srijeda, 9. listopada 2019.

Vodjenje ljubavi u grupnjaku sa roditeljima

Kada sam popušio otkaz starci su mi rekli da se mogu vratiti kući, dok ne nađem novi posao… i plaću bez koje nisam mogao plaćati podstanarski stan. Dobio sam malu sobicu na prvom katu jer su moju staru, u kojoj sam odrastao, već prije dvije godine spojili s dnevnim boravkom. Pokušao sam se privuknuti da više nisam solo i da sa 32 godine pijem pivu pred televizorom. Tatinim televizorom. I to u petak navečer.

Nisam imao ni love ni društvo za izlazak. Odjednom se čulo lupkanje potpetica na stepenicama i u sobu je ušla stara u uskoj mini crvenoj haljini koja joj je vulgarno otkrivala sisetine. Iza nje se navirivao stari, isto skockan. «Pa gdje vi to idete? !», šokirano sam pitao.

«Pozvali su nas jedni prijatelji sebi», mama je odgovorila. Na sekundu se sjela i popravila remeničić na sandalama. Onda sam zapazio da ispod nosi crne haltere. Nije mi to bilo previše jasno, jer kada sam ja živio s njima nikada, ali baš nikada nisu izlazili niti su imali prijatelje.

Prošla su dva mjeseca od kada sam u roditeljskoj kući i nije mi bilo teško zapaziti da baš svaki petak izlaze i to u isto vrijeme. Uvijek su kao išli kod nekih drugih prijatelja za što bi se stara ful provokativno oblačila. Osim toga, a moram naglasiti da on ima 58 a stara 55, upisali su se i u teretanu u mojoj staroj srednjoj školi u koju su skupa odlazili svaki dan! To me posramilo jer sam se stvarno zapustio, nikakvim tjelesnim aktivnostima se ne bavim, a po starom sam sklon razvijanju trbušine. Osim toga, još uvijek nisam našao posao tako da sam imao i previše slobodnog vremena.

Odlučio sam jedan dan otići sa starom i upisat se. Činilo se da ju svi muškarci tamo poznaju. Stari je već vježbao i svako malo popravljao položaj kičme dvjema babama koje nisam poznavao iz kvarta. Tata ih je predstavio kao Karmen i Jasnu.

Ženske su imale kojih četiri – pet banki ali fenomenalna tijela. Karmen se dignula s bencha i zagrlila me na šta sam se od iznaneđenja zacrvenio, «Pa jel to ta muškarčina o kojoj stalno slušam? » Ritmički mi je pipkala ruku dok mi se sisetinama trljala o tijelo. «Baš me zanima jel jabuka pala daleko od stabla? », zasmijuljila se. «E pa neznam, Karmica, nisam ga vidio u akciji», stari joj je odgovorio.

Namjestio sam se na bench i počeo s malim težinama raditi prsa, a stari i ove dvije su se prebacili na čučanj. Tata je bio zaljepljen uz njihive guze a rukama im je držao bokove dok su se polako spuštali s utegom. Baba je odložila uteg na stalak, a kada se tata odvojio od nje, jasno mu se vidjela erekcija u uskim sportskim hlaćicama. Okrenuo sam se da vidim jel stara zapazila, ali ona je bila previše zauzeta s tipom koji joj je na isti način pomagao, prislonio se s karom skroz uz njeno dupe, što je bilo posebno bolesno jer taj nije bio ni dan stariji od mene.

U nevjerici sam ih gledao. Čak mi se učinilo da mu se mama svako malo kao kujica protrlja po kari i onda se zasmijulji. Kada je na mene došao red da radim čučnjeve, smjesta se uz spravu nacrtala Karmica i počela mi odostraga pomagati. Da me nije trljala s tim sisama možda bi uspio 15 ponavljanja a ovako sam na 9 odustao.

Lupila me po guzici i rekla, «Bez brige milo, nov si, utrenirat ćemo te mi. » Osjetio sam kako mi je nešto hladno skliznulo u hlaćice, «Treba ti samo malo poticaja… Nazovi me…», šapnula mi je u uho. Tek u autu sam rastvorio papirić kojeg mi je starka ubacila – bio je to, naravno, njen broj mobitela. Stara se nagnula da vidi što je to i kao da je najnormalnije da babe mladićima ubacuju poruke u gaće rekla, «Opa! Vidim da se Karmica naložila!» «Pa ne znam… Kaj nije ona udata? » «Je, je… Ima krasnog muža.

Joj, Bože što sam glupa, pa vidio si ga danas! Mladen! Vježbao je samnom…» Prošlo je nekoliko dana od kada mi je Karmen ubacila onaj papirić. Sjetio sam je se baš kada je zazvonio telefon, sluteći da bi to mogla biti ona. Mama se javila, nešto je šuškala, a onda je otvorila vrata i pružila mi slušalicu. «Halo? » «Pa di si ti meni, mačak? Karmica je… Evo došla sam s posla, i pitam se zašto me nisi nazvao? » «Pa.

. », onda me prekinula, «Daj da ne trošim telefon… Dođi do mene pa ćemo se ispričati. Pitaj mamu da ti objasni kak ćeš doći. » Poklopila je prije nego što sam se uspio snaći.

Nisam znao što da mislim kada mi je mama pružila papirić na kome je bilo nacrtano gdje da skrenem i nažvrljana točna adresa. Ona se kao da je sve cool nasmiješila i vratila u kuhinju. Gospođa Karmen na vratima me dočekala odjevena u ultra kratku minicu i vesticu bez grudnjaka ispod koje su joj se jasno vidjele velike bradavice. «Bok, ljubavniče!» «Uh, bok!», promucao sam.

«Znaš, naljutio si me… Pomislila sam da sam ti prestara kad se ne javljaš, pa sam se samo za tebe uredila ko klinkica», rekla je izazivački se smiješeći. Mladen je ušao u sobu i pozdravio me. «Drago mi je što si nas udostojio svojim prisustvom», i dalje mi je kulerski držao ruku. «Pa idem ja do teretane… Karma danas želi drugu vrstu treninga», odmjerio ju je od pete do glave, «A vi se dvoje dobro zabavite.

» Potapšao me po leđima i uz smijeh zalupio vratima. Zabezeknuto sam se okrenuo prema njoj, no gospođa je kao mala djevojčica iz hodnika skakutala prema dnevnom boravku. Sa svakim korakom zadizala joj se suknjica i otkrivala crvene tangice. Krenuo sam za njom.

Kada sam ušao ona je već bila nasred sobe i to na koljenima. Bez puno pardona zgrabila me za remen, privukla sebi i otkopčala mi šlic. Kara mi se nije ni stigla dignuti a baba ga je već zgrabila u ruku, «To! Molila sam boga da imaš velik kurac!» Mali se napunio krvlju čim je namazana usta omotala oko debele glavetine. Stvarno ga je iskusno drkala pa se za koju sekundu rastegao do puna 22 centimetra.

Natezala ga je i pljugala istovremeno, što rijetko koja mlada pica zna. Skinuo sam joj gumicu iz kose tako da su joj se plavi pramenovi razlili sve do mojih jaja. «Moram se ugodnije smjestiti za opsluživanje ovakve kite. » Odšetala je do malog stolića na kome su držali novine, legla na leđa i zabacila glavu.

Ja sam kleknuo ispred nje, a baba je nastavila s pljuganjem. Kada sam se malo oslobodio, povukao sam joj vesticu sa sisa i velikim šakama počeo gnječiti polutke. Na jači pritisak reagirala je snažnijim usisavanjem kite, a pri štipkanju natečenih bradavica skroz ga je trpala u usta. Glava joj je radila sve brže a da ga rukama uopče nije pridržavala u gubici.

Mazila se po tijelu, klizila dlanovima niz trbuh sve do suknjice koju je podigla, a uskoro su joj i prsti nestali u procijepu. Trljala si je klitoris. Sve je jače uzdisala kroz meso u ustima; uskoro su ti uzdasi postali gromglasni a tijelo joj je protresao orgazam. «Tucaj mi sise!», izbezumljeno je zaurlala.

Opkoračio sam ju muljajući zabalavljenom karinom po starkinom dekolteu. Zgrabivši svaku sisurinu jednom šakom skroz sam ih prignječio uz tvrdu batinu, a ona mi je odostraga, da me još malo ohrabri, zavaljala skliski jezik u šupak. To me raspametilo, nisam mogao a da joj se smjesta ne ispraznim po prsima. «Dušo, idem se otuširati i obući nešto, a ti se malo opusti… osjećaj se kao da si kod svoje kuće.

U videu ti je jedna zanimljiva kazetica», nagnula se nad mene i oblizala spuštenu karu. «Možda ćeš biti spremniji kad se vratim. » Čim je zamaknula u kupaonu uključio sam video. Na ekranu se pojavila slika žene koja je bila u istom položaju kao Karmen prije koju minutu samnom.

Sledio sam se kad sam skužio da je to doslovno ta soba, ova u kojoj upravo sjedim i isti stolić za kavu. Pički se nije vidjelo lice, kamera je lovila samo kadar lika koji joj je zbilja žestoko ševio usta. U drugom kadru pojavio se Mladen; istom žestinom bacio joj se na skroz razmočenu pičkicu. Tipovi su zbilja zdušno trošili trebu, što i nije bilo čudo obzirom da je imala izvrsnu trupinu.

Karmen je stvarno bila slaba na taj stolić. Ušla je u prostoriju, ali kako je bio zauzet, naprčila se nasred sobe kao kuja na sve četiri. Iza nje se pojavio moj tata i bez puno pardona zaprdekao joj kurčinu u psećem položaju. Mladen je pozorno pazio kako mu moj tata puni ženu ali ni sam nije ništa smanjio ritam u pici prčenoj na stoliću.

Očito ga je to zurenje i palilo jer je ubrzo nakon toga izvukao kurac iz nje i svršio joj po trbuhu. Polako se odšetao do Karmen i stao pred nju na što mu je ona po scenariju koji je na ovim orgijama sigurno bio uobičajen, počela lizati karu čisteći je od pičkine sluzi žene sa stolića. Drugi tip zauzeo je njegovo mjesto i nastavio je tucati, a onaj koji ju je bubao u usta špricnuo je po sisama. Na to se ženska digla… i nisam mogao vjerovati! To su moju mamu pucali na stoliću! Čim je promjenila položaj ovaj koji je bio uboden u pički je puknuo, izvadio ga je van i počeo zalijevat starin trbuh.

Mama si je svu tu spermu masirala po tijelu, od koljena do laktova, kao da se radi o kremi za sunčanje. Kamera se zatim prebacila na tatu i Karmen; ovaj joj je u tom času zalijevao dupe sa spermom. Na televizoru se pokazao snijeg, nespretan rez trake, i jebačina se nastavila s prizorom u kome su mamu s maskom na licu uvodili u sobu. Nosila je istu seksi crvenu haljinu koju je imala onog petka kada sam zapazio da se nešto neobično dešava s mojim roditeljima.

Karmen se vratila iz kupaonice i sjela na kauč pored mene. «E, ova je super, to mi je omiljena!» Bacio sam oko na Karmicu; nosila je tanki svileni ogrtač a ruka joj je kao zmija migoljila prema mojoj tvrdoj karini. «Mmm… čini se da uživaš u projekciji, mladiću!», zasmijuljila se. Poljubili smo se.

«Tu tvoja mama upoznaje Jasninog muža. » Na televizoru je bila Jasna, druga stara koka iz teretane. Na sebi je imala samo štikletine i ništa drugo, prišla je mami i povukla zatvarač na haljini. Lagani crveni materijal u sekundi je skliznuo na pod otkrivši da ni moja mama nije ništa čednije odjevena – bila je skroz gola izuzev crnih haltera.

Pohotna prijateljica pomogla joj je da se spusti na sve 4 jer se sama zbog zavezanih očiju teško orijentirala u prostoru. Tada se pred njom stvorio ogroman prebildan frajer, sav obrastao u crne dlake. Čak je imao i spojene obrve, no ono što je na njemu bilo najupečatljivije klatilo se pred maminim očima – ogromna konjska kurčina. Jasna joj je pomogla da ga primi u ruku.

«O Bože!», mama je vrisnula. Stara ga je tako srčano pušila, baš ono iz petnih žila. Glava joj je štepala kao djetlić, a crna kosa sumanuto lamatala po zraku. Mama je bila čak i smješna u tom svom pohotnom ludilu, kao klinka na koncertu od nekih metalaca.

Zatim se opet promjenio kadar. Glava od stare zabijena u Jasnin muf, s guzne strane pičku joj je vrebao onaj pečinski čovijek. Tako ju je snažno krenuo jebati da joj se dupe sa svakim ubodom grčilo. Plazio joj je svojim radničkim ručerdama po cijelom tijelu, no ni Jasna joj nije dala da dođe do zraka.

Stalno joj je držala glavu zabijenu u svojoj pički. Nekako sam po položaju tijela zaključio da mama nije prvi put u ovom položaju. Tip je izgledao stravično, mala djeca su sigurno bježala od njega po ulici, ali imao je filing za ševu. Osjetio je da se babama bliži orgazam pa je počeo sve brže tucati.

U času kad je mami izgađao pičku i komadi su se tresli pod orgazmom. Poslije tog svršavanja Karmen je ugasila televizor pa smo se pokupili na jebuču točku u sredini sobe. Gospođa se legla na pod i raširila svoje duge noge. «Jebi me muškarčino!» Osječao sam kako se bedrima lagano omotava oko mene dok sam joj polako klizio puneći je prvo s dubokim, laganim ubodima.

Nježno smo se ljubakali, grickali usne, dok nam se tijela nisu ponovno navikla na blizinu. Karmen je imala sve odlike iskusne, zrele jebačice; ništa nije prepuštala slučaju. Pičkicom je gladno lovila svaki moj zamah, miješala je zanatski, govorila prave, jebozovne stvari. «Svrši u mene», prošaptala je.

Pički joj se kao mala životinja lijepila za moj kurac, a iz usana su joj se što sam je više punio otimali sve strastveniji uzdasi. Pred roditeljskom kučom vidio sam Mladena kako ulazi u auto. U kuhinji je mama zavaljena na pultu cugala vino. Duge noge skoro su joj cijele provirivale iz kimona.

Bez riječi sam dohvatio bocu i natočio si pola čaše. Rekao sam joj skroz mirnim glasom što sam radio kod Karmen i da sam vidio njihov mali video uradak. Činilo se da ju to uopče ne smeta. «Nego reci… kako ste ti i tata završili na toj sceni? » Otvorila je i drugu bocu vina.

Počela je priču s time kako je prije oko godinu dana upoznala Karmen u teretani i da su postale dobre prijateljice, no i da su jednom prilikom, nakon koje čašice više završile u krevetu. To joj je kao bio prvi put sa ženom, i strašno joj se dopalo. Čitav taj mjesec ševile su se jednom tjedno sve dok se tokom zadnje solo karnke nije odnikud iza nje stvorio Mladen i bez upozorenja počeo joj tucati pičkicu dok je ona sama bila zabavljena s Karmičinom zaparenom rupicom. Prvi put u 25 godina braka u mami se našao drugi kurac.

Stravično ju je pekla savijest ali nije imala snage prekinuti tu fantastičnu ševačinu. U sljedećoj minuti sa srca joj je pao kamen – shvatila je da je sve to namještaljka jer se iz kupaone pojavio tata i počeo tucati Karmen. Malo po malo, te orgije su se pretvorile u redovne sastanke na koje su se polako uključivali i drugi parovi, pa tako sada svakog petka imaju seks tulume. Da im ne postane monotno izmišljavaju i tematske jebačine, pa su tako za sljedeći petak planirali nešto s tematikom škole… Na kratko je prekinula i pitala me želim li vidjeti što će ona nositi.

Posisao sam zadnju kap iz čaše i krenuo za njom. Sjeo sam na tatin naslonjač u boravku i čeko je da se pojavi. Prvo je iza vrata izazovno zamahnula visoka bijela peta, onda noga obučena u bijele seksi čarape, pa cijela mama… Buljio sam obješenih usta u mamu obučenu kao kurvastu učenicu katoličkog internata. Na sebi je imala ultra kratku plisiranu karo minicu iz koje su joj virili pozamašni čvrsti guzovi a gore bijelu mikro košuljicu vezanu u čvor ispod sisurina.

Zajašila je stolicu i počela se nabadati na nju kao da jaši kurac, čak je grčila i facu praveči se da je jako velik i da je boli. Onda se sjetila da bi cijeli doživljaj bio jači s muzikom pa se pijano posrčući dovukla do sterea i staviila cd. Kada se nagnula da ga ubaci unutra jasno sam joj ispod nadignute suknjice vidio malu bijelu tangicu koja se skroz uvukla među mesnate usmine i netsajala gore u rasnim guzovima. Pičke duplo mlađe od nje nemaju tijelo kao ovo nad kojim sam slinio.

Dok mi se približavala njihala je kukovima, onda je zgrabila moju čašu, iskapila je jednim gutljajem i zajašila me na fotelji. Čim je odložila čašu na stolić bacila mi se na šlic, a pokretima bedara već se ufuravala u ševu. Htio sam nešto reći no preduhitrila me i stavila mi prst na usta. «Psst… ništa ne govori», rekla je.

Oslobodila mi je nabreklu kitu i nasadila se na nju istovremeno odvezujuči čvor na košuljici. Velike sisetine razlile su mi se po prsima. Mama je primila jednu i gurnula mi bradavicu u usta dok mi je divlje miješala na kurčini. Primio sam je snažno rukama za guzu kako nebi ispala i gladno sisao veliku masnu bradavičetinu.

Jaja su mi se kupala u njenim sokovima. Stara se sad već fino razradila, nabadala se sve dublje. «Oh da! Karmen je rekla da imaš dobar debeo kurac!», vikala je. «Rekla mi je na telefon dok mi je Mladen trpao pičkicu! Zato sam ga se riješila prije nego što si ti došao doma.

» stara je sada divljala na njemu, a kako je bila i pijana, nekoliko puta je i poštno zateturala. Prava stara drolja, pomislio sam gledajući je uznojenu, pohotnu, zatvorenih očiju kako joj se niz kut usana slijeva crveni ruž. Odjednom je kao da ju je grom ošinuo skočila s mog kurca i legla na pod na trbuh. «Svrši mi u guzu, mili!» u sekundi sam bio na njoj i podmazivao pičkovinom stisnut šupak.

Da nas je neko sastrane gledao činilo bi mu se kao da radim sklekove na njoj. Vrištala je kao da je koljem i tako brzo migala dupetom da je se nije moglo jebati. Stalno sam ispadao iz maminog čmara sve dok je nisam dobro priklještio i nogama i rukama pa navaljen svom težinom ispraznio jaja dok je ona podamnom okrenutih očiju drhtala i cvokotala zubima. Kada sam se vratio iz tuša, stara je i dalje bila u tom školskom kostimiću.

Onda je zazvonio telefon. Čuo sam je kako nekoliko puta govori, «Ma zbilja? », prije no što je poklopila «Tvoj tata.

Svratit će do Mladena i Karmice, pa pita jesam i ja za malo. » Raširila je duge noge pokazujući mi mokru bijelu tangicu. «Jel moram k njima, ili je ta tvoja mortadela spremna za sljedeću rundu? » Zadovoljno se nasmijala kada sam spustio ručnik. Mama i ja spojili smo se u strastvenom poljupcu.

Gnječio sam joj guzui mesnata leđa dok se ona bavila samo s mojom kurčinom. Na kraju me primila za njega i odvela u sobu. Na krevetu smo se bacili na položaj 69. Čim je osjetila jezik u pički počela se droljasto nabadati.

Karirana suknjica prekrila mi je glavu kao šator dok sam si mamicu tucao s jezikom. Imala je nevjerojatno slatke sokove za ženu tih godina. Starije pičke obično imaju okus po tunjevini. Koliko god bila ispraksirana redovnim karankama, kada sam joj počeo sisati klit nije se mogla usredotočiti na pljugu; kurac joj je stalno ispadao iz usta kao bebi duda.

Zato sam joj umjesto toga ugurao srednjak u šupak i ševio joj pakšu. To ju je skroz raspizdilo, naglo se isčupala i objašila me kao kauboj na rodeu. Samojebuči stroj, moja majka, sama je sebi mijesila sise, miješala pičkom, nabadala se. Na meni je bilo samo da je fiksiram rukama za tanak strukić i ispalim još jedan rafal u ženu koja me rodila.

Mirsad i moja mama Renata

Mirsad je moj najbolji drug i odrasli smo zajedno. Družili smo se od predškolskog doba do dan danas.Kada se ovo desilo imali smo po 21 godinu. Mirsad je baš u to vrijeme raskinuo sa djevojkom Mirelom sa kojom je bio u vezi 3 godine. Nikad mi nije htjeo reći razlog prekida a nisam ni ja puno insistirao da mi kaže.
Tog dana smo imali dogovor da prebacimo frižider, strujni štednjak i sto sa šest stolica kod Mirsada u kuću pošto je moja mama Renata kupila novo. lako i ovo takozvano staro i nije bilo toliko staro i bilo je u ispravnom stanju. Moj drugar Mirsad je pristao da mu to prebacimo.

Da, moram reći da je moja mama Renata tada imala 43 godine i da je bila izuzetno lijepo građena i lijepa, zgodna žena. Bila je rastavljena od moga oca no o tome ne bih sada ništa. Imala je dugu plavu kosu, plave oči lijepe sise srednje veličine, lijepu okruglu punačku guzu i prelijepe sexy noge na kojima su se isticali prelijepi listovi. Jednom riječi mama mi je bila baš sex bomba koju bi svaki muškarac bez razmišljanja pojebao. Toga dana moj drugar Mirsad je došao kod mene da to natovarimo na kamionić i da mu to prevezemo.Pošto je bilo ljeto moja mama Renata je bila u šorcu i crvenoj treger majici iz koje su mogle da se vide njene bijele sise kad god se sagne.
Kad je Mirsad došao mama je htjela da ga ponudi nekim pićem i pitala ga je dali bi šta popio. Rekao je može pivo. Ali baš piva u frižideru nismo imali. Rekao sam mami da to nije problem i da ću ja trknuti u samoposlugu po pivu a ona i Mirsad neka isprazne frižider i svu onu siću iz strujnog šporeta. Bukvalno u ladici tog šporeta držali smo svašta pa je sad to trebalo isprazniti. Samoposluga je bila udaljena oko kilometar i po od moje kuće i trebalo bi mi pola sata da odem i da se vratim pješaka, a ako ne žurim onda možda i 45 minuta. Imali smo mi i malu prodavnicu mješovite robe tik uz našu kuću koju je držao komšija Branko i nismo je tako često posjećivali.
Iz navike većinom smo sve kupovali u samoposluzi. Tada sam rekao sebi zašto da pješačim kilometar i po kad pivo mogu kupiti i kod Branka. Jeste da to nije ono pivo koje ja trošim ali nema veze, jednostavno me mrzilo da pješačim sada. Kupio sam 10 piva kod Branka za ponijeti i jedno da istresem odmah. Popio sam to jedno pivo na tri puta i krenuo nazad u kuću. Možda sam se zadržao nekih 15 minuta. Čim sam došao pred ulazna vrata iz kuće sam čuo neko mumlanje. Oslušnuo sam malo bolje i prepoznao sam glas moje mame Renate. Polako i nježno sam spustio one pive na pod i sasvim tiho i polako ušao u kuću. Mumlanje je dolazilo iz dnevnog boravka. Polako sam prišao i provirio unutra i video moju mamu bez treger majice i bez grudnjaka samo u šorcu kako kleči imeđu nogu moga drugara Mirsada čiji je šorc bio spušten do članaka zajedno sa gaćama i kako halapljivo sisa nadignuti kurac koji je imao oko 20 centimetara. Moja mama je sisala kurac mome najboljem drugu Mirsadu. Gledao sam kako mu ga guta skoro pa do jaja i tako nekoliko puta, zatim ga je hvatala za kurac jednom rukom i drkala mu kurac dok je glavić i dalje držala u ustima a drugom rukom mu je milovala jaja.
Moj drugar Mirsad je uživao zabačene glave unazad i zatvorenih očiju dok je moja zlatokosa mamica pušila kurčinu. A ko i nebi uživao. Mene je taj prizor strašno popalio i odmah sam izvadio kurac i počeo da ga drkam gledajući moju mamu sa ustima punim kurca od mog najboljeg druga. Pušila mu je ko prava profesionalka. Iskreno da kažem Mirsad je imao prelijep kurac. Bio je obrezan sa prelijepim glavićem i nekoliko čvrstih žila po njemu. Nije bio mnogo debeo ali je bio dug. Kurac mu je bio debljine banane. Ali je bio stvarno prelijep. Moja mu je mamica elegantno i kvalitetno pušila tu medenu kurčinu. Onda je ustala i iz frižidera donijela šlag sprej i nasprejala Mirsadov kurac i jaja šlagom i tek onda počela da liže šlag sa kurca i muda moga drugara. Moja plavuša mama priuštila je mome drugaru 7-8 minuta kvalitetnog pušenja a onda je Mirsad zario kurac mojoj mami u usta i svršio joj direktno u grlo što je moja mama sa užitkom progutala.

Poslije slasnog gutanja drugarove sperme moja mama je takođe slasno oblizala prelijepi kurac moga drugara koji je još uvijek bio nadignut i sa osmijehom ga opkoračila i namjestila glavić na pičku i lagano se spustila Mirsadu na kurac. Utonuo je u pizdu moje mame do kraja. Počela je da se nabija dok ju je moj drugar zakucavao odozdo i povremeno grickao joj bradavice a čitavo vrijeme nježno gnječio sise moje mame.
Ja sam sve to gledao i drkao i bilo mi je stvarno drago da mi moj najbolji drug Mirsad jebe mamu. Čak sam i maštao o tome da mi Mirsad jebe mamu i šta bi joj sve radio a sad mi se to sve dešava na samo nekoliko koraka od mene. Moj drug Mirsad zakucava svoj prelijepi kurac mojoj mami u pizdu dok mu ona u tome pomaže slasno se nabijajući. Jebao ju je tako nekih 10-tak minuta i onda joj samo rekao svršiću na što je moja mama rekla slobodno mi svrši u pičku pijem pilule i neću ostati trudna, želim tvoju medenu spermu duboko u sebi, svrši, napuni me molim te. Zakucao se još nekih 5-6 puta u pizdu moje mame a onda joj je ponovo zabio kurac do jaja i ostao tako. Znao sam da moj drugar svršava i puni pičku moje mame. I ona je uživala i ljubila ga u usta čitavim jezikom dok je Mirsad praznio svoja muda u moju zlatokosu mamicu.
Dok sam se polako povlačio vani čuo sam drugara kako pita moju mamu Renata sviđa li ti se moj kurac našto mu je moja mama rekla Mirsade ne samo da mi se sviđa već ga ja volim,mislim da sam se zaljubila u tvoj medeni kurac. Moramo ovo ponoviti. Renata rekao je Mirsad on te nikada neće odbiti. Kada god poželiš tvoj je. Ja sam već bio vani i uzeo pive. Video sam Branka kako stoji ispred prodavnice i posmatra prolaznike i da bih mome drugui i mojoj mami dao do znanja da sam tu pred vratima viknuo sam Branku hej Branko baš vruće danas našta je on odgovorio vruće vruće. Ušao sam u kuću gdje je sve bilo normalno kao da se ništa nije desilo. Frižider, šporet i sto sa stolicama bili su spremni za utovar. Moj drug Mirsad mi je rasturao mamu još dve godine a ja i on i danas smo najbolji drugovi. On i moja mama i ne sanjaju da ja sve znam i da sam ih u još nekoliko navrata gledao u još žešćem jebanju a ja sam presretan što mi je baš moj drugar Mirsad jebavao mamu i što je moja mama uživala i bila presretna na kurcu moga najboljeg druga.

Iznenada sa mamom

Keva i ćale su se vratili sa letovanja u Turskoj prilično preplanuli. Ćale je samo prepakovao torbu i sutradan otišao na avion za Rusiju, jer posao nije mogao da čeka, a mama je prionula na spremanje stana koji je bio prilično zapušten dok su oni bili na moru. Ja, naravno, usisivač nisam ni pipnuo, već sam se bavio isključivo učenjem i izlascima.

U poslednje vreme me nije baš išlo sa devojkama i bio sam prilično zagoreo, a jedino žensko koje mi se vrzmalo pred očima tih dana bila je moja mama. i, malo po malo, uhvatio sam sebe kako sve više razmišljam o njoj kao o seksualnom objektu. Ima 41 godinu, ali zato izgleda svetski. Visoka je oko 170, Ima plavu paž frizuru, smeđe oči, poveće sise i prilično tvrdu guzu, kojom je zanosno njihala u ritmu pokreta.

Nagon za seksom mi je bio sve veći, a ja nisam znao šta da radim. Dok sam učio gledao sam je preplanulu kako briše parket u majici na bretele, dok mi se kurac dizao neverovatnom brzinom. Kosa joj je padala preko dekoltea, ali sam jasno video crni čipkasti brus i sise koje su kipile iz njega i klatile se u ritmu njenog brisanja.

Nosila je letnju suknjicu do iznad kolena koja joj je isticala guzu i oble bokove. Popela se na stolicu i počela da briše police sa knjigama. U tom momentu joj je ispala krpa, pa me je zamolila da joj je dodam. Bio sam savijen ispod nje i kada se sagla da je uzme, suknja joj se povila unazad i pred očima mi se, za delić sekunde, ukazao neverovatan prizor.

Nosila je crne tange koje su se usekle u procep njene lepo obrijane pičke, tako da sam jasno mogao da vidim usmine. Zastao sam omađijan, a ona je primetivši to, jednom rukom brzo pokrila suknju. - Šta...šta to radiš?! – rekla je uz osmeh, a obrazi su joj se zarumeneli. – Nemoj da si bezobrazan. - Ništa – promrmljao sam Dodao sam joj krpu, otišao u kupatilo i izrkao ga kao lud.

Od tog momenta samo sam o njoj razmišljao i drkao zamišljajući mamu. Bio sam utučen i povlačio sam se u sebe, jer nisam znao šta da radim. Borio sam se sa nagonom i zdravim razumom. Ipak, pratio sam svaki pokret njenih sisa i guze. Mislim čak da je primećivala kako je pogledom skidam, ali samo bi se zacrvenela i ništa nije komentarisala. Jedno veče sam se ranije vratio iz grada i ušunjavši se nečujno u dnevnu sobu zatekao je kako gleda porniće sa rukom ispod pokrivača.

Primetivši me, brzo je izvukla ruku, promenila kanal i počela neki bezvezni razgovor. Kada sam se istuširao i izašao iz kupatila, kroz poluotvorena vrata spavaće sobe gledao sam kako oblači spavaćicu. Bila mi je okrenuta leđima i imala je na sebi samo gaćice.

Zurio sam u nju opčinjen prizorom i gledao kako joj spavaćica klizi niz telo i butine. Okrenula se i videla me. - Super izgledaš...mislim...ovako...preplanula...a i uopšte – zbunjeno sam promrmljao. Bio sam i sam zatečen svojim rečima, ali nisam prestajao da buljim u njene sise i bradavice koje su se ocrtavale na duboko dekoltiranoj spavaćici. I ona se zbunila.

Videla je izbočinu na mojim farmericama i pocrvenela je. - Hvala ti.... Izvini, nisam videla da si tu....Reci mami, šta se to sa tobom dešava? - Ma.....ništa... - Kako ništa? Smeten si u poslednje vreme, povučen u sebe. Nećeš da razgovaraš. - Nije važno – rekao sam, skrivajući uzbuđenje, i ušao u svoju sobu. Skinuo sam se, legao u krevet i uključio TV.

Iz glave mi nije izlazila slika njenog tela. Odjednom, pokucala je na vrata i ušla u sobu. Sela je pored mene u poluležeći položaj, tako da su mi njene sise bile svega par santimetara od levog obraza. Gledao sam u TV i pravio se da je ne primećujem.

Glumio sam uvređenost, da bi što više pažnje obraćala na mene, a i u tom trenutku nisam znao kako da se ponašam, boreći se sa neodoljivom željom da je pojebem.Levom rukom je počela da me mazi po kosi. Pri tome me je par puta dodirnula bradavicom po obrazu, što je bilo dovoljno da kurac počne da mi se diže.

Pogled joj se zadržao na izbočini na pokrivaču. - Ne mogu da te gledam tako mrzovoljnog. Reci mamici zašto si neraspoložen? Jel’ imaš problema sa devojkama? – jedva je skinula pogled sa moje izbočine.

Strasti su mi se sve više uzburkavale. Kajičkom oka sam gledao u njene bradavice i gola kolena dok mi je kurac bio u punoj erekciji. S’mukom sam se suzdržavao da ne krenem rukom prema njenoj butini, dok mi je u glavi rastao pritisak. Ni sam ne znam kako, ali reči su mi same izlazile iz usta. - Ne mogu više...da izdržim.

Strašno...strašno... me uzbuđuješ i... hoću... da poludim od toga. Danima... si mi samo ti u glavi – ruka mi je sama krenula ispod njene spavaćice. - Šta to radiš? Jesi li lud?-uzviknula je, uhvatila mi ruku i stegnula butine, ne dopuštajući joj dalji prolaz. - Jesam...ali za tobom. Dok te gledam...tako preplanulu...jedva se suzdržavam.

- Znam sine...ali...ali...to nije normalno. Zašto...ovaj...ne...ne znam. A šta misliš kako je meni? –rekla je, sada već tišim tonom i nastavila uzbuđeno, skoro šapatom – Otac ti po dva meseca nije tu...a ja...i ja sam živi stvor. Ali ovo nije...nije normalno...pa ja...ja sam ti majka. –bila je zbunjena i počela je da mi otvara dušu. Pustila mi je ruku, ali ju je i dalje čvrsto stezala butinama. Levom rukom me je mazila po stomaku, valjda da me opusti, a tvrda bradavica joj je bila priljubljena uz moj levi obraz.

- Sine, ti...ti možeš da imaš devojku...koju hoćeš. Ti...mislim...ovaj...mi...ne smemo...nije u redu... - Mama...šta da radim...ne...ne mogu...pokušavam da se...da se obuzdam...ne ide mi...-govorio sam isprekidano i bio napet kao struna, a kurac je hteo da mi eksplodira nadražen njenim češkanjem stomaka. Naslonio sam glavu na njene velike i pune grudi, a usne su mi doticale njenu bradavicu, tvrdu kao kamen. Duboko je i isprekidano disala, nastavljajući da me mazi po stomaku.

Miris njenih predivnih mekih sisa me je opijao. Usnama sam joj obuhvatio bradavicu i blago počeo da je ližem i sisam preko spavaćice. Tiho je uzdahnula i malo se stresla. - Ahh...nem...nemoj...sine...pok...mmmh...pokušaj...da...se...mmmm...savladaš- buncala je. Neprimetno sam joj povukao već izbalavljeni dekolte naniže i nežno uronio licem u njene tople sise, ljubeći ih i upijajući njihov miris. - Pokušavam...ali...ali...to je... jače od mene- mrmljao sam i jedva primetno se pomerio naviše, omogućavajući njenoj ruci da dođe do bokserica. Smaknuo sam gumu i oslobodio najarcani kurac koji mi je šljapnuo po stomaku i po njenim prstima.

Lizao sam joj i grickao bradavice gušeći se se u toplini njenih sisa. - Ohhh...kako je...mmmh...vel...ahhh.- pritisak njenih butina na moju ruku je polako popuštao i krenuo sam ka magičnom trouglu. Uzdisala je poluglasno dok sam joj obrađivao bradavice i rukom prilazio njenim gaćicama. Dodirnuvši ih, osetio sam da su već bile natopljene sokovima njene pičke. Prstima sam joj mazio usmine preko gaćica.

Jedva čujno je uzdisala i pokušavala nešto da kaže, ali je to sve bilo nepovezano i nerazumljivo. Spustila se niže u ležeći položaj i dodirnula mi je kurac. Od uzbuđenja samo što nisam svršio. - Ahhh...stvarno...je..ohhh...dobar...mmm...ne...sm...uhh...ne...smemo...ahh....ovo..- Uhvatila mi je nabrekli kurac koji je pulsirao i počela sasvim lagano da ga drka. Zavukao sam ruku u njene gaćice i počeo da joj mazim klitoris. Uzdisala je glasno i obilato ispuštala sokove iz njene uzavrele pičke, dok mi je sve jače drkala.

Prstom sam polako prodirao u nju i šarao po njenoj vreloj i mokroj unutrašnjosti. Prestala je da se igra sa mojim kurcem i prepustila se užitku. Divno uređena pička joj je bila skroz mokra, a grudi su joj se nadimale od uzdisaja dok sam joj grickao bradavice. - ahhhh....ahhh...sineee.....ahhhh – sada je već preglasno uzdisala. Izvukao sam mokru ruku iz njenih gaćica, malo spustio bokserice, obuhvatio je oko struka i privukao na sebe. Ležala je na meni sva mokra i zajapurena, nastavljajući da trlja svoju napaljenu pičku o moj kurac koji je jedva čekao da uleti.

Zadigao sam joj spavaćicu, a velike vlažne sise su mi pale preko lica. Lizao sam ih i balavio joj bradavice, dok me je grčevito stezala, trljajući se o kurac. Gnječio sam joj guzove obema rukama, a u glavi mi je bila samo jedna misao:’’Jebaću mamu!’’.

Pomerio sam joj gaćice u stranu, a sokovi iz njene čarobne pećine natapali su mi nestrpljivi kurac u ritmu njenog trljanja. - nn..ahh..nne sm..ahhhh...sine...nne smemo- uzdisala mi je na uvo, više pokušavajući da ubedi sebe nego mene, ali nije joj išlo. Njen nagon za seksom je bio jači. - ahh...mama....ssamo...uhh...ssamo da malo...ahh...uđe- bio sam potpuno sluđen njenim mirisima. - ahhhh....nne...ahhh...nnemmoj...ahhh- pokušavala je zadnjim trzajima razuma da se odupre. Bila je skroz mokra od uzbuđenja.

Ohhh...božže....nne...ahhhhhh...-govorila je u bunilu, meškoljeći se kukovima i osećajući kako moj kurac prodire u njenu začuđujuće usku, vrelu pičku, pičku koja je rađala. Nabila se žestoko do kraja. Aaaaahh....kako je...ahhh...kako je...dobroo...ohhh...mi...ahhh...ne..sm...-nastavila je da se nabija sve jače i jače, dok sam joj stiskao guzove nabijajući je na sebe. - Ahhh...mmama...ahh...ti...si...ahh...

- ŠŠt...ah..ahh..ššta...sam...ja...ahhh..-Uživala je i vriskala kao u transu. Kružnim pokretima mi se nabijala na kurac, dok su joj bradavice i sise bile u mojim ustima, čas jedna-čas druga. - Divna si...ahhh...volim...tvoju...uhhh...macu...i...želim te... - Ahhhh....kako...me...ahh...želiš - Od....pozadi...ahhh... Sišla je sa mene i namestila se četvoronoške.

Savijenih laktova, nabila je glavu u jastuk. Stao sam iza nje, spustio joj gaćice do kolena, naslonio kurac na njenu kipuću pičku i uleteo svom žestinom. Vrisnula je od bola i zadovoljstva. - aaaaahh...sineee...joooj...kako..ohhhhh...kako...je...leeepooo...nabij...mi...ga... mmmhh...nabij ga jače...Mokra guza joj je šljapkala pod mojim naletima, praveći talase.

Rukama sam joj stezao guzove ubrzavajući ritam i zabijajući se u nju kao lud. Mislio sam da joj glavićem cepam matericu. Osetio sam da neću moći još dugo. - Ahhh...mama...svršiću...ahhh - Nnemoj jošš...ahhh...nem..ahhh..-jednom rukom je počela da trlja klitoris. Ahh...aaahhhhh...aaaaaahh....Zatresla se kao da ju je pogodio grom.

Talasi orgazma su je žestoko potresali. Ahhhhhh...ahhh...svrši...ahhh...u mene...ohhh...svrši...u ...mamu... Bubnjalo mi je u glavi i zujalo u ušima, dok sam je ludački nabijao s’guza, a onda sam eksplodirao.

Punio sam maminu pičku mlazevima sperme do besvesti, dok mi se stomak grčio i dok i poslednju kap bele tečnosti nisam istresao u nju. Legao sam na krevet sav klonuo, ali srećan. Gledao sam u mamu i ona u mene. Zadihani, nismo govorili ništa, samo smo se zadovoljno osmehivali. - Sine, divan si...

Sada mi je lakše, mada nismo trebali ovo da uradimo. Ali sad, šta je – tu je. - Znam mama, ali ti si predivna. Ko bi mogao da odoli. A u krevetu si fantastična. Pocrvenela je i spustila pogled. Video sam da joj još uvek nije sve jedno što smo se pojebali, ali su joj imponovali komplimenti. Poljubila me je u obraz i otišla da se tušira, dok joj se iz pičke slivala moja sperma.

Sa mamom

Kisa je padala,probudila me misleci ali nije kisa nego svadja,koja je dopirala iz sobe mojih roditelja.
Pogledao sam na sat bilo je iza ponoci.Okretao sam se po krevetu,svadja se cula sve jace,nisam mogao da izdrzim,morao sam da cujem sta se to desava.Imam 17-st godina,jedinac sam u roditelja,djete koje je uvijek dobivalo sve.Moji roditelji svoj brak redovno su nadopunjavali svadjama,posebno sto je moj otac bio vema ljubomoran tip.Majka je bila mlada zena,lijepog izgleda,svi su se lozili na nju,posebno ocevi prijatelji.Uvijek je izgledala moderno od noktiju do mini suknji koje je nosila.Iako je imala 36-st godina izgledala je puno mladje,plavusa,dugih nogu i vitkog stasa zanosnog pogleda,stvarno sam bio ponosan sto imam tako zgodnu majku.Ali ne i moj otac.Prisao sam njihovim vratima,cule su se rijeci psovki od moga oca,kao kurvo jedna,jebala bi se sa svima.Nisam volio tako nesto da cujem,pa nije moja majka kurva?



Govorio joj je da se kurva sa nekim koga on zna,te da ce ju ostaviti,plakala je,derala se na njega,kako on nije nista,kako ju samo vredja,kao nije nikakav u krevetu i zato to njoj tako govori.Bilo mi je neprijato da to slusam.

Bilo mi je nje zao,ali i njega ali sta sam mogao.Povukao sam se u svoju sobu,svadja se stisala,cula se lupa vrata.
Otac je izasao van,vidio sam ga kroz prozor nosio je kofer u auto,ovaj put su daleko otisli sa svojim svadjama.
Pomalo uzbudjen od toga svega,krenuo sam da vidim sta majka radi,da ju utjesim da razgovaramo,da joj bude lakse.Sjedila je na krevetu u spavacici,tiho je plakala.Sjeo sam kraj nje.
Polako sam ju zagrlio,jecala je,suze su se slijevale niz njeno preljepo lice,uplakane plave oci,kao da su govorile nesto.Gledao sam ju njemo.Pomilovala me po kosi i poljubila te mi tiho rekla,otisao je,otisao je sine,nebrini se ti.
Da ti izmasiram celo upitao sam ju?
Moze,moze uz jecanje odgovorila je.Spustila je glavu u moje krilo,poceo sam da joj masiram celo,zmirila je.
Masirajuci je tako,polako,moj pogled stalno se kretao na njen dekolte providne spavacice,sto sam uporno izbjegavao.
Masirao sam je i dalje ali neznam sta se samnom dogadjalo ali kurac mi se polako dizao,sto je i ona mogla da osjeti.
Uh,joj rekla je zastao sam odma uplasen misleci da ga je osjetila i da ce mi svasta reci.Ali nije.
Da nastavim upitao sam ju?Nastavi i ramena me bole rekla je,umorna sam daj malo i ramena Dario i noge molim te.
Okrenula se na stomak,poceo sam da jos masiram ramena.Izbacena guza,osjetio sam kako mi pritisak raste uz pomalo strah i postovanje nastavio sam da ju masiram.
Presao sam na listove pa polako prema gore masirao sam joj noge.Duboko zanesen dosao sm neprimjetno do njene guze.Trljao sam joj polako butine preko spavacice.Polako sam joj zadigao spavacicu oko koljena i toplom rukom krenuo masirajuci ju preko butina ka guzi.Izgledalo je kao da se smirila i uzivala,duboko je uzdahnula.Vise nisam osjetio strah,ali osjetio sam kako mi se kurac jako digao.Sve se desavalo spontano.Polako masirajuci joj butine zavlacio sam svoje prste izmedju njenih nogu,nije imala gacica.Brzo sam izvukao ruku,uplasen ili iznenadjen njenom mirnoscu,vratio sam polako ruku medju noge.Dodirnuo sam joj picku,sav sam se stresao,bila je mokra,valjda jos od seksa prije sat dva.
Kratkog seksa koji je kulminirao u svadju.Gledao sam dosta porno filmova,posebno Americkih u kojima imaju seks majka i sin,to me je uzbudjivalo.Dio moga prsta polako je utonuo u njenu mokru picku,uzivao sam u tome ali izgleda i ona sama.
Podigao sam joj spavacicu skroz,pomogla mi je i ona polako se odizavsi od kreveta,osjetio sam da joj je ljepo i da uziva u masazi.Poljubio sam joj guzu,njezno,usnama i jezikom bas kao i onaj na filmu.Nastavio sam da joj milujem picku i guzu,tiho ponekad u nekoliko sekundi samo je zastenjala.Ugasio sam lampu,totalni mrak u sobi,nastavio sam da ju milujem.Odjednom se okrenula na ledja,tiho mi rekavsi,nastavi Dario,bas mi je lijepo,nastavi i radi sta hoces,nezelim i tebe da izgubim.Pocela je da me miluje po nozi i ubrzo se moj kurac nasao u njenoj ruci,kroz tanke bokserice strsio je vani skriven u njenoj ruci koju je sakrivao mrak sobe.Pocela je da ga navalaci njezno.Milovao sam joj grudi a ona navlacila je moju kozicu kurca tvrdog kao kamen.Pomjerila se i za nekoliko trenutaka osjetio sam toplinu njenih usana koje su sisale moj uzdignuti tvrdi kurac,zastenjao sam od ljepote,bas kao na filmu.Dario,divan je izustila je nekoliko rijeci ljubeci mi kurac,mislio sam da sanjam,zelio sam to vec duze vreme od kada gledam taj Taboo seks izmedju majke i sina.Napokon sam i ja kao glavna uloga,napokon i ja radim isto kao i oni nafilmu,uzbudjen sjetio sam se scena sa filma zeleci da i ja tako pojebem majku.Incest,incest ali bas me briga.



Inace sam malo obdareniji decko,srednjeg rasta plavokos i plavih ociju kao i moja majka,srednje gradje.
Opcinjen scenama sa porno filma izmedju majke i sina u kojima se majka jebavala strasno sa rodjenim sinom,dovodilo me do ludila,uvijek sam zelio da to probam ali strah i pokvarena masta tjerala me daleko od toga ali eto napokon sam u igri.Skinuli smo sve sa sebe.Poceli smo zestoko da se ljubimo,milujuci svaki dio tjela,spremno sam je navukao na kurac,zastenjala je jako.Podigao sam ju i nabio na sebe,mrak i tisina te poneki njen jauk uzitka u kojem sam se topio,cekajuci taj trenutak mjesecima.Snimao sam sam sebi film bez kamere uzivo,ona i ja,tonuli smo u seks bez granica.Nabijala se toliko jako i strasno da sam skoro svrsio,ali gledajuci scene tacno sam znao kad treba da je svucem a kad navucem na kurac.Izvukao sam ga skoro neprimjetno i stavio prst unutra pa malo kasnije i jezik,lizao sam ju do ludila,sve dok mi se sperma nije vratila na dno jaja.Onda sam ju nabio sa guza,njeni guzovi razvaljivali su zidove mog stomaka,uzdisala je sve cesce i cesce poneki jauk zadovoljstva,ubijao je mracnu tisinu sobe.

Zamka za snove

Probudio ga je plač. Mogao je da se zakune da jeste. Ništa se više nije čulo i bio se siguran da to nije bio mali komšija iz dvadeset trojke koji je još ponekad znao da se oglasi usred noći. Ležao je u tami i gledao u plafon, pokušavajući da sastavi deliće sna koji se topio u njegovoj glavi. Jer, to je morao da bude san, zar ne? Dete je plakalo, da, to je bilo sasvim jasno. Znao je taj glas i to vrlo dobro, mogao je i u to da se zakune. Samo je bilo davno, mnogo davno. Visok glas, ženski… Da… Devojčica. Samo što odavno više nije devojčica.

„Džozi“ rekao je tiho ali ipak se trgnuo od zvuka sopstvenog glasa u tišini i mraku. O Bože, Džozi!

Zgrabio je – po navici - naočare sa komode  i skočio iz kreveta toliko naglo da mu se zavrtelo u glavi a ispred očiju proletele zvezdice. Zadržao se za vrata svoje spavaće sobe, onda ih polako otvorio. Nije bilo potrebe da pali svetlo, pobogu. Znao je svaki centimetar svog stana, znao je tačno gde šta stoji. Da ga usred noći pošaljete po neku sitnicu tamo iz ostave, pronašao bi to bez problema i čak ne bi ništa ni srušio. Oslušnuo je na trenutak, dao očima vreme da se naviknu na tamu a onda pošao, najtiše što je mogao, u pravcu troseda gde je devojka spavala.

Stigla je tog popodneva u njegov grad. Našli su se na autobuskoj stanici, bacila mu se u zagrljaj ne obazirući se na usamljeni kofer na peronu. Odigao je sa tla i zavrteo a ona se veselo kikotala. Izljubili su se u obraze uz reči kako je previše vremena prošlo. Uveče joj je ponudio da spava u njegovoj sobi. Sama, naravno. Ali rekla je da joj ne pada na pamet da ga izbaci iz sopstvene spavaće sobe. I dodala sasvim dobar argument kako će se ona sa svojom visinom (i težinom, moliću lepo) mnogo bolje da prođe nego on. I da nema nameru da propusti reprizu „Prijatelja“ u pola dvanaest.

Na pola puta kroz dnevni boravak je stao. Glasni vrisak u samom centru mozga ga je zaustavio u mestu. Refleksno je podigao ruke sa namerom da pokrije uši (kao da bi mu to nešto vredelo), ali je zvuk isto tako odjednom nestao. Pošao je dalje, još uvek sa nadom da će je zateći kako mirno spava i da će moći da se vrati u krevet. Ali to nije bio slučaj.

Ulično osvetljenje je dopiralo kroz prozore dnevne sobe i odmah je mogao da vidi da ona itekako ne spava mirno. Okretala se i skinula tanki pokrivač sa sebe, samo su joj stopala i deo nogu bili još pokriveni. Morao je da zastane i osećao se kao najveći kreten jer nije mogao da skine pogled sa tela devojke koju zna preko pola svog života, koju zna još od kad je bila devojčica sa kikicama i barbikama, a on uveliko srednjoškolac. Nosila je letnju pidžamu: tanki i kratki pamučni šorts i majicu na bretele neke svetle boje. Koža joj se presijavala i na toj slaboj svetlosti i shvatio je da je mokra, okupana znojem od glave do pete.

Jebote. Iznenada je postao svestan da je izašao samo u boksericama, nije mu ni na kraj pameti bilo da bi trebalo da obuče još nešto. Kako i ne bi, godinama živi sam. Kleknuo je pored nje nadajući se da mu telo neće odreagovati onom brzinom kao kad je bio tinejdžer. Jedna ruka joj je bila pored jastuka, druga sklopljena preko stomaka, duga kosa slepljena na čelu i slepoočnicama. A disanje kao da je usred neke trke. Gotovo je mogao da čuje kako joj srce ludački tuče u grudima. Video je kako joj se oči iza kapaka pomeraju a vrhovi prstiju jedva primetno trzaju. I znao je da mora što pre da je probudi i izvuče iz te noćne more.

„Džozi… Džozi, probudi se.“ Uhvatio je za ruku a drugom je mazio po kosi. „Mala, probudi se, molim te.“ Ništa.
Malo joj je jače stegnuo ruku i glasnije pozvao, sasvim malo glasnije. Zadnje što joj je trebalo da je prepadne na javi. „Probudi se, dušo, hajde“.
„Džozi…“

Odjednom joj se celo telo trgnulo a ruka uzvratila i stegla njegovu - samo na trenutak - zarivši nokte bolno u njegovu kožu. Otvorila je oči.
„Ja sam, polako…“
„Dabo?“
„Tu sam. Ružno si sanjala.“ Disanje joj je bilo sporije i dublje. Prepoznala njegovo lice i probala da mu uzvrati osmehom.
„Hej… Dobro si, sve je u redu“ rekao je, sklanjajući joj mokru kosu sa čela. „Prošlo je, bio je to samo san.“

Samo san. Naravno da je bio samo san jer ga je Džozi sanjala. Paklena noćna mora zapravo, ona koja s vremena na vreme izmili iz tame uma i progoni je. Pa tačno je znao šta je to bilo. Možda ne sve detalje, možda će mu ih kasnije ispričati… Onaj stari osećaj je ponovo bio jak. Čuo je kako plače, isto onako kao i pre devetnaest godina, iako je to bilo samo u njenoj glavi.

„Uh…“ Podigla se polako, posteljina joj se lepila za kožu. Skupila je noge u turski sed. Naslonila je glavu pozadi i pokrila lice rukama, trljajući oči i obrve, skoro još uvek u delirijumu. „Bilo je tako stvarno…“
„Da upalim svetlo?“ Odrično je odmahnula glavom. „Da ti donesem čašu vode?“
„Mhm…“ Sklonila je ruke i na trenutak mu se pričinilo da je iznenađena što ga vidi, što ga vidi tako blizu. I maltene bez ičega na sebi. Skoro da joj je bilo interesantno, dovoljno interesantno da ga ispati pogledom dok se pridizao na noge. Ne zanosi se, kretenu. Bolje se obuci.

Otrčao je prvo do svoje sobe i obukao prvu majicu koja mu se našla pod rukom. Bila je to jedna najobičnija teget bez rukava, činilo mu se da je ima sto godina. Bio je već na vratima kada je iz dnevne začuo tresak, ne tako glasan, a onda bolni uzvik. A potom i jedno sočno „Jebem ti sunce!“ I morao je da se zakikoće, onako za sebe. Uvek su mu govorili da je njegova pogana jezičina zarazna.

„Šta bi?“ pitao je na putu do kuhinje.
„Ustala sam da otvorim prozor i šutnula sam stočić.“
„Šta ti je on jadan skrivio?“ Uzeo je čašu iz kuhinjskog ormarića i nalio hladnu vodu. Nije mu ništa odgovorila i to uopšte nije bilo iznenađujuće.
Pružio joj je čašu, uzela je jednom rukom (drugu je držala na bolnom kolenu - ostaće modrica, definitivno) i ispila skoro celu odjednom. „Joj, gorim... Otvori malo, molim te. Tako je vruće.“

Klimnuo je glavom, otvorio prozor i prijatna hladnoća vazduha se odmah proširila. Bila je sredina maja, bilo je toplo, ali su noći još uvek bile sveže. Ovo je svakako bila jedna od takvih.
Zaobišao je stočić i seo pored nje. Opet je sedela turski sa hladnim staklom u rukama oslonjenim na butine. Primetio je kako je taj šorts baš kratak, da joj se još uvek mokra koža naježila. Tanka uska majica ocrtavala je svaki milimetar njenih grudi i tvrdih bradavica. Morao je da  podseti sebe da skrene pogled. Namestio se, naslonio i podigao noge na kraj stola.
„Bolje?“
„Mnogo… Zašto si tu opšte budan u ovo doba?“

Prvi instinkt mu je bio da slaže. Prosto, ožedneo je ili morao do kupatila, a onda video da se muči i rešio da je probudi. Sasvim realno zvuči, zar ne? Ipak, ono što je rekao je bila istina, možda ne potpuna ali istina.
„Probudio sam se i imao osećaj da si u nevolji. I došao da te obiđem.“ Video je njen zbunjeni pogled. „Nisam neki perverznjak koji gleda ljude dok spavaju, majke mi.“ Izmamio joj je blagi osmeh.

„Znam da nisi. Hvala ti.“ Spustila mu je glavu na rame. Lice joj je bilo vrelo, njegova koža hladna i to je tako prijalo.
„Uvek za tebe, mala.“ I zaista je to mislio. Sa njom je bilo lako ostati u kontaktu svih ovih godina. Verovatno zato što se ona trudila, nije dozvolila da se veze prekinu. Obožavala je njega i drugove, oni su bili njeni zaštitnici, vitezovi. I stalno im se javljala, zapitkivala, verovatno i bila pravi mali davež nekad. Ma ne mali, veliki davež. I odrasla im je pred očima. Prvo je bila kao mala sestra, pa drugarica, a onda i jedan od najiskrenijih prijatelja svoj petorici. Ako bi već moralo da se navede, Daba i Henri su joj najbliži. A Džounsijevoj deci je najdraža tetka, njihova Teta Džozi. „Smrznućeš se.“
„A?“
„Preznojila si se, prehladićeš se.“ A ako ćemo iskreno, draga, meni će da se digne ako nastaviš da sediš tu pored mene polugola. I onda ćemo biti u neprijatnoj situaciji. Tako je bar mislio u sebi. Ali neka bude da je zabrinut. Iako je sumnjao da malo hladnoće može da naškodi mladoj i zdravoj osobi. Samo nemojte to da kažete njegovoj majci. Sklonio joj je čašu iz ruku, uzeo onaj tanki pokrivač i pokrio ih oboje najbolje što je mogao u tom položaju. „E sad je taman.“

„Zar nećeš da se vratiš u krevet?“
„I ovo je moj krevet, ne idem ja nigde.“ Uputio joj je jedan od onih njegovih širokih osmeha. „Slobodno probaj da me izguraš.“
„Seronjo…“ Promeškoljila se i opet naslonila na njegovo rame. Svetlost koja je dopirala kroz prozor je sasvim dovoljno osvetljavala prostoriju, bilo je mračno ali umirujuće mračno. Vazduh je mirisao na prolećnu noć. Sklopila je oči, srce joj se još uvek nije dovoljno smirilo ali bar više ne oseća svaki otkucaj kao bubanj u slepoočnicama. Nije više dete, ne mora neko da sedi ili spava sa njom da bi se opustila i ponovo zaspala. Ali bilo joj je drago što je tu, neopisivo drago. Jedan od njenih vitezova iz detinjstva.

„Džozi?“ Gledao je nigde posebno – prazna ulica, ugašen televizor, siluete nameštaja. Pogledao je u kosu rasutu na svom levom ramenu, osmeh mu je nestao sa usana, glas postao tiši i nežniji.
„Molim?“ Isto tako tiho kao i Dabin glas.
„Ispričaj mi sve.“

Ćutala je neko vreme i duboko uzdahnula. „Moja stara priča, znaš već.“ Slušao je pažljivo. Zna, naravno da zna o čemu priča. Većina ne doživi ništa tako traumatično u detinjstvu, čak ni blizu. Ipak, to ne važi ako odrastate u Deriju. „Sedim na dnu u mraku, plačem. Hladno je, smrdi i sigurna sam da ću tu umreti.“ Nikada se nije tako osećao. Bilo je tuča, pijančenja do besvesti. Imao je operaciju slepog creva sa 23 i tri slomljene kosti od pada sa motora sa 26 – nečiji pas je izleteo ispred njega ganjajući vevericu a on naglo skrenuo. Ali nikada nije osetio da je blizu smrti i nikako nije mogao da razume kako se ona osećala.

„I onda čujem Pita.“ I to se zaista desilo. Dadi i Pit su pratili liniju, pratili su njene tragove koje drugi ljudi nisu mogli videti. I dok je Dadi zastao i našao njenu torbu sa lutkama, Pit je nastavio i došao do prljave betonske odvodne cevi: Ovde je! „Pruža mi ruku, kaže da će da me izvuče i da će sve biti u redu.“ Nisu uopšte razmišljali, znali su da moraju da je spasu, znali su to i kada su ranije tog dana videli letak sa njenom slikom i natpisom NESTALA. Napravili su lanac – njih četvorica, bez Dadija – i spustili se niz cev. Pit je bio prvi u lancu, Džounsi poslednji kao uporište.

„Ali ne može da me dohvati i moram malo da se popnem naviše. I pokušavam i gotovo da sam uspela… Skoro da mogu da mu dohvatim vrhove prstiju… A onda me nešto zgrabi za nogu.“ Skoro da se cimnuo. Okrenuo je lice i spustio ga u njenu kosu. „Jak i oštar bol, zubi ili kandže – ne znam. Vuče me dole. Vrištim, pokušavam da se popnem, šake mi krvare. Što više pokušavam to se kandže, ili šta su već, dublje zarivaju, vuku nadole. Skoro me je odvuklo kad si me probudio.“

„Žao mi je što nisam ranije.“ Nije znao šta drugo da joj kaže.
„Detinji užasi, zar ne? Kao kad si mali i misliš da će nešto da te zgrabi za članak ako ti visi sa kreveta.“
„Ti i jesi bila dete.“ Govorio je sa saosećanjem i tugom u glasu.
„Znaš li da se ničega više ne sećam? Ne mislim na san. Šesnaest sati u onoj rupetini a prvo čega se sećam se Pitov glas. Ne znam se ni kako sam upala. Henri mi je jednom rekao da mozak potisne sećanja koja su previše bolna i destruktivna. Odbrambeni mehanizam.“
„Bolje je tako.“
„Znam samo da sam bila ubeđena da je tamo bilo nečeg. Nečeg zlog. Ne baš tada možda. Ali bilo je.“ Zastala je pa ga stidljivo upitala. „Veruješ li mi?“
„Verujem ti.“ Sigurno postoje milioni ljudi koji ne bi poverovali da neko može da čuje tuđe misli, makar i samo povremeno. A on je mogao. Pa kako onda da joj ne poveruje?
„Hvala ti.“ Ponovo se promeškoljila i uzdahnula sa olakšanjem.
„Da upalim TV?“ Bilo mu je jasno da još dugo neće oka sklopiti, nijedno od njih.
„Mhm.“

Gledali su TV. Listao je kanale i naišli su na drugi deo iz „Indijana Džons“ serijala, film je maltene tek počinjao. I otprilike kad su se spremali da žrtvuju simpatičnu i lepu plavušu, Daba je primetio da je Džozi zaspala. Uzeo je jastuče, stavio ga sebi u krilo a onda joj nežno spustio glavu. I ušuškao je što je bolje mogao. Zaspao je i on ubrzo, nije sačekao kraj filma.

Kada se ujutru probudio nije bilo još ni pola sedam. Ceo se ukočio od neprirodnog položaja. Boleo ga je vrat, bolela su ga kolena jer su mu noge još bile prebačene na stočić. Čak se i malo smrzao. A ona je tu spavala potpuno bezbrižno i mirno. To je bilo važno.

Pokušao je da se protegne a da je ne pomeri. A onda shvatio da se i tog jutra probudio sa erekcijom, uprkos izuzetno nelagodnom položaju. I osećao se kao najveći kreten na svetu jer je svega nekoliko slojeva materijala razdvajalo lice njegove drugarice i njegov ukrućeni penis. I osećao se još gore jer mu je to neverovatno prijalo. Setio se i njene oznojene kože i ukrućenih bradavica. I osetio još jedan ubod griže savesti. Da zna o čemu razmišljaš – pobegla bi glavom bez obzira. Pridržao je jastuče i uspeo da se izvuče a da je ne probudi.

Protegao se bolno. Bezbroj puta je spavao u kolima a da ništa i ne oseti, ali sada mu se bližila četrdeseta i telo ga je podsećalo na to. Otišao je u kupatilo i zaključao vrata za sobom, za svaki slučaj. Morao je da ga izdrka, naravno. I zamišljao je nju, sada bez krivice. Zamišljao je njene pune usne oko svog kurca, vrelinu njenog jezika na glaviću, kako ga gleda tim krupnim očima ispod trepavica. Zamišljao je posle kako joj cepa pidžamu, širi noge i ulazi u nju, tako vrelu i vlažnu. Zamišljao je kako je jebe žestoko, kako ona vrišti od užitka. I preznojava se – zbog njega.

Istuširao se, skuvao kafu a u međuvremenu se ona probudila. Dao joj je rezervni ključ i otišao na posao. Ona je tek kasnije imala obaveze (zbog kojih je uopšte tu, morala je da se podseti), pa je mogla na miru da se spremi i doručkuje. Ali pre nego što je otišao, ubedila ga je da uveče odu u bar da se ispričaju i speru probleme alkoholom. Barem malo.

I otišli su uveče u bar, Dabin omiljeni. Vikendom je lokalni rok bend imao svirke i uopšte nisu bili loši. Ali sada je bio četvrtak i iz zvučnika se čula malo tiša muzika. Nije im uopšte smetalo, naprotiv, mogli su lepo da se ispričaju. Sedeli su na jednom kraju dugačkog masivnog šanka od hrastovine. Zidovi su bili od nepokrivene cigle. Na najvećem su nasumično bile poređanje registarske tablice sa oznakama različitih država. Južni, njima najbliži, bio je rezervisan za fotografije stalnih mušterija i potpisane fotografije poznatih ličnosti. A tu blizu šanka, na počasnom mestu, nalazio se i uramljeni i potpisani dres jedne NBA zvezde. Bar je imao i tri table za pikado i dva stola za bilijar. Tu je i bila najveća gužva, kao i svake večeri – stolovi i separei su bili samo pola popunjeni.

Predložila je da piju tekilu, onu jeftinu za koju vam treba so i limeta. Bilo je nečega u jeftinom pivu, votki, tekili, u vinu sa najnižih polica marketa. Po nekom običaju, piju se kada nema para ali ima svega ostalog. Tako je bar bilo. I rado je prihvatio. Šanker, čovek u kasnim  četrdesetima i sa sedom bradom, doneo je činiju limete narezane na kriške, praznu pepeljaru, slanik i po dve čašice tekile – za početak.

Nazdravili su, uzeli so sa nadlanica a onda navrnuli po prvu čašicu. Zažmurila je i zakašljala se jednom sa kriškom voća u ustima.
„Izgleda da sam zaboravila kako se to radi.“
„Meni pričaš! Pola slanika mi je otišlo na farmerke.“

Smejali su se. I pričali o starim vremenima i o drugovima. I nije uvek bilo do smeha. Pričali su o Pitu koji je previše pio, pogotovo nakon razvoda. O Henriju koji je tokom svakog telefonskog poziva delovao sve odsutnije. O Džounsiju koji je prekjuče imao treću operaciju nakon saobraćajke. Posetiće ga za vikend, obećali su. Nisu imali srca da pričaju o petom članu muške družine. On će uvek biti tu gde jeste. Pričali su i o sebi – o poslu, roditeljima, propalim ljubavnim vezama. I nazdravili za malo više sreće.

A svima sa strane su izgledali kao par. Zato njoj drugi nisu prilazili iako su je gledali, što ona nije ni primećivala. Dobro je izgledala, previše dobro za taj zadimljeni bar u četvrtak uveče. Nosila je crne uske farmerke i bordo majicu koja joj je naglašavala grudi. Obula je crne salonke sa visokom štiklom, one od kojih je bole stopala. Ali nema veze, istrpeće. Isfenirala je dugu kosu na ravno, prirodni divlji talasi su joj odjednom delovali detinjasto. Našminkala se, stavila diskretan nakit i parfem. Htela je da bude lepa. Za njega. A on to kao da nije ni primetio. Nikad oni ne primete.

Nakon još dve tekile, Dabin prijatelj Adam (mada ga on nikada nije smatrao pravim prijateljem, pravi su daleko) svratio je da ih pozdravi i upozna se sa devojkom koju prvi put vidi. Oči su mu se zacaklile kada je predstavio kao svoju drugaricu iz detinjstva. Pozvao ih je za njegov sto, šarajući pogledom po njenom telu ali ona je odbila.
„Žao mi je, večeras sam samo njegova.“

Na te njene reči se Daba štrecnuo. Dobro je zvučalo, previše dobro. Adam ipak nije odustajao sa ubeđivanjima. Počeo je čak i da pevuši, zvao je punim imenom (i rekao da je Džozefin prelepo ime, naravno) i pozivao da dođe u njegovu leteću mašinu. Znala je reči te pesmice iz „Titanika“ ali je ipak ošinula Dabu jednim od onih pogleda što poručuju učini nešto. Potapšao je svog ortaka po ramenu i stavio tačku na njegovu upornost.

„Drugi put, druže.“

I opet su ostali sami, kako je bilo najbolje. I nazdravili zbog toga, smejući se zaverenički kao deca. Nakon četvrte čašice se opet zakašljala.
„Znaš, problem je u čašicama. Zadnji put sam pila tekilu iz pupka, a tu mnogo manje stane.“
„Molim?“ Gledao je sa zbunjeno i sa blesavim osmehom, sa rukom na pola puta vraćanja čačkalice u usta. Od detinjstva je imao tu naviku da gricka drvene čačkalice i uvek ih je imao po džepovima.
„Ma još na fakultetu. Imali smo žurku, bio je nečiji rođendan, ne sećam se više. Ali uglavnom, momci su došli na ideju da piju tekilu sa nas devojaka.“
„I pili su i sa tebe?“ Jebeni srećnici!
„Ne, previše sam golicljiva, prosula bih sama sve. Ali pila sam ja sa drugarice.“
„I kako je to izgledalo?“ Vratio je čačkalicu ali je držao u uglu usana pošto se i dalje smeškao kao idiot.
„Ovako… Dakle imaš devojku koja leži na stolu. Prvo joj poližeš so sa butine, pa onda srkneš tekilu iz pupka i na kraju uzmeš limetu iz usta. I imaš moju dozvolu da tu sliku u glavi koristiš kako želiš.“

„Šta sam ja propustio u životu…“ Lagao je, nije. Postoji jedan striptiz bar na drugom kraju grada gde je to redovno subotom uveče. I Daba ga je dobro znao. Ali bilo je mnogo uzbudljivije samo zamišljati nju.
„E pa moramo to da sredimo… Ne možeš dobiti sve ali dobro.“ Da nije popila, sigurno ne bi imala hrabrosti ni za nešto tako malo. Gledao je (i dalje sa onim kezom) kako oblizuje nežnu kožu svoje šake tu između palca i kažiprsta i sipa malo soli. „Nemoj da me ubodeš.“ Drugom rukom mu je izvukla čačkalicu iz usta i spustila na šank a onda uzela krišku i blago zagrizla voće za koru. Gurnula je obe čašice u njegovom pravcu i izazvala ga iskričavim plavim očima.

Nije čekao ni sekundu. Prošla je jeza od dodira njegovog jezika na ruci. Progutao je alkohol i onda joj prišao sasvim blizu. Zatvorila je oči. Zagrebao je zubima nežno meso limete i sok joj je potekao niz bradu. Ali usne su im se dotakle, makar na kratko. I oboma su im žmarci prošli niz kičmu. I opet su se zasmejali kao deca.
„I šta misliš?“ Upitala ga je brišući lice salvetom. „Malo je samo mokro.“
„Ipak mi se više dopada. Je li i ova zadnja za mene?“
„Aha. Ja sam gotova.“

I baš kad su se spremali da još jednom sve ponove, začuli su lomnjavu stakla na drugom kraju bara i odmah se okrenuli. Taman na vreme da vide započinjanje tuče. I to zbog bilijara. Neko je bacio pivsku flašu u pravcu prosedog bajkera sa tetovažama – i čak i uspeo da ga promaši iako je ovaj imao bar 120 kilograma. Flaša je udarila u zid raspukla se u hiljadu parčića. Trenutak kasnije se nije znalo ko je krenuo na koga. Džozi je gledala šokirana, nije mogla da se mrdne. Prepoznala je i onog Adama u gužvi. Daba je nasumično izvukao novčanice iz džepa i ostavio ih na šank (i usput častio šankera više nego što je planirao) i uzeo je za ruku.

„Uzmi torbicu. Idemo.“ I nije joj puštao ruku. Pridržavao je dok je sišla sa visoke barske stolice. Onako pripita se malo zateturala na štiklama. Pustio je da hoda ispred njega (stvari su već počele da lete tamo iza njih), drugu ruku je držao na njenim leđima i blago je gurkao. Rekao joj da pođe prema toaletima. Prošli su i mali magacin a onda se popeli uz tri stepenika i izašli na ulicu na kroz zadnja vrata. Još neki gosti su ih sledili, neki su već držali telefone i zvali policiju. I tek tada joj je pustio ruku.

„Ne znam koliko ćeš mi verovati, ali ovo se jako retko dešava. Jebi ga, propalo nam veče.“ A ona se opet zasmejala.
„Ma šta propalo, budalo? Možemo i bez alkohola i bez dima. Hajdemo kući.“

Ubedila ga je da peške pođu ka stanu. Šta je jedan i po kilometar hoda? Ustvari, mnogo je na visokim potpeticama ali nije je bilo briga, dobila je vreme nasamo sa njim i šetnju po noćnoj svežini koja bistri misli. Ali nije želela da se razbistre. Alkohol i adrenalin su joj kružili venama i davali joj hrabrosti da uradi šta zapravo želi. Zato je zastala na praznom trotoaru i pogledala ga u oči.

„Slušaj… Moram nešto da uradim ali obećaj da nećeš da mi se smeješ.“
„Šta, moraš da piškiš?“
„A? Ne bre...“ Posle još jedne navale smeha sa obe strane, ponovo je progovorila. „Samo da ispunim ja jedno obećanje.“
„U redu onda. Obećavam.“

Progutala je knedlu i prišla mu. Opet mu je izbacila onu čačkalicu iz usta, a on se ukočio u iščekivanju. Zar se ovo stvarno dešava? Podigla se na prste koliko je još bilo moguće, stavila mu ruke oko vrata i privukla ga sebi. I poljubila nežno i sočno u isto vreme. Nije stigao ni da odreaguje, samo da joj uzvrati usnama. Osetio je oštar ukus limete i slatkoću karmina. Ili su to samo bile njene usne?

„Eto, nije bolelo.“ Okrenula se brzo i pošla, plašila se da vidi njegovu reakciju. A u sebi govorila da je tako efektnije.
„Kakvu si ti to opkladu izgubila pa mene ljubiš?“ Trudio se da nastavi u šaljivom tonu iako mu se puls ubrzao, bar na kratko.
„Nikakvu. Obećala sam samoj sebi, još kad sam bila tinejdžerka. Rekla sam sebi da ću nekada da skupim hrabrost i da ću da te poljubim onako kako treba. Nisam znala da se ta hrabrost pakuje u staklenim ambalažama.“

„Čekaj malo. Ja sam ti se dopadao? Ja?“ Najiskrenije je bio zbunjen. Svakog bi mogla da očara, svako je mogao da je zavoli, svakog da ima - nije sumnjao u to. Zato se nekad i čudio njenim izborima i pazio na one sumnjive. A zaštitničkom oku su svi bili takvi.

„Kunem se. Sećaš se Džounsijevog venčanja? Kada sam te videla u odelu, mislim da sam se skroz zaljubila.“ Pokušavala je da se ugrize za jezik i prestane da priča ali nije uspevalo.
„Ja nikada nisam mogao ni da zamislim… Džozi, zašto mi nikad nisi rekla?“
„Pa šta da ti kažem? Ja sam za tebe bila samo dete.“
Hteo je da kaže da više nije, da je sada žena i da je želi. Još kako je želi.
„Izvini… Znaš da sam glup za te stvari.“
„Nisi glup. Samo si muškarac.“

Promenili su temu za ostatak puta. Pričali su o serijama koje će ih sačekati na TV-u u ovo doba („Prijatelji“ su prošli inače), o planovima za sutradan. Spremiće joj doručak pošto će iskoristiti jedan od slobodnih dana i imati produženi vikend. Ali i dalje je mislio o onome što mu je priznala. Da li su ta osećanja nestala ili su ostali tragovi? I kakav bi on bio muškarac ako bi to iskoristio? Svakako ne onakav kakvog ona zaslužuje. Uostalom, zar nije bio takav onaj Džoni za koga im se žalila da je ne ostavlja na miru i da je čak i napao na nekoj žurci? Morali su na kraju on i Pit da mu ozbiljno priprete. Ne, ipak nije kao Džoni. On će uvek da je štiti, makar i od samog sebe.

Izula je cipele čim su kročili u stan i hodala po parketu bosa i sa olakšanjem. Došla je do kauča i sklupčala se u mekoći jastuka. Seo je pored nje, bilo mu je jasno da i ona razmišlja o svojim priznanjima.
„Spava ti se? Da idem?“
„Ne idi… Znaš… Umem ja da se razbrbljam kad popijem. Zaboravi.“ Postiđeno je spuštala pogled i pitala se koji đavo je naterao da pije tekilu?
„Pa zar mogu? Reci mi samo koliko dugo je trajalo? Da se vratim unazad i vidim koliko sam bio neobziran. I kreten.“
„Godinama… Svakog momka sam upoređivala sa tobom, svakom je nešto falilo. A kad sam raskidala veze, vraćala sam se tebi u mislima. Mislila sam da će proći, da ću i tebi moći da budem samo prijateljica ali… Ali nije.“
„Džozi...“ Hteo je da je uhvati za ruku ali je skočila i pošla prema kuhinji.
„Žedna sam. Jesi ti možda žedan?“ Htela je sve da prebaci na drugu temu ali bezuspešno. Sustigao je odmah, uhvatio blago za ruku i okrenuo ka sebi.

„Saslušaj me, budalice.“ Govorio je nežno, podigao joj bradu da bi ga gledala u oči. „Uvek ćeš moći sve da mi kažeš, znaš to. I veruj mi da ni meni nije svejedno. Ludim od kako si došla, jebeno ludim! Ali nisam ja čovek za tebe. Zaslužuješ bolje.“
„Kako možeš to da znaš?“ Gotovo je razbesneo. „Kako možeš da znaš šta ja uopšte želim?“
„Pa šta bih ja mogao da ti pružim? Ne umem da održim vezu, ne znam ni da li sam sposoban da opet zavolim. Imam samo šeme za noć, spavam sa ženama i odem…“
„Spavaj sa mnom.“
„Molim? Ne želiš to.“
„Želim. Želim tebe.“
„Džozi, ne govori mi to.“
„Zašto?“ Ponovo se popela na prste i zagrlila ga oko vrata. Telo mu je samo krenulo ka njoj, stavio joj je ruke oko struka.
„Zato što neću moći da se kontrolišem.“
„I nemoj. Ljubi me...“

Prepustio se. Privukao je uz sebe i poljubio. Uzvraćala mu je sa istim žarom, pribijala se još jače uz njegovo telo. I bila je tako topla, tako opojna. Gurnuo je polako do zida a onda podigao svoje ruke i oslonio ih o zid visoko iznad glave kao da pokušava a se odupre, da se odvoji. Zadnja zrnca savesti su progovarala iz njega između dubokih uzdisaja.
„Stani, stani… Popili smo… Ako nisi sto posto sigurna, reci mi… Otići ću pod hladan tuš… Nikada više nećemo spominjati šta se desilo, kunem se.“
Nije mu odmah odgovorila. Jako je povukla njegovu košulju i raskopčala je iz jednog poteza. Čula je zveket dugmadi o pod. Prešla mu je dlanovima od stomaka pa do grudi. Osetila je kako teško diše, kako mu srce ludački bije. Uhvatila ga je za kragnu i privukla sebi sve dok nije naslonio svoje čelo na njeno. Prošaputala je.
„Jebi me, budalo.“

Sve druge misli su mu isparile iz glave zbog tih reči. Opet joj je spustio ruke do struka. Uhvatio čvrsto i podigao, a ona ga obuhvatila nogama. Skinula mu je već zamagljene naočare i ljubila ga onako kako je često zamišljala. Nosio je u spavaću sobu sporim ali sigurnim korakom. Osećala je njegovu ruku ispod majice, drugom je držao ispod guze. Osećala je sve veću čvrstinu ispod njegovih farmerki. I osećala kako je i sama sve vlažnija.

Stopala su joj opet bila na podu kada su stigli sasvim blizu kreveta. Podvukao je prste ispod njene majice i skinuo je preko glave – stajala je u crnom čipkanom brushalteru. Njegove naočare su takođe ostale u bordo tkanini spuštenoj na ivici kreveta oslobodivši joj obe ruke. Skinula mu je košulju. Uhvatila ga je za kurac ispod napetih farmerki, na šta je on samo zastenjao. Ljubila mu je vrat i istovremeno pokušavala da drhtavim rukama otkopča pojas. Pomogao joj je, pustio je da radi šta želi. Spuštala se poljupcima sve niže a onda se sama spustila na kolena. Povukla mu je bokserice i konačno oslobodila ukrućeni ud i uputila vragolasti pogled. Gledao je kao hipnotisan.

Uzela ga je u ruku, približila lice. Pomislila je na trenutak kako će taj kurac da primi – toliki nikad nije imala ispred sebe a ni u sebi. Prislonila je jezik i oblizala ga od korena do vrha jednim sporim pokretom. Zastala je, sve vreme ga gledajući u oči, a onda počela jezikom da kruži oko glavića. Držala mu je jaja u ruci, drugom prevlačila oko korena. Napućenim usnama se igrala sa glavićem, pa onda opet koristila jezik. Stavila ga je u usta polako i oprezno - bio je tako debeo. Nije mogla ni pola da ga uzme, imala je granice, ali trudila se.

Nije bila toliko iskusna, toliko mu je bilo jasno. Zakačila ga je zubima par puta, uzimala ga sa strahom… Ali nije bilo ni najmanje važno. Bila je najbolja. Druge žene bi navlačio bez milosti i čupao, nju je mazio i prolazio joj prstima kroz kosu. I toliko ga je uzbuđivala. Najslađi su anđeli dok skidaju krila.

Nije mu trebalo dugo, brzo joj je napunio usta uz glasno stenjanje. Mislio je da će da se zagrcne ili ispljune kada je čvrsto zažmurila. Ali nije, progutala je sve do poslednje kapi. I lepo ga olizala posle. Nije znao da joj je to prvi put. Nikome nije dozvoljavala da joj svrši po licu ili u ustima. Uvek se sklanjala na vreme. Njega je želela da zadovolji.

Pridigao je i strastveno poljubio. A ni to nije radio. Ne bi nikada priznao ali gadilo mu se da ljubi u usta žene nakon što mu puše. Nju jeste. Gurao joj je jezik duboko, osećao sopstveni ukus – a i miris – i bilo mu je najnormalnije na svetu. Otkopčao je crni brushalter i oslobodio joj grudi. Mamile su, tražile dodire i poljupce iako nisu bile naročito velike, sve u skladu sa njenom građom. Spustio je na krevet i pokrio svojim telom. Ponovo je osećala čvrstinu, kurac kao da mu se nije ni spuštao. Ljubio joj je vrat i istovremeno milovao grudi i prstima nadraživao čvrste bradavice. Uzdahnula je kada su se njegove usta spustila baš tu. Prvo ih je samo usnama dodirivao, onda vrhom jezika kružio oko njih i sisao obe bradavice naizmenično.

Jedna ruka mu je kliznula do farmerki, otkopčala dugme i spustila rajsferšlus. I dalje su bile suviše tesne da bi mogao da nastavi dalje. Pridigao se uhvatio ih za pojas a ona spremno izdigla guzu i dozvolila da mu ih skine brzo – prosto ih je prevrnuo i bacio na stranu. Sa crnim gaćicama je bio sporiji. Ponovo je izdigla guzu. Svlačio ih je polako niz njene noge, a onda ih skupio u šaku, prineo licu i duboko udahnuo. Bile su natopljene i mirisale tako dobro.

Milovao joj je stopala, poigrao se prstićima sa crnim lakom – idealan kontrast sa svetlom kožom. Prešao je poljupcima iz listove, kolena… Sama ih je raširila i otvorila mu put ka svom središnjem delu koji je najviše žudeo za njim. Pratio joj je pokrete i disanje. Zagrizla je donju usnu kada je poljupcima prešao na unutrašnji deo butina. Želeo je da bude sporiji, da oseti svaki delić tela, da je izludi. Ali izluđivala je ona njega. Imao je jasan pogled na ružičastu i nabubrelu pičkicu koja se presijavala od vlažnosti.

Zacvilela je od užitka kada je osetila jezik na usminama. Nežno je prelazio preko njih, razdvajao, kupio sokove. Istraživao je rupicu koja se sve lakše otvarala, potom se pomerao kao osetljivom klitorisu i lizao ga samim vrhom. Ubacio je jedan prst. Skliznuo je lako – bila je tako vlažna i željna. Sve više je širila noge i nudila mu se, otvarala. Ubacio je još jedan prst u njenu rupicu, sve vreme držeći jezik na klitorisu. Zastenjala je, izvijala se, počela sama karlicom da se nabija na njegove prste. Ubrzavao je, intenzivnije sisao nabubrelu trešnjicu od klitorisa… Slobodnom rukom joj je prelazio preko grudi. Preklopila mu je šaku svojima, isprepletala prste i držala tu na mestu. Disanje je postajalo sve pliće, uzdasi sve jači. Svršavala je jako, grčeći se celim telom u talasima zadovoljstva.

Sačekao je da se smiri i onda izvadio prste iz nje. Prelazio joj je poljupcima uz stomak. Setio se da je pričala da je golicljiva kada je počela da se kikoće i izmiče. Prišao je njenom licu, gledala ga je rumenih obraza i sa osmehom. Prineo je još uvek mokre prste i jagodicama prelazio preko usana koje su nakon orgazma dobile zavodljivu nijansu crvene. Uzela ih je u usta, oblizala ih vrelim jezikom i sisala, osećajući ukus svoje strasti. Trenutak kasnije su se ponovo divljački ljubili. I želeli još.

Prebacio se u niži sedeći položaj i pomogao joj da ga opkorači drhtavim nogama. Držala se za njegova ramena i gledala tu gde će im se tela najjače spojiti. Držao je kurac pri korenu i pomerao ga lagano duž njenih usmina i klitorisa, mešajući sokove koji su im nadolazili. Stao je na ulazu u njenu unutrašnjost a ona je počela da se spušta. Osetila je pritisak a onda joj se pičkica još više otvorila da ga primi. Zastala je malo kad je glavić ušao, a onda se još malo spustila. Osećala je da je širi više nego ijedan pre. Podigla se malo a onda spustila još niže, milimetar po milimetar. Zabolelo je ali ta bol je prijala, želela je da ga oseti celog. Opet se podigla, postajalo je sve lakše kako ga je vlažila svojim sokovima, pa spustila do njegove šake, uz sve glasnije stenjanje.

Pustio je da se sama nabija na njegov kurac tempom koji joj odgovara i prilagodi telo. I bila mu je tako lepa dok je to radila. Zlatna kosa koja pada niz ramena, zajapureno lice, grudi koje se pomeraju u sve boljem ritmu, uzdasi… I pičkica potpuno raširena za njega koja mu prima ud i uvlači ga u svoju vrelu unutrašnjost. Sklonio je šaku sa kurca i obema rukama je uhvatio za čvrsto dupence. Sa svakim sledećim nabijanjem joj je karlicom išao u susret. Sve se više otvarala, osećala kako je puni, sve više je stenjala… Stisnula je zube i celom težinom se spustila, kriknuvši bolno kad joj je ušao ceo i ispunio je u potpunosti.

Spustila mu se na grudi, zagolicala ga bradavicama. Ljubio joj je usne, ušne školjke, vrat… Počeo je lagano da se pomera u njoj. Bilo je tako dobro osetiti ga toliko duboko. Vadio ga je sve više i vraćao. Uzvraćala mu je kukovima. Brzo su se uskladili i uhvatili ritam a bol iščezao.

Menjali su tempo. Zaustavljala ga je dok je bio ceo u njoj, pa kružila kukovima. Onda se opet odizala a on pokretao. Hteo je da joj dohvati sise i uzima ih u usta, morala je da se izvije i osloni na uzglavlje kreveta da bi to mogao. Gurala je lice u njegovu crnu kosu i sve pliće disala. Protresao je još jedan jak orgazam za kratko vreme. Stenjao je dok se pička stezala oko njegovog kurca. Pustio je da se smiri i sklizne mu opet cela u naručje.

Uhvatio je čvrsto u zagrljaj, a onda jednim pokretom okrenuo na leđa, ne vadeći kurac iz pičkice. I počeo žestoko da jebe – jako i do kraja. Cvilela je sa svakim prodorom, grebala ga po leđima. Grizla ga je za rame i osećala slani ukus znoja. I tražila još jače, šireći noge da joj uđe što dublje.
Zabijao se svom snagom. Mokra koža im se lepila. Divlje su se ljubili preplićući jezike i stenjući kroz nos.
Osećala je da je pri kraju – sve jače se čuo, kurac mu je bio još čvršći, nabijanja još jača, svom snagom. I osećala je ponovo ono nakupljanje elektriciteta u stomaku. Još jedan prodor… Htela je da okrene glavu ali je njegova ruka na potiljku čvrsto držala. I još jedan prodor… Zagrlila ga je nogama oko kukova. Sa sledećim prodorom joj se svaki mišić zgrčio. Ciknula je kroz zube i ugrizla ga za donju usnu. Nije ga zabolelo.

Osećao je kako se utroba pulsirajući steže oko njegovog uda i gura preko ivice. Nije ni pokušao da ga izvadi. Celim telom ga je čvrsto držala u mestu. Zaječao je i počeo da izbacuje spermu duboko u njenu unutrašnjost. Osetila je toplotu u sebi a mišići su se i dalje grčili cedeći ga do zadnje kapi.

Mirovali su, samo su im se grudi podizale u ritmu dubokog i ubrzanog disanja. Lica su im bila i dalje prislonjena jedno uz drugo. Otvarali su oči polako i gledali se, smešeći se kao najsrećniji idioti na svetu. Osetila je tada metalni ukus krvi i videla da ga je ugrizla. I odmah poljubila da prođe.

Izvadio je opušteni ud iz nje (kada ga je konačno pustila) i legao na bok, a ona mu okrenula leđa i pribila se uz njegovu još uvek lepljivu kožu.

Hteo je da kaže da nije bio ni svestan koliko mu je bila potrebna. Ali reči bi bile suvišne. Samo je zagrlio jako.

Htela je da mu kaže da je shvatila da je najbezbednije mesto na svetu njegov zagrljaj. I da ga voli. Ali plašila se da će da pokvari sve. Samo je stegla njegove ruke ispod svojih.

Zaključila je da je odmah zaspao sa nosom zagnjurenim u njenu kosu. Mnogo joj se piškilo. Ustala je pažljivo i pokrila ga da se ne smrzne. Podigla je njegovu košulju sa poda i ogrnula je oko sebe. Pomislila je da je to jedan od retkih klišea iz ljubavnih filmova koji ima smisla. Potpuno je logično da želi da nosi nešto što miriše na muškarca sa kojim je upravo vodila ljubav. Ili imala seks? Ume li da razlikuje?

Sperma joj je curila niz butine dok je na prstima hodala do kupatila. Nije se brinula, nije u plodnim danima. Piškila je (uz bolnu grimasu kada joj je prvi vreli mlaz prešao preko natečenih usmina), skinula ostatke šminke i na kraju oprala zube. Smatrala je da joj je jedna od boljih navika u životu to što ne može u krevet ako to ne obavi. Vratila se potom u sobu – vazduh je mirisao na strast. Skinula je košulju i ugnezdila se naga uz njegovo toplo telo. Zagrlio je u polusnu a onda su oboje zaspali. I spavali mirno i bez noćnih mora.

Nisu znali da vreme ističe. Nisu znali da imaju još samo nekoliko meseci pre nego što se sve promeni zauvek. Bolje je ne znati, uvek je bolje ne znati.

Mama se pojebala s najboljim prijateljem 3

Mama je vrata sobe
ostavila širom otvorena. Vjerojatno je mislila kako sam se zaputio u
kuhinju. Počela se svlačiti… Skidala je gaćice okrenuta mi leđima…
Nisam mogao ne primjetiti kako su i gaćice koje je nosila u boji
haljine. Naguzila se i pogled na njenu raskošnu guzu istog trenutka u
mojim gaćama izazvao je pravu buru. Uspravila se i krenula svlačiti
haljinu… Ne želeći da primjeti kako blejim u nju krenuh prema kuhinji.

Dobro,
doći ćemo do ovog dijela ali prije toga moram pojasniti neke stvari i
događaje koji su do ovog uvodnog, gore opisanog, trenutka doveli. Ovo je
treća priča, odnosno treći dio ili nastavak, već ranije ovdje
objavlenjih priča pod naslovima: PERVEZNA SESTRA MOJE MAME i MAMA SE POJEBALA S MOJIM NAJBOLJIM PRIJATELJEM

U te prve dvije priče
opisao sam kako sam iz svog sela došao u grad nastanio se kod tete, tj.
mamine sestre, zaposlio se kao zaštitar i upisao fakultet. Započeo sam
ljubavnu avanturu s maminom sestrom a uvidjevši da je teta nezasitna
nifomanka upoznao sam je s kolegom s posla, mladim Bosancem Željkom. No
dok sam ja imao za cilj da obojica istovremeno jebemo tetu dogodilo se
nešto čemu se nisam nadao. Moj prijatelj i kolega Željko zaljubio se u
moju mamu a da se stvar usitinu do kraja zakomplicira potrudila se moja
mama koja se opasno zagrijala za mladog Željka i dogodilo se što se
dogodilo. Zatekao sam ih u kući na kauču posve gole i u akciji. Moj
prijatelj pojebao je obje sestre, mamu i njenu sestru. Tek tada shvatio
sam da moja mama i teta imaju daleko više zajedničkoga od onoga što sam
ja do tada mislio. Sve ovo opisao sam u spomenute dvije priče: “Pervezna sestra moje mame” i “Mama se pojebala s mojim najboljim prijateljem”.
Dovoljno je da kliknete na naslove. Bilo bi dobro da ih pročitate,
ukoliko već niste, radi boljeg razumijevanja ove treće priče.

Ono što do sada nisam
spomenuo jest to da su se mama i tata vjenčali vrlo mladi. Tata je tek
navršio 18 godina i još nije, kako se to onda govorilo, odslužio vojni
rok. Mama je tek navršila 16 godina i obzirom da je zatrudnjela
roditelji su dali pristanak i oni su stupili u brak. Ja sam im bio
jedino dijete, tj. sin jedinac. Zašto više nisu imali djece ne znam niti
sam ih to ikada pitao.

U početku, kada sam se na svoje oči
uvjerio da, moj prijatelj, Željko jebe moju mamu bio sam šokiran i ljut.
No nakon otvorenog i iskrenog razgovora sa Željkom ljutnja je
splasnula. Dogodilo se što se dogodilo i mislio sam da će to biti kraj
njihovog ljubovanja, no prevario sam se. Željko je uistinu bio opsjednut
mojom mamom ali i ona njime. Ja sam se sa sela vratio u grad i nastavio
raditi a Željko je koristio dio godišnjeg odmora pa je otputovao u
Bosnu k svojim roditeljima. Mama je došla do tete i izrazila želju da sa
mnom otvoreno i ozbiljno porazgovara a imala je i o čemu. Vidio sam
mamu posve golu i raširenih nogu obavijenih oko Željka i sad sam je,
htio-ne htio, gledao malo drugačijim očima. Nakon razgovora s mamom,
kojeg sam opisao u drugoj priči, ona je sa Željkom, koji se u
međuvremenu vratio iz Bosne, otputovala na more.

Dakle mama i Željko
otputovali su na more, preciznije rečeno u Brodaricu kod Šibenika, gdje
su se zadržali tri dana. Naravno, moj naivni tata pojma nije imao ni o
čemu i mislio je kako je mama kod tete, tj. kod mene. U mislima sam
često vrtio sliku mame gdje se na kauču, u našoj kući, jebe sa Željkom
kao i sliku kako gola golcata hita ka kupaonici. Zamišljao sam što ona i
Željko sad rade na moru. Znao sam da je Željko nemilice razvaljuje
svojom bosanskom kurčinom ali za divno čudo nisam osjećao ništa. Ni
ljutnju, ni ljubomoru već neprotiv, uzbuđenje. Jedino me brinulo što će
biti ako tata sazna? Iskreno sam se nadao da se to neće dogoditi jer
bila bi to katastrofa jednaka nekakvoj elementarnoj nepogodi. Kad sam se
upustio u seks s maminom sestrom bilo mi je to OK i ni u ludilu nisam
mogao pretpostaviti kamo će me to odvesti i što će se sve događati u
vremenu koje je prethodilo. Na poslu sam imao dovoljno vremena za
razmišljanje i u potpunosti sam bio svjestan bizarne situacije u koju
sam se zapleo, ali ne samo ja već i moja mama, i teta ali i kolega
Željko. Jeza me hvatala od pomisli da tata i tetak saznaju što im se iza
leđa događa.

Mama i Željko vratili su
se kako je bilo i predviđeno, nakon tri dana. Mama je bila izuzetno
dobro raspoložena a osim toga izgledala je svježe i kao da se pomladila.
Bilo je više nego očito da joj je osim sunca i mora godio i koristio
seks s mladim, potentnim i napaljenim Bosancem u svakom pogledu.
Sutradan je Željko otišao na posao a ja sam se vratio iz noćne smjene.
Znao sam da su se mama i teta dogovorile kako će otići u shoping jer
mama je željela obnoviti garderobu. Probudio sam se nešto prije 11 sati.
Otišao sam do toaleta i namjeravao se vratiti nazad u krevet. Učinilo
mi se da iz kuhinje u prizemlju čujem glasove i bio sam u pravu. Znači
mama i teta još nisu krenule u jučer dogovorenu kupovinu. Glasan tetin
smijeh nagnao me da osluhnem. No gore na vrhu stepenica nisam mogao
razaznati o čemu pričaju pa sam se onako bosonog tiho spustio dolje i
osluškivao. Shvatio sam da pričaju o Željku. No tijek razgovora postao
je uistinu zanimljiv.

-Seko moja, igraš se s
vatrom, i to opasno. Budi oprezna jer ako ti muž samo nešto posumnja
moglo bi biti velikog sranja.- govorila je teta.
-Ma lako ću ja s njim. On mi vjeruje a osim toga nikada nije bio ljubomoran ni sumnjičav.- uzvratila je mama.
-Nego, zašto mi ne želiš reći kada i skim si se prvi put prasnula otraga?- pitala je teta
-Ubit ću Željka. Kako je mogao biti takva budala i to ti ispričati?- rekla je mama
-Pa baš zato te i obožava. Jel ti znaš koliko muškaraca mašta o tome i koliko njih bi željelo ženu jebati u guzu?
-Nemam pojma i ne zanima me.- odgovorila je mama
-Od
njih deset barem njih sedam-osam.- pričala je teta -A osim toga, seko
moja, ti si rasni komad žene koja ima krasno dupe i nije nikakvo čudo da
te Željko…-
-Daj prestani, glupačo jedna!- prekinula ju je mama, ali kroz smijeh. I teta se glasno nasmijala.

Nisam mogao vjerovati
svojim ušima. Moja mama voli primati kurac u guzu?! Sve bolje od boljega
ili gore od gorega, više ni sam nisam znao što misliti. Čuo sam
zveckanje šalica od kave koju su mama i teta očito pile. Mama je
požurivala tetu govoreći kako bi bilo vrijeme da krenu jer već je prošlo
11 sati. Potom sam čuo tetu kako pita mamu kada je kupila mobitel.
-Nedavno.
Kupila sam ga samo zbog Željka. Inače i dalje koristim onaj stari a
ovaj koristim kako bi sa Željkom razmijenjivala poruke i razgovarala s
njim kada sam u prilici.- odgovorila je mama
-Lukava si ti seko moja. Inače, mobitel ti je super.-
A onda se začulo glasno tetino:-Vau!!!-
-Ma
tko ti je dozvolio da gledaš slike? Daj vrati mi ga! Čuješ, vrati ga!-
glasno je protestirala mama očito tražeći od tete da joj vrati mobitel.
-Ti nisi normalna!- rekla je teta.-Ovakve slike držiš u mobitelu?! Ti fakat nisi normalna! Što da ti ih muž vidi?-
-Ma baš. On ni ne zna da imam taj mobitel i daj ga vamo.-
-Čekaj da vidim slikice.-
-Vidjela si dosta, i previše.-
-Luda si, majke mi.- opet je kroz smijeh izgovorila teta.

Čulo se struganje nogu od
stolica po podu i zaključio sam da su ustale od stola stoga sam se
popeo na kat i ušao u sobu. No sada mi se više uopće nije spavalo. Bio
sam pod dojmom onoga što sam čuo. Zamišljao sam Željka kako jebe mamu u
guzicu i kurac mi se dignuo. Morao sam izdrkati. Nakon drkanja ustao sam
i istuširao se. Spustio sam se do kuhinje u namjeri da si skuham kavu.
Pristavio sam vodu i došao do hladnjaka. Želio sam si napraviti sendvič i
dok sam otvarao vrata hladnjaka zapazio sam da je na njemu ostao mamin
novi mobitel. Oduzevši ga teti iz ruku stavila ga je na hladnjak i
zaboravila ga uzeti. Uzeo sam ga u ruku i zaključio da je uistinu
vrhunski a zasigurno mu je i cijena bila vrhunska. Mama je bila oprezna i
pametna. Naime moj tata baš nije prihvaćao novu tehnologiju. Kompjutor
je uglavnom koristio za kartanje, šah i druge igrice a i ovi novi
mobiteli na dodir ga uopće nisu zanimali i bili su mu potpuna
nepoznanica. Naravno da nisam odolio a da i sam ne pogledam fotke koje
je vidjela i teta.

Gledao sam golu mamu u
raznim pozama ili odjevenu u seksi rublje i morao sam priznati da je
mama uistinu još uvijek krasna i rasna žena. Naišao sam na čitavu seriju
slika gole mame skroz obrijane pičke, odjevenu u seksi rublje, gdje
puši Željkov kurac i gdje je jebe u različitim pozama pa i one gdje je
Željko jebe u guzu. Gledao sam ih nekoliko puta iznova i nisam ih se
mogao nagledati. Jednako su me uzbuđivale one gdje se samozadovoljava
prstima kao i one gdje puši Željkov kurac. Definitivno svoju vlastitu
mamu više nisam doživljavao na isti način. Bila je to prava raspojasana i
napaljena bludnica. Ne moram vam posebno naglasiti da mi se kita opet
digla. Sad sam i ja poput tete došao do zaključka kako mama, ali i
Željko, nisu baš normalni. Držati ovakve fotke u mobitelu nije uopće
bilo pametno.

Moja mama je inače, i
prije poznastva sa Željkom, ostavljala dojam zadovoljne, vesele i dobro
raspoložene žene. Gotovo uvijek je bila nasmijana. Sad sam znao da
razlog tom njenom dobrom raspoloženju nije bio samo u njenoj naravi.
Zasigurno je imala tajnog ljubavnika a možda i više njih. Uostalom sada
sam saznao da se voli jebati u guzu a to sasvim sigurno nije
prakticirala s mojim naivnim tatom.

Sa slikama gole i
raspojasane seksi mame u mislima zavukao sam se u krevet i zaspao.
Probudio sam se kasno poslije podne a kurac mi je bio dignut. Otišao sam
u kupaonicu i još jednom izdrkao. To me smirilo i opustilo. Odjenuo sam
se i spustio u prizemlje. Mamu sam zatekao u jednom novom izdanju. Na
sebi je imala vrlo kratku haljinu. Bila je našminkana s novom frizurom i
maskarom na očima. Ostao sam bez riječi… Mjerio sam je pogledom od
glave do pete a ona se široko smiješila. I teta se smiješila vidjevši
moju zbunjenu facu. Teta me nešto pitala ali zagledan u mamu nisam je
uopće čuo. Ponovila je pitanje i tek tada mi je ono što pita doprlo do
svijesti. Pitala me kako mi se sviđa mama. Zbunjeno sam je pogledao ne
znajući što točno odgovoriti. I prije nego sam nešto rekao teta me
preduhitrila:
-Izgleda jebeno seksi, zar ne?-
Počeškao sam se po
vratu i nekako procijedio kroz zube kako uistinu izgleda seksi. Mama je
očito uživala u svom izgledu apsolutno svjesna svog seksipila kojim je
zračila. Razmišljao sam što bi rekao tata da je vidi u ovakvom izdanju?
Ubrzo se s posla vratio i Željko. I bez da je išta rekao raširene oči i
sjaj u njima jasno su davali do znanja da mu se jako sviđa ono što vidi.

Uopće nisam sumnjao da bi
je Željko najradije zgrabio i uvaljao joj jezik u usta no imajući u
vidu moje i tetino prisustvo suzdržao se. Teta je pristavila kavu i iz
hladnjaka izvadila sok i pivo. Sjedili smo i razgovarali a Željko koji
je sjedio uz mamu najprije je rukom zagrlio naslon od stolca da bi nešto
kasnije oprezno stavio ruku na mamino rame. Mama se svako malo svojim
tijelom naslanjala na njega i uopće nisam dvojio kako oboje jedva čekaju
da se pojebu. I teta, stara lisica, jasno je vidjela i osjetila što
mama i Željko žele. Predložila je da ona i ja odemo do trgovačkog centra
kako bi kupili namirnice za sutra. Nisam imao ništa protiv.

Mama
je sad koristila gotovo svaki vikend da dođe kod tete. Izlika sam joj
bio ja. Tatu je uvjerila da posjećuje mene donoseći mi razne namirnice
sa sela. Tata se tomu nije protivio. Štoviše bilo mu je drago jer je sad
vikende mogao provoditi s društvom u lovačkom domu ili u lokalnoj
birtiji bez bojazni da mu mama prigovara što ga nema kući do jutarnjih
sati. S druge strane na ruku joj je išla i činjenica da je tetak vikende
uglavnom provodio na svom imanju, tj u svom voćnjaku. Tetku nije baš
bilo jasno zašto Željko, koji je u početku rado s njim odlazio u
voćnjak, sada to izbjegava pravdajući se kako je umoran.

Pitao
sam se hoće li tata išta posumnjati uzimajući u obzir činjenicu da mama
sad redovito posjećuje frizerku, boji kosu češće nego prije i drži do
frizure, a osim toga šminka se što jest i prije činila ali ne u tolikoj
mjeri. Pomnije je njegovala obrve a stavljala je i umjetne nokte.
Dolaskom u grad, ili točnije kod Željka, mijenjala bi svoj izgled
drastično. Šminkala se, usudim se reći, pomalo napadno i stavljala
maskaru na oči. Osim toga odijevala je vrlo kratke suknje i definitvno
je ostavljala dojam napaljene kurve i nije mi bilo teško zaključiti da
uživa u tome. Željko ju je želio u takvom izdanju a njoj to uopće nije
padalo teško, naprotiv.

Bilo
mi je nevjerojatno to u kolikoj mjeri su doslovce bili gladni jedno
drugoga. Koristili su tetinu sobu i jedva čekali da uđu unutra. Jebali
su se do iznemoglosti čemu je svjedočilo glasno stenjanje pa čak i
vriskovi koje nisu mogla prikriti ni zatvorena vrata. Nisam izdržao a
da Željka ne pitam za analni seks koji je upražnjavao s mojom mamom.
Nije želio ništa reći ali kada sam mu rekao da sam vidio slike u
mobitelu, i zamolio ga da to ne spominje mami, popustio je. Priznao mi
je kako je redovito jebe u guzu i uživa u tome. Nikada do moje mame ni
jednu ženu nije jebao u šupak. Čitava ta bizarna situacija me
istovremeno uzbuđivala ali pomalo i brinula. Ja sam i dalje redovito
jebao tetu ali problem je bio u tome da sve češće umjesto tete zamišljam
kako jebem vlastitu mamu. Trudio sam se odagnati te i takve misli iz
glave ali uzalud.

Kako tetak nije baš svaki
vikend provodio na svom imanju, a osim toga postojala je izgledna
opasnost da se iznenada pojavi doma, mama i Željko su sve češće
koristili stan Željkovog rođaka. Znao sam za taj stan jer Željko je neko
vrijeme tamo stanovao. Bio je to jednosobni stan ali prilično komforan i
funkcionalan koliko to može biti jednosobni stan. Željkov rođak Jozo,
kojeg sam svojevremeno imao prilike upoznati, radio je na građevini i
često je zbog posla bio odsutan. Osim toga radeći negdje u okolici Duge
Rese upoznao je neku djevojku kod koje je sad provodio dosta vremena pa
je njegov stan često bio na raspolaganju mami i Željku.

Ja
sam se, kako je vrijeme odmicalo, sve više i jače palio na mamu.
Ponekad bi se napravio blesav pa bi ih posjetio u stanu pod izgovorom
kako sam došao na jedno piće ili na kavu. Nije im to bila smetnja niti
su se tomu protivili. Oboje su mi bili neizmjerno zahvalni zbog toga što
sam odobravao njihov odnos i vezu. Osim toga nikada se nisam dugo
zadržao. Naravno, pravi razlog mojim posjetima je bila želja da vidim
mamu. Nadalje, nikada nisam došao nenajavljen. Uvijek bi ih prvo nazvao.
Uživao sam promatrati mamu u kratkim suknjicama a i mama se više nije
libila biti u mom prisustvu gotovo polugola. Nije bila rijetkost da je
zateknem odjevenu samo u gaćice i grudnjak ili bi na sebi imala neki
kratki i prozirni seksi kombine, odnosno spavaćicu, samostojeće
čarape… Lako se moglo vidjeti da ispod ne nosi grudnjak i bradavice
koje su izazovno stršale opasno su me rajcale. Osim toga njih dvoje se
više nisu previše suzdržavali bez obzira na moje prisustvo. Nije bila
rijetkost da je u mom prisustvu Željko poljubi u usta ili je primi za
sise.

Jednog poslijepodneva sam
s društvom popio nekoliko žešćih rakija i umjesto da odem kući, odnosno
kod tete i tetka, odlučio sam posjetiti mamu u spomenutom stanu. Znao
sam da Željko radi noćnu smjenu. Odlazio bi na posao već nešto prije 18
sati a dobro sam znao da će se mama spremiti i doći kod tete i tetka pod
izgovorom kako je dan provela u šetnji gradom i na kavi s
prijateljicama. Naravno, bio je to izgovor za tetka ali on za to ionako
nije previše mario niti ga je bilo briga. Ujutro bi mama i teta izašle.
Mama bi se vratila u stan gdje bi je već čekao napaljeni Željko a teta
bi vrijeme provela negdje u gradu ili kod nekog od svojih ljubavnika za
koje sam znao da postoje ali nikada je ništa o tome nisam pitao. Jedino
me malo zabrinulo kada je tetak jednom prilikom pitao kako to da Željko
toliko vremena provodi na poslu. Objasnio sam mu kako nedostaje ljudi
jer neki su na godišnjem a neki na bolovanju. Osim toga ima dosta
koncerata i sportskih priredbi koje treba osiguravati pa eto Željko želi
iskoristiti priliku i zaraditi nešto novca. Taj odgovor ga je
zadovoljio, barem mi se tako činilo.

Znajući da je Željko već
otišao nazvao sam mamu i rekao joj kako ću doći do nje. Razveselila se i
odmah rekla kako će se spremiti pa možemo otići negdje u grad. Iako sam
ja to zamišljao malo drugačije nisam imao neke alternative pa sam
pristao. Mama me dočekala u elegantnoj haljini zagasito zelene boje i
izgledala je jako dobro. Otišli smo u grad i odlučili pojesti pizzu.
Nakon toga nazvali smo tetu i objasnili joj gdje smo. Više smo to
učinili zbog tetka ali nam je teta rekla kako je tetak došao kući
poprilično pijan i kako već tvrdo spava. Mama je bila izuzetno dobro
raspoložena. Nije ju zamestalo čak ni to što ju je nazvao tata.
Porazgovarala je s njim a osmijeh joj nije silazio s lica. Objasnila mu
je kako je sa mnom u gradu pa sam i ja s njim razmijenio nekoliko
rečenica. Tata se vjerojatno želio uvjeriti da mama nije na putu prema
doma pa se sad bez brige mogao zabaviti s društvom u lokalnoj birtiji
ili kartati do jutra u lovačkom domu. Potom je nazvao i Željko no i
njemu je bilo drago što je mama sa mnom.

Rekoh da je mama bila
dobro raspoložena i s užitkom je ispijala čašicu za čašicom Chivasa.
Nešto prije ponoći krenuli smo prema stanu. Mama je odlučila noć
provesti u stanu obzirom da je tetak već zaspao i neće pitati za nju.
Ispijeno piće na mami je ostavilo traga i svo vrijeme se veselo
cerekala. Lagano je posrtla obzirom da je na nogama imala cipele s
visokim potpeticama. Iskoristio sam to i uhvatio je oko struka što ju je
nagnalo na još veći smijeh uz komentar da sam i ja primjetio da je
previše popila i kako joj je sad malo neugodno. Zagrljeni poput kakvog
para ušli smo u zgradu i liftom stigli do stana. Mama je otvorila vrata
sobe zamolivši me da joj prema dolje povučem patentni zatvarač na
haljini. Učinio sam to a ona je okrenuvši glavu prema meni i uz smiješak
na licu rekla neka odem u kuhinju i pristavim vodu za kavu. Kava će joj
goditi jer previše je popila i mora se malo razbistriti. Potom je ušla u
sobu ne mareći više za mene. Vrata sobe ostavila je širom otvorena. I
sad smo došli do onog dijela iz uvoda u priču. Gledao sam njeno
prekrasno dupe a dodatno su me napalile i samostojeće čarape koje je
imala na sebi.

Pristavio sam vodu za
kavu i dok sam otvarao vrata hladnjka tražeći nešto za piće čuo sam kako
se mama zaputila u kupaonicu. Relativno brzo završila je s tuširanjem i
opet se zaputila u sobu. Kroz nekoliko minuta došla je u kuhinju
odjevena u vrlo kratku jednostavnu haljinu. Izgledala je jebeno seksi a
moj kurac se nije spuštao još od onog pogleda na njenu naprćenu guzu i
samostojeće čarape. Stajala je uz štednjak i prelazila dlanovima ruku
preko lica govoreći da je uistinu pretjerala s pićem. Gutao sam je očima
i napokon odlučio nešto konkretnije poduzeti. Rekoh joj kako je
prilično kasno i sad mi se ne ide do tete te bih rado prespavao ovdje u
stanu. Mama je još držala dlanove ruku na licu i sad ih je spustila do
usana. Pogledala me i rekla kako uopće nema problema. Ustao sam i prišao
joj skroz blizu. Sljedeće što sam rekao bilo je kako nemam namjeru
spavati na onoj fotelji na razvlačenje na kojoj je svojevremeno, dok je
tu stanovao, spavao Željko.
-Nego gdje?- Pitala je mama smješeći se.
Uhvatio sam je rukama oko struka i privukao je k sebi.
-U krevetu… S tobom u krevetu.-rekoh joj
-Pa dobro. Ako tako želiš nema problema.-
Sad
tek kao da je postala svjesna mojeg zagrljaja pa je stavila dlanove
ruku na moja prsa. Nije se baš opirala ali kao da mi je željela dati na
znanje da sam je previše prisno zagrlio.

Umjesto da se odmaknem ja
sam je još čvršće privukao k sebi. Vrhovima usana prelazio sam joj po
vratu govoreći kako mislim da bi bilo krajnje vrijeme da mi se oduži za
sve ono što sam ja učinio za nju i Željka. Ukočila se i ostala bez
riječi. Napokon se glavom malo odmaknula od mene i tiho izustila:-Kako
to misliš?-
Umjesto da bilo što odgovorim poljubio sam je u usta i
zavukao joj ruku ispod kratke haljine. U trenu sam napipao obrijanu
pičku a ona je brže bolje stisnula noge. Iako mi je u nekoliko sekundi
uzvratila poljubac naglo se odmaknula i ozbiljna lica rekla kako ovo
nije u redu i kako bi najbolje bilo da popijemo kavu.
-Ma pusti sad
kavu.- Rekoh joj i čvrsto je držeći oko struka krenuo sam je doslovce
vući prema sobi. Ušli smo u sobu i zatvorio sam vrata. Krenuo sam se
svlačiti i mislim da sam se svukao u nekoliko sekundi. Mama je totalno
zbunjena buljila u moj dignuti kurac. Sjeo sam u fotelju istovremeno
držeći mamu za ruku i povlačeći je prema sebi. Posrnula je na trenutak i
to je bilo dovoljno da joj ruke stavim na ramena i spustim je na
koljena. Rukom sam joj glavu nastojao približiti svom dignutom kurcu.


Nemoj molim te! Nemoj biti lud. Molim te!- zavapila je i sad mi je
djelovala još jebozovnije. Tek nekoliko centimetara od mog kurca dignula
je glavu i gledala me u oči iz kojih se moglo isčitati pitanje-Zar
uistinu želiš da ti popušim kurac?-
-Moram ti reći da sam vidio one slikice u mobitelu.- rekoh joj.
Na
te moje riječi oči su joj se još više raširile. Ali sad je svaki otpor
nestao. Lagano sam joj rukom gurnuo glavu do mog kurca i trenutak
kasnije osjetio sam kako se mamine usne obavijaju oko glavića moje
batine. Ruke sam joj držao na glavi određujući joj ritam kojim je pušila
moju nabreklu kitu. Znao sam da sam previše napaljen i da neću dugo
izdržati ali nisam želio eksplodirati odmah i želio sam što više uživati
u ovom trenutku. No moja nabrekla jaja puna sperme nisu dugo
izdržala… I mama je osjetila da sam na vrhuncu i možda tek dijelić
sekunde prije nego je iz kurca krenula sva sila sperme podigla je
glavu… Gusti mlaz ljeplive sperme pljusnuo joj je ravno u lice.
Zatvorila je oči i zabacila glavu unazad a uslijedio je novi mlaz koji
ju je zašpricao točno po usnama. Zatvorenih očiju i glave zabačene
unazad čekala je da istresem sav sadržaj. Okupana mojom spermom bez
ijedne riječi je ustala i otišla do kupaonice.

Ukratko, ostatak noći
činio sam joj sve one stvari koje joj je činio i Željko, čak mi je bez
većeg negodovanja dozvolila da je pojebem u guzu. pavao sam vrlo kratko i
ustao se ujutro nešto prije šest sati. Oboje smo bili iscrpljeni i ne
baš naspavani. Gledao sam golu mamu koja je orošena znojem i mojom
spermom ležala isturivši svoje lijepo dupe prema meni. Odjenuo sam se i
otišao prije nego se Željko vrati s posla. Iduća dva tjedna mama nije
dolazila. Ja sam ispunio svoje želje i maštanja ali nisam se zbog toga
osjećao sretnim. Sad kada je sve bilo gotovo imao sam neki jebeni
osjećaj krivnje i stalno sam se pitao jesam li napravio glupost i bi li
bilo bolje da sam se suzdržao. Već sam ionako debelo bio zapleten u ovu
bizarnu mrežu a sad nakon vruće noći provedene s mamom zaglibio sam do
kraja. Mislio sam da ne može biti gore i da je to bio vrhunac ali
prevario sam se.

Nakon
dva tjedna mama je opet počela dolaziti. Za divno čudo spram mene
ponašala se normalno. Onu noć nismo spominjali, niti ja a ni ona. I ta
neka vrsta tjeskobe koja me danima prožimala sada je skroz nestala. Opet
sam se počeo baviti grešnim mislima vezanim uz mamu ali ništa više od
nje nisam tražio. Mislio sam da smo svi zajedno već ionako opasno
balansirali na rubu provalije i učiniti korak više koji bi mogao značiti
katastrofu nisam želio učiniti. A onda je uslijedilo novo iznenađenje
za mene.
Jednog dana Željko me pozvao na piće. Djelovao je pomalo
nervozno i osjećao sam da mi nešto želi reći. U prvi mah pomislio sam da
mu se možda mama izbrbljala te mu ispričala kako mi je i na koji način
morala zahvaliti pa se zbog toga nisam osjećao nimalo ugodno. No Željko
mi je rekao nešto sasvim drugo. Napušta grad i seli se. Iznenađeno sam
ga gledao ništa ne shvačajući. Pitao sam ga kamo ide i znači li to da će
dati otkaz na poslu. Usiljeno se nasmiješio prije nego je rekao kako
neće dati otkaz samo mijenja grad a ostaje raditi isti posao u istoj
firmi.

Kada je rekao da će
raditi u malom gradiću nedaleko od mog sela zazvonilo mi je zvono na
uzbunu. Sada mi je bilo jasno da on želi biti što bliže mojoj mami.
Odmah sam shvatio kako je to previše rizično ali prije nego sam mu to
glasno rekao on me preduhitrio rekavši kako će stanovati u kući mojih
roditelja. Mislio sam da ću se srušiti sa stolca na kojem sam sjedio.
Pitao sam ga je li svjestan što čini? I ovako je sve to otišlo predaleko
a sad kada se nastani u mojoj kući bit će to ravno potezanju vraga za
rep što u konačnici neće, i ne može, izaći na dobro. No njegova odluka
bila je definitivna i konačna, osim toga razgovarao je s mamom i ona se
složila s tom njegovom idejom ako je to uopće bila njegova ideja a ne
mamina.

Idućih nekoliko dana
pokušavao sam Željka odgovoriti od njegova nauma ali bezuspješno. Jednog
dana jednostavno je pokupio svoje krpice i otputovao. Sada su stvari i
događaji uistinu otišli predaleko. Nešto za što sam mislio da je tek
prolazna avantura koja će na kraju završiti na način da se Željko
zasititi mame a ona shvatiti da je to bio jedan vatreni izlet izvan
braka i da je najpametnije vratiti se normalnom životu sada je poprimalo
sasvim druge konotacije. Pretpostavljao sam da će, ma koliko god mama i
Željko biti oprezni, ljudi u našem malom mjestu početi s ogovaranjem.
Razmišljajući što mi je za činiti i kako spasiti ono što se spasiti može
došao sam na ideju da se i ja vratim kući. Mislio sam ako u kući budemo
boravili zajedno, moj kolega i ja, to će u svakom slučaju spriječiti
sumnje susjeda i sumještana. Stoga sam pokušao razgovarati s
rukovodiocima u mojoj zaštitarskoj firmi i ishoditi premještaj u gradić
gdje je sada radio Željko. Problem je bio u tome što tamo trenutno nije
bilo potrebe za više zaštitara. Rekoše mi da se strpim nekoliko mjeseci
jer jedan od kolega najavio je odlazak u mirovinu pa onda možda dođem na
njegovo mjesto.

Prošla su puna tri
mjeseca kada sam dobio obavijest da je moja zaštitarska tvrtka sklopila
ugovor s trgovačkim centrom koji se otvorio nedaleko od mog mjesta te su
mi ponudili mogućnost da radim tamo. Trebalo je čekati još nekoliko
tjedana i jedva sam čekao da spakiram stvari i vratim se doma. I onda,
desetak dana prije mog povratka kući, uslijedio je novi šok. U subotnje
jutro teta, tetak i ja sjedili smo u kuhinji i ispijali jutarnju kavu.
Došao sam iz noćne smjene i planirao nakon kave otići pod tuš pa na
spavanje. Začuli smo auto koji se zasustavio ispred kuće. Teta je
pogledala kroz prozor i baš u trenutku dok sam prinosio šalicu ustima
teta je kazala:- Opa! Stigli su ti mama i tata.-
Gledala je prema
meni i smiješila se. Razmišljao sam zbog čega su njih dvoje doputovali u
rano jutro i to nenajavljeno. Nije mi se to sviđalo i slutio sam da to
nije dobar znak. Koliko sam bio u pravu pokazalo se nekoliko minuta
kasnije.

Tetak ih je dočekao na vratima i uveo u kuhinju.
Mama ali i tata bili su očito dobro raspoloženi i oboje su se smiješili.
I teta je ustala pozdravivši se s mojim roditeljima. Ponudila im je da
sjednu upitavši ih što je razlog njihovoj nenajavljenoj posjeti. Mama i
tata su se na taj njen upit pogledali i opet se nasmiješili jedno
drugom. Potom je otac pogledao u mene. Nekoliko sekundi je šutio prije
nego je rekao kako nam imaju priopćiti vrlo važnu vijest. Čekao sam ne
sluteći ništa dobro bez obzira na činjenicu da se tata smiješio od uha
do uha. Prije nego je nastavio opet je pogledao mamu pa redom, tetu,
tetka i na kraju mene.
-Paaa… Mama je trudna.-
Trebalo mi je
nekoliko sekundi da to što je upravo izgovorio sjedne na svoje mjesto.
Da me je tada netko šakom udario posred lica bio bi zasigurno manje
zapanjen. Doslovce mi se zamaglilo pred očima i imao sam dojam da se
stolica ispod mene zaljuljala. Prije nego mi se izmaglica povukla ispred
očiju začuo sam tetu kako glasno vrišti ili mi se samo činilo da
vrišti:-Ma zar stvarno!!! Šalite se?!- Pogledavala je čas u mamu a čas u
tatu. Mama se smiješila i umjesto odgovora spustila je pogled poput
nekakve šiparice.

-Čestitam!- glasno je
zborila teta grleći mamu. Pružila je ruku tati i njemu čestitala. I
tetak je ustao. Stao je između mame i tate i tapšajući ih rukama po
leđima nekoliko puta izgovorio kako im i on čestita. Ja sam sebe nisam
mogao vidjeti ali zasigurno sam bio blijed poput zida, jer svi su
pogledali prema meni i uozbiljili se a tetak me pitao zar mi nije dobro?
Tata je stavio ruku na moje rame:
-Tebi kao da nije drago što ćeš dobiti sestricu ili možda brata, ha?- pitao me i opet su mu se usta razvukla u osmijeh.
Čuo
sam samog sebe kako mucam i govorim da mi jest drago samo sam iznenađen
i zbunjen. Tata i tetak glasno su se nasmijali a nastavili su se još
jače smijati na tetkovu opasku koja je uslijedila.
Prignuo se tati i rekao:-Zasigurno se mali pita kako se to dogodilo?- Kada je rekao “mali” mislio je naravno na mene.
A da je samo znao da ja jako dobro znam kako se to dogodilo prisjeo bi im smijeh.
Tetak je potom odjurio u smoćnicu po bocu rakije jer ovo je bio trenutak kojeg je trebalo zaliti.

A razlog zašto su baš te
subote došli do tete nije bio samo taj kako bi nam priopćili sretnu
vijest. Imali su namjeru obići grad i trgovine jer tata je već prionuo
uređenju djećje sobe koju je trebalo i namjestiti. Tu sretnim vijestima
nije bio kraj. U malom gradu, koji sam već spominjao a nalazi se blizu
našeg sela, moji roditelji naumili su kupiti kuću s lokalom. U toj kući
tata će urediti dječju sobu a osim toga mama će biti blizu svoje
liječnice koja joj vodi trudnoću. U vođenju lokala aktivno će mami
pomagati tatin bratić koji tamo već ima svoj kafić.
-Osim toga tu je i
Željko koji je voljan pomoći u radu kafića.- Rekao je tata a pojma nije
imao u čemu mu je sve Željko bio spreman pomoći i u čemu mu je sve već
uvelike pomogao. Još kada je teta rekla kako će sad i ona češće boraviti
dolje i pomagati mami u trudnoći a i kasnije kada se beba rodi, znao
sam da će se ovaj bizarni cirkus nastaviti i zbog toga sam osjetio
mučninu u želucu.
-Osim toga sada ćeš kuću na selu imati samo za sebe.- Rekao mi je tata tapšajući me po leđima.
Što mi je preostalo nego šutjeti ko zaliven i nadati se da tata, ali i tetak, nikada neće saznati pravu istinu.