srijeda, 3. kolovoza 2016.

Šlic na vagini

Pokazivajući njeno ljupko telo, lako se moglo primetti da se već pri prvom potezu skidanja garderobe osetila uplašeno, iako mi je pre samo nekoliko minuta rekla kako želi pokazati šta je sada postala. Bila je sasvim drugačija, mekana i isto tako bleda, ali ne sa onakvim samopouzdanjem kao na samom početku. Gledala je u pod i slušala, apsolutno svaku moju reč, bez i jedne primedbe. Raširila bi obe noge, podigla glavu, zablenuvši se na prazno. Sada sam je mogao pokazivati publici, ženama koje su udobno bile smeštene na fotelje, posmatrajući šta se dešava ovde, iza stakla. Nismo komunicirali i svaka moja reč se nije mogla čuti. Bio sam plaćen za ovaj posao, ali sam ga s' ljubavlju radio. Nisam joj dopustio da gleda, pa sam joj stavio do znanja, postavljajući povez za oči.
-Ovo je završni ispit, opusti se - rekao sam nežno, čisto toliko da stekne poverenje u mene, potpunog neznanca. Prvi put je ipak bilo sa maskom, sada ne, sada me gleda u oči i oseća moje dodire i čuje moje reči, ali još uvek ne sluti ko sam, ili se pretvara?
Ruke joj stavljam ispred nje i vežem kanapom, radi sigurnosti, dovodim je do stolice preko koje je prebacujem, sa rukama na sedlu. Čujem kratke uzdahe
-Isplazi jezik - radi sve što joj kažem. I eto, sada jezik isplažen, dok se pljuvačka cedi niz usta. Nervozna je, ali to me ne pogadja, ja ću odraditi posao i nikada je više videti neću, jer se zavetujem ovom Zamku, ovoj Tamnici, zavetujem se ovoj 'sobi bola', zavetujem se da ću svaku robinju propustiti jedino u slučaju, kada položi moj(poslednji) ispit! Tek tada će svaka od njih biti spremna na službu. Ugovor je ispred nje na stolu. Ona zna da ako prodje ovaj test, ugovor se cepa, ona zna da nikada neće postati prava Gospodareva robinja, ukoliko ovo ne dovede kraju.
Uzimam jedan od rekvizita, moj omiljeni, bambusov prut. Da li će ovo proizvesti dovoljan cik da i dame sa druge strane zida čuju? Ne verujem, čak i ako je toliko krhka, znam da nije slaba. Udarac jedan za drugim, deset,petnaest,trideset, ni cik, ništa, a guza je već poprilično crvena. Ona se ne plaši, ne drhti više, zadovoljna je. Osam dama rasporedjenih u polu-krug, svaka u posebnoj sobi, netremice posmatra. Neke od njih, profesionalne Domine, Gospodarice, svakako, dame od stila i temperamenta. Robinja nije svesna gde ide, nije svesna kako ju je njen dobri fini Gospodar, kojeg je toliko puno čekala napustio. Niti je svesna da se njena sadašnja Gospodarica, nalazi upravo negde ovde posmatrajući je.
Ostalih sedam dama, koliko ih je bilo izražavale su želje, šaljući novac. Ceo prihod od ove seanse, pripadao je meni, dok su one iz senke uživale u bolu ove robinje. Tek što smo počeli, a igra im se dopada. Sledeća želja sa mesta broj četiri glasi: Želim igle!
Igle? Čudan fetiš, pomislio sam, ali šta da se radi, prišao sam ponovo robinji sklanjajući je sa stolice na krevet koji je bo postavljen na sredini sobe. Pravi bilnički. Usne su joj bile oblivene od sluzi, ali se nije bunila.
-Zatvori usta i uvuci jezik, sada ćeš imati nešto posebno.
Naravno, ne trebam ni napominjati, poslušala je. Skinuo sam joj povez kako bi uzela malo prigušene svetlosti, a zatim joj ponovo stavio. Doneo sam igle i prva je pala na levu bradavicu,samo se otelo kratko:
-Ne, molim vas.
Nisam odreagovao, nastavio sam,ali sam i osetio kako jeca. Ne znam zbog čega, verovatno neki njen razlog. Igla je prošla kroz bradavicu ne ostavljajući ni trunku krvi. Četvrta dama je dodala poruku: Budi nežniji. Naravno, svaka poruka se plaćala odredjenu svotu novca. Kratke poruke po nekoliko hiljada dinara, srednje od dve desetine do pet i velike, koje su sadržale gotovo ceo sadržaj igre, preko stotinu hiljada dinara.
Druga igla, prošla je kroz drugu bradavicu, a ostalih osam sam zabadao po dojkama, koje su se jedva i videle od njenog tankog tela. Kada bi šetala kao sluškinja,nikada nije imala brushalter na sebi, ne zato što je bila kažnjena, nego iz principa.Robinjama sa malim dojkama, u Zamku je uvek bilo zabranjeno nošenje brushaltera.
Na mestu broj jedan se uvek znalo ko sedi, ona, ta kojoj će ova robinja pripasti. A njena poruka bi glasila:Šlic na vaginu!

Prelepa moja kuma

Letovali smo u Budvi, ja sa mojom suprugom, i naši kumovi, svi smo ista generacija. Letovali smo u istom apartmanu sa odvojenim sobama, dok su kupatilo i kuhinja bili zajednički. Život je hteo da se tako desi, međutim uvek sam se potajno ložio na kumu. Gledajući je često video sam u njoj jednu specifičnu lepotu koja je meni izuzetno prijala. Imala je crnu kosu malo ispod ramena, jako zgodnu figuru, lepe noge i sjajno dupence. Tog dana se desilo da sam se malo uspavao, i odmah primetim da nema nikoga u apartmanu. U momentu ipak čujem da u kupatilu radi tuš i odmah zaključim da su kumovi već otišli na plažu, a da mi se supruga tušira. Uđem u kupatilo…. Kad ono kuma se tušira. Lepota od prizora. Voda se sliva niz nju, poželim da poljubim svaku kap. Kurac već kao koplje… Odmah sam rešio da gledam dok me god ne primeti jerr ko zna kada ću imati sledeći put priliku da je vidim golu. Vrlo brzo me primeti i baci tuš, pokušava rukama da sakrije rukama intimne delove… poče da viče na mene ,,Izađi napolje, jesi li lud…izlazi’’. U momentu sam se i ja trgao, a pošto je kupatilo bilo veoma malo bio sam blizu nje i uhvatim je mojom rukom za njenu ruku koju je držala preko pičke i kažem ,,Jelena, tako si lepa, nemoj da pokrivaš to lepo telo kad si tako zgodna, želim da te vidim golu’’. Mojom drugom rukom je uhvatim za guzu i prstima odmah napipam ulaz u njenu pičku. Jelena sada već ne pušta ni glasa, vidim joj u očima da se mnogo uplašila. Uspevam da joj prst gurnem malo u pičku i osećam da sokovi počinju da joj rade, a vrlo brzi iz njenih usta čujem jedno tiho… ahhhh
Još dok je u kadi okrenem je leđima od mene i malo nagnem rukama je uhvatim za lepe mekane guzove, raširim ih i krenem odmah jezikom da joj ližemo pičku. Njeni sokovi su se već prilično nakupili u mojim ustima i po njenim lepim sjajnim crnim dlačicama. Naizmenično sam je lizao pi ribici i analnom otvoru koji me je tako mamio, gurao joj prste u pičku. Osetio sam da se grči i da kreće mlaz njenih sokova koje sam sa slašću pokupio. Više nije mogla da izdrži, rekla je … daj mi ga.
Sišla je iz kade i svukla mi šorc i gaće. Moj kurac od 19 centimetara i prilično debeo iskoči iz gaća, a ona reče… au koliko ti je, baš takvog želim… kod mog Mila je dosta manji. Samo ga je kratko olizala i stavila u usta. Taj prizor dok gledam moju lepu, crnokosu kumu kako kleči ispred mene i puši mi kurac je nešto što mi je ostalo u sećanju kao najlepša slika. Kako sam bio mnogo napaljen morao sam da je prekinem da ne bih svršio. Kuma mi je okrenula mi guzu, a rukama se naslonila na ivicu kade. Odmah sam naslonio kurac na ulaz njene lepe crne dlakave pičke skroz mokre od sokova i polako počeo da joj ga guram. Čini mi se da je to nešto najlepše što sam doživeo. Vrela kao vulkan, sa sokovima kao lavom, kurac je vrlo brzo hteo da eksplodira u njoj. Pričala je..to Laki, jebi me, rasturi mi pičku, želim tvoj veliki kurac, gurni ga još….
Vrlo brzo sam bio na vrhuncu, izvadio kurac iz njene vrele pičke i poprskao joj spermu po celim leđima. Okrenula se i jako smo se poljubili u usta. Jelena reče… nismo normaalni šta smo uradili… Samo sam joj rekao… prvom prilikom ću ti opet rasturiti pičku, sad si moja jebulja…. Tvoja sam, kad god poželiš….
Priča ima i nastavak.....

Snajka i ja na skuteru

Bio je vreli letnji dan. Vozikao sam se motorom i tako naisao na moju snajku koja je posla u prodavnicu. Bila je u krarkoj leprsavoj suknjici i gore u uskoj majicici. Zastao sam i pitao da je povezem. Naravno da je pristala i sela iza mene. Vozili smo se, ona me je drzala oko struka, pricali i takoreci uzivali zajedno u voznji na plus cetrdeset. Stigli smo do prodavnice i presli na kupovinu. Dok je koracala ispred mene sve su mi bludne misli bile po glavi. Bila je bas jebozovna. Prava rasna sexy bomba. Visoka oko 160 crnka tankog struka lepih grudi oko cervorke okruglog dupeta bas kao pravljenog za dobar sex. Svi su se okretali za njenim dupetom uvek dok je prolazila. Jednom recju praca sexy bomba za jebanje do maksimuma. Dovoljno je bilo da koraca ili hoda, a u tome se bas videlo da jednostavno zeli kurac. Trazila ga je samom pojavom.

Kupilu smo sve potrebno i izasli napolje. Spakovali namirnice u skuter i sada smo trebali da podjemo kuci. Seo sam na skuter, ali me je snajka zamolila da ona vozi, nasta sam joj odgovorio da nema problema. Sela je ispred mene i dok je sedala podigla je suknjicu da ne bi sela na nju sigurno da je ne bi poguzvala. Znaci da je sela golim dupetom na sediste ispred mene. Krenuli smo, a ja sam uzivao u pogledu na njeno prekrasno dupence ispred mene. Posto je skuter bio maxi malo sam se odvojio od nje i naslonio na kofer pozadi ne bi li je bolje merkao i upijao svaki milimetar njenog sexy tela. Vozili smo se tako i ona je dala predlog da se malo provozamo pa posle odeko do kuce. Produzila je i rekla da idemo da obidjemo jezero i da vidimo da li ima nekog na plazi. Malo je ubrzala, a suknjica joj je samo leprsala oko struka. Malo po malo od vetra se podizala i kad kad sam joj video obrise golog dupeta. Pocela je opasno da me pali. Odjednom je dunuo neki bocni vetar i podigao joj celu suknjicu oko struka tako da sam od pozadi video celo golo dupe samo u tangama. Izgledala je tako sexy da mi se odmah kurac digao do maksimuma. Ona je usporila rukom vratila suknjicu na dole i zamolila me da pridjem iza nje da joj se ne bi opet podizala. Samo se nasmejala i rekla opet da joj se priblizim i uhvatim je oko struka. Posto mi je kurac bio u punoj velicini bilo mi je neugodno pa sam joj prisao, ali ne toliko blizu da me ne bi osetila.
Uhvatio sam je rukama oko struka i nastavili smo voznju. Pricali smo o nekim nebitnim stvarima i tako uz truckanje motora polako se priblizila skroz pozadi do mene. Takoreci da mi je dupetom bila zalepljena za mene. Razdvajla nas je samo njena leprsava haljinica. Ja sam bio u sorcu i mogla je sigurno da oseti moju izbocinu. U letnjem periodu nisam nosio bokserice vec samo sorc u kojem sam se i kupao kad sam bio na plazi. Malo po malo, ali se sve vise nabijala na mene i nije bilo sanse da do sad nije osetila moj dignuti kurac. Vozila je i nije nista komentarisala. Video sam da joj je prijalo i da zeli nesto vise od voznje. Razmisljao sam i cekao sta dalje da preduzmem. Samo sam cekao priliku kako da je dalje napaljujem ne bi li mozda dosao do picke jer sam znao kuda ovo vodi.
Prolazili smo pored plaze, a ona je u voznji ustala sa sedista i vozila u stojecem polozaju ne bi li videla koga sve ima na plazi. Kroz glavu mi je prosla luda pomisao da ga izvadim i stavim da sedne na njega. Koliko sam lud to sam lagano jednom rukom i uradio. Dok sam je jednom rukom drzao oko struka drugom rukom sam izvadio kurac kroz nogavicu sorca i cekao da sedne. Povukao sam je na dole i kurac spustio na sediste. Posto mi je kurac bio lepih dimenzija dugacak oko 19cm, a debeo oko 4cm mogao sam da se igram sa njim kako sam zeleo. Polozio sam ga na sediste i snajka je polako sela sa golim dupetom na njega. U pocetku nije znala da li je to moja ruka ili sta vec, ali kad sam je uhvatio obema rukama oko struka onda je shvatila da je konacno sela na moj kurac. Onako uplasena odma je skocila, okrenula se pogledala me u cudu, pa polako opet sela na njega, ali sad vec lagano mrdajuci dupetom levo desno da bi ga lepse smestila u guznu brazdicu. Za divno cudo nista nije negodovala pa cak nije ni htela da komentarise. Nastavila je da vozi, a ja sam lepo na kiti osecao procep njene pickice i dupeta. Bilo je prelepo. Posto joj je dupe bilo bas onako mesano, a ne mrsavo i koscato bas mi je lepo kurac upao u brazdu njenog dupeta i tako mi je prijala njena mazna koza. Drzao sam je rukama oko struka i mazio po stomaku. Pitao sam jel joj prija voznja. Rekla je da je bas lep dan za voznju i da se nije nadala da ce ovoliko da joj prija. Dvosmisleno, ali mi je to dalo jos jedan znak odobrenja da nastavim dalje. Mazio sam je oko struka i polako presao na bitine. Nije se bunila vec samo jos malo razmakla svoje preplanule nogice. Mazio sam joj butine i polako isao prema preponama. Lagano sam joj dosao do gacica i tacno ispod rukom osetio moj glavic koji je bio odavno mokar. Mazio sam joj ribicu preko tangica, a ona je pocela polako da mrda dupeto na mojoj dignutoj kiti. Nista nije komentarisala, samo je polako mrdala dupetom napred nazad na mom kurcu dok sam je ja drzao za pickicu sa prednje strane. Polako sam posle izvesnog vremena zavukao jedan prst ispod jednog ruba gacica. Osetio sam joj mazne i vlazne uzmine. Bila je sva mokra. Kako sam je ja prstom mazio i pipkao joj usmine tako je ona sve vise isturala dupe nazad ne bi li osetila glavic moga kurca na svojim usminama. Mucio sam se da joj pomerim tangice u stranu, ali nikaalo mi nije uspevalo sto je ona skapirala i onda je ustala, a ja sam jednom rukom pomerio napred, a drugom pomerio trakicu i sa zadnje strane, tako da joj je sad mackica bila verujem potpuno slobodna. Dok jos nije sela rukom sam joj presao sa zadnje strane preko ribice i celu je pomazio i video koliko je vlazna. Polako je opet sela na moj kurac koji je bio na granici pucanja. Sada je vec bila drugacija situacija. Sedela je golom pickicom na mom kurcu. Moja snajka je pocela polako da klizi po mom kurcu napred nazad. Polako je vozila truckavim putom pored jezera i drazila pickicu na mom kurcu. Osecaj je bio neopisiv. Bila je tako glatka. Put po kom joj je pickica klizila bio je tako uglacan i lep. Ceo kurac mi je bio potopljen njenim pickinim sokovima. Opet sam je uhvatio sa prednje strane za mackicu i poceo da joj mazim klitoris. Mazio sam je celu polako i nezno, dok je ona vozila i ujedno uzivala. Prepustila se u potpunosti. Uhvatio sam je obema rukama za butine i maltene gurao napred nazad kako bi me lepse osetila. Gurao sam je tako sve jace i jace. Prijalo joj je i sve je vise usporavala dok nije dosla do jednog sporednog puta u koji je skrenula i stala sa strane. Odmah sam stavio motor na nozicu i opet se uvalio u sediste dok je ona i dalje bila ispred mene i jedva cekala da opet sedne na moj kurac. Polako se spustila na njega i pocela istu igru od malopre, a ja sam joj sad zadigao suknjicu i lepo gledao u dve polulopte koje su bile kao vajane za moj kurac. Mrdala je nepred nazad i mesala na mom kurcu ne bi li ga bolje osetila. Odjednom se skroz naslonila na mene unazad i uzela moje ruke i stavila na sise. Poceo sam da joj mazim sise, a ona je zabacivala glavu unazad i uzivala kao nikad do sada. Polako sam joj zavukao ruku ispod majice i poceo da mazim sise golim rukama. Bile su predivne. Preticale su iz sake, ali su bile prelepe koliko sam mogao da osetim. Rukom je pocela da mi mazi glavic sa prednje strane. Vukla ga je na gore kako bi ga bolje osetila u brazdi. Ja sam je i dalje drzao sa sisice i mesio ih. Bila mi je maltene u narucju samo sto mi nije sedela u krilu vec na sedistu izmedju mojih nogu sa mojom kitom ispod njenog dupenceta. Zelela je da ga oseti sto bolje, ledjima je bila oslonjena na mene i zabacila je glavu nazad i okrenula je prema meni. Pogledi su na se susreli. Usne su nam se spojile. Poljubili smo se bas sexy. Jezici su nam se isprepletali. Zatvorila je oci i dalje me je ljubila, a rukom je drzala moj kurac za glavic i pritiskala ga uz svoju ribicu. Pitao sam je da li ga zeli. Rekla je vise nego ista na svetu. Polako se odvojila od mene i podigla dupence sa sedista. Uzela ga je u ruku i stavila na otvor pickice. Polako se spustala, a ja sam bio na devetom nebu. Drzao sam je za dupe i gledao u predivne dve polulopte koje su samo razdvajale tanigice na pola. Ne mogu vam opisati tu lepotu. Usao joj je do pola. Stenjala je. Mrdala dupetom levo desno ne bi li ga lepse smestila. Drzala je rukom ribicu, a drugom mi mazila jaja. Odjednom je pocela da se spusta jos na kurac i jednostavno sam osecao kako joj se pickica siri zbog sirine mog kurca. Sela je na njega do kraja i opasno je stenjala. Bas je zelela da ga oseti celog. Rekla mi je da do sad nije u sebi imala veci kurac. Rekla je da je niko do sad nije popunio vise od mene. Rukama sam je drzao oko struka i poceo polako da je nabijam na kitu. Dahtala je, cvilela, ujedala se za usne. Jednostavno uzivala je na mojoj velikoj kiti. Osecao sam svaki milimetar njene ribice. Osecao sam kako se siri pod mojim naletima. Vadio sam ga do kraja glavica pa je celu natakivao na kurac do jaja. Skoro da je vristala na kurcu. Sreca pa nikog nije bilo u blizini posto smo bili van naselja. Prosto je neopisivo da gledate to prekrasno dupence od rodjene snajke kako vam se nabija na kurac i mesa i mrda kao najopasnija kurvica. Cimala se na mom kurcu napred nazad i uzivala do beskraja. Ja sam je posmatrao kako se lepo jebe i kako joj se pica siri na mojoj kiti. Opet se naslonila ledjima na mene i pocela da me ljubi, a ja sam je rukama dohvatio za butine i privukao jos vise sebi i jos je bolje natakao na kurac. Divljacki sam je nabijao na kitu, a ona je dahtala i stenjala. Svrsavala je u naletima i mesala je kao luda. Volela je da sedne do kraja i da oseti moja muda na dupetu. Rukom sam je drzao sa prednje strane za pickicu i mazio je dok je moj monstrum lagano pumpao i sirio snajkinu ribicu. Bila je toliko sategnuta dok sam ja bio u njoj da je to bilo nesto neverovatno. Bila je bas onako ocuvana ribica. Nerazjebana. Kao da se uopsteno slabo jebala onda je ustala sa mene i okrenula se prema meni i opet me zajahala. Uzela je kurac u ruku i opet ribicom klizila po njemu. Gledala me je pravo u oci i grickala usne. Onda mi je rekla da joj moj kurac toliko prija da ne bi silazila sa njega. Da je kurac od mog brata dosta manji i da je nikad do sad nije ovako lepo popunio i jebao kao ja. Poljubila me je opet. Prolazila mi je rukom kroz kosu i jezikom me zvalila. Opet mi je rekla da je moj brat lepo zadovoljavao, ali nikad nije dozivela ovakav sex sa njim. Da joj je ovo prvi put da oseti da je neko toliko duboko u njoj i da po prvi put neko u njoj dira neke tacke koje do sad nije ni znala sa postoje i da je toliko pale i dovode do ludila. Najverovatnije to nije ni moguce sa manjim kurcem. Opet ga je nacentrirala na rupicu i odjednom sela na njega kroz uzdah koji je ispustila dok joj je ulazio do kraja i dok nije osetila jaja na dupetu. Ja sam je uhvatio za sise, a ona je pocela divljacki da mesa i da skace po meni. Jebala se kao neka ludaca. Mesala je mrdala. Stiskala mi kurac svojim pickinim misicima do ludila. Onda se odmakla od mene i izvila i uhvatila rukama za volan skutera. Sada sam mogao da vidim kako joj lepo ulazim do kraja. Drzao sam je za struk, a ona je skakala po meni ne bi li se jos bolje pojebala. Nisam mogao da izdrzim da je ne dohvatim za sise koje su se klatile gore dole dok je skakala na mojoj kiti. Drzao sam joj sisice koje su mi punile sake. Bio sam na vrhuncu. Rekao sam joj da necu jos dugo. Ona je samo cutala i zarvorenih ociju i grizla svoje predivne usne. Opet sam joj rekao da ne mogu vise da izdrzim. Odjednom se srucila na mene i prilepila sisice o moje grudi i rekla da ga ni slucajno ne vadim i da zeli da je napunim do kraja, da zeli da opet svrsi, ali sada zajedno samnom. To me je jos vise napalilo i poceo sam da joj punim pickicu. Sipao sam kao nikad do sad. Cim ne osetila moju vrucu spermu u sebi i ona je pocela da se grci i da me ujeda po vratu. Sada nije vise skakala po meni vec samo mrdala kukovima napred nazad da bi bio sto dublje u njoj i da bi joj sto vise spreme ostalo u ribici. Ljubila me je ludacki i mrdala dupetom. posle izvesnog vremena je lagano ustala, a iz nje je potekao potok sperme. Uzela je maramice iz namirnica i obrisala se. Prisla mi je i poljubila me. Rekla mi je da sam ja od sad njen licni jebac.

Prljavi ples

Vise se ne secam koje je godine tacno bio. Znam da sam bio srednja skola. Te godine igrom slucaja sam se nasao u podgorici. Tih dana najavljivan je koncert Zeljka Joksimovica na sve medije. Kao i svaki put, znalo se da ce biti dosta devojaka. Iskoristio sam priliku i stigao sat ranije. Ocekivao sam da ce ranije ljudi dolaziti i nisam mislio da ce sat vremena pre samog dogadjaja biti svega nas desetak. Stao sam u prvi red i poceo da cekam koncert. Nedugo po mom dolasku gotovo prazan prostor postao je krcat. Iz prvog reda gde sam bio dospeo sam u treci.Pustao sam devojke da stanu ispred mene kako bi prilikom skakanja mogao da trljam kurac o njihove guze (svi znamo kako to ide u masi). Devojke su bile zgodne. Kad god sam mogao trljao sam ga u njih. A one se nisu protivile. Kao da su navikle na tako nesto. Verovatno su mislile da je u pitanju ruka il nesto drugo. Konacno masa se smirila i koncert je poceo. Jedna ridjokosa je stala ispred mene. Nosila je mini suknju i tanku majcicu ispod koje se oslikavala mlada trojka. Pribio sam se uz nju a ona je kod sporih stvari drzala me ze ruke koje su bile vise njenih. Sve vise sam napinjao kurac uz njenu guzu. Plasio sam se da ce bermude popustiti. U jednom momentu se okrenula ka meni sa iznenadjenim pogledom na licu. Sledio sam se. Ocito je skapirala da to nije bio mobilni telefon. Suknjica joj je bila zadignuta a gacice zabijene od siline mog pribijanja u nju i njenog skakanja. Usledio je trenutak koji je meni izgledao kao vecnost. Ili ce poceti da vristi i da me prijavi ili cemo nastaviti nas mali prljavi ples. Nasmejala se i rekla mi "ako si toliki frajer probaj pravu stvar, od ovoga nemas vajde". To je za mene bilo zeleno svetlo. Pocela je da granduje jos jace trljajuci guzu o moje medjunozje. Izazivajuci. Kurac mi je toliko nabrekao da je prosao kroz slic i bio na njenoj breskvici koju su samo gacice delile od prelepog osecaja penetracije. Jedan njen pokret ce promeniti i to. Kako je pocela da pravi kruzne pokrete gacice su se zategnule i kurac joj je prosao pravo kroz usmice. Uzdahnula je, okrenula se i reka "pa da pocnemo". Pocela je skakati toliko jako da sam svrsio posle par uboda. Toliko tecnosti je dobila da sam bio ubedjen da ce stati. Ali nije. Nastavila je da se uvija uz telo pokusavajuci da upije svaku kap soka plodnosti koji sam imao za nju. Kurac se nije ni spustao (to je prednost mladih jebaca, mogu odmah nastaviti sa jebanjem, bez spustanja i pauze). Prljavi ples je postao jos prljaviji. Ljubili smo se, hvatali tu u sred grupe i nije nas bilo briga ko gleda. Ceo koncert sam je jebao. Ribica joj je bila obrijana, kao da je znala sta je ceka. Pred kraj smo se uredili. Ja zakopcao slic, ona namestila suknjicu i gacice. Pitao sam je za broj, a kao odgovor sam dobio samo recenicu "imam decka"

Seks na seoski način

Iako je priča zasnovana na istinitim događajima, imena svih likova su izmenjena pa je svaka podudarnost sa nekom porodicom sasvim slučajna.
Dugo nisam imao pravi odmor, a poziv druga Vlade koji živi sa porodicom na selu da provedem par dana kod njih sam sa zadovoljstvom prihvatio. Tri sata vožnje autom od gradske vreline i tu sam. Dočekuje me stari drug sa svojom ženom, ćerkom i sinom. Žena Sandra mu je prijatnog izgleda u ranim četrdesetim, crnokosa, krupna žena, ali sa ženskim oblinama baš gde i kako treba i da budu, ćerka Jelena ima 19 godina, lepuškasta i zgodna, duge braon kose i plavih očiju i sin od deset godina. Prijatni su ljudi, uživam u svakom trenutku. Spremili su mi sobu na spratu kuće. Prva dva dana se nije ništa specijalno dešavalo, bacio sam akcenat na psihički odmor od svakodnevnog stresa na poslu i pomagao mojim domaćinima koliko sam mogao u seoskim poslovima. Prema meni su moram reći bili više nego ljubazni, naročito ženski deo porodice. Trećeg dana dok sam se tuširao uz kucanje u kupatilo uđe Jelena i uz izvinjenje što ga nije ranije ostavila unosi peškir. Iako se trudila da samo ostavi peškir primetio sam da je pogledala premi meni koji sam go stajao u kadi, ali nisam tome pridavao neki značaj. Već sam se povukao u svoju sobu na spavanje. Opet uz kucanje Jelena donosi neke grickalice da me posluži i nameće razgovor:
,,Čika Mirko, hoću nešto da vas pitam, ali da ostane strogo samo između nas?''
,,Naravno Jeco, pitaj šta god želiš, nikome neću ništa reći.’’
,,Znaš, ja živim na selu, nema ovde nekih momaka ni prilika za mene. Nikad u stvari nisam ni bila sa dečkom. Danas kad sam ušla u kupatilo sam prvi put videla onu mušku stvar uživo''. Već sva rumena u licu priča Jelena.
,,Htela sam da te pitam ako hoćeš da mi ga opet pokažeš, hoću da ga vidim, ali da nikom ne pričamo o tome?''
Jelena je bila veoma slatka devojka, ali oko mene je se soba okrenula. Bio sam u velikoj dilemi. Ipak je ona ćerka mog druga kod kojeg sam došao u kuću. Opet, odbiti takav predlog u ovim okolnostima, a i vreme joj je da sazna neke stvari. Šta više, njen predlog je i bio da ostane sve strogo samo između nas.
,,Jeco, stvarno nikad nisi imala dečka?''
,,Nisam, nema ovde kod nas u selu za mene odgovarajućih, a tata me ne pušta da idem u grad u izlaske''.
Nekako mi se u tom momentu njen predlog ipak učinio kao ništa toliko loše, svučem pidžamu i gaće i pustim je da sa oko metar udaljenosti posmatra moju kitu. Kita je bila već poludignuta, iako nisam hteo da se tako nešto desi. Izvadim i jaja iz gaća, povučem kožicu da ceo glavić ispadne i dam joj da gleda, već skoro skroz podignut kurac.
,,Čika Mirko, pa vama se podigao?'', reče Jelena.
,,Jeste, malo se podigao, ali ajde sada idi u tvoju sobu, videla si šta si htela, nećemo nikom ništa pričati''. Jelena poslušno uz reči ,,Hvala čika Mirko'', sva crvena u licu žurno izađe iz sobe.
Jedva sam zaspao to veče, dugo sam mislio o tom događaju i nadao se da će sutra sve biti u redu.
Sutradan sam mojim domaćinima malo pomagao u svakodnevnim radovima. Sve je bilo u najboljem redu, a Jelena je primetno bila dobro raspoložena i vesela.
Uveče opet kucanje na vrata i ulazi Jelena sa grickalicama.
,,Čika Mirko, htela sam opet da te pitam?''
,,Reci Jeco, pitaj šta god želiš''
,,Znaš, hoću opet da ga vidim, ali želim i malo da ga uzmem u ruke?''
Moja razmišljanja su išla u pravcu da je ona u stvari već odrasla devojka i da može da radi šta god poželi, ipak sam imao moralnu dilemu koju sam manje više još sinoć prebrodio. Šta god, ali nisam želeo da budem taj koji će joj oduzeti nevinost.
,,Dobro Jeco, daću ti ga malo da se poigraš?''
Vadeći kurac iz gaća koji se naravno već podigao skoro do pune veličine, video sam joj u očima uzbuđenje i radost. Stegla ga je nežno sa obe ruke. Levom je držala od korena do polovine kurca, a desnom od polovine praveći lagane pokrene nadrkavanja.
,,Čika Mirko, hoću malo i da ga poljubim, nemaš valjda nešto protiv?''
,,Nemam Jeco, slobodno ga stavi u usta''.
Čim ga je stavila u usta postao je tvrd do maksimuma. Slika nevine, mlade devojke, koja prvi put u životu uzima da puši kurac, u meni dosta starijem od nje je probudio ogromno uzbuđenje. Naravno da je pušila neiskusno, ali je se istinski trudila. Uvlačila ga je sve dublje i dublje, pa ga oblizivala i ljubila sa svih strana. Od svog uzbuđenja koje se gomila danima, sasuo sam joj mlazeve sperme u usta, što ona uz velike napore jedva sadrža u svojim ustima i uz još par pokreta nabijanja mog kurca u njena usta sve proguta.
,,Idi Jeco sad u tvoju sobu, nećemo ništa više da radimo.'' Rekao sam joj uz dozu kajanja, što sam dozvolio da se to desi, ali sam sa druge strane osećao i ogromno zadovoljstvo. Meni u drugoj polovini tridesetih je prijala mlada devojka, netaknuta i željna života. Jelena rukom obrisa ostatke sperme oko usta, namesti svoju kosu i izbegavajući i da me pogleda poslušno izađe iz sobe.
Sutradan smo se od jutra skoro pa izbegavali. Ipak nije moglo bez susreta. Osećali smo se imam utisak oboje nelagodno, jer su sa nama bili prisutni i njeni otac i majka, ali nismo naravno odavali nikakve znakove. Mislio sam da će se na tome možda naši susreti i završiti, ali pri pomisli šta se desilo, kurac mi je u istoj sekundi reagovao. Želeo je moj kurac te njene mlade usne i jezik na svom glaviću, više nego bilo šta drugo u ovom momentu. Goreo sam iznutra od želje da je pojebem, ali sam uspevao da održim kakvu takvu staloženost. Kad smo ostali na koji momenat sami u jednoj od prostorija Jelena me preko pantalona uhvati za kurac, a ja spremno uzvratim ii uhvatim je šakom za guzu. To je bio znak da se susreti nastavljaju.
Uveče, opet Jelena dolazi kod mene u sobu.
,,Čika Mirko, ono sinoć, mnogo mi se svidelo, želim da ponovimo, želim još nešto da ti kažem, odlučila sam da želim da me pojebeš i oduzmeš mi nevinost, neću više da čekam''. Već me je rukom držala za podignuti kurac.
,,Jeco, ja ne znam šta da ti kažem, želim mnogo da te pojebem, ipak nije dobro da ti ja oduzmen nevinost. Obradiću ti picu jezikom, bićeš zadovoljna, a himen će ti ostati na mestu''. Te moje reči su je izgleda zadovoljile i odmah je se bacila na krevet skinuvši donji deo trenerke i gaćice. Njena nevina pička je stajala ispred mene, nevini dlakavi trougao koji niko pre nije dirao. Videlo je se da je i bez dodira već bila sva vlažna jer su njeni sokovi krenuli napolje. Stavio sam glavu u njeno međunožje i laganim pokretima počeo da joj ližem pičku od dna rupice pa naviše, ne želeći još uvek da joj dodirujem klitoris. Miris ove mlade nevine pičke je bio božanstven i dodiri njenih svilenkastih dlačica, a ja sam počeo sve brže da ližem njen procep. Čim sam joj jezikom dotakao klitoris počela je da se grči i steže i da svršava u talasima. Ali nisam hteo tu da završim, više nije bilo nazad. Nastavio sam da je ližem, a kako je sve bilo više nego vlažno od njenih sokova kažiprst sam joj gurnuo u guzu. Jelena onako mlada, uzbuđena i željna kurca i seksa ništa nije protivrečila. Njena rupica na guzi je bila uska, čak i za jedan moj prst pa sam joj na ulaz stavljao dosta tečnosti kako bi se lakše otvorila. ,,Jeco malo da te pripremim pa ću ti ga staviti u guzu, da osetiš pravi kurac u sebi''. Lizao sam joj naizmenično pičku i anus, dok joj u guzu nisu dva moja prsta zajedno počela lagano da klize. Legao sam iza nje i sad smo okrenuti oboje na bokove, podigao joj jednu nogu malo u vis i prislonio glavić na ulaz u njeno dupence. Lagano je skliznuo dovoljno da glavić uđe ceo unutra. Onda lagano skoro neprimetnim pokretma počinjem da je jebem u dupe. Istovremeno sam je ljubio po vratu i kosi, a ruku sam zavukao pod njen gornji deo i počeo da mesim njene mekane sise. Jelena je uzbuđeno stenjala, trudeći se da bude što tiša. U menije sve gorelo, jebao sam mladu lepu devojku u slatko dupence. Držao sam lagan ritam i nisam ulazio dublje od polovine kurca, želeći da joj olakšam. Previše uzbuđen ubrzao sam ritam, u toj brzini kurac je prodro još dublje, Jelana je jedva uspevala da ne jaukne glasno. Stavio sam joj ruku preko usta za svaki slučaj i snažnim pokretima počeo da svršavam u njeno dupe. Iznemogli na nekoliko trenutaka smo oboje ležali nepomčno. Kurac je ispao iz njenog dupeta, a ona je maramicom kupila spermu koja je se izlivala napolje. Uz strasan poljubac rekao sam joj:
,,Jeco, još dva dana sam ovde kod tvojih, ovo je bilo baš dobro i sutra i prekosutra ćemo sve ovo da ponovimo''.
,,Naravno čika Mirko, hvala ti za ove divne trenutke''. Poljubila me još jednom, obukla se i otišla u svoju sobu. Istuširao sam se i zaspao.
Ujutru se budim osćajući dodire oko mojih prepona na sebi. Razmišljam da se Jelena već probudila i da želi malo da se poigra sa mojom alatkom. Ne otvaram oči već se nameštam u položaj da joj bude pristupačniji kurac. Svlači mi gaće i počinje pušenje. Uživam, a kurac je već solidno podignut. Otvaram oči i vidim crnu kosu kako se rasplela na sve strane i kako se njiše u skladnim pokretima sa pušenjem kurca. Hvatam je za kosu i podignem da vidim. Bila je to Vladina žena Sandra. Raskopčala je grudi i njene velike sise su stajale ispred mene, rukom je držala moj kurac, bez namere da ga pusti i gledala me pravo u oči.
,,Sandra, šta je to''
,,Samo se opusti, ili ću vikati da si me napao. Hoću da me jebeš. Nema se ovde svaki dan lep muškarac u kući'' i vrati se na pušenje kurca, stavljajući ga povremeno između njenih ogromnih sisa. Našao sam se u nezgodnoj situaciji. Najmanje od svega sam hteo da viče da je napadnuta pa da me neko raspali motkom po glavi... Sandra je imala dugu crnu kosu, tamno braon oči, jake obrve. Život na selu učinio je da ima jako telo, naročito ruke koje su držale moj kurac. Sise su joj bile velike, odlične. Imala je po koji kilogram viška na stomaku, kukovima i butinama, ali daleko da bi se reklo da je debela. Ne dozvoljavajući mi da ustanem skide gaće i zajaha me okrenuta licem prema meni. Pička joj je bila sva mokra i vrela. Imala je guste crne dlake u skoro celom prostoru od nekoliko centimetara ispod pupka pa do prepona. Poskakivala je na mom kurcu, sise su letele ispred mene. Prihvatio sam ih odmah da mesim, ljubim, gnječim. Bile su jednom rečju odlične. I ona ih je u jednom momentu uhvatila i počela da mi gura njene ogramne bradavice u usta i da me hrani sisama. Primećujem da je se umorila od silnog jahanja i stavljam je da legne dok ja stajem ispred nje, prolazim prstima, pa kurcem kroz tu njenu gustu šumu dlačica, pronalazim ulaz u pičku i nabijam ga do kraja. Gledam njene sise kako se tresu u ritmu jebanja. Vadim ga iz pičke i stavljam na ulaz u guzu. Sandra se ništa ne buni, izgleda da je mnogo zagorela od seoskog života i da silno želi kurac na bilo koji način. Guram ga polako, ali ne ide lagano. Vadim ga i spuštam glavu da joj malo podmažem dupe. Rukama joj razmaknem guzove, pička joj je sva razjapljena i umazana sokovima, a ispod u moru dlačica ulaz u njenu guzu na koji јеzikom stavljam pljuvačku i prstima masiram i guram u njenu unutrašnjost. Brzo vraćam kurac na ulaz u njeno dupe, ovaj put lagano ulazi i vrlo brzo hvatam žestok ritam jebanja njenog dupeta. Nisam želeo da je štedim. Imao sam želju da joj što više rasturim njeno veliko dupe. Vadim kurac iz nje, stavljam joj ga među sise i posle par pokreta jebanja prskam je spermom po licu. Sandra je vidno zadovoljna i reče ,,Bilo bi dobro da ovo ponovimo bar još jednom dok ne odeš''.
Ostao sam sa svojim razmišljanjima dugo u sobi. Došao sam čoveku u goste, a pojebao sam mu i ženu i ćerku. Molio sam se samo da sve ispadne dobro pre nego što odem. Ritam je u preostala dva dana bio žestok. Uveče Jelena, ujutru Sandra, ali lepo meni, lepo njima, niko se ne buni. Poziv domaćina već imam da ih opet posetim, sigurno dolazim za koji mesec ponovo.

Dva Klinca

Trojka mi je bila oduvek privlacna, zato sam krenuo u potragu za nekim ko bi bio zainteresovan. Nije islo lako, preko neta sam nasao decka koji je zainteresovan, potraga za devojkom ili zenom je trajala dugo i bez reultata. Na kraju smo odlucili da platimo i da odradimo to. Nasli smo zenu od 32 godine, pruza fol masazu, pozvali smo i dogovorili, ali nije pristala sa nama u isto vreme, vec kad jedan zavrsi ide drugi, pristali smo. Prestavili smo se kao dva nevina decka, nismo bili nevini. On je imao 20 a ja 22 godine. Oboje oko 185 cm visine i imali smo slicne 17 cm, moj je bio malo deblji. Dosli smo na adresu, docekala nas je zena oko 37 godina, znali smo da je slagala za godine. Na sebi je imala bade mantil, bio je vezan, videle su se samo njene crne mrezaste carape. Sela je na krevet, prekrstila noge, i pitala ko ce prvi. Da sam pare za obojicu, i pokazao na drugara. Ustala je, uzela, skinula bade mantil, vitko telo, crne tange i crni brus. A onda nas pitala zasto se ne skidamo? Rekli smo da smo nevini i da imamo tremu. Pitala je, jeste videli? i pomerila gacicee u stranu, obrijana lepa ribica. Samo smo klimnuli glavom da jesmo. Polako smo se skinuli, dok nas je ona pazljivo gledala. Uzela je drugara za kurac i par puta mu prevukla kozicu, pa onda meni, dok smo obojica stajali. Meni je rekla da sednem, a njega pitala sta zeli prvo. Seo sam i rasirio noge, dok mi se polako dizao. Rekao je da hoce da mu pusi, stavila je jastuk na pod i kleknula, polako mu drkala, a onda ga stavila u usta, pitala ga je da li mu se svidja, na sta je odg da, pitala ga je da li zeli da sedne pa da mu tako pusi, pristao je i seo. On i ja smo se gledali, dok je ona pusila. Digao mi se a njena guza je bila tako primamljiva, ustao sam i stisnuo je za guzove. Stala je i rekla mi da se vratim dok ne zavrsi drugar pa cu ja onda. Vratila se na njegov, prekinuo ju je i rekao da zeli da je jebe. U picku? pitala je. Rekao je da, svukla je gacice, i legla sa rasirenim nogama. Navukao je kondom, i poceo polako da je tuca, folirala se sa uzdisajima, ali obojicu nas je to palilo. Noge su joj bile rasirene, i njihale su se u vazduhu dok bi je pomerao napred nazad. Palila su me ta njena stopala. Ustao sam i stao pored kreveta, pogledala me je sa osmehom na licu. rekla mi je uskoro ces i ti strpi se. Dok ju je tucao, izvadio joj je grudi iz brusa i mesio ih je. Promrmljom sam, da li mogu da joj lizem stopala dok je tuca. Glavom mi je pokazala da mogu, Uhvatio sam je za desno stopalo i presao jezikom preko tabana, a onda nastavio tako jos ne znam ni sam koliko puta, pokusao sam da joj sisam prste ali carape su me sprecavale, a nisam mogao da ih skinem. Pocepao sam ih toliko da oslobodim prste, i poceo da ih sisam. Nije joj se svidelo to, zaustavila je drugara, i rekla mi da cu morati da joj platim nove carape. Na sta sam odgovorio da nije problem, a onda poceopao i drugu ovog puta, celo stopalo je bilo slobodno. Lizao sam joj tabane i sisao prste, dok je drugar busio. A onda je on svrsio i skinuo se sa nje. Istog trenutka me je uhvatila rukom za kurac, a onda sedeci pocela da pusi, Osecao sam da cu eksplodirati, zaustavio sam je i rekao joj da legne u pseci polozaj. Legla je, navukao sam kondom i usao u nju. Trudio sam se maksimalno da ne svrsim, i uspeo sam u tome. Par minuta i ppromenio sam pozu. Lezala je na ledjima dok sam ulazio u nju noge su joj bile na mojim ramenima. Posle par minuta sam joj uzeo stopalo i sisao palac, Ubrzo je bilo to to, poceo sam da svrsavam. Legao sam na nju, i kad je ocekivala da cu da ustanem, uhvatio sam je za struk i poceo jos jace da tucam. Rukama je pokusala da me odgurne i rekla da sam zavrsio i da je gotovo. Nisam se obazirao samo sam tucao jos vise. Doh je stenjala, rekla je da moramo jos da doplatimo zbog ovoga. Drugar je rekao zasto da platimo, kad smo vec platili sat vremena a proslo je 20 minuta. Rekla je , jednom svrsite i to je to, za jos se doplacuje. Napalila me je tim kurvinskim forama. Osetio sam da sa kondom nesto nije u redu, pukao je, valjda od tog divljackog trzanja kad sam svrsio, brzo sam izvadio i svukao ga, i odmah ga vratio, sad je osecaj bio mnogo bolji, BIla je zaokupljena da joj platimo vise, da ona to nije provalila. Tek kad sam ga nabio do kraja, i poceo da svrsavam. Njen uzdah i iznenadjeno lice, bili su slag na torti. Inzvaredan orgazam. Svrsio si u mene, bez kondoma?! Uzviknula je, i lupila mi samar. Pomerio sam se, a onda je gledala kako curi iz nje, video sam kondom na krevetu, kako je izgledao delovalo mi je da je sve ono sto je bilo u njemu zavrsilo u njoj. Bila je veoma besna. Jos vise je razbesnelo to sto je drugar pokusao da udje u nju po drugi put. Ali nije uspela da ga spreci, tucao ju je. Prepustila se, stenjala i govorila koliko jos moramo da joj doplatimo za ovo. Otisao sam do wc-a, vrativsi se napalila su me opet njena stopala u vazduhu. Poceo sam da ih lizem, susreo mi se pogled sa njenim, pojela bi me da moze. Predlozio sam drugu da proba psecu pozu, i predlozio da joj gurne u guzu, nije cula to. Potrazio sam njegov istrosen kondom, uzeo sam ga i prisao joj sa prednje strane, tako da joj je moj bio na par cm od lica, spustila je lice dole, a ja sam istresao onaj kondom po mom kurcu, podigao joj glavu, i onda ga gurnuo u usta. Nista nije rekla, tucao sam je u usta a drugar od pozadi. Drugar ga je izvadio, bio je dobro podmazan, pljunuo joj na cmar, i polako ga gurao i uspeo da ga gurne u guzu. Sad je njeno stenjanje bilo jace. tucao je sve brze, gledajuci to, video sam da je pocela da drhti sva i bila je crvena u licu. A onda sam provalio sta je, svrsila je. Rekao sam drugaru, jebi jace, ona je napaljenija od nas dvojce, nisam trebao dva put da mu kazem. Uhvatio je za ramena i nabijao ga celog. Ja sam bio gotov, svrsio sam joj u usta i po usnama, a ona je bila sva mokra. Drugar ga je izvadio i skinuo kondom, a onda joj nabio u picku, i svrsio. Stajali smo pored nje,Obrisala je znoj sa lica i ono moje sprerme sto je ostalo. A onda nam rekla koliko jos da joj platimo.

U separeu

Sjedim u svom omiljenom kaficu, pijem hladnu kolu, imam laganu ljetnu haljinu na sebi, kratka iznad koljena i sa velikim dekolteom, bez grudnjaka.
Konobar je mlad decko prema meni izuzetno ljubazan, nasmijan. Bilo je pred kraj radnog vremena, sjedim u separeu udaljenom od glavnine kafica, u polumraku...ne cujem glasove, svi su otisli samo sam ja ostala, konobar me prati pogledom, primjecujem kako mu pogled stalno pada na moj duboki deklote i na moje velike sise.
Nedugo zatim dolazi djevojka, njegova djevojka, poljubi ga i nesto razgovara s njim. Pogledaju me i ona mi prilazi, nasmije se, predstavi se kao Maja i sjedne pored mene, na sebi je imala bijelu majicu bez grudnjaka, a ima divne cvrste sise i tvrde bradavice koje se vide kroz majicu, minicu crnu usku i visoke stikle. Rekla mi je kako trazi zenu za trojku sa svojim deckom, dok mi je to pricala rukom mi je mazila nogu i kretala prema sisama. Rekla je da me cesto vidi tu i da im se cinim kao prava osoba za trojku, dok je to rekla vec je rukom prolazila po mojim sisama, sto mi je pasalo, pomaknula je haljinu malo u stranu, pred ocima joj je bila moja tvrda bradavica u koju je pomamno gledala. Spustila je glavu i vlaznim jezikom ju oblizala, uzdahnula sam od uzbudenja i osjetila kako mi se picka vlazi. Usisavala je bradavicu u svoja usta i mamila me sve vise, primila sam ju za majicu i skinula ju, njene velike sise sjevnule su ispred mene, mmmm tako su cvrste i velike, bradavice krute smede velike uhh natezala sam ih lagano prstima dok smo se ljubile. S leda mi je prisao konobar, njen decko, skidao mi je haljinu, i primio sise rukama, na uho mi uzdahnuo i rekao mi zelim vas obadvije jebat nocas. Ljubila sam se s njegovom djevojkom, mazile smo se sisama, trljale se bradavicama.
Ustale smo, on je gol stao ispred nje i dao joj svoj veliki debeli kurac u usta a ja sam cucnula ispod njega i usisavala ustima njegova velika jaja koja su se opustila u moja usta, stenjao je od uzivanja. Izmjenjvale smo se u pusenju kurca, dok nam nije rekao da ustanemo. Naguzila sam se preko stola, osjetila sam sirenje guze i vreli jezik na mojoj natopljenoj picki, lizao me ludacki, stenjala sam, osjetila sam dva jezika, jedan na picki drugi na supku uh lizala mi ga je pohotno, neopisivo sam uzivala u tome.
Trazila sam kurac, ugurao mi ga je cijelog u picku, zastenjala sam kao luda, jebao me odma snazno i brzo. Maja je legla na stol i rasirila noge, lizala sam joj picku natopljenu sokovima mmmmm bila je tako socna, gurala sam jezik u rupicu i sisala sokove, uzivala je a i ja sam u kurcu njenog decka.
Izvadio ga je i stavio njoj u picku gledala sam kako ju jebe uhh lizala sam joj sise da uziva jos vise. Kleknula sam iznad nje, lizala mi je guzu opet, to me jako palilo, htjela sam i ja njoj ali je bila na ledima. Vadio je mokar kurac iz njene picke i stavljao mi da ga olizem, pa bi ga vratio u njenu picku mmmm. Izmjenjivale smo mu se na kurcu i stenjale kao kucke sve dok nije bio pri kraju, izvadio ga je, stao iznad nas, izdrkao ga po nama, po licu i sisama. Uhh bilo je odlicno, sad jos cesce odlazim u kafic pred kraj radnog vremena.

Voajersko iskustvo s dodatkom

Bio sam na poslu i upravo sam dobio obavijest da poslovni partneri otkazuju dolazak na dogovoreni sastanak i razgovore koji su bili predviđeni da traju do ručka. Tako mi se iznenada stvorilo slobodno vrijeme pa sam odlučio otići na chat i malo se zabaviti.
Javio mi se jedan mladi muškarac i pričali smo o voajerizmu, seksu, iskustvima i slično. Uglavnom uobičajene teme i tijek razgovora. Nakon nekog vremena pitao me dal bi gledao kako ševi svoju prijateljicu. Ona ga je tražila da na sljedeći susret dovede jednog muškarca da ih gleda. Naravno da je moj odgovor bio pozitivan. Nisam doduše očekivao da će nešto biti od toga, ali možemo makar popričati. Rekao mi je da je to jedna udata žena s kojom se povremeno nalazi radi seksa. Ona ima velike seksualne potrebe pa ih jedna muškarac ne može zadovoljiti. Zato se uz muža ševi i sa drugim muškarcima. Uz mog sugovornika imala je paralelno još jednog partnera za seks, uz muža. Moj sugovornik je znao za tog jednog, jer mu je ona to rekla, a ne zna dal ih je bilo više.
Ako ih želim gledati tražio je da ga nazovem na mob. Shvatio sam to kao provjeru ozbiljnosti. Kad smo se čuli na mob pitao je dal mogu doći pred hotel u 12 sati. Ona će nas čekati u sobi. Pogledao sam na sat. Bilo je oko 10 sati. Pristao sam. Rekao je da ponesem kondome, jer iako je predviđeno da ja samo gledam, neka budu pri ruci ako dama poželi nešto više.
Nazvao me opet nešto prije 12 sati i pitao dal dolazim. Ja sam već bio na putu za Rebro. Našli smo se ispred kafića kod ulaza u hotel. Ja sam mu se opisao pa me je odmah prepoznao. Krenuli smo u sobu tako da smo zaobišli recepciju. Na putu do sobe rekao mi je da ne spominjemo nikakva imena, jer sve mora biti u diskreciji. Rekao je još da je dama prilično debela i da se nada da me to ne smeta. Pokucao je na vrata sobe, on je znao broj sobe. Neko vrijeme nitko nije otvarao. Onda su se vrata malo otvorila i jedna ženska osoba je oprezno provirila da vidi tko kuca. Kad ga je prepoznala otvorila je vrata i upitno pogledala mene.
– On će gledati, rekla je.
Ušao sam i skinuo kaput. Bilo je to rano proljeće kad je još hladno.
Dama je na sebi imala samo dužu majicu na bretele koja joj je jedva pokrivala guzu. Bila je stvarno debela, ali jako zgodnog lica i jebozovnog glasa. On se počeo svlačiti i pitao ju koliko ima vremena.
– Do pola dva. Onda će me muž zvati. Razumiješ.
Kad se skinuo do kraja prišla mu je. Grlili su se i ljubili. On joj je gnječio guzu, a ona je njega hvatala za kurac. Ona se nije skidala.
– Klekni i puši, tražio je.
Poslušala ga je. Progutala mu je cijeli kurac osrednje veličine i halapljivo ga sisala. Rukom mu je stimulirala jaja.
– Daj da te jebem u guzu.
Spustila se na sve četiri. On je navukao kondom. Pljunuo na guzu i razmazao. Nabio joj je kurac u anus i nakon svega nekoliko brzih jačih uboda svršio je. Otišao je u kupaonicu.
Ja sam sjedio na krevetu neposredno do njih i gledao jebačinu iz neposredne blizine. Digao mi se odmah. Pitao sam ju:
– Dal te smeta ako ga izvadim i drkam?
Kimnula je glavom da ne i rekla da to voli gledati. Otkopčao sam šlic i kurac je sam iskočio. Počeo sam ga lagano drkati. Ona me je gledala. Pitao sam ju:
– Jel ti bilo lijepo?
– Može on i bolje, odgovorila je.
On se vratio iz kupaonice. Nije reagirao na to da ja drkam. Legao je na krevet. Opet mu je divlje pušila. Ja sam se približio s izvađenim kurcem da bolje vidim. Lupao ju je po guzi. Onda je došla iznad njega i nataknula mu se na kurac nakon što je stavio kondom. Strastveno su se jebali, ali nisu puštali nikakve zvukove. To mi je bilo neobično. Obično su dame, s kojima sam ja bio, a moja žena pogotovo, stenjale, uzdisale barem, a bogme i ja puštam neke zvukove od seksualnog užitka.
Mahnuo mi je rukom da priđem. Uhvatio sam damu za guzu. Nije bilo reakcije pa sam se ohrabrio, krenuo sam joj milovati klit. Kad sam ga dodirnuo uzdahnula je. Trljao sam joj klitoris dok ju je on jebao. To joj se sviđalo.
– Hoćeš mu popušiti, pitao ju je.
Kimnula je potvrdno. Sišla s kurca. Legla potrbuške. Glava joj je bila na rubu kreveta. Spustio sam hlače i gaće, Uzela mi je kurac u usta i sisala ga. Lupala se njime po brazima. Bilo mi je divno. Zaista je super pušila kurac. On ju je za to vrijeme jebao s guza. Situacija ga je jako palila pa je dvaput svršio u kondom.
Osjećao sam da mi dolazi, da ću svršiti.
– Svršit ću uskoro, rekao sam joj. Htio sam izvaditi joj kurac iz usta, jer nismo razgovarali gdje mogu svršiti. Ona mi je jednom rukom čvršće uhvatila kurac i gurala ga u svoja usta, a drugom me uhvatila za guzu kako bi me spriječila da ga izvadim. počela ga je luđački sisati dok joj se nisam ispraznio u usta. Nije progutala spermu. otišla je ispljunuti u kupaonicu. Dok je bila u kupaonici on mi ej rekao:
– Možeš se obući i otići.
Navukao sam hlače, obukao kaput i otišao.
Osjećao sam se divno, kao da letim. Uživao sam. Doživio sam puno više od očekivanoga. Bilo je prekrasno gledati par kako uživa u životinjskom jebanju, a ja sam ih mogao gledati iz blizine. Dugo mi su kroz glavu prolazile slike tog jebanja i kako mi puši kurac. Moram tu reći da moja žena jako voli seks i izvrsna je u tome. Pruža mi sva zadovoljstva, ali ovo je bilo veliko uzbuđenje za mene, jer prije nikad nisam u živo gledao muškarca i ženu kako se tucaju.
Susret smo ponovili samo još jednom. Sve je bilo isto, samo ja nisam svršio. Od tad nemam kontakta s njim, a o njoj ni ne znam ništa i nemam nikakvih kontakt podataka.

Bracni Snovi

U braku sam vec 15 godina sa divnom zenom. U svemu se idealno slazemo, pa tako i u krevetu. Moram priznati da smo jako konzervativni sto se naseg odnosa tice. I ja i ona smo po prirodi ljubomorni i zelimo vezu SAMO izmedju nas dvoje, bez nekih trecih lica. Jednostavno ne bih moga podnijeti da znam da neki drugi kurac ulazi u njenu utrobu. Tako znam da ona i posumnja da je varam, osvanuo bih odsjecenog kurca u nasem krevetu!
Svasta smo probali u nasim vrucim nocima. Citajuci price i gledajuci filmove uzbudljivog sadrzaja kako sam tako i zajedno sa suprugom, trebalo mi je hrabrosti da je nagovorim na kupovinu omjetnog kurca. Jedno vece dok smo se zestoko jebali, pitao sam je ’da li bi voljela sad onaj jedan veliki crni da je popuni’. U transu je rekla da bi joj pravo dobro doslo veliko razvaljivanje i velika kurcina. Tu noc sam joj kroz zajebaciju rekao da sutradan kupujem umjetni kurac i da pripremi picku. Samo se nasmijala i to mi je bilo dovoljno da uradim ono sto sam dugo naumio ali nisam smio zapoceti temu.
Posto zivimo u dijaspori, nabavka igracki nije problem. Radnje su na svakom cosku. Jedini je problem stisnuti petlju pa uci u jednu takvu prodavnicu sa namjerom da kupim kurac! Sta ce prodavac pomisliti?? Sta ako bude prodavacica?? Pa jebote, mogu misliti da sam peder?! Zaista solidno izgledam i imam prosjecan kurac od nekih 16cm. Znam dobro koristiti ono sto imam, majstor lizanja i pripreme, tako da mi zaista pomagala nisu potrebna. A sad treba da se brukam i da totalni stranci kontaju da mi treba umjetna cuna kako bih nekog jebao ili jos gore, da kontaju da sam pedercina. U svom tom razmisljanju, svratim u radnju daleko od kuce….za svaki slucaj. Sreca, prodavac je musko, istetoviran tip, strah da pogledati. Ali nisam ti sam. Nisam ni znao koliko ljudi svraca u mjesta poput toga??!! Razgledao sam razlicite vrste kurcina i kurcica, svih boja, oblika, velicina. Od prangija to 30-40cm do minijatura od svega 10 cm. Izabrao sam solidan kurac od 22cm. Crn. I jos na baterije. Uredno platio i krenu kuci. U putu sam nazvao zenu i rekao joj da se spremi jer imam poklon za nju!
Te noci je bilo opste ludilo. Koristio sam skupo masersko ulje i utrljavao da svuda. Njezno je milovao od vratnih zila, predeo ledja i guzova, pa na bedra i listove. Masaza od cirka pola sata ju je itekako opustila. Okrenu sam je i spremao za masazu s prednje strane. Priguseno svjetlo, opojni miris ulja i moji dodiri po sve i jednoj erogenoj zoni na njenom tijelu su izazvali ludilo. Pokusavala je da me uhvati za kurac, da ga drka, pusi….ali nisam dozvoljavao. Cri monstrum od 22cm sam stavio u vrucu vodu da se ugrije kako ne bi reagovala na promjenu temperature te joj prekinuo zudnju ledenom stvarcicom izmedju njenih nogu. Masirao sam joj sise obilno natopljene mirisnim uljem. Masirao sam joj prepone i natpicnjak. Namjerno joj nisam dirao klit i pickicu kako bih je sto vise izludio. Sirila je noge, isturala picku, vrtila guzovima nebi li nasla moje prste. Sokovi iz vrele picke su se presilavali u priguseno svjetlu. Bila je vidno napaljena i gorila od zelje da ga primi.
Uzeo sam umjetni kurac, namazao ga uljem da lakse udje. Prislonio sam ogromni glavic na klit, na sta se stresla kao da ima groznicu. Upalio sam vibrator i lagano pojacavao brzinu. Cini mi se da se ona vise tresla nego sam vibrator. Naprosto nije imala nikakve kontrole nad tijelom. Lagano sam spustio vrh umjetnog kurca na otvor njene sada vec uzarene picke i krenuo ulaziti. Malo bih usao, pa ga vadio laganim i njeznim pokretima. Ona je njezna i voli ga sprva primati lagano dok joj se picka ne navikne. A onda voli zestinu i totalno razvaljivanje. Nakon par minuta laganog jebanja crnom kurcinom, konacno sam ga cijelog nabio u njenu vrelu picku. Sirom je otvorila oci, duboko uzdahnula i tiho jauknula. Osjetio sam da je crnjo usao do kraja….nisam ga nise mogao ni gurnuti. Sa maksimalnom brzinom vibracija, i sada cem ubrazanim nabijanjem i vadjenjem umjetne cune, talasi zadovoljstva su je pucali kao ludi. Molila me da joj dam mi pusi. Znaci htjela je dva kurca odjednom. Kontam, pa dobro! Dobices! Okrenem se i dalje nemilosrdno zabijajucu crnca u vrelu picku i postavim joj moj do bola dignum kurac na u usne. Spreno ga doceka i proguta gotovo do jaja. Jebao sam je crnjom u picku i bukvalno joj usta razvaljivao mojim kurcem. Sad sam ja poceo gubiti razum. Cinjenica da su u mojoj dragoj zenici dva kurca odjednom su me naprosto izludjivala. Zagrcavala se od mojih naleta dok su je moja jaja udarava u bradu i dok je orgazam tresao kao ludu! Vristala je i jaukala! Bio sam blizu vrhunca i nisam htio da ovako svrsim. Htio sam da je jebem. Izvukao sam kurac i njenih usta i dalje je jebavajuci crnom kurcinom. Zemljotresi su je udarali kad je spucao orgazam. Nikad je do tada nisam vidio da ovako zestoko svrsi. Izvadio sam umjetni kurac i rekao da se okrene, jer sam htio da je jebem zguza. Uzivam da je jebem u toj pozi, dok gledam kako joj se supak otvara i zatvara i kako se guzovi tresu dok je koj kurac puni a jaja zesce udaraju o klit. Ne znam jesam li guslao i 30 sekundi, jednostavno vise nisam mogao izdrzati. Izadio sam ga i poceo prskati po ledjima i guzovima. Priznala je da je imala jednu od najboljih jebacina te noci! Zaspali smo kao topovi.
Dani su prolazili i meni se stalno vrtila misao kako bi bilo da umjesto umejtnog kurca moju suprugu napuni prava crna kurcina. Mada su mi se usi crvenile od huje i ljutnje kada bih pomislio na to, jaja su se naglo skupljala i krv je punila kurac. Ipak nisam smeo to ni spomenuti ni iz zajebancije. Ma kontam, nema sanse. A ni ja to ne bih mogao svariti. Nase su noci bile interesantnije otkako smo nabavili ovog novog druga – crni umjetni kurac! Ipak, sve cesce dok bih je jebao ovim mostrumom, zamislja bih prvog crncugu sa velikom kurcinom kako je nemilosrdno razvaljuje! Sto sam vise odbija da mislim o tome, to mi se vise vrtilo po glavi.
Odlucio sam da krenem u akciju. Rekao sam joj da je zelim vezati za krevet i rasturiti je tako vezanu. Ideja je zvucala pravo seksi i pristala je pod uslovom da i ona mene sveze nekad kasnije! Narano da sam pristao.
Raspisao sam oglas da trazim urednog crnca sa kurcem od minimalnih 20cm, cist i zdrav. Brzo sam dobio masu ponuda i pocela je selekcija. Zeni nista nisam govorio. Zasao sam tipa koji je u nasem gradu bio na odmoru iz druge zemlje. Prosjecan momak, nista narocito. Ali je zato frajer imao kitu i po. Hajde to sto je bio dugacak, ali debljina je bila nesto posebno. Kontam, pa jebote, da sam treba i ja bih se jebao s ovim! Uz kafu sam frajeru objasnio sta hocu i kakvi su mi planovi. Zeni nista nisam rekao i nisam imao namjeru da joj govorim. A poslije?? Pa jebi ga, poslije jebanja nema kajanja!
Te veceri je krenulo napaljivanje, poljupci, mazenje. Nisam smeo pozurivati jer je crnac trebao doci i 11 navece a tek je bilo desetak. Nakon dobre doze regovne predigre, rekao sam da hocu da je vezem za krevet. Nasmijala se sto je svakako znacilo odobrenje! Uzeo sam vec spremljene povezice skinuo je golu, povalio na krevet i svezao noge i ruke za rubove kreveta. Stavio sam povez preko njenih ociju i rekao kako mi je ovo vazda bio merak! Nije se bunila, mada joj nije bilo skroz pravo! Pocela je moja duga predigra. Svuda sam je ljubio. Kad sam dosao do picke, vec je punim kapacitetom vlazila. Zapravo, odavno je bila spremna da ga primi. Pogledao sam na sat. Jedanaest! Vrijeme je! „Moram u WC“, rekao sam i izasao iz sobe. Lagano, hinjski, otkljucao sam vrata i vani me je cekao crnac kao sto smo se i dogovorili. Usao je u hodnik i u sekundi skiuo sve sa sebe. Kurac mu je bio na pola dignut. Dogovorili smo se da ne smije progovoriti ni jedne rijeci. Radice kako mu ja kazem. Na kraju krajeva, mene ce ovo kostati $200! Ako usere, nema love!
Usli smo u sobu i on je stajao po strani. „Konacno“, rece mi zena! Zamolio sam je da ćuti, i uziva. Nastavio sam sa ljubiti njene velike sise i picku. Dovodio sam je do ludila. Potom sam je namazao mirisnim uljem i njezno ga utrljavao na mjesta gdje je najosjetljivija. Nauljio sam joj i picku masirao je i pripremao za onog crnog kuratog mrcinu. Ponekad bih pogledao prema crncu koji je stajao tu, pola metra od moje zene. Jebote! Frajeru se digo kurac do bola! Toliko je velik i tezak da mu se ne moze ni dici uz stomak kao moj kurac! Strasan prizor! Kontam, pa ovaj stranac ce sad sloziti ovu prangiju u picku moje voljene zene. Ona to nece ni znati! A ja cu to sve gledati. Jos sam ga ja i doveo. Pa ja nisam normalan! Totalni idiot. Razmisljajuci tako i sisajuci zenin klit, zaboravio sam za sredinu u kojoj se nalazim. Kurac mi se do bola digao u svom tom razmišljanju i pri iole malom dodiru bih poceo svrsavati. Sve je ovo bilo previse za moju kitu i moja puna jaja! „Sad se spremi da ga primis“, rekao sam joj i ustao s kreveta. „Ovo je sam specijana alatka.“ Dao sam znak kuratom crnji koji pridje na do ivice kreveta, osloni se na sake da ne bi legao preko moje zene, i prinese kurac ulazu u picku. Glavic mu je bio veci od jajeta! Nije mogao da nacilja u rupu. Ja sam to sve posmatrao sa ne vise od 20cm od susreta crnog kurca i picke moje zene. Kurac mi se bolno digao. Njoj nista nije bilo jasno!?! Otkud sad toliko popunjavanja njene unutrasnjosti? Pokusavala je nesta da kaze a ja sam je molio da suti. Bilo je jasno da to nisu cista posla. Kako se vrtila pod udarcima velikog kurca neznanog crnca, povez sa ociju je popustio i mogla je vidjeti da joj neki stranac rastura picku. Iako je bila iznenadjena, nije mogla reagovati. Udarci kuronje su postali toliko intenzivni da sam mislio da cu morati kupiti novi krevet cim svane naredni dan! Jebote, pa ovaj glavonja ce je ubiti! Progovorila je! „Hocu da ti pusim“, rece! Sklonio sam se u stranu i prisao kurcem njenim usnama. Progutala mi je kurac u sekundi. Mogao sam osjetiti njene krajnike na mom glavicu! Bila je na raznju. Toliko mi je data situacija udarila u mozak da nisam imao sjecaj da joj nanosim bol zestokim zabijanjem u njeno grlo. Bio sam blizu vrhunca. „Hocu da ti svrsim u usta“, rekao sam tresuci se sav id glave do pete. „Ne“!!!!, vrisnu i skloni glavu u stranu. Vazda joj se to gadilo tako da se nisam bunio. Pocelo je moje obilno svrsavanje po njenim velikim sisama. Nisam bio svjestan da sam u stanju tako preplaviti. Malte ne, tusirao sam je u mojoj spermi.
Crni glavonja je i dalje nemilosrdno lupao po ne razradjenoj pickici moje uske zene. Ovdezao sam je. Ruke je automatski stavila na ulaz picke pokusavajuci da je sto vise rasiri kako bi ga sto bolje primila. Poceh joj masirati klitoris. Ma sigurno nije proslo desetak sekundi kad je sastavio orgazam. Svasta je nesta pricala, ali je nista nisam razumio. Kurac mi je ponovo bio u erekciji. Drkao sam kao lud. Crnac izvuce kurcinu iz izjebane picke i sjede joj tik ispod sisa. Moja zena ga uhvati za jaja i poce mu pusiti kao luda, mada nije mogla staviti u usta vise od glavica. Ma kakav glavic, glavurda. Nemalo potom, poce frajer svrsavati drito u njena usta. Ne samo da se nije bunila, nego je uzivajuci kupila svaku kap i mumnjala puna slasti i zadovoljstva. Oblizivala je crni kolac dok joj je sperma curila niz bradu. Pa kontam, mater ti jebem, moje ti se gadi!!!! Ovako ljut, uvalim joj kurac u picku i nastavim je karati. Samo poslije onog crnog rasturanja, isto kao da sam guzio vazduh. Garant nije ni osjetila da sam joj ga zabio?! Bila je totalno rasirena. Nije mi dugo trebalo dok ponovo nisam dozivio vrhunac, ovaj put u znatno manjoj kolicini. Rekoh onom crcu da razguli, dadoh mu $200 i nogiram da. Legli smo da spavamo. Nisam odmah mogao zaspati. Zena mi sapnu „bilo mi je super“. Pa da! Super joj bila posisala je svaku kap sperme onom konju, a ja je petnaest godina molim, i kaze, ne smije, povratice, gadi joj se. Nagela se da me poljubi! Jebeno je smrdila na spermu onog kuronje! Poljubi me u obraz i zahvali mi se. Dugo sam razmisljao dok je ona zaspala kao zaklana. Koja sam ja budala! Sta ako bude ovo trazila sada cesce?? Potpuno ima pravo na to! Ja sam kriv! Bas sam idiot!!!
U svom tom razmisljanju, prenese me san. Dugo sam spavao! Probudi me glas moje zene. „Dizi se, covjece, vidis koliko je sati???“ Nerado se okrenu na ledja. Jos mi je sve smrdilo na spermu, i sav sam se osjecao uljepljen. Hmm….sav sam i bio uljepljen. Posto u gacicama spavam, osjetim mokro i ljepljivo svuda oko kurca. Fuj!- pomislih. Zena svuce pokrivac s mene i imade sta vidjeti. Pa jebote, ti si nesta opasno sanjao nocas?!?!?!?!- rece mi. Pa u picku matrinu, ne mogu da vjerujem da je sve ovo bio san! Uhh! Dobro je! Jos uvijek je samo ja guzim. Bar sad za sad!!

Moja draga zenica

Zivimo na zapadu vec nekih 12 godina. Moja zena Sanela ima 38 godina, a ja 40 i zajedno smo skoro 17 godina. Inace nas brak je perfektan u pravom smislu i na svakom polju. Nas ljubavni zivot je uvek bio na zavidnoj razini, ali smo uvek tezili za necim novim, pogotovo ja. Sanela je inace crnka kratke kose veoma bujnih grudi i prelepih nogu. Obozava sex, a narocito uziva u pusenju. To moze da radi u neogranicenim kolicinama i nikad joj nije dosta. Ja opet uzivam u njenim carima na svakom mestu. Uspeo sam da je nagovorim da je prvo slikam golu, pa u akciji, a nakraju je pristala i da snimamo nekoliko nasih jebacina.To me je jos vise popalilo jer sam u tim snimcima mogao da je vidim iz potpuno drugog ugla nego kad se sexamo.I jednom tako sam na internetu nabasao na neke privatne snimke u kojima muzevi snimaju zene kako se karaju sa drugim tipovima. Moram priznati i na moje opste iznenadjenje sam se uzbudio na pomisao da neko jebe moju Sanelu, a da ja to sve snimam.Probavao sam mesecima da je nekako nagovorim na tako nesto , ali nije islo. Onda sam joj pokazao par filmova sa interneta i primetio da su joj se svideli,i tako su se kola pokrenula.
Ja sam ostavio da izabere koga ona hoce. Rekla je da ce to uzeti vremena, ali bogami posle par meseci mi je rekla da joj se svidja tip s kojim putuje do posla. Kaze i on je ozenjen, tako da je diskretan, lepo izgleda i veoma je jednostavan. Moja prva reakcija je bila neverica, pa onda pitanje samome sebi, da li sam normalan, ali zeleo sam da ide dalje. Nedugo zatim Sanela je zakazala da se nadju njih dvoje sami u jednom parku na parkingu. Koliko god sam znatizeljan, pustio sam da se sve odigra bez mene. I desilo se Sanela se nacifrala, secam se i pre nego sto je otisla pitala me je jeam li siguran da to hocu da se desi. Rekao sam joj da je moja zelja da ih gledam ali za pocetak neka bude ovako. Tih 45 minuta je bilo kao vecnost, a onda je moj mobilni zazvonio. “Hej je si li u redu?”, pitala je. “Jesam”. rekoh u brzini,” sta je bilo?” “Bilo je super, popusila sam prvi put kurac nekome drugom i prvi put mi je neko drugi dirao picu dok nisam svrsila. Nismo se pojebali , ali biti ce i to.Nego nadrkaj tu svoju kurcinu dolazim kuci za pet minuta pa cu da ti pricam sve.” Kad je dosla bio sam napaljen kao nikad do tada, a i ona je. Sve mi je u detalje pricala dok je drkala i pusila moj kurac Rekla je kako je njegov kurac manji i tanji od moga ali je veoma lep i svidja joj se kako mu je prav i kako mu je glavic rumen. Kaze da ga je celog uzimala u usta bez problema do jaja i da ju je to palilo do ludila. I sve to prica dok mi pusi i lize jaja.” Evo ovako sam mu ga drkala, pa sam mu ga ovako pusila samo mi je celi stao u usta.Dirao mi je picu i zavukao dva prsta u nju koja su me dovodila do ludila.” Sve mi je to govorila, gledajuci me u oci i drkajuci moj kurac koji je dostigao do tada nevidjenu velicinu. Kada mi je rekla kako nije bas izdrzljiv za pusenje jer je nakon kraceg vremena poceo da se trza i rekao da dolazi.Pokusao je da ga izvadi iz njenih usta, ali ona mu nije dozvolila. Na te reci i ja sam izgubio pamet. Iz mog kurca je spricnula lavina kao nikada pre toga. Sanela se samo kurvanjski nasmejala i rekla: “ovo je drugi kurac da mi svrsava u usta u sat vremena”.
Posle toga nas sexualni zivot je doziveo nekakvu revoluciju.Sanela je postala pohotnija i nije se vise ustrucavala priznati da zeli da se tuca sa Tomom, i cak je uzivala da me pali pricama dok se jebemo.Ali ja sam zeleo da to sve vidim mojim ocima.
Jednoga dana smo bili ujutro sami, ja sam radio posle podne, ali Sanela je bila jako nervozna celo to jutro. Nisam imao pojma zasto, ali je stalno pitala kad odlazim na posao i gledala na sat. Ona je ustvari dogovorila jebacinu sa Tomom ali ni ja nisam znao da on dolazi, a on opet nije znao da cu ja biti kuci.Posto je kasnio, Sanela se plasila da ja ne odem na posao i da joj plan propadne.Oko podneva neko pozvoni na vrata i Sanela u dva skoka stize do njih. Secam se bio sam na kompjuteru kad je u kucu usao covek oko 45 godina, moram priznati lepog izgleda.On se zaprepastio kad me je ugledao ali je Sanela brzo smirila stvar upoznavajuci nas.” Ovo je moj muz Zeljko,” rekla je, ” a ovo je Tom.” Kad je rekla Tom oko mene se okrenulo, pa to je jebac moje zene, pomislih.I dok smo obojica bili zbunjeni odvela ga je u dnevni boravak dok sam ja skamenjen ostao na kompjuteru.Nisam znao sta da radim da li da idem za njima ili ne.Tamo se nista nije culo za oko dva minuta, a za moju znatizelju to je trajalo kao dva sata. “Zeljko, mozes li pogledati rucak da ne zagori, molim te”, rekla je Sanela napokon. Znao sam da je to samo fora, jer je rucak zavrsila upravo prije nekgo je Tom dosao, ali da bi dosao do kuhinje morao sam proci kroz dnevni boravak.Krenuo sam ni sam svestan sta hocu, a sta necu da vidim.Scena je bila toliko nesvakidasnja kao na filmu, a opet moja zena i to tu ispred mene na dohvat ruke pusi kurac nekome drugome.Tom je lezao na trosedu do pojasa gol, dole srozanih farmerki do gleznjeva. Zmirio je i bio u transu.Sanela je cucala izmedju njegovih kolena uzdignute suknje do pojasa i njene prelepe butine su prve upale u moje oci.Pogledi su nam se sreli kad je vrhom svog jezika oblizivala njegov glavic, drkajuci mu istovremeno kurac rukom. Kurac mu je stvarno bio tanji od moga, ali stvarno lepog oblika, nadrkan i nabubrio.Vec se sav caklio od Sanelinog pusenja.Prosao sam iza njih i seo na stolicu do troseda da imam bolji pogled.” Jesi li u redu?” pitala me je moja zenica,”je li ti se svidja?” -”Kako da ne” rekao sam, na sta je ona kao da je jedva cekala na taj odgovor pocela usisavati celi Tomov kurac u svoja pohotna usta. Ne znam ko se vise napalio u sledecih nekoliko minuta. Sanela se otkacila do kraja, lizala je je Tomov usijani glavic, pa me je gledala onako kurvanjski u oci.”To si hteo da vidis, kako mi neko drugi nabija kurac u usta, jel”, pitala je,” e pa gledaj, sad ce da mi svrsi u usta, hoces li to da vidis?”
Poludeo sam nacisto. Kurac me je boleo od nabreknuca, a gace su mi bile mokre od sokova kao da sam vec svrsio. Nisam hteo da ga izdrkam dokraja.Zeleo sam da je jebem kao nikada pre.I Tom je vidno uzivao.Poceo je da stenje, a i kurac mu se vidno propinjao kad god bi izasao iz usta moje zene.Uh kako ga je samo vesto pusila kucka, i sto je najjebozovnije, malo,malo me pogleda onim njenim opasnim napaljenim ocima.Video sam uzivala je maksimalno, a zasto i ne bi.U tom zanosu strasti Sanela je izmedju nabijanja Tomog kurca u svoje grlo pocela da mu mesi po jajima. Znajuci kako to mene pali, pocela je da mu lize jaja gledajuci na moju reakciju. Nije ga pravo ni liznula, Tom se propeo, njegov kurac poskocio u naletu strasti i pre nego sto je bljunuo spermu, moja Sanela ga znalacki strpa u usta do jaja. Nisam mogo verovati sta se to dogadja pred mojim ocima.Tom se trzao od slasti a mojoj Sanela se visak spreme slivao niz bradu. Ustala je i na moje jos vece zaprepastenje uvalila mu jezik u usta i ljubila ga dobrih dvadesetak sekundi.
Jos sam bio u transu kad je Tom otisao (zurio je jer je bio na pauzi, to sam kasnije saznao).Moja zenica nije gubila vreme. Znajuci da i ja moram uskoro na posao odvela me je u sobu i rekla da hoce da popusi jos jedan kurac. Nije me trebalo puno nagovarati.
Posle jedno dve sedmice Tom je ponovo dosao i moja draga me je pitala da ja napravim kafu dok mu ona pokaze nas stan. Znao sam sta ce da mu pokaze naravno, ali sam otisao da napravim kafu.”Kafa je spremna,” viknuo sam, na sta sam iz sobe cuo, ” donesi je ovamo.”
Naravno da im nije bilo do kafe bas tada.Ocekivao sam da vidim moju zenicu punih usta Tomovog kurca i to me je vec palilo dobrano. Medjutim scenu koju sam zatekao je bila jos bolja.Moja Sanela je raskopcane kucne haljine zajasila potpuno golog Toma na nasem bracnom krevetu.Opet su mi u oci prvo upale prekrasne bele butine moje zene koje nikad ne mogu videti u toj lepoti kad je ja jebem. Ovaj ugao je nesto posebno.Sad sam shvatio zasto su svi oni muzevi na internetu rekli da vole da samo gledaju svoju dragu kako je drugi obradjuje.Sa njenih butina oci su mi otisle na nesto sasvim novo. Jasno sam video Tomov kurac kako se namesta da udje u picku moje zene.Uvek sam pokusao da zamislim tako nesto da budem spreman, hocu li to moci podneti, hoce li mi odgovarati i slicno.Scena je neverovatna, kad gledas kako drugi kurac ulazi u picku tvoje vlastite zene. Ma ne, nije bilo nimalo kajanja, naprotiv kada sam video lice moje Sanele,sve mi je bilo jasno. Uzivala je.Tom joj je obema rukama gnjecio ogromne sise i naizmenicno ih sisao i grickao. Moja sanela je znalacki klizala niz njegov kurac gore dole, naguzena namerno da ja mogu sto bolje da vidim.Tu scenu sam video milin puta na porno filmovima, ali verujte mi ked to vidite tu ispred nosa i to s vasom vlastiom zenom, to je nesto totalno drugacije.Pitao sam Toma jeli mu dobro, samo je promumljao nesto kao jeste jos uvek sisajuci Saneline otecene bradavice.Pitao sam ga da li bi bilo u redu ako ih uslikam, obecavajuci da je to samo za kucnu kolekciju. Nije mu bas bilo svejedno ali pristao kad sam mu obecao da njegovo lice nece biti vidjeno.Snimio sam do sad najbolje fotke moje Sanele u akciji, (nadam se ne i zadnje).
A onda sam primetio da se Tom pocinje grciti. Zanaci istina je sto mi je Sanela pricala da on bas nemoze dugo izdrzati.I Sanela je dosla do orgazma skoro u isto vreme.Slika je bila predivna. Oboje su se grcili u naletima svrsavanja, a ja sam buljio u Tomov kurac koji je jos uvek ubadao u picku moje zene.Svrsavao je u nju.Video sam jasno kad se i Saneline picke pocela da cedi Tomova sperma niz njegov kurac skroz do jaja.Izludelo me je i nisam mogo docekati da je i ja pojebem. Uvek sam joj govorio da me pali pomisao na sveze izjebanu picku.
Cim je Tom otisao vratio sam se u sobu.Moja Sanela je lezala gola na ledjima uzdignutih nogu, dok je svojim prstima rasirivala picku.”Zeleo si da vidis sveze izjebanu picku svoje zene, je li?” pitala je.
Bio sam u transu:”Da, i zelim jos mnogo puta.” rekao sam a da nisam ni bio svestan toga.”Svidjali ti se kako me je jebao ha? Hoces da me opet jebe? Meni se ova igra tako dopada, nisam ni znala koliko je dobro kad si me nagovarao sve ove mesece.”Sve to je govorila gledajuci me pravo u oci i razmazujuci Tomovu spermu preko usmina uzbudjene pice, dok joj se visak slivao niz guzu.”Sta je kuronjo, hoces i ti da jebes, dodji jebi me, jebi me onako kako si oduvek zeleo u vec izjebanu picku,” govorila je i dalje drkajuci klitoris i gledajuci me zacakljanim ocima. “Sad znam da te to pali, mozes me imati kad god hoces ovakvu i meni se svidja da me drugi kara dok ti gledas, da mi svrsava po sisama i ustima.Uh znas kako me to samo pali.”
“Hajde pojebi me dok je njegova sperma jos u meni, molim te.” Nije mi trebao drugi poziv.Od onog sto sam video i sad sto sam slusao iz usta vlastite zene sam naprosto poludeo od zelje da je jebem.Uterao sam ga do jaja i nikad lakse nije uleteo u nju. Sto od sokova prethodne jebacine, sto od Tomove sperme, Sanelina picka je bila otvorena kao nikada pre. Bili smo uzbudjeni do granice bola i zato verovatno nije trajalo dugo. Pumpao sam njenu picu kao da mi je to zadnji put, a ona se namestala i vestim pokretima kukova dolazila u susret svakom mom ubodu.Pocela je da vristi, da prica kao joj se svidja, kako hoce da je jebemo objica zajedno, kako hoce da ima oba kurca istovremeno. Molila me je ako moze. Rekao sam moze da i ja hocu tako nesto i pumpao sam jos jace i tada se DESILO.Nikada pre toga nismo doziveli tako nesto i Sanela je bila u soku za jedno vreme od uzbudjenja , a onda se valjda prepala sta se to ustvari desilo.Naime svrsavala je tako ludo i dugo da je pocela da sprica po meni.Znao sam da neke zene to mogu, ali sam uvek mislio da je to retkost i da to na filmovima samo vesto montiraju. Zaprepastilo me je, ali sam bio prijatno iznenadjen mojom Sanelom.Ona se za trenutak postidela, ali kad sam joj objasnio da je to kao vrhunac vrhunca za zenu, smirila se.A verovali smo sve ove godine zajedno da smo sve probali i doziveli u sexu.
Znam prica je podugacka, ali verujte mi na rec sve je istina, osim nasih imena naravno.Dugo sam zeleo da posatavim pricu ovdje, skoro os samog pocetka ove nase senase sa Tomom, pa se zato i nakupilo ovoliko.
Sad je kod Nas skolski raspust pa su nam deca kuci. tako da nismo u mogucnosti da nastavimo gde smo stali. Cim se ukaze prilika nastavicemo gde smo stali i nova prica ce biti napisana obecavam.Sanela nemoze da doceka da je jebemo istovremeno, a bogami i ja sam znatizeljan.
Za sve one parove koji se jos dvoume da li da probaju nesto ovako ili ne, recicu samo jedno: Jedan je zivot i to vrlo kratak. Uzivajte ga dok mozete i necete zeliti. U nasem slucaju mi smo otvorili neke sasvim nove horizonte u nasem sexualnom zivotu za koje nismo ni bili svesni da uopste postoje … Do sledece prilike toliko

Ucena, 2

Nabaviti i montirati skrivene kamere je sad više nego jednostavno. U svoju sobu sam postavila četiri kamere, tako da pokriju svaki ugao. Nisam mogla da dočekam njen dolazak.
Ušla je nesigurno, molećivim glasom zatražila da prekinemo ovo i pustim je na miru.
Nasmejala sam se, raširila noge i pozvala je samo pokretom glave.
Ostala je obučena, popela se na krevet, među moje noge, na kolenima, spustila glavu i jezikom dodirnula moj klitoris. Svršila sam istog trenutka.
Podigla je glavu, ali sam je dograbila za kosu i vratila nazad. Nastavila je da me liže.
Pozvala sam je da mi miluje sise. Bila je sjajna, drhtala sam pod njenim jezikom. Kad sam svršila i drugi put, tresući se čitavim telom, rekla sam joj:
- Svuci se, želim još.
Kroz poluspuštene trepavice, netremice sam gledala kako se ukazuju sise, ukrućene bradavice i depilirana pica.
Ponovo među mojim nogama. Spuštam drhtave ruke na te sise, gnječim joj bradavice. Ovog puta je potrajalo, ali nije prestajala dok nisam svršila još jednom.
Nemoćno sam se svalila na leđa. Još uvek je bila na kolenima i tek sam tad primetila da drka, da joj je pogled zamućen, da i ona drhti.
Skočila sam, bukvalno je bacila na leđa i jezikom dograbila njen klitoris.
Kako je samo bio čvrst i sladak! Ugurala sam joj jezik u pičku i kupila sokove što ih je obilno pravila. A, onda je počela da se trese kao da je udarila struja. Kriknula je.
Oduševljeno sam nastavila da lapćem po njenoj pici, dok me je grčevito vukla za kosu. Njen orgazam je trajao i trajao.
Kad se polako smirila, legla sam preko nje, uhvatila jednu bradavicu usnama i sisala je, kao dete.
Čim je otišla, skinula sam snimke sa svih kamera.
Čitav dan sam miksovala četiri snimka tako da se moje lice ne vidi. Bila sam više nego zadovoljna. Njen orgazam me je ponovo oduševio, pa sam morala da izdrkam još dvaput, ali mi nije bilo dovoljno...

*
Došla je i sutradan. Kad sam joj pokazala novi snimak, postalo joj je jasno da je potpuno u mojim rukama. Više nije bilo potrebe da joj govorim više puta, da joj pretim. Postala je poslušna, kao prava robinja.
Pobedila sam je! Bila sam ponosna na sebe. Mogu da joj radim šta mi padne na pamet.

*
Dolazila je svaki dan. Ponekad sam i ja odlazila kod nje, čak i kad joj je muž bio kod kuće. Ponašala sam se pristojno pred njim, postale smo "prijateljice".
Uzbuđivalo me je da je hvatam za dupe ili sise, u trenucima kad bi joj se muž okrenuo, ili izašao na tren. Tražila da nosi tesne majice, bez brusa. Da zadiže suknju da bih joj videla pičku. Bila je moja.
Tražila sam, i dobila, da je muž pojebe pre posla, pa da do mene dođe puna sperme, koju bih joj polizala.
Tražila sam, i dobila, da pozove ponovo onog tipa, kolegu s posla, da se pojebe s njim, a sve snimi mojim kamerama.
Jebala sam je velikim dildom bez vezica, a i ona mene. Jebala sam je u dupe, a i ona mene. Jebala sam je na sve načine, sisala me je satima, kupala, mazala, jebala, ponovo sisala.
Tražila sam sve luđe stvari...

*
U avgustu, postala prava, iskusna, verna robinja. Radila je šta god bih zamislila. Imala sam puno njenih snimaka i fotografija. Gledali smo ih zajedno.
A, onda, poželela sam više.
Marko je bio dečko koji me je muvao mesecima. Bio je lep, nažalost ne i dovoljno pametan. Nisam pristajala na njegovo udvaranje. Ali, sad se situacija preokrenula.
Bila sam opsednuta seksom. Mislila samo na to, na trenutak kad će Biljana doći i uzeti me. Bilo je vreme i za pravi kurac.
Pozvala sam Marka na sladoled. Sedeli smo u hladovini u dvorištu, pričali o predstojećim obavezama na faklutetu. Gutao me je očima, jer sam obukla tange i gornji deo kupaćeg.
Četiri kamere, postavljne na "strateška" mesta su sve snimale.
- Sad će doći i moja prijateljica. Svideće ti se, rekla sam mu.
U dogovoreno vreme ušla je Biljana. Marku je pala vilica kad je video - pretesna majica, ispod koje su štrčale velike bradavice i minić. Znala sam da nema gaćice, jer sam to tražila, on će to tek doznati.
Sela je naspram nas i odmah raširila noge, pokazujući depiliranu pičku. Jadnik se izgubio. Pokušao je nešto da promuca.
- Vidiš da nema šta da kaže, rekla sam Biljani. Najbolje da odmah pređeš na stvar.
Dok je blentavo gledao u mene, pa u nju, prišla mu je na kolenima, spustila mu ruke na međunožje. Odmah je narastao u bermudama. Otkopčala ih je i izvadila sjajan komad.
Uzela ga je u usta, dok je nemoćno pokušavao da nekako izmigolji iz stolice, s rukama na leđima.
Svršio je za manje od minut. Upropastio mi predstavu. Biljana je progutala njegovu spermu, pa se okrenula prema meni.
Raširila sam noge. Smaknula mi je gaćice i zabila jezik u moju vlažnu picu.
Pre nego što sam se sasvim prepustila, obratila sam se Marku:
- Idi sad, dobio si šta si tražio. Možda ću te pozvati još nekad...

*
Sedmi avgust, moj rođendan. Pravim žurku na kojoj će biti desetak ljudi, dva moja najbolja druga, Miloš i Danijel, još trojica kretena i četiri sisate glupače. Biljana i njen muž.
Dogovor je da joj muža napijemo, pa ispratimo kući, a da ona ostane.
Kad je on otišao, ponudila sam svima travu. Već pripiti, svi su prihvatili. Glumeći da se "odvalila", Biljana nam je priredila žestok striptiz, mešajući kao luda i pozivajući devojke da pokažu sise.
Ustezale su se, ali kad je ona ostala gola, popustile su. Jedna glupača se svukla skroz i valjala se po podu, misleći valjda da je to seksi. Uradila se baš dobro.
Momci su totalno odlepili. Prišla sam Milošu i šapnula mu:
- Tvoja je, vodi je moju sobu.
Presrećan, poljubio me je prvi put u životu, uzeo Biljanu za ruku i poveo je sa sobom. Pratila ga je poslušno.
Ostala sam kod Danijela i nisam obraćala pažnju na ostatak društva.
- Za desetak minuta, možeš da se pridružiš Milošu, rekla sam mu, poljubila ga i spustila nehajno ruku među njegove noge. Vaša je.
Bio je podignut, naravno.
Nije mogao da sačeka. Ustao je i bukvalno odjurio za onim dvoje.
Provirila sam kroz vrata. Miloš je jebao Biljanu, a ona je pušila Danijelu. Nisam želela da propustim predstavu.
Raspustila sam ostatak društva i vratila se u sobu. Sad je Biljana sedela na Miloševom kurcu, a Danijel je jebao u dupe.
Zbacila sam odeću i stala iznad njih. Biljana se smesta dohvatila moje pičke...

*
Tražila sam joj da nabavi bdsm opremu. Sve je donela...
Stavila sam joj jastuk pod guzu, raširila maksimalno noge i vezala ih za krevet. Zatim i ruke. Tako razapetu, slikala je iz svih uglova.
Stavila joj veliki dildo u guzu i vibrator u pičku. I sela joj na lice. Dok me je sisala, pozvala sam Danijela.
Pričali smo o običnim glupostima, a ja sam se nabijala na njen jezik. Trajalo je jako dugo, dok on konačno nije provalio da se nešto dešava. Rekla sam mu i pozvala ga da dođe.
Dojurio je. Zbacio je odeću sa sebe, kurac mu je stršao i pulsirao. Dvoumio se trenutak, pa izvadio dildo iz Biljanine guze i zabio ga na njegovo mesto.
Mešala sam joj na licu, okrenuta prema Danijelu. Jebao je kao pomahnitao, nabijao se iz sve snage.
- Svrši u nju...

*
Celo popodne smo provele montirajući naše filmove. Biljana je sve vreme imala dildo u guzi i naš omiljeni strap u pici. Jebala me je dvaput, dok se ja nisam pomerala od računara.
Kad je konačno bilo gotovo, imale smo osam krtakih filmića, na kojima se nije videlo ni jedno od naših lica.
Muž ju je zvao nekoliko puta, ali mu se nije javljala.
- Ko ga jebe, rekla je.
Napravile smo novi profil - DveKurve, okačile nekoliko svojih slika i jedan filmić.
Kao što smo i očekivale, nastao je stampedo. Inboks je zatrpan porukama. Bilo je tu svašta, najčešće samo fotografije podignutih kurčeva.
Pažnju nam je privukao jedan par. Bili su iz Beograda i izgledali odlično, ako su to uopšte bile njihove slike. Da bismo uklonile dilemu, napisale smo da nas interesuju, ali da želimo da ih vidimo preko kamere.
Tražili su desetak minuta da se pripreme.
Dok smo čekale, ona me je sisala, klečeći među mojim nogama.
- Ako je zgodan, jebaćemo njega, šta kažeš, upitala sam je.
Složila se klimanjem glavom i mumlanjem.
Poziv je stigao kako je i najavljen. Biljana je sela pored mene, kamera je nameštena da snima naše gole sise.
Par je zaista izgledao odlično. Ona, oko trideset, on nešto stariji. Sedeli su goli ispred ekrana. Njegov kurac je bio u poluerekciji.
- Da vas vidimo cele, zatražila sam.
- I mi vas, odgovorio je muškarac.
- Mi ovde određujemo uslove. Ako vas se sviđa, u redu, ako i ne - nema veze.
Usledila je kratka tišina. Kamera se zatim polako podigla do njihovih lica. Oboje su bili zaista lepi. Ona - plavuša s dugom kosom, on proćelav.
Povukla sam Biljanu da pokaže strap koji joj je štrčao iz pice.
- Želimo da vas jebemo oboje, rekla sam.
- Ali, započeo je muškarac...
Nisam mu dozvolila da završi:
- Ako se odlučite, javite se, i isključila kameru.
Povukla sam Biljanu ka krevetu, legla joj među noge i lizala klitoris preko dilda.
Telefon je ponovo zazvonio. Njen muž.
- Javi se, kaži da si sa mnom. Stavi ga na spikerfon.
- Ali, stenjala je, blizu orgazma...
Ipak je podigla. Muž se ljutio što se ne javlja i pitao gde je.
- Kaži da si sa mnom, nameravaš da me kresneš, ali se još ne dam, šapnula sam.
Nesigurno je ponovila. S druge strane je nastala tišina, zatim nervozni smeh.
- Haha, jasno mi je. I ja bih je kresnuo, da nije premlada. Pozdravi je, nadam se da ćeš uskoro kući.
Ponovila je moj šapat:
- Ako je ne kresnem u narednih pola sata, dolazim da jebem tebe...
Zasmejao se, rekao da nestrpljivo čeka i prekinuo vezu...

Ucena, 1

Gluvarila sam na raspustu. Na jesen polazim na faks, a nisam uspela da se dogovorim s društvom za more. Biće ovo dugo i dosadno leto, dok sam sedela u ljuljašci u našem dvorištu.
IPhone ne ispuštam iz ruku, ali mi ništa ne privlači pažnju. Čak ni pornići. U kupaćem sam kostimu, temperatura je milion stepeni.
Pažnju mi privlače čudni zvukovi iz dvorišta pored našeg. Tamo živi mlađi bračni par, oko trideset, rekla bih. Ustajem i prilazim visokoj živoj ogradi koja deli naša dvorišta. Kroz gusto lišće imam šta i da vidim.
Moja komšinica, Biljana, puši veliki kurac nekom tipu koga ne znam. Zagledala sam se, malo šireći ogradu. To nije njen muž, vidi kurvu. I ona je u kupaćem. Bez mnogo razmišljanja, uključujem kameru na telefonu i počinjem da ih snimam.
Tip je mišićav, grabi je u jednom trenutku i podiže na noge, smiče gaćice sa guze i uzima otpozadi. Jebe je pravilnim ritmom, dubokim ubodima. Ona stenje sve glasnije.
Kako sam se samo uzbudila. Spuštam ruku među noge. Biljana očigledno svršava, tip čeka nekoliko trenutaka da se ona smiri, pa razgovetno čujem kako joj kaže:
- Svršiću ti u dupe...
Potpuno sam se izgubila kad joj nabio onu kurčinu u guzu i svršio. Ona ga vadi, spušta se na kolena, licem okrenuta meni, kao da zna da sam tu, uzima ga u usta i čisti jezikom.
Uplašena da bi me mogli primetiti, brzo se okrećem i utrčavam u kuću. Puštam snimak koji sam upravo napravila i milujem se pomno ga gledajući.
Svršila sam kao nikad...

*
Te noći sam bila kao u bunilu. Mislila sam samo o današnjoj sceni, sve vreme sam bila napaljena, iako sam svršila triput. Kako zatvorim oči, vidim Biljanu kako puši, na kolenima. Tek na snimku sam primetila kako ima dobre sise.
Volela bih da ih pipnem.
Nisam spavala i ujutro pojurila u dvorište, s namerom da ih ponovo uhvatim, ako dođu.
Čekala sam čitav dan, ali nisu se pojavili. Bila sam razočarana. Pregledala sam snimak i zamišljala samo nju kako ga prima u guzu.
Moram da je imam!

*
Čekala sam ih nekoliko dana, ali samo dva puta videla Biljanu kako izlazi namontirana i odlazi nekuda. Javila mi se ljubazno, kao i uvek, a ja sam gledala samo u njene sise.
Visila sam na porno sajtovima, ali moj snimak je bio bolji od svega što sam tamo našla.
Pa, pomislih u jednom trenutku, mogla bih da ga okačim!
Biljanino lice se jasno videlo, ali nisam mnogo marila. Pička, ne dovodi onog tipa više. Ko je jebe, sama je kriva.
Začas sam napravila profil na jednom sajtu za upoznavanje - BiljanaKurva, popunila podatke koji su se tražili, imajući u vidu njene mere i izgled. Za naslovnu fotografiju sam maznula jednu sa Interneta i zatim okačila snimak.
Ludo je, ali nisam mogla da odolim.
U roku od sat vremena, javilo mi se preko sto muškaraca i nekoliko parova!!!
Svi su bili oduševljeni snimkom i želeli da me upoznaju.
Uplašila sam se i obrisala snimak. Nisam odgovorila nikome.

*
Sutradan, ponovo sam videla Biljanu. Nešto je radila u dvorištu. Bila je u kupaćem, zaista dobra riba.
Odlučila sam da rizikujem: pronašla sam njen kućni broj telefona i pozvala je. Predstavila sam se kao Komšinica i izmenjenim glasom joj saopštila:
- Kurvo, pogledaj na sajtu KZO profil BiljanaKurva. Zanimaće te.
Spustila sam i odmah ponovo okačila onaj snimak. Čekala sam 15 minuta, pa je ponovo pozvala.
- Jesi li videla, kurvo?
Drhtavim glasom je upitala:
- Ko je to, šta hoćeš od mene?
- Javiću ti, budi spremna, ako ne želiš da baš svi ovo saznaju. Skinula sam snimak, ali vratiću ga ako me ne budeš slušala...
Drhtala sam celim telom, razmišljajući šta bi mogao da bude sledeći korak.
Kad sam već započela ovo, moram ići do kraja! Ona će biti moja!
Zavalila sam se u ležaljku i okretala njen broj nekoliko puta, ne javljajući joj se, dok me je preklinjala da joj kažem ko sam i uništim snimak.
Bojala me se, uzbudila me je ta pomisao. Boji me se!

*
Cele noći sam preturala razne ideje i scenarije po glavi. Uostalom, šta mi može, zaključila sam i rešila da krenem u akciju odmah.
Dan je bio pakleno vruć, hladila sam se šampanjcem koji sam maznula iz frižidera i čekala je.
Čim je izašla u dvorište, skočila sam i prišla do žive ograde:
- Biljana, jesi li za čašu šampanjca, prokleto je vruće?
Gledala me je nepoverljivo, verovatno uplašena od onih poziva.
Ipak je pristala da pređe do mene. Prvi put sam je videla tako izbliza, u kupaćem.
Prihvatila je ponuđenu čašu i sela u travu, pored mene. Malo smo pričale o dnevnim glupostima, pa sam prešla na stvar.
- Znaš, bila sam pre neki dan na nekom sajtu za upoznavanje, započela sam.
Kao da sam je udarila - pogledala me je zapanjeno. Zadrhtale su joj usne.
- Videla sam jedan interesantan snimak.
Oči su joj se suzila u liniju. Nije progovorila.
- Znaš, sviđaš mi se, baš si bila seksi...
Skočila je kao oparena.
- Ti, ti... povikala je.
Pokušala je da me dohvati za kosu, ali sam je izbegla i stala hrabro ispred nje.
- Kretenko, idiote, vikala je, ali se nije pomerala prema meni. Reći ću tvojim roditeljima, sve ću im reći! Kako te nije sramota, kako te nije...
- Prestani da se dereš, kurvo! Ne jebem se ja okolo, nego ti! Imam i tvoje slike, postaviću na profil sve što imam, pa ćemo videti ko je kreten.
Nemoćno je spustila ruke pored tela i gledala me kao da vidi duha.
- Šta hoćeš, nemoćno je progovorila. Pare? Koliko?
- Javiću ti. Idi sad...

*
Ponovo sama, tek sam se tad uplašila svih posledica. Ali, uzbuđivalo me je to više nego što sam smela da pomislim.
Ušla sam u kuću, zgrabila jedini vibrator koji imam i zadovoljila se začas. Svršila sam dvaput.
Nastavila bih i dalje, ali prekinulo me je zvono sa ulaznih vrata. Skočila sam, navukla suknjicu i otvorila.
Biljana. Ne pitajući me, prošla je pored mene i ušla u dnevnu sobu. Okrenula se i pružila mi gomilu novčanica.
- Evo, sad mi vrati snimak, prividno mirno je rekla.
Bila je obučena u dugačku belu suknju i belu majicu koja joj isticala sise.
- Ne trebaju mi pare, rekla sam, prošla pored nje i svalila se u naš trosed.
Stajala je sa ispruženom rukom, punom novčnica. Gledala me je očajnim pogledom.
- Kaži, šta želiš?
- Tebe, tebe želim.
Podigla sam obe noge na trosed, obuhvatila ih rukama, ne skidajući pogled s nje.
- Svlači se, želim da te vidim golu ponovo, tiho sam joj dobacila.
Ruka s novcem je počela da joj se trese, zatim i ostatak tela.
- Ne, ne, ovo nije istina, šaputala je. Nemoj, molim te, vrati mi snimak...
- Šta čekaš, kurvo, dreknula sam.
Mogla sam da osetim kako joj se otpor rasuo. Pustila je da joj se novac raspe po podu. Ne gledajući me, polako je izvukla majicu iz suknje i svukla je preko glave.
Kakve sise! Znam da ih želim, i to odmah. Spustila je i suknju i stajala nasred sobe samo u donjem delu kupaćeg.
- I to, rekla sam, podižući svoju suknju.
Spustila je gaćice i rukama pokrila međunožje i sise.
- Dođi, želim da mi popušiš kao onom kretenu.
Raširila sam noge. Gaćice su mi bile vlažne kao nikad. Gledala me je onim očajnim pogledom.
Nakon nekoliko beskonačnih trenutaka, spustila se na kolena i prišla mi. Kad mi je zagnjurila glavu među noge, zatvorila sam oči i prepustila se...

Konobarica

Uh kako je dobra, sva onako slatko upakovana , jebozovna, uvek sexi obucena … duga smedja kovrdzava kosa, pune senzualne usne, veliki dekolte, nazire se crveni brus, kao i uvek u tesnoj, kratkoj suknji, na stiklama, eto razloga da svaki dan posle posla svratim u kafic gde ona radi, i zasednem za sank…. Dolazim skoro svaki dan vec 2-3 nedelje, ona je bas otvorena, pricamo o svemu, naravno ja najvise navrcem na temu sexa, a ona uopste nije stidljiva kada se prica na tu temu …
Ponovo sam semo za sank, uzeo pivce, pocel smo da pricamo, paputa se nesto dizala na prste i odmah sam provalio onaj prelaz na cipkastim carapama, uuuuhhhh kako me je to uzbudilo … Kafic se malo ispraznio, ona je bila za sankom blizu mene, jako blizu, osetio sam njen miris, toplinu njenog tela, ruka mi je sama krenula, i obujmio sam je oko struka i privukao sebi … ‘Bojana, rekoh, nemas pojma kako mi se dopadas, nemas pojma kako te zelim “, pokusao sam da je poljubim , ali mi se izmigoljila, nasmesila mi se i rekla, “ polako, nemoj da si nestrpljiv … “, tako me je pogledala da sam osetio esenciju erotskog naboja… Ona je nastavila da radi, s vrmena na vreme bi poricala sa mnom, onako neobavezno, a ja…. Potpuno napaljen, nemam pojma na cemu sam … Dosla joj je kolegenica, njih dve su nesto popricale i onda je ona otisla do toaleta… Otisao sam i ja za njom, vise nisam mogao da izdrzim neizvesnost. Zatekao sam je za ogledalom kako popravlja karmin … Prisao sam joj gledala me je nije se okretala, poceo sam da je ljubim po vratu, malo je sklopila oci, pocela je da se mazi, uvija pod mojim poljupcima, mene je uzbudjenje sve vise opijalo, poceo sam da je mazim po bokovima, grudima, tiho je uzdisala, trljao sam moj nabrekli kurac o njenu savrsenu guzu stiskao sam joj grudi, bio sam skroz opijen strascu i zeljom… “naici ce neko “rekla je, “ajmo negde “, ja u tom trenutku nisam mogao da se suzdrzim, okrenuo sam je ka sebi, zasao medju nnjene noge i bukvalno uneo u toalet i zatvorio vrata, jako me je obujmila nogama mesala je na mom kurcu, ja sam je pritiskao o zid i ljubili smo se strasno, rukom sam sklonio njene gacice i usao u nju …. Vec je bila mokra otvorena, osetio sam pod prstima onaj divni prelaz prelaz obrijane pickice, palcem sam prelazio preko njene picke medju usmicama, klitorisu, ulazio sam u nju, onaje mesala na meni i tiho stenjala na mom uvetu …. Sisla je sa mene, otkopcala mi je pantalone koje su skroz bile mokre od njene pickepocela je da ga dudla onako preko mojih gaca, tragovi karmina su ostajali po njima a ja sam ga nabijao u nju, uhvatio sam je za kosu podigao sam malo gace i namestio je na moja jaja, “Lizi mi jaja, hocu da ih lizes, dudlas” pocela je da ih tako strasno dudla, ja sam se jedva suzdrzvao, trljao sam moja jaja o njene susne, erekcija mi je bila ogromna mislio sam da ce puci…. Izvadio sam ga iz gaca i ubacio ga u njene prelepa usta, bila je sva mokra od njene pljuvacke, slivalo joj se niz bradu, po prelepim grudima, “Pusi ga sisaj ga, kao sto nikad nisi”, drzao sam je obema rukama za kosu i navlacio na moj nabrekli kurac, culo se kako cokce koliko ga je pusila, nokte je zarila u moje guzove i cvrsto ih stezala …. Gledao sam je kako ga pusi osecaj je bio neverovatan, suknja joj se zadigla, jos me je vise to lozilo, gledao sam je tako jebozovnu u tim carapama, sa mojim kurcem u ustima, podigao sam je gore okrenuo, naslonila je ruke na zid i natrcila se gacice su joj skliznule dole, savrsena guza, ntrcena sam za mene, usme su joj bile nabrekle, samo su cekale moj kurac …. Zario sam ga u nju, pocela je da drhti od zadovoljstva, svom silinom sam prodro u nju, i zadrzao se, priguseni krik zadovoljstva je izlaeteo iz nje …. “Jesi li moja kucka?”pitao sam je, jedva je sapnula zagrcnuta od siline zadovoljsta “jeeeesaaaam “, nabio sam joj ga jos jace i opet ostao u njoj, podigao sam njeno lice do mog i strastveno je poljubio, ona je i dalje drhtala dok sam bio skroz u njoj, zavukao sam ruku ispod njene majice i uhvatio je za sise, poceo sam je nabijati sve jace…. Joako sam stisako njene bradavicesve brze sam ulazio u nju. Culi smo da je neko usao u toalet, ja nisam pomisljao da stanem samo sam jos poceo da joj drkam klitoris jako brzo, ona je nabila saku na usta i tiho stenjala, ja sam prodirao u nju sve jace i jace, pokusala je da izadjem kurcem iz nje, ali ja joj nisam dao, jos sam je jace priljubio uz zid i jace ga nabio u nju, “Moja si kuckica …. “rekao sam joj na uvo, “prava kurvica, razbicu te od kurca danas “ … Pogledala me je preko ramena, zajapurena, sludjena, napaljena do maksimuma, “aaaahhhhhh”, osecam ga u grlu ….”podigla je nogu na WCsolju presao sam rukama po njnim prelepim nogama, butinama i opet poceo da mazim njen klitoris… Jebao sam je zestoko, pucalo je u WC-u je to odzvanjalo, pocela je sve glasnije da stenje, palcem druge ruke, sam polako masirao njen cmaric, polako se otvarao … To je tek napalio, pocela je da se nabija na kurac sve pomamnije, mesa, stenje, uhvatio sam je kosu i nabijao na kurac jako i do kraja …. “Mazi picku droljice, hocu da gledam moju kucku kako svrsava “, poslusala me je, drkala je kliotiris jako, osecao sam to kad god bi usao u nju do kraja, a onda je pocela da svrsava, jako dugo, iz nje je pokuljao mlaz mene je to tek raspalilo, osetio sam njen topli malaz na kurcu, jajima, kako se sliva niz moje butine, gledao sam kako natapa njene carape, jebao sam je sada jos jace, skroz sam prstom usao u njenu guzu, njei priguseni jecaji zadovoljstva su me raspalili, hteo sam da puknem, ali hteo sam da joj svrsim u usta, namestio sam je da sedne na solju, podigao njenu kosu i ubacio kurac u njena usta …. Pusila ga je strasno i jako, jos uvek je svrsavala, i drhturila dokjoj je moj kurac ulazio sve jace i brze … Silina mog svrsavanja bi mogla da se upise u anale, iz mene je pokuljalo kao nikad do tada, dupe mi se steglo skroz dok sam ispaljivao malzove sperme u njena usta, cim je osetila da svrsavam ona je jos vise ubrzala i gutala je spermu pohotno, pomamno, malo joj je procurelo sa strane, ali je ona i to svojim prelepim prstom vratila nazad u usta, zavalila se nazad kada sam skroz svrsio a on se opustio , ja sam se naslonio na vrata toaleta i gledali smo se tako jedno vreme… Pogled na nju onako posle sexa je bio neverovatan, zadignuta suknja, sva mokra, desna caraapa malo savijana, gacice svucene do gleznja, majca joj je pala sa jednog ramena … Uh ponovo mi se digao