u guzu i osećam zadovoljstvo iako mi kreću suze?
Juče nisam mogla da prepoznam sebe kada sam se oduševila vašom željom za lizanjem anusa, a danas pomeram granice bola?

-Nije to samo "malo pažnje". Ti, mislim, osećaš da ja tebi verujem, da te slušam i, važnije, da verujem. U tebe. Ja verujem da si mnogo jača i moćnija nego što inače pokazuješ i osetim i iskreno divljenje kad robinja prevaziđe neku dotadašnju svoju granicu.
Pošto ti takođe osećaš to, lepo ti je i želiš da pokažeš koliko si jaka. Ulaziš u sub-space, osećaš jaku odanost i bliskost i bol je onda samo deo zadovoljstva, jer ne uživa samo telo (a ono ima endorfin koji ublaži bol), već i emocije i duh. Tu se stvara jaka veza. Ti veruješ da te ja nikada neću povrediti i da ću te držati bezbednom, ja verujem da ćeš uvek učiniti šta tražim.

-Slike koje ste poslali su veoma ...lepe , koliko juče sa gađenjem bih preskočila ali danas sam ih pažljivo gledala.

-U pravom BDSM odnosu zapravo nema "prave" kazne. Robinja je kažnjavanjem zapravo nagrađena jer se oseća voljeno i paženo i vlasnik se trudi oko nje a ona može da pokaže svoju snagu i odanost.

-Vidite ja sam tamo u priči rekla jedan svoj strah, da ću završiti na parkingu kao prostituka.
Sve ovo što mi se događa sa vama je meni mnogo bezbedniji način da kanališem potrebu za pažnjom, seksom. Pripadanje, pažnja, svakako mi prija. Mozda i više nego bol...Rekla sam vam za udarnje kaišem po grudima da ne mogu to, plašim se toga, ne zbog eventualnih podliva. Danas mi je ..pa bilo lepo dok sam gurala prste u sebe.

-Treba da ti bude lepo. Seks je, što se mene tiče, reproduktivna radnja. Ali ako ga ljudi već rade rekreativno onda treba da uživaju.

-Danas ste isto nešto slično rekli o sebi...Jednom će doći na red da mi malo objasnite taj vaš stav. Rekli ste da vam se diže na to što vam pišem i radim i nisam sigurna da li sam vas razumela.

-Jesi me razumela. Ali to što se diže na to što ti radiš ne znači da tako dignut i ON treba da nešto radi.

 Muškarac, generalno ženi više pažnje pokloni ne kada je zadovoljan već kada se pita da li je u stanju da on zadovolji nju. Muškarac to možda ni sebi neće priznati, ali više će se truditi oko žene koju želi da zadovolji nego oko žene koja zadovoljava njega.

 U pravom BDSM odnosu zapravo nema "prave" kazne. Robinja je kažnjavanjem zapravo nagrađena jer se oseća voljeno i paženo i vlasnik se trudi oko nje a ona može da pokaže svoju snagu i odanost.

-A gde je tu tačno uloga klasičnog seksa? Nemojte da mi se smejete ako pitam gluposti.

-Gde god se njih dvoje to dogovore. BDSM je PRE SVEGA komunikacija. Zato i nema glupih pitanja, samo nestrpljivih gospodara. A oni onda nisu dorasli da gospodare ženom. Ja, naravno razumem šta mi pričaš o tome da ne voliš bol, i kao što sam rekao, ni ne mislim da robinja prevashodno bolom treba da bude obučavana, to je grubo i neelegantno. Ali, mislim da te sigurno, u fantazijama, pali da zamišljaš sebe potpuno bespomoćnu, vezanu, prepuštenu, kažnjavanu... i to je sasvim očekivano.

-Ako ''ON'' ne treba da radi ko treba? Ima li u bdsm fantazijama mesta za situaciju da gospodar gleda kako njegovu robinju drugi muškarci koriste kao objekat za seks dok kuurva uživa i uživa i svršava...

-Gospodar robinju može da uzme posle kažnjavanja. Ako želi. Ili može da je pošalje unjenu sobu, da razmišlja o svom prestupu i tome kako je kažnjena. Sve zavisi od toga šta on želi. Neki sigurno žele odmah da jebu, neki vole da odlažu i uživaju u kontrolisanju, toj moći "u glavi" kako si rekla. Sad zvučim kao neki najgori samoreklamer, ali moja poslednja priča, upravo priča o takvom aranžmanu. Ako je to zajednička želja gospodara i robinje, naravno, to je sasvim u redu.

- Mislila sam da ću morati da molim za milost. Ne mogu da nadjem, ali sigurna sam da sam ovde čitala priču o devojci koja ja koristila mislim karmin umesto kupe koju ste pominjali. Mislite da je to realna priča izvodljiva u praksi?

Otvorili ste mi vrata čarobnog sveta i ne znam šta bih pre osetila, probala. Sve je ovo tako drugacije i zavodljivo. Ja jedva čekam da vam se javim, obratim. Kao klinka čekam da stigne poruka od vas
.
-Pa, jeste, ali tu postoji rizik da karmin uđe dublje i da ne može da se izvadi. Bolje je ne igrati se sa tim, jer bi posle odlazak kod lekara bio urnebesno smešan. Da se razumemo, ja i mislim da si ti klinka. I, pa, drago mi je da ti je lepo. I da se, nadam se, osećaš snažnijom.

-Nadam se da Vam moje godine ne smetaju. Hocu reći, pali li vas to. Ili bar mislim da bi trebalo da Vam prija. Izgledam i mladje, niko mi ne veruje da imam toliko godina. Par puta sam morala da pokazujem dokumenta da bi me shvatili ozbiljno. Kojih godina su bile vaše robinje? Starije od mene?

-Hahah, dakle, i na izgled si klinkica? Simpatično je to. I, pa, bilo je robinja i starijih i mlađih. Neke su bile starije od mene. Neke mlađe od tebe.

-Oh dobro... Pomislila sam da su moje godine problem. Hvala gospodine sto mislite na mene.. Nadam se da ja Vas bar malo inspirišem?

-Oh, pa inspirišeš me, ne brini, ne bih se inače bavio tobom. A ti si tako napaljena, konstantno. I, ne brini, bićeš pokorna robinja.

 -Ostavljate utisak nekako stegnute osobe. Ja stidljiva stalno nešto pitam i zapitkujem, a vaši odgovori su jako kratki kao da vas smaram. Opširni ste bili samo kada ste mi postavili zadatak. Ne znam da li su moja pitanja nejasna ili vas smara da mi objašnjavate. Da li možda želite da ispunim neku vašu želju pa da mi napišete... nešto duže?

-Ma, ne, ne, samo nemam mnogo vremena za internet danas, porodica me okupira.

Trudim se da odgovori budu jasni, ako su već kratki, nadam se da barem deluju poučno a i ti ionako većinu mojih "filozofiranja" o BDSm-u možeš da vidiš u mojim pričama.

Ali svakako pitaj da dalje pojasnim ono što možda nije jasno.

-Čitajući vaše odgovore o klinki i vašim robinjama toliko sam se zasmejala, zbog robinja starijih od Vas. Naime ako su tačne vaše godine na profilu moja mama je samo 7 godina starija od vas hahahah Plavuša sa vezanim grudima na jednoj od slika, naterala me je na smeh. Moja mama u bdsm pozi hahahah..

-Da, godine na profilu su tačne, imam punih 46 godina. I imao sam i robinju stariju od tvoje majke.

******

Malo je reći da smo se urnebesno zabavljali. Toliko nam se dopalo dopisivanje sa Gospodinom da...ručali smo na brzinu, požurili kući, njegovi prsti su mi smetali da kuckam i nemilosrdno me je kažnjavao za moju igru u kabini...Nismo stigli do spavaće sobe...Vriskala sam i pokušavala da pobegnem ali me je dohvatio i samo prevalio preko naslona troseda...Nije imao milosti za moju namučenu guzu...ugurao ga je bez mnogo muke i počeo da me puni a onda se setio nečega...

-Stoj tako i ne pomeraj se ni za sekundu...

Vratio se sa vibratorom i dao mi da zapušim usta. Ulazio je par puta naizmenično u pičkicu i u guzu...Ludela sam...napipao je vibrator i zastao pa ga je gurnuo odjednom u moju pičkicu, a zatim me uhvatio za bokove ...i uništio...nisam znala gde se nalazim.
Nisam mogla da stojim na nogama. Od umora, od zadovoljstva. Ležala sam nemoćna da se pomerim dok je svekar uklanjao tragove naše igre. Igre? Počela sam da živim, bila sam umorna, ali i najsrećnija žena na svetu.

Na putu do vikendice komentarisali smo Gospodina. Morala sam da se složim da sam mu bila zanimljiva igračka na koju drka dok ja ispunjavam njegova naređenja. Samo si ispala još jedna ovčica, guskica koja sledi uputstva iskusnog Gospodina. Složili smo se oko stava o muškarcu koji se trudi da zadovolji ženu...i da nema pojma šta se dešava sa guzom za vreme analnog seksa...''I, to je neki nadražaj nerava.''

-Kada će da vežbamo svršavanje jebanjem u usta?

Zasmejali smo se do suza...Nisam imala srca da ne branim Gospodina. Možda su sve njegove poruke fantazije ali zamislite da Vam guram jezik u anus dok Vam nadrkavam kurac?

-Dok su dva kurca u tebi? Kurvice pazi šta obećavaš...

-Samo da mi muž kupi sise...

Umorni od''poslova'' ali zadovoljni stigli smo u vikendicu. Muž i svekrva su se užurbano trudili da nas ugoste. Ćerkica je bila puna priča šta je sve doživela i videla za par dana van vrtića. Bila je oduševljena spavanjem sa bakom u velikom krevetu i nije htela da pusti dedu, pa je morao da spava sam na fotelji. Zamislila sam bolju kombinaciju ali ..neki drugi put. Napokon sa mužem u krevetu. Bila sam umorna ali i raspoložena sa seks. Nije primetio . Nije ni pokušao da me dodirne. Zaboga samo nas je zid delio od njegovih roditelja. Prvi put mi nije smetalo. Zaspala sam srećna i zadovoljna. Ako muž ne može da mi ostvari snove tata može. Nisam izdržala, morala sam...

-Dragi da li bi me više želeo da imam veće sise?

-Ljubavi pa ne moraju sve žene da imaju velike grudi. Tvoje su sasvim zadovoljile svoju funkciju!

Poželela sam da imam velike grudi i udavim ga njima...

-Ipak ih želim, ako ti nećeš uzeću kredit da ih kupim...

-Ljubavi pričaćemo o tvojoj želji...

Njegova Q 8 Muškarac siguran u sebe

Pokazao mi je da legnem preko jastuka i kako da postavim ruke i noge. Ležala sam potrbuške na gomili jastuka kolenima oslonjena na krevet. Glava mi je bila na ivici kreveta, a potkolenice sam podigla i uhvatila rukama i tako ih je vezao. Kolena mi je razmakao i otvorio me maksimalno. Slikao me je i pokazao kako izgledam tako vezana.

-Kurvice baš jebozovno izgledaš ovako nemoćna.

Svukao se i stao ispred mog lica. Nije bio zadovoljan i ubacio je još jedan jastuk ispod moje brade. Rukom mi je pomerio kosu sa lica, dok me je kurcem dodirivao po usnama i obrazima.

-Kurvice gospodin Srebrić se trudi da te nauči a ti si nevaljala kurvica i bezočno ga lažeš? To nije u redu?

-Nije Gospodine.

-Gospodin želi da te nauči kako da svršiš od jebanja u grlo ako sam lepo razumeo vašu prepisku? Znači moramo da utvrdimo šta umeš na početku obuke kako bi pratili napredak.

-Shvatam Gospodine.

Potražila sam njegov kurac usnama i pokušala da ga usisam što dublje. Vezanih ruku to je bilo nemoguće. Savio se napred i pljesnuo me po guzi dok mi je kuracem prodirao do krajnika.

-Ne slušaš kurvice, gospodin ne želi da svršiš pušenjem nego jebanjem u usta. Jesam li u pravu? Klimni glavom ako jesam.

Pokušala sam ali sam mu tim pokretom otvorila grlo da prodre do kraja. Bilo je bolno i neprijatno. Imala sam nagon da povratim, osećala sam kako mi se pljuvačka cedi niz uglove usana. Pokušavala sam da pomerim glavu levo desno ali me je stegao rukama i počeo da pomera kukove. Borila sam se za vazduh, gušila sam se i ...osećala kako se gaćice u meni kvase. i kako mi lice gori. Pokušala sam da izmaknem telom u nazad koliko sam mogla. Popustio je stisak ruku i došla sam do vazduha.

-Dopada ti se?

Odmahnula sam glavom odrečno, što je izazvalo osmeh na njegovom licu. Slikao me je ovako sa pljuvačkom koja se cedi sa mojih usana i kvasi jastuk koji je već postajao hladano mokar.

- Kurvice treba da svršiš od takvog jebanja a tebi se ne dopada?

Pokušala sam da nešto progovorim ali nisam mogla.

-Potrudi se više!

Ponovo je gurao kurac duboko, zastao je kada je došao da grla, savio se preko mene i stegao me rukama za guzu. Jebao me u usta i ritmično udarao guzu. Osećela sam kako mi želudac polazi na gore, pokušavala sam da nešto kažem, ali čulo se samo krkljane. Bilo mi je neugodno i neprijatno, ostala
sam bez daha. Osećala sam kako drhtim.Osetio je i on. U poslednjem trenutku se povukao unazad. Nije ga izvadio ostavio je glavić u ustima

-Liži ga kurvice da te slikam, prelepa si.

Smejao se mojim suzama koje su lile niz obraze i mazio mi je obraze.

-Dopada ti se.?

-Ne nimalo, jedva sam progovorila.

Seo je pored mene i osetila sam kako gura prste u moju pičkicu izvlači gaćice i vrti prstima po meni, tražeći kliću..

-Lažeš i dalje kurvice, upiškila si se koliko ti se dopada.

Stavio je gacice ispred mog nosa i usana. Strašno je koliko su mirisale. Na mene, na želju.

-Stvarno me iznenađuješ kurvice, lažeš i kada je očigledno da ti se dopada

. Govorio je dok mi je gacicama brisao pljuvačku sa lica i pritiskom na usne mi pokazivao da ih otvorim i primim u usta. Slikao me je tako. Teško sam disala i jedva sam smirila dah. A on se zabavljao i smejao mom izledu, odgovorima, potopljenoj pičkici.

Oslobodio mi je ruke i noge pomogao da sednem, namestio jastuke da mi bude prijatno. Seo je pored mene i zagledao kao da me prvi put vidi. Rukamu je putovala duž unutrašnje strane butina pravo do pičkice.

-Kurvice, možda ti se ne dopada jebanje u usta ali fantastičana si!!!

Poljubio me je tako nežno i duboko u isti mah, skoro da je jezikom stigao tamo gde je malopre bio kurac.

-Očigledno mora mnogo da vežbaš, hajde da vidimo šta ti je Gospodin još savetovao?

Kurvice se jebu u guzu ali seks mora da se zasluži, jel tako beše?

- Da gospodine.

-Prekinuo sam te u igri sa četkom. Mada je prizor bio baš zanimljiv. Hajde da ponovimo to!

Namestio mi je jastuče ispod guze i iza glave da mi bude ugodno i dodao četku.

-Ovlaži je u pičkici, ne čekaj.

Uzeo je maramu kojom su mi malopre bile vezane noga i ruka. Mislila sam da će noge da mi veže kao kada je naišao. Vezao mi je maramu preko očiju.

-Malo da promenimo.

Osetila sam kako se ugiba ležaj i kako se oslanja na kolena pored mene.Osetila sam njegov kurac ispred lica kako me dodiruje. Jednom rukom mi je pomogao da namestim dršku na otvor guze i pomogao da započnem prodiranje. Drugom rukom sam potražila pičkicu, ali je on pomerio moju ruku na njegov kurac a svoje prste je ubacivao u pičkicu.

Malo se pomerio da mu kurac dodiruje moje usne kada se pomeri napred. Kurac mu je bio nestvarno tvrd, i u ruci mi je delovao mnogo deblje. Nismo uspevali da uskladimo pokrete, pomogao mi je drugom rukom da ubrzam drkanje i ljubljenje glavića. Nije mi gurao kurac usta, verovatno je znao koliko su mi usne bile osetljive posle torture, ali je želeo da svrši, osećala sam kako ubrzava disanje i moju ruku povlači brže. Zastao je na trenutak i ukočio naše ruke, usmeravao je mlazeve po mom licu, grudima.

Kada je prestao posvetio se meni. Njegovi prsti su bili čarobni. širila sam noge da mu omogućim lakši pristup gurala četku i osećala da svaki njegov pokret u meni izaziva talas topline i približava me... Drška je sve dublje ulazila u guzu a njegovi prsti u meni su je sve češće pritiskali kroz zid i terali me da vrištim. Vezanih očiju pokušavala sam da nađem usnama njegov kurac...

-Dajte mi kurac odmah, molila sam ga

Kada sam napipala da je skoro maksimalno tvrd i ukrućen kao da me nije malopre zalio. Svršavala sam i želela da se osetim ispunjenom. Izvukla sam četku i povukla povez sa očiju, skočila i oslonila se na kolenai gurnula guzu na njegov kurac.

-Jebi kurvu, napuni me!!!

Vrištala sam od želje da budem jebana, napunjena, posedovana. Njegova kurva koja traži kurac.

Lagano je ušao u mene, i jebao prateći moj ritam. Prijalo mi je. Dobila sam fantastičan seks, napokon sam vodila ljubav, krenuo je taj osećaj oduzimanja od nožnih prstiju, koji se rasipa po glavi i oduzima telo. Nije žurio. Pustio me je da svršavam na njemu a prst jedne ruke mi je dao da poližem. Nakvasila sam ga i onda ga je gurnuo duboko u guzu. Usporavao je jebanje pičkice a sve jače mi je jebao guzu prstom. Bila sam u nekom transu, nisam ni osetila kada je izvukao kurac iz pičkice i ugurao ga u guzu. Presekao me je oštar bol ali sam se brzo prilagodila i primila ga. Jebao me je, više me nije mazio, nego divljački nabijao. Pičkicu mi je nadraživao jednom rukom dok me je drugom obuhvatio ispod pazuha i igrao se mojim sisicama. Ovaj položaj sam videla mnogo puta u filmovima, ali da je moguće da tako svršim nisam ni sanjala. Jebali smo se klečeći i ljubeći se istovremeno. Eksplodirali smo istovremeno. Da li je moj prasak izazvao njegov ili njegov moj, nisam sigurna.

Klonuli smo na krevet. Prijao mi je njegova toplina na leđima i nemirne ruke koje šaraju mojim telom. Iz polusna su me trgli tonovi poruka.

Ustao je i otišao po moju torbu. Uzela sam telefon i otvorila poruku ne obraćajući pažnju ko šalje poruku. '' Kurvice možda će te muž želeti više kada dobije ovaj video ili ćeš da shvatiš čija si kurvica''. Prestrašeno sam gledala mms kako se Miki i majmun smenjuju u mojim ustima. Ništa manje nije bio šokiran ni svekar koji je začuđeno gledao u ekran. Odjednom se srušio ceo svet. Zaplakala sam od nemoći i naslonila glavu na njegove grudi. Zašto sada? Kada mi je bilo najlepše.

-Polako, ne plači, sedi. Zagrlio me je i spustio na krevet. Ko te to ucenjuje?

-Znate postoji jedan sajt na kome...

-Znam prepoznao sam Srebrića i njegov stil, ali kakve veze On ima sa ovim snimkom?

Sada sam bila još više zbunjena. Uzdahnula sam jako. Dođavola sve njemu mogu da priznam.

-Tu sam stupila u kontakt sa Mikijem.

Ja sam Egotrip.

Priče nisu fantazije kako je Gospodin Srebrić mislio nego stvarni događaji. Na snimku koji ste videli su Miki i majmun iz priče. Pobegla sam od njega pošto me je silovao sa majmunom.

Pošao je rukom ka mom licu. Stegla sam se, plašeći se šamara. Zagrlio me je i privukao k sebi.

-Zvrčak, rešićemo to. Ali odakle Srebrić tu?

-Znate ja sam se zbog njegovih priča registrovala na sajt. Shvatila sam da nisam luda, da postoje i druge žene kao ja. Iskoristila sam priliku da zatražim savet od njega posle ovoga što ste videli i...krenuli smo u dopisivanje. Savetovao m e je i razumeo i...postala sam njegova...robinja. U stvari on mi objašnjava, ne znam ni sama šta radim, lažem ga ali mi se dopada to što mi piše.

Nasmejao se, na moje zaprepašćenje on se smejao. Čemu? Meni? Situaciji u kojoj se nalazim.

-Ćero, nisi jedina koja je našla sebe tamo.

Odakle je Miki? Odavde? Sutra će da rešimo nesporazum. Javi mu se i kaži da sutra dolaziš. Javićeš mu se. Ništa se ne sekiraj.

Lepo pišeš. Poljubio me je. I još se bolje jebeš. Samo su ti izbori neiskusni. Grupnjaci su super, šapnuo mi je na uvo zaverenički.

Ležala sam na njegovim grudima dok mi je mazio leđa. Prijale su mi njegove nemirne ruke koje su lutale mojim telom. Tako sam i zaspala.

On je odgovorio Mikiju.

''Dođi odmah sama sam u kući. Moji su u vikendici. Samo tiho ostaviću vrata otključana.''
I neotvorena poruka od Mikija.

''Kurvice moja najslađa izvini za sve neprijatnosti koje sam ti priredio. Snimak ne postoji više. U pravu si zaboraviću da postojiš. Tvoj Miki''

Pročitala sam dok je svekar unosio kafu u spavaću sobu.

*********

Popila sam kafu poletna, radosna, ispunjena. Umorna, ali slatko umorna... od sexa, od ispunjenosti. Imala sam muškarca koji zna da me jebe, koji me poštuje i voli na neki drugi način. Koji ume da me gleda kao ćerku i kao kurvu, koji zna da se igra i uživa u svemu što njegov sin nije nikda ni pokušao. Imala sam i Slobu koji je bio idealan za ispunjavanje slobodnog vremena u pauzama na poslu,ili kada je svekar zauzet, a i moglo je po nešto i da se nauči od njega i njegove mašte a i neiscrpni izvor inspiracije za igrice sa svekrom. Bože koliko sam bila glupa kada sam mislila da je Miki nešto najbolje u životu.
-Tek sada vidim koliko sam mu samo služila bas kao rupa da se isprazni. Seks kao seks je bio fenomenalan ali on nema to što vi umete.

-Dobro, ali ima i ono šti ja nemam. Naime, fizičko prisustvo i volju da upražnjava seks. Ali to je sličnost samo prakse, ne i mentaliteta, mislim.

-Niste Vi nezainteresovani za seks, rekla bih da vas uzbuđuje ovo sto "radimo"...

Pitala bih vas... Ono sto ste pisali kako bih bila obučena i našminkana za izlazak. Kakav muskarac vodi tako očiglednu kurvu željnu jebanja sa sobom u restoran?

-Muškarac siguran u sebe.

-Koliko bih uživala da se onako nešto stvarno dogodi. Ali ovo bi bila samo predigra i da bih vam pružila mnogo vise. Da me vežete,da me izluđujete rukama, usnama, da vas molim da me jebete, da ne znam gde se nalazimo od zadovoljstva.

-Pa, to bi se verovatno događalo negde drugde, a ne sve u toaletu. Možda bismo otišli u hotelsku sobu, da možeš da vrištiš a da niko ne zna ko si. A vrištala bi..

Pa, ja sam samo tebe malo podstakao, možda inspirisao. Ali sve je to već bilo u tebi.

-Da Vi ste to tako lepo izvukli iz mene... Mozda emocija nije prava reč. Sa vama je tako uzbudljivo istraživati sebe. Osecaj kada sam sebi zavezala noge. Kada slustim ruku na Slobina robinja... Suludo ali divno.

-Nije suludo.
I jeste divno

A vrištala bi sigurno, jer bismo konačno na te sisice stavili štipaljke.

-Samo zbog toga? Izvinite Gospodine sigurna sam da bih vrištala izmedju ostalih i iz tog razloga.

-O, pa, ne samo zbog toga. Ali bilo bi zanimljivo gledati te kako se uvijaš tako vezana, kako se znojiš, gledaš me, molila bi da ih skinem a znaš da ne smeš i kako onda sa prolaskom vremena shvataš da ti je sve lepše od njih, da se bol i zadovoljstvo mešaju.

Pa ti postaješ izuzetno disciplinovana i lepo naučena robinja. Impresioniran sam kako brzo učiš.

-Oh Gospodine sigurna sam da bi me bolelo, ali sam sigurna da bi ste me zaposli nečim i da bih zaboravila na bol

- Osećaš se baš kao kurvica, mislim. Jesi li nekada lizala muški anus?

-Nisam gospodine.

-Eto, znamo čime bi počeli

-Potrudila bih se da budete zadovoljni Gospodine jer znam da ću biti nagradjena za svoj trud Gospodine.

-Nagrada bi ti, pretpostavljam, bilo da me čuješ kako uživam dok mi guraš jezik u anus kao najveća kurvica?

-Gospodine ja moram do toaleta makar me kaznili. Ili sam luda, ili ne znam sta se desava samnom.

-Kada budeš imala vremena, napisaćeš mi zbog čega si to išla u toalet i zbog čega bi kurvicu možda trebalo kazniti. Budi iskrena.

-Potrudiću se da ukradem malo vremena i napišem Vam koliko sam iznenadila samu sebe reakcijom, da bila sam nevaljala u toaletu sa prstićima.

Stigao mi je muž ali sam ukrala par trenutaka da se upoznam sa tim šta želite. Sve ću vam opisati.

Čime god me nagradite gospodine biću zadovoljna, ja bih volelela da to bude on koji mi raste u rukama dok vam jezikom zalazim najdbulje što mogu.

-Kad budeš imala vremena. Ne treba da dragoceno vreme kada je porodica na okupu bude oštećeno našim igrama.

Mada me veoma zanima šta je kurvica sve radila i kako je samu sebe iznenadila.

-Iznenadila sam se kako sam reagovala na najprljaviju ponudu koju sam dobila u životu. Niko mi nikada nešto tako perverzno nije ponudio, a ja sam toliko ovlažila dok sam čitala da sam otrčala u toalet i ugurala tri prsta odjednom i počela sam da stežem bradavice drugom rukom i jedva sam se zaustavila.

Do vrtića i kuće sam išla kao hipnotisana i čim sam dete ostavila kod svekrve u prizemlju otrčala sam u kupatilo. Gledalal sam slike, čitala sam šta ste mi pisalai i gurala sam četku u guzu i prste, bila sam gola Slobina robinja koja zamišlaja kako liže anus nepoznatog čoveka.

Ne umem da vam opišem koliko ste me promenili za ovih dana i koliko mi prija sve ovo. Koliko mi se dopada što sam vaša kurva i robinja. Ja bih vas u svemu pratila samo mi pokažite šta očekujete i kako treba da uradim. Ja se ne bojim da uradim bilo šta za vas i sa vama. Bila sam zadovoljna kada me neko bije i naziva kurvom samo za kurac da služim, da sam rođena da budem razjebana. Sa vama je sve to mnogo prljavije i lepše. Pokažite mi naučite me, biću vam dobra robinja, samo ne znam.

Ne smem više da kuckam, pišite mi, pričajte, učite me, slušam vas.

-O, pa... ja sam to video tako da ti ležiš na krevetu, na leđima, ruke i noge vezane za okvir kreveta, štipaljke na bradavicama, vezanih očiju. Prvo bi jezikom trebalo da obrađuješ testise dok ti trljam ud o lice a onda, da se pomerim unapred i ponudim ti anus na obradu. Verujem da bi se stidela, ali znam da bi to uradila. Osećala bi da mi je krut, čula bi kako duboko dišem, a uostalom, bila bi vezana, savim bespomoćna i šta bi drugo mogla da radiš sem da poslušaš... Osećaj da je kurva korisna, da radi nešto u čemu njen vlasnik uživa je i lep, a ja bih prstima proverio koliko si dole mokra i koliko te pali nešto tako prljavo i ponižavajuće. Za to, uostalom, služiš.

Mene pre svega zanima zašto si se u toaletu zaustavila pre orgazma. Imala si tri prsta u mokroj pičkici, stezala si bradavice, u glavi su ti bile slike kako ližeš anus kao poslušna, prljava drolja, a već si ionako bila vlažna i napaljena od sedenja bez gaćica - zašto nisi svršila?

Da li zato što si bila svesna da nisi za to imala dozvolu, da nisi pitala? Jer tvoja poruka "ja moram do toaleta makar me kaznili" sugeriše mi da si bila svesna da treba da tražiš dopuštenje za orgazam, a ipak ga nisi tražila. Zašto?

I kako si se na kraju zaustavila pre nego što si svršila? Je li to bilo zato što si želela da pokažeš da si ipak poslušna?

-Moram kratko i brzo. Bila sam svesna da nisam tražila dozvolu Gospodina da se dodirujem i svesna da opet brinem o svom zadovoljstvu a ne o vašem.

To sa svršavanjem na radnom mestu je skoro neizvodljivo kada su kolege i stranke u kancrlariji mali je prostor. Znate kako izgleda zena koja je svrsila?To se vidi oseća...

Prijalo mi je da smiri uragan posle vaše poruke. Posle kući nisam se štedela, baš sam bila bučna i gurala sam jako i brzo.

Kuckam kada ukradem vreme. Ovo kako me vidite je divno, bila bih jako srecna da se dogodi, da vi budete zadovoljni svojom robinjom. Želim muskarca kao što ste vi, koji ume sa kurvom

- Svršavanje na radnom mestu nije neizvodljivo, samo je jako, jako drsko.

I znam da ćeš to uraditi jer si poslušna i jer te i samu pali da budeš tolika kurva. I trudićeš se da to učiniš kad ih je najmanje tu, oko tebe, znam. I svršićeš i osećaćeš se kao najveća drolja na svetu.

-Oh Gospodine kako je divan osecaj kada znam da ste mislili na mene.
Kada znam da sam nečija. Smislite šta da uradim danas zbog vas da znam da sam Slobina robinja.

-Znam da bi bilo divno, kada je robinja vezana i sasvim bespomoćna, ona uđe u posebno stanje svesti. Na engleskom to zovu sub-space. Tada je potpuno potčinjena i ne može da misli ni na šta drugo sem da je njegova. U stvari, ne može da misli praktično ni na šta. Sva se pretvori u pokornost.

Naravno da sam mislio na tebe. Zar je to pod znakom pitanja?

Šta da uradiš?

Pošto će te muž večeras jebati u pičku, mislim da bi prirodno bilo da vežbaš guzu, svaki put kada uđeš u toalet. Po nekoliko minita, bradavice i prsti u guzi.

Ali bez diranja pičkice. Treba da uzbuđenje dolazi samo od ove druge, nevaljale rupice.

-Ja sam vasa kurva i robinja. Molim vas Gospodine, želim da znate koliko sam vaša i koliko mi značite.

-Drago mi je da to čujem. To znači da nisi obična droljica nego kurva koja razume svoju vrednost i želi da se preda, potpuno, muškarcu koji je nje vredan.

Ne da sad tvrdim da sam to ja, naravno, ali volim što imaš tu vrstu svesti o sebi iako istovremeno shvataš da si rođena samo da budeš jebana i korišćena.

-Koliko vi mene razumete!!! Da ja sam rodjena da budem jebana, volim to kada sam ispunjena, i nečija, ne bilo čija.

Njegova Q 7 Hvala Vam Gospodine

Dobila sam noć iz snova. Dobila sam razumevanje i seks iz snova. Dobijala sam toliko da sam se gušila od sreće, smeha, sperme. Što sam bila lažljivija više sam dobijala. U stvari što sam bila iskrenija sa svekrom više sam dobijala, a što sam više lagala Gospodina, više sam dobijala. Možda zvuči komplikovano ali nije.

-Hvala Vam Gospodine na mom trećem orgazmu za tri dana.

Dala sam Vam mnogo više! Samo da ste mogli da vidite. Birali ste gaćice koje ću da obučem, otvorila sam fioku i birala pa sam ih stavljala na Slobina i pritiskala ih. Odabrali ste najbezobraznije one koje ništa ne skrivaju samo malo senče. Odabrali ste bodi majčicu koja se oslanja na ramenima i na šiljcima mojih grudi. Odabrali ste i bluzicu sličnu gaćicama, najtanju i najređu. Odabrali ste i bezobrazno tanke helanke koje su nedvosmisleno pokazivale koliko moja guza savršeno dobro izgleda i koliko je izvesno da ne nosim gaćice. A bile su tu. I karmin ste odabrali najcrveniji, i štikle koje su samo zategle guzu i istakle njenu naglašenost.

Ako Vam se vrti u glavi to je od ljulanja dok sam vas šetala po gradu. Jednom rukom sam vodila ćerku a drugu sam držala tamo gde piše Slobina robinja. Imala sam osmeh srećne zadovoljene žene, zračila sam srećom. Hvala na ovom divnom osećanju.

Nudim Vam da mi pokažete kako bi jebali svoju robinju. Kako bi ovu kurvu jebali, mučili da moli, da oseti Vaš kurac ponovo i ponovo i ponovo. Pokažite mi da znam kako bi me koristili da sam vaša.

Ego ove kurve je sluđen koliko je bila glupa i verovala da to što se nekome prepušta da je jebe i ''bije'' kako se njemu dopada da je to bdsm.
Čekaće će on dugo na odgovor.
Ali problem je što kurva vapi za kurcem i dobrim seksom , da se oseti napunjenom i izjebanom.

I moram da Vam priznam nešto...bar 10 puta sam danas otvorila torbu i stegla sam dršku četke za kosu. I isto toliko puta se ugrizla za usnu i poželela da sam sama u sobi da vezujem sebe i guram dršku svuda u sve tri rupe. Koliko sam samo maštala dok nisam stigla kući!!! HVALAHVALAHVALAHVALA Vam što ste mi pokazali to.

-Pretpostavljam da su uživali i svi koji su te gledali na ulici. Jesu li se okretali? Da li si primetila da nešto komentarišu?

Ono što ne znam, jer mi nisi rekla je kako si sebi donela taj treći, poslednji orgazam.

Drago mi je da vidim da robinja, ipak, uspeva da se seti kada treba da se zahvali.

Ali, svesna si da je od tebe nešto traženo u prethodnoj poruci a da na to nisi nikako odgovorila. Nemoj da misliš da ignorisanje onoga što ti se kaže može da prođe tek tako. Seti se: robinja se stalno dokazuje.

A koristio bih te...

Za početak, zato što se robinja nije fotografisala, nije čak ni potvrdila da je svesna da se to od nje traži, morala bi da u seks šopu kupi jednu analnu kupu. Ako u blizini nema seks-šopa, naručila bi je da joj se pošalje poštom. Ako ima, onda bi otišla da je kupi, lično, obučena kao drolja, naravno.

Zatim, drolja bi analnu kupu stavila u sebe i tako otišla na posao.
Da li znaš koliko bi vremena prošlo pre nego što bi počela da me moliš da je izvadiš?
Ja pretpostavljam ne više od sat i po, možda najviše dva.

Molila bi me, pisala bi mi da ne možeš da izdržiš, da te guza boli a pička ti je otekla od krvi, da si sva mokra i da ne možeš ni na šta da se skoncentrišeš, da samo misliš na to koliko ti treba da svršiš.
Ali ne bi ti bilo dopušteno, naravno.

I znam da bi mi pisala, dok se vraćaš kući kako te jebe pri svakom koraku, kako gledaš muškarce oko sebe i shvataš da bi se dala bilo kom od njih, bilo kom, samo da se oslobodi taj pritisak u tebi.
Ali ne bi ti bilo dopušteno, naravno.

Tek kod kuće, tek kada bi bila prebačena preko ploče stola, vezanih ruku. Tek tad, u usta bi dobila gaćice natopljene tvojom pičkom. Oko vrata kaiš. Tek onda, kurac u razvaljeni anus. I stezanje kaiša dok se kurva jebe. Ne bi mogla ni da pitaš za dopuštenje da svršiš tako. Ali svršila bi, ne sumnjaj u to, bez doticanja pičke, vezana, nemoćna, ponižena i jebana u guzu.

Svestan sam kolika si kurva, naravno. I svestan sam da ćeš mu se vratiti, naravno. Samo se nadam da ćeš mu se vratiti ojačana, sa boljom svešću o sopstvenoj moći i potrebama i željama.

Naravno. Pa zato je i bilo naređeno da je nosiš sa sobom. Kada je robinja poslušna, kada je sasvim pokorna i veruje svom vlasniku, događaju joj se lep stvari. Kada nije poslušna, onda je kažnjavna. Reci mi: zašto se nisi slikala? Ili, zašto mi nisi bar rekla da ne želiš da se slikaš? Imaj na umu da nisam tražio da mi pokazuješ te slike. Imaj na umu da su te slike imale namenu.
Svesna si da se ovakve stvari kažnjavaju u normalnoj situaciji?

-Zato što sam bila toliko napaljena da sam otrčala u vrtić, ostavila sam dete kod svekrve da ručka i uletela u sobu. Gurala sam i dršku i prste i bila sam jebana. Samo da znate koliko mi je bilo lepo.

Sada shvatam koliko sam nezahvalna kučka koja je mislila samo na sebe. Izvinite gospodine nece se ponoviti.

-Jesi. Ali dobro je da shvataš.

Naravno, videćemo da li će se ponoviti.
Očigledno da sledeći put moraš da budeš vezana.

-Da li mi verujete da je ruka nesvesno zavrsila na guzi dok sam ovo čitala i da sam već sada pre 08 vlažna i da vas opet mazim preko suknje?

*******

U stvari dobila sam tri za nepun sat. U stvari nisam ni brojala koliko puta smo svršili. U neverici odakle mu toliko snage i sperme za njegove godine, zabrinuto sam ga pitala da li koristi nešto.

- Zvrčku jedan, koristim tvoju mladost, sve je zbog tebe.

U stvarnosti sam mislila na svekra i prošlu noć. I maštala, prisećala se kako me je snažno držao, kako me je navlačio na svoj moćan kurac i kako me je držao za bokove i nabijao na sebe dok sam ga jahala. Kako mi je iskusno lovio grudi usnama i stezao ali nikada previše da zaboli a dovoljno da mahnito uvijam kukovima. Kako je vešto gurao prst u guzu uvek u pravom trenutku da vrisnem. I uvek mi je vrisak gušio poljupcem tako da je prelazio u režanje. Dugovala sam svekru mnogo zbog razumevanja. Hrabrio me je da se ne stidim. Više sam se ispričala sa njim za jednu noć nego sa mužem za pet godina.

Dugovala sam mu dosta odgovora ali i on meni neke. Nisam žurila da ih tražim, želela sam da se noć i dan stope u večnost uživanja. Gospodinove poruke sam iskoritila da isplaniram izlazak na večeru. Ali bila sam neodlučna šta da obučem pa sam pozvala svekra da mi pomogne. Nije oklevao da mi pomogne. on je birao
Nije mi bilo prvi put da me svekar savetuje u vezi oblačenja, ipak je Pera Šnajder pravi savetnik za oblačenje žena. Sada me je prvo svukao. Dočekala sam ga u kratkom svilenom bade mantilu i papučama.

-Zvrčak ti baš zgodnan pičić, znaš?

Svlačio me je pogledom onako kako njegov sin nikada nije umeo da me pogleda. Ni Miki, ali on je druga priča, od njega nisam ni očekivala da me gleda. Ali svaki svekrov pogled bio je ispraćeni pokretom ruke koji se uvek završavao tačno na mestu gde preti da prerano eksplodira. Bio je oduševljen kako reagujem na dodirivanje grudi

-voliš ovo?

I moje male grudi izgubljene u njegovim šakama ali vrhovi čvrsto stisnuti između palca i kažiprsta. I poljubac koji kreće od vrhova a završava se duboko u mojim usnama. Prvi put sam se malo stresla od dodira jezika, ali toliko se lepo ljubio da sam zaboravila da se ljubim sa svekrom. I kada sam počela da gubim tlo pod nogama lak ali jak šamar po guzi i stisak su me vratili u stvarnost...

- Zvrčak, oblačimo se za izlazak.

Nasmejao se kada sam svukla bade i kada je video Slobina robinja-skidaj to! Pomalo preteći ali sa osmehom

-On te time obučava? Ccccc...

Pobunila sam se i ja sa smeškom da je zabavno.

-Ako te čini srećnom onda menjaj vlasnika, u stvari Kurvica je sasvim prikladno?

Ciknula sam od sreće koliko me razume...oteo mi je olovku iz ruke i preturio na ležaj i sam napisao ''Kurvica''. Dženlmenski mi je pružio ruku da ustnem i našla sam se tik ispred rajfešlusa njegovih pantalona. Nije se sklonio kada je moja ruka potražila njegov kurac samo je spustio ruku na moj vrat. i drugu na potiljak. Potrudila sam se...ali potrajalo je. Umeo je da uživa. Razumeo je moj trud i prepustio se... Zadržao je ruku na potiljku i uvek pogurao još malo napred kada sam ja polazila nazad. Ali nije bio nervozan kao Miki, oboje smo uživali.

Nije ustuknuo ni kada sam sa spermom na usnama ustala i propela se na prste da ga poljubim. Prihvatio je poljubac, stegao me za guzu i udario

- Sledeći put bez ruku!
Oboje smo se nasmejali na moje Jasno Gospodine!

-Daću ti ja gospodina, kurvice jedna,-odlazi spremaj se dok ti preturam po ormaru.

Ni previše ni premalo, ni prekratko ni predugo, hrabro ali ne vulgarno, na najvećim štiklama izgledala sam...da se digne svakom ko me vidi. A izašli smo na laganu večeru, svekar i snajka, nikome sumnjivo, niko nije obraćao pažnju na zgodnu mladu ženu u društvu svekra u restoranu na glasu.

Konobari su ga znali, ljubazno su klimali glavom kada im je predstavio snahu, u mirnom separeu niko ne bi posumnjao gde je svekrova ruka i zašto je snahim pogled tako iskričav i oči neprirodno krupne a lice zažareno. I sve vreme smo pričali o mom nezadovoljstvu suprugom, brakom, pažnjom koju dobijam.

U jednom trenutku me je pitao odakle znam Gospodina Srebrića? Spustio je ruku na moje koleno i krenuo ispod suknjice pravo u vrelu pičkicu. Interesovalo ga je sve. Nismo se dugo zadržali u restoranu

- Kurvice želim da te koristim.

U kolima je spustio ruku na moje koleno čim sam sela i rekao

-Čitaj mi šta traži Gospodin.

Čini mi se da sam uhvatila prezriv smešak na rubovima usana...

Pozvala sam svekrvu da čujem ćerku i kako se provode u vikendici. Sve imaju, super im je,ne mora deda da dolazi! Savršeno još jedno uzbudljivo veče sa svekrom. I Gospodinom Srebrićem naravno.

Čim smo ušli u predsoblje kuće ščepao me je za guzu..

-Sada će da vidimo šta te je naučio Gospodin.

Dohvatio je svekrvinu maramu sa garderobera -ruke iznad glave, naredio je. Poslušno sam podigla ruke iznad glave sa smeškom i pogledala u njegovom pravcu. Spretno ih je prekrstio i vezao kao da to radi svakodnevno.

-uff kurvice kako dobro izgledaš-izvadio je telefon i počeo je da me slika tako vezanu-da ispunimo naređenje nasmejao se. skinuo mi je suknju i nastavio da me postavlja u poze, slika i pokazuje mi...raskopčao mi je košuljicu i prebacio kraj marame preko kukice na garderoberu. igrao se mojim grudima, ljubio i stezao guzu, širila sam noge da mu omogućim pristup.

Skinuo je pantalone uhvatio me ispod guze i ušao u mene. Držao me je na šakama onako bespomoćno vezanu i jebao kao lutkicu..

.-ne smeš da svršiš sa osmehom me je zezao aludirajući da Gospodinova uputstva

Spustio me je i izašao iz mene ostavljajući me u čudu. Protestvovala sam, udario me je šakom po guzi i rekao polazi. Nesigurno sam koračala uz stepenice na štiklama sa rukama vezanim iznad glave. Slikao je svaki moj korak zaustavljao, naređivao da raširim noge i slikao iz svih uglova. Pri vrhu stepeništa odvezao mi je ruke na trenutak i svezao iza leđa. Stao je na vrh stepeništa

-Da vidim koliko si vešta bez ruku?

Trudila sam se, trazio je da ga pogledam i slikao...smejao se i zabavljao a ja sam bila poslušna kurvica koja ispunjava želje. Nekoliko puta je zadržavao ruku na mom temenu i gurao ga dublje a zatim se izmicao unazad. Tako me je odveo do spavaće sobe.

Spustio je roletnu i upalio svetlo. Tako drugačiji od sina, muškarac koji ume da uzme zadovoljstvo ali da ga i pruži. Stao je iza mene i gurao kurac u moje vezane ruke dok mi je stezao i mazio grudi šamarao guzu ljubio vrat. Gurnuo me je na krevet onako svezanu namestio mi kolena na ivicu kreveta i jebao a ja sam vrištala od zadovoljstva. Držao me ja za bokove navlačio, šamarao guzu, trljao i gurao prste u usta, guzu, razmazivao pljuvačku, uništavao posteljinu, guzu, pičkicu, mene.

Tražila sam da mi odveže ruke da mi je neugodno i neudobno ali on se smejao i jebao me. Napunio me je. Kao sarmicu kako je rekao i slikao. Oduševljeno mi je pokazao sliku kako sperma curi iz mene i razvlači se do vrha negovog kurca. Tek tada mi je oslobodio ruke položio me na leđa. I slikao kako se razmazao natpis kurvica. I pičkicu i mene kao sređujem njegov kurac.

-Stvarno si za kurac rođena tako sitna i zgodna-

Legao je pored mene. Prelazio je prstima po mom telu, sklanjao kosu sa vrata

-jel bolje od četke? Nasmejali smo se zaverenički.

Gledli smo slike i brisali ih. Ne samo da je razumeo ženu, umeo je i da je slika, postavi u stav u kome izgleda fantastično. Nije što sam ja bila na slikama ali nekoliko je bilo baš ...ukrućujućih, kako je rekao.

-I šta uradi moj sin kada završi?

-Okrene se i zaspi!

-A ti bi želela ?

Pokazala sam mu. Uzela njegov kurac i opkoračla njegovu glavu. Razmazivao je prstima spermu i moje sokove po guzi i ubacivao prst, pa drugi. Zagrcnula sam se od smeha kada mi je zatražio četku- ili ćeš karmin? Ne znam koliko puta sam se grčila i vrištala. Tako zabavan, tako iskusan, spretan...Posedovao me je. U svkom smislu te reči.

Jedva sam ustala za posao. Kukala sam koliki su mi podočnajaci i kako ne ličim ni na šta. Samo je ušao u tuš kabinu i uhvatio za bokove

- Ali ti je guza fantastična. Izbaci je...

i pojebao, za dobro jutro.

A onda sam se setila da je petak i da dolazi muž. I ... želela sam svekra još jednu noć. Primetio je da sam promenila raspoloženje dok me je vozio?

- Kako mu ne nedostaješ?-zapitao me.
- Ne znam, ali on će noćas da bude umoran a ja bih želela još.

-Pa...poslaćemo ga kod mame da se odmori- nasmejao se

. Nisam odmah razumela, ali kada je rekao šta je smislio...da nismo bili ispred firme izljubila bih ga.

-Budi poslušna i slušaj Gospodina pa da vežbamo još jednu noć.

*********

Zadovoljna i zadovoljena žena širi zadovoljstvo oko sebe. Lagala sam, u stvari bila kreativna i to je Gospodinu veoma prijalo. Da se raspiše, bude i on kreativan, da mi pokaže...

-Svesna si da ćeš danas, na poslu, imati poseban zadatak kojim ćeš pokušati da se malo iskupiš za neposlušnost?

-Da gospodine. Svesna sam koliko sam juce bila sebicna i mislila samo na sebe. Izvinite gospodine. Nisam ni sanjala koliko je ovo uzbudljivo i drugačije. Sa vama i zbog vas.

Upalili ste mi glavu ovim seks šopom. Koliko sam bila glupa.
Mazim vaše ime dok kucam i mislim o onom stolu.

-Počinješ da shvataš kako je lepo biti robinja? Dobro, možda ćeš onda biti poslušnija.

Da li se osećaš poslušno? Volela bi da si tako, vezana i nemoćna dok koristim tvoj anus kao nekoj najobičnijoj kurvi, bez ikakvog obzira, bez interesovanja da li je drolji lepo, da li je boli?

-DADADAAAAA Volela bih da me koristite kako Vam je volja da stalno budete u meni, da vam glad za seksom bude inspiracija, da Vam budem korisna.

-Imaću za tebe zadatak onda.

-Hvala gospodine jedva cekam da me iskoristite.

-Pa ti bi volela da te potpuno pretvorim u robinju. Znaš šta bi još kupila u seks-šopu? Ogrlicu i povodac. I neke metalne štipaljke za kažnjavanje bradavica.

-Pa nesto moram da uradim sa sobom ili cu stvarno postati kurva.... Vi ste drugačiji, da li je baš biti robinja prava stvar ne znam...želje nam nisu baš podudarne.... Vi insistirate na uzdržavanju od seksa a ja samo na kurac mislim i zelim da budem jebana dok mogu da stojim

-Opiši mi kako si obučena. Detaljno.

-Na sebi imam belu bodi maicu uz telo i polu tange košuljicu krem boje i poslovni komplet sako i suknjica malo iznad kolena braon boje, carape boje koze i cipele paskoro ravne.

-Reci mi, čarape su unihop ili samostojeće?

- Unihop.

-Ma ja ne insistiram na uzdržavanju od seksa, već sam objašnjavao da samo mislim da ne treba od njega praviti adikciju.

A istina je, velika si kurva. Ali ne mislim ja da je to nešto negativno. Kurva koja se dresira i disciplinuje postaje dobra robinja.

Nadam se da ti nije mnogo drag ili važan pošto će biti iscepan do kraja dana.

-Ma i da je najdrazi pocepaću ga!

-Svesna si da će cela kancelarija osećati miris napaljene pičke?

-Pocrvenela sam koliko sam svesna gospodine. Ja sam u tripu da se vec oseća.

-Svakoj kurvici dobro dođe disciplinovanje. A samo najbolje među njima budu dobre robinje. Ostale su samo da budu korišćene i zaboravljene...Ali želiš da budeš poslušna? Želiš da budeš dobra robinja?

U narednih pola sata, kada budeš mogla da odeš u toalet, iscepaćeš unihop između nogu i do kraja dana ćeš sedeti sa raširenim butinama, da se mirisi napaljene droljice dobro rašire po tvom radnom prostoru.

-Da gospodine idem odmah da uradim šta tražite od mene.

-Sviđa mi se što si naučila pravilno obraćanje

Napisaćeš mi kako se osećaš tako otvorena i izložena.

-Hvala gospodine trudim se da budete zadovoljni svojom robinjom

-Naravno, juče si bila nevaljala.

-Jedna strana mozga vrišti da nisam normalna sta radim..
Ali da ste videli kako sam bila srecna...

-Zapamti, sedećeš raširenih butina. Nemoj prekrštati noge. Nemoj ih pribijati jednu uz drugu. Neka osete kako mirišeš. Ima li muškaraca tu?

-Dvoje jedan mladji par godina od mene i jedan malo stariji od vas.

-Odlično, posmatraj ih i vidi reaguju li na to kako kurvica miriše
.
-Gospodine ja nisam mogla noktima da pocepam pa sam kancelarijskim makazicama prosekla duz sastava...

-Odlično si uradila. Upravo o tome sam pričao pre neki dan: dobra robinja ne kaže "izvinite što nisam mogla" već "ovako sam ispunila Vaše naređenje, gospodine."

-Hvala gospodine

-Sledeći odlazak u toalet:

Skinućeš gaćice. Ne zanima me što to zahteva da se izuvaš i skidaš i čarape i da ih ponovo navlačiš. Uradićeš to jer ti je naređeno, i jer to i sama želiš.

Donećeš ih nazad u kancelariju u džepu ili u ruci ako nemaš džep.
Jasno?

-Jasno gospodine

-Volim poslušne robinje.

-Skinute gospodine, spakovane i ugurane pazljivo u rukav dok sam usla u kancelariju a zatim ubacene u torbu... Odmah pored cetke... Na gacicama je fleka preko cele pickice...

-Smem li makar na kratkk da stisnem butine ostace mi fleka na suknji ako sedim ovako...

-Smeš da pičku obrišeš rukom kada niko ne bude gledao. Ali butine moraju da budu raširene.

-Hvala Gospodine. Koliko je ovo uzbudljivo... Niste svesni koliko se moćno osećam

-To je i cilj. Naravno i da osetiš kako je biti nečija robinja.

Rešenje za curenje iz te napaljene pičke je sledeće: sledeći odlazak u toalet ćeš iskoristiti da gaćice poneseš sa sobom i onda ih tamo uguraš u pičku. Tamo će ostati do kraja radnog vremena sve dok ne stigneš kući. Zapravo, ostaće tamo dok kod kuće sebi ne uguraš dršku od četke u guzu. Gaćice ćeš onda izvaditi iz pičke i onako natopljene staviti u usta. Ostaće u njima dok se budeš jebala u guzu do orgazma. Jasno?

-Jasno Kospodine

-Posle ćeš mi napisati kako si se osećala čitavog dana, kako si se osećala na poslu i kasnije kod kuće, jebući se.

Oh, da, da ne zaboravimo: vezaćeš sebi noge dok se budeš tako jebala.
Jasno?

Te pocepane čarape koje imaš na sebi mi se čine kao idealne za vezivanje. Znaš šta treba da radiš.

Takođe: da slikaš vezane noge, napunjenu pičku i guzu.

I slikaćeš sebe sa gaćicama u ustima.

Slike nećeš nikome slati. One su za tebe, da se dobro vidiš. Da bolje vidiš kako drugi vide robinju.

-jasno Gospodine

-Gospodine naredjenje izvrseno... Divan je osecaj popunjenosti tako prija... Vec su poceli kukovi da me bole od neprirodnog polozaja.

-Da li si nekada pre na poslu bila ovako bestidna?

-Nikada gospodine i ovo je nemam reči kako da opišem taj prijatan osećaj popunjenosti. Mislim da kada bih par puta prekrstila noge i stegla se, da bih svrsila.

-To ćemo neki drugi dan da uradimo onda.

-Da li smem umesto četke da koristim nešto prikladnije? Četka je za guzu ok ali za pičkicu je... mala!

-Ne znam da li sam bio dovoljno jasan kada sam pisao šta treba da uradiš. Četka je za guzu, apsolutno. Jebaćeš se u guzu. Pičku smeš samo da dodirneš. Ne da je jebeš.

-Prija mi dok kucam sa vama. Kada sam sama crvenim ali dok sa vama kuckam osecam se stvarno drugačije.

-Zato što osećaš da si moja? Na način na koji to do sada nisi bila?

-Hvala Gospodine što ste mi pokazali koliko sam lepa. Nikada niko nije za moj ego uradio više nego Vi danas. Uvek mi se dopadao moj ukus, rado sam oblizivala svoje prstiće i kurac mi je bio slađi ako su na njemu bili moji sokovi. Onaj osećaj kada sam gaćice bukvalno natopljene mojim sokovima prinela licu i zagrizla ih. Hvala je blaga reč za sve što osećam.

Nisam sigurna da li sam više svoja ili vaša. Mogla sam sigurno da primim bar dva kurca u sebe koliko sam se osetila praznom kada sam izvukla gaćice iz sebe.

Ne umem sebi da objasnim zašto sam uradila. To što je osećaj nov i pomalo neprijatan, ali Vi ste želeli da to uradim, morala sam sebi da pokažem da mogu.Da nisam luda, što želim da ispunim vaše želje.

-Drago mi je da moja robinja vidi ono što i ja vidim u njoj. Lepotu. I snagu.

-Nikada sebi nisam bila lepša i zgodnija. Vezivanje je tako divna stvar, tako moćno se osećam jer znam da vama pripadam.

-Pa, biti nečija robinja je najdublji način da se bude svoja. Vlasnik robinji zapravo samo pomaže da prevaziđe inhibicije i bude ono što jeste duboko u sebi.

Ja nikada nisam od žene napravio drolju, samo sam joj davao prostor da se pokaže.

Da, a zamisli vezane ruke i noge, šake koje te drže za kosu, kurac koji ti ulazi u grlo...

-Oh gospodine, pričajte ....molim vas

Gospodine tako lepo sam se osećala . Kao da je ceo svet moj. Kao u transu, ne umem da odaberem i kažem šta je bilo lepše i moćnije. Želja, moć, strah ili pobeda nad strahom. Svest da radim sebi nešto što nepoznata osoba traži od mene i istovremeno frnomenalan osećaj ispunjenosti pomešan sa strahom kako to izgleda na ulici. Strah koliko drugi ljudi mogu da osete da se osećam na zelju, da hodam gradom bez gaćica sa rupom na čarapama. Vezivanje zbog vas, usmine koje su skoro bordo boje, najdraža četka u ustima i u guzi, miris mojih gaćica me je raspametio koliko i ukus. HVALA HVLA VAM GOSPODINE

-Skoro može da se kaže kako ti više nisam tako nepoznat. Na neki način smo vrlo intimni i sada se poznajemo dublje.

-Pričajte mi molim vas kako bi ste me koristili...bilo mi je predivno jutros kada sam pročitala ono o jebanju na stolu

ja volim da budem jebana ...

-Samo bih ja i mogao da pričam jer bi kurvici bila zapušena usta kurcem. Na stomaku, izvijena unazad, ruke vezane za skočne zglobove. Naravno, jako našminkana pa suze koje cure od jebanja nose maskaru niz obraze. Pjuvačka, znoj. Kurac do korena u tebi.

-I u guzu i molim vas da me jebete. Kada gubim svest od zadovoljstva kada ne znam šta pričam, kada vas molim da prestanete vi me jebite i jebite

-Pa, robinja se jebe bez obzira na molbe. Za to i služi.

A u guzu bi i bila jebana. Pičku bi morala da zaslužiš. Kurvice se jebu u guzu.

Da, primetio sam. Koliko uopšte imaš godina?

-29

-Da, to su te godine nezasitosti.

Ambicija bi bila da se kurva izdresira da svršava od jebanja u grlo. Ionako svaki put kad ga osetiš u grlu dobiješ grčeve tamo dole, zar ne?

-Da. Još, još pričajte mi, ne prestjte....

-Da li bi molila za kurac svaki put kada ti izađe iz usta?

-Da, da, da molila bih, kada izađe iz bilo koje rupe molila bih da ga vratite i da se ispraznite da curi iz svih rupa da nemate ni kap sperme, da ne ostane u vama. Sigurno bih zaslužila ....

Gospodine kada sam izvadila gaćice iz sebe toliko sam bila prazna da sam mogla dva kurca da primim odjednom, čini mi se.

-Ne sumnjam; testiraćemo ovih dana šta još tu može da stane.

Sva krv ti je sišla dole. I sigurno opet diraš rupice.

Sperma bi završila na robinjinom licu i kosi. Ne bih je ni odvezivao, tako umazanu i vezanu bih je pustio da zaspi.

-Vrlo rado gospodine, hvala. Ne bih ni spavala, samo bih tražila još još

Naravno da guram, tri prsta su neizmenično ugurana u usta i u pičku toliko sam sklatka sebi. Pričajte kako bi ste me jebali vezanu, više reči, više reči

-Ja ću sada da spavam. A ti ćeš MENI pre nego što svršiš da napišeš kako zamišljaš da bih te koristio. Recimo... kako bih te obukao za izlazak u restoran, gde bih te onda i kako uzeo.

Za početak, u nju sigurno večeras staje više od tri prsta.

-oh...jasno gospodine....

Nisam sigurna da bi ste kurvu vodili u restoran. Možda pre da u neki kombi gde bi me uveli , vezali i koristili me na nekom parkingu pored kamiona parkiranih. A onda me za nagradu ostavili vezanu i okačili na kombiju natpis Kurva ulaz slobodan.

Ali kako bi me koristili to sam ja želela da čujem večeras. Ne tražim Vam priču, rekli ste da ne pišete, ali opis kako bi ste me cepali, mučili da vas molim da uđete u mene, kako bih morala da sedim vezana i raširena. Kako bi ste mi guzu jebali dok me šamarate....Seti te se da sam dobrovoljno trpela lupanje po guzi da nisam mogla da sedim. Sada se ne bih bunila. Laku noć..

.Hvala Vam za sve što ste mi danas pokazali i naučili me.
Mnogo Vam hvala ...zaspaću ....zadovoljna ....hvala

--Kombi? Nisam siguran, mada razumem zašto bi ti se to dopalo.

Ali mnogo je verovatnije da bih kurvu zaista prvo izveo u restoran, obučenu jako izazovno, tako da se svi okreću za njom, da ceo restoran blene u nas, da je slikaju, a neki bi verovatno i prilazili da pitaju za cenu.

Naravno ne bih je nikome dao, bar ne još uvek, u tom trenutku.

Prvo bih je uzeo. Verovatno u toaletu tog istog restorana.

Mislim, jasno ti je da bih kurvu za taj izlazak ja obukao po svom ukusu. Visoke štikle, samostojeće čarape, najtanja tanga koja postoji. Ne bi nosila brushalter jer ti očigledno nije potreban. Neka tanka košulja, suknja toliko kratka da ivice čarapa vire ispod nje.

Oko noge bi imala lančić kojim si označena kao svojina svog vlasnika.

Jaka šminka. Tamnocrvene usne, tamna senka na očima, jako rumenilo. Hteo bih da čim te pogledaju prvo što pomisle bude da si stvorena samo za kurac.

I dobro bih posmatrao i kako tebe gledaju i kako ti reaguješ na njihove poglede. Naravno, verujem da bi već bila osetljiva na sve što se događa, ne samo zbog izazovne odeće i izgleda već i jer bi imala kupicu u guzi.

Hranila bi se iz moje ruke. Dakle, ti bi morala da sediš, sa ispravljenim leđima i raširenim butinama, sa rukama na stolu, postavljenim sa obe strane tanjira, a ja bih te hranio.

U toaletu bih te okrenuo od sebe, vezao ti ruke za cev. Vezao bih ti oči. Verujem da usta ne bih morao da ti zapušim, sigurno bi i sama napravila svaki zamisliv napor da se ne čuješ.

Ali bilo bi ti teško, naravno, jer ne bi ga dobila u pičkicu. Rekao sam ti već, kurve se jebu u guzu. Pičku moraju da zasluže.

Možda bi u usta dobila analnu kupu izvađenu iz guze, da je sisaš dok ga primaš u anus. Da li bi svršila tako, sa zadignutom suknjom, tangicom pomerenom u stranu, vezanih ruku, očiju, dok ga dobijaš u otvorenu guzu a svesna si gde smo i da svaki zvuk koji napraviš može da te oda?

Važno je i da li si se probudila zadovoljna. I jaka, naravno, treba da se osećaš jakom.

********

Javio mi se muž. Da tata ima mnogo posla i pitao da li je problem da ode kod mame i ćerke. Bila sam razumna žena i pričala kako mi nedostaje ali da je važno da on bude dobar sin i roditelj bla,bla.

Malo me je Miki smarao porukama kako želi da me vidi, kako se igram sa njegovim strpljenjem, kako ću da ga molim da me jebe.'' Zaboravi da postojim ''-sam mu odgovorila i otišla u kupatilo da spremim guzu za svekra.

Gorela od sreće što me čeka još jedna uzbudljiva noć sa svekrom. Njemu je rasla trenerka dok sam ležala u njegovom naručju i čitala mu prepisku sa Gospdinom.

-Baš si opasna kurvica. Opasno si ga napalila. Otkinuće kurac drkajući na tebe. Hajde budi poslušna kurvica i donesi četku da ispuniš Gospodinova naređenja.

Iznenadio me je svojim rečima. Spustila sam ruku na izbočinu njegove trenerke ali me je on jako udario po guzi.

-Uradi šta ti je naređeno, kurvice jedna lažljiva. Smejao se dok je sklanjao moju ruku i istovremeno gurao svoju ispod moje suknjice.

-Ali gospodine odavno sam izvadila gaćice iz pičkice.

-Nema veze sada će da je napunimo,

Zadigao mi je suknjicu i skinuo gaćice, lepo ih urolao i ugurao u pičkicu. Dva puta me je lupio po guzi kao neposlušno dete i poveo u spavaću sobu.

-Dakle Gospodin želi robinju koja svršava od jebanja u grlo? I pri tome oseća grčeve dole? Znači nakvasićemo gaćice brzo. Donesi nešto da ti vežem oči i ruke kako gospodin želi!

Požurila sam da nađem neke svoje marame, dopadala mi se njegova maštovitost i spremnost da proba tuđe želje. muškarac siguran u sebe i svoju moć nad kurvicom ispunjavao me je u svakom pogledu. Donela sam marame a on jastuke i složio ih po sredini kreveta.

-Kurvice večeras si moja robinja.

-Hvala Gospodine.

Njegova Q 6 Trening robinje

Ne znam kako sam zaspala. Plakala sam od sreće. Ponosa. Dobila sam...sebe. Ne baš onako kako je On želeo, ali svet je bio moj. Bila sam svoja. Konačno.

-Hvala Vam Gospodine. Ne znam odakle pre da počnem. Ovo što ste mi večeras priredili i pokazali je fantastično.

Ne umem da Vam objasnim. Toliko uzbuđenje, toliko misli, toliko sam bila napaljena, tako sam svršila, tako sam sebična. Razočaraću Vas ja sam obična kurva ipak, željna da se oseti napunjena i izjebana. Poludeću koliko meni treba muškarac koji me jebe, pritiska steže čupa, priča koliko nisam ni za šta drugo, nego samo za jebanje stvorena.

Ono malo čipke je bilo skroz mokro kada sam uzela olovku i počela da pišem Slobina robinja. Od samog pisanja počela sam da se osećam drugačije, to obeležavanje i dodirivanje olovke i kože su bili tako zapaljivi.

Podigla sam noge koliko sam mogla i pomislila kako mi pre nije palo na pamet da je iskoristim? Drška nije bila baš debela ali tako je bilo dobro dok sam ispunjavala sebe. Kako se povećavao pritisak tako sam osećala vrelinu u pičkici koja je počela da curi kada sam skupila noge da ih vežem. Mučile su me iglice koje su se zabadale u butinu pa sam pokušla da ih okrenem na dole ka dušeku, ali je savijanje tela da bih dohvatila zglobove nogu izazvalo napinjanje drške u guzi i gotovo bolan pritisak u pici. Savijena da vežem osećala sam koliko mirišem na želju za seksom. Svest šta radim, kako sama sebe vezujem, sputavam zato što Vi to tražite od mene. Kada sam vezivala drugu čarapu oko vrata i trenutak kada sam skupila oba kraja čarapa bio je očaravajući. Okrenula sam četku ka desnoj butini da me bocka. Nisam sigurna da li sam bila ponižena ili presrećna, ispunjena guza koja boli i tera me da se mrdam, i pička koja miriše, iz koje curi moja želja, svest da zbog Vas to činim. Bili su tako novo osećanje. Možda nisam odmah trebala da mazim grudi? Moje male grudi su jako osetljive na dodir i samo par dodira je trebalo da počnme da se znojim i želim kurac duboko u sebi. To nije bio trzaj, to je bio grč!!!

Ja ne volim bol. Na drugom, ne jakom udarcu, bacila sam kaiš i ugurala levu ruku u pičku a desnom sam dohvatila bodlje četke. Kada su prsti dodirnukli dršku koju se pomerala duboko u meni počeo je kraj.

Možda sam noćas bila vaša robinja. Ne baš preterano korisna robinja, ali onako napunjena sa gaćicama lepljivim od sekreta tresla sam se i tresla . Ponižena možda ali srećna najsrećnija na svetu!!!

Svesna sam da nisam ispunila vaša očekivanja , ali bilo je ovo previše uzbuđenja za mene odjednom.

Možda sam trebala postepenije da probam sve ovo. Ali trebalo mi je. Da nadoknadim sebi, drška, bockanje, znanje da radim nešto zato što vi tako želite! Ja sam kurva koja jedva čeka da je neko pritisne, svesna sam da sam vas razočarala, ali kaznite me . Naučite me da kontrolišem svoju glad za seksom. Tako sam bezvredna kao kučka koja čeka i maše repom. Sva sam još uvek znojava, držim gaćice u ruci i još ne verujem šta sam sebi uradila a vi nećete dobiti šta sam želela.

Ne mogu da zaspim da Vam se ne izvinim što sam Vas razočarala.
Ovo je strašno uzbudljivo i novo iskustvo za mene.
Uzbuđuje me to što sam spremna da nešto učinim zbog totalno nepoznate osobe, ali mislim da sam nespremno ušla u nešto ovako ekstremno. Sama drška četke za kosu u guzi je bila mnogo blizu da svršim.
Ja ne volim bol, mene je psihička strana svega što sam radila bacila u svršavanje, evo sada mi je ruka nesvesno našla put do guze i pošla u pičkicu i guzu.

Sećanje na trenutak kada sam sebi vezala noge i osetila koliko mirišem na želju da budem jebana sada me ponovo čini srećnom.

Molim Vas da mi pokažete kako da vas poslušam i zadovoljim, da oboje dobijemo zadovoljstvo ovako preko tastature, osećam se sebično, kao da sam ja Vas iskoristila za sopstveno zadovoljstvo.

*******

Lagala sam. Lagala sam Gospodina isto onako kako sam lagala sebe da je Miki ono što mi treba. Lagala sam delimično jer sam dobila seks o kakvom sam maštala. Dobila sam sve ono o čemu sam sanjala od...koga sam najmanje očekivala. Od muškarca u šestoj deceniji života, sa manjkom kose, i nekim kilogramom viška, koji me je zvao Ćero i nikada me nije pogledao drugačije. Bar sam ja tako mislila, ili nisam videla da me gleda kao ženu. Svekar mi je pružio čaroban seks. Ili slučaj, ili, dogodilo se, neplanirano, nenajavljeno. Dobila sam ruke svuda po meni, u meni, usne, kurac. I to kakav. I vlasnika koji razume ženu, žensku potrebu da bude zadovoljena. Probudila sam se zadovoljena, zadovoljna, srećna, postiđena, ispunjena i rastrojena. Raspamećena i sluđena. Očarana i uplašena. Od sebe, zbog njega i sebe. Najvažnije, dobila sam razumevanje.

Ludela sam koliko meni treba muškarac koji me jebe, pritiska steže, čupa, priča koliko nisam ni za šta drugo, nego samo za jebanje stvorena. Uradila sam sve ona što je Gospodin Srebrić napisao da uradim. Donela sam sve što je trebalo, namestila lap-top da mogu da čitam uputstva i...

     Iznad pičkice sam napisala Slobina robinja. Vezala sam noge čarapom i ugrala dršku  četke za kosu u guzu. Pokušala sam da se udarim kaišem po grudima ali nisam mogla. Više sam se plašila nego što me je bolelo. Trebao mi je kurac, mnogo više nego udarci kaišem. Nisam pridavala pažnju bockanju, gurala sam prste u pičkicu i dršku u guzu. Prijalo mi je, bilo je divno 

-Ćero šta radiš to?

Na vratima je stajao svekar i gledao me začuđeno, iznenađen. Zažmurela sam i prekrila grudi i pičkicu rukama. Mislila sam da umirem od sramote. Osluškivala sam postiđena da čujem korake kako odlazi. Umesto toga prišao je i zagledao se u natpis na mom stomaku. A soba je mirisala na mene, na moju želju. Pokušala sam nešto da progovorim. Otvorila sam usne ali se samo uzdah čuo. Ruka na nozi je bila poslednja stvar koja mi je trebala u tom trenutku. I kretala se naviše. Izvukao je četku iz mene a ja sam umirala od sramote.

-Ko je Sloba?

Osetila sam da se nadvija iznad mene.
Otvorila sam oči, gledao je u ekran i čitao Gospodinovo uputstvo kako da postupam. Spustio je ruku na moja skupljena kolena

-Ko je Sloba, pitao je oštrije. Kakva robinja, šta radiš bre? Pokušala sam da kažem nešto ali nisam mogla da odvojim pogled od nabrekline na njegovim pantalonama.

-izmišljena ličnost-promucala sam jedva čujno. Ali nisam mogla da odvojim pogled sa šlica njegovih pantalona koje su bile izobličene.

-Pa guraš dršku u dupe zbog nekog izmišljenog?

-Treba mi- zažmurela sam i promucala dok sam osećala kako mi sva krv udara u lice. Žmurela sam i strepela kako da objasnim situaciju u kojoj me je zatekao.

-Molim Vas izađite da se obučem, delovalo mi je kao spas.

    Onako vezanih nogu pokušala sam da se okrenem na stranu i odvežem noge. Umesto da se okrene i ode dobila sam jak šamar po guzi. Refleksno sam se uvila i dobila još jedan po drugoj strani. pa još jedan udarac, pa tek onda jedan nežniji. Poslednja dva je zavukao između polutki moje male guze. Gledala sam ga preplašeno a iz pičkice mi je sve curelo. Posle drugog udarca pala sam na krevet,oči sam zatvorila i stisla jako. Samo sam ga osećala. Prodro je prstima u mene, tek toliko da se uveri koliko curim, a onda me je onako vezanih nogu okrenuo guzom ka sebi i jako ga sjurio celog. Ispuštala sam samo uzdahe, nisam se protivila a on je dohvatio gaćice i stavio mi ih u usta dok me je jebao. Levu ruku je provukao ispod mene i drkao mi kliću istovremeno me nabadajući na sebe jače. Palac druge ruke mi je zavukao u guzu. Dohvatio je čarapu koja mi je bila vezana oko vrata i povukao glavu unazad....

Ne znam da li sam plakala od sreće ili od sramote. Ili od pomešanih osećanja, plakala sam i bila najsrećnija žena. Nisam znala gde da pogledam. Iznenadio me je njegov dodir, odnosno dodir gaćica kojima je brisao spermu sa mojih leđa i guze. Oslobodio mi je noge i pošao dlanom ka guzi. Zagnjurila sam glavu u jastuk i uživala u njegovoj nežnosti. Zajecala sam kada je spustio usne tamo gde me je maločas šamarao. Nisam smela da se pomerim ni kada je ruka ukočeno stajala na guzi dosta dugo. Postiđeno sam pogledala preko ramena, čitao je moju prepisku sa Gospodinom.

-Jebe li te onaj moj sin?-pitao je ne skrećući pogled sa ekrana.

Osetio je da drhtim od straha, sramote, kajanja, ne znam ni sama šta sam osećala

- opusti se, uradili smo šta smo uradili.

Pomerila sam se i okrenula, gledala sam u svoju izjebanu pičkicu i razmišljala šta da odgovorim. Ponovo je spustio ruku na moju butinu i zagledao se u mene. Drugom rukom me je pomazio po obrazu i pogurao bradu u vis.

-Njega seks skoro i ne interesuje, nekako sam progovorila i pogledala ga.

Toliko topline i razumevanja sam osetila u njegovom pogledu

-Njega moje zadovoljstvo ne interesuje, završi za par minuta i to je to.

-Smotan kao majka. Ne brini ćero, od sad kad ti treba uvek kaži. Znam ja koliko mladoj ženi treba kurac. Šta si se stegla, uživala si malopre a sada se stidiš. Ili ti je četka bolja?

- Naravno da ne, zacrvenela sam se ali sam pogledala u mog jebača

  Pera Šnajder, moj svekar, moj jebač koji mi je pružio zadovoljstvo kakvo nisam ni slutila da ću dobiti.

-Samo me je sramota od Vas.

- Ne budi luda, od kurca nema sramote. Pizda kad traži uvek se snađe. Bolje da to uradim ja nego da tražiš izmišljenog i guraš dršku u dupe.

-Mnogo bolje.  Nisam ni sanjala da muškarac u 56-oj može toliko dobro da jebe!

- Ćero kada se redovno ''uzimaju mere'' damama, zaverenički mi je namignuo i prsli smo oboje u smeh. Sredi se ti dok nam skuvam kafu.

Objasnio mi je mnogo toga te večeri i otvorio mnogo pitanja. Ležala sam oslonjena na njegove grudi i kuckala odgovor Gospodinu. A on se sve vreme igrao mojim grudima, zavlačio prste u pičkicu i ljubio vrat,  sve ono što muž i Miki nikada nisu ni pokušali. Dopunjavao je moje rečenice Gospodinu, tako da sam se u jednom trenutku okrenula i začuđeno pogledala...

-Bolje da ne znaš, oteo mi je lap top i zagnjurio glavu između butina. Jahala sam ga i svršavala uživala u seksu više nego sa mužem, nego sa Mikijem.

********

-Dobro.
Dakle, nisi do kraja izvršila ono što sam naredio.

Da budem iskren, nisam ni očekivao da ćeš izvršiti sve, generalno, praksa je (eh, sad odjednom pričamo o praksi?) da se robinji uvek zada malo više od onoga što je jasno da je spremna da izvrši. Mislim, to je i očigledno - ako joj se naredi samo ono sa čime je očigledno saglasna i što je unutar njene zone udobnosti, onda to i nije neka ozbiljna situacija dominacije.

Robinja treba da bude dovedena do svoje granice, da bude dovedena u situaciju da preispituje sebe, da se plaši pomisli da se od nje traži nešto što ne bi radila a da ona ipak želi da ga uradi.

Da smo sve ovo radili u realnom vremenu, ti bi imala priliku da moliš, da mi se odmah izviniš jer te plaši bol, da čuješ od mene šta mislim o tome, možda da dobiješ alternativno naređenje itd. Jedno je sigurno, ne bi orgazam dobila tako brzo. Možda ga i uopšte ne bi dobila. Možda bi na spavanje otišla napunjena gaćicama, nezadovoljena.Ali, naravno, morao sam da idem da spavam tako da, ovo je kako su se stvari odvijale i ja nisam razočaran.

Naravno, od robinje uvek očekujem više.
Ako zaista želiš da se izviniš, danas ćeš se za posao spremiti ovako:

Nosićeš gaćice koje su bile u tvojoj pički noćas.

Nosićeš čarape kojima si se vezivala.

Nosićeš visoke štikle, neke u kojima izgledaš izazovno, u kojima hodaš tako da privlačiš poglede.

Ponovo ćeš na pubisu napisati ono što je noćas pisalo iznad pičke. Hoću da budeš obeležena, da čitavog dana budeš svesna, da osećaš čija si.

Našminkaćeš se, jako, izazovno, onako kako misliš da bih ja voleo da moja kurva izgleda

Ponećeš u tašni četku za kosu kojom si jebala svoju guzu.

Da li možeš to? Da li možeš da budeš kurva kakva misliš da bi se meni dopala?



Gospodin je bio vredan dok sam se spremala za posao, svekar mi je čitao instrukcije kako da se obučem i pomogao da napišem prvu jutarnju poruku:
-Hvala gospodine što me razumete, hoću i mogu da budem kurva koja će da Vam se dopadne.

-Dopašće mi se ako budeš poslušna.

-Moram da budem radoznala kurvica i da pitam kako Vam se dopao povratak, da ponovo imate ako ne robinju, ono bar nekoga ko to pokusava da bude.

-Hahah, ma osećaj je svakako dobar, ali ovo shvati samo kao jednu kratku obuku. Drago mi je da tebi prija.

-Obuku? Ja bih da me svuku. Mislila sam na efekat. Kako je veš prošao ili peškir? Gde ''čitate''?

-Pitaš me da li me je uzbudilo što mlada žena ispunjava moja naređenja? Jeste, naravno. Mene mnogo više zanima kakvo je bilo tvoje uzbuđenje, noćas, I kakvo je sada. Jesi mi ga opisala, naravno, ali zanima me kakav je osećaj u odnosu na tvoja dosadašnja iskustva. Da li se osećaš drugačije, posedovano?

Takođe, da li si ispunila ono što sam od tebe zahtevao za danas?

-Najveći deo jesam, osim šminke i štikli ispunila sam sve vaše želje. Jača šminka i štikle moraju da sačekaju popodne da mogu da se sredim kako Vam odgovara.

-Zašto? Na poslu ne dozvoljavaju štikle?

Dakle, imaš na sebi gaćice i čarape koje si koristila noćas? Imaš natpis iznad ribice?

Kakav je osećaj?

-Osećanja su pomešana i o tome bih želela večeras da kuckamo. Obeležavanje da znam kako nekome pripadam i vezivanje nogu!!! Bili su, i jos su mi u glavi. Trenutak kada sam se savila da dohvatim noge je bio u trenutku neprijatan ali kasnije

-Jesi li se nekada ranije tako osećala? Kao da si nečije vlasništvo?

-Iznenadila me je vaša želja da se osećam probodenom. Taj deo sa bolom mi je problematičan. Kako su druge žene reagovale na to? Uoči ciklusa, ja imam problem sa grudima, neprijatno su osetljive na dodir brusa, jedva čekam da dođem kuci i oslobodim ih. Rekla sam vam da sam trpela bol zbog dobrog seksa.

Osećam se... Drugačije. Znam da neko misli na mene. Hvala Vam na tom osećanju.

-Da, pa, sa moje strane ovo je zapravo bilo ispipavanje tvojih granica i tvog karaktera. Drago mi je da si bila iznenađena.

Druge žene... pa, kako koja. Neke je bol jako palio i molile su me da ih kažnjavam uprkos tome što ih je jako bolelo i što su posle molile da kaznu ublažimo. Neke nisu želele bol. Ja naravno ne mislim da je bol najvažniji, daleko od toga, on je više tu da bude interpunkcija, nikako glavni sadržaj.

Ali zato treba da nabaviš nekoliko štipaljki. Isprva nisam nameravao da ti naređujem da šibaš dojke, ali pošto nisi imala štipaljke, onda sam se odlučio za to.

Drago mi je da se droljica seti da se zahvali.

Takođe, da li ti misliš na mene? Da li to što ti piše na koži na neki način menja tvoje razmišljanje, ponašanje danas?

-Zapravo mom egu je to najizazovnije. Nemam pojma ko ste čime se bavite, kako izgledate a spremna sam da uradim nešto što Vas uzbuđuje. Istovremeno prija jer znam da vam se diže na mene iako nemate pojma ko sam. Emocija bez vizuelne veze.

-Da, pa, dokaz da se erotika ne nalazi nužno ni u izgledu ni u dodiru.

Nasmejala sam se kada sam pročitala ovu poruku. Nesvesno je rekao veliku istinu, samo ja sam mislila na svekra a Gospdin...na sebe.

-Leva ruka mi je tačno tamo gde pise Slobina robinja, mazim i blago pritiskam i tačno ispod malog prsta osecam kako bubnji kako se otvaram i skupljam butine, prekrstila sam levu nogu preko desne. Tako bih želela da mogu Vašu glavu da pritisnem, da ostim Vaš jezik makar.

Želela bih da me jebete kao u onom gifu koji sam Vam pokazala. Da se tresem od siline kojom me jebete, a ne od mašte-bila sam iskrena i lagala istovremeno. I stvarno sam se osećala jako čudno i moćno, promenjeno.

Kolege su bile u nekoj gužvi napolju pa sam mogla opušteno da kuckam sa Gospodinom koji se zaista trudio da mi objasni što više. I njemu je trebala pažnja, publika za njegovu predstavu:

-Pisala sam Vam kako sam reagovala kada me je Miki u nekom trenutku seksa jako stegao za bradavicu. Bila sam oslonjena na laktove i kolena i samo sam klonula na krevet u trenutku je telo nestalo. To je bio čudan trenutak, sve je bilo mokro kao da sam pišnula. Uopste nije postojalo moje telo u tom trenutku.

Kako ste ih kaznjavali? Pričajte malo i Vi?
Vidite da me sve interesuje, vodite me malo gde nisam bila. Ja na bol reagujem tako što se stegnem, refleksno svaki put kada blh osetila njegov dlan na koži ja sam se refleksno skupljala.

-Vrlo je lepo kad droljica radi takve stvari na poslu. Naravno, bilo bi još lepše kada bi obećala da će tako i svršiti.

Da, dobro, to je bio iznenadan bol. Sa štipaljkama je drugačije. Prvo boli i strašno je a onda postane... neverovatno intenzivno i uzbudljivo. Pa, u redu, naravno da tako reaguješ na bol. Obuka robinje na kraju učini da ona to priželjkuje jer bol bude manji od zadovoljstva koje ide uz njega.

Kako sam ih kažnjavao? Pa... zavisi kako koju. Nekima je najveća kazna kada im nije dopušteno da svrše.

Neke su išle na slavu kod rođaka u drugi grad bez brushaltera i sa gaćicama zavučenim u ribicu. To je bilo bolno.

-Eh kada bi bilo kao u gifu gde Gospodin nemilosrdno jebe robinju uvezanu konopcem. Kako da svršim u kancelariji? Gledala sam sebe u toaletu. Baš vam je lepo tamo dole. I meni. Hvala Vam na ovom vrtlogu novih osećanja, misli. Mašti...

-Robinja ne pita kako već najavi gospodaru kako će to da uradi. Idem sada do neke firme u blizini, a ti razmisli u međuvremenu kako da to uradiš.

-Oh pa ja kada nosim nešto preko košuljice, brus i ne nosim. Kao danas.

-Sasvim ispravno. Jesu li ti bradavice ukrućene?

-Naravno.

-Lepo. To doprinosi uživanju i približava te orgazmu.

-Kako da vas opustim da budete opširniji? Vaše priče su pune opisa, nizovi rečenica. A poruke su vam kratke. Pričajte mi. Eto polagala sam test karaktera a da nisam ni znala. Kako sam prošla na testu? Treba mi više priče. Više dodira. Više seksa. Pružite mi bar nešto. Molim Vas Gospodine. Tako malo znam.

-I, pa... prošla si dobro za sada na testu, ali imaj na umu: robinja se svakog trenutka pita kako može najbolje da udovolji onome čije je vlasništvo. Dakle, ne kaže sebi "sada znam da mu je stalo do mene, ne moram više da dokazujem svoju odanost" već u svakom trenutku misli o tome šta još može da uradi da bi ga zadovoljila. I pokušava da predvidi šta bi on želeo kako bi mogla unapred da ga zadovolji.

U ovom slučaju, čini mi se da izbegavaš svoju dužnost da svršiš u kancelariji. Što ne vidim zašto uopšte radiš. Već si vlažna među nogama, već si na ivici orgazma. Zašto ga ne uzmeš kada ti se nudi? Da li si svesna koliko retko robinji zapravo bude dopušteno da ima tri orgazma u 24 sata?

-Robinjam ja skoro pet godina! Niste vi svesni koliko sam Vam zahvalna. Dozvolite mi da uživam u svojoj sobi?

-Kad robinja nešto traži ona obično nešto i ponudi zauzvrat.

Fotografisaćeš se danas.


Sve vreme dok sam se dopisivala sa Gospodinom, jedan deo mene je mislio i na čoveka koji mi je pružio ono što nijedan muškarac pre njega nije. Nisam mogla sama sebe da prepoznam, ali to što sam doživela sa svekrom prošle noći bilo je ...mnogo više od igrica koje je Gospodin nudio. Naravno da je prepiska sa Gospodinom bila jako uzbuđujuća i nešto sasvim novo za mene, ali način na koji me je svekar posedovao prošle noći bio je nešto posebno.