utorak, 26. travnja 2022.

Bila je to moja stara, gola na krevetu, na koljenima, licem zabijena na kurac tog muškarca

 


Ljeto je inače vreme kad se kurac diže nenormalno, a tako je I bilo te godine. Imao sam jednu djevojku Dajanu, I na nju sam se praznio, redovno, bila je ekstra riba, velike sise, super noge, fenomenalan guz. Ali moja fantazija su bile starije tete, ali nevolja je bila što je to bilo isto I kod mojih prijatelja, a najviše su se ložili na nikog drugog nego moju staru. Bila je ubjedljivo najseksipilnija riba u našem kvartu. Duga plava kosa do ramena, jebozovne zelene oči I napućene seksi usne. A tek sise, preljepe velike sisetine I nikad nije bila stidna da ih pokaže, jer koju god majicu je imala imala je velik dekolte, a dosta puta je po kući hodala I bez grudnjaka.

Uz sve to je imala veoma uzak struk, a tek guzovi, ma prlijepa guza oblika jedne velike jabuke. Kako me znala izluđivati dok je čistila kuću. Uvjek bi oblačila neke mini suknje, hotpense, neke šorčiće, obavezno sa tangama, ponekad I bez ikakvih gaćica. I tako obučena stalno bi se naguzivala. Tako često bi se sginjala dohvaćajući nešto, pokazujući mi svoje predivne sise.

Radila je kao TV voditeljka sportskih emisija u jednoj uglednoj TV kući, a ja vjerujem da su svi moji prijatelji jedva čekali te emisije da vide šta će obući i stalno su dolazili kao kod mene i parili oči na nju, na Žanu.

 

Jednog dana sam se vraćao sa treninga. Kada sam otvaorio vrata zapazio sam nešto neobično, jer je kuća bila tiha. Mislio sam zvati Žanu, ali mi se učini da sam nešto čuo. Zvučalo je kao uzdah i stenjanje. Zvuk je dolazio iz mamine sobe. Kako sam se približavao vratima glas i mlčjackanje je postajalo sve jasnije. To je bila ona, i još jedan muški uzdisaj:

„Oh da“.

Koji se kurac događao, mislio sam.

Kada sam provirio kroz napuklinu otškrinutih vrata, ugledao sam nevjerovatan prizor. Bila je to moja stara, gola na krevetu, na koljenima, licem zabijena na kurac tog muškarca. Kad sam tek vidio lice momka, iznenadio sam se. Bio je to Ivan, jedan moj prijatelj iz škole. Mali je ležao na krevetu moje stare i rukama držao Žaninu pušačku glavu za kosu.

Bio sam šokiran. Pomislio sam, nije ni čudo što Ivan ovih dana nije dolazio na trening. Umjesto treninga, kurac mu je servirala ni manje ni više, nego moja mamica. Sisala mu je glavić, zavijala jezik oko njega, spuštala glavu i gutala ga u potpunoj dužini.

„Oh, jebemti“, stenjao je Ivan.

Ukočio sam se, skamenjenog pogleda i klecavih koljena upijao sam sliku keve koja guta razjapljenih usta poput kobre. Tad sam vidio nevjerovatan prizor. Cjeli njegov kurac je bio u njenom grlu, mada nije imao baš veliki, ali…Onda je Žana polagano dizala glavu ostavljajući slinav trag na njegovom mesu. Još mu ga je malo ljubila i lickala pa se prebaci u drugi položaj, guze okrenute prema Ivanovom licu. Nikad to tada nisam vidio to njeno božansko dupe. Stvarno je dobro izgledala.

U međuvremenu dok je Žana držala Ivanovu kitu jednom rukom, opet mu ga je počela pušiti. Slobodnom šakom se igrala svojom pičkicom, trljala klit, jebala se žustro prstima. Onda Ivan spusti jednu ruku na njenu guzu i gurnu joj prst u šupak.

 

„Moram te imati“, reče Žana vadeći kurac iz usta.

Tim rječima se pope na krevet, uzjaha Ivanov kurac i prevuče navlaženi pizdu preko mladog i tvrdog kurca. Počela je da skače gore dole, tucajući njegovu kitu, dok ju je mali čvrsto držao za bokove i pokušao privući više prema sebi.

„O Bože, kako mi ovo treba“, zapomagala je. Tim rječima otrgla mu se iz zagrljaja i počela fantastično nabijati na karu.

 

„Oh oh oh“, sve je glasnije jecala. Gledajući iz svog mračnog kutka Ivanova usta visila su otvorena. Gledao sam samo kako joj one njene sisetine poskakuju gore, dole, duge tvrde bradavice, sa kojih je sada kapala slina mog prijatelja. I taj mali Ivan koji se grčio, urlao je nešto o svršavanju. Žana je brzo sišla sa skliskog tinejdžerskog kurca i mahnito mu počela drkati.

„Da, ajde daj, špricaj. Svrši mali, svrši na mene“, urlala je Žana.

Ivan je glasno zavikao i ispalio velik šmrk sperme direktno u facu moje stare.

„Oh, jebemtiiiii“ Josip je jaukao i nije pretsajao još.

Mlaz za mlazom sperme šikljali su iz njegovog kurca na Žanino lice, njenu kosu i cjedili se po sisama.

Nisam mogao da vjerujem u ovo. Bila je natopljena. A mali Ivan je samo stiskao šake. Izmoren jebačinom Ivan je duboko zabio glavu u jastuk. Jastuk moga oca, primjetio sam. A mama je bila izdržljiva. Neumorno je skupljala sve ostatke prosute sperme i trpala ih u gladna usta.

„Kako ti je bilo“, pitala je osmjehom mladog pastuha.

„Izvrsno“, odgovorio je puknutim glasom.

Onda je Ivan nešto pitao:

„Hoćete li mi nešto napraviti“?

„Šta“, odgovarala je, i dalje drkajući mu mladu sluzavu batinu.

„Pa moj mlađi buraz vam je u onim godinama, znate već, pa ovaj, znate…“.

„Nevin je“, pitala je.

„Uh, da, jeste. Jel imate šta protiv“?

„Šta, Skinuti mu paučinu? Ma kakvi, i tebi sam maznula isto, zar ne“?

Nisam mogao da vjerujem na sve ovo.

„Super, kad možeš“, mali je bio uporan.

„Joj ne znam ti sad, ali ću ti javiti. Kao i uvjek, samo budi strpljiv. I drži malog što dalje od jebenih balavica. Hoću malog čistog za sebe“.

„Ma hoću“, odgovorio je Ivan kroz smjeh.

Tih sam dana provodio sate u kući čekajući malog, i jednog dana sam dočekao.

Ušao je i sjeo. Pričali su neke gluposti, i kad god bi ga mama pitala za cure, zacrvenio bi se.

Ona zaključa vrata i reče:

„Sad nam niko neće smetati, dođi“.

Poput kipa stajao je ukopan, nased sobe i buljio u nju crven u licu kao rak, izbezumljen. Očito se prepao na smrt.

„Dođi“, pozvala ga je još jednom, smješeći se ispod trepavica.

„Daj, ne boj se, dođi“.

Polako i oprezno prišao joj je. Ona sjede na rub stola, pokazujući rukom da joj se pridruži. Nervozno i uplašeno disao je plitko i stalno oblizivao usne.

Ona uze njegovu ruku, drhtavu i valžnu od znoja, te je povuče prema svojoj sisi. Mislim da je i ona bila napaljena njegovom nevinošću da je htjela baciti se na njega i zubima mu iskidati hlače i progutati mu kurac, ali je znala da je mali neiskusan i veoma vidno uplašen. Polako je položila njegovu ruku na svoju sisu. Prihvatao je polako igru i počeo da stišće sisu dok joj je dahtao za vratom, poput psa. U tom momentu ona baci pogled na njegove hlače. Čak i ja sam video masivnu kvrgu na njegovim trapericama, a među njenim nogama je mislim bio potop.

 

On je sve jače gnječio njenu sisu onako preko grudnjaka, kružeći cjelom njenom oblinom. Neko vreme ga je putila da se napali, a onda se odmače od njega. Onda ona poče užurbano da otkopčava svoj bade mantil. On je zinuo, sasvim ukočen, buljio je u njene prste, oblizujući se stalno, a stara se skinu u tri poteza. Malo je falilo da pokida dugmad sa mantila, a kopča grudnjaka je pala u sekundi. Tresla je sisama snažno, grudnjak je otletio u stranu, a mantil je skinula do pojasa. On je uzahnuo, ali kako. To je bio uzdah iz pete, tako glasno je zašištalo njegovim prsima.

„Sad ćeš mali da me pregledaš, to hoću“, rekla mu je drsko.

Nije mu bilo lako, njene sise su izgledale nerealno dobro, savršeno. Počeo je da je gnječi silovito, mjeseći njeno zagrijano meso, pomamno, silovito, ali i nespretno. Ali na staroj se vidilo da je to još više palilo, ta njegova nervoza, a naročito nevinost.

 

„Reci mi mali, drkaš li na mene.Ha. Kad me gledaš na TV-u“, pitala ga je.

„Da“, prodahtao je muklo, grabeći joj sise pomamno.

„Da, koliko sam ga puta izdrko na vas“, nadovezivo se.

„Ajde onda“, zvala ga je i nastavljala.

„Radi mi sve ono što zamišljaš dok drkaš“.

Tad je spustila ruke i jednu zarila u njegovu gustu kosu, a drugu provuče između svog i njegovog tjela i stade mu trljati kurac preko hlača. Onda ga odjednom zgrabi snažno za kurac. Mali je jauknuo svom snagom, gnječeći joj sise još jače, a ona mu pritisnu glavu vodeći mu usne bliže njenoj bradavici.

„Zamišljaš li kako mi dudlaš sise, haa“, zarežala je.

On zaklima glavom i halapljivo proguta jednu. Usisa je cjelu. Tako je sisao da sam po njenom izrazu lica video da ju je zabolilo, ali nije ga zaustavila. On je to shvatio kao odobrenje te se bacio na posao. Lizao joj je bradavicu, cuclao, glasno srčući i hlapćući, dok joj je dugu dudu gnječio. Odjednom ona ga odgurnu od sebe i poče se užurbano svlačiti. Par sekundi je gledao a onda se i on pčeo svlačiti i za par sekundi oboje su bili goli. Ona je bukvalno zinula iznenađena dobrim komadom jednog 15- godišnjaka. Debeli kurac se propinjao žestoko, ukopan u busen gustih crnih dlaka.

Progutala ga je gladno, žedno i mahnito. Pušila mu je kurac kao da joj je zadnji u životu. Groktala je kao prasica, puhala skakala režala, nema kakve zvukove nije proizvodila. Jaja mu je gnječila bez milosti. On se treso kao prut. Ona ga pogleda i reče:

„Dođi mali, dođi“.

Mali je prišao, neznajući šta sad da radi.

„Liži me“, zaječala je.

„Liži mi pičkicu“.

On je samo na to izbuljio oči, ne znajući šta da radi.

Onda nekako jedva zabi jezik u nju i poče da rovi njom, nespretno ali snažno.

„Tako maco tako“, bodrila ga je vrteći guzovima.

Ubrzao je. Gledao je porno filmove, to je bilo očito i vidno.

Ona onda raširi noge još jače i zadiže bokove.

„Sad mi liži šupak“, zapovjedila mu je.

 

„Aaaahhhh“, pozdravila ga je iskreno.

Mješala je guzom kao navijena, a ruku je zavukla između nogu i trljala pičkicu žestoko.

„Dođi“, progrhtala je muklo.

 

„Jebi me sad maco, jebi me“, nastavljala je.

Mumljajući i pušući ustao je. Lice mu je bilo izobličeno od napora i pohote, modro, prošarano žilama. Samo na trenutak je pogledao dole i tada joj ga je zabio.

„Aaaaaa“, zajaukala je kad joj ga je zabio. Mali ju je rasturo. Ubo je onaj svoj debeli kolac u nju odjednom. Rastezao joj je pičku i tražio još, bio mu je ipak to prvi put. Jebo je divljački po instinktu, koji mu je zapisan samo u jajima, štemao je pomamno, sasvim izbezumljen, vidjelo se to jasnona njemu. Zarivao je kurčinu u nju svom snagom, unoseći svakim ubodom u nju svu svoju težinu. Udaro je , baš udaro divljački, zvjerski. Ona je još nato širila noge i namještala mu se, primala ga i uzimala, sva napaljena i zgubljena. Sto na kojem su se kresali je žestoko škripao i to je mene najviše palilo. Onda ona ustade. Uze kremu neku u tubi i stavi je na šaku. Razmazala je oko šupka.

„Daj mi ga mali, jebi me u guzu, u šupak me jebi“, tražila je, podigavši noge visoko u zrak i šireći guzove rukama.

Sasvim mu se otvorila.

„Ali…ja ne znam…“ prošaptao je.

„Ništa to nije, samo ga stavi unutra“, šaptala mu je.

Nastavljala je:

“Zabij mi ga ali polako, da me ne podereš“.

Ove rječi su me još više naložile.

Mali je krenuo. Milimetar po milimetar, gurao ga je u nju, a ona se stalno migoljila guzovima i širila ih rukama, da se otvori što prije i što više. I ušao je.

„Aaaaa, to , sad daj pomalo ubrzavaj i jebi me, jebi me“, stenjala je stara na rubu svjesti.

Mali ga je pokrenuo.

„Brže, brže, dublje“, zavapila je.

I uvalio ga je. Duboko u crijevo, zario je kurac, i odmah stade je jebati, svakim ubodom, dublje, žešće jače.

„Toooo“, cičala je.

Sad ga je već krenulo. Opustio se i štemao mahnito. Poduhvatio joj je guzove odozdo i gnječio ih divlje, buljeći stalno u njen rašireni šupak. Ona se u to vreme trljala, gnječila bradavice, lizala ih i sisala, kopala prstima po pički, razvlačila je i otvarala. Pa bi onda grebala njega onim svojim dugim nalakiranim noktima ostavljajući mu crvene tragove na leđima. Poludeli su oboje. U trenu jebačina je dosegla pkleni tempo. Mali ju je jebao sirovo, zabijao ju je do kraja u guzu, a ona se propinjala i cvilila. Tempo je postao strahovit.

Takvom je brzinom zabijao kurac u nju da mi se činilo da ga trese struja. Odjednom je stao i svršio, nešto malo, ni blizu kao njegov brat. Malo je ležao i otišao poslije kući. Mama nije baš bila zadovoljena potrebom, ali malim je bila zadovoljna.

 

 

 

Poševimo se i nemoj mi se više javljati da nas moj muž ne ulovi

 ih dana smo koristili poslednje lepe dane Miholjskog leta. Želeći da dograbimo što više lepog vremena pre duge zime, neko moje društvo je organizovalo roštilj na jednoj vikendici izvan grada.

Sastali smo se već oko 10 sati pre podne. Društvo je bilo izabrano, tako da je provod bio odličan. Bilo je tu svega, što obično bude kada se roštilja. Pored dobre klope i cuge, dan je protekao u zezanju i zabavi.

Pošto je bila nedelja, a većina u društvu je sutradan imala obaveze na poslu, društvo je krenulo da se razilazi mnogo ranije nego što sam očekivao. Na kraju, već negde oko tri sata, društvo se je razišlo. Ostali smo samo domaćini i ja. Iako su oni insistirali da ostanem i prenoćim tu kod njih na vikendici, ja sam rešio da krenem. Pozdravio sam se sa prijateljima i krenuo motorom ka gradu.

Vozao sam se tako ka gradu i uživao u lepom vremenu i vožnji. Kad, iza jedne krivine, naišao sam na auto pored puta. Usporio sam. Bio je to prelep sportski kabriolet sive boje. Pored njega je cupkala žena duge crne kose. Očigledno je bilo da je bila u kvaru. Zastao sam tik pored nje, skinuo kacigu i javio se:

- Dobar dan.

- Dobar dan – reče ona nervozno i dalje pokušavajući da nekoga dobije na mobilnom.

- Da li vam treba pomoć?

Ona nervozno baci mobilni na sedište auta i okrete svoje prelepo lice ka meni.

- Joj, ne znam šta da radim...

 

- Ako nemate koga, recite kako da vam pomognem? Možda da vas odbacim do grada...

- Molim vas. Muž mi je u inostranstvu, a kum je nedostupan...

- A u čemu je problem? – upitah odmeravajući njenu vitku figuru. Bila je to jako zgodna žena. Negovana i lepa.

- Ne znam... Stala sam ovde da obavim jedan poziv, i auto se je ugasio. Posle toga nije hteo da upali...

- Ništa... Ja se baš nešto puno ne razumem u opravke, a i nemam alat. Jedino mogu da vam ponudim prevoz do grada.

- Može... Baš vam hvala što ste stali...

- Nema na čemu – rekoh i izvadih kacigu za nju iz kofera.

- Pre vas je prošlo bar desetak automobila, i nijedan peder nije hteo da stane...

- Nemojte se nerviarati... Brzo ćemo biti u gradu i sve će biti rešeno.

Tako je i bilo. Nakon pola sata lagane vožnje ušli smo u grad. Zastao sam pored prve bašte na koju smo naleteli. Ona spusti svoje prelepe noge na zemlju i upita me:

- Zašto smo ovde zastali?

- Prvo bi mogli da popijemo po jedno piće, a i niste mi rekli kuda da vas odvezem.

- Odlično... – reče ona i sjaha sa motora. Tom prilikom odiže nogu i ja joj videh gaćice roze boje. Ne znam zašto već me je to napalilo.

Sedeli smo u hladovini lepe bašte i cugali. Dragana je bila jedna sasvim prijatna i lepa osoba. Bila je svesna svoje lepote, a verovatno i kvaliteta u krevetu, te nije radila ništa u životu. Njen muž, uspešni biznismen, koji je često bio na putu, plaćao joj je sve moguće tretmane, od solarijuma, frizera, manikira do teretane. Njeno je bilo samo da lepo izgleda.

Kroz razgovor ona je to meni iz ne znam kog razloga rekla. Znači bila je svesna svoje pozicije, i to joj je odgovaralo. Inače, Dragana, kako joj je bilo ime, je bila riba prelepog tela. Sise, guza, noge sve joj je bilo potaman. Onako kako svaki muškarac samo poželeti može. Tada joj zazvoni mobilni i ona se javi:

- Kume... Pa bio si nedostupan... Opet nešto mlado prcaš – reče ona kroz osmeh.

Onda pauza, verovatno joj se kum pravda.

- Ne. Da. Na par kilometara od vikendice mi je stao auto. Ne znam razlog.

Opet pauza. Kum govori.

- Dovezao me je jedan ljubazni gospodin i ja sam sada u gradu. Ti vidi i organizuj da nekako dofuraš auto, dok Mile ne dodje. – Mile joj je bio suprug.

- Ok. Javi mi šta si uradio. Čujemo se večeras – reče ona i odloži telefon u tašni.

- Izvini – obrati se konačno meni – Morala sam da kumu objasnim o čemu je reč. On će sada rešiti problem.

Nastavili smo da cugamo i pričamo. Razgovor je bivao sve opušteniji. Njeno prelepo telo i grleni osmeh na moje upadice su me sve više palile i tog trenutka sam rešio da pokušam da je osvojim. Prilika mi se sama ukazala.

U jednom trenutku, Dragana stavi svoju tašnicu u krilo i poče da pretura po njoj.

- Izgleda da mi je nestalo cigareta... – reče ona i dalje preturajući po torbici.

- Evo imam ja... Slobodno uzmi...

Tada ona izvadi smotuljak iz svoje torbice i krišom mi ga pokaza. Bojala se da je neko sa susednih stolova ne vidi.

- Uh... kako bih sada izduvala ovaj džoint...

- Ne bi valjda ovde..?

- U tome je i problem...

Brzo sam ukapirao i krenuo u ofanzivu.

- Možemo kod mene. Imam cugu i u kombinaciji sa tvojom travom, eto nama zabave...

- Hajdemo... – reče ona, vrati džoint u tašnicu i ustade.

Uskoro smo bili kod mene u stanu. Sedeli smo u dnevnom boravku, cugali piće i duvali travu. Dragana se je sada skroz opustila i počela polako pod dejstvom trave da se raskalašno ponaša. U jednom trenutku reče:

- Meni je jako vruće, zar ti ne radi klima?

- Nemam klimu... Ne volim je...

- Onda ću morati da se skinem...

- Samo pod jednim uslovom...

- Ha... ti si prvi muškarac u mom životu koji mi postavlja uslov da se skinem. Koji?

- Da se i ja skinem...

- Ha... ha... – grleno se nasmejala – Naravno da može...

Uhvatila je svoju mini haljinu za donji ...rub i čas posla je svukla sebi preko glave. Sedela je tako sada samo u tangama i brusu roze boje. Bila je prelepa. Nisam mogao da odvojim pogled od njenog prelepog polunagog tela.

- Hajde šta čekaš? – prenu me ona – Skidaj se. Nije valjda da se stidiš?

Ustao sam i zbacio svu garderobu sa sebe. Ostao sam samo u tesnim boxericama.

- Oho... macane... – reče ona mazno, dobrano pod uticajem trave i alkohola – pa ti uopšte ne izgledaš tako loše...

- Boga mi i ti si dobra mačka...

- Koliko dobra?

- Pa... jako dobra...

- Da, ali koliko... daj neku ocenu... – navaljivala je ona.

- Dovoljno dobra da bih te pojebao – ispalio sam ja. Bio sam siguran da su je alkohol i trava dovoljno uzeli pod dejstvo.

- Ha... ha... – nasmeja se ona grleno ponovo i zabaci glavu unazad. Tim pokretom ona isturi svoje moćne dojke napred i meni poče da se diže kurac. – Da vidim lepi čime raspolažeš. Znaš, ja imam visoke standarde.

I ja sam se smešio. Tako sedeći u fotelji, ja svukoh boxerice do kolena, i moj kurac polumlitav šljapnu preko moje butine. Oči joj zasijaše kada ga je videla i lagano se obliznula jezikom. ''Moja si'' pomislio sam u tom trenutku.

- Macane... svidja mi se tvoj mačor... – reče ona mazno.

- Tvoj je. Možeš da radiš sa njim šta god ti je volja...

 

Dragana ustade sa kreveta i pridje mi. Kleknula je na pod izmedju mojih nogu. Nije skidala pogled sa mog kurca. Možda mi neko sada neće verovati, ali je meni počeo da se diže samo od njenog pogleda. Oslonila se rukama o moja kolena i nežno ga uhvatila i odigla svojim negovanim rukama. Moj je kurac sada poprimio punu veličinu i ona se primaknu i strpa ga sebi u usta. Zaklopila je oči i počela da mumla, uživajući u ukusu mog kurca. Sisala ga je lagano i studiozno. Kao da je htela da prouči svaku njegovu žilicu i venu svojim ustima pre nego što ga primi. Ja sam samo zabacio glavu na naslon i prepustio se uživanju. Dragana mi je pušila kurac sa uživanjem. Lizala ga je od glavića do korena, stavljala u usta i usisavala do jaja. Jednostavno, mala je znala znanje. Onda bi se spustila do mojih muda i lizala ih. Uživala je u mojim jajima. S vremena na vreme bi usisala jedno moje jaje u usta i muljala ga tako sa uživanjem.

Tada je Dragana ustala i okrenula mi ledja. Natrtila se i uhvatila me jednom rukom za kurac. Pred očima mi je bila njena prelepa kruškolika guza. Rukom je namestila moj kurac na ulaz u svoju obrijanu pičkicu i nasadila se.

- Ohhh.... – kriknuo sam. Dragana se nasadila na moj kurac, kao da se nije jebala godinama.

- Arghh... – kriknu i ona. – Duleee... Prija mi tvoj kurac... Ohhh... Dobar je...

Sada se je oslonila rukama na moja kolena i počela da se odiže i nabija na moj kurac. Te kretnje je začinila povremenim vrtenjem i mešanjem svoje guze. Zadovoljstvo koje mi je pričinjavala, kao i pogled na njenu divnu guzu me približiše svršavanju. Uhvatio sam je za kukove i počeo da je nabijam na kurac u ritmu koji je meni odgovarao. Po njenim kricima i dahtanju, shvatio sam da taj ritam i njoj odgovara.

Nisam mogao više da izdržim. Stegao sam je za struk, nabio snažno na kurac do jaja i počeo da je punim.

Čim je osetila moje seme u sebi, Dragana podivlja. Poče još jače da se nabija. Njeno telo je počelo da se trese i drhti u talasima orgazma koji su je preplavili.

- Tooo... Ohhh... puni me... ahhh... nemoj da staješ...

Ja sam samo ćutao i bušio je. Dragana je dugo svršavala. Konačno, osetio sam kako se je njeno telo opustilo i klonulo meni u krilo.

- Ohhh... Dule... dobar si... Jako mi prijaš...

- Polako mala... Tek smo počeli...

Ona ustade i moj me kurac šljapi po stomaku. Bio je sav umazan od moje sperme i njenih sokova. Odmah sam ustao za njom i pokretima je naterao da klekne četvoronoške na pod. Dragana odmah shvati šta tražim od nje, pogleda moj dignuti kurac, i sa ne malo iznenadjenja u glasu reče:

- Bikčino... Rešio si da me rasturiš...

- Da... Hoću da te otkinem od kurca...

Kleknuo sam iza nje i namestio glavić na ulaz u njenu pičku. Uhvatio sam je rukama za struk i sjurio joj ga snažno do jaja.

- Ohhh.... kako mi prija... – kriknula je.

Počeo sam da je jebem. Dragana je izvijala svoje vitko telo od zadovoljstva. Dahtala je ciktala i bacala glavo amo-tamo u stranu. Videlo se da uživa u tome kako je cepam.

Nije dugo trajalo. Dragana uspravi svoj gornji deo tela, ščepa se snažno i grubo obema rukama za sise i poče da svršava. Stavio sam svoje ruke preko njenih i gnječio joj sise zajedno sa njom. Istovremeno sam joj krvnički nabijao kurac u pičku. Ovoga puta Dragana svrši uz drhtanje još snažnije nego prvi put.

Klonula je i pala na ruke oslonoviši se na pod. Glava joj klonu izmedju ruku i njena crna duga kosa se prosu po podu. Dahtala je bučno dok joj je moj kurac još uvek tvrd stajao u pičkici.

- Nemoj mi samo reći... da možeš još.... – reče ona sva zadihana.

- Naravno... Još samo malo...

- Znam ja šta vi jebači volite... A i ja to obožavam – reče ona i svojim rukama se uhvati za guzove. Razvukla ih je do pucanja i preda mnom se otvori njena rupica guze.

Izvadio sam svoj sluzavi kurac iz njene pičkice i prislonio glavić na njen čmar. Dragana tih uzdahnu i zadrhta u iščekivanju da joj ga zabodem u guzu. Gurnuo sam kukovima u napred i moj glavić nestade u njenom čmaru.

- Ohhh.... tooo.... uteraj mi ga.... – zavapila je.

Ja sam nastavio da joj ga uguravam i .uskoro joj je moj kurac stajao u dupetu do jaja. Celo njeno telo je drhtalo tako nabodeno na moj kurac. Tresla se je kao da ima groznicu. Uhvatio sam je ponovo za struk i izvukao kurac skoro do kraja. Ponovo sam joj ga nabio. Ovog puta brže i snažnije. Jeknula je od zadovoljstva. Kada ga je po drugi put osetila do kraja u svojoj guzi, Dragana sada već opuštena, poče da meša i vrti guzom.

Više nisam mogao da glumim finoću i nežnost. Počeo sam da je jebem krvnički. Celom sobom su odzvanjali zvukovi našeg jebanja. Te zvukove su proizvodili Draganina guza u sudaru sa mojim stomakom i moja muda u sudaru sa njenim butinama. Moja kurčina je nestajala u njenom prelepom braon čmaru do kraja, da bi se potom izvlačila preteći da joj skroz ispadne iz guze.

Oboje smo bili kao u transu. Kombinacija alkohola, trave i žestokog sexa vas dovode u jedno stanje izvan ovog vremena i prostora.

Sperma mi je krenula kao struja kroz kurac. Gotovo da me je zabolelo. Stegao sam je jače i zabijao joj ga svom snagom. Dragana je sve to sa zadovoljstvom primala. Punio sam joj čmar vrelim semenom i uživao u njenom telu koje je po ko zna koji put drhtalo od svršavanja.

Sručili smo se po podu. Jedva smo dolazili do daha. Legla je pored mene sva znojava i naslonila svoju glavu na moje maljave grudi.

...

Te noći smo se pojebali još ko zna koliko puta. Da li od droge, alkohola ili smo jednostavno jedno drugom odgovarali, sexa je bilo toliko, da sam posle trećeg puta prestao da brojim.

...

Kada sam se probudio ujutru, nje nije bilo. Bio sam polomljen. Svaki me je mišić na telu boleo, ali to je bila ona slatka bol nakon sexa.

Ustao sam da se istuširam i na komodi zatekoh pisamce. Ostavila ga je Dragana. U njemu je pisalo: ''Divno sam se provela. Rasturio si me. Svaka me koščica u telu boli. Ali se osećam prelepo. Nemoj me zvati niti tražiti. Moj muž, ako sazna, može nam napraviti probleme. Ljubim te u prelepu kitu. Dragana''.

Tuširanje je počelo da skida sa mene umor, bol i sećanje na Draganu.

Mladi kolega iz susjedne firme


 

Zovem se Marijana i osjećam se kao totalni promašaj u životu. Kada sam završila srednju školu, prije malo više od dvadeset godina, zaposlila sam se kao tajnica u jednoj firmi koja sada stoji dosta loše i očajnički tražim drugi posao. Imala sam i nekoliko veza dok sam bila mlađa, nadala sam se braku i djeci, ali nažalost ostala sam sama u garsonijeri od roditelja i život mi je upao u kolotečinu.

Te jeseni se u firmi u istoj zgradi zaposlio mladi zgodni pripravnik, u ranim dvadesetim, često smo se viđali na hodniku i na obližnjoj autobusnoj stanici. Uvijek smo se pristojno pozdravili, a ja sam mu se često nesvjesno i nasmiješila, kao i on meni.

Iako sam imala gotovo četiri banke, dosta sam dobro izgledala, i tu i tamo sam znala dobiti kompliment da sam zgodna i ženstvena, čak i od mlađih kolegica. Ali mislim da je razlog tome da sam oduvijek bila jednostavno žena, tako da sam rijetko nosila hlače, uglavnom sam nosila suknje i haljine, a nisam niti pretjerivala u kozmetici i nakitu. Često sam dobivala komplimente i od starijih kolega, ali nisam se htjela petljati s oženjenima, ne trebaju mi problemi tog tipa.

 

Jedan dan, poslije posla vidjela sam mladog pripravnika na autobusnoj stanici, pozdravili smo se i nasmiješili jedno drugom, a on mi je prišao i pitao me za firmu u kojoj radim, mogućnosti za posao, čisto za informaciju.
U početku sam se malo zbunila, imam osjećaj da sam se i malo zacrvenila, tako zgodan dečko mi je prišao. Brzo sam se snašla i odgovorila kako stanje nije bajno i da tražim drugi posao. Nakon tog dana smo uvijek na stanici malo popričali, par puta smo i zajedno išli do grada u istom busu, a jedan dan me, kada smo izašli iz autobusa pozvao na piće.

Pristala sam, pa smo se i zvanično upoznali, zvao se Igor i imao je 24 godine. Na piću smo ostali čak dosta dugo, razgovarali, smijali se, uživala sam i odlučili smo da to moramo ponoviti. Imam osjećaj da sam zaljubljena u njega, svako malo mi je bio u mislima. Par tjedana kasnije sam saznala da sam dobila novi posao u državnoj firmi, tako da sam osjećala sigurnost po tom pitanju. Na piću mi je Igor rekao da bi volio ostati sa mnom u kontaktu. Malo mi je bilo neobično da izlazim sa toliko mlađim dečkom, ali sam pristala. U blizini kafića je bilo kino gdje su taman prikazivali neki film koji sam htjela pogledati, super, kaže Igor, otišao je kupiti ulaznice i za manje od pola sata smo sjedili u mraku na spojenim sjedalima.

Film je bio komičan, sa puno ljubavnih scena i ne znam kako, u jednom trenutku smo se naslonili jedno na drugo, uhvatili za ruke i usne su nam se spojile. Zadrhtala sam, u trbuhu su mi titrali leptirići, prestali smo gledati film i počeli smo se ljubiti.

Kada smo izašli iz kina, Igor je samo rekao, Marijana volim te, ne znam dali je lagao, dali me želi samo poševiti, ali u mojoj utrobi se upalio plamen. Osjetila sam vatru u gaćicama, kako mi pičkica pulsira i vlaži se. Bilo je ljeto, nosila sam ljetne hlače i nadala se da ništa neće procurit i vidjeti se na njima, da sam bar obukla haljinu, kao i uvijek. S obzirom da stanujem blizu, odvela sam ga doma na piće. Natočila sam nam po čašu vina, a kada je probao, rekao je baš je slatko. Kao ti, odgovorila sam. Nastavila sam ga strastveno ljubiti i raskopčala sam mu košulju i rekla mu želim te večeras.

 

Skinula sam se, a on me nastavio ljubiti po vratu, gristi mi uši i vrat, skinuo mi je grudnjak i rukama mi mazio grudi. Sva sam gorjela, htjela sam ga u sebi. Skinula sam već dobro navlažene gaćice, a sluzavi sokovi iz pičkice su ni curili niz nogu.

On se skinuo, na brzinu sam mu dotaknula kurac, i on je bio vlažan, utroba mi je gorjela, htjela sam ga u sebi.
Uvukli smo se u moj mali krevetić ispod plahte, ljubili smo se, a moje grudi su bile stisnute uz njegovo tijelo. Bila sam uspaljena, osjetila sam kako ga namješta uz moje usmine i lagano ulazi, malo me zaboljelo, zastenjala sam, ali užitak je bio puno veći.

Krenuo je ulaziti u mene, moja vrela vagina ga je stiskala, osjetila sam kako glavić udara. Nemoj stati Igore, želim te, jedva sam prostenjala. Obgrlila sam ga i rukama i nogama, dodir mojih bradavica i njegove kože me uzbuđivao do ludila.

 

Ne znam od čega sam stenjala, dali od užitka ili od male boli, izgleda da ga je to samo napaljivalo. Uživala sam u svakom udarcu njegovog glavića u sebi, a on je lagano ubrzavao, ja sam bila pri kraju u glasno uzdisala, njegovi uzdasi su se miješali sa mojima, jedva sam prostenjala, svrši u mene i stisla sam ga još jače uz sebe.
Trebala sam to, nedostajao mi je seks, a moja zapaljena nutrina je žudila za spermom da joj ugasi požar. Moji bivši su ili koristili gumicu ili su ga vadili, htjela sam mladu spermu u sebi, žudila sam da me netko napumpa.

Odjednom se zario u duboko mene, malo me zaboljelo, moja pičkica ga je obgrlila, osjetila sam kako mu kurac pulsira i valove topline njegove sperme koju je ispustio u mene. Bila sam izluđena, dugo se nisam seksala, a ovo mi je prvi put bez zaštite, saznanje da nečije sjeme pliva u meni me izludilo, i nikada ranije nisam doživjela takav orgazam.
Još ga je držao u meni dok se nije spustio, pogledali smo se, oboje smo bili znojni, nasmiješili se jedno drugome, Marijana volim te, udaj se za mene. I ja tebe volim Igore, ali tebi treba netko tvojih godina.
Još smo se neko vrijeme ljubili i zaspali zagrljeni.

To ljeto smo proveli zajedno, pružila sam mu sve što žena može pružiti muškarcu, a ja sam se osjećala voljeno kao nikada do tada.

Nekoliko mjeseci kasnije na mome tijelu su se vidjele promjene – lijepo su mi stajale, kolegice su mi govorile da se nadaju kako će i one biti tako lijepe jednog dana, kolege su mi rekle da mu zavide, a i oženjeni mi se više nisu nabacivali – vidjeli su da sam zauzeta, u sebi nosim onog čiji me osmjeh zbilja osvojio.

 

Moram da te jebem

 


Moram da te jebem ,bile su moje reci upuceno komsinici koju sam slucajno zatekao da se ljubi u gradu sa jednim momkom koji je mnogo mladji i od mene.

Ja imam skoro 30godina a moja komsinica blizu 50, setajuci gradom negde popodne gde sam isao da se nadjem sa devojkom sasvim slucajno na jednoj klupici videh komsinicu kako se ljubi sa tim momkom, zastao sam pored njih i kad me je komsinica primetila samo sto nije pala sa klupe.

Ja sam se onako javio da ublazim njen stres ,eeeee dobar dan kako ste, samo uzivajte ja moram da zurim.

 

Posle nekih dva sata zove me komsinica, ja joj odbijam poziv jer sedim u kaficu sa svojom devojkom, saljem joj kratku poruku da cu joj se posle javiti.

U medjuvremenu dolazi drugarica od moje devojke i seda sa nama a ja taman nadjeh izgovor da idem do jedne radnje da pogledam na brzinu patike i da se vracam dok one popiju pice a u stvari sam izasao kako bi pozvao komsinicu da vidim sta hoce.

Odmah se javila i pocela da me moli da slucajno nekazem nikom, ja sam joj rekao naravno da necu ali moras doci kod mene veceras da te izjebem jer nemogu dozvoliti da pored mene ako te muz nejebe da te kara neki klinac.

Al si bezobrazan ,ali ajde sta da radim ako je tako.

Vracam se u kafic, tu sedimo jos malo i ja nalazim izgovor da moram otici kuci da su me moji zvali , a u stvari sam zurio da konacno izjebem komsinicu.

Cim sam dosao kuci odmah sam je zvao. Pomislio sam da mozda nece doci ali eto nje.

Pocinje ona nesto da mi prica ali ja to ne zelim slusati nego izvadih moju kitu i naredim joj da krene da mi pusi.

Mmmmm kako je samo to dobro radila da sam toliko bio napaljen da sam joj prosuo svu spermu u grlo.

Onda sam je okrenuo i jebao zguza tako jako da je komsinica uzdisala i jecala od zadovoljstva sto je jebem tako dobro.

Drugi put sam joj svrsio u picku njenu matoru ali tako dobro i socnu.

Napravili smo tu malo pauzu i onda sam morao da je guzim jos jednom jer ima tako jebozovne guzove.
E tu mi je trebalo dosta vremena da svrsim jos jednom, guzio sam je jedno 20min bez pauze ,sav sam bio u znoju kao i komsinica koja je vec pocela da me moli da prestanam jer nemoze vise.

Onda sam ga izvadio iz njenih guzova ,stao ispred nje i poceo drkati i svrsavati po njenim naocarima i licu.

Komsinicu vise nisam jebao, ali sad kad sam ponovo sam moracu opet .

ČISTAČICA NA POSLU: Mali kaj me nisi mislio pofukat

 

Monotono je i dosadno čitavo popodne sjediti za radnim stolom i udarati po ljepljivoj i izlizanoj tipkovnici, no to je zla kob nas pripravnika. Bio sam sretan što sam dobio posao, pa mi nije bio problem ostajati svaki drugi dan kasnije i odrađivati tuđe zaostatke.

No danas je petak, sunce je upeklo u moju radnu sobu, prokleta klima ne radi i već osjećam kako mi migrena diskretno kuca na vratima sljepoočnica. Umjesto da obrađujem neku slatku studenticu, ja moram ovdje kriviti svoju kičmu i ispravljati šefove kalkulacije.

Najednom sam začuo snažan tresak (kao da je nešto palo) popraćen pljuskanjem i nakon toga je uslijedio niz psovki (s pedigreom – od svih svetaca, pa do zoološkog vrta). Istrčao sam iz sobe i na kraju hodnika ugledao čistačicu kako kleči nad povećom lokvom vode, te je pokušava skupiti nazad u kantu. – Oprostite, da li je sve u redu? 

 Je, je niš’ se ne brinite – odvrati mi ona, te nastavi prikupljati vodu i pritom ritmično njihati svoju poveću guzu koja se kuhala ispod tamno plave kute. Malo sam se približio – moram priznati da mi je bilo malo neugodno gledati, no prevladao sam sram i prišao još bliže. Čistačica je pokupila lokvu, a ja sam se iznenada našao na par koraka do nje – Da vam pomognem, možete li sami? – Pogledala me pomalo sumnjičavo,pa i dalje klečeći reče oprezno – Nek’ , bum ja već nekak’ napravila svoj posel –

Progutao sam knedlu, a ona je ustala i tek sam tada shvatio da se ispod tamno plave kute ne nalazi ništa osim one , malo veće guze i još malo većih sisa. Pogledala me prodorno i krenula prema meni – Kaj je mali? Kaj si se „ušvical“? – Bilo je kasno za bilo kakav otpor, čvrsto me uhvatila za jaja (a onaj moj glupan – umjesto da šuti u hlačama – stoji k’o svjetionik ) – Ali ja nisam mislio… –

– Kaj nisi mislil? Nisi me mislil pofukat? Je, sad je gotovo, moraš, il’ bum rekla da si me na silu štel ‘zeti – Raskopčala je kutu, a preda mnom se zabjelasalo njeno punašno tijelo, velike i jedre grudi i jedna prava, velika i raščupana , hm, pa ne mogu reći mačkica – ono je bila barakuda. Osjećao sam kako mi na čelo izbija znoj (i od straha i od uzbuđenja). Prišla mi je i čvrsto me stisnula uza zid i otkopčala mi hlače.

Onaj moj bimbo je izletio van (sav sretan ),a ona je od sreće zacijuknula – Joj, kak’ je lepi, tak veliki i mlad… – te je ponovo kleknula (ovoga puta ne radi srušene kante). Malo me bilo strah njenih velikih usta, no kad ga je progutala, onako cijelog, te mi nastavila lagano masirati jaja, sve traume i fobije su nestale. Gutala ga je i lizala, grickala, stiskala, a ja sam nemoćno stajao i stenjao.

Kad je vidjela da gubim kontrolu i da sam blizu kraja, prekinula je sve svoje aktivnosti, uzela moju ruku, te je povela prema svojoj vlažnoj prašumi. Nisam se mogao obraniti, te sam sramežljivo spustio ruku na njeno međunožje i počeo je lagano trljati. Bila je skroz mokra – u trenu je izgledala skroz napaljeno, pa sam napravio korak dalje i hrabro kleknuo ispred nje. Približio sam se i zagledao duboko unutra pokušavajući otkriti ima li kakvih divljih zvijeri tamo. Za divno čudo, mirisala je jako privlačno, te joj ja nježno razmaknuh šumicu i počeh lizati

 

Preda mnom se razjapila njezina velika i dlakava pička – i kad sam je pogledao, ovako izbliza – zaista je izgledala kao barakuda. Nisam više mogao izdržati, boljelo me koliko sam se napalio, pa sam joj ga uvalio – do jaja, a ona je vrisnula i čvrsto me stisnula k sebi.

Prašio sam je bijesan k’o pas, ona je stenjala, cijelog me progutala i činilo mi se da će mi isisati i zadnju kap krvi. Usta su mi se osušila i počeo sam ostajati bez daha, ali nisam htio popustiti. Navalio sam kao sivonja i nisam joj dao da mrdne ispod mene. Čvrsto sam je uhvatio za guzicu, zabio glavu u sise i peglao. Znoj mi se slijevao s čela i kapao mi u oči. Koljena su mi se poderala na tankom uredskom tepihu, te sam zastao na trenutak da uhvatim zraka i promijenim položaj. Ona se uhvatila za policu sa spisima i naprćila se ispred mene – nisam se mogao kontrolirati, pa sam je opalio po toj velikoj guzi, a ona je zacičala – daj me još je’n put – i opalio sam je još jednom.

Uhvatio sam je za bokove i približio se – bila je skroz otvorena i zrela, kao netom rasječena jagoda – ne mogavši odoljeti, ponovo kleknuh i počeh je lizati. Ona se čvršće primi za policu, još se malo sagne i raširi noge . Ponovo sam počeo osjećati bol radi popaljenosti. Ajme, kako se ta guza bjelila ispred mene, a ispod nje se crvenila jedna velika i zrela jagoda. Još ću se pokušati malo suzdržati, pa sam je prvo malo počešao prstima. U času ih je progutala svih pet, pa sam ja u strahu da ne ostanem bez svoje najbolje prijateljice (Desanke) brzo stavio svog kliponju koji je ipak malo bolje mogao popuniti tu spilju.

 Nabijao sam i nabijao, ona je stenjala i ječala, a polica se sve više tresla. Kako smo ubrzavali, tako su i spisi počeli padati – sva mi se krv slila u njega,pa sam stvarno počeo gubiti ravnotežu. Bio je pred eksplozijom, svoj posao je obavljao kao pravi profesionalac i više ni zraka svjetla nije moga ući unutra. Ona je počela vrištati, pola spisa sa police se rasulo po podu, a ja sam svršio – i nakon toga se srušio.