subota, 27. rujna 2014.

Čuda su moguća


Dočekao sam i riješi da uđem prije nje. Sakrio sam telefon i počeo snimati. Ona je završila tuširanje a ja sam odmah uletio po tel. To sam gledao danima i drkao.
Jednog dana i seka me zamolila da joj nešto sredim na računaru. Dok sam pravio ona se požali da je bole leđa. Odmah sam joj predložio masažu. Legla je na stomak i malo digla majicu.
Imala je godinu više nego ja. Imala je njeznu čistu kožu. Fino građena bas je bila seksi. Masirao sam joj leda pa prešao na noge.
Imala je mala stopala bas slatka. I riješi da joj ljubim stopala sisam prste. Nisam mogao odoliti. Pa sam kroz salu počeo je škakljiti pa ugrizem je lagano pa poljubim a ona se smije.
Kako mi je dobro bilo pa malo se kao udaramo a ja iskoristim svaku priliku da legnem na nju. U žaru borbe swukao sam joj majicu i grudi se ukazase. Nije grudnjaka imala. Ali ona samo nastavi da se zeza.
U toj borbi sam je dirao po grudima i odmah otišao u wc da drkam. Ali u tolikoj panici zaboravim da zakljucam vrata. I u pola posla uleti mama. Ugleda me onako s kurcem u ruci i bez riječi izađe.
Ja sam propao u zemlju od stida. Odmah sam otišao u sobu i nisam izlazio ostatak dana. Ni na kafu. Niti doručak ručak.
I negdje pred veče mama kuca na vrata i ulazi u sobu. Ja sam ležao na krevetu i okrenuo se zidu. Sjela je pored mene i počela pričati. Da je sve to normalno da se nemam čega stiditi.
Da svi to rade. Pa mi reče da je i sestru uhvatila. Bolje i to nego da završimo s nekim pa bolest neku ne pokupiomo. Ja sam samo slušao i šutio.
Onda me je počela ljubiti po glavi i zvala da se okrenem. Ja sam samo šutio. Onda je kroz smijeh pitala jesam li završio sto sam započeo. Tada sam se okrenuo i nasmijao se.
A ona ponovi pitanje. Rekao sam da nisam. Ona spusti ruku dole na trenerku a ja se ukoči i pogleda u nju nisam ni riječ uspio da izgovorim. Ona me dirala po kurcu.
Digao se kao nikada do tada onda je stawila ruku mi u gaće i nasmijala se. Bio sam obrijan dole. Ustala je i svukla mi trenerku i gaće prišla i počela ga pušiti. Nakon par sekundi sam počeo joj špricati usta.
Nisam vjerovao šta se dešava. Ona je ustala pljunula spermu u moje gaće i rekla hajde da večeramo. Sišao sam i sjeo za sto. Večerali smo a onda je nama prala suđe primjetio sam da ima tange na sebi i nije obukla grudnjak.
Sapnem sestri mama nosi tange a ona kaže šta ima veze nosim i ja. Ustane i pozove me u sobu. Krenemo gore i ona pokaže tange svoje u ladici. Uzmem jedne i pred njom počnem se skidati.
Skinem se go. Uzmem tange i obučem onda i ona se skine samo u tange kako su dobro izgledale bijele tange na njenoj obloj guzi tamnijeg tena. I kažem hajmo dole ovako. Sišli smo dole i ja pustim muziku i kažem mama ajde na tange party.
Ona se okrene ugleda nas i počne da se smije. Mi joj priđemo i počnemo da je skidamo. Na njoj su ostale tange crne boje kako su dobro izgledale na toj velikoj guzi. Igrali smo smijali se i sjeli da odmorimo.
Onda sam gledao u njene grudi i pitam mogu li ih opet podojiti i sestra se pridruži i mi počesno da lizemo te velike sise. Ustao sam i skinuo tange reko ja nemogu više žulja me sve ovo one se nasmijase. I onda sam im rekao da sam drkao na njih da ne vjerujem da sada go svojim ispred njih s dignutim kurcem. Nastavak slijedi.
I danas dan volim drkati. Preko tel uživo skype msn volim sve. Ništa mi ne smeta. Sve u vezi sexa.
Bisex sam. Jedino mrzim dlake. A kad vidim čisto tijelo bez dlaka i bubuljica i tako to
Za mene nema granice. Volim svaki dio tijela ližati ljubiti. Guza mi je centar svijeta. Ko želi nešto probati neka ostati komentar pa ćemo se dogovoriti da se nađemo a iskustvo ovdje opisati.

Ostvaren san

Jednog dana sam s prijateljem igrao play station. Igrali smo u pare i gotov svaku sam izgubio. Kad je nestalo love kažem mu et sad me možeš jebat. On se nasmija i namjesti još jednu partiju. Naravno pobjedio je i tu i skide se go.
Naravno već smo skinuli dosta piva i ja sam čudno gledao u njega i pitam ga šta to radi on meni kaže da mu dugujem sex ali namjesti još jednu partiju i kaže ako izgubim ovu dobija sve što želi ali ako ja pobjedim vraća mi sve. Jebi ga kad me neće izgubio sam i tu partiju. I on kaže da mu počnem da pušim naravno odbio sam. I na tome je ostalo.
Nakon par dana kada bi bili sami to mi je nabijao na nos. Sve dok nije došao doček nove godine koju smo slavili nas 5 prijatelja. I nakon dosta alkohola tamo negdje oko pola 4 poslije ponoći počeo je tu priču. Ostali su se samo smijali i pitali ga jel peder.
Kaže da nije samo želi dug da naplati. Iopet se skinu go. Mi smo gledali u njega. Iskreno imao je veliki komad.

Bio je obrijan pa je izgledao još veći i krenu prema meni. Ja sam se izmicao ali on je bio uporan. Onda sam uzeo taj komad usta i stisnuo zubima. On je počeo da vrišti plače da moli.
Nije znao šta da radi. Počeo se izvinjavati i ja sam ga pustio. Onda je sjeo na mene svukao ni trenerku stavio ruke iza leđa. Osjetio sam njegov komad na guzi pokušavao sam se izmicati ali nisam uspio.
Onda su ostali skočili i sklonili ga. Nakon što se situacija smirila primjetio sam da je počeo da drka. Ostali su ga samo gledali. U meni nešto nije mi dalo mira stvarno sam želio tu noć da probam ukus kurca.
Pa sam ustao skroz se skinuo i rekao ostalima da se skinu jer želim svima da popušim. Svi su se smijali niko mi nije vjerovao. Onda sam uhvatio ovog za kurac i počeo da mu drkam. I opet im ponovio da se skinu.
I tako svi su se skinuli i ja sam gledao ih sve svi obrijani neki su bili manji neki veći neki duži neki kraći ali su svi izgledali super divio sam im se i jedva sam čekao da probam ih sve. Tada sam ustao i prišao prvom odmah sam ga uzeo za kurac. Svi su bili polu ma više nego polu pijani tako da nikom nije bio dignut. Dok su stali iznad mene uzimao sam jedan po jedan nisam im mogao da odolim ali nakon pola sata bez uspjeha pa sam odustao pogledao sam u prijatelja kojem dugujem nešto.
Došao sam do njega. Ležao je na podu. Sjeo sam do njega i spustio glavu na njegove grudi. Mislim da je bio u polu snu.
Ljubim mu grudi i dirao po jajima. Spuštam se jezikom niže i kurcu bliže. Koliki mu je samo bio. Počeo sam ga ljubiti.
Trudim se gutati ga ali nemogu. Sa sam ga počeo ližati cijelom dužinom već mu se digao i on je otvorio oči prišao sam mu uhu i sapnuo da nikom ne ostajem dužan on je skočio i gledao u mene. Ja sam se vratio na kurac i nastavio da pušim. Da mu sisam da lizem jaja.
Gutao sam ih. Uživao je. Onda sam na stolu ugledao maslinovo ulje. Nasuo sam malo na kurac i drkam ga.
Onda sam digao noge i istresao sebi na guzu i lagano masiram anus on je to sve gledao čudno pa sam se okrenuo u 69 pozu i rekao da ni pripremi guzu. Počeo je gurati mi prste. Lagano su klizili zbog velike količine ulja. Guza mi je bila super podmazana i pripremljena.
Onda sam se kleknuo i izbacio mu guzu a glavu stavio na krevet gdje su ostali sjedili goli pijani s spuštenim kurcewima. Prislonio je glavic mi na anus i u jednom trzaju ušao je u mene. Tiho sam vrisnuo. A on me držao za guzu i nastavio ga gurati u mene.
Osjećam bol ali ne veliku sa sam počeo da mijesam guzom i tako pomogao da uđe cijeli. Osjećam da sam ispunjen sav ali kad je počeo da hvata neki ritam nisam mogao da izdržim pa sam strpao kurac jedan usta a ostala dva u ruke. I nakon pola sata on ga je izvadio i počeo da svršaje mi po licu onda sam ga uzeo usta i počeo da cijedim svaku kap. Bio je sretan a ja umazan njegovom spermom.

Mama (prvo pusenje)

Ne mogu da kazem da se sve desilo spontano, ali siguran sam da nisam mogao predvideti ni ishod samog zavrsetka dogadjaja . Posto je mama radila kao sekretar u jednoj srednjoj skoli (koju sam I sam pohadjao u to vreme), uvek je lepo kod kuce pricala o svojim kolegama sa posla I rado je provodila vreme sa njima. S njom u kancelariji je radio decko, desetak godina mladji od nje, a otprilike toliko stariji od mene, mada bi se, po izgledu I sportskom nacinu oblacenja, mogao lakse uklopiti u moje drustvo, nego ga zamisliti u drustvu moje mame I njenih kolega iz skole, posto je mama sa svojih cetardesetak godina, izgledom I drzanjem, odavala utisak prave dama zrelog doba.
Mogu reci jos I to, da je mamin kolega, na mene, kada sam ga upoznao I u kasnijim susretima (posto je mama imala obicaj da se I kod kuce, u slobodno vreme druzi sa ljudima iz skole gde je radila) ostavio jako pozitivan utisak. Bio je fin I dobro vaspitan momk, u krajnjem slucaju I lep, posto sam znao da se na njega lozi pola klinkica iz skole, a uz sve to bio je jako obrazovan I duhovit, ali odavao je notu povucenosti, pa se ponekad cinio cak I stidljivim. Dok je mama bila sama suprotnost, ukoliko bi ih neko pogledao kao par. Oblacila se dosta strogo I poslovno; zatvorene majice I elegantne kosulje, kojima je uspesno prikrivala obim svojih osrednje velikih grudi, uz to, uglavnom je nosila suknje do kolena, koje su isticale njen savrseno izvajan struk I mozda najlepsu zadnjicu koju sam video.
Crnda duga kosa uz arijevski ten cinila je da naprosto ne bi mogla ostati neopazena u bilo kom drustvu da se pojavi. Kasnije sam je posmatrao okruzenu, drugim devojkama I zenama, I video, sto mi se jako dopalo, da sve svoje kvalitete I nedostatke nosi jednako lepo, bez kompleksa da prikrije koji visak kilograma, koji nose njene godine, niti bi pak, poput pojedinih zena njenog doba, koje se ubijaju u teretanama I izgladnjuju dijetama, isticala duge I oble noge. Samim tim, I sitni nedostaci bi je cinilo jos lepsom zenom tek zaslom u petu deceniju zivota. Suludo bi bilo da nisam jos tada primetio, da je mama mozda san svakog muskarca, pa cak I mojih drugara iz razreda, koji su saznavsi da je ona sekretar skole, uvek lepo govorili o njoj, mada sam u svakoj recenici, bez obzira koliko bila uvijena I nafilovana, moga da naslutim njihove zadnje misli I animalnu zelju, koja se javlja kod pubertetlija kada se nadju pred izazovnom I svakako njima nedostiznom zenom.

Sve u svemu, da ne duzim mnogo, pravu I fizicku I moralnu sliku svoje mame, dobio sam posle nekakve proslave koju su imali u skoli, gde je naravno bilo dosta fotografisanja. Na samim slikama, naravno nista nije bilo nepristojno, ali sam video, ili bolje reci naslutio, da je mama prilicno intimna sa svojim mladjim kolegom. Uvek su sedeli zajedno, slikali se skoro priljubljenih obraza, I uz jos par stvari, njihov odnos mi se ucinio da nije samo strogo poslovan I pritajteljski. Siguran sam da niko sem mene to niko nije primetio, posto je, bar tako kazu, sin uvek zastitnicki nastrojen prema majci, mozda I vise nego prema svojoj zeni, ipak tesio sam svoju podsvest da sve samo umisljam, jer nemam devojku, a samim tim ni redovnog seksa, pa sve gledam iskrivljeno, a uz to sam znao da moja mama nije neverna tati, I bio sam siguran, da I kada bi pokusala tako nesto, sto je donekle I ljudski, svakako ne bi izabrala nekog, ko joj bez malo moze biti sin, opet je ostajala trunka sumnje.
Nastavio sam da preturam po fotografijama iz ranijeg perioda, trazeci nekakav znak za koji bih mogao da se uhvatim, ali jedino sto sam primetio da su ranije zaista bili samo kolege koji se druze, sede zajedno I pricaju, gde niceg intimnog ne bi moglo da bude. Medjutim, primetio sam dok bih, razmisljao o potencijalnoj maminoj vanbracnoj vezi, vrlo cesto bih imao cudan osecaj u stomaku, pomesanu tremu sa uzbudjenjem, propracenu blagom erekcijom. Pokusao sam da drkam, zamisljajuci mamu sa kolegom I vrlo brzo bih svrsio, bez ikakve pomoci pornica ili slika golih foto-modela. Zatim sam poceo svakodnevno da upraznjavam, I zamisljam mamu dok pusi svom kolegi u kancelariji, dok je guzi I svrsava po dupetu.
Zatim, kako joj podize noge na ramena ne skidajuci cipele sa visokom stiklom, dok ona zadovoljno stenje I moli da je napuni spermom. Posto mastariji nema kraja, sanjario sam I dok je moji drugovi jebu u paru; jedan bi je guzio, dok bi drugom sisala mlad I napaljen kurac. Iako sam znao da je sve izvrnuto, nemoralno I bolesno, naprosto nisam mogao da stanem. Drkao sam svaki dan po vise puta.
Naposletku, stekao sam naviku da pred san, iako ne bih drkao, razmisljam o njenim seksualnim avanturama I tako zaspim. Primetio sam da sam vrlo cesto u tom periodu imao snove, pracene slicnom tematikom. Tek bih u jednom momentu, kada sam skoro zadovoljio svoju novorodjenu mracnu mastu, za koju nisam ni znao da postoji, I kada su mi misli pocele bivati slicne jedna drugoj, pomislio na sebe I nju. Da sam sada ja taj glavni akter koji jebe svoju rodjenu majku.
Tada je kurac prosto poleteo iz gaca. Nije trebalo dva tri puta da povucem kozicu sa glavica I vec bih poceo da strca duge I tople mlazove sperme na sve strane. Taj period je trajao mesecima
. Gledao sam pornice sa starijim zenama I u svakoj video svoju majku. Akteri su se smenjivali, a ona je ostajala ista. Sve moguce incest price sam procitao, pregledao svaki moguci film koji je naslovljen seksom izmedju majke I sina.
Bio sam nekako radosno tuzan. Ipak, tu se moja prica nije zavrsila.
Nastupio je zimski raspust. Milina, nema ranog ustajanja, nema obaveza, samo praznici I blejanje po netu. Medjutim, mama I administracija skole uopste, imala je obavezu da odlazi na posao, bez obzira sto je raspust. Ali kako je sam obim posla bio smanjen, da se ne bi svi cimali I dolazili svakodnevno na posao, organizovali su se da par dana nedeljo radi jedan iz sluzbe, a preostalo vreme drugi.
Posto sam vec duze vreme svoju majku gledao kao seksualni objekat I neostvarivu zelju, neprestano sam je posmatrao kako se oblaci, cak ponekad I dok se oblaci, primetio sam da se sredjuje jednako kao sto je to cinila I dok je skolska godina bila u jeku. Ne bi mi toliko to ni zapalo za oko, da se ne secam njenog ranijeg dezurstva kada je na posao odlazila u farmerkama, pa cak I u trenerci leti. Ponovo je krenula borba izmedju pokvarenog uma I razuma, da ne bi to radila u skoli gde uvek neko moze da bane, pa zasto je osudjujem samo na osnovu intuicijie, itd
. Ipak djavo I cezna mi nisu dali mira pa sam jednog jutra resio da krenem za njoj I “uhvatim je na delu”. Osmislio sam plan. Ustacu tek posto ona ode na posao, sacekati da prodje koji sat I otprilike da se u skoli pojavim, naravno neprimetno, oko 10-11h pre podneva.
Dugo sam odlagao dan kada cu to da ucinim I naposletku resio. Bio je petak, dobro se secam. Uradio sam sve kako sam planirao. Mada sam bio budan davno nego sto je ona mislila da cu uopste ustati, krisom sam provirio kroz vrata da se uverim da stvarno ode.
Na sebi je imala dugu crnu suknju, koja je pratila njenu vitku liniju od kuka do kolena, gornji deo tela pokrio je sivkasti dzemper od kasmira, a celu pojavu je uvelicala koznim cizmicama sa visokom stiklom I bundom od zecijeg krzna. Cela kuca je mirisala na nju. Kako je cale poodavno otisao na posao, a sestra cvrsto spavala, bio sam prakticno sam I slobodan. Vratio sam se u krevet I spokojno skinuo sve sa sebe, drkajuci kurac sa slikom moje majke na njemu pred ocima.
Svrsio sam obilno; napravio malu pauzu I ponovio ritual, stim sto je sada mamin kolega bio taj koji joj dize suknju visoko iznad bedara, dok ona, naguzena nad kancelarijskim stolom samo u cizmicama, pohotno ceka njegovu mladu kurcinu da je probode. Svrsio sam ponovo. Mama je bila neiscrpna inspiracija, ali kako cu ubrzo saznati, ne samo moja. Otisao sam do skole, usao lagano da praznim hodnikom ne odjekne zvonjava vrata.
Nije bilo skoro nikoga u skoli. Iz jedne ucionice, pri kraju hodnika, cuo sam dezurnu “tetkicu” kako brise pod. Stigao sam konacno do mamine kancelarije, smisljajuci alibi pod kojim da banem unutra. U glavi mi se motalo vise ideja, pa sam odlucio da izaberem onu koja u tom trenutku bude najpodobnije.
Stajao sam dugo ispred osluskujuci, ne bi li cuo ikakvo desavanje unutar kancelarije. Nije se, ama bas nista culo. Progutao sam knedlu I usao. Nije bilo nikog.
Iz piksle se dimila mamina cigareta. Predpostavio sam da je otisla do toaleta ili  je negde u blizini, ali sam ubrzo ugledao I musku jaknu preko jedne fotelje. Znao sam cija je! Srce mi je tuklo kao ludo, preznojio sam se I pocrveneo u trenutku, I kao da bezim od nekoga iztrcao iz kancelarije. Pazeci samo da ne lupim vratima.
Zastao sam malo u holu. Razmislio .
Skola je prazna, mogu se skloniti bilo gde; u nekom kabinetu, laboratoriji, spravarnici, gdegod. Medjutim, krajickom oka sam spazio da se zavesa u prostoriji koja je namenjena za arhivu, s vremena na vreme lagano zanjise, jedva primetno. I bas kad trazite vraga, on ucini da vidite sve sto ne zelite. Pozurio sam do prve ucionice, izneo lagano stolicu, pazeci samo da ne naidje dezurna tetkica, prisao do prozora arhive I s grcevima od treme u stomaku se popeo do prozora.
Jedva sam uspeo da ne padnem od prizora koji sam ugledao. Mama nije bila naguzena preko stola, niti ju je kolega navlacio na kurac, decko je stojao mirno raskopcanih pantalona, a kurva je bila na kolenima I pohotno mu gutala kurac. Posto sam znao da ne smem dugo da visim na stolici, upalio sam kameru na telefonu, prislonio ga na prozor I ostavio da se snima. Stolicu sam vratio gde je ranije bila, a sam sam se sakrio pri dnu stepenista koja vode ka kotlarnici.
Tresao sam se od uzbudjena. Glavic mi je bio sam memljiv I lepljiv. Izvadio sam ga I poceo da drkam. Iako sam bio ocajnicki napaljen I iz glavica neprestalno curela lepljiva prozirna tecnost, koja se mljackavo razlivala po mom dlanu I glavicu.
Od uzbudjenja nisam mogao da svrsim. Cekao sam dobrih pola sata, mozda cak I vise, dok nisam cuo vrata arhive I glasove koji izlaze na hodnik. Mislim da u tom trenutku nisam ni disao, ali sam osecao da holom odzvanjaju moji otkucaji srca. Medjutim, uz tihi kikot, dvoje zaljubljenih usli su u svoju kancelariju, ne obaziruci se mnogo na svet oko sebe.
Definitivno su bili zadovoljni. Sacekao sam jos koji minut, duvajuci u sake koje su bile promzle od cekanja u hladnom podrumu, odsunjao se po telefon I kao pomahnitao odjurio kuci. Sestra je sigurno bila ustala, pa sam svratio do prodavnice, da kupim neku glupost, kako bih imao argument zbog kog sam izasao tako rano iz kuce. Usavsi u kucu, samo sam u prolazu nesto promrmljao sestri I odleteo u sobu.
Srce mi je I dalje tuklo kao ludo. S nevericom sam drzao telefon u ruci plaseci se da pogledam zabelezeno. Skupio sam hrabrost, usao u video zapise I pustio poslednji od 37 min I 48 sekundi. Zapamtio sam taj broj za ceo zivot.
Prostorija je bila lepo osvetljena, pa iako kvalitet snimka nije bio kristalno bistar, ipak se sve dobro videlo. Kao sto rekoh, mama je bila na kolenima I pusila decku kurac, koji ju je lagano mazio po kosi, ocigledno uzivajuci. Moja majka je to temeljno radila, gutajuci mi kurac do samog korena, stezuci I gnjaveci jaja, a zatim samo jezikom oblizivala glavic. Lizala ga je sa svih strana I laganim pokretima navlacila kozicu gore dole.
Imao je pristojan kurac, neosporno. Medjutim, video sam sta je htela; zelela je da uziva sto duze, a da ne svrsi. Kad je naposletku ustala, pocela je ga mazno ljubi lezikom, na kome je svakako ostao ukus njegovog kurca. On joj je podigao suknju I okrenu preko stolice koja se tu nalazila, zatim joj skinuo hulahopke I gace I pred njim se nasao prizor prelepe guzice moje mame.
I sam je bio odusevljen njenim izgledom, jer je poceo da je miluje I ljubi, po cmaru da bi joj napokon spakovao kurcinu u njeno medjunozje. Poceo je lagano da se njise, da bi postepeno pojacavao ritam, te bi u jednom trenutku, kao pomahnitao tresao jajima o njena bedra, dok se dupe moje mame treslo pri svakom naletu njegovog kurca. Odjednom joj je nabio do kraja trzajuci. Mislio sam da svrsava, ali nedugo potom izvadio je kurac u punoj erekciji, I uz ne toliki napor kurnuo joj u dupe.
Ulazio je lagano. Bio sam fasciniram, moja majka je razvaljena kurvetina, kojoj ni jedna rupa nije ostala cestita! Bio je jako napaljen, pa je posle par lakih pokreta kukovima svrsio u njenom dupetu. Pao je preko njenih ledja posve zadovoljan. A po svemu sudeci bila je I ona.
Na ostatku snimka zabelezeno je kako pricaju I puse neko vreme, da bi ga mama naposletku zahvalno poljubila u kurac, pre nego sto su se obukli I napustili prostoriju. Snimak sam odgledao par puta I tek sam sa trecim gledanjem, uspeo da se stabilizujem I pocnem da drkam, gotov da zaplacem. No ipak moja pokvarena masta je bila jaca od cistih emocija, I razocarenja u rodjenu majku. Drkao sam kao ni na jednu pornicarku do tada.
Ipak ostalo je pitanje sta dalje ciniti . Za svaki slucaj napravio sam 4 kopije snimka, I ostalo prepustio vremenu.
Kako su dani prolazili, neverovatno lako sam se svikao na “novo” izdanje mame, cak sam I sebe zacudio, koliko sam brzo sve “preboleo” I mislim da sam potajno likovao, sto je moja intuicija bila osnovana. Osecao sam se u trenucima, dok bih drkao uz snimak, kao da mi je neka tamna zelja ostvarena. Mislim da je taj period trajao do leta. Bukvalno svakog dana bih bar po jednom odgledao taj snima I drkao.
Razmisljao sam da ponovo napravim neku akciju I pokusam da snimim jos jedan, ali sam znao da je to neizvodljivo. Ovo se moglo nazvati “poctnickom srecom”. Elem, ponovo raspust I to letnji. Sa strane gledacuji nije se nista promenilo.
Ostali smo harmonicna porodica koja je vrsila pripreme za letovanje. Tradicija je bila da na moru ostanemo desetak do petnaest dana, a po povratku jos koju noc prespavamo na Zlatiboru. Medjutim, sestri se ideja o produzenom letovanju nije uklapaja, posto je isla na nekakav seminar u Arandjelovcu sa svojom skolom, pa ju je cale odvezao kuci. Prvobitni dogovor je bio da se on odmah potom vrati, ali, bar nam je tako javio, zvali su ga iz sluzbe (radio je u DB-u) da mora ostati u Beogradu neko vreme, pa kad zavrsi sta ima docice po mamu I mene.
Lagao bih kad bih rekao me nije radovala cinjenica da cu nekoliko dana ostati sa mamom sam. Imao sam nekakav predosecaj, kao da se ponovo istorija ponavlja. Da skratim pricu, bilo je jako lepo; bazen, sauna, za mene teretana, dok bi mama isla na fitnes, ali nista vredno pomena u ovoj prici. Jedino sto sam primetio da je mama nekako intimnija sa mnom nego sto je inace bila.
Pitala me je o devojkama, s kojom izlazim, cak da li sam spavao sa nekom itd. Jako mi je prijala njena opustenost. Osecao sam kao da mogu da se druzim sa zenom njenih godina, a da tu razliku ne primetim. Jedne veceri, posle dobre klope, otisli smo u sobu sa flasom vina, koju smo vrlo brzo presvukli.
Mama me pogledala I kao da je pogledom pitala: “Znam da ne bi trebalo da te forsiram da pijes, ali donesi nam jos jednu, lepo nam je”. Nasmejao sam se, I naravno ukapirao poruku, te sam strcao do prodavnice u hoteli I doneo jos dve boce. I drugu smo popili do pola, kad smo poceli sa temama iz intimnog zivota. Pricala je kako se zaljubila prvi put, kako joj je tata bio prvi, cak mi je priznala da ponekad voli da flertuje sa “slatkim tipovima”, ali samo to.
Na vrh usana mi je bilo da joj kazem sta znam, ali nisam hteo da pokvarim trenutak. Toliko mi se dopala te veceri da sam joj oprostio sva njena neverstva. Bilo je vec kasno, a vino I umor su poceli da sustizu pa smo oboje legli u krevet I ja sam poceo da  menjam kanale na TV-u, ne trazeci nista spektakularno, vec iz navike pred san. Naleteo sam na nekoliko uzastopnih kanala koji su emitovali porno filmove.
Hteo sam da ih brzo promenim, ali posto ih je bilo vise u nizu, jednostavno sam spustio daljinski na krevet, lupio se po celu I poceo da se smejem. Nasmejala se I ona. -Ma gledaj slobodno, znam da to volite
. Uostalom, nisu ni zene gadljive na pornice, samo se foliraju. Samo sam se nasmejao. -Je l’ gledas? Mislim, nisam primetila, predpostasvaljam da da.
Ali nisam videla na tvom kompjuteru, niti da imas neke casopise . Dobro se krijes.
– peckala je. -Pa gledam samo jedan vec neko vreme.
-izlete mi bez razmisljanja. -Jedan? Kako jedan? Koji? -Amaterski.
Snimljen telefonom
. -Ne razumem .
– gledala je zbunjeno- ko je snimio? Koga? Vec sam se pokajao sto sam rekao, ali sam u sebi osetio neku hrabrost koju do tada nisam ni znao da imam, uzeo sam svoj telefon I pustio joj. Gledala je u neverici nekoliko sekundi, pa je pogledala mene I opet pogled vratila na telefon. Zatim je pocela histericno da place I da me tuce, nazivajuci me pogrdnim imenima, I govorila kako sam bolestan I perverzan, da bi napokon otrcala do kupatila, zakljucala se I pocela da place. Ostao sam sam na krevetu, nekako tuzno zadovoljan.
Zadovoljstvo je proizilazilo iz osecanja nadmoci, koji mi je ulivao snimak u telefonu, a opet zao mi je bilo sto sam povredio mamu, posebno posle ovakve veceri. Vratila se posle petnaestak minuta, kada se malo pribrala I umila. Bila je vidno povredjena. Legla je pored mene u krevet cuteci.
-Hocu da spavam. Pricacemo sutra o ovome. -Mama, – uzdahnuo sam – ne moramo da pricamo uopste o ovome. Kao I da ne postoji.
Niko za to I ne zna. Okrenula se ka meni -Niko ne zna? ! A drzis u telefonu, skote bolesni! Kako si .
Kad . Uh.
– nije mogla da zavrsi. -Slusaj mama, – pokusao sam da je smirim – ne treba da krivis sebe.
Ti si jako lepa I privlacna zelja. Dok je kod mene verovatno proradio Edipov kompleks, ne znam .
Uostalom, znas I sama da je to prirodno. Reci, koliko tvojih drugarica, I zena koje poznajes varaju muzeve. I muzevi njih isto. Ali to ne znaci da ih manje vole.
-Cuti dosta mi te je. Ali da snimis .
! -Pa ne mogu da kazem da mi je zao zbog toga. Pogledala me je bledo. -Sad kada pogledam iz tvog ugla, vidim da sam veci  krivac nego sto ti sebi mozes da prebacis za bilo sta. Onda sam joj ispricao potanko, ceo tok desavanja; kako sam naslutio da se jebe sa kolegom (namerno sam koristio vulgarne reci), kako sam je pratio I snimio, da sam drkao na nju I zamisljao da je drugi jebu, pa cak da to radim I ja.
-Tek tako si naslutio . Po slikama? -Ma da, veruj mi mama, bilo je cisto intuitivno.
Ne brini, kunem ti se da niko zivi ne zna. -O Gospode .
Sta me snadje? -Mama . – uhvatio sam je za ruku.
Gledala me je, ali vec sa manje srzbe u ocima. -Stvarno se ne ljutis? -Ma ne, nikad I nisam. Kazem ti da mi je bilo malo krivo, ali
. proslo me je. A ti? Je l’ se ljutis? -Hm
. Jos ne mogu da poverujem .
-Hajde, ja sam bio potpuno iskren . -Pa nije mi sve jedno, znas.
Prvo saznam da moj sin zna da imam ljubavnika, onda shvatim da me je I snimio, a najgore sto se I sam pali I drka na mene. Izvini, ali mnogo je za odjednom prihvatiti.
A dobro, sta je tu je. Bilo pa proslo. Izbrisaces taj snimak? -Ako insistiras. -Da, I posto si bio iskren sa mnom, mada je bas bolelo, obecavam ti da necu vise to da radim.
Ne zelim da jos neko sazna. Ne zna niko sigurno? -Ama ne zna! Ne drami! -Smislicu nesto .
Recicu mu da je muz poceo da sumnja, tako nesto . Da ga zaplasim.
-Pa ja ti to ne trazim. -Sta? -Pa kad vec govorimo iskreno, nemoj da mi prosipas bajke.
Mozda ces prestati neko vreme, a onda ce ti se ponovo probuditi zelja, I onda ces pozeleti, samo jos jednom . Pa jos jednom I vratiti se na isto.
-Sta hoces ti od mene? ! – ponovo je pocela da se ljuti. -Govorimo iskreno. Hteo bih da nastavimo tako. Ja sam tebi otkrio svoje najmracnije tajne.
Zeleo bih da ucinis isto. Vidis da umem da cuvam tajnu. Mozemo da saradjujemo
. -Da saradjujemo? ! Ucenjujes me? ! Hoces da ti dam jos materijala da drkas? -ponovo je pocela da histerise. -Mama, molim te, ne moralisi. Dok si mu pusila kurcinu, nisi ni jednog trenutka pomislila da skoro moze da ti bude sin? Lupila mi je samar.
-Ja sam bar iskren, a vidim da ti ne mozes da budes . -okrenuo sam se na drugu stranu.
Zapalila je cigaretu I ocutala koji minut. -Sta hoces da znas? .
Reci, kad vec hoces istinu . -Bez cenzure? -Bez? Okrenuo sam se I legao na ledja.
-Hm . Sa koliko si se jos tucala? -Ni sa kim.
On je prvi posle tate . Bilo je iskusenja, ali eto.
Nisam
. Samo s njim. -Od kad? -Pa mozda, godinu I po, dve
. -Kako ste .
Mislim, sta se desilo? Startovao te? Pricaj, ne mogu da ti cupam reci. -Pa primetila sam da me gleda, da nije ravnodusan. Ali nije bio jedini. Prija kada se nekome dopadnes, ali ne znaci da ces mu odmah skociti u krilo.
S vremena na vreme, bih mu rekla da mi izmasira ramena I vrat.   To me je uzbudjivalo, pomalo. Posebno vrat. Imao je nezan dodir.
Spazila sam da je I on u tome uzivao. Nekoliko puta sam primetila, da mu se digao posle. Nisam planirala da se to desi
. Ali jednom, kada me je izmasirao, stajao je pored mene I pricao nesto neobavezno. Pogled mi je pao na njegov nabrekli kurac. Uzbudila sam se I ja.
Pogledala sam ga pravo u oci. Gledao je I on mene, ali je I dalje pricao. Kao da je video sta zelim, prisao je jos blize I dalje me gledajuci u oci. Kao omadjijana, kao da nismo u kancelariji, spustila sam ruku na njegov kurac I pocela da ga mazim I stezem.
Onda je zvonilo, pa smo se trgli I vratili u realnost. Kad je poceo sledeci cas, ustala sam I posla do arhive. Nisam rekla nista. Krenuo je za mnom I zakljucao vrata za sobom.
Stajala sam pred njim kao napaljena klinka. Iskoristio je trenutak I poceo da me ljubi, hvata za I privlaci ka sebi. Bio je svuda po meni. Stavio mi je ruku na kurac.
Mazila sam ga I pocela da ga vadim. Nisam ni o cemu mislila. Spustila sam se na kolena I kao da nisam nikad videla kurac do tad pocela da pusim
. -Je l’ ti se svidja prica? -pitala me je, kada je shvatila da se tresem od uzbudjenja. -Da
. -procedio sam kroz zube. -Sto ga ne drkas
. A? Hoces da ti mama drka I prica? .
– legla je na moje rame, a rukom klizila preko stomaka do gaca, gde je kao dinamit spreman, pulsirao moj obrijan kurac. Spustila mi je gace malo nize, I uhvatila ga hladnom I neznom sakom, I pocela da polako navlaci gore dole. Lice je priblizila mojim usnama, da sam mogao da osetim njen dah. – Da nastavim? -Da.
-Bio mu je sladak kurac
. Lizala sam mu glavic koji je imao ukus sperme .
Uhvatio me je za glavu I nabijao kurac u grlo, pocela sam da se gusim, ali nisam htela da prestanem . Morala sam da ga progutam celog.
To ga je napalilo, pa je poceo da se trza I prosipa mlazove tople sperme u moje grlo. Nisam uspela sve da progutam pa je pocelo da curi iz mojih usta po licu. Da mi ne ufleka suknju, sakama sam je razmlazala po licu. Bila sam sva ulepljena.
Ja sam samo stenjao, dok je ona mirnim pokretima drkala I povremeno me ovlas poljubila, tek da se dodatno uzbudim I ekspodiram, ali nije dala da svrsim. -Je l’ ti se svidja prica? A? -govorila je napaljeno- Volis sto ti je majka kurva? Pali te to, a? Ah.
Pusila sam mu svaki dan u vreme pauze. Jebao me je ko najgoru kurvu sa auto-puta.
U kancelariji, u kolima, u arhivi, pusila sam u u WC-u . Gde je stigao.
Rekao mi je da ga podsecam na majku
. Voleo je da me zove mama dok me jebe .
Jednom je svrsio u meni tri puta za redom da ga nije vadio. Noge su mi utrnele bile, picka pomodrela, ah .
lagala sam kuci da sam lose reagovala na depilaciju prepona, jer nisam mogla normalno da hodam danima. Bila sam njegova razvaljena kurvetina I majka u isto vreme .
Hoces da budem I tvoja? . Ti ne moras da zamisljas.
Tebi jesam majka
. Hoces da pocepas mami picku? Da je kaznis sto je prljava droljetina, a? Kurvetina .
-Ah mama, svrsaaaavam . aaaa Spustila je glavu na moj kurac I pocela da guta spermu koja joj je punila usta.
Svrsavao sam kao lud, ali je uspela da proguta I zadnju kap. Disala je kroz nos, priguseno I napaljeno.   Naposletku je ustala, poljubila je memljivim ustama I zahvalila se. -Hvala, bio si izdasan.
Znas, nisam nista izmislila
. Samo nisam mogla svega da se setim .
Znam na koga imas bolesnu mastu . Veca sam kurvetina nego sto mozes da zamislis.
– poljubila me je jos jednom

Guzna nevinost

Cesto sam mastao o muskarcima, imao zelju da nekom popusim. Drkao s momcima preko interneta, gledao razlicite kite, bojao sam se probati uzivo, bilo me je strah, ali jednog dana odlucih probati, trazio sam nekog iyv bliznjeg grada po mogucnosti mladjeg od mene, nekog neiskusnog, da je obrijan dole skroz, da zeli sve probati i da ima mali kurac. I tako na internetu upoznam decka, u mom gradu ima neke famelije pa dodje godisnje i tako dogovorimo sastanak. Istusirao sam se sredio i krenuo, bio sam spreman, dogovor je bi 14:00 u centru grada stigao sam ranije i sjeo u obliznji kafic, tacno u 2 je zazvonio tel, bio je on, ja mu objasnim i eto ga, lijep zgodan, oko 180m 75kg ravan stomak kratka crna kosa malo tamniji ten, super. Pozdravimo se popijemo pice i dogovaramo se gdje cemo, odmah sam predlozio motel, imamo cijeli apartman i sigurni smo, tako i bi.
Usli smo u apartman upalili klimu, pustimo muziku i sjedemo na krevet, gledamo jedan u drugog, onako kroz smijeh kazem da krenemo u akciju jer imamo samo tri sata, nisam ni izgovorio on mi uvali jezik usta, poslije te zvake samo sam ga pitao, dok smo drkali preko neta jel govorio istinu da bi sve radio to sto je govorio, kaze da bi, i nastavili smo, svukli smo majice i nastavili se ljubiti i lizati po vratu grudima pupku, otkopcajemo jedan drugom farmerke diramo po boxericama, dignuti su, onda ustanemo i krenemo pod tuš, ipak je ljeto bilo, izlazimo i poceo sam odmah ga ljubiti po vratu legao je na stomak ja na njega i nastavljam vuci svoj jezik duz kicme na guzove, grizem ih ljubim, zavlacim jezik između, onda se on malo podize i siri noge, imam bolji pristup, kako je uredno sve, glatko, mirise, ljubim mu cmar sisam jaja, lizem, balim po njemu, uvlacim glavu dole da bih mogao kurac uzeti, bio je kao moj, 17 srednja debljina, prav, obrezan, on pocinje da radi tijelom kao da me jebe usta, onda se je spustio na moj kurac i gutao ga je cijelog, sisao ga, lizao od korijena, stavljao jaja usta onda me okrenuo, udarao lagano samarima po guzi pa uvalio glavu dole, osjecao sam njegov jezik u sebi, koji cudan osjecaj, uzivao sam, trebalo mi je nekoliko minuta da opustim guzu, onda sam legao na njega kao 69 pusio sam mu dok je on gutao moj kurac, nismo bili ni svjesni da je vec

sat vremena proslo, bilo me strah da guza nije cista da nece izvuci sta na njemu pa sam odlucio ja biti prvi, uzeo sam body ulje i poceo sipati na guzu mu, lagano gurati prst, masirati anus, ali vec mu je bila opustena pa sam usao s 2 prsta uzivao je, tesko disao i stenjao onda sam stao iza njega i prislonio glavic na cmar, usao sam lagano kad je glavic usao ostatak je samo ukliznuo unutra, drzao sam ga za ramena i laganim ritmom ulazio u njega, on je poceo vrtiti guzom i ja sam bio pred erekcijom, par sekundi sam ubrzao tempo i zadnji trzaj zabio toliko doboko da je vrisnuo, ali kad je osjetio toplotu sperme kako mu puni guzu lagano se smijao, ja sam samo pao nazad, evo jebi me sada, dok malo ne dodjem sebi, okrenuo sam se i ispruzio, on me opkoracio i poceo me mazati, ja sam bio skroz opusten, onda je prislonio glavic i usao, uh kakav ruzan osjecaj, osjecaj kao da moram na vc, ali on je ulazio dublje i dublje, ja sam stenjao zbog tog osjecaja, kad ga je poceo vaditi mislio sam evo gotovo usrao sam se, to sam mu i rekao, a on se nasmija i kaze ne brini samo se opusti, kad je vec uhvatio neki lagan ritam poceo mi se je dizati opet, ulazio je u mene i masirao mi jaja. Bio sam opet spreman, ubrzao je ritam, osjecao sam malu bol i onda neki lijep osjecaj postalo je toplo, shvatio sam da me puni, kurac mu je ispao, ustao sam i pomirisao mu kurac, nisam mogao vjerovat, mirisao je na sampon i ulje, ali opet nevolim ulje, zamolim ga na tusiranje, vratili smo se, poceli se maziti i opet u69 pozu ali ovaj put nekako sa strane niko nije bio gore ni dole, nego obojici je kurac bio sa strane i direkno ulazio usta, tako smo istovremeno jedan drugog jebavali usta, i usta svsili onda nekih deset minuta ostavili ih ustima i sisali sisali, opet na tusiranje otisli na pice, rukovali se i vidimo se na godinu

Na vrhu solitera

Idem ja na sastanak s nekim mladicem od 19 godina, kaže on meni u poruci da je zgodan i vitak i da traži nekoga za vezu. Ajd dobro, kažem ja sebi. Nisam dugo imao nikakav seks, valjda će pre veze biti i neka jebačina. Zagoreo sam, a nemam previše prilike niti ima previše zanimljvih likova. Dolazim na mesto dogovora, on je već tamo.
Viši od mene, vitak ali čvrst, žilav, plave kose i očiju, doslovce skandinavac izgledom. Iako sam stariji od njega nekoliko godina, osetim da mali ima iskustva i više od mene. Nakon par neobaveznih rečenica, razgovor se usmeri na seks. – Volim se jebati, kaže on.
– OK. Ja nemam previše iskustva, ali bih rado probao. Imaš prostor? – Nemam, a ti? – Nemam ni ja. Pa gde ćemo? – Ajmo do moje zgrade, tamo na vrhu su vrata za krov, niko ne dolazi u večernjim satima.
Mislim se ja, malo rizično, ali kurac mi je već u erekciji. Mali je blago feminiziran i napaljiv, kurac mu iz očiju viri, kako se to poetski kaže. Krećemo tramvajem u njegov deo grada, hodamo oko zgrade, on pazi da ga neko ne vidi, čekamo da se smrkne i krišom ulazimo u lift. Dolazimo do zadnjeg sprata i onda stepenicama do vrha.

Vrata su otključana i penjemo se na sam vrh. Beograd noću, prizor koji u ovom trenutku ništa ne znači. Prilazim mu i ljubim ga na prvu loptu. On prihvata moju igru, grize mi jezik, cucla ga svojim usnama, vrlo iskusno reaguje, kontam da je mali veći profesionalac od mene.
Brzo ga skidam, iako se on nećka, valjda mu je neugodno ili se pravi “hard to get”. Skidam mu majicu, od prolecnog povetarca mu se telo ježi, vitko, izbrijanih prsa, bradavice mu strce od hladnoće. Krenem mu sisati grudi, prelazim rukama po skladnim leđima, dolazim do male čvrste guzice. Zgrabim svojim snažnim rukama i razmaknem ih.
Njemu se ote uzdah. Oho, kontam ja da sam dobio jackpot. Spustim mu se do kurca, koji je dosta velik, ali iskrivljen, teško se puši, al’ dobro, to me ionako ne zanima pa se dižem na noge i spustim ruke na njegova ramena te ga pritisnem prema dole. On odma lovi moj kurac u usta i guta ga do kraja.
Provlačim ruke kroz plavu dužu kosu i nabijem se do kraja, mali grca, ali ne pušta. Kao da sam u pizdi, vlažno unutra, on stiska svoje usne i nadražuje me svojim zubima. Svršiću, ali radije ga vadim napolje i podignem ga gore, naslonim na ogradu. – Uživaj mali u pogledu, a ja ću u tvojoj guzici.
– Budi pažljiv, kaže mi on. Pažljiv? Hm, baš me zanima koliko te je kuraca već obradilo. Pljunem u ruku i namažem ga po obrijanom šupku. Guram jedan prst unutra, osetim i tu je toplo.
Mali se trese, ne znam da li od uzbuđenja, hladnoće ili bola. Gurnem i drugi, ide to bez problema. Pljunem na kurac, raširim mu guzove i prislonim vrh kurca na njegov šupak. Lagano gurnem bokove, prislonjen na njegova leđa, trznem i uđem u jednom trzaju.
Mali zacvili. – Boli, polako. – Ma daj ne seri. Ušo je bez beda.
Nije ti prvi put. – Ahhhh .
Lakše. – Gledaj grad i uživaj dok te karam, dosta priče. Krenem ga pumpati, polako da se naviknem na njegovu utrobu, vadim ga do kraja i onda se zabijam, polako do korena. Ima prostora unutra koliko hoću.
Shvatim ja da se ovde može i žešće i udarim tempo. Mali se savija pod mojim naletima, a ja ga čvrsto držim za struk i ne puštam da padne. Razvaljujem ga kurcem a on jeca i dahće bez molbe da prestanem, kontam da mu odgovara od početka. Lovim ga ispod ramena za grudi, trljam mu bradavice i slinim na vrat, on pizdi do kraja.
Počne tako ludo mešati kukovima, guzica sama radi, ja stojim a on se nabija i nabija. Noge mi se tresu, ne mogu još dugo izdržati, i krenem da svršavam. Napunim ga spermom, on svršava isti čas bez da se pipa. Istrljao sam mu prostatu do te mere da je samo pratio moj tempo svršavanja i to smo napravili u isti čas.
Ludilo. Nakon pola sata ponavljamo sve iznova. Dok me jaše po drugi put, iz usta ispusti kratki uzdah: Zaljubio sam se

Kurac za losu srecu

Volim se kockati, jos kao skolarac volio sam aparate, vockice, slotove, pokere, mega dzekove, kladionicu, i tako jednog dana stari mi da 10? da imam i jos dosta para, jer sam krento u grad pa usput da platim racune, i ja po obicaju prvo u kockarnicu sjebem onih 10? pa uzmi s kamare jos 10? pa 20 pa 20 i tako dok nisam sve potrosio, u jebo te sta cu sada, sjeo razmisljam pusim pljugu na pljugu kad u tom neki covjek nekih 40g pita sta mi je zasto sam nervozan ja mu objasnim, on sjede za aparat i izvadi pola mojih para, uze onoliko koliko je ubacio i meni pokloni ostalo, ja gledam i zafaljujem se, a on kaze ako zelim da mi posudi ostatak pa cu mu nekako vratiti, pristanem, a on kaze da nema kod sebe nego su mu tu ustanu, odmah par spratova iznad, sta cu treba mi. Popeli smo se i pozvao me u stan da ne čekam na hodniku. Ušao sam i on priđe s parama i pita želim li da mi posudi ili da zaradim. Odmah sam pitao šta treba uraditi jel ionako sam mrtav ne budem li dobio te pare. On se okrenu i sjede pozva me i kaže ajde popij piće.
Nisam ni slutio šta je htio. Kad odjednom ustane i krene prema kupatilu. Čuo sam vodu od tuša ali još nisam ni slutio ništa. Izašao je na njemu je dole trenerka gore ništa nije imao.

I rekao mi je da želi samo da mu bude lijepo i da svrsi i pare su moje. Ustao sam i odbio ali on je to mirno prihvatio i reče da mu već dugujem. Pitao sam ga samo da svrsi i pare su moje. On je potvrdio.
Super ja ti izdrkam i pare su moje. Prišao sam svukao mu trenerku i ostao je go. Bio je mlohav spušten i velik kurac. Bio je čist uredan obrijan.
Počeo sam lagano da ga diram, bas kao sto bi sebi drkao, milovao sam ga dirao po krupnim glatkim jajima, po neki put pljunuo na njega, davao je znake zivota i postajao cvstiji, tvrdji nakon desetak minuta bio je u punoj snazi, vau koliki je kurac imao, gotov 3 sake, nisam vjerovao, drkao sam mu s dvije ruke odmah, i nakon 5 10 sekundi pljuvao, da ga podmazem, drkao sam i drkao preko 20 minuta, nemoguce da nije svrsio, ruke me bole, sta cu moram ga dovesti do kraja, bez razmisljanja uzeo sam glavic usta, poceo sam ga uvlaciti kao neku slamcicu a jaja su bila kao casa. Nema pomaka, poceo sam pusiti, ma nisam mogao uzeti usta glavic i malo jos nesto, trudio sam se, sad mi je to vec postao cilj koji zelim dostici, nastavljao sam drkati jednom rukom i glavu zabio ispod pokusavajuci jaja gutati lizati, pa cak i onaj dio ispod jaja, jer mene to uvijek uspali izmedu jaja i cmara, to sam i uradio, zatrazio sam od njega da stoji rasirenih nogu, cucnuo sam ispred njega drzao ga za jaja i nabijao glavu na kurac, onda sa otisao iza njega podvukao glavu, zabio medju guzove i jezikom jedva dodirivao jaja, ali dosao sam do dijela koji mi je trebao, drkao sam mu i jezikom se dole igrao, nekih 10 min, nisam vise mogao pa sam sjeo na krevet dok on stoji ispred mene, ne spustajuci ruku s njegovog ogromnog kurca poceo sam ga gristi za bradavice, pa se opet spustao dole, obje ruke su na kurcu i ostatak sam jedva primao usta, i krenuo sam divlji ritam, gusio sam se ali ni sam popustao onda sam osjetio njegote grceve i spustio mi je ruke na glavu a ja nisam stajao, i onda sam osjetio toplotu ustima, toliko te kolicine, da sam gutao pljuvao, curilo, ali ne popustam, nastavljam da mu sisam, dok se on uvija i pokusava mi skinuti glavu s kurca, nisam stajao dok se nije skroz spustio i onda sam ga primio cijelog usta, to mi je nagrada, uspio sam, savladao sam ga, ustao sam onako sav od sperme otisao u kupatilo oprao se uzeo lovu i otisao, jebeno zaradit a potrosit sekunda.

Kćerka

U celoj kuci je bio mrak, samo je iznad ulaznih vrata gorela mala lampa. Parkirao sam atomobil ispred kuce,i ne praveci preveliku buku usao u kucu. Normalno je da u
dva sata po ponoci bude potpuna tisina. Bio sam odsutan od kuce pet dana i jedva sam cekao da se istusiram i uvucem .Inace zivim sa zenom (38) i cerkom (18) ,i
ziveli smo dosta dobro s obzirom da smo i ja i zena radili i imali smo veoma dobra primanja u odnosu na neki prosek.Kada sam otvorio lagano vrata spavace sobe ugledao sam zenu kako mirno spava pored upaljene male stone lampe pored kreveta. Posto je bilo leto spavala je pokrivena
samo laganim frotirom ispod kojeg su se nazirale njene predivne obline. Malo se promeskoljila i frotir je spao otkrivajuci njrnu predivnu zadnjicu ispod podignute
kratke spavacice. Osetio sam laganu jezu i kako ma taj prizor uzbudjuje i odmah sam pozurio do kupatila da sperem sa sebe prasinu i znoj .Na brzinu sam se istusirao
malo isprskao dezodoransom i onako go krenuo prma spavacoj sobi.

Odjednom sam zastao kao ukopan ispred mene je stajala Ivana kako se inace zove moja cerka .Bila je obucena samo umaloj kratkoj majci i malenim prozinim gacicama.Ja sam samo tako stajao i gledao u nju . Pozeleo sam joj dobro vece ,a ono je rekla ,Cao tata, smeskajuci se i pogled je spustila do mojeg medjunozja .Tek tada sam shvatio da sam bio potpuno go i to sa podignutim kurcem koji ponosno strcao uvis. Ja sam se na brzinu ogrnuo bade mantilom koji sam drzao u rukama.
Tata , rekla je htela bih da nesto sa tobom porazgovaram ,znam da je kasno ,ali meni je to veoma vazno i ne cekajuci moj odgovor krenula je ka dnevnoj sobi i
kazala cekam te.Ja sam obukao sorc i majcu i nakon nekoliko minuta nako sto sam se malo pribrao uputio ka dnevnoj sobi.Ivana je lezala na trosedu zatvorenih ociju,lepa dugacka kosa je bila rasuta po jastuku. Majica se bila podigla navise ,tako da se lepo video donji deo njenih prelepih sisa. Noge su joj bile lagano razmakute a gacice su se bile uvukle u procep njene pickice tako se sva lepo videlo.Grudi su se ritmicki dizale ispustale. Stomak joj je bio ravan i video sam da nosi mindjusu u pupku.Taj prizor me je ponovo uzbudio i osetio sam kako mi se kurac naglo uspravlja. Poceo sam da razmisljam kako je moguce da sam se uzbudio posmatrajuci moju rodjenu cerku,a drugi glas u mojoj glavi mi je govorio daje to samo telo jedne predivne mlade zene sa prekrasnim oblinama. Ali
pogled nisam od prelepog prizora pred mojim ocima .Taman kada sam imao nameru da se sklonim,ona je otvorila oci i ukazala su se dva predivna plava oka iz koji je
izbijao neki cudan sjaj.
I onda kao grom iz vedrog neba pitanje da li mi se svidja to sto vidim.Ja sam rekao de ne razumem sta me pita .Da li ti se svidja moje telo ponovo me je pitala .Ali ti
moja cerka kako mozes da me nesto tako pitas ,mi smo najblizi rod poceo sam da pricam ,da to nije lepo da me pita i tako nesto nepovezano .
On misli drugacije kazala je i pokazala na moj jos uvek dignuti kurac koji je uporno hteo napolje.Vidim da ti se svidja moje telo ,i da nisi ravnodusan prema njemu .Ja oduvek mastam o tome , pricala je kao navijena ,da vodim ljubav sa tobom .Nocima sam slusala kako vodis ljubav sa mamom i zamisljala sam da sam ja na njenom mestu.Dugo vremena cekam da primetis da vise nisam mala devojcica i da sam vec zrela zena .Ja sam samo cutao bez snage da progovorim makar i jednu rec.U tom trenutku se okrenula na bok tako da mi je pogled pao na njenu presletku malu guzu u
koju su se ,to sam tek tada video,uvukle tangice.
Molim te vodi samnom ljubav vidim de se i ja tebi svidjam bila je otvorena. Bio sam uhvacen u zamku iz koje nema izlaza. Molim te dodji do mene. Slusao sam je
bespogovorno, i prisao do nje na trosedu,i seo pored nje.Ona priljubi svoje koje prosto gorelo uz moje .Njena lepa plava kosa pade po mom licu.Nisam je sklonio.Pribijala se jos vise uz moje telo .Dopustih joj da uvuce svoju malu ruku ispod mojeg sorca.Bio sam isuvise iznenadjen sa svim tim sto se desavalo da bih reagovao pribrano.A on poce da seuzdize jos vise kao da za njega nepostoje nikakve
granice,kao da je poludeo.I tada su sve moje kocnice popustile.
Poceli smo da se ljubimo, kao da smo pali u trans .Poceo sam da sisam njene bradavice dok se ona igrala sa mojom alatkom.Atmosfera je postajala sve vrelija.Plagano sam se spustio do njenih gacica i poceo sam da joj njuskam ribicu
Ona je pocela glasno da stenje .Tada sam se setio da je moja zana Marija u drugoj sobi i zastao sam i pogledao prema Ivani.Kao de je citala moje misli rekla da je
mama popila tablete za spavanje i da sada spava kao top. Molila me je da nastavimo jer je odavno cekala ovakvu priliku.Svukao sam joj gacice i poceo da joj nezno
lizem preslatki picic.
Jos vise je rasirila noge da moj jezik moze jos lakse da dopre do njene ribice.Obradjivao sam joj ribicu jos neko vreme,a onda lagano sam je lagano okrenuo na trbuh i zagnjurio glavu u picku iz koje je curilo kao iz nekog preslatkog izvora.Ivana je sve vise stenjala i pritiskala svoju ribicu na moju glavu.
Pocela je da me moli da je jebem.Okrenuo sam je ponovo na ledja .Kada sam dosao do njenih usana spustio sam socan poljubac a moj kurac koji je odavno bio u punoj
velicini nalazio se na ulazu u njenu vrelu i socnu pickicu,koja je jedva cekala da ga uvuce u sebe.Gledali smo se u oci.
Poceo sam da lagano ,milimetar po milimetar ulazim u nju sve vreme je nezno ljubeci po usnama,nosicu,ocima .Kada sam do kraja usao u nju ,i osetio da glavic udara u samo dno njene pice poceo sam prvo lagano pa onda sve brze i brze da se nabijam u nju.Stezala me je svojim nogama ispustala je jecaje koji polagano prerasli u glasne uzdahe koje mesala sa prostim izrazima sto me je jos vise uzbudjivalo.Svrsila je uz glasno jecanje i grebanje i grizenje usana.Malo se smirila i onda ustala i posto sam sada ja lezao na ledjima ona me je opkoracila i namestila svoju pickicu na moj
kurac koji je stajao pravo kao jarbol i nabila se snazno na njega.
Pocela je besomucno da skace po meni imao sam utisak da zeli da u sebe nabije i moja jaja koja su pulsirala poput nekog vulkana koji je spreman na erupciju svakoga
casa.Priblizavao se vrhunacPonovo je ona bila ispod mene na ledjima .Muda su mi lupkala po njenoj guzi a ona stenjala i ponovo se priblizavala vrhuncu.U jednom trenutku sam osetio kako mi sperma krece iz malog mozga,mislio sam da cu
eksplodirati i spremao sam se da ga izvadim,ali ona me je stegla nogama i rekla da uzima pilule i da slobodno svrsim u nju.Ivana me naglo zgrabila za muda i lagano ih
stegla.To je bio i moj kraj .Poceo sam da svrsavam u glavi mi je tutnjalo a pred ocima je treperilo miliono zvezda.Sperma je udarala u samo dno njene picke .
Osetio sam kako se i ona trza ispod mene i ona je svrsaval u isto verme Punio sam je i punio a ona je govorila nesto nerazgovetno.Bili smo par minuta potpuno nepokretni lezeci jedno pored drugo.Lezala je zatvorenih ociju potpuno iscrpljena.
Nezno sam ljubio i milovao.A onda mi se pogled zaustavio na poluotvorenim vratima sobe,gde sam ugledao moju zenu kako gleda u nas rasirenih ociju.Kada je videla da sam je primetio lagano se okrenula i izgubila u polumraku hodnika.

Masaža

Imam 20 god. Uvijek sam volio starije dame mislim ono od 30 do 55 koje su atraktivne zgodne lijepe velike sise velika guza utegnuta uvijek i tako to. Blizu moje kuce nalazi se jedan objekat za dame ono manikir masaze i tako to. Gospodja koja je tu radila zove se katarina uh kako je dobra bila, crna duga kosa, grudi srednje, usne velike lice cisto lijepo uvijek nasminkano, nokti dugi lakirana, guza velika izbacena nazad, noge uvijek depilirane mala stopala s urednim noktima isto lakiranim, cesto u suknji ili trenerci s ocrtanim tangama, cesto sam drkao na nju, a ja sam momak uredan, uvijek obrijan, grudi stomak pazuhi, kurac jaja guza, nisam ljubitelj dlaka, svojih a za tudje da ne govorim, i tako jedan dan sam skupio hrabrosti i otisao na masazu, nisam mogao ni zamisliti sta se desilo. Usao sam unutra pozdravio, pitao za termin, ona kaze da moze odmah jer je slobodna, ali samo masaza od pola sata jer uskoro zatvara, i tako da ne bi jos neko dosao zakljucala je vrata i navukla zastore, hm tada sam svasta pomislio, ali ipak je ona starija pa rekoh sebi da umisljam stvari, rekla mi je da se skinem do pasa i legnem na stomak, dok sam lezao primjetila je da su mi ukoceni misici na nogama pa me pita zelim i njih da mi masira, ja sam kroz osmijeh rekao da masira mi sve sto moze da se izmasira, u tom slucaju skidaj se do kraja, ona se odmaknu i trazi nesto tamo, ja sam se skinuo go i ponovo legao, ona se vraca i nosi body ulje, namazala mi je vrat ledja guzu noge i pocela me masirati, od svakog njenog dodira meni je kurac

pulsirao, nakon nekog vremena spustila se na guzu i u nekom momentu mi razmace guzove i kroz smijeh me pita da li brijem guzu, kazem da brijem, ona pita da li sam gay, nisam samo volim biti uredan, i ona poce da me kao masira po guzi, po sve vise ulazi medju noge, osjetim nenje nokte na jajima, pa ponovo izmedju guzova preko rupice i tako neko vrijeme, i krenula je na noge, onda mi rece da se okrenem, hm pomislio sam to je to, sta mi ima naprijed masirati, okrenem se a ona poce da mi masira stopala, onako s dignutim kurcem malo posramljen gledao sam u nju i po nekad bi joj uhvatio pogled kako joj bjezi na kurac, ona pita da li mi godi masaza, godi itekako, pita me da li treba masirati i njega jer se ukocio, pa reko ako ti nije tesko, krenu vuc nokte duz noge prema jajima i pocela da mi dira jaja i po nekad njega uzme u saku i onako prelazi preko njega masnim rukama koji osjecaj ljudi dragi, onda me pogledala i pita bi li volio ja nju izmasirati odmah sam skocio i rekao da skine majicu i gledam je u grudnjaku onda skine trenerku koji prizor mali trokutic na velikoj guzi, svukla je i to i legla istresao sam ulje i odmah malo rastrljao po ledjima i stao na guzi, dirao je trljao stiskao, masirao, pripremao da ga stavim, pokusavam staviti prst ali je uska, pa sam ga masirao i lagano je usao, nakon par minuta i drugi je uronio, onda sam je okrenuo i poceo joj sise mijesiti, imala te velike bradavice kao gumene bombone, digao sam joj noge i uronio u picku, bila je mokra, vrela, kurac mi od ulja, nisam imao nekog osjecaja, izvadio sam ga uzeo njezine tange i brisao ga, onda joj ga stavio usta, uzimala ga je do krajnika, do jaja, uzivao sam, opet sam ga obrisao i stavio u picku uh kako je bolje sada, ali zelio sam guzu onda sam ga s guza joj ga zabio a prstom pripremao guzu, bila je dobra i puna ulja, onda sam ga izvadio i naslonio na anus, onda brzim pokretom uletio cijeli unutra, vrisnula je toliko glasno, uh kako me to jos vise uspalilo, drzim je za guzove, zario sam prste u guzove i navlacio je kao divljak, onda sam se umorio i stao, a ona s tom velikom guzom je pocela mijesati, gore dole, lijevo desno, samo se guza micala i tresla, noge i ledja nisu se pomjerila ni milimetar, okrenuo sam je na stranu i zavukao ga u picku, pocela je cviliti i uzdisati, kasnije sam legao i popela se na mene, htio sam da ona svrsi, nabijala se kao neka ludaca, grebala me, vristala, i osjetio sam vrelu tekucinu po kurcu jajima i kako mi se zavlaci u guzove, ali nisam je skidao nastavio sam je navlaciti, i onda je opet svsila, znoj joj je kapao s cela a od toliko tekucine izgubio sam cvrstocu, pa sam ustao i stavio joj ga usta pusila ga je a onda me okrene i naguzen sam na krevet a ona pocne mi lizati guzu gurati jezik u supak, cudan osjecaj ali kurac mi se ponovo digao, lizala mi je supak gutala jaja, ponovo sam se okrenuo uhvatio je za glavu i nabijao ga, gledala me u oci, koji pogled s razmazanom sminkom, kad sam trebao svsiti nabio sam ga do jaja i drzao ga tako unutra, oci joj kao da ce ispasti, drzao sam cijelog unutra i spricao, na momente je otvarala usta vise i curila joj je sperma iz usta, kad sam bio gotov izvadio sam ga i rukama joj brisao usta i trljao po licu spermu onda ga opet stavio usta da ga pusi, i dalje je bio tvrd pa sam ga opet stavio u guzu ali nakon nekoliko minuta se spustio, poslije toga tusiranje, i bilo je opet nekoliko puta na drugim mjestima s dodacima poza i dosta toga.

Kako sam karao tetku

Ja sam jedan 33 godisnjak koji solidno izgleda ali sam i malo usamljen. Imam dosta famelije po bijelom svijetu ali imam i jednu tetku koja je od mene staria 2 godine i zivi takodje vani, ali na tu se tetku posebno lozim jer je jos neudta a izgleda fenomenalno kao danasnje folk pijevacice a i tako se i oblaci. Pomenuta tetka je dosla proslog mijeseca u nasu zemlju jer su tamo bili praznici pa je dosla da posjeti roditelje. Po dolasku mi se javila da je stiga pa kad imadne vremena javice mi se da pijemo kafu sto sam i ja prihvatio.
Proslo je par dana od tog poziva dobijam sms da je uvece nadjemo u jednom nama poznatom kaficu da se ispricamo ja naravno pristajem i odmah smisljam kako da tu tetku povalim.Svakakve su mi se ideje motale po glavi i kombinacije ali ostala je samo jedna kupicu viagru pa cu joj staviti u pice tako sam i uradio kupio viagru i krenuo na kafu po dolasku u lokal prisao sam tetki da se pozdravimo izgledala je bozanstveno minimalna suknjica i duboki dekolite sa bujnim grudima sjeli smo i narucili pice na moje iznenadjenje tetka je narucila alkohol kao i ja a znam da nikad nije probala alkohol i bila je strogo protiv toga na moje pitanje sta je to rekla je da se sve treba u zivotu probati pa tako i to.
Nastavili smo sjednicu uz pice i bezveznu pricu ali moji pogledi su stalno bili na njenim nogama ili na sisama i bogami smo popili po tri pica sto za mene nije bio problem ali za tetku bogami jeste vidio sam da je pice pocelo dijelovati pa sam predlozio da idemo se malo provozti sto je odmah i prihvatila. Sjeli smo u moje auto i krenuli se bez kakvog cilja vozikati u krug i neobavezno priczti ali moji su pogledi uporno bili na njenim atributima.Poslije kraceg vozikanja predlozio sam da idemo jos nesto popiti i da idemo kuci posto jebilo iz ponoci predlozio sam da idemo u jedan pansion u njihov restoran jer tu nema guzve a jos radi ona je to prihvatila i brzo smo stigli na pomenutu lokaciju sjeli smo je jedan zamraceni ugao i narucili ponovo pice ali sada smo duplo sluzio nas je moj prijatelj kome sam je prestavio kao svoju djevojku.

Uz pice sam je pitao sta je sa ljubavi kad ce se udavati i tako slicno ona mije odgovorila da je se vec vjerila i da se udaje na proljece sto je meni kao bilo dragi i tu sma joj to cestitao. Nastavi li smo sa picem a nju je sve vise hvatala ja sam joj predlozio da ne ide kuci u takvom stanju nego da ostanemo tu prenociti jer kad je vide roditelji pijanu samo ce se nervirati javi im da si na nekoj zurci i da ostajes do jutra sto je odmah i prihvatila. Pozvao sam druga pitajuci za sobu ona je insistirala na dvije jednokrevetne ali moj drug znajuci sta mu je raditi rekao je da samo imaju jednu dvokrevetnu slobodnu poslije kraceg ubijedjivanja pristala je na to.
Krenuli smo u sobu odma mije je rekla da sacekam na hodniku dok se ona istusira i legne pa da ja onda udjem sto sam i ucinio poslije 15 minuta pozvala me je iz sobe da mogu uci, usao sam odmah u kupatio i istusirao se izasao sam u sobu potpuno go kara mi se bila skroz ukrutila i strcala je prema plafonu u sobi je bilo samo svijetlo iznad njenog kreveta kad me je vidila gologa ostala je samo ukocene face prosao sam pored nje i legao na krevet okrenuvsi se prema njoj samo je cutala i gledala ja sam je pitao jeli dobro tek je tada rekla statije sto si go sta mi fali kao da nisi nikad vidjela golog muskarca jesam ali ne rodbinu.
Tada sam se ja pokrio i nastavila mije nesto pricati nisam je ni slusao samo sam razmisljo sta dalje, iz tih misli me trznula njena nesto bucnija prica ja sam joj tada rekao ako ce mo pricati da legnem sa njom jer je previse glasna izbudice sve goste malo je cutala pa je rekla dobro dodji i lezi. Ustao sam i prebacio se u njen krevet pomjerila se malo prema zidu i podigla pokrivac tada sam vido da nema brusa, lelao sam pored nje licem u lice i nastavili sa pricom ja sam lagano lijevom ruko krenuo prema njenom medjunoziju i kada sam je dohvatio kroz gacice do njene vrsnice samo je prekinula pricu i gledala me u oci ja sam lagano nastavio prstom prolaziti ispod gacica i primijetio sam da je skroz mokra.U tom momentu mi je rekla to nesmijemo je sam je desnom rukom privuko licu i poceo ljubiti u prvi momenat nije regaovala ali je malo kasnije prihvatila strasno ljubljenje u tom momentu sam osjetio njenu ruku na mom vrsnjaku sto je znacilo idemo dalje.
Odmah sam se prevrnuo na nju a ona je spremno rasirila noge i docekalame,vise se nisam zaustavljao sklonio sam tangice u stranu i odmah lagano poceo ulaziti u nju sto me je spremno i docekala.Prvo sam poceo u laganom ritmu da se zabijam u nju pa sve zesce posto sam bio nalozen kao pas brzo sam bio na vrhuncu samo sam joj prosaputao ja sam gotov da ga vadim samo je rekla ne u tom momentu sam se poceo prazniti u njenu rodnicu kao nikad do sada u zivotu nisam ni znao od kud mi tolika sperma, kada smo se smirili ali ga jos nisam bio izvadio pitao sam je kakvu zastitu ima teda mije rekla da je trudna sa vjerenikom par sedmica pa nije nikakav problem do jutra smo isto ponovili jos tri puta.

Kako je to kod mene počelo

Pocelo je ovako, mamu sam jos kao mali video vise puta golu. Tada dok jos nisam ni drkao to mi nije predstavljalo zadovoljstvo, samo sam imao neki osecaj neobicne zanimljivosti kada je vidim golu. Bez obzira detaljno sam upamtio sve te situacije i naravno njene skrivene delove tela.
Kasnije kada sam poceo da drkam, nisam odmah poceo da zamisljam nju. To je doslo kasnije negde oko moje 18 godine. Jos uvek sam bio nevin a ribe su me privlacile sve vise i vise. Onda se dogodilo to da sam je ponovo video golu prvi put posle 5–6 godina. Trebali smo da idemo na more svi porodicno. Mama je kupila novi kupaci i otisla u kupatilo da ga proba.
To je bio onaj bikini model sa gacicama koje se vezuju sa strane. Kada ga je obukla izasla je napolje da mi pokaze kako izgleda u njemu. Izgledala je prilicno sexy kao neka starija devojka a ne zena. Okrenula se par puta, pitala me je kako izgleda, ja sam rekao super i onda je otisla do ogledala da se ogleda.
Onda se vratila u dnevnu sobu da uzme da proba jos neke stvari koje je kupila za more i kada se savila da ih podigne sa poda jedan kraj gacica joj se odvezao i gacice su za cas spale skroz sa nje. Bila je okrenuta ka meni kada se to dogodilo i ja sam joj video picku u punom izdanju.

Ona je samo rekla iju i onda se nasmejala i dalje stojeci ispred mene gola. Ja sam bio poluzbunjen, nasmejao se vestacki i rekao joj da pripazi da joj se to ne desi na plazi. U tih nekoliko sekundi sam je gledao cas u oci cas u picku. Ona je onda lezerno podigla gacice i rekla mi da joj pomognem da ih dobro zaveze.
Ja sam ustao i cucnuo pored nje, ja sam joj vezivao taj kraj gacica a ona je namestala gacice da joj pravilno stoje. Vec sam se bio uzbudio i bio sam nespretan, ruke su mi podrhtavale a trebao sam da zavezem masnu.
Ona je to primetila i rekla mi ajde sta si se useprtljao ko da me pre nisi video golu. Ja sam samo cutao zbunjen i postidjen. Zavezao sam je i tako se zavrsio taj mali incident. Od tada sam poceo intenzivno da razmisljam samo o njenom telu i da drkam samo na nju.
Poceo sam da je posmatram kad god je bila u kupacem kostimu. Hvatao sam svaku slobodnu priliku da izdrkam prisecajuci se prizora njene gole picke i slika njenog golog tela iz detinjstva.
Otisli smo na more i bili smesteni u dve odvojene dvokrevetne sobe u privatnom smestaju. Mama i ja u jednoj a tata i sestra koja je imala tada samo 5 godina u drugoj. Svuda smo isli uglavnom zajedno, na plazu, u restoran, u setnju itd.
Uvece posle plaze dolazili bi u sobe i tusirali se pre odlaska u setnju ili restoran. Uvek se prvo tusirala mama pa onda ja. Dok se ona tusirala ja sam pokusavao da je spijuniram ali nije vredelo jer kljucaonica nije gledala na tus kabinu.
Bio sam jako napaljen na nju i mislim da je ona otprilke tada to pocela da primecuje. Drkao sam na nju dok sam se tusirao u kupatilu. Jedne veceri tata i sestra su otisli malo ranije u sobu jer je sestra bila umorna i trebala je da odspava a mama i ja smo ostali na plazi.
Kada smo mi krenuli u hotel, video sam da nam u susret na istoj stazi na putu do hotela idu dve devojke. Bile su u toplesu. Obe su imale povece sise i nisu se stidele da ih pokazu. Kada su prosle pored nas jedna od njih mi se nasmesila i ja sam se malo zacrveneo.
Mama me je pitala da li mi se svidjaju ove devojke i primetla je da sam se postideo. Kada smo dosli u sobu rekao sam mami da cu ja prvi da se tusiram jer nisam mogao da izdrzim da ga ne izdrkam. Vec sam bio u sred posla kada je mama pokucala i rekla da mora da piski i da nece da me gleda.
Usla je sela na WC solju a ja sam joj okrenuo dupe da ne bi videla moju nabreklu kurcinu. Ipak nisam mogao da odolim i da ne propustim priliku da je jos jednom vidim golu kada ustaje sa WC solje. Oprezno sam se malo okrenuo i bacio pogled na nju i video da ona gleda pravo u mene.
Refleksno sam se okrenuo i kao nastavio da se tusiram. Ona je to naravno shvatila. Onda mi je rekla da joj dodam novu rolnu toalet papira jer ga nije bilo vise pored WC solje a paket je bio levo od mene. Izvadio sam jednu rolnu i pokusao da joj pruzim ne okrecuci se. Nije mogla da dohvati i reka mi je ajde daj mi lepo sta si se usro necu te pojesti ako ti vidim pisu.
Okrenuo sam se i dao joj rolnu u ruke a ona je videla moj podignuti kurac i blago se nasmejala. Hteo sam da propadnem u zemlju. Od tada je mama pocela da me izaziva da ne kazem da me iskusava. Sledece jutro smo se spremali da krenemo na plazu kada je ona namerno pocela da se presvlaci ispred mene.
Ja sam se kao pravio da ne gledam u nju a ona me je krisom snimala. Kada smo se kupali na plazi sa nama je stalno bila jos jedna porodica sa kojom smo se sprijateljili na moru. Obicno smo se zajedno zezali sa loptom u vodi i na plazi. Kada smo se davili mama me je kao slucajno nekoliko puta uhvatila za kurac preko gacica.
To je vec pocelo da me nervira i poceo sam da i ja nju pipam. Prvo za sise a onda i za dupe. Ona je to verovatno i htela i primetila je da sam se napalio.
U sobi se namerno skinula gola pre nego sto je otisla da se tusira i bacila gacice na krevet pored mene. Nisam znao sta da mislim, bio sam napet samo tako. Kada je usla u kupatilo uzeo sam gacice i pomirisao ih. Kurac mi je bio vec podignut i jedva sam cekao da ga izdrkam ali nisam smeo dok ne udjem u kupatilo.
Kada je ona izasla napolje, ja sam uleteo na tusiranje i izdrkao ga ludacki. Kada sam ja zavrsio i izasao napolje video sam je kako stoji na prozoru naguzena i u gacicama. Pozeleo sam da dodjem do nje i da je silujem na licu mesta.
Ne znam kako sam se susdrzao. Sutra uvece slicna prica, ja napaljen do ludila a ona me izaziva. Ubrzo sam ukapirao da nemam dovoljno hrabrosti da napravim prvi korak i odlucio sam da to prepustim njoj. Plan je bio sledeci: dok ona bude bila u prodavnici a ja u sobi napravicu se da sam zaspao sa kitom u ruci dok sam drkao. To sam i uradio i cekao sam da ona dodje.
Cuo sam kako se vrata otvaraju i ona ulazi, srce mi je lupalo divljacki kao nikad do tada. Ostao sam miran i cekao da me ona primeti. Posmatrao sam je dok je bila jos u hodniku a kada je usla u sobu nisam smeo vise i zatvorio sam oci. Cuo sam kako je usla i zastala, onda je napravila jos par koraka i opet zastala.
Proslo je oko 20-tak sekundi, onda je ona uzela carsav sa svog kreveta i pokrila me polako da me ne probudi. Ocekivao sam da me uhvati za kurac ili da me probudi ali ona me je samo pokrila carsavom. Ipak i sama pomisao na to da me je videla u takvom izdanju me je prilicno napalila. Kada je otisla na terasu otvorio sam oci.
Razmisljao sam sta sad da uradim. Nisam imao nikakvu ideju a tako sam hteo da ta radnja vec jednom pocne. Napokon sam odlucio da ipak ja ucinim prvi korak i to direktno.
Ono sto nisam znao je bilo to da je mama u prodavnici videla tatu kako vodi sumnjivi razgovor sa prodovacicom i da su se njih dvoje na putu do sobe posvadjali. Mama je bila vrlo nervozna a ja nisam imao pojma o tome. Krenuo sam polako ka terasi. Video sam je kako sedi u stolici-lezaljki i sunca se.
U glavi mi je bila samo sexualna zelja za njom. Prisao sam joj tiho iza nje i stao posmatrajuci je. Ona me nije primetila i zmurila je. Onda sam je naglo uhvatio za sise i poceo da ih mesim. Ona se trgla, videla me, uhvatila me za ruke i dreknula sta radis to.
Ja sam nastavio da je pipam, onda je ona odvojila moje ruke od nje ustala i opalila mi samar. Usli smo u sobu a ona je pocela da se dere na mene. Rekla mi je da li si ti normalan, kako te nije sramota budalo jedna…
Ovakvu njenu reakciju nisam ocekivao i sada sam stvarno hteo da propadnem u zemlju. Na kraju mi je rekla da treba da se stidim, i da ne moze da veruje sta sam uradio. Ja sam uplakanim ocima poceo da joj se izvinjavam i rekao sam joj da mi je zao.
Ta scena je trajala nekih 10-tak minuta i onda je ona rekla da ce mi oprostiti i da se ponasamo kao da nije nista bilo. Ja sam se nekako smirio. To vece i sutradan smo malo razgovarali a ja sam imao veliku polemiku u svojoj glavi.
Analizirao sam njenu reakciju iz 100 uglova. Nije mi bilo jasno zasto se toliko zaprepastila i sta je ono pipanje u vodi i njeno setanje bez gacica u sobi ispred mene trebalo da znaci. Nisam bio vise siguran da li je ona to namerno radila. Primetio sam da se vise ne presvlaci ispred mene vec samo u kupatilu.
To me je dosta razocaralo. Nisam mogao da prezalim sto sam sve upropastio onim potezom. Zelja je pocela ponovo da mi se vraca i uskoro sam postao ponovo napaljen kao pre. Tada sam vec saznao za zategnute odnose izmedju nje i tate.
Mama me je sada uzbudjivala mozda i vise nego kada je bila gola jer mi se vratila ona radoznalost i uzbudjenje koje sam imao pre nego sto sam je ponovo video golu posle toliko vremena. Drkao sam i skidao je pogledom kad god bi setala u sobi. Jedno vece pre nego sto smo trebali da legnemo da spavamo mama se istusirala i pocela da susi kosu fenom dok sam ja gledao TV.
Buka od njenog fena mi je smetala i ja sam pojacao TV da bi bolje cuo. U sobi je sada bila poveca buka, mama je bila iza mene i dalje susila kosu. Ustao sam i krenuo do kuhinje da popijem casu vode. Tada sam video nju kako stoji naguzena u donjem vesu a kosa joj visi do poda dok je ona susi.
Kurac mi se momentalno digao i ja sam se totalno uzbudio. Polako sam prosao pored nje i snimio njenu lepu guzu u cipkanim gacicama. Oci su htele da mi iskoce.
Pustio sam vodu u sudoperi i dalje gledajuci u njenu guzu preko ramena. Izmedju nas je bio sank u visini kukova, izvadio sam kurac i poceo da ga nadrkavam gledajuci u nju.
U glavi mi je bio haos od prizora ispred ociju i uzbudjenja medju nogama. Tad je nesto puklo u meni. Odlucio sam u momentu da iskoristim priliku i da je silujem dok je jos u tom polozaju. Uslovi su bili idealni za to, buka u sobi, vrata zakljucana trebala je samo hrabrost i odlucnost.
Skinuo sam sorc i jos malo nadrkao kurac. Krenuo sam vrlo polako prema njoj da me ne primeti. Dosao sam na 2 metra iza nje i zastao kao da se jos uvek nesto lomilo u meni. Ona je i dalje stajala u istom polozaju i susila kosu gledajuci u pod. Ja sam gledao cas u njeno dupe cas u njeno lice, stajao sam sa dignutim kurcem na pola metra od nje.
Onda je ona podigla pogled sa poda i videla mene iza nje. U glavi mi je samo proletelo sad ili nikad! Grubo sam joj skinuo gacice i navukao je na sebe. Taj prvi osecaj njene hladne guze na mom stomaku je bio fenomenalan. Nisam uspeo da joj ga gurnem iz prve. Drzao sam je cvrsto i pokusavao da pogodim rupu ali sam samo trljao kurac o njenu picku.
Ona je ispustila fen i pocela da se otima od mene. Uhvatio sam je jos jace, nisam hteo da dozvolim da mi sada ne uspe. Onda smo oboje pali na pod, ja preko nje.
Sada sam je jos bolje kontrolisao ali i dalje je nisam tucao. Ona je vikala na mene da prestanem ali ja je nisam slusao. Kolenima sam joj drzao noge rasirene, jednom rukom sam bio naslonjen na njena ledja i drzao je u tom polozaju a drugom sam uhvatio svoj kurac i namestao ga na njenu picku.
Konacno sam osetio kako je glavic usao i najezio sam se od zadovoljstva. Onda sam poceo da joj nabijam kurac iz sve snage, ona je pocela da vristi ali ja sam se nadao da je zbog fena i TV-a nece niko cuti.
Tucao sam je tako jedno minut a onda sam primetio da je ona popustila i da vise ne pokusava da se otme od mene. Prestao sam da je drzim i poceo sam da je hvatam za sise i da je ljubim po ledjima. Onda sam osetio njene ruke na mojoj guzi i pomislio da je i ona pocela da uziva.
Osetio sam da cu da svrsim, izvadio sam kurac i poceo da ga trljam izmedju njenih guzova i tako svrsio. Onda sam polako ustao od nje, ustala je i ona, uhvatila me za glavu i poljubila me u usta. Bio sam iznenadjen.
Bacila me je na krevet i legla preko mene nastavljajuci da me ljubi. Ja sam je zagrlio i rukama istrazivao njeno telo. I dalje sam bio uzbudjen. Ona se onda uspravila uhvatila me za kurac i sela na mene. Tucala me je tako a ja sam joj jednom rukom stiskao sisu a drugom rukom dupe.
Tucali smo se tako 10-tak minuta i onda sam drugi put svrsio. Mama je ustala sa mene poljubila me jos jednom u usta i onda otisla u kupatilo. Ja sam ostao u krevetu ne verujuci sta sam upravo doziveo.
Poceo sam polako da shvatam da se to stvarno dogodilo i da od sada na dalje nista vise nece biti kao pre.

Ispovest jedne kurve

Stajala sam pred vratima kupaonice, slušala vodu kako teče i po tko zna koji put zamišljala snažno, mokro, golo tijelo svog oca. Tuširao se poslije tenisa pjevušeći neku nepoznatu melodiju, tako nevino… Nije imao blagog pojma da ga već nekoliko godina, otkada su mi se roditelji rastali, bolno želim, i čuvam svoju nevinost, za jedinog muškarca koji ju zaslužuje – svog predivnog oca.
Da se vratim na početak, stajala sam tako ispred vrata i spontano spustila ruke do mokre, nevine, sedamnaestogodišnje pičkice. Zamišljala sam kako ih otvaram, ulazim, spuštam se na koljena i stavljam u usta njegovu veliku kurčinu. Kako bi reagirao? To je pitanje koje vam u takvom trenutku prvo padne na pamet. Sigurna sam da bi uživao, dobro, u početku bi vjerojatno bio šokiran. Jedino me mučilo da li bi se na kraju opustio, ili bi me ipak zgađeno odgurnuo. Kada bih ga barem mogla makar vidjeti… Grozničavo sam po vratima tražila ključanicu, neki prorez koji bi bacao pogled na tatu, ali ništa. Plava plastična vrata bila su izlivena u jednom komadu, a mogla su se zaključati samo iznutra, i to bez ključa, okretanjem brave. Kao da se radi o tuđoj ruci, primila sam kvaku i okrenula je. Bilo je otključano, i vrata su se uz glasan škljocaj počela otvarati. Dok sam kroz stakleni paravan obavijen gustom, vrućom parom gledala njegovo tijelo, srce mi je bubnjalo sve jače. Iza zaparenog stakla tuš kabine vidjele su se dvije crne mrlje; jedna je bila kosa na tatinoj glavi, a druga na preponama. Očeve stidne dlake. Počela sam drhtati od uzbuđenja, i bez razmišljanja bacati svoju odjeću na pod. Zakoračila sam jedan presudan korak, odškrinula paravan i stala gola pred oca netremice upijajući njegov poludignut kurac i oštre tamne dlake koje su se od vode priljubile uz preplanulu kožu. Polako sam dizala pogled do lica. Nije rekao ni riječ, nije se pokušao pokriti, samo me šokirano gledao. Usta su mu otvorena nijemo visila, dok su podignute obrve licu davale neprepoznatljiv izraz. Kao da je nešto mislio reći, ali nije uspio pronaći glas. Malo se odmrznuo i nehotično, tipično muški (pa ako mi je otac, ipak je prije svega muškarac, zar ne?) spustio pogled na moje male čvrste grudi i pažljivo ošišani trokutić boje lješnjaka. Izazovno sam gledala u tatin rastući kurac i oblizala usne. OK, očito je da neće napraviti scenu, pomislila sam.

Dobro se sjećam kako me dok sam imala 11, 12 godina stalno štipkao. Kada smo bili na Murteru, čak mi je u vodi, praveći se da se samo igramo, prelazio karom po malom dječjem pičiću, no kada je ocijenio da sam dovoljno stara da razumijem o čemu se radi, naše bezazlene igrice su prestale. Bila sam svjesna da to iz njega nije moglo jednostavno ispariti. Sada me sigurno želio više no ikad, ali sam ja bila ta koja je morala napraviti prvi korak. Uzela sam mu sapun iz ruke i zakoračila u tuš. Cijelo ga vrijeme gledajući u oči, dobro sam nasapunala dlanove i kleknula na pločice. “Tatice, daj da ti ja operem pišu.” Počela sam mu snažno drkati osjećajući kako mu sa svakim novim pokretom kurčina raste bubreći od uzavrele krvi. Za nekoliko sekundi bio mu je topliji od vode, a čisto sumnjam da je mogao biti i tvrđi (bio je to prvi kurac u mojim rukama, pa nisam imala s čime usporediti.) “Oh, Marcela”, zastenjao je. “Pusti ga meni tatice”, rekla sam kroz neodoljiv osmijeh, “ja ću se za njega brinuti.” Nekontrolirano me počeo drpati po sisicama. Spustio je ruku na desnu, ušiljenu bradavicu, i gnječio je pokazujući mi koliko mu je lijepo ovo što mu dolje radim. Dodir mu je bio fantastičan; siguran, uzbudljiv, seksi. Pičkica mi se toliko uzbudila da sam imala osjećaj kao da ću roditi. Bila sam spremna za seks, a djevičnjak me pod tom silom krvi koja se sjurila u njega počeo boljeti.
Prešla sam sapunom po napetim, dignutim jajima i zapjenušala ga skroz do šupka. Stajao je ukočeno naslonjen na zid, pod mlazom vode, i netremice buljio u moje mlade, šiljaste sise, napetih, velikih, žarkocrvenih bradavica, pomalo pseće, kako udaraju jedna u drugu. Kleknula sam na pod i primila ga jednom rukom za korijen kurčine, a drugu stavila iznad, toliko mu je bio dugačak. Zatim sam nagnula glavu prema velikom, sjajnom glaviću i počela ga sisati i lickati kako sam najbolje znala. Očito je da sam bila prirodni talent jer je tata odmah počeo uzdisati. “U pičku materinu… joj, aahhh! Bože, što mi ga lijepo ljubiš!!!” To me ohrabrilo pa sam ga cijelog stavila u usta, i bez pomoći ruku miješala glavić jezikom, istovremeno ga usisavajući i puštajući. Odjednom mi je okus vode u ustima zamijenila neka slankasta tekućina. Tata je rekao da ga brzo vadim, jer će inače svršiti. Nisam ga mogla skroz ostaviti, već sam samo promijenila taktiku dok se ne ohladi. Skliznula sam usnama sve do jaja, priljubila na njih usne i nježno ih pušila bez pomoći jezika, gledajući ga netremice u oči. Mala tatina droljica, pomislila sam i osjetila još jedan udar vrućine u pizdi. Tata je soptao, dok sam opet pojačavala tempo fafanja. Prvo sam ispipavala jezikom kakva su točno ta jaja, pa zatim jedno po jedno stavljala u usta, i kao što sam prije radila s glavićem, miješala ih jezikom. Malo su me smetale dlake, ali tatin predinfarktan izraz lica bio mi je dovoljan motiv da nastavim. Žile na kurcu prestale su mu pulsirati, smirivao se. Opasnost je prošla, pa sam ga opet mogla staviti pod jezik. Jaja sam mu i dalje držala u dlanu, pušeći mu samo glavić i to puno bržim ritmom nego prije. Koljena su mu klecala, isturio mi se u lice i čvrsto me zgrabio za mokar pramen duge plave kose nabijajući me bezdušno na kurac kao da mi je glava kurvina pizda. Sa sljedećim udarcem iz kite mu je počela štrcati gorka, vruća tekućina. Još mu se jednom zgrčio, izbacivši iz jaja posljednju dozu sperme. Zabacila sam glavu unatrag, pokušavajući ga cijelog stjerati niz grlo. Progutala sam svaku kap tatinog sjemena koje je podmazivalo uzak grleni tunel njegovoj tvrdoj kurčini. I dalje sam ga držala u ustima, ne pomičući jezik, već samo gutajući slinu kako bi mišićima u jednjaku simulirala pljuganje. Sisala sam ga tako sve dok nije skroz omekšao, a tatica počeo normalno disati. Ustala sam, naprčila se na zid, i rekla mu ” Ševi me, tata!” Pička mi je natečeno visila među nogama, a ja sam ju pokušavala žuljati trljajući se o slavinu kao napaljena kuja. Tata je duboko uzdahnuo, provukao ruku kroz gustu crnu kosu i primio me odostraga za cice. Strastveno me ljubio po vratu, jednom rukom šarajući po sisama i trbuhu, dok je drugu podvukao među noge i stavio mi je na bolno napaljenu minđicu. Micala sam malom guzom po njegovom velikom hrapavom dlanu trljajući klitać po tatinom vjenčanom prstenu. “Je l’ tu već netko bio prije tatice, ha mišiću?” grickao mi je obraz i pokušavao pažljivo ispitati je li njegova najdraža kćerkica još nevina. “Pjobaj…” tiho sam šaptala gubeći snagu u nogama. Razmaknuo je nježne usmine obrasle mekim svijetlim dlačicama, i pažljivo gurnuo srednjak u picu, kako mi ne bi povrijedio dječju pičkicu. Čim sam osjetila očevu jagodicu na djevičnjaku, počela sam kao mala kurvica kružiti bokovima i nabadati se. “Oho ho! Pa ti si još uvijek mala tatina djevojčica!” Tata je bio vidno zadovoljan stanjem u mojoj pipici. “Ništa se ne boj, tatica će cijelo vrijeme biti jako pažljiv.” Sada je on kleknuo na pod, a ja sam se naslonila na isto ono mjesto na kojemu je bio dok sam mu ga ljubila. Razmaknuo mi je noge i uvukao se među moja mlada preplanula bedra. Gledao mi je s nježnošću pipu koju je počeo obrađivati prvo nježnim površinskim pusicama po dlačicama, a zatim ju je raširio i uvukao jezik. Dobro ju je oblizao pa počeo tucati jezikom, svaki puta sve više šireći rupicu u djevičnjaku. Tiho sam jaukala i grizla donju usnu. Sjećam se tog osjećaja kada mi je kao skroz maloj djevojčici, korak po korak, da ne boli previše vadio mliječne zube. Tata je, kao da mi je čitao misli, rekao: “Dušo, nemoj se trzati, biti će brzo gotovo, a poslije idemo u grad, tatica će ti za nagradu što si bila dobra kupiti što god želiš.” Tako sam kao mala za svaki zubić dobijala igračke, bicikle, pa čak i Lesija, a sada mi je na pamet pala Escadina torbica i jedne super sunčane. Ponovno sam zagrizla usnu i potvrdno kimnula tati. Gledala sam mu u tjeme dok mi je jezikom sve više širio rupicu. Zadovoljno se dignuo, poljubio me u usta okusom moje vulvice, i za guzu me podigao uz zid, tako da mu je dignuti kurac bio priklješten između moje pičkice i njegovog trbuha. “Sada budi dobra i nemoj vikati da nas Sanja (tatina nova žena) ne čuje. Naciljao mi je rupicu i lagano stavio nutra glavić. Kada mi je počeo rastezati jumf, nisam si mogla pomoći pa sam tiho zacviljela i zagrizla tati uho. Nije išlo. “Ista si ko mama”, rekao je kroz smijeh, “može te se ševiti samo zguza.” “Zašto? To je nešto nenormalno?” pitala sam ga zgrožena idejom da sa mnom nešto nije u redu. “Ma ne”, poljubio me u kosu,”tako si građena, imaš isprčeno dupe, pa te najbolje tucati s guza. Kao guskica.” Skliznula sam mokrom picom po njegovom tijelu na pod i naguzila se na sve četiri. Guzica mi je odskočila u zrak, i sama sam mogla osjetiti da sam tek sada u položaju prave ženke spremne za parenje. Tata je isto kleknuo, primio me za bokove da me namjesti u pravi položaj, pa lagano uveo glavić u moju mačkicu. Kada je bio siguran da je na pravom položaju i da neće ispasti van, primio me jednom rukom oko struka a drugu mi stavio u usta da ne bi glasno vrištala dok mi dere djevičnjak. Jednom je lagano, za probu, uzeo zamah i ušao svega centimetar dublje, pa se opet izvukao i ovaj puta uletio skroz do jaja. U prvom trenu ništa me nije boljelo, no za nekoliko sekundi počela sam se tresti i gristi mu ruku iz sve snage dok su mi se oko razderenog jumfa po tijelu širili valovi oštre boli. Počela sam plakati i izvadila tatinu ruku iz usta, no on me nije htio pustiti. Pojačao je stisak ruku na mojoj guzi i kao da se ništa ne događa nastavio energično jebati razdjevičenu pičkicu iz koje se na bijele kupaonske pločice slijevala krv. Soptala sam loveći dah od boli koju mi je nanosio, a tata mi je samo kroz maglu strasti naređivao: “Šuti! Smiri se! I sama si došla po to!” Kako sam plakala sve glasnije, pojačao je vodu da nas Sanja ne čuje, i nastavio jebati. Bol je polako prestajala, pa sam se prestala boriti i sve sam se više nabijala u njegovo krilo loveći ritam očevih kukova. Sada sam preko osjetljivih živaca u pizdici jasno mogla osjetiti da mu je kurac sve tvrđi i da su počeli oni prvi lagani grčevi nakon kojih je, dok sam mu pušila, svršio. Zabio je nokte u moju guzu, snažno me stisnuo uz sebe i počeo me puniti vrućom spermom. Tatino sjeme me peklo po tek razderanom jumfu, no ipak sam uživala. Nakon posljednjih grčeva, kada je u mene izlio i posljednju kap, i dalje smo ostali u istom položaju, poput pasa nakon parenja. Počela sam se tresti od mješavine boli, šoka, uzbuđenja i hladnoće. Tata je uzdahnuo, polako ga izvukao iz mene i nesigurnim kretnjama osovio se na noge. Ja sam i dalje kao mala izjebana kujica drhtala na podu osjećajući kako mi se niz noge slijeva sperma pomiješana s krvlju. Klizila mi je iz pičke preko tijela na pločice i u tankom mlazu nestajala u sifonu. Tata je uzeo slušalicu u ruku i pažljivo me oprao. “Dušo, Marcela, obriši se, prehladit ćeš se.” Brižno me pogledao i dodao mi ručnik. Jedva sam ustala, omotala se i izašla iz kade. “Zlato… kako je došlo do,… ovoga?” pitao je ljuljajući me u zagrljaju pred ogledalom. Pogledala sam naš odraz, onako lice uz lice. Bila sam isti on. Iste uske crne oči, pune usne, obli nos, visoke jagodice. Jedino što sam naslijedila od mame bila je plava kosa. “Ne znam…” Više nisam bila sigurna kao prije. “Ja sam se oduvijek palila da se s tobom jebem”, prošaptala sam gledajući u pod. Tata me lupio po guzici i izašao iz kupaonice pažljivo se navirujući da ga ne vidi žena. Poslije smo otišli u grad po one naočale i torbicu, a tata mi je u Escadi usput kupio i maturalnu haljinu. Odonda inzistira na seksu i više no što bih ja možda htjela. Kako ne živimo skupa, svaki slobodan trenutak koristi da bi me uzeo od mame i tucao. Posebno me voli ševiti u tušu, kada imam mengu, pa se onda pravi da mi opet oduzima nevinost, i pita me da li me boli, i te stvari… Meni se sviđa voditi ljubav s njim, svašta mi kupuje, čim položim dobit ću i Peugeot 206 cabrio, ali jedino pod uvjetom da nemam dečka…

Ispunjavanje želja

Znam da mnogi krstare internetom u potrazi za dobrom incest pricom i isto tako znam da u tome imaju malo uspeha.Ova prica je njima namenjena.
Moji su bili razvedeni,otac se,ubrzo posle razvoda ozenio,otisao iz grada i od tada nemam nikakav trag o njemu,Ziveo sam sa majkom kojoj sam bio ceo svet i koja je o meni brinula kako se samo pozeleti moze,cesto uskracujuci sebi mnoga zadovoljstva samo da bi mi bilo dobro.Verovatno joj se i zbog toga,vremenom,zdravstveno stanje pogorsavlo.
Da ne bude zabune,ja sam se trudio da joj sve to kroz ucenje,najpre u srednjoj pa zatim i na visoj skoli vratim jer sam znao da za nju nema vece radosti osim kad vidi da uspevam u zivotu.
Takodje,trudio sam se da izbegavam poroke,kasne izlaske i lose drustvo jer sam znao da bi je to samo psihicki razorilo sto nikako nisam zeleo.Imao sam devojku koja je razumela moj zivot i to mi je mnogo znacilo.
Zavrsio sam visu skolu ali posao u struci nisam mogao da nadjem pa sam zaposlio u jednoj fabrici gde sam radio za masinom po ceo dan da bih kuci doneo novac koji nam je bio prekopotreban i koji nam je manjkao od kako je majka bila izasla u penziju zbog zdravstvenih problema.I tako se to ponavljalo iz dana u dan,posao,kuca,posao,kuca,ponekad izlazak,posao kuca…

Zivot mi je bio monoton ali nisam imao izbora,svako drugo resenje bilo bi gore od postojeceg…Sa druge strane,kuci me je uvek cekao spremljen obrok,namesten krevet,topla kupka i sa te strane nisam imao na sta da se pozalim. Moja majka je bila vrlo povucena,mirna,zena.
Gotovo da nije imala prijateljice kao druge zene,sa kojima bi svakoga dana ispijala kafu i ogovarala komsije.Sa njim se,koliko me secanje sluzi,nisam gotovo nikad salio a bio sam ubedjen da je moj otac bio poslednji muskarac u njenom zivotu i da ce tako i ostati.
Moja majka sa nekim drugim covekom-to mi je delovalo potpuno apsurdno i nemoguce.Smatrao sam da to nije u redu,jer sam na neki nacin,tu nalazio krivca u samom sebi,smatrajuci da moja majka misli da bi na mene lose delovalo da ona ima nekog drugog coveka.Iako je imala pedesetak godina,izgledala je bolje nego njene vrsnjakinje-bila je punacka,ali lepog,negovanog lica,bez skoro,nijedne bore,plave oci i punije usne,povecu zadnjicu…
Sve u svemu bila je lepa i bio sam siguran da bi mnogi zeleli da budu sa njom.Ali,vremenom,zakljucio sam da je to nemoguce i da ce moja majka ostati sama zauvek i da je za nju ta prica jednom zauvek ispricana.
Jednoga dana otisavsi na posao,zateklo me je obavestenje o strajku koji je bio najavljivan zadnjih par meseci i koji je tek tada stupio na snagu sto je automatski znacilo da se vracam kuci znatno ranije.Iskreno,veoma sam se obradovao sto cu konacno moci da se naspavam,provedem malo vise vremena sa curom a i posvetim se vise majci koju sam zadnjih mesec-dva zapostavio a prakticno smo se vidjali samo za vreme vecere.
Usao sam u kucu ne zvonivsi i polako otvorio vrata od dnevne sobe.Prizor koji sam tamo zatekao zamalo me nije bacio na zemlju od iznenadjenja i zaprepascenja.Moja cedna majka lezala je na rasklopljenom krevetu,drzala je vibrator XXL velicine u desnoj ruci i zestoko se nabijala na njega dok je levom rukom naizmenicno trljala dojke i zabijala prste u zadnjicu i odmah zatim ih stavljala u usta.
Nije me primetila.Medjutim,ono sto me je jos vise iznenadilo jeste sto je ona pri svakom uzdahu izgovarala moje ime ubacujuci ono “Sine,ahh,jebi,…”.Nisam mogao da poverujem,pa ona se palila na mene.I to kako…Ne mogu da kazem da sam ostao ravnodusan na sve sto sam vidjeno.
Ma kakvi ravnodusan…popalio sam se kao konj,kao nikad u zivotu osetio sam da bih mogao da svrsim za 10 sec,ipak je tu bilo pomesano malo uzbudjenja,malo radoznalosti,malo zabranjenog voca…
Ali nisam se usudio da udjem,nisam to mogao da uradim…ostao sam jos malo gledajuci je kako se sva trese zahvacena orgazmima,oblivena znojem i sva zeljna pravog,mesnatog kurca.Izvadila je vibrator iz picke i pocela ga je oblizivati…I tu se moj film prekida…Sledece cega se secam bilo je kada sam izleteo kao glavom bez obzira iz stana…
Nisam znao kuda da idem i sta da radim…Resio sam da odem i prosetam malo pored reke jer me je to oduvek smirivalo.Od planiranog odmora nije bilo nista a i ko bi jos spavao da je na mom mestu.
Razmisljao sam i dosao do zakljucka…pa kako sam mogao biti tako glup…pa naravno da je morala da nadje nacina da zadovoljava svoj nagon,verovatno je to radila i sve ove godine a ja sam bio glup misleci da je za nju sex gotova stvar i da o tome uopste i ne razmislja.
Ma kakvi gotova…ispod one povucene mirne stalozene zene ocigledno se krila prava pohotnica i bestidnica…Ali ona je znaci sve ovo vreme mislila na mene…Tek sad su mi sinulo nesto na sta ranije nisam obracao paznju…tiho suskanje ispred ulaznih vrata kupatila kada bih bio pod tusem,”slucajni” upadi u moju sobu kada bih se spremao za spavanje,…jednom sam cak,vrativsi se sa posla,zatekao na svom krevetu njene gacice, natopljene znojem i ko zna jos cime,verovatno ih je,u zurbi,jadnica,zaboravila…
Sve ove godine ona je glumila ravnodusnost i potiskivala svoje zelje i to je dobro radila s obzirom da sam ja to tek sada otkrio i to sasvim slucajno. Pa dobro,razmislio sam,neka ostane na tome,ovo i dalje ne menja nista u kuci,ona nezna da ti znas i sve je ok! Time sam utesio sam sebe i uputio se kuci.
Docekala me je atmosfera kao i svakog dana.Dnevna soba bila je uredjena i niposto nije odavala utisak malopredjasnje akcije.Upitala me je kako je bilo na poslu a ja sam naravno precutao za strajk i rekavsi da je sve u najboljem redu,otisao da se tusiram.
Skinuo sam se,pustio polako tus i stao pored vrata,pazljivo osluskujuci ne bi lih cuo ono suskanje za koje sam mislio da mi se pricinjava.Polako,tise nego ikad,zacuo sam korake koji su se priblizili do kljucaonice a zatim je nastao muk.Aha,znaci ocekuje predstavu…pomislih…pa neka joj bude!
Stao sam ispred vrata,uhvatio kitu i poceo da ga drkam,najpre polako a zatim sve zesce.Dovoljno mi je bilo da samo pomislim na danasnji dogadjaj i sperma se razletela svuda po vratima.Zacuh lagano suskanje i ponovo tisinu…ovo je bilo nesto neocekivano za nju,shvatio sam.Istusirao sam se,gledajuci da pritom svoju kurcinu prikazem u najboljem svetlu,trljajuci ga i drkajuci sve vreme.
Ponovo sam svrsio pod tusem,zavrsio i obukao se.Ponovo su se zaculi koraci ali sada brzi i bucniji.Sacekao sam par minuta i izasao.Usao sam u njenu sobu.Videlo se da je crvenija u licu nego obicno,bila je nervozna i videlo se da je uzbudjena.
Citala je kao neku knjigu mada se moglo videti da je i ne zanima.Rekao sam joj da sam svratio da joj kazem da cu veceras leci ranije jer sam umoran od posla i prisao da je poljubim kao i svako vece.Jasno sam osetio da je uzdrhtala i ucrvenela se kao nikad do tada.Otisao sam u svoju sobu,legao i izvadio kitu.
Poceo sam lagano da drkam razmisljajuci o njoj…znao sam sta sada radi…zabija onaj vibrator u sebe misleci o meni,zamislja kako je rasturam u svim pozama,videlo se to u njenom pogledu danas…
Uh,kako bih je natakao na ovu uzdignutu kurcinu sada,uh sta bih joj radio pa ne bi mogla da stoji na nogama…razmisljao sam…Resio sam da prekratim muke i odem do kupatila da se olaksam.Nisam oblacio gace jer nije bilo potrebe za tim.Prosao sam pored njene sobe i zacuo stenjanje.Pa naravno pogodio sam.
Upitao sam se kako to nisam primetio ranije.Onda mi je sinulo nesto…pa ko ce znati…razmisljao sam…ona nece nikom reci,ja necu sigurno…a jasno je da smo oboje za to…Na samu pomisao kakav je prizor unutra kurcina mi se nadigla…resio sam da ipak odustanem…ko zna kakve su posledice toga…rece mi zdrav razum…
Ali tada,u najjacoj erekciji,zacuh kako se vrata otvaraju…Sledio sam se.Ovo ne bih mogao da objasnim nikad…Stojim sa uzdignutim kurcem ispred njenih vrata potpuno go i osluskujem i jos da kazem da sam bio na pogresnom mestu u pogresno vreme…
Uh,to ne bih mogao…Osmotrih je u trenutku…Inace uvek uredna kosa sada je bila rascupana,kratka spavacica svrgnuta na gornjem delu,leva dojka ispala a desna samo sto nije,bosa,znojava…pogledala me je pravo u oci…
Ali nije to bio pogled na koji sam navikao,pogled pun brige za mnom,pun ocekivanja,bio je to pogled koji sam prvi put video te veceri,u kome sam prepoznao istinsku zelju za seksom,zelju u kojoj me je pozivala da je rasturim i nadoknadim joj sve izgubljeno…
Prisao sam joj i ,uhvativsi je za teske dojke,odmah je zazvalio u usta,cepajuci joj spavacicu…uzvratila mi je zestoko nabivsi mi jezik skoro do grla…tada sam znao da su sve kocnice otkocene i da ce ovo biti noc koju cu pamtiti….
Pali smo u krevet,ljubeci se strasno,zestoko…Sagla se i obuhvatila moju kitu svojim vrelim usnama…pocela je da mi ga pusi onako kako sam oduvek zeleo ali mi nijedna devojka do sada to nije mogla priustiti,nezno i zestoko u isto vreme,grickajuci njegov vrh i oblizivajuci ga jezikom…
Svrsio sam u njena usta naglo,neocekivano,umazavsi joj i lice,ali daleko od toga da je to bio kraj…progutala je spermu i nastavila…Kurac mi je i dalje bio cvrs,kao nikada do tada.Znao sam da je doslo vreme da uradimo ono sto smo zeleli…ja sam bio gore a ona je bila na meni,polako sam ga namestio i nezno poceo da prodirem plaseci se da je ne ozledim.
Medjutim,suprotno mojim ocekivanjima,odjednom se nabila do jaja,mesajuci svojim pozamasnim kukovima i naredila mi:”Ubi me od kurca,da ne mogu da stojim,jebi me brzo,tako volim”.
Tad mi je pao mrak na oci,obuhvatio sam je za debele guzove i poceo zestoko da je jebem,ne usporavajuci ritam ni jednog trenutka.Pocela je da vristi,trljajuci rukama svoje dojke,i oblizivajuci kapljice sperme oko svojih usana.
Brze,brze,ahhhh,ahhhh,ja sam tvoja kurvica,rasturi me,dahtala je ubrzavajuci ritam.I stvarno je,nabijajuci se tako,licila na pravu kurvu iz pornica,sva mokra od znoja i sperme,sa samo ostatkom spavacice na sebi.Postavio sam je ispod sebe a ona mi je stavila noge oko vrata, i poceo sam jos zesce da je karam,dok su joj se sisurde njihale u pravcu mojih naleta i dok su moja jaja glasno lupkala o njenu zadnjicu sto je pojacavalo dozivljaj.
Osetio sam da je blizu svrsetak i krenuo da ga izvadim kada mi je stegla batinu snazno i izustila “napuni me,to je i moja sperma,svrsi u ahhhhhh,mene”.Nisam imao vremena da se dvoumim,ostao sam tu gde jesam osecajuci kako obilan talas sperme prodire iz mojih muda i zavrsava u njoj,kako dozivljava poslednji orgazam,ko zna koji te veceri.
Pao sam pored nje u postelju,sav iscrpljen i znojav i osmotrio je…Bila je sva u telesnim tecnostima,iz picke joj je curila sperma i to je pojacavao moj utisak da joj je to to bilo najbolje karanje u zivotu.Meni sigurno jeste. Ustala je,i otisla na tusiranje.
Cekao sam je i naravno sve vreme razmisljao o onome sto se desilo.Premotao sam film i razmiljao o njoj na drugaciji nacin nego svih ovih godina.Bio sam siguran da sam joj ispunio jedan deo zelja,fantazija i snova za koje sam tek od danas shvato da ih ima.Vratila se u sobu a ja sam otisao pod tus pritom izbegavajuci da je pogledam u oci.Pod tusem sam se ohladio i poceo da razmiljam ovim mozgom u glavi.
U sustini,ovo je bila greska i vec sam poceo da osecam grizu savesti.Pa sta mi je ovo trebalo,upitao sam se.Ovim je nas tok zivota potpuno izmenjen i verovatno vise nikada nece biti kao pre.Koraci se ispred nisu culi.Obukao sam se i prosao pored njene sobe.Zacuo sam tiho jecanje.Moja majka je plakala.
Pa kakav sam ja glupak.Doslo mi je da se ubijem.Pa sta mi je trebalo da iskoristim njen trenutak slabosti.Bas sam kreten,rekao sam sebi.Nisam smeo da se vracam na mesto zlocina vec sam se tiho uvukao u svoju sobu i legao.Kako bih sad vratio vreme i promenio stvari.
Doslo mi je da puknem od muke i nemoci.Jedva sam zaspao oko pola pet ujutru.Ali i narednih dana sve je bilo kao i predhodnog,gotovo da nismo ni rec progovarali.Sex ili drkanje nisu mi ni padali na pamet,jednostavno nisam bio psihicki sposoban za tako nesto.
Negde,desetak dana nakon svega,pridvece,sedeo sam u svojoj sobi i citao neke novine.Zacuo sam da su se vrata moje sobe otvorila,i ugledao sam je kako ulazi,i krece prema meni.
Lice joj je bilo naduveno od plakanja,a videlo se i da je skoro plakala,jer joj je sminka bila razmazana.Sela je do mene i pogledala me pravo u oci.”Sta to ucinismo,sine?” upita me. “Ma ne brini,bila je to slabost,budi uverena da se nece ponoviti” rekao sam joj prvo sto mi je palo na pamet. “Hajde da sve zaboravimo” rekoh joj iako sam i sam bio svestan da je to prakticno nemoguce.
Spustila je glavu na moje grudi i zajecala tako jako da sam poceo da proklinjem dan kada mi je to uopste palo na pamet,sebe,i ceo moj zivot.Medjutim,tada se desilo nesto sto nisam mogao da predpostavim da je moguce da se desi.Kroz glavu mi proletose slike zestokog seksa njom,kako mi ga pusi i kako je punim spermom,kako je cepam kurcem i kako me moli da je rasturim,valjda pod uticajem toga sto se nisam olaksao punih deset dana.
Osetio sam na sebi njene teske dojke koje su me popalile tako ta se na mom sorcu jasno ocrtavala kurcina.Molio sam se da ne pogleda nanize,jer bi joj svakako bilo jasno o cemu se radi,ali kao u inat,ona,obrisavsi suze,baci pogled na moj sorc.
Osramocen,zeleo sam da propadnem u zemlju tog trenutka,jer sam znao da me nikakav izgovor ne bi mogao izbaviti,a nisam znao sta bi ona mogla da kaze.Ali…ali ovoga puta,bez ikakvog nagovestaja,priblizi mi se i poce da me ljubi,nabijajuci mi jezik u usta kao ja njoj pre toga.Bio sam i sokiran,i srecan,i uzbudjen,mislio sam da sanjam.
Odjednom,odvoji se od mene,ustade,i uze me za ruku. Nije mi uopste padalo na pamet sta bi moglo da sledi svemu tome.Odjednom,ona progovori,otklonivsi sve moje sumnje:”Zelis li da ispunis jos neke moje bestide zelje i snove”?Nije potrebno da vam kazem sta sam na to odgovorio…Ali ovoga puta bili smo u mojoj sobi,na mom terenu…