srijeda, 30. travnja 2014.

Ljubim te u pičku, komšinice

Nema nista lepse nego posmatrati komsinicu, oblozenu mrakom kao celofanom, kako se presvlaci. Iz tog mraka hiljade opasnosti vrebaju, ali sve se zaboravi kad niz grlo krene kugla, pa kroz grudi, stomak, sve dole do muda koja cure nekontrolisano? Zaigraju svici pred ocima, konjica u usima? Taj praiskonski poriv tako malo zavisi od mene. Jos od kamenog doba, kraj tudje vatre cucala je bolja zenka, ma koliko ih bilo kraj vase.
Komsinica je kosnica iz koje treba izvuci svaku kap meda. A moja komsinica je imala cipkaste gacice, vise ukrasne nego korisne, pa su joj dlacice strcale na sve strane. A umela je i da se namesti, znala je da pokaze tu svoju zivotinju. Negovala ju je kao kucnog ljubimca, i tako pozudno poigravala se njom. "Picka moje komsinice" - vec sama ta pomisao tera vas u ludilo, u ocaj, u pozudu? Ljubim te u picku komsinice? govorile su moje oci.
Usnama nisam smeo nista da pokusavam. Opet zujanje, i opet svici? Jedne veceri gledala je kroz prozor. Prisao sam joj s ledja. Nije reagovala. Ne znam kako, moj kurac je uronio u njeno dupence, kao u pamuk, gotovo neosetno. U magnovenju, sise mi se nadjose u rukama, one iste zar-sise koje sanjam nocima. A ona i dalje mirno posmatra svet, kao da se nista ne dogadja. Pravila se kao da me ne primecuje.
Poneki prolaznik baci pogled gore, a ja ne stignem ni da se uplasim da li nas je primetio. Stezem sise i stenjem, preznojavam se, a ona cuti i gleda grad koji nikad ne spava. Kad kurcu date na volju, razum se povlaci. Kad sam svrsio samo se mirno okrenula, pogledala me u oci, kao da bi nesto da me pita. Ipak, cutke, spustila se do mog kurca i zagrizla ga do bola.
Hteo sam da vristim, ali nisam smeo - komsija je spavao u drugoj sobi. Odgrisce mi kurac, a da ne smem ni da pisnem! Jos jednom sam joj svrsio u grlu, ni jedna kap nije smela da propadne, sve je iskoristila. Moja slatka, prozdrljiva komsinica. Danima mi je brideo kurac od njenih zuba, pekli me testisi od njenih noktiju, ali ja bih to sve ponovio jos bezbroj puta.
Ukus medenjak-dojki i kokos-picke vredan je svakog bola. I ponavljali smo. Uprkos svemu, i uprkos svima. Ronio sam po mojoj komsinici i kurcem i srcem kao po uzburkanom moru. Cas se davio, cas plivao, ali uvek iscekivao da se sve ponovi opet, i opet, i opet? A jutros mi se komsija hvali kako mu je zena u drugom stanju. Posle pet i po godina braka.
Gde sve nisu bili na lecenju, i sta sve nisu pokusavali, ali eto? desila im se i ta radost. Da ste samo videli kako je bio srecan. I ja sam bio srecan - sto nisam bio ozenjen komsinicom. Ovoliko radosti, u braku, sigurno ne bismo imali.
Pozdravljam moju komsinicu, ako me sada cita na poslu, i zelim joj mir u zenicama, cistotu u srcu, spokoj na licu, i lak porodjaj. A rekao bih joj i ono sto svako od vas treba da kaze svojoj komsinici: Komsinice? ljubim te u picku. Sapnite joj to, videcete da ce joj biti milo.

Uspaljena tetka

Analni seks, seks u dupePodigla je noge i ja sam ih uhvatio oko gležnjeva, pa usisao nekoliko prstiju u usta ližući ih energično, što joj se očito svidjelo, jer mi je trpala u usta koliko god prstiju je stalo. Dotle je nekontrolirano ritala guzicom na sve strane, izluđujući moj narajcan ud koji je vapio za svršavanjem. Ipak, obuzdao sam se izvukavši ga na čas i vrativši ga u njenu žednu pičku.

Ležao sam na krevetu, u mraku svoje sobe, potpuno sam i nag, a kurac mi nije dao da spavam. Tvrd i žilav, drhtao mi je na trbuhu, željan bilo kakvog vrućeg otvora u kojem bi se smjestio obavijen znojem i ljubavnim sokovima. Bio sam očajan. Kakva ševa?

Sam, zatvoren među četiri zida, kasno u noći… Primio sam ga desnicom i pokušao drkati. Gotovo je boljelo, koliko je bio napet, no ruka noćas nije mogla zamijeniti mokru pičku. Uporno sam ga natezao, kada se najednom upalilo svjetlo iznenadivši me u tolikoj mjeri da sam ostao nepomičan s kurcem u ruci zuriti prema vratima. Ondje je stajala ona… Tetka Rozi, postarija žena, od barem četrdeset i pet godina, nimalo privlačna lica, ali golemih dojki i široke guzice. stajala je ondje u prozirnoj spavaćici i hipnotizirano motrila u nabrekao ud. Nisam znao što bih. No ona je ZNALA.

“Ovome se nisam nadala… Kao da mi čitaš misli,” prozborila je u čudu.
Zurio sam u nju, ne shvaćajući apsolutno ništa.
“Baš sam osjetila želju… Znaš, želju… I pomislila, možda bi ti… No, kako vidim… Ovo je i bolje od mojih nadanja…” zbunjeno je mrmljala, pa se, kao tek probuđena, trgnula, i pohitala prema mom krevetu. Gotovo da mi se bacila među noge, i hitro obuhvatila kurac punašnim usnama natežući ga gore, dolje. Bila je vrlo dobra. Njene usne klizile su uz čvrst kurac ostavljajući mokar trag, a glavić je šamarala jezikom istodobno mi prebirući prstima po jajima.

Uhvatio sam je za kosu i zadao joj još brži ritam, tako da su mi jaja poskakivala lupkajući ju u bradu, pa natrag, o moje guzove… Ruka joj je kliznula pod spavaćicu i blago šuštanje tkanine odalo je žustar tempo njene masturbacije.
Gurnuo sam ju u stranu, na krevet, i užurbano joj podigao spavaćicu. Bila je debeljuškasta, ali njen savršeno oblikovan crni četverokut bio je dovoljna motivacija za treptaje mojeg kurca. Ogolio sam joj i sise koje su svojim dimenzijama pozivale da uronim licem u njih, da svršim na te natekle bradavice… Praktički sam zakucao kurac u njenu ljepljivu pičku, izmamivši iz nje provalu dahtaja. Sise su joj abnormalno poskakivale, a ona ih je dočekivala slinavim jezikom.

“Hoćete ga u šupak, tetka Rozi?” upitao sam smješkajući se.
“Daj… Daj ga, sinko, daj ga tetkici u čmar,” prodahtala je.
Zapanjila me širina njenog guznog otvora. Ušao sam joj u anus kao da je podmazan vazelinom, bez ikakvih problema, i odmah nametnuo divlji ritam jebačine. Podigla je noge i ja sam ih uhvatio oko gležnjeva, pa usisao nekoliko prstiju u usta ližući ih energično, što joj se očito svidjelo, jer mi je trpala u usta koliko god prstiju je stalo. Dotle je nekontrolirano ritala guzicom na sve strane, izluđujući moj narajcan ud koji je vapio za svršavanjem. Ipak, obuzdao sam se izvukavši ga na čas i vrativši ga u njenu žednu pičku.

“Bravo, sinko, daj teti, daj…” dahtala je. “Samo tako, napuni mi picu, taaaakooo…”

Zagnjurio sam lice u njene sise i usisao jednu bradavicu u usta, pa ju stao grickati i istezati. Stenjala je kao životinja privlačeći moje lice još bliže, ne bih li ga potpuno utrljao u njene sise.
Svršila je uz vrisak. Srećom, moji roditelji nisu bili ovdje, već na putu. Srećom, zbog vriska, ali i zbog otvorenih mogućnosti za čitav jebački vikend.

Prevrnuo sam ju na trbuh, tako da mi se pred očima rasprostrijela njena bujna guzica, pa prodrkao malo i svršio joj po proširenom čmaru. Oboje smo zatim legli bezživotno, znojni, prazni, puni mirisa seksa.

“Mogu li prespavati u tvom krevetu?” upitala je tiho.
“Jasno, da možete,” nasmiješio sam se i utrpao joj omlohavjeli kurac u usta.

Dadilja iz seksi snova

Na izričiti nagovor supruga pristala sam da u našu spavaću sobu stavimo kameru; naravno, seksali smo se u svim mogućim pozama i poslije uživali u snimci. Osobito nam je, pak, bila važna kad bi jedno od nas otišlo na put; bilo je lako samozadovoljavati se gledajući je. No, jednog jutra kamera je ostala uključena. Djevojka koja nam je čuvala djecu ušla je u našu sobu i tu počinje priča.

- Dođi lutkice da te tata poliže. Gdje je moja lizalica? - suprug me bacio na krevet, podižući mi spavaćicu.
- Tvoj jezik ne može pronaći put. Mora krenuti okolicom - navodila sam ga, gurajući mu glavu među svoje dojke.
Po navici, on je umetnuo kazetu u video i pustio snimku da vidi gdje je treba premotati na početak. Međutim, na ekranu se pojavila dadilja naših klinaca, kako upravo sjeda na ”francuski“ krevet.
- Što je ovo? Zaboravila si isključiti? Kad je to snimljeno? - čudio se moj suprug.
- Ostavi, da vidimo što radi - rekla sam i namjestila se na jastuke.

Legao je kraj mene i spustio ruku na moju picu. Buljili smo u ekran ne vjerujući. Naša dadilja, za koju nikada ne bismo rekli da se uopće seksa, legla je na krevet i počela prste uvlačiti u usta. Sisala ih je i zatim onako vlažne spuštala prema grudima. Milovala se preko napete haljine i uzdisala.
- O bože! Pa ona se misli pomaziti za stvarno - gunđao je moj suprug, zdušno mi trljajući klitoris.

Naša dadilja već je otkopčavala gumbe i pokazala nam svoje grudi. Tko bi rekao da ne nosi grudnjak! Onako velike grudi zahtijevale bi čvrstu potporu, ali tu smo pogriješili. Dojke, bijele poput mlijeka, ispale su oslobođene van i pokazale se u punom sjaju. Napete, s ogromnim tamnim kolutovima i isto takvim bradavicama. Kontrast je bio nevjerojatan. Dlanovima je trljala bradavice i vrtjela bokovima.
- Nije loša… daj mi svoju sisicu da ju osjetm - supruga je snimka očito uzbudila.

Nisam se bunila, jer i meni je bilo veliko zadovoljstvo gledati tako prekrasnu ženu. Kao opčinjena buljila sam u njene grudi i osjetila strahovitu želju da ih primim u ruke. Dok je suprug sisao moju bradavicu, okrenuvši glavu tako da vidi ekran televizora, ja sam ustreptala od želje da se ona skine i pokaže svoju picu. Krenula je nježno rukama preko trbuha i uvukla prste pod haljinu. Po nadizanju tkanine bilo je jasno da se mazi po klitorisu. Za to vrijeme nije ispuštala jednu dojku iz svoje stisnute šake. Vrhunac mog zadovoljstva postignut je kad je prste izvukla iz gaćica, uvukla ih u usta, oblizala i ponovo vratila na isto mjesto. Ne razmišljajući, slijedila sam njen primjer. Vlažnim prstima napipala sam svoj klitoris i gledajući nju oponašala je u ritmu. Moj suprug sve je jače lizao moje dojke i netremice buljio u njenu igru. Ono što smo vjerojatno oboje čekali desilo se u trenu. Svukla je haljinu i gaćice i raskrečila se upravo tu gdje sam ja sada ležala. Kao da je znala, pičku je uperila prema kameri, i jasno nam pokazala svu njenu ljepotu. Nevjerojatno tamna, ali na opće čudenje ošišana na irokezicu, bila je svakako delikatesa za svakoga tko ju je mogao posjedovati.

- Ovo je super! Gdje je tvoja picica? Kako bi bilo da se i ti ošišaš?
Nasmijala sam se suprugovom prijedlogu, začudo nimalo ljubomorna, ali u sebi sam znala da bi to svakako bila dobro došla promjena. Dok je ona uvlačila prste u već potpuno mokru pičku, moj suprug, pod utjecajem ovog mekog pornića, jednostavno nije mogao izdržati. Spustio se na moj klitoris i željno ga počeo sisati. Prstima me dirao po usminama, a tada slijedio njen primjer i, gledajući nju, počeo uvlačiti prste u moju picu. Podizala sam stražnjicu, uzdrhtala pred samim vratima orgazma. Sve jače sam milovala svoje dojke, a tada supruga nekontrolirano povukla na sebe. Nije uspio ući u mene, jer mi je bio dovoljan pritisak njegova BiiiiP i već sam svršavala, čvrsto držeći njegovu guzu. I naša dadilja bila je na najboljem putu prema klimaksu jer se počela bacakati po krevetu i sve bržim tempom uvlačila i izvlačila prste iz svoje pice. Primila sam u sebe suprugov BiiiiP, potpuno opčinjena njenim orgazmom. Bacala se po krevetu poput bjesne životinje i unatoč orgazmu nije prestajala gurati prste u sebe. Dok je suprug sve jače prodirao u mene, tražeći moje usne, ja sam poljubac izbjegavala, namještajući se prema ekranu. Nisam željela izgubiti ni trenutka od ove uzbudljive snimke.

- Razbit ću ti pičkicu, ostat ću unutra zauvijek… ahh… - mrmljao je suprug.
Osjećala sam njegova jaja kako lupaju po mojim nogama i zamišljala kako bi bilo krasno da je sad ona ovdje. Možda i da se jebe s mojim mužem, dok joj se bijele grudi u ritmu njišu, a ja je ljubim i slinim po njima. Nikada još nisam osjetila takvu želju i, koliko god htjela okrenuti glavu, nisam mogla. Upravo se smirila i suprotno mojim očekivanjima nije se počela oblačiti. Kao da dira kućnog ljubimca, nježno je mazila svoju picu, valjda kao zahvalu za orgazam.

Sve brži udarci BiiiiP značili su skoro izlijvanje sperme u mene. Počela sam stiskati pičkine mišiće i rukama potražila jaja. Uz uzvik zasuo me spermom i ostao ležati na meni. Nisam ga maknula. Milovala sam ga po valovitoj kosi, gledajući kako se dadilja polagano diže s kreveta i navlači gaćice. Čak je nosila prekrasan čipkasti veš, što prema njenom staromodnom oblačenju nikada ne bih rekla. Ali iznenađenjima nema kraja. Prije nego što je navukla haljinu stala je ispred ogledala i mazila rukama dojke, a tada se priljubila uz ogledalo i počela ljubiti svoj odraz. Rukama je mazila stražnjicu i, unatoč orgazmu, osjetila sam kako me ponovno obuzima uzbuđenje.

- Maco, izgleda da nam ona fali u krevetu. Kako bi bilo da je nekako pridobijemo za grupni seks? - predložio je moj suprug vrlo otvoreno, iako o tome nikada prije nismo razgovarali.
Ali situacija je bila drugačija, i bilo bi glupo da oboje glumimo kako nam se ideja nije svidjela.

- Ti ćeš joj predložiti? - pitala sam, znajući da će odbiti.
- Nemoj me zezati! Pa znaš da si ti ovaj tjedan doma i možeš je nekako razogovorom navesti na pristanak. Pokaži joj kazetu, možda i nas dvoje u krevetu. Ako je ona tako djelovala na nas, možda ćemo i mi na nju.

Morala sam se složiti, žalosna što se naša dadilja upravo odmakla od ogledala i obukla se. Popravila je krevet, pogledala još jednom je li sve u redu i izašla iz sobe. Tko zna gdje se sve zadovoljavala? Često je ostajala sama kod kuće, jer su djecu djed i baka odvodili u šetnju ili zološki vrt. U takvim trenucima bilo je dogovoreno da će spremati dječju sobu i voditi računa o njihovoj odjeći. Očito, imala je vremena. Već drugog dana pokušala sam je navesti na razmišljanje o seksu s nama. Suprug je bio u blizini na nekom sastanku i molio da ga nazovem ukoliko naš plan uspije.

- Tako ste zgodna i poželjna žena! Da sam bar ja takva… imate predivne grudi, očito jedre i željne dodira. Moj suprug je oduševljen s vama, ali vam se to nikada nije usudio priznati. Naravno, ja za to znam i mogu vam reći da mi nimalo ne bi smetalo.

- Nemojte molim vas. Pa nisam baš tako zgodna - mucala je od neugodnosti.
- Varate se! I ja kao žena poželim poljubiti vaše predivne pune usne, pomaziti vaše dojke i čvrsto vas držati u zagrljaju, a kako neće moj suprug. Istina, nemam baš iskustva sa ženama, ali nikad ne reci nikad.
- Nisam znala da vam se sviđam - promucala je, sjedajući na fotelju.
- I te kako! Smijem vam pokazati svoje grudi? Male su i nisu lijepe… sigurno ne kao vaše. Ali, recite mi, mogu li uzbuditi muškarca… ili možda ženu? - dok sam govorila podigla sam majicu i pokazala svoje dojke, ukrućenih bradavica.
- Predivne su. Tako malene i nježne - rekla je nešto sigurnijim glasom.

- Mogu li slobodno opipati vaše? Molim vas!
Gledala me jedan trenutak, a tada otkopčala haljinu do pupka.Nije govorila ništa, samo je bez riječi privukla moju ruku i spustila je na svoju dojku. Poželjno sam je obuhvatila, osjećajući njenu čvrstinu.
- Kako si seksi - kleknula sam na pod i spustila usne na njenu bradavicu, dok sam joj rukama gnječila obje dojke.
Na tren je ustuknula, ali se tada naslonila oslobođena. Nisam mogla prestati. Sisala sam je uzdrhtala, dok su mi gole grudi udarale po njenim nogama.

- Oprosti, tako si lijepa… - ponavljala sam, sve dok nije prignula glavu i privukla me k sebi.
Poljubac koji sam tada dobila bio je jedan od uzbudljivijih u mom životu. Nježno se igrajući jezikom upoznavala je moju usnu šupljinu. Uzbuđenje je raslo s obje strane i ubrzo smo se našle na podu. Između poljupca uspjela sam promrmljati:
- Znaš kako bi moj suprug bio sretan da je ovdje s nama?!
- Za to ima vremena. Možemo se i nas dvije prvo upoznati - govoreći, već se spuštala među moje noge i razmaknula rukom gaćice.

Iznenađena, raskrečila sam se, očekujući njen jezik. I stvarno, počela me lizati i udarati jezikom po klitorisu, obilno slineći po pici. Odjednom, okrenula se i zajašila me, stavljajući svoju picu ispred mog lica. Spremno sam uvukla svoj jezik, nimalo se ne začudivši da nema na sebi gaćice. Lizale smo se istovremeno, slobodne i požudne. Zrak se pomiješao s okusom pice i postao svojevrstan afrodizijak. S malom razlikom svršile smo i ostale ležati zagrljene.

- Predivna si! Jesi ikada do sad bila sa ženom? - pitala sam, igrajući se s njenim dlačicama.
- Jesam, naravno. Čudiš se tome? Ja jesam povučena, ali kad se oslobodim, ni čega se ne sramim - rekla je, milujući mi dojku.
- Sutra ću dogovoriti da djeca ostanu kod bake, a ti, ako hoćeš, možeš oko deset doći do nas. Suprug i ja željno ćemo te čekati.
- Sigurna si? I suprug to želi? A tvoja ljubomora?
- Od njega je sve i poteklo, a meni se ideja dopala. Jedva čekam.
Taj dan protekao je u stalnom zadirkivanju. Čim bi prolazila kraj mene, izmijenile bismo nježnosti: poljubac, malo maženja ili brzo uvlačenje ruku pod haljine. Kako je to bilo slatko; čim je suprug stigao opisala sam što se tog dana dešavalo. I sama moja priča izazvala je kod njega nezapamćeno brzu erekciju, grubo me pritisnuo na zid, podigao u naručje i životinjski pojebao. Bilo je super.

Sljedećeg jutra, puni iščekivanja, tuširali smo se i pripremali za važan događaj. Seks u troje, o kojem prije nismo ni razgovarali, ispunio je sva naša razmišljanja. Minute su sporo prolazile. Napokon, bilo je deset. Ustreptali, čekali smo zvono, ali ono se nije dogodilo. U pola jedanaest ustvrdili smo da neće doći i počeli se polako skidati. Bilo bi šteta propustiti slobodno vrijeme, kad smo sami kod kuće i sigurni da nas nitko neće prekidati. U tom trenu je zazvonilo. Otvorila sam i bez riječi je zažvalila na samom ulazu.

- Pobojao sam se da nećeš doći - rekao je moj suprug, dok joj se sporo približavao.

Prvo je meni utisnuo poljubac, a onda prišao njoj. Bez puno riječi počeo je podizati njenu majicu, ni ja nisam stajala besposlena, otkopčala sam joj traperice i počela je skidati. Potpuno gola stajala je kao Venera i smiješila se. Suprug ju je odveo do spavaće sobe, ne spominjući kazetu. U međuvremenu smo odlučili da će to ostati naša tajna. Legli smo svi na krevet, a ona je ostala u sredini. Počela sam je ljubiti, a moj suprug se primio sisanja njenih bradavica. Ni dadilja nije ležala besposlena, rukama je potražila njegov BiiiiP i počela ga drkati. Čim sam se odvojila i počela spuštati prema njenoj pičkici, suprug se podigao i gurnuo BiiiiP u njena usta. Uvukla ga je, potpuno spremna. Kako je on imao slobodne ruke, prstima je počeo obrađivati moju picu, dok sam ja zdušno lizala njezinu, okrenuvši guzu prema njenom licu. Naravno, kamera je bila uključena. On raskrečen iznad nje, dok ga ona sisa, ja ležim na njoj, okrenuta na trbuh i ližem je, a moj suprug prstima obrađuje moju picu. Prizor iz snova. Osjećala sam kako se počela namještati i ubrzavati me pokretima. Očito, odgovaralo joj je brže i grublje lizanje. Nastavila sam čvrstim i jednoličnim pokretima jezikom i izgleda da sam pogodila ritam. Počela je podizati picu kao da prima BiiiiP u sebe. Moj suprug je to primijetio i odvojio se od nje.

Prišao je i rukom uveo u nju svoj već ekstremno nabrekli BiiiiP. Pod njenu guzu uspio je ugurati jastuk i tako je povisiti. Sad sam i ja bez brige lizala dalje njen klitoris; dok je on sve jače udarao u njenu picu, ni ja nisam prestajala. Svršila je, vrišteći od slasti. Odvojila sam se i potražila njene usne. Legla sam na nju i omogućila svom suprugu da BiiiiP preseli u mene, što je on žurno i učinio. BiiiiP me “zguza”, dok sam svoj klitoris pritiskala na njen, a svoje grudi upila sam u njene i uživala. Suprug je izvadio BiiiiP i svršio po mojoj stražnjici. Iako je bio gotov, legao je i nastavio me obrađivati jezikom. Dok sam doživljavala orgazam nevjerojatne jačine, ona me milovala po stražnjici, gurajući prste u moj anus. Kako je bilo dobro. Ma što dobro - fenomenalno!!!

- Ovo moramo ponoviti. Cure, vrhunske ste BiiiiP - rekao je moj suprug, progurao se između nas i legao u sredinu.
Samo smo se pogledale i počele ga milovati. Ležao je potpuno blažen, prepuštajući se našim prstima. Ljubile smo se iznad njegovih prsiju. Gledao nas je zadovoljan i vidno sretan.

- Jesmo li ispunili tvoja očekivanja? - pitala sam je između poljubaca.
- Oboje ste super. Nadam se da neću dobiti otkaz - rekla je kroz smijeh.
- Što se mene tiče, ja te mogu zaposliti doživotno - izjavio je moj suprug, a ja sam se morala i htjela s time složiti.
Od tada su prošli već mjeseci. I dalje uživamo zajedno; nekada češće, nekada rjeđe, nije nam nimalo dosadilo. Život nam je u potpunosti ispunjen. Nema ljubomore, samo velika otvorenost u ponašanju i prepuštanje životu, kakvo preporučam svakom tko to nije probao. Suprug i ja volimo se više nego ikada, on je postao nekako najnježniji i svakako vjerujem najbolji muškarac kojeg znam.

Dupe učiteljice

Dupe, tur, zadnjicaZdravo, zovem se Nenad i imam 22. godine. Ovo se desilo prije 5 godina kada sam imao 17. Isao sam u gimnaziju i bio napaljen k´o konj. No, nisam nikada dobijao picke, a cura mi je bila naka bezvezna, mislim zgodna ali nigdje picke.
Uciteljica bosanskog nam je bila izvjesna Vesna, Vesna je bila divna zena. Ustvari, govorila je vrlo sporo i to je iritiralo sviju u razredu, sise joj nisu bile velike ali zenstvene, ali to sto je najvise krasilo bilo je diiiivno dupe. Kada bi obuci svoje jeans ono bi se prevrtalo dok je hodala i palila ama bas svakoga! A narucito mene. Sjedio bih u razredu a nisam mogao nista slusati jer me njeno dupe toliko palilo da sam stalno dobijao erekciju, no pokusavao sam je sakrit ali nije islo.
Srecom mislio sam da nije primjetila nikada. Ali, jednog dana se sve izmjenilo.
Zavrsio se cas i Vesna me zovnula rekavsi “Neno nisi ovo dobro napis´o”. Mislio sam da sam odlicnu pricu sklopio i to me jako iznenadilo. Imala je bijelu majicu koja je oblikovala njene grudi ali sto je najvaznije imala je svoje jeans koje su me stalno palile. Njeno dupe u 40-im je bilo ravno ama svakom i iznad mnogih djevojackih dupeta.

Rekla je “da pricamo na samo” i zakljucala vrata. Sjela je preko puta mene i pocela mi pricati o greskama u tekstu, sve je bilo ok dok nije ustala da nesto donese. Njeni guzovi su me napalili da jednostavno nisam mogao izdrzat, skocio sam i priljubio svoj kurac od 20cm uz njeno divno dupe i poceo kroz moje i njene jeans da joj ga nabijam. Ona je pocela vikati “pusti meee”. ja sam samo rekao “hocu ti picku hocu ti dupe”, ona rece “sta to govoris, NENADE!!!” ali ja sam je poceo ljubiti po vratu i govoriti “zadovoljit cu te zasigurno”, ona je polahko pocela popustati i uzivati, dok sam joj gurnuo ruke na picku(na jeans). Ona je pocela stenjati i nije mogla da odoli da me uhvati za debbeli kurac. Pocela ga je stiskat i rekla “hajde hocu te….” ja sam joj svukao majicu i bila je u svom grudnjaku. Tada mi je rascjepala kosulju ispod cega nisam imao nista(kako cu sada kasnije). Pocela me je ljubiti po tijelu, a onda mi skinula jeans i onda bokserice. Koda se htjela svetit poderala mi je tanke bokserice(i jeans bi da je mogla).
Ja sam joj zabio glavu u sise i poceo ih lizati. Ona je skinula grudnjak i pocela mi gurat sise u lice. Onda je svukla jeans i ispod je imala bijele tange! Uhvatio sam joj predivno dupe ali sam prvi puta htio da joj dam u picku koja je bila skroz vlazna.
Onda me odbacila i rekla “u dupe ili nista”. Okrenuo sam je i poderao joj tange i onda joj ga zabio u anus!!! Uh kakav osjecaj…(brrrr)! Moj kurac opkoljen njenim divnim mesom, poceo sam ga zabijati sve dublje a ona je polahko stenjala. Pocela me je grebati za ledja i vikati “jace…JAce…JACEEEEEE” a ja sam joj poceo munjevito vadit i vracat, ona se tresla a ja sam imao neopisiv osjecaj jebajuci je. Ona je pocela vristat a ja sam k´o mala bebea plakao! Pocela mi je stezati kurac guznim misicima i dulje ga zadrzavati!
Ona je vristala i zaboravila da smo u skoli, tada je NEVJEROVATNO kraj varata prosla druga uciteljica i samo pogledala i nastavila kao da je nista. Vesna je vikala “aj NEno aj AJ AJ AJ AJ AJ AJ….” poceo sam se priblizavati svrsetku i sve jace joj ga gurati i sve dublje iako je vec pocelo boliti(i nju) jako smo uzivali.
Na kraju konacno dosao je ogromni mlaz sperme iz nikada nepojebanog kurca i omokrio njen analni otvor. Svi su mi se snovi ispunili kada sam vidio kako joj po divnim guzovima moja sperma tece. Ona je hvatala i lizala je sa prstiju. Sjela je pogledala me, ja sam bio sav iscrpljen, znojav i crven a ona nista, tek tada sam skontao da je sve bilo smisljeno. Rekla mi je:
“Vidjela sam na casovima kako ti se kruti kad ja prodjem i odlucila te napaliti toliko da me pojebes k´o pravo kurvu”. Ja sam u nju gledao zapanjen. Ona se samo smjeskala i rekla “jel´ ti drago sto si se prvi put jeb´o”. Ja sam samo pogledao i rekao “kako si znala” a ona rece “vidjelo se, cula sam u hodniku da te neke cure hoce pa rekoh da ih preduhitrim. Dobra ti kurcina”.
Ja sam krenuo da obucem jeans a ona samo me zaustavi i rece “pa nisi gotov sinko”. Rasirila je noge i tad sam vidio njenu novoobrijanu DIVNU PICKU! Ona je rekla da me ne moze pustit a da mi neda picke kad mi je vec dala supak.
Ja sam krenuo da ga nabijem a ona rece “stop”, i prvo poce da mi ga pusi k´o prava profesionalka. Gurao sam joj glavu na kurac a ona ga je gutala a onda se digla i rekla “daj mi jezik u supak”. Nisam mogao vjerovati sta je htjela ali sam slusao k´o robot, poceo sam joj lizati anus i osjetio kako lizem sopstvenu spermu! Ona je rekla “tako sine samo nastavi lizi dupe uciteljice”. Ja sam sve oblizao i polizao joj sve dijelove dupeta. Eto kada sam ga sanjao dobio sam ga! A onda mi je rekla da polizem picku.
Poceo sam lizati i gurati jezik a ona me nabijala rukama. Njeni sokovi su silazili niz moje lice i osjetio sam miris picke po prvi put.
Nema vrijeme je i da moj kuro osjeti. Rekao sam “dosta” a ona rece “jeste, daj mi ga”, ja sam joj ga nabija a ona legla na stol i poceo sam joj ga nabijat k´o lud. Bila je izuzetno tjesna i picka joj nije bila ni vruca ni ugodna, ali je bila picka a one me neobjasnjivom snagom gurala na sebe da sam ga cijelog stavljao i vadio. Napaljen sam bio sav i poceo ga vadit i stavljat skroz u oba pravca i ogromnom brzinom. Ona je vristala k´o luda i vikala “aj Nenade kako si DOBAAAAAR!” ona je onda pocela da me provocira “ho´s reci Ani(mojoj majci) da te jebe uciteljica, aaa ho´s li?” a ja sam joj ga onda nabijao sve jace i sto dublje. Tada je pocela da vice “ahh hocu da ja i ti i Ana idemo u troje, da ti oni lize supak dok ga meni nabijas ili da je svezemo pa da gleda kako joj jasem sina”. Govorila je mirnim ali uzbudjenim glasom i poceo sam crvenit, bilo me je sram sto jebem zenu sto ismijava moju majku. Ali nisam mogao prestati, njeni sokovi i maca je bila predobra! A ona je nastavila “aj, aj, aja Ana ANA ANA ANAAAA JEBI ME ANAAA KAKO SI DOBRA KAKO DOBRO JEBEEEES” a ja sam joj pljusnuo samar. A ona me pocela stezati misicima i onda me okrenula, pocela mi se nabaditi i govoriti neobjasnjive stvari o mojoj majci ali nisam mogao nista jer je bila svom cijelom tezinom na meni, drzala svoje ruke da mom tijelu i nabadala se na moj kurac. Odlucivala je skroz. Vikala je “znas li da hocu da Ana lezi svezana u krevetu a pored da me ti jebes u dupe pa onda da legnem na nju dok mi ga nabijes u picku pa onda da ti lizem jaja dok si na njoj, a ako se pobuni da joj stavim picku na usta i natjeram da lize”. Ja sam poceo vikati “Vesna molim te prestani pusti mamu sad smo ja i ti” ali ona je nastavila, a sto je najgore uzivao sam. To je valjda i htjela, stvarala mi je te slike u glavi a onda se nabadala na kurac tako da sam osjetio uzivanje dok sam ih zamisljao. Bila je psihicki sadista. No njena picka je bila predobra i odlucio sam sve zanemariti i pustiti se uzivanju. Ona se nabadala kukovima k´o luda i vec sada rutinski stenjala a ja sam lezao i uzivao. Konacno dosla je do orgazma a ja do svrsetka. Nije se digla sa kurca nego je primila litre na litre vrele sperme!
Onda je rekla da je gotovo, ja sam rekao “a sto si govorila o majci” a ona je rekla “hej dobio si guzu i picku i pusenje pa se zalis a jos si liz´o picku”. Ja sam rekao da je upravo i izvinuo se i rekao joj da je na najljepsa zena na svijetu sto joj se svidilo i rekla da sam najbolji jebac na svijetu.
Obukao sam jeans same jer su mi bokserice bile poderane. Kao i moja kosulja. To je zavrsilo time da mi je dala svoju kosulju dok se obukla. Kada sam joj vidio dupe opet sam stao i svuk´o joj sve. Poceo sam ga nabadati ali je ovaj put brze dosla sperma. Ona me poljubila i rekla da sam super.
Od tada smo se jebali cesto a najgore je bilo kad mi je jos nazvala mater sa mobilnog i natjerala da pricam dok mi se nabadala. A onda je zovnula na roditeljski i pricala sa njom za stolom gdje smo se jebali i namjerno mi davala pred njom jebozovne poglede.
Kada sam zavrsio gimnaziju zavrsilo je i sa njom, na maturi mi je dala posebnu jebacinu za zadnji puta.
Sada sam ozenjen i imam 2 djece, ali Vesna ce mi vjecno ostati u sjecanju.

Internet 2

Sunce je lagano izlazilo iza brda obasjavajući more i naša gola tijela.Taj dan smo ostali u sobi punih sedam sati, i kad je otišla istuširao sam se da malo sredim misli i osjećanja. Ubacio sam stvari u auto i krenuo polako prema kući još uvijek pod utiscima svega što se desilo toga dana. Nisam planirao takav slijed stvari ali kako sam više razmišljao, to je bila i neminovnost.

Do kuće me je nazvala dva puta na mobitel, želeći znati što radim, i osjećam, govoreći mi kako još miriše na mene, a kako je imala spiralu, kako joj se sperma još cijedi iz pičke. Palila me je putem tako da sam morao stati da ne napravim udes. Susreli smo se još dva puta dok je bila kod svojih, i svaki puta je bilo još bolje i vatrenije. Seks je bio ludnica, satima nismo znali ni tko je oko nas, ni što radimo, postojali smo sam mi i ništa više na ovome svijetu. Kad se vratila u Njemačku, ponovno smo svakodnevno bili uz kompjutor ili telefon, zvala me je na posao, a tamo često nisam bio u mogućnosti da razgovaram, posebice kada su išle kontakt emisije. No ubrzo je krenula na godišnji odmor, njihov izbor je bio Starigrad, nacionalni park Paklenica. Uslijed programske sheme nisam mogao dobiti odmor, tako da se je sve svelo na kratke sms poruke i brze telefonske razgovore. Ali ponekad i sudbina umiješa svoje ruke u sve, izgorio nam je dio na odašiljaču i uređaj je žurno morao ići u Zagreb, a mi smo dobili najmanje tri slobodna dana. Sjeo sam u auto i krenuo put Zadra i Starigrada. Ani nisam rekao ništa želeći je iznenaditi. Bilo je rano ujutro kad sam stigao i parkirao sam u autokamp, i postavio šator. Hotel je bio odmah do kampa, skoro idealna situacija, naravno za mene. Bilo je već vruče i ušao sam u vodu, zaplivao sam prema hotelu i plaži. Zadržao sam se na pristojnoj udaljenosti od plaže, tražeći je pogledom, nakon nekoliko minuta ugledao sam je zaklonjenu velikim šeširom i sunčanicama, čitala je neku knjigu. Plutao sam u moru gledajući je i uživajući u pogledu. Zaboravio sam napomenuti da je to bila nudistička plaža, tako da mi je kurac vrlo brzo reagirao, pokazujući da je spreman sa susret. Neko vrijeme je čitala i protezala se na suncu, a onda je ustala i krenula prema vodi, s namjerom da se okupa. Prije nekoliko dana na chatu smo se zezali i rekao sam joj da ću doći do nje i uzeti je sa leđa, a da ona neće moći reagirati zbog ljudi. Tada sam primijetio da ju je to izuzetno uzbudilo, i upravo sam sad htio da taj dio sprovedem u djelo. Plivala je lagano pazeći da ne kvasi kosu a ja sam se zaklonio za jednu bovu koja je označavala plažu, čekao sam dok se nije okrenula prema plaži, te je bila okrenuta leđima prema meni, tada sam polako zaplivao prema njoj, pazeći da ne proizvedem previše buke. Prišao sam lagano iza nje, bila je nesvjesna moje blizine što je samo povećalo moju uzbuđenost. Rukama sam joj zatvorio oči, a moj se ukrućeni kurac parkirao pravo uz njenu glatko obrijanu pičkicu. Iznenadni pokreti su je spriječili da vrisne od iznenađenja jer joj je glava potonula pod vodu. Izvukao sam joj glavu na površinu ljubeći joj vrat, i šapućući, mila ja sam. Automatski je uhvatila moj kurac stiskajuči ga snažno i pritiskujući ga rukom uz pičku, dok sam je ja pokušavao dovući do bove da imamo, kakav, takav oslonac. Nekako smo došli do bove i nasadio sam je na kurac, snažno prodirući u nju, jeknula je glasno, ali u blizini nije bilo nikoga da je čuje. Nastavio sam prodirati u nju držeći se za njene grudi, dok se je ona pridržavala za bovu. Dali zbog situacije ili uzbuđenja svršili smo jako brzo i onda su se naše usne srele u strastvenom poljupcu, a sve oko nas je prestalo postojati. Htjela je da odmah odemo u sobu, ali nisam želio biti zatvoren u sobi pa smo plivali polako ljubeći se uz put do kampa. Cijeli taj dan smo proveli vodeći ljubav i kupajući se naizmjenično. Navečer smo polagano šetali uz obalu i vratili se u kamp, ušli smo u šator ljubeći se bez prestanka, bio sam uzbuđen dok krajnjih granica, a i ona, usnama sam prelazio preko njenog tijela prateći liniju njezinih leđa dok se ona mazno izvijala pod mojim poljupcima držeći me cijelo vrijeme za kurac, stiskajuči ga pri tom snažno. U jednom trenutku se okrenula i podvukla pod mene usisavajući kurac do krajnika počeo sam gubiti kontrolu a ona ubrzavati pokrete svoje ruke kojom me je nadraživala do ludila. Svršio sam ubrzo dok je ona gutala moju spermu, mumlajući pri tom od zadovoljstva. Ostali smo tako pripijeni jedno uz drugo, milovao sam je i ljubio i ovaj puta sam se ja spustio do njenih prepona ljubeći joj butine sa unutrašnje strane, stiskala je noge i milovala mi glavu, jezikom sam došao do glatko izbrijane pičke i razdvojio joj usmine, gutajući slatku tečnost koja je obilno izlazila iz nje. Počeo sam gurkati jezikom klitoris tamo amo uživajući u njezinim uzdasima. Široko sam joj raširio noge i jezikom počeo prelaziti od guze do klitorisa gurajući uz to i jedan prstić u uspaljenu pičku. Grčila se je od naslade i stenjala veoma glasno, ugurao sam i drugi prst u pičku, a kurac je reagirao na to kao igla kompasa. Nisam više mogao izdržati i legao sam preko nje gurajući kurac u vrelu i mokru pičku, koja ga je prihvatila do kraja. Uhvatili smo ritam i počeli se jebati kao ludi, a mislim da smo digli i sav kamp na noge. Bili smo mokri od znoja i sokova i u jednom trenu okrenuo sam je na stomak i prislonio kurac na guzu, pod glavićem sam osjećao blago pulsiranje ulaza, i počeo sam ga gurati u guzu, ulazio sam dosta polako i sa mukom, zato što ju je stalno stiskala jecajući na sav glas. Na kraju sam ipak ušao do kraja i počeo sam ga nabijati iz sve snage u njenu guzu. Ana je sad skoro vrištala, a ni ja nisam bio daleko od toga. Svršili smo uz krik skoro istovremeno, još smo se dugo smirivali, a sa nekoliko mjesta iz kampa se čulo kako se vodi ljubav. Skoro cijele te noći vodili smo ljubav i samo nakratko zaspali zagrljeni. Ujutro oko 4 i dvadeset izašlo je sunce, plivali smo sami u moru koje su obasjavali prvi zraci sunca. Plivali smo tako nekih sat vremena ganjajući se i prskajući kroz plavetnilo mora. Doplivali smo do obale, a tamo nigdje nikoga, mrtva tišina . ležala je lijeno na leđima u samom plićaku, doplivao sam do nje i počeo je ljubiti od nogu prema gore, lagano sam joj razdvojio noge i ljubio joj slanu pičku, zabacila je glavu i isturila zdjelicu prema mome licu. Lizao sam je sa uživanjem i polako sam krenuo jezikom preko stomaka do njenih usana, kurac je sam našao put u njenu nutrinu. Ulazio sam polako u njenu pičku dok je ona ubacivala jezik u moja usta, i ubrzo samo se kretali u jednom ritmu oboje. Na vrhu kurca osjećao sam pokrete njene utrobe koja se grčila i stiskala u ritmu ulaska, obuhvatio sam joj guzu i počeo je nabijati u divljačkom ritmu na što je ona odgovarala pokretima svoje karlice, osjećao sam kako mi se polagano približava vrhunac iz dubine tijela, dok je nekako u tome momentu i ona počela svršavati u jakim trzajima. Svršio sam puneći joj pičku spermom po tko zna koji put te noći, dok smo ležali u plićaku i dok nas je zapljuskivalo mirno more. Bilo je kao da lebdimo negdje na drugom svijetu mimo vremena i svijeta. Cijeli taj dan je prošao jako brzo u vođenju ljubavi i kupanju, a čak smo uspjeli i jesti jednom. Vrijeme je strahovito brzo izmicalo i već smo se počeli pripremati za rastanak ljubili smo se na mojoj vreći za spavanje kao dvoje utopljenika koji se ne smiju ispustiti. Ovaj puta sam je uzeo polagano ljubeći joj usne i ponekad ubacujući jezik među njih, moj kurac je lagano punio njenu pičku i kad sam došao do kraja kratkim ali iznenadnim trzajima zabijao sam ga u samu maternicu isto tako i ona se pokretala u kratkim trzajima jecajući neprestano, spuštao sam se usnama niz njen vrat ostavljajući tragove na nježnom vratu, grizao sam joj bradavice čupkajući ih usnama i zubima dok je ona zabijala nokte u moja leđa, ostavljajući krvave tragove na njima. U šatoru je bilo vrućina, ili smo mi bili vrući, lijepili smo se jedno za drugo i jednako sam se zabijao u njezinu pičku u kratkim trzajima, pojačavajući na kraju pokrete i hvatajući njene kukove koji su mi izmicali, raširio sam je koliko sam mogao i zabijao se do kraja, gurajući joj prst u guzu da osjetim na njem pokrete svoga kurca u njenoj pički. Odjednom me je okrenula na leđa, i ustala sa mene zgrabila je moj kurac i uzela ga je u usta, stiskajuči mi lagano jaja drugom rukom dok je svoju pičku spustila do mojih usta. Usisao sam je naglo u usta gutajući sokove koji su curili iz nje, trzajući bokovima. Jednako je ljubila moj kurac povremeno ga usisavajući cijelog u usta, svršio sam kao lud, dok su se iz njene pičke slijevali sokovi niz moje lice.

Internet 3

Često se znamo zapitati kako izgledaju ljudi sa kojima pričamo preko neta, koliko je slika koju imamo u glavu slična pravoj, živoj osobi.

Radio sam nešto na netu, i čekajući download bude mi dosadno i što bi drugo nego na chat. Ulogiram se i kao i obično na iskonu, more klinaca i klinceza. Koliko sam mogao pratio sam jedno vrijeme priču u predvorju ali to klupko ni CIA ne bi mogla odmotati. Ostavio sam otvoren portal i zabavio se drugim poslom. U jednom trenutku otvori mi se pvt i pita me lik sa nickom AK31 za godine i spol. Vratim joj odgovor i pita što radim, a ja odvratim onako na prvu loptu drkam. Zaspe me bujica pogrdnih izraza i kao kako me nije sram. Vidim u čas da sam pretjerao ispričam se lijepo i nastavimo chat. Nekoliko dana smo tako razmjenjivali informacije i misli, i čak počeli da se susrećemo, redovito. Počeli smo da razgovaramo i o osobnim stvarima, ona je bila u braku ja u vezi, znate već kako ide kad u nekoga steknete određeno povjerenje, i razgovor počinje teći sasvim spontano. Razmijenili smo fotografije i počeli i sa mislima. Poslije nekih mjesec dana, zezali smo se već sasvim slobodno, u stilu što radiš sa mnom na chatu idi i zavedi muža, ili zašto ja vrijeme provodim uz kompjutor a na uz djevojku, i kako se obično sve teme završavaju uz seks, što tko voli, i što ga uzbuđuje, a što ne voli. Tako sam saznao da joj je muž nijemac i da je dosta stariji, da je ona odrasla u njemačkoj ali da je iz okolice Kutine, i da radi u jednom odmaralištu blizu Kelna. Razmijenili smo i telefonske brojeve i počela je i zvati, da mi čuje glas ili zaželi dobro jutro, naravno razgovori su postajali sve slobodniji i mislili smo da se samo zezamo. Poslije nekih pola godine zvoni me telefon, javim se i čujem zvuk automobila u pokretu. «Mili dolazim kući, možemo li se naći u Kutini za dva dana da porazgovaramo u živo.» Može a zašto ne, kažem joj. Dolazio je svakako vikend i nisam imao nikakvog pametnijeg posla, a od Zagreba do Kutine se i tako brzo dolazi. Uvijek se čovjek pita kako izgleda osoba sa kojom razgovara na ovakav način. Jeli sve bas onako kako si zamislio, i naravno koliko ima istine u svim razgovorima koji se vode. No nisam se dvoumio ni najmanje želio sam vidjeti koliko je Ana ono što sam zamislio, od silnih razgovora, koliko možemo razgovarati u živo o onome o čemu smo noćima i danima tipkali. Mislim da skoro svi imaju tu dilemu. Dogovor je bio da se nađemo na kavicu u hotelu i ja sam došao dva sata ranije i ne znam stvarno iz kojeg razloga, ali uzeo sam sobu i istuširao se, obukao ležerno i sišao u restoran, ali nisam se mogao smiriti i izašao sam ispred da vidim mogu li je poznati u vrevi. Ispušio sam dvije tri cigarete kad mi je pozornost privukao komad koji je dolazio cestom. Visoka vitka tamno smeđa kosa sa pramenovima, strašne noge i dobra figura. Znao sam odmah da je to Ana, naravno vidio sam fotografije stare nekoliko dana, znao sam da je to ona. Prilazila je pomalo nesigurno, vjerojatno razmišljajući o istim stvarima, kao i ja. Polagano sam joj krenuo u susret, gledajući je sve vrijeme, kad je pogledala u mojem pravcu, ugledao sam najplavlje oči koje sam u životu vidio. Osmjehivala se po malo nesigurno i vidio sam da je nesigurna u reakciju, pa sam joj prišao kao starom frendu i poljubio je u obraz. Malo sam je stisnuo u zagrljaj tek da osjetim koliko je opuštena, nasmijala se je i opustila. Ušli smo u restoran i poručili kavu, no samo smo se gledali u oči i procjenjivali se međusobno. Započeo sam priču o tome kako je putovala da se malo opusti. Razgovor je potekao kao i obično ipak smo znali previše jedno o drugom, pa nije bilo problema, u komunikaciji i primijetio sam da se sve češće kritički gledamo, procjenjujući se međusobno. No sve u svemu meni se dopalo što sam vidio, a koliko sam primijetio iz njenih reakcija i njoj. Predložio sam da prošećemo napolju je bio lijep i sunčan dan. No ona nije bila za to, jer je imala udanu sestru u Kutini, pa nije željela da se javno pokaže u gradu. Rekao sam joj za sobu i gle pristala je bez riječi da pođemo u sobu, što me je poprilično iznenadilo, u stvari nisam to očekivao. Popeli smo se na kat i krenuli prema sobi, pustio sam je ispred sebe, bila je u crnim pripijenim hlačama i preko je imala smeđi sako koji joj je stajao kao saliven, a pri pogledu na kukove počeo mi se dizati kurac strahovitom brzinom. Zamislio sam kako bi ga bilo prisloniti uz te kukove i osjetio sam kako se kurac proteže u slatkom iščekivanju. Tih tridesetak metara do sobe, kretanje njenih kukova uspalili su me kao što dugo nije nitko. Otključao sam sobu i propustio je unutra. Kao i sve hotelske sobe i ova je bila uska u prvom dijelu, dok je u drugom dominirao veliki krevet. Došli smo do kreveta i ona se okrenula prema meni ispod sakoa je imala neku tamnu majicu ispod koje su se jasno ocrtavale nabrekle bradavice. Prišao sam joj i zagrlio je i poljubio, i u trenutku smo se ljubili kao utopljenici koji love zrak. Osjetila je moju uzbuđenost i pritisnula svoje kukove uz moje, pritiskujući tako moj nabrekli kurac svojim venerinim brežuljkom. Iz naših dugih razgovora saznao sam dosta o njoj kao i ona o meni uostalom, tako da sam odmah zavukao ruku pod njezinu majicu i uživao u dodiru tople kože, stisnuo sam joj uzbuđene bradavice, što ju je natjeralo da počne stenjati od ugode. Započeo sam joj ljubiti vrat, lagano je skidajući, kada sam skinuo majicu grudi su iskočile na slobodu, zalijepio sam svoje usne na njih, stisnuo sam obje dojke i ljubio sam joj bradavice kako sam znao da voli. Slatko je stenjala i molila me da ne prestajem. Za to vrijeme drugom sam rukom raskopčao hlače i zavukao ruku do obrijane pičke. Bila je tako topla zavukao sam prst do klitorisa i počeo ga masirati lagano. Sva se je stresla i počela glasno stenjati, započinjući me skidati. Pali smo preko kreveta i skinuo sam je skroz, spustivši glavu do glatko depilirane pičke. Bila je tako ukusna počeo sam je lizati dok je iz nje počeo curiti tanki potočić slasnih sokova, koje sam počeo srkati. Počela je uvrtati kukovima u ritmu moga jezika, glasno jecajući pri tom, što me je palilo još više. Odjednom je skočila i oborila me na krevet, skidajući sve sa mene, spustila je glavu do mojih prepona i uzela ga lagano u usta, preplavio me je osjećaj blaženstva i prepustio sam mu se u potpunosti mrseći joj kosu. Kurac mi je nabrekao kao lud i u jednom trenutku uzela je svilenu maramu koju je imala oko vrata i zavezala je za korijen kurca do bola, skočio je još više i poplavio ispunjavajući se žilama nabrekle krvi, a ovaj puta sam ja stenjao. Čučnula je iznad mene i polako se počela spuštati na nabrekli kurac. Kao opčinjen sam gledao kako polagano tone u njenu mekanu pičku, nesvjestan zvukova koji su izlazili iz mene. Oči su joj bile zatvorene a lice izobličeno u grimasu bola dok je moj nabrekli kurac ulazio u toplu i meku pičku. Kad se nabila do kraja na ukrućeni kurac umirila se i gledala me je sa nekim neodređenim izrazom lica, posegnuo sam za bradavicama, trljajući ih do crvenila, kukovi su proradili iznenađujućom žestinom, skoro da sam imao osjećaj da će se kurac slomiti u njoj. Iz njene pičke virio je samo kraj marame omotane oko korijena moga kurca. U trenutku kad je počela da svršava sagnula se i poljubila me tako žestoko da sam počeo puniti njenu pičku vrelim mlazovima sperme. Svalila se pored mene i zapalila cigaretu, posmatrajuči me sa zanimanjem. Interesantno ali nismo mnogo govorili. Pička joj je bila sva ulijepljena sokovima, počeo sam to razmazivati po njenom tijelu i guzi, mali ružičasti otvor privlačio mi je pažnju. Namazao sam ga sokovima i polagano utjerao jedan prst u guzu a drugi u pičku koja se još uvijek smirivala od orgazma. U očima sam joj primijetio mali trag iznenađenja ali i uživanja, te sam nastavio gurati prste u obje rupe. Zatvorila je oči prepuštajući se osjećaju, i ostavila cigaretu na stolić pored kreveta, dok su joj kukovi zaplesali novi ples. Opet mi se digao do kraja, okrenuo sam joj leđa prema sebi i prislonio ukrućeni kurac uz njenu guzu. Lagano sam je privlačio sebi, uhvatila me za kurac namještajući ga bolje na ulaz. Bila je tijesna i znao sam da nije nikada probala sa te strane, ali smo lagano nastavili dok je polako tonuo u njenu guzu. Osjećaj je bio fantastičan. Kad sam ga uspio ugurati do kraja mirovao sam dok je ona počela gurati svoju guzu prema meni. Sve je brže počela miješati guzom dok sam ga ja gurao koliko je mogao uči u nju. Sada je već počela vikati glasno, ali nije me bilo briga, privlačio sam je snažno na svoj kurac, dok se ona počela bacati po krevetu, tako da sam jedva uspio da ne svršim dok nije došlo i njoj. Sada smo se smirili oboje sve dok kurac nije ispao sam iz nje. Toga dana smo se jebali još nekoliko puta, sve dok je nije nazvao muž, kojem je rekla, da ide nekoj prijateljici. Kada je otišla istuširao sam se i otišao na recepciju da platim sobu, praćen začuđenim pogledom recepcionara………

Internet 1

Kakvo iznenađenje razmišljao sam grozničavo, što bi to moglo biti, a vrijeme je prolazilo puževom brzinom. Nisam mogao gledati TV a ni biti na jednom mjestu, mehanički sam obavljao kućne poslove tek toliko da mi prođe vrijeme. Nekako sam dočekao 22 sata i vrijeme kad je kući kompjutor je bio upaljen a ja ulogiran na yahoo. Pojavila se skoro u minut točno, nestrpljenje me je izjedalo, reci, kaži, pokaži o čemu se radi tipkao sam nestrpljivo. U tom trenutku pred oči mi iskoči aplikacija na kojoj sam makinalno pritisnuo OK ne gledajući o čemu se radi, samo da doznam što je to smislila. Pred mojim očima se odjednom upalila slika, gledao sam u Anin simpatični nosić kako mi se cereka u lice. Kupila je web kameru i uključila je. Sjedila je uz kompjutor u tankoj kućnoj haljini i smješkala se sva sretna u objektiv, koji je to sve prenosio do mog monitora. Zahvaljujući 128Mb grafičkoj slika je bila zavidne kvalitete i tek pri brzim kretnjama se vidjelo da je to web kamera. Polagano me je počela mučiti otkrivajući ramena pa onda grudi, kurac je zato odmah počeo bujati u gaćama. Pokušao sam je zaustaviti ali Anu nije bilo briga, ona se igrala sa novom igračkom. Ustala je iza stola i skinula ogrtač, sijevnula je njena obrijana pička, kurac mi je tukao kao lud, i bilo je jako teško kucati pri tom. Postavila je kameru u poziciju da joj se vidi pička, i počela je obrađivati prstom. Poludio sam od uzbuđenja, skinuo bokserice i oslobodio svoj kurac, stisnuo sam ga tako snažno da mi se zacrnilo pred očima. Ana je jednako trljala svoju pičku koja se već sjajila od sokova koji su tekli iz nje, počela je trljati i klitoris koji se mazno protezao izvan usmina, bože kako sam ga želio uzeti u usta. Uvlačila je polagano jedan prst u svoju vlažnu pičku, a onda i dva zajedno stenjući pri tome jako. Već smo ranije instalirali mikrofone tako sa se je moglo čuti kao da smo jedno uz drugo, kurac mi je pulsirao prijeteći erupcijom u svakom trenu. Pustio sam ga na miru da vidim što to Ana ima na umu, iz pičke joj je već teklo a ne curilo, a ja sam gutao knedle od uzbuđenja. Sa stola pored kompjutera zgrabila je bananu, koja je očito bi bila slučajno, i počela sa njom prelaziti preko mokre pičke, izazivajući me do krajnjih granica izdržljivosti. Uz to sam je i jasno čuo kako stenje: želim te duboko u sebi……………………, gurnula je bananu polako u pičku, ušla je lagano šireći joj usmine pri tome, gledao sam kao opčinjen kako se banana gubi u crvenoj pički otekloj od uzbuđenja. Stisnuo sam kurac svom snagom i u nekoliko poteza erupcija mi je zamutila vid. Kad sam postao svjestan što se događa vidio sam da je još samo malo banane ostalo izvan pičke i da je i Ana bila u grčevima orgazma. Ovo je bilo nešto najluđe što sam do sada vidio u životu, mada moram priznati da me je uzbudilo kao rijetko što. A vjerojatno u svakome od nas ima pomalo perverznog, i voajera. Poslije toga je izmišljala stalno nove stvari, rastavila se je i sudski od muža i kako mi je ostalo još par dana godišnjeg odmora, sjeo sam u auto i krenuo put Kelna. Namjerno joj nisam htio ništa javiti da vidim reakciju. Danima smo već počeli planirati naš zajednički život i vagati opcije koje bi dale najbolje rezultate, a ona je htjela tih dana pogledati sobice koje se iznajmljuju u okolici mjesta gdje je radila. Kilometri autoputa su se brzo gubili pod točkovima moga automobila, i samo nekoliko minuta me je dijelilo od susreta s Anom. Zahvaljujući net-u i programima kao što je autorute66 lako sam našao mjesto gdje radi i pošto je bilo skoro vrijeme da izađe sa posla parkirao sam se preko puta odmarališta u kojem je radila. Srce mi je tuklo od uzbuđenja ali i radosti što ćemo uskoro biti jedno drugom u zagrljaju. Kroz nekih dvadesetak minuta ugledao sam Anu kako izlazi iz odmarališta, uzela je bicikl i krenula prema stanu, a ja polagano za njom. Uz put je svratila u dvije tri prodavaonice očito uzimajući namirnice za kući. Lagano sam je slijedio i svaki trenutak mi je donosio veće zadovoljstvo, znajući što slijedi uskoro. Gledao sam je kako joj se kreću kukovi dok je vozila bicikl, a guza je bila strahota, tako da mi je kurac već bio skoro ukrućen. Uskoro je došla pred jednu katnicu, a po adresi sam zaključio da tu stanuje pogledom sam tražio mjesto za parkiranje, i u tom me je trenutku ugledala. Na licu su joj se izmjenjivali izrazi nevjerice, zbunjenosti i na kraju sreće. Parkirao sam automobil i izašao iz njega a ona je već trčala u mom pravcu, ostavivši sve stvari pored bicikla na podu. Skočila ne na mene u naletu poput Pit bula i već smo se strastveno ljubili, prislonio sam je uz svoj već ukrućeni kurac, osjetivši kako snažno pritišče butinama o njega. Ljubili smo se već nekoliko minuta na opće čuđenje prolaznika, jer izgleda da se to u Njemačkoj ne radi, i onda smo krenuli put njenog stana. Išli smo zagrljeni poput školaraca, gledajući se u oči, a ona nije mogla da vjeruje da sam tu kod nje. Skakutala je poput djevojčice koja dobije sladoled. Na prvom katu smo ušli u stan i odmah se u hodniku počeli ljubiti, zagrlio sam je snažno je stiskajuči uz sebe i istražujući joj leđa rukama, naravno i guzu. Prela je poput mačkice u mom zagrljaju mazno se protežući. Skidao sam je od hodnika prema dnevnom boravku, dok je ona to isto radila meni, ne prestajući se ljubiti ni jednoga trena. Dok smo došli do banje bili smo već skroz goli. Ana se nagla da natoči vodu u kadu a ja sam joj istog trena prislonio svoj ukrućeni kurac uz pičku, govorila je da je pustim da završi posao, istovremeno gurajući svoju pičku prema mome kurcu. Uhvatio sam ga šakom i polagano počeo prelaziti njime preko njene vrele pičke, razdvajajući usmine glavićem i draškajući joj klitoris, svojim kurcem. Okrenula se i uhvatila me za kurac, dok sam je ja podigao i unio u kadu u koju smo se spustili oboje. Bilo je jako ugodno poslije pređenog puta uroniti u toplu vodu, počeli smo se brčkati u toploj kupki, praveći mnogo pjene koja nam je smetala da se ljubimo u kadi. Uhvatio sam je rukom za pičku i stisnuo je jako kao što je ona stiskala moj kurac. Počeo sam je milovati cijelim tijelom, i pritiskati uz sebe. Ustali smo i pustili tuš, sapirajući se od pjene i šampona, ljubeći se uz put tu i tamo. Izašli smo iz kade i ovlaš se obrisali, odmah sam je dignuo u naručje i ponio prema sobama tražeći prvi slobodan krevet. Pokazala mi je u kojem pravcu treba ići, i u par koraka smo bili na krevetu ljubeći se strasno. Još me je uvijek stiskala za kurac, i u jednom trenu se spustila i uzela ga u usta, koliko sam bio uzbuđen nije mi dugo trebalo da svršim pravo u njena usta, dok je ona pritiskala svoju pičku uz moja usta i jezik koji je bio duboko u njoj. Sad sam ja nju prevrnuo ljubeći je od vrata preko grudi, imala je divne bradavice, uživao sam je ljubiti po njima dok je ona pritiskala moju glavu na njih, stisnuo sam ih obje i istovremeno ih stavio u usta cuclajući ih zajedno, i stišćući ih nježno. Počeo sam se spuštati niz stomak do glatke pičkice ljubeći je dok je ona još uvijek obrađivala moj nabrekli kurac. Uzeo sam ga u ruku i prislonio ga na ulaz lagano joj šireći usmine glavićem, i počeo sam ga gurati u njenu vlažnu i toplu pičku. Lagano milimetar po milimetar ulazio sam u njenu dubinu uživajući u svakom milimetru. Ponovno smo se ljubili jezicima istražujući usta jedno drugom, stiskala mi je guzu i tjerala me da požurim sa ulaskom u njenu pičku ali sam se pravio da ne razumijem što hoće. Počela je i jače izdizati kukove u susret mome kurcu, ali sam i to eskivirao odmičući se lagano, postala je agresivnija, želeći me osjetiti do kraja u sebi, ali sam ja još malo otezao, sa time. Uživao sam u grčevima njezine pičke koja se kvasila kao luda, a ja sam još uvijek ulazio sporo i polako u nju. Počela se divlje bacakati želeći svršiti, ali sam je još malo mučio izvlačeći ga pomalo iz nje. U jednom trenutku nisam ni ja više želio da odugovlačim to pa sam ga zabio do kraja u Aninu pičku, jakim zamahom, što je prouzročilo njeno svršavanje i glasno ječanje, počela se je tresti od orgazma, a ja sam ga sad gurao krvnički u nju, nabijajući je do kraja, grebala me je po leđima a ja sam nju ugrizao za rame i počeo svršavati u nju. Ne znam koliko dugo smo se tako tresli svršavajući, pošto sam izgubio pojam o vremenu, ali smo se smirivali poljupcima i milovanjima od kojih smo ostajali crveni oboje. Do večeri smo vodili ljubav još nekoliko puta, ali sam odmah primijetio da nešto nije kako treba. Nešto se osjećalo u zraku. Pitao sam je o čemu se radi, no ni jedan odgovor me nije smirio, tako da sam to ostavio za kasnije. Sutradan smo otišli i obilazili stanove koje je odabrala, i na kraju smo se složili oko jednog koji je bio u potkrovlju, nekih pedesetak kvadrata, ali bombona od stana. Žene kao žene, odmah je počela pametovati, što bi gdje moglo stati od namještaja, i klasika tepisi, zavjese i ostale sitnice koje me nisu zanimale previše, ali da ugodim njoj sudjelovao sam i u tom dijelu. Spremili smo ručak na brzinu, i opet se prepustili strasti, ali kako je dolazilo večer bila je sve nervoznija. Pokušavao sam doznati o čemu se radi, ali je bila neuvjerljiva, i nisam se više htio zezati sa tim. Počela je pričati, surfajući netom na nekoj je BiH strani naletjela na nekog pjesnika i počela se dopisivati sa njim, i eto desilo se zaljubila se u njega. Kao da me je grom pogodio, iz vedra neba, no apsurd svega je bio taj, kao voli ona i mene i u seks-u joj više odgovaram u stvari ne zna ona bez kojega bi mogla. Njen pametni prijedlog je bio da živimo u troje, pa što bi nam kao falilo. O tome sam razmišljao cijelim putem kući, tip se pojavio na vratima uvečer, a ja sam krenuo kući. Javila mi se telefonom opet za tri mjeseca, kako je pogriješila i da želi biti sa mnom, poklopio sam slušalicu i promijenio broj.

Tanja, 39 godina

Zovem se Tanja i imam 39 godina. Razvedena sam sada i imam cerku od 19 godina. Udala sam se sa nepunih 18 i bila sam verna muzu sve ovo vreme. Bio mi je i prvi i jedini dugi niz godina. Nikada nisam ni razmisljala o nekom drugom.

Visoka sam 177, imam 60 kilograma sto mogu da zahvalim odricanju od slatkisa i bavljenju fitnesom i dzogingom. Imam raskosne grudi koje su uvek u centru paznje gde god da sam. Satirana kosa...

Pre godinu i po bilo mi je 20 godina braka. Resila sam bila da iznenadim muza kako i dolikuje za takvu godisnjicu. Posto nam je sex vec postajao monoton zelela sam da ga zacinim i promenim. Kupila sam sexy rublje za tu priliku: haltere, tangice i brus koji vise pokazuje nego sto skriva. Pozajmila od prijateljice sa posla koja mi je pricala o svojim iskustvima dva para lisica koje je ona kupila u sexy shopu.

Spremila sam i kremu za guzu jer nikad na to do sada nisam pristala i bila sam spremna ranije mada me je ubedjivao cesto.

Pozvala sam ga na mobilni negde oko 8 uvece da vidim da li dolazi jer se zadrzao na poslu. Odgovorio mi je da je vec na putu i da ce biti u stanu tek za nekih petnaestak minuta jer je led po putu.

Otisla sam u spavacu sobu, obukla se u spremljenu toaletu, namazala guzu dobro, pustila tihu muziku, prigusila svetlo, i vezala ruke lisicama za stubove na krevetu iznad glave da bih mu se prepustila u potpunosti i da se kojim slucajem ne predomislim u vezi guze...

Nestala je struja. Vec sam zazalila sto sam stavila lisice jer nije bilo sanse da ih skinem i ustanem da upalim svecu. Za par minuta sam cula otvaranje vrata i prepoznatljivo odlaganje aktovke na policu. Zacvrkutala sam da ga cekam u spavacoj sobi i da mi treba njegova pomoc. Usao je polako a u mrklom mraku sam videla samo njegovu konturu i prosaptala da sam mu priredila iznenadjenje i da jedva cekam da me uzme i iskoristi kao neku kurvu, da sam to dugo planirala i da jedva cekam da ga osetim. Kad sam dodala da su mi ruke vezane lisicama i da moze da mi radi sta pozeli uzdahnuo je i osetila sam da mu srce kuca kao ludo.

Poceo ja da mi lize stopala i obradjuje prst po prst. Uzbudilo me je strasno jer mi to do sada nikad nije uradio. Jezikom je setao uz moje noge dok je rukama stizao svuda. Iz mene su vec cureli sokovi koje je znalacki jezikom pokupio grickajuci mi klitoris. Obradjivao me je jezikom kao nikad. Prvi put sam svrsila dok me je lizao tako znalacki i socno. Svrsavala sam u grcevima uvijajuci se jer su mi ruke bile vezane. Nisam znala da je postao tako dobar sapnula sam mu.

Grickao mi je stomak, lizao ispod pazuha, grizao za bradavice dok mi je dva prsta ugurao u ribicu i guzu. Podivljala sam kao besna kobila, trzala se uzdisala i molila da pocne da me jebe. Pocinjala sam da gubim razum i da glasno uzdisem. Samo sam zvezde videla u svom tom mraku.

Osetila sam glavic nasuprot klitorisu i uvijala se ne bi li nekako sto pre usao u mene. Kontrolisao me je u potpunosti. Kad sam osetila da je krenuo da ulazi osetila sam olaksanje jer sam mislila da nikad nece uci a tako mi je trebao, tako sam zelela da udje u mene i da me divljacki jebe dok ne umrem od zadovoljstva.

Osecala sam ga kao nikada do tada u zivotu. Doimao mi se deblji nego ikada, ispunjavao me do krajnjih granica. Neopisiv osecaj koji je u meni budio nesto sto nisam poznavala do tada kod sebe. Kurvinski instikt. Bezobrazno sam vikala da zelim da me poceba, da me ubije od kurca, da me rasturi...

Kada sam mislila da je to to, nastavio je da ulazi dublje. Pocela sam da osecam novu neopisivu dimenziju sexa. Cinilo mi se da je duplo veci nego inace. Nisam mogla da cekam njegovo sporo prodiranje nego sam se divljacki uzdigla i nabila kao kurva na kurcinu do kraja. Udario je u kraj moje ribice sto nikada do sada nije. Uhvatio me za bokove i krenuo divljacki da jebe i udara u kraj moje vlazne ribice. Svrsila sam ponovo kao luda i osetila da i on svrsava. Napunio me je zestoko, osecala sam mlazeve sperme kako spricaju unutra kao da su pod pritiskom. Zabacila sam glavu u jastuk i rekla da nisam verovala da mogu ovako strasno da svrsim i da mu nikad nije bio bolji kurac.

Medjutim nije ga izvadio niti pricao vec me sam okrenuo na bok koliko to lisice dozvoljavaju i nastavio da razbija. Jebao me divljacki i zestoko. Sise su samo isle tamo ovamo. Vec sam vristala u novom naletu svrsavanja dok me re cepao kao zivotinja drzeci prst u guzi sto me je nenormalno dodatno uzbudjivalo. Zelela sam da mu se uvek toliko dize i da uvek bude tako debeo i veliki.

U trenutku mog vristanja i vikanja da me jebe jace, da me pocepa, u delirijumu svrsavanja dosla je struja i kao u nesvestici sam videla kako svrsavam na kurcu komsikinog sina Marka koji ima 19 godina. Nisam verovala u to sto vidim i pomislila da mi se prividja i trazila da me jebe jace ritajuci se i trzajuci u orgazmicnom grcu.

Posto sam se pribrala pokusala sam da ga odgurnem i da ga uplasim preteci a on ga je samo gurnuo dublje i pitao pa zar nisam to dugo pripremala. Picka me je izdavala jer je uzvracala na ubode dozvoljavajuci mu da dublje udje u nju i obilato mu podmazivala kurcinu vapeci za njim. Izvadio ga je, drzao me prikucanu na krevet, bespomocnu dok sam ga molila da me pusti. Osetila sam ga na ulazu u guzu u koju je podmazanu i razradjenu prstom usao bez nekih problema.

Uzasno mi je prijalo jebanje u dupe i ponovo sam svrsila.

Kad je svrsio gurnuo mi ga je u usta. Polizala sam ga kao da je nesto najsladje na svetu gutajuci ga koliko mogu. Tada mi je bilo potpuno jasno zasto sam ga tako dobro osecala sve vreme. Bio je ogroman, skoro duplo veci od mog muza.

Bestidno sam ga poljubila i rekla da mi je to bio sex zivota i da nisam znala da veliki kurac moze tako da zadovolji zenu. Priznala sam mu da sam svrsila 6 puta i da sam toliko puta svrsila u totalu u zadnjih godinu dana, a on mi je priznao da je mastao o meni od kad ga je drmnuo pubertet.

Na kraj mi pameti nije bio muz do tada. Pitala sam ga odakle on tu.

Kada je moj muz stigao do zgrade, video je da je nestala struja a posto zivimo na 6-tom spratu zamolio ga da mu odnese aktovku do stana i da mi prenese da su ga zvali neki drugari koji su stigli iz Francuske da se vide, a njemu je crkla baterija na mobilnom pa ne moze da mi javi.

Uzas, on je bio zaboravio na godisnjicu, pomislih.

Obukla sam kucnu haljinu, popili smo kafu i pricali.

Kad je krenuo kuci u hodniku poljubio me je nezno na sta me je bilo stid da uzvratim. Uhvatio za sisu koja je slobodno padala u haljini bez brusa i poljubio u vrat. Zagrlila sam ga i poljubila. Vec sam bila vlazna i razmisljala kakva sam kurva postala.

Podigao me je, naslonio uza zid i prikucao kurcem mojih snova (kasnije izmereno - 22cm). Svrsavala sam opet dok mi ga je nabijao krvnicki. Spustio me dok sam se trsla a niz moje butine curela njegova sperma. Poljubio i otisao.

Vrela noć u šumskoj kućici

Bio je to vreo ljetnji dan..Dosadno,na tv-u nista,klima se pokvarila,a vrijeme sporo prolazi..Trebalo mi je nesto da razbije monotoniju..
A i bila sam prilicno napaljena,jer nisam imala sex vec nedeljama..

U sred mog razmisljanja,prekide me zvono mobtela-moj ex,ostao je bez benzina treba mu pomoc,pa je mene nasao…Uh..ali sto se mora mora se..Uzela sam kanister benzina i krenula ka njemu,iako nisam tacno znala gdje je jer je krenuo u lov u obliznju sumu..navodio me mobtelom kako da dodjem do njega,i nakon polucasovne potrage evo ga..Prisla sam mu i pocela da vicem kako je nemmaran,krece na put bez benzina itd..a on me samo posmatrao,tacnije skidao pogledom.Bila sam u kraktom sorcu,uskoj majici na bretele,koja je isticala moje malo vece grudi…Od njegovog pogleda sam osjetila vrelinu po cijelom tijelu i slabost u donjem dijelu stomaka.Bila sam strasno napaljena! I pod hitno mi je trebao kurac!

Ponudio mi je da ostanem kod njega u sumskoj kucici “nije neki komfor,ali ce ti odgovarati” rece,i nasmjesi se zavodljivo.”Sto da ne,ionako se dosadjujem”-rekoh..uz nista manje zavodljiv osmijeh..Usli smo u kucu,ali nije bila prazna,2 druga su ga cekala,dosli su dan ranije tu..”HM ovo ce biti uzbudljivo” i dalje nisam odustajala od ideje da dobijem kurac a mozda i vise njih.. Jednog sam jako dobro poznavala,bio je najbolji drug mog bivseg,a ovog drugog samo iz vidjenja,ali pouzdano znam da su se obojica palili na mene ,dok sam bila sa Pedjom (bivsim)..Ali izgleda da su i oni imali slicne stvari na umu..
“Pogledajte koga vam dovodim”rece Pedja-”mozemo malo da se zabavimo ako Sanja nema nista protiv”?Nisam uspjela ni da odgovorim,vec je presao na stvar.. stajala sam na sred prostorije,Pedja je poceo da me polako skida,dok su njih dvojica sjedjeli za stolom i trljali svoje vec nabrekle kurceve..Uhvatio me je za grudi i poceo da ih mijesi i dahce mi na uvo..”kako me pale tvoje sise,prava si mala kurvica..ah..”osjecala sam njegov vreli dah na vratu..Otkopcala sam mu farmerke i izvadila kurac iz gaca,imao je jako veliki kurac koji sam obozavala da pusim..spustila sam se na koljena i pocela da ga lizem,prvo sporije a onda sam ga gutala sve vise i vise,zatim mi je uzeo glavu i poceo da me nabija na svoju kurcinu…za to vrijeme ova dvojica su se primakla nama i dalje drkajuci svoje kurceve..Moja picka je bila vlazna kao nikad u zivotu..Pedja je poceo da svrsava a ja sam gutala njegovu vrelu spermu,mmm..ova dvojica su odmah zatim pocela da svrsavaju po mom licu,takod a sam bila ubrzo okupana spermom…osjecala sam se kao kurva,i voljela sam taj osjecaj,palio me je…Zeljela sam jos..”nezasita kurvice,hoces li jos”?,samo sam uspjela da klimnem glavom kad me uzese i odnijese na improvizovani krevet..Sa nekim kajisem vezase mi ruke za naslon…Nisam mogla da vjerujem sta se desava,pa to je bilo ispunjenje mojih fantazija..Dvojica drugova pocese da me lizu..jedan sise,a drugi picu,”mmm kako je dobrooo…samo nastavite…”izludjujete me”,grickao mo je bradavice,lizao ih i uvrtao,ja sam vristala od uzitka,a drugi je jezikom masirao moj klitoris,njezno a zatim sve jace i jace,zatim je gurnuo srednjaka u moju vrelu picu,ahhhh,i jebao me prstima,kad sam pocela da svrsavam..oni nisu prestajali..Molila sam za jos…”Kurvice e sad ces da primis sva 3 kurca”rece jedan..malo se uplasih jer nisam znala kako cu to izdrzati..Odvezase me i postavise na stomak,podiose mi guzu i u isto vrijeme mi zabise svoje kurcine Pedja i drug,Jedan u picku a drugi u guzu,malo je zaboljelo ali su onda poceli da me pumpaju,i dovode do ludila!Treci je dosao i nabio mi svog do grla skoro,malo sam se zagrcnula ali sam brzo uskladila tempo sa pumpanjem ove dvojice..Jebali su me kao zivotinje,uzivala sam,pomijesani su se bol i zadovoljstvo i uzdasi nas cetvoro..”Kurvo dobra si jebacica,jebacemo te stalno ovako..”Nisam mogla da odgovorim jer su mi usta bila puna od kurca druga,a onda sam ga izvadila i uzela mu jaja i pocela da ih klizem a zatim i gutam.i posle par sekundi drug mi ih je izvadio iz usta nabio mi kurac do grla i poceo da svrsava,..ubrzo nakon toga Pedja je punio moju razjebanu guzu a drugi drug moju zapaljenu picku,a ja sam svrsala po ko zna koji put te noci,tresuci se kao u transu…

Veoma dobar film

Rano ujutro ispratila sam roditelje i naravno, vratila se u krevet. Otputovali su na ljetovanje, a ja sam ostala kod kuće planirajući to vrijeme, naravno, iskoristiti za poneki party. Ipak, prvi dan sam provela sama, a i noć sam trebala. Ipak, nisam osoba koja cijeni samoću, pa sam pozvala par prijatelja. Naravno, pošto sam ih zvala u zadnji tren, svi su bili zauzeti. Pomirila sam se sa situacijom, spekla kokice, uskočila u trenirku i ubacila u dvd neki film. Nisam uspjela odgledat ni prvih nekoliko kadrova kad sam začula zvono na vratima. Stisnula sam pauzu i otrčala otvoriti vrata. Na vratima sam ugledala Ivana, jako dobrog prijatelja, sa bocom vina i nešto grickalica.
„nadam se da imaš cole“-rekao je umjesto pozdrava i prošao pored mene u kuću pruživši mi lijepi pogled na svoju guzu. Primijetivši da buljim, izazovno je zanjihao kukovima i nasmijao se:
„pasi pogled, nije ljepota prijelazna“

„ah, da, znam… sva sreća“- uzvratila sam istom mjerom i zaputim se u kuhinju po čaše i colu. Naravno, dok sam se vratila, već mije zaposjeo teritorij-raširio se po kauču koliko je dug i širok. Sjela sam na pod ispred kauča i ponovno pustila film…ionako nismo imali pametnijeg posla. Ali nije on mogao sjediti na miru, ili bi mi stopalom mazio ramena, ili bi sjeo iza mene i igrao se s mojom kosom. I prije smo se tako zafrkavali, u društvu, ali od toga nije bilo ništa više od pukih igrica. Te večeri je bilo nešto drugačije. Večeras se osjećala napetost. Inače bih se već okrenula i nabacila neku šalu, no ne i ovaj put. Ostala sam jediti okrenuta mu leđima, a on je ruke prebacio na moj vrat i počeo me masirati. Oboje smo šutjeli. Maknuo mi je kosu s vrata i poljubio me nježno. Naslonio je bradu na moje rame, osjetila sam bockanje dvodnevnih dlačica i to me dodatno uzbudilo. Oduvijek sam patila za dlakavim muškarcima, naravno, u granicama normale.
„smeta ti“-upitao je, vjerojatno se uplašivši moje neuobičajene ukočenosti. Svi su navikli da sam vesela i opuštena, spremna za akciju.
„ne, nastavi“- šapnula sam, iznenadivši samu sebe što nisam uspjela protisnuti glasniju rečenicu. Nastavio mi je ljubiti vrat, povukao me sa poda na kauč i zavukao ruke pod moju majicu, milovao mi je trbuh i grudi, već ranije oslobođene grudnjaka, koji ne običavam nositi kod kuće. Uhvatio me za struk i okrenuo prema sebi, tako da sam mu sada sjetila u krilu, točnije zajašila ga i gledala ga ravno u oči. Prvi put me poljubio u usta, nježno i polako a zatim me pogledao u oči kao da očekuje odgovor na životno važno pitanje. Odgovorila sam mu dugim strastvenim poljupcem. Stavila sam ruke na njegov potiljak i mrsila mu kosu. Kosu na kojoj mu mnogi zavide. Spustila sam usne na njegov vrat, svukla mu majicu i milovala njegova mišićava prsa. Ljubila sam mu bradavice, čupkala dlačice na prsima. Čitavo vrijeme mi je uzvraćao nježnim i brzim poljupcima u vrat. Ubrzo mi je skinuo majicu, oslobodivši moje grudi i uzimajući ih svaku u ruku i naizmjence ljubeći bradavice.
„tako sam dugo sanjao o ovome… ali ni u snu nisi imala ovako lijepe grudi“- prošaptao je i nastavio mi lizati grudi, grickati bradavice. Već smo oboje ubrzano i otežano disali, a u njegovim hlačama osjetila sam nabrekli ud. Pokušala sam otkopčati remen, ali nisam uspjela.
„to ti je neki patent protiv silovanja“- pokušala sam zvučati opušteno kao inače, ne to nije bilo ni blizu mog glasa.
„haha, da, što misliš da me neka zaskočila na putu prema ovamo?“
Sam je otkopčao hlače, a ja sam se odmaknula i svukla ih i preko njegovih crnih uskih bokserica ga milovala. Očekivala sam da je velik, ali ovo… nisam se mogla suzdržati
„ooopa“ uzdahnula sam i oblizala usnice. Spustila sam se na koljena ispred njega, izvukla mu kurac iz bokserica i vrhom jezika počela milovati vrh glavića. Polako sam se spuštala prema korijenu, čitavo vrijeme ga ližući samo vrhom jezika. Kad sam došla do dolje, nekoliko puta sam liznula njegova jaja te se naglim pokretom vratila do vrha. Kad sam ga uzela u usta oteo mu se glasan uzdah. Pogledala sam prema gore. Čitavo vrijeme me promatrao. Nastavila sam ga maziti, povremeno ga drkajući, i neprestano ga palucajući jezikom. Nakon nekog vremena podigao me na kauč, a on je zauzeo moj položaj u podnožju mojih nogu i počeo me lizati. Prvo je lizao i ljubio moja bedra, dovodeći me do ludila. Pokušala sam ga pokretima zdjelice navesti da me poliže po maci, ali nije se obazirao.Samo se nasmijao i promumljao
„nestrpljiva si, ha?
Napokon je dugim poljupcem i vlažnim lizom počastio moju uzavrelu macu. Oteo mi se glasan uzdah, ili tihi vrisak, nešto između toga. Nastavio je lizati, najprije polako i nježno, a zatim žestoko i pohotno, s vremena na vrijeme grickajući moj klitoris. Brzo sam svršila u grčevima, ostajući bez daha. Popeo se na mene, još uvijek krut. Iz ovog kuta činio mi se još veći. Polako je ušao u mene, cijelo vrijeme me ljubeći. Polaganim pokretima je ulazio u mene sve dublje, ali ga ipak nisam mogla prihvatiti do kraja, i ovako mi je postajalo bolno. Primijetio je to i povukao ne sa sobom u sjedeći položaj.
„ovako možeš sama kontrolirati koliko duboko će ići“
I imao je pravo. Spuštala sam se i podizala, a bol više nisam osjećala. Spustila sam se na njega do kraja, kretala polako, pa brzo, pomičući bokove čas odrješito i brzo, čas polako i nježno. Ubrzo sam opet svršila. Nakon tog orgazma me je postavio na koljena naginjući me lagano naprijed i ušao u mene straga. Nevjerojatno me palila blizina njegovog tijela, podražaj koji su stvarala naša tijela pomičući se, njegova jaja koja su me pri svakom pokretu lupkala po klitorisu. Čula sam kako sve glasnije uzdiše. Osjetila sam kako mu se približava orgazam, sišla sam s kauča i uzela ga u usta. Svršio je brzo, puneći mi usta valovima vrele sperme. Ispustila sam ga iz usta, a on je na moje iznenađenje i dalje stajao. Pogledala sam ga, a on se samo nasmiješio i povukao me gore, k sebi.
„vidiš sad koliko me pališ? Nikad prije mi se ovo nije dogodilo“ poljubila sam ga umjesto odgovora i naslonila glavu na njegovo rame. Zapalio je cigaretu, obgrlio me jednom rukom i milovao mi kosu.
„jako dobar film. Nisam već dugo gledao ovako dobar“- nasmijao se i poljubio me u čelo.

U kupatilu

Naime, ozenjen sam I u braku sam vec sest godina. Ovo mi je drugi put da sam ozenjen. Prvi je neslavno zavrsio, ali o tome cemo neki drugi put.
Zena mi se zove Andreja I lepa je crnka. Nista nesto posebno. Sasvim prosecna zena sa normalnim svim atributima. Mogu komotno reci da je zgodna….Sex nam je I vise nego odlican. Prepun mastarija i exsperimenata. U zadnje vreme smo mnogo razmisljali o malo swingovanja ali sve je to jos u nekom zacetku…..
Imamo prijatelje sa kojima se vidjamo svakog vikenda. Da li je u pitanju kartanje, rostilj, paprikas, sasvim je nebitno, bitno je da se dobro slazemo I druzimo. On se zove Zoki, a ona Jelena. Ona je zapravo sitna zenica sa svojih 29 godina male sise lepa zaobljena guza i crna kosa koja joj pada malo preko ramena. Nije ni nesto posebno lepa, ali je daleko od toga da je ruzna. Simpaticna. I mogli bi je zavoleti.

Jednostavno nikako mi nije jasno ni dan danas kako se sve ovo izdesavalo. Ali evo sta se desilo:

Dan je nedelja. Zoki i Jelena su kod nas. Ceo dan su kod nas. Rostiljali smo.Najeli se i zavaljeni smo u kauc, fotelje, pijuckamo picence I neka zeza je u toku. Mjuza lagano dize atmosferu I mnogo je smeha u prostoriji. Besika me polako upozorava da je vreme da je ispraznim. Zoki I ja se nesto sprdamo sa poslom iz firme, uglavnom prepricavamo neke dogodovstine. Andreja i Jelena su u kuhinji I peru sudje ili sta god vec.
Besika me sve vise steze, I ja jednostavno se ustajem I krecem ka kupatilu. Otvaram vrata ili pokusavam da ih otvorim, osetim iznenadni otpor na vratima. Malo sam zbunjen. Mozak sporije radi zbog alkohola…Inace kupatilo je skroz na kraju hodnika tako da se ne vidi niti iz dnevne sobe niti iz kuhinje. Pokusavam ponovo da ih otvorim malo jace ih guram, kad opet otpor, I tek tada shvatim da je neko unutra. Krenuh da se povucem I da se vratim u dnevnu sobu kada se vrata otvorise I ispred mene stajala je Jelena. Zbunjena.
Cinilo mi se da smo tako stojali sat vremena, a mozda I duze. Ona se prva pribrala nasmesi se I to me je slomilo nesto je puklo u meni. Ruke su same poletele ka njoj I obale joj se oko vrata. Gurnuo sam je nazad u kupatilo I zavukao jezik do grla. Imao sam osecaj da sam osetio mali otpor, ali je nisam pustao. Jezik mi je rovario po njenim ustima zabijajuci se sve do grla. Pokusala je da mi odgovori sa jezikom ali bio sam nadmocniji I superiorniji.
Znao sam da nemamo puno vremena I da moram pod hitno nesto uraditi. Gurnuo sam je da sedne na wc solju I bez reci sam izvadio kitu I ugurao joj u usta. Zgrabio sam je za kosu I poceo zestoko nabijati na kitu. Zeleo sam po svaku cenu da se ispraznim. Strah me je bio d ace ovo zbog alkohola u meni duze potrajati….Nemilosrdno sam joj navlacio glavu na kitu. Osetio sam pritisak u glavi I onda je krenula lava sperme direktno u Jelenina usta. Sve je progutala……

Strpao sam kitu u gace I polako se iskrao iz kupatila I izasao napolje da se olaksam. Kad sam se vrati Jelena je sedela pored Zokija i nista se na njoj nije moglo primetiti, dok sam Ja bio totalno pogubljen. Te noci Andreju sam razvalio bukvalno receno………..

Branka 2

Tako sine sad ce mama da ti toliko isisisa kurcinu i jaja da ce ti otpasti!” Voda lije na sve strane a ona ga tolikom brzinom drka cini mi se da ce puci, i konacno ga stavlja u usta. -”Mamaa ja bi hteo prvo da ti jebem sise, pa aa onda ga popusi koliko god mozes aa!” -”To si ti gledao mnogo pornica a sine, jebaces ih koliko god hoces ali ne ispod tusa jer tu mnogo kliza kad zavrsimo sa ovim”!

Dok je to izgovarala drkala ga je zesce nego malo pre. -”Obecavas li mama?” -”Naravno kuronjo moj a sad pricaj mami one gadosti od malo pre mama to mnogo voli!” Svo vreme je mazila picku i zavlacila prste u nju. -” Aaa to kurvo, najbolja si aa tako je picketino! Razvali ce te tvoj sin samo aah da te dohvati!” - I sta bi mi sve radio jebacu moj!” Tada poce tako jako da ga steze i krivi da sam mislio da ce mi puci koza sa kurca. - ” Aaaah aa mama ja ne mogu vise svrsicu ti aaa u rukeee!” - “Ajde svrsi mamici po ovim napaljenim sisetinama gledaj kolike su samo tebe cekaju!” - O hocu da ti svrsim u usta aa kao pravoj kurvetini mamaaa!” - “Svrsi mami po licu jos je rano za tvoju spermu u maminim ustima”. I prinese moj kurac njenom licu i zategnu ga svom snagom. U tom trnutku sam se prodrao kao da me deru nisam mogao da opisem taj osecaj bola i yadovoljstva. -”Aaaaaaa to mama aaaa to kurvoo aaa!” Izaslo je duplo vise sperme nego malo pre dok sam joj punio picku, ali sigurno nisam ni mogao da vidim sve iz picke. -”Bravo sincino a sad kad ti mama ocisti kurac izadji i osusi se da ne ozebes”. -”Hocu mama, a sto me ovako boli kita i sad nece da se digne na tebe”! -”Zato sto si za danas dobio i previse uzbudjenja a sad idi i uradi sta sam ti rekla.” Kad sam se osusio kita me je pekla kao da je na zaru. Dok se ona spirala ja sam uzeo njenu crnu kosulju od svile i prekrio kurac da se ladi. Tako sam i zaspao na njenom krevetu prekriven samo njenom kosuljom preko kurca. Ujutro kad sam se probudio bio sam prekriven jorganom a ona je lezala do mene gola samo u crnoj kosulji. I dalje me je jako pekla kita, pa sam resio da je rashladim u maminim ustima. Gurnuo sam joj do krajnika, a ona je odmah skocila kao da je na vrelom gvozdju. -”Mogao si da ga gurnes u picku i tako me probudis a ne ovako bolesno.” -”Izvini mama ali me pece jos od sinoc pa sam mislio da ga ohladim!” -”Sad cu ti ga ohladiti”. I poce da ga pusi lagano i da ga drka. Ali posle minut poce sve jace da ga nateze i usisava. -”Mama aaa to me jako pece aa hajde ko malo pre.” -”Klin se klinom izbija moras sto pre da svrsis da bi se smirio, sad ce mama da ga spremi za sise”. -” Aaa ako su sise u pitanju izdrzacu aaa, samo poyurii”! Jako ga nateze i obliza sto meni pricini jaki bol ali i zadovoljstvo i stavi ga izmedju njenih sisa. -” ajde sad nabijaj svom snagom a ja cu da drkam i da liyem ono sto prodje gore”! -”Aaa kakav divan osecaj mama kako su lepe i meke nema nista lepse od njih, kada bih mogao da jebem i bradaviceee”! Ona leze potpuno na krevet i recemi da joj nabijam sise i sve snage. -Sad cemo da se igramo i sa njima, gledaj kakve su napaljenice”. I poce sise da savija tako da moj kurac moze i njih da dohvati i da ih jebe. -Mama kakav osecaj aaa imas najbolje sise na svetuuu”! -”Ajde nabijaj jace pa neces valjda mama tebe da jebe aa”! -”Od tih reci mi se sve pomraci i ja poceh da svrsavam kao lud. -”Tako je sincino mamina zalij mamine sise spermom znala je mama da ti mozes vise nego ono pre”! Ocisti mi kurac i sebe potom ode u kuhinju nesto da spremi. Pzva me posl par minuta da jedemo. Jeo sam kao da sam prvi put video hranu. Ali svo vreme mi je paznju privlacila njena picka koja je bila na pola metra od mojih ruku. -”Mama ja ne mogu vise moram da te jebem i to ovde na stolu!” -”Ajde jebac sta cekas da mama nadje drugi kurac”? I leze na sto i rasiri noge, picka se rasiri i otvori. Ja joj nabih iz pokreta mislio sam da sam je probusio kolko je jako bilo. -”aaaaa makurvo kako je aaa”! -”aaa aahaa a to kuronjo mamin jebi mamicu aaa rasturi je aa !” Ne znam odakle mi tolika snaga ali zabijao sam ga da se sto ceo pomerao i tako nekih deset minuta. -”Aaaa ajde aaah jebacu mamin svrsi u mamicu aaa”! -” aaha aa a kako da neces ostati trudna aaa”! -” aaha aaha mamica aa ima spiralu i mozeee da sejebe koliko hoce a da ne yatrudni aaaaaaah, svrsavam aaaa puni mamu aaaaaaa!!!” -”Aaaaaaa sama si to trazila aaaaa kurvooo mamaaa aaa”!!! I tako sam joj napunio picku po drugi put. Jebali smo se tako svih dvanest dana dok su ostali bili na zomovanju. Bilo je raznih poza svega i svacega osim dupeta, koje mi se u tom trnutku ucinilo najmanje privlacno. Ispostavice se da sam ovo u vezi dupeta pogrsio! Kasnije ce dupe postati moj hram obozavanja i uzitka, a za nju pored uzitka i slatki bol.

Joooj, sise moje!!!

bio je uskrsnji raspust od 7 dana…otisao sam u curug..moje selo…da se zajebavam!!tamo me je cekala devojka..jednog dana nasli smo se sami u bratovljevoj sobi u tetkinoj i tecinoj kuci…sedeli smo na krevetu i pricali..jednog trenutka smo se ucutali..i odjednom,..uze ona moju ruku i stavi na sisu njenu…sta sam jaa mogao.?pa da nastavim da je mesim!to sam i uradio,…nastavio sam da je mesim..uz uzitke njenih prelepih sisa..velikih..a 95 je god(ona)..!!!!bio je haos!!spustio sam se na pod naslanjajuci se na krevet,..sela mi je u krilo i poceli smo se zvaliti..odmah sam presao da zvalim sise…to sam i uradio…desnom rukom sad drzao grdudnjak a drugom sam joj zavukao u farmerice gde joj je dupe bilo.!!!bilo je savreseno!!!na kraju sam otiso u kupatilo da svrsim…bojali smo se ona i ja da neudje neko u sobu dok svrsavam..pa sam nju ostavio u sobi dok sam ja zavrsio mali uzitak(malo veci-nista posebno)!!!!uffffffff bilo je savrseno!!sada za raspust ce biti seksa trebalo bi!!

Prvi put sa doktorkom

Tog smo dana cirnuli velikuuuuuu pivušinu. Baš nas je i uhvatilo, a tek bešika…Htela sam da puknem,odjurim iza zgrade, zadignem suknjicu, spustim gaćice, pustim mlaz…koje olakšanje. Taman se lepo “opustim”, iz mene curi kao iz česme, a iza mene, kao za baksuz, starija komšinica, doktorka, koja stanuje u toj zgradi. Kad je krenula da se dere, da frkiše, da sam zadnja, kako smem tu da “mokrim”, ja sam najgora, nevaspitana, zadnja sam, u po bela dana, bestidnica, može neko da me vidi, i još “to” radim iza njene zgrade. Ja ko luda, žešći mi blam, a uhvatila me panika, i kao za inat, i dalje dole puštam…Nisam stala dok nisam sve…Ostavila sam lepu baricu. A ona je totalo pošandrcala, jer sam ja nastavila da…sve dok nisam sve “ispustila”. Grubo me je pitala: “da li da te vodim kod roditelja, ili hoćeš da te ja kaznim?”. Meni je tek tada bila žešća frka, da me ne vodi kod mojih. da im ne kaže da sam piškila iza zgrade, keva ne bi to lepo primila. Naprotiv, mislim da bi mi žešće jebala mater.

I ja trenutno “procvrkućem” najumilnijim glasićem, da hoću da me ona kazni. Mislim, šta to kao može da mi radi, ima matora da se malo izviče, da se izduva, malo če da frkiše, i šta… Bez reči me je odvela u svoj stan. Pravo u kuhinju. Pozvala je Maju, glasno, i ladno joj je ispričala da me je uhvatila da…iza zgrade, i da ću sada da vidim svoje. Maju, njenu ćerku sam znala iz kraja, devojčicu koju sam ponekad viđala onako usput, sa jednim “ćaos”, ništa posebno, možda smo imale neko isto društvo. Komšinica joj je ladno rekla da donese “Mirka”. Kad je Maja mrtva ladna otišla po tog “Mirka”, trenutno sam skapirala da im to sigurno nije prvi put, a i žešće me je zanimalo šta je to “Mirko”. I eto ti Maje, nosi u ruci veliki kožni prut. Meni uzbuna u glavi, ne znam šta je matora naumila, a u stvari znam, i žešća mi je panika. Komšinica mi ladno kaže da se presavijem preko kuhinjskog stola. Ja ko semafor, bledim, crvenim, menjam boje, ali se nekako presavijem preko stola. sve mislim da ću valjda proći sa par…čega? Komšinica ladno kaže Maji: “pripremi je!” I maja mi priđe, zadigne mi suknjicu i…spusti mi gaćice do kolena. Meni tu krene žešće frka, i žešći blam. Dole sam razgolićena pred starijom ženom, nekom bezveznom komšinicom, koju jedva da poznajem, i devojčicom koji znam iz kraja, nikada nismo bile nešto intimne, nismo se ni nešto družile. A sad mi je dupence ogoljeno, i izloženo. I pikica! Komšinoca mi ozbiljno kaže da sada moram da se ponašam kao odrasla devojčica. da sam bila vrlo nevaljala, i da treba da budem kažnjena. Da lepo istrpim kaznu, da se “ne derem”, jer će samo da me više boli. Da će sada da me “dobro izmariše po bulji”. Meni blam žešći, još da budem…pred njima, kao malo dete, kao zadnja balavica. Komšnica me je vrlo jako udarila po gornjem delu butina. Baš je žešće bolelo! Žešće bolelo, nisam ni sanjala da je to tako…Pa onda drugi put, treći.Cele butine mi je skroz išpartala crvenim prugama. Koža mi gori, a ona krene po dupencetu. Polako, sistematično, jedan-po-jedan udarac, čujem fijuuuuuu kroz vazduh, pa švissss po dupencetu. Svaki milimatar kože je dobio dosta…Usijala mi je dupe od batina. Ja sam zajecala, pustila suzicu, ali je to, očigledno, nije baš dirnulo. Žešće me je švickala sigurno 5-6 minuta, celo dupence mi je bilo prekriveno crvenim prugama. A tamo dole, samo vatraaaaaaaa. Prestala je onda kada je ona valjda bila zadovoljna “efektom”, koji je videla na mom dupencetu. Rekla mi je: “sada se podigni, i podigi gaće!” Maja je celo vreme ladno gledala kako me svicka prutom. Ladno, očigledno da je već “navikla” na takve stvari. Ali ja nisam! Dupe mi bridi, gori, urla od vatre…A Maja ladno odnese prut, ništa me ne pita, ni da li me je bolelo, ništa…Devojka mrtva ladna. Komšinica mi ladno kaže: “sad si malo dobila po dupetu, da vidiš kako je to. A u subotu da dođeš da vidiš kako će Maja da dobije. A batine joj ne ginu, viđena je za prut, zakazane su joj, i ima da ih popije po bulji…!” Dva dana nisam mogla da sednem na d…Celo mi je bilo oteklo, pomodrelo, celo u masnicama…Izlude me matora komšinica, baš me je žešće istukla. A u subotu sam ponovo otišla kod njih. I lepo gledala kako Maja dobija svoju porciju…

Mama i ujna

Kada sam još bio klinac moj je ujak unajmio planinsku kuću na Soči, u Sloveniji, u kojoj su naše dvije obitelji trebale provesti tjedan dana ljetnih praznika. Stari je, braneći se da ne može ostaviti posao, ostao u Zagrebu, a ionako nije bio neki planinarski tip. Svima nam je zbog toga potajno bilo drago. Brak mojih roditelja odavno je bio samo formalnost, a ujak i tata nikada se nisu podnosili.

I tako smo se tog ponedjeljka ujak Vlado, ujna Lovorka, moj bratić Robert, stara i ja utrpali u njihov Citroen karavan i zapalili u deželu. Ujna je bila prava rasna Hercegovka; 43 godine, čvrste građe, kratke crne kose, tamnog tena i očiju, i glasnog prodornog smijeha. Onda to nisam kužio, ali Lovorka je bila dobar komad. Robi, koji je bio tamnoput na staru, sjedio je na stražnjem sjedištu između mene i moja mame Marije, sitne plavooke blondine najsvijetlijeg tena koji možete zamisliti. Godine profesionalnog baleta oblikovale su joj savršene vretenaste noge; celulit tu nije imao nikakve šanse. Ja sam bio baš kao i ona, samo tamnije kože.

Kada smo napokon stigli na Bovec bili smo umorni, uzbuđeni ali i malo razočarani. Kuća nije baš bila previše originalna, više obična novogradnja koju su u turističkoj agenciji prodavali pod pravu slovensku hižu. Dvokatnica s tri spavaće sobe; dvije na tavanu i jednom na prvoj etaži, odmah pored kuhinje. Robi i ja bili smo u jednoj, mama u drugoj, a ujak i ujna u trećoj spavaonici u prizemlju. Raspakirali smo se i uz hladnu coca colu raspravljali kako ćemo sve uživati u ovom tjednu. Svjež planinski zrak bio je savršen, tim više što smo za sobom ostavili toplotni udar.

Prvih nekoliko dana ništa se specijalno nije događalao. Ujak se motao oko kuće, mama i ujna razgovarale su o glupostima, a ja i Robi motali smo se oko rijeke.

I onda je svanulo «to jutro» kada je Vlado primio telefonski poziv zbog kojeg se morao vratiti u Zagreb. Zvali su ga hitno s posla jer je kao serviser klima uređaja ovo bila puna sezona za njegov biznis, a glavni rashladni sistem u nekoj firmi je otišao u k… Kada smo već pomislili da ćemo se morat ranije vratiti, ujak je rekao da mu za servis neće trebati više od par sati i da će prije mraka već biti natrag na planini. Oko osam navečer ujna se nervozno vrtila po kući jer Vlado još nije stigao. Tada je zazvonio telefon i ujak je javio kako će prespavati u Zagrebu i doći rano ujutro. Ostali smo sami; dvije uspaljene sredovječne žene i dva divlja klinca.

Robi i ja otišli smo u našu sobu, sjeli na krevet i razgovarali o curama, iako nismo imali nikakvog iskustva sa seksom. Sjećam se da sam se palio na sisatu brinetu koja se zvala Iva Furner. Napravio sam veliku grešku kada sam Furnericu jednom spomenuo i mami koja je odmah popizdila od majčinske ljubomore.

«Nemoj se petljati s tim kurvicama po školi!», nervozno je reagirala.

«Zakaj misliš da su kurvice? Cure su skroz ok…», odgovorio sam.

Tko zna, možda je imala i pravo, ali ja to nikad nisam saznao. Sljedeća majčina rečenica me šokirala: «Da imamo love točno bi platila nekoj iskusnoj babi da te uči!» Na sreću po moje mentalno zdravlje, brzo sam zaboravio taj razgovor tako da sam sada, prilično normalan, pričao s bratićem o Ivi i drugim pičkama.

U međuvremenu, na kuhinjskoj klupi razgovarale su i mama i ujna. E da smo samo znali o čemu pričaju! Naravno, stara je pokrenula temu o ljubljenim sinekima i užasnoj pomisli da se isti troše sa «školskim droljicama». Ujni isto nije bilo svejedno, no nije se tako bolesno zakačila za naš seksualni život. Ne znam kako joj nije bilo neugodno, ali Lovorki je ponovila svoju fiksaciju o «starijoj iskusnoj mački koja bi nas trebala uvesti u ševu.» Kada nije izvukla željenu reakciju, pogledala je ujnu, «A šta kažeš da MI to napravimo?»

«Napravimo što?», flegma je odgovorila Lovorka.

«Učimo dečke.»

«Ševiti!?» Lovorka je šokirano prošaptala. Mama je samo okrenula glavu i nastala je još jedna pauza.

«Marija… to je incest.»

Stara je uzdahnula i rekla «Lovorka, ne moraliziraj! Baš se prava našla…»

Nakon napete tišine mama se ohrabrila. «No dobro, ako ti nećeš, JA ću!», odbrusila je ujni. «Idem smjesta gore, i pojebat ću ne samo mog, već i tvog sina!» Lovorkine oči su bile izbuljene, usta su joj rašireno visila. Pokušala je nešto reći, ali nije uspijevala.

«Šta je sad?», majka je pitala.

Vrteći glavom i mašući nervozno rukama Lovorka je bila zbunjena. «Ne znam… nemam pojma… Pa ne možemo to, jesi luda! Jednostavno…. joj…»

«A u kom kurcu je problem? Šta ne znaš?», stara se nije dala. «Da nije NORMALNO?» Lovorka je šutila.

«Hoćeš da se zamijenimo?», predložila je moja majka.

«Zamijenimo?»

«Da. Znaš šta mislim. Ja ću sredit tvog malog, a ti pojebi mog.»

Lovorka je dugo zurila u majku s nevjericom dok konačno nije progovorila, «Ti si stvarno za to, ha?»

Stara je kimnula. «Razmišljam o tome već nekoliko mjeseci, i pokušavam skupiti hrabrost. Vidi, Vlade nema večeras. A i nije da se nisi ševila s drugima. I ja se kurvam okolo, znaš…»

«Ma ok, ali ovo je drugačije.»

Govoreći sve tiše mama je bila uporna «Lovorka, gore su dva mlada muškarca, ne dječaka. Muškarca. Muškarca koji se nikad do sad nisu jebali. Zašto ih mi ne bi uputile dok se nisu upetljali s droljicama, isfrustrirali se i pokupili pitaj boga kakvu boleštinu? Osim toga», nasmiješila se, «sigurna sam da će nam svima biti zabavno.»

I dalje se cereći, dodala je «Oni su jako zgodni dečki, znaš?»

Ujnino lice napokon se razvuklo u osmijeh. Zatresla je glavom. «A od kud znaš da će oni biti za?»

«Idemo saznati…»
«Kuc, kuc», začuo sam mamin glas. Kada su se vrata otvorila Robert i ja sjedili smo na podu.

«Dečki, oćete s nama gledat televiziju?», stara je veselo pitala. Nismo odgovorili. Kako? I mama i ujna Lovorka bile su odjevene samo u gaćice i male potkošuljice. Zašto su bile polugole nismo imali pojma, no nismo se mogli nagledati majčinih mišićavih bedara, bijelih poput vrhnja i dugih vitkih nogu Robijeve stare. Obojica smo utihnuli dok su nas mamice nagovarale da se spustimo u dnevni boravak. Šutke smo odskakutali niz stepenice, one su išle za nama nešto sigurnijim koracima. Robert i ja sjeli smo na stolice, dok su se Lovorka i Marija smjestile na kauču. Televiziju smo gledali u tišini, ali su nam oči stalno bježale na njihove ispružene noge. Čak smo im mogli zijevat i u gaćice! Kako smo i mi bili samo u boksericama i potkošuljama, stalno smo se vrpoljili mijenjajući položaj da nam majke ne bi vidjele tvrde kurčine. U sobi je definitivno bilo napeto.

«Robert!» moja mama je viknula, na što smo obojica odskočili u zrak.

«Imaš djevojku?» Izgledao je šokirano. Nervozno se nasmiješio, očima okrznuo Lovorku i rekao «Ne». Nakon kratke pauze stara nas je opet prozvala, «A, jel uopće imate iskustva s curama? Pornići se ne računaju.»

Gledajući u pod, u istom času smo rekli da nemamo. Stara je uto uzela daljinski, ugasila televizor i okrenula se prema Lovorki. «Mislim da je vrijeme da ova dvojica nešto nauče, ne čini ti se?»

Užasno nervozna, ujna Lovorka neuvjerljivo je propentala «Da…, naravno, naravno!» Nisam se mogao odlučiti tko je bio prestrašeniji: mi ili Lovorka.

Stara je zato bila skroz cool. Dignula se i polako skinula potkošulju, cijelo vrijeme se smijuljeći i gledajući ravno u oči malo mene, malo Roberta. Sada kada je postalo jasno da ona tu vodi, bila je još sigurnija. Bacila je potkošulju na pod. Njene zrele grudi i čvrste ružičaste bradavice vapile su za gladnim ustima. Ne mičući oči s nas, skinula je gaćice ispod kojih je sijevnuo njen blond muf. Podigla je ruke u zrak, i plesnom figurom nam pokazala svoje veliko, bijelo dupe. Lagano se izvijala u kukovima. Bože, kako joj je guza bila seksi! Pravi komad! Robi i ja teško smo disali, gutali je očima sada već manje nervozni.

«Ajde Lovorka!», stara je rekla. Ujna je bila puno neodlučnija. Čak nas nije mogla gledati dok je puštala da joj potkošulja sklizne na parket. U svakom slučaju, bilo je vrijedno čekanja.

«Vau!», Robertu je pobjeglo. Lovorka je bila šokirana što joj je sin tako reagirao na sise. Nije se imala razloga čuditi. Ujnine grudi bile su puno veće od maminih, samo malo su visile, ali na neki jebozovan način, a bradavice su joj bile velike i tamne. Isuse, stvarno nisam mogao skužiti zašto ju je Vlado varao! Dok su joj se ruke spuštale prema gaćicama, oči su joj govorile «kako da se izvučem iz ovoga?» Prekasno. Polako je skinula gaće pokazujući nam svoj tamni grmić. Kada su joj pale na pod pogledao sam bratića; jedva je disao i oblizivao si je usne!

Mama se stala pored ukočene Lovorke i počela je okretati kao lutku pokazujući nam njenu guzicu. Zatim ju je opet okrenula sisama prema nama i osmjehnula se s odobravanjem. Robi i ja smo ih pasli ko blesavi. Tada sam primijetio da mami iz pičke vire usmine i da su joj već prilično mokre. Kada su nam se dobro pokazale, sjele su natrag na kauč. Mama je rekla «Ok dečki. Sad je vaš red!» Bratić se grčevito nasmijao, a ja sam zgroženo odmaknuo pogled. Bio sam prestravljen. Mama me strogo pogledala u oči i rekla «Skidaj majcu. I ti Robi.» Polako sam se počeo svlačiti, baš kao i on. Ustali smo i počeli se oslobađati krpica preko glave. Moja stara nas je netremice fiksirala u mokre mrlje na izbočenim boksericama, a s usana joj se nije micao onaj đavolji osmijeh.

«Sad gaće», rekla je.

Tada smo tiho skinuli i njih. Bez riječi smo ih odbacili na pod, oslobađajući mlade, tvrde, tinejdžerske kurčeve da slobodno lamaću po zraku. Moja kara u to je vrijeme bila dugačka samo trinaest centimetara, dok je Robijev bio oko sedamnaest, i dosta deblji.

Oči od moje stare su iskočile. Zaboravila je disati, samo je raširenih slinavih usta buljila u naše mlade dignute kurčine. Čak sam primijetio da nas ujna dolje gleda puno detaljnije i s još više požude u očima od mame.

«Pa dečki, stvarno ste se protegnuli!», stara nam je popaljeno dobacila.

«I ovjesili!», dodala je ujna.

Seksualna napetost u sobi bila je strašna. Gledajući naše gole stare, Robert se teško suzdržavao da ne nateže svoju kameno tvrdu karu koja se svakim «slučajnim» dodorom sve više punila. Mama je prestala tupo buljiti, pogledala me i rekla «Hajde!» I ja sam se počeo igrati s malim. Dok smo Robi i ja energično drkali razvlačeći slinu po kitama, stara više nije mogla izdržati. Raširila je noge i počela si žuljati klitoris. Pička joj je bila mokra kao da se upišala, a klit joj je iskočio uperen ravno u nas. Čak se i ujna oblizivala gledajući nas kako drkamo. Rukom je mijesila ogromnu sisu, dok je drugu skliznula na mokru, dlakavu pičku. Robi i ja počeli smo stenjati snimajući stare kako si razvlače pičketine, a i one su pri pogledu na napaljene kurate sinove žestoko trljale mufove i glasno dahtale. Dvije zgodne tete i dva mlada nevina komada samo su sekunde dijelile od žestoke jebačine koja će nekima biti prva.

«O Bože, Lovorka. Stvarno imaju dobre kurčine», mama je jecala ne skidajući ruku s razdrkanog klita.

«Ahhhh» ujna je odgovorila.

Stara je onda prekinula čaroliju, i na opće iznenađenje ustala. «Dođite na kauč», rekla nam je. Lovorka se isto prestala trljati i dignula se da nam napravi mjesta. Bože, kako su joj prsti bili mokri! Kada smo sjeli mama je nježno rekla, «Sad ćemo se svi jebati. Dečki, postat ćete muškarci.» Zatim je uz osmijeh dodala «Spremni?»

«Uh, da, jesmo…» odgovorili smo ne baš sto posto sigurni. Sjela je između mene i bratića i primila mi kurac u šaku ljepljivu od pičkinih sokova. Nekoliko puta ga je potegnula. «Erekcija od mog sina!», ponosno je rekla više sebi.

Zatim je pognula glavu i strpala ga u usta. Prvo sam bio šokiran, a bojao sam se i da Robiju oči ne iskoče iz glave dok je gledao kako mi kurac nestaje u maminom ždrijelu. Par puta se odsklizala na njemu gore dolje, prekrivajući ga slinom. Osjećaj je bio fantastičan! Jezik joj je bio tako vruć i sklizak dok ga je sanjkala od korijena do glavića. Sve sam teže disao dok mi ga je pušila, uživajući u svakom detalju, no onda ga je izvadila iz usta i okrenula se prema Robertu. Lijevom rukom i dalje se igrala mokrom kurčinom, a desnom je primila njegov i gurnula si ga u usta. Dok smo se mi tako zabavljali, ujna je samo stajala gola i gledala kako stara puši kitu njenom sinu.

«Lovorka, dođi ovdje», mama ju je pozvala. «Gle kak mu je velik!», rekla je držeći Robijev kurac. Potom se pomaknula i kimnula ujni da klekne. I je. Prvo je samo piljila u njegov ogroman organ, a onda ga je primila u ruku i počela nježno pumpati.

«Sviđa ti se tako?» Ujna je blago pitala.

«Da mama. Puši mi ga onak ko teta Marija», Robert je odgovorio.

Onda je Lovorka svom sinu prilično polako i nesigurno popljugala kurac. Lizala je i sisala dosta sporo, ali Robi je ipak uživao. Moja stara je bila puno bolja; živo mi ga je saugala, lickala, nadrkavala rukom sve dok više nisam mogao izdržati. Počeo sam uzdisati sve glasnije i glasnije kako mi se bližio orgazam. Brzo sam zgrabio staru za kosu i počeo štrcati spermu u njena usta. Kada sam prestao svršavati. Nije mi prestala sisati već je samo to radila nekako drugačije; pazila je da svaki put kad izbacim mlaz bude spremna i proguta ga. Tako me obrađivala sve dok mi nisu ishlapila jaja, a ona progutala svaku kap. Koja prva pljuga, i to još od prave profesionalke!

U istom času Robert se počeo prazniti u Lovorkina usta. Oči su joj se skroz zaokružile kada je osjetila sinovo sjeme ispaljeno u grlo. Zatim je zažmirila i sve marljivo popila.

Nakon ovakve obrade svo četvoro samo smo se smijuljili.

«Mmm dečki, stvrano ste ukusni», mama je rekla. Robi i ja bili smo u raju. Naravno da sam drkajući naučio što je orgazam, ali to nije ni približno bilo kao ovo.

Stara se nakon kratke pauze dignula i rekla nam da je slijedimo u sobu. Bio je to čudan prizor, mislim, hodati uz stepenice iza mamine gole guze. Nikad prije nisam vidio ništa slično, a škicnuvši Robija bilo je jasno da nije ni on – slina mu je doslovno visila niz bradu dok je gutao to veliko dupe od maslaca…

Kada smo ušli u maminu sobu, stara se bacila na krevet i pozvala Lovorku da napravi isto, dok smo ih mi dečkići samo gledali.

«Kaj sad?» Robert je pitao.

«Je, a kaj misliš, mali? Sad bumo si lepo svršili», mama je rekla prostačkim glasom kurve. Lovorka se ušaltala u njenu spiku i odvratno zasmijuljila. Stara je otpila gutljaj iz flaše s rakijom na stolu, i zavalila se na krevet. Dignula je noge u zrak, raširila ih pokazujući nam svoju mokru pizdu i gledajući u mene rekla «Gurnut ćeš svoj kurac ovdje. To bu bilo jaaaako lepo!»

«Jebat ćemo se?!» Robert je pitao kao da je pao s marsa.

«Tako je mladiću!», stara je odgovorila. «Napravit ćemo muškarce od vas.»

Ujna se nezadovoljno okrenula prema majci i tiho, da ju mi ne čujemo, rekla «Ja bi da mi prvo ližu pizdu.»

«Možda kasnije», mamica je bila stroga kao i obično. «Idemo se više izjebat. Nemrem to stalno odgađat!»

Pretpostavljam da je pomisao na tucanje s vlastitim sinom, dok mu još i oduzima nevinost, bila dovoljna predigra za staru. Tada je ugledala da mi se kurac opet dignuo i povukla me na sebe na krevet. Poklopio sam je ne znajući šta da sad radim dok mi je kurac lupkao po mokrom mesu oko njene pičke. Mama me prvo malo grlila da me opusti, a onda je jednom rukom potražila kitu i namjestila je na metu, a drugom me pomicala tako da mi tijelo bude pod pravim kutem za tucanje. Kada mi je glavić centrirala na sam otvor pičke, rekla je «Evo ga. Sad gurni!» I jesam.

Misleći da su njezina usta najdivnije mjesto na svijetu nisam imao pojma da postoji i ovakav užitak. Sa svih strana nevjerojatna toplina slijevala se u moj tinejdžerski kurac dok sam ga centimetar po centimetar gurao sve dublje u mamu. U tom trenutku pobudio mi se instinkt, nekakvo prirođeno znanje ševe; počeo sam ga spontano izvlačiti pa opet nabijati natrag. Ponavljao sam tu kretnju sve dok nisam ulovio ritam i postao dovoljno siguran da mogu mijenjati snagu uboda i brzinu kojom tucam maminu mačkicu. Bilo je taaaako dobro i to ne samo meni; mama je dahtala sa svakim ubodom moje kite, a kada sam ubacio u veću brzinu počela se i nekontrolirano provaljivat.

«Oh, da dušo! Ooooh, daaa! To je tooo! Tako se jebe! Tako se jebe mamicu, zlato moje!!! Karaj mamicu, boga mu aaaahhhh!»

Na desnoj strani kreveta moj je bratić istovremeno tucao pičić svoje mame još žešće nego ja. Robi je bio skroz neprepoznatljiv. Kao da ga neko vuče za kurac kroz ujninu pičku, s bolnim izrazom lica divljački se zabijao i odljepljivao od njene dlakave špilje vičući stalno istim ritmom «Da! Da! Da!» Lovorka nije bila brbljava, samo bi svaki svaki udar njegove velike kurčine dočekala napaljenim hripljanjem. Malo planinsko potkrovlje treslo se od zvukova fantastičnog seksa. Krevet se tresao kao pogođen najsnažnijim potresom pod mojim i bratićevim udarima incestuoznog razdjevičavanja u razgibane mufove naših mamica. U ovom drugom pražnjenju jaja držali smo se puno bolje; jebali smo duže, pružajući zrelim pičkama aktivan trening. Osjetio sam napetost u jajima i još ubrzao ritam ševe do tisuću udara u minuti ispaljujući rafal za rafalom duboko zabijen u pički, na što je mama kao pod napadajem šizofrenije probulaznila «Oh da dušo! Daj mamici svaku kap! Daaaa! Puni me!!!!»

Samo sam ležao na njoj osjećajući kako mi se kurac prazni u starinoj mokroj pizdi. Vrućina koja se širila iz kare zabijene u još nahajcaniju rupu preplavila me po cijelom tijelu miješajući se s maminim isparavanjima. Nježno me zagrlila i milovala po plavoj kosi. Njena bebica upravo je postala muškarac i to u istom procijepu iz kojeg je izašla prije toliko godina.

Lovorka i Robert nisu bili nezaposleni, ujna je doslovno balavila po jastuku dok ju je moj bratić tankao bijelom naftom.

«Mhhhh,» mama mi je stenjala u uho, «karaj mami, daj joj svoju spermicu. Ti si sad mamina muškarčina!» Čuvši te riječi kurac mi je opet poskočio u njoj. Stara se pomaknula da ga lakše mogu izvaditi iz nje, ponovno dignutog al zadovoljenog. Iscrpljen kao nakon dvosatnog dizanja utega srušio sam pored njenih nogu, a Robert koji je baš napunio svoju majku pokušavao je doći do daha.

«Eto, sad ste muškarci!» mama je teatralno izjavila. «Kak je bilo, Lovorka?»

«Mmmm, baš dobro,» Ujna je prigušeno odgovorila.

«Bogme i je», stara je komentirala zureći u Robijev i dalje dignut kurac. Nisam to onda još kužio, žena koja me rodila bila je bolesna na velike batine, a bratiću se jedna takva klatila pred njenim očima. Kurcožderka to nije mogla propustiti, jednostavno ga je pitala da li bi ju htio pojebati. Mene malo iznenadilo, no on je smjesta rekao «Daa!» i skočio na noge. Odgurnuo me rukom, i sada znajući kako se to radi, prislonio glavić na razmočenu pičku moje majke. Kad joj ga je skroz metnuo počeli su skladno stenjati. Lovorka i ja kao u kazalištu, mirno da ne ometamo predstavu, gledali smo kako njen sin jebe moju mamu. Bilo je očito da se oboje tope od užitka i da ih niko ne bi uspio razdvojiti, pa čak ni da se u sobi pojavi moj stari ili ujak Vlado. Stajao sam tako dignute kite, a onda mi je postalo glupo. Pogledao sam ujnu da vidim kak ona doživljava situaciju. Bila je raskrečena na krevetu, a kada su nam se pogledi sreli nasmiješila mi se izazivački i još više raširila noge pokazujući prstom na svoju pizdu. E, to je već bilo bolje. Sad ću ja pokarat njegovu mamu, kad smo kod toga…

Legao sam na nju i spretno ga naciljao na mokru škulju. Lovorka i ja pogledali smo se i nasmiješili mom novom znanju tucanja. Zatim sam joj ukliznuo kitu. U početku me pažljivo držala za guzu i tek kad se uvjerila da sam se skroz ufurao i sigurnim je zamasima divlje punio nekoliko minuta, prebacila je dlanove na moja uznojena leđa. Spontano sam se ušaltao u ritam uzdaha koji su proizvodili Robi i moja stara. Ujna je počela miješati spremno dočekujući moje udare istom silinom nabijanja pičke. Sa svakim ubodom Lovorka bi mi zacvilila u uho, a ja sam joj totalno popaljen počeo ljubiti vrat i skroz izvan kontrole prebacio se na tople rastvorene usne. Čini se da ju je to malo zateklo, no brzo se privikla i spremno ispružila jezik. Znam da smo bili u više nego neobičnoj situaciji; dečkić strastveno žvali svoju četrdesettrogodišnju ujnu dok joj kurčinom rastura zrelu pizdu, ali tako uspaljeni htjeli smo ispremiješati sve sokove – od sline do prvih kapljica kojima mi je mali proplakao u njenoj pički. Jebali smo se svim srcem i tijelima, no ono što je Robi radio mojoj staroj više je ličilo oluji nego seksu.

«Jače Robi, jače!», mama je urlikala dok ju je bratić jebao poput životinje. «Ooooajjjh!», svršavajući je rikala.

Ujna je vratila ruke na moje guzove i palucanje jezičinom zamijenila glasnim uzdisanjem. Kako joj se bližio orgazam sve me jače nabijala u sebe; desnu ruku na mom dupetu zamijenila je stopalom tako da me sada doslovno šutirala u guzicu kako bi si u gladnu pičku nabila što više srednjoškolske kurčine. Ja nisam dahtao. Jednom sam glasno uzdahnuo i ispraznio jaja. Lovorka me izbezumljeno molila da ne prestanem pumpati jer će i ona sad svršiti. Pritisnula je nogu na mojim guzovima kao rakova klješta i brzo miješajući velikom dupendarom lovila posljednje kapi iz mog već omlohavljenog kurca. Kada smo došli do daha bratić i ja odlijepili smo umorna tijela od naših uznojenih mamica i legli među njih.

«Dobri ste, dečki! Jelda Lovorka?», mama je rekla.

«Definitivno!», ujna je potvrdila držeći ruku na zaspermanoj pici.

«I kak vam se sviđa svijet seksa?», zanimalo je staru.

Robert i ja smo se nasmijali. «Pa nije loše», bratić je rekao a ja sam se složio. Još smo malo spikali o ševi i šta nam je bilo najbolje, al ne dugo. Dva klinca u sobi s dvije gole pičke nisu mogla ostati na riječima.

«Kaj?! Još bi?», mama je cvjetala. Osjećali smo se kao vrhunski jebači; kurčeviti, potentni, pravi muškarci. Nakesili smo se i počeli opet nadrkavati kurčine. Da, htjeli smo još ševit! Mame su se isto nasmijale a oči su im veselo sjajile. I one bi se ponovo tucale.

«Ajmo probat ovak…» Stara mi je rekla da se dignem i stanem pred nju. Ona je i dalje sjedila na krevetu, primila mi je rukom kurac i strpala si ga u usta. Kada ga je dobro zabalavila popela se na krevet na sve četiri i rekla mi «Zlato dođi iza mene i zabij mi ga odostraga.»

MOLIM? Robert i ja bili smo šokirani. Jel ovo istina? Čak je i Lovorka izgledala iznenađeno.

«Ajde!», mama me požurivala. «Nabij mi ga u dupe, samo polako guraj.» kada sam stao iza nje, raširio sam velike guzove i ugledao malu, stisnutu ružičastu rupicu. Tako nježna bila je u priličnom neskladu s razvaljenom velikom pizdurinom. Stavio sam glavić na otvor i u paničnom strahu da je ne povrijedim nevoljko gurnuo. Polako sam povećavo pritisak. Glavić mi je uskočio u mamin šupak pa malo po malo i ostatak karine. Vruć kao i pička, čmar joj je bio uzak, puno uži od rupe koju sam do sada jebao, i to mi se jako svidjelo.

Uvjerivši se da je s nama sve ok, Robi se okrenuo prema svojoj mami i pitao je da li joj ga može zaprdekati u dupe. Lovorka se uopće nije činila spremnom za analnu akciju, al kad joj je mama nervozno dobacila «Zajebi sranja, idemo ih naučiti sve», pomaknula se pored stare, naprčila u isti položaj spremna da ju sin pojebe u serulju.

«Sad polako Robi, polako!» smirivala ga je bojeći se da će joj napaljen kakav je bio rasturiti prkno.

Ja sam svoju majčicu neštedimice tucao držeći je malo za bokove, malo za struk i nabijao duboko koliko mi je to crijevo dozvoljavalo.

«O da, o da! Tako se to radi!», mama je mrmljala. Bio sam iskreno iznenađen što joj se ševljenje čmara stvarno sviđalo. Meni je bilo super, povremeno sam si davao oduška dahtanjem, a ona je kada se stvar zahuktala zgrabila šakom pičić i trljala si klitoris. Ujna se isto skulirala, opustila guzu i pustila Roberta da ju hobla svojom velikom tamnom karom. Kao i u neseksualnim situacijama bratić i ja počeli smo se igrati; uštimali smo ševu tako da nam kare u isto vrijeme ulaze i izlaze iz mama. Nije to povećavalo užitak, bila je to obična zajebancija ali smo se smijuljili jer nas je zabavljalo kako i jednoj i drugoj čmarovi škripe u istom času.

«Smjesta prestanite! Obojica!», mama se izderala sjebavajući nam ritam. Onda nam je naredila da zamijenimo mjesta. «Vau!», obojica smo pomislili. Stara je baš bila ocvala perverznjača. Dok sam izvlačio kurac iz maminog šupka bio sam zadivljen rupom koju sam izjebao u njoj.

Nespretno smo se gegali stršećih kuraca zamazanih tragovima dreka po krevetu mijenjajući pozicije. Primio sam se za ujnino stameno dupe da ne padnem onako ošamućen ševom na mekanom madracu, i skužio kako je tunel u njoj, zahvaljujući bratićevoj debeloj burgiji još impozantniji. Snimio sam i razliku u dupetu; mamino je bilo okruglo i bijelo, a Lovorkino uže, više četvrtasto i boje bijele kave s tamnosmeđim čmarom i gotovo crnim usminama niz koje su sokovi kapali na poplun. Čine se da je ujna ipak uživala u gužnji.

Pazeći da joj budem dobar kao i Robi, prislonio sam svoj, ne više ružičast kurac na njen taman šupak. Polako sam ušao upijajući toplinu debelog crijeva. Izgledalo je da joj paše pa sam ga nabio skroz do jaja. I onda sam počeo jebati, loveći ritam koji meni odgovara. Držao sam je oko struka pumpajući sve brže i brže. Osjećaj kurčine u dupetu počeo mi se opako sviđati. Znao sam svakim novim zamahom da će mi baš tucanje u šupak postati omiljena vrsta seksa. Primijetio sam da je Lovorka opustila mišiće u nogama i počela oblizivati usne kao kad sam joj punio pičkicu, što mi je još više napumpalo jaja. Davao sam sve od sebe da i ja i ona uživamo koliko god je to moguće, na šta mi je uzvraćala grčenjem svoje smeđe rupe koje je pratila prtljanjem po klitorisu. Ujna je, ma kako ju čovjek jebao, samo stenjala, dok se stara, to sam sad već naučio, derala pod kurčinom ko koza.

«O, da! Tucaj mi dupe!» cvilila je Robiju. «Ooooh, kako mi dobro nabijaš tu veliku kitu u kenjaru! Daj da svršim, daj da svršim!» Robi je fanatično bubao, a prizor njegove čokoladne kurčine kako izlazi i nestaje u maminom rozom šupku bio je fakat napaljiv. Klitoris joj je lamatao kao zvono na kravi dok je prasica opet svršavala. Njih dvoje tako su me napalili da sam zgrabio Lovorku za kukove i počeo jebati ko blesav u nadi da ću joj kurčinom raspoloviti dupe. Ujni je samo to trebalo da se počne ritati i uz «Ahhhh, ahh, ahh! I ohhh, ohh, ohh» svršavati punjena mojom spermom. Primijetio sam da bratić drži mamu oko struka stisnutu uz sebe i uopće se ne pomiče. Kurac mu je bio ukopan duboku u njenoj guzi, znojno zgrčeno lice izdalo ga je da upravo prazni sve što ima u njen čmar.

Totalno presušeni, Robi i ja izvadili smo kare iz naših majčica i opet se divili kanjonima koje smo iskopali. Cure su se izjebane uz zvuk prdeža srušile kao krpene lutke na krevet i mama nam je rekla da se odemo u kupaonicu očistiti. Kada smo se osvježeni vratili, one su i dalje liječile jebačke rane. «Dečki, stvarno brzo učite!», stara je bila impresionirana.

«Klinci se ne šale!», Lovorka je blaženo dodala.

Već je bilo prilično kasno, a stare bile umorne i željne tuširanja i dobrog sna. Robert i ja bili smo prilično razočarani.

«Oćemo sutra opet?» pitao sam. Lovorka me pogledala u stilu «Mora da se zajebavaš?»

«Ujak ti se vraća sutra, si zaboravio?», stara je odsjekla. Međusobno smo se izgrlili i izljubili uz «Laku noć» i «Volim te».

Kasnije u našoj sobi Robert i ja vrtili smo najbolje fore večeri: «Pušenje mi je bilo genijalno; Kaj ti se više sviđa, trpati pičku ili šupak?; Pizda tvoje stare bila je tak mokra!; Znam, i čmar tvoje je super!»

Stvarno smo dobro spavali!

Sljedeće jutro Robert i ja probudili smo se s bolnim erekcijama. Dok smo si drkali pod plahtama užasavali smo se mogućnosti da više nećemo ševiti.

«E, ajmo nać stare dok mi se tata još nije vratio», rekao je.

«Jebote, brzo», odgovorio sam.

Kada smo se pokušali uvući u maminu sobu, razočarano smo ustanovili da je nema. Skontali smo da su pičke (mame) sigurno dolje, pa smo se željni zornjaka goli sa žestoko dignutim batinama spustili niz stepenice. Al kad smo došli u boravak, čuli smo iz kuhinje ujakov glas. «Shit!», pomislili smo. «Staro govno već je stiglo.» Panično smo se otišli obući u sobu. Kad smo se opet spustili, ovaj put pristojni, Vlado nas je srdačno pozdravio a mame su izgledale zabrinuto. Očima su nas doslovno preklinjale da ne kažemo ili napravimo nešto glupo. Da su samo znale kak smo, onak goli, skoro zajebali do maksimuma. Doručkovali smo uz površan razgovor i ubrzo se razbježali svako svojim putem. Poslije sam se često pitao šta bi bilo da je ujak u tom trenutku kada smo ga čuli na stepenicama šutio, pa da smo mi dvojica stvarno ušli sa isukanim erekcijama u kuhinju. Kako bi reagirao da nas je vidio i shvatio šta se događalo u planinskoj kućici dok je bio u Zagrebu? Da je zbrojio dva i dva kako su mu žena i sestra pojebale svoje srednjoškolske sinove prošlu noć? Sve bi nas pohapsili!

Sljedećih nekoliko dana u brdima, stalno sam, kada bi ostali solo proganjao staru «Pa zar se ne možemo malo maknuti od ujaka?» Ona bi samo tužno uzdahnula i skrenula pogled. Bila je svjesna da je zapravo napravila sranje. Kako sada smiriti dva klinca podivljalih hormona koji su vapili za svojim mamicama? Zadnji dan uspjela je ipak nešto smisliti. Dok je ujak rezbario neku granu ispred kuće povukla je Lovorku na stranu i konspirativno joj šaptala na uho. Par minuta poslije čuo sam ujnin glas «Robi, dođi!», a mama je rekla svom burazu da nas neće biti neko vrijeme.

«Di idete?», pitao je.

«Ma tu su navodno neki slapovi. Idemo ih potražit», stara je odgovorila.

«A ja nisam pozvan?», spustio je nožić na zemlju.

«Pa vidim da si zauzet, kaj ću te onda bezveze zvat…»

«Dobro, dobro», počeo se smijati «Ne bi ni išel po tom kamenju se pentrat.»

Kad smo odmakli na sigurnu udaljenost od Vladinog uha pitao sam mamu gdje idemo.

«Na tajno mjesto koje sam jučer pronašla», odgovorila je.

«Zakaj?», bratić nije kužio.

«Mislile smo da bi htjeli da vam se još jednom popuše kurčevi», tiho mu je rekla.

Nato smo se nas dvojica tako napalili da smo jedva hodali od kvrga u gaćama, a stare su se zagrlile i počele smijuljiti. Nakon nekoliko minuta hoda majka je rukom pokazala na veliko oboreno drvo. Lokacija sa svim tim trnjem i blatom nije bila idealno, no mi smo se spremno skinuli pred zadovoljnim pogledima i osmjesima naših mamica. Kare su nam se smjesta dignule do prave tvrdoće za fuk. Razmjestili smo gaćice i ostalu robu po deblu da bude bar nešto ugodnije, a stare, obučene u traperice, jednostavno su kleknule na lišće ispred nas; svaka nasuprot svog sina. Majka mi je primila napetu batinu u ruku i počela se igrati s jajima. «Moj sin postao je takva MUŠKARČINA», tepala je pipajući mi karu. «Da muškarac. Jebač! Obojica su rasplodni bikonje, ha Lovorka?»

«Mmhhh, mhhhh» ujna je mrmljala kroz usne puna bratićeve kite. Stara je onda u usta stavila moju karu, sisala mi glavić, jezikom se spustila preko kurca do jaja, a čak ih je počela i pušiti ostavljajući gusti trag sline poput puža balavca. Mi dečki uživali smo u svakoj sekundi tog majčinskog pušenja, kad je moja mama rekla Lovorki koja je baš davala sinu pusu u glavić «Ajmo se zamijenit.»

Stara je na koljenim odpuzala do Robija, dok se predamnom stvorila ujna, nasmiješila mi se i pala na koljena. Primila me za kurac i počela s njega oblizivati maminu slinu. Lickala mi ga je, ljubila vršak, uvlačila u topla usta, sisala kao lizaljku dok mi je rukom vješto drkala donji dio kare.

U međuvremenu, mama se stvarno predano bacila na Robijevu karu. Usta je zahvaljujući njegovoj debeloj batini razjapila kao som i pušila mu ga grlom pomičući brzo glavu gore dolje. Bila je prava stručnjakinja. Ni bratić ni ja više nismo mogli izdržati; počeli smo dahtati aplaudirajući fantastičnim pušenjima kojima su nas mamice počastile pod stoljetnom jelom. Stara je isčupala bratičev kurac iz grla i držeći si ga pred facom divljački mu drkala.

«O, da!», mama je zavijala, «Ajde, Robi. Svrši teti Mariji! Svrši! Daj mi svu spermetinu iz te prekrasne velike kurčine!!!!» On je jaukao skroz blizu orgazma, kao u ostalom i ja dok mi ga je njegova stara drkala u svoja razvaljena usta. Zapravo, i ja i ujna smo vrištali dok mi se sperma penjala iz jaja. Konačno, Robi je kao iz vatrogasnog šmrka staroj u lice istreso litru sjemenja. Ta nastrana pička, moja mama, počela se smijati dok joj se bijela tekućina slijevala niz nos, usta, obraze i kapala na bradu. Ja sam naciljao oštar mlaz u ujnino grlo koji je ona gutala kao da se radi o izvorskoj vodi. Lovorka je popila baš svaku kap, a da joj nešto slučajno ne bi promaklo, još mi ga je dodatno iscijedila rukom. Mami je bilo krivo što se i ona toga nije sjetila pa si je sada prstima stavljala Robertovu spermu u usta.

«Mmmm», mrmljala je s uživanjem. «Tako si ukusan, mali… Lovorka, probaj!» rekla je ujni pružajući joj zasjemenjen prst da lizne sinovu spermu.

«Mljac! Sinčić mi je fin ko da mu je Karapandža tata!»

«A kakav je tvoj nećak?», pitala je mama.

«To je ista sorta, Marija. Presladak je!»

«I šta ćete reći mami i ujni za ovo popodnevno iznenađenje koje smo vam priredile?»

«Hvala vam.»

«Da, tenks», odgovorili smo veselo.

«Možemo to opet?», Robert je pitao.

«Ne sad», mama je zatresla glavom.

«Moramo se vratiti», Lovorka je dodala. «Tata će se pitati gdje smo.»

Bratić i ja poslušno smo se obukli i za 15 minuta već smo bili u kući.

«Jeste se lijepo proveli?», Ujak je pitao kad smo ušli.

«Super», Lovorka je odgovorila. Da je samo znao da mu je žena prije 15 minuta pljugala nećaku!

Sljedeći dan vraćali smo se u Zagreb. Na Petrolovoj pumpi u Brežicama Vlado je otišao platiti benzin, a mi smo ostali u autu. Mama se okrenula prema Lovorki i rekla «Mogli bi se svi skupa naći prije nego što im počne škola.»

Ujnine oči su zaiskrile «Ooooo, može! Naravno!», rekla je u stilu zločeste djevojčice. Robi i ja smo se saučesnički nasmijali. «Kad?», pitao je.

«Vidjet ćemo», odgovorila je stara. «Nadam se što prije.»

Kada su nas ostavili ispred naše kuće izpozdravljali smo se uz puse i grljenja. Zagrlivši ujnu Lovorku poljubio sam je u obraz, ali i diskretno gurnuo joj jezik u uho. Malo se uplašila i iznenadila, ali kada smo se odvojili pogledao sam ju u oči i vidio onaj «vraže mali» poged. To je bilo najviše što sam mogao napraviti a da ne skuže o čemu se radi, a ipak sam joj imao potrebu zahvaliti. Dala mi je da ju jebem ne samo u pičku već i u čmar, a i popljugala mi je kurac. Svršio sam joj u sve rupe!

Nakon tog tjedna u brdima, mislio sam da će nam sada stalno biti ovako super. Nemojte me kriviti, zbilja je počelo izvrsno. Prvi dan kad smo se vratili kući stari je cijeli dan bio na poslu pa smo mama i ja imali na raspolaganju čitavu kuću. Kada nije bila u gradu ili pospremala, ili ja ružio s prijateljima, jebali bi se satima. Naučila me kako se liže pičkica, shvatio sam koji je štos s predigrom iako mami nije trebalo nikakvo zagrijavanje; dovoljno je bilo da se sjeti kako ševi vlastitog sina pa da se napali ko blesava.

Stara je svojom iskusnom pičkom osjećala da smo stvoreni jedno za drugo kada se radi o seksu. Oduvijek joj je trebalo više pucanja no što joj je otac mogao pružit pa se morala namirivati sa strane. Sada je pod svojim krovom, ako bi tako htjela, dobijala metak svaki dan. Naravno, gotovo da nije palo veče a da se taj dan nismo trošili. Mlad i napaljen punio sam joj sa zadovoljstvom sve rupe, a kada bi pomislio da sam smiren, već bi se u kupaonici predomislio i odradio na mami još jednu rundu. U brojnim jebačinama iskristaliziralo se da najviše volim analni seks, tako da mi se s guštom stalno namještavala u pseći položaj, puštala me da joj širim guzove, guram prste i na kraju u čmar zabijem kurčinu podmazanu nekom kremicom koju mi je kupila specijalno za guženje. Bilo ja dana kada sam bio napaljen samo za njezin šupak, i da se mene pitalo tucao bi ga i punio spermom satima. No, ona je uvijek pazila da joj prije stražnjeg ulaza dobro zadovoljim pizdu.

«Mmmmh, Bože kako volim tvoj mladi kurac!», dahtala je jednom kad sam se ispraznio u njeno grlo, a kara mi je i dalje stršala. Brzo sam skočio na nju, uvukao joj se među noge i zabio joj ga u pičku. Zvala me «supermen» i «čudo» jer mi je karina gotovo uvijek bila tvrda za ševu. Te jebačine odvijale su se u krevetu mojih roditelja što se staroj kao posebno bolesna perverzija činilo izuzetno napaljivim, ali ponekad bi ju prasnuo i u mojoj postelji. Htio sam je jebati u svakoj sobi, na svakom komadu namještaja; pod tušem; čak i na zadnjem sicu automobila. Na žalost, stara je za to bila zečica. Bojala se isprčit mi pičkicu na nekom parkiralištu da nas ne uhvati policijska patrola ili znatiželjni prolaznici koji ne bi imali smisla za ovu vrstu majčinske ljubavi. Zato smo morali naći kompromisno riješenje: tucao sam je u autu parkiranom u garaži.

Par dana prije no što je počela škola mama je nazvala Lovorku da vidi šta ima s onim našim ponovnim okupljanjem. Znao sam da se stara latila telefona jer se pali na Robertovu veliku karinu, al nisam se imao zašto bunit kad ću i ja ponovno izjebati ujnu Lovorku. Stvari kod njih nisu funkcionirale tako dobro kao između mame i mene, ujna se premišljala. U početku su se ona i bratić jebali svaki dan, jer je mali nije htio pustiti na miru. Kako je ujak rano odlazio na posao, Robi bi dignute kare u svom krevetu samo čekao da čuje kako tata pali auto i odlazi, te bi se uvukao u ujnin krevet, raširio joj noge i poševio je. Lovorka se samo zadovoljno smijuljila. Još dok bi Vlado odbrojavao zadnje minute sna, stara drolja uvlačila je rukicu u gaće i nadraživala si pizdu da bude spremna za voljenog sina. Moja ujna bila je žena od predigre, al bratića to nije zanimalo. Samo bum bum i hvala mama!

Njih dvoje obično su se trošili u Robijevom krevetu gdje se nevoljko privikavala na analne ubode. Ujna nikako nije bila napaljena na gužnju kao moja mama, možda zato što je primanje Robertove velike kurčine u šupak bio bolan zadatak. Voljela mu ga je pušiti, a ja sam iz osobnog iskustva mogao potvrditi da je to stvarno majstorski radila. Usprkos svom užitku, danas, tri tjedna nakon onih događaja u brvnari, Lovorka više nije bila tako sigurna.

«Zakaj? Kaj se desilo?», mama ju je pitala na telefon dok sam ja s obližnje fotelje slušao i grickao čips. «Mislila sam da ti se to sviđa… Još neki dan si mi rekla da ti se sviđa…»

«Pa, recimo da su stvari izmakle kontroli», Lovorka je dodala.

«Kako?», stara je jahala.

«Znaš da mu je kara prevelika za mene, mislim, otraga….»

«Ok, jasno mi je da mu to onda ne daš. Al kad se vidimo može mene jebat u dupe. Ja ću ga smirit ak mu je stalo do guženje. Nemoj me zajebavat s glupostima, Lovorka! Kaj je to neki problem?»

I onda je razgovor postao skroz jednostran; mama je šutila dok joj je ujna dosta dugo nešto objašnjavala. Mama je naposlijetku uzdahnula i zakolutala očima. Izgledala je napaljeno. «Zbilja? Stvarno hoće da to radiš?»

«Da», Lovorka je odgovorila tužno. «Mislim, stvarno ga želim i dalje učiti i to tako da oboje uživamo, al kad je tako tvrdoglav! Rekla sam mu, ‘Robert, ja nisam tvoja džepna pica pa da sa mnom možeš raditi šta ti padne napamet! Neću se jebati s tvojim prijateljima!’ On stalno ponavlja kako će nam biti super, ali ja zbilja ne želim da itko sazna kako se jebem s vlastitim sinom! Ponaša se kao da svi to rade. Kaj da napravim? Više se ne znam nositi s tim!»

«Pa, možda bi neko vrijeme trebali ohladit», majka joj je savjetovala. Robi i Lovorka stvarno su zahladili, ujna mu je nakon inzistiranja na ševi s dečkima iz razreda skroz zabranila pristup pički. Povrh svega preplavio ju je osjećaj krivnje zbog svega što smo u četvero radili tijekom praznika. Naravno, više se nikad nismo potrošili u tom sastavu.

Kada je spustila slušalicu, mama je rekla da je ujna trebala ispuniti Robijevu želju. Sve dok i drugi dečki znaju osnovno pravilo, ne pričati nikome, mogli su se dobro provoditi! Vidio sam da je stara malo ljubomorna. Ja sam imao nekoliko prijatelja ali ni jedan nije bio komad, dok je ujna odbila redaljku s 4 – 5 superzgodnih mladih jebača. Majka si je stalno fantazirala o punjenju svih rupa odjednom.

«Ne mogu prežalit što to nismo napravili na Soči», rekla je. «Al kad ste vi dečki bili pre neiskusni. Baš bi voljela primiti tebe i tvog bratića u picu i šupak istovremeno. Mogli ste tako srediti i Lovorku. Znam da joj je njen mali predebeo za crijevo, al mi se povjerila da je uživala kad si joj ti punio čmar.» U kurac! Pomislio sam, no što se može.

Dok je ševa između Roberta i Lovorke zgasnula, ja sam svoju mamicu redovno jebao.

Iako smo bili poprilično bliski, tek sam ju nedavno pitao jel šarala od kad je sa mnom.

«Mnnn, ne», stara je rekla, ali joj se u očima vidjelo da laže.

«Jebala si se, jelda da jesi?» provocirao sam ju.

«Pa dobro, možda nekoliko puta», ispričavala se. «Slušaj, nismo u braku, zlato. Ja tebe nisam spriječavala da izlaziš s curama.»

«Kad?» pitao sam sumnjičavo. «Nisam primijetio da se čudno ponašaš…»

«Zato što si te vikende nakon razvoda bio kod tate.»

«Jel to bio neko poznat?», pitao sam pribojavajući se odgovora.

«Ajde da ne pričamo više o tome, može?», stara je odrezala. «Ionakao je bilo davno.»

«Ma daj, mama! Sad kad si počela dovrši!»

«Nisam sigurna koliko je to pametno…. No dobro, al na tvoju odgovornost. Ja tebe takve stvari ne ispitujem, zato me nemaš pravo podjebavati poslije! Sam si tražio…»

«Bože!», pomislio sam. «Šta je to napravila, i s kim?!»

Gledala me pažljivo, i kada je vidjela da šutim i ne pokušavam je zaustaviti, rekla je «Dobro, ako tako hoćeš…»

Tako je počela poduža priča o tome kako je jednog dana nazvala Lovorku tek toliko da je pozdravi, a i da se javi mom bratiću. Na telefon mu je objasnila kako ima plan, i vidi li se on nutra… Naravno! I tako bi moja majka, za onih subota i nedelja koje sam provodio s ocem, praznila jaja koja su pucala od sperme nakon što je Lovorka odlučila da joj je dosta incestne veze sa sinom. Stara bi sjela u auto i odvezla se do velike kite mog bratića. Pušila mu je, jebala se s njim, čak ju je trpao i u dupe. Jasna stvar da se to nije moglo odvijati pod ujakovim krovom. Moja majka sparkala bi se u mraku ispred njihove kuće, čekala da Robi šmugne na sjedalo pored nje i odvezla se s njim u slobodnu vikendicu staraca nekog od njegovih frendova. Tamo su je jebali svi dečkići koji su se zatekli na stara kurva partiju! Oblačila se u droljaste krpe po njihovom izboru; minice do ocvale pičke, a često i jednu na kojoj je doslovno škarama izrezala okruglu rupu u visini pizde i to uvijek spasiranu visokim petama. Sljedeće tri godine moja majka bila je njihova vikend – drolja s kojom su radili što su htjeli. Jedno veče izjebala su je dvanaestorica, od kojih je najmlađi bio mlađi brat dečka koji je to organizirao u viksi staraca, dječak od samo 13 godina. Moja uspaljena sredovječna mama, njihova tetica, svima im je dala pičke koliko su htjeli.

Čak je na jednom takvom tulumčiću i ostala trudna, zanijela je blizance.

«Balavci su me napumpali!», rekla je piljeći mi u oči. «Stvarno ne znam koji je dečkić odgovoran, iako mi nešto govori da bi mogao biti mali cigan. Taj je najžešće svršavao.» Zločesto se cereći od uha do uha, nastavila je «Kurac mu je bio dugačak 25 centimetara! Da su Robijevi frendovi samo znali tajnu koju mi je povjerio: bratić ti je jebao i njihove mame!»

Glava mi je pucala. Nije ni čudo da se stara nije htjela par dana jebati kad bi se vratio od starog. Dobro je znala koliko sam željan pičke jer je nisam tucao, al se ipak izvlačila na umor. Lažljiva drolja! Slušajući je kako priča te grozne anegdote nisam bio ni bijesan ni ljubomoran, samo mi se užasno dignuo kurac.

«Bože sveti, kaj imaš erekciju?», pitala me snimivši šator u gaćama. Odkopčala mi je hlače uz onaj svoj neizbježan osmijeh i pustila batinu na slobodu.

«Idemo te skinuti», rekla je. Sjeo sam gol na kauč, a stara mi se zavukla među noge. Pušila mi ga je našim ustaljenim redom: sisanje glavića, liz do korijena, trpanje jaja u usta…

«Hoćeš čuti još?», imala je dubok pohotan glas. «Želim da svršiš dok ti pričam kako sam bila prljava. Možeš izdržati detalje?», usisala ga je kao rastopljeni sladoled. S mojom karom u ruci, između dva liza gledala me ravno u oči i pitala, «Hoćeš slušat još o kurvastoj tetici Mariji; kakva ti je drolja majka? Ha?» Još mi ga je sisala i lickala. «Hoćemo ti reći još?»(Liz!) «Znam da želiš!» (Slurp!) «Reci mi koliko želiš?» Onda sam vrisnuo i okupao joj kosu spermom!

«Mmmmm!», mama je prela čisteći mi karu jezikom. «Vidim da ću ti sad morat ispričat sve svoje doživljaje. Hoćeš, mili? Hmmm?”