utorak, 7. travnja 2015.

Jebanje sa sinom

Bliži se vreme da idemo kući, uhvatila me strasna nervoza kako da mu pogledam u oci , sta da ka’em Seki na trenutke me obuyme ljubomora, da bih joj dala otkaz. znam da je to glupost. Dosla sam kući pre svih, bilo je sve cakum pakum. Ostalo mi je da se odmorim i sastavim predavanje za neki dan

Laptop je nesto skripio pa sam presla na sinovljev komp dok sam se pripremala resih da malo probrljam po kompu. Prvo iynenađenje, otvoren mail, neko tj Misa je ocigledno u zurbi otisao , to mu se nikad nije desilo, bio umu je otvoren ai na galeriji, njegovom profilu, smokva, Otvori oi istog momenta se šokira gomila fotografija mojih, ustvari napravljene da budu moje , u foto sopu, u najneverovatnijim pozama, sa ljubavnikom ili ljubavnicia, uvk je On jedan od ljubavnika, il svaki drugi. Onda je naisla a na slike sa nudisticke plaze , i na kraju Sekinu pornografju, maskirana i bez maski. Dok je gledala fotke , namomenat joj dodje da drka, stavi ruku u gaćice ipoce da se trljka, trebalo je bukvalno tri minuta da se zadovolji, slike na monitoru , su se mesale sa slika iz njene glave, za trenutak je cula kapiju ugasi monitor , i brzo izađe iz sobe, nakraku hodnika nalete na sina, .

Pzdraviše se i ona ode u dnevnu sobu, sede preko puta TV-a ukjuči ga i duboko se zamisli. Kad saberes dva i dva tako stoje stvari, on je ocigledno bolesno vezan za nju, tu je Seka, ali zasto to njoj smeta, odakle joj ljubomora, odakle je to uzbuđuje i smeta, zašto bi se rado menjala sa njom, ni ona nije normalna. Uto se pojavi Miša iz kupatila, bio je go do pjasa, u šorcu sa podignutim kurcem, , , sad je bila potpuno sigurna da je ovo njegova provokacija, lepo ga je i bezobrazno pogledala, zbunio se i pobegai u sobun no ubrzo se vratio i ovaj put u trenerci, ona je sedella provokativno prekrstenih nogu, sa prilično podignutom suknom, mal te ne do ivice čarapa, uvek je nosila čarape , nikad hulahopke. Ostala je tako jjer je htela da kliac ne pomisli da je u joj strah, Ubbrzo je ustala i itsla do sobe skidala se na potezu soba spavača soba, upravo dovoljno da je sin mogao da vidi cri providni bodi icrne carpe sa šavom.

Za danas mu je to dovoljno , nasmeš ise u sebi, i pomsli kako joj godi dok se tako šetka. Popi jedan viski, dupli i ode da se tušira, dok se tuširala mazila se i svakojake misli sujoj padale napamet. Malo od viskija malo pod utiskom celog dana, obukla je samo kombinezon na golo telo i tako izasla iz kupatila. Mišai je i dalje buljio u televizor.

Nije mu promaklo kako je obucena tj. Kako nije, pogotovo kad je sel a pored njega na trosed, video je golotinju odmah mu se digao kurac, trenerka je porasla on ničim senije potrudio da sakrije, da nije ušla Seka u kuću ko zna šta bi tu bilo , kasnije je razmišljala kad bi se setila te veceri. Seka s e javila rekavši da ide da se presvuče, ondaugledavši me bi joj Jsno šta se događa, i brzinom vetra nestade iz dnevnog boravka. Otišla sam iz sobe uzela penjoari ogrnuvši vratise nazad, trbalo j e vremena da se Seka pojavi, Miša je nestao uz obliku lastinog repa.

On ai Sekia su sedeloe igotovo ćuteći popile celu bocu viskija, Pricale suveoma malo, kako j e vreme odmicalo to su postsale filozofske konstatacije. Kad su zavrsile bocu, Seka je demonstrativno okrenu naopacke, rece laku noc , i ode iz sobe. To isto sam uradila i ja, zatvorilasam vrata, pustila laganu muziku i ispruzila sepo francuskom ležaju, tako sam i potpuno pijano i zaspala. Probudio me san, moj sin mi mje ljubio grudi i rukom neđno milovo moju picu, promiškoljila sam se da bi malo raširila noge i pojačla ugodjaj koji j ebio stvaran koliko i lep.

Onda je zagnjurio glavu i počeo da, mi ljubi pičku. Kaoda sam se probudila od intezivnog uzbudenja, pijanstvA, nisam znala dali jesan ioli java. Najvise sam se plašila , da je to istina i da moramo da prekinemo . :vrsto sam telo traži svoje svoje počela sam da odgovaram, prvo sam ga držala za zagnjurnu glavu kako bi jezik koji je palacao u mojoj pički usao što dublje, .

Levom rukom sam ga uhvtila za kurac i počela da drkam, lagano navlačeći zaguljujući naljlepši kurac koji sam videla do tada. To drkanje pojačah . ON se uspravi i krenu napred . nisam mu dala da udje unutra .

Zgrabila sam njegov kurac i stavila u usta, Počela sam da mu sisam kurac, i dlje neotvarjući oči. On se zarotirao i opet zagnuirio glavu u moju gospodqricu i ovqj put počeodausissavasokove . Uđitak nevidjeni. Obuzeše m e grčevi orgazma, cimala sam se svršavqjući i htela da sidjem s anjegove glave .

Ali to nije moguće dr žao m e čvrsto, počela sam da vrištim od orgzma kakv nisam do+ivela u svom životu. Vešto me je okrenuo n aleđa i prvo mi aširio noge , počela sam da se tresem , prineo je kurac mojoj pički protrljao ga par puta , ona mu je odgovorila obiljem izlučevina, i nežno najnežnije počeo da me bukvalno nacvlači na svojih 20sm. Tada san tek poludela , bezbroj vezanih orgazama bukvalno me rastočiše. Opušteno leđim kraj tela muiškarca koji do veceras bio moj sin a sad ljubavnik.

Kad sam kasnije pričala sa Sekom o tome da je te noći postao moj ljubavnik ida sa ilmala prema njemu tj odnos, došle smo do zakljucka da je to jedino i moguće, inace bi nas ubila predrasuda. Tog jutra sam ustala prva I ODNELA dve kafe u krevet, od tog jutra imam otvorene oč

Cerka ista majka

Mark je zario lice u dlanove. Topla vlaga na obrazima šokirala ga je. Dignuo je pogled prema nekolicini stranaca s kojima je dijelio aerodromsku čekaonicu. Činilo se kao da nitko na njega ne obraća pažnju. Bio je sam.

Što je samoća, shvatit će tek kad stigne kući. Lik njegove žene bljesnuo mu je pred očima, i suze su se opet počele slijevati niz Markove obraze. Kako je mogao? Kako je mogao biti nevjeran najboljoj ženi koju je ikada upoznao? Slike sinoćnje večeri plesale su mu pred očima. Bar, ples, Trish i prijateljice za stolom preko puta.

Čak ju je i Greg, njegov prijatelj, primijetio. “Hej, ona cura izgleda točno ko tvoja žena!” Greg ga je trknuo i pokazao mu u smjeru djevojke koju je Mark već i sam zapazio. Već dva tjedna nije bio sa svojom ženom, Lindom. Bila je ljubav njegovog života, obožavao ju je, obožavao ju je od onog dana kada su se sreli prije nešto više od godine.

Luda romansa i brak. Dugačak medeni mjesec koji nikako nije završavao ni kada su se vratili kući. I onda put u Houston. Dva tjedna bez Linde, i ta cura preko puta koja je tako jebeno slična njegovoj ženi.

Da, bila je mlađa, možda 15 – 16 godina, no lako su mogle biti sestre. Prije no što se snašao Greg ga je zgrabio i odvukao do njenog stola. Izgovorili su imena, plaćena su pića. Saznao je da se zove Trisha, da ima 18, skoro 19 godina.

Brucošica, ali palila se na starije muškarce. Lelujava crvena kosa, bijela koža, dječje pjegice posute po licu, bila je tako lijepa. Onda joj je pogledao u oči. Bože, imala je Lindine oči, sive sa skroz malo zelenog sjaja.

Odmaknuo je pogled moleći za spas. Njene usne, pune i prelijepe; zavodničke. Njene grudi, manje od Lindinih i čvršće. Užasnut je shvatio da ispod te uske majčice ne nosi grudnjak.

Vrijeme je letjelo, bar se uskoro zatvarao. Dvije djevojke odvezle su Grega do hotela i ostavile ga s Trishom. Njoj je trebao prijevoz, njemu je trebalo čudo. Trisha je dobila što je željela, on je imao manje sreće.

Ljubila ga je u svom malom apartmanu, mekano, nježno… u usta. Htio je otići, vikao je sam na sebe da se makne i smjesta vrati u hotel. Zbilja je želio biti vjeran Lindi. Htio je biti jak i oduprijeti se iskušenju.

Ali ostao je a poljubac se pretvorio u dva, zatim tri. I onda su se našli na kauču. Grleći jedno drugo Trisha mu je mazno skinula vjenčani prsten s ruke. “Ovo ti neće trebati večeras.

” Njene riječi šokirale su ga toliko da je gotovo skupio snage da je ostavi, no onda mu se primakla i disala mu za vrat. Markova samokontrola isparila je. Noć je bila senzualna, seksualna, mješavina ludog užitka i agonije srama i krivnje. I sada je sjedio na aerodromu, čekajući poziv za svoj let.

Kratak dvosatni let iz raja ravno u pakao koji je sam napravio od svog života. “Tu si. Danas si se rano dignuo. ” Greg ga je lupio po leđima i strovalio se u stolicu pored.

“Uh u hu. Mamuran si od sinoć, ha? ” Trebao si ići s nama. One dvije pičkice s kojima sam se pokupio prave su droljice. Jebote, čovjek nebi reko, baš sam se iznenadio.

Osjećam se izjebano na smrt. ” Mark je pogledao svog prijatelja. Greg je bio jedan od onih likova koji nikada ne razmišljaju o posljedicama i čini se da ih nikad ni nemaju. U tom momentu mrzio je Grega, taj osjećaj na kratko potisnuo je krivnju.

“Ne mogu vjerovat da si me ostavio s njom, kretenu. ” “Čekaj, stari. Izgledalo je kao da želiš da te se ostavi. Nemoj kriviti mene ako si se prokurvao.

Trebao bi mi zahvaljivati, pičku materinu, tucao si prvoklasnu kurvicu!” “Ne zovi ju kurvica!” “Kurac, nemoj mi reći …. o jebemti! Zaljubio si se u tu malu kurvicu!” Gregove oči raširile su se i onda je osvanuo širok pokvaren osmijeh. “Nastavit ćete se viđati? ” “Jebi se. ” “Hoćete!” Greg se smijao i zgrabio Marka za ramena.

Pičku materinu, stari ti si jebač. Moram ti nabacit još crvenokosih. Mogao bi pojebat harem pun Irkinja. ” “Jebi se.

” Mark je opet zagnjurio lice u dlanove. Greg je imao pravo. Zapamtio je Trishin broj, i po dogovoru, planirao ju je nazvati čim se vrati kući. Još uvijek mu je jasno stajala pred očima na vratima svog stančića, odjevena samo u razvučenu bijelu majcu, kako ga pozdravlja.

“Nazovi me, želim te. Neću te zivkati niti ti raditi probleme, ali stvarno bi htjela da se javiš. ” Iako je obećao da hoće, oboje su plakali. Let je trajao nešto manje od 2 sata.

Linda ga je čekala. Bila je prokleto zgodna, 34 godine nisu joj nimalo isprale ljepotu. Mark se pokušao ponašati najprirodnije šo je znao, no Linda je odmah shvatila da nešto nije u redu. “Želiš mi nešto reći? ” Pitala ga je čim su stigli kući.

Njene ukočene oči i blijedo lice odavali su da zna u čemu je problem. “Bože, Linda žao mi je. ” Gledao je kako joj lice još više gubi boju. “Volim te, nisam te htio povrijediti.

” “Kako se zvala? ” Lindin glas bio je ledeno hladan, takav ton još nikada nije čuo iz njenih usta. “Trisha” Bila je to samo jedna noč, greška. Ne znam kako se desilo. Nisam to planirao.

O Bože Linda, molim te oprosti mi, volim te. ” Suze su opet potekle isprekidane jecajima. “Pogledaj me. ” Mark je dignuo glavu prema svojoj ženi.

“Znači…jebao si ju? ” Kimnuo je. “Opet ćete se naći? ” Nije odgovorio. Nikada joj nije lagao, a znao je da neće odoljeti da nazove Trishu. Šutila je nekoliko trenutaka a zatim eksplodirala.

“Kurvin sine! Tražiš me da ti oprostim, a još ju kaniš tucati!” Pogledao ju je a ona ga je snažno ošamarila ostavljajuć na Markovom licu crveni trag. Jauknuo je, nije rekao ništa. “Reci nešto gade! U braku smo manje od godinu dana a već me varaš? ! Đubre! Zar ti nisam bila savršena žena? Nisam li se dovoljno odricala zbog tebe? ” U očima joj je iskrila mržnja pretvarajući ih u smaragdno zelene kristale. U kombinaciji s vatreno crvenom kosom izgledala je divlje.

“Linda, molim te. ” “Što me moliš, što hoćeš? Da tu ženu pozovem u naš krevet? Smeće odvratno, mrzim te!!! Gubi se!” Zgrabila je lampu sa stolića i zamahnula prema Markovoj glavi. Žica je bila prekratka tako da ga je keramičko postolje zahvatilo samo po ramenu. Izašao je iz sobe praćen razno raznim predmetima kojima ga je Linda gađala.

Kovčeg mu je još bio u autu, bilo je vrijeme da potraži hotelsku sobu. Poznavao je svoju ženu. Smirit će se… na kraju. Barem toliko da ga više ne gađa stvarima.

Sutra je subota. Možda će ju nazvati, ili u nedelju. Odabrao je prvi hotel kraj kojeg je prošao i platio dva noćenja, s malo sreće dulje mu neće ni trebati. Ili će pak morat nać neki prikladniji smještaj… Strovalio se na krevet i utonuo u istrzan san čovjeka koji je kriv.

Kada se probudio bilo je jutro. Podignuo je slušalicu da nazove Lindu, no glas s druge strane žice nije pripadao njegovoj ženi. “Trisha, to si ti? ” “Da…Mark? Mark, tako mi je drago što si nazvao. Bojala sam se da nećeš, a samo o tebi razmišljam od kako si otišao.

” Nije imao pojma zašto je nazvao Trishu, ali od zvuka njenog glasa osjećao se mnogo bolje. “Oh, Trisha… Sjebao sam si život. ” “Rekao si ženi, zar ne? ” Veselje u njenom glasu pretvorilo se u tupost, ali nije bila ljuta. “Da, morao sam.

Drugačije ne bi bilo fer. ” “Pretpostavljam da nije dobro primila? ” “Baš i nije, očekivano loše. Sad sam u hotelskoj sobi. ” “Predavanja su završila tako da ti mogu doći.

Mama mi živi u Austinu, ionako sam ju planirala posjetiti. Dugo se nismo vidjele. ” “Ne viđaš se s mamom? Zašto? ” “Duga priča. Prošle jeseni se udala, a svom novom mužu nikada nije rekla za mene.

To je”, duboko je udahnula, ”veliki problem s kojim se ona ne zna nositi. Zato se školujem u Houstonu. ” “Siguran sam da je ponosna na tebe, i ma o kakvom problemu se radilo da ćete to riješiti. ” “Hvala.

Tako si drag. Sjediš u toj hotelskoj sobi zbog mene i još me tješiš. Bože, Mark, volim te. ” “ Ja tebe volim, Trish.

U tome je problem. ” “Jer voliš i ženu, ha? ” “Da. Skroz sam sjeban Trisha. ” Pričali su još sat vremena i zatim se konačno pozdravili.

Mark se osjećao bolje, no ipak ga je unutra boljelo. Sjeo je i dugo razmišljao što bi trebao napraviti. Zatim je podigao slušalicu i ovog puta pažljio nazvao vlastiti telefonski broj. Zvuk zauzeća brujao mu je u uhu, poklopio je.

Što da radi? Gadno je zabrljao, i toga je bio svjestan. Lindu je iskreno volio, no ta jedna noć s Trishom bila je nešto što nikada nije doživio… i nju je volio. Zar je moguće voljeti nekog nakon samo jedne noći? Jel razmišlja kurcem? Duboko u sebi znao je da je to više od strasti. Njena osobnost, toliko slična Lindinoj a opet različita, bila je baš ono što je želio.

Volio ju je i nije ju htio izgubiti. Ponovno je nazvao svoju kuću, ovog puta javila se automatska sekretarica. “Uh, Linda, Mark je. Htio sam razgovarati, ali znam da me vjerojatno ne želiš čuti.

Ako se predomisliš, ja sam u …” Histerično je pogledom po sobi tražio nešto što bi odavalo ime hotela u kome se nalazi “ u, Holiday Innu, na 19oj aveniji, broj telefona, uh 555 – 1441, soba 125. Molim te, nazovi me. ” Poklopio je i odlučio se otuširati, tako bar ako se Linda javi, i pristane na sastanak, neće smrditi. I dalje će biti jeftini kurvin sin ali barem neće bazditi.

Kasnije, opet je ležao na krevetu pitajući se što da napravi. Zvonjava telefona ga je trgnula. “Halo? ” “Bok Mark. ” “Bok Trisha, baš ti hvala što si nazvala, već sam skroz sluđen…” “Stižem večeras.

Mogu biti kod tebe, barem večeras? ” “Naravno” Zaklopio je oči. To će samo pogoršati stvar, no kako da je odbije. “Super, drago mi je što ću te vidjeti. Nego, pričala sam s mamom na telefon.

Želi me vidjeti. ” “Ali, spavat ćeš kod mene? ” “Da, rekla je da kod nje ne mogu. ” “O, Trisha, žao mi je. ” “Nisi ti kriv.

Sve ću ti ispričati kad dođem. Volim te. ” “I ja tebe volim. ” Mark je odlučio da ako se već bavi s time, da to onda mora raditi maksimalno pametno.

Pospremio je sobu i odvezao se u najbliži dućan po bocu vina i buket ruža. Natrag u hotelu čekao je dok su se minute pretvarala u sate. Taman kada je mislio da će eksplodirati, čulo se kucanje na vratima. Trisha je stajala i smijala se.

Bacila mu se u zagrljaj obasipajući ga zagrljajima i poljupcima. “Pa kako si mi Mark? ”, napokon je rekla obraza zarumenjenih od uzbuđenja. “Zdravo Trisha. ” Bez razmišljanja podigao ju je u ruke i unio u sobu dok su se oboje smijuljili kao djeca.

“Jesi gladna? ” “Samo tebe. ” Trisha se smijala i ponovno ga je počela ljubiti dok ju je spuštao iz svojih ruku. Ne skidajući osmijeh s usana polako je kliznula na koljena, točno pred njim. Cijelo vrijeme gledajući ga u oči otkopčavala mu je hlače puštajući ih da padnu na pod.

I dalje ne mičući pogled, sada je prstima zakačila Markove gaćice, i povukla ih prema dolje oslobađajući mu kurac. Primila ga je u obje ruke i liznula od korijena do glavića. “Obožavam okus tvoje kare. ” Strpala je glavić u usta i počela ga lagano sisati.

Gutala je sve više i više njegove batine. Lickanje i sisanje sada se pretvorilo u tucanje pičkice na njenom licu. Mark je zatvorio oči, samo mu je Linda znala tako pušiti. Većina žena pljuga zato što to frajeri hoće, no i Trisha i Linda sisale su jer se to njima sviđalo.

Osjećao je kako vrh njegove karine struže po Trishinom grlu. Bože, bilo je tako dobro. Odmaknula se puštajući da polako isklizne iz njenih usana samo da bi jezikom prešla preko glavića i opet ga zabila duboko do mandula. Jaja mu je držala u jednom dlanu vješto ih masirajući u ritmu kojim mu je sisala.

“Bože Trisha, kako si dobra. ” “Mmmmph. ” Izvukla je kurac i pogledala prema gore. “Sviđa ti se hmmm? Jesam dobra mala pušačica? Napaljena kurvica? Tvoja mala droljica? Možda bi mi htio jebati pičkicu? A možda mi želiš napuniti guzu? ” “O Bože, Trisha.

” Osjećao je kako mu jaja otiču i znao je da je samo korak od orgazma. “Svršit ću, dušo. ” “Da, pokaži mi kako sam prljava, špricaj mi u lice. Dođi ljubavniče, isprazni mi se skroz po faci.

” Trisha mu je počela polako drkati a drugom rukom prelazila mu je preko jaja do dupeta. Kada je uvukla prst u njega, svršio je. Prvi mlaz sjemena zalio joj je lice razlijevajući se od kuta usana preko nosa do kose. Otvorila je usta i oblizala svu spermu koja joj je bila dostupna, a Mark joj je sljedeći štrcaj naciljao u usta.

Nasmiješila mu se pohotno sisajući njegovo sjeme a on joj je još jednom izbacio mlaz u kurvanjsku facicu. “Mmmm, volim okus tvoje sperme, ali stvarno bi htjela da me jebeš. Dobro i žestoko me rasturi, i onda me vodi na večeru. ” Njegov već omekšali kurac ponovno je strpala u usta i počela ga oblizivati.

“Jebi me. Daj mi ga. Molit ću ko prljava kujica dok ćeš me pariti i punit mi pičku. Ne uzimam pilule.

Mogao bi mi napraviti bebu. Htio bi to? Ja bi. Želim tvoje dijete. ” Izgledala je tako prljavo a istovremeno slatko i nevino.

Taj paradoks ga je zbunio ali još više i napalio. Nije bila dovoljno mlada da mu bude kći, ne osim ako nije počeo jako rano, ali ipak imala je puno manje godina od njega. Gledao ju je kako kleči, puši mu kurac i moli ga da ju napuni. Kita mu se opet vratila među žive.

Trisha ga je primila za kurac i odvela ga ravno u krevet. “Skini me. Ne nosim gaćice. Dovezla sam se bez gaćica misleći na tebe.

Cijelo vrijeme sam si trljala pičkicu zamišljajući si tvoju kurčinu. Voliš kad si uvlačim prstiće i mislim na tebe? Hajde mi ju trljaj i zatim me žestoko poševi. ” “Mmmh, dušo, tako si dobra”, Mark je rekao skidajući joj majcu preko glave. Ponovno ga je zadivila ljepota njenih sisica.

Bile su savršene, napete i pune s velikim natečenim bradavicama. Nagnuo se i stavio jednu usta. Trisha je zajecala. Ruke su mu klizile niz njeno tijelo sve dok nije došao do kratkih hlačica koje je nosila.

Malo se iznenadio kada je primijetio da su vlažne kod međunožja, očito ono sa trljanjem pičkice u vožnji nije bila šala. Skinuo ih je puštajući je da ih sama otrese s nogu. Svijetlo crvene dlačice jedva su pokrivale mekani brežuljak puštajući Marka da se divi ljepoti njene pičkice. Apsolutno savršena, u svakom pogledu.

Pune mekane usne bljeskale su od sokova. Nije si mogao pomoći, poput kukca privučenog svjetlošču svijeće zabio je lice i počeo lizati sladak nektar. Jezik mu je kliznuo među usminama i Trishini sokovi potekli su u njegova žedna usta. Pio ju je dok je jezikom istraživao meke, baršunaste usmine, a ona mu je lice zabila još dublje u svoju napaljenu pičkicu.

“Da, oh Mark, sisaj mi picu. Bože, ližeš kao žena. Volim dobar jezik a tvoj je jedan od najboljih. Tako je dobro, da, …oh…” Mark je osjetio da se bliži orgazmu i malo se primirio.

Lindi bi obično trebalo puno više da svrši. Triša je očito bila posve drugačija. Dok je njegova žena bila tiha i rezervirana za vrijeme vođenja ljubavi, Trisha je bila čista suprotnost. Lindu nikada nije čuo da psuje ili koristi vulgarne riječi.

Trishin prostački govor izluđivao ga je. Kada se sjetio njenih prljavština toliko se nabrijao da se to moglo osjetiti i na načinu kojim ju je lizao. Sisao joj je pičkicu snažno i brzo koliko je god bilo moguće. Trisha je eksplodirala ravno na njegovo lice, poplavljujući mu usta svojom sluzi.

Nije prestao, već je pomaknuo ruku kako bi joj smirio bokove. Zgrabila ga je za glavu, zabila prste u kosu i povukla lice u pulsirajuću pičku rastraganu orgazmima. “Jebi me! Jebi me jako! Nabi mi svoju kurčinu duboko u pizdu tako da ti osjetim spermu u maternici. Napravi mi dijete, pokaži mi da sam tvoja žena!” Mark joj je uz osmijeh udovoljio.

Nabio joj je kurac u skroz vlažnu pičku. Mala joj je bila jebeno vruća, to ga je još više otvrdnulo. Još je jače stisnuo nabijajući joj ga cijelog nutra. Okrećući očima uzdisala je i sve ga jače privijala nogama omotanim oko njegovih leđa.

Mark ju je počeo polako tucati odmičući se sve dok u njoj ne bi ostao samo glavić i zatim joj ga ponovno vraćao u pičku ubitačnim ritmom. Svaki udar Trisha bi popratila nježnim mrmljanjem dok bi pri povlačenju protestirala uzdasima tako da je Mark pojačao tempo karačine. Ševio ju je brže i jače. Trishine oči otvorile su se i životinjska seksualna glad zračila joj je iz cijelog lica.

“Da, tako, tucaj me jače. Jebi me. Jebi! Jebi! Jebi!” Zgrabila ga je za glavu i privukla je grizući mu usne i ližući lice poput napaljene kuje. “Ohhh gade, tako me dobro jebeš.

Svrši mi u pičkicu. Hoću da mi ju skroz rasturiš i napuniš svojom spermom. Aaa csshh, to dragi, jebi svoju malu pičkicu, jebi me. ” Mark je osjetio kakao ga jaja stežu tako da joj se nabio u utrobu najdublje što je išlo.

Muda su mu odskočila, osjetio je kako mu je kurac eksplodirao u njenoj rupi. Sperma mu je nezaustavljivo punila njenu usku, studentsku pizdicu. Kada ju je mala počela peći od muškog sjemena, Trisha mu je toliko jako zagrizla usnu da je na svom jeziku mogla osjetiti krv. Noktima mu se zaplela u kosu, a pritisak bedara na njegovim leđima nije popuštala.

U tom položaju ostali su nekoliko minuta sve dok ga konačno nije pustila da bi oboje kolabirali na krevetu. Tek tada shvatio je da mu usne krvare otirući crvene kapi dlanom. Zurio je u krv i zatim pogledao Trishu. Ležala je sklopljenih očiju, jedva primjetno se smiješeći zadovoljnim osmijehom.

Krv, njegova krv cijedila joj se niz bradu pomiješana spermom koju je popila u prvoj rundi. Bila je prelijepa seksipilnija od ijedne žene o kojoj je maštao. “Kako si postala takva jebačica? Izgledaš kao anđeo, a ševiš se kao da si opsjednuta đavlom? ” Mark je ispružio ruku dirajući svoje sokove razlivene po njenom licu. “Hvala na komplimentu dragi.

Imala sam dobru poduku. ” “Tko te učio? Dečki iz Metallice? ” “Moja mama. ” Oči su mu se razvalile a donja usna tupo visila nekoliko trenutaka. “Tvoja mama? ” “Da, moja mama.

” Trisha se dignula s kreveta i krenula u kupaonu, malo zastala gledajući ga preko ramena kako zuri u njeno dupe. “Ideš se sa mnom tuširati? Sve ću ti ispričati za večerom…. ” * Nije oklijevao. Spuznuo je s kreveta i otpratio je u kupaonu.

Imala je jebeno dobro dupe. Odvrnula je slavinu namjestivši da voda bude vruča i uskočila pod mlaz. “Mmmh, tako je vruće. Dođi ljubavniče.

” Usmjerila je lice prema vodi kako bi isprala krv i spermu s lica. Mark je ušao iza nje uživajući u pogledu na napeto mlado tijelo. U kurac, kako je mogao istovremeno biti i tako sretan i tako sjeban. Misli su mu odlutale do Linde, nadao se da će nazvati, da će razgovarati… ali ne baš sad.

Približio se Trish i pomoago joj masirati našamponiranu kosu. Mokra, njena kosa bila je zagasito crvena i mekana. Gurnula je guzu prema Marku, stiskajući se u mekani kurac koji je zahvaljujući ovom pokretu počeo pulsirati. Dodajuć mu malu boćicu hotelskog šampona dozvolila mu je da joj opere kosu.

Bio je nježan, pazio je da temeljito obavi zadatak. Prije no što mu je dala da joj ispere kosu stavila je u ruku malo sapunice i lagano mu prodrkala kurac. “Još mi duguješ tucanje u guzu prije večere. ” Rekla je osjećajući kako mu se kurac ukručuje u njenoj ruci.

Primakao se i poljubio je u vrat. “Sigurna si da ga želiš u guzi? ” “Mmm da. Sto posto sigurna. Želim tu veliku mrcinu u šupčiću od kad sam te prvi put vidjela kako buljiš u mene u onom barom u Houstonu.

” “Tako dugo, ha? ” Pa, pretpostavljam da te ne bi trebao pustiti da čekaš još duže. ” Nježno ju je gurnuo i podigao joj jednu nogu. U tom položaju pristup čvrsto stisnutoj rupici bio je lagan. Pritisnuo je glavić na otvor Trishinog dupeta.

Pustila je Markovu kitu i obadvije ruke stavila na zid obložen pločicama. “Da, tucaj mi dupe. Dobro me pojebi. Daj da vrištim dok mi ga guraš u šupak.

Ajde, jebi me! Smjesta mi počni rasturat čmar!” Kao i obično njene riječi su ga dodatno napalile, osjetio je kako je crna rupa progutala njegov glavić. Bila je uska, jako vruća i očito je znala što radi. Odguravala se u njega gurajući još više batine u crijevo. Zajedničkim snagama nabijali su tu kurčinu sve dublje sve dok cijeli nije ušao.

Zatim su stajali mirno nekoliko momentata. “Jesi spremna? ” Nježno ju je pitao. “Aha, Bože kako si velik. Tako je dobro, dupe mi je skroz popunjeno.

Malo muškaraca u stanju me ovako našopati. Hajde, jebi me, ševi mi dupe!” Skroz malo ga je izvukao, tek toliko da uzme zamah i zatim ga nabio natrag. Sljedeći ubod bio je nešto duži i zatim još jedan takav. Uhvatili su ritam, dugo ju je tucao polako ali temeljito.

“Oćeš moć opet svršiti? ” Trisha je pitala dok joj se u pičkici akumulirao orgazam. “Mislim da hoću”. Rekao je Mark. “Onda mi trljaj klitać.

Hoću da skupa svršimo. Hoću svršit kad mi ispališ metak u dupe. ” Ispružio je ruku prema njoj i skliznuo je niz trbuh preko brežuljka sve dok nije našao pičkicu. Prstima je došao do klita i nježno ga uštipnuo.

“Oh fuck, tucaj mi šupak i igraj mi se s pičkicom! Mmmm, tako je dobro, tako dobro, ahhhh!” Ubrzao je ritam zabijajući joj kurac sve žešće i žešće. Oboje su bili blizu orgazma. Zgrabila je njegovu slobodnu ruku i stavila si je u usta sisajući mu prste. Sada ju je punio dugačkm muškim udarcima.

Svaki puta kada bi ju nahranio kurčnom njegovi bokovi snažno bi se sudarili s Trishinim guzovima izazivajući u njima valove podivljalog rastopljeno sala. Odjednom je osjetio kako mu kurac naotiče i bljuje u njeno dupe. Osjetila je i ona, znao je to jer mu je jače zagrizla prst a cijelo tijelo joj je tresao orgazam koji se ravnomjerno širio iz pičkice i pojebanog čmara. Stajali su tako spojeni, sisala mu je prst i cvilila sve dok mu kurac nije omekšao i ispao iz njenog šupka.

Okrenula se i zaljubljeno ga poljubila u usta. “Nisam te uplašila? ” “Zašto bi me uplašila? Ti si najprivlačnija, najjebozovnija žena na cijelom svijetu. ” “Većina muškaraca misli da sam… intenzivna. ” “Pa ti i jesi intenzivna, ali to je dobro.

Ono što nedostaje mojoj ženi tvoja je… intenzivnost. ” “Oženio si časnu? Ne djeluješ mi kao takav tip. ” “Izvan kreveta jako je eksplozivna, plane u sekundi ali se obično brzo smiri. Ali u ševi… kao da se zbog nečeg suzdržava.

Kao da se boji pokazati osjećaje…” “To je bezveze. ” “Je, ali ja ju volim. Ne želim je izgubiti, no nemogu ni tebe ostaviti. ” “Možda ćeš morat izabrat.

Ili možda ni nemaš izbora od kada si joj rekao za nas. ” “Znam. ” Pogledao je u pod. Lupila ga je po dupetu dovoljno snažno da se trgne.

“Izlazi i pusti me da isperem kosu. Hoću da me vodiš u fini restoran. ” “Dogovoreno. ” Ako mora izgubiti Lindu, barem ima Trishu.

Za sada. Pitao se kada će joj dosaditi na što su mu se obrve ozbiljno zakrivile. Trisha je izašla iz kupaonice čim je osušila i isfrizirala kosu. Gledao je kako se oblaći diveći se čistoj seksualnosti koja je iz djevojke izbijala pri svakom pokretu.

U kurac, nije čudo što joj ne može odoliti. Sumnjao je da bi ijedan muškarac mogao. Sudeći po tome kako je prostačila za vrijeme ševe, mnogi su se već zapleli na maloj crvenokosoj kurvici. U restoranu su sjedili za stolom u samom kutu, izolirani i obasjani svjetlom sviječe.

Kada je naručio aperitiv Mark ju je zadivljeno pogledao. “Tako si lijepa. ” “Pričaj mi o svojoj ženi. ” Trisha ga je prekinula.

Oklijevao je, primila ga je za ruku. “Sigurna si da to želiš? ” Pitao je. “Da, ako postoji šansa da te izgubim, hoću znati s kime se natjećem. ” “Imaš originalan pogled na stvari.

” “Hvala. ” Nasmiješio joj se i nastavio gledajući u svoje ruke “Prelijepa je”. Zbunio se. “Mark, uredu je.

” “Oprosti Trisha. Teško mi je sada govoriti o njoj. Valjda se osjećam kriv. ” “Ok, ja ću onda prva ispričat svoju priču.

” “Hvala dušo. ” Mark ju je pogledao. Nevjerojatno! Najgora droljetina u krevetu bila je najslađa i najpažljivija žena koju je poznavao. “Dakle, mama me imala s 15 godina.

Njeni starci htjeli su da ode na abortus, ali nije htjela pa su je izbacili iz kuće. Moj tata je zbrisao čim je čuo da je trudna tako da se morala sama snalaziti. Tad je upoznala nekog ljigavca koji ju je uvjerio da se kurva za njega. Sa 17 upoznala je jednog starijeg gospodina koji je bio dobar prema nama i pomogao joj da se riješi makroa.

Uzdržavao nas je i zahvaljujući njemu nastavila se školovati. Skupa smo odrastale. U školi je bila divlja, ponekad bi se ševila s 2 – 3 frajera odjednom. Imala sam samo 6 godina, a dala mi je da gledam i sve mi je objasnila o seksu.

Nikada dečkima nije dala da me zlostavljaju, ali sam smjela gledati njihove kare i slušati kako se voli jebati, i to ne samo s dečkima. Imala je puno prijateljica, pričala mi je i o lezbijskoj jebačini. ” Trish je zastala i pogledala u Marka sa strahom i nadom u očima. Oči su mu bile raširene ali bez imalo šoka ili gađenja.

Kada je zapazio da je zastala, stisnuo joj je ruku. “Nemoj me žaliti. Mama me voljela. I dalje me voli ali sada prolazi teržak period.

Kada sam odrastala bile smo jako bliske. Počela sam se jebati s 15 godina, a ona je pazila da uzimama pilule i da se znam zaštititi. Jedan dan tip koji ju je ševio taj tjedan naljutio se i otišao. Saznao je da se kara i sa drugima i to ga je izbacilo iz takta.

Uglavnom, to ju je jako pogodilo. Sjedila je na kauću a ja sam je grlila. Ne znam zašto, poljubile smo se i tako je sve krenulo. Dugo smo vodile ljubav i nakon toga, naše ševe postale su redovne.

” Trisha je zašutila i pogledala Marka. “Voljele smo jedna drugu i voljele smo zadovoljavati jedna drugu. Misliš da je to krivo? ” Mark je pogledao u njene oči shvativši da je ovaj moment raskršće u njihovoj vezi. Ako joj počne popovati, izgubit će ju i što je još gore, povrijediti.

To nije želio. Osim toga, tko je on da sudi o događajima između nje i njene majke? “Ne mogu ti reći jeli to bilo krivo ili nije, Trisha. Samo ti i tvoja mama znate odgovor na to pitanje. Ali sigurno te zbog toga ne volim ništa manje.

” “Hvala ti Mark. ” Pogledala ga je i nasmješila se, zatim je uzdahnula. “To je trajalo oko godinu dana. Mama se skroz prestala ševiti s drugim ljudima.

Taj zadnji frajer zbilja ju je povrijedio. Kada je upoznala tipa za kojeg se sad udala, prestala je spavati samnom i izlaziti s drugima. Vidim da je jako zaljubljena iako mi neće reći njegovo ime ni išta o njemu. Jedan dan mi je rekla da joj je žao zbog te naše veze i da ne bi smjele više skupa živjeti.

Taman sam završila srednju, sredila mi je da idem na fakultet u Houstonu i spavam u domu. Nije me čak pozvala ni na vjenčanje. Nekoliko puta smo razgovarale, ali uvijek je nervozna. Šalje mi novac, razglednice na kojima piše koliko me voli, ali znam da me se srami i da se srami onog što smo radile.

” “Trisha, žao m je. Ima krivo, ako taj tip ne može prihvatiti ko je bila kako može voljeti ono što je? ” “Kada sam pričala s njom jutros plakala je. Đubre ju je prevarilo. Prestala je svingati zbog njega i onda on jebe sa strane!” Markovo lice je pocrvenilo.

“O, žao mi je Mark”, obrazi su joj se zarumeneli. “Čini se da sam malo licemjerna, ha? ” “Nema veze. To što sam napravio krivo je, i isto kao taj tip, i ja sam đubre što sam prevario Lindu. ” Trishino lice je problijedilo, počela je kašljati.

Oči su joj se raširile i nervozno je šarala po restoranu. “Rekao si Linda? ” “Da. Moja žena, Linda. ” Mark se smrznuo na Trishinu reakciju.

“Pizdu materinu Mark, ne valjda Linda McKenna!? ” Oči su joj bile izbezumljene. “Da, Linda McKenna, od kud je poznaješ? O kurac!” Sada se Mark osjećao kao jelen pred farovima kamiona. “Kurac! Ona ti je mama! Ali ti se ne prezivaš McKenna!” “Ne, usvojio me muškarac o kome sam ti pričala. Tip koji je pomagao mami da se sredi.

Tako da sam uzela njegovo prezime. U pičku materinu, Mark, što ćemo sada. Oboje će nas ubit!” “Možda, ali neću joj lagati” Nekoliko sekundi razmišljao je o onome što mu je Trisha rekla. “Tvoja priča mi je puno toga pojasnila.

Pričat ću ti o mojoj ženi. ” “Mojoj mami? ” “Da. Po onome što si rekla, čini se da se pokušala promijeniti jer me voli i nije me željela izgubiti. ” “Tako sam ja shvatila.

Sramila me se i nije htjela da njen novi dečko, uh, mislim ti, sazna što je bila. ” “Nije se sramila tebe već sebe i bila je preplašena. ” Mark je uzdahnuo. “Od kada poznajem tvoju mamu uvijek je suzdržana u ševi, i nikada ju nisam uspio nagovorit da pričamo o tome.

Osjećao sam strast, ali nije mi htjela pokazati. Iskreno, mislio sam da je kao dijete bila zlostavljana. Sada mi je sve jasno. ” Konobar ih je prekinuo donjevši aperitiv, naručili su hranu.

Do kraja večere razgovarali su o Lindi i mogućim riješenjima. Kada su izlazili iz restorana, oboje su se osječali bolje. Sada je sve u Lindinim rukama. Odvezli su se u hotel.

Kada su izlazili iz auta Trisha ga je zaustavila. “Mark, reci mi samo jednu stvar. Reci mi da ma što se desilo s mojom mamom, da me nećeš ostaviti. Trebam te, treba mi tvoja ljubav.

” Mark ju je uzeo u ruke i njeno zagrlio. “Šta god da se desi, imat ćemo jedno drugo. ” U hotelskoj sobi blinkalo je svjetlo za poruke na telefonu. Bila je to Linda.

“Nazovi me”, bilo je sve što je rekla. Glas joj je bio hladan i pun bijesa i povrjeđenosti, no u pozadini bilo je nešto što je Mark sada shvačao. Pogledao je Trishu podignutih obrva. “Akcija!” “Samo budi prirodan, sve će biti ok.

” Rekla je i nježno ga poljubila u obraz. Dok je ona kopala po torbama, Mark je okrenuo broj. “Halo? ” “Halo, Linda, Ja sam. ” “Oh, Mark, možemo razgovarati? ” “Da…Linda, mislim da moramo pričati o puno toga.

Ne samo o onome što misliš. Volim te Linda, volim te više no što mogu reći. ” “Dovoljno da budeš vjeran? ” Njene riječi ujele su ga kroz telefonsku žicu. “Dovoljno da nikad ne odustanem od nas.

Dovoljno da ti pokažem da ne moraš biti nitko drugi osim onog što jesi. ” “Pa ti ni neznaš tko sam ja! Zato si me prevario? ” Mark je šutio, nije znao što da kaže. Konačno, Linda je progovorila. “ Žao mi je, ja…” “Ne, Linda.

Ja sam kriv. Ono što sam napravio bilo je krivo. Žao mi je. Nisam te htio povrijediti.

” “Dolaziš doma? ” “Želiš to? ” “Da, molim te, o bože Mark, tako te trebam. Molim te vrati se kući. Opraštam ti, molim te oprosti i ti meni!” “O Linda, toliko te volim. Ti nisi ništa kriva.

Volim te, stižem za čas!” Poklopio je. “Ok Trisha, sad je tvoj red. ” Trisha je podigla slušalicu i okrenula broj. “Mama, mama ja sam, Trisha.

” “Trisha, jesi dobro? ” “Da mama, moram te vidjeti večeras. Mama molim te, nemoj me odbiti. Nešto se desilo. ” “Trisha, nije dobar trenutak, dušo.

Znaš da te volim, ali stvarno nije pravo vrijeme. ” “Mama molim te, nemoj me odbijati, molim te. ” Trisha je bila na rubu suza. “Ok, dušo, ok, dođi kući.

” “Volim te mama. Volim te. ” “I ja tebe, zlato. ” Trisha je poklopila i nasmiješila se Marku.

Podigao je njenu torbu i unio je u auto. “Dat ću ti 30 minuta da razgovaraš s njom, i onda ulazim. Ionako moram platiti hotelski račun. Naravno, možda ćemo oboje večeras spavati u autu, ali ako se to desi, sutra ćemo naći zajednički stan.

” “Nadam se da će ipak bolje ispast. Mrzim spavati po autima. Teško ćeš mi lizati pičkicu u tako skučenom prostoru. ” “Prljavica jedna! Idi, volim te.

” Zagrlio ju je i nježno poljubio u usta. Usisala je Markove usne i pustla da ih jezik istražuje, uživajući u sirovom okusu zgrušane krvi. Odmaknula se. “I ja tebe volim.

Poželi mi sreću. ” “Sretno. ” Prometa praktički uopče nije bilo tako da je Trisha stigla za svega nekoliko minuta. Parkirala je ispred kuće, duboko uzdahnula i pogledala odjeću koju je nosila.

Obukla se za večeru a sada je i dalje bila u toj haljini. Izgledala je izvrsno, no moža bi se ipak trebala presvući. Što sad, pomislila je i izašla iz automobila. Vrata su se otvorila prije no što je stigla pozvoniti.

Linda je stajala u ofucanoj majci i razvučenim trapericama. Oči su joj bile crvene, podvučene debelim plavim podočnjacima. Izgledala je stravično, ali je i pored svega probijala njena prirodna ljepota. “Zdravo mama.

” “Zdravo, Trisha. ” Linda se osvrnula po ulici i zatim se odmaknula u stranu da kčeri napravi mjesta. “Mama, moramo razgovarati. ” “Znam zlato, ali sada stvarno nije pravo vrijeme.

Mogu te nazvati sutra? Naći ćemo se negdje i ručati skupa. ” Linda je češljala kosu. “Osim toga izgledam stravično, a zbilja se moram urediti. ” “Daj da ti ja pomognem.

Možemo pričati dok te češljam. ” Trisha je dodirnula majčino lice. “Mama, volim te, ali ako me sad otjeraš, više se nikad neću vratiti. ” Linda je pogledala kčer.

Njen svijet se raspadao. Gubila je muža i kći a bojala se, i zdrav razum. Ramena su joj oslabila i na sekundu se našla u kćerkinom zagrljaju. I tada je odlučila.

Podigla je glavu. “Neću te otjerati. Ionako je vrijeme da Mark sazna istinu. Život u laži razdirao me.

” Trisha se nasmiješila majci. “Dođi, napravit ću ti frizuru, našminkat ćemo te. Još imamo malo vremena. ” Linda se pitala što je njena kći time mislila no mala ju je već odgurnula u kupaoncu i posjela pred ogledalo.

Uskoro su već radile na make – upu. Kada je bilo gotovo, pogledala je majku. “Neće ići. Moramo te obući u nešto seksi.

Nekad si imala jako izazovnu odjeću, imaš i dalje nešto takvo? ” “Sve sam pobacala kad sam se udala. ” “Onda ćemo se morat snaći s ovim što imaš. ” Trisha je bila razočarana s majčinom garderobom, pa je naposlijetku odustala. “Čekaj, imama u torbi neke stvari koje će ti stajati.

” Izletila je iz kuće po torbu. Mark će doći svakog trena. Zgrabila je ruksak i utračala u kuću. Linda je odabrala bijelu bluzu visokog ovratnika.

Trisha je prasnula u smijeh. “Mama, nećeš to nositi!” Bacila je torbu na krevet i počela je prekopavati. “Evo, obuci ovo. Ne, čekaj… prvo skini grudnjak.

” Linda se okrenula i nervozno otkopčala grudnjak. Trisha ju je gledala i odlučila napraviti prvi potez. Stala je iza Linde i dodirnula joj gola ramena. “I dalje si prelijepa.

” Linda je pogledala preko ramena. “Hvala. ” Trisha je pustila da joj jedna ruka sklizne i zatim ju je provukla ispod majčine milujući joj trbuh. “Ne Trisha, nemoj.

” Lindin glas nije bio uvjerljiv. Nježno je ljubila majčin vrat, ne poljupcima djeteta već ljubavnice, osjećala je kako se Linda napinje i opušta. Trishina ruka pomaknula se s maminog mekanog trbuščića i obujmila joj dojku, nježno milujući bradavicu palcem. “Nemoj, mila, nije to u redu.

” “Ali ti se ipak sviđa, a i meni. Zašto bi bilo loše kada nas tako usrečuje? ” “Jednostavno je, zlato. ” Trisha je uštipnula Lindinu bradavicu na što joj je majka tiho zajecala. “Mark me nikad ne bi oženio da zna što smo radile.

” “Jesi ga probala pitati? Jako te voli, i puno je bolji čovjek no što to ti misliš. ” Trisha je majku omotala i drugom rukom koju je uvukla u njene traperice. “Da, je, ali ovo nije normalno. Zlato, molim te prestani.

Oh Bože, tako je dobro. ” “Sviđa ti se. prepusti se, budi ono što jesi, mama. Volim te.

” Trisha je otkopčala mamine traperice i pustila da padnu na pod. Linda je nosila jako praktične pamučne bijele gaćice. Trisha je protestirala, “O mama, ovako nešto prije nikad ne bi stavila na sebe. Šta ti se desilo? Misliš da se Mark htio oženiti tvojom bakom? ” Gurnula je ruku pod lastiku i skliznula ih.

Linda je otresla s noge traperice i gaće ni ne pokušavajući zaustaviti kćerku. Toliko dugo nije bila voljena, dva tjedna bez Marka i onda ovaj pakleni vikend. Znala je da joj to ne bi trebala dozvoliti, ali kada je bilo tako fino…” Trisha je protrljala maminu dlakavu pičku, tek toliko da je malo razbudi. Osjećala je toplinu, znala je da je Linda sada bespomočna i da ne može napraviti ništa da ju zaustavi.

“Želim ti okusiti pičku, mama. Hoću da mi svršiš u usta. Jebat ću te mamice, dovest ću te do orgazma. ” Trisha je ljubila Lindin vrat sisajući mekanu bijelu kožu.

“Ne malena, to je tako krivo. Molim te prestani. Molim te. ” “Neću prestat, mama” Trisha je opkoračila mamu i kleknula.

Oči su joj sada bile u ravnini s Lindinom pizdom koja je bila skroz otvorena i mokra. Trisha se nagnula i jezikom počela istraživati majčinu slatku pizdu, toliko poznatu, ali skoro zaboravljenu. * Linda je dahčući spustila ruke na Trishinu glavu, gurajući ju bliže svojoj raspaljenoj pički. “Oh, Oh, Oh” Tresla se u predorgazmičnim grčevima dok joj je Trisha sisala klitoris među zubima i nježno ga grickala.

“O Bože, Trisha, tako si dobra. Mark je izvrstan, ali ti si bolja od njega. ” Lindine riječi šokirale su je na trenutak. “Ne zlato, ovo je krivo.

Prestani, moraš prestati. ” Glas joj se gubio dok ju je Trisha i dalje istim žarom obrađivala. “Zašto bi bilo krivo? ” Zvuk Markovog glasa protresao je Lindu do kostiju. Stajao je na vratima, nije uopče bio uznemiren, dapače, smješkao se.

koliko dugo je tamo stajao? Pitala se. Jeli to bilo važno? Nema šanse da nije shvatio što se događa, ali bar nije imao pojma da se ševi s vlastitom kčerkom. Dali je to bilo bitno? Bila je drolja, i on je to sada znao. Okrenut će se i otići ravno svojoj novoj kurvi.

“Mark, o Bože, Mark, ne!” “Zašto je loše to što voliš svoju kćer? Odgovori mi! Reci mi zašto? ” Mark je bio energičan ali ne i ljut. Linda je bila zbunjena. Zna da mi je kčer. A čini se i da Trisha poznaje Marka.

Ovdje je nešto čudno. Činilo joj se kao da gleda puzzle kojima nedostaje samo nekoliko elemenata. Gotovo je jasno vidjela sliku, ali ipak je bila zbunjena. “Mark, nije…” “Zašto mi ne odgovoriš? ” “Što? Ja, ja…” “Zašto je loše to što voliš svoju kčer? ” Linda je pogledala u Trish koja je klečala na podu, i srce joj je pucalo.

Voljela je svoju kći. Voliti djete nije loše. “Nije ništa loše u tome. Mark? ” “Zašto onda skrivaš svoju ljubav? Zašto mi nisi rekla za nju? Čega se sramiš? ” To je bilo previše.

Linda je kolabirala na podu, loveći teškom mukom zrak. Trisha i Mark su se istovremeno bacili na nju i podigli je na krevet. Sjeli su kraj nje, a Mark ju je primio u naručje i zagrlio. “Dobro je, sve je u redu.

Mi smo tu. ” Šaputao joj je na uho i nježno ju ljuljao. Dugo se tako privijala uz njega. Sav bijes, strah i sram koji je ove dvije godine skupljala u sebi sada je izašao.

Kada je konačno bila sposobna opet govoriti pogledala je u Marka a zatim U Trishu. “Hoće mi jedan od vas reći što se ovdje događa? ” “Imam bolju ideju. Pokažimo joj. Što misliš Trisha? ” “Dobro zvuči.

” Trisha se nagnula i polizala jednu Lindinu bradavicu nježno ju uvlačeći u usta. Mark je polegnuo Lindu na krevet i nježno joj poljubio usne. Jecajući zaklopljenih očiju Linda se izgubila u poljupcu. Trisha se spuštala poljupcima prema maminoj pičkici, na što se ova u tom trenutku uopče nije žalila.

Umjesto toga, raširila je noge pozivajući kćer da ju ševi. Markove ruke prebacile su se na Lindine grudi, nježno je poklopio to mekano meso masirajući joj bradavice. Linda je sve glasnije uzdisala stavivši ruku na glavu svakog svog ljubavnika, gurajući Marka prema usnama a kći prema pički. Tijelo joj je drhtalo od požudnog isčekivanja.

Mark je konačno odvojio usne i nasmiješio joj se. gledala je pažljivo u njegove oči moleći se da u njma ne vidi ni gađenje ni bijes. Vidjela je samo beskrajnu ljubav, i to je njenu dušu odriješilo svh grijeha. Trisha je pogledala majku i zatim se okrenula prema Marku.

“I ti bi se trebao skinuti, Mark. Zagrijala sam joj pičkicu za tebe, i ne mogu više izdržat, moram vidjeti kako ju rasturaš tom debelom kurčinom. Želim sisati mamine sokove s tvog kurca, i zatim polizati spermu s njene pičke dok me jebeš. ” Lindine oči su se ukočile.

Pogledala je muža pa zatim kći. Osmijeh na licu pretvorio joj se u razumijevanje. “Trisha? Trishu si upoznao u Houstonu? O Bože!” Naizmjenično je gledala jedno pa drugo. U glavi joj se vrtilo.

Kčer joj je nastavila lizati pizdu, usisavala joj je klitoris, osjećaj je bio razarajuće dobar. Mark je skinuo majcu a zatim i gaće. Isturio se gurajući joj kurac u usta. Linda je malo nagnula glavu kako bi ga mogla lickati.

Bio mu je jako slan, miris mošusa koji mu se širo s jaja omamio ju je. Pokušala ga je gurnuti što je dublje išlo u grlo. “Mmmm, mama, to je tako seksi. Puši njegovu veliku kurčinu.

” Trisha je prestala lizati na trenutak i zadivljeno je gledala majku. Mark je stavio ruku na Lindin potiljak i počeo joj polako jebati usta. Pogledao je u Trishu i nasmiješio se. “Voliš gledati mamu kako mi ga puši? Ja volim gledati tebe dok joj ližeš pičku.

Natrag na posao, zagrij mi tu pizdu dobro. Jebat ću ti mamu dok gledaš. Svršit ću joj u pičku i natjerati te da mi obližeš kurac. Sviđa ti se to? ” “O da! Želim gledati kako tu veliku kurčinu guraš mami u pičku.

Hoću ga dirati dok joj ga guraš. Hoću ga lizati i osjetiti je na tvom kurcu. ” Linda nije mogla vjerovati što se događa, toliko dugo je potiskivala svoju seksualnost. Sada je procvjetala.

Ponovno je osjetila Trishina usta na svojoj pički oduševljena stručnim lizom koji joj je djevojčica pružala. Okus Marka u ustima, miris njegovog napaljenog kurca. Orgazam u njoj počeo je nazustavljivo rasti. Prošlo je tako puno vremena od kada je zadnji put svršila, od kada si je sama dozvolila da svrši.

Opustila se puštajući da iskra među njenim nogama preraste u divlji požar. Kao mutava pušila je Markov kurac, bokovima je nezaustavljivo kružila po Trishinom licu, bila je to ona prava Linda, drolja do kostiju, prvi put u više od godinu dana braka to je i pokazala. Mark i Trisha primijetili su promjenu. Ubrzavši ritam Mark joj je sve brže i jače jebao lice.

Osjećao je kako mu se jaja grče, pucajuči od sperme, i znao je da će ih uskoro morat ispraznit. Pogledao je Trishu. Djevojka je obadvije ruke imala na majčinim guzovima usmjeravajući si tako pičkicu u lice, i marljivo ju lizala. “Da joj svršm u usta ili pičku? ” Mark je pitao Trishu.

“Svrši po njoj i sad odma ju pojebi. Hoću popit tvoju spermu s njene pizde. ” Trisha se povukla na drugi kraj kreveta ostavljajući manevarsko mjeso među Lindinim nogama slobodno za Marka. Nije oklijevao, izvukao je kurac iz Lindinih usta, popeo se na krevet i smjestio među ženinim nogama.

Linda je malo protestirala kada ga je izgubila iz usta ali kada je vidjela što joj se sad sprema, razočaranje je zamijenio osmijeh. “Trisha, i ti bi se trebala skinuti. Sjedni mi na lice dok me jebe. ” “Da mama.

” Trisha je to izgovorila tonom tinejđerke kojoj su rekli da iznese smeće, ali sjaj u očima i zločesti osmijeh odavali su koliko uživao u ovome. Na brzinu se skinula dok je Mark gurao kurac u vlažnu pičku svoje žene. Jebao ju je polagano. Trisha, sada skroz gola zajašila je maminu glavu i pažljivo se spustila sve dok pičkicom nije naciljala Lindina usta.

Majka ju je lizala nastojeći popit svaku kap napaljenosti koja se cijedila iz mlade rupice, ali to je bilo nemoguće, Trisha je bila droljica čija pičkica poput olimpijskog plamena nikad ne posustaje. Mark je pojačao tempo pokušavajući se uskladit sa ženinim vatrenim lizom. Ubodi su mu postali jaći, žešći, dignuo je Lindine noge u zrak kako bi imao bolji pristup. “O da…ahhh, Mark….

vidi kako mama voli cicati moju picu. Dobra je kao i ti. U kurac, kako mi napaljuje pičkicu!” Trishino prostačenje opet ga je prebacilo preko ruba, Mark je svršio zabijen duboko u Lindinoj probuđenoj pički. Sperma koja je nezaustavljivo tražila svoj put po njenoj utrobi i u njoj je pokrenula lavinu.

Svršavajući grizla je kčerinu pičkicu. Mark ju je punio mlaz za mlazom. Linda se nabijala gore dolje po muževoj kari iskorištavajući posljednje sekunde tvrdoće, no Trisha se isto nije dala, stisnula joj je lice bedrima tražeći svoju porciju jezika. Mark je bio izmožden, imao je još samo toliko snage da izvuče kurac iz Lindine rupe.

Sjajio se od njegove sperme i Lindinih sokova. Trisha se zadovoljno nasmijala i dopuzala do svog očuha utrpavši, kao što je i obečala, istrošenu batinu u usta. Kada ga je detaljno očistila prebacila se na mjesto na kome je do nedavno bi Mark i isto tako revno počela lickati spermu i sokove s Lindine pičke. Mama joj je prestala lizati dok je svršavala, ali sada je kčer opet primila oko struka i nastavila lickati slatku sluz.

Mark je gledajući svoje dvije ljubavnice u položaju 69 shvatio da mu se kurac opet dignuo pa se prebacio iza Trishe. Linda mu se nasmiješila i primila ga za korijen kurčine. “Jebi ju, Mark, stavi tu ogromnu kurčinu u pičkicu moje kčeri i priušti joj jebačinu života. ” Vodila je Markovu kurčinu u Trishinu rupicu pažljivo gledajući kako nestaje unutra.

Mark je neko vrijeme bio miran i uživao u anatomiji Trishine pička. Bilo je tako dobro, tako usko, tako ispravno. I zatim je počeo polako uvlačiti i izvlačiti kurac iz nje. Linda je prislonila usne na njega, pomičući se poput parazita skupa s kurčinom van, pa direktno na klitoris.

Trisha je podigla glavu glasno jauknuvši od intenziteta jebačine koju su joj pružali, pa opet vratila usne na mamin prorez i nastavila lickati ljepljive sokove. Marku nije trebalo puno. Napeo se i osjetio kako mu jaja vape za pucanjem u Trishinu droljastu pičkicu. Linda je vidjela šta se sprema, dobro je poznavala svog muža, tako da se poput pijavice odmah prilijepila na Trishinu pičku i počela van isisavati spermu.

Napokon svo troje srušili su se na krevet, Linda je bila u sredini. Pričali su i mazili se do jutra, ševili se međusobno, ponekad svo troje skupa. Od sve te boli koja se skupljala zadnja dva dana, rodila se, poput feniksa nova ljubav i predivna veza koja je svima toliko trebala. Sve što je Mark mogao pomisliti ležeći kraj svojih ljubavnica bilo je, “Kakva majka, takva kći!” .


Vodjenje ljubavi sa mamom

Zovem se nikola i imam 19godina i opisat cu jedan svoj dogadaj koji je promijeno cijeli moj zivot
vratio sam se iz skole jedan dan ranije nego inace i zateko sam mamu kod kuce inace jos sam djevac bio
otac je tada bio na nekom poslovnom putu inace smo bogata obitelj
mama mi je spremila rucak i rekla da ide nesto pospremit pa se tusirat

do tog dana jos nikad nisam gledao svoju mamu na taj nacin kao sexi zenu inace bila je jako sexy zena u 40 godinama kratke smeđe kose osrednji sisa veliki guzova dobre linije
rucao sam ona je rekla da se ide tusirat i da ce izac s prijateljicama
otisla je pod tus ja sam se naglo jako napalio jer je bila predamnom samo u gacicama i grudnjaku odlucio sam malo provirit kroz bravu dok se tusira

trudio sam se vidjet sto vise al nisam uspio da vidim nogo jedino da ima dlakavu picu
sutra se ponovilo isto vratio sam se ranije kuci opet je krenula da se tusira ja sam ovaj put opet odlucio da je gledam al kako nije se moglo puno vidjet kroz bravu odlucio sam otic na drugu stranu kuce i pogledat kroz prozor
popeo sam na stolicu i gledao kroz prozor i vidio sam prekrasnu zenu koju nisam mogao zamislit da je moja majka
veliki guzova lijepe sise dlakave pice kurac mi se digao kao da ce explodirat

u tom trenutku sam se zanio i slucajno sam zaklapo od prozor i vidjela me ja sam se prepo i pobjego u svoju sobu
kasnije je dosla u moju sobu i nije mi nista rekla mislio sam da me mozda nije vidjela sutio sam ona je sutjela
nisam mogo da izdrzim otiso sam u kupatilo i naso njezine gacice i uzeo sam i mirisao ih i nadrkao kao nikad u zivotu
svrsio sam joj na ciste gacice i vratio sam ih u ladicu da joj moja sperma bude blizu njezine pice

sutra sam odlucio da necu vise gledat da me nebi primjetila a bila je subota odlucio sam malo oskudnije hodat po kuci
tu vecer sam izaso u grad s prijateljima i posvadio sam se s curom pa sam se zapio malo
kad sam se vratio kuci bio sam pijan
mama me docekala bila je u nekooj spavacici al nisam se obaziro previse vec sam bacio na nju
i poljubio sam je u obraz i reko da je volim ona je rekla da i ona mene voli
nakon toga sam pokusao je poljubit u usta al odbila me i odgurnula

nakon minute sutnje svak je otisou svoju sobu i spavo sam
ujutro sam se probudio malo ranije i kreno u wc
zacuo sam neko dahtanje iz mamine sobe imo sam sta vidjet
moja mama si je ubadala plasticni kurac u dlakavu picku i uzvikivala moje ime
tiho sam joj se priblizio i stojo pored nje dok se grcila od svsrsvanja
kad se prubudila povikala je
nikola ti nisi normalan i odmah je se pokrila da je nevidim

ja sam joj rekao- mama neznam ko cije ime uzvice dok se igra vibratorom
-to su moje privatne stvari koje te ne zanimaju izadi iz moje sobe
ja sam je odbio i polako sam spustao ruku i zavalcio ispod deke
nije me odbila sto sam svatio da mi daje kao podrsku
doso sam do pice ona je uziknula mmmmm ljubavi mamina
mama mi je objasnila da se mozemo zadovoljavat al da ne mozemo imat sexualni odnos i moro sam pristat na to

skinuo sam deku s nje vidio sam potpuno golu moju mamu pred sobom
spustio sam se polako i poceo joj lizat picku a sokovi su joj se razlijevali po dlakama srkao sam njezine sokove i stavio sam joj najprije 1 prst pa drugi ona je uzivala
odednom me stiskla nogmama oko glave i pocela se grcit i uzvikivat to radi mamici

legao sam pored nje i zgulio sa sebe boxerice i kurac mi je odma iskocio dosego je svoj vrhunac
bio je nekih 17cm i lijepo debel
mama je rekla mmmm i uzela ga u ruku i navlacila kozicu
ja sam je pitao- mama ajde molim te uzmi ga u usta
nije nista rekla samo se spustila i uzela ga u usta cijeloga i drugom rukom mi je milovala jaja
nije proslo puno svrsio sam i napunio joj puna usta spremom ona je sve progutala do zadnje kapi

nekon toga je legla pored mene i oboje smo zaspali
kad sam se probudio nije je bilo otiso sam u svoju sobu na kompjuter i bio sam jako napaljen gledo sam neki pornic s matorkama i drko ga
mama je usla odjednom u sobu ja sam ga spremio u gace a vidjela je kako je gledam al me zaprepastilo sto nije nista rekla vec se skinula i prisla mi i skinula mi sorc
rekla je ovo je veliki grijeh al nemogu da ne ucinim ovo
gurnula me pao sam na stolicu i posjela je na mene i namjestila ga na ulaz picke i odjednom sam osjetio kako je moj kurac u njezinoj picki
najlepsi osecaj u mom zivotu
rekla mi je da joj stavim sisu u usta ciclao sam joj tvrdu bradavicu i stiskao sam joj ih rukama

odjednom je sisla sa mene i rekla da ne smijem svrsit u nju da nebi ostala trudna
klekla je pred mene drkao sam joj ga i svrsio po licu i sisama
rekla je da joj je bilo prelijepo i da cemo i ovo ponovit
ovo i ponavljamo cim smo sami kuci svaka prilika imam sex s mojom mamom!!!

U krevetu sa sinom

Moj šesnaestogodišnji sin se toga dana vratio iz škole ni ne sanjajući da će naši životi vrlo brzo krenuti nekim sasvim drugačijim tokom. Zaključavši vrata, upitno je viknuo “Mama!?” i krenuo da me traži me po stanu. Ja sam odgovorila iz spavaće sobe, rekavši mu da dodje. Kada je otvorio vrata zabezeknuo se, i ispustio iz ruke ranac sa knjigama.Ja sam stajala pored kreveta agresivno, sa svojim mamutskim dojkama i provocirala ga, a čipkane crne čarape i cipele sa visokom štiklom su me prezentirale kao kuju spremnu za parenje.
Buljio je u rasno telo zrele tridesetdvogodišnje žene. Videla sam sinu požudu u očima. Kao da nije verovao svojim očima da ima sjajnu priliku da izjebe ženu sa sisama od 141 cm koja je hrabro stala nasuprot njega i čekala njegovu nadrkanu kurčinu.
Navalio je kao žutokljunac. Namestao me je u nemoguće poze, krečio me, trćio me, savijao; vulgarno je bilo imperativ. Novo je bilo to što mi je godilo da se tako vulgarno nudim i pokazujem u detalje moje meso, da izazivam vatru u sinovim mošnicama. Pomisao da sam sinova “ženska za rasplod” i da želim biti podatna njemu, svome sinu, kao da me je razgaljivala. Otkrivala sam u sebi nepoznata prostranstva egzibicionizma, slatkih nastranosti, terala sam samu sebe: “Hajde, lutko pokaži svoje vruće telo, raspali sina, budi njegova ženka, ne stidi se, pokazi se bestidno. Hajde kučko, budi slatka perverznjakuša, to si oduvek želela i sanjala da budeš sinova kurvetina. Hajde pokaži svoju bestidnu obrijanu picu, tvoje guzno grotlo, čmar usisivač sinovog mladog kurca!”
Podivljala sam jer sam naprosto sebe isterala na čistac u orgijastički trans koji raspali moje nabreklo rasno telo do usijanja, a moje rupe u vulkanska grotla. Nisam više ništa želela da slušam osim da doživljavam nemilosrdno razvaljivanje mojih usta, čmarišta i pizdišta . . . Sinov neobuzdan kurac je tražio moje otvore, punio ih i cepao nemilosrdno i brutalno.
Sin je nešto govorio u tom trenutku, što me uopšte nije zanimalo jer sam bila histerično pomamljena. Navaljivao je kao rasni pastuv da izjebe svoju majku-kurvu sa velikim sisama. Njegov žilavi tvrdi neobuzdani falus je manijački razarao moje šupljine, razvaljivao i cepao pa mi čerečio guzicu. Trpeljivo i hrabro sam dočekivala ustima podivljan penis, spermom tankirane testise i pijavično ih usisavala. Usta su mi bila puna sinovog vrućeg kurčevog mesa. Slatka perverzija me sludjivala, šaputala sam mu pravo u uvo: “Uh, junačino mamina, samo napred, pocepaj mi šupak, samo hrabro dušo, zlato ne stidi se, želim to, oh kako želim . . .”
Navali sin da mi rasteže moje orijaške bundeve, nemilice kao da su žvaka, do bola do mog idiotskog vrištanja pomamljene ženke koja se životinjski pari sa sopstvenim sinom!
Vrištala sam kao idiot i ritala se kao oparena jer sam želela da mu vidim lice dok je sa svojom kurčinom bio u mom debelom crevu; potom ga brzo izvuče i uleti u moja usta i začepi me do ždrela. Svršavala sam kao da u dubokom grlu imam još jedan klitoris. Oh, bože kako je slatko! A onda sam se ponovo nabila na sinov kurac koji se iznova obre ispod mene, i zarila ga do materice. Želela sam da mi se zarije do bubrega i mahnito sam počela vrteti guzicom, trljati se o njegova natekla jaja želeći da i njih usisam u pičku! Kad sam brzo, drhteći od slasti raširila vaginalne usmine on ugura kurac sa sve jajima! Moja pička je sve usisala!
Ubitačni tempo je dobijao u brzini i raskalašnosti. Trzala sam se od svakog sledećeg zabijanja u moje vruće čmariste; guzni kanal je postao užareno vulkansko grotlo koje je nemilosrdno uništavalo njegov momački falus koji se gubio u dubini moje utrobe, cepajući me. Kurac u dupetu, a onda opet u pički. Svršavala sam ponovo, doživljavala sam ciklične orgazme, roktala sam ali se nikako nisam predavala jer su me serijski klimaksi održavali na površini . . .
Moja utrnula usta, guzna rupa i vagina bili su spremni za tankovanje mlečnog goriva! Sperma poče da bljuje, da kulja u mlazevima po meni, u moja razvaljena usta, u raščepljenu guzicu, pičku koju raširih maksimalno kako bi sinu otvorila put da me puni nesebično mlazevima tople sperme. Štrcalo je na sve strane — doživela sam pravi potop, izdrkavao je u transu obilne količine praiskonske sluzave tečnosti, izručivao je sav naboj iz svojih testisa kao da je seme mesecima čuvao za mene …
Želela sam sve iz njega, da me ispoliva spermom, napuni, zapuši, da se utopim u njoj! Trljala sam se po telu, po sisama, razmazivala životvornu tečnost. Sa nevidjenim i meni nepoznatim orgazmičkim užitkom krala sam sinovo seme, sladila se njegovim muškim sokovima, gutala, mazila se sa sluzavim kurcem po obrazima, trljala ga po sisama, a onda ga oblizala u slast do korena . . .
Popela sam se na krevet i drkala se u dupe i pičku raznim rekvizitima. Demonstrirala sam za sina, pijana od strasti, moje masturbatorsko umeće i fleksibilnost guzne rupe i pomamne pičke, a onda sam se frenetično drkala. Klitoris je vibrirao dok sam ga fantastično brzo drkala i svršavala vrišteći. Podavala sam se rodjenom sinu kao kučka, kao nezasita jeftina kurvetina i nasladjivala se u perverznom porodičnom jebanju. Trajalo je to još dva puna sata . . .
Ujutru, kad sam progledala, nisam znala za sebe. Svaka koščica me bolela; bila sam apsolutno razvaljena, raščerečena, izjebana gotovo u mozak. Sin je sjajan jebač. Prihvatio me je tada kao svoju majku-kurvu, a to je praktično značilo: pristanak na porodično kurvanje, da moje rasno telo služi isključivo za njegove svrhe. Želja za perverznim uživanjem u incestnom seksu, jeftino porno kurvanje sa sinom, porodično prostituisanje, nasladjivanje u prljavim perverzijama sa sopstvenim sinom. Postala sam njegova porno sisačica i porno drkačica, porno jebačica, njegova porno kurva, pornograferka, spermolizačica, analna jebačica, njegova lična porno star…
Kada se moj tadašnji muž sledećeg dana vratio sa službenog puta izbacila sam ga iz kuće naglavačke i odmah podnela zahtev za razvod. Od tada je u mojoj bračnoj postelji svake noći spavao moj sin, i tada sam sa sinom počela da živim kao žena sa mužem, uz nezasito seksualno orgijanje. Bila sam mu na raspolaganju kad god je hteo. Bilo sam mu sve, apsolutno! Majka i kurva, roditelj i partner. Moja pička je postala njegova jama za punjenje bez dna… Bio je bitan samo on – nisam mu dozvoljavala da propusti šansu da se u meni istrese, to je bio moj zadatak majke-kurve, jer je postala osnovna stvar da mu se svakodnevno nudim da se istucava na meni, da me puni sperminim ejakulatima, da štrca gde god mu padne na pamet, da se isprazni.
Nakon dva meseca pomirila sam se sa činjenicom da nosim njegovo dete. Bila sam oplodjena spermom svoga sina, osemenjena i spremna da rodim dete. Bilo je to polovinom 1993. godine. Danas sin i ja imamo troje dece i živimo (za svoje novo okruženje) kao normalan bračni par u jednom drugom gradu, a za našu tajnu komšiluk ni ne sluti…

Konacno s macehom

Zovem se Damir,imam31 god.Dogadjaj o kome pisem dogodio se prije 7 god.Roditelji su mi rastavljeni
odavno i ja sam zivio s majkom a oca sam redovito posjecivao.On je ostao u njegovoj kuci u obliznjem
selu.Uvjek je navlacio neke konobarice i pevaljke i skitao po birtijama.Prije 8 god doveo je jednu zenu u
kucu i poceli su zivjeti zajedno.Upoznao sam tu zenu po imenu Kaja.Bila je to zena svojih 170 visine
dobrih nogu,cvrstog guza i nesto manjis sisa,rekao bih oko trojke ali iz ociju joj nije virio kurac nego
100 kurcina.Naravno bila je konobarica ali dosavsi u kucu prestala je raditi.Nakon nekih 8-9 mjeseci
pocele su izmedju njih prve svadje,nisam htio zabadati nos u njihove stvari ali mi se Kaja sama
povjerila dok je otac bio na pecanju kao i obicno.Rekla je da zive kao brat i sestra i da je otac izgubio
svaki interes.Zanimale su ga samo mreze i vikendica,a ona je bila dosta mladja od njega,rastavljena i jos
uvjek potentna.Nisam znao sta da joj na to odgovorim ali od tada sam ju drukcije gledao.Gledao sam
sta oblaci,kada se saginje virio ispod suknje i sve vise ju zelio pojebati.
Nedugo zatim otac mi je otisao na 3-4 tjedna u njemacku zbog nekog posla i ona ostade sama.Ja sam to
docekao sa odusevljenjem jer sam znao da cu biti stalno sa njom na samo.
Dosao sam da pokosim travu po dvoristu da se ona ne pati,sjedila je na terasi u nekim boksericama i
nekoj tankoj poluprozirnoj majici bez rukava.Odmah sam vidio da ne nosi grudnjak i da se radi o
kapitalnim bradavicama.Kada sam zavrsio otisao sam da se tusiram ali nisam namjerno zatvorio vrata do
kraja.Nije proslo dugo kada je kao slucajno usla jer nije znala da sam ja unutra,taman sam se
samponirao tijelo i kurac i navlacio ga u ruci.
Joj,izvini nisam cula da si unutra a pogled nije skidala sa mog poludignutog kurca.
Izasla je van a ja rijesim u sebi sad il nikad.Izasao sam umotan samo u rucnik,opet je bila na terasi
sjedila i pusila.Dosao sam pored nje tako da mi je kurac bio u visini njene glave,uhvatio jednom rukom
za ukrucen kurac a drugom nju za potiljak i primaknuo joj kurac ustima.
A da probas malo ovo?stavio sam joj kurac taman na usne.
Nije stigla ni odreagirati nego mi je samo vrh glavica stavila u usta,bacila cigaretu i pocela pusit moj
kurac.Skinuo sam rucnik i lagano ju jebao u usta.
Tooo,dugo ovo cekam rekao sam joj.aaaaaahh uzmi ga.
Gutala ga je i balila kao prava profesionalka.
Mmmmm,konacno..rekla je drkajuci ga i gledajuci me u oci.Uzeo sam ju za ruku i poveo u kucu.Jebat cu
te sada cijeli dan i noc rekao sam i uvalio joj jezik u usta zvalili smo se tako a rukama sam ju hvatao
tvrde ogromne bradavice i za picku.Bacio sam ju na trosjed a ona je odmah skinula one bokserice i
prstima presla preko dlakave picke.
Oooo sta ovdje imamo?Pravu sumu,pa da malo raskrcim rekao sam.
Daj,hajde sad pozurivala je.
Sagnio sam se razmaknio usmine i poceo da lizem i zvalim picku koja je bila tako mokra da sam morao
gutati.
Ahhhhh,jooooj sto je dooobro....ajde,toooo lizi govorila je i stenjala.sve vise se nabijala na moje lice i
stezala noge oko vrata.uuuuhh,aaaaa svrsavala je i nekontrolirano trzala.ustao sam i samo rekao druga
runda,pljunio u saku razmazao po glavicu i namjestio na ulaz njene crvene picke.Sjurio sam se u trku.
Jooooj pazi... ciknula je ali nisam previse mario.Predpostavljao sam sa kakvom kurvetinom imam posla i
tako sam se i ponasao.Jebao sam ju bez imalo milosti.
Je...si....lu...d pa lakse ahhh,aaaa stenjala je i rukama pokusala kontrolirati dubinu uboda ali
uzalud.drzao sam ju za noge ispod koljena i mucki zabijao svojih 19 u maternicu tako da je i mene
bolilo.Picka joj je tako mljackala da je to bilo nevjerovatno.Stavio sam joj jednu nogu na rame i rukom
uzeo mjesit sise i stiskati bradavice.
Lakse,lakse..ahhhhh tvrde su bole me ,ali nista od toga nisam cuo.pustio sam joj noge i rekao joj okreni
se da te malo jebem s guza.U hipu je promjenila pozu i stala cetveronoske.Prvo sam joj dosao sprijeda i
stavio kurac u usta neka osjeti malo okus svoje picke.Strpala ga je u usta ali se precjenila kada ga je
pokusala gurnuti do kraja.Izvadio sam ga i namjestio se otpozadi.Provukao sam tvrd glavic malo po
klitorisu i onda ponovno bezobzirno usao.Jaaaaooo otelo joj se.uhvatio sam ju za bokove i poceo
nabijati.
Kako volis ha,kako...reci mi kako zelis da te jebem.
Taaako je...bi....aaaaa da...aj...ga.
Uhvatio sam ju za kosu i povukao snazno prema sebi tako da se izvila ko zdrebica.Sve slike i scene
pregledanih pornica su mi dolazile pred oci a ja sam se samo zabijao u tu mokru picku.
Mmmmh,mmmh.....nemojjj stat....osjetio sam da ce svrstiti i opet ju uhvatio za kukove i jos pojacao
tempo.
Tooo...ahhhh.ahhhh svrsavala je i nabijala se na moj ljepljivi kurac.
To njeno stenjanje i pogled na uljepljenu crvenu picku me je jos vise napalilo i bio sam pred
svrsavanje.
U tebe cu... u tebe cuuu...ahhhh...
Neeee nemooooj pokusala se izvuci ali je vec bilo kasno.Prvi mlaz sam joj izbacio duboko u
picku.Uhvatio sam za korjen kurca a ona se brzo okrenu i ostatak moje vrele sperme joj zalije lice i usta.
Aahhhh.pusi,uzmi ga....govorio sam joj i bljuvao spermu kao da je lava.mmmmm pospremila ga je u
usta i gutala ostatak sperme.ahh,ahhh u jebo te,rekao sam.
Izvadila je kurac izu usta i rekla budalo,jesi u mene?
Malo je pobjeglo rekao sam.
Kurac mi je jos tvrd bio u njenoj ruci a ona je po malo drkala i lizala zadnje kapi sperme sto je jos
izlazila.

Incest sa tetkom

imam 20 godina i extra mi se digne svaki put kad POMISLIM NA SVOJU TETKU ona je extra picka i ako ima 41 godinu,uvek se uteze i oblaci provokativne stvari!Stalno drkam na nju!ona je rodjena sestra moje mame ali mene naboj kad ponese ja to sve zaboravim!Udata je i ima sina tj meni dodje brat i on je stariji od mene,ali to mi nesmeta da bi mu jebao mamu a da on ne zna!!extra se slazem sa tim bratom ali to nema veze sa ovom pricom!tetka mi se zove Sneza i ima fantasticno dupe mislim da kada bi joj stavio u guzu mogao bi da ostane ceo dan a da se ne opusti koliko ima dobro dupe,visine je kao ja oko 178 ,a grudi ima jaku 4,kratku crvenu kosu...sve u svemu izgleda mnogo bolje nego pola riba sa 25 godina!po zanimanju je pekarka i radi u jednoj pekari u gradu!Teca je stariji od nje 13 godina i u poznim godinama je vec i mislim da nikako ne moze da je zadovolji sto se tice sexa,u cega sam se posle i uverio!UVEK SAM RAZMISLJAO KAKO DA JOJ PRIDJEM,KAKO DA JE PITAM SKORO NIKAD SE NISAM NASAO SAM SA NJOM OCI U OCI I BOJAO SAM SE AKO JE PITAM DA CE SE BUNITI I RECI MOJOJ MAMI!NIKAKO NISAM MOGAO DA NADJEM SMELOSTI DA JE PITAM!Ali od jednom kao sreca da mi se osmehnula!bio je to radni dan prole godine ja sam bio na raspustu a tetka je izlazila iz trece smene a posto imam familiju 120 km od beograda i tamo imam i svoju vikendicu!Bila je slava kod famile u selu a radan dan i moji mama i tata nisu mogli da idi jer su radili,a teca i brat su isto radili i nisu mogli da izostanu sa posla a ja ne idem u skolu a tetka izlazi iz trece smene!moji su se dogovorili da mi tata da kola i da idemo ja i tetka jer nema smisla da niko ne ide!OSETIO SAM TO KAO NAJBOLJU PRILIKU!razmislja osam kako da je pojebem i kako da je pitam i sinila mi je ideja da kupim vijagru i da je tetki razmutim u sok u selu!kupio sam vijagru i par kondoma i to sve pripremio!u 7 sati sam otisao po tetku i krenuli smo u selo!bila je extra kao i uvek!sve joj se ocrtavalo i kurac mi se digao trudio sam se da ona to ne primeti dok smo u kolima ali mislim da je primetila jer je nemoguce ne primetiti kurcinu od 22 cm u punoj erakciji!rekla je da je umorna i da ce da odspava dok ne stignemo u selo!Svakakve misli su mi prolazile glavom kad je zaspala!dal da ga izvadim ida pocnem da je udaram po faci i da joj iz svrsavam i tako je probudim!nisam imao smelosti za tako nesto!Cekao sam noc da legnemo i da je tu uvatim na vijagru!Stigli smo u selo i isli na slavu kod rodbine i obisli svu familiju i dosli u vikendicu kod mene trebali smo prespavati i sutra se vratiti kuci!to sam cekao ceo svoj zivot!bilo je oko 10 sati kada smo dosli u vikendicu!Vikendica je na dva sprata i gore su dve sobe za spavanje a dole dnevni boravak i kupatilo!Tetka je otisla prva da se okupa !to sam jedva cekao da je prvi put vidim golu i uvek me je kopkalo da li joj je maca obrijana ili dlakava!i razmotrio sam tu nedoumicu bila joj je dlakava kao i vecini zena u njenim godinama!okupala se i otisla gore u sobu da legne ja sam ostao da se okupam i da smislim kako da joj podvalim sok sa vijagrom!kada sam se okupava i krenuo gore ona me je presekla njenim glasom rekavsi sine jer te ne mrzi da mi poneses casu koka kole usta su mi se sva osuslila,rekao sam ne mrzi me i misleci u sebi ja cu ti ih napuniti spermom pa ti nece biti suva!i sisao sam u dnevni boravak i stavio joj tabletu vijagre u casu,sacekao da se rastopi i odneo joj!POPILA JE DO KAPI I REKLA BAS SAM ZEDNA BILA!nisam mogao da verujem da da je tetka sa koka kolom pipila i vijagru bio sam odusevljen!I SAMO JE TREBALO SACEKATI SAT VREMENA DA ODREAGUJE VIJAGRA!REKAO SAM JOJ DA CU LECI S NJOM U KREVET JER ME MRZI DA RASPREMAM DRUGI U DRUGOJ SOBI!REKLA JE NEMA PROBLEMA I NEMOJ DA SE STIDIS PA JA SAM TE KUPALA DOK SI BIO MALI!SKINUO SAM MAJCU I LEGAO SAMO U GACAMA TETKA JE CUDNO POGLEDALA ALI SE PRAVILA DA NE PRIMETIM CUDJENE!LEGAO SAM TETKA SNEZA JE BILA U SPAVACICI NA BRUTELE I BEZ BRUSA BRADAVICE SU JOJ SE OCRTAVALE!LEKAO SAM NA LEDJA I ONA JE SVOJU RUKU STAVILA NA MOJ STOMAK I POCELA DA ME CESKA I MAZI KURAC MI JE EXTRA PULSIRO BIO JE EXTRA DIGNUT ZATIM SAM POCEO DA SE PRAVIM DA SAM ZASPAO A ONA JE SVOJU RUKU NABILA U GACE I TAD SAM BIO SIGURAN DA VIJAGRA DELUE POCELA JE DA TRLJA SVOJU MACU I TIHO DA STENJE!REKA SAM SEBI SAD ILI NIKAD I USTAO I IZVADIO KUTU I SAO ISPRED NJENOG LICA I REKAO JOJ tetka ja vise ne mogu da drkam natebe moram te pojebati,cudno je gledala u kitu i nije verovala ali je bila extra uspaljena i nije mogla da odoli i stavila ga je usta i pocela da mi pusi na trenutak sam se u sebi setio njene zedji i o na ga je puslila svrsio sam ubrzo u mlazovima po faci ustima njenim i sperma joj se slivala niz facu a moj malisa je i dalje bio cvrst,rekla mi je mali ja ne mogu da verujem da ti imas ovako lepu i veliku kitu!jako mi se svidja jel si u staju da me guzis rekao sam naravno tetka pa to cekam ceo zivot ustala je skinula spavacicu i naguzila se rekla je uteraj mi tvoju tvrdu kurcinu,kurac je bio i dalje tvrd ko pre svrsavanja nije mogla verovati!stavio sam joj ga i poceo sam je seviti u picku ali sa guza tako se njeno socno dupe samo nabijalo da sam bio fasciniran stenjala je i nabijala se u isto vreme uzivao sam a o tetki i da ne pricam kako je uzivala ubrzo sam ga nakon 5 min izvadio i opet prskao u mlazovima sperme njeno dupe!kurac je sada vec poceo malo da opada nije bio tako cvrst ali se jos uvek drzao rekla mi je ja sam fascinirana velicinom cvrstocom i izdrzljivoscu ali sam ga jos zeljna mali jel mogu da se nabadam na njega rekao sam naravno tetka ja zivim za ovu noc mogu te jebati celu noc ako treba!nasmejala se i uzjasila ga i pocela da skace po meni njene butine su me jako palile kad su udarale od mene i odmakad je selo opet se ucvrstio kao da prvi put treba da svrsim jahala me je i u stenjala i od jednom sam osetio podrhtavanje tetkine kokice i ustala mi se sa kite i svrsila po mom stomaku stavio sam joj ponovo ali je rekla da je strasno boli i da nemoze vise da ga prima ustao sam i nastabvio da je jebem medju sise svidelo mi se i posle par minuta sam svrsio po njenim sisama poslisala mi mlo djoku i otisli smo i istusirali se i legli ponovo u krevet ali ovog puta goli i zagrljeni i zvalavili se!rekla mi je da nije za njenu 41 godinu imala bolji sex i da nije srela vecu i izdrzljiviju kurcinu!SNEZA MJI JE REKLA DA JE ZELNA SEXA I DA OVAKO MOGLI CESCE DA SE SAMOZADOVOLJAVAMO JER KAKO KAZE TECE MOZE JEDNOM U 2 MESECA I TO MU SE NE DIGNE KAKO TREBA I MAZE DA JE SKORO NI JEDAN KURAC NIJE NAPALIO DA SVRSI!ZASPALI SMO I UJUTRU SMO SE VRATILI U BEOGRAD I DAN DANAS SE VIDJAMO I JEBEMO!OVO JE ISTINITA PRICA!I BICE I NASTAVKA...

Mokra je momci, izjebimo je

Već šestu godinu živim sa svojom
djevojkom Sanjom koju volim i s
kojom se dobro slažem. Ona je prava
ljepotica duge crne kose, tamnog
tena, punih izazovnih usana, velikih
smeđih očiju, gotovo je uvijek vesela
i nasmijana. Grudi su joj okrugle i
čvrste s većim bradavicama koje se
uvijek ukrute kad se uzbudi. Kako ne
voli nositi grudnjak, bradavice joj se
jasno ocrtavaju na tankim i uskim
majama koje obožava nositi ljeti.
Njezina vitka linija i gracilni hod
plijene pažnju mnogih muškaraca
koji se za njom okreću. Njezina malo
jača bedra se jasno ocrtavaju ispod
uskih i kratkih suknji koje Sanja voli
nositi svijesna muških pogleda koji
su usmjereni prema njezinu
međunožju. Uživa zavodeći muškarce,
ali se je uvijek vješto izvlači kad
muškarci polude i popuste im
kočnice. Sanja je u tome prava
majstorica, voli koketirati i zavoditi.
Mene je to u početku naše veze
smetalo, ali sam se s vremenom
naviknuo na tu crtu Sanjine prirode,
a ponekad sam se i ja znao
priključiti jer je to i mene palilo.
Redovito nakon takvih događaja ludo
smo uživali u seksu.
Svake godine provodimo godišnji
odmor na otoku Ugljanu gdje moji
roditelji imaju vikendicu na mirnom i
osamljenom mjestu koje je kao
stvoreno za odmor. Nakon što smo i
ove godine proveli tri nezaboravna
tjedna uživajući u morskim
ljepotama, vrijeme je prohajalo
poput vihora. Morali smo se vratiti
našim redovnim radnim obvezama.
Sanja radi u srednjoj školi i predaje
psihologiju, a ja radim u lokalnoj
bolnici. Kako smo se nevoljko i
presporo pripremali za povratak kući,
zakasnili smo na predzadnji trajekt.
Nije nam preostalo drugo nego čekati
zadnji trajekt u 22 sata. Nismo se
zadržavali u Zadru već smo
odmah krenuli prema Zagrebu. Kad
smo se približili Maslenici
preusmjerili su nas zbog prometne
nezgode na staru cestu preko
Velebita. To je stvorilo još veću
nervozu među nama i počeli smo se
međusobno optuživati za
nepredviđene teškoće u prometu.
Sanja je zahtijevala da stanemo što
je prije moguće jer je morala na WC.
Uskoro smo na staroj ličkoj magistrali
ugledali jednu osamljenu krčmu koja
je još bila otvorena. Nisam bio sklon
da ulasku u neku seljačku birtiju, ali
je Sanja inzistirala te mi nije
preostalo drugo neo pristati. Ušli
smo u slabo osvijetljenu i
zadimljenu krčmu s nekoliko drvenih
stolova i klupa. Za jednim od njih
sjedila je grupica pripitih mladića.
Našim ulaskom nastao je tajac. Svi
su znatiželjno gledali u nas. Kad su
mladići ugledali Sanju preplanule
puti u kratkoj minici i maji koja je
isticala njezino bujno poprsje začuli
su se uzvici i po koji zvižduk
oduševljenja. Krenuli smo prema
šanku za kojim je bila mlađahna i
zgodna plavuša koja nam je prvo
rekla da za pet minuta zatvara
krčmu. Ja sam je zamolio da nas ipak
posluži te da ćemo kratko ostati jer
nam se žuri, naručio sam sok, a
Sanja je krenula prema WC-u. Sjeo
sama na klupu za slobodni drveni
stol. Konobarica mi je donijela sok, a
Sanja nije bila za piće. Vratila se je i
sjela na klupu nasuprot mene. Rekla
mi je da popijem i da bi bilo dobro
da odmah krenemo. Bila je svjesna
požudnih pogleda mladića koji su je
u mislima svlačili. Odmah sam
pozvao konobaricu u želji da platim
račun, ali konobarica nam je donijela
još jedan sok i jedan Jagermeister za
Sanju.
„To vas dečki časte“ rekla je
konobarica i šapnula nam da je bolje
da prihvatimo jer ćemo u protivnom
s njima imati problema. Pogledao
sam prema njima i kimnuo glavom u
znak zahvalnosti. Čim je Sanja popila
jedan gutljaj dečki su se digli i ne
tražeći dopuštenje sjeli su za naš
stol. Do Sanje su sjela dva snažna
momka jedan crnokos, a drugi
plavokos, svaki s jedne strane.
Situacija u krčmi je postajala sve
napetija. Mladići su požudno buljili
u Sanju. Svlačili su je pogledom.
Ona je inače uživala zavodeći
muškarce, voljela je koketirati i
davati im signale da joj se sviđaju.
Ali sada je bila u krčmi na osami
okružena veselim i pripitim
seksualno napasnim mladićima, koji
nemaju osjećaj za mjeru. Sanja je
imala običaj napaliti muškarca, a kad
je on odlučio krenuti u akciju ona bi
se iznenada povlačila ispričavajući se
da je bila krivo shvaćena. Ovdje to
neće biti moguće. Ovi razuzdani
mladići nemaju uglađenosti niti
kočnica. Mislim da je Sanja shvatila
da se neće moći tako lako izvući, ako
im da i najmanji povod za
upucavanje. Predbacivao sam si što
sam uopće pristao ući u ovu seosku
krčmu u tako kasne sate, znajući da
u njoj mogu biti samo problematični
tipovi. Ali moram priznati da me je
pomisao na to u podsvijesti
uzbuđivala. Znao sam da Sanja
svojom fizičkom pojavom izaziva
mušku pohotu i da se na ulici mnogi
za njom okreću. Kad smo ušli u
polumračnu krčmu shvatio sam da bi
nam se mogle dogoditi neprilike.
Mladići su pozvali konobaricu i
naručili još jednu rundu pića. Počeli
su se cerekati i nabacivati se Sanji.
Crnokosi ju je upitao: Kako se zoveš
mackice?
Sanja je pomalo odbojno i arogantno
odgovorila: Nisam ja za Vas nikakva
mačkica. Zovem se Sanja.
Ooo...lijepo ime mačkice -
prokomentirao je crnokosi s
naglaskom na „mačkice“, namjerno
izazivajuči Sanjin prijekorni pogled.
Hvala Vam gospodine za piće, ali to
što ste me počastili ne znači da me
možete vrijeđati i provocirati.
Niti misliti gospođo, nije mi na kraj
pameti vrijeđati Vas, ali ja te samo
želim pojebati – krenuo je otvoreno
u napad crnokosi pogladivši rukom
Sanjino koljeno. Ona se ja kao
oparena trznula odgurnuvši njegovu
ruku.
Ruke k sebi, budite pristojni, ne
umišljajte si nemoguće. Gadite mi se
– bila je rezolutna Sanja.
Tako znači, sad ćemo se i vrijeđati?
Ako ne želiš kurac zašto si se tako
kurvinski obukla? Nosiš li gačice? -
upitao je Sanju i pokušavajući joj
gurnuti ruku u međunožje, ali je
Sanja brzo prekrižila noge i
odgurnula njegovu ruku.
Što je Vama, jeste li poludjeli? Ruke
k sebi. Krenimo Marko - obratila mi
se Sanja.
Smirite se Sanja, popijte Jager, lakše
ćete putovati – smirivao je situaciju
plavokosi.
Sanja je revoltirano uzela čašu i u
jednom ju je gutljaju ispraznila. Nije
bila navikla na alkoholna pića,
zagrcnula se je i kašljajući hvatala
zrak. Mladići su je odmah počeli
udarati po leđima, a kako je
hvatajući zrak bila prisiljena
prebačenu nogu vratiti jednu kraj
druge, plavokosi je iskoristio priliku i
gurnuo joj lijevu ruku u međunožje.
Sanja se trznula i naglo ustala
privremeno se otarasivši nasilnika.
Još hvatajući zrak nije mogla ništa
reči. Konobarica je donijela Sanji
čašu vode koju je ona s olakšanjem
stojeći popila i kašalj se smirio.
Vidi se da dama nije naviknuta na
alkohol – konstatirao je crnokosi.
Konobarice donesi Sanji još jedan
Jager – poivikao je.
Nemoj se Sanjice tako žuriti, uživaj
malo u travama koje Jagermeiste
sadrži, garantirano će ti pomoći –
smirivao ju je plavokosi. Ostali su se
samo smijuljili i cerekali.
„Mi moramo krenuti, čeka nas dug
put“- umiješao sam se kako bih
Sanju izvukao iz gabule. Nitko nije
reagirao na tu moju izjavu. U tom
trenu pojavi se konobarica noseći još
jedam Jager te nam je priopćila da
nas je zaključala jer se mora držati
radnog vremena, a kad budemo
htjeli krenuti, ona će nas pustiti.
Sanja je uzela čašu i počela lagano
pijuckati. To je na trenutak stišalo
strasti, ali napetost koja se osjećala
u zraku nije prestala.
Momak koje je sjedio s moje desne
strane bio je pravi atleta obrijane
glave približio mi se i šapnuo na
uho:“ Imam jako razvijen njuh. Ženi
ti fali kurac, osjećam miris njezine
pičke. Pusti nas da je pošteno
izjebemo. Tebi ćemo olakšati život.“
Ne dolazi u obzir- oštro sam
odgovorio. Nasmješio se i slegnuo
ramenima. „Nećemo tebe niti pitati
mangupe, dobit će ona većeras po
pički“ tiho je izustio.
Dečko s moje lijeve strane bio je
među njima najmlađi, gotovo
golobrad. Lice mu je gorjelo od
uzbuđenja. Stalno se je meškoljio na
klupi. Rukama je pokušavao prikriti
pozamašan nabrekli kurac koji je
stršao kroz tkaninu hlača.
Dok je Sanja pijuckala Jager dečki su
se primimirili, ali su i dalje
bezobrazno buljili u Sanju
roučavajući svaki dijelić njezina
tijela. Crnokosi i plavokosi su je
prikliještili na klupi tako da se nije
mogla niti pomaknuti. Vidio sam
kako im ruke bježe prema Sanjinim
bedrima. Ona ih je odguravala, ali
oni su bivali sve agresivniji. Lijevom
je rukom štitila svoje međunožje, a u
desnoj je držala čašu. Neuspješno je
povlačila suknjicu prema koljenima,
ali joj to nije polazilo za rukom.
Štoviše, ruke mladića su se opasno
približavale Sanjinoj pički. Odjednom
je crnokosi koji je očito bio vođa
„čopora“ napaljenih seoskih mladića
željnih seksa s izrazom iznenađenja
povikao:
"Mokra je momci, sok joj curi iz
pičke, izjebimo je"
Svi su skočili na noge i okružili
Sanju pipkajući je tko je kuda stigao.
Ona se opirala, pozivajući ih da se
smire, zvala me u pomoć, ali ja se
nisam mogao niti približiti jer su me
momci ludi od uzbuđenja odbacili u
stranu. Mogao sam samo gledati što
se događa i čekati razvoj situacije.
Mladići su bili sve napaljeniji i sve
agresivniji. Vidio sam kako je Sanjina
minica poletjela prema sredini
krčme, a odmah nakon toga i njezina
crvena maja. Shvatio sam da je sada
gola. Začula se graja i uzvici
divljenja:
„ To, uh što je dobra, jebimo je“.
„Samo polako momci, svi ćete doći
na red. Prvo ćemo malo popričati s
kurvicom, onda ćemo je jebati“-
rekao je autoritativno crnokosi.
Plavokosi se je prvi poslušno
odmaknuo od Sanje. Ostali su glasno
negodovali, ali su poslušali. Sjeli su
na klupu gurajući se da budu što
bliže Sanji. A Sanja je sjedila na
klupi, rukama je prekrila dojke, noge
je švrsto stisnula štiteći i skrivajući
međunožje. Pokušavala se je
smiješiti glumeći mirnoću, a u licu je
bila sva zajapurena, usne su joj
podrhtavale što od straha i
neizvjesnosti, što od želje za
kurcem. Crna duga kosa padala joj je
preko lica i rasula se po
ramenimaprekrivajući njezino
skladno građeno tijelo nabijeno
seksipilom.
„Mičite se od mene, vratite mi
odjeću“ odlučno je zapovijedila
Sanja.
„Ha ha ha ha....“ grohotom su se
smijali i kreveljili mladići.
„ Je li droljice, ti bi odjeću? Uzet ćeš
je sama kad te izjebemo“ - odgovorio
je plavokosi, a ostali su zadovoljno
potvrdno mrmljali.
„A što si se ti ukipio, poduzmi nešto,
pokupi mi odjeću, odlazimo iz ovog
ćumeza“ -obratila mi se prijekornim
tonom Sanja.
Trgnuo sam se, pokupio sam njezinu
odjeću koja je bila razbacana po
podu krčme . Osjećao sam prezrive
poglede i slušao podsmjehivanje
rulje. Kad sam se približio Sanji
dvojica najsnažnijih su mi
prepriječili put i odgurali me u
suprotni kut. Dok sam se s njima
naguravao ugledao sam crnokosog
kako se gol približava Sanji.
Istodobno su se i svi ostali
mladići počeli užurbano svlačiti.
Crnokosom je ogromni kurac stršao
poput koplja koje nestrpljivo čeka da
ubode. Došao je do Sanje koja je kao
hipnotizirana gledala oko 25 cm
dugu i debelu kurčinu s kojom ju je
počeo mlatiti po licu.
„Puši kurvo, što ćekaš puši mi kurac“
– govorio je crnokosi mlateći je
kurcem po usnama i licu.
„Uzmi ga u usta, što ćekaš kurvo?
Jebat ću te, pičku ću ti razvaliti“ –
crnokosi je bio sve agresivniji.
Zgrabio je Sanju za kosu i privukao
joj usta na tamni i debeli glavić.
Zajaukala je od bola. Začepio joj je
nos i gurnuo kurac u otvorena usta.
I drugom ju je rukom zgrabio za kosu
i ubrzano primicao i odmicao
Sanjinu glavu čija su usta bila
ispunjena njegovim ogromnim
kurcem. Nastala je grobna tišina i
ćulo se samo njezino grgljanje i
mljackanje kurca po ustima.
Plavokosi se za to vrijeme skinuo,
približio se je Sanji sa strane i počeo
drkati svoj malo savijen ali veliki
kurac. Priključili su se i ostali.
Obrijani je imao obrijanu intimnu
zonu, a kurac mu je bio jako debeo,
nabrekao, ali ne petjerano dug.
Najmlađi je se ubrzano skidao, a kad
se okrenuo ugledao sam debeo i dug
kurac oko 30 cm. Nije mogao izdržati
već ga je sam drkao. Sanjin otpor je
bio slomljen. Uzela je u svaku ruku
po jedan kurac i počela ih drkati. To
je izazvalo oduševljenje. Mladići su
počeli zadovoljno mrmljati.
„Ajmo kurvetino na stol da ti
nabijem kurčinu u tu tvoju vruću i
mokru pićku „ – zarežao je crnokosi
vadeći kurac iz Sanjinih usta koja su
poput ribe na suhom hvatala zrak.
Mladići su zgrabili Sanju polegli je
na stol i raširili joj noge. Obrijani i
plavokosi gnječili su joj dojke i lizali
bradavice, crnokosi ju je ljubio u
usta, a najmlađi joj je lizao pičku.
Crnokosi je grubo odgurnuo
najmlađeg i krenuo prema Sanjinu
međunožju. Vidio sam kako je
prstima razmaknuo Sanjine punašne
velike usne pokazujući njezino
ružičasto međunožje koje je u tili čas
ispunio ogromni kurac. Gurnuo joj je
kurac snažno i duboko. Sanja je
vrisnula, rukama je pokušavala
zaustaviti silne, žestoke i brze ubode
crnokosog. Savijala se je pod
udarcima njegova kurca i sve je
glasnije ječala. Crnokosi ju je sve
jače stezao i privlačio k sebi držeči je
za jaka bedra i prodirući sve dublje
u njezinu pičku što je Sanju
izbezumljavalo. Odjednom je počela
svršavati. Snažni grčevi potresli su
joj zdjelične mišiće. Sva se je tresla
vrišteći od bola pomiješanog sa
silnim užitkom orgazma. Crnokosi ju
je nastavio jebati ubadajući sve brže
i snažnije. Iznenada je stao i izvadio
ogromni kurac iz Sanjine pičke i
počeo se grčiti svršavajući po njezinu
trbuhu. Sanja se je brzo digla,
uhvatila ga za kurac i počela ga
lizati i gutati ostatke vruće sperme s
njegova glavića. Dok je ona lizala
spermu crnokosog, straga joj je
prišao plavokosi, zgrabio ju je za
bokove i svom silinog zabio krvgavi
kurac u pičku. Sanja je glasno
kriknula, savila se je u leđima da
izbjegne snažne udarcenjegova
kurca, ali plavokosi ju je lijevom
rukom držao za bedro i privlačio k
sebi, a desnom joj je pritiskivao
ledja prema dolje i žestoko ju je
ubadao. Prodirao je u nju grubo i
snažno, zabijao je tvrdi kurac u
njezinu utrobu bez milosti. Na svaki
udar kurca Sanja je kriknula što od
boli, što od bolnog užitka. Plavokosi
ju je jebao sve brže, a Sanja
prepustila sve više uživajući. Počela
se grčiti pod naletima njegova kurca
i svršavati u salvama, što je
plavokosog toliko uzbudilo da je
snažno svršio u Sanjinu pičku.
Mlazevi vruće sperme još su je više
uzbudili te je još jednom svršila. Dok
je svršavala mlazevi sperme curili su
joj iz pičke. Konobarica je sve to
nijemo promatrala i toliko se
uzbudila gledajuči prizor da više nije
mogla izdržati već je kleknula i
počela lizati i gutati spermu koja je
kuljala iz Sanjine pičke. Mladići su
odmah krenuli u akciju i počeli su je
skidati. Nije se opirala. Njezine su
dojke bile veće od Sanjinih, ali su
bile kruškolika oblika i jače su se
tresle i njihale za vrijeme seksa.
Njezina je pička obrasla crnim dugim
dlakama te je izgledala kao grm.
Izgleda da je to najviše napalilo
obrijanog koji je zgrabio konobaricu,
prebacio ju je preko stola te joj je
svom silinom nabio kurac do kraja.
Zaječala je od bola i ugode. Obrijani
ju je žestoko jebao.
Za to vrijeme najmlađi se približavo
Sanji. Njegov ogromni kurac stršao je
poput koplja. Ugledavši ga Sanja je
tiho kriknula, počela se povlačiti
prema natrag govoreći:“Bože moj, to
je konjski kurac“. Sanja se povukla
do zadnjeg stola u kutu krčme i više
nije imala kud. Mladić ju je stigao,
gutao ju je očima užarena pogleda
od silne želje da ju ispuni svojim
ogromnim kurcem. Molim te, molim
te nemoj – preklinjala ga je Sanja. To
ga je još više palilo. Poludio je bacio
se na Sanju. Zgrabio ju je za kosu i
glavu joj gurnuo prema kurcu. Puši
ga – kratko je naredio. Sanja ga je
bespogovorno počela lizati i cuclati,
nadrkavati ga sa obje ruke. Njegov je
kurac bio tvrd kao kamen. Lezi na
stol kurvo – naredio je. Čim je legla
na stol, zgrabio ju je za obje noge
koje je prebacio preko ramena i svom
joj je silinom zabio kurac do kraja
duboko u pičku. Ne, ne, nemoj
molim te nemoj tako jako – plačnim
ga je glasom molila Sanja. Šuti kurvo
- kratko je odgovorio i nastavio ju
jebati još snažnije i brže. Sanja je u
očaju rukama hvatala rubove stola,
stiskala je šake, izvijala se,
pokušavala ga je rukama odgurnuti
od sebe. Ali ništa joj nije pomagalo.
Mladić ju je jebao kao stroj. Snažno,
brzo, duboko. Kolutala je očima,
preklinjala, molila, ali mladić nije
imao milosti. Što ju je više jebao, bol
je bivala sve manja, a užitak sve
veći. Kad je to mladić osjetio izvadio
je kurčinu iz nje, na prazno je klizio
po njezinu trbuhu, rukama joj je
gnječio dojke. Hoćeš ga opet kurvo?
Želiš ga? – pitao ju je. Hoću ga, daj
mi ga, zabij mi ga duboko unutra –
molila je Sanja. Reci jebi me, jebi me
ko kurvu, reci – naređivao je mladić.
Sanja ga je molila: daj jebi me, jebi
me kao kurvu molim te, volim tvoj
kurac, jebi me! Mladić ju je okrenuo
na trbuh i snažno joj ga zabio do
dna pičke. Sanja je počela ludo
svršavati. Mladić je izvadio kurac iz
njezine pičke i polako joj ga je počeo
gurati u šupak koji je bio čvrsto
stisnut. Snažno ju je pljusnuo po
guzici s jedne i s dregu strane i to je
nekoliko puta ponovio tako da joj je
guza bila sva crvena. U isto vrijeme
uspio joj je kurac ugurati do
polovice. Sanja nije voljela analni
seks. Nikad mi nije dala da ga
probamo. Sada se nije protivila.
Mladić je polako ju jebajući ugurao
već više od pola kurca u rektum, te
je nastavio sve brže i jače. Sanja se
sva tresla i grčila, grebala rukama
kao mačka, ali se nije protivila.
Mladić ga je uspio ugurati cijelog te
ju je počeo jebati sve snažnije i
brže. Sanja je počela uživati i uskoro
je po prvi puta svršila tijekom
analnog seksa. Svršavala je burno,
snažno i glasno. Mladić je ojačavao
tempo, jebao je sve brže i brže.
Iznanada je stao, očeo je glasno
stenjati i urlikati. Svršavao je u
salvama. Istodobno Sanja je još
jednom svršavala zajedno s njim.
Kad joj je izvadio kurac iz crijeva,
Sanja se okrenula i pohlepno je
lizala ostetke sperme sa njegova
glavića, a iz njezina rektuma tekli su
potoci vruće bijele sperme.

Pozelila sam mladeg jebaca

Zovem se Jovana, imam 48 godina, i kao što vidite pripadam starijim ženama. No, to me nimalo ne
sputava da vam se ispovedim i da otkrijem detaIje svog intimnog života. Imam troje dece: Maju (30
godina), Vericu (28) i Zoranu (26). Živim pod istim krovom sa mužem Miškom, naše troje dece i svojim
mladim 18-godišnjim jebačem Gerom … Do svoje četrdesete sam bila poslovna i vredna žena. Za naše
uslove veoma imućna, i s kapitalom koji sam sama stvarala dvadesetak godina. Iškolovala sam decu i
obezbedila im sve za budućnost: butik, kuću, automobil. A onda sam rešila da se posvetim samo sebi i
seksualnim zadovoljstvima, uživanjima svake vrste i trošenju novca koji sam zaradila. Jednog jutra rekla
sam mužu ovako:
“E, dragi moj, sad idem u slatki život. Hoću da upoznam sve što nisam stigla od silnog rada, a najviše
želim divlji i neobuzdani seks sa mladićima. Želim da ostatak života budem jebana non-stop od rasnih
jebača!”.
Moj muž je bio šokiran, i u početku je mislio da se šalim. Medjutim, ja sam od početka slutila da neće
imati hrabrosti da me napusti kada shvati da sam potpuno ozbiljna. Od toga dana obustavila sam sve
seksualne odnose sa mužem, što je bilo samo uvertira. Sledećih godinu dana sam trošila novac, uživala i
skupljala muškarce koji su me rado tucali jer sam prihvatala totalni seks.
Onda sam 2005. na jednoj žurki na Dedinju, u stvari orgiji, gde je svako jebao svakoga a ja nezasita
nanizala čak desetak muškaraca, upoznala jednog potentnog mladog jebača (tada je imao šesnaest
godina), Geru. On me je bukvalno razvaljivao nekoliko puta u toj orgijastičnoj redaljci i priuštio mi
nevidjena zadovoljstva, ali i otkrio u meni pomahnitalu raskalašnicu koja je strastveno uživala u
brutalnoj jebačini. Uživala sam kao kučka dok se pari, svršavala kao nikada do tada. Bila sam
rasterećena od svih životnih problema, srećna i željna ludog seksa. Neko vreme smo se družili, Gera i ja,
a onda sam nakratko sa njim došla u porodičnu kuću. Muž i ćerke su bili iznenadjeni kada sam ga
dovela i upoznala sa njima. Kako i ne bi kad je moj jebač bio deset godina mladji od moje najmladje
ćerke! Jednogodišnje iskustvo slatkog i neobuzdanog seksa, i raskalašni provodi učinili su od mene
nezasitu pohotljivu bludnicu na iznenadjenje i nevericu mojih ćerki. Muž, tipičan papučić, nikako nije
mogao da se pomiri sa člinjenicom da ja imam mladog pastuva Geru za ljubavnika. Bio je to za mene
nerešiv problem, jer kako je vreme odmicalo Gera mi je sve izrazitije stavljao do znanja da on želi da se
useli sa mnom!
Ćerke su mi nekako pomogle da smirim muža i da ga neko vreme (ali kratko) držim Geru na distanci.
Moje ćerke su kroz moje priče i utiske koje sam im iznosila shvatile da ja sada vodim drugačiji život.
Nastojale su da me razumeju i nisu se uzbudjivale što sam tog leta dovela ljubavnika sa sobom na
porodično letovanje u Grčku. Objasnivši im koliko mi seks znači sve su shvatile. Konačno bile su
punoletne i slobodnih nazora. Oslobodivši se svih moralnih konflikata, ušla sam u avanture za koje neki
kažu da su nemoral. Da li su? Imala sam i imam jedan nerešiv problem: moj muž. Dovodjenjem Gere sa
sobom mislila sam da ću ga odstraniti od sebe (i naterati na razvod), ali kako su se stvari odvijale nisam
baš bila uspešna u tome.
Te večeri svi smo bili u velikoj iznajmljenoj kući za bogatom trpezom. Gera i ja smo bili strašno
napaljeni za seks. Samo sam čekala da se ćerke udalje i da navalimo jedno na drugo. Alkoholizirani, već
smo im davali signale da jedva čekamo da se žestoko izjebemo. One su to shvatile i otišle su na
spavanje, kao i moj muž, mada nevoljno i jako ljubomoran na Geru. Verujući da je situacija čista,
nestrpljivo sam samo zadigla haljinu i natakla se na Gerin mamutski kurac, koji je štrčao iz pantalona.
Moja guzica se žestoko nabijala na moj najomiljeniji trofej, debeo i dug više od 25 santimetara! I dok
sam se svom žestinom nasadjivala na Gerinu salamuru, osetih nečije poglede; okrenula sam glavu i
spazila, na moje iznenadjenje, muža kako stoji u vratima sobe i posmatra nas!
“Zaboga miloga, Gero! On nas gleda!” – prostenjah, dok mi je on zabijao kurac do materice. Nisam
znala, smušena i postidjena, šta da radim, dok je Gera u ekstazi jos silovitije razarao moju utrobu.
Onda me spretno okrete na leda, zadiže mi noge do ramena i sjuri mi kurčinu maksimalno. Vrisnula sam
od žestokog ali slatkog bola.
“Ne obraćaj pažnju… opusti se… neka drka, ko mu jebe mater, smiriće se” – mrmljao je Gerd, te nastavio
da mi razbija pičku. Mada smušena zbog prisustva muža i svesna svog bludničenja, nastavila sam da
uživam kao kurvetina. Želela sam da mi napuni pičku semenom do vrha, da me ištrca toplom semenom
tečnošću; da me mesi, da mi gnječi i razvlači sise, čereči mi guzove…
On ga naglo izvadi, zgrabi me za kosu i tako silovito navuče na kurac da mi se njegov glavić zaglavi u
grkljanu, medu krajnicima! Raščepljene vilice trpela sam trpanje konjskog falusa mog Gere i nasladjivala
se u otvorenom bludu. Mlatarala sam glavom, roktala kao krmača i gutala kurčetinu. Onda me naglo
obori na pod i utera mi ga u bulju. Osetila sam da je počeo izručivati spermu. Moja vruća guzica je
usisavala toplu tekućinu koja mi je omekšala čmarni otvor i odjednom sa doživela svoj prvi analni
klimaks! Spretno sam izvukla Gerin pendrek i uvukla ga u usta. Zahvalno sam lizala slatku kurčinu,
oblizivala je sve do korena u znak zahvalnosti za žestok analni orgazam. Raspamećena i izjebana kao
drolja nisam obraćala paznju na muža, a kad sam se izduvala on je već bio otišao.
Posle smo Gera i ja razgovarali o toj neugodnoj situaciji, pokušavajući da nadjemo rešenje. Moj muž je
bio strašno ljubomoran na Geru. Razmišljala sam šta da učinim, kako da mu pridjem i objasnim da smo
mi ljubavnici, da se opravdam i ponudim mu razvod. Uporno me je izbegavao iako je patio što nije u
mojoj blizini. Osećala sam krivicu što sam dopustila onu nesmotrenost u trpezariji. No, Gera je vladao
situacijom, bilo je samo pitanje vremena šta će da smisli. Sledeće jutro, kako to samo Gera zna, čim se
probudio navalio je na mene kao manijak. Osetila sam u polusnu da mi prstima razmazuje nekakvu mast
po šupku. Ležala sam na trbuhu a on mi sjuri u šupak debelu karinu da sam riknula kao krava. Poče ga
zakucavati i zabadati u moj analni otvor. Zgrčene face trpela sam torturu mog analnog otvora,
pokušavajući svom snagom da šakama razmaknem guzove i olakšam prolaz Gerinom falusu.
“Aaah, Gero… pocepaćeš mi šupaaaak! Oooh, jao!”
– roktala sam dok je Gera svom silinom modelirao moje analno grotlo. Kao da je podivljao, potpuno se
zaneo ne hajući na moje urlikanje. Tupi udarci buzdovana zarivali su se negde u dubinu mog debelog
creva i čerečili mi guzicu. Mislila sam da će mi se dupe rasprsnuti od debele salamure; osetih njegova
jaja na raščepljenim usminama moje vlažne pizde! Tad ga zakuca i poče da bljuje spermu. Izvadi ga
veoma brzo, a onda me zgrabi za kosu, okrete mi facu i ugura mi kurac u usta. Sva razbucana kao krava
stopoštah se na krevet; zadihana, obrisah spermu sa lica. Onako gola digoh se, a onda ugledah muža na
vratima kako bulji u naša još znojava tela. Zbunjena zgrabih neku majicu da se pokrijem. Sedoh na
krevet do golog Gere, čiji je kurac arogantno, iako mlitav, bio prebačen preko njegove butine pokazujući
svoje orijaške dimenzije. Mislim da je moj muž dobio nivo kompleks kad je ugledao to konjsko spolovilo i
muda. Gera oseti potrebu da izadje, da ne smeta.
Posle par minuta se vratio istuširan. Sede do mene, zagrli me i poče da me smiruje. Gera je pokušavao
da Miška oraspoloži. Posadio ga je izmedju nas dvoje, i smišljao šta dalje da radi. Moj muž je bio
zbunjen nagim telima. U tom trenutku Gera ustade i poče lagano da drka debeli konjski kurac ispred
moje face. Moj muž je zabezeknuto buljio u gigantski kurac koji je vibrirao takoreći pred njegovim
nosem. Gera je ubrzavao, a onda mi se približi i kurcem poče da me ,,šamara” po faci. Vladao je
situacijom u potpunosti. Onda mi naredi da drkam svoju pičku. Podigla sam noge savijene u kolenima
na ivicu kreveta, raširila ih i počela desnom rukom čupkati klitoris. Miško je gledao čas moju pičku, čas
kurac i počeo ubrzano disati. Iz stanja neprijatnosti brzo sam prelazila u stanje pohotnosti. Nastavljala
sam sve žustrije drkati pizdu, posebno klitoris, uživajuci u slasti koju sam sama sebi priuštila. Više me
nije interesovalo prisustvo muža, jer sam bila toliko napaIjena da sam želela proždrati mog Geru.
Izludjivala sam se drkajući se, a onda Gera oseti da je vreme da me jebe – u usta. Otvorila sam ih i
spremno dočekala raspomamljenu kurčetinu, te slasno i pohotno počela da mu pušim, gutam, dudlam i
žvaćem mešajući mu muda levom rukom. Raščepih usta maksimalno a on mi ga zavali u grlo skoro do
muda i počne me ponovo brutalno jebati u usta. Bez kontrole i osećaja prisustva trećeg lica, mog muža,
ja sam se mahnito i perverzno dala na obradjivanje idiotski velikog kurca. Naravno da je to pokrenulo i
Miška koji je sa vidnim nestrpljenjem počeo drkati svoj kurac. Bila sam sludjena ali ne toliko da ne
primetim kako moj muž drka. Počeo ga je drkati žestoko i to tako brutalno da je počeo stenjati. Onda
sam, mahinalno, već napaljena, okrenula glavu ka mužu da gledam šta radi. Gera iskoristi momenat i
zabi mi kurčinu u pičku. Podvrisnuh, i od slasti se namestih u zgodniju pozu kako bi me lakše jebao.
Natrćila sam se i dok sam gledala muža kako drka kurac, Gera mi je razarao pičku tako brutalno da sam
se morala pridržavati za muževe butine. Gera mi zabi karinu još dublje. Udarao je kao čekićem po grliću
materice, dok sam ja grčevito stezala muževe butine.
“Oooh, pocepa me Gero! Jao, jebo teee!… uuuh!”
– mumlala sam a onda me Gera prosto zakuca za krevet. Rasturanje moje pičke se nastavi ubitačnim
tempom… U svojoj ostrašćenosti ne znam ni kako je došlo do promene pozicije. Sada je vruće Gerino
meso razaralo moj šupak. Prodirao je sve dublje i brže. A taj kad utera kurac u nečiji šupak bukvalno ga
razvali i napravi od njega analni krater! Kad osetih njegova jaja na raščepljenim guzovima, znala sam da
mi ga je uterao do muda, do korena, celog. Razrogačenih očiju i otvorenih usta gotovo s nevericom, ali i
sa slatkom znatiželjom, uživala sam u slasti koju mi je donosi Gerin masivni kurac, prodirući u samu
dubinu moje utrobe. Kakav blazeni osećaj! Ispunjena i razvaljena kao kanta! U magnovenju osetih kako
kurac u mom šupku ubrza tempo i čuh kako Gera poče da rokće kao svinja. U tom trenutku moj muž
izbljuva spermu. Moj Gera, moj fantastični jebač, poče nemilice da me puni mlazevima sperme; prskala
me po razvaljenoj guzici, po telu… Još tvrd i nadrkan kurac Gera mi ugura u usta da ga izvakumiram.
Oh, bože, ta slatka perverzija! Nakon povratka sa odmora Gera se trajno uselio u našu kuću. Nastavila
sam intenzivni seksualni zivot sa Gerom, često otvoreno pred mužem. Medjutim, i dalje sam bila samo
Gerina ženska – ako je želeo, muž je mogao da gleda, ali ništa više. Od tada je prošlo pune dve godine.
Moj Gera je u medjuvremenu počeo da se jebe i sa mojim ćerkama. Sada su mu na raspolaganju četiri
pičke, i to na očigled moga muža Miška. Naravno, ja na ćerke nisam ljubomorna, dok je muževa
ljubomora na Geru i dalje nerešiv problem…