nedjelja, 8. ožujka 2020.

Bodi

Bilo je to u vrijeme kada sam tek poceo otkrivati cari seksa.
Elem, posrecilo mi se i zbario sam trebu koja je bila tri godine starija od mene. Mnogi ce reci nista posebno ali kada je tebi sesnaest to je velika razlika. Nakon par dana, na jednom derneku (zurci) prvi put je bila prilika da se pofatamo u jednoj sobi.
I naravno ja kao napaljenko poceo da je gombam i izvlacim majicu iz farmerica. Vucem ja kao sivonja ali nece. Ona samo prozbori "bodi". Ja se ne obazirem i ponovo izvlacim njenu majicu ali nema sanse. Ona ponovo "bodi". Ja i dalje ne kontam pa teglim kao konj a nju valjda vec pocelo da boli pa rece "imam bodi covjece". Ja tada sa blago magarecom facom gledam u nju a ona zavuce ruku i otkopca taj usrani bodi.
Kakav blam...
Sto ti je iskusna mala, jos svasta sam ja naucio od nje.

Poslije nisam imao problema s tim dijelom zenske garderobe.

ZAŠTO SAM TE TOLIKO ČEKAO?

Palim cigaretu i čekajući da me pozoveš po ko zna koji put dosanjavam sve odsanjano sa tobom – tako si lepa i erotična dok te uzimam a tvoje usnice se otvaraju dok žmirkaš zamućenim očima od želje i strasti..
Po malo me hvata neraspoloženje i bes usled pomisli zašto su uvek najlepše stvari i najnerealnije; zašto nisi postojala u mojoj mladosti kad sam te sanjao baš takvu imajući one koje nisu mene i zašto sam toliko morao čekati na tebe.. Ali zar nisam uvek živeo kao da je svaki dan život za sebe? Neka ovi naši dani budu ispunjeni lepotom dok traju..
- Dođi mili! – vraća me iz razmišljanja dragi, mazni glas..
Ulazim u sobu i zastajem na vratima ostajući bez daha. Stojiš pred ogledalom u crnom kompletu koji sam ti kupio i na koji smo gotovo zaboravili.. Čipkasti prozirni brus, iste takve gaćice i halteri i najlonke, a visoke potpetice ističu lepotu tvojih nogu još više.. sa plejera se čuje erotična muzika (Touch and go).. Popravljaš ruž na usnama i ja ti pobožno prilazim s leđa..
Grlim te oko struka dok mi se prepone lepe uz tvoju guzu.. kurac mi se zaglavljuje uzdignut između polutki prekrivenih čipkom.. ruke mi šetaju po tvom glatkom stomaku, pupku, grudima, bokovima, butinama dok ti nežno ljubim vrat..
- Lepoto moja.. šapućem a ti mi nudiš usne i dok se spajaju sa mojima šapućeš
- Psssst.. samo me mazi i voli...
Jezici nam se prepliću – moj se sladi mladošću i lepotom, tvoj zrelošću muškarca u kome si otkrila bezvremenu strast i žudnju ali i strpljenje i sigurnost..
Šake mi se spuštaju na tvoje grudi a bradavice im rastu u susret bockajući ih kao da govore „tvoje su, uberi ih, posluži se...“
Prijatnu muziku začinjavaju tvoji tihi uzdasi dok ti smičem korpice nadole a sisice ti radosno izleću među moje prste.. Kurac mi nemirno pulsira i trza se među nama i spuštam ga među tvoje butine koje stiskaš teško dišući.. stablo ti dodiruje vlažnu pičkicu kojom kliziš duž njega posmatrajući u ogledalu sluzavi glavić među tvojim butinama, nad rubovima najlonki... Dodiruješ ga vrhovima prstiju, kružiš prikupljajući podmaz i razmazuješ bistru sluz po usnama preko ruža od čega dobijaju jebozovan sjaj.. opet mi ih daješ i deliš moje sokiće samnom.. Vlaga ti probija gaćice i podmazuje mi udrvljeni kurac koji rukicom stavljaš pod gaćice uz golu picu.. Dodir nežnih latica sa gornje strane i čipke sa donje me izluđuju i počinjem da ti grickam uvo, vrat, rame.. Glava ti klonulo pada na moje i ja te uzimam u naručije i odnosim u krevet..
Izuvam ti cipele i ližem ti prste na stopalu dok slušam tvoje tihe jecaje.. miluješ sebi bradavice a drugom rukom maziš klitoris.. jezik i usne mi klize kroz najlon uz list.. zadržavam se na onom mekanom, nežnom pregibu ispod kolena i stenješ sve glasnije dok ljubim taj deo.. nastavljam uz butinu i stižem do prepona koje dugo ljubim i licka sve bliže pičkici koju maziš i koja se rastvara.. skupljam vrhom jezika kapi tvojih sokova sa njene ivice.. prelazim na donji deo stomaka ka pupku koji lickam i jebuckam vrhom jezika.. kurac mi se klati među tvojim stopalima i glavić razmazuje sluz po najlonu na njima.. šašoljiš mi jaja prstima i povremeno stiskaš stablo kurca stopalima nadrkavajući ga.. uzdišem od slasti.. grizem ti bradavice sve strasnije.. zavlačim ti dva prsta u pičku.. ječiš mlateći kosom levo desno po postelji dok ti telo potresaju grčevi..
Ustajem i stajem ispred ogledala..
- Dođi ljubavi da mi popušiš i da gledaš kako nestaje u tvojim ustima..
Postaješ prelepa robinja spremna da ugodi svom gospodaru koji je pokorava nežnošću a ne silom..
Klečiš i nadrkavaš ga obavijajući ga pramenom kose.. želiš da bude svuda po tebi i u tebi.. Skupljam ti kosu šakama da bolje vidiš svoje lepo lice dok sisaš nabrekli falus i ti ga gladno usisavaš... gledaš me u oči pogledom nevine, radoznale devojčice dok mi kolena klecaju.. uzimaš ga sve dublje, sama se natičeš ustima na njega...
- Aaaa ahhhh... devojčice moja... ne mogu višeee... aaaaa... evo ti sve... uzmi sve što je moje... tvoj sam sav...  gutaj deo mene...
Gutaš sve do poslednje kapi i oblizuješ mi kurac poput mazne mačkice, zatežeš kožicu preko glavića da pokupiš svaku kap sa njega...
Sipam nam piće koje pijuckamo u krevetu... mirišem ti kosu dok mi veselo šapućeš ljupke bezobrazluke na ramenu...
- Neno?!? – pravim ozbiljan izraz lica – Veruješ li u pakao i sudnji dan? Bojiš li se i kaješ li se zbog grehova koje činimo?
Tvoje me bludno zamagljene oči teraju da zbacim masku i šeretski se smeškam očekujući odgovor
- Ohhh daaa... bojim se jako se bojim... hoćemo li stići da počinimo sve koje još nismo...
Zavlačiš lepu glavu pod satenski čaršav... Sklapam oči...

Oko

Bio je pocetak 90-tih. Jedina zabava mladih odvijala po kucama uz nekoliko cigareta, kupljenih na komad i seoske brlje iz domace radinosti. Bila sam mlada, lepa i neiskusna.
Tadasnji moj momak bio je muzicar ( nekoliko godina stariji od mene ) , roker koji se tih godina, kao i vecina, otisla u narodnjacke vode. Njihove zurke bile su opustene i veoma popularne.
Dosta smo se druzili i posecivali, cini mi se vise nego sto to danasnja omladina cini.
Sve to nije ono sto zeleh reci, mozda samo zal za mladoscu.
Jednom takvom zgodom, momak mi se unervozio, hoce me nesto pitati, vidim po njegovom ponasanju da nesto zeli  a  ne moze izustiti.
Odvojimo se od ostalih, osamimo u neku sobu i on mi objasni svoju zelju. Pre bih rekla, bolecivo me je zamolio, obzirom da je poznavao moje neiskustvo i sramezljivost.
Ja da sedim na krevetu i gledam  kako drka, on u trenutku kada ce svrsiti otrci do najudaljenijeg dela i vidi moze li dobaciti do mene. Pristanem ja na tu igru, delovalo mi je cak i zabavno. Naravno, sve do trenutka kada sa udaljenosti od tri metara nije istrcao svu tekucinu direktno u moje oko, ( tacnije zenicu ) koje je pocelo od siline udarca sperme da otice i otice i otice.
Kuci ne znam sta sam spetl

Sex klub

Bili smo u sex klubu . momak I ja . Sipao mi je nešto u crno vino I smejao se. Govorio je popi , popi. Brzo sam sve popila na eks. Šetali smo se od jedne sobe do druge. Parovi su vodili ljubav. osetila sam jak priliv krvi u glavu I u pičku. Strašno uzbudjenje. Legla sam pored jedne devojke koju je jebao neki tip. Mazila sam joj silikonke , ništa. Okretala je glavu od mene. Ustala sam I u hodniku se ljubila sam jednom devojkom višljom od mene. Svi smo bili u donjem vešu. Mazile smo se I ona me je odvela u drugu sobu. Ljubile smo se a moj momak se spremao da nas liže. tu je uleteo neki klinja , legao na nju I nije mogao da mu se digne. Otišla sam dalje, momak me je pratio. Predivan par je vodio ljubav. Legla sam pored nje moj momak iza mene a taj tip je počeo da rovari prstima u mojoj pičkici. Video je da mi je jako lepo I da glasno stenjem I usporio je jebanje sa ovom svojom koja me je gledala u čudu. Svršila sam mu po prstima.

Nastavnica Jelena

Jelena je bila nastavnica Srpskog jezika u osnovnoj skoli. Bogata feministkinja, zena u kasnim tridesetim godinama, neudata. Skoro stalno je nosila neke uske farmerice, stajale su joj kao salivene. Imala je veliku guzu, nije bila debela, ali zato grudi. Ni traga ni glasa od sisa, imala je plavu kosu do ramena. Uvek stroga, sa strogim izrazom lica, grubim glasom. Volela je da ponizava muske ucenike, dok je sa zenskama bila ok. Cesto bi izlazila sa casa, i vracala se posle desetak minuta, ali izgledala je cudno. Bas kao da je minut pre toga dozivela strasan orgazam, bio sam napaljen tada na nju do bola. Priblizavao se kraj skolske godine, zavrsavao sam osmi razred. Sa Jelenom se nesto cudno desavalo, dolazila je skoro pijana na casove, bila nadrndanija nego inace. Bio je cetvrtak, isli smo popodne u skolu, a imali srpski 5ti i 7mi cas. Petog casa, izasla je na svoju uobicajenu pauzu, dugo je nije bilo na casu. A onda je dosla i predavala veoma drhtavim glasom i diskretno se dodirivala. Primetio sam da nije donela kljuc njene kancelarije sto je znacilo samo jedno - kancelarija je bila otkljucana. Izasao sam do wc-a, i krenuo pravo ka njenoj kancelariji. Usao sam tiho, ceprkajuci po njenoj torbici pronasao sam vibrator, koji je jos uvek bio mokar od njenih sokova, toliko sam bio napaljen da sam ga olizao celog, imao je onaj miris zrele picke. Kita mi je bila tvrda kao kamen, jednim prelaskom ruke preko nje bio sam blizu svrsavanja. Brzo sam ga stavio iznad soljice za kafu i spricnuo nekoliko puta, a onda otisao sa "mesta zlocina" Vratio sam se na cas kao da nista nije bilo, a sedmog casa ona je dosla sa soljicom ukoju sam svrsio...

Flashing

Vec par godina unazad imam zanimljivih iskustava sa ljetovanja u Grckoj a sve je pocelo sasvim slucajno,na plazi sa nas dvadesetak maksimalno na istoj,posto je bilo pozno ljeto..naime,od sjedenja bez peskira,nakupilo se pjeska u kupacim gacama i mahinalno,ne pustajuci neki bezvezni roman iz ruku,povukao sam gacice da istresem isti i ispala mi kurcina i jaja iz njih a sa njima i oci na izbezeknutu ''komsinicu'' iz susjednog pansiona...Naime,ona se brckala u vodi na par metara daleko od mene i zene,koja je leskarila tik do mene i vjerovatno me mjerkala ili je slucajno pogledala bas u momentu kad je meni ispao kurac iz rastegnutog kupaceg i ja sam to u momentu zapazio..Naravno,kad sam skontao o cemu se radi,a to je sve par sekundi,nisam se ni potrudio da ga ocmah vratim,cak sam jos vise razvukao gacice i ''ucinio'' gospodi/ci od nekih 40-ak godina,sa povecim sisama, da uziva gledajuci kurac koji je u momentu poceo da se dize i kojeg je bilo skoro pa nemoguce vise upakovati u gace pa je pri ''namjestanju''gaca dobar dio ostao van njih.Sve to gledam kroz naocale,namjenski kupljene za plazu sa tamnim staklima da se mogu mjerkati sise i guzice koje defiluju plazom dok ''citam knjigu...Ugodjaj je prekinula zena sa ''idejom'' da idemo u vodu u koju sem skoro pa cetvoronoske ufuljao zbog kurca na karlicnoj kosti u kojoj sam navaljivao na zenu da se izjebemo,napaljen do kraja ali posto je ona u tripu da ce neko skontati za cas sam ja istresao svoju nevolju...prica se tu ne zavrsava; nasa terasa u pansionu je gledala na terasu ''komsinice'' koju sam tek tada zaista i skontao..a skontao sam i da je sjedila na njoj sa jos nekom djevojkom slicnom njoj,istusirana nakon plaze i pila neki sok i gledala u mom pravcu,sa majicicom na bretele i peskirom u vidu minica a u momentima kad moja zena nije bila na terasi,ispod suknje se ''pojavljivala'' picka,izbrijana sa velikim usminama...Ne treba da naglasim da je kurac opet poceo da cupa dlake i pravi nevolje a posto uglavnom sjedim u boksericama poslje plaze,poceo je i da se pojavljuje sa unutarnje strane butine...samo sam se uvukao dublje pod sto,da zena ne primjeti i uzivao na izmjenicno pokazivanje picke i kurca potpunim strancima..dva dana sam bio u tom transu,zenu sam jebao bar tri puta dnevno, a kad sam skontao da se ''komsinica''pakuje i da ide,taj drugi dan,tj vece sam potpuno skinuo bokserice i u sumraku sjedio na stolici sa ukrucenom kurcinom i navlacio ga ispod stola na ''izvolite'' objema ''komsinicama...na samom kraju,u mommentu dok je zena bila okrenuta im ledjima,od iste sam dobio picku naguzenu,u fazonu ''samo da pokupim stipaljke sa poda... kupljenje je trajalo nekih pola minuta...zena je bila odusevljena seksom  tih dana...

moja ljubavnica

iako sam oženjen često dajem oglase na TV tražeći neku damu za diskretno druženje. Uglavnom se jave neke koje bi da se zezaju,traže dopune,eventualno malo popričaju ili neke koje bi da vas vežu za sebe gore nego konopcima. Naravno javi se i tona muškaraca koji bi da puše,ne znam otkud ih toliko.Ali jednom se javila i jedna dama 45 godina,čisto iz radoznalosti.Kaže da sam premlad za nju i da već ima ljubavnika. ali smo ipak malo pričali o sexu,ponekad se dopisivali. Opisivala mi je do u detalje sex sa svojim ljubavnikom,uživala je u tome. tako mi je palo na pamet da joj predložim grupni sex sa nama dvojicom. Ispočetka nije htjela,to nikad nije radila ali nakon nekih 20 dana naših razgovora odlučila je da proba. Pitala je svog ljubavnika i on je pristao.Došao sam konačno kod njih sjeo u fotelju dok su oni bili na krevetu i gledao ih. On joj je lizao pičku,ona njemu pušila. Polako mi se dizao sve dok nije bio krut kao kamen. Ona je bila više ružna nego lijepa ali u očima je imala neku perverziju. Pušila je kurac do jaja,kako ga je samo gutala. Prišao sam,malo joj liznuo pičku a onda ga gurnuo unutra. Jebao sam je dok mu je pušila. kad je počeo da joj svršava u usta ja sam poludio prišao sam kurcem njenim ustima i počeo i ja da joj štrcam u usta. Pljuvala je sve po svojim sisama a onda ju je on grubo stisnuo i natjerao da guta. Morala je gutati. Povukao je sa sobom u kupatilo gurnuo u kadu i počeo da piša po njoj. Ona je žmirila dok joj je pišao po kosi licu,sisama pički. rekao je:dođi popišaj se po kurvi. Srce mi je tuklo od uzbuđenja nikad to nisam radio. Pišao sam joj po licu i pički.Onda je ona pišala po našim kitama. meni se opet počeo dizati a i njemu. Ona nas je zgrabila za kurčine i počela opet pušiti. A onda smo je nasmjenu jebali. Prava redaljka!

perverzne sexi igrice u dvoje i troje

Živim sam i često mi je dosadno pogotovo uveče. Tako sedim,gledam porniće,tražim nekoga na chatu da se malo dopisujemo ili na tv oglasima za malo hot sms ili hot line.Pokušavao sam da nađem neku žensku za druženje ali nikako ništa da bude konkretno. Na oglase koje dam na tv uglavnom se jave neke ženske da se zezaju ili traže dopunu. jave se i neki muškarci koji žele da ga puše.Ni sam nisam znao da ima toliko muškaraca koji vole da puše kurac dok nisam počeo da stavljam ove oglase na tv. Čak sam par puta i došao u iskušenje da pozovem nekog momka da mi popuši,toliko sam bio napaljen. Ali ipak nisam jer mislim da bi mi to kad bih svršio bilo odvratno,čak je pitanje kad bi stvarno došao do mene di li bi pristao da mi puši. Tako sam jedno veče ne tv vidio poruku nekog momka koji uporno danima kao i ja pokušava da dođe do neke ženske. Poslao sam mu poruku i pitao ga kakva je situacija kod njega i ima li kakvog uspeha? Situacija kod njega je bila isto loša kao kod mene tj. nigde ni jedne ženske za nešto konkretno. Poslao sam mu brojeva nekih riba sa kojima sam se čuo,otprilike iste su trzale i njega i ništa. I ja i on smo provodili večeri tako što smo gledali porniće i drkali. Predložio sam mu da dođe do mene pošto živim sam da zajedno gledamo porniće. Rekao je''Hoću ako nemaš neke gay sklonosti''. Rekao sam da nemam ni slučajno i došao je. Otvorio sam nam po pivo pustio neki pornić na internetu,zavalili smo se na kauč i gledali. Ispostavilo se da imamo sličan ukus za žene i porniće. Hteo sam da izvadim kurac i počnem da drkam ali sam oklevao nekako me je bilo sramota. I on se isto suzdržavao. Meni se već bio dobro digao,pogledao sam u njegovo međunožje i situacija je bila prilično nabrekla.U jednom momentu ja sam počeo da komentarišem neku ribu kako se dobro jebe,istovremeno sam skinuo trenerku i bokserice i izvadio nabreklu kurčinu. On se nasmejao i izvadio svoju alatku i počeo da ga drka.Opustili smo se skroz,opušteno pričali o sexu lagano cugali pivo i drkali kurac.Rekao sam da volim da se lagano mazim po glaviću i da volim kad hoću da svršim da se mazim odozdo po jajima i drkam.U jednom momentu sam osetio da ću svršiti,jače sam ga drkao jednom rukom a drugom sam se mazio po jajim i svršio po stolu koji je bio ispred nas.On je ustao usmerio svoj kurac prema stolu i počeo žestoko da ga drka. Svršio je za par sekundi. Tako sada zajedno gledamo porniće i drkamo.Sad sedimo jedan do drugog na kauču i dok gledamo neki dobar pornić drkamo jedan drugom istovremeno jer je to dosta bojli osećaj. Tražimo neke ribe preko tv oglasa,nadam se da ćemo naći neku da je jebemo zajedno to bi bilo super.