utorak, 22. listopada 2019.

Rastur razrednice Regine

«Petre…? Pero Penavić?»
Okrenuo sam se s pripremljenim osmijehom prema ženskom glasu koji mi se obraćao. Očekivao sam da ću susresti ponekog profesora u staroj srednjoj školi, ali iskreno, mislio sam da me se niko neće sjetiti. Gospođa Radonjić stajala je predamnom, i kao u zoni sumraka, nije se nimalo promijenila. Sve te godine odvrtile su se unazad.
«Oho…profesorice! Dobar dan, kako ste??? Ne mogu vjerovati da ste me se sjetili!» Radonjićka je bila jedna od najstrožijih. U četvrtom razredu nije nam samo predavala biologiju već je bila i razrednica. No, nije spadala u one poremećene nastavnike koji se na djeci iživljavaju jer imaju nesređene živote i mrze sve oko sebe, već je kao neka stara partizanka vjerovala da se moramo žestoko uznojiti i izboriti za ocjenu.

Kraj takvog karaktera sam profesoričin izgled padao je u drugi plan. Ma nije bila rugoba, ali ni lijepa žena. Privlačnost joj je davala ta nevjerojatna snaga i neka pravičnost kojom je vladala svojim razredom. Naravno da kad sam bio njen učenik o tome nisam tako razmišljao. Gledao sam je očima tinejdžera, a one ne vide dalje od enormnih grudi po kojima je Radonjičeva bila poznata sigurno i izvan školske zgrade.
«E pa sada više stvarno nema smisla da me zoveš profesorice. Regina…Ili Gospođa Radonjić, ako ti više paše. Ma  ja tebi govorim 'ti', a vidi, odrastao muškarac!», s tim riječima raznježeno me privukla jednom ukočenom kretnjom i poljubila u obraz. Jesam, bio sam već sređen čovjek, a ipak sam se zacrvenio. Sve one dječačke fantazije o njenim sisama ponovno su oživjele kada mi se njima ostrugala po ruci.

Htio sam testirati koliko je bila vezana baš uz mene, a koliko se tako uporno sjeća svih nas i zato sam započeo razgovor o najupečatljivijoj figuri te generacije, malom Korenjaku.
«Znate da Tin i nije takav idiot kakvim smo ga svi doživljavali?»
Malo se mrštila, al onda joj se u sivim očima pojavila iskra, «Ah da! Znam! Pa on je…ja mislim da sam vidjela njegovog tatu na televiziji…Jel on nešto sad u vezi sporta?»
«To stvarno ne znam. Sjedio je kraj mene… Znate da je uvijek mucao…Mislili ste da je retardiran, ali zapravo…»
Prekinula me kao da zna gdje ovaj razgovor vodi, «..Jel ti znaš…», počela je grickajući naočale, «Da sa on meni udvarao na godišnjici mature? A moj muž je stajao iza njega cijelo vrijeme! Hahaha!»
«To je Tin! Eto, to je Tin…ma ništa se nije promijenio!», nostalgično sam odmahnuo. «Oduvijek je bio zaljubljen u vas.»
«U neke dijelove mene, Pero… Ja sam prestara dama da bi se zavaravala i dok ste vi dečki bili u mom razredu, a kamoli sada.»

Nasmijao sam se i zapiljio u te sise, a kada sam shvatio što radim brzo sam maknuo pogled. No, bilo je prekasno. Već me registrirala.
Profesorica Radonjić uvijek se ozbiljno oblačila. Nikada svojim izborom garderobe nije pokušavala privući pažnju, odnosno potpiriti učeničke maštarije, a iako je bila vrlo stroga, čak i kada je neke dečke ulovila da za vrijeme sata otvoreno drkaju na nju, nije se pretjerano uzrujavala. Riješila bi problem kao bilo koji drugi prijestup i nastavila dalje. Smatrao sam to dijelom njenog čvrstog karaktera, ali sada mi je sinulo da je korijen bio negdje drugdje; Regina je uživala u pažnji koju su joj priskrbljivale njene bujne grudi i bila je očito preponosna na njih da kažnjava druge što su očarani kad je to bila i ona sama.
«Što je sad s Tinom…?», pristojno je pitala.
«Diplomirao je pravo. Mislim da radi u T-comu. Oženio se relativno nedavno…hah, zapravo mu supruga liči na vas… Sve je kod njega na kraju završilo bitno bolje no što smo mislili. Zapravo su ovi super odlikaši, Bekavica i Rastić, propali. Čak ni jedno nije završilo faks. Matićka se udala za nekakvog industrijalca iz Švicarske. Naš čovjek, tj. Bosanac, al tamo živi i bavi se naftom…»

Vidjelo se na njoj da me prestala slušati tamo negdje kada sam spomenuo Tinovu ženu. «Kako misliš slična je meni? Isto biologinja? Visoka ko ja…?»
«Ne, ne na taj način», odgovorio sam.
«…Pa kako mi onda može nalikovati?», podigla je obrvu.
«Kak ste i sami rekli; jednom, odnosno dva vaša dijela.» Sada sam je namjerno značajno šacnuo u grudi.
«Oh….», radoznalo me pogledala, «Barem si se riješio stidljivosti, Penaviću…»
«Puno je Save proteklo od onda, razrednice…»
«Je…», sjetno he gledala u jednu točku dišući sve dublje.  «Zašto, što si došao?»
«Trebaju mi neki dokumenti, nadao sam se da možda postoje kopije u arhivi… I vidjet
profesora Nemeca. Čuo sam da još predaje tjelesni.»
«Je, je. Matko je još tu. Al nema ga danas. Kćerka mu ima promociju, diplomirala je medicinu.»
«Mala Koraljka je diplomirala?!», šokirano sam buljio prisjećajujući se curice koja je često tati 'pomagala' na nastavi.
«Ne stariš samo ti, Perica!», Regina se nasmijala.

«A ne znam ko sve stari, al vi mi izgledate na las isto», i sam sam sebe iznenadio svojom otvorenošću. Profesorica se prvi put zacrvenila.
«Oh, trebao bi nam češće navraćati, još ću se sva uobraziti!», nervozno je petljala po pramenu kose.
«Jeste možda za kavu?», bio je kraj školskog dana, djeca su se već razbježala kućama. Razrednica Radonjić niječno je vrtila glavom, ali topao smiješak govorio mi je da me nije otpilila.
«Vrlo rado, no moram spremiti praktikum. Sutra idem na jedan produženi izlet.»
Ljubazno sam pitao, «Oh, gdje vi i suprug idete?»
«On može ići pravo u onu stvar, što se mene tiče!», smjesta je odrezala pa nešto smireniji tonom nastavila, «Idem posjetit sestru u Lovran. U domu je.»
«Oprostite. Nisam znao da ste se razveli; spomenuli ste da je suprug bio i na godišnjici mature… Ja ga nisam vidio, jer nisam ni bio. Vjerojatno su vam rekli da sam otišao u New Jersey.»
«Znam sve, oprosti Pero… Nisam se htjela otresati na tebe. Još se nismo razveli. Formalno. Lani se sve saznalo, i za tu drugu ženu i sve. Ma, gadarija!»
«Baš mi je žao», nisam znao što da drugo kažem, a ona je samo tužno slegnula ramenima.

«I nije neka tragedija, znaš. Takve stvari ne padnu s neba. Dugo to već nije ništa valjalo. A ti? Što je s tobom? Kolko malih Penavića si napravio?»
«Oženjen. I razveden.»
«Mala…Joj, pomozi mi…kako se zvala…»
«Jelena.» Jelena je bila moja cura cijelu srednju školu. Išli smo u isti razred, tako da su svi pratili kako ćemo završiti.
«Bio sam premlad da shvatim što je bitno za brak, koje osobine. I kako sačuvati odnos. Šta znaš s toliko godina…ništa.»
«Ma joj, pa ipak postoji razlog zašto si od svih djevojaka odlučio oženiti baš nju. Nije lijepo kad stvari zahlade ili nestanu distancirati se od osobe za koju bi nekada dao život. Taj dio prošlosti, danu ljubav, niko ti ne može oduzet. Niko! Zapamti to!», bilo je očito da ne govori samo o mom slučaju.
«Jesam, oženio sam je…jer je jebačina bila genijalna!»
«Uh!», prekrila je uši rukama i smijala se ko luda, «Neka, neka! Zaslužila sam!»
«Sigurni ste da ne možete srediti praktikum kad se vratite s puta? Stvarno bi htio da popričamo ko ljudi.»

«Žao mi je, moram to sad da se kolega na zamijeni ne žali…ali, ako ćeš mi pomoći, brzo ćemo biti gotovi i možemo na kavu!»
«…Kad već toliko čekamo, ja bi sad ponudio i nešto konkretnije?» Iznenađeno me gledala razmišljajući što mi to znači, pa da insinuacije ne bi bile lascivnije no što jesu brzo sam ponudio rješenje, «Tu je iza ugla dobar restorančić.»
«Vidjet ćemo…», nekako je zbrzano odgovorila i odmarširala u praktikum. «Što se ceriš, ha?», ispitivački me gledala.
«Ma ništa…al kao da sve ove godine nisu prošle. Ništa se nije promijenilo! Komotno mogu sutra u osam ujutro sjest u prvu klupu i izvadit teku.»
«Pravo čudo da se sjećaš kako je razred izgledao. Nije da si buljio kao Tin, ali moglo bi se reći i da nisi nešto pretjerano obraćao pažnju na proteinske spojeve, Pero…», zezala me. Veselo sam tresao glavom, a razrednica je nastavila, «Kaj stvarno misliš da nisam zapazila?»
Ovo se moglo riješiti jedino pravim smijehom…a i pod hitno sam trebao prestat razmišljat o njoj kao profesorici Radonjić..već Regini.
Iz nekog razloga voljela je balansirati na samoj granici s ovakvim primjedbama, a kako sam i ja ništa manje rado zadirkivao nju, ocijenio sam da je vrijeme za taj sljedeći korak.

«To je bezveze, Regina. E, da ste znali što sam točno zamišljao…», sad se poštenski zacrvenila.
«Nije vrag da se i tih dječačkih maštarija sjećaš?»
«Sjećam? I dalje ih imam», samouvjereno sam odgovorio.
«Ma gluposti!», zbunjeno se zapiljila u model kostura.
«Aha…zašto vas onda lijepo vidim u uskoj crvenoj minici?»
«Ja nikad nisam nosila crvenu minicu! Nikad nisam nosila nikakvu minicu!», vriskala je, a onda sva zajapurena u licu nastavila nešto mirnijim glasom, «Bar ne na nastavu…»
«Tako sam vas zamišljao….», provocirao sam…, «A gore ste imali mikro trokutiće. Isto žarko crvene!» Sad je prasnula u smijeh od kojeg su skoro popucale epruvete.
«E tako nešto nisam nosila ni u slobodno vrijeme!»
«Niste? Šteta!», cmoknuo sam jezikom i kao fol razočarano zavrtio glavom.
«Pero, samo složi ove knjige u kutiju», okrenula je očima. «Idem u ostavu po neke stvari.»
«Okej…a kad se vratite možda ću vam ispričati svoju verziju onog ljubičastog kostimića kojeg ste stalno nosili!»
«Ah nemoj mi ga spominjati… Prije koju godinu sam ga zašpricala tintom. Nije se dalo očistiti.»
«Stvarno vam je odlično stajao», iskreno sam primijetio, iako je ona to primila sa snebivanjem

«Pero! Možeš malo doći…?», Regina me pozvala baš kad sam stavio zadnju knjigu u kutiju. Zalijepio sam je i odložio na pod, pa krenuo u malu sobicu gdje je na zidu bio ormar nakrcan knjigama, starim mikroskopima i ostalim predmetima koji nisu bili u svakodnevnoj uporabi, a preko puta je bio smješten stolić za kojim je profesorica mogla nešto nesmetano raditi.
Sad je stajala na stolici i pokušavala dohvatiti nešto s vrha.
«Možeš držati stolac da ne padnem?», iziritirano je pitala. «Nikako da dohvatim kofer od mikroskopa, domar ga je stavio na vrh!» Stajala je na prstima i sva se propela, ali falio joj je koji centimetar. Kao i uvijek, nosila je konzervativnu suknju, no iz mog kuta otkrivala je lijep komad nogu, a što je još gore, košulja joj se od tog batrganja skroz izvukla.
«Dajte siđite, ja ću vam to», nastojao sam ne gledati, al nije išlo.
«Ma ne treba, sad ću ja to! Samo drži naslon!», još se više istegnula kad je bila sigurna da neće pasti, a od tog rastezanja bluza joj se totalno napela na gumbima. Ispod se fino vidio nježno ružičasti grudnjak. Ne sjećam se kad mi se zadnji put dignuo na nešto tako naivno, ali sad mi se desilo upravo to.

«Regina…ako ovako nastavite mučiti tu košulju, ostat ćete i bez nje…», duboko sam disao previše zbunjen da bi se zbunio zbog vlastitih riječi.
«Molim?», pogledala je prvi put prema dolje, i iako je djelovala kao da me nije čula, još nikada nisam vidio da je žena doslovno pocrvenila. Profesorica Radonjić poprimila je bordo nijansu.
Onda je naglo zirnula na sebe i zavapila brzo se spuštajući sa stolice.
«Ti to skini….»
«I još se čudite što i dalje fantaziram o vama!»
«Pero!», totalno je izgubila kontrolu nad situacijom.
«Pardonček, al samo sam iskren!»,
U jednom skoku sam skinuo taj koferčić i pružio joj ga, no razredničine okice bile su prikovane za kvrgu u mojim hlačama. Nije da ga je morala tražiti pogledom, bio joj je u razini lica, no gospođa učiteljica zurila je u njega stisnutog pogleda i grizla donju usnu uopće ne primjećujući da joj nešto pružam.

Zato sam skočio na pod praveći se da se ništa nije desilo, ali baš zbog tog ponašanja bilo je teže nego da je zločesto prokomentirala u svom stilu. No, i dalje ništa se nije dešavalo. Još je jednom promotrila moju erekciju prije no što je primila kofer u ruku.
«Petre, sve ove godine profesure profesionalno…pedagoški sam se ponašala», uzdahnula je. Nisam mogao vjerovati u kom smjeru idemo! «Ne znam, možda je to zbog razvoda od promašenog čovjeka, možda zato što me kao muškarac jako privlačiš, no prvi put u svom životu ja želim napraviti nešto suludo! Možda čak i…ne, nemam riječi…»
Bila je strašno nervozna, jezik joj se petljao i po tome sam bolje nego po objašnjenju shvatio koliko riskira. U djeliću sekunde palo mi je napamet da sam krivo shvatio, no prije daljnjeg promišljanja privukao sam je sebi i strastveno poljubio u usta.

Dugo smo se ljubili, ja sam i dalje bio onaj dječak iz četvrtog C kome je položit ruku na razredničinu dojku veći pothvat od osvajanja Mont Everesta, no kad sam to konačno napravio  kurac mi se tako jako napeo da me presjekla oštra bol. Stisnuo sam zube i drugu položio na veliki zreli Radonjićkin guz.
Prepone su nam se spojile, uzdisali smo si u usta…tako sam je jako mijesio.
«Ahhhh», procvilila je. «Kako ono idu, što si rekao, te tvoje fantazije?», zagrlila me. «Znaš,  ako budeš dobar, možda će ti profesorica demonstrirati i svoje!»
Mahnito sam otkopčavao šlic jednom rukom, dok sam drugom tražio zatvarač od njene bapske suknje.
«Suknju…? Ne bluzu?», iznenađeno me pitala.
«Oduvijek sam se palio i na vaše dupe!», iskreno sam odgovorio. «Osim toga, toliko sam godina ovo čekao da neću ni sekundu više!» Izgledala je kao da će provalit neku šalu, no onda je izletila moja kurčina i tu je zanijemila.
«Oh, pa ovo će biti stvarno nešto…», primila ga je u ruku. Suknja je već bila na podu, a ja sam je nastavio ljubiti. Raska je podigla nogu i sama si ga trljala po već vlažnom međunožju.
«Ako misliš proći razred kod mene, morat ćeš se potruditi, Penaviću!», zakesila se nekim nepoznatim osmijehom koji me malo i preplašio. Pretpostavio sam da smo prešli na njene fantazije, ali ipak me stresla, kao da se u profesorici probudila druga ličnost. Nisam se time zamarao, jer ko ne bi za bolju ocjenu pristao poševit profu?
«Profesorice Radonjić, al to nije u redu!», uživio sam se i ja.

«Još odgovaraš? Srušit ću ja tebe balavac jedan, pa se žali komisiji u ljeto! Samo nek mi dođe mamica kukati kako si učio i da znaš, jedinica te čeka ako se TU ne potrudiš!», luđački raščupana signalizirala je na svoju pičku!
«A pa ak ćemo tak, dajte mi zadatak za pet, glupo je da me cijedite za duju!», malo sam se trznuo da joj uleti glavić i motivira ju.
«Pet? Ma nisi ti dovoljno muško da me odradiš za odličan!», posprdno je otpljuvala drsku uvredu, a ja sam je hladno gledao u oči i zarokao u jednom potezu do jaja.
«AHHHH!», zaskvičala je ko stara kokoš.
«E to ćemo još vidjeti!», počeo sam iz sve snage jebati svoju staru profesoricu biologije. Ne prestajući ševiti zgrabio sam je za ogromne guzove i s tako podignutom odgegao se do katedre na koju sam je položio. Nemilosrdno sam joj raskrečio noge, a starka je zabacila glavu i životinjski se derala.

«Pero, nevjerojatan si!!!»
«I vi…», nagnuo sam se i zažvalio je.
«Uh uh uh..jel bi te smetalo da ovako nastavimo…s pričom?»
«Ha, profesorice Radonjić..? I što kažete sad? Jesam zaradio pet iz biologije?», pokušavao sam zvučati mlado i drsko.
«Možda tri», nadureno je sasjekla miješajući po mokroj iverici.
«Kaj sam tri?!»
«Još si ti mlad i neiskusan…ah, ah, ah…» Na to sam joj u jednom potezu raščerupao bluzu.
«Pero?!», šokirano je dreknula i još mi se više isprčila pičkom.
«Oh, oprostite profesorice, ali u svom neiskustvu morao sam vam vidjeti grudi!» zalijepio sam joj se usnama za vrat i slinio.
«Sise! Sisetine!», očito je nije smetalo što su se gumbi razletili po cijelom praktikumu.
«Molim..?»
«Dečki ne govore 'grudi'. Sise!!!», smijala se loveći dah.
«Ako mislite da koristimo samo tu riječ, nemate pojma kolko pričamo o njima» , namignuo sam joj. «Tin je stalno govorio 'dude' ili 'mljekare' za zbilja velike.»
«Ah ah ah…mljekare? Tako je zvao i moje?», i dalje sam je ševio, tako da je očito iz sekunde u sekundu bila sve napaljenija. Strašno ju je uzbuđivalo što se učenici bave s njenim sisama na prljav način.
«Ponekad, ali Balenović je počeo za vaše govorit 'kravice', tako da se to primilo!»
«Oh!!! Kako ste zločesti vi dječaci!», lamatala je glavom, kosa joj je sad skroz ispala iz punđe. «A ti ne bi izvadio kravice iz štalice i malo ih pomuzao, ha Penaviću?! Tebi govorim, mali! Drugi red do prozora! No, kako se već zoveš!», opet ju je probio film profaćice.

Nije bilo lako otkopčati starkin grudnjak, bio je napet ko praćka. Bradavice su joj bile velike ko dlan i žarko crvene od uspaljenosti, a ona ih je sama štipkala da se još izvuku van. «Što misliš? Komentiraj!»
«Mislim da će me Tin mrziti kad mu ovo ispričam», promuklo sam rekao.
«Ma ne bi se to usudio….!», začepio sam joj usne poljupcem, a onda posisao jednu bradavičetinu.
«Ajjjjj!!!», smjesta je zaboravila na Tina. «Jako su mi osjetljive!»
«Zapazio sam.»
Čim sam vratio sisu u usta nastavila je zavijati. Nije se prenemagala, stvarno su joj bradavice bile nevjerojatno nježne, čisti živci. Ne znam kako se žena tuširala ili oblačila grudnjak, a da ne svrši. Već za nekoliko momenata Reginina glava bacakala se od orgazma.
«Ne mogu više izdržati!»
«Onda i nemojte», nasmijao sam se gledajući je ravno u oči. «Ajmo profesorice…svršite mi, da čujem koliko sam dobio!»
«Ohhhhh!!!! Zaradio si! Zaradio si čistu peticu!!!! Ahhhhh!!!! I pohvalu nastavničkog vijeća, Penaviću!!!!» Iako je već bila razrađena kao i svaka žena u njenim godinama, fino sam osjećao kako joj se pička grći oko kare. Bilo je fantastično, nije nimalo zaostajala za mojim vršnjakinjama. Čak je u ovoj jebačini bilo nešto neusporedivo bolje.
Sam sam htio što duže izdržati; čovjek ipak ne ševi razrednicu svaki dan. Toliko sam toga još želio isprobati, ali kad joj je pica počela špricati sokić izgubio sam se i napunio je nekontrolirano kao tinejdžer.
Zbog mog orgazma i nju je zdrmao još jedan mali, ili sam joj samo produžio prijašnji.
Sva sreća da je bila posjednuta na katedru i da sam se držao za nju jer inače bi sigurno kolabirali na pod.
Starka je gledala u stranu. Od dubokog disanja zarumenjene sisetine su joj se nadimale, a iz pičke se cijedio mlaz sperme. Nije joj bila obrijana, ali nije ni imala puno dlake na sebi; tek koju mekanu las na maloj, puflasto okrugloj rupici tipičnoj za starije babe. Do sada sam zrele pičke vidio sam na slikama, razredničina je prva koju sam ševio, tako da sam daleko od eksperta.
«Nismo ovo smjeli…», pogledala me očima u kojim je još plamtilo ludilo. Vidjelo se da to ne misli.
«Jel to znači da mi nećete dati pet?»
«Ko je spominjao pet? Daj molim te, saberi se Pero!», zezala se, baš kao i za ono da je ovo što se desilo bilo krivo.
«Pa rekli ste da ćete mi dati petaka…», tu me prekinula. Uozbiljila se i počela zakopčavati košulju.
«Petre, ovo je bio najbolji odnos kojeg sam imala zadnjih…možda čak i najbolji u životu. Mislim, ovakav orgazam…»
«Ni ja nisam mislio da sam se u stanju toliko uzbuditi…»
«Znači…uzbudila sam te?»
«Ne», napravio sam dramsku pauzu. Tek kad joj je pogled poprimio potpunu dozu začuđenosti nastavio sam, «Uzbuđujete me.»
«Pa ne bi se baš reklo…», gledala je podignutih obrva prema dolje.
«Ne mislim samo na to. Iako, dajte mi par minuta pa ćete vidjeti da obojica mislimo isto.»
Napravila je iznenađenu facu, «Malo me zbunjuješ…Nisam navikla na ovakve razgovore…» Pravila se da razmišlja što sa bluzom koju sam joj poderao, a zapravo je bolno željela da joj dam do znanja da nije napravila najveću grešku u svom životu. Primio sam je za bradu i podigao je. Nervoza se malo smirila nakon poljupca.
«Gospodin Radonjić je idiot. Jebena budala…», prošaputao sam kad su nam se usne razdvojile. Regina se od srca nasmijala.

«Mislim da si s ovim zaslužio ispunjavanje još jedne fantazije.»
«Koje? Imam ih toliko…»
«Sjedi na stol, vidjet ćeš», znatiželjno sam se počeškao i pratio je pogledom kako se spušta na koljena među moje noge. Nisam zakopčao hlače, tako da je i dalje imala pristup kurcu. Onda se nagnula, zažmirila i ko mala curica cmoknula ga u glavić.
Zatim se tako ponosno nasmijala da samo što nije zapljeskala rukama, «Svaki muškarac sanja da mu žena to napravi. Bar je to tako bilo u moje vrijeme, al malo koja je pristajala na teške perverzije. Zato se ovo i posebno cijeni.»
Skoro sam puknuo od smijeha nad učiteljičinom naivnošću. Nije ni bila svjesna da, što se seksa tiče, živi u daljoj povijesti od prastarog školskom mikroskopa. Sigurno bi se onesvijestila da zna kako njene učenice, i to sve od reda, puše dečkićima po veceima.
«I što ćemo sad…?», gledao sam je od gore kako ga drži u ruci neznajući ni sama kako bi prije počela nadoknađivati izgubljeno vrijeme. Zgrabila ga je u obje šake, ozbiljno me pogledala, a onda si ga, ne odvajajući pogled, stavila među sise.
«Ohhhh!», zacvilio sam.
«Priznaj da si i na ovo masturbirao, Pero...» Bile su joj tako velike i mekane da je u potpunosti nestao među bijelim jastucima. «Zamisli samo Tina kad ćeš mu reći da si staroj profaćici pokarao SISE!»
«Neću mu reći… ionako mi ne bi vjerovao!»

Više skoro da nismo ništa govorili. Regina mi ga je drkala među sisama, povremeno bi licnula glavicu, a pritom me obavezno pogledavala  u oči.
Mislim da još uvijek nisam bio svjestan kako moja bivša razrednica, žena na koju sam prolio toliko sperme, kleči predamnom i drka mi ga među svojim velikim sisama! Da stvar bude bolja, bila je to ista gospođa koja me kao klinca toliko puta izbacila iz razreda i izvrijeđala, a sad je davala sve od sebe da svršim.
Čak mi je ubrzo počela i pušiti jaja. Oprezno ih je trpala u usta jedno po jedno, pa pažljivo pojačavala pritisak jezikom. Znala je da je muškarcima to mjesto osjetljivo, no unatoč zrelim godinama nije imala dovoljno iskustva s anatomijom u praksi. Ipak, bilo je fantastično.
«Svršit ću!»
«Gdje mi hoćeš?», mahnito je vadila muda iz usta da može govoriti, «Da progutam ili po sisama?»
«Oboje!», projecao sam i počeo se prazniti. Prvi mlaz pogodio ju je taman kad se počela smješkati mojoj nezasitnosti. Brzo je zijevnula i drugi metak primila kako se i pristoji, u grlo. Ostatak joj se slio u dekolte. Ni sam se nisam mogao načuditi koliko je te sperme bilo, pogotovo kad se ima na umu da mi je to bio drugi orgazam u jako kratkom roku.

Jedino mi je bilo žao što to ona nema s čime tj. kime usporediti…
«Lijepo, Penaviću….», brisala je kutove usana. «Jesi ti zadovoljan?»
«Zadovoljan da, zadovoljen…nikada do kraja kad ste vi, profesorice, u pitanju.»
«Oh bože, pa više nisam sigurna jel me zezaš ili ti to stvarno….»

Nije stigla dovršiti, začuo se muški glas, «Regina, jeste unutra?»
Totalno je pobijelila i gledala me kao da od mene očekuje rješenje, ali nije mi ništa padalo na pamet.
«To je upravitelj Babura!», histerično je prošaptala. Ovog puta zbilja je pokušala obući strganu bluzu, a ja sam joj je iščupao iz ruke i šutke pokazao na kutu koja je visila na vratima.
Odskočio sam sa stola, povukao šlic i jurnuo van, «Vi se uredite, ja ću ga zavlačiti!»
«Upravitelju!», hodao sam prema njemu raširenih ruku, kao da smo u najmanju ruku kumovi koji se nisu vidjeli godinama. Stari je zastao i podigao obrvu. Naravno, nije imao pojma ko sam.
«Ko ste vi?!»
«Penavić. Išao sam u ovu školu dok ste predavali Engleski. Baš mi je drago da me se ne sjećate, ja sam onaj koji je razbio prozor na vašem satu.»
«Ti si onaj mali što je završio u Americi…?» Začudilo me što je to pratio, al tako sam dobio ekstra vrijeme za Reginu.
«Da, da… Al vratio sam se prije dvije godine.»
«Ahhh…», razočarano je vratio neprijateljsku grimasu. «A što ćeš sad tu? Što si došo?», Nevjerojatno da mu uopće nije padalo napamet da mi govori 'vi', iako sam sada bio već prosjedi čovjek, a ne onaj klinac. Ponovio sam istu pjesmu kao razrednici, o papirima iz arhive, profesoru tjelesnog…
«On je danas odsutan. Kćer mu je diplomirala.»
«Znam, znam. Rekla mi je razrednica Radonjić.»
To ga je podsjetilo, «Jel ona tu?»
«Je, je», al nemojte ulaziti! Prolila je neku kiselinu, pa se ne smije nutra biti bez maske. Sad će ona izaći…»
U tom trenutku pojavila se i Regina. Brzinski je potpisala papir kojeg joj je diša donio, a onda smo opet ostali sami.
«Prvi put u životu sam napravila nešto ovako, i skoro me ulovio!»
«Joj dajte nemojte zezati! I vi i ja znamo da itekako trošite učenike!» Zbunjeno me pogledala, al kako nisam uspio suspregnuti smijeh i ona je shvatila da se šalim.
«Znaš da si me zeznuo…na sekundu si me baš digo na štos, Pero! Sam da znaš, ti si prvi i zadnji učenik kojeg sam zavela.»
«A dobro, bar priznate da ste vi mene zaveli. Sve je snimljeno…biiip!», izvadio sam mobitel iz džepa praveći se da je diktafon.
Više se nije dala navući, iz zajebancije govorila je baš u njega, «Pa nisi loš…Zgodnički mali. I fino zabavljaš za nekog tako neiskusnog.»
«…A kad smo kod toga… Još mi dugujete karačinu u toj kutici koju nosite. Na to se drkalo sam tak. Idemo nutra, Regina, opet mi se diže…»
«Pa ti skroz perverzan! Nije čudo da si se rastal kad bi sam jebal profesorice! Nemaš ni jednu maštariju u kojoj smo kod tebe ili mene doma?»
«Naravno…Al sad smo tu, a vi se još niste spakirali.
«Samo to ćemo i raditi!», zaprijetila mi je prstom i okrenula se prema praktikumu.
Naravno, čim se nagnula zašlatao sam je preko suknje po pički.
A onda se i protrljao karom. Imala je tako mesnatu picu da joj se jasno ocrtavala preko odjeće.

«Dečko dragi, pa to s tobom je neka dijagnoza!», opaska je bila oštra, no nije me odgurnula.
«Je, sad me liječite…doktorice!», uvukao sam ruke pod kutu i zgrabio je za sise.
«Idemo kod mene. Što se prije spakiram, to smo prije u stanu», promrmljala si je u bradu.
«Aha. Al to ćemo poslije.»
Naglo se okrenula prema meni, vjerojatno me htjela izvrijeđati, al kad je vidjela silnu požudu u očima, mogla je reagirati jedino kao i svaka normalna žena – osmjehnuti se.
«Šta bi radio?»
«Vidjet ćete», zagrlio sam je i poljubio u usta. Žvalili smo se kao da smo se tek susreli, a ne već isprejebani ljudi. «Profesorice, za početak morate biti goli ispod kute!»
Zakikotala se ko curica i počela bacati krpice sa sebe. «Joj, kad me sestra sutra vidi mislit će da je mene pogodio moždani udar. Mislim da od umora neću moć normalno govoriti!»
«Voze autobusi za dolje i u ponedjeljak…», značajno sam je pogledao.
«Vidjet ćemo»
Sviđalo mi se; kad profesorica Radonjić kaže 'vidjet ćemo' to znači sate nabijene zrelim seksom. Ščepao sam rasno tijelo ovijeno samo u bijelu laboratorijsku kutu i mahnito je natazeo. Regina je bila konzervativna, strog i pravedan pedagog, ali duboko u sebi samo ženkica gladna pažnje, ali i beskrajne potrebe da zadovolji svog muškarca na sve - kako se ispostavilo - i najperverznije načine.

Uspaljena Mama

Od poroda bila sam uspaljena majka žena je slučajno jednog dana videla sina kako drka i kasnije ga koristila za seks, znajući da to nije u redu, i na kraju me je i oplodio. Nažalost ili na sreću, ovako oplođena dobijam iznenađenje koje se završi katastrofalno po porodicu... Ovakve stvari događale su se 70ih godina... A događaju se i danas...

***
Ja, Nevena Mitrović volim o sebi da mislim kako sam ja normalna domaćica---39 godina imam, sa jednim sinom od sada 18 godina, i mužem koji radi za osiguravateljsku kompaniju, i samim tim provodi jako puno vremena na putu. Kada pogledam sebe u ogledalo, videla sam ženu duge, ravne crne kose, sa pegicama po licu, i telom koje je počelo da se malo deblja jer sam bila već u srednjim godinama i bilo je za očekivati. Imala sam stvarno velike sise, a pomalo su i visile, to mi je bilo ok jer grudnjake nisam često nosila pa ih je težina vukla nadole, a bradavice su mi bile tamnosmeđe i dosta izražene kad nešto usko obučem. Bila sam u tankoj letnjoj haljinici, sa klompama na nogama, videla sam sebe kao običnu osobu, vodeći uobičajeno domaćinstvo, i sa nekoliko dobrih porodičnih prijatelja. Kod nas žene nisu gaće nosile, a one koje jesu nosile su one duboke velike gaće. Meni je pička bila na izvolte, ali je niko mesecima nije niti video niti mazio.

***********************
Ali sve se to promenilo nAOpačke kada sam čula neku buku kod sina Nikole u sobi. Iako su vrata bila pritvorena, bila su otvorena taman toliko kako bi videla njegov krevet, i nisam mogla da ne uzdahnem kada sam ga videla--KAKO DRKA! Činilo mi se kako on ne vidi ništa drugo jer je usredotočen na ono što radi--ležao je na leđima, zatvorenih očiju, drkajući kurac gore-dole--ali izgled njegovog lica je govorio koliko uživa u onome što radi. Šta da radim sada? Pomislila sam da uđem u sobu. Ma neee, samo bi ga posramila... Moj bože, nisam pomišljala da ću svog sina da špijuniram. Odjednom, Nikola je svršio. Naviknuta na mužev kurac--tj samo ga se sećajući jer nismo spavali mesecima zajedno---svršio je obilno po sebi, po prstima, po stomaku, po butinama, sperme je posvuda imao.Tako da sam se odmaknula--ali vizija sina kako drka me je opsedala kasnije tokom dana, ali i noći.Isprva sam razmišljala šta da radim, ili da ga pustim da uživa u svojoj privatnosti? Ali kasnije, ležala sam u svom krevetu, još jednom sama, i misli su počele da mi se menjaju...ruka mi je sama kao navođena našla međunožje i počela sam trljati pičku, uživala sam u svojim dlakama i bila ponosna na njih jer ih nikada nisam brijala i dlake su mi bile paperjaste i žbun mi je bio baš veliki. Iako nisam to želela, počela sam da razmišljam o sinu dok sam se trljala....možda je i on o meni mislio...tada sam svršila, sva sam se grčila koliko mi je lepo bilo, bila sam mokra i po bedrima, a slivalo mi se i među guzove, moj bože šta mi se dešava?!


* * *
Sledeće jutro---Ponedeljak---Požurila sam pre sina da odem u kupatilo. Ostavila sam vrata otvorena, čekala sam dok ga nisam čula da se približava. Imala sam na sebi spavaćicu, kratku jako, bila mi je iznad dupeta, tako da mi se čupava pička jasno videla među bedrima, a znavši koliko je mesnata, kada se približio vratima naguzila sam se preko umivaonika koji je bio malo niži i pravila se da ga brišem. Imala sam klompe, a pička mi je bila otvorena za njegov pogled, tako da sam se još malo naguzila i zbacila dupe  napolje. Svesna sam bila da nije moje čišćenje ono što će mu privući pažnju. Tada, odjednom sam ga čula na vratima. Mogla sam mu čuti korake kako mi se približava. Odjednom je stao. Sada je gledao pravo u moje dupe, osetila sam mu pogled, i pičku je gledao sigurno---pitajući se šta da radi. Taj trenutak je bio dug za oboje, pravila sam se da ga ne primećujem, niti sam prestajala da ribam umivaonik. Palo mi je na pamet, da li uplašen od prizora? Ipak je on još dete... Ali tada je počeo da prilazi bliže, osetila sam da mi nešto dira usmine--bio je to SINOV KURAC! Osetila sam nešto čudno u kukovima i bedrima, osećala sam nagon da posegnem rukom nazad i da mu pomognem da uđe u mene; ali nisam htela da ga prepadnem. Osetila sam zatim da se odmaknuo, onda sam osetila dodir ponovo. Ovaj put mi je razdvojio usmine---odigla sam se malo da mu bolje podesim ugao ulaska--zatim je kao magnetom privučen njegov glavić ušao u mene. "AAAAAAHHH!"-otelo mi se iz usta, nešto što dugo nisam osetila. Čula sam i Nikolu da je uzdahnuo, znala sam da mu je ovo kao da je na 7om nebu; bila sam toliko mokra dole i već uveliko spremna za njega--pobrinula sam se za to--počeo je ulaziti u mene--prvo četvrt, pa pola, pa tri četvrt..tonuo je u moju unutrašnjost, razdvajajući mi pičku, pri tome lepo je popunivši, ovako nešto veliko nisam osetila u sebi nikada, jer mužev je jedini koji je bio u meni, ali već godinama jako retko. "OOOO! Uzdahnuo je Nikola, i tada je bio kod kuće--do jaja je bio u meni, u pički svoje majke. Moja pička je veselo dočekala kurac, nije joj bilo bitno čiji je, i ko sam ja da joj to uskratim? Nikala je stavio ruke na moje kukove, i gurnuo mi je još dublje, tako da su mu se jaja nabila u mene još malo. Tada je počeo da izlazi iz mene i ponovo se vraća, jebo me je... "UUUUUHHH MAMAA! stenjao je "MAmice milaaaaa!" Nisam se mogla naterati da odgovorim, ali nekako- - moj odgovor bi narušio iluziju da to u meni nije kurac mog punoletnog sina u dubini mog stomaka. Nikola me je navlačio i nabijao sve brže, njegov stomak je udarao u mamino dupe, a jajima me je lupao po pički. Bedra su mi drhtala..."MAMAAA, JEBI GAAAA, IZVINIII--AAAAHHHH, pička si za poželeti!" Stenjao je, svršavao u mene, i punio mi pičku. Nije prestajao da me jebe iako je svršio, sperma mi je curila niz noge, drhtala sam, misleći da ću pasti, držala sam se za umivaonik i vrtela sam dupetom sa sinovim kurcem u sebi. Posramljen, i stidan, kakav je bio, povukao se iz kupatila--ostavljajući me naguženu i dalje, vrtelo mi se u glavi, a bedra su mi bila crvena, iz pičke mi je curilo niz njih, bila sam sva mokra u ulepljena među nogama, ali nisam se brisala ni prala, sve mi se to skorilo i osušilo tako.

* * *

Posle nekoliko minuta Nikola se vratio u kupatilo--koje je tada već bilo prazno, otuširao se i spremio da siđe na doručak. Videla sam po njemu da nije znao šta da mi kaže, ali na njegovo veliko olakšanje ja sam mu pomogla-- ponašala sam se kao da ništa nije bilo iako sam bila lepljiva skroz među nogama, dlake su mi bile ulepljene i sve mi je šljapkalo kako sam se kretala. Obukla sam sada tanku letnju haljinu koja se kopča sa prednje strane, dva dugmića u predelu sisa sam otkopčala kako bi Nikola imao u šta da gleda, a sise su mi se tada baš videle, skoro i bradavice da su ispala, ali one su se isticale kroz tanki materijal haljine, tako da je znao da nema grudnjak na sebi. "Šta si planirao danas?" pitala sam ga. "Pa... mislio sam da odem do kolege malo da se družimo." "Super. Samo dođi na večeru." rekla sam mu. "Važi" reče Nikola.
* * *
Kasnije tog dana, Nikola je gledao nešto na tv sa kolegama i počela je priča o curama.--kakve su, i kako da ih pojebu--Nikola se osetio posramljeno. danas je pojebao svoju rođenu majku, mene, ali nije se usuđivao da to ikome kaže. Možda, kako je kasnije pomislio, posle sasvim normalne večere sa mamom, šta je bilo bilo je, i da više nikada ne bude, sada bar zna kakav je seks, uživo, nije ni sanja da će sa rođenom majkom da izgubi nevinost... ALI...sledećeg jutra, kada je zakoračio u kupatilo, video me je ponovo. Kada je zakoračio u wc ovAJ put prala sam bide. Bila sam gola skroz. Izbacila sam dupe visoko, brisala bide i pevušila. Ponovo je moja pička bila ogoljena među mojim bedrima, slobodna da Nikola napasa pogled na njoj. Mogla sam misliti šta sada oseća i kako mu se diže, mora da mislio da ovo neće više videti. Ovoga puta tačno je znao šta da radi. Čula sam ga kako mi prilazi, setila sam ponovo kurac na usminama. "AAAAJOOOOJJJ MILI BOŽEEEE!", jauknula sam kada mi ga je nabio skroz do kraja, do jaja.  Počela sam da stenjem, jer muža još jednom  po običaju nije bilo kod kuće i opustila sam se. A videla sam da se i NikolA OPUSTIO. sADA SE VEĆ UŠTOSIO, uhvatio me je ispod rukama za sise i počeo da me jebe. MAlo je falio da lupim glavom o zid. Z sise me je vukao na sebe, imala sam osećaj kao da će mi ih isčupati, ali mije bilo ni na kraj pameti da mu šta kažem i upropastim ovaj trenutak, bolelo me je ali trpela sam. Ponovo me je punio, ali nije stajao, samo je na tren usporio i nastavio, dok su zvukovi pičke koja se davi u toploj spermi ispunjavali kupatilo, a možda i kuću. Ponovo sam bila sva mokra, natoljena, ulepljena, i ponovo se nisam prala do naveče. I NARAVNO, ponovo sam se pravila kao da se ništa nije desilo.
* * *
 Za mene lično, jebačina koju sam dobijala ujutro bila mi je kao centar dana. Nisam znala koliko će dugo trebati pre nego što zatrudnim, ali nije mi ni bilo bitno. Što duže to bolje. Od kada je moj muž imao vazektomiju, Nisam koristila bebi pilule, i to je bila jedina stvar koja me brinula. Muž je došao kući u subotu i to je poremetilo naš jutarnji ritual na koji sam već bila navikla. Morala sam se zakopčati skroz, da dragi ne skonta nešto. To vreme je bila zahvalna da dobije bilo šta. Muž mi je ponovo otišao na put i naše uživanje se nastavilo. Sada je već toliko trajao da sam pretežno dva puta svršavala. Imala sam osećaj da su mi sise veće, jer me je stalno natezao i vukao za njih. Nikada nismo pričali za vreme seksa, oboje smo stenjali i uživali. Počela sam nositi kratke suknjice iz kojih mi se jasno videlo golo dupe i pička na koju sam bila ponosna--i visoke štikle--naravno, samo ujutro, kako bi ga napalila... Još uvek Nikolu nisam mogla da doživim kao svog ljubavnika. Bilo je to privremeno odstupanje od normalnog ponašanja, barem sam tako uveravala sebe; mogla sam se pretvarati da se to ne dešava i da sam još uvek dobra majka i verna domaćica svome sinu i mužu. Nikola mi je svaki dan prilazio sa već dignutim kurcam, a ja sam ga palila sa mini suknjicom koju sam nosila i u koju sam jedva ušla jer mi je bila premala. Ponovo sam imala štikla kako bi mi pička bila u pravoj visini za sina, Nikola je to video kao poziv da mi ga zavuče, PONOVO... "JAOOOO, uhhh!" jauknula sam jer ga nisam čula kad mi se prišunjao, ali bila sam zahvalna. Nekako mi se činilo kao da mu je kurac malko veći, ali bilo mi je prelepo, bila sam u oblacima. "Mama, kurac mi je tvrd, a ti si zaslužna za to," šapnuo je Nikola, hvatajući me za sise koje sam za njega oslobodila iz haljine i slobodno su visile. Počeo ja da se zabija snažno u mene. "DUBLJEEEE; DAJ GA MAMIII DUBLJEEEE."-stenjala sam kao uspaljenica gladna kurca... "O, MAMAA.., što imaš dobro dupe, OBOŽAVAM TE GUZITTTTTIIII...!"- stenjao je Nikola. Sad me je već jebao kao njegov otac nekada, kao da me se ne može zasititi, i moj muž je voleo moju mesnatu pičku, ali ga je s vremenom želja napustila. Svršavala sam uzastopno, misleći da ću pasti u nesvest. "JEBOTEEEEE!", vrisnula sam, osetivši kako me puni ponovo, bila sam prepuna sperme i kapalo mi je između nogu na pod. Pička mi je ispuštala one zvukove kao da prdi, ali to Nikoli nije smetalo. KAda se Nikola povukao, doručkovali smo i niej mi đavo dao mira otišla sam u apoteku i kupila 3 testa za trudnoću nisam dobijala menzes duže vreme. ZATRUDNELA SAM--- Sa sinom... Sada sam razmišljala šta sada, jer nisam imala nameru da odreknem svakodnevne jebačine.. a nisam htela da razjebem brak, razmišljala sam kako podvalii mužu dete koji ima vazektomiju i zna da ne može imati decu. sLEDEĆI DAN sam se okrenula i pogledala sina dok sam jo šbila nabijena na njegov kurac. "Sada si mamin jebač i otac moga deteta, ako budemo mogli podvaliti tati tvome dete ok, a ako ne odgajaćemo ga ja i ti negde daleko od svih." jasno sam mu rekla. Još uvek sam bila nabijena na sina kada smo čuli mužev auto da prilazi kući. Skinula sam se sa sinovog kurca i samo nabrzinu obrisala pičku peškirom i otrčala da otvorim mu vrata, bila sam još uvek u seksi haljini koju nisam stigla da skinem. Nikola je otrčao u svoju sobu, a lokve sperme su ostale na podu kupatila. "Ajoj, prelepo izgledaš," reče mi mužić. I da je Nikola tu i da nije dođi vamo", reče mi muž i pognuo me pred ulaznim vratima. "Pa ti si još i napaljena, vidim sva si mokra", dodao je. "Ma ćuti, samo me jebi," rekla sam mu i natrćila se ispred vrata, koja je dragi samo zatvorio. Podigla sam malo glavu i pogledala prema Nikolinoj sobi, šokirala sam se kada sam videla da gleda kako me njegov otac jebe, ali se i napalila. Oblizivala sam usne kao neka kurva, gledala u sina i namigivala mu. I ubrzo je svršio. Sperma mu je bila kao voda, zbog vazektomije, ni blizu kao od sina mu. Jadina živa sperma bila je od moga sina u mom stomaku.

* * *
Nervozno sam pogledavala prvo sina pa muža. Večera je bila skoro bez razgovora. Bila sam svesna da sam napumpana, ali kako sad podvaliti dete mužu i nastaviti se jebati sa Nikolom, jer ne mogu sada bez toga, toliko sam bila uspaljena i naviknuta da je malo falilo da skočim pred Nikolu, i da mu na stolu raširim noge i ponudim mu pičku da me jebe pred mužem. Bila sam trudna već dva i po meseca i još nisam znala šta i kako ću, ali Nikola me je jebao na dnevnoj, pa čak i ako mu je otac spavao u blizini, više nismo mogli da se obuzdamo, bilo smi tiši, ali Nikola me je jebao, a kasnije me je bio u ujeo za usminu koliko ju je sisao, vrisnula sam i zamalo nas je moj muž uhvatio. Sada već duže nije bio kući i prošlo je već tri i po meseca, i bilo je teže skrivati trudnoću, nosila sam široke stvari ali sada je već stomak počeo svejedno da se vidi. Plakala sam i razmišljala i odlučila da nazovem muža i da mu saopšim vest pa kako bude... "Dragiii, imam prelepu vest...TRUDNA SAMMM!" ... Međutim, njemu to i nije baš bilo smešno i uskoro smo se rastali, a sin je ostao samnom, naravno. A Nikola je bio u strahu, kako mi je kasnije priznao, uplačilo ga je što je  OPLODIO je svoju rođenu mater i uništio porodicu... Ja se nisam uopšte skidala sa Nikolinog kurca, a moja trudnoća imala je za efekat da su mi hormoni poludeli da sam sve češće tražila kurca, kao da sam zavisna postala... u trudnoći me je jebao više puta na dan, tako da se nisam ni oblačila, uživao je kada je ležao kraj mene i igrao se sa mojim dlakama i mrsio ih, a posle mi je dugo lizao i gickao usmine, ali sisao mi mleko koje se pojavilo u sisama u trudnoći, a kasnije je sisao zajedno sa sestrom ćerkom, za svakog po jedna sisa. A imao je šta i sisati jer su mi se porasle za dva broja i povećale se. Ali povećalo mi se i dupe i stomak, ali njemu o nije smetalo, želeo me je još više.  Rodila se devojčica od 3 kile i 800 grama. Odselili smo se daleko od svog grada, venčali se i odgajali devojčicu kao nešto najmilije na svetu.




Širi noge, Mama

Mama, naguzi se!  

Željka Mitrović je ušla u sobu gde je njen sin Milan sedeo i gledao tv.

"Dušo," rekla je. "Našla sam ovaj stari bikini iz 60-ih na tavanu. Ali nekako mi se čini da se

smanjio! Ili to, ili mama puno jede sira. Pogledaj, moli te mama. Da li mi je premali za moje telo

sine?"

Milanove oči samo što nisu iskočile, buljeći u skoro potpuno golo mamino telo, koje mu je bilo

izloženo.. Željka je oduvek imala velike sise, ali sada sa 44 godine, pomalo vise.

Čak joj je i prijateljica znala reći da ima sise kao krava  i da se pazi da ih ne izlaže pogledima

previše jer ima muško dete u kući.


Njihale su se i ljuljale kako je Željka hodala po sobi i pozirala sinu. Njen sada već maleni bikini

jedva da je prekrivao njene svetlo crvene oreole na sisama i njene bradavice veličine palca,

dok je donji deo skoro skroz otkrio njene guzove.

 "DA li mi je dupe preveliko, reci mami, da li je?"

Milan je stavio dlanove na mamine guzove i stisnuo ih. Mesio ih je nekoliko trenutaka i stiskao

pre nego što je uspeo da izusti išta.

"Ha?"


Željka se nasmejala i okrenula oko sebe. Posegnula je rukama nazad i otkopčala gornji deo

bikinija, puštajući ga da padne na pod.

"Vauuu! Ovo je stvarno premalo, počelo je da me steže i to dobrano. Nadam se da ti ne smeta

da gledaš mamine sise, ipak si se njima hranio." Uzela ih je u ruke i podigla gore i unela ih sinu

u lice.

"Reci mami pošteno, da li misliš da mi sise jako vise i da se opuštaju?"


  "Naravno da ne!" Još uvek su dobre, i velike, a čini mi se da su ti se bradavice baš pravo

ukrutile!"

Željko se ustao i uzeo levu maminu sisu u ruku i promrdao je levo desno sa prstima.

"Da, još uvek su čvrste i tople!"

"Ooooo,ooo! A šta misliš o maminoj pički?"

Željka je srolala bikini niz noge, i skoračila iz njega. "Pogledaj maminu pičku dobro. Morala sam

da isčupam sa nje već 3 sede stidne dlačice ovog meseca. Pogledaj malo bolje i reci mi da li

vidiš koju sedu dlačicu na mojoj pizdi?"

Željka je sada sela na fotelju, raširila noge i spustila ih na naslon za ruke. Milan je kleknuo pred

majčine skroz raširene noge.

"Mama, raširi noge malo jače, tako da mogu malo bolje da pogledam---ups, većina tvojih

stidnih dlaka još je crna, ali evo ima i par sedih dlačica. Sačekaj malo da ih isčupam."

"Uhhhhhhh! Jaoooj, lakše malo, to boli! MMMMMM...    Željko dušo?"

Šta ti misliš o ovome, da li je bezobrazno od mame što je gola pred svojim sinom i što joj njeno

rođeno dete uređuje dlakavu pičku? Na kraju, iako sam prvo žena, ali ipak sam ti i majka! Ali

ipak, evo me pred tobom, širim ti noge, poturam ti pičku pravo pod nos!"

"Ma daj mama, ne smeta mi."

Posegnuo je za maminom torbicom i pročačkao malo.


"50 kuna."


"Hvala kevo. Idem da si kupim neke stripove na kiosku!"

  
"Pozvoni dvaput pre nego što uđeš u stan, tako da znam da si ti, nebi valjalo da neko drugi uđe

i zatekne me gole pičke i sisa, a zna da imam sina, ko zna šta bi pomislili"

"Važi, a kad se vratim još ću ti malo pregledati pičku, ali i ubaciti nešto u nju..."



Milan je otrčao da  kupi stripove, a znao je da ga kući čeka majka sa raširenim nogama, i

velikim sisama kojima ga doji...

Jebajući Kevu

Bilo je to povečerje. Keva je bila na tremu sa nekim

ljubavnim romanom u rukama. Nije bilo jasno da li je ustvari

čitala roman ili je sanjarila o njemu. U svakom slučaju,

osećao sam se jako napaljeno, A moja seksi i prelepa keva

izgledala je jako jebežljivo i primamljivo. Tako da uopšte

nisam video razloga da ne delujem impulsivno i da se

suzdržavam. Tako da sam prišao stolici u kojoj je sedela i

odozada joj obuhvatio obe njene velike, i dosta čvrste sise.

Dok sam ih masirao sa obe ruke, pitao sam je gde je ćale.

"Mmmmmm, ko to zna? Verovatno radi dokasno opet."
Odgovori keva, pritiskajući moje ruke jače na svoje sise

svojim rukama.

"Super"...

Sagnuo sam se i poljubio joj snažno usne. Ušao sam jezikom

u njena topla, vlažna usta, koja su imala blagi ukus dobrog

vina. Uzvratila mi je poljubac strastveno, što mi je bilo skroz

neočekivano.

"Kevo, šta misliš da li imamo vremena da te izjebem

nabrzinu?", pitao sam je, uvrćući joj nežno bradavicu

između palca i kažiprsta.


"Nadam se ljubavi," osmehivala se keva. "Uspalio si me

sada dobrano, ljubavi moja. Moraš da završiš šta si

započeo."

 Nemojte biti tako šokirani. Pa ja nisam jedini sin

koji jebe svoju rođenu majku. I šta mislite odakle je nastao

termin "mamojebac?


Skoro godinu dana je prošlo od toga divnog popodneva

kada sam otkrio da jedna žena u srednjim godinama ima i

toliko iskustva, ali i želje i požude u sebi da pokaže mladiću

razne stvari u krevetu o kojima mlađe devojke ni ne sanjaju.


Činjenica je da je ta starija žena o kojoj pričamo ovde moja

rođena majka nije me dirala uopšte ni najmanje ako nije

smetalo njoj. To je samo bio pokazatelj koliko je ta žena koja

me rodila bila zapostavljana i koliko je bila željna pažnje,

jeste da se toj pažnji nije nadala od sina, ali ajde sad, prijala

joj je.

Sa 16 godina jebao bih i rupu u drvetu, toliko sam bio

napaljen celo vreme. Skinuli smo sa sebe svu odeću brzo i

strastveno, spuštajući je gde god smo stigli. Hteo sam da

odemo unutra, u spavaću sobu kao što smo to uvek dosada

radili, ali keva je bila previše napaljena da nije mogla da

čeka ni sekunde, čučnula je ispred mene i zgrabila mi

guzove rukama, privlačeći me sebi, trpajući si moj kurac

duboko u svoja već otvorena usta.

Kao i uvek, uzdisao sam lagano kako su joj se usne

zaklapale oko mog glavića. Kako žena može biti ovoliko

dobra u pušenju kurca? Znam, znam. Keva je uvek govorila

da je odgovor na to pitanje vežba, vežba. Ali ja iskreno

verujem da većina mladih cura može i milion godina da

vežba i da svejedno neće pušiti kurac ovoliko dobro kao što

mi ga sada puši moja mama.

Svaki put, kada sam s majkom, zahvaljujem svojoj sretnoj

zvezdi što sam u pravim godinama da mogu uživati u njoj

kao mladić. Ovo što ona ustima radi je toliko dobro da ne

mogu da se suzdržim da joj svršavam u usta, puneći joj usta

svojom vrućom spermom.

A keva je ona vrsta žene koja bi insistirala na tome da mi

popije spermu čak i ako bih probao da izbegnem da joj

svršim u usta. Tako da mi uopšte nije vredelo to što sam joj

govorio da ne želim da joj svršavamn u usta jer želim da

sačuvam spermu kako bi napunio maminu dlakavu pičku.

NA moju sreću, moje mlado telo se toliko brzo oporavi, i

kurac mi se ponovo brzo digne kad ga ona obrađuje dok

uživam u njenom pušenju.

Ne prođe puno pre nego što počnem joj puniti usta

spermom. Često joj bude previše sperme u ustima. Ali, kao i

uvek, snađe se žena...gutajući, i zgrcnuvši se ponekad, dok

mi brzo guta i ne ispušta ni kap iz usta, dok joj moja gusta,

vrela sperma curi niz grlo.Još mi je ustima išla uz i niz kurac,

pušeći mi toliko dobro da je nisam imao srce prekinuti, ali

morao sam, uzevši je nežno za ruku i poveo je u kuću.

Stegnuo sam je rukom za njen  topli i čvrsti guz, i zavukavši

joj prst između nogu odozada, davajuću njenoj vlažnoj,

mokroj pički uvod u ono što će da usledi u spavaćoj sobi,

gde ona spava sa ocem, a u tom krevetu ću ja sada da je

guzim.

Osećao sam kako mi se kurac ponovo diže sa svakim

korakom kako smo se približavali. Kada smo stigli do

spavaće sobe koju je majka delila sa ocem, bio sam ludo

tvrd, toliko mi se ukrutio da sam se pitao kako mi jaja ne

eksplodiraju mami u lice.

"Jebi me, Mama," molio sam je, raširivši se na krevetu u

kojem je guzi i moj otac ponekad. "Sedi mi na kurac mama,

i jahaj ga!"

"Okej," reče keva, opkoračujući me.


Namestila je otvor pičke na moj kurac i spuštala se niz

njegajako, jako polako. Izgledala je tada kao neka jako

seksi kurvetina, kojoj je samo kurac u glavi, ali volela je

kurac.

Uživao sam u pogledu na njenu dlakavu pičku, taj crni

trougao koji joj je uvek virio iz gaća u retkim trenutcima

kada ih je nosila. Ali morala ih je nositi kad je otac bio kod

kuće.

Trebalo je da znam već dosad. Mama je uvek imala tu

samokontrolu kojom je kontrolisala naše jebanje. Imao sam

osećaj kao da je trebala čitava večnost da njena topla,

vlažna pička kompletno i do kraja usisa u sebe moj kurac.

Taj osećaj da mi upravo mamina pička guta, proždire kurac

 bila je toliko sočna da sam svo vreme uzdisao i

stenja kako mi je ta dlakava pička progutala kurac do

kraja.

"Mama, skači mi po kurcu, skači kao da ti je to zadnje u

životu", ohrabrivao sam je. "Jebi me jako"

Verujte mi, poslušala me je.Jahala me je kao da je

kaubojka. Bolje nego neke zvezde na onim rodeo šou

emisijama na tv-u.. Moj kurac joj je bio savršen kako bi joj

utažio barem malo njene životinjske potrebe, jer nije se

jebala kao da nezna šta radi, volela je kurac i nikad joj ga

dosta nije bilo.

Čak je znala govoriti da se nikad nije nada nada da će

ovako nešto upravo njen sin probuditi u njoj. Što sam više

nabija kurac u nju, to je ona više skakala. Tada, kada je

svršavala u dosta glasnim uzdasima, i ja sam svršio, a i sada

izludim kada dignem pogled i vidim ko mi je na kurcu, i da

mi upravo sise moje majke lete pred očima, jer su baš bile

velike za moj pojam, sa tamnim, skoro crnim bradavicama.

OstataK popodneva proveli smo u jebačini, ona mi je pušila,

i malo smo se i odmarali, ali samo malo, jer smo hteli da

iskoristimo svaki trenutak što ćale nije bio kući, mama nije

htela uopšte da mi ispusti kurac iz ruku.. zatim smo se

ponovo jebali i opet mi je pušila, kaže da joj treba i da joj

nikad dosta moje sperme koja joj je bila toliko ukusna.

Jebali smo se sve dok nismo oboje stvarno bili iscrpljeni.

Mama je zaspala, ali ja nisam smeo, otrčao sam nabrzinu

van na trem da pokupim našu odeću, svoju sam ostavio u

svojoj sobi, a njenu složio kraj njenog kreveta, jer ne bi

valjalo da se ćale vrati zatekne odeću pred kućom a ženu

na sinu kako se jebe kao luda. Legao sam ponovo malo kraj

nje, a ponovo poludignuti kurac nabio sam joj u pičku i

stegnuo je u zagrljaj, stiskajući joj jako sise, pazeći da ne

pocrvene. Samo se malo promeškoljila i nastavila da spava.

Neko će reći da je jebati rođenu majku nešto pogrešno ili

loše. Ali kad bi ti ljudi videli moju majku, koja je toliko seksi i

jako napaljena, i da joj kurac iz očiju viri, izjebali bi je

odmah i nebi se skidali s nje. Zato verujem da tako misle

samo oni kojima majke nisu toliko lepe, zgodne i seksi kao

moja...


Kraj

Posle Žurke - Doživljaj S Majkom

Imao sam 16 godina, koje sam napunio pre mesec dana, i još uvek sam bio devac. Izluđivalo

me je to. Bio sam zgodan momak, ali dosta stidljiv sa devojkama tako da nisam puno toga

postizao s njima.

Bio je to još jedan petak kada sam izvisio. Nisam imao muda da pozovem devojku van, tako da

sam izašao s prijateljima na žurku kod prijatelja. Roditelji mu nisu bili kući. Bilo je dosta hrane,

pića, i glasne muzike. A bilo je tu i dosta cura.

Jedne vreme mi je bilo super. Pričao sam sa Majom Ružić, zgodnom curom iz razreda. Maja je

bila među pametnijim curama, što se tretiralo nazivom "štreber" tada. Nije nikada izlazila niti su

je zanimali momci, tako da sam se malo i začudio što sam je video na zabavi.
  
Njen karater je bio sličan mome, bila je jako stidljiva prema suprotnom polu. Dugo smo pričali.
Posle skor odva sata plesanja i zezanja, rekla mi je da joj je ovo prvi put da pleše sa nekim

momkom. Iznenadio sam se kakav prijatan osećaj su izazivale njene sise trljajući se o mene.

Maja je popila malo vina da se opusti. Nastavili smo plesati i trljanje jedno o drugo se nastavilo.

Razgovor je krenuo na temu veza, i Maja me pitala da li sam imao seks dosada.

Rekao sam da jesam, Maja je rekla da ona nije, ali da često o tome razmišlja. Uveravao sam je

da je predivno.
  
Kuća je bila prostrana tako da su parovi malo pomalo odlazili u gornje sobe, moci su se vraćali i

davali petice rukom jedan drugom a cure su se smeškale.
  

Maja je gledala po sobi, rekla kako joj se gade te sure koje spavaju sa svima i da joj je vreme

da ide kući. Tako da sam ostao sam, sa dignutim kurcem na podijumu. Nastavio sam da pijem.
Baš sam se dobrano napio, toliko da nisam mogao da hodam, moj drug Mirko je rekao da je

vreme da i mi idemo. Bunio sam se što noisam ništa jebao večeras, ali bio je u pravu. Kasnije mi

je rekao kako sam ga namučio dok me je vozio kući i kako sam mu prigovarao što me je

odvukao sa žurke.

Nekako smo stigli kući, ali kako sad ući to je pitanje, naslonio sam se na vrata ie jedva ubo ključ

u bravu, vrata su se otvorila i zalupila u zid a ja sam pao na pod.
  
Mirko je podigao, a ja sam mumlao nešto nepovezano o sisama, pušenju, i pičkama, kada smo

začuli komešanje u hodniku. Tamo u hodniku, noseći roze kućnu haljinu preko spavaćice bila je

moja majka.

"Vidi, vidi...ko se to dovukao kući konačno?" pitala je mama. Čini mi se kao da slepac vodi

slepca.:"

Mirko se nešto kao izvinjavao, ali mama se smijlaa obojici. Mirko je opet pokušao da me

podigne, ali bio je mršaviji od mene, i malo niži tako da nije imao dovoljno snage za to.
Tako da je posle nekoliko minuta gledajući nas kako se mučimo, prišla moja mama da nam

pomogne i da me dovuče da kauča. Nisam bio siguran da li je to zbog piva, ili plesa sa Majom,

ali koliko god da sam bio pijan, nisam mogao da ne osetim sise moje mame kako mi pritišću

ruku dok je je držala na putu do kauča.

Mirko je pokušao da ode, ali mama ga je pitala koliko je popio i nije nameravala da ga pusti

da ode. Zvala ga je da  da ostane malo na šolji kafe i da se umije malo. Popili su kafu i pustila

ga je kući.
Dok sam sedio na kauču nastavio sam da lupetam o sisama, pušenju kurca i pizdama. Bilo je to

pijano lupetanje. Mama me je pregledala da utvrdi da li ima nekakav medicinski problem

samnom, uplašila se ( zaboravio sam spomenuti da je mama zaposlena u bolnici, u hitnoj pomoći kao

medicinska sestra.)

Razmišljala je da li da me povede gore u krevet nekako ili da me ostavi na kauču.. Pitala me

kako je bilo na žurki i ispričao sam joj celu priču. tj koliko sam mogao razgovetno da pričam.
  

Bilo joj je drago kada je čula da mi je bilo lepo s Majom.
  
Ne verujem da mi je baš sve poverovala, mislim na to kada sam joj pričao kakve su cure tamo

bile. Da su neke od njih baš bile kurve. To me malo razljutilo i ispričao sam joj kako sam video

Milanu da je jednom momku iz tima izvadila neki maleni opušteni kurac i popušila mu. I koliko

me je iz iritirala činjenica da ja imam kurac 3 puta veći od njegovog i da meni još nijedna cura

nije popušila.

  
Mama me je zagrlila i tešila me nekoliko minuta i napokon sam se smirio. Ponovo sam osetio

njenu sisu kako se trlja o mene.


Posle par minuta mama me je pitala da li mogu ustati. Ustao sam, i stajao uz njenu pomoć, tako

da smo korak po korak krenuli i niz stepenice  u donje kupatilo. Mama je inzistirala da odem na

wc kako mi se nebi desila nezgoda u krevetu.

Mama je ušla u kupatilo i držala me da ne padnem da mogu pišati. Nisam uspevao da se

izborim sa rajfešlusom kako bih izvadio kurac napolje. Tako da mi je ona otkopčala hlače i

pustila ih da padnu na pod. Kao u magli, samo sam svukao bokserice i pustipo ih da padnu do

članaka.

   "Jebote bog, šta je ovo, Marko sine!" Mama je razrogačila oči. ""vidim na šta si

mislio... stvarno imaš veliki kurac. I jako je lep. Mama je ponosna na tebe!"

   "Mammmaaaaa!" Bilo me je sramota. Ali bio je ovo uzbuđujući trenutak, primajući

komplimente o mom kurcu od jedne zrele žene. Pa čak i ako je to moja majka.

Mama je imala 37 godina, ali izgledala je mnogo bolje i od njkih 20-o godišnjakinja, imala je

lepo lie, i savršenu figuru. Bila je popunjena stvarno na pravim metim i trudila se oko svog

izgleda, nije htela da se opusti i prepusti.

  

   Naravno da nisam mogao nešto puno te lepote sada da vidim, zbog svog pijanog

stanja, ali najviše zbog toga jer se mama dosta pokraivala, i nije dozvoljavala da se previše

toga vidi.

                "Sluša Markić, nemoj da te je sramota. Ja sam ti možda majka, ali posle toga sam

žena. Znam prepoznati lepu kurčinu kada ga vidim, a ovo što ti imaš je prelep kurac. Da mama

bude iskrena, veći je tvoj kurac nego očev."



   To sam već znao jer sam se uspoređivao s njegovim godinama već. Njegov je bio

oko 15 cm, ali nije bio ni upola debeo kao moj. Ćale je imao što bi mi danas rekli prosečan

kurac.

   "DA, možda mi je velik...ali nekoristan!" rekao sam. "Samo visi bez veze! Nijedna cura

ga još nije videla, iako nemam straha od cura, i znao bih kako ga upotrebiti ako bi imao prilike

za to!"



   "OOO da, sigurna sam da bi znao šta da radiš sa njim Marko sine. odgovorila je

mama. Nisam mogao da verijem da sa mamom pričam o mom kurcu, ali svidelo mi se.


"A kada ga neka cura napokon vidi, neće se skidati s njega!"


"Ma ne verujem kevo. Znam da nije kraj sveta, znam da ću biti sretan i normalan kad odrastem,

ali sada sam tako nesretan i nesiguran i napaljen svo vrema. Znam da će sve biti ok jednom, ali

voleo bih da prevazđem te strahove jednom.!"

"Marko, reci mami čega  se bojiš?" pitale je mama.

"Bojim se da neću moći, znaš na šta mislim." odogvorio sam joj. "Ma znam da ću sigurno znati

gde trebam da ga stavim, ali neznam da li ću to uraditi kako treba. One kurve iz razreda bi

sigurno znale šta raditi kada bi videle koliki mi je kurac, ali ne bih voleo da završim s nekom od

njih. Bilo bi lepo bi s e+nekom poput Maje, voleo bih je usrećiti. Neznam puno o seksu mama,

ali sigurno znam da je potrebno puno više od veličine kurca da usreći ženu."

   "DA, tu si u pravu," Mama je bila pažljiva, a li onda je počela da me zeza malo da

me oraspoloži. "Ali zar me nazivaš kurvom zbog toga što sam sva uzbuđena u blizini tvoje

kurčine?"

"MAMAAAAA! Ti nisi uzbuđena  blizu moga kurca!"




   "Ooo jesam , Marko. Ovo je prelep kurac, i uzbuđujem se kada ga gledam. Posebno

me pali kada ga geladam kako se diže dok pričamo o njemu. Neka sam ti majka, ali stvarno

me pališ."
   "KAko znaš kada si napaljena mama?,Očigledno je da nema šta da ti se digne. Kako

žena zna?"


"Ima nekoliko načina. Kao prvo, i nama se nešto ukrućuje, ali naše bradavice su prvo što nam

očvrsne. Moje su sada tvrde kao kamen."

   "Daj da ih vidim, mama....MOLIM TE?"

"NE, Marko, moraćeš mi verovati na reč."


   "A jebote, to nije fer. Znam da sam pijan, ali ti iskorištavaš situaciju! Ti me gledaš,

pričaš samnom o takvim stvarima, pališ me, a nedaš mi da te vidim."


   "Da li stvarno želiš da me vidiš Marko? Da li stvarno želiš da vidiš mamine sise?

"

   "PA naravno mama, naravno da želim. RAzmišljam stalno o njima."



   "Stvarno? Zazaš me? Šta radiš kada razmišljaš o mojim sisama? Da li drkaš?"

"Daj mamaaa, prestani s takvim pitanjima". Sad me stvarno sramota.

                                                    "Alo sine, pa ti si započeo ovo!" nasmejala se mama.

                          "Da li je to istina? Da li drkaš kada razmišljaš o sisam svoje matore mame?"

   "PAaaa.ponekad, da. ŽAo mi je mama." Sramota me je.




   "Marko! Nema zašto da te bude sramota. To je najlepši kompliment koji žena može

da dobije. Stvarno sam počašćena...čak si me još i uzbudio! Bože, šta sam doživela od sina!"



   Tada, jako polako, prateći pomno moju reakciju, mama je  posegnula rukom prema

vratima i zaključala ih i polako rastvorila svoju kućnu haljinu. Jasno sam mogao

da vidim očvrsnule  bradavice kroz tanki materijal spavaćice.



   "Vidiš sada Marko? Vidiš šta si uradio svojoj napaljenoj staroj majci?"


   "Mama , ti nisi stara, i ne možeš biti napaljena."


   "Pa dobro, možda nisam stara još...ali sam definitivno napaljena. Tvoj otac i ja imamo

osrednji seks, ali meni to jednostavno nije dovoljno.A, kada se ljudi venčaju, i u braku su dugo,

upadnu u neku rutinu--i imaju seks samo da bi to skinuli s vrata kako se ona druga osoba ne bi

žalila. Više se ne rade zabavne stvari, nema spontanosti. Ja verovatno drkam kao i ti, srce mamino napaljeno!

   "Hoćeš li ti sada misliti na mene kad drkaš?" pitao sam mamu.



   "O DAAA! Možeš se kladiti da hoću. Misliću na tebe i na najlepši kurac koji sam ikada videla, koji visi među nogama MOGA SINA. Misliću o mnogo stvari. O mnogo stvari koje bi volela da uradim sa tako lepim preimerkom kurca kao što je taj tvoj."

   KAko je mama to rekla, počela je da spušta spavaćicu sa svojih sisa, kako bi imao bolji pogled na njene sise, kako bi ih video slobodne. Bile su to njalepše sise koje sam ikada video! Bile su pune, okrugle, sa velikim tamno smeđim oreolama, i jako tvrdim bradavicama koje su stršile kao gumice na olovci. Kako je mama trljala rukom bradavice posmatrao sam kako joj se sise diže u ispuštaju. Počela je dublje da diše.

   "Bože mama, kako nalaziš grudnjak za tolike sise?"

"Teško, da znaš, imam nekoliko ručno pravljenih, a koristim i one sportske grudnjake, jer nije svejedno kada uđem u radnju i kažem joj da su mi grudi veličine 6, a moram zbog posla ih nositi, mada ih u noćnoj smeni i ne nosim, pa kada sam bez njih vidim kako doktori i osoblje ali i pacijenti kada sam na odjelu požudno gledaju u mene, i neverovatno vlažim tada"


Kako samo pomatrao mamu kako mesi sise, polako samo počeo da drkam kurac. Čak i u svom pijanom stanju mogao sam da primetim kako su se mami oči uvećale, gledao sam kako uzbuđeno gleda direktno u moj kurac. Prestao sam kada sam shvatio šta radim, pa moj bože, to mi je majka, pomislio sam.


   "Marko...nemoj stati...prelepo je! Napalio si se na mamine sisetine, jel da?"

   "DAA, jesam" nisam se više suzdržavao, nastavio sam drkati.

   "Da li te je napalilo to što si uspeo ovoliko uzbiuditi svoju rođenu majku?" pitala je mama. Sada je govorila jako tiho,seksi glasom.

  

   "Jeste"


                 "A ,ako ti mama pokaže kako si me još uzbudio hoćeš li nastaviti još malo da drkaš?" zacvilila je mama.

Mamine greske 17

U kući Nikolića stvari se sve više menjaju. Branko je došao sa puta i Mirjana ili Mira kako su je često od milja zvali rekla mu je novosti o tome da je trudna. Njegovoj sreći nije bilo kraja, bio je presretan. Mada je odlučio da smanji putovanja i izostanke iz kuće koliko god je to bilo moguće kako bi se našao ženi, ipak nije mogao da uspe u tome jer je posao zahtevao dosta odlazaka.

„Ivane, dođi molim te na trenutak,“ pozvao ga je otac.
„Ja sam probao da smanjim svoje sastanke koliko god sam mogao, znaš da je moj posao zahtevan, ali nam to ipak donosi novac u kuću,“ reče Branko.
„Da tata, znam,“ odgovori Ivan.
„Hteo sam da te zamolim da se nađeš majci kao moja desna ruka u svemu što budeš mogao, ma koliko ti to bilo neugodno, a ja ću ti se za sve to odužiti, i tebi a i njoj,“ reče mu otac i tutne mu u ruku novčanicu od 1000 kuna.
„Hvala ti ćale,“ reče mu veselo Ivan.
„Mada ti znaš da sam ja slušao majku i pomagao joj i dosada a sada ću i više jer je tu i beba, nemaš ti problema, slobodno se osloni na mene,“ reče mu Ivan.
„Hvala ti puno sine, znao sam da se mogu u svemu osloniti na tebe i da me nećeš izneveriti,“ reče Branko, i ne sanjajući u čemu ga rođeni sin već zamenjuje i šta se dešava između nje i sina, a možda ga i nije bilo briga sve dok mu je žena sretna i zadovoljna i ne smara ga previše.
Dani su prolazili u veselju i sreći u porodici Nikolić. Mirjani se stomak već pomalo zaokruživao i izbijao van njenih uobičajenih uskih majica. A to joj nije uopšte smetalo.
Mada joj je Branko nekoliko puta rekao da nosi grudnjake po kući jer im je tu i sin pa da mu ne bi bilo neugodno.
„Nema veze,“ reče mu žena, „ionako mi je teško da nađem nove jer su mi sise narasle još veće pa ih baš ne mogu naći samo tako,“ odgovori mu žena.
„A i on ima curu, tako da sam sigurna da i ne obraća pažnju na majku toliko, dodala je.
„Dobro, ako ti tako kažeš, slažem se onda, samo ne želim da mu bude neugodno,“ završi Branko.
„Ma neće, ne brini, reći će on meni ako mu bude smetalo, znaš i sam da ja i on imamo dosta otvoren odnos i drago mi je što je tako.“
„Znam, drago mi je što imamo tako dobrog sina, da smo ga mogli bolje odgojiti mislim da nismo, moramo ga paziti oboje, iako je odrastao.“
„Naravno, pazim ja na njega dobro, ne brini,“ reče Mira na to, dok se i sam već pomalo vlažila među nogama.
Završili su razgovor tada i Mira je otišla u njihovu spavaću sobu a Branko je ostao dole u dnevnoj da gleda tv i da malo odspava.
Ivan se spustio dole u dnevnu da malo sa ocem gleda tv pre odlaska van.
„Ivaneee, Ivaneeee,“ zvala ga je majka.
„Idi pomozi majci i vidi šta hoće, molim te, da ja malo odspavam,“ reče mu otac. i okrenuo se na stranu dok je tv ostao da radi.
Tako je i bilo, Ivan je otišao u sobu kod majke koje je bila u kupatilu koje se nalazilo u sklopu sobe.
„Da Mama,“ reče Ivan dok je ulazio u sobu.
„Ulazi ovamo i zatvori vrata,“ reče Mira.
Kada je ušau u kupatilo zatekao je super prizor. Majka mu je sedila na rubu kade sa raširenim nogama. One farmerice koje joj je sin napravio dobro su joj došle jer nije morala da skida gaćice kada bi išla na wc ili kada bi trebala da brije pičku. To joj je sada bilo malo otežano zbog trudnoće i želela je da joj sada sin pomaže u tome. Što mu uopšte i nije bilo teško. Uzeo je brijač i penu za brijanje, jer je Mira bila već pomalo dlakava među nogama, ali zato je bila već jako vlažna. Ivan je obrijao majku. Ona se ustala i okrenula mu leđa. Pustila je vodu i počela da pere pičku od pene i dlačica. Ivan taj prizor nagužene majke nije mogao da podnese, spustio je šorc do kolena, i već nadignuti kurac prislonio majci na usmine.
„Aaaaaa,“ uzdahnula je Mira… „To mi je trebalo, hormoni mi luduju, trebam kurca,“ izgovarala je majka reči dok joj je sin ulazio u pičku, malo po malo. Ubrzo je bio ceo u njoj.
„Mama, a tata?“, upitao je sin. „Ma ko ga jebe, spava sigurno, jebi me sada nabrzinu i svrši u mene, napuni me koliko god želiš, gde god želiš,“ reče Mira.
Ivan je polako počeo da jebe mamu, kretao bi se napred nazad, ali obavezno je ostavljao samo glavić u mami. Mira je držala jednu ruku na ustima, a drugom se držala za rub kade, samo se nakratko ispravila kako bi izvadila sise van da joj se slobodne klate. Ivan je taktiku sporog ulaska u majku kombinovao sa izlaskom, kada bi se zadržao i do kraja ga nabio mami. Mogao je da čuje da prigušeno stenje.
Spustila se Mira glavom do ruba kade, ostavivši guzicu gore i tAKO SE JOŠ BOLJE NAGUZILA SINU.
„Jebo teeeeeee, koliko mi godi ovaj tvoj kurac,“ reče mu Mama. „Svršavam sineeeeee,“ prostenjala je Mira u tom trenutku kao da ju je nešto protreslo, zadrhtala je.
Ivanu je kurac još bio tvrd. Izvadio ga je iz mamine pičke i stavio na otvor čmara, među guzove. „Jooojjj, nastavi,“ reče tiho Mira..
Polako joj je ušao u šupak i počeo da nabija. Miri se sada šupak već razradio dobro i nije je više toliko bolelo kada bi je sin jebao u šupak…
Ivanu prizor nagužene majke, sa belim guzovima nikada nije dosadio, a pogotovo prizor belih mlečnih sisa koje se klate također, jer je bio mamin sin i često ga je dojila.
Posle nekoliko minuta začulo se; „Mamaaaa, svršavammmm,“ zacvilio je Ivan,
Kako je rekao tako je i bilo. Svršio je majci u šupak, ali je nastavio da je jebe ne stajući, na šta je ona samo tiho stenjala, jer je muž dole spavao.
„Miroo, gde si,“ začuo se sve bliži glas Branka koji se penjao uz stepenice i prilazio spavaćoj sobi, mestu gde su se jebali njegova žena sa rođenim sinom.
„Evo me u kupatilu, sad ću ti lezi, ja ću za minut,“ reče Mira, još uvek u tom trenutku nabijena na sinov kurac, koji je od uzbuđenja da će biti otkriveni nabio majci do kraja nekoliko puta i ponovo svršio…
Mira ne navukla gaćice kako joj nebi sperma iscurila van i odala šta je radila. Branko je ušao u sobu i legao. Izašla je Mira iz kupatila i legla kraj njega, a Ivan je ostao iza vrata dok mu otac ne zaspi. Zatim je posle oko pola sata polako na prstima izašao iz sobe.
Nije mogao da veruje koliko ga je napalila činjenica da su zamalo otkriveni i znao je da će morati pokušati opet nešto ovakvo uskoro.
Tako je i bilo.
Kasnije te večeri roditelji su mu spavali. Skinuo se u svojoj sobi. Kurac mu je već bio dignut. Došao je polako do vrta roditeljske sobe u kojoj su spavali. Bio je mrak, ali video je oca koji je bio okrenut od vrata prema prozoru, ali i majku koje je bila okrenuta njemu leđima, prema ocu.
Na sebi nije imala ništa, spavala je gola. Polako je prišao bračnom krevetu i legao iza majke. Mira se samo malo promeškoljila i nastavila da spava. Ivan je pre ulaska u sobu svoj kurac namazao sa bebi uljem znajući da sada nemaju vremena za predigru. Namestio ga je majci na šupak i polako ulazio u nju. Jako polako se kretao kako ne bi probudio ikoga od njih. Iali su dormeo nadmadrac na kojem su spavali tako da se pokreti i nisu ni osećali. Mama je u snu počela polako da uvija guzovima, mislila je da sanja seks. Nije bila u pravu. Posle nekoliko minuta se probudila, i dalje je uvijala dupetom. Ivan joj je tada stavio ruku na usta i rekao; „Budi tiha Mama, da ne probudimo Tatu.“
Klimnula je glavom u znak odobravanja i nastavila da meša guzovima polagano dok je Ivan polagano ubrzavao nabijanje.
Ivan je ruku premestio ispod mame i uhvatio je za sise, gnječio je ih je, mesio i uvrtao bradavice. Sada je Mira sama sebi stavila ruku na usta jer bi najradije sada stenjala na sav glas. Ivan je nastavio da jebe mamu, pri tome joj je gnječio sise snažno, držeći se za njih, dok bi se i ona nabijala sinu na kurac. I sama je bila napaljena jako na ono što sada rade, znajući koliko je to opasno. Odjednom se protresla. Ivan je znao šta to znači, i samo ju je privukao na sebe, držeći je i dalje za sise i sam je svršio.
Branko se samo promrdao i zakašljao. Oboje su zastali, prestravljeni. Jer da se sada probudio i upalio svetlo zatekao bi svoju ženu, golu, nabijenu na sinov kurac, koji je bio u šupku, iz kojeg je curila sperma pomalo. Ovaj prizor bi razorio porodicu. Srećom, to se nije desilo. Malo su se smirili, sačekali, i Ivan je nastavio da jebe majku još nekoliko sati ne vadeći ga iz nje.
Kako je počelo da svanjiva, izvadio je kurac iz mamine guze, i otišao u svoju sobu. Mira je ustala, otišla u kupatilo i obukla gaćice i spavaćicu. Branku je rekla ujutro kako se obukla jer joj se učinilo da je malo prohladno iako je leto bilo na početku.
Ali u sebi je znala da je to uradila jer nije htela da joj sperma iscuri iz šupka po krevetu, jer to ne bi mogla nikako da opravda ako bi Branko primetio.
Ujutro se oprala i otišla na terasu kako bi se malo osunčala dok je sin još spavao a sa mužem je popila kafu pre toga i on je otišao na posao. Obukla je nekakav dvodelni kupaći od prošle godine koji bi joj prekrivao sredinu guzova, a sise joj i nije baš nešto prekrivao jer su sada od trudnoće porasle i kipile uveliko van grudnjaka kupaćeg kostima.
A to je radila jer je znala koliko joj sin voli kada vidi belinu njenih sisa i guzova. To ga je jako palilo, iako se slobodno mogla sunčati i gola. I sama je razmišljala koliko je sada sretna i ispunjena žena jer ima sve u životu što joj treba, pa i puno više od toga.
Najviše od svega usrećivala ju je činjenica da sada veću duže vremena ima kurca koliko joj treba i kada joj treba, znala je i sam koliko voli kurac i seks i to je sada i imala. Pa šta više žena može da zatraži, rekla je u sebi dok joj se vlažna fleka pojavljivala na pički i dobro se sada već videla na njenom plavom kupaćem dok je ležala na leđima i sunčala guzu, a sise su joj se razlile sa strane, bila je jako ponosna njih i njihovom veličinom, aiko su pomalo visile, ali kako i nebi jer tu veličinu treba i nositi.
Stvarno su bile povelike, mislila je, znajući i koliko pažnje izazivaju, i koliko stvari brže obavi zbog njih kada dođe negde da nešto čeka, ljudi su puno susretljiviji prema njoj kada pokaže malo dekolte i beline njenih sisa…

Mamine greske 16

Sledećih nekoliko nedelja proticale su u učenju, učenju i još učenja za Ivana. Jedino dobro što je proizlazilo iz svega je to što je majka nastavlila da mu noću dolazi u sobu. Ipak nije poklela i nije dozvoljavala da se jebu; drkala mu je svako nekoliko večeri. Pravdala je to kako nije zdravo da mladi dečko skuplja toliko sperme u sebi, a znala je koliko voli kurac i koliko obožava ukus sperme.
Kada je Ivan položio završnui ispit, položio ga je s peticom. Bio je vidno zadovoljan i više ego spreman da nastavi jebačinu sa majkom. Obećala mu je da može raditi sa njom šta god poželi i dobro je znao šta je to.
I mira je bila oduševljena kao i Ivan.Nije bila sigurna da će uskraćivanje mu svoje pičke uspeti i brinula se da se stanje ne pogorša. A sada, bilo je očigledno da je bila u pravu. Naučila je dobru lekciju: uskraćivanje seksa je dobar alat za kontrolu malde osobe. Ostaviće si to za ubuduće.
„I, šta želiš sada od mene?“ upitala je.
„Znaš onu malu kratku haljinicu i bluzuz koju si nosila ono veče… veče kad sam te video sa Stankom…znaš, onu koju si obukla za mene kakda smo doli kući sa izlaska za Valentinovo?“
Mira se nasmijala. „DA.“ Dobro je znala na šta sin misli.
„Pa, hoću da to obučeš za mene sada. Takođe želim da ispleteš pletenice u kosi kao tada za Stanka.“
„Dobro, mogu to:“
„Zatim želim da te u tome izvedem negde na večeru.“
Mirino lice je pocrvenelo u šoku. „Ivane, pa ne mogu takva napolje.“
„Sama si rekla da ćeš uraditi sve štotražim. Uostalom, neću tražiti da nosiš najlonke.“
„Da…ali…“
„Nema ali, obećala si.“
„Ali mogli bi sresti ljude koje poznajemo, šta bi rekli da me vide takvu i to sa sinom na večeri, pa da to dođe do Branka?“
„Ne brini, otići ćemo daleko odavde…možda u neku piceriju, ništa preskupo.“
„Ali biću polugola tada, bluza je providna.“
„Daću ti da prebaciš neku majicu preko nje, ali gaćice nećeš nositi.“
Mira je uzdahnula i pogledala u sina. „U redu,“ rekla je rezignirano, shvatajući da nema smisla da se prepire.
„Slušaj, što ne bi sačekali i zašli u nedelju naveče. Tvoj otac treba da ide na avion. Treba da ide u Dubrovnik na nekoliko dana. Tada će doći nekoliko dana kući, i onda će imati nedeljne letove van grada zbog posla. Dolaziti će kući samo za vikend… do kraja leta.“
Veliki osmeh se pojavio na Ivanovom licu. To je bilo savršeno. Biće sa mamom nasamo skoro celo leto, neće je s kurca skidati uopšte, samo kad je otac tu. „Super. Biće to divno leto.“ Poljubio je mamu i stegao je jače uz sebe. „Volim te Mama, ljubavi moja.“
„I ja tebe volim sine.“
„E, da Mama, da li si rekla tati da si trud…trudna?“
„Nisam, reći ću mu uskoro.“
Mira je sišla dole, gde ju je u predsoblju čekao sin. Imala je jako kratku suknjicu na sebi, belu prozirnu bluzu i visoke štikle. Na glavi joj je kosa bila upletena u dve pletenice na kraju kojih je imala roze trakice. Nije izgledala kao da ima 16 godina, ali nije izgledala ni kao da ima 39 godina. Na usnama je imala jarko crveni karmin a na očima plavo senilo. Pogledala je u sinovo uzbuđeno lice i upitala ga, “ Da li si siguran u vezi ovoga Ivane?“
„Obećanje je obećanje.“ Ivanj je majku odmerio od glave do pete i uzbuđenje ga je protreslo. Suknjica je jedva prekrivala vrh njenih butina, a bluza nije ništa činila da sakrije gole masivne sise koje su se klatile slobodno kad bi hodala. BVila je to toliko seksi i privlačna žena da bi bilo greh ne jebati je kad god se za to ukeže prilika, ne zadovoljavati je u svim prilikama, jer to je žena koja je sada na vrhuncu i ima neprestanu želju za kurčinom, kojeg i dobija…. mogla bi da posrami svaku curu u školi što se izgleda tiče.
„Sačekaj samo da uzmem džemper onda.“ Nedugo zatim Mira se vratila sa džemperom koji se kopča s prednje strane.
„Otkopčaj dugmad,“ reče Ivan.
Mira je krenula da se buni, ali je otkopčala dugmad. Bar je džemper mogao da sakrije od pogleda većinu njenih stvarno pozamašnih sisa. Ali ipak, ljudi verovatno neće tu ni gledati. Suknjica joj je bila toliko kratka da je jedva prekrivala guzove. Činjenica da ne nosi gaćice samo je pogoršavala stvar. Ako bi se samo malo sagnula, odmah bi joj se videli guzovi.
Ivan je otpratio majku do auta, koji je bio parkiran u garaži za promenu, jer nije hteo da mu komšije vide golu majku kako sa sinom izlazi obučena kao 16-ogodišnja drolja.
Čim su ušli u auto, Ivan se nagnuo i poljubio majku. Razmaknuo je otvoren džemper i uvrnuo joj bradavicu, koja je počela da raste i da bode kroz tanki materijal bluze.
Bolje da krenemo odmah odavde, inače ću da te izjebem odmah sada i ovde.“
„To bi bilo sasvim u redu,“ reče Mira očekujući kurac.
Kada su bili na glavnoj cesti, Ivan je spustio ruku na majčinu golu butinu.
Malena suknjica joj se tada podigla do vrha butina, skoro otkrivajući vlažno međunožje, niz koje je već curila lagano tečnost. „Mama, obožavam tvoje noge.“
Kretao se gore dole po njenoj butini.
„Hvala ti sine,“ reče Mira nervozno. Bila je to dosta konzervativna žena, i dok su ona i Stanko radili tako neke rizične stvari, nekako je to bilo drugačije od ovoga šta je radila sada SA ROĐENIM SINOM. Ovo sada je bilo njeno dete, i neko je mogao da ih vidi zajedno. Nije mogla da sakrije činjenicu da je ona dosta starija žena od njega. Svi će pomisliti da je ona neka kurva koju je pokupio na ulici. Odjednom je zadrhtala na tu pomisao.
Ivan je video da majka drhti i rekao, „Osveta je kučka.“
Kada su stigli u piceriju, Ivan je otvorio vrata mami. Kada je izlazila van, nije bilo šanse da prekrije svoje međunožje iz kojeg je curilo….suknjica joj je bila skoro do struka.
Ivan se nasmešio na maminu zbunjenost i uveo je u restoran, tj piceriju.
„Može li stol u ćošku,“ reče Ivan mladoj konobarici.
Mlada devojka nije mogla da prikrije svoje čuđenje kada je videla mladog muškarca sa vidljivo starijom ženom… obučenom kao kuvetina.
Kada su seli u ćešak, Ivan se okrenio i zažvalio mamu kao neki klinac. Kada se odmaknuo, rekao je, „Skini džemper sada, dovoljno je mračno ovde.“
„Ivane,“ Bunila se Mira, ali nije videla milosti u sinovim očima.
Skinula je džemper i stavila ga kraj njih, gde ga je mogla brzo staviti na sebe ako bi zatrebalo. Odjednom se osetila toliko izloženo, ali svo vreme je vlažila i curilo joj je niz noge. Malena suknjica sada joj je bila do struka i bila je sigurna da joj sada konobarica može videti pičku. Bluza skoro da ništa nije ni prekrivala, naglašavajući samo njene pozamašne sisetine i tamno velike oreole smeđih bradvica. Dobra stvar je bila ta što su bili u ćošku zaštićeni sa tri strane.
„Da li ti je hladno?“ pitao je Ivan.
„Nije, zašto?“
„Bradavice su ti narasle i otvrdnule,“ reče Ivan sa osmehom, znajući da je prenapaljena sada, ali ne želi priznati. A ispod nje se stvarala lokva njenih sokova u kojim je sedila.
Miri su se oči suzile. Ako je ovo što on želi, igraću njegovu igru, pomislila je Mira. Kada je konobarica donela njihova pića, Mira, umesto da se nagne napre, nagnula se nazad, zavalivši se tako u stolicu. Tako da se njena bluza zada zategnula preko njenih golih sisa, pružajući joj ih na uvid u svoj svojoj veličin, a stvarno su bile velike, imala je s čim da se pohvali i bila je svesna toga. Raširila je malo noge, pokazujući svoju vlažnu,ali sveže obrijanu pičku toj ženi na uvid.
Ivan je iznenađeno pogledao majku. Zatim je pogledao u konobaricu i video koliko je širom otvorila oči, na golotinju žene ispred sebe. Polako je lice počelo da mu crveni.
Dok je konobarica uzimala naruždbu, nije oči skidala sa Mire. Pogledala bi joj brzo sise, a zatim bi pogled spustila na vlažnu pičku, pri tome kao da je sllinila, jer se oblizivala. Konobarica je završila sa uzimanjem narudžbe koju je morala da briše nekoliko puta, jer je grešila,i sa jednim brzim pogledom koji je odlutao među noge te starije žene, Ivanove mame, požurila je nazad.
Mira se nagnula prema sinu i šapnula mu, „Ovo me tako jako napaljuje, probaj.“ Sa tim rečima podigla je sinu ruku i stavila je među svoje butine, na svoju već uveliko mokru pičku.
„MAMAAA,“ uzdahnuo je Ivan kada je osetio njenu vlažnu i sada već skroz otkrivenu pičku.
Zatim je posegnula rukom prema njegovom međunožju. „Mmmmm vidim da i tebe ovo pali.“ Poljubila ga je, nabijajući mu svoj jezik u njegova usta.
Ivan ju je odgurnuo blago. Najednom stvari su se okrenule.
Mira se nasmijala…ovo će da bude zabavno.
Do kraja večeri, i na Ivanovo razočarenje, MIra je glumila drolju. Vešala se na njega kao kurva, praveći dobru predstavu za konobaricu. Nekoliko puta, širila je noge, suknjica joj se dizala do struka kada bi konobarica prilazila stolu. ZAčudo, činilo se da je mlada cura dosta uslužna prema njima i veoma pažljiva. Nekoliko puta je dolazila za stol da pita da li trebaju nešto. Mira je morala da se nasmeši tada, jer joj se činilo da vidi požudu u očima te mlade tinejdžerke. Kada bi se devojka vrtaila za šank, Mira je mogla da vidi kako nešto šapuće svojim prijateljima, jer su često pogledavali u njenm pravcu. Mira bi tada širila više noge ostavljajući ih otvorene, kao bi momci napasali oči na njenoj balavoj pički koja je nekontrolisano vlažila i curila, bila je sva mokra dole. Svi muški konobari su prolazili nekoliko puta kraj stola, Mira bi redovno širila im noge.
Kada su završili sa večerom, Ivan je bio više nego spreman da izvede mamu iz picerije. Dobio je više nego što je tražio. „Ovo je baš bilo zabavno,“ rekla je Mira dok su izlazili iz restorana. Za to vreme dok su plaćali račun njoj je suknja bila na kukovima, tako da su joj guzovi, ali i i mokra pička bili skroz izloženi pogledu osoblja. Pravila se kao da ništa ne primećuje dok je Ivan plaćao račun. Sise su joj bile vidljive skroz a tamne bradavice su se odlično videle na svetlu kod šanka.
„Sine jesi li gotov?“ pitala je Mira namerno dok je Ivan plaćao račun. Na te reči osoblje se zbunjeno pogledalo u neverici, kao da su se stvarno pitali da li mu je ova žena stvarno majka ili samo glume.
Svo to vreme niz noge su joj curili sokovi iz pičke.
Malo se uplašila da ne bi oni mladići izašli iz restorana i izjebali je na parkingu a sina pretukli, ali nisu, sve je ispalo ok.
Predobro je odigrala ulogu drolje. „Stvarno mi je bilo super,“ reče Mira iskreno dok su ulazili u auto. Jednom kada se navikla na toliku izloženost svog tela, pružila je svima dobru predstavu. Pička joj je bila jako mokra. „A sada, šta ćemo raditi kad dođemo kući?“
„Bila si zločesta cura večeras mama. Mislim da ćeš trebati dobiti po guzi preko kolena.“
„OOO, stavrno,“ reče Mira iznenađeno. Njena već ionako natečena pička je zatreperila.
Kada su stigli kući, u sigurnost iza zatvorenih vrata garaže, Ivan je privukao maminu glaviu i snažno je poljubio. Kada se odmaknuo, šapnuo joj je, „“Bila si takva kurvetina noćas mama.“
„Mislila sam da je to ono što si želeo,“ rekla je sa osmehom na licu. Noge su joj bile lepljive, jer joj se vlastita svršotina lepila po nogama.
„Možda i jesam,“ odgovorio je sin i posegnuo za njenim masivnim sisama, koje su pomalo i visile od težine jer nije imala grudnjak. Poljubio ju je ponovo i krenuo da joj otkopčava ionako providnu bluzu. „Skini je.“
Mira je skinula bluzu, ostajući tako polugola dok je sedela u autu. Ivan je sagnuo glavu i počeo da cucla jednu sisu a onda i drugu. Kada se malo odmaknuo, rekao je čvrstim glasom. „Ulazi sada u kuću mlada damo.“
„Da tata,“ reče Mira popnašajući glas mlade devojčice.
Ivan je pratio majku kroz garažu do kuhinje. Uzeo ju je za ruku i doveo do jedne stolice na koju je seo. „Nagni mi se preko kolena.“
Mira je uzdahnula i srce je počelo da joj brže kuca dok je stajala polugola pred sinom.
„Požuri. Sad ću ja da ti zagrijem dupe malo mlada damo. A onda ću da te izjebem u šupak.“
„Ajojjj Bože moj,“ reče Mira tužno spuštajući pogled prema dole dok je glumila devojčicu koja je pogrešila nešto i koju će otac da kazni pljeskajući je po guzi preko kolena.
Kako joj je naredio tako je u radila, naguzila mu se u krilo preko kolena dok su joj sise slobodna visile s druge strane, skoro do poda, bolelo ju je, jer su dosta velike i teške, i privlačila je dosta pogleda s njima, iako ponekad to nije želela. Ivanu je ruka zadrhtala dok je dizao maminu malenu suknjicu kako bi joj otkrio mekane guzove.
Divio se tim brdima mesa. Svaki guz je bio beo, ta belina se sužavala, i vodila bi prema blagu koje je skrivala među nogama. Ivana ie uzbuđivala ta belina majčinih guzova koja je ostajala posle sunčanja u kostimima za kupanje koje je nosila a koji su bili dosta konzervativni i dosta toga sakrivali, jer, ipak je ona bila udana žena sa odraslim sinom i mužem, i nije mogla ići u javnost sa nekim oskudnim i malim kupaćim kostimima na bazene i sunčanje, i ponekad u solarije.
A dobro je znala da joj to sina uzbuđeuje jako.
„Sada mlada damo, moraćeš da platiš za svoje kurvanjsko ponašanje.“ Sa tim rečima Ivan je podigao ruku i pljesnuo je po dupetu golom.
„Auuuhh“Uzdahnula je Mira. Kako bilo, žiganje koje je udarac izazvao poslao je talas zadovoljstva kroz njeno telo.
Ivan je nastavio da je udara po guzovima ponovo i ponovo, ostavljajući crveni otisak na njenim belim guzovima. Kurac mu je već bio očvrsnuo i pulsirao mu je u gaćama. Počeo je da ju pljeska sve jače i jače.
„Žao mi je Tata,“ plakala je Mira dok su udarci pljuštali jedan za drugim.
Ivan je počeo duboko da diše gledajući kako belo dupe njegove mame iz belog prelazi u roza boju, pa zatim u crvenu. Ali nastavila je da vlaži.
Mira se vrpoljila u njegovom krilu, bila je napaljena jako. Nikada nije mislila da će je udaranje po dupetu toliko napaliti, a još više nije se nadala da će se stvari preokrenuti i da će je rođeni sin lupati polugoku po golim guzovima a da će ona vlažiti u napaljenosti.
Pokreti i stenjanja njegove majke koje je bilo glasno, nateralo je Ivana da je pljeska duže nego što je mislio. Sama je bila kriva jer je uživala u tome. Već se izgubio u brojanju koliko brzo ju je udarao. Kad ga je ruka zabolela, prestao je, pretpostavljajući da je možda i mamu povredio. Stvarno nije želeo da je povredi jer ju je jako voleo. Stvarno je uživao u trenutcima kada je vidi nabijenu na svoj kurac kako uživa i stenje, dok se jebe kao da sutra ne postoji. kao da joj se jebe živo za to da li će je muž čuti kada se jebu dok je on kući ili ne, bitno joj je samo to da svši i da sinov kurac ima u sebi, sve ostalo je manje bitno.
Ipak, nije protestvovala previše. Mira je nastavila da se meškolji na sinovom krilu i kad su udarci prestali, kao da je želela još.
„To je sve,“ rekao je sin zadihano. Trljao je rukom majčine guzove osećavši toplinu koju je izazvao udarcima. Zavukao je prst između njenih guzova krećući polako prema pički.
„Aaa, je li mama, napalila si se? reče sin kad je osetio koliko joj je mokra pizda. „Moja mala kurvetina mora da voli kada dobije po guzi, zar ne?“
„Daaaaa!“ „VOlimmmmm!“
Ivan je zavukao majci prst u mokru pičku i polako ga izvukao išavšii unazad, sve dok nije oseti malenu rupicu između guzova, njen šupak.
„Pa, pretpostavljam da ćemo onda morati da vidimo koliko mama voli prst u šupku, a zatim i kurčinu svoga sina rođenog.“
Mira je uzdahnula duboko na ove njegove reči, oboje ih je palilo kada bi naglašavali u kakvom su krvnom srodstvu dok bi se jebali.
„AAAAAAA jojjjj,“ zastenjala je Mira glasno kada je osetila prst na svom šupku.
Osetila je kako ga Ivan laano gura unutra.
Ivan nikada ranije nije nikome stavljao prst u šupak. Marija, njegova bivša cura mu to nikada nije dozvoljavala. Svide mu se osećaj mamine uske malene rupice koja se steže oko njegovog prsta. Mogao je osetiti zidove šupka kako se stežu pokušavajući da mu istisnu prst napolje. Polako je pojačao pritisak sve dok nije bio skroz u njoj.
„O Bože moj, Ivane“ stenjala je Mira, vrpoljeći se u sinovom krilu.
„Jako si uska mama. Mislim da ćemo morati da ga malo raširimo ako misliš da ti svoj poveći kurac stavim unutra.
„Aaaaa joooj, mili bože, sin mi šupak razvali“ stenjala je Mira.
„Samo tako Mama, otvori se za mene,“ reče Ivan uzbuđeno. Sada su mu oba prsta ušla skroz. Jebao ju je prstima u šupak, napred nazad, sve dok prsti nisu lagano ulazili. „U redu,“ rekao je rekavši majci da siđe s krila.
Stala je uspravno ispred sina i rukama masirala svoje guzove koji su pomalo pekli od udaraca.
„ŽAo mi je Tata,“ rekla je. „Neću više biti kurva.“
„Da, baš nećeš. Klekni na kolena i svuci mi hlače,“ naređivao je Ivan majci.
„Tata, hoćeš li me naterati da ti pušim kurac.“
„DA. Sada ćeš mi pušiti kurac i spremiti ga za svoj šupak. Kada bude tvrd i čvrst, odvešću te gore u sobu, i nabiti ti ga duboko u šupak.“
„Ajoooj Tata,“ uzdahnula je Mama uživljavajući se u ulogu, gde će je kao devojčicu izjebati otac jer se ponašala kao kurvetina.
Brzo se spustila na kolena i otkopčala mu hlače. Kurac mu je već bio čvrst i tvrd.
„Ali pazi, budi pažljiva, pazi kako mi pušiš. Ne želim da ti svršim u usta. Hoću da sačuvam svaku kap sperme za tvoj slatku šupčić.“
Mira je uzdahnula ponovo i počela da puši sinu kurac.
Spustio se niže niz stolicu sa raširenim nogama, gledajući svoju seksi i privlačnu majku kako mu puši, dok su joj sise letele na sve stzrane jer je stvarno dobro pušila. Zatim ju je uhvatio za pletenice privlačeći joj glavu na kurac. Kada je osetio da ne može izdržati više, odmaknuo joj je usta, još uvek je držeči za pletenice.
Nagnuo se i poljubio je. „Sada nosi to svoje dupe gore.“
Ivan je pratio majku iz kuhinje, gledajući je kako se njiše dok je hodala u visokim štiklama ispred njega. Njegov kurac, koji je bio van gaća, klatio se dok je hodao iza nje, iz njega je kapalo pomalo. Kada se mama penjala uz stepenice, zastao je kako bi uživao u pogledu ispod njene kratke suknjice, videvši donje obrise njenih belih guzova. Guzovi su joj još uvek bili pomalo crveni, zapitajući se za trenutak da li je ipak otišao predaleko sa udarcima. Ali ipak, Mama se nije žalila, drolja, ipak je uživala u svemu, pomislio je.
Kada su došli do spavaće sobe njegove majke i oca, Ivan je gurnuo mamu unutra. Na krevetu su bile roze plahte svilene. „Popni se na krevet, naguzi mi se.“
Mira se sagnula da skine štikle.
„Ostavi štikle na sebi i naguzi se na krevetu.“
Mira se popela na krevet i namestila se na ruke i noge.
Ivan se skinuo što je brže mogao i popeo se na krevet iza nje.
Podigao je njenu suknju prema gore, otkrivajući joj tako guzove.
Drhtavim rukama došao je do njenih guzova. Osetio je mekoću njene kože pod svojim prstima. Polako joj je rastvorio guzove otkrivajući joj malenu rupicu. Sagnuo se i poljubio joj rupicu šupka prvo. Mogao je da oseti kako joj malena rupica pulsira pod jezikom dok je polagano ulazio u otvor.
„Ajoooj sine moj,“ stenjala je Mira puštajući mu jezik dublje u svoj šupak. POčela je da uvija kukovima. Kada je Ivan osetio da joj se rupica opustila, pomaknuo se nazad. Uzeo je kurac u ruku i dotaknuo glavićem otvor nenog šupka. „Da li si spremna kurvetino mala? Da li si spremna za moju kurčinu?“
„DA, Da, jebi me. Stavi ga unutra. Nabij mi ga u šupak Tata.“
„Rastvori guzove za mene,“ zaustio je Ivan, posežući za maminim rukama, stavljajući ih na njene guzove.
Uzdahnula je i rastvorila guzove širom.
Ivan je pritisnuo svoj debeli glavić na mamin otvor i krenuo unutra.
„AAAAAA jojjjjj!“ Vrisnula je Mira, dok s+je stavrno veliki kurac njenog sina ulazio u njen šupak, nejn muž nije imao ni blizu ovoliki kurac, bio je negde oko 12 cm koji zbog bolesti nije ni koristio, a za to vreme je njegov sin sa svojih 19 cm, ali i dosta debljim kucem zamenio ulogu njenog muža u održavanju njene pičke i njenih potreba kao žene, nije nikada sanjala da će se ovo desiti ali sad je i njen šupak došao na red.
Kada je glavić samo ušao u nju, Ivan je zastao malo. Duboko je uzdahnuo boreći se protiv osećaja da bi mogao da svrši. Brojao je do 20, držeći samo glavić u maminoj guzici. Zatim je polako počeo da ulazi dublje. Mogao je da oseti kako se zidovi njenog šupka stežu k+oko njegovog kurca.
„Daj još..još malo…nastavi, daj dublje,“ vrištala je MirA, dok je glasno stenjala i vikala šireći kolena više, spuštajući se dole sa grudima, izbacjući tako svoje dupe sinu, zabijajući su glavu u jastuk dok je rukama i dalje držala guzove raširene kako bi je sin mogao jebati.
Ivan ju je pratio u stopu, ulazeći sve dublje. Gledajući kako i poslednji centimetri nestaju u majčinom šupku. Glatki zidovi njenog otvora milovali su mu kurac kao da je u nekom baršunu, obavijajući ga toplotom. Zastao je kada je dotakao zidove njene pičke. Brojao je do 10 ovog puta, razmišljajući o sportu, klađenje, serijama, o svemu, samo kako bi skrenuo misli sa svršavanja.
Mira je sada stenjala sve jače i nerzgovetnije, želeći od njega da se kreće, da joj ga zabija, jako i duboko.
Mrdala je kukovima gore dole, pokušavajući da si ga sam dublje nabije.
Jedva je dolazila do daha. Zatim ga je Ivan polako izvukao napolje sve dok opet samo glavić nije ostao u njoj. Zatim je opet zastao, mučivši tako sebe, koliko i nju. Zatim joj je zabio odjednom, skroz do kraja u jednom pokretu.
„Ajooooooooojj!“ vrisnuli su oboje. Ivan ga je ponovo izvukao i ponovo nabio skroz. Nabijao ga je polako, napred nazad, sve dok nije ustalio ritam. Nabio bi joj ga skroz a majka bi se nabila na njega, tako da ga je u tom slučaju skroz do jaja imala u sebi.
Mira je posegnula dole rkom među noge, dok nije našla klitoris. „OOOO BOŽEEEEEEEEEEEE!!!“ stenjala je, dok joj je u glavi odzvanjalo kao vatromet. Telo je počelo da joj se trese dok ju je razarao stvarno jak orgazam.
Ivan je osetio snagu njenog orgazma dok je bio duboko u njenom šupku.Kontrakcije su bile toliko jake da nije mogao sprečiti svoj orgazam. „BOže moj, Mama, svršavam jeboteeeeee!!!!“
„Daaaaaa, jojjjjjjjjj!!!“
Vrisnula je Mira tada.
Ivan je osetio kako mu sperma kao re+aketa izleće iz kurca i sipa dubioko u mamina creva. Svako izbacivanje sperme iz glavića, pratilo je stezanje maminog šupka. Kao da ga ju muzla svojim šupkom…muzla kao crevo usisivača, sve dok nije sve što je imao položio duboko u nju.
Mira se svalila na stomak, jer su joj kolena klecala, sa Ivanom koji se svalio na nju.
Ležao je na njoj, hvatajući dah, sve dok mu se kurac nije smanjio i bio istisnut iz te uske malene rupice. Legao je kraj mame i zagrlio je u naručje.
„Ovo je stvarno bilo neverovatno Mama. Jesam li te prejako udarao?“
„Nisi ljubavi moja, ja to obožavam. Boli u početku, ali zatim šalje talas za talasom užitka u moju pizdurinu sine. Mira SE MAZILA U SINOVOM NARUČJU i smeškala. Možeš da me udaraš po dupetu kad god to poželiš. Volim te ljubavi.“
„I ja tebe volim mama. I, znaš šta još?“ Nije joj dao da završi pre nego što je rekao, „Uopšte mi nije žao što si trudna.“
Mira se nasmijala opet i odgovorila, „Moram da ti priznam da sam ispočetka bila uznemirena i ljuta i poželela da nisam trudna, više nisam uznemirena. Suviše me uzbuđuje i napaljuje mogućnost da je dete možda tvoje, a sa obzirom na to koliko si sperme nasuo u mene, mogla bi biti i sigurna u to.“
„I ja isto to mislim. Ovo će stvarno biti prelepo ljeto.“
„Ivane, znaš šta, ima da me guziš bez obzira na trudnoću, u trudnoći ću trebati kurca više nego ikada, ima da mi napraviš još nekoliko onih farmerica u kojima mi je pička slobodna, ali ovaj put proseci ih tako da mi se i guzovi vide slobodno, a to ćeš uraditi i sa trudničkim farmericama kad ih budem nosila. Želim da me slobodno jebeš kad god to neko od nas dvoje poželi, a da ne moram da se skidam, imam dosta tunika koje ću nositi do pola butina, tak da ni tvoj otAC NEĆE ZNATI KOLIKO SAM PERVERZNA I ŠTA I KAKVE HLAČE NOSIM, to ćeš znati samo ti jer ću gledati da budem nataknuta na tvoj kurac što više, jer ne želim da drkaš sam , a i sam znaš koliko spermu volim, a pogotovo kad mi niz butine curi.“
„Navukao si me na svoj kurac, i sada ne želim biti bez njega, kad nema tvog oca kod kuće, ključ će biti u bravi stalno, kako ne bi mogao ranije doći i zateći nas, a ti ćeš spavati u našem bračnom krevtu, jer tu i treba da spava otac moga deteta, a za to vreme ćeš taj kurac držati nabijen duboko u mene, e sada, da li u pičku ili šupak, odaberi sam.“
Ivan je slušao majčina uputstva koja su se ticala njihovog daljeg života, i mogao je samo da se složi sa njima, jer drugačije nije ni želeo, jer ko može poželeti veće sreće nego da ima tako seksi i privlačnu majku koju jebe non stop i koja je zavisna od njegovog kurca, a pre svega nosi njegovo dete. S tim mislima njegov kurac je počeo da se mrda, ali više stvarno nije imao snage, zaspao je u njenom naručju kao mala beba, sa bradavicom u ustima….
Posle nekoliko sati sna probudio ih je telefonski poziv. Bila je to Mirina prijateljica ginekologinja Laura.Mira se prva probudila i podigla slušalicu.
„Draga moja, imam sretnu vest za tebe i sina, da te samo obavestim da je dete njegovo 100%, imaćete zdravog sina, želim vam sve najbolje i da ga odgajate u zdravlju i veselju pa i da se još koji put vidimo i popričamo zajedno o svemu,“ reče Laura poželevši im sve najbolje.
„Hvala ti puno ti hvala,“ uzvratila je Mira, „naravno da ćemo se naći, pa možeš i ti svratiti do nas, samo ja ću ti reći kada jer moram prvo mužu saopštiti vesti i reći mu da je dete njegovo iako nije, ali zato sam i imala seks sa njim.“
Mira je probudila sina i rekla mu sretnu vest, to ga je jako obradovalo.Primetila je da mu se kurac digao na tu vest, iskoristila je to što je strgla pokrivač sa sina, stavila njegov glavić na svoj otvor šupka koji je već pulsirao kada je osetio glavić Ivanov.
„AAAAA joooooj mila majko, što je ovo dobrooooo,“ vrisnula je Mira polako spuštajući guzove niz sinov kurac. Prvo se spuštala i odizala polako a zatim je ubrzala dok je svo vreme glasno stenjala i uzdisala. Ivan je stavio svoje ruke na njene kukove i polako je i sa nabijao na kurac, napaljen do ludila što jebe trudnicu i to još svoju rođenu majku.
Mira je počela brzo da se nabija dok su joj sise letele naokolo, s vremena na vreme Ivan ih je pokušavao držati i mesiti pomalo, ali mu je to teško uspevalo jer se Mira nabijala na njegov kurac i tako mu otežavala.
U tom trenutku ponovo je zazvonio telefon, koji je bio kraj njih. Nećkali su da se jave ili ne, ali na zaslonu telefona koji je imao identifikator bilo je Brankovo ime. Mira je stala sa nabijanjem, ne vadeći kurac iz šupka, samo je povremeno i dalje nastavila da uvija kukovima ne vadeći ga iz sebe. Previše joj je godilo da bi to uradila. Mira tada reče, „Moram se javiti Ivane, bojim se da ti se ocu nešto nije desilo, znaš i sam kakvo mu je zdravstveno stanje.“
„Zdravo ljubavi, kako si?“, reče Mira Mužu vrteći guzovima na sinovom kurcu koji nije padao nego je bio još čvršći znajući da mu je otac na liniji. „Evo dobro sam, a ti i Ivan, kako ste vi, da li vam treba išta, jesi li ti to zadihana nešto?“, upita je muž.
„Ma da, jesam malo, spremala sam kuhinju pa nisam odmah čula telefon pa sam dotrčala do njega,“ reče ona, još uvek uvijajući dupetom sa sinovim kurcem u šupku.
Ivan joj je za to vreme mesio sise, i to jako ih je stiskao, gnječio, cuclao joj tiho bradavice, sisao ih, znajući da će tu još malo biti i mleka, pa je želeo da to mleko deli sa bratom tj sa svojim sinom.. Nikada mu nije bilo dosta majčinih sisa, zato je često tražio od nje da ga doji iako nije imala mleka.
Mira je još malo pričala sa mužem, a onda se pozdravila sa njim i prekinula vezu. Nastavila je sada da se nabija, ali je odjednom stala, klonula na sina, i osetila je kako joj telo podrhtava. „Jeboteeeee, svršilaaaa sammmm, volim tvoj kurac, ljubavi moja mala,“ vikala je Mira svršavajućina sinovom kurcu. Oboje ih je palilo to da se podsećaju u kakvom su odnosu i šta su jedno drugom, pa su takve reči i koristili. Ali i Ivan je osetio podrhtavanje majčinog tela i ni sam nije mogao da izdrži. „Svršiću Mamaaaaaa,“ reče Ivan tada.
„Svrši milo moje, svrši duboko u mamu,“ reče Mira, sva mokra od znoja.
Tako je i bilo, svršio joj je duboko u utrobu, duboko u njena creva, ali ostatak se slivao niz njegov kurac iz maminog šupka. Oboje su tako ležali, ona na njemu, a on se nije mogao pomeriti jer ga je uvek očaravao pogled gole majke nasađene na njegov debeli kurac kako pokušava doći do daha…


Ta žena sada jednostavno nije mogla bez kurca i to je jasno i pokazivala. Non stop ga palivši sa farmericama koje joj je sin napravio, a preko kojih nije nosila nikakve majice, sin joj je obrezao malo više sada i iz njih su ispali i njeni beli guzovi, kao i pička,a samo kada bi neko naišao u goste na kafu ili slično oblačila je dužu tuniku preko njih skrivajući golotinju ispod njih. Uživala je u ovom modelu koji je perverzni sin osmislio i napravio za svoju željnu kurca majku…