nedjelja, 2. siječnja 2022.

Moja prijateljica Marija – 2 dio

 trpao sam matoru komsinicu

Prihvatio sam realnost da sa Marijom neću na kraju ostati, iako sam bio lud za njom, a mislim da je i ona dijelila moje osjećaje. Srećom, nismo stanovali daleko, pa smo se često nalazili. Vodili smo ljubav strastveno, kao prvog dana, htjeli smo iskoristiti svaki trenutak.

Najgore mi je bilo kada se nismo viđali po nekoliko dana. Suzdržavao sam se od masturbiranja, sve me boljelo, ali sam se čuvao za nju. Onaj osjećaj, kada su nam se tijela spojila, njezina toplina, njene vrele usne i ona strast kada sam se suzdržavao danima i stavio ga u njezinu vrelu i vlažnu mačkicu.


Pogled na njezino lice i oči utopljene u moru strasti, njezino stenjanje koje je odavalo užitak i onaj osjećaj kada sam joj mačkicu nakon dana suzdržavanja, napunio spermom – svaku kap sam čuvao za nju, njezine plave oči koje su me gledale i šapat nakon što sam svršio u nju – osjetim toplinu u sebi – i njezin osmjeh, i poljupci. Bili smo srodne duše ili dvije polovice ponovo sastavljene.

Vikendima smo provodili cijele dane zajedno goli u krevetu, mazeći se i razmjenjujući nježnosti. Iako joj nije bilo teško da me uspali, često puta sam se pitao otkud toliko sperme u meni, kako je imala malo jače bokove, bio sam siguran da je mogu beskrajno puniti.

Došlo je i vrijeme rastanka, iako smo oboje bili svjesni da je to neminovno, bili smo tužni.
Nemoj plakati rekla je gledajući me svojim plavim očima, to se moralo desiti, naći ćeš curu svojih godina.

Znaš, učinio si me najsretnijom ženom na svijetu, dao si mi najljepši dar, nosim te u sebi, trudna sam, oduvijek sam htjela dijete – a ti si još mlad pred tobom je život, a i ovo je malo mjesto.
Stara tetka joj je ostala sama u velegradu i dala joj je svoj stan, pa se odlučila preseliti kod nje. Ovdje je prodala kućicu i rekla mi je – nemoj me nikada zaboraviti.

Nisam je zaboravio, u svakoj curi sam tražio nju, a kada bih prošao pored one kućice, sjetio bih se svih onih trenutaka koje smo proveli zajedno, kako li je moja Marija i naša bebica.

Marija – zauvijek smo vezani i znam, jednog dana ćemo se opet sresti.

Jebanje stare služavke


posevio sam stariju spremaljku

Ovo je istinita priča o mom seksu sa mojom služavkom koji se dogodio slučajno spletom okolnosti. Jednog jutra sam se tuširao i naravno kao i uvijek sam drkao pod tušem i u jedom trenutku sam sam čuo glas daj da ti ga ja dovršim da ti ga sa guštom popušim. Mislio sam da je to moja cura koja je trebala doći. Nisam maknuo zavjesu nego sam ga samo gurnuo kroz zavjesu i nisam vidio tko je. To je u stvari bila moja služavka koja je mislila da je moj otac u tom trenutku nisam znao jeli ona nego sam uživao. U jednom trenu ona govori daj da i ja uđem pod tuš. Kad je otvorila zavjesu oboje smo ostali u šoku gledajući se neki pola minute minuta dok ona nije progovorila. E jbg sad ajmo do kraja kad smo do ovdije došli ti nisi svršio a ja sam napaljena ajmo se pojebat kako treba. Ja sam onako u čudu prihvatio ćućnuo i počeo joj lizat pičku a ona je dahćala i čupala me za kosu.

Lizao sam tako par minuta dok nisam osjetio da svršava. Kad je svršila prvi put rekla da ustanem i da joj ga nabijem do kraja da je napaljena. Ja sam se ustao okruo je raširio joj noge i lagano ga počeo gurat u picu ona je zastenjala i još jedan put svršila nakon toga sam je sve jače i jače nabiao do kraja. Izvadio sam ga nakon desetak minuta što sam je jebao ona je ćućnula i počela ga pušiti ja sam ju uhvatio za glavu i počeo ju nabijati tako da joj ulazi do kraja. Kad se ustala rekla je hajde sad mi ga gurni u šupak razvali mi guzove okrenula se nagnula se a ja sam ga žestoko zabio u njen šupak i tako ju žestoko jebao par minuta. Nako nekog vremena što smo se jebavali pod tušem odlučili smo pošto nema nikoga kući otići u krevet i tamo se pojebat kao pravi ljudi.


Čim sam legao na krevet ona mi ga je počela pušiti kad ga je dobro obradila sjela je na mene okrenula se put mene kurac namjestila u šupak i počela se nabijat na njega dok sam ju ja plesako po guzi i ljubio njene velike sise. Ona je dok se nabijala drkala pičku i svršila još koji put po meni. Nakon toga se ustala okrenula i sjela sad pičkom na kurac i počela skakat po meni i stenjat jako. Kad sam trebao napokon svršit ona je sjela na kurac sa guzom i rekla hajde ljubavi napuni služavki svojo staroj drolji šupak spermom svojom želim to jako čim se ja nabila na njega odmah sam svršio i izvadio ga a ona ga je popušila i iscidila do kraj. Rekla joj maleni pa napunio si me toliko da če curit iz mene tri dana. Nakon toga sam se krenuo opet tuširat a ona je krenula zamnom govoreči e sad se možemo skupa i tuširat.

I naravno kad sam vidio pod tušem kako miluje picu morao sam ga opet zabit u njen šupak i tako sam ju ševio dosta dok opet nisam morao svršit kad sam trebao svršit ina je ćuć ula i rekla hajde svrši mi u usta želim usta puna tvoje vrele sperme ja sam ju primio jednom rukom a drugom drkao dok nisam svršio u njena usta ona ga je ponovo iscjedila cijelog i svu spermu je progutala. Rekla je ovo je bilo predivno i nezaboravno ovo mora ostat naša tajna koju moramo ponovo ponovit kad budemo mogli. I naravno nije dugo prošlo kada smo opet bili sami a ona me nije ni pitala nego je odmah uletila u moju sobu i rekla hajde šta čekaš skidaj se i akcija. Ja sam se odmah skočio skinuo liznuo joj pičku i odma h ga zabio bez čekanja a ona je odmah svršila i počela stenjat da sam mislio da će nas neko čuti.

Non stop sam ga vadio zabioa oa ona je svršavala savko malo i luđački je stenjala i vrištala dok sam ja ju jebao i pleskao po guzici njenoj velikoj. U jednom trenu sam poželio pozu 69 ona je odmah pristala dok sam joj lizao predivnu obrijanu pičku ona ga je pušila do kraja. I pošto sam bio toliko napaljen odmah sam joj svršio u usta. Mmmm dušo opet si mi usta napuni predivno jedva čekam opet ovako sex nabrzaka da mi svršiš opet u usta al drugi put ide u pičku to još nisi da mi pičku napuniš sa spermom, znaš i sam da sam pre stara da mogu sad primat sperme u pičku koliko god poželim. Inače ima 62 god tako da više nemože ostat trudna a ja imam 21. Jedva čekam da se ponovo kresnemo da joj svršim u pičku. Iako sam mislio da nikad to neču doživit ipak uživam u sex sa starom matorom droljicom kako se ona voli nazivati.

Moja prijateljica Marija

Krenuo sam u četvrti srednje, bližila mi se osamnaesta godina, a ja još nisam bio sa curom.

Te jeseni me uhvatila neka gripa i dok sam čekao u domu zdravlja, preko puta je sjela jedna zgodna gospođa, mogla je imati trideset i koju, možda četrdeset.


Bila je malo jača, imala je šire kukove i malo deblje noge koje je prekrižila jer je nosila suknju. Ispod veste su se nazirale dojke. Iako nije bila moj tip, pomalo sam skrenuo pogled prema njoj. Imala je dužu valovitu crnu kosu, a u trenutku kada je pogledala prema meni, vidio sam i lijepe, plave oči, čak mi se učinilo kao da mi se osmjehnula.

Ali na mene je došao red za pregled, a kada sam izašao, nje više nije bilo, šteta, svidjela mi se.

Mjesec dana kasnije na izlasku iz trgovačkog centra, jednoj osobi je pukla vrećica i ispale su joj stvari, prišao sam joj i pomogao da ih stavi u drugu vrećicu i kada su nam se susreli pogledi, sve što sam vidio, bile su plave oči, to je bila ona. Bio sam zbunjen, ali ona me pogledala, nasmešila mi se i rekla je hvala. Ponudio sam se da joj ponesem stvari, pristala je, došli smo do manje starije prizemne kućice, a da mi se zahvali, pozvala me na sok i kekse. Razgovarali smo o sebi, upoznali smo se, rekla mi je da se zove Marija, saznao sam da živi sama u kućici od roditelja i da ima 38 godina. S obzirom da je voljela šetati u slobodno vrijeme i ja sam se tamo kretao kako bi je sreo i pridružio joj se, čak smo se nakon nekog vremena počeli nalaziti i šetati zajedno.

Čak sam joj povremeno probao dodirnuti ruku, a mislim da je primjetila i kako joj bacim pogled na grudi. Ali kao da joj nije smetalo, čak se nasmješila kada je vidjela da je škicam. Jednom mi je rekla da je kao mlada sa dvadeset i kojom bila ludo zaljubljena i zaručena, ali kako ju je zaručnik naprasno ostavio od onda nije imala nikoga.

skidanje nevinosti sa matorkomKada sam napunio osamnaest, pozvala me kod sebe nakon šetnje. Pripremila je ukusne kolače i sok a za poklon mi je dala lijepi ručni sat.

Sjela je uz mene, pogledala me plavim očima, nasmješila se i pitala, dali ti se sviđam? Bio sam zbunjen, jedva sam zaustio da, osjetio sam kako mi lupa srce i udara boja u lice. Vidjela je to, nasmješila se i rekla – sladak si. Približila je usne mojima i počela me ljubiti. Mislio sam da ću eksplodirati, bilo je predivno. Kada sam se snašao, počeo sam joj grickati uši, prolaziti joj usnama po vratu, a kada sam skupio hrabrosti, počeo sam joj lagano mijesiti sise. Digao mi se, lagano ga je pomazila rukom i rekla idemo u sobicu.

Došli smo do njezinog kreveta, tražila je da joj raskopčam suknju, koju je skinula, potom i čarape. Kada sam skidao hlače, vidio sam njezine nalakirane nokte na nožnim prstima, što me još dodatno uzbudilo, glavić mi je izašao iz bokserica. Sjeli smo na krevet, mazili se i ljubili, bio sam uzbuđen. Pomogla mi je da joj skinem grudnjak, mazio sam te bujne grudi, i osjetio sam kako su joj se bradavice ukrutile. Šapnula mi je na uho – uzbuđena sam. Dodirnuo sam joj gaćice i osjetio da su vlažne i tople. Ona je dodirnula mog prijatelja i rekla tvrd je, te me pitala što želim. Mogu li te, mogu li ga staviti u, želim te, mucao sam i bio zbunjen, dok ga je ona mazila, a ja sam osjetio kako mi iz glavića lagano kapa. Legla je na leđa, počel je skidati gaćice i rekla je da ih joj skinem do kraja i da gol legnem na nju.

Kada sam joj skidao gaćice pica joj je skroz nabubrila a sluzavi sokovi su se rastezali. Legao sam na nju, lagano ga je stavila na ulaz i pomogla mi je da uđe. Bila je vlažna i vruća. Pogledala me i rekla, samo polako. Lagano sam išao gore dolje, ona me gledala i rekla super ti ide, nemoj stati, uživam. Zatvorila je oči, a ja sam malo ubrzao, zastenjala je što me još više uzbuđivalo, toliko da mi je cijelo vrijeme curilo iz glavića. Osjetio sam da ću svršiti i ubrzavao sam, jaja su mi nabrekla, a kada su je dodirnula, boljela su. Marija me obgrlila nogama, zatvorila je oči i stenjala. Dolazi mi, a ona je samo prostenjala, svrši u mene. U jednom trenutku sam osjetio kako ga njezina pica steže, a jaja su mi se napela, naglo sam ga zabio do kraja i ispalio svu spermu u nju. Ona je samo zatreptala svojim plavim očima i zastenjala. Ostali smo tako neko vrijeme zagrljeni dok nismo došli k sebi i počeli se ljubiti. Pitala je kako je bilo – uživao sam, ovo mi je bilo prvi put. Marija je rekla i ja sam skoro djevica, jedino sam bila sa zaručnikom, nažalost nikada nije skidao gumicu, ovo je bilo ono pravo što sam htjela.

Marija, volim te, i ja tebe, ali velika je razlika među nama, još ćemo se viđati i nešto će nas zauvijek vezati.

 

PISMO SESTRI

Draga seko
Znam da vjerojatno nećeš pročitati ovo pismo. Znam da ćeš ga početi da shvataš  da je od mene. Znam da me ne želiš ni vidjeti ni čuti ... sve znam ... ali ja moram da ga napišem, to je moja potreba ... moja slabost.

Nećeš me više videti, tu tvoju želju sam poštovao svih ovih godina a poštovanje je i do kraja svog svjetskog života, ali nemoj živeti u zabludi i voditi se mišlju da neću misliti na tebe. Mislio sam juče, mislim danas, mislim sutra ... zauvek. Drhti mi ruka ali smiriću se, ništa što jedan viski ne može da reši.
Ne brini, neću postati pijanica kao naš stari, ali danas je tačno 10 godina od kada si otišla i teško mi je. Ne mogu a da ne pomislim da smo mogli da imamo sve ... a danas nisi pored mene ... samo praznina, muk ... ambis kome dno ne vidim.
*
A seko smo imali sjajan život. Šta je do 15 mjeseci razlike, ništa. A uvek si me gledala kao „malog bracu“ iako si bila i niža i sitnija od mene, ali eto, godinu i par meseci starija. Ja plavušan a ti crnka pa su nas i zezali- evo je plavušan glup i pametna crnka. A i bila si pametna, najpametnija osoba koju poznajem. Osnovna škola vukovac, srednja škola sve petice… a onda faks i diploma. A ja propalica, jedva sam srednju završio i odmah na arbajt.
Sjećam se tog leta, tog famoznog vreloga leta. Decenija je prošla a svi ga ovdje u kraju i dalje pamte kao najtoplije leto ikada zabeleženo. Ti si uveliko gurala drugu godinu na studijama, u dugoj vezi i sa divnom budućnošću pred sobom, a ja samac u vreloj ćaletovoj radionici popravljao automobile i to vazda neke krntije. Bližio mi se rođendan tada, sunčani avgust, pazi ja uskoro 19 godina delovao kao nebitan klinac, a ti sa 20 ... seko moja, kakva lepotica.
Te godine si potpuno izgubila onaj nevini izgled djevojčice i postala si prava mlada žena, lepotica, princeza. Jebote i ako si bila sa Nenadom već dugo, cela ulica bila je zaljubljena u tebe. Ali ne samo oni sestro moja mila ... ne samo oni ...
*
Došla si sa drugaricom da me vidiš, sećaš se? Ali nisi znala da sam ja dole u kanalu ispod auta, i da vas posmatram. Zapravo, gledao sam tebe ... samo tebe. Kako ti je samo lepo stajala ona žuta lepršava haljina, taj mi je prizor ostao urezan za sva vremena. Noge glatke i preplanule od sunca, struk savršen, grudi koje su uživale u tom dekolteu… Odozdo sam uspeo i da primetim tvoje bele pamučne gaćice koje sam poznavao još od ranije jer sam bio često viđen gost u tvojoj fioci i korpi za veš.
Izvini ali… kao što znaš, obožavao sam tvoj miris. Znao sam da je pogrešno, znao sam da je protiv svih pravila i morala i svega ... MA SVE SAM ZNAO! Ali to je bilo jače od mene ... jer voleo sam ... voleo sam sestru onako kako se nesme. Ali nisi me mrzela, nisi se ljutila ... ti si čak i razumla.
*
Sjećam se i tog trenutka kada me uhvatila na delu. Došla si sa fakulteta da uzmeš stvari i da si središnja, ne sjećam se baš tačno zašto si naišla ... ali zatekla si me. Ja u kupatilu sa svojim ćosavim kurcem u ruci obavijenim tvojim nežnim gaćicama. Joj kad se setim tvog izraza lica. Neopisiva zbunjenost, a opet lepota, neobjašnjivo.
Ti: „Braco ?? Jesu to ... moje ... “- rekla si zbunjeno, a ja nikada nisam video sa toliko izbečenim očima.
I da sramota bude još veća uprvo sam svršio BAŠ tada u TOM momentu! A nakon toga i moj glupi pokušaj vađenja iz cele situacije: „Ne… ovaj… mamine su!“
Pogledala si me. Tišina. Onda su krenule usne da se ti pomeraju. I odjednom: „hahahahaahahahahahahahahahhaahahah…“
Smejali smo se sto puta zajedno pre toga, ali toliko glasno i jako se nikada nisu cerekala. Suze su ti tekle pa sam ja i dalje tako ulepljen sa tvojim gaćicama morao sam da se pridružim i smjejali smo nekoliko minuta prije nego što su nešalantno spustile gaćice i sela na wc šolju.

Ti: „Jebeš mi sve ako si ti normalan, evo upišah se od smeha.“ - sedela si piškila i smejala se.
Ali kad smo se smirili i kada sam se udostojio i navukao gaće, uozbiljila si se. Počela si da pričaš kao zrela osoba kakva si oduvek bila. Smirena, nežna, prisna.
Ti: „U redu je braco. Mlad, napaljen, veruj mi da te potpuno razumem. Nije da nisam primetila povremeno fleke na mom vešu, znam i da si znatiželjan. Ne ljutim se. “- obrisala se i postavila pitanje u istom tonu-„ Jel mogu da ih vidim? “
Bože kakva reakcija ... kakva smirenost.
Drhtao sam, sećaš se? Predao sam ih i bila si u čudu koliko sam ih napunio spermom.
Ti: „Ovo je baš… khm, mnogo. Jel je uvijek toliko? “
Nisam odgovarao. Mislio sam da ću u zemlju propasti, ali sam uspio da klimnem glavom.
Ti: „Mali, samo mi obećaj da ćeš uvijek koristiti zaštitu jer sa ovoliko sperme… ima dotična odmah da zatrudni.“ - opet osmeh… ali i još nešto… omirisala si ih, sećaš se? Noge su ti malo zgrčile a prsti na nogama su ti se uvili. Prijao ti je miris…
*
Ali mnogo sam odlutao iako i nije greda pošto ti ovo nećeš vjerojatno nikada ni čitati. Elem, izašao sam iz kanala i sav masan od ulja krenuo sam da te zagrlim na šta si ti reagovala brzim bežanjem i smehom.
Ti: „Bež od mene ti prljavi stvore.“
Ja: „Ma to je ništaaa pere se na 60 stepeni lagano. Dolaz vamo studentice da te bato izgrli. “- vijao sam te ali samo u šali jer naravno da nisam želeo da ti umažem prelepu haljinu.
Ti: „Slušaj, moramo da rasčistimo.“ - ton ti se iznenada promenio i pomalo me uplašio.
Drugarica nas je napustila pa smo krenuli ka kući da se ja otuširam dok si me ti čekala u svojoj sobi. I tog tuširanja se jasno sjećam. Emocije su mi se komešale, kao da sam znao da se sprema nešto što će promijeniti moj ceo svijet. Navukao sam bokserice i majicu i ušao kod tebe u sobu. Bože dragi i dalje osjećam tvoj divan miris koji ispunjava tvoju sobicu. Mekan, ženstven, prijatan…
Seo sam pored tebe na krevet i svojim prstima sam ti sklonio kosu sa lica a potom sam dlan naslonio na tvoju ruku. Gledala si u pod, u jednu tačku i govorila ... ali nisi smela da me pogledaš u oči.
Ti: „Ja idem braco. Odlazim sa Nenadom preko. Dobila sam ponudu za posao uz mogućnost da tamo završimo ostatak studije. Ponuda je predobra da bih se odbila. “
Stegnula si mi ruku i pogledala me. Oduvek smo bili toliko bliski da mi je celo telo u trenutku zabolelo kada sam shvatio da odlaziš. Znao sam da je to dobra stvar, da ćeš uspjeti tamo i da će ti svakako biti bolje nego ovde u ovoj lepoj ali uništenoj zemlji. Ipak ... bila si moj svet, deo moga srca ... moje duše.
Ja: „Razumem lepa moja. Ako moraš ... ako želiš ... ja ću te podržati. “- dlanom sam ti obuhvatio rumeni obraz i pomilovao te. - „Volim te seko. Uvek sam te voleo i uvek ću te voleti. Znaš to. “
………
Tada nisam plakao, nisam hteo biti slabić pred tobom takvom hrabrom… ali sada plačem… ne od tuge lepa moja, ne… jer uspjela si, postigla si sve što si zamislila, uspješna i ispunjena… i ponosan sam na tebe…
…….
 Ti: „I ja tebe volim. Najviše na svijetu. “
…… ..
Oči su nam se caklile. Gledali smo se dugo, delovalo je kao večnost ... kao da su nam se sve slike našeg zajedničkog odrastanja premotavale pred očima.
Odjednom velika sreća u nama…

Nasmejali smo se…
Primakli smo se
…….
Poljubili smo se…
Znaš, dugo sam razmišljao o tom trenutku kada su nam se usne spojile. Mislim da bi u bilo kojoj drugoj situaciji naša reakcija bila smjeh i budalasto cerekanje ... ali tada se to nije desilo. Desilo se nešto drugo. Ozbiljnost i iskrenost od kojih mi zaigra srce, ali i ne samo srce ... već celo telo.
Uozbiljili smo se i gledali.
Počeo sam da ti ljubim dlan, pa potom prste, jedan po jedan. Osetio sam vatru, vrelinu… osmelio sam se i jezikom sam počeo da prelazim preko tvojih ukusnih prstiju. Šamar koji sam očekivao je izostao. Naprotiv… prvo si mi uzbuđeno uhvatila šaku i počela sisati srednji prst prije nego što mi jezik nabila u usta.
Pala si preko mene i svojim bujnim grudima si mi prenela otkucaje srca ... mislio sam da ti nije dobro koliko je brzo kucalo. Ljubio sam te strastveno, prljavo… ne kao sestru već kao najveću ljubavnicu!
Ja: „Seko .. želim te. Ovdje i sada, budi moja. “
Ti: „Imaćeš me lepi moj. Tvoja sam, uzmi me. Ali obećaj da će ovo zauvijek ostati naša tajna. “
Nasmejao sam se i oboje smo ustali sa kreveta. Ja sam tebi skinuo haljinu a ti meni majicu i bokserice. Bio sam tvrd, bio sam nabrekao i bukvalno si me gutala pogled.
Ti: „Znaš… onda kad sam te uhvatila sa svojim gaćicama… neću da te lažem… ali napalila sam se i…“ - prišla si mi i obuvala mi kurac svojim malenim šakom. - „… uveče sam drkala, zamišljajući da je sva ona sperma završila duboko u meni…“
Prišla si mi još bliže, počela me ljubiti i lagano mi ga drkati. Zamišljao sam takvu scenu godinama, ali ni u snu nisam vjerovao da će se ikada ostvariti. Skinuo sam ti brus i obema šakama ti obuhvatio sise. Do danas danas ne mogu da zaboravim tu mekoću, tu toplinu ... tu brzinu kojom su ti rozikaste slatke bradavice zaigrale i ukrutile se u mojim rukama.
Ti: „Uhhh ... probaj ih braco ...“ - sve si me jače stiskala i navlačila a ja sam prišao usnama i počeo ljubiti tvoje grudi.
Ja: „Predivne su, savršene… kao i ti.“ - balavio sam ti po sisama i lizao ih dok si jecala.
Ruka ti je bila oko mog kurca a drugom si se trljala preko gaćice. Mirisi tvoje pičkice su me udarale po čulima, sve je šljapkalo… gurnula si ruku u gaćice… znao sam da si jebeno mokra, čuo se svaki ulazak tvog prsta u taj topli otvor. Bukvalno smo seko mirisali na seks sećaš se ??
Zgrabila si me za kosu, podigla mi glavu i zavukla svoje mokre prste u moju usta.
Ti: „Eto, sada možeš da zaista osjetiš ukus moje pice. Jel sam ukusna braco ... jel je fina pičkica tvoje seke ?? “- gutao sam ti natopljene prste dok sam te gledao po prvi put u tom napaljenom, pohotnom izdanju…
Podigao sam te tada i bacio te leđima na mekani krevet. Raširila si noge i prstima razdvojila divne usmine pokazujući mi mokru crvenkastu sluzokožu tvog toploga ulaza. Bila si potpuno glatka, ni jedne dlačice na vidiku. Legao sam stomakom i savio ti noge u kolenima, pribivši ih na tvoje grudi. Tada sam ugledao i sladak čmarić koji se grčio i stezao.
Ja: „Želim da te još bolje okusim. Da te pojedem… “
Naslonio sam ravan jezik na vašem čmaru i počeo sam ga nežno dizajnirati. More različitih i divnih ukusa sam skupljao od čmarića preko rupice, sve do ispupčenog nabreklog klita koji je vibrirao pod mojim jezikom i usnama.
Ti: „Aaaahhhh uuuuff…“ - cvilela si ne puštajući moju kosu u koju si uplela svoje prste.
Ja: „Jebeno si ukusna… kao što sam i zamišljao…“ - klit ti je bio zarobljen u mojim usnama i usnama sam počeo duboko da te sisam.
Bila si uska ali mekana ... seko bila si savršena u svakom smislu! Ne postoji ni jedan seks pre ili posle tog da je iole ličio na ono što sam sa tobom delio. Vrijeme je bilo tih par minuta, ništa nije bilo važno, samo ti u mom naručju!
Ti: „Joooj bre, oćeš da se ispišam tu od orgazme ... koliko me jebeno loži taj tvoj jezik i tvoji prsti!“
Ustala si nekako i bacila se preko mene. Nabila si mi picu preko lica i spustila se glavom ka mom uspravnom tvrdom kurcu. Bila si gruba ali mi je prijalo. Mljackao sam osećajući kako sa mnogo snage navlačiš kožicu mog penisa i pljuješ mi na vrh glavića. Nije bilo sumnje, moja seka imala je mnogo više iskustva nego što sam mislio ... ti pokreti, te riječi.
Ti: „Kako ću ti pojesti ovu kurčinu! Pljesni me! “- da, celog si strpala u usta i malo sam poskočio osjećajući tvoje usne na mojim jajima.
Šamarao sam ti guzu i sisao picu dok si se davila u mom kurcu. Gubila si dah, zagrcnula se nekoliko puta, pljuvačke je bilo svuda, ali nisi prestajala ... suze su ti krenule od dubine kojom si ga gutala, bila si sve ono što sam želeo, sve ono što me oduvek ložilo. Ali je to bilo i previše ... jer sam se strahovitom brzinom približavao vrhuncu. Morao sam te zaustaviti i odvojiti te.
Musavih lica našla se na meni i počeli smo da se ljubimo. Vodila si igru, bila si samouvjerena, iskusna ... svaki tvoj dodir bio je haotičan ali bio je „na mjestu“ bio savršen.
Ti: „Uhhh braco ... želim te u sebi. Želim te duboko i snažno ... želim da me gledaš dok me tucaš. Ne skreći pogled, ne idi nigde… uđi i razvali me. “
Način na koji si birala riječi je bio božanstven. Znala si tačno šta i kada reći. Kao što i sama vidiš, koliko god čudno i davno bilo, ali SVAKU reč pamtim kao da se juče desilo.
Namestila si mi kurac kako treba i počeo polako da se spuštaš na njega. Nisi žurila iako smo goreli od želje. Ti na meni, ja pod tobom. Gledamo se. Ne dišemo dok deo po deo moga tela ulazi u tebe ...
Poljubac jedan… pa drugi, treći… i bio sam u tebi. U svojoj sekici… u njenoj predivnoj pičkici… duboko…
Ja: „Uhhh ... nabij se ... jače ... želim da ti ispunim svu, da osetiš kako svršavam u tebe.“
Nisi mogla govoriti samo si ubrzala tempo i počela žestoko jahati po meni. Udari vrelih znojavih tijela su odjekivali svuda ... sisala si mi i grickala donju usnu kada sam se te okrenuo na leđa i počeo prodirati još dublje u tebe ... razvaljivao sam te seko, baš kao što si želela ... nebrojani mali orgazmi su te tresli, jebeno si curela ...D
Ti: „Napuni me, jako, isprazni se u mene braco…“
I jesam… ogroman urlik, moje oči spojene i zalepljene za tvoje ... već nakon prvog mlada si počeo da me stežeš pičkicom i da me bukvalno muzeš njome. Nisam nikada tako svršio kao tada ... NIKADA.
*
Scena je eksplicitna, direktna ... ne zameri na to .. ali ti ovo vjerojatno nikada nećeš pročitati ...
*
Otišla si… ubrzo si mi javila da si trudna… i zamolila me da ne dolazim nikada, i da se ne javljam. Govorila si kroz suze i jedino zbog čega žalim u životu jeste što nam posljednji ... zadnji razgovor nije bio vedar i kroz osmeh ... već kroz plač ...
*
Volim te lepa moja, uvek ću te voleti ... i želim ti svu sreću ovoga sveta. Sina našeg mi poljubi i ako nekada, jednom budeš željela, ako ikada pročitaš ovo ... voleo bih da mi pošalje njegovu sliku. Ne mora ni reč, ni ništa… samo njega da imam pored tvoje slike.
Tvoj brat

Snajka

Oženili smo sina, napokon, ali je moja žena odmah počela sa traženjem negativnosti kod svoje snahe. Tako tipično i tako izluđujuće. Mislim, izluđivala je mene sa prigovorima na snahin račun, pa sam jedan dan prasnuo na svoju ženu:
– Ajde Renata šuti više! Pa jesi se ti oženila Brankom ili onaj naš mamlaz? Niti živi sa nama u kući, a ni mi sa njima! – jednostavno mi je pukao film od njenog prigovaranja, a kako to od mene nije očekivala ostatak dana je uvrijeđeno šutila, na što ja nisam imao ništa protiv.
Inače, Branka je bila jedna od onih modernih mladih cura koje su više znale o modi i šminki nego o kuhanju, ali sam pretpostavio da ju moj sin nije zbog toga oženio. Branka je bila plavuša, prirodna, ne izblajhana kao mnoge, a i sve ostalo je na njoj bilo potpuno prirodno, kako sam kasnije ustanovio. Bilo je ljeto kad se to desilo, a Branka je bila u 4 mjesecu trudnoće. Nije da se baš vidjelo, ali se trbuščić nazirao. Iako sam trebao postati deda još sam se smatrao mladim, mada blizu pedeset, nisam ničime to odavao. Moj sinek me zamolio da odem do njega i popravim mu nešto u kupaonici, pošto on cijeli tjedan radi na terenu i dolazi samo vikendom. Rekao je da Branka zna da ću doći.
I tako se ja u srijedu popodne poslije posla zaputim kod sina u kuću da riješim problem. Dočekala me Branka zagrlivši me tako da sam lijepo osjetio njene čvrste sise na svojim prsima. Mirisala je kao pokretna parfumerija, ali je kuća bila jako čista i uredna, usprkos tome što je moja Renata govorila da je ova lijena i nesposobna. Bila je u kratkom šorcu koji baš i nije puštao mašti na volju, te se lijepo nazirao i brežuljak njene pice sa nezaobilaznim razrezom, te sam osjetio komešanje u svojim gaćama. Gore je imala neku majicu bez grudnjaka, te se lijepo vidio pupak na onom trbuščiću i bradavice na sisama.
Odvračao sam pogled od nje, a ona je sve nešto umiljato govorila vodeći me do kupaonice uz njihovu spavaću sobu. Kako sam hodao iza nje nisam mogao a da ne vidim kako su joj se hlačice uvukle između guzova. Imala je lijepu guzu, ne preveliku, ali čvrstu i oblu. Uz njen cvrkut o neobaveznim temama došli smo do kupaonice i vidio sam odmah u čemu je problem. Curilo je na umivaoniku, te je u ormarić bila stavljena posuda za vodu kako ne bi namočila drveni namještaj.
– Hoćeš nešto popiti? -pitala me prisno, jer smo ionako odavno prestali biti na ‘Vi’.
– Može pivica.. ali hladna.. – rekao sam dok sam se spremao uhvatiti u koštac za prezategnutim odvodom koji je zbog izrade od plastike pukao i sad ga je tebalo skinuti.
Ležao sam na leđima stavivši si ručnik pod glavu kako ne bi nažuljao vrat na dno ormarića i borio se sa stisnutom brtvom kad je došla Branka. Donijela je dvije hladne pive i smjestila se uz veš mašinu promatrajući kako radim. Povremeno bi mi pogled skrenuo na nju, tj na njene sise čije su bradavice sad bile izraženije, valjda zbog hladne boce pive u njenoj ruci, a onda i na njeno međunožje, tj na onaj razrez na njenom brežuljku. Logična reakcija na to je bilo bujanje moje kurčine u hlačama. Imam stvarno solidan komad mesa, ili kako bi moja Renata rekla: ‘Vadi gavrilovićku iz gaća!’ od dvadeset i tri centimetra, te širokog glavića. Trebalo joj je malo da se navikne na moje razvaljivanje njene uske pice, ali kad je rodila više nije bilo problema.
Naravno da je i Branka snimila ono što se dešavalo kod mene, a to sam vidio po tome kako su joj se bradavice još više ukrutile. Postala je nemirna i prebacivala se sa noge na nogu dok sam ja napokon odvrnuo onu cijev, te sam se sad prebacio u sjedeći položaj da namjestim novu. Njeno međunožje je sad bilo na nekih tridesetk centimetara od mog lica i vidio sam da se malo navlažilo. Nisam reagirao, već sam se vratio u prvotni položaj, te sam namjestio cijev. Sukladno pomicanju, pomaknuo se i moj kurac, te se sad lijepo mogla vidjeti cijela planina na mojim hlačama. Od Branke je došao nekakav čudan glas, pa sam ju pogledao i vidio kako si je rukom ušla među noge okrečući se od mene. Namiješio sam se izvalio natrag da završim posao. Za to vrijeme je izašla iz kupaone i ja sam zgotovio, te pospremio alat, uzeo pivu i izašao van. Čuo sam ju iz sobe, pa pogledao unutra i vidio kako je raširila noge i kako si trlja picu preko onih hlačica. Bile su mokre, a ona me pogledala i samo prestala, pa skupila noge, a ja sam odlučio pitati, pa što bude:
– Jel ti treba još kakva pomoć? – pitao sam i kimnuo glavom prema njenom međunožju, a ona je samo bez riječi kimnula, te sam odložio pivu i alat i krenuo prema njoj.
Došao sam do kreveta i otkopčao hlače i spustio ih, pa za njima bokserice i kurčina je ispala van, a ona je samo raširila usta i nagnula se naprijed. Primila ga je nježno i počela lagano prstima kliziti po njemu, a onda ga primila i počela lagano nadrkavati, da bi se još približila i počela ga pušiti. Nije ga mogla baš progutati, čak se malo i gušila kad sam joj ga zabio u usta držeći ju za glavu, pa sam ju pustio i kleknuo ispred nje. Povukao sam joj hlačice niz noge i vidio da nema gaćica, pa ugledao rozu picu mokru od sokova i potpuno izbrijanu. Počeo sam ju lizati dok je ona samo stenjala i širila noge mrseći mi sijedu kosu. Lizao sam njenu sočnu picu i bila mi je kao najbolji nektar koji sam pio. Nakon par minuta sam ustao i podigao ju više na krevet, pa sam se i ja popeo gore dok se ona riješila majice i sad sam gledao u par čvrstih sisa koje su stajale kao da su silikoni u njima. Namjestio sam se i polako ušao u nju. Uzdisala je i dahtala dok je moj glavić probijao sebi put kroz njenu usku picu, sve dok nije došao do jaja. Stenjala je i uzdisala kako je velik i kako ću ju razjebati, a ja sam se osjetio polatan kao mladić i počeo ju jebati sve žešće. Stenjala je sve glasnije i uskoro je vrištala, te svršila zalivši mi jaja i krevet svojom poplavom iz pice. Nisam još vidio ovakvo svršavanje kod nijedne sa kojom sam bio, a poslije mi je rekla da kad je posebno napaljena squirta kod orgazma.
Malo sam pričekao da se smiri i nastavio sa jebanjem, ali ne za dugo jer sam osjetio da mi dolazi i brzo sam ga izvukao, te ju pošpricao spermom po trbuhu, sisama i licu. Dahtala je zadovoljena, a i ja sam malo rasteretio svoja jaja, dok sam gledao u njenu raširenu picu koja se kupala u njenim sokovima. Uzela mi je kurac u ruku i oblizala ga očistivši ga od njenih sokova, pa me pogledala vidjevši da mi ne pada:
– Da li može još jedna tura, jer sam ja jako zločesta i trebalo bi me još kazniti..
– Vidim da si neposlušna, pa ću ti ga sad zabiti s guza.. – rekao sam i podigao ju sa kreveta, te ju okrenuo k sebi sa guzom i raširio joj guzove, sagnuo se i oblizao ju od šupčića do pice, pa joj ga opet utjerao. Sad je stenjala još jače dok sam se uhvatio za njene sise koje sam mijesio žestoko dok sam joj ga do jaja zabijao u picu. Sad me molila da joj ga ne vadim, već da ju napunim. Nisam se bunio, jer je ionako već u drugom stanju. Narednih dvadesetak ili više minuta nije se ništa osim sudaranja naših znojnih tijela, našeg stenjanja i povremenog njenog moljakanja da ju rasturim. Prvo je ona svršila i opet je curilo iz nje, a onda sam ga i ja zabio do jaja špricajući spermu u njenu picu. Nakon toga smo se oboje izvalili na krevet i dolazili polako do daha.
Poslije mi je rekla da mi sin ima velikog, ali ne toliki glavić, te me zamolila da bi ju mogao dolaziti kažnjavati preko tjedna dok mog sina nema doma. Rekao sam da može, ali samo dva puta tjedno, jer sam eto već u godinama. Na to se samo srdačno nasmijala i rekla da nema ništa protiv takvog svekra, jer je potentniji od mnogo mlađi, a ima i sa čime. Od tada sam jebao snahu svaki tjedan po dva puta. Kad je trudnoća malo poodmakla dobila ga je u guzu, te smo ju propisno raširili iako se derala kao da ju kolju prvi puta. Rekla je da jedva čeka da rodi i da se možemo nastaviti jebati, a ja sam jedva dočekao da konačno vidim svog unuka. A i svoju snahu na mom kurcu.

MOJ MNOGO MLAĐI BRAT

 Nedavno sam upoznala ženu po imenu Jasmia. Čula je glasine da sam incestuozan devijant i o tome smo pričale svaki put kad se vidimo. Jasmina mi je tada rekla kako ona i njezin brat također vole biti nestašni, pa sam od nje zatražila  da mi pošalje e-mail sa svojom ispovijesti da bih ga mogla podijeliti na ovom forumu.

******************************************************************

Mnogo sam starija od svog mlađeg Bobana. Trudnoća mojih roditelja bila je čudo, jer su im ljekari rekli da je malo vjerovatno da će ikada više poslije mog rođenja moći da imaju djecu, tako da nisu nikad bili oprezni kada su imali seks nakon te vijesti. Imala sam XX godina kad mi je mama ponovno zatrudnjela i za nas sve to je bilo veliko iznenađenje. Zbog ogromne razlike u godinama, moj odnos s mojim malim bratom bio je mnogo drugačiji od uobičajenog odnosa brata i sestre. Zapravo nije bilo nikakvih svađa ili problema jer sam mu bila više „pomajka“ nego velika sestra. Do trenutka kada je moj brat imao 13 godina i konačno počeo izlaziti, ja već sam živila samostalno u odvojenom stanu i sama i brinula za sebe. Stvarno volim svog brata i uvijek sam se osjećala kao da ga moram zaštititi, učiti i biti tu zbog njega, pa mi se često obraćao radi savjeta.

Na njegov 14. rođendan skype-pozivom sam svom bratu čestitala rođendan. Odgovorio je na telefon i otvoreno razgovarao sa mnom pred našim roditeljima. Prije nego što smo prekinuli poziv, šapnuo je u mikrofon kako ga roditelji ne bi čuli.

Boban: "Imate li nešto protiv da vas nazovem kasnije? Trebam tvoj savjet. "

Rekla sam mu da je to u redu i tako smo završili razgovor. Kad me kasnije nazvao, rekao mi je da se druži s nekom djevojčicom koju puno voli. Rekla sam mu da je to super, ali mi se učinilo da se bori s nečim. Nije mogao pronaći način da mi kaže pravi problem, ali znala sam da će mi na kraju ipak reći što se događa, pa sam ga podsjetila da ću prvi vikend doći kod njih i da ćemo nasamo razgovarati i tako se završio poziv.

Taj je vikend prošao kako obično idu moje posjete, a moj brat još uvijek nije pronašao način da sa mnom razgovara. U nedjelju, dok su naši roditelji bili u crkvi, sjedila sam s bratom i gledala ga u oči.

Ja: "U redu, Bobane. Sad mi reci što te zapravo muči. "

Rekao je puno stvari prije nego što smo konačno došli do točke. Većina onoga što je rekao odnosila se na njegovu djevojku Anu i koliko je sjajna. Na kraju sam ga zaustavila i rekla mu da dođe do problema. Duboko je udahnuo i zatim pogledao u mom smjeru, ali u pod.

Boban: "Upravo smo se dogovorili, a naš prvi pravi sastanak je sljedeći petak."

Ja: "To je sjajno."

Boban: "Da, ali ... znate kako se izađem na sastanak, a ja nikad nisam ljubio djevojku ... nije kako treba svejedno. “

Shvatila sam da je to za mog brata to jako stresno, pa sam se suzdržala od smijeha.

Ja: "Pa ... to je teško da vam pomogne. Da vidimo…"

Počela sam objašnjavati o ljubljenju na najbolji mogući način, ali govoriti o tome da to nije isto što i doživljavati. Palo mi je na pamet da bih mu ga mogao pokazati, ali to bi ga vjerojatno uplašilo, čak i da sam ga samo predložila.

Ja: "Ne znam kako drugačije da ti pomognem Bobane. Osim što ti mogu da kažem kako se to, to radi teoretski najbolje što mogu. «

Namrštio se i trenutak razmišljao.

Boban: "Da li bi bilo čudno da mi pokažeš? Mislim, nije da ću varati Anu ... Samo se želim osigurati da ne izgledam poput idiota kad je napokon poljubim. "

Ja:" Valjda bih vam mogao pokazati, ali jesam tvoja sestra i to je vrlo čudno. "

Boban:" Pretpostavljam. Pa dobro, ako se predomisliš, u redu sam s tim da mi pokažeš. "

Osjećala sam se prilično čudno kad je to rekao, ali bila sam i sretna što mu je opet potrebna njegova velika sestra.

Ja: "Dobro onda. Sjetite se onoga što sam vam rekao o ljubljenju ... ”

Rekla sam mu što će se dogoditi, šta može očekivati  kad se poljubimo. Bio je vrlo nervozan, ali kimnuo je i nagnuo se prema meni. Zatvorio je oči i na trenutak sam promatrao njegov izraz lica prije nego što je spustio svoje usne da me poljubi. Započeli smo s samo nježnim dodirom usana, koji se postupno razvio u punopravni francuski poljubac. Dok me je ljubio, nisam mogao a da ne primjetim da moje tijelo reagira kao da se ljubim s nekim ko me je romantično zanimao. Odlučila sam da je to vjerojatno normalan odgovor, pa sam ga nastavila ljubiti.

Ja: „Wow Bobane. To je bilo prilično dobro ... "

Ispričala sam mu točno kako izgleda prema meni i kako se može poboljšati. Potvrdio je stvar ili dvije i onda smo se opet poljubili. Stvarno smo to i ovaj put za to započeli. Ljubili smo se dosta dugo i bilo je prilično prokleto dobro.

Ja: "Nemaš što brinuti Bobane. Prokleto se dobro ljubiš. "

Boban (ponosno se smiješi):" Hvala seko, ali smeta li ti ako malo više vježbam s tobom? "

Najčudnija stvar se dogodila kad je to rekao. Osjetio sam kako mi se bradavice koče i bila sam jako svjesna svoje mačke. To mu nisam rekla ali zapravo sam uživala ljubiti ga. Proveli smo ostatak vremena dok su naši roditelji bili u crkvi vježbajući. Kad smo čuli kako roditelji ulaze na vrata, zaustavili smo se.

Boban: "Hvala puno Seko. Danas sam puno naučio od vas. "

Ja: "Nema na čemu. Ako vam mogu pomoći, samo tražite. ”

Kako sam to rekla, Boban je odmah pogledao moje dojke i nasmiješio se prije nego što se okrenuo i otišao u svoju sobu. Um mu je očito bio na mojim grudima. To očito nije ono što sam mislila, ali mala uzbuđenost koju sam osjetio kad sam shvatila da me je njegov um iznenadio.

Nakon bratovog izlaza sljedećeg petka, nazvao me je kako bi mi rekao kako je to prošlo i da je poljubac uspio. Rekao je da je učinio točno ono što smo vježbali, ali ono što je rekao sljedeće bilo je još jedno iznenađenje.

Boban: "... ali ljubiš se puno bolje od nje."

Osjećao sam se prilično zadovoljan tom primjedbom, ali puno više nego što bih trebao biti. Najčudnije od svega bilo je to što sam upravo izrekla svoju sljedeću rečenicu.

Ja: "Stvarno? Pa znaš kome doći ako želiš još dobro ljubljenje. "

Moj se brat samo nasmijao, ali ja sam se zaledila kad sam mu to rekla, shvatio je da ću mu zapravo dopustiti da me opet poljubi, samo zbog njega. Toliko mi se svidjelo. Stalno sam govorio da moram izbaciti one osjećaje iz svog sustava i postupno se opet vraćam u normalno mišljenje. Ne znam zašto sam to volila kod svog brata, ali bio je to snažan osjećaj.

Prošlo je više od dva mjeseca prije nego što sam od brata primila još jedan Skype-poziv. Vidjevši njegovo lice odmah, natjeralo me na razmišljanje o našem susretu s ljubljenjem. U tom je pozivu bio više nervoze nego inače, pa sam znala da će me vjerovatno pitati kako stvari povesti na višu razinu sa svojom djevojkom.

Ja: "U redu, Bobane. Dosta si okolišio, mislim da je vrijeme da mi kažeš zašto si me stvarno zvao. ”

Duboko je udahnuo i rekao mi kako su njegovi sesiji ljubljenja s Anom svaki put postajali sve intenzivniji. Rekao mi je da je čak stavio ruku na njezinu sisu i ona je dodirivala njegovo međunožje.

Boban: "... pa pretpostavljam da ćemo možda početi dodirivati se sa rukama u hlačama jednih drugih ..."

Ja: "OH ... u redu ... pretpostavljam da želiš znati za ... kako s prstima dodirivati djevojku."

Boban: "Ah ... da ... oprosti Seko. Nisam trebao ništa reći. "

Ja:" Ne-ne. To je u redu. Mogu se nositi s tim. Samo mi dajte trenutak. Moram razmisliti kako to objasniti i nazvat ću vas. "

Bio sam se malo pogubila nakon tog poziva. Samo sam sjedila na svom krevetu i pokušala razmišljati što da mu kažem. Počela sam se kikotati, ali nisam bila sigurana je li to zbog toga što je to smiješno ili zato što sam bila toliko nervozana zbog toga. Na kraju sam sakupila misli i odlučila kako ću objasniti bratu, pa sam ga pozvala natrag.

Ja: "Svakako budi sam. Ne želim da mama i tata to čuju. "

Gledala sam ga na ekranu dok je ulazio u svoju sobu i zatvarao vrata. Pitala sam ga jeli spreman i kad je kimnuo počela sam mu objašnjavati o vagini, klitorisu itd. Na kraju sam objasnila kako bi trebao stimulirati njezin klitoris, a zatim uzdahnula s olakšanjem kad je to bilo gotovo.

Ja: "Eto. Sada znaš kako prstima to raditi na djevojčici. "

Boban je počeo pitati pojedinosti o klitorisu, a ja sam mu odgovorila najbolje što sam mogla, ali je on i dalje je izgledao nesigurno.

Ja: "Sam pogledaj na internetu ..."

Boban: "Ne mogu. Tata je učinio nešto s našim internetom što mi nije dopustilo da vidim nijedan porno snimak. "

Ja (kikoćući):" To je surovo za tebe. Pretpostavljam da ćeš se tada morati zadovoljiti dobrom maštom. "

Boban:" Pretpostavljam da ovo nije poput ljubljenja. "

Ja:" Ne, nije. Ne mogu ti pokazati ovo ... čekaj. Poslat ću vam sliku sa googla kad nađem vaginu i klitoris. Pobrinut ću se da se istakne klitoris. "

Boban (nasmiješi se velik):" Fenomenalno! "

Završili smo poziv i počeča sam tražiti slike vagine na kojima su se vidjeli razni dijelovi. Bili su toliko klinički a ja nisam želila da moj brat vidi pičkicu kao djelić anatomije, pa sam umjesto toga počeo tražiti selfije. Puno je interneta, ali borio sam se da nađem jednog kakav bih želio da on vidi. Na kraju sam pronašla savršenu sliku, pa sam je preuzela i postrojila kako bih je poslala na WhatsApp. Prije nego što sam pritisnuo gumb za slanje, zastao sam. Bilo je tako čudno jer sam zapravo razmišljala da mu želim umjesto te slike zapravo poslati sliku svoje pičke. Prst mi je lebdio iznad gumba za slanje otprilike minutu prije nego što sam ga konačno izbrisao bez slanja.

Ja: "Što radim?"

Ponovo sam podložio piket, ali izbrisao sam ih bez ponovnog slanja.
Ja: "Jebote ..."

Brat mi je poslao poruku. Bio je prilično nestrpljiv da vidi sliku.

Ja: „Samo pričekaj. Nije tako lako pronaći pravu sliku. "

Srce mi je trzalo dok sam skidao hlače i donje rublje. Sjela sam na krevet raširenih nogu i nagnula kameru u svoju pičku. Napravila  sam prvu sliku i pogledala je.

Ja: "Svidjet će mu se ovo."

Prije nego što sam se mogao predomisliti, poslao sam mu sliku. Širila sam svoju mačku otvorenim kažiprstom i srednjim prstom, povlačeći moj klobuku natrag kako bih izložio svoj klitoris kad sam uzeo tu sliku.

Ja: "Srednji prst je usmjeren desno prema klitorisu. To je ono na što se želiš usredotočiti kad prstom dodirneš djevojku. "

Boban:" Jao sranje Seko ... hvala. Sada to ima smisla. "

Ja:" Nemoj sad sačuvati ovu sliku ... "

Boban: "Zašto ne. To je vruća mala maca. "

Nasmiješila sam se poput školske djevojke na njegov komentar i odmah sam poželjela poslati mu još.

Ja: "Samo mi javi ako ti treba još slika sa objašnjenjima. Pronašla sam nekoliko koji bi mogli biti od pomoći. "

Boban:" Možš li ih sada poslati? "

Znala sam da samo želi imati prljave slike, ali poigrala  sam se.

Ja: "Dobro, ali pazi da ih mama i tata ne pronađu."

Odmah sam uzela još nekoliko slika svoje mačke. Sljedeći koji sam mu poslao bio je s prstom u pičku.

Ja: "To obično ide tvoj kurac kad je jebeš, ali može biti i lijepo ugurati i  prst tamo."

Poslao sam mu nekoliko drugih bez ikakvog objašnjenja. Zatim sam skinula grudnjak i slikala grudi za izbliza.

Ja: "Kad se igraš s djevojčinim grudima, učinite to ovako."

Rukom sam uzeo još nekoliko slika u različitim položajima i poslala ih i njemu. Posljednj koju sam poslala bio je stisak  oko bradavice.

Ja: "Budi nježan s djevojčinom bradavicom. Vrlo je osjetljiva, ali i nevjerojatan kada mu čovjek posveti odgovarajuću pažnju. Ako ikad dobijete priliku, usisaj je i zavrtite joj jezik. "

Brat mi se još jednom zahvalio i neko vrijeme ga nisam čuo. Nadala sam se da je on drkao prema mojim slikama. Otprilike sat vremena ponovno sam mu poslao poruku.

Ja: "Ispala sam kreten sa tim slikama?"
Boban: "Zašto misliš da sam nešto učinio?"

Ja: "Ozbiljno?"

Boban: "Dobro ... dobro ... da, gotov sam."

Osjetio sam uzbuđenje koje je stvorilo saznanje da je drkao na moje slike i osjećala sam  se sasvim ponosno.

Ja: "Ne osjećaš se neugodno. Ja ponekad masturbiram dok gledam slike golih momaka, pa je to sasvim normalno. "

Boban:" Tako je čudno čitati to što dolazi od tebe. "

Ja:" Zašto? "

Boban:" Upravo sam se pomilovao s pičkicama i sada okrećeš me ... ovo je tako sjebano. "

Znala sam da se ne bih trebala tako osjećati, ali bila sam vrlo zadovoljna.

Ja: "Zamisli da su te slike moje maca i sisa ... kako bi se tad osjećao?"

Boban: "OMG!"

Ja: "To zapravo nije odgovar na moje pitanje ..."

Boban: "To je sjebano ... !”

Ja:„Zašto? Jer sam ti sestra? "

Boban:" Ne. Jer je razmišljanje  ... sjeban sam! "

 Nasmijala sam se. Toliko sam volila njegov odgovor.

Ja: "Postoji još jedna stvar koju mogu poslati kako bih ti objasnila kako prstom sa djevojkom, ali mislim da nisi spreman za to."

Boban: "Molim te, molim te, molim te ..."

Ja: "U redu, ali morat ćeš mi dati vremena da pronađem savršenu. "

Dobila sam puno emotikona kao odgovor, tako da je on očito bio vrlo zadovoljan. Bila sam još gola i nisam mogla vjerovati što ću učiniti, ali bila sam spremna na to. Ponovo sam naslonila telefon na svoju pičku i pritisnula gumb za snimanje. Pomilovao sam se dok sam zamišljala kako će moj brat reagirati na ovaj mali video. Nisam se samo prstom pokazivala kako se to radi, otišla sam sve do orgazma. Kad sam završio, pogledao sam svoj videozapis i zatim ga poslao kad sam se uvjerila da me ne može prepoznati.
Ja: "U ovom videozapisu možeš vidjeti kako se to radi ... UŽIVAJ!"

Moj je brat očito odmah pogledao videozapis i reagirao čim je završio.

Boban: "OMG! Nikad nisam bio tako uspaljen. Taj me video podsjeća na tebe. "

Ja:" Zašto je to? "

Boban:" Ruka joj izgleda kao tvoja, a stenjanje zvuči kao tvoje. "

Ponovo sam pogledala video i pomislila da je nemoguće tako to identificirati.

Boban: "Seko? Jesi li to ti u spotu? “

Počela sam paničariti, pokušavajući doći do pravog odgovora.

Boban: "Bilo bi nevjerojatno da si to bila ..."

Odjednom sam našla smirenost i uspjela sam odgovoriti bez straha.

Ja: "Što ako sam to bila ja?"

Boban: "To bi mi razbuktalo maštu i učinilo te najboljom sestrom na svijetu."

Ja: "U tom slučaju ... to sam ja u videu."

Bila sam vrlo nervozna nakon što sam to napisala, ali nije mi vjerovao. Barem smo se zabavili razgovarajući o tome. Na kraju je morao znati sigurno.

Boban: "Dobro, sada budite iskreni. Jeste li to zaista ti u videu? "

Ja:" Već sam rekla da jest, tako da ne znam što bih ti drugo rekla. "

Boban:" Dokaži ... molim te. "

Znam da sam bila loša sestra zbog toga, ali snimila sam još jedan mali video. Ponovo sam se počeo približavati mojoj pički i polako mi odmicati kameru da me vidi više dok me napokon ne vidi od moje mačke do mog lica. Čak sam rekao i „vjeruješ li mi sada?“ U videu. Čim sam ga spremio poslao sam ga bratu prije nego što sam se predomislila. Činilo se da će trebati mnogo vremena da dobijem potvrdu da je to preuzeo njegov telefon. Nervozno sam čekala njegov odgovor.

Boban: "OMG-OMG-OMG !!! Ti si najbolja sestra na svijetu. HVALA HVALA - HVALA !!! “

Ja:„ Na internetu nisam mogao pronaći sliku koja mi se svidjela, pa sam napravio jednu za tebe. Dobrodošao si. "

Boban:" Je li čudno da ću opet zadovoljavati se  s ovim?

Ja: "Zabavi se ..."

Te večeri moj brat Skype-a ponovo je pozvao, neposredno prije spavanja.

Boban: "Danas sam stotinu puta gledao tvoje videozapise ..."

Kimnuo sam.

Boban: "... postoji li način da mi se pokažeš uživo ... odmah?"

Ja: "Ja sam tvoja sestra Bobane ... ali pretpostavljam da je u redu."

Nagnula sam ekran svog laptopa kako bi mogla vidjeti kako se golim tijelom i to mi je dalo ideju. Pustila sam glazbu i počela ga striptizirati.

Boban: "Jebena Seko ... ti si najbolji."

Zavodljivo sam plesala za njega i skinula sam bluzu. Nekoliko trenutaka nakon toga, skinula sam hlače. Neko sam vrijeme plesala u skromnom donjem rublju prije nego što sam konačno skinula grudnjak. Pogled na njegovo lice kad je uživao kad je vidio moje sise bio je tako sladak. Odlučio sam ukloniti remen tako što ću se sagnuti od kamere kako bi me mogao vidjeti odostraga. Čuo sam ga kako diše kad mi je maca ugledala kameru, pa sam neko vrijeme ostao savijen kako bi mogao uživati u pogledu. Prije nego što sam ustala, dotaknula sam svoju pičku, a zatim nekoliko minuta otvorila klitoris prije nego što sam gurnula srednji prst. Uspravio sam se, okrenula i odnila laptop u svoj krevet, gdje sam ga odložila između mojih široko -raširenih nogu kako bi mogao vidjeti moju pičku, sise i lice.

Ja: "Pa kako je to bilo?"

Boban: "Pogledaj ovo."

Spustio je telefon i pokazao mi erekciju. Bio sam vrlo zadovoljan što sam ga vidio, pa sam ga samo trenutak zagledao u tišini.

Ja: „Želiš li gledati kako ja masturbiram?“

Boban: „O, bože, da.“

Ja: „Tada bih i ja želila vidjeti da to radiš.“

Odložio je telefon na stol i pobrinuo se da vidim njegov penis i onda je počeo trzati pa sam počela i masturbirati. Nitko od nas više nije progovorio dok smo gledali jedni druge kako masturbiramo. Bilo je ugodnije nego što biste pomislili gledati kako to radi vaš vlastiti brat dok to isto radite. Napokon sam vidjela bratovu spermu. Pucao je u kao iz prkalice, a tijelo mu se trzalo i bilo je nevjerojatno to gledati. Prišao je svom telefonu za bolji pogled da me gleda kako svršim. Nije prošlo previše vremena prije orgazma.

Boban: "Da sam sada s tobom ..."

Ja: "Ne reci ni jednu riječ. Gledanje je jedna stvar, ali ono što si namjeravao sugerirati potpuno je drugo. ”

Postao  je tih.

Ja: "Javite mi ako želiše kopiju ovog razgovora. Sve sam snimla. "

Očito je to želio, pa sam mu rekala da ću mu ga dati sljedeći put kad odem u posjet. Sutradan mi je tražio kopiju, ali bio je prevelik za slanje e-pošte i želela  sam da malo pati.

Kad sam konačno otišla u posjet, bilo je malo nezgodno vidjeti brata. Pokušao me zvati Skype-om gotovo svaki dan da dobije još jedan šou, ali ne bih mu ga dala. Sad kad smo bili licem u lice, vidila sam da gori u razgovoru sa mnom. Kad smo napokon ostali sami, predala sam mu fleš pogon.

Ja: "Evo ti primjerak. Pobrini se da ga niko nikad ne nađe. ”

Obećao je i brzo ga sakrio u svoju sobu. Kad se vratio natrag, sjedio je blizu kako bi mogao mirno razgovarati.

Boban: "Postoji li neki način da to učiniš lično sa mnom?"

Ja: "Znala sam da ćeš to pitati."
Sjedila sam i osigurala da nas roditelji ne traže. Ovog sam časa nosila suknju pa sam raširila noge i pustila ga da vidi moje donje rublje. Nakon još jednog brzog pogleda gdje su naši roditelji, povukla sam donje rublje u stranu da mu dopustim da vidi moju pičku. Ruka mu je odmah pružila ruku, ali ja sam ga uhvatila za zaustavljanje. Namjera je bila da se držim vrlo stroge politike gledanja bez dodira, ali kad sam imala ruku u svojoj, samo dva centimetra od moje mačke, učinila sam sasvim suprotno. Natjerao sam ga da pokaže na kažiprst, a zatim ga donio mojoj pički. Pustila sam da vrh prsta dodirne moju pičku usne i to tako lagano. Umirao je da bi to ispravno osjetio. Zatim sam otvorio svoju mačku i vrh prsta preko mog klitorisa i to je nevjerojatno. Kad ga nitko od nas više nije mogao vidjeti, gurnuo sam mu prst skroz u sebe. To je bio najbolji osjećaj ikad. Nekoliko sam puta natjerala njegov prst da uđe i izlazi, a zatim ga pusti. Nije se mogao zaustaviti, pa je nastavio pumpati unutra i van, a ja sam neprestano provjeravala naše roditelje.

Ja: "Nikad ne reci da nikad ništa ne učinim za tebe."

Odtrgao sam mu ruku, vraila donje rublje i sjela poput dame. Moj je brat zaprepašteno zurio u mokri prst.

Ja: "Ovo je prva pičkica koju ste ikada dotakli?"

Kimnuo je glavom.

Ja: "Trebao bi olizati svoj prst čistim prije nego što ga mama vidi."

Učinio je kako je predloženo i izgledao je poput ovisnika koji se popravlja.

Ja: „Mama i tata dolaze u svakoj sekundi. Imate li što da mi pokažete? ”

Otkopčao je hlače što je brže mogao i izvadio penis. Planirala sam ga malo zadirkivati, ali bila sam previše pohotna, pa sam se naslonila u njegovo krilo i odmah ga počela sisati. Stalno sam pokušavala da stanem, ali nisam mogala. U ustima sam ljubila bratov penis i nisam htla da se to završi.

Boban: "Mama dolazi ... Seko."

Slušala sam korake njezina stopala i mogao procijeniti više ili manje koliko smo sekundi imali prije nego što je vidjela što namjeravamo. Moj je brat počeo prštati kad nisam prestao i neprestano me tapšao. U posljednji sam trenutak njegov penis prekrio jastukom i legao na njega.

Mama: "Oh, nije baš lijepo."

Željela sam puknuti od smijeha, ali zaključila sam da je to nepromišljeno. Televizor je bio upaljen, pa je moja mama samo mislila da ga gledamo zajedno i sjela je da nam se pridruži. Nekoliko minuta kasnije pridružio se i naš otac. Pijetao mog brata još je bio vani ispod jastuka, pa sam gurnula ruku ispod i stisnuo je. Bio je pod stresom, ali nije i ništa nije rekao. Nekoliko minuta kasnije ustala sam pod izgovoriom se da se idem istuširati ostavivši brata da sam razriješi njegovu dilemu za koju sam mislila da je smiješna. Otišao sam u rezervnu sobu i uzela ono što mi je potrebno za tuš, a moj se brat pojavio na vratima.

Boban: "To je bilo suludo."

Smijali smo se dok je objašnjavao kako je izišao iz dnevnog boravka kad je njegov trtko još uvijek vani i da to naši roditelji nisu primijetili.

Ja: "Što trenutno gledaju?"

Gledali su jedan od svojih najdražih programa, pa smo znali da će neko vrijeme ostati u dnevnoj sobi. Nasmiješili smo se i istodobno se skinuli. Mali me brat zgrabio i počeo me strastveno ljubiti. Povukao sam ga iznad sebe dok sam se vratio na krevet. Njegov penis pritisnuo je moju macu, pa je počeo trljati.

Ja: "Ne morate samo trljati. Možete ga staviti ako želite. "

Pogledao me je s najsretnijim izrazom koji sam ikad vidila, a zatim je gurnuo svoj penis u mene. To mu je prvi put, pa je bio spreman za spermu za oko minutu. Izvukao je penis i trzao se na kraju, prskanjem sperma po mojoj pički.

Ja: "Bolje da to čistiš pravilno i brzo. Želim da ga ližeš. "

U trenu mi je očistio nered i kleknuo između mojih nogu. Dao sam mu nekoliko uputa i onda me počeo lizati. Iznenadila sam se koliko je brzo došao orgazam i kako je i to dobro.

Ja: "Sad ću se istuširati. Kad mama i tata odu u krevet, dođite me opet posjetiti. ”

Kad su naši roditelji te večeri išli u krevet, moj brat i ja provodili smo sate jebajući i sisajući. Bilo je to najbolje vrijeme koje smo ikad proveli zajedno.

Tijekom sljedećih blagdana, moj brat je došao posjetiti me, tako da smo se cijelo vrijeme na svijetu jebali bez straha da ćemo biti uhvaćeni, ali shvatili smo da i mi uživamo u tom uzbuđenju, pa kad god sam ih od tada posjećivala, uživali  smo se u jebanju kad god smo mogli i imali smo najbolje vreme to smo sakrili od svojih roditelja, posebno kad smo to radili dok su oni bili tu. Moj je brat na kraju imao seks sa drugim djevojkama, ali on se uvijek vraćao svojoj starijoj sestri za još.

 

 

Kakva je to majka

U tišini sam gledala kako moja obitelj doručkuje. Sigurno su se svima po glavi vrtile drugačije misli; muž je to jutro na tjedan dana išao na poslovni put, sin i mala vjerojatno su mislili o školi, a ja… Ja nisam mogla prestat razmišljati o nečemu što me Zoran sinoć pitao – Bi li mu mogla pozirati s motorom? Ma kako je to samo zamislio?! Trebao mu je komad u kadru s motorom. Bio je tinejdžer, kao i svi klinci palio se na motore, vozio je kros. Prošle godine uspio je nacimati mene i muža da mu kupimo Hondu i od onda svo je slobodno vrijeme trošio na taj hobi. Pristala sam na poziranje iako sam duboko u sebi osjećala kako to nije u redu. Svaki put kada bi zamislila sebe u mikro bikiniju trnci su mi prolazili kičmom, preplavljivalo me uzbuđenje kakvo već odavno nisam osjetila.
Muž i ja nismo bili seksualno aktivni, u kurac, nismo se jebali. Možda jednom mjesečno, a i to bi bilo tako zbrzano i jadno da uopće nisam stigla ni razmišljati o orgazmu a kamoli svršiti. Kada nikog nije bilo doma samozadovoljavala bi se, što se nikako ne da mjeriti sa onim predivnim osjećajem kurca među nogama.
Dovršila sam sve što sam za taj dan trebala i samo sam se besposleno vrtila po kući čekajući večer. Pomislila sam da bi se možda trebala obrijati dolje, za svaki slučaj, ako će mali htjet napraviti gro plan mene i motora, da se ne sramotim sa neurednom pizdom koja se vidi iz gaća…
Otišla sam u kupaonu, skinula gaćice i sjela na rub kade naslonivši noge na zid. Pička mi je bila natečena, puna krvi i jako vruća, bio je dovoljan samo jedan dodir da se rastvori i kao puknuta breskva počne kapati sokom. Počela sam je brijati centimetar po centimetar a hladna pjena, voda i potezi britvice još su je više razrađivali. Bilo je tako uzbudljivo da nisam mogla prestati i skroz sam je obrijala. Sada sam dolje bila ćelava.
Prešla sam rukom po glatkom, mekanom mesu i još više raširila noge. U tom položaju odjednom mi je počeo titrati šupak. Oduvijek sam ga voljela trljati…a oko njega je isto bilo par dlačica koje sam odlučila obrijati. Uzela sam ručno ogledalo, nagnula se i potražila smeđe oko. Srce mi je zadrhtalo a pičkica vidljivo pulsirala. Noge su mi bile jako raširene, a ona skoz crvena i bolno spremna na metak već je izgledala kao da se ševi, kao da ga guta, propinjala se sva mokra između dva okrugla guza. Nikad u životu nisam se ovako gledala i sada nisam mogla maknuti pogled sa svog tijela spremnaog za seks. Kombinacija ovlaženih, tamnih usmina i tog paka bila je hipnotizirajuća. Polagano sam primila brijaći i počela skidati dlakice s guze. Osjećala sam se tako nevjerojatno perverzno dok mi je hladan metal prelazio među guzovima. Disala sam sve dublje, a primijetila sam da mi se iz pizde počelo slijevati nekoliko tankih potočića napaljenosti. Bože sveti, u samo jedno popodne otkrila sam nešto potpuno novo o sebi.
Onda sam promjenila položaj. Prešla sam prstima po obrijanoj guzi, malo protrljala rupicu istovremeno se štipkajući za bradavice. Tako je bilo puno ugodnije nego kada bi si samo gurala prst u pičku. Noge kao da su mi se same još više širile. Bila sam toliko otvorena da sam se instinktivno dovela do orgazma samo trljanjem šupka! Bio je to fantastičlan moment vrhunskog autoerotizma u najdivnijoj formi. Tijelo je bez suradnje s mozgom radilo što mu je trebalo. Guzovi su se širili i samo bi sa sekundom dvije zakašnjenja shvatila kako mi je prst zabijen duboko u guzi, da se sama jebem u analku, i da me drma još jedan žestoki O.
Bilo je tako dobro. Nikad do tada nisam si u nju ništa stavljala. Malo me jebao sram…ipak je tu odgoj, vjerska uvjerenja, ali tijelo, potrebe krvi i mesa nisu se dale negirati. Nije me nimalo bolilo, samo je bilo ugodno i dovelo me do najboljeg orgazma u životu.
Za vrijeme večere mala je rekla kako će prespavati kod prijateljice i da od nje ide ujutro u školu. Lagano me ulovila nervoza, pa sam se smirila s nekoliko čaša vina, a prije no što sam se stigla snaći, posisala sam cijelu jebenu flašu.
Kad je curica otišla sin me pitao jesam spremna za fotkanje. Alkohol me skroz otupio tako da sam mu mirno rekla da se idem srediti i da se vraćam za minutu, a on je dobacio kako ćemo to odraditi u garaži. Pogledala sam svoju figuru u bikiniju. Srce mi je poskočilo kada sam u ogledalu vidjela koliko mi sve ispada iz njega, ali ipak sam skupila hrabrosti, zagrnula se u kućni mantil i spustila niz stepenice. Zoran je već čekao kraj motora. Malo ga je glancao krpom, a onda oko njega bolje namještavao tatine velike radne reflektore. Honda je bila na sredini prostorije.
«Stara daj se stani uz bajk…ne tak, odi ispred..»
Gledala sam sina u oči vrteći zadnje sekunde u kojima sam još stigla odustati.
«Daj nemoj me zajebavati, ne možeš biti u tom mantilu!», nevino me gledao.
Duboko sam udahnula i bacila ga sa strane, na kutije s bojama. Dječakove oči su se raširile, pluća su mu se prestala nadimati. Imam zbilja prekrasne grudi, sedmicu, u koje muškarci bulje čak i kada sam u zimskoj vesti. Iako su prirodne nimalo ne vise. Ni moj sin nije bio iznimka. Piljio je u njih, a kako su trokuti bili puno premali da ih prekriju, veći dio slijevao se preko trakica kao tijesto. Gaćice nisu bile ništa čednije; mali trokut čiji je zadatak bio da prekrije pizdu i ništa više, a na kukovima su se vezale mašnicama. Materijal mi se uvukao u pičkicu tako da je klinac jasno vidio pune usnice koje su na dnu puštale vlagu. No, zbog cuge to me uopće nije smetalo, nisam razmišljala, samo sam bila strašno uzbuđena što poziram. Itekako sam bila spremna.
«Kak da stanem, mili?», pitala sam.
«Ostani tak…raširi ruke…da..»
Kružio je oko mene i okidao, a ja se nisam usudila pomaknuti ni milimetar da ne pokvarim kadar. Sve se više približavao, na kraju se toliko nalijepio na mene da sam shvatila kako uopće ne snima motor već mamu!
«Mama, daj stavi nogu tu na ovu prečku i izvini se prema otraga…»
Napravila sam to, naravno, raširenih nogu pokazujući sinu još više međunožja. Dok sam se tako istezala shvatila sam da mi se grudnjak podigao i da mi se vide bradavice. Oči su mu iskakale iz glave, a kamera se usmjerila zumirajući moje sise. Bila sam začarana, u glavi mi se vrtilo, nisam imala snage zaustavit ovo ludilo.
«Jebemti ovo je savršeno…ruke prema van…daaaa….Imam ideju», odjednom je rekao.
Pogledala sam ga uzbuđeno iako sam se trudila sakriti pred njim te neprimjerene emocije.
«Jel bi se mogla popeti na motor tako da se skroz legneš…kužiš? Ležiš na rezervaru, držiš se rukama tu i gledaš prema otraga…?»
Isuse pa to je čista perverzija! Tako ću biti skroz naprčena… Pičkica mi se već žestoko smočila.
«Dobro, ali zlato morat ćeš mi pomoći da se popnem na njega», gledala sam kako da zajašim to čudo.
Sin me brzo primio za ruku a ja sam prebacila nogu preko sica. Zoranove oči bile su prikovane za moje međunožje. Znala sam da pokušava vidjeti makar komadić pice, a onda su mu dobile neki izbezumljeni izraz. Brzo sam spustila pogled na macu. Tkanina mi se od tog namještavanja pomaknula i sada mi je jedna mokra usnica skroz virila. O ne, bože ne, sin mi je vidio pičku! Znala sam da se brzo moram pokriti, ali ne i kako, jer da sam maknula ruku s motora pala bi.
«Dušo, malo sam nestabilna ovako, sići ću», nervozno sam rekla.
«Daj ne seri, primi se sa strane za njega, nema šanse da padneš!»
S tim riječima ruke mi je premjestio svaku na jednu stranu motora. Nisam mogla pasti, ali i dalje nisam mogla popraviti gaćice, zato sam pokušala stisnuti noge, no onda bi gubila
ravnotežu i počela padati pa sam se opet raširila. Shvatila sam da što sam raširenija to lakše održavam ravnotežu, tako da sam se na kraju tako raskrečila kao da poziram za Cathouse. Nisam uopće perverzna, već bi u suprotnom pala. Da bar nisam onoliko popila, sigurno bi lakše balansirala.
Klik, klik, klik….kamera je radila ko luda. Primjetila sam kako mi sin zumira pičkicu. Mozak mi je vrištao NE, probala sam stisnuti noge, no nije išlo, odma bi se počela rušiti s motora, tako da sam se sve više širila da se ne strgam.
«Zorane, ne mogu ovako!», nimalo uvjerljivo.
Istina je bila da sam se strahovito napalila. Pokazivanje tijela fotoaparatu silno me rajcalo. Osjećala sam se prljavo, čak i kurvasto, a čim sam pomislila o sebi kao o kurvetini iz pičke mi je grunuo novi mlaz. Bila je to fantazija na koju sam se stalno drkala.
Opet sam spustila pogled među svoje noge i vidjela kako su mi gaće skroz pomaknute u stranu i da mi se vidi cijela pička. Pokazivala sam mokru obrijanu pizdu sinu. O ne…!
Zabrinuto sam dignula pogled na njega, a on je mahnito snimao samo pičkicu!
«Zorane…ne…prestani to snimati!», stvarno bi bilo glupo da sam se pravila kako je sve u redu i da mi nije ispala pizda.
«Mama, opusti se, prekrasna ti je…. A i ovo je digitalka…možemo sve izbrisati», klik, klik, klik.
Nije prestajao. Okidao je mamin muf ko lud.
«Zorane, sine…ovo je krivo…ne smiješ, ne smijem…pomozi mi dolje!», i dalje sam bila raširena dok sam mu to govorila.
Njegove prelijepe crne oči dignule su se s pičke na moje lice, to je bio prvi put da ih je odvojio od tamo.
«Samo još nekoliko…nemaš pojma kako dobro izgledaš, i obečavam ti da ću sve izbrisati!»
Sveti Bože! Zaklopila sam oči smišljajući način kako da to prekinem. Jesam li zbilja željela zaustaviti? Kurva…bila sam sinova droljica…drolja mog Zokija je njegova majka… Strašno! Tihi jecaj oteo mi se s usana, a pičkica zgrčila čim mi je ta jezivo bludna misao pala na pamet. Otvorila sam oči, možda me čuo kako stenjem, no sin je bio skroz fokusiran na snimanje pizde. Prišao mi je i odvezao gaće na bokovima. Molim???? Hoće me skinuti??? Ne smijem mu to dozvoliti, zaboga on je moj sin! Moj maloljetni sin!
«Zorane, ne…»
To sam tako tiho rekla da sam jedva čula samu sebe. Zašto nisam zaurlala? Zašto nisam skočila s prokletog motora? Mozak mi je bio sluđen od pohote i alkohola, tijelo željno još više akcije… Gledala sam ga u oči, baš kao i on mene, sigurno i muževno, dok je odvezivao trakice. Trebala sam ga zaustaviti kada je uvukao ruku i strgnuo mi gaćice držeći me tik iznad pice. Protresla sam se od uzbuđenja kada mi je dodirnuo macu, iako je to trajalo jako kratko, tek koliko mu je trebalo da me skine. Nesvjeno sam podigla guzu da mi ih izvuče ispod guze. Otkoračio je i pogledao me. Oči su mu gutale mjesto iz kojeg je izašao. Mama nije disala, tresle su mi se noge tako sramotno vidljivo, kao kuji, a iz pičke su se po kožnom sicu slijevali mlazovi ženske jebovine.
«Isuse mama, kako si mokra dolje», gledao me kao da to vidi prvi put u životu.
«Zorane, ja moram sići s ovog motora, sine!»
Klik, klik, klik. Ignorirao me.
«Digni noge», molećivo me gledao.
«Ne…nikako..»
«Mama, kad te molim!»
Mozak mi je bio u komi. Dala sam sinu da mi vidi pičku, moju mokru pičku. Dala sam mu i da me snima kao za porno magazin. Dječak je upravo sav uzbuđen fotografiraio svoju kurvastu majku. Zaboga milog zašto me ta riječ tako napaljivala? KURVA…Isuse…kako sam trebala metak…
«Samo mi obečaj da ćeš sve te grozne slike smjesta obrisati», duboko sam disala u istom položaju.
«Časna riječ.»
Moj voljeni dječak stajao je tamo kao kada je kao mali pokušavao užicati sladoled. U meni se akumulirao žestoki orgazam kojeg nikako nisam mogla zaustaviti. Svršit ću pred svojim sinom. Podigla sam noge i savila koljena. Onda sam ih raširila i priljubila na prsa.
«Oh Bože…», klik, klik, klik…
Mogla sam samo predpostaviti da mi dječak sada gleda čmar. Majčin čmar. Zažmirila sam i osjetila prve drhtaje. Tako me streslo da sam morala vrištati. Čula sam kako neko stenje i onda shvatila da sam to ja. Bio je to najjaći koji me u mom ne tako kratkom životu pogodio. Trajao je duže nego inače, tek nakon nekoliko minuta uspjela sam otvoriti oči. Sin je to gledao spuštene kamere, zadivljen, a tek kada sam se sabrala opet je počeo okidati. Drhtala sam kao pod groznicom. Cijedilo mi se iz nje, sva sam bila sljepljena. Jednom rukom grčevito sam se držala za motor a drugom trljala pičku i zakretala klitoris. Cijela mi je tako natekla a on je snimao, snimao i snimao. Nije se dao maknuti. Više nisam mogla izdržati.
«Zorane, pomozi mi da siđem…», rekla sam.
Znao je da to sada stvarno mislim. Tiho je spustio kameru i primio me za ruku. Držala sam se za sina i prebacila nogu. Završila sam ravno u njegovim rukama, sva malaksala od svršavanja. Šaka mu je bila na mojoj guzi.
«Zokica…pusti me», puknuto sam prošaptala.
Spustio je i drugu ruku i primio me za guzove. Osjetila sam kako mu se prst uvlači u brazdu.
«To bi bilo dosta, molim te…», odgurnula sam ga.
«I izbriši te slike…smjesta.»
Gledala sam kako prtlja po kameri.
«Ok, izbrisano», rekao je nakon nekog vremena.
«Idem u krevet…i kao što smo rekli…nikome ni riječ!»
 

 Sljedećih nekoliko dana pekla me savijest zbog toga što sam dozvolila da se onaj incident desi. Kako sam samo mogla tako nešto pustiti? Na kraju krajeva, bila sam roditelj, odrasla osoba. Uništila sam povjerenje među nama. Više to nisam mogla izdržati. Kada smo bili sami kod kuće zapoćela sam razgovor.
«Sine, moramo prićati.»
«Kaj je bilo, mama?», spuštao je pogled sve dok mu se nije zalijepio za moje sise.
«Zorane, ono neku većer… bilo je krivo. Nisam ti smjela dozvoliti da to snimaš», zbunjivao me drskošću kojom mi je gutao sise. Nosila sam ćednu košulju koja nije bila zakopćana do vrha tako da mi se malo vidio dekolte. Muž to jutros nije ni zapazio.
«Zakaj? Zbilja ne kužim. Bila si prekrasna, ni jedna cura se ne može mjeriti s tobom», to je rekao tako strastveno da sam mu povjerovala, znala sam da zbilja misli svaku rijeć.
«Ma dušo hvala ti, i lijepo si ti to snimao, ali…ja sam ti majka, a mame se nebi smjele toliko pokazivati djećacima kao što sam se ja tebi, ljubavi.»
Razgovari smo u kuhinji, za stolom, sjedeći jedno pored drugog. Oći su mu stalno bježale na moje grudi, a ja sam se od tolike pažnje poćela napaljivati. Sama ćinjenica da me neko tako jebažljivo gleda vlažila me.
«Pa nije da si mi pokazala sve… još ti nisam vidio sise.»
«Zoki…», sva crvena u licu sam prošaptala.
«Gle, kad već otvoreno prićamo morao sam reći. Mislim, sigurno su genijalne…Ali bed je u tome što bi ih ja rado malo i posnimio. Molim te…»
Nisam mogla vjerovati koliko je otvoren, direktan! Takav je bio i kao mali, što je meni i mužu bilo iznimno simpatićno, to s kojom lakoćom je komunicirao s odraslima. Govorili smo da će sigurno postati direktor, a deda ga zato i dalje tako zove. Nisam znala što bi mu još rekla, znala sam samo da mu moram misli skrenuti sa svog tijela. S druge strane, ja sam reagirala kao kada me slikao. Pica mi se vlažila…
«Sine, to nije u redu, nije normalno…nije prikladno.»
Prikladno? Zašto se nisam izderala NE! I dalje mi je gledao u sise. Onda mu je izvirio jezik i poćeo se oblizivati.
«Mama. Odmah se vraćam, idem po fotić.» Otrćao je uz stepenice.
«Ne dolazi u obzir, jesi me ćuo!», derala sam se za njim.
Osjetila sam kako mi se među obrvama skupljaju kapljice znoja. Nije išlo po planu. Htjela sam ovo prekinuti, a do ćega me doveo razgovor o problemu? Do novog snimanja! Užurbano se vratio s foto aparatom, stao ispred mene, onda je kleknuo spreman na okidanje.
«Zorane molim te. Makni to», rekla sam puknuto.
Klik, klik, klik. Sjedila sam na stolici i gledala ga kako me snima.
«Mama, možeš otkopćati još jedan gumb?»
«Ne. Rekla sam ti da ugasiš kameru», nasmijala sam se.
«Ma daj…Neću prestati dok ga ne otkopćaš», klik, klik, klik…
«Dobro, ali samo jedan.»
To je bilo bezazleno, rekla sam si. Otkopćala sam ga i pokazala mu još malo linije među sisama. Kugle su mi se sada lijepo vidile. Sin se namjestio na podu tako da je skoro ležao. Iz tog ugla gotovo sigurno mi je mogao gledati pod suknju. Stisnula sam koljena za svaki slućaj.
«Zorane, nisi baš u položaju u kome se snima majka.»
«Aha…al nemaju svi ovako jebenu mamu kao ja», i dalje je snimao.
Svidio mi se taj odgovor, to što mu se sviđam. Naslonila sam se i prepustila užitku. Osjećala sam kako mi se tijelo zagrijava i pica topi.
«Daj sad skroz otkpćaj tu košulju.»
«Ne…Zaboravio si da sam ti ja majka? Osim toga…nemam grudnjak.»
Te rijeći sludile su mi sina. Klik, klik, klik. Imao je oćitu erekciju u hlaćama, sve se lijepo vidjelo…ta strašna velićina. Bože, mora da je bio ogroman. Oblizala sam se.
Samo se skini i stavi dlanove na cice. Ajde, mama….», cvilio je.
«Oh Isuse…al to je onda sve, nemoj da bude daj sad još ovo i ono!», opet sam se uvalila u sranje, ali, poslušno sam otkopćavala sve do dolje…
Raširila sam košulju tako da se držala samo na ušiljenim bradavicama, a mali je mogao napasati po kuglama koliko je htio. Usne su mi bile suhe, srce je snažno tuklo. Pogledala sam sina da vidim u kojem je on stanju.
«Oh mama, ovo je predivno… A sada stavi ruke na stol..Jako ih raširi.»
Napravila sam kako je rekao i naslonila se. Od tog pokreta košulja mi se skroz otvorila. Jel mali to planirao? Uostalom, zašto mu i nebi pokazala sise? Već mi je vidio pićku. I ćmar.
«Ok, vidim gdje to vodi… jasno ti je da ćeš ih odmah izbrisati?», nisam mogla vjerovati koliko sam se napalila.
Odlućila sam se prepustiti sinu do mjere koja će meni biti ugodna. Nećemo otići daleko kao u garaži, a ako stvar izmakne kontroli uvijek se mogu dignuti. Izvila sam kićmu i ponudila mu sise. Klik, klik, klik. Sin mi je sada snimao gole grudi, a bluza je spala. Sama pomisao da se tako eksponiranam pred malim bila je strašno uzbudljiva.
«Mama, pićku materinu, sise su ti preljepe…mogu…mogu ih probati?», nesigurno me gledao.
«Ne, Zorane…Nebi ti smjela dati ni da me ovako snimaš.

Zapravo sam silno željela da me mali dira. Klik, klik, klik. Sve mi se više približavao. Sada je bio zaljepljen za mene i snimao groplanove grudi.
«Mogu te ovako…?», pogledao me.
«Ohhh…Ok…Snimaj», osjećala sam se kao da sam popiškila gaćice.
Tijelo mu se stisnulo uz moja koljena, koja sam automatski raširila, a on je uletio među njih. Tako me mogao lakše snimati, a nije mi bilo nelagodno jer sam nosila gaće. Sin mi je bio među nogama, kameru je stiskao uz mamin trbuh i snimao mi gole sise. Suknja mi se popela skroz oko bokova, tako da su mi se lijepo vidjele mokre gaćice. Što je bilo još gore, onda se spustio i snimao od dolje, obrazom zalijepljen za gaće. Znala sam da će me nanjušiti, osjetit će ženkine pićkine sokove.
«Mama, predivna si», klik, klik, klik.
Dečkov dah na mokroj maci izbezumljivao me. Smrznula sam se, nisam htjela da tako završi, sa tim snimanjem.
«I znaš šta? Pićka ti strašno dobro miriši…» Bila sam u potpunosti pod njegovom kontrolom. Kamera, dah, dodir ruku na nogama, tijelo mi se treslo od uzbuđenja a jedva da me uopće dirao. Zbog tih rijeći osjećala sam se kao kurva, kao njegova kurva. Moja tajna fantazija…
«Opa…da vidimo koliko si mokra», pogledao me i ćekao nekakvu reakciju. Skamenjeno sam sjedila. Tom inertnošću davala sam mu zeleno svjetlo. Uvukao je prst pod tanki materijal i pomaknuo ga sa uskipljele majćine pićke.
«Bože dragi, mama….pa ti se cijediš…tako si jebeno mokra!», uzbuđeno mi je zurio u pićić.
«Uhhhhhh…Oh ….», Uživala sam u tome što se sin ovako bolesno ponaša prema meni.
«Daj da te prvo skinemo», poćeo mi je otkopćavati suknju. «A onda ću te ovako slikati…samo u mokrim gaćicama», ustao se i poćeo okidati.
«Sad mi se još više raširi mama, tako da ti ulovim vlažnu fleku na gaćama.»
«Isuse Zorane…, daj prestani s tim…»
«Ma joj…znaš da i ti to želiš…da mi se hoćeš tak pokazivati. Cijela…Sad raširi noge.»
Zašto bi se zavaravala da to nije tako? Mali je bio u pravu. Htjela sam mu pokazati sve, strgnuti odjeću sa sebe i raširit mu se kao jeftina kurva. Raskrećila sam se kao što je sin tražio.
«Taaakoo…lijepo…», klik, klik, klik… «Sad ih podigni, i gurni koljena…prema sebi ih povuci…»
Prislonila sam koljena uz prsa. Bila sam tako raširena da su mi se mokre gaće ful zaljepile uz pićku. Sin je to sve sa poda snimao. Pogledala sam kameru i oblizala usne.
«Tako želiš da ti mama pozira, Zorane? Ovako…raširena?»
Nisam si mogla pomoći. Toliko me napalilo to što smo radili da su prostaćke rijeći same kuljale. Nisam mu se obraćala kao mama sinu već sa droljastim tonom žene koja je spremna udovoljiti u SVEMU svom muškarcu.
Sin me pogledao iznenađen naćinom na koji mu se obraćam.
«Oh mama…. Sve hoću vidjeti….Hoću da skineš te glupe gaće i pokažeš mi pićku…svoju mokru pićkicu…», tresao se. Znao je kako ovo znaći da ćemo ići do kraja, da ga u nićemu neću zaustavljati.
«Vidio bi maminu picu…? Oh, to je jako zloćesto….tražiti mamu da ti pokaže pićku…», ne znam što me obuzelo da sam mu to rekla.
Što sam se prljavije osjećala to sam bila napaljenija. Primila sam rubove gaćica, spojila koljena i povukla ih preko guze. Ostavila sam ih na koljenima, nogu podignutih u zraku.
«Sad je vidiš…Jel mi vidiš mokru pićku? Sviđa ti se mamina?», gorila sam, više nije bila barijera, htjela sam biti ono što sam oduvijek osjećala da jesam, KURVA.
Sin me gledao hipnotiziran maminom picom. Skroz sam skinula gaće i bacila ih na drugi kraj sobe.
«Ahhh slikaj me, ljubavi….slikaj…oh Bože….daj…da ti pokažem…pićkicu…i šupćić, mili….i njega bi želio vidjeti..?»
Skroz sam se raširila i podigla noge na prsa. Htjela sam da me snimi skupa s ćmarom. Zgrabila sam se za guzove i razvukla ih. Malome je kurac divljao u gaćama. Klik, klik, klik. Bože, šta je snimao…mamu koja širi guzicu…
«Isuse mama, tvoja guzica….pićka…tako si mokra…mogu probati?» Pogledao me izvan sebe od želje da me razbije.
«Dušo, možeš probati…. Pipaj me gdje god želiš… Možeš me i tucati….», prišao mi je i stao skroz ispred mog pulsirajućeg, kurvinjskog tijela.
«Zar ti nije jasno, Zokica, da sam ja tvoja kurva…. I da ću napraviti sve što želiš?»
Ispružio je ruku i dodirnu mi pićku. Njegovi prsti na tom napetom, prenadraženom mesu, samo taj jedan dodir bacili su me u provaliju orgazma i ja sa poćela svršavati. Razdvajao mi je usmine i klizio jagodicom među njih dok me drmao žestoki orgazam. Jedva da sam uspjela ostati na stolici. Prsti su mu punili moju rupu, sin me tucao s tri stisnuta prsta, bar mi se tako ćinilo. Nisam mogla dobro vidjeti, ali bilo me baš briga, mogao je u mene gurnuti i ruku do lakta da je htio.
«Jebemti mama…tako si vruća…ahhhhh», pumpao je prstima i grćevito me gledao.
«Jesi stvarno mislila ono…. ono da si moja kurva…?»
«Sine…ahhhh…jel bi htio da mamica bude tvoja drolja?», nadala sam se da će reći da.
Prsti u pićki su me izluđivali, nisam mogla razmišljati.
«Da, mama. Moraš biti moja…moja droljica jebaćica…moja kuja….kurva… Mogu te tako zvati? Jesi moja fufica?»
Približavao mi se drugi orgazam…
«Da! Ahhhhh….da….sine, sve ću ti biti…sve ću raditi za tebe…»
Odjednom me prestao prstariti ali nije izvukao ruku iz nje.
«Ne, mili, ne! Nastavi…nemoj prestati…jebi me…molim teeee….», plakala sam pred djećakom.
«Mislim da ti fali još jedan prst nutra», Zoran je rekao proućavajući mi u pićku.
Uplašeno sam ga pogledala. Još nikada nisam primila više od tri prsta, ćak i to mi se ćinilo puno, a sada je sin htio guirnuti još jednog! Izvila sam se gledajući kako uvlaći ćetri stisnuta prsta u otvor moje mokre pićke. Polakao ih je gurao, a pićka se prilagođavala, širila se.
«O Bože….Ohhh…jebemti……», urlala sam od ispunjenosti.
Mislila sam da će me boliti, no onda sam shvatila da osjećam samo snažan pritisak na rubovima pićke, i da je taj filing izvrstan. Rastezanje me još više uzbudilo, raširila sam se koliko je najviše išlo i prepustila se sinovom iživljavanju.
«Mama…kako si uska», gledao me u pićku.
«To je zato što….ahhh….ahhh…. me širiš….o bože…..još, još…..ohhhh…..više nego što sam ikad bila otvorena….», jedva sam mu uspjela odgovoriti.
Zaboga, skoro da je ćitavu šaku imao u meni. Sama ta pomisao me izbezumljivala…Još jedna moja prljava fantazija… Dat sinu da me ovako jebe, nateže rukama….
Jedva sam se držala dok me gađao prstima, zabijao do dna pa skoro skroz izvlaćio. Nisam mogla dugo izdržati, jako sam mu svršila, tako jako da sam srušila stol na koga sam bila naslonjena. Kad sam došla sebi pogledala sam mog velikog sina kako mi nježno trlja pićkicu. Pružila sam ruku i primila ga preko hlaća za kitu.
«Moj red», rekla sam ustajući.
«Lezi na stol.»
Ispružio se na stolu a ja sam mu skoro strgnula hlaće s tijela.
«Kako si velik», omotala sam prste oko kurca.
Gledala sam u njegovu vlažnu erekciju prekrivenu predsvršotinom i polako ga drkala. Sviđalo mi se kako je mirisao. Zaklopila sam oći i strpala si ga u usta jednim pokretom.
«Oh mama….oh bože……ooooooo», jecao je.
Skroz sam si ga zabila u grlo tako da su mi sinove stidne dlake škakljale nos. Gušila sam se, debeli glavić zabijao mi se u mandule, a onda je skliznuo dublje. Povraćala bi da se nisam uspjela suzdržati. Htjela sam to, trebalo mi je. Željela sam sinovu karu u svim svojim rupama. Htjela sam mu ga pušiti i to ne kao neka mamica već kao kurva, kao što se sisaju kurćevi u javnoj kući. Suzdržavala sam se bez zraka najviše što sam mogla. Kurac mu je bio prekriven mojom slinom.
Pogledala sam ga u oći, «Sviđa ti se kad ti mamica ovako puši?»
Ležao je na našem kuhinjskom stolu, ja sam mu bila među nogama, lickala ga i ćekala odgovor kao gladna kurva.
«A kaj ti misliš, mama? Super je…ahhhh…»
Nije mogao dovršiti rećenicu, rijeći su ga izdale kad sam ga opet stavila u topla usta. Ovog puta sam gledala dok mi je nestajao duboko u grlu, a kada je došao do dna, oći su mi se napunile suzama. Kurac mu je sigurno bio dugaćak 25 centimetara, debeo, i od takvog bi se svaka žena poćela gušiti. Ostali smo u tom položaju gledajući se u oći. Sin je od struka dolje bio gol, oslonjen na laktove i raširenih nogu, a mama skroz gola među njegovim nogama kurca duboko zabijenog u grlu. Gušila sam se, grlo mi se stiskalo, htjela sam ispljunuti meso ali nisam se pomicala.
«Oh bože, daaaaa..jebbbbeeem….tii…..!!!»
Mali je jecao jer ga je maminio grlo svojim grćevim doslovno muzlo. Zabacio je glavu, morala sam udahnuti, malo sam se zakašljala i opet ga usisala. Bože sveti pušila sam sinu grlom. Do tog dana o tome sam samo slušala kao o zahvatu kojeg znaju porno zvijezde… nikad nisam ni probala! Svako malo bi udahnula i opet mu ga usisala. Slika sina, mene i onog fotografiranja izluđivala me. U tom trenu zamislila sam kako je oko nas cijela ekipa; porno režiser, kamermani, rasvjeta. Sve strastvenije sam fafala, miješala guzom, širila se do bola, prćila pićkicu da je svi vide! Djećak je uživao, znala sam, jako je uzdisao topeći se pod maminim usnama. U kakvu sam se to drolju pretvorila? Jeftinu kuravu koja sisa balavcu, svom malom, stenje, prći se i još sanja o snimanju! Osjetila sam da mi se sin ukoćio – došao je do toćke gađanja. Zadnji put sam ulovila zrak i zabila mu se nosom u tijelo.
«Mama…svršit ću….da….»
Na pola je sjeo, pridržavao se lijevom rukom a desnom me primio za glavu da se ne odmićem.
«Sve popi..mama, sve….da…tako….Oh bože….pa ti kurva!!!!»
Jao…ta rijeć! U trenutku mi se pićka bolno zaćvorila i svršila sam sinhronizirano sa sinom. Ma kako samo jedna rijeć izgovorena u pravom ćasu može ženu natjerati na takav orgazam?! Stvarno jesam. Drolja gladna kurca. Uživala sam u vlastitom žestokom orgazmu dok mi se sin praznio u trbuh. Nisam mu probala spermu, nisam mogla. Bio mi je preduboko zabijen u grlu. Nisam mogla ni disati, ni pomicati se. Bila sam u totalnoj ekstazi. Držao me za glavu dok mi se praznio u mlazovima. Kada me konaćno pustio nalazila sam se blizu nesvjesti. Brzo sam disala, soptala sam, kašljala….
«Mama jesi ok?», uplašio se.
Držala sam se iznad sinove kite kao nakon serije iscrpljujućih sklekova i teško disala. Mali me mazio po kosi pokušavajući me smiriti, pomoći mi da se oporavim.
«Ok sam, bit ću dobro…»
Polagano sam se vraćala u normalu. Djećakova kita se smanjivala. Pomisao na pijenje sjemena blijedila je a zamjenjivala ju je monstruozna realnost o svemu što se odvijalo u kuhinji. Stajala sam gola među njegovim nogama.
«Sine, ja…O bože…», suze su mi punile oći.
Kako sam mogla??? Zoran mi je sin! Mali me brzo primio za ruku.
«Mama, molim te, ja sam kriv. Iskoristio sam te. Ti…ti nisi ništa loše…»
«Ali…ja sam ti majka…Ja sam ovdje odgovorna, odrasla, punoljetna!»
Sjeo se na rub stola i privio me na prsa. Trbuh mi se trljao po njegovoj kari.
«Mama slušaj me, ti si najljepša žena koju sam ikada vidio i… ja te volim. Zašto te ne bi usrećio…? I dalje si mi majka…To ćeš uvijek biti…Samo želim da ti bude lijepo…i kao ženi.»
Bio je takav gospodin. Na kraju krajeva, tu je o tome bila i rijeć. Stavila sam dlanove na njegovo lice.
«Znaći, ne misliš da sam kurva…?»
«Mama…ti si prije svega moja majka, ali ako želiš biti…ako želiš biti kurva…onda je i to uredu. Mislim, zašto i mame nebi mogle biti kurvice kad požele?»
Tako je nevino to sve doživio, nikako mu nisam mogla reći da stvari i nisu baš tako jednostavne. Prislonila sam usne uz njegove a on ih je željno prihvatio. Ljubila sam ga s takvom strašću kakvu već godinama nisam osjetila. Kurac mu je opet poćeo bubriti, ali nisam smjela dozvoliti da se ovo nastavi. Bilo je pre opasno, moja kći će uskoro doći iz škole i zato sam ga odgurnula.
«Dosta je bilo, molim te… Moram, moram razmisliti o svemu.»

Izbjegavala sam sina. Ako je kojim slučajem bio kod kuće, pravila sam se da radim nešto drugo. Nisam se ljutila na Zorana, samo sam si htjela posložiti kockice i vidjeti postoji li način da bezopasno nastavimo s ovim što smo počeli. Jeli to bio put samouništenja ili ispunjenja najluđih fantazija, još nisam znala. Jedne subotnje noći svi skupa smo gledali televiziju. Ja, moj suprug, kćer i Zoran. Iako je film bio odličan, i to sa mojim omiljenim
glumcem Al Pacinom, mužu i maloj nije se bog zna kako sviđao. Suprug je zato ubrzo počeo zijevati.
«Dušo, idem spavati, rano sam se digo, ideš gore?», pitao me.
«Ne…Hoću vidjet kak će završiti.»
Otišao je, a mala je uskoro nestala za njim. Zoran i ja bez riječi smo gledali TV. S vremena na vrijeme bacila bi pogled na njega, nesvjesno, razmišljajući o našem zadnjem igranju pitajući se što bi bilo da me… Primjetila sam da, kad nisam gledala, i on baca poglede na mene. Kad bi bar znala o čemu je razmišljao. Pogledala sam prema kaminu u kome je vatra bila na izdisaju. Ustala sam, izabrala manju cjepanicu i stavila je na plamen kojeg sam prvo malo razbucala žaračem. Osjetila sam sinove oči na sebi…na guzi… Nagnula sam se lagano raširenih nogu pri čemu mi se suknja popela do polovine bedara. Vatra se opet razigrala,
toplina iz kamina prelijevala mi se na tijelo. Kada sam se okrenula vidjela sam sina kako mi bulji u guzicu. Oh, Bože…ne opet…ne sada….kad su i muž i mala doma.
«Mama…super izgledaš…»
Bio je strašno siguran u sebe.
«Zorane…mislim da ne bi smio toliko razmišljati o meni», tupo sam gledala u plamen.
Nisam se pomicala. Zašto, ne znam. Možda zbog načina na koji me promatrao.
«Ali ta suknja bila bi ti još bolja da je kraća», sve je otvorenije zurio.
«Sine…ne mogu…ne smijem…»
Već sam osjećala vručinu među nogama. Bože daj mi snage…
«Daj mama…samo je još malo podigni…da ti vidim bedra, to je sve.»
Zacrvenila sam se kao djevojčica koju je neki klinac pitao da podigne suknjicu kako bi joj mogao gledati u gaćice, no ovaj maleni bio je moj sin. Lupilo me sjećanje na njegovu kitu, kako mi je prekrasno klizio niz grlo, hranio me svojim sokom. Kao u nekom transu primila sam rubove suknje. Možda samo malo…možda da mu pokažem samo malo… Pogledala sam na stepenice, nikog nije bilo. Srce mi je udaralo negdje u grlu, sin me gledao bez treptanja a ja
sam centimetar po centimetar podizala sve do gaćica pokazujući mu duge iskvarcane noge. Oči su mu se širile od uzbuđenja.
«Jebote, mama….ovo je tako seksi da moram slikati… Čekaj, ne mići se…odma se vraćam.»
Odletio je u svoju sobu ostavljajući me kraj kamina bez riječi. Usta su mi bila tako suha da nisam mogla gutati. Drhtala sam, čekala, i itekako sam znala gdje to opet vodi. Zašto sam pristala…zašto sam uopće nadizala tu suknjicu kao neka…kao neka kurva?! Vratio se s foto aparatom.
«Ok mama, sad se malo raširi…»
Shvatila sam da se nisam pomaknula ni za milimetar. I dalje sam onako stajala, s podignutom suknjom.
«Zorane…molim te… Mislim da ne bi trebali…ne sada», promrmljala sam.
Klik, klik, klik. Začuo se dobro poznati zvuk okidanja. Za sada me barem nije tražio da mu se skinem. Možda samo još malo… Raširila sam koji centimetar noge, tako da mi se uska suknja još popela. Znala sam da mu sada pokazujem gaćice. To me tako palilo da mi je pička već bila spremna – vruća i skroz mokra.
«Odlično….jaaako lijepo…sad se okreni…»
Napravila sam što je tražio. Okrenula sam se prema sinu i vidjela kako leži na tepihu i snima me među raširene noge, preciznije guzu prekrivenu gaćicama. Nisam mogla vjerovati da mu opet to dozvljavam…kao kurva….
«Uhmmmm»….tihi jecaj pobjegao mi je s usana, drhatala sam….ruke su se same pomicale i sada mi je gledao guzu, suknju sam skroz podigla. Bar sam i dalje imala gaće…. Ok je….još sam obučena… ali onaj osjećaj, buđenje kurve, ponovo me obuzimao.
«Isuse ….ne mogu vjerovati kako si dobra….»
Više nije slikao, samo je buljio u mene…u moje dupe. Oblizala sam se. Nagnula sam se stavivši obje ruke na kamin, onako isprčena kako bi me sin bolje vidio. Sokovi su mi se sad doslovno cijedili tako da se vlaga sigurno jasno primjećivala i na gaćama.
«Mama….molim te…možeš skinuti suknju…?»
Ovo je bilo tako opasno, nismo bili sami…
«Dušo, što ako tvoj otac siđe…ili sestra?»
Nije odgovorio, samo mi je zijevao u guzu, u tijelo. Kao da me nije čuo ponovno je počeo snimati. Klik, klik, klik… Opet sam pogledala prema stepenicama. Čemu nekakvo nečkanje? Već sam mu pokazivala gaće. Otkopčala sam suknju, stisnula noge i pustila je da padne na pod.
«A sad košulju…», čula sam ga kako govori.
Pitala sam se dali da ga poslušam. Što će biti ako nas uhvate? Ako moja mala siđe i vidi me ovakvu, u gaćama i grudnjaku, možda čak i skroz golu? Nisam disala, slika kćerke kako me gleda…sise…guzu…sludila me, uzbudila me… U što sam se to pretvarala? Kako mi je uopće padalo na pamet da na taj način mislim o svojoj maloj? Tada sam postala svjesna da sam već otkopčala bluzu. Polagano, pokušavajući izbaciti kčer iz misli, pustila sam da i ona
padne na pod, i ostala u donjem rublju. Klik, klik, klik. Automatski sam zauzela isti položaj kao prije, raširenih nogu i ruku oslonjenih na kamin. Guza mi je bila isprčena, Zoran ju je upravo zumirao.
«Dušo, voliš slikati maminu guzu?», ponovno je krenulo iz mene.
Bila sam sve napaljenija, preobražaj je počeo. Majka se pred sinovim fotoaparatom pretvarala u kurvu. Stavila sam ruku na guz i tako ga raširila da su gaćice nestale u brazdi.
«Uhhhhh….kako ti se sad sviđa mamica, Zoki?», uzdisala sam kao drolja.
Znala sam da vidi tamnu kožu oko mog čmara. Podigla sam nogu i stavila je na obližnju stolicu i još se više isprčila. Bila sam toliko nagužena da su mi gaćice jedva pokrivale ljubavne rupe. Sin je sada mogao napraviti nekoliko izvrsnih snimaka; mama isprčena, raširena baš kao kurva. Kako sam samo uživala. Biti tako perverzna, u svojoj kući, dok muž i mala nedužno spavaju… a ja sinu pokazujem nešto tako zabranjeno.
«Mama, hoću da sad skineš grudnjak, želim ti gledati sise…»
Procjenjivao je koliko daleko može ići. Bože, mali me želi golu… skroz golu. Pička mi se rastapala. Znala sam to, njušila sam je kako napaljeno smrdi. Lagano sam se nasmješila. Otkucaji srca čuli su se kilometrima daleko.
«Sine, obečaj mi da ove slike nećeš nikome pokazivati!»
Nije odgovorio, samo me gledao. Bila sam okrenuta licem prema kaminu a dupetom prema dječaku. Podvukla sam ruku i otkopčala kopču na grudnjaku. Zapravo me bilo baš briga, nisam ni čekala njegov odgovor. Nije bilo bitno. Pa šta ako to i pokazuje prijateljima?
Pomisao na tinejdžere koji gledaju fotke na kojima poziram kao kurva sludila mi je mačkicu. Ustvari, ja sam priželjkivala da on to pokazuje dečkima, svoj djeci iz razreda, tako da vide kako Zoran ima najkurvastiju mamicu na svijetu. Bacila sam grudnjak na pod. Duboko sam disala naslonjena na kamin, tako da su mi ušiljene bradavice upijale toplinu vatre. Dečko se ustao, nestrpljivo je stajao. Sekunde su se činile kao godine, ja sam čekala sina da…da…
Tijelo mu je bilo tik uz moje, ruke na maminim bokovima. Zadrhtala sam. Bile su mu hladne. Mazio me po bedrima kao junicu, osjećao maminu kožu…onda je podvukao dlanove i primio me za ogromne sise i stisnuo ih.
«Ahhhhh», jecala sam i naguzila se još više prema mladoj kurčini.
«Ove sise…mama…ahhhh», i njemu su bježali uzdasi.
Tako mi je zakrenuo bradavice da su mi se oči ispunile suzama. Volim njegove ruke na njima.
Opet je kliznuo prema gaćicama, prstima je zahvatio rubove. Koljena su mi se tresla dok me sin skidao.
«Reci mi što želiš… Mama, reci mi što hoćeš da ti radim», šaputao mi je u vrat.
Jel se on to igrao s majkom? Tražio me da mu nešto takvo kažem? Bože, ako ovo treba zaustaviti onda je sada zadnji čas. Razmišljala sam, odugovlačila…a on mi je natezao gaće, izluđivao me….Toliko sam željela… Opet sam zirnula prema stepenicama.
«Skini mi gaće, Zorane..skidaj ih», jecala sam i već miješala u prazno. Spustio je usne na moje rame.
«Jesi sigurna, majko? Stvarno želiš da ti ih skinem? Mame obično to ne daju sinovima… Samo mame kurve, znaš…»
Đubre jedno, nisam to više mogla podnjeti. Tijelo mi se lomilo od slatkih muka.
«Molim te sine, kad te mama moli… Ja sam kurva…skini…», cvilila sam.
Gaće su pod njegovim palčevima klizile preko širokih bokova. Sin je klečao pored mene. Lice mu je bilo zaljepljeno za moje dupe. Kada su se spustile do poda, iskoračila sam iz njih. Zoranovi dlanovi dodirnuli su mi guzu, a onda ju je počeo širiti. Bože dragi, šupak…gledao mi je u čmar. Šta ako vidi da sam se samozadovoljavala…da sam si gurala u njega…jebala se do orgazma? Kako sam postala takva drolja? I moj sin to definitvo zna! Sada me okrenuo prema sebi. I dalje je klečao na podu, ali usmjeren prema majčinoj pizdi, ćelavoj pički. Primio
me za guzu i privukao sebi. Tako se priljubio uz mamu da mu se nos zabio u klit. Onda je povukao…udahnuo majku…moju vlažnost. Još sam mu se malo raširila. Nisam ni sama znala zašto, jednostavno se desilo. Isplazio je jezik i prešao njime po pički razdvajajući ljepljive usnice.
«Uhhhhhhh», zajecala sam.
To je bilo tako dobro, njegov mokar jezik uvlačio se u vruće zrelo meso. Stavila sam lijevu nogu na košaru s drvima tako da mu se pička skroz otvori. Pogledala sam dolje i vidjela kako
me sin gleda u oči, onako kroz raširene noge, liže i dovodi do orgazma.
«Isuse, sine…ližeš mamicu…uhhh…»
Toplina iz pičke mješala se s onom kojom me milovala vatra. Pička mi se grčila, bila je spremna. Sinove usne omotale su mi se oko klita.
«Ooohhhhhhhh….booožžžeee….»
Jedva sam stajala na nogama dok me drmao orgazam…tamo uz kamin, u porodičnom dnevnom boravku, ispod sobe u kojoj je spavao moj muž. Cijelo vrijeme sam uzdisala, pokušala sam se suzdržati, no to je bilo nemoguće. Svršila sam kao kurva u… u sinova otvorena usta! Dosta dugo me tresao, a kada sam se smirila, shvatila sam da me Zoran i dalje liže, pije sokiće iz nje. Prošla sam mu prstima kroz kosu. Kako je narastao, postao pravi veliki dečki….i sada liže svoju mami.
«Mmm…bubavi…tako ti se sviđa mama dolje?»
Odvojio je usne od mirišljave pičkice, «Mama imaš najukusniju pičku koju sam lizao. Mogao bi je cuclati cijelo veče!»
Opet je zalijepio usne za nadraženu pipicu, gurno jezik u poplavljenu rupu i tako me tucao. Bila sam toliko raširena da me nesmetano mogao obrađivati kako god je htio. Uživala sam podjednako u njemu kao i u činjenici što sam postala kurva bez ikakve kontrole.
Konačno me pustio, «Mama, nemoj se sad pomicati, može?»
Dohvatio je kameru i počeo me snimati onako golu i raširenu. Klik, klik, klik… Bože…moramo prestati. Preopasmo je… Ja nisam porno zvijezda, ja sam Zoranova mama. Što ako slike padnu u krive ruke, ako nekako završe na internetu?
«Zoki, mali…prestani…dosta je bilo s tim slikanjem…molim te.»
Znala sam de je već imao hrpu takvih slika, otvorene, naprčene, ovakve, onakve…al u jednom momentu na to je trebalo staviti točku. Krenula sam prema kauču, izazivno miješajući golom guzom. Klik, klik, klik… Mali je još snimao… Nisam imala pojma kako da ga zaustavim. Sjela sam na kauč, stisnula koljena i stavila na njih ruke. Klik, klik… Znala sam da mi u tom položaju velike sise izazovno izgledaju. Šta će biti ako se pojavim na netu? Oh bože..kurva… To sam bila, zar ne? Koljena su mi se raširila. Nisam ih mogla zaustaviti…majko mila… kao da su imala svoju volju… Mali se srušio pred mene, čekao…da mu se raširim. Klik, klik, klik….još malo sam ih razmaknula. Jel mi kamera sada vidjela pičkicu? Znala sam da neće prestati dok mu sve ne pokažem. Klik, klik, klik…. Bože kad ne mogu, pre riskantno je!
«Zorane, dođi ovdje», pozvala sam ga prstom.
Poslušno se ustao kao malo dijete. Prišao mi je, a ja sam raširila noge da mi se može približiti i privukla si ga licu. Ako je ovo portrebno da me prestane fotografirati…neka. Skinula sam mu hlaće od trenirke iz kojih je izletila već skroz tvrda kurčina. Primila sam ga kod korijena i nekoliko puta predrkala.
«Što hoćeš da ti mamica radi s tom velikom kurčinom?», nevino sam ga pogledala.
«Mama… puši mi ga… Puši mi kitu kao onda!»
To sam htjela čuti. Otvorila sam usta i primila pulsirajuće meso duboko u grlo. Počela sam mu sisati masirajući kobasicu grlenim mišićima, povremeno se daveći. Pička mi se raspadala pri samoj pomisli na to da pušim svom sinu, gutam mu kurčinu, srčem spermu. Bila sam
najodurnija kurva u Zagrebu i uživala u svakoj sekundi. Primio me za kosu kako ne bi pomicala glavu i žestoko me jebao u usta, koristio kao kurvu na sat, za čisto iživljavanje tih mladih napetih jaja. Dala sam mu se, bila sam mirna kako je htio, usta su mi se skoro ukočila.
Jednu nogu stavio je na kauč i tako je jako veslao da me jajima tukao po bradi. Čula sam sina kako sve dublje diše i pokušava mi ugurati još i muda u usta, davila sam se, kašljala, onda sam ga skroz izvukla i počela si njime trljati lice. Cijedio se od moje sline. Lizala sam ga dok me opet gurao prema jajima.
Pala sam s kauča ravno na koljena, među Zoranove noge i gladno mu nastavila obrađivati kurčinu. U tom momentu bila sam sinova robinjica….zarobljenica kurca kojoj je mjesto bilo među dječakovim nogama da obožava mladi sinov kurac. Bila sam tako napaljena, baš kao i Zoran.
«Mama….mama, moram te jebati», jecao je dok sam mu sisala jaje i drkala glavić.
«UUUUHHHHMMMM…jebao bi… tucao bi me s tim velikim….?»
Oblizala sam mu jaja. Dječak je bio na sedmom nebu, lice mu je preplavio čisti užitak.
«Mama, molim te. Moram te ševiti», dahtao je.
Sada je preklinjao…uloge su se promijenile.
«Ševio bi majku….uhhh…pa to je bolesno….tako perverzno…i to na kauču., jel? Dok ti otac gore spava?»
Ponovo me zgrabio za kosu i navukao na kitu, gledajući hladno dolje.
«Jebote, da! Jebat ću ti pičku kao što ti sada trpam usta.»
Bila sam mu majka a iskorištavao me kao prosječnu kurvu…kao drolju s ceste. Svaki put kada bi na to pomislila svršavalo mi se, pička mi se tresla kao neka životinja. Gorila je.
Odvojio se od majčinog lica. Otpuzala sam na kauč okrenuta guzom prema malom, raširila noge puštajući ga da mi priđe kao ženki i objaši me…da me jebe…da jebe svoju MAMU.
Okrenula sam se preko ramena.
«Sine….mmmaaahh….jebi me….Hajde, zabij mi kurac… začepi tu rupu da bude mir.»
Prešao mi je prstom po mokroj pičketini i raširio je. Osjetila sam kako mi je stavio glavić, ali nije se pomicao. Bojao se, dvoumio se?
Time mi je dao vremena da i ja provrtim film. Kako je ovo bilo prljavo…nemoralno…tako odvratno predivno….tako zabranjeno…Moj vlastiti sin navlačio me na kurac. Trznula sam guzom prema njemu i ušao je još koji centimtra. Zašto sam to, zaboga, napravila? Glavica me unutra rastezala. Nisam to smjela…sin mi je. Vrtilo mi se. Borila se sama sa sobom, mozgom i željama… željama tijela. On je bio ukočen, staklenih očiju. Nisam više mogla podnjeti, kurac mu je gorio u meni. Još malo sam se nataknula na sinovog…ulazio mi je u mokru i strašno usku pizdu.
«Aaaahhh», zajecala sam.
Trznula sam prema naprijed a onda opet o njega. Možda samo još malo. Možda bi ga mogla još tako po malo jebuckati…nikako za pravo…tek toliko…. Veslala sam po sinu uživajući u širenju svakog novog uboda. Tako sam se izgubila u tom izazivačkom tucanju da se nisam ni snašla kada mi je dupe udarilo o sinov trbuh. NEEEE! Ne sa cijelim kurcem! Okrenula sam se i vidjela kako me Zoran ševi naprijed nazad punom dužinom kurčine. Nisam se mogla zaustaviti, probala sam ali nije išlo. Predala sam se sinu kao plaćeno meso, žena s ulice, dala
sam mu se da me troši, da me jebe cijelom karinom. Čula sam ga kako uzdiše…ili sam to bila ja? Nisam bila sigurna, bilo je preljepo. Primio me za dupe i nabijao u pravoj ševi. Sada me baš muški imao, moj sin me jebao…njegova debela kara ulazila mi je u pičku…tako duboko… jaja su mu vlažno udarala po klitu i tjerala me na orgazam.
«Ahhhh», jecala sam.
Ubrzao je divlje punjenje i sam spreman na svršotku. Nisam htjela….željela sam da skupa svršimo. Pomaknula sam se da mu ispadne iz mene.
«Ljubi, ne….sjedi…»
Povukla sam ga na kauč. Bio je izbezumljen, razočaran. Zar je mislio da mu se više ne dam?
«Daj mi da te jašem, molim te, zlato mamino…tako ti je velika ta tvoja muška stvar…»
S kurca su mu kapali moji sokovi. Tak sam bila mokra? Bez razmišljanja sagnula sam se među sinove noge i stavila ga u usta. Mmmm… kako je bio ukusan. Ustvari, bio je to okus moje vlastite kurvanjske pizde. Jako sam mu ga sisala i oblizivala sluđena vlastitim aromama. Nisam se mogla zasititi. To je bio prvi put da sam probala samu sebe i bila sam izvan sebe od užitka. Kako sam slatko smrdila…
«Mama, molim te…dosta si…jebi me…ajde zajaši ga…», dječak je htio biti u njoj.
Pogledala sam ga, imao je pravo. Picu je trebalo opet napuniti. Objašila sam sina, namjestila se ravno iznad debele kobase i rukom si ga uvela u grotlo. Lako je skliznuo. Kružila sam po njemu da ga opet dobro nasaftam, a mali mi se za to vrijeme igrao sa natečenim sisama. Primila sam se rukama za naslon kauča i počela jahati. Nisam doduše dugo izdržala, začas sam bila spremna na svršavanje. Pogledala sam ga i primjetila da je izvan sebe…ali još nije bio pečen. Morala sam opet sjahati i ljubit mu ga, prekinuti da ne svrši, a i silno sam si htjela
okusiti picu s njegove batine. Pojma nisam imala da ovo može biti tako dobro. Strpala sam mokru karu u usta i pušila je. Skoro bi se moglo reći da sam pila pičkovinu s njega. Gore, dolje….duboko grlo…lizanje. Kako jebeno seksi…. Jesu li sve žene tako fine među nogama? Jeli i moja mala imala slatku picu kao njena kurvasta majka? Majko božja, ne smijem o kćeri razmišljati na taj način… ne smijem…ali kad je tako prokleto dobro! Ponovo sam
se ustala, objašila ga i utrpala u rupicu. Duboko sam ga jašila, miješala okruglom rasnom guzicom nabijajući mu sisetine u lice. Tijelo mi se sjalo od znoja a u pički mi je gorilo kao da me ševe sa bakljom.
«Mama….jebote…ah….svršit ću», počeo je pentati.
Bojala sam se da ne probudi supruga ili malu…., moju kčerkicu… Kakva je njena micica? Kakva je pod jezikom, jebemu !!! Šta ako je ovakva….kao mama…?
Ovo je grozno, ja sam kurva, sluđena bolesna kurva, incestuozna drolja najgore vrste, žena opsjednuta seksom sa svojom djecom! Nikad tako nešto ne bi napravila malenoj…
Pogledala sam sina, «Svrši ljubavi, samo svrši…Iscijedi ga nutra, napuni mamiku», orgazmirala sam. Skupa smo se tresli u bolesnoj pohoti, a morali smo biti tihi…
Odjednom dječak se ukočio, a ja sam mu se zabila do jaja. Osjetila sam kako me gađa duboko u macu. Jedan, dva, tri. Punio me dok sam se grčila u svom klimaksu, jebovina nam se mješala u meni. Kao da sam bila na nekoj drugoj planeti, zagrlila sam sina i duboko ga poljubila u usta, uralajući u njega. On me držao za guzu, širio je i pokušao ući još dublje u pipicu. Znoj mi se cijedio niz leđa ravno u guzinu pukotinu i vlažio mi šupak. O bože, o bože….kako sam snažno svršavala gazeći si dijete! Malo sam se smirila, iako mi je tijelo i dalje imalo 40 stupnjeva i znojilo se kao u sauni. Pogledala sam dragog, žmirio je. Sišla sam s njega puštajući da mi potrošena kita sama isklizne iz minđe. Sperma mi se cijedila niz noge.
Sjela sam pored njega i gledala u mlohavu spužvastu kitu. Nisam mogla odoliti. Nagnula sam se i stavila ga u usta, lizala sam ga, opet se napaljujući na okus pičke.
«Mama, nešto bi te pitao.»
Samo daj, što god hoćeš…Polako se budio… Super…sisat ću ga dok mi ne špricne u usta.
«Da?» stavio mi je ovlaš ruku na leđa i milovao me.
«Znaš….ona agencija o kojoj smo pričali prije nekoliko mjeseci, gdje je Kristina trebala ići?»
Nevjerojatno! Ponovo je bio kameno tvrd, moj mali dečko…. Pušila sam ga grlom klečeći na kauču.
«Mmhhhh?»
«Pa….recimo da sam im pokazao neke tvoje fotke…samo one u bikiniju.»
I dalje je imao okus po meni. Čekaj malo…što je to upravo rekao? Prstić mu se zaustavio na mom šupku. Mmmm…šta je to spremao…? Slika sina koji mi prstari dupe dok mu pušim ponovo me sludila. Čekaj…slike…
«Zorane…zašto…zašto si to pokazivao okolo?!», nisam mjenjala položaj…samo sam ga lickala i zabrinuto gledala.
«Zato što si jebena., već sam ti rekao. Imaš fantastično tijelo. Kako ne kužiš da si vjerojatno najbolji komad na zemlji? Samo sam mislio da… da je šteta to ne podijeliti sa svijetom…»
Kako sam se mogla ljutiti? Toliko sam ga voljela. Opet sam zapušila.
«Mili, trebao si me prvo pitati..»
Prstić mu je kružio po mom paku. Stisni se…stisni..nemoj da mali zna za jebanje…. Gurnuo ga je u mokru malu, navlažio, i opet prislonio na čmar.
«Znam, mama. Ali..jako si im se svidjela.»
Onda sam osjetila kako me rasteže. Bože ne… kako mogu sinu dozvoliti da mi tako bocka guzu? No, tome se ova stara kurva nadala…zato sam se i namjestila u ovaj položaj…S dupetom u zraku. Pogledala sam ga. Ocjenjivao je reakciju, pokušao je vidjeti hoću li ga spriječiti da mi je tako nateže. Mali nije imao pojma kako volim imati nešto u njoj… Jebena stara drolja.
«Šta su ti rekli kad si im ih pokazao?»
Tucao me prstom nutra van, kao da me analno jebe. Strpala sam mu muškost u usta i pušila ga u istom ritmu guzojeba. Jecao je.
«Mamam…Bože… Mama… oni hoće da dođeš…da te još snimaju!»
Namjestio je i drugi prst na guzu. Nema šanse!!! Neće mi dva gurati!!! Ne moj sin!!!
«Zorane, to je opasno…»
Odgovorila sam mu i nastavila sisati. Uvlačio ga je… polagano je širio sfinkter…malo po malo… imala sam dva sinova prsta u šupku. Malo je bolilo…ne bol, više nelagoda. Bila sam razvučena, čmar mi je bio otvoren.
«Daj mama…. Rekao sam im da ćeš doći. Samo te žele snimati u bikiniju.»
Bilo kakva neugoda je nestala, zamijenio ju je samo osjećaj strašnog užitka…jebačine…dobre analne tucačine. Osječala sam se super prljavo jer mi je sin ševuckao čmar, toliko prljavo da mi se opet svršavalo.
«Zoki…aahhhhhh… ne mogu… da tvoj otac za to sazna... oh daaaaa… to bi značilo razvod, zlato.»
Ponovo sam mu pušila, a mali je naglo izvukao prste. Neee!!! Tako sam prazna odjednom bila… trebala sam ga natrag u čmaru.
«Sine…vrati ih…vrati prstiće…», molečivo sam ga pogledala.
«Reci da hoćeš, mama…reci da ćeš ići tamo i dati im da te slikaju.»
Očajnički sam trebala svršiti.
«Ok….Bože da….ali samo u bikiniju…sad ih vrati…»
Ugurao je dva prsta u moju guzicu. Lako su skliznuli, šupak mi je već bio raširen i spreman. Kako je samo pasalo. Naprčila sam mu se da me može bolje jebuckati i opet počela pušiti.
Izluđivao me…a po uzdasima i ja njega… Znala sam da će svršiti. U ustima sam držala sinov glavić i snažno mu drkala, muzla sam ga, gutala spermu kako je štrcala iz malog istovremeno urlajući pod svojim orgazmom. Kad je svršio srušila sam se na kauč, prsti su mu ispali iz mamine guze. Bila sam tako potrošena. Pogledala sam na sat. 1 ujutro. Bože sveti, sin i ja ševili smo se preko dva sata. Ustala sam i skupila odjeću.
«Zoki, vrijeme je za spavanje. Idemo dok nas nisu ulovili. Krenula sam uz stepenice.

Osjećaj da sam učinila nešto strašno, nevejerojatna krivnja, proždirao me svaki put kad bi vidjela sina. Prošla su tri tjedna od kad smo zadnji put bili skupa, a nije bilo ni dana da nisam razmišljala o tome kako me jebao ili kako sam mu pušila kurac. Znala sam koliko je to bolesno, da normalne majke tako nešto ne dozvoljavaju svojim dečkima, no vlastiti um me izdavao. Svako malo ponovno su me zapljuskivala prekrasna sjećanja na incest… trenutke čistog blaženstva i tijelo bi reagiralo. Obečala sam si da moram više vremena provoditi sa suprugom kako bi misli skrenula s jedinog muškarci u kući kojeg sam istinski željela – mog muškog djeteta.
Jednog dana muž je opet odlazio na poslovni put od nekoliko dana i zato sam ga poželjela iznenaditi. Ući u sobu skroz gola i izjebati ga na mrtvo ime. Nisam se već dugo ševila i bila sam uspaljena za popizdit.
U šest ujutru muž je u svojoj sobi radio za kompom, za sat vremena morao je biti na aerodromu. Sasvim dovoljno za jednu porciju nabrzaka, pomislila sam. Provjerila sam dal djeca spavaju i skroz gola pojavila mu se na vratima. Držao je noge na stolu i buljio u ekran
meni okrenut leđima.
Osjećala sam se super seksi…i onda mi je srce prestalo kucati. Na monitoru su se izmjenjivale slike strahovito mladih curica u seksi položajima. Neke su imale raširene noge, ljubile se ili si lizale ćelave pićiće. Slika za slikom klinki o čijim godinama se nisam ni usudila razmišljati…no, nisu bile ni dana starije od naše Kristine. Jedna je nekoj plavušicu gurala ogroman umjetni kurac u dupe, a moj suprug ih je gledao i mahnito drkao spreman zašpricati taj prljavi monitor!
Ili me čuo ili je jednsotavno osjetio da nije sam u sobi, jer se okrenuo i vidio me kako ga gledam. Oči su mu dobile neki prestravljeni izraz, pocrvenio je i počeo nespretno skrivati dignuti kurac, trpao ga je jednom rukom u hlaće a drugom pokušavao maknuti slike s monitora.
Ja sam se okrenula i istrčala iz sobe. Pokupila sam kučni mantil s poda i zaključala se u kupaonicu. Za nekoliko minuta stvorio se pred vratima, lupao je, pokušao mi objasniti, no nisam za to imala snage. Bila sam u prevelikom šoku zbog stvari koje su palile čovjeka s kojim sam provela pola života. Izašla sam tek kada je otišao na aerodrom, a ostatak jutra razmišljala sam o onome što sam vidjela; lezbijke…klinke…male prljave droljice koje su se jebale s umjetnjacima. Usta su mi se nekako skupljala pri pomisli na te roze pičkice spremne na najgore perverzije u doba kada bi još itekako trebale sjediti u školskoj klupi.
Pospremala sam po kuhinji kao robot misleći samo na ogromne vibratore u njihovim malim guzicama.
«Bok mama, kaj delaš?», Zoran se probudio.
«Ma ništa sine…pospremam malo», pogledala sam ga.
Približio mi se s guza i počeo trljati po bedru. Nisam skrenula pogled, ne znam zašto… Sinovo tijelo me uzbuđivalo više od ičeg.
«Mama…tata je otišao….pa sam mislio jel bi mogli…znaš već?»
Gledao me s upitnicima u očima. Ruka mu je klizila po mojoj guzi, a ja uopče nisam odgovorila, samo sam otvorenih očiju gledala u tog mladog muškarca, mog sina.
Raširio mi je guzu i gnječio je u krugovima, «Mama…fališ mi, znaš…»
Nagnuo se i poljubio me u usta od čega sam instinktivno razdvojila usne i pustila mu jezik da uđe. Ljubili smo se istovremeno i nježno i strastveno što je dečko shvatio kao zeleno svjetlo pa mi je podignuo suknjicu skroz gore, na bokove. Sjetila sam se da mi je na katu kčerka od čega mi se kožom razlila neka hladnoća, prekinula sam pusu.
«Zoki….molim te…Kristina je u svojoj sobi.»
Mali mi je držao podignutu suknjicu, uvlačio gaće u dupe i cijelo vrijeme lizao po vratu. Uopće nije registrirao što sam mu rekla. Naćulila sam uši u potrazi za nekim zvukovima sa stepeništa, no nije ih bilo, ona je još spavala…hvala bogu. Zoran je već uvukao ruku ispod gaća i trljao mi obadvije rupice. Više se nisam mrzila što mu to dozvoljavam; zašto bi? Uživala sam u njegovim dodirima, sviđala mi se ta pažnja, dobiti prst u mokru pičku najljepše je dobro jutro.
«Mmmmm…kako si vlažna, mama.»
Imala sam u sebi tri, četri prsta, od napaljenosti nisam mogla odrediti. Previše vlažna i natečena pičkica se sludi za takve detalje, a on me opuštao sisajući mi vrat. Totalno izgubljeni u tom trenutku incesta jedva smo čuli škripanje stepenica.
«Zorane…Zorane…pusti me, nešto se čuje!», odgurnula sam ga u zadnji čas.
Namjestila sam suknju u stotinki, baš kada je kći ušla u kuhinju.
«Bok…kaj ima?», pospano je pitala.
«Ništa ljubavi…jesi se naspavala?», imala sam osjećaj da zvučim strašno izvještačeno.
«Ma joj…Marija me zeznula, ne idem kod nje večeras, doma ću gledati televiziju…»
Pogledala sam u Zoranovu kvrgu u hlaćama. Mali je bio bolno razočaran a i ja sam se pitala što je imao u planu za nas. Kristina si je uzela jogurt iz frižidera i nekako me čudno gledala.
«Mama…tata je stvarno vatren, hi hi hi….!»
«Što…O čemu pričaš?», nesigurno sam je pogledala.
«Imaš onu ljubičastu fleku na vratu… Ili si dobila sidu ili se stari strastveno žvali!»
Vrat….pa da…Zoki me tako intenzivno ljubio da mi je ostavio tragove. Curici su se oči širile i nekako joj se mijenjao cijeli izraz lice kada je shvatila da je to na meni jako svježe, toliko svježe da je vlažno. Pogledala je brata pa opet mene, a ni jedno je se nije usudilo gledati u oči. Polako sam izašla iz kuhinje, a u hodniku sam samo skliznula niz zid, sjela na pod i brzo disala. Želudac mi se grčio kao da imam salmonelu.
«Zoki….jel to njoj nešto svježe…?», čula sam Kristinin glas.
«Od kud ja to znam?!», otresao se na sestru.
«Jesi ti…..»
«Daj koji ti je kurac bolesna kravo!»
Krenula sam uz stepenice drhtavim korakom. Znala sam da ona ne sumnja; moja kćer je znala, i reći će… Reći će mužu. Pogledala sam se u ogledalo. Velika crvena mrlja na vratu presijavala se od Zoranove sline. Legla sam na krevet i tupo razmišljala dali se možda ipak da nešto učiniti. Onda je on ušao i sjeo pored mene.
«Si dobro?»
«Zorane, ona zna», samo to sam uspjela reći.
«Ne, ne zna. Nije nas vidjela. Možda sumnja, ali ne zna», primio me za ruku.
«Isuse…što će biti ako kaže Zvonku?»
Bojala sam se da je to gotova stvar, izgubit ću sve, cijeli svoj život. Sin me poljubio i brižno privio uz prsa. Tako je lijepo mirisao, smirivao me u svojim snažnim, muškim rukama. Trebao mi je sad takav dodir.
«Kristina neće lajati. Čak i da je sto posto sigurna…vjeruj mi… Možda je ljubomorna što ti ona nije sisala vrat…»,  podvukao je ruku pod suknju i mazio me. Čekaj…što je to rekao?!
«Kako to misliš?», odmaknula sam glavu s njegovih prsa.
«Nisi primjetila koliko vremena provodi s Marijom? One su ti lezbe.»
Moja kći? Nisam mogla vjerovati! Ali…to što je rekao nije bilo bez vraga…Zbilja je neprirodno puno vremena provodila s tom djevojčicom, a kada nisu bile skupa slala joj je porukice i stalno se blesavo smijuljila.
Zoran mi je za to vrijeme uvukao ruku pod majicu i stiskao bradacvicu. O, ne…opet me želi osjetiti. Znala sam da ga moram zaustaviti, pogotovo sada kada smo provaljeni, ali nisam imala snage.
«Sine…to ti misliš…ili si ih vidio?», odmicala sam se od njega i lovila mu pogled.
Ruka mu je i dalje bila na mojoj sisi. Legao je pored i nastavio, «Samo kako se grle…i to je dovoljno čudno…»
Smjesta je krenuo na gaćice, povukao ih je dolje bez previše uvoda i počeo mi se igrati sa usminama. Teško je disao.
«Šta to radiš?»
«Malo ti mazim pičkicu», gurno je srednjak u nju.
«Prestani….ohhh….», nisam si nikakao mogla pomoći. Kraj njega bi se okamenila. Onda mi je uvukao još dva prsta u pičku i totalno me izbezumio.
»Zato širiš noge…jer želiš da prestanem?»
Pogledala sam se i zapazila kako stvarno širim i puštam ga da mi bolje drpa vruću, mokru pičku. Bože, ne bi smjela… više čak nisam bila ni svjesna šta radim! Mali se nagnuo i strastveno me poljubio dok me žustro prstima tucao u pičku. Onda smo se odvojili i samo duboko gledali u oči iščekujući šta će se desiti sljedeće. Primakao je prste mojim usnama. Šta je točno htio?
«Volim te, mama…»
Osjećala sam miris vlastite pičke…vidjela sam svoju vlažnost….pičkine sokove na sinovim prstima. Itekako sam znala što je želio. Kao hipnotizirana primakla sam glavu i oblizala ih. Uhhhhhhh….tako fino….tako fantastično dobro…. Kolutala sam očima od strasti i lizala svoje sokove.
«Dobra curica…Čovječe, svaki put kad to radiš, kurac mi se digne ko blesav. Sisaj, ajde…sisaj si pičkicu. Koja si ti kurva…»
Evo ga opet; sin me zove KURVA! Obožavala sam to. Kao da je rekao neku lozinku zbog koje sam bila spremna na sve.
«Mama?», čulo se negdje u daljini.
Što sad ova hoće? Bila je to Kristina. Totalno sam zaboravila na kćer. Zoki je izvukao prste iz mojih usta i okrenuo očima.
«Pičku materinu, moram te jebati večeras…a ona je sad sve skarala. Idemo negdje van…prčit ću te u parku ako treba, il u kinu, bilo gdje gdje ćemo imat mir.» Ljubio mi je oči, tijelo preko odjeće, bio je očajan zbog glupe sestre koja će ostati doma i spriječit ga tako da uživa u mami.
«Dobro….hoćemo sine…sad me pusti….moram joj se javiti jer je i ovako sumnjičava.»
Odgurnula sam ga i bacila zadnji pogled na kamenu erekciju u dečkovim hlaćama. Kakvu je taj mali imao kurčinu… s luđačkim sjajem u očima opet mi je pička preuzela ulogu mozga i ja sam se sagnula, otkopčala mu hlaće i predrkala baršunastu karu, cijelo ga vrijeme gledajući duboko u oči.
«Malo predjelo za večeras…»
Onda sam se nagnula i stavila si ga u usta. Cijelog sam ga progutala. Mali se zgrčio i zaurlao u jastuk. Duboko sam mu pušila, klizila s njim u grlo i divlje se glavom nabijala gore dolje masirajući mu grlenim mišićima veliki tamnocrveni glavić.
«Mama!», klinka se opet derala.
Teškom mukom odvojila sam se od sinovog prelijepog kurca i izašla iz sobe. Kći je sjedila za kuhinjskim stolom.
«Mama…imam problem…»
«Šta je bilo?», pokušala sam zvučati opušteno i prokašljala grlo koje me još greblo od sinove kare.
«U školi…znaš…dečki me zezaju …. tako da mi je koma uopće ići na nastavu.»
Sjela se na stol pored mene. Imala je na sebi kratke hlaćice i majicu, kompletić u kome se uvijek motala po kući. Danas mi se iz nekog razloga činilo da su joj hlaćice kraće nego inaće. Bože, jesam li se ja to opet vlažila?
«Zafrkavaju me za guzicu…da mi je debela. Mama, jel ja imam veliko dupe?!», plačnim glasom me pitala.
Šta? Moja kći? Ma kakvi, nema ona debelu guzicu… baš joj je savršena. Pogledala sam je sa strane, ali naravno da se u tom položaju nije vidjelo bog zna što.
«Dušo, savršena ti je prdica, šta te briga za komentare nekih idiota?»
Na licu joj se vidjelo da je nisam uspijela razuvjeriti.
«Stvarno to misliš…da mi nije debele? Molim te, nemoj mi lagati!»
Skočila je sa stola i naprčila mi se. O isuse, apsolutno savršenstvo! Divila sam se tim mladim čvrstim polutkama u tišini shvativši kako želim vidjeti još. Kao da mi je čitala misli, Kristina se primila za hlaćice i povukla ih gore. Materijal se uvukao u guzu i otkrio skroz mlade guzičice.
Nije ovo bio razgovor između nesigurne kćeri tinjedžerice i majke koja ju bezuspješno uvjerava u nešto. Moja mala ponašala se neobično i to sam odmah zapazila. Na usnama joj je titrao osmjeh…ali zašto? Zato što sam joj buljila u skoro golu guzu? I…zašto sam tako blejala…?
«Dakle? Velika ili ne?»
«Ma nikako velika…baš prava!» Ponašala se kao da je poludila, kao da me zeza. Povukla ih je toliko visoko da su se usjekle u pičku i jasno je raspolovljavale. Znala sam da ne bi smjela gledati, pogotovo ne s tim izrazom lica koji me sigurno odavao, ali nisam mogla spustiti pogled. Užasno je neobično kada se ovlažiš na vlastito dijete, pogotovo žensko…
Mala je zatim namjestila te hlaćice i prišla mi. Nagnula se kao da će me poljubiti, ali nije. Samo mi je na uho vlažno šapnula «hvala», a onda se pomaknula i nježno prislonila usne na moje.
Nisam oprala zube nakon pušenja Zoranu, mogla si je osjetiti brata… Na licu joj nisam uspjela vidjeti znak da je primijetila, no ako je zbilja lezba, možda ni ne zna kakav je okus kurca.
Gledala sam je kako se penje uz stepenice miješajući tom slatkom guzičicom i mimoilazi se sa Zokijem.
 «Daj stara fakat više ne mogu! Ajmo van!» Dečko je izgarao za mojom pažnjom, htio je da mu pušim kurac, da mu dam pičke, a to je doma bilo nemoguće jer gospodična Kristina nije izvoljela otići prijateljici.
I sama sam bila toliko napaljena da se uopće nisam prepirala s njim. Mislim da sam samo kimnula i rekla mu da ću biti spremna negdje za sat vremena. Morala sam otići i do Kikićine sobe i pitat ju hoće li ići samnom i Zoranom u kino, ali na sreću je odbila 'jer je nešto na televiziji'.
Ja sam se okupala, obrijala pičkicu do savršeno glatkog stanja i onda počela pred ormarom birati nešto jako seksi što će se dopasti mom sinu, nešto u ćemu će mi se lijepo vidjeti sisurine i dupe.  Obukla sam minicu bez gaćica i majicu koja mi je bila premala prije pet godina. Pogledala sam se u ogledalo… Isuse bože…jedva da mi je prekrivala sise, a naramenice su bile odmah iznad velikih bradavica. Kao da i to nije dovoljno, taj topić je bio strašno dekoltiran a između njega i minice bilo je sigurno 5 centimetara gole kože, seksi
trbuščića.
Prije ne bi dolazilo u obzir da nešto ovakvo nosim van, no kako sam bila strahovito napaljena, a i bjesna na muža bilo me baš briga. Noćas sam željela izgledati kao ono što jesam. Kurva. Sinova kurva.  Ponovno sam bacila pogled na ogledalo. Nešto je tu falilo… Spustila sam malo suknju tako da mi se vide kukovi. Lijepo…no ne i dovoljno… Još malo…da…da… to je to. Sad svi mogu jasno vidjeti nosim li gaće ili – ne. Na brzinu sam iz ladice izvukla par kurvastih crnih tangica, navukla ih i izvukla visoko rubove da se onaj čipkasti trokutić odostraga fino vidi. Preko sam zagrnula veliki pulover da me mala ne spazi ovako obućenu, kojeg ću skinuti ćim izađemo iz kvarta. Još crne štikle i spremna sam. Spustila sam se niz stepenice gdje me Zoran već čekao.
«Kristina, mi idemo!», viknula sam.
«Ok mama, lijepo se provedite…»
«Sigurna si da nećeš s nama?»
«Ne, ne…samo vi dajte…»
Sin me u kuhinji zgrabio odostraga i podignuo mi suknju.
«Ohohoho….vidi ti te nogice…i bedra…. Sad ću malo pogledati šta ima između njih….», bio je napaljen ko pas.
Uvukao je ruku od ispod i protrljao me po pičkici. Mmm…kako je to bilo seksi… tako je prljavo dirati majku koja se dovikuje sa svojom kčeri.
«Ok. Odi rano spavati, zlato. Nemoj nas čekati!»
Jedva da sam uspjevala kontrolirati glas. Zoran je maknuo tangicu u stranu i jednim prstom mi kružno trljao klitać. Naravno da mi je bilo fantastično, no morala sam ga prekinuti.
«Joj daj prestani, idemo, požuri se!», šaptala sam.
«Mama, moram te jebati!»
Okrenula sam se i primila mu lice u dlanove.
«Znam dušo…znam….molim te….znaš da hoćemo, jebat ćeš me večeras koliko hoćeš. Samo se malo strpi…dok ne izađemo van», poljubila sam ga jezikom u usta.
Držao me za ruku dok smo se spuštali u garažu. Otvorio mi je vrata od auta, a kada sam sjela suknja mi se skroz popela no nisam je ni pokušala spustiti. Osjećala sam se tako seksi, tako slobodno, kao da sam u srednjoj školi i idem na spojak sa najzgodnijim frajerom u gradu.
«Mama, ne mići se, stoj tako!»
Klik, klik, klik….u ruci je držao kameru i neumorno okidao.
«Zorane za ime božje! Dosta više s tim slikama! Šta ako ih zaboraviš obrisati, ako neko to nađe?!»
Opet mi je od same te pomisli pica pomahnitala. Zašto sam željela da me ljudi gledaju takvu? Nisam ja bila neka kurva s ulice…  Klik, klik bio je jedini odgovor. Sin je bio fasciniran mojim tijelom za što ga nisam mogla kriviti. Odličan je osjećaj biti poželjna, i to u stvarnom životu…a ne kao one maloljetnice na kompjuteru mog supruga! Još sam se više naprčila da dečko ima bolji kadar.
«Pičku materinu! Mama daj makni te tange u stranu da snimim prave fotke!»
«Prave fotke? Prave fotke čega ljubavi?», dahtala sam kao kujica i miješala napaljenim dupetom primajući se za trakicu odmah iznad guze. Sjezila sam se od pomisli koliko je ovo što smo izvodili bilo opasno s Kristinom koja je svakog časa mogla dotrčati u garažu i reći da se predomislila, da ide s nama.
«Tvoje pičkice, mama…prave fotke tvoje predivne pičke. Ajde ne budi škrta, pokaži mi ju…» «Uhhhh….zločesti moj sin! Hoćeš gledati mamin pičić?»
Igrala sam se s njim, izazivala ga. Izvukla sam tangice iz procijepa i to tako da mu pokažem čmar ali ne i pičku. Klik, klik, klik. Iako me uzbuđivalo preko svako mjere to je bila još jedina tabu stvar koje sam se bojala…tih sinovih fotografija.
«Spusti kameru Zorane…onda ću ti pokazati pičkicu…»
Oklijevao je trenutak, no ćim sam maknula gaćice i pokazala mu je na sekundu, onako u bljesku, ćelavu i mokru spustio je aparat. Kao što sam obečala, sada sam ih skroz smaknula u stranu. Znala sam koliko sam mokra dolje i da će on to odmah primjetiti i baš zato sam mu se maksimalnio isprčila da mali što više uživa.
«To si htio vidjeti, maco? Hoćeš da ti se mamica ovako ponaša?», stenjala sam i jebozovno ga gledala preko ramena.
Piljio mi je ravno u dupe…drito u pičku i nije bio u stanju govoriti. Vidjela sam kako mu kvrga u gaćama raste i instinktivno se oblizala priželjkujući da će mi ga zabiti u usta. Još sam malo raširila noge, tako da mi se usmine razdvoje, rukama sam se držala za naslon u autu i spustila glavu. Nisam znala što će moj sin napraviti, nije me ni bilo briga. Mogao me smjesta pojebati da je tako poželio, al čak me na moje veliko iznenađenje nije ni dodirnuo.
Čuo se samo neki ravnomjeran, ritmički zvuk. Znala sam da je to on, da nabija pušku na mamu, drka kurčinu fokusiran na moju mokru pičku koja je žmikala od napaljenosti. Povukla sam rukom usmine da se rašire i zabila si prst s kojim sam se počela sama ševiti.
«Mama…pa nisi normalna…ahhhhh!»
Sin mi je bio izvan sebe od uzbuđenja. Nabila sam si i drugi prst, raširila jako guzove. Taj osjećaj popunjenosti kao i hladnog zraka na pizdi i šupku dovodio me do orgazma.
«Ohhhh…Ahhhhh….Oh isuse!!!!»
Jebala sam se nasred garaže, ispred sina koji je mahnito drkao i bilo me baš briga hoće li nas mala uloviti. Bože  dragi, kako je bio dobar osjećaj jednostavno se raširiti kao kurva i svima pokazivati svoje uspaljene rupe. Zavaljala sam si još jedan prst u nju i nastavila droljasto cviliti.
«Ohhhh..moja pička…..pičkica…..trpaj pičkicu ahhhh!»
Svršila sam. Svršila sam tako snažno da se nisam mogla prestat tresti. Sigurno sam bila i jako glasna, jer sve čega se sjećam bilo je da sam vrištala kao da me kolju. Okrenula sam se u tom bunilu prema sinu, jedva sam disala, a on je opet snimao i snimao i snimao… Vratila sam tangice na mjesto i povukla suknju prema dolje.
«Svidjela ti se predstava?»
«Ujebemti…ove će mi fino sjesti u kolekciju!»
«Kolekciju? Zorane!!!! Obečao si mi da ćeš obrisati sve te slike!»
«Obrisati? Mama, fantastična si, to bio grijeh! Kad ih vidiš bit ćeš sretna što ih nisam obrisao. Osim toga, niko drugi ih neće vidjeti.»
Zabrinuto sam pogledala sina.
«Da, ali znaš kako te stvari znaju pasti u krive ruke…Evo ti Severinin pornić. Šta ćemo ako se to desi?»
«Neće mama, vjeruj mi. Zaštićene su passom.»
Nikako mi se to nije sviđalo, jednostavno je bilo pre opasno. Moram priznati da sam unatoć svom oprezu bila strašno znatiželjna da ih vidim…da se vidim u tim položajima….kako kurvanjski poziram…kao porno zvijezda. Ma nek ih skuplja još malo, dok ih ne pogledam.
«Samo budi oprezan. Nemoj ih NIKOME pokazivati!»
Namignuo mi je i dao pusu u obraz uz lupkanje po guzi.
«Tenks mama. Obečavam da ih niko neć vidjeti.»
«Dobro…dobro… idemo odavde dok se mala nije spustila.»
Uskočili smo u auto i brzo se odveli. Kao što smo i planirali otišli smo u kino ali oko nas je bilo toliko ljudi da nismo mogli ništa, samo bi se povremeno dodirnuli. Zoki mi je tek zadnjih 15 minuta filma uvukao ruku pod guzu i diskretno mi prstario pičkicu. Svi ostali vidjeli su nas kao par koji skupa sjedi; no mi smo disali u jednom ritmu – majka i sin u incestu.
Izašli smo na toplu proljetnu noć. Sjetila sam se bara s intimnim separeima i prigušenim svjetlom. Bilo je to jedno od onih mjesta na kojima možeš satima razgovarati a da te nitko ne smeta, ili u prednjoj prostoriji igrati biljar. Tu sam nekada davno navraćala sa suprugom. Jedini gosti bili su grupica muškaraca za šankom, tako da smo mali i ja uživali u potpunoj privatnosti. Zoran se odmah bacio na mene i stisnuo mi vlažan poljubac preko usana grabeći me preko one tanke vestice za sisu, a ja sam bila toliko sretna što napokon možemo biti sami da se uopće nisam obazirala na tipove koji su brinuli svoju brigu i pili pivo ravno iz flaše pa sam ga jednostavno zgrabila za kurac. Prvo sam mu prstom preko traperica prelazila po konturama erekcije, a onda sam povukla zatvarač i pustila zvijer na slobodu.
«Uhhh…..jel to sve za mamu? Ha, ljubavi? Ovakva kobasica…..To si mamici svojoj sačuvao, sine?», grickala sam mu izazivački uho.
Znao je koliko sam luda za njegovim kurcem, a ja sam bila svjesna da se dečko svaki put izbezumi kad mu se obraćam ovakvim tonom.
«A ne nije tvoj…», pogledao je u pod, «Dobro znaš kaj brijem…Nema šanse da tucam drugu pičku, toliko sam zaljubljen u tebe, mama.»
Uvukao mi je ruku pod vestu, a kada je skužio da ispod imam top, poludio je. Joj ti klinci…Sve mora biti sad i odmah.
«Isuse, gdje si ti navalio! Pa nisam ti ja neka jeftina droca da mi tako vadiš sise…», već sam mu ga žestoko drkala pod stolom povremeno ga ljubeći jezikom u usta.
Hladno me pogledao i jednostavno izvalio, «Mama, kad jesi. Ti si najveća kurva u državi, jebote!»
Slutio je, ali nije mogao imati pojma koliko me to uzbuđuje. Pička mi je uzela kontrolu nad tijelom, i u tom trenutku sam mu dala da mi skine vestu preko glave. Bacio ju je na stolicu iza nas i gledao u moje gole sise. Onaj mali topić skroz se popeo i sada je stajao smotan iznad njih. Mene bilo baš briga što je bar pun ljudi, govorila sam si da nas ne mogu vidjeti i da kad god poželim mogu tu potkošuljicu povući i prekriti se, al u tom času nisam bila sigurna da to želim.
«Mama…kaj su ti to sise narasle? Čini mi se da su još veće…Jebote, pa skroz ti se vide!»
Okrenuo se oko sebe kao da tek tad shvaća kako se nalazimo na javnom mjestu.
Kako nikog nije bilo za susjednim stolovima nagnuo se i počeo mi sisati bradavice. Uživala sam u njegovom dodiru, pička mi se punila mazivom… Sve frustracije nakupljane godinama čistile su se iz mene kao gnoj, nestajale, i to od onog dana kada sam sinu dozvolila da se prema meni ponaša kao prema…dakle, na ovaj način, a zamjenjivala ih je čista seksualna energija.
«A sta cemo sa gagicama…Mmmmm…idu dolje, nema im druge», tepao mi je.
«Pa ti si luđak!», smijuljila sam se crtajući bradavicom po ledenoj pivskoj boci, «Skidaš mami gaćice u birtiji! Zbilja misliš da sam mama kurvica koja sve daje svom sineku!», već sam se počela dizati, kao da kanim uvrjeđeno otići. Onako uspravnu, golih ogromnih sisa, tipovi sa šanka mogli su me lako vidjeti, no ni jedan se na sreću ili na žalosti nije okrenuo.
«Mama skidaj gaće….», izvukao je neki komičan glas, «Samo smetaju za ono što ću ti sada raditi.»
Ma na šta li je to mislio? Htio me ševiti, jasno da sam znala, ali ovdje…u lokalu? Kao jeftinu kurvu s kolodvora? Pa tako se prca beskučnice i male narkičke a ne mamicu! Gusta vruča sluz nezaustavljivo mi je jurnula iz spremne pičke i napunila čipkaste tangice. Još jednom sam prešla pogledom po baru. Jedan čovjek me teoretski mogao vidjeti, ali glava mu je bila okrenuta prema televizoru i činio se prilično okupiran nogometnom utakmicom.
O bože, ovo je bilo opasno! Stajala sam nasred lokala golih sisa i malo po malo skidala mokre gaćice kako sinu ne bi smetale dok će me tamo u separeu poševiti kao drolju iz obližnjih haustora! Kad sam ih spuznula negdje do pola spustila sam pogled da vidim kako to izgeda. Obrijana pizda, a iz nje vise mokre, obješene usmine! Čak mi je i izgledala nekako radno, kao da se ševim za lovu…nisam imala pičku poštene žene.
Stresao me orgazam od samog gledanja u nju tako vulgarnu. Jecala sam dok mi opet nebi pao pogled, koljena zaklecala, a što je bila natečenija to mi je i ta ženskost izgledala kurvastije. Ne mogu držati otvorene oči kad svršavam, tako da sam se žmirečki srušila na klupicu i iako sam osjetila kako mi netko širi noge, nisam mogla vidjeti tko. To mi je sin razdvajao bedra, čupao tangice, a onda si ih je zaljepio na lice i duboko udahnuo miris pišake i mamine napaljenosti.
«Mmmmhh…….Digni guzu, ne, više prema meni..tako…hoću te lizati», podvukao se pod stol a ja sam kao u transu podigla jednu nogu, onda se i raširila s dva prsta kako bi mi mogao što bolje gledati u pičku. Sinove oči su od ispod bljeskale iz mraka kao da je divlja životinja. Siroće je bilo skroz sluđeno maminom pipicom. Oduševljavalo me to što mi je sin toliko željan pičke, nazasitan! Nije me bilo briga koliko je to krivo, i je li uopće, niti što sam i sebe i dijete dovela u opasnu situaciju. Tko zna kako bi pijanci koji su se oblokoavali oko nas reagirali da shvate što se tu događa? Da klinac starki liže pod stolom, tim više ako su čuli da me taj mladić zove 'mama'?
«Joj…mico….tako sam ti jako svršila….mama je užasno jakog orgazma imala… Sve zbog tebe, znaš. Voliš kada sam ovakva…u bircu?»
Gledala sam podignutih obrva pod stol i čekala sinov odgovor.
«To kaj se ponašaš ko kurva? Naravno! To mi je najjaće!», stavio je dlanove na moja koljena i raširio ih. Suknjicu sam si sama dignula tako da mi je lijepo zjevao u pizdu.
«Kako sam te to odgojila! Zbilja ćeš mi lizati pičkicu u kafiću? Okupat ćeš mami muf svojim jezikićom, prase jedno muško napaljeno…u mamu ga gurati, jel?!», izazovno sam prela. Malo je izvirio i stavio si moje noge na ramena. U ovom položaju skroz sam se vidjela. Al, kakva majka takav sin. Dečko je očito uživao u riziku. Primaknuo je usta i lizao mi picu od gore prema dolje, tako da mu je samo ušiljeni jezik bio u procijepu. Sluđivao me, bilo je to kao da imam kurac u usnicama, ali opet ne…tako da mi nije preostajalo ništa drugo nego da okrenem očima i nabijam se na tu malu vruću stvar koja mi je ulazila, i sve jaće dahćem željna pravog muškog rokanja. Bila sam tako mokra da su mi se pizdini sokovi iz nje cijedili prvo u šupak a onda po crnom skaju s kojeg su kapali na prljavi pod. Pogledala sam sinovo muževno lice baš u trenutku kada mi je opet uvlačio jezik.
«Mmmm….maco mamina…vidiš šta mi radiš…jesi svjestan kaj delaš mamici…zbog tebe se ponašam kao takva drolja…»
«Tak ti je dobra da mi se i ne kara, mama.»
Primio me za gležnjeve i podigao ih; koljena su mi prirtiskala sise, a pica se još više raširila. Znala sam što radi, htio je dobiti pristup čmaru. Nisam mogla skinuti pogled s njega dok mi je nesvjesno ostvarivao fantaziju. Koliko sam samo puta sanjala o jeziku u čmaru….da me neki nepoznati muškarac skroz bespomočnu siluje, tuca u dupe, baš onako kako kurva mog kalibra zaslužuje, a ja ne mogu napraviti baš ništa da ga zaustavim. Nevjerojatno je što nisam ni u ludilu pomislila da će mi se to ostvariti a kamoli sa Zoranom, i to u birtiji! Jezik mu je baš napuštao zonu pice i prelazio na rozu stisnutu rupicu. Mmm…zašto je tako dobro prtljati po njemu? Jeste kad probali gurnuti si prst, ili nešto?
Kurvanjski sam se glasala motivirajući sina da me dere još više, ali muzika je bila tako glasna da je progutala strastvene krikove. Zoran se pomaknuo ispod dupeta da me lako može ševiti jezikom u prstenčić, a ja sam se izvijala da malog bolje vidim. Vrtila sam glavom u nevjerici, «Isuse….pa ovo nije istina!»  
Sin je imao skroz raširena usta, zakopavao mi je jezik u guzu i gutao ono što se cijedilo iz mjesta koje ga je rodilo – gusti mlaz prozirne slatke sluzi skupljao mu se na jeziku. Bilo je prejebeno, pustila sam se i svršila, malo nadglasavajući cičanje u pjesmi.
Sinove oči zamijenile su zvjezdice koje su mi plesale u glavi, a onda potpuni mrak, no ipak sam mu se sve više širila. Osjećaj je bio tako intenzivan, tako jak, kao da nikada neće prestati. Trznula sam glavom od nekog nesvjesnog impulsa strasti i vidjela kako nas čovjek gleda.  Stajao je kraj biljara i piljio ravno u moju obrijanu pičkicu i sina koji mi je i dalje jezikom žustro jebao guzu.  Onda su nam se pogledi susreli i ja sam se izgubila pod novim orgazmom. Još nisam bila gotova; on nije smio biti ovdje. Zaklopila sam oči svršavajući na stranca koji me gleda u najprljavijem trošenju sa vlastitim sinom. Tko zna je li čuo kako me mladić jezikom koji mi je sada duboko zakopan u crijevu zove 'mama'? Kada sam ih otvorila tip je i dalje bio tamo, gledao nas…gledao mene. Donji dio tijela mi se pomaknuo, bez ikakvog kontakta s mozgom raširila sam se prema strancu, davala sam mu da bulji, da mi guta mokru pičku očima.
Bože dragi neee, pomislila sam…ovo se ne događa…ovo je san, jedna od bizarnih nočnih mora nakon pijanstva. Ne mogu ja to. Domačica, majka, a ne drolja… Ili jesam?
Zoran je sada u usta usisao obje usmine, zakretao ih, grizao…Tjerao me u takvu ekstazu da nisam mogla prestati čak i da sam htjela. Davala sam tom čovjeku da nas upija…
Sin se onda dignuo, popeo po meni na sise i rekao, «Mama…sad ću te jebati…Majko, izjebat ću ti tu slatku pičkicu na mrtvo ime!»
Bio je strahovito željan ševe, potrebit. Moje malo zlato, mamin dječak.
»Ahhh..ševi me…prči mamicu, dušo….Nabi ga u mamu…razjebi mi to među nogama…»
Pogledala sam onog tipa koji mi se nasmiješio što mu pružam prestavu…a možda je i tek sada skopčao da gleda pravi incest, da smo moj mladi ljubavnik i ja majka i sin odbjegli od kuće i da nam je ova rupa utočište, jedino mjesto na kome se možemo prepustiti osjećajima, ševiti do bola, dati si oduška.
Dečko je prislonio glavić na ulaz u moju pičku i pritisnuo, uvukao kurac do pola. Bila sam mu tako mokra da to nije bilo nimalo teško. U ovom stanju, tako sluzava i rasturena mogla bi bez problema primiti i dva. Dva kurca, pogledala sam čovjeka. Zurio je u sina kako me troši. Bože hvala ti, ovo je bilo savršeno. Skroz raširenih bijelih nogu i crvene uspaljene obrijane pizde širila sam se sinu koji se zahuktavao u meni a nepoznati tip nas je gutao očima. Bilo je to kao neko sirotinjsko kazalište, snimanje pornića na najnižem nivou, uz jeftinu pivu i čikove…Još jedna nastrana fantazija majke kurvice. Kako sam postala tako perverzna? Od kud to u meni? Možda to nije ništa čudno…nigdje ne piše da i druge mame nemaju takve fantazije….
«Daaaa, mama….mješaj, mješaj…mmmm. ko kurva…»
Sinova debela žila guslala je po meni dovodeći me do novih i novih orgazama. On se isto više nije kontrolirao, glasno smo se jebali ni malo pazeći na ljude u lokalu. Dečko je sve više ubrzavao, tvrda jaja su mu vlažno lamatala po mojoj nasaftanoj guzici i po tome sam znala da će me uskoro napuniti.
«Čekaj dušo, nemoj u mene..izvadi ga da te popijem…molim te…Moram imate spermu u ustima», gledala sam ga u oči i molila.
Zoki je samo vrtio glavom. «Jebote što si prljava….Baš kako prava mama mora biti!»
Nasmiješila sam mu se, «Sve za mog anđela.. ah, ah ah…»
On nije imao pojma da nas netko gleda, nije znao za moju malu kurvanjsku predstavu. Nisam mu mogla reći jer nisam znala kako bi reagirao. Skoro je svršio, nisam htjela da ga neko uznemirava, to ne bi bilo zdravo.  Po uzdasima i sve bržim ubodima znala sam da je to sad stvar sekundi. Onda ga je rukom brzo iščupao iz pičke, skočio golog dupeta na stol i naciljao mi pušku u lice, «Ajde puši ga…sisaj dok ti ne svršim u usta…»
Ma koja to odbija svog sina? Primila sam ga za mokru kurčinu, zabila si ga i gladno srkala svoje sokove usput mu i brzo drkajući da što prije svrši. Cijelo vrijeme sam provjeravala među sinovim nogama kako bi bila sigurna da nas stranac i dalje gleda. Muzla sam si sina sve dok mi nije počeo zaljevati grlo. Gušila sam se pod njegovim mlazovima a mali se skroz izgubio, derao se na stolu, «Oh jebemumater…jebemti….koja drolja….gutaj…»
Ja sam i dalje bila otvorena…razvaljena….izložena prljavom pogledu onog stranca. Znala sam da mi takvo nabrijavanje samo pojačava orgazam, ali mozak mi je radio sto na sat i nije htio prestati. Postala sam kurva…drolja iz mojih snova i nije mi zbog toga bilo nimalo krivo, baš suprotno…Uživala sam. Uživala sam u tome što me sin tucao, pušenju njegove karine…i voljela sam se prčiti nepoznatim muškarcima po birtijama oko kolodvora!
«Fuuuhhh….! mama! Kaj ti veliš na ovo…?!», izvukao je mekanog iz mojih usana i sišao, al nije se micao od raširenih nogu. Nagnuo se i poljubio me u usta, a onda sjeo na klupu preko puta mene i zapalio cigaretu. Potražila sam pogledom mog stranca, više ga nije bilo. Baš dobro, pomislila sam.
«Dušo, fantastičan si bio…nemam riječi…Instinktivno znaš zadovoljiti ženu», seksi sam ga pogledala, još uvijek polu gola.
«Mama…e…tolko te volim…Znam da zvući glupo, ali stvarno…. Čekam na ovak nekaj sto godina, i onda te sprašim u birtiji tak da su nas svi mogli vidjeti…»
«Znam…meni je svejedno, postalo mi je baš ono…Ne tiče me se, baš me briga…Ko hoće nek gleda, nema kočnica», naslonila sam mu se na rame razmišljajući o onom liku koji nas je cijelo vrijeme promatrao.
«Ma daj ne seri…nebi te smetalo da je neko skužio?», uzbuđeni me pogledao.
«Zoki, kaj ne vidiš…? Volim te….volim te na jedan sasvim novi način…Drma me ta zaljubljenost, napravila bi sve za tebe, za ševu…», znam da sam zbog ovih riječi mogla najebati, al stvarno sam se totalno uživila u ulogu sinove kurve, drolje.
«Opa….ovo ću ti zapamtiti! Jel to bilo obečanje? Bilo što bi napravila za nas…?»
«Sve…», tupo sam buljila pred sebe.
«Al sad bi se trebali pokupiti, kasno je.»
Podigla sam s poda zgažene mokre tangice i vestu, no sin me držao za ruku, «Mama…a da izađeš van ovako…?» Jebemti koji je to mali manijak, pomislila sam.
Pogledala sam ga spremna reći ne, ali nisam li mu obečala da ću napraviti sve…?
Isuse, ovaj top uopće mi ne prekriva sisurine…ispadat će mi dok hodam, to je sigurno, bar mi je dupe pod suknjom.  Zoran, moj sin, gledao me i odmjeravao, ocjenjivao je koliko sam daleko spremna ići. Ok, nema problema… Skupila sam hrabrost i ustala.
«Spreman?», primila sam ga za ruku.
Izvlačio me iz lokala držeći u drugoj ruci gaćice i vestu, i to tako da svi vide. Spustila sam pogled na prsa; bradavice su mi ispale već s prvim korakom, a kako sam hodala tako mi se i suknja sve više penjala. Sada smo bili u središtu lokala, zadnja šansa da popravim robu…ali nisam… Pustila sam sina da me vodi kao kujicu pokazuje pijancima, mamu – svoju drolju.  Zapazila sam kako nas ti muškarci gledaju, bolje reći mene, šokirani i oduševljeni u isto vrijeme. Začuli su se zvižduci i prostački komentari zbog kojih bi inače nekome smjesta zaljepila šamar. No ne i danas. Uživala sam. Što više gledanja, dobacivanja…prljavština na račun mog tijela, to sam jebozovnije hodala. Kada smo došli do  vrata miješala sam kao da imam kurac među nogama, a na samom izlazu rukom sam povukla suknju i izašla na
ulicu skroz gole guzice!  U tom času u baru je došlo do eksplozije. Stisnula sam se snažno uz sina i rekla mu da trči. Na sreću, parkirali smo odmah iza ugla tako da smo se stigli sakriti u autu. Dok smo vozili pored ulaza u taj lokal vidjela sam kako su tri, četiri tipa izašla van i ogledavala se, tražili nas da se izredaju na meni.  Istovremeno sam bila strašno uplašena ali i uzbuđena misleći na ono što bi se desilo da su me uhvatili…

 

 Zapazila sam da je Zoran sve više i više zainteresiran za fotografiju. Stalno je razgovarao o fotkama sa mojim suprugom, tražio je savijete a čak bi mu i pokazivao šta je slikao, zbog čega me pomalo hvatala nervoza. Znala sam da dečko nikada nebi svom tati pokazao snimke koje je napravio samnom, ali sama pomisao da se taj materijal negdje nalazi izluđivala me. Moram priznati da su neke njegove stvari bile jako dobra, a sin se nije ograničavao na moje seksi aktove, snimao je sve; od drveća, zgrada, životinja do drugih ljudi.
Jezivo me živciralo kada bi ulovila muža i Zokija u borakvu, onako navaljene na kauču na kome me mali jebao kako pričaju o slikanju. Jel postojala mogućnost da nekome ispriča što smo radili..? Pokaže slike? Rekao je da je, u modnj agenciji…Jesu li te zbilja bile samo one u bikiniju? Čak i da jesu, kostimić je bio mikro mali.
Svaki put kada bi na to pomislila srce bi mi brže zakucalo a tijelo oblila vrućina. Nisam mogla shvatiti svoje reakcije na situaciju u kojoj bi me stranci gledali, bilo to na fotografijama ili u živo, recimo kao onaj čovjek u birtiji, dok se pokazujem, mičem male gaćice u stranu i pokazujem ono…ono što ni jedan stranac ne bi smio vidjeti.
Jednog dana otišla sam sa svojim sinom u šoping; trebala mi je nova odjeća a odlučila sam se počastiti i s novim parom štikli. Ušli smo u naš Touareg i odvezli se u grad. Dan je bio lijep, gotovo pravi ljetan, sunce je tako jako peklo da sam bila sva slijepljena u svojoj mini bijeloj haljinici. Zato nisam ni obukla grudnjak.
«Šta ćeš si ti kupiti, zlato?», pogledala sam malog.
Nosio je običnu plavu majicu kratkih rukava i traperice. Dečko je bio tako mlad i zgodan da je i u tome bio neodoljiv. Opušteno se zavalio u kožni sic pa mu je iz džepa napola ispala kamera koja je postala sastavni dio Zoranovog života. Više nigdje nije išao bez foto aparata,
«Ma, ne znam. Možda nove trapke i koju majicu», proučio me.
Držala sam oči na cesti, ali sam jednostavno osjećala kako mu je pogled prikovan na mojim sisama. Nasmijala sam se na pomisao sina koji mami uzbuđeno gleda cice. Bila sam u takvom stanju da su me već i same asocijacije na incest izluđivale. Spustila sam desnu ruku na mjenjač, a lijevu visoko na volan, tako mi je mogao dobro vidjeti dekolte.
«A ti?»
«Štikle… Trebaju mi jedne crne na 10cm pete..uz onu mini haljinu…»
Čula sam kako je uzdahnuo zamišljajući me u njoj. Bila je strahovito uska, tako da mi je naglašavala svaku oblinu na tijelu. Kada mi ju je suprug kupio isprobala sam je pred cijelom porodicon, no kad sam u ogledalu vidjela koliko mi sve u njoj ispada smjesta sam je skinula, spremila u ormar i odlučila kako je više nikada neću obući.
U toj haljini…s pravim petama…izgledat ću tako jebeno kurvinjski, kao profesionalka… U autu je postalo neugodno napeto. Kabinom se širila toplina koja nije imala veze s vanjskom vrućinom. Morala sam nešto učiniti pa sam uključila klimu.
I dalje me gledao misleći vjerojatno o onoj haljini.
«A da odemo sad na jedno mjesto…? Vrijeme je savršeno, snimao bi malo», iznenada je rekao.
«Gdje to?»
«Ma park…blizu nam je.» Izašla sam s autoputa na prvom desnom izlazu.
«Što je tamo tako posebno?»
«Brda u daljini. Vidi se Plješivica po ovakvom vremenu.»
Dvadeset minuta kasnije zaustavili smo se na mjestu koje mi je Zoran pokazao. Nije to bio park u pravom smislu riječi, više bi se moglo reći «zelena površina», ravnica uz Savu s kojim drvetom. Po parkiranim automobilima još je deset, petnaest ljudi odlučilo tamo provesti subotnje poslijepodne.
Izašli smo iz auta i protegnuli se. Oduševilo me što je lagano pirkalo. Sin je odmah počeo kadrirati gorje u daljinim a onda se okrenuo i snimao mene.
«Hej, ovdje smo došli zbog planina..», nasmijala sam se.
«Da, ali ti se super uklapaš. Prelijepa žena, u prirodi, vikend…savršeno.»
Nastavio je okidati polagano me vodeći prema malom bržuljku na čijem središtu je bilo drvo. Sada je stajao iza mene i snimao me, svoju mamu. Opušteno sam mu pozirala, bile su to skroz bezazlene slike.
Korak po korak došli smo i do tog drveta. Naslonila sam se na njega i nasmiješila se kameri. Osjećala sam se kao manekenka na nekom profesionalnom snimanju za čijim slikama će popizditi svaki muškarac. Raširila sam ruke i zagrlila stablo od čega su mi se otkopčala dva prednja gumba na haljini a sise još više izletile.
Spustila sam pogled da vidim ‘kolika je šteta’. Bradavice su mi bile prekrivene ali su mi zato cijele lopte fino stršale van. Kvragu! Skroz sam zaboravila da nemam grudnjak. Osvrnula sam se oko sebe da vidim jel zrak čist. U daljini je bio samo jedan čovjek s psom.
Ponovno sam se stisnula uz stablo, al sada s lagano raširenim nogama kako bi bolje uhvatila ravnotežu.
«Mama, daj digni malo haljinu da ti se vide nogice!»
Isuse sveti…ovako to uvijek počinje…samo malo. Pomislila sam kako smo vani, u javnosti…i koliko je riskantno tu raditi stvari kojima smo se sin i ja u zadnje vrijeme opuštali. Već sam mogla osjetiti kako mi se pičkica navlažila.
Odlučno sam se primila za rub suknje i malo je srolala prema gore, zaustavljajući se na bedru. Klik,klik, klik. Presavila sam dignuti materijal i naslonila se, sada okrenuta guzom. Zamišljala sam kako to izgleda; gospođa mama podignute haljine, duge noge gole do bokova, raskopčana, sise se razlijevaju na sve strane…samo prekrivenih bradavica.
Još jednom sam osmotrila situaciju. Jedini čovjek u blizini bio je onaj tip sa psom, ali i taj je bio skroz daleko, gotovo kod same rijeke, i nikako nije mogao vidjeti što mali i ja radimo. Zoran je kleknuo na zemlju ispred mene i probao me snimiti ispod haljinice. Raširila sam koljena tek toliko da ga zezam.
«Mama…tako si dobra…ajde još malo nadigni…»
Dečko se uzbudio, vidjelo se iz aviona. Glas mu je trokirao, a lice bilo posuto crvenim flekama. Bilo mi je nevjerojatno kakav utjecaj imam na njega, koliko sam ga bila u stanju izbezumiti.
«Zorane…ne mogu ovdje…svi nas vide… Šta ako netko naiđe?»
Zato sam još više raširila ruke da mi ispadnu grudi. Zadnji gumbić koji ih je držao na mjestu ekspolodirao je i oko bradavica mi je prostrujao hladni zrak. Nisam se željela ni pogledati; znala sam u kojem sam stanju.
«Pičku materinu…», zacvilio je.
Klik, klik, klik. Mogla sam samo pretpostaviti kako izgledam. Što sam to radila? Još sam mu se više raširila, sada uopće nije bilo sumnje da mi se vide gaćice.
«Tako si htio sine? Želiš da ti mama pozira ko drolja?», znala sam da ga takvi komentari izluđuju, samo sam morala u istu rečenicu staviti riječi mama – sin i kurva i malom je kurac već prokišnjavao.
«DA! Točno tako! Mmmm…!
Podigla sam ruke u zrak i primila se za granu. Taj pokret malo je razočarao Zokija jer mi je materijal sada prekrio bradavice.
Nisam se smjela tako okrutno igrati s najdražim; skinula sam bretelicu s lijevog ramena i opet vratila ruku na koru iznad sebe. Materijal se spustio do same bradavice. Duboko sam disala gledajući kako milimetar po milimetar sve više klizi a ispod se pojavljuje tamni krug…
Bradavica mi je bila ušiljena, stršala je sigurno dva centimetra. I ja sam drhtala od uzbuđenja, onako raširena na drvetu, s luđačkim pogledom uperenim ravno u sina ljubavnika.
Klik, klik, klik. Čemu sve ovo, zašto sam mu se tako droljasto eksponirala? Prišao mi je, zumirao malo grudi malo međunožje, skroz mokre gaćice na kojima se jasno vidjela tamna fleka pizdinog maziva.
Sada sam skinula i drugu naramenicu s ramena, sva raskuštrana pogledala sina i opet podigle ruke svjesna da će mi haljina potpuno spuznuti.
Klik, klik, klik. Kada bi netko pozvao policiju murja bi naišla na mamicu koja polugola pozira maloljetnom sinu koji joj napaljen ko bik dobacuje kako je dobra, kako je strahovito droljasta, i sve se više grabi za tu mladu tvrdu karinu…
Kao drogirana primila sam se za rubove gaćica, «Jel bi htio da se mamica i ovog riješi?»
«Da…da! Molim te, mama, skini ih!», molio me.
Nasmijala sam se i polako skliznula sljepljenu krpicu preko bokova.
Sin me nestrpljivo gutao očima, ja sam se sa gaćama, koje su mi sad skrivale samo ulaz u nju, prčila po drvetu, miješala, bacakala, natezala si sise. Tako sam se napalila da više nisam mogla izdržati. Htjela sam si strgnuti te jebene gaće i jednostavno se naguziti svima na redaljku.
«Zorane…ahhhh…moramo prestat s ovim, dušo», cvilila sam gledajući ga tupo u oči.
«Mama, ne…molim te…nemoj prestati!»
«Sine, vani smo…ne možemo se opustiti a ja ti ne mogu izdržati….Treba mi…»
Opet sam zakačila prst u lastiku od gaćica. «Možda samo još malo…»
Pička mi je bila tako mokra da je doslovno usisala krpicu na sebi. Više nije bilo nikakvog vjetrića, tijelo mi se kupalo u znoju, a mali je stajao s tom kamenom erekcijom i otvoreno piljio u mene.
«Sine, idemo odavde…», nisam znala što bulaznim, niti što želim. Dečko je bio tako crven da više nije mogao fotografirati. Primio me za koljena i teškom mukom ih raširio.
«Mama…skidaj te gaće», zahtjevao je.
Kako me mogao tražiti da mu se dam u parku? Grozničavo sam pogledala okolo. Čovjek s psom sada je bio bliže ali nisam bila sigurna da nas s te udaljenosti može vidjeti.
«Jesi lud?! Kaj misliš da ja ne želim? Al ne smijemo, da nas ulove ovo bi bilo po svim novinama.»
Umjesto da prestane drkao si je preko hlača…i postajao sve veći. Nisam mogla odvojiti oči od sinove erekcije, sama sam si počela natezati sise gledajući ga kako uživa s tom spravom među nogama.
«Još samo malo ih skini, da ti vidim mokru rupicu…»
Pa što ako nas uhvate? Spustila sam gaće do polovine bedara. Pičkica mi je doslovno kapala. Sva u bunilu incestuozne strasti nisam ni primjetila kada me opet počeo snimati.
Klik, klik, klik. Imala sam mu potrebu još više raširiti noge, ali nisam mogla zbog prokletih gaća. Da ih skroz skinem? O da…prava kurva napravila bi baš to!
Uspravila sam se i stisnula noge, a s jednom rukom napokon povukla te gaće preko koljena i pustila ih da mi se smotaju oko gležnjeva. Onda sam ih primila između dva prsta i držala ispruženom rukom pokazujući sinu što mi je napravio, kako su mokre, kako iz njih doslovno kapa. Položila sam dlan na bok i nevino ga pogledala, «Hoćeš si ovo zadržati? Mamine mokre gaćice…?»
Bogček je izgledao kao da će smjesta napuniti hlače. Ukočio se i piljio u njih kao da mi se to na prstu klataraju ključevi Porschea a ne uznojeni pamučni veš.
Prišao je jedva se krećući koliko se sav tresao, uzeo mi ih iz ruke i smjesta prislonio na lice. Duboko je udahnuo, zatvorio oči, mirisao moju vlagu…ženske sokove. Bože sveti, znam da sam grozna majka,….ali od svega mi je bilo najdraže što sin tako silno voli maminu pičku!
Što sad….stajala sam gola, haljinice srolane oko struka. Čovjek s psom začudo je nestao.
Sin je klečao i snimao, a ja sam počela spuštati haljinu niz ljepljivo tijelo sve dok i ona nije pala na pod. U slučaju nužde sada se više nisam imala s čime prekriti. Bilo je fenomenalno riskantno. Sagnula sam se i bacila je što sam dalje mogla, da nije u kadru.
Pizda mi je tako pulsirala da sam bila sigurna kada bi je samo dodirnula vrškom prsta sigurno bi smjesta svršila. Usnice su se same otvarale. Bile su previše nabrekle da bi ostale sljepljene, tako da su puknule i pokazale sinu rupicu, ulaz stvoren za njegovu debelu kurčinu.
Jednu ruku stavila sam na guzu i okrenula mu se leđima i to tako da sam dugu plavu kosu zabacila s jedne strane, oblizala usne i drsko prostrijelila kameru. Srce mi je udaralo kao ludo dok sam si rastezala guzove i sinu pokazivala stisnuti čmar koji nije bio ništa manje uspaljen od pizde.
Provukla sam jednu ruku i dodirivala si mokre usmine. Klik, klik, klik. Raširila sam ih i ukliznula prstom u mokro meso. Prst mi je bio sav ljepljiv. Nisam više mogla stajati, morala sam svršiti.
Trljala sam si klit, a drugom rukom ševila pičku s dva prsta, dubokim snažnim ubodima.
«Ooohhhh….ahhhhh….», jecala sam.
Onda sam izvukla skroz sluzave prste i malim krugovima trljala si klit.
Klik, klik, klik. S prstiju mi je sluz kapala po travi, gledala sam sina ravnuo u kameru, primakla mokre prste licu i počela ih sisati. Mmmm..kako mi je fina bila pica. Klik, kkik, klik,….
«Joj mali, ovo je fino….»
Opet sam si protrljala klitoris, raširila s dva prsta usnice i zabila si srednjak, sve pred sinom koji je mamicu sluđenu jebačinom fotografirao u javnom parku.
Svršila sam super snažno, zabijajući si prste najdublje što je išlo. Zaklopila sam oči, raširila noge i miješala guzom jašući na valovima orgazma. Jedva sam negdje u daljini čula školjocanje aparata. Jedino što me dekoncentriralo bio je nekakav hladan mlaz koji mi se spuštao niz unutrašnjost bedra. Zar sam tako jako svršila? Jel ga Zoran uspio snimiti, ovaj slap?
Onda sam postala svjesna da kapam na sve strane; šta iz pičke šta s prstiju koje sam si opet zabila među noge i polizala. Klik, klik, klik. Raširena, otvorena…osobna kurva, sinova drolja. Mali, moj gospodar, prišao mi je s osmjehom na licu.
«Mmmm…uživaš ko prasica, ha?», lupio me po guzi i prstima skliznuo u procijep.
Pogledala sam gdje je to završila ruka moje bebice. «Oh zlato….itekako…znam da ne bi smjela, al…tako mi je lijepo kad me slikaš i diraš i sve mi ono radiš…»
Bila sam strašno ranjiva; gola, raširena, otvorena pred mojim tinejdžerom, samo sam kao kujica čekala što će mi dečko sljedeće narediti.
Zoran je odložio kameru, primio me jednom rukom za guzu a drugom za veliku cicu i snažno stisnuo. Morala sam se bolje namjestiti, raširila sam se totalno nesvjesna kako se instinktivno vlastitom sinu nastavljam u položaj
za parenje.
«Mama, jel se ti to meni prčiš?», pitao me kroz smijeh jer je bilo očito da baš to radim – mičem mu rep da jaši svoju majku.
«Hah…», slabašno sam se nasmijala, «Znaš da tebi uvijek širim noge, zlato.»
Te riječi strašno su mi odjeknule u ušima; na kraju krajeva, ja sam mu bila majka. U tom času vjerojatno to i nije bilo najbitnije… Kakva je to mama ovako raširena, nagužena, spremna na korištenje…najprljaviju jebačinu, ševu kakvom se tucaju samo drolje? Sin mi je dodirnuo mokru pičku, a onda ugurao jedan po jedan dva prsta od čega sam mu se zatresla u rukama.
«Kurva hoće jebanje, ha?», strastveno me odostraga poljubio u usta.
Bože, kako se to ponašao prema meni? Bolje rečeno, kako sam se ja to ponašala prema njemu? Jahala sam mu prste koje mi je držao točno ispod pice, tako da se sama nabijam i hopšem po njima kao zadnja drolja.
«Jako lijepo mama… Si svjesna što radiš? Nabijaš mi se tu ko neka kurvica… Hoćeš možda da te i ševim? Kad si kurva budi drolja do kraja…»
Smeće malo, kako me samo mučio. Bila je to igra ali i istina. Stvarno sam ko neka glupača visila gola na drvetu, držeći se za granu i nabijala djetetu na ruku još mu govoreći kako mi to paše, a on ih je baš zato izvukao i ostavio me skroz praznu. Razočarano sam zacvilila. Zoran me gledao s mješavinom uzbuđenja i gađenja kojeg muškarci imaju prema droljama koje im se nude.
«Sad ćeš mi izvadit kurac, mama», hladno je rekao.
Okrenula sam se oko sebe histerično kao narkomanka. U daljini je opet bio samo jedan čovjek, i to, činilo se, onaj isti lik s psom od prije. Bio je daleko a u rukama je držao nešto što je sad prinio licu. Fotoaparat?
Dalekozor…?!
Koja ludnica! Hipnotizirano sam se spustila, otkopčala sinov remen, pa zatim šlic i izvukla mu poludignut kurac. Ko zna po kome ga je naslijedio, otac mu nije ni približno bio toliki.
Držala sam ga u ruci i dala mu laganu pusu čekajuæi na sljedeću naredbu.
«Dobra droljica… sad si ga stavi u usta i puši.»
Ne samo da sam mu ga silno željela sisati, već mi je sin na pravi način rekao da mu to radim. Nazvao me droljicom, kurvom…onim što sam oduvijek željela biti. Od svih muškaraca na ovom svijetu, počevši sa suprugom koji je bio nemjerivo i iskusniji i zreliji od Zorana, seksualno me u potpunosti uspio zadovoljiti jedino moj sin. Ako su se naši dosadašnji ‘susreti’ možda činili kao nekakva slučajnost ili moje ugađanje sinu, sada se
bez dvojbe radilo o obostrano željenoj ševačini. Sin mi je jednostavno rekao da mu pušim kurac.
Ugrizla sam se za donju usnu i oblizala je… Mozak mi se skroz prilagodio sinovom zahtijevu. Primaknula sam lice dječakovom međunožju, gotovo dodirujući veliki ružičasti glavić usnama i ponjušila miris predsvršotine.
«Mili znaš da ti ga želim popušiti…ali ovdje…u parku? Idemo rađe negdje..mirnije…», sugerirala sam.
Nemilosrdno je zatresao glavom. Gospodin je odlučio da će mu mama pušiti baš tu i nije bilo diskusije.
«Kaj je sad ovo? Jesi drolja ili nisi? Ne možeš malo biti dobra tetica a malo kurva koja se napalila na sinovu kurčinu jer ju muž više ne torba. Puši ćeš mi ga ko kurva, jer ti mama to i jesi. Ajmo droljo..usred dana i tu, pred svima.»
Glavić mu je lupnuo po mojim ustima, slana tekućina ulazila mi je kroz stisnute usne. Držala sam se rukama za njegove kukove. Mali je bilo nepomičan, a ja sam malo po malo prilazila, otvarala usta i spremala si ga na jezik.
«O da, mama….tako se puši…vidiš da znaš..»
Bože sveti, da sad netko naiđe… Skroz gola klečim u parku i pušim sinu. Kurva! Retardirana kurva! Od toga mije pička počela pulsirati. Zar sam zbilja to htjela? Jesam li o ovome fantazirala? Da se tako srozam?
Odgurnula sam malog uz drvo i na koljenima puzila za njim pazeći da mi ni u jednoj sekundi ne ispadne iz usana. Kako je bio ukusan, majko božja… Mlad, svjež, presladak…nos mi se zaljepio za stidne dlake. Zar sam ga cijelog progutala? Ispljunula sam slanu kurčinu i žvakala mu glavić. Mmmm…
«Mama…najbolje pušiš, majke mi..he, he…»
Žmirio je oslonjen na drvo uživajući u pljugi koju mu je pružala vlastita majka. Sisala sam ga, lickala, drkala, natezala mu jaja…
I u toj mahnitoj akciji uspijela sam kutkom oka vidjeti kako se na samom kraju vidnog polja nešto poniče. Nisam prestala pušiti, samo sam s kurcem u ustima okrenula glavu i pogledala što se zbiva. Onaj šetač psa, piljio je ravno u nas s dalekozorom!
Podigla sam pogled prema sinu čije je lice bilo izobličeno od užitka. I dalje na pljugi vratila sam oči na tipa, bio je udaljen možda kojih 100 metara i nije se približavao. Nisam znala što da radim.
Prestat pušit nije bila opcija – i ja i sin previše smo uživali Ponovno sam ga duboko usisala uživajući u svakom centimetru pulsirajućeg mesa.
«Mama… hoću te jebati…Hoću ti pičkicu tucati…jesi spremna?»
Trebala sam mu reći za tipa koji nas je gledao no nešto mi je govorilo da šutim.
«Dušo…čekaj malo…nisam ti ga još dobro popopušila…Ummmm», opet sam ga usisala.
Sisala sam sinu grlom, malo okrenute glave kako bi nas čovjek što bolje vidio. Zašto sam to radila? Pokazivala se strancima kako pušim sinu? Iako…on nije mogao znati da mi je to sin. Mogla sam jednostavno biti stara kurva koju je neki mladić naručio preko oglasnika. Koji osjećaj…da te čovjek koji je nedužno izašao u popodnevnu šetnju gleda kako se drapaš sa vlastitim sinom!
Bila sam tako napaljena da sam doslovno napadala sinovu kurčinu, a on je od tog vakumskog pušenja cvilio
spreman na svršavanje. U zadnji čas sam izvukla debelo meso iz usta.
«Stara, daj jebote, ne ogu više, naguzi se… oću ti svršiti u pičku… Daj da ti dobro poševim tu slatku pizdicu iz koje sam izašao, mami…», stalno se glupo šalio na račun rodnog mjesta.
Klečala sam na zemlji sva znojna, prljava i raščupana, pičke tako crvene i otvorene da ju je onaj tamo jasno mogao vijdeti i bez dalekozora. Majka se vrtila kao kujica koja se tjera oko svog sina, šireći noge i isturajući se još više da me i mali i taj tip dolje što bolje vide.
Zoran me lupio po bedru kao da sam zbilja na psećoj izložbi, primio se za kurac, namjestio ga na ulaz u pičku i jednim trzajem mi ga stjerao do jaja. Lako je ušao jer sam bila nevjerojatno mokra. Ooohhh…kako je bilo dobro… Napokon! Ahhh…. Jebao me žestoko, grubo, stiskao rukom za kičmu prema zemlji, šamarao sise, gazio me preko svako mjere stalno lupkajući po dupetu.
Ševio me takvim pritiskom da nisam mogla stajati, morala sam se primiti za drvo da me ne bacaka po livadi. Bio je dublje u meni nego ikada prije. Znojnog lica zaljepljenog za zemlju pogledala sam prema onom čovjeku. Bože, i dalje je bio tamo, gledao nas je.
«Čovječe, ovo nije normalno! Ne mogu te najebati koliko si mokra i vruća! Niš ne osjećam!»
Urlala sam pod sinovim ubodima. Dečko je bio izvan sebe, došao mi je do samog dna pièke, a ja sam se onako odostraga stopalima omotala oko njegovih koljena i dupetom skroz priljepila na mokre dlake dok mi je jajima razmazivao vlažnost po guzi. Bio je ful fiksiran u mami i praznio se u mlazovima.
Stisnula sam pičkicu oko dečkove kite i muzla ju orgazmima gutajući bijelo sinovo mlijeko….vruće, ljepljivo,mlado…
Čak i kada se ispraznio ostali smo u tom položaju još nekoliko minuta uživajući u incestuoznoj bliskosti.
Podvuko je ruke i primio mamine sise, nježno ih je mazio, smririvao od ševe.
«E moram ti priznati da si najbolja jebačica koju sam ikada imao…kurac mi je još tvrd u tebi.»
Znoj mi se cijedio niz tijelo, mali je ipak omekšavao u njoj. Izvukao ga je i stao mi se ispred face, a ja sam ga i
dalje na sve četiri počela poslušno čistiti od vlastitih pičkinih sokova. Baš kao prava drolja.
«Vidim da ti se to sviđa, ha?»
Zašto je to rekao? Ispada kao da sam lezba, što uopće nije istina. Nikada mi nije palo na pamet da budem sa ženom, iako sam okus vlastite pizde smatrala nevjerojatno ukusnim.
«Zoki… ma daj prstani…», mrmljala sam mu kroz jaja.
«Nema veze, mama. Ne moraš priznati. Vidi ti se na licu kako ga slatko gutaš kad je zamazan od pičkice.»
Dobro sam mu ga očistila i ustala. Osvrnula sam se, nikog nije bilo. Čak je i onaj tip s psom otišao.
«Sine, možda ne bi smjeli toliko reskirati… Idemo odavde.»
Pokupila sam s poda haljinu i navukla je bez gaćica koje si je sin već spremio u džep, kao trofej, suvenir na majčinu kurvanjsku picu. Skoro sam ga pitala da mi ih da, no pička mi je bila tako potrošena da nisam mogla podnjeti ništa na njoj. Morala se hladiti, smiriti. Doma ću si staviti obloge od kamilice.

Vozili smo lokalinim cestama u potrazi za izlazom na autoput. Zoran je stalno snimao, malo kroz prozor a malo majčine sise koje su se odlično vidjele jer mi je haljina na vrhu bila raskopčana.
«Mama, prekrasna si», stavio mi je ruku na golo bedro.
«Dušo, nemoj to sad raditi, vidiš da vozim», veselo sam rekla uživajući u toplom dodiru svog sina.
Uvukao mi je ruku ispod haljine i nježno, vršcima prstiju dodirivao dlačice na što sam ga primila za podlakticu i zaustavila da mi ne uđe još dublje među noge.
«A kamo si ti to krenuo..?»
«Pusti me pa ćeš vidjeti..Znaš da želiš…Znaš da želiš biti KURVA», zadnju riječ je naglasio slovo po slovo.
Bacila sam pogled na sina. Jesam li ja stvarno bila kurva pa sam se samo zavaravala kao je ovo kako se ponašam čista gluma i da zapravo u duši nisam drolja? Kurva, i to sinova? Da mu dam da mi je dira tu u autu? Nailazio je zavoj tako da sam obje ruke morala imati na volanu. Čim sam ga pustila Zoki mi se odmah prstićima zaljepio za klitoris. Nevjerojatno..pičkica mi je već bila mokra, a nije se stigla smiriti ni od prethodne jebačine!
Morala sam se koncentrirati na vožnju tako da sam pustila dečka da se igra. Sa klitića je skliznuo u rupicu.
«Mmmmm….da….tako si mokra. I vruća…»
«…A ti to ne bi smio radi svojoj mami dok vozim», prstići su mi ulazili sve dublje tako da sam podignula guzu sa
sica. Još sam mu se malo više raširila, da me lakše pika, ali ipak pazeći da ljudi iz susjednih automobila ništa ne vide.
«Osjećaš kako ti miriše pičkica?»
Zakolutala sam očima. Je, osjetila sam. Pička mi se oduvijek strašno vlažila a pred samu ševu nevjerajatno je oštro mirisala.
«Sine..osjećam, al sad me pusti, moram vozit. Igraj se s picom i šuti.» Zabio se još dublje u nju, a ja sam se pokušavala ne zabiti u ništa dok me sin jebao pravilnim, dubokim pokretima.
«Ohhh…Zorane…oh…ohhhh…»
«Pogle se kak si napaljena, mama», protrljao mi je palcem klit. «I još se pitaš jesi kurva!»
Pogledala sam ga suhih, otvorenih usana. Više me uopće nije zvao ‘mama’. Sama sam si kriva. Dozvolila sam da stvari izmaknu kontroli. Majka se pretvorila u kurvu vlastitom voljom.
«Mmm…jebemti, kako je sve što mi radiš dobro…», bila sam spremna svršiti pod sinovim prstima.
«Tako si mokra, pičkica ti se cijedi…Da ti ih malo stavimo u usta?»
Ako kažem da hoću samo ću mu još više potpiriti one fantaziji o meni kao lezbi, već je i ovako bio siguran da želim biti s drugom ženom, tako da sam odlučila kako mu uopće neću ništa reći.
«Priznaj da hoćeš…samo ti je neugodno», polako je izvukao prste iz mene i stavio mi ih pred usta.
«Ajde, lizni… da te vidim kako si isprobavaš pičić», i on je teško disao, mali je bio uništen od pohote.
«Isuse, Zoki daj prestani…Stalno me proganjaš s tom mojom pičkom…»
Prekasno. Prislonio je prste na moje usne. Koji okus…i miris… nisam mogla prestati. Otvorila sam usne tek toliko da ga pustim da uđe. Poklopila sam sinove prste jezikom. Mali je stalno iznova grabio po pici i opet prislanjao ruku mome licu. Doslovno me hranio vlastitim sokovima.
Uopće nisam bila koncentrirana na vožnju, niti su me brinuli auti koji su nas preticali, trubili. Baš me bilo briga hoće li nas otkriti
»Taaako…sisaj…Zamisli da je to pička od neke žene, mama.»
«Ohhh…daaaa….», zaklopila sam oči i pokupila grm kraj ceste.
Ludilo, čisto ludilo. Više ih nisam ni oblizivala, pohotno sam ih pušila, usisavala sinove prste kao nasaftane kurčine, sve uz kurvanjsko stenjanje.
«Još mi daj…ahhh….»
Pička mi se stalno sama podmazivala, a ja sam sve to halapljivo jela kao pomahnitala kurva. Mali me doveo u takvo stanje da sam sada bila spremna doslovno na sve.
«Zamišljaš si kako roniš po nečijoj pizdi, jelda mama…Reci mi..priznaj kako te pale pičke…»
«Daaaa…O bože, daaaa…. Raširena mokra pičkica…Uhhhh…..»
Dignula sam noge s pedala. Koljena su mi bila oslonjena na komandnu ploču, a volan sam držala jednom rukom jer sam se drugom žestoko trljala po pizdi, grubo nabijala prste, jebala se do boli…sve pred sinom koji me pobjedonosno gledao i navodio da se sama hranim pičkovinom, oblizujem ih…
Klik, klik, klik. Zbunio me fleš. Pogledala sam pored sebe i naravno, Zoran me snimao. Bože dragi, do nedavno uopće nisam vjerovala da ovakve žene postoje! Htjela sam prestati ali se nisam mogla prisiliti. Pička mi je bila previše vruća, pre mokra..pre ukusna. Klik, klik, klik. Dovodila sam se do orgazma.
«Mama tu moramo skrenuti, pazi da ne fulaš», pokazao mi je na semafor.
Jedva sam uspjela na vrijeme reagirati, naravno, uz cviljenje guma. S olakšanjem sam na parkingu ugasila auto i brzo si vratila ruku među noge. Divlje sam se nastavila ševiti.
«Oh da..jebemu…aahhhhhh…»
«Daj se smiri, neko dolazi.»
«Ne, isuse, ne, svršavam!», vrištala sam.
«Tiše…svi nas gledaju!», ljudi koji su pakirali stvari u aute na drugom kraju parkinga zbunjeno su zirkali odakle dolazi to urlanje.
Srušila sam se na koljena gledajući kako se približava neki par. Ne, ne sad. Jedva sam stisnula bolne noge i povukla haljinu tako da me nisu vidjeli, iako su vrlo znatiželjno proučavali unutrašnjaost jeepa.
Čim su otišli oblizala sam sluz nakupljenu među prstima.
«Ajmo ovdje pogledat. Imaju dosta butika s cipelama», Zoran je brzo iskočio iz auta.
Ne, ne još…bila sam pre napaljena za kupovinu…možda ako se malo smirim. Kad bi imala priliku svršiti.. Ali on me nije čekao, brzo je trčkarao prema ulazu u centar. Jedva sam se iskobeljala iz auta jednom rukom popravljajući haljinu a drugom raščupanu kosu. Mali me nije čekao. Pokušala sam si utrpati bradavice pod haljinu, što i nije bilo tako bitno jer praktički nikog nije ni bilo nutra.
Osjećala sam se tako…baš zločesto i hrabro. I dalje me nosio fiks samozadovoljavanja iz auta, nestale su sve kočnice. U kurac, otkopčala sam još dva gumba na dekolteu tako da su mi se bradavice sada stalno vidjele.
Tako…ovako je bolje. Onda sam uvukla ruku pod suknju, kao da ovo sa sisama nije bilo dovoljno i prešla si prstima po pičkici. I dalje sam bila strašno vlažna. Pokupila sam sokove i stavila si ih u usta, da mi daju snagu.
Sin je hodao dvadesetak metara ispred mene, baš je ulazio u butik s cipelama. Pratila sam ga kao kujica, uspaljena za nevjerovat, spremna na sve. Zoran me gledao otvorenih usta i skroz iskolačenih očiju. Bez sumnje, bio je šokiran mojom razdrljenom haljinom.
«Mogu vam pomoći?», začuo se ženski glas.
Predamnom je stajala mlada djevojka, stara po prilici kao moja Kristina i gledala nas. Nosila je jednostavnu haljinicu, vrlo vjerojatno radnu uniformu koja joj je lijepo isticala duge noge. Kovrdžava tamna kosa padala joj je preko ramena, a zbog maslinaste kože izgledala je kao neka Španjolka. Ipak najljepše na njoj bile su tamne i iznimno sjajne oči.
«Bok…trebaju nam štikle za moju mamu…»
«Tvoju mamu?!», šokirano je ponovila.
Isuse, Zoki, zašto si to morao reći! Panika me dotukla. To je dakle to. Ukebali su nas…Sve te bolesne želje, fantazije koje sam pustila da ožive sada će me uništiti. Zoran ju je zbunjeno pogledao.
«Da…Mami trebaju crne štikle uz mini haljinu», mirno je rekao pokazujući nevjericu prema NJENOM ponašanju.
Okrenula je glavu od sina prema meni, na moje grudi, noge…a onda opet na Zokija. Obrva joj se izvila u diskretnom luku. Instinktivno sam si prekrila bradavice. Odjednom mi se učinilo strašno prljavim da ovu curicu uvlačim u svoje seksualne nastranosti. Bila je tako nevino lijepa.
«Naravno, nek se gospođa mama sjedne, a ja ću joj pokazati par modela. Sviđaju vam se neke određene?», pokazala je prstom prema cipelama u izlogu.
Pogledala sam se sa sinom. Jel to mala prihvatila igru? Svako drugi bi nas obzirom na stanje moje haljine izbacio van. Znala sam da mi je itekako vidjela gole sise ali nije ničim pokazala da je to uznemirava.
«Ok…elegantne crne štikle, na što višlju petu», sin ju je znalački pogledao.
Djevojka mi se okrenula s osmijehom.
«Opa, sin vas zbilja zna obući, gospođo!», čim je nestala u skladištu zakopčala sam se do grla.
«Mili, što radimo ovdje? Ajmo van dok stvari nisu potpuno izmakle kontroli!»
Bojala sam se da će mala možda iz stražnje sobe pozvati policiju…ili još gore, ako je isto bolesna…i ako stvari odu kvragu pred mojim sinom?!
Tako nešto nikada si ne bi oprostila. Duboko u sebi znala sam da želim probati lezbijsku ševu, ali ovo je bila djevojka, ne žena, a tu je bio i moj sin.
«Mama, došli smi ti kupiti cipele, uzmimo jebene štikle i sve pet. Opusti se, ništa se neće desiti. Vidjet ćeš.»
Cura se vratila s kutijom cipela u rukama, stavila ju je na pod i kleknula pored mene.
«Rekli ste broj 37…nadam se da će vam pasati, ove su obično manje nego što piše.»
Primila mi je stopalo i stavila ga na svoje bedro. Dodir joj je bio senzualan, toliko erotizorajuć da sam si morala ponoviti kako je sve u redu, da mala samo radi svoj posao. Onda mi se nasmijala totalno razoružavajućim osmijehom.
Skinula je cipelu koju sam nosila i izvadila štiklu iz kutije. Noga mi je stajala među njenim bedrima, samo koji centimatar od pičkice. Podigla ju je kako bi navukla cipelu a ja sam se silno trudila držati koljena stisnutim.
Nisam imala gaćice a haljinica mi je bila jako kratka, tako da to nisam radila, mala bi mi ravno zijevala u pičku.
Pratila sam svaki njen pokret; gledala je kako u cipele tako i u mene, u moje lice, a onda se spuštala pogledom na
grudi, pa među moje noge.
U tom času oči su joj se zaokružile a disanje postale užasno duboko. Skroz sam zaboravila na sina koji mi je stajao iza leđa, u tom času cijeli svijet je nestao, ostali smo samo ja i ona.
«Kako vam se čine?»
Opet mi je podigla nogu da ih dobro pogledam sa svih strana. Tim pokretom koljena su mi se razdvojila, a mala prodavačica baš je to čekala, odmah je oči zaljepila za moju pizdu. Lagano, kao da se ništa ne događa, ja sam ih skupila pitajući se jel mi zbilja vidjela zrelu pièku?
«Uuu…lijepo…a one druge..Sandale s metalnom petom?»
Druge! Šta mi je bilo! Zašto jednostavno nisam kupila ove i izgubila se iz dućana? Zašto nisam bila u stanju kontrolirati kurvu u sebi?! Ovo je kao narkomanija, jednom kad se počnete bubati sa ševom, napaljivanjem, zabranjenim…više nema natrag…sve dok si ne uništite život.
Krenula je rukom prema kutiji u kojoj su bile te druge štiklice i to tako da mi je provukla dlan između listova i lagano pomazila stražnju stranu noge. Ovo sasvim sigurno nije bio slučajan dodir.
U tom manevriranju s kutijama, cipelama, mojim stopalom… i njena haljinica sve se više penjala uz bedra.
Pokušala sam odvojiti pogled od brončanih bedara ali prekasno. Primila je drugo stopalo i stavila si ga u krilo. U ovom položaju više nikako nisam mogla stiskati koljena. Srce mi je lupalo kao na ispitu, ova cura tjera me da joj pokazujem pičku!
Bila mi je tako blizu, da ma koliko se trudila, uvijek će mi imat priliku zirkati među noge.
Normalno da nije u redu pokazivati pičku u dućanu, ali toliko me vlažilo da mi je mozak jednostavno zablokirao.
Samo sam ukočeno sjedila, nisam se mogla pomaknuti, koljena su mi se sama podizala, haljina sve više klizila…
Mala mi je sjedila ravno među njima i otvoreno gledala.
«Lijepe su…samo da vidim kako izgledaju kad stojim», promrmljala sam i ustala.
Ona se nasmijala i pustila mi stopalo, a onda mi se primila za koljena kako bi lakše ustala pri čemu su mi se noge opet raširile i to u toj mjeri da mi se glatka mokra pizda sad bez dvojbe vidjela.
Cura nije popuštala, i dalje me držala tako raširenu i to dok nas je moj sin netremice gledao. Mala je pokazivala sve znakove, oblizivala se, obrazi su joj se zarumenili, duboko je disala i govorila gluposti. Morala sam staviti ruku na njenu i tako joj pažljivo dati do znanja da me pusti, kao i da je ok što me gledala no da je to to. Barem za sada…
Zadnji put me značajno pogledala u pizdu, a ja nisam odmah stisnula noge. Držala sam ih raskrelčenima i cijelo vrijeme zirkala sina da vidim kako reagira na ovakvu igricu, lezbijsko izazivanje sirote prodavačice.
Vrlo polako sam ih stisnula, ustala, prošetala do ogledala diveći se sandalama na 12 cm metalne potpetice.
Strašno mi je trebalo da me ta cura želi.
«Čine se super…ali doći će do izražaja tek uz onu haljinu», zagrizla je.
«Kakvu haljinu ćete nositi, ovakav kroj?»
«Ne, ne baš. Više je dekoltirana…»
Stajala je točno iza mene, a kako smo bile isto visoke mogla me u ogledalu proučavati preko ramena.
«S naramenicama?»
«Ne, kao tuba…»
Vidjela sam u zrcalu kako me prima za ramena i polagano spušta bretelice. Onda mi se na leđa stisnula svojim mekim sisama i otkopčala prvi gumb na dekolteu. Sin je to netremice pratio.
Sve je pod kontrolom, samo je izazivam, rekla sam si. Prekinut ću kad postane prenapeto. Nema šanse da se zaigram pred malim.
«Ovako..?», nježno je pitala.
«Ne…još dva manje…»
Prije no što sam shvatila da će mi se s još dva raskopčana gumba vidjeti cijele sise ona me otkopčala, bilo je prekasno. Uhhh…sad sam lakše disala, a bradavice su mi ipak ostale prekrivene. Jedva.
«Dužina? Isto je kratka…?», šaputala je.
«Malo je kraća», stisnula sam se uz nju.
Primila me za bokove s obadva dlana i povukla prema gore otkrivajući mi noge još nekoliko centimetara.
«Dobro?»
Želja za jebačinom nezaustavljivo me obuzimala. Zorana više nisam smjela gledati, znala sam da ne skida pogled s kurvaste mamice.
«Još malo kraće..» Nije mi bilo pomoći. Gledajući u ogledalu malu kako me skida potopile su se sve moralne dvojbe koje sam mogla imati.
Materijal se penjao sve više, do samog ruba pičkice. Još samo koji milimetar i ostala bi gola.
«Tako…to je ta dužina», dahtala sam.
Na vrat mi se lijepio njen vlažan dah, a iz zrcala su me gledale razočarane crne oči.
«Jeste sigurni da nije..kraća?»
Mmmmm…Mala je htjela još.. željela me gledati, moju pičku, ali nisam smjela… nikako.
«Sigurno. Baš je ovakva», rekla sam tiho i ne previše uvjerljivo.
«Možda bi ipak trebali pitati vašeg sina. Jel on vidio haljinu?»
Molim?!….Znala sam što će joj Zoran reći.
«I? Jel mamina haljinica još kraća od ovog?»
Zoki nam je prišao otvorenih usta s vidljivom kvrgom u hlačama. Pogledao je u ogledalu moj polugoli odraz omotan djevojčinim rukama. Upitno ga je gledala na način kao da je znala što će odgovoriti.
«Da, imaš pravo…Ona crna je kraća.»
Opet se okrenula prema meni i pogledala me u oči.
«Vidite… sin je bolje zapamtio.»
«Ne….», prošaptala sam.
Dizala ju je centimetar po centimetar. Samo sam je promatrala kako me skida, nisam nikako reagirala. Prvo su provirile usmine, vlažne, natečene i lagano razdvojene. Onda i klitoris. Vidjela se cijela, svježe obrijana pizda.
Njene oči bile su na mojoj pički, pohotno se oblizivala.
«Evo ga…Mislim da ovako izgledate puno bolje.»
Ponovo je provukla ruku i otkopčala zadnji gumb koji mi je držao haljinu. Zaklopila sam oči, za drugo nisam imala snage. Sama pomisao na to da gola stojim u dućanu sa cipelama skoro me dovela do orgazma. Cura je znala što proživljavam, u zadnjem trenu okrenula se prema Zoranu.
«Možda bi trebao zaključati vrata i spustit roletu», značajno je rekla.
Sin je krenuo prema vratima i napravio što mu je rečeno.
Zašto sam to dozvoljavala? Zbog njenog dodira? Zato što je bila slična mojoj kćerki? Ne…nije to, s Kristinom to nikada ne bi radila!
«Molim vas, pustite me…ne mogu pred sinom», šapnula sam joj dovoljno tiho da me Zoran ne čuje.
«O, mislim da itekako možete…Mislim da baš želite pred njim, gospođo…da gleda kakva mu je kurva majka.»
Kako je znala?! Ta riječ…za tajnu između mene i te riječi… Zajecala sam čim sam je čula, a ona se pobjedonosno nasmijala okrećući onaj zadnji gumb.
Čim je haljina pala djevojka ju je brzo pokupila i bacila na sina. Onda mi se zalijepila na golo tijelo.
«Molim vas….molim vas, nemojte», lovio me užas da ću se lezbijski kurvati pred djetetom.
Nije slušala, samo mi je dlanovima prelazila po tijelu sve do sisa, zgrabila ih i primila bradavice.
«Uhhhhh…molim vas…», više nisam znala za što molim.
Bližio mi se orgazam, tijelo će mi u rukama te klinke eksplodirati pred sinom. Opet je spuštala dodir, preko pupka, do pičke. Dodirnula mi je klit, i tek u tom trenu sam i ja počela maziti nju. Primila sam je za bokove da je osjetim. Kružno mi ga je trljala, u sve bržem ritmu, tjerajući me da svršim.
«Ahhhh…ohhh….»
Nastavila mi je obrađivati pičkicu onako kako to samo žene mogu, točno je znala što mora napraviti, a čim sam se prestala tresti primila me za ruku i odvela do stolice na kojoj sam prije sjedila.
«Moram provjeriti jel vam zbilja paše, gospođo.»
Nisam razumjela…moje cipele? Sjela sam gdje mi je pokazala, a cura se smjestila na podu među mojim nogama.
Odma ih je podigla i raširila. Pička mi je bila spremna, kipuća i strašno mokra, htjela sam da me smjesta počne lizati, da mi gurne jezik u nju. Zoran je stajao s kamerom u rukama i gledao što će se dogoditi…bolje rečeno, što sam dozvoljavala da mi se radi.
Samo ne slike! I to ovakve, s drugom ženom…djevojkom!
Ona se uopće nije obazirala. Raširila me još više, tako da se lijepo smjestila među nogama, primakla lice i isplazila jezik. Mmmm….da…polizala me po pizdi ravno sredinom, razdvajajući usmine i sišući nakupljenu pičkovinu. Liz joj je bio strašno mekan, mokar i topao.
«Nemogu vjerovati…ahhhh…ližeš me…», ne znam zašto sam to rekla, vjerojatno zato što nisam mogla vjerovati da se ovo stvarno događa. Gledala sam kako joj jezik paluca po mom klitu, a onda punom površinom licka kao mačka mlijeko. Odjednom me zaslijepilo bijelo svjetlo fleša. Trebalo mi je par sekundi da shvatim kako to sin slika, zumira mamu i nepoznatu prodavačicu cipela koja joj guta muf.
«Ne Zorane, nemoj, molim te… Ovo je previše, te ne smiješ nikako…», cvilila sam ali nisam se pomicala.
Opet je škljocnulo. Malu to nije nimalo smetalo, samo je promjenila položaj tako da kamera bolje lovi akciju, a kako je on počeo okidati tako je u lizanje ukomponirala i jebanje prstima. Bližio mi se još jedan orgazam, prestala sam razmišljati o kameri.
Cura mi je dignula noge u položaj u kome su mi koljena bila zaljepljena za grudi a dupe skroz isprčeno u njeno lice. Lizala me po procjepu, ševila jezikom, svako malo pljeskala po zarumenjenom dupetu. Iako mi je baš sve što je radila pasalo skroz me izbezumljivala jebanjem jezikom, onako duboko u vruću pičku. Kao da mi je čitala misli, ponovno me pljusnula, pa još jednom sve dok me nije stalno mlatila a jezik uopće nije vadila iz rupe. To
se nije moglo izdržati; svršila sam joj ravno u usta, sve iz mene joj se iscijedilo, a ona je žedno gutala kao da je sve to radila samo zbog par slatkih gutljaja. Bacala sam se ko luđakinja po stolici i vrištala da me jebe, liže, nateže… Mala me silno palila.
Kad me popustio orgazam pogledala sam je. Nježno mi je jezikom smirivala napaljenu pičkicu. Poželjela sam i ja sve to raditi njenom mladom tijelu i bilo me baš briga što me sin gleda…snima. Postala sam svjesna da je dio mene itekako lezbijski, i ako sam toliko uživala u okusu svoje pičke poludit ću i za njenim mufićem.
Spustila sam drhtave noge na pod, primila je za ruke, podigla i poljubila sa svom strašću koja se u meni godinama nakupljala za žene.
«Bože…moram te imati, dušo…Teta te mora imati…», gurnula sam je na stolicu u kojoj me prije minutu lizala.
Otkopčala je je brzo haljinu i raširila je, pokazujuæi mi da ispod ne nosi ništa, ni grudnjak ni gaćice…bila je skroz gola. Divila sam se njenom elegantnom tijelu, čvrstim mladim siscama, ravnom trbuhu, pici obrijanoj kao i moja.
Iako je bila mršava imala je fino oblikovane bokove i isprčenu guzu u koju sam jedva čekala zabiti jezik.
«Čekajte…prvo ćemo..ma čekajte…»
«Samo reci, radit ću ti što god hoćeš», bila sam patetično izgubljena.
«Hoću vas gledati kako pušite svom sinu!»
Molim? Što je to rekla? Ustala sam u nevjerici i šutke je gledala. Ma kako mala bila seksi nisam to mogla pred njom.
«Ne..ne mogu», tiho sam promucala.
Vidjela je koliko sam zbunjena i zato se kurvanjski raširila pokazujući mi skroz mokru macu, da me motivira.
«Jeste sigurni? Zbilja bi vas htjela gledati, mama pljuga sinu…Mislim da je to jebeno..»
Zatresla sam glavom i srušila se na koljena među njene noge. Miris mlade pičke me izluđivao, zaljubila sam se u nju, a lukavica je sigurno bila svjesna koliko je želim.
«Zorane zašto ga ne izvadiš? Mama će se onda možda predomisliti.»
Sin nam je bez razmišljanaj prišao i odložio kameru na stolić. Stao se ravno ispred mene i povukao zatvarač.
«Molim te, ne mogu mu pušitit…ne pred tobom…on mi je sin», preklinajla sam je da mi to ne radi.
Spustila je ruku među noge i s dva prsta raširila pičku.
«Ajde, stavite si ga u usta…tako je velik. Onda mi možete lizati.»
Kažiprstom si je trljala mali crveni klit. Tako bi joj se sada zagnjurila u tu ljepoticu i progutala je.
Sinova kita lamatala mi je koji centimetar od lica. Ma koliko se borila protiv toga, svaki put kad mi se tako našao pred nosom morala sam kao neki automat otvoriti usta i počet pušiti. Zaklopila sam oči i stavila si ga među usne.
Već smo bili odlično uigrani; mali je počeo cviliti a ja sam uživala u okusu kurčine, sinovom okusu koji mi je kao mami tako prirodno godio.
«Sjedni se tu kraj mene, mama će ti tako lakše fafati», čula sam kako mu cura govori.
Zoran se bez riječi odmaknuo od mene i bacio na stolicu, a ja sam ga cijelo vrijeme pratila na koljenima i držala za kitu, nisam je nikao mogla pustiti. Čim je sjeo nastavila sam ga gutati i to ne skidajući pogled s djevojčine pičke. Tako silno sam joj željela polizati to među nogama, natjerati je da cvili, no nisam se htjela pomaknuti dok mi neda znak.
«Ohhh…baš si je želite, ha? Šta misliš, Zoki, da dam tvojoj mami liz?», gledala me znojnog lica.
«Ahhh…čekaj, čekaj da prvo ja svršim…Onda ti ju dam», Sin više nije mogao mirovati na stolici, podizao je guzu
i zabijao mi se u lice.
«Mmm…svršit ćeš joj u usta? Svojoj mami? To ho hoćeš reći..?», vidjelo se da malu izluđuje incest.
Sramila sam se što klincima dajem da me ovako tretiraju. Na njihov nagovor sam pušila kurac, što je većini vas koji čitate nezamislivo, a još piti spermu? Pa to rijetke žene rade i svojim muževima!
Još se očekivalo da to sve izvodim pred ovom nepoznatom curom. Ma koliko mi mozak govorio da prestanem, i ma koliko bila napaljena na lezbijski liz, nisam mogla prestat pušiti. Ovisnost o pljuganju sinovog kurca bila je
jača od navučenosti na nikotin.
«Progutat ćete, jelda? Ohhhh…vidi vam se na licu, posisat ćete svaku kap! Kad bi barem ja imala takvu mamicu!», kurvnjski me dražila.
Ovo je bilo ludo, ali ti njeni, nazovi komplimenti su mi pasali, i kao štreberica još sam se više počela dokazivati na sinovom kurcu. Mala se odjenom nagnula i primila kameru. Zumirala nas je. Ne! Sad je snimljeno i kako pušim svom sinu! Za to se ide u zatvor!
«Molim te…ne smijemo…», pogledala sam je u oči petljajući s ustima punim sinovih sokova.
Klik, klik, klik. Nije prestajala. Smijala se i nastavila okidati. Prebacila sam pogled na sina u nadi da će on nešto učiniti, zaustaviti je, no dečko mi je samo s lica maknuo pramen kose i još se više isturio kako bi slike ispale što
bolje! Razdirala me želja za ševom s ovo dvoje balavaca a s druge strane sam se iskreno bojala za svoju slobodu.
Mala me primila za ruke i maknula ih sa sinove stvari. Povukla me na sebe, na svoju vlažnu pizdicu. Čim sam osjetila vlagu sve dvojbe i sranja nestali su. Jedina stvar na koju sam mislila bilo je kako da Zokija što prije dovedem do orgazma kako bi se bacila na nju.
Nije dugo trajalo, sin više nije mogao izdržati. Napeo se i uz snažne uzdahe napunio mi grlo. Zaklopila sam oči i progutala obilan bijeli zalogaj.
Mali se još nekoliko puta zgrčio cijedeći posljednje kapi. Prodavačica nas je zadivljeno gledala.
«Dođite teta, imam nešto fino za vas», slikala me dok sam joj četveronoške prilazila prema raširenim nogama.
Kao zombi išla sam ravno na mokru pičkicu. Primila sam ju za unutarnju starnu bedara i udahnula. Bila je drugačija od mene, no nimalo manje slatka, s nekom mošusnom notom. Klik, klik, klik. Osmjehnula sam se i skroz isplaženim jezikom oblizala joj klit. Prvi put u životu lizala sam pizdu, radila nešto za što bi do nedavno rekla kako se nikada pod nikojim uvijetima neće desiti.
Uvukla sam jezik među njene razdvojene usnice i srkala sokove. Nevjerojatno koliko je bila mokra; ma koliko brzo lizala pička je proizvodila još. Zaklopla sam oči i sisala usnice savijajući ih unutra jezikom. Cura je stenjala u ekstazi signalizirajući mi tako da želi još.
Bila sam opsjednuta, cijelo vrijeme sam je jebala jezikom i širila joj noge koje je sama spontano od grčeva skupljala. Sin nas je bez prestanka snimao no to mi zbilja više nimalo nije bilo važno. Cijelo tijelo mi je drhtalo u istom ritmu kao i njezino. Više uopće nisam imala pojam o vremenu, koliko to traje, dali se ližemo sate, minute, dane…
«Ahhhh….ahhh..svršit ću!»
Poklopila sam joj usnama rupicu i brzinski uvlačila i izvlačila jezik. Djevojka je vrištala, bacakala se sve više dok mi lice nije zapljusnuo mlaz sokova koje sam počela mahnito gutati.
Iako nisam obraćala pažnju, škljocanje se više nije čulo, a sin je i dalje držao kameru. Isuse bože, stavio ju je na opciju za snimanje filma! Snimio me…kako ližem pičku ovoj curici… kao neka porno zvijezda!
Čak sam počela tako i uzdisati, ponašati se ne samo kao kurva, već kao profesionalna kurva. Mala se napokon smirila, ležala je na onoj stolici bez znakova života, gledala me raširenih nogu. Ja sam se lagano ustala.
«I…kako se zoveš?»
Pitanje ju je očito iznenadilo jer je prije odgovora na tren razmišljala.
«Vanja…», tiho je rekla.
Baš ti lijepo paše..Ime za slatku, nježnu djevojčicu.
«Ja sam Sina», rekla sam i okrenula se prema malom.
«Zorane, sad stvarno moramo krenuti.»
Na te riječi cura se brzo dignula, stala ispred mene i primila me za ruke.
«Samo sam vam htjela zahvaliti..za sve. Bilo je prekrasno, uživala sam u svakoj sekundi.»
Zvučala je tako iskreno da sam znala kako govori istinu. Zagrlila sam je i poljubila u usta sa svom strašću koju sam osjećala za tu djevojku.
«Znam, zlato. I meni je bilo lijepo.»
Zoran je diskretno stajao kraj vrata.
«Hoćete opet doći?»
Zastala sam na izlazu, «Bojim se da neću…Neka ostane ovako..Samo prekrasno iskustvo.»
Toliko sam joj željela reći, «Da, da…kad god me budeš poželjela!», ali nisam htjela da moj sin zna kako se osjećam. Sada sam bila sigurna da je ovo put za ludilo, i da ako sam već bila toliko neodgovorna majka da sam dozvolila da ga mali na jednom dijelu prođe samnom, on ne mora sudjelovati u svim onim nastranostima koje su