nedjelja, 27. travnja 2014.

Kakva je to majka?! 1. dio

Idemo dalje jos jedna velika, i nadam se vrucaaa, ipak se isplatilo sto sam ovo dugo dugo cuvao! veliki pozdrav za sve ljubitelje ovog stiva, a ima ga jos, ovo je sve tek pocetak, veliki pozdravvv U tišini sam gledala kako moja obitelj doručkuje. Sigurno su se svima po glavi vrtile drugačije misli; muž je to jutro na tjedan dana išao na poslovni put, sin i mala vjerojatno su mislili o školi, a ja… Ja nisam mogla prestat razmišljati o nečemu što me Zoran sinoć pitao – Bi li mu mogla pozirati s motorom? Ma kako je to samo zamislio? ! Trebao mu je komad u kadru s motorom. Bio je tinejdžer, kao i svi klinci palio se na motore, vozio je kros. Prošle godine uspio je nacimati mene i muža da mu kupimo Hondu i od onda svo je slobodno vrijeme trošio na taj hobi. Pristala sam na poziranje iako sam duboko u sebi osjećala kako to nije u redu.
Svaki put kada bi zamislila sebe u mikro bikiniju trnci su mi prolazili kičmom, preplavljivalo me uzbuđenje kakvo već odavno nisam osjetila. Muž i ja nismo bili seksualno aktivni, u kurac, nismo se jebali. Možda jednom mjesečno, a i to bi bilo tako zbrzano i jadno da uopće nisam stigla ni razmišljati o orgazmu a kamoli svršiti. Kada nikog nije bilo doma samozadovoljavala bi se, što se nikako ne da mjeriti sa onim predivnim osjećajem kurca među nogama.

Dovršila sam sve što sam za taj dan trebala i samo sam se besposleno vrtila po kući čekajući večer. Pomislila sam da bi se možda trebala obrijati dolje, za svaki slučaj, ako će mali htjet napraviti gro plan mene i motora, da se ne sramotim sa neurednom pizdom koja se vidi iz gaća… Otišla sam u kupaonu, skinula gaćice i sjela na rub kade naslonivši noge na zid. Pička mi je bila natečena, puna krvi i jako vruća, bio je dovoljan samo jedan dodir da se rastvori i kao puknuta breskva počne kapati sokom. Počela sam je brijati centimetar po centimetar a hladna pjena, voda i potezi britvice još su je više razrađivali.
Bilo je tako uzbudljivo da nisam mogla prestati i skroz sam je obrijala. Sada sam dolje bila ćelava. Prešla sam rukom po glatkom, mekanom mesu i još više raširila noge. U tom položaju odjednom mi je počeo titrati šupak.
Oduvijek sam ga voljela trljati…a oko njega je isto bilo par dlačica koje sam odlučila obrijati. Uzela sam ručno ogledalo, nagnula se i potražila smeđe oko. Srce mi je zadrhtalo a pičkica vidljivo pulsirala. Noge su mi bile jako raširene, a ona skoz crvena i bolno spremna na metak već je izgledala kao da se ševi, kao da ga guta, propinjala se sva mokra između dva okrugla guza.
Nikad u životu nisam se ovako gledala i sada nisam mogla maknuti pogled sa svog tijela spremnaog za seks. Kombinacija ovlaženih, tamnih usmina i tog paka bila je hipnotizirajuća. Polagano sam primila brijaći i počela skidati dlakice s guze. Osjećala sam se tako nevjerojatno perverzno dok mi je hladan metal prelazio među guzovima.
Disala sam sve dublje, a primijetila sam da mi se iz pizde počelo slijevati nekoliko tankih potočića napaljenosti. Bože sveti, u samo jedno popodne otkrila sam nešto potpuno novo o sebi. Onda sam promjenila položaj. Prešla sam prstima po obrijanoj guzi, malo protrljala rupicu istovremeno se štipkajući za bradavice.
Tako je bilo puno ugodnije nego kada bi si samo gurala prst u pičku. Noge kao da su mi se same još više širile. Bila sam toliko otvorena da sam se instinktivno dovela do orgazma samo trljanjem šupka! Bio je to fantastičlan moment vrhunskog autoerotizma u najdivnijoj formi. Tijelo je bez suradnje s mozgom radilo što mu je trebalo.
Guzovi su se širili i samo bi sa sekundom dvije zakašnjenja shvatila kako mi je prst zabijen duboko u guzi, da se sama jebem u analku, i da me drma još jedan žestoki O. Bilo je tako dobro. Nikad do tada nisam si u nju ništa stavljala. Malo me jebao sram…ipak je tu odgoj, vjerska uvjerenja, ali tijelo, potrebe krvi i mesa nisu se dale negirati.
Nije me nimalo bolilo, samo je bilo ugodno i dovelo me do najboljeg orgazma u životu. Za vrijeme večere mala je rekla kako će prespavati kod prijateljice i da od nje ide ujutro u školu. Lagano me ulovila nervoza, pa sam se smirila s nekoliko čaša vina, a prije no što sam se stigla snaći, posisala sam cijelu jebenu flašu. Kad je curica otišla sin me pitao jesam spremna za fotkanje.
Alkohol me skroz otupio tako da sam mu mirno rekla da se idem srediti i da se vraćam za minutu, a on je dobacio kako ćemo to odraditi u garaži. Pogledala sam svoju figuru u bikiniju. Srce mi je poskočilo kada sam u ogledalu vidjela koliko mi sve ispada iz njega, ali ipak sam skupila hrabrosti, zagrnula se u kućni mantil i spustila niz stepenice. Zoran je već čekao kraj motora.
Malo ga je glancao krpom, a onda oko njega bolje namještavao tatine velike radne reflektore. Honda je bila na sredini prostorije. «Stara daj se stani uz bajk…ne tak, odi ispred
» Gledala sam sina u oči vrteći zadnje sekunde u kojima sam još stigla odustati. «Daj nemoj me zajebavati, ne možeš biti u tom mantilu!», nevino me gledao. Duboko sam udahnula i bacila ga sa strane, na kutije s bojama. Dječakove oči su se raširile, pluća su mu se prestala nadimati.
Imam zbilja prekrasne grudi, sedmicu, u koje muškarci bulje čak i kada sam u zimskoj vesti. Iako su prirodne nimalo ne vise. Ni moj sin nije bio iznimka. Piljio je u njih, a kako su trokuti bili puno premali da ih prekriju, veći dio slijevao se preko trakica kao tijesto.
Gaćice nisu bile ništa čednije; mali trokut čiji je zadatak bio da prekrije pizdu i ništa više, a na kukovima su se vezale mašnicama. Materijal mi se uvukao u pičkicu tako da je klinac jasno vidio pune usnice koje su na dnu puštale vlagu. No, zbog cuge to me uopće nije smetalo, nisam razmišljala, samo sam bila strašno uzbuđena što poziram. Itekako sam bila spremna.
«Kak da stanem, mili? », pitala sam. «Ostani tak…raširi ruke…da » Kružio je oko mene i okidao, a ja se nisam usudila pomaknuti ni milimetar da ne pokvarim kadar.
Sve se više približavao, na kraju se toliko nalijepio na mene da sam shvatila kako uopće ne snima motor već mamu! «Mama, daj stavi nogu tu na ovu prečku i izvini se prema otraga…» Napravila sam to, naravno, raširenih nogu pokazujući sinu još više međunožja. Dok sam se tako istezala shvatila sam da mi se grudnjak podigao i da mi se vide bradavice. Oči su mu iskakale iz glave, a kamera se usmjerila zumirajući moje sise. Bila sam začarana, u glavi mi se vrtilo, nisam imala snage zaustavit ovo ludilo.
«Jebemti ovo je savršeno…ruke prema van…daaaa…. Imam ideju», odjednom je rekao. Pogledala sam ga uzbuđeno iako sam se trudila sakriti pred njim te neprimjerene emocije. «Jel bi se mogla popeti na motor tako da se skroz legneš…kužiš? Ležiš na rezervaru, držiš se rukama tu i gledaš prema otraga…? » Isuse pa to je čista perverzija! Tako ću biti skroz naprčena… Pičkica mi se već žestoko smočila.
«Dobro, ali zlato morat ćeš mi pomoći da se popnem na njega», gledala sam kako da zajašim to čudo. Sin me brzo primio za ruku a ja sam prebacila nogu preko sica. Zoranove oči bile su prikovane za moje međunožje. Znala sam da pokušava vidjeti makar komadić pice, a onda su mu dobile neki izbezumljeni izraz.
Brzo sam spustila pogled na macu. Tkanina mi se od tog namještavanja pomaknula i sada mi je jedna mokra usnica skroz virila. O ne, bože ne, sin mi je vidio pičku! Znala sam da se brzo moram pokriti, ali ne i kako, jer da sam maknula ruku s motora pala bi. «Dušo, malo sam nestabilna ovako, sići ću», nervozno sam rekla.
«Daj ne seri, primi se sa strane za njega, nema šanse da padneš!» S tim riječima ruke mi je premjestio svaku na jednu stranu motora. Nisam mogla pasti, ali i dalje nisam mogla popraviti gaćice, zato sam pokušala stisnuti noge, no onda bi gubila ravnotežu i počela padati pa sam se opet raširila. Shvatila sam da što sam raširenija to lakše održavam ravnotežu, tako da sam se na kraju tako raskrečila kao da poziram za Cathouse. Nisam uopće perverzna, već bi u suprotnom pala.
Da bar nisam onoliko popila, sigurno bi lakše balansirala. Klik, klik, klik…. Kamera je radila ko luda. Primjetila sam kako mi sin zumira pičkicu.
Mozak mi je vrištao NE, probala sam stisnuti noge, no nije išlo, odma bi se počela rušiti s motora, tako da sam se sve više širila da se ne strgam. «Zorane, ne mogu ovako!», nimalo uvjerljivo. Istina je bila da sam se strahovito napalila. Pokazivanje tijela fotoaparatu silno me rajcalo.
Osjećala sam se prljavo, čak i kurvasto, a čim sam pomislila o sebi kao o kurvetini iz pičke mi je grunuo novi mlaz. Bila je to fantazija na koju sam se stalno drkala. Opet sam spustila pogled među svoje noge i vidjela kako su mi gaće skroz pomaknute u stranu i da mi se vidi cijela pička. Pokazivala sam mokru obrijanu pizdu sinu.
O ne…! Zabrinuto sam dignula pogled na njega, a on je mahnito snimao samo pičkicu! «Zorane…ne…prestani to snimati!», stvarno bi bilo glupo da sam se pravila kako je sve u redu i da mi nije ispala pizda. «Mama, opusti se, prekrasna ti je…. A i ovo je digitalka…možemo sve izbrisati», klik, klik, klik. Nije prestajao.
Okidao je mamin muf ko lud. «Zorane, sine…ovo je krivo…ne smiješ, ne smijem…pomozi mi dolje!», i dalje sam bila raširena dok sam mu to govorila. Njegove prelijepe crne oči dignule su se s pičke na moje lice, to je bio prvi put da ih je odvojio od tamo. «Samo još nekoliko…nemaš pojma kako dobro izgledaš, i obečavam ti da ću sve izbrisati!» Sveti Bože! Zaklopila sam oči smišljajući način kako da to prekinem.
Jesam li zbilja željela zaustaviti? Kurva…bila sam sinova droljica…drolja mog Zokija je njegova majka… Strašno! Tihi jecaj oteo mi se s usana, a pičkica zgrčila čim mi je ta jezivo bludna misao pala na pamet. Otvorila sam oči, možda me čuo kako stenjem, no sin je bio skroz fokusiran na snimanje pizde. Prišao mi je i odvezao gaće na bokovima. Molim? ? ? ? Hoće me skinuti? ? ? Ne smijem mu to dozvoliti, zaboga on je moj sin! Moj maloljetni sin! «Zorane, ne…» To sam tako tiho rekla da sam jedva čula samu sebe.
Zašto nisam zaurlala? Zašto nisam skočila s prokletog motora? Mozak mi je bio sluđen od pohote i alkohola, tijelo željno još više akcije… Gledala sam ga u oči, baš kao i on mene, sigurno i muževno, dok je odvezivao trakice. Trebala sam ga zaustaviti kada je uvukao ruku i strgnuo mi gaćice držeći me tik iznad pice. Protresla sam se od uzbuđenja kada mi je dodirnuo macu, iako je to trajalo jako kratko, tek koliko mu je trebalo da me skine. Nesvjeno sam podigla guzu da mi ih izvuče ispod guze.
Otkoračio je i pogledao me. Oči su mu gutale mjesto iz kojeg je izašao. Mama nije disala, tresle su mi se noge tako sramotno vidljivo, kao kuji, a iz pičke su se po kožnom sicu slijevali mlazovi ženske jebovine. «Isuse mama, kako si mokra dolje», gledao me kao da to vidi prvi put u životu.
«Zorane, ja moram sići s ovog motora, sine!» Klik, klik, klik. Ignorirao me. «Digni noge», molećivo me gledao. «Ne…nikako.
. » «Mama, kad te molim!» Mozak mi je bio u komi. Dala sam sinu da mi vidi pičku, moju mokru pičku. Dala sam mu i da me snima kao za porno magazin.
Dječak je upravo sav uzbuđen fotografiraio svoju kurvastu majku. Zaboga milog zašto me ta riječ tako napaljivala? KURVA…Isuse…kako sam trebala metak… «Samo mi obečaj da ćeš sve te grozne slike smjesta obrisati», duboko sam disala u istom položaju. «Časna riječ. » Moj voljeni dječak stajao je tamo kao kada je kao mali pokušavao užicati sladoled.
U meni se akumulirao žestoki orgazam kojeg nikako nisam mogla zaustaviti. Svršit ću pred svojim sinom. Podigla sam noge i savila koljena. Onda sam ih raširila i priljubila na prsa.
«Oh Bože…», klik, klik, klik… Mogla sam samo predpostaviti da mi dječak sada gleda čmar. Majčin čmar. Zažmirila sam i osjetila prve drhtaje. Tako me streslo da sam morala vrištati.
Čula sam kako neko stenje i onda shvatila da sam to ja. Bio je to najjaći koji me u mom ne tako kratkom životu pogodio. Trajao je duže nego inače, tek nakon nekoliko minuta uspjela sam otvoriti oči. Sin je to gledao spuštene kamere, zadivljen, a tek kada sam se sabrala opet je počeo okidati.
Drhtala sam kao pod groznicom. Cijedilo mi se iz nje, sva sam bila sljepljena. Jednom rukom grčevito sam se držala za motor a drugom trljala pičku i zakretala klitoris. Cijela mi je tako natekla a on je snimao, snimao i snimao.
Nije se dao maknuti. Više nisam mogla izdržati. «Zorane, pomozi mi da siđem…», rekla sam. Znao je da to sada stvarno mislim.
Tiho je spustio kameru i primio me za ruku. Držala sam se za sina i prebacila nogu. Završila sam ravno u njegovim rukama, sva malaksala od svršavanja. Šaka mu je bila na mojoj guzi.
«Zokica…pusti me», puknuto sam prošaptala. Spustio je i drugu ruku i primio me za guzove. Osjetila sam kako mu se prst uvlači u brazdu. «To bi bilo dosta, molim te…», odgurnula sam ga.
«I izbriši te slike…smjesta. » Gledala sam kako prtlja po kameri. «Ok, izbrisano», rekao je nakon nekog vremena. «Idem u krevet…i kao što smo rekli…nikome ni riječ!» Izašla sam iz garaže i otišla u svoju sobu.
Nisam se nikako mogla smiriti. Bože, u što se to pretvorio moj odnos sa sinom? ! Krivnja me uništavala, ali sjećanje na onaj orgazam bilo je jače. Sklupčala sam se i sva uništena zaspala. .

Da li smo mi normalni 2

Posle svega sto mi je ispricala shvatio sam da pored sebe imam iskusnu jebulju i ako je mlada! Videlo se da ne zaostaje u toj oblasti! Lezali smo dugo, mazili se kao zaljubljeni tinejdzeri! Posle nekog vremena ustala je i krenula u kadu, da spere sa sebe spermu svoga rodjenog brata! Ostao sam da lezim i razmisljam, konacno sam dobio ono sto sam zeleo ali isto tako shvatam da vise povratka nema-jebao sam svoju sestru! Posle tusa otisla je u svoju sobu, nisam znao sta ce jutro da donese! Probudio sam se sa neverovatnim osmehom na licu, nikada nisam tako lepo spavao! Ona je ustala pre mene, spremila dorucak, ponasala je se prema meni kao prema kralju. Sedeli smo posle dorucka u dnevnoj sobi, gledali tv, cekali ko ce prvi da pokrene temu. Probila je led. Ivane moram da ti kazem nesto, prosla noc je nesto najlepse u mom zivotu, imala sam svakojakih sex momenata, mnogo boljih i odbarenih od tebe ali ti, ti si nesto posebno. Pomisao da me jebe rodjeni brat je nesto sto u meni pali sve moguce lampice, telo mi se najezi samo kad pomislim na tebe.

Znas li ti od kada ja tebe zelim, koliko sam sperme prosuo na tvoje gacice, koliko puta sam zamisljao kako ti lizem picu, koliko tvojih tusiranja sam proveo ispred kljucaonice! Zelim sve da nadoknadim, zelim te! Ustala je, prisla mi polako, pocela je da izvodi malo preformans za mene, kurac je vec bio maximalno ukrucen. Krenula je da se uvija oko mene, da me ljubi po vratu, polako mi je skinula majicu, nezno rukama milovala moje grudi, ljubila me, grickala! Podigla je se, pocela je polako da skida svoju majicu, ja sam krenuo ka njoj, samo me je odgurnula i rekla danas ti uzivas! Igrala je se sa svojim grudima, lizala svoje bradavice, zavlacila ruku u gacice. Ja sam hteo da izludim! Prisla mi je i polako skinula sorts, mazila me preko gaca a onda polako zavukla ruku, mazila mi je jaja jednom rukom a drugom mazila svoju pickicu! Skinula mi je gace i polako kao da drzi nesto najsvetije u rukama prisla svojim slatkim usnicama, pocela je da me ljubi po glavicu spustajuci se ka mojim jajima a svo vreme gledajuci me u oci, onako kuravinski. U meni je bilo milion stepeni, hteo sam da eksplodiram! Pocela je da uvlaci moja jaja u svoja malena usta, da ih lize svojim jezikom.
Ponovo je se vratila i stavila moj ceo kurac u njena usta, krenula je da ga pusi kao niko nikada. Trudio sam se da joj ne napunim grlo istog momenta! Dok je onda halapljivo pusila kurac njenog batice, moja ruka se polako uvukla u njene gacice. Poceo sam da joj masiram ribicu koja je napravila potop u gacicama! Pusila je i stenjala, obozava da joj se mazi klitoris! Posle nekoliko minuta ustala je, savila se preko fotelje i rekla daj mi ga, zelim ga duboko u sebi, zelim da me jebes zauvek! Nije mi trebalo dva puta reci! Zabio sam ga u nju svom silinom! Jecanje pomesano sa zvukovima udara mojih jaja od njenu picu, nista lepse ne postoji!  Zabijao sam sve jace i jace koliko sam mogao. Uspravila se rekla imam jednu zelju.
Cekam tvoju zapovest odgovorio sam! Znas kako si mi sinoc polizao guzu, zelim opet da to uradis, zelim da je omeksas i da mi ga das u guzu! Volim da mi kurac puni moju malu usku guzi! Legla je na trosed, poceo sam jezikom da lizem njen uski cmaric dok sam joj drugom rukom drkao picu. Bila je u transu! Hteo sam da ustanem i odem po kremu ali kako sam odvojio ruke od nje rekla je ne, ne jos, drkaj mi picu i lizi mi cmaric. Nastavio sam, prsti su mi sve brze i brze sarali po njenoj picici, stenjala je, stezala jastuk, jos malo, samo jos malo, da, da, da, tu, tu, tu, ne prekidaj ne ne a a a a grcila je se sva, tresala se od slatkog orgazma! Sad mozes da mi punis guzu rekla je, ustao sam, otisao po kremu, polako prsticem namazao njen cmaric, moju kitu i krenuo da ga ubacujem unutra. O tako je usko, nestvaran osecaj, do juce sam drkao na moju sestricu a vec danas joj punim debelo crevo!  Stenjala je, polako samo govorila je, njena rec za mene je bila zapovest! Malo po malo usao sam do kraja u nju, podmazao je dobro i onda je krenuo ludacko karanje u guzu moje sestrice.
Jaukala je od bola, ali sto sam grublji bio sve vise sam shvatao da je to ono sto ona zeli. Sve brze i brze sam zakucavao i sve dublje u njenu usku ali neverovatno lepu guzu. Nije mi dugo trebalo, hteo sam da svrsim. Rekla je ne vadi ga, napuni me, zelim svu tvoju spermu u sebi! Svrsavao sam kao konj, neverovatan osecaj.
Guza i pica moje sestre su postali moji zauvek! .

Ja i zena u turskoj

Sve se ovo desilo prošlo leto u Turskom letovalištu u Izmiru. Posle više godina letovanja u Crnu Goru, odlučili smo da odemo malo južnije a posebno jer su nam prijatelji pričali kako je tamo lepo. Moja žena nije baš bila oduševljena ali je na kraju pristala kada joj je prijateljica Mira rekla da je tamo sve mnogo jeftinije i da ima lepe robe koju može jeftino da pazari. Moja zena Zorka ne voli inače nikakve naročite eksperimenete i menjanje nekih dobrih i proverenih stvari, pa ni načina letovanja na koji smo navikli već dugi niz godina. Mi smo sredovečni bračni par bez dece iz unutrašnjosti.
Ja sam poslovodja u jednoj firmi a moja žena je profeserica u školi i predaje matematiku . Ona je oniža plavuša, bujnih oblina na koju se verujem lože mnogi klinci kojima predaje u školi, ali ona nije tip koji bi to pokazao na bilo koji način. Uvek odmerena i oprezna kada su takve stvari u pitanju. Mene moram priznati već dugo godina pali pomisao da moju jebozovnu zenu vidim nataknutu na tudji kurac, ali ona iako sam joj izokola pokušao nabaciti tu temu, nije bila oduševljena i smatrala me čudakom ali video sam da dok je tucam i natuknem joj kako bi recimo bilo lepo da je neki rmaplija napuni dok ja gledam počela jače da meša ili da joj to godi…ali sve se završavalo na tome.

U Turskoj smo odseli u jednom malom privatnom motelu blizu mora, sa divnim pogledom na plazu. Vlasnik motela koji je bio i recepcioner jedan debeli turčin, oniži, nabijen kao sumo rvač kad smo došli odmerio je moju ženu od glave do pete, tako da me jeza prošla niz kičmu kad sam pomislio šta mu je verovatno u glavi. Ona je bila obučena u letnju sknjicu i kratku majičicu koja je isticala njene pozamašne sise. U lakim sandalama delovala je zaista jebozovno iako je imala već 42 godine.
Video sam da joj nije bilo baš drago što turčin blene u nju tako, pa mu je okrenula leđa dok sam ja sa njim završavao formalnosti oko sobe i popunjavanja nekih papira. Čitavo vreme dok sam ja pričao sa njim buljio je u njene noge i zadnjicu da mi je postalo malo neugodno ali sam se pravio da ne vidim. Turčin je gutao pljuvačku, a nabreknuće u njegovim pantalonama je bilo sve primetnije. Video sam da će tu biti svašta.
Soba je zaista bila ukusno sređena a na tom delu gde smo dobili sobu skoro da nije bilo drugih gostiju. Potpun ugođaj letnjeg odmora. Ja sam se bacio pod tuš dok je Zorka otišla da traži od debelog turčina peškire koje su očigledno bili zaboravili da stave u kupatilo. Dok sam se tuširao čuo sam je kako zatvara vrata za sobom i prepustio se toploj vodi, koja mi je trebala posle dugog puta.
Kara mi je stajala uzdignuta još od trenutka kada smo došli i kada sam video kako mi turčin odmerava ženu. Počeo sam da ga drkam ko blesav iako sam hteo da nju nategnem kada se vrati… Zadržala se podugo, s obzirom da smo bili na prvom spratu a recepcija odmah niz stepenice. Ušla je u kupatilo sva crvena u licu sa nekoliko belih velikih peškira preko ruke. Video sam da se nešto desilo, pitao sam je šta je a ona postiđeno i ljutito u isti mah mi reče da joj se ne sviđa debeli recepcioner koji dok razgovara sa njom drži ruku na kari i bulji joj u sise.
Zadržavao je dole 20 min tobož je ubedjujući da bi trebalo da nam on bude vodič posle radnog vremena itd itd… Razumeo sam ja njega ali joj to nisam mogao reći. I meni da u kuću udje jedna napucana žena kao ona verovatno bih odlepio…a još uz to plavuša na koje Turci otkidaju. Reko sam joj samo da iskulira budali da je to kada su Turci u pitanju normalna stvar samo da mu ne daje povoda i da će sve biti ok. Zatim sam je uvukao pod tuš i tako natezao kao čini mi se nikad do tada…vriskala je kao kobila.
Držao sam je za velike guzove i govorio svakve nebuloze i na kraju…ovako te verovatno hoće ona debela turska sirovina nabijati sa njegovom kurčinom. Vrištala je i primala moj debeli kurac sve dok nisam muda ispraznio u njoj do kraja. Išli smo zajedno na plažu u blizini gde video sam ima baš dosta naših turista jer sam naš govor čuo svaki čas. Nismo hteli da pravimo poznanstva već jednostavno da se sunčamo i uživamo u odmoru potpuno sami.
Jednog dana poslao sam Zorku da mi donese fotoaparat iz sobe jer se hotel nalazio 10 min hoda od plaže. Hteo sam je slikati bez gornjeg dela i to joj se dopalo pošto sam joj predložio da uzmemo pedalinu i da napravimo neke lepe slike samo za nas. Odlepršila je u svojoj suknjici roze boje i papučama, dok je dole nosila tange sa izazovnim gornjim delom koji je više otkrivao nego skrivao njene velike sise, malo samo obešene od težine. Znao sam da će turčin ako misli nešto da pokuša to uraditi sada, jer kako su dani prolazili video sam da je sve napadnije istrčavao pred moju ženu nudeći se da joj bude pri ruci i deleći joj komplimenete na lošem engleskom jeziku.
Ja sam se pravio kao da nisam tu tako da je postajao sve hrabriji i otvoreniji…ovo sada mu je bila idealna prilika. Zanimalo me šta će se desiti pa sam posle nekih 5 minuta krenuo za njom. Računao sam ako ne bude ništa da vratim ženu u sobu i da je dobro iskaram jer me napalila taj dan vrckajući po plaži svojm jebozovnom guzom i mameći poglede napaljenih klinaca po plaži. Kada sam došao blizu motela video sam da su vrata od ulaza zatvorena što mi je bilo čudno jer sami hol nije bio klimatizovan.
Pokušao sam da uđem ali vrata su bila zaključana…to me već uplašilo. Šta li se dešava… Setio sam se da sa druge strane gde je parking i ulaz u kuhinju uvek ima neki dečko koji tamo radi kao čuvar automobila. Srećom on je bio tamo sedeo u hladovini a vrata su bila video sam širom otvorena. Potrčao mi je u u susret misleći da njega tražim, ali ja sam se izvinuo i rekao da idem u sobu da sam nešto zaboravio a da su vrata u holu zaključana.
Klimnuo je glavom i vratio se na svoje mesto u hladovini. Debeli recepcioner nije bio na svome mestu. Srce mi je lupalo kao gong, čuo sam ga u ušima kako bubnji. Osluškivao sam šumove praznog hodnika i stepenica ali ništa.
Bio sam na nekoliko metara od vrata naše sobe kad začuh svoju ženu kako viče na nekoga. Potrčah i na samim vratima sobe se zaustavih. Čuo sam je kako nekome govori na engleskom jeziku da ne želi probleme da je tu na letovanju. Znao sam da je debeli unutra.
Onda se začu tihi vrisak i ja odškrinuh vrata koja su vodila u malo predsoblje u koje se dolazilo pre nego u sobu. Nasta neko komešanje, turčin je izgleda pokušao da je nategne na silu. Video sam njegovu debelu golu guzicu kako kleči na krevetu a nju visoko zadignute suknje pod njim okrenutu leđima glave zabijene u jastuke. Mogao sam da reagujem ali nisam…rekoh ako je baš bude maltretirao umešaću se ali… Jednu ruku je držao preko njenih usta a drugom pomerao tanku vrpcu njenih tangi.
Ona se otimala ali nekako mlohavo kao da to uistinu ne želi ili se već napalila. Video sam vireći odpozadi zadržavajući dah njene velike bele guzove i njega ugnezdenog i pribijenog među njima. Verovatno je već nejgova kara žulja po usminama. Sise su malatarale oslobođene iz kupaćeg kako se ona otimala napred nazad.
Debeli je pokušavao da joj ga uvali i izgleda da mu je dobro išlo jer u jednom trenutku videh kako se ona ukoči i opusti. Zastali su obadvoje za trenutak a onda debeli trznu dupetom i ona se izvi u luk. Zamumala ali krik nije mogla pustiti jer je preko usta stezala njegova šaka. Još nekoliko trzaja i pusti ruku sa njenih usta.
Zorka samo teško uzdahnu i poče da stenje. Debeli se prihvati njenih sisurina i nastavi da je nabija žestoko. Moja žena uhvati jastuk izvijena i poče da ga gužva stašno vriskajući pri svakom ubodu. Turčin je krkljao jer je jebo muški držeći je za bokove dok se ona pod njegovim naletima izvijala i stenjala kao da umire.
Mora da joj je uvalio kapitalca. Krevet je škripao pod njima a ona je tako jebozovno stenjala da nisam hteo da ih prekidam, a i zašto bi kad je već bio u njoj. Čuo sam je kako mumala i moli ga da ne svrši u nju jer su joj plodni dani. On ili nije razumeo ili ga nije bilo briga zabijao se kao u tuđu dok je ona vrištala, setenjala, dahtala.
, sise se ljuljale guzovi pucali pod njegovim naletima sa suknjom zarozanom na leđa. Bila je to tako jebozovna scena da bi svršio da ne navučem kožicu kurca. Odjednom on se zabi jako i poče da viče nešto na turskom a ona vrisnu kao da je probo kopljem…svršavao je u pičku moje žene jako i dugo. Zorka je mumlala nešto što ni ja nisam razumeo ali sam video da joj je lepo… Napokon se odlepio od nje polako, sav znojav i njegova velika obrezana kara polako ispade iz pičke moje žene.
Bio je jednom reču ogroman, crn debeo i mokar od njenih sokova i sperme kojom je napunio… Zorka nije imala snage da se pomeri samo je legla na stomak i dalje raširenih nogu i gole guze…uzdisala je teško. Moju ženu je jebo pred mojim očima debeli masni turčin i svu spermu izlio u nju. Odjurio sam nazad na plažu ne verujući šta sam video malo pre…… .

Kako odoliti bratu

Moji roditelji su vrlo lepi ljudi…Pa, eto, ja i moj brat im mozemo , , zahvaliti’’ na našem izgledu…Uvek su mene birali za najlepšu, najzgodniju…Njega takodje… -U to verme bili smo klinci…Ja tek što sam pošla u srednju skolu, njemu poslednja god u srednjoj…Kao što rekoh, bili smo klinci…Stalno sam se svadjala sa drugaricama, ogovaranja, momci, bla, bla…On je bio u nekom , , hip-hop fazonu’’, nosio je neku široku odeću koja je više ličila na džakove, i koja mu je sakrivala telo…Tako smo bili smešni, neznajući ništa o životu, a misleći da znamo sve…Jednog dana moj brat mi je saopštio najgoru mogću vest-studiraće u Engleskoj… Nisam mogla da verujem…On je uvek bio tu kao moj zaštitnik, I bez obzira na to što smo se svađali 24h dnevo, ja sam ga obožavala…I sad morao je da ode… -Ne znam, zašto ali nije dolazio uopšte leti, retko kad je zvao…Moji roditelji su se brinuli, a I ja takođe…Posle 3 god, već sam navikla na njegovo odsustvo…Upisala sam fakultet…Prošle su još 2 god… -Već sam završila 2 god na fax-u, bilo je leto, pa sam malo skoknula do bazena…Tamo me je čekalo moje društvance…Tu je bila I moja najbolja drugarica Helena… Iako joj je bilo tek 17, a meni 21 mi smo se savršeno razumele…Moram da kažem da je bila I mnogo zrelija od mene…Nas dve gde god da se pojavimo privlačimo pažnju…Ja sam bila vrlo lepa, ali I ona takođe…

Zbog toga su svi buljili u nas…Meni je to prijalo, obukla sam najmanji mogući bikini, u kome su mi grudi bile još više izraženije, dok je ona, čista suprotnost, obukla neki široki, glupavi kupaći…Malo sam je kritikovala zbog toga, ali ona mi obusi:, , Slušaj Kaćo, ljudi su različiti…Ja ne volim da se eksponiram za razliku od tebe!!!’’…Pa dobro…Ali moram da priznam da ni najgori kupaći nije mogao , , uništiti’’ njeno telo…Bez obzira na široke korpe, primećivale su se njene nabujale grudi…Uzan struk, lepa, zategnuta I poprilično velika guza I duuuge noge…Iako je pokušavala da to sakrije, svi su primećivali…Dok smo se kupale, šetale, pričale, svi su gledali u nas…Znam da postoje vrlo lepe devojke, ali retko je ovakvo savršenstvo kao nas dve… , , Helena, vidi onog’’, rekla sam joj, , , pogledaj ga samo, zgodan, lep, pre svega ima , , pune bokserice’’…Hehe…Što ne odeš malo tamo, dečko bukvalno balavi dok te gleda I možete…’’ , , Kaćo!’’, prekinu me ona, , , Nemoj tako…’’, počela je ona, , , ti Ti znaš da ću… da ću da ostanem nevina do braka…I neću…’’ , , Ma šta ti je ludice pa ko je uopšte spomenuo seks, samo treba da odeš do njega I pozdraviš se lepo…’’, nastavljala sam ja… Ona mi je I dalje pričala o toj njenoj fix ideji da se , , sačuva’’ do braka…Njene vršnjakinje se već seksaju, a ona nije ni momka imala…Razumem ja to da ona želi da bude nevina, to je lepo, ali čoveče mogla je bar da bude s nekim momčićem…A ona ne…I tad mi je sinulo…Pa ona se nikad nije ljubila !!!I dok mi je ona tako pričala o čednosti, ja se skroz privi uz nju…Ona me pogleda zbunjeno…, , Lutko, ovo ćeš bar da probaš pre braka…’’, rekla sam joj…Približila sam svoje usne njenima I poljubila je…Ona se prvo otimala, ali pošto sam vrlo jaka videla je da nema svrhe…Ali pošto nije htela da otvori usta, ja joj rukom spustih bradu I ugurah joj jezik…Polako počeh da je ljubim a ona se sve manje otimala…Najzad prihvati, I obgrli me rukama…Počela sam teško da dišem od uzbuđenja, nisam mogla da verujem koliko mi se svidelo…A I ona isto…Ali nekako uspela sam da se odvojim od nje…Bila sam skroz crvena, drhtala sam od uzbuđelja… , , Ma da li si ti normalna!!! Ukrala si mi prvi poljubac!!!’’, poče da mi viče… , , Pa dobro, znaš da prvi poljubac treba da bude sa osobom koju voliš, a ti mene voliš zar ne? ’’, rekoh ja… , , Pa volim te, ali…’’ Ne znam zašto, ponovo sam joj se približila I poljubila je…Sada se uopšte nije opirala…Ljubile smo se dugo…Toliko sam bila uzbuđena da nisam znala šta radim… Kad smo se malo smirile, rekla mi je da to više ne radim, da bi bar njen treći poljubac , , slobodan’’ za muški pol… Treća-sreća… -Posle bazena, otišle smo na sladoled, pa kod Saše da igramo karte…Kad smo se vratile kući bilo je prilično kasno…(Ja i ona živimo u istoj zgradi, stan do stana…) -Primetila sam da su vrata otključana…To me je zbunilo jer sam bila sigurna da sam ih zaključala…Ali kad se uzme u obzir moja neodgovornost i zaboravnost, to nije ništa neobično…Ušla sam u stan i okrenula se da zaključam vrata… , , Kaćo…’’, odjednom začuh dubok muški glas…Nije moguće…Taj glas, priželjkujem da ga čujem blizu mene već 5 godina… , , A Aco…’’ Nisam ga ni dobro pogledala samo sam se okrenula zaglila ga i počela da plačem… , , Aco, nije te bilo pet godina, pa šta si ti mislio? Zašto nisi došao ranije? O bože, koliko si mi nedostajao, imaš li pojma? ’’, plakala sam i kritikovala ga… Nisam ga lepo videla od suza… , , Sad sam tu’, smiri se’’, rekao mi je i zagrlio me… , , Idem da ti donesem vodu da se smiriš, sačekaj…’’ Obrisala sam suze… Za nekoliko trenutaka on je bio tu, tačno ispred mene…O Bože…Nisam verovala kako izgleda…Sagnuo se i pogledao me je u oči… , , Izvoli…’’ O taj pogled, čoveče…Te oči…Prestala sam da dišem…Bila sam skroz crvena i nisam ni okusila vodu…Konstantno sam buljila u njega… , , Aco…Bože koliko si se promenio…Čoveče, koliko si lep…Jao…’’, promrmljala sam nešto… , , Popij tu vodu, ohladiće se…’’, nasmešio se i pogledao me je…Nisam razumela , , šalu’’, jer sam bila u šoku…On se približi i poljubi me u čelo…Uvek je to radio, još kad smo bili deca… , , Da ti pokažem šta sam ti doneo…’’, reče on, odmače se od mene i poče preturati po koferu… Posmatrala sam ga…O čoveče, kakvo telo…Kako je samo lep…Ima dugu kosu, plavu…Ja nikad nisam volela , , dugokose’’ ali on…Nisam mogla da verujem…Imao je lepe usne…A oči…Pogled… , , Znam šta si oduvek želela…’’, reče on i izvadi pištolj… , , Nije napunjen…Opasna igračka za opasnu devojčicu…’’, držao je pištolj pored glave, gledao me i smešio mi se…, , Osmeh…Kakav pogled… , , Zeliš ga? ’’, rekao je, , , Pa dođi, uzmi ga’’…Nasmešila sam se i prišla…On mi priđe i nasloni mi pištolj na čelo… , , A šta ako je napunjen? ’’ Bila sam zbunjena…Njegov zagonetni osmeh, pogled…Počela sam da crvenim, jedva sam disala…O bože, uzbudila sam se samo od njegovog pogleda…I ustvari preda mnom je bio moj rođeni brat…Bio je visok skoro 2 metra… , , Ej pa nisam hteo da te uplašim, šalio sam se…’’, rekao mi je, , , Da li si dobro? Skroz si crvena…Dođi ovamo…’’Seli smo na pod…Popila sam malo vode i smirila se…On se nasmešio, stavio mi šaku na glavu i protrljao mi kosu kao malom detetu… , , Nisam te video 5 godina…Koliko si se promenila…’’ , , Kao da sam ja za to kriva!!!5 godina nisi se setio da dođeš!!!’’ On se uozbiljio, i skrenuo pogled…, , Ah…’’, ustade i pogleda me, , , hajde da promenimo temu…Paa kako je tebi ovde? ’’Njegov pogled me je uplašio, i nisam htela da ga pitam više ništa o tome…Ostatak večeri je proveo slušajući moje gluposti… -, , Kaćo!’’, čujem nečiji glas…Otvaram oči i vidim mog prelepog brata…Još uvek mi je teško da ga gledam…Odmah se uzbudim… , , Znači nije bio san? Stvarno si došao? ’’, počela sam ponovo da plačem… , , Nisam te video da ovoliko plačeš nikad…’’Ajde, ajde spremi se, ja i ti idemo malo u šetnju, pa posle kod matoraca…Nisam ih video 5 godina…’’ -Šetali smo gradom i pričali…Ustvari samo sam ja pričala…On se samo smešio…To nisu bili iskreni osmesi…Kad bih ga malo duže posmatrala videla bih na njegovom licu zabrinutost…Ako to mogu tako da nazovem…Svejedno, nije bio srećan…Šta se to desilo tamo, u Engleskoj? Zašto je on ovakav? Hoću da ga pitam, ali setim se onog njegovog pogleda od sinoć i uplašim se…Nikad mi se to nije desilo, da se ježim od nečijih pogleda…Misteriozan je…Nekako mračan…Njegov glas, stas, pogled , , ubijaju’’…Takav nije mogao postati a da mu se nije nešto desilo…Šta? -On mami uzdahe…Žene bukvalno balave nad njim…Ni ja ne mogu da ga gledam dugo…Jer postanem sva crvena… -Bili smo kod matoraca, i sad konačno dolazimo kod mene u stan…Ja sam kao i obično mrtva umorna, dok je on u punoj snazi…Istuširala sam se prva, posle mene ušao je on…Dok se on tuširao, gledala sam neki film…Odjednom, otvaraju se vrata i utrčava Lena(Helena)…Nosi neke čupkave čarape do iznad kolena, bokserice sa printom Sunđer Boba, i usku belu majicu…Na prvi pogled je smešna, ali istovremeno i taaako sexy…Svaki delić tela joj se ocrtava… , , E, evo donela sam neke filmove, horor, haha, da gledamo noćas, važi…’’ Ja i ne stižem da joj kažem da mi je tu brat, kad u jednom trenutkuon izlazi iz kupatila…I na sebi ima samo peškir!!! Lena nije mogla da odvoji pogled od njega…A nisam to mogla ni ja…Ucrvenila sam se, po stoti put danas zbog njega…I Helena se ucrvenela…Što ništa nije čudno, s obzirom na pojavu ispred nas, ali, ona se nikad u životu nije ucrvenila…Nikad… , , Ooo, pa ti mora da si Helena…’’, progovorio je moj brat… Negov glas me je trgao…, , Jao! Lena ne sme da me vidi ovakvu, pomisliće svašta!’’, razmišljala sam ja…Srećom, nijedno od njih dvoje nije konstatovalo moje prisusvo… , , Danas sam čuo više stvari o tebi nego o bilo kome drugom…’’, reče on… , , Aha, znači slušao me je…A meni je delovao odsutan…’’, ponovo razmišljam… , , Ja sam Aca, Aleksandar…’’, reče on i pruži joj ruku…Kako ju je pogledao…Da je mene tako pogledao, onesvestila bih se…Pa mislim, kako reagujem na njegove , , obične’’ poglede, a kamoli na ovakav…Očigledno je da mu se Helena sviđa…Jadna Helena…Gledam je i mislim da će da se sruši…Srećom po mene, sedim u fotelji… Ona mu pruži ruku…Kad ju je dodirnuo, još više se ucrvenila…On se vrati u kupatilo da se obuče…Nikad nisam videla Lenu tako zbunjenu…Ali nisam smela da dozvolim da me vidi ovakvu…Pokušala sam da složim neku facu, da bih sakrila uzbuđenje…Uspela sam da napravim neku grimasu…Kada je uspela da se malo pribere i kada me je videla, počela je da se smeje… , , Kakva ti je to faca, zaboga!!!Hahaha…’’ , , Ma film, film.
. Tužan je…’’ On izlazi iz kupatila, i seda pored nas…Kosa mu je mokra…Taaako je sexy…Pričamo o nekim glupostima…Mislim oni pričaju…Mene su isključili iz konverzacije…On pogledom guta Lenu…Čoveče, i ja sam napaljena zbog njega, a mogu da zamislim kako je Heleni…Mislim nemoram da zamišlam, vidim…Ponovo se ucrvenila, vidim da teško diše, ne zna šta će sa rukama, nervozna je, izbegava njegove poglede…Haha, gde je nestala ona smirena, spontana Helena? On je uzeo daljinski i menjao programe…Našao je Sunđer Boba… , , Ovo je specijalno za fanove Sunđer Boba…’’, reče on… Helena ga poleda zbunjeno…On se nasmeši, i prstom dodirnu print na njenim boksericama… , , Pa zar nisi? ’’, ona se ucrveni i skupi noge…On joj se približi i pogleda je značajno… , , Od sad ga i ja volim…’’, reče on… Bila sam umorna i pokušala sam da se uspavam…Ali nisam mogla od njihovog brbljanja…Ali nisam htela da im kvarim zabavu…Pravila sam se da spavam… , , Ovde je malo neudobno…Ajmo na krevet…’’, reče Aca… Oni pređoše na krevet…Mogla sam da vidim sve iz fotelje…A onda posle nekoliko minuta Lena reče da mora kući… Aca je pogleda i reče:, , Ostani još…’’…Ona se ucrveni i ugriza se za usnu… , , Ne, ne ja cu da spavam kući, ti si ipak gost i ne bih htela…’’ On je uhvati za ruku… , Zašto se jednostavno ne vratiš i ostaneš ovde? ’’Ona se automatski vrati pored njega…Ona leže, a on se , , prebaci’’ preko nje…Približio se da je poljubi…A onda se podiže… , , Previše si mlada…’’…Ona ga samo obgrli oko vrata, i privuče ga ka sebi…Poljubili su se…Tako ju je lepo ljubio…Počeo je da joj ljubi vrat…Pa onda niže…Brdavice su joj bile ukrućene…On ih je grckao preko njene majce…A onda joj je skinuo majcu…Ima stvarno lepe, velike grudi…Počeo je da joj liže brdavicu…Ona je grickala prst… Nisam mogla da verujem da se to dešava…Ljubio joj je stomak…Pa niže…Počeo je da joj liže pičkicu preko gaćica…Ona je stenjala, ali tiho…Gledala sam je…Čini mi se da nikad nije bila lepša…Njene pune usne su joj bile crvene, oči zamućene, lice crveno…Disala je teško…Pitam se da li i ja tako dobro izgledam za vreme sex-a…On je počeo polako da joj skida gaćice…Sad sam tek videla koliko je bila vlažna…Njeni sokovi su se bukvalno slivali iz pičkice…Aca je počeo da je liže…Koristio je i prste, igrao se njenim klitorisom…Ona je stenjala, uhvatila mu glavu prstima…On je podigao glavu, a niz njegovu bradu su seslivali njeni sokovi… , , Slatka si…Evo probaj…’’, rekao joj je, približio joj se i poljubio je…dok ju je ljubio rukom joj je trljao pičkicu…Ona se trzala, zarivajući mu nokte u njegova mišićava leđa…On joj je odjednom zabio 2 prsta u pičkicu…potekle su nekoliko kapljica krvi…Ona se trgla i vrisnula, ali nije se čulo jer joj je Acin jezik bio u ustima…Aca je polako počeo da je jebe prstima…Cela šaka mu je bila umazana njenim sokovima…Odvojio se od nje i izvadio prste…Počeo je da liže šaku… , , Mmm, preslatka si…’’ A onda joj je pružio ruku…Ona je počela da mu liže šaku…Videlo se da joj se sviđa i da je bila uzbuđena…Ali Aca nije pravio ni jednu grimasu…Samo onaj njegov osmeh…Ali videla sam koliko je uzbuđen kada je skinuo šorc…Gledala sam onu, onu…njegovu zver!!!Drkao ga je dok mu je drugu ruku lizala Lena…Ona mu nije videla kurac…Sigurno bi se uplašila…On ga je jedva obuhvatao šakom, a on ima velike šake!On je sklonio svoju ruku od nje , nagnuo se prema njoj i zažvalio je…Onda je počeo da trlja kurac o njenu pičkicu…Ona se uplašila i pošla je da ga uhvati rukom, ali on joj skloni ruku…Još malo pa je njegov kurac bio mokar od njenih sokova…On se odvoji od nje, uspravi se, uhvati je za butine i približi je k sebi…Počeo je ga joj gura kurac, ali ušao je samo glavić… , , Aaaaaaaaaah!!!’’, čula sam Lenu… , , Hajde pomozi malo, hoćeš li? ’’, čula sam i Acu…Lena klimnu glavom i rukama raširi svoju pičkicu…Sad je ušao samo do pola…Mislila sam da više i ne može da stane…Aca je počeo polako da je jebe…Pa onda malo brže…Videla sam da je Leni počelo da prija…Počela je da sve glasnije da uzdiše…Aca se osmehnuo , približio joj se, zažvalio je i odjednom se jako zabio u nju…Lena nije mogla da vrisne zbog njegovog jezika u njenim ustima, ali mu je tako jako zarila nokte u leđa, da ih je raskrvavila…Videla sam da joj je ceo ušao…Nisam mogla da verujem…Ponovo je počeo da je jebe…Gledala sam kako se svaki mišić na njegovom telu trza…I ja sam bila skroz vlažna…Uhatila sam sebe sa rukom u gaćama…Sada se on odvaja od nje, ponovo se uspravlja i počinje da je jebe jače, žešće…Lena je stenjala, uhvatila se za dršku od kreveta, uvijala se pred njegovim naletima…Sve se više crvenila u licu, sve je teže disala…Iz oka joj je potekla suzica…Dugo ju je tako jebao…Čoveče, koliko je izdržljiv…Dok je Lena gubila pamet, on se samo smeškao…Kako može, pitala sam se…Videla sam da je Lena počela da drhti…Pa neće valjada…? Ja prvog puta nisam uspela da svršim…Ali ona jeste…Kad je to video, Aca je izvadio negovu zver i počeo da ga drka…Svršio joj je po stomaku i grudima…Ona je bila u malom transu…On legnu pored nje…Posmatrao ju je…Ona je polako dolazila k sebi…Pogleda ga pa spusti pogled ka njegovom kurcu, koji je još uvek bio u punoj snazi, i ucrveni se… , , A…Aco, ali…’’, reče ona dok je buljila u njegov kurac…Uhvati ga rukom…Nije mogla da obuhvati…Ustala je i sela naspram njegovog kurca… , , Velikooooo…’’, promrljala je…Onda ga je uzela i drugom rukom…Počela je da mrda ruke gore-dole…Ubrzo mu je ponovo narastao…Čoveče, znači moj brat nije običan čovek…Lena mu je pustila kurac, i on je stajao pravo… , , Vau…’’, promrmlja ona…Aca se smejao, tako da su mu se videli svi biserno beli zubi…Lena ga pogleda u oči i zagriza usnu…Aca ju je posmatrao…Ona ponovo pogleda njegov kurac…A onda lepo opkorača Acu…Nabi se na kurac, i poče da se pomera…Ali izgleda da nije imala snage…Tužno je pogledala Acu, pa zažmuri… , , Ne možeš da se pomeraš? ’’, čula sam Acu…Ona zavrte glavom… , , Neee…’’, odgovori ona…On se nasmeši, uhvati je oko struka i poče da je nabija…. Bože koliko je snažan…A onda, ni sama ne znam kako je uspeo, prebaci joj nogu, podiže je, i on se podiže, tako da su bili u psećoj pozi…Znači, nisam mogla da verujem…Kako je uspeo to da uradi? Počeo je da je jebe odpozadi …Ona se jedva održavala rukama, pa je nekako uspela da se osloni na dasku od kreveta…Stenjala je dok ju je on sve žešće i žešće nabijao…Ne brzo, ali jako…Uhvatio joj je sise i počeo da joj stiska brdavice…Posmatrala sam joj lice…Bila je crvena…Oči su joj bije zamućene, pune sune izvijene u smešak…Bila je neviđeno lepa… Devojka koja je želela da bude nevina do braka, i za koju sam čak i mislila da će uspeti u tome , sada se uvija pred Acinim naletima…Ali ne mogu da je krivim…Ko može da odoli mom bratu?

Moja prva jebačina u autu

sve je pocelo kasno uvece,bilomi je dosadno na chatu sam se javio bivsoj djevojci,na fejsbuku ni sam nemam pojma zasto….izlazili smo u srednjoj skoli tada sam joj mazio picic i ona je meni drkala kurac pored vrtica ali se nismo kresnuli a sada sam joj se javio posle cetri godine,zvao sam je da se nadjemo u kaficu karver..da popricamo zaista nisam imao u planu nikakvu jebacinu ili tome slicno u to vrijeme ona je imala vjerenika ali mi je to rekla tek posle jebacine…  …osjecao sam kajanje zbog tog mladica koji sam igrom slucaja mozda mogao biti ja ali nisam ja kriv za ono sto nisam znao zar ne?kako bilo ja i moja bivsa smo se nasli u karveru sledeceg dana..imao sam kolokvijum na faxu pa kada sam to zavrsio otisao sam da se nadjem sa njom…kad sam prebacio prijatelje i parkirao kola kao da su znali sta ce da se desi dovikivali su aha aha znaci picka ceka,picka ceka znamo mi koja ti je namjera..itd.nasmijao sam se i krenuo ka karveru a padala je i kisa malo sam cackao telefon i pricao sa konobarem mojim prijateljem milosem  koga sam od srca postovao…

na kraju je i ona stigla…pozdravili smo se i poceli pricanje o starom drustvu zivotnim stvarima promjenama muzici…knjizevnosti i umjetnosti…ponekad dok sam pricao primijetio sam da me gleda kao da je zaljubljena i da dok to radi uopste me ne slusa…nasalio sam se na taj racun trazila mi je ruku pod izgovorom da vidi moj prsten…pa je mazila i gledala citava 2 minuta…predlozih na predjemo na 3 sprat zbog dima od cigara(i ja sam pusac losa laz al jbg)..presli smo na 3 sprat gdje naravno skoro uvjek nikog nema..pogotovo subotom…..poceli smo nesto da razgovaramo o ljudima ona je branila ljubav i tvrdila da postoji dok sam ja tvrdio da treba biti gad inace ces uvjek u zivotu dobiti kurac dok smo pricali pomalo sam je mazio po kosi prijateljski ali onda mi je ona legla na rame…i nedugo zatim poljubih je onako nehotice i to se pretvori u duge poljubce i dodire zatim sam poceo da je dodirujem po butinama ljubim u vrat mazim po stomaku i pricam bezobrazluke da je podsjecam kako smo semazili u srednjoj skoli pitao sam je jeli dosla da zavrsi zapoceto…napalila se tako brzo kao sibica pocela je da mi mazi kurac preko trenerke…..a ja sam joj mazio vlaznu picku sreca pa na gornjem spratu nije bilo nikoga    …nase mazenje je prekinuo milos koji nam je donio pice a mi smo se brzo razdvojili kad je krenuo uz stepenice…popili smo pice a ja predlozih da odemo u moj auto i na staro mjesto kod ljubovica gdje smo se inace mazili nekad otisli smo do mog auta bila je kisa ubrzo smo dosli ispod ljubovica gdje je uvjek prazno parkirah auto..u dijelu koji nije bio osvijetljen…onda sam presao na suvozacevo sjediste okolo ublatnjavio sam patike ali jebiga sve za jebacinu…ona se malo pridigla da ja sjednem gurnuo sam sjediste unazad i malo ga spustio…a ona je nekako svukla svoje farmerke cim ih je svukla poceo sam da joj mazim picku i posto mi je kurac bio poludignut rekao sam joj ovim rijecima ,,ajde malo mi ga izdrkaj” pocela je da ga drka lagano i brzo mi se ukrutio…onda sam divljacki skinuo njen grudnjak ali sam ostavio majcu na njoj…poceo sam da joj lizem sise da je ljubim u vrat i usta…a zatim mi je ona zajahala kurac opupustio sam se opijen od zadovoljstva gledao sam kroz prozor u jednu tacku dok se ona stenjuci nabadala na moju kitu…digla bi se do kraja moje kite pa bi se ponovo spustila uzivam kad mi se riba tako nabija…..poceli smo divlje da se jebemo poceo sam da je ljubim hvatam za dupe i zestoko nabijam da je udaram po guzi…..pocela je zestoko da stenje onda sam je uhvatio rukama oko struka i zestoko je nabadao na svoju kurcinu…svrsila je dva puta na moj kurac….pa je bilo jos bolje jer je klizio kao podmazan….ja nisam mogao da svrsim…jbg…
bila je iscrpljena pa smo prestali prijenego sto je trebalo..uglavnom bila je to dobra jebacina onda sam je odvezao na aerodrom da saceka neku drugaricu…

Strastvena sestra

Krajem osamdesetih, pocetkom devedesetih godina, a u odnosu na danas, nije bilo kompjutera, interneta i mobilnih telefona, sto, kada gledam iz ovog ugla, za sve je bilo teze. Tako sam na samom koncu osamdesetdevete godine, sa punih osamnaest krenuo u tadasnju vojsku bivse juge. U autobusu koji je isao ka mom krajnjem odredistu, gotovo cetristotine kilometara udaljenom od mog rodnog kraja, bio sam samo fizicki. Misli su mi i dalje bile okrenute ka rodnom kraju, prijateljima, porodici. Kazem porodici, a mislim samo na jednu figuru u tom kratkom lancu, na svoju sestru i na dogadjaje koji su se desili u poslednja dva dana.
Sestra je 5 godina starija od mene, lepa, zgodna i za to vreme dosta atraktivna devojka. Dve sitnice koje su se desile probudile su u meni neverovatan nemir i to bas sada u trenutku kada odlazim od kuce na godinu dana. Prvo sto me je uznemirilo bilo je prekjuce za vreme mog familijarnog ispracaja u vojsku. Naime u neko doba noci, zapravo pre ponoci javio sam se svojima da cu da odem do kuce da se presvucem.
Sestra se ponudila da i ona krene samnom, navodno sa istom namerom. Kuci smo obavili to zasto smo i dosli i posto sam ja tih dana bio prilicno utucen zbog predstojece vojske a i tokom same te veceri sestra je to primetila i upitala me kako mi je. Kako bi mi moglo biti, frka. Trudila se da me utesi i oraspolozi i imedju ostalog rece mnogo ces mi nedostajati, ali sve ce to brzo proci, pisacu ti stalno, dolazices na odsustva, dolazicu ti i ja u posete.
Ma daj dolazices kada znas koliko je daleko. Pa nemam ja stotinu braca, hoces i ti meni da pises. Naravno rekoh. Prvo sto ces da uradis to je da mi posaljes sliku da vidim kakav si vojnik.

Vazi rekoh sada vec malo oraspolozen. Kada sam nameravao da krenemo nazad sestra mi rece pa nas dvoje veceras nijednom nezaplesasmo. Pa plesacemo sada kada se vratimo na tulum. Ma tamo je prevelika guzva, nego ucini sestri i odigrajmo ovde jedan ples pa idemo.
To mi je bilo toliko cudno ali rekoh samo ok i ona pusti negu laganu muziku. Bila je u uskim farmerkama i uskoj bluzi koje su jasno isticali njenu figuru. Zaplesali smo sasvim lagano i posle nekoliko trenutaka ona obmota obe ruke oko mog vrata mazeci me po glavi. Znas da za sve ove godine sada prvi put plesemo zajedno, rece.
Da, kratko odgovorih dok se ona skroz primice uz mene i nasloni svoj obraz na moj vrat i obraz dok su joj prsti prolazili kroz moju kosu. Jasno sam osetio njene grudi na sebi i mahinalno sam je obgrlio skroz oko struka. U trenutku mi posta nelagodno i probao sam da se malo odvojim od nje ali ona mi nedozvoli i jos se vise pripi uz mene. Hteo to ili ne kurac mi naglo poskoci, jer u tim godina bio mi je dovoljan i samo pogled da on odmah reaguje, a kamoli jasan dodir i mazenje.
Nastavili smo sa plesom skroz pripijeni jedno uz drugo, samo sto sam ja sada sve otvorenije poceo da joj uzvracam mazenje po struku i ledjima, upijajuci njen miris duboko u sebe. Ako ti slucajno nesto bude tesko ti samo pomosli na svoju sestru i sve ce ti biti lakse i na trenutak me pogleda u oci dok me je sada mazila i po obrazima. Vazi seko, rekoh i ja nju pomazi po obrazu namestajuci joj kosu iza uha. Bas smo se skroz opustili u uzivali tako da me u jednom trenutku ona poljubi u vrat nasta me prodjose hiljadu trnaca.
Naravno da sam odmah hteo da joj se revansiram i ja nju poljubih u obraz ali ipak nekako stidljivo. Poljubi sestru slobodno nemoj da se stidis, prosaputa. Za trenutak mi bese neprijatno a onda je lepo i nezno ponovo poljubi u obraz. Tako vojnice sestrin, rece i poljubi me ponovo gotovo mi dodirujuci ugao usana.
U tom trenutku zazvoni telefon. Mislio sam i ja nju da poljubim na isti nacin ali telefon mi skrenu misli u drugom pravcu i ja joj rekoh javi se. Promrmljala je nesto i nevoljno ode do telefona. Nasi su nas zvali iz restorana da vide zasto smo se toliko zadrzali.
Odmah smo se nakon toga vratili u restoran. Druga situacija mi se desila jutros kada sam kretao. Autobus je krenuo u 4 ujutru a ona je insistirala da me otprati tako da mi je bila jedina pratnja. Dok smo cekali na stanici ona me je cas drzala pod ruku cas me grlila oko vrata.
Govorila mi je da cim se budem smestio odmah joj se javim i dam joj novu adresu da bi mi odmah pisala. Kada sam trebao da udjem u autobus pozelela mi je puno srece, vesajuci mi se oko vrata i ljubeci me u obraz. Vec sam bio na vratima i okrenuo se da joj mahnem, video sam suze u njenim ocima i ona ponovo dotrca prebacajuci ruku oko moga vrata. Ja se sagnuh da je poljubim ali na moje ogromno iznenadjenje ona me poljubi pravo u usta.
Dok je autobus kretao gledali smo se kroz prozor i ona mi ponovo posla poljubac. I ja poljubih svoje prste nezno kao da nju ljubim i dodirnu prozorsko staklo njima. Tek kada mi je nestala iz vidokruga shvatio sam da mi je kurac ogroman… Da ne duzim mnogo, vojska ko vojska, ubrzo sam se privikao na ovakav zivot i lagano su prolazili dani, nedelje, meseci. Gotovo nije bilo dana da nisam dobio pismo od sestre i nije bilo casa da nisam mislio na nju.
Pisala mi je o svemu i svacemu a najvise sam obozavao one delove pisma u kojima pise kako joj puno nedostajem, kako jedva ceka da se vidimo, kako stalno misli na mene, a pogotovo delovi u kojima je opisivala svoje izlaske i sta je imala obuceno na sebi. Toliko je isla u detalje u svojim pismima da sam cak znao i sta je kupila od donjeg rublja i kada su joj mesecni ciklusi. Slala mi je svoje slike i da li je sve ovo namerno radila ili ne ja sam non stop bio napaljen i drkao sam ga kao sumanut po desetak puta dnevno. I ja sam voleo u svojim pismima da je ispitujem o tome, diskretno koliko sam umeo u to vreme i koliko sam mogao da se uzdrzim od prevelike zelje za njom i ona mi je odgovarala.
U stilu da li vise voli pamucni ili svileni cipkani ves i koji joj bolje stoji. Odgovarala je u zavisnosti od situacije ali ona vise preferira cipku, a misli da joj i jedan i drugi podjednako dobro stoje, ali ipak se pozeljnijom oseca kada oseti cipku na sebi. Ili nisi mi napisala koje su boje onaj brus i gacice sto si kupila i kako ti stoji. Crne su boje od prozirne svile a po obodima opsiveni cipkom, a kako mi stoji… Kako ti stoji mogu samo da mastam.
U tom nasem dopisivanju smo lagano poceli da razgovaramo i o nasim ljubavnim i seksualnim zivotima, zapravo o stvarima o kojima nikada ranije nismo razgovarali. Saznali smo gotovo sve jedno o drugom od trenutka kada smo izgubili nevinost do toga sta sve volimo u seksu. Pisala mi je ja volim sa deckom prvo dugo da se ljubim i mazim. Volim kada me on dugo mazi svuda po telu, a potom dugo ljubi i lize svuda po telu.
Onda volim i ja njemu da radim sve to a tek potom da imamo odnos, u pocetku sasvim nezan a potom sve grublji i grublji. I ja sam njoj sve to potvrdjivao nimalo joj se ne udvoravajuci jer i kod mene je bio isti slucaj. Kada sam ovo citao mastao sam da sve to meni govori i da mi govori sta bi zelela da joj radim i naravno ludeo sam. Kupovao sam i sve erotske casopise koji su se mogli naci u to vreme i rezao slike devojaka koje me imalo podsecaju na nju i lepio u posebnu svesku, zajedno sa njenim slikama koje mi je slala.
Ubrzo je prosla duga i hladna zima i stiglo za mene dugoocekivano prolece. Maj mesec je vec uveliko tekao kada sam dobio pismo od sestre da ce me posetiti do kraja meseca. Posto od mog odlaska kuci nije bilo sanse bar jos nekih mesec, mesec ipo dana, bio sam presrecan i jedva cekao taj dan i non stop mastao o nasem susretu, o cemu sam joj i pisao i razradjivao razne varijante jer vise sam bio izludeo. Bilo je sigurno da mora da prenoci u hotelu u gradu bar jednu noc, a mozda i dve.
Pitala me je dali mogu da uzmem prenociste kada mi dodje u posetu, da mozemo da razgovaramo celu noc. U svojoj glavi sam mislio da mozemo da se jebemo celu noc. Predlozio sam joj da dodje u petak popodne, jer ja sam vec sutradan u subotu mogao da uzmem prenociste ako mi neko dodje u posetu, a mozda cak i dve noci s tim da se ujutru samo javim u kasarnu. Koliko sam bio izgubio razum pitao sam je i sta ce da obuce i kakvo ce donje rublje da ima na sebi.
Ta zadnja nedelja pred njen dolazak bila mi je duza nego ikada. U sredu sam dobio od nje pismo u kome izmedju ostalog kaze da ce mi sledece pismo ispricati usmeno posto cemo se videti za koji dan. Ovo pismo, koje cuvam dan danas je bilo malo duze od prethodnih i cela zadnja strana bila je posvecena samo njenim osecanjima i gotovo da je licilo na ljubavno. Jedva cekam da te zagrlim i poljubim, jedva cekam da ti mene zagrlis, jako me stisnes uz sebe, pomazis po licu i kosi i poljubis.
Zelim da me ne pustas iz zagrljaja najmanje deset minuta. Zelim, zelim, zelim… Na sebi cu imati roze trenerku, zbog puta, usku majicicu, a ponecu i nesto elegantnije, a donje rublje neka ostane tajna… bar za sada. Znao sam da cu joj ispuniti sve zelje, a mozda i one neizrecene. Na kraju, puno te voli, pozdravlja i salje jedan pravi poljubac tvoja seka.
Od onog pravi poljubac sam jos vise izludeo, a uz pismo prikacena i njena slika u celoj figuri na sebi je imala uski sorc i pripijenu majicu. Zadnja dva dana sa ovim pismom i slikom kao da nisam izlazio iz toaleta. Stigao je i taj dan. Cekam je na autobuskoj stanici.
Autobus staje, kada se pojavljuje na vratima za mene u tom casu nije bilo lepse i pozeljnije devojke, na sebi ima trenerku ali se jasno daju nazreti obline koje se nalaze ispod. Bacamo se u zagrljaj jedno drugom i vreme za mene u taj cas prestaje da tece. Mazimo po licu jedno drugo, gledamo se u oci i ljubimo u obraze. Odlazimo u hotelsku sobu koju sam rezervisao jos prosle nedelje, grlimo se i salimo usput.
I dalje je sve u granicama normale, da tako kazem. U sobi pricamo o novostima, zadirkujemo se i salimo. Posto sam je jos ranije zamolio da mi donese trenerku da konacno skinem ovu uniformu sa sebe to sam i uradio i osetio se u tom casu kao ponovo rodjen. Gore sam obukao samo majicu na bretele.
Naravno, bio sam napaljen kao nikada u zivotu. Prolepsao si mi se ovde u vojsci, rece i pomazi me po obrazu i prodje prstima kroz kosu. Da budem iskren seko ti izgledas prelepo, nikada lepse, sta ti onaj tvoj radi pa tako blistas. Nisam htela da ti pisem o tome ali sa njim sam raskinula odmah posto si ti otisao.
Zasto, bio sam u cudu, i zasto mi nisi pisala o tome. Nisam htela da te zamaram nebitnim stvarima. Pa jel imas sada nekog. Sama sam gotovo vec pola godine, slegnu ramenima.
Pa samoca ti bas prija izgleda. U nekim stvarima da u nekima ne, a ti vojnice moj. Pa i ja postim isto toliko, rekoh i nasmeja se a nasmejala se i ona. Ali da budem iskren to mi bas uopste ne prija.
Ponovo smo se nasmejali. Meni najvise nedostaje mazenje, rece, gledajuci me u oci, pola godine kako me niko nije mazio, a za sve ostalo se mogu i sama pobrinuti. Pa i kod mene je ista situacija jedvah izgovori i spustih pogled kao duboko tuzan. Ne ocajavaj toliko polovinu si vec prebobao, jos ovoliko i gotovo, rece i sede skroz do mene grleci me i mazeci me po glavi.
Onda rasiri ruke i rece dodji mi u zagrljaj. Naslonio sam se na njen vrat i ona poce da me mazi po istom. Tebi je sada tvoja seka ovde mili moj, ako treba mazicu te sva ova tri dana koliko ostajem. Ostaces do nedelje, upitah je.
Naravno mili moj, rece, poljubi me u obraz i nastavi da me mazi po vratu, kosi i obrazima. Veceras imas do deset izlazak zar ne. Da. A sutra ces vec moci da uzmes prenociste.
Klimnuo sam glavom. Lepo cemo se provesti ovih dana, nista nebrini, radicemo sve ono sto budemo zeleli. Onda me ustinu za obraz i ponovo poljubi. I ja sam se sada od prevelike zelje za njom i od ovog naseg razgovora dosta oslobodio tako da i ja nju poljubi u obraz i pomazi po licu i kosu i obgrli je oko struka.
Sigurno smo celi minut ostali tako zagrljeni. Onda ona rece da se mora i ona presvuci i malo osveziti a mene zamoli da nam donesem po neko pice pa veceras mozemo malo da izadjemo i da me ona otprati do kasarne i odmah ujutru najavi posetu. Dvoumio sam se sta bi mogli da popijemo i iz hotelskog restorana doneo u sobu bocu sampanjca i dve case. U tome i sestra izadje iz kupatila i meni zasta dah kada je videh i umalo ne ispustih onu bocu i case.
Na sebi je imala ekstra kratku mini haljinicu u bordo crnoj boji pripijenu skroz uz telo, na tanke bretelice ispod kojih se videla crna traka od brusa. Stajala joj je savrseno i tako dobro isticala njenu vitku figuru, grudi, struk, bokove, guzu, noge… ma to je za mene u tom trenutku, a i sada kad se setim, bilo jedno savrsenstvo. Videla je da sam se zbunio i samo rece hoces li nam sipati taj sampanj. Uspeo sam nekako da naspem obe case i pruzio joj jednu.
Izgledas tako… nisam znao kako da se izrazim, tako… Pa kako bato, reci sestri slobodno. Tako dobro… zgodno… Dobro ili zgodno. I jedno i drugu i tako seksi i pozeljno. Samo se zagonetno nasmesi i podize casu.
Nazdravismo i ispismo sve iz casa ne prestajuci da se gledamo u oci. Znas li da vise nisam mogla da izdrzim da ne dodjem da te vidim. A sta mislis kako je tek meni bilo. Gledamo se nekoliko trenutaka a onda joj ja kazem znas li da se na stanici nismo grlili ni jedan minut a zamolila si me da te ne pustam iz zagrljaja bar deset minuta.
Nezno se nasmejala i podize ruku da me zagrli. Nezno sam je obgrlio i osetio njene grudi na sebi. Priljubili smo se i obrazima. Pozelela si da te jako stisnem uz sebe i nepustam, tada je stisnu jos vise uz sebe.
Ona podize i drugu ruku i obmota je oko mog vrata. Onda ispuni sestri zelju, stisni me i ne pustaj me. Stisnuo sam je svom snagom uz sebe i pocesmo da se grlimo i mazimo. Moj granitno tvrdi kurac je sigurno osecala na sebi.
Ruke su mi bile na njenim ledjima i na trenutak se pogledasmo u oci. Poljubismo se u obraze, pa potom u uglove usana i ponovo se pogledasmo u oci. Polozio sam joj jednu ruku na rame mazeci ga i dodirujuci joj bretelice od haljinice i brusa. Jeli ovo onaj od prozirne svile, upitah je misleci na brus i sada kao da ja preuzeh inicijativu.
Da, kratko odgovori i nastavi da me mazi po vratu. A okolo je cipkan. Ponovo kratko da. A u kompletu je sa gacicama.
Daaa, rece mazno. I njih sada imas na sebi. Naravno ne mislis valjda da ti sestra ne nosi gacice. Samo pitam.
Slobodno, znas valjda da sestru mozes sve da pitas. Ja lagano poceh da zavlacim prste ispod bretelica ne prestajuci da je mazim drugom rukom za struk i ledja. A nisi htela da mi napises kako ti stoji. Kratko se nasmeja a onda rece pa ne da nisam htela ali… neznam ni sama… valjda si mogao da pretpostavis, ili da bude da sama sebe hvalim.
Nista nisam odgovorio i ona me upita pa dobro sta ti mislis kako tvojoj seki moze da stoji takvo rublje. Bio sam uzbudjen kao nikada u zivotu. Ona kao da je to znala i namerno me palila sve vise i vise. Ja joj i drugom rukoh predjoh duz celih ledja i nju polozi od pozadi na njeno drugo rame i zavukoh je ispod bretelica, a onda poces sasvim slobodno da je mazim sa obe ruke istovremeno od ramena duz celih ledja i struka gotovo joj dodirujuci guzu.
S obzirom seko kako si zgodna znam da ti savrseno stoji. A mislis da ti je sestra zgodna. To nije tesko primetiti, mada sam ja to primetio tek pred polazak ovamo. Mili moj, rece ljubeci me u obraz, to nikada nije kasno.
Pa da nebude da samu sebe hvalis, eto samo ti potvrdjujem ono sto i sama znas. Da, ali ipak mi je draze kad to cujem od drugih. Pa to verovatno cesto cujes. Da ali najdraze mi je to sto sam cula od tebe.
Na trenutak sam je pomazio po obrazu i rekao pa ja mogu da te hvalim do ujutru, malo sam se odvojio od nje i odmerio je od nogu do lica i nastavih, imam materijala dovoljno. Nasmejala se i ponovo mi se baci u zagrljaj ljubeci me u obraz. A sta ja treba da kazem, znas da sam imala puno momaka ali nijedan nije bio tako zgodan kao moj bata i sada ona mene odmeri i pomazi me po grudima. Ponovo smo se poljubili u obraze, zagrlili i moje mazenje se nastavi i ona glasno udahnu i izdahnu, ahhh… tako mi je nedostajalo mazenje svih ovih meseci.
Prija ti, rekoh. O da… a tebi, upita me i poljubi u vrat. Hiljadu trnaca prodjose mojim telom, u zivotu mi nije bilo lepse, a i kako bi mi bilo lose kada se posle sest meseci vidim sa svojom najlepsom i najzgodnijom sestrom koju volim najvise na svetu, rekoh ja gotovo zaljubljeno. Ona me ponovo poljubi u obraz i rece i ti znas da tebe tvoja seka najvise voli na svetu i da sam u stanju sve da ti pruzim sta god pozelis.
Na trenutak se pogledasmo u oci i ponovo se jako zagrlismo i pocesmo da se vrtimo u krug. Sve me ovo podseti na nas ples pred moj polazak u vojsku ali sada nista nije moglo da ga prekine. Kada sam i ja nju poljubio u vrat ona istog trenutka spusti ruke na moju zadnjicu. Nisam hteo nista da cekam i ja obe svoje sake polozi na njenu cvrstu i oblu guzu.
Samo sam se za trenutak umirio a onda sasvim slobodno poceh da joj mazim i stiskam guzove. “Zelim te seko. “, rekoh i prodjoh rukom kroz njenu crnu kosu, sklanjajuci je sa obraza
“I ja tebe celog
”, ne stize ona da zavrsi, a moje usne se spustise na njene. Dug, strastven, zeljan i nikada lepsi poljubac. Samo se za trenutak gledamo u oci a onda nastavljamo da se ljubimo halapljivo i socno i zestoko se mazimo po najintimnijim delovima tela. Podigao sam je u narucje, i pogledao je onako slatku: duge trepavice trepnuse joj na tren, a onda joj se usne lagano razdvojise.
Bile su napucene, ali na najdivniji nacin socne i mekane. Njena crna kosa medju mojim prstima, i ja sam sada pogledom istrazivao njeno telo dok sam sedao na krevet i postavljao je u svoje krilo. Haljinica na bretele spustala se nize, i nije bila dovoljna da sakrije predivan oblik njenih ne velikih, ali na najlepsi nacin oblikovanih grudi. Bradavice su joj se ocrtavale ispod, a ionako kratka haljinica se podigla gotovo na struk dok je sirila noge koliko je god mogla, jer je, sedeci mi u krilu, obuhvatila moje noge svojim butinama.
Nije proslo mnogo do trenutka kada se nas spor i prelep poljubac poceo pretvarati u snaznije povlacanje donje usne i igru jezika. Plima strasti nadolazila je, bas kao i vrelina nasih tela. Otvorila je oci na tren, i odmakla se od mojih usana. Pogledala me je, a onda je ne skrecuci pogled sa mojih usana spustila ruke sa mojih ramena na gornju stranu svojih butina.
Lagano ih je povlacila na gore, zavlaceci par prstiju ispod svoje haljinice. Skinula ju je u jednom pokretom, i bacivsi taj lagani i suvisni komad odece pored nas – ostala je u tom polozaju, sedeci pravih ledja u mom krilu. Tren u kome smo ostali mirni, vecno cu pamtiti po nasim polu-otvorenim usnama, pogledu pravo u oci i isprekidanom udahu vazduha, isprekidanom od siline uzbudjenja i lepote osecaja koji je polako ali sigurno narastao u donjim delovima stomaka
Nismo dugo ostali toliko mirni. Pomazio sam je po grudima koje su i dalje bile u onom predivnom crnom brusu i pre nego sto sam joj ga, gotovo u jednom pokretu, skinuo jedvah izgovori znao sam da ti savrseno stoji. Onda se ona izvila unazad, i skliznula laktovima preko mojih slabina. Posla je u klececi polozaj i prsti su joj mileli po mom stomaku, dok se nosicem priblizavala mom pupku.
Trag koji su ostavljale sestrine gole grudi slao je paralelne zmarce mom telu, i ta tiha i prelepa jeza isla je suprotnim smerom od kretanja njenih dojki niz moj zategnut stomak. Prstima je nestrpljivo krenula na dole, i zavukla ih pod siroki lastis boxerki koje su onako zategnute – jedva prikrivale sve zivlji deo mog tela. Povlacene na dole, boxerke zavrsise oko noznih clanaka, a njena kosa prekri u dva polukruga predeo svake od njegovih prepona. Usne se otvorise sirom, i ona jednom rukom prinese moj toliko zeljeni kurac u svoja usta.
Nije odmah sklapala usne, vec ga je pustila da sklizne niz njen jezik. Bio je vruc i pulsirao je, osetila je to po neznom trzaju koji je dodirnuo i njena nepca. Obrglila ga je zatim usnama, tik ispod glavica, i sasvim polako pomerila glavu ka mom medjunozju, povlaceci kozicu mog kurca unazad, sve do trena dok ga nije osetila celog u sebi. Zatim je udahnula na nos i pocela da povlaci glavu unazad, snazno ga sisajuci u tom trenutku.
Ispunio joj je unutrasnju stranu obraza kada je povlacila svoju glavu unazad, i sve sto je cula u tom trenutku bilo je jedno dugo “Mmmmhhhhhh…” sa mojih usana. Ruke su mi prolazile kroz njenu kosu, a njena glava ponovila je svoj cudesni ples jos nekoliko puta pre no sto je ubrzala ritam, nabijajuci se na njega uz blagu pomoc mojih ruku. Prsti su joj leteli po mojim jajima, i ponekad bi jedan od njih vrhom svojim dodirnuo moj anus, ali samo na tren – dovoljno da prouzrokuje cudesan trzaj tela kojim bi moja zadnjica poskocila blago u susret njenim nemirnim usnama. A onda je pridigla svoju glavu zadrzavajuci samo glavic medju usnama.
Lagano ga je stezala i popustala svoj stisak, a jezik joj je ludovao na vrhu mog ukrucenog kurca. Cas je kruzila nad njim, cas bi njime vijugala levo desno, a moja glava otisla je unazad, prepustajuci se predivnim pokretima sestrinog nestasnog jezika. Kada je osetila da me je dovela blizu vrhunca, sklonila je svoje usne sa njega, i pogledala ga je sa blagim osmehom. Usne su joj bile vrele, polu-otvorene i napucene, a ja, dosavsi sebi, prosao sam dlanom niz njen obraz.
Pridigao se kad i ona, i uzeo je za ruku. Bila nam je potrebna setnja. Setnja nam nije bila daleka i duga. Tik iza lezaja, sa leve strane nalazilo se kupatilo, siroko, prostrano, prepuno stvari koje su se mogli koristiti kao oslonci, ili kao mesta na kojima bi ona ili ja sedeli, oslonlili se ili jednostavno – uzivali.
Ovoga puta, usli smo pravo pod tus, skinuvsi se ujednom trenu i prethodno unevsi laganu plasticnu stolicu u cosak siroke tus-kade. Mlazevi vode oblivali su nasa tela dok smo stojeci na sredini kade prepustili svoja tela tudjim rukama. Poljupci su smenjivali jedan drugi, a voda, ni previse hladna ni previse topla klizila je niz nasu kosu, preko golih tela, nadrazujuci ih i ulepsavajuci nam taj trenutak sve vise i vise… Namestio sam je ispred sebe, i pogledao je po poslednji put u oci, pre no sto je namestila svoje ruke na zid, i okrenula mi svoju guzu. Vec u sledecem trenu primakao sam se sasvim dovoljno da je moj nabrekli kurac vec stajao oslonjen na predivno izbrijanom ulazu u izvor sestrinih najsladjih sokova.
Ugrizla je svoju usnu lagano, osecjuci kako moje ruke polako traze oslonac na spoljnim delovima njenog struka, znajuci da ce vec u sledecem trenutku osetiti ono sto je toliko zelela. I upravo tada, kada je rasirila svoje noge i zategla ih lagano zabacujuci svoju guzu unazad, ja sam prodro u nju, svom duzinom svojom, lagano, strpljivo i prilicno primetno. Odupiruci se o zid ispred sebe, krenula je svojim telom unazad, a ja, primecujuci da je i njena zelja ravna mojoj, privukoh je jos vise na sebe, i nabi ga do kraja u njeno pretoplo medjunozje. Bila je mokra, kao i nasa tela.
. samo vrelija, i sa onim cudesnim stezanjem vaginalnih misica koji su bili znak njenog prepustanja uzivanju. Tucao sam je lagano, kako mi je pisala da voli, drzeci je za struk, no ruke bi mi klizile do njenih kukova usled vode koja ih je i dalje oblivala. Kako nismo oboje mogli da stanemo pod mlaz tusa, ja vodu iskljuci povlacenjem rucice udesno i na dole, podesavajuci modernu slavinu da utihne sa dodatnim grejanjem nasih tela, i smanjivsi snop vode na jedva primetne hladne kapljice, nastavio sam da je tucam, u sve brzem ritmu.
Nabijao joj ga od pozadi, osetivsi na trenutke kako njeni nemirni prsti prelaze cak i do mojih jaja. Mazila se dok sam je tucao i govorila to tooo… tako bato, to, tucaj svoju seku, znas koliko cekam na ovo, ahhh.
U tom trenutku sam je voleo vise nego ista na svetu, a voleo i trzaje njenog tela dok mi se davala. Cela. Pocela je da stenje sve glasnije, i ja primeti da se bas kada i ja – i ona priblizila vrhuncu. Izvadio sam ga iz njene uzane mackice i okrenuo je ka sebi.
Ruke su joj poletele u susret mojoj glavi, vratu, licu. Ljubila me je, i milovala, a onda je tren kasnije, razdvojivsi se od mojih usana – sela na visoku plasticnu stolicu koja je sve vreme bila u samom cosku kade. Kleknuo sam ispred nje, i jezikom presao uz njenu preponu. Uzdahnula je, glasno, i ja ponovi taj potez, samo promenivsi preponu kojom je prolazio nemirni jezik, a zatim sklopi svoje obe usne na izbrijanom delu, daleko ispod njenog pupka.
Skliznuo sam glavom na dole, dok se ona jednom rukom drzala za sipku koja je iznad nas nosila rucku tusa, a drugom rukom je prelazila kroz svoju kosu, uzivajuci u zmarcima koji su prolazili kroz njeno telo, kao nekakvi leptirici. Moje usne skliznuse preko klitorisa, i zastase tik ispod njega. Otvorio sam ih, i moj ne previse dugacak ali prilicno nestasan jezik – otvori njene usmine, i prodje kroz njih, uzasno sporim pokretom glave na dole. Skoro da je zavristala u tom trenutku, i kao da joj se zavrtelo u glavi od nadolazece plime zadovoljstva.
A ja, nemiran i vrlo uporan u svojoj nameri da i ona uziva u oralnom sexu koliko i ja, kojih 20ak minuta ranije, liznu njen klitoris odozdo, cineci ga jos krupnijim i zategnutijim. Naslonio sam vrh svog jezika na vrh klitorisa, i zatim lagano priljubio glavu uz njeno telo, cineci time da se ceo klitoris smesti ispod mog jezika. Nos mi je bio tacno u predelu u kome nije bilo dlacica duzih od par milimetara, a usne mi se sklopise oko onog dela sestrinog medjunozja koji je slao najlepse impulse svud kroz njeno telo. Rukom sam u tom trenutku slucajno zakacio slavinu, i ono malo kapi koje su padale na svakih pola minuta, postase skroz hladne.
Nisam obracao paznju na to, ali onda cuh glasan uzdah, bas u trenu kada sam jezikom prodro duboko u nju, iznenadno. Podigao sam pogled na gore, i video da su njene oci usmerene ka tusu koji je stajao visoko iznad nas, a onda se i njeni kapci zatvorise. Nisam skidao pogled sa njenih usana, i zatim nize – nabubrelih bradavica, a jezikom se poigravao u njoj, probijajuci se kroz punacke usmine koje su ga svojim laganim plesom zajedno sa celim donjim delom tela – prizivale da udje jos dublje i da ne prestane sve dok ne eksplodiraju zajedno. Stenjala je, i to vise nije prestajalo, ali zacuo bi se s vremena na vreme po koji lagani priguseni vrisak.
Blizila se vrhuncu, i ja sam to znao. Sve je brze pomerala svoje kukove kruznim pokretima, izvijala se ka meni. Disala je sve brze i glasnije, a mom jeziku u pomoc je pristigao i jedan njen prstic koji je skliznuo u nju, odjednom, iznenadno i svom duzinom. Stegla ga je iznutra, ugrizla se za donju usnu ponovo, i osetila kako joj se celo telo trese.
. Moj jezik poceo je da klizi uz i niz njene usmine, a njen orgazam pocinjao je na najlepsi nacin. Stegla je moju glavu butinama, a rukama je prolazila kroz moju kosu i pritiskala me uz svoje telo. Izvijala se ka meni usled najsladjih grceva njenog stomaka, i jedva da je bila svesna svakog nemirnog pokreta jezika koji je leteo levo-desno nad njenim klitorisem… “Aaaaahhhh… “, bilo je sve sto sam cuo pre no sto sam osetio da i moj kurac pocinje da se steze, i da prati grceve celog stomaka.
Ustao sam i u trenutku kada je i poslednji spazam njenog medjunozja proteresao citavo njeno telo, i bas tada, prevukao je prstima preko svog kurca. Taj pokret bio je dovoljan da ja, onako napljen, poceh da prska po njenom telu koje tek sto je pocelo da se smiruje. Prvi talas, pun, dugacak i vreo – prolete kroz vazduh kad i moje “Oooooooooohhhh…”. Polete.
. i pade tacno po njenoj levoj strani grudi, Podigla je pogled ka njemu cuvsi ga, a ruke svoje stegla je butinama. Mazila se dok su poslednji treptaji orgazma jos uvek potresali njeno telo – kada je osetila apsolutno cudesan osecaj na svojim grudima. Njena bradavica bila je odjednom preplavljena vrelinom moje sperme.
Uzbudjena, podigla je svoju glavu i priblizila je ka mom glavicu koji je taj drugi talas – izbacio svud po njenom licu. Oblizala je svoje usne, a onda osetila kako je opet prskam, i opet sasvim dovoljno da onaj cudesni osecaj u njenom stomaku opet naraste.
. Svrsavala je po drugi put, zaredom. Nikada joj se to nije desilo, i cinilo joj se da ce se onesvestiti. Jedva se drzala jednom rukom za moje telo, a drugom za drzac tusa.
U glavama nam je bubnjalo na najlepsi nacin, a telom su prolazile senzacije kakve nikada ranije nismo osetili. Svrsavanje u talasima, bez velike pauze izmedju njih – bila je samo prica o kojoj je cula da su dozivele neke tamo njoj nepoznate srecnice. Ovoga puta, prepustila se grcenju svog tela, prepustila se mojoj prelepoj tecnosti koja ju je oblivala i toploti koja je iz nje isijavala. Zeleli smo da ovaj osecaj nikada ne prestane, i uzivali smo u svakom pojedinom grcu nasih tela, grcu koji je trajao minutima… Poljubio sam je, priljubljujuci njeno telo uz svoje, i ne odvajajuci svoje usne od njenih.
Poljubac bi dug, socan, vreo i vlazan Ono sto nam se desilo sledeca dva dana i dve noci bilo je neopisivo i neponovljivi… Zapravo nije bilo neponovljivo, jer sam posle nepunih mesec dana otisao na redovno odsustvo. Prva dva dana su nam bila prelepa, ali smo, naravno, bili prinudjeni da se skrivamo.
Na njen predlog smo otisli na more odakle sam se ja vratio direktno u kasarnu. A na moru nam je bilo mmmhhhh… i sada kada se setim prodje me jeza u donjem delu tela. Iz prostranog apartmana smo na plazu izlazili samo u pauzama. Narednih pet meseci su prosli brzo, a i ja sam svakog meseca odlazio na odsustva od po par dana.
Kada sam se konacno vratio kuci, za prvih pola godine nije bilo dana da se nismo tucali, a potom, lagano, odnosi su nam postajali redji. Kao i u normalnom zivotu, zivot nas je vodio nekim svojim tokovima, ali ipak se ponekad i sada, kada se sretnemo, posle petnaestak godina, uz pice i pricu podsetimo tih strastvenih dogadjaja…

Incest sex (istinito)

Ja mislim da 80%djecak je bar jednom zamisljao i drkao na mamu, sestru ili neku zensku u familiji. Ja znam po sebi i dosta njih sa kojima sam pricao imaju iste fantazije. Ja sam odmalena virio kada se mama kupa ili presvlaci i drkao sladje nego na i jednu drugu zenu. Evo procitajte moju istinitu pricu sa mojom mamom i sestrom Imao sam 14 godina kada sam prvi put virio kros kljucaonicu na kupatilu da vidim moju mamu kako sed kupa. A jos prije toga poceo sam da zamisljam kako imam seks sa njom i drkao sam po pet sest puta na dan.
Ona je imala 34 godin i izgledala je veoma seksi. Imam i sestru koja je tada imala 12 godina i bila je veoma lepa iveoma doibro razvijena za svoje godine. Posto smo zivjeli u jednosobnom stanu ja i ona smo spavali zajedno na jednom velikom kaucu a tata i mama u sobi. Dosta puta nisam mogao da zaspim pa sam cuo glasove i kako mama uziva dok je tata jebe.
Ja sam znao tada leci a moja sestra je vec spavala ili sam ja mislio i ja izvadim moj kurac koji je tada vec imao 19 cm i stavim sestri u ruku i polako krecem njenom rukom dok ne svrsim. Moj otac je bio lovac pa je cesto isao sa drugovima u lov i ostajao po sedam dana. Jednom nakon nekoliko dana dok je tata bio u lovu ja i sestra smo legli spavati a mama je otisla kod komsinice Mile na kavu. Kada se vratila mislila je da spavamo pa je otisla u kupatilo da se kupa.

Iznada vrata na kupatilu bilo je u gornjem djelu staklo tako da se kada se popnes na stolicu sve vidjeti. Cim je ona otisla u kupatilo ja sam uzeo stolicu i poceo da gledam. Imala je divne sise a i cjelo tjelo je bilo kao izmisljeno. Tada sam primjetio da ima nesto u ruci i da pocinje da ga maze sa nekom kremom.
Tada sam video da je to jedan veliki krastavac koji je bio dosta veci i siri od moga kurca. Tada ga je pocela polako nabijati u picku. Dok sam to gledao moj kurac samo sto nije eksplodirao. Kada je ona pocela da svrsava i pusta lagane krike ja sam svrsio, nikada ljepse i nikava vise sperme nije izaslo nego tada.
Ja sam odmah legao kao da spavam. Ja nisam mogao da zaspim a kada samo pomislim na tu sliku koja mije stalno u glavi moj kura stoji stalno dignut. Nakon malo vremena ja sam otisao u sobu kod mame i legao u krevet. Rekao sam da mi je sa sestrom malo tjesno pa bih spavao pored nje postro tata nije kuci.
Ona je rekla uredu. Ja sam se okrenuo na drugu stranu posto mi je kurac i dalje bio dignju. Bilo je ljeto. Prozori su bili otvoreni posto je bilo dosta vruce a mama je spavala samo u nekoj tankoj i kratkoj spavacici i bjelim gacicama.
Posto je bila velika mjesecina napolju sve se u sobi videlo skoro kao da je dan. Ja nisam mogao nikako da zaspim misleci kako sam video kako mama zavlaci veliki krastavac u svoju picku tako da sam nakon jedan sat rjesio da nesto probam pa sta bude. Bili smo pokriveni samo nekom plahtom tako da sam ja tu plahtu lako sklonio sa mene i nje. Ona je lezala na ledjima, spavala je a posto je spavacisa bila dosta kratka ja sam ugledao bjele gacice.
Ja sam resio pa sta bude da joj dodirnem preko gacica i da osjetim njenu picku. Poceo sam polako da se nebi probudila. Posto sam video da se nepomjera ja sam se oslobodio pa sam skinu moje gace a kurac mi je stajao ukrucen kao nikada do tada. Tada sam rjesio da probam da joj pipnem sise koje su bile bas kako su naj ljepse ni male ni velike.
Trljao sam joj sise i mislio sam da cu svaki cas da svrsim. Tada sam resio da probam da provucem malo prst izmegu gacica i da dodirnem maminu picku. Polako sam jednom rukon povukao gacice a drugu sa jednim prstom poceo da dodirujem. Isao sam lagano gore dole po maminom rasjeku i osjetio kako je vlazna i ja sam mislio da je to sve od onog krastavca dok se kupala.
Tada sam resio da probam da probam da joj skinem gace pa sta bude. Poceo sam polako jednu stranu pa drugu i kada sam skoro dosao do pola mama se pocela vrtiti i ja sam mislio da je sada gotovo. Medjutim kako se ona malo vrtila to mi je pomoglo da joj skinem gacice skroz. Ja vise nisam znao sta radim kurac mi je htjeo da eksplodira.
Tada sam joj lagano rasirio levu nogu pa desnu. Tada sam ugledao predivnu picku moje mame i ja sam rjesio da probam da udjem u nju pa sta bude. Poceo sam da je trljam lagano sa prstima i osjetio sam da je sada jos vlaznija i da je moj prst poceo da ulazi u nju, Gurnuo sam jedan prst citav unutra i osjetio kako je vruca jer nikada dotada visam video i dirao picku . Sada sam rjesio da joj stavim moj kurac koji je bio veciu nego ikada.
Polako sam ga prinjeo i naslonio na maminu picku trazeci ulaz. I tada sam osjetio kako polako ulazim u moju mamu. Tada sam poceo da buncam, sta to radim, jebem moju mamu. Malo pomalo i moj citav kurac je nestao u maminoj picki.
Poceo sam lagano da ga uvlacim i izvlacim i to mi je bio najljepsi osjecaj da jebem moju mamu i da je moj citav kurac u njoj. Nakon nekoga vremena ja sam stao i bilo me je strah sta radim i sta ce biti da se mama probudi. Dok sam ja stajao ja sam osjetio da se mama pocela polako vrtiti i dizati gore dole da bi joj moj kurac usao dublje. Ja se nisam mrdao i tada je ona otvorila oci i rekla :Sta to radis, pa ti jebes svoju mamu.
Neboj se ja sam osjetila od prvoga casa kada si ti poceo da me skidas i ja sam uzival i to cekala posto mi treba kurac. Sada ce ti mama pokazati kako se jebe samo da neprobudimo tvoju seku. Tada me je bacila na ledja i uzela moj kurac usta pocela da ga sisa. Ja sam nakon malo vremena svrsio kao nikada do tada mami usta i video sam kako joj sperma curi po licu.
Onda je mama ustala otisla u kupatilo i da vidi dali sestra spava. Kada se vratila legla je na ledja i rekla mi da ja idem dole njoj medju noge da se malo igram sa njenom ribicom. Ja sam se spustio dole i kao iskusni jebac poceo da lizem maminu picku dok je ona pustala neke urlike. Tada mi je rekla dodji gore i stavi mami tu moju kurcinu.
Ja sam se digao a ona je uzela moj kurac i namjestila na svoju rupu i rekla sada ga nabij svojoj mami. Kada god ni je spolenula jebi svoju mamu, nabij mami jace ja sam mislio da cu a eksplodiram. Tada je doslo ves da nisam mogao vise poceo sam da svrsavam u moju mamu a ona je samo vikala svrsi u svoju mamicu. Kada sam svrsio legao sam na ledja i nisam mogao da vjedujem sta se dogodilo.
Tada je moja mama opet pocela da sisa moj kurac koji je za minut bio opet kao kolac. Kako sam ja lezao tako na ledjima tada je mama rekla sada ce mama malo da jase na mome kuronji. Zakoracila me je uzela moj kurac i stavila u svoju socnu picku. Pocela je prvo lagano a onda sve brze da se nabija.
Ja sam joj tada poceo maziti sise dok je ona isla gore dole. U istom casu smo poceli da svrsavamo i pustamo krike slasti i ja i mama i ja nisam mogao da vjerujem da sestra nije cula. Tako smo se tu noc ja i moja mama jebavali i tako sam ja izgubvio nevinost sa mojom mamom. Moj incest sa mamom i sestrom – nastavak poslje te noci ja i mama smo se jebavali kada god smo imali priliku a to je bilo svaki puta kada tata nije kuci.
Prolazili su dan a ja sam i dalje spavao sa mojom sestrom u istom krevetu. Kada god sam imao priliku da vidim da je sestra zaspala ja sam mislio kako tata jebe moju mamu u drugoj sobi i izvadio moj kurac i stavio ga u sestrinu ruku i tako slatko izdrkao da sam smog gledao da sperma ne ide na sve strane. blizila se Nova godina i svi smo se spremali da idemo kot tatine sestre da tamo zajedno docekamo novu godinu. Tetak i tetka su imale tri cerke koje su dvije bile starije od mene a jedna je bila generacija moje sestre.
Sada cu da vam ispricam jednu pricu sta se dogodilo prije par godina kada sam ja imao 12 godina. Bili smo svi kod djeda i bake na selu a tamo je zivjeo i moj brat od strica koji je bio stariji od mene 3 godine. Kao djeca uvjek smo voljeli da se igramo na tavanu stale u sjenu. Ja sam krenuo na tavan i kada sam se popeo vidjeo sam dvije starije sestre sestre od tetke kako su skinule gace i pokazuju svoju picu mome bratu od strica.
Tada sam ja rekao da i ja hocu da vidim a one su rekle uredu ali poslje vas dvojica morate da se skinete da mi vidimo vase kurceve. Brat i ja smo rekli uredu. Ja sam prosao do brata i video tada prvi puta uzivo kako picka izgleda. Tada je bio nas red.
Mi smo skinuli gace a nasi kurcevi su vec bili dignuti. Moj brat iako je stariji nije imao nista veci kurac. Tada je starije sestra rekla da hoce da nam dirne kurceve i mi sdmo pristali. Starija sestra jme uzela moj a mladja bratov, pocele su da ga drkaju i uskoro je moj brat spricao nesto bjelo a kodmene je izaslo nesto zuckasto a bilo mi je puno ljepo.
Poslje toga smo to radili kada god smo imali sansu. Tako je dosla nova godima i ja sam bio jedini muski medju moje 4 sestre. Bilo je fino, jelo se i pilo a kada je doslo 12 sati svi su nazdravljali sa sampanjcem pa su i nama djeci dali po jednu casu. Oko 3 sata moja sestra i najmladja sestra od tetke su otisle u sobu da legnu.
Oda su ove dve sestre rekle meni da idemo kod njih u sobu da se malo igramo. Cim smo usli u sobu obadvije su skinule gace i rekle meni da i ja skinem. Moj kurac je odmah bio dignut do kraja i ja sam mislio da ce eksplodirati. Sestre su mi rekle da mogu da im diram picke a one su zajedno pocele da diraju moj kurac.
Nakon 10 minuta ja sam osjetio divno zadovoljstvo i iz moga kurca je sada spricala sperma. Ja sam se nadao da cu sada bar jednu sestru da jebem ali bas tada moja mama me je zvala i rekla da idemo kuci. Zima je bila hladna i bilo je dosta snjega pa kada smo dosli kuci jos je bio mrak. Mama je rekla da idemo leci da malo odspavam pa kada ustanemo onda cemo da jedemo i mozda cemo otici do babe i djeda na selo.
Mama i tata su otisli u sobu i zatvorili vrata a ja i sestra smo legli u nas krevet. Ja nisam mogao da zaspom po obicaju jer mi se stalno motala slika mojih sestara od tetke kako sam ih video gole i kako su mi fino izdrkale. Cim pomislim na to kurac mi je stajao kao koplje. Nakon mozda jedan sat ja sam p;oceo da cujem mamine uzdahe iz sobe i tada sam se uzbudio jos vise zna sam da tata jebe moju mamu a ja bih voljeo da sam ja sada u mojoj mami kao i obicno kada nema tate.
Tada sam uzeo sekinu ruku, stavio moju kurcinu u njenu ruku i poceo da drkam. Medjutim moja sestra se pocela vrtiti i u jednom trenutku se otkrila i ja sam video njenu malu picku jer nije imala gace. Ona je lezala na ledjima isto onako kako sam video mamu kada sam je prvi puta jebao. Tada mi je udarila sperma u glavu i ja sam resio da probam da jebem moju sestru pa sta bude.
Ja sam se spustio dole i polako polako rasirio sekine noge i tada ugledao divnu picku sa ne puno dlaka. Ja sam poceo prvo da je diram prstima a poslje sam je malo rasirio i poceo da je lizem kao mamu. Moj kurac je bio kao kolac i sam sam cekao kada ce da eksplodira. Jos sam se vise uzbudio posto sam isto tako i moju mamu jebao prvi puta samo nisam znao dali seka spava ili je i ona budna samo se pretvara kao mama i ceka da je ja jebem.
Dugo sam lizao tu malu divnu pickicu i osjetio sam da je dobro vlazna. Tada sam rfesio da joj stavim moju kurcinu . Ja sam joj jos malo rasirio noge lagano trljao mojim glavicem po njenoj picki i tada sam poceo lagano da ulazim u nj. Sve sam mislio sada ce da se probudi, da je zaboli posto sam mislio da je nevina ali nista.
Polako sam ulazio u moju seku i na kraju citav moj kurac je bio u njoj. Ja sam poceo da ga izvlacim i nabijam mojoj seki a ona se nije mrdala. Ja sam tada stao o moja seka je pocela da se lagan dize i navlaci na moj kurac. Tada je otvorila oci i rekla mi samo nastavi braco ja nisam nevina vec dugo taj posao je obavio nas tata tak da sam ja dugo cekala da mi moj braco stavi njegovu kurcinu.
Tada sam ja poceo sve zesce da nabijam mojoj seki jos kada sam cuo da ju tata rfedovno jebe to me jos vise uzbudilo. Iz sobe su se culi mamini i tatini uzdasi a ja sam sve jace nabijao svojoj seki. Kada sam dosao do kraja ja sam izvadio moju kurcinu i spricao moju seku po stomaku. To je bio jedan divan seks.
Tada mi je sestra rekla da ona vec dugo zna da ja drkam sa njenom rukom a zna da spavam sa mamom kada nema tate . Sljedi nastavak kako smo ja i moja familija imali seks svi zadjeno.

Moja mama Marina


Nekoliko meseci kasnije namerno sam izostao sa treninga jer sam u njenom telefonu video poruku od tipa kako dolazi u cetvrtak i dovodi drugara neka spremi picku. Spremio sam torbu opet i zauzeo poziciju da posmatram kada je posle 15 minuta usla ona sa onim istim likom o jos jednim seli su sve troje i krenuli da caskaju i smeju se dok su je njeih dvojica dodirivali ona je uzivala i napipavala im kurceve u trenutku mi je sinula ideja snimicu ih i polako odpuzao po mobilni vratio se i postavio ga da snima a oni vec uveliko poceli akciju mama je pusila obojici naizmenicno dok je sedela u fotelji odjednom se culo pljas i reci lepse to kurvo na sta je ona krenula krvnicki da ga pusi drugom tipu kolega je se brecnuo i rekao mu da to vise nikad mu ne padne na pamet

a onda je podigao seo on na fotelju a drugi tip joj strgao suknju i gace i od pozadi krenuo da joj lize picu i cmar dok je ona pusila kolegi u pauzama dok je nadrkavala kurac cuo sam kako stenje i uziva u lizanju tipa a onda je on naguzio pustila je ruke i prepustila se kurcevima tucajuci je tip je nabacivao na kurcinu kolege koju nije vadila iz usta, kao kuju su je jebali i punili menjajuci se na fotelji nekoliko puta a onda je sela na kolegin kurac dok je on sedeo u fotelji a tip je prisao od pozadi i krenu u dupe da joj ga gura lagano ulazio je i sada vec skoro ceo krenuo da je puni vristala je i urlikala trazeci da je rasture jos vise kolega joj je lizao sise grickao bradavice i drzao kurac u picki dok je drugi tip punio guzu kao lud izvadio ga je napokon i sisla je kleknula a njih dvojica su krenuli da drkaju i svrsavaju joj po faci iscedili su poslednje kapi i seli a ona je legla na pod uz reci momci mnogo vam hvala od kurve odavno ovo zelim onda je ustala otisla po peskir obrisala se i sela gola medju njih hvatajucu ih za kucine poljubila glavice i rekla macani obozavam vas iskljucio sam telefon i povukao se u sobu i pustio opet na silent i izdrkao ga ludacki dva puta kad sam krenuo napolje cuo sam njeno vidimo se zatvorila je vrata i krenula na sprat uplasio sam se da me ne vidi pa sam otisao iza vrata koja su bila polu odskrinuta samo ih je pritvorila i otisla u kupatilo da se tusira a uvece kad je tata dosao ope je sve bilo po starom .

Sve ostaje medju 4 zida (incest)

Hladan februarski dan, baš pravi zimski, pun snijega, hladan vjetar, a ja tad punio svoju dvadesetdrugu i tog hladnog popodneva igrali smo fudbal na snijegu, onako muški, puni snage i entuzijazma. Frajeri, rekli bi, u glavama samo imali samo šta pojebat i sve se svodilo na to u mojoj, kao i u većine glava mojih vršnjaka. Jurili smo tad i cure, sjećam se rado jedne trebe, sa kojom sam i prvi puta izgubio nevinost, u mom autu, onako klasičan seks, mladalački reklo bi se. Međutim, moj pogled bi uvijek zastao pred dobrim komadom, a tad u tim godinama, starije žene su mi se činile svetice, kada je u pitanju seks, jer sam ih zamišljao i doživljavao, kao veoma iskusne i dobre. Poslije odigranog fudbala krenuo sam sa drugovima kući i na samom ulasku u kuću čulo se zvono telefona, kako nikoga nije bilo kući, podigao sam slušalicu.
Na drugoj strani veze, čuo sam: “Dobar dan, Indira je! Tražila je mog ćaleta, rekavši mi da je ona naša rođaka, sa očeve strane i da joj se ćale javi kad bude kući… Ok rekao sam, ali mi je glas djelovao skroz blagonaklono. Ispričao sam svojima, a oni su odmah znali, da je to Indira iz Zagreba, koje se ja sjećam da je bila kod nas prije nekie četiri godine, a ja tad nisam bio kući, bio sam na kampovanju sa društvom, a ona se zadržala sa mužem i djecom tek jedan dan i otišli su nazad za Austriju, gdje njen muž radi već dugo vremena, a u Zagrebu imaju stan. U Zagrebu djeca idu u školu, kćerka 16 godina i mlađi sin od 8 godina. Ja sam ih zadnji put vidio prije desetak sedam – osam godina, mali bio beba, proveli kod nas pet dana.

Malo ih se sjećam, jer sam i ja tad bio školarac i počinjao ulaziti u pubertet. Kad su je nazvali, rekla je da će doći svi skupa kod nas, na dva dana, da iskoriste zimske praznike i ponovo se vraćaju. I baš sutradan su stigli, mi smo se obradovali i po običaju izljubili i izgrlili. Ja tad momak, student druge godine, visok, crn, tamnijeg tena, odmah sam se zagledio u goste.
Rodica, djevojčica iz adolescentnog perioda, onako positna u fizičkom smislu, fura muziku, rave stil, ali je dobre naravi, lako prilagodljiva i stidljiva. Ali, ali, njena majka, Indira tada 41 – dnogodišnja sredovječna, jednom riječju božanstvena žena, u svakom smislu, sa završenom gimnazijom, govori njemački, razumljiva, interesantna, blaga i izuzetno prijatna osoba. Zagrlila me nježno i poljubila u obraze, nazivajući me inženjerom. Baš si porastao, pa kasd ćemo u svatove ići, pitala je smiješući se od radosti, što smo ih dočekali fino.
Moje oči su same zurile prema njoj, konstatirajući nju, obučenu u crne hlače, a u gornjem dijelu bijela košulja i zlatna ogrlica oko vrata, kosa crvena kraće ošišana, oči maslinasto-zelene, a lice čisto i puno neke vedrine. Onako, kao i kod većine šena u tim godinama, stomak je malo nadimao kajš, dok je bila jače građe u donjem dijelu, tačnije jačih nogu i zadignute guzice, koja je bila neprimijetno malo šira. Ipak se cjelokupna fizička konstrukcija savršeno uklapala sa sisama, koje su bile, pa možda, za dva broja veće od normalnih. Ja sam je samo gledao i jednostavno se čudio, sa gorkom činjenicom, da smo rod.
Ali je osjećaj nadjačavao razum i samo sam se pitao, kako je ovako, jednostavna, a savršena. Njen muž, visok, krupan, pravi yugo-švabo, za volanom crnog mercedesa, pričao o Austriji i radu i životu u Zgrebu. Poslije večere, otišli smo na spavanje, a ja po običaju u kupatilo na redovno večernje drkanje. U toku same masturbacije, trudio sam se da mi misli budu kao prije, ali nije išlo.
U toku njihovog boravka, smo se lijepo družili i zezali, tako da je brzo dočao drugi dan i oni su otišli kući, ali su me obavezali, kad bude ljetni odmor da dođem kod njih, jer bi oni to voljeli. Juli, vreline, odmor, ja krećem za Zagreb, na odmor, na pet dana. U busu vruće, put dosadan i napokon stižem u taj grad, a rodica me čeka na stanici i pomaže mi oko prtljaga. Ubrzo smo stigli na vrata, na vrata iza kojih se pojavila meni dobro poznata slika, samo ovoga puta još više veselija, sa ponovnim zagrljajem i poljupcima u obraz i pitanjima, kakav je bio put, šta ima novo, jesam li se umorio i sl.
Dok su moje oči ponovo skenirale prizor ispred sebe. Bila je u britelama žute boje ispod kojih su se vidile bezbojne uprtice od grudnjaka, a dole suknja do ispod kolena narančaste boje. Sjeli smo da popijemo kafu, uz priču, dok je mali igrao playstation, a djevojčica čitala neki teen časopis, Indira i ja smo razgovarali, ali se vidilo u njenim očima da joj je milo što sam tu, jer je i njoj sa djecom dosadno, muž će doći tek za 15 dana, kada idu na more. Tada sam sebi sam govorio da ni u kom slučaju ne smijem zagledati tu ženu, ali je u meni bila neka zvijer, koja me tjerala na to.
Tako sam krišom, momentalno primijetio njene noge gole do kolena, koje su bile tako oblikovane, da su mamile požudne poglede. Poslije popijene kafe, odvela me je do sobe gdje ću da ostavim svoje stvari i naravno gdje ću da spavam, a soba je bila sa dva kreveta, na jednom spava mali, a drugi je namijenjen meni, dok su ona i kćerka u sobi do naše. Stan je bio lijep i sređen, sa velikim kupatilom. Otišao sam na tuširanje i naravno, ponovo ga bacio, trudeći se da sklonim slike te žene u mojoj glavi.
Tu veče smo izašli na sladoled do obližnje bašte, a ona je obukla drugu suknju, koja je bila sive boje i istina, malo kraća od prethodne, a gore iste britele samo druge boje. Šetali smo malo, pričali o Zagrebu i otišli ponovo doma. Već je bilo nekih osam sati, mali je odigrao zajedno samnom jednu utakmicu na igrici i otišao na spavanje, ja sam isto bio umoran, pa sam sagledao sa njima dvjema neki film i otišli smo svi na spavanje. Ujutro sam se probudio rano, svi su spavali, a ja sam pokupio papire od čokolade i keksa, što su ostali to veče na stolu u dnevnom boravku i prebrisao sto, te napravio kafu.
Ubrzo se mala probudila i kad je vidjela to, pozvala je mamu i ispričala joj kako sam ja divan momak, na što je ona bila pozitivno iznenađena i zhvalila mi se. Popili smo kafu, doručkovali i otišli u šetnju i u supermarket, gdje su mi kupili trenerku, šorc i majcu. Naravno bilo mi je drago i malo me bilo stid samog sebe što buljim u tu ženu. Nakon što smo stigli kući čuo sam da će mala sa drugaricama iz škole i nastavnikom na takmičenje iz fizike i ujedno mali odmor na dva dana.
Pomislio sam, pa ostat ću sam sa tom ženom, istina mojom rodbinom i njenim malim. Uzbuđeno sam primio informaciju, ali sam govorio da mi je žao, ali sve je bilo ok. Indira je otišla na tuširanje, a ja sam ostao da pripremim kafu i napravim sok. I napokon, pojavila se iz kupatila u suknji i nekoj laganoj majci.
Kako je sjedala preko puta mene, prebacila je nogu preko noge i tako mi nenamjerno otkrila dobar dio desne noge iznad kolena, gdje sam jasno mogao da vidim više od pola njene butine, koja je bila malo svjetlija nego onaj dio nogu ispod kolena, sa blagim i skoro neprimijetnim neravninama celulita. Mene je taj prizor totalno raspalio i to je trajalo oko desetak minuta, nakon čega je promijenila položaj, a ja se uspio smirit. Takođe nam je naprevila i divnu večeru, nakon koje smo gledali tv i naravno pričali neobavezno. Ona je isticala to da je ponosna na mene, što sam tako fin, što studiram i imam dobar prosjek ocjena.
Govorila mi ja da samo nastavim tako i da ću dobro proći u životu, a ja sam to shvatao kao dobronamjerne savjete. Pričala je i sjećala se svog djetinjstva i doživljaja iz našeg rodnog kraja, te kako je upoznala svog muža, kako su se zabavljali, o inozemstvu, njemačkom jeziku. Meni je pored nje vrijeme prolazilo strašno brzo i osjećao sam se predivno. Otišli smo na spavanje, nakon čega je svanulo jutro, a mala se uveliko spremala da pođe.
Ustao sam na brzinu, malo se sredio, naravno, poljubio je i poželio joj sve najbolje. Jutro smo počeli sa kafom i laganim doručkom, a poslije toga je ona otišla u grad da plati neke račune i da se svrati do supermarketa. Ostao sam sa malim, on je crtao nešto u dnevnom boravku, a ja sam prvi puta ušao u spavaću sobu moje rodice Indire, u kojoj ona spava sa svojim mužem, naravno kad je on zu. Ali sam se ipak pitao, da li ona spava još sa kime, da li ga vara, kako uopšte uspije biti sama toliko vrijeme, a tako pohotna žena.
Krevet je bio iz dva dijela, na njemu zategnuta bijela plahta. Na trenutak sam se zamislio i rekao sam sebi, šta uopšte tražim tu, ne smijem pomišljati na to. Još da me primijeti, pa kako bi me bila sramota, propao bi pod zemlju. Vratio sam se u dnevni i legao malo da se odmaram, kad se začuo korak.
Ušla je u kuću sa kesama, ostavila ih i pogledala me kako ležim u novom šorcu i rekla: Ah rode, koliki si, baš si prava momčina, pa cure ima da pišnu za takvim momkom, posle se nasmijala i rekla da sam joj ja puno drag. A ja sam se trudio na svaki mogući način da joj nešto pomognem, da razgovaramo, jer sam joj u razgovorima i odgovarao, možda, jer smo pričali opušteno, a njoj je baš odgovaralo to, jer nije imala nikog za razgovor, sem par nekih prijateljica, kojima nije puno vjerovala. Taj dan je bio onalo sparan, a ona nas je zamolila da ne puštamo glasnu muziku i da ne lupamo po kući, jer želi da malo ospava. I otišla je u svoju sobu, a vrata nisu bila skroz pritvorena.
Nakon sat vremena, otišao sam u hodnik i još malo otvorio vrata. Ležala je potrbuške, a njena suknja se zadigla do iznad kolena i tad sam mogao da vidim obje noge, gole do pola butova. A suknja je pala između dva guza, koja su bila neodoljiva za svako muško stvorenje. Spavala je i nije se pomicala, a ja nisam smio prići bliže, nego sam se vratio u kupatilo i naravno izdrkao za par sekundi, nakon viđenog prizora.
Na kraju dana, probudila se, a ja sam je preduhitrio i skuvao kafu. Gledali smo tv, kao i obično, mali se igrao i tako dočekali vrijeme večere, nakon čega je mali otišao na spavanje. Ona i ja smo ostali uz tv, rekla je da nam skuva ponovo kafu, što sam sa zadovoljstvom prihvatio. Poslije kafe smo uzeli po dvije čaše vina pred spavanje.
Sjela je ponovo ispred mene, kako je vrijeme odmicalo ja sam sa oprezom posmatrao rubove njene suknje. Ona je sjedila sa slobodom, ne obraćajući pažnju na to, gdje sam dva puta uspio vidjeti komplet gole butove pa skoro do gaćica, ako ih je uopšte i nosila. Pričali smo o svemu i svačemu. Pitala me da li imam djevojku, a ja sam odgovorio da sam skoro izašao iz jedne veze.
tako se priča proširila na djevojke, kako danas spavaju smomcima u većoj mjeri nego prije, pa me pitala jel to stvarno tako, zatim kroz mali smijeh me upitala, a muškarci, svi bi kresnuli, a oženili nevino, jel i sa tobom takav slučaj? Zatim mi je rekla da tu nema ništa loše i da trebam to da radim, ali da pazim sa kim i gdje, nakon čega sam joj i priznao da sam spavao sa jednom djevojkom, onako amaterski seks, na brzaka, a ona je rekla, ma svaka čast, treba iskoristiti vrijeme. Znači rode, opasan si, pa se ponovo nasmiješila. Tako je razgovor tekao, gdje mi je i ona priznala kako je dosta usmljena, kako se često osjeća ružno zbog toga. ja sam rekao da traži od muža da joj dolazi češće, ali ona je rekla da to nije u tome, nego mi je rekla ovako nekako: “Ma znaš rode ovo što ću ti reć neka ostane među ovim zidovima”, a ja sam joj rekao ma ne brini se.
Rekla je da je njihov seksualni život sveden samo na prvu i zadnju noć njegovog povratka, a između ništa, što je malo i pogađalo, te je priznala da je navodno čula da on ima i neku tamo, dosta mlađu od nje. Ja sam je saslušao i rekao joj da ona izgleda predivno, na što se iznenadila i sa nevjericom upitala, jel zaista misliš tako, a ja sam joj uvjerljivo rekao da je ona šena koju bi svaki muškarac poželio u krevetu i malo sam se zacrvenio. Zahvalila mi se i na njenom licu i u njenim očima se vidio sjaj zadovoljne žene na trenutak. Poslije mi je donijela albume sa slikama, gdje je izgledala savršeno.
Bila su četiri albuma, zadnji je bio napravljen prije tri godine, kad su bili na moru u Turskoj. Moje srce je jako lupalo dok sam gledao te slike, ona u kostimu na više od dvadeset fotografija. Samo me sa interesovanjem gledala, a ja sam rekao, ma rode, ti si sila, nije bilo bolje ribe na plaži. Bilo joj je drago, rekla je, ma to je bilo prije tri godine, sad sam se malo i udebljala, mada se to meni i nije činilo, pa sam joj rekao, gledajući je da ne mogu da primijetim.
Jedino da se skinem u kostim, pa da vidiš, kazala mi je i opet smo se smijali. Tako smo dočekali deset sati, a nije nam se spavalo, nego je predložila da igramo karte, što sam i prihvatio, ali sam rekao, za šta igramo, u novce nećemo. Ona je predložila da igramo u sklekove, gubitnik svaku partiju radi po pet sklekova. Može, prvu partiju sam ja izgubio i na brzaka uradio deset, na što je zapljeskala.
Drugu je ona izgubila, a ja sam oduševljeno čekao početak njenih sklekova. Krenula je, jednog pola i legla, a ja sam stajao iznad i govorio hajde, hajde… Ona reče da li mogu trbušnjaci, rako mogu ali deset. Počela je, došla do tri i počela zadizat noge od napora a ja ostao izbezumljen, jer sam uspio vidjeti njene gaćice, bijele boje. Rekla je ne mogu, molim te daj oprosti mi opkladu.
Ja sam rekao ja ću za tebe i uradio deset, zatim skinuo majicu i uradio još deset. Samo me posmatrala. Nakon toga, smo pričali o kartama i igrama. Ja sam joj govorilo da mi u studentskom centru igramo u skidanje.
Kako u skidanje rekla je, pa tako što obučemo isti broj odjeće i gubitnik skida dio po dio. Kad dođe do gaća izađe na hodnik i provede tu deset minuta, ona me gledala sa velikim smijehom i rekla pa jel i ti to igraš, a jel igraju i cure. Odgovorio sam joj da je to samo zabava i da bude interesantno. Baš ste vi studenti zanimljivi, rekla je, žao mi je bilo što ja nisam studirala, a bila sam dobar učenik, tako smo otišli na spavanje.
Zadnji da mog boravka je svanuo i sutra idem kući, tako mi je brzo prošlo, a sa Indirom sam se tako dobro upoznao, pa čak smo imali i svoje prve tajne. Dan sam proveo u gradu sa malim rođakom, nakon čega, smo došli u stan i zatekli nju kako pravi jelo. Uz večeru je zapitkivala opet o toj igri u skidanje i govorila kako smo mi studenti interesantni i čudni, a ja sam je kao sa folom pitao, što zar nisi nikad to igrala? ? Čuj njega, pa skim da igram, mada bih volila nekoga skinuti i psmjehkivala se. Večera je završena, počeo je neki film, mali je otišao u krevet, kad na filmu scena poker u neke velike novce, a neka dama pobjeđuje, eto vidiš reko joj kako se to radi.
Ma igrala bi ja to ali… Što pa eto igraj kad ti se vrati muž. Ma ne, reče, znaš, nema on smisla za to, on je preozbiljan, to bi nazvao glupostima. Šutio sam i čekao reakciju, a ona me upita, jel te ko rode kad skinuo. Odgovrio sam DA, DVA PUTA! Iiiii!? ? Pa to je ostala tajna, jer je smisao igre u tome da to niko ne sazna i rekao sam joj filozofski: “Ko zna čuvati jednu, zna i dvije tajne” Tako znači, reče i stavi ruke na lice, pa znaš ja bih odigrala, ali da se imam pravo prekinuti igru.
OK rekao sam joj. Mali je spavao, a sobu smo zaključali i igrali na ležaju, okrenuti jedno drugom. Prva partija, pustio sam joj da pobijedi, a ona je to sa oduševljenjem dočekala, i ja sam skinuo majicu. Druga partija, ona gubi i ja očekujem da će prekinuti, no odlučuje da skine majicu.
I napokon, moj kurac počinje da se ukrućuje, ona je skinula majicu i ostala je u bijelim grudnjacima. Ozbiljnim pogledom me gledala i rekla da ovo ostaje, a ja dodao među ovim zidovima. Osjećala je nelagodu, ali je imala želju za igrom. Grudnjak nije mogao da pkrije u potpunosti njene sise, koje su malo i prilivale, te se stomak jasno vidio.
Šta je mili, nisi nikad vidio ženu u grudnjacima. Jesam, ali nikad takvu, pa ti si sila, ponovio sam joj. Treća partija, ja ponovo namjernmo gubim i skidam šorc, bokserice su krotile moju kurčinu koja je bila kruta poput bejzbol palice. Pogled joj je letio samo na njega i gubi četvrtu partiju.
Ustaje odlučno i počinje da svlači suknju. Taj čin je počinjao da mi muti razum. Noge savršene, sjeda pored mene. Gaćice bijele boje, sa strana se vide vrhovi dlaka, koje nisu uspjele ostati unutar, a isto tako i mali putić tankuh dlačica male veličine, koje idu iznad gaćica prema pupku.
Gaćice su bile baš napete, kao da su jedva držale ono ispod sebe. Samo sam zurio nepomično kao paraliziran, a ona je osjetila da ja primamila moju pažnju. Šta da činim, šta, govorio sam sam sebi. Rekla je: “Šta je, jel idemo dalje? Ja sam rekao idemo, ali si me preiznenadila.
Preiznenadila, pa zašto rode, što si vidio na slikama, vidiš i sada. Jest, rekoh, ali je sad uživo i drugi je ambijent…. I ja sam starija tri godine i deblje par kilograma, dodala je. Ovo što ispred sebe vidim je neopisivo, pa ti stvarno izgledaš bolje, nego na slikama.
Ah rode, rode, reče mi, ni tebi nema mane, a kako se primijeti i ti si obdaren, samo ne mogu da te pobijedim pa da te skinem i da ti se smijem. Aklo ti imaš želju da me skineš uradit ću to sam, za tvoje oči i među ovim zidovima. Uredu, hajde skini gaće i olakšaj mu! Skinuo sam gaće, a ona se pocrveni i reče:“Uh pravi momački, uvijek spreman i dignut, pa na što se tako digao ne znam? Digao se na ono što moje oči vide i nisam više mogao govoriti…Jel stvarno misliš tako? Da mislim, jer si tako dobra, da samo znaš, iako si mi rod, je ne mogu si oprostit neke stvari. Zašto, šta bi bilo da sam se skroz skinula, da li bi pobjegao iz sobe i blago se nasmijala? Ćutao sam ko zaliven i nakon toga rekao, volio bi te vidjeti golu? Pa možda će ti biti još teže, a? Ne, neće, jel dozvoljavaš? I krenuo sam rukama prema njoj.
Ona svojim uze moje ruke i tako me uhvati za ramena. Zatim leže i poče da svlači gaćice. Kad ih je svukla, ja sam drhtao i gledao, ono o čemu sam maštao danima. Njenu pičku.
Bila je čisto prirodna, neobrijana, dlake srednje veličine, svjetlije boje, a u sredini se mogao vidjeti prorez, čija je boja bila tamno-ružičasta. Brzo sam se prislonio uz nju, tako da je moj nabrekli kurac bio svega nekoliko centimatara od njene pičke. Pokušao sa da je poljubim, ali je rekla da je ovo ludo što radimo i da je van svake pameti. Nisam ništa govorio, samo sam joj grickao vrat, na što je uzvratila sa par uzdisaja i zgrabila rukama moju kosu i privukla me svojim usnama i snažno poljubila.
Već sam se tad primakao kurcem na ulaz njene pičke i mogao osjetit njenu ruku kako ga lagano centrira. Poslije par poljubaca, počeo sam da teram glavić ravno u nju, osjetio sam vlažnost i vrelinu. Žena od dvoje djece, 41 godina, činila se potijesna, skoro kao djevica, ali se njena vagina brzo širila ispuštajući balavu tekućinu i tako sam laganim ritmom zabijao svoj kurac ravno u nju i svega nekoliko puta počeo sam da je stišćem, a ona je samo lagano stenjala i govorila vadi, vadi, nemoj svršit ćeš u mene. Izvadio sam ga i počeo kao pumpa da je prskam po stomaku, a ona je poslije ustala, sva zadihana počela da ga liže od jaja pa do glave.
Ponovo smo se ljubili, te sam počeo da joj grickam bradavice i nakon par minuta kita mi je bila ponovo kruta. Okrenuo sam je sguza. Imala je rasne guzove, počeo sam da je pumpam u pizdu, a ona je otvorila usta i zatvorenih očiju ispuštala duboke uzdisaje. Zabijao sam ga jače i jače, hvatajući je za sise i ramena.
Nakon desetak minuta ponovo sam ga izvadio i pošpricao njene guzove. Nakon čega se pridigla i počela da me grli i ljubi. Poslije poljubaca, otišla je pod tuš, a ja poslije nje. Nakon tuširanja uslijedilo je spavanje, gdje me ujutro probudila sa kafom, moleći me da ovo ostane, među četiri zida… Upozorila me da će mala ubrzo stići i da je mali već ustao.
Popili smo kafu, doručkovali. Ispratili su me na stanici, a ja sam sa suznim očima napustio Zagreb, želeći za tim danima, ali se moja želja ostvarila, među četiri zida.