nedjelja, 17. kolovoza 2014.

Enke

Mojih šest meseci ugovora za rad na brodu je brzo isteklo. Sada sam po pravilima kompanije morao biti najmanje tri meseca na kopnu, pa ako se javim onda sklapam novi ugovor. Pošto sam se iskrcao na Floridi, a tamo mi je bilo nekako plastično i dosadno, rešio sam da uhvatim prvi avion za Evropu, ma gde bilo. Prvi let je bio za Stokholm, Švedska.
Nakon desetak sati napornog leta, sleteo sam na aerodromu u Stokholmu. Znajući kako se dugo čeka za prtljag, reših da odem na piće. U bifeu je bila ogromna gužva i ja nemajući kud sedoh za barsku stolicu. Za šankom je radila visoka plava švedjanka. Naručih pivo i zapalih cigaretu.
Kao i uvek, kada ste po prvi put u nekom nepoznatom gradu, najbolje informacije o svemu možete dobiti od dve vrste ljudi. Taksista i šankera. Ovog puta, taksista nije bilo u blizini i ja se obratih plavokosoj švedjanki za šankom.
- Izvinite – rekoh najopuštenije što sam mogao – prvi put sam ovde, a planiram da ostanem koji dan. Šta mi možete preporučiti za smeštaj.
- Ako ne želite da idete sa aerodroma, čim izadjete iz hola sa desne strane je hotel, u suprotnom, ja vam preporučujem hotel ''Atlas''. Nije skup, a pristojan je.
- Hvala. Popijte jedno piće na moj račun za tu informaciju – rekoh šeretski.
- O, hvala – reče pokazujući mi predivne zube kroz osmeh koji je obarao i natoči sebi neku žestinu.
- U zdravlje – rekoh na srpskom i pružih čašu ka njoj.
- Ćus – reče ona mazno – vi ste iz Rusije?
- Ne. Jugoslavija, ili šta je već sada.
- Super, vi sloveni ste meni jako simpatični.
- Pa iskreno, i mi volimo vas Švedjanke.
Pripreti mi tobož ljutito prstom i ode za drugi kraj šanka da opsluži konobara koji je došao sa novom porudžbinom. Zatim se je vratila do mene i nastavismo da čavrljamo tako bez veze. Popili smo još koje piće i ja shvatih da je vreme da odem po prtljag i ulovim taxi za grad.
Na pokretnoj traci je stajala još samo moja torba. Uzeh je i uputih se ka carini. Brzo sam završio formalnosti oko pasoša i izašao iz aerodromske zgrade u potrazi za taxijem. Napolju me je dočekao sveži švedski vazduh. Primetio sam jedan taxi kako se približava, i taman kada sam hteo da dignem ruku da ga pozovem, osetih kako me neko lagano lupi po ramenu.
Okrenuo sam se i iznenadio. Bila je to prelepa šankerica.
- Meni je smena završila, pa ako želite mogu da vas odbacim do hotela. Ja živim tamo u blizini.
- Ovo je najbolji predlog koji sam danas dobio – rekoh i dohvatih torbu.
Ubrzo smo sedeli u njenom nekom sportskom dvosedu. Nisam mogao da shvatim da neko kupi pre svega kabriolet u zemlji gde je devet mesecci u godini zima, a i bio je toliko mali da sam se jedva upakovao u sedište. Ali je zato išao kao zmija. Vozili smo se nekih pola sata i imali dosta vremena da se upoznamo. Zvala se Enke i studirala je sociologiju. Na aerodromu je radila jer joj je stipendija bila mala za život i studije.
Vešto je upravljala autom kroz gradsku gužvu. Dok je vešto svojim nogicama baratala oko auta, suknja joj se malo pomalo sve više zadizala. To mi je omogućilo da bacim pogled na njene prelepe butine upakovane u crne mrežaste čarape. Imala je predivne noge i tog trenutka sam rešio da ću pokušati sve da bih se zavukao izmedju njih.
- Stigli smo – reče ona i poče da usporava auto – ovo ti je hotel, a ja sam par ulica niže.
- Vidi – rekoh – ako nemaš obaveza mogli bi smo na piće, čisto da ti se odužim za ovu vožnju.
- Pa, i mogli bi – reče ona i vešto uparkira auto na mesto koje se je iznenada ukazalo. – Tu iza čoška je jedan dobar kafić, mogli bi tamo.
- Povedi me.
Ubrzo smo sedeli u prelep kafić i zezali se pričom uz piće. Enke se je raspitivala o mojoj zemlji i gradu odakle dolazim, a naročito su je interesovali kakvi su momci i devojke i kakav je provod. Ja sam naravno preterivao u opisivanju kako bih je oduševio i doveo u inferioran položaj. Lupetao sam kako je kod nas velika sloboda, kako sexa ima na svakom koraku i da se niko ne libi ničega. Primetio sam joj sjaj u očima, kao i tugu, jer je mislila da su oni gori od nas. Onda sam temu razgovora polako promenio na svoje polje.
- Imaš momka ili nekog sa kime živiš?
- Ne. – reče ona – Imala sam momka, ali nije shvatao moje potrebe.
- Potrebe, kakve potrebe.
- Pa kasno sam shvatila da je on mamin sin i uštogljen. Jednom rečju pravi advokat, čime se je i bavio.
- Pa šta je tu loše?
- Ne bih o tome, ja sam ti malo čudna...
- Što? Baš me interesuje, naročito što sam i ja čudan – mada u tom trenutku nisam ni znao na šta misli. Bilo mi je samo važno da joj upadnem u gaćice. Naravno, dobra količina alkohola koju smo do tada popili mi je išla u prilog da se ona otvori.
- Znaš, ja imam malo drugačije potrebe kada je sex u pitanju.
- I ja... – rekoh napet u iščekivanju da mi kaže na šta misli.
- Ja volim da budem potčinjena... Iju... Ne znam što ti sve ovo govorim...
- Ma slobodno, sad me vidiš, sutra već ne. Neću nikome reći...
- Da... Meni u krevetu treba muškarac. Gospodar. Neko ko će me naučiti redu i kazniti ako nisam dobra...
- Dušo... – slagah 'ladno – dominacija je moja vrlina.
Grleno se je nasmejala. Otpila gutljaj pića i preko čaše mi uputila značajan pogled.
- Svidjaš mi se, ali ako nisi to što kažeš, ja ću odmah primetiti...
- Samo ti meni daj priliku i videćeš – mada nisam znao šta ću da radim.
- Najebo si ako si me slagao. Ne volim šonje i pedere koji glume muškarčine.
- Probaj me.
- Idemo kod mene.
Popili smo piće do kraja i izašli iz lokala. Pešice smo stigli do njenog stana, koji je u stvari bio jedna velika prostorija u potkrovlju. Lep, samački, uredjen stan.
- Idem do kupatila, a ti nam sipaj piće – reče ona.
Nakon pola sata je ja zamenih u kupatilu i nakon toga se obresmo u susednj sobi. Bila je to isto tako velika soba sa ogromnim krevetom na sredini. Po sobi su bile razbacane razno-razne stvari za vezivanje i mučenje i već sam brzo shvatio šta će se otprilike tražiti od mene.
Enke se sagnu nad stočićem da spusti čašu sa pićem i ja joj pridjoh s ledja. Uhvatio sam njenu kućnu haljinu otpozadi za kragnu i grubo je strgnuh na dole. Haljina puče po šavovima i ona ostade gola ispred mene.
- Sipaj mi piće – rekoh strogo.
- Ali, mislila sam...
- Nema šta ti da misliš. Piće!
Pokorno je spustila pogled na dole i nasula mi piće. Seo sam na ivicu kreveta, otpio gutljaj i pozvao je:
- Dodji.
Ona pokuša da sedne na krevet pored mene, a ja viknuh:
- Ne tu. Dole... – i pokazah na patos. ''Dule, mislim da ti ovo za sada dobro ide'', pomislih.
Poslušno je sela na pod kraj mojih nogu.
- Sada mi skini gaće – rekoh i uspravih se pored nje. Krenula je rukama za moje boxericce, a ja ih odmakoh.
- Ne rukama, zubima.
Primakla se glavom do mojih gaća i zubima dohvatila lastiš. Počela je da mi svlači gaće, a moj kurac, verovatno zadovoljan ovom domnacijom se je digao do pucanja. Kada je videla sa kakvim alatom raspolažem, ona instiktivno krenu rukama prema njemu. Opalio sam joj vruć šamar i ona zastade zbunjeno.
- Ne sećam se da sam ti dozvolio da ga dodirneš.
- Oprosti – reče ona tiho, a ja joj raspalih još jedan šamar.
- Nisam ti ni dozvolio da govoriš – bila je pokorna i uživala u tome. Mislim da sam opravdao njena očekivanja. Moram da priznam da se je i meni dopala ova igra.
- Okreni se i natrti se da ti vidim bulju.
Poslušno se je okrenula i namestila četvoronoške.
- Šta je ovo? – zbunjeno je okrenula glavu prema meni. – Ne gledaj me. Pa kakva je ovo bulja. Zar ti očekuješ da ja jebem ovo. Da trošim svoj dragoceni kurac na ovakvo dupe. – Istina je bila upravo suprotna. Imala je predivno dupe, kao i celo telo.
- Draga moja, moraćeš da me moliš da bih ja umakao svoj kurac u ovo dupe.
- Da, molim te... – reče ona tiho.
Lupih joj snažan šamar po guzici i ostavih joj crveni trag.
- Nisam te čuo, glasnije.
- Molim te da me jebeš. Znam da te ne zaslužujem, ali molim te...
- Ustani i legni na krevet.
Poslušno je ustala i legla, a ja dohvatih kanape koje sam već pre toga primetio i isplanirao šta ću sa njima. Postavio sam je na ledja popreko na krevetu i kanapima je zavezao za sva četiri kraja kreveta. Ležala je tako vezana i raskrečena. Imao sam pravu pokornu pičku vezanu, kao na tacni. Njena obrijana pica je zjapila prema meni, kao da me je zvala, ali sam znao da se moram uzdržati i naterati je da me moli za kurac.
Tada sam sa police iznad kreveta dohvatio bič koji je na kraju imao nekoliko kožnih kaiševa. Milovao sam je bičem po sisama i pičkici. Isto tako, zubima sam dosta grubo grickao njene bradavice. Ona je samo tiho jecala. Popeo sam se na krevet i prislonio joj kurac uz obraz.
- Puši kučko – rekoh grubo. Ona samo otvori usta i ja joj ga naglo gurnuh do jaja. Počela je da grca i da joj na oči idu suze. Izvadio sam kurac iz njenih usta i udario je bičem po pički. Paćenica se sva zacrvenela. Ponovo sam joj nabio kurac u usta. Nagnuo sam se napred i naglo joj gurnuo tri prsta u pičku. Kriknula je i izvila telo od bola i slasti. Uzjahao sam je i seo iznad njenog lica.
- Liži mi dupe, pičko.
Poslušno je odigla glavu sa kreveta i počela da mi liže čmar. Prijalo mi je i još više mi se nadigo kurac. Osećao sam kako njen jezik ulazi u moje dupe i širi mi polako čmar. Za to vreme ja sam je lagano lupkao bičem po pički.
Ustao sam i okrenuo se prema njoj. Opkoračio sam je i pošto mi se pišalo, reših da je polijem. Ko će sad da ide do WC-a, a i drolja je to htela. Uhvatih se za kurac i počeh da mokrim po njoj. Enke je stvarno znala da uživa u svemu ovome. Izvijala je telo kako bi je moja topla mokraća pogadjala, a ustima se izvijala da što više dohvati zlatne tečnosti.
Otresao sam kurac i kleknuo nad njom. Stavio sam joj ga ponovo u usta da mi ga nadigne. Pušila mi ga je vrhunski i halapljivo.
Zatim sam se spustio medju njene noge i prislonio joj glavić na ulaz u pičku. Počela je ubrzano da dahće u iščekivanju da joj ga nabijem. Gurnuo sam joj ga naglo do jaja i ona kriknu. Odmah sam ga izvadio napolje i zakačiio joj štipaljku za jednu bradavicu.
- Daj mi ga... Ah... Ne mogu više...
- Ćuti kučko... Dobićeš ga kad ja kažem...
Ponovo sam joj ga naglo nabio do jaja i opet odmah izvadio napolje. Sada sam zakačio štipaljku na drugu bradavicu. Vrištala je od zadovoljstva. Uhvatio sam je za kukove, malo odigao i naglo joj ga smestio u guzu. Malo sam i preterao jer je i mene zabolelo. Enke je sada kriknula da nas je sigurno pola Stokholma čulo.
- Ahhh... životinjo....
Puko sam joj šamar.
- Šta si rekla?
- Izvini gospodaru...
Izvadio sam joj ga iz dupeta, naglo kao što sam joj ga stavio i sada joj ga zabio u pičku. Ponovo sam joj ga izvadio iz pičke pa vratio u guzicu. Enke je stenjala, izvijala svoje telo i vrištala. Na kurcu su mi se malo nahvatala govna iz njenog dupeta. Izgleda da se mala nije pripremila baš za ovakvu seansu. Nabijao sam joj ga tako naizmenično u dupe i pičku, uvrtao joj štipaljke na bradavicama i pitao:
- Odakle ova govna na mom kurcu, kurvo?
- Izvini... ja ne... nisam...
- Ćuti! Sada ćeš morati da ga opereš....
- Da...
- Nemam nameru da sa ovako govnjivim kurcem idem...
- Da...
Odvojio sam se od nje i prišao gore. Gurnuo sam joj svoj govnjiv kurac u usta. Ona ga halapljivo dohvati i poče da liže. Sisala ga je i čistila jezikom da mi je za par minuta kurac blistao kao nov. Oko ustiju i po obrazima su se videli tragovi njenog izmeta koje je ona pokušavala jezikom da dohvati, jer su joj ruke bile vezane. Ja dohvatih rukom kurac i glavićem pokupih ostatke govana sa njenih obraza. Zatim joj ga strpah u usta da ga ponovo oliže. Ovog puta sam joj gurnuo kurac do jaja u grlo i svrših kao konj. Grcala je u pokušaju da proguta svu moju spermu.
I dalje sam bio napaljen od svega ovoga, te se spustih izmedju njenih nogu i zabih joj ga do jaja u pičku. Počeo sam da je jebem kao konj. Dok sam joj ga nabijao, u istom ritmu sam je udarao bičem po sisama. Enke je vrištala. Sise i pička su joj bile crvene do krvi od udaraca i jebanja. Udario sam krešendo i nas dvoje burno svršismo. Ja sam joj sada punio pičku semenom, a ona se batrgala vezana, tako da su joj konopci na člancima ostavljali crvene tragove. Izvadio sam kurac iz nje i ona se upiša kao kobila po krevetu i podu.
Kad sam došao do daha, odvezao sam joj ruke i noge, a ona se uspravi i reče:
- Oh... Ljubavi...
- Ne seri – rekoh grubo – idi operi se i zakuvaj mi kafu.
- Da gospodaru – reče ona pokorno spustajući pogled ka podu.

Urlika

Rešio sam da iz Švedske otputujem vozom do Nemačke. Obaveza kod kuće nisam imao, pa sam mogao sebi da priuštim malo putovanja i zezanja.
Na stanici me je ispratila Enke sva u suzama i tužna zbog mod odlaska. Ja sam je bestidno lagao kako ćemo ostati u kontaktu i tako to. Ona je samo ridala i još dugo ostala na peronu mašući za mnom.
Kartu sam kupio do Minhena. Pored toga što sam želeo da posetim ovaj grad, razlog je bio i taj što odatle imam bilo kakvu vezu sa Beogradom.
Voz je bio poluprazan što me je jako začudilo jer je karta bila jako jeftina. Kondukter mi je objasnio razlog. Voz je do Minhena putovao jako dugo kopnom preko skandinavskog poluostrva. Ljudi su obično koristili avion ili feribot da bi stigli brže. Jebi ga, ja to nisam znao, ali ko ga jebe. Tada, ako ne drugo, vrmena sam bar imao na pretek.
Na sledećoj stanici u moj kupe udje mlada crvenokosa žena. Bila je dosta sitne gradje, ali se je odmah videlo da vodi računa o svom izgledu. Progovori nešto na nemačkom, al' joj ja dadoh do znanja da samo srpski i engleski dolaze u obzir.
- Da li je slobodno – upita ona na engleskom sa karakterističnim nemačkim akcentom. Imala je tako mio glas.
- Kako da ne. Izvolite.
Pomogao sam joj da podigne poveliki kofer na rešetku i uljudno pridržao kaput kada ga je skidala.
- Hvala – reče ona tiho – Ja sam Urlike.
- Dule. Drago mi je.
Dugo putovanje nas je kroz priču zbližilo. Urlike je bila balerina i bila je na nekoj audiciji. Nisu je primili i sada se vraćala kući u Minhen. Pošto nije imala dovoljno para za put, krenula je ovim vozom. Kada sam joj ja rekao razlog mog putovanja ovim vozom, prsnula je u grleni osmeh.
U svakom slučaju, zahvaljujući njoj meni je mukotrpna vožnja vozom preko pola Evrope prošla brže i lakše. U Minhen smo stigli negde u večernjim satima. Napolju je bilo dosta toplije i prijatnije nego u Švedskoj. Izašli smo iz voza, pozdravili se tu na peronu, i Urlike nestade u gomili ljudi. Okretao sam se u nameri da nadjem neki kafić da popijem piće pre nego što se snadjem za smeštaj. Začudo, na stanici nije bilo nijednog. Pored mene prodje neki čova u železničarskoj uniformi i ja ga pitah za lokal. On mi reče da čim izadjem iz stanice levo na sto metara ima jedan. Uputih se ka izlazu.
Kad sam izašao iz stanice zastadoh. Šta je onaj čovek rekao? Levo ili desno. Jebi ga, krenuh desno, ako ne vratiću se. Već posle pedesetak metara shvatio sam da sam pogrešio, jer je predamnom bivalo sve tamnije i pustije. Šta više toliko je postajalo tamno da nisam nazirao kraj ulice. Reših da se vratim, kada začuh neko komešanje. Dolazilo je iz jednog udubljenja u zgradi u kome su se nalazili kontejneri sa djubretom. Pogledah kroz polumrak i videh kako dva klinca pokušavaju da opljačkaju neku ženu. Reagovao sam instiktivno i počeo da dižem galamu trčeći prema njima. Klinci se uplašiše, ispustiše ženu koja pade na zemlju i pobegoše u mrak. Prišao sam joj polako i pomogao joj da se digne. Disala je ubrzano i uplašeno.
- Hajdemo da se sklonimo odavde – rekoh i povukoh je za ruku. Tek sam tada kada je ulična svetiljka malo obasjala njeno lice video da je to Urlike iz voza.
- Sam Bog te je poslao. Hvala ti.
- Nisam ni znao da si ti. Izgubio sam se.
- Moja sreća. Hvala još jednom. Ne znam kako da ti se odužim.
- Tako što ćeš mi pokazati neko pristojno mesto i da zajedno popijemo po piće. Treba nam.
- Hajdemo – reče ona i povede me nazad pored železničke stanice.
- Šta ćeš ti na ovu stranu. Hajde ja sam se izgubio, ali ti si iz ovog grada.
- Htela sam da skratim put do kuće, iako sam znala da je to opasan kraj prepun narkomana. Sve sam mislila da neće mene.
Ubrzo smo sedeli u jednom prijatnom lokalu i pijuckali piće uz razgovor. Urlika se konačno vratila k sebi i dobila malo rumenila u obraze što je uz njenu crvenu kosu davalo neki sexipil.
Kada sam joj rekao da tražim pristojan hotel za prenoćište ona se ponudi da prenoćim kod nje.
- Nemoj pogrešno da me shvatiš – reče ona nesigurno – samo da prenoćiš.
- Ne znam – pravio sam se nevešt, a u sebi molio da me povede jer mi se jako svidjala.
- Ja živim sama sa bratom, a on večeras nije tu. Možeš prespavati kod nas, a i ja ću se posle ovoga večeras osećati sigurnije sa tobom.
- Pa kad je tako, onda u redu – rekoh ja i nazdravismo novoj situaciji.
Nakon nekih pola sata pešačenja dodjosmo do njenog stana. Ušli smo unutra. Stan je bio velik i da nisam znao odmah bih pogodio da tu živi balerina. Jedan deo velike sobe je bio prazan, sa velikim ogledalom na zidu i drvenom šipkom za držanje, karakterističnom za balet. Bacismo torbe na pod i ona mi reče:
- Evo tu pravo ti je kupatilo da se malo osvežiš, a ja ću u moje u susednoj prostoriji.
- Hvala.
Topla voda iz tuša mi je jako prijala. Telo mi  je bilo umorno od dugog putovanja, a i dosta mi se toga izdešavalo. Završio sam sa tuširanjem, orgnuo se oko pojasa peškirom i izašao napolje. Urlike je već u bade mantilu kuvala kafu. Prišao sam šanku koji je delio kuhinju od ostatka prostorije i smestio se na barsku stolicu.
- Lep vam je stančić.
- Hvala. To smo ja i brat dobili od ministarstva kulture, kao talentovani umetnici.
- Lepo. Bar država misli na vas.
- Da, samo što se od baletanske plate ne živi. Zato sam i išla u Švedsku na audiciju. Tamo su balerine bolje plaćene.
- A gde ti je brat?
- On je u Hamburgu. Imaju tamo predstavu. Znaš, i on je baletan.
- A, porodično, znači...
Nasmejala se i pokazala mi svoje prelepe zube. Pijuckali smo tako kafu za šankom i čavrljali nešto bez veze, a ona je mene svojom spontanošću, iskrenošću i jednom prirodnom lepotom sve više palila. Medjutim, razgovor je uvek išao tako da nisam imao prilike da započnem nekako temu i navedem je na to da je startujem. Mada mislim, da je to ona osećala, šta više, mislim da ni ona nije bila baš hladnokrvna prema meni.
U jednom trenutku, reših da rizikujem. Na kraju krajeva, nemam šta da izgubim. U najgorem slučaju ću se pokupiti i naći neki hotel, ali nisam smeo da propustim priliku da večeras imam ovu crvenokosu lepoticu.
Pomerio sam se malo unapred, licem bliže njoj i tiho izgovorio:
- Znaš, ti mi se jako svidjaš...
- Dule... – reče ona postidjeno spustivši pogled na dole.
- Samo ne želim da te dovedem u neprijatnu situaciju...
- Ah...
Uhvatih je nežno prstima za bradu i privukoh njeno lice sebi. Nije se otimala. Spustio sam joj ovlaš lagani poljubac na usne. Sklopila je oči i prepustila se. Imao sam prolaz.
Sada sam joj već gurnuo jezik i počeli smo strasno da se ljubimo. Zagrebala me je noktima po maljavim grudima.
- Dodji – reče ona i pruži mi ruku preko šanka. Odvela me je do velikog kreveta u kraju prostorije. Odvezao sam joj kaiš na bade mantilu i on spade na pod. Ja se brzo oslobodih peškira. Predamnom je stajala crvenokosa lepotica. Imala je fenomenalno telo. Iako je bila sitna i mala, njeno telo su krasili divni vretenasti mišići koji su se ocrtavali sa svakim njenim pokretom. Kada sam je pomilovao i dodirnuo kožu, ona je bila tvrda i napeta. Urlike me uhvati za dignuti kurac i padosmo na krevet. Lubili smo se neprestano.
Okrenuo sam je na ledja ljubeći je sve vreme i polako se spustio do njenih malih ali prelepih dojki. Bile su čvrste kao celo njeno telo. Ljubio sam joj sise i grickao bradavice. Tako su bile tvrde da nisam mogao da se otmem utisku da će joj pući sa svakim mojim ugrizom. Urlike je dahtala od zadovoljstva. Zatim sam poljupcima prešao na njen ravan mišićavi stomak. Grickao sam i lizao njene talasaste mišiće na stomaku  što je još više dovodilo do ludila. Uhvatila me je rukama za glavu i počela gurati na dole ka njenom medjunožju. Sa zadovoljstvom sam se sustio do njene obrijane pičkice i podario joj jedan dugi liz. Vrisnula je.
- Ah... to macane... to mi radi.... to volim... – dahtala je.
Ja sam samo mumlao od zadovoljstva i lizao jednu od najukusnijih pičkica u mom životu. Kao i sve na njenom telu, tako joj je i pičkica bila mala. Imao sam osećaj da je toliko tesna da joj jedva moj jezik ulazi u pičku.
U jednom trenutku se Urlike tako savila u telu i okrenula da bi dohvatila moj kurac, da sam se začudio. Takvo savijanje tela može samo neko ko se bavi profesionalno baletom. Uzela je moj kurac i stavila ga u svoja mala usta. Nije ni dva tri puta podudlala, a ja napaljen do tada njenim prelepim telom i lizanjem, napunih joj usta spermom. Iako se gušila i borila za vazduh, sa zadovoljstvom je popila veći deo mog semena.
E sada smo draga moja dovoljno vlažni za jedno jebanje, pomislih i popeh se preko nje u klasičan položaj. Namestio sam svoj glavić na ulaz u njenu pičkicu i oslonio se rukama o krevet pored nje. To je bila sve samo ne klasična poza. Urlike raširi svoje noge u špagu i uhvati se rukama za stopala. Noge su joj bile skroz prave i raširene. Gurnuo sam joj ga lagano i odlučno. Kriknula je od zadovoljstva. Iako je bila raščepljena u špagu i raširena kao nijedna žena do sada sa mnom, pička joj je bila tesna kao prsten. Osetio sam kako je mojim debelim kurcem gotovo cepam prodiranjem. Urilke je okrenula glavu u stranu i otvorenih ustiju dahtala od zadovoljstva. Uživali smo oboje. Kada sam zapeo kurcem do kraja, na moje razočarenje sam shvatio da je ostalo još 3-4 centimetara mog kurca izvan nje. Nije moglo više dalje. Udarao sam u nešto i to je to. Bila je dosta plitka za moj kurac. Medjutim, ona pusti svoje noge, obavi ih oko mog struka, stegnu mu snažno kao kleštima i nogama me nabi na sebe. Sada je upalo i onih 3-4 centimetara kurca. Kriknuli smo oboje, što od laganog bola, što od zadovoljstva.
- Ah... – ciktala je ona – nabi mi ga...
- Uh... prija mi... kako si tesna i mala...
- Ne... Oh... nego je tebi orgoman kurac...
- Jel ti lepo... dušo...
- Da... jebi me... nikada nisam primila ovoliki kurac...
Tada se je već razradila i počeo sam da je tucam. Vadio sam kurac da samo glavić ostane u njoj, a onda ga nabijao do jaja uz zdušnu pomoć njenih nogu. Svaki put kada bih prodirao u nju, ona je svojim nogama ukrštenim iza mojih ledja pritiskala i time mi davala zamah da joj ga jače nabijem. Videlo se po njoj da je srećna što je kara ovako dobar kurac kao što je moj. Bradavice su joj se ukrutile do pucanja i ja je uhvatih za njih i počeh da ih uvrćem. To je bio okidač. Počela je da svršava.
- Ah... to... gotova sam... – vrištala je i nadljudskom snagom me nogama pritiskala uz sebe. Tako me je priklještila nogama da sada više nisam mogao da ga vadim i tucam je, već sam samo tako stajao u njoj. Celo telo joj se treslo i drhtalo. Sada je krenulo i meni. Počeo sam da je punim semenom u pičku. Ona se je i dalje tresla u seriji orgazama. Uhvatila me je za uši i počela da ih uvrće. To uvrtanje ušiju sam tada po prvi put doživeo i napalilo me da sam svršio obilno kao konj. Najzad stisak njenih nogu popusti i ja padoh na krevet zadihan pored nje.
Skočio sam kao oparen. Sranje. Na barskoj stolici za šankom, u polumraku sobe, sedeo je muškarac. Ćutke je gledao ka nama.
- Erik? Otkud ti? – reče Urlike videvši ga.
- Ćao deco. Evo ja našao prevoz pa stigao ranije.
- Ovo je moj brat Erik – reče Urlike i bez ikakvog stida, kao da je sasvim normalno da je rodjeni brat gleda dok se jebe, ustade sa kreveta i ogrnu bade mantil.
- Drago mi je – reče Erik ustajući sa barske stolice – Mogu vam reći da ste bili odlični.
Osećao sam se neko vreme neprijatno. Medjutim, kada sam video kako oni na to gledaju sasvim prirodno i ja sam se opustio.
Seli smo svo troje za šankom i uzeli po piće da bi se bolje upoznali.

Ajten

Moj život i rad na brodu je iz dana u dan bivao sve bolji i lepši. Šta više, sve je počelo da mi se svidja, i jedino što mi je smetalo je to što sam bio željan kopna. Znate, kada ste dovoljno dugo na brodu, u vama se valjda instiktivno javlja nagon za kopnom. To je ona želja da prošetate ulicom, da osetite prašinu puta, vidite brdo i slično.
Ali ugovor se je morao odraditi i to je stvar sa kojom se morate pomiriti kada se odlučite da radite na brodu.
Toga dana, nakon doručka sam imao malo slobodnog vremena pa se uputih ka svojoj kabini da se odmorim. Znao sam da Stjuard radi, tako da je sex sa njim otpao. Prolazio sam uskim hodnikom kroz odeljenje u kome su se nalazile kabine ostalih zapslenika broda. Odjednom na pola puta se vrata jedne kabine otvoriše i na njima se pojavi Ajten.
- Oh... kolega – reče ona. - Baš dobro što ste naišli. Treba mi vaša mala pomoć.
Ajten je bila sobarica poreklom iz Turske. Nju sam primetio još prvih dana mog boravka na brodu, jer je to bila jedna od onih žena kakve ja volim. Bila je, što ja volim da kažem, sočna. Ogromne dojke su joj uvek curile iz čvrsto utegnute uniforme sobarice i izazovno podrhtavale na svaki njen pokret. Uzan struk se je širio u snažne bokove koji su nastavljali u predivne noge sa okruglim listovima. Imala je prelepo lice sa prirodno napućenim usnama, što ja kažem, uvek spremne na pušenje.
Njena i moja priroda posla nam nije omogućavala da se sretnemo i ostvarim bilo kakav kontakt sa njom, ali uvek kada bih je na trenutak sreo ili video u daljini, balili bi i ja i moj kurac za njom. Naravno, daleko od očiju, daleko od srca, a time i daleko od kurca, pa sam ja na nju i maltene zaboravio. Sada, evo je tu preda mnom i traži moju pomoć. Možda je to šansa.
- Naravno – odgovorih – ukoliko mogu.
- Znate, zaglavio mi se krevet, a ja sama ne mogu da ga odglavim. Pa sam izašla po pomoć i vi ste naleteli.
U kabinama za osoblje kreveti su bili na rasklapanje. Kada ne spavate, krevet se može podići i sklopiti uza zid kabine, što je u  ionako malim kabinama davalo bar malo više prostora.
- Hajde da vidimo u čemu je problem – rekoh i udjosmo u kabinu.
Krevet je stajao zaglavljen pod uglom od 45 stepeni u odnosu na zid. Uz sve moje napore nije hteo ni gore ni dole. Jednostavno je bio zaglavljen.
- Eto vidite – reče Ajten – nešto nije u redu.
- Pogledaću sad odozdo, pa ako ne, zvaćemo majstora – rekoh.
Sagnuo sam se ispod kreveta da vidim šta je uzrok zaglavljivanju. U procepu izmedju kreveta i zida više sam napipao nego što sam video nešto od meke plastike. Nazirao sam da je roze boje i prvo sam pomislio da je neki češalj. Nije se videlo dobro. Podvukao sam se pod krevet još više. Prstima uhvatio predmet i lagano cimao krevet gore-dole dok nisam izvukao predmet. Mom iznenadjenju nije bilo kraja. Pa to je bio jedan lepi, roze boje vibrator. Sa osmehom sam izašao ispod kreveta, sklopio ga uza zid i pokazao Ajten njen dildo. Pocrvenela je.
- Jaoj, a svuda sam ga tražila – reče zbunjeno, ne znajuć šta da kaže.
- Pobogu koleginice, zar pored punog broda muškaraca, vi morate da koristite ovo – rekoh kobajagi prekorno.
- Znate... ja... svi su zauzeti... umorni...
- U redu je – rekoh – evo ja sam slobodan, a mislim i da mi sledi neka mala nagrada što sam vam pomogao.
- Ne znam – i postiđeno spusti pogled u pod.
- Kako to ne znate? Zar vam se ne svidjam? – upitah je i nežno podigoh za bradu – Ako je tako ja ću samo otići i ponašati se kao da se sve ovo nije ni desilo.
- Ne.. mislim... – i dalje je bila zbunjena – Evo, mogu vam zakuvati kafu, znam da je zabranjeno po sobama, ali to svi rade.
- Može – rekoh i sedoh u malu stolicu na sred kabine. Ajten iz neke niske fioke izvuče kuvalo za kafu i poče da sprema. Vrckala je svojim sočnim dupetom da me je skroz popalila. Kada je kleknula da na kuvalu koje je stajalo na podu promeša kafu, otvori joj se dekolte i ja videh njene lepe bele ogromne dojke. Potekla mi je voda na usta. Isključila je kuvalo i ja je nežno dohvatih za nadlaktice da je odignem i približim sebi kako bih je poljubio. Ona je to pogrešno protumačila, na svu moju sreću, i tako na kolenima prišla mom šlicu.
Pustio sam je. Nevešto mi je odkopčala šlic i zavukla ruku. Kada je u svojoj ruci osetila pozamašan komad mesa lagano je sklopila oči i obliznula usne. Kako je vadila kurac iz mojih gaća, tako se je on dizao, i već kad je bio napolju, stajao je u punoj snazi. Ajten se još jednom obliznu i polako spusti svoje sočne napućene usne na moj glavić.
Oh, kako je ta Turkinja znala da puši kurac. Ne znam šta mi je radila, ali je to radila vrhunski. Sisala ga je, grickala, gutala, oblizivala, a ja sam joj za to vreme skidao gornji deo uniforme. Bele ogromne dojke ispadoše napolje i ja ih dohvatih stežući zubima do loma. Sagnuo sam se malo u stolici kako bih joj skinuo i donji deo i gaćice, u čemu mi je ona zdušno pomagala, ali sve vreme nije ispuštala moj kurac iz usta. Kao da je bila omadjiijana njime. Više nisam mogao da izdržim, i počeo sam da joj špricam spermu u usta. Oduševljeno je gutala moje seme, a deo joj je iscurio na belim dojkama. Kada sam svršio, ona pomalo razočarano ustade, verovatno pomislivši da je tu kraj.
Ja se samo nasmejah, uhvatih je za rame i gurnuh ka krevetu.
- Namesti mi se – rekoh.
Ajten, videvši da mi kurac ne spada, i da je mestim za jebanje, samo tiho ciknu i natrti se na krevetu. Prišao sam joj otpozadi, protrljao kurac o sočno dupe i rukom ga namestio na ulaz u njenu obrijanu picu. Uhvatio sam je za debele guzove i nabio joj ga do jaja. Ciknula je glasno da sam se bojao da će nas neko čuti u hodniku. Onda sam počeo da je karam. Ajten je dahtala od zadovoljstva i sve vreme nešto tiho govorila na turskom, što nisam razumeo. Znao sam samo da joj prija. Jebanje je potrajalo, dok se ona nije okrenula ka meni i rekla mi polusklopljenih očiju:
- U guzu... ah... stavi mi ga malo u guzu...
Sa zadovoljstvom, pomislih. Izvadio sam sluzavi kurac iz njene pice, prislonio ga na ružičasti čmar i počeo polako da guram. Ajten je rukama širila svoje guzove kako bi lakše primila moj kurac. Uhvatio sam je rukama za ramena i nabio joj ga do jaja u guzu. Kada ga je osetila duboko u sebi, Ajten poče celim telom da se trese i drhti. Svršavala je kučka, a samo sam joj ga nabio do jaja.
- Ah, prijaš mi... imaš divan kurac... oh... – dahtala je zadovoljno.
- I ti si divna...
Tada slučajno na podu primetih dildo, na koji smo oboje zaboravili. Izašao sam iz njenog dupeta, sagnuo se i dohvatio veštak. Prvo me je malo zbunjeno pogledala kada je osetila da je više ne jebem, ali kada je videla moju nameru, oči joj zasijaše. Pljunio sam u šaku i navlažio dildo pljuvačkom. Onda sam joj ga malo trljao po pičkici i skupljao njene sokove. Ajten je ludela od zadovoljstva. Zatim sam namestio dildo na njen čmar i počeo polako da joj ga guram. Ajten se čepila i širila iz sve snage. Dildo joj je prodirao u čmar i izludjivao. Kada sam joj ga gurnuo do kraja, virilo je tek toliko da mogu da joj ga posle izvadim, primakoh se i nabih joj kurčinu u pičku. Sada je Ajten bila nabodena u obe rupe. Čmarulju joj je ispunjavao momački veštak, a po pički joj je rovarila moja tvrda kurčina. Stenjala je i grizla jastuk od zadovoljstva. Dok sam  je tucao i nabijao joj ga do jaja, stomakom bih dotakao veštak i istovremeno sa nabijanjem kurca, nabijao joj veštak u čmar. Kada se odmaknem i izvadim kurac do pola, ona bi guznim mišićima istiskivala veštak iz svog dupeta do pola. Onda bih joj ja ponovo nabijao kurac, do jaja i stomakom veštak do kraja u bulju. Ta igra nas je izludjivala. Ajten je počela već po ko zna koji put da drhti i svršava, a ja sam joj jednom rukom vrteo dildo u čmaru i počeo da joj punim pičku vrelim semenom. Popadali smo znojavi po krevetu i podu. Iz dupeta joj je lagano ispao dildo do kraja. Ona ga uze i stavi pod jastuk.

Zagorka

Na brodu, na četvrtoj palubi je bila mala prodavnica suvenira. U njoj je radila Zagorka. Krupna i jako zgodna devojka iz Zagreba. Negde u to vreme je u Jugoslaviji počelo da se zakuvava i miriše na rat. Da li je to bio razlog, ili nešto drugo, što smo nas dvoje našu komunikaciju sveli samo na „zdravo“ i pored istog jezika, ne znam. Uglavnom, zbog prirode mog i njenog posla mi smo se jako retko sretali, tako da nismo ni imali neku poštenu priliku za bliži kontakt. Inače, Zagorka je bila jako zgodna plavuša, sa izdašnim sisama i sa, što je mene najviše palilo, mačkastim naočarima na licu koje su joj davale onaj kurvanjski izgled. Par puta sam je sreo u teretani, gde sam se i uverio u lepotu njenog tela, ali se je uvek dešavalo da ona upravo napušta teretanu kada sam ja ulazio.
Naravno, podatak da u svom sexi kalendaru imam Stjuarda, Ajten i Ahmuda me je terao da se nešto posebno ne trudim oko toga da osvojim Zagorku. Mada, kad god bih je sreo, ona bi u meni izazvala pravu buru osećaja. U tom trenutku bih samo pomislio: „Ah... kada bi mi samo jednom dozvolila da joj svršim na cvikere nakon pušenja“.
U tom periodu, brod je bio usidren četiri dana na Floridi, kako bi jedna garnitura turista otišla, a došla nova. Isto tako, to vreme se je koristilo da se brod snabde sa novom količinom hrane, goriva i svega ostalog neophodnog za jedno krstarenje. Za jedan deo posade, to  je značilo bukvalno radno vreme od 24 sata na dan, dok za nas ostale je bilo vremena i da se malo odmorimo i posvetimo sebi.
Tog dana, rešio sam da odem malo do teretane i oznojim dupe vežbama. U teretani nije bilo nikoga osim momka koji tu radi. Naravno, turista nije bilo, a od osoblja, veći deo je bio zauzet popunjavanjem zaliha. Pošto nije bilo gužve, brzo sam odradio svoj planirani program i nakon tuširanja rešio da malo odsedim u sauni. Tek sam tada primetio da sauna radi i da unutra ima nekoga. Ušao sam i osto iznenadjen. Unutra je sedela ona. Zagorka. Ovog puta nije nosila na sebi naočare. Bila je ogrnuta samo belim peškirom i tiho džarala po kamenju kako bi napravila veću toplotu.
- Zdravo – rekoh na ulasku i sedoh na klupici preko puta nje.
- Ej, zdravo – reče ona tobož iznenadjeno što me vidi ovde.
- Kako si? – rekoh tek da započnem razgovor.
- Nije loše. Evo koristim ovo sidrenje da malo više vremena posvetim sebi.
- I ja, nego, nama se baš ne da da se bolje upoznamo i popričamo, a ovamo smo kao neki zemljaci.
- Šta ćeš, takav nam horoskop – reče ona i prekrsti svoj prelepe noge što u meni uzburka krv.
- Nije valjda da toliko veruješ u zvezde. Mogli bi i mi malo da se potrudimo, pa da se bolje upoznamo.
- Znam ja za tebe – i ovoga puta namesti peškir u visini dojki što kod mene ponovo uzburka krv. Pomislih, ako sada ispustim ovu priliku da je imam, neće mi se nova ukazati do kraja ugovora.
- Po dobrom ili lošem.
- Pa zavisi kako se uzme.
- Šta ti misliš? Dobro ili loše.
- Vidi macane, i ti i ja jako dobro znamo tvoju reputaciju na ovom brodu.
- Ne znam o čemu govoriš – napravih se sada ja mutav.
- Pa ona sobarica iz Turske o tebi priča samo najbolje...
- Ma to su samo priče – pravio sam se skroman – a i bilo je samo jednom – slagah.
- Duleee – reče ona sada prekorno – meni je 29 godina i nisam pala sa Marsa. Da Ajten nije ništa rekla, ja vidim po tebi da si lovac, to se oseti.
- A ti? – reših da napadnem – Jesi li lovac ili lovina?
- Kako za koga?
- Pa za mene...? – u tom trenutku u saunu upade jedan od oficira. Jebem ga u usta. Nije morao baš sada da upadne. Možda sam i imao neke šanse kod Zagorke. Javi nam se i sede izmedju mene i nje. Čim je seo, Zagorka nas pozdravi i izadje iz saune.
Sačekao sam još koji minut, pa i ja napustih saunu.
Brzo sam se istuširao i krenuo da izadjem iz fitnes centra, kada momak koji tu radi mi se obrati:
- Dule, ostavila ti je Zagorka poruku – reče on pružajući mi belu kovertu – A, jebaču... ako nju osvojiš bićeš car. Još je niko na brodu nije osvojio...
- Ne seri – rekoh nervozno i oteh mu kovertu iz ruku.
Izašao sam u hodnik i nervozno otvorio pismo. Na parčetu papira je, vidi se nabrzaka bilo napisano: „Kabina C-116 u 17 h“.
Yes, pomislih i radostan krenuh ka kabini da se sredim za sudar. Presvukao sam se, uzeo iz kuhinje kvalitetno vino i uputio ka kabini koju mi je Zagorka navela. Tačno u pet popodne zakucah na njena vrata.
Otvorila mi je vrata i ja udjoh. Bila je obučena u helanke koje su joj se bezobrazno pripijale uz telo i ocrtavale njenu lepotu. Stomak joj je bio go, a gore je nosila top u kome su joj sise pretile da svakog trena ispadnu napolje. Već sam pogled na njeno telo mi je naterao pristojnu količinu krvi u kurcu.
- Šta ćeš za piće? – upita me pokazujući mi na krevet da sednem.
- Isto što i ti.
- Ja ću Campari. Može?
- Naravno – rekoh – samo nek je alkohol.
Nasula nam je piće u čaše i sela preko puta mene. Bezobrazno je malo raširila noge i helanke ocrtaše njenu školjkicu pičke. Jako je dobro znala da će me to napaliti još više. Kao kontru, ja se malo zavalih, tako da mi se šorc još više zateže izmedju nogu i pritom je moja budža delovala veća.
- Konačno da se nas dvoje nadjemo sami – reče ona.
- Kako to misliš?
- Hajde, ne pravi se mutav.
- Ali stvarno ne razumem...
- Pa pazi, ti sloviš za poželjnog jebača na brodu isto koliko i ja. Mnogi su pokušavali da nas spoje, ali nam se nije dalo. Evo nas sada...
- Ali stvarno ne znam... – bio sam iskren. Ipak je moj posao bio u delu broda gde sam imao jako malo kontakta sa ostalim osobljem.
- Dobro nije važno. Hajde u zdravlje – reče i pruži čašu da nazdravimo.
- Za što više i što bolji sex – rekoh ja.
- Pijem u to ime.
Otpismo po gutljaj gledajući se u oči i blago se nasmešili jedno drugom.
- Reci mi macane, odakle se? – upita me ona.
- Iz Novog Sada. Za tebe sam čuo da si iz Zagreba.
- Da. Svidja mi se Novi Sad, čula sam lepe priče o njemu.
- Kakve priče?
- Pa da je slobodan grad, napredan u svakom smislu. Da imate puno svingera, pedera, lezbejki, ma jednom rečju sex kakav poželiš...
- Pa i nije baš tako, ali se snalazimo.
- E moj dragi, nisi ti ni svestan koliko je Zagreb zatucan za takve stvari.
- Ne znam, nisam imao prilike...
- Nisi nikad bio sa nekom iz Zagreba?
- Ne...- onda reših da pokušam, pogotovo što smo oboje znali zašto sam tu – Sada će mi biti prvi put.
- Mmmm – zamumla i podiže jednu nogu. Stavila je svoje malo stopalo meni izmedju nogu i počela lagano da trlja – Onda ću morati dobro da se pokažem...
- Pa za početak ti mogu reći da mi se jako svidjaš...
- I ti meni – reče ona i otpi još jedan gutljaj pića.
Ja sam svoju čašu sa pićem spustio na pod i rukama obuhvatio njeno malo stopalo. Pritisnuo sam ga jače uz moj kurac koji je već bio dignut i počeo nežno da joj masiram stopalo. Imala je prelepa mala stopala. Sada je i ona spustila piće i počela jezikom da oblizuje svoje prelepe usne. Rukama sam joj milovao list na nozi, a ona podiže malo stopalo i poče palcem na nozi da mi svlači šorc. Pošto joj to baš nije polazilo za rukom ona podiže i drugu nogu te sa oba stopala uspe nekako da mi svuče šorc. Kada mi je kita iskočila iz gaća, po očima sam joj video da je zadovoljna njenom veličinom i oblikom.
Obuhvatila je moj kurac svojim stopalima sa strane i počela lagano da mi ga nadrkava. Sagnuo sam se unapred prema njoj i dohvatio joj helanke za lastiš. Ona odiže guzu sa kreveta i dopusti mi da ih skinem. Uh kako me je napalio pogled na njene crvene tangice koje je nosila ispod. Tada Zagorka ispusti moj kurac iz stopala i jednim stopalom podje duž mog stomaka nagore. Drugo stopalo joj je i dalje bilo na mom kurcu i nežno ga mazio. Tim pokretom joj se raširiše butine i ja videh njenu lepu obrijanu picu u koju su se tange usekle. Dohvatio sam joj stopalo rukom i nežno ga stavio sebi u usta. Počeo sam da joj sisam lepo negovane i lakirane prstiće na nogama. Kada sam joj uzeo palac u usta i počeo da ga sisam kao kurac, Zagorka uzdahnu od zadovoljstva i pade unazad na ledja. Jako su me palila njena lepa stopala. Nisam mogao da stanem da ih ljubim, sisam i ližem.
- Dodji – reče mi u jednom trenutku i rukom me povuče pored sebe na krevetu.
Pružio sam se pored nje u polusedećem položaju i ona naglo poskoči i halapljivo uze moj kurac u usta. Sisala mi ga je znalački. Njena duga plava kosa meje golicala po stomaku i još više palila. Njena mala usta su joj pričinjavala veliki problem da u celosti proguta moj kurac, ali je ona to ipak nekako, gušeći se uspevala. Naravno, njena plava kosa i preuska usta su me naterala da svršim... Obilato sam joj punio usta spermom. Ona to sve proguta, odvoji se od mog kurca i skoro tužno reče:
- Šta? Već gotov? A ja msilila...
- Mačko – rekoh ja – ništa ti ne brini. Pa ja tek sada počinjem.
Kad je videla da mi kurac ne spada, samo se nasmeši i skinu preko glave top. Ispred mene ispadoše ogromne prelepe sise. Medjutim, meni je bilo nešto drugo na pameti. Sagnuh se i gurnuh glavu izmedju njenih nogu. Pičkica joj je predivno mirisala. Liznuo sam je jednom, celom dužinom samo za pozdrav. Onda sam joj rukama raširio usmine i gurnuo joj jezik u pičku što sam dublje mogao. Ona tiho uzdahnu i obema rukama pritisnu moju glavu da joj što dublje gurnem jezik. Počela je i da vrti kukovima kao da je nabivena na kurac. U tom trenutku nije se znalo ko koga više jebe. Ja nju jezikom, ili ona mene pičkom. Oboje smo uživali u toj igri. Tada sam joj svoj vlažan prst gurnuo do pola u čmar i ona svrši kao kobila. Još je drhtala od svršavanja, ali ja se brzo uspravih i polegoh po njoj. Uvukao sam joj se izmedju nogu, namestio i bezobzirno i grubo joj ga sjurio do jaja u pičku. Zagorka je tiho jeknula i rukama me uhvatila za guzove nabijajući na sebe. Imao sam utisak kao da hoće da me usisa u svoju pičku. Počeo sam svoj lagani ples kukovima. Ona je brzo uhvatila ritam i počela da meša. Primala ga je super. Pičkica joj je bila vlažna i tesna. Nabio sam joj ga do jaja i tada osetih nešto mekano na glaviću, kao neku loptu. Nešto sam joj dodirnuo u utrobi. Pretpostavio sam da je u pitanju materica. Taj dodir je raspametio i nju i mene. Ubrzali smo ritam i sada sam je već jebao kao pastuv. Nju je to još više palilo i nadraživalo. Kurvi nikad dosta kurca i jebanja. Udarao sam je jajima i kurcem svom snagom i žestinom, da sam ubrzo počeo da se znojim. Moja znoj je curila po njoj.
- Ah... dragi.... – reče ona – divno mi je... nastavi...
- Uh... i ja uživam...
- Čekaj malo – reče i odvoji se od mene – Lezi.
Legao sam na ledja i ona me brzo i znalački opkorači. Namestila je moj glavić na ulazu njene pičke i nasela divljački. Skoro da me je zabolelo. Počela je da meša i da se nabija kao da joj život od toga zavisi.
- Uh... kako mi prijaš mače...
- Pamtićeš me celog života....
Onda je zastala. Bila je nasadjena na moj kurac do jaja. Ne vadeći moj kurac iz sebe, ona pomeri svoje noge napred ka meni. Sada su joj stopala bila meni sa strane u visini moje glave. Ona odiže jedno stopalo i stavi mi ga na grudi. Taj pokret je još jače nabi na moj kurac. Zatim je odigla i drugo stopalo i stavila mi ga je na usta, što je još više nabi na moj kurac. Sada je cela njena težina bila skoncentrisana oko njene pičke nabivene na moj kurac. Otvorio sam usta i počeo da joj ližem stopalo. Ona je sada nastavila da meša. Raspomamili smo se. Dudlao sam joj stopalo, gnječio dojke i gledao kako joj moj kurac ulazi i cepa pičku. Šta još više čovek može da poželi.
Pa guzu.
Kako je kurva znala šta volim i kako da me do maksimuma iskoristi. Odigla se je guzom toliko da joj moj krac ispadne iz pičke. Stopalo joj je i dalje bilo u mojim ustima, a drugo na mojim grudima. Malo se pomerila unapred i ponovo nasela. Divljački. Ovog puta joj je moj kurac uleteo u čmar. Vrisnuli smo oboje od bolnog zadovoljstva. Nabila se do jaja tako snažno da sam imao osećaj da mi je zgulila kožu s kurca. Nismo mogli dugo da izdržimo. Uhvatio sam je za kukove, nabio je jače na kurac i počeo da prosipam spermu u njenu bulju. Od strasti sam je ugrizao za stopalo jače nego što je očekivala i ona kriknu od bolnog zadovoljstva. Ujedno od bola joj se čmar još više steže oko mog kurca, što mene još više izludi i ja je još jače zagrizem. I tako u krug. Svršavanje je bilo SVEMIR.
Popadali smo po krevetu znojavi i zadihani. Ona leže pored mene, nežno stavi svoju ruku preko mog poludignutog kurca i spusti glavu na moje grudi.
- Odličan si Dule – reče tiho.
- Mala, moram da priznam da ovakav sex do sada još nisam imao – bio sam iskren.
- Tvoja sam dok smo na brodu, a posle, ko zna...
...
Još jedan trofej. Zagorka. Sa njom sam se do kraja mog boravka na brodu i najviše jebao. Prijalo mi je što smo u sex uvodili i malo sado-mazo elemenata, tako da sam često na posao išao sa ogrebotinama i masnicama po telu.
A ostali? Priča se brzo raširila medju osobljem na brodu i ja sam imao takvu reputaciju, da sam mogao da imam koju god sam hteo, a poneki bi mi dali možda i medalju.

Ivanka

Približavao sam se granici. Gužva je bila ogromna. Kolona vozila se prostirala kilometrima. Lagano sam se motorom provlačio između vozila i nervoznih turista i ubrzo bio na grčkoj granici. Proceduru sa Grcima sam brzo završio, i uputio se međuzonom ka našoj granici.
Osetio sam neko muljanje i mučninu  u stomaku. Stao sam u red ispred granice i odjednom me spopala muka. Ostavio sam motor po strani i otrčao do kontejnera za đubre. Tu sam se ispovraćao kao konj. Uopšte mi nije bilo dobro. Tada začuh ženski glas iza sebe.
- Da li vam je dobro? – Iza mene je stajala žena policajac u uniformi. Bila je lepa sa plavom kosom, ali meni u tom trenutku nije bilo ni do čega.
- Ne. Ali mislim da će mi biti bolje sada...
- Pođite samnom.
Poslušah je i ubrzo uđosmo u jednu praznu prostoriju. Na sredini su samo bili sto i dve stolice. Ja sedoh, a ona izađe i vrati se posle par minuta noseći čašu vode.
- Popijte ovo. Biće vam bolje.
U čaši je bila neka šumeća tableta. Sačekah malo da se otopi i popih sve naiskap. Ona je sve vreme sedela ćutke preko puta mene i gledala me. Tableta mi je vidno prijala.
- Mislim da mi je sada mnogo bolje. Hvala.
- Nema na čemu.
- Nego, mislim da ovako neću moći da nastavim put. Da li ima neki hotel blizu.
- Ovaj na granici se još uvek renovira i ne radi. Sledeći vam je u Đevđeliji, ali nisam sigurna da ćete moći voziti do tamo.
- Koliko je daleko?
- Desetak kilometara, ali sam ja već zvala hitnu pomoć da dođe po vas. Imate neko trovanje, verovatno.
I zaista. Već posle pola sata sam ležao u urgnetnom sa prikačenom infuzijom na ruci. Zaspao sam.
Jutro.
Probudio sam se rano, taman pre nego što je medicinska sestra ušla u sobu. Otkačila mi je infuziju i upitala me kako mi je.
- Mogu vam reći da se danas osećam kao nov.
- Odlično. Za dva sata će doći doktor u vizitu, i ako je sve u redu pustiće vas kući.
Tada se je na vratima sobe pojavila ona. Nisam je odmah prepoznao bez uniforme, nego tek kada je progovorila, poznao sam joj glas.
- Dobro jutro. Kako ste danas?
- Odlično, zahvaljujući vama.
- Nema veze, ja sam samo radila svoj posao.
- Možda, ali u svakom slučaju hvala. Samo me interesuje gde mi je motor i kako mogu da ga uzmem.
- Šta su rekli kada vas puštaju?
- Za dva sata dolazi doktor u vizitu i onda idem ako je sve u redu.
- Motor vam je ostao na sigurnom. Na granici. Ja danas imam slobodan dan, pa ćemo nešto iskombinovati.
- Super.
- Ok. Vidimo se onda za dva sata.
Nakon dva sata sam stajao ispred bolnice, zbunjen ne znajući kuda da se uputim. Prvi put sam u ovom gradu, a policajke nigde nema. Videh preko puta kafić i reših da tamo popijem kafu, pa ako se ona ne pojavi da se raspitam i vidim šta ću. Samo što sam iskoračio, začuh glas iza sebe:
- Hej, gde ćeš bez mene.
- Ja sam mislio da nećete doći.
- Taman posla, izvini što kasnim. Malo sam se zanela i nisam gledala na sat. Hajde vodim te na kafu da se iskupim.
- A ne – rekoh – vi ste moj spasilac i ja hoću da vam se odužim. Recimo jedan zajednički ručak.
Tu smo počeli da se prepucavamo na ulici ko će koga da časti, da bi ona raspravu rešila solomonskim rešenjem:
- Evo ovako. Ja imam predlog. Pošto u gradu i nema neki izbor gde da odemo na ručak, idemo kod mene, a namirnice ćeš platiti ti, pa smo onda kvit.
- Mislim da mi to odgovara – rekoh – Nego nismo se ni upoznali. Ja sam Dule.
- Drago mi je, Ivanka.
Ubrzo smo sa njenim jugićem bili brzo ispred njenog stana. U rukama smo nosili pune kese hrane i flašu dobrog makedonskog vina koje je ona izabrala.
- Izvini idem samo da se raskomotim. Vraćam se za pet minuta.
- Ok – rekoh i po navici počeh da vadim namirnice iz kese i pripremam ih za jelo. Pojavila se u crnoj svilenoj kućnoj haljini koja je isticala njenu prelepu figuru. Plava kosa joj je bila skupljena u repić i isticala njeno lepo lice. Bila je to jedna veoma zgodna i sexi devojka.
- Šta to radiš? – zapita ona začuđeno videći kako ja već spremam jelo.
- Spremam hranu, što?
- Pa valjda ja kao žensko treba...
- Izvini, nisam ti rekao. Ja sam po profesiji kuvar, pa po navici... Mislim ako sam te uvredio...
- Ne, ne... Nego sam mislila da ja kao domaćica... Kažeš kuvar...
- Da.
- Onda ti prepustam kuhinju. Idem da pustim neku  muziku i sipam piće.
Ubrzo smo sedeli na podu u dnevnoj sobi i sa stočića jeli moj španski specijalitet. Po licu sam video da je oduševljena hranom koju sam spremio. Pijuckali smo vino i neobavezno ćaskali.
- Blago tvojoj ženi, odlično kuvaš.
- Nisam oženjen.
- E onda blago onoj koja će ti biti žena.
- Hvala, ali mislim da je još rano za to. A ti? Nisi udata?
- Nisam. Posao u policiji zahteva od mene 100% angažovanja, a ja još nisam našla nekog ko će to da isprati.
- Da si bliže – rekoh ja smelo – možda bi mogli da razgovaramo o braku. I ja sam na poslu zauzet po ceo dan.
- Nije valjda da nas samo to veže. Pa to je premalo za brak.
- Da, ali ja volim sex – našalih se i isprovocirah je. Mislim da je popila dosta vina da bi se opustila i dala mi do znanja šta želi.
- Dobro, i ja volim sex i šta sad?
- Ali ja ga jako volim, uvek i na svakom mesu.
- I ja.
- Ja čak i sada, tu sa tobom...
Spustila je pogled u tanjir ispred sebe, kao da se malo postidela i tiho rekla:
- I ja. Samo ima jedan problem.
- Koji?
- Dugo nisam bila sa muškarcem, pa ne znam kako će to ispasti.
- A sa ženom? – ponovo se našalih i isprovocirah je.
- Ludo jedna – reče ona, ustade i sede mi u krilo. Stavila je svoje ruke oko mog vrata i mi se poljubismo. Prvo nežno i lagano. Ruke su mi klizile preko njene svilene kućne haljine po njeno telu. Zavukao sam jednu ruku ispod haljine i dohvatio je za dojku. Nije nosila brus. To je bilo dugme gde se sve otkačilo. Od tog trenutka je postala prava tigrica. Nisam bio siguran da li je po prirodi bila tako vatrena, ili je to bio samo rezultat toga što dugo nije bila sa muškarcem, ali Ivanka je počela da cepa odeću sa mene. Ljubila me je vatreno i snažno da su mi usne bridele. Ubzro smo bili goli na podu i ja je položih na leđa i spustih se pored nje sa strane. Ljubio sam joj vrat i ramena milujući joj sise. Ona me dohvati rukom za kitu i poče nežno da ga nadrkava. Prijala mi je njena ruka na kurcu, a po njenom izrazu videlo se da i njoj prija to što drži u ruci. Spustio sam se niže i počeo da je ljubim po grudima. Dojke joj nisu bile velike, ali su bile tvrde i sočne. Lizao sam je između sisa, pa onda prelazio na bradavice i nežno ih grickao zubima. Ivanka se je izvijala od uživanja. Zatim sam prešao da je ljubim po stomaku. Najviše sam se zadržao kod njenog prelepog pupka. Gurao sam vrh jezika u njen pupak dok je ona ciktala od zadovoljstva. Dok sam joj ljubio pupak, nežno joj rukom rastvorih butine i polako spustih glavu u njeno međunožje. Imala je prelepu obrijanu picu. Rukama je uhvatih za unutrašnjost njenih butina i raširih joj noge još više. Time mi se otvorio prolaz prema njenoj ružičastoj pičkici. Prvo sam je liznuo jezikom lagano nagore. Uzdahnula je od zadovoljstva. Pičkica joj je mirisala prelepo. To me još više raspameti, pa joj gurnuh jezik duboko u utrobu. Uhvatila me je rukama za glavu i pritisnula još jače na svoju bludnicu. Lizao sam i uživao u njenim sokovima. Bio sam sav razmazan po licu od moje pljuvačke i njenih pičkinih sokova. Tada počeh da klizim jezikom nagore. Od njene pičkice, preko stomaka do grudiju. Onda sam došao do njenog lica i poljubih je u usta. Time se je i moj kurac namestio na ulaz u njenu pičku. Gurnuo sam ga lagano. Bila je tesna i nisam hteo da joj nanesem bol. Ušao sam do pola u nju i zastao da se malo privikne. Ivanka zabaci ruke unazad pokazujući mi svoje savršeno izbrijane pazuhe. Sagnuh se da je poljubim u pazuh i uterah joj ga do kraja. Sada je kriknula kao prava tigrica.
- Jaoj... Šta mi to radiš?...
- Ah... Da li uživaš ljubavi kao ja?
- Da... srećo... leepo mi je... nemoj da ga vadiš...
- Ni nemam nameru... sada ću da te tucam....
- Tucaj me... ah... ne vadi ga...
Tada sam započeo svoj ples. Vadio sam kurac iz nje do pola glavića, a zatim ga lagano vraćao nazad do jaja. Pri tom sam kružio kukovima i kurcem joj širio pičić do pucanja. Ivanka je zabačenih ruku iza glave čas stenjala, čas vrištala, mešajući kukovima i usisavajući moj kurac pičkicom. Posle nekog vremena su me kolena nažuljala i ja ga izvadih iz nje. Legao sam na leđa i pozvao je da se popne. Radosno je poskočila i opkoračila me. Uhvatila me je jednom rukom za kurac i usmerila ga na svoju pičkicu. Kad ga je namestila na ulaz, naglo se je svom svojom težinom nabila na njega. Imao sam osećaj da mi je zgulila kožu sa kurca. Kriknuli smo oboje. Zastala je malo i naslonila se svojim šakama na moje grudi. Onda je krenuo njen trbušni ples. Mrdala je samo stomakom, ali tako da sam imao osećaj kako mi kurac gužva svojom pičkom. To mi do sada nije radila nijedna. Mešala je tako, dok nije počela sve glasnije i glasnije da vrišti. Počela je da svršava na mom kurcu. Cimala je kukovima napred nazad, drmala glavom levo desno i nabijala se do jaja. Kad je svršila, klonula je glavom na moje grudi zadihana. Moj kurac još uvek tvrd stajao je u njoj. Zatim se Ivanka lagano odiže i moj kurac uz karakteristično „flop“ ispade iz nje i lupi me po stomaku. Pogledala me je svojim lepim okicama i počela da se spušta naniže. Uzela je moj kurac jednom rukom i stavila ga nežno u usta. Usta su joj bila mekana i topla. Već sam mogao da svršim, ali sam se uzdržavao kako bi mi ga što duže pušila. Nije znala da ga proguta u grlo, ali je pušila vrhunski. Igrala se čas sa mojim glavićem, čas sa korenom i mudima i više nisam mogao da izdržim. Explodirao sam joj u ustima. Deo moje sperme koji nije mogla da proguta joj je curio niz bradu i kapao na prelepe dojke. Podiže se na gore, trljajući se uz mene i razmazujući moju spermu između naših tela.
...
Tu noć smo još dva puta vodili ljubav. Bila je to prava, dobra jebačina bez ikakvih granica.
Sutradan me je Ivanka svojim jugićem odvezla do granice. Ona je ostala da radi, a ja sam uzeo motor i nastavio svoj put na sever.

Suncica

Putovanje sam nastavio za Beograd i nije bilo nekakvih problema, ako se ne uzme u obzir što mi je guzica bridela od Siminog debelog kurca. U Beogradu se odvojih sa auto-puta i uputih se ka kafiću, poznatom kao sastajalište bajkera.
Što zbog vrućine, a i toga što je većina ljudi bila na odmoru, kafić je bio poluprazan. Parkirao sam motor i ušao u hlad da se osvežim.
- Ja bih se na tvom mestu javio starim drugarima... – bio je to glas mog starog drugara bajkera Stefana.
- Ej... zdravo – povikah iznenađeno – izvini nisam te video. Idem sa puta i umoran sam pa mi je samo pivo bilo pred očima.
- Hajde pridruži nam se.
- Naravno.
Stefan je sedeo sa još jednim bajkerom koga nisam znao i ja im se pridružih. Inače, Stefan je bio pilot i često nije bio u zemlji. Bio je to jako zgodan 40-to godišnjak kome bih sve dozvolio i radio u krevetu. Međutim, odavno sam se uverio da je totalno strejt, te nisam ništa ni pokušavao, naročito da ne bih zajebao dobro prijateljstvo sa njim.
- Ovo je Igor – reče Stefan i pokaza na drugara – Pa oktud ti čoveče?
- Drago mi je Dule. – Rukovao sam se sa Igorom i seo. – Pravo da ti kažem, evo već dva dana putujem iz Grčke.
- Pa da kad voziš traktor... – našali se Stefan.
- Ne nego znaš ti mene. Ja to volim lagano i da stajem uz put gde mi se dopadne, a i u Nišu sam imao gumi defekt.
- E jebi ga.
- Srećom na sto metara od vulkanizera. Još smo se i zapili u kafani. Dobri neki ljudi – namerno sam preskočio detalje vezane za sex.
- E baš fino što si svratio. Dugo se nismo videli.
- Pa od moto susreta u Zrenjaninu, ako se dobro sećam.
- Da. Nego problem je što ja večeras radim. Letim za London.
- Pa dobro. Družićemo se dok si tu.
Tada je u kafić ušla ona. Sunčica. Ona je Stefanova rođena sestra. Bajkerka, možda i veća od svih nas. Na sebi je imala uske kožne pantalone koje su isticale njene obline. Gore je nosila letnju kožnu jaknu, raskopčanu do pola, ispod koje nije nosila ništa. Crna kosa joj je bila raspuštena, a u ruci je nosila kacigu. Inače bila je izuzetno lepa ženska, pogotovo što je bila visoka preko 190 cm. Obično su tako visoke ženske neskladno građene. Nju sam imao prilike samo jednom da upoznam na nekom moto skupu i od tada nam se putevi nisu sreli. Prišla je za sto, spustila kacigu, nasmešila se i rekla:
- Gde ste jebači...
- Seko? – Tobože prekorno joj reče Stefan.
- Pa šta god da sam drugo rekla, neko bi se možda uvredio – reče ona sa osmehom pa se okrete ka konobaru – Ivane daj još jednu turu za ovim stolom.
- Igora znaš, a ovo je moj dobri drugar Dule iz Novog Sada, ne znam da li se sećaš? – reče Stefan.
- Kako da ne. Pa ti znaš da ja volim Novosađane, naročito kad su ovakvi slatkiši – reče ona i uštinu me blago po obrazu, na šta meni poče da reaguje kita.
- Seko? Jesi li ti pila nešto? Šta se to dešava sa tobom?
- Nisam bre, nego sam dobro raspoložena. Imam razloga da častim.
- E da čujemo...
- Pre sat vremena mi se javio menadžer i rekao da u ponedeljak idem da potpišem ugovor da igram za prvi tim Crvene Zvezde – reče ona ponosno.
- Oooo... onda red je da se to dobro zalije – reče Stefan.
Inače Sunčica ili kako smo je skraćeno zvali Cica je trenirala košarku i igrala za nižerazredni tim. Ovo je njen prvi pomak u košarkaškoj karijeri.
Znači, razlog je bio tu, u kafani smo, staro dobro društvo i sve se sklopilo da pijemo do kasno uveče. Jedino je Stefan kvario malo, jer je sve vreme pio sok zato što je morao da radi.
Negde uveče, Stefan ustade sa stola i reče:
- Momci, ja moram da radim i nemojte da se ljutite. Trebao bih da krenem.
- I ja ću sa tobom – reče Igor – sutra moram rano da ustanem zbog obaveza.
- Ništa, onda ću ja polako da palim za Novi Sad – rekoh ja.
- Što ste tolike pičke? Pa sa kim ću sada ja da proslavim novi ugovor? – reče Cica.
- Jebi ga sejo. Znaš da večeras idem za London.
- A vas dvojica? – upita Cica misleći na mene i Igora.
- Ja stvarno ne mogu, a i inače sam ovde od jutros, ubiće me žena – izvuče se Igor.
- Za mene nije frka, nego treba da peglam još sat vrmena do Novog Sada.
- Znaš šta? – reče Stefan – Nemoj da sada svi razočaramo moju seju. Ostanite vas dvoje i provodite se, a posle prenoći kod nas pa sutra idi za Novi Sad.
Ja pogledah u Cicu i slegnuh ramenima, a ona coknu jezikom, nasmeja se i obrati se konobaru:
- Ivane, daj još jednu turu ovde za mene i ovog šećerka...
- Odlično – reče Stefan – ja vas napuštam.
Sada smo za stolom ostali ja i Cica sami. Pijuckali smo i ćaskali o mnogim stvarima kao da se znamo sto godina. U ponoć je bio fajront i nas dvoje sedosmo na motore i uputismo se ka njenoj kući.
Stefan i Cica su živeli u prelepoj velikoj kući na Senjaku. Pošto su bili sami, Stefan je zauzeo prizemlje, a Cica gornji sprat kuće. Ušli smo unutra i poskidali jakne. Cica gore ostade samo u crvenom brusu. Kuća je bila extra uređena. Po stvarima se videlo da je sve bilo kvalitetno i iz inostranstva, što je omogućavao Stefanov posao pilota.
- Odoh da se istuširam, a ti nam sipaj piće – reče Cica spustajući kacigu na sto.
- Ok.
Prišao sam baru i izabrao Metaxu. Sipao nam piće i prišao muzičkom stubu da pustim neku muziku. Posle nekih dvadesetak minuta, pojavi se Cica u bade mantilu. Čim sam je video, napalio sam se. Bila je još više sexi u bade mantilu i spuštene mokre kose.
- Hajde sad ti na tuširanje dok nam ja pristavim kafu – reče.
Ušao sam u kupatilo, skinuo sve sa sebe i stao pod tuš. U početku mi je voda prijala, ali u kombinaciji sa mislima na Cicu, brzo mi se diže kurac. Pošto nisam znao njene namere, a nisam želeo da komplikujem stvari, uzeh macana i počeh polako da ga nadrkavam. Hteo sam da se ispraznim kako posle ne bih napravio neku glupost. Zanesen tako drkanjem ispod tuša, nisam ni čuo kada je Cica ušla u kupatilo. Stajala je na vratima na metar od mene i držala peškir u rukama. Gledala me je bez treptanja. Kada sam je primetio, ja se sav zbunih i ucrveneh, ne znajući šta da radim sa nadignutim kurcem nego samo da joj okrenem leđa.
- Izvini – reče ona – samo sam došla da ti donesem čist peškir. Kucala sam ali ti nisi čuo.
- Nema veze... – rekoh ja postiđeno što me je uhvatila u drkanju.
- Što se kriješ? Koliko sam uspela da vidim, nemaš se čega stideti.
- Pa znaš... Malo mi je neprijatno... Zbog tebe...
- A šta ti misliš, da ja bilo koga oslovljavam sa šećeru? – reče ona, spusti peškir i poče da mi prilazi.
- Molim... – sada sam se i ja okrenuo prema njoj.
Prilazila mi je laganim korakom i uz put otkopčala svoj bade mantil. Preda mnom se otvori njeno golo telo. Predivne male tvrde dojke i vešto obrijana pica sa malim trouglićem ispod pupka. Reči više nisu bile potrebne. Izašao sam ispod tuša i prišao joj uz telo. Rukama sam obuhvatio kragnu njenog bade mantila i gurnuo ga na dole. Ona pusti da joj padne na pod i iskorači iz njega. Naslonila je svoj šake na moja prsa i nagnula se da me poljubi. Od tog poljupca su mi pucali nokti na palčevima na nozi. Ljubila me je kao vatra. Naročito me je palio miris njenog daha, pomešan sa alkoholom. Usne su joj bile mekane, tople i sočne. Uzela je peškir i počela da me briše po telu dok sam joj ja ljubio ramena i vrat. Ćutke me je uhvatila za ruku i za tren se obresmo u dnevno sobi. Legli smo na veliki trosed i nastavili da se ljubimo i mazimo. Počeo sam da joj ljubim grudi. Imala je male, ali neverovatno lepe i tvrde sise. Onakve kakve samo sportisti mogu da imaju. Grickao sam joj i sisao prelepe tvrde bradavice. Ona mi je sve vreme mazila ćelu rukama i grebala me noktima po leđima. Počeo sam da se spuštam poljupcima ka njenom stomaku. Imala je predivan stomak, sav izdefinisan trbušnjacima i tvrd kao daska za peglanje. Gurnuo sam joj jezik u pupak i jednom rukom snažno stisnuo za dojku. Kriknula je tiho i zarila nokte u moja ramena. Spustio sam glavu na njen stidni brežuljak i počeo zubima lagano da čupkam bruce. Okrenuo sam se bočno pored nje i na izvolte joj ponudio svoj kurac ispred njenog lica. Rado ga je dočekala i pomalo grubo strpala sebi u usta. Sada smo oboje ležali postranice u pozi 69. Odigla je jednu nogu kako bi mi olakšala pristup do njene pičkice. Počeo sam da je ližem. Mirisala je na neku skupocenu kremu. Oblizivao sam joj pičkicu i gurao jezik duboko u nju, izazivajući savijanje Cicinog tela od zadovoljstva. Ona je sve vreme znalački fafala moj kurac. Čas se je igrala jezikom po glaviću, da bi ga već sledećeg trena progutala do jaja. Zatim je znalački gurnula svoj kažiprst u moj čmar, što je izazvalo još veće nadimanje mog kurca i pokret kukovima koji joj ga je zabijao do jaja u grlo. Oboje smo uživali u ovoj oralnoj predigri. Toliko nam je bilo lepo da nismo ni pomišljali na jebanje. U jednom trenutku me je snažno ščepala za jaja i ja nisam mogao da izdržim. Počeo sam da joj punim usta spermom. Gutala je moje seme sa zadovoljstvom. Lizala mi je jaja i kurac skupljajući moju spermu i mumlajući od zadovoljstva. Kad je završila, odvoji se od mene i uze da pripali cigaretu sa stočića.
- Šta bi? – upitah začuđeno.
- Pa gotov si.
- Ma kakvi. Samo ti ostavi cigaretu – rekoh i namestih je četvoronoške na krevet. Nije se opirala, nego se natrtila kao poslušna kučka. Prislonio sam glavić kurca na njenu mačkicu, uhvatio je za struk i lagano navukao do jaja.
- Oh... srećo... – uzdahnula je – pa tebi još ne spada...
- Ne ljubavi... Tek ću da te karam...
- Karaj me... Ah... Jebi me... Rasturaj...
Počeo sam da je deljem. Držao sam je rukama za struk i nabijao joj kurac do jaja tako žestoko da se sva tresla od mojih udaraca. Počela je da dahće i ciči.
- To anđele... Oh... Rasturi me... Blizu sam... Nemoj da staješ...
Nisam ni imao nameru. Tek sam se zahuktavao. Cica je bila jako zgodna i jebozovna pička da mi je to dalo dodatnu snagu. Udarao sam sve brže i jače. Odjednom je počela čudno da savija leđa i da vrišti na sav glas. Uspravila je gornji deo tela, uhvatila sebe za sise stiskajući ih do bola i počela vrišteći da svršava. Grčevi njene pičke su bili toliko jaki da sam imao osećaj da će mi precvikati kurac. Pala je potrbuške na krevet ispred mene sva zadihana. Kurac mi je ispao iz njene pičkice i lupio me po stomaku.
- Ah, dragi... Ovo je bilo super – reče sva zadihana.
- Ne, tek počinjemo – rekoh i ponovo je uhvatih za struk i odigoh da je postavim četvoronoške ponovo.
- Životinjo... Ne znam da li mogu...
- Možeš, i te kako, samo ti to ne znaš.
Primakao sam je bliže sebi i počeo da trljam moj još uvek sluzav kurac od jebačine, duž njenog procepa. Čim ga je osetila, počela je mazno da meša guzom i mumla od zadovoljstva. Okrenula je glavu unazad i ja sam se sagnuo i poljubio je strasno. Uspravio sam se i naslonio glavić kurca na njen čmar. Nije promenila svoje ponašanje, što mi dade za pravo da i tu imam prolaz. Gurnuo sam lagano samo glavić u njenu čmarulju, našta ona samo ciknu od bola i zadovoljstva. Nastavila je da lagano meša guzom i privikava svoju guzu na debljinu mog kurca. Uhvatio sam je za kukove i počeo lagano da joj ga guram. Stenjala je i mumlala od zadovoljstva...
- Konju jedan... Ah... Ti baš znaš šta kučke vole... – dahtala je.
- Da... Oh... Vole da budu dobro izjebane u svim rupama...
- Tako je... Ah... Razvali me...
Nabio sam joj ga do jaja u prelepu guzu. Zastao sam na tren, a onda počeo da je jebem. Jebao sam je grublje nego malopre u pičku. Gurnula je svoju ruku ispod sebe i počela sebi da nadrkava picu. Sada je već vrištala tako glasno da nas je sigurno ceo Senjak čuo. Jebao sam je kao kobilu. Šljapio sam je dlanom po guzi na šta ona još jače ciknu od zadovoljstva.
- To srećo... Ah... Udri drolju...
Jebao sam je i šamarao po guzi. Sada je Cica bila kao razularena drolja. Mešala je guzom i sama se nabijala do jaja na moj kurac. Ciktala je i vrištala kao da joj čupam nokte. To njeno razulareno ponašanje, kao i njen tesni šupak me nateraše da svršim. Prvi mlaz sperme ispuni joj crevo. Čim je to osetila, naglo poskoči, okrenu se i sede ispod mene. Ostatak sperme sam joj poprskao po licu, ustima i grudima. Za sadovoljstvom je pila taj moj nektar.
- Volim tvoje seme ljubavi – reče sva umazana.
Sagnuo sam se i poljubio je sočno u usta.
- E sada možemo da zapalimo po jednu – rekoh ja zadihan.
- Odavno nisam imala ovaku dobru jebačinu – reče ona.
- Ni ja.
- Da sam drugačija, već bih se zaljubila u tebe.
- Nemoj. Jebaćemo se kad god hoćeš, samo se ne zaljubljuj. To mi ne treba.
- Ma zezam te. Neću. Ali ću se uvek jebati sa tobom.
...
Tako je i bilo. U narednih nekoliko godina, kad god smo se videli ja i Cica smo se jebali. Bile su to jebačine koje se pamte. Onda se je udala i sve je to nekako prestalo.
...
Sutradan sam nastavio put za Novi Sad.

Smiljka

Svakodnevnica života je tekla svojim tokom. Radio sam marljivo i za to bio više nego dobro plaćen.
Što se sexa tiče tu je bilo sve u najboljem redu. Imao sam oko sebe krug, što pičaka, što muškaraca koje sam povremeno jebao ili su me jebali. Sve u svemu bio sam zadovoljan svojim životom jer mi ništa nije falilo. Tako sam mislio do tog dana, a onda sam  dobio nešto što mi je jako trebalo u mom životu, a da toga nisam ni bio svestan.
Pred kraj radnog vremena, Aca, menadžer kluba me pozva da dođem kod njega u kancelariju. Završio sam po kuhinji šta treba i uputio se do njega. Ušao sam u kancelariju i tamo zatekao njega i jednu devojku. Viđao sam je danas kako se vrti po restoranu kao čigra, ali joj nisam znao ime. Bila je to devojčica od svojih 18 godina. Lepog okruglog lica i rumenih obraza, poput neke seljančice. Imala je sočne dojke sputane uniformom konobarice. Tesna suknja do kolena je isticala njenu trtavu guzu, a jaki široki listovi na nogama ukazivali na to da je po meni izdržljiva u sexu.
- Dule – reče Aca – Ovo je Smiljka, naša nova konobarica. Inače ona je gazdaričina dalja rođaka iz unutrašnjosti.
- Drago mi je – rekoh pružajući ruku. Rukovali smo se i ona se nasmeši. Imala je malu, mekanu i glatku šaku. Kakav li je osećaj kada je stavi na kurac, pomislih, a Aca me preseče.
- Ona od danas radi kod nas. Lula te je zamolio da dok se ne snađe za smeštaj bude kod tebe na stan, ako to nije problem.
- Pa nije – malo se iznenadih time. Jeste to bi moj stan, ali mi ga je kupio gazda i ne bi bilo red sada da ga odbijem. Međutim, to je značilo kraj mojim bludnim noćima prepunim sexa što sa ženama, a što sa muškarcima. – Nadam se da njoj to ne smeta.
- Mi smo razgovarali pre nego što si ti došao i Smiljka se slaže.
- Ne bih želela da vam smetam – reče ona prelepim nežnim glasićem – trudiću se da što pre nađem neki smeštaj. Ovo će biti samo na nekoliko dana dok se ne snađem.
- Ma u redu je ljudi. Nema potrebe za nekom frkom.
- Odlično – reče Aca – To smo rešili. Sada je ti povedi sa sobom i očekujem vas sutra na poslu. Nemojte noćas da se zamarate pa da mi sutra na poslu budete umorni – pokuša da se našali Aca, našta Smiljka pocrvene, a ja šeretski odgovorih:
- Biću nežan i džentlmen.
...
Brzo smo bili kod mene u stanu. Čim smo ušli, ona se ponudi da pristavi kafu, a ja odoh pod tuš. Kad sam izašao iz kupatila, kafa se je dimila na stočiću.
- Stvarno mi je malo neprijatno što ti se ovako namećem, ali... – poče ona nespretno.
- Smiljka, opusti se. Idi sad istuširaj se pa ćemo uz kafu utanačiti neke stvari.
Nakon pola sata je izašla iz kupatila. Na sebi je imala neku široku majicu i šorc. Bila je mirišljava i sočna. Kao Miloska venera. Sve je  kipelo na njoj. Sela je preko puta mene i uzela šoljicu sa kafom.
- E draga moja – rekoh sada ja zvanično – Pošto si žensko, spavaćeš tamo u sobi, a ja ću ovde u dnevnoj, a i volim da gledam TV do kasno. Ja ću se uzdržati dok si ovde od privođenja, ali to očekujem i od tebe. Ne želim da to radiš sa nekim u mom krevetu.
- Ne brini – reče ona. – I da hoću nemam nikoga. Nova sam u gradu. Tek mi je prvi dan.
- Ok, ali to će se promeniti. Dalje, klopu ćemo da delimo, ali ja kuvam. Ti se pobrini za kafu i piće. Isto tako ne očekuj od mene da se ustručavam zbog tebe u svojoj kući.
- Kako misliš?
- Tako što ja recimo spavam go, zatim kada izađem iz kupatila nemam nameru da se oblačim samo zato što se ti stidiš. Ako ti to smeta ti se zatvori u sobu.
- Da budem iskrena nije mi svejedno, ne poznajem te dovoljno, ali u principu mi ne smeta, tvoja kuća, tvoja pravila.
- Odlično. Onda smo se otprilike sve dogovorili. Ostalo ćemo u hodu. Daj nam sad po jedno pivo da nazdravimo za novi početak.
Ustala je i otišla do friza po pivo. Otvorila ga i nagnula se da dohvati flaše. Natrtila je prelepo dupence koje se ocrtavalo ispod pamućnog šorca. Jedva sam se uzdržao da ne zabalavim. Napolju je počelo da se smrkava.
Nazdravili smo i otpili po gutljaj piva.
- Večeras nećemo ići nigde, jer sutra radimo, a i da se bolje upoznamo. U petak možemo negde zajedno izaći u grad, ako se slažeš.
- Da odgovara mi – reče ona mazno i protrlja rukom sklupčane noge ispod sebe. Uh, pomsilih, ovo neće na dobro izaći. Taj njen pokret probudi mog macana u gaćama i ja osetih kako je počeo da se diže.
Dalji tok razgovora je tekao uz piće i mi se pobliže upoznasmo. Na TV-u je išao neki film koji mi nismo ni gledali, nego uz piće i smeh prepričavali razne dogodovštine.
- Daj nam još po jedno pivo pa ćemo na spavanje – rekoh u jednom trenutku.
- Joj, doneću tebi ali ja ne mogu. Prepila sam.
- Ma hajde još jedno. Ionako idemo u krevet.
- Ne znam, a i bojim se kad malo više popijem ne kontrolišem se...
- E onda uzmi ovo na moj račun – malo u šali, a malo u zbilji se rekoh ja. Mala me je sve više privlačila.
- Ne znam...
- Što? Da nisam šugav?
- Ma ne, naprotiv. Ti si skroz kul tip, samo...
- Ajde, ajde... daj nam to pivo.
Ubedio sam je i u rukama smo držali pune flaše piva. Sedela je na trosedu pored mene, sklupčanih nogu ispod sebe. Svetlo je bilo ugašeno. Pod prigušenom svetlošću televizora, delovala je još privlačnije. U tom trenutku se na TV i filmu koji nismo pratili pojavi jedna erotska scena. Tip i devojka su vodili ljubav, a to je u filmu bilo prikazano baš onako erotski. Primetio sam kako Smiljka sve više gužva noge ispod sebe, a na majici su joj se pojavile napupljene bradavice od uzbuđenja. Tiho je gledala u TV i pijuckala pivo u malim gutljajima. Ni ja nisam ostao ravnodušan, pa mi je izbočina na šorcu bila sve veća i veća, a kurac je tražio mesto gde da se smesti. Scena na filmu se završi, a Smiljka sva crvena u obrazima se okrenu ka meni i tiho samo izdahnu:
- Uh...
- Bogami vruća scena – rekoh ja.
- Da.
- Dovoljno vruća da se i mrtav čovek napali...
- Da.
- Jesi li se malo napalila?
- Ti?
- Kao vepar, a ti?
- Jesam.
- Šta predlažeš? Kako to da ugasimo sada?
Pogledala je u zemlju i odigla ramenima. Čvrsto je stiskala flašu piva obema rukama. Primakoh se bliže njoj i rukom joj dodirnuh kosu. Stresla se je od jeze. Zatim sam je rukom nežno pomilovao po vratu i ramenu, na šta ona sagnu glavu i pritisnu glavom moju šaku sebi uz rame.
- To me izluđuje... – reče tiho.
- To mi je i cilj. – rekoh i sada joj priđoh još bliže. Uhvatio sam je šakom nežno za obraz, primakao je i poljubio u usta. Prihvatila je moj poljubac otvorenih ustiju. Stavio sam joj i drugu ruku na lice i tako je ljubio, na šta je ona uzvraćala i drhtala telom. Nismo se ljubili ni par minuta, kada ona odjednom poskoči i zajaše me. Sada je ona mene grlila rukama i ljubila me kao da to nije radila godinama. Bila je gladna poljubaca. Toliko je bila vatrena, da sam imao osećaj da će mi odgristi usne. Ljubeći se tako, skidali smo ono malo garderobe što smo imali na sebi. Za tili čas smo oboje bili goli. Ona mi je i dalje sedela u krilu, raširenih nogu i ljubila me. Moj kurac, nadignut do pucanja je prolazio između njenih nogu, trljajući se o njenu pičkicu i završavao negde kod njenog pupka.
Ne prestajući da me ljubi, Smiljka se malo odiže i vešto namesti svoju pičkicu na vrh mog glavića. Spustila se je žestoko. Oboje smo kriknuli od zadovoljstva. Nasela je na njega odjednom i do jaja. Zastala je na tren, i onda počela da meša kao prava iskusna kurvica. Sve je to radila ne vadeći jezik iz mojih usta. Obuhvatila me je rukama oko vrata i bukvalno naskakivala na moj kurac. Izraz zadovoljstva joj je sijao na licu.
- Oh... Dule, jebi me... Odavno nisam osetila ovako dobar kurac u sebi...
- Hoću srećo... Ah... Rasturiću te...
- Rasturi me... Jebi me... Tvoja sam...
I dalje se je nabijala žestoko i u jednom trenutku zastade, poče da se trese celim telom i da vrišti. Svršavala je kao kobila. Zastao sam na tren malo zbunjen njenim burnim svršavanjem. Moj je kurac još uvek tvrd stajao u njenoj pički.
Tada se Smiljka odiže i kurac mi ispade iz nje. Uhvati ga jednom rukom, namesti na guzu i ponovo se nabi žestoko. Ovog puta sam joj kurcem zaparao u čmar. Kriknuli smo oboje i Smiljka nastavi besomučno da mi poskakuje na kurcu, kao da se malo pre ništa nije desilo. Čmar joj je bio mnogo tesniji i suviji od pičke pa me je u početku kurac malo boleo. Međutim to njoj nije smetalo. Smiljka se nabijala kao da joj je neko rekao kako će joj ovo biti poslednje jebanje.
Zastali smo malo zadihani da dođemo do vazduha. Moj je kurac pulsirao u njenoj prelepoj guzi.
- Hoću da me jebeš u guzu, ali misionarski. To me pali a mogu i pičku da džaram – reče ona tiho.
Ustali smo sa kreveta i Smiljka leže leđima na pod i raširi noge. Uzeo sam jastuk sa troseda i podmetnuo joj ga ispod guze kako bi je malo odigao. Uvukao sam se među njene noge i smestio ga na ulaz u čmar. Sada sam ga ja žestoko nabio do jaja.
- To...  srećo... ahhh... Volim tako žestoko – ciknu ona.
- Dobićeš ga žestoko...
Tucao sam je žestoko. Moja su muda uz šljapkav zvuk udarala po njenoj guzi, dok mi je kurac upadao i izlazio besomučnom brzinom.
- Uh... što mi prija... Dule.. ah... upišaću se...
- Upišaj se... Oh... Ja ga ne vadim...
Sada sam samo malo usporio ritam. Smiljka spusti ruku na svoju obrijanu picu i kažipristom i srednjakom  je raširi. Počela je da mokri po meni. Njena topla mokraća me je prskala po stomaku i slivala se do mog kurca i jaja. To je izazvalo još veću  životinju u meni. Sada sam joj nabijao kurac sporije, ali jače. Svakim mojim udarcem u njeno dupe, mlaz mokraće iz njene pičke je špricao u vis. Kao da sam je pumpao. Pišala je kao kobila nikako da stane. Cela ta situacija me napali i ja počeh da vrištim i svršavam. Ona brzo poskoči i dohvati moj pulsirajući kurac sav umazan njenom mokraćom. Stavi ga sebi u usta i par puta proguta do jaja. Počeo sam da sipam spermu. Sa osmehom i zadovoljstvom na licu je sisala moje seme do poslednje kapi. Kada je videla da mi kurac ne spada nakon svršavanja, ciknu od zadovoljstva i tek tada postade divlja mačka. Oborila me je na leđa po podu i počela divljački da se igra sa mojim kurcem. Maksimalno ga je koristila. Moj joj je kurac bio čas u pičku, čas u dupe, čas u usta, čas među sisama, da više nisam znao šta radi. Ta brza i luda igra me je jako palila. Svaki put kada bi se nasadila na mom kurcu, bilo guzom ili pičkom njeno telo bi počelo da drhti od zadovoljstva. Mislim da je na svaki moj prodor doživljavala po još jedan orgazam.
Na kraju sam i ja eksplodirao. U trenutku dok sam joj bio u guzi, više nisam mogao da izdržim i počeo sam da je punim. Osetila je moju vrelu spermu u svojoj guzi, zakolutala očima, zadrhtala telom i čini mi se na trenutak ostala bez svesti. Popadali smo zadihani po podu. Kad sam došao do daha, nagnuh se ka stočiću da dohvatim cigarete, a ona onda reče:
- Ustani i stani iznad mene...
- Uh... draga, mislim da mi treba ipak malo vremena da dođem k sebi...
- Ne... Hoću da me popišaš za kraj... Ja to volim...
- Znači drolja do kraja...
- Za tebe uvek i drolja i kurvica. Popišaj me...
Ustao sam iznad nje i opkoračio je. Trebalo mi je malo vremena da mi mokraća krene. Kada je krenula, počeo sam da pišam kao konj. Prskao sam svuda po njoj. Ona je širom otvorenih usta  jurila moj mlaz mokraće. Ja sam kurcem šarao po celom njenom telu. Prosipao sam joj zlatan tuš po sisama, pički, stomaku, a najviše je popila...
Kada sam završio, otresoh ga, a ona priđe i stavi ga sebi u usta kako bi popila i poslednje kapi iz njega.
- Mmmm... Imaš divnu mokraću...
- Niko mi to dosad nije rekao.
- Ja volim sex da je žestok i prljav...
- Onda si mače našla pravog čoveka za to...
...
Posle dve sedmice, Smiljka je našla sebi smeštaj i preselila se. Naravno ne treba da kažem da smo se još dugo povremeno viđali i upražnjavali sex, prljav, što prljaviji.

Mama Huanita

Sledeća stanica mi je bilo jedno malo mesto pored mora. Sve je bilo podređeno turizmu. Hoteli, pansioni, sobe za izdavanje, restorani, kafići... sve. Mesto je bilo prepuno turista. Sam gradić je bio čudnog oblika, jer je bio dosta dugačak, a uzan. Naime, širina mesta je bila samo tri ulice koje su išle paralelno sa plažom. Posle toga se je izdizalo stenovito brdo sa po kojom kućom u šumici. Ali, zato je mesto bilo dugačko nekih dvadesetak kilometara. Da, ulice su išle duž plaže celih 20 kilometara.
Parkirao sam motor ispred jednog kafića. Seo sam u baštu i naručio hladno pivo. Konobarica mi donese pivo i neku malu ćasu sa kikirikijem i ja je upitah da li mi može reći gde da nađem smeštaj za nekoliko dana.
- Vrh je sezone gospodine – reče ona – teško ćete naći smeštaj.
- Znate nije mi bitno kakav je smeštaj, samo da je uredno i čisto.
- Pa ovde na obali je sve puno, jedino da pokušate kod nekog gore na brdu.
- Šta mi preporučujete?
- Krenite ovuda pravo, pa posle crkve skrenite desno uzbrdo. Idite do kraja i sa desne strane je pansion. Zove se „Mama Huanita“. Pristojno je, a i nije skupo. Oni obično imaju mesta u sezoni.
- Hvala – rekoh – i sasuh pola krigle piva u sebe. Mama Huanita, pomislih, pa ja sam u Grčku, a ne u Španiji. Možda i zato nemaju puno posla, što meni odgovara, jer to znači da ima praznih soba za mene. Popih pivo i krenuh.
Skrenuo sam kod crkve uzbrdo i ubrzo izašao iz mesta. Uzani put je krivudao kroz šumu prolazeći pored retkih, ali prelepih kuća skrivenih u drveću. Razmišljao sam, tako vozeći se. Možda je gazdarica Španjolka. Huanita, zgodna crnka, tamnoputa, sa vatrom iz očiju i vrelinom iz pičke koja je mogla da otopi maslac. Tako  u razmišljanju stigoh do kraja.
Malo proširenje na kome je bilo parkirano par automobila i drvena velika kuća sa desne strane. Tabla sa nazivom mi je govorila da nisam pogrešio. Parkirah motor i popeh se ulaznim stepenicama. Spolja ništa nije nagoveštavalo da je u pitanju pansion ili nešto slično. Samo obična drvena kuća. Unutra me dočeka hladan prijatan vazduh klime. Prođoh pored pulta kroz restoran u kome nije bilo nikoga i izađoh na terasu. Terasa je bila predivna. Debela hladovina, sa pogledom na predivnu šumu i brda koja su se prostirala u daljinu. Seo sam i pripalio cigaretu. Ubrzo se pojavi konobarica. Bila je to niska izuzetno debela žena. Bila je tamne puti, crne kose i širokog osmeha. Imala je ogromne sise, koje su se tresle sa svakim njenim korakom. Iako je bila debela, veoma lako je nosila svoju debljinu i bila je veoma okretna. Bila je to ona vrsta debljine za koju kažemo, jedra debljina. Ništa na njoj nije bilo mlohavo i mlitavo. Naprotiv, bila je jedra i jaka žena.
- Dobar dan – reče ona sa osmehom punim šarma kakav mogu imati samo buce.
- Dobar dan. Hladno pivo.
Okrenu se i ode po pivo. Ispratio sam je pogledom. Njeni ogromni guzovi su klizili gore-dole. Drhtali su na svaki njen udarac nogom o pod. Imao sam osećaj da kada bih je lupio po guzi da bi se tresla dva sata. Pivo je brzo stiglo, onako kako volim, u zaleđenoj krigli.
- Izvolite – reče ona i spusti pivo na sto – Da li je ono vaš motor?
- Jeste.
- Zamolila bih vas da ga pomerite. Tu gde ste ga stavili je deo parkinga za goste iz hotela koji je malo više u šumi, pa ne bih da se raspravljam sa njima.
- Nije problem – rekoh – nego uzmite i vi jedno piće na moj račun i sedite da malo popričamo.
Brzo sam preparkirao motor ispred pansiona. Kada sam se vratio na terasu, ona je već sedela za mojim stolom sa čašom žestine ispred sebe. Po karakterističnom mirisu prepoznah da pije uzo.
- Eto i to smo sredili – rekoh sedajući za sto – nego, rekli su mi da kod vas mogu da nađem sobu. Ostao bih nekoliko dana.
- Momče – reče ona – trenutno su mi sve sobe prazne, biraj.
- Kako to?
- Ja ne živim od ovoga. Ovo radim samo da mi ne bi bilo dosadno u životu. Udala sam se za jednog Grka davno, koji me je posle pet godina ostavio. Nazad u Španiju nisam smela zbog moje porodice, pa sam ostala ovde. Ovo sam napravila da me podseća na rodno mesto.
- A čime se inače baviš?
- Pa ovim. Bivši muž je bio jako bogat i ostavio mi je dovoljno za život. A otkud ti?
- Ja sam uštedeo nešto para pa sada putujem i trošim ih. Dajem sebi oduška.
- Hoćemo li još po jedno, ali sada na račun kuće?
- Može.
Razvezali smo tako priču uz piće do kasno. Ona je bila mama Huanita i razbila sve moje snove o vatrenim španjolkama. Ona je u ovom pansionu bila sve, i vlasnik, i konobar, i sobarica i kuvarica, sve. Već nas je mrak uhvatio na terasi. Osećao sam se veoma lepo. Prijatan razgovor, piće, tišina šume, topao morski vazduh koji je dolazio sa mora...
Plan mi je bio da izađem malo u grad, ali zbog veće količine pića sam odustao. Zato zatražih da mi pokaže sobu. Soba je bila mala, jednostavna i čista. Brzo sam se raspakovao i skinuo da se istuširam. Uzeh peškir sa kreveta i tada shvatih da u sobi nema kupatila. Ogrnuh se peškirom i izađoh u hodnik. Pozvah Huanitu sa galerije i ona se pojavi u prizemlju u crvenoj kućnoj haljini.
- Gde je kupatilo.
- Izvini, zaboravila sam da ti kažem. Na kraju hodnika. Kupatilo je jedno za sve tri sobe na spratu.
- Hvala – rekoh nervozno i uputih se ka kupatilu. Nadam se da neće doći još neki gost. Ne volim zajednička kupatila.
Međutim kada uđoh u kupatilo prijatno se iznenadih. Bilo je ogromno, čisto i lepo sređeno. Unutra su bile tri tuš kabine odvojene zavesom, tri lavaboa i jedna ogromna zidana kada u uglu. Kada je bila kao manji bazen, možda nekih dva sa dva metra. Rešio sam da je napunim i malo se opustim u toploj vodi. Pustio sam toplu vodu da napuni kadu, a ja sam otišao do sobe da uzmem cigarete. Kada sam se vratio kada je bila već jednu trećinu napunjena. Ušao sam, pripalio cigaretu i zavalio se da uživam u toploj vodi. Ubrzo je kada bila puna i ja sam kulirao u bogatoj peni sa cigaretom u ustima.
Odjednom vrata kupatila se otvoriše u unutra banu Huanita. Bila je u crvenom bade mantilu, sa peškirom preko ruke i šamponom u ruci. Nešto je tiho pevušila i kada me vide ciknu.
- Iju... što sam se uplašila... Otkud ti?
- Evo, opuštam se malo.
- Ja došla da se istuširam... Neće ti smetati?
- Ne. Ako tebi ne smeta, samo izvoli.
Ušla je u jednu kabinu i navukla zavesu. Međutim, zavesa nije bila do kraja navučena, te mi je ostalo nekih 15-20 cm da mogu pomalo da vidim kako se Huanita kupa. Skinula se, pustila tuš i nastavila da tiho pevuši. Kroz mali otvor sam video da ima ogromne sise sa ogromnim bradavicama i koturima oko njih. Bradavice su joj bile tamne i nadošle od vode. Bila mi je okrenuta postranice, tako da nije mogla da vidi da je posmatram, ili je to već znala pa je igrala igru sa mnom. Počela je da sapunja svoj telo, glatko, koje se presijavalo od vode. Malo se zaokrenula i namestila mi svoje moćno dupe da gledam. Sagnula se da nasapunja noge, i pred mojim očima se natrti njena moćna guzica. Bila je ogromna, okrugla i tvrda. Kada se je sagnula još više da nasapunja svoja stopala, između nogu joj odpozadi ispade obrijana pička. Bila je kao zemička. Sva okrugla, mesnata i vlažna od vode. Što od prizora, a što od tople vode poče da mi se diže. Huanita mi se nije nešto baš sviđala, ali prilika je tu. Važno je samo da bude sexa. Uhvatio sam svog macana ispod vode i počeo da mu svlačim kožicu gledajući u Huanitine obline. U tom trenutku smislih plan kako da dođem do nje. Čekao sam da završi sa tuširanjem i trenutak pre nego što će izaći iz kabine, ja iskočih iz kade. Stajao sam go sa peškirom u rukama i tobože iznenađen što me ona vidi.
- O mućaćo... – tiho je izgovorila i odmerila me pogledom od glave do pete. – Mogu ti reći da si dobar komad.
- Hvala, i ti si ženska i po – odvalih ja, našta se ona nasmeja.
- Naročito ono i po...
- Nego, neprijatno mi je da stojim ja ovako go, a ti...
- Nije problem – reče ona i zbaci bade mantil sa sebe.
- Ovo ću da shvatim kao poziv na igru...
- Ovo i jeste poziv na igru – reče ona promuklo i priđe mi bliže.
Tada sam tek shvatio zašto su Španjolke vatrene. One su bez kompromisa koristile svaku priliku u životu i grabile je obema rukama. Kad je prišla, uhvatih je za ramena i spustih vreo poljubac na njene usne. Počeli smo da se ljubimo i hvatamo tu u kupatilu.
- Hajmo negde gde je udobnije – reče ona, uhvati me za kurac i povede iz kupatila. Ušli smo u njenu sobu. Nije bila ništa veća od moje, ali je na sredini bio ogroman krevet. Legli smo i odmah nastavili da se ljubimo i mazimo. Veoma brzo se je odvojila i počela spuštati na dole. Prvo me je ljubila po grudima i grickala mi bradavice, što me je dovodilo do ludila. Moje ruke, sve vreme nisu mogle da se odvoje od njenih sisa. Mesio sam ih, uvrtao i gnječio, a njeni uzdasi zadovoljstva su mi govorili da radim pravu stvar.
Uhvatila me je jednom rukom za muda, a drugom za kurac i strpala ga sebi u usta. Počela je da mi puši. Znalački. Prvo bi se igrala sa glavićem u ustima, da bi ga zatim iznenada i snažno nabila sebi u grlo do jaja, zatim bi ga ponovo vadila i tako u krug. Ta igra me je izluđivala, te se ja okrenuh i spustih glavu među njene noge. Pičkica joj je mirisala na čisto i vodu. Razmakoh joj debele usmine rukama i spustih poljubac na taj cvet užitka. Tiho je jeknula i još dublje usisala moj kurac. Počeo sam da joj ližem mesnatu pičku. Iz nje je počelo da curi. Nikada nisam video do tada da neka pička može toliko da vlaži. Toliko joj je curelo iz pičke, da sam bukvalno mogao piti, što sam na zadovoljstvo oboje i činio. Ustao sam da se namestim da joj ga stavim, mežutim, ona me preduhitri.
- Ja to volim ovako – reče i natrti se četvoronoške isturajući mi svoju debelu guzicu.
- Odlično, meni odgovara – rekoh i zavukoh joj se među noge i prislonih svoj već dobrano nabrekli kurac na njene guzove. Polako sam namestio glavić na ulaz u njenu pičku i lagano joj ga gurnuo do jaja. Huanita je zastenjala, stresla se kao od groznice kad sam joj ga strpao do jaja i na trenutak zastala. E tada je nastao zemljotres. Huanita je ciknula i počela da meša i da se nabija na moj kurac, takvom veštinom i žestinom da mi je malo falilo da svršim. Bila je prava čigra na kurcu. Tačno se videlo da voli kurac i da zna da ga iskoristi do kraja. Ja sam dahtao i krajnjim naporom uspevao da nekako odložim svršavanje. Ona je ciktala, vriskala i radosno se vrckala na mom kurcu.
Explozija. Više nisam mogao da svršim. Počeo sam da je punim, i punim, i punim. Litre sperme je izašlo iz mene u nju. Izvadih ga polumlohavog, a Huanita ciknu, okrenu se, lupi šakom po pički i poče da svršava. Ostao sam otvorenih usta. Iz njene pičke je curilo kao da piša. Mlaz je išao bar pola metra u vis. Svršavala je kao kobila. Iako sam tako nešto prvi put u životu doživeo, brzo se snađoh i kleknuh između njenih nogu. Pio sam taj nektar sexa, njen svrš, koji me je po ukusu jako podsećao na spermu, samo je bio vodenastiji. Kad je svršila, zapalismo po cigaretu i uspavasmo se goli, tako na njenom krevetu.
Kod Huanite sam ostao tri dana, i sva tri dana smo se jebali po nekoliko puta. Probali smo sve moguće poze i mesta u kući koja su nam pala napamet.
Posle tri dana, došao je neki par penzionera iz Nemačke i poremetio nam jebačinu i šetanje golih po kući. Shvatio sam da je vreme da polako idem.
...
Jutro. Sunce je već toplo. Na verandi stoji Huanita i razočarano mi mahnu rukom. Dodao sam gas i krenuo nizbrdo putem.
Mislim da ima još  dosta toga što treba da prođem.

Ponovo Ceca

Prošlo je par dana od proslave u restoranu i dogadjaja sa gazdaricom u kuhinji. Svi oko mene nisu znali ništa, naravno, ali ja sam se osećao kao da mi na čelu piše šta sam uradio. Bojao sam se da na neki način svojim ponašanjem ne otkrijem šta se dogodilo te večeri.
Negde pred kraj radnog vremena, u kuhinju upade menadžer Aca i reče:
- Dule, za 15 minuta će doći vozač i odvesti te kod gazde. Hoće nešto da se vidi sa tobom i razgovara.
Odsekle su mi se noge. „Zar je saznao? Kako? Ko mu je rekao?“ Motale su mi se razne strašne misli kroz glavu. Da li će me zbog toga ubiti? Mislio sam da ću poludeti. Vid mi se zamaglio, a kolena su mi klecala...
- Jel ti dobro? – upita me Boško, verovatno videći da nešto nije u redu samnom.
- Jeste... verovatno vrućina – slagah ga ja.
Došao je vozač i ja sedoh na zadnje sedište luksuznog BMW-a. Prijatna hladnoća od klime u kolima i kožno udobno sedište me malo opustiše. Kako sam se opustio, tako sam i počeo u mislima da se kurčim. „Ma ko ga jebe“, pomislih. „Kučka je sama tražila. Nit' sam je ucenjivao, niti sam joj prvi prišao...“
Tako u mislima brzo stigosmo do Luletove vile. Raskoš u elitnom delu grada. Izašao sam iz auta i rekao sebi da ću svoju kožu prodati što skuplje i da ako treba, sa ovog sveta otići dostojanstveno i kao pravi muškarac.
Ušao sam u kuću gde me dočeka domaćica, koja me sprovede do radne sobe. Lula je sedeo za velikim radnim stolom i nešto tipkao na kompjuteru. Podiže glavu ka meni i reče:
- Udji momče, sedi i opusti se.
- Dobar dan – rekoh ja što sam sigurnije mogao.
- Šta ćeš da popiješ?
- Hladno pivo bi bilo super.
- Odlično. I ja ću. Daj nam dva hladna piva – reče domaćici i uze šibicu da zapali lulu koja se u medjuvremenu ugasila.
Pivo je brzo stiglo na stolu i Lula ostavi kompjuter podiže čašu i nazdravi mi. Otpismo po gutljaj pa reče:
- Dule? Supruga mi reče da se tako zoveš.
- Da.
- Proslava od neki dan je prošla veoma dobro. Jako sam zadovoljan. Pored toga svi te hvale, i menadžer i moja supruga, kao i ostali zaposleni. Ovo je za tebe...
Iz fioke je izvadio beli koverat i bacio ga na sto ispred mene.
- Hvala.
- Moja te je supruga pohvalila kako si to veče u kuhinji bio izuzetno uslužan i spremio joj slatko. Ona jako voli slatkiše. Drago mi je što si pored tolike gužve imao dovoljno vremena da se i njoj posvetiš. Mada, sam ja bio pijan kao mečka pa ni ne znam kada si stigao to da napraviš.
E sada sam odahnuo. Izgleda da gazda nije znao šta se zapravo te večeri dogodilo izmedju mene i njegove žene.
- Pa... trudio sam se da svi gosti budu zadovoljni. Iskreno, nisam ni znao da vam je to supruga dok mi to ona nije rekla.
- Dobro. Nemam puno vremena. Verovatno se pitaš zašto sam te zvao.
- Da.
- Pored ove nagrade – reče pokazujući očima na koverat ispred mene – jer ja svoje ljude kada dobro rade nagradjujem, hoću da još nešto uradiš za mene i moju porodicu.
- Slušam.
- Pošto smo tvojim kuvarskim umećem svi zadovoljni rešio sam da od sada radiš i ovde u kući kod mene. Naime, razgovarao sam sa Acom i uredili smo sledeće. Od ponedeljka do četvrtka ćeš raditi u restoranu, a petkom i subotom ćeš dolaziti ovde na posao i spremati hranu za nas. Tim danima u restoranu će te menjati Boško, a nedelja će ti biti slobodna. Naravno, shodno tome povećaću ti i platu za 20 posto. Mislim da je to OK.
- Hvala gazda.
- Onda smo se sve dogovorili. A da, naravno kada u restoranu budu bile proslave koje meni znače kao prošli put, ti ćeš biti tamo i pobrinuti se da sve bude kako treba.
- Nema problema.
- Onda uzmi sada slobodno do ponedeljka, da malo potrošiš te novce koje sam ti dao i od sledeće nedelje radimo po tom rasporedu.
- Dogovoreno.
Iz vile sam izašao kao na oblacima. Pored toga što nisam otkriven šta sam radio sa gazdaričinom ženom, dobio sam mnogo bolji i mnogo lakši posao za veće pare. Osećao sam se kao da je ceo svet moj.
Narednih par dana do ponedeljka sam kulirao i trošio deo novca koji mi je gazda dao po kafanama sa društvom. Boško, moj kolega, nije mogao da veruje kako mi se posrećilo i u to ime smo se počastili par puta dobrim sexom.
...
Četiri dana rada u restoranu mi je prošlo kao tren i jedva sam čekao da osvane petak da odem u vilu.
Ispred vile sam bio već pola sata ranije nego što treba. Vrata mi otvori domaćica i povede me do kuhinje.
- Gazda je rekao da napravite spisak šta vam je sve potrebno i date ga meni.
- Ok. U koje vreme će oni hteti da jedu.
- Doručak je u 9, ručak u dva popodne, a večeru ne večeraju, nego žele da imaju tako neke grickalice. Eto sve vam piše tamo na radnm stolu.
- Ok. Znači za danas da spremim ručak za dva?
- Ne. Ne morate. Oni su svi odsutni i doći će tek večeras. Spremite neke grickalice za večeru i uhodajte se sa kuhinjom. Ostalo spremajte za sutra i nedelju.
- A osoblje?
- Od osoblja smo samo ja i moj suprug, a mi hranu spremamo sami u kući za osoblje. Vaša briga su samo gazda i njegova porodica.
- Koliko ih je?
- Četvoro. Gazda i gazdarica imaju sina i ćerku blizance od 17 godina.
- Ok. Hvala. Vidimo se.
- Ako nešto zatreba zovite. Taj šteker iznad frižidera je zvono kojim me možete pozvati u bilo kom trenutku. Dovidjenja.
Brzo sam se snašao u kuhinji. Spremio sam neke slane i slatke grickalice za večeru i ostatak vremena iskoristio da kuhinju i elemente prilagodim sebi i svojim potrebama. Imao sam vrmena da čak odem do WC-a i momački ga izdrkam.
Taj petak, se završio tako što sam otišao kući, a da gazdu i njegovu porodicu nisam ni video.
Sutradan sam poranio kako bih na vreme spremio doručak. U kuhinji su me na stolu već čekale namirnice koje sam prethodni dan naručio. Počeo sam sa poslom. Otišao sam do ostave da uzmem malo brašna i kada sam ulazio u kuhinju, zastadoh iznenadjen. Pored otvorenih vrata frižidera stajala je devojka. Nije me čula, već je čeprkala nešto nagnuta nad frižiderom, držeći jednom rukom otvorena vrata. Na sebi je imala providnu spavaćicu iz jednog dela koja joj je dosezala do polovine prelepih butina. Ispod je nosila crvene tange koje su bestidno nestajale izmedju dva najlepša guza ovog sveta. Okrenula se ka meni kada je osetila da je neko posmatra, i ja videh prelepe dojke koje je jedva držao čipkasti crveni brus. Iznad dojki prelepo lice mlade devojke koja je veoma ličila na svoju mamu.
- Dobar dan – reče ona iznenadjeno.
- Dobar dan.
- Ja ujutru volim da popijem hladno mleko, pa ako vam ne smeta...
- Ne, nije problem – jedva sam govorio opčinjen njenom sexy lepotom. – Samo niko mi nije rekao za to, inače bih vam ja pripremio čašu mleka u trpezariji.
- Ne, ne, ne. Nije problem, ja to volim ovako, naravno ako to vama ne smeta.
- Ne smeta naravno – i pomislih kako bi lepo bilo ovakvim prizorom započinjati svaki radni dan.
- Ja sam Angela – reče ona i pridje mi pruživši ruku u pozdrav – ali me možete zvati Ana.
- Dule, drago mi je.
- Ja sam ćerka, a kasnije će vam doći i moj brat Veljko, koji voli da popije hladan djus kada ustane.
- Mislim da to neće predstavljati problem.
- Dobro, odoh ja sada.
- Ćao – rekoh ja ne znajući šta da izgovorim. Ana je odlepršala na svojim dugim nogama, vrckajući svojom prelepom guzom. Imao sam osećaj da može orah polomiti guzovima kako je mešala. Da li namerno, znajući da je gledam ili ne, nisam znao.
...
Par sati kasnije izašao sam ispred vile kako bih popušio cigaretu. Posao sam priveo kraju i imao sam pravo na mali odmor. Odjednom, stazom naidje gazdin BMW i meni bi malo neprijatno, u smislu šta ću sa cigaretom, i kako da naidje baš sada kad ništa ne radim, a do sada sam se ubijao od posla. Čim je auto stao ispred, otvoriše se vrata kuće iz koje istrčaše Veljko i Ana. Bili su obučeni u trenerice i razdragano uleteše u auto. Istog trena vozač dade gas i auto nestade iz dvorišta vile. Završio sam cigaretu i pošao nazad u kuhinju da dovršim posao za danas.
U kuhinji me je čekalo iznenajenje. Oslonjena o sto stajala je gazdarica Ceca. U ruci je držala šolju vruće kafe. Ostao sam bez daha. Na sebi je imala mušku košulju bele boje koja joj je dosezala do butina. Dugmad su bila raskopcana tako, da svaki njen mali pokret mi je omogućavao pogled na njene ogromne dojke. Ispod košulje nije nosila ništa osim crnih tangica koje su se videle kroz poluprozirnu kosulju.
- Nadam se da ne smetam – reče ona promuklim glasom.
- Ne nikako. Ionako imam još malo posla, pa sam gotov.
- Hajde onda popi kafu samnom. Ja sam je skuvala.
- Ne znam, ovaj...
- Hajde. Ne pije mi se kafa bez društva, a i sam si rekao da privršavaš posao.
- Što da ne.
Seo sam za stolom i ona se okrete da mi sipa kafu iz lončića. Bože, kako se je ova žena kretala. Svaki njen i najmanji pokret tela je bio mali sexualni odnos. Počeo je da mi se diže.
- Pa, kako si snašao ovde? – upita ona dodajući mi šolju sa kafom i sedajući nasuprot mene.
- Odlično. Moram da priznam da mi je ovde lakše. Manje posla nego u restoranu.
- Znam. Ja sam insistirala kod muža za tebe. Mada se on nije opirao. Voli način na koji spemaš hranu.
- Hvala.
- Ne zahvaljuj se. Mi treba tebi da zahvalimo. Naročito ja, posle one čokolade u restoranu.
- Da. - Zbunih se ne očekujući da će to reći – A gde su otišli klinci? – upitah tek da skrnem temu. Problem je bio u tome, što je jedna stvar kada ti polupijana gazdarica izdudla kurac u kuhinji restorana u toku proslave, a drugo je raditi nešto sa njom u  njenoj kući, odnosno gazdinoj kući.
- Otišli su kod babe i dede na selu. Ostali smo samo ti i ja sami – reče Ceca i podiže bosu nogu ispod stola i stavi mi je nežno na kurac. Naježio sam se od zadovoljstva.
- A gazda? – upitah ja, sad već reda radi.
- On je na putu. Ne brini vraća se tek za par dana – reče ona nastavljajući da mi stopalom nežno masira sad dobrano dignut kurac.
- Bojim se da ovo nije pametno, kako za mene, tako i za vas – rekoh čisto da bih opravdao sebe i rukom dohvatih njeno prelepo stopalo i još jače ga pritsnuh uz moj kurac.
- Ako budemo pažljivi, svima će nam biti lepo – reče ona i zavodnički mi namignu.
Nisam više mogao da izdržim. Ustao sam sa stolice obisao sto i stao joj iza ledja dok je sedela na stolici. Zavukao sam joj ruke ispod košulje i uhvatio je za dojke. Bile su jedre i tople. Počeo sam da ih milujem. Sklopila je oči i uživala u mojim dodirima. Ustala je sa stolice i polako se okrenula prema meni. To sam iskoristio da skinem kuvarsku pregaču i kapu. Poljubili smo se vatreno. Imala je prelepe sočne i pune usne. Gurao sam jezik u njoj, a ona ga je zdušno sisala. Oboje smo bili napaljeni do ludila. Počeli smo ljubeći se da skidamo odeću jedno drugom. Njenu sam košulju tako grubo svukao da je par dugmića popucalo i zazveckalo po podu kuhinje.
- Želim te... Želim te momče, jako... – dahtala je izmedju dva poljupca.
- I ja tebe...
Uhvatio sam je za guzove i odigao na sto. Obavila je svoje dugačke noge meni oko struka i privukla me sebi. Nisam mogao da izdržim. Sjurio sam joj ga grubo i snažno do jaja. Izvila se je unazad i tiho kriknula od bola i zadovoljstva.
- To pastuve... – dahtala je – jebi me snažno...
Gurnuo sam je rukom unazad i ona se prostre po stolu. Odigla je ruke iznad glave i prepustila se mom jebanju. Uhvatio sam je za kukove i jebao kao konj. Nikada do tada nisam tako grubo, snažno i jako prodirao u bilo koga. Svaki moj udarac do jaja, izazivao je pomeranje njenog tela i stola, a sise su joj podrhtavale kao od zemljotresa. Jebali smo se kao životinje. Obično parenje. Nije bilo poljubaca, milovanja... Samo moje snažno uaranje kurcem, i njeno vrhunsko mešanje kukovima. Mešala je kao životinja čiji joj je jedini cilj bio da što više semena iscedi iz svog mužjaka radi očuvanja vrste.
- Još... još... blizu sam – jecala je ona.
- Evo ti ga droljo do jaja...
- To srećo... jebi me jako...
Više nisam mogao da izdržim. Ona je već vrištala u extazi i svršavanju na mom kurcu kada je krenulo iz mene. Drolja je to osetila i naglo skočila. Ispao mi je na trenutak iz nje baš kada je trebalo da svršim. Pucao mi je u ruci do bola. Ceca onda brzo kleknu ispred mene i stavi ga sebi u usta. Do jaja. To je bio taj prekidač.
- Argh... – počeo sam da joj sipam seme u grlu. Svršio sam kao konj.
Ustala je, obrisala rukom ostatke moje sperme sa svoje brade i tiho mi rekla:
- Nemoj da se ljutis, ali ja jako volim da gutam spermu. Zato sam to uradila. Divan si. Vidimo se...
Dohvatila je košulju sa poda i tako gola nestala iz kuhinje.
Seo sam na stolicu i zapalio cigaretu. Noge su mi drhtale i dugo nisam mogao doći k sebi. Ceca je bila jako jebozovna i sam Bog me je pogledao kada me je doveo ovde.