ponedjeljak, 3. svibnja 2021.

Orgije s mamama

 Ne znam niti sam jesu li to baš  bile orgije ili je riječ, orgije, malo prejaka pa to i nisu bile orgije u pravom smislu te riječi. No pročitajte priču i sami donesite zaključak.
Ma koliko god se trudio nisam ovo mogao ispričati, tj. napisati, ukratko. U originalu priča je još dulja a ja sam ja eto skratio koliko sam procijenio da je to moguće. Nadam se da ćete imati strpljenja priču pročitati do kraja i da će vam se svidjeti.

PRVI DIO

Ja i moji prijatelji odrastali smo u naselju koje bi najbolje opisali stihovi jedne pjesme; negdje između asfalta i blata. Prašnjava ulica s tek desetak izgrađenih kuća bila je mjesto gdje smo provodili vrijeme. Dakle naselje koje se tek gradi ali okruženo livadama, vrtovima i voćnjacima. Moja mama Jelena bila je u pravom smislu te riječi raspuštenica. Ja sam bio izvanbračno dijete i nikada nisam saznao tko mi je otac, nisam siguran da je i mama znala ali ja i nisam inzistirao na tome da to doznam. Rodila me je vrlo mlada, poslije se dva puta udavala i oba braka su propala. Dakle bila je sretno razvedena žena. U to vrijeme, o kojem pišem, moj djed i baka živjeli i radili su u Njemačkoj. Mami su uredno slali novac tako da nije imala potreba raditi ali ipak bi povremeno znala raditi nešto honorarno. Kuću u kojoj smo živjeli izgradio je djed. Bila je to relativno mala kuća s dvije sobe, kuhinjom, kupaonicom i smoćnicom. Djed je odmah iza te kuće, uza sam zid kuhinje sagradio još jedan objekt. Bila je to prostorija otprilike 30-40 kvadrata. Bili su to samo zidovi ali bez prozora i vrata te je bila bez krova, tj. samo pod betoniranom dekom. Na terasi tog prostora djed je imao namjeru dići još jedan kat. Odmah na tu prostoriju nadovezivao se objekt koji je također bio samo pod dekom a tu je bilo zamišljeno da bude garaža, mala stolarska radionica (djed je bio stolar) te ostava za alat i sve ostale stvari. Taj prostor bio je uži od kuće ali dosta dugačak. Dakle, nadam se da ste shvatili da je sve to bilo priljubljeno jedno uz drugo. Ne pričam to bez razloga. No shvatiti ćete iz priče zašto vam to opisujem.

Dakle sve to tvorilo je jednu prilično veliku terasu na kojoj se moja mama ljeti sunčala dobro sakrivena od znatiželjnih pogleda. Barem je ona tako mislila. Naime na onom dijelu terase gdje je trebala biti garaža i radionica bila je na paletama složena cigla koja je naravno trebala u doglednoj budućnosti biti iskorištena za gradnju kata. Iz smoćnice koja se nalazila odmah uz kuhinju, mama bi se metalnim stepenicama popela na terasu, stavila bi ležaljku, skinula grudnjak i tako obnažena prepuštala se milovanju sunčevih zraka. No moja znatiželja da mamu gledam dok se sunča ponukala me da za to iznađem rješenje. Ušao bi u prostor gdje se nalazio mali vrt i voćnjak te se s bočne strane ljestvama popeo na terasu, tj. na onaj dio gdje je trebala biti garaža i radionica. Točno ispred mene bila je složena cigla koja me je zaklanjala. Iz pretposljednjeg reda izvukao sam nekoliko cigli i onda sve posložio tako da su sad tu bile pukotine kroz koje se moglo gledati a pogled je pucao točno dvadesetak, a možda i malo više, metara naprijed na mjesto gdje je ležala mama. Naravno, morao sam paziti da budem tih i ne napravim neku buku.
Kada sam primjetio da se mama sprema na sunčanje pustio bi je da se fino opusti i onda se u najvećoj tišini popeo iza cigli i guštao gledajući je tako razgolićenu paleći se na njezine lijepe sise. Bila je to moja tajna za koju nitko nije znao.

Mamu je s prednje strane štitio krov od kuće a s bočne strane zid kuće susjede Ane. Naime njezina kuća je doslovce bila priljubljena uza zid naše kuće ali je bila znatno veća i viša. Anin suprug radio je u Švicarskoj i nije bio tek radnik. Lik je bio fakultetski obrazovan i tamo u Švicarskoj mlatio je lijepe novce. Imali su sina Danijela koji je bio moj dobar prijatelj. Ana je inače bila rodom iz Like. A vjerujte mi bila je rasna, baš rasna žena. Naravno, ni ona nije nigdje radila jer za to nije imala ni potrebe. U potkrovlju kuće stanovala je njezina mlađa sestra Martina koja je u Zagrebu studirala. Jako zgodna i vitka plavuša, duge kose, lijepe guze i prćastog dupeta. Koliko sam samo puta drkao na njih dvije. Uostalom koga ne pali maštanje o sexu s dvije sestre?

Sad vam je jasno da je bilo posve logično da Ana i moja mama postanu jako dobre prijateljice. Kuća do kuće, obje s pregršt slobodnog vremena i bez muževa. Provodile su mnogo vremena ispijajući kave na terasi ili travnjaku iza Anine kuće. Često bi im se pridružila i Martina. Inače Anina kuća bila je najveća i najljepša u tom opskurnom kvartu. Osim toga bila je kompletno opremljena sa namještajem i uređajima koje je Anin muž donio iz Švicarske. No, to sad i nije toliko bitno.

DRUGI DIO

 

Bilo je samo pitanje vremena kada će se mami na terasi, prilikom sunčanja, pridružiti i susjeda Ana. mama je naravno Ani ispričala o sunčanju na terasi a kada se ova živo zainteresirala, mama joj je predložila neka joj se pridruži. Vidjevši terasu Ana se oduševila i uskoro je na terasu donjela pletene stolice, stolić i veliki suncobran. Mama ju nije trebala dugo nagovarati da i ona skine grudnjak. Za mene, malog voajera, to je bio pun pogodak. No moju tajnu provalio je Anin sin i moj prijatelj, Danijel. Naime jednog dana vidio me iz svoje garaže kako se penjem na terasu. Nije mi preostalo drugo nego mu sve priznati i pristati na to da mi se pridruži u voajerizmu. Povremeno bi se mami i Ani pridružila i Anina sestra, Martina. Tih dana drkali smo kao sumanuti jer bili smo napaljeni do bola. No pravi vrhunac je bio kada im se u društvu pridružila i mama našeg zajedničkog prijatelja Mladena, Višnja. Mladen je bio stariji od nas i na neki način nametnuo se našem društvu kao vođa. Višnja je bila vrckava žena, uvijek nasmijana i vrlo razgovorljiva. Možda na prvi pogled nije izgledala atraktivno ali kada bi obukla kratku haljinu, štikle i našminkala se izgledala je jako jebozovno. Njezin suprug, a Mladenov otac, zajedno sa bratom vodio je građevinski obrt. Čim bi stiglo proljeće on bi s radnicima odlazio put mora gdje su radili sve do kasne jeseni. Kući bi dolazio tek povremeno. Inače Mladenov otac je bio rodom iz Dalmacije. Pričalo se, a nije bilo daleko od istine, da se Mladenova mama uredno ševi sa strane dok joj je muž u Dalmaciji.

Uglavnom Višnja se sprijateljila s mamom i Anom u tolikoj mjeri da su je ove pozvale na zajedničko sunčanje. Višnja to nije odbila. Danijel se jednom prilikom neoprezno izlanuo pred Mladenom i ovaj je shvatio da nešto "opasno" krijemo. Uskoro nismo imali izbora i sve smo mu priznali.


TREĆI DIO

Da bi nas udobrovoljio i dokazao nam kako nam je partner i prijatelj Mladen nas je pozvao da zajednički gledamo njegovu mamu, Višnju, dok se tušira ili ide na wc-e. Kupaonica i wc-e nalazili su se iza kuće te je trebalo proći kroz dvorište. Potom bi ušli u drvenu šupu u kojoj je Mladenov otac držao razni alat, daske i kojekakve druge stvari. Prozorčić te šupe gledao je točno na kupaonicu a Mladen je ispod tog prozorčića sklepao nekakvu improviziranu skelu. Popeli bi de na tu skelu i imali izravan pogled u wc i kupaonicu. Kako je kupaonica bila osvjetljena a mi u mraku nije bilo bojazni da nas Mladenova mama zamijeti. Danas kada se svega toga prisjećam mislim čak da je ona jako dobro znala da je promatramo i da ju je to uvelike rajcalo. No, možda griješim.
U svakom slučaju Mladen nam se pridružio na terasi. Bio je prvi od nas koji
je bez kompleksa izvadio kurac i stao ga drkati dok je gledao mame kako se sunčaju. Nije trebalo mnogo da s drkanjem krenemo ja i Danijel. Poslije bi znali raspravljati o tome tko je na čiju mamu drkao.

Mladenu je tada na pamet pala ideja da potajno fotografira mame dok su na terasi. Otkrio nam je da je već fotografirao Esmu. Esma je bila Bosanka koja je živjela u ulici iza naše. Muž joj je radio u Mariboru i svaki vikend dolazio bi kući. No to nije bitno. Bitno je to da je Esma bila strašno dlakava žena. Dlakavija od mnogih muškaraca. Sjećam se da smo je jednom vidjeli u dvorištu njezine kuće obučenu samo u kupaći kostim. Prvo što sam zamjetio bile su dlake oko njezine pičke koje su izvirivale na sve strane. Mladen nam je pokazao njezine fotke i na znam zašto ali tada nas je ta dlakavost uzbuđivala. Znam da danas ne volim dlakave, a pogotovo ne tako jako dlakave, žene.



No da skratim priču... jednog dana dogodilo se to što se dogodilo. Evo, mislio sam da ću to ispričati u tri dijela a treba mi i četvrti.

ČETVERTI DIO

Iz Dalmacije je u Mladenovo susjedstvo doputovao Vinko. Naime, uz Mladenovu kuću i kuću njegova strica bila je i kuća još jednog Dalmatinca koji je bio neki daljnji rod Mladenovu ocu. Vinko je gotovo svakog ljeta dolazio u Zagreb kod tog svog rođaka i tu ostajao po mjesec dana. Družio se s nama, igrali smo nogomet i košarku te smo ga već dobro poznavali. Vinko je u Splitu završio neku, ne znam sad koju, višu školu i spremao se doći u Zagreb na fakultet. 

Tih dana u obližnjem naselju vatrogasci, tj. lokalni DVD, spremao je feštu. Otvarali su obnovljeni vatrogasni dom i tom prigodom bila je organizirana velika zabava. Znali smo da se naše mame spremaju otići na tu vatrogasnu zabavu. Lijepo su se naprilitale, našminkale i upicanile te su takve otišle na spomenutu feštu. I mi, uvjetno rečeno, klinci i malo stariji klinci, odlučili smo tamo biti prisutni. Bilo je zbilja veselo. Naše mame dobro su se oraspoložile i lako se moglo zamijetiti da im nimalo ne smeta to što im muškarci, s kojima su plesale, stavljaju ruke na guzu. 

Kada je Danijelova mama shvatila da kriomice pijemo alkohol razljutila se i naredila nam da odmah idemo kući. No mi smo, lagano podgrijani alkoholom, odlučili nastaviti piti. Krenuli smo kući ali smo usput navratili do Vinkovog rođaka gdje je Vinko iz kuće, potajice, iznio kanister vina kojeg je donio iz Dalmacije. Otišli smo iza moje kuće u onaj prostor koji je bio namijenjen za garažu. Tamo je bio stari stol i nekoliko običnih drvenih stolica.  Krenuli smo, iz mrljavih čaša koje sam pronašao u staroj vitrini, piti vino. Vino je bilo jako, i jako dobro. Opijenima vinom nije nam trebalo dugo pa da počnemo pričati o mamama na terasi. Vinko nas je u čudu gledao. Potom je Mladen rekao kako je vidio Vinkov kurac i kazao je kako je to pravi monstrum. Vinko se smijao i pitao nas želimo li da nam pokaže svoju neman od dvadeset i pet centimetara. Nismo mu vjerovali i počela je graja koju je iznenada prekinulo naglo otvaranje vrata. Naime, čitav prednji zid buduće garaže bio je sklepan od dasaka a od dasaka su bila sklepana i vrata koja su se netom otvorila. 
Zanijemili smo vidjevši da iza otvorenih vrata stoje naše mame. Moja mama pošteno nas je izgrdila. Uzela je kanister s ostatkom vina i naredila nam da uđemo u kuću. Ušavši u sobu lako sam zaključio da su i naše mame lagano podgrijane alkoholom.

Mladenova mama je bila najbolje raspoložena. Nije joj trebalo dugo a da pita Vinka bi li bio voljan pokazati svima svoj "alat". Razumijete da je pod "alat" mislila na njegov kurac. 

Odmah mi je bilo jasno da su naše mame ispred vrata garaže prisluškivale naš razgovor. Jedino nisam znao koliko su toga čule. Kada je Višnja, Mladenova mama, spomenula Vinkov "alat", moja mama udarila ju je rukom o rame prijekorno je pogledavši, no Višnja se nije dala zbuniti. Štoviše rukom je dotaknula Vinkovo bedro. Vinko se zacrvenio poput zadnjeg pubertetlije. Danijelova mama glasno se smijala ne mareći što je raširila noge toliko jako da smo lako mogli vidjeti njezine čarape zahaklane halterima. 



Ja, Danijel i Vinko bili smo zanijemili od zbunjenosti i srama ali Mladen se nije dao smesti. Predložio je mamama da i one nama pokažu nešto pa će i Vinko pokazati svoj "alat". Moja mama kiselo se smiješila, lagano se zacrvenjevši u licu a pogled je stalno bacala na Vinkovo nabreklo međunožje. Mladenova mama je bila najotvorenija i spremna za akciju. Rekla je kako će se njih sve tri skinuti i ostati samo u grudnjaku i gaćicama ako Vinko pokaže alat. Mladena to nije zadovoljilo. Potom je njegova mama s vješalice na vratima uzela jednu haljinu od moje mame. Njegova mama je bila u trapericama pa je najprije navukla tu haljinu na sebe a potom je skinula traperice i majicu. Potom je svukla grudnjak i gaćice bacivši ih na pod. Sada je ispod haljine bila posve gola i to nas je narajcalo do bola. Mislio sam da će mi kurac eksplodirati.

Rekla je Vinku neka sada pokaže svoj kurac. Opet je intervenirao Mladen rekavši da ionako ništa nismo vidjeli. Potom je Višnja odriještim glasom naredila Ani i mami da se skinu. Ana nije oklijevala. Svukla se ostavši samo u gaćicama, halterima, čarapama i grudnjaku, lagano se ljuljala opijena vinom. Doslovce smo ju, ne gledali, već jebali, očima. Moja mama nije željela pristati na skidanje. Inače, svo to vrijeme ispijale su skupa s nama vino koje je Vinko donio tako da su se već opasno sve tri ljuljale. 

Vidjevši da mamu neće moći nagovoriti na skidanje Višnja ju je jednostavno zgrabila oko struka i bacila na krevet. Počelo je hrvanje dvije napaljene žene i ne moram vam reći koliko je to napalilo nas dečke tek izašle iz puberteta. Mama je vrištala, cvilila, smijala se i zapomagala ali protiv Mladenove mame jednostavno nije imala šanse. 

Višnja je relativno brzo, mada uz malo muke, svukla mamu. No nije stala... Svukla joj je i grudnjak a onda se okomila na njezine gaćice. Mama se odupirala skupljajući noge ali u jednom momentu uletio je Mladen uhvativši moju mamu za ruke. Višnja joj je napokon, uz Mladenovu pomoć, svukla i gaćice... Mama je posramljena, zatvorenih očiju žestoko stiskala noge. No uz pomoć Mladena Višnja je taj otpor vrlo brzo svladala. Raširila joj je noge omogućivši nam svima da vidimo pičku moje mame. Smeđe usmine izvirivale su između dlačica i mislim da smo svi bili na rubu svršavanja. 

Sada ni Vinko više nije imao izbora. Vidno uzbuđen i dobrano opijen vinom izvadio je svoju kurčinu... Bio je to stroj koji je iznosio više od dvadeset centimetara. Ana je razrogačenih očiju i otvorenih ustiju promatrala tog monstruma. Višnja je pak zadivljeno i smireno guštala u tom prekrasnom kurcu. Mama je razrogačila oči i ustala iz kreveta. Sagnula se da dohvati dio odjeće a Višnja se tog trena bacila na nju i vratila je na krevet. Mama je pala potrbuške, prevaljujući se preko jedne stolice, dlanovima se dočekala na krevet... Višnja joj se bacila na leđa govoreći Vinku neka navali. 

Mama je gotovo zbacila Višnju sa sebe kada je u pomoć opet priskočio Mladen. Mama je sad bila nagužena preko te stolice a pod teretom Višnjina tijela i Mladenovih ruku nije se mogla uspraviti. Vinko je zajapurena lica, držeći jednom rukom svoju kurčinu, doslovce uletio u pičku moje mame. Mama je izvila glavu prema gore razrogačivši oči te je glasno vrisnula... Vinkov kurac nemilosrdno se zabijao u nju sve do jaja. Mama je doslovce cvilila, jaukala i više no glasno stenjala. Pod naletima Vinkovog kurca glavom je gotovo udarala o zid uz koji se nalazio krevet. 


Svi, doslovce svi, znači ja, Mladen, Danijel ali i Višnja te Ana nismo skidali pogled s tog prizora, te brutalne rasturačine koju ju je Vinko priredio mojoj mami. Vinko je bio napaljen do kranjih granica i čvrsto je stiskao mamu za bokove zabijajući se duboko u nju. Mamin otpor u potpunosti je nestao. Višnja ju je rukama šlatala po sisama, trljajući joj nabrekle bradavice... Nisam više siguran kada smo se točno svukli ja, Mladen i Danijel samo znam da smo u jednom trenutku svi bili goli i natezali svoje kurčeve koji su u odnosu na Vinkov izgledali uistinu mali.

Danijel je sjeo iza Višnje zavlačeći ruku ispod haljine i dodirujući joj pičku. Nije se uopće bunila. Lagano se okrenula prema njemu uzevši u ruku njegov kurac. Nježno mu ga je drkala...Ana je sjedila na stolici i dlanovima ruku pokrila usta kao da time želi reći kako ne vjeruje da se sve ovo događa. Mladen joj je prišao s leđa stavivši joj ruke na ramena. U početku nije reagirala ali kada su mu ruke kliznule na njezine sise uhvatila ga je svojim rukama želeći ga spriječiti u naumu da joj šlata dude. 

Mladen je zgarbio naslon stolice i nagnuvši je unazad prema sebi. Ana je osjetivši da pada unazad raširila noge i ruke pokušavajući zadržati ravnotežu. No Mladen ju je sa stolicom nježno spustio na pod. Ležala je na leđima s nogama u zraku... Gaćice su joj se uvukle u pičku i ta scena me toliko napalila da sam se taj čas bacio između njenih nogu. Odmaknuvši gaćice ugurao sam joj jezik u pičku. Čak i danas mogu osjetiti taj nježno kiselkast okus u ustima. Dlaćice su mi se petljale oko jezika ali to mi ništa nije smetalo.

Čuo sam Mladena koji mi govori neka joj skinem gaćice. Pogledao sam prema njemu i tek tada odmaknuvši glavu s Anine pičke osjetio koliko sam mastan po licu, ustima, bradi, nosu... Sokovi Anine pičke natopili su me po čitavom licu. Mladen je klečao iznad Ane pridržavajući joj rukom glavu a njegov kurac bio je u Aninim ustima. Tek tada odmaknuo sam stolicu i svukao joj gaćice. Nastavio sam s lizanjem Anine masne pičke. U jednom trenutku odmaknuo sam se uhvatio je za noge podigavši ih na ramena i pokušao ugurati svoj kurac u Aninu pičku. Uspjelo mi je ali nisam se baš proslavio... Nisam ga gurnuo možda više od tri-četiri puta i već sam svršavao. Pokušao sam se suzdržati ali to je jednostavno bilo nemoguće. Osjećao sam se pomalo posramljeno ali Ana nije reagirala. Bila je zauzeta pušenjem Mladenovog kurca.

 
Tog trenutka začuo sam glasno dahtanje Vinka... Zabivši svoj kurac do jaja u maminu pičku očito je svršavao punivši je svojom spermom. Višnja i Danijel uzajamno su se mazili. Ona je njemu rukom drkala kurac a on je njoj milovao vlažnu pičku. Ubrzo je sperma špricala po Višnjinim nogama ali i po maminoj haljini koju je još uvijek imala na sebi. Nisam vidio kada je Mladen svršio ali shvatio sam da jest jer, Ana je držeći ruke na ustima odjurila u kupaonicu gdje je ispljunula ostatke Mladenove sperme u lavabo. Vratila se ubrzo u sobu. Nije pogledala nikoga već se na brzinu odjnula te bez pozdrava izjurila iz kuće. Stekao sam dojam da se osjeća nelagodno zbog svega što se dogodilo.


Višnja je skinula maminu haljinu ostavivši je tako umrljanu spermom na podu. Obukla je hlače i košulju te pomogla Vinku da se i on odjene. Približila je glavu do Vinkove govoreći mu nešto što nisam mogao čuti. Potom ga je uzela ispod ruke i zajedno s njim napustila je kuću mahnuvši nam na odlasku. Koliko god da sam bio pijan shvatio sam da je Višnja odvukla Vinka kući u svoj krevet. Mladen nije uopće reagirao. Sjedio je, još uvijek posve gol, za stolom nasuprot meni. Zapalio je cigaretu te natočio meni i sebi čašu vina. Danijel je ležao na leđima pored moje mame koja je ostala ležati potrbuške u pozi kakvoj ju je ostavio Vinko. Lagano se podigao oslonivši se na laktove gledajući prema meni i Mladenu. Ustao je prišavši stolu držeći se dlanovima ruku za lice. Napokon je progovorio: "ajme, ljudi moji, što se to nama dogodilo, jel to normalno?" Mladen se šeretski nasmijao ne govoreći ništa. Natočio je i njemu čašu vina.

Izdrkao sam se po maminim sisama

 Moji roditelji su uvijek bili pomalo otkvačeni. Otac je mlađi od majke gotovo deset godina. On je bio taj koji je počeo šarati, tj. varati majku. Kada je ona to doznala nije joj trebalo mnogo pa da i ona počne šarati-varati, i to na veliko. Nisu se rastali već su odlučili živjeti tako da svatko od njih ima svoju slobodu. Otac je uz rad završio fakultet, magistrirao je a potom i doktorirao. Pronašao je dobar posao u jednom stranom predstavništvu i od tada je često putovao. To mu palo, kako se ono kaže, kao kec na desetku. Mami i meni je uredno slao novac. Dolazio bi kući, ostajao nekoliko dana a potom opet odlazio na put. Nije ga uopće bilo briga što se mama "kefa" s drugim muškarcima a ni mamu nije previše brinulo to što stari mijenja ljubavnice.

Za razliku od oca ja baš i nisam ludovao za školom. Nije da nisam dovoljno inteligentan i da nisam mogao završiti fakultet ali jednostavno sam bio, i jesam, lijenčina po pitanju učenja. Volio sam i volim društvo, izlaske i dobre provode. Radio sam sve i svašta preko student servisa, potom sam pronalazio neke honorarne poslove zahvaljujući ocu. Često me nije bilo kod kuće. Jedno vrijeme čak sam stanovao sa svojom, sada već bivšom, djevojkom kod nje. Ona je imala naslijeđen stan i bilo nam je super dok je trajalo. Kako me je doma bilo vrlo malo, mama je malo po malo u kuću dovodila svoje ljubavnike ali i razna društva, usudim se reći, sumnjivog morala, mada je to možda preteška riječ. Uglavnom meni nisu smetali. Ja sam svoje carstvo sebi izgradio u potkrovlju kuće. Imao sam čak i poseban ulaz, tj. do potkrovlja su vodile stepenice s vanjske strane. Naravno da sam do potkrovlja mogao doći i kroz kuću ali nastojao sam uglavnom ulaziti preko tih vanjskih stepenica, pogotovo kada bi znao ili uočio da mama ima posjetu. Meni njezini ljubavnici nisu uopće smetali niti sam se trudio razmišljati o njima.

Otac je u međuvremenu kupio gradilište na moru i počeo je tamo graditi kuću. Sada je kod kuće obitavao još manje, pogotovo u ljetnim mjesecima. Inače moja mama je vrlo atraktivna starka, to moram priznati. Ne znam točno kada ali u jednom trenutku shvatio sam da se palim na njezine velike sise. Možda zato što je ona, iako u lijepim godinicama, te svoje sise sve više otkrivala. Bojala je kosu u plavo, nosila kratke suknje i dekoltirane haljine ili pak malo previše razdrljene košulje. Jedne večeri zaboravio sam ključ pa nisam mogao ući u potkrovlje s vanjske strane. Morao sam proći kroz kuću. Bilo je prilično kasno i bio sam lagano podgrijan alkoholom ali posve ok i svjestan svega. Mama je imala u posjeti neko veselo društvo. Čuo se, kada sam prišao vratima, veseli smijeh i glasna galama. Nastojao sam proći hodnikom do stepenica na način da me ne primjete ali mama me uočila i pozvala u sobu. Nisam imao izbora. U dnevnom boravku bile su četiri žene, inače mamine frendice koje sam znao iz viđenja, i dvojica meni nepoznatih muškaraca. Pozdravio sam se s prisutnima i prihvatio ponuđeno piće.






Oni su se odlično zabavljali a ja sam samo čekao priliku da zbrišem. No u jednom trenutku mama i jedna od žena iz društva popele su se na veliki masivni stol i zaplesale. Malo su zadigle suknje i otkrile noge više nego je to normalno. Ostali su ih bodrilii pljeskali... Odjednom su mami sise gotovo ispale iz haljine. Nazirali su joj se rubovi smeđih bradavica. Žena s kojom je plesala ukazala joj je na to ali mamu to nije previše diralo. Pače, još se više isprsila i stala vrtjeti ramenima tako da su joj se sise zazibale i opasno prijetile da skroz izlete iz haljine. Gledao sam kao hipnotiziran u njene sise i shvatio da mi se kurac diže. Nije trebalo dugo čekati i bradavice su posve ispale iz pomalo tijesne haljine. Bile su krasne i nabrekle, a još više me napalilo kada je ta njezina prijateljica jednu bradavicu uzela u usta. To je izazvalo erupciju oduševljenja kod ostalih. Svi su smijali i svima je to bilo zabavno.

Mama je sišla sa stola i onako zadihana natočila čašu vina. Uopće se nije trudila prekriti razgolićene grudi. Kao da se htjela svima pohvaliti i pokazati kako još uvijek ima lijepe i velike sise koje nisu omlohavile. Ja sam onako instiktivno stavljao ruku preko hlača, kao da sam se bojao da će netko vidjeti moj nabrekli kurac. Jednostavno nisam mogao a da ne bacam pogled na sise moje mame. Više mi se nije išlo u potkrovlje i htio sam što više i što dulje guštati u njezinim nabreklim bradavicama. Sada se već vidjelo da je mama poprilično pijana. Ipak je malo podigla rubove haljine i dijelom spremila sise ali one su stalno neposlušno izvirivale. Društvo se u jednom trenutku odlučilo na odlazak. Mama ih je ispratila opasno teturajući. U jednom trenutku morao sam je pridržati da ne padne. Kad su napokon svi otišli doteturala je to trosjeda na kojem sam sjedio. Izula je cipele i natočila nam po još jedno piće, usput prolijevajući po stolu. Pokušala je suvislo razgovarati ali joj nije baš uspijevalo. Sada joj se gornji gumb haljine otkopčao i bradavice su opet izvirile ali ona za to nije marila, ili čak uopće to nije primjećivala.

Legla je na leđa naslonivši glavu na jastučić. Ležala je na koso i noge su joj visjele s trosjeda. Ustao sam kako bi joj napravio mjesta. Već je bila u polusnu i jednostavno nije imala snage podići noge na trosjed. Primio sam joj noge i podigao ih. Haljina joj se zadigla otkrivajući joj bedra, a kada se malo promeškoljila nazirale su se i gaćice. Rekao sam glasno kako ću je pokriti dekom. Nešto je promrljala o tome kako se mora istuširati ali uskoro je zaspala. Najprije sam uzeo deku želeći je pokriti ali nisam mogao odvojiti pogled s njezinih nogu i sisa. Kurac mi je i dalje bio tvrd. A onda sam odlučio otkopčati joj i preostala tri gumba na haljini. Grešne misli prolazile su mi glavom. Otkopčavši gumbe haljine lagano sam razmaknuo krajeve i sada su njezine prekrasne sise bile posve otkrivene. Čekao sam možda minutu ili dvije bojeći se da se naglo ne probudi a srce mi je tuklo kao ludo. Ništa, spavala je tvrdim snom. Ruke sam joj stavio na sise i pod prstima osjetio nabrekle bradavice... Kurac mi se propinjao nenormalno, kao da će eksplodirati.

Jedno vrijeme gušatao sam milijući joj sise a onda više nisam mogao izdržati. Otkopčao sam hlače i izvadio kurac. Prišao sam bliže sagnuvši se toliko da je moj kurac mogao dodirivati njezine sise. Glavićem sam joj trljao bradavice. Drkao sam ga usput svako malo glavićem dotičući sise. Kurac mi je naprosto eksplodirao. Sperma je špricala po maminim sisama u velikim količinama. Nije me u tom trenutku bilo briga što je dio sperme završio na njezinoj haljini ali i na stranici trosjeda. Glasno sam disao hvatajući zrak kao riba na suhom... Gledao sam to obilje sperme na njezinim sisama i odlučio kurcem još malo razmazati spermu. Sada mi više uopće nije bilo važno hoće li se probuditi. No to se nije dogodilo. Kada sam se napokon pribrao shvatio sam da moram obrisati tragove moje perverzije. Otišao sam u kupaonicu i toplom vodom namočio spužvu te uzeo ručnik. Nježno sam brisao spermu s maminih sisa pazeći da je ne probudim. Obrisao sam je ručnikom i zakopčao gumbe na haljini. Nastojao sam obrisati ostatke sperme i s haljine i trosjeda. Tada sam uzeo deku i pokrio mamu. Uspeo sam se stepenicama u potkrovlje. Legavši u krevet još sam bio uzbuđen i pod dojmom onoga što se malo prije odigralo dolje u sobi.

Ujutro kada sam se probudio sjećanje na proteklu noć ponovo je izazvalo dizanje moga kurca. Izdrkao sam ga i otišao na tuširanje. Prolazili su dani, tjedni... Mama i ja sretali smo se gotovo samo u prolazu a njezine sise i dalje su me palile. Jednog dana došavši kući s posla mama me pozvala da joj se pridružim na ručku. Prihvatio sam. Nakon dobrog ručka ispijali smo vino i pričali. Onda me mama šokirala... Najprije me pitala zamjeram li joj na tome što se one večeri tako napila? Naravno , rekao sam kako joj nemam što zamjeriti, i da toga uopće nisam bio svjestan pogledom sam prošarao njezine sise. Brzo sam spustio pogled nastojeći da ona ne primjeti kako sam se zacrvenio. Kada sam podigao pogled gledala me ravno u oči smješkajući se. Tada je rekla kako zna što se te noći dogodilo. Naravno, ne sve ali otprilike naslućuje što se dogodilo. Ja sam želio u zemlju propasti i jednostavno nisam bio u stanju izustiti ni riječ. Ispričala mi je kako je ujutro uočila tragove sasušene sperme na sisama ali i na haljini. Osim toga dio sperme završio je i na njezinom vratu a ja to nisam uočio. Šutio sam nijemo gledajući u pod. Pomilovala me je po kosi rekavši kako na kraju krajeva to nije ništa strašno i kako me razumije. Jedva sam uspio promucati kako mi je žao a ona je opet odgovorila kako mi nema zbog čega biti žao. Ispričao sam se i posramljen do bola krenuo uz stepenice.

Dok sam se penjao stepenicama dozvala me imenom. Zastao sam ne okrečući se... Rekla je ako ću navečer biti kod kuće kako bi gore, u mojoj sobi, mogli popiti koju čašu vina i pogledati neki film na DVD-iu. Sekundu ili dvije stajao sam bez riječi ne znajući što, kuda i kamo... Napokon sam se okrenuo prema njoj rekavši kako neću imati ništa protiv. U sobi sam se dugo bavio mišlju je li to pametno i što učiniti? No pomisao na njezine bujne sise u meni su poticale novo uzbuđenje i novi val grešnih misli. Na kraju sam odlučio... Ostati ću kod kuće.


Kada te mama dočeka u sexi rublju

 Udobno zavaljen u fotelju nastojao sam se koncentrirati na neki film koji je već počeo na tv-u kada mi je zazvonio mobitel. Bila je to mama. Osjetiosam odmah po glasu da nije baš trijezna. Bila je u lošem stanju i tražila je nekoga za razgovor. Pitao sam je u čemu je problem? Protekla tri dana provela je sa svojim, relativno, novim ljubavnikom u Beču pa mi nije bilo jasno što ju je to natjeralo u loše raspoloženje. Ispričala mi je uktratko, zapličući jezikom, kako se gadno posvađala sa Martinom. Martin je bio taj njezin ljubavnik. Pitao sam za razlog. Dugo je šutjela i već sam pomislio kako se veza prekinula kada se napokon oglasila. Ispričala mi je kako je upoznala nekog mladog Dalmatinca koji je tražio stan u Zagrebu. Upoznali su se u jednom kafiću u Tkalčićevoj i nakon nekoliko pića ponudila mu je da nekoliko noći prespava kod nje u stanu dok se ne snađe. Naravno da Martin o tome pojma nije imao. Podgrijana alkoholom i nanjušivši mlado meso narajcala se i jednostavno je odlučila tog Dalmoša pozvazti k sebi znajući dobro kamo to vodi i kako će to završiti.

 Dalmoš je kod nje, ili bolje rečeno u njezinom krevetu, proveo nekoliko noći a ona se toliko zapalila da je na njegov nagovor uradila  nešto što vjerojatno nikada ne bi. Dalmoš je imao nekoliko tetovaža na rukama i na ramenu pa mu je ona ispričala kako bi i ona voljela sebi na tijelu nešto istetovirati. Narednog dana našla se s njim u Tkalči i nakon nekoliko ispijenih votki nagovorio ju je da odu u salon za tetovaže. Na leđima, točnije rečeno odmah iznad guze, dala je istetovirati neki znak za koji ni sama nije znala što predstavlja. Dalmoš je to predložio i ona je prihvatila. Njoj se tetovaža svidjela ali Martinu nije. U stvari Martin je tu tetovažu uočio tek u Beču. Pitao ju je zar je pod stare dane poludjela... Tu je nastao prijepor i riječkanje koje se pretvorilo u svađu. Da stvar bude gora izašla je iz hotelske sobe ne ponijevši mobitel. U međuvremenu joj je mladi Dalmoš poslao poruku vrućeg sadržaja a usput je spomenuo i tetovažu. Poruku je umjesto mame pročitao Martin i naravno da je popizdio.

Mama mi je, i dalje petljajući jezikom, rekla kako joj je stalo do Martina ali joj se i Dalmoš sviđa. Osim toga svidjela joj se i tetovaža. Nisam bio dovoljno pametan kako bih joj nešto pametno savjetovao a nisam bio siguran da bi joj u ovakvom stanju, u kakvom je bila, moji savjeti išta značili. Rekao sam joj neka se naspava pa ćemo sutra razgovarati, no nije ništa vrijedilo. Tražila je od mene da odmah dođem do nje i da ponesem fotografski aparat jer želi da joj fotografiram tetovažu na dnu leđa. Naime, ona je želi pokazati svojim prijateljicama a negdje u kafiću nije moguće da zadiže majicu ili košulju pa će im tako preko fotke pokazati tetovažu. Malo sam bio iznenađen i odgovorio sam joj kako ćemo to sutra riješiti no ona je bila uporna. Nastavila je pričati kako je u Beču kupila gaćice, haltere, spavaćice, košulje, kao i nešto haljina pa mi i to želi pokazati. Ponovo sam joj rekao da sam umoran i da ću sutra navratiti ali gotovo da je počela plakati jer trebao joj je netko baš sada da bude s njom, da porazgovara s njom i da je utješi.

Što mi je preostalo, uzeo sam ključeve od auta, foto aparat i krenuo. Kroz desetak minuta parkirao sam ispred njezinog stana. Morao sam pozvoniti nekoliko puta prije nego je otvorila. Kada je otvorila vrata ostao sam frapiran. Dočekala me odjevena u gaćice, grudnjak, haltere i čarape. Na nogama je imala crvene cipele s visokom petom. Ispričavala se što nije odmah otvorila jer je bila na wc-u i piškila. Pitao sam je zašto se nije odjenula na što je odgovorila pitanjem, kako bi je onda fotografirao, tj. kako bi fotografirao tetovažu iznad njezine guze. Osim toga na slikama gdje se vidi tetovaža želi izgledati sexi. Išla je ispred mene prema kuhinji njišući bokovima i pomalo teturajući što je vjerojatno bila posljedica ispijenog alkohola. Jasno sam mogao vidjeti spomenutu tetovažu. Rekoh joj kako tetovaža nije loša. Čim smo ušli u kuhinju natočila mi je čašu nekakve domaće rakije. Inzistirala je da popijem. Gledao sam je onako polugolu prekriženih nogu i htio, ne htio, kroz glavu su mi prolazile grešne misli. Raspoloženje joj se popravilo i kao da je čitala moje misli. Oči su joj iskrile a na rubovima usana joj je titrao kurvinski smiješak.


U jednom trenutku osjetio sam kako mi se kurac diže. Njoj je očito trebao netko pred kim se mogla pokazati u ovakvom svjetlu i to ju je činilo sretnom. Napokon sam je pitao želi li ona da joj ja fotografiram tu tetovažu ili ne? Željela je, naravno. Odmah je počela zauzimati razne poze spremno mi pozirajući ali većina tih poza nije imala veze sa ciljem da se fotografira samo tetovaža. Poze koje je zauzimala više su išle k tome da me zavede nego da joj primarni cilj bude samo fotografiranje. Morao sam je fotografirati na podu, na krevetu, na stepenicama... U stojećem, čučečem, ležećem i sjedećem položaju. Potom je iz ormara izvadila donje rublje koje je kupila u Beču pa se predamnom odlučila presvući. Sada me je već dobrano napalila. Rajcala me je odjevena u čarape i haltere i kurac mi je definitvno otvrdnuo poput kamena. U jednom trenutku rekla je kako moramo napraviti malu pauzu i popiti nešto. Prošavši pored mene rukom mi je dotaknula nabrekli kurac preko hlača. Bilo je to dovoljno i više nisam mogao kontrolirati... Jednostavno sam svršio u gaće.


Iskusna kakva je bila shvatila je što se dogodilo. Natočivši piće u čaše jednostavno me nježno uhvatila za kurac i sa smiješkom na licu pitala me jesam li svršio? Totalno zbunjen nisam znao što bi joj odgovorio. Iako sam maloprije svršio i dalje sam bio narajcan. Pomislih kako je najbolje da odem kući. No prije nego sam bilo što učinio ona mi je raskopčala hlače i gurnula ruku primajući me za vlažan kurac. Nježno ga je rukom mazila a kada je ponovo otvrdnuo lagano ga je stala drkati. Lagano me gurnula prema stolcu i sjeo sam. Nisam imao snage ali niti želje da joj se oduprem. Okrenula se guzom prema meni i sjela mi u krilo. Raširila je noge lagano se trzajući unazad i sad je moj kurac bio točno ispod njezine pičke. Čak sam i preko gaćica, koje nije skinula, osjećao toplinu njezine pičke ili mi se to samo činilo. Lagano je vrtjela guzom naprijed, nazad, lijevo, desno...Uzela je čaše sa stola ne prestajući se vrtjeti... Jednu čašu dala je meni. Kucnuli smo se i ispili. Odloživši čaše nazad na stol nastavila je svoju "prljavu" igru. Trljala se preko gaćica o moj nabrekli kurac i sve glasnije uzdisala. Uhvatio sam je za sise a onda joj zadignuo grudnjak uhvativši je za nabrekle bradavice. Stenjala je požudno, glasno i strasno... U jednom trenutku glasno je vrisnula i znao sam da svršava. Moj kurac ponovo je rigao spermu. Okrenula je glavu unazad nudeći mi svoje putene usne. Gurnuo sam joj jezik duboko u usta i ljubili smo se dugo i strasno.

Ustala je a između njeznih nogu s gaćica po njezinim bedrima cijedila se moja sperma. Držeći me za ruku pozvala me je da se zajedno odemo istuširati. Jednostavno je uspostavila punu kontrolu nadamnom i nisam imao snage odbiti je. Dok smo išli prema kupaonici rekla je kao ću ovu noć provesti kod nje i neka ne brinem jer ona će me ujutro rano probuditi kako bi na vrijeme stigao na posao. Što mi je preostalo nego prihvatiti stvari kakve jesu. Predaleko smo otišli da bi sada bilo što promijenio.




Moja sexi mama i redaljka na njoj

 

Jebiga, mlad sam se oženio i od samog početka taj brak nije funkcionirao. Nakon godinu i pol dana došlo je do rastave. Bio sam prilično deprimiran i razjeban tih dana nakon rastave. Često sam se telefonom čuo s mamom i ti razgovori su me donekle umirivali. Moja, sad već bivša, žena se iselila iz mog stana i sada sam bio sam i u praznom stanu nisam se osjećao ni malo ugodno. Mama je to shvatila i pozvala me da dođem na neko vrijeme živjeti kod nje. Trebalo mi je neko društvo, malo utjehe i razumijevanja pa me nije trebala dugo nagovarati. Inače mama je živjela sama. Od kada se razišla s mojim ocem nikada se nije udavala. Kažem namjerno razišla jer, nikada se nisu ni vjenčali. Živjeli su zajedno a nakon mog rođenja mom ocu nije nikako odgovaralo da ima obitelj i obveze koje to podrazumijeva. U stvari mama i on bili su slični jer oboje su željeli puno slobode a brak i obitelj im nisu nikako odgovarali. Tako sam ja manje više odrastao s bakom i djedom. Oca sam viđao vrlo rijetko dok sam majku viđao često jer ona je nakon razilaska s ocem uspjela dobiti stan od poduzeća gdje je radila i to u novosagrađenom naselju koje je bilo vrlo blizu kuće gdje su živjeli baka i djed. Čuo sam zajedljive susjede koji su pričali se da je mama stan dobila tako što je znala kome treba dati pičke.

Mama je inače, usudim se to reći, rasna žena. Dok smo bili klinci, tek izašli iz puberteta, i kada bi ona prošla ulicom, posječujući baku i djeda, moji prijatelji pohotno su očima gutali njezine sise, guzcu i prekrasne noge. Zastala bi i onako kurvinski svima se nasmiješila, malo popričala s dečkima i onda kada bi nam okrenula leđa odlazeći ulicom namjerno je vrtjela dupetom tako da je mojim prijateljima mrak padao na oči. Tko zna koliko stotina i stotina puta su drkali kao sumanuti nakon tog prizora. I ja sam sam sebe mnogo puta ulovio kako joj zurim pod suknju dok bi ona sjedila na stolici i onako nehajno prebacivala nogu preko noge otkrivajući bedra, ponekad i gaćice a posebno me palilo kada bi vidio da nosi čarape i haltere. Najviše me palilo kada bi uočio da ispod košulje ne nosi grudnjak pa su bradavice stršale kao dvije velike zrele trešnje.

Kako sam odrastao i sazrijevao sve sam se više navikavao na to da imam sexi mamu. On je voljela i znala izgledati jebozovno. Mnogo je izlazila i mijenjala ljubavnike. Navikao sam se i na to da se u stanu u mom prisustvu šeće u prozirnoj spavaćici a naši zajednički odlasci na more podrazumijevali su da se kupa i sunča u toplesu. Završio sam fakultet našao dobar posao te si kupio stančić. Kako sam krenuo na faks sve sam manje viđao mamu a kada sam se preselio u stan vrlo rijetko osim što smo se često čuli telefonom. Ponekad bi subotom otišli na kavu ili bi nedjeljom k njoj svratio na ručak.



I tako sam evo sada nakon dugo vremena trebao maminu utjehu. Spremio sam u torbu stvari i došao k njoj u stan. Prolazili su dani i dobro mi je bilo. Ponekad bi me zamolila da odem negdje s prijateljima a ja sam znao, bez da mi išta više kaže, kako joj u posjet dolazi neki muškarac. Nije mi to smetalo. Bila je slobodna žena i meni je to bilo normalno. Jednog dana me iznenadila rekavši mi da pođem s njom na more. Znao sam da ona svako ljeto odlazi u nudistički kamp pa me je to još više iznenadilo. Naime pouzdano sam znao da odlazi u nudistički kamp jer tamo ima sexa u izobilju. Ja osobno nisam bio baš pristalica nudizma ali pomalo me zainteresirala. Sjetio sam se kako sam mali milijun puta zamišljao mamu kako se jebe i kako mi se na te misli kurac dizao. Sada su mi se opet rasplamsala stara maštanja. Rekao sam joj kako ću poći s njom ali neću provoditi vrijeme s njezinim nudističkim društvom već ću malo uživati na usamljenim mjestima prepuštajući se razmišljanjima, fotografiranju i čitanju knjiga. Bilo joj je drago što sam pristao poći.


Kada smo sjeli u auto i krenuli mama je bilo izuzetno dobro raspoložena mada je jutro bilo tmurno i kišovito, čak za to doba godine prohladno. Već u autu mama je stalno govorila kako se pretoplo obukla i kako joj je vruće. Dizala je majicu otkrivajući svoje bujne sise u grudnjaku koji samo što nije prsnuo. Zamolio sam joj da to ne čini jer mi skreće pažnju dok vozim. Nju je to zabavljalo pa je uskoro izvadila jednu a potom i drugu sisu iz grudnjaka veselo se smijući. Rekao već da sam je viđao u toplesu ali sada sam vidjevši njezine, još uvijek lijepe sise, osjetio kako mi se kurac diže.

Stigli smo u kamp i parkirali se ispred mobilne kućice koju je svake godine unajmljivala. Kako je dan bio kišovit i prohladan u kampu nisam vidio previše golaća. Smjestili smo se i raspakirali stvari. U međuvremenu oblaci su se počeli razilaziti i sunce je bivalo sve jače. Mama se skinula i samo u gaćicama spremala stvari u ormare. Kriomice sam stalno bacao pogled na njezino dupe i prekrasne sise. Uskoro je skinula i gaćice. Ogrnula se ručnikom i rekla kako ide do kafića u kampu pozdraviti prijatelje. Pola sata kasnije i ja sam izašao malo razgledati kamp. Uskoro sam stigao blizu kafića. To je bio kafić na otvorenom. Veliki šank natkriven bambusom te velika terasa sa suncobranima također od bambusa. Mama mi je bila leđima okrenuta i sada posve gola. S jedne i druge strane pored nje bila su dva muškarca. Nisu se libili svako malo mamu primati za dupe a ona na to uopće nije obazirala. Prošao sam dalje nastojeći da me ne vide.

Tijekom ručka mama me zamolila da nikome ne govorim da sam joj sin. Ona je svojim znancima već rekla da sam joj ja prijatelj. Nije mi trebala dodatno objašnjavati ništa. Shvatio sam o čemu je riječ. Nije željela da njezine znance to što je tu sa sinom sputava i nisam imao ništa protiv toga. Otišla je do plaže a ja sam odlučio malo prošetati i fotogarfirati. Već je bilo kasno kada sam se vratio u kamp. Prolazivši pored kafića ugledao sam mamu za jednim od stolova. Sjedila je u društvo četvorice mladih muškaraca, gotovo mojih vršnjaka. Naravno svi su, uključujući mamu, bili goli. Mama me ugledala i pozvala me da priđem. Upoznala me s mladićima rekavši kako smo se i dogovorili, da sam ja njezin prijatelj. Popili smo piće pa potom otišli na večeru. Nakon večere mama je otišla do kafića gdje je bila organizirana zabava pod bakljama jer bila je smjena gostiju. Jedni su odlazili dok su drugi dolazili. Ja sam ostao u kućici. Malo sam gledao tv, čitao i zaspao a da uopće nisam čuo kada je mama stigla. U neko doba noći probudilo me glasno stenjanje. Harmonika vrata moje sobice nisu bila do kraja navučena. Provirio sam i pod slabim svjetlom ugledao mamu široko razmaknutih nogu i nekog tipa koji se žestoko zabijao u nju. Pokrio sam se po glavi i ubrzo opet zaspao.

Ujutro je mama bila izuzetno dobro raspoložena. Pripremala je doručak i pjevušila. Na sebi je imala samo pregaču, ispod pregače bila je posve gola. Mladi muškarci koje sam jučer upoznao, a zvali su se Marin, Pero, Ivor i Nenad, prolazili su pored kućice i dozvali mamu. Izašla je i kratko s njima porazgovarala te se vratila u kućicu. Rekla mi je kako se u obližnjem gradiću povodom nečega, ne sjećam se više čega, sprema cjelodnevna fešta. Biti će regata jedrilica, trke skuterima, nastupi folklornih grupa, trka magaraca, mađioničari, žongleri, bogat glazbeni program, luna park, a uz sve to gomila jela i pića. Nastavila je kako bi voljela da pođem tamo s njom i ovom četvoricom mladića. Naime oni sutra odlaze iz kampa pa se žele malo zabaviti. Mislio sam kako je to dobra prilika da se opustim i zabavim pa sam pristao poći.

Mama je obukla laganu crvenu suknju koja je bila dobrano iznad koljena, bijelu košulju ispod koje nije bilo grudnjaka pa su joj se lijepo nazirale sise. Na noge je obula cipele s visokom petom. Uistinu je izgledala jebeno dobro. Došli smo do kombija koji su mladići imali. Marin je sjeo na mjesto vozača a mama je rekla kako će sjesti iza jer se osjeća komotnije. Ja sam sjeo naprijed do Marina. Okrenuo sam se i vidio mamu između Pere i Ivora. Oni su i dalje mislili da sam ja u stvari mamin prijatelj. Zaboravio sam reći da smo prije polaska u kafiću ispili bocu vina što je mamu dodatno oraspoložilo.
Ni pet minuta nakon što smo krenuli čuo sam hihotanje otraga.

Nisam se htio naglo okrenuti, pošto su mi na pamet došle prljave misli. Gledao sam Marina dok je vozio kako često pogledava u unutarnji retrovizor. Zanimalo me to što se događa otraga. Lagano sam se okrenuo i iznenadio se; mama je sjedila između Pere i Ivora, dok su joj oni otvoreno masirali sise. Sjedila je zatvorenih očiju i dopuštala im da joj to rade. Vidio sam samo dvije njihove ruke; dakle bilo je akcije i "dolje", ali to nisam mogao vidjeti.

Kao da su zaboravili da sam i ja u autu ali uostalom nisu ni marili jer su bili uvjereni kako sam ja samo njezin mladi prijatelj.. Gledao sam Peru kako joj otkopčava bluzu i vadi njenu lijevu sisu iz razdrljene košulje. Zgrabio ju je kao da će pobjeći. Mama je sad već tiho stenjala. Shvatio sam da je ta fešta u stvari bila samo izlika da se moja mama dobro pojebe ali nisam kontao zašto je i mene pozvala da pođem s njima.


Uspalio sam se gledajući to i nesvjesno se počeo dirati po kurcu preko hlača. Kad smo ušli kombijem na parking, a to je bila jedna velika ledina pripremljena za parkiranje automobila, okrenuo sam se, a mama je opet izgledala decentno. Izašli smo i krenuli prema mjestu gdje se održavao program. Bilo je zbilja veselo. Zabavili smo se u luna parku, kušali morske specijalitete i pili mnogo domaćeg vina. Moji novopečeni znanci uopće nisu štedjeli mamu. Grlili su je, dodirivali joj sise, štipali je za guzicu... Dok smo sjedili za stolom mazili su je po nogama zavlačeći ruke između njezinih nogu. A mama, što je više pila bivala je sve raspuštenija. Bukvalno je uživala u tome što joj ti mladi pastusi poklanjaju toliko pažnje.


Rasprostrli smo dvije deke ispred kombija i čekali početak nastupa folkloraša, Pero mi je predložio da odemo po kokice. Marin i Ivor su otišli do wc-a. Kraj prodavača kokica je bio poduži red, tako da kad smo se vratili shvatili smo da su mama i Nenad u kombiju. Pogledao prema kombiju i primjetio da mamina glava (ustvari sam joj vidio samo dio) ide gore-dolje. Shvatio sam da puši Nenadov kurac. Potpuno sam izgubio interes za folkloraše.


Kad je nakon nekog vremena Nenad izašao iz kombija, a Pero ušao, postao sam očajan da bolje vidim šta se događa unutra. U međuvremenu je i Marin ušao u auto. Ja i Ivor ispijali smo vino i virili u kombi. Mamina crvena suknja joj je bila zgužvana oko pasa, košulja joj je bila na konzoli između prednjih sjedišta, a noge su joj bile raširene tako da je jedna bila naslonjena straga na vozačev sic, a druga preko zadnjeg sjedala. Ležala je na stražnjem sjedištu, a Pero joj je stajao poguren između nogu i snažno, gotovo divljački, ju jebao.

 



Dok ju je on jebao, Marin je na prednjem sjedalu natezao kurac jednom rukom, dok joj je drugom trljao bedra i guzicu, koliko je mogao dosegnuti. Nakon nekoliko sekundi koje su mi trajale kao minute, Pero je svršio u mami, uz urlike joj puneći pičku vrućom spermom. Očistio je kurac njezinom suknjom i izašao van. Otišao je prema wc-ima.


Sad je Marin prešao otraga, dok je mama još ležala u istom položaju. Stavio joj je dva prsta u pičku i izvukao podosta sperme iz nje. Stavio joj je te prste u usta a ona ih je poslušno i pohotno lizala. Nikad prije nisam vidio mamu u ovakvom svjetlu. Osjećao sam se čudno. Istovremeno sam bio i ljut i razočaran i ljubomoran i jadan! Marin je pomogao mami da se okrene kao da će je guziti. Udario ju je po guzici par puta dok se kurcem trljao preko njezine mokre pičke iz koje je još pomalo curila Perina sperma. Prislonio joj je glavić kurca na guzicu i upro. Glasno je zajaukala Pošto sam bio iza njih, vidio sam kako se mamin šupak i pička šire i sužavaju, kao da zijevaju. Marin je naslinio prste i žestoko trljao po maminom, šupku. Bila je spremna za Marinov kurac kad joj ga je stavio. Jahao ju je brzim ritmom, naginjući se povremeno naprijed kako bi joj gnječio sise. Jaja su mu lupala po njezinoj pički dok ju je guzio. Mama je na momente toliko glasno vrištala da joj je Marin morao rukom pokriti usta. Svršio joj je u dupe a zatim ga je obrisao unutarnjom stranom njene suknje. Tek tada sam pogledao prema Ivoru. Bio je napaljen do boli. Izvadio je kurac i lagano ga drkao. Marin je izašo iz kombija a Ivor je uletio brzinom munje s već spuštenim hlačama. Mama je još bila u istom položaju glasno dahčući. Ivor se namjestio iza nje i stavio joj ga u pičku. Kurac mu je klizio sve do jaja a on se zabijao u nju kao da mu je zadnje. Mama mu je nešto rekla i na trenutak je izvadio kurac dopuštajući joj da legne na leđa. Svršio je nedugo zatim vadeći ga iz njene pičke za to vrijeme, tako da ju je sperma pošpricala i po suknji i po vratu i bradi. Dio sperme je odletio i na njenu košulju koju je potom uzeo Ivor brišući njome svoj kurac. Nije je to previše brigalo iako je vidjela. Samo je legla na sjedalo, a Marin preko nje. Mama je napokon izašla iz auta i otišla prema wc-ima, a Nenad za njom. Da li ju je možda on još jebao negdje u wc-u ne znam. No dugo ih nije bilo. Ivor me pitao što čekam? Zašto je nisam i ja pojebao? Kratko mu rekoh kako nisam raspoložen. Samo je slegnuo ramenima.


 
Mama se donekle sredila. Koliko je to bilo moguće očistila je spermu sa suknje i košulje. Krenuli smo nazad u kamp. Sad je u kombiju bila tišina. Pero je vozio, a ostali su bili u polusnu. Izašavši iz auta mama i ja smo se pozdravili s dečkima jer su oni rano ujutro odlazili

Ja sam jedva čekao da dođem do wc-a, da ga izdrkam jer sam bio toliko uzbuđen da sam pomislio kako ću eksplodirati. Krenuo sam prema zgradi gdje su se nalazili wc-i i tuš kabine. Mislio sam da će se mama zaputiti do naše kućice no i ona je krenula za mnom. Počeo sam se svlačiti kako bi se pripremio za tuširanje. I mama se pored mene svlačila. Skinula se prije mene i onako gola zaputila prema jednoj od tuš kabina. Krenuo sam iza nje htijući produžiti dalje i ući u sljedeću tuš kabinu kada me ona pozvala da uđem pod tuš s njom. Trenutak sam oklijevao a onda ipak ušao. Osjećao sam nelagodu jer mi je kurac stajao kao raketa. Mama je pod mlazom tople vode spustila glavu i vidjevši moj nabrekli kurac nasmijala se. Rukom me je primila za kurac lagano ga stiskajući... Počela ga je nježno drkati i trebalo je samo nekoliko sekundi da eksplodiram. Obilje guste sperme šiknulo je poput lave iz mog kurca špricajući mamu po trbuhu, pički i nogama. Istovremeno sam se osjećao posramljeno ali i zadovoljno. Mama se ponašala kao da se ništa nije dogodilo. Ispirala je vodom ostatke sperme iz pičke i guzice. Napokon smo mokri i osvježeni, držeći robu u rukama, krenuli prema našoj kućici. Bio sam polupijan i iscrpljen. Jednostavno sam tako gol i mokar legao na krevet, pokrio se plahtom i zaspao.

Ujutro sam se probudio s jakom erekcijom. Pored kreveta se pojavila mama. Bila je posve gola. Rekla kako moramo porazgovarati o onom što se jučer događalo. Želio sam joj reći kako nema potrebe ali jednostavno nisam mogao izustiti ni riječ. Podigla je plahtu i legla pored mene. Dodir njezinog golog tijela a pogotovo nabreklih bradavica dodatno me uspalio. Napokon sam uspio piskutavim glasom izustiti kako nema potrebe da o bilo čemu razgovaramo. Nasmijala se onako kurvinski kako samo ona zna. Ruka joj je kliznula između mojih nogu uhvativši moj nabrekli kurac. Trznuo sam se ali kada ga je krenula lagano drkati nisam imao više želje odupirati se. Samo sam joj rekao da sam jako iscrpljen. Rekla je neka ja samo mirno ležim. Uspravila se i opkoračila me. Rukom je pridržavala moj kurac i namjestila ga ispod vlažne pičke. Nataknula se na kurac zabacivši glavu i tiho zajecala. Vrtjela je dupetom poput zadnje bludnice... Rukama sam joj stiskao nabrekle bradavice a pogled na njezine sise dodatno me palio do boli. Bedra su joj se grčila i tresla... Svršavala je a trenutak kasnije sasuo sam joj u pičku gomilu sperme. Nisam više bio pametan, nisam znao što da mislim i kako da se sad ponašam. Još je malo sjedila na meni vrteći guzom a onda se izvalila pored mene. Mazila me je po kosi i oboje smo šutjeli. Napokon je ustala govoreći kako je vrijeme za doručak. Sada sam bio više nego siguran da će ovo biti izuzetno buran odmor i ljeto koje ću jako dugo pamtiti
.







Kad se mama napali

 


Često sam se družio sa jednim tipom koji je bio stariji od mene tri godine. Zvao se Mladen. On se strašno palio na moju mamu i to mi je otvoreno priznao. Čak mi je jednom prilikom rekao da je kojim slučajem on njezin sin da bi je, bez obzira na sve, poševio.
Bio je dosta živahne naravi, brz na jeziku i otvoren. Ljudi su govorili da je zvrkast. Jednom prilikom igrali smo košarku. Igralište je bilo udaljeno od moje kuće kojih desetak minuta hoda. Bilo je kasno proljeće. Nebo se zacrnjelo i bilo je evidentno da će pasti kiša. Društvo se zaigralo i nismo baš marili za kišne oblake. Napokon smo završili i žurno krenuli kućama. Ja i Mladen potrčali smo kad su pale prve kapi. Bili smo možda stotinjak metara od kuće kada je krenuo pljusak.
Trčali smo kao ludi no ipak smo pošteno pokisli. Kako je Mladen živio još dalje, tj. možda kilometar dalje od moje kuće, bilo je normalno da idemo k meni.

Na vratima nas je dočekala mama. Korila nas je zbog naše gluposti jer bili smo mokri kao miševi.

Ušli smo u sobu i mama je izvadila dva velika ručnika. Dok se saginjala kako bi dohvatila ručnike iz ormarića, suknja joj se zadigla i na trenutak su joj se mogle vidjeti gaćice i halteri.

Mladenu to naravno nije promaklo. No samo me diskretno pogledao i nasmiješio se. Sjeo je na krevet. Mama je sjela do njega i prebacila nogu preko noge. Mladen je očima gutao njene butine. Siguran sam da je ona to primjetila.

Vjerujem da je uživala rajcajući ga. Ali ne samo njega nego i mene. Mladen je na sebi imao samo sportske gaćice i vidio sam kako mu se kurac uzbudio. Vidjela je to i mama. Mama mi je rekla neka se idem otuširati i skinuti mokru trenerku. Ušao sam u kupaonicu. Vrata od sobe ostala su otvorena. Ja sam vrata od kupaonice samo pritvorio. Dok sam se skidao čuo sam kako mama Mladenu govori da će se prehladiti te neka skine mokru majicu. Čuo sam ga kako se nećka no ona je bila uporna i napokon je Mladen skinuo majicu. Pustio sam vodu da teče ali nisam ušao pod tuš. Samo sam navukao suhe kratke hlaće i virio iz kupaonice u sobu. Sa tog mjesta mogao sam vidjeti samo mamu. Vidio sam kako Mladenu pomaže skinuti majicu.
No nije tu stala.
Nagovarala ga je neka skine i gaćice koje su također mokre, i neka se omota ručnikom.
Mladen je očito bio totalno zbunjen.
Mama se smijala i govorila mu kako nema smisla da se stidi jer ga neće gledati dok se skida. Raširila je jedan veliki ručnik i okrenula glavu na stranu. Iza ručnika Mladen je skidao mokre gaćice. Tiho sam prišao bliže vratima. Mladen se na brzinu omotao ručnikom. Htio je sjesti no mama mu je kazala neka ostane stajati kako bi mu kosu i leđa istrljala ručnikom.
Stajao joj je okrenut leđima.
Mama mu je trljala kosu i leđa. Rukom mu je prelazila po leđima govoreći mu kako je lijepo građen.

Nisam mogao vidjeti Mladenovo lice ali znao sam da gori poput vatre.
Dok mu je trljala kosu mamine sise češale su se o njegova leđa i znao sam da mu kurac pulsira kao lud. U jednom trenutku mama mu je jednom rukom trljala ručnikom leđa a drugom rukom pošla naprijed mazeći ga po trbuhu hvaleći njegove mišiće.
Uzgred ga pitala ima li djevojku?
Kad je odgovorio da nema ona se kao jako začudila...takav dečko...pa nema cure?!
Prišao sam još bliže i sada sam u ogledalu na drugom kraju sobe (to ogledalo se zvalo psiha. Veliko ogledalo sa dva ormarića sa strane), mogao vidjeti kako mamina ruka klizi naniže. Prešla mu je rukom preko uzdignutog kurca i glasno rekla:
Oho...što je ovo? Mladen je bio skamenjen. Od uzbuđenja nije mogao izustiti ni riječi. Mama je zavukla ruku ispod ručnika i uhvatila ga za kurac. Mladen se počeo vrpoljiti ali je i dalje stajao na mjestu.
Dok mu je mama mazila kurac i jaja govorila mu je da nije očekivala nešto takvo kod njega.
Ručnik je kliznuo na pod. Mladen se trgnuo ne bi li ga dohvatio no mama ga je zadržala govoreći mu neka ga ostavi dolje na podu. Priljubila je svoje tijelo uz njegova leđa...obje ruke su joj bile među njegovim nogama. Desnom mu je drkala kurac a lijevom mazila jaja.
Mladen je počeo teško disati kao da mu nedostaje zraka.
Mama ga je nekoliko puta poljubila u leđa, a kad je u jednom momentu lijevu ruku stavila na Mladenovo dupe i očito mu srednjim prstom protrljala šupak Mladen je svršavao kao lud.
Sperma je štrcnula sve do ormara. Mama mu je i dalje mazila kurac istiskujući iz njega zadnje kapi sperme.


Tada se sagnula, dohvatila ručnik govoreći Mladenu da se ogrne. Dok je još bila sagnuta spustila je usne na njegov kurac i poljubila ga. Mladen je očito bio u sedmom nebu. Povukao sam se prema kupaonici pa glasno koračajući krenuo prema sobi.
Ušao sam a mama je sa ormara ručnikom brisala ostatke Mladenove sperme. Naravno, pravio sam se da ništa nisam primjetio. Mladen je u licu bio crven. Tada je mama rekla kako je kiša stala te da ide na kavu kod prijateljice. Ostali smo sami.

Mladen je samo vrtio glavom i smiješio se. Nije znao da li da mi ispriča ili ne. Riješio sam ga muka priznajući mu da sam sve vidio. Prije nego što je otišao kući kazao sam mu kako neka nikome ne govori o tome.
Jer ako bude držao jezik za zubima ima šanse da se to ponovi, a ako se bude hvalio nema teorije da se nešto slično opet dogodi.
Naravno shvatio je i šutio. Jedino smo ja i on o tome govorili kada bi bili na samo. Nakon nekog vremena šutnja mu se itekako isplatila. No o tome u nekom od idućih javljanja.

P.S. priznajem da sam u početku bio na neki čudan način čak i ljubomoran na Mladena.
No ipak je prevladalo uzbuđenje kad god bi se sjetio kako mu je mama drkala.

Mama je zaspala s mojim kurcem na usnama

 

Nakon dva propala braka i tri propale veze s muškarcima koje su, barem što se moje mame tiče, bile obećavajuće, mama je zapala u svojevrsnu depresiju. Veze  s tim muškarcima naprosto nisu uspjele jer, iako je mama s jedne strane željela stabilnu vezu pa i brak, ponašala se prilično neodgovorno.


I kako rekoh zapala je u jedno depresivno i deprimirajuće stanje. Najprije je uzela godišnji odmor pa potom neplaćeni dopust da bi na kraju završila na bolovanju. Po čitave dane nije izlazila iz stana osim onda kada bi išla u nabavku nove zalihe alkoholnih pića i po cigarete. Pušila je po dvije kutije cigareta dnevno i doslovno svakog dana bila je pijana. Opijala se preko svake granice. Po stanu se šetala razgolićena i uopće nije marila za činjenicu da sam ja tu prisutan. Odlazila bi na toalet, sjela na wc školjku a uopće se nije potrudila zatvoriti vrata toaleta.


Pokušao sam razgovarati s njom ali bez uspjeha. Samo bi odmahnula rukom i rekla mi da je ostavim na miru. Isprva me to njezino ponašanje ljutilo a onda sam se pomirio sa situacijom i nadao se da je to samo jedna prolazna faza. Razočarana i napuštena mora te svoje frustracije nekako prebroditi, mislio sam.


Prijelomni trenutak, što se mene tiče, dogodio se onog dana kada sam zatekao mamu pijanu kao letvu gdje leži na krevetu raširenih nogu i masturbira. Bila je toliko pijana ali vjerojatno i uzbuđena zbog drkanja svoje pičke da uopće nije bila svjesna toga kako ja stojim na vratima i snimam je mobitelom. Snimka je trajala nekih deset do petnaest sekundi jer kod mene je ipak postojala bojazan da bi me mogla primijetiti pa nisam želio riskirati.


Gledao sam tu snimku ne baš vrhunske kvalitete desetak puta prije nego sam sam sebi morao priznati da me to što gledam uzbuđuje. Kurac mi se dizao i u konačnici sam gledajući mamino masturbiranje i ja izdrkao svoga kurka. Jest da me malo bilo stid zbog toga ali ne baš previše.


Bilo kako bilo ja sam od tog dana mamu gledao malo drugačijim očima. I prije sam je znao zateći pijanu i razgolićenu na krevetu ili u fotelji s bocom pića u jednoj i cigaretom u drugoj ruci, no sada sam počeo s malo više zanimanja gledati ono što je mama nesebično pokazivala. Nije više bila rijetkost da joj iz razdrljene spavaćice ili kombinea ispadnu sise što nju uopće nije smetalo a ja sam morao priznati da uistinu ima dobre sise.


Jedne večeri ušao sam u stan i pogledao u maminu sobu. Nije me iznenadilo ono što sam vidio. Ležala je u krevetu pokrivena plahtom, gledala tv a u ruci je držala bocu piva. Opet je bila poprilično naroljana i nije bila u stanju bilo što reći. Vjerojatno nije ni znala što tog trenutka gleda na televiziji. Kritizirao sam je zbog toga što toliko pije a uz to puši pa bi se lako moglo dogoditi da zapali stan. To sam joj rekao ali do nje moje riječi kao da nisu dopirale. Rekao sam joj da ostavi tu bocu a onda je ipak uspjela nekako promrljati pitanje:-A što to tebi smeta? Što da uzmem umjesto cigarete i boce piva, što? Što mi ti predlažeš ili nudiš?-


-Nudim ti svoj kurac, eto što ti nudim umjesto alkohola i cigareta.- Rekao sam to onako u afektu a da tog trenutka baš i nisam bio svjestan izgovorenih riječi. Mama me gledala mutnim pogledom, otpila malo pive iz boce pa onda rekla:-Hajde daj… Daj izvadi taj svoj kurac.-
Pa kada je već izazivala a ja sam bio baš nabrijan, raskopčao sam hlače, izvukao kurac i popeo se na krevet do nje. Klečao sam iznad nje sa isukanim kurcem a ona kao da toga uopće nije bila svjesna.


Nagnuo sam se iznad njezinog lica i kurac prislonio uz bocu koja joj se nalazila blizu usta pa njime dodirnuo mamine usne. Ona zbog svog pijanstva uopće nije reagirala. Uzeo sam bocu iz njezine ruke a moj kurac je već gotovo bio u njezinim ustima. Ispustila je nekakav uzdah, sklopila oči i sljedećeg trenutka shvatio sam da je zaspala. Ona je uistinu zaspala s mojim kurcem na usnama. Situacija je uistinu bila bizarna i ja sam toga bio svjestan ali moj kurac u doticaju s maminim usnama počeo se nezaustavljivo dizati.


Sišao sam s kreveta  u namjeri da napustim sobu no u tom trenutku mama se okrenula na bok pa potom legla potrbuške. Da, nastavila je spavati ali plahta kojom je bila ogrnuta sada se skroz pomaknula u stranu i ja sam lijepo mogao vidjeti da je mama posve gola. Gledao sam u njezine još uvijek čvrste i lijepe guzove ispod kojih se nazirala pička.


Kurac koji je u međuvremenu malo omekšao opet se probudio. Obuzele su me bludne misli. Jebiga, nisam izdržao… Kurcem sam nježno prelazio preko njezine guze a kako ona uopće nije reagirala kurac sam zavukao malo prema dolje i glavićem dotaknuo njezinu toplu pičku. Koliko je točno trajala ta moja perverzna igra ne znam. Osjetio sam val uzbuđenja i topline koji se penjao od jaja i kurca, preko trbuha sve do moje glave.


Tek koji milimetar  moj kurac bio je udaljen on njezine pičke kada je sperma šiknula na način kao da je proradio novootkriveni izvor nafte. Mamina pička, guza i plahta ispod nje bili su natopljeni mojom spermom. Tek kada sam se ispraznio do kraja postao sam svjestan  situacije i mogućih konotacija koje bi iz ovoga mogle proizaći.


Što mi je za činiti pitao sam samog sebe. Uz dosta muke uspio sam nekako izvući plahtu ispod mame. Vjerojatno će se i ona ujutro pitati gdje je plahta a ja ću joj reći da ju je zalila pivom i da sam je odnio na pranje. Jest da se malo uzvrpoljila u trenutku kada sam izvlačio plahtu ispod nje ali nije se probudila. Okrenula se na leđa. Jedna ruka bila joj je prebačena preko trbuha a druga joj se nalazila iznad glave. Prije nego se okrenula jednim krajem plahte obrisao sam spermu s njezinog dupeta.


Sada je ležala na leđima raširenih nogu i ostaci sperme nalazili su se na njezinoj pički. Trebalo je obrisati i njezinu pičku ali… Pogled na maminu pičku pošpricanu mojom spermom opet je rezultirao time da mi se kurac počne dizati. Pa kada sam već napravio to što sam napravio mogu to i ponoviti. Kurcem sam dotaknuo njezinu pičku. Spavala je i nije pokazivala znakove eventualnog buđenja. Prstima i kurcem milovao sam njezinu pičku i lagano drkao. Uslijedilo je još jedno špricanje. Novi val sperme završio je na njezinoj pički. Zgužvanom plahtom obrisao sam njezinu pičku. Potom sam plahtu odnio u kupaonicu i gurnuo je u perilicu rublja.


Naravno da je mama ujutro bila zbunjena jer plahte nije bilo. Bio sam budan i čuo sam kako odlazi u toalet i kupaonicu. Onda je bez kucanja banula u moju sobu i pitala me što se to protekle noći događalo i gdje je plahta. Prodao sam joj priču koju sam pripremio a odnosila se na prolivenu pivu. Mislio sam da sam joj tu priču uspješno prodao ali prevario sam se.


Vratila se kroz nekih sedam do osam minuta. Na sebi je imala nekakvu crnu prozirnu spavaćicu. Podbočila se rukama i graknula na mene:-Gade! Gade jedan. Ono na plahti sasvim sigurno nisu tragovi pive a nije piva ni ono što sam oprala između svojih nogu. Što si ti to izvodio dok sam ja spavala? Ha, reci mi.-
Šutio sam kao zaliven. Sada kada se naspavala i otrijeznila počela je shvaćati da sam učinio nešto krajnje perverzno.


Ako se pitate da li mi je bilo neugodno odgovor je jasan, bilo mi je i to jako, jako neugodno. Nije mi bilo baš jednostavno suočiti se s mamom nakon svega ali morao sam. Ušao sam u kuhinju a ona je sjedila za stolom, pušila cigaretu i ispijala kavu. Prstima ruke prolazila je kroz kosu. Povukla je dim cigarete i tada pogledala u mene. Gledala je u mene kao zmija u svoj hipnotizirani plijen kojeg će idućeg trenutka progutati. Ja sam samo stajao i šutio. Mislio sam kako bi možda bilo dobro da jednostavno kažem oprosti ali nisam mogao smoći snage za bilo što reći.


A onda se dogodilo nešto posve neočekivano. Mama je doslovno prasnula u smijeh. Zabacila je glavu unazad i glasno se smijala kao da je poblesavila. Toliko se smijala da su joj oči zasuzile. Prestala je sa smijehom i prstima obrisala suzne oči. Rekla mi je da sjednem što sam ja i učinio. I dalje sam šutio a ona je govorila. To što je rekla uistinu nisam očekivao.