petak, 17. listopada 2014.

Direktor

Kroz ovo što sam do sada napisala mogli ste me poprilično upoznati, no eto odlučila sam podijeliti s Vama i detalj o kojem do sada nisam pisala.
Radim kao tajnica glavnog direktora u jednoj većoj firmi.
Moj odnos sa direktorom bio je strogo poslovan do ljeta kada sam upoznala Z.-a čovjeka koji me je u potpusnosti promijenio.
Moj je direktor čovjek u kasnim 40-tim, izvrsno građen, vrlo šarmantan, te predivnih manira. Zove se Bogdan, a kod njega radim nešto više od šest godina.
Uvijek sam nastojala biti ažurna u svom poslu, te kao svaka prava tajnica biti mu na raspolaganju, no uvijek se točno znalo gdje je granica koju smije prijeći.
Tako sam, do tog ljeta, izbjegavala odlaske na poslovne večere sa poslovnim partnerima ili službene puteve. Njegove pokušaje nabacivanja, a koji su bili vrlo očiti, hladno sam odbijala dajući mu do znanja da nemam apsolutno nikakve ambicije s njim.
Bila sam baš onako strogo poslovno zakopčana tajnica, te sam ga uvijek držala na zadanoj distanci.
Kako je Z. onog ljeta uspio razbiti sve moje predrasude i barijere u mojoj glavi odlučila sam se i na tom planu promijeniti.
Već prvog radnog dana nakon dopusta odlučila sam se za posao obući potpuno drugačije nego do tada, pa svom direktoru pokazati malo zornije neke od svojih atributa.
Kako je ljeto još uvijek bilo u punom zamahu, a zagrebački asfalt je doslovno gorio, svoju sam odjeću prilagodila upravo tom vremenu, te svojim potpuno izmijenjenim stavovima.

Vrlo lagana svijetla lanena bluzica, onako lijepo dekoltirana i suknja sa onako iznad koljena, bez grudnjaka i lagane gotovo prozirne gaćice činilo mi se kao prikladna kombinacija.
Na poslu sam bila već nešto prije 8, rasproredila poštu, skuhala kavu, te pripremila novine za direktora.
Kao i svakog jutra bio je točan, onako s vrata me pozdravio, te više onako reda radi rekao: „Dobro jutro Sanjo, nadam se da ste se odmorili na dopustu.“
Kada se raspremio uzela sam već pripremljenu kavu, novine i poštu te mu odnijela u njegovu kancelariju.
Već je bio zadubljen u neke papire na stolu, te je ne dižući pogled zahvalio. Nagnula sam se preko stola kako bih stavila kavu ispred njega. Konačno je pogao pogled i jednostavno bilo je nemoguće za neprimjetiti njegovo iznenađenje prizorom koji se mu je upravo bljesnuo pred očima. Onako nagnuta, a bluzica dekoltirana, preplanula od sunca, a moje cice potpuno slobodne i razotkrivene.
Uspio je jedva nekako promucati „Hvala vam puno Sanjo.“ Ispravila sam se i nasmiješila mu se – „Nema na čemu direktore.“
Netremice me gledao ne vejrujući da je pred njim ona ista žena od prije nekoliko tjedana i očito mu se prizor jako sviđao. „Pa Sanjo vi naprosto blistate“-rekao je. „Hvala vam direktore, nadam se da vam ne smeta što sam malo promijenila poslovnu garderobu.“ – sa smiješkom sam odgovorila. „Ma ne, dapače, oduševljen sam onime što vidim.“ Zahvalila sam mu na komplimentu i vratila se u svoju sobu za stol.
Nakon što sam poriješavala sve dopise na koje je trebalo odgovoriti, te isprintala tablice, otišla sam ponovno u njegov ured sa potpisnom mapom.
Stavila sam mapu pred njega i čekala da potpiše dokumente koje sam mu donijela.
Dok je potpisivao pričao mi je što se sve događalo dok me nije bilo i da smo pred potpisivanjem ugovora sa jednim njemačkim poduzećem, te da se nada da će idući tjedan do Berlina na potpis ugovora sa novim poslovnim partnerima.
Kada je sve konačno ispotpisivao zaklopio je mapu i pitao me da li sam za  piće da proslavimo moj dolazak sa godišnjeg.
Do sada sam njegove ponude i pića odbijala, no danas sam prihvatila sa oduševljenjem. Sjela sam na kožnati trosjed, a on je otišao do komode, te izvadio Martel i dvije čaše.
Sjeo je do mene i natočio nam, kucnuli smo se čašama te ispili, a on je odmah ponovno natočio. Pričao mi je kako su tekli pregovori sa nijemcima, kako još samo malo nedostaje pa da se sve finalizira, da je to ugovor koji će nam donijeti enorman profit, a ja sam sa zanimanjem slušala.
Nakon treće čaše Martela primjetila sam da smo si nekako sve bliži, te da je njegova noga sve češće dodirivala moju. Nisam apsolutno ništa poduzimala, pustila sam njega da učini taj prvi korak. Samo sam povremeno prošla prstima kroz kosu ili onako kao slučajno dotaknula ga rukom po koljenu. On je i dalje prepričavao događaje, a onda u jednom trenutku stavio ruku na moju butinu. Malo je bio zastao, očekujući moju reakciju, no kako nisam učinila baš ništa da mu maknem ruku, nastavio je sa pričom.
Postepeno je ruku počeo pomicati, tako da je to sve više izgledalo kao maženje moje gole noge. Primila sam ga za ruku, naslonila se na peterosjed, lagano rašrila noge i vratila njegovu ruku na svoju nogu.
Pogledala sam ga u oči i rekla „Izvolite direktore, poslužite se.“
Na te moje riječi u trenu se bacio me mene, počeo me ljubiti, a rukama potpuno podigao bluzicu. Uzvratila sam mu poljubac, te njegovu ruku stavila na moju cicu. Čvrsto me stisnuo i još jače stao ljubiti, osjećala sam kako mi postaje sve toplije, uživala sam dok me ljubio a rukama prelazio preko cica.
Počela sam se migoljiti osječajući kako mi pičkica postaje sve vlažnija. Krenula sam rukom i skinula gaćice, on je u isti tren ruku stavio na moju pičkicu i počeo je maziti. Prstima mi je razmicao usmine, šireći ih, te je lagano uveo jedan prst u mene. Prmila sam ga za ruku i pomogla mu da uđe i drugim prstom.
Sve jače ih je gurao u mene, a ja sam se migoljila, vrtila guzom podižući je sve više u zrak. Počela sam svršavati glasno stenjući dok su njegovi prsti neumorno istraživali dubinu moje pičkice. Svršila sam u nekoliko naleta, vrlo glasno stenjući, a onda sam kleknula između njegovih nogu, raskopčala mu hlače i izvadila kurac.
Lagano sam ga počela lickati jezikom, temeljito sam oblizala glavić, a onda se lagano spustila do jaja, koja su bila puna. Ponovno sam se popela do vrha obuhvativši ga usnama, poljubila sam ga nekoliko puta te ga stala uvoditi u usta. Polako je nestajao u mojim ustima, dok ga nisam konačno i cijelog uspjela staviti.
Držala sam ga tako neko vrijeme osječajući kako pulsira. On je stenjao, duboko disao, rukama me držao za kosu ne dozvoljavajući mi da ga izvadim.
Počeo je sve glasnije stenjati, te mi je njegova sperma ubrzo napunila usta. I dalje ga nisam vadila, gutala sam njegovu spermu, ne dozvolivši niti jednoj kapi da mi pobjegne. Izvadila sam ga iz usta, još ga malo oblizala, vratila mu ga u hlače i sjela kraj njega. „Uh Sanjo ovo je bilo fenomenalno. Hvala vam.“ – sav uspuhan nekako je izgovorio. „Direktore, hvala vama. Bilo mi je zadovoljstvo.“ Ustala sam pokupila gaćice s poda na što je on rekao –„Ajde da ih danas više ne oblačite.“ Uzvratila sam mu smiješkom – „Kako vi kažete direktore.“ i izašla iz kancelarije.
Pred kraj radnog vremena me pozvao da dođem do njega. „Danas ste me nevjerojatno ugodno iznenadili Sanjo. Oduševljen sam promjenom, ali želim vas pojebati“ – rekao mi je. „Direktore, drago mi je da vam se svidjelo, a što se svega ostaloga tiće, molim vas samo kažite što god želite.“
Na te moje riječi, ustao je nagnuo me preko stola, podigao mi suknju i počeo lizati pičkicu. Ponovno me doveo do orgazma, a onda je ustao izvadio kurac i sjurio se u mene.
Nabijao ga je iz sve snage u mene držeći me za bokove i povlačeći me na sebe.
Nakon nekog vremena me okrenuo prema sebi i polegao na stol. Raširila sam noge, koje on stavio na svoja ramena i ponovno ga zabio u mene. Sada je nešto usporio ritam, te me nastavio jebati u jednoličnim ali vrlo snažnim naletima. Ja sam svršila već nekoliko puta, dok on nije posustajao.
Unatoč klimi koja je radila u njegovom je uredu bilo vrlo vruće, te sam bila potpuno mokra.
On je bio jako crven u licu, a sa lica mu je kapao znoj po mojem tijelu.
Kada je konačno bio pri svršetku, pitao me-„Sanjo mogu li u tebe?“ „Možete direktore.“ – jedva sam nekako prostenjala.
Ispraznio se u dubini moje utrobe te se stropoštao na mene gurnuvši mi jezik u usta.
Ljubili smo se potpuno mokri i iscrpljeni na njegovom stolu, dok mi je iz pičkice izlazila njegova sperma. Pomogao mi je da ustanem, još me jednom poljubio, i ponovno zahvalio.
Ja sam otišla do wc-a srediti se koliko je to bilo moguće.
Nakon tog ponedjeljka naš odnos se u potpunosti promijenio.
Zadovoljavala sam ga kako god i gdje je on želio, nisam propuštala poslvne večere i službene puteve.
A prvi koji je slijedio bio je put u Berlin.

Predivno budjenje

Probudila me slatka jeza i blagi grc u donjem djelu stomaka. Nisam otvarao oci praveci se da i dalje spavam i zeljeci da igra koju si zapocela potraje sto duze. Znala si da sam budan a ipak nisi okrecala glavu, samo ti je jedan vragolasti smjesak preletio licem a tvoja zelja dobila jos vecu slobodu i snagu. Dirala si ga obrazom i bradom, zatvorenih ociju njezno palacala jezikom upijajuci njegovu toplinu dok su ti vrhovi prstiju ovlas dodirivali unutrasnju stranu mojih butina. Napucenim vlaznim usnama klizila si po njemu cijelom duzinom dok sam ja skoro trnuo uzalud pokusavajuci da se kontrolisem,da ne odam da sam budan. Njezno si ga uzela u ruku,zabacila kosu i osjetio sam tvoj vreli dah na njemu. I dok talasi topline krecu ka mojim grudima ja jos uvjek zatvotrenih ociju zamisljam tu predivnu sliku BiiiiP u tvojim ustima. Onako debeo napunio ti je saku,palac i kazivprst su ti se dodirivali tek pri njegovom vrhu a tu su bile tvoje divne usne,mekane i tople. Osjecas njegov miris koji te drazi i pocinjes ga drkati njezno a strasno. Nabijas se glavom na njega,stavljas ga svaki put sve dublje,pocinjes da jecis. Ja ne mogu vise da se kontrolisem,pocinjem se izvijati, scepao sam ti kosu pri samoj glavi i gotovo divljacki nabijao u grlo. Ocekivao sam eksploziju koja se blizila. Tvoje mumlanje i pokreti prestaju i osjecas kako ti toplina ispunja usta, sprica te po jeziku i duplji. Lagano drkajuci vadis ga iz usta i sa isplazenim jezikom docekujes nove mlazove sperme koji te prskaju po usnama i licu. Oblizujes ga pohotno,mazes se po licu i kosi,zelis moj miris i moje zadovoljstvo. Tek tada otvaram oci i pogledi nam se srijecu. Tvoje oci, raznjezene ogromnom strascu gledale su me toplo i zadovoljno.

Igre bez granica

Posle ludorija koje smo  pravili na selu ja I Rada (moja matora) usledila je veca pauza bez seksa.culi smo se redovno,stalno je pricala kako jedva ceka da ponovo ludujemo,kako je gladna kurca I da joj puno nedostajem.Znam da je bas blesavo bilo sve to , ali bilo je nesto jace u meni.Ja sam sve vreme radio tako da nisam imao vremena da skoknem do nje bar na kratko,napetost je sve vise rasla I nije joj bilo kraja.Predlozio sam joj da dodje do mene u grad ako kako moze.
Nije mnogo vremena proslo Rada se javila da dolazi onako sva srecna cvrkutala je, u meni su se ponovo probudili neki demoni I  sav sam drhtao od uzbudjenja da ponovo ludujem ma matorom.Kada se pojavila na vratima male , stare kucice u kojoj sam stanovao sva je blistala,skocila mi je u zagrljaj I pocela srtasno da me ljubi  stiskajuci me iz sve snage.Bio sam napaljen kao lud odmah sam joj onako stojeci zavukao ruku pod suknju,uzasnuo sam se kada sam shvatio da nije nosila gaccice,picetina je bila odmah na dohvet ruke ali neverovarno mokra sto me dodatno zaprepastilo,sva se tresla.Ruka mi je vec bila sva sluzava I mokra dok sam je milovao,nisam mogao vise da izdrzim poveo sam je u sobu ne vadeci ruku ispod njene suknje,moji prsti su vec bili u njenoj vrelij jazbini,sve vreme nismo ni rec progovorili.Prisao sam stolu I prvevio je preko stola,prisao od pozadi I pdigao suknju, sevnula je njena velika guza brzo sam svukao pantalone do kolena I odmah se sjurio u njenu dlakavu I vec dobro mokru picetinu, sav sam se tresao od uzbudjenja kolena su mi klecala,uhvatio sam je za kukove I poceo silovito da je navlacim na kurac,matora kucka se sama nabijala sve jace I jace pa sam rukama dohvatio njene sisetine I poceo da ih mesim stipajuci njene bradavice.
-Aaaaaaaaaaaah …… uhhhhhhhhh uuuuuuuuuuuu – stenjala je matora
-Svvvrsavammmmmmmmm-rekoh

Nabio sam svoju kitu do kraja I poceo kao lud da punim njenu pizdu ,nisam prestajao da je jebem sperma I njeni sokovi su se sada pomesali I poceli jos vise da se cede I cure po nama osecam kako sa mojih jaja kaplje na pod, a picetina samo mljacka
-Jebi me jossssssss ….hocu jossssssss ……
Rukom sam pokupio malo nasih sokova I namazo po njenom supru,polako sam joj nabio prst u guzu I poceo I prstom da je jebem ona je jos jace pocela da uziva I ubrzava,stavio sam I drugi prst I sve vise joj sirio supak sto je dodatno popalilo , bio sam na izmaku snage pa sam zeleo sto pre da svrsi kurac mi je bio vec napola tvrd.Njena guza je bila sve prostranija  a ja sve zesce I jace sam je razvaljivao.
-Aaaaaaaaaaaaa joooooooj svrsavaaaaaaaaam -vristala je
Jedva sam stajao na nogama, izvadio sam napola ukuvanu kitu iz njene picetine,niz njene butine slivala se belicasta sluzava mesavina moje sperme I njenih sokova, na podu desetak kapi iste te tecnosti,skinuo sam joj suknju preko glave da se ne umaze sokovima,ona je sela na drvenu stolicu onako gole guze.Dok sam palio cigaru I stavljao kafu matora poce da prica:
-Joj,da ti pricam sta mi se desilo dok sam dolazila,znas, dosla sam auto-stopm,slucajno sam stopirala I stane mi jedan,dobra , lepa, nova kola imao je tako 40-ak godina,pita dokle gospodjo, ja kazem.odma ti on mene vata za nogu I miluje,pita smem li ,ja cutim,mislim bolje ti je da se vozis Dzabe,nek miluje,picke mu necu dati,a on ti malo po mali I dojde do picke,mazio je,milovao,jebo me prstima,bas je lepo bilo, kaze da bi me rado jebo ali je u velikoj zurbi,pito me da mu pusim nisam htela samo sam mu izdrkala.
-Zato si ti kucko bila onako mokra kad si dosla !!!
Sedam pored nje na stolicu I gledam njene gole noge,rukom ih malo rasirim da joj vidim picku , na stolici se vidi mala barica sperme I picinih sokova koji se cede iz njene pecine.
Matora je postala bas prava kuja, potpuno je izgubila kontrolu,dok lagano pijuckam kafu drzeci solju u jednoj ruci drugom rukom milujem piceketinu iz koje jos curi moja sperma,ona lagano siri noge kako bi napravila vise mesta za moje prste.Cupkem joj guste mokre dlake I sttezem izmedju prstiju njen klitoris dok ona poluotvorenih ociju lagano vrti guzom na stolici.
-Aj ti matora malo se operi pa da spremis nesto za jelo.
-Dobro-rce-hoces li samnom ?
-Samo ti idi …
Nije mnogo vremena proslo moj kurac je ponovo bio spreman za akciju,gledam Radu kako u kucnoj haljini radi po kuhinji,prosto leti,pitam se ima li sta ispod haljine,moram da vidim,podizem lagano haljinu a noge sevaju,butine gole,guza na izvolte.Uhhh jebote ….
-Ja sam spremna …tebe cekam.
Dok lagano moja saka klizi po njenoj picki palcem joj mazim supak bas lepo klizi sagnem se da pogledam taj prizor I vidim da je kucka vec podmazala supak.
-Eeeeeee, spremila Rada obe rupe,sta ti mislis?
-Sad cu kucko da te izjebem onako na prazno,uh mamu ti jebem !
U isto vreme stavljam joj jedan prst u picku a jedan u supsk,zaculo se samo  -uhhhhh-
Lagano klize moji prst u njenim rupama,matora sve brze mesa guzom dok se laktovima naslonila na sudoperu.
-Evo ti po jos jedan u svaku rupu – I stavljam joj kaziprst I srednji prst u supak a ostala dva u picu,dokmi je palac udarao iznad njenog supka,jebem je sve brze I brze,sve je glasnija stara kuja,drugom rukom se igram sanjenim sisama gnjececi ih sve jace,ruka mi je sva mokra od njenih sokova.Zaista prelep osecaj topline njenih rupa I vlage koja navire iz picke.Picka joj je I onako velika a supak opusten cinimi se da ruka moze da udje bez veceg otpora.
-Nema kurca sad ,dacu ti posle da ga popusis da svrsim u tvoje belo glo ako budes dobra!
-Uuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh, aaaaaaaaaaa………jojjjjj,svrsavvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam !
-Dodji stara da mi popusis dok ja obavim razgovor,lepo se ovde naguzi da mogu jos da brljam po tvojim rupama dok mi ti pusis.
Seo sam na kauc a ona se cetvoronoske namestila pord mene,njene sise dodiruju moje butine dok moja ruka brlja po njenim mokrim rupama.Prelep osecaj topline njenih usta na mom kurcu,lize ga ,sisa matora kuja bas dobro.
-Alo, ludo gde si ti,sta se radi ???
-Evo nista,odmaram.
-Super, a gde lisu ona dva ludaka???!!!
-Evo ih tu kod mene,dosadjujemo se nesto,bas smo te sad pomonjali.
-Slusaj ovako-kazem ja-trebate mi sva trojica I to hitno!
-Sta je bilo … problem ???
-Jeste-kazem-imam ovde covece neku babu iz mog sela,evo jebem je celo popodne I nemogu joj nista.Evo sad mi pusi kurac,dobra je ,jeste da ima siroku picketinu ali se jebe ko luda,nemoj me pitati ko je I sta je,prima ga babac u sve rupe,covece evo ladno joj stavio 4 prsta u picketinu.Dodjite da ovo bre izjebemo do iznemoglosti.Ima picke za svu cetvoricu,da je punimo celu noc u sve rupe.Covece ubija se od kurca,mozes da radis sta pozelis,jebo sam sve I svasta ali ovo jos nisam video.Sigurno cemo se zabaviti ludo!Nemoj da brinete zdrava je nema problema,znam je dobro.
-Vazi se matori … dolazimo odmah-rece moj ortak
-Super,vidimo se.
-E pa matora spremi se … bices jebena do iznemoglosti, stizu mi tri ortaka, nemoj da skontaju sta smo ja I ti.
Matora me samo zbunjeno gledala.Inace to su bila tri moja ortaka sa kojima sam se super slagao I druzio,imali smo I pre slicnih avantura ali nikada nismo bili svi zajedno u akciji uvek je neko nedostajao …
Na vratima su stajali Pero, Ivan I Aco.
-Upadajte momci.
Matora je bila u kucnoj haljini,sedela je na krevetu skrstenih nogu gledajuci znatizeljno goste.Bili su to momci lepo gradjeni, ne atletski ali ipak lepo gradjeni,bili su mojih godina 37-38 godina.
-E, pa momci dok vi pijete kaficu Rada ce malo da se poigra sa vasim kitama,nadam se da cete uzivati,
Nije im trebalo dva puta reci odmah su se raskomotili,matora je stajala zbunjeno I posmatrala njihove na pola ukrucene kurceve,bili su onako srednje velicine mozda 17-18 cm,jedino je Aco odudarao bio je bar 20-ak cm.
-Hajde Rado slobodno sta si se stisla,znam kolko volis kurac popusi im malo,dangubimo,vreme prolazi… a ti Aci bogami si preso 20cm…masala,masala.
Prisao sam Radi I skinuo joj kucnu haljinu,u trenu je ostala potpuno gola,bljesnule su njene sisetine sa velikim bradavicama,dlakava picketina,jake noge I velika guza.
-Uuu,jebo te dobar babac-rece Ivan
-Dobar,dobar-potvrdise Aci I Pero
Klenu Rada isped Aca koji je sedeo u sredini I ubaci njegovu kitu u usta,ovoj dvojici uze u ruke.Dok je Acu pusila Peru I Ivanu je drkala.Sva trojica su je svojim rukama milovali  sise,stvarno su ih gnjavili dobro,tri para ruku na Radinim sisetinama,sav sam se najezio.matora se brzo razuzdala pusila je svoj trojici naizmenicno,vidno je igubila kontrolu.Ivan je rukom uhvati za picku.
-Joj kako je mokra !!!Dodji odmah moram da te jebem.
Rada je legla na ledja rasirivsi noge,sevnula je njena picka vec vidno mokra,Ivan se munjevito sjurio u njenu picku I poceo silovito da je jebe,vec se po malo culo mljackanje njene picke,Aco I Pero Su se igrali njenim sisama i stavljali joj svoje kurceve u  njena usta.
-Momci ,svrsavajte svi u picku,ja jebem zadnji-rekoh
Ivan je silovito prodirao u Radinu picku drzeci njene noge na svojim ramenima,povremeno bi izvadio svoj kurac iz Radine picke I ponovo se sjurio duboko u nju.Rada je pustala prigusene uzdahe posto su joj usta sve vreme bila puna kurca sto Acovog sto Perovog,rukama se igrala sa njihovim jajima,stara kucka se brzo snasla.Ja sam stajao sa strane I posmatrao,kurac mi je vec odavno bio nevidjeno tvrd I spreman .Ivan je sve brze I jace jebavao matoru koja je bila sve glasnija,Radine sise su bile zauzete Acovim I Perovim rukama,mesili su ih,stipkali za velike bradavice blago samarali.Stajao sam zestoko napaljen I sa uzitkom gledao prelepi prizor,nije bio kao u porno filmovima ali je bio dosta prirodniji I bas me palilo.Ivan uzviknu – Gotov sam ! -I zestoko ubrza nekoliko puta pre nego sto zakova svoj kurac duboko u Radinu picku puneci je svojom spermom,sav je drhtao od strasti,Pero se polako spremao da preuzme stafetu,vec je bio iza Ivana I cekao.Ivan je izvadio svoj kurac koji je bio sav sluzav I umazan spermom koja je po malo kapala sa njegovog kurca.
-Ajde stara olizi mi kurac-rece Ivan I primace ga njenim ustima.Stara vestica ga je bez oklevanja stavila usta skoro celog,Pero je vec bio na svom mestu,izmedju Radinih nogu,iz njene picke je curala Ivanova sperma.perov kurac je sa lakocom kliznuo u njenu mokru picketinu istisnuvsi spremu koja se razlila  po njegovom kucu slivajuci se niz Radin supak  pa na krevet  praveci sve vecu mokru I belicastu mrlju.za to vreme Pero je zestoko jebo matoru uz vrlo bucno mlackanje njegovog kurca I Radine picke, njena cupava picka je tako lepo mljackala,sve je kipelo od sokova njene picke I sperme a Pero je bio sve vredniji I brzi dok je matoru pocinjao sve vise da obliva znoj, po licu je bila sva balava I umazana,usta su joj sve vreme bila puna kurca tako da se moglo cuti njeno priguseno mumlanje koje je postajalo sve glasnije.Stara kucka jos nije svrsila .
-Jebi je Peki,jebi jako rasturi je ! -rekoh
Matora je pocela da se zestoko vrpolji I davi Acovom kurcinom,svrsavala je,njene noge su bile na Perovim ramenima,picka sva umazana do pupka a Perov kurac sav umazan I beo,curalo je na sve strane, I on je bio pomalo znojan.
-Joj majko siroke li picketine-rece Pero I naglo ubrza da jebe
Zvuk koji je tada nastao I danas mi je neopisv,sav sam se najezio slusajuci ga I gledajuci kako  puni matoru picketinu kurcom,zakucavao je Peki bas zestoko I jako.
-Aaaaaaaa …..uuuuuuuuuhhhhh svrsavaaaaam ! – uz krike Pero je jako nabio kurac duboko u picku I poceo da je puni spermom
-Ajde Aci odmah nastavi jos jace I zesce da matoru izjebemo do inemoglosti.
Aco je imao bas veliki kurac debeo I dugacak.Pero je sav malaksao svoj kurac dao Radi da olize,bio je sav mokar I beo sa jaja su mu povremeno kapali sokovi.matora je pocela bas glasno da uzise zahvaljujuci Acovoj velikoj kurcini .
-Kako je vrela picka  I velika-rece Aco
-Samo polako momci,tek smo poceli cuvajte snagu ima tu jos rupa koje treba razvaliti,nikuda ne zurimo.
Aco je u istom ritmu nastavio da jebe nabijajuci svju kurcinu uvek do kraja,Rada je vec bila sva mokra od znoja,lilo je sa nje,lice,sisetine sve je bilo mokro od znoje,cak joj se na pupku sakupio znoj u malo jezerce.Aci je bio nesto brzi nego sto sam ocekivao pa je ubrzo poceo da svrsava,bio sam iznenadjen koliko je dugo I obilno svrsio.Kada je izvadio svoju kurcinu iz picke kuljnuo je mlaz sperme iz picke.
Prisao sam izmedju Radinih nogu I ugledao njenu vec zestoko razvaljenu picketiu svu umazanu, sa jarko crvenim usminama I crnom rupom iz koje je curala sperma,pao mi je mrak na oci.
-Joj ja nemogu vise,daj da malo odmorim -zacu se matora
-E,neces sad kad sam je na redu.
Sakom je uhvatih za picku u trenu mi njeni sokovi I sperma prelise celu saku,trljao sam joj picku celom sakom i razmazivao tu sluzavu smesu po njenoj picki I supku, u trenutku  pritiskoh njen supek sa  dva srednja prsta koji laganu skliznuse u njenu guzu, zacuh blagi uzdah matore,stavih I treci prst u supak,sad su njeni sokvi I sperma iz njene picke curali u njenu otvorenu guzu.
-Da vidite ovo momci-
-Vauuu, ludilo ….strava….covece ludilo -komentarisali su
Malo sam joj se igaro sa njenim supkom sireci ga  prstima, stavio sam moj palac u vec razvaljenu picketinu punu sperme  I poceo je tako jebati razvlaceci joj I supak I  picku u isto vreme sve jace I brze dok je matora ispustala nevidjene krike I uzdahe zadovoljstva dok se njeno telo obliveno znojom uvijalo kao zmijsko.Kurac mi je bio nevidjeno tvrd,jaja su me bolela od silnog uzbudjenja.Stavio sam njene noge na svoja ramena I svom silinom se nabio u  njenu picku sad vec ogromnu ,mokru I vrelu.Kakav lud osecaj … jebo sam kao nikada do tad potpuno sam izgubio razum,matora je samo ispustala krik …. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Nikada do sad nisam jebo ovako razvaljenu picku punu sperme,to me je dodatno palilo,ni sam ne znam koliko je sve to trajalo.
Poceo sam da svrsavam kao nikada do tad,sav sam se tresao,mlazovi sperme su iz mene tekli,Rada je bila vec sva klonula I ona se tresla.U svom zanosu ugrizao sam je za njenu veliku bradavicu da je jauknula iz sveg glasa.

Kućna pomoćnica

Dani kod Marka i Andje su sporo tekli, da nije bilo svakodnevnog sexa sa Markom ne znam koliko bih dugo tu mogla da izdrzim. Gradic u kome su zivjeli nije nudio nista, osim gomile nasih doseljenika, sa kojima nisam toliko ni kontaktirala jer Andja nikog nije podnosila.
Dani kod Marka i Andje su sporo tekli, da nije bilo svakodnevnog sexa sa Markom ne znam koliko bih dugo tu mogla da izdrzim. Gradic u kome su zivjeli nije nudio nista, osim gomile nasih doseljenika, sa kojima nisam toliko ni kontaktirala jer Andja nikog nije podnosila.
Ja i Marko smo koristili svaku priliku da se potucamo i nalazili smo razne mogucnosti. Marko mi je rekao da Andja svake subote u 1 sat poslije podne kada djeca odu na poslijepodnevno spavanje, zove svoju sestru u Austriji i onda zove svoju mater u Bosni sto otprilike traje i po vise od sat vremena.
Te Subote tacno u jedan sat Andja je privukla telefon a kako je bila skrta jos uvijek je imala onaj starinjski teleofon sa kablom, te se uvalila u fotelju u dnevnom boravku, ja sam joj donijela casu soka i dosta cipsa i cokolade, kad sam to zavrsila ona mi je naredila da perem kupatilo, Marko je sjedio u kuhinji, a djeca su spavala.

Ja sam usla u kupatilo cekajuci da ona pocne razgovor, znala sam da ce Marko doci za mnom. Sjela sam na ivicu kade i cekala da on udje. Marko se polako kroz sobu uvukao u kupatilo, vrata su bila sirom otvorena. Bez rijeci mi je prisao, spustio trenerku i izvadio svoj vec upola nabrekli ud, stao je ispred mene dok je sa strane mogao da gleda preko hodnika u dnevni boravak.
Pohlepno sam ga zgrabila rukom i usmjerila prema ustima. Prvo sam jezikom presla preko glavica pa sam ga liznula sa svih strana, i onda polako pocela da ga uvlacim unutra, jednom rukom sam drzala za jaja a drugom za njegovo dupe koje sam stiskala i privlacila ga vise sebi. U pozadini cula sam krestav Andjin glas i znala sam da je usla duboko u pricu sa svojom sestrom.
Marko me drzao za glavu i lagano ulazio dublje i dublje do grla. Obozaovao je da mu ga pusim a i mene je to izvrsno palilo te sam pokusavala da ga izludim igrajuci se jezikom po glavicu. No vrijeme je brzo prolazilo i znala sam da rizikujemo i vise nego sto je potrebno, Marko mi je dao znak da ustanem, sto sam brzo uradila, okrenula sam se ledjima prema njemu i navila preko kade, zadigao je suknju razmaknuo mi usmine, pomilovao po mojoj pickici, gurnuo prst unutra izvadio ga i prislonio svoj pulsirajuci ud na sam ulaz u picu, bacio je jos jedan pogled na hodnik i onda drzaci me za kukove skliznuo unutra.
Sa strane stajalo je veliko ogledalo pa sam se okrenula i gledala ga kako ulazi u mene, svrsavala sam i vlazila se od samog prizora. Marko je tesko disao dok me nabijao do korjena ali ipak necujno. Njegova kurcina je izlazila i ulazila sve brze i brze, pod naletima koljena su mi klecala, drzala sam se za zid u polu oduspravljenoj pozi,nakon par minuta zabio je prste u moje dupe mrdnuo jos dva tri puta i ja sam osjetila njegovu pulsiracuju kitu kako svrsava duboko u meni.
Culi smo kako Andja pozdravlja ovog i onog te je on brzo navukao trenerku i izasao iz kupatila ja sam tek onda zgrabila cetku i pocela da ribam umivaonik, krv mi je jos uvijek vrela u venama i srce ludo lupalo.
Par dana kasnije Andja se prehladila i uzela 5 dana bolovanja, ja sam se vec bila navikla na svakodnevno tucanje tako da mi je smetalo to sto ce ona provesti toliko dana kuci. No na moju srecu doktor joj da neke jake tablete za prehladu kojih je trebala da uzme samo jednu na dan. Naravno djavo mi nije dao mira te pred spavanje stucam dvije tablete u njen caj i dam joj da pije, samo 10 minuta kasnije bila je pod transom u dubokom snu.
Nedugo zatim i djeca su spavala a ja sam otisla u moju sobu, Marko je kao po dogovoru usao odmah iza mene. Sjeo je na stolicu milovao je svoj ud i posmatrao me dok sam se svlacila. Kada sam bila potpuno gola njegova kita je stajala uspravno izvadjena iz njegovih hlaca. Zakoracila sam ga i sjela na njega.
Kara je bez problema skliznula unutra, ja sam mjesala guzicom po njegovom krilu dok je me on ljubio po vratu, lizao me, hvatao za grudi, drzao za kukove i upravljao ritmom. Odupirala sam se nogama o pod te sam se izdizala na kurcu i onda polako spustala na dolje. Onda me on polako odgurnu i pokaza glavom na krevet. Prvo se on ispruzio a ja sam ga zakoracila, moja picka se nasla na njegovom licu a moje usne na njegovoj kari.
Rukama je usmjerio moje dupe i onda sam osjetila njegov dah, pa onda jezik koji je klizio po mom klitorisu. Uzela sam njegovu krutu mokru kitu i pohlepno ga stavila u usta, brzo sam ga uvlacila dok je on zabijao jezik u moju picu. Osjecala sam da mi gura prst u supak sto me totalno napalilo, nekontrolisano sam se izvijala na njegovoj faci, moleci ga da udje u mene, da me svu ispuni.
Onda sam skliznula sa njega i klekla pored kreveta, Marko se nasao iza mene, usao je prvo u moju pickicu, usao par puta, izvadio ga i onda ga gurnuo u moju guzu, usao par puta, ponovo ga izvadio i stavio nazad u picku, i tako nekoliko puta.
Osjecaj je bio jedinstven, vlazila sam nekontrolisano i svrsila sam par puta tokom te igre, osjecala sam da se i on blizi kraju, izvadio ga je iz moje pice, rekao mi da se okrenem, stavio ga ponovo u usta i drzeci me za kose poceo da ga nabija do kraja, to je isto trajalo minut dva, onda je izvadio i svrsio svuda po meni.
Sperma se slivala sa mog lica i padala na moje nabrekle sise. Marko je brzo pokupio svoje hlace i otisao nazad u svoju sobu. Isto smo ponovljali narednih 5 noci dok je Andja bila totalno drogirana ljekovima.

Momak i udata zena

Bilo je to odmah posle osluzenja vojnog roka u jugoslaviji. bilo mi je 23 godina i kao sin starog patriote koji zivi i radi u inostranstvu morao sam da izgubim 12 meseca svog zivota Na nesto sto mi je bilo do tada sasvim strano, no o tome drugi put. Posle dva meseca odmaranja sreo sam starog skolskog druga koji je otvorio firmu koja se bavi ciscenjem i odrzavanjem biroa, firmi, itd. Posle duzeg pricanje i par krigla piva ponudio mi je posao da obidjem te firme i biroe sklapam poslove i kontrolisem radnike dali su cistili i bili na poslu. Posto mi je bilo dosadno a plata ok prihvatio sam ponudu.
Vec sledeceg dana poceo sam da obidjem firme i upoznam radnike, bile su to veci deo zene iz raznih krajeva jugoslavije vecinom tada za mene starije zene oko 35 godina i vise. Jedna mi zapala za oko bila je veoma mala negde oko 1,50 crnu dugu kosu u minivalu ali sa veoma dobrom figurom i prevelikim sisama. Upoznali smo se i saznao sam da se zvala Nina.
Negd oko mesec dana kasnije bilo je veoma hladan novembarski dan koji zna samo ovde da bude, dobio sam informaciju da u jednoj turistickoj agenciji nisu zadovoljni sa odrzavanjem Objekta tako da sam obecao da se pobrinem za to, no imao sam toga dana veoma puno posla pa sam ostavio to za kraj.

Vracajuci se kuci setih se kad sam vozio praznim ulicama da sam na to zaboravio i stadoh posto sam prolazio tuda da pogledam dali je mozda jos neko tamo iako je vec bilo pola osam uvece. Svetlo je gorelo. Pokucao sam na velika staklena vrata u nadi da je tu jos sefica turisticke agencije umesto toga ugledah Ninu.
Nina se iznenadila a i malo uplasila mom dolasku, otvorila je vrati i usao. Pozdravila me sa dobro vece sefe i gledala me sa pitanjem u njenim smedjim ocima koje su isle malo ukosu kao kod japanke sta li je sad sta je pogresila? . uzvratio sam joj ma kakvi sam ti ja sef i nasmejao se da bi stvorio prijatniju situaciju, i ona se nasmeskala. Dosao sam da vidim o cemu se radi jel su se zalili da nije nesto uredu? pitao sam ona je vec bila okrenuta ledjima prema meni tako da sem video da ima na sebi crni dzemper, crne herlanke i neke jebozovne cizme do kolena. Sagnula se da iscedi krpu i tada sam video njeno prelepo dupe se ocrtavalo na pantaloni, dupe okruglo kao dve polulubenice. Moj kurac je odmah poceo da se dize.
Rekla mi je da joj veoma zao ali ima problema sa covekom, kada se okrenula video sam da su joj posle suze niz obraz. Iznenadila me ja tako da nisam znao prvo sta cu, imam veoma Dobro srce i dusu tako da mi je odmah bilo zao pogledao je i seo u najblizoj stolici. Kad sam se malo pribrao rekao sam joj da sedi i ponudio joj cigaretu. Uzela je cigaretu i pocela
Udata je ima 20 godina, sina od 3 godine muz voli kocku i voli da pije. Trosi pare maltretira je nocu je budi trazi pare itd.. klasika ovde u inostranstvu. Medjutim pocela je jos jace da place instinktivno sam joj pruzio ruku a ona se bacila u moj zagrljaj i stegla me jako. Kad sam malo dosao sebi osetio sam da mi sedi u krila moj kurac se u trenu toliko digao da me je bolelo. Osetila je da mi se kurac digao i plakajuci pocela je lagano da okrece sa guzom. Poludeo sam poceo sam da joj ljubim vrat a ona se jos vise pritegla uz mene i sve jace i brze Da se okrece sa njenim dupetom. Ljubili smo se sve divlje i jace. Stavio sam ruku ispod pulovera i osetio veliku ali tvrdu sisu, digao sam joj pulover i ugledao dve prekrasne dinje sa cicama dugackih kao dugmice na starim radio aparatima. Polako sam poceo da ih dodirujem prvo sa usnama zatim jezikom bila je u ekstazi dok sam to radio ona je u medjuvremenu odkovcala moje dugmice sa pantalona i drkala mazila je moj kurac tako da sam mislio da cu da eksplodiram. U jednom trenutku ustala je i sagla se ispred mene tako da sam ja sedeo a ona izmedju mojih nogu, pocela je da mi pusi sa levom rukom mi je mazila jaja a desnom drkala i pusila. Ja sam joj mazio cice, gnjecio i mesio kao da mi je to zadje sto radim, po svakom malo jacim pritisku uzdisala je i jos jace sisala. Nisam mogao vise da izdrzim digao se uhvatio je u narucje i isao sam snjom u drugu prostoriju tamo je bila kuhinja stavio sam je na kuhinji i svukao herlanke do cizama i digao njene noge.
Stavio sam ruku na njenu picu bila je skroz mokra i topla. U tom trenutku sam pozeleo da je lizem. Stavio sam glavu medju njenih butina i poceo da joj lizem usmine, lizao od dole na gore prema klitorisu pa malo ostao na njemo sisaju ci ga ona je samo dahtala i ponekad jaukala od zadovoljstva. Nije se brijala dole njene dlacice su bile rastopljene u njenim sokovima a to sto je bila dlakava jos vise me palilo. U jednim mahu sam se uspravio i Znala je sta ce se sada desiti pogledao sam je ona je samo klinula glavom kao neko odobrenje. Usmerio sam ga prema njenoj picki i bukvalno kliznuo u nju. Taj osecaj tople socne picke bio je nemoguc jedva sam se uzdrzio da ne svrsim. Gurao sam sto jace a ona je udarce uzvracala i mesala. Zeleo sam sto vise i sto duze da osetim taj fenomenalni osecaj. Poceli smo da budemo sve glasnije i glasniji iako je bilo hladno u kuhinji mi smo bili do gole koze u znoju.
Nisam vise mogao da izdrzim, gurno sam jos jednom i tada sam poceo kao nikad do sada da je prelivam sa plasmama sperme prego stomaka, sisama cak sam je i po licu malo poprskao. Zagrlili i ljubili smo se jedno par minuta jos na kuhinji pa smo morali opet da se vratimo u realnost. Nazalost.
Nakon sto smo se obukli pocistili i pospremili vozio sam je kuci. Dve ulice ispred njene kuce Rekla je da stanem, jer njen muz je dosta ljubomoran i ove dve ulice ce peske, Pitao sam je kada mozemo opet da se vidimo ali ona me je poljubila i rekla da mi zeli sve najbolje u zivotu da sam veoma dobar partner i dobar u seksu ali nece i nesme da se uvali u probleme jer zna da ljubav i veza izmedju nas nije moguca. Izaslja je. Ostao sam zbunjen.
Sutradan oko podne kad sam dosao u firmi moj drug mi je rekao da nam treba nova radnica za turisticu agenciju ! Ostao sam skamenjen, i jedva ga upitah Sta? Sto? Gde je Nina? Rekao mi je da je bila sa muzem tu i da je dala otkaz. Najezio sam se.
Ninu nikada vise nisam video, ali cuo sam posle par godina da se razvela od muza ostavila dete i otisla u nepoznatom pravcu.

Novo iskustvo sa ženom

Poslije pet godina zajedničkog života, normalno je bilo da dođe do zasićenja u Sandrinom i mom sexualnom životu. Sex nam je spao na dva – tri puta mjesečno, a to onako rutinski. Imao sam par izleta sa drugim ženama, ali ni to me nije zadovoljilo a želio sam da se nešto desi. I desilo se… Poslije izvjesnog vremena koje sam proveo sam na Voajerima, odlučio sam priključiti i Sandru pa sam nas registrovao skupa kao par. Kad sam joj rekao za to ona je odmahnula rukom i rekla mi da činim šta me volja i da se to nju ne interesuje. Ipak, kad sam joj rekao da je želim slikati golu i slike postaviti na sajt, pokazala je interesovanje.(inače na slici uz priču je Sandra, da ne bih trošio vrijeme na njen opis) Čekali smo pogodan trenutak i foto seansa je počela. Dok mi je pozirala, osjetio sam kako uživa u činjenici da će drugi muškarci gledati njeno tijelo i to me je napalilo. “Mnogi će te poželjeti pojebati”, rekao sam. “Smeta li ti to?” pitala je i zauzela još provokativniju pozu. “Ne smeta,” rekao sam glasom već drhtavim od uzbuđenja koje je proizvela situacija. Već mi se bio digao do te mjere da sam morao nešto učiti. Izvadio sam kurac i počeo drkati, gledajući je kako mi pozira.
Od žene koja mi je postala dosadna u krevetu pretvorila se u mojim očima u napaljenu kujicu koja bi se rado sexala sa drugim muškarcima. Odložio sam kameru i rekao joj da nastavi pozirati dok sam sve jače drkao. Ona je očito uživala u novoj ulozi izazovno me gledajući dok sam drkao na ženu koju inače mogu jebati kad hoću. To me je dodatno napalilo i kad me je pozvala k sebi rekao sam da želim svršiti dok je gledam i drkam. Skužila je šta me pali i pitala mislim li da će tako drkati i neko ko bude vidio njene slike. “A ti bi voljela da se prosipa sperma zbog tebe?” pitao sam već na granici svršavanja. Malo je poćutala i rekla: “Voljela bih i zbog mene…i po meni” Kad je to izgovorila, njenim već jako napaljenim glasom počeo sam štrcati kao lud. Bio sam zavaljen u stolici i mlazevi sperme su mi se razlivali po stomaku i grudima. Onaj najjači mlaz mi je čak dospio do ispod usta. Prišla mi je zajašila me na stolici prislonivši tijelo tako da se sprema lijepila među nama. Pokupila mi je jezikom ono malo sperme sa brade, dok se meni počeo lagano opet dizati. Grickao sam joj i ljubio sise koje su bile umazane mojom spermom. To me je toliko uzbudilo da mi je kurac skočio što je bilo najkraći razmak koji sam do tada imao između svršavanja i nove erekcije. Želio sam joj lizati pičku, međutim ona je već bila toliko napaljena da se naguzila i užarenim glasom rekla:”Jebi me…hoću da me jebeš…”Prišao sam joj i zabio joj ga zguza u mokru pičku. Zastenjala je počela miješati bokovima želeći ga što bolje primiti. Nikad je nisam vidio da se tako napalila. Trzala je i vikala tražeći da joj ga nabijam jače: “Jebi meeee…nabij mi ga…taaako…jače, jače…” Kad je počela svršavati srušila se na krevet i počela jecati dok joj se tijelo trzalo od jačine orgazma. Meni je nedostajalo još malo ali sam morao sačekati da je prođu grčevi orgazma da joj ga stavim u usta i svršim joj tamo, blago se zateturavši od siline orgazma dok sam joj izručivao spermu u usta. Primila je sve u usta i otišla u kupatilo gdje sam je čuo kako pljuje i ispira usta. Nije voljela gutati spermu sem u manjim količinama kad bi mi polizala ostatke sperme sa kurca poslije svršavanja. To me i ne čudi jer imam jako obilna svršavanja i teško da bi se osjećala prijatno kad bi sve to progutala. Uglavnom, to jebanje je bilo samo početak mnogo žešćih stvari koje su se kasnije desile a o kojima ću pisati nekom drugom prilikom, nadam se

Sve za unapređenje

Odrasla sam u jako konzervativnoj porodici, tata je pratio svaki moj korak i gušili su me. Tek sa 25 godina imala sam prvog muškarca u svom životu. Od tada su prošle dvije godine. Prekinula sam s njim jer je bio isti kao moj tata. Gušio me i kontrolirao svaki moj korak i poziv. Napokon sam se osamostalila i radim u jednom poduzeću. Kao tajnica doduše ali nema veze posao je super plaćen. No meni to nije bilo dovoljno čeznula sam za unapređenjem. Željela sam napokon biti “gore”. Pitala sam generalnog direktora u vezi toga. Očekivala sam da će reći da napišem zahtjev a on me pitao”Baš sve bi učinila”. Iznenadio me ali sam rekla da. Rekao mi je da danas u šest sati poslije podne dođem u njegovu kancelariju kada nikog ne bude u firmi, kada je siguran da i poljednji radnik je otišao kući.Ajde dobro pristala sam. Generalni direktor je bio mlad i jako ugodan čovjek. Nosio je skupa odijela koja su mu super pristajala. Tako je to kad si guzonjin sin vrlo mlad dođeš na takvu poziciju.I tata mu se jako mlad povukao u penziju i sve prepustio sinu.

Došlo je i šest sati. Malo sam popravila šminku, stavila parfem i pokucala na vrata njegove kancelarije. Rekao je da uđem i zaključam vrata. Sjedio je na kožnom kauču i pio vino. Rekao mi je da stanem. Nakon toga slijedilo je naređenje da se polako počnem skidati. I to sam ga poslušala. Prvo sam otkopčala svoju bijelu košulju, pa sam polako skinula suknju koja je skliznula niz moje noge.”Predivno. Nastavi. Izvodi striptiz za mene.” rekao je. Počela sam uvijati svoje vitko tijelo i skidati grudnjak. Nisam ga odmah skinula. Malo sam ukazivala svoje grudi, pa ih skidala. Vidjela sam da počinje drhtati a njegovo međunožje otiče. “Super” pomislih u sebi. Tek tada sam skinula grudnjak i bacila ga njemu. Uzeo ga je i prenio licu. Zatvorio je oči i duboko uzdahnuo. Polizala sam kažiprst i počela kružiti oko bradavice koja se skroz ukrutila. Zatim sam ruku spustila dolje. Prvo sam malo odmakla gaćice i prstom prošla po obrijanoj pički.Kad sam vratila gaćice na mjesto dirala sam se po njima i tiho uzdisala. Kurac mu je sve više oticao i bio sve veći. Senzualno sam skinula gaćice. “Dolazi ovamo” rekao je i ostavio vino. Potegnuo me dolje i rekao da mu skinem hlače. Otkopčala sam ih i skinula do koljena, zatim gaće. Izletio je ogroman kurac kakvog još nisam vidjela. Uhvatio me za glavu i potegnuo je dolje. Usnama sam zgrabila tu kurčinu i počela ga sisati, lizati i pušiti. Počeo je uzdisati “To mala…bravo…super to radiš…Stani.” odjednom je uzviknuo. Podigao me i posjeo na sebe. Nisam smjela ništa raditi bez njega a njega je to palilo. Uzeo je svoj kurac i rekao mi da se malo podignem. Nabio mi ga je svom silinom. “Aaaajjjj!!!” ciknula sam i uhvatila se za kauč. Tresla sam se a on je zgrabio moje sise. “Počni” naredio mi je. Nabijala sam se na taj najveći i najtvrđi kurac u svom životu.Stenjala sam, jecala i drhtala. Direktor mi je mijesio sise i ljubio vrat. Teško je disao i drhtao je. Bio je silno napaljen.Osjećala sam kako mi se bliže vrhunac, tijelo mi je bilo u ekstazi. “Aaaahhhhhhhhhh!!!!!!!!!” vrisnula sam. Mahnito sam svršavala. Nije mi dao ni da se smirim podigao me i oboje smo stajala. Uzeo me je za glavu i gurnuo dolje. Kurac mu je još bio jako dignut i sav vlažan od mojih sokova. “Poliži ga. Polako” rekao je. Uzela sam ga u ruku i cijelog polizala. Još uvijek se sjao od moje pljuvačke. Direktor me podigao i posjeo na stol. Raširio mi je noge toliko da su me zaboljele. Prstom je prešao po mom klitorisu i zatim ga snažno zabio u moju vreli pičku.”Uuuuhh” prostenjala sam tiho. Nekoliko puta ga je nabio a onda polizao vlažan prst. Polegao me i privukao na rub stola. Snažno ga je nabio u mene. Nije me štedio. Nabijao ga je snažno, jako i svom silinom. Ali je godilo. “Miješaj mala.E tooo..Tooo je dobro” počeo je glasno stenjati. Ja više nisam ništa znala. Učinilo mi se da gubim svijest. Bilo je i ugodno i lijepo i bolno. Ali sam uživala. Neprekidno sam stenjala a svršavala sam mahnito i plačući. Rukama sam prekrila lice i tresla se kao u groznici. “Ohhh direktore kako je dobrooo” vikala sam. Uz snažno trzanje i glasan uzvik svršio je i on. Bacio se na kauč i borio se za dah. A ja sam ležala na stolu nasmiješena i dobro izjebana. Pička mi je bridila i moram priznati malo i pekla, ali sam bila prezadovoljna. Ne znam koliko je prošlo ustala sam sa stola i prišla direktoru. “Smijem vas poljubiti?” upitala sam ga. “Slobodno” rekao je. Strastveno sam ga poljubila i zahvalila mu se. “Sutra dođi po unapređenje u moj ured” rekao je. “Hvala direktore. U koliko?” pitala sam ga “U šest kada nikog ne bude.Ovako dobro nakon jebačine nikada se nisam osjećao.” rekao je. Jooj kako me usrećio. Dobila sam i unapređenje i savršenog jebača.

Moja sestra Milica

Milica….moja sestra koja je mladja od mene 2 godine ja sam 90-mo ona 88-to na nju ga drkam vec par godina , gvirim kroz spijunku dok se tusira i to su mu jedni od najboljih prizora u zivotu.Ona je mlađa  od mene 2 god dok je po kuci oblaci se slobodnije npr cesto ne nosi brus a ima velike sise jaku trojku i bas su dobre sise nosi plitke pantalone skoro uvek tako da joj stalno vire tange sto me jos vise pali kod nje…a primetio sam da je perverzna po odabiru donjeg vesa obicno su to cipkane i skoro providne tange i bokserice onda sam provalio da voli da cita erotske price po sajtovima na koje je isla posto ne zna da brise hystory ima i nekih svojih perverznih slika jeste da su skrivene ali kada sam ih nasao drkao sam na njih 100000 puta naravno ona je znala da se ja lozim na nju pa me je samim tim jos vise provocirala kada npr uvece kao krene da legne i udje mi u sobu samo u tangama i brusu da me pita nesto a ja kad je vidim odlepim ili obuce tanku majicu sa velikim deholteom i dodje da me pita kako se nesto radi na kompu pa se nagde tako da joj mogu videti prekrasne sise cesto kada se okupa ves koji je nosila stavi na ves masinu a izadje iz kupatila samo u badelmantilu pa dodje da poprica samnom i kad prekrsti noge vidi se sve do guzova u takvim slucajevima dodje mi da je silujem i posto mi je dosadila ta njena tortura resio sam da krenem u akciju…jedne veceri kada su cale i keva legli mi smo na spratu gledali Tv tj ona je gledala ja kada sam usao u sobu ona je bila u crnim cipkanim tangama na krevetu a gore je imala neku majcicu bez brusa uzeo sam iz zezanja daljinac da promenim kanal jer mi je navodno dosadna serija koju ona gleda onda mi je ona otela daljinac i vratila seriju tako smo poceli da se otimamo oko daljinca da se rvemo po krevetu ja sam par puta iskoristio priliku
da je uzvacarim kao slucajno onda je pustila seriju i stavila daljinac pod majicu i kaze e ajde sad ga uzmi i nasmejala se naravno meni se kurac odavno digao i bio sam maximalno nalozen krenuo sam da joj zavucem ruku pod majicu ali posto smo bili u lezecem polozaju daljinac je otisao medju sise kada sam bio nadomak sisa ona me je uhvatila za ruku i sve je zatrenutak stalo pogledala me je za trenutak ja sam se zacrveneo i gledao je onako zbunjeno…ona mi je pustila ruku i sa svoje obe ruke stegla sise sa strane tako da je daljinac ostao zaglavljen medju njima nasmejala se i rekla sta ces sad bato onda sam poceo da joj mesim sise pokusavajuci da uzmem daljinac ali oboje smo znali da se ne radi o daljincu onda me je jednom rukom uhvatila za kurac i rekla bato hoces li tucati svoju seku…odgovorio sam joj “jok ti ces” skinuo svoju majicu pa njenu naslonio se na nju i poceli smo prvo da se ljubimo dok sam otkopcavao i skidao pantalone onda onako i ona i ja samo u gacama vacarili smo se preko gaca onda sam ga izvadio i poceo da ga trljam o njenu facu a ona je sirom otvorila usta ocekujuci da joj ga ubacim ali ja sam hteo prvo malo da se poigram sa njom tako da sam prelazio kurcem svuda samo joj ga nisam ubacivao usta ona je rekla “aaaah bato nemoj me vise muciti daj tvojoj sekici da ti ga popusi…daj kurvici sta zasluzuje” da sam joj da mi pusi ahhh mislio sam da ce da mi eksplodira koliko sam bio napaljen dok mi je pusila sve vreme me je gledala u oci gutala ga je do kraja bez problema videlo se da je bila iskusna u tome a samo da vidite kako ima pusaska usta aaaaaaah ma picka ubica osecao sam da cu svrsiti izvadio sam ga iz njenih ustiju i izrucio “litar” spreme na nju svrsio sam joj svuda po licu po sisama po stomaku onako sva ispolivana spermom posisala mi ga jos par puta cisto da bi izvukla svu spermu iz njega pitala me je bato da li ces moci izdrzati jos akcije i pocela je da mazi svoju picku koja je bila savrsena obrijana skroz sa malom tetovazom iznad koju sam tek sad primetio uh to kad sam video kurac mi je vrisnuo sljepnuo sam je par puta po picki stavio kurac na ulaz pogledao je u oci…ona me je sve vreme gledala dok je skupljala spermu i lizala je sa prsta onako kurvinski ubacio sam joj ga celog do kraja odjednom malo se uzdigla za trenutak i zastenjala onda se nasmesila i nastavila da lize spermu..poceo sam da je jebem ludacki bez stajanja nista polako nista romanticno cisto tucanje i razvaljivanje od kurca stegla je posteljinu i pocela je da stenje praveci male grimase na licu znam da je bolelo malo zato sam to i radio ali to je i mene i nju jos vise palilo posle nekoliko minuta takvog ludackog tucanja rekao sam joj da sam prikraju i krenuo da ga izvadim ona je rekla ne ne zelim je osetiti u sebi svrsi u mene bato ne brini tvoja sestra je na pilulama onda sam ga vratio gurno jos par puta i svrsio u nju ona kada je osetila toplinu sperme u sebi svrsila je nekoliko trenutaka posle mene legao sam na nju i poceli smo da se ljubimo dok mi je kurac i dalje bio u njenoj picki …sapnula mi je na uvo “bato nisam znala da si ovako dobar jebac”…iskreno nisam ni ja znao ali toliko sam bio napaljen da sam je mogao jebati celu noc ali nismo smeli od matoraca koju su bili u prizemlju…posle svega toga poljubio sam je u obraz i otisao da se istusiram pa na spavanje sutra ujutru kada sam se probudio Milica je lezla pored mene…kada su keva i cale otisli na posao presla je kod mene u krevet i naravno bila je gola…kad je videla da sam otvorio oci poljubila me je i pitala da li mi smeta sto mi je dobra macka gola u krevetu i kako je zavrsila recenicu uhvatila me je za kurac…tog dana nismo otisli u skolu ni ona ni ja ostali smo ceo dan kuci i jebali se….
P.S Mogu reci da mi je sestra teska kurvetina tj zavisna je od kurca kad god smo sami ona to iskoristi ako nista drugo bar mi popusi a majstor je za kurac znalazi se na njemu i sa njim kao da je kurva sa 100godisnjim iskustvom ….

Vrelo leto 2008

Ovo što ću vam sada ispričati se desilo na ljeto 2008 godine. Živim u Švicarskoj ali sam inače iz Bosne i imam 24 godine.
Kao i svake godine posle naporne sesoze u nogometu (inače sam profesionalni nogometaš) odlazio sam na odmor u Bosnu, dole mi je živela cela obitelj. Tog ljeta kada sam stigao na odmor nadao sam se da ću sa porodicom ići na ljetovanje ali moji snovi se nisu ostvarili jer mami je umro stari pa sam bio u transu i razmišljanju da neću ići na ljetovanje te godine ali sreća je bila na mojoj strani. Kao što se uvek dešava kada se desi neka tragedija u porodici rodbina se okuplja a ovaj put to se dešavalo u našoj kući. Jednog dana došla je moja tetka sa svojim čovjekom i kćeri. Nisam ni bio svjestan kako super sestru od tetke imam. Dok smo pili kafu i ćaskali svi skupa pokušavajući mamu da utešimo ja sam neprestajno posmatrao Danicu tako ću je ovdje nazvati tj. sestu od tetke. Počela je tema o tome kako mi je u Švicarskoj i ostalo da sada ne pričam o tome… Onda me je tetka pitala da li ću ići negdje na ljetovanje ja sam joj rekao da bi išao ali sada nemam sa kim a onda se Danica rekla da bi i ona volela da ide na more ail nije imala sa kim.. Moja mama je rekla da ne gledam na smrt djeda već da idem da se odmorim od naporne sezone u nogometu, pa mi je predložila da idem sa Danicom na što sam ja rado prisato a i ona je se složila sa tim. Krenuli smo na more ja i Daca (od milja) dva dana posle. Kada smo stigli u hotel tražili smo sobe ali na moju sreću nije bilo praznih soba već smo uzeli jednu sobu i tu se smjestili.

Daca je super riba bila… imala je veoma vitko telo sa izražajnim dugim nogama i prelepo oblikovanom guzom i veoma čvrstom sa izrazito velikim i čvrstim sisama… Imala je 20 godina i št0 se moglo primetiti dečki su je svakim pogledom skidali,a da budem iskren i ja sam.
Pošto smo se smetili u sobu Daca mi je predložila da idemo odmah na plažu da se okupamo pa možemo negdje na piće posle ja sam se sa njom složio i krenuli smo na plažu. Kada smo se vratili sa plaže pitao sam je da li želi prva pod tuš… Kada je ušla u kupatilo ja sam krenuo da vadim stvari koje bi mogao da obučem to veče i okrenuo se  prema kupatilu na moju sreću nije baš nabolje zatvorila vrata i ja sam provirio u kupatilo i imao sam šta da vidim moja Daca je bila već pod tušem i super je izgledala baš onako kako sam je zamišljao…
Kada smo krenuli u grad ona je na sebi imala neku kratku majcu sa dubokim dekolteom i neki beli šorc koji je jasno ocrtavo njene bokserice ispod. Tu veče smo popili par pića i pošto smo bili dosta izmoreni od puta krenuli smo u sobu.
Kada smo tigli u sobu Daca je obukla neku kratku svilenkastu spavačicu koja je više otkrivala nego što je pokrivala a ja kao što sam i naučio legao sam u boksericama… Zahvaljujući nogometu imao sam super telo puno mišića sto je uvek svaku djevojku palilo i davalo joj želju da bude samnom…
Kada smo legli počela je neka bezveze priča … Kako je vreme prolazilo sve smo više počeli da pričamo o više intimnijim stvarima tako je Daca rekla kako imam super telo i kako verovatno djevojke lako dovodim u krevet na što je isto rekla da nije tu samnom na moru imao bi neku curu koju bi već doveo u sobu .. Ja sam joj u šali rekao da sam već doveo sebi curu i da imam je kraj sebe na što se ona slatko nasmijala…
I ja sam njoj počeo da dajem razne komplimente … Nakon par trenutaka osetio sam kako mi je prišla veoma blizu i kako me njena blizina grije .. U jednom trenutku sam pogledao prema njoj i mogao sam da vidim njenu bradavicu kako viri ispod spavačice .. Više nisam mogao da kontrolišem svoj kurac koji je naglo porastao… inače imao sam 21 cm.
Daca se okrenula prema meni i počela da mi priča kako nema sreće u ljubavi kako je muškarci iskorištavaju … Ja nisam mogao da vjerujem u to … Pa sam joj rekao samo da mi nisi rod rado bi te poveo sa sobom da delimo svaki trenutak slobodnog vremena skupa. Ona me zagrlila i poljubila u obraz i rekla mi je kako sam super i da joj je drago sto je tu samnom. U tom trenutku mislio sam da ću pući jer više nisam mogao da kontrolišem svoj nabrekli kurac koji se već jasno mogao da primeti u mojim boksericama ustao sam i otišao do kupatila i snažno ga izdrkao…
Kada sam se vratio u sobu Daca se slatko smijala i rekla mi zašto je nisam zvao da mi pomogne ja sam joj rekao da mi je dovoljno bilo da vidim kako me mazi po prstima rukom i da sam jednostavno morao da to uradim .. Ona me pitala jesi li na mene a ja sam nekako uspio da skupim hrabrosti i da kazem da jesam …
Opet se nasmijala i rekla mi je da joj je drago što sam to uradio misleći na nju jer drugačije ne bih mogao da uradim to… Legao sam ponovo i sada sam vec bio dosta blizu Dace… Počeo sam polako da joj milujem kosu i da je ljubim po nježnom licu sve dok se nije naglo okrenula i počela da me tako strasno ljubi kao ni jedna do sada.. Posle par trenutaka odvojila se od mene i rekla mi da to nije uredu što radimo ja sam samo ćutao i opet sam počeo da je snažno ljubim gurajući joj jezik duboko u grlo… Polako sam počeo da silazim na njen vrati i da joj skidam kajsice od spavačice…
Ponovo me je pitala jeli ovo uredi što radimo ja sam joj kratko rekao da nitko neće saznati za nas… Kada sam joj izvadio grudi ispod spavačice ispred mene su ipale dve sise koje do tada nikada u životu nisam vidio… Počeo sam da joj ljubim i grickam bradavice na što je ona samo njezno dahtala … Kada sam počeo da se spuštam niže prema njenom stomaku počela je onda da ispušta neke veoma čudne zvuke… Kada sam sitgao do ribice bila je fino obrijana i tako uskla da sam odmah počeo da je ližem i grickam… Počeo sam da joj ljubim pičkicu a ona je samo govorila “Ahhhhhhhh toooo nitko mi nikada nije tako lizao pičkicu liži svoju Dacu ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh”…
To me još više napalilo dok sam joj lizao pičku ona mi je rekla da želi da primi moj kurac u usta na što sam ja rado prisato jer sam uvek volio da mi puše … Kada mi je svukla bokserice iskočio je kao strijela i udario je po obrazima … Uzela ga je u usta i dok ga je pušila i lizala govorila je kako nije takav kurac  još vidjela i da jedva čeka da joj ga stavim u pičkicu… Duboko ga je stavljala u
usta u jednom trenutku kada ga je počela da guta osjetio sam kako iz mene ide lavina sperme … Da kažem da je bila stručnjak
u pušenju… Izvadio sam joj iz usta ona me je pogledala i rekla da joj napunim usta… Ponovo sam joj ga vratio nazad i počeo da joj punim usta… Vidio sam kako guta i kako joj sperma silazi niz obraze crvene…
Uhvatio sam je za noge i stavio sebi na ramena… Počeo sam polako da joj mazim pičkicu a ona je tražila  da joj ga stavim da je više ne držim u neizvjesnosti… Počeo sam polako da joj stavlja kada je došao do pola onda sam joj naglo nabio ostatak u vrelu pičkicu na što je ona samo duboko udahnula i počela da vrišti… Počeo sam sve brže i jače da je jebem … A ona je počela da priča i govorila mi “Jebi me rodjo jebi svoju rodicu kurvu razvali je ok kurca”…  Ja sam se jako napalio od tih reči i počeo da je sve jače jebem …
Ona je počela da svršava u valovima sve jače i jače a ja sam nastaojao da je zadovoljim i da me nikada nezaboravi…
Kada sam bio blizu vrhunca izvadio sam joj iz pičke i uzeo sam kremu i počeo da joj mažem čmar, ona mi je rekla da to nikada nije radila i da se jako boji.. Rekao sam da nema čega da se boji i da ću biti nježan… Okrenula se i stala četveronoški i ja sam polako počeo da ulazim u nju u početku je počela da jako vrišti jer je doista bila nevina u čmar… Polako sam ušao u nju i kada se čmar
raširio na debljinu moga kurca počeo sam jače ja da jebem na što je ona samo vrištala i dahtala… Pošto je ranije primetila da me
pali kada sebe naziva kurvom počela je ovaj put da mi govori “Ahhhh to rodjak razvali šupak ovoj droljici željna je kurca tvog … Jebi me do besvesti to razvali me da ne mogu hodati”…
Posle par trenutaka napunio sam joj guzu i sperma je počela da se sliva niz njene butine..
Kasnije smo koristili svaku priliku za jebačinu… Pa čak smo to radili i u vodi i na drugim mestima kao što su diskoteka,park i slično .. I dan danas se jebemo kad god imamo priliku ona se udala i ima dete mada mi je pre par dana rekla kako jedva čeka da dodjem i da je napunim jer želi da ima dete samnom na što sam ja rado pristao…

Slatko zadovoljstvo

Kako da počnemm hmmmm… Zovem se Armin imam 25 godina. Upravo ovih dana čitam priče sa stranice koje su fenomenalne pa odlučih da i ja napišem svoju priču,u koju će te svi možda malo posumnjati al doista je istinita… Konačno vratili smo se u Bosnu rat je gotov i to je već stara vijest… Svi smo se okupili jednog ljetnjeg dana kod nane i sijedili i uz tihi povijetarac smo sijedili i pričali o vrlo dosadnim temama tako da smo se ja moja sestra i rodjak i njegova sestra povukli u kuću kako bi pričali o temam koje su nas zanimalee… Pričali smo i od jednom se začuo glas moje majke koja nas poziva da krenemo kući, pitao sam je da li bi mi dozvolila da povedemo i rodjaka i rodicu nakon nekoliko trenutaka RAZMISLJANJA nam je to dozvolila i mi smo odmah krenuli do naše kuće koja je bila u istoj ulici. Kad smo krenuli pozdravili smo društvo koje je ostalo sijediti…. konačno stigli smo, i dogovor je pao da svi spavamo u jednoj sobi kako bi mogli da se dovikujemo i šapucemo… Sestra naravno kao i uvijek gospodja legla je na krevet a rodjak je lego naravno na trosijed, tako da smo ja i rodica morali sebi prostrijeti i leći na pod dugo smo šaputali ne meni je dosadilo to sve pa sam se odlučio napraviti se da spavam što sam i učinio naravno poslije nekog vremena svi su zaspali osim male vražice koja je tipkala na svoj telefon…Imao sam plan da je uspavam pa da je možda počnem malo dirati po tijelu..

Bila je mladja od mene jednu godinu ali je bila savršena cura, prava sex bomba koja bi uspijela mrtvacu dići kurac do pune erekcije… Imala je dugu smedju kosu tijelo kao iz snova malo izbočenu guzu baš onako kako sam volio i sise lijepe oble koje sam sanjario… Nakon dužeg čekanja primijetih da nema svrhe, a i san me počeo obuzimati kad desi se čudo… Dozvala me je Armine, Armine prošaputala je nekoliko puta i gurala me da se probudim ali ja sam se napravio da mrtvo umorno spavam… Nakon toga podigla je tanki prekrivač i počela da me dira preko bokserica sto mi je naravno izazvalo burnu reakciju, mislio sam da će odmah nakon erekcije primjetiti da sam budan ali na moju sreću nije, nastavila je samo sto je stavila ruku u moje gaće i mazila me po jajima sto je u meni svaku žilu probudilo, polako mi je svukla bokserice i počela da mi liže nabrekli kurac koji je bio u punoj erekciji… Drkala mi je snažno, ali nisam uspio svršiti, nakon toga uzela mi je ruku i stavila na svoju sisu sto me jako uzbudilooo… Počeo sam da se tresem jer je to prvi put bio da ja u svojoj ruci držim sisu i to sisu cure koju bih svako poželio, počela je malo mijesiti i na tome se zavrsilo… Razočaran mislio sam da neću osijetiti tu malu slatku mačkicu na koju sam bezbroj puta drkao… No začuo se zvuk vrata u hodnjiku moj otac je ustao u wc pa je to pokvarilo moj stvarni sam no kad je došao nazad i ponovo zatvorio vrata san se vrati i nastavih sa mojom najludjom igrom koju sam u životu igrao. I došao je taj trenutak uzela je moju ruku i stavila je sebi u gaće kakav osijecaj malo navlažena pica koja je pucala od gladi, kada je uvidjela da stvarno spavam poljubila me usta gurnula mi je jezik do grla da ispita da li cu ja reagovati u snu… Što sam ja naravno primjetio nakon nekoliko trenutaka ustala je svukla je gaćice koje mi je bacila na dugnuti kurac i postavila svoju mačkicu tačno na moja usta i malim pokretima je izazivala moj jezik naravno ja sam lagano meškoljio i počeo strastveno lizati mačkicu moje sestričine, nakon nekoliko trenutaka je odvoila svoju mačkicu i nabila mi se na dignuti kurac do jaja kada sam to osijetio otvorio sam oci i vidio je bila je kao andjeo njezna koza je bila poput bebine guzeee mmmmmm….. Naglo je reagovala i počela da se diže samo sam je uhvatio oko struka i rekao da ce to biti provod koji neće lako zaboraviti.. Rekla mi je da će nastaviti pod jednim uslovom, a to je da samo ja i ona znamo za našu malu igruuu.. Odgovorio sam pozitivno naravnoo… I zamolio je da sidje sa mene i da raširi noge kako bih mogao polizati mačkicu onako kako ja želim. Naravno to je i uradila… Uhvatila me za glavu i privlačila me ka svojim divnim nogama a ja sam prolazio kroz procijep čitavom dužinom a klitoris sam sisao kao malo dijete flašicu…. Ustala je u rekla jebi me višeeeeeee. Nije morala to dvaputa reći i već sam u njoj bio… Nakon toga sam izvadio svoju batinu i rekao da sad ona meni poliže. Nećkala se ali sam joj glavu privukao ka sebi u gurno joj batinu do grla sto je vrlo lijepo prihvatila nekoliko trenutaka kasnije sam joj svršio u ustaa i tu je bio kraj legli smo jedno pored drugog goli u sobi i pričali kako ćemo to što brže ponoviti te se od tada redovno tucamo pa čak i dan danas…

Moji keva i ćale

Bilo je to veoma toplo letnje jutro, sunce je przilo. Ustao sam rano i izašao napolje da udahnem svež jutarnji vazduh. Bilo je oko osam sati, a keva mi je već bila na poslu. Malo posle ustao je i moj ćale, pozvao me je da doručkujemo. Kada smo doručkovali rekao je da ide do trafike po cigare. Moj ćale je bio dobar tip 40-tih godina veoma lepo gradjen. Vreme je odmicalo a on se nije vraćao. Malo kasnije otišao sam do prodavnice da kupim sok, kada sam se vraćao zatekao sam ga u obliznjoj kafani kako pije sa svojim drugovima. Nisam ga pozvao već sam samo produžio kući. Oko 3 sata došla je i moja keva sa posla. Ona je bila isto 40-tih godina, bucmastija sa velikim bujnim sisama i guzom. Zbog svoje težine bila je sva znojava, iscrpljena i umorna, jedva je čekala da se stroposta u krevet i odmori. Rekao sam joj da sam video ćaleta u kafani, ona se snuždila jer je znala da će je čekati jedna neprespavana noć i da ce primati veliku ćaletovu kurčinu. A to sam znao i ja, jer kada se napije to tako uvek biva. Moja keva i nije baš volela da je jebu od kada je izgubila jednu bebu nesto se poremetilo i od tada ne uživa u karanju. Tog dana legla je ranije, da bi je ćale zatekao dok spava, mislila je da je možda neće povaliti. Polako se smrkavalo i ona je zaspala. Negde oko ponoći ćale je došao mrtav pijan, čim je ušao probudio je kevu bez ikakvog razumevanja i rekao joj da mu sprevi večeru. Ja sam sve to posmatrao sa prozora mojih vrata. Dok je on večerao keva je bila u kupatilu i spremala se za jebačinu.
Kada je večerao otišao je u kupatilo a keva je razvukla obliznji trosed, ugasila svetlo i legla na trosed. Gorela je samo jedna mala lampa koja je osvetljavala tolko da vidim šta se desava. Polako je skidala svoju majcu i mazila svoje velike sise. Kada je ćale došao pogledao je da li spavam ja sam brzo uskočio u krevet i pravio se. Rekao je kevi “Spava, a sad ću ti rasturiti tu tvoju dlakavu pičketinu”. Legao je do nje i počeo da je liže svugde po telu dok mu je ona drkala debeli kurac. Meni se sve više dizao i počeo sam da ga drkam. Seo je na njen stomak i počeo da ga nabija proz njene sise, ona je sve brže i brže dahtala. Posle toga legao je na nju dok je ona raširila svoje debele nogle. Nogama ga je obuhvatila oko ledja, dok je on počeo mučki da je probada. Krevet se sve više drmusao i skripao. Ona je sve više vrištala jer ju je to mnogu bolelo. Dahtala je “Aaahhhhh aaa ahhhhh uspori boliiii mee srećoo”. To do njega nije dopiralo, jebao ju je sve grublje i grublje. Ustao je sa nje i rekao da joj da se natrti, ona je sve to radila bez pogovora i ako se videlo da joj uopšte ne prija. Nabio joj ga je u bulju, čulo se lupanje njegovih jaja o njenu picu. Jednom rukom je uhvatio za kosu a drugom joj je nabio prste u usta koje je ona sisala. Stenjala je od bolova koje nije mogla da zaustavi. Ustali su sa troseda, keva je jedva stajala na nogama od velikih bolova, dok je stajala on joj je cupkao i mazio picu koja se sijala od sperme i sokova. Izgledalo je kao da ce da zaplače. Opet su legli keva je sela na ćaletovu kitu i počela da skače. Ćale ju je punio. Odjednom je vrisnula i krv joj se počela slivati niz vlažnu pičkicu. Sišla je sa kurca legla u stranu i počela da plače. Kada je shvatio šta je uradio ćale joj se izvinuo i ljubio je kako bi mu oprostila. Otišla je da se istušira. Sutradan je ceo dan šepala po kući i oporavljala se od žestoke jebačine…

Letovanje kod tetke na selu

Prošlog leta zbog izuzetno loše finansijske situacije nisam mogao sebi da priuštim pristojan odmor na moru,nekoj banji ili planini.Mislio sam da ću celo leto provesti kući,odlaziti na gradsko kupalište i uživati u čarima lepotica koje još nisu otišle na more,ili su se vratile sa njega.Prvi deo leta pratio sa Svesko prvenstvo u fudbalu,tako da na odmor nisam ni pomišljao,sedeo sam s društvom pio pivo i zajebavao se.Kada se prvenstvo završilo bilo je totalno smaranje,svi su negde otišli,činilo mi se na će ovo biti najgore leto u mom životu,ali nije bilo tako.
Jednog jutra zazvonio je telefon,sa druge strane žice bila je moja tetka koja živi sa dedom i ćerkicom u jednom selu na jugu Srbije.Pitao sam je da li dolazi ovog leta,odgovor je bio negativan,takođe su pare bile u pitanju,ali me je pozvala da dođem kod nje,jer tamo je mnogo lepo,čist vazduh netaknuta priroda itd… Godinama me je zvala da idem,ali ja sam odbijao jel je selo malo,nema gde da se izlazi i provodi. U jenom trenutku sinula mi je ideja da malo obiđem taj kraj,neće me mnogo koštati,ali dobro bi mi došao jedan takav odmor,da pustim mozak da slobodu, da jednom rečju uživam.Odlučio sam da odem tamo,na šta se tetka oduševila,a onda mi je rekla da će tamo biti i moja sestra Irena,njena sestričina koja studira u Beogradu,i izgleda fantastično.Mlađa je od mene 2 godine(inače imam 25).Kada je imala 17 godina,dolazila je kod mene,i ja sam pokušao da je pojebem,naravno tada je bila nevina i nije bilo ništa od toga.Kasnije nismo se tako često viđali,kada se vidimo bilo je na brzinu,video sam da sam pogrešio.Tetka inače ima 40 godina,dva puta se udavala, prvi puta sa 18 godina i to se brzo rasturilo,ostala joj je ćerka koja sada ima 22 godine i živi kod njenog prvog muža,kasnije u 28-oj godini drugi put se udala,ponovo se brzo razvela,a opet joj je ostala ćerka koja sada ima 12 godina. Tetka inače izgleda dobro,malo je punija,ima velike sise,dobro oblikovanu guzu,vidi se da je očuvana,sa dugom crnom kosom i velikim sisama podsećala je pomalo na čuvenu Kay Parker.

Kada sam stigao na selo,tetka me se sa oduševljenjem dočekala,posle uobičajenih pitanja o porodici,pitao sam je gde je Irena,a ona je odgovorila da stiže za 2-3 dana.Ceo dan sam sa tetkom i sestrom obilazio selo,a za sutra mi je obećala sunčanje na terasi kuće,koja je velika.To mi je zvučavo fantastično jer će tetka biti u kupaćem kostimu i gledaći u njene sise,ali da bi učinio nešto moram nekako da se otarasim male sestre.Kada smo se penjali na terasu nisam skidao pogled sa tetke,upaći kostim iz dva dela,bele boje sa crnim nijansama.Dok smo se sunčali,pozvao sam sestricu i rekao joj da ode do prodavnice da nam kupi sladoled,imajući u vidu da joj treba pola sata da ode i da se vrati do najbliže prodavnice.Kada je krenula,ja sam odma prišao tetki i krenuli smo u neki neobavezni razgovor.Rekao sam joj da mi pokaže kuću koja još nije završena,kako bi trebala da izgleda. Čim smo krenuli u obilazak ušli smo u jednu sobu u kojoj je bio samo krevet!
,,Šta će tetka ovaj krevet ovde,čemu služi” radozbalo sam upitao
,,Pa kad se radi na kući,da se malo odmori” odgovori tetka
”Može ovaj krevet još nečemu da posluži,hm,hm”dao sam konstataciju
”Al si bezobrazan,ha,ha,ha” kroz smeh je govorila tetka
”Tetka,kako živiš ovde bez muškaraca,mora da je teško?” dao sam konkretno pitanje
”Šta te briga kako je???,naravno da je teško,ali snalazim se” odgovori ona
”Kako se snalaziš,ima u selu još momaka za tebe?”,bio sam joj konkretniji
,,Ma kakvi momci,sve je to pobežalo u gradove,teško je pronaći nešto dobro”
Uvidevši iz razgovora da dugo nije imala seks,rukom sam joj zagrlio za struk i rekao sam:
”Pa tetka,ako ja mogu nekako da ti pomognem tu sam?”
,,Kako da mi ti pomogneš” upitala je zbunjeno
Onda sam ja iz šortsa izvadio kurac!
,,Šta to radiš???,vraćaj to u šorts,mi smo rođaci jel si ti lud???”,vikala je tetka
,,Daj tetka uradimo to,niko nas neće videti,a i tebi i meni je potreban seks,jel je bolje da se sad kresnemo,ili da ja drkam kurac u jednoj sobi,a ti mažiš pičku u drugoj??”,ubeđivao sam je
Gledala je u moj kurac i razmišljala se,a onda je moj kurac uzela u svoja usta!
,,Bravo teto,bravo za izbor!!!” sad sam ja vikao od zadovoljstva,i jednim podezom ruke joj skinuo gornji deo kupaćeg.
,,Ćuti bre!!!,ćeš da nas čuje neko i zatekne nas ovako!
Ubrzo sam svršio,a onda smo krenuli u pravu akciju,prvo je tetka skinula donji deo kupaćeg kostima,pička sa gustim dlakama,podsećala je na one iz starijih porno filmova,Legla je teta na krevet ja sam krenuo jezikom da obrađujem njeno dlakavo međunožje.U jednom trenutku mi je glavu podigla od pičke,počela je više da širi noge. Shvatio sam da je to znak da joj stavim kurac,krenuo sam ka njenoj pičkici i ušao u nju. Bio je to fantastičan osećaj,matora kuja od moje tetke i je samo zadovoljno dahtala.Pička joj je bila dobro razrađena,primala je moj kurac bez problema.Onda smo začuli sestricu kako ide uz stepenice,brzo sam izvadio kurac iz tetke,brzo smo se obukli i krenuli sestrici u susret.Kada je sestrica rekla da stiže sladoled,tetka je samo prokomentarisala:
,,Ja sam jedan već probala”,na šta smo se oboje nasmejali.
Ipak bilo i je krivo jel nisam svršio,a i na njoj se videlo da joj je teško što nismo zajedno svršili.Kada smo se spremali da legnemo,tetka mi je rekla kada,sesrtrica i deda zaspu,ona dolazi kod mene u sobu!
Čekajući je zaspao sam,probudio sam se kada je neko uhvatio moj kurac,naravno to je bila tetka,na sebi je imala samo bade mantil koji je odmah skinula.
,,Dušo moja jedva sam čekala da ovi zaspu,mislila sam samo na tvoj kurac”,govorila je tetka
Onda je krenula da jaše moj kurac,radila je to sjajno,njene sise samo su ”skakutale” gore-dole,nekako sam stigao i malo da ih mesim,a onda sam tetku skinuo sa sebe da bi svršio,tetka je bila ponovo ljuta što sam je skinuo sa sebe i uskratio joj uživanje.
”Šta mi ovo radiš,jel hoćeš da me jebeš ili ne,malo,malo pa prekidamo”ljutito je govorila
,,Ali tetka,zar je trebalo da svršim u tebe,pa da zatrudniš,i šta bi onda!!!” objašnjavao sam joj zašto sam to učinio.Onda je ponovo krenula da mi puši,ovaj put da bi mi ga podigla.Kada je dostigao zadovoljavajuću dužinu i tvrdoću,tetka je ponovo krenula da jaše mog konja.Nabijala se na njega iskusno,vidi se da joj je kurac bio preko potreban,krenula je od jednom da se trese kao luda.Doživljavala je žestok orgazam,sokovi su samo kipteli iz njene pičke,kada je prestala sa jahanjem rekla je samo:
,,To je to!,ovakav orgazam dugo nisam doživela,hvala ti dušo moja,ajde sada da svršiš ti”
Ponovo je tetka raširila noge,ja sam krenuo da je trpam kao lud,ubrzo sam svršio i to po tetinim sisama.
Kada se sve završilo tetka mi je obećala seks,sve vreme dok sam kod nje,a onda sam se setio da za koji dan stiže moja sestra Irena,pa su mi na pamet pale incest orgije!Razgovaću sa tetkom sutra u vezi toga.

Vrela kuma

U sest sati ujutru stigao sam ispred kumove kuce opremljen stapovima, udicama i mamcima.Pozvao me da popijemo kafu iako sam ja insistirao da sto pre krenemo,
jer sam se uzeleo reke,tisine i pijuckanja rakijice dok posmatramo plovak na povrsini.
Usao sam unutra, a u hodniku me upozorio da budem tisi, jer kuma spava u dnevnom boravku(tu su imali klima uredjaj, pa su se zbog vrucina prebacili tu da spavaju)
Dok sam prolazio prema trpezariji,bacih pogled prema trosedu na kome je spavala kuma.
Bljesnulo je njeno golisavo telo,pokriveno do pola, carsavom.
Sacekao sam da kum izadje do kupatila , a onda na miru snimim usnulu kumu.Bila je potpuno gola.Lezala je na stomaku, a carsaf jedva da je pokrivao jednu nogu i pola guze.Imala je jako sexy dupe koje me odavno palilo, sad sam imao priliku da ga vidim golo i izbliza.Cula se voda iz kupatila, tako da sam znao da kum nece odmah.Ustao sam i tiho se primakao krevetu.Noge su joj bile polurasirene, tako da sam imao solidan pogled na njenu glatko izbrijanu picu.Kurac mi je poskocio,a ja sam dobio zelju da zabijem jezik u njen picic i guzu .
Brzo sam se vratio za sto , jer sam cuo da kum stize.
“Vidi ovu moju,gologuza spava”-smeskao mi se kum

Trudio sam se da ne gledam u njenom pravcu, pa sam samo promrmljao da je toliko vruce da bi i kozu skinuo sa sebe.
Kasnije , na pecanju cak ni reka nije uspela da skrene moje misli sa golog dupeta moje kume.Zamisljao sam sebe kako razvaljujem njenu picku, lizem njen cmaric, guram prste u njega…uhhhh.Da zlo bude vece ,kum je sve vreme potencirao pricu o sexy.
Nismo se bas proslavili sa ulovom, ali smo zato napali na flasu domace rakije.Kad smo bili ispod polovine,kum je vec poceo da opisuje konkretne dozivljaje iz njihovog bracnog kreveta.Tako sam saznao da kuma obozava oralni sex,da praktikuju i analni ,ali nju ponekad boli,da se tucaju skoro svaki dan, a nekad i vise puta dnevno…
Obojica smo se prisetili studentskih dana i male frckave Tanjice i sexa sa njom,pojedinacnog, a i u trojci.Tada smo tucali Tanjicu citavu noc i radili sve sto smo do tad videli u pornicima.Tucali je u usta, picu ,guzu, stavljali u sendwich.Svrsavali svuda po njoj.Obojici je to bilo jedno od najboljih sexyalnih iskustava u zivotu.
Kum je pripitao dali sam ikada posle toga bio u nekom grupnjaku.Rekao sam mu da jesam i da cu mu ispricati to nekad.Nastavio je da insistira, ali sam ipak uspeo da se odbranim.
Dok smo se vracali kuci, opet je tema bio sex, opet je pricao o kumici i hvalio njena sexualna umeca.Kurac mi se nije spustao jer sam u glavi mesao sliku od jutros i njegovu pricu.Kada smo stigli kod njega kuci, insistirao je da ostanem na rucku jer je moja zena sa decom bila na moru.Pokusao sam da se opravdam obavezama, ali se onda kuma pojavila na vratima.
Imala je kratku belu haljinicu na sebi,skoro prozirnu.Ispod su se ocrtavale cipkaste gacice i brus.Nisam mogao da odvojim pogleda od nje….
Seo sam na krevet tako da sam mogao da je vidim kako radi u kuhinji,kako se saginje ili previja oko stola.Nekoliko puta sam uspeo da ulovim blesak njenih gacica.
Nastavili smo da pijuckamo(kuma je sebi nasula belo vino), a on je svo vreme blesavio na temu sexa.Posle rucka smo se zavalili na krevet, kuma je bila izmedju nas.
Dok samo caskali njegova ruka je mazila njeno golo koleno.Kuma nam je priznala da smo je nalozili pricom i da ce kum platiti cim ja odem,na sta sam ja u sali odgovorio da ne moraju da cekaju na mene, jer ja ne zurim.NJegova ruka je sve cesce zalazila ispod njene haljinice, a moja erekcija bila sve ociglednija.
“Znas sta mala”-obratio joj se -”Ja moram da te kresnem, nece kum zameriti” !
“Ajde i to da vidim! “-rekoh uveliko ohrabren ispijenim alkoholom.Ona je samo prokomentarisala da smo obojica ludi, ali nije se pomerila sa mesta.On je zadigao haljinicu i krenuo licem ka njenoj pickici.Pokusavala je da spusti haljinu i da se odbrani, ali je kum bio uspesniji i njegov jezik je vec bio na njenoj pici preko providnih gacica.Srce mi je ludacki lupalo, a kurac hteo da eksplodira.Kad joj je gurnuo prst u pickicu, uzdahnula je i zavalila se nazad.Njena odbrana je pala(ako je uopste i htela da se odbrani).Pomerio je gacice u stranu i lizao pickicu dok je njegov prst bio u njoj.Bojazljivo sam spustio ruku na njeno rame i poceo da je mazim po ruci.Pruzala mi se prilika koju nisam hteo da propustim.Krenuh rukom prema grudima ali ona skloni moju ruku i promrlja:” Nemoj..molim te..”Nastavio sam da mazim golo rame, nisam hteo da odustanem.On se uspravio i krenuo ka njenim grudima i licu.Ljubili su se strasno neko vreme,a onda je on izvukao svoj poveci kurac iz sortca.Seo je pored nje, a ona se savila da bi ga uzela usta.U tom momentu sam podigao njenu nogu i onako polulezeci krenuo da je lizem.Vec je bila dobro navlazena.On je drzao za glavu i davao ritam pusenju.Kada je osetila moj jezik dole,pokusala je da se izvuce i odgurne me, ali je on sprecio u tome.” Kume , znas sta treba da radis.”ohrabrio me.
Strgao sam joj gacice i konacno mi se njena pica i guza ukazala u svoj svoj lepoti.Lizao sam naizmenicno pickicu i guzu,povremeno gurajuci prste u njih.Mumlala je sa uzivanjem dok je njegovih dvadesetak santima nestajalo u njenom grlu.U meni je sve kljucalo.Povukao sam svoju jebozovnu kumu za ruku i postavio je na kolena.Strgla je moj sortc i odmah progutala kitu.Izgledala je jako seksi,njeno telo je odavalo je da je napaljena i zeljna zestokog sexa.Klecala je izmedju nas , u jednoj ruci drzala njegov kurac , a u drugoj moj.Naizmenicno ih je sisala,grickala, lizala nasa jaja.
” Daj je na sto”-komandovao je kum.
Polozili smo je na stocic u dnevnom boravku, tako da joj glava visi preko ivice.Prisao sam joj i ugurao kitu pravo u grlo, tako da je pocela da se gusi.Na sekund bih je pustio da se izbori za vazduh , a onda opet nabio citavog.
“Takooo. to ona voli….jebi je jako!!- skoro da je urlao kum dok nas je gledao, spremajuci se da joj zabije svoju batinu u picku.Menjali smo se na svakih par minuta, jedan u grlo drugi u pickicu.
Ona je jecala, mumlala od zadovoljstvo dok smo mi sve jace i jace nasrtali na nju.
Prvi put je svrsila dok je on bio u njenoj pickici.Kum je otisao ka sobi , a ja sam kumicu naguzio otpozadi preko stola.Uhvatio sam je za bokove i ludacki joj ga zabijao odpozadi.Njena pickica je glasno mljackala, a sto skripao pod nama.
Ponovo je svrsila uz glasno vristanje.Kum se vratio noseci neki lubrikant.Prisao joj je spreda,dok je jos bila naguzena preko stola.Dodao mi je lubrikant i rekao da joj podmazem guzu.Gurnuo joj je kitu usta, a rukama rasirio njene guzove.Podmazao sam cmaric i moj kurac i dok je on i dalje sirio guzove stavio glavic na njenu rupicu.Polako sam ga ugurao do pola,uz njen glasan urlik za koji nisam bio siguran jeli od bola ili uzivanja.Nastavio sam da je lagano tucam u guzu.Cmaric se opustao i sve lakse me pustao unutra.Kum je svo vreme rukama drzao njene guzove raskrecene i uzivao u pogledu dok je ona lizala njegovu kitu i glasno uzdisala.Onda smo presli na krevet.Ja sam seo prvi, a ona me uzjahala, a kum prisao iza nje.Onako goli i znojavi smo se spojili u jednu celinu.Sisao sam njen jezik, grickao bradavice,pokusavajaci sto bolje da joj zabijem kurac dole.Kum je nasrtao na njenu guzu drzeci je za kosu.U toj pozi je opet divljacki svrsila, a ja sam osetio sokove kako se slivaju po mojim mudima.Osetio sam da se priblizavam vrhuncu.” Svrsicu…” -rekao sam.
Za cas je ona opet bila na kolenima , a nasi mokri kurcevi u njenim rukama.
“Napuni svojoj kumi usta, nedaj ni kap da se prolije.”
Svrsili smo gotovo istovremeno,.Usta su joj bila puna nase sperme koja se slivala niz bradu i kapala po cvrstim sisama.Gutala je sve, dok smo mi glavicima vracali prosute kapi.Jos nekoliko sekundi je oblizivala nase glavice
” VI ste obojica stvarno ludi!”-bile su njene prve razgovetne reci koje je rekla od kad smo poceli da se tucamo.Ustala je i otisla prema kupatilu, a nas dvojica se zavalili u fotelje.
Zapalio je cigaretu, povukao dim i rekao: “Jel znas otkad mastam o ovome…oboje…? !”
” Pa sto niste rekli… i ja mastam o kumi godinama..”- Odgovorih
“Moracemo da nadoknadimo propusteno.Ostani na spavanje veceras, ionako su tvoji na letovanju.”
Nisam se opirao, samo sam prokomentarisao da ce ovo biti duga noc….

Katja – moja nova baka

Danas treba da nam dodje u posetu moj deda I njegova treca po redu zena.On je najmladji brat moje babe I sa svojih 56-57 godina izgleda dosta mladoliko I veoma je pokretljiv I sposoban covek.
Nisam ga nesto preterano gotivio,verovatno zbog toga sto je stalno dolazio sa nekom od svojih zena koje su mi bile odvratne I antipaticne.Mislio sam da ce tako biti I sa ovom novom,ali sam se grdno prevario.
-Kada su stigli I usli u kucu,videh da je to jedna plavusa od oko 45-46 godina I u tom casu nisam mogao da poverujem.Nisam verovao da je nahvatao takav komad posle ona dva predhodna gabora.Pogledala me je u oci,pruzila ruku I rekla da se zove Katja.
Dok sam joj se predstavljao I otpozdravljao rukom,primetih njene malo krupnije,plave oci,povece grudi,siroka,ali u skladu gradjena ramena,malo jace I dugacke noge.Bila je vislja od njega za oko 7-8 cm.Nisam verovao svojim ocima.
Bila je neverovatno mladolika za svoje godine.Lagao bih da je lepa,ali je bila extra simpaticna I jebozovna. -Posto smo seli I poceli pricu,saznah da je bila u braku I da ima dvoje dece mojih godina,kao I to da radi kao medicinska sestra.Primetio sam da je veoma komunikativna,otvorena I iskrena.
Ne znam da li je,ali se meni ucinilo da me svo vreme gleda nekako ispod obrva onako zavodljivo.U tom casu sam to pripisivao njenoj otvorenosti I komunikativnosti.Ipak nisam bio u pravu.

Dok smo caskali,pitao sam se sta je ona nasal na njemu.Ipak zena takvog izgleda zasluzuje boljeg I mladjeg muskarca.Ja sam momak koji ima 23 godine,1,83 m visine,77 kg ,simpaticnog lica.Skladno sam gradjen,a sto se psihickih predispozicija tice moglo bi se reci da sam blesav u svako pogledu.
Znaci jedan prosecno normalan decko.Nikad mi nije predstavljalo problem pronalazenje devojaka.Ipak zivim u provincjskom mestu I toga tu uvek ima na pretek. -Kako je razgovor tekao dalje,njih dvoje rekose da ce samo prespavati veceras I da sutra idu na Zlatibor u neku vikendicu nihovih prijatelja.
Tada me Katja upita da li bih hteo da idem sa njima posto je vikendica prazna,a veoma velika.Posto nisam radio nista tih dana,resih da prihvatim ponudu,a oni rekose da im je drago sto ce mo biti desetak dana zajedno u cistoj prirodi.Te iste veceri sam se spakovao I legao u krevet razmisljajuci o sutrasnjem putu I odmoru na planini.
-Sutra smo se pozdravili sa mojima I oko podneva krenuli putem vikendice.Put je prosao brzo I u nekom neobaveznom razgovoru.Kada smo stigli do vikendice,Katja je htela da uzme njihove stvari,ali sam joj ja bukvalno oteo iz ruku torbe I pri tom uzimanju ruke nam se dodirnuse,a ona se samo osmehnu I pogleda me opet onim svojim tajanstvenim pogledom.
Inace vikendica je bila jedina u tom delu sume,ali je imala struju I vodu.Posto je bila na sprat, ja sam izabro gornji.Dok sam se raspakivao,deda rece da ide da se proseta po sumi I da udahne svez vazduh.Naravno,Katja je ostala da raspakuje njihove stvari.
Posto sam sve skockao krenuh dole I dok sam silazio niz stepenice mahinalno pogledah kroz staklo iznad vrata njihove sobe kroz koje se sve videlo kad dodjes na polovinu stepenica.I tu za malo da me udari slog.
Katja se presvlacila,okrenuta meni iz profila.Kakvo telo.Pa ona cak nosi tange.Sise su joj bile malo visece,ali punije tako da su joj se super uklapale sa ostatkom tela.Stomak nije bio savrseno ravan,ali ipak za njene godine veoma pohvaljujuci.
Gledao sam tako par minuta dok se oblacila,a kita mi se digla do maximuma.Sidjoh dole da me ne bi primetila I sedoh u dnevnu sobu.Malo zatim dodje I ona obucena u neku usku majicu koju je upasala u trenerku.Nije imala brus pa su joj se bradavice ocrtavale u punom sjaju.Nekako su bile bas uocljive,verovatno zbog tog sto je bilo malo hladnije.Ja sam kao ukljucio tv da gledam,a ona se sagla da potpali vatru.
Dupe je istcila pravo prema meni.Sevnuse crne tange ispod sive trenerke.Kakva guza.U tom polozaju je izgledala malo sira,ali I dalje pozeljna I jebozovna.Nakon sto je zapalila vatru otpocesmo neki razgovor u kom je ona mene ispitivala oko posla,devojaka Itd.
Ne prekidajuci da me gleda pravo u oci.Namerno sam I ja nju streljao ocima,ne dozvoljavajuci joj da me natera da se postidim I skrenem pogled.Video sam odmah da to nisu cista posla sa njom,ali sam ipak pustio da stvari idu svojim tokom.
Posle vecere sam im rekao da cu ranije reci jer me je voznja smorila,a I promena klime.Oni su ostali da gledaju tv.Naravno da mi se nije spavalo,samo sam hteo da odem u sobu da ga izdrkam na ove danasnje dogadjaje.Zamisljao sam golu Katju I lagano drkao.Posle sat vremena cuo sam kako se njihova vrata od sobe zatvaraju.
Pomislih kako ce je onaj nesretnik stari sad karati,a ja morati da samo drkam.Vrtio sam se po krevetu nemogavsi da zapspim.Onda odlucih da sidjem do kuhinje da popijem casu vode.Dok sam silazio niz stepenice cuo sam njih dvoje kako pricaju.Ha.
Pa njemu nije mogao da se digne.Katja ga je malo zezala zbog toga,a on se branio time da ce sigurno moci za koji dan posto pocne priroda I druga klima da uticu na njega.Pomislih u sebi kakav je on Sonja.
Zar da lezi pored nje I da ne moze da mu se digne.Pa ja bih je odvalio od sexa.Bilo mi je drago sto sam to cuo.nastavih polako do kuhinje.Posto sam popio casu vode krenuh nazad u sobu.Na kuhinjskim vratima se sretoh sa Katjom koja je bila u nekoj beloj,providnij spavacici.Na trenutah se izgubih kad videh da ispod nje nema nista.Posto je dolazila iz mraka pravo na svelost iz kuhinje,odmah zapazih njene sise I crni trouglic iznad pice.
Nije se nimalo iznenadila niti postidela sto me vide.Rece da je zedna I prilikom mimoilazenja me kao slucajno dodirnu rukom po kurcu koji je vec bio odebljao od malopredjasnjeg prizora.Kad ga oseti samo se nakaslja pa se malo nasmesi.Vratio sam se u sobu I ponovo ga izdrkao kao lud.Bio sam opcinjen sa njom.
Nisam zaspao do negde pred zoru. -Sledecih nekoliko dana su bili slicni.Klasicne setnje po prirodi,cepanje drva za ogrev,gledanje tv-a,skeniranje Katje.Tih dana mi se cinilo kao da je I ona pocela da sve vise gleda mene krisom.Dok smo se setali,ja sam namerno skidao majicu,a ona se guzila ispred mene kad god je za to bilo prilika.Znao sam da I one nije ravnodusna prema meni.
Cekao se samo najpovoljniji momenat da se nesto desi.Upoznali smo se sa nekim ljudima cija je vikendica bila prva do nase,a udaljena oko 2 km.Deda je svako jutro I vece dzogirao do tih komsija.Jedne noci kada smo Katja I ja ocekivali da se vrati sa trcanja,zazvonio je njen mobilni.Zvao je on I rekao da se zapio sa komsiom I da je kasno da se vraca kuci,te ce doci sutra ujuto.
Katja je poludela kada je to cula.Prokomentarisala je vise za sebe da je magarac.Ocito je bila nervozna.Kako I ne bi kad je vec nedelju dana bez kurca,a mozda I vise.Tu sam video svoju sansu.Rece da ide da se istusira I tako proba smiriti.Pretpostavljao sam na kakvo smirivanje misli.I tako dok se kupala ja sam stao ispred vrata I gledao kroz kljucaonicu.Kao sto sam I mislio.
Samozadovoljavala se pod tusem.Sedela je u tus kabini I drkala tacno naspram vrata.Tad sam video njenu picku u punom izdanju.Gurala je neki mali vibrator u picu.Bila joj je izuzetno mala za zenu njenih godina I gradje.Drkala je tako nekih 5 minuta,a onda nastavila sa kupanjem.Kada je izasla iz kupatila ja sam vec sedeo u fotelji I nezainteresovano gledao tv.
Bila je u bade-mantilu,a u ruci je nosila onaj vec koristeni ves.U jednom trenutku Iz tog vesa ispade onaj isti vibrator,koji je malopre tako lepo gurala u svoju picu,I otkotrlja se do moje noge.Podigao sam ga I kroz osmeh joj ga ponovo vratio.
Tada se ona zacrveni I poce da se pravda kako joj je los sexualni zivot I da joj vibrator pruza jedino zadovoljstvo.Bez razmisljanja sam ustao dosao do nje I poceo da je ludacki ljubim.Ona je odmah uzvratila istim tempom.Mirisala je na neku kremu.Odvezao sam joj bade-mantil I poceo da joj stiskam sise.
Pri svakom stisku ona je uzdisala.Tako smo ljubeci se krenuli do njihove sobe.Kurac mi se nije ni spustao od scene iz kupatila.Dosli smo do kreveta na koji ona sede dok sam ja stajao.U sekundi mi svuce trenerku I boxerice pa poce halapljivo da pusi moju karu.Necu da se hvalim,ali kita mi je preko 20 cm dugacka,ali nije nesto extra debela.
Dok je pusila pohvali ga kako je lep I dugacak.Zatim I rece da ce konacno nesto tvrdo da oseti.Bio sam pri svrsetku kad ona to opazi I poce jos brze da ga prima ustima.Jak orgazam je krenuo iz stomaka,preko jaja da bi na kraju kroz kurac poceo da izbacuje veliku kolicinu sperme pravo njoj u grlo.Upao sam u trans od jacine orgazma,ali I od pomisli da je Katja progutala svu spermu.
Malo posle dok sam ja dolazio sebi,ona skinu do kraja ogrtac sa sebe.Moj je bio sledeci korak.Legla je na ledja,a ja joj rasirih noge I gurnu prema njenoj glavi sto vise,tako da je picka bila otvorena I spremna za lizanje.Nekako mi se oduvek svidjalo da lizem picke,mada ni sam ne znam zasto.valjda zbog cinjenice da jedan mali jezik moze da pokrene vulkan u telu.
Poceo sam polako,pa sve brze I brze da joj lizem macu.Nije proslo mnogo,a ona se vec tresla u naletima orgazma.Stenjala je I jecala tako glasno da me je bilo strah da joj ne pozli.Kada je intezitet orgazma poceo da se stisava,uzeo sam kurac I polako poceo da guram u njenu picu koja je bila jako uska,ali mokra neverovatno.
Dok sam ubrzavao rad,ona me je stezala noktim po ledjima,ujedala za ruku I vrat.Vristala je od zadovoljstva.Govorila mi je da je ne stedim I da je zeljna kurca kao nikad do sad.Poceo sam jebati divljacki gurajuci ceo kurac u nju.Vrhom glavica sam dodirivao dno materice I pri svakom tom dodiru ona je jecala sto od slasti sto od bola.Svrsavala je kao luda,pojedinacno I u talasima,a ja sam bio neumoran.
Blizio mi se vrhunac,ali tad sam stao I pitao je da li bi htela u guzu da se kresne.Rece da je jednom probala,ali je bolelo,pa je prekinula.Tada sam uzeo neku njenu kremu I polako poceo da podmazujem anus prvo jednim pa onda sa dva I tri prsta.Kada je bio dovoljno otvoren poceo sam polako da guram vec vlazni kurac u cmar.
Tiho je jecala,ali vise od zadovoljstva nego od boli.Vibrator je jednom rukom gurala u picu,a drugom sirila svoj guz.Jebao sam je tako duze vreme sve dok nije svrsila,ali ovaj put cini mi se najace do sad.
Nedugo posle sam I ja poceo da se praznim u njen anus.Napunio sam joj guzu do vrh.Kakav je to osecaj. -Legli smo I zapalili cigar.Priznala mi je da joj je ovo najzesci sex do sad.Ostali smo celu vec zajedno I karali se jos par puta,ali ovaj put malo neznije.
Pred zoru sam otisao u svoju sobu I zaspao.Sledecih nekoliko zadnjih dana smo se druzili svaku noc kad bi imali priliku.

Čudna porodica

Sada sam gledao mamu kako se tusira prvi put sam je gledao kao zenu bila je savrsena, kosa plava grudi ne prevelike i ako je bilo nas troje koje ju je sisalo, veoma vitka i utegnuta za svoje godine, prva sestra se rodila dok mama i tata tek krenuli na fakultet druga se rodila na kraju fakulteta a ja sam malo kasnije kad je mama vec bila direktor. Jednostavno bila je zena dostojna svog poloza- ja. Bila je uredna, cak sam video i obrijana. Polako sam skupio snage i poceo da se oblacim u tom je i ona izasla iz kade obrisala se, obukla svileni bade-mantil onako na golo telo. Pre nego smo izasli rece mi da sad veceramo pa posle mogu kad sestre odu u svoje sobe na spavanje da idem snjom u spavacu sobuako ja to zelim. Vecerali smo skupa svo cetvoro ja nisam mogao pogled da podignem, nisam mogao ni je- sti. Posle vecere sestre su otisle spavati rekose da su umorne a sutra ih ceka da rano ustaju i idu u grad zbog nekih papira iz skole. Mamina spavaca soba je bila na drugom kraju kuce a moja soba je bila tamo. Mama pospremi sto opra sudove i sede za sto. Pusili smo po cigaretu bez reci, ja sam razmisljao sta ce biti dalje, kurac me je boleo od toga koliko je bio podignut cak u jednom trenutku sam primetio kako mimama gleda u krilo i smeska se. Tisinu prekinu njen glas, ides li samnom u sobu. Ustao sam bez reci i krenuo za njom, dok je isla ispred mene njihala je kukovima pa mi je doslo da je zaustavim zadignem kucnu haljinu i da je jebem ovde u hodniku, ipak usli smo u spavacu sobu. Sela je odmah za svoj nocni stocic i uzela neke kreme da se maze. Ja jos uvek nesvestan situacije stajao na sred sobe i cekao. Kada seokrenu da me pita zelim li mozda ja da je mazem

mlekom za telo, nasmeja se pa mi rece da se skinem pa valjda znam zasto sam u njenoj spavacoj sobi a i red je da joj se revansiram za ono u kupatilu. Skinuo sam se ali i dalje stajao na sred sobe. Ona ustade i samo zabaci sredinu svilene haljine nastranu i ona skliznu na tepih iza njenih nogu. Stajala je predamnom samo u halterima i crnim svilenim carama, gledao sam je dok je uzimala mleko za mazanje izgledala je kao porno glumica iz onih italijanskih pornica. Legla je na krevet i pruzala mi bocu sa mlekom dozivajuci me da dođem. Skupio sam hrabrosti i krenuoka krevetu. Krenuo sam u blud koja idalje traje i jos mnogo, mnogo gore. Uzeo sam joj mleko iz ruku i sav sam drhtao, seo sam pored nje na krevet i pokusao nasuti mleka u sakuuhvatime za ruku i poce plakati, zar mislim da je njoj lako, nezna sta nosi dan a sta noc, da treba da preuzmem ulogu glave kuce i da razmisljam gde cemo da idemo da ovde postaje sve teze za nas zivot zna da sam mlad ali me smatra dovoljno pametnim da odlucujem o daljem zivotu. Poceo sam je polako maziti po kosi, po licu brisao joj suze poceo je ljubiti u obraze dok jednom je poljubih u usta i tu pocese gromovi da sevaju. Usne nam se spojise u dug poljubac prelazio sam rukom po njenom, telu bila se sva najezila, ruka mi kliznu muđu njene noge iz picke joj je curilo koliko se napalila, gurnuo sajoj prst ali jojje to bilo malo, krenuo sam da je jebem prstima trljao joj klitoris svrsavala je u talasima, tresla se cak vristala. Zastao sam u jednom trenutku mi se ucinilo da sam nesto cuo, ona je iskoristila to i strpala kurac u usta, tako ga je sisala da sam mislio da ce ga progutati. Sada sam malo dosao sebi uzeo sam mleko i poceo je mazati svuda po telu uvijala se kao zmija, koza joj je sada masna iglatka tako da ruke jednostavno klize. U tom zanosu legao sam naleđa i ona prekide sa dudlanjem opkoraci me nacentrira svoju obrijanu picku i sede na mene. Pocela je polagano a onda sve brze i brze, njihala je kukovima trljala se zatim ga izvadi leze na mene a kurac namesti između butina da joj trlja o picku, sada me je tako jebala svrsavanja su krenula obostrano. Sperma je strcala po njenim butinama i dupetu sva se umazala. Klonuli smo oboje, uzela je peskir i malo se obrisala pa je dodala meni bio sam sav mokar. Ispusili smo po cigaretu i malo dosli sebi. Pocela je da mi prica kako se odlucila na ovakav potez da bi me zadrzala u kuci samo da nikud neidem a priznala je da se vec i ona zazelela seksa pa je spojila dobro i korisno. Dok je tako pricala polako smo poceli ponovo da se mazimo, lizao sam joj sise grickao bradavice, jezikom sam prelazio polakosvaki deo njenog tela spustao sam se dole ka međunozju a ona se sve vise uvijala lizao sam jo picku punu sokova, jebao je jezikom, zatim sam kleknuo podigao joj noge na ramena prislonio kurac na ulaz u picku ipolako je sitno poceo jebati. Nisam hteo dajoj ga skroz uteram nego samo glivic izvijala se nudila sve bolje picku da joj nabijem do kraja ali sam ja krenuo sa svojom taktikom polagano. Pocela je da se grci, trza uhvatio sam je rukama oko guzova i sad poceo sa zestokim nabijanjem. Posto sam ga vadio skroz i vracao ga unutra, zbog polozaja u kojem sam bio kurac se sam namesti da joj je na ulazu u analni otvor, nisam odmah shvatio sta se desava vidio sam da nesto ide tesko rupa joj je bila uska ali posle par trzaja sve je islo glatko, mama je stenjala dahtala sve vise se nabijala poceo sam da svrsavam punio sam joj dupe svojom spermom. Posle ovog okrsaja legli smo jedno pored drugog pokrili se i zaspali.